Tüm Versiyonu Göster : Elveda Rumeli - Bölüm Yorumları/4
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
bigstarter 25-01-08, 14:24 Arkadaşlar merhaba,
Ben dizinin sadık izleyicisiyim ama hiç yorum yazmadım bu güne kadar.
Diziye bayılıyorum ve Alex'e hastayım.Resimlerini nereden bulabilirim?
Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni.
Bundan sonra bende yorumlarımla aranızda olmaya çalışıcam.Aranıza kaul ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Ben dizinin sadık izleyicisiyim ama hiç yorum yazmadım bu güne kadar.
Diziye bayılıyorum ve Alex'e hastayım.Resimlerini nereden bulabilirim?
Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni.
Bundan sonra bende yorumlarımla aranızda olmaya çalışıcam.Aranıza kaul ederseniz sevinirim.
Forum ana sayfasında "dizi resim ve videoları" adında bir başlık var....ve onun içinde de "Elveda Rumeli alt başlığı" ve onun içinde de istediğin kaa fotoğraf ve özel çalışmalar var.!!! Yolu iyi tarif edebildim mi acaba...:img-wink:
Bu arada hoşgeldin...Yorumlarını da bekleriz :img-yes:
ben size diyorum
çocuk filan yok
ama siz bana şom ağızlı diyorsunuz ben gerçekleri söylüyorum
---------------------------------------------------------------
bu arada erman ve ertan saban kardeşler tanıdık çıktı:img-hyste
ne güzel kaderim var benim bu sene
Can; Üsmen Üseyin ile ilgili bir terslik olursa, senden bileceğim haberin olsun...Bakalım o zaman da "ne güzel kaderim var benim" diyebilecek misin...?? Sonunda benim de içime kurt düşürdünüz ya bravo yani...Hürriyet'in 3. sayfasına geçeceğiz..." Forum yingesinin şom ağızlı yiğenine hain saldırısı..! " başlığı ile....:img-pilot
Bu arada hala özet yok...Diyorum ki, hani özeti yazmak zor geliyorsa arkadaşa, ben talibim bu işe...ya da daha iyisi Candy'yi gönderelim...Beyaz Gelincik için yazdığı özetleri unutmadık daha. Onları da referans gösteririz...Vallahi daha güzel yazar...billahi daha güzel yazar...:hıh
edit: ATV'nin sayfası açılmıyor...hangimizin bedduasına geldi acaba...??? :img-hyste
Can; Üsmen Üseyin ile ilgili bir terslik olursa, senden bileceğim haberin olsun...Bakalım o zaman da "ne güzel kaderim var benim" diyebilecek misin...?? Sonunda benim de içime kurt düşürdünüz ya bravo yani...Hürriyet'in 3. sayfasına geçeceğiz..." Forum yingesinin şom ağızlı yiğenine hain saldırısı..! " başlığı ile....:img-pilot
aa bana ne
tamamen senaristlerin sorunu:img-icecr
ben iççime doğanı söylüyorum yingem
nedense hiç sanmıyorum üsmen üseyin olmiş olsun
olursa ne ala
bu arada korktum yani
hürriyetin 3.sayfasında o haber gözümün önüne geldi
ama kaderim bu sene güzel gidiyor tvsel açıdan
bir arkadaşımın babası senarist çıktı
bir arkadaşımın arkadaşı da erman&ertan sabanın kuzeni çıktı
dur seviniyorum şurda:happy0064:P:img-pilotbye
edit:ayrıca zaten moralim bozuldu
karne puanım 74.59
hayatımın en berbat karnesi:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
neyse pek tınmayacağım karneyi:icon_whis
bitanem_61 25-01-08, 14:57 Kurşunu ailecek döktürüyorlar kocaman bir bez ve hepsi altında
Münevverin durumu iyi değildi bu ıspanak namık kazara pehlivan yarışmasını kaznmış olmasın :icon_whis:icon_whis
ha bu arada namıkın gelişini vahide kapıda görüyo kalkıp içeri hemen haber veiyor
namıkın at üzerinde bir gelişi var ki görülmeye değer:img-hyste:img-hyste:img-hyste
nevrste gayet güzel bir bayan mustafada odadayken gülümsüyordu eğerki vahidenin rüyasıysa uyandıktan sonra önce mustafay sonrada bulup nevresteyi döver bu sinirle
Alex-Zarife'nin iyi olmasına sevindim.
O rüyadır ya, Mustafa Nevreste ile evlenirse bir daha gözüme gözükmesin.
Bebek olayında da bir tersinalık olmasın. Yeter yani artık.
Pürsıçan biraz yumuşayabilir bu dayak olayından sonra ama bu evliliğe onay verecekleri anlamına gelmiyor. O dönem Hristiyan dediğinizde şimdiki gibi farklı bir dinden insan değil, müslümanları öldüren, baskın yapan kimse anlaşılıyor. Ve insanlar kendi evlatları gözlerinin önünde eriyip gitmediğinden otomatikmen karşı çıkıyorlar bu düğüne. Haticenin düğününden sonra bir köylünün Baytar Efendiye "Sizinkilerin yaptığı baskında" lafı herşeyi anlatıyor aslında. İnsanlar kaybettikleri yakınlarını, öldürülen çocuklarının hesabını Hristiyanların tamamından soruyorlar. Kurunun yanında (Dimitri) yaş (Alex) da yanıyor. Her iki taraf için de çok zor bir durum. Hem yakınlarını çetecilerin öldürdüğü insanlar, hem de tasvip etmediği olaylardan masum olduğu halde sorumlu tutulan insanlar (Alex) .
Bu olayların işlenmesi çok önemli. Herkesin bir anda herşeyi habullenmesi herkesin isteyeceği şey ama gerçekçi değil. O sebeple senaristlerimize güveniyorum ben.
Özet de yok. Fragmanı bulabilecek miyiz bakalım. bir de Namık duydum, Namık geliyor mu yoksa bu bölümde? Süper olur özledim pehlivanı :)
Alex-Zarife'nin iyi olmasına sevindim.
Ben özeti ekledim. Gerçi yine bişey yok özette ama buna da şükür.
Ama Alexle Zarife hiç iyi değil.Özette herkes Mustafa dan gelecek iyi haberi beklemektedir ama haberler hiç iyi değildir diyo.
Hasan ile Hatice yi de kötü bir sürpriz bekliyomuş cann ın söylediği çıktı bebeğe bişey olcak kesin.
Dilaver ile Mustafa nasıl gazete çıkardılar anlamadım o yavaşlıklar hem Alex ile Zarife o haldeyken...
Bu arada fragman çıktı mı sahiden?
özetten anladığım kadarıyla artık alex ve zarifenin uzak tutulmasının da bir çare olmadığı anlaşılacak ve daha yapıcı çareler aranacak. durumları ciddi gibi anlaşılan. verilen fragman da neşeli fragman...asıl kasvetli fragman ortada yok sanırım...:(
yaa başıma kalacak
ülkeyi terkedeym
yingemin gazabından kaçaym
vallahi ben istemedim üsmen üseyine zarar gelsin
-----------------------------------
bana da mustafaların bu durumda gazete çıkarması mantıklı gelmedi
tabii bir de başına bela alacak durduk yere
---------------------------------------
demek ramiz buluyor çiftimizi
mustafa da iyi haber vermiyor
off off
bitanem_61 25-01-08, 15:58 Abdülün bu kadar aptal olmadığı belli mustafayla dilaveri takip ettiriyor demekki peki cezmi nin haberi yokmuydu bundan acaba
peki hasanla haticenin bebeğine ne oluyor acaba bebeğemi bişeyler olacak yoksa bebekmi yoktu zaten
demek haftalardır giremediği ramizlerin evine alex dayak yedikten sora girecek özette durumları ciddi yazıyor ama bu çok süren bir zaman değil herhalde
fragman o kadar kötü değildi yani kötü olmamasını umuyorum yada erken toparlanacaklar
Bütün aile acı içinde Tıbbiyeli Mustafa’nın söyleyeceklerini beklemektedir. Ancak haberler hiç iyi değildir.
Olamaz yaa...Olmamalı...:icon_cry:
Doğacak çocuklarının sevincini yaşayan Hasan ve Hatice’yi ise kötü bir sürpriz daha beklemektedir.
Sürpriz filan istemiom...:icon_sorr Lütfen ama,lütfenn...:icon_sorr
Hesap sormalılar,sineye çekmemeliler aile büyükleri bunu...
Vahide,göreyim seni...
teomanresat 25-01-08, 16:04 Selamlar Rumeli ahalisi:img-wink:Özetimiz gelmiş,fragmanımızda çıkmış.Bitanem arkadaşım anlatmış sağolsun:good:Fragman anlaşılan biraz neşeli,ufunet bastıran fragman ise hafta sonu gelir.Vahide kahveyi basıyormuş:good:
Kurşunda dökülüyormuş ama kime dökülüyor:bilmim
hasan bebeği olacağını tüm pürsıçan'a ilan ediyormuş.Şaşkın hasan:img-grin2
2.fragman Alex zarife ağırlıklı olacak kesin:icon_sorr
ALEKS VE ZARİFE AĞIR YARALI
Aleks ve Zarife Hristiyan gençler tarafından saldırıya uğramıştır. Ramiz onları kanlar içinde bulduğunda dünya başına yıkılır. Zarife de Aleks de ağır yaralıdır. Ramiz Mustafa’nın da yardımıyla onları eve getirir. Bütün aile acı içinde Tıbbiyeli Mustafa’nın söyleyeceklerini beklemektedir. Ancak haberler hiç iyi değildir.
Alex ve Zarife'yi Ramiz amcam buluyor demek.Ramiz amcam kahrolacak:icon_sorrMustafa'nın yardım edeceğinidüşümüştük nede olsa tıbbıyeli.Ancak haberler iyi değilmiş,ne olabilirki?durumları çok mu ciddi,yada vücutlarında hasar mı kalacak:icon_sorr
Diğer taraftan Girit’teki isyan hazırlıklarını haber alan padişah, Makedonya ziyareti için hazırlıklara başlar. Dimitri ise Sultan Abdülhamit’e suikast planı yapmaktadır.
Vali yardımcısı Dimitriyi bulmuş anlaşılan.Acaba bu bölüm suikast gösterilecekmi yoksa sadece padişahın ziyarete çıkışı mı gösterilecek:bilmim
Mustafa ve Dilaver çıkardıkları gazeteyi dağıtmak için Manastır’a doğru yola çıkarlar ancak Abdül’ün adamları peşlerindedir ve işler yolunda gitmez.
Abdül Dilaver'den şüphelenmişti ve peşini bırakmayacağı belliydi.Yakalanmasalar bari:icon_sorr
Doğacak çocuklarının sevincini yaşayan Hasan ve Hatice’yi ise kötü bir sürpriz daha beklemektedir.
Şimdi bu kötü sürpriz ne olaki?Yoksa Hatice hamile değilmi? Yoksa bebeği kaybedecekmi?Yoksa Dilaver'in teklifiyle üzülen Meryem tarafından mı olacak bu kötü sürpriz:bilmim
Sankim banada Haticenin hamile değilmiş gibime geliyor,
Ya ozamanlar nasılmış öyle:)
Bedia hanım bi gözlerine baktı tamam hemen hamile :img-hyste
Kötü sürpriz o olsa gerek, bişey olcak ama ne olacak?
Fragmanı görmedim çok merak ediyorum :icon_sorr
Alex ve Zarife iyi olacaklar eminim,
Kötü yaralandılar ama nasılsa Tıbbiyeli var evde:)
Yine ufunet bir özet. Bari gazetede bir sorun çıkmasa, her yerden dert yetti gayri. Bunca olay üzerine Dilaver ile Mustafa'nın yakalanması hiç olmaz. Dilaver belki olabilir, o bir şekilde yırtar ama Mustafa, hem hekim ona ihtiyaç var,yaralılar var, hem de malum sabıkalı. Daha padişahı da kurtaracak Dimitri'den.
Bebek de sorun olacak. Sufigillerden Nevreste de geliyor. Ufunet bir bölüm bizi bekliyor.
Yine ufunet bir özet. Bari gazetede bir sorun çıkmasa, her yerden dert yetti gayri. Bunca olay üzerine Dilaver ile Mustafa'nın yakalanması hiç olmaz. Dilaver belki olabilir, o bir şekilde yırtar ama Mustafa, hem hekim ona ihtiyaç var,yaralılar var, hem de malum sabıkalı. Daha padişahı da kurtaracak Dimitri'den.
Bebek de sorun olacak. Sufigillerden Nevreste de geliyor. Ufunet bir bölüm bizi bekliyor.
yaa arkadaşlar özeti nerden okuyosunuz??
bn baktımm biraz ama bulamadım hiç bi yerde:img-blush
Offf kötü haber ne yaa anlayamadım ...acaba Zarife'nin bi problemimi var(verem gibi :()...çok takıldım şimdi buna ben...:icon_sorr
Hatice'ye gelince yaw şu dimitri takmıştı ona acaba yine köye kötü bi baskın yapıp Hatice'ye zarar vermesin(daha doğrusu bebeğe):icon_sorr ya da Hatice hamile değil....
yaa arkadaşlar özeti nerden okuyosunuz??
bn baktımm biraz ama bulamadım hiç bi yerde:img-blush
Bölüm özetleri kısmına eklemiştim ben
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=36028&page=2
bitanem, çok çok teşekkür ederim anlattığın için..:happy0064 Neyse Hatırla Sevgili'yi de izleyeceğim nasıl olsa, onun reklam aralarında ben de izleyebilirim fragmani..:) Yorumumu o zamana saklıyorum..:img-yes:
Gelelim özete(eklediğin için çok teşekkür ederim Thornandrose):
Aleks ve Zarife Hristiyan gençler tarafından saldırıya uğramıştır. Ramiz onları kanlar içinde bulduğunda dünya başına yıkılır. Zarife de Aleks de ağır yaralıdır. Ramiz Mustafa’nın da yardımıyla onları eve getirir.
Bütün aile acı içinde Tıbbiyeli Mustafa’nın söyleyeceklerini beklemektedir. Ancak haberler hiç iyi değildir.
Ahh aah..! O ka korktuğum şey başıma geldi, Ramiz bulmuş onları..:icon_sorr Mustafa bulsaymış keşke. Ramiz Babam o anda onları öyle görünce kahrolacak. En azından kanları falan temizlemiş olurdu Mustafa.
Ne demek iyi değil? Nasıl iyi değil? Ne dey bu özetçi?:icon_sorr Yeter ama! İlle her bölüm ağlatacaklar beni. Üzüntü içinde onların iyileşmesini mi bekleyeceğiz şimdi de?:icon_sorr Offf..! İçim karardı.
Diğer taraftan Girit’teki isyan hazırlıklarını haber alan padişah, Makedonya ziyareti için hazırlıklara başlar. Dimitri ise Sultan Abdülhamit’e suikast planı yapmaktadır.
Geçen hafta yazmıştınız sayın özetçi'm? Ne gerek vardı canım bir daha tekrarlamanıza?
Mustafa ve Dilaver çıkardıkları gazeteyi dağıtmak için Manastır’a doğru yola çıkarlar ancak Abdül’ün adamları peşlerindedir ve işler yolunda gitmez.
Müthiş, çok güzel(!) Bari bu gazete işi iyi gitsin yahu! Her şey niye kötü olmak zorunda ki? Bu ailenin hiç mi gülmeye hakkı yoktur? :icon_sorr
Teeee..! Bir bu eksikti? Ne olacak şimdi? Ne sürprizi bu? İstemeyim sürpriz mürpriz!:icon_sorr Çocukla ilgili olmasın. Lütfen çocukla ilgili olmasın..
Gelelim özete(eklediğin için çok teşekkür ederim Thornandrose):[/FONT]
Ahh aah..! O ka korktuğum şey başıma geldi, Ramiz bulmuş onları..:icon_sorr Mustafa bulsaymış keşke. Ramiz Babam o anda onları öyle görünce kahrolacak. En azından kanları falan temizlemiş olurdu Mustafa.
Ne demek iyi değil? Nasıl iyi değil? Ne dey bu özetçi?:icon_sorr Yeter ama! İlle her bölüm ağlatacaklar beni. Üzüntü içinde onların iyileşmesini mi bekleyeceğiz şimdi de?:icon_sorr Offf..! İçim karardı.
Rica ederim canım
Valla benimde içim karardı.Gerçektende her bölüm ağlatmak zorundalar mı? (hemde doğumgünümde ağlatcaklar beni.İyi bi gelişme olsada d.g hediyesi olsa bari)
İyileşince umarım Ramiz ve Baytar Efendi tepkisiz kalmaz,kalmamalı yani dimi?
Rica ederim canım
Valla benimde içim karardı.Gerçektende her bölüm ağlatmak zorundalar mı? (hemde doğumgünümde ağlatcaklar beni.İyi bi gelişme olsada d.g hediyesi olsa bari)
Bu Pazartesi benimde d.gnm var ...ben neler bekliyordum bu uğursuz özet neler getirdi...o kadar ucu açık bi özet olmuşki nereye çekersen gidiyor...:icon_sorr
İnşllh bu bölm Alex'imle Zarife'mi daha çok yanyana görürümde içim rahatlar ...buruk bi hediye olur:icon_sorr
Bu Pazartesi benimde d.gnm var ...ben neler bekliyordum bu uğursuz özet neler getirdi...o kadar ucu açık bi özet olmuşki nereye çekersen gidiyor...:icon_sorr
İnşllh bu bölm Alex'imle Zarife'mi daha çok yanyana görürümde içim rahatlar ...buruk bi hediye olur:icon_sorr
Aynı gün doğmuşuz bende iyi haberler bekliyodum ama olmadı inşallah sonlarına doğru iyi gelişmeler olurda hediyemiz olur.:img-wink:
Aynı gün doğmuşuz bende iyi haberler bekliyodum ama olmadı inşallah sonlarına doğru iyi gelişmeler olurda hediyemiz olur.:img-wink:
Evet ;)
İnşllh yaa bari sonunda sevnelim...Çok gergin bi bölm olacak ...:icon_sorr
Sevgili THORNANDROSE özet için teşekkürler.
[B]
Aleks ve Zarife Hristiyan gençler tarafından saldırıya uğramıştır. Ramiz onları kanlar içinde bulduğunda dünya başına yıkılır. Zarife de Aleks de ağır yaralıdır. Ramiz Mustafa’nın da yardımıyla onları eve getirir.
Elleri kırılasıca gençler,yapılır mı bu Aleximle Zarifeme?
Dedik di mi ,darbeler kötü geldi diye.:icon_sorr:icon_sorr
Yıkıldı Ramiz baba.
İyi haber duymak istiyorum ben,kalbim kabul etmiyor kötü haberleri.:icon_sorr
Dimitrinin başı altında kalsın.Bir onun hayınlıkları eksikti.
Cezmi komutan bu sefer yardım edemiyor sanırım bizimkilere:icon_sorr
Hıh Üsmen Üseyin de gitti.:sad53:
Allahım ne ufunet ne sıklet bir özet bu,gelmese de olurmuş.
Pazartesi yine ağla gözlerim ağla olacağız.:icon_sorr
Olaylar bu kaa sıkıcı iken Fatma anne kesin bir Rumeli ağıdı yakar bize.:icon_sorr
siyah-beyaz 25-01-08, 17:44 Bu özeti okuyunca Pazartesi,tansiyon ilacımı 2 tane içmem gerekecek galiba..Bir de sakinleştirici mi içsem acaba??
Mutlaka güzel birşeyler de olmalı bu kadar sıkıntı şimdiden kastı beni...
Azıcık takıldım diye bu ka ufunet bir özet de yazılmaz ki canım...! Hiç iyi haber yok...Ramiz babam yıkılacak kumrisini öyle görünce, ilk başta öldüklerini bile düşünebilir...Özette eve götürüyor demiş...Yoksa Mustafa bakabilsin diye ikisini de kendi evine mi götürüyor...? Hem ne demek durumları iyi değil...Bunu bize yapamazlar değil mi...! Kalıcı bir hasar olmasın lütfen...:icon_sorr Kırık dışında ne olabilir...??? (vazgeçtim...kırık dışında iç bişey olamaz...düşünmeyeceğim...) :icon_sorr
Gelelim sevgili yiğenim Can'a...pardon...sanırım olmayan Üsmen Üseyin'e....!!! Bu yapılana ne denir şimdi...? Seyircinin sevinci ancak bu kaa kursağında bırakılabilir...! Bari Bedianım "olabilir" deseydi, "belki" deseydi. Mübarek kadın öyle transa girerek konuştu ki bir an ben de hipnotize olacağımı sandım...! O transa büle hezimet...Bedianım'ı esefle kınıyorum.!! Bıraksın bu işleri gitsin evinin kadını olsun. Ne de olsa cilveli kadın, kahkahalı kadın...bizi hayal kırıklığına uğratacağına, hiç değilse Cabbar efendiyi mutlu etsin...Tabii Üsmen oğlu Asan'ı da unutmadım....beceriksiz Asan...sakar Asan...:img-pilot
THORNANDROSE özet için teşekkürler:happy0064
herderde deva mustafa burayada yetişmiş aman doktor bu hafta çalsaymış tam uyarmış
alex ve zarifenin durumu artık yeni bi boyut kazanıcak gibime geliyo
birinden birine bişey mi oldu ki:icon_whis
bu habere sevindim dimitri aileden bi sürede olsa uzak durucak demektir bu
allaha yakın bize uzak olsun
ne olaylı gazeteymiş makinası ayrı dert çıkması ayrı dert asıl bizim abdüle çare bulmamız lazım:img-pilot
kötü bi süpriz daha derken bebeği kaybediceklerini sanmayım bu başka bi tersinalıktır dicektim ki yingem mambayı geçmiş karıştırıcılıkta bebek yok mu diyosun yingem ya :icon_sorr
yingecim candyden üzet isteyeli biz çok olmuştu bizi dinlemedi belki seni dinler zaten senide dinlemez ise:img-wink:
fragman anlatımı içinde bitaneme teşekkürler:good:
bugünün en güzel haberi at üstünde namık dorayım abdülden sonra namıkta ata çıkmış tutmayın beni
Gelelim sevgili yiğenim Can'a...pardon...sanırım olmayan Üsmen Üseyin'e....!!! Bu yapılana ne denir şimdi...? Seyircinin sevinci ancak bu kaa kursağında bırakılabilir...! Bari Bedianım "olabilir" deseydi, "belki" deseydi. Mübarek kadın öyle transa girerek konuştu ki bir an ben de hipnotize olacağımı sandım...! O transa büle hezimet...Bedianım'ı esefle kınıyorum.!! Bıraksın bu işleri gitsin evinin kadını olsun. Ne de olsa cilveli kadın, kahkahalı kadın...bizi hayal kırıklığına uğratacağına, hiç değilse Cabbar efendiyi mutlu etsin...Tabii Üsmen oğlu Asan'ı da unutmadım....beceriksiz Asan...sakar Asan...:img-pilot
yinge bana değil bediylan asana kızaysın dimi
ben yırttım degil mi:img-icecr
bu arada keşke elveda rumelye ait bi bölüm olsa
elveda rumelinin hayatınızdaki yankıları gidi:img-hyste
mesela ben her uygun ödevimde er yi kullanıyorum
şınıf öyetmenim ingilişçe öyetmenim de olduğu üçün ttelevişyon konulu filan ünitelerde en sevdiğiniz dizileri şoyunca ben yumeliden başıyoyum
geçenlerde soup opera metni vardı
bize soup opera pembe dizi geçmiş ama er de öyle ya
ben bir türlü er e yakıştıramadım soup opera demek
:img-icecr:img-icecr:img-icecr
edit:yalnız bu mesajdan küçücük biri olduğum düşünülmesin
azıcık liseliyim:img-polic
Nükhet Duru şimdi Elveda Rumeli'den bahsediyor.:) Rumelili bir konuğu var adını unuttum.:icon_redf Diziyi çok beğendiğini söyledi ona, şiveler nasıl diye sordu. Konuk, Zarife çok orijinal konuşuyor dedi. Şebnem Hanım ile Erdal Bey de çok iyi yapıyormuş. Berrak Hanım'a da çok iyi dedi.:img-yes:
Şimdi Rumeli şivesiyle konuşuyorlar..:)(TV8'de bu program:img-yes:)
mavigece07 25-01-08, 18:11 Beklenen özet sonunda gelmiiiiş :)..
Ya acaba alex ve zarife iyileşebilecekmi :(..umarım Alexide Ramizlere götürürler Mustafa orda onu da tedavi eder..
Şu Abdül gerçekten başa bela..Dilaverleri bir an olsun raht bırkmyck...Cezmi komutan da olmasa ..gerçektn tehlikedelr..
Asan ve Aticeyi nasıl kötü bi süpriz beklio :(. kesin dimitiyle alakalı üsmen üseyinin başına bişeler gelmese bari...
Fragmanı izleyemdm ama yazaılan yorumlardan dolayı şu Nevresteyi çok merak etmeye başladım ... :)..
Özeti önce okuyup fragman müjdesini sonra görünce sanki daha iyi oldum gibi.:icon_whis
Sevgili bitanem,fragman anlatımın için teşekkürler:happy0064
Gürdüm fragman anlatam
hasan bağırıy çarşıda oğlum oliy üsmen üseyin, çok mutli vahide evlenmeyi düşinmiyim ondan ilgilenmiyim gibi bir şeyler söyledi yün örerken
herhalde önce ramiz bulmuş alexle zarifeyi ağacın üsten baktı, sonra mustafa ne olmuş burda diyor yere eğildi , ramiz yardım çağırmaya gidiyor herhalde birkaç kişi toplanmıştı oraya
fatma kurşun döktürelim diyor ramiz yok diyor sonunda fatmanın dediği oluyor kurşun döktürüyorlar
vahide kahveye gelmiş elinde silahı ateş etti işte burdaymışlar dedi niye yaptınızmı kim yaprımı üle bi şey sordu sonra lambaya ateş etti herkes ayağa kaltı iki saat evvel elleri sopalılar süt dökmüş kediye döndüler
Hasan kahvade birileriyle kavga ediyor tek kişi olamasına rağmen bir kaç kişiye kafa tutmuş bıyıklı kedi
kurşunu bedia döktü
on parmağında on marifet
Gözümüz aydın lar olsun bedia fal bakıyor , beyaz atın üzerinde bir yiğit geliyor hazine getiriyor yanılmıyorsam yakışıklıda dedi ve bu arada kimi gösterdi beyaz atın üstünde tahmin edin diycem ve ip ucu pehlivan ve ıspanak desem yeter
kesin rüyadır burası ama son sahnede bir gelin yüzü örtülü yanındada mustafa ve yatak odasındalar rüyadır dedimya yok bu kabustur hemde vahidenin kabusu
Çiftimiz dizinin başında bulunacağına göre ilerleyen sahnelerde biraz sıkıntımız azalabilir.Hele de at üstünde ıspanak Naaamik'i görünce gel de gülme.:happy0064
Vahide bizim Ramiz babadan beklediğimiz şeyi yapıyor demek.Aferin Vahide bas kahveyi o insan kılığına girmiş yaratıkları analarından doğduğuna Alexim ile Zarifeme el kaldırdıklarına pişman et.:happy0064
Arkasından da Asan baş kaldırıyor demek ki.
Geçen bölüm Fatma anne Bedia'yı söyleme diye tembhledi ama o Ramiz'e müjdeyi kendi versin diyeydi.Ev halkı öğrendiğine göre artık Asan istediği bibi bağırıp çağırıp söyleyebilir.
Son sahnede Nevreste mi görünüyor?
Oyuncu kim fark edebildiniz mi?:icon_whis
18.BÖLÜM ÖZETİ:
neyyyy hristiyan çocuklar mı? nasılya ben onları müslüman sandımdı... sanki zarifeyi alexden koruma amaçlı felan işte ilişme bizim kız gibi ama onlar hristiyanmış... bu çocukları kim göndermiş olabülü ...
düşünmeye gerek yok uyuz sufinin fabrikatör babası:img-beee:
Ağzından yel alsın...akarsuya anlat aksın gitsin mysterys'im....!!!!! :img-fie: İkisi de iyi olacaklar bence...birkaç kırık çıkık te o kaa...Senaristim kıyamaz ikisine de...bize de kıyamaz...:img-wink:
te yingem ben tübe dedim dilimide ısırdım ama senaristim duymuş galiba yel alıp ona mı götürmüş acaba?:icon_sorr
tıbbiyeli nasıl bilmiş büle bişi tomografi aleti mi vardı acaba teşhis için bedia yardımcı olbülü mü? bide alex ile zarife şimdi aynı evde:img-blush
bu aşk onlara güç verir inşallah ya....:img-in_lo
bu hafta dimitri Asan aman abdülhamite suikast planı yappacakmış...ta daha biz vali yrd. nin dimitriye haber verdiğini görmedikki...bu hafta plan ve hazırlık mı izlicez suikast olacak mı?
abdül uyuzu işgillenmiş demkki kaymakamdan iyice... meyrem evliliği de suya düşünce ... işgillenmesi daha da arttı galiba...:( acaba yolda abdülhamitlede karşılaşırlar mı?
kötü süpriz 1. ihtimal yingenin dediği gibi zaten bebek yoktu... bedianın hüsnü kuruntusu idi...2.ihtimal birangi tersinalık sonucu bebeğin düşmesi yada düşme tehlikesi ama süpriz ise 1. daha mantıklı geliyyyy....
cann2366 editi:can aferin canım yakında benim gibi sınavda eski bölümlerden kendine kolaj yaparsın..:img-wink::img-icecr aslında çok iyi motivasyon oluyor... ne ka güzel bi dizi eğitim öğretim hayatında çok önemli bir yere sahip... özellikle coğrafya bilgisi pi sayısı ....
bitanem_61m ellerine sağlık gözlerine sağlık teşekkürler fragman anlattığın için....
ne bide fragman mı oleyyyyyyyy te aferin vahideye dövsün oh olsun....demek kurşun döküyor bedia ne marifetli kadın tam kasap cabbara göre:)))):img-wink:
vahidenin kabusu merak ediyorum acaba o gelin kendisi olabülü mü? yani kendisi mustafayla evlenmiş görebilir mi?
ıspanak namık rüyasınıda aman kabusunu zarife görmüş olabilir mi?
Seni elem ve teessüfle kınıyorum Sunrise'cım...:img-pilot Gecenin bir vakti içime kurt düşürdün...Hatice gebe olmayabilir mi...??? :img-fie:
Te beni kiniyodun bak ama uzetimiz gelmis. Hasanla Haticeyi kotu surpriz bekleymis. Yani benim suphe ettigim gibi bebek olmaya bilir. Neyseki forumdaki baska arkadaslarda benim gibi dusuney yoksa yingenin gazabindan korkaym:img-fie:
Vahidenin kahveyi basacagi iyi olmus. Bende dusunmustum Alexle Zarifeyi dogen genclerden hesap soracagini. Nede olsa kizimiz asker ve yapilanlarin hesabini sormasi lazimki birdaha Zarifeye ilisemesinler.
Pehlivan Namikin gelmeside cok guzel olmus, hemide at ustunde geliyomus. At ustunde gelince Zarifenin onu seveceginimi dusuney bu ispanak?
Tee Bedia hanim falda bakaymis, kursunda dukeymis. Kimbilir daha baska ne marifetler vardir Bedia hanimda.
Zarife ve Alex'se çok üzüldüm inşallah kötü birşey olmaz.
Hele Ramis baba bulduysa onları yüreciğine inecek.
Nasıl dayanacak inşallah bu bölümde sonuç belli olurda biraz rahatlarız (artı ben müslüman gençler dövdü diye anlamıştım ama hristiyan gençlermiş)
Mustafa'da inşallah iyi haberlerini verir bu bölüm bayağı acılı.üzüntülü vede terslikler olacak ama neden hep bu ailenin başına geliyor birazcıkta nefes alsınlar canım tabiki bizde
Bu habere sevindim dimitri aileden bir sürede olsa uzak durucak demektir.
Bari bu bölümde bu gazete olayında sorun çıkmasa ama özete göre onda da sorun var.Mustafa ve Dilaver'e Allah yardımcı olsun işleri zor.
Abdül de dayak yiyor yiyor akıllanmıyor kıl kuyruk.
Hasan ve Hatice’yi bekleyen kötü süpriz ya hamile olmadığı çıkacak yada bebek düşecek zannedersem.
Zarife-Alex bizi üzecek.
Mustafa-Dilaver sorunlu gazete olayı yaşayacak onlarada üzüleceğiz.
Hasan-Hatice de üzecekmiş yani pzartesi üzüleceğiz ama neyseki bu dizibizde uzamıyor olaylar bunada şükür
Sunrise, mysterys, Can ve de Mamba...erşey ama erşey sizden ütürü...bizim içimize kurt düşürdüğünüz yetmedi senaristime de fikir verdiniz...Yoksa o hiç büle bişi yapar mıydı..? Forum bunu bekliyor hayal kırıklığına uğramasınlar diye düşünmüştür...:img-pilot Bebek var mı yok mu diye düşüneceğinize, yeğenimize ne takacağız, hırkayı kim örecek, nazarlığı kim alacak, kaç çift patiği var diye düşünseydiniz bunlar olmayacaktı. Forum; yeğeni için bu ka heyecanlanmışken kıyar mıydı senaristim Üsmen Üseyin'e....:icon_sorr
Mysteryscanım, Allah iyiliğini versin e mi...! Bedianım'ın bir tomografi çekmediği kalmış idi onu da sen süledin...:img-hyste
Sunrise, mysterys, Can ve de Mamba...erşey ama erşey sizden ütürü...bizim içimize kurt düşürdüğünüz yetmedi senaristime de fikir verdiniz...Yoksa o hiç büle bişi yapar mıydı..? Forum bunu bekliyor hayal kırıklığına uğramasınlar diye düşünmüştür...:img-pilot Bebek var mı yok mu diye düşüneceğinize, yeğenimize ne takacağız, hırkayı kim örecek, nazarlığı kim alacak, kaç çift patiği var diye düşünseydiniz bunlar olmayacaktı. Forum; yeğeni için bu ka heyecanlanmışken kıyar mıydı senaristim Üsmen Üseyin'e....:icon_sorr
Mysteryscanım, Allah iyiliğini versin e mi...! Bedianım'ın bir tomografi çekmediği kalmış idi onu da sen süledin...:img-hyste
ben bu bediaya bitiyorum, hani arada bir de kahkaha atmıyor mu? ben de ekran karşısında. fatmayı da pek seviyor: kız kardaşım da fatmacıgım da. çok sevimli bir kadın, hele ses tonu böyle yürüyüşü...baston tutuşu...büyük hayranlık besliyorum:)
özet gelmiş ama pek iç açıcı değil
alex le zarife nin durumları ağırmış belliki bizi daha
çok ağlatacaklar
hayır zarife veremmi oldu falan derken sonunda bizi
verem edecekler:img-hyste
bu aşkta güzel sonuçlar istiyoruz lütfeeen:img-yes:
peki benim size bi sorum olucak bebek yok ise nasıl yok oldugunu (yani gebe olmadıgını )nasıl anladılar????
üsmen üseyin hakkımız bu hafta olmaz ise ilerde söke söke alırır teyze olma hakkımız engellenemez:-)
yingenin ifşa ettiği dört kişi bir daha bebek haberi alırsak sizi sessizliğe davet ediyorum:icon_sorr
peki benim size bi sorum olucak bebek yok ise nasıl yok oldugunu (yani gebe olmadıgını )nasıl anladılar????
üsmen üseyin hakkımız bu hafta olmaz ise ilerde söke söke alırır teyze olma hakkımız engellenemez:-)
yingenin ifşa ettiği dört kişi bir daha bebek haberi alırsak sizi sessizliğe davet ediyorum:icon_sorr
allah allah hissettik süledik yoktur isteyelim olsun birangi tersinalık:icon_whis
valla bunu biray içinde anlamaları çok kolay...ama yinede bir ebeye görünseler anlaşılır...
yani aramızda bi hemşire vardır ebe felan yokmu huhuhu
bedia köyün ebesimi ebe yok mu köyde? bir tıbbiyeli var yani kimse anlamazsa o anlar kanımca
allah allah hissettik süledik yoktur isteyelim olsun birangi tersinalık:icon_whis
valla bunu biray içinde anlamaları çok kolay...ama yinede bir ebeye görünseler anlaşılır...
yani aramızda bi hemşire vardır ebe felan yokmu huhuhu
bedia köyün ebesimi ebe yok mu köyde? bir tıbbiyeli var yani kimse anlamazsa o anlar kanımca
genelde köylerde bedia gibi tipler ebe olurlar yani şöyle söyleyeyim bedia da tam ebe olma ppotansiyeli var...zaten geçen bölüm marifetlerini gösterdi...:)
yingelerin bir tanesi
ben hiç inanmaydım senaristim sütçi ailesine bu kaa büyük mululuk yaşatsın
inanmaydım
çıktı işte
bende derdim üsmenim üseyinimle neler yaparız
ben onu kunaparka korku tüneline götürür idim
ama dediğim gibi snaristimiz bu mutluluğu bize vermezdi
biz de dizideki kahramanlarımızda acıya mahkum
tey tey
Te ben annemin yaptigi yorumdan anladim bebek olmadigini. '' O ne bicim bakmak oyle'' dedi kendisi. ''Baba-annen ule yapmaz idi dedi''. Benim rahmetli baba-annem ebelik yapar idi. Ama kadinlarin karnini ule Bedianin yaptigi gibi cabucak ellemezimis. Kadinlari uzatarak karinlarini yavas yavas yokliya yokliya ellerimis ve ule bilirimis. Te bende o yuzden suphe ettim bebek olmaya bilir diye.:img-angel
Ama bir bebek haberi daha alirsak susmam, sessizlige davettini red ederim.:happy0064. Beni konusmaya alistirmisken susturamazsin ebrucuk.:)
yingelerin bir tanesi
ben hiç inanmaydım senaristim sütçi ailesine bu kaa büyük mululuk yaşatsın
inanmaydım
çıktı işte
bende derdim üsmenim üseyinimle neler yaparız
ben onu kunaparka korku tüneline götürür idim
ama dediğim gibi snaristimiz bu mutluluğu bize vermezdi
biz de dizideki kahramanlarımızda acıya mahkum
tey tey
ayyyy allahım! cocugun dilimi tutulsun isteysin cann .yoksa hakiki namık gibi aklınımı yıtirsin. luna parkta baska bisiy yokmuda korku tüneline götürcekmis
Özet beklendiği gibi bence..Gerçekçi olalım lütfen..Herkes te bir ufunetlik, bir beğenmemezlik..Senaristimizin morali bozulacak ama..Seyretmeden hemen kötü demeyelim...:img-blush
Biz seyrederken fena olduk,Ramiz babam Alex ile Zarife'yi kanlar içinde bulunca kötü olmaz mı??Ama Zarife'nin hristiyan çocuklar Alex'e saldırırken kaçmak veya geriden olanları seyretmek yerine Alex'in yanına sokulması,kendisini siper etmeye ve Alex'i kurtarmaya çalışması bana destansı aşk bu olmalı dedirtti..:love05:
Bütün aile acı içinde Tıbbiyeli Mustafa’nın söyleyeceklerini beklemektedir. Ancak haberler hiç iyi değildir. Diğer taraftan Girit’teki isyan hazırlıklarını haber alan padişah, Makedonya ziyareti için hazırlıklara başlar. Dimitri ise Sultan Abdülhamit’e suikast planı yapmaktadır.
Halı döver gibi dövdüler hainler..Alex ile Zarife kolay kolay toparlana bilir mi?Günlerce yerlerinden kalkamazlar..Ama emin ellerdeler..Tıbbiyeli Mustafa'm marifetini gösterecektir..
Dimitri köyleri yakmaktan vazgeçti,padişahı devirmeye karar verdi..Herzaman yapacak bir şeyler buluyor. Çok azimli çokk..:dito
Mustafa ve Dilaver çıkardıkları gazeteyi dağıtmak için Manastır’a doğru yola çıkarlar ancak Abdül’ün adamları peşlerindedir ve işler yolunda gitmez. Doğacak çocuklarının sevincini yaşayan Hasan ve Hatice’yi ise kötü bir sürpriz daha beklemektedir.
Abdül'üm at üstünde heybetli paşa oğlu paşazademmm..Kıvrak zekası Tıbbiyelinin peşini bırakmamasını mı emretmiş??..Bu sefer dört yak üstüne mi düşmüş??.Ayakları kırılasıca.....:butch:
"Tencere yuvarlanır kapağını bulur" derler ya..Hasan ile Hatice' de te te büle..Hasan'a kızsam da Hatice'de ondan kalır değil hani....Bedia'nın dolduruşuna gelen 5 çocuk anası Fatma ana ve ağzı açık söylenenleri kabul eden 5 çocuk anası Meryem,analık vasfının onayı için en önemli olan işareti Hatice'ye sormayı unuttular..Tabiii Hüsmen oğlu Hasan tarafından Hasan oğlu Hüsmen kazaya kurban gitmezse..ama ama bence bebek işi daha çokkk erken,zaten Hasan da olamaz demişti..Bence de Hasan haklı..:img-pilot
bugünün en güzel haberi at üstünde namık dorayım abdülden sonra namıkta ata çıkmış tutmayın beni
Paşazade oğlu Abdül, at üstündeki heybeti evlere şenlik..Ispanak,pelivan Namık'ın duruşu nasıl acaba?Pazartesi gecesi at üsütünde en iyi oturan yarışması yapacağım,..Oylarınızı bekliyorum....:img-cool2
Sevgili psikoloğum ebruşkam..Haticeye sormuşlardır..Hatice ve Hasan'dan başka kim bilebilir ki cevabı???Önce Hasan ile Hatice anne baba olmaya hak kazansınlar sonra Hasan oğlu Hüsmen buyursun gelsin.. :img-yes:
Yingeme not:Yinge ,sen bir zamanlar bana Fatma ananın şalından örecektin.. ne oldu,şalım bitti mi??Hüsmen'e patik örmeye başlama,mazallah çatlarım,bilesin..:icon_whis
ayyyy allahım! cocugun dilimi tutulsun isteysin cann .yoksa hakiki namık gibi aklınımı yıtirsin. luna parkta baska bisiy yokmuda korku tüneline götürcekmis
hmm doğru söyleysin
çarpışan otolara bineridik o vakit:img-icecr
ben onu asan dan alır 2000 li yıllara getirir sonra asan benden alır 1900lere götürürdü çocuğun harddiski yanar damdaki namik 2 olurdu
tübeeeeeeee
merhaba arkadaslar...
Türkü tahminleri bayagı bir olmus... Bakalım dogru tahminler var mı?
Eee bu kadar kafa yormaya sanırım müzisyen arkadaslar da kayıtsız kalmaz ve olası çıkacak Elveda Rumeli soundtrack ini imzalayarak hediye ederler, bilen arkadaslara...(elbette ilk bilen yada bilenler :)) Ve müzisyen arkadaslar bu alakaya tesekkür ederler...
Ama sanırım müzisyen arkadaslar simdiden kimin yada kimlerin kazandıgını buradan deşifre etmek istemezler... Çünkü hangi türkü yada türküler olacagı ve hangi bölümde yayınlanacagı da sürpriz olsun...
Bel ki de bir degil, bir kac türküdür... Kısmettttt
Bakalım ne zaman yayınlanır... Kısmettttt
Müzisyen arkadaslar herkese teşekkür ederler ve hayırlı aksamlar dilerler :)
Önemli... cok önemli not: eger bilen arkadaslar özel mesajla bildiklerini (kazandıklarını) ögrenirlerse buradan deşifre etmezler diye düşünüyor müzisyen arkadaslar...
hmm doğru söyleysin
çarpışan otolara bineridik o vakit:img-icecr
ben onu asan dan alır 2000 li yıllara getirir sonra asan benden alır 1900lere götürürdü çocuğun harddiski yanar damdaki namik 2 olurdu
tübeeeeeeee
:blink: :img-swoon :img-hyste
judlaw için gelen edit: 1900'lü yıllarda, bir kasabadayız. Naamik her ne kaa Ramiz babamın yeğeni de olsa bekar ve genç bir erkek...ve o evde 2 tane gelinlik çağda kız var...İşte bu nedenle Mustafa Naamik hala ahırda yatıyor ve o eve damat olarak girmediği müddetçe de orada yatacak...:img-wink:
Hem ahır Mustafa'nın ahırı değil mi...kim ne karışır...:img-hyste
Dorayıma gelen edit: Candy'nin ki bitmek üzere...seninkine de başlamak üzereyim bülece...:)
bitanem_61 25-01-08, 23:00 Bebekle ilgili kötü süpriz yazmasaydı sadece süpriz yazsaydı ben bediadan bir değil iki bebek müjdesi beklerdim malum dördüzler var ikiz olabilir di ama şimdi bebek varnı onuda bilmiyoruz
Biz teyze olmak istiyoruz en yakın zamanda yeleği benden battaniyede olur tiiiiiiz haber edin
çok kısa göründü ve duağı vardı ama ben nevresteyi hs deki yaseminin kardeşine benzettim olmaya bilirde zaten kazara bir kere gürdüm
asıl merak ettiğim bedia paralı dedi yanılmıyorsam namık pehlivan yarışmasını kazanıp kazara başlık parasını alıp zarifeyi istemeye geliyor olmasın
iştipliyiz 25-01-08, 23:11 İlahi komedyayı okurken Baytar dede ile Alex sahnesi çok hoşuma gitti. Baytar Efendi aslında olacakları bekliyor ,baştan söyledi: Korkarım bunu sana ödettirecekler Zarife’yi yakma! O da kabullendi her şeyi hatta ÖLÜRSEM KABRİME GELME İSTEMEM vasiyetini bile unuttu. O kadar olaylar olmuş, Alex Sufi’yi reddetmiş,Baytar dede kayınpedere karşı son derece mahçup, buna rağmen çekti karafakiyi önüne doldurdu kadehleri ,torununa: MORE, EŞŞEĞİN SIPASI deyiverdi…)…. Tüm sevecenliğinle …( aramızda eşeğin sıpası diye azarlanmayan ve bunu büyüklerinden duyduğunda mutlu olmayan var mı? ) …:)) Alex- Zarife sahneleri kadar Baytar dede ve Alex sahnelerine de bayılıyorum yaaaa…………
merhaba arkadaslar...
Türkü tahminleri bayagı bir olmus... Bakalım dogru tahminler var mı?
Eee bu kadar kafa yormaya sanırım müzisyen arkadaslar da kayıtsız kalmaz ve olası çıkacak Elveda Rumeli soundtrack ini imzalayarak hediye ederler, bilen arkadaslara...(elbette ilk bilen yada bilenler :)) Ve müzisyen arkadaslar bu alakaya tesekkür ederler...
Ama sanırım müzisyen arkadaslar simdiden kimin yada kimlerin kazandıgını buradan deşifre etmek istemezler... Çünkü hangi türkü yada türküler olacagı ve hangi bölümde yayınlanacagı da sürpriz olsun...
Bel ki de bir degil, bir kac türküdür... Kısmettttt
Bakalım ne zaman yayınlanır... Kısmettttt
Müzisyen arkadaslar herkese teşekkür ederler ve hayırlı aksamlar dilerler :)
Önemli... cok önemli not: eger bilen arkadaslar özel mesajla bildiklerini (kazandıklarını) ögrenirlerse buradan deşifre etmezler diye düşünüyor müzisyen arkadaslar...
Aa şüpheniz mi var..Tabiki de deşifre etmezler..Fragmanı verdiler,gördünüz mü ??
Yingeme edit:Ellerin dert görmesin yingemm..:happy0064
İlahi komedyayı okurken Baytar dede ile Alex sahnesi çok hoşuma gitti. Baytar Efendi aslında olacakları bekliyor ,baştan söyledi: Korkarım bunu sana ödettirecekler Zarife’yi yakma! O da kabullendi her şeyi hatta ÖLÜRSEM KABRİME GELME İSTEMEM vasiyetini bile unuttu. O kadar olaylar olmuş, Alex Sufi’yi reddetmiş,Baytar dede kayınpedere karşı son derece mahçup, buna rağmen çekti karafakiyi önüne doldurdu kadehleri ,torununa: MORE, EŞŞEĞİN SIPASI deyiverdi…)…. Tüm sevecenliğinle …( aramızda eşeğin sıpası diye azarlanmayan ve bunu büyüklerinde duyduğunda mutlu olmayan var mı? ) …:)) Alex- Zarife sahneleri kadar Baytar dede ve Alex sahnelerine de bayılıyorum yaaaa…………
Ben de bu sahneyi özellikle Baytar Dede'nin (evet Dede'nin, Dede benim için şimdilik geri dönmüştür, sırf bu sahnenin hatırına, pazartesi günü vereceği tepkilere göre durumu tarafımdan yeniden gözden geçirilecektir) Alex'e "more, eşşeğin sıpası" derkenki halini çok sevdim. Eski dedemizi geri isterüüük... Hani o Sufi krizine tutulmadan önce bir Dede vardı ya, diş çekeceğim, boğam çalındı diye tutturan onu, acaba Baytar Dede'ye ayık olmak iyi gelmiyor mu? Mustafa içkiyi yasak ettikten sonra değişti de... RTÜK televizyonda içki ve sigaranın özendirici bir biçimde kullanılmasını yasaklamış (çünkü bir çocuğun ilk özeneceği kişiler dizi/film karakterleridir, anası babası değil :mad72:) , bundan sonra ne Baytar'ı ne de Alex'i içerken göremeyebiliriz. Şimdi bu Alex için iyi haber olabilir de... Baytar'ın ayık olmasının sonuçlarının hayırlı olmaması nedeniyle bizim için pek iyi olmayabilir...
Fragmanı hala göremedim, ama nöbetteyim (izledim şimdi - Mustafa'nin yanındaki gelin güzelmiş hakikaten, ama ya Nevreste'nin rüyası ya da Vahide'nin kabusudur o). Hakkaret kanala SB için ben de mail attım, ve ER'ye gelebilecek her türlü müdahale için şimdiden tehdit ettim (evlerden dışarı :img-fear2)
Bu ne biçim özettir? Neresinden tutmaya çalışsak elde kalıyor. Pürsıçan için değil de belki bu forum için bir psikolog gerekli olacak bu gidişle. Depresyondayım, unutuldum (hakkaret kanal tarafından), aldatıldım (bu dizi az biraz komedi değil miydi? Ben hiç gülmüyorum da)...
Alex ve Zarife için her bölüm yeni bir boyut, yeni bir açılım bekleyen forum ahalisi (umut fakirin ekmeği tabii) , pek sanmıyorum bu kadar şiddet ve trajedi dolu açılım ve boyutlardan memnun olsun. Ayrıca bu dizinin zaten çok dramatik bir gidişatı olacağını biliyoruz, onca savaş, katliam, yani kötü adamımızın, Dimitri emellerinin başarılı olacağını biliyoruz dizinin sonunda, bu kadar kişisel trajedi olmasın isterim ben... Hatice ve Hasan'ın bebeklerine birşey olmasın, en azından zaten hiç varolmamış olsun, sonra gelmek üzere... Alex ve Zarife'nin başına çok şey geldi, bundan sonra azıcık nefes alalım, durumları o kadar kötü olmasın, ve lütfen iki yıl sürmesin kavuşmaları, aynı şey Mustafa ve Vahide için de geçerli tabii...
Bu arada en kötü durumda bile kurnazlığı bırakmayan forumdaşlarımı kutlamak isterim: Ramiz Baba, Alex'le Zarife'yi bulduktan sonra Zarife'yle birlikte Alex'i de aynı eve sokan arkadaşlarım... Özeti okuyunca ben de ayı şeyi düşündüm. Tövbe, tövbe, ne fesatlık :img-wink:
İspanağım, pehlivanım geliyor... Bak buna çok sevindim. Ne hazinesi getiriyor ki? Acaba Hasan'ın bulmak istediği hazineyi İspanak mı buldu?
Ev ahalisi mutlu görünüyor fragmanda, yani 1. fragmanda, hepimiz 2. fragmanla başımıza gelecekleri biliyoruz, belki Zarife'yle Alex'in durumu o kadar da kötü değil...
Aa şüpheniz mi var..Tabiki de deşifre etmezler..Fragmanı verdiler,gördünüz mü ??
Maalesef gurmedim. Atv avrupa fragmani cumartesiden unce vermey:mad72:, bazen cumarteside vermey. Sagolsun Volvox ekleyde bende fragmani goruyim.
Te gerci bunada sukur. Yeni bir bolumu saat 23.30 da veriyorardi saat 01.00'e bitiydi. Yeni bolumu vaktinde gorelimde, fragmani gec gormeye raziyim.
Not: Volvox tesekkurler fragman icin. Az once fragmani goremiyorum dedim Hizir gibi yetisip fragmani ekledin. Elerin dert gormesin.
Nihayet fragmanı gördüm. Kayıt da edebildim. Birazdan burada olur arkadaşlar.
Nevreste'yi canlandıran oyuncuyu ben İpek Erdem'e benzettim. Ama yanılıyor olabilirim.
Ispanak Namık'ı görmek iyi geldi. Bu kadar ufunet bir özet beklemiyordum doğrusu. Merakla foruma girdim. Okuduğuma pişman oldum. Hiç mi güzel birşey gelmez ailemizin başına. Umarım Fatma Ana'nın söyleyeceği türkülerden biri neşeli Rumeli türkülerinden biri olur.
Buyrunuz 18.bölüm fragmanı. İyi seyirler dilerim arkadaşlar.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3076
ben volvoxu görünce anladım fragman geldi dedim sağolasın volvox
nilimberfum ben nerelerde güldüğümüzü buldum fragmanlarda zira hem karışık hem eğlenceli çok güzel oluyo
hasan üsmen üseyin sevdasına tüm pürsıçandan üpücük alıyo nerdeyse ama bilmeyki boşuna seviniyo
dorayım isterim bi ebeden öğrensinler başka bi geyik dönmesin o mevzuda
vahide kahveyi basıyor valla onlara birere ikişer sıkmak lazım ama vahideye yazık bunun hapisi var bilmem nesi var yok korkutsun yeter tavana sıksın bir iki gaz lambası indirsin kafidir :icon_idea
adamımı gördüm acaba ben türkü tahmınınden vazgeçip ıspanağıma türkümü yaksam çok tatlı ya atın üstünde hemde abdüşten daha karizmatik zarifede bulmuş bunay:img-beee::img-beee:
ispanagım ne hazine getirir ki :icon_whis
vahide herhalde ispanagı gördü ana diye kaçıyo içeri
Nihayet fragmanı gördüm. Kayıt da edebildim. Birazdan burada olur arkadaşlar.
Nevreste'yi canlandıran oyuncuyu ben İpek Erdem'e benzettim. Ama yanılıyor olabilirim.
Ispanak Namık'ı görmek iyi geldi. Bu kadar ufunet bir özet beklemiyordum doğrusu. Merakla foruma girdim. Okuduğuma pişman oldum. Hiç mi güzel birşey gelmez ailemizin başına. Umarım Fatma Ana'nın söyleyeceği türkülerden biri neşeli Rumeli türkülerinden biri olur.
Buyrunuz 18.bölüm fragmanı. İyi seyirler dilerim arkadaşlar.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3076
Sen fragmanı görünce nihayet ben de gördüm. Çok teşekkürler...!
Fragmanın yıldızı Vahide...içim soğudu izlerken...utanmazlar, vicdansızlar, en ufak bir rahatsızlık duymadan oturuyorlar kahvede. Acaba bizimkiler kendilerine gelince isimlerini mi verdiler...Vahide de böylece öğrenmiş olmalı...yani demem o ki; Alex ya da vahide...ya da ikisi birden kendine gelmiş olmalı değil mi...? Vallahi öyle haftalarca koma hali falan yaşatmalarına dayanamam...:icon_sorr
Anladığım kadarı ile Hasan'ı çıldırtan da yine bu mevzu. Birileri baldızına laf atmış olmalı ki dellenerek saldırıyor. Yoksa Hasan kolay kolay saldırganlaşacak bir tip değil...!
Ya arkadaşlar nolur birisi Nevreste'yi kimin canlandırdığını bulsun...görüntüyü defalarca dondurdum. Çok tanıdık ama adını çıkartamıyorum...takıldı kafama gece gece...:img-wink:
Ebrucan, Ispanak ne getirecek getirse getirse ıspanak getiriyordur...:img-icecr
Mysteryscan, kumrim kumrim eşek o bildiğin eşek...:img-heh:
teomanresat 26-01-08, 00:35 İyi geceler Rumelai ahalisi:img-wink: Te volvox yine yetiştin imdadımıza.Çok sagolasın:happy0064
Fragman özet gibi ufunetli gözükmüyor.Şaşkın (H)Asan yine sek sek oynar gibi koşarak oğlu olacağını tüm kasabaya söylüyor:img-grin2
Vahide aferin sana:good:Zarife ve Alex'in karşısında slan kesilenler Vahide'nin karşısında kedi olmuşlar:img-yes:
Beyaz atın üstünde hazineyle gelene ne demeli:img-hyste Öz hakiki Ispanak namıkk bizi gülderecek anlaşılan:img-grin2
Mustafa ve Nevreste sahnesi bence hayal.Nevresteyi oynayan oyuncu Hayat bilgisinde oynayan Barbi gibi geldi bana.
Zarife ve Alex'i önce Mustafa ardındanda Ramiz amcam görüyor gibi geldi bana.Özette her nekadar önce ramiz amca desede.
Mustafa ne olmuş burda diyor,ardından Ramiz amcam Zarife diye bağırıp koşarak geliyor:icon_sorr
Kurşunu kime döktürüyorlar.Çarşafın altında olan Ramiz amcam gibi geldi:img-yes:
Vali yardımcısı Dimitri ve çetesinden suikast yapmalarını istiyor.
Bu bölüm hem üzücü(Alex ve zarife) Hem güldürücü(Öz hakiki Naaammııkk),hemde düşündürücü olacak:img-wink:
ellerin dert görmesin süper modum...teşekkürler...:happy0064 yine tam zamanında ekledin yoksa merakım patlayacaktım
o namıkın bindiği şey at mı? bana hiç öle gelmedi tabi burda aly yingem var isteyim ona soram bu nemene bir hayvandır.... yani bana hiç a gibi gelmedi de daha çok katır tazı bişi yani baya küçük görünüyo... ondan olabilir... yingem ne deysin bu konuda?
bide şu nevreste olayı rüya mı hayal mi kabus mu bunu kim görey belli değil...sede sanki o gelin (eğer makedonyadaki oyunculardan bir oyuncu değilse ) bana hayat bilgisi dizindeki barby gamze gibi geldi yani nevreste oysa hakketen güzel kızmış... adı gibi:)))
hasan deli gibi koşay bi oraya bi buraya üsmenin babası:))) tabi eğlenceli fragman olduğu için ufuneti daha sonra içimizi karartarak sıklet bastıracağını biliyim... neyse ben gene şom ağzımı açmayayım...bakalım bedianın kurşunları ne ka etkili olacak...
edit: azkala unutiydim tv tükürmeyi unutmayalım ben iç unutmayım doray abliçkom...
Ispanagin hazinesi ellindeki cuvaldami acaba?
Bu kizcelerde cok tatli. Onlarda evlenmek istemeyceklermis.:happy0064
Te Hasan milleti bunaltiyo 'galiba ''oglum oli diye'' sarhos Agop bile ondan kacmak istey. ''Baba olim hemde Usmen babasi'':happy0064
Kahvedekilerde kesin zarife icin ileri geri konusuyolarki (belkide biz dovduk diyorlardir) Hasan onlari bogmak istey. Vahidede kesin bu olaydan sonra gidip kahveyi basiyor ve o ''udlek tavuklari'' korkutuyor.
Not: Hasanin mujdeyi verdigi mavi yazmali bayan kim ola acap?:icon_whis
sizi saygıya davet edeyim bildiğiniz eşek falan hani mesleğinizi bilmesek neyse
beyaz eşek atı yoksa namıgımın suçu ne at eşek ne farkı vardır hem kamuşa eş olur belkide:icon_whis
evet volvox sanırım ipek erdem doğru tahmın ama ben üle nevreste istemeydım kazulet gibi bişey isteydim:icon_whis
yinge sen bidaha bak ipek erdem mi? değil mi?
Hasan kahvede Alex'le Zarife'ye el ve odun kaldıran cellatlarla kavga ediyor gibi. Vahide eşgalleri Hasan'dan da almış olabilir, tabii umarım Alex'le Zarife uyanıp da anlatmış olsun ama...
Kurşun dökülürkenki çarşafın altında ben kızancıkları seçtim sanki. Yanlış mı görüyorum yoksa? Ama bütün aile için o çarşaf çok küçüktür, ayrıca isterim Alex'e de kurşun dökülsün, gücenirim yoksa...
Kurşunu kime döktürüyorlar.Çarşafın altında olan Ramiz amcam gibi geldi:img-yes:
Ben meryemin kizanciklarini gordum. Ee onlarda ordaysa demekki butun aile cumbur cemaat o carsafin altinda.
beyaz eşek atı yoksa namıgımın suçu ne at eşek ne farkı vardır hem kamuşa eş olur belkide:icon_whisi
Ne güzel düşünmüşsün... Kamuş yalnız mı kalacaktı? Süt ineciğinin boğası var, Tayyar'ın gıdakları var. Ben zaten çok yalnız görürdüm Kamuş'u. Şimdi tam iyi oldu :img-yes:
Valla ben Nevreste'yi Mustafa'nın kardeşine benzettim nedense (Yuh yani bana).
Valla benziyor. Feride idi adı galiba, nasıl olsa hayal bir sahne diye belki iki rolde oynayacak. Nasıl Terzi Hasan aynı zamdan Abdülhamit.
Çok tanıdık geliyor, sanki başka yerlerde de gördüm ama şimdi bu saatte insana yapılır mı bu ya, fitil eder adamı gece gece :)
beyaz eşek atı yoksa namıgımın suçu ne at eşek ne farkı vardır hem kamuşa eş olur belkide:icon_whis
evet volvox sanırım ipek erdem doğru tahmın ama ben üle nevreste istemeydım kazulet gibi bişey isteydim:icon_whis
yinge sen bidaha bak ipek erdem mi? değil mi?
Birincisi, ben eşekleri çok seveyim...Daha güzel gözlü ve çilekeş bir hayvan yoktur...Ayrıca yinge Kaamuş'un fanatik hayranıdır biline...Müthiş bir rol kabiliyeti var o hayvanda...hayranım te o ka...:img-icecr ama özhakiki Naamık'ın bindiği hayvan da eşek işte bildiğin eşek...ne var bunda kumrim kumrim...:icon_whis
İkincisi, evet Nevreste İpek Erdem'in ta kendisi...:img-yes:
aly_73 tarafından gönderildi
Mysteryscan, kumrim kumrim eşek o bildiğin eşek...
yingem açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler ben hayatımda beyaz eşek görmedim de:img-blush te dedim at değil eşek değil eralde katır...ama ne ka güzel baytar yingem süledi...
ebrucuk tarafından gönderildi
beyaz eşek atı yoksa namıgımın suçu ne at eşek ne farkı vardır hem kamuşa eş olur belkideiNe güzel düşünmüşsün... Kamuş yalnız mı kalacaktı? Süt ineciğinin boğası var, Tayyar'ın gıdakları var. Ben zaten çok yalnız görürdüm Kamuş'u. Şimdi tam iyi oldu :img-yes:
evet iyi oldu kamuşa eş can yoldaşı... ramiz babamın dediği gibi süt ineciği ile kamuş arkadaşlardı... rabbım kamuşu da duydu te bak bi eş getirdi... acaba süt ineciğinin bir danası olmayyy... belkim kamuşun bir sıpası olur.
Sen fragmanı görünce nihayet ben de gördüm. Çok teşekkürler...!
Fragmanın yıldızı Vahide...içim soğudu izlerken...utanmazlar, vicdansızlar, en ufak bir rahatsızlık duymadan oturuyorlar kahvede. Acaba bizimkiler kendilerine gelince isimlerini mi verdiler...Vahide de böylece öğrenmiş olmalı...yani demem o ki; Alex ya da vahide...ya da ikisi birden kendine gelmiş olmalı değil mi...? Vallahi öyle haftalarca koma hali falan yaşatmalarına dayanamam...:icon_sorr
Anladığım kadarı ile Hasan'ı çıldırtan da yine bu mevzu. Birileri baldızına laf atmış olmalı ki dellenerek saldırıyor. Yoksa Hasan kolay kolay saldırganlaşacak bir tip değil...!
Ya arkadaşlar nolur birisi Nevreste'yi kimin canlandırdığını bulsun...görüntüyü defalarca dondurdum. Çok tanıdık ama adını çıkartamıyorum...takıldı kafama gece gece...:img-wink:
Ebrucan, Ispanak ne getirecek getirse getirse ıspanak getiriyordur...:img-icecr
yingeee ben buldum hayat bilgisinde gamze karakterınd eoynayan sarısın bi kız vardı ya o ipek erdem mis adı . ama ben nevresteyi daha olgun biri olarak hayal edıyordum bence o mustafanın yanında kucuk kalıyor.
Bu arada sanırım 1897 Osmanlı-Yunan (Dömeke) Savaşı da işlenecek. Eğer bu savaş olursa cepheye kimler gider acaba? Abdül gidebilir, biraz rahatlarız. Ama gizlice Dilaver ve Mustafa da gidebilir, mektuplaşmalar izleyebiliriz. O yüzden Mustafa'nın bir an önce Vahide ile arasını düzeltip ona okuma-yazma öğretmesi lazım. O da Meryem'e öğretir, devamı gelir zaten. Okumayı öğrenir Vahide çabuk, ördüğü örgüden hayır yok, bari okusun :) Zeki kızdır sonuçta
cimcime_kiz 26-01-08, 02:20 yingeee ben buldum hayat bilgisinde gamze karakterınd eoynayan sarısın bi kız vardı ya o ipek erdem mis adı . ama ben nevresteyi daha olgun biri olarak hayal edıyordum bence o mustafanın yanında kucuk kalıyor.
Evet canim tamda ben yazcakdim Hayat Bilgisindeki Barbie die :img-hyste
acikcasi hicmi-HIC yakistiramadim onu o rolee :icon_whis
DAha olgun birini secmelerini bende Tercih ederdim :img-cool2
Gunaydin arkadaslar......
Ozet gelmis
Haberler iyi degil zarife ve alex tarafinda
Demek her ikiside kafalarindan aldiklari darbe ile kotu durumdalar.
Of ne olacak acaba.
Ramiz ne tepki verecek.Ben onun daha musfik ve babacan davrafnacagini ama annenin daha gaddar olacagini dusunuyorum.Cunku o aksam yataktaki konusmalarindanda anlisilacagi uzere anne daha tepkili ama baba onlari sonuna kadar destekleyici...
Belkide bu dayk olayi bazi gercekleri ortaya koyarda ALEX.istanbula gider ve arkasindanda Zaife gider.Zaten bu ask sonucta ISTANBULDA devam eder.Pursicanda devam edemez.
fragmanı tv de izledim volvox sayesinde tekrar izledim ama karışık bir fragman hiçbir şey anlamadım diyemem ama bazı sahnelerini anlamadım
gece uykusuzluğu ve sabah şaşkınlığına verelim mi verelim
nevreste ipek erdem
nevrestenin bu kaa güzel biri olacağını sanmazidim
ben artık mustafa-nevreste çiftini desteklicem
:img-icecr:img-icecr:img-icecr
özetin haleti ruhiyesine bakılırsa,maaşallah bu bölüm kahramanlarımızın başına bir tek göktaşı düşmemiş...:)
alex ve zarifenin durumunda iyiye doğru gelişme olacağı inancındayım (her ne kadar özet aksini iddia etsede) nedeni de dilaver ve mustafanın gazete basım işiyle ilgili çabaları eğer aklımıza getirmek istemediklerimiz gerçekleşseydi,ailenin artık üyesi sayılan iki adam gazete peşinde koşmazdı,değilmi?koşmaz,koşmaz...dimi?
fragmanı sonradan gördüm düzeltmesi : fragmana göre zaten iyiye gitmişler,kurşun dökme seansları bile yapılmış,iyi bari...
bu seferde beyaz atlı prens olarak teşrif eden gönlümüzün pehlivanı namıık gelmiş gene bize,çok sevindim...
tıbbiyeli mustafa'yıda anası kadir gecesi doğurmuş sanırsam,nevreste de pek güzelmiş hele birde yaptığı yenir,yıkadığı giyilir cinsindense yaşadı :)
Valla ben Nevreste'yi Mustafa'nın kardeşine benzettim nedense (Yuh yani bana).
Valla benziyor. Feride idi adı galiba, nasıl olsa hayal bir sahne diye belki iki rolde oynayacak. Nasıl Terzi Hasan aynı zamdan Abdülhamit.
Çok tanıdık geliyor, sanki başka yerlerde de gördüm ama şimdi bu saatte insana yapılır mı bu ya, fitil eder adamı gece gece :)
Merhabalar
Fragmanda gordugum sey hayalmi yoksa gercekmi?
Tibbiyeli Mustafa nam-i diger Namik.evleniyormu Barbie ile ....
Anlamadim ben simdi.
Mustafa ne ara gitti .kiz buldu ve evleniyor.Vahide n olacak.Onun haberi olursa varya domdom kursunu ile Mustafayi alnindan vurur.Evlilik falan gormez
Merhabalar
Fragmanda gordugum sey hayalmi yoksa gercekmi?
Tibbiyeli Mustafa nam-i diger Namik.evleniyormu Barbie ile ....
Anlamadim ben simdi.
Mustafa ne ara gitti .kiz buldu ve evleniyor.Vahide n olacak.Onun haberi olursa varya domdom kursunu ile Mustafayi alnindan vurur.Evlilik falan gormez
yok yahu vahidenin uruyasıdır bu sahne
daha tanışmadılar bile
hem mustafa namik almaz nevresteyi
nevreste yeni sufi olabilir
ben bu sufiyi pek sevdim ama:icon_whis:img-icecr
Günaydın herkeslere;
Nevreste'yi gerçekten İpek Erdem oynayacaksa-ki ben de benzettim fragmanda-,ortalık epey karışacak demektir.Vahide,sıkı rekabet ortamında, Mustafa garibime daha iyi davranır belki...:)
Gerçek Namik'ın gelişine de sevindim ama bu da Mustafa'yı zora sokar,malum...Kamuş'a yarayacak sanırım bu geliş!:img-grin2 Hazine ne ola ki?!Bir de,ne yiyor o?!Turp mu?!:img-fear2:img-hyste
Bu arada,Vahide ve Hasan'ın tutumları,ailemizin kasaba ahalisine pek de alttan almayacaklarını göstermesi açısından beni mutlu etti...
Off,offf Zarife'mle Alex'im n'olacaklar acaba?!Özet kötü diyor,fragman karamsar değil...Çelişkide kaldım,herkes gibi...
bitanem_61 26-01-08, 10:01 doray en iyi at binen yarışmasında yingem eşşek diye düzelttiysede ben namıkı seçtim bir kere abdül hem ata binip hem de armut yiyemez bence hem namık bizden dir her fırsatta korumaya almalıyız
namık:happy0064
diyorum size namık pehlivan yarışını kazanmıştır ahada buraya tekrar yazdım
fırtınAyse 26-01-08, 10:10 tünaydın
fragmanı izledim, teşekkürler volvox
ısrarcıyım, sultan abdülhamit ile (h)asan kesin aynı kişi çok benziyolar ya da bu dizide bir kardeş zinciri var: alex (ertan saban)-dilaver (erman saban) ve hasan (tuna orhan)-sultan abdülhamit (.....)
eğer düğün gerçek ve gelinliği (h)asan dikti ise malum oğulunu göremeyecek (ölücek)
ayrıca ramiz ağa çabuk ol kızın ve müstakbel damadın gidiyi yetiş
au birşey soracam dizi başlarken tanıtımda eski kaymakam dilaver komutan cezmi`ye tokat atıyo bu hangi bölümde sorarım size
ve sofi-dimitri ve cabbar-bedia aşkı destekleyenleri bekliyorum; burdan buyrun
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1249
:happy0064 :happy0064 :happy0064
bitanem_61 26-01-08, 10:34 Önce ramiz sonra mustafa buluyorlar zarifeyle alexi ve eve getiriyorlar ikisi yalnızmı getiriyor acaba yoksa hala içlerinde biraz insanlık kalmış kişilerde yardım edermi zarifeyi babası alexi de mustafa sırtlarsa bunada şaşırmam
tünaydın
fragmanı izledim, teşekkürler volvox
ısrarcıyım, sultan abdülhamit ile (h)asan kesin aynı kişi çok benziyolar ya da bu dizide bir kardeş zinciri var: alex (ertan saban)-dilaver (erman saban) ve hasan (tuna orhan)-sultan abdülhamit (.....)
eğer düğün gerçek ve gelinliği (h)asan dikti ise malum oğulunu göremeyecek (ölücek)
ayrıca ramiz ağa çabuk ol kızın ve müstakbel damadın gidiyi yetiş
au birşey soracam dizi başlarken tanıtımda eski kaymakam dilaver komutan cezmi`ye tokat atıyo bu hangi bölümde sorarım size
ve sofi-dimitri ve cabbar-bedia aşkı destekleyenleri bekliyorum; burdan buyrun
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1249
:happy0064 :happy0064 :happy0064
hasan (tuna orhan)-sultan abdülhamit (.....) de tuna orhan canım...:img-yes:
dilaver komutan cezmiye tokat attığı sahne1. bölüm vergi ağacının önünde...
ben cabbar bedia aşkını destekliyorum ama asla sufiyi bi daha görmek istemiyorum o yüzden dimitri aşık olcaksa... nevresteye aşık olsun...
ben cabbar bedia aşkını destekliyorum ama asla sufiyi bi daha görmek istemiyorum o yüzden dimitri aşık olcaksa... nevresteye aşık olsun...
Te o kaa! Ben de tam bunu süleyecek idim. İstemeyiz gürelim Sufi'yi bir daha!:img-yes: Tabii Cabbar - Bedia aşkinı kesınlikle hepimiz dürt güzle bekliyiz.:img-pilot 2. baharlarını yaşayışlarıni izlemek çok güzel olacak..:)
Nevreste konusunda da katıliyim. Hatta tam Mustafa & Nevreste düğününde Dimitri gelip "Bu evlilik olamazz!" diye gürleyip Nevreste'yi alır götürür ise hiç fena olmaz.:icon_whis Tabii bu işin şakası. Aslında Nevreste meselesinin çok uzamasını istemiyorum, gülelim bitsin. Sufi meselesinde olduğu gibi sakız misali uzarsa hiç iyi olmaz.:img-yes: Zaten Vahide'nin saçma tripleri, Mustafa'nın her şeyi sonradan anlayıp kızın hayallerini yıkması ve bundan doğan o dargınlıklar beni feci şekilde bayıyor, bir de Nevreste meselesi uzamasın.:img-wink:
bnde sonunda fragmanı izleyebildim:happy0064
alex ve zarifeyi hiç göstermediler:img-in_lo ama bnce durumları iyidir..çünkü baksanıza kurşun fln döktürüyolar yani. hiç öyle kargaşa ortamı yok. gerçi özet tam aksini iddia ediyo ama neyse:img-blush
ama bi yandan da alex ile zarifeyi ramiz babanın bulmasına çok üzüldümm. adam bi gün kalpten gidecek yani:icon_sorr
namıkla nevresteye gelirsek, o kesin vahidenin rüyasıdırr yani olmaz öyle bişey. ama nevrestenin yerine de barbie'yi koymaları hoşuma gitti. bn bu kadar hoş bu kız koyacaklarını sanmıyorum. belkide mustafa bu yolla vahideyi kıskandırır:img-pilot
vahide'nin kahveyi basmasıda çok hoşuma gitti. maşallah erkek gibi kızz:img-yes:
namık'ında geri dönmesine çok sevindim tabi. neydi o at üstünde gelişi :)
hasan (tuna orhan)-sultan abdülhamit (.....) de tuna orhan canım...:img-yes:
ya ne güzel başta bir sultan abdülhamit'imiz vardı neden değiştirdileri ki. hadi değiştirdiler neden tuna orhan'ı seçtiler kocca makedonyada uzun suratlı kara kuru bir tek tuna orhan mı kaldı :img-wink:
dün fragman haberi verdildiğinden beri televizyonun önünden hiç ayrılmadım gene izleyemedim gene izleyemedim. ama sagolsun volvox sayesinde te şimdi gürdüm.
nevreste karakterini neden tanıdğımız bir oyuncu canlandırıyorki.tanımadığımız oralardan bir tiyatro oyuncusu canlandırsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.daha önyargılı olucam nevreste'yi izlerken. bu arada mustafa'nın saçları pek bi güzel olmuş :img-hyste
niçin göremeyiz zarife ile alex 'i bu fragmanda.beklemeye devam gene ufffff :icon_sorr
bu vahide de 10 erkeğe bedel .ne yigit bir kız diil mi :img-yes:
ama daha fragmandan belli oldu ki benim favori bölümüm kızçelerin bölümü yine :img-wink: onlarda evlenmeyecekler miş :img-pilot
~*~NaR-ı GüL~*~ 26-01-08, 11:19 Bende izledim fragmani...isteym volvoxa tesekkür edem...:img-yes:
Bilgisayarimda bi problem oldugu icin sessiz izledim fragmani :icon_sorr
Bakaym da asan baba olacagini duyunca sevincten havalara uciyiii...:img-hyste
Vahidem gene silahina sarilmis...yürü bre vahidem balkanlarin en güzel en yürekli kizi...:happy0064
Ispanak Namik binmis atina kasila kasila duruyiii üstünde...zarifeyi mi kaciracak napacak :D:D
Dimitri gene bi haltar karastiriyiii ama adi bakalim gürecez pazar ertesi :icon_evil
Te o güvey olan mustafamidir yoksa ben mi yanlis gördüm?:img-pilot Gelin de nevreste eralde...vahide ayal ediyiii ikisini muhakkak yada kabus güriyiii...:)
E bu asan bos vakitlerinde padisahcilik oyniyiii baksaniza basinda fes üstünde kostümü sakalinida uzatmis ulmus sana sultan abdülamit....:img-pilot
E be senarist abicim abdülamiti oynayacak baska oyuncu yokmuydu da asani abdülamit yapaysin?Oyuncu kitligi gelmis makedonyaya eralde...:icon_whis
bitanem_61 26-01-08, 12:00 Düğünün vahidenin kabusu olduğuna hem fikiriz demi forumcanlar
Bu rüya olduğuna göre tabiki vahide güzel bir kız hayal edecektir. Başka türlü olmaz bence nede olsa o kendisini bile beğenmeyen biri nevresteyi düşünürken güzel hayal edecekki kendi kendini yesin
Tabi ilerde bizim düşündüğümüz gibi bir nevreste çıkarsa değmeyin vahidenin haline nasılda dalga geçer mustafayla şimdiden hayal ediyorumda :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Düğünün vahidenin kabusu olduğuna hem fikiriz demi forumcanlar
Bu rüya olduğuna göre tabiki vahide güzel bir kız hayal edecektir. Başka türlü olmaz bence nede olsa o kendisini bile beğenmeyen biri nevresteyi düşünürken güzel hayal edecekki kendi kendini yesin
Tabi ilerde bizim düşündüğümüz gibi bir nevreste çıkarsa değmeyin vahidenin haline nasılda dalga geçer mustafayla şimdiden hayal ediyorumda :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben rüya kabus felan olduğunu düşünüyommm.. geçende düşünmemiştim rüya olduğunu zarifenin kilise meslesini:img-blush
hem vahide kendini beğenmiyordu mavi gözlü sıska oğlan çocuğu gibi diyodu hatice ablası gibi beyaz tenli zarife gibi ceylan gözlü olmak isteydi...
ipek erdem de tam tarif ettiği gibi beyaz tenli ceylan gözlü bu seferde diyim kesin kabusssssssssss
Aman öyle olsun ikinci bir sufi vakasını bu forum kaldıramaz.
Mustafa'nın evlenmesi demek açığa çıkması demek, nasıl olacak bu iş bilmeyim.
Şuanda atv avrupa'da 17.bölümün tekrarı başladı. Tekrar seyretmek isteyen arkadaşlara duyurulur ;)
Aman öyle olsun ikinci bir sufi vakasını bu forum kaldıramaz.
Mustafa'nın evlenmesi demek açığa çıkması demek, nasıl olacak bu iş bilmeyim.
ayrıca Mustafa'nın evlenmesi demek Vahide'nin kahrolması demek. Vahiden'nin kahrolması demek Ramiz aganın kahrolması demek.Ramiz aganın kahrolması demek ailenin kahrolması demek. ailenin kahrolması demek bizim kahrolmamız demek.bizim kahrolmamızda senaristleri ve ekibi bunaltmamız demek.bu böyle uzarrr gider....:sad53:
Mustafa evlenmez,evlenemez,evlenmemeli:icon_sorr
arkadaşlar normal atv de tekrar ne zaman ben pc çöktüğü için kayedememiştim tekrarını kaçırmamam gerekiyo cevaplarsanız sevinirim...
arkadaşlar normal atv de tekrar ne zaman ben pc çöktüğü için kayedememiştim tekrarını kaçırmamam gerekiyo cevaplarsanız sevinirim...
pazar saat 16.30 17 bölümün tekrarı var atvde izlemek isteyenlere güzel dizimizi
Düğünün vahidenin kabusu olduğuna hem fikiriz demi forumcanlar
Nevreste'nin kendi köylerinden olduğunu söylemişti Vahide,kızı tanıyor yani...Hayal etmiyor onu,biliyor ama o sahnenin Vahide'nin kabusu olduğu konusunda hemfikirim...
Yarın,makul bir saatte tekrar yapmalarına sevindim,izleriz yeniden artık...
absolutelycandy 26-01-08, 13:39 Aslında ufunet özet yorumlanmayı hiç haketmeyi :img-beee:
Şimdi bu paragrafta bilmediğimiz ya da tahmin etmediğimiz hiçbir şey var mı? Saldırıya uğradıklarını ve ağır yaralandıklarını gözyaşlarıyla izledik :icon_cry: Sahne öncesinde zaten Fatma Anne Zarife'yi aramaya koyulmuştu. Hemen bulacakları malum. Ee bulup orada bırakacak değiller ya.
Hepimiz Alex&Zarife'yi bu kaa çok severken ikisi de bizlerle olacak tabi. Fakat o kadar darbenin zarar vermiş olduğu da bir gerçek. Umarım kalıcı bir hasar bırakmazlar ikisine de. Aşktan gözleri kör, kendileri kor oldu zaten. Daha da etmeyin bu çifte :sad53:
Valla Dimitri de iyiden iyiye Tıbbiyeli Mustafa ile kader arkadaşı olma yolunda ilerliyor :img-pilot
Zaten bizimkilerin işleri yolunda gitse bir kurşun da forumca biz döktürelim. Her yanda bir sorun yine. Mustafa ve Dilaver de biraz özensiz hareket ediyorlar sanki. Gözlerin üzerlerinde olduğu, hele ki Mustafa'nın ensesinde olunduğu bir gerçek. Sağı solu kontrol etmeden bir Heidi edasıyla mı ki gitti bunlar :icon_whis
Zaten Dilaver'e kızgınım. O kaa da seviyorum onu ama bu geçen bölüm nasıl bir odun olduğu gerçeğini değiştirmiyor :hıh
Bedia Hanım gözleri mi karıştırmış. Atice'nin gözleriyle hamile başka bir kadının :img-cool2 Haliyle Üseyin Üsmen de o kadının doğacak bebekciği.
Zaten şu sevinç tamamına erse şaşardım :( Canım Asan da sokaklarda oglim olacak diye seviney. Erşey benden ötiri diye bunalıma girmesin de. Hoş o girmese Ramiz Babam itinayla sokar bunalıma. Bir işi beceremedin, Üseyinim'e torunuma kavuşturamadın diye :img-heh:
Özete inat fragman yine çok şeker. Süperim modum biricik Volvox sayesinde izleyebildim (eline sağlık).
Bedia Hanımla Ramiz Babam da fal-partner oldular :img-hyste Kısmetler çifter çifter (bkz: Cabbar Efendi ve Ispanak Naaamik) yolda. Ispanağı gördüğüme çok sevindim. Son zamanlarda, yaralı Zarifemiz'i bir O hemen kendine getirebiliyor :img-icecr
Valla Nevreste hayal mi rüya mı kabus mu bilemem ama İpek Erdem'i görünce ben çok sevindim. Gerçek olsun. Ne kaa güzel değil mi.
Mustafa&Nevreste :img-in_lo
Valla Nevreste hayal mi rüya mı kabus mu bilemem ama İpek Erdem'i görünce ben çok sevindim. Gerçek olsun. Ne kaa güzel değil mi.
Mustafa&Nevreste :img-in_lo
İpek Erdem'mi ?
Ayyy ben onu tanıyamamışım birdem...gerçekten yaa ...tmm oysa yeni favori çiftim:img-blush(tabi Alex ve Zarife'den sonra..)
Mustafa Namık&Nevreste....:img-in_lo
Allh mutlu mesud etsin:happy0064:happy0064
Valla Mustafa&Nevreste isteniyorsa ben de şimdi Zarife&Namık isteyim o zaman :)
Zarife Namık gibisini mi bulacak, pehlivan, yiğit :)
Neyse biz yine Alex-Zarife, Mustafa-Vahide üzerine yoğunlaşalım. Daha Cabbar-Bedia, Meryem-Dilaver, ne çok çift var ya.
İmkansız ya mustafa vahide hariç hiç kimseyle evlenemez evlenmemeli
1.si mustafa buna hayatta izin vermez
2.si vahide bu sefer onu öldürür.
3.senaristler bu kadar risk alamazlar.Bizim tepkimizi tahmin ederler heralde.
Bencede vahidenin kabusu bu evlilik.
Dizinin tekrarını izlerken bişey fark ettim.Herkesin ayağında beyaz çorap var.Acaba bi özelliğimi var beyaz çorabın o devirde?
Valla Mustafa&Nevreste isteniyorsa ben de şimdi Zarife&Namık isteyim o zaman :)
Zarife Namık gibisini mi bulacak, pehlivan, yiğit :)
Neyse biz yine Alex-Zarife, Mustafa-Vahide üzerine yoğunlaşalım. Daha Cabbar-Bedia, Meryem-Dilaver, ne çok çift var ya.
nevreste hoştur güzeldir te anım anımcık bir kızdır...mustafayada pek yakışır...
neyini beğenmeysiniz nevrestenin te maaaaşalllah rabbim özenip bözenip yaratmış... gözler ceylan... ten apak kuğu gibi...
hem istemeymiş evlensın vahide... te şimdi mustafa bekar mı kalsın hem olmaz üle lazımdır evlendıralım..
zarife ise istey evlensın alex ile babası vermez biley zarifesinin halını namıka hem annesi hiç...nasıl kaçmışlardı namıklardan verir mi zarifeyi
demek zarife ile namık:icon_evil ülemi emreçetin e.. eyyyy te ben seni ümmi yingeme :img-heh:sülemezsem... yinge te bak burda çöpü çatılası biri var ...
te çatasın sufi ilen emreçetinin çöpünü:happy0064 (bizde toptan kurtuluruz sufiden:icon_twis)
selam arkadaslar forumda yorumları okudumda esegin kulagına karpuz kapugu(seneristlerimiz) kacırmanın ne anlamı var . dimitriye kımseyi ayarlamayın ya :( sofiden kurtulduk nevrestede mustafanın olsun ama dimitri benim onu baskasına vermem
ee zatı yeni kurtulmakdık mı sufi'den.niçin gene anayız onun adini. duyar gelir mazallah :img-sorry
mustafa ile vahide iyidir.hiç sokmayalım mustafa'nın aklına nevreste'yi.em nereden bulacak mustafa vahide gibi yigit bir kız :img-wink:
ama pehlivan namık'ın gelmesi süper oldu. isteyim gürem zarife-alex ve pehlivan'ı yanyana. ne ka güleriz diil mi :img-icecr
meyrem ablamız ile kızan kaymakamın aşkı biraz duraksama yapacak gibi kaymakam geçen bölümde saçma sapan konuştuğu için.
ee bu gürücü bedia atice ile cabbar efendi'yi evlendırmeye çalışmayımıydı? ne zaman begendiler birbirlerini?
gitti kasabın dükkanına aldı etleri koltuğunun altına fatme yengemiz ile ramiz agamızı birbine düşürmedi mi.
fatme yengemiz :'ramiz efendi,aşağıda bir fukara terzi var bana ana dedi elimi üpti.üle yaptı üle söyledi' deyip sarılmadımı bogazına ramiz efendinin.
heeeyyy gidi günler heeyy :img-pilot
ne çabuk değişti işler diil mi ? ama iyidir iyidir büle devam etsın :good:
fırtınAyse 26-01-08, 17:48 hasan (tuna orhan)-sultan abdülhamit (.....) de tuna orhan canım...:img-yes:
teşekkür ederim
mağdem kimse bu aşkları desteklemiyor o zaman siliyorum başlığı
bye
nevreste hoştur güzeldir te anım anımcık bir kızdır...mustafayada pek yakışır...
neyini beğenmeysiniz nevrestenin te maaaaşalllah rabbim özenip bözenip yaratmış... gözler ceylan... ten apak kuğu gibi...
hem istemeymiş evlensın vahide... te şimdi mustafa bekar mı kalsın hem olmaz üle lazımdır evlendıralım..
zarife ise istey evlensın alex ile babası vermez biley zarifesinin halını namıka hem annesi hiç...nasıl kaçmışlardı namıklardan verir mi zarifeyi
demek zarife ile namık:icon_evil ülemi emreçetin e.. eyyyy te ben seni ümmi yingeme :img-heh:sülemezsem... yinge te bak burda çöpü çatılası biri var ...
te çatasın sufi ilen emreçetinin çöpünü:happy0064 (bizde toptan kurtuluruz sufiden:icon_twis)
Olmaz Sufiyi istemem ben. Mustafa & Nevreste'ye anca şöyle olur derim. Vahide ile çöpümü çatarsanız olur :)
Ama Vahide beni beğenmez, hem O Mustafa'yı seviyor, Mustafa da onu seviyor. O zaman ben kendimi feda ediyim bu aşka, siz iyisi mi Nevreste ile benim çöpümü çatın :) Böylece iki çiftimizin de önü açılır.
Ben Mustafa-Vahide'nin önünü böyle açtım. Alex-Zarife için de görev sana düşüyor mysterys. Namık abimiz de sana kalıyor :) Hadi gene iyisin :)
yaaa demek neverste bzm barbie ymiş aaaaaaaaaaa...yani ben nevresteye okaa da snirlnenem ama ne olursa olsun mustafa vahideden vazgecmez vahidede mustafadan...onlar birbrlerin seviyolar ,nolur onlar kavussun...sayın senaristler su mustafa ile vahidenin arasını düzeltin yaaaaa ....
Olmaz Sufiyi istemem ben. Mustafa & Nevreste'ye anca şöyle olur derim. Vahide ile çöpümü çatarsanız olur :)
Ama Vahide beni beğenmez, hem O Mustafa'yı seviyor, Mustafa da onu seviyor. O zaman ben kendimi feda ediyim bu aşka, siz iyisi mi Nevreste ile benim çöpümü çatın :) Böylece iki çiftimizin de önü açılır.
Ben Mustafa-Vahide'nin önünü böyle açtım. Alex-Zarife için de görev sana düşüyor mysterys. Namık abimiz de sana kalıyor :) Hadi gene iyisin :)
:blink: Güzlerime inanamayim...gözyaşlarımı tutamayim...Bu ne büyük feddakarlık Emrecan...demek demek kendini Vahide-Mustafa aşkı için feda edeceksin...Bak ne diyecem sana, şööle 1-2 hafta bekleyelim...durumu gözleyelim...bakalım durum nedir...sonra o anki duruma göre yaparsın fedakarlığını...ya Nevreste ile çatarım çöpünü...ya Vahide ile...!!!:img-icecr
Şimdi bu söylediklerime ben de inanamayim ama...ben pek severim İpek Erdem'i...onu Sufi ile aynı kefeye koyamam....hatta Vahide'nin şımarıklıklarına karşı iyi olur diye düşünüyorum...Gerçi Mustafa Naamik Vahide'den vazgeçmez ama...azcık kıskansa da iç fena olmaz...bakalım nasıl bir karakteri var Nevreste'nin...ve umarım konuk değil kalıcı oyuncudur İpek Erdem...:img-wink:
Candy; bir geldin pir geldin loçkam...Ramiz-Bedianım fal-partnerliğine hala gülüyorum...:img-haha:
bitanem_61 26-01-08, 19:55 Öz hakiki namık bohçasını toplayıp geldiğine göre bu nerde kalacak :img-fear2:img-fear2pürsiçanda başka akrabası olmadığına göre ramizlerde kalacaktır ki eve almıycaklarına göre ahırda mustafayla kalır diye düşünüyom
fatma anne sabaha ka nöbet tutacaktır
eğerki alexde ramizlerdeyse yada zarife yi merak edip arada uğrarsa namıkla tanışacaktır :img-hyste:img-hyste
namık zarifeyi yaralı görürse ne yapar acaba
ikinci fragmanda çıkmadı ki bir şeyler daha öğrenelim
malesef canimmm namik ebrucukumun eniştemdir ulmaz üle şey...benim çöpümü çatacaksanız kalan kişi vali yrd ve dimitri...yingem sen bilirsin kalemin keskiin te benim boynum incedir yingem ne derise odur...
Alex-Zarife için de görev sana düşüyor mysterys. Namık abimiz de sana kalıyor :) Hadi gene iyisin :)
ispanak namik benim abdüş dorayın dimitride mysterys 'in herkesin çöpü çoktan çatıldı
seninkinide sufiye çattık emrecim
2. fragman nerdedir gören duyan yokmudur:icon_sorr
malesef canimmm namik ebrucukumun eniştemdir ulmaz üle şey...benim çöpümü çatacaksanız kalan kişi vali yrd ve dimitri...yingem sen bilirsin kalemin keskiin te benim boynum incedir yingem ne derise odur...
dimitri benimdir sana vali yardımcısı kalıyor mysterys yada agop efendıde olabilir . :img-wink:
iştipliyiz 26-01-08, 23:16 ikinci fragmanı görür gibi oldum.çok hüzünlüydü :icon_sorr ortasında yakaladım galiba.. fatma ana ve haticenin yüzü üzüntüden darmadağın, Alex kendi evinde yatıyor.Dedeciği basına çömelmiş öylece duruyor.. Dilaver Mustafa konuşuyorlar Osmanlının ayrıştığına dair...ufff
ispanak namik benim abdüş dorayın dimitride mysterys 'in herkesin çöpü çoktan çatıldı
seninkinide sufiye çattık emrecim
2. fragman nerdedir gören duyan yokmudur:icon_sorr
Şisst Abdüş benim,,kimseye vermem..Çekilin aradan..Fragmanı ben görmedim..ama canım modum görmüş..Ramizlerin evini basıymışler..Tüüüüü:icon_sorr
İkinci fragmanın sonuna yetiştim.
Çok hüzünlüydü.:icon_sorr
Alex'i sedyeye koymuşlardı.Ev içi çekimdi iki kişi sedyeyi taşıyordu.
Alex ile Zarife'yi dövenler Ramiz babaların evinin önünde birşeyler söylüyorlardı.
Fatma anne Ramiz baba şaşkın bakıyordu.
Son sahnede de Ramiz baba ve Fatma anne birbirine sarılmışlardı.
Sevgili volvox,umarım yakalamıştır fragmanı.
arkadaşlar merhaba...
elveda rumeliyi ancak farkedip izlmeye başlayan birini aranıza kabul edersiniz umarım... bölümleri indirerek eksiklerimi kapattım sanırım... 2 günde tüm bölümleri indirip izlemek süperdi gerçekten... pazartesiyi iple çekiyorum...
yeni bölümün özetini okudum ve 1.fragmanını izledim... özetten ne kadar hüzünlü bir bölüm izleyeceğimiz anlaşılsa da ilk fragmana göre yine bir dolu mutlu sahne var:)
2.fragmanı gördüm.
Ramiz Alex ile Zarifeyi öyle görünce Mustafa yı çağırıyo.Sütü taşıdıkları arabayla onları eve taşıyorlar. Alex i Mustafa sırtında evin içine götürüyo.Ramiz Mustafaya "söylesene iyimidir" diyo.Hatice yi ağlarken gösteriyo.
Alex i Baytar Efendi nin evine taşıyorlar.
Mustafa Dilaver e Osmanlı da Müslümanlarla Hristiyanlar arasında büyük bir ayrışma söz konusu.Alex ile Zarifenin başına gelenlerde bu ayrışmanın sonucu diyo.en sonunda Fatma yı Zarifenin baş ucunda Baytar Efendiyi de Alex in baş ucunda ağlarken gösteriyorlar.
Bi sahne daha vardi Ramiz in evinin önünde birileri toplanmıştı.Orada bir şey dediler ama anlamadım.Anlayan var mı?Galiba onları birlikte gördük gibi bişey dediler.
Paşa oğlu paşa=Doray
Ispanak namık=Ebruuck
Dimitri =Hemsire
Sufi=Emrecetin
Mysterys=Vali yardımcısı(canım pek bir hain bu adam beaa)
Yinge=cezmi komutan
Mamba=cezmi komutan'ın 1.yaveri
Candy=abdüş'ün 1.yaveri..
Bülece hepimizin başı bağlandı....Hayırlı ugurlu olsun..Yüzükleri kim takay..
Alex hastalanacak ya..Kim bakacak garibime??kim çorba yapacak??kim ilacını vercek?Sakın Sofi geri gelmesin...Bu sefer gerçekten saçlarını yolarım..:img-cool2
iştipliyiz 26-01-08, 23:26 .
Alex ile Zarife'yi dövenler Ramiz babaların evinin önünde birşeyler söylüyorlardı.
Sevgili volvox,umarım yakalamıştır fragmanı.
Ben Ramiz Efendi ile konuşanların hristiyan değil,stefan efendinin dükkanına sopalarla saldıran müslümanlar olduğunu düşünüyorum.Galiba intikam almak için birşeyler yapmak üzere toplandılar .Çünkü Mustafa Dilaver'e OSMANLI AYRIŞIYOR, ALEX İLE ZARİFE'NİN DURUMU BUNU GÖSTERİYOR mealinde bişey söyledi.
Ben Ramiz Efendi ile konuşanların hristiyan değil,stefan efendinin dükkanına sopalarla saldıran müslümanlar olduğunu düşünüyorum.Galiba intikam almak için birşeyler yapmak üzere toplandılar .Çünkü Mustafa Dilaver'e OSMANLI AYRIŞIYOR, ALEX İLE ZARİFE'NİN DURUMU BUNU GÖSTERİYOR mealinde bişey söyledi.
Olabilir tabi,ben fragman heycanından yanlış görmüş olabilirim.:icon_sorr
Ama adamlardan birini geçen hafta Alex ile Zarife'yi dövenlerden birine benzettim.
Bende dükkana saldıranlar diye gördüm dövenler değil.Ama ne dediklerini anlayamadım.Alex ile Zarifenin dövülmesine yönelik bişeyler söylediler ama Ramiz şaşırmış görünüyodu:icon_sorr
Nihayet 18.bölüm 2.fragman da geldi. İyi seyirler dilerim.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3096
iştipliyiz 26-01-08, 23:44 Nihayet 18.bölüm 2.fragman da geldi. İyi seyirler dilerim.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3096
saol volvox.tam olarak izleyememiştim.hızır gibisin emin ol :)))
Sevgili Volvox teşekkürler..
Paşa oğlu paşa=Doray
Ispanak namık=Ebruuck
Dimitri =Hemsire
Sufi=Emrecetin
Yinge=cezmi komutan
Candy=katip
Alex'i evine götürmüşler.Baytar dedem aglay,Fatma anam aglay,ben aglaym..Abdüş yok ağlaym..:icon_cry::img-cray:Pazartesi gecesi için bir kutu mendil hazırladım..Senaristim çok yaşa..Gerçekten..:good:
Nihayet 18.bölüm 2.fragman da geldi. İyi seyirler dilerim.
Tekrar teşekkürler sevgili volvox.:img-in_lo
Özet gibi ufunet verici bir fragman.
Ramiz babanın Alex ile Zarife'yi bulduğundaki feryadı.
Çocukları eve taşıyıp Mustafa'dan iyi birşeyler duymak isteme umudu.
Fatma anne ve Baytar dedenin evlatları başındaki nöbetleri.
Çok ağlayacağız çok:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Yanlış gördüğüm sahnede sanırım köy halkı Ramiz babaya biz de onlara saldıralım diyor ve Ramiz baba ile Fatama ana şaşırıyor.
Sonuçta da hayır derler.:icon_sorr
Dorayım,Ümmü yingeden sonra seni de çöp çatar gördüm.:icon_whis
Bedia alınmasın bu işe.İşimi elimden aldınız diye.Hoş o şimdilerde kendi aşkına düştü gibi:img-blush
Bir de arda hamilelik tespiti yapıp,kurşun döküyo.Çok işi var Bedia Hanımın çokkk.
Paşa oğlu paşa=Doray
Ispanak namık=Ebruuck
Dimitri =Hemsire
Sufi=Emrecetin
Yinge=cezmi komutan
Candy=abdüş'ün 1.yaveri..
Bülece hepimizin başı bağlandı....Hayırlı ugurlu olsun..Yüzükleri kim takay..
Alex hastalanacak ya..Kim bakacak garibime??kim çorba yapacak??kim ilacını vercek?Sakın Sofi geri gelmesin...Bu sefer gerçekten saçlarını yolarım..:img-cool2
Yingem bana Nevreste'yi çatacak bir kere. Üle süledi. O olmazsa Vahide. Artık onu Mustafa'nın tavrı belirleyecek. Boş kalanı ben alacam :) Bir tane imkansız aşk yeter, Sufi ile bizi kavuşturmazlar :) . Hem Sufi bana Üsküp'e gidelim filan der, benim daha okul bitmedi, o bitse master filan var, gidemem ben Üsküp'e. Hem babasını da gözüm tutmadı, geçinemeyiz, olmaz deyim.
Nevreste benimdir, işte o kaaaaa. Sufi evde kalacak ceza ona :)
Yalnız bu Abdüş amma kıymetliymiş, paylaşılmayı.
2. fragman çok kötü, daha ufunet bir fragman izlemedim şimdiye kaaa. Nedir bu böyle, gelen Müslümanlar neler söyledi, duyulmuyordu, çok merak ettim şimdi. Bir de onlardan darbe yerlerse çok yazık olacak.
Tekrar teşekkürler sevgili volvox.:img-in_lo
Özet gibi ufunet verici bir fragman.
Ramiz babanın Alex ile Zarife'yi bulduğundaki feryadı.
Çocukları eve taşıyıp Mustafa'dan iyi birşeyler duymak isteme umudu.
Fatma anne ve Baytar dedenin evlatları başındaki nöbetleri.
Çok ağlayacağız çok:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Yanlış gördüğüm sahnede sanırım köy halkı Ramiz babaya biz de onlara saldıralım diyor ve Ramiz baba ile Fatama ana şaşırıyor.
Sonuçta da hayır derler.:icon_sorr
Dorayım,Ümmü yingeden sonra seni de çöp çatar gördüm.:icon_whis
Bedia alınmasın bu işe.İşimi elimden aldınız diye.Hoş o şimdilerde kendi aşkına düştü gibi:img-blush
Bir de arda hamilelik tespiti yapıp,kurşun döküyo.Çok işi var Bedia Hanımın çokkk.
Fatoşum Bedia röntgen makinası oldu....Hamillelik testi yapıyor da test sonucuna bakmak lazım...Fal bakıyor da ..Bir kendi falına bakamamış..O da benim elime kaldı..Yakında ben çatacağım Bedia'nın çöpünü..Yinge işin elinden gidey..Uyuyormusun??Vali boşta kaldı..Onu kime yapsak??..Bedia'ya mı,yoksa Ispanağın annesine testi Münevver'e mi??
Paşa oğlu paşa=Doray
Ispanak namık=Ebruuck
Dimitri =Hemsire
Nevreste=Emrecetin(ablasının bir tanesi senimi kıracağız..Zaten sevmeym Sufi'yi)
Yinge=cezmi komutan
Candy=katip
Ikinci fragmani bende gordum. tesekkurler volvox
Ramiz amcanin evinin onundekiler musluman koyluler. ''Al aileni git bu koyden'' diyorlar. Gelenek gibi birsey daha diyorlar ama o zerzcevatci adamin sesinden tam anlayamadim. Ama tekrar dinleyip cozmeye calisicam.
Edit: Koylulerin Ramiz amcanin evinin onunde soyledikleri tam olarak ''Al aileni git bu koyden. Gelenegimizi, ahlakimizi bozaysiniz burda.''
iştipliyiz 27-01-08, 00:36 Ikinci fragmani bende gordum. tesekkurler volvox
Koylulerin Ramiz amcanin evinin onunde soyledikleri tam olarak ''Al aileni git bu koyden. Gelenegimizi, ahlakimizi bozaysiniz burda.''
ahlak,töre,gelenek zabitanları her daim işbaşında.dün de nutuk attılar,bugün de nutuk atıyorlar.hay sizin ahlakınızı seveyim... (kaptırdım gidiyorum)
bu pazartesi ağlarken bir kaç kutu mendil, sinir stress anlarında da bir şişe pasiflora bulundurmalı.
volvox ikinci fragman için çok teşekkürler...
aslında fragmanlar bölümlerin kısa bir parçasını veriyorlar bize... fatma'nın kurşun döktürdüğü sahneler olduğuna göre bölümün başlarında baya bir üzülücez ama sonrasında yine süper sahneler olacaktır...:)
ama müslüman köylülerin sözleri gerçekten çok kötü...aileni al gidin diyor... bunun karşılığında ramiz'in tepkisini çok merak ediyorum...
beni em çok etkileyen ise zarife ile aleksin süt arabasındaki görüntüüleriydi... orda da aleks zarifeyi tutuyordu sanki hala... :icon_sorr
hüzünlü bozdoğan hüzünlü fragman
alexle zarifeyi bulmuş ramiz aga acaba onlarımı arıyordu arıyorsa mustafayla arıyordu herhalde mustafanın bir ses uzagında olmasını bu açıklar sanırım
ramiz baba ölmüş mü diye soruyor :icon_sorr
eve getirilişleri halleri çok fena
aynı çatı altına sokmak isteyenler hayalleriniz yine suya düşmüş alexi dedecigine götürmüşler
dilaver ve mustafa taşıyordu alexi
mavi pencere çok güzel bu seferde fatma anne orda dertlenmiş renginden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama o pencere hüzünlü geliyo bana
hatice ağlay sanırım tahmin ettiğimiz yöntemle öğrenmiş hamile olmadığını ben istemezdin öyle öğrensin bi ebe olsaydı keşke o anlasaydı:icon_sorr
fragman için volvox'a teşekkürler
sunrise teşekkürler:icon_sorr
~*~NaR-ı GüL~*~ 27-01-08, 01:27 Aman Allahim o fragman nedi üle...aglayasim geldi...:icon_sorr
Zarife ile Alexin halleri pek bi kötüydü...ramiz babanin feryadi yüregimi yakti...:( insallah bisey olmamistir ikisinede...düsünüyorumda bu olayin olmasi zarife ile alex acisindan iyi oldu cünkü belki ramiz baba alexin fedakarligini ögrenecek ve bu sayede zarifeyle evlenmesine izin verir belki...unutmayin "herseyde bir hayir vardir" demisler...:img-yes:
Edit: Anlasilan benim yorumuma pek deger verilmiyor...:(
ahlak,töre,gelenek zabitanları her daim işbaşında.dün de nutuk attılar,bugün de nutuk atıyorlar.hay sizin ahlakınızı seveyim... (kaptırdım gidiyorum)
bu pazartesi ağlarken bir kaç kutu mendil, sinir stress anlarında da bir şişe pasiflora bulundurmalı.
İştipliyiz,ilacı dizi başlamadan bir saat önce iç..aman çok içme sonra uyursun..Nutuk atmak kolay..Dil yorulmaz ki..istediğin kadar konuşabilirisin.Önemli olan beyin çalışıyor mu??Çalışmayınca te te büle olur..
hüzünlü bozdoğan hüzünlü fragman
alexle zarifeyi bulmuş ramiz aga acaba onlarımı arıyordu arıyorsa mustafayla arıyordu herhalde mustafanın bir ses uzagında olmasını bu açıklar sanırım
ramiz baba ölmüş mü diye soruyor :icon_sorr
eve getirilişleri halleri çok fena
aynı çatı altına sokmak isteyenler hayalleriniz yine suya düşmüş alexi dedecigine götürmüşler
dilaver ve mustafa taşıyordu alexi
mavi pencere çok güzel bu seferde fatma anne orda dertlenmiş renginden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama o pencere hüzünlü geliyo bana
hatice ağlay sanırım tahmin ettiğimiz yöntemle öğrenmiş hamile olmadığını ben istemezdin öyle öğrensin bi ebe olsaydı keşke o anlasaydı:icon_sorr
fragman için volvox'a teşekkürler
sunrise teşekkürler:icon_sorr
Alex'im yazık ya,baytar dememin yanında garip gibi,yalnız kalmışlar..Hatice 5 çocuklu kadınların kurbanı..Bedia çocuk doğurmamış ne bilsin hamileliği..Meryem ile Fatma ana uyarabilirdi..Hasan'a yazık olacak..Hayalleri yıkılacak..
Fatma ana mavi pencerede hüzünlü bir türkü süleyebilir mi??
iştipliyiz 27-01-08, 01:33 İştipliyiz,ilacı dizi başlamadan bir saat önce iç..aman çok içme sonra uyursun..Nutuk atmak kolay..Dil yorulmaz ki..istediğin kadar konuşabilirisin.Önemli olan beyin çalışıyor mu??Çalışmayınca te te büle olur..
??
saol doray'cım, ama ama onları o halde görmeye dayanamaycam.:icon_sorr
napam ben..ufff
fragman için sağol volvox birtürlü yakalayamamıştım:img-yes:
zarifeyi gördüğünde babasının feryadı insanın içine işliyor ya:icon_sorr
sonraki halleri çaresizlikleri çok kötü
alex dedesinin evine götürülüyor
başkada kimsesi yokki
onun yalnızlığıda üzüyor insanı
zarife gibi kalabalık bir ailesi yok
Aman Allahim o fragman nedi üle...aglayasim geldi...:icon_sorr
Zarife ile Alexin halleri pek bi kötüydü...ramiz babanin feryadi yüregimi yakti...:( insallah bisey olmamistir ikisinede...düsünüyorumda bu olayin olmasi zarife ile alex acisindan iyi oldu cünkü belki ramiz baba alexin fedakarligini ögrenecek ve bu sayede zarifeyle evlenmesine izin verir belki...unutmayin "herseyde bir hayir vardir" demisler...:img-yes:
Edit: Anlasilan benim yorumuma pek deger verilmiyor...:(
Edite cevap:Nar-ı gülcüm hiç öyle şey olur mu?Senin yorumlarının ne kadar güzel olduğunu biliyoruz..Alınma lütfen..:img-blush
Her şerde bir hayır vardır..Belki bu olay Ramiz babanın olaylara başka gözle bakmaya başlamasına sebep olur..Belki de Rumeli'den göç etme zamanı geldiğini düşünmeye başlayabilir..
~*~NaR-ı GüL~*~ 27-01-08, 01:52 Edite cevap:Nar-ı gülcüm hiç öyle şey olur mu?Senin yorumlarının ne kadar güzel olduğunu biliyoruz..Alınma lütfen..:img-blush
Her şerde bir hayır vardır..Belki bu olay Ramiz babanın olaylara başka gözle bakmaya başlamasına sebep olur..Belki de Rumeli'den göç etme zamanı geldiğini düşünmeye başlayabilir..
Cevabin icin cok tesekkür ederim doraycim :happy0064 yok alinmadim tekrar cok sagol :img-yes:
Evet haklisin rumeliye elveda deme zamanida yakinliyor olabilir...merak ettigim acaba istanbula nasil göc edecekler o zamanlarda insanlar nasil göc etti acaba...?
Neyse gec oldu ben artik yatiyim...ayirli geceler dilerim epinize...tatli tatli rüyalar göresiniz isalla bye
Cevabin icin cok tesekkür ederim doraycim :happy0064 yok alinmadim tekrar cok sagol :img-yes:
Evet haklisin rumeliye elveda deme zamanida yakinliyor olabilir...merak ettigim acaba istanbula nasil göc edecekler o zamanlarda insanlar nasil göc etti acaba...?
Neyse gec oldu ben artik yatiyim...ayirli geceler dilerim epinize...tatli tatli rüyalar göresiniz isalla bye
Benim bildiğim yok pahasına mallarını sattılar ,satamayanlarda mallarını bıraktılar.. yanlarına aldıkları eşyaları ile trenlerle veya yaya olarak Stanbol'a geldiler..Belkide mübadil olarak gelecekler..Onu zaman gösterecek..
Edit:iyi geceler,tatlı rüyalar..bye
çöpü çatılanlar..:icon_whis
Paşa oğlu paşa Abdül=Doray
ıspanak namık=Ebrucuk
Dimitri=Hemsire
Nevreste=Emrecetin
Mysterys=Vali yardımcısı
Yingwe=Cezmi komutan
Mamba=Cezmi komutanın yaveri İlyas
Candy=Katip
Mamba=Cezmi komutan 1.yaveri
Cezmi komutanin 1. yaverini adi Ilyas. 16. bolumde matbaa makinasini bekleyen Mustafayi ve Dilaveri gorduklerinde Cezmi komutan ona Ilyas diye hitap etti.
bitanem_61 27-01-08, 07:33 Fragmanı gürdüm kan beynime fışkırdı köylülerin kabulleneceğini hiç düşünmemiştik ama al aileni ve git burdan :icon_evil:icon_evil:icon_evil bir iş için toplasan bu kalabalığı bulamazsın böyle zamanlarda toplanır gelirler hepside namuslu insanlardır
o ka olmasın dedim ramiz bumasın kızını ama yine o buldu çok ağlıycaz başlarda çok alexle zarife süt arabasında eve getirilirken elleri hala ayrılmamış galiba nasıl koyduysalar arbaya
mustafa ilk müdahaleyi yapana ka alex ramizlerde sonra sedyeyle baytara getiriyorlar yazık bu yaşlı adamada kimsesi yok torunundan başka nasıl kapanmış üzerine de ağlıyor of oooof
bitanem_61 27-01-08, 07:40 Paşa oğlu paşa Abdül=Doray[/B]
ıspanak namık=Ebrucuk
Dimitri=Hemsire
Nevreste=Emrecetin
Mysterys=Vali yardımcısı
Yingwe=Cezmi komutan
Mamba=Cezmi komutanın yaveri İlyas
Candy=Katip
dorayım bu mesajına müdahale etmek zorundayım bazı yazılanları okumamışsın fark ettim cezmi komutan benimdir benim kalacak ayrıca yingem zamanında çöpümüzü çatmıştır ve yine ayrıca yinge evli barklı değilmi benmi yanlış biliyom
:img-in_loyakışıklı, karizmatik,iyi yürekli olamaya aday,sevecen, espirili, beyaz atı olmasada beyaz sakallı, ASKER e daha ne olsun:love05::love05::love09::love09:
İmdiii,benim önümde 2 seçenek var demek ki...:img-cool2 Vali ve akla gelmeyen seçenek:Baytar efendi...:img-cool2 Baytar efendi daha karizmatik ...Bana daha çekici geliy...Ama biraz yaşlı işte!Gerçi hala çaki gibi ama... Alex'in de bu sıralar bakıma ihtiyacı var!:img-in_lo
Vali ise iyi kısmet sayılır ama Abdül'ün üvey annesi olma fikri pek cazip değil...:icon_whis Gerçi doray'ımla gelin-kaynana olacaz ama...:happy0064
En iyisi uygununu yinge'ye bırakayım ben...Yinge,benim yerime sen karar ver artık.Çöpü çatacak olan sensin,ne de olsa...:img-blush
Sabah sabah,fragmanı izledim,ufunet bastı yine...:icon_sorr Sağolasın volvox...
bitanem_61 27-01-08, 09:55 Erdal özyağcıların röpörtajını şimdi okudumda sezon sonuna kadar ordaymışlar hatta haziranda gelecek sezon için bir kaç bölüm çekecekler :happy0064:happy0064 ne ka güzel bir haber bu sezon hep pürsiçandayız:cheer::cheer::cheer:
bu nasıl bir fragmandı yaa.daha fragmandanda gözlerim dolmaya başladıysa dizi izlerken artık katılarım ağlarken :sad53: ramiz agamız daha öncedende göç edelim mustafaya soralım gibi birşeyler söylemişti zaten. şimdi hepten aklına yatar bu fikir.ee onlar göçerse alex nolacak :icon_sorr gene karıştı aklım.sezon sonunda olur tahminimce istanbula göç bu yüzden şimdi daha gözle görünen sorunlara üzülmek istiyorum.göç etmelerinede zamanı geldiğinde bol bol ağlayacağım zaten :sad53:
bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz forum ahalisi ama ben bu kanların üzerine yapılan sansürü gereksiz buluyorum.hiç mi kan görmedik yada kan bizde şiddet eğilimini mi arttıyor da sansürlüyorlar.kandan etkilenenler ve etkileneceği düşünülenler izlemesinler ozaman o sahneleri :hıh zarifemiz ile aleximizin gül yüzleride kapanıyor o sansürlerden. :icon_sorr
Eğer bu olay üstüne göç ederlerse dizi için göç erken olur ama gerçekçi olarak bakarsak daha rahat bir göç olur. Savaş zamanında, o topraklar kaybedildikten sonra olan göçler çok daha zor şartlarda, dayanılmaz acılarla gerçekleşir. Ki o göçlerde çoğu aileden kayıplar olmuştur. İnşallah göçler sırasında aileden birinin kaybını yaşatmazlar bizlere. Şimdi göç ederlerse büyük ihtimal daha kolay, kayıpsız bir göç olur. Ama Pürsıçan güzel, nasıl ayrılacaz bilmeyim.
İş senaristlere düşüyor, bekleyelim, görelim.
Belki sadece köyden giderler...Bu olay köyde hayatlarını çok zorlaştıracak,hatta nerdeyse imkansız kılacak,belli...Alex'in gitmesi elzem oldu,bile deneb |