sezinti
13-01-08, 17:01
Buradan devam edebilirsiniz.
Bir önceki bölümün linki
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=42924
Bir önceki bölümün linki
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=42924
|
Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 12) sezinti 13-01-08, 17:01 Buradan devam edebilirsiniz. Bir önceki bölümün linki http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=42924 captainsparrow 13-01-08, 17:07 ilk mesaj benden galiba:img-yes:hayırlı olsun yeni başlık. kerem in mineyle bir ittifak içine gireceğine inanmıyorum.kerem hayatı bir erkeği elde etmekten ibaret olan 17 yaşındaki bir kızın brezilya dizilerinden esinlenmiş planının bir parçası olmaz bence.yiğit abinin de böyle bir senaryo yazacağına inanmıyorum çünkü böyle senaryoların sonu çok belli.bir esas kız bir de esas oğlan vardır.bunlar deli gibi aşıktırlar birbirlerine ama başka bir kız esas oğlana,başka bir oğlan da esas kıza aşıktır.bir sürü dümen çevirirler ittifak içinde ayırmayı başarırlar da ama içlerindeki aşkı hiçbir zaman bitiremezler.ve finalde esas kız ve esas oğlan yine beraberdi kötü kız ve oğlansa birbirine aşık olmuştur!sonra herkes mutlu olur tüm kötüler iyi olur.tüm iyiler kötüleri affeder.hayır, kavak yelleri bu kadar basit olamaz! _gümüşŞ_ 13-01-08, 17:15 2. msjda bnden olsun:D bnde kerem ıle mıne nın bırlıkte aslı &denız ı ayrmak ıcın plan yapacagını acıkcası duusunmuyorum ama mıne ıle kerem ın bırlıkte olmasını ısterım:Dboylece mıne aslı ıle denızle ugrasmaktan vazgecer:P hem mıne keremden daha iyisini mi bulacak:D *KumralGüzeli* 13-01-08, 17:15 üçüncüde benden kızlar başlığımız hayırlı olsun vallaa bu başlıkla birlikte mutlu bölümlerde bizim olsun herkez mutlu olsun efe geri dönsün ve daha birçok şey.. :):):):):):):) aslı ve deniz hep birlikte olsun SEZİNN 13-01-08, 17:28 4.mesajda benden olsun....Bol boll yorumlar yapalım buraya inş.. :D ilk mesaj benden galiba:img-yes:hayırlı olsun yeni başlık. kerem in mineyle bir ittifak içine gireceğine inanmıyorum.kerem hayatı bir erkeği elde etmekten ibaret olan 17 yaşındaki bir kızın brezilya dizilerinden esinlenmiş planının bir parçası olmaz bence.yiğit abinin de böyle bir senaryo yazacağına inanmıyorum çünkü böyle senaryoların sonu çok belli.bir esas kız bir de esas oğlan vardır.bunlar deli gibi aşıktırlar birbirlerine ama başka bir kız esas oğlana,başka bir oğlan da esas kıza aşıktır.bir sürü dümen çevirirler ittifak içinde ayırmayı başarırlar da ama içlerindeki aşkı hiçbir zaman bitiremezler.ve finalde esas kız ve esas oğlan yine beraberdi kötü kız ve oğlansa birbirine aşık olmuştur!sonra herkes mutlu olur tüm kötüler iyi olur.tüm iyiler kötüleri affeder.hayır, kavak yelleri bu kadar basit olamaz! cnm sana katılıorum...onların ittifak içinde olması gercekten demek dizinin cok basit bir senaryosunun olması demek olur..bizim dizimiz cok farklı oldugu icin bence böyle bir sey olmaz..ve dedigin gibi bizim Yiğit abimiz bencede böyle bir senaryo yazmaz...gercekten cok gzl acıklamıssın ellerine saglık cnm...Biz farkı fark ettigimiz icin buraya yazıoruz ve böyle bir sey olacagına inanmıyoruz...olursada keremle mine beraber olsun bence cok yakısıolar :):):) >>miray<< 13-01-08, 17:30 ilk mesaj benden galiba:img-yes:hayırlı olsun yeni başlık. kerem in mineyle bir ittifak içine gireceğine inanmıyorum.kerem hayatı bir erkeği elde etmekten ibaret olan 17 yaşındaki bir kızın brezilya dizilerinden esinlenmiş planının bir parçası olmaz bence.yiğit abinin de böyle bir senaryo yazacağına inanmıyorum çünkü böyle senaryoların sonu çok belli.bir esas kız bir de esas oğlan vardır.bunlar deli gibi aşıktırlar birbirlerine ama başka bir kız esas oğlana,başka bir oğlan da esas kıza aşıktır.bir sürü dümen çevirirler ittifak içinde ayırmayı başarırlar da ama içlerindeki aşkı hiçbir zaman bitiremezler.ve finalde esas kız ve esas oğlan yine beraberdi kötü kız ve oğlansa birbirine aşık olmuştur!sonra herkes mutlu olur tüm kötüler iyi olur.tüm iyiler kötüleri affeder.hayır, kavak yelleri bu kadar basit olamaz! biryerde senle ayni seyi düsüncegimize pek zor ihtimal veriyordum ama bakin oda oldu :D eger mine ve kerem ittifaki olursa gercektende cok klasiklesmis bir durum olucak, ve benim acimdan dizinin tadi yavas yavas kacmaya baslicak, cünkü diger dizilere cok benzer yön bulucagim ve onlardan farkini hissedemicegim...ama yigit abi bize farkli seyler göstericektir diye umuyorum :) umarim ki mine de kerem arkadasligini deniz-asli iliskisi icin degilde....keremin gercektende iyi bir arkadas potansiyeli olabildigini gördügü icin arkadas olmak istiyordur captainsparrow 13-01-08, 17:43 biryerde senle ayni seyi düsüncegimize pek zor ihtimal veriyordum ama bakin oda oldu :D eger mine ve kerem ittifaki olursa gercektende cok klasiklesmis bir durum olucak, ve benim acimdan dizinin tadi yavas yavas kacmaya baslicak, cünkü diger dizilere cok benzer yön bulucagim ve onlardan farkini hissedemicegim...ama yigit abi bize farkli seyler göstericektir diye umuyorum :) umarim ki mine de kerem arkadasligini deniz-asli iliskisi icin degilde....keremin gercektende iyi bir arkadas potansiyeli olabildigini gördügü icin arkadas olmak istiyordur cnm tabiki ortak noktalarımız var:img-yes:bize inandırıcı gelen aşklar farklı olsa da sonuçta hepimizin bir ortak noktası var o da kavak yelleri... *KumralGüzeli* 13-01-08, 17:55 yorumlardan anladığım göre mine kerem konuşuyorsunuz bence mine eğer keremi kendine aşık etmeyi başarabilirse ki bu çok zor (yanlış anlamayı çirkinlğinde n değil aslıyı sevdiği için) bunu aslıyı kıskandırmak için yapıcaktır..aslı keremi sevmediği halde zaten keremin de mineyi sevmesi ancak aslıya yakın olmak için olabilir mineyi seviyormuş gibi yaparak aslıya yaklaşır böylece aslıyada yakın oolmuş olur.... ama tabi başka şeyler de olabilir...mineyi seviyormuş gibi yapıp denizi kendinden uzak tutarak okulda yine aslının yanına gitmeye devam eder..böylece sadece hocası olduuğunu kanıtlar.. alaz_alaz 13-01-08, 18:03 yeni başlığımız hayırlı olsun! bu hafta hüzünlü bir bölüm izleyecez galiba!of bakalım mendilleri hazırlıyalım! deniz akıllı çocuk mine'nin ne yapmaya çalıştığını anladı ama bu sefere aslı çakmıyor davayı!ama ben bu ikili için mine-kerem için ileride bir aşk görüyorum yani öyle tahmin ediyorum. ama kerem hoca mine ile ittifak yapabilir ileride!belki senaryo klasikleşir ama kerem'de sonuçta aşık aslı'ya!oda aslı'nın kendisiyle olmasını ister.başlarda mine'ye uymuyacaktır ama aşkı debreştikçe karşı konulamaz olacaktır bu durum. ben mine'nin arkadaşlık yapmak için kerem'i seçtiğini düşünmüyorum.o her zaman ki gibi hain planlar yapıyordur,a-d'yi ayırmak için. Ferny&Lety 13-01-08, 18:06 ilk mesaj benden galiba:img-yes:hayırlı olsun yeni başlık. kerem in mineyle bir ittifak içine gireceğine inanmıyorum.kerem hayatı bir erkeği elde etmekten ibaret olan 17 yaşındaki bir kızın brezilya dizilerinden esinlenmiş planının bir parçası olmaz bence.yiğit abinin de böyle bir senaryo yazacağına inanmıyorum çünkü böyle senaryoların sonu çok belli.bir esas kız bir de esas oğlan vardır.bunlar deli gibi aşıktırlar birbirlerine ama başka bir kız esas oğlana,başka bir oğlan da esas kıza aşıktır.bir sürü dümen çevirirler ittifak içinde ayırmayı başarırlar da ama içlerindeki aşkı hiçbir zaman bitiremezler.ve finalde esas kız ve esas oğlan yine beraberdi kötü kız ve oğlansa birbirine aşık olmuştur!sonra herkes mutlu olur tüm kötüler iyi olur.tüm iyiler kötüleri affeder.hayır, kavak yelleri bu kadar basit olamaz! Canım bütün söylediklerine katılıyorum ne senaristimizi kalemi ne de dizimiz ve oyuncularımız bu kadar basit değil.Basit lsa zaten bizim gibi kaliteden anlayan izleyicileri olmazdı ve reyting rekorları kırmazdı. Ama mümkünse bir ricam var esas oğlan ve esas kız dizinin sonunda yine beraber olsun:img-in_loBu basitliğe kaçmıyo ne de olsa:) Kaçıyo bile olsa ben basit olayım en iyisi:) burçinn 13-01-08, 18:07 yorumlardan anladığım göre mine kerem konuşuyorsunuz bence mine eğer keremi kendine aşık etmeyi başarabilirse ki bu çok zor (yanlış anlamayı çirkinlğinde n değil aslıyı sevdiği için) bunu aslıyı kıskandırmak için yapıcaktır..aslı keremi sevmediği halde zaten keremin de mineyi sevmesi ancak aslıya yakın olmak için olabilir mineyi seviyormuş gibi yaparak aslıya yaklaşır böylece aslıyada yakın oolmuş olur.... ama tabi başka şeyler de olabilir...mineyi seviyormuş gibi yapıp denizi kendinden uzak tutarak okulda yine aslının yanına gitmeye devam eder..böylece sadece hocası olduuğunu kanıtlar..kerem hoca hiçbir şekilde mineyle plan kurmaz ama aslıya da aşık.kötülük yapmak için olmasa bile aşk insana herşeyi yaptırabilir katılıyorum böyle söyleyen arkadaşlara:img-yes:o yüzden yapmaz desem de hiç belli olmaz deniz zamanında aslıyı da hiç takmıyordu mine için ona bağırıp çağırıyordu ben de o günleri yok sayamıyorum.öyle delice bir aşk falan da görmüyorum.denizin mineye duyduğu aşk çok daha heyecanlıydı.böyle kardeş havası yoktu onlarda gerçek sevgili görüntüsü vardı.keşke mine o hataları yapmasaydı.aslı yatsın kalksın mineye dua etsin bence ona kızcağına.yoksa denizi hayatta elde edemezdi.mine denizi resmen aslıya hediye etti.yoksa aslı denizin umrunda değildi.ama size katıldığım bir nokta var bu dizinin sonunda aslı-deniz olacak. mine bence çok güzel bir kız bana göre dizidekilerin en güzeli.o konuda hiçbir sıkıntı çekmez de kerem hoca aslıya en başta aslının karakteri için aşık oldu.mineye aşık olması çok zor.keşke mine-kerem olsa:img-yes: miray tamam klasik olur haklısınız ama mine durduk yerde aa kerem ne iyi biri demedi.denizle aslının arasını bozan kişi olduğu için ona yaklaşıyor.yani o yüzden bence amacı bu.en azından ilk başta amacı bu olacak sonradan değişirse bilemem:img-polic _HaLe_ 13-01-08, 18:07 herkese iyi akşamlar şansıma tam da yeni başlık açıldığı zmn gelmişm zaten pek giremiyorum :icon_whis arkadaslar yine tam gazında devam ediyorz wlla olaylar hiçç bitmiyo kavak yellerinde..son bölümde efenin gitcek olmasına çokk üzüldümm yhaa:icon_sorriinşallah bir çözüm bulurlar ve istanbulda kalır yine... aslı deniz mine kerem hocayla ilgili yaptığınız yorumlara katılıyorum ve eğer dediğinz gibi olursa gerçekten ne olcağını sürekli takip ettiğimz ve şu anki gbi heycan vermeyen bir dizi olabileceğine inanıyorum ve böyle olmasını istemiyorum. keremin eve gelmesine açıkcası pek sevinmedm yani ortam birazda olsa durulmuşken işlerde yine karışıklık çıktı...ama tabiiki kavak yelleri yine bizi şaşırtan ve heycanlandıran bir senaryoyla yine bunun üstündenn gelirr:):img-wink: cananın zor durumları atlatmasıı, metin ve gönüln artık mutlu olmasıı , deniz&aslı ilişkisinin bozulmamasıı, efenin gitmemesii ve kavak yellerinin yeni heycanlarla hep devam etmesi dileğiylee herkesebyebyebye bigbrothertr 13-01-08, 18:12 arkadaşlar ben artık denizden çok sıkıldım karakteri sıkıcı gelmeye başladı. aslı ve deniz gerçek aşkı yansıtamıyorlar gibi geliyor. ben kerem ve aslı olsun istiyorum nedense :D *KumralGüzeli* 13-01-08, 18:15 arkadaşlar ben artık denizden çok sıkıldım karakteri sıkıcı gelmeye başladı. aslı ve deniz gerçek aşkı yansıtamıyorlar gibi geliyor. ben kerem ve aslı olsun istiyorum nedense :D cnm herkez farklı birşey düşünevilir dizi ilerledikçe senin gözüne sıkıcı geleilir hep aynı şeyler hep aynı şeyler ama normalde haklarını yemeyelim gayet güzl oyunyorlar.. tabi bu benim fikrim seenin fikrinede saygılıyım....ama amalesef aslı keremi sevmiyor.. alaz_alaz 13-01-08, 18:19 ay burçin bazen öyle şeyler yazıyorsun ki cevap yazmamak elde değil.yani mine'yi sevmeni anlıyorum,mine-deniz'i istemeni anlıyorum ama göz var nizam var be güzelim.şu söylediklerinin hiçbiri yaşanmadı ki dizide.sen başka dizi mi izledin,mine-deniz ile ilgili hayallerini mi yazıyorsun anlamadım. birincisi ;aslı hiçbir zaman deniz'i elde etmek için uğraşmadı.hatta aksine hep kaçtı. ikincisi ;mine hata yapmasaydı geçen günde yazdım.en fazla 1-2 bölüm daha mine-deniz izlerdik.aslı alp'le görüşmeye başlayınca deniz içinde duyduğu aşkı keşfedecekti.aslı'sız yapamıyacağını anlıyacaktı ve yine koşucaktı peşinden. üçüncüsü mine deniz'i hediye etmedi.aksine aslı hediye etti ama hediyesine iyi davranmadı mine!ayrıca deniz kendi duygularını tartamayacak kadar salak bir çocuk mu?ne hissettiğini bilemiyecek mi bu çocuk!mine'ye o kadar çok aşıktıysa mine ona çok ta kötü şeyler yapmamıştı ki?affedebilirdi.ama bırak affetmeyi aklından bile mine ile ilgili hiçbir düşünce geçmedi.havaalanı olayından sonra sen hiç deniz'in yatağa uzanıp mine'yi düşündüğünü gördünmü?ki aslı onun mine'ye dönmesi için fırsatlarda sundu eline!baloya gitmesi olsun.o seni seviyor falan dedi.ama deniz'in hiç öyle bir düşüncesi yoktu. ama helel olsun 2 bölümlük mine-deniz için bu kadar çok şey üretiyosun ya helal valla! *KumralGüzeli* 13-01-08, 18:24 ay burçin bazen öyle şeyler yazıyorsun ki cevap yazmamak elde değil.yani mine'yi sevmeni anlıyorum,mine-deniz'i istemeni anlıyorum ama göz var nizam var be güzelim.şu söylediklerinin hiçbiri yaşanmadı ki dizide.sen başka dizi mi izledin,mine-deniz ile ilgili hayallerini mi yazıyorsun anlamadım. birincisi ;aslı hiçbir zaman deniz'i elde etmek için uğraşmadı.hatta aksine hep kaçtı. ikincisi ;mine hata yapmasaydı geçen günde yazdım.en fazla 1-2 bölüm daha mine-deniz izlerdik.aslı alp'le görüşmeye başlayınca deniz içinde duyduğu aşkı keşfedecekti.aslı'sız yapamıyacağını anlıyacaktı ve yine koşucaktı peşinden. üçüncüsü mine deniz'i hediye etmedi.aksine aslı hediye etti ama hediyesine iyi davranmadı mine!ayrıca deniz kendi duygularını tartamayacak kadar salak bir çocuk mu?ne hissettiğini bilemiyecek mi bu çocuk!mine'ye o kadar çok aşıktıysa mine ona çok ta kötü şeyler yapmamıştı ki?affedebilirdi.ama bırak affetmeyi aklından bile mine ile ilgili hiçbir düşünce geçmedi.havaalanı olayından sonra sen hiç deniz'in yatağa uzanıp mine'yi düşündüğünü gördünmü?ki aslı onun mine'ye dönmesi için fırsatlarda sundu eline!baloya gitmesi olsun.o seni seviyor falan dedi.ama deniz'in hiç öyle bir düşüncesi yoktu. ama helel olsun 2 bölümlük mine-deniz için bu kadar çok şey üretiyosun ya helal valla! cnm senin söylediklerine bir nevzi katılıyorum arkadaşımızın düşücesine her zaman saygılıyız ama arkadaşlar sizde biraz dizide olanlardan yazın yani dizide çıkmayan birşey hakkında yorum yapılınca arkadaşımın verdiği gibi tepki verilir eğer sizin fikriniz yada öyle olmasını sitedğiniz birşety ise bu en başlına yazın ki sizin görüşürnüz mü yoksa diziden mi birşey olduğunu bizde anlayalım yoksa sizin söyledikleriniz yanlış analaşılıpta yanlış yönlere çekilebilir ama eğer gerçekten mine ve deniz hakkında söyledikleriniz dizide varsa ağızımı açmam ama olmayan şeyler hakkında bu şekildeyorum yapmanız biraz yanlış arkadaşım sanada katılıyorum aslı hiçbir zaman denizi kendişne çekmedi aaksine kaçtı sadece deniz onu kovaladı ve onsuz olamayyacağını anladı... citir-bebeq 13-01-08, 18:25 cnm herkez farklı birşey düşünevilir dizi ilerledikçe senin gözüne sıkıcı geleilir hep aynı şeyler hep aynı şeyler ama normalde haklarını yemeyelim gayet güzl oyunyorlar.. tabi bu benim fikrim seenin fikrinede saygılıyım....ama amalesef aslı keremi sevmiyor.. evet sana katiLiyorum.. HErkezin fikri ayri.. Bana gore hepsi harika oynuyor :) deniz&asli efe&su birbirilerine de cok yakisiyorlar:) asli da kerem hocayi (asla)sevmeez bence:S olamaz gibi birsey.. gecen bolumde kerem hocayi da kim cagirdi cok merak ediyorum.. kendi kendinemi geldi yoksa aniden? _HaLe_ 13-01-08, 18:26 ay burçin bazen öyle şeyler yazıyorsun ki cevap yazmamak elde değil.yani mine'yi sevmeni anlıyorum,mine-deniz'i istemeni anlıyorum ama göz var nizam var be güzelim.şu söylediklerinin hiçbiri yaşanmadı ki dizide.sen başka dizi mi izledin,mine-deniz ile ilgili hayallerini mi yazıyorsun anlamadım. birincisi ;aslı hiçbir zaman deniz'i elde etmek için uğraşmadı.hatta aksine hep kaçtı. ikincisi ;mine hata yapmasaydı geçen günde yazdım.en fazla 1-2 bölüm daha mine-deniz izlerdik.aslı alp'le görüşmeye başlayınca deniz içinde duyduğu aşkı keşfedecekti.aslı'sız yapamıyacağını anlıyacaktı ve yine koşucaktı peşinden. üçüncüsü mine deniz'i hediye etmedi.aksine aslı hediye etti ama hediyesine iyi davranmadı mine!ayrıca deniz kendi duygularını tartamayacak kadar salak bir çocuk mu?ne hissettiğini bilemiyecek mi bu çocuk!mine'ye o kadar çok aşıktıysa mine ona çok ta kötü şeyler yapmamıştı ki?affedebilirdi.ama bırak affetmeyi aklından bile mine ile ilgili hiçbir düşünce geçmedi.havaalanı olayından sonra sen hiç deniz'in yatağa uzanıp mine'yi düşündüğünü gördünmü?ki aslı onun mine'ye dönmesi için fırsatlarda sundu eline!baloya gitmesi olsun.o seni seviyor falan dedi.ama deniz'in hiç öyle bir düşüncesi yoktu. ama helel olsun 2 bölümlük mine-deniz için bu kadar çok şey üretiyosun ya helal valla! sonuna kdr katılıyorum ama yinede saygı duyuyorum ne diyim yani! bide hediye etti demişsn burçin. eğer karşısında bana dön diye yalvardığı halde hyr bn aslıya aşığım cavbını verdiğini bile bile hediye etmek diyorsan bu biraz anlam bozukluğu olmuştur çünkü açık açık kaptırdı yani denizin gerçeği görmesini sağladı mutluluğun sahte güzelliklerde değil gerçek aşkta olduğunu anlamasını sağladı işte en büyük hediyesi bunlar... >>miray<< 13-01-08, 18:28 eletrikleri kesin :D evet hepimizin ortak yönü kavak yelleri....ve sanirim aslici olalim mineci olalim vs. vs. ci olalim...hepimizin tercihi dizi senaryosunun klasiklesmemesi.... zaten o kadar yazilabilicek seyler varkene bu sekilde klasik birsey olmasi cok hayal kirikligina ugratir beni ne yalan söyliyim....ama yigit abi öyle bi sekilde yazmaz ya cimdikleyin beni :D ben mine konusunda hala teredütlüyüm acikcasi, düsüncesinde ittifak kurmak mi var, yoksa denize ben senden iyi arkadas bulurum al bak gör cabasimi var (ne de olsa adam professör ve iyide bir insan, arkadasliginin kötü olucagini düsünmek tuaf olur sanki) tam olarak cözmüs degilim, izleyip görücegiz efe nin gidisi uzun bir gidis olmiyacak....ama geri döndügündede efe hicbirseyin eskisi gibi olmadigini görücek bir kez daha.... _HaLe_ 13-01-08, 18:33 evet sana katiLiyorum.. HErkezin fikri ayri.. Bana gore hepsi harika oynuyor :) deniz&asli efe&su birbirilerine de cok yakisiyorlar:) asli da kerem hocayi (asla)sevmeez bence:S olamaz gibi birsey.. gecen bolumde kerem hocayi da kim cagirdi cok merak ediyorum.. kendi kendinemi geldi yoksa aniden? kimsenin çağırdığını sanmıyorum. galiba şu sınavı iptal etme meselesnden konusmak ya da başka birşey söylemek içinmi gelmiştir tam bilmiyorum ama birisinin çağırdığını düşünmüyorm... burçinn 13-01-08, 18:40 ay burçin bazen öyle şeyler yazıyorsun ki cevap yazmamak elde değil.yani mine'yi sevmeni anlıyorum,mine-deniz'i istemeni anlıyorum ama göz var nizam var be güzelim.şu söylediklerinin hiçbiri yaşanmadı ki dizide.sen başka dizi mi izledin,mine-deniz ile ilgili hayallerini mi yazıyorsun anlamadım. birincisi ;aslı hiçbir zaman deniz'i elde etmek için uğraşmadı.hatta aksine hep kaçtı. ikincisi ;mine hata yapmasaydı geçen günde yazdım.en fazla 1-2 bölüm daha mine-deniz izlerdik.aslı alp'le görüşmeye başlayınca deniz içinde duyduğu aşkı keşfedecekti.aslı'sız yapamıyacağını anlıyacaktı ve yine koşucaktı peşinden. üçüncüsü mine deniz'i hediye etmedi.aksine aslı hediye etti ama hediyesine iyi davranmadı mine!ayrıca deniz kendi duygularını tartamayacak kadar salak bir çocuk mu?ne hissettiğini bilemiyecek mi bu çocuk!mine'ye o kadar çok aşıktıysa mine ona çok ta kötü şeyler yapmamıştı ki?affedebilirdi.ama bırak affetmeyi aklından bile mine ile ilgili hiçbir düşünce geçmedi.havaalanı olayından sonra sen hiç deniz'in yatağa uzanıp mine'yi düşündüğünü gördünmü?ki aslı onun mine'ye dönmesi için fırsatlarda sundu eline!baloya gitmesi olsun.o seni seviyor falan dedi.ama deniz'in hiç öyle bir düşüncesi yoktu. ama helel olsun 2 bölümlük mine-deniz için bu kadar çok şey üretiyosun ya helal valla!ama ben şu andan bahsetmiyorum ki alaz o zamandan bahsediyorum.şu anda aslıyı seviyor zaten.daha önce de dediğim gibi ben o konuda senin gibi düşünmüyorum.mine denize daha sıcak olsaydı ve aşkına karşılık verebilseydi deniz mineye daha da çok bağlanırdı.çünkü bu işler biraz böyledir bence.normalde bile aslyı gözü görmezken bir de minenin aşkı o zaman için gerçek olsaydı deniz mineden asla ayrılmazdı,boşluğa da düşmezdi böylece alple aslıyı da hiç takmazdı.aslının duygularını anladıktan sonra ve mineden soğumaya başladıktan sonra aslıya aşkını keşfetmesinin bence pek bir anlamı yok.neyse bu konuda farklıyız zaten:img-yes:sana ilgi duyana ilgi duymaya başlamak gibi birşey.ayrıca aslı başlarda gayet de denizin peşindeydi.mineyi görüp ühüüü diye suratına ağlamaya başlayan kimdi?başta çok belli etti sonra geri adım attı.sonuçta göstermesini geçelim aslı denizi istiyor muydu?evet deli gibi istiyordu.mine kadar açık biri değil aslı duygularında ve isteklerinde!sonuçta denizi çok kıskanmıştı.işte hediye diye onu diyorum.mine aklı başında ve sevecen davransaydı denizi kendinden soğutmaz ve aslıya yönlenmesini sağlamazdı.benim yorumum bu.zaten bu aslı-deniz bana hiç inandırıcı gelmiyor bütün o ilk baştaki olaylar yüzünden.neyse seven seviyor sonuçta.ben deniz-mine olmayacağını bilsem de aslı ve denizi birlikteyken sevmiyorum. *KumralGüzeli* 13-01-08, 18:44 ama ben şu andan bahsetmiyorum ki alaz o zamandan bahsediyorum.şu anda aslıyı seviyor zaten.daha önce de dediğim gibi ben o konuda senin gibi düşünmüyorum.mine denize daha sıcak olsaydı ve aşkına karşılık verebilseydi deniz mineye daha da çok bağlanırdı.çünkü bu işler biraz böyledir bence.normalde bile aslyı gözü görmezken bir de minenin aşkı o zaman için gerçek olsaydı deniz mineden asla ayrılmazdı,boşluğa da düşmezdi böylece alple aslıyı da hiç takmazdı.aslının duygularını anladıktan sonra ve mineden soğumaya başladıktan sonra aslıya aşkını keşfetmesinin bence pek bir anlamı yok.neyse bu konuda farklıyız zaten:img-yes:sana ilgi duyana ilgi duymaya başlamak gibi birşey.ayrıca aslı başlarda gayet de denizin peşindeydi.mineyi görüp ühüüü diye suratına ağlamaya başlayan kimdi?başta çok belli etti sonra geri adım attı.sonuçta göstermesini geçelim aslı denizi istiyor muydu?evet deli gibi istiyordu.mine kadar açık biri değil aslı duygularında ve isteklerinde!sonuçta denizi çok kıskanmıştı.işte hediye diye onu diyorum.mine aklı başında ve sevecen davransaydı denizi kendinden soğutmaz ve aslıya yönlenmesini sağlamazdı.benim yorumum bu.zaten bu aslı-deniz bana hiç inandırıcı gelmiyor bütün o ilk baştaki olaylar yüzünden.neyse seven seviyor sonuçta.ben deniz-mine olmayacağını bilsem de aslı ve denizi birlikteyken sevmiyorum. cnm kusura bakm gördüğnüz üzere yine benim dediğim gibi oldu senin dediğini yanlış anlamışız bunun içinde seni kırdık özür dilerim cnm eskiden mineyi seviyordu doğru ona lafım yok ama aslı denizi almadı deniz kendi aslıya gitti neyse kusura bakma cnm.. İLK AŞKIM_MERVE 13-01-08, 18:46 AYY AZ ÖNCE ... ANA HABERDE KAVAK YELLERİ İMZA GÜNÜNDE OLNA İZDİHAM VARDI.. off yhaa sonuna yetiştimm.. pelin diodu işte yok korkmadım ama ürktüm fln diodu.. sonra içerde imzalamışlar...içeriye geçmişler.. ayy iboşum çok tatlıydı...off keşke tam görebilseydim...:img-yes: burçinn 13-01-08, 18:47 cnm kusura bakm gördüğnüz üzere yine benim dediğim gibi oldu senin dediğini yanlış anlamışız bunun içinde seni kırdık özür dilerim cnm eskiden mineyi seviyordu doğru ona lafım yok ama aslı denizi almadı deniz kendi aslıya gitti neyse kusura bakma cnm..yok canım önemli değil kırılmadım ben üzülme.hem kötü birşey yazmamışsınız ki o kadar da değil artık.karşıt görüşler olur tabiki normal yeter ki kişileştirilmesin:img-yes:bir de ben zaten aslı denizi aldı demedim mine davranışlarından ötürü denizi kendinden soğuttu ve aslıya yöneltti.burayı da düzelteyim:img-yes: SEZİNN 13-01-08, 18:48 cnm kusura bakm gördüğnüz üzere yine benim dediğim gibi oldu senin dediğini yanlış anlamışız bunun içinde seni kırdık özür dilerim cnm eskiden mineyi seviyordu doğru ona lafım yok ama aslı denizi almadı deniz kendi aslıya gitti neyse kusura bakma cnm.. cnm sen 'mışızlı' sözler kullanıyosunda senden baskalarıda öyle anladı gibi görünüo..ve ben öyle anladıklarını hiç sanmıorum :):) biraz dikkat edersen cok iyi olcak..hem bence Deniz Mineyi sevmiyordu..sadece etkilenmişti..gercekten sevseydi veya asık olsaydı ztn onu bırakmazdı hiç.. alaz_alaz 13-01-08, 18:49 ama ben şu andan bahsetmiyorum ki alaz o zamandan bahsediyorum.şu anda aslıyı seviyor zaten.daha önce de dediğim gibi ben o konuda senin gibi düşünmüyorum.mine denize daha sıcak olsaydı ve aşkına karşılık verebilseydi deniz mineye daha da çok bağlanırdı.çünkü bu işler biraz böyledir bence.normalde bile aslyı gözü görmezken bir de minenin aşkı o zaman için gerçek olsaydı deniz mineden asla ayrılmazdı,boşluğa da düşmezdi böylece alple aslıyı da hiç takmazdı.aslının duygularını anladıktan sonra ve mineden soğumaya başladıktan sonra aslıya aşkını keşfetmesinin bence pek bir anlamı yok.neyse bu konuda farklıyız zaten:img-yes:sana ilgi duyana ilgi duymaya başlamak gibi birşey.ayrıca aslı başlarda gayet de denizin peşindeydi.mineyi görüp ühüüü diye suratına ağlamaya başlayan kimdi?başta çok belli etti sonra geri adım attı.sonuçta göstermesini geçelim aslı denizi istiyor muydu?evet deli gibi istiyordu.mine kadar açık biri değil aslı duygularında ve isteklerinde!sonuçta denizi çok kıskanmıştı.işte hediye diye onu diyorum.mine aklı başında ve sevecen davransaydı denizi kendinden soğutmaz ve aslıya yönlenmesini sağlamazdı.benim yorumum bu.zaten bu aslı-deniz bana hiç inandırıcı gelmiyor bütün o ilk baştaki olaylar yüzünden.neyse seven seviyor sonuçta.ben deniz-mine olmayacağını bilsem de aslı ve denizi birlikteyken sevmiyorum. bak işte sen diyosun ya deniz aslı'yı takmıyordu diye.hem de öyle bir takıyordu ki!mine hata yapmasaydı aslı alp'le olunca içindeki his ortaya çıkacaktı.ve sen o zaman nasıl taktığını görürüdün. hem o zaman senin dediğine göre madem deniz'in aslı'yı taktığı yoktu.deniz mine'den ayrıldığında ,aslı'nın onu sevdiğini bilmiyordu ki!bilmemesine rağmen çok kıskandı .ki o zaman aslı deniz'den çok uzak duruyordu.ha şöyle olsaydı dediğin doğru.deniz mine'Den ayrılınca aslı duygularını itiraf etseydide deniz öyle aşık olsaydı o zaman haklıydın ve öyle bir aşkı bende istemezdim.ama deniz bilmiyodu aslı'nın aşık olduğunu.bilmeden oda ona aşkını anladı.ayrıca aslı tabiki deniz'le olmayı tabi istedi ama peşinden koşmadı.koşsaydı senelerdir koşardı.deniz mine ile ilgili duygularını söyleyince vazgeçti deniz'den!uzaklaştı. burçinn 13-01-08, 18:54 cnm sen 'mışızlı' sözler kullanıyosunda senden baskalarıda öyle anladı gibi görünüo..ve ben öyle anladıklarını hiç sanmıorum :):) biraz dikkat edersen cok iyi olcak..hem bence Deniz Mineyi sevmiyordu..sadece etkilenmişti..gercekten sevseydi veya asık olsaydı ztn onu bırakmazdı hiç..ama madem deniz de küçüklükten beri aslıya o kadar aşıktı deniz de hiç mineden etkilenmezdi o zaman değil mi?o mantıkla bakarsak deniz aslıya da çok aşık falan değil.sonuçta mine hatalar yaptı ve soğuttu denizi.tam o sırada da aslının duyguları ve alple yakınlaşması falan ortaya çıktı.aslıya karşı çok güçlü duyguları olsa bu duygular ortada olurdu değil mi?oysa deniz mineyle gezdi tozdu minenin peşinden koştu o kadar.yeri geldi aslıyı kırdı mine için ona bağırdı.şu anda seviyor aslıyı da bence eskiden mineyi seviyordu.en azından aslıya aşık falan değildi bence.bu nasıl aşk zaten hiç anlamadım ama sonuçta senaristin dediğini de kabul etmek gerektiğinden öyle varsaymak zorunda kalıyoruz.yoksa bana hep yapmacık ve tuhaf geldi yani ne yapayım. burçinn 13-01-08, 18:58 bak işte sen diyosun ya deniz aslı'yı takmıyordu diye.hem de öyle bir takıyordu ki!mine hata yapmasaydı aslı alp'le olunca içindeki his ortaya çıkacaktı.ve sen o zaman nasıl taktığını görürüdün. hem o zaman senin dediğine göre madem deniz'in aslı'yı taktığı yoktu.deniz mine'den ayrıldığında ,aslı'nın onu sevdiğini bilmiyordu ki!bilmemesine rağmen çok kıskandı .ki o zaman aslı deniz'den çok uzak duruyordu.ha şöyle olsaydı dediğin doğru.deniz mine'Den ayrılınca aslı duygularını itiraf etseydide deniz öyle aşık olsaydı o zaman haklıydın ve öyle bir aşkı bende istemezdim.ama deniz bilmiyodu aslı'nın aşık olduğunu.bilmeden oda ona aşkını anladı.ayrıca aslı tabiki deniz'le olmayı tabi istedi ama peşinden koşmadı.koşsaydı senelerdir koşardı.deniz mine ile ilgili duygularını söyleyince vazgeçti deniz'den!uzaklaştı. aslının yüzüne bakıldığında herkes anlıyordu denize aşkını valla.o olmasa da sonuçta mine ve denizin arası iyi değildi.ben hiç inanmıyorum mine karşılık verseydi denize denizin mineden vazgeçeceğine.o kadar heyecanlıydı ki deniz dizinin başında mineye karşı!bir de bunun karşılığını alsaydı ne olurdu kimbilir!ayrıca bu gibi gruplarda genelde kıksançlık olur yani bence illa aşkla ilgili olması gerekmiyor.bu kadar yakın büyümüş kardeş gibi olan bir grup var ortada. SEZİNN 13-01-08, 19:01 ama madem deniz de küçüklükten beri aslıya o kadar aşıktı deniz de hiç mineden etkilenmezdi o zaman değil mi?o mantıkla bakarsak deniz aslıya da çok aşık falan değil.sonuçta mine hatalar yaptı ve soğuttu denizi.tam o sırada da aslının duyguları ve alple yakınlaşması falan ortaya çıktı.aslıya karşı çok güçlü duyguları olsa bu duygular ortada olurdu değil mi?oysa deniz mineyle gezdi tozdu minenin peşinden koştu o kadar.yeri geldi aslıyı kırdı mine için ona bağırdı.şu anda seviyor aslıyı da bence eskiden mineyi seviyordu.en azından aslıya aşık falan değildi bence.bu nasıl aşk zaten hiç anlamadım ama sonuçta senaristin dediğini de kabul etmek gerektiğinden öyle varsaymak zorunda kalıyoruz.yoksa bana hep yapmacık ve tuhaf geldi yani ne yapayım. senin öyle düsünmene bir sey diyemem ama sende dedin ya alp cıktı vs...cnm diğer baslıklarda da on kere dedik...bu zamana kadar efe-aslı-deniz hep bir aradalardı..denizin yanında hep aslı vardı..onu hiç kaybetmediki o hep onunlaydı...ztn küçücük bir yerde yasıolar..bi baktılar makyajlı gzl deişik bi kız geldi..ee haliyle denizde ondan etkilendi..yok hilary duff(öle bişeydi) resmine bakmalar mineyi hayal etmeler yok bacaklarını göremedimler fln..deniz mine icin aslıyı azarladı evt..sonra bunun icin pişman olmadımı oldu..ne zmn alp gelip aslıya asık oldu..denizin paraşütlü jetonu düstü..ben ne yaptım ya ne kadar salakmısım böyle dedi kendi kendine...bide minenin hatalar yapması bunun üzerine tuz biber olmus oldu ...yani Aslının degerini kaybedince anladı..hani derler ya insan sevdiginin degerini kaybedince anlar die o hesap oldu... alaz_alaz 13-01-08, 19:08 ama madem deniz de küçüklükten beri aslıya o kadar aşıktı deniz de hiç mineden etkilenmezdi o zaman değil mi?o mantıkla bakarsak deniz aslıya da çok aşık falan değil.sonuçta mine hatalar yaptı ve soğuttu denizi.tam o sırada da aslının duyguları ve alple yakınlaşması falan ortaya çıktı.aslıya karşı çok güçlü duyguları olsa bu duygular ortada olurdu değil mi?oysa deniz mineyle gezdi tozdu minenin peşinden koştu o kadar.yeri geldi aslıyı kırdı mine için ona bağırdı.şu anda seviyor aslıyı da bence eskiden mineyi seviyordu.en azından aslıya aşık falan değildi bence.bu nasıl aşk zaten hiç anlamadım ama sonuçta senaristin dediğini de kabul etmek gerektiğinden öyle varsaymak zorunda kalıyoruz.yoksa bana hep yapmacık ve tuhaf geldi yani ne yapayım. burçincim;ama varsayımlar üzerine konuşamayız ki!biz ne izledik! deniz'in babasıyla konuşmasını hatırla!yani bak bu gerçekten olan birşey!deniz babasına ''mine öylesine birşeydi,aşık olmadım.aslı'ya olan çok başka çok özel''. bunu söylediyse olay bitmiştir.senaristimiz de düşünüyordur heralde neyin nasıl algılandığını ne göstermek istediğini! bide aslı'ya karşı güçlü duyguları olsa diyosun.ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyosun.çok yoğun duyguları vardı ama yanında olduğu için bunu fark edemedi.aslı uzaklaştığında anladı.ayrıca mine için aslı'ya kızdıysa .aslı için de mine'ye neler söyledi.bu doğal! ay yoruldum valla! he mine'nin peşinden koştu o kadar demişsin.sana soruyorum kaç bölüm koştu mine'nin peşinden?aklıma 15-20 bölüm koştu falan diye düşünüyorum böyle söylediğine göre. burçinn 13-01-08, 19:12 senin öyle düsünmene bir sey diyemem ama sende dedin ya alp cıktı vs...cnm diğer baslıklarda da on kere dedik...bu zamana kadar efe-aslı-deniz hep bir aradalardı..denizin yanında hep aslı vardı..onu hiç kaybetmediki o hep onunlaydı...ztn küçücük bir yerde yasıolar..bi baktılar makyajlı gzl deişik bi kız geldi..ee haliyle denizde ondan etkilendi..yok hilary duff(öle bişeydi) resmine bakmalar mineyi hayal etmeler yok bacaklarını göremedimler fln..deniz mine icin aslıyı azarladı evt..sonra bunun icin pişman olmadımı oldu..ne zmn alp gelip aslıya asık oldu..denizin paraşütlü jetonu düstü..ben ne yaptım ya ne kadar salakmısım böyle dedi kendi kendine...bide minenin hatalar yapması bunun üzerine tuz biber olmus oldu ...yani Aslının degerini kaybedince anladı..hani derler ya insan sevdiginin degerini kaybedince anlar die o hesap oldu...o laf doğrudur gerçekten de bu durum farklı aslı ve deniz sevgili değillerdi ki kaybedince anlasın onun değerini.hep yanındaydı ama o da onu hep kardeş olarak gördü.yani ben bunu anlamıyorum.aslı öyle görmemiş bak onun denize hep duyguları varmış zaten ama denizin yoktu sonradan oluştu.benim burda sevmediğim şey sonradan aşık olmuş gibi gösterilebilirdi ama gösterilmedi.sanki hep aşıkmış da ne olduğunu sonradan anlamış gibi oldu.o kadar aşıksa o kadar kuvvetliyse hisleri nasıl fark etmedi 17 yıldır ve nasıl mineden o kadar etkilendi?.ya da mine gibi bir kızdan etkileniyorsa demek ki biraz mine gibi kızlardan hoşlanıyor aslı gibiler ilgisini çekmiyor demektir.aslı hep yanındayken onu sevgili olarak göremediğine göre?ya neyse aslında artık bu saatten sonra bunu tartışmak anlamsız.bana gerçekçi gelmiyor gelmeyecek de.sonuç olarak dizide aslı denizin çocukluk aşkı olarak gösteriliyor.senaryo böyle diyor.benim dediğim bana inandırıcı gelmediği.yorum farkı yani. alaz_alaz 13-01-08, 19:15 aslının yüzüne bakıldığında herkes anlıyordu denize aşkını valla.o olmasa da sonuçta mine ve denizin arası iyi değildi.ben hiç inanmıyorum mine karşılık verseydi denize denizin mineden vazgeçeceğine.o kadar heyecanlıydı ki deniz dizinin başında mineye karşı!bir de bunun karşılığını alsaydı ne olurdu kimbilir!ayrıca bu gibi gruplarda genelde kıksançlık olur yani bence illa aşkla ilgili olması gerekmiyor.bu kadar yakın büyümüş kardeş gibi olan bir grup var ortada. aslı'nın yüzüne bakıldığında herkes anlıyordu da en yakın arkadaşı efe onları öpüşürken gördüğünd neden dumura uğradı ,deniz de bilmiyordu ayrıca.mektubu okuyunca şaşırdı çocuk. kıskançlık olabilirse efe niye kıskanmadı peki?oda dostu!aksine o daha destek oldu! bak sana deniz'in neden kıskandığı ile ilgili bir şiir gönderiyim.hatırlarsın bu şiiri,benim de ensevdiğim şiir!bu şiir o anki hislerini çok iyi açıklıyor. 6.HİS Bir fısıltı var içimde Sen de duyuyor musun? Sanki benden seni; kıskanmamı istiyor… Tanıyor muyum o sesi, Yoksa o ses ben miyim? Hiç yabancı değildim oysa bana Sen de hiç bu kadar olmadın Ne çoksun şimdi içimde Aşk mı bu, pişmanlık mı? Kaybediş mi, öfke mi ne? Bir sıkıntı var içimde Sen de görüyor musun? Sanki benden seni; yine geri istiyor… başka söze gerek yok!:img-in_lo captainsparrow 13-01-08, 19:17 deniz mineye kesinlikle ve kesinlikle aşık falan değildi.mineden nasıl söz ediyordu: çok güzel kız bacaklarını göremedim ama... çok havalı hep böyle şeyler.aşk bu mu ya!deniz ne zaman mineye benim için çok özelsin,seni deli gibi seviyorum,sen benim herşeyimsin,sensiz yaşayamam,sana karşı hissettiklerim çok özel,sen benim ilk aşkımsın dedi.hatta bir kez olsun SENİ SEVİYORUM bile demedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!insan aşık olduğu kişiye ne der?sadece çok güzelsin mi?????????????????????????????????????????????? burçinn 13-01-08, 19:18 burçincim;ama varsayımlar üzerine konuşamayız ki!biz ne izledik! deniz'in babasıyla konuşmasını hatırla!yani bak bu gerçekten olan birşey!deniz babasına ''mine öylesine birşeydi,aşık olmadım.aslı'ya olan çok başka çok özel''. bunu söylediyse olay bitmiştir.senaristimiz de düşünüyordur heralde neyin nasıl algılandığını ne göstermek istediğini! bide aslı'ya karşı güçlü duyguları olsa diyosun.ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyosun.çok yoğun duyguları vardı ama yanında olduğu için bunu fark edemedi.aslı uzaklaştığında anladı.ayrıca mine için aslı'ya kızdıysa .aslı için de mine'ye neler söyledi.bu doğal! ay yoruldum valla! he mine'nin peşinden koştu o kadar demişsin.sana soruyorum kaç bölüm koştu mine'nin peşinden?aklıma 15-20 bölüm koştu falan diye düşünüyorum böyle söylediğine göre.alazcım tamam ben de zaten az önce de söylediğim gibi senaryo öyle diyor o yüzden öyle kabul ediyoruz ama bana gerçekçi gelmiyor benim yorumum o şekilde olamıyor yapacak birşey yok:img-wink: bana göre ortada ekstra bir durum yoksa mesela aşırı kızgınlık,öfke,dışarıdan olumsuz etki ya da durağanlaşan bir ilişki bunun gibi şeyler bu dediğin çok güçlü duyguların hissedilmemesi imkansız.aslıyla ilişkileri bence bu tip duruma girmez.hep yanındaydı ama beyfendi başka kızlarla gezip tozmayı eğlenmeyi iyi biliyordu...dergide kendine kız bakmayı da biliyordu.bir aslıya bakmadı zaten.neyse birkaç bölüm koştu ama o birkaç bölümdeki heyecanı bile bana yetmiş demek ki.ama sonucu değiştirmiyor.yiğit bey aslı ve deniz çocukluk aşkı diyor ve dizi öyle bitecek.ben bunu kabul ediyorum zaten.off ne yazık ki... SEZİNN 13-01-08, 19:22 o laf doğrudur gerçekten de bu durum farklı aslı ve deniz sevgili değillerdi ki kaybedince anlasın onun değerini.hep yanındaydı ama o da onu hep kardeş olarak gördü.yani ben bunu anlamıyorum.aslı öyle görmemiş bak onun denize hep duyguları varmış zaten ama denizin yoktu sonradan oluştu.benim burda sevmediğim şey sonradan aşık olmuş gibi gösterilebilirdi ama gösterilmedi.sanki hep aşıkmış da ne olduğunu sonradan anlamış gibi oldu.o kadar aşıksa o kadar kuvvetliyse hisleri nasıl fark etmedi 17 yıldır ve nasıl mineden o kadar etkilendi?.ya da mine gibi bir kızdan etkileniyorsa demek ki biraz mine gibi kızlardan hoşlanıyor aslı gibiler ilgisini çekmiyor demektir.aslı hep yanındayken onu sevgili olarak göremediğine göre?ya neyse aslında artık bu saatten sonra bunu tartışmak anlamsız.bana gerçekçi gelmiyor gelmeyecek de.sonuç olarak dizide aslı denizin çocukluk aşkı olarak gösteriliyor.senaryo böyle diyor.benim dediğim bana inandırıcı gelmediği.yorum farkı yani. eski bölümlerde Efe sen küçükkende aslıyı öpmüştün agacın altında die bir sey söylemişti....bu güne dönelim deniz aslıyı öperken sen bnm cocukluk askım oldugunu nasıl unutursun...o agacın altında seni öpen ben degilmiydim..... ee ne demek oluo deniz askının farkında deilmiş bak neleri hatırladı cocukcagız...diosunya asıksa neden mineden etkilensin...bunu 100 bin kerede olsa gene tekrarlarım....onlar ztn urlada cocukluktan beri yan yanalarr (ona asık oldugunu nasıl anlamasını bekleyebiliriz ki hiç ayrı kalmamıs ??? ) oraya deişik biri gelince kim olsa etkilenir..efe bile etkilenmişti ya yapmayın allah askına..neyse gercekten yoruldum ben die diee..dedigin gibi bu zamandan sonra anlamsız olan oldu artık Mine-Deniz die bir şey yok (hiç olmamıstı ama nese) Aslı-Deniz var haticeye deil neticeye bakalım biz... alaz_alaz 13-01-08, 19:33 alazcım tamam ben de zaten az önce de söylediğim gibi senaryo öyle diyor o yüzden öyle kabul ediyoruz ama bana gerçekçi gelmiyor benim yorumum o şekilde olamıyor yapacak birşey yok:img-wink: bana göre ortada ekstra bir durum yoksa mesela aşırı kızgınlık,öfke,dışarıdan olumsuz etki ya da durağanlaşan bir ilişki bunun gibi şeyler bu dediğin çok güçlü duyguların hissedilmemesi imkansız.aslıyla ilişkileri bence bu tip duruma girmez.hep yanındaydı ama beyfendi başka kızlarla gezip tozmayı eğlenmeyi iyi biliyordu...dergide kendine kız bakmayı da biliyordu.bir aslıya bakmadı zaten.neyse birkaç bölüm koştu ama o birkaç bölümdeki heyecanı bile bana yetmiş demek ki.ama sonucu değiştirmiyor.yiğit bey aslı ve deniz çocukluk aşkı diyor ve dizi öyle bitecek.ben bunu kabul ediyorum zaten.off ne yazık ki... hani sen diyorsun ya.deniz aslı'ya sonradan aşık olsaydı o zaman inandırıcı olurdu diye.aksine bence tam tersi asıl o zaman inandırıcı gelmezdi bana!yani yıllardır yanındakini fark etmemiş birdenbire aşık olcak!bence mantıksız olurdu.ama çocukluktan beri aşşık olduğunu sonradan anlaması daha mantıklı ve inandırıcı.bak benim bu aşkı desteklemdeki sebep ne aslı'nın güzelliği ne de aslı'nın iyi bir karakteri canlandırması.bu aşk çok farklı ya!yani TVdeki dizilere baksana bir; hep mine-deniz tarzı aşklar var!işte kız ilkbaş çocuğu sevmiyor ama kız sonra iyi oluyor oda aşık oluyor çocuğa ne kadar bilindik!ama bu aşk çok özel ya!kim var çocukluk arkadaşına aşık olan!ne kadar güzel ya!herşeyi paylaşmışlar,herşeyi birlikte yaşamışlar!en önemlisi birlikte büyümüşler.ve inşallah olursa bir ömrüde beraber yürütecekler!çok güzel !gerçekten böyle bir aşk yaşamayı isterdim.:img-in_lo zeynep. 13-01-08, 20:11 katılıyorum çiğdemcim bende mine deniz olsa bu kadar bağlanamazdım.bu konuda seneryo cidden çok önemli.deniz mineden hoşlandı sadece sevmedi aslıyı seviyodu çocukluktan beri ama onu o şekilde düşünemediği için aşık olduğunun farkında değildi.neyseki çok geç kalmadan anladı.bu yüzden 6.his'sin önemi büyüktür bende. bu çocukluk aşkı için ibrahim abi ne demişti bakalım isterseniz: heygirl:bir kızla bir erkek kankaysa sonra sevgili olabilirler mi sizce? ibrahim kendirci:biz dizide aslıyla çocukluktan beri herşeyi beraber yapmışız.çocukluktan gelirse insan yaşayabiliyor.ONA KARŞI BAŞKA ŞEYLER BESLİYOSUN;DOKUNMAK,SARILMAK İSTİYORSUN.ama bilemem tabiki!anlaşabilir de insan,anlaşamayabilir de...sanırım göreceli :img-in_lo bölüm hakkında seneyo yürütemeyince bunlara sardık :img-wink: alaz_alaz 13-01-08, 20:20 katılıyorum çiğdemcim bende mine deniz olsa bu kadar bağlanamazdım.bu konuda seneryo cidden çok önemli.deniz mineden hoşlandı sadece sevmedi aslıyı seviyodu çocukluktan beri ama onu o şekilde düşünemediği için aşık olduğunun farkında değildi.neyseki çok geç kalmadan anladı.bu yüzden 6.his'sin önemi büyüktür bende. bu çocukluk aşkı için ibrahim abi ne demişti bakalım isterseniz: heygirl:bir kızla bir erkek kankaysa sonra sevgili olabilirler mi sizce? ibrahim kendirci:biz dizide aslıyla çocukluktan beri herşeyi beraber yapmışız.çocukluktan gelirse insan yaşayabiliyor.ONA KARŞI BAŞKA ŞEYLER BESLİYOSUN;DOKUNMAK,SARILMAK İSTİYORSUN.ama bilemem tabiki!anlaşabilir de insan,anlaşamayabilir de...sanırım göreceli :img-in_lo bölüm hakkında seneyo yürütemeyince bunlara sardık :img-wink: ay öyle mi demiş!yerim ben onu!sarılmak ,dokunmak istiyomuş ha! :img-in_lo:img-wink: zeynepçim sen baştan koysana şunu!bilsem bu sözleri sabahtan beri burda dil dökmezdim!ay ne güzel konuşmuş öyle! _-_peri_-_ 13-01-08, 20:35 meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu diziyi çok seviyorum...aslı ve deniz çiftlerinin fanıyım... benim yorumum bu bölüm ile ilgili biraz daha oolumsuz... çünkü fragmana bakılırsa bölümde üzgün anlar yaşanacak efenin gitmesi ile birlşitkte herkezin üzüldüğü belli özlliklede su ç.ok üzülmüş gibi görünüyor..zaten kimm olsa züülmez ki sonuçta efe su'nun sevgilisiydi.. inşallah bölümde çok üzücü olaylar yaşanmaz hafifce atlatırlar... not:arkadaşlar inşallah beni aranıza alırsınız... ismim damla SEZİNN 13-01-08, 20:37 meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu diziyi çok seviyorum...aslı ve deniz çiftlerinin fanıyım... benim yorumum bu bölüm ile ilgili biraz daha oolumsuz... çünkü fragmana bakılırsa bölümde üzgün anlar yaşanacak efenin gitmesi ile birlşitkte herkezin üzüldüğü belli özlliklede su ç.ok üzülmüş gibi görünüyor..zaten kimm olsa züülmez ki sonuçta efe su'nun sevgilisiydi.. inşallah bölümde çok üzücü olaylar yaşanmaz hafifce atlatırlar... not:arkadaşlar inşallah beni aranıza alırsınız... ismim damla Aramıza hosgeldin damlacım...bende sena :) Aslı-Denizci olmana ayrı bi sevindim..tekrar hosgeldin :) zeynep. 13-01-08, 20:49 hoşgeldin damlacım.çiğdemcim bu konuda söyledikleri sadece bunlar .ama röportajın devamını okumak istiorsan eğer söyle ibrahim kendirci başlığına ekleyevereyim cnm bnm. yani biz bişey demiyoruz aslı deniz konusunda ibrahim abinin yalancısıyız (= picuska 13-01-08, 21:09 Arkadaşlar bu forumda özeti bir alışkanlık olarak benim eklememden mutlu olduğunuzu yazmışsınız... Resmi sitemizden 24 saat sonra buraya eklemiş oluyorum... İyi eğlenceler... KAVAK YELLERİ 32. BÖLÜM ÖZETİ “elveda don kişot” Zordur arkadaş veda… Bir el sallanır iki yana… Görüşmek üzere diyenler, Aldanırlar çoğu defa… İki damla yaş olur, Kirpikler ıslanır, Bir daha göremem diye, Sarılırken ağlanır… Zordur arkadaş veda, İnsanoğlu bağlanır… Bir hoşçakal derken bile, Şu yürekler dağlanır… yiğit güralp Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “elveda don kişot” ile 17 Ocak Perşembe Saat 20:00’da Kanal D’de Efe’nin gidişiyle Aslı, Deniz, Mine ve Su artık baş başa kalmışlardır… Ancak Mine’nin bu grupla daha fazla takılmaya hiç niyeti yoktur ve Kerem’le ilişkilerini ilerletmek için çalışmalara çoktan başlamıştır… Mine’nin Kerem’le bu kadar yakından ilgilenmeye başlaması zaten Kerem’den hiç hoşlanmayan Deniz’i büsbütün deliye çevirmiştir… Keza Deniz; Mine’nin Kerem’e olan bu ani ilgisinin altında, Mine’nin kendi bağımsız hayatını kurmak yerine, Aslı’yla kendi hayatını derinden sarsacak şeyler peşinde oluşunun yattığını iddia etmektedir… Fakat Deniz’in bu düşüncesini her fırsatta ısrarla dile getirmesi Aslı’yla aralarını açmaktan başka bir işe yaramaz… Çünkü Aslı; Deniz’in Kerem’den kendisini yok yere kıskandığı yetmiyormuş gibi şimdi de eski sevgilisini Kerem’den kıskandığını düşünmektedir… Su ise adeta herkesin birbirine girmek için Efe’nin gitmesini beklediklerini düşünmekte ve hepsine isyan bayrağını çekerek Efe’nin yokluğuna dayanmaya çalışmaktadır… Bütün bunlar olurken konakta Kamil’in gelişiyle birlikte yaşanan karmaşa sürmekte Bilal ve Canan’ın evli ve çocuklu bir çifti oynamaya çalışmaları yürekleri her an ağızlara getirmektedir… Üstelik Murat kızının yanında yabancı bir adamın sürekli babası gibi dolanmasına tahammül edemezken, Bilal yaşadıkları ve yaptıklarıyla Canan’a ile Deva’ya ve Canan ile Deva’da Bilal’e her geçen gün daha da bağlanmaktadır… Kamil ise her şeyden habersiz kızının mürüvvetini göremediğine yanmakta diğer yandan da kendisine yeni bir başlangıç yapmak için büyük bir şevkle iş aramaktadır… Salih, Şükran ve Efe’nin gidişiyle kendileriyle baş başa kalan Metin ve Gönül’de ise konu Gönül’ün uzun süredir ara verdiği mesleğine artık geri dönüp dönmemesi gerektiğine gelmiştir… Gönül iş hayatına yeniden dönme yolunda karar aşamasındayken Aslı yeni işinde Filiz’i ve Can’ı daha da yakından tanımaya başladıkça işinin hiç de kolay olmayacağını daha iyi anlamaya başlar… Hepsi ve daha fazlası için 17 Ocak Perşembe gecesi 20:00’da Kanal D ekranları karşısında yerlerinizi almayı unutmayın… alaz_alaz 13-01-08, 21:16 yiğit abimize teşekkür ediyoruz.gerçi siteye eklenmişti özet ama yiğit abinin elinden bir başka oluyor!:img-yes: şiir yine harika olmuş.elinize sağlık ! SEZİNN 13-01-08, 21:19 Yiğit abi cok tskr ederiz..senin eklemen ayrı bi gzl oluo walla =))) saol... İLK AŞKIM_MERVE 13-01-08, 21:21 yigit abiye gerçekten çok tşkler.. özet ve şiir mükemmel..fragmanıda izledim..ohhh değmeyin keyfimee:):) perşembeyi iple çekiyorum walla...süper olcak bu bölüm... denizim döktürecek yinee!!..:happy0064 zeynep. 13-01-08, 21:29 cidden yiğit abinin elinden daha başka oluyor valla saol yiğit abi özet için (= tuğçecim:efe arabaya biniyo herkes ağlıyo iniyo sarılıyolar.bilal dışarda oturuyo.kamil yatmış düşünüyo canan ve bebek uyuyo bilal yatakta oturuyo.murat içki içiyo.hafize kamil sokakta yürüyolar.ayşe teyze mine arası soğuk rüzgarlar...deniz bakıyo aslı çekip gidiyo efe urla yollarında yürüyo.. efe annesigille gitmiycekmiydi yaaa???? sapsız 13-01-08, 21:44 evet ya efe annesı ile birlikte gitcekti.bide gecen hafta dershanye yazılmıyomuydu istanbulda.iş yerınden para vermişler hatta.sağol jnm anlattığın için evt efe anneleriyle bir gidicekti .. fraqmanda göstermiyor ama bölüm resimlerinde oto. orda şükran ile salihi gösteriyor .. efe dershaneye gidicek doru .. iş yerinde ki adam para verdi .. ama efe urlada dershaneye gidicek ist. değil .. >>miray<< 13-01-08, 22:33 gittim geldim halen bir mine-deniz-asli üclüsü tartisiliyor, onlarda tartisilmasa bu forum cokmu sessiz olucak ne diyede düsündügüm oluyor ne yalan söyliyim :D acikcasi birazda tadi bu sekilde anliyoruz sanirim....birbirimize bazi yorumlarda kizsakta sinirlensekte belkide darilsakta aslinda hepimiz birbirimizi cok seviyoruz....cünkü bu dizi bizim dizimiz....aslisiyla efesiyle deniziyle minesiyle gönülüyle metiniyle cananiyla lemaniylada hatta vs. vs. ve tabiki devasiylada :) her oyuncuda ve her karakterde ayri bir tad aliyoruz....yeri geldiginde sevmedigimiz bir karakteri sevdigimiz anlar bile oluyor...sevdigimiz bir karakterin sevmedigimiz birsey yaptigindada kizabiliyoruz....ama isin özünde bence dizimize karsi sevgimiz yatiyor.... o yüzden ben herzaman tekrarliyorum ve tekrarliyacagim....bu dizi bütün karakterleriyle güzel...cünkü hepsinin gidisatindan dogan baska olaylar var..... neyse sanirim cok karisik konustum, hepimiz birbirimizin degerini bilelim ;) begummm 13-01-08, 22:45 Yiğit abi gelmiş özeti eklemiş...:happy0064 Fragmandan pek farklı şaşırtıcı birşey yok özette bence. Tahmin ettiğimiz gibi Mine Kerem hocaya yaklaşıyor, Deniz ve Aslı' nın arası açılıyor falan filan... Perşembe gelse biran önce de herşeyi yüm ayrıntılarıyla görsek. :::Tugce::: 13-01-08, 22:45 ana sayfada ege aydanın röportajını okudum koptum başlığa bitkı dizisinde görürsenız demek kı çapkınım demiş:img-hyste eheuheuheuheuheu begummm 13-01-08, 23:06 ya millet bu siirleri nerden buluyolar ya. cook güzell Canım o şiirleri senaristimiz Yiğit abi kendisi yazıyor bildiğim kadarıyla. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Süper şiir yanlız eline,yüreğine sağlık Yiğit abinin. ba$i_belalim 14-01-08, 00:44 kerem hoca hiçbir şekilde mineyle plan kurmaz ama aslıya da aşık.kötülük yapmak için olmasa bile aşk insana herşeyi yaptırabilir katılıyorum böyle söyleyen arkadaşlara:img-yes:o yüzden yapmaz desem de hiç belli olmaz deniz zamanında aslıyı da hiç takmıyordu mine için ona bağırıp çağırıyordu ben de o günleri yok sayamıyorum.öyle delice bir aşk falan da görmüyorum.denizin mineye duyduğu aşk çok daha heyecanlıydı.böyle kardeş havası yoktu onlarda gerçek sevgili görüntüsü vardı.keşke mine o hataları yapmasaydı.aslı yatsın kalksın mineye dua etsin bence ona kızcağına.yoksa denizi hayatta elde edemezdi.mine denizi resmen aslıya hediye etti.yoksa aslı denizin umrunda değildi.ama size katıldığım bir nokta var bu dizinin sonunda aslı-deniz olacak. mine bence çok güzel bir kız bana göre dizidekilerin en güzeli.o konuda hiçbir sıkıntı çekmez de kerem hoca aslıya en başta aslının karakteri için aşık oldu.mineye aşık olması çok zor.keşke mine-kerem olsa:img-yes: miray tamam klasik olur haklısınız ama mine durduk yerde aa kerem ne iyi biri demedi.denizle aslının arasını bozan kişi olduğu için ona yaklaşıyor.yani o yüzden bence amacı bu.en azından ilk başta amacı bu olacak sonradan değişirse bilemem:img-polic hahaha süpersin yaa :img-hyste: kardes havasi!! :img-hyste:img-hyste bunu okuyunca cok güldüm ya :img-hyste herzamanki gibi cok dogru yazmissin :img-yes: özeti coook begendim! "Fakat Deniz’in bu düşüncesini her fırsatta ısrarla dile getirmesi Aslı’yla aralarını açmaktan başka bir işe yaramaz… Çünkü Aslı; Deniz’in Kerem’den kendisini yok yere kıskandığı yetmiyormuş gibi şimdi de eski sevgilisini Kerem’den kıskandığını düşünmektedir…" allahim dogrumu okudum :img-in_lo:img-in_lo bazi arkadaslar, deniz onu kiskanmiyor falan demis, katilmiyorum bence özette tam öyle yaziyor!... tamam belki öyle olmayabilir ve bölümde öyle olmicak, ama özet öyle diyor... deniz onu keremden kiskandigini düsünüyor. DÜSÜNÜYOR yani bu demek oluyorki... denizin kafasi karisabilir?? evet deniz keremi sevmedigi icin öyle yapiyordur ama alpi'de hic sevmiyordu... yigit abi sesimizi duydu diye ümit ediyorum haha xD belki (ve umarim öyledir!) asli icin birseyler hissetmeye basladigi gibi mineyle'de öyle olur. yani mesela mine keremle arkadas/sevgili oldu... (deniz alpi'de sevmedi ve asliyi ondan kiskaniyordu, vs vs)... minenin kiymetini anladi (asli'nin kiymetini anladigi gibi) ve ona yine birseyler hissetmeye basliyabilir... off insallah öyle olur ya... gerci öyle olucagini hic sanmam ama kardes havasi (hala gülüyorum ya) sIktI artik...tipki siz aslidenizciler asli ve deniz hic ayrilmasin diyorsaniz bizde deniz & mine olsun diyoruz... Mine & Deniz = ENDGAME!:img-in_lo:img-in_lo casper88 14-01-08, 11:22 merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve tam bir kavak yelleri hastasıyım.aslı denizi çok seviyorum hep birlikte olsunlar ama mineyi de severim çok renkli komik bir karakter:)nasılsa aslı ve denizi asla ayıramaz kendi kendine uğraşıp duruyor:)fakat gerçekten mine kötü olaylar yaşamış bir insan.böyle olması bir yerde çok tuhaf gelmiyor.artık hatalarını anlasın ve iyi biri olsun yoksa daha çoookk üzülür böyle entrikalar peşindeyken:img-yes: aslış 14-01-08, 11:38 iyide deniz mineyi kıskansaydı eğer çok önceden cem'den falan kıskanmazmıydı üstelik cem minenin sevgilisiydi samimi olduğu anlar falanda vardı o yüzden şimdi denizin mineyi kıskanacağını hiç zannetmem zaten özettede değinilmiş onun endişesi aslıyla olan ilişkisine zarar verilmesine engel olmak... 2. fragmanda çıkmadı galiba çok merak ediyorum ya biranönce çıksa keşke :D ayrıca casper88,_-_peri_-_ aramıza hoşgeldiniz aslı&denizci olmanız ayrı bir mutluluk benim için :) casper88 14-01-08, 11:46 iyide deniz mineyi kıskansaydı eğer çok önceden cem'den falan kıskanmazmıydı üstelik cem minenin sevgilisiydi samimi olduğu anlar falanda vardı o yüzden şimdi denizin mineyi kıskanacağını hiç zannetmem onun endişesi aslıyla olan ilişkisine zarar verilmesine engel olmak... 2. fragmanda çıkmadı galiba çok merak ediyorum ya biranönce çıksa keşke :D ayrıca casper88,_-_peri_-_ aramıza hoşgeldiniz aslı&denizci olmanız ayrı bir mutluluk benim için :) hoşbulduk:img-yes:bence de deniz mineyi o anlamda kıskanmıyordur.aslıyla araları bozulacak diye korkuyor.fakat cem olayı biraz daha farklı.deniz minenin cemi takmadığıı ve onu kıskandırma amaçlı olduğunu biliyordu.yine de deniz aslıya aşıııkkk mine aşk anlaında umrunda değil.ama arkadaş olarak tabiki önemsiyor mineyi.ah aslı ya hala güvenmiyor denize:icon_whis ben daha göremedim fragmanı da.çokmerak ediyorum... casper88 14-01-08, 12:07 biraz geçmş sayfalara baktım da hey maşallah dedim:)bazı mineci arkadaşların yorumları bana fazla abartılı geldi.aslında anlıyorum onları ben de bazı dizilerde azınlıkta kalıyorum ve kendimce pek olmayan şeyleri bile kendime doğru çekmeye başlıyorum.çünkü öle olsun istiyorum.o yüzden anlıyorum ama dizideki gerçekleri değiştirmiyor.bu dizideki gerçek de deniz-aslı çocukluktan beri birbirlerine aşıklar ve 3.karakterler sadece arada sırada ara bozmaya yarar.yoksa aslı ve denizin sevgileri hiç bitmez:) zeynep. 14-01-08, 12:55 iyide deniz mineyi kıskansaydı eğer çok önceden cem'den falan kıskanmazmıydı üstelik cem minenin sevgilisiydi samimi olduğu anlar falanda vardı o yüzden şimdi denizin mineyi kıskanacağını hiç zannetmem zaten özettede değinilmiş onun endişesi aslıyla olan ilişkisine zarar verilmesine engel olmak... 2. fragmanda çıkmadı galiba çok merak ediyorum ya biranönce çıksa keşke :D ayrıca casper88,_-_peri_-_ aramıza hoşgeldiniz aslı&denizci olmanız ayrı bir mutluluk benim için :) evet benim içimi rahatlatanda bu deniz mineyle bu saatten sonra asla olmaz.aslıyla arasını bozmak için minenin bu planı yaptığını biliyo ve onuniçin tedirgin oluyo.sevdiği için kıskansaydı ilgilenmeyen keremden değil cemden kıskanırdı :img-wink: deren1970 14-01-08, 13:01 Herkese Merhabalar Haftanın ilk günü umarım tüm herkese iyi gelir:img-wink: Özeti ve fragmanı gördükten sonra birşeyler yazmak istedim müsadenizle:img-yes: İlk Aslı-Deniz olayına değinmek istiyorum. Daha öncede yazmıştım terazinin kefesi diye, umarım hatırlamışsınızdır:P Nasıl ilk önce Aslı'nın Deniz'i Mine ile konuşmayacaksın lafını bile söylettiği birkaç hafta izlemiştik, Aslı'nın Deniz'e sana inanıyorum, böyle kıskançlıklar yapmayıp, sana güvenmeliydim sözlerine ve en sonunda da Deniz'le Mine'nin tabiri caizse kapışmasıyla Deniz'in ilk ağızdan Mine'ye sen bana Aslı'nın hissettirdiklerini hisssettiremezsin laflarını duyuncaya kadar birkaç hafta geçmişti hatırlarsanız. Şimdi sıra geldi Deniz'in kıskançlıklarına; Aslı'da Deniz'e bana inanmıyorsun, güvenmiyorsun laflarını söyleyecek, aralarında gerilme olacaktır tabi bu durum eğer Kerem Hoca Aslı'ya duygularını ifade ederse ve Aslı'da Mine-Deniz gibi kapışma olmaz, çünkü karşısındaki hocası:img-yes: ama Deniz'e olan sevgisini ve ne olursa olsun asla Deniz'den ayrılmayacağını net şekilde söylerse bizimkiler arasındaki denge tutacaktır. Tabi bunların olmasını da birkaç hafta boyunca seyredeceğiz:img-yes: Mine'ye gelince bölümü izlemeden Kerem'e yaklaşma nedenini anlayamayacağız. Ama artık Mine'nin hayatında biri olmalı ki kafasında benim düşünceme göre oluşan Deniz takıntısından uzaklaşsın:img-yes: hatta bu kişi ona gerçek sevginin, aşkın ne olduğunu öğretsin. Bu aşk karşılıklı olusa hem Mine mutlu olacaktır hem de Deniz-Aslı çiftiyle ilişkisi çok daha başka boyuta taşınacaktır. Hem dizide Aslı-deniz bir çift, Efe-Su çiftide öyle. Sadece sevgilisi olmayan Mine kaldı, ee artık onunda bir sevgilisi olmalı di mi ama:P Ama bu sevgili Mine'ye gerçek aşkı yaşatacak bir karakter olmalı ki bu Kerem hoca mıdır bunu izleyip göreceğiz. Yazımın sonuna kadar çiftler hakkındaki paylaşımlarda bulunup, şimdi yazacağım şey saçma olacak ama umarım idare edersiniz:img-wink: Sizi bilmem ama dizimizden bir gün önce çok seyredilen dizide avukat olarak görüp, ertesi günde dizimizde Murat karakteri olarak Ege Aydan'ı seyretmekten hiç hoşlanmıyorum:icon_sorr Hemen ard arda geln günlerde kendisini görmek nasıl derler oynadığı karaktere olan inancım azalıyor. Bir izleyici yorumudur. Sevgilerbye _eylul_ 14-01-08, 13:37 Fragmanı izledim,özeti de okudum.Bölüm yine güzel görünüyo.E şiir de var.Daha ne olsun :) Yine bi ayrılık sahnesi izliycez anlaşılan.Ay ben ağlarım yaa:img-cray:Zaten İstanbul'a gelirken de efeyle vedalaştıklarında ağlamıştımm.Çok duyguluydu.Ya giden başka biri olsa bu kadar olmaz da Efe olunca başka oluyor.:img-yes: Bu deniz-aslı ve mine-kerem olaylarına gelince.Aslının yanlış anlaması çok normal bence.Yani o Keremin kendisine karşı ciddi şeyler hissettiğini bilmiyor.Bilmiyor ayrıca böyle birşey olacağına ihtimal bile vermiyor.E doğal olarak denizin endişelerini anlamıyor ve Mineyi kıskandığını düşünüyor.:img-yes:Mine-Deniz ci arkadaşlara tavsiyem fazla umutlanmayın.Çünkü Denizin Minenin kereme olan ilgisine olan tepkisi özette çok açık olarak verilmiş.Keni ilişkisine zarar gelmesinden korkuyor.Ama araları düzelicektir diye umuyorum.Yani inş.:img-yes: Şimdi sıra ikinci frgamnada.Biranönce çıksa da bizde bölüm hakkında farklı şeyler öğrensek.Zaten fragmanda özette anlatılandan başka bişey yok:):) diloş2 14-01-08, 15:55 Bazı arkadaşlar özetten deniz in mine yi kıskandığını çıkarmışlar.Arkadaşlar dikkatli okursanız deniz mine nin kerem e aslı yla aralarını bozmak için yaklaştığını düşünüp endişeleniyor aslı mine yi kıskandığını sanıyor ayrıca kıskanma gibi bir durum olsaydı cem i de kıskanırdı:good: selınnn 14-01-08, 16:05 belki arkadaşın yazdığı doğru olmayabilir ama senin de böyle dmen pek doğru olmamış selin.yine başlanacak karşılıklı tartışmalara.çekememenin nedeni minenin güzelliği demişsin ama bu biraz da karşı tarafa laf atmak olmuş.yüzünü görmediğin bir insan için yazmışsın bunu nerden biliyorsun belki o aslı enverden daha güzel?hem eminim ki bu başlıkta kimse mine çok güzel olduğundan veya aslı&deniz için tehdit oluşturduğundan anti-mineci değil.sonuçta kerem de çok büyük bir tehdit,alp de çok büyük bir tehditti.ama kimse anti-alpci veya anti-keremci değil.bu kadar çok anti-mineci olmasının sebebi minenin aslıya ve denize yaptığı kötülükler:img-yes:kötüler sevilmez dizilerde çoğunlukla.özellikle mine gibi yapmadığını bırakmamış kötüler... ayy hep aslı-mine kimse canandan,lemandan,murattan,kamilden,suyun kardeşinden veya aslının yeni işinden söz etmiyor.adını değiştirelim bari başlığın aslı-mine savaş cephesi koyalım diğer konular başka bir yerde tartışılsın.tabi ki aslı-mine de tartışılacak ama tartışılması gereken başka konular da var:img-yes: hyr yanlış anlaşılmasın ben onunla kıyasalamadım sakın öle bişy anlaşılmasn:img-yes:ben sadece minenin güzel olduğunu söledim yani güzel bi kız olduğu için denizle aslı arasında tehdit olabileceğini düşünebileceğinden dedim..aslıyla denizin arsında olmasa eminim çoğu kşi mineye böle lafla etmicek:img-yes: yanni sonuçta deniz aslıyı sevdiği için mine yüzünden aslıyı bırakcağını fln düşünmüorum:img-yes: yaa tam anlatmadm demek istediklerimi ama inş. anlamışındır:)(anlayın yaa:)) cyd_oth_cnsl 14-01-08, 16:12 slm arkadaşlar ya bu bölüm çok fena olucak.. mineyi görüce yüzüne tüküresim geliyo yha gıcık şey...aslı-denize dokunmasında ne yyaparsa yapsın...keremle süper ikili olurlar walla çıksınlar evlensinler işte efenin gitmesi çok kötü oldu yha ztn b,razda diziyi götüren efeydi şimndi nolcak bakalım 1-2 bölüme kalmaz döner diyorum ama yiğit abiye kalmış bişey.inş. döner bende gönül yeni işe başlıycak efede sanki istanbulda gidemiyo bi dershaneye urlada gitcek ya ya abartma ya ne diyosun haddini bil ya burda birsürü mineci var aslıcılar daha çok beni korurlar diyip arkanı saglama almaya calısma aslıcılar-mineciler birbiriyle tartısıo evet ama saygılı bi biçimde bnde aştım bi ara bu sınırları ama artık ky alilesi olarak birbirimizi saymalıyız mine karakterini anlamanı beklemiyorum zathen onun çektiklerini belkide çektirdiklerini anlayamazsın keremle ikili olurlar evlenirler ... yani kusura bakma ama bu denizisin bi mektupla aslıya aşık olmasından bile daha saçma !!!! ecemsi 14-01-08, 16:30 herkese merhabaaaa ohhhh beee forumum gibisi yok sınav haftam 2 haftadır giremiyorum kudurdum burda:D:D anket bile yapamadım yarın mutlaka yapıcam anketimizi:) efemiz gidiyor yav fragmanı izledim duygulandım birden o veda sahnesi bile yeter suya yıkamadım zaten.. efeninde hiç geri dönüşüyle ilgili birşey yazmamış efemiz orda napsın yaaa aşık olduğu kız istanbulda dostları orda zaten kaçacaktır eminim:) cyd_oth_cnsl 14-01-08, 16:45 anket bile yapamadım yarın mutlaka yapıcam anketimizi ececim sabırsızlıkla bekliorm anketini ya efe konusunda yiğit abiye soyle hak veriorum efenin tek suçu insanlara yardım etmek :) ve o kadar yardım ettiki ailesi daha fazla anlayış gosteremedi :(:( iyilikdemi suç ya napsın cocuk rahat duramıo ama yanlış anlaşılıo canımız orjinalimizi efede balıklarına gonderemeyis olamas ya efe orda napicak ayrıca kerem hocadan fragmanda hiç bahsedilmemıs tabi denis-aslı tartısıodu belki kerem hoca yuzundendir ayrıca bnce onu oraya asla mine cagırmadı aslının sınavını iptal ettirdiğini duyunca onla ilgili konusmay geldi bana gore of of 2.fragman cıkmadı ozetede simdi bakıcam cok merak ediorum bu bolumu geçen bolumden pek tat alamamıştım bu bolumu cook merak ediorum ozet umarım bu baslıkta vardır SEZİNN 14-01-08, 16:45 ya abartma ya ne diyosun haddini bil ya burda birsürü mineci var aslıcılar daha çok beni korurlar diyip arkanı saglama almaya calısma aslıcılar-mineciler birbiriyle tartısıo evet ama saygılı bi biçimde bnde aştım bi ara bu sınırları ama artık ky alilesi olarak birbirimizi saymalıyız mine karakterini anlamanı beklemiyorum zathen onun çektiklerini belkide çektirdiklerini anlayamazsın keremle ikili olurlar evlenirler ... yani kusura bakma ama bu denizisin bi mektupla aslıya aşık olmasından bile daha saçma !!!! haklısın cnm saymalıyız birbirimizi..ztn bu dizi sırf mine ve aslı üzerine kurulu bir dizi deil bizim bunları sık sık konusmamızda sacma...evt biz mineyi anlamayız cünkü bize göre anlancak bi tarafı yok...ben daha bir sürü sey derim mine hakkında ama gene tartısma cıkar o yüzden bu gerek yok bence....bu arada deniz aslıya mektupla asık olmadı eski bölümleri bi daha izle istersen..demeki neymiş sende denizin aslıya olan askını anlayamazmıssın...dedigin gibi saygı duyalım ve bu konu kapansınnn!!gercekten içimi baydı artık her girdigim de bu mesele..bu dizide baska karakterlerde var onu konusalım bence onların emeginede bu bencillik oluo.... alaz_alaz 14-01-08, 17:15 herkese iyi akşamlar! ben olmasamda demek ki aslı-mine çekişmesi oluyormuş!şöyle yorumları bir okudumda bazı hoş olmayan yorumlar yapılmış.sınırları korumak lazım! yanlız şu yoruma takıldım.birisi demiş mine güzel olduğu için tehlike oluşturuyor demiş.ben bir alaka kuramadım.mine niçin tehdit sürekli entrika peşinde olduğu için tehdit.her an birşeyler yapabilir.potansiyel tehlike hemde! neyse konuyu dallandırmıyayım.yeni bir fragman gören varmı? ececim gelmiş ,anket yarın demek! YoShYÖzGe 14-01-08, 17:29 Arkadaşlar Mine-Kerem aşkını isteyen var mı?? Ben çok istiyorum:happy0064 Aslı-Deniz yakışıyor!Ben Mine'yi Aslı'dan fazla seviyorum ama Aslı'yı da seviyorum ama Mine-Denizci değil Mine-Keremciyim!!:img-wink: cyd_oth_cnsl 14-01-08, 17:30 ya şimdi eski yorumlara ya of of şimdi yasakmı aaslı-mine çekişmesi gine rahat duramadım ya biri demişki deniz sadece mineye güzelsin demiş yüzüne seni seviyorum dememiş ya belki yüzüne soylemedi yada ben hatırlayamıorm ama şu meşhru aşkıma mektubuyla ilgili olan ilk sahnede 'senin sevdiğim kızla yani mineyle iyi anlaşmanı istiyorum' gibisinden bi soz solemişti deniz hatırlatıyım dedim arkadaşa ayrıcada yasak olmasın yada bi sosyal grup kuralım aslı-mine meselesi diye :) orda tattışalım burdada genel ky tartışalım isteyen olursa çok bn acarım sorun diil :) ecemsi 14-01-08, 17:45 anketimi sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarımı bende daha fazla bekletmiycem ve yarın yollıycam anketi yaarın maatematik sınavım olduğu için ona çalışmam gerekiyor hazırlayamıyorum bu akşam.. bu arada tv yazan sitede 2. fragmanı görmedim ama bana ö.m atarsanız çok sevinicem:) çiğdemcim merhaba canımm yaa nasıl özledim sizi kuzucumlada konuşamıyorum nezamandır:( valla hepinizin dediği gibi efe iyilik yapıcam derken urlaya postalandı canım yaaa herkesi o düşünüyor şöyle bir baktığımızda bu bölümde kendide dedi zaten ben gidersem yine darmadağın olucaksınız diye.. denizinde karakteri toparlayıcı değil onları hep efe toparlıyordu yav:( neyseki uzun sürmiycek bu ayrılık gibi bi his var içimde nedense:) alaz_alaz 14-01-08, 17:51 anketimi sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarımı bende daha fazla bekletmiycem ve yarın yollıycam anketi yaarın maatematik sınavım olduğu için ona çalışmam gerekiyor hazırlayamıyorum bu akşam.. bu arada tv yazan sitede 2. fragmanı görmedim ama bana ö.m atarsanız çok sevinicem:) çiğdemcim merhaba canımm yaa nasıl özledim sizi kuzucumlada konuşamıyorum nezamandır:( valla hepinizin dediği gibi efe iyilik yapıcam derken urlaya postalandı canım yaaa herkesi o düşünüyor şöyle bir baktığımızda bu bölümde kendide dedi zaten ben gidersem yine darmadağın olucaksınız diye.. denizinde karakteri toparlayıcı değil onları hep efe toparlıyordu yav:( neyseki uzun sürmiycek bu ayrılık gibi bi his var içimde nedense:) valla özledik seni be ecem!allahtan benim finaller bitti çok rahatım valla!aslında 2 tane varda onları saymıyorum!:img-wink: inşallah bitrirsinde sende rahatlarsın! efecim gerçektende herkese iyilik yapıyor sonucunada o katlanıyor! ama yinede şu yönden bakarsak olaya!aralarında en az problemi olan o!en azından onu seven ve iyi niyetli bir ailesi var!sorunlu bir aile değil yani! ben onalrın bir araya geleceğine inanıyorum.yine süylüyorum efe'siz olmaz! bu arada bizimkilerin imza gününü gösterdiler demin.ya pelin çok güzel ya!bi kere daha hayran kaldım mavişime!:img-yes::img-icecr captainsparrow 14-01-08, 17:55 ya şimdi eski yorumlara ya of of şimdi yasakmı aaslı-mine çekişmesi gine rahat duramadım ya biri demişki deniz sadece mineye güzelsin demiş yüzüne seni seviyorum dememiş ya belki yüzüne soylemedi yada ben hatırlayamıorm ama şu meşhru aşkıma mektubuyla ilgili olan ilk sahnede 'senin sevdiğim kızla yani mineyle iyi anlaşmanı istiyorum' gibisinden bi soz solemişti deniz hatırlatıyım dedim arkadaşa ayrıcada yasak olmasın yada bi sosyal grup kuralım aslı-mine meselesi diye :) orda tattışalım burdada genel ky tartışalım isteyen olursa çok bn acarım sorun diil :) o lafi ben dedim cnm:img-yes:yiğit abi her zaman dikkat etti bence deniz-mineyi gerçek bir aşk gibi yansıtmamaya.bu yüzden denizin hiçbir repliğine mineye karşı seni seviyorum türünden birşey yazmadı.o sahneyi çok iyi hatırlıyorum.deniz bu lafı söylerken yüzünde pek de bir aşk ifadesi olmadan gelişigüzel söylemişti.malum siteden tekrar izleyebilirsiniz.oysa aslıya öyle mi söylüyor:img-in_loben ikisini kıyasladım sadece:img-yes: herkesin kabul etmesi gereken birşey var.yiğit abi hiçbir zaman deniz-mine arasındaki ilişkiyi aşk gibi göstermeye çalışmadı.hatta oluşan yanlış anlaşılmaları gidermek için deniz karakterinin ağzından pek çok söz söyledi bize.(bknz.yaşadıklarımız ne olursa olsun sen hep benim ilk aşkımdın ve bu sonsuza kadar böyle kalacak,mine öylesine birşeydi hiçbir zaman aslı kadar güçlü aslı kadar özel olmadı,sen hiçbir zaman bana aslının hissettirdiklerini hissettiremezsin vs vs...)yiğit abi eline mikrofon alıp bir meydana çıkıp ben ky senarstiyim gerçek aşkı aslı&deniz olarak yazdım mine-deniz gerçek aşk değildi,etkilenmeydi diye bağıramaz.ancak karakterleri konuşturur.ben de buna dayanarak gerçek aşk aslı&deniz diyorum.aslıyı daha çok sevdiğimden ya da onu daha güzel bulduğumdan değil... captainsparrow 14-01-08, 18:16 2.fragmanı izledim mine boş durmamış fazla yoruma gerek yok ben başlayınca susamıyorum! deniz aslıya mine keremi kerem de mineyi kullanıyor dediğine göre kerem bey de katılmış minenin planına eh hayırlı uğurlu olsun ben de keremi aklı başında sanrdım. aslı da denize mineyi savunuyor ah aslı çok iyi niyetli,çok safsın.inşallah üzülen sen değil,mine olur. serseri_mayın90 14-01-08, 18:18 selam millet. yeni başlığımız hayırlı olsun önce:)kavgasız tartışmasız bir başlık olmasını diliyorum. biraz tartışma olmuş gibi sezdim önceki sayfalara bakınca ama değildir umarım bana öyle gelmiştir:) sezincim yollamış 2. fragmanı saolsun :) başı 1.yle aynı.kamilin konuşmaları var sonra işte eğer bebek babasız olsaydı cananı ölmüş bilirdim gibi bişiler diyo.sonra aslı denize kızıo. mine-kerem olayından dolayı...çok tatlılar yaa saçma sapan kızışmaları bile güzel:D ayrıca ececim gözlerim yollarda kaldı sonunda uğramışsın kuzucum. özledim seni ya.sınavların varmış anlıyorum seni ama bu kadar ara verme:img-wink: alaz_alaz 14-01-08, 18:57 2.fragmanı izledim.bu sefer deniz mine'nin ne planlar peşinde olduğunu görüyor.bizim aslı saf ya!eh be aslı şu deniz'e bu sefer inanman lazım!yoksa iş kötüye gidecek.kerem hoca'nın mine'yi zannetmiyorum kullanacağını!ama aslı aşkı iicene debreşirse olmaz demiyorum.bakalım görücez! bu arada aslı-mine meselesi sosyal grubu açılması taraftarı değilim.çünkü forumda bile bazen tutamıyoruz kendimizi.orda herkes ağzına geleni söyler!ortamı germeye hiç gerek yok.burada aşırıya kaçmadan yorumlarımızı yapalım bitsin.:img-yes: aslış 14-01-08, 19:02 ya cidden aslı bu konularda çok saf anca kerem hoca ben sana aşığım diye bas bas bağırınca kendine gelecek gibi :img-pilotdeniz gerçeği görüyor minenin bir planı olduğunu düşünüyor ama o hala denize hastasın sen diyor, ilk defa aslı'nın tarafında değilim, bu konuda deniz haklı ve bu olay iyice iplerin gerilmesine neden olcak :( bu arada ben çok yakın bir zamanda kerem'in aslıya aşkını itirafını izleyeceğiz diye düşünüyorum,aslının artık anlaması lazım kerem hocada sonsuza dek içindekileri saklayamayacağına göre kimbilir belki buna mine vesile olur kerem hocayı cesaretlendirir falan arkadaşlar ya artık :icon_whis... serseri_mayın90 14-01-08, 19:08 2.fragmanı izledim.bu sefer deniz mine'nin ne planlar peşinde olduğunu görüyor.bizim aslı saf ya!eh be aslı şu deniz'e bu sefer inanman lazım!yoksa iş kötüye gidecek.kerem hoca'nın mine'yi zannetmiyorum kullanacağını!ama aslı aşkı iicene debreşirse olmaz demiyorum.bakalım görücez! bu arada aslı-mine meselesi sosyal grubu açılması taraftarı değilim.çünkü forumda bile bazen tutamıyoruz kendimizi.orda herkes ağzına geleni söyler!ortamı germeye hiç gerek yok.burada aşırıya kaçmadan yorumlarımızı yapalım bitsin.:img-yes: hehe artık işin içinden çıkılmaz orda. kimsede durduramaz herkes aklına geleni söyler. tabi eğer içinizi dökmek istiyorsanız o ayrı. çünkü bu başlıkta dizinin başından beri olan aslı-mine tartışmalarından artık sıkıldım..herkes görüşünü yazar tabiki ama eğer diğerleri o görüşe saygı duymazsa tartışma çıkıveriyor ortam geriliyor. aslı iyi düşünüyor heralde yada denizin kerem hocayı kıskandığından dolayı böyle yaptığını. efesiz o dörtlü kopcak gibi gözüküyor.efe hemen dönse keşke. ben söliyim eğer urlaya gitti diye efe gösterilmezse reytingler düşer:img-pilot alaz_alaz 14-01-08, 19:16 hehe artık işin içinden çıkılmaz orda. kimsede durduramaz herkes aklına geleni söyler. tabi eğer içinizi dökmek istiyorsanız o ayrı. çünkü bu başlıkta dizinin başından beri olan aslı-mine tartışmalarından artık sıkıldım..herkes görüşünü yazar tabiki ama eğer diğerleri o görüşe saygı duymazsa tartışma çıkıveriyor ortam geriliyor. aslı iyi düşünüyor heralde yada denizin kerem hocayı kıskandığından dolayı böyle yaptığını. efesiz o dörtlü kopcak gibi gözüküyor.efe hemen dönse keşke. ben söliyim eğer urlaya gitti diye efe gösterilmezse reytingler düşer:img-pilot haklısın tatlımda mine-aslı tartışmaları olmasa kimse birşey yazmıyor.mine-aslı konusu bir açılıyor.sayfalar 3'er 5'er ilerliyor. tabi ama bu tartışmanın dışında kalanlar sıkılıyordur,doğru söylüyosun. ama işte aslı-mine olayı bu forum için REYTİNG :img-wink: .bu işin şakası tabi de ya insan cevap yazma gereği duyuyor.bazen öyle şeyler yazılıyo ki! eeee şimdi böyle bir şey açılırsa burda hiç olmazsa kendimizi biraz tutuyoruz.orda hiç kimse tutmaz kendini ağzına geleni söyler! picuska 14-01-08, 19:19 Arkadaşlar 2. fragmanın linki varsa bana ö.m atarsa sevinirim... çalışıyorum merak ettim moral olsun:) >>miray<< 14-01-08, 19:45 hosgeldin yigit abi, özel msgi yolladim gerci ben yolliyana kadar yolliyan cikmistir kesin :D iyi calismalar dilerim, yigit abi mine icinde biraz güzel seyler yaz arada etkilemeye calismak gibi olmasin :img-blush ama son bölümlerde hep daha fazla kötü taraflarini gördük, yine biraz iyi yanlarini görsek diyorum :icon_whis serseri_mayın90 14-01-08, 19:52 hosgeldin yigit abi, özel msgi yolladim gerci ben yolliyana kadar yolliyan cikmistir kesin :D iyi calismalar dilerim, yigit abi mine icinde biraz güzel seyler yaz arada etkilemeye calismak gibi olmasin :img-blush ama son bölümlerde hep daha fazla kötü taraflarini gördük, yine biraz iyi yanlarini görsek diyorum :icon_whis ben yollamıştım fragmanı.yiğit abide bişiye dikkat etmiş. fragmanlarda şiirin ilk iki dizesi yok. ''elveda don kişot'' Zordur arkadaş veda… Bir el sallanır iki yana… Görüşmek üzere diyenler, Aldanırlar çoğu defa… İki damla yaş olur, Kirpikler ıslanır, Bir daha göremem diye, Sarılırken ağlanır… Zordur arkadaş veda, İnsanoğlu bağlanır… Bir hoşçakal derken bile, Şu yürekler dağlanır… fragmanlarda görüşmek üzere diyenlerden başlıo:) ayrıca ben şiiri çok beğendim.o veda sahnesini tam anlatıyor.. captainsparrow 14-01-08, 20:11 aslının saflık yaptığı konusunda herkes birçok kişi aynı şekilde düşünüyor galiba.bence de çok saf.mine gibi şeytanlığa kötülüğe çalışmıyor kafası ne yapsın?keremin böyle bir niyeti olduğunu nerden düşünsün?siz hiç bir hocanızın sizden hoşlanabileceğinden şüphelendiniz mi?aslı hayatı urladaki gibi,diğer insanları da kendisi gibi sanıyor.istanbulun urladan çok farklı olduğunu ve insanların neler yapabileceğini öğrenmeye başladı.ama hala çok toy.zamanla olgunlaşıp büyüyecek:img-yes: fragmanda kamilin canan için söylediği laflar canımı çok sıktı.canan ve bilalin evlenmekten başka çaresi yok artık.eh bu benim için iyi bir haber:img-wink:minenin yine bir işler karıştırdığını anlamış sanırım ayşe teyze.bu fragmanla anladım ki ayşe teyze mine gib bir toruna sahip olmaktan utanç duyuyor.haklı mı değil mi hiç girmeyeceğim.yorumsuz:img-cool2 İLK AŞKIM_MERVE 14-01-08, 20:28 aslının saflık yaptığı konusunda herkes birçok kişi aynı şekilde düşünüyor galiba.bence de çok saf.mine gibi şeytanlığa kötülüğe çalışmıyor kafası ne yapsın?keremin böyle bir niyeti olduğunu nerden düşünsün?siz hiç bir hocanızın sizden hoşlanabileceğinden şüphelendiniz mi?aslı hayatı urladaki gibi,diğer insanları da kendisi gibi sanıyor.istanbulun urladan çok farklı olduğunu ve insanların neler yapabileceğini öğrenmeye başladı.ama hala çok toy.zamanla olgunlaşıp büyüyecek:img-yes: fragmanda kamilin canan için söylediği laflar canımı çok sıktı.canan ve bilalin evlenmekten başka çaresi yok artık.eh bu benim için iyi bir haber:img-wink:minenin yine bir işler karıştırdığını anlamış sanırım ayşe teyze.bu fragmanla anladım ki ayşe teyze mine gib bir toruna sahip olmaktan utanç duyuyor.haklı mı değil mi hiç girmeyeceğim.yorumsuz:img-cool2 EWT CNM SÖYLEDİKLERİNE HARFİ HARFİNE KATILIYORUM.. ama varya eger aslı ve deniz mine yüzünden ayrılırlarsa mine denizi iyice kaybeder...büyük bir hata yapıo ama farkında deil..hoş ztn ben mine-deniz istemiom ama..:img-yes: yane SÜREKLİ MİNENİN ÜZÜLMESİNİDE İSTEMİYOM.. YANE BAZEN aslınında hataları olmuyo deil... bence...:img-yes: sezinti 14-01-08, 20:44 Sevgili arkadaşlar, Mesajlarınızı bölüme eklerken, kelime ve cümlelerinizi özenli seçerek ekleyiniz. Mesajlarında uslubuna özen göstermeyenler uzaklaştırma cezası alacaklardır. Lütfen, özenli olunuz . _-ÇILGIN-_ 14-01-08, 20:59 arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım inş beni aranıza alırsınız aslı ve deniz fanıyım onları çok seviyorum inşallah evlenebilirler mutlu olurlar her zaman bu bölüm fragmanında biraz kavga ediyorlar ama minik kavgalar inş hemen barışırlar iyi akşamlar iyi sohbetler deren1970 14-01-08, 21:18 Merhaba Çocuklar demek 2. fragman çıkmış. Rica etsem bana da gönderebilir misiniz. Bir seyredeyim de fragmana göre birşeyler yazabileyim di mi ama:P Şimdiden teşekkürler zeynep. 14-01-08, 22:26 çılgın aramıza hoşgeldin yorumlarımıza dikkat edelim.uyarı alınmış )= kamil gerçeği öğrendiği zaman asıl kıyamet o zaman kopacak...çabuk ev bulsalar iyi olacak osman amca çıldırdı...mine-ayşe teyze arsı bozuk olduğuna göre ayşe teyze mine'nin kerem'i aslı deniz arasını açmak için kullandığını anladı herhalde...bide aslı anlasa... deren1970 14-01-08, 22:30 Tekrardan iyi Geceler Ne demeli iyiki sizler gibi kardeşlerim var, bir fragman istedim ilk önce koktum baktım zaman geçiyor gelen, giden birşey yok. Dedim ki yok canım illaki yollarlar içini ferah tut, sonra mı sağolunuz hepiniz şu ana kadr 3-4 kişiden fragman gelmiştir posta kutuma:P herbirinize tekrardan çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:img-wink: 2. fragman nasıl derler, sözlü fragmanımız:img-yes: Osman Amca yine yapıyor yapacağını, ama en kötü şeyle hırsızlıkla suçlayacak karşısındakini ki görmeden suçlamak, hani derler ya adın çıkacağına, canın çıksın:icon_sorr bu suçlamadan sonra sanırım kamil Bey ailesini alıp o evden gider, gider diyorum ama elde avuçta olmadan nereye taşınırlar, nasıl taşınırlar işte o muamma:icon_sorr Neyse bu gecelik affola, yarın yorumlara tekrardan devam:img-polic tekrar teşekkür ederim, Sevgiler begummm 14-01-08, 22:35 2. fragmanı da izledim şimdi. Kâmil' in dedikleri benim de canımı sıktı. :( Deniz ve Aslı' nın arası da açılıyor... Off çok olumsuzluklar dolu bir bölüm gülemicekmiyiz biz bu hafta. alaz_alaz 14-01-08, 22:37 aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi! bu aslı-deniz'in derdi hiç bitmeyecek heralde!ama herşey gitgide heyecan kazanıyor! şöyle aslı ve deniz kaçsınlar, herkesten uzaklaşsınlar,bütün dertlerden sıkıntılardan uzak bir gün geçirseler!ama sadece ikisi olsa!ne güzel olurdu! ama yok olmaz!dert bitmez.daha kamil onları bilmiyor.ablasının durumunu bilmese belki kabullenir ama öğrenirse ablasını, hiç zannetmiyorum görüştürmez.fragmandaki konuşmasına bakılırsa! nedense efe olayında bir paniğe kapılmıyorum ben!çünkü efe'nin tamamen urla'ya dönme ihtimalini düşünemiyorum.yani içimden geçen bu değil. efe hani urla'dan ist.'a gidrken demişti ya;sanki anne babanızım sizi okula gönderiyorum diye aslı-deniz'e.hakikaten onların annesi-babası gibi.başları her sıkıştığında onda alıyolar soluğu.canım benim ya!işte gerçek dost!karşılıksız çıkarsız yardım ediyor! kaan_ezgi 14-01-08, 22:47 arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım inş beni aranıza alırsınız aslı ve deniz fanıyım onları çok seviyorum inşallah evlenebilirler mutlu olurlar her zaman bu bölüm fragmanında biraz kavga ediyorlar ama minik kavgalar inş hemen barışırlar iyi akşamlar iyi sohbetler hoşgeldin aramıza tabi alcaz:D yaaa ben hala izleyemedim 2.fragmanı biri atabilir mi lütfenn?uyuyamıcam yoksa sarışınım 15-01-08, 06:57 Slmm herkese arkadaşlar... Ya şu öss yokmu adamı deli ediyo ne zmandır giremiyorum şu foruma yha :( Neler kaçırdım gene kim bilir nese birz önce hem fragmanı izledim hemde özeti okudum ama bu bölümde görünen o kadar fazla bişiler olmuyo ama gene Deniz Bey ne yapmaya çalıştığını bilmiyo bence saçma sapan düşünceler peşinde gene Aslıyla araları bozulcak üff yhaa :icon_sorr Bakalım Perşembe günü gelsin izleyelim de görelim neler olucak fatmaaa- 15-01-08, 10:19 eletrikleri kesin :D evet hepimizin ortak yönü kavak yelleri....ve sanirim aslici olalim mineci olalim vs. vs. ci olalim...hepimizin tercihi dizi senaryosunun klasiklesmemesi.... zaten o kadar yazilabilicek seyler varkene bu sekilde klasik birsey olmasi cok hayal kirikligina ugratir beni ne yalan söyliyim....ama yigit abi öyle bi sekilde yazmaz ya cimdikleyin beni :D ben mine konusunda hala teredütlüyüm acikcasi, düsüncesinde ittifak kurmak mi var, yoksa denize ben senden iyi arkadas bulurum al bak gör cabasimi var (ne de olsa adam professör ve iyide bir insan, arkadasliginin kötü olucagini düsünmek tuaf olur sanki) tam olarak cözmüs degilim, izleyip görücegiz efe nin gidisi uzun bir gidis olmiyacak....ama geri döndügündede efe hicbirseyin eskisi gibi olmadigini görücek bir kez daha.... evet katılıyorum bencede uzun bi ayrılık olmayacak ikinci fragmanı izledimde beykide Bilal iyi yaptı Canan'ı sahiplenmekle :S Aslı'nın Denize söyledikleri Deniz'in davranışları :img-cool2 szanırım konakta bi hırsızlık olayı olacak Kamilden şüpheleniyor OSman amca :S ikinci fragman http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2881 zeynep. 15-01-08, 11:04 osman amca bence şüphelenmiyo direk iftira atıyor kamil'e. ben efesiz en fazla 10dk düşüneblirim (= yaaa ayrılık çok acıklı olcak )= CicimBenim 15-01-08, 12:53 Asli cok saf bir kiz ya... Deniz'in ne demek istediklerini hic anlamiyor ama gun gelecek, cok gec olacak. Deniz akilli oglan, hemen anladi Mine ve Kerem'in niyetini... bide Asli anlasa. Bu gidise, Asli sayesinde bu iliski bitecek.... meydani Mine icin acik birakacak. Deniz'i deli etmek icin Kerem bey'le yakinlasirsa yuh derim artik. Su Mine ne kotu niyetli biri ya. Asli onu zor durumlardan kurtarmak icin, arkadasi olmak icin kendini tehlikeye atiyor ve gene ayni Mine! Yazik vallah! deren1970 15-01-08, 14:02 herkese Merhabalar Vallahi arkadaşlar siz hala Mine-Deniz, Aslı-Deniz çiftleri kıyaslaya durun, tartışın Aslı-Mine çoktan kanka olma yoluna girmişler baksanıza:img-hyste Aslı kız ne diyor Deniz'e Mine'nin dediği gibi hastasın sen Deniz:P vallahi aslı'cığım belki görmek istemiyorsun gerçekleri ama gerçek elbet ortaya çıkınca bakalım aynı cümleyi kullanabilecek misin:img-wink: Yahu bu arada ben dün akşam bir çiftimizin aşkını daha merak ettim, nasıl aşık olmuşlarda evlenmişler diye düşündüm. Hangi çiftimiz mi, sizi hiç uğraştırmayacağım tabiki Osman Amcam ve Ayşe Teyzem tabi ki:P Osman amcamı anlatmaya kelimeler yetmiyor, karakterini çözmeye çalışsak bize ne gün yeter, ne aylar:img-yes: peki böyle aksi, nemrut, sevdiği bile belli olmayan (hoş ayşe Teyzem damdan kendini atacağı zaman cümle aleme sevgisini duyurmuştu ya neyse:P) bir adam acaba gençliğinde de böylemiydi, yok değilse ne oldu da bu kadar değişmiş eğer insan yaşlılığında böyle oluyorsa biz hiç yaşlanmasak mı ne:img-wink: Sevgiler zeynep. 15-01-08, 15:01 Fatoş ablacım valla Aslı gerçekleri biran önce görse iyi olucak.yoksa Denizle ipler baya gerilcek :img-yes: belki ilerki bölümlerde Ayşe teyze Osman amcayla nasıl evlendiklerini falan anlatır.ama bir insan 7sinde neyse 70indede odur sözüne dayanarak Osman amcanın eskidende huysuz olduğunu düşünüyorum.ayyy bide kamile iftira atıcak.yatacak yerin yok osman bey senin :img-pilot bu arada efeye serdar ortaçtan nolur gitme şarkısını armağan ediyorum:P ßengusu 15-01-08, 16:01 Bu haftaki bölümü çok merak ediyorum. Efe' nin Urla' ya dönüşüyle büyük bir boşluğa düşücez sanırım. Aslı ve Deniz' in arası da bozuluyor :( cyd_oth_cnsl 15-01-08, 16:10 ay 2.bolum fragmanını izledim kamile iftira atıyo her ne kadar aslıyı sevmesemde cok uzuldum ya yazık bide kamilin cananla ilgili sozleri :( ya ogrenirse gerçekgi birde murat oldugunu ogrenirse ...:( aslı cidden biraz fazla saf yani bazı arkadaşlar haklı mine gibi kotu şeyler yasamadıgından hiç diğilse bi ailesinin ve bi sevgilisinin oldugundan dunya ona sadece denizle koklaşmak gulmek gibi geliyo olabilir ama kerem hoca bence minecimle birleşip bişeyler yapmaz sonuçta ucunda o kadar emeğinden olmak var.. ba$i_belalim 15-01-08, 16:12 o lafi ben dedim cnm:img-yes:yiğit abi her zaman dikkat etti bence deniz-mineyi gerçek bir aşk gibi yansıtmamaya.bu yüzden denizin hiçbir repliğine mineye karşı seni seviyorum türünden birşey yazmadı.o sahneyi çok iyi hatırlıyorum.deniz bu lafı söylerken yüzünde pek de bir aşk ifadesi olmadan gelişigüzel söylemişti.malum siteden tekrar izleyebilirsiniz.oysa aslıya öyle mi söylüyor:img-in_loben ikisini kıyasladım sadece:img-yes: herkesin kabul etmesi gereken birşey var.yiğit abi hiçbir zaman deniz-mine arasındaki ilişkiyi aşk gibi göstermeye çalışmadı.hatta oluşan yanlış anlaşılmaları gidermek için deniz karakterinin ağzından pek çok söz söyledi bize.(bknz.yaşadıklarımız ne olursa olsun sen hep benim ilk aşkımdın ve bu sonsuza kadar böyle kalacak,mine öylesine birşeydi hiçbir zaman aslı kadar güçlü aslı kadar özel olmadı,sen hiçbir zaman bana aslının hissettirdiklerini hissettiremezsin vs vs...)yiğit abi eline mikrofon alıp bir meydana çıkıp ben ky senarstiyim gerçek aşkı aslı&deniz olarak yazdım mine-deniz gerçek aşk değildi,etkilenmeydi diye bağıramaz.ancak karakterleri konuşturur.ben de buna dayanarak gerçek aşk aslı&deniz diyorum.aslıyı daha çok sevdiğimden ya da onu daha güzel bulduğumdan değil... cok tuhaf buldum acikcasi...iyide yigit abi SIMDILIK asli & denizi senaryoda sevgili olarak yaziyor...ama sen yigit bey'in kardesimisin? yada arkadasi? tabii... herkesin kendi bir düsüncesi vardir, ama göya yigit öyle düsünüyormus gibi demeler... kusura bakma ama cok komik geldi bana. hemen kavga etmek yada tartismak istemiyorum, sadece yorum yazmak istedim...yani evet, sen asli-denizci olabilirsin ama sirf senin düsüncen baska diye ve mine-deniz askina inanmiyorsun diye, hemen "yigit abi böyle düsünüyor, sunu öyle yaziyor" gibiler...yani... yigit bey belki asli & deniz aski dahada güclü görüyordur ve denizden gelen sözlerine dikkat ediyordur, ben bilemem ama...bu bir dizi. senarist olarakta diziye renk katmak lazim ve kalemin güclü olmasi lazim...sirf antiminecilere ve minedenizcilere inat olsun diye, denizin agzindan gelenlerine dikkat edipte, mine deniz aski gercek ask gibi yansitmamaya yazmiyordur...:img-wink: hem mine - deniz ILISKI cok erken bitmis olabilir... ama bana göre 100 % bitmemis. belki yine yasatir. bu bir diziiiiiiiiii, helloooo??? captainsparrow 15-01-08, 16:17 ay 2.bolum fragmanını izledim kamile iftira atıyo her ne kadar aslıyı sevmesemde cok uzuldum ya yazık bide kamilin cananla ilgili sozleri :( ya ogrenirse gerçekgi birde murat oldugunu ogrenirse ...:( aslı cidden biraz fazla saf yani bazı arkadaşlar haklı mine gibi kotu şeyler yasamadıgından hiç diğilse bi ailesinin ve bi sevgilisinin oldugundan dunya ona sadece denizle koklaşmak gulmek gibi geliyo olabilir ama kerem hoca bence minecimle birleşip bişeyler yapmaz sonuçta ucunda o kadar emeğinden olmak var.. aslı tabi ki de hayatı denizle öpüşüp koklaşmaktan ibaret görmüyor.o daha çok mineyle uyuşan bir tanım.hayatı denizi elde etmekten ibaret olduğu için...mine makyaj yapıp,kötülük peşinde koşarken aslı tek başına ailesini ayakta tutmaya çalışıyordu.çalıştı tıp fakültesini kazandı sonra da 24 saat ders çalıştığı yetmezmiş gibi işe girdi ailesine fazladan 2 kuruş getirebilmek için.yaşamadığı şey kalmadı.senin hayatı denizle öpüşüp koklaşmaktan ibaret dediğin kız ailesinin durumunu biraz olsun düzeltmek isterken tecavüze uğruyordu az daha.babası hapse girince evin tüm yükünü kendi üzerinde hissetti.bu dizide hayatı erkeklerle öpüşüp koklaşmaktan ibaret olarak gören biri varsa o da mine. aslıyı sevmiyor olabilirsiniz.ama bize objektif olup mineyi anlamaya çalışın derken dönüp biraz da kendi mesajlarınızı okursanız çok daha objektif olabiliriz:img-yes: ecemsi 15-01-08, 16:17 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim:)) 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? SEVGİLER ECE captainsparrow 15-01-08, 16:24 cok tuhaf buldum acikcasi...iyide yigit abi SIMDILIK asli & denizi senaryoda sevgili olarak yaziyor...ama sen yigit bey'in kardesimisin? yada arkadasi? tabii... herkesin kendi bir düsüncesi vardir, ama göya yigit öyle düsünüyormus gibi demeler... kusura bakma ama cok komik geldi bana. hemen kavga etmek yada tartismak istemiyorum, sadece yorum yazmak istedim...yani evet, sen asli-denizci olabilirsin ama sirf senin düsüncen baska diye ve mine-deniz askina inanmiyorsun diye, hemen "yigit abi böyle düsünüyor, sunu öyle yaziyor" gibiler...yani... yigit bey belki asli & deniz aski dahada güclü görüyordur ve denizden gelen sözlerine dikkat ediyordur, ben bilemem ama...bu bir dizi. senarist olarakta diziye renk katmak lazim ve kalemin güclü olmasi lazim...sirf antiminecilere ve minedenizcilere inat olsun diye, denizin agzindan gelenlerine dikkat edipte, mine deniz aski gercek ask gibi yansitmamaya yazmiyordur...:img-wink: hem mine - deniz ILISKI cok erken bitmis olabilir... ama bana göre 100 % bitmemis. belki yine yasatir. bu bir diziiiiiiiiii, helloooo??? tabi ki de yağit abinin kardeşi ya da arkadaşı değilim!bana göre böyle.sen de kendi düşüncelerini yaz.her mesajımın başına kocaman BENCE mi yazmam gerekiyor?ayrıca ben yiğit abi size inat olsun diye senaryoyu böyşe yazıyor gibi birşey de demedim.kavga ya da tartışma çıkarmak istemiyorum demişsin ama dün yazdığım bir mesajımı alıntı yapıp çok komik geldi deyip yorumunu yazmışsın.kavga etmek istemiyorsan niyetin ne? bana göre yiğit abi mine-deniz olamayacağını defalarca denizin ağzından söyledi.denizin söylemesi yiğit abinin söylemesi demek değil mi?hem senaryoyla ilgili yorum çıkarmak için senaristin kardeşi mi olmak gerekiyor artık?????? cyd_oth_cnsl 15-01-08, 16:32 ya dogru minenin hayatı bundan ibaret aa neden boyle cunku minenin annesi babası var çok mutlu bi hayatı var tek sorunu deniz unutmayalımki bi insan annesiz babasız ve onu anlamayan bir anneanneye ona hakaret eden bi dedeye surekli suçlu gozlerle bakan aynı evde yaşamak zorunda oldugu bi kıza vede surekli kendisini her türlü şeyle suçluyan bi denize sahip aslı evet iyi bi kız yani çalıştı didindi cunku ailesi onu oyle yetiştirdi yada dogasında vardı ama sadece kerem hocanın yanında çalışırken ona yardım etmesi dışında butun zamanını iş ve okul dışında denizle geçiriyo ve maşşallah her gun opusup koklaşmaktan baska bişiy yapmıolar mine denizi kaç kere optu 2 kere aslı mineyi gorunce denizlerin evde sırf o kıskansın diye denizle 15 dkka opusmedimi ? ayrıca hiç calıstıgını gormememize ragmen nasıl oluyoda butun sınavlavlardan geçio anlamıorm not:bu yoruma cvp vericek arkadaşları http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1073 burda bekliyorum forumu aslı-mine doldurmayalım captainsparrow 15-01-08, 16:33 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim:)) 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? SEVGİLER ECE cevaplayalım hemen:img-yes: 1-aslı,deniz,mine istanbula giderken efenin geride kaldığı sahne:sad53:ağlamadım ama çok kötü oldum. 2-en fazla 1 hafta kalır.fazlasına dayanamaz gibi geliyor. 3-aslı&denizin akşam konuşmaları.denizin seni bırakıp gider miyim hiç amerikaya dediği sahne:img-in_loayrıca bilalin cananla evli olduğun söylediği sahneler çok etkiledi beni. 4-mine denizin peşini bırakmaz.keremle arkadaşlıkları da aslı&deniz ilişkisini çok yıpratacak gibi görünüyor:sad53: 5-sevinçten havalara uçardım:happy0064orada herşey çok daha güzel olurdu. 6-kesinlikle karışması gerekiyor sonuçta mine denizin hayatını etkileyecek şeyler yapıyor.ama abartmamalı yoksa aslıyı kaybedecek. 7-en başta cananın hayatını.canan ve bilal evlenecek gibi görünüyor.aslı&deniz de görüşmekte zorlanacak. 8-evlenmesi:img-yes:ben evlenmesini istiyorum zaten.babasız bir çocuğu büyütmek hele de türkiye de başta canan ve deva için çok zor. sağol ececim uzun zamandır yoktu anket özlemişim valla:img-yes: yağğğmur 15-01-08, 16:47 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim:)) 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? SEVGİLER ECE 1) ağlamasam bile en çok etkilendiğim sahne deniz aslı ve minenin efeye veda edişiydi onda çok kötü olmuştum:sad53: 2)bence kesin gelir dayanamaz herkezi ikna eder efenin olduramadığı bişi varmı:D?:happy0064 3)bence bölümün hepsi çok güzeldi:P 4)mine kesin kopamaz çünkü ne kadar inkar etsede onları çok seviyo aslıyı bile bazen 5)eski günleri hatırlattı tabi mesela ilk bölümü deniz efe sırılsıklam aslı ortalarında sonra fıstık kız arabada iner gözlüğünü çıkarır ve küçümser bi bakışla yoluna devam eder:P:P 6)ya aslında hem karışması gerekiyo hemde çok üstüne düşmemesi gerekiyo yani ortası deniz karışmazsa mine yine başına bela alcak(keremden pek bela gelmez gibi görünüyo ama mine belayı arar bulur:P) ama çokta karışmasın yani tamam arkadaşı ama önceki aslıyı ihmal edişlerinden ders almış olması lazım... 7) ne değiştirmezki bi kere özettede yazdığı gibi bilalle canan yakınlaşıcak deva bilali babası bilicek... murat çocuğunu göremiyip onların değerini anlıcak... ama denizle aslıda çok görüşemicek o zamanda mineye gün doğcak vs vs...:good: 8) bence böyle devam etsin babasına söylerse bi daha ne adam insanların yüzüne bakıcak utançtan nede canan babasının yüzüne ... ayrıca yani bilalden iyi eş mi bulcak canan???:P:good::happy0064 ayrıca bu sorula için sağol ecemsi... ba$i_belalim 15-01-08, 16:55 tabi ki de yağit abinin kardeşi ya da arkadaşı değilim!bana göre böyle.sen de kendi düşüncelerini yaz.her mesajımın başına kocaman BENCE mi yazmam gerekiyor?ayrıca ben yiğit abi size inat olsun diye senaryoyu böyşe yazıyor gibi birşey de demedim.kavga ya da tartışma çıkarmak istemiyorum demişsin ama dün yazdığım bir mesajımı alıntı yapıp çok komik geldi deyip yorumunu yazmışsın.kavga etmek istemiyorsan niyetin ne? bana göre yiğit abi mine-deniz olamayacağını defalarca denizin ağzından söyledi.denizin söylemesi yiğit abinin söylemesi demek değil mi?hem senaryoyla ilgili yorum çıkarmak için senaristin kardeşi mi olmak gerekiyor artık?????? yigit bey'in arkadasi yada kardesi olmadigini biliyorum, zaten sadece lafin gelisiydi ya... hem birseymi dedik yani ya? hemen kizmana gerek yok. "yigit abi size inat olsun diye..." senin yazmadigini biliyorum, genel olarak demek istedim. iyide "komik geldi bana" diyorsam, hemen kavga yada tartismak istemiyorum... bunun neresi kötü anliyamadim.kavga etmek istemiyorsam, diziyle ilgili yorum yapmak isterim sadece...e yani. yanlis anladiysan pardon ya! evet dedi... deniz defalarca demis olabilir, ama minenin'de kötü taraflarinida gördük... kötü laflar söyledi. mine simdi öyle dedi diye, yigit bey'demi hemen kötü oluyor... bu bir dizi ve aslidenizi daha güzel bulabilir ve deniz ne söylesede söylesin, ama ne bilim... bence öyle degil. strident 15-01-08, 17:01 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? cananın bebeğini kaybedeceği düşüncesiyle konağın önünde ağladığı sahne gerçeğin ortaya çıkması umurunda olmadan ağlaması en etkilendiğim sahnelelerdendir. 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? daha önce bahsedilmişti üniversite tatile girer aslı deniz mine su efeyi alıp geri getirirler.istanbuldada dersaneye gidebilir.sonuçta efe geri gelecek.yöntemler yiğit beyde saklı. 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? bilalın canan için yaptıkları 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? bu arkadaşlığın aslı-deniz ilişkisine zararı olabileceği düşüncesiyle böyle bir işe kalkışacak birde kerem hoca aslı ile ilgili düşüncelerini paylaşırsa ise kerem hoca ile mine aynı safta kalırlar.bu 4 lüden kopacağını sanmıyorum. 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim) lise yıllarına dönmeyeceklerine göre çok fazla bir şey hissedilmez bence.urlada en büyük büyü okul vemalle havasıolmuştur.istanbulda bunu hissedemediğimiz için eskiye özlem var. 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? tabiki doğru çünkü deniz kerem hocanın aslı hakkında düşüncelerini aslının farketmediği şeyleri hissediyor.minenin hala aşkından vazgeçmediğini biliyor bunun için aslı-deniz ilişkisini kerem-mine ittifakıyla olumsuz hareketlerden korumaya çalışıyo olması gayet normal. 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? iş konusunda çok kolayu iş bulmayacağını düşünüyorum.osman dednin dediği gibi hapisten yeni çıkmış birine kolay kolay iş vermezler.bu yüzden biraz daha konakta kalırlar sonrasını yiğit bey bilir artık. 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? aslında yiğit bey geçen hafta iyi bir ders verdi herkese neydi bu en pembe yalan en acı gerçekten daha kötüdür.bu yazdıklarımın ışığında gerçekleri söylemesi taraftarıyım.fragmanda kamilin düşüncelerine bakılırsa yalan bir süre daha devam edecek. 6123m 15-01-08, 17:01 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? 1-yok cnm ne ağlaması aşımı ekmeğimi mi ? veriyorlar :D okadarda degıl 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? 2-KAlmaz çünkü otobüsten inicek :) 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? 3-Efe Su sahneleri :) 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? 4-kopacak :D ama efe gıtmeyıp herkesi tekrar toplucak bı araya . kereme gelınce ;kerem mınenın ne hald oldugunu anlar :d 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim:)) -yok cnm yaa:D ne urlası kımse urlaya gıtmıyo:D .siz işinizde olun:). 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? 6-denıze neykı anlamıyorum:D 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? 7-direk kıyamet kopucak:D o kdr 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? 7-bence evlensın murat napıcakkı olan oldu yanı artık yalana başladılar editt:::: Bİ ANDA BU GÜN PERŞEMBE ZANNETTİM :d jojoo 15-01-08, 17:05 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim:)) 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? SEVGİLER ECE 1-ağladığım sahne olmadı,etkılendığım sahne olmuştur ama hatırlamıyorum.:icon_whis 2-ya efe gelir yada deniz,aslı,mine,su urlaya gıder ordan da hep beraber gerı dönerler. 3-efe sahil kenarında arklarına gıdeceğini filan söylerken öss hakkında çok güzel bir laf dedi o sahne we o replik çok hoşuma gıttı :good: etkılendğım sahne yok 4-kerem mıneyle ittifak yaparsa bırşeyler değişebilir ama olmazsa bılmıyorum.kopmaz heralde.gerçi kopsada kopmasada bırşey farketmıyecek kız her şartta we durumda aslı we denızle uğraşır.:img-yes: 5-keşke urladan hiç dönmeseler 6-yani deniz mınenın keremle ilgili planlarını anladığı we bu planların kendı ilişkisini etkıleyecek olduğunu görduğu için karışmakta sonuna kadar haklı :img-yes: 7-muhakkak bırşeylerı etkıler değiştirir ama neler olduğunu bılmıyorum. 8-anlatsın kurtulsun.sonuçta babası.yanı kızsada elınde sonunda affeder kızını torun olunca arada :) anket için teşekkürler :good: jojoo 15-01-08, 17:12 2. fragmanı şimdi izledim.ya osmanın yaptığı ayıp ama izlediğimde gerçekten çok guldum :img-hyste adamın yüz şekli filan :) mine için artık söz kalmadı bnde :icon_whis aslıyla denızın tartışması iyi oldu bıraz ayrı dursunlar sureklı beraber olmaları sıkıyo beni. Not:denizin montunu hiç beğenmedim çok janjanlı :) ecemsi 15-01-08, 17:21 yanıtlarınızı okudumm bende çok teşekkür ederim hakkaten ne zamandır anket yapamıyordum daha doğrusu geçen hafta yapamamıştım:) denizin montunu bende hiç beyenmedim bi garip geldi gözüme parlak falan:D:D aslıylada tartışacak konuları herzaman oluyor yani şimdide mineyle kerem hocanın arkadaşlığı çıktı... ahhh efe olmazsa neler olur aklım almıyor suya zaten çok üzülüyorum nasıl seviyor efeyi.. efede su olmadan yapamaz artık istanbulda olması için çok daha önemli sebepleri var oyüzden bence çok kalmayacaktır:) hatta bi trene atlayıp hemen kaçabileceğini bile düşünüyorm:D aşağıda kuzucumu görüyorum sankiii mervecimm çok özledim seni yav:) serseri_mayın90 15-01-08, 17:25 1- Kavak yellerinin ilk bölümünden beri oturup ağladım, ağlamasam bile çok etkilendim dediğiniz sahne? 2- Sizce efe ne kadar süreyle urlada kalır dayanamaz gelirmi yoksa bi dersaneye yazılabilir diyormusunuz? 3- Bu bölümde en beyendiğiniz ve en etkilendiğiniz sahne? 4- Sizce minenin kerem hocayla arkadaş oluyor olması neleri değiştirebilir? mine gerçekten aslı deniz efe su 4 lüsünden kopabilecekmi? 5- Çekimlerin urlaya gidiyor olması (bizim 4 lü olmasada) neler hissettirdi size?(biraz röportaj gibi oldu ama duygularımızı yazalım istedim:)) 6- Sizce denizin kerem hocayla ilgili mineye olan tavrı doğrumu? yoksa karışmaması gerektiğinimi düşünüyorsunuz? 7- Kamil in hapisten çıkmış olması sizce neleri değiştirecek? 8- Canan bu zor durumdan nasıl kurtulacak sizce doğru olan evlenmesimi yoksa geç olmadan herşeyi anlatmasımı? SEVGİLER ECE ahh ececim seni ve anketlerini öyle özledimki:) nese uzatmadan cevaplarıma geçiyim. 1)en çok minenin o barmenin kafasına vurduğu bölüm sonu sahnesinde etkilenmiştim.bide deniz aslılara gidiyordu böyle bakışıolardı o sahnede.sil baştan da çalıyordu baya etkilenmiştim 2)çok kalmaz yaa efesiz olmaz zaten döner hemen. 3)efenin suya urlaya gitceğini söylediği suyunda efeye sarıldığı sahne. kar altında fln:img-in_lo 4)kopamaz sonuçta deniz ve suyla aynı okulda aslı-suyla aynı evde kalıo. e |