Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
selam bu günde burdayım.
dizi çok güzel severek izliyorum.
şu anda elimde senaryoları var.
şunu söyliyim ki çok güzel bölümler sizleri bekliyor.
:img-wink:
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:06 işte belkide bunca bölümdür içimin sıladığı içimin parçalandığı bi andı yazık garibim hemen koşa koşa nasıl gitti acaba misket fırçalıyacakmı nasılda eli titredi kaç bölümdür bu kadar üzülmemiştim
evet küçük ccouk gibi heyecanlandı rüzgarr eli titredi yüzügü çıkartırken.acaba ne diyecek misket?mektuptan filan mı bahsedecek,umudunu kes artık benden mı diyecek yoksa:icon_sorr
mavi deniz 13-06-07, 15:07 ana haber bülteni ay çok güldüm ya süperdi:):)bu arada ne diyecek umarım bölüm bitmeden gösterirler bide elleri nasıl titriyodu rüzo nun yazık ya :(
Misket fırçalamayacak heralde durumlar düzelcek gibi. Elinin titremesi güzeldi Rüzgarın. ŞEyda bu sefer dedikodularıyla kendi sonunu hazırladı sanırım :img-hyste neyse izlemeye devam edelim :)
bugun fena gitmiyo bölüm bakalım en sonunda fire vermezler inşallah..
bu arada misketin haber bülteni esprisi çok kral espriydi yani.. alkışşş... :happy0064 :happy0064 :happy0064
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:10 sanki misket beni bırak artık vazgeç karınla mutlu ol diyecek gibi gelıyor.inşallah tersi olur tabiiii.fincan halanın mektubundan etkilenıp belkı bişeyleri tekrardan kurtrma yoluna giderler ama zor gibii:icon_whis
armagan_60 13-06-07, 15:10 artık rüzgar mutluluk oyunu oynamayı kesecek zaten söze gerek yok rüzgarın bütün duyguları açığa çıktı ama misket karşılık vermesse o zaman daha kötü olur gerçi telefonda öyle bir çağırdıki benim bile gidesim geldi valla
bugun fena gitmiyo bölüm bakalım en sonunda fire vermezler inşallah..
bu arada misketin haber bülteni esprisi çok kral espriydi yani.. alkışşş... :happy0064 :happy0064 :happy0064
:happy0064 Evet çok güldüm ben de..Bravo Misket bravo:happy0064
Fena değil evet bu bölüm.Dila ve Mert çıktı ya keyfime diyecek yok..:happy0064
armagan_60 13-06-07, 15:13 sanki misket beni bırak artık vazgeç karınla mutlu ol diyecek gibi gelıyor.inşallah tersi olur tabiiii.fincan halanın mektubundan etkilenıp belkı bişeyleri tekrardan kurtrma yoluna giderler ama zor gibii:icon_whis
telefondaki ses tonu öyle bişey diyeceğe benzemiyodu ama görecez
özetlerde bile mutlaka bir yerlerde misket ruzgardan bahsetmeden yapamıyorlar.. neyse demek ki yarınki bölümde misket şeyda rüzgar dolu bir bölüm olacak demek ki.. ruzgarmiskete gitcek, misket rüzgara ben seni unuttum diyecek.. ruzgar ee bende mutluyum zaten deyim arkasına baka baka şeydaya dönecek... bunu yazmak için artık senarist olmaya gerek kalmadı...
neyse bölüm başlıyo inşallah beni utandırırlar... çok istiyorum utanmak ama olmuyo...
kendi kendime alıntı yapmak istedim.. ne güzel tespit yapmışım ama...
bu arada bugun dila hikayesi çok güzeldi.. ayrıca pembe de bugun beni sinir etmedi.. her ne kadar hala kanal1 pembesi olsa da, bugun duygulandırdı beni...
armagan_60 13-06-07, 15:18 iyice cozutttular ya hem seviyo hemde gurur yapıyo aha attı çöpe rüzgar gerçekten unuttu sanacak hakbuki öyle değil ama koleksiyon yapıyo insallah boynundan bir gün düşerde rüzgarda anlar artık
allahım sen sabırlar ver yarabbim bide miskete akıl fikir ver nebiçim tersledi ya garibim rüzgarım nasıl sevindi bunca zaman misketin tarafını tuttum ama görüyorumki artık sonuna kadar rüzgar haklı
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:20 iyice cozutttular ya hem seviyo hemde gurur yapıyo aha attı çöpe rüzgar gerçekten unuttu sanacak hakbuki öyle değil ama koleksiyon yapıyo insallah boynundan bir gün düşerde rüzgarda anlar artık
gidişat oyle bişey yapacaga benzmıyordu da misket buuu:img-hyste gurur yaptı gene.belliydi böyle olacagı.boynunda agırlık yapacak cidden yakında.nasıl olıuyorda kimse görmuyorsa kolyeyi.bi gün öyle bişey olacakk ve rüzgarr görecek yüzükleri:img-pilot
gidişat oyle bişey yapacaga benzmıyordu da misket buuu:img-hyste gurur yaptı gene.belliydi böyle olacagı.boynunda agırlık yapacak cidden yakında.nasıl olıuyorda kimse görmuyorsa kolyeyi.bi gün öyle bişey olacakk ve rüzgarr görecek yüzükleri:img-pilot
ay aman düşmesin.. dedim ahanda bugun kurtuluyoruz misket ruzgar kördüğümünden.. töbee... cılkı çıka çıka cılk mılk kalmadı ortada.. böğğ çok kötü bir tanımlama oldu affedin..
bu arada misket boyun fıtığı olcak ortağım... ağırlık yapar o yüzükler..
bu arada yüzük de harbi dandikmiş.. kapkara o ne öyle :img-hyste :img-hyste
Uf aman bendeki de iş sanki 40 yıllık Msiket değişecek koleksiyon yapsın dursun bakalım :img-hyste
Dila kısımları çok hoştu dizinin, sevindim değinmelerine bi de Dilanın arkadaşları olsa güzel olurdu :)
Sadık Amcam çok hoş dede olmuş :)
Diğer kısımlar hakkında artık yorum yapmaycağım çünkü aynı çember içinde dönüp dolaşıyoruz. Sonsuza kadar böyle gidecek. Msiket dizi dizi inci yapar boynuna, Füsun sayar etrafa ŞAdan hakkında, Şadan bi yıkılmadım ayaktayım der bi mahvolmuşum vs.
armagan_60 13-06-07, 15:22 allahım sen sabırlar ver yarabbim bide miskete akıl fikir ver nebiçim tersledi ya garibim rüzgarım nasıl sevindi bunca zaman misketin tarafını tuttum ama görüyorumki artık sonuna kadar rüzgar haklı
ya o telefondaki ses tonu varya beni bile ayağa kaldırmışken telefondan sora okadar rüzgar heveslenmsiken iyice inata binecek şimdi şimdi misket mektuba uyarakmı hareket etti yoksa tam tersimi oldu
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:23 kendi kendime alıntı yapmak istedim.. ne güzel tespit yapmışım ama...
bu arada bugun dila hikayesi çok güzeldi.. ayrıca pembe de bugun beni sinir etmedi.. her ne kadar hala kanal1 pembesi olsa da, bugun duygulandırdı beni...
ortagım kendi sözünden alıntı yapıyooooo artıkk:img-hyste
pembe sonuna kadar haklıydıı.her ne kadar rikkatlerin evi onun evi gibi olsada sonuçtaa kendı eşi cocukları gibi olamazkııı.abdüllee mutlu olsunlar bizede yeni bi ev ve yeni olaylar çıksın.belki düriyelerin evlerinde abdül pembe oturur yeni sezonda.malum düriye yok,dalyanlada boşanmış filan olurlar o zamana kadar
sevimli.girl 13-06-07, 15:25 hem mektubu okuduktan sonra hem de tyüzük olayını öğrendikten sonra misket rüzgara rikkatle geçen olayı anlatacağını ve kısmen de olsa rüzgarı unutamadığını söyleyeceğini sanmıştım ama yanılmışım. rüzgarı çok fena bozdu ve tekrar rüzgara onu sevmediğini düşündürdü. rüzgar nasıl mutlu koşa koşa gitmişti sinirden deli olmuş bir vaziyette terk etti dükkanı. rüzgara acıdım bugün yani.
füsun ile pembenin konuşmaları ve birbirlerine bir şeyler anlatmaları çok güzeldi. pembe benimde sinirimi bozsada ara sıra bugünkü bölümde ona da acıdım ve hak verdim. o da mutlu olmak istiyır ve yalnız kalmak istemiyor.
fincan halanın mektubunun bir şeyleri değiştireceğini sanmıştım ama yanılmışım. umarım misketin o yüzüğü atmadığını tekrar geri aldığını ve diğer yüzükle sakladığını görür rüzgar ve misketinde kendisi gibi aşkını unutamadığını anlar.
pembe sonuna kadar haklıydıı.her ne kadar rikkatlerin evi onun evi gibi olsada sonuçtaa kendı eşi cocukları gibi olamazkııı.abdüllee mutlu olsunlar bizede yeni bi ev ve yeni olaylar çıksın.belki düriyelerin evlerinde abdül pembe oturur yeni sezonda.malum düriye yok,dalyanlada boşanmış filan olurlar o zamana kadar
Pembe haklı evet de ben yeni bir ev falan izleyeceğimizi sanmıyorum maalesef, sene başından beri Peyaminin koltuğundan kaç kere kalktığını gördünüz. Dila olmasa İSmetleri de görmeyeceğiz. İşte Pembe ile Abdül de arada yine figüran olarak görünürler. Ben hiç umutlu değilim :sad53:
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:25 ay aman düşmesin.. dedim ahanda bugun kurtuluyoruz misket ruzgar kördüğümünden.. töbee... cılkı çıka çıka cılk mılk kalmadı ortada.. böğğ çok kötü bir tanımlama..
bu arada misket boyun fıtığı olcak ortağım... ağırlık yapar o yüzükler..
bu arada yüzük de harbi dandikmiş.. kapkara o ne öyle :img-hyste :img-hyste
ee parlagı da var miskette yüzük bolll ortagım:img-hyste
bu kör dügüm bitmez kolay kolay.süreklı dipdibe aynı aile içindeler bitermi hiç:img-pilot şeydada yüzüge epey laf ettti.tam fincan halamın zevkiii oyle kararmış eski basit bi yüzük diyee.misket onu fincan halalarda nasıl düşürmüştü ki?ben o yüzügü aldıgı bölümleri de izlememıştım.şimdiii hatırlattılar da öyle gördüm
armagan_60 13-06-07, 15:25 rüzgar şeyda yokken bile bu kadar düşkün değildi kaç kere kavga ediyolardı hatta bi keresinde rüzgar kavga ettikten sonra miskete araba çarmıştı yani rüzgar bukadar misketin azının içine bakıyo hani boşa karınını tekrara deniyelim dese bu iş bitecek yani
mavi deniz 13-06-07, 15:25 allahım sen sabırlar ver yarabbim bide miskete akıl fikir ver nebiçim tersledi ya garibim rüzgarım nasıl sevindi bunca zaman misketin tarafını tuttum ama görüyorumki artık sonuna kadar rüzgar haklı
canım ben sana hiç katılmıyorum insan şeydanın anlattıklarından sonra sevdiği gelip ayağına kapansada inanırmı sen olsan ne yapardın misket in rüzgara güveni sarsıldı kız gelinlik giyiyo eve taşınıyolar misket sanıyoki onlar mutlu bir evlilik yaşıyolar mutsuz da olsa bir evliliğin gerektirdiği gibi yaşıyolar aynı yatakta yatıp aynı sabaha birlikte uyanıyolar sen ılsan seni sevişiyorum diyen bir erkeğin senden bu kadar kolay vazgeçip her sabah başkasının yatağında gözünü açmasını hazmede bilirmisin misket az bile yapıyo yüzüğü çağırıp almasıda rüzgarın kendisininde söylediği gibi onu sinir anında ortada kaldırması fincan halanın sevgine sahip çık sözlerinden etkilenerek yüzüğü almak istemesi....rüzgarın gözü önünde çöpe atmasıda ona umut vermek istememesi ve rüzgarın daha önceki çöpe at sözüne gönderme yapmak içindir. sence burda canı yanan kim.:icon_sorr
zaten herkes birbirinin evinde oturuyo ortağım.. önemli değil.. ruzgar halasının, abdül arkadaşının evinde oturur.. off offff... darall geldi daral...
ama dila ve pembe hikayesini sevdim, bölümden rüzgar misket sahneelerini çıkarırsak bugunkü bölüm güzeldi denilebilir...
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:28 Pembe haklı evet de ben yeni bir ev falan izleyeceğimizi sanmıyorum maalesef, sene başından beri Peyaminin koltuğundan kaç kere kalktığını gördünüz. Dila olmasa İSmetleri de görmeyeceğiz. İşte Pembe ile Abdül de arada yine figüran olarak görünürler. Ben hiç umutlu değilim :sad53:
ev sayısı azaldı ya mutlaka yeni, sezonda yeni bi ev girer devreye.ya abdül pembe ya neva safanın evi olur bu yada misket sally filan birileri evlenir:img-hyste
olur inşallah umutsuzluğaa düşmeyelımmm:img-pilot
zaten herkes birbirinin evinde oturuyo ortağım.. önemli değil.. ruzgar halasının, abdül arkadaşının evinde oturur.. off offff... darall geldi daral...
ama dila ve pembe hikayesini sevdim, bölümden rüzgar misket sahneelerini çıkarırsak bugunkü bölüm güzeldi denilebilir...
Şimdi shake_it kardeşimin bu tespitinden hareketle ne diyoruz? "Dizinin süresini eskisine indiriiiin!" Yarısını atınca güzelleşiyo bakın... Ama şimdi korkuyorum da böyle derken..Yanlış yarıyı atmasınlar? Sadece Misket-Rüzgar kalırmış, öbür yarı çöpe gidermiş yüzük misali:img-hyste
Üzüldüm Rüzgar'ın haline. Misket arayınca nasıl da ümitlenerek gitti. sonrası hayal kıırklığı. Ah Rüzgar ahh, niye yaptın bunu? Niye Miskete kızıp Şeyda'yla evlendin? Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Şimdi ikiniz de acı çekiyorsunuz, ikiniz de gurur yapıyorsunuz, acınızı birbirinizden saklıyorsunuz.
Misket hayli sert davrandı yine Rüzgar'a. Ama bu durumda başka türlü davranması beklenemez zaten, sevdiği başkasıyla evli; duygularını nasıl belli etsin. Sert görünecek, unutmuş görünecek, başka ne yapsın...
Fincan Hala'nın mektubu çok duygusaldı, gözyaşlarıma engel olamadım.
Şeyda'nın yine 'ben herşeyi hallederim' havaları, kendini sevdirme,vazgeçilmez olma uğraşı...
Füsun'un dinmez öfkesi...
Bütün olarak, güzel bir bölümdü yine.
armagan_60 13-06-07, 15:30 ev sayısı azaldı ya mutlaka yeni, sezonda yeni bi ev girer devreye.ya abdül pembe ya neva safanın evi olur bu yada misket sally filan birileri evlenir:img-hyste
aman ha misket evlenmesin rüzgar kadar boşanması kolay olmaz hem boşansa bile rüzgarın tekrar alması kolay olmaz şeydanın evindede abdülle penbe oturur
Çok doğru bir tespit arkadaşım ...Kesinlikle onların sahnelerini çıkarırsak Dila ve Sadık Ali sahnelerine gelirsek çok güzel bir bölümdü..
Bir de Füsun'un Pembe'ye bağırması çıkaralım ..Ama karşılıklı ağlamaları güzel bir sahneydi...Dikkat ettiniz mi?Kısmet'in adından söz edildi bugün??
Bugün füsunun Pembeye söyledikleri sinir etti beni.Ne yani
senin evliliğin öyle oldu diye herkese aynısı mı olacak.Pembeyi
iyice çelişkiye sokacak.
Offf bu ne şimdi ben Misketin bugün ki davranışını anlayamadım.
O kadar ümitlenmiştim ki telefondaki konuşmasından ben seni hala
seviyorum Rüzgar diyecek diye bekledim.Tamam sevgisini bundan
sonra belli etmez ama yinede misketin o yüzüğün çok güzel hatıraları
var bende kalsın diyerek bi başlangıç yapmasını isterdim.Bari Misket
yalandan davranmasın çünkü oda Rüzgarın kendisini sevdiğini biliyo.
Yani bugünki davranışından sonra Misketin sevgisi uğruna mücadelesi
ne olacak çok merak ediyorum.:img-help:
Şimdi shake_it kardeşimin bu tespitinden hareketle ne diyoruz? "Dizinin süresini eskisine indiriiiin!" Yarısını atınca güzelleşiyo bakın... Ama şimdi korkuyorum da böyle derken..Yanlış yarıyı atmasınlar? Sadece Misket-Rüzgar kalırmış, öbür yarı çöpe gidermiş yüzük misali:img-hyste
ena kardeş bu sözün kesin o şekilde anlaşılır.. yani misket - rüzgar için izleyen sayısı bizden fazla.. :sad53: :sad53: ee kanal da reyting peşinde...ben daha devam etmeyim..
bu arada ena konuyu kilitlemek için bekliyosun gibi sanki.. 20'den geriye sayım başladı.. bu konuyu da deviriyoruz.. vayy beah..
armagan_60 13-06-07, 15:33 Üzüldüm Rüzgar'ın haline. Misket arayınca nasıl da ümitlenerek gitti. sonrası hayal kıırklığı. Ah Rüzgar ahh, niye yaptın bunu? Niye Miskete kızıp Şeyda'yla evlendin? Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Şimdi ikiniz de acı çekiyorsunuz, ikiniz de gurur yapıyorsunuz, acınızı birbirinizden saklıyorsunuz.
Misket hayli sert davrandı yine Rüzgar'a. Ama bu durumda başka türlü davranması beklenemez zaten, sevdiği başkasıyla evli; duygularını nasıl belli etsin. Sert görünecek, unutmuş görünecek, başka ne yapsın...
Fincan Hala'nın mektubu çok duygusaldı, gözyaşlarıma engel olamadım.
Şeyda'nın yine 'ben herşeyi hallederim' havaları, kendini sevdirme,vazgeçilmez olma uğraşı...
Füsun'un dinmez öfkesi...
Bütün olarak, güzel bir bölümdü yine.
diyorumya o konuşma neydi öyle özel falan yani resmen gel yenden deniyelim gibiydi ama lafı aına tıktı ya bide çöpr attığını gözüne soktu sonra geri aldı ne biçim iş şimdi bu ya hem hoşuma gidiyo hemde deli oluyom bu işin ortaya çıkması lazım bi şekilde
ev sayısı azaldı ya mutlaka yeni, sezonda yeni bi ev girer devreye.ya abdül pembe ya neva safanın evi olur bu yada misket sally filan birileri evlenir:img-hyste
Sallyi göstersinler acil, İpek Beyle evlensin evleri olsun. Ay şu Rüzgar-Misket kördüğümü bitse dizi de yoluna girecek ama reytingler de yükselmişse hep bu seyirde devam eder artık.
İnşallah olur, tamam umutsuzluğa düşmeyelim :)
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:35 yahu arkadaşlar misket rüzgar sahnelerini çıkartalım diyosunuz da onları çıkarıtrsak geriye konu kalmazzz:img-pilot aslında biz bu durumdan çok sıkıldık diyoruzdaa gerçek yaşamdakı gibi birden ha deyince silinip atılmıyor ki.bunlarda süreklı birarada oluncaa ister istemez böyle şeyler çıkıyor ortayaa.ee artık onlarrrr morallllerini yerine getirenee kadar bizlerde yüzükleri saymaya devam edecegizz:img-hyste başka yüzük,hediye filan kaldı mı ki ortaya çıkmayan:icon_whis
Çok doğru bir tespit arkadaşım ...Kesinlikle onların sahnelerini çıkarırsak Dila ve Sadık Ali sahnelerine gelirsek çok güzel bir bölümdü..
Bir de Füsun'un Pembe'ye bağırması çıkaralım ..Ama karşılıklı ağlamaları güzel bir sahneydi...Dikkat ettiniz mi?Kısmet'in adından söz edildi bugün??
evet mügecim hatta haluktan da bahsedildi.. hata ben o sahnede güldüm..
"hiç sorma, ah o kısmet yaktı canım oğlum haluk'un başını ahhhh.." güzeldi sakızın tepkisi..
mavi deniz 13-06-07, 15:36 vallqahi nasıl aydınalanacak bu alaoy rikat zaten söylemez şeyda tamam aptal ama bu kadar aptal olamaz ya canımın içi annenle biz misketin seni terketmesi için elimizden geleni yaptık demz yani:)e ne olucak ancak miskete sevgili gelir rüzgar dayanazömaz konular açılır ve misket bi yerden olayı patlatır yoksa bu olaylar aydınlanmaz ayrıca ben rüzonun acı çektigini hiç düşünmüyorum daha misketin sevgilisi gelsin görcem onu:)
armagan_60 13-06-07, 15:37 Sallyi göstersinler acil, İpek Beyle evlensin evleri olsun. Ay şu Rüzgar-Misket kördüğümü bitse dizi de yoluna girecek ama reytingler de yükselmişse hep bu seyirde devam eder artık.
İnşallah olur, tamam umutsuzluğa düşmeyelim :)
baksana arkadaşım diz 13. olmuş hem bu hallerini seviyorum hemde deli oluyorum hayır kavga ederken ufak işik görsem içim yanmayacak
Ne güzel olurdu Kısmetin dönmesi. Ama öyle bi şekilde çıkardılar ki dönmesi imkansız. Kısmet varken çok komikti her şey. Yarışmalar, satıcılık filan :) Özledim Kısmeti. Adının kötü de olsa geçmesi iyi oldu.
Ya ben bir de anlayamıyorum. Neden Rüya ile konuşmuyor kimse, hadi diziden ayrıldı. Çok mu zor bir kaç bölümde bir ufacık bir telefon sahnesi koymak.
evet mügecim hatta haluktan da bahsedildi.. hata ben o sahnede güldüm..
"hiç sorma, ah o kısmet yaktı canım oğlum haluk'un başını ahhhh.." güzeldi sakızın tepkisi..
Demekki senaristler bizi okuyor...Çünkü ben hep söylerdim ah şu gidenlerin isimleri bir kez olsun anılsın diye...:happy0064
Not:Sevindiğim şeylere bak :img-hyste ah ah
ruzgarın eskılerı hatırlaması çok guzeldı mısket o zamanlar heralde pek makyaj yapmıyordu yanı sımdıkıne bakınca
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:39 baksana arkadaşım diz 13. olmuş hem bu hallerini seviyorum hemde deli oluyorum hayır kavga ederken ufak işik görsem içim yanmayacak
ışık olmazzz olur muuu.ışık olmasaa birbirleriyle uğraşmazlarrrr ki.umursamazlar yani yüzügü filan.amaa gurur var gururrr devrede:img-hyste hem bu saaten sonra napsınlar da.misket gitsin beni affet mi desin yoksa rüzgar möı bunu yapsın?olmaz yanii.fincan hala ile sadık alı amcam gibi belkı 40 yıl sonra biraraya gelirer.
bu dizi 40 yıl sürüyomuş biz ellerimizde bastonlarla misketle rüzgar kavuştular mı evladım diye torunlarımıza soruyormuşuz(ee o zaman ya kulağımız duymaz ya gözümüz görmez hale gelir:img-hyste ):img-hyste :img-hyste
mavi deniz 13-06-07, 15:40 Ne güzel olurdu Kısmetin dönmesi. Ama öyle bi şekilde çıkardılar ki dönmesi imkansız. Kısmet varken çok komikti her şey. Yarışmalar, satıcılık filan :) Özledim Kısmeti. Adının kötü de olsa geçmesi iyi oldu.
Ya ben bir de anlayamıyorum. Neden Rüya ile konuşmuyor kimse, hadi diziden ayrıldı. Çok mu zor bir kaç bölümde bir ufacık bir telefon sahnesi koymak.
evet ortada oglum oglum diyecegine bide kızım ne oldu desin:icon_sorr ya bide bizim aşkm böcügü nerde ya ceylan nerde senaristler onuda belirtsin sınavda yakınlaştı:img-pilot :img-pilot
zarpandit34 13-06-07, 15:40 Şimdi shake_it kardeşimin bu tespitinden hareketle ne diyoruz? "Dizinin süresini eskisine indiriiiin!" Yarısını atınca güzelleşiyo bakın... Ama şimdi korkuyorum da böyle derken..Yanlış yarıyı atmasınlar? Sadece Misket-Rüzgar kalırmış, öbür yarı çöpe gidermiş yüzük misali:img-hyste
Şu anda zaten durum bu..Yanlış yarıyı çöpe atmışlar gibi..Bence Rüzgar ve Misket sahneleri daha bol olsun.Çok gülüyorum onları izlerken.Bak yine aklıma Rüzgarın elinin titreyişi geldi aklıma getirip getirip gülüyorum:img-hyste Bu arada Misketi de Türkiyenin ilk kadın stand-up'cısı yapmaya karar vermişler herhalde..Bir espri bir espri..:img-hyste
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:42 Demekki senaristler bizi okuyor...Çünkü ben hep söylerdim ah şu gidenlerin isimleri bir kez olsun anılsın diye...:happy0064
okuyorlar burayı kesınlıkleee:img-hyste dünde dedim ya replikler bizim senaryolardan birine aitti.bikaç kelımede olsa.dün düriyenin sözü geçmişti,köye gittigini öğrendik.bugün pembe füsun a üç evladın var dedi.en azından rüya anılmış oldu.sonra haluk ve kısmett:img-hyste :happy0064 bende çok mutluyum isimlerinin geçmesinden:happy0064
Demekki senaristler bizi okuyor...Çünkü ben hep söylerdim ah şu gidenlerin isimleri bir kez olsun anılsın diye...:happy0064
okuduklarına bende eminim artık.. baksana iki gündür civanlar, kısmetler, haluklar.. aslında bugun aklıma bu kadar bahsettiler acaba civan ya da sayılan isimlerden herhangi biri geri mi gelecek diye bir fikir geldi ama zannetmiyorum..
mesela pembe evlilik hazırlıkları yaparken civan gelip de aklını karıştırabilir... (yine başladım senaryolara)
offf offff...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Rüzgar ve Misket olayı sonuca bağlanmadıkça onlarla
ilgili yorum yapılır tabiki.Bu senaristler onları birleştirirse
yorumlar bu kadar yoğun olmaz.Biz onların aşkını bildiğimiz halde
ayrı olmalarından dolayı daha doğrusu Rüzgarın Şeyda ve
Rikkatin yaptıklarını bilmemesinden Rüzgar ve Misket hakkında
yorumlar yapılır taki herşey ortaya çıkana kadar.
Bu benim kişisel görüşüm tabiki.
hayırlı olsuunnn yeni başlığımız.. tam yazıyodum kapandı...hemen kopyaladıımm...
Şu anda zaten durum bu..Yanlış yarıyı çöpe atmışlar gibi..Bence Rüzgar ve Misket sahneleri daha bol olsun.Çok gülüyorum onları izlerken.Bak yine aklıma Rüzgarın elinin titreyişi geldi aklıma getirip getirip gülüyorum:img-hyste Bu arada Misketi de Türkiyenin ilk kadın stand-up'cısı yapmaya karar vermişler herhalde..Bir espri bir espri..:img-hyste
hakikaten ya.. bugun fondoten esprisi yoktu ama kırık not vermen lazım... :img-hyste :img-hyste :img-hyste bir haber bülteni esprisi yavan kaldııı...
harbi bekledim ama fondoten esprisini... alıştırdılar ya caanım senaristler...
okuduklarına bende eminim artık.. baksana iki gündür civanlar, kısmetler, haluklar.. aslında bugun aklıma bu kadar bahsettiler acaba civan ya da sayılan isimlerden herhangi biri geri mi gelecek diye bir fikir geldi ama zannetmiyorum..
mesela pembe evlilik hazırlıkları yaparken civan gelip de aklını karıştırabilir... (yine başladım senaryolara)
offf offff...
__________________ alıntı Shake_it'ten
Shake_it harikasın süpersin bir tanesin valla.:happy0064 Senin bir mesleğinde senaristlik olmalıydı..:img-hyste Gerçekten Civan gelse Pembe'yi kaçırsa ne olurd?
Biraz senaryolara el atsakmı?:happy0064
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:48 ee hayırlı olsun yeni başlığıımıızzz.eski oyunculardan diyodum isimnleri geçti amaa dönen olmaz.fincan halanın hastalgınıda bile isimleri geçmediyseee.
bugünn diloşşşşş çok tatlıydı her zmaanki gibi.anna babaa sizde boşaancaksınız bi gün ve beni yurda geri bırakacaksınız dedi ya.bu cocuk cidden çok korkuyor onu geri verecekler diye.bence psikolojik desteğee başlasalar fena olmayacak:icon_whis
hayırlı olsuunnn yeni başlığımız.. tam yazıyodum kapandı...hemen kopyaladıımm...
hakikaten ya.. bugun fondoten esprisi yoktu ama kırık not vermen lazım... :img-hyste :img-hyste :img-hyste bir haber bülteni esprisi yavan kaldııı...
Ya evet fondöten esprisi yoktu maalesef Msiketçim de bi esprili olmuş bi esprili olmuş insanın inanası gelmiyor. :img-hyste
Özeti okudnuz mu arkadaşlar? Yarın yine Rüzgar-Şeyda-Msiket yani dünyanın en sinir bozucu üçlüsü bizi bekliyor, espriler havada uçuşur artık :img-hyste
Sahi neyse böyle devam etsin ama sezon sonuna kadar bu mevzu devam edip nihayete erdirilisin seneye kalmasın, bari bu isteğimiz olsun. 40 sene sürmesin
de:img-hyste
Shake_it harikasın süpersin bir tanesin valla.:happy0064 Senin bir mesleğinde senaristlik olmalıydı..:img-hyste Gerçekten Civan gelse Pembe'yi kaçırsa ne olurd?
Biraz senaryolara el atsakmı?:happy0064
atalım mügecim atalıımmm... birazdan atmaya başlayalım mesela... biraz kurayım aklımda..
hakkat ben senarist olsaymışım çok zevkli bir meslek olsa gerek..
zarpandit34 13-06-07, 15:51 hayırlı olsuunnn yeni başlığımız.. tam yazıyodum kapandı...hemen kopyaladıımm...
Zera evet ya..Durup durup "fondoten esprisini" yapıyordu:img-hyste Niye bugün yapmadı ki..Çok bekledim ama..:img-hyste
ee hayırlı olsun yeni başlığıımıızzz.eski oyunculardan diyodum isimnleri geçti amaa dönen olmaz.fincan halanın hastalgınıda bile isimleri geçmediyseee.
bugünn diloşşşşş çok tatlıydı her zmaanki gibi.anna babaa sizde boşaancaksınız bi gün ve beni yurda geri bırakacaksınız dedi ya.bu cocuk cidden çok korkuyor onu geri verecekler diye.bence psikolojik desteğee başlasalar fena olmayacak:icon_whis
E bence de çocuğu bi psikayra götürsünler, gerçi zamanla Dila da onu bırakmayacaklarını anlaycak. Sadık Amcam çok hoş bir deded oldu yaa, keşke Fincan Halanın nineliğini de görseydik.:sad53:
Bi de Nemide de yavaş yavaş içi boşaltılan bir karakter olacak sanırım, hiç Dila ilgili bişeyini görmedik, ugün Msiketle bi konuşması da yoktu sadece Şadana annelik ve arabuculuk yapıyor gibi
EFTALYAGUL26 13-06-07, 15:53 bizde konu başlığıı dayanmaz oldu maşallah.15 günü bulmuyor dolması:img-hyste
aslan ailesi yoktu bugün.rikkat, peyamı safa cihan nerdeydiiiii.misketin boynundakı yüzükleri kesin olmayacak birisi görür ilerde.şeyda yada rikkat meselaa.
mektubu merak ediyorduk,ben daha etkili bişey beklemıştım.çok hazırladım demek kendımı:img-hyste
Zera evet ya..Durup durup "fondoten esprisini" yapıyordu:img-hyste Niye bugün yapmadı ki..Çok bekledim ama..:img-hyste
Kesin başka espri düşünüyordur Zarpandit'cim bugün yarın patlatacak bombayı Misket kardeş...:img-hyste
cuvarepli08 13-06-07, 15:56 Arkadaşlar birşey sormak istiyorum izninizle...
Ben diziyi pek sık izleyemediğim için bişeye kafam takıldı...
Rüzgar ve Şeyda evlendikten sonra beraber yatıyorlar mı yoksa ayrı ayrı mı gerdek falan oldu mu yani bunu sorucakm???
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum izninizle...
Rüzgar ve Şeyda evlendikten sonra beraber yatıyorlar mı yoksa ayrı ayrı mı gerdek falan oldu mu yani bunu sorucakm???
Beraber uyuyorlar, bir gece hariç ayrı da uymadılar sanırım. ŞEyda bırakmaz zaten Rüzgarı yalnız:img-hyste
ilk kez önceki yorumları okumadan yazıyorum. hiç vaktim yok. geceye kadar bununla yetineceğim. o yüzden sinirimi çıkartayım ilk önce, geceye sakin sakin devam edelim.
sinirimi bozanlar:
misket
misket
misket
ey yani misket... ben seni dün gece o kadar savunayım, sen bugün bana bu kadar saçmala. dövseydin be kızım çocuğu bir de...tamam, rüzgar da çığrından çıktı, o zaten kadrolu saçmacı ama sen bugün iyice saçmaladın maşallah. o yüzüğü almanın daha az kırıcı ve daha usturuplu bir yönetimi de olmalıydı, ille alman gerekliyse.
haaa bir de, ıııııyyyyy!!!! çöpten çıkarıp boynuna astığın o şey binbir mikrop taşıyor şimdi. vallahi de ıyyyy, billahi de ıyyyy....ben olsam aksiyondan geçirirdim önce. güzellik salonunda herşeyin steril olması gerekli ama herhalde çöp de steril değildir.
fincan halanın mektubu beni beklediğim gibi germedi. fincan hala bekle demedi miskete. sadece sevgisiyle güçlü olabileceği mesajını verdi. sevmenin ille de kavuşmak demek olmadığını ve acı çekmek olmadığını yazdı. ne güzel. bence güzel bir mektuptu. ama sanki de misket hanıma, "git de, bu acıyı sevdiğinden çıkart" dedi fincan hala, ki misket kızın rüzgarı bir dövmediği kaldı. iyice saçmaladılar bugün. maşallah...
boşa gitmesin bari :happy0064
geceye görüşürüz. :img-wink:
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum izninizle...
ben beraber olmadıklarını düşünüyorum.. ama bazılarımız olduklarını düşünüyolar.. anlayacağın ???????? biz de bilmiyoruz...
EFTALYAGUL26 13-06-07, 16:01 Arkadaşlar birşey sormak istiyorum izninizle...
aynı yatakta yaıtorlar amaa neva ve safanın ki gibi bi gerdek muhabbeti dönmedi şeyda rüzgardaaa.orasını bilmıyoruz yaniiii:img-hyste özel hayata saygı malummmmmmmmmmmmm:img-hyste :img-hyste :happy0064
cuvarepli08 13-06-07, 16:01 ben rüzgarın şeydayla beraber uyuyacağını sanmıyorum...gözümle görmeden inanmam...
ben beraber olmadıklarını düşünüyorum.. ama bazılarımız olduklarını düşünüyolar.. anlayacağın ???????? biz de bilmiyoruz...
Bence beraber olmuşlardır ya bu konuya değinen bir şey görmedik, öyle bi şey olsa Şeyda kesin Rikkat Hocasına yetiştirirdi. Rüzgar da dayısıyla dertleşirken belirtirdi bi şekilde gbi geliyor. ama beraber uyuyorlar sonuçta tabi bilinmez buradan da bi sürpriz çıkartabilirler.
Hoş geldin Sihir'cim..Demek Misket seninde sinirlerini bozdu ...Ama bozma sinirlerini düzelir yakında.Misket şimdi ne yaptığını bilmiyor..Çöpten yüzüğü alıp taktıya boynuna buradan bizlere ip ucu verdi senaristlerimiz...İleride yüzümüz gülecek demekttir...(Amin)
ben rüzgarın şeydayla beraber uyuyacağını sanmıyorum...gözümle görmeden inanmam...
ne yapmaları gerekiyo.. gece 12'den snra yayınlanması lazm senin dediğinin olabilmesi için.. hani gözünle görmek istiyosun ya o bakımdan...:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
[B]okuduklarına bende eminim artık.. baksana iki gündür civanlar, kısmetler, haluklar.. aslında bugun aklıma bu kadar bahsettiler acaba civan ya da sayılan isimlerden herhangi biri geri mi gelecek diye bir fikir geldi ama zannetmiyorum..
offf offff...
bence akla yatan birşey düşünmüşsün müge'cim.:img-yes: bugünkü bölümün sonunda benim de aklıma geldi acaba civan gelir de pembenin aklı karışır mı diye.ee biliyosun artık her türlü şeyi düşünür olduk.ama bu da bizim hayal gücümüzde sınırlı kalır heralde.keşke birileri gelse,ki bu rüya olsa çok güzel olurdu.hatta borayla beraber gelseler ziyaret amaçlı....ahh hayaller...
bugün baya bir bahsettiler eski isimlerden
EFTALYAGUL26 13-06-07, 16:04 ben beraber olmadıklarını düşünüyorum.. ama bazılarımız olduklarını düşünüyolar.. anlayacağın ???????? biz de bilmiyoruz...
orasını sır gibi saklıyorlaarrr.devlet sırrıııııııııı.bu sabah rüzgar uyandıgında gelınlığe baktı biiii sonra kafasını yataga gömdüüüüü.bu bi işaretmiydi yoksaa biz mi en ufak şeyden bişeyler çıkarmta derdindeyiz acabaaaa:img-hyste :img-hyste
zarpandit34 13-06-07, 16:04 Kesin başka espri düşünüyordur Zarpandit'cim bugün yarın patlatacak bombayı Misket kardeş...:img-hyste
:img-hyste Olmaz Mügecim ben "fondoten esprisini" istiyorum.Onu yapsın.Bağımlılık yaptı bende o espri, habire onu yapmasını istiyorum:img-hyste Şöyle bir 100-150 kez yapsın ki, ne kadar esprili bir şahsiyet olduğu beynimize zorla sokulsun değil mi? Biz başka türlü anlayamayız çünkü.
cuvarepli08 13-06-07, 16:04 ne yapmaları gerekiyo.. gece 12'den snra yayınlanması lazm senin dediğinin olabilmesi için.. hani gözünle görmek istiyosun ya o bakımdan...:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste yok o kadar da değil de...ne bileyim hiç bi karı koca gibi bi izlenim yok o bakımdan kafam karıştı yani...
orasını sır gibi saklıyorlaarrr.devlet sırrıııııııııı.bu sabah rüzgar uyandıgında gelınlığe baktı biiii sonra kafasını yataga gömdüüüüü.bu bi işaretmiydi yoksaa biz mi en ufak şeyden bişeyler çıkarmta derdindeyiz acabaaaa:img-hyste :img-hyste
ben o sahnede sanki birşeyler olmuş da rüzgar pişmanlık duyuyor gibi hissettim:icon_whis bilemem tabi...
Arkadaşlar bir şey olmasa Şeyda'nın bunu Rikkat'e yetiştirmesini geçtim, hiç mi kendi kendine bu konudan üzüntü duymayacak? Rüzgar'ın en ufak bir ters davranışı için kendi kendine konuşan ve dertlenen Şeyda bunun için hiç mi dertlenmeyecek? Ve bunu biz hiç mi görmeyeceğiz? Eğer ki bu saatten sonra aralarında hiçbir şey geçmemiş havası verilirse ben buna sadece gülerim arkadaşlar...
Bir kere Rüzgar Misket'e her sinirlendiğinde neler neler yapıyor...Bir sinirlendiğinde de bunu yapmıştır :img-hyste
Eğer senaristler bizi okuyorlarsa şeyda rüzgar arasında bi birliktelik olup olmadığına dair gelecek bölümlerde ipucu verseler iyi olur yoksa böyle kendi kendimize en ufak şeylerden aralarında bir şey geçtimi geçmedimi sorusuna anlamlar çıkartıyoruz.. Ama böyle bir konuya hiç değinilmediğine göre birşeyler olmuştur..:img-fie:
Arkadaşlar bir şey olmasa Şeyda'nın bunu Rikkat'e yetiştirmesini geçtim, hiç mi kendi kendine bu konudan üzüntü duymayacak? Rüzgar'ın en ufak bir ters davranışı için kendi kendine konuşan ve dertlenen Şeyda bunun için hiç mi dertlenmeyecek? Ve bunu biz hiç mi görmeyeceğiz? Eğer ki bu saatten sonra aralarında hiçbir şey geçmemiş havası verilirse ben buna sadece gülerim arkadaşlar...
Bir kere Rüzgar Misket'e her sinirlendiğinde neler neler yapıyor...Bir sinirlendiğinde de bunu yapmıştır :img-hyste
valla olabilir.. yapmış olabilir.. aman zaten barışmalarını istemiyorum.. eğğer birlikte oldularsa hiiçç barışmasınlar... birine aşıksa bir insan başka birine dokunamaz bence.. şebnem ferahın bir şarkısı var; "sevişmek sevmekten gelir inanmışım"...
:img-hyste Olmaz Mügecim ben "fondoten esprisini" istiyorum.Onu yapsın.Bağımlılık yaptı bende o espri, habire onu yapmasını istiyorum:img-hyste Şöyle bir 100-150 kez yapsın ki, ne kadar esprili bir şahsiyet olduğu beynimize zorla sokulsun değil mi? Biz başka türlü anlayamayız çünkü.
Olur olur bal gibi olur :img-hyste Yapar yapar merak etme...:img-hyste 150 az bile 1500 kere yapsın ...O espiriden kusuna kadar bize yapsın...geceleri kabusumuz olsun...Eee ne yapalım o zaman istemeye devam edelim...Nasıl olsa senaristler bizi takip ediyor...Yarın bugün duyarız Misket'in ağızından..:happy0064
zarpandit34 13-06-07, 16:24 Bu beraber olma meselesi neden bu kadar önemli bilmiyorum ama bence kesinlikle beraber olmuşlardır.Yoksa Şeyda bunu dert haline getirirdi.Daha gelinliği bile bu kadar dert edinmişken..
kaptan jack 13-06-07, 16:27 bayılıyorum bu dizye yıllarda aynı çizgisini koruyor karakterler samimi ve bir o kadarda sıcak.......:img-blush
dağçiçeği_aslı 13-06-07, 16:28 bence olmadı gibi:icon_whis
çünkü rüzgar pişmanlık falan duymuşa benzemiyordu. öyle birşey olaydı rüzgar pişmanlık duyardı:icon_sorr
bu bölümde de misket boynuna iki yüzüğüde taktı. ileride onları çok pişman edicek:img-wink: (zaten rüzgar şimdiden bile oldu ama:icon_whis )
ya da ileride sevgisinin büyüklüğünü kanıtlayacak:img-yes: :img-yes:
bayılıyorum bu dizye yıllarda aynı çizgisini koruyor karakterler samimi ve bir o kadarda sıcak.......:img-blush
yıllardır aynı çizgiyi korumuyo.. geçen yıla kadar öyleydi ama bu yıl çizgisi eğriye dönüştü...
hani ilkokulda çizerdik önce düz çizgi IIIIIIII, sonra eğri çizgi IIIII bu hesap yani...
NOT: sevgili arkadaşlar çıkmak zorundayım.. ama gelirim ben yineee... bye bye bye belki komik bir senaryoyla dönerim hiç belli olmaz..
Ben de gülerim bu saatten sonra Rüzgar gidip derse ben Şeyda ile birlikte olmadım Misket hep seni düşündüm filan :img-hyste
aynen bi kızdığında da onu yapmışrı, balayından döndüklerinde de mutluydu Şeyda hatırlarsınızı. bir de "biz o yatakta uyumuyoruz başka şeyler yapıyoruz" muhabbeti vardı neyse amaan derdi bana düştü sanki:img-hyste
Bence diziye yeni biri gelsin, KEmal gibi yakışıklı ama evli olmayanından, Misketimin kalbini çalsın, Misket de espri yapmaz artık, gümüşçüye satar yüzükleri de o zamana kadar 1.5 kilo falan olur yüzükler evine eşya filan alır:img-hyste
Ben de gülerim bu saatten sonra Rüzgar gidip derse ben Şeyda ile birlikte olmadım Msiket hep seni düşündüm filan :img-hyste
aynen bi kızdığında da onu yapmışrı, balayından döndüklerinde de mutluydu Şeyda hatırlarsınızı. bir de "biz o yatakta uyumuyoruz başka şeyler yapıyoruz" muhabbeti vardı neyse amaan derdi bana düştü sanki:img-hyste
Bence diziye yeni biri gelsin, KEmal gibi yakışıklı ama evli olmayanından, Misketimin kalbini çalsın, Msiket de espri yapmaz artık, gümüşçüye satar yüzükleri de o zamana kadar 1.5 kilo falan olur yüzükler evine eşya filan alır:img-hyste
evet ya hakkat ruzgar misket ilişkisinden gari hayır gelmeeezzz... biri gelsin derhal.. fusunun avukatı mesela.. şööle hali vakti yerinde, eli yüzü düzgün biri olsa bari.. :img-hyste :img-hyste
çıkamıyoruuummm...
evet ya hakkat ruzgar misket ilişkisinden gari hayır gelmeeezzz... biri gelsin derhal.. fusunun avukatı mesela.. şööle hali vakti yerinde, eli yüzü düzgün biri olsa bari.. :img-hyste :img-hyste
çıkamıyoruuummm...
evet ya da lazer epilasyonu satan firmadan yakışıklı bir yönetici aman aman ne güzel olur :img-hyste Ama Misket aşık olacaksa gelsin kullancaksa adamı gelmesin, 3. kişilerin bu mevzularda harcanmasından sinir oluyorum çünkü:img-wink:
ya beraber olmuşlardır bu tamam igrenç bişey o o kızla birlikte olması.ama yeniden birlesseler bu sorun mu olacak seyda ile birlikte olması yani ne varki sanki bunda
çıkamıyoruuummm...
Valla yaa boşverin Misket'i Rüzgar'ı ya...Sıkmayalım canımızı şimdi....:img-wink:
Ben çıkmak zorundayım görüşürüz akşama bye
armagan_60 13-06-07, 16:53 ya beraber olmuşlardır bu tamam igrenç bişey o o kızla birlikte olması.ama yeniden birlesseler bu sorun mu olacak seyda ile birlikte olması yani ne varki sanki bunda
önemli olan misketin evlenmemesi rüzgar nasıl osa boşanır
önemli olan misketin evlenmemesi rüzgar nasıl osa boşanır
bu konuda armağana katılıyorum ben herşeye rağmen rüzgarınm boşanıp misketle birlikte olacağına inanıyorum
Herşey o kdr qüzeLKen bu haLe qeLmişken artık neyi bekLiyorLar.. Rüzqar - Misket.. Hehh tamam diyorum bu sefer oLucak.. Yok yine oLmuyor.. oLmuyor.. İnatLaşma..nispet devam ediyor..
O kdr fırsat varken ya da bu durumdaLarken bir araya qeLMİyorLar.. Tekrar nasıL ve hanqii nedenLe birLikte oLucakLar merak ediyorum.. Rüzqar'ın yüzüğü verirkenki haLii çok hoştu.. Ne farkLıı şeyLer bekLiyordu ama oLmadıı..
YaLnız Rüzqar evLendiğine pişman..mutLu değiL.. Şeyda iLe neden birLikte oLdu onu anLamıyorum.. EvLendii ama birLikte oLmak zorunda değiLdi ki..
Bu arada yenii saatiinde izLemekte qüzeLdi.. ;)
aliyeaynalar 13-06-07, 17:24 bugün izleyemedim maalesef.
ama bu dizinin en sinir olduğum yönü ne biliyormusunuz arkadaşlar ?
1 bölüm izlemediğiniz zaman çok şey kaçıyor olmanız.
neden bu dizi böyle dopdolu :img-cool2
arkadaslar bugun ben ızleyemedım lutfen ozet gecebılırmısn yaa cok merak ettım mektubu su espırı olayını ve yuzuk olayını ıns gecebılırmısnz beklıcem bu arada buraya yazılıor dımı
armagan_60 13-06-07, 17:38 bu birlikte olması konusu bencede gündeme gelebilir rüzgar bi öpücük bile vermezken:D şmdi ne olacak yakında şeydfa bunuda rikkate anlatır zaten ama inasalah o kolye düşer aklım orda bütün düğüm o yüzüklerde o düştüğü an rüzgarı kimse tutamaz
armagan_60 13-06-07, 17:43 aklıma yeni geldi bence o kolye düşecek ve orada tatile girecek bizde çatlayacaz tabi 3 ay
yarınki bölümün özetine göre rüzgarın güzellik salonuna gidip gelmesi sorun yaratıyor demekki rüzgar yarında güzellik salonuna gidecek ve ben bugünki tartışmalarından sonra merak ediyorum rüzgarın hangi uyduruk bi sebeple oraya gideceğini???:img-hyste
bir şekilde misketin boynundakileri rüzgar görmeli!!! lütfen bunu dahada uzatmayın görsün ve boşansın bitsin şu saçma evlilik!! hernekadar rüzagrın şeydayı sevmedini bilsemde canımı sıkıyor aynı yatakta uyanmaları karı koca gibi davranmaları(sadece şeyda cephesinden ama genede olsun)- aslında bu misketi rahatsız etsin bana noluyorsa:icon_whis
armagan_60 13-06-07, 17:55 yarınki bölümün özetine göre rüzgarın güzellik salonuna gidip gelmesi sorun yaratıyor demekki rüzgar yarında güzellik salonuna gidecek ve ben bugünki tartışmalarından sonra merak ediyorum rüzgarın hangi uyduruk bi sebeple oraya gideceğini???:img-hyste
bir şekilde misketin boynundakileri rüzgar görmeli!!! lütfen bunu dahada uzatmayın görsün ve boşansın bitsin şu saçma evlilik!! hernekadar rüzagrın şeydayı sevmedini bilsemde canımı sıkıyor aynı yatakta uyanmaları karı koca gibi davranmaları(sadece şeyda cephesinden ama genede olsun)- aslında bu misketi rahatsız etsin bana noluyorsa:icon_whis
ancaönümüzdkei sezonun ortalarında bence birde bence yarın gitmez ama rüzgar yüzük meselesini anlattığı için şeydaya kızar sonra ona niye gittiğini sorar bence
Bence rüzgar misketin boynundaki yüzükleri görecek ama misketin kendini hala sevdiği halde niye ayrıldığını anlamaya çalışabilir bunun içinde sürekli gidip gelir ve rikkat ile Şeyda dertleşirken miskete yaptıklarını rüzgar duyar ondan sonrası zaten gelir....:happy0064 tabi bunların hepsi varsayım böle olmasını isterim ama bilemiyorum rüzgarın ve misketin nasıl davranacaklarını ikiside inat yapıyor Rüzgarda miskette hala birbirlerini çok seviyorlar Rüzgar Şeyda aradığında nasıl misket aradığında nasıl Misket aradığında Rüzgara daha olumlu yaklaşacağını sanmıstım ama öyle olmadı ilerki günleri çok merak ediyorum neler olacak bakalım?
Birde birşey soracağım 2gündür izleyemedim Fondoten esprisi ne birisi yazabilir mi?
ancaönümüzdkei sezonun ortalarında bence birde bence yarın gitmez ama rüzgar yüzük meselesini anlattığı için şeydaya kızar sonra ona niye gittiğini sorar bence
evet yarın gitmeyebilir aslında gitmemesi daha iyi her seferinde daha fena kavga ediyorlar..oo gelecek sezonun ortalarında aydınlanır diyorsun çok uzun ya umarım o kadar uzun sürmez herşeyin ortaya çıkması..
mgayapım sıtesıne gırdım sezgın bey SEVGİLİ "BİZİM EVİN HALLERİ" İZLEYİCİLERİ,
YAYINLANMASINI İSTEDİĞİNİZ YORUMLARI
onun maıl adresıne yollamasını ıstemıs YORUM" yazarak gönderebilirsiniz demış
ya senaryo yazan arkadaşlar nerde ya?? gelip yazsalarda eğlensek biraz çok zevkli oluyor okumak.:img-yes:
ne olacagini kestirmek mümkün degil
bu sefer sanki acilacaklarmis gibi geldi ama yine olmadi
birliktelik meselesine gelince o is kesin olmustur olmasa seyda rikate yetistirirdi
ama o yüzükte bisey var rüzgar misketin boynundaki yüzükleri bes vakte kadar görürecek bence:img-hyste :img-hyste buda fal gibi oldu:img-yes:
Pembe AbdüLLe evLeniyor ya da evLenicek.. NasıL bişiLer oLucak acaba.. Ne zaman evLenirLer fLn.. Pembe keşke eski haLine dönse.. neden bu haLe qetirdiLer anLamış değiLim.. Füsun'un da evLiLik konusunda söyLedikLerii hoş değiLdi.. sanki tüm kadınLar onun qibi saf.. Kocasıı qibi de aLdatmaya merakLı.. Tabii yine de neyin ne oLucağı beLLi oLmaz.. ;)
Çok sessiz kalmış forum gerçekten...Bari iki soru sorayım...Baş hoca olarak...:img-hyste
1-Pembe ve Abdül bu sezon sonuna kadar evlenme kararı alırlar mı?Alırlarsa da nasıl evlenirler... a) kır düğünü b) normal düğün c) düğün olmadan sadece nikah
2-Misket Şeyda'ya karşı gerçekleri söyleyecek mi?Fincan Hala'nın mektubundan söz edecek mi????
Çok sessiz kalmış forum gerçekten...Bari iki soru sorayım...Baş hoca olarak...:img-hyste
1-Pembe ve Abdül bu sezon sonuna kadar evlenme kararı alırlar mı?Alırlarsa da nasıl evlenirler... a) kır düğünü b) normal düğün c) düğün olmadan sadece nikah
2-Misket Şeyda'ya karşı gerçekleri söyleyecek mi?Fincan Hala'nın mektubundan söz edecek mi????
hoşgeldin mügecim... hakkat feci sukunet hakim foruma...
sorularını cevaplıyorum efemm..
pembe ve abdül sade bir düğün yapacaklar bence ama açık hava olmaz.. yani kır düğünü hayal... o yuzden malum dekorlardan birinde bir nikah ya da düğün olabilir..
misket bu pasiflikle kimseye bişi demez.. dese bile önümüzdeki yıl.. :sad53: :sad53:
armagan_60 13-06-07, 20:29 Çok sessiz kalmış forum gerçekten...Bari iki soru sorayım...Baş hoca olarak...:img-hyste
1- bence alırlar bence c şıkkı dizi hiç eğlenceyi kaldıracak durumda değil hatt ekleme yapayım evleride hazır şeyda gilin evde kalırlar şeyda yaranmaya çalışıyo zaten hazır fırsat
2-Valla o konu biraz karışık aslında rüzgar misket hikayesi roman olur bence şeydadan önce rüzgara açılacakmı diye sorsaydın bence sabır taşının çatlayacağı noktaya geliyoruz bugün o sahnelerden sonra umutlandım misket çok tatlı konuşuyodu o konuşmalardan sonra tansiyonun yükselmesi hiç iyi olmadı bece is o yüzüklerin görünmesinde rüzgar o yüzükleri misketin boynunda görürse artık onu kimse tutamaz sorunun cevabı ise şu gerçekleri bence söylemez ama yeter artık diye haykırabilir hatta artık gelme falan da der çünkü artık şeyda fazla yüklenmeye başladı.
hımmm cevaplıyoruz... ama 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyo değilmi:)
yine parça pinçik seyredebildik ya neyse...
1- bence evlenme kararı sezon finalinden önce olur.. ( tamamen duygusal hissi:)) ve de o şen şakrak pembe mutlaka dügünle dünya evine girer..
gerçi bu gün biraz ağladı ama duramaz yerinde o.. kır yada normal düğünle kurtlarını döker.. düğünnnnnn olur düğünnn.. inşallah..
2- misket şeydaya mektubtan söz edermi ? sanmam edeceğinden.. buda biraz hissi oldu ya ..
mektup dedin de ne güzel mektubtu fincan halanın mektubu..
Shake_it Evet her iki soruyada çok güzel yanıt verdin...Pembe ve Abdül evlenmese bile dört duvar arasında evlenirler...Akıllarına gelmezki kırda düğün yapalım yazda geldi...Ama nerde...
Misket konusuna gelince evet söylemez saklar içine atar birikir bu acılar aradan yıllar geçer Misket yetmişine gelir ancak o zaman söyler...Hem senaristler güzel konu bulmuşlar bu aşk bir ömür boyu bize sindire sindire izletirler canımın içi...
Armağan Sen de güzel cevap yazmısın arkadaşım sen de kır düğünü olmaz diyorsun yaniii...Olsa iyi olurdu ama...
Misket ve Rüzgar'ın aşklarını daha izleyeceğiz diyorsun yani ..Haklısın hemde çok...Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır...
Teşekkürler öğrencilerim...:good:
hımmm cevaplıyoruz... ama 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyo değilmi:)
yine parça pinçik seyredebildik ya neyse...
1- bence evlenme kararı sezon finalinden önce olur.. ( tamamen duygusal hissi:)) ve de o şen şakrak pembe mutlaka dügünle dünya evine girer..
gerçi bu gün biraz ağladı ama duramaz yerinde o.. kır yada normal düğünle kurtlarını döker.. düğünnnnnn olur düğünnn.. inşallah..
2- misket şeydaya mektubtan söz edermi ? sanmam edeceğinden.. buda biraz hissi oldu ya ..
mektup dedin de ne güzel mektubtu fincan halanın mektubu..
Şimdi gördüm cevabını arkadaşım.....
İnşallah olur...Çünkü ben Pembe'ciğin bugünkü ağlamasından ve evlat olmak istediğini söylemesinden sonra ona hak verdim...Kırda düğün demişin Allah söyletti galiba sana...Zaten onlara kır düğünü yakışır canım...:)
Yani sen de diyorsun biz kırk yıl daha bu aşkı izleriz.....
Teşekkürler arkadaşım ...:good:
Shake_it Evet her iki soruyada çok güzel yanıt verdin...Pembe ve Abdül evlenmese bile dört duvar arasında evlenirler...Akıllarına gelmezki kırda düğün yapalım yazda geldi...Ama nerde...
Misket konusuna gelince evet söylemez saklar içine atar birikir bu acılar aradan yıllar geçer Misket yetmişine gelir ancak o zaman söyler...Hem senaristler güzel konu bulmuşlar bu aşk bir ömür boyu bize sindire sindire izletirler canımın içi...
Armağan Sen de güzel cevap yazmısın arkadaşım sen de kır düğünü olmaz diyorsun yaniii...Olsa iyi olurdu ama...
Misket ve Rüzgar'ın aşklarını daha izleyeceğiz diyorsun yani ..Haklısın hemde çok...Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır...
Teşekkürler öğrencilerim...:good:
bak işte hocam.. sen başımın tacısıınn.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste şimdi zarpandit hocam olsaydı bana biryerden mutlaka kırardı not.. :img-hyste :img-hyste
evet ya şööle bir kır düğünü ne kadar eğlenceli olurdu ya.. hem onlar eğlenirdi hem biz.. gerçi kır düğünü olsa da, o düğünde de başrolde abdül pembe olmaz, ruzgar misket olur.. onları gösterirler paso...
Şimdi gördüm cevabını arkadaşım.....
İnşallah olur...Çünkü ben Pembe'ciğin bugünkü ağlamasından ve evlat olmak istediğini söylemesinden sonra ona hak verdim...Kırda düğün demişin Allah söyletti galiba sana...Zaten onlara kır düğünü yakışır canım...:)
Yani sen de diyorsun biz kırk yıl daha bu aşkı izleriz.....
Teşekkürler arkadaşım ...:good:
rica ederim...
pembeye şöyle bi bakınca ne kadar hareketli kıpır kıpır olduğu gözden kaçmıyo.
aslına bakarsanız pembeye bırak sadece nikah ile evlenmek normal düğünü bile yakıştıramıyorum yanlış anlaşılmasın.. çünki o dizideki en doğal karakterlerden birisi ... belkide dizideki rolünün hakkını veren ender oyunculardan..
kır düğünü hayal ediyorumda çok güzel olur hemde çok...
bide bu dizi uzun seneler sürecekse .. umarım sürer.. aklıma birden ceylan geldi:) onun düğününü düşünemiyorum bile.:img-hyste asıl düğün onun düğünü olurdu herhalde:)
bak işte hocam.. sen başımın tacısıınn.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste şimdi zarpandit hocam olsaydı bana biryerden mutlaka kırardı not.. :img-hyste :img-hyste
evet ya şööle bir kır düğünü ne kadar eğlenceli olurdu ya.. hem onlar eğlenirdi hem biz.. gerçi kır düğünü olsa da, o düğünde de başrolde abdül pembe olmaz, ruzgar misket olur.. onları gösterirler paso...
Canım en sevdiğim öğrencim benim...Ben bol keseden not veriririm...Çünkü kıyamam ben öğrencilerime...:img-hyste Zarpandit hoca yani meslektaşım yok ben onun yerine burdayım...Gerçi kızabilir bana ama ben baş hocayım :img-hyste
Evet en acilen bu kır düğününe el atalım gerçekten iyi olur....Pembe gelinliği içinde bir oyana bir buyana oynuyor altınlar boynunda...Abdül Dalyan Şadan Peyami Sadık Ali halay çekiyorlar.Çocuklar oyun oynuyorlar...:happy0064
Aman gözünü seveyim Misket ve Rüzgar bari burada rahat dursunlar ses çıkarmasınlar...:img-hyste
armagan_60 13-06-07, 21:00 ya gerçekten bu karamsar ortamda abdül penbe bana sıcak gelmiyo nedense halbuki kısmet abdül civan penbe bile daha sıcak gelmişti bana ama bu içinde bulunduğumuz rüzgar-misket olaylarından mı yoksa gerçekten sıcak bulamadığımdan mı bana samimi ve doğal gelmedi işin açıkçası bana sırf olsun diye senaristlerin bir zorlaması olarak geliyor
Canım en sevdiğim öğrencim benim...Ben bol keseden not veriririm...Çünkü kıyamam ben öğrencilerime...:img-hyste Zarpandit hoca yani meslektaşım yok ben onun yerine burdayım...Gerçi kızabilir bana ama ben baş hocayım :img-hyste
Evet en acilen bu kır düğününe el atalım gerçekten iyi olur....Pembe gelinliği içinde bir oyana bir buyana oynuyor altınlar boynunda...Abdül Dalyan Şadan Peyami Sadık Ali halay çekiyorlar.Çocuklar oyun oynuyorlar...:happy0064
Aman gözünü seveyim Misket ve Rüzgar bari burada rahat dursunlar ses çıkarmasınlar...:img-hyste
ay evet böyle bir senaryoya el atsak mı ne yapsak.. senaryom geldi galiba.. :img-hyste :img-hyste neyse vakit bulursam yazarım..
forumlarda dikkatimi çekti.. bir arkadaş senaryoları bildiğini falan mı ne söylüyodu... eniştesinin diziyle bi alakası varmış galiba...
öyle bi şey varsa bide şu çatlak ceylan dan haber versin..
noldu bu kıza yokmu bilen yahu nerde bu kızzzzzzzzz
ay evet böyle bir senaryoya el atsak mı ne yapsak.. senaryom geldi galiba.. :img-hyste :img-hyste neyse vakit bulursam yazarım..
Yaz valla iyi olur..:img-hyste
Diğer arkadaşlar uyudu mu acaba...Beni kimse sevmiyor galiba sorularıma a z kişi cevap verdi .....:icon_cry:
Armağan haklısın arkadaşım . Yeni oyuncuların diziye girmesi ve Pembe'nin ona aşık olması daha iyi olurdu ..
Yaz valla iyi olur..:img-hyste
Diğer arkadaşlar uyudu galiba...Beni kimse sevmiyor galiba .....:icon_cry:
Armağan haklısın arkadaşım . Yeni oyuncuların diziye girmesi ve Pembe'nin ona aşık olması daha iyi olurdu ..
yabancıya gitmedi pembe diyerek kendimizi avutalım bari.. :img-hyste :img-hyste
herkeşler uyumuş hakkat dün ben yoktum burda feci muhabbet dönmüş...
bu arada senaryoya başladım ama devamı gelmedi.. bende bıraktım güzel bişey olsun diye.. ilham gelince yazarım artık... bıktırmayalım deil mi!!!!
armagan_60 13-06-07, 21:31 yabancıya gitmedi pembe diyerek kendimizi avutalım bari.. :img-hyste :img-hyste
bu arada senaryoya başladım ama devamı gelmedi.. bende bıraktım güzel bişey olsun diye.. ilham gelince yazarım artık... bıktırmayalım deil mi!!!!
tamam ama abdül penbe olmaması gereken sırf konu olsun diye yzılan hikaye bence başkaları olsa daha ii olurdu abdül bacım dediği herkesle sevgili oldu nerdeyse kısmet bacı beyaz bacı hatta bi ara mikete bile yaptılar
yabancıya gitmedi pembe diyerek kendimizi avutalım bari.. :img-hyste :img-hyste
Haydi arkadaşım sana güveniyorum moralimi sen düzeltirsin ancak bu gece....:sad53:
Öyle senaryo yazki gerçek gibi olsun...
Haydi arkadaşım sana güveniyorum moralimi sen düzeltirsin ancak bu gece....:sad53:
Öyle senaryo yazki gerçek gibi olsun...
yazıcam canııımm yazmam mıııı.... neyse biraz uğraşaim yazarım hemenn...
o kadar mutlu olcaksın ki bu senaryoyaa... :img-hyste :img-hyste :img-hyste bu kez bizim forumun halleri olmucak ama..
bu arada bugun neden herkesin morali bozuk... :sad53: :sad53:
armagan_60 13-06-07, 22:12 yazıcam canııımm yazmam mıııı.... neyse biraz uğraşaim yazarım hemenn...
o kadar mutlu olcaksın ki bu senaryoyaa... :img-hyste :img-hyste :img-hyste bu kez bizim forumun halleri olmucak ama..
bu arada bugun neden herkesin morali bozuk... :sad53: :sad53:
nasıl bozuk olmasn mügecim tam misket rüzgara umut vermilken son anda geri caydı üstüne üstelik rüzgar bu kadar azının içine bakarken hesaplarıma göre misketin yeyze yiğen hikayesi 90 bölüm sürdü buda 180 de bitebilir insallah
armagan_60 13-06-07, 22:15 arkadaşlar bir yorum şimdi fincan hala rüzgarın rüyasına girip misketin hiç suçunun olmadığın bütfün suçun şeyda ve rikkatte olduğunu söylese nasıl olur
bu bölümde misketin rüzgar seni seviyorum diye boynuna atlamasınamı istediniz olurmu hiç rüzgar evli ( istemediği bi evlilik yaptı ) ama sonuçda evli şeyda gelinliğinide giydi misketin öyle davranması normaldi ama rüzgardan yüzügü istemesi sert oldu bende kızdım sonuçda rüzgar evli oldugu için ümit vermek istemedi misket istemezmiydi rüzgarın boynuna sarılarak seni seviyorum demeyi rüzgarıda çok üzüldüm o yüzügü verirken eli nasıl titredi :(ama böyle davranmak zorundaydı evliliği yıkmak istemedi rüzgarın seçimiydi sonuçda şeydayla evlenmesi benim aklıma bişey takıldı bence sadık bi iş çeviriyor bilmiyorum ama öyle hissettim hem rüzgara kendi evinde oturması istegi fincanım böyle isterdi diye bahane etmesi fincan hala böle bişey istemezdiki rüzgarın şeydanın evi var damı var bence ihtiyacı olan birisi oturmasını istedi şu durumda 2 birde sadık misketi arayarak sandıga açtınmı içindekileri baktınmı demesi misket sadık dedem nemide annemle baktık ama dayanamadım kapattık sandıgı dedi ısrarla o sandıgın içindekileri bak diyerek ısrar etmesi miskette daha sonra bakarım dediğinde ısrarlı bi şekilde söylemesi içindeki mektubu ne biliyor tamam biliyor olabilir ama ısrar niye illa emaneti al demesi ? kafamı kurculadı dogrusu bilmiyorum sadık bişeyler çeviriyor herkesden gizli ama ne eger böle bişey varsa çıkar yakında kokusu :) :)
nasıl bozuk olmasn mügecim tam misket rüzgara umut vermilken son anda geri caydı üstüne üstelik rüzgar bu kadar azının içine bakarken hesaplarıma göre misketin yeyze yiğen hikayesi 90 bölüm sürdü buda 180 de bitebilir insallah
Çok pardon ama burdaki herkes hayatının tek meselesini Rüzgar ve Misket'İn kavuşması olarak mı görüyor ki buna morallerini bozsunlar? Evet, diziler bir insanın günlük durumunu etkiler kabul ederim bunu. İnsan izlerken çeşitli duygular hisseder vs. Ama bunu hayatın merkezi yapmak ne kadar doğru bir davranış? Ne kadar normal? Ben hiç de normal olduğunu düşünmüyorum.
Bir hayal kahramanlarının kavuşamamasından çok daha önemli konular var hayatta. En azından benim hayatımda. Samsun'un bir köyünde hiç kitabı olmayan bir okul var mesela. Üzerlerinde paltosu bile olmayan çocuklar yamalı önlüklerinin üstüne yırtık kazaklarını giyerek okula gidiyorlar. Defterleri yok... (Bu okula okumadıkları kitapları, giymedikleri kıyafetleri veya başka çeşit yardım göndermek isteyen arkadaşlar benden adres alabilirler)
Yanıbaşımızdaki bir ülkede her gün onlarca insan bir hiç uğruna canlarından oluyor ya da sakat kalıyorlar. Yanıbaşımızdaki ülkeyi geçtim, birilerinin cepleri dolacak, birilerinin itibarı artacak diye bizim ülkemizde her gün kaç şehit veriliyor.
Tüm bunlar gerçek hayatta oluyor. Ve bence iki şahsiyeti kalmamış dizi kahramanının çocuk oyununa dönen aşk düğümlerinden çok daha moral bozucu şeyler. Hatta bu toplumsal konuları geçtim, hepimizin bir ailesi ve çevresi, kendi hayatı var. Bu hayatlarda yaşanan bireysel olaylar, yaralar var. Bunlar varken ne diye aslında var olmayan iki insan için üzüntü duysun ki insanlar? Bunun normal bir davranış olduğunu düşünmüyorum ben..
Eğer sözlerim birilerini kırdıysa ya da yaraladıysa özür dilerim ama en azından bir kez düşünün. Diziler bize keyif vermek için, bize bir hikaye anlatmak için varlar. Onları hayatımızın merkezine oturtmak bize çok zarar verir.
sevimli.girl 13-06-07, 22:25 ben bugün misketin tavrını doğru bulmadım. rüzgarı arayıp özel birşeyler konuşacağız diye çağırıp onu umutlandırdı, yüzüğü aldığını ve tekrar taktığını öğrendi ve halasının mektubunu okuyup onun ne istediğini anladı. ama o hala rüzgara onu sevmediğini düşündürtmeye devam ediyor ve bana göre rüzgara bu evliliği yapmakla haklı olduğunu düşündürttüyor. çünkü rüzgar misket kendisini sevmediğini düşündüğü için şeydayla evlendi ve misket hala sevmediğini göstermeye çalışıyor. tamam boynuna atılıp ben seni çok seviyorum demesini beklemiyorum ama yüzük konusunda onun hislerini yoklayabilir ve niye taktığını öğrenip öyle davranabilirdi. eğer misket olumlu tek bir kelime etse rüzgar bir dakika durmaz ve ona olan hislerini hemen belli eder ve şeydadan ayrılır.
Evet Bence: Bİzİm Tek Derdİmİz Mİsket Ve Rüzgar
Fİlmİn Şu Zamana Kadar Ratİnglerİnİ Yükseltİyse Mİsket Ve Rüzgar Konusu Getİrdİ. Kusura Bakma Da Şadan In Höt HötlüĞünü DeĞİl.
ena çok haklısın sana katılıyorum
diziyi izliyorum ama kendimi paralayacak kadar kaptırmıyorum:img-yes:
[FONT="Century Gothic"]Çok pardon ama burdaki herkes hayatının tek meselesini Rüzgar ve Misket'İn kavuşması olarak mı görüyor ki buna morallerini bozsunlar? Evet, diziler bir insanın günlük durumunu etkiler kabul ederim bunu. İnsan izlerken çeşitli duygular hisseder vs. Ama bunu hayatın merkezi yapmak ne kadar doğru bir davranış? Ne kadar normal? Ben hiç de normal olduğunu düşünmüyorum.
Tüm bunlar gerçek hayatta oluyor. Ve bence iki şahsiyeti kalmamış dizi kahramanının çocuk oyununa dönen aşk düğümlerinden çok daha moral bozucu şeyler. Hatta bu toplumsal konuları geçtim, hepimizin bir ailesi ve çevresi, kendi hayatı var. Bu hayatlarda yaşanan bireysel olaylar, yaralar var. Bunlar varken ne diye aslında var olmayan iki insan için üzüntü duysun ki insanlar? Bunun normal bir davranış olduğunu düşünmüyorum ben..
sevgili ena,
yukarıda alıntıladığım bölümde yazdıklarına kelimesi kelimesine katıldığımı söylemek istiyorum... çok da şey yazmak istemem aslında herkesin fikri kendinedir diye düşünerek ama... bence de gerçek dışı karakterlere üzülmek... kendini kahretmek... vs... hayatta bu kadar lükse sahip miyiz ki biz...? yani her şeyimiz dört dörtlük de misket-rüzgar ikilisinin kavuşup kavuşmadığına mı delireceğiz ki biz...? neden...?
sevimli.girl 13-06-07, 22:39 ena söylediklerin konusunda sana tamamiyle katılıyorum.
ama en azından kendi adıma şını söyleyebilirimki senin yazdığın gibi çevremde gördüğüm tüm kötü olaylar benide senin kadar etkiliyor. ve bende tahminimce buradaki kimse gibi ne bu diziyi ne de başka diziyi hayat meselem haline getirmiyorum.
yalnız burasıda dizide izlediklerimizi yorumlamak için açılmış bir forum. yani burada yazı yazıyor olmam yada ah şöyle olsa gibisinden laflar etmem diğer önemli ve güncel meseleleri önemsemediğim anlamına gelmez. burada sadece kafa dağıtmak ve düşüncelerimi söylemek için yazıyorum.
yoksa herkes gibi benimde tek meselem rüzgar misket ya da izlediğim dizi ya da diziler değil.
biraz geç oldu ama soruları cevaplamadan duramadım.kafamı dağıttı bu sorular iyi oldu sağol müge.hele pembe'yle abdül'ün düğünü..
1)kır düğünü olsa ne güzel olurdu,şöyle herkesin eğlenebileceği,çocuklar koşuştursa(bu da kelebekler uçuşsagibi birşey oldu:img-hyste )tabi bizim minikler yani mert,diloş ve zeynep:img-wink:
2)misket şeyda'ya bişey söylemez biliyoruz ki ikisi arasında birşeyleri anlatma,söyleme görevi hep şeyda'nın:img-hyste .şeyda söyler,misket susar:img-hyste
ya millet mektupta ne yazıodu ve bu yüzük olayınıda anlamış deilim yaa baana biri anlatsın şunu yoksa catlıcam meraktan
Sevimli.girl,
benim mesajım burda Rüzgar-Misket'le ilgili yorum yapmakla alakalı bir şey değil ki..Tabii ki burası belli bir konuya dair düşüncelerimizi paylaşmak için var ve paylaşıyoruz. Ben de oturup neredeyse sayfalarca yorum yapıyorum. Mesele burada değil...
Ama bu sene bu forumda yazılan mesajlar içinde öyle mesajlar vardı ki Misket ve Rüzgar meselesinin insanların günlük hayatlarını sekteye uğrattığını, bir hayalin gerçekten daha fazla yer kapladığını görmemek imkansız. Üstelik bu sadece Bizim Evin Halleri ya da Misket-Rüzgar özelinde bir konu değil. Hemen hemen her dizinin bu tür seyircileri var, hayatın merkezi haline getiriliyor dizi bazılarınca... Benim sözüm buna idi... Yoksa bu forumun amacı belli ve elbette bunlar da konuşulacak ama bir dizinin yayınlanmasından 8,5-9 saat sonra bir dizideki karakterlerin arasında geçen bir olay için morallerin bozuk olduğu düşüncesi beni korkuttu. Gerçekten korkuttu.
Elbette ki dizi izleyeceğiz, yorum yapacağız vs. Hatta belki diziyi kaçırmamak için ders ekeceğiz ya da misafirlikten erken kaçacağız.. Bunlara da eyvallah. Ama dizide kavuşamayan iki aşık için kahrolmak.... :S Bilmem anlatabildim mi derdimi...
Ve rifs;
mesajının benim yazdığım mesaj ile uzaktan yakından ilgisi yok. Mesajımı gerçekten dikkatle okudun mu bilmiyorum. Ben diziden bahsetmiyorum, dizinin de bir yapboz parçası gibi yer aldığı bütün bir hayattan bahsediyorum.
Armağan beni yanlış anladın arkadaşım...Benim moralim Misket ve Rüzgar'a bozuk değilki başka bir şeye bozuktu.ah keşke mesaj atsaydın özelden.....Benim yüzümden bir kaç arkadaş üzerine geldi...Hiç gerek yok buna...Arkadaşım üzülme ...
Ben BEH ni izlerken hep günlük yaşananlardan,ailelerimizinde yaşadığı
gibi arkadaşlık komşuluk,iş,okul,sevgi ,dedikodu hayat mücadelesi vs.....konuları
hep izledik.Bu dizinin doğallığının en temel özelliğide budur benim için.Ama
ben BEH de Misketin daha köyden ilk geldiği zamanlarda Rüzgarın sadece
fotoğrafına bakıp sevdiğinide gördüm.Rüzgar için kendisini ne kadar değiştirebil
diğini gördüm sırf onun kendisini farkedebilmesi için.Belki Misket karekteri
Rüzgar olmasaydı bu değişimlere girermiydi eskilere gidersek.daha misket
fotoğrafından aşık olmuştu Rüzgara.Teyzesi sandığı zamanlarda bile sevgisini
söküp atamamıştı yüreğinden.İşte biz bunları gördük ve onların aşkını sahiplendik.Hayatın içinde aşk ta olduğu için sahiplendik.Şimdi onlar
bazı entrikalar yüzünden gereksiz ayrılıklar yaşıyorlarsa bizimde en doğal
hakkımızdır Rüzgar ve Misket hakkında yorum yapmamız ve onlar için üzülmemiz
ne konuşacaklar diye beklememiz,Rikkat ve Şeydanın yaptıkları ne zaman
ortaya çıkacak diye meraklanmamız vs..:img-wink:
hımm şimdi enanın yazdıkları beni biraz düşündürdü açıkçası..
nedenine gelince insanların hem siyasi, toplumsal,,kültürel olaylara yaklaşıp hemde bir dizi hakkında yorum yapabileceğini düşünüyorum ben.. ama sanırım senin kastettiğin kendini diziye hatta karakterlere adamış olanlar...
kendimden örnek vereyim.. her ne kadar forumun komiklerinden biri olsam da, şu hayatta siyaseti de tam anlamıyla bilrim (hemde herşeyiyle siyaseti bilirim deyim ben sana), kitabımı da okurum, sinemeya tiyatroya da giderim.. ama diziyi de izlerim.. enacım evet bazılarının ruzgar mikseti hayatlarının baş köşesine oturtması konusunda haklısın.. büyük bir hata içindeler ama.. mesela ben bugun ruzgar şeyda beraber oldular mı diye de yorum yaptım.. ama hayatımın baş köşesinde onlar yok..
ammann karışık işler bunlar... :img-help: :img-help: :img-help: ben ciddi yorum yapamıyorum yaa.. çok deniyoum çıkmıyo...
mavi deniz 13-06-07, 23:14 Ben BEH ni izlerken hep günlük yaşananlardan,ailelerimizinde yaşadığı
gibi arkadaşlık komşuluk,iş,okul,sevgi ,dedikodu hayat mücadelesi vs.....konuları
hep izledik.Bu dizinin doğallığının en temel özelliğide budur benim için.Ama
ben BEH de Misketin daha köyden ilk geldiği zamanlarda Rüzgarın sadece
fotoğrafına bakıp sevdiğinide gördüm.Rüzgar için kendisini ne kadar değiştirebil
diğini gördüm sırf onun kendisini farkedebilmesi için.Belki Misket karekteri
Rüzgar olmasaydı bu değişimlere girermiydi eskilere gidersek.daha misket
fotoğrafından aşık olmuştu Rüzgara.Teyzesi sandığı zamanlarda bile sevgisini
söküp atamamıştı yüreğinden.İşte biz bunları gördük ve onların aşkını sahiplendik.Hayatın içinde aşk ta olduğu için sahiplendik.Şimdi onlar
bazı entrikalar yüzünden gereksiz ayrılıklar yaşıyorlarsa bizimde en doğal
hakkımızdır Rüzgar ve Misket hakkında yorum yapmamız ve onlar için üzülmemiz
ne konuşacaklar diye beklememiz,Rikkat ve Şeydanın yaptıkları ne zaman
ortaya çıkacak diye meraklanmamız vs..:img-wink:
canım çok haklısın ben bu sebeple miskete çok üzülüyorum rüzgarın çektigi neki allah beter böcege çavirsin onu emi şu misketiz yaşadıklarına bak rüzgar onun için ne yaptı ne çaba gösterdi kız teyzesi çıktı başka ülkeye kaçmakta buldu çarey,i kızı annesi bezdirdi o gitti şeydayla evlendi çektikleri ne ki ne çekti rüzgar bin beteri olsun o inşallah miskete bi sevgili gelirde pufuduk yastıklarda tıraşın hesabının katmerlisini alır misket :good: şu rikkat ve şeydanın yaptıklarının açıklamasınıda ben merakla bekliyorum acaba kim ortaya çıkaracak acaba diyorumki kimsenin itiraf edecegi yok şeyda rikkat kendi aralarında konuşurken veya misket rikkatle konuşurken rüzgar bunları dinlermi e malum rüzgarın kapı dinleme gibi hoş olmayan alışkanlıkları var:img-hyste :img-hysteaman bende kendimi kaptırdım :img-hyste hayır hayatta canlı örneginide yaşadım bi yakınım sayesinde ondan bu kadar sinirlendim yani:sad53:
hımm şimdi enanın yazdıkları beni biraz düşündürdü açıkçası..
nedenine gelince insanların hem siyasi, toplumsal,,kültürel olaylara yaklaşıp hemde bir dizi hakkında yorum yapabileceğini düşünüyorum ben.. ama sanırım senin kastettiğin kendini diziye hatta karakterlere adamış olanlar...
kendimden örnek vereyim.. her ne kadar forumun komiklerinden biri olsam da, şu hayatta siyaseti de tam anlamıyla bilrim (hemde herşeyiyle siyaseti bilirim deyim ben sana), kitabımı da okurum, sinemeya tiyatroya da giderim.. ama diziyi de izlerim.. enacım evet bazılarının ruzgar mikseti hayatlarının baş köşesine oturtması konusunda haklısın.. büyük bir hata içindeler ama.. mesela ben bugun ruzgar şeyda beraber oldular mı diye de yorum yaptım.. ama hayatımın baş köşesinde onlar yok..
ammann karışık işler bunlar... :img-help: :img-help: :img-help: ben ciddi yorum yapamıyorum yaa.. çok deniyoum çıkmıyo...
Shake_it Allah razı olsun.:)
Beni tam olarak anlamışsın işte.. Ben de aynen senin gibi bir insanın hem bir dolu konuyla ilgilenip hem de dizi hakkında yorum yapabileceğine inanıyorum. (Hatta ben kombinasyon filan deniyorum bazen, görüyorsunuz)
Ve aynen dediğin gibi ben buraya yorum yazanlara "yorum yazmayın kardeşim" gibi bir çıkış içinde değilim. Ayrıca bunu hangi hakla, hangi sıfatla yapabilirim ki?
Buraya yorum yapmakla ilgili bir derdim yok benim.... Ve aynen senin gibi Rüzgar ve Şeyda'nın cinsel hayatları konusunda ben de tahminlerde bulundum burada... Şimdi tüm bunları yaparken nasıl tutup da insanlara yorum yapmayın diyebilirim ki? Mesajımı böyle algılayanlar var ama böyle bir durum yok...
Teşekkür edeirm shake_it, bu konuda son kez yazıyorum ki; eve bu karakterleri tek dertleri edinen insanlar hakkında yazdım. Bu karakterleri dert edinip burada tartışan insanlar hakkında değil....
aliyeaynalar 14-06-07, 09:24 Arkadaşlar ben sizin kadar kızmadım miskete
üstüne üstün çok hak verdim.:img-wink:
Misket çok doğru yaptı
sırf fincan hala istedi diye rüzgara gülümseyip rüzgarla birlikte olup rüzgarın yuvasını yıkmasımı gerekiyor ?
Yapmayın allahaşkına arkadaşlar.
Biz hangi toplumda yaşıyoruz.
burası türkiye ve bizim örf ve adetlerimiz var..Eğer bu dizi bizi anlatıyorsa ve budurum yani istediğiniz kızmayın ama örflerimize adetlerimize uymuyor.
Eğer misket siz istediğiniz gibi rüzgara gülümserse
rüzgar tamamen şeydayı bırakır
bu konumda misket yuva yıkan kadın olur
peki yuva yıkan kadın olması sizin hoşunuza gidermi ?
Rüzgar misketin canını çok acıttı.
birazda rüzgar acı çeksin hatta çok acı çeksin.
Hiç acımıyorum rüzgara dahada beter olsun...
Madem seviyordu misketi
gidip o kızla evlenmiycekti..
Siz miskete ne kadar kızdıysanız
ben onu o kadar çok takdir ettim..
helal sana misket....
Sana yakışanı yaptın
ve gözümde birkez daha yüceldin..
Rüzgar ve Misketin aşkına artık inanmayanLardanım diyorum ama yinede içim acıyo desem yalan olmaz .. bu diziyi izlemeye başladığımda hiç bu kadar etki yaratacağını tahmin bile edemezdim.
Olaylar genelde rüzgar misket aşkı yada yorumlarımız diyelim hep bu ikili üzerinde yoğunlaştı.. Gerçek aşk bu mu omalıydı acaba bunun adına aşk diyebilirmiydik?
Bence;
Gerçek aşk da karşılıklı sevmek ve sevilmek birlikte bulunur.akıl ve duygu
beraber çalışır, sevilen kişi ya da eş gerçek bir tanışma ve bilgi birikiminden sonra ortaya çıkar. Gerçek aşk, tarafların aşkı vermesini ve almasını öğrenmelerini, karşısındaki kişinin ihtiyaçlarını ve kişiliğini kendisininki kadar önemli olduğunu kavramalarını,şiddet, zorlama ve sömürüden kesinlikle kaçınmalarını gerektirir. Gerçek aşkta taraflar birbirlerinin benliğini yüceltmek ve yaşamlarını zenginleştirip renklendirmek isterler. ama ne yazıkki rüzgar ve misket bu güzellikten nerdeyse tamamen uzaklaştılar...
aşk konusunda gerçek aşkı belirleyen 4 önemli nitelik .
1) Gerçek aşk tarafların karşılıklı empatik anlayışını içerir. Seven kimse, sevdiği kişinin duygu ve yaşantılarını anlar ve paylaşır.
2) Seven kimse, sevilenin iyilik, mutluluk ve gelişmesi ile derinden ilgilenir.
3) Seven kimse, kendi olanaklarını ve kaynaklarını sevilen kişinin iyilik, mutluluk ve gelişmesini sağlayacak bütün çabalara geniş anlamda katılır, ancak, onun benlik bütünlüğünü, davranış bağımsızlığını asla kısıtlamaz saygı duyar.
4) Seven kimse, kendi olanaklarını ve kaynaklarını sevilen kişinin iyilik, mutluluk ve gelişimi için sunmaktan büyük zevk duyar.
Görülüyor gerçek aşkta empati, başkalarını sevmek, bilgi, anlayış, kabul ve saygı vardır.
Sevme yeteneği doğuştan gelen bir özellik değildir, yani öğrenilir.
Sevmek ve sevilmek...
Aslında sevilmekten çok sevmek daha bi güzel ve zordur.............
İşte bizim misket hanım ve rüzgar bey bunlara ne kadar uyuyo o da ayrı bir tartışma konusu ; ve de bizler yada kendimi örnek gösteriyim ben ne kadar uydumki dediklerime...
Arkadaşlar ben sizin kadar kızmadım miskete
üstüne üstün çok hak verdim.:img-wink:
Misket çok doğru yaptı
sırf fincan hala istedi diye rüzgara gülümseyip rüzgarla birlikte olup rüzgarın yuvasını yıkmasımı gerekiyor ?
Yapmayın allahaşkına arkadaşlar.
Biz hangi toplumda yaşıyoruz.
burası türkiye ve bizim örf ve adetlerimiz var..Eğer bu dizi bizi anlatıyorsa ve budurum yani istediğiniz kızmayın ama örflerimize adetlerimize uymuyor.
Eğer misket siz istediğiniz gibi rüzgara gülümserse
rüzgar tamamen şeydayı bırakır
bu konumda misket yuva yıkan kadın olur
peki yuva yıkan kadın olması sizin hoşunuza gidermi ?
Rüzgar misketin canını çok acıttı.
birazda rüzgar acı çeksin hatta çok acı çeksin.
Hiç acımıyorum rüzgara dahada beter olsun...
Madem seviyordu misketi
gidip o kızla evlenmiycekti..
Siz miskete ne kadar kızdıysanız
ben onu o kadar çok takdir ettim..
helal sana misket....
Sana yakışanı yaptın
ve gözümde birkez daha yüceldin..
allah allah!!! miskete yuva boz diyen mi var??? misketin sadece çok saçmaladığı öne çıkartıldı dünkü yorumlarda. rüzgarın evliliğini bozmasın tabii de, onun aklını da karıştırmasın, onun sinirlerini de hoplatmasın, onun gündemine de girmesin. misket dün çocuk gibi davrandı. rüzgar her ne kadar dengesiz zdavranışlar içindeyse de son zamanlarda, dünkü bölümde mağdur olan oydu. misket iyice saçmaladı dün.
aliyeaynalar 14-06-07, 10:07 misket çok acı çekti bugüne kadar, vede şeydanın nispetleriyle uğraşıyor
rüzgar sinirlense nolcak
rüzgar ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
ben hiçte misketin çocuk gibi davrandığını düşünmüyorum.
Şadan jipi satınca Füsun zor durumda kalır. Kocasının herşeyi ve sonunda oğlunu elinden alacağını düşünerek paniğe kapılır.Diğer yandan güzellik salonuna bölme yapılması için Füsun Rüzgar’dan yardım isteyince genç adam Misket’e yakın olmak için bu teklifi hemen kabul eder.Bu arada Sadık’ın Dila’yı çok şımartması evde sorun yaratmaya başlamıştır.
şadan eğer gerçekten pişman olsa füsun ne yaparsa yapsın dayanırdı. "n'apsın kadın ona çok çektirdim" derdi. eğer böyle davransa, füsun affetmese bile yumuşayacak. ama şadanın pişmanlığı sadece kendine. ama füsuna yaptıklarını taktığı yok. jipi satacakmış. hah. sanki daha önce o arabayı füsuna çok layık görmüştü. firuzeye hediye verdiği arabayı satsın şimdi.
rüzgar güzellik salonun içinde yine. ne denir ki. eh akılsız başının cezasını çekiyor rüzgar. umarım saçma sapan replikler koymazlar bu ikiliye. ama füsun da çok düşüncesizce davranıyor. füsun eğer gerçekten miskete değer verseydi, ne şeydadan yardım isterdi, ne de rüzgardan. bu kızın çektiklerine hepsi şahitti. şimdi büyük düşüncesizlik ediyorlar. gerçi şeyda da rüzgar da kızın peşini bırakmıyorlar ama füsunun yaptığı bambaşka. ilk günden beri şeydadan yardım istedi. misketi zor durumda bıraktı. şimdi de rüzgarı miketin burnunun dibine sokuyor. füsun şu aralar şadan konusundaki haklılığıyla her ne kadar da yüreğimize hitap ediyorsa da , çok bencil ve düşüncesiz bir kadın. ezelden beridir böyleydi ve böyle kalacak.
ismetlerin evindeki sahneler yine en az hareket olan sahneler olacak ama en huzur verici olanlar olacak.
yaw bakalım önümüzdeki iki bölümde haber bülteni güzellik salonunnda neler yumurtlayacak yaw insanın bi özeli olur sen nası birisinki evindeki her şeyi karşındakilere anlatabiliyon bence sonuçta nispet yapayım derken çok kötü bozulacak ve kinlenecek şeyda...
ilayda_oys 14-06-07, 12:14 bu bölümde misketin rüzgar seni seviyorum diye boynuna atlamasınamı istediniz olurmu hiç rüzgar evli ( istemediği bi evlilik yaptı ) ama sonuçda evli şeyda gelinliğinide giydi misketin öyle davranması normaldi ama rüzgardan yüzügü istemesi sert oldu bende kızdım sonuçda rüzgar evli oldugu için ümit vermek istemedi misket istemezmiydi rüzgarın boynuna sarılarak seni seviyorum demeyi rüzgarıda çok üzüldüm o yüzügü verirken eli nasıl titredi :(ama böyle davranmak zorundaydı evliliği yıkmak istemedi rüzgarın seçimiydi sonuçda şeydayla evlenmesi benim aklıma bişey takıldı bence sadık bi iş çeviriyor bilmiyorum ama öyle hissettim hem rüzgara kendi evinde oturması istegi fincanım böyle isterdi diye bahane etmesi fincan hala böle bişey istemezdiki rüzgarın şeydanın evi var damı var bence ihtiyacı olan birisi oturmasını istedi şu durumda 2 birde sadık misketi arayarak sandıga açtınmı içindekileri baktınmı demesi misket sadık dedem nemide annemle baktık ama dayanamadım kapattık sandıgı dedi ısrarla o sandıgın içindekileri bak diyerek ısrar etmesi miskette daha sonra bakarım dediğinde ısrarlı bi şekilde söylemesi içindeki mektubu ne biliyor tamam biliyor olabilir ama ısrar niye illa emaneti al demesi ? kafamı kurculadı dogrusu bilmiyorum sadık bişeyler çeviriyor herkesden gizli ama ne eger böle bişey varsa çıkar yakında kokusu :) :)
leyla18 çok haklısın bence sadık amca misket ve rüzgarı birleştirmeye çalışıyor sonuçta o evde misket ve rüzgara ait çok hatıra var ve bu yüzden rüzgar şeydadan gün geçtikçe uzaklaşıyor her fırsatta misketin yanına gidiyor bence sadık amca onlar da 40 yıl beklemesin die böle bişi yaptı ikisini bir şekilde birleştircek gibi çünkü misket rüzgar aşkı fincan hala ve sadık amca aşkına çok benziyor sadık amca fincan halanın kendisi yüzünden çok acı çektiini sölemişti misketin de öle olmasını istemio bence misket ve rüzgar birleşecek sadık ali bence iyi bir şey yaptı misket ve rüzgarın aşklarını görüyor onların da bunu farketmesini istiyor çünkü misket ve rüzgar birbirlerine hala deli gibi aşıklar rüzgar bi görse misketin boynundakileri ve fincan halanın miskete yazdığı mektubu misket de bi görse rüzgarın nişan yüzüklerini hala sakladığını ama............................................... .........
bencede rüzgarda şeydada misketi rahat bırakmıyorlar haklısın sihir yaa kız bunlardan bir türlü kurtalamıyor karısı kocası hepsi burnun dibinde bitiyorlar rüzgar cuma günü ne hallere düşer misketin yanında olmak için kimbilir rüzgarın bu hali biraz acınası ama olması gereken buydu belki misketin kalbi yumuşar yanlız rüzgar artık nisbet yapmayı bırakmalı evvelden misket koşmuştu peşinden hey rüzgar kim derdiki bu hallere düşücen müstehak sana
misket davranışları çok yerindeydi bencede ne yani alıp parmağına mı taksaydı yüzüğü ben olsam çöpten geri bile almazdım
şeyda=haber bülteni harika espri
hatice4680 14-06-07, 13:32 bence artık abartmaya başladılar yakında onları biraraya getirecek konu kalmayacak oyüzden farklı kişiliklerin biran önce diziye katılmaları lazim hem şeyda dizide konuk oyuncu bu kadar uzun kalmaması lazım artık diziyenin şenlenmesi için kısmetin gelmesi bu arada dürüye neden hiç gözükmüyor bildiğim kadarıyla nemide annenin altkatında oturuyordu eğer köye gittiyse bile onun sahnesini bir ara göstermeleri lazıkmdı.Fusün karakteri çok sıkmaya başladı haklı ama bu kadarda abartmaya gerek yoktu dizinin yarısı iki haftadır füsunun bağırtılarıyla geçiyor biraz aşk izlemek lazım diye düşünüyorum...
leyla18 çok haklısın bence sadık amca misket ve rüzgarı birleştirmeye çalışıyor sonuçta o evde misket ve rüzgara ait çok hatıra var ve bu yüzden rüzgar şeydadan gün geçtikçe uzaklaşıyor her fırsatta misketin yanına gidiyor bence sadık amca onlar da 40 yıl beklemesin die böle bişi yaptı ikisini bir şekilde birleştircek gibi çünkü misket rüzgar aşkı fincan hala ve sadık amca aşkına çok benziyor sadık amca fincan halanın kendisi yüzünden çok acı çektiini sölemişti misketin de öle olmasını istemio bence misket ve rüzgar birleşecek sadık ali bence iyi bir şey yaptı misket ve rüzgarın aşklarını görüyor onların da bunu farketmesini istiyor çünkü misket ve rüzgar birbirlerine hala deli gibi aşıklar rüzgar bi görse misketin boynundakileri ve fincan halanın miskete yazdığı mektubu misket de bi görse rüzgarın nişan yüzüklerini hala sakladığını ama............................................... .........
Bilmiyorum ama birden şüphe düştü içime. Belki de yanılıyorumdur da ama Sadık Amca'nın ısrarları benim şüphemi arttırdı :) Kaldık senaristlerin eline. Bize daha çok çektirecekler herhalde. Eyvahhh! Kavuşsalar da evliliklerini seyretsek. Rüzgar Şeyda değil Rüzgar Misket evliliğini, sahte evlilik değil, aşk evliliğini :img-pilot Of senaristler ya offf :dito
sevimli.girl 14-06-07, 15:16 bu bölümde espiriler havada uçuştu. bir yandan safanın espirisi diğer yandan ceylan diğer yandan nemide ve polis. üçüde çok iyiydi. safa anahtarı aldığında anahtar para etmezki demesi, ceylanın misketi kaşlarını aldırırken doğru düzgün al sınavda aklım kaşlarıma takılırsa senin saçını başını uolarım demesi, nemidenin füsun polis ile geldiğinde yinemi demesiyle polisin yok ben aynı polisim demesi ve daha sonra nemidenin tekrar ailemizin polisi demesi gülümseten yerlerdei.
sinir bozan yerler ise şadan sahneleriydi. bu kadar yüzsüz yalancı bir adam daha yoktur. füsundan para karşılığında çocuğunu alabileceğini sanıyor ve kadını parasızlıkla tehdit ediyor. güzellik salonunu onun geleceği için açtığını söylüuor. boşancağı zaman dımdızlak kalmaması için aldığını unuttu. halada kadını parasız kalmakla tejdit ediyor va arkasından dalga geçiyor. füsun şadana ne diyorsa ve ne yapıyorsa bana göre doğru yapıyor.
ceylan dila sayhan ve ismet sahneleride güzeldi. ceylan dilayı kovalamaya çalıştıkça dila babasının yanından ayrılmıyor. halbuki ceylan sayhan sırf kendisiyle ilgilensin diye sayhana iş bulmuştu ama ters tepti.
ben çok sıkıldım bugün izlerken hiç yeni bişey yoktu şadanla fisun gerçekten gıcık ediyolar beni birgün biri haklı çıkacak bişey yapıyor ertesi gün öteki şeyda herzamanki gibi sahtesahte gülücükler bitek dilayı sevdim bu bölümde cadı nelerde yaptı öyle
ilayda_oys 14-06-07, 15:21 bu bölümde misketin rüzgar seni seviyorum diye boynuna atlamasınamı istediniz olurmu hiç rüzgar evli ( istemediği bi evlilik yaptı ) ama sonuçda evli şeyda gelinliğinide giydi misketin öyle davranması normaldi ama rüzgardan yüzügü istemesi sert oldu bende kızdım sonuçda rüzgar evli oldugu için ümit vermek istemedi misket istemezmiydi rüzgarın boynuna sarılarak seni seviyorum demeyi rüzgarıda çok üzüldüm o yüzügü verirken eli nasıl titredi :(ama böyle davranmak zorundaydı evliliği yıkmak istemedi rüzgarın seçimiydi sonuçda şeydayla evlenmesi benim aklıma bişey takıldı bence sadık bi iş çeviriyor bilmiyorum ama öyle hissettim hem rüzgara kendi evinde oturması istegi fincanım böyle isterdi diye bahane etmesi fincan hala böle bişey istemezdiki rüzgarın şeydanın evi var damı var bence ihtiyacı olan birisi oturmasını istedi şu durumda 2 birde sadık misketi arayarak sandıga açtınmı içindekileri baktınmı demesi misket sadık dedem nemide annemle baktık ama dayanamadım kapattık sandıgı dedi ısrarla o sandıgın içindekileri bak diyerek ısrar etmesi miskette daha sonra bakarım dediğinde ısrarlı bi şekilde söylemesi içindeki mektubu ne biliyor tamam biliyor olabilir ama ısrar niye illa emaneti al demesi ? kafamı kurculadı dogrusu bilmiyorum sadık bişeyler çeviriyor herkesden gizli ama ne eger böle bişey varsa çıkar yakında kokusu :) :)
Bilmiyorum ama birden şüphe düştü içime. Belki de yanılıyorumdur da ama Sadık Amca'nın ısrarları benim şüphemi arttırdı :) Kaldık senaristlerin eline. Bize daha çok çektirecekler herhalde. Eyvahhh! Kavuşsalar da evliliklerini seyretsek. Rüzgar Şeyda değil Rüzgar Misket evliliğini, sahte evlilik değil, aşk evliliğini :img-pilot Of senaristler ya offf :dito
ya sence sadık amca ne yapmaya çalışıyor birleştirmeye mi ayırmaya mı bgnkü bölümü izlediysen rüzgar şeydanın miskete nasıl da rüzgar bana aşık oyunu yaptıını görmüşsündür yavaş yavaş çözülecek inşallah rüzgar şeydanın yalanlar sölediini bilio ama kendi de şeydaya yalanlar sölüo hala aklı miskette kalbi de aklı da miskette ceylan da bugün yaptı yapacaını ismetlerdeyken misket bacım rüzgarı unutamamış dedi ağzı unuttun dese de gözleri öle demiodu dedi o da kendi çapında bişiler yapıo işte sadık amca ne yapmaya çalışıo sence leyla18 ne diosun bu işe yorumlarını bekliorum açıkçası????
armagan_60 14-06-07, 15:22 dünkü özette şeyda rüzgarın sık sık dükkana gitmesinden rahatsız olur diyodu ama öyle bir sinyal göremedim birde rüzgar çamların arkasında konuşurken telefonu kaoattıktan sonra şeydanını sözler eklediğini duydu ve kıskandırdığını anladı ve rüzgar miket ile şeyda dolanırken aramıştı ya onu ne maksatla aradı yanlarına çağırdın diyemi şeydanın yalan söyleyip söylemeyeceğini anlamak için mi
armagan_60 14-06-07, 15:25 bu bir arkadaşımın fikri o şöyle dedi ve mantıklı geldi bana mektubu sadık ali yazdı ve koydu rüzgarınonların evine yerleşmesini istedi çünkü o vde hatıralar var ve daha ilk günden yüzüğü nasıl buldu yüzük bunca zaman oraya nasıl girdi onuda sadık ali koymuş olabilir
mavi deniz 14-06-07, 15:26 ya arkadaşlar ne oldu kısa bi özet geçin en azından miskt rüzgar şeyda üçlüsü için merak ediyporum ya bi zahmet :(
cuvarepli08 14-06-07, 15:28 dizinin %70 fisun-şadan affedersniz ama bunu oku çıktı yani...bide ben sonradan izlemeye başladım kısa süre içinde beni sıktı ilk baştan beri takip edenleri düşünmek bile istemiyorum...Ahhh trt zamanı olacak ki doyum olmuyordu...umarım yeni sezon canlılık gelir..baya reyting alıyor çünkü...
Sally ve ceylanı nihayet görebildik hele ceylan birazcık olsun
neşelendirdi diziyi.Şadanın hareketleri çok sinir bozucu herzamanki
gibi artık iyice gıcık oldum bu şadan karekterine Füsunun çığırtkan
tartışmalarıda sıktı beni.Hernekadar Füsun haklı olsada Şadanla ara
larındaki polemik benim başımı ağrıttı artık.
Ve nihayet ya Rüzgar birazda olsa Şeydanın yalancılığını,numaralarını
görebildi.Ama daha neler görecek Rüzgar bey bugünki daha başlangıçtı:img-hyste :img-hyste :happy0064
mavi deniz 14-06-07, 15:29 bu bir arkadaşımın fikri o şöyle dedi ve mantıklı geldi bana mektubu sadık ali yazdı ve koydu rüzgarınonların evine yerleşmesini istedi çünkü o vde hatıralar var ve daha ilk günden yüzüğü nasıl buldu yüzük bunca zaman oraya nasıl girdi onuda sadık ali koymuş olabilir
yok canım ya daha neler :img-help: yüzügü koymuş olamazda mektubuda ama taşınması için ısrarı konusunda yani hatıralar ve kimi sevdigini anlama konusunda haklı olabilirsin bunu yapmak istemiş olabilir ama yüzk olayı falan olamaz nerden bilecek rüzgarın saatini kaybetip yatagın altında arayacagını müneccimmi bu adam mektubuda biliyordur çünkü fincan hala yanında kim varsa ona yazdırıyodu belki mektubu sadık aliye yazdırmıştır e bişliyosun miras olaylarınıda nemideye yazdırmıştı:img-wink:
armagan_60 14-06-07, 15:31 yok canım ya daha neler :img-help: yüzügü koymuş olamazda mektubuda ama taşınması için ısrarı konusunda yani hatıralar ve kimi sevdigini anlama konusunda haklı olabilirsin bunu yapmak istemiş olabilir ama yüzk olayı falan olamaz nerden bilecek rüzgarın saatini kaybetip yatagın altında arayacagını müneccimmi bu adam mektubuda biliyordur çünkü fincan hala yanında kim varsa ona yazdırıyodu belki mektubu sadık aliye yazdırmıştır e bişliyosun miras olaylarınıda nemideye yazdırmıştı:img-wink:
sadık aliye yazdırması mümkün değil zaten adam son iki gün öğrendi öleceğini benim demek istediğim fincan hala mektup fallan yazmadı sadık ali fincanın azından yazdı
bugunkü bölümde en çok dila ve ceylanı sevdim.. ceylan çok şeker yahu.. hemde özlemişiz.. bu arada poliste çok komikti..
şimdi çıkıyorum ben, akşama uzun uzun yorum yaparım gari... şimdi işim var... bye bye bye
kesinlikle şadan ve füsundan çok sıkıldım.buna biran önce son versinler artık.dilayı da fazla anlatıyorlar bence.zeynep aileden olmasına rağmen bu kadar işlenmiyor.fazla cimcime.rüzgarla misket arasında aşk olsun yok kavuşsunlar demiyorum ama daha etkili konuşmalar olabilir.şahsen bu benim hayatım olsaydı daha dolu yaşardım herhalde.tabi uzaktan konuşması kolay.ama zaten diziler yaşayamadıklarımızı bu cam çerçevede yaşadığımız için güzel değil mi?walla bence misketle rüzgar kavga etmeye devam etsin.benim hoşuma gidiyıor.ne kadar kavga ederlerse o kadar aşkları belirginleşrir.fazla mı acımasızım?
zarpandit34 14-06-07, 15:43 kesinlikle şadan ve füsundan çok sıkıldım.buna biran önce son versinler artık.dilayı da fazla anlatıyorlar bence.zeynep aileden olmasına rağmen bu kadar işlenmiyor.fazla cimcime.rüzgarla misket arasında aşk olsun yok kavuşsunlar demiyorum ama daha etkili konuşmalar olabilir.şahsen bu benim hayatım olsaydı daha dolu yaşardım herhalde.tabi uzaktan konuşması kolay.ama zaten diziler yaşayamadıklarımızı bu cam çerçevede yaşadığımız için güzel değil mi?walla bence misketle rüzgar kavga etmeye devam etsin.benim hoşuma gidiyıor.ne kadar kavga ederlerse o kadar aşkları belirginleşrir.fazla mı acımasızım?
Buna katılamayacağım ne yazık ki..Bence Dila'yı hiçte anlatmıyorlar (o ne demekse) Misket ve Rüzgar yarım saat işlenirken,Dila'nın on dakika gözükmesi neden göze batıyor anlamıyorum. Ayrıca aileden ne demek..Bence Dila da aileden..
toplumumuzun erkek modeli şadan.sizce öyle değilmidir evliliği boyunca kadını sürekli ihtiyaçları için kullanmış kötü oluncada ortada beş parasız bırakmış erkek modeli.ayrıca senaristler filmde olsa bile şu kadınlara intikam alma hakkı verseler.yine jipi satan şadan oldu.çok fazla gerçekci oldu bizim dizi:sad53: füsun bence aldatılan kadınlara örnek model herşeyiyle.mesala iyi günlerde kimse ayakları üzerinde kalmayı düşünmez sonucunun ne olduğunu gördük.ayrıca mert konusu kafa karıştırıcı.bazı erkekler vardır boşandıktan sonra eşiyle birlikte çocuklarını siler,bazı erkeklerde vardır boşandıktan sonra bütün haksızlıklarına rağmen çocuk kavgası eder.şadan oğlunu sevmiyor demiyorum,her ikiside seviyor yanlız bunu karşındakini acıtmak için çocuğuna sahip olmak istiyorlar o başka.nemide çok etkisiz eleman gibi durdu,eskiden bir dediği iki edilmezdi.sadık aliyi dizide fincan haladan sonraki bölümlerde izlediğimde gerçekten insanın toplumda eşiyle muteber olduğunu gördüm.hep başkalarının hayatınına yardımcı faktörmüş gibi oldu.oysa fincan halayla ayrı bir alemlerdi doğrusu.misket şeyda konusuna hiç girmiycem artık sözler manasız,bakalım senaristler nereye kadar götürecekler bu mevzuyu,tadını çıkarmayı çalışıyorum.
Güzel bi bölümdü.. fakat füsunun bağırıp çağırışları bıktırdı beni çok canımı sıkıyor onun sahnelerinde kanalı değiştiriyorum.Şeyda kendi kuyusunu kazıyor haberi yok..bu bölümdede gene aynı olaylar işlensede saly nin ceylanın olması neşelendirdi.Israrla söylüyorum füsun şadan kavgası bagırmaları vs. çok sıkıyor abartılı oluyor artık..
zarpandit ,
ben dilayı aileden ayrı tuttuğumu söylemiyorum elbette aileden ama şu da bi gerçek.zeynep'e ya da başkasına hiç replik verilmiyor.yani dizi 3-5 kişyle işleniyor.benim karşı çıktığım bu.yanlış anlaşılmak istemem özelikle dila konusunda.
ya hakkaten bu şeydanın tavırları çok sıkıcı o söylediklerine kendi inanıyormuki kalkıpta bunları miskete söylüyor.. ayrıca şadan ve füsun didişmesi ne zamn bitecek merakla bekliyorum....
sadık aliye yazdırması mümkün değil zaten adam son iki gün öğrendi öleceğini benim demek istediğim fincan hala mektup fallan yazmadı sadık ali fincanın azından yazdı
aslında haklısın olabilir böyle birşey. Çünkü Sadık amca ile Finca halamızında sevdası 40 yıl ayrılığa rağmen bitmedi ve bitmezde Sadık amcamızda Misket ve Rüzgarın birbirlerini nasıl sevdiklerini bildiği anladığı için dilleri ne söylerse söylesin misket ve rüzgarın kalbinin sesi sevgiyi ele veriyor bence.Umarım bir an önce kavuşurlar 40 yıl beklemeyiz.
sevimli.girl 14-06-07, 16:03 boşanmanın füsun için en yararlı yanı herhalde paranın kıymetini ve zor kazanıldığını anlamış olması. bugün sakız suyu fazla açınca annesine suyu kapattırdı su olmadığından bahsetti ve artık paranın ağaçta yetişmediğini anladığını söyledi. yani füsun çalışmaya ve para kazanmaya başlayınca hayatın zor olduğunu ve müsrifliğin ne kadar yanlış olduğunu anlamış oldu.
birde rüzgarın misket ile şeydayı takip ettiği sırasında gördükleride güzel oldu. şeyda rüzgarı arayınca rüzgar orada olduğunu belli etmemek için telefonu kapattı. ardından şeydanın hala konuştuğunu gördü ve ne yaptığını anlayamadı. herhalde yakın zamanda miskete neler anlattığınıda öğrenir.
şadanı teminden yazmıştım şimdide bu kadar sinir bozucu bir insan olamaz herhalde. yani görsem bir kaşık suda boğcam dersin ya bazı insanlar için şadanda onlardan biri oldu. füsuna ne yaptığını nasıl aldattığını sonrada affetmesi için ayaklarına nasıl kapandığını çok çabuk unuttu şimdi intikam almak istiyor. neyin intikamı alacak oda ayrı bir mevzu zaten. hem suçlu hem güçlü. zeytinyağı gibi üste çıkmayı tekrar başardı. umarım füsun onun hakkından gelirde bende izlerken biraz olsun rahatlarım.
bugunkü bölümde en çok dila ve ceylanı sevdim.. ceylan çok şeker yahu.. hemde özlemişiz.. bu arada poliste çok komikti..
şimdi çıkıyorum ben, akşama uzun uzun yorum yaparım gari... şimdi işim var... bye bye bye
İşte benim meleğim...Meleğim diyorum çünkü dün bana yapmış olduğun iyilik yani yazmış olduğun senaryo bana çok iyi geldi..Bugün bir kez daha okudum..Çok güldüm...Arkadaşım meleğim iyi ki varsın :good:
Diziye dönersek...Ben de Dila ve Ceylan'ı gördüğüm için çok mutlu oldum..Hele ki Ceylan aklıma hemen Eftalyagul geldi..:img-hyste O poliste çok sessiz sakin bir polis valla ağzı var dili yok....:img-hyste
Ayrıca Rikkat'ide gördük ..Bugün de çok şıktı kendisi...(Maşallah):good:
İşte benim meleğim...Meleğim diyorum çünkü dün bana yapmış olduğun iyilik yani yazmış olduğun senaryo bana çok iyi geldi..Bugün bir kez daha okudum..Çok güldüm...Arkadaşım meleğim iyi ki varsın :good:
Diziye dönersek...Ben de Dila ve Ceylan'ı gördüğüm için çok mutlu oldum..Hele ki Ceylan aklıma hemen Eftalyagul geldi..:img-hyste O poliste çok sessiz sakin bir polis valla ağzı var dili yok....:img-hyste
Ayrıca Rikkat'ide gördük ..Bugün de çok şıktı kendisi...(Maşallah):good:
canım benim.. ne güzel yazmışın öyle... çok mutlu olduuummm :happy0064 :happy0064 bugun misafir var o yuzden çok giremiyorum . hatta şimdi bakıp çıkcaktım ama yazdıgını gördüm bi teşekkür edem dedim..
bugun ceylan çok matraktı.. dila da çok şekerdi... polis te çok şekerdii.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada mügecim rikkate pembe ne kadar çok yakışmış öyle.. feci bir şıklık vardı bugun... :good: müthiş görünüyodu...
mügecim bugun nasılsın iyisin inşallah... :happy0064 :happy0064
:icon_sorr ya arkadaşlar.o evde yani fincanın halanın evinde rüzgarla miskete ait fotoğraflar yok mu?bence onlar çıkıcak meydana ve sanırım şeydayla rüzgar bu nedenle kavga edebilirler yada şeyda üzülebilir.ya ona da üzülüyorum ben.ewet bilşerek ewlendi çok da gıcık ama ne biliyim.amaaan bilmiyorum neyse
Ya arkadaşlar bu gün trt intteki bölümü izledimde şöyle bişi geldi aklıma. Bu abdülü senaristler sanki yedek karakter olarak kullanıyolar. Kim boş kalırsa ona partner yapıyolar adeta. İlk başlarda. Haluk ve kısmet birlikteyken. Abdülün aklından kısmet geçmezken. Hatta ona kısmet bacı derken (bugün duydum kısmet bacı dedi) Daha sonra ona aşık oldu ve evlendi. Hadi neyse. Ama şimdi pembe olayına ne demeli. En yakına rkadaşıydı civan. Beyaz bacı derdi pembeye. Şimdiise onu seviyor. Bu bana gerçekten hiç inandırıcı gelmiyor.Gerçi pembenin şu halide hiç inandırıcı değil ama. Dediğim gibi. Başka bi akrakter yok mu şu abdülün aşık olacağı. Diziye yeni gelsin.
önceki yorumlardan dikatimi çekenler:
sadıkalinin misketle rüzgarın arasını yapmaya çalıştığına ve evi de rüzgara manevi baskı olsun diye verdiğine katılmıyorum.sadıkali misket için üzülse de, rüzgarın hata yaptığına inansa da,rüzgarın evliliğini kurtarmaya çalıştı. bence sadıkalinin başka bir planı yok. mektubu o yazmış, yüzüğü o koymuş...evet bunlar başka dizileri süsleyeck gizemli şeyler ama sadıkali yapmamıştır bunu. hem yüzüğü bla bula yatağın altına mı atacaktı? rüzgarın bulmasını istese öyle bir yere kor mu hiç? elek. süpürge çeksin değil mi? :img-hyste
**
dila tabii ki de aileden. ayrıca şu var: bir karakterin bölümlerde gösterilmesi için aileden olmasına hiç gerek yok. sally aileden değil mesela, keza, misket, abdül, pembe, ceylan vs...ama birkaç gün çıkmayıncalar isyan ediyoruz. ama aslında t |