Tüm Versiyonu Göster : Sen misin Değil misin

ozzde
09-02-05, 21:49
Tanıtım reklamını biraz önce star tvde gördüm.Tabiki içinde Emre Kınay olduğu için hemen başlık açmak istedim.Oyuncuların isimlerini hatırlayamadım pek.Ama yanlış görmediyse tabiki en başta Emre Kınay,Necmi Yapıcı,Haldun Boysan vardı..Yayın günü belli değil.Yakında diye gösteriyordu.Sanırım sitcom olacak.Bu arada Emre Kınay'ı ilk kez bir komedide izleyeceğim.Dizi hakkında yeni bilgiler edinince buraya ekleyeceğiğm... :wink:

09-02-05, 22:31
Emre Kinay cok kaliteli bir oyuncu..neden bi sitcom secti anlamis degilim

ozzde
09-02-05, 22:35
Pek emin değilim,ama yakışır.Nede olsa harika bir oyuncu.Ki bazı bölümleri gösterdi,gerçekten güzel olmuş.Ama ne olursa olsun,en çok Yeditepe İstanbuldaki Yusuf rolünü seviyorum.... :oops:

AŞKIN KAR-ZARAR DEFTERİ YOK.
ALACAĞIN VARSA,YÜREĞİNE YAZACAKSIN :!: ''

10-02-05, 10:16
Bende az önce starda gördüm fragmani..tipden tipe giriyor..burhan/orhan vs..komik biseye benziyor :lol:

ozzde
10-02-05, 16:12
Reklamlarda çıktı yine.Oyunculardan birkaçını daha öğrendim.Yosi Mizrahi,Şebnem Sönmez,Ayşen Guruda.Çok merak ediyorum çookkk :wink:

aliyeci
10-02-05, 23:16
AMA KANALI star OLDUĞU İÇİN BİRAZ ENDİŞEM VAR BENİM;İNŞALLAH GÜME GİTMEZ

celine
11-02-05, 17:50
bence kaliteli biseyse tutar. Kadin isterse de starda oynuyor ve sanirim ikinci bolumden itibaren 2yildir birincilikten dusmeyen sihirli annem'i bile gecti...

aliyeci
11-02-05, 18:30
evet aslında haklısın iyi bi iş olursa heralde kendini belli eder:)

ozzde
19-02-05, 21:12
Dizinin yayın saati PAZARTESİ saat 20:00 da....

elifile
17-03-05, 18:02
bu diziye denk gelince bakıyorum. Gerçekten güzel gibi :P

deliadam
20-03-05, 01:01
Bir arkadaşımız bu dizinin kanalının star olmasından dolayı endişeli olduğunu yazmış. çok haklı. "Sen misin değil misin" ve "Kızma birader" starda yeni başladı. aslında pek yeni sayılmazlar. yanlış değilse ikisi de 4 ya da 5 bölüm oynadı. ama bir çok kimsenin bu dizilerden haberi yok. star kendi dizilerine sahip çıkmayı beceremiyor. herhalde yarı devlet kanalı olmasından dolayı bürokrasi falan etkili oluyor bunda. gerçi "kadın isterse" ve "en son babalar duyar" ya da "çocuklar ne olacak" adlı dizileri sürekli tanıtıyorlar. hatta paparazi programlarında bile yarım saatten fazla bu saatlere yer ayırıyorlar. ama "sen misin değil misin" ve "kızma birader" ile ilgili bir dakikalık bile tanıtım yapmıyorlar. Örneğin "kadın isterse"nin tekrar yayınının bile tanıtımdan dolayı hangi gün oynayacağını öğrenebiliyorum ama "sen misin değil misin" ve "kızma birader"in tekrar yayınlarına hiç rastlamıyorum. acaba tekrarları yayınlanmıyor mu?

vanilia
23-06-06, 21:34
hayatımda gördüğüm en saçma dizi. emre kınay ın kendini rezil ettiği bir diziydi zaten hemen kaldırıldı da kurtulduk

*arife*
13-07-06, 13:05
ben emre kınayı çok başarılı buluyor ve seviyorum ama bu diziyi seyretmedim

Freddie
13-12-06, 22:35
ben bu diziyi ilk kez duyuyorum emre kınay ne zaman oynamış ben onu en son ölümüe sevdalarda izlemiştim Heralde reazlet ötesi bir diziymiş ki nerdeyse 2 yıl olcak ve 20 mesaj bile yok

fantagirro
01-10-07, 12:59
böle bi diziyi ilk defa görüyorum ne zaman oynadı böle bişi hiç görmedim ben