Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
moon_light 16-03-08, 02:02 Bana Göre Bahar'ın sucu çünkü kendi Elleri ile sürükledi bu Evliliğe yani Salih'in Dediği gibi her şey senin yüzünde çok haklı Yani çoçuğun kendisinde olduğun bilseydi Evlenirmiydi hiç?hayır kesinlikle...:icon_whis Sebep ne olursa olsun bir çoçuğu babasında Ayrımaya hakkı yok hiç bir mazeret Baharı haklı çıkaramaz:img-yes:
Bide Sunu söylemek istiyorum Bahar hangi ara Salih'i düşündü de Salih Bahar'ı düşünsün Soruyorum sizlere eğer düşünmüş olsaydı vicdan duygusuna azda olsa sahip olsaydı o Parkta çoçuğu Alıp gitmezdi bir Babanın azda olsa yaşadığı sevinici mutluluğu bozmaya kursağında bırakmya bahar hanım hakkı yok... Benim sevdiğim ve beğendiğim bahar ile şimdi ki Arasında Dağlar kadar fark varr:icon_sorr
aresecim canim benim yine seni baharima karsi cok ofkeli goruyorum :icon_whis
ama farkindaysan sende hic salihin olumsuz noktalarini ortaya cikarmiyorsun,sirf bahar sucluymus gibi goruyorsun..halbuki ben soyluyorum salih sunu iyi yapti sunu kotyu yapti diye....
sebep ne olursa olsun salihin o kizla evlenmesi hataydi nokta...bunun affedilir bir yani yok ki guzelim...
baharim sanki cok mu isterdi,salih ayri,eren ve kendi ayri yerlerde olsunlar...nasil pisman,nasil uzgun gormuyor musun..belgininde soyledigi gibi salih evlenmeseydi hersey daha baska olacakti...
baharin o anki yasadigi saskinligi hic dikkate almiyormusun canim,parkta sok yasadi resmen,annesinin yaninda harpoutluyu gorunce zaten sok olmustu ki birde surekli ereni senin elinden alacagim diyen salihi ogluyla gorunce refleks olarak oyle davrandi...bence gayet normaldi...tabiki salihle oglunu ayirmasi hic hos bir davranis degil ama o an o durum onu gerektiriyordu...
evet arese ama bahar.ın salih.le ilgili yanlış bildiği şeyleri düşün. neler neler zırvaladı ali bahar.a . herseyin sorumlusu olarak salih.i görüyor. kim olsa nefret eder salih.den
ama salih.in bahar.dan nefret etmesini gerektirecek bişey yok.daha sakin olması normal. bir tek babalık testinde kızdı. haklıydı tabi.
belki de baharı sevdiğim için taraflı düşünüyorum ama bahar.ın da geçerli sebepleri çok.
bana Ali Demeyin zaten onu bir gecirsem elime Yolacam yok edecem:img-yes:
Salih'i seviyorum o Ayrı mesle ama (sırf Salih'i seviyorum diye de savunumyorum) haklı olduğu için ezilen olduğu için ben Her zaman haklı olanın yanındayım ( seviyorum diye de yaptığı hataları yanlışları da Asla dile getirmekten çekinmeme söylerim çünkü bir insanın yanlışlarını hatalarını söylemesen o insan doğru yolu Nasıl bulsun öyle değil mi? )Ben Böyle çoçuğun kaçıran saklıyan kişilere Karşı tepkliyim Gecerli sebep derken ne gecerliliği canım Allah Aşkına bir çoçugu babasında saklamak onu ile görüşmesine Engel olmak hangi gecerli sebebi ön kılar? hiç bir sebep çoçuğun babasından gizlemek veya onun ile görüşmesine engel olmasına Sebebiyet Veremez... vermemeli....
Cceydaa gelmiş.Hoşgelmiş.:happy0064
Senaristler nikahın gerçekleşmesi,sırların nikahın ardından ortaya çıkması için elinden geleni yaptılar çok kızgınım.
Emine Hanım'ın Bahar'a söyledikleri ,kullandığı kelimeler ve tavrı ona hiş yakışmadı.Unutmamalıki Eren onun biricik torunu.
Anneden anneye fark var işte Wioleta; Emine hanım torunu kabul etmiyor ki oğlunun canı oysa; ne olursa olsun kızsa da hakaret etmemeliydi; birde torununu görmek isteyebilirdi oraya kadar gitmişken; oysaki gerçek örnek bir anne hemen dakika sonu sahnede tüm asaletiyle geldi..Belgin Hanım : süper )Emine hanım bölümde gelinine söylediği sözler oyuncu başarısı ile bizlerde negatif etkiler uyandırdı; çocuklarına sevgisi koruma istemlerinde haklı herzaman ancak tutumu bu konuda gerek eğitimle gerek ailesel cevresel faktör bakış açısının yanlışlığı: bir kere ceylan bile duydukları karşısında duraksayıp farklı bir bakış açısına geçti..analık tabirleri, üvey baba üvey anne tabirleri kaçıncı devre ait kelimelerdir ki? böyle kavramlar mı kaldı, çocukların sucu ne; ceylan güzel sözler söyledi ama biz bu yola Salihle baş koyduk ifadesine çook güldüm; kaçıncı gün ? hangi yol =)) güzel etkileme taktikleri sadece; normal bir kadın; olayı ögrendiginde evliliklerinin ilk günleri nasılsa; anlayışla aradan cekilirdi; Baharı ve Salihin üzüntüsünü evlilik öncesi ögrendi üstelik; Salihten hiiiççç beklemediğim şey ; nikah sonrası yemekteki sevincimizi yarım bırakmış olması; oğlunu öğrenip Bahara koştu; yaşam sınavıdır; nikah kağıt üzerinde kalabilir; bu çok önemli olayda; evlilik benimsenmeyebilinir anlaşılır ve ayrılınabilirdi; sevgi var çünkü sevdiğine çocuğuna ilk sahip çıkacak kişi beydir;Bahar suçlu derseniz; o Salihi nişanda görünce; herşeyi ona bıraktı; açıklayıp konusabilecek olan, ikna edecek olan Salihti. Gercekte ayrılmıs olan nice kisi varki yıllarca sonra yaşamlarını düzene koyuyorlar gerçek sevgi olduğu için..Bahar tavırlarıyla suçlu kabul ; ama bölümde çok beğendim )çocuğu mutlaka babasıyla görüştürecek sadece kandisi ile yaşamasını temin etme çabasında. Belgin ablaya verdiği tepkiler gördükleri üzerine haklı; Hasan Bey konusu; babası ölmüş, annesi düşmanıyla konusuyor olarak biliyor; siz olsanız=?
Emine hanımın yaptığı bir güzelliği unuttum; Salihe Aliyi söylemesi oldu; Baharı düsündüğünü, kardeşlerin durumunu; tabi Salih ins anlamıştır; Ceylan anladı, aslında sadece sevginin yeterli olmadığının vurgulandığı bir bölüm..Bahar intikam alacak ve aileye Ali ile gelecek bir kız değil..Salihin Ceylanı benimsemesi,alışkanlıkları üzerine yaşamayı tercih ettiğini gösteriyor malesef O zaten annesine ev arkadaşı kendisine yardımcı, güzel hizmet eden birini istiyormus; Ceylanın yaşamına göre baktığımızda melek değil, olması gereken aynı mahallede yaşamış , aileye Salihe yakın bir kız, kardeş gibi yani, sevgi aşk gördünüz mü :hayır. Baharın hiç alışık olmadığı halde; Salihin her şartına hemen alışması, Emine hanıma davranışlarına tüm mahalle hayran olmuştu oysa;en iyi koşullardan zor şartlara kendini sıfırlayıp aşk sevgi için Salih demişti. Bunları Salih çabuk unutmuş) yeni bölümler nasıl ilerler bilmiyorum; ama Salih böyle bir karaktere sahipti ise Bahar adına çok sevindim =) Hasan Abi ile kıyaslamıyorum artık=) çook fark var.Salihi Harputlunun genç hali görüyorduk; Hasan Abiye çook büyük bir tebrik ki yıllar geçmiş ama Belginini unutmayıp beklemiş; çok güzel sahnelerdi;diziye katılan Suzan; Belgin Hanımın kızkardeşi ve Belgin hnma benzeseydi keşke(B.Korel) kaçkez Moonlighta demiştim);birzaman sonra Harputlunun kardeşini görürdük belki=)Wioleta Bahar odasında çalıştıkça ve davaya kendisinin hazırlandığını söyledikçe aklıma siz geldiniz;istediğimiz bir Bahar göreceğiz galiba.Diziyi aksiyon dizisine ceviriyoruz)
ilk aksiyon Alinin ölümü olsun=))
moon_light 16-03-08, 02:40 oy oyy oyy ben henuz nese kaymaklarimiza bile deginemedim..bu bolum harikalardi...cok sukur onlari yeniden mutlu gorebildik....:P
arkadaslar benim duydugumu sizde duydunuz degil mi cerenimiz kisa zamanda tesrif edecekler saniyorum...:happy0064 yakinda hayirli haberler alirsak hic sasirmam,diye diye cerenide getirirsek bravo yani,hele hele kiz olur adida ceren olursa duser bayilirim surda :P noolur nolluuur oyle olsun ben cok alistirdim kendimi cerene,baskasi tuhafima gider simdi...:)
defnecim cok guzeldi masallah yine...mahirle olan ilk sahnedeki ses tonu biraz degisik geldi bana yani seslendirmeyi yapan kisi hastamiydi neydi...sonradan duzeldi ama ;)
mahirin biyiklar kesilmisti :) gecen hafta cok dikkatimi cekmisti ya biyiklari bu hafta cok duzgundu..ya bizdende hic bisey kacmiyor varya,herseye dikkat eder olduk:)
barinagi boyarlarken mahir cok sekerdi,sapkayi ters takmis eli yuzu boya icinde,bahcivan pantolon muzur cocuklar gibi cok tatliydi...ha birde herhlade dizimizde tek guldugum sahne,yine onun sahnesiydi...kemal elinde biseyle geldi nereye koyuyum bunu diye sorunca,aaa diye agzinin icini gosterdi ya koptum :img-hyste :img-hyste
ay kemalde cok bicirik masallah barinaktaki islere nasil yardim etti..su ali varya insanliktan nasibini almamis bir canavar,o cocuk hakkinda bile neler soyluyor...iiiiyyy neyse bu kadar guzel bir konunun icine onu sokmak istemiyorum...
nerde kalmistim...nese kaymaklarimizda....defne iyiki herseyi anlatti mahire...aralarinda bir sorun kalmamasina cok sevindim...iki cocukta anlastilar=) ahh ahh baharim ve salihte boyle cocuk konusunda anlasmislardi :icon_sorr aman mazallah nese kaymaklarimiz bari mutlu kalsinlar..kiii bundan sonra insallah hep onlari mutlu gorecek gibiyiz...:happy0064
yemek yedikleri yer cok guzeldi...defneye bravo artik mahirden birsey gizlemiyor hemen salihlerin olayini anlatti..artik birbirlerinden gizlileri saklilari olmasin,hep durust olsunlar birbirlerine karsi...
evet arese ama bahar.ın salih.le ilgili yanlış bildiği şeyleri düşün. neler neler zırvaladı ali bahar.a . herseyin sorumlusu olarak salih.i görüyor. kim olsa nefret eder salih.den
ama salih.in bahar.dan nefret etmesini gerektirecek bişey yok.daha sakin olması normal. bir tek babalık testinde kızdı. haklıydı tabi.
belki de baharı sevdiğim için taraflı düşünüyorum ama bahar.ın da geçerli sebepleri çok.
Bahar parka gidiyorken yine Ali Beyin her olaydaki imzası gibi telefondaki abisini tüm kiniyle kötüleyerek ;
_Bahar acil görüşmemiz lazım; Salih dava açıyor Ereni senden alacak,benden avukatı olmamı istedi ...cümleleri gelmeseydi ; gördüğümüz Baharın tepkisi sadece Harputluya olabilirdi; Belgin Hanıma Eren nerde dediği anda Salih ve Ereni görünce inanıyorum ki Salih ve Erene duygusal bir bakışla görecektik; bir süre izleyecekti, yaklaştığında belki bildik gurur meselesi =) Baharca malum) olurdu ama bu kadarını kesinlikle yapmazdı, birkaç şey söyler Ereni alır giderdi ama bu üzücü sahneleri görmezdik =( birkaç yorum öncesine dönelim; canlı dizi yorumlarımız çook acımasız olmasın=)) Salih-Eren karşılaşması güzeldi; beklendiği gibiydi, biraraya geldikleri sayılı sahnelerden biri daha böyle olmasaydı keşke ... epey hareketli bir bölümdü..Defne ve Mahir kendi aralarında hoştu; Ali ve test konusunu söylemeleri güzel oldu; çünkü Hasan abi söylemezdi.Grup haldeki dostluk ve kutlamaları bu fan kabul edemedi =)Defnenin kısmen Bahara tepkisi var ama Mahirin Bahar konusunda sevgiye deger veren biri olarak Salihe destek olması lazımdı; nikahta da sonrasında da Harputluya koşup bir endişe ile olayı öğrenmek istemesini ve Salihe gerçeklerin doğrultusunda-Salih & Bahar & Eren- destek vermesini beklerdim..Hangi konu kaldı ?=) Baharın öyle bir harika annesi varken güvenmeyişi ; eve gelen tipik bakıcı Erene çektirdikleri sahneler çocuk açısından ciddi eziyet oldu=) Belgin Hanım farkını yine ortaya koydu; Eren ne hoş yemek yiyor) nasıl gülümsüyor ) eğitimmiş =) Belgin Hanım Eren Hasan bey karşılaşmaları da çok hoş olmuş, herzamanki yerlerinde olayların üzücü boyutu onların birbirine ihtiyaç duyduğunu Belgin Hanımın bunca olayı kaldıramadığını Hasan Beyden destek bulduğu sahneler duygusal verilmişti ..bunları belirttik..ne kaldı..birkaç bölüm Salih Ceylanla balayına gitsin.. Baharın daha nikah şokunu atlatamadan yaşadığı bu büyük bunalım...Çocuğunun üzüntüsünü atlatması için senaristler biraz insaflı olmalı diyorum. İstisna anneler hariç -Emine Ablam) çocuğunun mutluluğunu huzurunu isteyen anne olarak Bahar en sağlıklı kararları verecek; oğluna çok iyi bakacaktır.Süre istiyoruz) Salihin acısını unutturmalısınız.Salihten
çok farklı davranışlar bekliyorduk. Baharın hayalinde çok büyümüş galiba=) Murat Han'a İrem Altuğ'a isim isim yazmış kabul edilirse tüm Ekibe TEBRİKLER..
benden bu kadar Moonlight =) uykum geldi ; senin beklediğin kareyi görmeyi çok istemiştim: Bahar pencereden baktığında Salih yürüyüşe çıkıp, Baharın sokağından Ona bakıyor sandım..Yanılmışız : Gelmedi =) 04:00
İyi SaBahlar diliyorum ne diyeyim başka biz böyle olsun istemiyorduk ) =)
oy oyy oyy ben henuz nese kaymaklarimiza bile deginemedim..bu bolum harikalardi...cok sukur onlari yeniden mutlu gorebildik....:P
arkadaslar benim duydugumu sizde duydunuz degil mi cerenimiz kisa zamanda tesrif edecekler saniyorum...:happy0064 yakinda hayirli haberler alirsak hic sasirmam,diye diye cerenide getirirsek bravo yani,hele hele kiz olur adida ceren olursa duser bayilirim surda :P noolur nolluuur oyle olsun ben cok alistirdim kendimi cerene,baskasi tuhafima gider simdi...:)
defnecim cok guzeldi masallah yine...mahirle olan ilk sahnedeki ses tonu biraz degisik geldi bana yani seslendirmeyi yapan kisi hastamiydi neydi...sonradan duzeldi ama ;)
mahirin biyiklar kesilmisti :) gecen hafta cok dikkatimi cekmisti ya biyiklari bu hafta cok duzgundu..ya bizdende hic bisey kacmiyor varya,herseye dikkat eder olduk:)
barinagi boyarlarken mahir cok sekerdi,sapkayi ters takmis eli yuzu boya icinde,bahcivan pantolon muzur cocuklar gibi cok tatliydi...ha birde herhlade dizimizde tek guldugum sahne,yine onun sahnesiydi...kemal elinde biseyle geldi nereye koyuyum bunu diye sorunca,aaa diye agzinin icini gosterdi ya koptum :img-hyste :img-hyste
ay kemalde cok bicirik masallah barinaktaki islere nasil yardim etti..su ali varya insanliktan nasibini almamis bir canavar,o cocuk hakkinda bile neler soyluyor...iiiiyyy neyse bu kadar guzel bir konunun icine onu sokmak istemiyorum...
nerde kalmistim...nese kaymaklarimizda....defne iyiki herseyi anlatti mahire...aralarinda bir sorun kalmamasina cok sevindim...iki cocukta anlastilar=) ahh ahh baharim ve salihte boyle cocuk konusunda anlasmislardi :icon_sorr aman mazallah nese kaymaklarimiz bari mutlu kalsinlar..kiii bundan sonra insallah hep onlari mutlu gorecek gibiyiz...:happy0064
yemek yedikleri yer cok guzeldi...defneye bravo artik mahirden birsey gizlemiyor hemen salihlerin olayini anlatti..artik birbirlerinden gizlileri saklilari olmasin,hep durust olsunlar birbirlerine karsi...
Bu yorum harika işte Neşe Kaynakları süperler =) Teşekkürler Moonlight =))
Günaydınlar.
Ali'nin Bahar'a yaptığı evlilik teklifi bende uyku falan bırakmadı arkadaşlar.
Bahar kesinlikle kabul edemez bu teklifi hatta bu teklifi düşündüğünü bile izlemek istemiyorum.Her ne sebeple olursa olsun ne düşüncesi,ne de evliliği kabul edemiyorum ben.Eren'in kendisinde kalması adına bir evliliği ise asla.
Bahar'da biliyor Ali'nin kendisini sevdiğini,aşık olduğunu.Davranışlarından Eren'i sevmediğini de hissediyordur.Bahar,Ali'nin kendi öz yeğenin bir kere bile sevgiyle bakmadı,kendi öz yeğenini babasından ayırdı,onun bir aileye sahip olmasını engelledi.Şimdi kendisi mi evlilik adı altında bir kerecik sevgiyle bile bakmadığı Eren için mi Bahar'la evlenmek istiyor?Ali'nin tek amacı kendi çıkarları.
Ali Eren'in hayatını olumsuzca etkilemekten başka ona hiçbir şey veremez.
Eren'in bir babaya ihtiyacı yok onu zaten cok seven,her şeyiyle ilgilenmeye hazır bir babası var.
Benim izlemek istediğim Bahar,Sevgili Sabah'ında yazdığı gibi herşeyiyle güçlü bir Bahar.Hiçbir şeyden kaçmayan,üstüne giden, zoru başarmayı seven,sadece duygularıyla değil,mantığıylada hareket eden bir Bahar izlemek istiyorum.
Bahar,önce kendine ait başarılı bir kariyer ve Eren'e güzel bir gelecek kurmak adına çalışmaya başlamalı.
Davaya en iyi şekilde hazırlanmalı.
Ama Salih'in,kendinin ve Eren'in sahip olduğu yasal haklarıda bir avukat olarak, bilmeli,kabul etmeli.
Dizimizde özellikle son haftalarda heyecan olsun diye evlilik teklifi,evlilik tekliflerinin cevapları ve sonuçlarını izlemek istemiyorum.
Her şey evliliğe endeksli oldu.
Farklı bir şeyler izlemek istiyorum.
.
Bahar,Salih ve Ceylan'ın nikahının gerçekleştiği gece ne kadar üzüldü,uyku bile uyuyamadı.Yemek yemedi.
Salih duvağı açarken Bahar'ı gördü.Salih ve Ceylan'ın aralarında bir şeyler geçtiğini düşünmek bile istemiyorum.Ama ne üzüntü vericiki Salih ve Ceylan artık evli.
Salih'in Bahar kadar üzüntüsünün dışa vurumunu izleyemedik.Bahar'ın Salih'in Ceylan'la evliliğinin öncesi ve sonrasında hayatının her anında bunun üzüntüsünü,öfkesini görmek mümkündü.
Özellikle Salih'in rahat bir şekilde yemek yemesine(şimdi yemekte mi yemesin diyenler olabilir.Evet yemek yediği sahneleride izlemeseydik.:)Salih'in stres ve üzüntüden iştahı mı açıldı yoksa:)Hani strese bağlı bazen iştah artabilirken bazen de azalabiliyor)inanamadım.
Birde Defne-Mahir,Ceylan-Salih yemekte.Defne Ceylan'a evliliğin nasıl gittiğini sordu.Salih'te aynı soruyla karşılaşmamak için konuyu değiştirdi.Salih'in üzüntüsünü burda Mahir farketti.
Ceylan ve Salih'i birlikte,bir hayatı paylaşmalarını izlemek zor.
Bizim Bahar ve Salih aşkına ne oldu?
Aşk, kin ve nefret gibi duygulara rağmen devam ediyorda.
Salih artık evli biri.Evli biriyken nasıl izlenebilir ki?
Ceylan'la Salih'in ayrılması mı?Bu evlilik kadarda kolay olmayacak.Şimdilik ve hatta daha sonrası için bile zor görünüyor.
Salih ve Bahar artık aşklarını içlerinde yaşayacaklar.
Dizimizin Senaristlere sesleniyorum tekrar, Ali'nin Bahar'a olan evlenme teklifini,Bahar'ın düşünmesini bile kabul edemiyorum.
İyi Yorumlar.bye
selincicek 16-03-08, 10:35 yaaa bende akşam çok üzüldüm hele ceylana gıcık oldum bebek meselesinde emine hanımma dioki salih avukata gitti biz bu yola baş koyduk dio ya sen kim oluyon ceylan hanım bir bebek annesinden ayrılmaz gıcık kadın
selamlar ilk yorumumu yapayım dedim yorumlarımı sadece yayılanan son bölümü izleyen ve ilk bölümü netten izleyen biri olarak yaptığımı belirtiyim
diziyi izlemeye başlama nedenim olan özbek yıldız yani aliden başlıyorum ali kötüymüş gerçekten insan abisine yaparmı böyle birşeyki ilk bölümde gödüğüm kadarıyla abisi onu soförlük yaparak okutmuş
bahar a gelelim o kızıda pek sevmedim çocuğunu vermemek için raporla oynamalar çocuğunu babasına göstermemeler annesine karşı olmalar dadı tutmalar falan tuhafıma gitti hoş daha önce neler yaşandı bi fikrim yok ama
defne ve mahir çok yakışıyorlar çok tatlılar zaten ilk bölümden belliydi mahirin defneye aşık olduğu birleşmelerine sevindim
ceylan salihi seviyor ama salihin ona hiç bir ilgisi yok canım benim herşeyi alttan alıyor sevdim bu kızı
gelelim salih e en sevdiğim karakter diyebilirim çok begendim oyunculuğuda çok iyi Allah yolunu açık etsin
moon_light 16-03-08, 11:35 merhaba arkadaslar,
aslinda cok uykusuzum..gece dorde kadar yorum yaptik sonrada 8 de kalktim video sitesine aksamki bolumu ekledim,simdide yorum yapmadan edemedim,bir yandan reytingler gelecek malum gormeden gidilmez:)
yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum....ellerinize yureklerinize saglik...
sabahcim cok hos detaylara deginmissin,katiliyorum sana canim...
wioleta bencede oyle oldu canim,bu bolum masallah salih yedide yedi:P evdeki sofralar yetmezmis gibi birde restauranta gittiler,barinakta goturdugu keki hic ve digerlerini hic saymiyorum...ahh ah baharimda corbasini bile icemedi :icon_sorr :icon_sorr bitanem benim ya iyice mahvoldu napacak simdi bilmiyorum....
dunde kac kez soyledim,sureklide soylemek istiyorum ali ve bahar birlikteligine kesinlikle karsiyiz!!!! lutfen senaristler oyle bir sacmalik yapmasinlar,baharcimin oyle birseyi kabul edecegini sanmiyorum ama ali denen insanliktan nasibini alamamis mahlukat hemen baharimin kotu anini firsat bilip teklifi yapti ki insan endiselenmeden edemiyor...bolum oncesi korkum basima geldi,hatta ne bolum oncesi dizimiz baslayali hep icimizde boyle bir korku vardi aslinda :img-cray:
selincicek ceylan cok pasif biri ya,dunde dedigim gibi ne zamana kadar polyannaciligina devam edecek bilmiyorum..salih istemismiste onun mutlulugu icin erene kendi cocugu gibi bakacakmis...erenimiz sana kalmadi birkere,Allah a sukur onun dunyalar guzeli annesi var,senin bakimina falan ihtiyaci yok:hıh
hic o acidan dusunmuyorda salih mutlu olsun tek onu dusunuyor..
mert konusundan dun bahsetmismiydim hatirlamiyorum...suzan neden dizimize kesin bir giris yapti bilemiyorum...ama ben mertten cok supheliyim..hatta mertin baharima cocuklugundan beri asik biri olacagini dusunuyorum...aslinda cok dusuncem var ama neyse...
simdilik benden bu kadar...geri gelirim insallah..
ahahha bu arada demeden gecemeyecegim mahirin aksamki goruntulerini sardir sardir izledim,o bari guldurdu sagolsun...:img-hyste bu hafta masallah defne ve mahirin nesesine diyecek yoktu,etrafa pozitiflik saciyorlardi..onlari oyle gordukce mutlu olmamak mumkun mu...:img-in_lo
mahir sagolsun salihe her konuda yardimci oluyor,mutsuzken mutlu ediyor,arkadas dedigin boyle olur iste...
moon_light 16-03-08, 11:41 selamlar ilk yorumumu yapayım dedim yorumlarımı sadece yayılanan son bölümü izleyen ve ilk bölümü netten izleyen biri olarak yaptığımı belirtiyim
diziyi izlemeye başlama nedenim olan özbek yıldız yani aliden başlıyorum ali kötüymüş gerçekten insan abisine yaparmı böyle birşeyki ilk bölümde gödüğüm kadarıyla abisi onu soförlük yaparak okutmuş
bahar a gelelim o kızıda pek sevmedim çocuğunu vermemek için raporla oynamalar çocuğunu babasına göstermemeler annesine karşı olmalar dadı tutmalar falan tuhafıma gitti hoş daha önce neler yaşandı bi fikrim yok ama
defne ve mahir çok yakışıyorlar çok tatlılar zaten ilk bölümden belliydi mahirin defneye aşık olduğu birleşmelerine sevindim
ceylan salihi seviyor ama salihin ona hiç bir ilgisi yok canım benim herşeyi alttan alıyor sevdim bu kızı
gelelim salih e en sevdiğim karakter diyebilirim çok begendim oyunculuğuda çok iyi Allah yolunu açık etsin
selam canim hosgeldin tekrardan...
hmm yorumlarin sadece son bolumu izleyen biri olarak gayet mantikli...ama soyle soyleyim,baharcim hicte bu bolumki gibi biri degildi canim,o kadar cok sey yasadi ki anlatmakla bitmez...onun bu noktaya gelmesi bosu bosuna degil yani,yoksa melekler gibiydi baharimiz,insallah bir an once kendini toparlayacak...
defne ve mahir cok tatlilar haklisin...bundan sonrada hep mutlu olacaklarini umut ediyoruz...hatta soyleye soyleye dilimde tuy bitti:) cerenleri olacak onlarin...ahahha zorla ceren istiyorum,baskasini istemiyorum :img-hyste
defneye hamilelik inanilmaz guzel yakisacak...mahirle harika keyifli sahneler izleyecegiz,o gunleri dort gozle bekliyorum...
canim alinin daha neyini gordunki bu bir kismi sadece,tum dizi boyu izleseydin sende bizim kadar nefret ederdin...
ceylani sevebilirsin..intihara falan etti ama sonunda salihe kavustu :img-tomat :( iyilik sirf herseye olumlu bakmak veya insanlara hep olumlu cevap vermekle olmuyor bence...salihin baskasini sevdigini bile bile evlilik teklifini kabul etti,israrci oldu...bence bu en basta kendine saygisizliktir..cunku bahar ve salih mutlu olacaklar olan ona olacak,kendi hayatini mahvetti....
onunda bir patlama zamani gelecektir...salihin sogukluguna dayan dayan nereye kadar,kaya olsa catlar yahu...
Gümüş Hastası 16-03-08, 11:43 AB - BAROMETRE
15 MART 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,00 22,50
2 GENCO [NET] KAND 5,90 17,50
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 19,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,90 17,60
5 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 4,40 13,50
6 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,40 13,20
7 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,90 11,20
TELE - BAROMETRE
15 MART 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,80 21,20
2 GENCO [NET] KAND 7,30 17,90
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,60 19,10
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 17,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,10 17,80
6 SELENA [NET] ATV 6,00 14,70
7 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 4,60 14,70
8 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4,60 12,40
kaynak: UÇANKUŞ
moon_light 16-03-08, 11:44 yehuuuuuuuuuu reytingler gelmis hemde coook guzel gelmis :happy0064
ab de 7. totalde ise 8.olmusuz...:happy0064
cok coook mutlu oldum...dizimiz harika biz harikayiz:P ee sonucta boyle guzel olsun degil mi...
su aliyi baharimdan uzaklastirirlarsa dahada mutlu olacagim,her mesajimda deginmeden edemiyorum,bize bunu yapmasinlar!!!
aynen ben de uykusuzum. bu sabah sınav vardı. yoksa daha da kapatmayacaktım bilgisayarı. ama şikayetçi değilim. bu ekibi seviyorum:) hepinize güzel paylaşımınız ve samimiyetiniz için cok tesekkürler arkadaslar:)
mehtapcım ben de mert,in bahar.a eskiden asık biri oldugunu düsünüyorum.
sabahcım cok güzel gözlemlemissin.aynen katılıyorum
izlenme oranları süpeeer:)
tesekkürler mehtap:)
dizimizin degeri her gecen gün daha iyi anlasılıyor
umarım böyle gider
izlenme oranları gayet iyi gelmiş
moon_light (canım birde ismini bilsem tam süper olucak) aben ceylan hakkında pek bişey bilmiyorum haklısın aslında benimde aklımı kurcalamıştı zaten bu kadar hoşgörü
kardelen2086 16-03-08, 12:33 hepinize iyi pazarlar arkadaşlar:img-yes:
dün akşam dizimizi izleyebildim ama ne yazıık ki çok istememe rağmen elimde olmayan sebepler nedeniyle foruma giremedim,sizin yorumlarınızı okuyamadım ama kendi yorumumu bitirdikten sonra hemen sizikileri okuyacağım....:img-yes:(kimbilir o ali olacak meymenetsiz için ne harika şeyler yazmışsınızdır:img-hyste)
dizinin ilk reklem arasına kadar olan kısmı hakkındaki düşüncelerimi foruma yazmıştım zaten ama yine yazayım...
hasan ın nikaha yetişememesine bir türlü anlam veremedim,zaten koridorun başındaydı,salih te evet dememişti henüz,hem zaten imzalarda atılmamıştı,nasıl oldu da hasan yetişemedi aklım ermiyor,aslında tek amaçları bu nikahı kıymaktı,her şeyi oldu bittiye getirdiler yani....tamam hadi içimiz acısa da nikah kıyıldı,ya sonra...salih in hasan dan gözlerini alamaması,bir sıkıntısının olduğunu anlaması,ali ye öldürücü bakışlar fırlatması hepsi harikaydı,açıkçası eren hakkındaki gerçeği hasan ın açıklayacğını düşünmüyordum,ama söyledi.bütün her şeyi anlatmasa da (dna testi işini gizlese de )eren i söyledi:happy0064özeti okurken harputlu ya kızmış olsam da üstü kapalı olarak ali yi tehdit ettiği sahnelere bayıldım(daha önce de yazmıştım yine yazayım,bu ali nin defterini en son harputlu dürecek ve böylece salih te kardeş katili olmaktan kurtulacak:img-yes:)bütün konuşmaları defne nin duyması ve bunu mahir le paylaşması da güzeldi.ve sonunda mahir dayanamadı ve salih e gerçeği açıkladı:happy0064açıkladığı iyi oldu,çünkü salih barınak olayına karşı ali ye gereğinden fazla iyi davrandı,tabi ne olacak ali olacak gıcık (yatacak yeri yok bu adamın)salih in gözünü bir güzel boyadı,salihimizde yufka yürekli barınağı gerçekten de kendi iyiliği için yaktığını düşünüdü(ahhh salih aahhh boşuna dememişler bu devirde babana bile güvenme diye,hele senin böyle bir kardeşin varsa hiç güvenme)ama ali nin tırsmış panik olmuş kızgın sinirli hallerine bayıldım:img-hyste
bu arada bahar a en son değinmek istiyorum,onu izledikçe sinir katsayım tavan yaptı dün gece:icon_sorr
emine hanım ilk kez iyi bir şey yaptı dün gece,"iki kardeşin gönlüne düşmeseydi" gibisinden bir şeyler dedi ve ben o an oturduğum yerde kalakaldım,açıkçası bu itirafı bu kadar erken,hem de emine hanımdan hiç beklemiyordum(ali nin sonu yaklaşıyor arkadaşlar)salih o an olayı tam anlamıyla idrak edemedi galiba ama ceylan bile anladı,ya da salih ilk şokla dumura uğradı kendine gelince bu kez ali yi kesin parçalar herhalde:happy0064
yazacak o kadar çok şey var ki hepsi bir an da aklıma geliyor ve tekrar yok oluyor......
defne ve mahir in sakin bir şekilde her şeyi konuşması çok iyi oldu,aralarındaki sorunu güzellikle hallettiler,artık mutlu olma zamanı,mahir in deyimiyle 3-5 çocuk,defnenin deyimiyle kreş ortamı onları bekliyor:happy0064
bu arada reytinglerimiz belli olmuş,her hafta daha da iyi bir yere geliyoruz arkadaşlar;ab de 7.,total de 8. olmuş,daha ne isteriz,her şey süper....:happy0064
kardelen2086 16-03-08, 13:01 kaldığım yerden devam edeyim bari.....
dizinin başından beri aklıma takılan önemli şeylerden biri de;salih ve ceylan ın arasında bir şeyler olup olmadığı....:icon_sorrumarım olmamıştır,acaba diyorum bir şeyler oldu da ben mi kaçırdım...:icon_sorrsalih ceylan mahir ve defnenin birlikte yemek yediği sahnede defnenin evlilik nasıl gidiyor sorusu üzerine ceylan ın mahzun üzgün bir şekilde iyi gidiyor demesi kafamı karıştırdı,anladığım kadrıyla aralarında bir şey geçmedi:happy0064inşallah doğru düşünüyorumdur....
bu arada ceylan için ölüm planlarını hazırlıyordum ya hepsinden vazgeçiyorum arkadaşlar,sizi bilmem ama ben dün akşam ceylan a pek kızmadım,aksine çok da beğendim,olayları gayet sakin ve sağduyulu değerlendiren bir kız...emine bile kızın gözünü açmaya çalıştı ama o salih i savundu,her ne olursa olsun salih için her şeye katlanmaya hazır,kendi çocuğu olmasa bile annelik yapmaya hazır,emine hanım ı bir güzel tersledi(kendi çocuğuma bile vurmam gibisinden bir şeyler dedi:happy0064)ceylan ın salih in gözünü boyamak için böyle davrandığını zannetmiyorum,kız gerçekten samimi davranıyordu...en azından şimdilik....:img-yes:
yazık salihimiz bahar ın tüm yaptıklarına rağmen nasıl da ona kıyamıyor,eren le ikisini ayırmak istemiyor ama onunda dediği gibi bahar bu kafayla giderse salih inde yapaacak başka bir şeyi kalmayacak....ah keşke bahar da en az salih kadar mantıklı düşünebilseydi....:img-yes:
bahar a gelince...gelmeyeyim diyorum ama gelmeden de yapamıyorum kardeşim,dün gece deli etti beni....her ne kadar tüm yaptıklarını oğlunu kaybetmek istemeyen annelik içgüdüsüyle yapsa da ekran başında çıldırdım resmen....hele o bakıcı tuttuğu sahneler yokmu,en az belgin hanım kadar ben de üzüldüm,içim parçalandı,bir de annesiymiş gibi belgin e hesap sormaz mı,niye hasan la hala görüşüyorsun niye evimize geliyor...o ffff delirecektim ekran başında yemin ederim...:img-yes:ah bir de park sahnesinde eren i salıncaktan alıp çekip gitmez mi,salih in en mutlu anını bozdu cadı gibiydi resmen(biliyorum mehtapcım bu paragrafta yazdıklarım için bana bayağı kızacak ama ne yapayım dayanamıyorum,düşündükçe sinir oluyorum)bütün bunların üstüne denize düşen yılana sarılır misali ali nin evlenme teklifini kabul ederse ki bence eren için edecek,o zaman sinirden çatır çatır çatlarım herhalde....:icon_sorr:icon_sorr
moon_light 16-03-08, 13:16 aynen ben de uykusuzum. bu sabah sınav vardı. yoksa daha da kapatmayacaktım bilgisayarı. ama şikayetçi değilim. bu ekibi seviyorum:) hepinize güzel paylaşımınız ve samimiyetiniz için cok tesekkürler arkadaslar:)
mehtapcım ben de mert,in bahar.a eskiden asık biri oldugunu düsünüyorum.
sabahcım cok güzel gözlemlemissin.aynen katılıyorum
insallah sinavin iyi gecmistir canim...;) elbetteki sikayetci degiliz,hic insan sevdiginden sikayetci olur mu,her yaptigimizi seve seve yapiyoruz,dizimizin her zaman arkasindayiz...
bakalim mert bey neyin nesi ogrenecegiz,keske yanilsak diyecegim ama simdiye kadar pek yanilmadik :icon_sorr
adam yurtdisindan gelmis ve de baharcimlarla gorusmek istiyor,pek hayra alamet degil ama neyse...
izlenme oranları gayet iyi gelmiş
moon_light (canım birde ismini bilsem tam süper olucak) aben ceylan hakkında pek bişey bilmiyorum haklısın aslında benimde aklımı kurcalamıştı zaten bu kadar hoşgörü
ismim mehtap canim :img-wink:
evet sagolsun gelinimiz cok hosgorulu,ne denirse evet der,yirmidort saat hizmete meyilli...gozlerimi yasartiyor onun bu hassasiyeti...:)
diyorum ya ben onun kendine saygisizligina kiziyorum en cokta...baharcim ve salihin ayrilmasi imkansiz..yani eninde sonunda birlesecekler..olan o kiza olacak....dusununsene ne kadar aci durumu,hemen nikah sonrasi yemekte kalakaldi kizcagiz,salih taa ne zaman eve geldi,bir bayan icin bu ne kadar korkunc bir durum...ama boyle olacagini onceden tahmin etmeliydi,hayal aleminde degiller ki,baharimdanda haberdar,kendi kendinin hayatini mahvetti kisacasi...
off salih ona ereni anlatti ya,nasil sinir olmustum,yani anlatmasi elbette iyi oldu ama sanki erenin annesi yokta salih bey erene anne ariyor.. ereni baharimdan koparinca cok mutlu olacagini mi dusunuyor,asla...salih bu evliligi kabul etmekle yapabilecegi en buyuk hatayi yapti....
Selam Herkesebye
Dün 4'e kadar yorum yaptık daha yeni uyandım:img-hyste gözüm Açar açmaz burdayım:)
Ratingler gelmiş çok güzel inşallah daha da yükseliriz ama 7'nci olmuşuzAB çok güzel ab iyi olmamız çok iyi hakediyor bu dizi daha fazklasın hatta:img-yes:
Mehtap'cım yorumun okudum da çok şaşaırdım söye ki yani demişsin ki Ereni söyledi off demişsin SALİH DÜRÜST DAVRANDI YANİ ÇOÇUGUM VAR DEDİ SAKLASAMIYDI? bide demsin ki Annesinde koparıyor Hayır yanlış bahar babasında koparıyor kaçırıyo salih den salih Annesinde ayrımaya niyetli değil ki bu bölüm hepimiz izledik Bahar oğlun hep kaçırdı bahar başka yol bırakmadı ona yani bahar seviyorsun anlıyorum ama bende seviyorum onu ama hatalarını yanlışlarında söylemek zorundasın yaptığı davranış Sence doğru mu?
moon_light 16-03-08, 13:36 emine hanım ilk kez iyi bir şey yaptı dün gece,"iki kardeşin gönlüne düşmeseydi" gibisinden bir şeyler dedi ve ben o an oturduğum yerde kalakaldım,açıkçası bu itirafı bu kadar erken,hem de emine hanımdan hiç beklemiyordum(ali nin sonu yaklaşıyor arkadaşlar)salih o an olayı tam anlamıyla idrak edemedi galiba ama ceylan bile anladı,ya da salih ilk şokla dumura uğradı kendine gelince bu kez ali yi kesin parçalar herhalde
merhaba canim,
yorumlarinin hepsini okudum,sende benimkileri okursan bircok noktada hemfikir oldugumuzu goreceksin...ha bahar konusu haric tabiki :)
dunde yazdigim gibi harputlunun yetisememesi cok tuhaf oldu..bari salihin cevap verisini falanda gorseydik...zaten o ilk sahnede hemen gozume ufak bir hatada carpti...dizi baslar baslamaz salih ve ceylan alkislar esliginde asagi indiler zaten,arkasinda mahirlerle beraber duracaklari yere gelmislerdi,sonra salondakiler gosterildi,harputlu gosterildi derken sanki yeniden iniyorlarmis gibi salih ve ceylani kol kola yeniden gosterdiler..
offf o sahne hala icimi yakiyor benim...birde o arkada calan muzik zaten ne zaman cok uzulecegim bir sahne olsa o muzik calar,o muzik baslar baslamaz icime ates dusuyor zaten :img-cray:
ben ne demistim bolum oncesi maalesef harputlunun yetismis gibi gosterilmesi sirf heyecan yapmak icindi,ve oylede oldu...bu evlilik kacinilmaz olmustu...salih cok zor donusu olan bir yola girdi ya bilmiyorum sonu nasil olacak...:icon_sorr
insallah aynen gecen hafta harputlunun gelisini heyecan yaptiklari gibi,bu alinin teklifide oyle olur...ins baharcim alinin agzinin payini verir..bizler yaniliriz,korktugumuza ugramayiz...tek dilegimiz bu..bunun aksi dizimiz acisindan cok cok kotu olur...:icon_sorr
kaldığım yerden devam edeyim bari.....
dizinin başından beri aklıma takılan önemli şeylerden biri de;salih ve ceylan ın arasında bir şeyler olup olmadığı....:icon_sorrumarım olmamıştır,acaba diyorum bir şeyler oldu da ben mi kaçırdım...:icon_sorrsalih ceylan mahir ve defnenin birlikte yemek yediği sahnede defnenin evlilik nasıl gidiyor sorusu üzerine ceylan ın mahzun üzgün bir şekilde iyi gidiyor demesi kafamı karıştırdı,anladığım kadrıyla aralarında bir şey geçmedi..inşallah doğru düşünüyorumdur....
bu arada ceylan için ölüm planlarını hazırlıyordum ya hepsinden vazgeçiyorum arkadaşlar,sizi bilmem ama ben dün akşam ceylan a pek kızmadım,aksine çok da beğendim,olayları gayet sakin ve sağduyulu değerlendiren bir kız...emine bile kızın gözünü açmaya çalıştı ama o salih i savundu,her ne olursa olsun salih için her şeye katlanmaya hazır,kendi çocuğu olmasa bile annelik yapmaya hazır,emine hanım ı bir güzel tersledi(kendi çocuğuma bile vurmam gibisinden bir şeyler dedi)ceylan ın salih in gözünü boyamak için böyle davrandığını zannetmiyorum,kız gerçekten samimi davranıyordu...en azından şimdilik....:img-yes:
yazık salihimiz bahar ın tüm yaptıklarına rağmen nasıl da ona kıyamıyor,eren le ikisini ayırmak istemiyor ama onunda dediği gibi bahar bu kafayla giderse salih inde yapaacak başka bir şeyi kalmayacak....ah keşke bahar da en az salih kadar mantıklı düşünebilseydi....
bahar a gelince...gelmeyeyim diyorum ama gelmeden de yapamıyorum kardeşim,dün gece deli etti beni....her ne kadar tüm yaptıklarını oğlunu kaybetmek istemeyen annelik içgüdüsüyle yapsa da ekran başında çıldırdım resmen....hele o bakıcı tuttuğu sahneler yokmu,en az belgin hanım kadar ben de üzüldüm,içim parçalandı,bir de annesiymiş gibi belgin e hesap sormaz mı,niye hasan la hala görüşüyorsun niye evimize geliyor...o ffff delirecektim ekran başında yemin ederim...:img-yes:ah bir de park sahnesinde eren i salıncaktan alıp çekip gitmez mi,salih in en mutlu anını bozdu cadı gibiydi resmen(biliyorum mehtapcım bu paragrafta yazdıklarım için bana bayağı kızacak ama ne yapayım dayanamıyorum,düşündükçe sinir oluyorum)bütün bunların üstüne denize düşen yılana sarılır misali ali nin evlenme teklifini kabul ederse ki bence eren için edecek,o zaman sinirden çatır çatır çatlarım herhalde....
yok canim sen birsey kacirmadin,salihle ceylan arasinda birsey oldu mu bizde tam olarak bilmiyoruz...:icon_sorr salihin oyle birsey yapmasi icin aklini yitirmesi lazim...oyle birsey oldugunu sanmiyorum acikcasi...eger oyle birsey yaptiysa zaten salihi affetmek mumkun degil,yapabilecegi en buyuk hata evlenmekti demistim ya sozumu geri aliyorum,cunku bu hata ondan daha buyuk bir hata!! kisacasi salih oyle birsey yapmaz diyorum...
canim bakiyorum ceylani pek bi sevmissin...onun hakkinda yeterince yorum yaptim aslinda...tekrar yapmak istemiyorum,ben ne yaparsa yapsin hatta agziyla kus bile tutsa ceylanin kendi kendine yazik ettigini dusunuyor ve yaptiklarini hic tasvip etmiyorum....
gelelim bahar konusuna:) dikkat ettiysen baharcim kendi yaptigi hatalara kendide cok uzuldu,annesinden ozur diledi...belgin hanim cok anlayisli bir anne...dunde yazdigim gibi kadin sinirliyken bile asaletinden odun vermiyor,harika bir insan...baharcima cok guzel ogutler verdi,bahar ilk kez annesine karsi bu kadar saygisiz davrandi ama geri yaptigi hatasindan kendide cok pisman oldu...
o park sahnesinde kizcagiz sok oldu,belginin yaninda harputluyu gormesi yetmiyormus gibi birde erenle salihi bas basa gorunce ani bir refleksti yaptiklari bence...annesi sanki arkasindan is ceviriyormus gibi oldu...hangimiz o durumda olsak oyle dusunmeyiz,annem benden mi yana yoksa o adamdan mi diye hepimiz soyleriz...ama oturup bastan ayaga herseyi dusununce oda yaptiklarinin farkina vardi,hatta baharcim kendide salih ve ereni yan yana gormeyi cok istiyor..canim benim nasil duygulaniyor onlari beraber gorunce :img-cray: salih oglumu illada alacagim diye tutturunca baharimda dogal olarak korkuyor oglu elinden alinir diye ,ustelikte salih bir baskasiyla evli...:icon_sorr
moon_light 16-03-08, 13:47 Selam Herkesebye
Dün 4'e kadar yorum yaptık daha yeni uyandım:img-hyste gözüm Açar açmaz burdayım:)
Ratingler gelmiş çok güzel inşallah daha da yükseliriz ama 7'nci olmuşuzAB çok güzel ab iyi olmamız çok iyi hakediyor bu dizi daha fazklasın hatta:img-yes:
Mehtap'cım yorumun okudum da çok şaşaırdım söye ki yani demişsin ki Ereni söyledi off demişsin SALİH DÜRÜST DAVRANDI YANİ ÇOÇUGUM VAR DEDİ SAKLASAMIYDI? bide demsin ki Annesinde koparıyor Hayır yanlış bahar babasında koparıyor kaçırıyo salih den salih Annesinde ayrımaya niyetli değil ki bu bölüm hepimiz izledik Bahar oğlun hep kaçırdı bahar başka yol bırakmadı ona yani bahar seviyorsun anlıyorum ama bende seviyorum onu ama hatalarını yanlışlarında söylemek zorundasın yaptığı davranış Sence doğru mu?
:img-hyste gunaydin sana o zaman...canim sen iyi uyumussun ya ben sabah 8 de ayaktaydim,o yuzden biraz sersemlik var uzerimde :icon_sorr
canim yanlis anlamissin beni, ben yazdim ya salihin ceylana gercekleri anlatmasi cok dogru bir davranisti ama sanki erenin annesi yokmus gibi ceylanin bakmasina razi olmasi cok zoruma gitti benim..
elbette soyluyorum ben baharin yaptigi yanlislari...baharin en buyuk yanlisi test sonuclarini degistirtmekti,babasindan ayirmasi elbetteki onaylanacak bir davranis degil neyini onaylayim...benim hep savundugum nokta baharinda tum bunlari bosu bosuna yapmamis oldugu,salihte ak kasik degil simdi ama canim....birde ceylana artik karimsin falan demeler beni deli etti zaten...tabiki salihin erenle gorusmesini cok istiyorum,emin ol bunu baharda cok istiyor ama belli etmiyor...arada evlilik olmasaydi belgin haniminda dedigi gibi hersey daha farkli olacakti...
fakaaat siz asil benim bahara kizginligimi,alinin teklifini kabul ettikten sonra gorun..dunde yazmistim,yine soyluyorum....bir adam abisinin namusuna goz koyup,ustelik ortada birde yegen olmasina ragmen gidip yengesine evlilik teklif edecek kadar ucuzlasiyorsa(kullanilmasi gereken daha agir bir kelime var ama onu soylemeyim simdi burda),vede karsisindaki kisi bu teklifi kabul ediyorsa aliden zerre farki yok demektir..yaniliyor muyum...iste boyle bir davranisida baharimin yapacagini zannetmiyorum...bahar asla oyle bir insan degil,yapamaz,ona yakismaz!! senaristler boyle buyuk bir hata yaparlarsa da diyecek soz kalmiyor artik...
kardelen2086 16-03-08, 14:17 canim bakiyorum ceylani pek bi sevmissin...onun hakkinda yeterince yorum yaptim aslinda...tekrar yapmak istemiyorum,ben ne yaparsa yapsin hatta agziyla kus bile tutsa ceylanin kendi kendine yazik ettigini dusunuyor ve yaptiklarini hic tasvip etmiyorum....
gelelim bahar konusuna:) dikkat ettiysen baharcim kendi yaptigi hatalara kendide cok uzuldu,annesinden ozur diledi...belgin hanim cok anlayisli bir anne...dunde yazdigim gibi kadin sinirliyken bile asaletinden odun vermiyor,harika bir insan...baharcima cok guzel ogutler verdi,bahar ilk kez annesine karsi bu kadar saygisiz davrandi ama geri yaptigi hatasindan kendide cok pisman oldu...
o park sahnesinde kizcagiz sok oldu,belginin yaninda harputluyu gormesi yetmiyormus gibi birde erenle salihi bas basa gorunce ani bir refleksti yaptiklari bence...annesi sanki arkasindan is ceviriyormus gibi oldu...hangimiz o durumda olsak oyle dusunmeyiz,annem benden mi yana yoksa o adamdan mi diye hepimiz soyleriz...ama oturup bastan ayaga herseyi dusununce oda yaptiklarinin farkina vardi,hatta baharcim kendide salih ve ereni yan yana gormeyi cok istiyor..canim benim nasil duygulaniyor onlari beraber gorunce :img-cray: salih oglumu illada alacagim diye tutturunca baharimda dogal olarak korkuyor oglu elinden alinir diye ,ustelikte salih bir baskasiyla evli...:icon_sorr
ceylan ı şu an ki davranışları nedeniyle sevdim canım,tamam salih le evlenmekle kendisini mutsuzluğa mahkum edecek,ama anladığım kadarıyla onun yanında onunla aynı çatı altında yaşamak bile onu mutlu ediyor....mutlu değilse bile bunu içine atıyor,öyle cadılar gibi oğlunu göremezsin istemem demiyor,başkası olsa neler neler yapar:img-yes:
bahar yaptığı hataları anladı ama bu hatalara yenilerini de ekliyor,aslında salih le uzlaşmaya gitse salih eren i onun elinden almaz ki,ama bahar şu an çocuğu kaçırıyormuş durumuna düşüyor ki bu onun için eksi bir puan,bütün bunlar mahkemede ortaya atılacak işte o zaman daha çokzor duruma düşecek....:icon_sorr
ama itiraf edeyim salih in evlendiği gece bahar a çok üzüldüm zaten bir tek o sahnede üzüldüm,nasıl da sabah olmadı,kaç kez yatağından kalkıp pencerenin önüne gitti.....:img-yes:
:img-hyste gunaydin sana o zaman...canim sen iyi uyumussun ya ben sabah 8 de ayaktaydim,o yuzden biraz sersemlik var uzerimde :icon_sorr
canim yanlis anlamissin beni, ben yazdim ya salihin ceylana gercekleri anlatmasi cok dogru bir davranisti ama sanki erenin annesi yokmus gibi ceylanin bakmasina razi olmasi cok zoruma gitti benim..
elbette soyluyorum ben baharin yaptigi yanlislari...baharin en buyuk yanlisi test sonuclarini degistirtmekti,babasindan ayirmasi elbetteki onaylanacak bir davranis degil neyini onaylayim...benim hep savundugum nokta baharinda tum bunlari bosu bosuna yapmamis oldugu,salihte ak kasik degil simdi ama canim....birde ceylana artik karimsin falan demeler beni deli etti zaten...tabiki salihin erenle gorusmesini cok istiyorum,emin ol bunu baharda cok istiyor ama belli etmiyor...arada evlilik olmasaydi belgin haniminda dedigi gibi hersey daha farkli olacakti...
fakaaat siz asil benim bahara kizginligimi,alinin teklifini kabul ettikten sonra gorun..dunde yazmistim,yine soyluyorum....bir adam abisinin namusuna goz koyup,ustelik ortada birde yegen olmasina ragmen gidip yengesine evlilik teklif edecek kadar ucuzlasiyorsa(kullanilmasi gereken daha agir bir kelime var ama onu soylemeyim simdi burda),vede karsisindaki kisi bu teklifi kabul ediyorsa aliden zerre farki yok demektir..yaniliyor muyum...iste boyle bir davranisida baharimin yapacagini zannetmiyorum...bahar asla oyle bir insan degil,yapamaz,ona yakismaz!! senaristler boyle buyuk bir hata yaparlarsa da diyecek soz kalmiyor artik...
Hala gözümden uyku akıyor:img-hyste gece dörde kadar uyak kalırsan gerci bünyem Alıştı uyku düzenim bozuldu Alıştım Artık...
Sen Merak etme Ceylan anne falan olamaz onu Annesi Bahar Salih ve Baharı da bağlıyan en önemli bir sebep oğulları yani isteselerde birbirlerini hayatlarında çıkmazlar çünkü bir oğulları var.:img-yes:Eve hala birbirlerine duydukları sevgileri var en önemli Bağları oğul Eren:img-yes:
Ceylan'a karım diyo evet Artık öyle oldu ama demeden demeye fark var bir içten söylersin bide öyle demen gerekir diye söylersin içinde çok istiyierek demediğini biliyoruz demi :) ona davranışlarını gördük keki elinden Almalar :img-hyste yemekte suratın asmalar:img-hyste yani mutlu değil sadece öyle gözüküyor yani mutluluk oyunu oyunuyor Aklı ve kalbi hala bahar da hepimiz biliyoruz öyle değil mi?
Bide Emine hanım Annelerin yüz karası ne biçim kadın Ali bir Annesi iki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş:img-hyste Salih o Aileden nasıl böyle düzgün çıkmış Aklım Almıyor....
Rica Ediyorm Bahar Ali'nin teklifin kabul etmesin çünkü Gözümden düşer... bu meseleyi farklı yollar'la halledebilir mesla Salih ile konuşup bir çözüm bulabilir Salih mutlaka yumuşayacaktır ...çünkü Zaten onu Annesinde Ayrımaya niyeti yoktu ama buna bahar zorladı onu onu İçin Aklını başına alsın vee Salih ile uzlaşmaya baksın...
KübraYasemin 16-03-08, 14:45 Herkese merhaba.
Gercekden dün aksamki bölüm nasIldI ama ya.
Cok süperdi.
Simdi ben Salih ve Ceylan arasInda birsey gectimi diye cok merak icindeyim.
Ama Salih BaharIn ellinden Ereni alacak gibi geliyor bana. Bu kesin gibi bir his var icimde. (=
Ceylan fazlasiyla iyi niyetli,fazlasiyla fedakar gibi görünüyor.Ama ben hep böyle kalabilecegini,buna katlanabilecegini düsünmüyorum.Ceylan Salih'i çok seviyor,Salih'inde kendisini sevmedigini biliyor.
Salih ona bir sevgi,ilgi belirtiside göstermiyor.Salih'in Bahar'i ne kadar cok sevdiğini zamanla dahada fazla anladikça kiskançliklar baslayacaktir.Iyi niyet ve fedakarliklarda yavas yavas azalmaya baslayacaktir.
Ali'nin Bahar'a yapmis oldugu evlilik teklifini Bahar'ın kabul etmemesini,hatta hiç düsünmeden o anda Ali'ye sert ve olumsuz cevap vermesini bekliyorum.
Ratinglerimizde güzel.:happy0064
İyi Geceler.bye
Selamlar
Dünkü bölüm için nerden başlanır ne yazılır bilmiyorum ama, bazı şeylerin artık eskisi gibi olamayacağını tahmin ediyorum, Salih ve Bahar dünkü bölüm itibariyle gözümde bitmiştir artık naparlarsa yapsınlar nasıl birleştirirlerse birleştirsinler onları, benim gözümde bir daha eski Bahar ve Salih olamayacaklar ne yazık ki bir daha…Senarist grubumuzu da gösterdikleri üstün cesaretten ve de o güzelim Salih&bahar aşkını el birliğiyle yok ettiklerinden dolayı kutluyorum gerçekten imkansızı başardılar yani:icon_sorr
Evliliğe bile bir yerde olabilir derken; Salih Ceylan’a nasılsa dokunmaz derken şu izlediğimiz sahnelere bakın:img-cool2
Bölümün en iç sızlatan sahnesi Salihin evlendiği gece Bahar’ın yaşadığı üzüntü döktüğü gözyaşları…irem hanım o sahnenin hakkını verdi gerçekten …..
ama Salih bey’e de bakar mısınız dünden hazırmış Ceylan’la evlenmeye, valla artık Bahar da Ali ile evlense kesinlikle yok hayır olmasın falan demem, Salih bazı şeyleri hak etti:img-cool2 Salih'in bu yaptığından dolayı Ali bile gözüme tertemiz bir adam olarak geldi en azından sevgisinden vazgeçmedi sevilmediğini bildiği halde:img-cool2
Barınak meselesine de değinmeden geçemeyeceğim:img-cool2 gerçekten şu barınak geyiğinden böğğ geldi yani… sözde Salih’in anılarını yaşadığı bir mabeddi onun için, ama öyle bir hale getirdiler ki bir dümbek ve tef eksik oyun tutsunlar… komik olmaya başladılar artık şu barınak mevzusun da…
Şu Suzan karakteri bazı yeni gelişmelerin habercisi gibi, ve bu haftadan seyircinin yadırgamaması için şimdiden bahsedilen Mert karakteri bu adamın Bahar la bir ilgisi var ama bakalım kokusu haftaya çıkar herhalde, sanırsam Baharın eski kırığı bu adam:)
Defne ve Mahir yine çok güzeldi onları izlemekten zevk alıyorum dizide tek güzel aşk onlar kaldı diyebilirim ee birazda Harputluyla Belgini de katabiliriz bunun içine:img-wink:
Reyting editi… şimdiye kadar o kadar güzel bölümler izlememize rağmen reytingleri bu derece pek yukarda değildi tuhaf geldi biraz, demek ki izleyici ekranda saf bir aşk yerine Dallasvari oyunların çevrildiği bir vg izlemek istiyor, ne diyelim hayırlı uğurlu olsunbye
bahar.ın sağlam karakterine bir kez daha hayran oldum bu bölümde.
bir yanda salih.in kendisini sevmediğini bile bile onunla evlenen ceylan, bir yandan sırılsıklam aşık olsa da gururundan geri adım atmayan bahar.
gurur bazen insana hata yaptırır tabi, ama bahar o kadar ağır travmalar geçirdi ki, (iflas, babasının ölümü, salih.le ilgili yanlış aktarılanlar ve sonrasındaki ayrılık, eren.in sorumluluğu...) şu an sağlıklı düşünemiyor ve ayakta kalmak adına insanları kırıyor. ama her insanın hayatında böyle zamanlar olur. eminim hatasını anlayacaktır. yalnız çok sağlam ve güçlü durduğunu düşünüyorum. herkes kaldıramaz bu kadarını. helal olsun :)
selincicek 17-03-08, 06:48 bahar bazı şeyleri çoktan haketti evet salih onada çok kızıyorum ceylana ne öyle ilk gece altınlar takıyor sen benim karımsın dior hak etmiyor o bebeği gıcık şeyler annesi emine hanım ne biçim anne yaaa oğlunun çocuguna neler dio ayy be bu bölüme gıcık oldum özellikle salih ceylan beraberliğine
cumartesiden bu yana hiç bir yorum yapmak gelmedi içimden
dizimizi nerelerden alıp nerelere getirdiler ya pes diyorum şu senaristlere
ben bu diziyi içinde çok güzel bir AŞK vardı diye izliyordum
ne olduda bu AŞK böyle ayaklar altına alındı
salihi evlendirdiler sırada bahar ali evliliği görünüyor
yapılırmı bu bize
biz ne zaman bahar salih AŞKINI
tekrar o doyulmaz sahneleri yaşıyacağız
revamı bu bize eyyyyyyy senaristler
bizki sizin sadık izleyiciniz
bizki sizin tekrarları bile kaçırmayan izleyiciniz
bizki sizin tv den doymayıp
uykusundan feragat edip pc başında saatlerce
sil baştan sil baştan diyip defalarca VAZGEÇ GÖNLÜM ün tekrarlarını izleyen ve halen ilk gün gibi heyecanla cumartesileri bekleyen bize yapılırmı bu
lütfen en kısa zamanda salih bahar aşkını yeniden yaşatın bize
angel_timuçin 17-03-08, 16:55 merhabaa
yorum yapmak bu zamana kısmetmiş.....
neys ebaşlıyım yoruma ceylan iyi yerleşti yahuu ne bölee evlendi hemen ohh ohh bide ereni kabul etti yok artık yahuu yoookk :img-tomat
baharcım üzülüyoo yalnız bidee
zaten annesiylede kötü oldu sonraaa araları düzeldii...
ali fesat yahuu fesatt ayıp ama alii.......:icon_sorr
salih neden evet dedi yahuu neden çok çok üzüldüüüüm bitttiiim
ceylan salihe yaklaşıyoooo ama salih yaklaşmıyooo iyi iyi ama baharda elden gidiyooooo salih koşşş....
ali fırsatçılık yaptııı yaniiiiii :icon_sorr
cumartesiden bu yana hiç bir yorum yapmak gelmedi içimden
dizimizi nerelerden alıp nerelere getirdiler ya pes diyorum şu senaristlere
ben bu diziyi içinde çok güzel bir AŞK vardı diye izliyordum
ne olduda bu AŞK böyle ayaklar altına alındı
salihi evlendirdiler sırada bahar ali evliliği görünüyor
yapılırmı bu bize
biz ne zaman bahar salih AŞKINI
tekrar o doyulmaz sahneleri yaşıyacağız
revamı bu bize eyyyyyyy senaristler
bizki sizin sadık izleyiciniz
bizki sizin tekrarları bile kaçırmayan izleyiciniz
bizki sizin tv den doymayıp
uykusundan feragat edip pc başında saatlerce
sil baştan sil baştan diyip defalarca VAZGEÇ GÖNLÜM ün tekrarlarını izleyen ve halen ilk gün gibi heyecanla cumartesileri bekleyen bize yapılırmı bu
lütfen en kısa zamanda salih bahar aşkını yeniden yaşatın bize
Sevgili Müslimat katılıyorum.
VG benim şu an izlediğim tek dizi.Bahar ve Salih aşkı için izlediğimide yazayım.İzleyemediğim bölümleri Bahar- Salih kliplerini tekrar tekrar izliyorum.
Şimdi ne oldu?Salih Ceylan'la evlendi.Salih evli biriyken biz Salih ve Bahar aşkını nasıl izleyebileceğiz?
Ali,Bahar'a evlenme teklifi etti.Ben her mesajımda bölüm yayınlana kadar unutmadığım sürece yazacağım. Bahar'ın bu teklifi hiç düşünmeden,kesin bir kararla reddetmesini bekliyorum.
Senaristlerimize sesleniyorum.
Dizimizin ana karakterlerini,karakter değişimi yaparak tanınmaz hale getirmeyin.
Özellikle son haftalarda, heyecan olsun diye de VG izleyicisi tarafından kabul edilemez evlenme tekliflerinide bize izlettirmeyin.
Dizimizde konu sıkıntısı çekilmiyor öyle değil mi?
kardelen2086 17-03-08, 18:32 merhaba arkadaşlar.....
cumartesi den beri aklıma takılıyor ama bir türlü vakit bulup ta yazamadım...
salih in emine ve ali ye eren in oğlu olduğunu söylediği sahnede;emine ve gıcık ali ne kadar da duygusuzzdu,ne kadar da suratsızdı,emine nin eren e rağmen salih in ceylanla evlenmesini isteyecğini biliyordum ama salih evlendiği halde yani evlenmeme gibi ir risk kalmadığı halde kadın haala erenimizi istemiyor ya,izlerken bu kadar da olmaz yani dedim,yazık bir de salih demez mi senin torunun senin de yeğenin diye....ahh salih ahhh sen bunu kimlere hangi vicdansızlara anlatıyorsun.:dito
emine nin eren için en ufak bir duygu bile hissettiğini zannetmiyorum zaten hissetse bahar a gittiğinde en azından biraz sevgi dolu konuşurdu ama nerde?kadın tam tersine bahar ı karakteriz biriymiş gibi aşağıladı...:ditoali için konuşmaya lüzum bile duymuyorum,o karaktersiz amca bozuntusu olacak kişiliksiz zaten başlı başına duygusuz çıkarcı gözü dönmüş sapık,aklı fikri bahar,ama çok merak ediyorum bahar ın vereceği cevabı :icon_sorraslında az çok tahmin ediyorum ya neyse buraya yazıp ta içimizi daha fazla karartmayayım....
ya bahar ille de eren için biriyle evleneckse bu kişi lütfen ali olmasın,yeni gelecek olan mert olsun ona bile razıyım yemin ederim,ali nin yüzünde zafer mutluluğunu görmeyi hiç istemiyorum:img-cray:
ne yazıkki biz söylenip biz dinliyoruz sesimizi duyan yokki
hey forumdaşlarım SALİH BAHAR aşkına sahip çıkalım
el ele verelim birşeyler yapalım:img-help:
(neler yapabiliriz şu anda aklıma hiç bir şey gelmiyor gelince paylaşırım sizlerle)
bundan sonra sanırım biraz zor onları bir arada görmek :img-yes:
mahkemeler hariç:img-cray:
moon_light 17-03-08, 18:44 merhaba arkadaslar,
ilk olarak belirtiyim bekleyenler icin.. muratin resimlerini sayfasina ekledim ayrica videoyuda :img-wink:
simdi yorumlarinizi okudumda,bende dahil olmak uzere herkes ayni dertten muzdarip...dizimizin devam etmesi icin farkli olaylarin olmasi,bahar ve salih askinin arasinda engellerin,ayriligin sart oldugunu biliyoruz..fakat onlarin karakterlerinide tamamen degistirip adeta farkli insanlara donusturmeye hic gerek yok...bazen oyle seyler oluyor ki agzimiz acik kaliyor..ne bahara ne de salihe yakisacak hareketler sergiliyorlar..umarim yine eski baharimiza,eski salihimize kavusuruz...:icon_sorr
bu bolum cok onemli...eger bahar alinin teklifini kabul ederse bazi seylere cok cok yazik olacak...ama sirf heyecan olsun diye,bizi bir hafta sinir etmek icin bunu yaptilarsa senaristlerimizin alacagi olsun:) ayy tek oyle olsunda bu haftaki sinir/uzuntuyede raziyiz hic muhim degil...
bence konu sikintisi falan cekilmiyor..oo yazilacak bir suru konu var...ben baharcimin salihin sirkette soylediklerini duydugu zamana kadarki vazgec gonlumu ayri,simdiki vazgec gonlumu ayri goruyorum....mesela o zamanda cook ayriliklar uzuntuler yasanildi fakat onlar ayri olsalar bile hep birbirlerine olan asklarini bir sekilde hissettirdiler,ayrilik acisini bile sevdalarina yakisir sekilde yasiyorlardi oysa simdi oyle mi...hersey bambaska oldu..
artik bir iki bolumlukte olsa guzel,mutlu sahneler izleme zamani geldi...valla su kacirma isini bir an once yururluge koysalar harika olacak,bizde kendimize gelelim degil mi:)
Herkese Merhaba!bye
Bahar ister Ail ile Evlensin ister Başka biri ile yine de Ereni Babasında Ayıramaz hukuk var Adalet varya istediği kiş ile evlensin bu Erenin Babasının Salih'i olduğu Gerçeğini değiştirmiyeceki Salih'in mahkemeyi kazanması %100 bide sahtekarlık test olayı Aydınlığa kavuşursa buda göz önünde bulundurularak Salih'in davayı kazanması An Meselesi bu yüzden hem bahar hem Ali ceza Alacaklar Ayrıca yani Bahar boşuna kimse ile evlenmeye kalkmasın bunu sonu yok Salih çoçuğun görme hakkına eninde sonuda sahip olacak:img-yes:
moon_light 17-03-08, 18:58 salih in emine ve ali ye eren in oğlu olduğunu söylediği sahnede;emine ve gıcık ali ne kadar da duygusuzzdu,ne kadar da suratsızdı,emine nin eren e rağmen salih in ceylanla evlenmesini isteyecğini biliyordum ama salih evlendiği halde yani evlenmeme gibi ir risk kalmadığı halde kadın haala erenimizi istemiyor ya,izlerken bu kadar da olmaz yani dedim,yazık bir de salih demez mi senin torunun senin de yeğenin diye....ahh salih ahhh sen bunu kimlere hangi vicdansızlara anlatıyorsun.:dito
ya bahar ille de eren için biriyle evleneckse bu kişi lütfen ali olmasın,yeni gelecek olan mert olsun ona bile razıyım yemin ederim,ali nin yüzünde zafer mutluluğunu görmeyi hiç istemiyorum:img-cray:
canim,emine zaten cadi gibi biri oldu cikti...alinin kime cektigi cok belli,annesininde basina ayni seyler gelse eminim ayni ali gibi davranirdi...tamam bir anne olarak saygimiz var ama saygida bir yere kadar bu ne canim...ali ogluna hicbir sey dedigi yok,baharimla alip veremedigi neyse surekli onu cekistirip duruyor..
eren sanki salihten degilde baska bir adamdanmista,baharimda oglunu salihe yamamaya calisiyormus gibi konusuyor ya her firsatta, sinir oluyorum....hersey aciga ciksin,baharimda ona erenin yuzunu bile gostermesin....salih ceylana elini bile surmez,emine hanimda torun hasretiyle yansin tutsun,erenimizinde yuzunu goremesin,madem inkar ediyor,bunun bedelini odemeli...
benim hala icimde umut var...yani baharcim bence alinin teklifini kabul etmeyecek,agzina geleni sayacak ,nasil boyle bir teklifte bulunabilirsin diye hesap soracak...yani aksini bize yapamazlar!!! sakin salihe inat olsun ve de baharin ereni kaybetme korkusuyla bu ise mecbur kaldigi gibi bir izlenim yaratmata calismasinlar..cunku boyle bir igrenc otesi olayin hic kaldirilacak ve hakli cikarilacak yani yok....bence biz bosa uzuluyoruz,senaristlerimizde bu kadarini dusunuyorlardir degil mi,olmaz olamaaaz!!
gecen seferde yazdigim gibi bende senin gibi dusunuyorum canim...yani su mert baharima onceden beri asik biri ve birseyler olacaksada onunla olacak....ama evlilik olacagini sanmiyorum...ya dusununsene ne kadar sacma olur,salih baskasiyla evli,bahar baskasiyla evli sonrasinda bunlar nasil birlesecekler..ayy yok baharim kimseyle evlenmesin,evlenmezde zaten!!! kendide soyledi salihi severken baskasiyla evlenemem diye.....
Salih ve Ceylan'ın evlenmesiyle,Bahar ve Salih'in aşkı sadece içten yaşanacak şekilde kısıtlandırılmış olundu.İçten içe bu aşk belki daha da büyüyecek ama biz bunun dışa vurumunu Salih evli bir adam olduğu için izleyemeyeceğiz.
Konu sıkıntısı mı çekiliyor sorusunu sorarken son haftalarda ana karakterleri birbirinden uzaklaştırmak için yoğunlaşılan,sık işlenmeye başlanan,evlilik teklifleri,evlilikleri kastetmiştim.Üstelikte bizim hiç tasvip etmediğimiz evlilikleri.:icon_sorr
Moon-lightçığım, bahsettiğin kaçırma olayı Salih'in Bahar'ı kaçırması mı?
Salih evlenmeseydi evet bunun olabileceğini düşünürdüm.Konuşmaları ve ilişkilerini toparlamaları adınada bu iyi olurdu.Ama şimdi Salih artık evli biri,Salih'in şu an böyle birşey yapacağını sanmıyorum.
moon_light 17-03-08, 19:26 canim kacirma olayi derken soyle olsun istiyorum...hic kimselere haber vermeden salih bahar ve ereni alsin birkac gun biryerlere kaybolsunlar...tabi bunun icin ilk once salihin baharimin gonlunu almasi lazim...ceylanla evlense bile hala onu cok sevdigini,gozlerinin icine baka baka haykirmasi lazim...sonra birkac gun beraber zaman gecirsinler...buda olmazsa canim baska sekilde nasil onlari bir arada gorecegiz ki :icon_sorr
dizi sonuna kadar hic mi mutlu sahne izlemeyecegiz,benim aklima tek bu geliyor...
Moon-lightçığım Salih ve Ceylan evliliği gerçekleşti ya ben Salih ve Bahar adına şimdilik bir çıkış yolu göremiyorum.
Şu anda evli biriyken,her ne kadar sevmesede artık eşine karşıda sorumlulukları var.
Böyle birşey yapması şu an için kolay görünmüyor.Bunu Bahar'ında kabul edebileceğini sanmıyorum.
Salih ve Bahar'ı mutlu görebilmeği,aralarındaki problemleri konuşarak çözebildiklerini görüp aralarındaki aşkı tekrar izlemeyi bende cok istiyorum.Ama şu an için zor görünüyor.
Ceylan Şuan Hoş görüyor olabilir.. Ama ilerde çok büyük problemler çıkacak evlilklerinde Salih ve Bahar bunlar birbirlerini hayatlarında çıkmaları imkansız çünkü bir Oğullar var . baharın Varlığı gün gectikce Ceylanı da rahatsız edecek evlilikler bir çıkmaz da girebilir...
Bahar ve Salih tekrar bir araya gelebilir mi? kavuşur mu ? elbette ama bunu bize zaman gösterecek hep beraber izliyeceğiz...
Ceylan fazlasiyla iyi niyetli,fazlasiyla fedakar gibi görünüyor.Ama ben hep böyle kalabilecegini,buna katlanabilecegini üsünmüyorum.Ceylan Salih'i çok seviyor,Salih'inde kendisini sevmedigini biliyor.
Salih ona bir sevgi,ilgi belirtiside göstermiyor.Salih'in Bahar'i ne kadar cok sevdiğini zamanla dahada fazla anladikça kiskançliklar baslayacaktir.Iyi niyet ve fedakarliklarda yavas yavas azalmaya baslayacaktir.
Ali'nin Bahar'a yapmis oldugu evlilik teklifini Bahar'ın kabul etmemesini,hatta hiç düsünmeden o anda Ali'ye sert ve olumsuz cevap vermesini bekliyorum.
Ratinglerimizde güzel.:happy0064...İyi Geceler.bye
wioleta iyiki varsın arkadaşım ; düşüncelerimi senin yorumlarında görmek çok güzel ; sen yazdıkça harika ; işte aynen böyle diyorum =) zaten arkadaşların çok beğendiğim cümlelerini aynı mesaja alıntı yapma zorluğu yaşıyorum; iki sayfada online olmam gerekiyor galiba , yada ben yapamadım; her üyemize yorumları için çok teşekkürler; hepsini okuyoruz elinize sağlık..Belirttiğin gibi Ceylanın böyle iyi kalacağını sanmıyorum; Salih masadan giderken nereye diye hesap sormaya başladı.Emine hanım anlattıkça bakışları değişti, belirttiğin gibi olacak galiba. Zaten Emine ablanın yaptıklarının da bir cezası olacağı için Ceylan Emine ablayla da anlaşamayacak ileride. Kaçırma olayı ; Salih yemekten Ereni ögrenip Bahara koştugu zaman olur diyordum; Ereni de alıp, bir sekilde Baharla konusma bahanesi ile kaçırır; birkaç gün olaylar yatışır evlenmemis olur böylece; Bahar da affeder derken; nerdeee ) yere göğe sığdıramadığımız Salih Ceylana iltifatlar, ödüller tebrikler nerdeyse) yani o Barınağa gittiğinde heryeri kırıp dökmesinin acısını yaşayan bizlere bi de yangın şoku yaşatmışlarken; birde barınakta buluşarak kutlamalar falan anılarımızı da yaraladı diyelim=):img-yes: öyle olsun Salih diyoruz Baharcığımız adına ...
Şuandaki kaçırma ve konusabilme olayı Baharla Salihe yakışmaz artık, olmasın. Başka senaryolarınız =? Salih aksam eve gelmeseydi ; herkese bir tepki verseydi ,yazdığın gibi Bahar onu pencerede görseydi ;sevinçle yeni bölümü izleyecektim) şuan yorum yok ; bir ümit dizi açısından belki Ceylan kaza yada doğum olayı ölürse olabilir; boşanma olayları olmasın, evliliği de dizide komediye dönüştürmeyelim. Salih mutlu nasılsa :img-wink: hangi arkadaşımızdı Ceylanı sevdim diyen, aşkolsun ona)
moon_light 17-03-08, 20:09 evet canim maalesef oyle :icon_sorr ama napacagiz o zaman dizimizin sonuna kadar mutlu sahneler haram mi olacak :img-cray:
off salih off salih boyle birseyi nasil yaptin,hala aklim almiyor...salihin nasil dili tuttuda nikah memurunun sorusuna "evet" diyebildi :icon_sorr gerci o sahneyide gormedik ama olsun gormemiz daha hayirli oldu bence...
ayyy off yeter ya artik bunlari dusunmek istemiyorum..kafayi yiyecem birazdan:) senaristler nasil isleri cikmaza suruklediyse cozumude mutlak dusunmuslerdir,napalim izleyip gorecegiz artik..az mutlu sahnelerden konusalim,icim karardi yahu...
mesela emine,o kiz hayatimizdan ne zaman cikacak diye salihe bagirdiginda,salih "hicbir zaman anne,hic bir zaman!!" demisti...ay bakarmisiniz agizlarindan cikan bir tane cumlecik ariyoruz mutlu olmak icin..gerci salih ondan sonra "ben oglumu alincaya kadarda bahar hayatimizda olacak " demisti :icon_sorr ne yani oglunu alacaksin sonra bahari unutacakmisin,salih kendine gel...sirf erenin derdine dusme,hem bahara hem erene kavusmak icin cabala...gerci ceylanla evliyken bunu nasil yapacaksin cok merak ediyorum...zaten ne zaman ceylana evlilik teklif etti,o zaman salih gozumden dusmustu :icon_sorr birde ceylana ne diyor "hele simdi karimsin..sacinin teline zarar gelmesine izin vermem.."diyor...buyrun bakalim bu ne demek simdi...ceylana zarar gelmesini isteme bahariminsa kalbini taa derinlerden yarala,onceden onada aynisini soyluyordu...:icon_sorr
evet canim maalesef oyle :icon_sorr ama napacagiz o zaman dizimizin sonuna kadar mutlu sahneler haram mi olacak :img-cray:
off salih off salih boyle birseyi nasil yaptin,hala aklim almiyor...salihin nasil dili tuttuda nikah memurunun sorusuna "evet" diyebildi :icon_sorr gerci o sahneyide gormedik ama olsun gormemiz daha hayirli oldu bence...
ayyy off yeter ya artik bunlari dusunmek istemiyorum..kafayi yiyecem birazdan:) senaristler nasil isleri cikmaza suruklediyse cozumude mutlak dusunmuslerdir,napalim izleyip gorecegiz artik..az mutlu sahnelerden konusalim,icim karardi yahu...
mesela emine,o kiz hayatimizdan ne zaman cikacak diye salihe bagirdiginda,salih "hicbir zaman anne,hic bir zaman!!" demisti...ay bakarmisiniz agizlarindan cikan bir tane cumlecik ariyoruz mutlu olmak icin..gerci salih ondan sonra "ben oglumu alincaya kadarda bahar hayatimizda olacak " demisti :icon_sorr ne yani oglunu alacaksin sonra bahari unutacakmisin,salih kendine gel...sirf erenin derdine dusme,hem bahara hem erene kavusmak icin cabala...gerci ceylanla evliyken bunu nasil yapacaksin cok merak ediyorum...zaten ne zaman ceylana evlilik teklif etti,o zaman salih gozumden dusmustu :icon_sorr birde ceylana ne diyor "hele simdi karimsin..sacinin teline zarar gelmesine izin vermem.."diyor...buyrun bakalim bu ne demek simdi...ceylana zarar gelmesini isteme bahariminsa kalbini taa derinlerden yarala,onceden onada aynisini soyluyordu...:icon_sorr
Mehtap'cım olacak sen Merak etme Bahar Salih bir Araya gelecekler şimdi olamayabilir ama olacak bu sizler için zor gözüküyo olabilir ama olacak bu bu iki karekter başrol oyuncusu eninde sonuda bir araya gelecekler:img-yes: Boşanma olayıda olabilir ölümde olabilir..( ceylan Acısından)
_SaBah_; Arkadaşım Salih mutlu demişsin nerde çıkardın ?gerçekten mutlumu sence? hayır mutlu değil.. sadece öyle gözüküyor hali tavrı bu bölümde hiçte mutlu olmadıgın gösterdi bize:img-yes:
Ali ve Bahar Evlenidrimezler ben Zannetmiyorum o zama iyice Saçmalarlar dizi batar.. yani Zannetmiyorum bence Bahar bunu farklı yollarla halledecek bu meseleyi gibime geliyor yani belgin ve harputlu devreye girebilir bu konuda ne olacak Eren Amcasını nüfüsuna mı gececek ?çok saçma nasıl kökten halledecekler:img-hyste Evlilik konumunda bir çoçuğunu mutlu bir Aile içersinde büyüdüğünde Maddi acıdanda alacaklar herhalde bu yüzden olacak evlilik ama bir işe yaramaz yani Salihin kazanması biraz daha Yüksek:img-yes:
Moon-lightçığım evet senaristler işi nasıl çıkmaza sürükledilirse,çözümüde düşünüp yazmışlardır.Evet mutlu sahnelerden bahsedelim.:img-yes:
Şimdilik zor görünsede biz Salih ve Bahar'ı birleştirecek:img-angel, Salih ve Ceylan'ı ayırabilecek:icon_twis alternatif senaryolar düşünebiliriz.:img-wink:
ismim mehtap canim :img-wink:
evet sagolsun gelinimiz cok hosgorulu,ne denirse evet der,yirmidort saat hizmete meyilli...gozlerimi yasartiyor onun bu hassasiyeti...:)
baharcim ve salihin ayrilmasi imkansiz..yani eninde sonunda birlesecekler..olan o kiza olacak....dusununsene ne kadar aci durumu,hemen nikah sonrasi yemekte kalakaldi kizcagiz,salih taa ne zaman eve geldi,bir bayan icin bu ne kadar korkunc bir durum...ama boyle olacagini onceden tahmin etmeliydi,hayal aleminde degiller ki,baharimdanda haberdar,kendi kendinin hayatini mahvetti kisacasi...:img-yes: ereni baharmdan koparinca cok mutlu olacagini mi dusunuyor,asla...salih bu evliligi kabul etmekle yapabilecegi en buyuk hatayi yapti....
Moonlight :img-yes: seni saymıyoruz zaten dizinin demirbaşı anasponsoru oldun) harika yorumlar .. bide sen Ceylan deseydin buralara uğramazdık bile)yazdığın sahne çook hoşuma gitti ; Salih yemekten gitti , herkes öyle kaldı; ohh olsun =)) çok neşelenmiştim gerçi yarım kaldı) 2.cümlende bende buralardan yaaa öylemi diyorum) saçının bir teline zarar gelmesine kıyamam ; Bahar aylarca gözyaşı döküp herşeye katlanır Salih için; şuan Salihte hiç önemi yoktur; aslında hiçbirzaman da önemli olmamıştır, olsaydı asla evlenmezdi,diziden bayanlar adına çıkan sonuç: beyler sevdiklerini ispat edecekler; ömür boyu da gösterecekler ki karşılığını fazlasıyla verin,Harputlu gibi) görmediğiniz sevgi alaka gerçek sevgi değildir ) :img-yes:
Moonlight :img-yes: seni saymıyoruz zaten dizinin demirbaşı anasponsoru oldun) harika yorumlar .. bide sen Ceylan deseydin buralara uğramazdık bile)yazdığın sahne çook hoşuma gitti ; Salih yemekten gitti , herkes öyle kaldı; ohh olsun =)) çok neşelenmiştim gerçi yarım kaldı) 2.cümlende bende buralardan yaaa öylemi diyorum) saçının bir teline zarar gelmesine kıyamam ; Bahar aylarca gözyaşı döküp herşeye katlanır Salih için; şuan Salihte hiç önemi yoktur; aslında hiçbirzaman da önemli olmamıştır, olsaydı asla evlenmezdi,diziden bayanlar adına çıkan sonuç: beyler sevdiklerini ispat edecekler; ömür boyu da gösterecekler ki karşılığını fazlasıyla verin,Harputlu gibi) görmediğiniz sevgi alaka gerçek sevgi değildir ) :img-yes:
Ben bu Düşüncen Katılmıyorum canımm Salih için Söylediğini kısmına Baharı önemsemiyor önemsese önemli olsayadı yada sevse Evlenmezdi diye.. Ne Yapsaydı peki? bahar hanım bütün kaprislerine Rağmen bütün sacmalıklarına Şımarıklığına öfkesine rağmen ne yapsaydı ?bide bunu üstüne çoçuğun başkasından olduğun dolap çevirerek inanadırması onun güvenin Sarsmasına ne diyorsun peki ?Salih ne Yapmalıydı ? bütün bunlara rağmen Baharın kapsında mı yatsaydı.?.( Bir yapmadığı o kalmıştı..) Salih elinden geleni yaptı çok koştu Ama bahar hanım bütün kapaıları kapattı Salih'in dediği gibi bu Evlilkte Baharın Yüzünden Salih Ceylan ile çok istiyerek güle oynaya evlenmedi böyle Yansıtmayalım:)
kardelen2086 17-03-08, 20:54 eren sanki salihten degilde baska bir adamdanmista,baharimda oglunu salihe yamamaya calisiyormus gibi konusuyor ya her firsatta, sinir oluyorum....hersey aciga ciksin,baharimda ona erenin yuzunu bile gostermesin....salih ceylana elini bile surmez,emine hanimda torun hasretiyle yansin tutsun,erenimizinde yuzunu goremesin,madem inkar ediyor,bunun bedelini odemeli...
ama evlilik olacagini sanmiyorum...ya dusununsene ne kadar sacma olur,salih baskasiyla evli,bahar baskasiyla evli sonrasinda bunlar nasil birlesecekler..ayy yok baharim kimseyle evlenmesin,evlenmezde zaten!!! kendide soyledi salihi severken baskasiyla evlenemem diye.....
emine bence de bu hareketlerinin bedelini ödemeli canım,kadında bir gıdımcık bile yumuşama yok,hala geçmiş bahar ın karşısına utanmadan ahkam kesiyor,açık açık tehdit etti kızı.....
salih in ceylan la olan ilişkisine gelince aralarında bir şey olma konusunda ben o kadar emin değilim canım,açıkçası bu bölüm salih ve ceylan ın arasının bozuk olacağını düşünmüştüm,ceylan evlendiğine pişman olacak diyordum ama nerde,kız bulutların üzerinde sanki en azından şimdilik,salih te maşallah hemencecik kabullendi ÇOK SEVGİLİ KARISINI(salih e bir tek bu ceylan a yakın davrandığı ona umut verdiği sahnelerde kızdım)
bahar salih i severken başkasıyla evlenmem demişti canım ama bunun üzerinden zaman geçeli epey oldu,hele şimdi bahar için tek konu eren ken böyle düşüneceğini hiç zannetmiyorrum,hepimizin fark ettiği gibi son bir kaç bölümdür aşklarından eser yok,sadece nefret ve öfkeyle bakıyorlar birbirlerine ne yazıkki,o nedenle bahar eren için düşünmeden hareket edebilir diye korkuyorum,salihimizi kara toprağa verir gibi dünyaevine soktuk,bir de bahar ı dünyaevine sokmayalım lütfen ya
Moon-lightçığım, bahsettiğin kaçırma olayı Salih'in Bahar'ı kaçırması mı?
Salih evlenmeseydi evet bunun olabileceğini düşünürdüm.Konuşmaları ve ilişkilerini toparlamaları adınada bu iyi olurdu.Ama şimdi Salih artık evli biri,Salih'in şu an böyle birşey yapacağını sanmıyorum.
salih in bahar ı ve eren i alıp gitmesini ben de çok isterdem ama wioleta arkaşımızın dediği gibi şu şartlarda o iş biraz zor görünüyor canım,valla salih öyle bir şey yapsa o cadı annesi peşlerine düşer saklandıkları yerden bulur çıkarır onları,hem bir de ceylan faktörü var,bu bölüm kendisini pek bi sevdim ama böyle bir durumda onunda eli armut toplamaz herhalde
kardelen2086 17-03-08, 22:03 Şuandaki kaçırma ve konusabilme olayı Baharla Salihe yakışmaz artık, olmasın. Başka senaryolarınız =? Salih aksam eve gelmeseydi ; herkese bir tepki verseydi ,yazdığın gibi Bahar onu pencerede görseydi ;sevinçle yeni bölümü izleyecektim) şuan yorum yok ; bir ümit dizi açısından belki Ceylan kaza yada doğum olayı ölürse olabilir; boşanma olayları olmasın, evliliği de dizide komediye dönüştürmeyelim. Salih mutlu nasılsa :img-wink: hangi arkadaşımızdı Ceylanı sevdim diyen, aşkolsun ona)
geçen bölüm ceylan ı sevdim diyen bendim ...:img-yes:bunun sebeplerini de yazmıştım..evlendiği günün ertesi kocasının bir başka kadından çocuğu olduğunu öğrenmesine rağmen salih in yanında olan,emine ye bile karşı gelebilen biri olduğu için en azından ŞİMDİLİK sevdim yazmıştım...:img-yes:hala da aynı şeyi düşünüyorum...:icon_sorrama bu demek değil ki ceylan hep melek gibi kalacak!arkadaşlarında dediği gibi zamanla gerçekler canını acıtmaya başladıkça o da hırçınlaşmaya başlayacak,belki salih tam bahar la arasını düzeltip ceylan dan boşanmaya karar verecek ama o zaman da ceylan karakter değişimiyle kötü bhir role bürünebilir ki ben buna hiş şaşırmam çünkü sağolsun senaristlerimiz aşklarından şüphe etmediğimiz bahar ve salih ve karakterini bile bu denli değiştirebildilerse;ceylan ı hayli hayli kötü karakter yapabilirler ve bunun için de kızın bir sürü makul sebepleri olmuş olur...(ay kendimi bir an için ceylan ın avukatı gibi hissettim yemin ederim salih ceylan aşkını mı istiyorum ne ki anlamadım:dito)
bu arada salih in eren i annesinden ayırabilecek kadar vicdansız olduğunu zannetmiyorum;ama bahar bu kafayla giderse ileri iyice çıkmaza sokacak gibi geliyor:icon_sorrumarım denize düşen yılana sarılır misali ali ye sarılmaz:icon_sorr
geçen bölüm ceylan ı sevdim diyen bendim ...:img-yes:bunun sebeplerini de yazmıştım..evlendiği günün ertesi kocasının bir başka kadından çocuğu olduğunu öğrenmesine rağmen salih in yanında olan,emine ye bile karşı gelebilen biri olduğu için en azından ŞİMDİLİK sevdim yazmıştım...:img-yes:hala da aynı şeyi düşünüyorum...:icon_sorrama bu demek değil ki ceylan hep melek gibi kalacak!arkadaşlarında dediği gibi zamanla gerçekler canını acıtmaya başladıkça o da hırçınlaşmaya başlayacak,belki salih tam bahar la arasını düzeltip ceylan dan boşanmaya karar verecek ama o zaman da ceylan karakter değişimiyle kötü bhir role bürünebilir ki ben buna hiş şaşırmam çünkü sağolsun senaristlerimiz aşklarından şüphe etmediğimiz bahar ve salih ve karakterini bile bu denli değiştirebildilerse;ceylan ı hayli hayli kötü karakter yapabilirler ve bunun için de kızın bir sürü makul sebepleri olmuş olur...(ay kendimi bir an için ceylan ın avukatı gibi hissettim yemin ederim salih ceylan aşkını mı istiyorum ne ki anlamadım:dito)
bu arada salih in eren i annesinden ayırabilecek kadar vicdansız olduğunu zannetmiyorum;ama bahar bu kafayla giderse ileri iyice çıkmaza sokacak gibi geliyor:icon_sorrumarım denize düşen yılana sarılır misali ali ye sarılmaz:icon_sorr
Sana katılıyorum Canım şu Anlamda Evet benden Ceylan'a Karşı bir Semapti duymaya başladım sizler Ceylanı Canavar yaptınız Yaa kızın hiç günahı yok Sırf Salih ile evlendi diye de kötü bir insan olmaz bunu Belirtmek isterim... davranış çok olguncaydı ha hep böyle mi Devam edecek kesinlikle hayır ama Ceylanın suan kadar kötü bir şeysin görmedim sanki Salih ile baharı Ayıran kişi gibi gösterilmesi çok yanlış öyle değil çünkü Bahar kendi yaptı her şeyi kendi Elleri ile itti onu Ceylana çekecek Cermesini bu kadar:)
Çoçugun Alma konusunda Salih'in Arkasındayım Bahar ona başka seçme şansı bırakmadı Salih çoçuğunu Annesinde koparacak kadar vicdansız değil belirtti zaten ama Dediğim gibi Bahar başka seçme sansı bırakmadı bu konuda sonuna kadar Salih'in Arkasındayım:)
bahar.ın sağlam karakterine bir kez daha hayran oldum bu bölümde.bir yanda salih.in kendisini sevmediğini bile bile onunla evlenen ceylan, bir yandan sırılsıklam aşık olsa da gururundan geri adım atmayan bahar.gurur bazen insana hata yaptırır tabi, ama bahar o kadar ağır travmalar geçirdi ki, (iflas, babasının ölümü, salih.le ilgili yanlış aktarılanlar ve sonrasındaki ayrılık, eren.in sorumluluğu...) şu an sağlıklı düşünemiyor ve ayakta kalmak adına insanları kırıyor. ama her insanın hayatında böyle zamanlar olur. eminim hatasını anlayacaktır. yalnız çok sağlam ve güçlü durduğunu düşünüyorum. herkes kaldıramaz bu kadarını. helal olsun :)
ailesinin :babasının herşeye karşı çıkması,goncagülün abisi sebebi öldügünü bilmesi,hayatını sevdiği insan için değiştirerek onun yaşam koşullarına adapte olması, herşey rayında derken babasının ve alinin tüm olayları çıkmaza sokması, Salihin annesinin devreye girip,onları ayırmaya başlaması, iflas,salihin ofisteki sözleri, bebek haberi, ülke dısındaki yabancı bir hayat,salihin nişanı, evliliği, alinin oyunları, eren korkusu, emine hanımın tavırları:baharın tepkileri normal değil mi? bunca olaya katlanmış olması bile büyük bir güç;herkes yapamaz. Kardelen yorumlarını hatırladım, sevgin normal öyle görünüyor :sad53: simdilik ama bahar da bir cadı değil :( moonlight simdi meleğim diye gelir ..
moon_light 18-03-08, 12:32 herkese merhabalar,
27.bolum resimlerini ve imza-avatar calismalarini multimedya bolumune ekledim haberiniz ola :img-wink:
arese cnm evet haklisin..sonunda kavusacaklarini biliyoruz ama o gercek kavusmaya kadar biz hic mi mutlu sahne izlemeyecegiz :icon_sorr..yoksa elbette binlerce ali,ceylan olsada bahar ve salih eninde sonunda birlesecekler fakat bizim o zamana kadar sabredecek halimiz kalmadi...arada bir guzel sahnelerde gormek istiyoruz...
her ne olursa olsun salih,bahar ve ereni alip gitsin derim..askta hicbirsey abes kacmaz,o sacma olur,bu yakismaz diye diye bizimkiler ne hale geldi..hep etraftakilerini,ailelerini mi dusunecekler,hayatlari zindan oldu,kimseyi takmasinlar birkac gunlugune bari mutlu olsunlar...
kardelencim ceylani sevme yaaaaa :P..tamam kiz cok iyi olabilir,herseye olumlu bakabilir ama ben en basta kendine saygisi olmayan insani sevmem!!
ceylan eger salih oglumu bahardan alacagim dediginde,bir yandan annesi onun acisindan yazik olur deseydi ben o zaman ceylan cok iyi derdim..ama masallah salih mutlu olsun diye ne olsa kabul edecek...ayyy zaten salihin o kizin kolunu oksadigini dusundukce sinir oluyorum:)
salih bak ona gore ayagini denk al, kizin kolunu sivazlaman bile nasil zorumuza gitti,sakin o kiza bir daha dokunma...her hareketinin takibindeyiz dikkatli ol :img-hyste
sagol canim benim :img-blush aa askolsun ben hic ceylan dermiyim...hep tekrarladigim gibi ne olursa olsun salihin en buyuk hatasi bu evliligi kabul etmekti...
baharin onu aldattigini dusundugu icin evlendi diyoruz evet ama oyle bile olsa,ki asla oyle birsey mumkun degil salihin gerekirse sevdasini tertemiz,lekelendirmeden kendi basina yasamasi lazimdi!!! buna en somut ornek harputlu degil mi...belgin fikretle evlendigi halde,adamcagiz belginden baskasini aklinin ucundan bile gecirmemis,onun askiyla yasamis,yaslanmis...salihede bu yakismaz miydi...bari ceylana soguk davransinda bizi iyice sinir etmesin,salihinde hakkini yemeyelim simdi,sadece eren icin konustugu sahnede ceylana iyi davrandi sonrasinda hep soguktu,ohhh canima degsin:)
birde merti merak ediyorum ben...hala mertin baharcima onceden beri asik oldugunu dusunuyorum...aceba hangi oyuncu katilacak dizimize..bari birazcik yakisikli olsa da salih baharimi kiskansa...hos yakisikli olmasada kiskanir ya:P sirf onun icin oyle olmasini isterim,yoksa banane mertten falan...olumune bahar&salih askindan yanayim,isterse dunyanin en guzel kadini gelsin baharimin yerini,en yakisikli erkegi gelsin salihin yerini asla alamaz!!
moon_light 18-03-08, 12:39 ailesinin :babasının herşeye karşı çıkması,goncagülün abisi sebebi öldügünü bilmesi,hayatını sevdiği insan için değiştirerek onun yaşam koşullarına adapte olması, herşey rayında derken babasının ve alinin tüm olayları çıkmaza sokması, Salihin annesinin devreye girip,onları ayırmaya başlaması, iflas,salihin ofisteki sözleri, bebek haberi, ülke dısındaki yabancı bir hayat,salihin nişanı, evliliği, alinin oyunları, eren korkusu, emine hanımın tavırları:baharın tepkileri normal değil mi? bunca olaya katlanmış olması bile büyük bir güç;herkes yapamaz. Kardelen yorumlarını hatırladım, sevgin normal öyle görünüyor :sad53: simdilik ama bahar da bir cadı değil :( moonlight simdi meleğim diye gelir ..
sevgili psikodan agzina saglik canim,benimde hep anlatmak istedigim o zaten ;)
sabahcim elbette melegim diye gelirim :) ne cadisi ya askolsun,oyle cadiya can kurban:P bitanem benim....siz saymissiniz zaten nedenlerini bende hep soyluyordum,ee tum bunlari kaldirmak kolay mi saniliyor? baharcim yine guclu,etrafindakilerede kizmasinda napsin,catlasin olsun mu..kizcagizin basina gelen,pismis tavugun basina gelmedi :img-cray:
ayyy canim benim ya erenle ne seker oynuyorlardi degil mi :img-in_lo ari viz viz viz,aaariiii viz viz viz... diye :) oyyy oyy bayildim o sahneye,inanilmaz tatlilardi...hep oyle gulerken gormek istiyorum melegimi,aglaya aglaya ne hale geldi :icon_sorr
ah salih alacagin olsun,eger dugun gecesi ciksan baharimin caminin onune gelseydin iste ben o zaman sana helal olsun,iste gercek ask bu derdim!! ah ahh ne kadar cok istedim baharcim camdan baktikca,simdi salih ordan onlara baksin diye :img-in_lo o zaman hersey bambaska olurdu,baharcim o halde salihi gorseydi eminim bircok sey degisirdi...
duygu ve nizar 18-03-08, 13:09 merhaba arkadaşlar ben geldim...:happy0064
ne zamandır yoktum ama döndüm...:img-wink:
bu hafta süperdi ya...
bahara biraz kızdım belgine öle davranmasından...
salih süperdi...
belgin le hasan süperdi.ne aşk be.evrenin en güzel aşkı....:img-wink:
arkadaşlar imza ve avatarlar bölümünde yorumlar kısmı yoktu yazıcaktım...bütün hepsi muhteşem...bana bu bölümden belgin&hasan çalışması yapabilirmisiniz????
moon_light 18-03-08, 13:22 merhaba arkadaşlar ben geldim...:happy0064
bu hafta süperdi ya...
salih süperdi...
arkadaşlar imza ve avatarlar bölümünde yorumlar kısmı yoktu yazıcaktım...bütün hepsi muhteşem...bana bu bölümden belgin&hasan çalışması yapabilirmisiniz????
canim hosgeldin :img-wink:
cok dogru soyluyorsun..belgin ve hasanin aski bir efsane zaten..onlarinki gibisi kirk yilda bir bulunur...yillar gecmesine ragmen,sevdalarinin masumlugunu,buyuklugunu muhafaza edebilmisler..diyorum ya kizginliklari bile asil onlarin...
imza ve avatar kisminda yorum yeri var cnm sanirim goremedim..neyse olsun muhim degil,ben yapacaktim zaten onlara,cabucak bizimkilerin calismalarini yaptim yeni bolumden,onlarinkinide yaparim ins :img-wink:
moon_light 18-03-08, 22:02 duygu ve nizar belgin&hasan imza ve avatarlarini yaptim,multimedya bolumune ekledim canim :img-wink:
yeni bolumden bahar ve salihin klibinide yaptim ama buraya eklesemde kimse izleyemeyecek degil mi:icon_sorr neyse napalim sizlerde site yeniden acilinca izlersiniz...
yaa ben meraktan olecegim...aslinda baharimdan eminim ama oyle bir yerinde oyle bir anda ali denen gicigin teklifi geldi ki,insan tereddut etmedende edemiyor .. bu olay dizimizin gelecek bolumleri acisindan cok cok onemli ...umarim hersey istedigimiz gibi olur...baharcim aliyi bir guzel fircalar...aksini dusunmek bile istemiyorum,felaket otesi cunku...:img-cray:
bu bolum yavas yavas defne ve mahirden guzel haberler bekliyorum...ceren ceren cereeeen :icon_whis yaa nolur beni kirmayin,kiz olsun bide ceren olsun adi...kendimi o kadar hazirladim,husrana ugramayim...:icon_sorr
ahahha daha ortada hamilelik bile yok bense cocugun cinsiyetini belirleyip adini bile koydum :img-hyste
o gunler bir gelseydi cok cok keyifli sahneler izleyecektik...belki defnenin hamileliginden sonra bir zaman atlamasi daha olabilir...ama oylee baharimdaki gibi kisacik surmesin bu hamilelik sureci,defnenin karninin yavas yavas buyudugunu gorelim...tatli tatli hamis kiyafetleri giysin,guzelligine guzellik katilsin deniz gozlumuzun...yaa mahirede ask olsun,deniz gozlumuz diye diye dilimizde tuy bitti hala karisina birkez olsun deniz gozlum demedi,veya erik gozlum desin onada raziyiz...erik gozlum :img-hyste aslinda tam mahirlik bir soz...
ayy aklima geldikce hala mahire guluyorum..kemale aaa diye agzinin icini gosterdi ya :img-hyste ne komik ya,bide boyali boyali muzur cocuklara donmus demistim ya o halide cok sekerdi...bide bahcivan pantolon,sapka ters :)
fragman sanirim yarin aksam gelir,artik yarina kadarda bekleyecegiz napalim,sonuc hayirli olsun,korktugumuz basimiza gelmesin Allah korusun :icon_sorr
kardelen2086 18-03-08, 22:13 ...
kardelencim ceylani sevme yaaaaa :P..tamam kiz cok iyi olabilir,herseye olumlu bakabilir ama ben en basta kendine saygisi olmayan insani sevmem!!
ceylan eger salih oglumu bahardan alacagim dediginde,bir yandan annesi onun acisindan yazik olur deseydi ben o zaman ceylan cok iyi derdim..ama masallah salih mutlu olsun diye ne olsa kabul edecek...ayyy zaten salihin o kizin kolunu oksadigini dusundukce sinir oluyorum:)
salih bak ona gore ayagini denk al, kizin kolunu sivazlaman bile nasil zorumuza gitti,sakin o kiza bir daha dokunma...her hareketinin takibindeyiz dikkatli ol :img-hyste
!!
ne yapayım canım ya ŞİMDİLİK seviyorum,tabi olumsuz bir hareketini görene kadar ama yok ya ceylan öyle şeyler yapmaz o bahar mı ki öyle şeyler yapsın:img-hyste:img-hyste:img-hyste
senin de dediğin gibi canım ceylan salih ne istese yapmaya hazır ,ama eren i annesinden ayırma gibisinden bir laf edemezdi,salih in tepkisinden çekindi galiba,ya da salih e çok aşık ......öl dese ölecek kadar....:img-yes:
merhaba arkadaşlar ben geldim...:happy0064
bu hafta süperdi ya...
salih süperdi...
bahar a ben de kızdım arkadaşım...özellikle annesine karşı olan davranışlarına...belgin gibi biri bu davranışları hiç haketmedi çünkü..:img-yes:
yazında en çok beğendiğim kısımda koyulaştırdığım kısım oldu....bence de evrenin en güzel aşkı...yıllara rağmen o kadar soruna rağmen hala birbirlerini seviyorlar.....bir de salih le bahar a bakarsak.....biri gider sevmediği halde yanlış evlilik yapar,öteki oğlunu vermemek için türlü dalavereler çevirir...offf offf ne olacak bu salihle bahar ın sonu ya.....:icon_sorr
moon_light 18-03-08, 22:37 ne yapayım canım ya ŞİMDİLİK seviyorum,tabi olumsuz bir hareketini görene kadar ama yok ya ceylan öyle şeyler yapmaz o bahar mı ki öyle şeyler yapsın:img-hyste:img-hyste:img-hyste
senin de dediğin gibi canım ceylan salih ne istese yapmaya hazır ,ama eren i annesinden ayırma gibisinden bir laf edemezdi,salih in tepkisinden çekindi galiba,ya da salih e çok aşık ......öl dese ölecek kadar....:img-yes:
ayy kardelencim sana inanamiyorum..bu okuduklarimi dogru okuyorum degil mi...:img-swoon: ceylan hanimla size mutluluklar senin yerinde olsam bi hediye kapar evlilik tebrigine giderim :hıh :img-hyste
amaniiiiiiiiiinnn demek o baharmi ki oyle seyler yapsin oylemiii...:icon_sorr askolsun sana,baharimi iki gunluk kiza tercih ediyorsun demek,bide ceylan hanim cok asikmis,napalim asiksa kimse baharim kadar sevemez salihi tamam mi canim...ask her denilene evet demek degildir bir kere,ceylana yazik acinacak hali var ama baharimla kiyaslanamaz bile :hıh
kardelen2086 18-03-08, 22:44 ayy kardelencim sana inanamiyorum..bu okuduklarimi dogru okuyorum degil mi...:img-swoon: ceylan hanimla size mutluluklar senin yerinde olsam bi hediye kapar evlilik tebrigine giderim :hıh :img-hyste
amaniiiiiiiiiinnn demek o baharmi ki oyle seyler yapsin oylemiii...:icon_sorr askolsun sana,baharimi iki gunluk kiza tercih ediyorsun demek,bide ceylan hanim cok asikmis,napalim asiksa kimse baharim kadar sevemez salihi tamam mi canim...ask her denilene evet demek degildir bir kere,ceylana yazik acinacak hali var ama baharimla kiyaslanamaz bile :hıh
iyi fikir canım ,ben bir koşu gidip hediye alayım yarın müsaitseler hemen gideyim.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bahar çok seviyor salihi salih te bahar ı tabiki ama nedense son bölümlerde bunu pek göremedik... tamam kimse salih i bahar kadar sevemez doğru diyorsun ama bahar oğlunu birazcacık düşünse böyle davranır mıydı arkadaşım?hiç baba oğulu ayırır mıydı.....:img-yes:
moon_light 18-03-08, 22:57 iyi fikir canım ,ben bir koşu gidip hediye alayım yarın müsaitseler hemen gideyim.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bahar çok seviyor salihi salih te bahar ı tabiki ama nedense son bölümlerde bunu pek göremedik... tamam kimse salih i bahar kadar sevemez doğru diyorsun ama bahar oğlunu birazcacık düşünse böyle davranır mıydı arkadaşım?hiç baba oğulu ayırır mıydı.....:img-yes:
uhuuuuuuu :img-cray:
git git hic vakit kaybetme canim,ceylan hanim mustakbel kayinvaldesiyle sana sarmada sarar,gerci en son sariyorlardi ondan yersin,ayrica hicte guzel saramiyordu ceylan,kalin kalin :D :img-beee: baharim ne seker borek yapmisti,elleri yuzleri un icerisinde:img-hyste
canim haklisin baba ogulu ayirmak hic hos bir davranis degil ama baharimin salihe hic guveni kalmamisti ki..onunla intikam icin beraber oldugunu dusunuyordu,o yuzden salihe oglunu bile gosterecek kadar guveni kalmamisti maaleseff :( umarim simdi salihte ayni hatayi yapmaz...zira simdide o baharimdan ereni almak istiyor...eger salihi birazcik taniyabildiysek bu davranisindan vazgecmeli...
salihi bu onumuzdeki bolum yakin plan incelemeye alacagim,ceylana en ufak hos bir hareketi olursa,sonunu kendi dusunsun artik :img-gun: :img-black :icon_twis ayagini denk alsin,birkez daha hatirlatiyorum...
moon_light 19-03-08, 12:34 merhaba arkadaslar,
oncelikle herkesin kandilini kutluyorum...
fragman ve ozet derdine dustum bugun:) ozet hala yayinlanmamis,nolur bari bugun aksama fragmani yayinlasinlar..yeter artik cok bekledik catlayacagiz meraktan ama olmuyor ki boyle :icon_sorr
kader aninda bitti gecen bolum..hala soyluyorum ben baharcimdan dusundugumun aksi bir davranis beklemiyorum!!! o ali denen yuzsuzun agzinin payini verecektir...yengeye boyle ahlaksiz bir teklifte bulunmak neymis gorsun...ali salihin kardesi degilde baska biri olsaydi formalite icabi,ereni kaybetmemek icin belki belki kabul edebilirdi...ama su durumda boyle birseyin mumkunati yok...hem diyelim alinin teklifi kabul edildi...bu ereni salihe vermemek icin iyi bir cozum mu? hayir! dusunsenize hakim boyle bir durumda ne dusunur,sonucta ali erenin amcasi, hakim olanlari degerlendirirken bu olay pozitif degil tam tersi negatif bir etki yapar...ustelik test sonuclarinin degistirilmesi gibi kanun disi bir olayda var,yani baharimin bu teklifi kabul etmeyecegini dusundugum halde,aksini dusunursekte bu isin ona hic bir yarari olmayacaktir...
insallah fragmani gorunce yuzum kara cikmaz..baharima guveniyorum..guvenimin sarsilmamasi umuduyla....:icon_sorr
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi yazıcaklarımı bizzat kendi Barış Kılıç istedi.Kendisi yoğun olduğundan buraya giremiyor.Şimdi diyorsunuzdur Barış Kılıç ve Vazgeç Gönlüm dizisinin ne alakası var diye.Hemen açıklıyorum.
Vazgeç Gönlüm dizisine 28.bölümden itibaren sezon sonuna kadar Barış Kılıç girdi.
Dizide işadamı Mert karakterini canlandıracak.
İYİ GÜNLER.
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi yazıcaklarımı bizzat kendi Barış Kılıç istedi.Kendisi yoğun olduğundan buraya giremiyor.Şimdi diyorsunuzdur Barış Kılıç ve Vazgeç Gönlüm dizisinin ne alakası var diye.Hemen açıklıyorum.
Vazgeç Gönlüm dizisine 28.bölümden itibaren sezon sonuna kadar Barış Kılıç girdi.
İYİ GÜNLER.
Geçen ki bölümden Suzan söylemişti zaten Mert'in girecegini iyi de oldu hani tabi bu Barış bey olunca çok daha iyi oldu:)
dizinin yakışıklıları çoğalıcak desenize :icon_whis umarım hikayeye önemli bir katkısı olur Barış beyin oyunculuğu ve roluyle :img-yes:
haberi verdiğini için sana da teşekkürler sevgili adalar
Barış Kılıç'ıda forumumuza beklediğimizi kendisine ilet lütfen
bye
Geçen ki bölümden Suzan söylemişti zaten Mert'in girecegini iyi de oldu hani tabi bu Barış bey olunca çok daha iyi oldu:)
dizinin yakışıklıları çoğalıcak desenize :icon_whis umarım hikayeye önemli bir katkısı olur Barış beyin oyunculuğu ve roluyle :img-yes:
haberi verdiğini için sana da teşekkürler sevgili adalar
Barış Kılıç'ıda forumumuza beklediğimizi kendisine ilet lütfen
bye
Yorumlarına ve sana çok teşekkür etti,ve slm sölememi iletti.
Bundan sonra fırsat buldukça bende buradayım.
angel_timuçin 19-03-08, 15:58 Merhaba Arkadaşlar,
İYİ GÜNLER.
aaaaa
ukuyunca mutlu oldum yahuuuu
çok severim barış kılıç'ı çok tatlı adam ;)
ohh ohh girsiiiinnnn :img-icecr
haber ilettiğin için saol arkadaşımmm ;)
angel_timuçin 19-03-08, 16:37 .....
ya park sahnesiii çok güzeldii
erencik çok güzel gülüyo salihte pek şeker duruyoo yanii...
bayıldımmmm
bahar geldi ve salih resmen bitti yanii böle çocugu kaçırması yokmu bende kahroldummm salih bakakaldı resmenn
şimdi ne olucak ne biticekk
şu ceylan yokmu çıkmasaydı bişeler olucaktı....
barış geliyooo :happy0064
yuppi yeni bölümde yeni kişi süper oldu bakalımm neler olucakkkk
ali malum evlenelim dediii yuh artık ali fırsatçı anam bu fırsatçı baksanızaa yakıştı ona yaniii böle şeylerrrr ...
kınıyoruz :img-hyste
herkese iyi kandiller...
sabahcım harikasın. hatırlayamadığım bir sürü ayrıntıyı yazmışsın bahar.ın davranış gerekçeleri adına. gerçekten hepsi doğru. katılıyorum.
mehtapcım desteğin için saol. bahar.ın arkasındayız hep beraber evelallah:) bu arada imza ve avatarına bayıldım. ne güzel bakmışlar birbirlerine:) insallah gerçekleşir aynı şekilde:)
fragmanı heyecanla bekliyoruz...
yeni oyuncumuz Barış Bey.e de başarılar. hoşgeldi aramıza:)
moon_light 19-03-08, 18:17 Merhaba Arkadaşlar,
İYİ GÜNLER.
adalar tekrardan tesekkur ediyorum...sevgili baris kilicada selamlarimizi iletirsen seviniriz...umarim iyi bir karakterle giriyordur dizimize:)
hmm demek is adami,zaten az cok bunu tahmin ediyorduk,umarim baharimin destekcisi olur,belki bahar onunla beraber calismaya baslar ne dersiniz...
aman aliden uzak olsunda mertte iyi biriyse yasadik demektir:P
mertin bahari sevdigini dusundugumu yazmistim,ama bu sevgi iyi yonde olmasi temennim,iyi yonde derken alininki gibi saplantili bir sevgi olmasinda aman Allah korusun....hemen simdi soyle bir senaryo dusundum..mert eskiden beri bahardan hoslaniyor ama bunu firsat bulup bir turlu aciklayamadi..simdi bahari yeniden gorunce onu ne kadar cok sevdigini daha iyi anladi...baharima ilerleyen zamanlarda acilacak,bahar onu bir arkadas olarak seviyor tabi..sonra neyse mert acildiktan sonra baharcim merti kirmak isteyemeyecek,ne reddedecek ne de kabul edecek,arkadasliklarinin bozulmasini istemeyecek..zaten boyle birseyi kabul etmesi imkansiz!! sonradan mert salihle baharin askinin buyuklugunu anlayip saygi duyup aradan cekilecek :) nasil senaryom...bilmiyorum ama benim aklima bunlar geldi hemen simdi...umarim bu kadar iyimser olur hersey..boyle aska saygida duyulur ama alininki gibisinden nefret edilir,onunki zaten ask degil hastalik!! yaratik ali :img-hyste ayy dunden beri bu sozu duydukca krizlere giriyorum..nam-i diger yaratik ali :img-hyste
neyse tekrardan tesekkur ederiz..sayfamizada her daim bekleriz adalar :img-wink:
moon_light 19-03-08, 18:34 herkese iyi kandiller...
sabahcım harikasın. hatırlayamadığım bir sürü ayrıntıyı yazmışsın bahar.ın davranış gerekçeleri adına. gerçekten hepsi doğru. katılıyorum.
mehtapcım desteğin için saol. bahar.ın arkasındayız hep beraber evelallah:) bu arada imza ve avatarına bayıldım. ne güzel bakmışlar birbirlerine:) insallah gerçekleşir aynı şekilde:)
fragmanı heyecanla bekliyoruz...
yeni oyuncumuz Barış Bey.e de başarılar. hoşgeldi aramıza:)
ilknurcum ben hic tanimiyordum baris kilici,haberi duyunca baktim google dan evet yakisikli birisi:) amaaan yakisikli olmasindan cok bizim icin hayirli olmasi onemli..insallah az once yazdigim sekilde gelisir hersey..bu mertten bir kotuluk beklemiyorum nedense,adini duydugumdan beri iyi bir hic var icimde :P
psikodan sagol canim...ahh evet ask dolu bakislari cok ozledim been :img-in_lo
evet soooyyle baharimin doyamadigim gelinlikli halini uzun uzun,mutlu mutluuu goruruz yeniden insallah...erenimizede sirin bir takim giydirirler baba ve annesinin dugununde oghhh...ayyy sekerlige bakarmisiniz,var mi boyle bir aile tablosu...ayy hatta cerende sirin bir elbiseyle erenin yaninda olsun :img-hyste
hahhaha bakarmisiniz hayal gucume,ortada hicbirsey yokken defnelerin cocugu oldu hemde kiz,adida ceren hatta baharcimlarin dugunde erenle yan yana seker seker yuruyorlar..iste benim gonlumdeki senaryo buuu...
ilknurcum ben hic tanimiyordum baris kilici,haberi duyunca baktim google dan evet yakisikli birisi:) amaaan yakisikli olmasindan cok bizim icin hayirli olmasi onemli..insallah az once yazdigim sekilde gelisir hersey..bu mertten bir kotuluk beklemiyorum nedense,adini duydugumdan beri iyi bir hic var icimde :P
canm aslında benimde pek tanıdığım söylenemez sadece kuzenimin izlediği bir diziden biliyorum bir iki bölümde rastgelmiştim onunla birlikte izledigimizde yakışıklı adammış demişliğim vardır sadece:)
dediğin gibi yakışıklı olmasından ziyade umarız mert beyimiz bizim sinirlerimizi hoplatmaz ve bizlere kendini sevdirir:)
neyse özet bölümüne yeni özeti ekledim arkadaşlar ordan bakabilirsiniz
fragman da ise yüreğinize su serpilsin
Bahar Ali'yi fena tokatladı arkasından da Salih vurun abalıya gibi bir durum söz konusu önümüzdeki bölümbye
Selam Herkesebye
Fragmanı izledim Allahım bu kadar güzel bir fragman olamaz bahar Aliye Tokat atıyor:img-hyste Aferin bahar gözüme girmeye başladın:img-hyste ondan sonra salih gösteriyolar Aliyi vuruyor abi Kardeş kavga ediyolar ondan sonra salihi gösteriyolar baharın eviden Eren kucağında mutlu baharda onlara arkadan bakıyor çok güzel bir sahne:img-in_lo ondan sonra bahar bir yerde Ağlıyor yine bir sahnede cübbesini giymiş bahar mahkeme var sanırım Ayakta birine bakıyor sanırım salih o neyse yine bir sahnede baharın yanında evlerinide sanırım bir adam var yanında mert dene olan Şahıs Olabilir.. çıkartamadım yani kucağında eren var bahar da yanlarında gülüyolar...
Mert dene sahıs sakın bahar sulanmasın öyle bir şey olursa yakarım Baharın yanında Salih'den başkasını düşünemiyorum:img-yes:
moon_light 20-03-08, 15:16 ayyy bu ne boyle sabahtan beri fragmani ozeti gordugumden beri girmeye calisiyorum siteye olmamisti...nihayet simdi giris yapabildim...
ilk onceeeee...baharim birtanem canimin ici seni alnindan kocaman opuyoruumm:P ben ne demistim size ali denen haysiyetsizin teklifini kabul edecek kisi onun gibi biri olmali ama baharim asla boyle birsey yapmaz demistim!! tipki harputlunun gecen bolum nikaha gelisini heyecan yaptiklari gibi eminim alinin teklifide oyle heyecan olsun diye yapildi demistim...cooook sukur yuzum kara cikmadi,baharim kendine yakisani yapti,aliye caktigi o harika tokat icimin yaglarini eritti :img-hyste
ayrica demeden gecemeyecegim,baharimi karalayanlarada bu davranisi kapak olsun diyorum..siz daha baharimi tanimamissiniz o harika birisi,hic ali gibi yuregi bes para etmezlere uyar mi..bitanem benim bravo ona...
emin olun bu bolumde,gecen bolum yasadigimiz stresi atacagiz,alinin mor surati ve yedigi dayaklar nesemize nese katacak :img-hyste
yapilcak o kadar yorum varki,hangi birinden bahsedecegimi sasirdim:P
senaristlerimize hep diyorduk artik bize boyle bir jest yapmalilar,su alinin tum yaptiklarina bedel ufaktan ufaktan artik ceza cekmesini istiyoruz demistik,sagolsunlar...sevgilerimi yolluyorum onlarada...gecen bolumun acisini cikartacagiz...coook mutluyum,tarif edemem sevincimi :happy0064
kardelen2086 20-03-08, 15:22 öncelikle hepinizin geçmiş mevlid kandili mübarek olsun arkadaşlar,bu aralar siteye ne oluyor böyle anlamıyorum.....o kadar çok alışmışım ki buraya giremeyince canım çok sıkılıyor.....:icon_sorrözetimiz gelmiş.....özet ve fragman için çok teşekkürler sevgili jujum ve arese...:img-yes:
28. Bölüm Özeti
Bahar, Ali’nin evlenme teklifi karşısında şoke olmuştur. Ali sonradan durumu toparlamak istese de ok yaydan çıkmıştır artık. Bahar’ın tepkisi Ali için oldukça şaşırtıcı olacaktır.
vay vay ....demek ali bey olumsuz bir tepkiyle karşılaşıyor.....açıkçası bahar ın sırf eren için ali nin teklifini kabul edeceğini düşünüyordum ,gerçekten şaşırdım....:icon_sorr
Ali’yle ilgili gerçeği annesinden öğrenen Salih yıkılmıştır. Artık hiçbir çıkar yolu kalmamıştır ve Ali’yi bu kez affetmeyecektir. Yaşanacak büyük hesaplaşma Salih için çok ağır geçecektir. Gizlenmiş gerçekler bir tokat gibi yüzüne vuracaktır.
salih yıkılır tabi koynunda yılan besledi resmen.....ama çok iyi oldu salih bu bölüm o gıcığın işine bakar....:img-hystebu hesaplaşma geç bile kaldı....:img-yes:
Salih’in velayet davası için tuttuğu avukat beklenenden daha dişli çıkar. Mahkeme için yaptığı hazırlık herkes için sürpriz olacaktır.
avukatın iyi olduğu geçen bölümden belliydi zaten,bahar ve ali bile çekinmişti,avukatın hazırladığı sürpriz ne diye düşünüyorum acaba diyorum belgin hanım tanıklık edebilir mi ya da avukat dna testinin sonucunu değiştirdiklerini mi ortaya atacak ay çok merak ettim?:icon_sorr
Bahar’ın hayatına yeni bir isim katılacaktır. Aile dostlarının oğlu Mert’in gelişi yepyeni gelişmelere sebep olacaktır.
mert karakteri bu bölüm devreye girecek sonunda demek,hayırlısı olur inşallah ne diyeyim,ceylan gibi salih le bahar ın arasına girmesin o yeter,inşallah bahar a her konuda yardımcı olur,ali yi bahar ın yanında görmektense mert e razıyım:img-yes:
Salih’in hayatı her geçen gün daha da zorlaşmaktadır.
dur bakalım salih;daha ne zorlaşacak senin hayatın,hele bir de ceylan bazı şeylere tahammül edemez hale gelince bak o zaman neler olacak?şimdilik ben bile seviyorum kızcağızı ama yakında pençelerini çaıkarır o da....:img-yes:
Tüm bunlar yaşanırken Defne’nin Mahir’e çok güzel bir haberi vardır.
sonunda güzel bir haber alacağız arkadaşlar,defne hamile kesin eren e de arkadaş geliyor ohhh ne güzel.....:happy0064:happy0064
Yaşanan olaylara çok üzülen Belgin ve Harputlu’ nun arasında yeni gelişmeler olacaktır.
yeni gelişme mahkemeyle ilgili olabilir ya da belki bahar bir şekilde hasan ın babası olduğunu öğrenir(inşallah):img-yes:
kardelen2086 20-03-08, 15:30 ben ne demistim size ali denen haysiyetsizin teklifini kabul edecek kisi onun gibi biri olmali ama baharim asla boyle birsey yapmaz demistim!! tipki harputlunun gecen bolum nikaha gelisini heyecan yaptiklari gibi eminim alinin teklifide oyle heyecan olsun diye yapildi demistim...cooook sukur yuzum kara cikmadi,baharim kendine yakisani yapti,aliye caktigi o harika tokat icimin yaglarini eritti :img-hyste
ayrica demeden gecemeyecegim,baharimi karalayanlarada bu davranisi kapak olsun diyorum..siz daha baharimi tanimamissiniz o harika birisi,hic ali gibi yuregi bes para etmezlere uyar mi..
yazındaki bazı satırları üzerime alınsam mı acaba canım:icon_sorr:img-hyste:img-hyste:img-hyste
tamam kabul ediyorum bahar ın ali ile evleneceğini düşündüm ,ama eren için annelik içgüdüsüyle mecburen kabul eder diyordum ama yanılmışım:img-yes:
ali ye ağznının payını verdiği için benden de bahar a kocaman bravo:happy0064:happy0064
çok haklısın arkadaşım tıpkı harputlu nun nikaha yetişmesinde heyecan yarattıkları gibi bu evlenme teklifinde de aynı şeyi yaptı çok sevgili senaristlerimiz:img-tomatsağolsunlar beni sinirden çatlattılar ekran karşısında:img-yes:
moon_light 20-03-08, 15:31 yaa mukemmel otesi surprizlerle dolu bir bolum olacak....
ali ardi ardina siddete maruz kalacak :img-hyste... ohhhh cok sukur ya bugunleride gorduk ya daha ne isterim:) biliyorum ondan kurtulmamiz kolay degil ama en azindan baslangic olarak bu sahneleri gormek coook mutlu etti...
mert beyde dizimize girdi bakalim bu bolum itibariyle...mert hakkinda olacaklari daha dogrusu dusundugumu yazmistim... mertin adini duydugumdan beri icimde ona karsi bir semapti olustu nedense bir ask olacak ama bu alininki gibi saplantili bir hastalik seklinde degil...hatta mertin baharima cok yardimci olacagini dusunuyorum...ohh yaa baharim denize dusen yilana sarilir misali ali denen gicikla gorusuyordu simdi mert geldi,hele hele bu alinin igrenc teklifinden sonra,bir daha asla gorusmez...:happy0064 salihte okkali bir dayak atiyor,alinin agzi burnu kan icinde,daha ne olsun...:happy0064
aresecim yazmissin ya mert bahara sulanmasin diye,bence oyle birsey olacak..yani obur sayfadaki yorumumu okursan benim mert hakkindaki tahminlerim o dogrultuda...bak mert seni o kadar ovdum sakin yuzumu kara cikarmaya kalkma:img-hyste sevgin masum olursa onada saygi duyariz sakin ali gibi olmada sende....
hem salihte az baharimi kiskanir,bu acidanda seviniyorum...mertle bahari gordukce salih deli olacak,bunu haketti...biraz kiskanclik cekmesini istiyorum acikcasi..baharimin gozu salihten baskasini gormuyor,sakin onun hakkinda kotu dusunmeyin ama salihinde biraz cekmesi lazim,o yuzden ben mertten rahatsiz degilim...en azindan simdilik yani:) umarim bu boyle devam eder...mert isadamiymis ya belki baharim yaninda calisabilir...ayy su aliden uzak olsunda mertle calissin,tekrardan dincer beyin ofisinde calismalari cok sacma olur demistim,cok sukur gerceklesmeyecek buda...
salih acisindan cok zor bir bolum olacak...buyuk yikimlar yasayacak...emine soylediginde aceba salih tam anlamadi mi diye dusunmeden edemiyorduk,megerse herseyi anlamis...diyorum ya cok zor bir donem olacak salih icin...iki kardes simdi tam dusman olacak...yani salih yanibasindaki dusmandan haberdar oldu artik;)
fragmandaki tek kafami karistiran olay su oldu...bir arkadasim dediki sanirim salih bir sahnede sarhos ve ceylan sariliyor yanlis gormediysem dedi..oyle der demez kafamda simsekler cakti...aklima korkunc bir senaryo geldi aninda...sakin su bilindik sarhostum bisey hatirlamiyordum durumu olmasin....aman Allah korusun boyle birseyi dusunmek bile istemiyorum...kahrolasi seytan su mutlu halimde bile aklima kotu birseyler sokuyor ya...yani salih sarhos bile olsa akli basindadir,aslaaa oyle bir hata yapmaz degil mi arkadaslar...yarin birgun ceylan hamileyim diye karsima cikmasin,siz iste asil o zaman buyrun cenaze namazina...
moon_light 20-03-08, 15:41 yazındaki bazı satırları üzerime alınsam mı acaba canım:icon_sorr:img-hyste:img-hyste:img-hyste
tamam kabul ediyorum bahar ın ali ile evleneceğini düşündüm ,ama eren için annelik içgüdüsüyle mecburen kabul eder diyordum ama yanılmışım:img-yes:
ali ye ağznının payını verdiği için benden de bahar a kocaman bravo
çok haklısın arkadaşım tıpkı harputlu nun nikaha yetişmesinde heyecan yarattıkları gibi bu evlenme teklifinde de aynı şeyi yaptı çok sevgili senaristlerimiz:img-tomatsağolsunlar beni sinirden çatlattılar ekran karşısında:img-yes:
:img-hyste :img-hyste canim sende oyle dusundugune gore baharim hakkinda kusura bakma ama birazcik alin yani :img-hyste bitanemin gunahini aldiniz...salihin yaptigi hatayi o asla yapmayacak,askina hep sadik kalacak..bakin sizi simdiden uyariyim ki yine su-i zanlara dusmeyin :img-hyste..mert ile baharimin arasinda az biseyler olmaya baslayinca sakin yine baharimi suclamayin,cunku baharim asla salihe ihanet etmez!! mehtap demedi demeyin sonra ben sizi cok iyi taniyorum..:) yine baharima yuklenmeye baslayacaksiniz...hersey cok guzel olacak,buna gonul rahatligiyla inanin...ay ben bu merte ne kadar cok guvendim hic tanimadan yahu,tekrarliyorum insallah yuzum kara cikmaz bu konuda...ben temiz,masuk asklara her zaman saygi duyarim,yeter ki ask askliktan cikip saplanti,kaybetmisligin verdigi aciyla bir hastaliga donusmesin...zaten seven kisi kendi mutlulugundan cok sevdigininkini onemsemeli ve illada benim olsun diye cabalamamali...zorla guzellik olmaz..sevilen sevmiyorsa,baska birine sevdaliysa,ne kadar seversen sev aradan cekilmelisin,fedakarlik yapmalisin....ben bunu bilir,bunu soylerim...merttede aynen bu sekilde olacak diye dusunuyorum ama ins yanilmam...
kardelen2086 20-03-08, 15:48 hem salihte az baharimi kiskanir,bu acidanda seviniyorum...mertle bahari gordukce salih deli olacak,bunu haketti...biraz kiskanclik cekmesini istiyorum acikcasi..baharimin gozu salihten baskasini gormuyor,sakin onun hakkinda kotu dusunmeyin ama salihinde biraz cekmesi lazim,o yuzden ben mertten rahatsiz degilim...en azindan simdilik ya |