Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 12)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
begumm caniim cook tesekkür ederim ya nasil kacirdim sonunu bilmiyoruum cook saol canim Gizem sen basini kacirdin bende sonunu iyi mi ama bencee efe deniz oglani kabul etcek kiyamaz efe yaa bu bölüm murata cook kizdiim ya nasil yapar böyle birseyi hani bi bebegi annesinden ayiramazdii tabi cananin bilale evlendigini ögrenince delirdii !!
_keremcemim_ 07-02-08, 21:13 Hemen yorumuma basliyorum:img-wink:
Güzel bir bölümdü bu bölümde Osman amcaya üzüldüm ya yazik Mine neden hep herseye kötü tarafindan bakiyor anlamiyorum...
Mineye zaten uyuz oldum Kerem Hocadan yüz bulamadi diye hemen yine Denizle Aslinin arasini acmaya calisiyor..
Deniz oglan vurmadi iyi yine bitek yakasina yapisiti Keremin...
KeremHocayida anlamiyorum nedemek istiyorsa aciklayabilirim felan..
Neyini aciklayacaksinki bal gibi asiksin Asliya...
Yine herzamanki gibi en cokta Leman Hanima uyuz oldum cok gicik ya...
Yok Cocugun velayeti felan hadi o yine neysede ya Murata nedemeli ne oluyorsa ona hala Cananla birlikte olacaklarinimi saniyordu Canan en iyisini yapti... Insallah Cananda kalir bebegin velayeti..
Bu arada Denizle Aslinin tartismasina sasmadim degil yani Asli biraz alttan almaya calisti ama Deniz hemen celallendi...
Efeye gelince Efe bence Denizi alicak... Her nekadar kizsada Denizin ve Aslinin yeri onun icin bambaska o yüzden bence bu darginlik daha fazla sürmez süremezde :img-yes:
Ve Su aslinda hakli Efeye kizmakta ama keske bukadar cokta Tepki göstermeseydi nedense Efeye kiyamiyorum hep iyi Niyetli bambaska yani
Bakalim Haftaya neler olucak, Asli Denizle kavga edicekmi Kerem Olayini duyunca insallah etmezler ya ama yavastan cekismeye basladilar belki ilerleyen bölümlerde ayrilar bilirler...
Of insallah ayrilik olmaz :img-wink:
sweetymelis 07-02-08, 21:14 Ya needen hep böle olyoki ya
tam mineeye ısınıyorum aa diorm bizimki yola geldi
pat mine yılın çıkışını yapıo gene soguyorum kızdan :img-icecr
ama aslıyla efe çok şekerdi ya cidden gerçek dostluk bu gerisi yalan :img-in_lo
bide denizim war tbe :img-cool2
ama osman amcaya cok üzüldüm be :icon_sorr
mine gene tam yola gelir gibi olcak sora osman amca iyileştikten sonra gene devam eder....
deniz oğlanım süper yaptı ama resti çekti cadı lemana :img-cool2
muratta karısına bnzemeye baslıo her gecen gun :img-hyste
cananla bilalde ewlendi çok sevindim ya mutlu olurlar inşallah dicem ama sanmıyorum :icon_sorr
ilerleme olmadı bu bölüm hiç hep bildiğimiz şeylerdi hep sonunda oluyo süprizler zaten ama bu bölüm sonunuda tahmin edebilmiştim :img-wink:
efenin 3ünü top oynarken falan gördüğümüz sahne süperdi ben o dostluğu geri istiyorum yaaa :img-cray:
aslı deniz arası iyiydi :love04: kamilde onay verdi haftaya aslının tepkisi valla kerem hoca olayına :img-cool2 ama deniz nasıl vurdu yaaa :img-black helal valla :img-weigh
mineye gelince son sahne baya kötü oldu osman amca ölürmü acep :icon_whis
leman doldurdu muratı çocuğu alırmıki murat :icon_whis
ve son sahne yaa onlar üç silahşörler ve benim gözümde hep öyle kalıcaklar efe kıyamaz denizi affederde efenin haci elinde kalcak diyim size :img-pilot
Öncelikle herkese mrb ;
Bu bölümde efenin hayal sahnesinde urladaki bölümleri ne kadar özlediğimide fark ettim :).
Dizi gene olarak harıkaydı :) en iyi Osman amcaydı bugun bunu söylemeden geçemiyecegım..../herkes her hafta çok iyi ama )
Efeye gelince 2 bölum sonra okumanın tek çare oldugunu anlıcagını duşunuyorum :) .ASlında biraz yıldı gibi gördüm ilk satış yaptıgı sahnelerde ama sonradan bıkmıyacagını anladım :D
Mıne genel olrak cok hostu bu bölum :) ama kerem sahnesinden sonra her an herşeyi yapabilir diye düşünüyordum ki SAniyesinde hemen denize yetişti....
Deniz&aslı Cephesine gelince aslında her 2 si icin güzel bir bölümdü ama tabıkı denızın kereme vurmasına dek....
Canan&murat&bilal ....
sAnırım ki artık canan birazda olsaya sevmeye basladı bılalı .Muratı kesinlikle gözden çıkardıgını gördum.... Amabakalım murat peşlerini bırakıcakmı ?? (dava açmasından belli oldu bırakmıyacagı ama....)
GÖnül&metin En şeker ciftt diye düsünüyorum :) her anları harıka gerek kavgaları gerekse atışmaları hepsi harıka (her hafta oldugu gıbı )))
Ayşe&osman bey dede Bu bölümde bol bol osman amcacıgımızı gördük ASLında iyide oldu :) .Mıneye nekdr yaşlassa yaklaşşın aslında mınenın verdigini cok normal .O kadar azarlaa Bi sürü söz söyle SOnra dede Demesini Bekle ...Bence düsüncesiz bir davranış....
mıne Annesini aslında normaldede çok sevıorduu ama osman bey dedeye henuz alışmadıı hatta alışamıyacak olsa gerek....
Genel olrk güzeldi Ama sanırım Sette bu bölümde bol bol gribal enfeksiyon vardı ? O yüzden devreye Ayşe hanım teyze hafize Osman dede Filan girmişti...
tabıkı sevgılı yigit abime ve set ekibine sormak gerek bunu :)
bu kış ortasında Dizimizin çekilmesinde emegi geçen herkes ama herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum. Biz sıcacık ewimizde izlerken bin bir zahmetle ÇEkilen bölümler icin herkese bir kez daha TEŞEKKÜRLER....
Gizem
UMARIM ASLI MINE KAVGASI SON BULMUSTURR .
captainsparrow 07-02-08, 21:20 bölümü çok çok beğendim diyemeyeceğim aslında.son birkaç bölüm içinde kıyaslarsak beni en az etkileyen bölümdü.
deniz ve suyun efeye tepkisi aşırı,minenin de çok hafif geldi bana.aslı çok mantıklı konuştu:img-yes:en normal tepkiyi de o verdi.deniz kendini evden dışarı atınca söyledikleri de çok mantıklıydı.tamam aferin iyi yaptın demeyeceklerdi tabi ama böyle defterden silmek de çok ağır oldu ya...
efem affeder denizi:img-yes:o küs kalamaz kimseye.deniz ona kaç kere evini açmış efe açmayacak mı?barışırlar bu sayede de:happy0064
murata çok sinir oldum.ne demek ya devayı annesinden ayırmak!leman onun da kanına girdi.ama deniz koydu tavrını.aslıya da söyledikleri rahatlattı beni.ne olursa olsun aslıdan ayrılmayacak belli:img-in_lo(A:deniz çok güzel bunlar! D:o senin güzelliğin:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo)
mineye bu bölüm geçen bölümkü kadar sinirlenmedim.yaptıkları en az geçen bölüm yaptıkları kadar kötü ama kıza kıza sinir kalmadı bende.bugün de içimi döktüm ya burada ondandır belki:img-wink:
osman amcanın başına mine yüzünden birşey gelmez inşallah.mine gibi bir insanın etkisiyle ölmek düşman başına!!!insan daha onurlu bir ölüm ister...
Bu arada bölum fınalları
1.Efe-denız -aslı
2.Osman bey dede-mine
3.Bilal-Canan-murat
4.Su-efe :)
sevıyorum kavak yelllerini Ve tüm kavak yelleri ailesini:)
(bu kadar yorumun arasında bunuda yazdım ya :D )
NOT:YIGIT ABI YOKMU YAWW?? özledim valahı Cnm Senaristtimiz :)))(
Gelecek bölüm e/lere çok soru işaretleri kaldı;
1.Efe Deniz' i evine alacak mı?
2.Osman amcaya ne olacak?
3.Aslı Deniz' in Kerem' i dövdüğünü duyunca ne yapacak?
4.Murat bebeğini alabilecek mi?
5.Efe-Su barışacak mı?
6.Mine Osman' a dede diyecek mi?
7.Leman Urla' ya dönecek mi?
Bunların içinde en merakla beklediğim ise 1. , 2. ve 3.
captainsparrow 07-02-08, 21:28 ayyyyy ben top sahnesini unuttum ya.o sahneyi izleyince urladaki bölümleri ne kadar özlediğimi hatırladım:sad53:bir daha gitmeyecekler mi urlaya ya...ben gerçekten özledim urlayı...önümüzdeki bölüm 14 şubata denk geliyor:img-yes:urlaya gitseler,orada romantik bir bölüm izlesek:img-in_loefe&su barışsa,aslı&deniz kerem olayı yüzünden bozuşacak onlar da barışsa:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
denizin kereme saldırması çok çok yanlıştı.ne yaptı ki kerem aslıya?aşık olmak suç mu?eğer deniz illa birine dayak atacaksa o kişi mine!
Sevgili Kavak Yelleri Dostları,
Uzun zamandır gelemiyorum yazamıyorum, ö.mlar atıyorsunuz, nerdesin diyorsunuz, onlara bile yanıt yazamıyorum... Aranızdan iki haftadır özetleri benim yazmadığım için sitem edenler bile olmuş... Ama bence özellikle geçen haftaki özet oldukça iyiydi:) Yazan arkadaşımızın yani Tim'sden Sıla'nın ellerine sağlık...
İşte sizin o Yiğit abi nerelerde dediğiniz haftalarda bende Kavak Yelleri ile ilgli zor bir karar yani Kavak Yelleri'ne veda etme kararı alıyordum:(
Böyle bir karar hele hele benim gibi yaptığınız işe duygusal olarak da çok bağlıysanız kolay alınmıyor biliyorsunuz... Ama ben bunu çok uzun süredir hatta neredeyse geçtiğimiz yaz bitip ilk 15 bölümü geride bıraktığım andan beri düşünüyordum... Yine de elimden geldiğince bugünlere kadar geldim... Çok sıkı çalıştım sizleri bir hafta bile özetsiz, şiirsiz ve senaryosuz bırakmadım... Bir dizinin bu kadar uzun sürmesine inanmadığım, TV dünyasını çok sevmediğim halde yine de sizlere farklı ve özel bir iş uğraştırmak için 7 gün 24 saatimi Kavak Yelleri'ne adadım... İyi yaptın güzel yaptın da Yiğit şimdi naaptın diyceksiniz... Artık sadece çok yoruldum...
Gerçekten oldukça yorgunum ve dinlenmek istiyorum... Geçtiğimiz hafta içinde de bu kararımı herkesle paylaştım... Bu suskunluk dönemi biraz o yüzdendi... Yani ben Kavak Yelleri'ne veda bölümüm olan 36. bölümü yazıyordum...
Birlikte olduğumuz süre içinde burda paylaştığımız herşey için sizlere sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunduğumu bilmenizi istiyorum... Ve "Kavak Yelleri" macerasının daha uzun bölümler ben olmasam da yine en güzel şekilde devam edeceğini de bilmenizi istiyorum... Hatta gelecek haftalarda neler olacağını bilen birisi olarak da diyorum ki gerçekten çok güzel şeyler olacak... Çok iyi bir yazı grubumuz var ve eminim beni aratmayacak ve hatta benim yazdıklarımın üzerine daha da yeni şeyler koyarak dizimizi daha da güzel yerlere getirecekler... Dizinizden desteğinizi sakın ola esirgemeyin olur mu...
Geçirdiğim zor günleri atlatıp uzunca bir dinlenme ve yenilenme döneminin ardından yepyeni projelerde hatta kimbilir belki yine "Kavak Yelleri"nde görüşmek üzere hepiniz kendinize ve dizimize çok ama çok iyi bakın... Beğenileriniz benim yorgunluğumu alan yegane şeydi...
Sonsuz sevgilerimle, hoşçakalın
Yiğit Güralp
Şoktayım resmen daha Yiğit abinin mesajının yarısını okudum ne demek son mesaj ne demek diziden ayrılıyorum. :(
Olamaz yaa. İnanın ağlamak üzereyim şuan.
Bizim senaristimiz gibi bir senarist yoktu... şimdi o da bırakıyor.
Uzun zamandır gelemiyorum yazamıyorum, ö.mlar atıyorsunuz, nerdesin diyorsunuz, onlara bile yanıt yazamıyorum... Aranızdan iki haftadır özetleri benim yazmadığım için sitem edenler bile olmuş... Ama bence özellikle geçen haftaki özet oldukça iyiydi:) Yazan arkadaşımızın yani Tim'sden Sıla'nın ellerine sağlık...
İşte sizin o Yiğit abi nerelerde dediğiniz haftalarda bende Kavak Yelleri ile ilgli zor bir karar yani Kavak Yelleri'ne veda etme kararı alıyordum:(
Böyle bir karar hele hele benim gibi yaptığınız işe duygusal olarak da çok bağlıysanız kolay alınmıyor biliyorsunuz... Ama ben bunu çok uzun süredir hatta neredeyse geçtiğimiz yaz bitip ilk 15 bölümü geride bıraktığım andan beri düşünüyordum... Yine de elimden geldiğince bugünlere kadar geldim... Çok sıkı çalıştım sizleri bir hafta bile özetsiz, şiirsiz ve senaryosuz bırakmadım... Bir dizinin bu kadar uzun sürmesine inanmadığım, TV dünyasını çok sevmediğim halde yine de sizlere farklı ve özel bir iş uğraştırmak için 7 gün 24 saatimi Kavak Yelleri'ne adadım... İyi yaptın güzel yaptın da Yiğit şimdi naaptın diyceksiniz... Artık sadece çok yoruldum...
Gerçekten oldukça yorgunum ve dinlenmek istiyorum... Geçtiğimiz hafta içinde de bu kararımı herkesle paylaştım... Bu suskunluk dönemi biraz o yüzdendi... Yani ben Kavak Yelleri'ne veda bölümüm olan 36. bölümü yazıyordum...
Birlikte olduğumuz süre içinde burda paylaştığımız herşey için sizlere sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunduğumu bilmenizi istiyorum... Ve "Kavak Yelleri" macerasının daha uzun bölümler ben olmasam da yine en güzel şekilde devam edeceğini de bilmenizi istiyorum... Hatta gelecek haftalarda neler olacağını bilen birisi olarak da diyorum ki gerçekten çok güzel şeyler olacak... Çok iyi bir yazı grubumuz var ve eminim beni aratmayacak ve hatta benim yazdıklarımın üzerine daha da yeni şeyler koyarak dizimizi daha da güzel yerlere getirecekler... Dizinizden desteğinizi sakın ola esirgemeyin olur mu...
Geçirdiğim zor günleri atlatıp uzunca bir dinlenme ve yenilenme döneminin ardından yepyeni projelerde hatta kimbilir belki yine "Kavak Yelleri"nde görüşmek üzere hepiniz kendinize ve dizimize çok ama çok iyi bakın... Beğenileriniz benim yorgunluğumu alan yegane şeydi...
Yiğit Güralp
yiğit abi ilk okurken bir an kavak yelleri dizisi bitiyor sandım, çok korktum, ama ben diliyorum ki onlar seni aratmazlar çünkü sen gerçekten harika bölümler yazdın, kimse senin yerini alamaz :(
Yiğit Güralp
Karışmak Bana düşmez haddime degil ama neden bırakıyosun abıcım Gerckten Seyırcıdenmı memnun degılsın yoksa EKıpten fılan mı?
neden ? lütfen bırakma yıgıt abııı lutfen.....
Gene söyluyorum karısmak hesap sormak haddıme degıl ama neden :((:bilmim:img-cray::img-cray::img-cray:
:s saDECE AZIM ACIK EKRANA BAKIORM...
_keremcemim_ 07-02-08, 21:33 Hosgeldin yigit abi
ya ben gercekten cok üzüldüm keske birakmasaydin Kavak Yellerini:(
Kavak Yelleri seninle güzeldi...
Insallah hersey istedigin gibi olur kararina saygi duyarim...
Cok sagol yigit abi senin sayende bukadar güzel bir dizi izledik
izlerken güldük bazen agladik ama yinede hersey mükemmeldi ellerine saglik...
serseri_mayın90 07-02-08, 21:34 özledik valla gizemcim . yiğit abicim arada göster yüzünü yorum flnda yazmıyorsun valla artık özetleri bile sen eklemiyorsun..:(
bu bölümde
-en beğendiğim sahne efenin 3ünü futbol oynarken düşündüğü sahneydi.
-en iyi performans diye tek bi kişi söyleyemem ama bence mine,efe ve osman amca en iyiydi bence.denizinde hakkını yememek lazım. kereme dalma sahnesi unutulmaz:img-hyste
-en güzel replik aslıyla denizin kapıda konuşması
aslı:ben efe adında bir arkadaşı arıyordum
efe:hımm bi bakıyım burdamı. kim arıyor diyim
aslı:eski bir dost:img-icecr
(fazla sallamış olabilirim repliği. ama aklımda kaldığı kadarıyla böyle yazıverdim)
aa ben yorum yazana kadar yiğit abi mesaj atmış:D
yaa yiğit abi olmadı bu erken veda yaa
şimdi kim bize buram buram hüzün kokan şiirler yazıcak kim bizi ekrana kilitliycek sensiz kavak yelleri olurmu ama :(
anlaşılan 36. bölüm hepimiz için önemli bir bölüm olucak sonuçta dizimizi bugnlere getiren yiğit abimize veda edicez
senda hoşçakal yiğit abi!!!
captainsparrow 07-02-08, 21:35 Gelecek bölüm e/lere çok soru işaretleri kaldı;
1.Efe Deniz' i evine alacak mı?
2.Osman amcaya ne olacak?
3.Aslı Deniz' in Kerem' i dövdüğünü duyunca ne yapacak?
4.Murat bebeğini alabilecek mi?
5.Efe-Su barışacak mı?
6.Mine Osman' a dede diyecek mi?
7.Leman Urla' ya dönecek mi?
Bunların içinde en merakla beklediğim ise 1. , 2. ve 3.
begümüm bu hafta sen yazmışsın bütün soruları:img-yes:valla ben yazamıyorum her hafta ara sıra sen yaz:img-yes:ben de senin yazmadığın benim aklıma gelen birkaç soruyu yazayım.
8-efe çalışmakta inat edecek mi yoksa okulun yolunu mu tutacak?
9-leman pes edecek mi yoksa denizi zorla urlaya götürmeye çalışacak mı?(zorla derken hain planlarıyla tabi)
10-kerem hoca minenin biletleri denize verdiğini öğrenince ne tepki verecek?
11-aslı okulda nasıl tepki görecek?
12-aslının denizin ders notlarına tepkisi ne olacak?
13-canan bilali sevebilecek mi?
14-deniz sinema rüyasından vazgeçecek mi yoksa kısafilm yarışması için çalışmalara başlayacak mı?
şimdilik bu kadar geldi aklıma başka aklıma gelirse hafta içinde yazarım.ara sıra da sen yaz begümcüm:img-yes:
cyd_oth_cnsl 07-02-08, 21:35 Sevgili Kavak Yelleri Dostları,
Yiğit Güralp
yiğit abi bunu bize nasıl yaparsın,demekten kendimi alamıyorum olamaz ya:sad53:
ümit millinin ilk 3 bolumunu isler islemez kim bunu yazan kişilik yaa walla boyle nasıl yazabiliyo diyordum baktım yiğit diye birisi,dizi bitince cıldırdım şimdide sen diziyi bırakıyosun senin senaryondan 2.kez ayrı kaldım vede bu beni uzuyo ama soyledigin nedenler oldukça mantıklı ve tek diyebiliceğim seni başka bi projede mukemmel senaryolarınla gormek istiyorum :8
eminim bu haber şok etkisi yaratıcaktrr :( bnde olduuu gibi
İlk şoku üzerimden atabildim galiba.
Nolucak peki şimdi...
Herşey Yiğit abinin yazabildiği kadar kusursuz olabilecek mi?
İstediğimz beklediğimiz tadı alabilecekmiyiz.
Off :(
bu bölüme de yine söyleyecek söz bulamiyorum..harikaydi :img-wink:
herkesin Efe'ye rest cekecegini biliyorduk ama yalniz kaldigi sahnelerde üzüldüm onu öyle görünce :icon_sorr sabah balkona cikip, o top oynayan cocuklara bakarken Asli ve Deniz'i görmesi cok güzeldi..umarim arada böyle hatirlamalar görebiliriz :)
Bilal'in Canan'i eve dönme konusunda ikna etmesine sevindim..evlenmelerine de sevindim..ama bu gidisle pek mutlu olamayacak Canan yine..Deniz'in dedigi gibi bende Murat ve Leman'i anlayamiyorum..aferin Murat'a! demek sonunda Leman'in sözüne gelip velayet davasi da acti Canan'a..Leman'a vicdansiz diyor ama bakalim o kücücük cocugu annesinden ayirinca vicdani rahat olacak mi!
hele Leman yine bu bölüm yapmadigini birakmadi..önce Murat'a yüklenmeler sonra ise Deniz'e notlari yüzünden bu kadar sitem etmek..o konuda da Deniz'e katiliyorum..Leman resmen oglunun hayatini kontrol ediyor..karismasi tabii ki dogal ama bu kadar da asiriya kacilmaz ki!
Efe ve Su'ya üzüldüm :icon_sorr ikisi de inat..birbirlerini bu kadar sevmelerine ragmen ikisi de ilk adimi atip digerini ariyamiyor..umarim gelecek bölümde barisirlar..
Deniz ve Kerem olayina gelince..ortaligi yine karistiran Mine oldu..gecen sefer de demistim..Mine cani yaninca mutlaka etrafindakilerine zarar vermesi gerekiyor..yoksa ici rahat etmiyor !
yine de Deniz'in Kerem'in 'sadece' yakasina yapismasina sevindim diyebilirim..ben dövecek diye tahmin etmistim..ama o kadar ileri gitmedi..
Asli bu olayi ögrenince aralarinin yine acilacagi kesin ama :icon_sorr
ve Mine..dedesi ona o kadar iyi davraniyor ama Mine altindan bir seyler cikacagini düsünüyor..bu konu haksiz da degil..dedesi o Almanya'dan geldiginden beri ona yapmadigini, söylemedigini birakmadi..
ama bu defa gercekten degisti Osman amca..ve Mine her ne kadar onu anlayabilsemde Osman amcaya bu kadar ters davranmamaliydi..sonucta onun dedesi..ve torununun kiymetini anladi artik..
Osman amca'nin Mine ona kesinlikle dede demiyecegini duydugunda yeri yikilmasina cok üzüldüm :icon_sorr umarim bir sey olmaz ona..
captainsparrow 07-02-08, 21:40 bir an yanlış okuyorum sandım.ama sanırım gerçek.hala inanamıyorum yiğit abi bizi ve kavak yellerini bıraktığına.kavak yelleri sensiz ne yapacak şimdi?inşallah söylediğin gibi bozulmadan devam eder.daha da güzelleşir belki demeyeceğim çünkü kimse senden daha güzel yazamaz kavak yellerini.seni çok özleyeceğiz:sad53::sad53::sad53:
Deniz'in heyşeye rağman Efe'nin evine gelmesi gerçekten güzel sahneydi 'Bu evde bana hala yer varmı' repliğine yorum bile yapamıyorum süperdi
Osman Amca ve Mine'ye gelince...Aslında minede haklı birden öyle osman amca melek olunca insan ister istemez içinde birşey arar.Osman amcanın ne kadar kötü olduğunu herkes biliyor,ayşe teyzeye ne yaptığınıda...
Efe bahçeden bakarken aslı-deniz-efenin top oynarkenki sahnesine gelince...aslının gülüşmesi aralarındaki o sıcaklık...Gerçekten urladaki bölümler bambaşkaydı
Aslının Efeye geldiğinde ise aslı'nın 'eski bir dost' demesi çok hoştu:img-icecr
Su'yada çok üzüldüm canım nasıl ağlamış minede aralarını yapmaya çalışıyor ama nafile mineninde dediği gibi ikiside çok inatçı
Bu bölümün en bencil'i:Murat
Bu bölümün en çıkarcısı:Mine Buna tepki gösterenler olabilir ama efenin yanında kalınca aslı ve denizi çok kötüledi yok onlar seni düşünmüyorsa sende onları düşünmiceksinmişş:img-cool2
not:yiğit abinin ayrılmasına çok üzüldüm ben özetlerde şiir istiyorum!!!
serseri_mayın90 07-02-08, 21:42 off şimdi okudum yaa yiğit abi aslında biliyoruz çok yoruluyorsun ama biz sana çok alıştık.yani kim izlediği dizinin senaristiyle konuşma imkanı bulabilmiştir kii??
gerçekten kararına saygı duyuyorum ama o güzel şiirlerinden,ilginç bölüm adlarından ve bizi başından beri meraka heyecanla ekrana kitleyen senaryondan ayrılmak kolay olmayacak..
yazı grubuna lafım yok eminim onlarda çok iyilerdir ne biliyim YİĞİT GÜRALPsiz kavak yelleri nasıl olur hiç düşünmemiştim..
bugün duygusallığım üzerimde heralde bu veda hiç hoşuma gitmedi:sad53::icon_sorr
umarım biraz ara verdikten sonra iyice dinlenip kendini iyi hissettikten sonra geri dönersin emin ol seni çok arayacağızz...kendine çok iyi bak yiğit abicm:sad53:
Ay inanamiyorum ya yigit abicim senin yerini kimse doldurmaaz
birden okuyunca dizi bitcek sandim agliycaktim ama dizi bitmiyormus ama yinede cook üzüldüüm tabi yorulmussun dinlenmek seninde hakkindiir ins. dinlendikten sonra aramiza yine dönersin !!:sad53::sad53:
yok yok kesın şaka yapıyorudur :S yanı ben öyle tahmıun edıordum....
Biraz dusunun yaa :S ılk 3 bölm yıgıt abı yazmıorken bı suru saçma sapan tepkı almıstı dızı :S
ama k.y yıgıt abı yazmayta basladıgıından beridir herkes harıka muhtesem dıordu....
Hakkını yemıyelım yazar ekıbı guzl olabılr
AMA BİZE ONLAR DEGER VERİP BURAYA GELİP DEMEÇ VERİCEKMİ?
tabiki hayırrrrrrrrrrrr
hıhhh gıttı yıgıt abıı... ne yazsak ne söylesek boşş artık
mesaji simdi okudum ve okuduklarima inanamadim :icon_sorr
Yigit abi Kavak Yellerinden ayrilmana cok üzüldüm..:icon_sorr
benim bu diziyi bu kadar cok sevmemin en büyük nedeni senaryoydu..
kararina saygi duyuyorum..ve umarim dedigin gibi belki daha sonra seni yine Kavak Yellerinde ya da baska bir projede görebiliriz..
umarim senaryo böyle güzel bir sekilde devam eder..
sweetymelis 07-02-08, 21:46 yiğit abi yapma bunu bize ya :icon_sorr
biz nası her bölümde hop oturup hop kalkcaz
nası her bölümden sonra burayaa gelip hararetli, hararetli bölüm yorumlarımızı yazcaz :icon_sorr
hiç sanmıyorum yerine geliceklerin seni aratmıcaını :(:(
umarım dizide bi aksilik çıkmaz :icon_sorr
Ahh bea Yiğit Abim..sen benim idolümdün..Elimdeki onlarca yazımın çıkış noktasıydın.Bunu sana ö.m. atarakta anlatmıştım okuduysan bilirsin..sanada hak vermiyo değilim..demek ki 'sonunda tam anlamıyla bir ekip oluşturdum' derken bunu kastediyodun..15.bölümden beri bırakmayı düşünüyodun ama içine sinmedi demek ki..Ve şimdi diziyi bıraktığına göre en az senin kadar iyi bir ekiple 37.bölümden iltibaren bizi bırakıyorsun..umarım seni hem yeni projelerde hemde Kavak Yellerinde tekrar görürüz..Ama bilmeni istiyorum ki en azından ben Her Perşembe akşamı 20:00 de diziyi izlerken bir yanım hep buruk ama çaresiz olacak..Yolun açık olsun Yiğit Abim..Kenidini bizden mahrum etme..
(hepinize merhaba arkadaşlar..başlıkta yazdığınız mesajları yakından takip ediyorum..fakat ÖSS nedeniyle geçici olarak kapalı olduğum için sadece okumakla yetinmiştim..ama Yiğit Abinin bu son mesaj başlığını görünce dayanmadım..:( )
En çok da Efe için yazdığın ilginç ve komik esprileri özliycem Yiğit abi...
serseri_mayın90 yazdıklarının altına imzamı atarım duygu ve düşüncelerimi çok iyi anlatmışsı.
İLK AŞKIM_MERVE 07-02-08, 21:52 yha olamas..
yigit abinin senaryoyu yazmayı bırakmasında çok ama çok üsüldüm:(...
TÜHH...NAPALIM...
YİGİT ABİ..YENİ YAZI GRUBUNUDA ÇOK ÖVÜYOR..
ben yigit abiye güveniyorum....
eminim bu yeni yazı grubuda harika işlere imza atacak..:img-yes:
eminim..
HOŞÇAKAL YİGİT ABİ..SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLİYCEM....:sad53::sad53:
merhaba demek için açtım forumu birde ne göreyim bizim picuska namı diyar yiğit güralp dizinin senaryosunu yazmaktan vazgeçmiş buna inan çok üzüldüm diyecek sözde bulamıyorum açıkcası bir bildiğin vardır elbet ama bizi sensiz bırakma ne olursa olsun kavak yelleri diyince sendin sen diyince kavak yelleri :sad53: ama ne yazsak nafile galiba sen kararını vermişsin bize de sana mutluluklar huzur dolu sağlıklı günler dilemek kalıyo ne yazıkk:icon_sorr:sad53:
ama şunuda unutma ne olursa olsun senin kalemin gibide olmaz (sen demiş oldum umarım kızmazsın çok bizden gördüğüm için :img-yes:)
bu akşamki yorumuda yapamıyorum bu haberden sonra yıkıldım ama bişeyde yazmak gerekirse yine süper bir bölümdü
efeye bir yandan kızdım bir yandan da hak verdim ne olursa olsun insan sevdiği mesleği yapmalı yoksa çoook çabuk yıpranıyor
mineyi anlamaktan yoruldum
aslı için herşeyin düzelmesine sevindim ama haftaya keremle ne olucak çok merak ediyorum
deniz en iyisini yaptı lemandan bende çok sıkıldım yani kadının derdi herkesi yönetmek
canan yazık ya ne olucak bu kızın hali ama varya bilal'in konuşması çok hoşuma gitti yürü be bilal kim tutar seni
neyse hoşçakal yiğit güralp bizi özletme sana 1 hafta yeter yuvana dön emi :img-wink:
aslanselda 07-02-08, 21:55 ya MİNE'yi sevmesemde bazen ölesiye nefret etsemde, bu bölüm haline üzülmedim dersem yalan olur, ne de olsa insanım işte :icon_sorr yinede zalim olamıyorum.
MİNE geçen bölüm yaptıklarından sonra o arkadaşlıkları kesinlikle haketmiyordu, efe'nin diğerlerine baskı uygulayıp çağırmak istemesi beni deli etmişti, çünkü böyle yaparak mine'nin yaptıklarının sonuçlarını çekmemesine hatalarını kavrayamamasına neden oluyorlardı.
ama bu hafta mine kötü durumdaydı, KEREM'e karşı henüz tam olarak birşey hissetmiyor olsada HİSSETMEYE ÇALIŞIYOR, kendini ona kaptırmaya, mutlu olmaya, deniz saplantısından kurtulmaya çalışıyordu, aslı gibi kendisi içinde birilerine birşeyler hissettirebilmenin hırsını taşıyordu, bir yandan taktir mi etsem diyorum, deniz'den kurtulmak istemesi bile birşeydir ama bir yandan da aslı ile olan bu yarışını düşündükçe kızıyorum.
Deniz'in asla aslı gibi hissettiremeyeceğini söylediği bölüm ve gecede bunu bize öyle göstermişlerdi ki bu sahnenin bir şekilde tekrarlanacağından şüphesiz emindik.
Kerem'le yakınlaşan MİNE, onun kendisinden sürekli kaçması ve ona karşı hiçbirşey hissetmediğini söylemesi MİNE İÇİN BİR YIKIM OLDU. Doğrusu bu kız rolünü feci güzel oynuyor, oyuncularımızın hepsi çok genç ve yolun başında olsalarda rollerinin hakkını veriyorlar, tebrikler doğrusu, özelliklede mine'nin ağlama sahnelerini çok beğeniyorum. Kerem'in sözlerini söylediğinde "ne yani ben sana hiçbirşey hissettiremiyor muyum" diye sorduğu anda ses tonu ve yüz ifadesi, dolan gözleri iç parçalayıcıydı benim için, bu mine bile olsa.:icon_sorr
sonrasında kendisi gibi bencil ve düşüncesiz olan, insanların kaderleriyle oynayan, tıp demiş burnundan düşmüş DEDE'sinin değişen tavırlarını sonucunda, kendisine inandırıcı gelmediği için, onun aynı kendisi gibi çıkarı olmadan günahını vermeyeceğini düşündüğü için (kendini tarif etti resmen) söylediği sözler ve takındığı davranışlar yine bir insanın kaderiyle oynamasına sebep oldu. Bu kız bu işten hiç vazgeçmiyor, eğer o sevmediği dedesi o anda ölüp giderse bunun hesabını nasıl verecek merak ediyorum.
OSMAN'ı zerre kadar sevmesemde, haftalardır kriz geçirtin diye bağırsamda herşeyi bu bölüm yapmacık gelsede yine de güzel oynadığını düşünüyorum, evet güzel oynadı ve yine de üzüldüm:icon_sorr umarım ölmez, umarım.
CANAN'ın Bilal ile evlenmesi iyi oldu gibi göründü ama sonuçları ağır olacak galiba, MURAT'ın tutumu çok değişti, adeta sinir bozucuydu, ne bu birden evlat hasreti, inanalım mı ??? ya o çirkef karısı, bu kadını gönderirseler asla üzülmem sanıyorum, üzülemem.
KAMİL EFENDİ'nin en sonunda eşi sayesinde gerçekleri görmesi bölümün belkide en güzel olayıydı. Evlat ne atılır, ne satılır, ne yaparsa yapsın, arkasında durmalısın. Sonunda bunu anlamış olması çok güzel.
deniz, aslı ve efe'nin aralarının bozulmasına çok üzülmüştüm ama sonunda tatlıya bağlanmış olmasından mutluyum, hele de hep istediğim sahneyle deniz en sonunda o gıcıklar gıcığı annesine tepkisini koydu ve evi terk etti işte budur ya işte bu :happy0064
"eğer hala bana bu evde yer varsa, ben TEMELLİ SANA GELDİM":happy0064
captainsparrow dediğin gibi bu hafta ben yazdım soruları.
Ama unuttuğun varmış baya bi onları da sen eklemişsin :D
Mine' ye ben de kızamadım bu bölüm pek. Alışıyoruz galiba ona ve yaptıklarına yavaş yavaş.
Yiğit abinin gidişini duyunca bölüm yorumları kaldı öyle...
serseri_mayın90 07-02-08, 22:04 En çok da Efe için yazdığın ilginç ve komik esprileri özliycem Yiğit abi...
serseri_mayın90 yazdıklarının altına imzamı atarım duygu ve düşüncelerimi çok iyi anlatmışsı.
soal canım
ay bırakın beni ağlıcam yaa:sad53::img-cray::img-cray::img-cray:
dediğin gibi efenin o süper esprilerinden,dizimizin güzel repliklerinden senaryosundan, o bizi ekrana bağlayan hoş havasından bizi mahrum bırakma yiğit abi ya gitmee:icon_sorr
yıkıldım resmen yaa. :img-swoon:img-swoonumarım yiğit abi içinde dizimiz içinde en iyisi olur ne diyim..
dediğin gibi bu haberden sonra bölüm yorumları kaldı öyle. neyse ben yapmıştım yorumumu..
emirdag_güzeli 07-02-08, 22:09 MIne , mine , mine...artik mine'ye deyecek,,soylecek yazacak..birsey kalmadi...yani..
Kiz gittikce...sacmaliyor, cadilasiyor, fesatlaniyor...ve dahah cookk...
Yani gene ohh kirildi icin..gene ayni yuzden..gecenki haftanin nedenlerdinde dolayi gene bu hafta ayni harektleri yapti..ve bunu ben son sahneden bahsediyorum...adama bagirdi cagirdi..sonrada adam gitti tabi bende dayanamazdim ///yani...yuh be kizim..ssen boyle devam et...
YAA yiğit abinin ayrılması şiirlere tamamen elveda demek oluyo...
umarım reytingler düşmez...
bu bir şaka falan mı ya!nereye gidiyosun yiğit abi?dizimiz öksüz kalmış olacak!inanmıyorum ya!ben açıkçası hiç bırakacağını ummuyordum,yıkıldım diyebilirim.yani sonuna kadar gideceğini üşünüyordum,çok üzüldüm!
Yigit abinin yazdiklarini okuyunca benimde icimden yorum yapmak gelmiyor:icon_sorr ama biz ne kadar gitme desek de o kararini vermis..umarim onun icin en hayirlisi olur..
hem belki bir süre sonra onu tekrar senaristimiz olarak görebiliriz:img-wink:
Efe'nin Petek Dincöz espirisine bayildim bu bölüm..:)
icimde kalmasin..
bende sok oldum.....
yigit abi tabiki seninde dinlenmeye hakkin var, ama bunu sadece bir kac bölümlük yapsan olmaz mi?
hem sen kendi yarattigin karakterleri özlemezmisin :( lütfen bu ara kisa olsun....ve seni önce yeni bir projeden ziyade.....ilk önce tekrar kavak yellerinde....ardindan yeni projelerde görelim
Şimdi forumu girdim ve Yiğit Abinin yazmış olduğu o mesajı gördüm..
Herkesin üzüldüğü gibi bende çok üzüldüm maalesef.:(
Yiğit abi ben sensiz KY düşünemiyorum.:(
Off hala şoktayım ya:(
Yiğit Güralp
Mesajın can alıcı kısımları...
Yeni ekipte iyidir hele de sen öyle diyorsan kesin öyledir Yiğit abi ama kim buraya gelip bizim sorularımızı cevaplayacak, bize özeti ekleyecek, şiirler yazacak, ve hatırlayamadığım bir çok şey...
Senin gibi bir senaristi bulamayacağız yani...
ba$i_belalim 07-02-08, 23:20 ya diziyi izliince agladim, cok cok üzüldüm... sonra foruma giriyorum ve yigit abinin kavak yellerine veda ettigini ögreniyorum, simdide resmen soktayim yani. ya siz olmassaniz kynin tadi kalmazki... bende dizinin sonuna kadar dizinin senaristi siz yigit güralp olucagini zannetmistim (tabiki hep öyle kalicak bizim icin), ama bakiyorumda 15.bölümden beri düsünüyormussunuz kyye veda etmeyi... ne diicemi bilmiyorum...cok ama cok üzüldüm, hatta bölümü izledikten sonra bir an dahada üzüldüm, ama simdi baya bir soktayim... ama sizide bir yanda cok iyi anliyorum... yani hayatinizda, ailenizde o kadar cok olanlardan sonra hala senaryo yazmak tabiki cok zor olmalidir... umarim kavak yellerine yine bir gün dönersiniz... yinede bizim icin türkiyenin en iyi senaristlerden biri kalacaksiniz, siz olmasaydiniz o kadar muhtesem bölümleri izlemiicektik.
yolunuz acik olsun, size ve ailenize ömür boyu mutluluklar dilerim...
ya buna ben inanmak istemiyorum.Yiğit Güralp siz bi kavak yelleri.OOOf ya moralim çok bozuldu.bölümede gelince,çook güzeldi ve efe nin eski günleri hatırlaması hele o an içimde acayip bi duygu uyandı.hüzün mü?,özlemek mi?ne biliyim ya acyip oldum işte.Efe ne kadar kavga ederlerse etsin onlar asla ayrılamazlar.Bize dostluğu en güzel yanlarıyla onlar gösterdi ve göstermeyede devam edecekler.benim gözümde onlar hala üç silahşörler!!! herkesede iyi akşamlar.(nasıl iyi bir akşam olacaksa bu haberden sonra bakalımmm):sad53::sad53:
ı.love.sanem 07-02-08, 23:49 Sevgili Kavak Yelleri Dostları,
Yiğit Güralp
İlk okuduğumda ağzım açık olarak birkaç saniye ekrana baktım ve olayın sıcaklığıyla sana biraz kızdım Yiğit abicim. Gerek oyuncu olsun, gerek yönetmen yada diğer ekipler olsun bence bir dizi hangi kadroyla başlıyorsa o kadroyla gitmeli. Kendini ve yaptığı işi bu kadar sevdirdikten sonra bir insanın bilmem kaç milyon insana veda etmesi bu kadar kolay karşılanacak bir hadise değil... Ama sinirlenmemin hemen akabinde biraz düşününce senin de haklı olduğun "yorgunluğun"... Seni gerçekten çok iyi anlıyorum abicim. Bizlere bir emek sunabilmek için haftada 1 buçuk saat süren bir diziyi geceni gündüzüne katarak gerek esprili, gerek hüzünlü, gerek gerilimli bir şekilde yazdın. Senin de dediğin gibi ne şiirsiz, ne özetsiz, ne de bölümsüz bıraktın bizi; hiçbir hafta... Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Ekranın en parlak senaristi olarak seni görüyordum ve idollerim arasındaydın... Ama bu kararına çok üzüldüm be Yiğit abi. İsterlerse senden daha güzel bölümler çıkarsınlar bence her halükarda yokluğun hissedilecektir. Gelecek senaryolarında ve hayatının her dalında başarılar diliyorum. 35 hafta boyunca da bize verdiğin keyifli dakikalar için tekrar teşekkürler... :sad53:
Dizi biteli kac saat oldu nedense girmek istemedim foruma..
biraz durulsun tartismalar vardir dedim ama karsilastigim sey apayri..
Yigit Abinin kararina tabiki saygi duyuyorum..
Ama Siirli ozet ve fragmanlari cok ozleyecegim:(
Bolume gelirsek mineye kizmadim.. Osman amcayi ben olsam bende affetmem..
Osman bey once kendi oz kizi ile konusmaya baslayarak ona gec kalmis BABALIGINI yaparak baslamaliydi hatalarini duzeltmeye!
aslım_yasom 08-02-08, 00:16 yiğit abii bunu bise yapma noLuurr:icon_sorr
sen gidersen dizi yuwarlanır yaa çok ii gidioduk noldu ? pff yhaa ben isLemem artık disiyi :icon_whis
ı.love.sanem 08-02-08, 00:26 yiğit abii bunu bise yapma noLuurr:icon_sorr
sen gidersen dizi yuwarlanır yaa çok ii gidioduk noldu ? pff yhaa ben isLemem artık disiyi :icon_whis
Vallaha bende... 37. bölümü izlerim, eski tadı yoksa bırakırım... Gerçi bu bölümde de eski tadı bulamadım ama veda psikolojisinden olsa gerek. :)
Neyse, hepinize iyi geceler. Umarım pişman olup kısa zamanda dizine tekrar temelli dönüş yaparsın Yiğit abi. Tek temennim bu...bye
SAat oldu 03.48 uyuyamadım bu msjı yazmazsam çatlarım....
şimdi tamam yigit abi gidicek ama Anlamadıgım nokta şu 3.bölumden beridir yigit abim yazıyor bu seneryoyuu aynı çevrensindekiii gibileri yazıyor hatta yaşıyor diyelım..İnsan nasıl 35 bölum yazarda 36.bÖlum kısılerın ıcınden cıkarmı ? anlamadıgım nokta buu ???
yanı kısaca gerck hayat gerck hayat dıyoruzz Pekı gerckse sımdı yıgıt abıı bıraktıgında tılsımı bozulmucakmı bu gercklıgın ???
Pekı sımdıkı senarıst bızımle bu kdar ılgılenıcekmı?
hayır
Offf :S:S
herkese ıı sabhlar ...(gece 03 daha sabh olcak artık :()
billur_beso 08-02-08, 06:16 yiğit güralp bölümüne de yazdım buraya da yazmadan geçemedim..Yiğit abi biz seni çok sevmiştik.Sen diğer senaristlerden farklıydın..Bizimle ilgilendin,merak ettiğimiz ne varsa yanıtladın..Yeri geldi özelini bile bizimle paylaştın.Ama senin kararın buysa saygı duymaktan başka elimden,elimizden hiçbirşey gelmez ne yazıkki:icon_sorrAma şunu unutma sen bizim için hep özel bir senarist olarak kalacaksın.
36.bölümü herzamankinden farklı izleyeceğim.Herzaman gülmek,eğlenmek,birönceki bölümden merakımla oturacağım tvnin başına bu kez birine veda edercesine oturucam:icon_sorrumarım 37. ve sonrası bölümler bizi hayal kırıklığına uğratmaz ama iyi bir ekip var demişsin sana güveniyoruz diyelim şimdilik.Ama dedim ya çoğu kavak yelleri izleyicisinin üzüleceği gibi bende üzüleceğim.Bir arkadaş yazmış sizin bölümüze bende bu yazıyı böyle bitirmek istiorum.Umarım seni daha sonra projelerde görürüz ve belki de kavak yellerinde..
'' Elveda Donkişot '':sad53:
Ferny&Lety 08-02-08, 09:07 Sevgili Kavak Yelleri Dostları,
Yiğit Güralp
Yiğit abi inan yani anlatamam bilgisayarın karşısın böyle donakaldım.Haberi msnden Deniz abla verdi.Kendimi şaşırdım.Hani ben bu diziyi senin yorumunla,senaryolarınla,esprilerinle sevmiştim.Bu kadar insan da senin sayende sevdi.Senin o güçlü kalemin sayesinde.Diziyi yazmayı bırakmanın te ksebebi yorulman değil elbet;ama ya ne bileyim inanılmaz gerildim şu an davul gibi ay dokunsalar ağlarım ya.
Valla üzüntümün tarifi yok.Bundan sonra dizi nereye gider?Senin o şahane esprilerinin yerini ne tutar?O yarattığın muhteşem Efe karakterine dolu dolu manalı esprileri kim yazar?Kim bizi senin kadar gerçeklerin içine içine hem güldürerek hem ağlatıp düşündürerek sokar bilmiyorum.Bildiğim tek şey yerini kimsenin tutamayacağıdır.Çok seviyordum ben seni ya:icon_sorr
Dizide benim için en önemli şey senaryo.Dolu dolu bir senaryo diziyi dizi yapan şeydir diye düşünüyordum ve bunu da ancak dolu dolu bir senarist gerçekleştirir diyordum.Eh ya benim bildiğim dolu dolu olan tek senaristsin Yiğit abi.Kavak Yellerini artık senin yazmayacağını bilerek izlemek çok zor olacak.Ya ben bu başlığa bölüm yorumu için girmiştim yorum yapacak halim kalmadı yemin ediyorum yıkıldım resmen.Ben bu diziyi Yiğit GÜRALP yazıyor diye izliyordum.Ne anlamı kalacak ki şimdi ? Bari arada sırada ziyaret et bizi de özlemeyelim seni.Kavak Yellerini yazmayacaksın diye bırakıp gitme.Ben çok özleyeceğim seni:icon_sorr Of ya.Neyse aman yaa ...
billur_beso'nun da dediği gibi:
Bize bu kadar şey hissettirip içimizi bu kadar dolduran sen imdi gidiyorsun demek..Elveda Don Kişot..:icon_sorr
Yiğit Güralp
yıgıt abı bu msjı gordugumde dondum kalldım
of yaa bırakma yaaa
suan soktayım ne yazıcagımı bılmıyorum:(:(:( offff
dızının eskı tadı tuzu oolmıcak:(:(:(
Yiğit Abi bizi bırakma =(
Dünkü bölüm her zaman olduğu gibi güzeldi. Mine Efe'yi yanlız bırakmadı. Ama o Kerem ile tartışmasından sonra Efe'ye gidemedi. Efe de yanlış anladı. Of
yorumlarıma daha sonra devam edicem
Ferny&Lety 08-02-08, 10:10 Selamlar...
Rica ediyorum bu yazıyı dikkate alarak okuyun bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmasın..
Lütfen şöyle geriye doğru bir bakın.35.bölüm öncesine..Yiğit GÜRALP diziyi 3.bölümden itibaren yazmaya başladı.Hatırlarsınız hepiniz ki dizi ilk iki bölümüyle Dawson's Creek dizisinin aynısıydı.Daha sonra Yiğit GÜRALP geldi ve dizi için söylenen sözleri,tabuları yıkıp geçti.
Diziyi özgünleştirdi,hayatın içine içine soktu..Sanki izlediğimiz kişiler yan komşumuzmuş gibi..Ayşe teyzem her an kapımı çalacakmış gibi,Mine her an bana laf atacakmış gibi..Efe her an yardımıma koacakmış gibi..
Bu diziyi neden izliyorduk?Hangi birini sayalım ki?Dizi hayatın içinden olduğu için,dizi bize bir sürü şey kattığı için,dizi boş olmadığı için,dizi kaliteli olduğu için,senaryosu çok güzel..Ve daha nicesi..Fakat en büyük nedenimiz neydi diziyi izlemek için?Bütün bunları diziye kazandıran Yiğit GÜRALP dizinin senaristi olduğu için izliyorduk biz bu diziyi.Yiğit GÜRALP bu diziyi yazmıyor olsaydı,bu dizi bu kadar tutar mıydı diye düşünüyorum da..İmkanı yok tutmazdı..Diziyi dizi yapan şey neydi?Senaryosu,senaristi,oyuncuları..Bizim dizimizin kalemi güçlü bir senaristi,muhteşem bir senaryosu ve çok yetenekli oyuncuları vardı.İşte bizim en büyük farkımız da burdaydı..Üçten iki çıkarsa kaç kalır?Bir..Sizce dizimizin senaristi diziyi yazmayı bırakınca senaryomuz sanki Yiğit GÜRALP yazıyormuş gibi olacak mı?Senaristimiz,senaryomuz eskisi gibi kalacak mı?Bir dizi sadece oyuncularla yürür mü?
Her seferinde,her bölüm sonrası,her bölüm öncesi hepimiz Yiğit abi muhteşesiin,Yiğit abii harikasıın,çok güzeldi teşekkürler diyerek teşekkür etmedik mi Yiğit GÜRALP'e?Her bölümü izlerken ayrı bir heyecan tattık,dizi her seferinde bize birşeyler kattı..Dostluk ne demek?Aşk ne demek?Vefa ne demek?Sevmek,emek vermek,kandırılmak,aldatılmak,büyümek..Bunların hepsini bu dizi bize bütün tabularımızı yıkarak baştan öğretti.Aslında öğreten dizi değil;Yiğit GÜRALP'ti.
Ben bu diziyi her izlediğimde şükrettim iyi ki Yiğit GÜRALP bizim senaristimiz diyerek..Her hafta binlerce kez teşekkür ettim Yiğit GÜRALP'E.Bize bu kadar şey iyaşattığı,öğrettiği için..Düşünmeyi unuttuğumuz vakitlerde bizi düşünmeye ittiği için.Acısı ve tatlısıyla bizi hayata sadece bir diziyle hazırladığı için..Ailenin,dostluğun,sevginin ne demek olduğunu hatırlattığı için..
Sadece bir dizi değil izlediğimiz şey benim için..Tam anlamıyla bütün olarak eksik yanımız,fazla tarafımız,hatalarımız,kusurlarımız,doğrularımız,aş klarımız,ilişkilerimiz,ideallerimiz..Kısacası Kavak Yelleri koskoca bir hayatı barındırıyordu içinde.Bunların hepsinin sebebi de Yiğit GÜRALP'ti.
Her üzüldüğünde,her zor duruma düştüğünde,her kızdığında yine de bizi ne o güzel şiirlerinden,özetlerinden ne de yazdığı güzel diziden mahrum bırakmadığı gibi bu kadar başarılı olmasına rağmen küçük dağları ben yarattım edasında olmayıp aramıza katıldı,sorularımızı yanıtladı,sorunlarımıza bizimle çözümler aradı.Bizleri hiçbir zaman cevapsız bırakmadı..Bizlere asla arkasını dönmedi.Size soruyorum şimdi bize Yiğit GÜRALP'e arkamızı dönmek yakışır mı?Yiğit GÜRALP bunu hakeder mi?Hepimiz adımız kadar iyi biliyoruz ki Yiğit GÜRALP bu diziyi bırakmazdı,işini ve bizleri bu kadar severken bırakmazdı-sonuna kadar giderdi.Bu ani gidişin sebebi sadece yorgunluk mu?
Yiğit GÜRALP'e saygısız davranıldı,emekleri görmezden gelindi,düşünceleri sorulmadı.O bizlere vermek istediği güzelim dolu dolu bölümleri gece gündüz uykusuz kalarak yazarken kanal ve dizi yapımcıları Yiğit GÜRALP'in fikrini dahi sormadan diziyi kesmekten,Yiğit GÜRALP'in emeğine hıyanet etmekten başka hiçbirşey yapmadılar.
Hepimiz biliyoruz Yiğit GÜRALP'in diziyi bırakmasının sebebinin çok çok yorulmuş olması olmadığını.Şimdi bizlere sırtını dönmeyen Yiğit GÜRALP'e sırt dönmek bizlere yakışmaz.Bizlere bunca doğruyu gösteren,bunca şey öğreten,düşünmeyi hatırlatan,bomboş,güvensiz kalbimize o güveni tek bir diziyle geri kazandıran Yiğit GÜRALP'e haksızlık olur hoşçakal Yiğit abi sen bilirsin diyerek kestirip atmak.
Diyeceğim şudur ki Kanal D ve Tims Prodüksyon'a mail atalım.Yani mail kampanyası başlatalım.Senaristimiz gelmezse diziyi izlemiyoruz diyelim.Zaten Yiğit GÜRALP olmazsa Kavak Yellerinin eski tadı olmayacağı için bunu göze alalım.En azından hiçbirey yapmadık demeyiz.Evet söyleyelim Yiğit GÜRALP'i geri istiyoruz,gelmezse izlemeyiz diye;ama gerçekten izlemeyelim Yiğit GÜRALP geri dönene kadar..
Oyunculara saygısızlık olarak algılamayın bunu.Pekala oyuncuların da bu işten memnun kalmayacağı aşikar.Bu dizi bugün bir marka haline gelmişse sebebi Yiğit GÜRALP'tir.Böyle bırakamayız bu işin peşini.
Diziyi izlemeden yapamam ne olursa olsun diyorsanız da eğer izlemeyin diyen yok.Sadece Perşembe akşamları saat 20.00-22.30 arası Kanal D'yi açmayın ki durumun ciddiyetini anlasınlar.Dizinin reytingleri Yiğit abi dönene kadar düşsün ki bizi ciddiye alsınlar.Daha sonraki gün bir sürü site var izleyebileceğimiz siz de pekala biliyorsunuz bunu..
SİZDEN BUNU İSTİYORUM ARKADAŞLAR...YİĞİT ABİ BU KADARINI HAKEDİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.LÜTFEN TEKLİFİMİ GERİ ÇEVİRMEYİN VE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÇOK KİŞİYİ HABERDAR EDELİM BU YAZIDAN Kİ AMACIMIZA ULAŞALIM.BeN YİĞİT GÜRALP'SİZ BİR KAVAK YELLERİ İSTEMİYORUM...BENİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINIZI BİLİYORUM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER DESTEĞİNİZ İÇİN..
Evet sensiz bir kavak yelleri
Özetlerin şiirlerin hiç bir tadı
olmayan kavak yelleri ya o
yarattığın süper karekterler ne olıcak;
Mine:Onun kurnaz fikilerini ancak sen oluşturabilirdin.
Aslı:Masum iyi niyetli onu da ancak sen oluşturabilirdin
Deniz:Kıskanç sinirli ruhu ancak sen bu kadar yapabilridin
Ya Efe:O espriler senden çıkmıyor mu düşünsene:icon_sorr
Bunlar sadece baş karektler ama canan,leman hanım,osman amca,murat,
bilal,hafize teyze ve bbir çok karekter....
Oyuncular çok iyi olsa bille senaryo bunu hissetiremezse nolıcak:icon_sorr
Gençlik dizilerinde bir iz bırakacaktı ya peki şimdi nolıcak,
Bu durumda üç şey var;
1)Dizi daha iyi olıcak
2)Dizi yerinde sayıcak,
3)Dizi kötüleşecek ve çoğu kişi izlemeyi bırakacak.
İnş içime doğan 3. şey olmaz
Elvede Don Kişot:sad53::sad53:
günaydın kavak yelleri ailesine(pek günümüz aydın değil ama neysee)
buraya bölüm yorumumu yazmak için mutlu ve koşa koşa geldim ama
mutluluk falan kalmadı bendee yiğit abinin yazdığını görünce çoook üzüldüm üzüntümü anlatamam:icon_sorr:icon_sorr ama yiğit abi senin yazdığın seneryolar ayrı bi güzeldii bizi böyle bırakmaa:img-cray::img-cray::img-cray:
walla ne yazacağımı bilmiom artık yani çook üzüldüm:img-cray:
hem yiğit abi kim senin gibi bizimle ilgilenecek:icon_sorr
YA YİĞİT ABİ LÜTFEN KAVAK YELLERİNE BIRAKMAA:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
Selamlar...
Rica ediyorum bu yazıyı dikkate alarak okuyun bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmasın..
Lütfen şöyle geriye doğru bir bakın.35.bölüm öncesine..Yiğit GÜRALP diziyi 3.bölümden itibaren yazmaya başladı.Hatırlarsınız hepiniz ki dizi ilk iki bölümüyle Dawson's Creek dizisinin aynısıydı.Daha sonra Yiğit GÜRALP geldi ve dizi için söylenen sözleri,tabuları yıkıp geçti.
Diziyi özgünleştirdi,hayatın içine içine soktu..Sanki izlediğimiz kişiler yan komşumuzmuş gibi..Ayşe teyzem her an kapımı çalacakmış gibi,Mine her an bana laf atacakmış gibi..Efe her an yardımıma koacakmış gibi..
Bu diziyi neden izliyorduk?Hangi birini sayalım ki?Dizi hayatın içinden olduğu için,dizi bize bir sürü şey kattığı için,dizi boş olmadığı için,dizi kaliteli olduğu için,senaryosu çok güzel..Ve daha nicesi..Fakat en büyük nedenimiz neydi diziyi izlemek için?Bütün bunları diziye kazandıran Yiğit GÜRALP dizinin senaristi olduğu için izliyorduk biz bu diziyi.Yiğit GÜRALP bu diziyi yazmıyor olsaydı,bu dizi bu kadar tutar mıydı diye düşünüyorum da..İmkanı yok tutmazdı..Diziyi dizi yapan şey neydi?Senaryosu,senaristi,oyuncuları..Bizim dizimizin kalemi güçlü bir senaristi,muhteşem bir senaryosu ve çok yetenekli oyuncuları vardı.İşte bizim en büyük farkımız da burdaydı..Üçten iki çıkarsa kaç kalır?Bir..Sizce dizimizin senaristi diziyi yazmayı bırakınca senaryomuz sanki Yiğit GÜRALP yazıyormuş gibi olacak mı?Senaristimiz,senaryomuz eskisi gibi kalacak mı?Bir dizi sadece oyuncularla yürür mü?
Her seferinde,her bölüm sonrası,her bölüm öncesi hepimiz Yiğit abi muhteşesiin,Yiğit abii harikasıın,çok güzeldi teşekkürler diyerek teşekkür etmedik mi Yiğit GÜRALP'e?Her bölümü izlerken ayrı bir heyecan tattık,dizi her seferinde bize birşeyler kattı..Dostluk ne demek?Aşk ne demek?Vefa ne demek?Sevmek,emek vermek,kandırılmak,aldatılmak,büyümek..Bunların hepsini bu dizi bize bütün tabularımızı yıkarak baştan öğretti.Aslında öğreten dizi değil;Yiğit GÜRALP'ti.
Ben bu diziyi her izlediğimde şükrettim iyi ki Yiğit GÜRALP bizim senaristimiz diyerek..Her hafta binlerce kez teşekkür ettim Yiğit GÜRALP'E.Bize bu kadar şey iyaşattığı,öğrettiği için..Düşünmeyi unuttuğumuz vakitlerde bizi düşünmeye ittiği için.Acısı ve tatlısıyla bizi hayata sadece bir diziyle hazırladığı için..Ailenin,dostluğun,sevginin ne demek olduğunu hatırlattığı için..
Sadece bir dizi değil izlediğimiz şey benim için..Tam anlamıyla bütün olarak eksik yanımız,fazla tarafımız,hatalarımız,kusurlarımız,doğrularımız,aş klarımız,ilişkilerimiz,ideallerimiz..Kısacası Kavak Yelleri koskoca bir hayatı barındırıyordu içinde.Bunların hepsinin sebebi de Yiğit GÜRALP'ti.
Her üzüldüğünde,her zor duruma düştüğünde,her kızdığında yine de bizi ne o güzel şiirlerinden,özetlerinden ne de yazdığı güzel diziden mahrum bırakmadığı gibi bu kadar başarılı olmasına rağmen küçük dağları ben yarattım edasında olmayıp aramıza katıldı,sorularımızı yanıtladı,sorunlarımıza bizimle çözümler aradı.Bizleri hiçbir zaman cevapsız bırakmadı..Bizlere asla arkasını dönmedi.Size soruyorum şimdi bize Yiğit GÜRALP'e arkamızı dönmek yakışır mı?Yiğit GÜRALP bunu hakeder mi?Hepimiz adımız kadar iyi biliyoruz ki Yiğit GÜRALP bu diziyi bırakmazdı,işini ve bizleri bu kadar severken bırakmazdı-sonuna kadar giderdi.Bu ani gidişin sebebi sadece yorgunluk mu?
Yiğit GÜRALP'e saygısız davranıldı,emekleri görmezden gelindi,düşünceleri sorulmadı.O bizlere vermek istediği güzelim dolu dolu bölümleri gece gündüz uykusuz kalarak yazarken kanal ve dizi yapımcıları Yiğit GÜRALP'in fikrini dahi sormadan diziyi kesmekten,Yiğit GÜRALP'in emeğine hıyanet etmekten başka hiçbirşey yapmadılar.
Hepimiz biliyoruz Yiğit GÜRALP'in diziyi bırakmasının sebebinin çok çok yorulmuş olması olmadığını.Şimdi bizlere sırtını dönmeyen Yiğit GÜRALP'e sırt dönmek bizlere yakışmaz.Bizlere bunca doğruyu gösteren,bunca şey öğreten,düşünmeyi hatırlatan,bomboş,güvensiz kalbimize o güveni tek bir diziyle geri kazandıran Yiğit GÜRALP'e haksızlık olur hoşçakal Yiğit abi sen bilirsin diyerek kestirip atmak.
Diyeceğim şudur ki Kanal D ve Tims Prodüksyon'a mail atalım.Yani mail kampanyası başlatalım.Senaristimiz gelmezse diziyi izlemiyoruz diyelim.Zaten Yiğit GÜRALP olmazsa Kavak Yellerinin eski tadı olmayacağı için bunu göze alalım.En azından hiçbirey yapmadık demeyiz.Evet söyleyelim Yiğit GÜRALP'i geri istiyoruz,gelmezse izlemeyiz diye;ama gerçekten izlemeyelim Yiğit GÜRALP geri dönene kadar..
Oyunculara saygısızlık olarak algılamayın bunu.Pekala oyuncuların da bu işten memnun kalmayacağı aşikar.Bu dizi bugün bir marka haline gelmişse sebebi Yiğit GÜRALP'tir.Böyle bırakamayız bu işin peşini.
Diziyi izlemeden yapamam ne olursa olsun diyorsanız da eğer izlemeyin diyen yok.Sadece Perşembe akşamları saat 20.00-22.30 arası Kanal D'yi açmayın ki durumun ciddiyetini anlasınlar.Dizinin reytingleri Yiğit abi dönene kadar düşsün ki bizi ciddiye alsınlar.Daha sonraki gün bir sürü site var izleyebileceğimiz siz de pekala biliyorsunuz bunu..
SİZDEN BUNU İSTİYORUM ARKADAŞLAR...YİĞİT ABİ BU KADARINI HAKEDİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.LÜTFEN TEKLİFİMİ GERİ ÇEVİRMEYİN VE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÇOK KİŞİYİ HABERDAR EDELİM BU YAZIDAN Kİ AMACIMIZA ULAŞALIM.BeN YİĞİT GÜRALP'SİZ BİR KAVAK YELLERİ İSTEMİYORUM...BENİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINIZI BİLİYORUM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER DESTEĞİNİZ İÇİN..
Fundacım arkandayım sonun kadar,
Yiğit abi biz hep yanımızdaydı oyuncularında
teknik ekipmanında ama tek Kanal D ve Tims Prodüksyon
arkdasında durmadı.Amam ona sırtımı çeviremem ki
istesemde bise o kadar şey yaşattı ki onların hiç
birini unutumam hiç birini:icon_sorr
Ferny&Lety 08-02-08, 10:20 Özlem beni destekliyorsan kanala ve yapımcılara mail atacağımızı diziyi perşembeleri izlemeyeceğimizi (hatta mümkünse ben Kanal D'nin yüzünü görmek istemiyorum.) biliyorsun.
Çok teşekkürler arkamda olduğun için canım arkadaşım benim.Rica ediyorum şu Yiğit abinin diziyi bıraktığını açıkladığı yazıyı ve benim yazımı dizimizin fan sitelerine,oyuncularımızın fan sitelerine de gönderelim.Destek çıkacaklarındna eminim
Merhaba Çocuklar
Konumuz belli. Sevgili Funda çok güzel yazmış. Bende bu dizinin izlenmesinde en etkin kişi olarak Yiğit Beyi görüyorum. Bu diziyi bu kadar sevmemizde hem yaşının genç olması, hemde gençliği çok iyi tanımasından dolayı ilk ve en önemli kişi senaristimiz Yiğit Güralp'tir.
Siz inandınız mı yorgun olduğu için ayrıldığına, ben kesinlikle inanmıyorum. Belkide yada en büyük sebep onca emek verdiği bölümlerde yazdığı ve belkide can damarı olan sahnelerin kesilmesi, bundan kendisine bile haber verilmemei olabilir mi acaba. Düşünün bu kanıya nasıl vardığımı hemen söylüyeyim. Aslı-Deniz ayrı ve Aslı okua gelip ben sensiz yaşayamam diyerek Deniz'e sarıldı ve gördük ki barıştılar. Bunun ne kadar kuru bir barışma olduğunu şikayet ederken Yiğit Bey aslında o sahnenin süper olduğunu, bayağı bir sarılma sahnesi olduğunu ama maalesef yapım şirketinin kestiğini söylemişti ve kendiside hak vermişti sahnenin insanlara neden mutluluk vermediğine dair.
Bu bir örnek olsada yaşananları görmemiz için çok öenmli bir olaydır. Funda'nın dediğine ve kapmanya ise sonuna kadar bende varım. Yiğit ağbi senin kararın saygı duyarım demekle lütfen geri kalmayın.
Yiğit ağbinizi seviyorsanız onu geri döndürebilme çalışmalarına da katılacaksınız demektir. Tepkilerimizi gösterelim ki sessiz kalmayla bir sonuca asla ulaşılmaz. Hem Yiğit Beye bunu borçluyuz.
Kavak Yelleri Yiğit Güralpsiz olmaz diyorsanız, diyorsak hep beraber örgütlenip sesimizi biran önce duyurmaya çalışmalıyız. Herşeye sessiz kalanlar sınıfından değil, sevdiğinin arkasından giden, onu tekrar kazanmaya çalışanlardan olmalıyız.
Biz tepkilerimizi (tepki demiyorum) elimizden ne geliyorsa yapalım ki sevdiğimiz kişiyi kaybetmeden, tekrar kavuşalım.
Sonuna kadar Yiğit Güralp ile hep beraber
Sevgiler
Ferny&Lety 08-02-08, 10:39 Merhaba Çocuklar
Konumuz belli. Sevgili Funda çok güzel yazmış. Bende bu dizinin izlenmesinde en etkin kişi olarak Yiğit Beyi görüyorum. Bu diziyi bu kadar sevmemizde hem yaşının genç olması, hemde gençliği çok iyi tanımasından dolayı ilk ve en önemli kişi senaristimiz Yiğit Güralp'tir.
Siz inandınız mı yorgun olduğu için ayrıldığına, ben kesinlikle inanmıyorum. Belkide yada en büyük sebep onca emek verdiği bölümlerde yazdığı ve belkide can damarı olan sahnelerin kesilmesi, bundan kendisine bile haber verilmemei olabilir mi acaba. Düşünün bu kanıya nasıl vardığımı hemen söylüyeyim. Aslı-Deniz ayrı ve Aslı okua gelip ben sensiz yaşayamam diyerek Deniz'e sarıldı ve gördük ki barıştılar. Bunun ne kadar kuru bir barışma olduğunu şikayet ederken Yiğit Bey aslında o sahnenin süper olduğunu, bayağı bir sarılma sahnesi olduğunu ama maalesef yapım şirketinin kestiğini söylemişti ve kendiside hak vermişti sahnenin insanlara neden mutluluk vermediğine dair.
Bu bir örnek olsada yaşananları görmemiz için çok öenmli bir olaydır. Funda'nın dediğine ve kapmanya ise sonuna kadar bende varım. Yiğit ağbi senin kararın saygı duyarım demekle lütfen geri kalmayın.
Yiğit ağbinizi seviyorsanız onu geri döndürebilme çalışmalarına da katılacaksınız demektir. Tepkilerimizi gösterelim ki sessiz kalmayla bir sonuca asla ulaşılmaz. Hem Yiğit Beye bunu borçluyuz.
Kavak Yelleri Yiğit Güralpsiz olmaz diyorsanız, diyorsak hep beraber örgütlenip sesimizi biran önce duyurmaya çalışmalıyız. Herşeye sessiz kalanlar sınıfından değil, sevdiğinin arkasından giden, onu tekrar kazanmaya çalışanlardan olmalıyız.
Biz tepkilerimizi (tepki demiyorum) elimizden ne geliyorsa yapalım ki sevdiğimiz kişiyi kaybetmeden, tekrar kavuşalım.
Sonuna kadar Yiğit Güralp ile hep beraber
Sevgiler
Desteğin için teşekkürler Fatoş ablacığım.Ben Tims'e ve kanala da güzel okkalı ve iğneleyici bir yazı hazırlayacağım eğer siz de yardımcı olursanız.Ben Yiğit GÜRALP olmazsa Kavak Yelleri de olmaz diyorum.Hem senarist olarak hem bir insan olarak Yiğit abiyi çok seviyorum ve sevdiklerime sırt dönmek benim adetim değildir.Sonuna kadar Yiğit GÜRALP'in arkasındayım.Onun gibisi yok.Olamaz da..Yiğit GÜRALP benim için çok farklı bir yerde.İçimde büyüdü büyüdü kocaman oldu o büyük yüreği ve inancıyla.O yoksa ben de olmam
SONUNA KADAR YİĞİT GÜRALP'LE BERABER.O YOKSA BİZ DE OLMAYIZ!
HErkese günaydın....
Sanırım dün geceden kalma bii mutsuzluk var buu başlıkta....
FUNDAM cnm SOnuna kadar katılıyorum sana bu yazdıklarınndaa Noktasına virgülüne herşeyine katılıyorum.....
Düşünelim 3.BÖlüme kadar d.c d.c diyordu herkes nasıl yigit güralp Geldi... VeARtık ne eleştriler ne cartlar ne cürtlar yazıldı...
HErkes sustu ve k.y düne kadar izlemeye başladı...
Bu başarı kimindi sorarım size ?
PEKi neden bu bırakma kararııı sebebii KESİNLİKLEYORGUNluk aygınlık baygınlık falan olmadıgı kesin FUNDACIgımın dedigi gibi ?
Peki esas konu nedir ? .
Prdüksiyondan olacagını zannetmiyorum zaten yigit abinin seneryoyu yazmaya kabul ettirene kadar Sevgili TİMUR SAVcının(soy adı herneyse) NE Zorluklar çektiğini Resmi sitede yigit abi kendii agzıyla yazmıstı ....
Peki Kanal d ile mi ilgili ?
yoksa Ailevii Olaylardan dolayı olabılır mı ??
yıgıt abııı bu konuda hmen kestirip attı ama Fundacıgımın dedıgı gıbı BU kdar olayy Bi yerdee Bii prüzz Bi yerde bii gerginlik bıtkınlık olmuşturkii yigit abi böyle bir karar aldı....
Kısacasıı HEr konuda herkesin yanındayım bende arkdaslar ama tepkınızı buraya degıl resmi siteye yazarsanızz daha açıklayıcı vee tepkılerınızın sonuclarını HEmen görebilirsiniz..
Off herkese iyi yorumlar...
Ferny&Lety 08-02-08, 10:48 Gizem emin ol yazacağım çok tepkiliyim bu konuda inanılmaz gerginim.Yiğit abinin bende çok özel bir yeri vardır ve böyle kestirip atılmasından hiç hoşlanmadım.Eminim ki o da bu diziyi bırakmak istemezdi.Ne olursa olsun yapımcıya da,kanala da,köşe yazarlarına da mail atalım ve perşembe günleri diziyi izlemeyelim reytingler düşsün ki söylediklerimizin lafta olmadığını anlasınlar Ky Yiğit GÜRALP'siz zaten birşeye benzemez.İzlemek isterseniz sonra sitelerden izlersiniz yeter ki Perşembeleri izlemeyin
Fundacim bu kampanyada bende variim cook güzel düsünmüssün
bunu Yigit abiye yapmalaiyiz kendimiz icinde yapmaliyiz ben bu kampanyada sonuna kadar variim Yigit abi onca siirlerini senaryosunu bizlerle paylasti simdi böyle birden gitmesi noormal degiil herkes gerekini yapmalidir borcludur yanii
ona simdi senin dedigin gibi sirtimizi dönmek olmaz o bize dönmedigi gibi !!
keremcemüke 08-02-08, 11:09 Gizem emin ol yazacağım çok tepkiliyim bu konuda inanılmaz gerginim.Yiğit abinin bende çok özel bir yeri vardır ve böyle kestirip atılmasından hiç hoşlanmadım.Eminim ki o da bu diziyi bırakmak istemezdi.Ne olursa olsun yapımcıya da,kanala da,köşe yazarlarına da mail atalım ve perşembe günleri diziyi izlemeyelim reytingler düşsün ki söylediklerimizin lafta olmadığını anlasınlar Ky Yiğit GÜRALP'siz zaten birşeye benzemez.İzlemek isterseniz sonra sitelerden izlersiniz yeter ki Perşembeleri izlemeyin
Bencede tepkimizi belirtelim.Bizim o sevdiğimiz karakterleri o hale getiren Yiğit Abiydi.Bir başkası gelipte onu aratmaması gibi bişey bu mümkün olamaz.O çok güldüğümüz Efenin rüyaları yani ne bilim unun gibi birçok şey...Olmaz imkansız aratmaması.
Katılıyorum sana Fundacım.Perşembe izlemeyelim sonra birçok siteye veriliyor.Onlardan izleriz 1 gün geç izleriz ama sorun değil.Her zaman destekliyoruz seni.Ve Yiğit Abiyi.
kafam_bozuk 08-02-08, 11:10 Ben ne diyeceğimi bilmiyorum..Heyecanla bölüm yorumumu yapmaya geldim ve Yiğit abimizin veda yazısını görünce şok oldum....Çok ama çok üzüldüm...Açıkçası Kavak Yellerini bizim hayatımızın parçası yapan kişi YİĞİT GÜRALP'tir...
Yeni gelicek olan kişiye saygım sonsuz,fakat eksikliğini nasıl gidereceğimi bilmiyorum..Diziyi izlerken Yiğit abi böyle birşey yazmazdı,şu şöyle olsa daha iyi olurdu ve mantık hatasının çoğaldığı bir Kavak Yellerini istemiyorum.:icon_sorrKimbilir belki daha iyi olur yada aynı tadında devam eder dizimiz....Dilerim ki Yiğit abim yine dizimize geri döner.
Kendisini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın...Dargın değil,fakat çok üzüldüğümüzü bilmeni isteriz...
Sonuna kadar Kavak Yelleri................:icon_sorr
merhaba arkadaşlarım
evet şuan ki konumuz bölümden daha önemli...sonuna kadar yiğit abiyi geri kazanmak için yanınızdayım ne yapabilirsek nasıl başarabileceksem her yolu denemeyede hazırım
Ferny&Lety 08-02-08, 11:21 Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler.YİĞİT GÜRALP'İ SEVEN ARKAMDAN GELİR!SEVDİKLERİNİN PEŞİNDEN GİTMEYİ BİZE TEKRAR HATIRLATAN ADAMIN PEŞİNDEN GİDELİM!
Biz o kör gençlik olmayalım arkadaşlar.Tepkimizi gösterelim.Yiğit GÜRALP olmadan zaten bu dizi olmaz bunu unutmayalım.
Lütfen rica ediyorum Perşembe akşamları kesinlikle izlemeyin Kanal dyi daha sonra sitelerden izlersizin isterseniz.Köşe yazarlarının adreslerini falan koyacağım ben,kanal d nin adreslerini koyacağım yapımcının adresini koyacağım.
YİĞİT GÜRALP YOKSA BİZ DE YOKUZ UNUTMASINLAR BUNU..
TİMUR SAVCI YİĞİT GÜRALP'i diziyi yazmaya nasıl ikna ettiyse dönmeye de ikna etsin!
bende sizi destekliyorum ..
yapıcağınız her türlü şeyde arkanızdayım ..hatta arkanızda değil yanınızdayım :)
forumu da diziyide sürekli takip ediyorum ve bencede yiğit güralpsiz kavak yelleri olamaz eğer elimden bişi gelirse yardım etmek isterim
Yiğit abiye hep destek tam destek:happy0064
Ve birimiz güzelce bir yazı hazırlasın onu
Nereye gitmesi gerekiyorsa gönderelim telefon
edelim elimizden gelen herşey yapalım
Ferny&Lety 08-02-08, 11:27 Sağolun arkadaşlar dediğim gibi oyuncuların fan sitelerinde kampanyalarımızdan bahsetmeliyiz,ne kadar çok olursak Yiğit abinin dönme ihtimali o kadar çok olur.
Daha sonra ben kanalın mail adresini,yapımcı şirketin adresini falan koyacağım mailler yollayıp Yiğit GÜRALP yoksa diziyi izlemiyoruz diyeceğiz.İzlemeyeceğiz de!
Köşe yazarlarına da mail atalım onlar da köşelerinde yazsınlar
Ciddi olduğumuzu anlasınlar
captainsparrow 08-02-08, 11:29 yiğit abinin bizi böyle bırakıp gideceğine inanmak istemiyorum.hala kabullenemedim.sanki şimdi girecek foruma,yazdıklarınızı okudum,ben de iyice düşündüm ve kavak yellerini bırakmaktan vazgeçtim diyecek...hala kabullenemiyorum dizimizi başkalarının yazacağını!prodüksiyon şirketinde suç var mı?var.kanal d de suç var mı?var.yiğit abinin ailevi gerekçeleri var mı?var.hissettiği yorgunluğuniağır iş temposunun etkisi var mı?var.
peki biz,kavak yellerini seninle sevmiş,onu senin yazdığın repliklerle,esprilerle,öğütlerle,hayatımızın bir parçası yapmış bizlerin ne suçu var?yeni ekibe haksızlık etmek istemem tabiki ama dizimizin daha güzel bir yere geleceğine dair inancım sıfır.kim senin gibi espriler yazabilir?senden başka kim bir insanın içinde hem iyilik,hem kötülük olduğunun,kimsenin tamamen iyi veya tamamen kötü olamayacağının farkında ki?hangi senarist senin gibi kavak yellerini KAVAK YELLERİ yapabilir?bundan sonra özetlere GERÇEK HAYAT TADINDA yazabilecekler mi?hiç sanmıyorum...
YİĞİT ABİ N'OLUR BİZİ,KAVAK YELLERİNİ BIRAKMA...BİRAZ ARA,MOLA VER AMA SONRA GERİ DÖN.N'OLUR...
DİZİFİLM KAVAK YELLERİ AİLESİ OLARAK SANA YALVARIYORUZ ARTIK...
Sağolun arkadaşlar dediğim gibi oyuncuların fan sitelerinde kampanyalarımızdan bahsetmeliyiz,ne kadar çok olursak Yiğit abinin dönme ihtimali o kadar çok olur.
Daha sonra ben kanalın mail adresini,yapımcı şirketin adresini falan koyacağım mailler yollayıp Yiğit GÜRALP yoksa diziyi izlemiyoruz diyeceğiz.İzlemeyeceğiz de!
Köşe yazarlarına da mail atalım onlar da köşelerinde yazsınlar
Ciddi olduğumuzu anlasınlar
Sadece maillere bakmazlar telefon etmeliyiz
ama herkes aynı şeyi söylemeli yani
birisi biir yazı filan hazırlasın köşe yazarlarına
da başlayalm her şeyi yapmalıyız!!!
Diziyi de izlemem netten bakarım
Sevgili Fundacığım sonuna kadar arkandayım...
Yiğit Güralp'in Don Kişotları olarak bu savaşı kazanacağız Değirmenleri yeneceğiz....:happy0064
Yiğit Güralp yeniden senaryo yazana kadar savaşa devam...
ARkdaslar tepkınızı Resmı sıteye yazarak daha etkılı bıı yol edinmis olursunz...
direk oraya bakıyor herkes....
www.kavakyelleri.tv/forum
herkes yigit güralp topıcıne tepkısını ve ısteklerını yazabılr...
captainsparrow 08-02-08, 11:33 Sadece maillere bakmazlar telefon etmeliyiz
ama herkes aynı şeyi söylemeli yani
birisi biir yazı filan hazırlasın köşe yazarlarına
da başlayalm her şeyi yapmalıyız!!!
Diziyi de izlemeyem netten bakarım
diziyi yiğit abinin yazdığı bölümlerin sonuna kadar izlemeliyiz.ama yeni ekibin yazdığı bölümün reytingleri birden tabana vurmalı ki ciddiyetimizi anlasınlar.funda'nın dediği gibi YİĞİT GÜRALP YOKSA BİZ DE YOKUZ!
hepimiz kararlı olduğumuza göre hemen işe koyulmanın zamanıdır arkadaşlar öncelikle mail yağmuruna tutmamız gereken yer elbetteki yapımcı firma tabi köşe yazarlarınıda unutmamak lazım bide gazetelere çıkarsa isyanımız iice etkili oluruz
Ratingler geldi
HEDEF KİTLE : A/B
7 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 17,10 38,20
2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 9,50 23,70
3 ANNEM [NET] KAND 8,30 20,20
4 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 7,70 18,30
5 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,60 18,30
6 SPOR SAYFASI SHOW 6,80 18,20
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,70 20,20
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 16,90
9 SPOR GUNDEMI KAND 5,50 16,00
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND
TOTAL
7 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 18,50 38,90
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,90 28,60
3 TEK TURKIYE [NET] STV 8,60 19,30
4 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 8,40 18,80
5 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 8,00 18,40
6 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,20 15,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,10 18,60
8 ANNEM [NET] KAND 7,10 17,00
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,60 17,20
10 BEZ BEBEK [NET] FOX
Ferny&Lety 08-02-08, 11:36 Tamam o zaman Zeynep ve Neslihan arkadaşlarımız oyuncuların fan sitelerinde izleyenleri haberdar ediyor durumumuzdan.Gizemin(6123m) dediği gibi ben Kavak Yelleri resmi forumunda tims prodüksyon başlığına da Yiğit Güralp başlığına ba birşeyler yazdım sizler de yazın okuyorlar orayı
Ben mail adreslerini de koyuyorum gecikmeden
Ve evet Özlem aramalıyız kanalı bu yüzden telefon numarasını da koyacağım.Lütfe narayalım ve haberdar olalım birbirimizden
böLüm çok güzeLdi amademn Yiğit GüraLp'in artık Kavak Yelleri'ni yazmicağNı okudum çok üzüLdüm ya :( Bunu engeLLemenin bi yoLu yok mu ..:(
Tamam başlıyoruz o zaman ben Gizem'in gönderdiği linke
üye oldum şimdi mesaj yollıcam:img-wink:
Fundacım sen koy her şeyi mail telefon öşe yazarı her şeyi koy
Ferny&Lety 08-02-08, 11:44 Alo D Hattı:
0 (212) 478 00 88
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
0 (212) 478 00 88 Alo D Hattı'na yöneltebilirsiniz...
Faks : (212) 413 55 50
Görüş ve önerileriniz için bizeyazin@kanald.com.tr
adresinede mail atabilirsiniz.
Arkadaşlar daha önce mail çekmemiş olanlar içinse şöyle açıklayayım kanald'nin sitesine giriyorsunuz.Daha sonra sitenin en alt kısmında :
bize yazın,üyelik gibi şeyler yazıyor..
Bize yazına tıklayarak boşlukları dolduruyorsunuz.
Daha sonra mesajınızı yazıp gönder diyorsunuz
o boşlukları mutlaka doldurun çünkü kanal d sizin mail adresinize cevap gönderiyor..
Tim's Prodüksyonun adresine bakıyorum şimdi de..
captainsparrow 08-02-08, 11:46 yapacaklarımız yavaş yavaş şeklleniyor sanırım:img-yes:
1-gerekli yerlere mail atmak
2-kavak yelleri ile ilgili her siteye bilgi msjı yazmak
3-ilgili yerlere telefon etmek
4-gazetelere yazı yazmak
gazetelerden izleyici yorumlarını yayınlayan bir tek milliyetin tv ekini biliyorum.''söz okurun'' köşesine genelde bu tip istekler yazılıyor.isim toplanıyor(bazen 20 kişi bile oluyor aynı msja katılan) ve yorum-istek yazılıyor.bunu gazetede duyurmamız çok etkili olur.internet kullanıcısı olmayan ky izleyicilerini de bilgilendirmiş oluruz.ama biz isim toplarsak 100 kişiyi geçer isimler.o kadar ismi yaynlamazlar gibi...
ArkadasLar ne gerekiyosa bende yanınızdayım . Yiğit GüraLp'siz bi Ky istemiyorum !:(
Ben Aslı'nın resmi sitesindede konu açtım , ordaki arkadasLardanda umarım yardımLar geLir .....
Funda ben senin o yazdığın mesjaın aynısını
yazıcam kanald nin biza yazın bölümüne çünkü
çok hoşuma gitti:img-wink:
serseri_mayın90 08-02-08, 11:53 merhaba herkese..
fundacm adresler için saol. bende mail atıcam
gizemcim dediğin gibi resmi siteden de duyurmamız lazım. herkes duysun yaa yiğit abimizi geri istiyoruzzz:icon_sorr
burda yazı ekibine hiç bi lafım yok ama bize tüm bu duyguları yaşatan ,esprilerine güldüğümüz yiğit abimizle sonuna kadar gitmeliyizz..
Ferny&Lety 08-02-08, 11:53 Yazabilirsin canım ben Kanal d nin forumuna da başlık açıcam üyelik istiyor gerçi ama üye olup destek verirsiniz biliyorum.
Köşe yazarlarının mail adreslerini de koyacağım emin olabilirsiniz
Evet yapacaklarımız şekilleniyor harika organize olduk anlaşılan kimse Yiğit abinin gitmesine göz yummuyor.Mükemmelsiniz sağolun
Fundacığım söylediğin yerlere mesajlar yollanmıştır..
Herkes biran önce yollasın...
Ferny&Lety 08-02-08, 11:55 Çok teşekkürler arkadaşım
insankaynaklari@kanald.com.tr buraya da mail atabilirsiniz.
Kimsenin göz yummayacağını biliyordum
Evet ben her yerer yolladım.
Gizem'in ve Funda'nın dediği yere
ama şimdi ders çalışmam lazım bu
kafayla nasıl olacaksa gelince
tekrar destek olıcam sizlere.
Ben üyeydim kanald ye:img-wink:
captainsparrow 08-02-08, 12:01 msjımı yazdım ve yolladım.bir işe yaraması umuduyla tabi...insan kaynaklarına da aynı msjı yollayacağım:img-yes:birazdan da diğer sitelereulaşmaya çalışacağım.herkes üye olduğu,kavak yelleri ile ilgili başka bir sitede de duyurursa bu çaışmalarımızı,ve nasıl bir yol izlediğimizi anlatırsa,onları da aynısını yapmaya çağırıp fundanın verdiği linkleri onlara da iletirse çok daha fazla kişiye ulaşabiliriz sanıyorum:img-yes:
Ferny&Lety 08-02-08, 12:03 Evet canım aynen öyle Yiğit GÜRALP yoksa biz de yokuz.
Onu çok seviyorum kimsenin onu kaybetmeye de niyeti yok.Her yere haber salın ne kadar çoksak o kadar iyidir.
ben Tims'in mail adresini bulamadım arayabilecek varsa arasın ben de köşe yazarlarına bakıyorum:img-yes:
Özlem çabuk çalış dersini geri gel hemen:)
Bölüm yorumumu yapmaya geldm ama Yiğit abinin haberini gördüm...
Hiç bişey yazamıyorum yani bir dizinin senaristi çok iyi giderken nasıl değişebilir ya?!?!
Neyse gereken heşei yapıcaz ki Yiğit Abi gitmesin! :img-yes:
Bölüm yorumumsa;
Herşeyin iyi gitmesi çok güzel oldu,
Aslının babasının insafa gelmesi iyi oldu,
Yalnız baba öyle bi insafa gelmiştiki Cananla Bilali evlendirmeyecektibile:)
Ama onlar evlenip gelince baba daha bi sevindi tabii içten içe.
Anneyle babanın Canan konusunda birbirlerini suçlamalarıda doğruydu,
Çünkü ikiside suçlu...
Ferny&Lety 08-02-08, 12:16 Arkadaşlar köşe yazarlarının maillerini buldum da size kimlere yollamalıyız?Öyle her önümüze gelene yollamayalım diyorum.Şöyle gündemde olan,dertten anlayan birileri olması gerekiyor.Dertten anlar mı bilmem ama Pakize Suda programında ya da köşesinde bizden bahseder mi mailler atsak?
Bir de atacağınız maillerde benim yazımı kullanmayın herkes kendi düşüncesini yazsın daha iyi olur!Böylece bunlar bir ağızdan falan demezler
sinem _61 sefa 08-02-08, 12:28 Funda yazdığın bütün yerlere mail attım. Buyrun buda Tim's Prodüksiyonun mail adresi info@tims.tv
serseri_mayın90 08-02-08, 12:29 kaal dnin sitesinde kavak yelleri bölümüne de bir yorum yazdım. daha çok kişiye ulaşmak için.okuyanlardan da mail desteği istedim.ama önce mod.lar tarafından onaylanması gerekiyormuş.. :icon_sorr
Ferny&Lety 08-02-08, 12:30 Funda yazdığın bütün yerlere mail attım. Buyrun buda Tim's Prodüksiyonun mail adresi info@tims.tv
Off işte bu süper oldu sağol canım timsin mail adresi için bunu her yere koyayım ki mail atsın herkes
bölüm yorumumda ben cananın gülserene gittiğini tahmin etmiştim ve de çıktı en beğendiğim sahne efenin aslı ve denizle top oynarken ki günleri hatırlamasıydı arada bir bunlar hatırlatılırsa daha iyi olur diyorum ben benim bi sorum var cananın lemana açtığı dava ne oldu şikayetini geri çekmek istese de dava görülecek denmişti ama hiç bahsedilmedi bi de üstüne velayet davası çıktı bayağı zor,bir diğer beğendiğim sahnede denizin aslıya çiçek vermediydi gerçekten özledim artık onların sahnelerini bu arada mail davanızda sonuna kadar sizinleyim(bugünkü konum dava oldu:D)
Merhabalar arkadaşlar..
Bende dün çıkmadan önce gördüm..Yani ben kesinlikle Yiğit Abi'nin ayrılacağına çok üzüldüm.:icon_sorr
Yani bende şimdi Fundanın yazdığı tüm yerlere mail atacağım.Yani ben hala anlamış değilim.Bu kdr ii giden,reytingleri ii olan bi dizinin senaristi sadece yorulduğu için mi bırakır?.Madem ki belli bir yorgunluk var,dizinin senaryosu 2 hfta,1 ay yazılamasın.Yani yiğit abi bir süre ara versin.Off nie yaptın bunu yğit abi...:icon_sorr:sad53:
Hemen mail atıcam.Zaman kaybettmemek gerekiyor.:img-yes:
Kanald'ye de üyeyim ben ama şifremi untttum..Napalım tekrar üye olucumm :icon_whis
Ferny&Lety 08-02-08, 12:45 Merhabalar arkadaşlar..
Bende dün çıkmadan önce gördüm..Yani ben kesinlikle Yiğit Abi'nin ayrılacağına çok üzüldüm.:icon_sorr
Yani bende şimdi Fundanın yazdığı tüm yerlere mail atacağım.Yani ben hala anlamış değilim.Bu kdr ii giden,reytingleri ii olan bi dizinin senaristi sadece yorulduğu için mi bırakır?.Madem ki belli bir yorgunluk var,dizinin senaryosu 2 hfta,1 ay yazılamasın.Yani yiğit abi bir süre ara versin.Off nie yaptın bunu yğit abi...:icon_sorr:sad53:
Hemen mail atıcam.Zaman kaybettmemek gerekiyor.:img-yes:
Kanald'ye de üyeyim ben ama şifremi untttum..Napalım tekrar üye olucumm :icon_whis
Söylediğim yerlere mail atmak için üye olmaya gerek yok sadece kanalın forumlarında yazmak içn üyeliğe gerek var.
Biz bu işin peşini bırakmayız..
Bir voltran da biz olalım.Voltranı kim yıkmış ki bizi yıkacaklar..
Yiğit abinin voltran ekibinden hep destek tam destek..
Beraber yürüdük biz bu yollarda..
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi söylediğim tüm şarkılarda..
Bana herşey seni hatırlatıyor..
Bilmem anlatabildim mi:)
serseri_mayın90 08-02-08, 12:45 sanırım artık beklemek kaldı sadece.
kavak yellerinin resmi sitesine,kanal d kavak yelleri başlığına ve kanal d bize yazın bölümüne en içten duygularımı yazdım..
en kısa zamanda tims e de bi mail hazırlayıp atmayı planlıyorum.
yiğit abide bi gelse de onun gitmesini istemediğimiz konusunda kararlılığımızı görse ve kararını değiştirse..:icon_whis
Ferny&Lety 08-02-08, 12:56 sanırım artık beklemek kaldı sadece.
kavak yellerinin resmi sitesine,kanal d kavak yelleri başlığına ve kanal d bize yazın bölümüne en içten duygularımı yazdım..
en kısa zamanda tims e de bi mail hazırlayıp atmayı planlıyorum.
yiğit abide bi gelse de onun gitmesini istemediğimiz konusunda kararlılığımızı görse ve kararını değiştirse..:icon_whis
Evet ama ben bir mail atıp bırakmayacağım.Bıktırın onları ne kadar yazarsak o kadar iyi.
VOLTRAN EKİBİNDEN YİĞİT ABİYE ŞARKI ARMAĞAN EDİYORUM
GERİ DÖN GERİ DÖN
NE OLUR GERİ DÖÖN
UZANIP TUTUVER ELİMİ BİR GÜN
UTANIR DİYEMEM NE OLUR GERİ DÖÖN:icon_sorr
Yüksel Ayuğ: yaytug@sabah.com.tr
Sina Koloğlu: s.kologlu@milliyet.com.tr
Ali Eyüboğlu: aeyuboglu@milliyet.com.tr
Burhan Ayeri: burhan.ayeri@aksam.com.tr
Mehmet Güler: mguler@gazetevatan.com
Milliyet Televizyon Eki : mtelevizyon@milliyet.com.tr
Çocuklar buda benim size yardımcı olabileceğim konu. Bazı gazete köşe yazarlarının mail adresleri. Yiğit Güralp'i neden sevdiğimizi, kavak yellerine katkısını her yönden yazacağımız yazılar etkili olacaktır.
herkse mrb arkadaslar dünkü bölüm güzeldi mine yine karıstırdı ortalığı şimdi neler olacak merak ediyorum deniz geçimini nasıl yapacak annesinin affedecedğini sanmıyorum artık affetmesinde zaten lemana iyice sinir oluyorum çünkü kerem ne olacak bilmiyorum bu durumu aslıya söyler mi acaba ayrıca efe ile suda barıssın ya onlara Ayrılık yakısmıyor gercekten neyse Fern&Lety imzanın ne anlama geldiğini mera ediyorum arkadasım uzun zamandır foruma girmiyordum neler olduğunu bilmiyorum rica etsem neler olduğunu anlatırmısınız arkadaslar
serseri_mayın90 08-02-08, 13:17 deren1970 adresler için çok saol..
fundacım bende şu voltran ekibinden bi şiir yolluyorum..
Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım.
Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki...
"Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini.
Gidersen sönecek içimdeki ateş
ve bir daha hiç kimse yakamayacak.
Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi
O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana.
Konuşamadım...
Gittin...
Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım
Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu
bacağımı bu kadar acı duymazdım.
Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden.
Ağlayamadım...
bu arada şunu söylemeden edemicem reytingleri pek beğenmedim. düşüş var
zaten eğer böyle giderse 37.bölümden sonra daha da düşcek...
Bu yaptığımız çalışmalar iyi hoş ama Yiğit abi kendi karar vermiş diziden ayrılmaya kovulma, işten atılma falan değilki.
Yine de umarım uğraşlarınız bir sonuç verir ve Yiğit abi diziye döner.
Hedef Kitle : A/b
7 şubat 2008 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 17,10 38,20
2 Kurtlar Vadisi Pusu (ozet) [net] Show 9,50 23,70
3 Annem [net] Kand 8,30 20,20
4 Parmakliklar Ardinda [net] Atv 7,70 18,30
5 Kavak Yelleri [net] Kand 7,60 18,30 6 Spor Sayfasi Show 6,80 18,20
7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,70 20,20
8 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,60 16,90
9 Spor Gundemi Kand 5,50 16,00
10 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand
Total
7 şubat 2008 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 18,50 38,90
2 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 8,90 28,60
3 Tek Turkiye [net] Stv 8,60 19,30
4 Kurtlar Vadisi Pusu (ozet) [net] Show 8,40 18,80
5 Parmakliklar Ardinda [net] Atv 8,00 18,40
6 kavak Yelleri [net] Kand 7,20 15,60
7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,10 18,60
8 Annem [net] Kand 7,10 17,00
9 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,60 17,20
10 Bez Bebek [net] Fox
Ferny&Lety 08-02-08, 13:29 Bu yaptığımız çalışmalar iyi hoş ama Yiğit abi kendi karar vermiş diziden ayrılmaya kovulma, işten atılma falan değilki.
Yine de umarım uğraşlarınız bir sonuç verir ve Yiğit abi diziye döner.
Zaten senin gibi düşünen arkadaşlar yüzünden bu kadar yırtınıyoruz canım.Yiğit abi keyfe keder bırakmadı diziyi.
O kadar açıklama yaptık bilmem ne.Düşün biraz bakalım neden bu kadar tepkiliyiz!
Fatoş abla çok sağol şöyle okkalısından bir yazı yazıp göndereceğim.
serseri_mayın90 08-02-08, 13:35 ''elveda don kişot”
Zordur arkadaş veda…
Bir el sallanır iki yana…
Görüşmek üzere diyenler,
Aldanırlar çoğu defa…
İki damla yaş olur,
Kirpikler ıslanır,
Bir daha göremem diye,
Sarılırken ağlanır…
Zordur arkadaş veda,
İnsanoğlu bağlanır…
Bir hoşçakal derken bile,
Şu yürekler dağlanır…
yiğit güralp
Yiğit Güralp yoksa biz de yokuz yazılarını gördüm ve onun bu yazısını hatırlatmak istedim.
Ferny&Lety 08-02-08, 13:38 ''elveda don kişot”
Zordur arkadaş veda…
Bir el sallanır iki yana…
Görüşmek üzere diyenler,
Aldanırlar çoğu defa…
İki damla yaş olur,
Kirpikler ıslanır,
Bir daha göremem diye,
Sarılırken ağlanır…
Zordur arkadaş veda,
İnsanoğlu bağlanır…
Bir hoşçakal derken bile,
Şu yürekler dağlanır…
yiğit güralp
Kendi yazdığı şiirler ona dön demek can evinden vururdu Yiğit abiyi herhalde..
Merak ediyorum kayıtsız kalabilecek mi bu kadar kişiye?
Çünkü gerçekten çok seviyoruz onu..
Ferny&Lety 08-02-08, 13:42 Yiğit Güralp yoksa biz de yokuz yazılarını gördüm ve onun bu yazısını hatırlatmak istedim.
Begümcüm anlıyoruz,görüyoruz yazıyı;ama sen de bizi anla.Yiğit abiye birçok haksızlık yapıldı sesimizi çıkarmadık.Bu dizi bugün buradaysa Yiğit GÜRALP sayesindedir.Kimse kusura bakmasın ama Yiğit abi olmazsa eski tadının olacağına inanmıyorum dizinin.Ben bu kadar zaman bir dizi değil genç yaşta bu kadar başarılı bir insanın bir diziye sığdırdığı koskoca bir hayatı izledim,onun sayesinde dostluk,aşk,aile,emek ne demek hatırladım..
Diziden desteğinizi esirgemeyin demiş ama dediklerini yapmayacağım için be nzaten kendisinden özürümü diledim.Eğer herkes birbirinin isteği doğrultusunda hareket edecekse biz de senaryoyu Yiğit abi yazsın diyoruz.O yazarsa biz de diziyi sonuna kadar destekleyeceğiz.Hayatımda ilk defa verilmiş bir karara karşı çıkıyorum tekrar söylüyorum."Yiğit abi affet;ama sen yoksa nben de yokum."
herkese merhaba!hayırdır ya!kampanya falan mı var?forumu tam okumadım da!yiğit abinin gidişine bende üzüldüm!bu dizideki katkısı çok büyüktü çünkü onun!eğer gerçekten yorulduysa kararına saygı duymaktan başka çare kalmıyor,eğer başka sebepler varsa bizde birşeyler yapalım!onun katksısı çoook büyük!
keremcemüke 08-02-08, 13:46 Arkadaşlar benim söylemek istediğim birşey var.
mail atan arkadaşların Yüksel Altuğ u es geçin bence diziyle ilgili yaptığı bir youm canımı çok sıkmıştı öyleki Yiğit Abi de cevap vermişti.
Metin ve Gönül günlerce davetiye dağıttılar????
O sahneleri lütfen bana yollar mısınız ben öyle bir sahne izlemedim...
İzleyen mi var?????
Metin ve Gönül'ün davetiye ve düğün işinde en ufak bir mantıksızlık yoktur...
Bu eleştirilerinde iyi niyetlı olmadığı artık aşikar ve apaçık ortadadır...
Yüksel Bey birebir kendi fikrini yazdığında kızmıyorum... Düşüncesine saygı duyuyorum...
Ama seyircinin mesajları üzerinden bunu yapmaya kalktığında hele ki bir de seyircinin mesajı arkası araştırılmamış doğruluğu kontrol edilmemiş bir mesajsa orda bir art niyet aramak lazım... Sonuçta eleştiri başka bir şey hedef gösterip tespitle iftira atmak olmayan bir şeyi öyleymiş gibi göstermek başka birşey...
Ferny&Lety 08-02-08, 13:50 keremcemüke ben de onu söyleyecektim.Yüksel bey bakarsınız destekler bile yeni bir senaristi..O yüzden mail atarken onu es geçtim
serseri_mayın90 08-02-08, 13:56 Arkadaşlar benim söylemek istediğim birşey var.
mail atan arkadaşların Yüksel Altuğ u es geçin bence diziyle ilgili yaptığı bir youm canımı çok sıkmıştı öyleki Yiğit Abi de cevap vermişti.
Metin ve Gönül günlerce davetiye dağıttılar????
O sahneleri lütfen bana yollar mısınız ben öyle bir sahne izlemedim...
İzleyen mi var?????
Metin ve Gönül'ün davetiye ve düğün işinde en ufak bir mantıksızlık yoktur...
Bu eleştirilerinde iyi niyetlı olmadığı artık aşikar ve apaçık ortadadır...
Yüksel Bey birebir kendi fikrini yazdığında kızmıyorum... Düşüncesine saygı duyuyorum...
Ama seyircinin mesajları üzerinden bunu yapmaya kalktığında hele ki bir de seyircinin mesajı arkası araştırılmamış doğruluğu kontrol edilmemiş bir mesajsa orda bir art niyet aramak lazım... Sonuçta eleştiri başka bir şey hedef gösterip tespitle iftira atmak olmayan bir şeyi öyleymiş gibi göstermek başka birşey...
haklısın maillerdeonu es geçmek en iyisi..
ben bi yerde görmüştüm tam olarak kavak yelleri ismi geçmiyor ama yabancı dizilerden kopya yapılan diziler diye bi laf geçmişti..
her neyse uzatmaya gerek yok ama yüksel beye mail atmanın pek yararlı olcağını düşünmüyorum.
Ferny&Lety 08-02-08, 14:00 Yiğit abi umarım bizlere kızmazsın.Yaptıklarımız bir işe yaramayacaksa bile en azından biz elimizden geleni yaptık demek istiyoruz.
Sizden rica ediyorum Kavak Yelleri 36.bölümü izleyin.Çünkü;36.bölümü de Yiğit GÜRALP yazdı.37.bölümden itibaren kim yazar bilmiyorum.
Dua edin de eski senarist gelmesin o zaman tam Dc oluruz
Çocuklar umarım modumuz bu yazılanları silez yada yeni bir başlık açarsa kampanya diye yazılarımız orada toplanabilir diye düşünüyorum.
Biraz önce tims firmasına aşağıdaki maili yolladım. Bilginiz olsun diye burayada kopyalıyorum.
Bakalım nasıl cevap gelecek
Sevgiler
Merhaba Sayın yetkili
Ben kavak yelleri dizisinin sanırım yiğit bey tarafından bölümleriyle izlemeye başlamış bir izleyiciyim.
Bugün dizifilm.com sitesinde dizimizin sayfasına girdiğimde inanamadım. Yiğit Bey'den veda yazısını görünce tabiri caizse şoka girdim. Ayrılma sebebini yorgunluk olarak yazmış olsada ben bu nedene inanmayanlar grubundanım. Sizi suçlamak gibi asla bir hareket saymayın ama bu kararda sizinle olan anlaşmazlıklarıda olabilir mi acaba.
Ben diziyi Yiğit Bey sayesinde sevdim ve izledim. Di'li konuşuyorum çünkü Yiğit Bey yazmayı bıraktıysa belki 37. bölümü aradaki fark için seyredeceğim ama devamı gelir mi sanmam.
Bu bir ekip işidir. Bu dizinin sevilmesinde oyuncular, yapım ekibi, teknik kadronun katkısını gözardı edemeyiz ama en önemlisi senaristin katkısıdır.
Yiğit Bey yaş itibarıyla, gençleri tanımasıyla bu dizinin bu kadar sevilmesinde en büyük etkendir. Ben başka senarist de görmedim üye olduğum sitede yorumları okuyan, soruları cevaplayan, özeti ekleyen kısacası Yiğit Bey bizdendi.
Bence en büyük başarınız Yiğit Bey'i tekrar kazanmanız olacaktır. Biz onunla bu diziyi sevdik ve onunla sonuna kadar gitmek istiyoruz.
Lütfen izleyicinin sesine önem verin, belki ciddiye almayabilirsiniz ama raitinglerde çok önemli düşüşler olabilir, bunuda düşünmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Dizimizin senaristinin yine Yiğit Güralp olmasını isteye ve dileyen bir izleyici
Saygılar
sabahtan beri aklıma gelen her köşe yazarına kanaldye bulduğum heryere mailler atıp duruyorum görüyorumki bıraktığımdan beri sizde tam gaz devam etmişsiniz marım başarabilirz yoksa bu izlediğimiz son mükemmel bölüm olacak!!
serseri_mayın90 08-02-08, 14:09 Çocuklar umarım modumuz bu yazılanları silez yada yeni bir başlık açarsa kampanya diye yazılarımız orada toplanabilir diye düşünüyorum.
Biraz önce tims firmasına aşağıdaki maili yolladım. Bilginiz olsun diye burayada kopyalıyorum.
Bakalım nasıl cevap gelecek
Sevgiler
Merhaba Sayın yetkili
Ben kavak yelleri dizisinin sanırım yiğit bey tarafından bölümleriyle izlemeye başlamış bir izleyiciyim.
Bugün dizifilm.com sitesinde dizimizin sayfasına girdiğimde inanamadım. Yiğit Bey'den veda yazısını görünce tabiri caizse şoka girdim. Ayrılma sebebini yorgunluk olarak yazmış olsada ben bu nedene inanmayanlar grubundanım. Sizi suçlamak gibi asla bir hareket saymayın ama bu kararda sizinle olan anlaşmazlıklarıda olabilir mi acaba.
Ben diziyi Yiğit Bey sayesinde sevdim ve izledim. Di'li konuşuyorum çünkü Yiğit Bey yazmayı bıraktıysa belki 37. bölümü aradaki fark için seyredeceğim ama devamı gelir mi sanmam.
Bu bir ekip işidir. Bu dizinin sevilmesinde oyuncular, yapım ekibi, teknik kadronun katkısını gözardı edemeyiz ama en önemlisi senaristin katkısıdır.
Yiğit Bey yaş itibarıyla, gençleri tanımasıyla bu dizinin bu kadar sevilmesinde en büyük etkendir. Ben başka senarist de görmedim üye olduğum sitede yorumları okuyan, soruları cevaplayan, özeti ekleyen kısacası Yiğit Bey bizdendi.
Bence en büyük başarınız Yiğit Bey'i tekrar kazanmanız olacaktır. Biz onunla bu diziyi sevdik ve onunla sonuna kadar gitmek istiyoruz.
Lütfen izleyicinin sesine önem verin, belki ciddiye almayabilirsiniz ama raitinglerde çok önemli düşüşler olabilir, bunuda düşünmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Dizimizin senaristinin yine Yiğit Güralp olmasını isteye ve dileyen bir izleyici
Saygılar
ablacım gerçekten çok anlamlı bir yazı olmuş. umarım bunlar işe yarar.
fundacım 36 bölüm belki bu kadar hevesle izleyeceğimiz son bölüm olabilir. 37 bölümde bizim için çok önemli bir bölüm olcak aslında. dizimizin gidişatı nasıl olcak bunun hakkında belki büyük ipuçları elde edicez. umarım dediğin gibi dc nin aynısı olarak devam etmez. yani ben onu kabul edemem..
deniz -mine nsıl olcak.
özellikle efe-aslı olurmu yaa yazarken bile komik geliyor. o süper dostluk asla aşka dönüşemez..bide su varr:icon_whis
bence yeni gelen senarist kim olursa olsun dc gibi devam ettiremez..ettirmemeli.
bende birkaç yere mail attım.sorun anlaşmazlıksa bu maillerden sonra herlade geri döner!keşke şu anda foruma girsede yazılanları okusa!
fundacım büyük ihtimalle eski senaristler yazar.çünkü yeni bir senarist 35 bölüm ilerlemiş diziyi yazmaları zor olur.eskiler en azndan öyküyü biliyorlar!ama ben zannetmiyorum dc'ye döndüreceklerini ya!az çok tepkileri onlarda görüyorlardır.hem yiğit güralp'le birlikte de çalıştılar sanırım.
Ferny&Lety 08-02-08, 14:12 Fatoş ablacığım yazın için ayakta alkışlıyorum seni gerçekten çok doğru noktalara parmak basmışsın..Umarım olumlu yanıtlar alırız bu çabalarımız karşısında.
Tuğçecim canım sabahtan beri kendimi perişan ettim tabir-i caizse..
Aradan çatlak sesler çıkıyor belki bırakın boşverin diye ama ben en azından bir işe yaramasa da elimden geleni yaptım demek istiyorum..
bölüm yorumu yapmak için girdim ama ne göriyim Yiğit abi bırakmış.bizim sorunlarımızdan bu kadar iyi anlayan ve bunu kağıda döken birinin artık yazmıyacak olması çok üzücü :icon_sorr arkadaşlar topluca tepkimizi koymayı öneririrm!!!!
bölüm yorumuma gelirsek
bu bölüm mineye çok güldüm hele osman amcayla olan diyalogları çok güldürdü beni.:img-yes:
efenin arz talep meseleside harıkaydı :)
keremede iyi oldu:icon_whis
efenin Petek Dinçöz için ''görüntü var ses yok'' demesine annemle çok şaşırdık:blink:.Şaşırmamızın sebebi söylenen lafın yanlış olduğu değildi,kesinlikle çok doğru bir tespit:img-ok:.Bizi şaşırtan genelde böyle yorumlar yapılmadığı içindi.
Osmanın bayılması yada her neyse mineyle yakınlaşmasına yardımcı olacak gibi.:img-yes:
Efe'de Denizi affedecek çok açık bir gerçek .:img-yes:
bu arada şunu söylemeden edemicem reytingleri pek beğenmedim. düşüş var
zaten eğer böyle giderse 37.bölümden sonra daha da düşcek.. |