Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 2)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1.250'ye ulaştığı için başlık kapatılmıştır.
Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.
Bir önceki başlığa aşadaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28968
Tek cümlelik kısa mesajlar , sohbet içerikli mesajlar , tamamı büyük harfle ,bold ve renkli yazı tipi ile yazılmış mesajlar yasaktır.
Keyifli yorumlar.
Bölüm Sorumlusu
Sugary
Yeni başlığımız açıldı hadi hayırlı uğurlu olsun:happy0064
daha ne başlıklar eskiteceğiz inş. hep beraber:img-yes:
yaşasınn yeni bölüme de bi gün kaldı:happy0064
bu bölüm bahar ve salih sahneleri mükemmel olacak hele o dans sahnesinde çok gülecem gibime gelio:icon_whis
gunaydin vazgec gonlum ailesi ben geldim
yeni basligimiz aciilmis ne guzel nice yeni baslilara hep beraber
ceydacim senin sesini duyup baslik acmislar ... senaristlerde duysada o malum sahisi hic donemeyecegi bir yere postalasalar ne guzel olur
hoşgeldin zehracım:img-wink: dünden beri başlık başlık dedim bide senaristler oyuncular ya da vg ekibinden arkadaşlar duysa sesimizi ne güzel olur demi :img-yes: eski başlığa bişi yazan olmadı, yeni başlığımızı bi kaç cümle yazarak onurlandırsalar süper ötesi bi durum olur:cheer:
ay o gereksiz insan bi yolunu bulur döner en iyisi senn dünki planın:img-wink:
sen eline bi tava alırsın cnm benim düdüklü tencerem hazır:img-yes: iyi bi pataklarız bunu bahar terslemiş ya onu o dayak yemekten beter olmuştur ohh canıma değsintroest ahh yazıkk kıyamam ben onaa!!:dito
hosbulduk ceydacim
haklisin vallah cnm kapidan kovdukmu bacadan girer o yerden bitme sinir bozucu mahluk en iyisi bencede düdüklü tencere sorunu kokden halleder ne guzel yaaa
vallah yarinki bolumu iple cekiyorum desem yeridir yaa fragmani dun eve gidince izledim super superdi bayildim yaaaa ( o malum sahisi gorene kadar ) salih'e bende cok gulecem galiba ... dun birde dans resminde birsey fark ettim resmin arkada bir adam var ve durmus bizimkilere guluyor
tamam zehracım biz o gereksizi bi ziyaret gidelim elimizde düdüklülerle..:img-wink:
bncede fragman çok güzeldi fragman böleyse yarınki bölüm süper olacakk:good:
o gereksiz çok ortalarda dolaşmasın mümkünse kendi can sağlığı için biz onu düşünüyoruz yni..:icon_whis
bnde fark ettim o resimdeki sırıtan kişiyi ya demek ki bizimkiler dans etmeye çalışırken millet oturmuş gülmüş onlara:img-yes: ii bari bizde bol bol güleriz kaç bölümdür üzülmüştük e gülmeyi hakettik ama:img-wink: salih yazık baharın ayağına bastı ya :img-pilot
ay aklima geldikce guluyorum
salih baharin ayagina basti ayy kiyamam baharima
ne kadar acimistir'da ses cikarmiyor'dur bahar yaaa
ceydacim gercektende onun iyiligi icin soyluyoruz bencede boyle mukemmel bir bolumde fazla ayak altinda dolasmasin kendi sagligi icin :ditotroest:img-gun::img-black:character bu ifadelerdende anliyacagi kadar onun sagligi icin
Gereksiz malukat kork bizdenn:img-pirat tbi biz onun için söylüoruz:img-yes: yoksa kıyamayız biz onaa!!!:dance:
bahar ve salih barıştı işte sen hala nie peşlerinde dolanırşın a avare git kendine yapıcak bişi bul zengin olma hayalleri fln kur salihi kıskan ezik insan salihi kıskanıomuş bide çocukluğundan beri!!:img-pilot düş yakasından bizimkilerin:hıh
harika bi bölüm olcak ya bahar ve salih çok mutlular ama bölüm sonunda salih bi afallıyacak nası tüycek acaba ordan baharı da bırakıp gidemez ki..!!! belki fikret bi şekilde gidemez:icon_whis
butun gun dusundum vallah ceyda nasil olurda salih ordan fikrete gorunmeden gider diye ama bir care bulamadim
bir iki senaryo kurdum aklimda ama sonra bu olmaz diorum hep ...
bence fikret'e restaurant'in onunde telefon gelecek ve coskun'un agirlastigini soyluyecekler ve oda apar topar geri topukluyacak
yada baska bir onemli bir telefon gelebilir
ama sunuda belirteyeyim bende fikret restauranta girmeden orda bitecek haftaya anca izleriz genelde heycanli bolumlerde oyle oluyor yaaa
ewet zehracım ya benimde aklıma bi tek o gelio başka ne olabilir ki??:img-wink:
fikret arabadan inmişti salihlerin yanına doğru gidiodu olsa olsa telefon gelir geri döner:img-yes:
bu bölüm fragmanda en son salihin yüzünü gösterdiler ya orda biter genelde öle oluo sonra bi hafta merak edip dururuzz:icon_whis
belgine de yazık oldu fikrete söledi boşanıcam senden die sonra fikrette bahara bitti artık dedi sonra baharda belgine kızıodu yazık kadıncağıza yaw hasana da yazık o da ümitlenmişti:icon_sorr
haklisin vallah cnm gercekten cok yazik belgin hanima yaa bahar basda annesini anladi bosanma kararina saygi duydu sonra annesine cikismaya basladi bence bahar ask sarhosu oldu ne dedigini bilmiyor
cunki ask'in ne demek oldugunu , severken kavusamadigini ve ne kadar cok aci cekildigini bahar cok iyi biliyor yada biliyor olmasi gerekiyor
cunki kendiside cok aci cekti
bu bolum en cok belgin teyzeme ve hasan amcama cok agliyacam galiba gecen bolum cok uzulmustum belgin hanimin o tarihi mekana gelip oyle yanliz oturup eskiyi hayel etmesi beni cok uzdu
moon_light 04-01-08, 12:34 oy oyy oyyy :happy0064
nihayet acilmis yeni basligimiz,gece o kadar bekledim acilmamisti...kismet simdiyeymis...
masallah 3.basligimiz oldu,daha nice basliklar eskitiriz birlikte ins...hadi hayirli ugurlu olsun,bol guzel yorumlu olsun :happy0064
yarin buyuk gun ins..cumartesi gunlerinin farkli bir havasi oldu bende simdi..zaten cok severdim simdi vazgec gonlum icin daha bi seviyorum,hatta asik oldum ben cumartesiye:)
ins kac haftadir hatta ay oldu bekledigimiz guzel sahnelere kavusacagiz...baharcim ve salihcim cok ama cok sekerler :img-in_lo tum bolum onlari izleyecegiz galiba :happy0064 cunku fragmanda 4 tane ayri sahneleri var,telde gorusmeleri falanda cabasi olur...onlarin telefonda gorusmelerini bile buyuk bir keyifle izliyorum...bakalim baharcim neler soyleyecek salihten ozur dilerken?? salih ilk once nasil afra tafra yapacak:P sonra nasil birbirlerine hasretle sarilacaklar... hepsini gormek icin sabirsizlaniyorum...
bahar çok ani çıkışlar yapabilio zaman zaman salihe de çok çıkıştı ama şimdi nası pişman oldu heralde gerçeklri öğrenince de belgine ve hasana söledikleri yüzünden çok pişman olacakk:icon_sorr bncede anlaması lazım hatta bahar bi kere annesine başka birini bu kadar severken nası babamla ewlendin demişti :img-yes: şimdi de iş ciddiye binince bide coşkun bi tarafta fikret bi tarafta o da ailesini birlikte tutmaya çalışıor:icon_whis
moon_light 04-01-08, 12:41 ben aslinda baharin o tavirlarinada hak veriyorum...sonucta bir yanda ailesi,kendi oz babasi bildigi adam,bir yanda da harputlu vardi...kim olsa onun yaptigini yapar,tercihini ailesinden yana kullanirdi...
tum olaylar ard arda geldigi icin baharcimda biraz duygusal dusundu dogal olarak,hukukcu kimligini falan bir yana birakip,tamamen hanoglularinin bir ferdi olarak ailesinden yana oldu..
bir yandan da salihle ayrilar,zaten kizcagiz iyice yipranmis,salihte harputlu ile cok samimi olunca onu koruyor diye dusundu...
tamam biraz fazla tepki verdi ama iste hatasini anladi sonunda..bundan sonrada salihi dinlememesizlik,ona guvenmemezlik yapmasin lutfen..
tamam ailesini bir arada tutmak istiyor kendine gorede sebebleri var kimse ailesinin ayrilmasini istemez ( fikreti gercek babasi saniyor yaa )
ama belginin ustunede bu kadar gidilmezki
sunuda unutmasinki coskun belgi'nin oz oglu olmadigi halde bu kadar cok seviyor
baska biri olsa hayatta boyle bir fedakarlik yapipta bosanmak istedigi kocasinin evine gitmez
ya bence biran once ogrensin gercekleri de hasan'in bahara sarilisini ve baba degisini gorelim simdiden cok heycanlaniyorum o sahneler icin ya
hosgeldin mehtap'cim
moon_light 04-01-08, 12:47 canim hosbulduk...
gecen bolum yani 16.bolumde baharcim annesinin ustune gitmemisti..hatirlarsaniz fikretle bosanacagim dedigi halde ona destekci olmustu,bu senin kararin annecim diye...
baharcim yarin ki bolumde annesine tepkili olacak,daha dogrusu biz sadece fragmanda gordugumuz bir replikten dolayi boyle soyluyoruz...neler olacak neler bitecek henuz bilmedigimiz icin bi yorum yapmakta yanlis bence...baharcim bos yere oyle demez...belki yarin blumu izledikten sonra bizde ona hak verecegiz,belgin biraz ileri gitti diyecegiz...
mooncum hoşgeldin cnm nerelerde vgciler yahu:img-wink:
bu başlığı da biz zehrayla kapatacaktıkk:img-yes:
bahar duygularına hakim olamıo maleseff ama belgine o kadar kızmasaydı.. sonuçta bilio fikretin belgine ne kadar kötü davrandığını hatta bi kere fikret belgini kolundan tutmuş kızarken bahar yetişti kızdı babasına..:sad53:
ama şimdi babasıyla bi anda can ciğer oldular :icon_whis
bunun nedeni de coşkun:img-yes:
hakli olabilirsin mehtap'cim ben fragmandaki sahneden bahsediyordum bence ne olursa olsun biraz fazla tepki veriyor bahar ilk basta sonra yumusuyor ne yapacagiz biz bu bahar'in huyunu bilmiyorum vallah
ben varim vallah ceyda bu gidiste oyle gozukuyor 2 gune kalmaz kapatiriz bu basligi bu hizla
moon_light 04-01-08, 12:54 hosbulduk ceydacim...
ben buralardayim valla,gece kaca kadar bekledim kimse yoktu,simdide geri geldim...
gerci tatilden boyleyim,okullar acilinca bu kdar cok burda olamayacagim maalesef:(
kizlar sizlerde biraz onyargili oldunuz:P durun bakalim bi bolumu izleyelim,baharcim annesine karsi hic oyle seyler soylemezdi,hep ona destek oluyordu...neler oldugunu biz bilemeyiz ki simdiden,tamam baharda belki biraz sert cikmis olabilir ama muhakkak hakli nedenleri vardir diye dusunuyorum...
tamam zehra anlaştık walla ii olur zaten o gereksizin de ziyaretine gitcezz:img-wink:
ben akşam 11e kadar fln durdum baktım kimse yok çıktım:sad53:
nese bahar çok sinirli gözüküodu bnce onu fikret gaza getirdi çnk. fikret baharla konuşuo fragmanda önce sonra bahar belgine çatıo baharda gaza gelmesin cnm o gereksiz de nası gaza getirmişti bi keremm:img-yes:
moon_light 04-01-08, 13:06 ben birde coskunun akibeti ne olacak onu merak ediyorum...
bundan sonra hep boyle yatalak kalacak,krizler gecirecek hali yok degilmi...zaten coskunun boyle kalmasinin nedeni fikretle belgini ayirmamak,harputlu ile kavusmalarini gerceklestirmemekti:(
zavalli harputlu ya olan hep ona oluyor,omru boyunca hep fedakarlikta bulunmus,yine dogru olani yapti,gitti ifade verdi fikret denen gicigi hapisten cikartti,simdi yalniz kalan yine o oldu...
baharcim en kisa zamanda gidip salihten ozur diledigi gibi,harputludanda ozur dilemeli...cunku o daha buyuk bir ozur haketti...baharcim baya bir sert cikmisti ,harputlu ne mert adamdir ki o halde bile bahara hak verdi...adam psikolog gibi acayip ruh halinden anliyor...:P salihinde davranislarindan hemen sonuc cikariyor ne yapmasi gerektigini veya kendini ne gibi sonuclar bekledigini soyluyor:P cok seviyorum harputluyu,defneyide ne guzel ogutluyordu...baskasi olsa kizardi ama o defnenin aklini basina getirecek laflar ediyor...defnecimde mahirle konusurken pek bir sefkatli gozukuyordu,yuz ifadesi cok sevimli,cigdem git gide cok iyi bir oyuncu oluyor;)
bu arada yarin mazallah bir sebepten dolayi dizimizi kaciran olursa,pazar gunu saat 16:40 da tekrar bolum var...;)
gideriz cnm gideriz gitmisken bir tavada fikrete goturelim bence
bence zaten fkesin fikret gaza getirli zaten fragmandada duygu somurusu yapiyordu ve baharda aciyordu zaten sonrada gitti annesine kizdi
neyse yaa bu konuya izledikten sonra daha detayli yorum yapariz
mehtapcim bende ayni seyi soyluyecektim cnm sen tercuman oldun hislerime bencede bahar kesinlikle en buyuk ozuru harputluya etmeli .....
cunku en buyuk haksizligi annesinin hayatini kurtaran oz babasini bildigi kisiyi hapisten cikartarak , nasil mert biri oldugunu ispatlayan harputluya borclu
ewet fikrete lazım bi tava:img-wink:
çoşkun iileşince belgin orda durmaz zaten çiflik ewine kaçar hemen:img-yes:
fikrette akıllı hemen coşkunu ewe getirdi belginin coşkun olmadan yapamayacağını bilio çnk.:sad53:
ewet bahar en başta öz babasından özür dilesin haketmediği bi sürü şey söledi ona:icon_sorr
moon_light 04-01-08, 13:22 mehtapcim bende ayni seyi soyluyecektim cnm sen tercuman oldun hislerime bencede bahar kesinlikle en buyuk ozuru harputluya etmeli .....
cunku en buyuk haksizligi annesinin hayatini kurtaran oz babasini bildigi kisiyi hapisten cikartarak , nasil mert biri oldugunu ispatlayan harputluya borclu
evet canim aynen oyle...bahar zaten harputluya karsi mahcup olacaktir,hemen salihcimle gitsinler adamcagizin elini opsunler ve de ozurunu dilesin...zaten harputlu kirgin degil bahara ama yinede baharin dilemesi lazim:img-yes:
baharcim harputlunun hakli oldugunu anlayinca hemen nasil davasini cekti,ozur dilemesinide bilecektir ...belki salihten ozur diledikten sonra hani el ele oturuyorlar ya o zaman ilk once salih der,hasan abiyede bir ozur borclusun diye...
salihcim ne iyi etmiste baharcima sal hediye almis,baharcimda nasil seviniyorn ama resimdeki gulusu cok ama cok seker...salihin nerden aklina geldi aceba o hediyenin ozel bir anlami falan varmi ki....:icon_whis pek hediye almamisti kizcagiza:P gerci canlarim hediye alacak kadar beraberde olamadilar ya neyse:icon_sorr yoksa dunyanin en guzel hediyesini,kalbini verdi salih bahara...bundan guzel hediyemi olur :img-in_lo salihcimdeki o yurek herseye bedel bence :img-wink:
bi evlenme teklifi icin yuzuk almisti,birde cicek...
baharcim salihe gomlek hediye almisti,ayy ne tatlilardi o zaman tam balik yerlerken vermisti baharcim hediyesini.."bizimkisi bir ask hikayesi" klibindede var hatta o sahne...:img-in_lo
ben bu diziye bayılıyorum arkadaşlar cumartesi gününü zor bekliyorum.. benim aşkımın ismi salih ve benim ismim bahar bu kadar benzerlik olur ve dizideki gibi aşkımızı zor şartlarada ilerletiyoruz.:sad53: yeni bölüm fragmanı çok güzel bahar ve salih aşkı tama gaz ilerliyor...:happy0064
moon_light 04-01-08, 13:35 bahar aramiza hosgeldin ;)
gercekten buyuk benzerlik:P umarim sizdede her zaman yarinki bolumde olacagi gibi guzel seyler olur...
dizimiz harika gidiyor,reytinglerimizde cok guzel Allaha sukur...degmeyin keyfimize,zaten basarili bir ekiptende basarili isler cikar degilmi...
birde bomba gibi bir izleyici kitlesi,bizim gibi sevenler var daha ne olsun yani,kim tutar bizi;)
aa ne güzel ya tevafuk:img-wink: döndü bizimkileri de sizide Allah bi yastıkta kocatsın:img-yes:
ay mehtapcım ne güzel yazmışsın cnm ya en güzel hediyeyi kalbini werdi yine tuttum ben bu sözü:good:
inş. daa çok güzel günler göreceğiz :happy0064
moon_light 04-01-08, 14:43 evet ceydacim oyle degilmi ama en guzel hediye salihin o guzel yuregi oldu...
baharcim salih gibisini bir daha asla bulamaz..tabi bu salih icinde gecerli,o da baharcim gibi birini asla bulamaz...ikisi tam birbirine gore,cok yakisiyorlar zaten :img-in_lo
gonul ister ki normal hayatta da murat ve irem beraber olsun :icon_whis
keske oyle birsey olsa,dizideki o guzel aski normal hayattada yasasalar harika olurdu :icon_whis
muratin bu yil yine bir sinema projesi var bakalim,ins yine cok basarili olur...iremciminde oyle guzel bir projesi olsada bir odulde o alsa keske...:img-blush
oyuncularimiz cok seckin kisiler,herkes ayni yuzleri gormekten sıkıldı..bizim dizimizde yeni yuzler cok,hem gecmiside cok iyi olan oyuncular,hepsi oyunculuk egitimi almis...ekipte saglam olunca her zaman soylediigmiz gibi Vazgec Gonlum gibi basarili isler cikiyor boyle ortaya...yollari her daim acik olsun..
ben irem altuğla daa çok yakıştırıom ama..:img-wink: murat hanın seçimi saygı duyarız..
diziyi izlerken kesin birbirlerine aşıklar diorum o kadar gerçekci ve samimiler ki.. özellikle bahar süper rol yapıoo walla.:img-yes:
sonra mahir ve defne çok şekerler ya mahir defneye açıldı sonunda defnede hasan amcama danıştı ve karar verdi deneyecekler herald dizimizin en komedi çifti onlar:img-wink: tbi bahar ve salihin dansını saymazsak..:icon_whis
bence mahir kabul etmiyecek ceyda
cunku eger mahir acildiysa ve defne'de ben salihi seviyorum dediyse ki fragmandada mahir cok uzgun gorunuyordu
vallah aklim karisti bir an once izlemek istiyorum artik diziyi
bencede mahir ve defne cok komikler hele mahir sapkin asik'ya hatta sakar asik
mahir çok üzgün gözüküodu ewet ya defnede arkadan deneyebiliriz diodu mahir gurur yapabilir:img-wink:
ama defne sölememiştir mahire salihi sevdiğini bence sadece arkadaş olarak görüom fln demiştir ama hasan amcam bi şekilde anlamış defnenin salihi sevdiğini..:img-yes:
ewet ya çok tatlılarr süper ikili olurlar onlar :character
bana fragmanda soylemis gibi geldi insallah yaniliyorumdur cunki mahirin uzulmesini istemem .. neyse izleyince gorecez
harputlu amca nasil anladi defnenin salihi sevdigini merak ettim simdi ... defne'yle konusmasida iyi olmus bence cunki artik kimsenin salih bahar askinin arasina girmesini istemiyorum zaten zor barisiyorlar zor derken baya uzun suruyor barismalari
bana hasan defnenin salihi sevdiğini anlamış gibi geldi çnk. defneye imkansızın peşinde koşma gibisinden bişiler söledi :img-blush
defne girmez sanırım bizimkilerin arasına.. o gereksiz gibi kötü niyetli deiltroesttroest
ayy ceydacim haklisin defne o gereksiz mahluk gibi deyil
o gereksiz mahlugu hatirladikca kotu oluyorum yaaa icimde ona karsida acayip bir kotuluk birikiyor :img-gun::img-black troest troest
ay onu düşünmek bilem istemiom izlediğim hiçbir dizide filmde fln bi karaktere bu kadar kin güddemiştim:mad72::mad72:
aynen ya yolda fln rastlarsam ona kötü olur artık kaptırmışım kendimi elimde düdüklüyle dolancam yahuu:img-wink:
ama cidden mesela fikrette çok kötü bi karakter ona bu kadar sinir olmuorum ya da yaman da kötü bi karakter ama onun hayranıyım ynii keltoşş yaw:img-blush
moon_light 04-01-08, 16:40 ceydacim o haberi nerden duydun bilmiyorum ama ben muratin kendi agzindan duymustum bir sevgilisi varmis evet ama amerikadaymis...onu hala sevdigini soylemisti,murat tr ye gelincede mecburen ayri dusmusler,oda tr ye gelemezmis...oylece ayrildilar sanirim...umarim dedigin dogru degildir,cunku ben onun iremcimle beraber olmasini istiyorum yaaa:( baskasini kiskanirim simdi ben :icon_evil
defnede harputluya askini isim vererek anlattimi bilmiyorum,belki salih dememistir de sevdigim kisi baskasindan hoslaniyor diyede anlatmis olabilir..ama kesin bildigimiz birsey varki baskasini sevdigini fakat mahirin ondan hoslandigini soylemis...harputluda imkansizin pesinden kosma diyor...
bunun uzerinede defne mahire belki deneyebiliriz diyor...acikcasi defnenin mahire,salihten hoslandigini soyleyecegini hic sanmiyorum...seni sadece dost olarak goruyorum ben demistir cunku baska birini sevdigini soylese gelip sonradan mahire belki deneyebilirz demez...
bnde öle düşünmüştüm defne sölemez mahire zaten mahir ve salih çok sıkı dostlar onların arasını bozmak istemez düşünceli kızdır oo..:img-yes:
ay onu düşünmek bilem istemiom izlediğim hiçbir dizide filmde fln bi karaktere bu kadar kin güddemiştim:mad72::mad72:
aynen ya yolda fln rastlarsam ona kötü olur artık kaptırmışım kendimi elimde düdüklüyle dolancam yahuu:img-wink:
ama cidden mesela fikrette çok kötü bi karakter ona bu kadar sinir olmuorum ya da yaman da kötü bi karakter ama onun hayranıyım ynii keltoşş yaw:img-blush
aynen cnm bende hic bir dizide kotu bir karaktere bu kadar kin tutmamistim yaaa tama tutuklarim vara ama bu malum sahiszinki gibi deyil yaaa
valla yolda gorsem ne yaparim bilmiyorum herhalde elimde canta kafasina kafanisa vururum ( duduklu olurmu o an elimde bilmiyorum ) cantamda kesinlikle tas olur yani olmassada oldururum
moon_light 04-01-08, 16:52 yaaaaaa :icon_evil o goren kisi iyi gorememistir...olmasin oyle birsey :( :(
o konustugunuz sahsin hakkinda ben artik konusmak istemiyorum cunku konusmaya deger biri oldugunu dusunmuyorum,sayfalarimiz kirleniyor onun yuzunden :hıh
zehracim senin soyledigin aklima canocumun soyledigini getirdi...oda demistiki herhalde onu yolda gorsem basarim aninda tokadi :img-hyste
mumkunse benim karsima bile cikmasin,cikmasida imkansiz zaten:P neyse burda noktayi koyuyorum konusmuyorum onun hakkinda...icimiz disimiz o oldu ya,afedersiniz ama kendimi zor tutuyorum midem alt ust oldu....
biz hazırlıklı olalım zehracım ii saplantı haline getirdik bu adamı artık hep ondan kurtulma planları yapıom yahuu psikolojimi bozdu bu gereksiz insan bnm:img-wink:
ay ne güzel demişsin cnm çantayla kafasına kafasına vururum die ewet çantayı taşla doldurup kafasını kırmak lazım onun maşallahı war yani taşlar kırılmasın da..:icon_whis
walla mehtapcım ben görmedim:img-yes: biri görmüş belki yanlış görmüştür belki doğru görmüştür bilmiom artık:icon_sorr umarım yanlış görmüştür:img-yes::icon_whis iremle çok yakışıolar alıştık onları beraber görmeye..:icon_whis
yorumlar çok güzel başlıkta kapanmış yeni başlık hayırlı olsun inşaallah bu başlıkta çok daha güzel haber ve yorumları paylaşırız...herkese teşekkürler...evet moon_light başka fragmanlarda yapılmış gördüm..birisi çok kısa...neyse yarın dizimiz bomba gibi olacak bencede dans sahnesi özellikle çok şık olmuş...heyecanla bekliyoruz...hadi bu başlık uğur getirsin ve reating rekoru kıralım inşaallah...
moon_light 04-01-08, 18:03 soyle yurekten bir insaallah diyorum kejecim tum dileklerine...
dizimiz icin herseyin hayirlisi olsun,bu baslikta hep mutlu seyler konusalim,basarimiza yeni basarilar eklensin...kalitemizi bozmayalim asla,hep bu cizgide devam edelim ins...:img-wink:
baharcimin ve salihin oldugu bu bolumdeki her sahne cok şık olacak bence canim...nasil dans edeceler aceba,malum onlari hic dans ederken gormedik cok merak ediyorum...o salihin bahara hediye verdigi sahne falanda harika gozukuyor,mekan cok guzel...farkli bir yere gitmisler bu sefer,sark kosesi gibi bir yer...cok guzel gorunuyor..:good:
birde baharcim ve salihe şık bir restaurantta yemek yemek henuz nasip olmamisti,ilk tanistiklarinda gitmislerdi ama orda bulunmayi salih istememis,gol kenarinda balik keyfi yapmislardi...boyle sahneler cok sicak oluyor ben cok seviyorum ama iste arada boyle hos,şık restaurantlarada gitsinler...ortam degisikligi guzel oluyor;) hem artik salihimizinde maddi durumu baya iyi oldu...
aynen öyle moon_light...başarıya başarı katmak gerek bencede...çünkü çok hakediyorlar tabiki bizde hakediyoruz:)evet gayet güzel ve çok şık olacak her sahne dediğiniz gibi...heyecan dorukta artık... saatlerce yayınlansa sıkılmadan izleriz her planı her sahneyi günlerce....tabii bize izlemek kolay geliyor allah bütün ekibe güç versin işleri zor zamanla yarışıyorlardır..birde malum hava şartları...herşey biz izleyiciler için...bizlere duyulan saygıdan kaliteli işler çıkarıp beğenimize sunuluyor...bende bütün emekçilere kolaylıklar diliyorum ve hep yanlarında olduğumuzu buradan ifade ediyorum..umarım sesimizi duyuyorlardır..
moon_light 04-01-08, 18:42 insallah kejecim duyuyorlardir sesimizi,ki ben oyle olduguna gercekten inaniyorum...neden mi? burda istedigimiz,vurguladigimiz herseyin sirayla gerceklesmesi tesaduf olamaz herhalde..ekipten birileri burayi okuyordur ve calisan herkese sevgimizi aktariyordur diye dusunuyorum...
cok haklisin Allah yardimcilari olsun kolay degil isleri...bazi sahnelerde dikkat ediyorumda ozellikle sabahlama sahnelerinde,bir sefer gece ayni yerde cekim yapiliyor sonra sabah gun dogmadan yine gelip devam ediyorlar...kar,kis,gece gunduz demeden calisiyorlar hepsini tek tek kutluyorum,emeklerine saglik....ee birde o kadar calisip,didinip basarisiz olmakta var tabi..ama cok sukur bizimkilerin o kaygisi yok,bilsinler ki cektikleri her sahne bizim icin cok degerli,bizlerde destegimizle,reytinlerle onlarin basarisinin destekcileri oluyoruz...
bir keresinde iremcim cok uykusuz gorunuyordu,az uyudugu gozlerinden belliydi,kim bilir ne kadar az uykuyla cekimlere devam ettiler...hepsine kolayliklar diliyorum...
keje ve moon ne güzel dilekleriniz war ewet bencede reytingler tavan yapsınn:img-yes: ki bu bölüm yapacak inş..:img-wink:
oyuncuları teknik ekibi bi kez daa tebrik edicem çnk. işleri çok zor sanırım 1 bölüm için 6 gün uğraşıolarmış bravo:img-clapp
mesela bu bölüm salih ve baharın barınakta olduğu sahneler süper ama donmuşlardır kesin:bırr:bırr biz güzel güzel izlerken onlar nası çekmişlerdir acaba o sahneleri.!!:icon_whis Allah yardımcıları olsunn..
moon_light 04-01-08, 19:10 ceydacim o sahnede salih ve bahar birbirlerini isitiyorlardir:)
nasil olsa aliskinlar degilmi,birbirlerine sarilarak isitmaya:love05:
gecen bolumdede aslinda salih bahara usuyormusun demisti,sanirim bu seferde onu isitmaya calisacakti,ama baharcim hayir sadece icim urperdi dedi maalesef...neyse gecen bolum hasret kaldigimiz goruntuleri bu bolum gorucez ins :happy0064
ya hayret ediyorum irem ve murata,o romantik ortamlarda o bakislarla birbirlerinden etkilenmemeleri imkansiz...oyuncuda olsalar sonucta insan olarak duygulari var,salihin veya iremin birbirilerinin o ask kivilcimlari sacan bakislarina ilgisiz kalmalari imkansiz diye dusunuyorum...
ay moon çok alemsin yahu:img-pilot doğru ama sarılıolar ya onlar ısınırlar:img-yes: bu bölüm iyi ısıtacaklar o zaman birbirlerini:img-wink:
kesinlikle katılıyorum sana diorum ya gerçekmiş izlenimi weriolar zaten o kadar samimi ki birbirlerine olan bakışları konuşmaları etkilenmemeleri imkansız gibi gelio bana da oyun oyun nere kadar yni :img-blush
bu arada bi ümit beyaz showa kim konuk olcakmış die baktım bizimkiler bu hafta da yok maleseff:icon_sorr
iki bölümde de balık yeme faslı war salih elleriyle beslio baharı walla:img-in_lo
2.bölümde bide 9.bölümde war ay ne tatlılarr:img-icecr
ewet fragman süperr fragmanda bile coştuk biz yarın napcaz bakalımm:happy0064
evet fragman bile bizi böyle mutlu ediyor..bölümü izlerken ne yapıcaz bakalım..yeni arkadaşlarımız var aramızda hergeçen günde yeni arkadaşlarımız katılıyor ailemize herkese hoşgeldiniz diyorum..sayfalarımıza emeği geçen herkesede teşekkür ediyorum...bakalım bu bölümde bizleri hangi sürprizler bekliyor?
kejecim çok haklısın.. vazgeç ailesi her geçen gün büyüyor:happy0064
hem foruma yeni arkadaşlarımız katılıyor hem de dizimizi yeni izlemeye başlayan arkadaşlarımız war zaten bu bölümü izleyen bi daha bırakamıyacakk..:img-wink:
yeni bölüme de az kaldı bu bölüm farklı olacak, bahar ve salihi uzun bi aradan sonra beraber görecezz süperr..:cheer:
ama bu bölüm bi bahar-salih çifti mutlu olcak sanırım..
begin-hasan ve defne-mahir çifti üzgünleri oynacaklar malesef:icon_sorr
son 9 saat..:happy0064
misspublic hoşgeldin cnm..:img-wink:
umarım bu akşam yeni bölümü izlersin çnk. bu bölümde bahar ve salih barışacaklar süper:good: inş. bu bölümü kimse kaçırmazz:icon_whis
tekrarlarını geç saatte werebiliyorlar malesef eğer izlemek istersen diğer bölümlerini ki kesinlikle izlemeni tavsiye ederim:P
meşhur video sitesinde full arşiv tamam mehtapcım cnm bi kere daa teşekkür ederizz..:img-yes:
ewet irem altuğ çok başarılı bi oyuncu ve başarılı olduğu kadar da güzel:img-yes:
yolu açık olsun tabiki tüm ekibimizin ve murat hanın daha çok başarılara imza atacaklar inş.:good:
son 8 saat..:happy0064
moon_light 05-01-08, 13:01 :happy0064 bugun buyuk gun :happy0064
dizimizin baslamasina saatler kaldi ve ben acayip mutluyummm...
uzule uzule degilde mutluluktan uca uca bir bolum izleyecegiz sonunda cok sukur:P parazit yapanlar olacaktir yine,anladiniz siz onu :hıh ama ben hicbirini takmayacagim, oturup keyifle bahar ve salihi izleyecegim...
ceydacim sagol canim benim,ne demek,hersey vazgec gonlumculer icin :img-wink: fazla vaktim yok ama girip yorum yapmadan edemedim...
misspublic firsat buldukca izlemenizi siddetle tavsiye ederim,zaten denk geldikce izliyormusunuz...boyle bir dizi bir daha ele gecmez,kimsenin mahrum kalmasini istemeyiz...ceydacimin dedigi gibi arsiv tamam,sec begen izle :)
iremcim oyledir,birtanedir,hem guzellik hem oyunculuk yonunden harika birisi...daha oncede yer aldigi projeler var ama vazgec gonlum bence boyle taninmasindaki en buyuk etken oldu...hem oynadigi karakter cok guzel,hemde cok basarili...vazgec gonlum basarisina basari katti diye dusunuyorum..umarim bundan sonrada hep boyle kaliteli,duzgun islerde goruruz iremcimi...
slm arkadslarr ben tam bır zorakı koca delsıydım ama vazgec gonlumun son 3bolumu ızledıkten snra vaz gectım hep vazgec gonlumu ızledım nedense salıhle baharın askı benı duygualndrııyo sankı kendım yasıyo gıbıyım komık gelebılır sıze belkı:icon_whisama oyle hısteyıorum zorakı kocanın buyuk bır fanı vazgec gonlume gectıgıne ınanıyorum ben ve bır kac arkadsım hep zılyıoruz buraya yazmaya hıc gerek duymamıstım sımdı duydumm hep yazıklaırnı okudum yenı hblerı fragmanları sızden ogrendımm saoll bneıde aranızaa alcagınıza ınanıyorum sımdıden cok saolunnn
aramıza hoşgeldin ekaelif:img-wink: sizlerin yorumlarınızı da bekliyoruz.:img-yes:
zoraki koca kaldırıyormuş sanırım gelin arkadaşlar hepiniz vazgeç gönlüme kapımız herkese açıkk..:img-yes:
ewet ekaelif dediğin gibi bize öyle hissettiriyorlar gerçekten oyuncularımız süper beaw:img-yes:
misspublic ewet oyuncularımızı hiçbir yerde göremiyoruz ama bi programa katılsalar süper olcak beyaz showa mesela:good:
kap cnm yerimi no problem:img-yes:
son 4 dk..(misspublic öpt. cnm sni:P)
:img-in_lo oyoyoy bölüme bakın bea süper başladı :img-in_lo
öncelikle bahara hayran kaldım o gereksizi ii tersledi cnm..:img-yes:
o gereksizi öylee mor görünce öyle sevindim ki..:happy0064
sonra melteme bayıldım resmen sözleriyle dövdü o gereksizi:img-black
salih ve bahar barınakta çok tatlıydılar demii? salih ilk başta çok soğuktu ama sonra o da dayanamadı bu arada bahar süper rol yaptı mimikler, ses tonu fln harikaydı resmenn..:good: hatasını anladı :good:
arkadaşlar bölümü yüzümde koccaman bi gülümsemeyle izlemekteyim:P:P
bahar ve salihin dans sahnesi çok komediydi yahuu..:img-yes: salihcim menüden de bişi anlamadı..:icon_whis
sonra hastanenin önünde salih baharın bi ihtiyacı olur die bekledi ya süper takdir ettim orda.. bahar giderken ben burdayım bi ihtiyacın olursa ddi salih:happy0064
sonra ilk defa msj attı bahara:good:
coşkuna yazık ya belgin olmasaydı şimdi tahtalıkuleyi boylamıştı fikrette şok geçirdi resmen belginle hasan telefonda konuşurken fikret arada parazit yapmasaydı ii olurdu hasan nası da üzüldü:sad53:
sonra o gereksiz insanı görmek istemiyorum bi melekliğe büründü nedense bi planı wardır onun gene sanki öle davranınca bahar onu sevcekte.. daa çok bekler.. sonra bütün alkışları salih toplamış küçüklüklerinden beri şimdi de onu taktı hem hırsızlık yapmış hem de alkış bekler..troest
çoşkuna yazık mı demiştim vazgeçtim ya yine eski günlerine döndü sanki defneyi görünce aklı başına gelir:img-yes:
mahire çok güldüm ya hasanda çok kötü baktı yaw:img-wink: defnede hasanın bahsettiği kişinin salih olabileceğini nası düşündü ya ama hasan ii söyledi defnede salih unutmaya çalışacak:img-yes: mahirle yeni bi ilişkiye başlıcaklarr çifte düğün yaparlar artık salih ve baharla:happy0064
salih bahara bu alininde başına bişiler düşüp duruo dedi ya zehracım orda aklıma bizim düdüklüler geldi:img-pilot
bahar ve salih umarım ayrılmazlar ya ama bu bölüm salih o gereksizin problemini çok sorup durdu baharda çaktırmamaya çalıştı ama öğrencek sonunda baharla bu yüzden arası bozulmasın lütfenn..!!:icon_sorr
KÜÇÜK DİLİMİ YUTMAK ÜZEREYİM.....
Yuhh diyorum başka bişey demiyorum....
Bu Ali çok tehlikeli oynuyor...
Fikret desen ayrı bi dert...
Belgin desen ayrı bir üzüntü.. offf içim darlandı.. güya sevinç dolu bir akşamdı..
Anam nasıl bir bölümdür bu böyle her türlü entirika mevcut valla yok yok :)…o ali var yaaa o ali şeytanın arka bacağı resmen…çok tehlikeli gördüm kendisini bu akşam kardeşinin fotosunu bile kulandı adam yaa, garibim salihe olucak yine olan:(..
belgin için se annemin yorumu...kırkından sonra azanı teneşir paklarmış:icon_whis...bilmiyorum artık bunları ne paklar:):)
bahar belgine çok kötü davrandı ama fikret yüzünden fikret öle bi duygu sömürüsü yaptı ki..:icon_sorr
o gereksiz fazla olmaya başladı salih bi yüzüne baksa görse o gözlerindeki ifadeyi anlayacak ama.. şimdi hasanla işlerinde de içlerine girdi ewet karamay haklısın tehlikeli oynuyor:sad53: bi iş açmasın başlarına salihte sonuna kadar kefil oldu ya mahsustan oturmuş goncagülün odasında resme bakıp üzülme taklidi yapıo bide gereksizzz nolcekk?? salihin,baharın ve diğer herkesin güvenini kazanıp tek hamlede wurcak salihi:icon_sorr
ay ay kaç bölüm sonra yamancımı gördüm:img-blush hasan amca ne kızıon çocuğa yahuu!! o gereksiz yamanla birlik olabilir çnk. gereksiz hasanın ona kızdığını fln gördü :icon_sorr
herşeye rağmen bahar-salih süperdi diğer etkenler üzücü olsa da.. bizimkiler çok tatlılarr:img-icecr
fikrette bi acaip davranıo bunlar aliyle haberleşti mi önceden yaaw hdi bakalım şimdi bahar salihi tanıştırcak fikretle..:img-yes
Ali efendi şimdide haber verseyaa... didimm.. adam aradı yaaaa yok böyle bişey... Ama armutt onlar oraya gidene kadar nerdeydin...
anammmm anamm anamm.. bu niye bu insanlar olmadık anlarda telefonlarını meşgule atarlar...
ne arka bacağı direk on bacak .. yok yok hatta kollluuu.. sağ taraftaki...
Hasanda kendini uvutuyor garibim..eee o kadar seni hep kendini avutmuş... Polyanacılık bi kere insanın kanına girerse böyle olur tabi....
yaaa dans ettikleri sahne nerde ben mi kaçırdım yoksa bölüm kesilmiş ....kaçırmış olmamam nasıl olur böyle bir sey yaaaaaa:icon_sorr
eee burda biter mi ama yaa gereksiz de ayda yılda bi işe yarıcak salih teli açmadı açsaydı çaktırmadan bahara hasan abi çağırıo acil macil deyip kaçardıı...:img-yes:
jujum dans sahnesi bi reklam girdi onun hemen ardından başladı (2. reklamın ardından) sen salihin menüden anlamadığını da görmedin o zaman hatta bahar salihi dansa kaldırdı bide göz kırptı salihe:img-in_lo en komedi yerlerini kaçırmışın beww:img-yes:
jujum baştaydı dans ettikleri sanhne ... barıştıkları günün akşamında .. akşam yemeğine gittiler...
Bahar madem bugün benim her istediğimi yapıcaksın o zaman dans et benimle dedi... :happy0064:happy0064:happy0064
offf tuhhh pufff yaaa bendeki de ne sanstır böyle en güzel bölümü kaçırmışım desenize son ana kadar yayınlanıcak diye bekliyorum yok yok yok :( reklam arası geç kaldım demekki:(
bu arada defnenin istersen deneyebiliriz sözünden sonra mahirin arkası defneye dönükken yaptığı mimik haraketleri o kadar güzeldi ki harika yansıttı valla o an evde kahkahayı basıvermişim:) millet noluyoruz imalarında bana bakıyor:icon_whis
cok guzel bır bolumde varyta baharla salıh cok guuzller defnede salıhe asık delı oldum ya sen mahıre bak ya bosver salıghı onlar cok ıyıler baharla=)
ben bu bölüm mahiri her gördüğüm yerde patlattım kahkahayıı..:img-pilot komedi yahuu..
bide o gereksizi gördüğümde patlatcaktım bilg.i zor tuttular bni bea:img-yes::icon_whis
demi defne nası ümitlendi salihten yana e tbi bilmio baharla barıştığını onlarda mahirle mutlu olsunlar cnm..:img-wink:
yeşim_duygu 05-01-08, 21:04 Çok güsel bir bölümdü çok beyendim ve çokta sevindim...
bahar salih aşkı birleşti geri döndü bittim
onlara bubölümde hele dans ederken bayıldım...
tebrik ediyorum ekibi...çok güsel bi bölümdü
saolasunlar...bye
ewet yeşim_duygu çok güzeldi dimi..:img-wink: bende bayıla bayıla izledim walla:img-wink: inş. ayrılmaz yahu ayy esmer ve ezoyu gördüm sanki..:img-wink:
moon_light 05-01-08, 21:14 oy oy oyyyy bu nasil bir bolumdu boyle....:happy0064
harika,muhtesem,mukemmel,fevkalede daha ne diyim aslinda tek kelimeyle bayildim:img-in_lo
canlarim beniimmmm ne kadar tatlilardi oyle yaa...onlari boyle mutlu gormeyi oyle ozlemisim ki,kana kana izledim her anlarini...bu kadar hasretten sonra bize boyle harika bir bolum izleten basta senaristlerimiz olmak uzere(malum dizimizin kaderini onlar belirliyor)tum ekibi yurekten kutluyor ve cok tesekkur ediyorum...
salihcim ilk basta baharin yaptigi hatayi daha iyi anlamasi icin kendini agirdan satti ama ne kadar dayanabildi ki...canlarim ya nasil usumuslerdi o sahnede yuzlerinden besbelliydi ve dedigimiz gibi birbirlerine sarilarak isindilar,o hallerinden eser kalmadi bir anda...
baharcim gercektende ask sarhosu olmustu...o dans sahneleri cok sekerdi,bakislari falan cok tatliydi,aslinda orda bir opucuk beklerdim ama olmadi...belki biraz daha sakin bir ortam olsaydi,kalabalik olmasaydi olurdu...
salihin hediyeyi saklayacak yer ararken bahara yakalanisi falan cok sekerdi...aslinda o sahne keske biraz daha uzun olsaymis harika olurmus..tadi damagimizda kaldi yahu...neyse bunada sukur diyorum,emelimize ulastik nasilsa....:P
salihin sabaha kadar bahari beklemesi falan superdi,hayran hayran izledim salihi...sonra bahar salihin msjini okuduktan sonra yuzunde olusan o tatli ask dolu tebessum...:img-in_lo fikretin kimdi sorusuna koruyucu melegim diye cevap vermesi,cok cok cok sekerdi...:img-in_lo
barınakta resmen donmuşlardı salihin kulakları kırmızı kırmızı olmuştu sonra hasan ve defne konuşurken yazık mahiri kapı dışı etmişler onun da kulaklar kırmızı kırmızıydı o da donmuş orda çok süperler hepsi teşekkür ediyoruz emeklerine..:img-yes:
süperdi...çok çokkkkk beğendim tek kelimeyle bravoooo diyorum...bu arada farkettinizmi senaristler değişmiş diyaloglar çok hoştu...bütünüyle çok çokkkkkk beğendim.bu performansla 1.lik hakkıdır ama görelim bakalım.yine çekimler kusursuzdu mekanlar tablo gibi...oyunculuk muhteşem...coşkunun nefes alamadığı sahnede çok heyecanlandım hareketli kamerayla yine yönetmen ve görüntü yönetmeni coşmuştu...belgin ve coşkun o sahnede çok başarılılardı...herkesi tebrik ediyorum...
moon_light 05-01-08, 21:20 coskunun o kriz sahnesi harika cekilmis,cok gercekciydi...coskun cok iyi oynadi,birde fikretin "soku"cok gercekciydi...belgin hanima bravo,oglunun hayatini kurtardi...
ya su mahir ne seker cocuk yaaaa:P gul gul oldum...sakarliklari cok tatli,dizimizin nese kaynagi mahir ve defne:img-wink: tavlayi yere dusurup,defne ile kafa kafaya carpismalari,sonra mahirin tavlayi kolunun altina alip,sonradan yenilmis moduna girdigini anlayip masaya birakmasi cok komikti :)
birde kahvalti masasinda otururlarken,mahirin defneden gozunu alamamasi ve salihin kas goz isaretiyle "ssstt oglum,harputlu var" gibisinden hareketlerine,onunlada ayikmadin al sana dercesine ayagina vurmasina bayildim dogrusu:P
hadi gozun aydin ceydacim,keltos yamanin vardi bu bolumde:P onu gorunce aklima hemen sen geliyorsun...dur bakalim o nereye kadar goturecek numarasini,harputlu cakti davayi ama biraz surundurecek yamani...
ewet belgini takdir ettim bende süperdi orda coşkunda rolünün hakkını werdi:img-yes:
çoşkuna üzülmüştüm orda ama sonra vazgeçtim yine çapkınlığa başladı sanki..:sad53:
ay ewet mehtapcım keltoş yamancımı görünce dünyalar benim oldu ama herkes kötü davranıo yamancıma yahuu:img-blush
şekilde alinin bu gün bir kanatları eksikti ...mazallah uçucak diye bekledim bir anda :) biçimde de ali yine aliliyini yapıyor yapıcakta ne demiş atalarımız yavaş atın çiftesi sert olur ....
nedir bu dans edilen sahne pek merak ettim simdi yaaa artık netten izlerim küçücük ekranda revamı bu bana yaa:(
belginin dili bugün çok çıktı nedense:)ilk bölümlerde evin biblosu gibiydi aval aval dolaşıyodu ortalarda:icon_whis aklı başına geliyor yaaa hadi hayırlısı...bakalım bahara ve fikrete nekadar nereye kadar karşı koyacak ...
edit...bende gerçekten merak ediyorum fikretin finans kaynağını altından kötü birseyler çıkıcak gibime gelior..
moon_light 05-01-08, 21:23 süperdi...çok çokkkkk beğendim tek kelimeyle bravoooo diyorum...bu arada farkettinizmi senaristler değişmiş diyaloglar çok hoştu...bütünüyle çok çokkkkkk beğendim.bu performansla 1.lik hakkıdır ama görelim bakalım.yine çekimler kusursuzdu mekanlar tablo gibi...oyunculuk muhteşem...coşkunun nefes alamadığı sahnede çok heyecanlandım hareketli kamerayla yine yönetmen ve görüntü yönetmeni coşmuştu...belgin ve coşkun o sahnede çok başarılılardı...herkesi tebrik ediyorum...
evet kejecim bende farkettim...degismis senaristler...sayi uce inmis birde...
ama gercekten replikleri falan cok begendim...
gercekten oyleydi,cekimler,mekanlar harikaydi...hep gol kenari diyorduk,barinagin odlugu yere,ilk kez bize karsi manzarayi baska acidan gosterdiler,megerse deniz kenariymis....
harikaydi hersey baska ne diyebilirim ki...bize sahane bir dizi keyfi yasattilar,emeklerine,yureklerine saglik...
moon_light bende koruyucu meleğim diyaloğunu çok beğendim...dans sahneleri de çok şıktı...ayrı ayrı yazsam sayfalar yetmez her sahnede ayrı keyif aldım ve izlerken sürekli oooo,yaaaa,ufffff,muazzammmm, vs gibi şeyler söyledim...ve herkese bu bölümde ayrı ayrı hayran kaldım..mahir çok iyiydi..salih süperdi...bahar,belgin,......hepsi çok iyiydi..bu arada meltem çıktı galiba istifa etti...bütün ekibi hayranlıkla izledim herkese teşekkür ediyorum iyiki varlar.........
uyuşturucu kaçakcılığı fln mı yapıor acaba o herşey yapabilir hatta o gereksizle iş birliği de yapabilir..
ay öldürmek geldi içinmden onu ikiyüzlü warlık meltem ii dedi abin insan sen nesin dieee:img-yes:
moon_light 05-01-08, 21:27 şekilde alinin bu gün bir kanatları eksikti ...mazallah uçucak diye bekledim bir anda :) biçimde de ali yine aliliyini yapıyor yapıcakta ne demiş atalarımız yavaş atın çiftesi sert olur ....
nedir bu dans edilen sahne pek merak ettim simdi yaaa artık netten izlerim küçücük ekranda revamı bu bana yaa:(
belginin dili bugün çok çıktı nedense:)ilk bölümlerde evin biblosu gibiydi aval aval dolaşıyodu ortalarda:icon_whis aklı başına geliyor yaaa hadi hayırlısı...bakalım bahara ve fikrete nekadar nereye kadar karşı koyacak ...
edit...bende gerçekten merak ediyorum fikretin finans kaynağını altından kötü birseyler çıkıcak gibime gelior..
ben o kanatli alinin icindeki seytanligi cok iyi gordum canim:)
sadece taktik degistirdi o kadar...salih ve alinin kucukluk goruntuleride cok hostu,o zaman bile salih kardesine destek cikmis,sucunu ustlenmis...insan o an aklina geldikten sonra,canim abim kucuklukten beri hep yanimda oldun,destekcimdin demez mi...ali bey ne diyor "kucuklukten beri hep alkislari sen topladin abi...ama sira bende..."o halde bile bu cevabi veren kisiden hersey beklenir...
diyorum ya taktik degistirdi...simdi guya herkese iyi gozukucek,eski ali oldugunu kanitlayacak...ama ben bu hallerinden daha fenaliklar bekliyorum...her yaptigi o kadar yapmacikti ki bakalim neler donuyo o tilki kafasinda...
o dans sahnesi asiri uzun degildi cnm,yarin izlersin hepsini:img-wink:
ewet mehtapcım haklısın gerçekten eski günleri düşününce abisine kin gütmeyi bırakıp pişman olması lazım salihcim bide onun yüzünden tokat yemiş yahuu:img-yes:
normal biri olsa bu öyle olurdu ama gereksizden bahsedioruz:sad53:
moon_light 05-01-08, 21:33 moon_light bende koruyucu meleğim diyaloğunu çok beğendim...dans sahneleri de çok şıktı...ayrı ayrı yazsam sayfalar yetmez her sahnede ayrı keyif aldım ve izlerken sürekli oooo,yaaaa,ufffff,muazzammmm, vs gibi şeyler söyledim...ve herkese bu bölümde ayrı ayrı hayran kaldım..mahir çok iyiydi..salih süperdi...bahar,belgin,......hepsi çok iyiydi..bu arada meltem çıktı galiba istifa etti...bütün ekibi hayranlıkla izledim herkese teşekkür ediyorum iyiki varlar.........
:) kejecim valla bende oyle,izlerken dayanamiyorum off yaa bu kadar olur,harika,ayyy gibisinden laflar ediyorum kendi kendime...
oncede yazdim ama replikler cok hostu gercekten...birde baharcim en basta,salih soguk davraninca ayazdan cok sen icimi usutuyorsun.. repligini cok begendim...birde surekli birbirlerine seni seviyorum.. demeleri cok hostu...
bolume damgasini vuranlardan biride aslinda meltemdi...bi an agzim acik kaldi,aceba bunlari soyleyen meltem mi diye...
senle abin o kadar farklisiniz ki,madalyonun iki ayri yuzu gibisiniz...abin insan ya sen nesin ali?? haysiyetsiz,iki yuzlunun tekisin... dedi ya meltem resmen icimin yaglari eridi:) agzina saglik meltem dedim,hele sukur geldin kendine...sanirim oda anladi kalbini ne kadar degersiz birine kaptirdigini...
herhalde meltem dizimizden cikti,boyle aniden italyaya gidisini baska biseye bagliyamiyorum ben...
meltem çıktı da yerine kim gelcek acaba -:img-wink:
yakışıklı bi avukat mı yoksa güzel bi avukat mı_???:icon_whis
o gereksiz hala baharın resmine bakıp duruo kendini içkiye fln wersin o yaa:img-yes:
moon_light 05-01-08, 21:41 ay bu mahir iyiki dizimizde var,gercekten dizimizin nese kaynagi...
baharin salihe yapacagi surprizi bile merak etti...abicim fazla ozel olmazsa,bu surprizi banada soylermisin diyor Allahim ya:P
surprizde amma surpriz ha...tahmin ettigimiz gibi bolum sonu salihin yuzune yapilan bir zoom ile bitti...salih ordan nasil kurtulacak aceba...birseyi bahane edip ordan tuyecektir ama nasil....
baharcim ne kadar guzeldi o sahnede...makyaji cok guzeldi,acayip yakismisti benim dunyalar guzeli prensesime...sozlerine,anlayisina,olaylara bakis acisina hayran kaliyorum...
birde ne kadar pahali bir restaurantti orasi oyle ya:) iki tabak soslu spaghetti icin gordugum kadariyla 200 ytl kadar bir miktar odedi salih:P baharcim ne kadar dusunceli hemen o kadar cok tutmamistir umarim dedi...cok anlayisli,hosgorulu,alcakgonullu birisi...ben onu bu yuzden boyle cok seviyorum...
belgine üzüldüm ben ya kadıncağız fikrete sadece ve sadece bahar için katlanmış bunca yıl baharda kızınca ona iyice üzüldü yazık hasanla buluşmaya da gitmeyecek sanki..:icon_sorr
salihin pek tüyme imkanı yok gibi gözüküyor baharı bırakıp nası tüycek ordan ??? fikret gelemez belki...
bu arada yeni arkadaşlar katılmış yine aramıza...hepsine hoşgeldiniz diyorum..zoraki koca izleyicileri de var aralarında...ben bundan birkaç hafta önce arkadaşlar hatırlar belki reatingleri konuşurken bir zamanlar 1. olan diziyi şimdi biz geride bırakıyoruz o diziden çok izleyici vazgeç gönlüme kaptırdı gönüllerini deyip birçoğunun bize gelmiş olabileceğini hesaplamıştım...yanılmamışım...kendimi de tebrik ederim:) birde eski zoraki koca izleyicileri şimdi vazgeç gölüm sevenler ailemize katılan arkadaşlara eski bir araştırma haberimi paylaşmak isterim...ben bu diziyi muhteşem çekimler ve murat han için izlemeye başladığımı daha önce söylemiştim...değişik tarz çekimi eksi onsekiz diye eski bir dizinin yönetmeni şimdi vazgeç gönlüm dizimizin yönetmeni ahmet sönmez olduğunu ve zoraki kocada oynayan burak özçiviti de bu dizide ilk gördüğümü paylaşmak isterim..o dizinin sayfalarında da o oyuncuyu şimdiki vazgeç gönlümün yönetmeninin keşfettiğini yeni arkadaşlara hayranlarına ek bilgi olarak vermek isterim...tekrar aramıza hoşgeldiniz....
valla moon_light cim banada o soslu makarna fiyatı biraz abartı geldi birden yuhh demişim neydi o öyle yaaa ben 300 lira okudum ama demekki 200 müş el insaf be kardeşim diyesi geliyor insanın ....
ceyda cm benim de aklıma geldi o kaçacılık işi ama dur bakalım bunun da bir kokusu çıkar yakında .....ama haftaya yaşanıcakları kestiremiyorum umarım yine birkaç güzel sahne izleme imkanımız olur ...daha ilk andan fikretle salihin karşılaşması sonra bizimkilerin birbirine girmesi yok yok benim kalbim dayanmaz bu kadarına biraz güzel şeyler olsun dimi ama:img-wink:
ewet ya nerde bu fragmannn:happy0064 biraz erken oldu ama şimdiden merak ettim ya bide nolcek hiç aklıma bişi gelmiooo..!!!
kejecim bizde tebrik ederiz seni..:good:
salih fikretle tanışcak mı tanışmayacaksa nası tanışmayacak??
sonra o gereksiz ne hain planlar yapıo
sonra meltem yerine kim gircek diziye
daha çok soru warda şimdi ilk bunlar geldi aklıma:P
moon_light 05-01-08, 21:53 yok jujum ya fikretle salih hemen karsilasamaz,hersey altust olur...olaylarin akisi bir anda degisir...yani salih ve fikretin karsilasmamasi gerek...
ceydacim belki fikrete bir telefon gelir gitmek zorunda kalabilir ama ben salihin fikretin gelecegini duyduktan sonra oturup onu bekleyecegini sanmiyorum...
aslinda bu yalandan ortaklik isi cok kotu ya...baharcim ve salih arasinda ucurumlar aciyor...iki bolumdurde farkindaysaniz hep bu ortaklik yuzunden baharin salihten uzaklasacagi,cok yara alacagi vurgulaniyor...bu olay hic hosuma gitmiyor...
fikreti yavas yavas harputlu ve salihler cokertecek ama ben buna hic sevinemiyorum cunku unutmayalim ki bu bizimkilerin askinida cokertecek:( :(
fikret git gide baharin kalbini kazaniyor,butun bunlar bosuna degil...babasina karsi daha sefkatli oldu baharcim..ailesinin dagilmasinada goz yumacak degil,salihin boyle birsey yaptigini duyarsa gercekten cok kotu olur:(
salih ordan sağlam bi bahane bulmadan ayrılırsa baharı çok kırar wallah:icon_sorr
fikrette kalp krizi fln geçirsin gelemesin yaa:img-wink:
salihte bahar çok üzülür dedi ailesini dağıtırız die söyledi mahire mahirde dedi ya senin yerinde olmak istemezdim die şimdi bide alide girdi işin içine iyice kötü bi hal alcakk.!!:sad53:
Bu bölüm için diyecek birşey bulamıyorum... tek kelimeyle mükememldi harikaydı... Kejeye atılıyorum bende senaristlerin değiştiğini fark ettim... Senaryo çok iyiydi hele bazı diyaloglar süperdi tebrik ediyorum valla... Bütün ekibi canı gönülden kutluyorum harşka bir bölüm izledik daha doğrusu ben izlemeye doyamadım zaman nasıl geçti anlamdım bile... hemen biti verdi :icon_sorr yani 24 saat yayınlasalar soluksuz izlicem:P
Neyse gelelim bölüm yorumuna... Ay Baharcım ve Salihcim birleşince evde göbek attım valla onları bir arada görmeyi nasılda özlemişim kıyamam öyle güzeldilerki bakamya kıyamadım onlara... ewt koruyucu meleğim repliği benide kopardı... Bu arada bu ali ve fikretin başına taş düşmüş galiba iyilik meleği olup çıkı verdiler hele alinin sadece kanatları eksik... yaptığı iyilikler karşısında gözlerim yaşardı:img-grin2
Kıyamam belginciğime nasılda arada kaldı baharın verdiği tepki gerçekten serti ama bununda vardıraltın yatan birşey kesin... kadıncağız hayatında ilk defa mutlu olmak istedi çokmu...
Mahir ve defnenin birleşmesine sevindim olması gerekende buydu... salihten hayır yoktu defneye zaten ama harputlu nasılda güzel söyledi... imkansızı beklerken mutluktan olma diye bu adam harbi adam valla...
moon_light 05-01-08, 22:08 canom hosgeldin tatlim;)
aynen cnm bizimkileri izlerken mutluluktan uctum resmen...el tutusmalari,salihin baharin burnuna opucuk kondurmasi falanda cok sekerdi...buram buram ask kokuyordu yani bu bolum....
o alinin basina dusen tasi ben cok iyi biliyorum cnm,gicik nolucak duygu somurusune basladi simdide...ya salihte niye hemen harputluyla tanistirdi ki,bide iclerine aldilar ki iyice oooo daha bi bela olacak simdi bu,herseyi altust edecek :icon_evil
farkettinizmi goncagulun odasindayken baska bisey dusunuyordu,resim elinde bakmiyrodu bile ayak sesleri duyunca hemen resmi cevirdi...hay Allahim yaa bu kadar olur yani,riyalik diz boyu...
defne cok iyi yurekli bir kiz cnm...harputlunun yegeni oldugu belli,mahire ne kadar hosgorulu davrandi...
jujumcum bende 300 ytl diye okudum ve aynı tepkiyi verdim maşallah ne kadarda ucuzmuş öyle:img-grin2
Moon canm benim kesin bişey olacak haklısın hemen karşılaştırmazlar onları heyecan yaratmak için o sahnede bitirdiler zaten bişey olacağı kesin karşılaşmıcaklar bencde... bu fikret işi benimde oldukça canımı sıkıyor Baharın ve Salihin arası iyice açılacak offf offff :icon_sorr bahara salih ailesine zarar verirse onu asla affetmez alide bunun için iyi olu verdi zaten... gıcık ne olacak..
kejecim herkes yavaş yavaş dizimizin değerini anlıyor biz adımlarımızı sağlam atıyoruz :img-wink: yeni gelen arkadaşlara bende hoş geldiniz diyorum canı gönülden...
mooncum benim... haklısın defne iyi kız çıktı eee nede olsa harputlunun yeğeni :img-wink: ona yakışır şekilde davrandı defne bu bölümde hemen hemen herşey bizim istediğimiz şekilde gitti ama kesin bişeyler olacak şimdiden korkmaya başladım valla...
Belgine çok üzlüyorum ne zaman gülecek bu kadının yüzü ya ve ne zaman baharın babasının harputlu olduğunu söylücek... hemen söyleyemeyeceği bir gerçek şu belgin çok fedakar kadın... çokta iyi bir oyuncu hele ağlama sahnelerine bayılıyor ne güzel ağlıyor öyle kıyamam...
Aklıma şöyle bir ihtimal geliyor. Belgin hiçbir şey söylemeden gidermi acaba?
moon_light 05-01-08, 22:19 kizlar belkide 300 ytl dir ben 200 gordum ama fazlada olabilir yani;) herneyse sonucta 200 de olsa 300 de olsa cok pahali...o paraya bir ton spaghetti alinir:D
kejecimin evet dedigini ben cok iyi hatirliyorum...zoraki koca bizim diziden once basladigi icin bir kitlesi vardi zaten ve bazilari vazgec gonlumu izlemek istiyordu ve iki dizi cakistigi icin izleyemiyorlardi ama simdi izleyebilirler;) o yuzden seyirci artisi olacaktir,ins reytinglerimizede yansir bu durum...
kanal d programlarin saatlerinde degisiklik yapti,beyaz showun saatide degistim,dun soyledi beyaz..zoraki kocada kaldirildigina gore bjuyuk ihtimal onun yerine menekse ile halil gelecek...bu seferde onu seyredenler ve bizim diziyi seyredenler acisindan bir cakisiklik olacak ama olsun vazgec gonlum izleyicisi vazgecmez diyorum;)
moon_light 05-01-08, 22:27 mooncum benim... haklısın defne iyi kız çıktı eee nede olsa harputlunun yeğeni :img-wink: ona yakışır şekilde davrandı defne bu bölümde hemen hemen herşey bizim istediğimiz şekilde gitti ama kesin bişeyler olacak şimdiden korkmaya başladım valla...
Belgine çok üzlüyorum ne zaman gülecek bu kadının yüzü ya ve ne zaman baharın babasının harputlu olduğunu söylücek... hemen söyleyemeyeceği bir gerçek şu belgin çok fedakar kadın... çokta iyi bir oyuncu hele ağlama sahnelerine bayılıyor ne güzel ağlıyor öyle kıyamam...
Aklıma şöyle bir ihtimal geliyor. Belgin hiçbir şey söylemeden gidermi acaba?
ben defneden korkmuyorum artik cnmcim,defnenin karakteri belli oldu...
ama ben seyede sasirdim acikcasi,salihin bahari ne kadar sevdigini bildigi halde bugun harputlu mahirden bahsederken,salih diye dusunup umutlandi...o bile beni sasirtti acikcasi...salihin ona oyle seyler soyleyebilecegini nasil dusunebilir ki...ama olsun ben defneden korkmuyorum artik dedigim gibi,hele mahire baglandi ki simdi bisey olmaz :img-wink:
belgin gidemez cnm yaa...:icon_sorr baharin konusmasi olmasa kesin kes gidecekti ama baharcim cok agir konustu,kadini iki arada bir derede koydu...
bir tercih yapmasi cok zor,o yuzden maalesef uzulerek soyluyorum mecburen kalacaktir...
ya olan harputluya oluyor ya,birde gicik fikret anladi hastanede belginle harputlunun konustugunu inadina "hayatim,doktor bizi bekliyor diyor..."yazik harputlu nasil bozuldu o zaman...
belgin bahara dedi ya "kizim bari belki bundan sonra mutlu olabilirim"..kadincagiz omrunun geri kalaninda bile mutlu olamayacak bu gidisle:(
bende defneden artık korkmuyorum defenden canm... umarım mahri üzmek tavırlarıyla nasıl güzel aşkal seviyor Mahir defneyi kıyamam nasılda güzel bakıyordu öyle canım ya...
Belgin Bahar yüzünde gitmeyebilir yada harputlunun onun babası olduğunu söyleyerek durumu toparlayabilir ne bilim bir sürü ihtimal var. Birde fikret ve bahar yakınlaştıkçada sinir oluyorum ya...
Bende yarınki reatingler tavana vuracak kesin...:happy0064
en can alici, bekledigimiz ask dolu sahneleri malesef kacirdim ama devamini izledim ve bu bölümü cok begendim.
senaryoda yeni bir kulvara girildi sanki, acilan yeni konular heyacani artirdi gercekten.
bu bölümde yani izledigim sahnelerde en cok BAhar ve Belgin ve Salih-Ali-Annelerinin mezarlik sahnelerinden etkilendim.
Belgin`nin yaptigi fedakarliklara karsilik hala bencilikle suclanmasi cok aciydi.
Annelerin kaderidir bazen bencilikle suclanirlar. Bahar kendi annesini bencilikle suclarken asil benciligi kendisi yapiyor.
oysaki askin farkli hallerini bizat kendisi yasiyor.
Irem Altug ve Ruhsar Öcalin anne-kiz sahnesindeki basarili oyunculuklari göz doldurdu, etkileyici bir konunun icini doldurdular. her zamanki gibi onlari anne kiz olarak gördüm, bu gercekten onlarin basarisi, tebrik ediyorum sevgili oyuncularimizi.
Ali deki degisimlerin malesef pek bir faydasi olmayacak gibi ; Bahar Salih in yeni pozisyonundan haberdar olursa yine oyuna getirildigini kandirildigini düsünecektir. son olarakta Salih karekterinin hüzünlü sahnelerdeki basarili mimiklerinin altini cizmek isterim :)
cok begendim, üzüntüsünü müthis aktardi.
umarim en kisa zamanda tekrari izleyebilirim, bende sizin gibi dans sahnesini görüp aska sahit olmak istiyorum. :img-in_lo:img-wink:
demek senaristler degismis, bende bu nasil stil bu konudaki farklilik neden diyordum. cok basarili bir giris yapmislar, tebrikler.. bilmedende farkedildi. umarim ask repliklerine, karekter caresizliklerine agirlik verirler.. :img-wink:
moon_light 05-01-08, 22:58 canom ins tatlim,reytinglerimiz tavan yapsin,biz gobek atalim:) bu bolumun ustune soyle super bir siralama harika olur dogrusu...
fel!ade hosgeldin cnm;)
valla sanada derim hic kacirma diye,yarindan tezi yok izle...
oyle cnm murat harika bir oyuncu,mimikleri cok guzel gercekten,tum ruh halini cok iyi oynuyor..gulusunu,bahara ask dolu bakisini falan cok seviyorum ben...
o mezarlik sahnesi duygu yukluydu ya,en cok orda duygulandim ben:( emine hanimin replikleri can yakiciydi...
fikrette gripmiydi neydi bu hafta,ses tonu degisik,hasta gibiydi...
evet cnm sahsen bende dizi baslarken gormeseydim senaristlerin degistigini,konularin akisindan ve de repliklerdeki farkliliklardan anlardim..bak sizler anlamissiniz...simdi eski senaristlerimizin haklarini yemeyelim,onlar simdiye kadar harika goturdu dizimizi,onlarinda cok guzel replikleri vardi,aklimizza kazinan hala hoslukla hatirladigimiz...ama farki farkediyorsun,bir degisiklik oldugu belli yani...
MissPublic 06-01-08, 06:57 bu bölüm çok güzeldi vallahi..
salih ile baharın dansına bayıldım..çok yakışıyolar birbirlerine:img-in_lo..
emine'nin goncagül'ün mezarında ağlaması fenaydı..içim burkuldu birden..
bahar ile annesinin(adını unuttum şimdi ya)tartışmasında ikiside süper rol yaptı..daha doğrusu farkettim de dizideki herkes çok iyi rol yapıyo..hissettiryolar yani insana..gerçek sanki:img-heh:
son sahne de irem çok tatlıydı..uuuu kujuma dalgalı saçda çok yakışırmış..canım yaa..kırmızı montunu da süpperdi..elbisesini pek göremedim ama..ama kötü bitti be:(..bi dahaki bölümü iple çekiyorum
günaydın herkesebye
reytinglere baktım da daa gelmemiş ama biliyoruz ki sonuç süperr:img-yes:
ewet haklısın misspublic eminenin goncagülün mezarında ağlaması çok kötüydü ben duygusuz bi insan olmama rağmen içim bi tuhaf oldu wallah:img-cray:
ben bu bölümde melteme hayran kaldım aliye bağırması söledikleri fln harikaydı:good:
fikret yazık grip olmuş mehtapcım sesi kartlaşmıştı şimdi ondan bizimkilere de geçmesin:icon_whis
fel!ade ve kardelen2086 üzüldüm sizin adınıza umarım en kısa zamanda izlersiniz:img-yes:
bu arada baharın salihi dansa kaldırmasına bayıldım yahu bide göz kırpar:img-wink:
ay o gereksiz iyice zıvanadan çıktı başımıza bela oldu yaw şimdi iyice güçleniyor ikiyüzlü mahlukatt..:sad53:
acaba meltemin yerine kim gelecek inş. yakışıklı bi avukat gelmezz bahara aşık fln olmazz yaa:icon_whis
ama şöyle güzel bi avukat gelsin o gereksizde ona aşık olsun ama kız yüz wermesin o da intihar etsinn böylece bahar vicdan azabı çekmezz:img-yes:
yani her halukarda ali acı çeksinn:img-pilot
yeni bölümü ben çok merak ettim walla her bölümde hiç tahmin etmediğimiz süprizler çıkıo karşımıza:img-wink:
bu arada biraz önce bi sitede bişi okudum koruyucu melek yazıodu aklıma bizimkiler geldii:img-in_lo
moon_light 06-01-08, 11:49 reytingler gelmis,surdan bakabilirsiniz arkadaslar;
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=5737490#post5737490
ab de 9. totalde ise 8. olmusuz...
siralamaya bakipta kotu sanmayin reytingimizi,cunku onumuzde sadece dizi olarak birtane dizi var,digerleri anahaber bultenleri ve filmler var...yani abde de,totalde de dizi olarak ikinciyiz :happy0064
share oranlarimizda cok guzel...dunku yayinlanan filmler olmasaydi iki sira daha onde olacaktik...yani gerileme falan yok siralamamizda :img-wink: :img-icecr
yine cok mutluyum :happy0064 sonuclar cok guzel,ekibimiz ve de biz emegimizin karsiligini aliyoruz cok sukur :img-yes:
bu arada yeni bolumden bir klip ve resimleri geliyor...yolda:P
moon_light 06-01-08, 12:03 bu arada yazmadan edemedim,star tv nin obur dizisi-siz anladiniz onu-hani surekli fragmanlari yayinlanan ve bas bas bagirilarak tanitimi yapilan, resmen yerlere dusmus reytingleri...ozellikle bu hafta acayip gerileme var...
yine bu hafta burdan cikardigimiz ders nedir? kalite oyle bagirmayla,cagirmayla olan birsey degil...her yapim neyse odur,oyle tanitimla sisirilmeye calisilan projelerin sonu ya boyle olur,ya da biter bitmez hemen akillardan silinmeye mahkumdur...
ama VG gibi basarili yapimlar,bir efsane olarak kalir akillarda...oyuncular baska projelerde bile yer alsa hep ilk once tanindigi o basarili proje kazinir insanin hafizasina...
vazgec gonlum yine gosterdi basarisini...dizimiz elbet birgun sona erecek(ki uzulerek soyluyorum bunu) ama sunu unutmayalim ki Bahar& Salih aski hep bir efsane olarak kalacak...tabi Belgin&Hasan aski da oyle...cunku oyuncularimiz secimlerini cok guzel yaptilar,boyle guzel bir projede yer alarak
basari merdiveninin en saglam basamagindan adim atmaya basladilar...
yani ne zaman murati gorsek aklimiza salih,iremi gorsek bahar gelecek...iste basarinin sirrida burda,kalica olabilmekte...
ne mutlu ki VG gibi bir dizinin izleyicisiyiz..dizimiz hic bir zaman yuzumuzu kara cikarmadi,asla da oyle birsey olmayacak!!
bize her hafta dizi keyfi yasatan ve alinan sonuclarla cok mutlu eden dizi ekibini tekrardan kutluyorum...
aynen öyle moon_light...reatingler çok iyi.ben sıralamada daha farklı bekliyordum.birçok dizi geride kalmış ve 2.dizi olmuşuz.büyük başarı share ve reating totalde de ab de de çok istikrarlı..ama artık 1.olalım istiyorum ben:(neyse bütün ekibi tebrik ediyorum..ve hepiniz harikasınız diyorum....
reytingler gelmiş teşekkürler mehtapcım:img-wink:
yine süperiz canım:good: dizi olarak 2.sıradayız:img-yes:
1.olmamız yakındır:img-yes:
başka dizilerin her dakka fragmanı dönmesine ve reklamı yapılmasına rağmen yerlerdeler..:icon_whis ki bu hafta bizim fragman çok geç yayınlandı zaten reklamın r'si yapılmıyor herşeye rağmen dimdik ayaktayızz:img-ok::img-ok:
çok güzel bir bölümdü reatinglerde çok güzel.herkesi tebrik ederim.buradaki yorumlarda çok iyi dizinin analizleri çok isabetli yapılıyor.bende bu hafta bütün olarak herşeyi çok beğendim senaryo,çekimler ve oyunculuklar çok başarılıydı.bu da istikrar olarak reatinglere yansıyor tabi herkes çok başarılı.bu arada keje o bahsettiğiniz haberi bende duymuştum.doğruluğunu teyit etmek isterim.zaten formda da yer alıyor vazgeç gönlümün yönetmeni ahmet sönmez bu oyuncuyu keşfetmiş ve çok ilgilenmiş.oyuncu olmasında çok büyük emeği varmış,doğrudur
duygu ve nizar 06-01-08, 13:32 dün akşam süperdi dizimiz...
salihle bahar çok güzeldi...
belgin süperdi yine...
ali ye meltemin bağırması süper oldu....
herşeyiyle süperdi...
katkınızdan dolayı teşekkürler rejisör...aynen öyle olmuş...bizlerde gayet iyi araştırmacıyız tebrikler bizlerede valla..dizimizin içerisinde olan onları ilgilendiren herşeyden haberdar olabiliyoruz..nasılmı oluyor biraz nette fazla mesai harcayarak tabii...bu arada startv nin en iyi yapımı vazgeç gönlüm arkadaşlar ee bunu biliyoruz zaten demeyin sıralamalarda da en iyisi en başarılısı sayısal olarakta...uzun zamandır yazmıyorduk mütevazi olmayalım dimi ama:)
bugün form sessiz...haftasonu tatili nedeniyle kimse yok galiba..tekrar yayınlanmadı bugün çok bekledim ama yok kanal tekrar yayınlamamakta ısrarlı...neden böyle işte vazgeç gönlümün başarısı belli kanalın en çok reating alan yapımı..çok iyi olmakmı acaba neden?....nasıl olsa ihtiyaç yok tanıtıma tekrara diye mi düşünülüyor acaba merak ediyorum?....
ewet kejecim haklısın kimseler yok bugünn..:icon_whis
bizim reklama ihtiyacımız yok işte reytinglerden belli:img-yes:
şaka bi tarafa sonuçta dizimiz başarılı olduğu için kanalın daha çok arkasında durması gerekir. başarısız yapımları destekliyor da noluyorr sanki..??
mesela fragmanı erken ve daha sık yayınlasalar hem yeni izleyiciler katılır aramıza hem de bizi büyük bi meraktan kurtarmış olurlar:img-yes:
sonra dizimizin özel bölümü hiç yayınlanmadı şöyle güzel bi kolaj yapsalar fena mı olur yani:img-wink:
sonra dizimizin oyuncuları hiç bir programa katılmıyorlar onları da bi programda görsek süper olur:happy0064 40 kere söledik walla bi şeyi bu kadar çok söylersek gerçek olurmuşş:P
moon_light 06-01-08, 18:55 selam VG ailem,
sitede kimse yok demisiniz..evet bende ancak girebildim,konserdeydimde:P yeni geldim...
resimleride halledemedim o yuzden simdi oturup onlari tamamlayacagim ins..
reytinglerimiz guzel arkadaslar moral bozmak yok,kejecim inan hepimizin yurekten istegi o,1.olmak..olabilmek demiyorum cunku vazgec gonlum coktan bunu haketti...artik dizimizi 1.gormek istiyoruz hayirlisiyla...
ayrica demisin ya dizimiz basarili mi diye tanitim yapmiyorlar aceba...aslinda tam tersi olmasi lazim cnm,hangi kanal basarili dizisine tanitim yapmiyor ki,aksine daha cok yapiliyor..ya biz onlardan tanitimda istemiyoruz fragmani,ozeti erkenden yayinlasinlar yeter bize...
demek bugun tekrar bolum yayinlanmadi..cok tuhaf ya,halbuki yayin akisinda yaziyordu saat 16:40 tekrar bolum diye...
ceydacim haklisin cnm soyleye soyleye dilimizde tuy bitti,neden hic bir programa cikmiyor bizimkiler:(
her hafta beyazada bakiyorum,o kadar mail attik oda henuz davet etmedi...belki yakin zamanda eder,ancak randevu aldilarsa:) cunku konuk isteklerini ciddiye aliyor beyaz,umarim bizimkileride yakinda goruruz...
reytingler güzel ki yakında 1.de oluruz:img-yes:
ya ewet ben şu program olayına taktım nie katılmıyorlar abicim ya hdi onu da geçtim foruma bi kaç cümle yazsalar nolurrr????:icon_whis
inş. yarın fragman verirler ki daa dün yazmaya başaldım fragman nerde die napimm ama bu bölümü acaip merak ediyorumm:img-wink:
bu arada mehtapcım umarım konser süper geçmiştir:happy0064
selamlar arkadaşlar...
gelir gelmez ilk işim reytinglere bakmak oldu...geçen haftaki 5,cilikten sonra bu sıralamayı ben sevmedim acıkcası...o saatten yayınlanan programlar içinde birinci olmmayı hakeden tek program vg umarım çok daha iyi olucak ...dizimiz sonuçta balon dizilere benzemior ama yine de üst sıralarda kalıcı olmasını istiyorum ben şahsen....
bir haftanın yorgunluğuyla 2 den beri uyuyakalmışım bende...vg tekrarı diye fırladım annem de yayınlanmadı dedi....yayınlasalardı şaşardım zaten...her zaman diyorum yine diyeceğim Allah bunları bildiği gibi yapsın:)
jujum inş. 1.de olcaz zaten önümüzde bi dizi war sadece:img-wink:
ben takmıom artık kanalı hııh:hıh
fragman yayınlanır umarımm..
umarım cnm :img-yes:kanal da reytingleri takmaz:img-wink:...
bu arada mahir akşam harputlunun verdiği maaşla münibüs alalım demişti:img-hyste:img-hyste ....bide üstüne söför tutarız dedi resmen:icon_whis...mahirden süper gidiyor yaaa bakalım defne bozmaz inş bizimkini
:img-hyste takmaz inş. jujum güldürme beni yahu:P
mahire bayılıom ya yamancımdan sonra tek geçerim onu:img-yes:
defnede deneyelim fln dedi ya mahire hasanın söledikleri bi kulağından girip bi kulağından çıkmadı dinledi kız aferin :img-wink: eğer mahir direk söleseymiş kabul etmezdi bence salih akıllılık yaptı orda önce hasan amcama danışmakla
bu arada bulut arasın gerçek adı uğur fidanmışş:icon_whis
bide bi ara salih bahara ne dedi öylee???
aliyle ilgilenir misin dedi:icon_sorr
olcak şey deil kuzuyu kurda teslim etti resmenn:sad53:
moon_light 06-01-08, 21:53 ceydacim evet cnm konser superdi,haftayada var ins,turk sanatcilarimiz olunca buyuk bir zevkle gidiyoruz;)
ayy ben bu mahire bitiyorum yaaa :img-hyste mimikler falan harika...yine salihin masa altindan mahire tekme atip,gozuyle harputluyu isaret etmesine bir kahkaha patlattim:) harikaydi o sahne...birde salih harputluya mahirin defneden hoslandigini soyleyince mahirin yuzu sekilden sekile girdi ya koptum resmen :img-hyste
harika tek kelimeyle,zaten kocum benim dizisindede boyle super oynamisti,komik karakterler cok yakisiyor yani:P
kizlar kesin eminim artik, bizi burdan takip ediyorlar...hep tarihlere dikkat ederdim ya burdada hep dile getirirdik..bu bolum dikkatli davranmislar...baharcim coskunun recetesini almaya gidiyordu ya baktim orda 5 ocak 2008 yaziyor yani,dunun tarihi,temkinli davranmislar bu hafta :)
ama biseyi gozden kacirmislar orda 5 ocak yazmislar,sonra hani su bizim bayila bayila izledigimiz sahnelerden biri varya salihcim bahara seni seviyorum diye msj cekiyor,ordada baharcimin telde 3 ocak yaziyor...
galiba bayram,yilbasi derken cekimlere biraz ara verilmis...
yaaa bu bolume bayildim ben yaa,her sahnesini buyuk keyifle izliyorum surekli....
ii sevindim benim yerime de gidersin artık:icon_whis
ay mehtapcım ya şimdi heveslendirdin beni bende indirim bari son bölümü:img-wink:
bu arada murat hanın resimlerini gördüm bayıldım bayıldım bu bölüme de bayıldım resmen..:img-blush
mahir dedim ya yamancımda sonra favorim ya çok tatlı bi siması war komik rollerde çok yakışıo ona bide kabadayı rolu fln da yapar salih yaptıkları işi bahar öğrenirse ne yaparım die düşünürken bide salihi gaza getirmeye çalışır eskileri hatırlatıp..:img-yes:
ya o defneye nası bayık bayık baktı öle ya salih vurmasa hasan çarpçaktı bi tane bide salihe dio ya defnede bana karşı boş deil die neymiş bayık bayık mahir diomuşşş:img-hyste
moon_light 06-01-08, 22:28 canim benim meshur video sitesinde var bakmak istersen;) indirmek baya uzun suruyor...
ooo muratcim super zaten,cok yakisikli ve karizmatik...hele spor kiyafetler acayip yakisiyor..ornek avatarindaki resim:P ama takimda yakisiyor...;)
baharcim bu bolum degisik degisik giyindi...hele en sondaki kirmizi ceketine bayildim:P
son sahnedeki makyaji,saclarida harikaydi..tam bi prenses olmus bitanem...
jujumcum gozun aydin:) o ipek kravatlardan takmamislardi salih ve mahir bu hafta..
desenli kravatlar vardi...defnede cok hos giyiniyor..ama bu bolum biraz soluktu yuzu nedense...
bakarım sen ekledin o zaman maşallah bu ne hızz:good: teşekkürler şimdiden ben yine de indiriom vg arşivi yapıom da..:img-wink:
ben daha önce görmemiştim bu resimleri spor kıyafetler bi insana bu kadar mı yakışır yarabbimm..:icon_whis
defne süper giyinio gerçekten hele kazakları mükemmel bide üstüne kemer takıo çok şık oluoo..;))
bn baharı son sahnede kırmızı başlıklı kıza benzettim nedense:img-blush elbisesi askılıydı demi askılarını gördüm çok güzeldi ewet saçları da süperdi kıvırcık yaptırmış kıvırcık olunca saçları çok şeker oluo demii:img-icecr tbi her hali güzel cnm :img-wink:
defne büyük bi hayal kırıklığına uğradı tbi ondandır.. mahirle mutlu olurlar inş. bence çok uyumlu olcaklarr bundan sonra mahiri gülmekten izleyemicem gibime gelioo:img-wink:
bu arada ben o gereksizden hiç bahsetmedim noluo bana??:icon_whis
sınavlar sınavlar sınavlar... girip yazamıyorum yoğunluktan.
dün akşam süper bir bölüm izleidk. bahar ve salihin aşk sahnelerinde çyle mutlu izledim ki. ama en çok defneyle mahirin tavla sahnesine güldüm kahkahalarla.kafaları nasıl çarpıştı :img-hyste
bi de tabi bomba sahne defnenin mahire istersen deneyebiliriz demesiydi. canım kıramadı mahiri.
coşkunun sahnesi de çok başarılıydı. ölüyor sandım. ama daha ölmemeli. bi de hemen hemşireye yavşadı. coşkun ölümden dönse de yine aynı coşkun :img-cool2
bu arada arkadaşlar geçen gün aliyi o şimdi mahkum filminde gördüm.
defnemizi de passaparola yarışmasında izledim. çok tatlıydı. 5.000 ytl para kazandı ve löseve bağışlayacağını söyledi. çok beğeniyordum şimdi daha bir hayran oldum. bunu da sizinle paylaşmak istedim. oyuncularımız işte bu kadar iyi kalpli :happy0064
bir de stardaki magazin programında irem ve muratı izledim. restora çekimlerinde röportaj yapmışlar. aşk hakkında konuştular. sonra da her cumartesi bizi izleyin dediler. izlemez miyizzzzz:happy0064
hergün olsa her gün izleriz:img-in_lo
moon_light 06-01-08, 23:53 amanin amanin tweetytom amma programda gormusun bizimkileri:P
nihayet yani iremcim ve murat bir programda ciktimi?? rica etsem programin adini ve ne zaman yayinlandigini soylermisin...
tuh yaa surekli bunu bekliyordum onuda kacirdim:(
canlarim ya demek cumartesileri izleyin mi dediler,oy oyy izlemezmiyiz,izlemeyle kalmiyor dizimiz icin gereken herseyi yapiyoruz....
starda zoom diye bir magazin programı vardı orda gördüm. geçen hafta 2 gün üstüste verdi.
bu aşağıdaki etiketler ne anlama geliyor arkadaşlar
moon_light 06-01-08, 23:58 yaaaa :( demek gecen haftamiydi....tuh yaa nasilda kacirdiimmmm...
ee biraz detayli anlat lutfen tweetytom,baska neler soylediler,dizi cekimindelermiydi???
ay catliycam meraktan...aceba bir yerlerden bulamazmiyim o programi...
edit: tweetytom tek cumlelik msjlar siliniyor..soyleyim yani,msjlarin silinir tek cumle yazma istersen:img-wink:
etiket kismi ne ise yariyor demisin...yani bir sayfadaki ilgili konulari,sahislari belirtiyor..arama yaparken etikete yazilan,ilgili konuya iletiyor...:img-wink:
teşekkür ederim moonlight.
magazin programında röportaj yapıyorlardı. bu hafta gittikleri retorandalardı. önce irem salih ve bahar arasındaki aşktan bahsediyordu. onların aşkı çok büyük. ama nefret de var. zaten aşk ve nefret örtüşen duygular dedi.
sonra murat geldi. onu tam hatırlamıyorum ne dediğini ama murat espirili konuştu. irem biraz somurtuyordu. neden öyle olduğunu anlamadım.
sonra da her cumartesi bizi izleyin dediler. ama irem yine gülmedi
moon_light 07-01-08, 00:10 tweetytom cok tsk ederim anlattigin icin...yaa gormeyi cok isterdim:(
iremcim niye gulmuyordu aceba,cok yogunlar ya yorgundur muhakkak...yoksa gulerdi cnm benim...
murat zaten esprili konusuyor genelde,aslinda salih karakterine murat benziyor gibi geliyor bana...ama bunu iremcim icin soyleyemeyecegim,bahar ve irem biraz daha farkli karakterler...
ya ne yapip edip su programi bulmam lazim,kactir bekliyoruz bir kerecik yayinlanmis onuda kacirdim...uhu uhuuuuu :(
aceba tekrari falan yayinlanmazmi ki....
moon_light 07-01-08, 00:19 arastirdim ama yok maalesef :icon_sorr ..yinede bi soruyum sorusturuyum ins bulabilirim...
tekrar tskler tweetytom...:img-wink:
multimedya bolumumuze bir goz at istersen,defne ile ilgili cok hos bir imza eklendi,bilmem ilgilenirmisin :icon_whis :icon_whis
evet dedigin gibi defne ve mahir cok hoslardi bu bolum..bence mahirin en komik oldugu bu bolumdu,gul gul oldum resmen :img-hyste
zavalli iyi saskin oldu,defne aklini basindan aldi...
baklim bu hafta neler olacak onlarin hakkinda...umarim defne vazgecmez,yazik mahir cok uzulur sonra...cok sevimli bir cift olacaklari kesin...ins defnede mahire asik olur yaaa..diyoruz ya hep onlar bizim dizimizin nese kaynagi :P
ne demek moon light!!!
bakarım tabii görmedim çünkü çok teşekkür ederim. evet haklısın onlar çok komik. dizimizin neşe kaymakları. senaristler de bunun farkındadır sanırım. o yüzden güzel şeyler olur diye düşünüyorum
moon_light 07-01-08, 00:39 ins dedigin gibi guzel seyler olur...artik aci gormeye dayanamiyorum..hicbir cift aci cekmesin ya,yeterince uzulduk,bizimkilerde ayrilmasin bir daha...:(
nese kaymaklari :img-hyste bunu yanlislikla boyle yazdin galiba ama cok hos olmus...nese kaymaklari,nese kaynaklarindan daha guzel:P
evet defne ve mahir bundan sonra nese kaymaklarimiz...:)
neyse ben cikiyim en iyisi aksamdan beri pc basindayim resimler icin falan...gozler gitti yine...resimlerin bir kismini ekledim,diger kalanida yarina ins...iyi geceler bye
moon_light 07-01-08, 03:04 uyku tutmadi geri geldim...:)
bu arada iremcimin cumartesi gunu(5ocak 2008) verdigi roportaji ekledim irem altug sayfasina,isterseniz ordan okuyabilirsiniz..coktan beri roportaji yoktu en yenisi bu oldu :img-wink:
dizimiz hakkinda da biraz konusmuslar o kismi burayada eklemek istiyorum...
Oynadığınız Vazgeç Gönlüm dizisini nasıl buluyorsunuz?
Seyredilebilir olmasının asıl nedeni Yeşilçam filmlerine yakın bir dokusunun bulunması. Onlara yakın bir öykü ağı oluşturulmuş. Dizide gelişen olaylar, bizim insanımıza yakın geliyor. Samimi bir dizi ve seyrediliyor. 18 bölüm çektik ve tutarlı bir gidişatı var.
dogru soyluyor iremcim dizimizin konusu sicacik,bize cok yakin oldugu icin belkide cok seviyoruz..hmm demek en son 18.bolum cekilmis :icon_whis demistim ya yilbasi ve bayramdan dolayi cekimler olmamis,cunku 3-4 bolum geriden izliyorduk onceden...
iremciminde dedigi gibi dizimin tutarli bir gidisati var :happy0064 bunuda birinci agizdan duymak insani daha bir mutlu ediyor...
birde su kisim dizimizle ilgili;
çok ağır şartlar altında çalışıyoruz ve bundan da çok mutlu değiliz. Evet, böyle olmamalı yani bir oyuncu belli saatlerde o performansı sergileyebileceği hem fiziksel hem psikolojik süreç içinde orada bulundurulmalı. Ancak maalesef uzun senaryolar var ve 12 günde çıkarılabilecek iş altı günde çıkarılıyor.
gercekten buyuk emek var...ne demis iremcim 12 gunde cekilecek senaryolari 6 gunde cekiyoruz...yani gecelerini gunduzlerine katiyorlar biz izleyiciler icin cabaliyorlar...
diyordum ya irem uykusuz gozukuyordu diye,gercektende oyle diziden zaman bulunca hemen uyumak istiyorum diyor...
ne diyelim Allah yardimcilari olsun,sukur ki emeklerinin karsiligini aliyorlar bari...o kadar emek verilip basarisiz olan yapimlarda var...
aman Allahım ne kör talihim warmışş program program dedik ve programa çıktılar izleyemedikkk:icon_sorr:icon_sorr
aaaa olcakk şey deil ben o programı başlarken görmüştüm sonra kapattım inanamıorum ya çok kızdım şimdi kendime:img-banne
keşke vazgeç gönlümü izlerken altyazı fln geçselermiş çnk. çoğu vg izleyicisi vg dışında pek tv izlemio altyazı geçselerdi wallah oturur izlerdim yaa:img-yes:
twetytom çok saol sen sölemesen hiç haberimiz olmayacak ,bi sen izledin sanırım:img-wink:
mehtapcım teşekkürler cnm roportaj için..:img-wink:
bu arada mooncum dediğin gibi salih ve murat han benzer karakterler salihte esprili çnk. ama irem ve bahar çok farklı bencede irem rockçı yahuu:img-punk::img-punk:
Diziyi severek izliyorum. Konu bilindik olsada yinede izliyorum. Özellikle Murat Han'ın oyunculuğu harika.
Bahar'ın iş aşkına da bayıldım. İki bölümdür katılması gereken önemli toplantıları unutuyor. Senaristler bu hatayı bir kere daha tekrarlarsa patronunun Bahar'ı işten atması gerekmez mi?
İrem altuğda roprtajında öyle demiş zaten konu yeşilçam tadında bizim insanımıza yakın geliyor die bende böyle dizileri fln daa çok seviyorum wallah:img-wink:
bu arada omayra73 hoşgeldin aramıza..:img-wink:
murat hanın grubunu kurmuş saolsun krnca_ arkadaşımız. süper resimleri war bakmanı tavsiye ederim:img-yes:
ama baharcımız aşk sarhosu işi düşünecek hali mi war yani gözü salihten başka bişi göremioo:img-in_lo
yorumlar herşey çok güzel teşekkürler arkadaşlar.....twetytom bende izlemedim programı haber verdiğin için teşekkürler.ben bizim dizimiz haricinde star izlemiyorum.neyse bence bu bölüm geçen bölümden daha güzel olacak..fragman girsede merakımız biraz dinse.. sabırsızlıkla bekliyorum.....
bende vg haricinde tv izlemiyorum kejecim kanalın düşünmesi lazımdı altyazı geçseydi barii:img-yes: ayda yılda bi programa çıkmışlar onu da kaçırdık nese beyaz showda uzun uzun izleriz inş.:happy0064
ewet bugün p.tesi fragman nerdee??? nerde bu fragman?? ben bu hafta erken açtım isyan bayraklarımı dizi bittiği gibi fragman nerde die sölenmeye başladım:icon_whis
inş. bugün yayınlanır çok merak ediyorum bizimkilerin arası bozulmasın mümkünsee:img-blush
moon_light 07-01-08, 19:15 nihayet yani...ne olduysa siteye bir turlu giris yapamadim kac saattir...
ceydacim sen bu hafta cumartesiden basladin fragman turkusune:P valla bu bolum cok guzeldi ya ben daha etkisindeyim...henuz fragman aranmiyorum...zaten benim fragman krizim carsambalari tutuyor genelde,sabir tasim o gun catliyor yani:)
ya sormayin arkadaslar nasil uzuldum irem ve muratin roportajlarini goremedigime...surekli o porgrami izleyen bi arkadas var aksilik hic denk gelmedim diyo:( kimse kayit falanda yapmamis...ayda yilda bir roportajlari oldu onuda kacirdik yani...
ceydacim oyle canim irem bahardan cok ama cok farkli...keske bahar gibi olsaydi ama ben acikcasi oyle olmasini cok isterdim...iremcim aykiri olmaya,kendini kanitlamaya calisiyor...halbuki boyle cici,hanim hanim olmak ona ne kadar yakisiyor...cok seviyorum ben yaaaaa...
ya acaba kanaldan rica etsek onların olduğu bölümü meşhur video sitesine koysalar çok şey istedim demiii:icon_whis sabah sabah forumda gördüm haberi öle kalakaldım yahu çok sinir oldum amaa:img-yes: bari bu hafta fragman stresi yaşatmayın bize!! zaten programı kaçırmış olmanın verdiği bi üzüntü war bide siz wurmayın lütfenn!!!:icon_sorr:icon_whis
wallah bölüm süperdi ama benim duygusal yanımdan çok meraklı yanım ağır bastığı için dizi biter bitmez fragman aranmaya başladım:img-wink: ama çok tatlılardı bu bölümm bakalım mutlulukları kaç bölüm devam etcekk???
ya mahir ve defne çifti bu bölüm çok güzel olcak ee artık mahir yaşadı defne arkadaşlık teklifini kabul etti..:happy0064
ya bu arada hasan yamana nereye gidiosun die sordu ya yamancımda özel iş abi dedi ne özel işiymiş oooo yaman gelmiyim oraya!!!:sad53:
walla mehtapcım iremin roprtajını okuyunca şaşırmadım deil yni bahar karakteri çok güzel bi karakter ama bu kadar güzel kılan da bu karakteri irem tabiki..
fakat irem memnun deil sanırım daa farklı rollerde oynamak istiyor baksana yolu açık olsun ama bu rolün de kıymetini bilsin derim onun tanınmasında etksi büyük biraz asi irem altuğ..:img-yes:
moon_light 07-01-08, 19:41 canim o kanal rica etsekte ne yapsakta oyle birsey yapmaz...simdiye kadar anladik yani neyi yapip yapmayacaklarini...iyiki tweetytom izlemis bari,oda izlemese hic haberimiz yok...benim roportaja ulasmamda tamamen tevafuk oldu...cok sevindim iremden yeni bir roportaj bulduguma...
fragmanda artik bir umit yarina diyorum...gecen hafta carsambadan yayinlanmaya basladi,ondan onceki hafta pazartesiden...bu haftada salidan itibaren yayinlansin bariii...
desek ki ellerinde bolum tamam degil,yetistirmeye calisiyorlar ondan fragmanlarimiz gecikiyor...ama cok sukur hic oyle bir eksigimiz olmadi,hep birkac bolum onden gitti cekimler..bu haftada 18.bolumun hali hazirda oldugunu biliyoruz,iste irem soyluyor 18 bolum cektik diye..yani ne var fragmanida bekletmeden,bizi burda catlatmadan yayinlasalar...
iremcimin memnuniyetsizligi bahar karakterinden degil cnm,o sadece boyle cici kiz rolunde oynamaktan biktigini soyluyor,yapimcillar hep yuzume gore degerlendirip cici roller veriyor diyor,onu istemiyormus artik...
neyse bahar karakteri onun icin bicilmis kaftan yani...gerek amerikada gerek turkiyede o kadar yapimda yer almis ama baharin ona getirdigi un yadirganamaz...hemen hemen herkes onu bahar karakteri ile tanidi ve oyle sevdi...
i.a. daki halini sevmeyenler bile simdi vazgec gonlumde cok seviyor..demek ki neymis bahar+irem supermis:P
edit: ceydacim hic gulecegim yoktu :img-hyste ..yaman gelmeyim oraya,ne ozel isi demek ha:) cnm sen o keltostan herseyi bekle,hayal kirikligina ugramani istemem...:img-blush
bahar karakteri irem kadar hiç kimseye yakışmaz yakışamazzz...:img-yes:
o karakteri o kadar güzel yansıtıo ki tebrik ediyorum ama o bizim izleyemediğimiz programda nie yüzü asıkmış acaba merak ettim yahu yorgunluktandır belki Allah yardımcıları olsun tüm ekibimizinn:img-wink:
nese iremin oyunculuğu süper hngi rolde oynarsa başarır çnk. çok yetenekli ve biz her zaman arkasındayız izleriz yni özellikle mehtapcım sen kesinlikle izlersinn:img-yes:
inş. fragmanı da görürüz yarın da neler olcak ben çatlarım yni zten geçen hafta güzel patlattılar bizi:icon_sorr
yani keltoştan her şeyi bekle diosun alıştırıyım ben kendimi şimdiden..:img-pilot
ama olmaz yani özel iş fln noluozz kel mel dedik bağrımıza bastık..:P
neşe kaymaklarııııı
:) yanlışlıkla yazmıştım ama güzel olmuş. defne ve mahir dizimizin neşe kaymaklarıııııı
iremin yeni gelen röportajı güzel olmuş. yazık çok çalışıyorlarmış. zaten röportajında da belliydi keyfi yoktu.
keşke hepiniz izleyebilseydiniz arkadaşlar. iki gün üstüste verdi. biri geceydi diğeri de ertesi gün gündüz tekrarında. ben şanslıymışım iki kere izlemişim:img-icecr
valla arkadaşlar yazılanları okuyunca şok oldum...iremle baharı zaten aynı karakterler olarak hiç düşünmemiştim hiç bir zaman ikisini aynı kefeye koymadım... ama yazılarınızdan oynadığı rolden çok daha fazla bekletileri olduğunu sezdim....şu çok bilinen sadece bir hikayesi yüzünden izlenen malum bir dizi var hepimizin bildiği...oyuncu güzel bir oyuncu ama yansıttığı karakter buz gibi, uzak ve soğuk bir karakter ve çift olarak karşısındaki partnerle hiç ama hiç uyumlu değiller belki de yakışmıyorlar desem daha doğru olur...yani öyle bir projede olacağına çok daha az seyirciye hitap eden samimi ve çok sevilen bir dizide olması bence sanstır:img-yes:
umarım irem hanım yeraldığı projenin ve birlikte çalıştığı oyuncuların kıymetini bilir..çünkü bu proje gerçekten samimi ve içten bir yapım... eminim ki her bayan oyuncu bahar karakterini oynamak için can atardı...özellikde karşısında murat han varken:img-pilot:img-pilot
irem altuğ aksiyon ağırlıklı filmlerde rol almak istiyor sanırsam aa murat hanla oynamak için can atan oyuncular çoktur eminin hele sportij murat han ise:img-wink:..
bnce irem altuğu da jacky jan filmlerinde oynatsınlar hayytt heyyytt:img-pirat
ben bi klipte izledim onu böle simsiyah göz kalemi akmıştı yüzüne bu irem altuğ mu dedim yani tbi irem altuğ diyince bahar gelio insanın aklına ama çok farklıymış meğersem..:icon_whis
bişi daa yazcaktım unuttum ya nese fragman nerdee??? yarına mı kaldı inş. yarn yayınlanırr:happy0064
arkadaşlar iremin üstüne çok gidiiyorsunuz gibi geldi bana. o bir oyuncu elbette başka bir rolü canlandırmak istiyor olabilir murat hanın dışında başka biriyle oynamak istiyor olabilir. biz sadece ekrandaki görüntülerini biliyoruz. saatlerce çalışıyorlarmış. yada başkla sorunlar olabilir. ama önemli olan ekrana bunu yansıtmamaları. biz gerçek bir aşk görüyoruz ona inanıyoruz. önemli olan bu
iremi çok seviyoruz inş. istediği projelerde oynar bizde izleriz:img-wink: hem kickboks fln biliomuş:icon_whis
bahar karakteri süper ona güzellik katan da irem altuğ bu inkar edilemezz irem harika bi oyuncu :img-yes: ama kendisi de sölemiş roprtajnda küçük tatlı kız rollerinden başka rollerde oynamak istiyorum die ama bu roller de ona çok yakışıyor.:img-yes:
bu bölümde de aşk görürüz inş. bizimkiler yine mutlu mesut sahneleri olur :img-in_lo
moon_light 07-01-08, 21:00 tweetytom evet nese kaymaklari benimde cok hosuma gitti valla:) bundan sonra onlari oyle anacagim..tahmin etmistim zaten yanlislikla yazdigini:P
ayrica irem hakkinda soylediklerinede katiliyorum...onemli olan dizideki halleri haklisin..bize aski sonuna kadar yansitiyorlarmi evet,gozlerinden o buyuk aski okuyormuyuz evet...oyunculuk nasil?harika...iste budur...ben hic zannetmem ki muratla anlasamasinlar,hemde super anlasiyorlar bence...yoksa anlasamayan bir cifr bu kadar uyumlu olamaz...hatta gercek hayattada birlikte olsunlar cok isterdim..ama iremcimde bahar gibi olsun isterdim ...
ilknurcum biz bu konuyu seninle bir kere daha konusmustuk;)..iremcim oyle cok buyuk hayalleri var,biraz oncede soylemistim kendini ispatlamaya calisiyor..daha hasari bir rol lazim galiba ona...ama ben onu boyle cooook seviyorum yaa...baharcim o benim bitanem....
ceydacim yine guldurdun beni:) kel mel diyip bagrina basma sen en iyisi cnm,dur bakalim daha ne fenaliklar yapacak...az kaldi harputlu kesicek biletini yakinda zaten...:bella
bu bolumde harika bir dans sahnesi vardi ya,kisa ama cok tatli,dedim iremcim hunerlerini gosterseydi azcik keske..iremcim profesyonel dansci ya...cekimlerde kesin bu mevzu bahis olmustur:P
hıım irem altuğun kaç tane klibi warmış işte bnde bi klipte görmüştüm ama bence bahar rolü iremin hayatının dönüm noktası ben adını dahi duymamıştım bu diziden önce ilk kez bu dizide gördüm :img-yes: umarım bu dizide uzun uzunnn yıllar izlerizz:img-yes:
jujum yazdığınız kıymet bilme konusunda sizinle hemfikirim.aynen öyle...ama mutlu olmama durumu varsayım tabii.eğer gerçekten durum böyle ise kesinlikle hak veriyorum size...yorgunluk ve roportajda yazdıkları performans ve ruh halini bu tempo etkiliyor sözü herkes için geçerli...kenan imirzalıoğlu bile bugün türkiyenin en iyi oyuncularından bana göre setlerde yattığını söylüyor ama yılgınlığının olmadığını vurguluyor..oyuncu tabiki her rolü oynamak ister ve oynamalıdırda bence...orada irem altuğa katılabilirim ama bahar çok güzel bir karakter..moon_light bencede dizide sımsıcak bir aşk var ve izleyiciye çok güzel yansıyor..cceydaa bende ilk kez bu dizide gördüm ve çok beğendim daha önceki işlerinden haberim yoktu ve adını duymamıştım...ayrıca sizin gibi yaman karakterini bende beğeniyorum:).... bence bütün olarak dizimiz çok kaliteli olduğu için herkes bu dizinin kıymetini bilmeli...herkes çok başarılı ve oyuncu olarakta hayatlarının oyunculuklarını sergiliyorlar bu dizide...diğer işlerini izlediklerim bile vazgeç gönlüm de çok daha iyiler bana göre...
holeyy yamanı beğenenler de warmış demek aramızda:happy0064 ben çok seviyorum o keltoşuu ayy yerim ben onuu çok tatlıı ama:img-blush
ewet vg oyuncularının hepsi çok iyi iremde çok yakışıo rolüne..:img-yes: ileride arkasına dönüp baktığında pişman olmayacağı bi proje vazgeç gönlüm..:good:
arkadaşlar iremin üstüne çok gidiiyorsunuz gibi geldi bana. o bir oyuncu elbette başka bir rolü canlandırmak istiyor olabilir murat hanın dışında başka biriyle oynamak istiyor olabilir. biz sadece ekrandaki görüntülerini biliyoruz. saatlerce çalışıyorlarmış. yada başkla sorunlar olabilir. ama önemli olan ekrana bunu yansıtmamaları. biz gerçek bir aşk görüyoruz ona inanıyoruz. önemli olan bu
twetytom tabiki ama sanırım bir proje geldiğinde oyuncular karakteri öncelikle analiz ederler, oynayıp oynamayacaklarına kendileri karar verirler neyse irem hanım da demek ki beğenmiş ve kabul etmiş diyelim :img-cool2 başka bir rolu canlandırmak yada başka bir partnerle oynamak istiyor ise bunu baştan kabul etmemeliydi...neyse dediğiniz gibi belki de başka sorunlar vardı her insanını anı anına uymuyor sürekli etrafa gülücük dağıtmasını istemek biraz haksızlık olur ama yinede bu tür roportajlarda sevenlerini ve izleyenlerini düşünüp biraz daha dikkatli olmalarını çok isterdim sonuçta büyük bir kesim onları gerçekten bir sevgili gibi hayal ediyor ve diziyi gerçekmiş gibi yaşıyor bu kitlenin kaybedilmesi hiç de iyi bir durum olmaz sanırım
keje senin dediklerine de katılıyorum dizi çok kaliteli olduğu için herkes bu dizinin kıymetini bilmeli...herkes çok başarılı ve oyuncu olarakta hayatlarının oyunculuklarını sergiliyorlar bu dizide
aynı şekilde irem hanımı ben bu dizi de tanıdım ve sevdim...diziyi izlememdeki en büyük etkende murat han dır bunu da belirtmeden geçmeyeyim:img-yes:onun oyunculuğuna gelen övgüler sonucu izlemeye başladım ben bu diziyi....umarım dizi oyuncularımız da kıymetini bilir ve dizi uzun soluklu bir yapım olur bizlerde herzamanki beğenimizle ekran karşısında oluruz:img-yes:
moon_light ım hatırlıyorum tatlım o konuşmamızı ve hayal kırıkılığımızı malesef unutmak mümkün değil...neyse yolu açık olsun tüm oyuncularımızın:img-yes:
Öncelikle bütün vazgeç gönlüm ailesine iyi akşamlar...
İrem Altuğun röportajı hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar yapmışsınız. Bazılarınızın yorumuna katılmıyorum ben... İrem oldukça yetekli ve kaliteli bir oyuncu onu baştan beri takip etseydiniz ne demek istediğini daha iyi anlardınız o içinde bulunduğu projeyi önemsiyor ve seviyor ayrıca çevre koşulları hava şartları her zaman oyuncuyu olumsuz etkiler bu bir gerçektir tiri tir titrerken kim rolüne adepte olabilir ki... inanın sizin sandığınız kadar kolay bir iş değil çok zor ve zahmetli... emek isteyen bir iş biz 2 saat izliyoruz ama onlar bizim için 1 haftada yetiştirmeye çalışıyorlar. Dizide emeği geçen herkesizi sonsuz kutluyorum.
İremin diziyi yeşil cama benzetemesi bencede doğru çnk insanar kendilerine yakın buldukları projeleri izlerler her bir karaekterde kendilerini bulurlar İremcime bundan bahsetmiş... Ben ekipte çalışan herkesin neler yaptığını ve yaşadığını biliyorum. Bu dizideki herkes bir birinden yetenekli ve hepsinin aynı seviyede olduğunu düşünüyorum kimse kimseden üstün değil... Kıyaslama yapmak yanlış...
Gerçekten bu sezonun en kaliteli ve seyre değer dizisi olduğunu düşünüyorum ve herkesin bu konuda hem fikir olduğunuda biliyorum. Lütfen dizimize ve oyuncularımıza her koşulda sahip çıkalım :img-wink:
moon_light 08-01-08, 00:05 ilknurcum oyle cnm...ama hayal kirikligimiz sebebi baskaydi demi,bir projesini begenmemistik sadece...merak etmeyin arkadaslar iremde kesinlikle vazgec gonlum gibi harika bir projede yer aldigindan cok memnun,ee basari yerinde,bahar olarak cok ama cok seviliyor...nasil memnun olmasin,hem memnun olmasa boyle guzel,boyle icten oynayamazdi...
canom bitanem hosgeldin...sanada iyi geceler...
yazdiklarin cok hakli cnm,cok zor kosullarda calisiyorlar...ama diyorum ya cnm Allaha sukur bizim oyuncularimizin daha dogrusu tum ekibin calismasi bosuna gitmiyor...emeklerinin karsiliklarini aliyorlar...en onemliside gercekten kalbimizde 1.olmalari...dusunsene bir suru cok zor sartlar altinda calisipta basarili olamayanlar da var...basari sirf kendini olduresiye calismaya bagli degil yani...bu bir ekip isi...dizimizin senaristinde,yonetmeninde,oyuncularindan,konusunda n tutunda isikcisina kadar hepsinin basarili olmasi lazim...dizimizdede bu oyle cok sukur..bunu sende cok iyi biliyorsun;)
iremcimin oyunculugu tartisilamaz zaten...harika oynuyor canim benim...ay ayy imzama avatarima baktikca icimde guller aciyor...bir insan bu kadarmi seker,tatli olur ya...
murati zaten hic konusmaya luzum yok...onun basarisi tescilli;) ve her zaman cok iyi projelerde yer alacagina inaniyorum...
birde mahirimiz var tabi:) nese kaymagimiz:P mahir bir defne iki...
mahirin oyunculuguda harika gercekten...salih harputluya mahirin askindan bahsederken yuzu sekilden sekile girdi garibimin..mimikler tek kelimeyle harika...her izledigimde kahkahayi basiyorum...:img-hyste
Sevgili cano05 yazına ben kendi adıma kısa bir cevap yazayım…şahsen ben iremi bu projeyle tanıdım…ve sevdim daha sonra da sırf bu dizideki canlandırdğı karaktere olan beğenim yüzünden oynadığı filmin dvd sini aldım ve izledim …evet başarılı bir oyuncu bunda mutabıkız…baştan beri izleseydiniz demişsiniz de ben sadece bu iki projeyle tanıdım diğer başarılı projelerini bilmiyorum yani….
Ayrıca ne benim ne de diğer arkadaşların mesajlarında bu işi kolay diye nitelediğimizi hatırlamıyorum yorumları tekrar tekrar okudum yapılan iş için kimse kolay bir iş nitelemesinde bulunmamış…benim anlatmak istediğim tek sey bu tür roportajlarda özellikle tv karşısında durum her ne olursa olsun oyuncularımızın içinde bulundukları ruh halini değil de büründükleri karakterleri düşünerek ona göre tavırlar sergilemeleridir özellikle birlikte oldukları anlarda….
Ben ekipte çalışan herkesin neler yaptığını ve yaşadığını biliyorum. Bu dizideki herkes bir birinden yetenekli ve hepsinin aynı seviyede olduğunu düşünüyorum kimse kimseden üstün değil... Kıyaslama yapmak yanlış...
çok doğru bir tespit:img-yes:
Ekipteki insanların neler yaptığını biliyorsunuz demek ne güzel o zaman sizde ekipten birisiniz yani….yetenek konusunda da birsey yazıldığını hatırlamıyorum tabi ki hepsi yetenekli ve usta oyunculardan oluşan bir kadro ve yine mesajlarımızda dizideki hiçbir oyucu bir diğeriyle kıyaslanmadı ki…:icon_sorr
Neyse benden bu kadar kısa bir yanlış anlaşılmaya kendi adıma cevap yazayım dedim…cümleler karışık olduysa affola gecenin bu saatinde en fazla bu kadar
moon_light cm anladım ben seni:) ...yarın devam ederiz:img-wink:
Herkese iyi geceler
sevgilerimle
Mooncum canm benim... haklısın acaba bizim kadar dizisine sahip çıkan ve benimseyen kaç kişi var. Biz yürekten seviyoruz, dizimizi çekimleriyle sahneleriyle oyuncularıyla kısacası herşeyyile yakından ilgileniyoruz. Biz farkılıyız:img-yes:
ben baharın ve salihin aşkın hayranım bakışlar falan mükemmel bazen acaba bunlar bir birinden hoşlanıyormu diye düşünüyorum :)
Mahir semaptiklik abidesi çok tatlıydı bu hafta bende mimiklerine bayılıyorum öyle tatlıki canm... her seferinde onu izlerken gülüyorum. Defeneylede yakışıyorlar valla inş defne mahirin kıymatimi bilir nasıl güzel aşkla seviyor onu... kıyamam bakarken bile aşkla bakıyor defenye...
Baharcım prensesim benim bu hafta çok güzeldi ne giyse yakışıyor valla... kıyafetleri çok güzel taşıyor canım benim...
Ay bu hafta ne olacak acaba... yarın öğrenirmiyizki acaba meraktan ölücem... eğer salih giderse bahar onu affetmezz
moon_light 08-01-08, 00:25 canom haklisin tatlim bu bolum ayri bir guzeldi baharcim...hele en son sahnedeki haline resmen bayildim...pek tatlilardi salihle...:img-in_lo
cok dogru soyluyorsun cnm biz olumune VG ciyiz...burdaki tum arkadaslarda oyle,her kosulda dizimizin destekcisiyiz...:img-wink: burda olan,yorumlariyla dizimize destek veren,gonulden seven tum arkadaslarima cok tsk ediyorum...ee hep ekibemi tsk edecegiz,bizde ekipteniz degilmi :img-icecr
mahire bende kiyamam yaa,yazik defneden "belki deneyebilirz"sozunu duyunca nasilda gulumsedi...dilerim mutlu olurlar :icon_sorr
ins bu bolum mahir defneden olumsuz bir yanit almaz ve guzel bir iliskiye baslarlar...
ilknurcum yok tatlim yanlis anlasilma falan...canocumda iremi cok seviyor ondan oyle yazdi...yoksa burdaki herkesin ne kadar cok sevdigini elbetteki biliyoruz;) biz her zaman dizimizin destekcisiyiz...verilen emeginde en ufak detayina kadar farkindayiz yani;)
bende iremi vazgec gonlum ile tanidim, ki su an bizi en cok ilgilendiren dizimizdeki basarisi...
neyse dizimize donelim...:P
yarinda fragmanimiz yayinlansa bari...en merak ettigimda salihin ordan nasil tuyecegi...=)
ins bir engel cikmazda bu haftada tadina doyamadigimiz romantik sahneleri izleriz ...
güzelim ben burda yorum yapanlar şunu yazmış bunu yazmış gibi bir imada bulunduğumu sanmıyorum sadece yorum yaptım herkesin düşüncesi ve fikri kendine... lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Ben kendimce yorum yaptım o kadar... Kimsenin kimseden üstün tututuğunuda sanmıyorum ben vurgulamak istedim.
Ekipten değilim ama onların arasında gibiyim bende bu işlerle uğraşıyorum ve zor olduğunu biliyorum ben bir sahne için sabahladığımızı hatırlıyorum. onun için yazdım. Kimseye imada yada sen bunu yazmışsın demedim farkındaysan neyse...
Ben iremi çok seviyorum inanılmaz bir hayranlığım var ve onunla ilgili olumsuz seyler duymaya dayanamıyorumm Ayrıca biz burda bir aileyiz ve herkeksin bir birine olna saygısı var. Buna düşüncelerde dahil... herkesi seviyorum ve düşüncelerine saygı duyorum.
moon_light 08-01-08, 00:42 neyse canlarim ya kapayalim bu konuyu..sanirim ufak bir yanlis anlasilma oldu...
sonucta kimse kimseye karsi birsey yazmadi...kendi fikirlerimizi dile getiriyoruz sadece....
canocum iremi hepimiz cok seviyoruz ve dedigin gibide cok iyi bir aileyiz cnm...
burdaki herkesin gorusu,fikirleri benim icin cok degerli...sonucta calisip cabalamamiz hep ayni amac icin,biz dizimiz icin ugrasiyoruz,destek oluyoruz...ve dizimiz vasitasiyla burda cok guzel bir aile olduk,birbirinden guzel paylasimlarda,fikir alisverisinde bulunduk ve hep oyle yapacagiz...yurekten soyluyorum gercekten hepinizi cok seviyorum...
kiz ceyda fragman diye diye benim carsambalari catlayan sabir tasimi bugunden catlattin:)
gecen haftaki gibi gun boyu fragman beklemek istemiyorum..nolur yarin erkenden yayinlansin ve bizide uzmesinler...
ya anlamadigim nokta madem kanal gec yayinliyor..ne olur sanki yapim sirketimiz pazartesiden eklese fragmani sitesine...
mooncum tatlım haklısın zaten beni bir tek sen anlıyorsun kuzucum...:img-wink:
Neyse bencede kapalım bu konuyu lastik gibi uzadıkça uzuyor valla... Beni merak ettirdiniz fra |