Tüm Versiyonu Göster : Milyonluk Bebek (Million Dollar Baby)
esma-selim 11-02-05, 16:02 Clint Eastwood'un Mystic River'dan sonra çektiği 2 Altın Küre sahibi 7 dalda Oscar'a aday muhteşem film. Henüz Türkiye'de vizyona girmedi ama DVD'de izledim. Harika bir film,yola bokstan çıkarak insan ilişkileri üzerinde insanı uzun uzun düşündürüyor.
Oyuncular:Clint Eastwood,Hillary Swank,Morgan Freeman
aman allahııım!!! tartışmasız son zamanlarda izlediğim açık ara EN İYİ FİLM...yazarken tüylerim hala diken diken inanırmısınız?? ağlamamak için kendimi nası da zor tuttum film boyunca!!! muhteşem bi film...clint eastwood we morgan freeman her zamanki gibi olağanüstüydüler...hilary swank'ı açıkçası daha önce hiç duymamıştım amaaa bu filmdeki performansı nedir öyle!!! gerçekten inanılmaz....insanı çokl derinden etkileyen bi film...walla hala etkisindeyim...tek diyebileceğim kesinlikle izlenmesi gereken bi film olduğu...kaçırmayın!!!
esma-selim 16-02-05, 14:45 aman allahııım!!! tartışmasız son zamanlarda izlediğim açık ara EN İYİ FİLM...yazarken tüylerim hala diken diken inanırmısınız?? ağlamamak için kendimi nası da zor tuttum film boyunca!!! muhteşem bi film...clint eastwood we morgan freeman her zamanki gibi olağanüstüydüler...hilary swank'ı açıkçası daha önce hiç duymamıştım amaaa bu filmdeki performansı nedir öyle!!! gerçekten inanılmaz....insanı çokl derinden etkileyen bi film...walla hala etkisindeyim...tek diyebileceğim kesinlikle izlenmesi gereken bi film olduğu...kaçırmayın!!!
sevgili spikey şimdi anladın mı neden daha vizyona bile girmemiş bir filme başlık açtığımı?!! :D :wink: açıkçası mystic river'ı sevmemiştim o yüzden clint eastwood'dan daha sıkıcı bir film bekliyordum fakat izlediğimde resmen şok geçirdim!! inanılmaz bir film,hele de frankie ile maggie arasındaki o baba-kız ilişkisinin çok üstüne çıkan sevgi inanılmaz ama beni en çok sonu etkiledi remen ağladım!! Clint eastwood "bu bir boks filmi değil" demişti. bence de değil çünkü filmde anlatılmak istenen çok daha farklı ama en sinir olduğum şey hilary swank'in canlandırdığı maggie'nin ailesi oldu!!!
güzel bir filmdi.her ne kadar boks ön plana çıksada ötanaziyi çok güzel ele almışlar.
bence boks orda sadece bir sembol olarak kullanılmıs..ön plana cıkan kesinlikle boks değildi
sinemacikiz 14-08-05, 14:05 Bence çok güzel bir filmdi ve kesinlikle Oscarı hakkıyla aldı.
iki gün önce televizyonda izledim çok müthiş bir filmdi.başları biraz durgun olsada sonlara doğru ağlamamak için zor tutuyorsunuz kendinizi ama şunuda söylemek isterim en iyi yönetmen ödülünü martin scorse alsaydı daha iyi olurdu ama diğer ödülleri hakkıyla aldığına inanıyorum
black--mamba-- 26-02-06, 13:55 ben hayatımda bu kadar kaliteli bir yapım görmedim arkadaş!! :happy0064 film olağanüstüydü! :butch: :img-clapp :img-clapp o ldığı dört oskarı sapına kdr hak etmiş!bu kadar kaliteli yapımlar 5 yılda bir falan yapılıyo bence :img-clapp
cok ılgınc bı seneryosu vardı sahsen ben fılmı ızlerken klasık bı boks fılmı oldugunu dusunmustum fılmın sonunda kız sampıyon olacaktı ve fılm bıtecektı dıye!!!!! acamedininde bu kadar kılasık bır fılme nasıl en ıyı fılm oscarı verdıgı anlayamıyordum ama fılmın sonuna dogru fılm oyle bır degıstıkı agzım acık kaldı izleyiciyi beklentılerının uzerıne cıkaran bı fılm zaten oyuncu kadrosundan bellı ne kadar ıyı bır fılm oldugu
çok acıklı bitti
bir kez daha acaba ötenazi yasal olmalı mı dedirtti bana
clint eastwood ve hillary swank in oyunculukları takdire şayandı
clint easrwoodun rahiple yaptığı diyaloglar hatırımda
emek verilen bir iş
emeklerinin karşılığını da oscar töreninde ve gişede aldılar sanırım
ama bir daha izler miyim tabi ki hayır!
çünkü böyle hazin bir hayat hikayesini tekrar izlemeyi güçsüz kalbim kaldıramaz!
TuĞç€ K€R€mcem 16-06-06, 11:07 valla şu ana kadar izlediğim en müthiş bir film di ama sonu çok kötüydü yaa:img-elvis
cok guzel bir filmdi yaa gercekten bende ayni arkadasimizin dusundugu gibi kiz son yarisi kazanak hedefine ulasacak ve bitecek diye dusunmusdum ama yanilttilar gercekten sonu cok aci ama super bitti diye dusunuyorum...
o film baslarken valaha ben hicde oyle bir son beklemiyordum!!
süper filmdi ya sonuna çok üzülmüştüm :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
bustedspii 04-09-06, 19:53 Süper bir film..sonunda cok üzüldüm bende..hüzünü son damlasına kadar yaşattılar içimde..4 Oscardan fazlasını bile haketti bence..herkes izlemeli bu filmi..
hellokitty 11-12-06, 17:50 film tahmin edilenin dışındaydı
normalde şurda şu olur burda bu olur diye tahmin edebilrdik ama bu filmde imkansız hiç beklemediğiniz şeyler biranda gerçekleşiyor
farklı güzel bi yapım:img-yes:
hattori ha 22-12-06, 20:59 çok ama gerçekten çok sevdiğim ve etkilendiğim, şaşrtıcı filmlerden. sonunda gözlerim dolmuştu.
movie_monster 09-02-07, 20:48 boksörleri konu alan filmlerde genelde tema azim olur.bu filmdede şaşırtıcı bi azim ve kararlılık hikayesi var.bence hillary swank bu tür rolleri başarıyla oynuyo.daha önce boys dont crys da zor bi rolün altından kalkmıştı ve tıpkı bu filmde olduğu gibi oscarı kapmıştı.bu tür filmleri sevenler için bulunmaz fırsat.
güzel bir filmdi final sahnesi çok vurucuydu.
beğenemedim bu filmi ya neyini bu kadar abarttılar anlamadım,klasik amerikan filmi....
4 oscarli muhtesem kadrolu harika senaryolu süper bi film..
evde DVDsi var zaman buldukca izliyorum, gercekten cok gzl =))
özelikle hilary swank cok cok ama cok basarili cnm ya..
_yorumsuz_ 21-12-07, 22:21 Mükemmel bir film. Aldığı tüm oscarları sonuna kadar haketti bence. Hilary Swanka diyecek söz yok çok iyi bir oyuncu. Clint Eastwood çok iyi oynadı filmde, filmi çok iyi yönetti ve güzel bir müzik yaptı.
Clint Eastwood ve Hillary Swank olurda film güzel olmazmi benim cok begendim bi film MDB cogunuzunda dedigi gibi tüm oscarlar sonuna kadar hak edilerek alinmis
|