Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
gamlibaykusss
06-03-08, 20:03
arkadaşlar bugün TMC halkla ilişikiler yetkilisi ile görüştüm bize henüz böyle bir bilgi gelmedi dedi demekki hala bir şansımız var lütfen herkes elinde geleni yapsın bu belkide son şansımız...
şok oldum inanamıyorum..bu konuda bir basın açıklaması yapıldımı bilmiyorum..öğrenen arkadaşımız ne şekilde öğrenmiş onuda bilmiyorum...eğer kesin bir kararsa,zamanın da biz yalancı yarim için büyük bir mücadele vermiştik..ve bu mücadeleyi kazanmıştık..ama ne yazıkki BARIŞ'I KAYBETTİK ÇEKİMLERİN TEKRAR BAŞLAYACAĞI GÜN HEMDE:(..Neyse size göstereceğim yol şu olur...
burhan ayeri,mehmet güler,yüksel aytuğ gibi tv yazarlarını maillere boğmanız..ama tek tip değil..dikkat çekici başlıklarla kendi duygularınızı yazarak..ikinci işlem kanal d yi sürekli tel ile aramanız bu konuda bilgi istemeniz,teldeki kişiye duygu ve düşüncelerinizi aktarmanız..bir çok kişiye aratmanız..adeta bıktırmanız. üçüncü işlem yapımcıyı aramanız,mail atmanız..biz bu yöntemle başarmıştık...kanal ve yapımcı tekrar masaya oturup devam kararı almıştı...
Sevgili jenn,
yazdıkların için teşekkürler senin tecrüberinden yararlanmamız lazım.
senin söylediğin gibi aramamız lazım,tabi siz türkiye de olduğunuz için çok daha kolay araya bilirsiniz ben de irandan aramaya çalışıcam,numaraları siteden bulabilirsiniz
bye
Bende diğer arkadaşlarla beraber mail atmaya destek veriyorum.Ne olucak ne işe yarar demeyin.Harekete geçin.Sonuçda sevdiğimize ve sevdiklerimize sahip çıkmalıyız.Bıçak Sırtına sahip çıkalım.
sleepinsanity
06-03-08, 21:22
gamlibaykusss teşekkürler. Öncelikle hedefimiz bir çok kişinin pazartesi akşamı Bıçak Sırtı'nı izlemesini sağlamak. Reytinglerde yükseliş gerçekleşirse alınan karardan vazgeçilir zaten. Köşe yazarlarına mail yazmaya devam edelim bu yüzden.
Kanal D bu akşam 1. kuşak dizilerinden biri olan Kavak Yelleri'ni tam zamanında başlattı. Arka Sokakları saat 20.30'ta başlatmakta ısrar etmesinin sebebi ne????
sorfangirls
06-03-08, 21:27
arkadaslar sabahtan berı facebook ta canım cıktı gereklı yerlere ve uyelıklere haber verdım gelen tepkıler cok olumlu sesızımı sanırım herkes duymaya basladı uyelıklerde kı arkadaslar elllerınden geldıgınce yardım etmeye calısıyor bızlerde sureklı maıl atalım ve yakınlarımızdan da bunu rıca edelım
Off nasıl bs'nin reytingi bu kadar düşük hep arka sokaklar yüzünden diziyi geç başlatıyorlar.Eee son durum ne bakalım pazartesi reyting oranlarına inşallah tmc bu karardan vazgeçerde dizi devam eder.İnşallah bu pazartesi bs'yi izleme oranı artar çok sinirim bozuldu niye arka sokaklar bu kadar uzun oluyor.Kanald'nin dizileri başlatma saatlerini doğru düzgün ayarlaması gerek evet eğer sesimizi duyurursak bu dizinin kaldırma olayına bir çözüm bulabiliriz.:img-yes:
şimdi arkadaşlar özel kanalların sinekten yağ çıkarmak gibi amaçları var..bunu nasıl yapıyorlar..reytingi yüksek dizilerin bir önceki bölümlerini biraz uzunca özet tutarak prime time kuşağında ayrı bir zaman dilimi olarak yarışa koyuyorlar..ve ordada ayrı reklam geliri elde ediyorlar..reyting sıralamasında bu özetler ayrı değerlendirlip sıralamaya giriyor ne yazıkki..çok çirkin,çok fırsatçı,çok paragöz özel kanalların ucuz yöntemleri..bu basit fırsatçılık yüzünden gecenin ikinci kuşak dizisinin saati gecikiyor..saati gecikince başka kanaldaki rakip dizi daha erken başladığından reytingde üst sıraya çıkıyor..artık ben bu konuları öylesine çözmüş durumdayımki geçen yılki deneyimlerimden dolayı..ben özel tv lerden nefret eder hale gelmiştim..yapımcının çektiği sıkıntılarıda çok iyi biliyorum..fm yapımla sürekli iletişim halindeydim..deli olurlardı saat,gün v.s değişimine...burda hedef aslında kanal olmalı..yapımcının desteğe ihtiyacı oluyor genelde..izleyicinin desteğine..bunu yapımcıya hissettirmek lazım maillerle..böylece kanalla kapışırsa izleyicinin desteğini arkasında hissetmeli..kanalı harekete geçirmede şahsen burhan ayerinin ve mehmet gülerin biz çok desteğini görmüştük
.bu kişiler kanalla iletişime geçen ve yazdıkları önemli yazarlar..vede kanal en çok baskı kanala kurulmalı...
inanamıyorum ya zaten baştan tek sezonluk anlaşma yapılan bi diziyi erken bitirmenin mantığı nedir? diziyi bu kadar geç başlatırlarsa olacağı budur tabi tebrikler kanal d!!! tv'de o kadar saçma sapan dizilere yer var ama böyle kaliteli bi dizi çok geldi tv dünyasına.
şu mail işine katılıyorum ben de yazıcam tabi ne kadar ciddiye alırlar bilemiyorum
GaMzE_BiLqE
07-03-08, 01:45
çok güzel bi dizi kesnlkle ve btmesini istemm açıkcası çok sıkı takpçisi değilma ma kadrosu faln süper dizinn konusuda çok gzll böyle kaliteli bir dizi bnce bitmemelii!
sorfangirls
07-03-08, 03:19
vallahı arkadaslar su saat oldu hala maıllerle ugrasıyorum ve hala fcb den mesaj atmadıgım kısılere ulasmaya calıısyorum. lutfen sızlerde gereklı ozenı gosterın sadece sızler maıl atmakla kalmayın tum arkadaslarınızada attırın.
sanırım bugun bır haylı maıl yagmuruna tutuldu kanald cunku ızleyıcı temsılcısından kotuları oldu oldugu ıcın mesajın gıtmedıgıne daır gerı maıl aldım. bu demek oluyorkı bugun bır haylı mesaj almıslar. ıns yanılmıyorumdur.
Gerçekten çok acımasızca bir karar olur eğer 30. bölümde yayından kaldırmaya karar verirlerse diziyi.
Reytinglerden şikayet ediyorlarsa şayet, buna zemin hazırlayanlar biraz da kendileri değil mi. Dizilerin nasıl daha reyting alabileceğini bizden daha iyi bilmeleri lazım ancak görünen o ki, biz çok daha iyi mantık yürütebiliyoruz.
Sevgili kanald ve sevgili yapım şirketi'ne açık mektup;
Değerli yetkililer;
Biz Türk milleti olarak yıllardır birçok konuda tekerleği yeniden keşfetmekle meşgul olan, sürekli yeni heyecanlar arayan bir yapıya sahip olduk. Bu milletin bir fertleri olarak sizin de sıkılmanızı, yeniden , en başından, yine bütçeler harcayarak yeni heyecanlar ortaya çıkarma arzunuzu anlıyoruz aslında.Ama yazık değil mi, zamana, paraya,güzelim oyunculara, her hafta heyecan içinde gelecek bölümü bekleyen bizlere?
Şimdi, size göre tutmayanı bırakıp yeniden başlamak yerine, tutmadığını düşündüğünüzü tutulabilir hale getirmeye çalışsanız...
İlk adım, 10.00 da başlasın dizimiz. Hafta içinde tekrarı verilsin, böylece başka diziler yüzünden hiç izleme zevkine varamamış kimseler bir fikir sahibi olsunlar dizi hakkında, fragmanları dönsün biraz dizinin, senaryoyu azıcık canlandıralım ki bunun hala mehmet ve güneş ikilisinin payının artması ile mümkün olacağını düşünüyorum...
Yoksa imkansıza yakın bu dizinin bu hallere düşmesi... Hamur şahane çünkü..
Bir kere deneyin, biraz üzerine düşmeyi, düşüşte olanı iyileştirmeyi deneyin. Çok daha ekonomik olmaz mı? Hem bize de yazık olmaz...
Bu arada , belki başka bir arkadaş iletmiştir ama ben de bana gelen iletişim kurulabilecek noları ve mail adreslerini iletmek isterim.
Kanal D izleyiciyi temsilcisi hattı 0212 478 00 88
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr’ye de mail adresi.
gamlibaykusss
07-03-08, 08:14
kanal D ye sadece bizeulasin dan yazdıklarımız gidiyor galiba , ben bir de Kenan Erçetingöze yazdım isterseniz sizde yazın kendisi de yazısıyla çok güzel ifade etmişti dizimizi hatırlarsanız.
Bir de acaba bugün arasak mı yapım şirketini.
kenanercetingoz@gecce.com
aaa dizi bitiyor mu:icon_sorr arkadaşlar boşuna yorulmayın bitmesi gerekiyormuş ve bitiyor bende sizler gibi beğenerek izliyordum lakin herşey tadında güzel olucaktır eminim.başka dizilerde görürüz bakarsınız sevval ile başka dizide yer alır inş bide olayı bu tarafından bakalım o nedenle en doğru kararı yönetmenlerimiz oyuncularımız verecektir..:img-tomat:img-tomat
:img-blush:icon_sorr
sizler genede uğraşın fakat böle karar çıktıysa sanmıyorumki vazgeçilsin.
gamlibaykusss
07-03-08, 09:04
Haklı olmanızı isterdim ama ne varki ,
alınmak üzere olan karar ne yönetmenin ne de oyuncuların istediği bir karar, onlar 1 sezonluk istiyorlardı ama bu böyle apar topar onların emeklerine saygı göstermeden bir bitirme planı.Çünkü Tıpkı bu dizinin bize hatırlattığı gibi "Başkaları cehennemdir..."
Haklı olmanızı isterdim ama ne varki ,
alınmak üzere olan karar ne yönetmenin ne de oyuncuların istediği bir karar, onlar 1 sezonluk istiyorlardı ama bu böyle apar topar onların emeklerine saygı göstermeden bir bitirme planı.Çünkü Tıpkı bu dizinin bize hatırlattığı gibi "Başkaları cehennemdir..."
dizi bence reyting canavarına yenildi zaten pek bakamıyordum geç saatlerde oluyordu o esnada koyunları sayıyodum kararı alana saygı duymak zorundayız çocuklar gibi ağlarken görmüştüm rüyada hayır olsun demiştim şimdi bende üzüldüm ama dizi işde ya başka zamanda daha iyisini görürüz madem bu kararı kanal aldı dizi beklentileri galiba karşılayamadı beklenti söz konusu olan yerde bence bitirsinler hiç yakışık durmazlar
inş istediğiniz gibi olur bende beğenerek izliyordum herşeyde bi hayır var demekten başka yapabileceğimiz birşey olucaksa yapalım lütfen:sad53:
Umarım bu kadar kişinin emekleri boşa gitmez. Ama bu kararın bir günde alındığını sanmıyorum..
5-6 bölümde daha var sanıyorum. Ama yine de bu kadar kaliteli yapımın hakettiği ilgiliyi görmemesi üzücü.
Fakat daha öne olduğu gibi prg.ların kaderleri 2500 kişinin elinde. Yapacak bir şey yok.
bu sezon kaçırmadan izlediğim tek diziydi. Zaten izleyen kişilerde gerçekten kaliteye ve emeğe önem veren kişiler.
30 da da bitse 40 dada bitse emeği geçen herkese teşekürler. umarım ilk plandaki gibi 40 bölüm olur
sorfangirls
07-03-08, 12:56
sımdı cıkmadan her yere tekrardan attım maıl kenan ercetıngozede attım arkadaslar ozellıkle kose yazarları ılk hedefımız olmalı sonrasında kanal ve yapım sırketı bugun bırde telle sarılıcam butun gun aksamda tekrar maıllere devam edıcem sadece 1 tek maıl deıl arkadaslar bır cok maıl atın ve attırrın lutfen pazartesı gunu bızım ıcın cok onemlı elımızden gelenı yapalım cunku gerı donusumu olan bır durum bıze verılen bılgı bu
sleepinsanity
07-03-08, 13:08
Bıçak Sırtı zaten reyting kaybı yaşamasa bile uzatılmayacaktı, tadında bitecekti ama bizim ve ekibin huzurunu kaçıran vaktinden erken alelacele bir şekilde bitirelecek olma ihtimali. Ellerinde daha hikaye var... O yüzden "karar alınmıştır", "her şeyde bir hayır vardır" gibi söylemlerle boşverdik gitti demeyin.
Bu karardan geri dönebilme ihtimali var yapımcının! O yüzden Bıçak Sırtı'nın üstün körü bir sonla bitmesini istemeyen herkes başta köşe yazarlarına mail atmaya devam etsin lütfen.
gamlibaykusss
07-03-08, 13:36
Arkadaşlar bugün bir kez daha TMC i aradım ve durumdan haberdar olduğumuzu bitmemesi yönündeki isteklerimizi kendilerine nasıl iletmemeiz gerektiğini sordum , kesinlikle değiştirebileceğiniz bir şey yok diye bir şey söylenmeden tabiki : banu@tmc.com.tr
adresine yazabilirsiniz dendi. Yani yeni bir hedefimiz ve yine biraz daha umudumuz var....
Biraz önce kanald izleyici temsilcisiyle görüştüm.Bana kesinlikle ellerinde böyle bir bilgi olmadığını, ve yine kesinlikle dizinin sezon sonuna kadar devam edeceğini üstüne basa basa söyledi.
Yapım şirketi tek başına karar almaz herhalde çünkü bu olay kanal d nin talebi ile alakalı. Talep varsa arz da olacaktır mutlaka. Yapım şirketinin tek başına karar alacağını düşünmüyorum.
arkadaşlar ben bişi anlamadım bu dizi neden niçin ve kim kaldırıyor adreslerini alabilirmiyim nereye kime yazacağız çünkü düşümde ekipce bana gelen insanları kırmak istemiyorum bende destek olmak istiyorum nereye ne sölicez tekrar yazarmısınız ben bu diziyi sonuna kadar izlemek istiyorum çünkü daha yeni yeni izliyordum oyuncu kalitesi harika onları ekran görmek istiyorum
hepsinin gülen gözlerini ekranda görmek istiyorum mümkünse adresleri yazarmısın bende bi kaç yazayım:happy0064
kızdırmasınlar bizi ekranda o kadar kaliteli sanatçılarımız varken neden yayından kaldırıyorlar
nisanın/aliye bakan kocaman gülen gözleriyle görmek istiyorum tabi alininde nisanla kurduğu kuracağı tüm güzellikleri ekranda görmek/duymak istiyorum mutlu olalım sonrada gülelim:happy0064
hepsi birbirinden kaliteli insanları ben ekran görmekten yanayım hemen adresleri bildirirseniz varsa böle birşey itiraz edelim lütfen:img-yes:
gamlibaykusss adres için teşekkür..
ben bişeyler yazdım ama umarım ciddiye alıp okurlar:img-pilot
aslında mail yağmuruna tutmak lazım dört koldan
acaba ayriyetten şöyle ortak bir metin de mi göndersek dizifilm.com ailesi ya da Bıçak Sırtı Hayranları adına falan:img-blush
bende destek olmak adına yazdım umarım kaldırmazlar zevkle bakıyordum çok üzülürüm
yaz sezonuna kadar izleyelim normal şartlarda herhal haziranda bitecekdi inş öle biter:happy0064
:img-blush
sizleri çok seviyorum
banu,tmc,kanal d bizi kızdırmayın hayranlarıyla mail box mail yağmura turarızzz
kaldırılması gereken o kadar dizi varken neden böle birşey yapıyorsunuz lütfen devam etsin sizlerden rica ediyoruzzzz
bide yaaa devam ederse en azından saat 22.00 gibi yayınlansın geç olunca izlemiyoruz rica ediyorum lütfen bizi kırmayın keyiflice bakalım:img-yes:
Biraz önce kanald izleyici temsilcisiyle görüştüm.Bana kesinlikle ellerinde böyle bir bilgi olmadığını, ve yine kesinlikle dizinin sezon sonuna kadar devam edeceğini üstüne basa basa söyledi.
Yapım şirketi tek başına karar almaz herhalde çünkü bu olay kanal d nin talebi ile alakalı. Talep varsa arz da olacaktır mutlaka. Yapım şirketinin tek başına karar alacağını düşünmüyorum.
ben size kesinlikle bu habere inanmıyorum demiştim,bunun çok saçma olduğunu söylemiştim.bıçak sırtını çok sevdiğimiz için hemen gaza geliyoruz böyle haberlerde.neyse en azından kanal yöneticileri bu diziyi ne kadar sevdiğimizi görmüş oldular.:happy0064
acaba ayriyetten şöyle ortak bir metin de mi göndersek dizifilm.com ailesi ya da Bıçak Sırtı Hayranları adına falan:img-blush
Sevgili gülhan öncelikle yaptıkların için teşekkürler,
ilk önce bende senin gibi düşünmüştüm ama sonra jennin söylediği benim fikrimi değiştirdi,yani hepimizin tek tek ayrı maıl yollamamız daha etkili olur diye düşünüyorum
hepinize iyi mail yollamalar !
Gruba üye olmayı unutmayın
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1805
BeyazGelincik21
07-03-08, 18:35
Kanal D'ye kıran mı geldi ne bir bir kaldırıyor dizilerini ekrandan.Sessiz Fırtınada ekrandan kalkıyormuş.Neyse ki Bıçak Sırtı kalkmıyor sevindim kalkmadığına.
Umarım söylediği doğru çıkar,biz de bu iztirabtan kurtuluruz ama böyle bir durum olucanı bazı arkadaşlar gibi bende tahmın ediyordum,tabi geç başlıyor dizi ama total de ilk 10a bile girememesi beni tedirgin etmişti kaç haftadır
neyse mail yollamaya ve aramaya devam edelim(arkadaşlar benim kusuruma bakmayın kaç defa aramaya çalıştım ama olmadı siz türkiye den daha kolay araya bilirsiniz)
gamlibaykusss
07-03-08, 19:59
maalesef aynı kanal D yetkilisi biteceği kesino lup çekimleri biten Sessiz Fırtına içinde aynı şeyi söylemiş yani onlara güvenmemeliyiz. Ancak grupta çok büyük bir sessizlik var sanki bir çok insanın haberi yok gibi. Başka ne yapaibliriz ?
Bu arda f.b. da Bıçak Sırtı moderatörü ile görüştüm ve kendisi yaklaşık 1.100 kişilik grubun tüm üyelerine bizim yaptığmız çağrıyı yaptı.
sorfangirls
08-03-08, 01:22
arkadaslar maıl atmaya devam edelım sanırım etkısını gormeye basladık bıle bugun sabahtan berı sureklı fragmanların donmesı bunun bır ısaretı olabılır.
kanalla ve tmc ıle gorustum bugun kanaldan pek bırsey ogrenemedım malesef ılgılenıceklerını gereklı yerlere bılgı verıceklerını soyledıler tmc den de baska bır yere yonlendırdıler rana hanım dıe halkla ılıskılere bakıyormus bs nın o etkılı olur onunla gorusun dedıler rana hanımın maıl adresını aldım lutfen bu adresede maıl atalım
rana@idiletisim.com.tr
facebook ta kı bıcak sırtı uyelıklerınden de cok guzel tepkıler ve destekler gelıyor bırden fazla grup var fcb de bıcak sırtına aıt ve hemen hemen hepsınden gerı bıldırım aldım dun hepsıne mesaj atıp yorum yazıp durumu bıldırmıstım modlarda gruptakı uyelerıne tek tek mesajlar yolluyorlar saolsunlar cok destek oluyorlar. bızlerde bos durmuyoruz arkadaslar maıllere son surat devam edıyoruz
edogan1983
08-03-08, 01:46
Ben bu söylenenlere inanmak istemiyorum. Nasıl olur yani böyle güzel bir diziyi bitirirler. Bugün bende email attım sesimizi duyarlarsa tabi ayrıca tv`den kaldırılacak okadar çok dizi varki hala anlamış değilim
Konu lastik gibi uzamıyor sürükleyici diğer diziler gibi değilki bizim dizimiz.
Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel bitirirlerse çok üzülürüm. Zaten haftada bir gün dizim var oda BIÇAK SIRTI
ya arkadaşlar ben Bıçak sırtının kaldırılacağına inanmıyorum.
Bu dizi beklenen ilgi gördü ve zatenki 1 sezonluk dizi haziranda bitcek 3 ay kalmış
öle pat diye kaldırmazlar
S.F kaldırılm olayı bence reytingler bu 2 haftadır cok düşük bizim için bu önemli değil ama kanal için cok önemli büyük ihtimalle ondandır.
B.S AB de cok iyi durumda
ve ben bu güne kadar B.S hakında kötü bir eleştiri okumadım görmedim hepimiz takip ediyoruz en azında Basında cıkan haberler kısmına bakın.
S.F izliyordum ama olmadı işte bu dizi kervanında hep böyle üzüldüm kaldırılmasına hem bikaç olumsuz eleştiride vardı hakkında silah ve dayak sahneleri fazla felen diye
Benimde kendimce uyumsuz gördüğüm bazı şeyler var ama burda yazmayayım
Bende şimdi yazdığınız maillerinizden atıcam cevabını görücez
kendimce bi kaç mail atmıştım ama yine atıcam
Haa unutmadan bu ilk değil bu aralar kanalde söylentilere bakılırsa bi kaç diziyi kaldırıyomuş onun içinde sürekli arayolar kanalı ama hep aynı cevap yok böyle bişey ya da bir bilgimiz yok
BeyazGelincik21
08-03-08, 02:20
Bıçak Sırtı kalkmasın ya ekrandan ilk bölümünden beri izlediğim ender dizilerden.Böyle kaliteli bir yapımın ekranlara erken yapılan vedası gerçekten çok üzücü olur.
sleepinsanity
08-03-08, 02:28
ya arkadaşlar ben Bıçak sırtının kaldırılacağına inanmıyorum.
Bu dizi beklenen ilgi gördü ve zatenki 1 sezonluk dizi haziranda bitcek 3 ay kalmış
öle pat diye kaldırmazlar
Bence ne kanala ne de yapımcıya bu kadar güvenmemek lazım. Sonuçta uydurulan veya kulaktan dolma bilgilerle aktarılan bir durum yok ortada. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiler buraya yazılanlar, her ne kadar kaynak belirtilmemesi gerekiyorsa da... O yüzden lütfen boşvermeden ısrarcı mailler atmaya devam edelim.
Yeni bölüm set fotoğraflarına ne oldu bu arada? Kimse eklemedi bu hafta??? :icon_sorr
gamlibaykusss
08-03-08, 10:22
resimler için çok teşekkürler, dilerim fragmanın sayısının artıışı olumlu bir işarettir o zaman bunu bir ödüllendirme kabul edip hareketimizi artıralım. Bu arada son fotograf da görüyoruz ki Orhan dönmüş.
Arkadaşlar şimdi gördüm söyliyim mi yoksa söylemiyim diye çok düşündüm ama söylicem
Bıcak Sırtının Yeni bölümü yarın gece(pazar) aynı saatte eurod de
nasıl bir iş bu ben anlamadım,reytınglerı etkiler diye düşünüyorum çünki türkiyeden bir grup daha çabuk izlemek için yarın gece izlicek ve pazartesi izlemicek
siz ne düşünüyorsunuz ?
BeyazGelincik1980
08-03-08, 12:47
Arkadaşlar şimdi gördüm söyliyim mi yoksa söylemiyim diye çok düşündüm ama söylicem
Bıcak Sırtının Yeni bölümü yarın gece(pazar) aynı saatte eurod de
nasıl bir iş bu ben anlamadım,reytınglerı etkiler diye düşünüyorum çünki türkiyeden bir grup daha çabuk izlemek için yarın gece izlicek ve pazartesi izlemicek
siz ne düşünüyorsunuz ?
atra'cim o yeni bölüm dedikleri son yayinlanan bölüm...ben almanya da yasadigim icin biliyorum...her hafta böyle yapiyorlar...bana kalirsa bu hafta pazartesi günü yine yayinlamiyacaklar yeni bölümü...ondan tekrar koymuslar pazara...bizi avutuyorlar iste...nede olsa avrupada yasayan vatandaslari yarisma daha cok ilgilendiriyor...maalesef bizler burada ikinci sinif vatandas muamelesi görüyorsuz...cok üzücü
ayrica ben euro d de daha fragman falan görmedim...ama türkiye'de sık sık yayinlanmasi, iyiye isaret diye düsünüyorum...sanirim sesimizi duydular...ah birde diziyi 22:00 de baslatsalar bu hafta...siz görün o zaman reytingleri...
atra'cim o yeni bölüm dedikleri son yayinlanan bölüm...ben almanya da yasadigim icin biliyorum...her hafta böyle yapiyorlar...bana kalirsa bu hafta pazartesi günü yine yayinlamiyacaklar yeni bölümü...ondan tekrar koymuslar pazara...bizi avutuyorlar iste...nede olsa avrupada yasayan vatandaslari yarisma daha cok ilgilendiriyor...maalesef bizler burada ikinci sinif vatandas muamelesi görüyorsuz...cok üzücü
ayrica ben euro d de daha fragman falan görmedim...ama türkiye'de sık sık yayinlanmasi, iyiye isaret diye düsünüyorum...sanirim sesimizi duydular...ah birde diziyi 22:00 de baslatsalar bu hafta...siz görün o zaman reytingleri...
sevgili BeyazGelincik1980(adınızı bilmediğim için),
ben de yurtdışındanım(irandan)ben söylediğiniz şeyin farkındayım geçen haftalar sizin söylediğiniz gibiydi ama bu hafta böyle değil bu akşam bıcak sırtı tekrar var ve yarın bıcak sırtının yeni bölümü,ben ikisininde fragmanını gördüm ve eminim
sorfangirls
08-03-08, 14:20
vallahı bu cok ılgınc bır durum eurod de 1 gun oncenden yayınlanması mumkun olamaz olmamalıda ıns bır yanlıslık vardır bu ıste
bu arada arkadaslar maıllere devam bırde dun sevgılı Aysu ıle konustuk bıze ozel calısma yapıcak bır gonullu lazım calısmamızın ıcerıgıde bu ugrastıgımız konuyla ılgılı sonra bu calısmalayı gereklı kurum ve kısılere gonderıcez gereklı butun yerlerde kulanıcaz kım ozel calısma yapabılıyor :icon_whis
sorfangirls
08-03-08, 14:39
Nilgun Tahmaz hım bende bakayım hemen bır mesaj atayım aceba dıger kose yazarlarının varmıdır ama ordanda pek ulasmak ıstemem cunku bu onların ozel uyelıklerı işle ılgılı konulara belkı gırmek ıstemezler ters tepkı yapmasın kızlarlar falan bırtek su nılgun hanıma atalım bakalım cvp verıcekmı
sorfangirls
08-03-08, 17:40
az once tmc ve kanalı tekrar aradım kanal boyle bırseyın olmadıgını soyledı bende sız boyle soyluyorsunuz ama 1. agızdan aldgımız cevap ıse bunun dogru oldugunu soyluyor dedım heralde sıze bılgı verılmedı dedım bayanda bu sefer yola geldı evet oyle olmalı mutlaka dedı. tekrar sıkayetlerımı dınledı ve ıletıcegını soyledı.
tmc den banu hanımla gorustum bu sefer. telefonla gelen ısteklerın bu anlamda cok fazla yeterlı olmadıgını soyledı cunku yetkılı kısılere bu gelen sıkayetlerın nerden kım tarafından ne sekılde geldıgını gostermek adına ellerınde tutulur bır kanıtın olması gerektıgını soyledı. o yuzden maıl atmamızı ıstedı. banu@tmc.com.tr kendısıne atlan maılın yeterlı oldugunu soyledı bu konularla ılgılenen kısıymıs. cok fazla maıl geldıgınıde ogrendım ayrıca hepsını yetkılı kısılere ıletıyoruz ve ıns olumlu bır sekılde de donucez sıze dedı :icon_whis
sorfangirls
08-03-08, 18:22
kanald den gerı cvp almıstık hep ama bu seferkı cvp larında ıcerıgı bıraz degıstırmısler aceba bu ıyıye ısaretmı :icon_whis
Sayın İzleyicimiz,
08.03.2008 09:04:40 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Bıcak Sırtı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir.Henüz sezon finali ile ilgili yayın akışı belli değildir.
sorfangirls
08-03-08, 18:38
arkadaslar sımdı son dakka da elıme gelen bır haberı sızlerle paylasmak ıstedım. bu durumu bıldırdıgım bır yakınım vardı kendısının de tek ızledıgı dızı bs oldugundan bu konu da bana destek verecegını cok ıyı bılıyordum. kendısının bu konularda elı bıraz uzundur. sabah gazetesı yazarıyla bızzat cebınden gorusmus hem yazısında hemde atv yonetımınce artık nasıl olucaksa bılmıyorum bu gece katılacagı bır gece varmıs sanırım o vasıtayla elınden gelen destegı verecegı soyledı. ayrıca sadece kendısı tarafından arkadaslarının vasıtasıyla sabah elıne gelen bılgı ona yapımdan ulasan tam 1150 kısı maıl atmıs dıye bılgı gelmıs ama bu kısıler arasında bız yokuz bırde bızı eklersenız sanırım bu maıl sayısı 2000 i bulmus yada gecmıstır. medya grubuyla ıletısımde oldugundan bu bılgıler ona geldı ve gelmekte.
ayrıca yıne aynı yerden aldıgı bır bılgı ıse kanald nın yarısma programına baslaması ve bu programların suan daha cok raiting almasından dolayı dızılerını 2. plana atmasıymıs. burda da kurban olan bs dızısı oldu galıba.
umarım bu guzel haberler yerını ve etkısını bulur devamıda gelır.
kanal d den cevap gelmesine sevindim. umarım doğrudur. ayrıca kanal bunu artık bir prestij haline getirmeli. bu tür diziler aslında trt ye göre ama umarım kanal d de sahip çıkar.
herkese teşekkürler .
Gerçekten mi?:icon_sorr Böyle kaliteli bi diziye yazık olacak onca emek, çaba vs..
Ne kadar üzgün olduklarını tahmin edebiliyorum:icon_sorr
off moralim bozuldu şimdi okadar da mail attık heryere ki ben hala atıyorum
Hiç mi kararlarını değiştirme şansımız yok acaba?
Yazık çok yazık:icon_sorr
Tebrikler kanal d!!!
Bs şimdi 30.bölümde bittiyormu kesinmi gerçekten burda tek üzüldüğüm oyuncular.Hepsi birbirinden iyi oyunculardı yazık oldu ya çok üzüldüm:icon_sorr:icon_sorr
belki bu hafta reytingler yükselirse degişiklik olur.yayın saatinin erkene alınması gerekiyo.kanald nin yayın politikasıymış
sleepinsanity
09-03-08, 02:10
Evet bence de en büyük umut bu hafta gelecek olan reytingler. Kimin evinde reyting cihazı var nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama elimizden gelecek en iyi şey bu pazartesi tanıdığımız herkesi BS saatinde televizyon ekranı karşısına oturtmak. İnanılır gibi değil gerçekten de, yapımcılar da kanallar da atmaca gibiler. Hiç değilse ben yapımcının kaliteyi tam anlamıyla ilk defa yakaladığı projesine ne pahasına olursa olsun sahip çıkmasını isterdim. :sad53:
sorfangirls
09-03-08, 02:20
evet Aysu'cum bu hafta cok onemlı salı gunu gelen sonuclara nasıl bakıcam hıc bılmıyorum ıns bekledıgımız sonucları fazlasıyla alırız. kahretsın kı o kadar bs ızleyıcısı tanıyoruz ama hıc bırının evınde su lanet aletlerden yok sankı ne ıse yarıyorsa. valla benım tanıdıgım herkes bs ızledıgınden herkeste normal olarak ekran karsısında olucak ama dedıgın gıbı bu anlamda ayrı bır cagrı da yapmak gerek.
erol avcı reytinglerin dahada düşeceğini düşünerek böyle bir karar aldı.herkes elinden geleni yapmalı .kanald dizinin saatini yada gününü değiştirmeli
sleepinsanity
09-03-08, 02:22
Bir de insanlar "dizi uzayıp da nolacak, sakız gibi uzatılan dizilerin halini görüyoruz, tadında bitsin" tarzında şeyler yazmıyorlar mı sinirim tepeme çıkıyor.
Herkes biraz duyarlı olsun lütfen. Onlarca çalışan kaliteli iş ortaya çıkarmaya çalışırken durduk yerde işsiz kalacak, oyuncuların da bir kısmı ekrana ebediyen küsecekler belki de... Düşüncesi bile korkunç. :icon_sorr
Erol Avcı reytinglerin daha da düşmesini beklemeden neden böyle bir karar almış ki ben bunu da anlayamadım hiç. Belki tek haftalık bir durumdu bu, belki yeniden A/B reytingleri yükselecekti... Sessiz Fırtına A/B'de ilk 10'a haftalardır zar zor girerken, Bıçak Sırtı'nın bileti neden ilk büyük düşüşte kesildi.. Bir anlam veremiyorum gerçekten de...
Benim anlamadigim bu dizi baslarken oyuncular vs röportajlarinda ratingleri önemsemiyoruz bu sekilde anlastik tarzi seyler söylemediler mi?
Ben mi yanlis hatirliyorum?..Birden bire ne degisti?
TMC diger dizisine gösterdigi önemi BS´ye de gösterseydi su anda bu durumda olunmazdi!
Birbirine aval aval bakan bir cift disinda baska birseyin anlatilmadigi bir diziyi izlemek ya da zeka ve yetenek bile gerektirmeyen bir yarismayi izlemek kime ne katiyor anlamiyorum..bunlar rating alip ekranda kalmaya devam etsinler BS gibi kaliteli bir dizi yayindan kaldirilsin..halki aptallastirmaya devam etsinler..tebrik ediyorum hepsini!
sorfangirls
09-03-08, 03:26
bu ulkede kalıte hıc bır zaman deger gormemıstır ve gormemeyede devam etmektedır. bs de bu kulvarda oldugu ıcın oda bu anlamda zarar gormektedır.
boyle bır ekıp hıc bır zaman bır araya gelmedı ve gelemezde bence bu ılk ve sondu zaten ekran karsısında ozellıkle dızı sektorunde cok zor rol almayı tercıh eden degerlı bs oyuncuları bundan sonra bu anlamda kı bır projede zor yada hıc rol almıyacaklardır bunu hepımız bılıyoruz. o yuzden bu bızım ıcın daha fazla yıkıcı bır durum olmalıdır.
sımdıye kadar onlar bızım ıcın cabaladı ekran karsısında bıze en guzelını sunmak ızletmek ıcın ugrastılar ve fazlasıylada basardılar. sımdı de sıra bızde bıze verdıklerı bu emeklerını bosa cıkarmamız gerek sımdı bız onlar ıcın ugrasıcaz calısıcaz. bu dunyada hersey karsılıklı degılmıdır. olumlu sonuc alamasak bıle ki ben alacagımıza yurekten ınanıyorum ( her zaman olumlu dusunelım kı olumlu seyler olsun ) en azından onların gostermıs oldugumuz bu destekten ve tepkıden fazlasıyla haberlerı var daıma yanlarında oldugumuzu bılmelerını saglamalıyız.
o yuzden arkadaslar onumuzde kı haftalar bızler ıcın cok onemlı basarılmıyacak bır durum degıl elımızde ornekler var bunu basaranlar var onlar yapıyorsa bız fazlasıyla yaparız. herkes sonuna kadar maıl atmaya lutfen devam etsın.
ikizlerbur
09-03-08, 11:15
Merhabalar bende ilgili adreslere mail atmaya devam ediyorum
Bir isim daha geldi aklıma sizinle de paylaşmak istedim
Bilenler bilir Milliyet Gazetesi'nin Cumartesi günleri verdiği Milliyet Televizyon adlı bir dergisi var bu dergide izleyicilerin isteklerini dile getirebildikleri bir sayfa var acaba oraya yazmanın yolunu bulsak bir kapı daha açılmış olur
Dergideki köşe yazarlarından birinin mail adresi
aeyuboglu@milliyet.com.tr
Ben KK Döneminden hatırlıyorum izleyecilerin kaldırılmaması için yaptıkları bütün çabaları dile getirmişti köşesinde
belki bu hafta reytingler yükselirse degişiklik olur.yayın saatinin erkene alınması gerekiyo.kanald nin yayın politikasıymış
sevgili fevval,sizlerin durumunu çok iyi anlıyorum..keşke bu foruma daha önceden başlayıp bizlerle duygularınızı daha önceden paylaşabilseydiniz...bu sitede genelde dizilerin forumlarına dizi ekibinden birileri bir şeyler yazıyor yada okuyor,eleştirleri ekibe bildiriyor..keşse sizle forumda daha önce tanışabilseydik..rehavet içinde olmaz, diziyi güçlendirmek adına daha organize hareket ederdik..şimdi resmen yüksekten düşmüşe döndük..bu diziye reytingleri düşmesine rağmen hiç bir şey olmaz yanlış inancına o kadar kaptırmıştıkki kendimizi...oysa türk tv dünyasın acımasız kuralları her dizi için geçerli maalesef..yukardaki cümleniz bana çok tanıdık geliyor..yy nin 48.ci bölümü cumartesiye alnmıştı ve reyting şartı konmuştu.bizler ölümüne o gün reytingi yükseltmek adına her tanıdığa yy açtırmıştık..benim bildiğim reyting cihazları yanı sıra uydudan alınan kanal sinyalleride gizli bir reyting ölçümü oluyor..ve biz o gün yüksek reyting almıştk hiç unutmam.kanalda kös kös devam demişti.
kanal d'nin yarın geceki reytingi yükseltmek adına yapacağı işler çok basit aslında..öncelikle yarına kadar her reklam arasına bs fragmanı koymak..vede en önemlisi.arka sokaklar adlı dizinin özet bölümünü ana parçadan ayırmayıp en fazla 5 dakika ile sınırlandırıp esas yayına girmesi vede saat tam onda bs yi başlatması..ama bu özel kanallar öyle paragözki bir özetten dahi gelir elde etmeyi kaliteye tercih ediyorlar...zaten bu dizi yayından kalkarsa ben özel kanallarla tüm ilişkimi keseceğim..ben kaliteyi ve izleyiciye saygıyı severim.yürek gümbürtüsü ile kalite izleyeceksem ne anlarım..açarım mis gibi cnbc-e mi...oh ne reyting kaygısı ne başka şey..parasız ülkenin, yarışmaların dağıttığı, başkalarının kazandığı parayla mutlu olan yurdum halkının yurdum tv lerine kendi dünyamda güle güle derim..
not:arkadaşlar verdiğiniz tüm adreslere tarafımdan mail atılmıştır..
gamlibaykusss
09-03-08, 12:39
eski reytinglere baktımda bir kez daha inanamadım kendi kendilerine düştükleri duruma. Kendilerine aylarca AB gurubunda birincilik getirmiş geceyarısına alınmasına rağmen ilk 5 den düşmemiş bir yapım, Ekim -kasım hep 1. gitmiş ve gelinen noktaya bakın.
Biz bunca hüzünle yarın akşam o bölümü izlerken iyice boşalıcaz herhalde.
Bu arada bir de forward e-mail dolaştırmaya başladım. isteyenler e-mailini özel mesajla yollarsa onlara da atabilirim.
Reytingler için yarın akşam ne yapabiliriz fikri olan var mı ? saçma bir soru ama galiba başka çaremiz yok.
fatma-1721
09-03-08, 12:56
Benim anlayamadigim son reytinglerde "Bicak Sirti" totalde 17 ama Ab grubunda 5.siradaydi(esas önemli olan Ab grubu degilmi?).
Diger kanallarda bu reytinglerden cok daha düsük reyting alan diziler yayina devam ediyor,kanal d ne yapmaya calisiyor anlamadim:icon_whis
busegurses001
09-03-08, 12:57
arkadaşlar başka bildiğiniz ulaşabileceğimiz adres varsa söyleyin sabahtan beri kanala ve ilgili yerlere mail atıp duruyorum başka bildiğiniz varsa söylerseniz çok sevinirim
Benim anlayamadigim son reytinglerde "Bicak Sirti" totalde 17 ama Ab grubunda 5.siradaydi(esas önemli olan Ab grubu degilmi?).
Diger kanallarda bu reytinglerden cok daha düsük reyting alan diziler yayina devam ediyor,kanal d ne yapmaya calisiyor anlamadim:icon_whis
hayır canım..total daha önemli..totalde üst sıralarda olan diziler ab de çok geride değilse devam ediyor.ama ab de üst sıradayken hem ab de hem de totalde düşüş varsa..ki maalesef bs de öyle oldu..totalde share 10 un altına düşmemeli..bs totalde 10 sharede geziniyordu..ab yide düşürünce olan oldu..
sorfangirls
09-03-08, 15:00
arkadaslar en etkılı yontem maıl tmc de kı banu hanımın verdıgı bılgı dogrultusunda cunku ellerınde gostrıcek bır dellılerının olması grekıyormus yetkılı kısılere fax ta olabılır buda bır delıldır ısteyen faxta atabılır daha once vermıstık bu numaraları.
ıns yarın kose yazarlarından gereklı destegı alırız elımızde kı en buyuk kozumuz onlar cunku onların destgı bızler ıcın cok onemlı ve durmadan da maıl atmak ozellıklede yarın
sorfangirls
09-03-08, 15:12
keske oyle bır ımkanımız olsa seda'cım ama malesef ılan ucretlerı el yakıyor hele kı hurrıyet gıbı bır gazeteye kose yazarları yer verseler maıllerımıze cvp gelsı en buyuk reklam ılan bu olur dua edelımde yarın en azından bırının kosesınde yer alalım
gamlibaykusss
09-03-08, 20:36
Arkadaşlar güzel haberlerim var ; en azından umut dolu; takvim gazetesi Tv eleştirmeni , dizimizin müdavimi Nilgün Tahmaz dan güzel bir cevap var işte aşağıda :
"Merhaba, öncelikle yarın tmc"yi arayıp bu konu hakkında bilgi edinmeye çalışacağım. Çünkü bu dizi benim de zevkle izlediğim yapımlardan biri, bu konuda sadece size değil kendime de yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.
Sevgilerle... "
sleepinsanity
09-03-08, 20:59
Harika! Çok teşekkürler haber için. Umarım arkası da gelir bu güzel haberlerin. BS'nı zevkle takip eden, diziden tamamen alakasız bir yazının arasına bile BS'den replik sığdıran köşe yazarlarımız sayısı oldukça yüksek.
Yeni bölüm de yarın, çok büyük zevkle izleyeceğimiz bir bölüm olacak hiç kuşkum yokki. Hem heyecan dozu hem de duygu dozu yüksek bir bölüm...
Fransa'ya gidip de Orhan'ın hemen geri dönmesi bana mantıklı gelmiyor nedense. Ben gitsem bir daha geri dönmezdim Orhan'ın yerinde olsam. E Ali de Fransa'da olduklarını öğrense bile Fransa'ya gitmez. Özette gittiklerini yazmışlar, bölüm fotolarında Orhan Serra ile oturuyor. Belki de uçağa binerler ama bir sorun çıkar gidemezler. Benim kafam karıştı sahiden de bu konuda, sabırsızlıkla bekliyorum o yüzden yeni bölümü.
edogan1983
09-03-08, 22:38
Sayın Kanal D yöneticileri
İzleyicilerin severek izlediği bir diziyi yayından kaldırmanızı anlamıyorum. Yayından kalkması demek izleyici yapılan resmen saygısızlık bunun başka yorumu olamaz. Ayrıca sizler zaten bizim üzerimizden prim yapıyorsunuz biz olmasak sizlerde olmazsınız bize yani seyirciye saygı duyun zaten dizi başlerken dizinin kaç bölümlük olduğu söylenmişti. Lütfen sizden rica ediyoruz bizi bu güzel diziden mahrum etmeyin
arkadaslar sizlere bişey soralbilir miyim?bıcak sırtı bitiyor mu kesin mi bu?bir sezonluk bir dizi demişti sanrım nejat işler bi ropotajında hatta bölm sayısını bile söylemişti simdi hatırlamıyorum ama kac bölmde bitirceklerini..
kacıncı bölmde bitiriyolar simdi bıcak sırtını ve neden bitiriyolar bi acıklama yaptı mı yapımcı?bu sorularma bi cevap verebilrsenz sevinirm:img-wink:..iyi gecelerbye
ceyda3645, evet senin de yazdığın gibi en başta dizinin tek sezonluk olacağı ve 45 bölüm süreceği söylenmişti ama son dönemde alınan düşük -ki aslında çok da düşük sayılmaz- reytingler yüzünden yapımcı şirket TMC prestij kaybı(!) yaşadıklarını öne sürerek diziyi 30.bölümde bitirmeye karar vermiş. Duyduğumuza göre kanal aslında bitirmek istemiyomuş ama inatla da diziyi geç saatte vermeye ve tanıtımlarını az göstermeye devam ediyor. Biz de şimdi dizimizin erken bir finalle bitmemesi için heryere mail atıyoruz.
Arkadaşlar ben yazdığınız adreslere mail attım ama hiçbirinden yanıt gelmedi henüz:icon_sorr Bakalım yarın tv eleştirmenleri bu konudan köşelerinde bahsedecekler mi? Yarın bs günü olduğu için bahsedebilirler aslında. O yüzden yarın tv eleştirmenlerinin yazılarını takip etmek lazım:img-yes:
glhn tesekkr ederm mesajıma cevap yazdıgın için:img-yes:. bu kadar iyi oyuncuları ve yönetmeni varken en önemlisi bu kadar cok seveni varken umarım bu dizi bitirilmez bu kadar cabuk:img-yes:
sevgiyle kalın...
Arkadaşlar ne olursa olsun diziyi uztmaycaklarını söylemişlerdi röpörtajlarında. ben devam edeciğini sanmıyorum. zaten devam da etmesin bence. yanlış anlamayın sevmediğimden değil. sadece uzayınca ister istemez o kalite kayboluyor dizilerde gibi geliyor bana.
isyanlar bayağı etkili olmuş. Mehmet gülerin bugünkü yazsını basın bölümüne ekledim.
sanıyorum bir yanlışlık var. herkes dizi bu sezon sonar ermesin deniyor sanılıyor ama durum öyle değil. dizi 45 bölümde bitecekti, fakat 4 bölüm sonra erken final düşünülüyor. sorun bu ???erken bitmesin . Yoksa bu sezon bitebilir.
Sanırım Mehmet Güler bizi yanlış anlamış. Biz dizinin 2.sezona sarkmasını istemiyoruz ki sadece bize en başında vaad edildiği gibi 45 bölüm sürmesini istiyoruz. Tam 45 bölüm ne eksik ne de fazla..
Neyse hiç olmazsa sesimizi duyurmuş olduk şu mail işine devam etmeliyiz. Hatta Mehmet Güler'e de isteğimizin bu olmadığını açıklayan bir mail daha atmalıyız çünkü anlaşılan bir o sesimize kulak veriyor.
merhaba arkadaşlar,
maalesef benim maillerime de cevap yok ama yollamaya devam ediyorum,mehmet gülerın de bizi yanlış anladığına üzüldüm.
bence arkadaşlar yanlış anlaşılmamak için maillerin subjectini bıcak sırtı45 yazabiliriz
Ayrıca Bıcak Sırtı DEVAM Grubunuda unutmayın
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1805 (http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1805)
gamlibaykusss
10-03-08, 11:25
aslında bakarsanız bugün için mehmet güler yanlış anlayıp, ifade etmiş olsa bile sonuçta 2.sezon dahi isteyen insanalara 30. bölümde "yarım" bırakmanın saçmalığını anlamalarına belki yardımcı olacaktır...
Yani Mehmet Bey in yazısı her haliyle bizim için faydalı diye düşünüyorum...
arkadaşlar bu akşamkı reytingler çok önemli,eğer reytinler iyi çıkarsa bir şansımız olabilir.
keşke o reyting cihazlarından irandada olsa da reytingler çoğalsa...
arka sokakların geniş özeti bizi bitirdi .oğlum oynadıgı halde ben bile zorlandıgım oldu bu gece çok önemli inşallah mucize olur
merhaba fevval hanım ben irandan atra,
sizi bu kadar sevimli ve yetenekli oğlunuz olduğu için tebrik etmek istiyorum burada bile herkes ona bayılıyor.umarım dizi 45 bölüm sürer ve bizim emeklerimiz boşa gitmez.
bence arkadaşlar yanlış anlaşılmamak için maillerin subjectini bıcak sırtı45 yazabiliriz
Ayrıca Bıcak Sırtı DEVAM Grubunuda unutmayın
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1805 (http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1805)
Ben hemen M.Güler'e asıl isteğimizi anlatan bir mail daha attıım. Subject kısmına da Bıçak Sırtı 45 Değil 30.Bölümde Bitiriliyor yazdım. Biraz uzun oldu ama olsun dikkatini çeker belki:icon_whis
aslında bakarsanız bugün için mehmet güler yanlış anlayıp, ifade etmiş olsa bile sonuçta 2.sezon dahi isteyen insanalara 30. bölümde "yarım" bırakmanın saçmalığını anlamalarına belki yardımcı olacaktır...
Yani Mehmet Bey in yazısı her haliyle bizim için faydalı diye düşünüyorum...
Aslında evet her açıdan faydalı oldu. Ayrıca okadar başka köşe yazarlarına da yazıldı ama bir tek M.Güler bu konuyu köşesine taşıdı. Hiç olmazsa birilerinin dikkatini çekebilir -TMC yetkililerinin mesela:icon_whis- umarım bu yazıyı okurlar çünkü yazdığına göre yoğun bir izleyici tepkisiyle karşılaşmış. Baya etkili olmuşuz anlaşılan:img-blush
sorfangirls
10-03-08, 12:54
rana hanımdan aynı maıl banada geldı mehmet gulerın kosesınde yer vermesı ne kadar bıız yanlıs anlamıssa da cok guzel belkı bır etkısı olur. dıger yazarlardan da umarım goruruz bırseyler
öncelikle mesajların bu kadar ses getirmesi çok güzel
bu sitenin üyeleri zamanında kırık kanatlar için aynı şeyi yapmıştı ve başarmışlardı
inş bizim içinde aynı şey olur
ilk adımda mehmet güler in yazısı olmuş sanırım mehmet güler dizinin 30. bölümde bitecek söylentilerini bilmediği için yollanan mesajları 2. sezon gibi algılamış ama olsun hiç olmazsa sesimizi duyurmuş olduk
bence aynı mesajları yüksel aytuğada yazmalıyız
sleepinsanity
10-03-08, 13:52
Baya yanlış anlamış bizi Mehmet Güler, şaşırdım okurken. Ama tabi bu da bir şey gerçekten de, en azından bir köşe yazarının dizinin sevildiğini yazması çok hoş. Ben de birazdan kendi ifademle yanlış anlaşıldığımızı yazmaya çalışacağım Mehmet Güler'e. Umarım bu akşam reytinglerde yükselme olur son olarak.
sorfangirls
10-03-08, 14:21
Memet Güler bızı yanlıs anlasada ılgılı kurumlar kanal ve tmc ne demek ıstedıgımızı gayet acık anlamıslardır aslında o yuzden bence mesaj yerını bulmustur. ama memet beyede bır duzeltme yazısı yollamakta yerınde olur Aysu'cum madem yazıyorsun sen hepımız adına dıle getır durumu :img-wink:
merhaba fevval hanım ben irandan atra,
sizi bu kadar sevimli ve yetenekli oğlunuz olduğu için tebrik etmek istiyorum burada bile herkes ona bayılıyor.umarım dizi 45 bölüm sürer ve bizim emeklerimiz boşa gitmez.
düşünceleriniz için çok sağolun bu arada ben 29 yaşındayım.hanım ifadesini kullanmanıza gerek yok
ben sizi devamlı takip ediyorum ama yazmadım.
arkadaşlar böle yapmayın ne olur hem dizinin bitip bitmeceğine ben hala emin değilim gönül isterki bitmesin ama biterse napalım can sağlığı olsun diyelim valla sizleri okudukça üzülüyorum:icon_sorr
biten yerde bizler güller açtıralım bakarsınız daha da güzel çalışmalarıyla gönülleri tekrardan feth ederler zaten hepsi gönüllerimizde öle değil mi valla elimden geleni yaptım
biliyorum böle diyince bazılarınız tepki veriyosunuz ama ben gönülleri hoşnut etmek taraftarıyım sizler böle yaparsınız valla onlar daha çok üzülcek bence mutlu olsunlar temennim..:img-in_lo böle konuşuyorum diye bana kızmayın olurmu:icon_sorr
hoşça kalın..bye
gerçektende bu gün çok önemli ama tmc gibi bir yapım şirketini 15 bölüm mü kurtaracak anlamadım zaten 15 bölüm daha çektikten sonra dizi bitecekti
sözlerini yerine getirmeleri lazım
bu günkü reytingler çok önemli ama hangimizin evinde reyting cihazı varr acaba çok merak ediyorum
tamamen adaletsiz bir durum olacak
busegurses001
10-03-08, 17:44
gerçektende bu gün çok önemli ama tmc gibi bir yapım şirketini 15 bölüm mü kurtaracak anlamadım zaten 15 bölüm daha çektikten sonra dizi bitecekti
sözlerini yerine getirmeleri lazım
bu günkü reytingler çok önemli ama hangimizin evinde reyting cihazı varr
doğru söylüyorsun canım ama malesef başlıkta bulunan bıçak sırtı izleyicilerinin nerdeyse hiçbirinin evinde bu aletten bulunmuyor bende dahil olmak üzere beni deli eden de bu zaten ya o kadar emek veriliyor 1 bölümün çekilmesi haftalar alıyor ama bu kadar emeğe karşın verilen değere bakın çok büyük saygısızlık bu hangi devirde yaşıyoruz hala bu kadar emek verilen onlarca yapım 2500 kişinin evinde bulunan görünümünü bile bilmediğimiz aygıtlarla ölçülüyor bu mu doğru olanı yani saygısızlar bu kadar kaliteli oyuncuların hevesi kırılıyor sonra yarın umarım reytingler güzel gelir gerçi ben bakmaya bile nasıl cesaret edecem bilmiyorum ama zaten başlığa girenler aynı kişiler ve hiçbirimizin evindede bu aletten yok çok korkuyorum yarın gelecek sonuçlardan bana pek değişen bişey olmayacakmış gibi geliyor çünkü bu haberden sonrada başlığa girenler hep aynı kişiler değişen bişey olmadı yani umarım başlığa girmeyipte diziyi izleyenlerin evinde bu aletten vardır tek umudumuz onlar...
açıkcası ben diğer haftalardan farklı bir reyting beklemiyorum çünkü
a\b grubunda zaten ilk 5 teyiz ama diğerinde :icon_sorr
inş istediğimiz gibi olur ne diyim
zaten bu bölümü izleyince anlıcaz eğer konular iyice çözülmeye başlarsa
malesef finale az kaldı demek olacak :icon_sorr
Mehmet Güler´e simdi mail yazdim..umarim bu maillerimizi de okur ve kösesinde konuyu dogru bir sekilde yazar
Diger köse yazarlarindan cevap veren olmadi mi?
Yüksel Aytug kesin kösesinde yazar diyordum ama yazmadi sanirim?
sorfangirls
10-03-08, 18:05
doger kose yazarlarına baktım netten yazılarına ama hıc bırı yer vermemıs belkı yarın verırıler ınc dıyelım abusra arkadasım cok guzel moral verıyorsun yanı saol :(
arkadaslar aklıma bırsey geldı ne dersınız bılmem. dıger dızılerın baslıklarınada gırsek ozetle durumdan bahsetsek ve tum bs sevenlerını bu gece ekran karsısına cagırsak. sonucta buraya yazmayıp dıger baslıklara yazan bırcok bs ızleyenı vardır. ben bıle baska dızıde ızlememe ragmen tek yorum yaptıgım yer burası benım gıbılere bır cagrı olur haberlerı yoksa yapsakmı boyle bırsey?
sorfangirls
10-03-08, 23:12
kanald ye artık dıyecek bır soz bulamıyorum butun herseyı gecırdım resmen ıcımden ayıp ya rezıllık yarın telefon acmıyormuyum ben onlara maıl bombardımanına bırde bu yaptıkları saygısızlıktan tutalım sırf onların rezıllıgıne bır maıl atalım
yüksel aytuğ pazartesi günleri yazmıyor yarını bekleyeceğiz onun yazısı için umarım odaa yazar
Biliyorum ben diger günleri kastettim
Kac gündür yaziyoruz..1kisi disinda ciddiye alip kösesinde yazan olmadi
Ve ben en cok Yüksel Aytug´dan yazmasini bekliyordum..neyse belki bir kac gün sonra o da yazar..
Ali maşallah eliyle koymuş gibi buldu kaldıkları yeri.vizesi de hazırmış.dil bilmez iz bilmez orada kime tarif ettirdi de buldu mrk ediyorum.bari şöyle bi 3 4 gün sonra falan diye yazsalardı.dizilerdeki bu çabukluğa sinir oluyorum.Fransa ya gidiyosun yani bursaya değil.
sorfangirls
11-03-08, 02:03
ınanmıyorum ya sina kologluna bakın destek beklerken kostek oldu saolsun ya bır o eksıktı. bızım mesajlarımız neden yerını bulmuyor neden herkes yanlıs anlıyor bızı anlamıyorum
galiba nisan ve ali haftaya evleniyorlar ve nisan serra tarafından kısır olanın orhan olduğunu öğreniyor.her şey çok hızlı oluyor ve bu beni çok korkutuyor.umarım dizimizi bitirmezler.:icon_sorr
ınanmıyorum ya sina kologluna bakın destek beklerken kostek oldu saolsun ya bır o eksıktı. bızım mesajlarımız neden yerını bulmuyor neden herkes yanlıs anlıyor bızı anlamıyorum
Yazarken aslinda aklimdan gecmedi degil..milleti biktirirsak kötü tepkiler aliriz diye korkuyordum ama oturup dizinin 30.bölümde bitmesini de istemiyoruz..ne yapsak suc..ayrica öyle sacma sapan mailler atip insanlari biktirdigimiza da inanmiyorum..sonucta hepimiz akli basinda insanlariz ve mantikli seyler yazmisizdir diye düsünüyorum..2kisi yazi yazdi biri bizi tamamen yanlis anlamis digeride sagoslun destek olacagina köstek olmus..biz dizi bitmesin demiyoruz ki dizi bize söz verildigi gibi sezon sonunda bitsin istiyoruz..!
rain 1907 dizi 90% 30.bölümde bitecek..alinin fransa´da zaman gecirmesi vs uzatirdi herseyi..o yüzden öyle yapmislardir diye düsünüyorum..ayrica zaten fransada cekilmedigi icinde sorun yaratabilirdi..
Ayrica Euro D yine yapti yapacagini ve diziyi yarim saat gec baslatti..insanlar tabi ki bir süre sonra diziden sogur..nasil bir mantiktir bu anlamis degilim!
sorfangirls
11-03-08, 02:49
fragmanıda gorunce ıyıce umıtsızlıge kapıldım zaten hersey cok hızlı ılerlıyor gıbıydı bu bolumde oyleydı alı pat dıe fransada ohh masallah bu ne hız yenı bolum fragmanı desenız oda oyle uff hıc ıcımdem yorum yapmak bırsey soylemekte gelmıyor zaten hevesım kırıldı ıyıce su kose yazarları saolsunlar butun umıtlerımızı yıtırmemızı sagladılar.
sleepinsanity
11-03-08, 02:54
Görmüş olduk ki KanalD, aslında sadece KanalD değil bütün özel kanallar, burnunun dikine gitmekte ısrarcı, özel televizyonlar çoktandır yozlaşmaya yüz tutmuş, çok büyük paraların havada uçuştuğu, seyirciye aptal kutusu sunmaktan başka bir işe yaramayan kurumlar haline gelmişler, çoktan... Televizyonda izlediğim son dizi Bıçak Sırtı olacak böylelikle, zaten bir daha hiçbir dizide aynı çekim kalitesini aynı oyunculukları göreceğimi de sanmıyorum.
Bölüm hakkında bir şeyler söylemem gerekirse...
Bölüm tabiki de sondaki Fransa'ya gidiş-vize-yol bulma vs. konuları açısından açıklamasız bırakılmıştı ama 5 bölümü kalmış bir dizide de bu konuları uzatmalarının anlamı yoktu, aynı zamanda da Ali artık zengin bir adam ve boş yere hapis yattığının da bir kanıtı vardır ellerinde.
Gönül Hanım her daim soğukkanlı ve olaylara mantıklı, sağduyulu yaklaşabilen biri olduğu için bu gecenin karakter olarak yıldızlarından biriydi benim için. Gerek Selim Reşat'ın sağlığını düşünerek Ali'yle konuşmasında özenli kelimeler seçmesi, gerekse S. Reşat'a Ali'nin de bir baba olduğunu anlatırkenki yumuşaklığı takdire şayandı.
Orhan oğlunu kaybetme korkusuyla attığı adımların oğlunu ondan uzaklaştırdığının farkına vardı ama farketmemek, görmemek için elinden geleni yapıyor. Ali gelmese de Murat'ın bu mutsuzluğuna ne kadar dayanabilirdi bilmiyorum. Bir kez daha gördüm ki Orhan kendini ve isteklerini herzaman daha ön planda tutuyor.
Orhan-Murat'ın balık tuttukları sahne inanılmaz güzeldi çekimleri açısından özellikle. Gerçekten izlemekten keyif aldım!
Ali'nin videoyu izlerken yaşadığı duygu seli beni de epey duygulandırdı. :icon_sorr Patiklerini koklaması, ne çok şey kaybettiğinin farkına varması acıydı.
Harun Yılmaz köşkü de ele geçirdi, Ertuğrul ailesini beş kuruşsuz bırakarak kendine mahkum etmeye kararlı ve emin adımlarla da amacı doğrultusunda hareket ediyor. Köşkte kiracı olduklarını bilmiyordum yalnız ben Ertuğrulların...
Son olarak fragman..
Haftaya da herşey yıldırım hızıyla gerçekleşmeye devam edecek. Ali-Nisan evlenecek. Serra asıl kısır olanın Orhan olduğunu öğrendikten sonra Nisan ile de bunu paylaşacak vs. vs. Yaklaşılan hızlı sona rağmen ellerinden geldikçe saçma bir şekilde bitirmemeye çalışacaklar sanırım.. En azından bence uzatılan, yayılan bir çok Türk dizisinin yaptığı finalden çok çok daha iyi bir finalle sonlanır dizi. Umarım.. :icon_sorr
gamlibaykusss
11-03-08, 09:02
ARkadaşlar bir umutsuzluk havası esiyor grupta ama aslında sesimiz çok güçlü duyuldu. Lütfen pes etmeyin maillere aynen devam edelim.
Onların bir de güzel günlerini seyrederiz eğer he rşey bu kadar çabuk oluyorsa, mesela Nisan'ın hamileliği gibi . Hem onlar bir şeyler bulur daha Ali'nin babası var.
Umuda ve mücadeleye devam edelim derim.
Çok güzel bir bölümdü. Sadece konuyu hızlı ilerletmek ,için alinin marsilyada orhan ı eliyle koymuş gibi bulması, hemen vize vermeleri v.s. saçmaydı.
Diziyi erken bitireceğiz diye sanıyorum konuları hızlı hızlı geçiyorlar
sina koloğlu da yazdığına göre sanıyorum dizi gerçektende 30.bölümde sona erecek. Yapımcı firma bugüne kadar sanıyorum bir açıklama yapmadı. Belki bu kadar tepki sonrasında en azından sonuna kadar devam edebilirler.
Artık şunun anlaşılması gerekmezmi her şey raiting değil. Bazen kaliteli yapımları da izleyenler çıkabiliyor. bu da ölçülemez.
Zaten bu dizinin başı sonu belliydi. bunun hikayenin tıkanışıyla alakası yok. Seneryo belliydi zaten.
kendi adima izledigim en kötü bölümdü. malesef Orhan'nin ilk olarak samar oglani yapilmasina ve inatla Murat'a haksizlik edecek bir baba konumuna düsürülmesine ardindan arkasinda biraktigi Serra'yi hice saymasi gibi hatali adimlar atmasina tahamül edemedim.
Orhan'nin Ali'nin basina silahi dayamasindan sonra daha fazlaca ileri gitmeyecegini düsünmüstüm, bence bu yaptirilanlar hic Orhanca degildi.
Ali ve Orhan nin arasinda garnitür olarak kullanilan Mehmet ve Günes karekterlerinin akibetinden hic hosnut degilim,.
elbet konu Murat ve ailesi ancak Mehmet gibi bir karekteri sürekli hata yapan, yaptirilan, bilgisiz biraktilan biri haline getirmeyi basardilar sonunda.. ayrica Günes'in de mazlum aldatilmis kiz halinden intikamci, laftan anlamaz tas kalpli yaptiklari icin onlari affetmiyorum.
Orhan oglunu cok seven ve benim gördügüm en iyi baba karekteriydi, su an yaptiklari icin söylenecek söz bulamiyorum gercekten, büyük bir hayal kirikligi oldu benim icin.
Harun Yilmaz' in gelisine sevinmistim ancak derdinin bir tek Selim Resatla oldugunu düsünmüs ve daha mantikli bulmustum. Orhan 'Nin sevgilsinide elinden almak neyin nesi bilemedim.
Numan Beycigimiz de senaryonun kisalmasindan nasiplendigini gördüm,
kiziyla cok farkli sorunlar yasayacagini düsünürken Ömür kizimiz pek masum cikti.
yani proffesyonel yardim almayi gerektirmeyecek derdi varmis cocugun, leyla hanim nasil olsa sorunlari bir bir cözer olmus.
Bicak Sirti bu bölümdeki hosnutsuzluklarima ragmen bu yilin en anlamli ve en özenli dizisidir.
böyle mi olacakti dedirtiysede ileriki bölümlerde senaryoda olup biteceklerde azaltmalarini ummuyorum.
yoksa takibi yorucu oluyor, kacirma meraklisi senaristlerimize önerim :
bu konu yerine ALi, orhan, nisan üclüsünü konusturmayi denetirmelerini tavsiye ederim... cok daha verimli olurdu diye düsünüyorum.
ve son kez lütfen Mehmet ve Harun karekterleri harcanmasin, giderayak enfes tadindan yenmeyecek bölümler izlemek temenisiyle..: )
benim tanidigim ekibin bunu basaracagina eminim, bekliyorum bye
Bu Harun ne biçim adam ya:)
Kadınlara nasıl davranacağını iyi biliyor :icon_whis
Serrayı Orhanın elinden alıcakmı gibi bir his var içimde,
Sonra sahne müthişti,
Sanki Orhanla Ali'nin duellosunu izleyecek gibiyiz:)
Yeni fragmanı izledim ama ne yazacağımı bilmiyorum :img-hyste
Nisanla Ali çok mutlu onu yazabilirim işte :icon_whis
NOT: Reytingler nasıl gelecek çok merak ediyorum :img-cool2
Sanıyorum önümüzdeki bölüm herkes orhan ın kısır olduğunu öğrenecek. Ali ile Nisan evlilik kararı alacak. Asıl sorun Murat ne tepki verecek.
Aslında kafa karıştıran bir durum daha var.
Ali Murat ile Nisan ı kaçırdığında Murat nedense biz neden burdayız ı hiç sorgulamadı. Babasını hiç sormadı. Hiç tuhaf karşılamadı.
Orhan götürdüğünde ise tavır aldı.
nisanalimurat
11-03-08, 13:43
evet belkı sorgulamadı murat neden burdayız yada gıdelım dıye ama ortada bır gercek varkı her cocuk annesının yanında daha rahattır ve daha yoklugunu hısseder..emın olkı dızıde bu alı murat nısanı kacırma sahnesı uzasaydı muratın tepkısı benzer olurdu cunku babalar gec de olsa annenın varlıgında bile muhakkak hatırlanır.saygılar
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle sesimizi duyurmamıza sevindim,yanlış anlaşıldık ama yine iki gazete de sesimiz yankı buldu ve daha da bulucağına inanıyorum.
ben şahsen dizinin 40-45 bölüm sürmesini istiyorum ve kesinlikle uzamasını istemiyorum ama 30.bölüm de bitirme kararı mantıklı değil,5 bölüm kaldı ve çok hızlı bir şekilde her şey olucak gibi görünüyor.
bölüm yorumumu daha sonra yapıcam,
gelelim fragmana,
hepimizin tahmini yanlış çıktı ve nisan kısırlık durumunu bu kadar çabuk ve serradan oğrendi,bunu gördüğümde anladım ki galiba kesin 30.bölüm de final yapıcaklar.
bide siz nerden aliyle nisanın gelecek bölümde evlenıcaklerini çıkardınız,ben fragman da öyle bir şey olucanı sanmıyorum sadece yemek davetı...
reytinglerı gördükten sonra ne yapabılecemızı konuşuruz....
nisanalimurat
11-03-08, 13:49
ARkadaşlar bir umutsuzluk havası esiyor grupta ama aslında sesimiz çok güçlü duyuldu. Lütfen pes etmeyin maillere aynen devam edelim.
Onların bir de güzel günlerini seyrederiz eğer he rşey bu kadar çabuk oluyorsa, mesela Nisan'ın hamileliği gibi . Hem onlar bir şeyler bulur daha Ali'nin babası var.
Umuda ve mücadeleye devam edelim derim.
ben dizinin bitecegıne ınanmıyorum.bır arkadasımız cok kesın bır kaynaktan öğrendim dizi 30 .bölüm bitiyor dedi haydaaa hepimiz yok bitmezmiş yok mail atalım falan hiç gerek yok bunlara gerçekten bu olacaksa kanald bilir açın kanald ye bir telefon öğrenin doğruyu.Bu şu hesap oldu:delinin biri kuyuya taş atmiş herkes onu çıkarmaya çalışmış...kusura bakmayın arkadaşlar ama olay bence bundan ibaret::icon_sorr
busegurses001
11-03-08, 13:53
ben dizinin bitecegıne ınanmıyorum.bır arkadasımız cok kesın bır kaynaktan öğrendim dizi 30 .bölüm bitiyor dedi haydaaa hepimiz yok bitmezmiş yok mail atalım falan hiç gerek yok bunlara gerçekten bu olacaksa kanald bilir açın kanald ye bir telefon öğrenin doğruyu.Bu şu hesap oldu:delinin biri kuyuya taş atmiş herkes onu çıkarmaya çalışmış...kusura bakmayın arkadaşlar ama olay bence bundan ibaret::icon_sorr
söylediklerin ne kadar doğru sence arkadaşımız ayfer haberi eklerken edinilen bilginin kesin olduğunu söyledi deli ve benzeri itamlarda bulunmak çok saygızısızca olmuyor mu sen sadece ayfere değil burda dizinin bitmemesi için uğraş veren herkese hakaret etmiş oluyorsun dizinin 30. bölümde biteceği kesin zaten ne yapalım bu durumu kabullenip dizinin bitmesine seyirci mi kalalım tabiki elimizden gelen ne varsa yapacaz dizimiz için savaşacaz bu tür yorumlar hiç hoş değil lütfen daha dikkatli olun zaten reytinglerden dolayı morallerimiz çok bozuk birde böyle saçma sapan insanları çileden çıkaran yorumlar yapmayın
merhabalar dün site kapalı olduğu için bölüm yorumum şimdiye kaldı :img-grin2
öncelikle bölüm çok drajikti ağla ağla bitmedi yaa gözlerim şişti Nisan'ın sözleri Ali'nin neler kaçırmışım dediği yerler oldukça duygusaldı :img-cray:
dün biraz aliye 2 tarzındaydı bölüm :img-hyste Orhanda çok vicdansız çıktı ama Murat yine çok tatlıydı.
Harun'da kadınlarla nasıl konuşacağından anlıyor hani :img-hyste
Ali Mehmete güvenmiyor belki kendince haklı tek başına gitti almaya oğlunu sonu oldukça heyecanlıydı
Selim Reşatın devamlı yüz tipi bu :hıh ohh ama Ali aldı adresi hemde boş bir silahla :img-hyste bide Ali Murat için o benim kanımdan benim canımdan dedi ya orda kötü oldum :img-cray:
sahneler çok doğal oyunculuklar harikaydı :good:
fragman yorumuma gelince bitirme kararlarıyla ilgili olsa gerek ben bu kadar boşunamı ağladım dedirtecek kadar günlük güneşlik bir fragmandı.ali nisan evleniyolar çarçabuk başkada pek bişeyyok zaten fragmanda...
ben batuhan karacakaya'yım.çok üzgünüm ama dizi bitiyo.lütfen elinizden ne geliyosa yapın
Batuhan'cım Merhaba!
Aramıza hoşgeldin öncelikle, tv eleştirmenlerine, kanal ve yapımcıya mail atıyoruz ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum. Ama emin ol ki 30 bölüm olsa da gerçekten yaptığın işin hakkını verdin canım benim!
Umarım bu dizi layıkıyla bitecek en başta söylendiği gibi 39 bölümde. Fakat aksi bile olsa bu iş senin için ve biz izleyiciler için unutulmaz bir deneyim olarak kalacak.
Sevgilerimle
Hande Abla'n bye
Açıkcası kafamda 'acaba dizi erken bitecek mi?' soruları dolaşırken diziye pek de adapte olamadım ama yine de yorum yapmak istediğim bazı noktalar var.
Öncelikle ali nasıl bu kadar çabuk Marsilya'ya gidip eliyle koymuş gibi onları bulabildi; vize işleri falan.. Burası biraz havada kaldı sanki, pat bi baktık ali orhanın karşısında. Ayrıca orhan bencillik konusunda kendini aştı. Muratın mutsuz olduğunu gördüğü halde annesiyle konuşmasına izin vermedi. Ali gelmeseydi orhan daha ne kadar muratı orda tutabilecektiki? Zavallı çocuk nasıl da üzgündü.:icon_sorr
Bu bölüm en dengeleyici, ortabulucu karakter heralde gönül hanımdı. Gerek aliyle gerekse sr beyle olan konuşmalarında ortamın daha da gerilmemesi için elinden geleni yaptı.:good:
Ben Ertuğrulların köşkte kiracı olduklarını bilmiyodum. Harun köşkü satın alınca şaşırdım. Onlara fena bi darbe vurmayı planlıyo anlaşılan. Ayrıca serraya olan aşırı ilgisi de gözlerden kaçmadı:img-pilot
Dün en güzel sahnelerden biri de alinin videoyu izlediği sahneydi özellikle 'ne çok şey kaçırmışım' dediği yer.
öncelikle gerçekten bs ye yakışır bi bölümdü
ama gülhanın dediği gibi aksaklıklarda çoktu finali yetirme çabaları değildir umarım
vizeyi bu kadar çabuk alması gerçekten komik oldu
ve reytinler a\b grubunda reytingler yükselmiş zaten a\b grubunda iyiyiz ama share:icon_sorr geçen haftayla aynı oran yani aynı kesim izlemeye devam ediyor
arkadaşlar napsak u hafta herkes evine reyting cihazı mı taksa yoksa başka çaresi yok gibi görünüyo malesef:icon_sorr
Kanal dan gelen cevap aşağıdadır. Bu tür baskılar sonuç verebilir diye düşünüyorum
Sayın İzleyicimiz,
11.03.2008 09:01:54 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Bıçak Sırtı isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
ben batuhan karacakaya'yım.çok üzgünüm ama dizi bitiyo.lütfen elinizden ne geliyosa yapın
Öncelikle merhaba Batuhan:img-wink:
Biz elimizden geldiğince heryere mailler atıyoruz ama ne kadar etkili olur bilmiyoruz.Dizinin bu şekilde alelacele bitirilecek olması çok üzücü. Üstelik hem oyunculara hem de izleyicilere saygısızlık. Ama şunu bil ki yaptığınız işle gurur duyabilirsiniz.:img-yes: Bıçak Sırtı kalitesiyle ekranda fark yarattı, kanal d'ye rağmen:icon_whis
Ayrıca belirtmeden geçemicem Sina Bey sağolsun ne güzel destek(!) olmuş bize:img-cool2
Öncelikle merhaba Batuhan:img-wink:
Biz elimizden geldiğince heryere mailler atıyoruz ama ne kadar etkili olur bilmiyoruz.Dizinin bu şekilde alelacele bitirilecek olması çok üzücü. Üstelik hem oyunculara hem de izleyicilere saygısızlık. Ama şunu bil ki yaptığınız işle gurur duyabilirsiniz.:img-yes: Bıçak Sırtı kalitesiyle ekranda fark yarattı, kanal d'ye rağmen:icon_whis
Ayrıca belirtmeden geçemicem Sina Bey sağolsun ne güzel destek(!) olmuş bize:img-cool2
gülhancım ama ne olursa olsun bizim maillerimize bir yazardan daha cevap gelmesi güzel
açıkcası ben bu gün yüksel aytuğ dan da bekliyordum ama yarına inş
Bölüm yorumu,
öncelikle şahsen kendi adıma en güzel bıcak sırtı bölümüydü.görüntü yönetmenlik,replikler ve oyunculuk bir harikaydı.Bunun için selim demirdeleni,nejatı,melisayı,batuhanı,mehmetı,mahir i ve .... kutluyorum.:img-yes::img-yes:
senaryoda bazı problemler vardı ; mesela :img-in_lo:img-in_lo
1,muratın velayeti nisanda nasıl oluyor da murat anessinin izini olmadan sınırı geçebiliyor!:img-in_lo
2,Alinin vize işi ! (türkiye yi bilmiyorum ama iran da iki yildir vize başvurusu yapan ve hala vize alamayan insanlar var)heleki ali sabıkalı biri:img-in_lo3,koşkun sahıbı neden selim reşatı arayıp ona ev sahıbının değiştiğini söylemedi?
4,Ali ne kadar çabuk fransa ya vardı ve şehir dışındaki evi buldu böyle:img-blush
tabi bunları söylüyorum ama bence en iyi bölümdü neden bilmiyorum çok iyi çekilmişti selim tarafından.byebye
,,,
gamlibaykusss
11-03-08, 15:09
Batuhan Karacakayaya,
Öncelikle sizlerin o muhteşem oyunculuğuna karşılık olması için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer etkimiz olmazsa da ne mutlu ki böyle bir projede yer aldınız ve bizde yaşıtlarınız arasında ilk kez gördüğümüz bu üstün oyunculuğa tanıklık ettik.
Dilerim uzun , güzel bir oyunculuk geleceğiniz olur, pes etmeyin...
ben hepinizi ççok seviyorum çok güzel şeyler yazıyosunuz ama dizi 30. bölümde bitiiyo.ben erol abi'nin yanına gittim konuştum ama bana dediki bu reytinkler bbeni çok üzüyo dedi bu dizi daha reytinkleri düşmeden bitirelim dedi ben en çok dedeme yani tuğrul dedeyeme ve orada çalışan abilerime üzülüyorum tuğrul dedem küçük bir ev alıcakmış ama alamıyo.benim içinde çok güzel bi deneyim oldu.selim abim dünyanınn en iyi yönetmeni ve fikret abi dünya nın en iyi insanı.çok seviyorum hepsini ve sizide çok seviyorumbye
gamlibaykusss
11-03-08, 15:32
bu tepki maillerinden sonra mı görüştünüz Erol Beyle, belki herhangi bir değişiklik olur? Herhangi bir bilgi gelirse , güzel haberleri lütfen bizlerle paylaşın.
ikizlerbur
11-03-08, 15:38
Anlayamıyorum gerçekten..
Biz kendimizi yanlış anlattık galiba..Gerçekten çok destek çıktılar bize bizde biliyoruz dizinin aslında gerçek finalinin ne zaman olacağını sadece bu kadar erkenini istemiyoruz reyting kaygısı olmadan
Bu arada Batuhan gelmiş sayfamıza
Hoşgeldin canım ilk önce.. emin ol elimizden geleni yapıyoruz bizde en az senin kadar üzgünüz umarım bu durumu düzeltebiliriz..
Dün bu bitirilme kararına rağmen dizimiz her zamanki gibi sorumsuz kanal d'nin sorumsuz davranışları yüzünden geç başladı bende o sinirle bir email daha attım baya sert oldu ayrıca otomatik gönderilmiş bir mesaj istemediğimi de belirttim yine de pek etkisi olacağını sanmıyorum ama öfkemi boşaltmış oldum iyi oldu..
Buruk izledim bu bölümü çok dizinin biteceği sıkıntısı üzereme çökmüş bir şekilde..
Bölüm nasıldı sorusuna gelince geçen haftaki bölümden çok çok daha iyidi bence ayrıca heyecan dozu daha fazlaydı sanki..
Biraz daha ısındım bu dün akşam Ali ve Nisan'a birbirlerine destek veren halleriyle çokta güzel bir ikiliydiler dün akşam ayrıca öyle seni seviyorumlar öpücüklerden daha inadırıcı geliyor bana bu tür sahneler..
Hem Nejat İşler hem de Melisa Sözen harikaydılar performans olarak..
Orhan'ın yaptığına gelince bencilliğin bu kadarı gerçekten de o sorumluluk duygusunun altında büyük bir sorumsuzluk yatıyor aslında elini kolunu sallaya sallaya sanki o çocuk sadece ona aitmiş(!) gibi davranıyor üstelik Murat'ın gitgide bozulan moralini gördüğü halde hiç bir suçlulukda hissetmiyor..
Her şeyi geçtim kendisi yeni bir hayatı evliyken çoktan kurmuşken,eski karısının hayatına bu şekilde müdahale edebileceğini düşünüyor..
İzlerken haksızlığa tahammül edemeyen biri olarak çok sinirlendim..
Bölümün en güzel sahnesi kuşkusuz Ali-Mehmet-Selim Reşat sahnesiydi..
Oyunculuk tavan yaptı her zamanki gibi Ali'nin içeri girişi söyledikleri,tutumu çok normaldi ve sonuna kadar da haklıydı
Orhan'ın kime çektiği de gün gibi orta da aslında babası Selim Reşat bu kadar benzeyebilir bir insan babasına
Selim Reşat'ta az bencil değilmiş hani izlerken yine küplere bindiğim sahnelerdi Selim Reşat'ınkiler
Bir diğer güzel sahnede Ali'nin Murat'ın bebekliğini izlediği sahnelerdi,gerçekten duygu dolu çok hoş bir sahneydi
Bu kargaşa arasında Mehmet ve Güneş var bir de tabi
Mehmet ikili mi oynuyordu dün akşam kestiremedim bir yandan yaptığının doğru olmadığını döylerken diğer yandan abisinin başka sansı olmadığını savnuyor..
Güzel bir bölümdü ama sizinde söylediğiniz gibi mantık hataları fazlaydı
Başta Ali'nin çok çabuk Marsilya'ya gitmesi hadi her türlü işlemi halletti gitti diyelim evi nasıl buldu Ali yoksa Fransız'ca biliyordu da bizim mi hiç haberimiz olmadı gibi sorular geliyor insanın aklına..
Fragaman gelirsek;
Gerçekten kısır olanın Orhan olduğu ortaya çıkıyor:) Ve buu Nisan'a anlatan Orhan oluyor hiç tahmin edemediğimiz bir gelişme oldu ama böyle belki de daha güzel oldu
Nisan'ın tepkisi Orhan'a ne şekilde yansıyacak bakalım..
Artık sıkıldım arkadaşlar şu bitecekmiş olayından
Tamam bitecekse bitecek kaliteli yapımlar ömrü kısa olmalı uzun sürdükce konu vıcık vıcık oluyo
bırakalım bu da bu şekilde bitsin biz elimizden gelini yapdık hem kanala hem Tmc ye attık maillerimizi telefonda edildi sayfa sayfa aynı şeyleri okumaktan sıkıldım ben ya
tamam hepinizi anlıyorum bende bitmesini istemiyordum ama yapacak bişey kalmadı artık
Gelelim bölümün konusuna
ben bu bölümden büyük zevk alarak izledim gerci her bölümü öyle izliyorum
Selim Reşetı bi kaşık suda boğmak istedim ne kadar gıcık oldum anlatamam
Ali için Muratı bu adamın eline bırakamayız demesi yokmu sinir ya
Ne kadar bencil bir aile MEHMET hariççç
Selim reşat bunları düşüneceğine herşey elinden gidiyo onu düşünsün heralde öğrenince bu sefer kesin ölür.Muart, köşk, Murat adam içim 3 değerli şey gitti sıra Gönül hanımda
Murat canım ya hala babsının onu kacırdığını konduramıyo
Orhan diyecek laf yok Bencil bencil bencil
Nisanı hiç düşünmeden muratı hebersizce nasıl götürdü
Şimdi Nisanın yerinde olsam muratı gözetimim altında orhana gösterirdim
Alinin yerinde olsam daha hırcın ve acımazsız olarak Muratı direk alır babalığımı kanıtlar orhana hiç göstermezdim Cünki ali herşeye katlandı ve orhanın babalığını kabul etti bunu hak etmiyor
Kendimi nisanın yerine koydum ve bende olsam bu duruma katlanamazdım nefes dahi alamazdım bidaha göremiyeceğini düşünmek cok kötü olsa gerek
Tamam kendi cocuğu değil ama kendi cocuğu gibi kabul etmiş
Son bölüm beni gercekten heyecanlandırdı
Aha dedim orhan şimdi Alin geleceğini öğrenecek hemen muratı alıp gidecek diye düşünüyodum birden aliyi görünce ohh ya dedim
bu sahne cok güzel ve etkileyici olmuş Orhanın hiç beklemediği anda Ali yi görmesi o surat ifadesii süper olmuş
tabi anlamadığım bazı şeyle oldu ali nasıl bi kaç gün içinde pasoport,vize,adres hemen bulması felen ama güzel oldu
Ve Harun acayip biri Orhan ve Selim reşatın elinden herşeyi aldı yavaş yavaş sıra Serrada
Oda hazırmış hemen koştu iltifatlarda baygın baygın bakıyodu Orhana son darbe bu olacak heralde
adam Nisanada sarmasın
ve ali muratı alabilecekmi almıyacakmı derken Fragmanı gördüm rahatladım.
Acaba ali muratı nasıl alacak hadi elinden tutup götürse pasoportu felen
heralde orhan kendi razı olacak
Heralde Nisan kendinin kısır olmadığını orhanın olduğunu serradan öğrenip hesap soracak
Nisan ve Ali cok mutlu gözüküyolardı
Orhanda elmas yada pırlantalar yüzünden hapse giriyobüyü darbe
kesin harunun parmağı var bu işte
uf cok yazdım aklıma geldikçe yine yazarım
Güneş,Mehmet in çalıştığı bara gelir:
Güneş: Çok kalmıcam
Çınar : Peki,az kal ozaman (aahh ah!)
Sonra Mehmet ne söylemiiiş,sahne nasıl geçmiiiş hatırlamıyorum. "çok kalmıcam" la başlayan "dayanamıyorum" a uzanan o muhteşem sahneye gittim o an.
Güneş e söyletilen bu repliğin yerine başka bir replik koyacak yetenek senaristlerimizde fazlasıyla var.isterimki bıçak sırtı ndada ayrı bir büyü yaşayayım.ama olmuyor.senaristler unutamamış seyirci nasıl unutsun? Olan Bıçak Sırtı na oluyor(benim açımdan yani)bu dizi replikleriylede özgün olmayı hakediyor bence.
Ama haklarını yemeyeyim çok güzel bir konu seçmişler.Bir çocuğun aidiyet sorunu.Gerçi sorun çocuğa ait değil.o bir birey ve birilerinin yetişkin olana kadar onun sorumluluğunu üstlenmesi gerek.
MoOnDaNcE-11
12-03-08, 00:55
Bugun bolume bakabildim , oldukca da hosuma gitti . Ozellikle oyunculuk performansi bakimindan cok saglamdi .
Murat'i kaciranin harun oldugunu saniyordum ama orhan gercekten surpriz oldu . 13 plakayi gorunce de vay be marsilya diye sevindik . Az gezmedik oralarda :img-wink: Provence gercekten Fransa'nin en guzel bolgelerinden bir tanesidir ... :good:
Tabii mantik hatalari epeyce fazlaydi . Ali nasil oldu bir gunde vize isini halletti ? Yahu Fransiz konsoloslugu dedigin yer surundurur adami , hele bir de eski sabikaliysan ki sucsuz oldugunu kanitlanmis olsa bile vizeyi zor verir . O ciftligi hemen nasil buldu ?
Bir de fransizca meselesi var . Bilmeyenler hic dusunulmemis . Tamam ordaki muhabbetler onemli degildi ama olsun en azindan altta bir ceviri olabilirdi . Mesela o diyaloglar almanca gecseydi ve ceviri olmasaydi cok kizardim orasi kesin...
Ayrica yurtdisina resit olmayan bir cocuk cikarken turkiyede velilerinden bir izin yazisi gerekiyor diye hatirliyorum . Bir de bunlar bosanmis . Orhan ne zaman halletti bunu...
Hatalara ragmen oldukca guzel bir bolumdu . Haftaya da saglam bir bolum izleyecegiz anlasilan...Herkese iyi geceler :img-wink:
saliha abla
12-03-08, 11:58
ya sen nasıl alır çocugu yurt dışına götürürsün yani kaçırırsın bu kadarmı gaddar birisin,ama sonu çok kötü olacak bu adamın bir şekilde cezasını bulacak
Bicak SIRTI izledigim en kaliteli, en lezzetli yapimlardan biri !
Dizinin oldukca erken bitecegine bende üzüldüm.
Ama eften püften olaylar izlemektense bitmesini tercih ederim.
TR dizi tarihinde bunun bir sürü örnegi vardir.
Herkezin son bölümlerini ite kaka izledigi diziler vardir elbet.
Biz Bicak SIRTI sevenleri olarak , bu dizininde ayni akibete ugramasini elbette istemeyiz.
Konular , öykü MANTIKLI seyir etsin yeter. Fazla hava civa üretmeden bitirilmesi en güzeli olur.
Maillerin, protestolarin cokta fazla etki edecegini sanmiyorum.
Yapimcilar, kendileri icin en profitable olan yolu seciyorlar.
Yinede herseyin gönlümüzce olmasini dilerim.
Selamlar - Demi77 bye
mesele dizinin erken bitmesi değil...mesele dizinin planlandığı süreden önce bitmesi..yukarlarda bazı arkadaşlar bitme muhabbetinden sıkıldıklarını,bitmesi gerekirsa bitmesi gerektiğini,hatta bir üye biteceğine inanmadığını falan filan yazmıış..eğer başlangıçta bu dizi için 45 bölümde yani bir sezonda bitecek dendiyse tüm planların ve senaryonun o kadar bölüme yayılarak hazırlandığını düşünürüm..nitekim senaryo baştan benim için şu son iki bölüme kadar gayet güzel ve doyurucu ilerliyordu..ama şu son iki bölüm büyük ihtimal bitme kararının ardından hazırlanan bölümler olsa gerek bana eski güzelliği yaşatmıyor ne yazıkki.geçen bölüme eleştirimi yazmıştım..bu bölüm benim için dahada hayalkırıklığı yarattı..özellik fransa sahneleri..tabiki fransada marsilyada çekilmedi ama hiç bir şekildede o havayı yansıtmadı..çok yapay geldi...heleki ali'nin gökten düşmüş gibi orhan'ın karşısına çıkma sahnesinde deliye döndüm..insanın bir uçağa bindiği gösterilir ,fransada bir taksiye bin elinde adres ara..eliyle koymuş gibi buldu..göktewn düştü..yada ışınlandı..ayrıca sahneden sahneye atlamalar.acele acele çekilmiş gibi..yani bu neye benziyor..zaman daraldı senaryoyuda değiştiremiyoruz..bazı sahneleri çekmeyelim 30.cu bölüme kadar bitirelim.yani bizim dizi keyfimizin içine ediliyor böylece..yani hiç olmazsa madem bitecek..öyle güzel hazırlayınki arkasından unutulmaz güzel bir diziydi diyelim.....
sorfangirls
12-03-08, 19:18
takvım gazetesınden nılgun hanımda yazısında yer vermıs bıze sanırım durumu en ıyı anlayan ve dıle getırende o oldu burdan tesekkurlerımızı sunuyorum :img-wink:
bıtmeyecegıne ınanmamakta ısrar eden bazı arkadaslara rastladım sanırım bu yazıdan sonra boyle bır tereddutlerı kalmaz resmı acıklama gıbı bır yazı olmus. heralde son bolumude ızlemedıler kı senaryoda kı anı degısımın farkında da degıller.
bu olay hepımızın tadını oylesıne kacırdıkı suan burda bolum yorumları yapmak varken neler konusuyoruz. o yuzden destek veren arkadaslar bıraz daha gayret edelım ve maıllerımıze devam edelım. dızının bıtecegıne ınanmayan ve bıtmesını ıstemeyen arkadaslarda acılan grupta belıtılen adreslere bır zahmet onlarda maıl atsınlar destek versınler. aksı taktıde burda zaten bozuk olan moralımızı kımsenın daha da bozmaya hakkı yok.
Ne yazacağımı bilmiyorum. Kimse 70 bölüm dizi istemiyor ama 30 bölümdede bu kadar dağınık nasıl toplanır bilemem.
Son bölüm alacakaranlık kuşağı gibiydi. Işık hızıyla ceryan etti olaylar. Vaktinden evvel biteceği için hikayeyi iyice hızlandırdılar. Keşke Haziranda bitsede bizde Bıçak Sırtını tadı damağımızda kalan ama edebiyle biten diziler kervanına katsak.
Daha evvel birçok dizinin kaderi seyircisinin baskısıyla değişti. Ben maillerin işe yarayacağını düşünüyorum. Dizinin evvelce planlanan hız ve rotada keyile ilerleyip keyifle izleyeceğimiz bir sonla bitmesini istiyorum. Bunuda Erol Avcı dan talep ettim.
O kadar yüksek profilli bir seyirci kitlesi yakaladılarki Bıçak Sırtıyla onları küstürmeseler iyi olur.Yabancı diziler dışında hiç dizi seyretmeyenler bile bu diziyi seyrediyorlardı.
İnşallah tepkiler işe yarar. Bekleyip göreceğiz. Şu TMC her dizisine iyi başlayıp sonunda çuvallıyor. Bunuda mahvetmezler umarım.
Merhabalar herkese..Geçen hafta Ayfer aracılığı ile gelen haber üzerine yazıcak birşey bulmakta zorlandım..
Hala da zorlanıyorum..Üstüne adam gibi attığımız maillere karşılık yazarların tepkileri beni sadece üzüyor.Bari seyirci emeğine saygı duyulsa..
Bu konu hakkında şu ana kadar hiç yorum yapmadım.Sadece bizlere mail atmamız konusunda verilen adresler aracılığı ile üstüme düşeni gerçekleştirdim.
Bu kadar insanın emeğine karşılık hala "biticekse bitsin "tarzında cümleler görmek üzmekten çok kızgınlığıma yol açmaya başlıyor..
Sanırım kimse kendini doğru ifade edememiş.Hiç kimse dizinin uzayıp insanı bayıcak kadar uzamasını istemiyor.Bizlerin endişesi dizinin bitmesi değil,dizinin içindeki olayların adam akıllı çözülmeden sona erdirilmesi..
Felaket tellallığı yapmak istemem ama böyle giderse ana karakterlerimizden birinin ölümü ile sonuçalacaktır dizi..Hafımıza muhteşem oyuncuların bir araya geldiği dizi olarak kazınması gereken Bs;farkını itip sıradan bir dizi haline gelecektir..
İşte bu yüzden bitmesini istemiyoruz..Sorun tadında bırakılması değil.30 bölümde biterse tadında mı kalıcak?Bunun cevabını sizler de bizler de çok iyi biliyoruz..
Destek olmuyorsanız lütfen köstek de olmayın arkadaşlar...:img-yes: Bu bir isyandan çok bir ricadır..:img-yes:
Ha gerekirse istemeyen okumasın tarzında o hiç sevmediğim cümleyi kurmaktan da çekinmem :icon_whis
---------------------------
Gelelim bölüm yorumuma;
Tüm bunların ışığında adam akıllı,kafamı vererek izliyemedim..Aksine beynim bu bölümü her ayrıntısına kadar incelemesin diye emirler yağdırıyordu..Sıkışıp kalmış bir şekilde izlediğim bölümün yorumu ne derece sağlıklı olur bilmem.
Gene de birkaç şey söylemek gerekirse;
-Bir kere senaryoya bir hızlılık gelmiş..Hani şu bazı arkadaşlarımızın sıkmadan bitmesi için istekte bulunduğu o saçma sapan hızlılık..Olaylar mantık hatalarının diz boyu olduğu bir şekilde ilerledi bölüm boyunca.
Kim neredeydii?Ne söyledi?Nereye geldi?
Hepsi ışık hızı gibi geçti..
10 yılını hapiste geçirmiş birinin..Daha önce kendi çapında bir marangoz olduğunu düşünürsek..Nasıl oldu da tek bir Fransızca sözcük bilmeden kısa bir zamanda ulaştı o eve..
Bari sokaktaki çırpınışları falan gösterilseydi.Ama olmaz..:img-pilot Neden?
Erol Amca'mız öyle istedi :img-tomat Birkaç aklı selim de bu dizinin saati yarım saat önce olamaz biz o saatte Arka Sokakların eski bölümünü özet olarak değil,yeniden vermek ister gibi yayınlıyoruz dediği için..
Pardon..Ali'nin suçu yokmuş :icon_whis
-Buna rağmen bölümün en can alıcı kısmı Nisan'ın eski kıyafetleri,videoları Ali'ye göstermesi..Şimdi Murat kaçırılmış olmasaydı Nisan bunları yapar mıydı diyip bir Nisan destanı yazmayacağım :img-hyste Onun yerine iyi düşünüp taktir etmek istiyorum..
Nisan Ali'ye verebilceği en güzel hediyelerden birini verdi..Oğlunun büyüdüğünü izlemeyen bir babanın içindeki hasreti az da olsa giderdi..
Ama o malum hızlılık bu sahneye de hakimdi..Tam kendimi Ali'nin o havasına ve Nejat'ın muhteşem oyun gücüne bırakmıştım ki(hele de arkada o ezgiler :sad53: )sahne kesildi..
Nedeni: BKZ=Yukarda belirttim :img-pilot
-Dizinin başından beri hem suçlu hem sempatik bulduğum karakterlerden biri de Selim Reşat olmuştu.Ama ne yazık ki sempatimin bir anda antipatiye dönüşmesi geç olmadı..Selim Reşat Bey o evden kovduğu oğlunu torun hatrına ele vermemek için neler neler yaptı?
Gel de bu durumda Harun'u destekleme !!!
-Hazır Harun demişken..O arkadaş da kaleyi her yerden fethetmeyi düşünüyor.Ev,İş ve Serra..
Serra hanım kızımız da pek bir saf..Onun için asla üzülmüyorum.Bir ara zavallı buluyordum ama şimdi herşey müstahak ona ...
Bu kadar hızlı geçen bir bölümden bu kadar çok şey çıkarmış olmamı bile başarı olarak görüyorum :)
Artık bundan sonra ne olur izleyip göreceğiz..Tek dileğim ismine yaraşır bir şekilde bitmesi ama buna da dış güçler izin vermeyecek gibi duruyor.
O yere göğe sığdıramadıkları,üzerinden ne paralar kazanıp isim yaptıkları oyuncuları da rüyalarında görür sevgili TMC ve Kanald..
Yapacakları herhangi bir açıklamayı da dinlemeyi düşünmüyorum.Seyircinin gönlünü almanın yolunu düşünsenler..Bencillikten uzak bir şekilde..
Yoksa???
-Geçiniz :img-banne
sorfangirls
12-03-08, 21:18
her ne olursa olsun yorumunu gormek cok guzel Özge :img-wink:
arkadaslar nılgun hanıma yazısı ıcın tesekkur etmek ısteyenler ıcın maıl adresı nkucukoren@takvim.com.tr
gamlibaykusss
12-03-08, 21:33
Rana hanımla görüştüm ve hala resmi bir açıklamanın gelmediğini söyledi , lütfen son şanslarımızı da deneyelim bu çağrı sadece bu oyunculara hak ettikleri muammelenin yapılmasını isteyenlere, çünkü en büyük haksızlık onlaradır bence bu durumda hepsi hayatlarından fedakarlık yapıp bu projeye odaklanmştı, uzaklardan, ailelerindne ayrı kalmak pahasına geldiler
ve bize eşi olmayan bir oyunculuk sundular ve tabiki yönetmenimiz...
banu@tmc.com.tr
aynen benimde artık h,ç yorum yapmak gelmiyor içimden. her şeyin tadı tuzu kaçtı.
madem böyle bir final olacaktı keşke kimseye söylemeselerdi.
sorfangirls
13-03-08, 16:50
vallahı bolum ozetını okumadım bıle hıc aklıma gelmedı :icon_sorr
az once hem kanalı hem tmc yı aradım. kanal hala aynı seyı soyleyıp duruyor dızımız sezon sonuna kadar devam edıcek henuz boyle bırsey soylenmedı bıze dıye. sonra baskı yapınca bıraz telımı ve adımı aldı hayret dedım gelısme var bu ıstegınızı kanal yetkılılerıne ıletıcez dedı. bız yaklasık 1 haftadır yıgınla ıstek yapıyoruz zaten dedım. kanal yonetımı ve tmc sı gorusup karara baglıycaklar dedı.
ama tmc uyuzu daha farklı konustu halkla ılıskılerden rana hanıma aktardılar oda tabı yerınde yok sekreterı cıktı sanırım. ılk once 30. bolumde bıtıcek kesın karar dedı. ne dedım tepem attı ne zaman aldınız bu kadar 1 haftadır gosterılen bunca tepkıyı neden dıkkate almıyorsunuz dıye. sonra bayan topu kanala atmasınmı kanalı arayın onlara soyleyın onların elınde olan bırsey demesınmı. allam kuplere bındım kanalı az once aradım oda sıze atıyor topu dedım. sahaya cıkıp futbol macı oynamıyoruz burda nedır bu dedım cok sınırlendım. bayan ısın kanal da bıttıgını soyledı.
uff napıcagımı sasırdım hem kesın dıyolar hem deıl dıyolar ne dengesızler ya :icon_sorr
arkadaşlar belliki kanald de, tmc de kararları çoktan vermişler.o kadar maili görmezden gelip dizimizi 30 bölümde bitirme kararı almışlar.bence artık geri kalan beş bölümün tadını çıkarmaktan başka yapacak birşeyimiz kalmadı.benim mail atmaktan ifahım kesildi gerçekten:sad53:.
Bıçak Sırtı ilk çıktığında dedim ki TMC klasiği olucak başka bir yapım daha geliyor.İşi gerçekten oyunculuk olan insanların,güçlü aktör ve aktristlerin yer aldığı,setin aynı zamanda acemi bir oyuncu için okul niteliği taşıyacağı, yönetmeninden senaristine kostümünden ışıkçısına kadar çok değerli isimlerin yer aldığı,sinema tadında haftalık bir dizi keyfi yaşattığı için KanalD ve TMC'yi gönülden tebrik etmiştim.Halkımızın büyük çoğunluğunun maddi imkansızlıklar nedeniyle tek eğlence kaynağı olan televizyonda böylesi bir kaliteli yapımı izlemesinin çok sevindirici bir durum diye düşünmüştüm.Dedim ki kendi kendime sonunda televizyonda izlenilesi yapımlar oluyor.Gözümüz,gönlümüz,kulağımız şenlensin.
İşte bu kadar umutlarla bağlandığım ve severek izlediğim dizimizin planlanan süreden erken bitirilme kararıyla elinden oyuncağı alınmış çocuğa döndüm. Arkadaşlarımın forum sayfasında yaptıkları çırpınışlara bende eşlik ettim.Mailler gönderdim.Tepkimi dile getirdim.
Benim asıl korktuğum bu adaletsiz çarkın içinde sevdiğimiz aktör ve aktristlerin işlerinden soğumaları.Örneğin bir Fikret Kuşkan,bir Nejat İşler bir Mehmet Günsür bu isimleri her zaman ekranlarımızda izleyemiyoruz. Umutlarla, heyecanlarla bir işe baş koyuyorlar.Uzun ve yorucu bir çalışma temposunda mesai harcıyorlar.Tüm kamera önü ve arkasındaki çalışan ekiple beraber alınteri döküyorlar.Aile yaşamlarından fedakarlık yapıyorlar.Sonrasında tüm bu emekler bir kalemde gözardı ediliyor.İş bitti yapı paydos deniliyor anbiyane tabirle.Sonrasında bu insanlara deniliyor ki sizi neden ekranda göremiyoruz??Çok özledik sizleri???
Siz böylesi bir ortamda ne beklersiniz??Bu camiaya küsmez misiniz?İçerlemez misiniz?Ne olur bu ülkede gerçek sanata ve sanatçılara destek olalım.Bu insanların yanında arkasında olalım.Bu. değerli isimleri küstürmeyelim.O kadar üzgünüm ki aklıma ilk gelenleri yazdım.Çok üzgünüm diyecek o kadar çok söz var ki................................................ ...............ama düğüm düğüm boğazım
gamlibaykusss
13-03-08, 21:20
Tüm çabalarınıza teşekkürler,
TMC ve Kanaldan gelen tepkilerden görüyoruzki hala bir düşünme sürecindeler işte bu yüzden biraz daha sabredelim arkadaşlar bu dizi için yapabileceğimiz , o oyunculara,değerli yönetmene, bizlere saygılarına verebileceğimiz tek karşılık maalesef bu:
bizeyazin@kanald.com.tr
rana@idiletisim.com.tr
banu@tmc.com.tr
KANALD: 0 212 478 00 88
TMC: 0 212 2889260
civik mantar
13-03-08, 21:52
Sevgili Batuhan,
Dizide canlandırdığın çok akıllı, düşünceli, sempatik Murat karakteriyle herkesin gönlünde bir yer edindin kendine. Öncelikle tebrikler ve seni bundan sonra başka projelerde de görmek isteriz.
Dizinin tek sezon oynaması bence doğru bir karardı. Böylece İkinci Bahar, Hırsız-Polis gibi kaliteli, hep iyi hatırlanan, senaryosu cıvımamış bir dizi olarak kalacaktı. Hep ¨keşke devam etseydi¨ diyeceğimiz bir dizi olacaktı. Duydum ki dizi beklenenden de erken bitiyormuş. Buna üzüldüm. Ben daha izleyecek 10-15 bölüm daha olduğuna sevinirken 5 bölüm sonra dizinin bitecek olmasına üzüldüm. Buradan birşeyler yapabilir miyim bilmiyorum ama rica ediyorum diziyi planlandığı gibi sezon sonunda bitirin. Öyle bir bitirin ki kimse unutamasın o finali. Bıçak Sırtı gibi Türkiye'nin en kaliteli dizisine bu yakışır. Bitirmeye çok kararlıysanız da erken bitirmek uğruna televizyonlarımızı işgal eden abuk sabuk diğer dizilere benzeyen bölümler yapmayın lütfen...
Bu diziyi Hirsiz Polis ekibi yapmiyor mu ? Hirsiz Polis için de haftalarca bitecek dediler, herkesi mobilize ettiler, bitmedigi gibi ikinci sezonu dahi oldu.. Umarim dilediginiz gibi devam eder, önünüzde Hirsiz Polis örnegi de var.
civik mantar
14-03-08, 03:48
Bu diziyi Hirsiz Polis ekibi yapmiyor mu ? Hirsiz Polis için de haftalarca bitecek dediler, herkesi mobilize ettiler, bitmedigi gibi ikinci sezonu dahi oldu.. Umarim dilediginiz gibi devam eder, önünüzde Hirsiz Polis örnegi de var.
aslında tam ikinci sezon sayılmaz 1.5 sezon oynadı... aynı ekip yapıyor ama Bıçak Sırtı TMC'nin en iyi işi bence. erken bitirmezler, bitirmemeliler...
aslında benim aklıma daha başka bişi gelmişti şimdi dile getirme fırsatı buldum,bıçak sırtı belki başka kanalda devam edemez mi ne biliim Atv daha önce erol avcının iş yaptığı kanallardan biri ya da show Trt bile olabilir.... yeter ki devam etsin ...
gamlibaykusss
15-03-08, 11:39
"Bıçak Sırtı isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir.Henüz sezon finali ile ilgili yayın akışı belli değildir."
yeni bölümün fotograflarda bu cevap gibi , umut dolu...
gamlibaykusss, aynı mail bana da geldi hem de 2 kere
kanala kaç defa mail attım ama hep aynı yanıtı yolladılar
zaten bu otomatik maillerden sıkıldım
tmc de aynısını yapıyo doğru düzgün bi cevap yazmıyolar:img-cool2
gamlibaykusss
15-03-08, 13:29
geçen hafta cevapları böyle değildi de , yani sanki hiç öyle bir durum yokmuş gibi bir cevap yazıyorlardı , şimdi son günlerde daha belli değil karar aşamasında anlamı çıkarılan bir şeylere yazıyorlar onu demek istedim , en azından tepkilerinde bir değişiklik ve bizim tepkimizin de farkındalar
civik mantar
15-03-08, 13:37
arkadaşlar konuyla alakasız bir haber okurken Fikret Kuşkan ve Nejat İşler'in Açık Radyo'da programa katıldıklarını okudum. Ne alaka diyeceksiniz, altında da fotoğraf vardı ve Nejat İşler'i iki numara saçla, Fikret Kuşkan'ı da sakal bırakmış görünce çok şaşırdım. Dizi karakterlerinde böylesine bir değişim olmasına izin verilmiyor diye biliyorum. Sanırım dizinin çekimleri bitmiş bile :(
resim için: http://www.ntvmsnbc.com/news/281999.jpg
sleepinsanity
15-03-08, 13:53
arkadaşlar konuyla alakasız bir haber okurken Fikret Kuşkan ve Nejat İşler'in Açık Radyo'da programa katıldıklarını okudum. Ne alaka diyeceksiniz, altında da fotoğraf vardı ve Nejat İşler'i iki numara saçla, Fikret Kuşkan'ı da sakal bırakmış görünce çok şaşırdım. Dizi karakterlerinde böylesine bir değişim olmasına izin verilmiyor diye biliyorum. Sanırım dizinin çekimleri bitmiş bile :(
resim için: http://www.ntvmsnbc.com/news/281999.jpg
Nejat İşler ve Fikret Kuşkan ilk defa katılmıyor Açık Radyo'ya. Geçen sene ve ondan önceki sene de ikisi beraber katılmışlardı destek programına, 3. seneleri yani bu sene. Bu fotoğraf geçen seneye ait. :img-wink:
KanalD'den gelen otomatik cevaplar da çok yanıltıcı bence. Önümüzdeki haftalarda oynacak tabiki, 30. bölüme kadar daha birkaç hafta var. Bu demek değil ki sezon finaline kadar devam edecek. Hala mail atmaya devam ediyoruz, umarım etkisini gösterir. Artık herşeyden geçtim, 30. bölümde bitirecekler ise de tadı damağımızda kalsın, saçmalıklar olmadan.
Yeni bölüm fotoğrafları çok güzel bu arada. :good: Pazartesi'yi gene iple çekiyorum.
Nejat İşler ve Fikret Kuşkan ilk defa katılmıyor Açık Radyo'ya. Geçen sene ve ondan önceki sene de ikisi beraber katılmışlardı destek programına. Bu fotoğraf geçen seneye ait. :img-wink:
KanalD'den gelen otomatik cevaplar da çok yanıltıcı bence. Önümüzdeki haftalarda oynacak tabiki, 30. bölüme kadar daha birkaç hafta var. Bu demek değil ki sezon finaline kadar devam edecek. Hala mail atmaya devam ediyoruz, umarım etkisini gösterir. Artık herşeyden geçtim, 30. bölümde bitirecekler ise de tadı damağımızda kalsın, saçmalıklar olmadan.
Yeni bölüm fotoğrafları çok güzel bu arada. :good: Pazartesi'yi gene iple çekiyorum.
ilk önce verdiğin haber için teşekkurler zaten ben de böyle düşünmüştüm,
sana katılıyorum karar değiştirmiş olabilirler de olmaya bilirler de,onun için biz mail yollamaya devam edelim,
yeni bölüm resimlerini gördüm pazartesiyi merakla bekliyorum:img-wink::img-wink:
,,,
Sanırım Pazartesi reytingleri belirleyici olacaktır devam edip etmeme konusunda. Bu kadar tepkiyi görmezden geleceklerini sanmıyorum .Eğer reytinglerde biraz iyileşme olursa yada en azından ilk üçün altına düşmezse kararlarını değiştirebilirler gibi geliyor bana.
Ama bir düşüş olursa 30 da bitirirler. Önümüzdeki bir iki haftanın reytingleri çok önemli ama bu konuda bizim yapacağımız bir şey yok. Senaristlere iş düşüyor . Geçen haftaki gibi ışık hızıyla ve baştan savma yaparlarsa bu bölümüde hiç şansı kalmaz.
Duygu dolu bir bölüm bu kadar mantık hatası ve aceleyle bu kadar mahvedilebilirdi. Ben genede oyunculuklardan çok keyif aldım ama erken bitirme kararı olmasa geçen bölüm çok daha güzel olabilirdi.
sorfangirls
15-03-08, 14:30
aynı maıl gecen hafta banada gelmıstı sureklı maılın ıcerıgını degıstırıp yolluyorlar ılk defa fınalle ılgılı bırsey yazması bendıe sasırtmıstı ama nafıle :icon_whis
bu arada aysu arkadasım acıklamayı yapmıs zaten suan 26. bolumu bıtırmıs olmaları lazım 27 gectıler daha 4 bolum cekıcekler o yuzden henuz hıc bırsey son bulmadı maıllere devam arkadaslar
sorfangirls
15-03-08, 15:07
vallahı agzım acık okudum gecce de kı haberı dilara hanım ne kadar guzel anlatmıs durumumuzu oyle agzına yuregıne saglık
Arkadaşlar Nejat İler'in tipindeki değişiklik olumsuz haber bence. raytingler de oratda ben devam etmeyceğini düşünüyorum ne yazık ki.
civik mantar
16-03-08, 02:46
Nejat İşler ve Fikret Kuşkan ilk defa katılmıyor Açık Radyo'ya. Geçen sene ve ondan önceki sene de ikisi beraber katılmışlardı destek programına, 3. seneleri yani bu sene. Bu fotoğraf geçen seneye ait. :img-wink:
güzel bir haber
ama gerçekten 27. bölümü çekiyorlarsa şu an ve bitirme kararı aldılarsa ona göre çekiyor olmalarından endişe ediyorum. böyle şom ağızlılık yapmaktan hoşlanmam ama cidden çok umudum yok benim... :(
sleepinsanity
16-03-08, 03:06
Bu geceki radyo programında Nejat İşler dizilerden konuşulurken -maalesef- BS için "bir ayımız kaldı" dedi. :icon_sorr
Gene de yılmadan gerekli yerlere şikayetlerimiz ve duygularımızı belirten mailler atmalıyız ve izleyeceğimiz her yeni bölümün tadını çıkarmalıyız sanırım. Destek olmalıyız.. Sonunda bir şey değişmese de...
Kanala kızıyorum evet herşeyin baş sorumlusu kanal ve saçma sapan politikaları ama sanırım TMC'ye daha çok kızıyorum. Maalesef tamamen değersiz bir yapım şirketi artık benim gözümde, ortaya çıkardığı kaliteli dizisine ne olursa olsun sonuna kadar sahip çıkmadığı, kestirip attığı için. Bir daha da hiçbir projesini izlemem.
gamlibaykusss
16-03-08, 07:59
Arkadaşlar Dilara Pekel'in dediklerine uyarsak amacımıza ulaşacak gibiyiz, hem kendisi de destek olacak, Erol Avcıya yazdığımız yazılardan birini kendisine ilettim, zevkle gereğini yapacağını söyledi.
Sanıyorum bu erken final olayı herkesi olumsuz etkiledi. Kimse artık yorumda yapmıyor. Tadını tuzunu kaçırdılar.Sanıyorum bu TMC nin kararı. Sessiz Fırtınayı da bitiriyorlar. Oysaki o dizi de hiç ilk 10 un altına düşmemişti.
Sanıyorum bu erken final olayı herkesi olumsuz etkiledi. Kimse artık yorumda yapmıyor. Tadını tuzunu kaçırdılar.Sanıyorum bu TMC nin kararı. Sessiz Fırtınayı da bitiriyorlar. Oysaki o dizi de hiç ilk 10 un altına düşmemişti.
Arkadaslar merhaba
Sızınde dızınızın bıtecegını ben cok daha onceden bılıyordum.
Maalesef ama cok uzgunum.Cunku bızım dızımızde bıtıyor SESSİZ FIRTINA
bITMESININ TEK SEBEBI TMC.Yapım artık bu sene butun dızılerıne erken stop dedı.
Ve reytınglerı bahane ederek cok para kaybettıgını ve bıtırme kararı aldıgını soyluyor.
Kanalın reytıng olaylarına pek nazar etmedıgınıde ayrıca abelırtıyorlar.
Ama bıtmesı gereken dızı ozellıkle BBG bıtmıyorda BS ve SF bıtıyor bende onu anlamadım.Herhalde bu dızıden kazandıgı para hepsının ustunde
Bız cok uzgunuz ve herseyın sucunu TMC yukluyoruz.Bır daha TMC yapım seyretmeyecegımıze soz verdık
Arkadaslar bir sourm olacak.
Bugünkü yeni bölüm EURO D ( KANAL D Avrupa ) `da normal olarak yayinlaniyor degilmi ???
Bir ara Pazar veriyorlardi ya ???
Sanirim simdi öyle bir uygulama yok ?
TR ayni anda veriyolar , dogrumu ???
Bir bilen aciklarsa cok sevinirim.
Sagolun-Selamlar bye
Demi77 evet canım bildiğim kadar ile bizimle aynı saatte yayınlanacak avrupadada ama pazar akşamları tekrar veriyorlar euro d'De
son 1 ayımız kaldı biliyorsunuz bu harun bey olmasa yetişirdi ama o olunca böümler çok hızlı ilerliycek offf yaa :icon_sorr
yaaa ben dizinin biteceğini yeni duydum ve çok üzüldümmm:(( acaba devam etme ihtimali yok mu? bu arada nisanın çocuğu oluyormuş sorun orhandaymış..bunu bilmek de rahatlattı beni..nisan çok fedakar bir kadın ve aliyle de çok yakışıyorlar birbirlerine..:happy0064
ya uf iyice tadı kaçtı.Hiç yorum yapasım gelmiyo.TMC den nefret ediorum:(Bu nası bişeydir anlamadım ki.Verilen adreslere kanala TMC ye onlarca mail attım.Tanıdıklara fln da söledim mail atsınlar die.Gerçi değişeceğini pek sanmıyorum ama:sad53:Of nası bitirirler dizimizi
Genellikle reytingi bahane ederek diziyi bitirmek isteyen kanal olur ama burada
dizinin yapımcısı reytingi bahane ediyormuş söylendiğine göre. benim bildiiğim bazen yapımcı ile kanal arasında reyting anlaşması yapılıyor, reyting oranına göre kanalın diziye ödeyeceği rakam belirleniyor. acaba tmc böyle bir anlaşma yaptı da aldığı para maliyeti mi karşılamıyor. malum bu dizide üç oyuncuya ödenen para diğer bir dizideki tüm oyuncu kadrosuna bedel.
tmc herhalde bundan sonra bu kadar ünlü oyuncuyu birarada oynatmaz.
Ay inanmiyorum... buraya ilk defa ugruyorum ve ne ögreniyim, dizi bitiyo!
Ne kadar üzüldüm anlatamam:img-cray::img-cray::img-cray:
Cok yazik olcak coook, muhtesem bi dizi..., diziyi birak, oyuncular bikere cok
basarili, mükemmeller..reytinglermi kötüymüs????? Yoksa neden bitiyo??
Su anda diziyi izliyorumda, merak ettigim bisii var, sormak istedim, bilen varsa..
gecen bölümlerde Nisan dememismiydi "benim bozuk olan", simdi o mu öyle
biliyo, yoksa Orhani korumak icin mi öyle dedi?? kIsIr olan Orhanmis, öyle
tahmin ediyodum zaten...
eh valla Nisanla Ali evleniyo mutlu sona az kaldı
bi tek olanları Murata anlatmak kalacak
nisanın elbisesi cok güzel
sanırım en sonunda orhanı tutuklayacaklar
evet başlıkta kimseler yok raytinglerkötü gelicek sanırım :icon_sorr
herşey hızlı ilerliyor ali-nisan evlendi.murata söylemek kaldı geriye.böyle hızlandıracaz herşeyi yaptıklarına göre onunda problem olacaağını sanmıyorum ben :icon_sorr
neyse yorum yapmakta gelmiyor içimden güneş-ali sahnelerine bayıldım yalnız onu söylemeden geçemiycem :img-icecr
serencebeyli
18-03-08, 02:15
zaten hersey ortaya cikti. konuyu nasil ilerletirler die dusunuyorum. . bazen konu uzasin die yapilan yeni olaylar diziyi seyredilmez kilabiliyor. bence tadinda bitmesi en iyisi..
Günaydın,
Aslında bu sayfaya yorum yazmamanın en mantıklı karar olduğunu düşünüyorum hatta dün gece içim içimi yiye yiye yeni bölümü de seyretmedim.
İlk röportaj aklıma geliyor Fikret Bey'in Nejat İşler'in heyecanı!
Yok bir daha onları aynı projede göremeyeceğimi bilmek çok acı! Bu dizinin yapımcısına, yayımcısına prim vermek istemiyorum.
Bundan sonra da kesinlikle TMC dizisi izlemem ve izlettirmem.
Herkese iyi günler.
Bu sezon en bekledigim ve tek izledigim dizimin bitmesi cok uzucu bir olay benim için :icon_sorr her ne kadar vakitsizlikten artik bu basliga yazamasamda hep begenerek izliyorum BS'i .. Turk kanallarindan nefret ediyorum artik. Seyirciye saygi, dizi çekmek için verilen emege saygi 0.
Ne diyelim, bu dolaplari çevirerek daha fazla kar etmeye çalisiyorsunuz, insallah o kazandiginiz paralarin içinde bogulursunuz :img-beee:
Dizinin yakinda bitecegini bilerek izlemek kotu bir duygu, o yuzden mantik hatalarini, gariplikleri gormezden gelip izliyorum ve sadece pozitif yanlarina bakiyorum dizinin .. Dunku Ali & Nisan sahneleri gibi mesela :img-in_lo hepsi ayri bir keyifti benim için, yuzumde hep bir gulumseme belirdi izlerken.
Herkesin sonunda su kisirlik olayini ogrenmesi de cok iyi oldu ayrica, fragmani izleyememistim bu yuzden bolumde olan hersey benim icin cok sasirticiydi =)
Yanliz Murat'a nasil açiklicaklar bu durumu ? Ya da açiklicaklar mi ?..
Içimden pek birsey yazmak geliyor, buyuk bir merak ve uzuntuyle pazartesi'yi bekliyorum sadece :icon_sorr
Konular tükendiği halde çekiştire çekiştire 30 bölüm bile uzatabiliyorlar.
Hemde en yüksek reytingli diziler bunlar. Bıçak Sırtıda en az 6 bölüm daha uzatılabilir hiçte tadı kaçmaz. Oyuncuları ve çekimleri yeter.
Tabiki konuyu çok hızlandırdılar ama ben dünkü bölümü genede bayılarak seyrettim. Orhanla Aliyi. En çokta Nisan ve Alinin o mutlu ve muzip çocuklar gibi halini. Alinin niye Nisanı sevdiğini anlatışını. Güneşin Mehmeti tersyüz edişini.