PDA

Tüm Versiyonu Göster : Degisik bir ask hikayesi

Sayfalar : [1] 2 3 4

irem123
20-01-08, 03:58
1 Bölüm

Fatih : Pamir Pekin
Ece: Sema Mumcu
Lale: nurgül Yesilcay
Emre: serhat tutumluer

Fatih: yakisikli, istedi kadini elde edebilecek biri, basarili bir futbolcu, 25 yasinda
Ece : sempatik tatli, dis güzeli degilde is güzeli önemli diyenlerden yazar 24 yasinda
Lale: ecenin ablasi yakisikli bir antrenörle evli 2 tane cocugu var 32 yasinda
Emre: fatihin antrenörü,eski bir futbolcu,laleyle evli, fatihi kardesi gibi seviyor 38 yasinda
Kayra ve Arda: lale ve emrenin cocuklari 5 ve 7 yasinda

FATIH

http://img80.imageshack.us/img80/5480/fatih1qw4.jpg (http://imageshack.us)

ECE

http://img80.imageshack.us/img80/5873/semaff2.jpg (http://imageshack.us)

DEMIR

http://img218.imageshack.us/img218/6266/murat1qt0.jpg (http://imageshack.us)

CEREN

http://img384.imageshack.us/img384/6463/tubaql9.jpg (http://imageshack.us)

SUDE

http://img134.imageshack.us/img134/9282/zelmzj8.jpg (http://imageshack.us)

UMIT

?????

BURCU

http://img384.imageshack.us/img384/2386/burcufd2.png (http://imageshack.us)

LALE

http://img391.imageshack.us/img391/8474/lalesm7.jpg (http://imageshack.us)

EMRE

http://img228.imageshack.us/img228/9551/emreud1.jpg (http://imageshack.us)

Fatihin Eceyi arabasiyla ezecegi gündü ..iste o gün ece karar vermisti karsiliksiz begendi fatihi unutmak icin. Firene bile basmamisti kendini begenmis son modell bmwsiyle yanindan gecmisti.sinirden dislerini gicirdatti ece biran arabsina binip arkasindan gidip hadini bildirmek istedi ama eski tosbaga arabasiyla yetismesi imkansizdi. o yüzden arabasina binip ablasinin evinin yolunu tuttu.

Ablasini evine geldinde arda kosarak teysezinin yanina geldi;
arda: ece teyze nerde kaldin seni bekliyorduK
ece gülümsiyerek ardanin yanina gitti
ece: geldim iste canim dedi ve öptü cok seviyordu yegenlerini ecenin annesi ve babasi erken vefat ettikleri icin sadece ablasi vardi o yüzden ablasi enistesi ve yegenlerine cok bagliydi

Eve girdi enistesi telefonla konusuyordu konu fatihdi son macda kirmizi kart gördü icin ceza yemisti ve 3 mac cezali olduna kullak misafiri oldu ece. icinden iyi oldu sana kendini begenmis diye düsündü.mutfaga ablasin yanina gitti ablasi aksam yemegi icin hazirlik yapiyordu.
Lale: hosgeldin canim geldini duymadim
ece: daha yeni geldim.. lale senle konusmak istedim birsey var hani sizin bodrumda yazliniz varya ben oraya bir kac günlüne gitmek istiyorum hem dinlenmek icin hemde kitabimi tamamlamak iztiyorum..
Lale: tabi git senin icin bir degsiklik olur

Güzel bir aksam yemegi olmustu ve baya bir gec oldu icin ece evinin yolunu tuttu, hem yarin erken kalkmasi gerekiyordu cünkü erken yolla cikmak istiyordu yarin arabayla bodruma gidecekti.

bir gün sonra:

ece aksama bodruma anca ulasabildi cünkü toskaba yine problem cikardi oysa daha gecen hafta bakima vermisti. yorgun bir cekilde arabasindan indi sadece sicak bir düsdan sonra yatmayi düsünüyordu....

Fatih yataga yeni uzanmisti oda cok soguktu yanlis mi duyuyordu yoksa asadan gercekten sesler mi geliyordu... uymaya yalisti ama yine bir ses. Oda cok karanlikti yataktan hizla kalkti ve ayagini ortada duran masaya carpti. carptina sinir olarak kapiya dogru yönlendi. insallah asadaki hirsiz degildir diye düsünüyordu bu saatde birde hirsizla ugrasmak istemiyordu...merdivenleri indi ama her tarafa karanlikti hic birsey göremiyordu.
Evin kapisinda bir karalti vardi yavasdan kapiya dogru gitti..yakasindan tuttu gibi yere yatirdi ve ayagla üstüne cöktü.. cok saskindi yere yatirdi kisi kus gibi hafifti oysa iri yari birini bekliyordu fatih yanindaki masanin üstünde duran lambaya elini uzati ve isigi yaktinda gözlerine inanamadi.....

Yerde ayaklarinin yaninda bagran bir kadin vardi fatihin.
Korkdugu gözlerinden belliydi ama sanki sonra o korkudolu bakan gözlerde baska birsey gördü ama ne oldunu cikaramadi nerden taniyordu yerde yatan kizi düsünüyordu önceden bir yerde görmüstü ama nerde.

ece saskin bir sekilde kendisini yere yatiran kisiye bakiyordu aslinda hem biranda kendisini yerde buldmanin saskinlini ve korkusunu üzerinden atamadan birde fatih soku yasiyordu.
Ne isi vardi onun burada ???

Ece kendisini toparladi ve ayaga kalkti yasadi saskinlik gitti yerini kizginliga birakti

ece: beni öldürmek mi istiyorsunuz??? bu ikinci oldu bu hafta .

fatih eceyi dinlemiyordu sadece bu kizi nerden tanidigni cikarma calisiyordu ve biranda hatirladi

fatih: siz lalenin kiz kardesisiniz degil misiniz???

Ece kizgindi

ece: evet lalelin kizkardesi sen ne yaptini saniyorsun hem senin burada ne isin var.

fatih: özür dilerim sizi hirsiz sandim. Sizi korkutmak istememistim. emre abi bir kac gün dinlenmem icin beni buraya saldi. hem asil sizin burada isiniz ne eger emre abiyle konusmus olsaydin size benim burada oldumu söylerdi.

Ece cevap vermeden yerdeki esahlarini toplamaya basladi. kitablari ve notlari her yere dagilmisti.

Topladiklarinida alarak mutfaga gecti siniri halen yatismamisti fatihde arkasindan mutfaga girdi.

Ece Fatihe döndü

Ece: buraya yakinda bir hotel var bu gece icin kesin bos odalari vardir
Fatih: nasil yani beni kovuyor musun cok gec oldu hem ben buraya misafir olarak geldim emre abinin istegi üzerine
Ece sinirli bir sekilde: burasi benim evim. yani benim evim sayilir

Ece fatihe sirtini dönmüs bir sekilde buzdolabindan icecek birseyler ariyordu

Fatih: hhmmmmm seyyyy
Ece: Anlasildi ismimi hatirliyamiyorsun biz en az 3 kere tanistirildik
ece sinirden titriyordu

Fatih: tabiki hatirliyorum seyyyy ben asla bir duydum ismi unutmam
Ece: baksen belli oluyor
Ece: ismim selin
Fatih: haaahh iste evet selin hatirladim

Ece sinirli bir sekilde merdivenlerden yukariya cikmaya basladi.yillarca hayrani oldu begendi adam onun ismini bile hatirlamiyordu icinden aptal ismini bile hatirlamiyor iste diye isyan etti. her zaman kaldi odaya girdinde birde ne görsün odasi fatih tarafindan isgal edilmisti bile. oda daginikti kösede fatihin valizi yerde kiyafetleri...

ufff dedi bir bu eksikdi göya dinlekmek icin gelmisti.. yandaki bos misafir yatak odasina gecti.
bu kadar olayin üstüne iyi bir uyku sarti kapisini kitledi ve yatagnin üstüne uzandi... bir kac dakika sonra tikirtilar duydu fatihde yatmak icin odasina gelmisti.

ece saskindi hayrani oldu adamla arasinda sadece ince bir duvar vardi belki bir hafta önce olsaydi sevincten ne yapacagni sasirirdi ama o kadar sinirlenmisti simdi aklina bile gelmiyordu

ece ablasinin ona fatihin burada olacagni niye söylemedini düsünüyordu.ikiside düsünceler icinde uykuya daldi.

ece sabah kalktinda etrafina bakinda biran nerde oldunu unutmustu sonra birden herseyi hatirladi ve dün olanarida... yavasca kapisini araladi ve esortmanlariyla merdivenlerden indi... cok soguktu dünkü yanan sömine sönmüstü..

bir kac sefer sömüneyi yakmayi denedi ama malesef pek basarili olamadi... son kez denemeye karar verdi. fatihin asaga geldini arkasinda birisinin güldünü duyunca fark etti.

ece fatihe döndü: cok mu komik??

fatih sadece gülümsüyordu.

ece:istersen sen dene faruk. farukdu demi?

fatih bir kasini kaldirarak: siz bilmiyor musunz biz en az 3 kere tasintirildik. ismimi hatirlamaniz gerekiyor

ece dalga gecerek: bilmiyorum futbolcularin hepisi birbirine benziyor ayiramiyorum

fatih gülümseyerek ve halen bir kasini kaldirarak : baksen öyle mi .adim fatih

ece hafif alayci bir gülümsemeyle arkasini döndü ve kahvalti yapmak icin mutfaga gitti.

KimiGirl
20-01-08, 20:08
hayırlı olsun öncelikle güzel bişey olacağa benziyor keşke biraz daha uzun yazsaydın eline sağlık.... :)ben zaten karakterleri de sevdim... :) en yakın zamanda yeni bölümü eklersin inşallah...

ManyakKk
27-01-08, 19:12
ayyy süper hatta mükemmel bi seneryo. çok zekice :D bayıldım noolur devam et yarım bırakma seneryoyu lütfeen

Zumzizeroo
27-01-08, 21:18
Sanırım adın İrem.. (: Tatlı bir senaryo olmuş.. Merak uyandırıyor, devam etmelisin..

rumeysad
27-01-08, 21:26
Çok değişik ve gzl bi hikayeye benzio merakla bekliorum devamını..

_GuLCiN_
29-01-08, 14:19
irem123 süper olmuş
Ben çok beğendim
Devam et ;)
İsim hatırlama bölüm süper :D

irem123
29-01-08, 16:46
selam arkadaslar bende begenmediniz diye devam etmemistim ama hepinize tsk ediyorum tabi siz isterseniz devam ederim ...

Zumzizeroo
31-01-08, 02:34
İsterim(z) tabi ki, eminim takip edenler mutlaka istiyorlardır... (: Lütfeen devam et.

_GuLCiN_
04-02-08, 15:26
İsterim(z) tabi ki, eminim takip edenler mutlaka istiyorlardır... (: Lütfeen devam et.

Katılıyorum devam ;)

ManyakKk
04-02-08, 18:28
Aşkolsuuuun, heralde isteriz yani ben kendi adıma isterim. Çok güzel, gerçekten. Beğenmek bi yana dursun bayıldım seneryoya. Çok tatlı, sıcak bi hikaye. Devam etmelisin bence, yüreğine sağlık.

_GuLCiN_
07-02-08, 18:55
Eee hadi İrem Ece mutfağa gitmiş devamı :)
Ben ilk gördüğümde okudum pek birşey anlamadım şimdi 2 kez okudum süper ;)

clevergirl
07-02-08, 20:12
ellerine saglik canim..gercektende cok degisik bir ask olacak gibi..Merakla devamini bekliyorum, bekletme bizleri..:img-wink:

irem123
07-02-08, 23:21
hepinize cok tsk ederim... benim türkcem pek iyi degil malesef yurtdisinda yasadim icin o yüzden belki biraz zorlana bilirsiniz:)))) ama idare edin olur mu :)))

simdi yeni bölüme gelince bügün yazdim insallah begenirsiniz bu bölümü yazmak biraz zor oldu cünkü bu hikaye aslinda tam bu bölümden sonra basliyor:)

MUTFAKTA

Fatih: evde yiyecek pek birsey kalmadi.

Ece: önemli degil zaten sen bügün gidiyorsun. bende kendime biraz yiyecek birseyler getirdim.

Fatih: ben gidemem... emre abiyle aram pek iyi degil birde erken gidersem pek hosuna gitmeyebilir yani sen gidiyorsun..

fatih yine eceyi sinirlendirmeyi basarmisti

ece: hayir gidiyorsun ben kitabimi yazmam gerekiyor ve bunu sessiz bir ortamda yapmayi tercih ederim

fatih eceyi umursamiyarak

fatih:hayir kaliyorum.hem ev ikimizede yetecek kadar büyük... neden ikimizde kalmiyoruz

Ece kendini zor tutuyordu bagirmamak icin. tam" tamam ben gidiyorum o zaman diyecekti ki"
fatihin yüzündeki o galibiyet sevincini gördü ve kalmaya karar verdi.

Ece: tamam o zaman dedigin gibi olsun
Fatih: tsk ederim SELIN

Fatih: ben cikiyorum kösede bir cafe gördüm güzel bir kahvaltiya ne dersin???

ece: tsk ederim ben evde kahvalti etmeyi tercih ederim.

Aksam

ece baya bir yorulmustu tüm gün birseyler yazmaya calisti ama akli hep fatihe takiliyordu. asaya indi fatih misafir odasinda kitap okuyordu

ece: sen okuya biliyormuydun??

fatih gülümsiyerek ve bir kasini kaldirarak: eger kitabi bana okuyacak güzel bir kiz bulamasam kendim okuyorum

ece: cok komik.

1 hafta sonra

emre halen duyduklarina inanamiyordur ece ve fatih 1 haftadir ayni evde ve lale ona bunu simdi söylüyordu. emre fatihi ne kadar sevsede onun kadinlara olan düsgünlünü cok iyi biliyordu...fatih corap degistir gibi kadin degistiriyordu.( gömlek degistiri gibi miydi yahuu :))))

emre: lale hazirlan hemen yolla cikiyoruz....

aksam

fatih ve ece güzel bir gün gecirmislerdi aslinda yavas yavas anlasmaya bile baslamislardi gerci arada fatih eceyi halen sinir ediyordu ama ...

ikiside yataklarina uzandilar ve uykuya daldilar...

ece gece uyandi ve aklina yine tekrar fatih takildi son zamanlar fatihi yine cok düsünmeye baslamisti oysa ki cok iyi biliyordu aralarinda hic bir zaman birsey olamiyicani..

su icmek isin asaya indi geri odasina döndünde fatihin kapisinin tam kapali olmadini gördü

kendi kendine konusuyordu: sadece bir kere bakacam nasil uyduna sonra hemen cikacam diye.

iceriye girdi odasi ilk günkü gibi daginikti yatagin ucunda kücük bir cantanin icinde tiras mazemleri ve parfümü vardi. parfümü acti ve kokladi....

biraz daha yataga yaklasti ve fatih sirti eceye dönük yatiyordu. yüzünü görebilmek icin yatagin öbür tarafina gecti... uykuda ne kadar mahsum görünüyordu.

ece fatihe egildi sadece bir kere dudagindan öpüp sonra cikacakti. dudaklarini fatihe dogru götürdü ve öptü

fatih rüyasinda eski sevgilisinin onu öptünü görüyordu. aslinda pek iyi bir sekilde ayrilmamislardi.... cok öpmüsdü onu ama bu öpücük cok baskaydi daha saf daha temizdi... eski sevgilisi ucuz parfüm kokardi simdi ise burnuna vanilya kokusu geliyordu.. evet bu öpücuk fatihin cok hosuna gitmisti ve hic bitmesini istemiyordu taki FATIHHHHHHHHH diye biri bagirana kadarrrr...

fatih gözlerini actiginda kapida emre abisi... öptü kizda eski sevgilisi degilde emre abisinin cok sevdi baldizi oldunu fark etiii....

Fatih gözlerini actiginda bir an nerde ve kimle oldunu bilemedi sonra sanki basindan kaynar su dökülülür gibi oldu... selinin ne isi vardi yataginda?? en ömemli sorunda tabi emre abisiydi...

ecenin durumuda fatih gibiydi ... ne yaptim ben diye düsünüyordu
emre cok sinirliydi eger biraz daha odada kalirsa cok kötü seyler olabilirdi...

emre: ikinizide 2 dakika sonra asada bekliyorum

ece ve fatih odada yanliz kalmislardi
buda eceyi cok tedirgin ediyordu
fatih cok sinirliydi
fatih odanin icinde geziniyordu ve bagiriyordu: bittim bennnn bittim ben.... senin ne isin var burada? seni odama davet ettimi hic hatirlamiyorum... futbol kariyerim bittiiii

ece bu soruya cevap veremiyordu sadece kisik bir sesle ve basina egerek uyur gezerim diyebildi.ece yapti seyden dolayi cok utaniyordu fatihin yüzene bile bakamiyordu

fatih bagirak: uyur gezer haaa buna inanmami beklemiyorsun herhalde

ece kendini biraz toparladi: bak hepisi benim sucum tamam mi. ben simdi asagiya inip enisteme herseyi aciklarim. senin bu olayla hic bir alakan yok...

fatih: ne diyeceksin enistene.. sana inanir mi saniyorsun hem böyle birsey yapmana kesinlikle izin veremem

ece: niye erkeklik gururuna mi dokaniyor bir kadinin seni kandirmasi

iste ecenin bu sözü fatihin cileden cikmasina yetmisti.. kendini kayip ederek bagirmaya basladi.. sonradan cok pisman olacagi sözler agzindan cikti..

fatih: ne kandirmasi sen beni kandirmadin senin yaptin cok adice birseydi sen kendini kandirdin... senin yaptini ne tür kadinlar yapiyor biliyor musun??

ece duyduklarin inanamiyordu demeki fatihin onu hakinda düsünceleri bölyedi. aglamamak icin kendisini zor tutuyordu... daha fazla dayanamadi ve hemen odadan cikti...

fatih fazla ileriye gittini biliyordu ama sinirini anca böyle yatisdira bilecegini düsünüyordu...
aslinda söyleme basladinda selini yüz ifadesini gördünde pisman olmustu bile...

fatihin önünde simdi cok büyük bir sinav vardi...

emre mutfakta ikisini bekliyordu... sinirden yerinde duramiyordu ne kadar lale onu yatistirmaya calissada.... gördü manzara tam bekledi gibiydi

ece mutfaga ilk giren oldu

ece sakin olmaya calisiyordu: eniste lütfen sakin ol ve beni dinle

emre cok sinirliydi ve bagiriyordu: sen fatihin nasil bir adam oldunu bilmiyor musun.. senin demin öptün adam haftada kac tane sevgili degistiriyor biliyor musun ?

ece tabiki biliyordu kac tane sevgili degistirdini nede olsa magazinde fatih hakinda cikan her haberi takip ediyordu..

ece: eniste bak yükardaki olanlar düsündün gibi degil... fatihin hic bir ''''

ece tam hic bir sucu yok ..suc bende diye bagiracakti..fatih mutfaga girdi ve lafini kesti

emre: iste geldi ünlü playboyumuz ama bak oglum bu sefer yanlis kizi sectin..

fatih kendisini nasil savunacagini bilmiyordu... yükaridaki olanlarin aslinda pek bir aciklamasi yoktu. tek care emre abisinin birazcik yatismasini beklemekti belki o zaman konusmak daha kolay olurdu.

ece tekrar aciklama yapmaya basladi

ece: bak eniste gercekten gördün gibi degil yani suc ''

tam suc bende diyecekti ama yine fatih tarafindan kesildi konusmasi. ne yapmaya calisiyordu..

emre kasini kaldirarak ve ters ters fatihe bakarak: suclu belli ve bu olayin tek bir cözümü var oda................

bu aksam bir bölüm daha ekleme calissacagim:))

bu seneryao beni icinde iyi oldu türkcemi gelistiriyorum bi tarafdan yaziyorum bilmedim kelimeleri sözlükten bakiyorum:img-wink:

insallah begenirsiniz byebye

KimiGirl
07-02-08, 23:57
çok güzel olmuş eline sağlık.... şimdi ne yapacak acaba fatih..çok komiik bir durum yaaa :)
yeni bölümü en kısa eklemen dileğiyle ha bi de arayı bu kadar çok açma...

clevergirl
08-02-08, 11:39
süpermis ya...simdi bu emre bey bunlari evlendirmeyede kalkar :img-hyste devami gecikmesin canim, cok güzeldi, ellerine saglik..

basakkkkkkkkkk
08-02-08, 12:13
senaryonu çok beğendi dewamını bugun yazabilirmisin lütfeeeeeeeen:happy0064:happy0064:happy0064:happy0 064

ManyakKk
08-02-08, 13:31
Ayyyy inanamıyorum. Çok güzel olmuş ama diğerine nazaran biraz kısa bi bölüm olmuş sanki :img-wink: yaaa ama ecenin yakalanması fena oldu bence :(:(
Fatihte hala selin dio ya yuh artık :D:D:img-hyste:img-hyste
Ben seviyorum bu seneryoyu yaa :D:good:

irem123
08-02-08, 14:53
:)) tsk ederim ark begendinize sevdim gecekten biraz kisa oldu ama yeni bölümü bu aksam eklemeye calisacam...

basakkkkkkkkkk
08-02-08, 21:02
adın irem galiba ya ben çok beğendim senaryonu lütfen dewamını çabuk eklermisin meraktan çatlıcam

irem123
09-02-08, 00:51
evet irem :)) aslinda hani siz merak ediyorsunuz ya bu senaryoyu bende en az sizin kadar merak ediyorum :)) cünkü hep fikrim degisiyor ve baska bir senaryo ortaya cikiyor. bakalim bu nasil oldu insallah begenirsiniz byebye

emre : bu olayin tek bir cözümü var oda ikinizin evlenmesi.

fatihde ecede dona kaldilar ikisininde beyni durmus gibiydi...

kendini ilk toparlyan ece oldu:

ece gururunu kurtarmaya calisiyordu: eniste sen ne dedinin farkinda misin? yukarida gördün sadece bir öpücüktü bundan baska birsey olmadi...böyle birsey kesinlikle olamaz benim bölye bir insanla evlene bilmemi düsünmem bile benim icin hakaret...

fatih hem emre abisinin dediklerine sasirmisti ama ecenin söyledikleri aslinda onu dahada bir sasirtmisti....o degilmiydi onun odasina gelen... herseyi cok güzel planlamisti simdide istemiyordu... ne kadar sinirli olsada ecenin kendisinle evlenmeyi hakaret olarak görmesi yaralamisti onu..

emre: bu dügün olacak eger fatih tüm sezon boyunca yedek kulübesinde olurmak istiyorsa o baska tabi

fatih biliyordu emre abisi onu tam can noktasindan vurmustu.. eger bu sezonu yedek kulübesinde gecirise bu onun futbol kariyenin sonu demekti
( futboldanda cok anlarim ya :)) )

emre: sana 2 gün süre veriyorum fatih düsün kararini bildirirsin.... hadi baldiz sende esyalarini toparla gidiyoruz...

ece: bir saniye eniste ben kesinlikle evlenemem... hem bu benim hayatim lütfen kimse karismasin..

emre: seni annen baban bana emanet eti...o yüzden ben nasil uygun görürsem öyle olacak..toparlan gidiyoruz

ece sessizce esyalarini toparlamaya basladi... böyle birseyi nasil yapabildim diye düsünüyordu hem kendi hayatini maf etmisti hemde fatihinkini...

2 gün sonra:

ece biraz olsun kendine gelmisti.. misafir odasinda oturuyordu ve tv izliyordu birden telefon caldi..

ece: aloo
fatih: alo ben fatih

ece hic beklemiyordu birden sasirdi

fatih: selin senle konusmak istiyorum. eger mümkünse bulasabilirmiyiz

ece: tabi bulusalim nerde ve ne zaman

fatih: ben seni saat 13.00 alirim adresini vermem yeterli

saat 13.00 ecenin evinin önü :))

fatih: siz kadinlar hep erkekleri bu kadar bekletmek zorundamisiniz

ece: sanada merhaba

fatih kisik ve sinirli: MERHABA

ece: benimle görüsmeyi niye istedin

fatih: sence niye olabilir..cok büyük bir sorunumuz var hatirlatirim...

ece: yok dert etme bence enistem o günkü sinirle söyledi bence unutmustur bile

fatih: sen o zaman daha enisteni tanimamissin... eger emre abi kafasina birseyi koydu mu yapar...eger unutduysa bile olanlari ben yinede kendimi yedeklerin arasinda bulurum...

ece: bak yaptigim hatanin farkindayim senden özüyor diliyorum... o gün öyle birseyi nasil yapabildim halen aklim almiyor..

fatih eceye ters ters bakiyordu: evet benimde aklim almiyor.. ama bu olaydan kurtulmanin terk bir cözümü var oda 3-4 aylina evli kalmamiz... hic kimsenin haberi olmasina gerek yok...

ece: ben evliligi kesinlikle düsümüyroum

fatih: bak anlamiyor musun kariyerimi anca bu sekilde kurtara bilirim o yüzden en gec bu hafta sonuna kadar evlenmemiz sart...bu konuda baska birsey duymak istemiyorum...

ecenin gururuna dokaniyordu tabiki.. bu evlilik sadece kagit üzerinde olacakti.. ama bu evliligi onaylamasi sarti cünkü tek suclu kendisiydi....

ece: peki dedin gibi olsun ama bu evlilki dedin gibi sadece kagit üzerinde

fatih: ayni fikir deyim herkes kendi hayatini yasayacak...

ben bu gidisle tüm sevdim dizi karekterlerini bu senaryado bulusturacam ;)

ceren: tugba büyüküstün
demir: murat yildirim

ceren: ecenin en yakin arkadasi, basarili avukat, erkek düsmani :) 25 yasinda
demir: fatihin abisi, mimar, 29 yasinda

ceren telefonda duyduklarina inanamiyordu...

ceren: kizim neler olmus ve sen bunu bana simdi mi anlatiyorsun... simdi sen ve o futbolcu ciddi ciddi evleniyormusunuz.. sen bana bunu ne zaman anlamayi düsünüyordun hani aramizda hic gizli sakli yoktu

ece: tabiki yok canim bu senin düsündün gibi bir evlilk degil sadece kagit üzerinde formaliteden bir evlilik olacak...bulustumuzda ben sana detaylariyla anlatirim

cerenin kafasi yok karismisti

ceren: tamam o zaman aksama bulusalim her zaman ki cafede

ece: olur.. görüsürüz o zaman aksama

ceren telefon kapatmisti... neler oluyordu hic bir anlam veremiyordu.. neyse ki aksama bulusacaklardi ama simdi yetismesi gerektigi bir durusma vardi..

hizla dosyalari cantasina yerlestirdi ve mahkemenin yollunu tuttu.

Mahkeme

bu dava icin aylardir arastima yapiyordu ceren. davanin konusu bir insatin kanalizasyon artıklarınin cevreye agir bir koku yaymasi ve yillardir bu borularin acik olup cevredeki cocuklara zarar verebilecek olmasiydi....

mahkemede herkez yerini almisti bir davali insat sirketinin mimari eksikti
tam hakim durusmayi acti... bir anda kapi acildi ve davada eksik olan kisi iceriye girdi

demir: özür dilerim gec kaldim...istanbul trafigi malum

hakim ciddi bir sekilde: buyrun oturun... böyle zamanlarda erken yolla cikmak gerekiyor

demir avukatinin yanida yerini aldi...

ceren demirle gözgöze geldi...icinden ne kadar suratsiz bir adam diye düsünüyordu.. onu yok etmek dahada bir memnuniyet verecekti...

hakim davaya tekrar basladi... konu detayli bir sekilde okundu....
ilk sözü ceren aldi direk demire bakarak ve sinirli: hersey ortada hakim bey bagzi sahislarin para hirsi insan hayatini yok sayiyor...bir kac kurus fazla kazana bilmek isin yapmadiklari sey yoktur böyle insanlarin...

demirde bir kasini kaldirark direk cerene bakiyordu... demirin fark etti tek birsey vardi.. karsisindaki duran kadin ona nefret dolu gözlerle bakmasiydi...

sonra demirin avkuta sözü aldi: biz insati teslim etimizde hersey olmasi gerkti gibiydi hakim bey. bu iste bir yanlislik var... buyrun burda evraklar

mahkeme yaklasik 45 dakika devam etti. hakim bir sonuca varamadigi icin mahkemeyi 2 ay sonrasina erteledi....

basakkkkkkkkkk
09-02-08, 01:51
ooo yeni bölüm de gelmiş iremcim senaryon mükemmel olmuş ay acaba evlilikleri nası olcak çok merak edyorum yeni bölümü 4 gözle bekliyor olacam

irem123
09-02-08, 01:52
evet bende merak ediyorum bakalim :))

ManyakKk
09-02-08, 01:58
Arkadaş şakasına öle demişti heralde ama sen ciddi ciddi evlendiriosn bunları vay be.

Demek uyurgezer, koskoca bi yazardan böle bi yalan, aklı karışmış heralde :img-hyste

Fatih fena sözler söledi, çok kınadım :dito

3-4 ay, kısa beah, şunu 6 aya çıkaralım

Ve en kanıma dokunan olay: HALA SELİN DİO!!!!

Bu gidişle nikah masasında nikah memuru "siz ece bilmem ne hanım fatih bilmem neyi eş olarak kabul ediomsnz???" derken öğrenicek münaip kısmetinin, ya da direkman müstakbel eşinin gerçek ismini :D:D:D:D:D

irem123
09-02-08, 02:40
:)) aklima baska birsey gelmedi yani uyurgezerden baska olsun arada ecede sacmalasin:img-yes:

fatihin lafi biraz kötü oldu artik nasil telafi edecekse

isim konusuna gelince evet gercekten nikah masasi diye düsünüyordum:img-wink:

clevergirl
09-02-08, 11:21
iremcim bence uyur gezer yalani cok güzeldi, ama fatih beyimiz yutmadi...Cokta agir konustu eceye...Ay inanmiyorum hala selin diyor eceye ya..acaba gercek ismini ögrenince nasil bir tepki verecek :img-hyste devamini bekliyorum canim, ellerine saglik..

basakkkkkkkkkk
09-02-08, 18:32
oy oy oy yeni bölüm gelmiş karakterleri ilk tanıttıgında demir eceden hoşlansada fatih de eceyi kıskansa ne güzel olr diye düşündüm ama galiba cerenle demir olaacak bu bölüm bana çok kısa geldi fatihle ece hiç yoktu:sad53::sad53:

_GuLCiN_
14-02-08, 22:35
İrem'im süper olmuş
Bence bir yapımcıya sat sen bu senaryoyu :)
Ya senden bişey istesem yada iki şey
1.si Burcu Karada rol alsa nasıl olur (iyi rolde ama) :)
2.si de evliliklerini bencede uzatabilirsin canım 6-7-8 ay olabilir :):icon_whis
Bu arada başarılarını devamını dilerim canım :)

irem123
14-02-08, 23:28
tsk ederim canim güzel yorumun icin... begendine cok sevindim... olur burcu karayada bir rol verelim :img-wink: ama düsünmem lazim nasil bir rol olabilir hmmm :)
yeni bölümü yazmaya basladim ama tam bitmedi yarin eklerim artik byebye

_GuLCiN_
15-02-08, 16:33
tsk ederim canim güzel yorumun icin... begendine cok sevindim... olur burcu karayada bir rol verelim :img-wink: ama düsünmem lazim nasil bir rol olabilir hmmm :)
yeni bölümü yazmaya basladim ama tam bitmedi yarin eklerim artik byebye

Yaşasın bekliyorum canım :)
Bu arada o senaryoyu yazarken buraya ellerin yorulmuyor mu ben pek uzun yazamıyorumda :)

KKBR
15-02-08, 17:31
Aaaa Canım Çokk güzelll bi hikaye kesinlikle devam etmelisin bayıldım yaa süperrrrrrrr :good:

Hadi İremciğim devamını bekliyoruz...:happy0064

basakkkkkkkkkk
16-02-08, 01:02
iremcim senaryonu dört gözle bekliyorum hadi bizi daha fazla bekletme:happy0064:happy0064

irem123
16-02-08, 01:09
canim aslinda bügün icin söz vermistim ama malesef tamamliyamadim ...

gülcincim yok yorulmuyor hic ..aslinda baya bir zevkli bile oluyor :)

kkbr isim ne canim ??? sanada yorumun icin cokkk tsk

irem123
18-02-08, 13:17
demir: saka yapiyorsun .. sen ve evlenmek ha... kiz hamile mi ????
demir duyduklarina inanamiyordu... evlenmek fatih icin cok uzakti o yüzden aklina sadece evlenecegi kizin hamile olabilieceginden baska birsey gelmiyordu...

fatih kizarak: hayir hamile degil...

fatih demire olanlari kisaca anlatti..

demir: nasil yani hangi devirde yasiyoruz... istemiyorum dersin ,olmaz dersin olur...

fatih: keske hersey o kadar kolay olsaydi ama isin icinde emre abi gibi birisi var...hem bu evlilk sadece formaliteden... o yüzden kimsen haberi olmayak anladin mi...

emre düsünüyordu acaba yapti sey yanlis miydi o gün kizginlikla öyle demisti ..ikisinde cok seviyordu mutsuz olmalarini istemezdi... ama belkide bu evlilk ikisi icin iyi olabilirdi...icine yanlis mi yaptim diye bir kusku düstü...

dügün günü gelmisti...

nikah emre ve lalenin evinin salonunda kiyilacakti hic kimsenin haberi olmamazi icin... ece gelinik yerine beyaz bir elbise.. fatihde damatlik yerine siyah bir pantolon ve üztüne bir beyaz gömlek giyimislerdi.. dügünde kiz tarafaindan emre ve lale disinda ceren... erkek tarafindanda sadece demir vardi

demir: oglum eger annemlerin haberi olursa bu evlikten seni asla af etmezler keske haber etseydin

fatih: gercekten evlenseydim haber ederdim ama bu gördün sadece emre beyi memnun etmek icin bir oyun

salonda fatih ve emre vardi

emre: bak fatih baldizimin degerini iyi bil..o mutlu olmayi hak ediyor.. cok kücük yasta annesiz babasiz kaldi... eger mutsuz olursa karsinda beni bulursun

fatih pekde umursamiyordu ne kadarda üzülsede selinin kücük yasta yetim kalmasina ...tek bildi birsey vardi oda bu evligi bu günden sonra kesinlikle unutacakti ve bosanma günü geldinde bosanacakti ve evlilk konusu onu icin kapanacakti...

yinede emre abisini multu etmek isin kisik bir sesle mirildandi : selini mutlu etmek icin ellimden gelecegi yapacagim...

emre fatihe ters ters bakti

emre: selin mi...nasil yani sen bir hafta ayni evi paylastin insanin ismini bilmiyormusun

fatih sasirdi: ismin selin dedi ... degil mi ???dedi mahcup bir sekilde
emre yüksek sesle: ismi ece evlenecegin kiz ismi ece diye tekrarladi

sonra fatih hatirladi " biz en az üc kere tanistirildik ismim selin demisti"
hafifce gülümsedi fatih... icinden peki öyle olsun ece hanim diye düsündü...

demir salona girecekti kapida ece ve cerenle karsilasti...

ceren ve demir birbirlerine bakisdilar ikisinde gözleri ve yüzlerinde " yine mi senin.. senin burda ne isin var" ifadesi vardi

ilk toparlanan demir oldu

demir : sen ece olmalisin ben demir yani fatihin abisi
ece gülümsiyerek: evet memnun oldum ... sizi tanistirim bu benim en yakin arkadasim ceren

ceren elini usatmak yerine mirildandi: evet biz malasef tanistik

ece cerenin hic böyle bir insana surat astini görmemisti o yüzden biraz sasirdi ..sonra sessizligi sona erdirmek icin

ece: isterseniz iceriye gecelim dedi

ece salona girdinde gözleri hemen fatih arada sömünenin yanida emreyle sohbet ediyorlardi

ece dalmis fatihe bakiyordu tam o sirada fatihde döndü eceye

fatih düsünüyordu bu gercekten yazlikta tanisti kizmiydi... o hergün ev kiyafetleriyle gördü bakimsiz makyajsiz kiz yerine cok güzel dergi kapaklarini süsliyebilecek kadar güzel bir kiz duruyordu karsisinda... ( hep öyle derler ya:img-yes:)

ceren ve demir ayni anda kapidan iceriye girmeye calistilar..
ceren sinirli sinirli bakti demire: musade edermisiniz gecim
demir sadece kafasiyla gec isareti yapti...

ece cok heycanliydi... heycandan tirnaklariyla oynuyordu sürdü öjeyi tirnaklariyla kaziyordu... fatih ise pek umursamaz sekilde oturuyordu aradada yan yan eceyi süsüyordu

nikah memuru: evet basliya biliriz... her nikahta oldu gibi önce o uzun konusmayi yapti sonra sira soruyu sormaya gelince ve nikah memuru ece hanim diye basliyinca donup kaldi ece... adinin selin degilde ece oldunu hep söylemek istemisti fatihe ama telas arasinda unutmustu...

kafasini dönüp fatihe bakti ama hic yüz ifadesinde bir degsiklik göremedi

fatih farkindaydi ecenin ona baktignin... icinden eeee iste ece hanim yalan söylersen böyle donup kalirsin diye düsündü sonra yavascana döndü ve eceye bakti... birbirlerinin gözelerine bakiyorlardi ... ece yüz ifadesinden fatihin ne düsündünü cikartmaya calisti ama malesef hic bir yanit bulamadi...
nikah memuru devam eti konusmasina ve soruyu bitirdikten sonra

ikiside evet dedi imzalar atildi ve zoraki bir evlik basladiiiii

ece ve fatih tebrikleri kabul etiler...

fatih eceye egildi ve fisildadi: ece yoksa selin mi demeligim???
ece ne diyecegni sasirdi ve aklina gelen ilk yalani söyledi: sey benim iki ismim var ece selin...
fatih gülerek : bak sen..neden o zaman ilk ismini söylemedin??
ece fatihin yüzündeki gülümsemeyi yok etmek icin: önemsiz insanlara ikinci ismimi söylüyorum..
fatihin cevap beklemedende hemen arkasini döndp giitti.. o yüzden fatihin suratini asildinida görmedi...

aslinda nikahtan sonra hep beraber yemege cikilcakti ama ece basim agriyor numarisi yaparak gitmek istemedi...

emre biliyordu ece ve fatihin ayni evde kalmiyacaklarini ama kendi kendine düsünüyordu ne kadar birbirlerinden kacabilirler diye.. ikisinin tam bir evlik sürmesi icin ellinden geleni yapacakti ve ilk plani hazirdi bile...

5 gün sonra...
emre planini uygalamak icin harekete gecti ...

emre: ece müsayit misin senle konusmak istedim önemli birsey var
ece: tabi eniste hangi konuda??
emre: telefonda olmaz bügün bulusabilir miyiz

emre ve ece bir cafede bulustular

ece: merak etim eniste bana söylemek istedin önemli sey ne olabilir ki

emre: aslida sana bir is teklifi yapmak istiyorum...benim coktan beri yapmak istedim birsey futbol hakkinda bir kitab ve bu kitabin yazarininda sen olmani istiyorum ben anlatacagim sen yazacaksin ne dersin??

ece böyle bir teklifi hic beklemiyordu: nasil yani ben ne anlarim futboldan...
emre gülümsiyerek: sen sadece yazacaksin...anlama kismini bana birak

ece neden olmasin diye düsündü...

ece pek emin olmamis bir sekilde: peki olur

emre sevinerek: tamam o zaman sen yarin ilk is antremana gel ...

ece: ama sey ...dedi cümlesini tamamlayamadan emre yerinden hizla firliyarak

emre: hadi o zaman yarin görüsürüz... patron benim unutma ben ne dersen o olur.. dedi ve göz kirpti

ece biraz heycanliydi nikahtan sonra ilk kez görecekti fatihe...acaba eceyi görünce nasil bir tepki vercekti...
spor kiyafetler tercih etti ece kot pantolon üstüne siyah bir kazak, pantolon pacasini botlarinin icine soktu... ama makyajina ve sacina daha bir özen gösterdi... son kez aynaya bakti ve gördünden memnun olarak spor tesislerini yollunu tuttu..

fatihin eger futbolcu arkadaslari arasinda sevmedi biri varsa oda serkandi...top serkandaydi kosarak fatih topu almak icin serkanin yanina gitti ve sert bir foul yapti... serkan acillar icinde yerde kivriliyordu ama kendini toparladi ve fatihe bagirdi: ne yaptini saniyorsun sen diye ..fatihin üstüne yürüdü diger arkadaslar araya girdi ikisinide ayirmaya calisti....
emre ikisinede bagirdi: ikinisiyde burada görmek istemiyorum... antremani sahanin etrafinda kosarak yapin...

ece tesislere gelmis olanlari kenardan izliyordu... tam emre ikisini yani cekmis bagiriyordu... ece yanlarina geldi... ikiside eceye bakiyordu hem fatih hem serkan.... fatih kizgin bir sekilde senin burda ne isin var bakisyla... serkanda gülümsiyerek hayran hayran bakisiyla...

emre ecenin kendi arkasinda oldugunu fark etmedi... ama fatihin yüz ifadesine görünce ve birine baktini arkasina döndü ve eceyi gördü... emre icinden iste bu kadar fare kapana girdi diye düsündü...

serkan ecenin emrenin baldizi oldunu biliyordu... takimin sezon sonu düzenlenen eglencelerine ecede bir kac defa katilmisti...

emreyi dinlemeyi boslayip eceye ellini uzati: biz tanismadik ben serkan
ece gülümsedi: memnun oldum ece

fatih arka plandan ikisini izledi.. yüz ifadesi iyice ispanyol arenasinda kizdirilan bogaya benzedi...

emre: serkan hadi sen basla kosmaya diyerek serkani saldi

serkan hic eceden ayrilmayi istemiyerek ve ece bakarak: tanistimiza cok memnun oldum umarim en kisa zamanda tekrar görüsürüz...dedi ve göz kirpti

bu hareketi fatihin daha cok cileden cikmazina neden oldu

emre ikisini yanliz birakmak icin bir bahane uydurdu ve yanlarindan ayrildi...

fatih halen kizgin bir sekilde mirildandi: o pislik önemli biri galiba isminin ece oldunu söyledine göre

ece fatihin ne dedini anlamadi : efendim

fatih yüksek sesle: yok birsey dedi ve kendini toparladi

fatih: senin burada ne isin var ne zamandan beri antremanlara gelir oldun

ece fatihi yanlis anladi: korkma senin icin gelmedim hem anlastigmiz gibi evlendimizi kimse bilmiyecek dedi ve enistesinin yani gitti

düsünceli bir fatihi saha kenarinda birakarak

antreman bitmisti fatih ve arkadaslari soyunma odasina gittiler... ecede enistesinin odasinda kitap icin enistesinden bilgi aliyordu....

soyunma odasi

serkan yüksek sesle ve emin bir sekilde: ya su emre abinin baldizina bayiliyorum.... ne zamandir tanismak icin can atiyordum kismet bügüneymis dedi

futbolcu1: oglum dikat et kendin dedin emre abinin baldizi

fatih yerinde zor duruyordu serkani yere yatirmamk icin... sinirli bir sekilde dolabinin kapani carpti ama serkan halen konusmaya devam ediyordu

serkan: bir kitab yazmak icin burdaymis artik *** *** görecegiz yeni yengenizi

fatih artik dayanamadi hizli bir sekilde serkanin yanina kostu ve yakasindan tuttu

fatih: yeter artik sus....dedi ve serkanin suratina bir yumruk indirdi.... serkanda fatihe bir tane indirdi

diger futbolcular kosarak yanlarina geldi ve ikisini ayirdi

serkan bagiriyordu: birakin yaaaa ona ne oluyor sen namus bekcisi misin diye....

fatih bankta duran cantasini aldi ve disariya cikti. ..yoksa cok kötü seyler olabilirdi...

fatih sinirli sinirli yürmeye basladi tam köseyi döndü karsisindan ece geliyordu...

ece meraklanmis bir sekilde: yüzüne ne oldu dedi ve fatihin yüzünü kendine dogru cevirmeye calisti ama fatih izin vermiyerek kafasini öbür tarafa cevirdi

fatih: yok birsey dedi

ece: ama dedi ve lafi fatih tarafindan kesildi

fatih: seni bir daha burada görmek istemiyrum anladim mi diye bagirdi

ecede sasirdi: neeee sonra oda sinirlendi :sen bana karisamasim

fatih: karisirim cünkü sen benim kar.... karimsin diyecekti ama son anda ne söyliyecegnin farkina vardi ve durakladi

fatih: tekrar söylüyorum seni bir daha burada görmek istemiyorum

ece: bende tekrar diyorum ne zaman istersem o zaman gelecegim... ve sakin bir daha bana karisma ... böyle olmasini sen istemistin hatirladin mi diye sordu

fatih cok iyi hatirladi ve sinirli bir sekilde evinin yollunu tuttu....

clevergirl
18-02-08, 16:46
Iremcim..Harika iki bölüm okudum..Fatih beyimiz sonunda ögrendi ecenin gercek ismini :img-hyste
Serkan bey yüzünden fatih bey karisini cok kiskanacaga benziyor..Hadi hayirlisi..Ellerine saglik canim, devami cabuk gelir insallah...

basakkkkkkkkkk
18-02-08, 16:53
iremcim kusura bakma netim bozuktu daha yeni okudum çok çok güzel olmuş yeni bölüm galiba serkan ile ece arasında bi şeyler olacak olsunda fatih kıymetini anlasın ecenin yeni bölümü 4 gözle bekliyorum

karafirtina
18-02-08, 17:29
irem,askim tabi klasiklere bayiliyorum..cnm benim demirle cerenede bittim dogrusu ayni anda kapindan gecmek..bunu asi dizisi senaristlerine onermem gerek hele bu haftaki bolum icin:D
buarada bu fatih cok sert iremim tipki havalimani:D
ece ona isminin selin olmadigi aciklamaya calisiyor..oysa o hala o gece eceye yaptigni hakaretler icin ozur dilemedi...basladin fatihi sinirlendirmeye iremcim..iyicene cektir su fatihe:img-wink:bye

ManyakKk
19-02-08, 19:52
Klasikler her zaman iyidir.:D:D Artık süper olmuş güzel olmuş demicem, harika yazıosn, şımartmaya gerek yok. Zaten fark ettim ki sen biz böle yazdıkça bölümleri kısaltmaya başladın. O yüzden hiç yazmicaktım ama bu harika bölüm karşısında duramadı parmaklarım :D Ayy kıskanç bi fatih nasıl olur acaba? Noolur çabuk yaz. Fatihin eceyi kıskanma sahnelerini bir an önce okumak istiorm, serkanla kavga edişlerini fln. Bu arada ece iyi yaptı, önemsiz bulduu kişiler ha??? Ne kadar önemsiz bulduunu biz biliorz ama fatihin bilmesine gerek yok, burnu sürtsün biraz. Bu arada tuğba büyüküstün ve murat yıldırım süper seçim :good:

irem123
20-02-08, 02:18
öncelikle yorumlar icin tsk hepinize...

manyakcim ismin neydi canim ??? ama ben sizin yorumlariniz gercekten cokk merak ediyorum yorumsuzda olmaz :img-yes:..dedigim gibi hic fark etmez ister kötü ister iyi.. söz siz yorum yazin ben bölümleri kisaltmam :img-yes::img-yes:

yarin yeni bölüm geliyorrrrr byebye

ManyakKk
20-02-08, 16:21
Ayyyy çook güzeldi. "serkanı önemli buluyorsun galiba isminin ece olduunu sölediine göre" dedii yerde film koptu bende. Eveeet dedim, fatih yavaştan kıskanmaya başladı. Ben ağırdan alırken fatihin serkana atıığı yumrukla yok yok dedim, yavaştan değil, gayette kıskanıo çocuk işte :D
Şimdi yorum yazmazsam senaryoya devam etmezsin korkusuyla yazıorm, :D:D yoksa ben prensipli bi kızım :img-cool2 (çok ukala gördüm kendimi)
yine çok güzel bi bölüm olmuş, yine harika bi bölüm olmuş yine bayıldım yine bittim açıkçası :D:D
bu arada ne kadar umursarsın bilmem sonuçta senin seneryon senin düşüncen ama fikrimi sorarsan bence bunları hemen birbirine deli divane aşık, iki sevgili yapma. Biraz uzat aksiyonlar maceralar tatlı atışmalar olsun ki hikayenin zevki kaçmasın, olaylar jet hızıyla gelişince o tat kalmıyo.
yanlış anlama öyle yaptıından demedim, harika yazıosn çok ii gidiosn da, ilerki bölümler için dedim. Sırf çok hızlı ilerlio die bi çok seneryoyu yarım bıraktım ben :D
Bu arada adım Hande cnm :D

basakkkkkkkkkk
20-02-08, 17:30
oy oyoy yeni bölümümüzde gelmiş. kıskanan bi fatih görmek çok hoşuma gitti:img-hyste:img-hyste:img-hyste irem yine harika yazmıssın devamını bekliyorum

irem123
20-02-08, 22:17
ertesi gün ece tekrar tesislere gitmezi lazimdi kitap icin bir kac resim cekilmesi gerkiyordu...

dün olanlar tekrar aklina geldi zaten tüm gece düsünmekten uykusuz kalmisti...kendi kendine söylendi: ne hakla bana karisabilir.. aslinda fatihin tepkisine bir anlam verememisti biran aklina acaba kizkandi mi geldi ama sonra ne kadar bir sacma düsünce oldunu düsündü

bügün biraz daha fazla özen gösterdi kendine ve spor tesislerine gitmek icin yola cikti...

ece tesisin kapisindan tam giriyordu ki fatih arabasindan indi ve eceyi gördü...

hizla arabasinin arka koltugundan cantasini aldi ve eceye yetismek icin firladi....

fatih yine cok sinirlenmisti gelmiyeceksin dedi halde gelmisti

fatih: ece diye bagirdi

ece dalmisti o yüzden korktu ve yavascana arkasini döndü...

fatih: dün sana söylediklerimi pek ciddiye almamissin senin burada görmek istemedimi söylemistim

ece: benim cevabimi sende pek ciddiye almamissin bakiyorum

fatih sakin olmaya calisiyordu: bak ece senin buraya gelmemen en dogrusu

ece yanlis anladi icin hizla döndü ve yürümeye basladi

fatih son anda kolunu yakaladi ve kendine dogru cekti: sakin bir daha senle konusdum zaman arkani dönme sakin dedi sinir bir sekildeilk

ecede cok sinirliydi dislerini sIkarak ve kafasini saliyarak: benim buraya gelmem seni niye bu kadar rahatsiz ediyor...benden bu kadar nefret ettini bilmiyordum dedi

fatih ilk önce ne demek istedini anlamadi sonra belki bir daha gelmez diye: artik biliyorsun iste dedi

ece sok olmustu aslinda öylesine demisti ama fatihin gercek sebebi nefret oldunu tahmin etmemisti...

aglamak icin zor tuttu kendine ve hizla fatihin yanindan uzaklasti... fatih konusu artik ece icin kapanmisti...

fatih cok ileriye gittinin farkindaydi aslinda dedigne pismanda olmustu...

futbolcular sahanin etrafinda isinma turlari atiyordu....ecede hem sahanin hem futbolcularin resimini cekilmesi icin talimat veriyordu ....

serkan tur dönmeyi boslayip ecenin yani geldi...

serkan: selam nasil gidiyor dedi

ece serkanin kendisine olan ilgisinin farkindaydi

ece gülümsiyerek: selam iyi gidiyor dedi

fatih her sahanin etrafini döndünde ve ayni noktaya geldinde ece ve serkani görüyordu ve her seferinde siniri daha fazla artiyordu... serkan eceye egilmis birsey anlatiyordu eceninde karsilik olarak gülmesi fatihi cileden cikariyordu....fatih neden sinirlendine bir anlam veremedi kendi kendini kandirmaya calisiyordu serkani hic sevmedinden ve kadinlar oglan tutumunu bildim icin eceye zarar verebilir diye sinirleniyorum diye düsünüyordu...

ecede aslinda serkanin ilgisinden pek hoslanmiyordu ama baska erkeklerin kendisinden nefret etmedini fatihe göstermek icin serkanla sohbet ediyordu...

fatih toplara hic konsantre olamiyordu... diger oyuncularda fatihi hic bu kadar kötü oynadigni görmemislerdi

futbolcu 1: oglum neyin var senin diye bagirdi

emrede fatihdeki desikligin farkinda...

AKSAM

ceren eceyi aradi

ceren: hazirlan canim seni almaya geliyorum arkadaslar aradi bizi clubde bekliyor

ece: ama canim... cok cogun gündü hic o havada degilim bu seferlik bensiz gitseniz olur mu diye sordu

ceren : yapma ece sensiz bende gitmem

ece cereni kirmamak icin gitmeyi kabul etti..

club

ece ve ceren clube girdiler... diger arkadaslarini bakindilar ama iceri hem kalabalik hemde cok dümanli oldugndan hemen göremediler... ama hic görmek istemidikler bir arkadas grubunu gördüler... ecenin gözününe ilk takilan fatih oldu kendi kendine mirildandi bir bu eksikdi diye ...
cerenin ise is hayatidaki düsmani demiri gördü ilk olarak.. demirinde gözünden cerenin clube girmesi kacmadi..

ece fatihin yanindaki kizi önceden yaninda görmüstü hem sezon eglencelerine beraber katilmislardi hemde magazinde beraber haberleri cikmisti...
fatih sanki yanindaki kizin anlati hic birseyi kacirmak istemiyor gibi kiza dogru egilmis dikatle dinliyordu...

ece dalmis onlari izliyordu ....hem fatihin yaninda baska birini görmenin kizkancligini yasiyor ama ondan cok fatihin kiza gülümsemesini kizkaniyordu... fatihi tanidindan beri bir kere ecenin karsisinda yüzü gülmemisti ama simdi ise cok mutlu görünüyordu...

onlara bakarak mirildandi ece: bana böyle bir kere gülmedin

demeki benden nefret etti dogru diye düsündü ece

cerenle demirde birbirlerine bakistilar.. ilk gözünü kaciran ceren oldu...

ceren eceye döndü: hadi gel bizimkiler bak orda dedi

ecede dalmisti o yüzden ilk cerenin ne dedini anlamadi sonra arkasindan arkadaslarin oturdu masa gitti...

fatih eceyi görmedi sadece gözü yanindaki kizdaydi...

ece arada fatihgilin masasina bakiniyordu ne kadarda fatih konusu kapandi desede gözü hep oraya kayiyordu...

kafasi cok karismisti ...aslinda pek iskiye alisik degildi ama son haftlarda olanlari unutmak icin ikinci kadahi siparis etti

ceren: canim sen iski sevmesin ki ne oldu sana ...hem bak alisik degilsin bence bu kadehi icme dedi

ece hic alisik olmadi icin kafasi dönmeye baslamisti bile... clubdeki calan müzige eslik ediyordu bagarak... sonra birden aya kalkti ve dans edenlerin arasina karisti...

ece tam bir erkege sarilmis dans ediyordu... fatihde yanindaki kizin anlatigna gülüyordu...

fatih elindeki iskisinden bir yudum aldi hemde kafasini cevirdi dans edenleri izlemek icin...
iste o an gördüklerine inanamadi.. istigi iski bogazina kacti ... fatih hem öksürüyor hemde dans eden eceden gözlerini ayiramiyordu...

fatihin yanidaki kiz ( ismi tugce olsun )

tugce: beni hic dinlemiyorsun sen dedi

fatihin suan tek düsündügü kisi bir erekege sarilmis ecedi

fatih tugceye döndü: hhm birsey mi dedin canim dedi

ama halen eceye dogru bakti icin... ecenin tuvalete dogru gittini gördü

fatih hem ayaga kalkti tugceye bakti: hemen geliyor dedi ve eceye yetismek icin hizla yürüdü...

ece tuvalete girmeden fatih kolundan yakaladi

ece fatihe döndü: ooooo fatih beyimizde burdaymis dedi

fatih cok sasirmisti: sen sarhos musun diye sordu

ece: icmisim dertliyim bir bilsen ben ne haldeyim ... sarkisini söyleme basladi

fatih basini saladi ve gülümsedi..

ece ayakta durmakta zorluk cekiyordu: ooo hödük beyimiz gülümsiye biliyormus demek ... dedi

fatih sasirdi kisik bir sesle: nee hödük mü?? diye sordu

ece bu konusmadan s!kilmis birak kolumu gidicem dedi

ece:birak kolumu dedi

fatih ecenin kolunu biraktiginda ayakta zor durdunu gördü

fatih: birakta sana yardim edigim dedi ve tekrar kolunu tuttu

ece hizla kolunu cekti ve fatihden kolunu kurtardi

ece: benim kimseye ihtiyacim yok... ben kendim yürürüm dedi ve tekrar arkadaslarin yani gitmek isin yavas adimlarla yürümeye basladi ama bir kac adim sonra arkaya dogru tökezledi...

eger fatih hemen yetismeseydi ece icin aci verici bir düsüs olacakti ama tam düsüceginde fatih arkasindan kostu ve tuttu...

ece kendini cok kötü hissediyordu basi dönüyordu sadece uymak istiyordu... gözlerini kapatmadan önce hatirladi tek sey sadece iki güclü kolun onu tuttu oldu...

fatih mirildandi: inatci keci diye sonra kucagina kaldirdi eceyi

fatih ece kucaginda clubden cikti ve arabasini getirmesi icin görevliye talimat verdi

dikatli bir sekilde koltuga oturtu .

yolda fatih abisini arada ve kisaca olanlari anlati

fatih: tugceye bir yalan uydur birde ecenin arkadasi cerene haber vermeyi unutma dedi

demir fatihe kizmisti kendi kendine düsündü ben simdi ne yalan uyduracam diye...

demir tugcenin yani gitti

tugce merklanmisti bile: demir fatih uzun zamandir ortalikta yok dedi

demir ilk aklina gelen yalani söyledi:sey fatihin cok önemli bir isi cikti beni aradi sana söylememi istedi dedi

tugce sinirlenmisti ama demire caktirmamaya calisti...

simdi demiri daha zor bir görev bekliyordu cereni bulmak icin etrafina bakindi

ecenin evinin önüne geldiklerinde fatih yanindaki uyuyan kiza bakti arabadan indi ve uyandirmadan tekrar kucagina aldi...

ne kadar dikatli olmus olsada ece yari uykulu yari uyanik gözlerini acti ve fatihe bakti...

ece üzgün bir sekilde kisik bir sesle: benden nefret ettini biliyorum ama beni düsürme olur mu dedi ve tekrar uykuya daldi

fatih uzun süre kipirdiyamadi yerinden ..ecenin dedigini düsünüyordu BENDEN NEFRET ETTINI biliyorum ... bu cümleyi derken ecenin gözlerindeki hüzün gözünden kacmadi fatihin...hic istemiyerek eceyi cok kirdiginin farkina vardi...

fatih 13 katli apartmanin önünde durmus bekliyordu ve düsünüyordu acaba kacinci katta ecenin evi diye...

eceyi korkutmadan seslendi: ece ece

ece gözlerini acti

fatih: kacinci katta cikmamiz gerekiyor diye sordu

ece ilk anlamadi sonra : hmm 9 dedi yok yok 10... sonra iskinin etkisiyle aglamaya basladi ...agliyarak bilmiyorum hatirlamiyorum dedi

fatih sakinlestirmeye calisti: sss tamam tamam önemli degil simdi cereni arar ögreniriz dedi..

basakkkkkkkkkk
20-02-08, 22:52
ya inanmıyorum ya fatih resmen eceye senden nefret ediyırum dedi ya :icon_cry::icon_cry::icon_cry: irem şu fatihi süründür iyice kıskançlığından çatlasın:sad53:

irem123
20-02-08, 23:27
dogru daha cokk sürünecek ama oda istemiyrek dedi nefret ediyorum diye ( bana ne oluyorsa niye fatihi koruyorsam :)) )

yarin yeni bölüm geliyor bakalim daha cokkk olaylar olacakkk cokkk

özgü-_-
21-02-08, 13:22
canım ya yeni bölüm de süper ama biraz daha heycanlı olsun
ya bu arada burcu kara ne zaman gircek ve kim rolünde gircek

karafirtina
21-02-08, 18:29
iremimmmiim bitanem fatihi koruman dogal tabikide..nede olsa onu cok seviyosun avinden belli..bende semammumcu hayran degilim..pamir icin baktim havalimanina bakicamda....cnm benim..guzel replikler ya...ama sadece fatihin siniriyle olmaz...eceyide sinirlendir...o geceki laflari sabirsizlikla bekliyorum.yuzune vursun...biliyorum surundureceksin diyosun ama iste biz okuycular sabirsiz..bitanesi

clevergirl
21-02-08, 18:40
iremcim..harika bölümler okudum..
Fatih kiskancliktan deliriyor, ama bir sekilde bunun sebebinin baska seyler olduguna kendini inandirmaya calisiyor...Yeni bölüm hemen gelsin istiyorum, devamini cok merak ediyorum..Ellerine saglik...

irem123
21-02-08, 18:49
tsk ederim canim begendine sevindim yeni bölüm geliyor bügün...

basakkkkkkkkkk
21-02-08, 20:16
şu fatihe bak be hala başka şeylerle gıcık nolcak neyse ecede iyi yaptı ama oh olsun o fatihe sürünsün iyice iremcim yine çok güzel bi bölüm yazmıssın 3 defa okumudum

özgü-_-
21-02-08, 23:07
SENARYO SÜPERR GİTTİKÇEDE GÜZELLEŞİO CNM TEBRİKLER:happy0064

özgü-_-
22-02-08, 17:04
cnm döktürmüşün yine ama bn daha heycanlı beliodum olsun yinede süper yeni blm heycanla bekliyom:happy0064

basakkkkkkkkkk
22-02-08, 22:54
iremcim yine çok güzel bi bölüm okudum aşırı duygulandım devamını bekliyorum:sad53::sad53::sad53::sad53:

irem123
22-02-08, 22:58
tsk begenmenize sevindim :happy0064

nazlikiz
23-02-08, 01:49
ayy süper yaa bern bu senaryoyu naisl kacirmisim ama salakmisim süper yaziyosun iremcim yaa muhtesem devamini merakla beklyiroum hemde heyecanlaa

karafirtina
25-02-08, 16:50
tsk begenmenize sevindim :happy0064

oyle hemen simarma irem..ben kac gunden beri giremedim hat koptu...senaryolarina hasret kaldim kisz...emen bidefada2 bolumunude okudum..ama dahada lazim cidden burda yoksa catliyacagim...ne guzel yazmisin ya..sarhos ece:img-hyste:img-hyste:img-hyste
biraz uzdu fatihi birazda sinirlendrisin fatihi:img-wink:

irem123
25-02-08, 20:34
evet canim hic sorma biraz simarmisim:icon_sorr bu kisa bölümün ilk kismi senin icin canim asi hayrani olarak :img-wink:

demir sonunda cereni bulmustu cekinerek yanina yaklasti...
demir: seyyyy

ceren zaten eceyi hic bir yerde bulamamanin siniriyle ve korkusuyla döndü ve arkasindakinin kim oldunu bilmiyerek

ceren: ne var diye sordu

demir sasirdi : siz biraz problemlisiniz galiba

ceren sinirli bir sekilde : ben ben problemligim haa istersen bir daha düsün hmmm...dedi

demir: neyse senin daha fazla rahatsiz etmiyim ece fatihle gitti

ceren: edin canim edin..nede olsa insanlari rahatsiz etmeye alisiksin

demir saskin bir sekilde: catik ya.. catlak midir nedir

ceren: ne dedin sen diye sordu

demir: hicccc

ceren: hayir duymak istiyorum ne dedin

demir: catlak dedim catlak ne olucak

ceren: demek catlak haaa önündeki duran iskiyi aldi ve demirin yüzüne dogru firlati

demir neye ugradini sasirdi...iski gözlerini yakti icin gözlerini zor aciyordu... sonra cerenin kolunu tuttu: dua et ki kadinsin

ceren: kadin olmasan ne yapacaktin diye sordu

demir cok sinirlenmisti agzini acti birsey söylemek icin tekrar kapati ve arkasini döndü gitti...

fatih ve ece nihayat ecenin evine girmeyi basarmislardi...fatih bir kac tane kapiyi actiktan sonra yatak odasini bulabildi...eceyi yatagana yatiracakti ece gözlerini acti ve fatihin gözlerine bakarak gülümsedi...fatihde ecenin gözlerini icini bakiyordu... ecenin kollari halen fatihin bogazina sarilmis bir sekilde oldu icin fatihi kendine dogru cekti tam gözlerini kapati öpücekti tekrar uykuya daldi...

fatih ecenin oturma odasinda oturuyordu...kendi kendine düsünüyordu icerideki yatan kizin onu öpmek icin yaklastiginda niye bu kadar heycanlandigini...

ece sabah kalktiginda basi catliyacak gibi agriyordu...
ece: ahhhh basim bu kadar icecek ne vardi diye mirildandi

ece kiyafetlerini cikardi dusa girmek icin... tam o sirada telefon caldi... telefona bakmak icin oturma odasina kostu ...
ece: alo

ceren: kizim sen nerdesin dün gece hic haber vermeden gittin

ece basini tuttarak: lütfen bagirma basimmm en iyisi sen beni bir kac saat sonra tekrar ara suan hic konusa bilecek durumda degilim dedi

ceren: eee o kadar cok icersen tamam sonra görüsürürz dedi

ece tam telefonu dolabin ustune koydu arkasinda bir tikirti duydu arkasini dönünde keske yerin dibine girebilsem diye düsündü...

ece yüzü kizarmis sekilde yatak odasinda kiyafetlerini tekrar giyinmeye calisiyordu... elleri titriyerek gömleginin dümelerini iliklemeye calisti...

bir daha nasil iceriye girbilirim nasil fatihin yüzünde bakabilirim diye düsünüyordu.. ama bir tarafdanda ic yamasirlarini cikartmamanin sevincini yasiyordu...

kendi kendine hadi birde is yamasirlarimi cikarmis olsaydim dedi

son kez derin bir nefes alip fatihin yanina oturma odasina gitti..

ece iseriye girdiginde fatihe hic bakmadi... tv kacirsina gecti ve fatih hic yokmus gibi davrandi

fatih: ne kadar daha beni görmezden gelicen diye sordu

ece odaya girdiginden beri ilk defa fatihe döndü ve göz göze geldi

fatih yüzünde bir gülümsemeyle: bir erkegi etkilemesini cok iyi biliyorsun dedi

ece: sende sinsice birini dikizlemesini iyi biliyorsun

fatih halen gülüyor ve kasini bir tanesini yükariya kaldirmis bir sekilde: evet bölye manzaralar hic kacmaz bende dedi

ece: hem bunu seni etkilemek icin yapmadim dedi

yüzündeki gülümsemeyi yok etmek icinde arkasindan: eger bir daha bir erkegi etkilersem bu sen olmiyacagin kesin dedi

fatihin yüzündeki gülümsemeyi yok etmeyi basarmisti ece... fatih elli öne dogru firladi ve ecenin kolundan tuttu...

fatih: biz evligi oldumuz sürede böyle birsey kesinlikle olmiyacak anladin mi diye bagirdi

ece fatihi biraz daha sinirlendirek icin : herkez kendi hayatini yasiyacak unutun mu dedi

fatih: o sadece benim icin gecerli dedi ve kapiya dogru gitti...

takim 3 günlüne kamp icin antalyaya ucucakti
enistesi ecenin gelmesinide istide... ece ne kadar gelmek istemiyorum desede enistesinin zoruyla kendini ucakta buldu...

fatihin bu belki 30uncu dönüsüydü...her arkasindan ecenin kahkahasini duydugunda dönüp ters ters bakiyordu ...

ece fatihin 5 sira arkasinda serkanin yaninda oturuyordu...bir kac futbolcuda basina toplanmis eski okul anilarini anlatiyorlardi ve gülüyorlardi...

bir süre sonra ece kalkti yerinden ve fatihin yanindanda gecerek ucagin tuvaletine dogru gitti...tam girip kapiyi kapatacakti ki ... fatihde zorla arkasindan tuvalete girdi ve kapiyi kapati...

ece: ne isin var senin burda delirdin mi... gören olursa cabuk kapiyi ac cikacagim dedi

fatih: önce konusacagiz dedi

ucagin tuvaleti iki kisi icin cok dardi o yüzden ece ve fatih birbirlerine cok yakindilar... ucak her sallandiginda ece daha cok fatihin gögüsüne dogru yaklasiyordu...

ece: ne diyeceksen cabuk söyle dedi fatihle bu kadar yakin olmak onu cok heycanlandirmisti...

fatihde aslinda eceyi uyarmak icin girmisti ama oda en az ece kadar etkilenmisti...

fatih: seyyy dedi ecenin dudaklarina bakti.... ve artik dayanamayip bir elliyle ecenin basindan tuttup kendisine dogru cekti ve öptüüüü

nazlikiz
25-02-08, 21:06
süper yaa sonunda yeni bölüm gelmis ayy yazik fatih kizi öyle yakladi ama ben uzun bölüm istiyotrum yaa olmaz banane=)
süperid yxaa devamini merakla beklyiroum canim gerci sen bölümlerini bizim icin eklemiyorusn o ayri ama

irem123
25-02-08, 22:19
olur mu tatlim senin gibi ve benim gibi pamirkolikler:img-in_lo icinde diger kisim tabiki :img-yes: yeni bölümü yaziyorum eger bitterse bügün eklerim bye

nazlikiz
25-02-08, 22:32
olur mu tatlim senin gibi ve benim gibi pamirkolikler:img-in_lo icinde diger kisim tabiki :img-yes: yeni bölümü yaziyorum eger bitterse bügün eklerim bye

cook sevindim sabirsizlikla beklyior olacagim canim=)=)

karafirtina
25-02-08, 23:19
süper yaa sonunda yeni bölüm gelmis ayy yazik fatih kizi öyle yakladi ama ben uzun bölüm istiyotrum yaa olmaz banane=)
süperid yxaa devamini merakla beklyiroum canim gerci sen bölümlerini bizim icin eklemiyorusn o ayri ama

aaaaaaaaaa alinirmisda nazli kizimiz..:img-icecr
nazlicim ben ozel istekte bulundum ireme skin sende yapiyim deme ha:img-icecr(yoksam bize sira gelmez)

iremim muthissin asidemir senaryosu yapan yok sen ibtanesin..varya nekadar guzle yazmisin..su asi senartilseri bile boyle guzel bir sahne yapamadilar asikizimiz icin..bian dusundum demir kendine ceker cereni oper diye ama ohhhhhhhh
iyiki oyle birsey omamis daha cok erken...
yeni bolumu bekliyorum sabirsizlikla ...lutfen merakta birakma..cerenle demride olsun ...(bende nerdeyse basrole sokacagim onlari) ama fatihide eceyide ock seviyorum..keske busefe fatih opmeye calissaydi eceyi...bidahaki sefere artik:img-icecr:img-wink:

nazlikiz
25-02-08, 23:49
anaaaa ucakta ramntizim diycem ama bu fatih biraz odun cikti=)=)
ayy süperdi bayildimmm iremcim yaa süper süperr
ayy ciddi heyecan yaptim simdi ece nasil bi tepki vericekki acaba
devamini emrakl beklyiorum hemde acele bu kadar cok bekletme bizi=)
karafirtina(adini bilmyiorum kusura bakma)
valahi suanda düüsnüyorum özel istek icin ama fazla üstüe gitmeyelim ireminin=)=)

not: iremcim bunu pamirinin sitesinede eklesen cok güzel olur nasilsa hazir=)=)

irem123
25-02-08, 23:53
evet pamirimiz biraz odun ayni havalimani dizisindeki gibi...:img-yes: ama biz onun odun halinide seviyoruz:img-in_lo evet güzel olurda simdi bu pamir üye olursa :img-wink: ne düsünür acaba :icon_whis ama senide kirmam istersen ekleriz canim sen iste

nazlikiz
26-02-08, 00:00
evet pamirimiz biraz odun ayni havalimani dizisindeki gibi...:img-yes: ama biz onun odun halinide seviyoruz:img-in_lo evet güzel olurda simdi bu pamir üye olursa :img-wink: ne düsünür acaba :icon_whis ama senide kirmam istersen ekleriz canim sen iste

aman canim nolucak pamirde cook sveinir onun hakknda senaryolar yazilyioo diye ben eminim hatta ben konu acim simdi oraya ama sen üyeler cogaldiktan sona eklersin daha iyi olur

karafirtina
26-02-08, 00:15

yahu supersin bukadarmi olur ya...cidden nasil aklina geldiyse...tuvallette romantizm nazlimin dedigi gibi..nerden aklina geldi bilmiyom ama harika dusundun..hep dedim ki ilk opusmeleri naisl olacak(onurunu saymadim cunku fatihin haberi yoktu) diye cok guzel oldu..varya senarislter ugrasinlarseden ders alsinlar...
cnm yeni bolumu nolur ekle yarina dek bekletme lutfen ya...tokatmi gelicek ecden yoksa karsilikmi veriek merak ediyorum

buarada nazilcim adim meyra:img-wink:

nazlikiz
26-02-08, 00:18
yahu supersin bukadarmi olur ya...cidden nasil aklina geldiyse...tuvallette romantizm nazlimin dedigi gibi..nerden aklina geldi bilmiyom ama harika dusundun..hep dedim ki ilk opusmeleri naisl olacak(onurunu saymadim cunku fatihin haberi yoktu) diye cok guzel oldu..varya senarislter ugrasinlarseden ders alsinlar...
cnm yeni bolumu nolur ekle yarina dek bekletme lutfen ya...tokatmi gelicek ecden yoksa karsilikmi veriek merak ediyorum

buarada nazilcim adim meyra:img-wink:

cook memnun oldum meyracim =)
süper bi dost kazandim irem snein sayende cook tesekürler =)

not: pamirin sitesinde konu actim ama simdi ekleme derim ben biraz daha üyeler cagalsin en iyisi=)

irem123
26-02-08, 00:22

not: pamirin sitesinde konu actim ama simdi ekleme derim ben biraz daha üyeler cagalsin en iyisi=)

tamam canim bencede sonra ekliyelim...
tuvalete romantizm nasil oluruyormus ama insallah devami gelir bu romantik anlarin:img-yes:#:img-wink:

yarin söz yeni bölümü eklerim... evet bende bu senaryo sayesinde sizlerle tanistim :img-yes: ne mutlu bana

karafirtina
26-02-08, 00:34

cnm bende cok sevindim senlen tanistigimiza..devamli buraya yazarsin umarim..yan ico khos bir hikaye ugrayan hmeen yorum yaziyor..ama neyazikki herkes ugramiyor..hemen 2. 3.sayfalarda kaliyor..cunku bazi senaryocular surekli senaryo yaziyor..ama iremim cok guzel yaziyor

tamam canim bencede sonra ekliyelim...
tuvalete romantizm nasil oluruyormus ama insallah devami gelir bu romantik anlarin:img-yes:#:img-wink:

yarin söz yeni bölümü eklerim... evet bende bu senaryo sayesinde sizlerle tanistim :img-yes: ne mutlu bana
irem kisz yarinmi...yarina kadar kim bekliyecek ya...ben catlarim simdi..bide demezmi umarim devam eder bu romantik anlar kisz ne umuyosun ya sen yazcaksin ya devamini devam ettirebilirsin istersen:img-in_lo
buarada baska senaryolarda reklamini yapiyorumhaberin ola...cok guzel yaziyosun diye ..
ama imza flaan yapsan iremim degisik bir ask hikayesi sizlerle senaryo bolumunde...diye hazir karelerde alirsin havalimanibasligindan..guzel olur ...eger imza yapmasini bilmiyosan ki ben bilmiyorum
SESLENIYORUM OKADAR BU SENARYOYU OKUYAN VAR..BIRI IMZA YAPABILIRMI? TASIYA BILMEMIZ ICIN?:img-icecr:img-wink:

clevergirl
26-02-08, 00:35
iremcim...Süper bölümler okudum..Ama orada birakilir mi ya :img-in_lo Ne olur devam et , lütfen...Ellerine saglik..

irem123
26-02-08, 00:44
meyracim cokk tsk ederim tatlim demek reklamimi yapiyorsun cok sagol canimmmmm...

clevergirl(isim neydi canim) sanada cokk tsk begendine sevindim

yarin görüsürüz hepinize iyi gecelerbye

nazlikiz
28-02-08, 15:49
iremm hani devami bunun sabirzislikla bekiyoruz ama bakkk

ManyakKk
28-02-08, 16:27
Amaniiiiiin, o ne öpüştü öle, o daracık alanda:D gözümde canlanıoda kim bilir ne kadar romantiktir. Ama ece kesin, fatihin hırsından kendisini öptüünü sanıcak :( öfff yani atıorm şu an :D:D belki olmicak ama bi insan bana "senden nefret ediorm" dedikten sonra kalkıp beni öperse, serkanla konuştuğum ve ona rağmen bu geziye katıldım için bana kızdığından ve "sen benimsin, her ne kadar ben senin olmasamda" düşüncesiyle haraket ettiğini düşünürüm. (iki dakkada yazdıım seneryoya bakın PUHAHAHA)
Yine harika, yine süper, yine mükemmel bi bölümdü. Yüreğine sağlık canım, çok sürükleyici yazıosn. Ama en heyecanlı yerinde kestin ve çok beklettin :( Yeni bölüüüüm :D:D:D (Çok şımarık gördüm kendimi :D)
Ama ciddi sölüorm harika bi bölümdü, fatih eceyi öperken utanmadım desem yalan olur (bana ne oluyosa :D) :img-blush

irem123
28-02-08, 16:35
slm arkadaslar,

yeni bölümü bu aksam eklerim...yorumlar icin tsk

simdi fatih senden nefret ediyorum dedi ama hani sadece ecenin tesislere gelmesini önlemek icin dedi... yoksa nefret etmiyor

özgü-_-
28-02-08, 17:18
iremcim ne zamandır okuyamıyodum bugün 2blm birden okudum mükemmel yani heycan kat dedik ama vur dedik öldürmüşüün ya yeni blmü bir an önce koy ya çooooook merak ediyorum süper olmuş hele o uçaktaki kısım süperr:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:hap py0064

ManyakKk
28-02-08, 19:42
Ya ben biliorm fatihin ne için öle dediini ama ece bilmio :D ben onun açısından yorum yaptım ;) yoksa fatihin eceden nefret etmediini biliorm yani

irem123
28-02-08, 21:32
fatih eceyi kendine dogru cekti öpüyordu... ikiside nerde olduklarini unutmusdu
fatih kücük kücük öpücüklerle ecenin bogazina dogru öpmeye basladi...

ilk gözünü acan fatihdi ecenin yüzününe bakiyordu... ecenin gözleri halen kapaliydi deminki yasadigi duyguyu düsünüyordu sonra yavascana gözlerini acti oda fatihin yüzüne bakti...

ikiside göz göze geldiler ve bir süre bakistilar

fatih sacmaladigini biliyordu ama son 2 saatde cekti kizkanclik yüzünden
agzindan su cümle cikti...

fatih kendinden emin bir sekilde:serkanda seni böyle etkiliyebiliyor mu hmm... onun öpücükleride bu kadar hosuna gidiyor mi diye sordu

ece bu öpücükten sonra böyle birsey duymayi beklemedigi icin hem saskinlikla hem sinirle
elini kaldirdi ve fatihin yüzene okali bir tokat atti...

hemen tuvaleten cikabilmek icinde onu kenara itti ve gecmeye calisti... kapidan cikmadan öncede arkasina tekrar döndü

ece: bana sakin bir daha dokunma anladin mi dedi

fatih yerinde dona kaldi biraz kendine geldikten sonra: sen öyle san istedim zaman dokunurum diye mirildandi..

ece yüzü kizarmis tedirgin bir sekilde oturdugu yere dogru gitti ve serkanin yanindan cam kenarindaki yerine gecti...

bir kac dakika sonra fatihde cikti ve hic eceye dogru bakmadan oda yerine gecti...

ikisinin ayni anda ortadan kayip oldugunu serkandan baska hic kimse fark etmedi...

hotel

antalyada lüks bir hotele yerlesti futbolcular...
ece ucaktaki olaydan sonra fatihle hic gözgöze gelmemeye calisti..

futbolcular iki kisi bir odaya yerlestirldi... ece tek bayan oldugu icin tek basina bir odada kalicakti ve tesadüfen bu fatihin odasin karsisina düsen oda oldu...

takim antalyadaki ilk antrmeanlarina baslamisti ...

eceninde biraz gözlem yapmasi icin enistesi sahaya cagirmisti..

ece yedek kulubeye oturmus futbolculara dalmis izliyordu...

dalgin oldu icin serkanin kendisine dogru bakip gülümsediginin hic farkina varmiyordu...

arada gözü fatihe takiliyordu... basini egmis usakta olanlari düsünüyordu ece o yüzdende fatihe sert bir foul yapildigini enistesinin cabuk sedye getirin diye bagirmasiyla fark etti...

ece ne kadarda fark ettirmesede cok endiselenmisti... fatih sedyenin üstünde acillar icinde kivraniyordu...

emre: ece sen yaninda git dedi

ece: ama...

emre: cabuk bin diyerek arkasindan iterek ambulansa bindirdi...

fatihin hastaneye gelmesiyle bir hareketlilik oldu özeliklede hemsireler arasinda...

ece disarida oturmus fatihin odasinin kapisinda bekliyordu...

bir kac hemsirenin fatihin odasindan cikip birbirlerine fisildadiklarini duydu..
hemsire 1: ayy ne kadar yakisikli biri
hemsire 2: evet hemde cok komik bayilirm böyle erkeklere

ece birden ayaga kalkti iceride neler oluyordu merak etti... kapiya vurdu ama hic cevap alamadi o yüzdende kapiyi acti ve iceriye girdi... gördüklerine cok sasirdi o disarida endiselenirken fatih iseride hemsire kizlarda alem yapiyordu... hemsireler fatihin etrafina toplanmis hayran hayran fatihin anlatiklarini dinliyordu...

ece tüm cesaretini topliyarak fatihe dogru gitti : fatih askim yine capkinlik mi yapiyorsun dedi...

birden kizlar sustu ve birbirlerine bakarak kalktilar ve disariya ciktilar...

fatih: yaptini begendin mi kizlari kacirdin dedi hafif bir gülümsemeyle

ece: öyle mi anlamadin simdi neden gittiler ki dedi dalga gecerek

fatih ters ters ece dogru bakti: kizlari kacirdina göre sen bana hismet edersin artik... ve bunu bana bir su katarak basliyabilirsin dedi yanidaki duran siseyi gösterek

ece: senin ayagini sakatlandi ellerini degil yani kendin katabilirsin... hem hangi ayakdi... su mu diyerek ellindeki cantayla fatihin sakatlanan bacagina vurdu

fatih: ahhhhh ne yapiyorsun diye bagirdi

ece: yok merak ettim bu muydu diye tekrar vurdu

fatih: ahhhh tamam o iste dedi

ece: iyi olduna göre ben hotele geri dönebilirim

fatih: beni burda yanliz mi birakacan

ece: yanliz degilsin ki daha 1 dakika önce bu oda doluydu

fatih: hem bir kadin kocasini bu durumda yanliz birakir mi diye sordu gülerek

ece cok sasirdi ne diyecegni bilmedi icin :tamam tamam biraz daha kalabilirim dedi ve tekrar kalkti yere oturdu...

fatih: orda duran dergileri verebilir misin malum ayagim sakat kendim alamiyorumm... hem eskiden senin gibi koca lafi dinlemeyen kadinlari ne yaparmis esleri biliyor musun dedi

ece: ne diye sordu gülerek...

fatih: tekrar ayaga kalkarsam hatirlat göstericem sana dedi

bu oyun ikisinden hosuna gitmisdi.... ikiside acaba gercekten evli olsak nasil olur diye düsündüler... sanki aralarindaki kirginlik bir süre icinde olsa unutulmustu

fatihi hotle odasina uzanmis yataginda yatiyordu... yanina oda arkadasi ümit geldi...ümit hem fatihin takim arkadasi ama is disindada görüstü iyi bir dostuydu...

ümit: oglum neden ugrasiyorsun bu kizla... neden hastanede onu hep kizdirmaya calistin
fatih güldü: ne bilim iste onunla ugrasmasini seviyorum dedi
ümit: dur dur yoksaaaa

fatih biraz panikle: nerden cikardin...
ümit fatihin bu kadar paniklemesine anlam veremedi tam birsey söylicektiki kapi calindi..

ümit kapiyi acti: ah ece gelsene dedi ve fatih bakarak hafif bir gülümsedi... fatih cok iyi biliyordu ümitin neden gülümsedini..

ece: rahatsiz etmiyorum ya???

ümit: yok olur mu bende tam cikiyordum...tekrak fatihe döndü ve gülümsedi

ece fatihin yani gitti: iyi misin diye sordu...

fatih: iyim sagol...

sanki o sakatlanmadan önceki fatih gitmis yerine yeni bir fatih gelmisti...

fatih:otur sana

ece: yok ben gidim... nasil olduna bakmaya geldim... biraz isim var dedi...

tam o sirada tekrar kapi caldi..gelen serkan ve baska bir takim arkadasiydi

ikiside gecmis olsuna icin gelmisti...

serkan eceye bakti sanki senin burada ne isin var der gibisine bakiyordu gözleri...

istemiyerekde olsa fatihe gitti ve kizik bir sessle: gecmis olsun dedi

fatihde umursamaz bir tavirla tessekür etti...

serkan eceye döndü: bügün seni cok aradim ama bulamadim nerdeydin

ece: hastanede dedi ... serkanin fatihin yaninda böyle konusmasindan biraz rahatsiz olmusdu... arada fatihe dogru bakiyordu acaba nasil bir tepki vericek diye ama o diger takim arkadasiyla sohbet ediyordu... bu kadar umursamaz olduna inanamiyordu ece... demeki bana hic deger vermiyor diye düsünüyordu

fatihse aslinda ne kadar takim arkadasinin söyledikleri dinliyormus gibi yapsada akli fikri hep serkan ve ecenin konustuklarindaydi..

serkan: asagida birsey icelim mi diye sordu...

ece aslinda hayir demek istiyordu ama fatihin umursamaz tavrinida görünce birden olur dedi...

o arkadasiyla sohbete dalmis fatih ani bir hareketle kafasini eceye dogru cevirdi ve sinirli sinirli bakti...

ece sasirdi demek ki her dedini duymustu...

serkan: hadi o zaman gidelim dedi

ece halen fatihe bakiyordu... ne yapacagni sasirdi...olur dedigine birden pisman oldu ...
ece: tamam istersen sen beni asagida bekle ben birazdan gelirim dedi

diger takim arkadasida kalkti... serkanla beraber odadan ciktilar...

ece ile fatih bir süre birsey söylemeden durdu...

ilk konusan ece oldu: birseye ihtiyacin var mi yoksa ben cikiyorum dedi

fatih sessizce mirildandi: senden gelecek yardima ihtiyacim yok sonra sessli yok dedi
tam ece cikacakti fatih: serkani bekletme... benim burada hasta olmamin ne önemi var dedi

ece tekrar döndü fatihe: eger ihtiyacin varsa kalabilirim dedi sanki fatihin kal demesini ister gibi...

fatih biraz yüksek sessle : yok dedim ya dedi

ece o eski suratsiz fatihin tekrar dönmüs olmasina üzüldü

fatihin odasindan cikti ve telefonuna sarildi serkani aradi ve basinin cok agridini gelemiyeceğini haber etti ve odasina gitti...

sabah kalktiginda ecenin basi gercekten agriyordu uykusuzliktan

kahvalti yapmak icin hotelin restaurantina inecekti... fatihin kapisinin önünde durdu kararsizdi acaba nasil olduguna baksa miydi...
sonra asagiya inmeye karar verdi....

ece kendisine bir kahve aldi ve enistesinin oturdu masaya gecti...

emre: günaydin dedi
ece: günaydin

emre: iyi görünmüyorsun canim
ece: biraz basim agriyor
emre: takim doktoruna görün dedi eniseli bir sekilde
ece: yok yok simdi gecer dedi

emre: yarin fatih istanbula dönüyor... sende onunla dönüyorsun

ece sasirdi: nerden cikti simdi

emre: bu durumda onun burda kalmasinin pek bir anlami yok.. yanlizda dönemez o yüzden...

ece: tamam o zaman dedi

ece kahvaltisindan sonra tekrar odasina cikti bu sefer tüm cesaretini topladi ve fatih odasinin kapisini tikladi....

kapiyi acani görünce cok sasirdi
ece: ne yaptini saniyorsun sen... doktorun dedini duymadin mi...
fatih cevap vermeden önce arkasini döndü sonra tekrar arkasini eceye döndü: beni ne zamandan beri umursiyorsun... serkanla nasil gecti gecen diye sordu

ece: nasil gectigi seni ne zamanda beri ilgilendiriyor...

fatih ecenin kolundan tuttu: soruya soruyla cevap verme en nefret ettim sey....benle evle oldun sürece ilgilendirir anladin mi... hem asla kendimi boynuzlatmam benden ayrildiktan sonra istedini yaparsin

ece kolunun agridini hisseti: canimi acitiyorsun

fatih sinirden biraz sert kolunu tuttunun farkindaydi ....

ece: anlamiyorum seni ne istiyorsun benden acikca söyle gevelemeden diye bagirdi...

fatih eceyi kendine dogru cekerek iste bunu dedi...

fatih eceyi kendine dogru cekti ve ecenin dudaklarindan öpmeye basladi.. bir ellini ecenin basina diger ellinide beline koydu... hem öpüyordu eceyi hemde yavas yavas yataga dogru götürüyordu...

ece yine ucaktaki duygulari hissetti.. heycandan basi dönmeye basladi...kendini cekmeye calisti ama fatih daha s!k! kavradi...
fatih ecenin kendini cekmeye calistigini anladi ve öpmeyi birakip gözlerini acti...
ecenin gözlerini icine bakti...ece fatihin gözlerinin icine bakamadi utandi gözlerini kasirdi....

fatih ecenin birsey demedini görünce tekrar ecenin dudklarina kücük öpücukler kondurmaya basladi... eceyi kendi yatagina dogru götürdü yavasca yatagina birakti ...
ecede yaptiginin dogru olmadigini bilse bile kendini fatihin kollarina biraktii...

birden aklina ümit geldi... gözlerini acti

ece: dur dur ümit dedi

fatih eceyi hem öpüyordu hemde kisik bir sesle o antremana gitti merak etme dedi...
fatih ecenin bogazina dogru öpücükler kondurmaya basladi... bir elliylede ecenin gömleginin dümelerini acmaya basladi...

birden ece fatihin ne kadar ciddi oldunu anladi
ece: bekle fatih dedi ve fatihi üstünden itmeye calisti...

ece: ben hazir degilim fatih bu sekilde olmasini istemiyorum dedi..

fatih ecenin yanina uzandi odanin tavanini izliyordu bir ellinide anlina koydu ...

ecenin kendisini bu sekilde geri cevirmesine bir anlam veremedi..

ece gömlegini ilikleme basladi tekrar arkasini döndü fatihe bakti ve kacarcasina odadan cikti...

fatih mirildandi: beni delirtecek
sakat ayagina dikat ederek ayaga kalkti soguk bir dus almak isin banyoya gitti...

ece bir süre odasinin ortasinda durdu neler oldugunu algilamaya calisti...
sonra yatagina uzandi ve uykuya daldi...

eceyi disaridan gelen sessler uyandirdi...

ayaga kalkti kapiya dogru gitti ...disaridan fatihin sessi ve tanimadigi bir kadinin sessi geliyordu...

kapiyi acip acmamakta kararsizdi ama merakina yenik düstü ve kapiyi acti...

gördüklerine inanamadi...

basakkkkkkkkkk
28-02-08, 21:53
iremcim uzun zamandır yorum yazamıyodum çok güzel olmuş yeni bölüm artık hastanede ece ile fatih arasında bi yakınlaşma olur ama sen fatihi biraz daha süründür birazda kıskançlıktan çatlasın devamını merakla bekiliyorum bizi fazla merakta bırakma olur muu:sad53:

özgü-_-
28-02-08, 21:54
ilk yorumu bn yapıyım süper yani tek kelimeyle mükemmel harika wonderfull ya
gittikce tam istediim gibi oluyo süpersin aslında sende bilion hiç sewmiom o kızı ama senin sayende çoook az da olsa birzcık sewdim ama pamirimize bişi olmasın kıyamam:img-in_lo
:happy0064:happy0064:happy0064

nazlikiz
28-02-08, 21:55
süper olmus canim yaa bayildim
ben ecenin yerinde olsam onu oracikta gebertirdim ya neyse dua etsin bence bi tokatla kurtulmus=)

ohhh icimden bi ohh gecirdimki bilemessin ecedye yaptiklarindna sonra ben olsma ecenin yerinde bide ben kirardim o bacagi=)=)

ya ama bu cook kisa yaw ben daha uzun istiyom iste=)=)

devaminida merakla ebklyiorum ama cbauk olsun lütfenn=)=)

_GuLCiN_
29-02-08, 17:06
Ne zamandır yazmayı unutmuşum canım kusura bakma
hepsini okudum süper keşke gerçek olsa bu senaryo oooo ne güzel olurdu :)

-ece fatihin yüzündeki gülümsemeyi yok etmek icin: önemsiz insanlara ikinci ismimi söylüyorum..

-fatih arka plandan ikisini izledi.. yüz ifadesi iyice ispanyol arenasinda kizdirilan bogaya benzedi...

-o pislik önemli biri galiba isminin ece oldunu söyledine göre

buralarda gülmekten öldüm canım

fatih: seyyy dedi ecenin dudaklarina bakti.... ve artik dayanamayip bir elliyle ecenin basindan tuttup kendisine dogru cekti ve öptüüüü

burası yorumsuz :)

irem123
04-03-08, 00:19
yorumlar icin tsk begenmenize sevindim coktan beri yazamadim ya dersler yüzünden ama yeni bölüm en kisa zamanda

Oo_esmer_kiz_Oo
05-03-08, 01:49
off iremcim off walla aksam aksam super geldiya senaryo
elleriin dert gormesin canim super yazmisin walla baya heyecan yaptim ya mukemel olmus tek kelimeylee harikasin...

devamini iple cekiyorum

nazlikiz
05-03-08, 02:02
irem devami nerde yaw catliycaz bak

basakkkkkkkkkk
07-03-08, 00:08
ireeem yeni bölümü bekliyorum 3. sayfalara düşmüsüz bölüm yazcak vaktin yoksa bi fragman falan yaz bari meraktan çatlıcam:sad53:

_GuLCiN_
07-03-08, 15:08
ireeem yeni bölümü bekliyorum 3. sayfalara düşmüsüz bölüm yazcak vaktin yoksa bi fragman falan yaz bari meraktan çatlıcam:sad53:

Aaa evet güzel fikir fragman yaz :)
Merakımız gitsin bari..
Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruzz :) :img-in_lo

nazlikiz
09-03-08, 18:31
ayy süperrr
eceyle fatihin arasi düzeldi gibi fatihe oh oluyo biraz daha aci ceksin hic olmassa sevdigini anlar=)

özgü-_-
10-03-08, 17:43
cnm süper her zamnki gibi bnde ne zamndır giremiyodum yeni okudum nese
ya ayağa kalkıınca napcak çoook merak ettim bana ö.m. atsana:happy0064:happy0064:good:

_GuLCiN_
10-03-08, 18:43
İremcim süpersin canım
bayıldım valla
bende çok merak ettim ayaga kalkınca ne yapıcak :P

Oo_esmer_kiz_Oo
10-03-08, 19:14
yine cok guzel yazmisin canim :)
walla bnde baya merak ediyorum héhé bu aksama yazarmisin aceba yeni bolumu :img-in_lo

nazlikiz
11-03-08, 16:18
hehehe fatih daha cok kudurucak dur sennn....
elleiren sgalik cnaim cok kisa olamus yaa ama neyseki bugün devami gelicekmis telafi edersin artik=)=)

_GuLCiN_
11-03-08, 16:57
Vayyy süper yaa
Fatih'e bak nasılda sinirlendi :)
İyi oluyor iyi sen gül gibi kızla uğraş sonuna katlanırsın
Süpermiş İrem'cim devamını beklerim canım :)

nazlikiz
12-03-08, 01:09
ayy fatih cok akilli bisey yapti ama bu seferde bisey söylemesin
kiskancindan yapiyoo ece ynalis anlarsa off
isler iyice karisti
iremcim dveamini merakla bekliyorum=)

ManyakKk
12-03-08, 15:14
Şimdi Fatih ne istiyomuş ben anlamadım:D

karafirtina
12-03-08, 20:41
Şimdi Fatih ne istiyomuş ben anlamadım:D

yani kizi optu cnm
supersin irem dvmini bekliyom:img-wink:

ManyakKk
12-03-08, 20:50
yani kizi optu cnm
supersin irem dvmini bekliyom:img-wink:

Tmm o zmn süperrr :happy0064
Ben de başlarda öle düşündüm ama :D öptü möptü demedi sırf "işte bunu" deyince birden kafam karıştı :img-in_lo ama fatihin o anda "işte bunu" derken ki hali gözümde çok acayip canlanıo böööle karizmatik bilemiyorum :D
:img-blush:img-icecr

Yine harika yine süper bi bölümdü ellerine sağlık!!!:happy0064

Oo_esmer_kiz_Oo
12-03-08, 21:01
ayy yine harika yazmisin yaa
ama bunlar cok kisa olmus :img-in_lo ama sonu super :good: olmus
hémén yazsan bari

nazlikiz
12-03-08, 23:26
irem yaaa sen beni delirtmeyemi calisiyon üff fatih yine capkinlik pesindemi yoksa eceden öncde ben oyarim onun gözünü=)
ece iyi yapti hemen öyle kaptirmak olmaz önce fatihin onu sevdiigndne emin olsun
devamini cbauk yaz bak küserim..

irem123
12-03-08, 23:35
irem yaaa sen beni delirtmeyemi calisiyon üff fatih yine capkinlik pesindemi yoksa eceden öncde ben oyarim onun gözünü=)
ece iyi yapti hemen öyle kaptirmak olmaz önce fatihin onu sevdiigndne emin olsun
devamini cbauk yaz bak küserim..

yok canim aslinda capkinlik yapmiyor baska birsey olyor :)

Oo_esmer_kiz_Oo
12-03-08, 23:51
ya noluyor irem yayoksa yoksa ciplak falanmi
euhh ya tam yerinde son noktayo koydun ha eh biraz daha yaz ya yada ip ucu ver bari

irem123
12-03-08, 23:54
ya noluyor irem yayoksa yoksa ciplak falanmi
euhh ya tam yerinde son noktayo koydun ha eh biraz daha yaz ya yada ip ucu ver bari

yok tatlim ciplak degil... yani yaninda bir bayan var ama kim belki hotelin temizlikcisi belkide baska birisi :)

Oo_esmer_kiz_Oo
12-03-08, 23:56
yok tatlim ciplak degil... yani yaninda bir bayan var ama kim belki hotelin temizlikcisi belkide baska birisi :)

hmm sasirdigina gore yoksa anesimi héhé

irem123
12-03-08, 23:57
hmm sasirdigina gore yoksa anesimi héhé

yok annesi degil :img-blush baska biri simdi yaziyorum yarin eklerim :img-yes:

Oo_esmer_kiz_Oo
12-03-08, 23:59
ya olmaz ya sen yaz bitirince koy
ben okumsam uyku fln gelmez yaa hic olmasa kim oldunu soyle ya :icon_sorr

irem123
13-03-08, 00:02
ya olmaz ya sen yaz bitirince koy
ben okumsam uyku fln gelmez yaa hic olmasa kim oldunu soyle ya :icon_sorr

söylerim seni kirmamda ama o zaman heycani kalmaz ki :)

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 00:05
söylerim seni kirmamda ama o zaman heycani kalmaz ki :)

offf hadi oyle olsun da ama bak uyumadan okicam haaa
biraz cabuk yok yok sen rahat rahat yaz da ama bu aksam koy be canim

nazlikiz
13-03-08, 00:25
hop hop sphbet ortami olusturmayalim
arada kiskananlar var örnek olarak verebilirim kendimi=)

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 00:29
hop hop sphbet ortami olusturmayalim
arada kiskananlar var örnek olarak verebilirim kendimi=)

héhé buyur gel canim hos geldin :)
walla bnde 4 gozle yeni bolumu bekliom :d

tiyo fln da alamadik irem hanimdan :d

irem123
13-03-08, 00:36
héhé buyur gel canim hos geldin :)
walla bnde 4 gozle yeni bolumu bekliom :d

tiyo fln da alamadik irem hanimdan :d

evet canim sende katil bize:img-wink: tüyo veririm ama gercekten hic bir anlami kalmaz ama sunu söyliyebilir kapini önünde güzel bir bayan var :)

irem123
13-03-08, 00:39
fragman

kadinin kim oldunu görmek istemiyerek tam kapisini kapatacaktiki...
kadin fatihin nereye bakdini görmek icin arkasini döndü

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 00:40
evet canim sende katil bize:img-wink: tüyo veririm ama gercekten hic bir anlami kalmaz ama sunu söyliyebilir kapini önünde güzel bir bayan var :)

aaaa iremm!!!
ya kim olabilirki ablasimi of atmasinida bilmiyom

bak ne yap et yetistir ya senaryoyu hadii :img-in_lo

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 00:42
fragman

ay o kac saniyelik bi fragman kizz
rekor kirdin walla :):img-hyste
bnde dikatli dikatli okuyom :img-hyste

ters kose oldum :img-pilot

nazlikiz
13-03-08, 01:01
fragman

anam bu fragman sadece 5 saniyelik bair kücük özet yassaydin daha iyi olurdu=)

neyse sne bruaya takilma senaryoyu yaz =)

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 01:04
anam bu fragman sadece 5 saniyelik bair kücük özet yassaydin daha iyi olurdu=)

neyse sne bruaya takilma senaryoyu yaz =)

walla aynen ya ama beni bu saaten sonra ozet fln kesmez walla
bn senaryo isterim zaten gozumden uyku akiyo ama okumadan yatamammm

iremmm duy sesimizii yaaa

irem123
13-03-08, 01:22
walla aynen ya ama beni bu saaten sonra ozet fln kesmez walla
bn senaryo isterim zaten gozumden uyku akiyo ama okumadan yatamammm

iremmm duy sesimizii yaaa

duyuyorum canim duymazmiyim ama simdi eklesem bölüm cok kisa ama yarin söz senin icin özel bir bölüm olsun

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 01:25
duyuyorum canim duymazmiyim ama simdi eklesem bölüm cok kisa ama yarin söz senin icin özel bir bölüm olsun

tamam canim yarini beklicem o zaman :)
gidip uyim bari yeni bolumde olmadina gore yarin rahat rahat okurum

ozel boluim icin tsk :) optum

irem123
13-03-08, 12:06
hizli hizli yazdim ama insallah begenirsiniz... esmerkiz canim seni dün cok bekletim ama simdi belki biraz merakin giderir bu bölüm

ece kapiyi actiginda fatihe sarilmis bir sarisin kadin gördü...
yüzünü göremedi icin kim oldugunu bilemedi....

fatihin yüzü eceye dogru bakiyordu... dikatlice eceye bakti ne düsündügünü tahmin etmek ister gibi... kafasinda ecenin ne düsündügünü kurmaya calisti...

ece cok karmasik duygular icindeydi daha bir kac saat önce kendisini tutkuyla öpen adam simdi kollarina baska bir kadini almisti....

kadin fatihin nereye baktigini görmek icin arkasini döndü

ece kadinin yüzünü görünce kim oldunu hemen anladi o gün clubde fatihin yaninda gördü kadindi
ecenin gözleri kadina takili kaldi... cok güzeldi uzun sarisin saclari mavi gözleri ve cok güzel bir vücuda sahipdi...

tugce tekrar fatihe döndü.. fatihin eceden gözleri ayirmamasindan rahatsiz oldu...
tugce: fatih seni cok özledim daynamadim atlayip geldim... birde sakatlandigini duyunca beni istanbulda kimse tuttamadi dedi cilveli bir ses tonuyla ve tekrar fatihin bogazina sarildi....

tugcenin agzindan cikanlari ece beynine kazidi ve sinirle arkasini döndü ve odasina girdi kapiyi aslinda istemiyerek biraz sert kapatti...

fatih bir süre kapali kapiya bakti.. sonra gözlerini tugceye cevirdi...

fatih tugceye: iceriye gel dedi

tugce fatihe öyle bir baktiki gözleriyle memnuniyetle der gibi...

fatih kapiyi kapati ve tugceye döndü: tugce buraya gelmen yanlis hic düsünmedin mi simdi emre abiye ben ne derim... hem sen simdi nerde kalacaksin....

tugce: tamam sakin ol canim... ben herseyi ayarladim dedi ve odasinin kapisinin kartini gösterdi... ben burada müsterim ve seni tanimiyorum dedi gülerek

ece hemen dusa girdi biraz kendine gelmesi gerkiyordu... demin gördükleri onu üzmüsdü... aslinda fatihin nasil bir insan oldunu cok iyi biliyordu ama son günlerde biraz ona güvenmeye baslamisti...

ece mirildandi: ne bekliyordun huylu huyundan vazgecer mi...

ece aksam yemegine kadar odasinda isiyle ugrasti sonra kiyafetlerini özenle secti...

hotelin lobisine inince etrafina bakindi ama takimdan kimseyi göremedi... hotelin barina gitti orda duran oturaklardan birine oturdu ve bir kokteyl siparis etti..

fatihin ece dedini duymadi ancak fatihin yani gelip omuzuna ellini koyunca fark etti...

fatih biraz mahcup bir sekilde konuya nasil girecegini bilmiyerk aklina ilk gelen soruyu sordu: burada ne yapiyorsun tek basina...

ece: ne yapiyor gibi görünüyorum diye cevap verdi ters ters

fatih ecenin yüz ifadesini görünce isinin cok zor olacagini gördü...
fatih ecenin kollunu tuttu kendisine bakmasini istedi: ece inan ki onu ben cagirmadin aramizda hic birsey yok kendi gelmis dedi caresizce...

ece fatihin lafini kestirip atti: senin ne yaptin beni hic ilgilendirmiyor anliyor musun dedi ve yerinden kalkti...

fatihin ecenin gitmesini engeledi ve sordu : o zaman bu sinir niye...

ece: niye mi fatih bey niye mi diye sordu hic soluk almadan ... sana degil kendime senin pis oyuna geldigim icin sana birazda olsa güvenmeye basladim icin dedi yüksek sessle

sonra hemen oradan uzaklasti geride üzgün bir fatih birakarak...

ece hotelin restaurantina girdi yüzü kizarmisti ellerini yüzüne koydu sanki ellerini sogu birazda olsa yüzünün kizarikligini alirmi diye... enistesini gördü ve yanina gitti...

emre: nerdesin canim bir odana kapandin hic cikmadin diye sordu

ece: calisiyoum dedi

emre düsünceli düsünceli ece bakti iyi misin sen yine iyi görünmüyorsun hala gecmedi mi basinin agirisi...

ece: yok yok iyim ...yok birseyim dedi ve sordu yarin gidiyor muyum...
emre: daha fatihle konusmadim ama herhalde gidersiniz dedi ve tam o sirada fatih kapidan girdi icin fatihi gördü ve yanina cagirdi...

emre: fatih gel gel otur dedi ve hemen konuya girdi...fatih sen yarin eceyide aliyorsun ve istanbula dönuyrsun senin burada olmanin pek bir anlami kalmadi dedi..

fatih gözlerini eceden ayirmiyarak: olur gidelim dedi....

emre: taman o zaman ali beye söyle biletleri alsin dedi... ece fatih masaya geleli bir kere kafasini kaldirip fatihe bakmadi ...
emrede ikisinin arasinin pek iyi olmadini fark etti...

fatih: ben kalkim dedi

emre: nereye oglum beraber yeriz iste... dedi

enistesin dedikleri duyunca ece kafasini kaldirdi ve hemen masadan kalkmaya calisti

ece: ben tokum birsey yemiyecem... hem fatih hem ece ikiside ayakdaydi...

emre sert bir sekilde: fatih ece ikinizde cabuk oturun kesin ve net bir sekilde

matty
13-03-08, 16:34
senaryonu yeni okumaya basladim ve cok hosuma gitti ellerine yüregine saglik
fatih ve ecenin askini merakla bekliyorum:img-in_lobye

Oo_esmer_kiz_Oo
13-03-08, 18:38
ayy ayy iremcim saol walla :)
héhé hic tahmin etmezdim o gizemli kisinin o geceki kiz oldugunu sende az degilsin walla :) devamini bekliyorum

irem123
13-03-08, 20:25
senaryonu yeni okumaya basladim ve cok hosuma gitti ellerine yüregine saglik
fatih ve ecenin askini merakla bekliyorum:img-in_lobye

aramiza hosgeldin canim :img-wink: begenmene sevindim

yeni bölüm yaziyorum yetisdirebilirsem eklerim bügün.... bye

Oo_esmer_kiz_Oo
14-03-08, 01:42
aramiza hosgeldin canim :img-wink: begenmene sevindim

yeni bölüm yaziyorum yetisdirebilirsem eklerim bügün.... bye

hadi bakalim iremcim bekliyorum :happy0064
bakalim neler olucak :img-pilot

angle
15-03-08, 13:03
iremcim süper yazıyorsun ya meraktan çatlıyorum neler olacak diye uzun zamandır yazmıyordun sanırım süper dönüş olmuş bence bu senaryoya bir dizi çekilmeli :img-yes: birde bu aralar futbola merak saldığım için çok ilgimi çekti (gerçi biz kızlar ne kadar futboldan anlamasakta) yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum hatta dizilerin fragmanlarını yada bölümlerini bile bu kadar beklemedim bye

irem123
15-03-08, 14:08
iremcim süper yazıyorsun ya meraktan çatlıyorum neler olacak diye uzun zamandır yazmıyordun sanırım süper dönüş olmuş bence bu senaryoya bir dizi çekilmeli :img-yes: birde bu aralar futbola merak saldığım için çok ilgimi çekti (gerçi biz kızlar ne kadar futboldan anlamasakta) yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum hatta dizilerin fragmanlarını yada bölümlerini bile bu kadar beklemedim bye

bu güzel yorumun icin cok tsk canim aramiza hg...ben aslinda futboldan hic anlamam sadece GALATASARAYliyim :happy0064:happy0064.... fatihin oynadigi takimda galatasaray olsun :) :img-wink:

sena-haticee
15-03-08, 16:27
canim coktan görüsmedik ama dönüs ben buna derim bir tanesin herzmankisi gibie döktürmüssün gülüm benim senden iyisi varmi bee kim tutar seni

irem123
15-03-08, 19:29
canim coktan görüsmedik ama dönüs ben buna derim bir tanesin herzmankisi gibie döktürmüssün gülüm benim senden iyisi varmi bee kim tutar seni

slm canim seni burda görmek ne güzel:img-wink: begendine sevindim...yeni bölüm tam bir toparliyamadim yani ne zaman gelir bilmiyorum:sad53:

sul_thaliaa
15-03-08, 21:29
ıremcım ellerine sağlık canım:good:

çok çok guzel bır senaryo olmuş :happy0064

yuregıne sağlık :img-wink:

XxTanyaxX
15-03-08, 23:28
senaryonu daha yeni gördüm diye bilirim...(pek girmiyorum siteye) :)
neyse senaryon cok güzel olmus
Fatih ve Ece cok inatcilar ama fatih de bi bölye bi bölye ne yaptigi belli degil..
bakalim ikisi asklarini nezaman itiraf edecekler bir birielrine...:)
devamini merakla bekliyorum canim
ellerine saglik...

nazlikiz
15-03-08, 23:39
süper olmus iremcim
yanliz bu tugceden hic haz etmeidm bilesin
gerci ikiside birbirleini kiskaniyoo ama bi türlü itirasf edemediler
ben bu fatihden gicik kaptim....yaw bi öyle bi böylee

karafirtina
16-03-08, 00:10
irem kiz cevrimicisin bakiyom amabolum eklememisin..olmuyor ..olmuyor...en ust siralari sen hakediyon gi burda ama hep dusuyon yazmaya dvm :P saka biyana sayfa dustukce ben msj aticamburaya onagore bolum ekliyene kadar...senin gibi klasik yazangormedim..kiz oldugumdanmidir bilemiyom ama klasik hikayeleri cok severim sende oyle...cnm heyecanli biraskmasinida beceriyosun hani havalimanindaolmadikyerde bitiriyolar sen acayyip heyecan yapiyon..suhavalimanisenaristleri taniyan varmi varsa soylesin bana iremin yerini ayarlicam ordabas senarist yapsinlar..bu kizburda harcaniyo:P:P:good:

irem123
16-03-08, 01:00
sultancimm,tanya öncelikle hg aramiza yorum icin tsk begenmenize sevindim:img-wink:

nazlicimmm fatihden gicik kapma yazik artik ellinden geleni yapacak eceyi kazanmak icin:img-yes: yorum icin tsk:img-wink:

meyracimm evet ekliyemedim nedense bir konsantre olamiyorum:icon_sorr... ama en kiza zamanda söz...son cümlene cok güldüm tskkk canim benim.. evet biz klasikciyizzz ama farkindaysaniz ben bu gidisle tüm klassik olaylari bu senaryoda topluyorum :img-hyste:img-hyste

hepinize tsk :good: yorumlarinizi bekliyorumbyebye

karafirtina
16-03-08, 01:08
sultancimm,tanya öncelikle hg aramiza yorum icin tsk begenmenize sevindim:img-wink:

nazlicimmm fatihden gicik kapma yazik artik ellinden geleni yapacak eceyi kazanmak icin:img-yes: yorum icin tsk:img-wink:

meyracimm evet ekliyemedim nedense bir konsantre olamiyorum:icon_sorr... ama en kiza zamanda söz...son cümlene cok güldüm tskkk canim benim.. evet biz klasikciyizzz ama farkindaysaniz ben bu gidisle tüm klassik olaylari bu senaryoda topluyorum :img-hyste:img-hyste

hepinize tsk :good: yorumlarinizi bekliyorumbyebye

cnm bu kadar kasmakendini yaws...yazdigiklarinin hepsi super..aklinageleni dok..ekle cnm benim...bekliyom bak bu aksam heeeeeee:img-icecr:happy0064

_GuLCiN_
16-03-08, 13:15
İremcim süper yazmışsın
hızlı hızlı okudum ama değdi
başarılar

irem123
16-03-08, 23:50
arkadaslar sükür kavustuk yine:img-yes: bir türlü ekliyemedim yeni bölümü su sitedeki sorun ve benim tembelim yüzünden:img-wink:

emre: ikinizde cabuk yerinize oturun... ne oluyor size yine böyle dedi....iki kücük cocugu azarlar gibi

ece fatihe bakarak: bana sorma ona sor dedi..kafasinla fatihi isaret ederek

fatih sucsuz sucsuz : bana mi .. surat asan sensin dedi.... ikizide etrafdakileri unutmusdu

ece sinirle daha s!k! masaya tutundu....tam tugce konusunu acacakti ki aklina enistesi geldi...ve sustu

fatih dikatlice eceyi izledi...ne söylemek istedini anladi...ecenin tugce konusunda böyle bir tepki vermesini beklemiyordum... fatih ecenin verdi tepkiye mutlu oldu aslinda...fatih ne kadar kendine itiraf edemesede eceden hoslanmaya basliyordu...ecenin kiskancligini kendi icin bir avantaj olarak gördü..

ecenin istahi kacmisti bir kac lokma aldi yemeginden ve artik dayanamayip izin istedi enistesinden ve masadan kalkdi...

hemen arkasindan

fatihde emreye dönerek: izlinle abi cep telefonu mu odamda unutmusum demir ariyacakti dedi..
ve eceye yetismek isin hotelin merdivenlerini ikiser ikiser cikti...

ece tam odasina giricekti ki fatihin hizli adimlarla kendine dogru geldini gördü

fatih: bekle ece senle konusmak istediklerim var dedi ..hemen arkasindan ekledi tugceyle aramizda birsey yok sonra toparladi yani vardi ama bitti dedi...

ece sasirdi : bana aciklama yapmak sorumda degilsin fatih dedi senin yaptiklarin beni ilgilendirmiyor.

aslinda tugceyi gördügünden beri cok kötü hissediyordu

fatih eceye daha cok yaklasdi aralarinda cok az bir mesafe vardi fatih ecenin gözlerini icini bakti kollarini tuttu ve capkin capkin: ben ilgilendirmesini cok istiyorum ama dedi

ece fatihin agzindan cikan kelimeleri dogru mu duydum diye bir kez daha düsündü...
ece hem sevindiama bir o kadarda sasirdi daha bir ay önceye kadar ondan nefret eden adamin agzindan simdi bu sözlerin cikmasina... sonra birsey söylemiyerek arkasini döndü ve odasina girecekti ki tekrar fatihin onu kollundan tutmasiyla durdu..

fatih: birsey söylemiyecek misin diye sordu

ece sadece basini salladi hayir der gibi ve hafif gülümsedi...

fatih icin ecenin gülümsemesi yeterli olmustu eceyle yavas yavas aralarindaki buzlarin erimesine sevindi ve islik calarak odasina girdi...

ece odasin kapisini kapatiktan sonra kapiya yaslandi ve düsündü...

........
ece yine disaridan sesler geldini duydu...
kendi kendine mirildandi seni ilgilendirmez ece birak unut onu ne yaparsa yapsin...diye

yataginin üstüne uzandi tv asti ama akli hep fatihdeydi hizla ayaga kalti odasina gezinmeye basladi

ece:ufff niye ilgilendirmesin o senin kocan dedi...gözünün önünde baska kadinlari odasina almasina izin mi verecen diye düsündü sesli sesli ve kendini fatihin kapisinin önünde buluverdi...
fatihin odasinin kapisini tikladi

fatih kapisini araladi ama sadece kafasini cikarti kapidan bir kasini kaldirarak eceye hafif gülümsedi ve birsey mi var bakisiyla bakti eceye....

ece: seyyyy dedi ve dis fircasini göstererek dis macunun var mi benim ki bitmiste dedi ve caktirmadan iceriye bakmaya calisti acaba tugce var mi diye ....

fatih onun neden geldini cok iyi anlamisti biraz oyun oynuyalim seninle ece hanim diye düsündü...

fatih: bekle dedi gülümsiyerek ve kapiyi ecenin suratina kapati..

ece sasirti ve sinirlendi icinden bu kendine ne saniyor ya diye düsündü...

fatih tekrar kapiyi acti ecenin elline dis macununu tutusturdu...

halen bir kasi yükarda ve gülerek: baska birsey varmiydi diye sordu...

ece: yok dedi ve hizla odasina girdi

ece ellindeki fircasyi e macunu yatagin üzerine atti ve tekrar odasinda gezinmeye basladi

ece: yok yok böyle olmiyacak diye mirildandi...

tekrar fatihin kapisini tikladi

fatih tekrar kapiyi asti ve eceyi görünce tekrar gülümsedi bu oyun onun cok hosuna gitmeye baslamisti...

fatih :buyrun ece hanim ... yine ne vardi diye sordu gülerek

ece: sey dedi acaba cep telefonu mu burda mi unutum bulamiyorum da diye sordu...

fatih : sanmiyorum dedi ben demin yemekte masada görmüstüm dedi gülümsiyerek...

ece: hmmm tamam o zamam rahatsiz ettim dedi ve bir daha bakindi acaba birsey görebilir miyim diye ama fatih kapiyi o kadar az aralamisti ki yine hic birsey göremedi

ece tekrar odasina döndü...

bu son dedi kendi kendine ece ve tekrar fatihin kapsini tikladi...

fatih tekrar kapiyi acti artik gülmüyordu kahkaha atiyordu fatih

fatih: bende senin bekliyrum dedi

ece: komik olan ne diye sordu sinirli sinirli

ve dayanamadi

ece: uff cekil bir kenara diyerek ve fatihi kapidan itirerek odaya daldi ece...

insallah begenirsiniz yorumlarinizi bekliyorum:good:

Oo_esmer_kiz_Oo
16-03-08, 23:59
ay kiz niye begenmeyelim :)
guzel olmus héhé sonu harika :img-hyste:img-in_lo
hmm devamini bekliyoruz ne diyelim baska en kisa zamanda tabi :img-blush

nazlikiz
17-03-08, 01:43
ayy süper olmus
ama bak tugce skain odadan cikmasinda
fatihi yavas yavas sevmeye baslsim=)
devamini cabuk yza fazla bekletme bizi....

XxTanyaxX
17-03-08, 14:07
yine cok güzel bir bölüm olmus elleirne saglik canim...
Fatih ve ecenin halleri cok komikti, ecenin üc kere kapisina gitmesi süper..:)
devamini merakla bekliyorum canim
tekrar dan ellerine saglik..:)

clevergirl
17-03-08, 14:50
iremcim harika bir bölüm olmus...:img-hyste :img-hyste
gülmekten öldüm ya...ece de ne güzel bahaneler buldu öyle, ama sonunda dayanamadi daldi odaya..O odadan kolay kolay cikamayacakmis gibi bir his var icimde nedense :img-in_lo

irem123
17