Tüm Versiyonu Göster : Kollama (STV)

mxrxt
22-01-08, 22:05
http://img225.imageshack.us/img225/1711/101cv8.jpg (http://imageshack.us)
Samanyolu Tv´den yeni bir dizi daha, Kollama Cok yakinda STV de basliyor..

STV'de yeni bir polisiye dizi yakında ekranlara geliyor...
Dizi'nin çekimlerine başlanıldı.
Dizide Sueda Çil , Mehmet Özgür gibi oyuncular rol alacak...
Bu projede de çok heyecanlı. Polis sorunlarını da yansıtan, aile dizisi olacakmış...

fs07
25-01-08, 20:09
:happy0064Merhaba
Yeniden birlikteyiz

KOLLAMA.
Samanyolu TVde adıyla ve tadıyla farklı bir polisiye dizi.

ismine kafayı takmayın,diziyi kollayın yeter.dizi 3 ŞUBAT 2008 PAZAR GÜNÜ STVde yayına girecek

Başrollerinde okuduğum kadar çok şöhretli oyuncular yok.
Zaten şöhretli kişilerin dizilerini de duymuşsunuzdur: 1-2 bölüm sonunda dizileri tutmuyor kaldırılıyor.aslolan devamlılık.

Bunu da Samanyolu TV, Ser Yapım ekibi başarıyor. Görüşüp anlaştığı kaliteli tiyatro oyuncularıyla çok kaliteli ve süreklilik arz eden diziler meydana getiriyor

çok dizi sayılabilir ama Tek Türkiye bunun en son örneği :img-yes:

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1201263859.jpg

Size Samanyolu Tvnin yeni dizisi KOLLAMA hakkında sitemizde bulunan amatör video adreslerini vericem.Dizi hakkında belki fikir verir diye:

"KOLLAMA" dizisi video klip : http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3062

KOLLAMA dizisi 1.fragman"yeni" : http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3063

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1201097561.jpg http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1201098523.jpg

SELAM VE MUHABBETLER EFENDİMbye
.

Kurt_Memati
02-02-08, 16:08
Geçen gün fragmanını tesadüfen görmüştüm. Güzel bir diziye benziyor. STV'de olmasıda zaten avantaj. Sonuna kadar devam eder. Senaryo nerde biterse dizide orada biter. STV'yi böyle dizilere sahip çıktığı için kutlamak lazım.

fs07
03-02-08, 14:06
Samanyolu'nda ekrana gelecek 'Kollama'nın 10 şubat 2008de ekrana gelmesi planlanıyor.
NEDEN 1 HAFTA SONRA DERSENİZ:

"ilk bölüm üzerinde cok ciddi duruluyor ve görsel efekt konusunda baya etkili calışmaları oluyor...

aksiyon içerikli bir dizi oldugu için sanırım görsel efekt yönüne cok agırlık verilecek ve inşaallah. dünya standartlarında bir seyir zevki olur

bu arada dizi cok iddialı ilk haftadan itibaren inşaallah reyting de ilk sırayı hedef olarak kendine secti..." diyor Ahmedfaruk abim.

Bence çok harika ve asla rating kavgası gütmeyecek farklı bir polisiye dizi olacak.Yine Canım ülkemin, Tek Türkiye'min yaralarına merhem olacak

10 şubat 2008de STVde olalım.sabırla bekliyoruz bye

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1201118884.jpg

fs07
04-02-08, 18:03
K O L L A M A

Bu dizinin başrolünde polisler var :img-polic

http://medya.zaman.com.tr/2008/01/20/tv.jpg

Yapımcı Melih Sezgin 'Kollama'da polislerin yaşadığı sıkıntılara kamera tuttuklarını söylüyor. Dizide Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı ve Süeda Çil gibi oyuncular rol alıyor.
Doktorlar, havalimanı çalışanları ve gardiyanların ardından şimdi de polislerin hayatını anlatan yeni bir dizinin çekimlerine başlandı.

:happy0064Samanyolu'nda ekrana gelecek 'Kollama'nın 10 ŞUBAT 2008 PAZAR günü ekrana gelmesi planlanıyor. Dizide, özel bir polis timindeki değişik karakterlerin maceraları anlatılıyor. Her bölümünde farklı bir olayın işlendiği 'Kollama' için yapımcı Melih Sezgin, 'Başrolünde polislerin oynadığı bir proje.' diyor. Ana mekan olarak İstanbul'daki Vatan Emniyet binasının kullanıldığı 'Kollama'da polisler her hafta farklı bir olayın peşinden gidiyor. Emniyet mensuplarının çektikleri sıkıntılar, kocası şehit olan bir polis eşinin dramı ve bir şehit polise düzenlenen cenaze töreni, ilk bölümde izleyiciyle buluşacak konulardan bazıları. Hata yapmamak için kılı kırk yardıklarını söyleyen Sezgin, "Danışmanlarımız var, onlara sormadan adım atmıyoruz. Teşkilatı destekleyen bir dizi. Yolumuzu kesen emniyet görevlileri 'Çok güzel düşünmüşsünüz' diyorlar. Biz de elimizden geleni yapıyoruz." diyor.

Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı ve Süeda Çil gibi tiyatro kökenli oyuncuların rol aldığı 'Kollama'da hikaye; Bakanlar Kurulu kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne "Destek Büro" adı altında kurulan özel birim etrafında şekilleniyor. Ekip, çeşitli birimlerde çalışmış, her biri kendine özgü özelliğe sahip sivil polislerden oluşuyor. Polisler, bir yandan meslekleri icabı polisiye olayları çözmeye çalışırken, bir yandan kendi dramları, aileleri ve çevrelerinde olup bitenlerle yüzleşiyor. 'Kollama'yı 'Yağmurdan Sonra' ve 'Mavi Rüya' gibi projelerde imzası olan Cemile Kırmızı Karadaş yönetiyor.

Yusuf Bülbül ZAMAN gazetesi

K O L L A M A 10 ŞUBAT 2008 PAZAR günü STVde!:happy0064

ssima
06-02-08, 23:45
fragmanı izledim. güzel olacağa benziyor.
şubat soğuğu'nun rüstem'i de vardı. :-)
merakla bekliyoruz.

fs07
09-02-08, 20:24
KOLLAMA 10 ŞUBAT 2008 PAZAR 19:45 DE. YARIN BAŞLIYOR

MÜJDE ARKADAŞLAR!

Az Önce HAKKINI HELAL ET dizimiz reklam arasında edindiğim bilgiye göre:

artık KOLLAMA - yakında değil

:happy0064KOLLAMA YARIN AKŞAM 19:45 DE fragmanını gördüm

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1202609587.jpg

inşaallah beklentilerimizi ve beğenilerimizi karşılar

HERKES de KOLLAMA der durur.seyreder

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1202657764.jpg
bye

fs07
10-02-08, 01:07
HER PAZAR 19:45 DE KOLLAYIN kendinizi!

KOLLAMA ilk bölüm hakkında :

Kollama 1.bölüm

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1202676259.jpg

Siz uyurken, sokakta rahatça dolaşırken, çocuğunuzla parkta oynarken sizi kollayıp koruyan birileri var. Samanyolu’nun yeni dizisi Kollama, bu fedakar insanların, polislerin hikâyesini ekrana taşıyor.

Oyuncular:
Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil, Ayçin Tuyun, Serhan Süsler

Konu: Kısaca bir grup polisin maceraları desem eksik anlatmış olurum galiba. Bakanlar Kurulu Kararınca İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne “Destek Büro” adı altında özel bir birim kurulmuştur.Büronun temel amacı emniyetle ilgili durumlarda bir hastanenin acil servisi gibi hizmet vermesidir. Yani ilgili büroya “destek” amaçlı olarak her türlü olaya acil ve hızlı müdahale…

http://www.stv.com.tr/images/program/254.jpg

Yeni kurulan polis timinin, merhametli, yardımsever ve adaletli amiri Necip’in suçlularla mücadelede temel prensibi, suçluyu kazanmaktır. Menderes, Necip’in görevinde sağ kolu, sivil hayatta ise çok yakın aile dostudur. Cesur ve gözü pek bir polis olan Yiğit, timin tek bayan polisi Halime ve Necip’in politikalarını sürekli eleştiren komiser Timur’un da katılımıyla ekip bir araya gelir. Kahramanlarımızın ilk görevi ise intihar saldırıları düzenleyen yasadışı bölücü bir örgütü çökertmek olacaktır.

hadi bakalım inşaallah... diyelim bismillah!

kaynak: http://www.stv.com.tr/index.php?prgID=254&ktgID=http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1202675948.jpg

mxrxt
10-02-08, 12:09
diziyi izelmeyi düsünüyorum fakat baska bir dizimle ayni saatte olmasi iyi olmadi artik reklam aralarinda zap yaparak anlamaya calisacagim ama sanirim büyük ihtimalle bende tekrar bölümlerden katip ederim ..

»» DeeTje ««
10-02-08, 21:50
Ilk bolumun ilk yorumunu yapmak bana kismetmis..

Oncelikle stv kutlamak gerek yine cok guzel bir diziyi daha ekrana getirdigi icin :happy0064

Uzun zamandir bekledim bir diziydi fragmanlari gordugumde begenmistim bolumu izledikten sonra hala ayni kanidayim cok guzel bir dizi olacagi belli...:img-yes:
Oyuncular begendim rolleri yakismis ...
Diziyi cok duygusaldi huzunlendigim yerler cok oldu.... Heleki polisin sehit olmasi Ve komserin ailesine haber vermesi yada verememesi desek daha dogru olur herhalde cok ii yansitti oyuncu ....:img-polic
berdana davranislari hareketleri konusma tarsi superdi:good:
galiba diziyi kesmisler cunku ben sehitin cenaze toreninide izleriz sanmistim ama o ikinci bolume kaldi ...

ikinci bolumu simdiden merakla bekliyorum :img-wink:

çeşm-inaz
11-02-08, 10:18
gerçekten dizi çok güzeldi.samimi diyaloglar vardı.stv'yi ve oyuncuları kutluyorum.:happy0064 dizinin son kısımlarında çok ağladım.:img-yes::icon_sorr ailesinin ve arkadaşlarının şehidimize vedası yani ancak bu kadar güzel olabilirdi.. amirimizin,berdan'a karşı davranışları çook babacandı.:good: ejder abi'mize çok güldük.ahmet yenilmez abi'yi bir stv projesinde görmek bizleri çok mutlu etti.:happy0064 oyuncular, rollerine çok oturmuş.:img-yes:müzikler,harikaydı.:good:ee tabi müzikler,yücel arzen imzası taşıyor.:good::happy0064 bir de karakterlerin isimleri dikkatimi çekti.mesela;yiğitgündüzalp ve yiğit'in şehit verdiği mesai arkadaşı sungur abi... yiğit'in,silahına zülfikarr demesi ve zülfikarı kullanır gibi titizlenmesi o silahı kendi nefsi için kullanmak istememesi gerçekten çok hoştu.dizide her şey güzeldi.dizide ilk bölüm olarak duygusallık hakimdi.ben ilerleyen bölümlerde aksiyonun artacağını tahmin ediyorum.:img-yes:

mxrxt
11-02-08, 12:00
TOTAL
10 ŞUBAT 2008 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,50 22,60
2 SON DURAK 3 (Y.S) [NET] KAND 7,40 17,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,40 16,10
4 STADYUM [NET] TRT1 6,10 13,20
5 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,80 12,90
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 13,90
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 13,40
8 NUH''UN GEMISI (Y.S) [NET] KAND 5,10 11,40
9 CAN DOSTUM [NET] SHOW 5,00 11,30
10 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,70 12,40
11 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 4,70 11,90
12 SELENA (TKR) [NET] ATV 4,60 18,40
13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 11,20
14 BEZ BEBEK (TKR) [NET] FOX 4,20 18,70
15 MUCIZE KOPEK (Y.S) [NET] KAND 4,10 12,20
16 BLADE TRINITY (Y.S) [NET] ATV 4,10 11,50
17 DAVACI (T.S) [NET] ATV 4,00 11,50
18 KOLLAMA [NET] STV 4,00 9,00

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
10 ŞUBAT 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,50 22,70
2 SON DURAK 3 (Y.S) [NET] KAND 7,40 17,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,80 18,40

63 MUHTESEM YEDILI [NET] TRT1 1,30 3,80
64 KANAL 1 HAFTASONU HABERLERI [NET] K1 1,30 3,70
65 FLASH HABER BULTENI FLAS 1,30 3,20
66 KOLLAMA [NET] STV 1,30 2,90

Kaynak:ucankus

çeşm-inaz
11-02-08, 12:33
mxrxt; reytingler için çok teşekkürler.reytingler,tahminlerimin çok altında gelmiş.:img-yes::icon_sorr neyse hayırlısı olsun.inşallah ileryen bölümlerde daha iyi olur.biraz aksiyon gerek diye düşünüyorum.

2shy
11-02-08, 13:34
slm arkadaşlar hakikaten dizi çok güzeldi :img-yes:
çok beğendim umarım başarılı bir dizi olur:img-yes:

»» DeeTje ««
11-02-08, 19:22
mxrxt reytingler icin sagol ogrenmis oldum
aslinda gordugumde sasirdim cunku daha iyi bekliyorum
umarim ileriki bolumlerde daha iyi reyting alir dizimiz...:img-wink:

***GeNeRaL***
12-02-08, 18:41
Bu dizi herkezin ilgisini çeker...
Ama Tek Türkiyeyi geçemez bence..

Yanlız bu dizinin adı biraz tuaf sanki..

karanfil123456
13-02-08, 22:36
Bu dizi herkezin ilgisini çeker...
Ama Tek Türkiyeyi geçemez bence..

Yanlız bu dizinin adı biraz tuaf sanki..

Aslında düşününce garip gelmiyor...Zaten orada bahsetiğide günümüz insanını tüm zorluklara rağmen koruyup kollama...Ornek ise Necip Amirin Berdan yaklaşma uslubu olsa gerek...

fs07
16-02-08, 01:59
KOLLAMA 2. BÖLÜM PAZAR 19:45

Necip, kızını kurtarabilecek mi?

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1203188825.jpg

İlk bölümü beğeniyle seyredilen, Samanyolu’nun yeni dizisi Kollama, ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

:good: Dostu ve çalışma arkadaşı Menderes’in cenaze töreninden sonra bu ihbar üzerinde çalışmalarını sürdüren Necip, aldığı sürpriz haberle sarsılmıştır. Necip’in kızı Nurbanu da kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştır. Destek Büro derhal harekete geçerken, Ejder de geçmişindeki bağlantıları kullanarak Nurbanu’ya ait bir iz bulabilme peşindedir. Nurbanu’yu kaçıranlar, Necip’i sık sık arayarak, bir şartla kızını salıvereceklerini söylemişlerdir. Fakat bu şartı yerine getirmek Necip için hiç kolay olmayacaktır.

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1203123235.jpg

:img-yes:Bu bölümde, büroya gelen bir genç kızın kaçırılma ihbarıyla harekete geçen tim, Necip amirin kızının da kaçırılması karşısında hareketli saatler yaşıyor. Necip ve arkadaşları, 15 yaşındaki Çiğdem’in okuldan evine dönerken kaçırıldığı ihbarı üzerine çalışmalara başlamıştır.

Dostu ve çalışma arkadaşı Menderes’in cenaze töreninden sonra bu ihbar üzerinde çalışmalarını sürdüren Necip, aldığı sürpriz haberle sarsılmıştır. Necip’in kızı Nurbanu da kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştır.

:img-wink:Destek Büro derhal harekete geçerken, Ejder de geçmişindeki bağlantıları kullanarak Nurbanu’ya ait bir iz bulabilme peşindedir.

Nurbanu’yu kaçıranlar, Necip’i sık sık arayarak, bir şartla kızını salıvereceklerini söylemişlerdir.

Fakat bu şartı yerine getirmek Necip için hiç kolay olmayacaktır.

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1203191903.jpg

Yapımcı
Melih Sezgin
Yönetmen
Cemil Kırmızı Karadaş
Oyuncular
Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil, Ayçin Tuyun, Serhan Süsler,Ahmet yenilmez ,Şahin Çelik
Yayın Günü ve Saati
17 Şubat Pazar 19:45

Dikkat ederseniz, konu bir önceki bölümle bağlantılı ama HER BÖLÜM TAM MACERA, her bölümde yeni bir konu..

işte sinema filmi tadı gibi zevkle ve ibretle her insanımıza Yurdum gerçekleri hakkında bilgiler verecek önemli konular..

Bence diziler boş vakit geçirmek , zaman katletmek için izlenmemeli,

Bu dizide tecrübeli oyuncuların yanı sıra adı sanı hiç duyulmamış yeni oyuncuların ismi de var görüyorsunuz..

ama hepsi Devlet Tiyatrolarında çalışan ve ümit vaad eden genç ve yeteneği zamanla anlaşılacak değerli oyuncular olacaktır.

...bye

||SeDeF||
16-02-08, 10:51
dizinin fragmanları reklamları gösterilirken hiç ilgimi cekmemişti
samanyolunun bu dizisini izlemiyeceğim diye düşünmüştüm.ama pazar akşamı kanalları karıştırırken dikkatimi cekti ve biraz göz atayım dedim...
iyikide izlemişim yani gercekten cok güzel bi konusu olan dizi
oyuncularınıda başarılı buldum.Kollamayı sevdim izlemeye devam edicem....

zeyneptalu
16-02-08, 20:36
dizinin ilk bölümü bence çok güzeldi..hem oyuncular çok iyiydi, hem de dizinin senaryosu güzeldi, seyirciyi sıkmıyordu..ileriki zamanlarda dizinin daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum..reytingleri de yükselecektir, daha iyi olacaktır..
ben dizinin sonunda komiserin ölmesine çok üzüldüm, ileriki bölümlerde de görmeyi çok isterdim..çok sempatikti.. ne diyelim kalan sağlar bizimdir..

_BeRFiN_
18-02-08, 16:51
iki haftadır izliyorum reytingler kötü gelmiş ama düzelir ilerde umarım bence güzel bir dizi zaten polisin askerin olduğu dizileri severim ayrıca çok iyi rol yapıyor necip tabi diğer oyuncularda

Beatrix
18-02-08, 23:46
Bizim okulda da çekim yapıyorlardı, ama diziyi izlemediğim için nasıl bir mekan olarak kullandıklarını bilmiyorum. Bu arada benim okulum Çapa Aöl. Dış tarafında mavi çiniler var. Bilen varsa söyleyebilir mi ne olarak kullanıldığını?

~*~NaR-ı GüL~*~
21-02-08, 23:47
Bu diziye dün aksam göz attim...sanirim tekrari vardi...ilk dikkatimi ceken müzik oldu...müziklerin aynisi yagmurdan sonra'da kullaniliyordu...bir an yüregim sizladi...gecmise döndüm...hani televizyona bakmasam müzigi duysam yagmurdan sonra oynuyor sanicaktim...:( güzel bir diziye benziyor

~*~NaR-ı GüL~*~
22-02-08, 00:18
Ya bu sahin celik te az psikopat degil....2. bölümü seyrediyorum adamin manyakliginin haddi hesabi yok...üc harfliler tepemde cift kale mac yapiyolar...suratinin ortasina okalli bi yumruk patlatasim geliyo...:) rol icabi ama insan sinir oluyo iste..

Bu arada oyuncu kadrosunda cok kaliteli oyuncular var...konusuda güzel...bu diziyi izlemeye calisicam...

çeşm-inaz
25-02-08, 12:18
bu bölüm,ilk iki bölüme nazaran daha güzeldi.:good:halime'nin hayatında neler olup bittiğini öğrenmeye başladık.:img-yes:karakterlerin hayatları çokgüzel işleniyor.:img-yes:ama bu bölümde yiğit'in karısını göremedim.ayrıca gazeteci rana hanım'ın babasıda derin işlerin savcısı.:img-wink: nar-ı gül; kollamanın bu bölümünde vendor'dan bahsettiler.:img-yes:rana'nın babası savcı ya bilirmiş bizim vendor'u. bizim vendor 15 yıl yemiş.timur'u hiç gözüm tutmuyor.biraz egoist bir tip...ejder abimiz hizmet gönüllüsü olarak hakkari'ye yerleşecek.sanırım ahmet yenilmez abi diziden ayrılacağı için böyle bir şey kurguladılar:img-yes: ahmet abi'nin diziden ayrılma konusunu güzel bağlamışlar.:good: şimdi halime'nin kocası hapise girecek ve halime ile eşi ayrılacak diye düşünüyorum.yiğit'in de karısı ya bebeğini düşürecek ya da doğum esnasında yiğit'in bebeğine ya da eşine bir şeyler olacak yiğit'te eşinden ayrılacakmış gibi geliyor...ve halime ve yiğit için birlikte yeni bir sayfa açılacak diye düşünüyorum.:img-yes: bir de müziklerle ikidebir niye oynuyorlar acaba?hep farklı bir şeyler duyuyorum.

çeşm-inaz
25-02-08, 13:40
Total
24 şubat 2008 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 9,20 21,30
2 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,80 19,90
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,30 16,00
4 Arka Siradakiler [net] Fox 6,20 14,20
5 Stadyum [net] Trt1 6,20 13,90
6 Belali Canta (y.s) [net] Kand 6,10 14,00
7 Kanal 7 Haftasonu Haberleri [net] Kan7 5,80 15,80
8 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 5,10 13,30
9 Popstar Alaturka [net] Star 4,30 12,00
10 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,20 10,90
11 Gecenin Maci Show 3,90 10,80
12 Kollama [net] Stv 3,80 8,90

Kaynak : ucankus.com

zeyneptalu
25-02-08, 14:55
geçen haftaki bölüme göre çok güzeldi, ama ilk bölümü geçemez bence, ilk bölümün yeri bende apayrı..polislerin aile hayatları çok güzel işleniyor, diziye renk katıyor, her şeyi devletten beklememek lazım espirisine çok güldüm..komiser çok sempatik, rolünün hakkını fazlasıyla veriyor, tabii diğer oyuncuların da hakkını yemeyelim, hepsi iyiler..halimenin kocası neden hapishaneye giriyor, o kısmı anlamadım, sonuçta o da bir kurbandı..halimeyle yiğiti ben de yakıştırıyorum ama eşleriyle aralarını düzeltmeleri daha iyi..reytingler de iyi gelmiş, inşallah daha da yükselir..

~*~NaR-ı GüL~*~
25-02-08, 15:12
bu bölüm,ilk iki bölüme nazaran daha güzeldi.:good:halime'nin hayatında neler olup bittiğini öğrenmeye başladık.:img-yes:karakterlerin hayatları çokgüzel işleniyor.:img-yes:ama bu bölümde yiğit'in karısını göremedim.ayrıca gazeteci rana hanım'ın babasıda derin işlerin savcısı.:img-wink nar-ı gül; kollamanın bu bölümünde vendor'dan bahsettiler.:img-yes:rana'nın babası savcı ya bilirmiş bizim vendor'u. bizim vendor 15 yıl yemiş.timur'u hiç gözüm tutmuyor.biraz egoist bir tip...ejder abimiz hizmet gönüllüsü olarak hakkari'ye yerleşecek.sanırım ahmet yenilmez abi diziden ayrılacağı için böyle bir şey kurguladılar:img-yes ahmet abi'nin diziden ayrılma konusunu güzel bağlamışlar.:good: şimdi halime'nin kocası hapise girecek ve halime ile eşi ayrılacak diye düşünüyorum.yiğit'in de karısı ya bebeğini düşürecek ya da doğum esnasında yiğit'in bebeğine ya da eşine bir şeyler olacak yiğit'te eşinden ayrılacakmış gibi geliyor...ve halime ve yiğit için birlikte yeni bir sayfa açılacak diye düşünüyorum.:img-yes bir de müziklerle ikidebir niye oynuyorlar acaba?hep farklı bir şeyler duyuyorum.

Cesm-inazcim bu aci haberi verdigin icin sagol...:icon_sorr
Ah zavalli vendorum 15 yil yemis haaa....:icon_sorr ya oda az yapmadi ama heee cok canlar yakti...benimki dahil :( neyse bu arada arkadaslar ali sürmeli "girdap" isimli yeni bi filmde oynayacak...hemde bir seyh olarak...:D buyurun nuri hoca geri döndü :img-hyste ali sürmelinin basligina da bekleriz...:img-wink:

Bide bu dizide "yagmurdan sonra"nin müziklerini kullanmalari ne bileyim icim tuhaf oluyor....eski günlere dalip gidiyorum...baska müzik yapamamislar mi...:(

3z3_fr
25-02-08, 19:46
eeveett canalar ben bi Orhan Biyikli hayrani olarak onun bi röpartajini eklicem :img-wink: buyrun...

<<<< ALINTIDIR >>>>

Kollama dizisinin Yiğit Komseri gönüllerde baya bir yer edindi ve favoriler
arasında da şimdiden ipi göğüsledi acaba onun hakkında merak edilenler var mı?
Mutlaka var ve Yiğit Komiser yani Orhan Bıyıklı tüm sorularıma içtenlikle yanıtlar vererek sitemize renk kattı...

1-) Gerçek hayatta ki Orhan ı bize biraz anlatır mısınız? Ve dizideki ile kıyasladığınızda benzerlikleri var mı?
(Bir gün kendimi başka insanlara anlatacağımı hiç düşünmemiştim.İnsan kendisini nasıl anlatır bilmiyorum bu konuda zorlanırsam beni mazur görün …beni tanıyan insanlara sormak lazım aslında bu soruyu …her insan gibi idealleri olan ve o idealler doğrultusunda her şeyi yapabilecek biriyim.belli çizgileri olan paylaşmayı seven, hümanist bir insanım. İşimi çok seviyorum, çünkü tiyatro da sanatın her dalında olduğu gibi çok şey öğretiyor, en başta kendinizi deşifre ediyor ve anlıyorsunuz,hayata bakış açınız değişiyor, hayatın neresinde olduğunuzu anlıyorsunuz. En önemlisi disiplini,terbiyeyi ve araştırmayı öğretiyor galiba, özveriyi…ve oradan aldığım enerji yi hayatıma yansıtmayı çok seviyorum…eğlenmeyi sevmem fakat küçük şeylerden mutlu olmaya çalışan bir insanım).

Orhan BIYIKLI ile Yiğit GÜNDÜZALP’ in kesinlikle çoğu çizgisi birleşiyor. Tek ayrıldığımız nokta ailelerimiz galiba ... Çok yoğun ve derin bir karakter.

Ve her geçen gün yiğit hakkında çok fazla şey öğreniyorum, ve bunu insanlara anlatmak istiyorum . çünkü yiğit in söylemek ve anlatmak istediği çok şey var…

2-) Sizin için sahnede olmak ne ifade ediyor?

Hayata dair bazı sorunlarım ve sorularım var. Ve bunları insanlara anlatmak ve haykırmak istiyorum…(yiğitle bir ortak yönümde bu belki o televizyonda ben sahne anlatmak istiyorum)… Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama insanlar dışarıda birbirlerini dinlemiyorlar…hiç kimse birbirini dinlemiyor …ama sahnede böyle bir şansları yok. oyuncu sahneye çıktığı zaman,seyirci onu dinlemek zorunda ....bunlar için tiyatro diyorum… birçok şeyi ifade ediyor aslında tek cümleyle söyleyecek olursam.Bir düşünceyi sanatsal güç ile topluma anlatmak ve paylaşmayı ifade ediyor sahnede olmak…

3-) Kollamaya başlama serüveniniz nasıl oldu?

Evet benim için bir serüven diyebiliriz … okuldan mezun olduktan sonra her yeni mezun öğrenci gibi düşünüyorsunuz kara kara ne yapacağım diye… okulda iken dışarıda pek fazla iş yapmadım televizyonda. Samanyolu televizyonuyla çalıştım altı yada yedi bölüm olması lazım, onlar benim malzememi ve işe bakış açımı biliyorlardı… bende Samanyolu tv nin oyuncusuna değer verdiğini biliyordum. Ben altı yedi ay kadar evde boş boş oturdum.Sonra bana işi teklif ettiler bende kabul ettim. Seneryo yu okudum orda çok güzel ve özel bir karakterle tanıştım… ve o günden beri evde yiğitle beraberiz…

4-) Mesleğe başlarken kendinize örnek aldığınız bir sanatçı var mıydı; varsa onunla bugüne dek aynı sahneyi paylaştınız oldumu?

Mesleğe başlarken henüz birini örnek alacak yaşta değildim. Tiyatroya on altı yaşında lise tiyatrosun da başladım. Size küçük bir hikayemi anlatayım… ilk öğretimi okuduktan sonra depremden dolayı ben İzmit’ in başka bir ilçesinde lise ye başladım. Sene sonuna doğru o ilçede ki düğün salonuna İzmit den özel bir tiyatro Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım ( HALDUN TANER) bir oyunu ile turneye geldi.. Oyunun final sahnesinde (vicdani) nin tiradında ben inanılmaz bir şekilde ağladığımı ve sahneye çıkıp orda olmak istediğimi hatırlıyorum . İzmit e geldim birinci sınıfı orda okuduktan sonra, lise tiyatrosu halk eğitim merkezi derken ben şehir tiyatrosunda tiyatro kurslarına katıldım ve iki yıl sonra beni sahneye çeken o oyunu (gözlerimi kaparım vazifemi yaparım’ ı) çalışmaya başladık ve hocam Orhan vicdani sin dedi. Ve ben o rolü çalışmaya başladım … bana göre gerçek sanatçı ve aktör vicdani idi ve ben onunla o sahneyi paylaştım. Paylaştığım içinde çok mutluyum….

5-) Çağımızın en hızlı ve önemli iletişim sistemi olan internet ile aranız nasıl?internette en çok gezindiğiniz siteler hangileridir?

İnternetten maalesef pek anlamam. internet sisteme sadece araştırma yapmak için girerim.

6-) Keşke yapsaydım ve yapmasaydım dediğiniz olaylar?

Bu güne kadar keşke yapmasaydım dediğim hiç bir şey olmadı. İnsanlar keşke (keşke ) demeselerJ… ama yapacağımız çok şey var daha.

7-) Benzetildiğiniz biri var mı?

Hala benzetiyorlar mı bilmiyorum ama insanlar simamı TARIK TARCAN’ a benzetirler…ama şimdi aynı mı düşünüyorlar bilmiyorum…

8-) Diziyle ilgili halkımızdan nasıl tepkiler aldınız ve alıyorsunuz?

Dizi ile ilgili iyi ve güzel tepkiler alıyoruz gerçi daha erken fakat çok daha güzel olacağına inanıyorum…

9-) Sizce Türkiye ekranlarındaki kalitesizlik nereden kaynaklanıyor?

Ben televizyon izlemem hele bu yarışmalardan sonra iyice nefret etmeye başladım gelin kaynanaydı yok biri birilerini aldatmış bir diğeri birilerini evlendiriyor bir başkası birini gözetliyor hayır arkadaş ben yokum bu işte izlemem …yani insanların hayatlarına müdahale edilmesinden hoşlanmıyorum…birilerinin özel yaşantıları da beni ilgilendirmiyor . eğer o kanalı ben evimde izliyorsam daha özel güzel ve öğretici şeyler olması lazım… bence televizyon yanlış kullanılıyor insanlar tarafından tabi bu söylediğim bütün televizyon kanalları için geçerli değil güzel olan programlarda var bence onlar takip edilmeli…. En azından ben öyle yapıyorum…

10-) Sizce televizyon kanalları amacına uygun yayın yapmadıgı zaman toplum açısından hangi sakıncaları doğurabilir?

Bence direkt toplumun ahlaki değerlerini çökertiyorlar…

11-) Sitemizi Samanyolu fanlarını takip ediyor musunuz? Ediyorsanız nasıl buluyorsunuz?

Zaman buldukça bakmaya çalışıyorum.gayet iyi ve başarılı…

12-) Sitede yiğit karakteri daha oynamaya baslamadan resimlerden sevilip en tutulan karakter oldu acaba bunu neye bağlıyorsunuz?

Bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum bu ilginin sebebi ben değil, galiba yiğit…

14-) ”Inside actors of studio” sorularıyla sizi terletmek istiyorum. Kısa ve samimi yanıtlar vermenizi rica ederim.

* En sevdiğiniz kelime?

EYVALLAH

* Hoşlanmadığınız kelime?

Para

* Sizi ne heyecanlandırır?
Yeni olan her şey

* Hevesinizi ne kaçırır?

Hiç bir şey kaçırmamalı …. Her şeye rağmen…

* Ne sesinden hoşlanırsınız?

Doğanın bütün seslerinden… en çok derseniz rüzgar sesinden …

* Mesleğiniz şu an kinden farklı olsa idi ne olmasını isterdiniz?

Kahveci olurdum… çünkü orada çok karakter ve tip tanıma şansınız var. Çehov un “vişne bahçesi”nde ki (yolcu’ sun) dan tutun da Haldun TANERİN “KEŞANLI ALİ “‘sine kadar…

* Hayat soruların toplamı mıdır?
Hayat SORUNLARIN toplamıdır.

* Ne tür kitaplar okursunuz?

Kitap ayrımı yapmam … sanat ,roman ,psiko gerilim genel kültür kitapları bilgiye aç bi insanım o yüzden kitap ayrımı yapmam…

* Film seçiminiz nasıldır?hangi tarz filmleri izlersiniz?

Türk filmlerini çok severim… film konusunda da ayrım yapmam…

* Aynaya baktığınızda ne görüyorsunuz?

Kendimi... Karanlıktan aydınlığa çıkarılması gereken bir hayat…bazen de hesaplaşmak istediğim insanların çirkin suratlarını...(bu yiğitten geldi)…

Bu güzel röportaj dolayı bize vakit ayırdığınız için teşekkürler...

çeşm-inaz
26-02-08, 09:08
3z3_fr;röportajı eklediğin için çok teşekkürler...eyvallah güzel bir röportaj olmuş.:img-wink::good: orhan bey'i,tarık tarcan'a benzetiyorlarmış ha...ben hiç dikkat etmemiştim..ama kendisi böyle bir şey söyleyince resmine baktım.sanki biraz andırıyor gibi...

cakiroglu
27-02-08, 14:24
Orhan Biyikli Röportaji icin fan sitesine tesekkürler... Iyi bir ropörtaj olmus...

Gelelim diziye...

3. bölümdeki oyundan baslayalim... Hani Bowlingle, oynadakilari o eski oyun... Necip komserin anlattigi eski oyun... kisaca Gelenek-mOdernizm arasindaki farki sundular...

Vendor Karuzo 15 yil yokmus... Ve süha beyin tanisikligi varmis... Her hafta bir polis ailesinin sorunuyla yüz yüze geliyoruz... bakalim bu hafta sira kimde olacak...

Ejdere gelen Coraplar ve icinden cikan mektuptan sonra aglamayaniniz yoktur zannederim... Dogu-Bati kaynasmasini cok güzel resmettiler... bende kayigimi yakiyorum amirim dedi ya... acaba biz yakabilirmiydik diye soruyorum...

Gercek hayattaki SOLMAZ TV... Vendor KARUZO Süha bey iliskisi... gelecek bölümlere tasinan ayrica bunlar kim dedirten sorularl bitiridi diziyi...

Halime Ruhunur un evlat olabilme gayreti, ve Durmus`un yaptigi hatayla Cavusunu manen öldürmesi...

Iste size Polis yasamindan gercek dramlar... bu diziyi izledikten sonra polisimize daha insanca yaklasmayacakmisiniz... Cünkü onlarda icimizden birileri...

fs07
01-03-08, 14:11
Kollama 4. bölüm

Şüpheli bir çanta ve sahipsiz bir bebek…

Dizide bu Pazar 19:45 de ne mi var?

Destek büro polis ekibi, şüpheli bir çantadan çıkan bebeğin anne ve babasını bulmak için harekete geçiyor. Necip ve Yiğit, bir börekçide otururken, karşı durakta şüpheli bir çanta Yiğit’in dikkatini çeker

Bomba olma ihtimaline karşın Necip, bomba imha ekibine haber verir. Olay yerine gelen bomba uzmanları çantayı patlatmak üzereyken Yiğit, gece gördüğü rüyanın etkisiyle koşarak çantayı alır ve açar.

Başta Necip ve diğer polislerin şaşkın bakışları altında çantadan bir bebek çıkmıştır. Araştırmalar sonunda çantadaki sahipsiz bebeğin, bölücü bir örgüt üyesi oldukları öğrenilen iki üniversite öğrencisinin evlilik dışı çocukları olduğu anlaşılır.

Bu görev sırasında, eşi hastanede olan Yiğit’i de güzel bir sürpriz beklemektedir .

Bu güzel sürpriz, diziyi ilk bölümden itibaren seyredenler için sürpriz değildir aslında.Evet KOLLAMA dizimiz son sürat sürmekte ve zaman zaman derin konulara dalmaktadır.

Ama aslolan emniyet camiasının her yönüyle sorunlarına eğilmek,yaralarına merhem olabilmektir.Gündeme ilişkin konular bilahere ortaya çıkacaktır kanaatim var. bye

çeşm-inaz
03-03-08, 10:45
akşam,çok güzel,sürükleyici bir bölüm izledim.:good:yiğit komiserimizin fatih isminde bir bebeği oldu.:happy0064 allah,analı babalı büyütsün diyoruz.yiğit komiser bebeğini kucağına alır almaz çirkin dedi ya çok hoştu gerçekten.hülya'nın ve mustafa'nın başına gelenler biz gençlere ibret olacak cinstendi.:img-yes: örgütün okullara hatta klüplere kadar sinsice girip gençleri nasıl tuzağa düşürdüğünü gördük.işlenen konu çook önemli bir konuydu.:good:ekibi tebrik ediyorum.:happy0064 necip amirin,akşamki söyledikleri çok doğruydu gerçekten.gençlerin yaptığı hatalarının temeline inildiği zaman orada ebeveynlerinde ilgisizliğinin payı olduğu görülecektir.necip amirimizi çooook seviyorum.canım abim...olaylara ve şahıslara çok sağduyulu ve babacan bir tavırla yaklaşıyor.:good::happy0064yiğit komiser sungur ismini hülya ve mustafa'nın bebeğine verdi.çokta iyi yaptı.isimler,karakterlerin üzerinde etkili olurmuş.:img-yes:sungur bebekte,sungur abi gibi,civanmert olur inşallah.menderes komiserin evini ziyaret ettiği sahnede,tüylerim diken diken oldu.şehitler ölmez. onlara boşuna,ölümsüz kahramanlar demiyoruz.gerçekten çok başarılıydı.:good: ıhlamuru içmesi,eşininin kendisi için okuttuğu mevlit bunları hissetmesi şimdi çok rahatım demesi...ya çok etkilendim.

batuhan_gumus
06-03-08, 15:14
ab
50 KOLLAMA [NET] STV 1,20 2,90

total

29 KOLLAMA [NET] STV 2,60 6,10

kaynak: ucankus

cakiroglu
09-03-08, 20:43
Kisaca harika bir bölümdü... müzikler haric... böyle güzel bir dizi icin kendine has müzikler olmali.. mutlaka dikkate alinmali...

Öncelikli olarak bu bölümde üniversite üzerinden bir kac meseleye deginildi...

1- gecen bölümden sonra Yaman Karaalioglu icin ne yapilacak diye sormustum... Necip komser pesindeyim dedi... ve yaptiklarini gördünüz... inseallah sizide bu sekilde götürmem derken, anlamasi gereken anlamistir...

2- Basörtüsü meselesine degindiler ve iki farkli hoca görüsü verildi...

a) saygili bir hoca, yasamasamda senin bu haline saygiliyim... yani kimse bu hakki elinden alamaz dediler... ki olmasi gerekende bu... ayrica büsranin Avusturya`ya gelmeyip Türkiyede kalarak kimseyi zor durumda birakmadan ögrenciligini yapmasi... Vazifesinin ögrenvcilik oldugunu dile getirmesi... ve cevresindekilere bu haliyle örnek olmasi... AVUSTURYA deyince... dedim ben burdayim :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

b) kesinlikle karsit... basörtüleri insan yerine bile koymayan bie yaklasim... hayvan sevgisi bile, basörtülüleri sevmesinden öte bir durum... Ancak buna ragmen kalmayan bir vicdan... kariyer icin... gelecek icin herseyi mübah görme...

3- Insani olmayan bir durum verildi... kariyeri icin bir insani hastahaneye götrümeyecek kadar canilesen insanlar...

4- Arkadasi herseyi olan bir dost... Idil, dostunu gercekten seviyormus... onun icin kivranan ve ona yardim etmeye calisan bir arkadas...

5- Büsranin nisanlisinin Lenf kanseri yüzünden iliskiyi bitirmek istemesi... Buna ragmen büsranin direnmesi ve aglatan bir son... Gülerek karsiladi ölümü...

6- Kapkac olaylarinin sunulmasi... okadar cok ki... mutlaka derin baglantilari olmali diyor insan... ve kesisen yollar... yigitin büsrayla ve nisanlisiyla... ve yigitin esini (inseallah olmaz) kaybetmesiyle kesisen kapkac olaylari... güzel kurgulardan dolayi tebrikler...

7- Gelenek ve göreneklerimizin unutulmamasi, dogan cocugun evini ziyare, serbet icilmesi ve kirmizi kurdele... bu dizinin hümanist yönü... yani bizle polislerimiz arasinda köprü kurduran baglar...

8- Yigitin rüyasini unutacak degilim... ben süt anne olmasini bekliyordum halime ruhunurun... bakalim ne olacak...

9- Büsranin ORG calmasi... yani tesettürlü insanlarinda sosyal bir yasimi oldugu ve magralarda yasamadigini gösterdiler... güzel bir mesajdi...

Gelelim genel degerlendirmeye... TUBA GEZMEN hanfendiyi(ELIF) uzun zaman sonra dizimizde görmek bizleri cok mutlu etti... darisi diger Suabt Sogugu oyuncularina...

Bölüm performanslari harikaydi... Kurgu muhtesemdi... Gözyaslari seldi... Tek kötü müzikler...

Güzel miydi Azrail?

Ne güzel karşıladın ölümü,
Tebessüm ediyordun ismi müjde,
Keşke dile gelsen de anlatsan,
Güzel miydi Azrail?

Gülümsüyordun giderken,
Duydun mu bilmiyoruz sana edilen teklifi,
Keske dile gelsen de anlatsan,
Güzel miydi Azrail?

Ne cefalara katlandın dünyadayken,
Terk-i diyar etmedin elindeyken,
Keske dile gelsen de anltasan,
Güzel miydi Azrail?

Ne güzel karşıladın ölümü,
Tebessüm ediyordun ismi müjde,
Keske dile gelsen de anlatsan,
Güzel miydi Azrail?

09.03.2007 Cakiroglu

Büsranin gidisiyle kalemden dökülenler.... geldigi gibi yazildi...

cakiroglu
09-03-08, 22:21
Neye güldügünü bilmeden birseyler karalayayim dedim... Kimimiz teklife, kimimizde ihtimaldir vazifeli melegi görüsüne sevinmistir... sadece ihtimal... bu ihtimali sunayim dedim...

cakiroglu
15-03-08, 14:20
Necip, cinayeti çözebilecek mi?

Özel bir timde görevli polislerin maceralarının anlatıldığı Kollama, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bir alışveriş merkezinde işlenen cinayeti haber alan Destek Büro ekibi, hemen harekete geçer. Gözaltına alınan şüpheli ise Necip’in yıllar önceki görev arkadaşlarından biri olan Celal’dir

Celal, sonradan yaşadığı talihsizlikler yüzünden polislikten malulen emekli olmuştur. Arkadaşının sorgusunu bizzat üstlenen Necip, zanlının arkadaşı Celal olmadığı konusunda ısrar ederken, aynı zamanda ipuçlarını toplayarak olayı çözmeye çalışır. Bu arada Yiğit’in eşi Nazan, hastanede ölümle pençeleşmektedir. Necip, cinayet olayını çözebilecek mi? Yiğit’in eşi, kurtulabilecek mi?

Yapımcı

Melih Sezgin

Yönetmen

Cemil Kırmızı Karadaş

Oyuncular

Yayın Günü ve Saati

16 Mart Pazar 19:45

-Dena-
23-03-08, 06:39
Kollama ekibi, suikastı önlüyor

Mehmet Özgür ve Orhan Bıyıklı'nın rol aldığı 'Kollama', yeni bölümüyle ekrana geliyor. Destek Büro, bir rektöre suikast girişimini engellemek için harekete geçer.

Ayrıca karanlık güçlerin kışkırtmaları ve devleti bölme eğilimlerinin birer parçası olan olayların peşinde koşan ekip, istihbarattan bir görevlinin yardımıyla rektöre suikast girişimini öğrenecektir. Rektörü suikasta uğrayacağı konusunda uyaran Necip, beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bunun üzerine Necip ve arkadaşları suikastı önlemek için değişik kılıklara bürünerek üniversiteye girerler. Samanyolu / 19.45

Zaman

cakiroglu
24-03-08, 00:15
Basörtüsü meselesini bence bu bölümle berbaber farkli ve anlamli bir boyuta aldilar...

Volkan adli yapiyi az bucuk biliyoruz... hele TV ci ve gazeteci AMPUL gibi biz suyuz diyorlardi... Farkli görüntü sitelerinde bir ara görüntüleri yayinlanan zat ile... darbe meraklisi bir gazetenin genel yayin yönetmeni... -----liyet diye verildi...

Bununla birlikte Memduh komserin diziye girmesi... Halime Ruhunur, Hüner ve Kiraz ` in bir sahnede verilmesi iyi oldu... bunula birlikte kirazìn sehit esinin ugradigini söylemesi ve vefat edenlerin ardindan 41 yasin-i serif anlatmalarida harikaydi... daha ne yapsinlar bu konuda...

Zeycanin es adayi cok matrak birsey cikti yahu... Ejder abimizi aratmadi desek yeridir... Inseallah en garibizzamanda dizimizde görürük...

Destek büronun girdigi kilik, rektörün necip komseri dinlemesi, provakasyon olayinin detaylari, tetikci cocuk... dizinin iyi düsünülmüs ve basarili argümanlariydi...

Liderìn oldugu toplanti sahneleri cok agirdi... Süha beyi bu kadar az göreceksek ne geregi vardi gibi bir hal olustu... buna cözüm bulunmali...

En sonunda üniversite hocasiyla- Canan´in konusmalari cok orjinaldi... bu iki kesimin düsünce farkliliklarini ortaya koymasi ve birbirilerini anlamamasi adina... bir araya gelindiginde ne kadar ortak yanimiz oldugunu gördük...

Dizinin baslangic ve bitis sahnelerindeki gölge oyunu ile dizide kullanilan harita bununla birlikte liderin haber gönderme sekilleri bence son 7 bölüm icerisinde en akilda kalici atraksiyonlardi... EJDER istisna...

Taslar yerine oturuyor... 5 ve 7. bölümler ilk 7 bölümün zirvleri oldu... insealalh her bölüm böyle doyurucu ve basarili olur...

Son olarak... ask ücgeni olusmayacak hissi var bende.... Yigit esinin 40 i ciksin birde halime ruhunur bosansin... dügün yakindir diyorum... :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

3z3_fr
24-03-08, 00:20
cakiroglu vallahi yorumunuz tek kelimeyle harika !! bencede basortusu sorunu farkli açilardan anlatildi...
bu bolum her bolum gibi çok anlamliydi !!!
veee evet bencede dugun yakin gibi gozukuo =D

iremm
26-03-08, 00:55
cakiroglu vallahi yorumunuz tek kelimeyle harika !! bencede basortusu sorunu farkli açilardan anlatildi...
bu bolum her bolum gibi çok anlamliydi !!!
veee evet bencede dugun yakin gibi gozukuo =D
bende ayni fikre sahibim
ve kolamanin en guzel yani her bolum ayri bir konuya deginmesi
ve oyuncularda gercekten rolerinin hakini veriyolar
ve banada dugun yakindir gibi geliyo
en azindan o elektrii aliyorum

çeşm-inaz
26-03-08, 12:10
sitenin açılmasına çok sevindim.şükür kavuşturana...kollama'nın bu bölümünü hakikaten çok beğendinm.:img-yes::good:bu bölüm,benim favorim.:good:volkan oluşumunun günümüzde hangi oluşumla eş değer olduğunu biliyoruz.:img-yes::img-wink: rektörü öldürterek ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışanlar amaçlarına uaşamadılar.şayet rektör suiskaste kurban gitseydi bu korkunç bir olay olurdu.yani sonuçlarını düşününce...aman allah,muhafaza diyorum..canan'ın ve üniversite hocasının konuşmalrı çok güzeldi gerçekten.:good: canan'ın, hocayı tevazu içerisinde karşılaması,hoca'nın canan'ın bu engin hoşgürüsünden memnun olup hatta bu kadar iyi olamazsınız diyip ezilmesi,mahcubiyeti...güzeldi gerçekten.zeycan'ın nişanlısı baya eğlenceli bir karakter.gazaeteci ve televizyoncu şahsın çevirdikleri dolapları izlerken hiç şaşırmadım..aaaa bunlarda neymiş böyle demedim.olaylar,şahıslar,bana,o kadar tanıdık geldiki...:img-wink:

çeşm-inaz
27-03-08, 06:52
dün yazmayı unutmuşum.gazetici bey(müdür): ''yaptığımız haberler hemen yalanlanıyor.dinci(!) gazeteler iyi çalışıyor''.gibilerinden bir şey söyledi.ben de: ''evet çok iyi çalışıyorlar''.dedim.:img-grin2 :happy0064:happy0064gerçekleri yazıp halkı aydınlatan kalemlere allah,zeval vermesin.bu arada lider, o gazete müdürüne en etkili silah ne diye sormuştu ya bence en etkili silah kalemdir!:img-yes:

medsul
30-03-08, 18:34
harikaa mukemmel bir dizi cok beyendim cokkk:happy0064
samanyolu zaten cok beyendiğim her yapımını takip ettiğim bir kanal..
işinde git gide başariya ulaşiyor..tebrik ederim.....
:happy0064:happy0064:happy0064
gerek başartö sorununu gerekse diger sorunları cok mukemmekl bir biçimde annnatiği içinde tebrik ederim:happy0064

cakiroglu
30-03-08, 21:58
cok derin bilgiler verildi... bence anlamayanalarin anlamasi icin direkt bilgiler verildi... mesala ugur mumcu olayi... yani daha ne dedin diziyi yapanlar.... PKK yi cözdü, devletin icindeki derin PKK lilar mi vurdu desin... ayrica konun devam etmesi bence harika oldu.... aksiyonlar diziye güzellik katiyor... rektör yerine 2-3 bölüm daha götürecek biri bulunmali... tek bölümde anlatilacak konular degil bunlar... Dublaji hala cözemediler... hala muzik diyorum... bu diziye has müzik...

cakiroglu
30-03-08, 22:00
Gecenin Taze ilk Resimleri

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384005_6089.jpg

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384004_5312.jpg

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384003_4488.jpg

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384001_2778.jpg

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384008_7503.jpg

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384007_6749.jpg

http://photos-489.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v193/30/2/723368489/n723368489_384002_3676.jpg

chom:)
07-04-08, 15:24
ya dizi iyi güzel de..şimdi dizide verilmek istenen bazı mesajlar var bu çok güzel de niye dizininin ana hikayesini oluşturan sahneler çok geri planda kalıyor??yani başkahramanların polisiye ve anlatılmak istenilenlerin dışında kalan her sahnede hani "biranöce işimize bakalım" der gibi kısa tuttular sahneyi bunun da ötesinde ana hikayede hiçbir ilerleme kaydedilmedi..örneğin 2 insanın aynı zamanda aynı rüyayı görmesi dizilerde kestirip atılmayacak bi durumdu bence..yani stv dizilerinde bölüm süresi çok uzamaz bunu takdir ederim ben hep ama tam anlamıyla kaliteyi yakalamak için de o süreye dolu dolu bi bölüm sığdırabilmek gerekir bence..(ki bi dipnot: stv dizileri içinde Tek Türkiye'nin bu kadar ilgi görmesinin en önemli nedeni bir hikaye çerçevesinde ilerlemesidir:img-yes:)
yani bi bölümü izlerken eski bölümden kafanda kalmış bissürü soru oluyor..sen izlediğin bölümde bu soruların cevabını ararken bi bakıyosun ki bölüm bitmiş bi de üstüne yeni sorular eklenmiş..
yani sadede gelecek olursak lütfen şu dizinin hikayesi çerçevesinde ilerlesin olaylar!!bu şekilde çok çıplak kalıyor..
yani lütfen başroller figüranlıktan çıksın artık!!

-Dena-
13-04-08, 08:11
Destek büro, suçluları sanal alemde arıyor

'Kollama'nın bu haftaki bölümünde Destek Büro polisleri, bir parkta ağaçların arasında genç bir kıza ait cesedin bulunmasıyla harekete geçer.

Genç kızın ailesine haber vermek için evlerine giden Necip'in dikkatini, aile fertlerinin kızın kayıp olduğunu hiçbir yere bildirmemiş olmaları çekmiştir. Öldürülen kızın sürekli bilgisayar başında vakit geçirdiğinin öğrenilmesi sonucunda, bilgisayarında bazı incelemeler yapılır. Necip ve Timur, olayın töre cinayeti olması ihtimali üzerinde dururken, Nurbanu'nun arkadaşı Kıvılcım da ortadan kaybolacaktır. Annesinin bilgisi dahilinde Kıvılcım'ın bilgisayarında yapılan incelemede kendisinden yaşça büyük biriyle yazıştığı öğrenilir. Samanyolu / 19.45

Zaman

cakiroglu
18-04-08, 14:19
Halime kaçırılıyor.

Kollama’nın yeni bölümünün konusu şöyle:

Halime ve Rana, Halime’nin çocuklar için başlattığı kampanyayla ilgili bilgi almak için bir taksiye binerler. Bir müddet gittikten sonra taksi durur. Halime, silahına davranırken taksinin kapıları iki adam tarafından açılır. Biri Rana’nın cep telefonunu alırken diğeri Halime’yi başka bir arabaya bindirmiştir. Arabada gözleri bağlanan Halime, arabadan ,indirilerek bir odaya kapatılır.

http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v239/30/2/723368489/n723368489_414902_4806.jpg

Kapatıldığı odada elleri ve ağzı bantlanan Halime, karşısında babasını görünce şaşırmıştır. Hapiste olması gereken ve uyuşturucu kaçakçılığı ile uğraşan babasının Halime’den bir isteği olacaktır. Halime’nin masada unutulan telsizle Yiğit’i araması Destek Büro polislerini harekete geçirecektir. Halime, babasının isteğini yerine getirecek midir? Necip ve arkadaşları Halime’yi kurtarabilecek midir?

http://photos-f.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v239/30/2/723368489/n723368489_414901_4181.jpg

Yapımcı
Melih Sezgin
Yönetmen
Cemil Kırmızı Karadaş
Oyuncular
Yayın Günü ve Saati
20 Nisan Pazar 20:10

kinslayer
28-04-08, 01:30
Bu akşam ki bölümde yiğit'in yürek burkan çırpınışlarını gözlerimiz nemlenerek izledik ;
İnşaallah bu kabus çok fazla sürmez ..:icon_sorr

28-04-08, 19:10
Bu akşam ki bölümde yiğit'in yürek burkan çırpınışlarını gözlerimiz nemlenerek izledik ;
İnşaallah bu kabus çok fazla sürmez ..:icon_sorr

umarım ya..gerçi sonlarına tam bakamadım ama az çok biliyorum..bu durum uzun sürmez inş..timura da çok kızdım!!:icon_evil

bu bölümde beni en çok sevindiren yiğit"in sonunda halimeyi fark etmesi oldu..:good:nası gözlerini ayırmadan baktı öyle..sora da ii bi rezil oldu necip başkomsere falan..:)hayırlı olsun artık ne diyim..:icon_whis

04-05-08, 13:17
KOLLAMA 13. BÖLÜM ÖZETİ..
Necip, sorguya alınıyor.

Şantaj çetesinin baronu Kuzey, savcı Süha'ya yapılan baskında elde edilen delilleri yakması için tehdit etmektedir.Delilleri yok etmenin peşine düşen savcı bu kez karşısında Yiğit'i bulacaktır.
Bu arada bir rektörün öldürülme olayında Necip'in sorguya aldığı Siyami Meydan, Necip aleyhinde bir haber yayınlamıştır. Timur, Necip'i sorguya alırken Yiğit, olayın iç yüzünü öğrenmek için delil toplamaktadır. Necip'e kurulan tuzak ortaya çıkarılabilecek mi? Necip, nezaretten kurtulabilecek mi?

Yayın Günü ve Saati
04 Mayıs Pazar 20:10

(gerçi bu başlığa kimsenin geldiği yok ama ben koyıyım dedim yine de:icon_whis)

zeyneptalu
04-05-08, 15:34
Fragmanı gördüm, çok kötü oldum..Haber bülteninde Necip komiser, şehit olan arkadaşının eşiyle birlikte gibi bir şeyler söyleniyor ve bunu duyan eşi yığılıp kalıyor..anlaşılan Necip komiseri zorlu günler bekliyor..Olaylar herhalde bu hafta açıklığa kavuşur..aslında konuyu biraz daha yayabilirler, bir kaç hafta da verilebilir, sıkmaz bence..

04-05-08, 17:55
Fragmanı gördüm, çok kötü oldum..Haber bülteninde Necip komiser, şehit olan arkadaşının eşiyle birlikte gibi bir şeyler söyleniyor ve bunu duyan eşi yığılıp kalıyor..anlaşılan Necip komiseri zorlu günler bekliyor..Olaylar herhalde bu hafta açıklığa kavuşur..aslında konuyu biraz daha yayabilirler, bir kaç hafta da verilebilir, sıkmaz bence..

:happy0064oley ya hele şükür birisi uğradı şu başlığa..:)
ya bu hafta herşeyin çözümlenebileceğini sanmam..Çünkü olaylar iyice karışıo dediğin gibi...:icon_sorrumarım hüner yine kirazla arasını bozmaz sırf bu iftira yüzünden..

~*~NaR-ı GüL~*~
04-05-08, 19:27
Merhaba arkadaslar bisey sorcam bu dizide bir bölümde vendordan bahsedilmisti hani su yagmurdan sonradaki en karizmatik kötü vendor karuzo :D:D imzamda gördügünüz zaat-i muhterem beyefendi :D:D acaba o bölüm kacinci bölüm bilen biri varsa lütfen bana söylesin...tesekkürler bye

fs07
04-05-08, 20:11
Kollama 13. Bölüm

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1209978471.jpg

Çok güzel bir bölümün 2.bölümünü de heyecanla izledik.
Necip amirim Yiğit komiserimin ve çevresindekilerin çabalarıyla kurtuldu.

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1209974526.jpg

ve bu bölümle de Türkiye üzerine oynanan kaos senaryolarının devlet makamlarında üst kademede olan kişilerin özel hayatlarına ve konuşmalarına dikkat etmesi,yoksa günümüz teknolojik ortamında özellikle din ve ahlak eğitimini almayanların kendi nefsi arzularının esiri olanların yaptıkları yanlışlığın asla düzeltilemez olduğu durumlarda adaleti ve devlet düzenini nasıl içinden çıkılmaz hale getirdikleri açıkça görülmüştür.

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1210009280.jpg

Dolayısıyla
Necip amirimin konuşmasının budanıp montajlanarak nezarethaneye düşmesi ve sorgulanması her vatanını sevenin başına gelen olağan bir durumdur.Dolayısıyla bu ve bu gibi olaylar teferruattan ibarettir.

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1209979711.jpg

:arrow: Bu bölümle de asıl mesaj alınmıştır.Kollama öyle bildiğimiz basit ve bilinen polisiye dizilerden değildir.Emniyetimiz çalışanlarının yalnız başlarına olmadıklarını ve aileleri olduğunu eşi ve çocuklarını bulundukları ortamda da çektiği güç şartları birebir anlatmaktadırFakat dizi yapımcısında biraz daha aksiyon biraz daha hareket istemekteyiz.O da olacağı ümidiyle dizi ekibine ve tüm Samanyolu fanlarına selamlar sunarımbye

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1209995436.jpg

fs07
04-05-08, 20:43
Kollama 13.bölümdeki
Bu Kuzey denen camgöz,Şaman Dikeninden tuttu,elleri zaten egzamalıymış.
Bu camgöz Kuzeyde de kuklaydı Liderin kuklalarından
Karanlık Kuruldaki lider tabir edilen kişiler kaos karanlık işlerini bu kuklayla da bitirdiler ve harcadılar

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1210027616.jpg

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1209944007.jpg
http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1210014031.jpg
http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1209957236.jpg
http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1210013003.jpg

bye

CrazyWOW
04-05-08, 21:25
Arkadaslar bende bu diziyi kacirmadan izlemek istiyorum, ama malesef, 2 haftada bir izleyebiliyorum. Ben yigit ve halimeyi birbirine cok yakistiriyorum, ama halime evli, ve kocasi hapsite deilmi. Cok kacirdigim icin, ne oldu ne bitti bilmiyorum. bu bolumdede yarisinda kesmek zorunda kaldim, hani o camgoz varya, birde yigiti yere seren adamda kaldim, gerisini bana anlatabilirmisiniz.

CrazyWOW
04-05-08, 21:56
Arkadaslar aslinda ben bu basligi yeni farkettim, yoksa burda yorumlarimi eksik etmem, cok guzel bir dizi. Ben bu dizinin internette tekrarleri bile oldugunu bilmiyordum. Artik hic kacirmadan izleyebilirim, ama ben birde su yakinlasmayi anlayamadim, bir arkadas yigit sonunda farketti gibi birseyler yazmis. Hangi bölümde oldu o, ben cok merak ediyorum.

CrazyWOW
04-05-08, 22:00
Buldum ya, 12. bolumun basinda, nasilda bakiyor oyle, ay ben cok seviyorum ikisinide. Ama halime evli deilmi ya. Ben bunu cok merak ediyorum. Buarada kendi yazdigim sorulara kendim cvp veriyorum, ne garip. Olsun

ezgibasak
05-05-08, 14:56
dünkü bölüm çok güzeldi ama yiğiti niye öldürmek istiyolar anlamadım halime evliydi ama kocası sürekli halimeyi dövüyodu hapisaneye düştü ayrılmak istedi halimeden ayrıldılar. yani serbest hiç bir engel yok yiğitle arlarında:)

zeyneptalu
05-05-08, 17:22
Yine çok güzel bir bölümdü..Sahnelerle güzel müzikler birleşince bir de konu güzel olunca ortaya çok güzel bir dizi çıkıyor..Bu seneki favorim bu dizi, inş. hep böyle güzel devam eder..

dizide en çok çaycıyla ilgili sahneleri bekliyorum..necip komiserle çaycı favorilerim..bence çok orjinal şeyler yazıyor senaristler..bir de gerçek kişilerden esinlenip yeni isim koydukları karakterlere, kimi anlattıklarını belli eden isimler koymaları çok komik..tipiyle bariz bir kişiyi işaret eden haberciye siyami meydan adını koymuşlar, ben bayağı güldüm..yine gazeteye uygun olmayan kıyafetlerle gelen günümüz habercilerinden birinden esinlenerek bu haftaki bölümde kötü kahramanımızı programa üstü takım altı şortla çıkarmışlar..her defasında bu sefer kime atıfta bulunuyorlar diyerek izlemek çok zevkli benim için..

05-05-08, 19:29
Buldum ya, 12. bolumun basinda, nasilda bakiyor oyle, ay ben cok seviyorum ikisinide. Ama halime evli deilmi ya. Ben bunu cok merak ediyorum. Buarada kendi yazdigim sorulara kendim cvp veriyorum, ne garip. Olsun

bu başlık böyle valla..kendin sorup kendin cevaplıyosun..ben alıştım..:img-hyste
ya halime evli hala sanırım da..kocasıyla boşanıyolar hatta kocası kendi kabul etti..ben sana layık olamıyorum gibisinden bişeyler söledi diye hatırlıyorm..:img-wink:

06-05-08, 14:58
dünkü bölüm çok güzeldi ama yiğiti niye öldürmek istiyolar anlamadım halime evliydi ama kocası sürekli halimeyi dövüyodu hapisaneye düştü ayrılmak istedi halimeden ayrıldılar. yani serbest hiç bir engel yok yiğitle arlarında:)

ya cnm yiğit ayaklarına dolanıyor da o yüzden öldürmek istiyorlar..Ee bi de polis..Daha ne olsun..al sana Yiğit"i öldürmek için bi ton sebep..:img-pilot
en önemlisi de Yiğit "iyi"..Kötüler iyileri pek sevmez haliyle..:good:

(ayrıca yiğit(orhan bıyıklı"nın bir başlığı var da kimse uğramıyor..:icon_whis)

zeyneptalu
06-05-08, 15:06

yiğitle aralarında bir şey olacağı daha ilk bölümden belliydi ama bunu zamana yayıyorlar..zaten eşi yeni ölen birisinin hemen başka birisiyle evlenmesi bence de hoş bir şey değil..toplumda en azından toprağı kurusun diyorlar ya, diziyi yazanlar da bence en azından ikinci sezon olsun diyorlardır herhalde..gerçi dizide her şey çok hızlı ilerliyor, zaman hızlı aktığı için önümzdeki hafta evlenseler de şaşırmam..

06-05-08, 15:39
yiğitle aralarında bir şey olacağı daha ilk bölümden belliydi ama bunu zamana yayıyorlar..zaten eşi yeni ölen birisinin hemen başka birisiyle evlenmesi bence de hoş bir şey değil..toplumda en azından toprağı kurusun diyorlar ya, diziyi yazanlar da bence en azından ikinci sezon olsun diyorlardır herhalde..gerçi dizide her şey çok hızlı ilerliyor, zaman hızlı aktığı için önümzdeki hafta evlenseler de şaşırmam..

hakkaten yaa..stv dizilerinde hep böyle olur zaten..bi bakarsın küsler bi bakarsın evleniyolar falan..:)
bi de yiğit"in halime"ye bi hediye alması durumu var..necip amir söyledi ya..ben onu merak ediyorum şimdi..:img-icecr

09-05-08, 19:14
KOLLAMA 14. BÖLÜM ÖZETİ (ALINTIDIR..:img-wink:)

Kiraz ve Esra kaçırılıyor.

Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle:

Necip’in sorgulanmasına öfkelenen Yiğit, Timur’dan hesap sorar. Bu arada dükkanına gelen ve yardım isteyen bir kadını evine götüren Kiraz, fuhuş çetesinin eline düşer. Kiraz’ı, kızını öldürmekle tehdit eden çete, daha önce kaçırılma ve tecavüz suçlarıyla da aranmaktadır. Arkadaşının emanetine sahip çıkamadığını düşünen Necip ve ekibi, derhal operasyon hazırlığına başlayacaktır.

Halime, Kiraz ve kızını kurtarabilmek için kendini yem olarak ortaya atarken, Yiğit bu durumdan rahatsız olur. Destek Büro, fuhuş şebekesini çökertebilecek midir? Halime, Kiraz ve Esra’yı kurtarabilecek midir?

Yapımcı

Melih Sezgin

Yönetmen

Cemil Kırmızı Karadaş

Oyuncular

Yayın Günü ve Saati

11 Mayıs Pazar 20:10

fs07
10-05-08, 01:18
Kollama 14. Bölüm 'de bu Pazar 19:50
Necip ve Yiğit komiser, Şebeke Operasyonunda Nefes Nefese!:happy0064

bye

ezgibasak
10-05-08, 11:41
http://img257.imageshack.us/img257/4494/msvmnvib0.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/4245/hdghssk1.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/681/hdghscopyjm2.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/1746/fsdfsdnu6.jpg

ezgibasak
12-05-08, 11:57
dün akşamki bölüm çok güzeldi olayları çok yüzeysel geçmeleri dışında çok hoşlar:)
http://img529.imageshack.us/img529/8615/hgfdgdfcopydl5.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/1029/rftgfffgfcopyql9.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/8183/sfdgdgcopyoi3.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/4282/sfdgdgbm9.jpg

CrazyWOW
12-05-08, 12:06
Arkadaslar, dunku bölümde neler oldu, cok merak ediyorum. Hic bit sitede bu dizi yayinlamiyor, lutfen arkadaslar, bana kisaca ozet gecebilirmisiniz, ozelikle Halime ve yigit sahnelini.

kinslayer
12-05-08, 13:22
Halime dün gece tam bir kahraman gibiydi ve alnının akıyla şehidimizin emanetlerini kurtardı ,
ayrıca yiğitle o baygın bakışmalarıda gözümüzden kaçmadı hani:kahve

ezgibasak
12-05-08, 13:28
dün akşam çok güzeldi özellikle yiğitin kuheylana halimenin kul yeniden alevlenmez dediği sahne bide birlikte fırını kapatmak için uzandıkları elleri birbirine deydiği sahne çok güzeldi :) dün acele edilmese çok daha güzel sahneler çıkabilirdi ama yinede güzeldi:)

kinslayer
12-05-08, 16:41
Yiğit ve Naim emice arasında gelişen olaylar beni çok keyiflendiriyor naim emice aslında bilgin bir kişilik ama yiğite karşı meczup havasına giriyor:img-pilot

ezgibasak
13-05-08, 06:53
evet salih emice bilgin biri mum hikayesi güzeldi geçen haftada yangın olucağını gidip önlemesini söyemişti o amcadan sonunda bişey çıkıcak ama bakalım:)

13-05-08, 16:00
evet salih emice bilgin biri mum hikayesi güzeldi geçen haftada yangın olucağını gidip önlemesini söyemişti o amcadan sonunda bişey çıkıcak ama bakalım:)

ben teşhisini koydum onun..o "akıllı" bir "deli"..:)iyi ki var valla!!dizinin tuzu biberi!!
yiğit&halime süperdi bu bölüm..ben şu halime"nin kendini yem olarak ortaya atması olayında yiğit"in biraz köpürmesini beklerdim de işte..:icon_whis
bi de kısa sürüyor dizi bana mı öyle geliyor..:img-pilot

ezgibasak
13-05-08, 16:18
ben teşhisini koydum onun..o "akıllı" bir "deli"..:)iyi ki var valla!!dizinin tuzu biberi!!
yiğit&halime süperdi bu bölüm..ben şu halime"nin kendini yem olarak ortaya atması olayında yiğit"in biraz köpürmesini beklerdim de işte..:icon_whis
bi de kısa sürüyor dizi bana mı öyle geliyor..:img-pilot

yok canım sana öyle gelmiyo gerçekten kısa kısa olduğu için olaylar detaylı işlenmiyo dediğin gibi detaylı ve daha güzel işlenebilir ama zamanla oturucaktır bence daha çok yeni:)

13-05-08, 16:35
yok canım sana öyle gelmiyo gerçekten kısa kısa olduğu için olaylar detaylı işlenmiyo dediğin gibi detaylı ve daha güzel işlenebilir ama zamanla oturucaktır bence daha çok yeni:)

haklısın stv"nin dizileri zamanla oturuyo zaten..(bkz. hakkını helal et:img-wink:)
bu arada memduh yoktu bu bölüm hiç onu unuttular..:icon_sorrkendine mezar kazıyor ya..çok kötü bi durum ya bi insanın genç yaşta kendi mezarını kazması falan..

zeyneptalu
13-05-08, 17:09
bana bu haftaki bölüm geçen haftalara göre vasatmış gibi geldi..bu bölüm her şey çok hızlıydı..geçen haftaki bölüm beni daha fazla etkilemişti sanki, yinede güzeldi diyelim..
necip komiserin kendisini sorgulayan yardımcısına kalem vermesi ve aralarında geçen konuşmalar, bu bölümde en çok hoşuma giderek izlediğm sahneydi..
memduh mezarını kazıyor, diziden çıkmaya hazırlanıyor anlaşılan..aslında çıkarmasalar, rolünü uzatsalar daha iyi olur bence, dizinin misafir değil de asıl oyuncusu olmalı..

13-05-08, 18:29
ezgibaşak çalışmalarını yeni gördüm çok güzeller ellerine sağlık..:img-wink:

ezgibasak
14-05-08, 13:20
http://img153.imageshack.us/img153/3356/ccxzah5.jpg
http://img111.imageshack.us/img111/4233/fsdfsdfcopyno1.jpg
http://img111.imageshack.us/img111/6890/fsdfsdfcosdspynx9.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/331/tgferfgcopyug8.jpg

kinslayer
16-05-08, 17:47
ezgibasak çalışmaların çok güzel emeğine sağlık:img-wink:

--sumeyra--
17-05-08, 08:44
Necip ve arkadaşları operasyonda…

Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle:
Eskide tefecilik yapan Gürsel, üç genç tarafından soyulmuştur. Rana’nın yardımıyla Gürsel’in farklı bağlantıları olduğunu öğrenen Necip derhal sorguya başlar. Hırsızlık yapan gençleri yakalayan Yiğit, duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşayacaktır. Bu arada Necip’in kuzeni Yonca, bir ilaç tanıtımı için İstanbul’a gelmiştir.

Nurbanu’nun okulunun önünde ilaç pazarlayan Yonca, Necip’in takibi altına girecektir. Büyük bir operasyonla karşı karşıya kalan Destek Büro, görevini yerine getirebilecek midir?

kinslayer
19-05-08, 14:28
Dün akşamki bölüm yine çok güzeldi ,
yiğit ve halimenin katıldığı operasyonda yiğit halimeye güzel bir ders verdi ama her şey halime'nin iyiliği için:img-wink:

bu arada Başkomiser necip için çok üzüldüm ciddi bir şey olmasa bari :icon_sorr

19-05-08, 17:39
Dün akşamki bölüm yine çok güzeldi ,
yiğit ve halimenin katıldığı operasyonda yiğit halimeye güzel bir ders verdi ama her şey halime'nin iyiliği için:img-wink:

bu arada Başkomiser necip için çok üzüldüm ciddi bir şey olmasa bari :icon_sorr

Dünki bölüm kollama"nın şimdiye kadarki en güzel bölümüydü..herşey harikaydı..kurgusu çok iyiydi bi kere..ha bi de yiğit&halime var..:icon_whis
çok iyiydi ya..çok şükür halime polislik yapmaya başladı..:)
necip için çok kötü bi bölümdü..bi de kendini ihmal etti dediğin gibi kötü bişi olmaz inş..:(

20-05-08, 19:23
Evet ya Naim Emice:DAlıltık valla!!:D
Ama bu bölüm Yiğit daha çok Halime ile meşguldu o bakımdan Naim Emice"ye fırsat bulamadı..Ee bundan sonra beraber giderler artık..:)

kinslayer
22-05-08, 17:41
Kollama dizisi izleyemeyenler ve kaçıranlar için bu gece 23:00 civarında tekrar yayınlanıyor.
Sevenlerinin dikkatine:img-wink:

zeyneptalu
25-05-08, 19:51
ne kadar etkileyiciydi bu bölüm ya..nefes almadan izledim diyebilirim..en çok timurun mektubunu annesine okuduğu sahne ve finalde necip komisere içini döktüğü sahne harikaydı..Timuru oynayan Serhan bey bölüme oyunculuğuyla damgasını vurdu bence..tabii senaristleri tebrik etmek lazım, bence çok güzel kurgulanmıştı..beni bir de dizinin ilk bölümü, menderesin öldürdüldüğü bölüm bu kadar etkilemişti..bu bölümü arşive eklemek lazım..
timuru oynayan Serhan Süslerin ses tonu da çok güzelmiş önceki bölümlerde dikkatimi çekmemişti.( herhalde fazla konuşmadığı için..)

sweet10
26-05-08, 08:03
diziyi ilk kez gördüm. konusu falan çok iyi epey bölüm olmuş. keşke daha önce görseydim epey ilerlemiş.

bişey sorucam
Dizideki orhan ertürk dizide kalıcı mı yani her bölümde yer alıyor mu?

bu arada şu polis rolünü oynayan kız çok tatlı sanırım beyaz gelincik de de oynamıştı.

çeşm-inaz
26-05-08, 11:12
Ilk 100 Program /hedef Kıtle : Ab
25 Mayıs 2008 Pazar

No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Uruguay-turkıye [net] Trt1 10,90 28,60
2 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 6,20 17,10
3 Olumcul Deney ''ınsanlıgın Sonu'' (y.s) [n Kand 5,40 15,20
4 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 5,00 15,10
5 Maskelı Besler ırak (t.s) [net] Kand 4,10 12,10
6 Popstar Alaturka [net] Star 4,00 12,40
7 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 3,70 17,80
8 ıbo Show [net] Atv 3,30 10,10
9 Telefon Kulubesı (y.s) [net] Fox 3,00 9,60
10 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 2,90 13,60
..........
34 Kollama [net] Stv 1,60 5,10

Ilk 100 Program / Hedef Kıtle : Total
25 Mayıs 2008 Pazar

1 Uruguay-turkıye [net] Trt1 9,10 25,10
2 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 6,50 18,30
3 Olumcul Deney ''ınsanlıgın Sonu'' (y.s) [n Kand 5,20 15,80
4 Maskelı Besler ırak (t.s) [net] Kand 4,50 13,50
5 ıbo Show [net] Atv 4,40 14,90
6 Arka Sıradakıler [net] Fox 4,40 12,10
7 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 3,80 11,40
8 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 3,50 16,20
9 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 3,20 14,90
10 Popstar Alaturka [net] Star 2,80 9,00
11 Kollama [net] Stv 2,60 8,20

kinslayer
27-05-08, 14:09
Kollama dizisi reytinglerde de hak ettiği yere çıkacak elbet ama bu bile önemli değil bizim gönlümüzün reytinglerinde hep bir numara nasıl olsa:img-in_lo

3z3_fr
31-05-08, 15:26
bi kaç kare

http://img231.imageshack.us/img231/9016/bscap0014sw5na9.jpg (http://imageshack.us)

http://img77.imageshack.us/img77/5771/bscap0002ej8al1.jpg (http://imageshack.us)

http://img231.imageshack.us/img231/46/bscap024oo6iv7.jpg (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/7088/bscap0032di4by8.jpg (http://imageshack.us)

http://img231.imageshack.us/img231/2921/kollamabolum14ww7.jpg (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/6207/bscap0033kd5gc4.jpg (http://imageshack.us)

kinslayer
01-06-08, 00:29
3z3_fr
resimler için teşekkürler:img-wink:
Bu akşamki bölümün fragmanını izledim,
maalesef yiğiti zor anlar bekliyor çocuğu ve yakın arkadaşı arasında kalacak gibi birşeyler söylendi bakalım neler olacak:icon_sorr

CrazyWOW
02-06-08, 11:51
inanmiyorum ya, memduh, ne isler pesinde, ne plan duzenliyor, insan arkadasina bunu nasil yapar. Devrem dedigi cocugu nasil satar. Inanmiyorum memduh. Ben cikamadim bu isin icinden, arkadaslar resmen hayretler icindeyim, dunku bolumden sonra.

çeşm-inaz
02-06-08, 13:11
Ilk 100 Program /hedef Kıtle : Ab
01 Haziran 2008 Pazar

1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 6,40 20,40
2 Dugun Sarkıcısı [net] Kand 4,70 15,40
3 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 4,30 13,80
4 Popstar Alaturka [net] Star 4,20 14,20
5 ısyan (y.s) [net] Kand 3,60 11,90
6 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 3,50 15,60
7 Benım Annem Bır Melek (ozet) Atv 3,40 13,30
8 Uluslararası Turkce Olımpıyatları [net] Stv 2,90 12,50
9 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 2,80 12,70
10 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 2,40 10,70
..............
29 Kollama [net] Stv 1,60 4,90

Ilk 100 Program / Hedef Kıtle : Total
01 Haziran 2008 Pazar

1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 7,90 24,20
2 ısyan (y.s) [net] Kand 4,70 15,00
3 Arka Sıradakıler [net] Fox 4,70 14,20
4 Dugun Sarkıcısı [net] Kand 4,20 13,40
5 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 3,40 10,70
6 Olumsuz Kahramanlar [net] Stv 3,20 11,80
7 Popstar Alaturka [net] Star 3,20 10,60
8 Var Mısın Yok Musun (ozet)-pt [net] Show 2,80 10,40
9 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 2,60 13,20
10 Kollama [net] Stv 2,60 7,40

keremcem d
02-06-08, 17:40
inanmiyorum ya, memduh, ne isler pesinde, ne plan duzenliyor, insan arkadasina bunu nasil yapar. Devrem dedigi cocugu nasil satar. Inanmiyorum memduh. Ben cikamadim bu isin icinden, arkadaslar resmen hayretler icindeyim, dunku bolumden sonra.

ayneeennn..dünki bölümden sonra bende sok oldum..yani memduhdan bunu hic beklemezdim.. oysa yigit memduha birsey olmasin diye neler yapiyor..
bende cikamadim isin icerisinden..bakalim nasil kurtaricak yigit bebegini..

kinslayer
03-06-08, 14:37

Memduh'ta bir gariplik vardı aslında, bana öyle geliyor ki o adamların içine sızmak için böyle davranıyor yani inşaallah öyledir , kelle koltukta mücadele eden, bu uğurda mezarını bile kazan adam ihanetin içine düşmez diye düşünüyorum.

Yiğit bebeği için canını ortaya koymuş mücadele ederken bir de kimseye bir şey diyememesi ne kadar üzücü bir durum, bu halde kendi başına mücadele ediyor ne yazık ki ,keşke necip amir bir şekilde öğrense durumu ve yardım edebilse.:icon_sorr

05memet
08-06-08, 21:07
ya bu bölüm süper ötesiydi yiğiti tutukladılar mı orayı kaçırdım yahaaa.ama o adamın'yoksa :love05::love05::img-in_lohalime hanımla başbaşa bişiler mi yapıyosunuz:love05::love05::img-in_lo:img-in_lo'fala n gibi şeyler sölemesi komiğime gitti.bi dehalimenin çiçekleri yiğitin gnderdiğini sanmasıı süperdi:img-hyste:img-hyste

zeyneptalu
08-06-08, 21:25
05memet sonunda yiğiti tutukladılar..

soluksuz izledim, çok merak uyandırıcıydı, senaryoyu çok güzel yazıyorlar, sürekli ne olacak diye izliyor insan..necip amir ve ekibi yiğiti limanda bekliyorlardı, acaba halime olayların hiçbirini mi anlatmadı necip amire..yiğitin çocuğunun kaçırıldığını hala bilmiyordu necip amir..

reytingler inşallah iyi gelir, geçen haftaki 10.luk çok da kötü değildi..

çeşm-inaz
09-06-08, 12:51
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
08 HAZİRAN 2008 PAZAR

1 ALMANYA-POLONYA [NET] ATV 7,00 21,20
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,70 18,10
3 DUGUN SARKICISI [NET] KAND 4,90 16,70
4 AVUSTURYA-HIRVATISTAN [NET] ATV 4,80 21,60
5 DENIZ ARMAN''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 3,30 16,10
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 15,30
7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 3,10 10,10
8 ILK ASK (T.S) [NET] KAND 2,80 10,30
9 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 2,80 8,80
10 HER ACIDAN [NET] STAR 2,40 16,30
.....................
19 KOLLAMA [NET] STV 1,90 6,80

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
08 HAZİRAN 2008 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,10 21,60
2 ALMANYA-POLONYA [NET] ATV 5,60 17,00
3 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,40 13,30
4 DUGUN SARKICISI [NET] KAND 3,90 12,60
5 AVUSTURYA-HIRVATISTAN [NET] ATV 3,50 15,40
6 DENIZ ARMAN''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 3,40 18,20
7 KOLLAMA [NET] STV 3,20 10,60 :happy0064:happy0064

*kollama'nın reytinglerinde ciddi bir artış var.totalde 7.olmuş.:happy0064 inşallah daha da artar.

keremcem d
09-06-08, 14:29
Dünki bölüm coook güzeldii.. Nihayet hersey ortaya cikti.. saten cok sasirmistim memduhun böyle birsey yapacgini hic sanmazdim.. hersey ortaya cikti nihayet.. vallah yigite yaptiklarini gördükce benim tüylerim diken diken oldu.. hele camdan atlarken ayagina cam girmesi:img-cray::img-cray:
Sonu kötü oldu yaa.. bakalim haftaya nolucak:img-wink:

kinslayer
09-06-08, 18:40
Memduh'un hain olmadığını biliyordum:img-wink:

memduh gerçekleri açıklamadan önce naim emice hızır ve musa hikayesi ile tüyo verdi yiğite işte o zaman yanılmadığıma emin oldum ve zaten memduh her şeyi açıkladı sonunda.

yiğiti sürekli arayan kadınında sahtekar olduğunu düşünüyordum yoksa herşeyi bilmesi saçma idi ve yine yanılmadım maalesef yiğite nasılda işkence yaptılar:img-cray:

Ve mutlu son yiğit bebeğine kavuştu,suda bulduğu bebeğine bakarak ;

''Benim oğlum fatih olmadan musa'mı olmuş'' dediğinde içim cız etti , yine mükemmel bir bölümdü emeği geçen herkese teşekkürler.:good:

keremcem d
09-06-08, 18:56
Memduh'un hain olmadığını biliyordum:img-wink:

memduh gerçekleri açıklamadan önce naim emice hızır ve musa hikayesi ile tüyo verdi yiğite işte o zaman yanılmadığıma emin oldum ve zaten memduh her şeyi açıkladı sonunda.

yiğiti sürekli arayan kadınında sahtekar olduğunu düşünüyordum yoksa herşeyi bilmesi saçma idi ve yine yanılmadım maalesef yiğite nasılda işkence yaptılar:img-cray:

Ve mutlu son yiğit bebeğine kavuştu,suda bulduğu bebeğine bakarak ;

''Benim oğlum fatih olmadan musa'mı olmuş'' dediğinde içim cız etti , yine mükemmel bir bölümdü emeği geçen herkese teşekkürler.:good:

ayneeennn.. yigite yaptiklari iskence cok kötüydü ya.. simdi ama tuttukladilar yigiti..gene oglundan ayrilacak yeni kavusmusken..
Bakalim önümüzdeki bölüm neler olucak.. Ben basta o arayan kadinin gercektende yigite yardim etmek isteidgiini sandim meger oda bir oyunmus.,.

sweet10
09-06-08, 21:35
Yiğit'in bebeğinin kurtulmasına çok sevindim.Memduh olayı da açıklanmış oldu. Yalnız şu hesaptaki para işini bu bölüm nasıl çözecekler çok merak ettim.

Birde şu siyah edilen adam daha önce de Yiğit' e zarar vermişmiydi? Onunla ne alıp veremediği var ki????

kuana
12-06-08, 18:00
Ben başka siteye koymuştum şimdi hepsini birden koyayım buraya :)
Bu arada buraya ilk defa yazıyorum :)
http://img219.imageshack.us/img219/8974/timurranaex8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img367.imageshack.us/img367/5338/hnerbi1.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img76.imageshack.us/img76/503/kollama02fz9sj1.png (http://imageshack.us)
+
http://img76.imageshack.us/img76/7013/kollamaav2.jpg
+
http://img242.imageshack.us/img242/1006/tmurlo4.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img161.imageshack.us/img161/1013/halimeyiitag6.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img158.imageshack.us/img158/308/kopyas2kollamacl3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img158.imageshack.us/img158/4808/kopyaskollamarn8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img407.imageshack.us/img407/8083/kopyas3kollamaae8.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img158.imageshack.us/img158/9431/kollamafu8.jpg (http://imageshack.us)

kinslayer
13-06-08, 05:29
Emeğine sağlık kuana hepsi çok güzel olmuş:img-wink:

05memet
13-06-08, 16:34
Memduh, yeni bir sınava tabi tutuluyor.

Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle: Rüşvet suçundan tutuklanan Yiğit’i sorgulamak Necip’e düşerken bütün çabalarına rağmen Yiğit’i konuşturamaz. Yiğit’i tehditle rüşvet aldığı iddia edilen banka sahibi televizyonlarda bu suçu doğrularken, Yiğit tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacaktır. Bu arada Memduh’a güveni sarsılan illegal örgüt, onu yeni ve zorlu bir sınava tabi tutacaktır. Memduh bu zorlu sınavı geçebilecek midir? Yiğit’in suçsuzluğu ispatlanabilecek midir?

sılacık
14-06-08, 09:46
özet için teşekkürler 05memet
meraklandım şimdi
memduhun sınavı ne acaba

kinslayer
14-06-08, 12:37
Yiğit bunca derdin altından nasıl çıkacak acaba :img-cray:
memduh içinde çok üzüldüm başına kötü şeyler gelmese bari:icon_sorr

serenalti
15-06-08, 20:55
evet bu akşam da yine güzel bi bölüm izledik..özellikle son sahne gerçekten ii kurgulanmış:good:..bu sefer devre hakkaten "kısa devre" olack die korkmuştm :D

yiğit fatih sahneleri nası desem gerçek gibi,yani oyunculuk ii,rol deil de gerçk sanki..

pek halime yiğit sahnesi yoktu bu bölüm..bu konu yavaş ilerletecekler galiba..bu knuda aklıma takılan bişey var..ben 2-3 bölümdr izliyorum bu dziyi..önceki bölmlere öle bi bakmışlığm var..yahu yiğitin eşi daa yeni ölmedi mi..nası böle halimeye ilgi duyabiliyo..nese,ztn yavaş gidiyo..

bölüm bitti ama yorum yaan olmamış..dizimiz 19a geldi hala pek ilgi çekmiyo sanırım..inşallah ilerleyen bölümlerde reytingler falan da artar,burası dolar taşa inş..

ee bugn össye gren var mıydı..girenlere cümleten geçmiş olsun diyorum..Allah'a şükür geçti gitti kurtuldk..

çok knuştm galiba..nese hayrlı akşamlar millet..

zeyneptalu
15-06-08, 21:36
yine çok güzel bir bölümdü..dizide heyecan, aksiyon, merak, sevgi, aşk her şey var, yok yok..dizinin iyice fanatiği oldum galiba, her hafta merakla bekliyorum..

iki haftadır dizi yiğitin üzerinden gidiyordu, anlaşılan haftaya da necip amirin üstüne gidecekler..
dizi gerçekten çok güzel yazılıyor ve kurgulanıyor, senaristlere teşekkürler.

yiğitin başının belası gizemli adam sanki çabuk deşifre edildi. karakitaba da ulaşıldı, haftaya da çete çökertilir herhalde..ben finale kadar sürer diye tahmin ediyordum ama daha çabuk olacak herhalde çetenin otyaya çıkarılması..

yiğitin necip amire bu kadar geç anlatmasını anlayabilmiş değilim, bence güvenmesi gerkiyordu ve baştan konuşmalıydılar..
kirazla hünerin ve naim emicenin olduğu sahneler, diziye renk veren sahnelerdi, ana konular olmasalar da dizinin tadı tuzuydular..çok sempatikler..

bu hafta da, her bölümde olduğu gibi favorim yine necip amirdi, rol gerçekten üzerine oturmuş, mimikleri yüz ifadesi her şeyiyle bir numara..

serenalti dizinin sitede popülerliği birazcık düşük, ama reytingleri çok da kötü değil, en son 8.liğe kadar yükselmişti..forum tenha dediğin gibi, ama olsun..herkese iyi akşamlar..

134y
15-06-08, 22:09
kollamayı son birkaç bölümdür izliyorum ve çok beyeniyorum olaylar çok güzel kurgulanıyor oyuncularda başarılı bir performans sergiliyorlar..ayrıca dizideki naim emice ve yiğitin muhabbeti çok hoşuma gidiyor...bu bölümde diğer bölümler gibi heyecanlıydı sonunda yiğitin masum olduğu ortaya çıktı ve memduh illegal örgüte güven sağladı...kısaca güzel bir bölümdü..

05memet
16-06-08, 09:31
aslında halime-yiğit-necip üçlüsünün sahnesinde şöle oldu farkettiniz mi
yiğit:tutuksuz yargılanmak üzere serbesttim
halime:başkomserim,yaptı sarılcaktı :love05::love05::love05: ki necip ıhı ıhı yapar gibiydi
halime:pardon amrim dedi
sonra halimeye fatihi görmeye gittiklerindede yiğit:üşüdün dedi yha çok gsldi.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

serenalti
16-06-08, 23:19
aslında halime-yiğit-necip üçlüsünün sahnesinde şöle oldu farkettiniz mi
yiğit:tutuksuz yargılanmak üzere serbesttim
halime:başkomserim,yaptı sarılcaktı :love05::love05::love05: ki necip ıhı ıhı yapar gibiydi
halime:pardon amrim dedi
sonra halimeye fatihi görmeye gittiklerindede yiğit:üşüdün dedi yha çok gsldi.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

ben orda halimenin çok sevndiğini gördm ama sarılmak üzere olduğunu farketmemiştm..şmdi o bölümü tekrar izlemek istiyorum ama malum siteye eklenmemiş daa...

bi de bişey sorucam bu fotonun ilk 2 resmi hangi bölümden..

http://img136.imageshack.us/img136/5679/kollamaix8.jpg (http://imageshack.us)
http://img136.imageshack.us/img136/5679/kollamaix8.cfcf8e890b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=136&i=kollamaix8.jpg)

sılacık
17-06-08, 11:50
ben orda halimenin çok sevndiğini gördm ama sarılmak üzere olduğunu farketmemiştm..şmdi o bölümü tekrar izlemek istiyorum ama malum siteye eklenmemiş daa...

bi de bişey sorucam bu fotonun ilk 2 resmi hangi bölümden..

benim bildiğim kadarıyla 15. bölümden ama emin değilim

05memet
17-06-08, 15:30
ewt o sahne çok güseldi.halime adama bağırıyo böyle ellerini ensene koy filan diyodu yiğitte karşısında ona bakıyodu sonra halime yiğite baktı yiğit halimeye haime de yiğite güldü.15.bölümde bi şöle bişi oldu yüksek bi yer vardı admı yakalıcaklardı yiğit tımandı çıktı halkime çıkamadı.
halime:siz gidin baş komserim dedi
yiğit:olmaz biz hepberaberiz gibi bişi söledi ama tam hatırlamıyırum.halimeye elini uzattı halimede tuttu çıktı.süperdi orası da yhaa.
http://img181.imageshack.us/img181/7957/86369523kq6cy0.png
http://img228.imageshack.us/img228/233/21519070tt0nb5.png
http://img508.imageshack.us/img508/8590/bscap0063uj1et5.jpg
işte o sahne

serenalti
18-06-08, 00:21
ortasında olması lazım

tmm saol,buldum izledm..

diziyi başından beri bilenlere bi iki sorum olacaktı..

yiğitin eşi neden öldü..
yiğitin halimeye ilgisi hangi bölümde ortaya çıktı ilk..

ben diziyi 2 bölüm izledm sadece,eski bölümlerde de halime yiğit kısımlarına bakm biraz o kadar..o yüzden bilmediğim bi çok şey var..zaten buraya pek uğrayan yok sanırım..gören olursa sorduklarıma cvp verebilir mi acep..

kinslayer
18-06-08, 04:24
sevgili serenalti ;

sorularının cevabını maalesef bende bilmiyorum çünkü ilk bir kaç bölümü kaçırdım umarım ilk bölümleri tekrar izleme şansımız olur.:img-wink:

sılacık
18-06-08, 08:10
Yiğit komiserin eşi Nazan... Fatihin annesi... Doğumundan bir iki gün sonra Fatihin ilaçlarını almaya giderken kapkaççının biri çantasını çaldı. O da onun peşinden koşarken araba çarptı. Hastaneye kaldırıldı. Hastanede hayatını kaybetti.

dizi_sakini
18-06-08, 13:24
[CENTER]http://img242.imageshack.us/img242/1006/tmurlo4.jpg

bu imza çok hoş olmuş tam istediğim gibi.çok teşekkür ediyorum kuana emeğinize sağlık... :good:

serenalti
18-06-08, 22:02
Yiğit komiserin eşi Nazan... Fatihin annesi... Doğumundan bir iki gün sonra Fatihin ilaçlarını almaya giderken kapkaççının biri çantasını çaldı. O da onun peşinden koşarken araba çarptı. Hastaneye kaldırıldı. Hastanede hayatını kaybetti.

teşekkür ederim yanıtladığın için..
peki dier sorumun cvbını biliyo musun..

yiğitin halimeye ilgisi (ya da halimenin yiğite) hangi bölümle başladı..

sılacık
19-06-08, 11:14
emin değilim ama halimenin kaçırıldığı bölüm olabilir çünkü o bölümde halime kaçırıldığı için yiğiti aramıştı yiğitte memduhla arabadaydı o arada memduh bu konuyla birşey söylemişti yiğitte sırıtmıştı ama dediğim gibi emin değilim

05memet
19-06-08, 12:41
-memduh; kardelenler en ıssız yerlerde açr dedi.sonra bu kızz sana aşık dedi.
sonra bu kız sana aşık dedi
-yiğit;git işine falan dedi
-memduh;öyle ama gibi bişe söledi
yiğitte biraz kızdı ama sonadan aşk bacay sarmaya başladı:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:happy0064:happy0064

05memet
19-06-08, 15:22
Yeni kurulan polis timinin, merhametli, yardımsever ve adaletli amiri Necip’in suçlularla mücadelede temel prensibi, suçluyu kazanmaktır. Menderes, Necip’in görevinde sağ kolu, sivil hayatta ise çok yakın aile dostudur. Cesur ve gözü pek bir polis olan Yiğit, :love05::love05::img-in_lo:img-in_lotimin tek bayan polisi Halime ve Necip’in politikalarını sürekli eleştiren komiser Timur’un da katılımıyla ekip bir araya gelir. Kahramanlarımızın ilk görevi ise intihar saldırıları düzenleyen yasadışı bölücü bir örgütü çökertmek olacaktır.

05memet
20-06-08, 15:45
Destek Büro’da çocuk cinayetleri alarmı…

İlgiyle seyredilen Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle: Ardı ardına ölü bulunan iki polis memurunun çocukları, Necip’i şüphelendirmiştir. İki polisin baktığı davaları araştıran Necip, Yiğit ve Halime’ye de yeni bir görev verir.

Son günlerde sıkça rastlanan kene vakalarını ve nedenlerini araştırmak için yola koyulan Yiğit ve Halime, Rana vasıtasıyla önemli bilgilere ulaşacaktır.

Yiğit’in ilginç planı herkesi şaşırtırken, biyoterör uzmanı kıskıvrak yakalanacaktır. Necip, kendini bekleyen bir dizi sürprizden habersiz ailesi ve arkadaşları ile pikniğe giderken çocuk cinayetlerinin zanlısı beklenmedik bir isim çıkacaktır.

Yayın Günü ve Saati
22 Haziran Pazar 20:00

serenalti
20-06-08, 17:58
mesajlarımın silinme nedeni belirtildiği için tşk ederim..bu yasağı bilmiyodm..bi daa olmayacak..

özet için teşekkürler..bakalım fragman ne zaman çıkacak..ya da çıktı mı acep..

serenalti
22-06-08, 23:24
vayyy harika bi bölümdü ve çok kısa sürdü sanki..

halimeyle yiğit diyalogları çoktu en azından..yaa bu bölümü bi daa izlemek istiyorum ben..yarın falan tekrar izleyebilirsem daa uzun bi yorum yapıcam inş..

kinslayer
23-06-08, 00:34
Bu akşam en çok necip komiser için üzüldüm ölen çocuklar için ve de en son kendi çocuğu için kahroldu resmen:icon_sorr

Kenelerin başımıza nasıl musallat edildiğini bizlere bir güzel anlattılar işte, her dizi böyle bilinçli değil maalesef , tebrik ediyorum içtenlikle.

azizoz
23-06-08, 12:36
HEDEF KITLE : AB
22 HAZİRAN 2008 PAZAR

PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ISPANYA-ITALYA [NET] ATV 7,70 27,60
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,70 20,00
3 DUGUN SARKICISI [NET] KAND 4,60 17,40
4 ALACAKARANLIK (Y.S) [NET] KAND 3,50 15,80
5 DENIZ ARMAN''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 2,80 17,90
.
.
.
47 KOLLAMA [NET] STV 0,90 3,90

HEDEF KITLE : TOTAL

PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ISPANYA-ITALYA [NET] ATV 7,90 27,00
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,40 21,20
3 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,50 15,70
4 DUGUN SARKICISI [NET] KAND 4,20 14,30
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 17,70
6 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT SHOW 3,30 12,80
7 ALACAKARANLIK (Y.S) [NET] KAND 2,90 13,20
8 DENIZ ARMAN''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 2,70 16,10
9 BANDIDAS (Y.S) [NET] STAR 2,70 10,20
10 MAC BASLIYOR ATV 2,60 8,70
11 MAC SONU. ATV 2,40 13,60
12 TURKIYE YARI FINAL''DE SHOW 2,20 12,90
13 DUGUN SARKICISI (OZET) [NET] KAND 2,20 11,00
14 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,10 12,50
15 ARKA SIRADAKILER (OZET) [NET] FOX 2,00 10,90
16 KARANLIKLAR ULKESI (Y.S) [NET] STAR 2,00 7,50
17 KORKUSUZ AJAN (Y.S) [NET] KAND 1,90 12,60
18 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI KAN7 1,90 11,90
19 KOLLAMA [NET] STV 1,90 7,90

Uçankuş

05memet
23-06-08, 16:36
dün süperdi ya.halime-yiğit ilşkisi süperdi inşallah yaa.en çok şu sahneler güseldi
1.sahne
yiğit halime ile bereaber halimenin evinden çıktı.sonra
yiğit;insan yavrusuna doymuo valla dedi.sonra
'' ;gir hadi içeri dedi.
halime;siz.yapmayın başkomserim yavrunuza ben bakarım Allah'ın izniyle dedi.endişelenmeyin dedi
YİĞİT:::love05:img-in_lo:img-in_lo:img-in_loBİR TEK ONUNİÇİN ENDİŞELENMİYORUM Kİ:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:love05:.dedi ya çook süperdi sona birbirlerine bakamadılar yaa süperdi
2.sahneyse yiğit mezara çiçek bırakmaya gittiğinde halime peki başkomserim dedi kendi kendine bi sana başkomserim değilde yiğit diyebilicekmiyim dedi ya sonra o da yiğit gibi kendine kızdı.bnd çiçekleri halimeye aldı sandımm ama...neyse sıra ona da gelir.ii ki bu bölümd bereber çalıştılar daha çokk gördük onları.bu arada bence hüner bunları evlendircek bu gidişle:img-hyste:img-hyste onlarda ister inşşallah

sweet10
23-06-08, 17:47
diziyi 17.bölümden beri izliyorum. Önceki bölümleri de samanyolu kanalının web sitesinden izlemeye başladım. Gerçekten güzel bir dizi reytingler fazla iyi olmamasına rağmen allahtan kaldırılmıyor. Başka bir kanal olmuş olsaydı çoktan diziyi yayından kaldırmıştı.

Halimeyle Yiğit çok hoştular ya bu bölümde. Halime Emiceyle de tanıştı. Çay - Şeker olayı çok komikti.

Yiğit zambak alınca aklıma geldi dedim kesin Memduh'un köşküne ( mezarına ) bırakıcak dedim. Halime de ona aldı sandı ya. Sonra mezarlıkta Yiğit Halimeye fırça atması çok komikti.

Konu olarak çok iyi bir bölümdü.

kinslayer
23-06-08, 20:29
Naim emice ve yiğit bölümlerini çok seviyorum naim emice ermiş gibi adam ya hu ,

onların sohbetine doyum olmuyor doğrusu :img-wink:

05memet
24-06-08, 07:24
http://img66.imageshack.us/img66/7142/2d9plkjxf2.gif
http://img50.imageshack.us/img50/1747/124zlewnm8.gif

05memet
24-06-08, 07:27
http://img168.imageshack.us/img168/2907/vrujdcxx8.gif
http://img261.imageshack.us/img261/1219/fa9e1fio7.gif

05memet
24-06-08, 07:31
http://img168.imageshack.us/img168/8708/43455951iy4wh2.png
http://img291.imageshack.us/img291/7928/72107544yg2qy9.png
http://img168.imageshack.us/img168/5396/2hnmi2qlo0.gif

05memet
24-06-08, 07:35
http://img95.imageshack.us/img95/3484/devremxd8.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/3015/adszar7.png
http://img46.imageshack.us/img46/2718/devrem2qj5.jpg

kinslayer
26-06-08, 22:57
05memet çalışmaların çok başarılı tebrikler ve emeğine sağlık:img-wink:

Acaba yeni bölüm özeti belli oldumu :icon_whis

sılacık
27-06-08, 11:29
bildiğim kadarıyla sezon finali yapıyor 'Kollama'mız
bu sebeple belkide her zamankinden daha geç verirler bölüm özetini
bu bölümü merakla bekliyorum

bs_gs
27-06-08, 18:00
Sürpriz itirafçı kafaları karıştırıyor.

Dizide bu hafta da heyecan dolu dakikalar seyirciyi bekliyor. Yiğit, duygularını Halime’ye açmak için fırsat kollarken sürpriz bir ismin emniyete kadar gelip teslim olması kafaları karıştırır. Siyah kod adlı örgüt üyesinin ele geçirilmesiyle birlikte örgüt hakkında önemli itiraflar da ardı ardına gelmeye başlar...

Daha önce ele geçirilen kara kitabın şifreleri birer birer çözülürken Necip ve arkadaşları elde ettikleri bilgiler doğrultusunda örgütü çökertecek kapsamlı bir operasyonun hazırlığına başlar. Ülkeyi derinden sarsacak “Operasyon Sıfır” başarıya ulaşacak mıdır? Necip ve arkadaşlarını nasıl bir tehlike bekleyecektir ?

Yayın Günü ve Saati
29 Haziran Pazar 20:00

kinslayer
27-06-08, 19:26
bs_gs özet ve resimler için teşekkürler:img-wink:

Bu hafta sezon finali olacak demek,özete bakılacak olursa eğer oldukça stressli bir bölüm bizleri bekliyor :kahve

sweet10
27-06-08, 22:50
bs_gs özet ve resimler için teşekkürler.

Sezon finaliymiş ama çok güzel bölüm olacağına benziyor. Şu siyah kod adlı adamın neden teslim olduğunu anlamış değilim.Bence bu işde de bir plan olabilir gibi geliyor bana.

sılacık
28-06-08, 10:48
bende teşekkür ederim bs_gs kardeş
sabırsızlıkla belkiyorum dizimizin başlayacağı saati
yine güzel bir bölüm olacak
yiğit halime gelişmeside şaşırtıcı doğrusu

-Dena-
29-06-08, 08:34
'Kollama' sezona veda ediyor

Kollama'nın bu akşam ekrana gelecek sezon bölümünde Yiğit, duygularını Halime'ye açmak için fırsat kollarken sürpriz bir ismin emniyete kadar gelip teslim olması kafaları karıştırır.

Siyah kod adlı örgüt üyesinin ele geçirilmesiyle birlikte örgüt hakkında önemli itiraflar da ardı ardına gelmeye başlar. Daha önce ele geçirilen kara kitabın şifreleri çözülürken Necip ve arkadaşları, elde ettikleri bilgiler doğrultusunda örgütü çökertecek kapsamlı bir operasyonun hazırlığına başlar.

Samanyolu / 20.00

Zaman

bs_gs
29-06-08, 20:58
süper bisondu yiğit halimeye seni seviyorum dedi evlenme teklif etti.halime yiğite ismiyle hitap etti çabuk kurtulup evlensinler yhaa....:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064ya lnız 3 ay beklicez...:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

zeyneptalu
29-06-08, 21:04
çok güzel bir bölümdü ya..olaylar çok güzel kurgulanmış, birbirine bağlanmış..böyle güzel bir dizi nasıl çok izlenmez, anlaşılır şey değil..

yiğit halime sahneleri özellikle son sahne harikaydı, çok duygusaldı..

sonunda bomba patlamaz sadece blörf olur herhalde..ama eylüle kadar nasıl beklicez, tam can alıcı noktasında final yaptılar..

ben başını kaçırdım.necip amirin oğlu rüyasında kimin öldüğünü gördü.. yiğit olarak anlattığı kendi babası mıydı.. ve anlatılan hikaye, bölümün başında mı anlatılmıştı..izleyen arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim..

CrazyWOW
29-06-08, 21:05
cok superdi, yalniz o adama nasil guvendiler, hersey bu kadar basit olamazdi, adamin teslim oldugunu duyacaklar, hic biryerde onlem almicaklar oylemi, burda biraz mantik hatasi var, birde neden hepsi ayni anda iceri girdiler. Adamlar ne dedi, daha olum emri gelmedi, yani onlar orda olmicekler, adamlar sadece blof yapiorlar
ama yigit ve halime superlerdi gercekten, yigitin kelepceyi takmasi falan. naim emice uyardi yigiti, o kapanlari bosuna yapmadi, keske biraz daha ayik olsalardi, ah keske

mav
29-06-08, 23:39
sezon finali çookk heyecanlıydı yaa.çok beğendim

-yiğitin halimeye açılması
-bomba olayı

inşallah diğer sezon dizi çizgisinden ayrılmaz ve aynı yolda deavm eder.ayrıca bide innşallah kimse ayılamzzz

kinslayer
30-06-08, 00:07
Son sahnede gözlerim doldu resmen hani necip amir dedi ya ;

''Bekle menderes yanına geliyorum'' o sözlerden sonra çok kötü oldum:img-cray:

Halime ve yiğit vedalaşırken yiğitin sözleri de dokundu ;

''çocuklarımız Allaha emanet halime'':icon_sorr

Eylüle kadar nasıl sabredeceğiz ya hu nefeslerimiz kesildi izlerken ,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

sweet10
30-06-08, 06:29
çok güzel bir bölümdü ya şimdi eylüle kadar nasıl bekliyeceğiz ya

İlk özeti gördüğümde de dediğim gibi bu siyah ın birşeyler peşinde olduğunu anlamıştım. Halimeyle Yiğit de birbirlerine açıldılar sonunda, Yiğit in bölüm başında prova yapması çok komikti.

Bölüm sonunda da Necip amirin konuşması çok anlamlıydı.Bomba tam bir saniye de bitti insan merak eder ya eylüle kadar.

fenerli_kiz
30-06-08, 11:36
arkadaslar sezon finali hangi bölümdü..
bilen varsa lütfen yazsin.. lazimda bana..

birde son reklamdan sonra bakamadim ne oldugubu bilen varmi..
yada tekerari ne zaman oynadigini..

bs_gs
30-06-08, 12:01
son reklamdan sonra galiba yiğit halimeye açıldı evlenme teklif etti halimede kabul etti.tekrarı perşembe 23:00'da olması lazım...sezon finali bu bölümdü keşke brz daha uzasaydı..

sılacık
30-06-08, 12:55
çok süper bir sezon finali yaptı Kollama'mız
bütün kollama ekibine böyle güzel bir sezon finalini bize izlettirdikleri için çok teşekkürler
artık onlarda tatilde
inanıyorum ki ikinci sezon bu başarılarını ikiye katlayacaklardır -en azından temenni ediyorum-
bir daha ki sezonu iple çekiyorum
kendi adıma konuşmam gerekirse yazın dizisiz kalacağım galiba

dizimiz total sıralamada 30. ,ab sıralamasında ise 26. olmuş paylaşmak istedim

bs_gs
01-07-08, 14:49
ewt:img-sorry:img-sorry:(:(
ilk 100 program / hedef kıtle : Total
29 haziran 2008 pazar

no program adı kanal ratıng (%) share (%)
1 almanya-ıspanya [net] atv 10,80 37,10
2 kupa odul torenı atv 7,90 33,90
3 amıral battı [net] show 4,20 16,10
..
..
..
26 kollama [net] stv 1,60 7,20

sılacık
01-07-08, 15:03
keşke daha güzel olsa reytinglerimiz ama kanal yeterli reklamı sağlamıyor
hatta fragmanı son iki güne bırakıyor
özet zaten hiç erken gelmedi offf offf

nese bu durum güzeller güzeli sezon finalimizin önüne geçmesin

--sumeyra--
01-07-08, 17:28
Selamin Aleykum,

Ben Kollama Dizisini yeni kesfettim ve cok begendim
hepinizin yorumlariyla kollamanin bolumlerini izlemis olduM:D
ozet ve fragmanlari izledim (ve okudum)
bundan sonra aranizda bende varim, tabi kabul ederseniz. En cok Yigit ve Halime kisimlari guzel tabi bu konuda bana katilan cok gordugume gore.

neyse kendinize iyi bakin sezon finalini izlicem simdi
yorumlarini eklerim

OPTuM(K)