Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 12)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Herkese İyi Geceler...
Forum yine Aslı ve Mine sevenlerin tartışmasına ev sahipliği yapıyor:icon_whis
Birazda ben yorum yapayım bunlar hakkında...
Öncelikle Yiğit Abi'nin dediği gibi herkesi yan yana gördüğümüz az fakat güzel esprilerin olduğu bir sonraki bölüme kafalarda bir çok soru işareti bırakan bir bölümü geride bıraktık...
Minebelkide yapmaması gereken bir şeyi yaptı,Osman amcam'ıncebinden aldığı bir 100ytl herkesin hayatını derinden etkiledi.Kendince bu parayı alması için sebepleri vardı bazı durumlar şartlar onu bu noktaya getirdi ama asla yaptığı affedilir şey değil.Onu çok seven onun uğrunda herşeyi yapabileceğini gösteren Ayşe teyzemgerçekten yine çok ağır bir suçu üstüne aldı ve Mine'yidedesinin gazabindan korumaya çalıştı sonuç onun için çok kötü olsada...Ne bakımdan bakarsanız bakın Mineher türlü suçlu oldu...Çünkü ikinci defa başkalarının kaderlerini değiştirdi.Aslı ve Deniz zaten gerçekleri anlatmak için gelmişlerdi ama Mine'nin herşeyi onlardan önce söylemesi herşeyi bir anda değiştirdi şimdi Aslı ve Deniz Kamil'in gözünde başka bir boyutta yer alacaklar.Canan'ızaten hiç düşünemiyorum o en zor durumda kalan kişi oldu.Bir yandan aslında bu yalanların ortaya çıkması iyi oldu ama bu şekilde olmamalıydı Mine bunu söylediği için Kötü insan muamelesi görmemeliydi...Bu bölüm herkesin hayatından bir Minegeçri herkeste bazı izler bıraktı en derin yarayı kendisi aldı.Asla Aslı'yı çok sevmeme rağmen Mine'ye hakaret edemem herkes kendince o an doğru olanı yapar Mine'de o an için kendince doğru olanı yaptı bu duruma gelmesinin sebepleri o ortamda bulunan insanlardı herşeyin yeri ve zamanı vardır Mine'yeAyşe Teyzem farklı bir şekilde yaklaşsaydı böyle olmazdı...Gerçi artık onunda haketmediği bir çok lafa maruz kaldı Mine yüzünden vede torunundan bir çok laf işitti onunda bir sabır taşı var ve o an taştı yani kısaca bu olaylarda suçlu varsa bu suçlu hepsi yalan er yada geç ortaya çıkar Bunu Mine veya Başka biri söylemiş önemli değil...Sadece artık Mine ve Aslıtartışmalarına bir son versek daha iyi olur olaylara daha objektif bakalım suçlu aranıyorsa o kişi Mine değil oradaki herkes....
billur_beso 25-01-08, 00:31 slmlarr millet.Bende sizler gibi kavak yellerini izleyen biriyim tabiki bugünki bölümüde kaçırmadım:img-wink:öncelikle mineye değinmek istiorum.Ayşe teyzem çok iyi melek de herkeze meleklikten mineme milekliğe fırsat kalmıyor anlaşılan.Çok üstüne gitti kızın.Aslıyla kıyaslamalar fln..sonra aslının babasının gelişi ve minenin babasının olmayışı..bunlar kötü etkiledi kızı tabiki!Ama ayşe teyzemin o tokadından sonra minenin söylemesini anlayabiliyorum.Çünki haklı kız!!Oradaki kimse masum değil yalanları diz boyu hatta aile faciası çıkarcak büyüklükte mübarek..Ama kabak gene minenin başına patlicak ona üzüldüm benn=(Bölümün güleç kısımlarına gelicek olursak ki tahmin edersiniz ki efeden bahsetçem :) ibrahim kendirci espirsi güzeldi sonra efenin gene grubu toparlamaya çalışmaları gene renk kattı o olmasa yiğit abi onu urlaya gönderse walla bizimkiler girer birbirine dallasın günümüz versiyonu olur ama efem toparlıo hepp:happy0064minenin açıklamasından sonra ben bi kamile bide canana çok üzüldüm tabi hafize teyzede cabası.Acaba kamil amca nasıl tepki verecek bu işe.Düşünün bi adam hangisine üzülsün..Büyük kızının yıllardır tanıdığı küçük kızının çocukluk arkadaşının babasından bir kızının olduğunamı yoksa küçük kızının buna rağmen ve hep iyi dost kardeş bildiği denizle yani kızının çocuğunun babasının oğluyla çıkmasına mı..=((walla durum karışık bide ben böle özetledim hepten karıştı iyimi :) )walla bekliyorum gelecek bölümü ve tabiki öncelikle bölümm özetiniii:happy0064hepinize iyi gecelerr:img-wink:
Gerilim filmlerini aratmayacak bir bölüm olmuş. Gerilimin başrol oyuncusu da tabiki Mine. Forumda biraz yorumları okudum da Aslı-Mine tartışması olmuş. Ama bu bölümde kimse Mine'yi savunmasın. %100 hatalı. Baştan beri Aslı kıskançlığı onu bu hale getirdi. Aslı'ya giden tüm yollara çomak sokmaya çalıştı. Ve bugün en büyük çomağı soktu. Hem suçlu hem güçlü derler ya hani. Bu tabir Aslı için tam yerinde bir söz. Parayı çal, Kerem'i ayartmaya çalış ve sonra üste çıkıp tüm gerçekleri söyleyip başkalarının canını yak. Bu saatten sonra Mine o evdekilerin yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum.
Bu bölümde tüm ilişkiler neredeyse yerle bir oldu. Efe-Su da ayrıldı. Daha doğrusu Su ayrıldı ve haklıydı. Kız o kadar çabaladı etti, Efe bir kere bile aramadı. Sonuçlarına da katlanacak artık.
Diğer bir bozuk ilişki de Gönül-Metin. Bu evliliğin 1 aylık mı ömrü varmış haftaya görecez...
ya Aslının veya ablasının sorunlarından mineye ne o yalanları söylemek minenin ne haddine boyundan büyük işlere karışıyo gıcık kız zaten mineyi dizinin başından beri sevmemiştim
Yok Ben Bu bölümü sevdim..Ege Aydan'ı iki ara rolde görmek ne kadar da değişikmiş..Bir tarafta Psikoloğun kocası,avukat bir beyefendi..Bir taraftan da Denızın Eskı capkın babası..Güzel..:img-wink:
Mıneye ne diyeceğimi bilemiyorum..Aslı ve denızın oraya gelmesi ve son anda Mınenın itiraflarına maruz kalmasına cok uzuldum..Mıne ile Osman beyin kafasını birbirine carpıp kıvılcım cıkartmayı dusunuyorum..Mıne ilkönce Koskoca yasını basını almıs anneannnesinin yatacak yerinin olmamasına sebep oldu,daha sonra da tokat yedi(Kaldı kı bunu coktan haketmişti),En sonunda kendisi ile o anlık alakasız olan sucsuz kişilere saldırdı..Ne kadar ayıp..:img-polic
Diyorum kı ben,Mıne ıcın,bir insanın ıcınde kötülük varsa,o kötülük hırsa da dönüşür yalancılığa da her türlü seye..Bunun ailevi sorunlar ile artırılması(Kötülüğün),Çocukluktan dolayı aldığın darbeler,su anlkı yanlızlığın vs...Bunlar daha da artırır kötülüğü..Mınenın ıcınde zaten kötülük varmıs diyebiliyorum..İcinde olması lazım..Mıne'yı yenı yenı cözebiliyorum..
Denız&ASLI askını sallantıda görüyorum..
Cananın Bılale yaptığı trıplerı çözemedim..:icon_sorr
Mınenın herseyi söylemesiyle SORUNLAR DAHA DA BUYUYECEK..
Sıla'dan sonra nefes almamı sağlayan dizi Avrupa Yakası ve Kavak YELLERİ..Diziyi seviyorum..:happy0064
arkadaişlar günydın bende bu diziyi izleyenlerdenim ama yorum yazmıodum..burası remen mine aslı tartışmasına boğulmuş..bende birşeyler yazmank istedim mine adına..
tmm mine başlarda yalnıştı denize öle şeyler yapmasaydı ilişklier belki devam edebilirdi bu benim görüşüm..
gelelim aslı süpergirl ümüze bence aslı o kadr iyi ve saf bir karakter değil..örneğin şu bar meslesinde kendini kesinlikle mien için tehlikeye atmadı..deniz plan yapılırken o barmen aslıya bakmaz dedi ve aslı bu duruma sinirlenip sırf kendini denize göstermek için kabul etti yani bu mineye yapılan iyilik değildi..o kadar iyi temiz olan bir insan karşısındaki insana üzemk izstemez denizi minenin önünde öpüp koklaması sır mine gördüğü için bunu ypamsı onun iyilik karakterini bende tuz buz eder..
mine tabiki aslı ve denizin bu guya iyiliklerini görmez çünkü akıllı ve fark edebilior kimin ona gerçekten dostluk yaptığını efeye bugüne kadr hiçbirşey yapamdı altın meselsini sölerseniz o anda efeyi kurtamak için yapılan birşeydi yani bir iyilik yapmak istedi efeye..mine kızımız kimn dot olduğunu bilior..
gelelim ayşe teyzeye..yıllar boyunca anneanne dede hiç aramıolar ve bir anda biz senin anneanneniz diolar siz bunu yedirebilrmiydiniz mine her zmn kenidini yabancı gibi hisstetti..evt aşe teyze mineye çok iyilik yaptı ama her zmn mine ile aslıyı kıyaslaması onu mineden itti..bende asla kaldıramam başka birisi ile kıyaslanmayı..
minenin yaşadığı zorluklar babsız olması ve bunun bir zmnlar anneanne dede tarafından bile istenmemesi onu yaşamdan hep soyutlamış her zmn koruma kalkanları almış artık acı çekmek istyemior..ve kendisine zarar getiren hereksi uzak tutumak istior..
ben daha çok son sahne hakkında konuşmak istiyorum.
mine son sahnedeki tokadı haketti bir nevi.çünkü ayşe hanıma saygısızlık etti.
eğer ayşe hanım para için ve yalan söylediği için mineye o tokadı atsaydı.mineyi haklı bulurdum ama mine anneannesine büyük bir saygısızlık yaptı.
mine kendi üzerine düşmeyecek bir şekilde bütün gerçekleri kustu.o an ki sinirliyle herşeyi berbat etti diyebilirim.belki mine bunları açıklamasaydı...canan babasına daha çok yalan söyler durumlar daha çok karışırdı.açıkcası üzüldüğüm tek şey aslı-denizin gerçekleri anlatmaya hazırlanırken,minenin onların bu planını bozması oldu.aslı-deniz ve minenin bundan sonraki ilişkileri nasıl olur açıkcası merakla bekliyorum.
mine aslında iyi biri ama çok yanlışlar yapıyor.bu bölümden de anladık ki mine hiç değişmeyecek. ne yaparsın mine böyle biri.bence arkdaşlarının ve ayşe hanımın mineyi artık böyle kabul etmeleri gerekiyor.bence ayşe hanım,mineyi arkdaşlarıyla özellikle aslıyla karşılaştırmayı bıraksın.bu durum mineyi çok üzüyor ve hırçınlaştırıyor.
kerem hocaya gelirsek bu bölüm hem kıskandı hemde kısakandırmaya çalıştı.mineyi işe alarak aslıyı kısakndırmaya çalıştı.aslı az da olsa bu duruma biraz bozuldu sanki.aslının yeni işinin maaşını ele alarak sitemkar davrandı ama yine aslının ona aldığı hediye ile yaptığından pişman oldu.
bana öyle geliyor ki keremin aslıya olan aşkını bir gün mine ortaya çıkaracak.
efe-su ikilisine gelirsek;
su efe için kiralık evler buluyor tek tek dershanleri dolaşarak broşürler topluyor.efe ise bir kere kızı aramıyor.ne yapsın suda pes edip resti çekip gitti.
eğer efe su'nun gönlünü almak istiyorsa büyük bir ihtimalle su'nun karşına bir dershane öğrencisi olarak çıkacaktır.
bu bölümü bende çok beğendim özellikle ibrahim kendircisahnesi harikaydı maç sahnesi çok eğlenceliydi yaaa
neyse gelelim asıl meseleye yani mine bir türlü akıllanmadı gitti biletlerin ftokopilerini çektirmesi yaptığı herşey gerçekten yüzsüzlük arkadaşları onun kötü zamanında her zaman yanında yardımcı olmaya çalışsın ama bu illa aradaki mesafeyi açmak istiyor sadece arkadaşlarıyla değil ailesiylede ayşe teyze nasılda çırpınıyor hele o kapıdaki sözleri son noktaydı yatak odası meseleleriniz beni ilgilendirmez deyişi tokadı getirdi iyi de oldu
olan yine aslı deniz ve canana oldu en kötüsü de canandı nasıl baktı mineye söylememesi için cananı neler bekliyor ahhh
bu saatten sonra aslıların ailesinin artık o evde kalmamaları lazım
mineye verilecek en büyük ceza ise yüzüne bile bakmamak olur dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlasın artık ne ya bu kız melekmi her zora koştuğunda kurtarılacak her yaptığı affedilecek ooohh ne ala
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum aslı-deniz ve canan için
hürriyetim 25-01-08, 09:20 Günaydın Kavak Yelleri ahalisi,
Bu hafta gerçekten güzel bir bölümdü.Öncelikle müziklere değinmek isterim.Osman dedemle Ayşe teyzemin, Mine ile Kerem hocanın sahnelerinde duyulan melodiler hem çok güzeldi hemde ortamın gerilimini çok güzel yansıtmıştı.Çok çok hoşuma gitti.Özellikle son zamanlarda dizi müziklerinin diziye kattıklarını göz önüne alırsak gayette yerinde olmuş.Taze kan:img-wink:
Jenerikte yazılanlara hiç dikkat etmedim ama duyduğuma göre bu hafta bu müzikler başkalarına aitmiş.Farklılık gerçekten belli oluyordu,emek verenlerin ellerine yüreğine sağlık.
Hayatta hiçbir gerçek yalan kadar zarar veremez
Bu bölümün teması işte buydu.Final sahnesinin şoku hala üzerimde.Haftaya epey çalkalantılı bir bölüm olacağa benzer.
Bütün hafta Mine parayı almıştır almamıştır tartışmaları yaşanırken ben hep çelişkideydim.Acaba almamış olabilir mi Osman dedem düşürmüştür,koyduğu yeri unutmuştur dedim ama nanay.
Osman dedemin dilinin ne kadar acı verdiğini unutmuşuz şimdi de Ayşe teyzemde bir güzel pratik yaptı.Bu kadın bunları hak etmiyor ama malesef ki onu anlamayan,artık her lafına iğneli sözlerle karşılık veren işin dozunu iyice kaçırmış bir torunu var.Allah akıl fikir versin.
Bu para mevzusu yüzünden bunca yıllık evli,birbirini seven Osman ve Ayşenin durumu gerçekten üzücü.Kendinden para çaldığı düşüncesiyle karısına ağzına geleni söyleyen,yatağına almayan ve gerçeği öğrendikten sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalacak olan Osman dedem....Vay anam vayy ( anaa bu Tarkanın şarkısı :sad53: kızıma göre birisi ona dans etmesini öğretmeliymiş haksızda sayılmaz.Nasılsa parantez içinde affola :icon_whis )
Minenin Keremle çalışmasına ne yorum yapacağımı şaştım.İyi mi oldu kötümü bilemedim.Belki Kerem Minenin bazı şeyleri düşünmesini sağlar diye aklımdam geçirmiştim ama Kerem yoldan çıkarsa da şaşırmayacağım.
Aslının bu konuda ne hissettiği biraz karışık.Kerem hocayı kıskandı mı yoksa Keremi Mineden koruma iç güdüsü mü yaşadı? Ama şaşkınlığı çok belirgindi.Aynı şekilde de Keremin Aslıya olan ilgisini çok net izledik.Bana öyle geliyorki çok yakın zamanda Aslıda bu aşkı öğrenecek.Hatta tam Kerem söyleyecekken Mine yumurtlayabilir.Nasılsa Minenin bu durumuna alıştık.
Haşmet amcam konağa geldiğinden beri ne tatlı bir adam oldu.Ayşe teyzeme hem abi hem dost,Mineye belki dede Hafizelere yardım adamı......Bu arada Hafizeyi göreniniz var mı?
Bilalle Cananın resim,evlilik işine hiç girmeyecem sadece Bilalin bunu nasılda gerçek olmasını istediğini görmek üzücüydü demekle yetineceğim.Ah Bilal ah uykusuz gecelerine ve dikenli pıtıraklı rüyalarına yenilerini eklemen devam edecek gibi görünüyor.
Gelelim Tarık'ın Gönüle ayarladığı iş görüşmesine aynı zamanda eşimle ufak çaplı laf sataşmalarının taş atmalarının yaşandığı sahneye.Metin sırf Tarık işin içinde diye Gönülün bu iş görüşmesine posta koydu.
Metin tarafından düşünmek istiyorum ama olmuyor.Bunun gereksiz kıskançlıktan başka bişey olmadığı aşikar diyorum başkada bişey demiyorum.
Gönülün annesiyle olan diyalogları da ayrıca ilginç.Onu ev işleriyle uğraşırken görünce ne kadar şaşırdı.Bende ona şaşırdıımm.Onu ev işi yapasın diye okutmamış,büyütmemiş eee ne olacak şimdi.Hem çalışıp aynı zamanda bunları yapan hem de çocuk sahibi dünya kadar kadın var.Tabi çözüm Moldavyalılarda ya yatılı bi tane alacak tüm işler halledilecek. ( Yaşadığım şehirde de malesef bu o kadar modaki anlatamam.Hepsinin evinde bir Moldavyalı var.Sidik yarıştırır gibi zengin hanımlar bunu gururla anlatıyolar )
Filiz hoca ve adını bile duymak istemediği ama oğlunun babası olduğunu unuttuğu eski kocasının hikayelerini merakla beklemekteyim.Görünüşe göre Filiz hoca eşiyle olan kendi sorunlarına oğlunu da katıyor.Canla babasının diyalogları çok güzeldi.Aralarında ne geçmiş olabilir ki oğlunu çok sevdiği babasından mahrum etmek istiyor?
Suyun Efe için uğraşması,didinmesi çok hoşuma gitti.Bir o kadarda Efeye parkta söyledikleri.Haftaya düşünen bir Efe görebiliriz.
Bu hafta beğenmediğim sahne ise sanırım Aslı ve babasının başbaşa olan konuşmalarıydı.O sahneden ben hiç etkilenmedim güzelim anlamlı kelimeler havada kaldı.
Final sahnesine değinmemek olmaz.Minenin yediği tokadı malesef diyerek hak ettiğini düşünüyorum.
Keşke gerçek yalanlar en başından söylenmesi gereken kişiler tarafından söylenebilseydi.
Not: Derenim Fatoşum geciktiniz.Mor renk size yakışmıştır taaa buralardan görebiliyorum :icon_whis
emirdag_güzeli 25-01-08, 10:15 DUnku bolum pek guzel degilldi...onceki bolumler daha zevkliydi..bence...
AMa sonunda mine bombayi patlatti...MIne ne kadar fesat oldunu bu bolum de gorduk...
bazi arkdaslar minenin oh parayi calmadini soylemislerdi...bu kadar da olomaz mine deyi ama tahmin ettimiz gibi parayi da mine caldi...gercek yal;anlari da soyledi...sadece fesatlindan....ayse onu millet icinde bi tokat atti icin..onun onuru gururu orada kirildi icin...basklarin da aci cekmesini istedi...artik "mineciler"bu kadar seyi de dogru bulmuyorlar herhalde...bi siniri var....minenin yaptiklari...bir yere kadar dur demek lazim...
bu bölümü pek beğenmedim açıkcası :icon_whis son sahneye kadar sanki öylesine birşey izliyomuş hissine kapıldım.ama sonu bombaydı kesınlıkle:img-yes:
mine çalmış parayı ben düşmüştür filan zannediyordum ama öyle değilmiş.minenin ayşeye söylediği laf çok ayıptı tokatı hakketti demiyorum.ama mine iyice gözümden düştü :mad72:.herşeyi açıklaması hem iyi oldu hemde kötü.iyi oldu;çünkü yalanlar artık beni baymıştı.kötü oldu; bu gerçekleri söylemek minenin görevi değildi,herkes kendi gerçeklerini söyleyebilir ki aslıyla deniz söyleyecekti.yani bu olaydan sonra mineye herkes tavır alabilir.:icon_whis
bu bölümde çok az güldüm olsun her bölüm çok güleceğim diye birşey yok.en çok efenin ibrahim kutluayla bizim ibomuzu karıştırmasına güldüm.:img-hyste
Tüm Kavak yelleri ailesine Merhabalar:img-wink:
Vallahi perşembe akşamları bizim eve 3 televizyon lazım, akşam bu anlaşıldı. Dizinin başına zaten yetişememiştim, eve bir geldim resmen şok. Kardeşim maalesef ara verip tekrar başlayan şu malum dizi için geçmiş bir odaya, annem deseniz star da oynuyan başka bir dizinin başında. Ben mi? ben annemle pazarlık yapmaktaydım o sırada. Hoş 3. televizyon olsa nereye koyacağız orasıda şüpheli, insanın evi küçük olunca:P neyse annemin seyrettiği dizi reklama girince bizim diziyi zaplıyarak, yarım yamalak bölümü seyrettim:img-yes:
İşin açıkçası Yiğit Bey Deniz'ciğime de söylediğim gibi 12'den vurmak demek, bu bölümün son sahnelerini görünce söylenecek bir söz. Bölümün sonunu resmen şok içinde seyrettim, sanki sezon finali gibi bitti, alkışlar size:happy0064
Sevgili Deniz bu saate kadar gelemememin sebebi, Mine almamıştır diye tahmin edip, aldığını görünce:icon_sorr çocuklar benim morarmamı unutmazlar, yarın bana mor bir imza gönderirler beklentisi yüzünden oldu:P Şu saate kadar da gelen giden birşey yok daha, bekliyoruz halen:img-
Efe-Su çiftinin ayrılacağını pek sanmıyorum. Hoş Su böyle sessiz, sakin, vurdumduymaz bir karakter olmadığı için öyle tepki vermesi son derece normaldi:img-yes: Eee Efe'de orijinal biri olduğundan, o kadar insanın sorununu çözen kendi kız arkadaşıyla olan sorunu mu çözemiyecek:icon_whis kendisinin dediği gibi oldururum diyerek, olduramadığı bir şey yok Efe'nin. Su ile barışması bir dershaneye kayıt yaptırıp, Su'yun karşısına çıkarak o adımı atabilir.
Bölüm yorumları hemen bitmez, bu ilk yorumdu. Daha sonra yine görüşeceğiz.
Bu arada bugün karne alan tüm öğrenci kardeşlerime ne denir bilmiyorum ama, hayırlısı olsun, geçmiş olsun artık hangisini kabul ederseniz:P
yaseminçiçeği 25-01-08, 10:59 dünkü bölüm çok güzeldi eminim sizde beğendiniz:img-in_lo:img-in_lo
yaseminçiçeği 25-01-08, 11:01 :sad53:sonunu görmedim lütfen anlatın
evet plan yapıldı ama polisler durdurdu,yetişemiyebilirlerdi.olabilirdi yani!hiç kimse öyle sevgilisine artistlik yapmak için öyle tehlikeyi göze almaz.kanıtlamak için başka yollar bulur merak etme!ille mine'yi kurtaması gerekmiyor kendini kanıtlamak için!
ayrıca sana sonuna kadar katılıyorum.insan nankörlük görünce hakikaten aslı'nın iyilik yapmasını istemiyorum bende!yapmasın!yaptığı sürecede başakakacam!siz mine hiçbirşey yapmadığı halde bir sürü savunmalarla bizim önümüze çıkıyosunuz da biz niye söylemiyecez yaptığı iyiliği.tabiki söyliyecem!
çiğdemcim valla burçinn nickli arkadaşın mesajını okuyunca içimden geçenleri yazmışsın.mine aslının yerinde olsaydı bunu ASLA yapmazdı.
son bölümdeki son sahneden sonra mine diyenler yoktur diyodum ama varmış haa :img-cool2
bazı arkadaşlar aslıyla denızın şapur şupur olmasından rahatsız mı olmuşlar ben anlamadım.eğer rahatsız olduysanız bu laflarım size yok olmadıysanız okumayın yazdıklarımı.:img-wink:
1.aslı ve denizin son bölümlerde öyle yakın olduklarını ben görmedim yada benim gözler iyice bozuldu:icon_whis
2.aslı ve deniz sevgili değilmi kardeşim ister öper ister başka birşey yapar.nıye bu kadar rahatsız olundu anlamış değilim.
reytingler önceki bölümlere göre kötü gelmiş nedenini anlayamadım ama benim düşünceme göre aslı&deniz sahnesinin azlığı da reytinglerin düşmesinde bir etken. ben birkaç bölümdür doğru düzgün yanyana göremiyorum önceden ne güzel aslı deniz sahneleri vardı şimdi hasret kaldık Yiğit Abi eğer bu mesajı okuyosan lütfen dikkate al çünkü eminim çoğu arkadaş da böyle düşünüyor...
ayh ayhh bayılazamm walla billaa !!!
Aslı Kerem'i kıskanıomus...walla pess pess pess !!! onlar gelince Aslınin yüzü deişti..Bunların burda ne isi var gibiydi !! Hem nie kıskansın ki Kerem hocayı onnu neresini kısnacak Deniz varken !! ( o sadece minenin sözlerini kaldıramadı aslıyı gecerim sollarım fln o biras zor ama nese ...) Bu durumda bile Mine %100 hatalıyken bile oraya buraya laf atıosunuz ya gercekten gülmemek elde deil..bazı minecilerden baska hiç kimse Aslı'nın Keremi kısandıgını görmemiş diziyi siz nasıl izliorsunuz merak ediorum gözlükle flnsa belki anlayabilirim sizi :) Ama artık siz nereye catacagınızı bilmiosunuz...Minenin bu hareketini bile savunuosanız o adam öldürse artık kesin melek olur,hırkızlık bile yaptıya ondan artık herseyi beklerim !!
aslının iyiliklerinin mine icin olmadıgı ima etmiş bazı arkadaslar...iyilikte walla artık baska yönlere vurulur oldu..ama haklısınız Aslı gercekten salaklık yaptı o konuda sen kim Mine gibi birine yardım etmek kim ?? Değer mi ?? Ama inanın siz böyle Aslı'ya laf söyledikce ona olan sevgim artıyo Mineye olan sevgim azalıo yani farkeden bir şe olmuo :)
artık cvp yazmaya bile gerek görmücem böle yazılara :)
_keremcemim_ 25-01-08, 12:42 Demin bir arkadasimiz yorumunda belirtmis evet bencede Kerem yavastan sanki Hocaliktan cikmaya basladi... resmen Denizi görünce bozuldu... Belkide Mine onu kendi tarafina ceker yani nasil desem oda Denizle Asliyi ayirmaya calisabilir... düsmanlar birdi iki oldu ya ...bu arada Asli Keremi kiskanmiyor... sadece Mineyi onun yerine almasina bozuldu... Asli Keremi niye kiskansinki soncuta sevdigi kisiyle birlikte asil Mineyle Kerem kiskaniyorlar...Zaten Basket macindan sonra can kayib oldugunda yani ,Deniz Asliya sarildiginda Mineyle Keremin yüz ifadesinden belli olyuordu kimin kimi kiskandigi
cemre_dila 25-01-08, 12:43 hala dünün etkisinden kurtulamadım sanki bi rüyaydıda uyancam diye bekliyorum çünkü minenin bu kadar ileri gitmesini beklemiyordum ama artık minenin düzeleceğini düşünmüyorum düşünmek istesemde düşünemem aslıların nasıl 5li grubuna giriyo anlayamıyorum aslıya bugüne kadar hiç yararı dokunmadı hep zararı gerçi zarar vermek isterken yararıda dokundu(ama istemeyerek) yani mine analizi yaparsak mineyi tam bak çok iyi bi kız diyorum bak arkadaş oldular... ortalığa kasırga(tsunamide olabilir:D)estirip gidio... of mine offf
(YAZDIKLARIM ASLI ENVER İÇİN DEĞİLDİR MİNE KARAKTERİ HAKKINDADIR)
cemre_dila 25-01-08, 12:46 Demin bir arkadasimiz yorumunda belirtmis evet bencede Kerem yavastan sanki Hocaliktan cikmaya basladi... resmen Denizi görünce bozuldu... Belkide Mine onu kendi tarafina ceker yani nasil desem oda Denizle Asliyi ayirmaya calisabilir... düsmanlar birdi iki oldu ya ...
çok doğru demişin benim düşündüğüm gibi:D:D:D kerem artık ortalıkta engel gibi dolaşıyor zaten aklım minenin fotokopi çektiği keremin yazdığı kağıtta kaldı..bilmiyorum mine acaba bu kozu nerede ne zman nasıl kullanıp bi tsunami daha yaratcak bilmiyorum:S:S:S
CaRBoNLYoN 25-01-08, 12:48 reytingler önceki bölümlere göre kötü gelmiş nedenini anlayamadım ama benim düşünceme göre aslı&deniz sahnesinin azlığı da reytinglerin düşmesinde bir etken. ben birkaç bölümdür doğru düzgün yanyana göremiyorum önceden ne güzel aslı deniz sahneleri vardı şimdi hasret kaldık Yiğit Abi eğer bu mesajı okuyosan lütfen dikkate al çünkü eminim çoğu arkadaş da böyle düşünüyor...
bana göre reytingin azalmasında dediğinin payı olsada aynı gün ve saatte 3 dizinin daha olmasına bağlıyorum.tek türkiye,tatlı bela fadime ve sinekli bakkal..sanırım bu dizilerle aynı saatte olmasıda reytingi etkilemiş olabilir.
cemre_dila 25-01-08, 12:50 ayh ayhh bayılazamm walla billaa !!!
Aslı Kerem'i kıskanıomus...walla pess pess pess !!! onlar gelince Aslınin yüzü deişti..Bunların burda ne isi var gibiydi !! Hem nie kıskansın ki Kerem hocayı onnu neresini kısnacak Deniz varken !! ( o sadece minenin sözlerini kaldıramadı aslıyı gecerim sollarım fln o biras zor ama nese ...) Bu durumda bile Mine %100 hatalıyken bile oraya buraya laf atıosunuz ya gercekten gülmemek elde deil..bazı minecilerden baska hiç kimse Aslı'nın Keremi kısandıgını görmemiş diziyi siz nasıl izliorsunuz merak ediorum gözlükle flnsa belki anlayabilirim sizi :) Ama artık siz nereye catacagınızı bilmiosunuz...Minenin bu hareketini bile savunuosanız o adam öldürse artık kesin melek olur,hırkızlık bile yaptıya ondan artık herseyi beklerim !!
aslının iyiliklerinin mine icin olmadıgı ima etmiş bazı arkadaslar...iyilikte walla artık baska yönlere vurulur oldu..ama haklısınız Aslı gercekten salaklık yaptı o konuda sen kim Mine gibi birine yardım etmek kim ?? Değer mi ?? Ama inanın siz böyle Aslı'ya laf söyledikce ona olan sevgim artıyo Mineye olan sevgim azalıo yani farkeden bir şe olmuo :)
artık cvp yazmaya bile gerek görmücem böle yazılara :)
ya hepimiz aynı düşünüyoruz...;)gerçekten bu beni çok mutlu ediyor... okadar güzel yazmışsınki yazcak bişi bırakmamışsın... hem kerem hocayı kıskansa denize bu kadar bağlı olmaz...
CaRBoNLYoN 25-01-08, 12:54 yorumlar harika.hatta kendimiz filme o denli kaptırmışızki mineden nefretb ediyor aslıya bayılıyoruz.kereme kızıyor denize hayranız.bundan şu sonucu çıkarıyorum rolde oynayanlar rollerine ne kadar güzel yapıyorlarki biz bile hepsinn rol olduğunu nerdeyse unutuyoruz:P
yorumlar harika.hatta kendimiz filme o denli kaptırmışızki mineden nefretb ediyor aslıya bayılıyoruz.kereme kızıyor denize hayranız.bundan şu sonucu çıkarıyorum rolde oynayanlar rollerine ne kadar güzel yapıyorlarki biz bile hepsinn rol olduğunu nerdeyse unutuyoruz:P
tamamen katılıyorum sonuçta onlar rollerini bu kadar iyi oynamasalardı bu dizide bu kadar fazla izlenmezdi özellikle kötülerin işi burada dahada zorlaşıyo ama onlar rollerinin hakkını veriyolar aslı enver buna en iyi örnek...
Günaydın Kavak Yelleri ahalisi,
Bu hafta gerçekten güzel bir bölümdü.Öncelikle müziklere değinmek isterim.Osman dedemle Ayşe teyzemin, Mine ile Kerem hocanın sahnelerinde duyulan melodiler hem çok güzeldi hemde ortamın gerilimini çok güzel yansıtmıştı.Çok çok hoşuma gitti.Özellikle son zamanlarda dizi müziklerinin diziye kattıklarını göz önüne alırsak gayette yerinde olmuş.Taze kan:img-wink:
Jenerikte yazılanlara hiç dikkat etmedim ama duyduğuma göre bu hafta bu müzikler başkalarına aitmiş.Farklılık gerçekten belli oluyordu,emek verenlerin ellerine yüreğine sağlık.
öncellikle ben de sunu belirtmeliyim ki jenerikte yazilanlara ben de dikkat etmedim..
ama bu hafta müziklerin baskasi tarafindan yapildigi belliydi..Mine ve Kerem sahnelerinde kullanilan müzik daha önce "Ask Oyunu" adli dizide kullanilmis bir müzikti..Ask Oyunu'nu izleyenler bilirler müzigin ismi "Sir" olarak geciyor soundtrack albümünde :img-wink:
o bakimdan benim tahminim bu hafta müziklerin T&A Project tarafindan yapilmis olmasi yönünde..ama tabii ki de yaniliyor olabilirim..
Mine & Asli hakkinda tartismalar gördügüm kadariyla devam etmis..bence artik bu konuyu kapatalim..Mineci arkadaslar Mine'nin yaptigi her seyi bir sekilde savunacaklar zaten..
ama sunu söylemeliyim ki Asli'nin Kerem'i kiskandigini söylemeniz biraz komik geldi :) bölüm öncesinde de söylemistim Asli Deniz duruken Kerem'in nesini kiskansin? o sadece bazi arkadaslarin söyledigi gibi Mine'nin onun yerine gecmesi ve imali laflar etmesi üzerine bozuldu..daha cok Kerem bu bölüm Asli'yi kiskandi..ama umarim Kerem Asli'nin Hocasi oldugunu unutmaz!
Ben ne yazıkki bu haftaki bölümün ilk 1 saatinden itibaren olan kısmını kaçırdım :(
En kısa zamanda netten izlicem ama o zamana kadar biri bu hafta olanların kısa bir özetini geçebilirmi?
CaRBoNLYoN 25-01-08, 13:13 bu hafta şok olmuş biçimde diziyi kapattım.hiiç tahmin bile etmiyordum minenin evde aslının babasından saklanan sırları açığa vuracağını.ama ne yalan söyleyim bence bu defa mine doğru dedi.her zaman onun yaptığı yanlışlıklar yüze vuruldu.ve diğerlerinin sakladıkları sırlar sanki çok basit ve doğruymuş gibi onlarda hiç hata bulmadık bizlerde.ama minenin gene de patlayacağını hiç mi hiç tahmin etmemiştim.gelecek hafta ne olacak çok merak ediyorum
cemre_dila 25-01-08, 13:21 bu hafta şok olmuş biçimde diziyi kapattım.hiiç tahmin bile etmiyordum minenin evde aslının babasından saklanan sırları açığa vuracağını.ama ne yalan söyleyim bence bu defa mine doğru dedi.her zaman onun yaptığı yanlışlıklar yüze vuruldu.ve diğerlerinin sakladıkları sırlar sanki çok basit ve doğruymuş gibi onlarda hiç hata bulmadık bizlerde.ama minenin gene de patlayacağını hiç mi hiç tahmin etmemiştim.gelecek hafta ne olacak çok merak ediyorum
ben öyle düşünmüüyorum tamam belki haklısın ama insanlar hata yapabilir ama mine sınırını aştı aslı naptı ne hata yaptı denizle sevgili olması çocukluk arkadaşına aşık olması bi suçmu değil!!!!,canaan tamam bi hata yaptı kendini fazla kaptırdı ama bu onun hatası hatasını kendi anladı... herkezin ufak belkide büyük hataları var olabilir ama mine durmadan yanlış...yüzüne vurulmasa kim bilir neler yapcak gerçi vurulsada vurulmasada onun için aynı...hep insanların hayatında tsunami etkisi yaratıyor....(bu carbonlyon snn yorumuna karşı değil sadece bu konu hakkında düşüncem böyle;))
güzel bir bölümdü diyebilirim.bu bölümde yine kızdığım kişi her zamanki gibi Mine.o kadar becillik yaptıki.kendi çıkarları için ütün herşeyi alinenşn önünde açıkladı.ama ayşe miineye o tokado atınca çok rahatladım.deniz ve aslı tam bu gece birbilerini sevdiklerini açıklayacaktı o mine hemen onların aşkını söyledi.hele canandan hırsını kamil'in nasıl alacağını tahmin edince için kararıyor.tam birde yalan ilerleyince düğün fotorafları felan.
basketbol maçıda çok güzeldi ama bu efe için çok iyi olmadı çünkü su efeye çok sinirlendi.keşke efe suya olanları güzelce açıklasaydı.bu yüzdende su ile araları bozuldu.
kerem iyice aklını aslıyca bozmuş.tvde keremi gördükçe sinirlendim.ama deniz çok güzel ağzının payını vermeye çalıştı.:)
İLK AŞKIM_MERVE 25-01-08, 13:29 bence minenin yaptıgı anlıktı..
yane oda istemidu öle bişey olmasını ama herkesin içinde ayşe teyzenin ona tokat atması çok gurur kırıcıydı..
ondan öle davrandı..ayşe teyzeye kızdıgı için..
YOKSA MİNE O KADARDA KÖTÜ DEİL...:img-yes:
CaRBoNLYoN 25-01-08, 13:30 ben öyle düşünmüüyorum tamam belki haklısın ama insanlar hata yapabilir ama mine sınırını aştı aslı naptı ne hata yaptı denizle sevgili olması çocukluk arkadaşına aşık olması bi suçmu değil!!!!,canaan tamam bi hata yaptı kendini fazla kaptırdı ama bu onun hatası hatasını kendi anladı... herkezin ufak belkide büyük hataları var olabilir ama mine durmadan yanlış...yüzüne vurulmasa kim bilir neler yapcak gerçi vurulsada vurulmasada onun için aynı...hep insanların hayatında tsunami etkisi yaratıyor....(bu carbonlyon snn yorumuna karşı değil sadece bu konu hakkında düşüncem böyle;))
ben burak.merhaba.teşekkür ederim yorum için.ben memnun oldum inan.alınmadım.neticede herkes fikrini söylüyor değilmi.ortak başlığımız,zevkimiz aynı.o kadar farklı yorumlarımız düşüncelerimiz elbet olacak.yoksa ne zevki olurki:good:
CaRBoNLYoN 25-01-08, 13:31 bence minenin yaptıgı anlıktı..
yane oda istemidu öle bişey olmasını ama herkesin içinde ayşe teyzenin ona tokat atması çok gurur kırıcıydı..
YOKSA MİNE O KADARDA KÖTÜ DEİL...:img-yes:
bu defa ayşe teyzede ileri gitti ama.o kadar milletin içinde yaptığı doğru değildi.nihayetinde patladı mine de...katılıyorum sana
Anladığım kadarıyla Mine birçok sırrı anlatmış Kâmil' e...
Ne olursa olsun yapmaması gerekiyordu bunu.
Çok kızdım ona. Yapılırmı bu.
İşte Mine' nin en büyük hatası düşünmeden hareket ediyor, yaptıklarının nelere mâl olacağını hesaplamıyor.
bence mine herşeyden önce ayşe teyzeye yatak odanız beni ilgilendirmez gibisinden sözler ederek çok büyük bir hata yaptı herşeyi geçtimde kendisini çok seven anneannesine bu sözü demiyecekti!
Dünki yorumumdada belirttim bence Su abarttı biraz Efe'nin arkadaşlarına ne kadar düşkün olduğunu bilmiyor mu tepki vermesini anlıyorumda ayrılma noktasına getirmesini anlayamıyorum...
İLK AŞKIM_MERVE 25-01-08, 13:36 dimi cnm ewt yane..
o kadar insanın içinde yapması çok kötü oldu...aslında ayşe teyzede yapmak istemiodu..
MİNEDE BİRAZ AGIR KONUŞTU AYŞE TEYZEYE...ayşe teyzede mineye!..
yane herşey karşılıklıydı..
şu an herkes mineci oldugum için onu savundugumu düşünüo ama dogrusu bu...
ASLI YAPSAYDI..MİNE ASLININ YERİNDE OLSAYDI...BU KEZDE ASLIYI SAVUNURDUM...çünkü eninde sonunda gerçek ortaya çıkıcaktı...:img-yes:
osman amca dünkü bölümde çok sinirlendi ayşe teyzemize.minenin şuçunu üstlenin ayşe teyze osman amca odadan kovdu.ama mutfakta masada uyuya kaldığını görünce ayşe teyzeinin çok üzüldüm.o sırada aslıda gelipgördü.anladı birşeyler ama belli etmedi.
Dün Mine ne yaptı öyle anaannesine sizin yatak odası sorunlarınız beni ilgilendirmiyor demesini çok yanlış buldum. O konuda Ayşe hanım çok haklıydı.Ama ben Mine'me de üzülüyorum.Canan Mine'nin gözlerinin içine korku dolu baktı ama Mine söyledi. Bence Mine bundan sonra çok yanlız kalacak.Umarım yanılırım
Su ve Efe'ye çok üzüldüm. Tam Su o kadar ssat onun için çalıştı. Ama Efe'de arkadaşlarına çok düşkün ne yapacaklar bilmiyorum
Şu Aslı'nın öğretmeni ne kadar da kötü özel hayatla okulu eşleştiriyor. Can'a birşey olursa okulu bitiremezmişmişş. Öyle birşey olsa bile Kerem yine birşey yapar ya neyse..
Aslı ve Deniz tam söylicekken bi pürüz çıkacağı çok belliydi zaten hep böyle oluyor. Keşke söyleyebilselerdi:icon_sorr
Acaba Kamil ne yapacakk? Bu arada Kerem bunu atarsak kazanırız dediğinde Deniz'in sağol ya sen söylemesen bilmicez sözü çok güzeldi:)
Yinede bütün yalanlar bittiği için çok mutluyum ama bir sürüde sorun var.
Perşembeyi iple çekiyorum
bikere şunu söyliyim minenin "gerçek yalanlar" dediği yalanlarla minenin yalanları arasında çok büyük bi fark var o da, mine yalanlarıyla etrafa zarar veriyor, ama canan ve aslının kendine zararı var ve mecburiyetten yapıyorlar, ayrıca değinmeden geçemicem ara müzikler süperdi :) müzik bi dizide ne kdr önemli bi etken taa 1. bölümden beri her değişen müzikli bölüm sanki başka bi diziymiş havası veriyor...
ben zaten aslı kerem hocayı kıskandı derken kerem hocanın kendisinin yerine mineyi almasını kıskandı demek istedim.yoksa biliyoruz denizi sevdiğini.bir de tabi şöyle birşey olabilir sonuçta aslı aslında kerem hocanın kendisine özel davrandığını farkında.bu ilginin mineye kaymasını da kıskanmış olabilir.illa keremi seviyor diye kıskanacak değil ya... hanımefendi üstünden ilginin kaydığını düşünmüştür.valla kim ne derse desin ben mine yanlış yaptığı zaman da söylerim.hataları olduğunu reddetmiyorum ama dünkü sahnede açıkçası çok hatalı bulmadım bulamadım.ayşe teyze o kadar üsteledi ki ve aslı-ailesi konusunda o kadar ayrım yaptı ki mine hep şeytan onlar hep melek oldu.iyi oldu söylediği zaten öteki türlü yalanlarımıza nasıl yalan eklesek diye düşünüp duracaklardı.mine onları kurtarmış oldu bir yerde.ben aslı ve ailesinin yalanlarının minenin yaptıklarından çok daha ciddi olduğunu düşünüyorum.yok para almış,yok aslıya kötü laf etmiş,kötü bakış fırlatmış?eeeee????yahu öteki tarafta aslı hanım ablasının çocuğunun babasının oğluyla kardeş ayağına gününü gün ediyor ötekisi zaten yalan konusunda rekorlar kitabına adını yazdırmaya aday ha olmuş ha olacak!hala diyorsunuz mine şöyle baktı böyle yaptı.oh iyi oldu be valla iyi oldu.onlar da melek değil biraz onlar çeksin.mine hata yapıyorsa onlar da yapıyor.mine hatasız demiyoruz ama o sürekli mineyi eleştirenler ayşe teyzeden tutun aslıya kadar biraz da kendilerine baksınlar önce.
bence mine herşeyden önce ayşe teyzeye yatak odanız beni ilgilendirmez gibisinden sözler ederek çok büyük bir hata yaptı herşeyi geçtimde kendisini çok seven anneannesine bu sözü demiyecekti!
Dünki yorumumdada belirttim bence Su abarttı biraz Efe'nin arkadaşlarına ne kadar düşkün olduğunu bilmiyor mu tepki vermesini anlıyorumda ayrılma noktasına getirmesini anlayamıyorum...
aslı abla çok doğru söyledi.zaten mine anananesine o lafı söyledikten sonra o tokatı herkesin önünde atmakla haklıydı.çünkü buaralar mine ayşe teyzeye karşı saygısızca davranıyordu.dediğin gibi ayşe teyze mineyi çok seviyor ama mine buna rahmen o lafları etmeye hakkı yoktu.
Varsayalım ki Mine Kerem'n biletin arkasına yazdığı yazıyı Deniz'lere gösterecek bu neyin ispatı olacak..Deniz zaten Kerem'in Aslı'dan hoşlandığını düşünüyor en fazla bu konuda haklı olduğunu söyler biraz Aslı ile atışır belki ama Kerem'in Aslı'dan hoşlanıyor olmasına Aslı'nın yapacak bir şeyi olamdığını biliyor bir şekilde barışırlar..Bu olayda Mine'nin elinde patlayacak..
Mine çok bencil ve hiç bir zaman değişmeyecek bu özelliği...Canan ve Aslı'nın yalanları kendi yalanını mazur göstermez..Her birey kendi yaptığından sorumludur...
Kamil olanları zaten bir şekilde öğrenecekti ama olayın taraflarından öğrenmesi başka bu şelilde öğrenmesi çok başka...Şimdiden sonra yine Mine'nin edepsiliği ve bencilliğnin ceremesini Aslı ve Deniz çekecek gibi...
yorumuma kimse kızmasın ama aslı yapsa da böyle söylerdim diyip sonra da minenin hatalı olmadığını söyleyen arkadaşlara bi sorum var mine ne yaparsa hatalı olur?
cemre_dila 25-01-08, 13:44 ben burak.merhaba.teşekkür ederim yorum için.ben memnun oldum inan.alınmadım.neticede herkes fikrini söylüyor değilmi.ortak başlığımız,zevkimiz aynı.o kadar farklı yorumlarımız düşüncelerimiz elbet olacak.yoksa ne zevki olurki:good:
eveet haklısın
merhaba...
şimdi gene gördüm akşam beyaz showda bizimkiler ya efe yok ama aslı,deniz bide mine...
bence minenin yaptıgı anlıktı..
YOKSA MİNE O KADARDA KÖTÜ DEİL...:img-yes:evet canım anlıktı tabiki yoksa o kadar süre beklemez 10 kere söylerdi gerçekleri.mine tokadı yemesinin verdiği sinir ve üzüntüyle davrandı.çok isteyerek yapmadı sonuçta.zaten ayşe teyze sürekli doldurdu onu aslıya karşı.istemeyerek de olsa sürekli kıyaslamaları bu sonuca yol açtı işte.
yorumuma kimse kızmasın ama aslı yapsa da böyle söylerdim diyip sonra da minenin hatalı olmadığını söyleyen arkadaşlara bi sorum var mine ne yaparsa hatalı olur?
ben de kara kara bunu düşünüodum kız cinayet işlese "haklı" dicekler
aslı abla çok doğru söyledi.zaten mine anananesine o lafı söyledikten sonra o tokatı herkesin önünde atmakla haklıydı.çünkü buaralar mine ayşe teyzeye karşı saygısızca davranıyordu.dediğin gibi ayşe teyze mineyi çok seviyor ama mine buna rahmen o lafları etmeye hakkı yoktu.
tokata her zaman karşıyım ama üzülerek söylüyorum ki o an haketmişti bunu bence çünkü o söz ayşe teyzeye söylenmeyecek ağır bir sözdü..
bu arada deniz'in kıskançlıkları da beni öldürecek :DAslı soyunma odasına bir bakarmısın diyor Deniz:niye ben gidince Kerem Hoca'yla birşeyler mi konuşacaksınız cevabını veriyor ah Deniz oğlan bazen ipin ucunu kaçırıyorsun ama neyse :icon_whis
Mine'nin yapacağı iki iyilik kaldı artık.
Yok Fatoş Abla bir tane kaldı oda Kerem'in Aslı'yı sevdiğini söylemesi, o bilet fotokopilerini göstermesi diyorsunuz di mi:img-wink: hayır sadece o değil 2. sini hemen ekliyorum. Can'ın babasının okula gelip Can'ı bir şekilde kaçırdığını Filiz Hoca'ya yetiştirmek:P
Hoş Mine'de bu kabiliyet, bizimkilerin başınada türlü türlü olaylar geleceği için, Mine'nin yapıp yapacakları bununla kalmaz:P
Bundan sonra Aslı-Deniz'in rahat rahat görüşmeleri çok zor di mi görünürde tam belki o engeli aşacaklar hoop Kerem'in sevdiği olayı patlak verecektir. Ama o olayıda aşarlar diye düşünüyorum. Aşklarinda yaşadıkları engeller bence birbirlerine olan sevgilerinin daha da kuvvetlenmesini sağlayacaktır. Zaten derler ya en güzel aşk zor olandır. Aslı-Deniz ayrılsın diye bekleyenler onların daha da birbirlerine bağlandıklarını görüyorlar:img-yes:
Bencede Aslı-Deniz sahnelerinin azlığı raitingleri etkilemiş olabilir. Yiğit Bey arkadaşların dediklerine bir şekilde katılıyorum, çoğu onların aşklarını, brbirleriyle olan sahnelerini tabiri caizse dört gözle bekliyorlar. Bende çevremde bunu gözlemledim zaten. Eğer sayfalarımızı okuyorsanız bir dikkate alın derim:img-yes:
Merak ettiğim Mine bundan sonra ne yapacak:icon_whis Düşünün bir evde 9-10 kişi yaşıyorsunuz ve bu kişilerin hiçbiri seninle konuşmayacak, yüz vermeyecek. Okulda da bir arkadaşın yok. Eee bu durumda günler, saatler nasıl geçer allahaşkına. Karakterine göre yaptıklarından zaten pilşman olmuyacaksın onu anladıkda bir gün değil günlerce çevrendekiler, ailendekiler seninle konuşmazsa tek başına kalırsan hayat nasıl geçer acaba bunu düşünüyor musun?
ben de size soracaktım aslı ne yapsa hatalı olacak peki?hep melek kız hep doğru kız.ailesi de ondan torpilli gibi hep kayırılır herkes tarafından.mine hatasız mı dedik biz?ama bence dünkü sinirinde haklıydı.zaten olanlar da anlıktı çok kasıtlı bir biçimde yapmadı.ayşe teyzenin o konuyu herkesin içinde konuşması zaten çok yanlış ayrıca minenin fevri davranışlarını da gayet iyi bilen biri!
tokata her zaman karşıyım ama üzülerek söylüyorum ki o an haketmişti bunu bence çünkü o söz ayşe teyzeye söylenmeyecek ağır bir sözdü..
bu arada deniz'in kıskançlıkları da beni öldürecek :DAslı soyunma odasına bir bakarmısın diyor Deniz:niye ben gidince Kerem Hoca'yla birşeyler mi konuşacaksınız cevabını veriyor ah Deniz oğlan bazen ipin ucunu kaçırıyorsun ama neyse :icon_whis
ayy aslı abla doğru söylüyorsun geçekten o zaman gülünmeyecek bile olsa denizin gitmemesine çok güldüm.sırf aslıyı tek başına bırakmamak için gitmedi.vede hep kerem ne dedeiyse karşılık verdi.zaten keremle mine basket maçına gelince deniz kıskançlık yaptı:)
İLK AŞKIM_MERVE 25-01-08, 13:48 YHA arkadaşlar..
neyi tartışıoruz yhaa..
tmm mine dün öle yaptı..napalım yane HAKARETLER Mİ SAVURALIM..
yapmış yane napalım...olan oldu..ben sadece minenin bazı sorunlarından dolayı böle yaptıgını düşünüorum..yoksa köüt birisi olduguna inanmıorum...
kızı suçlamaya gerek yok...yane aslı iyilik melegi die herkes onun yanında olamazki...
YANE BEN ASLIYIDA ÇOK SEVİYORUM...ama mine beni daha çok etkilio..
bitti yane herkesin görüşü kendine..
ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ...
lütfen yhaaa...
Ne güzel bir soru sormuşsun. Tebrik ediyorum.
Bu kadar yapılanın üstüne suçsuz deniyor Mine' ye ben de çok merak ediyrum suçlu olabilmesi için daha ne yapması gerekiyor.
ayy aslı abla doğru söylüyorsun geçekten o zaman gülünmeyecek bile olsa denizin gitmemesine çok güldüm.sırf aslıyı tek başına bırakmamak için gitmedi.vede hep kerem ne dedeiyse karşılık verdi.zaten keremle mine basket maçına gelince deniz kıskançlık yaptı:)
çok kıskanç deniz canım hele kerem'in biletin arkasında yazdığı notu öğrenirse öff kafa,kaş.göz, girişir adama heralde :icon_whis
birde fatoş abla çok güzel dedin ''aslı ve denizin Aşklarinda yaşadıkları engeller birbirlerine olan sevgilerinin daha da kuvvetlenmesini sağlayacaktır '' kesinlikle katılıyorum :)
bence mineyi savunan arkadaşlar bu kdr kör olamaz, kesinlikle aslı enver-mine sevgisi karıştırılıyor, bence bu savunmalar bu karışıklıktan ötürü...yoksa kimse bu kdr kör olamaz...
bence mineyi savunan arkadaşlar bu kdr kör olamaz, kesinlikle bir aslı enver-mine sevgisi karıştırılıyor, bence bu savunmalar bu karışıklıktan ötürü...yoksa kimse bu kdr kör olamaz...
tamamen katılıyorum eğer dünkü hareketi aslı yapsaydı ben minecilerin aslı hatalı değil diyeceğini de hiç sanmıyorum kusura bakmayın.ayrıca sanırım ben yanlış anlaşıldım ben aslı iyilik meleği,mine de günah keçisi demedimki sadece minenin ne yapması karşılığında hatalı olacağını sordum o kadar.
CaRBoNLYoN 25-01-08, 13:56 sanırım ben yanlış anlaşıldım ben aslı iyilik meleği,mine de günah keçisi demedimki sadece minenin ne yapması karşılığında hatalı olacağını sordum o kadar.
menekşe be yanlış anlamadım seni.merak etme.hem herkes kendi düşüncesini söylüyor.sende fikirlerini söyledin.soru sordun...bu forumun mahiyetide o değilmi zaten herkes kendince yorumlayacak diziyi.
evet doğru mine dedi çünkü canana git de denizin babasından çocuk yap sonra da binbir türlü yalan uydur diye!o dedi çünkü aslıya git ablasının çocuğunun babasının oğluyla gez toz aileni ne duruma düşüreceğini düşünmeden diye??sonuçta mine onu kasıtlı olarak yapmadı yapsa bile sorunun temeli mineden mi kaynaklı?yani tüm suç minenin mi?önemli olan minenin gerçekleri söylemiş olması mı yoksa cananın ve aslının yaptıkları ve yalanları mı?zaten öğrenilmeyecek miydi?ama aslı zaten söyleyecekti diyeceksiniz.eee ne farkeder ki?orda kamilin asıl kızdığı kendisinden bu olayın saklanmasından daha çok ortada olan durum olacak!cananı zaten hiç katmıyorum yiğit abi yardımcısı olsun ne diyeyim...
İLK AŞKIM_MERVE 25-01-08, 13:57 Ne güzel bir soru sormuşsun. Tebrik ediyorum.
Bu kadar yapılanın üstüne suçsuz deniyor Mine' ye ben de çok merak ediyrum suçlu olabilmesi için daha ne yapması gerekiyor.
herkesin ortasında..
VE EN ÖNEMLİSİ SEVDİGİNİZ ADAMIN YANINDA TOKAT YESEYDİNİZ siz ne yapardınız çok merak ediyorum..
siz AŞIK OLDUGUNUZ ADAMIN SEVGİLİSİYLE KANKAMISINIZ Kİ...böle şeyler sölüosunuz..
insan yaşamadan bilemez....
lütfen arkadaaşlr..
kapatalım artık bu konuyu..beni yargılayıp durmayın...belki böle bişey yaşadım ne biliosunuz...????
lütfen yhaa..!!!!
evet doğru mine dedi çünkü canana git de denizin babasından çocuk yap sonra da binbir türlü yalan uydur diye!o dedi çünkü aslıya git ablasının çocuğunun babasının oğluyla gez toz aileni ne duruma düşüreceğini düşünmeden diye??sonuçta mine onu kasıtlı olarak yapmadı yapsa bile sorunun temeli mineden mi kaynaklı?yani tüm suç minenin mi?önemli olan minenin gerçekleri söylemiş olması mı yoksa cananın ve aslının yaptıkları ve yalanları mı?zaten öğrenilmeyecek miydi?ama aslı zaten söyleyecekti diyeceksiniz.eee ne farkeder ki?orda kamilin asıl kızdığı kendisinden bu olayın saklanmasından daha çok ortada olan durum olacak!cananı zaten hiç katmıyorum yiğit abi yardımcısı olsun ne diyeyim...
lütfen 2 şekilde düşünün.tamam minenin gerçekleri söylemesi hem iyi oldu hem kötü.bnde yalan olan bir ortamdan sıkılmıştım ama bu minenin vazifesi değildi:icon_whis.dediğim giibi 2 şekilde düşünün aslı minenin bir sırrını ayşe hanıma bağıra bağıra söylese ne düşünürdünüz bizim gibi tepki vermezmiydiniz.alın işte mine böyle birşey yaptığı için belkide herkesin tepkisini çekicek herkes ona trip atıcak.bu kızın tek hatası anlık düşünmesi ileriyi göremiyor.zaten ileriyi görse bu gerçekleri açıklamazdı.:img-yes:
Hayatımda bu kadar saçma bir yorum görmedim.
Sadece Mine' yi savunmak için bu yorumu yapmış olduğunuzu düşünüyorum.
Evet herşey bir şekilde öğrenilicekti ama bunun bir yeri ve bir zamanı olmalıydı ve bunu Kamil' e anlatanın kızları ve karısı olması gerekiyordu.
Mine kendinin canı yanınca çevresindekilerinde canının yanmasını istedi ve yaşananları anlattı Kâmil' e.
Başka açıklaması yok.
cemre_dila 25-01-08, 14:08 çok kıskanç deniz canım hele kerem'in biletin arkasında yazdığı notu öğrenirse öff kafa,kaş.göz, girişir adama heralde :icon_whis
birde fatoş abla çok güzel dedin ''aslı ve denizin Aşklarinda yaşadıkları engeller birbirlerine olan sevgilerinin daha da kuvvetlenmesini sağlayacaktır '' kesinlikle katılıyorum :)
ya ben minenin elindeki kozu nerde kullancağını merak ediyorum düşünmeye başlamıştır nerde kullansam can alıcı noktadan vururum aslıyıda aslıyla deniz ayrılır diye off oıfff
canım aynen seningibi düşünüyorum herhalde mine aslıyı öldürse ee haklı denizi seviyor denilcek:img-yes:
yazmayacaktim ama yazdiklarinizi görünce dayanamadim..
bence Kamil bu olayin kendisinden saklanmasina daha cok kizacak..ve eminim ki bu yalanlari kizlarindan duymak isterdi..olayla ilgisi olmayan 3. bir sahistan degil :img-wink: yani cok fark eder..
tabii ki de tüm suc Mine'nin degil..Canan da suclu..ama Mine'yi bu konu neden bu kadar ilgilendiriyor ki? neden kendisi yaralandiginda hemen bir baskasini yaralamaya calisiyor? Mine'nin bunlari aciklamasi ne olursa olsun cok yanlisti bence..
ayrica anlik degil uzun vadeli düsünmeyi ögrenmeli..bu söylediklerinden sonra kendi hayati da cok degisecek..bundan sonra Deniz veya Asli bir daha yüzüne bakar mi? Ayse teyze ve Hasmet peki? onlarin da tavri degisecektir Mine'ye karsi..
Hayatımda bu kadar saçma bir yorum görmedim.
Sadece Mine' yi savunmak için bu yorumu yapmış olduğunuzu düşünüyorum.
Evet herşey bir şekilde öğrenilicekti ama bunun bir yeri ve bir zamanı olmalıydı ve bunu Kamil' e anlatanın kızları ve karısı olması gerekiyordu.
Mine kendinin canı yanınca çevresindekilerinde canının yanmasını istedi ve yaşananları anlattı Kâmil' e.
Başka açıklaması yok.valla ben de zaman zaman çok yanlı ve saçma yorumlar görebiliyorum kendimce.ama ne yapalım herkesin görüşü farklı.
valla o kadar hatayı yapmasalrdı o kadar yalanı söylemeselerdi.mine durduk yerde söylemiş olsa o zaman benim de gözüme batardı ama hem ayşe teyze tarafından bu kadar doldurulup hem de üstüne herkesin içinde tokadı yiyince sinirinden bunu yaptı.yoksa yapmak istese tokadı beklemezdi!!aslıya gelince zaten aslıya herkes melek muamelesi yapıyor dizide.mineye söylenenler asla aslıya söylenmiyor.ya da onun melek-hatasız ailesine herkes gayet iyi davranıyor.ayrıca mine daha önce de aslının sırrını gidip hafize teyzeye söylemedi.şimdi söylediklerini de sinirle söyledi.sonuçta sıkıldı kız hep kendisine şeytan aslı ve ailesine melek denmesinden.bir de sürekli karşılaştırma!yani aslında orda aslının canını yakmaktan çok hep ben mi haksızım isyanı vardı.bunu görememişsiniz demek ki.öteki türlü çoktan gerçekleri açıklamış olurdu.
valla sonuç itibariyle pek farketmeyecekti kamil sonra öğrense daha mı az tepki verecekti sanki?mine sayesinde yalan zinciri kırılmış oldu.ben olsam teşekkür bile ederim valla.yoksa yalanlar yalanlar üstüne eklenecek olay daha da büyüyecekti.bu sefer işin içinden hiç çıkamayacaklardı.neyse asıl önemli olan cananın ve aslının yaptıklarıydı.olayın merkezi mine değil mine sadece açığa çıkaran kişi oldu.zaten ortaya çıkacaktı ömür boyu saklayabilecekleri bir sır değildi.
herkesin ortasında..
VE EN ÖNEMLİSİ SEVDİGİNİZ ADAMIN YANINDA TOKAT YESEYDİNİZ siz ne yapardınız çok merak ediyorum..
siz AŞIK OLDUGUNUZ ADAMIN SEVGİLİSİYLE KANKAMISINIZ Kİ...böle şeyler sölüosunuz..
insan yaşamadan bilemez....
lütfen arkadaaşlr..
kapatalım artık bu konuyu..beni yargılayıp durmayın...belki böle bişey yaşadım ne biliosunuz...????
lütfen yhaa..!!!!
cnm sen daha düne kadar aslıyı savunuodun daha sebebini bilmedigin bir sey yüsünden mineci oldun şimdide böle seyler yazıosun gercekten komik oluosun !!!
bence Kamil bu olayin kendisinden saklanmasina daha cok kizacak..ve eminim ki bu yalanlari kizlarindan duymak isterdi..olayla ilgisi olmayan 3. bir sahistan degil :img-wink: yani cok fark eder..
tabii ki de tüm suc Mine'nin degil..Canan da suclu..ama Mine'yi bu konu neden bu kadar ilgilendiriyor ki? neden kendisi yaralandiginda hemen bir baskasini yaralamaya calisiyor? Mine'nin bunlari aciklamasi ne olursa olsun cok yanlisti bence..
ayrica anlik degil uzun vadeli düsünmeyi ögrenmeli..bu söylediklerinden sonra kendi hayati da cok degisecek..bundan sonra Deniz veya Asli bir daha yüzüne bakar mi? Ayse teyze ve Hasmet peki? onlarin da tavri degisecektir Mine'ye karsi..
katılıyorum canım
keşke aslı elini çabuk tutup söyleseydi yada o evden taşınsalardı:img-cool2
selin_kenan 25-01-08, 14:16 konu kapanmıs ama yorum yapamadan gecemicem ...vede bizde kör değiliz...yha bence minenin üstüne cok gidilio... ben ilk askım merveye cok hak veriom mine kimseyi öldürecek karakterde biride değil ayrıca ...tabi suclu olduğu konular var ama bu kadarda üstüne gitmeyin... bana da herkesin önünde tokat atılsa bende aynısını yapardım...hep mine yalan sölüyo diye sevilmiyo diğerleri hiç mi yalan söylemiyo sorarım size
tabiki biraz farkedecek ama sonuç itibariyle pek birşey değişecek mi?hayır adam olanlara sinirlenecek sonuçta.kendilerinin bunu söylememiş olmasına da kızar ama asıl kızacağı konu o olmayacak herhalde.kendileri söyleyince aman aman tamam benim canım kızlarım yapmışlar bir hata mı diyecekti?
valla aslı ve deniz mineye kızabilir fakat minenin de o an ve günlerce yaşadıkları kolay değildi.o da zaten çok dolmuştu tokat son nokta oldu.aslı ve deniz önce kendilerine kızsınlar bence.herşey canandan ve onlardan başlamış.bu işin de tüm suçu mineye kalırsa artık şaşırmam.ayrıntılara takılıp esas noktayı kaçırmak gibi birşey bu bana göre.ayşe teyze önce kendi hatasına baksın.bence olanlar büyük boyutta onun hatası oldu.o da anlık sinirler olmayacak birşey yaptı üstelik kaç yaşında kadın.
captainsparrow 25-01-08, 14:20 mineci arkadaşlara tamamen katılıyorum aslı bu dünyanın en salak insanı.bu dizideki en saf karakter.insana iyilik yapılır!
mineyi savunan yorumları okudum gülmekten sandalyeden düşeceğim:img-hyste:img-hysteaslı enver fanı oldukları için hala mineyi savunmaya çalışıyor arkadaşlar ama savulunacak birşey kalmadığı için komik oluyor durum.dün de söyledim,bize objektif olun diyeceğinize dönüp kendi mesajlarınızı okursanız çok daha mantıklı yorumlar yapılır:img-yes:
burçinn tarafından gönderildi
Yani Canan konusunda haklı olabilirsin Deniz'in babası değil evli bir erkekle beraber olması ve bebek sahibi olması hoş bir durum değil..Bnun suçlusu tek başına Canan değil burada Murat'da suçludur..Ve bu suçun bir bedeli varsa Canan ve Murat ödemeli onların dışındaki insanların b konuda bir suçu yok...
Aslı'nın ablasınn çocuğunun babasının oğluyla gezme tozmasını yadırgamak kadar saçma bir mesele olamaz herhalde..Bir defa bu olay olmadan bilinmeden evvel onlar zaten arkadşlardı sonra birbirlerine aşık olduklarını anladılar.Sonrasında Deniz olayları öğrendiği halde Aslı'dan uzak kalmaya çalıştı ama olanlar sebebiyle aşkından ayrılmak yerine aşkının peşinden gitmeyi onu yaşamayı seçti..Sonrasında aynı şeyi Aslı'da denedi ama aşklarını yaşamayı tercih ettiler...Burada ikisininde bir kabahati yok...
Mine'nin her yaptığı yanlış babasız büyümesine psikolojisinin bozukluğuna veriliyor ama Aslı'nın başka insanların yaptığı yanlışların bedelini ödemesi konusundaki ısrar devam ediyor insaf yani...
minenin yaptığını sinirlenmesine wuruyosunuz.e iyi valla herkes sinirlensin insanların kalbi kırılsın neden yaptın dediğindede sinirlendim denilsin.yok böyle birşey:icon_whis.sinirliyse gitsin baltalimanındaki hastahaneye tedavi olsun.ben zaten minenin bnu sinirinden yaptığını düşünmüyorum.bu kız kendi canı yandığında başkasının canını yakmak istiyor.işte hepsi bu kadar.:img-wink:
konu kapanmıs ama yorum yapamadan gecemicem ...vede bizde kör değiliz...yha bence minenin üstüne cok gidilio... ben ilk askım merveye cok hak veriom mine kimseyi öldürecek karakterde biride değil ayrıca ...tabi suclu olduğu konular var ama bu kadarda üstüne gitmeyin... bana da herkesin önünde tokat atılsa bende aynısını yapardım...hep mine yalan sölüyo diye sevilmiyo diğerleri hiç mi yalan söylemiyo sorarım size
valla bn hiç de aynı şeyi yapmazdım ben hatamı anlar yerin dibine geçerdim, ama minenin yaptığı doğru we de savunulcak bişey deil
burda çoğu insan objektif değil zaten!aslıyı seven aslıya göre bakıp yorum yapıyor mineyi seven de mineye göre!ayrıca ben dünkü bölümden bahsediyorum yoksa mineyi her bölümde hatasız bulduğum yok.dün de aslında hatasızdı demiyorum.ama o an ben bile doldum yani bu kadarı da fazla artık.biraz da aslıya ve ailesine bakılsın tabi bakılabilirse malum onların kanatları var arada gökyüzünde dolaşıyorlar melek modunda...
valla benim mineyi sevmemle aslı enveri sevmemin alakası yok.o açıdan bakarsan o zaman pelin karahanı da sevmemem mi gerekir?tanımam etmem.banane!ben dizideki karakterlere bakıyorum.herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil ve sizin dedikleriniz de mutlak doğru değil!herkesin düşünceleri farklı!aslı enveri gerçekten severim ama mineyi de seviyorum.bu bir dizi bunu ayırabiliyorum merak etmeyin!bir de bu vardır genel olarak kendilerinin sevmediği bir karakteri başkası seviyorsa hemen o karakter sadece oyuncu için seviliyordur.çünkü kendileri gibi düşünmeyen insanlar varolamaz!her oyuncunun oynadığı karaktere bir katkısı vardır bu tartışılmaz oyun gücü,sempatisi...ama sevilme nedenini bir tek buna bağlamak yanlış olur.oyuncuyu sevip o karakteri sevmeyen de olabilir sonuçta!ben mineyi seviyoruuummmmmmm...kim ne derse desin...
mine hırsızlık yaptı-haklı anneannesi para vermedi
mine-keremi kullanıyo-haklı deniz onu sevmiyo
mine ispiyoncu-haklı aslıonunla karşılaştırılıyo
mine ayşe teyzeyi kırdı-haklı ayşe teyze tokat attı
veee flaş flaş flaş mine aslı ve ailesini öldürdü aaa mine haklı onlar yüzünden aşk hayatı ev hayatı etkileniyodu.
sonuç bu noktaya gelir.çünkü mineciler malesef objektif olamıyorlar nedense...
sen uğraş yiğit abi minede haklı birşeyler hep görülür.
zaten karısını kıskandığı için ölüdüren adam hakldıdır çünkü seven kıskanır aaa...
bu kadarda olmaz yaaaa...
bidaki bölümü zevk alarak izlicem çünkü deniz'in mineyi ezişini izlemek çok keyif verici olacak (=
captainsparrow 25-01-08, 14:36 aslı mineye sesini yükseltse kıyameti koparıyorsunuz,mine insanlıktan çıkmış savunuyorsunuz!!!!!!!ASLI ENVER FANISINIZ DİYE MİNE FANI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.aslı denizi kıskandı kıyameti kopardanız aslı şeytanmış da mineden bin betermiş de...bunları aslı yapsa küfür bile etmiştiniz şimdi!ama tabi mine yaptı,onun psikolojik sorunları var...yaa yiğit abi şu mine senaryodan çıksın ne olur ya başka isteğim yok!almaya ya postalasınlar şunu ya!
aslı&deniz ne kadar tatlıydı:img-in_loyirim ben onları...denizin gözü aslıdan başkasını görmüyor,aslının da:img-in_lodenizin keremi kıskanması çok şeker.mineyi takmadı bile tüm bölüm,tek bir diyalogları bile olmadı:happy0064minenin de denizi taktığı yok zaten,onun ucuz aşkı anca bu kadar sürerdi zaten...
mine hırsızlık yaptı-haklı anneannesi para vermedi
mine-keremi kullanıyo-haklı deniz onu sevmiyo
mine ispiyoncu-haklı aslıonunla karşılaştırılıyo
mine ayşe teyzeyi kırdı-haklı ayşe teyze tokat attı
veee flaş flaş flaş mine aslı ve ailesini öldürdü aaa mine haklı onlar yüzünden aşk hayatı ev hayatı etkileniyodu.
sonuç bu noktaya gelir.çünkü mineciler malesef objektif olamıyorlar nedense...
sen uğraş yiğit abi minede haklı birşeyler hep görülür.
zaten karısını kıskandığı için ölüdüren adam hakldıdır çünkü seven kıskanır aaa...
bu kadarda olmaz yaaaa...
bidaki bölümü zevk alarak izlicem çünkü deniz'in mineyi ezişini izlemek çok keyif verici olacak (=
süpersin cnm içimi okudun:D
bidaha bölümü hiç bu açıdan düşünmemiştim
bence de ya süper keyifli olur :D
Yani Canan konusunda haklı olabilirsin Deniz'in babası değil evli bir erkekle beraber olması ve bebek sahibi olması hoş bir durum değil..Bnun suçlusu tek başına Canan değil burada Murat'da suçludur..Ve bu suçun bir bedeli varsa Canan ve Murat ödemeli onların dışındaki insanların b konuda bir suçu yok...
Aslı'nın ablasınn çocuğunun babasının oğluyla gezme tozmasını yadırgamak kadar saçma bir mesele olamaz herhalde..Bir defa bu olay olmadan bilinmeden evvel onlar zaten arkadşlardı sonra birbirlerine aşık olduklarını anladılar.Sonrasında Deniz olayları öğrendiği halde Aslı'dan uzak kalmaya çalıştı ama olanlar sebebiyle aşkından ayrılmak yerine aşkının peşinden gitmeyi onu yaşamayı seçti..Sonrasında aynı şeyi Aslı'da denedi ama aşklarını yaşamayı tercih ettiler...Burada ikisininde bir kabahati yok...
Mine'nin her yaptığı yanlış babasız büyümesine psikolojisinin bozukluğuna veriliyor ama Aslı'nın başka insanların yaptığı yanlışların bedelini ödemesi konusundaki ısrar devam ediyor insaf yani...ben bu konuda böyle düşünüyorum aslının ne olursa olsun böyle bir durum yaşandıktan sonra ne kendi ailesini ne de kendisini düşünmemesi bence yanlış.bu kesinlikle hoş bir durum değil.ne kadar aşık olurlarsa olsunlar.bir de leman var tabi.evet bazen istemesek de başka insanların hatalarının bedelini öderiz ödemek zorunda kalırız.hayatın acı gerçekleri.bu da onlardan biri.bana göre aslı ve deniz ilişkisi yanlış.ileride o bebeğe neyi nasıl açıklarlar acaba?bu mu ailesine çok düşkün olan aslı?
valla bu arada zaten o sahne daha çok cananla ilgili.aslı ve deniz nasılsa yırtarlar.onlar böyle sorunları 2 günde aşıyorlar etrafları da hemen kabul ediveriyor.hayat onlara güzel valla.bu arada gezmek tozmak derken kastettiğim ilişkileri.yoksa arkadaş olmaları değil.
aslı mineye sesini yükseltse kıyameti koparıyorsunuz,mine insanlıktan çıkmış savunuyorsunuz!!!!!!!ASLI ENVER FANISINIZ DİYE MİNE FANI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.aslı denizi kıskandı kıyameti kopardanız aslı şeytanmış da mineden bin betermiş de...bunları aslı yapsa küfür bile etmiştiniz şimdi!ama tabi mine yaptı,onun psikolojik sorunları var...yaa yiğit abi şu mine senaryodan çıksın ne olur ya başka isteğim yok!almaya ya postalasınlar şunu ya!
aslı&deniz ne kadar tatlıydı:img-in_loyirim ben onları...denizin gözü aslıdan başkasını görmüyor,aslının da:img-in_lodenizin keremi kıskanması çok şeker.mineyi takmadı bile tüm bölüm,tek bir diyalogları bile olmadı:happy0064minenin de denizi taktığı yok zaten,onun ucuz aşkı anca bu kadar sürerdi zaten...
hele o son sahnelerde aslıya deniz nasıl sarıldılar, şöle bi baktım da onlar kdr yakışan çift yok, urlalı bölümler geldi aklıma onları yanyana görmek için sabırsızlanıyordum, en sonunda oldu işte, işallah ayrılmazlar
aslı mineye sesini yükseltse kıyameti koparıyorsunuz,mine insanlıktan çıkmış savunuyorsunuz!!!!!!!ASLI ENVER FANISINIZ DİYE MİNE FANI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.aslı denizi kıskandı kıyameti kopardanız aslı şeytanmış da mineden bin betermiş de...bunları aslı yapsa küfür bile etmiştiniz şimdi!ama tabi mine yaptı,onun psikolojik sorunları var...yaa yiğit abi şu mine senaryodan çıksın ne olur ya başka isteğim yok!almaya ya postalasınlar şunu ya!
ayhh evttt cok sekerledi bitane'm yhaaaaa :img-in_lo sorma ya denizin o hareketler neydi öle biz varız burda fln :) evt dikkatimi cekti konusmadılar hiç ne üzüldüm ama :D onun tek derdi aslıyla denizi ayırmak..denizi sevdigi fln yok onun !!!
AshLı&DeNiz 4ever :)
aslı&deniz ne kadar tatlıydı:img-in_loyirim ben onları...denizin gözü aslıdan başkasını görmüyor,aslının da:img-in_lodenizin keremi kıskanması çok şeker.mineyi takmadı bile tüm bölüm,tek bir diyalogları bile olmadı:happy0064minenin de denizi taktığı yok zaten,onun ucuz aşkı anca bu kadar sürerdi zaten...denizinki de pek pahalı aşk sayılmaz hani aslıdan başka her kız aklındaymış çocuğun baksana!ayy pardon 18 sene sonra başka kızların içine düştükten sonra içindeki o olağanüstü aşk ortaya çıkıvermişti değil mi??
siz bizden iyi biliyorsunuz bizim kimi neden sevdiğimizi demek ki!biz nedesek boş.ben mineyi seviyorum diyorum hala aynı yerdesin ya!
bence aslı çıksın dizi mıymıylıktan kurtulur böylece...en azından minenin bir heyecanı var.
benim kızdığım aslının hata yapması değil aksine böyle daha iyi oluyor.benim kızdığım aynı minenin kızdığı gibi onların hep suçsuz mineninse hep şeytan gösterilmesi.yoksa her insan hata yapar!
denizinki de pek pahalı aşk sayılmaz hani aslıdan başka her kız aklındaymış çocuğun baksana!ayy pardon 18 sene sonra başka kızların içine düştükten sonra içindeki o olağanüstü aşk ortaya çıkıvermişti değil mi??
siz bizden iyi biliyorsunuz bizim kimi neden sevdiğimizi demek ki!biz nedesek boş.ben mineyi seviyorum diyorum hala aynı yerdesin ya!
bence aslı çıksın dizi mıymıylıktan kurtulur böylece...en azından minenin bir heyecanı var.
benim kızdığım aslının hata yapması değil aksine böyle daha iyi oluyor.benim kızdığım aynı minenin kızdığı gibi onların hep suçsuz mineninse hep şeytan gösterilmesi.yoksa her insan hata yapar!
Altıncı His"
Bir fısıltı var içimde
Sen de duyuyor musun?
Sanki benden seni; kıskanmamı istiyor…
Tanıyor muyum o sesi,
Yoksa o ses ben miyim?
Hiç yabancı değildim oysa bana
Sen de hiç bu kadar olmadın
Ne çoksun şimdi içimde
Aşk mı bu, pişmanlık mı?
Kaybediş mi, öfke mi ne?
Bir sıkıntı var içimde
Sen de görüyor musun?
Sanki benden seni; yine geri istiyor…
sana cevabı ben değil bu şiir versin.
mine şeytan değil tabii hatta 2-3 bölüm öncesine göre onu bu kadarda kötü görmüyodum ama objektif olmak gerekirse mine BENCİL...
denizinki de pek pahalı aşk sayılmaz hani aslıdan başka her kız aklındaymış çocuğun baksana!ayy pardon 18 sene sonra başka kızların içine düştükten sonra içindeki o olağanüstü aşk ortaya çıkıvermişti değil mi??
aslı minenin denizle görüşmesini istemediği zamanlarda kıskançlık krizine girdiği bölümlerde mineyi masadan kovduğunda bnm bile gözlerim dolmuştu hatta foruma da yazmıştım aslıya kızdım die sadece bn deil birsürü aslıyı seven arkadaş bu konuyu dile getirmişlerdi demek ki insan sevdiği bi karakter hakkında da kötü yorum yapabiliyomuş, suçsuz diil yani, ama ikisi kıyaslandıında arada dağlar kdr fark war! biri melek biri şeytan yani doğru
captainsparrow 25-01-08, 14:48 ayhh evttt cok sekerledi bitane'm yhaaaaa :img-in_lo sorma ya denizin o hareketler neydi öle biz varız burda fln :) evt dikkatimi cekti konusmadılar hiç ne üzüldüm ama :D onun tek derdi aslıyla denizi ayırmak..denizi sevdigi fln yok onun !!!
AshLı&DeNiz 4ever :)
bitane'm haklısın tamamen:img-yes:mine sinek gibi vızıldadı sadece yanlarında...yeter artık minenin zırvalıklarını konuştuğumuz.biraz da aslı&deniz aşkından bahsedelim dimi?konuş konuş birşey farketmiyor...doğru ama dimi sizin de bana birkaç gün önce dediğiniz gibi anlayana...
senam canımın içi biz aslı&denizden söz edelim karşılık vermeye değen mantıklı yorumlara cevap verelim.aaa bi de efe&su var ayrıldılar ya:sad53:su fazla dayanamaz ama dimi geri döner efeye yoksa ben dayanamam onlrı ayrı görmeye:sad53:
dünkü bölüm çoook güzeldi ama son hariç minenin yaptığı hiç hoş hele de canana yaptıkları....... bu kadarınıda beklemiyordum mineden hiç kimse tokatı haketmez ama ayşe hanım tyezede dayanamadı artık o da bir insan ve sabrı var kocasıda ayıp etti kırk yıllık karısına öyle davranarak belki paraya ihtiyacı oldu o kadar insanın içinde öyle davranması yetmiyormuş gibi bir odadan attı kırk yıllık eşe böyle mi davranılır yaaa
aslı minenin denizle görüşmesini istemediği zamanlarda kıskançlık krizine girdiği bölümlerde mineyi masadan kovduğunda bnm bile gözlerim dolmuştu hatta foruma da yazmıştım aslıya kızdım die sadece bn deil birsürü aslıyı seven arkadaş bu konuyu dile getirmişlerdi demek ki insan sevdiği bi karakter hakkında da kötü yorum yapabiliyomuş, suçsuz diil yani, ama ikisi kıyaslandıında arada dağlar kdr fark war! biri melek biri şeytan yani doğru
EVET HAKLSININ CNM aslıyla deniz ilk öpüştüklerinde mineye o anı bozduğu için kızmak yerine aslıya mineye kötü davrandığı için kızmıştım.yine mine odasında ağlarken aslı gelip anneme ilişkimizi sen söyledin dimi dediğinde aslıya çok kızmıştım.kaldıki bilmeden mine sayesinde öğrenmişti hafize gerçeği
ve yine aslı bilerek keremle tiyatroya gittiklerini söyleseydi aslıya kızardım ama pot kırdım diye üzülen br kızı kime nasıl zarar versem diye düşünen bir kıza tercih edemiyorum malesef :img-cool2
bitane'm haklısın tamamen:img-yes:mine sinek gibi vızıldadı sadece yanlarında...yeter artık minenin zırvalıklarını konuştuğumuz.biraz da aslı&deniz aşkından bahsedelim dimi?konuş konuş birşey farketmiyor...doğru ama dimi sizin de bana birkaç gün önce dediğiniz gibi anlayana...
senam canımın içi biz aslı&denizden söz edelim karşılık vermeye değen mantıklı yorumlara cevap verelim.aaa bi de efe&su var ayrıldılar ya:sad53:su fazla dayanamaz ama dimi geri döner efeye yoksa ben dayanamam onlrı ayrı görmeye:sad53:
bencede konusmaya gerek yok !! bizim ne düsündügümüz belli..... evt bahsedelim walla chok ii gelir :D
efe&su orjinal çift dayanamaz barısırlar canom ..
ama ayrılık sebebinde su haklıydı hemde sonuna kadar !!
o onun icin dershane ev arasın o yüzüne kapasın haketti ama barısır onlar dayanamaz :)
aslı deniz telde konusurkende cok tatlıydılar seni seviyorum fln :img-in_lo
sonra denizin kapıyı kilitlemesi efenin yatagına işerim bak demesi sarkı söylemesi kopardı gene beni :D
bencede konusmaya gerek yok !! bizim ne düsündügümüz belli..... evt bahsedelim walla chok ii gelir :D
o onun icin dershane ev arasın o yüzüne kapasın haketti ama barısır onlar dayanamaz :)
sonra denizin kapıyı kilitlemesi efenin yatagına işerim bak demesi sarkı söylemesi kopardı gene beni :D
efenin olduramadığı bişi yoktur onuda oldurur :P
aslı-deniz:img-in_lo
efe-aslı-deniz :img-in_lo
efe-deniz :img-in_los
sahnelerinde erdim ben :img-in_lo
Arkadaşlar yapmayın Lütfen!!!
Bu tartışmaların sonu ne zaman gelecek çok merak ediyorum.Mine ve Aslı'dır gidiyor...
Ne Aslı bir melek nede Mine bir şeytan..onlar daha 18 yaşında insanlar ve hata yapmaları gayet normal bizler hata yapmıyormuyuz veya Aslı hiç mi hata yapmıyo Mine'nin hiç mi yaptığı iyilik yok...
Dün akşam ki bölümde son sahneye gelirsek herkesin bir suçu vardı...En başta suçu yalan söyleyerek başlatan Bilal oldu herşeyi üstlenerek daha sonra devamı geldi...Mine'de sın noktayı koydu bakarsanız tek suçlu Mine değil orada ki herkes bu duruma gelmesini kimse istemezdi...Mine'yi karakter olarak çok renkli bulsamda bazı yaptıklarını onaylamıyorum ama gerçekleri söylemesinde ona yapılan davranışlar vardı...Bunu söylemek tabi ona düşmez yine insanların kaderlerini değiştirdi ama Mine'yi herkes biliyor ona göre davransınlar biraz...Aslı'da birçok hata yaptı iyilikte yaptı mine kadar hatası olmasada yaptığı birçok şey var Minede herşeyi zamanla anlayacak ama dediğim gibi zamanla...
Ne Aslı nede Mine ikiside dizimize ayrı bir renk katan iki genç oyuncu Lütfen biraz kendinizi onların yerlerine koyarak yorum yapın....Aslı bir melek olmadığı gibi Minede Şeytan değil hatalar biz kullar içindir...
captainsparrow 25-01-08, 14:58 bencede konusmaya gerek yok !! bizim ne düsündügümüz belli..... evt bahsedelim walla chok ii gelir :D
en beğendiğim sahneleri yazmışsın zaten bitane'm:img-yes:kız biz ruh ikizi miyiz neyiz:img-wink:ben de suyu haklı buluyorum hem de sonuna kadar:img-yes:ben onun yerinde olsam ev falan bakmazdım tüm gün dolaşıp,kendim üstlenmezdim tüm işi.efe olmadan gitmezdim...onu yapması bile çok büyük bir fedakarlık.bir de efenin yaptğına bak!hiç yakışmadı valla...
chimeneyes 25-01-08, 14:59 bu akşam beyaz show.da pelin ibrahim ve aslıı haberinizz varmı bilmiorum amaa? sölim dedim:) keşke dağhan da gelseydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen ben de Asli Mine'ye kötü davrandigi zamanlar üzülmüstüm..hele o masadan aglayarak kalktigi sahne de Asli'nin cok fazla abarttigini ve Mine'nin bu kadarini hak etmedigini düsünüp Asli'ya kizmistim bile..
meger Mine'nin yaptiklari yaninda bu cok hafif kaliyormus..:img-wink:
neyse ya bu konu böylece uzar gider :img-yes:
Efe ve Su cok ayri kalmazlar bence..Efe dayanamayip Su'yun gönlünü alir hemen birdaha ki bölümde :) dershaneye yazilirak baslayabilir mesela :img-wink:
Dunki dizi gerilim doluydu foruma girdim forum diziden beter..
Sizin sayenizde yorum yapasim gelmiyor ya..
~Mineciyim ama dun mine HAKSIZdi..
Anneannesinin ona paravermemesi bir kabahatti evet, ama minenin parayi almasi dahada buyuk bir kabahatti her neolursa olsun bunu yapmamaliydi..
Ozunde iyi bir insan olmasina ragmen, cok hirsli cok yalnislar yapiyor.. ve bu yuzden iyi taraflari gozukmuyor, bazen dusunmeden hareket ediyor, yada cok dusunuyorama yalnis dusunuyor..
Dizilerdeki Kotu, kotude demek istemiyorum Hatali karakterleri hep daha coksevmisimdir, cunki bir dizide nezaman kotu bir karakter olsa, diger masum karakterler fazlasi ile masum oldugu icin hic gercekci gelmiyor bana..
Mineyi Sevsemde, Her yaptigi seyi savunmami beklemesin kimse benden , tabi bu yuzden bana gercek minecidegilsin diyenlerde var :)
Bir karakteri severken, Gercek hayati dusunun, Mine sizin arkadasiniz olsa, tanidiginiz, kardesiniz, ve bu yaptiklarini yapsa her dedigini her yaptigini savunur affedermisiniz, yoksa onu uyarir ona yalnislarini gosterirmisiniz..
Minede boyle, Ben inaniyorumozunde iyi birisi, bu iyiligi cikacak elbet ortaya, hatalarini anlayacaktir ve bedellerinide insallah odeyecektir, bedel odemeden kimse akillanmaz :)
Sunuda belirtmeden edemiyecegim, Ben mineyi sevdikten sonra Asli enver fani oldum, Yani Asli Enver fani oldugum icin Mineci degilim..
Mine senaryodan ciksin diyenlere sasiriyorum, Sizce Mine ciksa, Asli ve Deniz surekli Opusup Koklassa falanda filan, cokmu izleyen kalir saniyorsunuz :)
Unutmayin Ky fanlari Sadece Dizi film ve Resmi siteden ibaret degil ;)
Benim anlamadim, Yariniz Aslici Yariniz Mineci diye birbirnize hakaret etmenizi cozemiyorum :)
Bolume gelince, Efendim 3 haftadir hic memnun degilim diziden, izlerken uyukluyorum Efe sahnelerinde bile bu hafta okadar memnun olmadim..
Neyse siz atismaya devam edin ben gidip bolum resimlerini ekliyeyim :)
emirdag_güzeli 25-01-08, 15:05 Ya mine'ye ne deyi savunuyorsaniz...bencede asli enver ile mine karekterini karistiriyorsunuz....
Boyle seyler nasil dogru bulunuyor anlamis degilim..
Ya MIne FESAT!! birisi...ona ne oluyor ona mi dusmus..yaa..ona mi dusmus..?bunlar soyleyemeye..? ..mine bunu ilk sefer yapmiyor...lemaná git ozer dile...deyen kimde asliya...?? asli yada baskasi ona hic bole birsey yapti mi ??? Asli da denizi seviyor ama oh ayse hanima soyleme misti..herseye ragmen oh bardaki barmen ile. olayi..ondan sonra cantasini unnuttunu ondan sorna baska bir adama takilip arabasina binmesi..asli da gidip gercekleri soyliyebilirdi..ama yapmadi.....boyle seyler yapilmamali...
emirdag_güzeli 25-01-08, 15:09 Ayrica..bu bolum ve gecen bolum hic asli ile deniz sahneleri yoktu..simdi bu olaydan sonra...asli-deniz iliskisi ne olur bilmiyorm...ama bi kac bolum sonra ben daha cok asli 0deniz sahneleri gromek istiyorum...ya cinemaya gtisinler..ne biliyim turkiyedeki universite sevgiler ne yapiyor..?onu yapsinlar...
Mine' ci olup bu bölümde onun yaptıklarının yanlış olduğunu savunan tek kişi merhem gördüğüm kadarıyla.
Mineci olmak onun her yaptığını doğru görmek değilki. Aynı şey Aslı, Deniz ve Efe için de geçerli.
Efe mesela bu dizinin herkes tarafından sevilen bir üyesi ama Su ile ayrılmalarında onun hatalarını görebiliyoruz bir çoğumuz.
Neyse çok uzatmayalım artık tartışmayı. Ya da burdan devam edelim;
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1073
captainsparrow 25-01-08, 15:30 reytingler idare eder.AB de 3. total de 5. olmuşuz.annem ve kv geçmiş bizi...ama olsun yiğit abinin dediği gibi bir bölümlük değil sezonluk başarılar önemli:img-yes:
bir süre fazla aslı&deniz sahnesi görebileceğimizi sanmıyorum.yeni bölümde efesu ile mine-herkes olacak sanırım.yaptığının bedelini bu bölüm ödeyeceğini düşünüyorum.osman amca 40 yıllık karısının suratına tükürdüyse mineye ne yapar acaba merak ediyorum...bunun dnizi,aslısı,ayşesi ve en önemlis efesi de var.efe o herşeyi yapar da bunu yapmaz(!) demişti.o mineye ne diyecek acaba.mine yaptığının insanların ödeyebileceği en büyük bedelle ödeyecek gibi görünüyor:YALNIZLIKLA...
Ya mine'ye ne deyi savunuyorsaniz...bencede asli enver ile mine karekterini karistiriyorsunuz....
Boyle seyler nasil dogru bulunuyor anlamis degilim..
Ya MIne FESAT!! birisi...ona ne oluyor ona mi dusmus..yaa..ona mi dusmus..?bunlar soyleyemeye..? ..mine bunu ilk sefer yapmiyor...lemaná git ozer dile...deyen kimde asliya...?? asli yada baskasi ona hic bole birsey yapti mi ??? Asli da denizi seviyor ama oh ayse hanima soyleme misti..herseye ragmen oh bardaki barmen ile. olayi..ondan sonra cantasini unnuttunu ondan sorna baska bir adama takilip arabasina binmesi..asli da gidip gercekleri soyliyebilirdi..ama yapmadi.....boyle seyler yapilmamali...
doğru ben onu unutmuşum imza atıyorum cnm
aslı hiç kinci değilmiş yalnız ben olsam onu o kdar kolay affedemezdim herhalde ...
ayrıca
ayşecim(merhem) hem mineci olup hem objektif olduğun için seni tebrik ederim cnm
uMuTSuZ WaKa 25-01-08, 15:44 herkese katılıorum evt hklsnz objektif düşünceler için saol bnde bi mineci olsmda sni tktr ediorum (merhem saınırm)
söyle söyleme diyen mi var ama bana göre abartıyorsun.öyle canını tehlikeye atmış falan. filan.onu düşünerek yapmadı bunu herhalde.ayrıca tabiki hareketinde iyilik yapma amacı var benim dediğimse tek nedenin bu olmadığı.denize kanıtlama çabası da var.iki türlü biri o barmenin kendisine bakma olayı ötekisi de planı başarma olayı.malum aslı herşeyi becermek ister ya.elinden herşey geliyor kızımızın tabi süpergirl kendileri.ama iyilik yapma amacı da var tabi ayrı konu.
valla aslının bugünkü bakışlarını görmedin herhalde sen.bu tip yumuşamalar arada minede de oluyor ona bakarsan.mine istese hafize teyze bilmediği zamanlar denizle ilişkisini ispiyonlardı.ya da bugün tokadı yemeden de bütün olayları anlatmış olsa gene istediğine kavuşmuş olurdu.ama yapmadı değil mi?demek ki minenin de aslının da zaman zaman böyle halleri oluyormuş!fakat sonuçta birbirlerinden hoşlanmıyorlar.mine de bunu gayet iyi biliyor.nasıl bozuldu aslı bugün.kıskandı resmen mineyi kerem hocadan.aslının geçmişte mine için sarfettiği lafları da unutmayalım!nankör falan demeden önce!sırıtarak mineyi kıskandırma çabalarını hiç söylemiyorum.onu kırıp boş yere suçlamalarını da.aralarından haddi olmadan deniz adına konuşarak mineyi kovmasını da saymıyorum!yani canım uzun lafın kısası aslı da hiç az değil!
şu senin aslı için yazdığın şeyler mine'nin yaptıklarının yanında devede kulak kalır!mine'nin yaptığı tek şey aslı 'nın iyiliğine sadece annesine söylememek.onun dışında birşey görmedim.aslı dün kıskandı kerem hocayı evet ama yanındaki mine olduğu için değil.başka bir kızda olsaydı kıskanacaktı.ama bu kıskançlık onun yerini başkasının almaya çalışması.mine olduğu için değil.
bence aslı'nın mine'ye dediği laflar deyipte komik olma!şimdi mine'nin söylediği lafları yazmayayım burayaa!
ayrıca hani aslı melek gibiydi.öyle çok iyi karakterlerden hoşlanmazdınız?hep çelişkili konuşuyorsunuz!mine'yi savunmak adına ne dediğinizi bilmiyorsunuz!hem aslı'yı çok iyi gösteriyorlar diyorsunuz hem de aslı içten pazarlıklı,mine'nin arkasından konuşuyor falan diyorsunuz.hanggisi doğru bunların.yani bir karar verin!ben hiçbir zaman aslı'ya melek demedim.onunda yanlışları oldu.ama mine'yle kıyaslanmayacak kadar az!
ayrıca yorumları şöyle bir gözden geçirdim de bazı mineci arkadaşlar mine'nin yaptığı hataları kabul etmişler!valla helal olsun.işte gerçek mineci onlar bence!bende gerçek bir aslıcıyım çünkü zamanında hata yaptığında en çok eleştirenlerdendim aslı'yı.yani olaylara objektif bakabildim.sırf savunmak adına saçmalamadım.
birde reytingler bu hafta kötü bencede aslı-deniz sahnesinin azlığından kaynaklanıyor.bu şikayetleri girdiğim birkaç sitede okumuştum çok az gösteriliyorlar diye!neyse umarım önümüzdeki hafta düzelir reytingler!
Mine nasıl nasıl düzelecek yada düzelecek mi acaba:icon_whis hele ki bu son yaptığıyla herkesi derinden yaraladı. Efe bu olanları duyunca o bile kimbilir Mine'yle konuşmayı bile keser. Zaten bazı yaptıklarında ona sinirlenip almanyalı sen hiç konuşma, yada bak raydan çıkıyorsun gibilerinden laflar söylemişti:img-yes:
Mine bu eline kozlar geçiyor bilerek yada bilmeyerek bir şekilde vakti gelincede diyeceğim karşısındakini kırmak için mi, yoksa oda benim gibi üzülsün, mutsuz olsun diyemi düşünüyor bilemiyorum kullanıyor.
Hatırlatmak istemezdim ama mesela Canan'ın bebek olayını öğrendiğinde bunu Denizle paylaşmasıda Deniz'i düşündüğü için değil, eğer Deniz bu olayı bilmiyorsa Aslı'dan nefret ederde bana döner diye yaptı maalesef:icon_sorr
Kerem hocaylada ilişkisi kimbilir eğer Kerem Aslı'yı hep görürse aşkı ilerler, onun aşık olduğunu bilen Deniz'de Aslı'yla kavga eder, ayrılırlar bende Deniz'e kavuşurum olabilir mi acaba:icon_whis
Oysa şu hayatta herşey gelip geçici, arkadaşlık, dostluk bakidir. Bunu çok daha fazla zarar vermeden ve de görmeden inşallah Mine öğrenir. Oysa şu dünyada hiç kimseye nasip olamayacak arkadaşları ve dostları var ama onu göremiyor:img-yes: Elimizdekilerden olunca kıymetini biliriz ya kimbilir Mine'de öyle mi olacak acaba. Arkadalarını, dostlarını kaybedince ben e yaptım diye şapkasını önüne koyup düşünür mü acaba ne dersiniz:icon_whis
Bu arada aslı'nın odası var mı? nerede kalack diye düşünüyordum ya sağolsun Yiğit bey beni aydınlattı:P Aslı ile su aynı odayı paylaşıyorlar ne güzel. Aslı-Su sahnelerini odalarındaki sohbetleri filan seyretmek çok güzel olur, Efe-Deniz'i çekiştirmelerini izlemek hiçte fena olmaz
Ha bu arada sabah sanırım alaz-alaz Çiğdem'ciğim Efe Aslı-Deniz'e birşey dedi hatırlamıyorum demiştin ya hemen söylüyeyim bugün hep aklımda bilgilendireyim diye ama unutuyordum aklımdayken söylüyeyim aşk böcükleri dedi Efe onlara. Bu arada o isimde bir radyo programı bile var:P
Merhaba arkadaşlar...
Bende ne zamandır takip ediyorum Ky'yi ve Minenin yaptığı son olaylar beni gerçekten çok kızdırdı heleki onun yaptıklarındam sonra onu savununaları görünce iyice çileden çıktım kusura bakmayın!
Minenin bu yaptığı fesatlıklardan yalancılıktan kötülükten sonra hele onu savunabiliyosanız tebrik ediyorum sizi heleki onu bi melek gibi göstermenizi..(!)
Ya mine gitti hırsızlık yaptı ve o parayla keremi tiyatroya görütdü bide pişkin pişkin eve glince ne yaptıklarını söylüyo bu kdr olmaz ya resmen bu yaptığı Hır-sız-lık...Ne olursa olsun bunu yapmamalıydı..Ayşe teyzem yine iyi katlandı ona tamam tokat atması tabi iyi bişi değil ama minenin yaptıklarıda yeter yani!!
Aslı-Denizi ayırmak için elinden geleni yapıyo ya bu kdr kinci bi insan görmedim...Mine KÖTÜ biri bunu artık kabul etseniz iyi olucak...Aslının mine den farkı ne biliyomusunuz hani diyosunuz ya aslı melek mi felan diye(!)Aslı Minenin yerinde olsa o parayı kesinlikle çalmazdı..
bB,de şu konu var yok Aslı niye denizin mineyle görüşmesini yasaklamışta yok mine geldiğinde Denizle öpüşmüşte tabiki öpüşücek sonuçta onlar sevgili minenin yaptıkları yanında bunlar gerçekten devede kulak kalır yani...
Kusura bakmayın o yorumları görünce kendimi tutamadım...
A-D'ye gelince birbirlerine çok yakışıyolar ve deliler gibi aşıklar çokta şekerler ya inş. hep böyle devam eder...:img-in_lo:img-blush
serseri_mayın90 25-01-08, 16:17 selam herkesee..
coşmuşsunuz yaa mineyi tartışa tartışa sayfalar baya ilerlemişş:D
mine naparsa haksız olur diye sormuşsunuz mineyi savunanlara..onlara göre cevap şu
mine denizden vazgeçerse
aslıya iyi davranmaya başlarsa
ilk önce kendini değil arkadaşlarını düşünmeye başlarsa işte o zaman haksız olur..
neyse bugün aklıma geldikçe ibrahim kendirci-kutluay olayına gülüp durdum:img-pilot
ayrıca efeyle suyun tartışması oldukça üzdü beni. ama su haklı. tüm gün onun için dersane dersane sokak sokak gezdi. ama efeninde işi vardı.. aslıyı bırakamazdı ayrıca dersane aramaktansa maça gitmek kolayına geldi. sonunda suyu sinirlendirdi.umarım hemen gönlünü alır:img-yes::img-in_lo
cemre_dila 25-01-08, 16:43 selam herkesee..
coşmuşsunuz yaa mineyi tartışa tartışa sayfalar baya ilerlemişş:D
mine naparsa haksız olur diye sormuşsunuz mineyi savunanlara..onlara göre cevap şu
mine denizden vazgeçerse
aslıya iyi davranmaya başlarsa
ilk önce kendini değil arkadaşlarını düşünmeye başlarsa işte o zaman haksız olur..
neyse bugün aklıma geldikçe ibrahim kendirci-kutluay olayına gülüp durdum:img-pilot
ayrıca efeyle suyun tartışması oldukça üzdü beni. ama su haklı. tüm gün onun için dersane dersane sokak sokak gezdi. ama efeninde işi vardı.. aslıyı bırakamazdı ayrıca dersane aramaktansa maça gitmek kolayına geldi. sonunda suyu sinirlendirdi.umarım hemen gönlünü alır:img-yes::img-in_lo
bence yanlış düşünüolar mine denizden vazgeçip aslıya iyi davranırsa arkadaş grupları içinde tam yer alır hem onun için hem bizim için iyi olur...
gerçi biz mineye denizden vazgeç demiyoruz aşk bu sonuçta(tek taraflıda olsa..)ama hareketlerine dikkat etse herşey onun için daha iyi olur...
bu arada bencede herkez bunu söliyo bende katılıyorum ben şahsen şunu yapıyorum:MİNE ile ASLI ENVER'i karıştırmıyorum....dizi hakkında yorum yaparken sizde deneyin bunu bence(mine fanları hepsi için değil;))
Mine'yi,Aslı'dan biraz daha fazla sevsem de...:img-wink:
Mine'ye dün çok kızdım!
Ama hala Mine'mi çok seviyorum:img-in_lo
serseri_mayın90 25-01-08, 16:47 bence yanlış düşünüolar mine denizden vazgeçip aslıya iyi davranırsa arkadaş grupları içinde tam yer alır hem onun için hem bizim için iyi olur...
gerçi biz mineye denizden vazgeç demiyoruz aşk bu sonuçta(tek taraflıda olsa..)ama hareketlerine dikkat etse herşey onun için daha iyi olur...
bu arada bencede herkez bunu söliyo bende katılıyorum ben şahsen şunu yapıyorum:MİNE ile ASLI ENVER'i karıştırmıyorum....dizi hakkında yorum yaparken sizde deneyin bunu bence(mine fanları hepsi için değil;))
tabiki kesinlikle mineyle aslı enveri karıştırmamalıyız. aslı enveri çok seviyorum. aslında düne kadar mineyede hep iyi gözle baktım. çünkü bu kadar aşırıya kaçmamıştı hiç. ama artık sınırı aştı.
ben artık denizle ilgili bişi düşündüğünüde pek sanmıyorum. mantıklı düşünelim bundan sonra deniz-mine olabilir mi?? bu kadar olaydan sonra deniz ne akılla aslıyı bırakıp mineye gider. mine bu kadar şeyden aslıyla denizin ilişkisini yakından gördükten sonra denizle mutlu olabilir mi??
emirdag_güzeli 25-01-08, 16:57 BIraz bolum yorumlariya devam etmek istiyorum..
Kerem iyice kafasina asli'ya takmis ne olacak bunun sonu...Deniz mishal..hic hoslanmiyor keremden..dogru'da..ama asli'ysa..bunu anlamiyor...diziler de hep boyle olur..Sevdigin kisi bazi seyleri gorur ama sen goremesin...
Ve aslinin kereme hediye almasinda hic hoslanmadim... adam umutlanacak...ne biliyim..gorduk..nasil hediye'ye uyuzz uyzuzz 10 dakikadir baktini...
yabancıdamat 25-01-08, 17:02 akşamki bölüm çok güzeldi basket maçında efeye gülgül öldüm ayrıca mineye çok sinir nerdeyse tvden elimi sokup boğacaktım:good:
alaz alaz aslı hata yapsa da yapmasa da dizideki karakterlere göre o hep melek.,hatasız,süper!aynı şekilde ailesi de öyle.onlar da hata yapıyor ama onların hatasına kimse birşey demiyor hatta onlarınki daha ağır olaylar sonuçta.minenin parayı almasına burda haklı diyen kimseyi görmedim o sizin kendi yorumunuz!her zamanki gibi...ayrıca siz anlamak istememekte ısrar etmekten yorulmadınız ama ben anlatmaya çalışmaktan yoruldum.ben mineye hatasız,melek bir karakter demiyorum.hatta sürekli yaşadığı hayatın da etkisiyle olumsuz hareketler yaptığını,hatalarının olduğunu ama zamanla bazı şeyleri anlayacağını ve kendini düzelteceğini umduğumu yazıyorum.ama değişimin birgünde olamayacağını söylüyorum.bunları yazan biri mineye hatasız diyor olamaz değil mi?ama size göre diyor olabilir tabi çünkü bazı arkadaşlar karşısındakinin ne yazdığına bakmıyor sadece kendi yorumunu yapıyor!
benim kızdığım konu başka.aslı da hata yapar herkes hata yapar.ama bu dizide aslı ve ailesi herkese göre hep hatasız,suçsuz görünüyor.mine de tam zıttı.pardon ama ayşe teyzenin durumu o noktaya getirmesine neden pek birşey demediniz çok objektifsiniz ya!mine söyleyecek olsa bu olayı daha önce söyleyemez miydi?ama herkesin bir sınırı var.bunu dünkü olay için söylüyorum hemen minenin genel davranışlarına yormayın olayı.ben açıkçası dün kızamadım mineye çünkü ben bile sinirlendim izlerken yapılan haksızlığa ve çifte standarta.şimdi bu ailesinin yaptıklarının da suçu mineye kalacak.herkes hatasız mine suçlu olur yine.ayşe teyze olgun yaşını almış mineyi tanıyan onun fevri davranışlarını bilen biri.aslıyla problemi olduğunu da biliyor ve ona rağmen onu sürekli onunla karşılaştırıyor ve bu konuyu herkesin içinde açıyor!!ayşe teyze nasıl o anda sinirlenip o hareketi yaptıysa mine de aynı şekilde çok sinirlendiği için o lafları söyledi.yoksa normalde söylemedi söylemezdi de.ayşe teyzeyi o yaşına rağmen hoşgörüyorsunuz da mineye neden biraz o gözle bakamıyorsunuz?
bir de lütfen zaten bir tek gerçek aslıcı gerçek mineci ayrımı eksikti onu da getirdiniz.kim gerçek aslıcı kim gerçek mineci böyle bir ayrım olabilir mi yapmayın ya...kim kimi seviyorsa seviyordur.kime ne ki onu anlamadım.ben mineyi seviyorum zaman zaman kızıyorum zaman zaman da onu anlıyorum.
ben bile sinir oldum dün izlerken.ayrıca aslı tabiki mine olduğu için bozuldu.başka bir kızı yanına alacağını zaten biliyordu aslı işi kendi bıraktı.o kızın mine olması ona dokundu işin gerçeği bu.siz ne derseniz deyin aslının deniz-mine ilişkisinde ötürü mineye gıcığı var.içten içe onu hep kıskandı bunu da zamanında belli etti.sevdiği ya da kendisini seven erkeklerin ona yönelmesinden memnun değil.aslı mineyi kıskandı özetle.zaten denizi elde ettiğinden emin olduğunda mineye karşı yaptığı kıskandırma çalışmaları bile bunu açıklıyor.neyse valla yoruldum.
bu arada reytingleri belki kv etkilemiş olabilir.çünkü ben iki diziyi de izliyorum ama kv eskisi gibi 21.45te değil 21.15te yayınlanıyor ne yazık ki.o yüzden ben kavak yellerinin son 45 dakikasını izleyemiyorum.belki böyle bir durum genel olarak vardır.bilmiyorum ama benim izlediğim kadarıyla kötü bir bölüm değildi.minenin son sahnesini kaçırmadığıma da çok sevindim.
ya özür dilerim aranıza yeni katıldığımı söylemeyi unuttum affedip kabul ederseniz çok teşekkür ederim
:happy0064
Ha bu arada sabah sanırım alaz-alaz Çiğdem'ciğim Efe Aslı-Deniz'e birşey dedi hatırlamıyorum demiştin ya hemen söylüyeyim bugün hep aklımda bilgilendireyim diye ama unutuyordum aklımdayken söylüyeyim aşk böcükleri dedi Efe onlara. Bu arada o isimde bir radyo programı bile var:P
saol fatoş ablam ya!çok hoşuma gitmişti de hatırlayamamıştım.
mine için söylediklerine katılıyorum.aşk gelip geçicidir ama dostluk baki kalır.hele öyle dostları bulabilmekherkese nasip olmaz!ama malesef mine hanım kıymet bilmek bir kenara dursun,aslı'ya kötülük yapmak için elinden geleni yapıyor.aslı mutsuz olduğunda o mutlu olacak!mine'nin dostluk anlayışına bakarmısın?oysaki aslı onca şeye rağmen dün anneannesi tokat attığında içi gitti,üzüldü.
aslında mine'nin kötülük yaptığı sadece aslı da değil ki!ona kötülük yapıyorum derken deniz'e de yapıyor.deniz aslı'dan ayrılınca sanki mutlumu olacak!ne kadar acı çekecek!bunu düşünemiyor mu?mesela mine deniz'e çocuğun babasını söylemeye giderken aklında aslı-deniz'i ayırma düüşüncesi vardı.çünkü deniz'in bilmediğini düşünüyordu.ama deniz'in bildiğini öğrenmesine rağmen demiyor ki;ya bu çocuk ablası ailesini darmadağın etmesine rağmen aslı'yı bırakmamış,demek ki ne kadar çok seviyor demiyor.herşeye kafası çalışan bir kız bunuda düşünebilmeli bence ama işine gelmiyor.mine battıkça batıyor!
neyse bu akşam beyaza çıkacak bizimkiler!sabırsızlanıyorum!:img-wink:
gzd_keremcem 25-01-08, 17:54 dunku bölüm çok heyecanlıydı
hele son kısım bitirdi benı
mıneyı sevıorum ama yaptıgı yanlıştı
bı dahakı bölümü iple çekıyorum dıyebılırım
babaları ne tepkı verecek ne yapacak aslında az cok tahmın edebılıyoruz ne yapacagını:img-in_lo
alaz alaz aslı hata yapsa da yapmasa da dizideki karakterlere göre o hep melek.,hatasız,süper!aynı şekilde ailesi de öyle.onlar da hata yapıyor ama onların hatasına kimse birşey demiyor hatta onlarınki daha ağır olaylar sonuçta.minenin parayı almasına burda haklı diyen kimseyi görmedim o sizin kendi yorumunuz!her zamanki gibi...ayrıca siz anlamak istememekte ısrar etmekten yorulmadınız ama ben anlatmaya çalışmaktan yoruldum.ben mineye hatasız,melek bir karakter demiyorum.hatta sürekli yaşadığı hayatın da etkisiyle olumsuz hareketler yaptığını,hatalarının olduğunu ama zamanla bazı şeyleri anlayacağını ve kendini düzelteceğini umduğumu yazıyorum.ama değişimin birgünde olamayacağını söylüyorum.bunları yazan biri mineye hatasız diyor olamaz değil mi?ama size göre diyor olabilir tabi çünkü bazı arkadaşlar karşısındakinin ne yazdığına bakmıyor sadece kendi yorumunu yapıyor!
benim kızdığım konu başka.aslı da hata yapar herkes hata yapar.ama bu dizide aslı ve ailesi herkese göre hep hatasız,suçsuz görünüyor.mine de tam zıttı.pardon ama ayşe teyzenin durumu o noktaya getirmesine neden pek birşey demediniz çok objektifsiniz ya!mine söyleyecek olsa bu olayı daha önce söyleyemez miydi?ama herkesin bir sınırı var.bunu dünkü olay için söylüyorum hemen minenin genel davranışlarına yormayın olayı.ben açıkçası dün kızamadım mineye çünkü ben bile sinirlendim izlerken yapılan haksızlığa ve çifte standarta.şimdi bu ailesinin yaptıklarının da suçu mineye kalacak.herkes hatasız mine suçlu olur yine.ayşe teyze olgun yaşını almış mineyi tanıyan onun fevri davranışlarını bilen biri.aslıyla problemi olduğunu da biliyor ve ona rağmen onu sürekli onunla karşılaştırıyor ve bu konuyu herkesin içinde açıyor!!ayşe teyze nasıl o anda sinirlenip o hareketi yaptıysa mine de aynı şekilde çok sinirlendiği için o lafları söyledi.yoksa normalde söylemedi söylemezdi de.ayşe teyzeyi o yaşına rağmen hoşgörüyorsunuz da mineye neden biraz o gözle bakamıyorsunuz?
bir de lütfen zaten bir tek gerçek aslıcı gerçek mineci ayrımı eksikti onu da getirdiniz.kim gerçek aslıcı kim gerçek mineci böyle bir ayrım olabilir mi yapmayın ya...kim kimi seviyorsa seviyordur.kime ne ki onu anlamadım.ben mineyi seviyorum zaman zaman kızıyorum zaman zaman da onu anlıyorum.
ben bile sinir oldum dün izlerken.ayrıca aslı tabiki mine olduğu için bozuldu.başka bir kızı yanına alacağını zaten biliyordu aslı işi kendi bıraktı.o kızın mine olması ona dokundu işin gerçeği bu.siz ne derseniz deyin aslının deniz-mine ilişkisinde ötürü mineye gıcığı var.içten içe onu hep kıskandı bunu da zamanında belli etti.sevdiği ya da kendisini seven erkeklerin ona yönelmesinden memnun değil.aslı mineyi kıskandı özetle.zaten denizi elde ettiğinden emin olduğunda mineye karşı yaptığı kıskandırma çalışmaları bile bunu açıklıyor.neyse valla yoruldum.
bu arada reytingleri belki kv etkilemiş olabilir.çünkü ben iki diziyi de izliyorum ama kv eskisi gibi 21.45te değil 21.15te yayınlanıyor ne yazık ki.o yüzden ben kavak yellerinin son 45 dakikasını izleyemiyorum.belki böyle bir durum genel olarak vardır.bilmiyorum ama benim izlediğim kadarıyla kötü bir bölüm değildi.minenin son sahnesini kaçırmadığıma da çok sevindim.
burçin valla ben senin mine'yi eleştirdiğini hiç görmedim.ya hırsızlık nasıl abartılacak birşey değildir ya!bundan ala hata mı olur.dünde dedim bir cinayet işlemediği kaldı mine'nin!onuda yapsa tamam zaten!
ya aslı'nın bana bir hatasını söylermisin.aslı'nın hatası nedir?kime zararı dokundu o kızın?hata yaptıysa babasına yalan söylediyse o zararını yaşıyacak!ama mine bilerek ,isteyerek insanlara zarar veriyor,canını yakmaya çalışıyor!mine'nin yaptığı zaten hata değil ki?hata bilmeden yapılan birşeydir.mine herşeyi isteyerek yapıyor!zarar vermek için.
canan'a gelince onun yaptığını hiçbir zaman savunmadım ,çok yanlıştı ama kendini düzeltmek için elinden geleni yaptı.kırdı dizini oturdu.insanlar tarfından dılşalndı.osman amcadan bir sürü hakaret işitti.daha ne olsun?herkes bir şekilde yaptıklarının cezasını ödüyor.bütün herkes öderken mine'ye ne denilecek.aferin kızım çok iyi yaptın iyiki aslı-deniz'i ayırıyorssun.iyiki yalan söylüyorsun mu denilecek.herkes mine'yi pohpohlıyacak öylemi?
ayşe teyzeye gelince kadın başından beri hep mine'nin yanın da oldu.torununun arkasında oldu.kendi kocasına karşı bile hep onu savundu.bütün yaptıklarına karşı mine'den aldığı karşılıklara bak!tamam belki karşılaştırılıyor olması iyi birşey değil.ama oda madem rahatsızsa bu durumdan çabalasın,bir işle uğraşsın.aslı-deniz'le uğraşacağına!bir işin ucundan tutsun.bak herkesin bir işi gücü var.oh o istiyoki yesin,gezsin,deniz onun olsun.rahat rahat yaşasın!yok öyle!ayşe teyze haklı o kadar arkasında durduğu torunundan oda birşeyler bekliyor.bir gelişme görmek istiyor.yeri geldiğinde karşısına oturtup güzelliklede konuştu ama dinlemiyor ki.aklı fikri aslı-deniz'i ayırmak.kızın başka gayesi yok!
bir de neden aslı ve ailesinin hataları görülmüyor herşey mine'ye kalıyor demişsin.aslı'nın hatası yok bu bir.ayrıca onun hatası varsa da kimseye zarar vermiyor,kendinden başka!
ablasının hatasıda kendisini ilgilendirir.ayşe teyzeye ne ki,o ne diyebilir.canan'ın annesi zamanında tokat attı.oda yaptığının karşılığını buldu zaten!
ayşe teyze atbiki mine'yi uayaraccak.çünkü onu seviyor,çünkü o onun torunu!istiyor ki torunu düzelsin.ama o kadar konuşmaya rağmen düzelmeyince oda haklı olarak kızıyor,bilmem anlatabildim mi?
dunku bölüm çok heyecanlıydı
hele son kısım bitirdi benı
mıneyı sevıorum ama yaptıgı yanlıştı
bı dahakı bölümü iple çekıyorum dıyebılırım
babaları ne tepkı verecek ne yapacak aslında az cok tahmın edebılıyoruz ne yapacagını:img-in_lo
teşekkürler canım objektif olduğun için
çiğdemcim o aşk böcükleri lafı süperdi.benim mine veya aslı konusunda cevap vermeme gerek bırakamamışsın saol cnm katılıyorum sana :img-wink:
ya özür dilerim aranıza yeni katıldığımı söylemeyi unuttum affedip kabul ederseniz çok teşekkür ederim
:happy0064
Aramıza hoş geldin.
Aslı şimdiye kadar yanlış bir şey yapmadığı için dizideki karakteler için melek.
Eminimki Mine' nin yaptıklarını o da yapsa o da bu kadar çok sevilmez.
ya ben bu mineye ne diyimki artık tüm iyi niyetleri süistimal ediyo ve umarım yani inşallah kerem onnun gerçek yüzünü anlar ve büsbütün yalnız kalır heralde efeler aralarına artık almaz onnu daha neler yapar kimbilir gerçi efeninde onu düşüncek hali yok ya nesee efenin şans öpücüğü hiçbirine ii gelmediii ahh ahhh nolcak şimdi yaaaa
teşekkürler canım objektif olduğun için
çiğdemcim o aşk böcükleri lafı süperdi.benim mine veya aslı konusunda cevap vermeme gerek bırakamamışsın saol cnm katılıyorum sana :img-wink:
bizim aşk böcükleri bu akşam çıkacaklar!bakalım pelinimiz ne giyecek,umarım dizideki gibi giyinmez.:icon_whis
ayrıca söylemeyi unuttum.bugün karne alan arkadaşlara hayırlı,uğurlu olsun!umarım iyi gelmiştir karneleriniz!:img-wink:
Şimdi para olayının olduğu sahneyi izliyordum da. Mine tiyatro bileti için 100 YTL yi verdi. Bir de Ayşe parayı sen mi aldın dediğinde cüzdanını gösterip hâlâ parasızım diyor. Nasıl söyleye biliyor bu kadar çok yalanı.
bu arada aslı'nın basket maçındaki el hareketleri, tavırları falan ne şekerdi dimi :)efeyle denize ayak uydurmaya çalışırkenki halinden bahsediyorum çok tatlıydı orda :img-icecr
bu arada aşk bözükleri lafı da süperdi,hakikaten aşk böcükleri telefonla konuşurken ne şirinlerdi :D
dun mine cok acaip egoistlik yapti bence bunu yapmamaliydi, kotu duruma dustugunde veya yardima muhtac oldugunda hep asli yardim ediyordu onda, iste mine bu iyiligin neoldugunu bilmiyor.. mineyi tam sevmeye baslamistim ama sevgimden yanilmisim, yaziklar olsun ona.... simdi bunu yapti mutlumu oldu..
alaz_alaz gercekten her seyi cok güzel aciklamissin :img-yes:
ne demek istedigimizi artik anlamistir belki Mineci arkadaslar :img-wink:
bir arkadas (kim oldugunu hatirlamiyorum) Asli'nin Kerem Hoca'ya verdigi hediyeye deginmisti..keske Asli almasaydi o hediyeyi..ya da en azindan Mine'nin yaninda vermeseydi..
Kerem Hoca da nasil daldi gitti..o hediyenin altinda baska seyler aramasin da..ilk defa bu bölüm de Asli'ya asik oldugunu belli etti bence..
fragman ve özet bir an önce gelir umarim :) gercekten cok merak ediyorum birdaha ki bölümde neler olacagini..
bu arada aslı'nın basket maçındaki el hareketleri, tavırları falan ne şekerdi dimi :)efeyle denize ayak uydurmaya çalışırkenki halinden bahsediyorum çok tatlıydı orda :img-icecr
bu arada aşk bözükleri lafı da süperdi,hakikaten aşk böcükleri telefonla konuşurken ne şirinlerdi :D
evet yaa aslıcım hele hayatım diyo ya bitiyorum ona:img-in_lo
evet yaa aslıcım hele hayatım diyo ya bitiyorum ona:img-in_lo
evet hayatım diyişide süper :img-in_lo
birde Aslıyla Deniz ve Efe'nin sahildeki halleride çok şekerdi Efe'nin hadi kaynaşalım diyip şans öpücüğü verişi aslıyla denizin birbirlerine bakışları falan çok tatlılardı kısacası o sahne en sevdiğim sahnelerden biriydi :)
|