Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Lafı ağzımdan almışsın çok yaşa..:img-wink: Şeyda neden zavallı olsun ki, zavallı olan birini kullanarak kendini bir başkasına ispat etmeye çalışan Rüzgardır..
Ben artık İsmet ve Peyamiyi görmek istiyoooooorum!!!!!
Sen çok yaşa :happy0064 , aynı düşüncee olmamıza sevindim:img-wink:
Ben de İsmet ve Sayhan'ın ebeveynliğini izlemek istiyorum, Dila çok iyi bir senaryo malzemesi aslında bize güzel şeyler izletebilirler ama ŞAdan'a odaklanmayı tercih ediyorlar maalesef:sad53:
Nemide'nin anneanneliğini göremedik hiç Dila'ya, bugün Cihan hayalet gibi göründü. Ben de artık Peyami'yi daha çok izlemek istiyorum, Peyami BEHde en sevdiğim karakterlerden biri benim. Ya şiir okutsalar ona, yeniden yazmaya başlasa, belki bir dergi işi filan olur, Rikkat'e güzel sözler söylese... Sadece ŞEyda ile Rüzgar eve geldiğinde görünen biri olmasa...
dalyana ne oldukine
Güzellik salonuna gidip Şadan'ın talimatıyla epilasyon aletini bozacaktı,ama kendi ensesinin yanmasına neden oldu..Füsun Dalyan'ın üzerinde epilasyon aletinin denemesini yapıyordu..Dalyan'da çaktırmadan aleti bozmaya çalışıyordu..Aletin sıcaklık derecesini açtı bozayım diye, sonuç olarakta ensesinin yakmasına neden oldu:img-hyste ..
Ena, çok güzel yazmışsın elinde sağlık, uzun olduğu için alıntılamayacağım, sana katılıyorum.
zarpandit34 18-06-07, 16:57 Karşılıksız sevmenin faturası ağırdır. farklı düşünmenin faturası, fikirlerini ifade etmenin faturası, canını yakanlara tavrını koymanın faturası.... Hepsi, hepsi ağırdır bu hayatta.
Bu hayatta faturası ağır olmayan tek şey bir insanun duygularıyla oynamaktır, bir insanın kişiliğini hiçe saymaktır, aldatmaktır, aldatıp zeytinyağı gibi üste çıkmaktır... İşte bu yüzden ki sonunda Misket ve Rüzgar kavuşursa, Rüzgar Misket'e kavuşup mutlu olursa kapkara bir mürekkep lekesi olarak kalacaktır bu dizinin tarihinde benim için. Ve biliyorum, öyle de olacak. Bir kez daha göreceğiz ki Rüzgar'ın bu yaptıkları ona mutluluk olarak geri dönecek. O Rüzgar ki yüzlerce filmin kötü adamının toplamından daha kötüdür artık benim için. Onlar bir insanı öldürürler belki, zarar verirler ya da... Ama Rüzgar bir insanın kişiliğini hiçe sayıyor, bir insanla oynuyor. Hem de düşmanı değil bu, onu hiç hak etmediği halde çok seven biri...
Hayatta faturası ağır olmayan bir insanı aldatmak ve sonra da üste çıkmaktır. Bu yüzden de eninde sonunda Şadan aile içinde itibarını geri kazanacak. Bu da bir lekedir... Yaptıklarının bedelini hiçbir zaman ödemeyecek. Sıcacık sarmalanacak ailesi tarafından yeniden...
Evet maalesef öyle.Ama ben böyle insanların vicdani bir fatura ödeyeceklerine inanıyorum yada inanmayı tercih ediyorum diyelim gerçek hayatta.Buna inanmazsam yaşayamam çünkü..
Belki Şadanın ödeyeceği yada Rüzgarın ödeyeceği vicdani fatura Şeydanın yada Füsunun ödedikleri üstelikte hiç hakketmedikleri halde başkaları tarafından zorla ödetilen bu faturanın yanına bile yaklaşamayacaklar belki...Ama yinede en azından bir dizide bile olsa bedel ödeyeceklerine inanıyorum.Ve umuyorum.
EFTALYAGUL26 18-06-07, 16:58 düriyenin sözü bi kez daha geçti bugun ama gelecege benzemezz.füsun dalyan a ensendekı kılar uzamış onları kısaltayım da düriye köye gittiginde seni begensın dedi.ee hep dalyan mı gidecek köy ee düriyee geriii dönsünnnnn:icon_sorr
sally e acilen bi sevgili gerek yoksa pembeyle uğraşmaktan onlarıda evlendirmeyecek.pembeninde yolda başına gelmeyen kalmadı.çanta kırk parçaya bölündü o halde atayım demedi,içindekıler dökülmüştü nasılsaaa:img-hyste
Hoş geldin Eftalyagul...:happy0064 evet ortağın yok ortlarda...???
Çok iyi niyetlisin o yüzden başından verdiler diziyi...:happy0064
Bugün yüzümü güldüren ama biraz da olayları abartan Pembe'yi düşünüyorum şimdi...Sally kafasını karıştırdı...İşaretlerde işaretler dedi durdu..:img-hyste Pembe'nin çantasını Sally'nin çantasına sıkıştırdı...Yolda yürürken düştü ama dediğim gibi abartılıydı düşmesi...Sonunda oldu bu iş Abdül'de askere gitmeseydi iyi olacaktı ...:)
EFTALYAGUL26 18-06-07, 17:03 Hoş geldin Eftalyagul...:happy0064 evet ortağın yok ortlarda...???
Çok iyi niyetlisin o yüzden başından verdiler diziyi...:happy0064
Bugün yüzümü güldüren ama biraz da olayları abartan Pembe'yi düşünüyorum şimdi...Sally kafasını karıştırdı...İşaretlerde işaretler dedi durdu..:img-hyste Pembe'nin çantasını Sally'nin çantasına sıkıştırdı...Yolda yürürken düştü ama dediğim gibi abartılıydı düşmesi...Sonunda oldu bu iş Abdül'de askere gitmeseydi iyi olacaktı ...:)
hoşbuldukkkk:happy0064
sally işaretlere dikkat deyince eski bölümlerde bi olay geldi aklıma.peyamı herşeyi tahmin edıyordu da ermiş dediler ya ,hatta bu yüzden karakolluk olmuştu.bütün tahminleri çıkıyordu,ama olan biten sadece tesadüflerdi.bugün pembenın başına gelenlerde onlar işte,kötü olacak diye düşündü pembe ve başına geldi olumsuzluklar.iyi düşünmek gerek ki iyi olsun herşeyın sonuuu,bi kere olumsuz düşünmeye başlayınca olumsuzluklar peşini bırakmıyor böyle pembedeki gibi:img-hyste abdül asker e gitti ama kısa sürelıgıne,artık yaz tatili dönüşü ya evlenmış olurlar yada dügün hazırlıkları yapılıyorken başlar:happy0064
Ya nerdeydi bugün ufaklıklar...Dila,Mert,Zeynep ve en küçükleri olan Ceylann:img-hyste Bizlere özletmesinler onları...Dila ile Ceylan atışsın,bütün aile eski günlerdeki gibi bir araya gelip sohbet etsinler,çocuklar oyun oynasın:img-yes:gençler kendi aralarında sohbet etsin,gençler yine eskiden olduğu gibi büyüklerden ayrı sofrada yemek yesinler,şarkı söylesinler yine......Ben artık küçüklerin beraber büyüyüşlerine tanık olmak istiyorum..Hep birlikte parka gidip oynamalarını istiyorum...Çok mu şey istiyorum?
EFTALYAGUL26 18-06-07, 17:11 Ya nerdeydi bugün ufaklıklar...Dila,Mert,Zeynep ve en küçükleri olan Ceylann:img-hyste Bizlere özletmesinler onları...Dila ile Ceylan atışsın,bütün aile eski günlerdeki gibi bir araya gelip sohbet etsinler,çocuklar oyun oynasın:img-yes:gençler kendi aralarında sohbet etsin,gençler yine eskiden olduğu gibi büyüklerden ayrı sofrada yemek yesinler,şarkı söylesinler yine......Ben artık küçüklerin beraber büyüyüşlerine tanık olmak istiyorum..Hep birlikte parka gidip oynamalarını istiyorum...Çok mu şey istiyorum?
kanal 1 de saat 1 de verdikleri bölümde vardı bunların coğu bugün.hepberaber sofraya oturdular kalabalıkkkk ne güzell:img-hyste bütün aile nemidede toplandı,epeydir ihmal edıyorlar nemideyi çocukları buaralar.herkes kendı halınde oysa nemide çok yalnız kaldıııı:icon_sorr
Evet maalesef öyle.Ama ben böyle insanların vicdani bir fatura ödeyeceklerine inanıyorum yada inanmayı tercih ediyorum diyelim gerçek hayatta.Buna inanmazsam yaşayamam çünkü..
Belki Şadanın ödeyeceği yada Rüzgarın ödeyeceği vicdani fatura Şeydanın yada Füsunun ödedikleri üstelikte hiç hakketmedikleri halde başkaları tarafından zorla ödetilen bu faturanın yanına bile yaklaşamayacaklar belki...Ama yinede en azından bir dizide bile olsa bedel ödeyeceklerine inanıyorum.Ve umuyorum.
Umalım elbet..Hep birlikte umalım..Hiç vazgeçmmeyelim ummaktan ve umuttan hatta...
Ama;
Hangi vicdan? Rüzgar'ın bir damla vicdanı olsa bunu yapar mıydı Şeyda'ya? Bir damla vicdanı ve insan sevgisi olsa Şeyda veya bir başkası, bir insanı yok sayar mıydı? Bir zamanlar bir vicdanı vardı Rüzgar'ın, hepimiz biliyoruz, bir zamanlar insanlara insan oldukları için dğer verirdi Rüzgar. Hayattaki tek derdi "galibiyet" değildi. Aşkta galibiyet, sevdiğini elde etme, elde edemezse kıskançlıktan delirtme, sinirlendirme gibi şeyler değildi derdi. Mutlu olmak istiyordu. Sadece aşkıyla değil, ailesiyle ve arkadaşlarıyla da... Ne oldu? Misket'e duyduğu "büyük(!!)" aşk mı yaktı içindeki bütün insanı duyguları? Yoksa Misket'e kavuşamamaktan, onu elde edememekten duyduğu öfke mi? İçindeki tüm güzel duyguları yakan ateş miskete kavuşunca sönecek ve vicdan yeniden mi ortaya çıkacak? O zaman da mutluluğun serinliğinden o sızlayışları duymayacaktır gibi geliyor bana...
Şadan'da biraz vicdan olsa bunları yapar mı? Vicdanı geçtim, içinde bir parça güzellik olsa 30 yıllık karısına bunları yapar mı? Hem de en masumane şeylerin ardına sığınarak. Küçücük ve her şeyden habersiz bir çocuğu kullanarak Dalyan'ı insanlıktan çıkmaya ikna etmeye çalışır mı? Onun vicdanı nasıl yeniden çıkar ki ortaya? Füsun'u mahvettikten sonra onun perişan haline baktığında mı? Şadan'ın o zaman duyacağı tke his büyüklüğün göstergesi saydığı bir acıma olacaktır. Acıdığı için büyük olduğunu sanacaktır. Karşısındakinin muhtaç halde olmasından büyüklük çıkaran biri çünkü şimdilerde sadece... Ve bunu düzeltecek ne olabilir bilmiyorum...
Ya nerdeydi bugün ufaklıklar...Dila,Mert,Zeynep ve en küçükleri olan Ceylann:img-hyste Bizlere özletmesinler onları...Dila ile Ceylan atışsın,bütün aile eski günlerdeki gibi bir araya gelip sohbet etsinler,çocuklar oyun oynasın:img-yes:gençler kendi aralarında sohbet etsin,gençler yine eskiden olduğu gibi büyüklerden ayrı sofrada yemek yesinler,şarkı söylesinler yine......Ben artık küçüklerin beraber büyüyüşlerine tanık olmak istiyorum..Hep birlikte parka gidip oynamalarını istiyorum...Çok mu şey istiyorum?
Hayır Saadet'im çok şey istemiyorsun aksine doğru olan şeyleri istiyorsun ben de bu isteklerine altına bir imza atıyorum...Dila ,Zeynep ve Mert'i en kısa sürede ekranlarda görmek istiyoruz...Hem ben üçünü bir arada görmek istiyorum...Üçü bir araya gelsin oyun oynasınlar canım....
Rüzgar Şeyda ve Misket arasında gidip geleceğine birazda kardeşleri ile ilgilensin...Bu sezon hiç göremedik öyle bir sahne maalesef....Cihan'ın ne zaman bir arkadaşı olacak...???Ceylan her gün çıksın o çıkınca ben gerçekten mutlu oluyorum...:happy0064 Sally de bol bol çıksın hatta kendine bir kısmet bulsun artık istiyorum..:happy0064
Ben de yeter artık bir son verin diyorum...:happy0064
Bizim isteklerimiz bitmez sevgili senaristler...:happy0064
merhaba arkadaşalr diiz haftaiçi 16.20de veriliyo değil mi bne okulda olduğum için saati değişitrdiklerinden izleyemiyordum şimid tatile girdik izleyebiliyoruz sonunda şükür ya şeydaya gıcık oluyom anlamadım rüzgar niye evlendi onla o öyle hemn kabullnenecek bi çocuk değil ceyaln dediğinz kimin çocuğu?of ne çok şeyd değişmiş sevgili dizi dostları sizden istediğim bir şey var geçen bölümde misket fincan halanın ona yazdığı mektubu okumuştu çok hoşuja gitti onun sizde mp3 yada normal düz yazısı var koyarmıısnız
kanal 1 de saat 1 de verdikleri bölümde vardı bunların coğu bugün.hepberaber sofraya oturdular kalabalıkkkk ne güzell:img-hyste bütün aile nemidede toplandı,epeydir ihmal edıyorlar nemideyi çocukları buaralar.herkes kendı halınde oysa nemide çok yalnız kaldıııı:icon_sorr
Evet haklısın Nemide anneyi çok ihmal ediyorlar bu aralar...Tamam herkes kendi derdinde ama annelerinide unutmasınlar...Miskette çalışıyor,artık Fincan halada yok şimdi hepten yalnız kaldı ...Bari Sadık amcayla ara sıra bir araya gelip sohbet etsinler...Asıl şimdi birbirlerine ihtiyaçları var öyle değil mi?
beni ancak dila-ceylan sahneleri kurtarır bir de buna sadık ali,zeynep ve mert'i eklersek.ceylan'ın sınavını çok merak ediyorum,ne yaptı acaba?kesin eğlenceli yani ceylanca:img-hyste birşeyler olmuştur.lütfen bu konuyu atlamasınlar,dört gözle bekliycem:img-pilot
EFTALYAGUL26 18-06-07, 17:20 Evet haklısın Nemide anneyi çok ihmal ediyorlar bu aralar...Tamam herkes kendi derdinde ama annelerinide unutmasınlar...Miskette çalışıyor,artık Fincan halada yok şimdi hepten yalnız kaldı ...Bari Sadık amcayla ara sıra bir araya gelip sohbet etsinler...Asıl şimdi birbirlerine ihtiyaçları var öyle değil mi?
evett hemde çokk ihtiyacı var.sadece güçlü durmaya çalışyor nemıde anne.şadan mecbur kalmasa gitmeyecek ya evi barkı yok,bi annesı kol kanat gerıyor diye gidiyor.rikkat arasıra uğruyor ama uğradıgındada şadanla didişiyorlar süreklı.ismetler diloşla meşgul onlar tümden ihmal ettiler.ben diyorum ya sadık alı nemıdedeee kalsınnn:img-pilot yalıkavaga gitsinler tatil yapsınlarrr,pürneşee gibi komuşlarlaa vakit geçirsinlerr.
merhaba arkadaşalr diiz haftaiçi 16.20de veriliyo değil mi bne okulda olduğum için saati değişitrdiklerinden izleyemiyordum şimid tatile girdik izleyebiliyoruz sonunda şükür ya şeydaya gıcık oluyom anlamadım rüzgar niye evlendi onla o öyle hemn kabullnenecek bi çocuk değil ceyaln dediğinz kimin çocuğu?of ne çok şeyd değişmiş sevgili dizi dostları sizden istediğim bir şey var geçen bölümde misket fincan halanın ona yazdığı mektubu okumuştu çok hoşuja gitti onun sizde mp3 yada normal düz yazısı var koyarmıısnız
Ceylan 19-20 yaşlarında küçük bir çocuk..:img-hyste Biraz çatlakta onun için çocuk dedim..:img-hyste Yani çocukla çocuk olan bir tip.:img-yes: .Ve dizimizin neşe kaynaklarından birisi.:happy0064 ..Şadan'ın zengin olmasına vesile olan eski ortağı Mümtaz beyin biricik şımarık kızı Ceylan:img-hyste ..
EFTALYAGUL26 18-06-07, 17:25 Ceylan 19-20 yaşlarında küçük bir çocuk..:img-hyste Biraz çatlakta onun için çocuk dedim..:img-hyste Yani çocukla çocuk olan bir tip.:img-yes: .Ve dizimizin neşe kaynaklarından birisi.:happy0064 ..Şadan'ın zengin olmasına vesile olan eski ortağı Mümtaz beyin biricik şımarık kızı Ceylan:img-hyste ..
evet bizimmm evin delisi ceylan:img-hyste bendekı resimde saçları yolunan ceylancık işteeee.saçlarını yolanda ismetle sayhan ın kızları diloş:happy0064
hayalci007 18-06-07, 17:26 Güzellik salonuna gidip Şadan'ın talimatıyla epilasyon aletini bozacaktı,ama kendi ensesinin yanmasına neden oldu..Füsun Dalyan'ın üzerinde epilasyon aletinin denemesini yapıyordu..Dalyan'da çaktırmadan aleti bozmaya çalışıyordu..Aletin sıcaklık derecesini açtı bozayım diye, sonuç olarakta ensesinin yakmasına neden oldu:img-hyste ..
:img-pilot ensesi yanacağına ağzı yansaymış daha iyi olurmuş :img-hyste
evett hemde çokk ihtiyacı var.sadece güçlü durmaya çalışyor nemıde anne.şadan mecbur kalmasa gitmeyecek ya evi barkı yok,bi annesı kol kanat gerıyor diye gidiyor.rikkat arasıra uğruyor ama uğradıgındada şadanla didişiyorlar süreklı.ismetler diloşla meşgul onlar tümden ihmal ettiler.ben diyorum ya sadık alı nemıdedeee kalsınnn:img-pilot yalıkavaga gitsinler tatil yapsınlarrr,pürneşee gibi komuşlarlaa vakit geçirsinlerr.
pürneşe'yi anman ne güzel olmuş:happy0064yalıkavak günleri geldi aklıma:img-wink: keşke gelse,şu sıralar ne de iyi olurdu.bence de ihmal edildi nemide.sadık ali konusunda haklısın,birbirlerine arkadaş olurlardı,dertleşirlerdi.belki gelecek sezon olabilir dediğin
Evet bencede işleri düşmese Nemide anneye uğramayacaklar nerdeyse..Şadan desen senin yazdığın gibi mecburiyetten orda,Rüzgar desen Misket'i görme bahanesiyle gidiyor sadece,Rikkat abisine laf sokuşturmak için uğruyor diğerleride gitmiyor zaten...Artık Nemide annemle, Sadık amcama destek olun aile fertleri...Onları bugünlerinde yanlız bırakmayın...
hayalci007 18-06-07, 17:32 evet bizimmm evin delisi ceylan:img-hyste bendekı resimde saçları yolunan ceylancık işteeee.saçlarını yolanda ismetle sayhan ın kızları diloş:happy0064
ceylan çok orjinal bir tip Türkçe yi doğru kullanamasada hareketleriyle sevdiriyor kendisini bu arada seli çok iyi ceylan taklidi yapmıyor mu sizcede:icon_whis
pürneşe'yi anman ne güzel olmuş:happy0064yalıkavak günleri geldi aklıma:img-wink: keşke gelse,şu sıralar ne de iyi olurdu.bence de ihmal edildi nemide.sadık ali konusunda haklısın,birbirlerine arkadaş olurlardı,dertleşirlerdi.belki gelecek sezon olabilir dediğin
Purneşe'nin en çok gelmesini isteyenlerden bir taneside benim....:happy0064 Halada çok istiyorum gelmesini..Nasıl renk katacak diziye gelirse...Nemide ve Sadık Ali'nin Yalıkavağa gitmesini isterdim...Çünkü ikiside çok yoruldu ve çok üzüldüler...Dinlenmeye ve tatil yapmaya ihtiyaçları var....Onlar gitmişken bütün ailede gitse ne güzel olurdu...Üzmesinler Nemide annemi ve Sadık Ali amcamı...
hayalci007 18-06-07, 17:35 Evet bencede işleri düşmese Nemide anneye uğramayacaklar nerdeyse..Şadan desen senin yazdığın gibi mecburiyetten orda,Rüzgar desen Misket'i görme bahanesiyle gidiyor sadece,Rikkat abisine laf sokuşturmak için uğruyor diğerleride gitmiyor zaten...Artık Nemide annemle, Sadık amcama destek olun aile fertleri...Onları bugünlerinde yanlız bırakmayın...
sabahki özette sayhan çok kötü bağırdı sadık dedeme gerçekten büyüklerimize karşı sesimizi ayarlamalıyız iyiki diloş (küçük fincan) vardıda barışdırdı dedesiyle babasını :happy0064
hayalci007 18-06-07, 17:38 Purneşe'nin en çok gelmesini isteyenlerden bir taneside benim....:happy0064 Halada çok istiyorum gelmesini..Nasıl renk katacak diziye gelirse...Nemide ve Sadık Ali'nin Yalıkavağa gitmesini isterdim...Çünkü ikiside çok yoruldu ve çok üzüldüler...Dinlenmeye ve tatil yapmaya ihtiyaçları var....Onlar gitmişken bütün ailede gitse ne güzel olurdu...Üzmesinler Nemide annemi ve Sadık Ali amcamı...
yalıkavakda yaşananlar çok güzeldi ismi bile insana ferah ve huzur veriyor yeniden gitmeliler kesinlikle
Karşılıksız sevmenin faturası ağırdır. farklı düşünmenin faturası, fikirlerini ifade etmenin faturası, canını yakanlara tavrını koymanın faturası.... Hepsi, hepsi ağırdır bu hayatta.
Bu hayatta faturası ağır olmayan tek şey bir insanun duygularıyla oynamaktır, bir insanın kişiliğini hiçe saymaktır, aldatmaktır, aldatıp zeytinyağı gibi üste çıkmaktır... İşte bu yüzden ki sonunda Misket ve Rüzgar kavuşursa, Rüzgar Misket'e kavuşup mutlu olursa kapkara bir mürekkep lekesi olarak kalacaktır bu dizinin tarihinde benim için. Ve biliyorum, öyle de olacak. Bir kez daha göreceğiz ki Rüzgar'ın bu yaptıkları ona mutluluk olarak geri dönecek. O Rüzgar ki yüzlerce filmin kötü adamının toplamından daha kötüdür artık benim için. Onlar bir insanı öldürürler belki, zarar verirler ya da... Ama Rüzgar bir insanın kişiliğini hiçe sayıyor, bir insanla oynuyor. Hem de düşmanı değil bu, onu hiç hak etmediği halde çok seven biri...
Hayatta faturası ağır olmayan bir insanı aldatmak ve sonra da üste çıkmaktır. Bu yüzden de eninde sonunda Şadan aile içinde itibarını geri kazanacak. Bu da bir lekedir... Yaptıklarının bedelini hiçbir zaman ödemeyecek. Sıcacık sarmalanacak ailesi tarafından yeniden...
Hayatta faturası ağır olmayan birilerinin kendi hırsları yüzünde, gençlerin geleceğinin önüne binlerce set çekmesidir. Bununla ödüllendirilecek olan.... Burası alakasız bölümle, diziyle ama o kadar da olur mu bir mesajda?
özellikle rüzgar konusunda duygularıma tercuman oldun ena. o yüzendir bir süredir diyorum ki rüzgar ne şeydayı ne de misketi hakediyor. bundan sonra rüzgar ve şadanın itibarlarını nasıl toparlayacaklar bilemiyorum. ne uğruna yaptılar bunları bilmiyorum ama dizinin 2 önemli karakterine zarar vererek diziye de zarar verdiklerinin farkındadırlar umarım.
bugün rüzgar ve şadan saçmalıyor, dün rikkat saçmalıyordu. rikkatin yaptıkları henüz üzerinden silinmiş değil, yapışmış durumda. belki herkes değil ama hala rikkati yaptıklarından dolayı içine sindiremeyen- affedemeyen çok izleyici var. ve biri de benim, ki rikkati çok severdim. rüzgar ve şadan da aynen öyle olacak. ama bir farkla. şadan da rikkat gibi eski itibarını zor toparlayacak ama rüzgar kolay toplarlayacak. çünkü bir çok kişi şöyle düşünüyor."şeyda, misket ve rüzgar arasında bir kara kedi. o yüzden rüzgarın şeydaya yaptığı her şey hakkı". maalesef öyle düşünenler var. o yüzden de miksetle kavuşması birçok kişi için ve de senaristler için yeterli olacak. sonunda rüzgar şeydadan özür dileyecek ve misketine kavuşacak. peki kuru bir özür yetecek mi rüzgar için? benim açımdan hayır....
Bu bağlamda Şadan'ın kendisini aklaması da çok kolay aslında Sihir.
Bugüne tek Misket-Rüzgar ilişkisine bir şekilde taraf olmamış, karışmamış nadir karakterlerdendir Şadan. O yüzden Rüzgar ve Misket kavuştuğunda düğünlerini üstlenmesi, ne bileyim onların bir araya gelmesine bir şekilde yardım ve katkı sağlaması da aynı grup seyirci tarafından affını sağlayabilir rahatlıkla...
Neticede nasıl ki Rüzgar'ın Şeyda'ya yaptıkları Şeyda'nın istenmemesi ve Rüzgar'In Misket'e duyduğu aşkla meşrulaştırılabiliyorsa Şadan'ın yaptıkları da Füsun'un evlilik sırasındaki halleriyle ve Mert'i Şadan'a göstermemesi ile meşrulaştırılabilir kolayca. Mantık aynı mantık çünkü... Birini meşrulaştırıp diğerine ise tam tersi bir tavır sergilemek ise mantık hatası... BENCE....
Bu bağlamda Şadan'ın kendisini aklaması da çok kolay aslında Sihir.
Bugüne tek Misket-Rüzgar ilişkisine bir şekilde taraf olmamış, karışmamış nadir karakterlerdendir Şadan. O yüzden Rüzgar ve Misket kavuştuğunda düğünlerini üstlenmesi, ne bileyim onların bir araya gelmesine bir şekilde yardım ve katkı sağlaması da aynı grup seyirci tarafından affını sağlayabilir rahatlıkla...
Neticede nasıl ki Rüzgar'ın Şeyda'ya yaptıkları Şeyda'nın istenmemesi ve Rüzgar'In Misket'e duyduğu aşkla meşrulaştırılabiliyorsa Şadan'ın yaptıkları da Füsun'un evlilik sırasındaki halleriyle ve Mert'i Şadan'a göstermemesi ile meşrulaştırılabilir kolayca. Mantık aynı mantık çünkü... Birini meşrulaştırıp diğerine ise tam tersi bir tavır sergilemek ise mantık hatası... BENCE....
tabii eğer senaristler çevik hareketlerle bu yola başvuracaklarsa şadan da aklanır. ama bu herkes için geçerli olmasa gerek. şimdi bir gerçek vardır ki, bizler , hepimiz, BEH'i farklı sebeplerden izliyoruz. bazılarımız ortak bir noktada buluşuyor. olayları değerlendirmemiz de bu sebeplere bağlı oluyor. o yüzden; ben şadan ne iyilikler yaparsa yapsın onun bu hallerini asla unutmayacağım.
rüzgar misketle kavuşursa ve ben kazara sevinirsem bile, rüzgarın şeydaya yaptıklarını asla unutmayacağım.
rikkat pişmanlığını açıkca ortaya koysa bile, miskete yaptıklarını asla unutmayacağım.
ama unutmamak ve affetmemek farklı şeyler.
bir karakteri de yapmış olduğu bir ya da birkaç olayla değerlendirmek de yanlıştır. herkesin yararlanabileceği bir pişmanlık yasası vardır hayatta. ama bu yasadan yararlanırken, bir daha aynı suçu işlememiş olması gerekir. eğer işlerse daha uzun bir cezaya çarptırılır. bu ceza yine biz izleyiciler tarafında verilmektedir. (elimizden ne geliyorsa)
karakterler ne kadar da kötü şeyler yapıyorlarsa yapsınlar, hayatlarının bir yerlerinde iyi insan örneği de ortaya koymuşlardır. tek tek saymaya gerek yok. benim inancıma göre, insanların yaptıkları iyilikler, yaptıkları kötülüklerinin önüne geçmez. ama yaptıkları kötülükler de iyiliklerinin önüne geçmez. insanın yaptığı hatalar ve kötülükler bir ömür boyu karşısına dikilmemeli tabii ama yaptığı iyilikler de bir ömür boyu onun bonusu olmamalı. her olay kendi çemberi içinde, kendi şartlarında değerlendirilir.
diyeceğim, şadan ne yaparsa yapsın, şu sıralar füsuna yaptıkları ve firuze olayı sırasında yaptıkaları asla unutmamalı. ve BEH'İn demirbaşlarından biridir diye de aklanmaması gerekir.
ama sanrıım senin söylediğin gibi olacak, bir gün hepsi aklanacak.
zarpandit34 18-06-07, 18:57 Umalım elbet..Hep birlikte umalım..Hiç vazgeçmmeyelim ummaktan ve umuttan hatta...
Ama;
Hangi vicdan? Rüzgar'ın bir damla vicdanı olsa bunu yapar mıydı Şeyda'ya? Bir damla vicdanı ve insan sevgisi olsa Şeyda veya bir başkası, bir insanı yok sayar mıydı? Bir zamanlar bir vicdanı vardı Rüzgar'ın, hepimiz biliyoruz, bir zamanlar insanlara insan oldukları için dğer verirdi Rüzgar. Hayattaki tek derdi "galibiyet" değildi. Aşkta galibiyet, sevdiğini elde etme, elde edemezse kıskançlıktan delirtme, sinirlendirme gibi şeyler değildi derdi. Mutlu olmak istiyordu. Sadece aşkıyla değil, ailesiyle ve arkadaşlarıyla da... Ne oldu? Misket'e duyduğu "büyük(!!)" aşk mı yaktı içindeki bütün insanı duyguları? Yoksa Misket'e kavuşamamaktan, onu elde edememekten duyduğu öfke mi? İçindeki tüm güzel duyguları yakan ateş miskete kavuşunca sönecek ve vicdan yeniden mi ortaya çıkacak? O zaman da mutluluğun serinliğinden o sızlayışları duymayacaktır gibi geliyor bana...
Şadan'da biraz vicdan olsa bunları yapar mı? Vicdanı geçtim, içinde bir parça güzellik olsa 30 yıllık karısına bunları yapar mı? Hem de en masumane şeylerin ardına sığınarak. Küçücük ve her şeyden habersiz bir çocuğu kullanarak Dalyan'ı insanlıktan çıkmaya ikna etmeye çalışır mı? Onun vicdanı nasıl yeniden çıkar ki ortaya? Füsun'u mahvettikten sonra onun perişan haline baktığında mı? Şadan'ın o zaman duyacağı tke his büyüklüğün göstergesi saydığı bir acıma olacaktır. Acıdığı için büyük olduğunu sanacaktır. Karşısındakinin muhtaç halde olmasından büyüklük çıkaran biri çünkü şimdilerde sadece... Ve bunu düzeltecek ne olabilir bilmiyorum...
Vicdan meselesine katılıyorum.Vicdanı olmayan biri nasıl vicdan azabı çekebilir ki? Bu doğru..Ancak başka birşeyden bahsedeceğim, Şuna takıldım ben..Bence Rüzgarın amacı başta, galibiyet değildi.Bu şuanda inatlaşmalar yüzünden bir çeşit mutluluk yarışı-"sensiz de olur,yaşarım" gibi birtakım inatlaşmalar ve yarışmalar yüzünden oluştu.Bu rekabet bu his, şu anda Miskette de var, laf sokmalar, "bende ayaktayım" durumu.
Rüzgar başından beri Misketin kendisi kadar savaşmasını istedi.Çünkü hakikaten bu konuda annesini dahi karşısına alarak ve her sorunda tek başına mücadele ederek sorunları aşmaya çalışmıştı.Misketten bu konuda hiçbir karşılık göremedi.Şimdi bunun acısını kendisi gibi "verici" olan birinden yani Şeyda'dan alıyor bu konuda tabiki çok haksız..Ancak Misketle olan inatlaşmasında Rüzgara hakveriyorum ben.
sevimli.girl 18-06-07, 19:28 ben baştan beri rüzgarla misketin ayrılmasında rikkatten çok misketin payının olduğunu düşünüyorum. rüzgar çok mücadele etti, hasta oldu, annesini sildi, teyzesinde kaldı ve sırf bunları misketle beraber olabilmek için yaptı. ama misket rikkati karşısına almaya gücü yetmedi, istemedi, korktu. sonunda da bir daha beraber olmamak üzere rüzgardan ayrıldı. çünkü rüzgara yüzüğü vermek istediğinde rüzgar ona bir daha geri dönüşü olmadığını söyledi. bende rüzgarın ani bir kararla evlenmesini ve başkasını kıskandırmak için birini kullanmasını doğru bulmuyorum. ama rüzgarda miskete başkaları ne derse desin seven insanın hiçbirşeyi göze almayacağını ispatlamak istedi. şimdi erken verdiği ve yanlış verdiği kararın belkide pişmanlığını duyuyor ama o da geç olduğunun farkında.
Ben güzellik salonuna ne zaman müşteri gelecek diye çok merak ediyorum!!Epilasyon aletinide aldılar ee neyi bekliyorlar?Hep aile fertlerinden birilerimi gelecek?Ne zaman para kazanacaklar?İşleri nasıl ilertecekler?Çok merak ediyorum ne zaman bir müşteri gelecek?Şeyda'nın sürekli gelip nispet yapmasından sıkıldım.....:img-yes:
En acilinden müşteri gelsin güzellik salonuna...:img-help:
Bence Rüzgarın amacı başta, galibiyet değildi.Bu şuanda inatlaşmalar yüzünden bir çeşit mutluluk yarışı-"sensiz de olur,yaşarım" gibi birtakım inatlaşmalar ve yarışmalar yüzünden oluştu.Bu rekabet bu his, şu anda Miskette de var, laf sokmalar, "bende ayaktayım" durumu..
bence rüzgarın miskete göstermek istediği, "sensiz de yaşarım" şeklinde birşey değildi. rüzgar, miskete bana göre tek bir şey ispatlamaya çalıştı. o da: "seven insan herşeyi göze alır, 2 kişi isteyince 3'üncü kişiye gerek yoktur, olur" şekşinde birşeydi. inatlaşma ve yarışma değil de, "ispat isteği" diyebilyorum ben buna. çünkü yarış için birden fazla kişi gereklidir. oysa rüzgar tekti. misket yarış halinde değildi.
Rüzgar başından beri Misketin kendisi kadar savaşmasını istedi.Çünkü hakikaten bu konuda annesini dahi karşısına alarak ve her sorunda tek başına mücadele ederek sorunları aşmaya çalışmıştı.Misketten bu konuda hiçbir karşılık göremedi.Şimdi bunun acısını kendisi gibi "verici" olan birinden yani Şeyda'dan alıyor bu konuda tabiki çok haksız..Ancak Misketle olan inatlaşmasında Rüzgara hakveriyorum ben.
misketin çaba göstermemesi konusunda misketin nedenlerini, rüzgarın annesini karşısına alması konusunda da rüzgarı anlayabiliyor ancak yöntemlerinin karşısındayım. misket, herşeye rağmen sevgisine sahip çıkmalıydı. bunu rikkati karşısına alarak yapmasına da gerek yoktu. rüzgarın da yöntemi bana göre yanlıştı. annesini silip atması rüzgarı gözümden düşüren ilk hareketti. misket ve rüzgar zıt yönlerde hep uçlarda hareket ettiler. oysa ikisinin de kullanması gereken çok önemli bir unsur vardı. ZAMAN...
Arkadaşlar merhaba.. Tatile girdiğimden beri daha sık izliyorum Bizim Evin Halleri'ni..ama izlemediğim sürece çok şey değişmiş... Fincan halaya çok üzüldüm mesela :( Şey soracaktım,Şadan ne yaptı Füsun'a..Ortada bi ihanet var galiba ama Füsun kafayı yediğine göre daha büyük şeyler olmuş...
Arkadaşlar merhaba.. Tatile girdiğimden beri daha sık izliyorum Bizim Evin Halleri'ni..ama izlemediğim sürece çok şey değişmiş... Fincan halaya çok üzüldüm mesela :( Şey soracaktım,Şadan ne yaptı Füsun'a..Ortada bi ihanet var galiba ama Füsun kafayı yediğine göre daha büyük şeyler olmuş...
Şadan Füsun'u aldattı arkadaşım...Tam olarak aldatma değildi ama yine de aldattı.Füsun öğrendi bunları ortalığı birbirine kattı....Şadan Füsun'u çok ezdi zamanında hiç beğenmiyordu onu...Füsun o sıralar çok saftı bu olaydan sonra gözü açıldı...Olaylar büyüdü...Hiç gerek yoktu bu kadar büyümsine olayların...
Ben güzellik salonuna ne zaman müşteri gelecek diye çok merak ediyorum!!Epilasyon aletinide aldılar ee neyi bekliyorlar?Hep aile fertlerinden birilerimi gelecek?Ne zaman para kazanacaklar?İşleri nasıl ilertecekler?Çok merak ediyorum ne zaman bir müşteri gelecek?Şeyda'nın sürekli gelip nispet yapmasından sıkıldım.....:img-yes:
En acilinden müşteri gelsin güzellik salonuna...:img-help:
noktasından virgülüne kadar katılıyorum sevgili müge:happy0064 ya en azından figüran olarak birkaç kişi gösterseler.ama ben yine de müşterilerin de diyaloglarının olmasını,eğlenceli,ilginç ya da komik olaylar yaşanmasını isterim doğrusu
Şadan Füsun'u aldattı arkadaşım...Tam olarak aldatma değildi ama yine de aldattı.Füsun öğrendi bunları ortalığı birbirine kattı....Şadan Füsun'u çok ezdi zamanında hiç beğenmiyordu onu...Füsun o sıralar çok saftı bu olaydan sonra gözü açıldı...Olaylar büyüdü...Hiç gerek yoktu bu kadar büyümsine olayların...
Cevapladığın için saol :) Ama biraz fazla abartı gibi değil mi..Gerçi olayların abartılmasında Füzun'un yavaş yavaş akli dengesini yitirmeye başlamasının etkisi var diyebiliriz bence..
Cevapladığın için saol :) Ama biraz fazla abartı gibi değil mi..Gerçi olayların abartılmasında Füzun'un yavaş yavaş akli dengesini yitirmeye başlamasının etkisi var diyebiliriz bence..
ikinci kez yazınca şaka yapmadığını anladım. :img-wink: füsun akli dengesini kaybetmiyor ki...bunu hangi davranışlarından anladım bilmiyorum ama füsun aynı füsun. sadece şu sıralar yaşadıklarından dolayı fazla agresif. ve her zamanki gibi, biraz patavatsız, biraz uçarı, biraz heyecanlı, biraz görgüsüz. ama akli dengesinin bozulduğuyla ilgili bir ipucu görmedim ben.
Bence bu olaylara neden olan Füsun'un akli dengesini yitirmeye başlaması değil; Füsun'un akli dengesini yitirmeye başlamasının nedeni (eğer başlamışsa, bence öyle bir durum da yok) bizzat bu olaylar.
Füsun'un üzüntüsü ve tepkisinin 30 yıllık eşi tarafından aldatılan her normal insanın vereceği tepki ile eşdeğer olduğunu düşünüyorum. (eş değil, eşdeğer.)
30 yıldır hiç şüphelenmeden güvendiği ve tüm sertliklerine rağmen sevdiği kocası tarafından aldatılan (üstelik ikinci kez) aldatılan bir kadından ne yapmasını bekliyordunuz ki? Üstelik karşısındaki adam hatasını kabullenmek yerine o kadını daha çok, daha beter, daha fazla ezmeye, yok etmeye çalışırken...
Ya yok hemen tepki vermeyin,akli dengesini yitirme saçma oldu şimdi bende düşününce anladım.. Müge'nin de dediği gibi gözü açıldı,tabi böyle bi olayın üzerine açılınca tepkileri farklı oldu...Şadan'ın yaptığının affedilir bi tarafı yok bence.. Füsun aldatıldı,güveni sarsıldı.. dediğiniz gibi 30 yıl,dile kolay.. Akli denge yitirme derken klinik bi vakadan bahsetmiyorum,yalnızca boşluğa düştüğünü düşünüyorum ben.. Şadan yüzünden erkeklere olan güvenini biranda yitirdi ve dışardan bakıldığında (bazen) aşırı tepkiler verdiğini düşündüm ben...Aşırı tepki derken Şadan'a yaptıklarını demiyorum,çevresine olan bazı davranışları..Şadan'a ne yapsa haklı..
böyle olması çok normal kim olsa benzer şeyleri yaşardı onun yaşadıklarını da düşünmek lazım...
ikinci kez yazınca şaka yapmadığını anladım. :img-wink:
derken,anlayamadım özür dilerim :icon_sorr
Ayrıca Füsun'a hak vermediğim anlamını çıkarmayın,Füsun baştan beri deli dolu bi karakter zaten ;)
Beni üzen tek şey Füsun'un çaresizlikler içinde çareler üretmesi...O kadar zorki onun yaşadığı şeyler ...Her kadın gibi o da acı çekti, acısı dinince kadınlık duyguları ve onuru Şadan'dan intikam almaya yöneldi..Ama her yaptığı olayda Şadan tarafından engellenince hırsı öfkesi daha çok artı.Minik Mert'i de olayların içine dahil ettiler. Bence olayların buraya kadar gelmesine hiç gerek yoktu...
İki medeni insan gibi oturup anlaşıp boşanabilirlerdi...Çok ayıplıyorum her ikisinide...(Konuların devam etmesi için yapılıyor biliyorum..)
ben geldiiimmm.. çookk yorgunum çoookk.. temizlik yaptım bugun.. internetten uzak bir gun daha...
öncelikle kanal 1'in yayın stratejisi çok saçma olsa da iyi olmuş.. yani aynı dizi gün içinde 3 kere çok da akıl karı deil... ben bu bölümleri izlememiştim izlerim artık...
bugunku bölüm yine sinir bozucuydu.. pembenin sahneleri çok abartılıydı.. hani derler ya kötü gitmeye başlamasın işi, muhallebi yerken kırılır dişi... ama bu kadar da deil canım... kırk kere de düşülmezki..
şeyda, misket ruzgar yine boğdu beni...
şadan dalyan iyice bozdu sinirimi...
en güzel ve begendigim sahne bana göre rikkatin abisine kızdıgı sahneyle, peyaminin abdül ve pembe elele tutuşurken bundan güzel işaret olur mu demesiydi..
şimdi yazdıklarınızı okucam .. bakalım sizler ne demişsiniz... :img-hyste :img-hyste
Beni üzen tek şey Füsun'un çaresizlikler içinde çareler üretmesi...O kadar zorki onun yaşadığı şeyler ...Her kadın gibi o da acı çekti, acısı dinince kadınlık duyguları ve onuru Şadan'dan intikam almaya yöneldi..Ama her yaptığı olayda Şadan tarafından engellenince hırsı öfkesi daha çok artı.Minik Mert'i de olayların içine dahil ettiler. Bence olayların buraya kadar gelmesine hiç gerek yoktu...
İki medeni insan gibi oturup anlaşıp boşanabilirlerdi...Çok ayıplıyorum her ikisinide...(Konuların devam etmesi için yapılıyor biliyorum..)
abartı dendiğinde bu geliyor benim aklıma da.. yani Mert küçücük çocuk,olayları onu kullanmadan çözmeliler.. Tamam Füsun intikam almak istiyor,belki de en doğal hakkı ama çocukları için medeni bi biçimde karar almaları da şart gibi görünüyor..
Ya yok hemen tepki vermeyin,akli dengesini yitirme saçma oldu şimdi bende düşününce anladım.. Müge'nin de dediği gibi gözü açıldı,tabi böyle bi olayın üzerine açılınca tepkileri farklı oldu...Şadan'ın yaptığının affedilir bi tarafı yok bence.. Füsun aldatıldı,güveni sarsıldı.. dediğiniz gibi 30 yıl,dile kolay.. Akli denge yitirme derken klinik bi vakadan bahsetmiyorum,yalnızca boşluğa düştüğünü düşünüyorum ben.. Şadan yüzünden erkeklere olan güvenini biranda yitirdi ve dışardan bakıldığında (bazen) aşırı tepkiler verdiğini düşündüm ben...Aşırı tepki derken Şadan'a yaptıklarını demiyorum,çevresine olan bazı davranışları..Şadan'a ne yapsa haklı..
sevgili Roxelanne, tepki vermek değil bu, yanlış anlama v:img-wink:
ama farklı düşünüyoruz. ya da farklı bakıyoruz. füsunun biraz abartılı davranıyor ama bu füsuna verilmiş yeni bir özellik değil ki. füsun her zaman biraz abartılıydı zaten. hem de her konuda. şimdi ise yaşadıkları füsuna yeni bir yön çizdi hayatında. ve abartı konuları da değişti. ancak füsun şu sıralar eğer erkeklere güvenmiyorsa çok haklı. çünkü kendinden çok güvendiği adamdan en büyük darbeyi yedi. bunu farketti ve hala o şoku ve acıyı yaşıyor. etrafına da bunu sakin sakin anlatmasını bekleyemezdik. çünkü füsunun doğasında abartı var. üstelik yaralı insanın doğasında da saldırganlık var. (genelleme yapmayayım ama)
derken,anlayamadım özür dilerim :icon_sorr
yani ilk kez akli dengesini yitirdi deyince şaka yapıyorsun sanmıştım. ama 2'inci kez yazınca gerçekten öyle düşündüğünü anladım. o cümleyle bunu kasdetmiştim.
:img-wink:
Shake_it iyi ki sabah erkenden kalkıp izlemişim cuma günkü bölümü...Mert'in uyuma numarası yaptığı sahneye bayıldım gerçekten de..Ellerini sallıyor gözlerini açıyor ama uyuyor yerim ben onu ya....:happy0064
Sonra çerçeve bir adım önüne düşmüş Rikkat'in...O yavrucuğum demeside ağızının ucu dedi...Yani düşünmeden...Üzerinde fazla durmuşuz..:img-hyste
Şadan'a her zamanki gibi kızdım...Mert'i nasılda unuttu...Safa'da nasıl ofiste unuttu telefonunu ...
İyi ki izlemişim...:happy0064
izleyebildiğine sevindim canıımm.. çok istiyodum senin izlemeni zaten biliyosun... tam senlik bir sahneydi çünkü... :img-hyste :img-hyste
Ben derinlere indikçe kaşınmaya başlıyorum bazı konularda özellikle...Sezon başından beri halledemediğimiz konuyu hala hallemedik...Gerçi benim için önemli değil ama sizler çok seviyorsunuz onları..Ben de seviyorum ama olaylar bir sonuça varılamadı ne yazıkki...Bir de bunların üzerine diğer olay eklendi...her iki taraftanda aşırı yüklenme oldu ben de..Kendime gelmem için acil cici olayların olması lazım....Şirinlerin çıkıp bir şeyler yapması ve beni neşelendirmesi lazım...Yoksa sistem tamamen çökecek....(biliyorum iyice saçmaladım....)
izleyebildiğine sevindim canıımm.. çok istiyodum senin izlemeni zaten biliyosun... tam senlik bir sahneydi çünkü... :img-hyste :img-hyste
Evet işte cici bir sahneydi benim için...Bugün yoktu sistem yavaşladı:img-help: ...Bravo Shake_it bravo ..Keşke buralarda olsaydın.... (:img-hyste )
zarpandit34 18-06-07, 21:49 bence rüzgarın miskete göstermek istediği, "sensiz de yaşarım" şeklinde birşey değildi. rüzgar, miskete bana göre tek bir şey ispatlamaya çalıştı. o da: "seven insan herşeyi göze alır, 2 kişi isteyince 3'üncü kişiye gerek yoktur, olur" şekşinde birşeydi. inatlaşma ve yarışma değil de, "ispat isteği" diyebilyorum ben buna. çünkü yarış için birden fazla kişi gereklidir. oysa rüzgar tekti. misket yarış halinde değildi.
misketin çaba göstermemesi konusunda misketin nedenlerini, rüzgarın annesini karşısına alması konusunda da rüzgarı anlayabiliyor ancak yöntemlerinin karşısındayım. misket, herşeye rağmen sevgisine sahip çıkmalıydı. bunu rikkati karşısına alarak yapmasına da gerek yoktu. rüzgarın da yöntemi bana göre yanlıştı. annesini silip atması rüzgarı gözümden düşüren ilk hareketti. misket ve rüzgar zıt yönlerde hep uçlarda hareket ettiler. oysa ikisinin de kullanması gereken çok önemli bir unsur vardı. ZAMAN...
Sihir, yanlış anladın sanırım.Ben rekabetin şu anda oluştuğunu belirttim.Evlenme sebebi olarak bu rekabeti göstermedim.Şuanda ki inatlaşmalar (ki Misketin de dahil olduğu) sonucu aralarında "galip" olmanın soğuk savaşı var demek istedim.Yoksa başlangıçtaki Rüzgarın evlenme sebebi konusunda katılıyorum sana.
Evet işte cici bir sahneydi benim için...Bugün yoktu sistem yavaşladı:img-help: ...Bravo Shake_it bravo ..Keşke buralarda olsaydın.... (:img-hyste )
ahh keşke keşke canım ya...
bugun ne merti gördük, ne zeynebi ne de dilayı... neyse beniö hala umudum var.. yarın göreceğiz minikleri ve senin sistem yeniden düzene girecek...
Sihir, yanlış anladın sanırım.Ben rekabetin şu anda oluştuğunu belirttim.Evlenme sebebi olarak bu rekabeti göstermedim.Şuanda ki inatlaşmalar (ki Misketin de dahil olduğu) sonucu aralarında "galip" olmanın soğuk savaşı var demek istedim.Yoksa başlangıçtaki Rüzgarın evlenme sebebi konusunda katılıyorum sana.
hımmm...yanlış mı anlamışım??? kusuıra bakma o zaman...bu haliyle ben de sana katılıyorum. kesinlikle şimdi bir yarış mevcut. ve artık misket de yarışçı, rüzgar da....
ahh keşke keşke canım ya...
bugun ne merti gördük, ne zeynebi ne de dilayı... neyse beniö hala umudum var.. yarın göreceğiz minikleri ve senin sistem yeniden düzene girecek...
Evet Dila'yı da Mert'i de ve de Zeynep'i de göremedik..Ve de Ceylan'ı da Onları göremediğim için çok mutsuzum bugün...Konular beni sıktı ...Kendimi şu anda bir bilgisayar gibi hissediyorum...Gereksiz bilgilerle doluyum bazı dosyalarımın silinmesi gerekiyor...Yoksa çökecem...:img-hyste
İyice saçmaladım ama ne yapayım biraz da haklıyım...:img-yes:
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:15 ben geldiiimmm.. çookk yorgunum çoookk.. temizlik yaptım bugun.. internetten uzak bir gun daha...
öncelikle kanal 1'in yayın stratejisi çok saçma olsa da iyi olmuş.. yani aynı dizi gün içinde 3 kere çok da akıl karı deil... ben bu bölümleri izlememiştim izlerim artık...
bugunku bölüm yine sinir bozucuydu.. pembenin sahneleri çok abartılıydı.. hani derler ya kötü gitmeye başlamasın işi, muhallebi yerken kırılır dişi... ama bu kadar da deil canım... kırk kere de düşülmezki..
şeyda, misket ruzgar yine boğdu beni...
şadan dalyan iyice bozdu sinirimi...
en güzel ve begendigim sahne bana göre rikkatin abisine kızdıgı sahneyle, peyaminin abdül ve pembe elele tutuşurken bundan güzel işaret olur mu demesiydi..
şimdi yazdıklarınızı okucam .. bakalım sizler ne demişsiniz... :img-hyste :img-hyste
bende yorgunmm otagım da temizlik filan da yapmadım senin gibi ne yorgunluguysa buu:img-hyste
pembeyle abdülün el ele tutuşması çok komikti ama.eve geldilerde zili çaldılar yaa herksin karşısında el ele tutuştular ** komık b, el elee tutuşş:img-hyste
rikkatin şadan a bağırması iyi hoş da birbirlerine hakaret ettiler resmen yok höt höt yok feminist yok kardeş degil kalleşş,nemide sonunda susunn evimde kavga istemıyorum diye isyan ettii.:icon_whis
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:20 Evet Dila'yı da Mert'i de ve de Zeynep'i de göremedik..Ve de Ceylan'ı da Onları göremediğim için çok mutsuzum bugün...Konular beni sıktı ...Kendimi şu anda bir bilgisayar gibi hissediyorum...Gereksiz bilgilerle doluyum bazı dosyalarımın silinmesi gerekiyor...Yoksa çökecem...:img-hyste
İyice saçmaladım ama ne yapayım biraz da haklıyım...:img-yes:
güzel benzetme olmuş mügeee:img-hyste haklısın bazen çok fazla gereksiz bilgi biriktiriyoruz bu da ruhen çökmemıze neden olacak bi gün:icon_whis
ceylanım ceylanımm nerelerdesinnn kankam ceylann:img-pilot
acilen yeni konular ürtemelerı gerekir,hele son bikaç gündür kısır döngü halınde aynı şeyleri gösterıyorlar.
zarpandit34 18-06-07, 22:21 bende yorgunmm otagım da temizlik filan da yapmadım senin gibi ne yorgunluguysa buu:img-hyste
pembeyle abdülün el ele tutuşması çok komikti ama.eve geldilerde zili çaldılar yaa herksin karşısında el ele tutuştular ** komık b, el elee tutuşş:img-hyste
rikkatin şadan a bağırması iyi hoş da birbirlerine hakaret ettiler resmen yok höt höt yok feminist yok kardeş degil kalleşş,nemide sonunda susunn evimde kavga istemıyorum diye isyan ettii.:icon_whis
Evvet bacım, çok rahatsız oldum bende,Rikkat ve Şadan tartışmasından..Ekranın içine girip bir "Yeteeeeeer" de ben demek istedim.Ama Rikkat çok haklıydı,çok..Bravo valla.
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:27 Evvet bacım, çok rahatsız oldum bende,Rikkat ve Şadan tartışmasından..Ekranın içine girip bir "Yeteeeeeer" de ben demek istedim.Ama Rikkat çok haklıydı,çok..Bravo valla.
evett haklıydııı ve füsunun yanında olmasına sevindim,şimdi sırf füsun para kazansın diye ne var ne yok gidip yaptırıyorum güzellık salonuna dedi ya o hoştuu,avukata götürdüm füsun u akıl hocalıgı yaptım demesi de hoştuuu:img-hyste yinede nemide annemin yanında yapmasalardı kavgayı iyi oalcaktıı..:icon_whis
Şeyda süper bişi ya.. ! NasıL başarıyor bu kdr komik oLmayı anLamıyorum.. KıskançLık yüzünden ne haLLere qeLdi.. YaLnız itiraf etmeLiyim kii buqün ona çok qüLdm.. Saymadığı hayvan ismi kaLmadı.. fLaminqom.. :img-hyste :img-hyste Nerden akLına qeLdii anLamadım.. Ya minik tatLı ördeğe ne demeLii o hep minik kaLıcak.. Kuzu koyun oLup kartLaşıcak.. :img-hyste :img-hyste ALem kız ya.. Devamını bekLiyorum bunLarın..
Buqünde devam etti.. Rüzqar-Misket didişmesii.. Eğer oLucaksa barii normaL..qerçek sebebinden doLayı oLsn.. Bir yer yüzünden bu kdr da tartıŞıLmaz kii sıkıLdm vaLLa.. :icon_whis
arkadaşlar bu arada bizim evin hallerinin beğeni ile izlenen ve sevilen eski rüzgarı yani burak demir kanald de yeni başlayacak olan bi dizide oynayacak(ama başrolde değil)...başka bir dizide de olsa onu ekranda görmek güzel olacak...umarım başarılı bi yapım olur ve burak demir adından çok söz ettirir(tabi ki başarılı oyunculuğu ile)..
kavga gürültüden hoşlanmadığım halde ben büyük bir keyif aldım rikkat ve şadanın kavgasından bugün. zaten dizide olmaması gereken çok şeyvar, bir eksik bir fazla farketmez mantığıyla daha da fazla kavga etmelerini istedim acayip hislerle. çünkü şadanın etrafındaki insanlar şadana hatalarını yüzüne vurmuyor, o da pişkinleşmeye devam ediyor.
biri babamdır diyor saygı gösteriyor, annes,yle barışmasını umut ediyor, ara bulmaya çalışıyor (neva)
biri kayınbabamdır diyor saygı gösteriyor (safa)
biri oğlumdur diyor, yüklenemiyor (nemide),
birinin zaten sesi soluğu çıkmaz, ezelden saygı abidesi (misket)
biri yatıştırmak için sesini çıkartmıyor (peyami)
vs vs vs
eee hepsi rikkatin yaptığının 3'te 1'ini yapsa, şadan kendiyle, yüzsüzlüğüyle daha bir karşı karşıya gelebilir. etrafında sus-pus o kadar insan var ki, ben bugün rikkat daha da bağırsın, daha da söylesin, daha da haddini bildirsin istedim. helal olsun rikkate. şadanın haklkından işte böyle gelinir ama tek bir rikkat yetmez höt höt şadana.
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:29 Şeyda süper bişi ya.. ! NasıL başarıyor bu kdr komik oLmayı anLamıyorum.. KıskançLık yüzünden ne haLLere qeLdi.. YaLnız itiraf etmeLiyim kii buqün ona çok qüLdm.. Saymadığı hayvan ismi kaLmadı.. fLaminqom.. :img-hyste :img-hyste Nerden akLına qeLdii anLamadım.. Ya minik tatLı ördeğe ne demeLii o hep minik kaLıcak.. Kuzu koyun oLup kartLaşıcak.. :img-hyste :img-hyste ALem kız ya.. Devamını bekLiyorum bunLarın..
Buqünde devam etti.. Rüzqar-Misket didişmesii.. Eğer oLucaksa barii normaL..qerçek sebebinden doLayı oLsn.. Bir yer yüzünden bu kdr da tartıŞıLmaz kii sıkıLdm vaLLa.. :icon_whis
şeyda misket i kendıne rakip görüyor yaa lakapı da ona göre taktı.ama insan kendı kendıne lakap takar mı yaa:img-hyste cihan da boş bulunup abim herkese bi lakap takar mesela miskete kınalı kuzum der deyiverdi.rikkatten şamar ı yedii gerçiii:img-hyste
güzel benzetme olmuş mügeee:img-hyste haklısın bazen çok fazla gereksiz bilgi biriktiriyoruz bu da ruhen çökmemıze neden olacak bi gün:icon_whis
ceylanım ceylanımm nerelerdesinnn kankam ceylann:img-pilot
acilen yeni konular ürtemelerı gerekir,hele son bikaç gündür kısır döngü halınde aynı şeyleri gösterıyorlar.
Sağol canım ..:img-wink: Hoş geldin bu arada.:happy0064
Bugün Rikkat'i tebrik ediyorum...Füsun'a destek olduğu ve abisine bazı gerçekleri söylediği için.Ama Şadan anlamadı ya neyse...
zarpandit34 18-06-07, 22:33 Misket beni şaşırtmaya devam ediyor.Bu bölüm "mantarlı pizza" olayından sonraki surat ifadesi dumur etti beni..Hayra yoralım bari..
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:39 Misket beni şaşırtmaya devam ediyor.Bu bölüm "mantarlı pizza" olayından sonraki surat ifadesi dumur etti beni..Hayra yoralım bari..
misketin rüzgara karşı duygusallıgı bi parça yok oldu gibi,yani mantıgını devreye koyup espiriler yapmaya başladıgına göre ve şeydayla didişmelere başladıgına bakılırsaa:img-hyste rüzgarlaa şu camlı bölme kavgaları(aslında kendı yaşadıklarının kavgası:img-hyste )daha epey sürecege benzer.ben o pizza olayınca misket pizzasının yarısını rüzgara uzatıp bu bana fazla istersen burdan yiyiebilirsin diyecek diye bekledim valla:img-hyste (oyle olur yaa hep)yine eski bölümlerden bi sahne geldi aklıma
gülendam sayhan ve ismet yemek yerken gülendam salata tabagını öne çekmi,şti de sayhan ı hiç düşünmemıştı,ismette bu bana fazla beraber yiyebiliriz diye sayhanla paylaşmıştı salatasını,misket te oyle yapar zannettımdıı:icon_whis
zarpandit34 18-06-07, 22:44 misketin rüzgara karşı duygusallıgı bi parça yok oldu gibi,yani mantıgını devreye koyup espiriler yapmaya başladıgına göre ve şeydayla didişmelere başladıgına bakılırsaa:img-hyste rüzgarlaa şu camlı bölme kavgaları(aslında kendı yaşadıklarının kavgası:img-hyste )daha epey sürecege benzer.ben o pizza olayınca misket pizzasının yarısını rüzgara uzatıp bu bana fazla istersen burdan yiyiebilirsin diyecek diye bekledim valla:img-hyste (oyle olur yaa hep)yine eski bölümlerden bi sahne geldi aklıma
gülendam sayhan ve ismet yemek yerken gülendam salata tabagını öne çekmi,şti de sayhan ı hiç düşünmemıştı,ismette bu bana fazla beraber yiyebiliriz diye sayhanla paylaşmıştı salatasını,misket te oyle yapar zannettımdıı:icon_whis
İnanmıyorum bu kadar olur!!! Benimde aklıma İsmet-Sayhan-Gülendam sahnesi gelmişti izlerken.Tarih tekerrürden mi ibaret acep...:img-hyste
misketin rüzgara karşı duygusallıgı bi parça yok oldu gibi,yani mantıgını devreye koyup espiriler yapmaya başladıgına göre ve şeydayla didişmelere başladıgına bakılırsaa:img-hyste rüzgarlaa şu camlı bölme kavgaları(aslında kendı yaşadıklarının kavgası:img-hyste )daha epey sürecege benzer.ben o pizza olayınca misket pizzasının yarısını rüzgara uzatıp bu bana fazla istersen burdan yiyiebilirsin diyecek diye bekledim valla:img-hyste (oyle olur yaa hep)yine eski bölümlerden bi sahne geldi aklıma
ama bir şey atlıyorsun sevgili eftalyagül. karışık pizzada da mantar var. :img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:48 ama bir şey atlıyorsun sevgili eftalyagül. karışık pizzada da mantar var. :img-hyste :img-hyste
her karışık pizzada olmuyoo.en azından bizim süreklı gittigimiz pizzacıda karışık a mantar koymuyorlarrr:img-hyste zaten olsada rüzgar dedi ya mantarlarını ayıklayıp yiyiorum diye .sırf mantarlı olursa ne yiyicek kuru hamur muuuu:img-hyste :img-hyste
her karışık pizzada olmuyoo.en azından bizim süreklı gittigimiz pizzacıda karışık a mantar koymuyorlarrr:img-hyste zaten olsada rüzgar dedi ya mantarlarını ayıklayıp yiyiorum diye .sırf mantarlı olursa ne yiyicek kuru hamur muuuu:img-hyste :img-hyste
hımmm. demek öyle...oysa bizim burada karışık pizza deyince mutlaka mantar olur. mantar hastası olduğum için iyi biliyorum ben...bu arada, rüzgarın eğer alerjisi yoksa mantara, çok zevksizmiş...:img-hyste :img-hyste
Ay susun canım pizza çekecek şimdi..:img-hyste Rüzgar yemedi dimi o pizzayı??
EFTALYAGUL26 18-06-07, 22:55 Ay susun canım pizza çekecek şimdi..:img-hyste Rüzgar yemedi dimi o pizzayı??
ayıklıyordu en son mantarlarınıı,geriye nesini yiyecekseeee:img-hyste hamur yedi cocukk:img-hyste şeydanınki de sırf gıcıklık yapmaktı misketee:img-pilot sor önce canının içine neli istediginiii sonra ısmarlaa dimi amaa:img-pilot
Ay susun canım pizza çekecek şimdi..:img-hyste Rüzgar yemedi dimi o pizzayı??
yediiiii... ayıkladı pirincin taşını. yani mantarı...( bu arada, bu deyim de yersiz oldu sanki. rüzgar ceylanı da geçti, o da mı sayhana gitse...bu deyimin anlamı çok farklı. ne alaka şimdi mantar ayıklamayla)
ayıklıyordu en son mantarlarınıı,geriye nesini yiyecekseeee:img-hyste hamur yedi cocukk:img-hyste şeydanınki de sırf gıcıklık yapmaktı misketee:img-pilot sor önce canının içine neli istediginiii sonra ısmarlaa dimi amaa:img-pilot
Evet haklısın valla :img-hyste yazık oldu Rüzgar'a ben olsam kalkar bir daha telefon eder sevdiğim pizzayı söylerdim...Şeyda orada kötü olurdu ay aman yine derin konular.:img-hyste Fakat Eftalyagul hakiketten senin bu mizahi yönünü çok seviyorum Baksana resetlemeye gerek kalmadan bir anda düzeldim..:happy0064 Allah senden razı olsun arkadaşım..:happy0064
Çıkmam lazım çıkamıyorum...:)
EFTALYAGUL26 18-06-07, 23:01 ay duralım vallaa pizzacı arıycaz gece gece hepimiz yoksaa:img-hyste
pembenin saly nin arabasıyla sürüklenme sahnesıne ne diyorsunuzz?bırakıyım da demedı çantayıı.sankı icinde altınlarr paralar vardaa kapkaç maduru gibi sürüklendııı:img-hyste
zarpandit34 18-06-07, 23:04 ay duralım vallaa pizzacı arıycaz gece gece hepimiz yoksaa:img-hyste
pembenin saly nin arabasıyla sürüklenme sahnesıne ne diyorsunuzz?bırakıyım da demedı çantayıı.sankı icinde altınlarr paralar vardaa kapkaç maduru gibi sürüklendııı:img-hyste
O sahne bana çok saçma geldi,Sally kör değil yani..:img-hyste Nasıl göremiyor Pembe'yi..Ayrıca Pembe'nin ayağının takılıp takılıp yuvarlanmalarıyla işaretin ne alakası var:img-hyste Takılıp düşüyor işte..:img-hyste
yediiiii... ayıkladı pirincin taşını. yani mantarı...( bu arada, bu deyim de yersiz oldu sanki. rüzgar ceylanı da geçti, o da mı sayhana gitse...bu deyimin anlamı çok farklı. ne alaka şimdi mantar ayıklamayla)
Sihircan:) Ceylan dedin de aklıma geldi...Bir sahnede Şeyda ve Ceylan karşılaşsalar ...Hatta kuzen yeğen filan çıksalar konu konuyu bağlasa..Ceylan bu durumda ne yapardı acaba???
İyice saçmaladım hadi iyi geceler ...bye
EFTALYAGUL26 18-06-07, 23:05 Evet haklısın valla :img-hyste yazık oldu Rüzgar'a ben olsam kalkar bir daha telefon eder sevdiğim pizzayı söylerdim...Şeyda orada kötü olurdu ay aman yine derin konular.:img-hyste Fakat Eftalyagul hakiketten senin bu mizahi yönünü çok seviyorum Baksana resetlemeye gerek kalmadan bir anda düzeldim..:happy0064 Allah senden razı olsun arkadaşım..:happy0064
Çıkmam lazım çıkamıyorum...:)
ne demek görevimiz efendimm,hayat böyleee gırgıra almayı öğretıyor herşeyıı:img-hyste
bende çıkacam da çıkamadım aynen.bakalım yarın neler olacakk malum mekan malum kişiler arasında.onlar muhteşem 3 lü degil muhteşem 4 lü oldular.füsun misket rüzgar şeyda.füsunda nasıl misket i savunuyor ama.misket demıştı rüzgar mantarlı pizza sevmez diye ama şeyda yer diye ısrar ettii .misket haklı çıktııı diyee:img-pilot füsun sevıyor misket i artık.bi aralar hizmetci diye tanıtıyordu eve gelenlere ama artık işyerinin çalışması miskete bağlıyaa:img-pilot
ay duralım vallaa pizzacı arıycaz gece gece hepimiz yoksaa:img-hyste
Ama Sally Pembe indikten sonra Kenan'ın şarkısını açmıştı sonuna kadar ve direk yola bakıyordu...Yani kör değilide senaristler bizi güldürmeki için yaptılar...Evet ben güldüm valla..:img-hyste
Bravo Eftalyagul bravo:happy0064
EFTALYAGUL26 18-06-07, 23:08 O sahne bana çok saçma geldi,Sally kör değil yani..:img-hyste Nasıl göremiyor Pembe'yi..Ayrıca Pembe'nin ayağının takılıp takılıp yuvarlanmalarıyla işaretin ne alakası var:img-hyste Takılıp düşüyor işte..:img-hyste
aslında pembe açıkladı sally e de sally tuturmuş bi işaret de işaret.senin dikkatsizliğin yüzünden oldu neden olsun dedii pemboş:img-hyste düşmeside normal giymiş ayagına 1 numara büyük gelen papuçlarııı:img-hyste sonra çalıların içine kimi koysan takılır üstü başııı :img-hyste pembelı sahneler de anlam aramak saçma oldu zaten son zamanalrda.onlar tamamen gülelim diye yapılmış da biz gülüyormuyuzzzz.hayırrrrrrrrrrrrrr:img-hyste misket in fondoten espirisini tercih ederim yanii:img-hyste
aliyeaynalar 19-06-07, 09:29 O yavrucuğum demeside ağızının ucu dedi...Yani düşünmeden...Üzerinde fazla durmuşuz..:
bende aynı şeyi söylemiştim arkadaşlar fazla abartmışlar...
rikkat miskete yavrucuğum diycek :img-pilot
rüyamda görsem zuhahhaa derim.
gerçi misketi sevdiğinede inanmıyorum ya neyse.
gelelim yorumuma
Allah bu şadanı davul etsin :)
ne diyimki ben şimdi bu adama söyleyecek kelime bulamıyorum.
ama rikkate misket konusunda kızma sahnesi çok güzeldi :)
artık diyorum şadan diyorum
lütfen kendini frenle biraz.
olmuyor böyle...
nerdeyse sen söz konusu olunca rikkate haklı diycem
lütfen rikkat haklı dedirtme bana.. :)
senin bir günlüğüne oğlunu görme iznin var
ne diye uğraşıyorsunuz füsunla.
sana tamamen göstermemesi söz konusu bile olamaz.
mahkeme var hukuk var...
ben bugun bakamıyorum maalesf özet halınde anlatırsanız cok ıyı olur
ozgeanitgan 19-06-07, 14:08 ya arkadaşlar nerdesiniz özledim valla sizi
sabah şeydaYA ACIDIM GÜLDÜM neler yapmış böyle
pembe eskipembe istiyorum bune pembeyle civan niye ayrıldılütfen yazarmısınız
:happy0064 :happy0064 :happy0064
EFTALYAGUL26 19-06-07, 14:33 rüzgar yine güzellık salonuna gidecegini söyledi.şeyda bende oraya gidecektim beraber gidelım dedi.rüzgar benim işim bellı olmaz dedi çıktı.şeydada arabayla takip ettii.rüzgarın istikamet evden çıkar çıkmaz güzellık salonu.şeyda sinirden rikkat e gitti,annecigim ben artık ne yapacagımı şaşaırdım yine güzellık salonuna gitti diye ağlamaya başladı.rikkat teselli etmeye çalıştı,iş için gidiyor normal filan diyeee
füsun avukata gittii.avukat delil gerek böyle olmaz dedi.şadan höt höt şiddete egilimli dedi fusun.delil toplamak icin küçük tüplerde sahte kan almışşş:img-hyste dudagınnı kenarına sürmüşşş,sakız eve geldi onu oyle görünce şadan dövdü zannetti.füsun bieşyler planıyor ya bakalım.herhalde kendıne dövülmüş süsü verip polisleri arıycak şadan dövdü diye delıl niyetine kullanacak:img-hyste
şeyda gerçekten çok çaresiz. "hata yaptım" derken, kendini bu evliliğin içine bilinçsizce atarken yaptığı hatadan bahsedecek sandım ama konu aynıymış meğer. "onları bir araya ben getirdim" diyor hala. yanılıyor bence. rüzgar her şartta misketin yanında bitecekti zaten, 3üncü bir kişinin çabasına hiç gerek yok. şeyda hatayı ilk ilk başta yaptı ve bunun zararı sadece kendine dokundu ama bunun henüz farkında değil ne yazık ki. işte aşktan gözü kör olmuş bir örnek.
zarpandit34 19-06-07, 14:40 Uff, yine Sally'nin karakteriyle oynamaya başladılar.Neden sürekli karakterlerin karakterleriyle:img-hyste oynuyorlar anlayamıyorum.Sally de Pembe gibi konuşuyor.
Uff, yine Sally'nin karakteriyle oynamaya başladılar.Neden sürekli karakterlerin karakterleriyle:img-hyste oynuyorlar anlayamıyorum.Sally de Pembe gibi konuşuyor.
Dışardaydım diziye zor yetiştim...Geldiğim de başlıyordu şimdi bunlardan banane diyeceksiniz :img-hyste ben neden Zarpandit'e alıntı yaptım....Çünkü Sally için...Onu öyle görünce korktum valla...:img-hyste evet Pembe gibi konuşuyor..:img-hyste
Füsun yine yaptı yapacağını....Sahte kan:img-hyste
Bugün çok neşeliyim...:happy0064
“sen bile anlamadıktan sonra, polis hç anlamaz. ” yani sakız hnm polisten daha polis. :img-hyste
füsunun planı etik olmasa da, yine de kızamıyorum. "oğlunu kaybetme korkusu" var ucunda ne de olsa.
ama dua edelim de gerçek bir tokat yemesin.
hayalci007 19-06-07, 14:50 şeyda gerçekten çok çaresiz. "hata yaptım" derken, kendini bu evliliğin içine bilinçsizce atarken yaptığı hatadan bahsedecek sandım ama konu aynıymış meğer. "onları bir araya ben getirdim" diyor hala. yanılıyor bence. rüzgar her şartta misketin yanında bitecekti zaten, 3üncü bir kişinin çabasına hiç gerek yok. şeyda hatayı ilk ilk başta yaptı ve bunun zararı sadece kendine dokundu ama bunun henüz farkında değil ne yazık ki. işte aşktan gözü kör olmuş bir örnek.
şeydanın aşkı körü körüne bağlanma şeklinde rüzgarın kendisini sevmediğini bildiği halde sırf nefsini tatmin etmek elinden kaçırmamak için çabalıyor...
rüzgar beni sevmesede olur yeterki yanımdan hiç ayrılmasın onun varlığı beden olarak yanımda olması bile bana yeter düşüncesinde kanımca :good:
Sanırım Şeyda'nın sonu geldi...Bir kaç gün sonra ona :sad53: diyebiliriz....Boşanabilirler her an...:sad53:
Füsun'a kızdım....Helal olsun Şadan sana tokat atmadı Füsun'a...:happy0064
ipek bey'in tablosu göründü arka planda bugün füsunların evinde.o tablonun yapılışını hatırlıyorum da ne komikti ya:img-hyste sonra safa'nın tabloyu satmak için çabaları.ipek bey'in kendini padişah soyundan gelme sanması:img-hyste ,ne güzeldi o günler keşke geri gelse ipek bey,ne güzel olurdu.dila ile güzel ikili olurlardı:img-hyste
rikkat galiba şeyda'daki farklı yönleri görmeye başladı:icon_whis
zarpandit34 19-06-07, 15:00 Kavga...Kavga...Kavga.. Ne zaman iyi birşey olacak? Kasvet bastı.Önüm,arkam,sağım,solum kavga..:img-hyste Sezonu bitirdik, hala kavgaları bitiremedik.Eylem yapacağım valla..
Görmemezlikten gel Zarpandit ben mesela görmüyorum kavga sahnelerini belleğime kayıt etmiyorum...:img-hyste Etseydim eğer şimdi burada olamazdım...:img-hyste Hakiketten yeter sıcaklarda da hiç çekilmiyor valla..:img-hyste
Kavga...Kavga...Kavga.. Ne zaman iyi birşey olacak? Kasvet bastı.Önüm,arkam,sağım,solum kavga..:img-hyste Sezonu bitirdik, hala kavgaları bitiremedik.Eylem yapacağım valla..
:img-hyste :img-hyste çok çok haklısın.her yer kavga olduğu için ben de sadece ipek bey'in tablosuyla ilgili yorum yaptım.
şeydanın aşkı körü körüne bağlanma şeklinde rüzgarın kendisini sevmediğini bildiği halde sırf nefsini tatmin etmek elinden kaçırmamak için çabalıyor...
rüzgar beni sevmesede olur yeterki yanımdan hiç ayrılmasın onun varlığı beden olarak yanımda olması bile bana yeter düşüncesinde kanımca :good:
bence şeyda "yanımda olsun yeter" ile yetinmiyor. sevilmek de istiyor, ilgi görmek de. bunun olamayacağını, misketin aşkının rüzgarda yaşadığını hissetse de bunu, kendi evliliklerinn sonunu görme yönünde yorumlayamıyor. çünkü çok aşık ve umut içinde yaşıyor. bekli rüzgar beni sever diye. ama aşk planlı programlı yönlenmiyor. şeyda rüzgarın aşkını yönlendirmeye çalışıyor ama bunun imkansızlığını anlayabilmiş değil.
yani bence şeyda "yanımda olsun" yeter ile yetinmiyor. ve ben onu suçlayamıyorum. aşk işte...
sevimli.girl 19-06-07, 15:13 şadan bir kez daha sinirimi bozmaya yetti. bir insan bu kadar hain, nankör vefasız olabilir mi? füsuna firuze ile geçireceğim bir an 30 yıla bedeldi demesi ve kadını yok sayması, eşliğini anneliğini hor görmesi bir erkeğin yapabileceği en büyük hainliklerden biri.
şeyda ben bir hata yaptım dediğinde bende acele evlenmekle hata yaptım demesini bekliyordum ama o hala misketle rüzgarı buluşturduğu için hata yaptığını düşünüyor. misketi hala sevdiğini düşüneceğine buluşturduğu için pişmanlık duyuyor.rikkatle konuşmalarını anlıyorum ama rüzgar annesiyle konuştuktan sonra şeydaya niye söyledin dediğinde yalan söylemesine hak vermiyorum.
miskette aslında rüzgarı görmek istiyor bana göre. yoksa çizilen o kadar projeden birini beğenirdi. rüzgarın bu işi bitirmeden çıkmayacağını bildiği için uzattıkça uzatıyor ya da hakikaten rüzgarın dediği gibi kararsız ve zor beğenen birisi.
dila ile sadık alinin karne için dolaşması ve ismetin zeytinyağlılarla ve kerevizlerle yemek olayını kontrol altına alması çok hoştu.
zarpandit34 19-06-07, 15:17 Şadan yine yine yine Füsuna feleğini şaşırttı,kadını alt-üst etti.Çok kırıcıydı çok, asla eski eşe söylenmemesi gereken şeylerdi bunlar.Tamam Füsun da hoş olmayan şeyler yaptı hatta sahtekarlık yaptı.Ama bir amacı vardı.Şadan gibi sırf ezmek için sırf kendi kuyruk acısını geçirmek için saldırmadı Şadan gibi.Ama Şadanın söylediği laflar yüzünden, Füsun esas amacını bile unuttu.Şadan nasıl gururuna yedirememiş Füsunun ayaklarına kapanmayı bugün bunu gördük.Eğer gerçekten hatasını anlamış olsaydı ayaklarına kapanmayı bu kadar alçaltıcı birşey olarak görmezdi.
armagan_60 19-06-07, 15:17 şeydanın suyu kaynadı artık rikkatte hak vermiyor kibarca sen istedin bunları diyor hatta kuzum diyince miskete üzülerek baktı niyeyse hatta misket her rüzgar diyince misket hopladı rikkatin canı yandı ve ilk defa rüzgar şeydanın yalandan uydurduğu minik ördeğim lafını salyden duyduktan sonra ne var diyorum tabi diye hava atmadı fusun ise aşırıya gidince hak ettiklerini duydu
EFTALYAGUL26 19-06-07, 15:17 Sanırım Şeyda'nın sonu geldi...Bir kaç gün sonra ona :sad53: diyebiliriz....Boşanabilirler her an...:sad53:
Füsun'a kızdım....Helal olsun Şadan sana tokat atmadı Füsun'a...:happy0064
annemde izlerken aynı böyle dedi bunlar boşanırlarr dedi de ben bırakmaz şeyde rüzgarın peşini kolay koaly dedimm:img-hyste
rikkat pişman mı oluyorr şeyda konusunda ve misket konusunda ne dersiniz?misket in yüzüne baktı şaşkın şaşkın misket bişey mi diyecektin rikkat abla dedi,sonra şeydaya rüzgari biraz rahat bırak dedi.
şeyda cidden hasta yada hasta olmak yolunda,elimde degil her an ne yapıyor diye düşünmeden yapamıyorum dedi,normal degil yanı bu davranışı.kaldı kı bi insanı bu kadar sıkarsan,onu seven biri bile olsa boğulur böylee bi durumdan:img-hyste
Benim bildiğim kadarıyla Şeyda küçüklüğünden beri Rüzgar`a karşı bir sevgi bir aşk duyuyor.Her zaman platonik olarak yaşadığı aşkı belki Misketi safdışı ederek Rikkatle bir olarak gerçek bir biçimde yaşarım diye düşündü ama çok yanıldı.Kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü Şeyda..Onu sevmeyen ve kalbi başkasında olan biri ile evlendi hemde bile bile..Bence bu çektikleri az bile çünkü arkasında binbir türlü oyunla kalbi kırırk bir insna bıraktı.O insanın "ah" ı kolay çıkmaz bence..
Şeyda hayallerindeki rüzgarı seviyordu bence bunca yıl.Dış görünüşü Rüzgar olan ama içi bambaşka biri.Onu seven,ilgi gösteren,şımartan..Oysagerçek rüzgar şeydanın hayalinden ç.ok başka,en büyük farkıda kalbi başkasında.Şeyda aradaki farkı gördükçe hayalindeki rüzgara baktıkça dahada hayal kırıklığına uğruyor ve saldırganlaşıyor..
Alışamadım ben Şeyda`ya hemde hiç..Belli oluyor sanırım alışamadığım :)
EFTALYAGUL26 19-06-07, 15:21 Şadan yine yine yine Füsuna feleğini şaşırttı kadını al-üst etti.Çok kırıcıydı çok asla eski eşe söylenmemesi gereken şeylerdi bunlar.Tamam Füsun da hoş olmayan şeyler yaptı hatta sahtekarlık yaptı.Ama bir amacı vardı.Şadan gibi sırf ezmek için sırf kendi kuyruk acısını geçirmek için saldırmadı Şadan gibi.Ama Şadanın söylediği laflar yüzünden, Füsun esas amacını bile unuttu.Şadan nasıl gururuna yedirememiş Füsunun ayaklarına kapanmayı bugün bunu gördük.Eğer gerçekten hatasını anlamış olsaydı ayaklarına kapanmayı bu kadar alçaltıcı birşey olarak görmezdi.
şadan cidden bu defa çok abarttıı.seninle geçirdimğim 30 yıl yerine firuzeyle geçi,recegim küçücük bi anı tercih ederdim ne demek yaa.insanlar yaşananları unutmamalı,kötü yanlarını i nasıl hatırlıyorsa 30 yıl boyunca yaşanan çok güzel anlarında hakkını yememelı.benim en çok kızdgım şeydır bu.hani bi laf vardır ya birini kırk yıl sırtında taşı sonra bi an indir,o kırk yılı unutur yere indirdigin anı kakar başına.şadanda aynı boyle işte.
zaten aradaki saygı kaybolduktan sonraa hiç bi ilişki adam olmaz,eskisi gibi olamaz:icon_whis
Şadan+ Füsun tam tencere kapak ilişkisi. İkisine de zerre kadar üzülmüyorum, zerre kadar hak vermiyorum artık baydı bu konu, nasıl toparlayacaklar? İşler bu raddeye geldikten, bu kadar ağır laflar söylendikten sonra bir araya gelebilirler mi? Hayır, gelirlerse ne olcak bunları unutacaklar mı? Eternal Sunshine gibi yapsınlar, birbirlertini hafızlarından sildirsinler en iyisi, sonra birbirlerine aşık olsunlar,, zira ben başka toparlama yolu görmeyiorum. BEH ne yakışmayan sahneler bunlar, seviyesi iyice düştü ikisinin de. Onlar çıktığında artık kanal değiştirmeyi düşünüyorum. Senelerdir BEH izlerim ama böyle devam ederse artık izlemeyeceğim, zira o kadar manasız ki...
Rüzgar+ Şeyda + Mikset. Dikkatimi çeken Riakkt'in Şeyda'ya bakışı oldu, Rikkatte pişmanlık sezdim. Şeydanın bu kadar saplantılı olduğunu görünce canı sıkıldı sanki. Her neyse bu mesele beni ilgilendirmiyor. Güzel şeylere geçelim.
Dila ne tatlı anneanne dedi öyle, Nemide ile de gördük Dilayı. Biraz dah avakit geçirselerdi keşke. Sadık, Nemide ve Dila parka gitseler ne güzel olurdu. Sally çok şekerdi. Gözlerimiz Ceylan'ı aradı. Ve İpek Bey'i . Sahi İpek Bey dönmeyecek misiniz? Gelseniz de sizin aşkınızı izlesek ŞAdandan Rüzgardan kurtulsak :D
zarpandit34 19-06-07, 15:22 Benim bildiğim kadarıyla Şeyda küçüklüğünden beri Rüzgar`a karşı bir sevgi bir aşk duyuyor.Her zaman platonik olarak yaşadığı aşkı belki Misketi safdışı ederek Rikkatle bir olarak gerçek bir biçimde yaşarım diye düşündü ama çok yanıldı.Kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü Şeyda..Onu sevmeyen ve kalbi başkasında olan biri ile evlendi hemde bile bile..Bence bu çektikleri az bile çünkü arkasında binbir türlü oyunla kalbi kırırk bir insna bıraktı.O insanın "ah" ı kolay çıkmaz bence..
Şeyda hayallerindeki rüzgarı seviyordu bence bunca yıl.Dış görünüşü Rüzgar olan ama içi bambaşka biri.Onu seven,ilgi gösteren,şımartan..Oysagerçek rüzgar şeydanın hayalinden ç.ok başka,en büyük farkıda kalbi başkasında.Şeyda aradaki farkı gördükçe hayalindeki rüzgara baktıkça dahada hayal kırıklığına uğruyor ve saldırganlaşıyor..
Alışamadım ben Şeyda`ya hemde hiç..Belli oluyor sanırım alışamadığım :)
Çok güzel ifade etmişsin ancak, bu sadece Şeyda'ya has bir duygu değil.Zaten hepimiz aşık olduğumuz kişiyi gözümüzde büyütür, hayallerimizde canlandırırız.Şeyda da platonik ve tek taraflı seven her kadın gibi davranıyor.Ama ulaşamadıkça saplantı haline getirdi.
Edit:İlk okuduğumda gözümden kaçmış "Çektikleri az bile" demişsin.O zaman hiçkimse merak etmesin Şeyda daha çok çekecek.Ama evlenme teklif eden,ona umut veren,dürüst davranmayan ve onunla oynayan Rüzgar hiçbirşey çekmeyecek ve bu işin içinden tereyağından kıl çeker gibi sıyrılacak..
rikkat benim anlayamadığım bir modda şu sıralar. şeyda ile rüzgarın evliliği için üzülüyor, yardım etmek istiyor elbet ama acaba ne düşünüyor?
bugün misket rikkatin kaşlarını alırken, şeyda rüzgarla kendisinden bahsederken , misket işini bıraktı ve mahsun mahsun şeydaya baktı. işte o anda rikkatin de miskete bir bakışı vardı ki, ben çözemedim.
pişman mı, "ben sebep oldum bunlara" mı diyor. ne diyor, ne düşünüyor, çözemedim çünkü belli bir psikoloji koymadı ortaya henüz. ama miskete olan tavırlarına bakacak olursak, rüzgarın misketin etrafında dönmesi konusunda misketi suçladığı yok. ha bire "tatlım" diyor miskete, yumuşak dvranıyor. bu rikkatin misket konusunda bir parça da olsa pişman olduğunu gösteriyor belki de. ama emin değilim. güvenemiyorum senaristlere.
rikkat şeydayı daha iyi tanıyacak elbette. ama şeydanın şu sıralar gösterdiği çaresizlik halleri, şeydayı, rikatin tanıdığından daha kötü yapmaz. yani bu durumda, rikkatin şeydayı yanlış tanıdığını düşünmesi saçma olur. şeyda ne iseydi hala o. ama rikkatten emin değilim.
ama tahminim şu: yakında rüzgarın-misketin ve şeydanın farklı sebeplerden kaynaklanan mutsuzluğunu çok daha iyi görecek rikkat ve işte o zaman , "ben ne yaptım" demese de öyle hissedecek. ama sonrasını bilmiyorum.
EFTALYAGUL26 19-06-07, 15:28 rikkat benim anlayamadığım bir modda şu sıralar. şeyda ile rüzgarın evliliği için üzülüyor, yardım etmek istiyor elbet ama acaba ne düşünüyor?
bugün misket rikkatin kaşlarını alırken, şeyda rüzgarla kendisinden bahsederken , misket işini bıraktı ve mahsun mahsun şeydaya baktı. işte o anda rikkatin de miskete bir bakışı vardı ki, ben çözemedim.
pişman mı, "ben sebep oldum bunlara" mı diyor. ne diyor, ne düşünüyor, çözemedim çünkü belli bir psikoloji koymadı ortaya henüz. ama miskete olan tavırlarına bakacak olursak, rüzgarın misketin etrafında dönmesi konusunda misketi suçladığı yok. ha bire "tatlım" diyor miskete, yumuşak dvranıyor. bu rikkatin misket konusunda bir parça da olsa pişman olduğunu gösteriyor belki de. ama emin değilim. güvenemiyorum senaristlere.
rikkat şeydayı daha iyi tanıyacak elbette. ama şeydanın şu sıralar gösterdiği çaresizlik halleri, şeydayı, rikatin tanıdığından daha kötü yapmaz. yani bu durumda, rikkatin şeydayı yanlış tanıdığını düşünmesi saçma olur. şeyda ne iseydi hala o. ama rikkatten emin değilim.
ama tahminim şu: yakında rüzgarın-misketin ve şeydanın farklı sebeplerden kaynaklanan mutsuzluğunu çok daha iyi görecek rikkat ve işte o zaman , "ben ne yaptım" demese de öyle hissedecek. ama sonrasını bilmiyorum.
evett az öncede ben aynısını sormuştum sende oyle düşünmüşsün.rikkat pek anlaşılır bi durumda degil gibi bu aralar.bi yandan pişman sankı.hem misket i öyle çalışırken işinde gücünde gördügü için,hem rüzgar mutsuz diye pişman hemde şeydanın oğlunun üstüne fazla gittigini düşündügü için pişman sanırım.birde misket şeyda kakrakterı kıyaslaması yapıyor olabilir kafasında.çıkar yakındaaa gerçek fikirleri ortayaa inşallahh:img-hyste
Çok güzel ifade etmişsin ancak, bu sadece Şeyda'ya has bir duygu değil.Zaten hepimiz aşık olduğumuz kişiyi gözümüzde büyütür, hayallerimizde canlandırırız.Şeyda da platonik ve tek taraflı seven her kadın gibi davranıyor.Ama ulaşamadıkça saplantı haline getirdi.
zarpandit34 evet herkes böyle aslında fakar şöyle bir hata görüyorum ben..Rüzgar ve misket rikkat yada şeydanın müdahelesi olmadan ayrılsaydı ve belli bir süre sonra Rüzgar misketi unutmak için Şeyda ile evlenseydi bence o zaman Şeyda haklı olabilirdi.ama şeyda her zaman rüzgarın ağzından Misketi ne kadar çok sevdiğini dinledi.ve bence misket ve rüzgarı ayırmak için türlü entrikalar çeviren kişiler ne yalans öyliyeyim "iyi kalpli" olamaz.Bu tanımın içine rikkati sokmayı hiç istemezdim ve eski Rikkat olsaydı sokmazdımda ama bu yeni rikkat hak etti bunu.Yani kötü kalpliler başka açıklaması yok..
Şeyda dediğin gibi saplantılı oldu ve artık kendi kendine zarar veriyor.Belki diğer arkadaşların dediği gibi suyu ısınmıştır :)
armagan_60 19-06-07, 15:34 rikkat benim anlayamadığım bir modda şu sıralar. şeyda ile rüzgarın evliliği için üzülüyor, yardım etmek istiyor elbet ama acaba ne düşünüyor?
evet rikkat şeydaya 1 kere bile hak vermedi eskiden olsa misketi kötülerdi ama şimdi miskete laf yok rüzgarada ayrıca miskete üzülerek bakıyor ve şeydaya kaç defa bunu sen istedin diyor ben seni uyarmıştım diyor ve şeydaya yavaş yavaş kızmaya başlayacak şeyda kimseden destek almadığını görünce çıldıracak
zarpandit34 19-06-07, 15:35 zarpandit34 evet herkes böyle aslında fakar şöyle bir hata görüyorum ben..Rüzgar ve misket rikkat yada şeydanın müdahelesi olmadan ayrılsaydı ve belli bir süre sonra Rüzgar misketi unutmak için Şeyda ile evlenseydi bence o zaman Şeyda haklı olabilirdi.ama şeyda her zaman rüzgarın ağzından Misketi ne kadar çok sevdiğini dinledi.ve bence misket ve rüzgarı ayırmak için türlü entrikalar çeviren kişiler ne yalans öyliyeyim "iyi kalpli" olamaz.Bu tanımın içine rikkati sokmayı hiç istemezdim ve eski Rikkat olsaydı sokmazdımda ama bu yeni rikkat hak etti bunu.Yani kötü kalpliler başka açıklaması yok..
Şeyda dediğin gibi saplantılı oldu ve artık kendi kendine zarar veriyor.Belki diğer arkadaşların dediği gibi suyu ısınmıştır :)
Ben Şeyda'ya kötü kalpliden ziyade aşık demeyi tercih ediyorum.Evlenme teklifi karşısında başının dönmesini ve tüm olaylara gözünü kapatmasını sağlayacak kadar körleşmiş bir aşık olduğunu..Şeyda'ya kötü kalpli dersem eğer, Rüzgar için söyleyecek kelime bulamam.Şeydanın duygularını aşkla bağdaştırabiliyorum ama Rüzgarın yaptıklarını, kesinlikle değil aşkla, insanlıkla bağdaştıramam.
Ben Şeyda'ya kötü kalpliden ziyade aşık demeyi tercih ediyorum.Evlenme teklifi karşısında başının dönmesini ve olaylara gözünü kapatmasını sağlayacak kadar körleşmiş bir aşık..Şeyda'ya kötü kalpli dersem eğer, Rüzgar için söyleyecek kelime bulamam.Şeydanın duygularını aşkla bağdaştırabiliyorum ama Rüzgarın yaptıklarını, kesinlikle değil aşkla, insanlıkla bağdaştıramam.
Sana katılıyorum, Şeyda aşık evet ve saplantılı bir aşık ama Rüzgar bunu biliyordu, Rüzgar Misketle evlenmek üzereyken bile Şeyda ona ben seni ömür boyu beklerim gibisinden birşeyler söylemişti. Rüzgar Misketi seviyorsa gerçekten,Mikset ona yüzüğü verdiğinde koşa koşa gidip evlenmezdi, inat olsun ya da acı versin ya da ebn güçlüyüm ha ha ha bak yaralanmama beni terk etmenden gibi davranmasaydı. Hadi evlendi, evlendiyse Şeydaya insan gibi davransın, Şeyda sadece onu seviyor, Rüzgar ne yapıyor, onu Msiketin yanında kendini güçlü göstermek için kullanıyor, istediği gibi bağırıyor, aşağılıyor, kimse bu yüzden Şeydaya saygı duymuyor. Şeydayı saplantılı hale getiren Rüzgar. Ve Rikkat de artık soğudu Şeydadan. Ne olacak şimdi? Şeyda bir gereksiz varlıkmış havası büründürecekler, Rikkat de pişman zaten, 2 aşık(!) da birleşir. fakat ama ortada bir insanın duyguları var, hayalleri var, bir evlilik var o ne olacak?
evett az öncede ben aynısını sormuştum sende oyle düşünmüşsün.rikkat pek anlaşılır bi durumda degil gibi bu aralar.bi yandan pişman sankı.hem misket i öyle çalışırken işinde gücünde gördügü için,hem rüzgar mutsuz diye pişman hemde şeydanın oğlunun üstüne fazla gittigini düşündügü için pişman sanırım.birde misket şeyda kakrakterı kıyaslaması yapıyor olabilir kafasında.çıkar yakındaaa gerçek fikirleri ortayaa inşallahh:img-hyste
ne geldi aklıma biliyor musun???
rikkat miskete hep ne derdi. "ezik"
ama şimdi dimdik ayakta duran, hatta yaşadığı onca olaya ve acıya rağmen, başı dik işinin gücünün başında olan misket...
öte yandan, doktor kızımız şeyda, kocasının peşinde, çaresizlik içinde sızlanıp duruyor. ben şeydaya ezik demek istemiyorum. çünkü öyle düşünmüyorum. ama rikkat eğer bir düşünürse, "ezik" dediği misket bile bu hallere düşmedi. oysa şeyda işi gücü bıraktı ve korkularıyla yaşıyo, ağlıyor, sızlıyor. işte rikkat eğer şeydanın yeni yüzünü gördüyse, bu yüzünü gördü demektir.
o şeydayı, ayakları üstünde duran akıllı,elinden her iş gelen, güçlü ne istediğini bilen ve o yönde davranan bir kız olarak görmüştü. ama şimdiki şeydada az önce özelliklerini saydığım şeydadan eser yok.
ekleme: şeydanın bu durumlara düşmesinde rikkatin rolü çok büyüktür. o yüzden ben bu saatten sonra rikkatten şeydaya sadece destek beklerim. sonuçta şeyda zaaflarına yeniliyor ve bu hallere düşüyor. zaafı rüzgar. yoksa kötü birşey yaptığı yok kızın. rikat desteğini çekmmeli yarattığı şeydadan.
şadanla füsunu izlerken sinir oldum resmen bu kadın insanı çileden cıkarır ama şadan füsunun oyununa gelmedi füsun sonunda kendi kazdığı kuyuya düştü ya artık mişsket üzülmesin üzmesinler misketimizi bir tane sevgili gelsin misketede bu rüzgarla şeydayı izlemekten gına geldi şeydaya sinir oluyorum yeni lakapı ne güzel öyle tatlı minik ördekcik:) ayyy o ne öyle yaa böyle sevgi sözcüğümü olurmus hiç bide övüne övüne söylüyor pes diyorum ben şeydaya rikkat bile dayanamadı restini çekti ayy artık şu kızı cıkartsınlar ya kızda hiç bir samimilik bulamıyorum nedense birde aklıma takıldı şeyda kendini rikkate anlatırken sanırım rikkat kendini şeydada buldu ve korktu biraz sizcede öyle diilmi bir acayip baktı kıza
ne geldi aklıma biliyor musun???
ama şimdi dimdik ayakta duran, hatta yaşadığı onca olaya ve acıya rağmen, başı dik işinin gücünün başında olan misket...
öte yandan, doktor kızımız şeyda, kocasının peşinde, çaresizlik içinde sızlanıp duruyor. ben şeydaya ezik demek istemiyorum. çünkü öyle düşünmüyorum. ama rikkat eğer bir düşünürse, "ezik" dediği misket bile bu hallere düşmedi. oysa şeyda işi gücü bıraktı ve korkularıyla yaşıyo, ağlıyor, sızlıyor. işte rikkat eğer şeydanın yeni yüzünü gördüyse, bu yüzünü gördü demektir.
o şeydayı, ayakları üstünde duran akıllı,elinden her iş gelen, güçlü ne istediğini bilen ve o yönde davranan bir kız olarak görmüştü. ama şimdiki şeydada az önce özelliklerini saydığım şeydadan eser yok.
Evet, haklısın. Misket 3-4 gün yattı yatakta kustu yediklerini, sonra toparladı dimdik ayakta.
Şeyda şu an korkularıyla yaşıyor, saplantılı bir biçimde her şeyini Rüzgara endekslemiş durumda ve bu Rikkati çok rahatsız etti. kimse saplantıları olan birini isteme sonuçta ne olacağı, ne yapacağı belli olmaz çünkü.Mesela Rüzgar Şeydadan ayrılmak istediğnde Şeyda Misketi arabası ile ezebilir filan:img-hyste İşte size 1 aylık senaryo :img-hyste
Aslında ben Rikkatten şurada tepki göstermesini bekledim, ŞEyda "Rüzgar ile ilgili oldukları için diğer insanlar beni ilgilendiriyor" dediğinde, Rikkatin ŞEydanın kendisini sevip sevmediğini sorgulaması gerekliydi yani ben annecim diyen biri bana böyle söylese bir düşünürdüm. Bilmem haksız mıyım?
zarpandit34 19-06-07, 15:51 Sana katılıyorum, Şeyda aşık evet ve saplantılı bir aşık ama Rüzgar bunu biliyordu, Rüzgar Misketle evlenmek üzereyken bile Şeyda ona ben seni ömür boyu beklerim gibisinden birşeyler söylemişti. Rüzgar Misketi seviyorsa gerçekten,Mikset ona yüzüğü verdiğinde koşa koşa gidip evlenmezdi, inat olsun ya da acı versin ya da ebn güçlüyüm ha ha ha bak yaralanmama beni terk etmenden gibi davranmasaydı. Hadi evlendi, evlendiyse Şeydaya insan gibi davransın, Şeyda sadece onu seviyor, Rüzgar ne yapıyor, onu Msiketin yanında kendini güçlü göstermek için kullanıyor, istediği gibi bağırıyor, aşağılıyor, kimse bu yüzden Şeydaya saygı duymuyor. Şeydayı saplantılı hale getiren Rüzgar. Ve Rikkat de artık soğudu Şeydadan. Ne olacak şimdi? Şeyda bir gereksiz varlıkmış havası büründürecekler, Rikkat de pişman zaten, 2 aşık(!) da birleşir. fakat ama ortada bir insanın duyguları var, hayalleri var, bir evlilik var o ne olacak?
Kutbettin, birde şöyle bir durum var.Sende yazmışsın Misketin yanında Rüzgarın Şeyda'ya olan davranışlarını zaten.Rüzgar Misketin yanında Şeyda'nın elini tutuyor ne bileyim "Evet o benim karım" falan diye böbürleniyor.Şeyda bunun altında yatan "kıskandırma" amacını sezemediği için yine umutlanıyor.Sonra başbaşa kaldıklarında yine hayalkırıklığına uğruyor.Rüzgarın bu yaptığını sadece dengesizlik olarak görüyor ve haliyle anlam veremiyor.
Belki çok saçma gelecek ama madem Rüzgar Miskete birşeyler kanıtlamak istiyordu;O zaman bu niyetini Şeyda'ya da açık açık söyleseydi ve bir çeşit hani formalite evliliği yapsalardı.En azından o zaman Şeyda ikilemlerle boğuşup kafayı oynatmak zorunda kalmaz sadece yanında olduğu zamanların kıymetini bilmeye çabalardı.Ama Rüzgar ne dedi, evlenmeden önce "Benim Misketle ilişkim bitti Şeyda" vs...Üstelik Şeydanın kendisini sevdiğini bile bile.
aliyeaynalar 19-06-07, 15:51 Arkadaşlar bana soracak olursanız ;
bu şeydanın hal ve tavırları ;
kendisine lakap takması
acaip hareketleri
rüzgarın üstüne bu kadar düşmesi
ve en sonunda arabayla rüzgarı takip etmesi
Normal ve akıllı bi insanın yapacağı işler değil.
Şeydanın bakışlarıda tuhaf ayrıca
ne bileyim ruh hastası insanlar gibi bakıyor..
Durumunu hiç ama hiç beğenmiyorum şeydanın
ama acımıyorumda ona
istediğiniz kadar bana gaddar aliyeaynalar diye kızın bana ama ;
şeyda dahada beter olsun diyorum.(rüzgarın kendisini sevmediğini bile bile evlendi onunla
katlanacak neticesine)
Gelelim şadana...
Eğer bugün füsuna vurmuş olsaydı
bidaha oğlunu göremiycekti.
iyki vurmamışmı demeliyim tersinimi söylemeliyim bilmiyorum..
yani artık senarist ablalara kızmaya başlıycam yaa
bu nee be arkadaşım rikkati kötü kadın yapsalar
şadanı iyi adam
şadanı kötü adam yapsalar
rikkati iyi kadın yapıyorlar...
yörüngemi şaşırtacaksınız sonunda benim :img-hyste
Evet, haklısın. Misket 3-4 gün yattı yatakta kustu yediklerini, sonra toparladı dimdik ayakta.
Şeyda şu an korkularıyla yaşıyor, saplantılı bir biçimde her şeyini Rüzgara endekslemiş durumda ve bu Rikkati çok rahatsız etti. kimse saplantıları olan birini isteme sonuçta ne olacağı, ne yapacağı belli olmaz çünkü.Mesela Rüzgar Şeydadan ayrılmak istediğnde Şeyda Misketi arabası ile ezebilir filan:img-hyste İşte size 1 aylık senaryo :img-hyste
Aslında ben Rikkatten şurada tepki göstermesini bekledim, ŞEyda "Rüzgar ile ilgili oldukları için diğer insanlar beni ilgilendiriyor" dediğinde, Rikkatin ŞEydanın kendisini sevip sevmediğini sorgulaması gerekliydi yani ben annecim diyen biri bana böyle söylese bir düşünürdüm. Bilmem haksız mıyım?
kutbettin ne yaptın sen...: :img-hyste eğer senaristler şeydaya öyle bir şey yaptırırlarsa senden bilirim bak. :img-hyste :img-hyste
ben şeydanın rüzgara saplantılı olduğunu kabul etsem de, kalbinin kötülüğe çalışmasını beklemiyorum. yani öyle görünmüyor. şeyda sadece sevgiye aç bir insan. evet sapıklar, katiller de saplantı insanlar olurlar, sevgiye aç insanlar olabilirer ama şeyda şu ana kadar kötülük yapacak bir resim çizmedi sanki bize. ben mi çok iyimserim bilmiyorum ama şeydanın yapabileceği en büyük kötülük, miskete, rüzgarla kendinden bahsedip, atıp tutmak, ve kısakandırmak. bu da öldürücü olmaz.
ama bak, eğer şeyda arabayla misketi ezmeye çalışırsa senden bileceğim. :img-hyste
not: NSNS'de böyle bir sahne olmuştu. son bölümde, altana aşık olan kadın, şirine çarpmıştı arabayla... aman tanrım, aynı yapımcı şirket...yani....:icon_whis
Kutbettin, birde şöyle bir durum var.Sende yazmışsın Misketin yanında Rüzgarın Şeyda'ya olan davranışlarını zaten.Rüzgar Misketin yanında Şeyda'nın elini tutuyor ne bileyim "Evet o benim karım" falan diye böbürleniyor.Şeyda bunun altında yatan "kıskandırma" amacını sezemediği için yine umutlanıyor.Sonra başbaşa kaldıklarında yine hayalkırıklığına uğruyor.Rüzgarın bu yaptığını sadece dengesizlik olarak görüyor ve haliyle anlam veremiyor.
Belki çok saçma gelecek ama madem Rüzgar Miskete birşeyler kanıtlamak istiyordu;O zaman bu niyetini Şeyda'ya da açık açık söyleseydi ve bir çeşit hani formalite evliliği yapsalardı.En azından o zaman Şeyda ikilemlerle boğuşup kafayı oynatmak zorunda kalmaz sadece yanında olduğu zamanların kıymetini bilmeye çabalardı.Ama Rüzgar ne dedi, evlenmeden önce "Benim Misketle ilişkim bitti Şeyda" vs.Üstelik Şeydanın kendisini sevdiğini bile bile.
Evet Zarpandit, deseydi Rüzgar o zaman Şeydaya ben Misketi hala seviyorum bu yüzden böyle böyle bir şey yapmak istiyorum vs diye ben de anlardım belki davranışlarını. Ama o dayısına benzemiş zaten, kuyruğunu herkese karşı dik tuttuğunu göstermeye çalışıyor, Misket yüzüğü mü verdi amaan hiç etkilemedi beni evlendim hemen beni seven biriyle çok da mutluyum diyor bu yüzden böyle birşey yapmazdı Rüzgar işte. Davranışlarını da hoş bulmuyorum Rüzgarın çok kaba, madem Şeydaya kızıyorsun annenin yanında bağırma, dükkan önünde bağırma evde konuş adam gibi ve önce kendine bak ben ne yapıyorum diye.
hayalci007 19-06-07, 15:59 bence şeyda "yanımda olsun yeter" ile yetinmiyor. sevilmek de istiyor, ilgi görmek de. bunun olamayacağını, misketin aşkının rüzgarda yaşadığını hissetse de bunu, kendi evliliklerinn sonunu görme yönünde yorumlayamıyor. çünkü çok aşık ve umut içinde yaşıyor. bekli rüzgar beni sever diye. ama aşk planlı programlı yönlenmiyor. şeyda rüzgarın aşkını yönlendirmeye çalışıyor ama bunun imkansızlığını anlayabilmiş değil.
yani bence şeyda "yanımda olsun" yeter ile yetinmiyor. ve ben onu suçlayamıyorum. aşk işte...
şeyda rüzgarın kendisini sevemeyeceğini tahmin edebiliyordur sanırım hal böyle iken kendini rüzgara nasıl sevdirecek bu kesinlikle mümkün değil şeyda bunun bal gibide bilincinde peki soruyorum yinede ayrılmayı istermiy di yoksa beni sevmesede olur yanımda olsun yeter mi derdi tabloda gördüğümüz üzere şeyda ayrılığı kaldıramaz karşılıksız sevmişti ve karşılıksız sevmeyede devam edecek taki rüzgar bu iş buraya kadar diyene ogünlerde yakın gibi :img-yes:
EFTALYAGUL26 19-06-07, 16:02 ne geldi aklıma biliyor musun???
ekleme: şeydanın bu durumlara düşmesinde rikkatin rolü çok büyüktür. o yüzden ben bu saatten sonra rikkatten şeydaya sadece destek beklerim. sonuçta şeyda zaaflarına yeniliyor ve bu hallere düşüyor. zaafı rüzgar. yoksa kötü birşey yaptığı yok kızın. rikat desteğini çekmmeli yarattığı şeydadan.
şeydaya ezik demek istemıyorum oyle düşünmuyorum demişsin ya ben tam tersi düşünüyorum .şeyda ezik.eziklik illa işi gücü olmamak,başkalarına muhtaç olmak gibi anlamalrda degil bence.şeyda okumuş eğiti,mli külürlü olabilir ama ezik davranıyor.rüzgar şeyda konusunda ne yazıkkı ezik.kendini onun esiriymiş gibi bi hale getirdi.sanki rüzgar onun sahibi şeyda kölesi gibi davranıyor.kocasını kaybetmemek icin sevdigi adam için böyle yapıyor diyebilirsiniz ama sevdigini kaybetmemek uğruna bile bu hale gelmemeli.kendıne lakaplar takmak,başkalarının yanında herşey çok yolunda gidiyormuş gibi gösteremye çalışmak, en önemlısı önemsenmedigini istenmdegini anlamamak.aşktan gözü kör olmaksa bu ben hiç aşık olmamış sayıyorum kendimi:img-hyste :img-hyste
kutbettin ne yaptın sen...: :img-hyste eğer senaristler şeydaya öyle bir şey yaptırırlarsa senden bilirim bak. :img-hyste :img-hyste
ben şeydanın rüzgara saplantılı olduğunu kabul etsem de, kalbinin kötülüğe çalışmasını beklemiyorum. yani öyle görünmüyor. şeyda sadece sevgiye aç bir insan. evet sapıklar, katiller de saplantı insanlar olurlar, sevgiye aç insanlar olabilirer ama şeyda şu ana kadar kötülük yapacak bir resim çizmedi sanki bize. ben mi çok iyimserim bilmiyorum ama şeydanın yapabileceği en büyük kötülük, miskete, rüzgarla kendinden bahsedip, atıp tutmak, ve kısakandırmak. bu da öldürücü olmaz.
ama bak, eğer şeyda arabayla misketi ezmeye çalışırsa senden bileceğim. :img-hyste
not: NSNS'de böyle bir sahne olmuştu. son bölümde, altana aşık olan kadın, şirine çarpmıştı arabayla... aman tanrım, aynı yapımcı şirket...yani....:icon_whis
Yok ben de Şeydanın kötülük yapacağını sanmıyorum şu haliyle ama büyük ihtimalle o minvale getirirler senaristler, şimdi Şeyda iyice kıskançlaştı, Rikkat de ŞEydaya anormal anormal baktı başka davranışlar bekliyor demek. Sonra işte 2 aşık birleşmeye yakın, Şeydayı zıvanadan çıkartırlar böylece herkes Rüzgarın yaptıklarını unutur, Şeydaya da hak etti derler.
Ya tabi ezmesin Msiketi ŞEyda, ben de şom ağızlı olarak tarihe geçerim yoksa:img-hyste
NSNSdeki sahneyi hatırlıyorum, tekrarlamaz umarım. Ya Şeydayı da insanlıktan çıkarmadan tatlıya bağlasalar işi keşke...
Belki çok saçma gelecek ama madem Rüzgar Miskete birşeyler kanıtlamak istiyordu;O zaman bu niyetini Şeyda'ya da açık açık söyleseydi ve bir çeşit hani formalite evliliği yapsalardı.En azından o zaman Şeyda ikilemlerle boğuşup kafayı oynatmak zorunda kalmaz sadece yanında olduğu zamanların kıymetini bilmeye çabalardı.Ama Rüzgar ne dedi, evlenmeden önce "Benim Misketle ilişkim bitti Şeyda" vs...Üstelik Şeydanın kendisini sevdiğini bile bile.
yani başa dönüyoruz yine sevgili zapandit. şeydayı bu hale getiren RÜZGAR...
rikkatin bir önce oğlunun tutarsızlıklarını faretmsini diliyorum ben. yoksa sonunda kabak şeydanın başına patlayacak.
ben enıstem sayesınde ızlıyemedım actı dvd yı fılm ızledı bende bır umut belkı cabuk bıter dıye bekledım halende devam edıyor fılm.su saat olmuş sınır oldum
zarpandit34 19-06-07, 16:09 yani başa dönüyoruz yine sevgili zapandit. şeydayı bu hale getiren RÜZGAR...
rikkatin bir önce oğlunun tutarsızlıklarını faretmsini diliyorum ben. yoksa sonunda kabak şeydanın başına patlayacak.
Nerde o günler ah ah diyorum Sihir'cim:img-hyste Rikkatin en son suçlayacağı kişi Rüzgardır.Önce Misketi, sonra Şeyda'yı hatta daha sonra kendini bile suçlar.Ama Rüzgarı hiçbir zaman suçlamaz.
Bu arada, Rikkatin Misketle olan ilişkisi benim için zerre önemli değil, o nedenle de fazla dikkatli izleyemiyorum ama, benim gözlemleyebildiğim kadarıyla "yavrucum" demesi falan bunlar pişmanlığından değil.Rikkatin Misketle Rüzgar olayı dışında hiçbir problemi yok zaten.O nedenle sözkonusu olan Rüzgar olmadığı sürece Miskete de herkese davrandığı gibi davranıyor.
şeydaya ezik demek istemıyorum oyle düşünmuyorum demişsin ya ben tam tersi düşünüyorum .şeyda ezik.eziklik illa işi gücü olmamak,başkalarına muhtaç olmak gibi anlamalrda degil bence.şeyda okumuş eğiti,mli külürlü olabilir ama ezik davranıyor.rüzgar şeyda konusunda ne yazıkkı ezik.kendini onun esiriymiş gibi bi hale getirdi.sanki rüzgar onun sahibi şeyda kölesi gibi davranıyor.kocasını kaybetmemek icin sevdigi adam için böyle yapıyor diyebilirsiniz ama sevdigini kaybetmemek uğruna bile bu hale gelmemeli.kendıne lakaplar takmak,başkalarının yanında herşey çok yolunda gidiyormuş gibi gösteremye çalışmak, en önemlısı önemsenmedigini istenmdegini anlamamak.aşktan gözü kör olmaksa bu ben hiç aşık olmamış sayıyorum kendimi:img-hyste :img-hyste
tabii sen de haklısın. ben sadece şeydayı anladığımı sandığım için ezik diyemedim. ama öyle davranıyor , haklı olabilirsin.
ama bu çok da derin bir konu olabilir.
mesela misket de zamanında rikkatten çok laf yedi ama ezik gibi davrandı. ama rüzgarla ilişkileri sırasında rizgara karşı ezik değildi.
şeyda da rüzgara karşı ezik davranıyor, ama başkası laf sokmaya kalksa ki kalkıyorlar, şeydanın onlara söyleyebilecek lafı var. belki de hastanede (gittiği zamanlar tabii :img-hyste ) rekabet ortamı olsa hiç de ezik davranmaz.
yani şu eziklik sanırım insanın zaaflarıyla bağlantılı.
şeydanın zaafı rüzgar,
misketin zaafı anne-aile kavramı...
yanılıyor da olabilirm tabii ama bu konu çelişkler içerdiği için karıştı aklım biraz.
Rikkat Rüzgar'ı kesinlikle suçlamaz, zaten mesele de Rüzgar'ın bulunmaz hint kumaşı olup, Msiket'in ona uygun bulunamamasından çıkmıştı sonuçta.
Rikkat de eskiye dönük bir tavır var, şöyle ki Rikkat yine doğru bildiklerini savunan bir karakter( ŞAdan meselesinde gördük) ama eskisi gibi sabit fikirli değil bu evlilik konusunda.
Bu arada belirtmek lazım ki Rikkat hep pembe giysin, pembe ona çok yakışıyor. Bir de güzellik salonuna ne zaman müşteri gelecek, battılar Füsun ile Misket:img-hyste
Nerde o günler ah ah diyorum Sihir'cim:img-hyste Rikkatin en son suçlayacağı kişi Rüzgardır.Önce Misketi, sonra Şeyda'yı hatta daha sonra kendini bile suçlar.Ama Rüzgarı hiçbir zaman suçlamaz.
Bu arada, Rikkatin Misketle olan ilişkisi benim için zerre önemli değil, o nedenle de fazla dikkatli izleyemiyorum ama, benim gözlemleyebildiğim kadarıyla "yavrucum" demesi falan bunlar pişmanlığından değil.Rikkatin Misketle Rüzgar olayı dışında hiçbir problemi yok zaten.O nedenle sözkonusu olan Rüzgar olmadığı sürece Miskete de herkese davrandığı gibi davranıyor.
yani , "yorgan gitti , kavga bitti" diyorsun. (burada yorgan rüzgar olmaktadır. :img-hyste :img-hyste )
evet bu da bir bakış açısı ve oldukça mantıklı. ama şimdi değilse bile rikkatin pişmanlığı yada hatasını anlaması şart. bana göre olayların çözümü için şart. ve hissediyorum olacak.
şeydaya rikkat bile dayanamadı birde aklıma takıldı şeyda kendini rikkate anlatırken sanırım rikkat kendini şeydada buldu ve korktu biraz sizcede öyle diilmi bir acayip baktı kıza
tamamen haklısın bencede rikkat kendini şeydada bulmuş gibiydi yani onunda aklında birşey varken yemiyor içmiyor uyumuyor hep o meseleyle uğraşıyor herşey i mahvedinceye kadar
ben bir de aklım takılan şu noktaya değinmek istiyorum.
şeyda bugün rüzgarın yalan söylediğinden şüphe duydu ve onu takip etti. rikkat ve bazı arkadaşlar bu eylemi yadırgadı. ben mi normal değilim acaba?
çünkü ben hiç yadırgamadım , aksine (dürüstçe bir eylem olmasa da) yerinde buldum. rüzgar zaten ikiyüzlülüğün alasını yapıyor. hem de şeydaya. şeydayı böyle bir evliliğin içine itmekle kalmayıp, sanki şeydayla evlenerek, şeydaya lütufta bulunmuş gibi davranıyor, ve de şeydanın hassasiyetlerini hiç önemsemiyor. bir de yalan söylüyor. şeyda bu noktada eğer şüphe duyduysa, içi içini yiyeceğine, elbette onu takip eder. ben bu takip işinin bu kadar yadırgamasını ve suçlanmasını anlamış değilim. evet, doğru bir hareket değil ama şeyda da her koşulda doğru davranmak zorunda değil. hele hele kendine zerre kadar değer vermeyen rüzgara karşı...
zarpandit34 19-06-07, 16:27 yani , "yorgan gitti , kavga bitti" diyorsun. (burada yorgan rüzgar olmaktadır. :img-hyste :img-hyste )
evet bu da bir bakış açısı ve oldukça mantıklı. ama şimdi değilse bile rikkatin pişmanlığı yada hatasını anlaması şart. bana göre olayların çözümü için şart. ve hissediyorum olacak.
Budur!! :img-hyste Aynen, aynen öyle diyorum Sihir'cim..Zaten Rikkat hatırlarsan Misketi kardeşi olarak kabul edebilmişti.Yani Rikkatin Misketle şahsi bir meselesi yok.Zaten Misketin bu (melek) haliyle biriyle şahsi meselesi olması pek aklın alabileceği-aklı karı bir durum değil.Ancak işte senaristlerin böyle kastırgaç senaryolarıyla yaratılıyor.Yani Rikkat sadece oğluna layık (!) göremedi, onun dışında bir sorunu yok Misketle..
Rikkat şu anda pişman değil ancak olacak diye düşünüyorum bende.
merhaba arkadaşlar
bence şeydaya delicesine aşık olan biri çıksada şeyda gerçek sevgiyi görüp rüzgarı bıraksa
rüzgarla misketin kafalarıda dank edip sevgilerine sahip çıksalarda bizde onların öocuklarını sevsek ne hoş olur
hem diziye yeni minikler katılmış olur
füsunda sahte kamera görüntüleri çekcem derken kendi kuyusuna düştü oysa sefanın telefonundaki görüntüler var işine yarayacak
herkese selam.ben yeni üyeyim.söze böyle bi kaliteli dizinin bu kadar çok sevilip korunmasına ne kadar hayran olduğumu söyleyerek başlayayım.genelde iyi ,başarılı ,diziler, oyuncular şarkıcıların oynadığı dizilere tercih edilir ya ondan böyle dedim. bizim evin halleri bambaşka. epeydir yazdıklarınızı okuyorum. dayanamadım bir ay sonra hadi bende üye olayım dedim. bu tip seyler pek huyum değildir de. oyuncular göz dolduruyor. keşke herkes böyle kendi işini yapsada her alanda basarılı işlere rastlasak. neyse ilerde daha cok kritik yaparız herkese iyi günler. bakalım yarın neler bekleyecek bizi beh te
zarpandit34 19-06-07, 16:51 ben bir de aklım takılan şu noktaya değinmek istiyorum.
şeyda bugün rüzgarın yalan söylediğinden şüphe duydu ve onu takip etti. rikkat ve bazı arkadaşlar bu eylemi yadırgadı. ben mi normal değilim acaba?
çünkü ben hiç yadırgamadım , aksine (dürüstçe bir eylem olmasa da) yerinde buldum. rüzgar zaten ikiyüzlülüğün alasını yapıyor. hem de şeydaya. şeydayı böyle bir evliliğin içine itmekle kalmayıp, sanki şeydayla evlenerek, şeydaya lütufta bulunmuş gibi davranıyor, ve de şeydanın hassasiyetlerini hiç önemsemiyor. bir de yalan söylüyor. şeyda bu noktada eğer şüphe duyduysa, içi içini yiyeceğine, elbette onu takip eder. ben bu takip işinin bu kadar yadırgamasını ve suçlanmasını anlamış değilim. evet, doğru bir hareket değil ama şeyda da her koşulda doğru davranmak zorunda değil. hele hele kendine zerre kadar değer vermeyen rüzgara karşı...
Ben Rikkatin Şeyda'ya "Sen nerden biliyorsun" dediği yerde çok güldüm.Çünkü, Rikkat orada sırf Rüzgarı aklamak için Şeyda'yı suçlayacak birşey aradı ve bunu buldu:img-hyste Tamamen koruma içgüdüsüyle yani..Oysa Rikkatin birilerini takip ettiği sahneleri de çok net hatırlıyorum ben..:img-wink:
hayalci007 19-06-07, 16:52 Gözlerin gözlerimden kaçarken kovaladım ben seni
Elimde kızarmış bir narin gül gibi yavaş yavaş ağırlaşırken hava
Ben kovaladım seni ama sen görmedin bile, baktın ama duymadın
Ben bağırırken aşk sözcüklerimi sen duydun ama görmedin beni
Baharı bekledim kumrular gibi baharlar çok uzaktı yalancıydı mevsimler
Bir yol ayrımındaydın dedinki bana eşlik edermisin ne bilirdim intikammış
İnsan içindeki insana neden söz geçiremez of of derdim çok büyük
Yaşamak bumu yoksa kadermi bize bunu yapan inan cesaretim kalmadı
İstedimki beni sev bana değer ver beni bul ama sen aramadın bile
Yine ben seni buldum içimdeki bende uzak geçmişlerde kayıtlıydın
Seni gördüğüm o okul sıralarında işte dedim aradığım bu insan
Seni bulmuşken birde yürüdüğün yolda yürümemi istemişken
Nasıl reddederdim seni işte bu benim çaresizliğimdi
Ve işte sendin karşımdaki sadece seninde beni sevmeni istemiştim
Biliyordum umutsuzdu sevdam ama ne yaparsın umutsuz yaşanmıyor işte
Ben Rikkatin Şeyda'ya "Sen nerden biliyorsun" dediği yerde çok güldüm.Çünkü, Rikkat orada sırf Rüzgarı aklamak için Şeyda'yı suçlayacak birşey aradı ve bunu buldu:img-hyste Tamamen koruma içgüdüsüyle yani..Oysa Rikkatin birilerini takip ettiği sahneleri de çok net hatırlıyorum ben..:img-wink:
şu geldi aklıma.
nemide=rikkat
rikkat=nemide
bu ailenin tüm kadınları da bu kadar mı oğulcu olabilir.
rikkatin rüzgara yaklaşımı ile nemidenin şadana yaklaşımı arasında çok da fark göremiyorum ben. ikisi de oğullarını azarlıyor, kızıyorlar ama iş etekteki taşların dökülmesini gerektirdiğinde ikisi de oğullarını korumak adına taşları toplayıp saklıyorlar.
benzetme yapacam diye saçmalamış olbilirim. :img-hyste :img-hyste
soru: rikkatin kimi takibe aldığını hatırlayamadım ben...:img-help:
annemde izlerken aynı böyle dedi bunlar boşanırlarr dedi de ben bırakmaz şeyde rüzgarın peşini kolay koaly dedimm:img-hyste
rikkat pişman mı oluyorr şeyda konusunda ve misket konusunda ne dersiniz?misket in yüzüne baktı şaşkın şaşkın misket bişey mi diyecektin rikkat abla dedi,sonra şeydaya rüzgari biraz rahat bırak dedi.
şeyda cidden hasta yada hasta olmak yolunda,elimde degil her an ne yapıyor diye düşünmeden yapamıyorum dedi,normal degil yanı bu davranışı.kaldı kı bi insanı bu kadar sıkarsan,onu seven biri bile olsa boğulur böylee bi durumdan:img-hyste
Hadi ya demek annende benim gibi düşünmüş...:happy0064
Valla ben çok sıkıldım Şeyda'nın bu kıskanc ve sürekli ilgi göstermesi hallerinden...Evet boşanacaklar....Çünkü Rüzgar onu sevmiyor...Şeyda'nında gözleri daha yeni yeni görüyor....Of yine fenalık geldi bana...
Bu arada Rikkat tam olarak pişman değil..Gerçekleri anlamaya çalşıyor...Bir ara Rikkat pişman olunca ve acı çekince gelip foruma yazacak arkadaş vardı? Nickini unuttum şimdi?Hani nerde ?:img-hyste
EFTALYAGUL26 19-06-07, 17:18 Hadi ya demek annende benim gibi düşünmüş...:h |