Tüm Versiyonu Göster : Kemal Uzun

sinemacıkız
16-05-06, 20:35
gümüş dizisinin yönetmeni bence en başarılı yönetmen

pembiş
27-05-06, 10:24
bencede cok basarılı bir yönetmen...en canalıcı sahneleri yakalamayı biliyo..
diziyi izlerken işte yönetmen diyorummm.valla her sahneyi özenerek en iyisini cekiyo....

:img-kiss:

dizibarca
15-06-06, 11:55
gümüş dizisi eger bu kadar başarılı ise bunda yönetmen faktörü var demektir. bence son 3 yıl da yapılan dizilerin içinde ilk 5 giren gümüş dizisinin yönetmeni KEMAL UZUN ülkenin sayılı yönetmenlerinden

gümüs_merve
15-06-06, 14:59
tabii eger GÜmÜs dizisi basariliysa bunda yönetmeninn payyi vardir çünkü diziyi o yönetiyor ve çok güzel yönetiyor basarilarini tebrik ederim harika yönetmen KEMAL UZUN

AYGÜZELI
23-07-06, 11:52
valla ben bu sayfayi yeni fark ettim bizim yönetmenimiz icin sayfa varmista ben nasil görmemisim.

KEMAL UZUN

yönetmenlerin sahi ilk kez cevirmis oldugu bir diziyi seyrediyorum ve genc yönetmenimizi kutluyorum böyle basarilar sergiledigi ve bizlere seyretirdigi icin,artik tüm yapacagi calismalari meraklan bekleyip izleyici olarakta takipcisi olacagim bu kesin ama halen dizimizi yönetiyo umarim dizimiz bir kac sezon daha uzarda bizde ne zevklen bu kadroyu set arkasi calisanlari ve usta yönetmenimizi seyrederiz.:img-grin2

kırşehirli
09-08-06, 23:08
bende yeni farkettim sayfayı gümüş dizsinin yönetmeni en iyi yönetmen en başarılı yönetmen inşallah dizimiz uzun süre bu yönetmenle gider çok güzel bölümler çekiyorlar

ebru_kıvançkolik
10-08-06, 11:27
bence çok ama çok başarılı bir yönetmen gümüşün bu kadar tutmasında payı çok büyük...Yönetmenimizi ve dizinin hazırlanmasında emeği geçen set ekibini kutluyorum bize bu kadar güzel bir dizi izlettikleri için...

esengül
14-10-06, 13:11
Geçeb sezon kadar aşk dolu sahneleri göremiyoruz bu sahneleri çok güzel yansıtan yönetmenimiz nerde jeneriğe yeni ismleri ekleyi dedik kırmadınız kaç sezondur aynı jenerik artık değiştirseniz jeneriği başarılar dileriz.

SNT
19-02-07, 14:30
Bu sayfayı yeni keşfetmiş bulunuyorum.Kendimi ROBİNSON CURUSO gibi hissettim:img-wink: Neyse fazla cıvımayayım,83 bölümdür diziyi zevkle izliyoruz. dizide yaşanan her duyguyu oyuncularla birlikte yönetmen olarak bize muhteşem yansıtmanızı tebrik ediyorum.Çok fazla teknikten anlamasamda,görsellik ve netlik beni çok etkiler.Bazı dizilerde konu güzel olsa bile soğuk bir hava yansıtılıyor çekimlerde.Işıkta,görüntüde tam kavramını bilmiyorum ama bir soğukluk var.Yani seyrederken bir dizi olduğunun hep farkındasınızdır.Sizi içine çekemez dizi.Ama Gümüş'ün çekimlerinde insan kendini kaptırıyor ve buda diziye sıcaklık katıyor.İlk önce bunun için yönetmenimize ve tüm ekibe teşekkür etmek gerekir.BROVA,TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER...

Ayrıca yeniden dizimizde sizleri görmek çok güzeldi.Böyle hayırlı bir işte görmek daha da güzeldi.Keşke o sahnelerde sesinizi de duyabilseydik ama ne yapalım,başka zamana artık...:img-yes:

rihanna
24-03-07, 18:46
Gerçek Adı : Kemal Uzun
Doğum Tarihi : 18 Temmuz 1959
Doğum Yeri : Belirtilmemiş
Eğitimi : lisanslı

ecr
21-07-07, 20:49
Kemal Uzun bir dönem Gümüş dizisini yönetmişti..Şimdilerde ise Genco dizisini yönetmektedir..Muhteşem bir yönetmen..Bence buradaki yerini daha önce hazırlamalıydık..Hele Genco'daki yönetmenliği süperdi..:img-yes:

:::Tugce:::
26-07-07, 02:52
anti parantez sanırım habamam sınıfında da oynamıştı.
bir serisinde.
çok beğeniyorum.kndiisini.
iyi bir yönetmen

burcu_esmer
27-07-07, 21:27
ben gümüş dizsinin setinde tanıorumm çok ii ve çok başarılı spr diziler ve buna inanın elinden gelenin en iisini yapıoo

bahçeli filiz
09-04-08, 21:37
Sevgili Kemal UZUN a bikaç sözüm var. Kemal benim çoooook eski arkadaşımdır, eski ama eskimeyen bi arkadaş, geçenlerde aklıma geldi, e artık teknoloji ileri dağ dağa kavuşmuyor, nette arkadaş arkadaşa kavuşuyor, tek dileğim bu mesajı binlerce mesaf arasından okuyup ve tabi hatırlayabilirse diyeceğim ama benim tanıdığım Kemal unutmamıştır, ben onun CAMEL sigarasını bile unutmadım :img-wink:, bana cevap yazması.
Seni özlemişim be arkadaşım