Tüm Versiyonu Göster : Hakula

mıstaa
23-01-08, 00:16
En güzel vampir!

http://img84.imageshack.us/img84/706/210120082244225515352ug9.jpg (http://imageshack.us)

’Hakula’ adlı dizide Pelin Batu, kan emici bir vampiri canlandıracak. Bu yüzden vampirlerle ilgili araştırmalara başlayan oyuncu, çekimlere başlamak için gün sayıyor. Haldun Dormen, Demet Evgar ve Sinan Bengier’in de rol alacağı dizi ilkbaharda ekrana gelecek. Dizide, yüzyıllar önce Fatih Sultan Mehmet tarafından başı ile vücudu birbirinden ayrılan Hakula’nın yeniden doğuşu konu alınacak.

KOMİK KAN EMİCİ
Uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçecek olan Pelin Batu, komik bir vampiri canlandıracak.

kaynak:Vatan Gazetesi

ZEN_NURE
23-01-08, 00:51
konusu farklı bir dizi wampirlweri severim:D
inşallah dizi güzel birşey olur.
hangi kanalda oynayacak acaba?

ozlem05
23-01-08, 00:51
Pelin Batu çok beğendiğim bir oyuncu..Dizinin kadrosuda çok güzel..Buna benzer bir dizi yapılmıştı..Tayfun Güneyer yazmıştı senaryosunu Efsane adlı bir dizi ordada bir vampir vardı..O dizi aklıma geldi birden..

Hayırlısı olsun bakalım nasıl bir dizi olacak..

lazkizz
23-01-08, 11:49
Tiaf bir konusu var acikcasi :S Vampir, Komedi olacak heralde..
Haldun da oynuyacakmis:D O oynarsa superolmaz mi ya

Freddy
24-01-08, 16:31
Pelin Batu çok beğendiğim bir oyuncu..Dizinin kadrosuda çok güzel..Buna benzer bir dizi yapılmıştı..Tayfun Güneyer yazmıştı senaryosunu Efsane adlı bir dizi ordada bir vampir vardı..O dizi aklıma geldi birden..

Hayırlısı olsun bakalım nasıl bir dizi olacak..

2002 eylül sezonunda star için yapılan diziden bahsediyorsun ama malesef 3 bölüm sürmüştü Ayşegül Aldinç, Şemsi İnkaya , Tardu Flordun ve Ayşe Tolga oynuyordu Ayşegül aldinç bir vampiri canlandırıyordu

Aslında sihirli dizilerin tuttuğu dönemde neden tutmamıştı acaba

meander
24-01-08, 16:51
Pelin Batu Benimde Cok Begendiğim Bir Oyuncudur Son Dizisi Sessiz Gece Cok Güzeldi Ama Tutmadi Ne Yazikki Bu Dizide Birbirine Benzeyen Birsürü Abuk Diziler Gibi Değil Anlasilan Konusu Farkli Eğer Yayinlanacaği Gün Izlediğim Bir Dizi Olmazsa Izlicem

mıstaa
25-01-08, 20:13
konusu gerçekten ilginç bir dizi..Pelin Batu'da çok iyi bir seçim..Haldun Dormen gibi bir ustada var...E daha ne olsun..:):img-icecr

nazlikiz
25-01-08, 22:05
heeh bi bu eksikti bununda diziis oldu=)
komik olacka o kesinde ebnce sacma olur
bi insani nasil vampire sevirecekelr merak ediyorum dogrusu

abysever
26-01-08, 23:39
beyazıt öztürk,hayko cepkin de oyuncu kadrosunda ve kanal d iç yapımıymış arkadaşlar (:

Kurt_Memati
27-01-08, 00:55
Değişik ve ilginç bir konusu var. Genelde ülkemizde böyle yapımlar yapılmaz. Çok eskiden Yeşilçam'da filmleri yapılırdı. Bir noktadan sonra onlarda yapılmamaya başlandı. Ayrıca Sihirli-Büyülü diziler ile karşılaştırılması çok saçma olur. Çünkü bu zaten tarih boyuncada var olan bir olgu. Sihirli Annem, Acemi Cadı, Kara İnci, Tılsım Adası, En İyi Arkadaşım, Bez Bebek v.b dizilerden olacağını sanmıyorum. Kaldıki Pelin Batu ve Beyazıt Öztürk [Kadroda olacağı doğru ise] her projede yer almaz. Kanal D'de yayınlanırsa zaten %1000000 ihtimal tutacaktır.

kaan_ezgi
27-01-08, 01:20
ne ne neee hayko cepkin mi :Dtamm kesinlikle izliorum bu diziyi :dhem senayo ilginç hemde her yönden kişilik var beyazıt öztürk pelin batu,daldn drmenn falan güzel güzel :D.D:

sevilayyy
02-02-08, 20:42
bencede cok ilgınc bır yapım olcak...merak ettım sımdııden.pelin batu'yu vampır halıyle dusunemıyorum...bakalım ama gorucez nasıl olcakk:D

krnca_
04-02-08, 19:18
Çok güzel bir yapım olacağına eminim...Pelin Batu ismi var ne de olsa içinde:happy0064

elif salihoğlu
07-02-08, 21:41
haykooo
hayko warsa kesin izliormm bu diziyiii:) ayy yeni öğrendim çok sewindm yhaaa aaaaaaaa beyazdamı wr bnc tutacak ve komik olacak :)

_mel_
07-02-08, 22:04
Hımm ilginç,bakalım nasıl olucak,tam olarak ne zaman yayınlanacağı belli değil mi?

nymphadora
07-02-08, 22:11
gerçekten de çok ilgi çeken bi dizi... pelin batu iyi bir oyuncu ve vampir gbi gotik ögeleri de hep sevdm ve severim... üstüne üstlük bi hayko fanı olarak haykonun oynamasına da çok sevindim; mutlaka takip etmek istediğimi bir dizi... hayırlısı olsun bakalım bence bu dizinin tutma olasılığı çok yüksek...

deni
16-03-08, 13:18
diziyi merakle bekliyordum ama ses seda yok
dizinin akıbetini bilen varmı arkadaşlar . başlamadan bittimi yoksa ?
Beyazıt Öztürk oynuycak deniliyordu özellikle onun için bekliyordum

batiperlin
16-03-08, 13:23
Konu degişik ilginç ama umarım çocuk dizisi gibi olmaz bügüne kadar yapılan

korku filmleri ve türlerinde hiçte iyi yapımlar pek ortaya çıkamadı

burdada vampir konusunu anlatırken umarım gerçekçi ve etkileyici olur

hekimoglu64
16-03-08, 13:24
arkadaslar lütfen baan kizmayin ama en az 4-5
bölüm sonra baslamadan yayindan kalkar cünki konusu bence ilginc degil
ve türk halki böyle seyyleri sevmiyor:img-wink:yani benim tahminim tutmaz baslamamis bir sizi icin hemen olumsuz yorum yapmak istemem ama böyle tahmine diyorum neyse bakalim belki tutabilirde belli olmaz ama
türk tarihinde vampir diye birsey yok o acidan tutmayabilir yani vampir
yabancilara ait bir tarih hikayesi ne bileyim ya bana göre tutmaz....bu dizi...

hazell
16-03-08, 13:55
Konusu değişik daha önce pek duymamıştım böle bir konulu diziyi beyaz pelin batu hayko ve haldun dormen varsa izlenir yani bence tutar bu dizi:):img-wink:

deni
27-03-08, 14:19
dizinin başlıyacağı yokki arkadaşlar tutup tutmayacağını anlasak
bahar ayında başlıycak diye duymuştum ama ne gazetede bir haber var nede tanıtımı dönüyo . Daha tizırları bile çekilmedi galibaki tanıtımda dönmüyor

hazal_90
16-04-08, 23:30
şimdi treaserını seyrettimde baya ilginç bi yapım olmuş.. Fatih Sultan Mehmet'le drakulaları nasıl birleştirmişler şaşırdım doğrusu.. bekleyip görelim bakalım nasıl bir yapım olacak :img-wink:

yalnız treaserdaki drakula diş geçirir her kula yazısıda bi değişik olmuş hani :img-hyste

BlackMamba
17-04-08, 07:20
çok ilginç bir çalışma..:good:

niçin seçildim?
yurttan sesler çocuk korosu için!!!:img-hyste:img-hyste

not: Demet Evgar'a vampir olmak çok yakışmış!!:good:

ZeRReN
17-04-08, 12:28
Anlaşılan keyifle izlenecek bir yapım,espirileri çok tuttum...Haldun Dormen ve Demet Evgar için bile izlenir ki;vampirlere de bayılırım...:img-icecr Umarım,karizmatik,çekici,hoş bir erkek vampir de olur...:icon_whis:img-icecr Olmazsa olmaz yani..:img-wink: Bir de Kont Drakula,tarihte Kazıklı Voyvoda olarak bilinen Romanya da yaşamış biri ve yeniçerilerle doğrudan alakalı,dönemsel olarak...Galiba Fatih ile savaşıyordu...

Kont Drakula Kütahya'da mı öldü?

Tarihte "Kazıklı Voyvoda" diye anılan, "vampirlerin atası" olarak da bilinen 3. Vlad'ın, Kütahya-Eğrigöz'deki kalede hapis yattığı öne sürüldü.
Drakula'nın hayatının anlatıldığı internetteki yabancı sitelerde, 3. Vlad'ın Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet tarafından esir edildikten sonra Eğrigöz Kalesi'nde hapsedildiğine dair bilgilerin yayılmasının ardından, Eğrigöz Beldesi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye başladı.
Eğrigöz Kalesi'nden, ''Drakula'' olarak efsaneleşen vampirin hapsedildiği yer olarak söz eden internet sitelerinde, sarp kayalıkların üzerinde kurulan, dört yanı uçurumlarla kaplı olduğu için kaçması imkansız olan bu kaleden sadece ''Drakula''nın kaçtığı belirtiliyor. Bazı sitelerde de, Drakula'nın bu kalede kaldığı süre içinde Türkçe öğrendiği, Türk gibi giyindiği ve ''Şeytan ile burada anlaştığı'' ileri sürülüyor.
Eğrigöz Kalesi ile ilgili yöre halkı arasında yayılan rivayetler de, internetteki bilgileri doğruluyor.
Eğrigöz Belediye Başkanı Ahmet Özer, atalarından ulaşan bilgilere göre, ''Kazıklı Voyvoda''nın beldelerindeki kalede 6 ayla 2 yıl arasında hapsedildiğini öne sürdü.
Yörelerinde ''Kazıklı Voyvoda'' ile ilgili çok sayıda söylentinin yayıldığını anlatan Özer, şunları söyledi:
''Kazıklı Voyvoda'nın bizim kalede hapsedildiği kesin. Kendisi çok zalim bir insanmış. Tutuklanmış ve kalemize getirilmiş. Eğrigöz Kalesi'nin tercih edilmesindeki en büyük etken ise çevresindeki uçurumlar nedeniyle mahkumların kaçamayacak olmasıymış. Yabancı turistler, kaleyi ziyaret etmek üzere beldemize geliyor. Bize Kazıklı Voyvoda hakkında bildiklerimizi soruyorlar. Yol bağlantıları tamamlanmadığı için biz bile kaleye güçlükle ulaşırken, onlar buraları nasıl buluyor anlamak gerçekten çok zor.''
Kütahya Kültür Müdürlüğü yetkilileri, bir süre önce Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescil edilen kalede, ''Kazıklı Voyvoda'' olarak bilinen 3. Vlad'ın hapsedildiğine dair ellerinde belge bulunmadığını belirttiler.
Yöre halkı arasında bu tür söylentilerin yaygın olduğunu kaydeden yetkililer, ''Bu söylentileri kanıtlamak mümkün değil. Ancak, insanlar buna inanıyorlar ve yurtiçinden ve yurtdışından ziyaret için buraya geliyorlar'' dedi.

KAZIKLI VOYVODA

15. yüzyılda yaşayan, hayatı İrlandalı yazar Bram Stoker'in ''Drakula'' adlı ünlü vampir romanına esin kaynağı olan Eflak (bugünkü Romanya) prensi 3. Vlad, 1456-1462 yılları arasında hükümdarlık yaptı.Transilvanya prensi olarak Rumen tarihinde ''ulusal kahraman'' olarak görülen 3. Vlad, cezalandırmak istediği kişileri kazığa oturttuğu için Türkler tarafından ''Kazıklı Voyvoda'' olarak tanınıyor. 1461 yılında Osmanlılar'a karşı isyan başlatan 3. Vlad'ın ordusu, Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet'in 1462'de yaptığı seferde yenildi. 3. Vlad, kaçmak istemesine rağmen yakalanarak esir edildi. Kaynaklarda, 1476 yılında ölen 3. Vlad'ın hapsedildiği yerle ilgili bilgi bulunmuyor.
Kaynak:Hürriyet

gumus_songül
17-04-08, 13:20
gündemdeki diziler bölümünü bakarken "hakula"yazısı çok dikkatimi çekti.
girdim ve çok şaşırdım..vampirli bir tvdizisi..çok ilginç ama oyuncu kadrosu
gayet iyi..bence profesyonel bi yapım..sürükleyici bi diziye benziyo.
esprilerde çok hoş olmuş:img-hyste..
acaba nezamn başlıycak çok merak ettim ben..

BlackMamba
17-04-08, 13:57
Anlaşılan keyifle izlenecek bir yapım,espirileri çok tuttum...Haldun Dormen ve Demet Evgar için bile izlenir ki;vampirlere de bayılırım...:img-icecr Umarım,karizmatik,çekici,hoş bir erkek vampir de olur...:icon_whis:img-icecr Olmazsa olmaz yani..:img-wink: Bir de Kont Drakula,tarihte Kazıklı Voyvoda olarak bilinen Romanya da yaşamış biri ve yeniçerilerle doğrudan alakalı,dönemsel olarak...Galiba Fatih ile savaşıyordu...

Kont Drakula Kütahya'da mı öldü?

Tarihte "Kazıklı Voyvoda" diye anılan, "vampirlerin atası" olarak da bilinen 3. Vlad'ın, Kütahya-Eğrigöz'deki kalede hapis yattığı öne sürüldü.
Drakula'nın hayatının anlatıldığı internetteki yabancı sitelerde, 3. Vlad'ın Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet tarafından esir edildikten sonra Eğrigöz Kalesi'nde hapsedildiğine dair bilgilerin yayılmasının ardından, Eğrigöz Beldesi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye başladı.
Eğrigöz Kalesi'nden, ''Drakula'' olarak efsaneleşen vampirin hapsedildiği yer olarak söz eden internet sitelerinde, sarp kayalıkların üzerinde kurulan, dört yanı uçurumlarla kaplı olduğu için kaçması imkansız olan bu kaleden sadece ''Drakula''nın kaçtığı belirtiliyor. Bazı sitelerde de, Drakula'nın bu kalede kaldığı süre içinde Türkçe öğrendiği, Türk gibi giyindiği ve ''Şeytan ile burada anlaştığı'' ileri sürülüyor.
Eğrigöz Kalesi ile ilgili yöre halkı arasında yayılan rivayetler de, internetteki bilgileri doğruluyor.
Eğrigöz Belediye Başkanı Ahmet Özer, atalarından ulaşan bilgilere göre, ''Kazıklı Voyvoda''nın beldelerindeki kalede 6 ayla 2 yıl arasında hapsedildiğini öne sürdü.
Yörelerinde ''Kazıklı Voyvoda'' ile ilgili çok sayıda söylentinin yayıldığını anlatan Özer, şunları söyledi:
''Kazıklı Voyvoda'nın bizim kalede hapsedildiği kesin. Kendisi çok zalim bir insanmış. Tutuklanmış ve kalemize getirilmiş. Eğrigöz Kalesi'nin tercih edilmesindeki en büyük etken ise çevresindeki uçurumlar nedeniyle mahkumların kaçamayacak olmasıymış. Yabancı turistler, kaleyi ziyaret etmek üzere beldemize geliyor. Bize Kazıklı Voyvoda hakkında bildiklerimizi soruyorlar. Yol bağlantıları tamamlanmadığı için biz bile kaleye güçlükle ulaşırken, onlar buraları nasıl buluyor anlamak gerçekten çok zor.''
Kütahya Kültür Müdürlüğü yetkilileri, bir süre önce Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescil edilen kalede, ''Kazıklı Voyvoda'' olarak bilinen 3. Vlad'ın hapsedildiğine dair ellerinde belge bulunmadığını belirttiler.
Yöre halkı arasında bu tür söylentilerin yaygın olduğunu kaydeden yetkililer, ''Bu söylentileri kanıtlamak mümkün değil. Ancak, insanlar buna inanıyorlar ve yurtiçinden ve yurtdışından ziyaret için buraya geliyorlar'' dedi.

KAZIKLI VOYVODA

15. yüzyılda yaşayan, hayatı İrlandalı yazar Bram Stoker'in ''Drakula'' adlı ünlü vampir romanına esin kaynağı olan Eflak (bugünkü Romanya) prensi 3. Vlad, 1456-1462 yılları arasında hükümdarlık yaptı.Transilvanya prensi olarak Rumen tarihinde ''ulusal kahraman'' olarak görülen 3. Vlad, cezalandırmak istediği kişileri kazığa oturttuğu için Türkler tarafından ''Kazıklı Voyvoda'' olarak tanınıyor. 1461 yılında Osmanlılar'a karşı isyan başlatan 3. Vlad'ın ordusu, Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet'in 1462'de yaptığı seferde yenildi. 3. Vlad, kaçmak istemesine rağmen yakalanarak esir edildi. Kaynaklarda, 1476 yılında ölen 3. Vlad'ın hapsedildiği yerle ilgili bilgi bulunmuyor.
Kaynak:Hürriyet

abla gelir gelmez arastırmalara baslamıssın..tesekkurler paylasımın için..:good:

bu dizinin yayınlanması yada su anda cekimlerin baslayıp baslamadıgıyla ilgili bilgi elde edebilirsek cok guzel olur..:img-wink:

ZeRReN
17-04-08, 14:11
abla gelir gelmez arastırmalara baslamıssın..tesekkurler paylasımın için..:good:

bu dizinin yayınlanması yada su anda cekimlerin baslayıp baslamadıgıyla ilgili bilgi elde edebilirsek cok guzel olur..:img-wink:

Araştırmaları derinleştirip,bilgi kaynaklarını zorlamak lazım,doğru...Umarım çıka çıka çocuk dizisi çıkmaz..Konu çok iyi yakalanmış...

denizimsi
17-04-08, 14:14
Demet'in yeni diziye başlamasına çok sevindim:) Tanıtımı güzel,Haldun Dormen'de var kadroda demekki iyi bir iş merakla bekliyorum :kahve

anil16
17-04-08, 16:38
Cook cok ilginc. Vampirler. :)
Ilgimi cekti. Izlemeyi dusunuyorum umarim kaliteli bir yapim olur.
Basrol oyuncusunu pek tanimiyorum ama sempatik birine benziyor. :good:

Ama bu Sara Michelle Geller'in oynadigi ve yillarca suren populer dizisi "Buffy The Vampire Slayer" adli dizi'yi andiriyo sanki. Heralde onun uyarlamasi olucak/ :icon_whis

EDIT: TUhh yaa TRT'demi baslicakmis..ben izliyemicem o zmn. Umarim tube'a eklenir. :icon_sorr

ZeRReN
17-04-08, 16:44
Cook cok ilginc. Vampirler. :)
Ilgimi cekti. Izlemeyi dusunuyorum umarim kaliteli bir yapim olur.
Basrol oyuncusunu pek tanimiyorum ama sempatik birine benziyor. :good:

Ama bu Sara Michelle Geller'in oynadigi ve yillarca suren populer dizisi "Buffy The Vampire Slayer" adli dizi'yi andiriyo sanki. Heralde onun uyarlamasi olucak/ :icon_whis

EDIT: TUhh yaa TRT'demi baslicakmis..ben izliyemicem o zmn. Umarim tube'a eklenir. :icon_sorr

Bu Buffy den daha bi komediye benziyor ..TRT de olması daha iyi bence...Hem kalite olur hem de raiting kaygısı çok yoğun yaşanmaz..

brçhnnnn
17-04-08, 20:00
dizinin konusu gerçekten çok farklı ve ilginç:img-wink:
kaliteli bir yapıma benziyor..:good:

çok ilginç bir çalışma..:good:

niçin seçildim?
yurttan sesler çocuk korosu için!!!:img-hyste:img-hyste

not: Demet Evgar'a vampir olmak çok yakışmış!!:good:

bencede çok yakışmış Demet Evgar'a vampirlik:img-blush doğrusu diziyi çok merak etmeye başladım

neville
18-04-08, 13:45
herkese merhaba:)

bu dizi enteresan bir şeye benziyor, ismi sankim çocuklar için yapılmış fantastik dizilere de benziyor ama tanıdık nickleri görünce öyle olmasa gerek diyorum. peki, nedir konusu bu dizinin. hakuladan drakulayı çıkardım sadece:) drakula da romenler için pek kıymetli bir şahıstır, tecrübeyle sabittir:)

BlackMamba
18-04-08, 13:54
herkese merhaba:)

bu dizi enteresan bir şeye benziyor, ismi sankim çocuklar için yapılmış fantastik dizilere de benziyor ama tanıdık nickleri görünce öyle olmasa gerek diyorum. peki, nedir konusu bu dizinin. hakuladan drakulayı çıkardım sadece:) drakula da romenler için pek kıymetli bir şahıstır, tecrübeyle sabittir:)
hosgeldin neville,
biz de cocuklara degilde yetiskinlere yonelik bir sey olmasını umut ediyoruz..
henuz bir bilgi yok..cekimlerin yapıldıgına bile emin olamıyoruz..

bakalım bize linkleri getiren arkadas baska bilgiler de getirecek mi?

ama zerren ile inanıyoruz ki aradığımız dönem dizisini bulduk!!
"şeytan güzli"yi de bu kadroya eklettirebilirsek güzel olacak..:img-wink:

ZeRReN
18-04-08, 14:03
hosgeldin neville,

"şeytan güzli"yi de bu kadroya eklettirebilirsek güzel olacak..:img-wink::img-grin2 Ah,ah,o son dediğin olsa...Ne karizmatik,ne çekici bir vampir olur...:icon_whis:img-icecr

Bence her kesimi yakalar bu dizi,hele de tarihe yolculuk da ederse...Umarım ciddiye alınır da en kısa sürede başlarlar.Azıcık bi bilgi verseler..

Ama şu var,düşündüğümüz,istediğimiz gibi olsa,hem fantastik,hem tarihi,hem de sağlam komedi...Uff,acayip raiting alır ve tam aradığımız dönem dizisi olur...:img-wink:

neville
18-04-08, 15:17
hosgeldin neville,

"şeytan güzli"yi de bu kadroya eklettirebilirsek güzel olacak..:img-wink:

hoşbulduk:)

bir de trt olacakmış sanırım, doğru mudur? öyle ise daha çok sevinirm. oh misler reyting kaygısı da olmadan izleriz. aslında bu tip fantastik işlerin yabancı dizi olarak yapıldığını da gördük, neden olmasın?bi yerden başlamak lazım:)

zerren'i görmek de mutlu etti beni:)önceki çekirdek yapıdan bir kaç kişi daha kaparsak, başlık da güzel olur:)

ZeRReN
18-04-08, 15:24
hoşbulduk:)

bir de trt olacakmış sanırım, doğru mudur? öyle ise daha çok sevinirm. oh misler reyting kaygısı da olmadan izleriz. aslında bu tip fantastik işlerin yabancı dizi olarak yapıldığını da gördük, neden olmasın?bi yerden başlamak lazım:)

zerren'i görmek de mutlu etti beni:)önceki çekirdek yapıdan bir kaç kişi daha kaparsak, başlık da güzel olur:)

TRT diye geçiyor,bakalım...Eğer dizi düşündüğümüz gibi olursa nevillem,çekirdek kadrodan kayacak kimler olur,kimler...Ooo..:img-wink:

Teaserden anladığım kadarı ile Fatih,yeniçeriler,kesik baş gibi son derece bize,kültürümüze de yakın ögeler var ki,çok güzel hikaye çıkar bundan...Ehh,Drakula da bize oldukça yakın biriymiş..:img-wink:

BlackMamba
18-04-08, 15:34
TRT diye geçiyor,bakalım...Eğer dizi düşündüğümüz gibi olursa nevillem,çekirdek kadrodan kayacak kimler olur,kimler...Ooo..:img-wink:

Teaserden anladığım kadarı ile Fatih,yeniçeriler,kesik baş gibi son derece bize,kültürümüze de yakın ögeler var ki,çok güzel hikaye çıkar bundan...Ehh,Drakula da bize oldukça yakın biriymiş..:img-wink:
yinge vampirdir diye tutturcam bu sefer!!:img-hyste:img-hyste

buffy the vampire slayer'ı ilgiyle takip etmiş biri olarak bu dizinin yakından uzaktan ilgisi olmamasını temenni ediyorum..
daha once bizde de boyle fantastik dizi denemeleri olmustu snaırım..hafızam beni yanıltmıyorsa x-files tarzı bir dizimizde vardı..
yakın bir tarihte de "zeliha'nın gözleri" adlı baska bir uyarlama denenmişti..

farklı zevklere hitap edecek dizileri sabırsızlıkla bekliyoruz..bizim içinde diziler yapılsın..:img-wink:

not: demet evgar'a acayip yakısmıs vampirlik!!kimin aklına geldiyse,makyajdan kim sorumlu ise tebrik ederim..

denizimsi
18-04-08, 15:41
Arkadaşlar bir sitede dizinin Haziran ayında başlayacağı ve Star Tv'de yayımlanacağı söyleniyor...

neville
18-04-08, 15:41
yinge vampirdir diye tutturcam bu sefer!!:img-hyste:img-hyste

buffy the vampire slayer'ı ilgiyle takip etmiş biri olarak bu dizinin yakından uzaktan ilgisi olmamasını temenni ediyorum..
daha once bizde de boyle fantastik dizi denemeleri olmustu snaırım..hafızam beni yanıltmıyorsa x-files tarzı bir dizimizde vardı..

farklı zevklere hitap edecek dizileri sabırsızlıkla bekliyoruz..bizim içinde diziler yapılsın..:img-wink:

hani şu mehmet günsür'ün oynadığı dizi mi? ben çok küçüktüm onu izlerken, ama fena korkardım:img-cold: x files da korkuturdu beni ama o bizim versiyon fena yapardı beni.

elveda rumeli başladığından beri diyorum aslında, tamam tarihimiz acılarla dolu ama mutlu devirlerimiz de var, bi de o çekilsin diye, e bu da Fatih dönemiymiş:)inşallah dönem dizisi olur yine.

killer50
18-04-08, 15:43
degisik bir senaryo...
umarim güzeldir...
izlemek isterim, eger iyi biseyse:):)

ZeRReN
18-04-08, 15:44
yinge vampirdir diye tutturcam bu sefer!!:img-hyste:img-hysteZavallı Aliye...Ne çekti elinden,daha da çekecek demek garibim...Ama ben,hep destek tam destek demeye devam edeceğim...
:img-hyste

not: demet evgar'a acayip yakısmıs vampirlik!!kimin aklına geldiyse,makyajdan kim sorumlu ise tebrik ederim..
Bir işin içinde Haldun Dormen ve Demet Evgar varsa dandik bir uyarlama beklemem.Böyle vampir hikayeli çocuk dizisi de olmaz...Hele de TRT de...

BlackMamba
18-04-08, 15:47
hani şu mehmet günsür'ün oynadığı dizi mi? ben çok küçüktüm onu izlerken, ama fena korkardım:img-cold: x files da korkuturdu beni ama o bizim versiyon fena yapardı beni.

elveda rumeli başladığından beri diyorum aslında, tamam tarihimiz acılarla dolu ama mutlu devirlerimiz de var, bi de o çekilsin diye, e bu da Fatih dönemiymiş:)inşallah dönem dizisi olur yine.

aslında Türkiye'de gerilim dizisi yapmak biraz zor iş..ben hatırlıyorum da kucukken buyuklerimiz oyle hikayeler anlatırdı ki simdi hiç bir korku filmi onlar kadar korkutamaz!
Sanırım aynı diziden bahsediyoruz gercekten cok basarılı bir calısmaydı o dizide..
fragmanda bazı sahneler kafamda soru işaretleri olustursa da merakla ilk bolumu izlemeyi istiyorum..:img-pilot

not:zerren abla yingenin seni de ısırmış oldugunu iddia edicem biliyorsun degil mi?:img-hyste

neville
18-04-08, 15:52
Zavallı Aliye...Ne çekti elinden,daha da çekecek demek garibim...Ama ben,hep destek tam destek demeye devam edeceğim...
:img-hyste

:img-hyste yingelikten terfi ettireceksinn demek? zaten harcanıyordu yinge olarak şimdi konumunda.:img-hyste

starda olmasın ama, istemem ben:(

demet evgarı çok severim ben de, tee aslıyla keremden beri:)

BlackMamba
18-04-08, 15:55
:img-hyste yingelikten terfi ettireceksinn demek? zaten harcanıyordu yinge olarak şimdi konumunda.:img-hyste

starda olmasın ama, istemem ben:(

demet evgarı çok severim ben de, tee aslıyla keremden beri:)

Benim gönlümden de Star tv olmaması geçiyor..ama boyle bir dizinin arkasında duracak,reklamını guzel yapacak kanal ismi de gelmiyor aklıma..:icon_whis

hakula
18-04-08, 16:21
arkadaşlar elime geçen son bilgileri sunuyorum :D

dizi trt'de değil. Star tv ya da Kanal D de yayınlanacakmış. Bu ay sonuna kadar gerekli görüşmeler sonuçlandırılıp yayıncı kanal belli olacakmış... trt'de başlayacak olan dizi veya diziler yapımcı firmanın başka bir projesiymiş.. Bakalım hangi kanal olacakk :)

BlackMamba
18-04-08, 16:25
arkadaşlar elime geçen son bilgileri sunuyorum :D

dizi trt'de değil. Star tv ya da Kanal D de yayınlanacakmış. Bu ay sonuna kadar gerekli görüşmeler sonuçlandırılıp yayıncı kanal belli olacakmış... trt'de başlayacak olan dizi veya diziler yapımcı firmanın başka bir projesiymiş.. Bakalım hangi kanal olacakk :)
kanal d kulaga hos geliyor..:img-wink:
peki dizinin çekimleri basladı mı ya da devam ediyor mu?bilginiz var mı?:img-pilot

hakula
18-04-08, 16:34
Çekimlerin başlayıp başlamadığını bilmiyorum ama henüz sözleşme imzalanmış değil tv kanalı ile. Son görüşmeler yapılıp bu ayın sonunda imzalanacakmış. Jenerik için de çalışmaları başlamış bu arada. Demo bir çalışma yapılmış ve bildiğim kadarıyla da jenerik kabul edilmiş. Sözleşme imzalanır imzalanmaz çok güsel bir jenerik çalışması bizi bekliyor olacak bencee.. :)
Bu arada benim de içimden geçen KANAL D inşallah o olur.

Demo jeneriğin youtube adresi. (http://www.youtube.com/watch?v=JE1Gul7HMes) Mutlaka izleyin bence diğer dizilerin jeneriklerinden çok farklı olmuş. Ama tabi demo :)

ZeRReN
18-04-08, 16:56
Çekimlerin başlayıp başlamadığını bilmiyorum ama henüz sözleşme imzalanmış değil tv kanalı ile. Son görüşmeler yapılıp bu ayın sonunda imzalanacakmış. Jenerik için de çalışmaları başlamış bu arada. Demo bir çalışma yapılmış ve bildiğim kadarıyla da jenerik kabul edilmiş. Sözleşme imzalanır imzalanmaz çok güsel bir jenerik çalışması bizi bekliyor olacak bencee.. :)

Demo jeneriğin youtube adresi. (http://www.youtube.com/watch?v=JE1Gul7HMes) Mutlaka izleyin bence diğer dizilerin jeneriklerinden çok farklı olmuş. Ama tabi demo :)

Çok teşekkürler bilgiler için...Şimdi daha da önem kazandı,iş ciddiyete biniyorsa..Eh,ay sonuna bi şey kalmadı nasıl olsa...

not:zerren abla yingenin seni de ısırmış oldugunu iddia edicem biliyorsun degil mi?:img-hysteKukumav kuşları gibi gece 11 oldu mu gözleri kapanan,sabahın köründe uyanıp kalkan vampir mi olurmuş,kimse inanmaz sana...:icon_whis

Yinge vampir avcısı bi kerem hem...Baytar olduğundan,ilgi duymuş,bu alanda da uzmanlaştırmış kendisini...Hayvanlara kullanılan şırınga ile kalbe saplanan odun arasında pek bi fark yok anlaşılan,ER de gördüğümüz kadarıyla...:img-hyste

BlackMamba
19-04-08, 08:50
Çok teşekkürler bilgiler için...Şimdi daha da önem kazandı,iş ciddiyete biniyorsa..Eh,ay sonuna bi şey kalmadı nasıl olsa...

Kukumav kuşları gibi gece 11 oldu mu gözleri kapanan,sabahın köründe uyanıp kalkan vampir mi olurmuş,kimse inanmaz sana...:icon_whis
teorimi begenmemişsin hemen değiştireyim..
her vampirli filmde bir de vampir olmak isteyen,onlara hizmet eden bir kötü bulunur...:img-hyste
buna ne dersin?:img-pilot

Yinge vampir avcısı bi kerem hem...Baytar olduğundan,ilgi duymuş,bu alanda da uzmanlaştırmış kendisini...Hayvanlara kullanılan şırınga ile kalbe saplanan odun arasında pek bi fark yok anlaşılan,ER de gördüğümüz kadarıyla...:img-hyste

yingenin elinden her iş gelir evelallah..guvenimiz sonsuz ona..kıymetini bilmeyenler utansın..:img-wink:

Sinan Bengier'in de oynuyor olmasına cok sevindim..
hayko'nun da konuk olacagı soylenmiş..Demet Evgar'la Ogün Sanlısoy'un son klibinde oynamışlar..gerçi klibi gormek daha nasip olmadı ama klip için hazırlanan afiş bile harika..:good:
bu dizi işi olmasa bile kesinlikle bir korku filminde oynamalılar..:img-wink:

ZeRReN
19-04-08, 10:57
teorimi begenmemişsin hemen değiştireyim..
her vampirli filmde bir de vampir olmak isteyen,onlara hizmet eden bir kötü bulunur...:img-hyste
buna ne dersin?:img-pilot
Çok mu istiyorsun bu rolü,olur bence...Sana gider...:img-icecr:img-hyste

yingenin elinden her iş gelir evelallah..guvenimiz sonsuz ona..kıymetini bilmeyenler utansın..Kesinlikle haklısın daa..Utanırlar mı?

Sinan Bengier'in de oynuyor olmasına cok sevindim..
hayko'nun da konuk olacagı soylenmiş..Demet Evgar'la Ogün Sanlısoy'un son klibinde oynamışlar..gerçi klibi gormek daha nasip olmadı ama klip için hazırlanan afiş bile harika..:good:
bu dizi işi olmasa bile kesinlikle bir korku filminde oynamalılar..:img-wink:
Sinan Bengieri pek sevmem,abartılı gelir bana ama Hayko Cepkin harika olur.Buna çok sevindim...

neville
19-04-08, 11:03
Sinan Bengieri pek sevmem,abartılı gelir bana ama Hayko Cepkin harika olur.Buna çok sevindim...

al benden de o kadar, ben de pek hoşlaşmam...ama cevherini bize gösterecek yapımlarda da yer almadı ki. yani olacak o kadardaydı galiba, o da abartılı oynanması gereken bir yapımdı. sonra da bir de kemal sunal filmlerinin taklitlerinde.:img-hyste

BlackMamba
19-04-08, 11:07
al benden de o kadar, ben de pek hoşlaşmam...ama cevherini bize gösterecek yapımlarda da yer almadı ki. yani olacak o kadardaydı galiba, o da abartılı oynanması gereken bir yapımdı. sonra da bir de kemal sunal filmlerinin taklitlerinde.:img-hyste

sen hiç ates bocegi gordun mu? de izlemiştim..sizde cok acımasızsınız manken olsaydı severdiniz ama!!:icon_whis

neville
19-04-08, 19:36
sen hiç ates bocegi gordun mu? de izlemiştim..sizde cok acımasızsınız manken olsaydı severdiniz ama!!:icon_whis

ben izlemedim valla otogargarayı.kişi kendinden bilir işi repliği çok kullanılıyor ya forumda, napim tiyatro izlemem tiyatrocu da sevmem, illa da manken isterim, hem de tescilli.

şaka bi yana şekercim, kadro çok güzel, sinan bengieri dediğim yapımlarda izledim (evet izledim taklit filmleri,çok güzel leğen satar o filmlerde:img-hyste)(bi de ayran içerki böyle bıyıklarıyla), orada da oynaması gereken tarz belliydi, o yüzden, bekleyeceğim sabırla kendisini, sonra da izleyeceğim:)

Ask_Korsani
19-04-08, 23:27
arkadaslar bence pelin batu demet evgar iyi secim ... ama erkek oyuncular hakkinda bir yorum yapamiyacam.....bence komedi tarzinda olursa 100% TUTMAZ... ama eger biraz farkli bi tarz denerlerse... gencler taarafindan izlenebilir... Buffy de basta cok tepki almisti ama kendi kitlesini olusturdu..... eger ciddi bir proje olupta 3sinif espiriler olmazsa süper olur :D peilinide özlemistik ne zamandir dizilerde yoktu...

deni
05-05-08, 22:34
HAKULA ismi dikkatimi çekti
biraz araştırdım ....Araştırırken tesadüfen bir sitede teaser görüntülerini gördüm ve izledim .... Sahanelere bayıldım süper ötesi çekimler olmuş tabiki benim için bu benim şahsi fikrimdir ..........
Türk kahramanlığının ve evrensel boyutlara ulaşmış anlayışının günümüzdeki görkemli bir anıtı olan MEHTER takımının ritimleride tüylerimi diken diken etti
Başka bir sitedede diziylen ilgili bir bilgi dikkatimi çekti ama nekadar doğrudur bilemiycem trt de çok yakında başlıycak yazıyordu ..........
hangi kanalda ve nezaman yayınlanacağıylan ilgili bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çok sevinirim ........
diziyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyeceğim bu dizi benim çok ilgimi çekti
FATİH SULTAN MEHMET - DRACULA
TARİHTEN İzler taşıyan gerçek bir hikayeye dayanan aynı zamandada komedi ve korku ağırlıklı bir diziye benziyor fragmandan anladığım kadarıylan valla merak etmemek elde değil ama ne kanallla ilgili ne diziylen ilgili nede yayın tarihiylen ilgili hiç bir haber bulamadım sadece bir sitede yakında trt ekranlarında yazıyordu oda nekadar doğru bir haber bilemiyorum . ....

Tekrar rica ediyorum bilgisi olan varsa bizlerle paylaşırsa çok sevinirim .......

deni
28-05-08, 23:39

benim anladığım kadarıylan siz setten birisiniz yada oyunculardan birisiniz :img-wink:
daha detaylı bilgi verirseniz çok seviniriz .... ay sonuda geldi ama daha sözleşme imzalanmadımı ?
hangi kanal olduğu belli oldumu
valla ben sabırsızlıkla bekliyorum .. diğer diziler yavaş yavaş sezon finallerini yapıyorlar en azından yazın izliycek güzel bir dizi geliyor diye sevinmiştim inşallah bu yaz izleme şansımız olur ....:good:

hakula
18-06-08, 09:29
Arkadaşlar son gelen bilgilere göre yanılmıyorsam tv kanalları ile sözleşme yapılamamış durumda.

deni
24-06-08, 10:43
ilk haberler aralıkta çıkmıştı yanılmıyorsam ....:img-wink:
tam 6 ay oldu ........sonuç kanallarla anlaşma yapılamamış.........
valla me yalan söyliyeyim çok güldüm ..........
ortada fol yok yumurta yok haber yapılıyo başlık açılıyo bende merakla bekliyorum diziyi :img-wink: kendi halime de güldüm

Screen_Name
24-06-08, 12:15
Selam arkadaslar.

Dizi büyük ihtimalle Star Tv de yayinlanacakmis.

Bu durumda 2 bölümden fazlasini geçemez..malum Star..