Tüm Versiyonu Göster : Havalimanı (İyi Uçuşlar)
tuba_buyukustun 04-04-08, 15:33 yazdığımız bazı yorumlar neden silinmiş merak ediyorum.üstelik silinmesinin bir gerekçesi bile gösterilmemiş.ayrıca forum kurallarına uygun mesajlarımız vardı.sadece sesli fragmanın çıktıgının duyurulduğu için teşekkür etmiştim.
sesli fragmanıı izledimm
fatih selin yine bir atışma halinde son sahne nasıl oldu merak ettim doğrusu
sesli fragmanıı izledimm
fatih selin yine bir atışma halinde son sahne nasıl oldu merak ettim doğrusu
evet bende sevindim atismanin devam etmesine..yoksa pek zevki kalmaz dizinin...yarin nihayet iziyebilecegiz...reytinglerde iyi gelirse süper olur...
haklısın hamitten kurtulamadık,özette açılıcak sevdiği kıza diyo ,sevdiğini söylesinde oda rahatlasın bizde!
Aman söylese nolucakki?
Sanki karşılık alıcak :hıh
Gülçincim gifler süper emeğine sağlık :img-in_lo
Sesli fragmanı görmedim,
Bu siteye eklendi demek?
Ozaman buraya linki eklermisiniz?
(eklemenizde bir sakınca olmazda)
Oo_esmer_kiz_Oo 04-04-08, 23:00 Aman söylese nolucakki?
Sanki karşılık alıcak :hıh
Gülçincim gifler süper emeğine sağlık :img-in_lo
Sesli fragmanı görmedim,
Bu siteye eklendi demek?
Ozaman buraya linki eklermisiniz?
(eklemenizde bir sakınca olmazda)
buyur canim fragmanin linki:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4346
oh nihayet yarin buyuk gun geldi, sonuna izliyecegiz bolumu
uzun bi aradan sonra, yarin aksami iple cekiyorum :img-yes:
evett bugün başlıyorr:)
fox iyi reklam yapıyor umarım iyi gelir reytingler en azından ilk 15'in içinde olursa dizimiz yayından kalkmaz fox için iyidir bence
karafirtina 05-04-08, 19:16 MILLET BEN izliyemiyorum...TURKKANALLARI YOK BEDE
Bir ricam var burda dizi ceken varsa cekebilirmi benim icin yeni bolumu...VEYA BIRISINI ONEREBILIRMISINIZ..:img-wink:
NOT: REKLAM arasi kim gonullu olacak fatih selin sahnelerini anlatmak icin?
arkadaslar biri bana gördüklerimin rüyA oldugun söylesin...ne bu ya biz o kadar ay bu sacmalik icin mi bekledik...arkadan gelen o kahkaha sesleri ne öyle tam komedi yapmislar tüm hevesimi gitti:sad53:
arkadaslar biri bana gördüklerimin rüyo oldugun söylesin...ne bu ya biz o kadar ay bu sacmalik icin mi bekledik...arkadan gelen o kahkaha sesleri ne öyle tam komedi yapmislar tüm hevesimi gitti:sad53:
evet ben bunu daha önceden yazmistim Yeni bölümlerde sanirim gülme efekleri kullanacaklar diye üstelik FOX tv reklamlarinda üc gülmece pespese gibi biseyler yordu ama genede o kadar kötü degil ..
arkadalsarrr
koptum ben yaa
süper süperr
pamir ayrı harikaaa:img-in_lo
ay yaaa cok tatlı bi dizii
en cok da cılgın selcukla hosteslerinn dıyaloglarına koptum:img-hyste
evlerinin önü boyalı direk:img-hyste
ayy atılgan gumus de vaaarrr:happy0064
masal gibi 05-04-08, 20:23 İreme Katılıorum Ne buu Yaaaaa
O Gülüşler Ciddiyetsizlikler Hamitin Saçma Sapan Görüntüleri
Gerçekten Rüyaa Gibi
Helekii O Gülüşler Öle Basitleştirmişki Diziyi
Zaten Pamiride Pek Fazla Göstermiyolar:icon_sorr
İreme Katılıorum Ne buu Yaaaaa
O Gülüşler Ciddiyetsizlikler Hamitin Saçma Sapan Görüntüleri
Gerçekten Rüyaa Gibi
Helekii O Gülüşler Öle Basitleştirmişki Diziyi
Zaten Pamiride Pek Fazla Göstermiyolar:icon_sorr
evt yaa
pamirimizi ck göstermiyolarr uff ufff
bölüm varsa yoksa o temizlikci ve kedi aramakla gectii
cok basit bir bölümdü simdiye kadarr:icon_sorr:icon_sorr
Şimdi tesadüfen gördüm dizinin başlamısına çok sevindim. Umarım fox da iyi bir raytign alırda devam eder. Gerçi fox dizilerine çok sahip cıkıyor fazla dizisi kalkmadı şimdiye kadar. İnşallah buda uzun soluklu olur çok güzel bir dizi çünki.
masal gibi 05-04-08, 21:16 İnanmıyorum Yaa Resmen Öpüştüler...:happy0064
Allahım O Fatihin Seline Bakışı Yokmu Yaa Süperdii
Diziyi Başta Hiç BEğenmedim Ama Güzelleşiyor
Resmen Sevgili Olucaklar
Pamir Çok Tatlıııı:icon_whis:img-in_lo
İnanmıyorum Yaa Resmen Öpüştüler...:happy0064
Resmen Sevgili Olucaklar
evt evtt ay cok tatlıı
onu hıc bu kadar tatlı gormemıstımm
o ne öpüşmedir yaaa:img-in_lo:img-in_lo
Allahım eridim bittim resmen:img-in_lo
dizinin son kismi yani eglencede olanlar diziyi kurtardi birazda olsa...
fatih cok yakisikliydi gercekten...ne diyorum kizlar ben hep ona LOKUM LOKUM :happy0064:happy0064
yinede reytinglerin iyi gelmesini ve 2 bölümün daha güzel olmasini umuyorum
Oo_esmer_kiz_Oo 05-04-08, 21:30 İnanmıyorum Yaa Resmen Öpüştüler...:happy0064
Resmen Sevgili Olucaklar
off zaten o sahne disinda ben bolumu hic begenmedim yaa:icon_sorr
ne zamandir bekliyoruk ve sonuca bekin pufs:icon_sorr
hamiti kabulenmeye bile raziydik ama o gulusler beni resmen yikti ya o neydi oyle :icon_sorr
ama ins duzelir diyorum baskada bir sey diyemicem :icon_sorr
masal gibi 05-04-08, 21:34 Hepinize Katılıorum İnş. Düzelir...!
İremcim Harbii Lokummm Lokumm Oyyy Canım Yaaa:img-cool2
Bncede En Son Sahne Kurtardı Diziyi:img-yes:
Oo_esmer_kiz_Oo 05-04-08, 21:35 off o opusme sahnesi beni yedi bitridi ya
fatihim nesil bakiyordum eceme oylee :img-in_lo
caktirmadan caktirmadan :img-in_lo
ama cok uzaktan cektiler yahu o sahneyii :img-in_lo
son kisim superdi o fatihin bakisiylaaa:img-in_lo offf
stardayken bile daa iyiydi diebilirm kaç aydır sırf pamir için bekliodum diziyi:img-wink:ama sitcom tarzı bişi yapmaya çalışmışlar arkadan anlamsz kahkaha sesleri geliyo durmadan, pamir ve sema dışında herkes gözüüküo bi onlara sıra gelmio..yan roller koyalım derken başroller unutulmuşş umarım haftaya daa ii bi bölüm olur komik mi yoksa romantikmi yapcaklarına karar verirler yada ikisinin dengesini iyi kurarlar.öpüşme sahnesi bile saçmaydı daha romantik yapabilirlerdi yada selin geç oldu gidelim diip giderken elinden tutabilirid sarılabilirdi arabaya ayrı yürümeleri gerekmiodu heralde...:img-in_lo
angel eyes 05-04-08, 22:06 benim için resmen hayal kırıklığı oldu ya.:(
o arkadan gelen kahkaha sesleri resmen deli eti.
yani biran önce seline felan sıra gelsin diye bekledim.
dediğiniz gibi yan rolleri göreceğiz diye başroller uutulmuş.
bütün bölümden itibaren tek hoşuma giden şey son sahne yani öpüşme sahnesi oldu:::::)
umarım biran önce düzelir.
bende artık izleyebileceğim diye seviniyordum.
Oo_esmer_kiz_Oo 05-04-08, 22:19 bu bolumu o kadar bekledimki ve simdi bi yorum bile yazamiyorum :icon_sorr ben neler neler dusunurken neler oldu :icon_sorr insallah diyorum insallah 2 bolum duzeli ve o kahkahalar olmazz cunku cok sinir bozucu ya :icon_sorr
arkadaslar benim anlamadigim dizi yayinlandigi sitesinde eglence bölümünde dizi bölümünde degil ??
ben izliyemedim insallah tekrarini yada nette ekleyen olursa bakabilicem
yapmayın kızlar yhaa.bnce o kdr kötü deildi.ama bnce ilerki bölümler bundan daha daha iyi olucak.çünkü daha ilk bölümdü ve aşk daha yeni başlıyo.asıl dizi bundan soraa başlıyo kızlarr.bozmayın moralinizi lütfennn.bnce dizimiz hakettiği yeri bulucak ve ilk 10 da yer alıcak.
bu arada pamir'in soyadı neydi yhaa?
nihayet nihayet.. başladı. kaç bölüm fatih'le selin'in arasında kaçak bakışma bile yokken bu defa ilk bölümde öpüştüler. hoş öpüşmeleri benim çok hoşuma gitti, ama biraz koştura koştura oldu.
yaaa bu hamit'in baymaları yüzünden diğer kanalda iyi bir izlenme oranı olmamıştı. burada da bayma ötesine geldi yine. illa yeni bir komedi karakteri mi yaratmaya çalışıyorlar???
DeLiiAsiik 05-04-08, 23:11 uff.. sinir oldum ya..
nerde bizim dizimizz.. nerde bu dizi..
resmen sanki bizim dizi gitmis yerine baska bi dizi cekmisler..
:(
begenmedim ya.. kusura bakmasin kimse..
nekadar bekledim.. nie beklemisim die düsünüorum..
umarim hatalarini anlayip eski haline cevirirler diziyi..
pamirde olmasa hic islemicem yoksa bu gidisle
ben dogrusu bu bölümde selin ve fatih sahneleri sevdim gerisi cok kötüyüdü...belki o gülme efektleri olmaza bu kadar sinir olmazdim...hamite bile katlanamilirdim ama o gülme efekti morelimi cok bozdu...
selin fatihe 30 senedir annenle neden yasadigin belli oldu gibi birsey söyledi...
fatihde seninde neden köpeginle yasadigin belli oluyor dedi sahne güzeldi...:img-hyste:img-hyste
Ben Eski HavaLimanını geri istiyorum :( , Diziyi tanıyamadım bu dizi komedi dizisi değil,bir H.Alanında yaşanan olaylar ve dramlar gerektiğinde sevindirici olaylar anlatılıyor.Ama dizi sanki komedi dizisiymiş gibi, arkadan kahkahalar,Hayalkırıklığına uğradım resmen
Ben Eski HavaLimanını geri istiyorum :( , Diziyi tanıyamadım bu dizi komedi dizisi değil,bir H.Alanında yaşanan olaylar ve dramlar gerektiğinde sevindirici olaylar anlatılıyor.Ama dizi sanki komedi dizisiymiş gibi, arkadan kahkahalar,Hayalkırıklığına uğradım resmen
evet canim hepimiz eski havalimanini geri istiyoruz..bence bir bölüm daha bekliyelim belki düzelir...ben bügün cok büyük bir hayal kirikligina ugradim anlatamam:sad53::sad53:
malesef limon ağacı ile çekıştı ara ara izledim ama eksik değil fazlalık vardı. o kahkahaları niye eklediler. biz salakmıyız da gülünecek yeri onlar söylüyor. halbuki havalimanında böyle değildi. ama güzeldi izlediğim kadar şimdi nette bulursam izleyeceğim. herşeye rağmen özlemişim
hayal kirikligi resmen yaa
o kadar bekledikki hic tatmin etmedi beni
heleki arkadan gel n sesler gicik etti beni
ama komik sahnelerde yok degildi hani=)
ben eski havalimanini istiyorum yaaa
komedi yapmislar resmen
sana katılıyorum diğer diziyle çakıştı ama başlayana kadar izledim diziyi arka fonda kahkaha seslerini duyunca şaşkın şaşkın bakıyorum öyle neden böyle efektler koydular ki hiç olmamış çok üzüldüm eski diziden eser yoktu ben eski dizinin sıcaklığını istiyorum sonuçta seninde dediğin gibi dizi komesi dizisi değil ki ne gerek vardı o efektlere:icon_sorr
dizi güzeldi ama komediye çevirmişler o kahkaha sesleri neydi öyle çok abartılıydıı ve kesinlikle gereksizdi!!!
sonunu izleyemedim ama fatih'in birden böyle romantikleşmeside saçmaydıı
bana göre dizinin zevkli yani onlarin tartismalarini izlemekti...
fatih daha serkani felan kiskanir derken...hemen yakinlastilar....
belki bir daha ki bölüme düzelir diye umut ediyorum
bana göre dizinin zevkli yani onlarin tartismalarini izlemekti...
fatih daha serkani felan kiskanir derken...hemen yakinlastilar....
belki bir daha ki bölüme düzelir diye umut ediyorum
evet yaa
ilk bölümden bu kadar yakınlaşma çok oldu bence
ama olsun izlemekte zevkliydi
bu arada Atılga Gümüş'e bayıldım :)
güzelim diziyi cıvıtmışlar
çok yapmacık cıvık geldi bana o çılgın pilotun neydii adı unuttum yaptıkları çok abartıyı
hele uçaktalarken uçmadıkları çok açık belliydi yani
bilmiorum pek bişi anlayamadım kopukluk vardı dizide
fatihle selinde hemen yakınlaşıverdiler çok geçiştirilmiş gibi geldi bana :icon_whis
angel eyes 06-04-08, 11:23 dünkü bölüme göre reytinglerde böyle olur tabi:(
AB - BAROMETRE
5 NİSAN 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,8 19,4
2 GENCO [NET] KAND 5,5 16,4
3 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 5,1 14,9
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,3 16
5 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,3 12,8
6 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 4 11,9
7 SELENA [NET] ATV 4 11,9
8 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4 11,7
9 GUNUN MACI SHOW 4 11
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,7 13,9
..
..
45 IYI UCUSLAR [NET] FOX 1,2 3,3
TOTAL
5 NİSAN 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7 18,4
2 GENCO [NET] KAND 6,6 17,7
3 SELENA [NET] ATV 6,3 16,8
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,2 15,4
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,6 16,9
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,6 16,7
7 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 4,3 11,1
8 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4,2 11,9
9 GUNUN MACI SHOW 4 10,7
10 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 3,8 10,1
..
..
39 IYI UCUSLAR [NET] FOX 1,7 4,5
@angel eyes
Bu reytingler bu bölüme iyi bile,Ben daha da kötü bekliyordum.Bir an önce o kahkaha sesleri çıkarılmalı.Ayrıca konu ilkte daha güzel ve mantıklıydı
Resmi sitesi linki vermek yasak değil sanırım ; " http://www.mint.com.tr/iyiucuslar/ "
lara belirttim
masal gibi 06-04-08, 11:37 Bende Attım Resmi Siteye Yorum...
Ztn Pamir İçin İzliodum..Pamiri Bile Fazla Göstermiyolar:icon_sorr
Reytingler Çok Kötü Eeee Olucağı Buydu
Nyse Dizinin Düzelmesi Umuduyla...
Sizlerden Foto,İmza,Avatar Bekliorum:happy0064
http://img260.imageshack.us/img260/8489/bscap003vi8.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/199/bscap005ro3.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/7797/bscap008qu3.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/7730/bscap012er9.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/8014/bscap013oe2.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/6946/bscap014jm7.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/6954/bscap017vt2.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/7348/bscap019qb9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/5718/bscap020iv1.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/4489/bscap021dt0.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/9865/bscap023nq0.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/1033/bscap022wj6.jpg
Berbattı.... Resmen hayal kırıklığına uğradım...
Hamiti çıkartsalar diziden daha iyi olucak!
Benim acilen Birol Güvenle görüşmem lazım:)
Ama herzamanki gibi Pamir harikaydı :img-in_lo
Reytingler çok kötü,
Acil olarak Hamiti diziden çıkartmaları gerekiyor!
Gülme efektlerindede hiç gülmedim ayrıca!
Tek güldüğüm yer Fatihin: "Hazirana kadar anca hazır olursun" demesiydi :img-hyste
Hirotaro resimler için teşekkürler :img-in_lo
bu kadar da beklemiodum reytingler çok kötü
ama cumartesi akşamıda artık tutulmuş diziler belli bi izleyici kitlesine ulaşmışlar o dizileri izlemeye alışmışlar
cumartesi gününe dizi nasıl oturucak bilemiorum heleki böyle giderse
ya abartıya kaçmadan tabiki mizah yapılcak ama çok cıvıktı
hele o gülme efektleri bizim dizimiz sit-com mu ki hahahaha ne bu yaa
diziyi bir an önce toparlasınlar yoksa bu defa tamamen rafa kalkar :icon_whis
açıkcası bu kadar beklemem rağmen diziyi hiç brğrnmrdim ben havalimanı daha güzeldi diye düşünüyorum hamitin hayalleriyle geçti resmen ya bu kadar beklemeye değmeliydi açıkcası
slm arkadaslar,ben dun izliyemedim dizimizi
sabahtan berli ariyorum interneten izlemek icin ama malesef birsey bulamiyorum :icon_sorr
yardimci olursaniz cok mutlu olurum tskler
Dün izledim ve gercekten hic zevk alamadim izlerken. Star Tv'de iken cok daha güzeldi.
1.) Arkada o kahkaha sesleri hic ama hic iyi olmamis. Cikartmalari gerek.
2.) Müziklerini begenmedim. Eski müzikleri daha güzeldi.
3.) Nedense hic gülesim gelmedi. Hic komik degildi.
4.) Hamiti fazla göstermeseler cok daha iyi olacak
Kisacasi hic ama hic begenmedim. Halbuki Star tv'deyken severek izlerdim. Gördügüm kadariyla reytinglerde cok kötü gelmis. Belliydi ya. Korkarim ama haftaya dahada düsebilir, cünkü gercekten güzel bir bölüm degildi.
tuba_buyukustun 06-04-08, 13:46 Dün izledim ve gercekten hic zevk alamadim izlerken. Star Tv'de iken cok daha güzeldi.
1.) Arkada o kahkaha sesleri hic ama hic iyi olmamis. Cikartmalari gerek.
2.) Müziklerini begenmedim. Eski müzikleri daha güzeldi.
3.) Nedense hic gülesim gelmedi. Hic komik degildi.
4.) Hamiti fazla göstermeseler cok daha iyi olacak
Kisacasi hic ama hic begenmedim. Halbuki Star tv'deyken severek izlerdim. Gördügüm kadariyla reytinglerde cok kötü gelmis. Belliydi ya. Korkarim ama haftaya dahada düsebilir, cünkü gercekten güzel bir bölüm degildi.
evet arkadaşlar yorum yazacaktım ama tam aklımdakileri yazdıgı için aslıya katılıyorum.ayrıca Atılgan Gümüş ve diğer pilotun sahnelerinde çok güldüm.bence arttırmaları lazım o sahneleri.diziyi kurtarmak için..lütfen kahkaha efektlerini kesin ve hamitli sahneleri azaltın. reytinglerden de belli yani.
Yakışıklı pilotumuzun(Atılgan Gümüş) resmini ekleyecek yok mu??
hepinize katılıyorum arkadaşlar o sesler harbi berbettı ya bide hamitin hayalleri öldürdü yani bize ne hamitin hayallerinden dimi ama saçmalık ya
bide stardayken birbirlerinden çekinen birbirlerine sewdiklerini belli etmeyen fahihle selin birden öpüştüler ya ne iş herşey cidden pek hatta hiç ii diildi ama
fatihle selinin o dans sahnesi sprdi bnce bide atılgan gümüş cidden çok iiydi:img-in_lo
batuhan_gumus 06-04-08, 14:24 merabalar star tvdeyken çok az izlemiştim iyi bir dizie
benziyordu ama sonradan foxa gecmiş galiba yani dün görmüştüm
mih in reklamında kusura bakmayın ama cok
sacmalamış komedi dizisi olmuş resmen
retinglerde berbat üstü bnce:icon_whis
deli kaptan tıplemesı iğrenç
pilotun ve o yanındakının adını hatırlamıyorum kabın memuruydu heralde ucusta onden gorunumu yanı ucagın berbattı ayrıca benımde hıc gulesım gelmedı
resmen dizinin içeriğini değiştirmişler. komedi dizisi olmuş ve bna kalırsa hiç uymamış.
önceden biraz polisiye bir diziydi ve de süperdi :(
aaa, ratingler nasıl gelmiş. hamit ve gülme efektleri ile iyi gelmiş diyebiliriz. diziye gelen en iyi şey atılgan gümüş olmuş. ama kaptan bir felaket. diğer kanalda bıraktığı noktadan da biraz sapmış.
arkadaşlar reytinglerin ilk bölümden tavan yapmasını bekleyemezdik.az buz herkes bu reytingi tahmin ediyodur.ama unutmayınki arka sıradakiler diziside ilk bölümünde fazla reyting alamamıştı.bn dier bölümlerin daha iyi ve eğlenceli olacağına inanıyorum.sizinde böle düşünmeniz diliyorum.bnce herşey çok ama çok iyi olucak.reytingler ileriki haftalarda daha iyi olucak bnce.
son sahneyide izledim gerçekten öpüşme sahnesi çok ani olduk açıkçası böyle olmasını istemezdim
yani aralarında yakınlaşma olacaksa bu kadar çabuk olmamalıydı bence seyirci kazanmak için yazıldı bu sahne 2 fargmanada bu yüzden konuldu bence!
bide bu şarkıyı çok beğendim (arka fonda çalan müzik)
Seni ilk gördüğüm an çok beğenmiştim
Tanışmak için deli deli gezmiştim
İlk merhabada tirtir titremiştim
Aşk saati bu durmaz sevgilim
Konuş konuş konuş nereye kadar
Bakış bakış bakış nereye kadar
İstiyorsan sen beni hadi uzat elini
İşte şimdi aşkın tam saati
Kapı çalınsında sen gel diye beklerim
Sevdiğin pilavı tane tane pişirdim
Yemekten sonra birde ... seçtim
Aşk hesabı bu e ödenir sevgilim
elinde mp3'ü olan varsa ö.m.den bana söyleyebilirmii
dilara bende cok begendim sarkiyi...:happy0064
hani bir sahne vardi biri selini dansa kaldirmak istiyor...aslinda o sahne ne kadar güzel olabilirdi diye düsündüm...basta selin onla dans etseydi sonra fatih araya girseydi kiskansaydi...ufff izin verseler biz daha güzel bir senaryo yazarizda...:icon_whis:icon_whis
Oo_esmer_kiz_Oo 07-04-08, 10:09 o dans sahnesine gelince ben begendim yaw :img-in_lo
fatih nasilda atladi benimle dans edecekti diye :) :img-hyste
buarada fragman veya ozet ne zaman gelir aceba ya :icon_sorr
bi bilgisi olan varmi :s
merve_polat 07-04-08, 11:07 aynı saatte başka bir diziyi izlediğim için iyi uçuşları bu sabah internetten izledim.fatih ve selin her zamanki gibi çok hoştu ama diziyi genel itibariyle batırmışlar desem bilmiyorum kabalık olur mu?
o arkadan verilen kahkahalar ömrümden ömür götürücek kadar itici ve böyle bir diziye yakışmıyıcak kadar iğrenç olmuş.bu değişikliği kanal mı istedi yoksa birol bey bari gülmek isteyen kitleden biraz daha seyirci kapıyım derdine mi düştü bilemiyorum ama ben iyi uçuşları izledikten sonra kesinlikle havalimanını özledim...
Oo_esmer_kiz_Oo 07-04-08, 11:38 bende ozledim hemde tahmin edemiyecegin kadar ama
ins gelecek hafta o gulen sesler gelmezz ve hamit biraz daha azz gosterirler yoksa gidisat yine kotu olacak ya :icon_sorr :'(
seksensekiz 07-04-08, 11:40 Diziyi izledim fakat eskiden aldığım tadı alamadım. Arka fondaki kahkalar ve bir basıklık söz konusuydu. Sitcom tarzı yapmaya çalışılmış ama hiç hoş olmamış bu gidişle pek reyting alacağını sanmıyorum. Pamir herzamanki gibi süperdi.
Bari Pamir'in olduğu sahnelere koymayın o iğrenç kahkaha seslerini.:icon_sorr
sarısın_bomba 07-04-08, 12:02 ya süper bir dizi önce havalima olarak çıkarkende kaçırmıyordum şimdide
ya ilk bölümü süperdi ne inatçılar yaa ama en sonu süper bitti
gerçekten güzel bi dizi arkadaki gülmeleri ben de sevemedim sanki zorla güldürüyorlar.ama en güldüğüm sahne ise uçaktaki sahnelerdi özellikle taraftarlar beni krize soktu:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
neyse fena deildi ama düzeliir ratingler bi de kanal yeni bi kanal olduğu için fazla rating toplayamamıştır
dilara bende cok begendim sarkiyi...:happy0064
hani bir sahne vardi biri selini dansa kaldirmak istiyor...aslinda o sahne ne kadar güzel olabilirdi diye düsündüm...basta selin onla dans etseydi sonra fatih araya girseydi kiskansaydi...ufff izin verseler biz daha güzel bir senaryo yazarizda...:icon_whis:icon_whis
kesinlikle katılıyorum selin orda dansa kalksaydı fatih ksıkansaydı falan böyle hemen birleştirmeleri kötü olmuş
ayrıca o taraftarlara bende koptum ya:)-ikizler geliyor galiba
-üç üç üç :):):)
kim nederse desin ben cok özelmisim yaa iyi ucuslari hakikatten boslugu hissediliyor havalimanina da benziyor hem bi de selinle fatih cok yakisiyorlar bence iyi olmus
sadece kötü olan yerleri
1-gülme effekti
2-hamit
3-kapten pilot
ama ben yükseliceginide eminim degerli bi dizi benim icin umarim düzelir
byebyebyebyebye
ben çok üzülmüştüm havalimanı yayından kaldırıldı diye neyse ki başladı.ama dediğiniz gibi o gülme efektleri diziyi yapylaştırmış....ama fatih ve selin süperdiler özlemişim bu diziyi ben yav.
EgE(''v'')İkLiM 07-04-08, 17:15 merhaba arkadaşlar merakla bekliyodum ama hayal kırıklığına uğradım diye bilirim öncelikle oo arkadaki gülme sesleri ne öyle yaa cizgifilmlerde bile öyle sesler yok yaa bu ne bence oo sesleri acıl kaldırmaları lazım ayrıca selinle fatih'ide hemen birleştirmişler onların kavga edişleri ayrı bir güzeldi.müziğinide beğenmedim ben birde oo okuldaki diğer öğrencilere ne oldu oo sevgili olduklarını gizliyenleri yaa inşallah 2.bölümde düzelir bakalım
2 BÖLÜM ÖZET
Selin ve Fatih yaşadıkları yakınlaşmanın ardından birbirlerinden kaçmaya başlarlar. Havalimanını alt üst eden yaramaz çocuk Cem’in başına bela olur. Kaptan çılgın Selçuk sevgilisiyle bir Bodrum kaçamağı yapmak ister fakat hiç beklemediği bir sürpriz uçakta onu beklemektedir. Bu sürpriz, yolculuğu bir kahkaha tufanına dönüştürecektir.
Selin’in eski bir arkadaşı Esra ona bir tuzak hazırlamaktadır. Esra, Selin’in havalimanındaki konumunu kullanarak yurtdışına uyuşturucu kaçırmak ister. Selin bunun farkına vardığında çoktan oyunun bir parçası haline gelmiştir. Fatih bir operasyon yaparak Selin’i aklar ve uyuşturucu çetesini çökertir.
demek selin ve fatih birbirlerinden kaciyor bunu izleme zevkli olucak...selin esranin oyununa geliyor..fatihi selini akliyor yani özete göre güzel bir bölüm olucak ama su gülme efektleri olmasa tabi...
masal gibi 07-04-08, 18:06 Buda 2.Bölümün Resmi...
http://i28.tinypic.com/15o75w3.jpg
demek selin ve fatih birbirinden kaciyor bunu izlemek zevkli olucak...
esra selini oyunun parcasi yapiyor...fatih olayi cözüyor...yani özete göre güzel bir bölüm olucak...
sarısın_bomba 08-04-08, 10:24 slm arkadaşlar ben elife bende çok seviyorum
ya arkadaşlar resim ekleyen biri yokmu yada eklendimi bende birazcık elimden geldiği kadar imza avatar yaomaya çalışacamda hemde sayfa renklenmiş olur biraz benide aranıza alırsanız sevinirim
bu hafta yeni bölüm yokmu yoksa dizi saat 20.00'yemi alındı fox'da komedi türkten sonra objektif denildi de alt yazıda öyle yazdı
pek güzel olmadı ama..
http://img227.imageshack.us/img227/6245/imzakvy2.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/5903/imzascl2.jpg
Oo_esmer_kiz_Oo 08-04-08, 16:35 ozetimiz gelmis hos gelmis :)
demek fatih selin birbirlerinden kaciyorlar ama
kacan kovalanirmis :img-hyste
bu bolum ins o gulme efekleri olmaz ve ve bir selin fatih daha cok gormegi tai
not : kmnç2: imzalar cok gzl olms ellerine saglik
kmnç2 imzaların çok güzel olmuş
umarım bu bölüm gülme efektlerini kaldırırlar hiç sanmıyorumm gerçi ama...
kmnç2 süper olmuş imzaların yapman bile önemli bence :)
2.bölümü çok merak ediyorum ben :)
fragman verildi mi ben görmedim ?
sarısın_bomba 08-04-08, 18:04 ya arkadaşlar aslında olmadı ama dedim yinede ekliyim bu arada imza yapan arkadaşların ellerine sağlık çok süperler
http://img504.imageshack.us/img504/1977/86543058sm0.jpg http://img374.imageshack.us/img374/8826/66161626hr6.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/2600/44244887bz5.jpg http://img145.imageshack.us/img145/560/31159885ea1.jpg
http://img353.imageshack.us/img353/5391/53576812pf4.jpg http://img85.imageshack.us/img85/1121/74091513fn0.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/8720/91798723rk1.jpg http://img85.imageshack.us/img85/3604/75341858ts3.jpg
inş begenirsiniz
sarısın_bomba 08-04-08, 18:29 http://img444.imageshack.us/img444/700/fgjghjxc8.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/9976/dfhgvn8.jpg
sena-haticee 08-04-08, 18:29 slm aröncelile calismalar süper ark tsk ler hepinize bence ilk bölüm olmasina ragmen süper bir bölüm dü boba gibi patladi uzun zaman sonra diyebilirim ins reytingler de iyi gider inss hadi ark kib byebye
oooooo avatar imza çalışmalrı başalamış özette gelmiş..demek selin fatih kaçıcaklar bibirlerinden çok güzel olacak.biraz atışmalrından kurtulup utangaçlıklarını izlemekde bana çok zevk verecek doğrusu...:happy0064
vayyy bee.böle olucanı herkes tahmin ederdi zaten.ikiside birbirinden kaçayım derken daha fazla bağlanıcaklar birbirlerine.yakışıyolar yhaa.canlarım bnm:kahve
»» DeeTje «« 09-04-08, 21:34 Demek dizimiz tekrar basladi...
Hic haberim yoktu...hos olsada izleyemezdim cunku Fox tv yok bizde.
Internetten izlemek dustu yine bana hep oldugu gibi...
Internette yuklediler mi? Ban baktim bulamadim?
Eger eklenirse bana o.m atarsaniz cok sevinirim...
Selin ve Fatihin cabucak birlesmelerine acikcasi bende anlam veremedim:icon_whis...biz onlarin didismelerini seviyorduk ama...:img-pilot
bizde hemen yakınlaştılar die anlam verememiştik cnm.
ama yeni bölümlerde birbirlerinden kaçıyolarmış.
buda diziniz tekrar heyecanlı olucanı gösteriyo.
fragman cikti izledim...selin herhalde bulusma yerine gidiyor bu uyusturucu olyai yüzünden fatihle beraber...sonra adamlar selini rehin aliyor (fatihde kurtariyor kesin)...ya bir adama polislik bu kadar mi yakisir...:img-in_lo
yapmici sirketinin haberine göre gülme efektleri kaldirilmis...
fragmani videolar bölümüne ekledim
fragman cikti izledim...selin herhalde bulusma yerine gidiyor bu uyusturucu olyai yüzünden fatihle beraber...sonra adamlar selini rehin aliyor (fatihde kurtariyor kesin)...ya bir adama polislik bu kadar mi yakisir...:img-in_lo
yapmici sirketinin haberine göre gülme efektleri kaldirilmis...
fragmani videolar bölümüne ekledim
hehehey o sesle kaldırılmışmı bak buna çok sevindim:img-hyste fragman için tşk ederiz.izledik sayende ne yazıkki yine temizlikçinin hayalleri var offf bayıyo o adam beni ya..ama selin rehin alınıo ve fatih onu kuratrcak belli bu hafta sanki komediden çok polisiye olcak süper.:img-icecr
keremcem d 10-04-08, 15:14 benden..
http://img208.imageshack.us/img208/968/animation2he8.gif http://img230.imageshack.us/img230/6125/animation11gt8.gif
tuba_buyukustun 10-04-08, 16:36 iremcim fragman için çok teşekkürler.sanki dizimiz daha iyiye doğru gidiyor ne dersiniz?? Atılgan Gümüş'ü göremedim fragmanda yaa :(
iremcim fragman için çok teşekkürler.sanki dizimiz daha iyiye doğru gidiyor ne dersiniz?? Atılgan Gümüş'ü göremedim fragmanda yaa :(
cnm o her bölüm olur mu ki?sanırım yardımcı pilotu oynadı:icon_rollgerçi çok iiydi de..:good:blki sadece fragmanda göstermemişlerdir..:img-wink:
tuba_buyukustun 10-04-08, 16:48 cnm o her bölüm olur mu ki?sanırım yardımcı pilotu oynadı:icon_rollgerçi çok iiydi de..:good:blki sadece fragmanda göstermemişlerdir..:img-wink:
öyle deme yüreğime inecek walla :img-hyste umarım sadece fragmanda gözükmemiştir ve devam eder diziye...onu ekranda görmek çok iyi geliyo
yok cnm sakin ol sen görürüz inş.:img-wink:
kahkaha efektleri kalktı çok şükür!!bi de birazcık şu hizmetli olan adı neydi?her neyse işte..onun sahnelerini azaltırlarsa süper olcakk!!:good:
tuba_buyukustun 10-04-08, 17:15 yok cnm sakin ol sen görürüz inş.:img-wink:
kahkaha efektleri kalktı çok şükür!!bi de birazcık şu hizmetli olan adı neydi?her neyse işte..onun sahnelerini azaltırlarsa süper olcakk!!:good:
evet duyunca bende çok sevindim kahkaha efektlerinin kalktığına.temizlikçininde rolleri azaltılırsa süper olacak dediğin gibi..bu hafta biraz da aksiyon var dizimizde.hadi hayırlısı.:img-wink:
»» DeeTje «« 10-04-08, 20:19 Sarisin_bomba ve keremcem d
Imzalar ve avatarlar cok guzel olmus ellerinize saglik. :happy0064
Bugun izledim bolumu ve acikcasi begendimde...:happy0064
ucaktaki olaylar benim hosuma gitti...:img-icecr
Gulme efektlerini bende sevmedim ve kaltigina sevindim...:good:
Fragmandada cok guzel seyler vardi...Bu bolum bol aksiyonlu olucak...:happy0064
Fatih ne guzelde kurtarir simdi Selinini..:img-in_lo
Ooo arkadaşlar bir hafta girmedim neler yapmışsınız neler.. Emeği geçen herkese teşekkürler.. İlk bölüm gayet güzeldi ben beğendim.. Sadece Hamit'in olduğu sahneleri sevmiyorum.. Ayrıca sizde değinmişsiniz gülme sesi bencede çok sinir bozucuydu.. O yüzden çok sevindim kalkmasına
Özeti okudum.. Öncelikle ekleyen arkadaşa teşekkür ederim.. Birbirlerinden kaçtıklarını görmek bencede çok eğlenceli olacak :)
İrem fragmanı eklediğin için tesekkürler.. Dilerim güzel bir bölüm seyrederiz..
Oo_esmer_kiz_Oo 10-04-08, 20:55 herkeze selamlarr :))
walla fragmani izledim irem sagolsun :)
gulme efekleri kalktiina cok ama cok sevindim bu super
imza ve avaatar icin herkezee tskler cok guzel olmuslar
ozet ise harika!
fragmana gelirsek tek kelimeyle bn cok gebendim
herkezin dedigi gibi daha cok aksioyon ve biraz daha polisiye olucak :happy0064 bakalim bizi daha neler bekliyorr ki cok guzel seyler bekledigi kesin
fatih kesin selini :p kurtaricak ve cok guzel bi sarilma sahnesi bekliyorum :img-in_lo simsiki :)
herkeze selamlarr :))
walla fragmani izledim irem sagolsun :)
gulme efekleri kalktiina cok ama cok sevindim bu super
imza ve avaatar icin herkezee tskler cok guzel olmuslar
ozet ise harika!
fragmana gelirsek tek kelimeyle bn cok gebendim
herkezin dedigi gibi daha cok aksioyon ve biraz daha polisiye olucak :happy0064 bakalim bizi daha neler bekliyorr ki cok guzel seyler bekledigi kesin
fatih kesin eceyi kurtaricak ve cok guzel bi sarilma sahnesi bekliyorum :img-in_lo simsiki :)
canim ama eceye degilde seline sarilcak :img-hyste:img-hyste siz beni öldüreceksin gülmekten..ama haklisin bende hep ece diyorum...
insallah güzel action sahneleri olur aslinda böyle arka sakoklar tadinda olsa ne zevkli olur izlemesi...tabi birde romantik sahneler bol bol
Oo_esmer_kiz_Oo 10-04-08, 21:26 canim ama eceye degilde seline sarilcak :img-hyste:img-hyste siz beni öldüreceksin gülmekten..ama haklisin bende hep ece diyorum...
insallah güzel action sahneleri olur aslinda böyle arka sakoklar tadinda olsa ne zevkli olur izlemesi...tabi birde romantik sahneler bol bol
oupss yinemi ece yazmisim :img-hyste
bu boyle gidicek galiba 1 degil 2 degil saka bi yana ece ece diye diyim delinimi unutum yahuuu neden aceba :)
hemen duzeltim bari :p
angel eyes 10-04-08, 21:31 iremcim fragman için çok teşekkürler.
arkadaşlar alah rızası için birirde resimleri çeksin.
şu gülme efektlerinin kaldırılmasına çok sevindim.
cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.
yapimci sirketin sayfasindan alinti....
Merhaba arkadaşlar, İyi Uçuşlar‘ın ilk bölümünün yayınlandığı geçtiğimiz cumartesi gününden bu güne kadar sitemize ve maillerimize sizden bir çok mesaj ulaştı. Hepinizin farklı görüşleri arasında en çok birleşilen nokta dizide kullanılan “kahkaha” efektinin kalkması olduğunu farkettik. Bizlerde sizden gelen bu talebi göz ardı etmeyerek, dizinin ikinci bölümünde, “kahkaha” efektlerini kaldırmayı uygun gördük. Ayrıca ikinci bölümden itibaren bir başka değişimde kamera arkası ekibinden yaşandı. Yeni bölümün görüntü yönetmenliğini Ümit GABİN, Yönetmenliğini ise Mustafa YAŞAR üstlendi. Hepinize iyi günler dileriz.
merve_polat 11-04-08, 11:25 yapimci sirketin sayfasindan alinti....
Merhaba arkadaşlar, İyi Uçuşlar‘ın ilk bölümünün yayınlandığı geçtiğimiz cumartesi gününden bu güne kadar sitemize ve maillerimize sizden bir çok mesaj ulaştı. Hepinizin farklı görüşleri arasında en çok birleşilen nokta dizide kullanılan “kahkaha” efektinin kalkması olduğunu farkettik. Bizlerde sizden gelen bu talebi göz ardı etmeyerek, dizinin ikinci bölümünde, “kahkaha” efektlerini kaldırmayı uygun gördük. Ayrıca ikinci bölümden itibaren bir başka değişimde kamera arkası ekibinden yaşandı. Yeni bölümün görüntü yönetmenliğini Ümit GABİN, Yönetmenliğini ise Mustafa YAŞAR üstlendi. Hepinize iyi günler dileriz.
hele şükür akıl edebildiler.bu kaldırmanın olmaması halinde diziyi izlemek işkence haline gelicekti.
ayrıca seyircinin taleplerini dikkate almalarınıda çok takdir ettim:good:
masal gibi, kmnç2, sarısın_bomba, keremcem d;
Ekledikleriniz için çok teşekkürler, sağolun :img-in_lo
İremcim yazı için sağol,
Çok güzel bir haber bu :good:
Yalnız bu maillerin arasında sadece gülme efekti değilde birde Hamit'i yazsalardı keşke :hıh
yapimci sirketin sayfasindan alinti....
ben cumartesileri bakıyordum diziye de açıkcası sevindim hani o efektin kalkmasına.. bence tamamen saçmalık ya o efekt.. bütün dizilerden kalkmalı.. ne öyle izleyicide gülme hissi uyandıracğına sanki onlar olmasa anlayamazmışım da hissi uyandırıyordu bende, kalkması iyi olmuş.. bide o hayalleri falan kaldırsalar daha iyi olacak sanki..
öyle deme yüreğime inecek walla :img-hyste umarım sadece fragmanda gözükmemiştir ve devam eder diziye...onu ekranda görmek çok iyi geliyo
merhaba,benim de çok severek izlediğim bir diziydi bitince sizler gibi çok üzülmüştüm.yeniden başlaması çok güzel.fatih ve selini :love05:saatlerce izleyebilirim ama hamit'e benim de tahammülüm yok.:img-tomat.(birol güven bunu hep yapıyor)bildiğim kadarıyla atılgan gümüş,kanal 1 deki yalancı romantik dizisinde oynayacak,o yüzden sanırım burada konuk oyuncu olarak rol aldı.
masal gibi 11-04-08, 15:05 Be Geldim...:happy0064
İremcim Açıklamayı Eklediğin İÇİn Çok Saol...
Keremcem d Canım Gifler İçin Teşekkürler..
YArın Dizimiz Var..Yalnız Ben Fragmanı İzleyemedm
Link Varsa Eklerseniz Çok Makbule Geçer:kahve
Hoşcakalınbye
Bu arada Kahkaha seslerinin Kaldırılması Çok İyi Oldu
Tekrar Hoşcakalınbye
Be Geldim...:happy0064
İremcim Açıklamayı Eklediğin İÇİn Çok Saol...
Keremcem d Canım Gifler İçin Teşekkürler..
YArın Dizimiz Var..Yalnız Ben Fragmanı İzleyemedm
Link Varsa Eklerseniz Çok Makbule Geçer:kahve
Hoşcakalınbye
Bu arada Kahkaha seslerinin Kaldırılması Çok İyi Oldu
Tekrar Hoşcakalınbye
cnm video bölümünde fragman mevcut irem ekledi saolsun..:img-wink:
kahkaha efekti konusunda herkes hemfikir zaten..:good:bi de hamit sahneleri azaldı mı süper olcak!!:happy0064
Merhaba arkadaslar....
Ben buruya ilk yaziyorum... yani havalimanini izliyordum bitmisti sonrada takip etmeyi birakmistim.. ama bugün tekrar izlemeye basladim ve iyi ucuslarin birinci bölümünü izledim....harika bir bölümdü...:good:
Fatih ve Selin sahneleri cok güzeldi...harikaydi süperdi...2. bölüm özetinide okudum yine cok güzel olucak birbirlerinden kaciyorlarmis...baya eglenecegiz bu aksam kesinlikle izleyecegim.....:img-wink:
sonra okuduguma göre gülme efektlerini kaldiricaklarmis cok iyi yapiyorlar yani izlerken sinirlerimi bozdu.. ama allahtan kalkiyormus...sonra hamitin rolünde biraz degisiklik yapsinlar yaa...:icon_whis
Neyse bu sayfada tüm emegi gecenlerin ellerine saglik.. bir kac tane imza ve avatar gördüm harika olmuslar yapan arkadaslarin ellerine saglik...
selam arkadaslar bende buraya ilk yazanlardanim bu diziyi severek izliyordum yayindan kalkinca üzülmüstüm ...........
Ama yeniden basladini duyunca sevindim .............
Devami gelir INSAALLAH::::::::::
dizi bitti amma ve lakin sayfada bi msj ilerleme yok hiç mi beğenmediniz..ben çok beğendim bu bölümü. sonunda selinin rehin alındığı sahn pek bi yapmacıktı da neyse. faihin ben seni hep korurum..demesi o bakışı vay be dedirtti.:img-in_lo polis- vatandaş elele:img-hyste
tuba_buyukustun 12-04-08, 22:25 walla süperrr bir bölümdü arkadaşlar.diziyi ilk bölümle kıyaslarsak büyük bir gelişme vardı.hem komik hemde heyecanlıydı.fatihle selin'in (salindi yanlış değilse) sonlara yakın ki aksiyon sahneleri heyecan yarattı ve diziye renk kattı.muhteşem pilotumuz ve Atılgan Gümüş beni yine gülme krizlerine soktu.harikaydı bu defa uçak sahneleri :D fakat o uçaktaki çocuğa sinir oldumm :) hadi arkadaşlarr hiç mi izlemediniz hiç mi yorumunuz yok :img-hyste
ben mi duymadım yoksa o arka fondan gelen kıkırdama seslerinin iğrençliği görülmüş ve kaldırılmışmıydı:happy0064
en sevdiğim sahnelerden biri de fatih selinin odasında dün geceyi konuşsak dediği sahneselin de içtim ahtırlamıyorum deyince nasılda üzüdü canımmmm:img-in_lo
komik sahnelerden ise F&S önde arkada hostesler bi öptünde sahiplendinmi muhabbetinin döndüğü sahne:img-hyste
2.bölümüde izledim. ne yalan söyliim star tvdeki bölümlerin yerini hic tutmuyor. Ama gecen haftaya göre daha iyidi. en azindan o gülme seslerini kaldirmislar. Ama ben eski müziklerini özledim. daha bi güzeldi.
Ve sanki star tv'deyken dop doluydu. 1 bölümde sadece 1 degil bir kac olay birden oluyordu havalimaninda. Ama simdi sadece 1 olay oldu diyebilirim. Simdi daha cok özel hayatla ilgili seyler oluyor.
pilotlari da hic sevmedim ya. serkan pilotu(insallah ismini dogru hatirliyorumdur) gereksiz buluyorum. Sevmedim onu ve tabiki hamitide. onun sahnelerinden ve hayalinden biktim ya.
kisaca ben "havalimanini" özledim, o dopdolu bölümleri özledim...
Ama dedigim gibi 2.bölüm gecen haftadan daha iyidi yinede...
ya 1.bölüme göre mükemmeldiiii..
-bi kere o gülme efektleri yok olmuş..
-ayrıca o temizlikçinin hayallerini çok az gördük..
ya ben çok beendim ama selin in dün geceyi hatırlamaıorm demesine bi anlam veremedim.. ayrıca selin inn sekreterinin saç rengi güzel olmuştu.. sonunda idil in sevgili caner di galiba.. idil in abisinin fatih olduğunu anladı ve nası yalakalık yaptı koptum oralarda.. s&f sahneleri güzeldi son sahne özellikle.. en son lafa bayıldım
" polisle vatandaş elele"
" hala vatandaş dio ya"
heheheh...
geçen haftaya göre çook yol katetmiş dizi. fox'da başladıktan sonra selin-fatih ilişkisi ciddi yön değiştirmiş. ancak hamit gibi starda da şikayet edilen tipin bu kadar uzun süre dizi içerisinde yer almasını hala anlayamıyorum. bu dizinin en başından beri böyle. şimdi bir de selçuk kaptan eklendi. bu nasıl bir tiptir öyle. pilotlar protesto edecekler bunun yüzünden...
Evet 1.nci bölüme göre çok daha iyiydi 2.bölüm.ilk bölüm tam hayalkırıklığıydı,ama 2.bölümde toparlandılar.Güzel de bir bölümdü.Stardaki hava 3. yada 4.bölümden itibaren yakalanacak havası verdi.
Kahkaha efektleri de kaldırılması tam isabetti.
Oo_esmer_kiz_Oo 12-04-08, 22:59 bakiyorumda pek yorum yok bu beni uzdu acikcasi :icon_sorr
bende diyordum baya yarum olmustur neyse bolume gecicek olursak
ozete fatih selin birbirlerinden kaciyor yaziyordu ama pek pek hatta hic bi kacis goremedim yada benim gozlerim bozuk :icon_whis
hamiti daha az gorduk gibime geliyor yaniliyormuyum aceba :icon_whis
bi arkadas yazmisti ismini unutum kusura bakmasin son sahne icin yapmacik demisti bana da oyle geldi ya pek bi heyecan olmadi bende ki ben bi sarilma bekliyordum selin korkmus bi halde ve fatih teseli verir diye dusundum ama olmadi iste vatandas polis el ele bu guzeldi yanliz :)
eskiden hep diyorduk cok olay oluyor fln diye sikayet ediyorduk ama simdi en fazla 1 olay oluyor galiba ben (biz) ne istedigmizi bulamiyoruz yada ...
bakalim 3 bolumde bizi ne bekliyor
Oo_esmer_kiz_Oo 12-04-08, 23:02 Evet 1.nci bölüme göre çok daha iyiydi 2.bölüm.ilk bölüm tam hayalkırıklığıydı,ama 2.bölümde toparlandılar.Güzel de bir bölümdü.Stardaki hava 3. yada 4.bölümden itibaren yakalanacak havası verdi.
Kahkaha efektleri de kaldırılması tam isabetti.
evet 1 bolume gore 2 ci bolum gayet iyiydi
ama ben selin fatih nasil hemen boyle oldular anlamadim ya
sevinsemi uzulsemmi bilemedim
angel eyes 12-04-08, 23:04 geçen haftaya göre çok çok iyi bir bölümdü.
ama selinin rehin alınma sahnesi malesef yapmacık drmuş.
daha iyi işler çıkarılabilirdi.
ya allah rızası için şu hamiti kaldırsınlar dizide.
o adamı sırf orada dursun diye koymuşlar.
ne gereksiz biri ya.
saçma sapan hareketleri var zaten.
umarım gülme efektleri gibi bu hamitide yok ederlerde bizlerde rahatlarız.
Oo_esmer_kiz_Oo 12-04-08, 23:07 belki bi ayrinti unutulmus gibiydi
idilin hocasi ismini unutum ya simdi :img-tomat
idilil ve fatihin babasinin yeni karisiydi yani ugruna karisindan ve cocuklarindan ayrildigi kadin bu durum ne oldu aceba hic o konu gecmedi ya hic olmamis gibimi devam edecekler simdi :icon_whis
Hergeçen bölüm eksiklikler giderilir inşallah,3.bölümde ilk 2 bölümün hataları giderilir gibime geliyor.Ama tabii bazı hatalar (mantık) nasıl giderilir bilmiyorum ama ,birşekilde yapacaklardır.
Bu arada 2.bölümden resimler birazdan... ;)
Oo_esmer_kiz_Oo 12-04-08, 23:27 hirataro resimleri icin sagol canim
ins daha da guzel olucak dizimiz zamanla hamite kaybolur
o kahkahalar nasil kalktiysa hamite kaybolur
http://img72.imageshack.us/img72/5387/vlcsnap2741582ge3.th.png (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2741582ge3.png)http://img72.imageshack.us/img72/8468/vlcsnap2741651mp8.th.png (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2741651mp8.png)http://img230.imageshack.us/img230/7577/vlcsnap2741808lg0.th.png (http://img230.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2741808lg0.png)
http://img230.imageshack.us/img230/9025/vlcsnap2742055qw3.th.png (http://img230.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742055qw3.png)http://img201.imageshack.us/img201/3766/vlcsnap2742378fq2.th.png (http://img201.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742378fq2.png)http://img72.imageshack.us/img72/1738/vlcsnap2742467bv9.th.png (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742467bv9.png)
http://img230.imageshack.us/img230/4177/vlcsnap2742491ww2.th.png (http://img230.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742491ww2.png)http://img72.imageshack.us/img72/5383/vlcsnap2742540vf6.th.png (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742540vf6.png)http://img205.imageshack.us/img205/8339/vlcsnap2742723me1.th.png (http://img205.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742723me1.png)
http://img232.imageshack.us/img232/1584/vlcsnap2742750xu9.th.png (http://img232.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742750xu9.png)http://img72.imageshack.us/img72/7463/vlcsnap2742822sg0.th.png (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742822sg0.png)http://img72.imageshack.us/img72/5844/vlcsnap2742787zs9.th.png (http://img72.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742787zs9.png)
http://img168.imageshack.us/img168/2515/vlcsnap2742856zb3.th.png (http://img168.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742856zb3.png)http://img213.imageshack.us/img213/3840/vlcsnap2742950hv7.th.png (http://img213.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742950hv7.png)http://img357.imageshack.us/img357/3246/vlcsnap2742980bh9.th.png (http://img357.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2742980bh9.png)
http://img403.imageshack.us/img403/9901/vlcsnap2743002zj9.th.png (http://img403.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743002zj9.png)http://img80.imageshack.us/img80/2940/vlcsnap2743025on6.th.png (http://img80.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743025on6.png)http://img249.imageshack.us/img249/696/vlcsnap2743055ar9.th.png (http://img249.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743055ar9.png)
http://img249.imageshack.us/img249/5310/vlcsnap2743286hl0.th.png (http://img249.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743286hl0.png)http://img205.imageshack.us/img205/6643/vlcsnap2743383qa3.th.png (http://img205.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743383qa3.png)http://img205.imageshack.us/img205/5136/vlcsnap2743450ka9.th.png (http://img205.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743450ka9.png)
http://img205.imageshack.us/img205/2104/vlcsnap2743467ik4.th.png (http://img205.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743467ik4.png)http://img255.imageshack.us/img255/5658/vlcsnap2743488ed7.th.png (http://img255.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743488ed7.png)http://img255.imageshack.us/img255/3326/vlcsnap2743508cd7.th.png (http://img255.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743508cd7.png)
yaa bakamadim calsitim yetisemedim son sahnesini görüdm bitke
ama o sahne bile yetti bana pamir nasilda karizmaydi yaa öldüm bitim resmen=)
Hiratora Resimler icinde ayriyetten cok tesekürler
Pamirin sitesine eklyiorum haberin olsun
insallah kizmassin eger istemiyorsna silerim siteden söylemen yeterli emeklerin icin cok tesekürler
http://img522.imageshack.us/img522/8495/vlcsnap2744177hu6.th.png (http://img522.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2744177hu6.png)http://img522.imageshack.us/img522/787/vlcsnap2744020yu1.th.png (http://img522.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2744020yu1.png)http://img413.imageshack.us/img413/9624/vlcsnap2743981tj5.th.png (http://img413.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2743981tj5.png)
http://img212.imageshack.us/img212/5994/vlcsnap2744599sv4.th.png (http://img212.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2744599sv4.png)http://img212.imageshack.us/img212/3466/vlcsnap2744364gs4.th.png (http://img212.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2744364gs4.png)http://img212.imageshack.us/img212/6074/vlcsnap2744531ep5.th.png (http://img212.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2744531ep5.png)
http://img181.imageshack.us/img181/4596/vlcsnap2745110tk9.th.png (http://img181.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2745110tk9.png)http://img212.imageshack.us/img212/9205/vlcsnap2744668bd8.th.png (http://img212.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2744668bd8.png)http://img518.imageshack.us/img518/3226/vlcsnap2745002za4.th.png (http://img518.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2745002za4.png)
http://img181.imageshack.us/img181/8073/vlcsnap2745138xx6.th.png (http://img181.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2745138xx6.png)http://img145.imageshack.us/img145/7789/vlcsnap2745471sp9.th.png (http://img145.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2745471sp9.png)http://img145.imageshack.us/img145/3753/vlcsnap2745791uu7.th.png (http://img145.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2745791uu7.png)
@nazlikiz
Benim için hiçbir sakıncası yok.İstediğin gibi ekleyebilirsin ;)
http://img181.imageshack.us/img181/1755/vlcsnap2745956eb7.th.png (http://img181.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap2745956eb7.png)
tuba_buyukustun 13-04-08, 01:27 resimler için çookkk teşekürlerr.ellerinize sağlık
angel eyes 13-04-08, 08:15 resimler için teşekkürler.
sanırım bu haftaki bölüm birazda olsa beklentileri karşılad.
ve bence bu haftadan itibaren daha iyiye gidecek diye düşünüyorum.
zaten bunuda bu haftaki bölümde bir parçacık gösterdi.
Ya gerçekten çokk sevindim dizinin tekrar başlayacağına eskiden stardaydı ismide havalimanıydı,şimdi fox ta ismide iyi uçuşlar bence bu isim çok yakışmış.Arkadaşlar bilmem farkındamısınız sevdğimiz diziler ya kanal1'e ya da fox'a geçiyor bence bölesi daha güzel olmuş.Bu arada iyi uçuşlar cumartesi günleri komedi türkten sonra başlıor izlemeyi unutmayın:D:D
ahahahahha hihihihihihi cok guldu ya superdı bolum ozellıkle fatıhın selne vatandas demesı ve son sahneden polıs vatandas el ele demesı ve selınınde yıne vatandas dıyo demesı mukkemmel banamı ole geldı bılmeme ama gulme efektı kaldırımıs bıde o temızlıkcı sahnelerımı azdı yoksa adammı ortada yoktu pek dıkkat etmdım
12 Nisan 2008 Cumartesi
S.no Program Adı Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 8,20 23,10
2 Genco [net] Kand 5,10 15,30
3 Selena [net] Atv 4,40 13,20
4 Menekse ıle Halıl [net] Kand 4,30 12,10
5 Mucızeler Gecesı [net] K1 3,90 11,00
6 Lımon Agacı [net] Atv 3,60 10,50
7 Show T
.
.
37 Hakkını Helal Et [net] Stv 1,40 4,90
38 ıyı Ucuslar [net] Fox 1,40 3,90
TELE - BAROMETRE
12 NİSAN 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,60 23,40
2 GENCO [NET] KAND 5,80 16,50
3 SELENA [NET] ATV 5,40 15,30
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,10 15,20
.
.
32 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 1,70 8,10
33 ALTIN ADIMLAR (FINAL) [NET] TRT1 1,70 5,20
34 IYI UCUSLAR [NET] FOX 1,70 4,50
Kaynak:ucanklus
dünkü bölüm çok güzeldi
gülm sahneleri yoktu ve son sahne çok hoştu
-polis vatandaş el ele
-yine vatandaş dedi ya:)
reytingler kötü gelmiş ama fox bu diziyi kaldırmaz bence yani öyle umuyorum oks annelerinin reytingleride bu civarda onu kaldırmıyorsa bunuda kaldıramaz bence
Hirataro resimler için saol
http://www.resim-yukle.com/img01/18/584948Untitled1.bmp (http://www.resim-yukle.com)
http://www.resim-yukle.com/img01/18/719838Untitled2.bmp (http://www.resim-yukle.com)
masal gibi 13-04-08, 11:20 Hirataro Resimler İÇin Çok Saol:love05:
Bence Dizi Gayet Güzeldi O Kahkaha Seslerinin Kalkması Çok İŞe Yaradı..
Seline Uyuz Oldum Yaa Hatılamıorum Gibi Laflar Etti..Fatihi Kırdı:icon_sorr
Ama Sonu Güzeldi Fatih Çok Tatlıydı Tabki..Ben Varken Sana Bişi Olmaz Fln:icon_whis
Dizi İyiye Gidio Arkadaslar...:happy0064
umarım gülme efektleri gibi bu hamitide yok ederlerde bizlerde rahatlarız.
Zaten farkındaysanız ufak bir azalma var Hamitin sahnelerinde,
Yavaş yaval kurtulcaz inşallah :happy0064
Hirotaro, resimler için teşekkürler :img-in_lo
mxrxt, reytingler için sağol :icon_sorr
angel eyes 13-04-08, 11:38 evet bu hafta hamit sahnelerinde bayağa bir azalma vardı.
ama biraz daha azalırsa iyi olur.
bunlarda 1.bölümden yaptığım çalışmalar.
2.bölüm çalışmaları geç gelecek malesef.:(
http://www.imazzy.com/files/p778c6u8lukjwrugws08.jpg (http://www.imazzy.com/)
http://www.imazzy.com/files/ckhjfbufq9v6ug2ynlik.jpg (http://www.imazzy.com/)
http://www.imazzy.com/files/gqahbeia707zszbb9f55.jpg (http://www.imazzy.com/)
http://www.imazzy.com/files/ypwr0rycortnwwfj6do6.jpg (http://www.imazzy.com/)
http://www.imazzy.com/files/n8c46pmryex8v9qgwz6g.jpg (http://www.imazzy.com/)
angel eyes 13-04-08, 11:41 http://www.imazzy.com/files/s6knda201f3ukce0enxg.jpg (http://www.imazzy.com/) http://www.imazzy.com/files/vrbqq8p2iq9s9tpbyrm2.jpg (http://www.imazzy.com/) http://www.imazzy.com/files/dasypq1xa8xv7lnj128l.jpg (http://www.imazzy.com/) http://www.imazzy.com/files/pvp2x6pdbbwnsfkxo73a.jpg (http://www.imazzy.com/)
http://www.imazzy.com/files/3gm4r1f8unv56w8oinqc.jpg (http://www.imazzy.com/) http://www.imazzy.com/files/as2nhpiazzj68uig8gsa.jpg (http://www.imazzy.com/) http://www.imazzy.com/files/5s02b1g2gjp6hbcd4uz7.jpg (http://www.imazzy.com/)
dizimizin 2.bölümü çok süperdi.çok beğendim ve okuduğum kadarıyla sizde çok beğenmişsiniz arkadaşlar.çok ii yhaa.
hem reytinlerde de biraz olsun ilerleme var.inşaallah daha iyi olucak raytinglerde.
bnde sizler gübü en çok son sahnede
-polis vatandaş elele
hala vatandaş dio yhaa.:img-hyste
çok süperdi valla.
ama keşke fatih dün geceyi konuşmanın vakti geldi sanırım dediğinde selin neden öle davrandı anlamadım.ama bölesi daha ii oldu bnce.
komik sahneler vardı çok güldüğüm yerler oldu.
KICASACI DİZİ SÜPERDİİİİİİİİ....:happy0064
masal gibi 13-04-08, 12:23 angel eyesCanım İmza ve Avatarlar İçin Saol:img-wink:
masal gibi 13-04-08, 12:25 dizimizin 2.bölümü çok süperdi.çok beğendim ve okuduğum kadarıyla sizde çok beğenmişsiniz arkadaşlar.çok ii yhaa.
hem reytinlerde de biraz olsun ilerleme var.inşaallah daha iyi olucak raytinglerde.
bnde sizler gübü en çok son sahnede
-polis vatandaş elele
hala vatandaş dio yhaa.:img-hyste
çok süperdi valla.
ama keşke fatih dün geceyi konuşmanın vakti geldi sanırım dediğinde selin neden öle davrandı anlamadım.ama bölesi daha ii oldu bnce.
komik sahneler vardı çok güldüğüm yerler oldu.
KICASACI DİZİ SÜPERDİİİİİİİİ....:happy0064
Ehe Orası Çok Komikti..Polis Vatandaş El ele:happy0064
Bende Anlamadım Selin Neden Öle Davandı:img-pilot Ama Daha Yumuşak Olabilirdi..Fatih Çok Üzüldü Öle Yapmasına
Ama Herşeye Rağmen dizi Çok Güzeldi:happy0064
slm arkşlar...
polis vatandaş el ele..süperdii bu sahnee bak hala vatandaş diyooo diyeselinin sinirlenmesii falan
bn bu bömlümü çok beğendim..kahkaların çıkmasıı iyi olmuşş hamitin hayalleride azalmış...dizi şimdi güzelleşiyorr...
retingleryine kötü ama diğerr bölümde 40'lardaydı galiba bu daha iyii
tuba_buyukustun 13-04-08, 14:31 arkadaşlar reytingler kötü gelmiş fakat 1.bölüme göre daha iyi.bence önümüzdeki haftadan itibaren daha da yükselecek reytingler yani ben öyle umuyorum inşallah gerçek olur.bu arada gözden kaçan bir durum var.gelecek bölümlerde görme ihtimalimizin yüksek olduğu,pilot mustafayla hostesin aşkı :D çok yakışıyorlar dizide birbirlerine.eğer böyle bişey olursa diziye de renk olur.bakalım ilerleyen bölümlerde görücez.;)
sevcan_tuba 13-04-08, 16:51 off yyaa nası dün geceyi hatırlamıom der deli oldummm :D:D
resimler ve imzalar için saolun arkadaslar :D
http://img384.imageshack.us/img384/4043/vlcsnap3392490go5.th.png (http://img384.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap3392490go5.png)http://img367.imageshack.us/img367/4982/vlcsnap3392345de2.th.png (http://img367.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap3392345de2.png)http://img367.imageshack.us/img367/7928/vlcsnap3392315wv1.th.png (http://img367.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap3392315wv1.png)
http://img367.imageshack.us/img367/8231/vlcsnap3392390mn2.th.png (http://img367.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap3392390mn2.png)http://img384.imageshack.us/img384/8296/vlcsnap3392474ob5.th.png (http://img384.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap3392474ob5.png)http://img384.imageshack.us/img384/1043/vlcsnap3392456vs3.th.png (http://img384.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap3392456vs3.png)
http://www.resim-yukle.com/img01/18/188322Untitled464.bmp (http://www.resim-yukle.com)
Selam arkadaşlar
Ben izleyemedim yeni bölümü birisi kısaca anlatır mı acaba :D zaten sadece Fatih&Selin kısmı yeter bana :D
Dilara imza için,Hirotaro resimler için saol..
bende bunu denedim :D
http://img510.imageshack.us/img510/5347/33171150pq0.jpg
http://img363.imageshack.us/img363/2123/12138952pn7.jpg
bi önceki bölümden ama :)
slm arkadaslar,
dünkü bölümü begendim yani ilk bölüme göre daha iyidi tabi...ama hosuma gitmeyen seyler vardi...
1. selinin makyaji ve kiyafeti...yani o kadar mi kötü kizi gidirebilrler...
2. pilot yani 1 pilot yaptiklari cok sacma ve hic komik degil...
3. fatihin herseyi hemen anlamasi yani esranin kötü oldugunu bir bakista anladi...veya eceyi ne cabuk kurtardi öyle...
begendigim yerleri...
1. canerin idilin abisinin fatih oldugu ögrenmesi ve sonradan yaptiklar oldu
2. son kisim yani polis vatandas ama ordada selinin kiyafetine cok sinir oldugum icin tam bir 100% begenmedim...
3. mustafa ve gamzenin konusmasini begendim
karafirtina 13-04-08, 20:39 slm arkadaslar,
dünkü bölümü begendim yani ilk bölüme göre daha iyidi tabi...ama hosuma gitmeyen seyler vardi...
1. selinin makyaji ve kiyafeti...yani o kadar mi kötü kizi gidirebilrler...
2. pilot yani 1 pilot yaptiklari cok sacma ve hic komik degil...
3. fatihin herseyi hemen anlamasi yani esranin kötü oldugunu bir bakista anladi...veya eceyi ne cabuk kurtardi öyle...
begendigim yerleri...
1. canerin idilin abisinin fatih oldugu ögrenmesi ve sonradan yaptiklar oldu
2. son kisim yani polis vatandas ama ordada selinin kiyafetine cok sinir oldugum icin tam bir 100% begenmedim...
3. mustafa ve gamzenin konusmasini begendim
kiz ece diil selin..ciseme gulerken sende ayni hatayi yaptin yiimi...:img-hyste:img-hyste
ben begendim bu bolumu...selini tebrik ediyorum...hatirliyamiyomus gibi yapti..zaten kalkipta sevgili olsalar..cekilmezdi..yalniz irem bende gicik oluyorum selcuk kaptana...atilgan gumusunde rolu bira gicik amma yapiskan ya...bne sahsen fundaya yakistirmistim onu gamze cemle cikmiyomu ya
Starda da Havalimanı olarak vardı ama o zaman hiç izleyememiştim nedense..
Ama İyi uçuşlar olarak izledim ve baylıdım yaaa çok güzel bir dizii umarım Fox diğer korduğu diziler gibi İyi uçuşları da korur..:)
billur_beso 13-04-08, 22:26 slmlarr milleett:)bende iyi uçuşları seyrediorum.Bence fox'a geçmesi gayet iyi oldu.Geçen bölümü izledim de çok güseldi burdaki herkezin olduğu gibi fatih başkomserimi selini hamiti:)bende çok seviorum ama en çok sevdiğim kişi özlem ablacımm cnmm:img-in_lo
http://www.resim-yukle.com/img01/18/764627dsc_0079.jpg
gülendam83 13-04-08, 23:23 selamlar arkadaşlar. çok uzun zamandır uğrayamıyordum. zamanım olmuyor. birde uzun bir ara verdik dizimize malum... çok ihmal ettim bir uğrayayım dedim. gelirkende elim boş gelmedim...:img-blush inşallah beğenirsiniz... :img-blush
http://img501.imageshack.us/img501/7019/glendam1ad6.gif http://img215.imageshack.us/img215/5732/glendam2yd5.gif http://img501.imageshack.us/img501/2053/glendam3zx7.gif
http://img501.imageshack.us/img501/3050/glendam4uq1.gif http://img260.imageshack.us/img260/3552/glendam5hy0.gif http://img260.imageshack.us/img260/6200/glendam6sr4.gif
Merhaba Arkadaslar....
Arkadaslar Cumartesi olan bölüm harikaydi ya bayildim...
Selin ve Fatih sahneleri cok güzeldi yani sonu biraz cabukcana gecti ama olsun....
yani bence bütün bölüm harikaydi reytingleride 1. bölümün reytinglerinden dahah iyi yani bence gittikcede düzelicektir INS.
Imza ve Avatar yapmis arkadslarin ellerine saglik..Cok Güzel olmuslar hepsine bayildim...
Sayfada emegi gecen herkesin Ellerine saglik..
tatlicadi93 14-04-08, 08:45 gülendam83 avatarlar gerçekten süper olmuş eline sağlık bencede bu bölüm çoook güseldi çook sewinyorum bu diziya :happy0064
selam arkadaşlar,
Bende bu bölümü çok begendım dahada ıyı olacak buna emınım.
Bazıalrımız ılk bölümde öpüşme olmasaydı demış.
bence ıyı oldu.Bu olay çok anı oldu.yanı Selin uzun zamandır Fatıh'e ,Fatıh de uzun zamandır Selın'e bırseyler hıssedıyordu.O gecede Selın'ın şıklığı ve guzellığı, Fatıh'ın yakışıklılıgı üstune bırde başka bır centılemnn Selın'ı dansa kaldırmak istemesıi,bilinçaltındakı duguları bilinçüsütüne çıkardı:)ve öpüşme oldu.
Şimdede bırbırlerınden kaçıyorlar çünkü nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.
Bir de üsütüne yürüyen merdıvende o hostes kızların konuşamalrını duyunca işte bır öpücükle hemen sahıplenılırmı? diye hepten Selın altust oldu ve sankı bırsey olmamış gıbı davrandı ve ben sarhoştum dedı.
Bu durumda tabii Fatih te ne diyecegını bilemedi.
Bırde selın'ın odasındakı konuşmada nıye benı önmesıyorsun deyınce Selın ne beklıyhordu ne duydu vatandaşı korumak görevımız gıbı laflar ettı.
bakalım 3. bölüm de neler olacak.
SLM arakdaşlar bu bölüm hakkında düşünclerimi yeni yazıcam geç oldu biraz ama..ben bu bölümü beğendim geçen bölüme kıyasla o gülme sesleri gitmiş hayaller aza indirilmiş giitkçede güzel olacak gibi..reytingler çok iç açıcı gelmemiş ama 3-4 haftada düzelir gibi gelio bana...hele son kısma bayıldım halk le el ele..yine halk dedi ya bayıldım :img-hyste
3 BÖLÜM
İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan bir suçlu Fatih ve ekibinin yaptığı amansız takip ve kovalamaca sonucunda havalimanında yakalanır. Suçlunun Ankara’ya götürülmesi görevi Fatih ve Caner’e verilir. Aynı uçakta İdil de görevlidir. Caner de, İdil de sakladıkları sırrın ortaya çıkmaması için büyük bir çaba sarf ederler. Ne var ki hiç kimsenin hesaplayamadığı bir gelişme olur.Hamit platonik aşkı Suna’nın çalıştığı bara eleman alınacağını öğrenir. O işe girebilmek kendi işinden kovulmaya karar verir. Yeni iş için başvurduğunda hiç ummadığı bir kişi ile karşılaşacaktır.Firdevs müstakbel damadı olarak gördüğü Caner’le tanışmak için havalimanına gelir fakat Selin ile tanışır. Firdevs Selin’i çok sever.Komedi ve macera dolu dakikalar yaşatacak İyi Uçuşlar 19 Nisan Cumartesi, 21.30’da FOX TV’de.
FRAGMANIDA video bölümüne ekledim...
3 BÖLÜM
İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan bir suçlu Fatih ve ekibinin yaptığı amansız takip ve kovalamaca sonucunda havalimanında yakalanır. Suçlunun Ankara’ya götürülmesi görevi Fatih ve Caner’e verilir. Aynı uçakta İdil de görevlidir. Caner de, İdil de sakladıkları sırrın ortaya çıkmaması için büyük bir çaba sarf ederler. Ne var ki hiç kimsenin hesaplayamadığı bir gelişme olur.Hamit platonik aşkı Suna’nın çalıştığı bara eleman alınacağını öğrenir. O işe girebilmek kendi işinden kovulmaya karar verir. Yeni iş için başvurduğunda hiç ummadığı bir kişi ile karşılaşacaktır.Firdevs müstakbel damadı olarak gördüğü Caner’le tanışmak için havalimanına gelir fakat Selin ile tanışır. Firdevs Selin’i çok sever.Komedi ve macera dolu dakikalar yaşatacak İyi Uçuşlar 19 Nisan Cumartesi, 21.30’da FOX TV’de.
canm çok saol fargman ve özet için süper ötesi bölüm bizi bekliyor...idilin sırrı orataya çıkıor rehin alınıyor ama abisi var kurtarır onu...firdevs teyz gelininide seviyormuş amaninde amanin...gelin kaynana pekde tatlı olurlar:img-hyste
şimdiden sabırsızlandım yeni bölüm için..
gülendam83 14-04-08, 14:29 3 BÖLÜM
fragman ve özet için çok teşekkürler canım...:happy0064
sanırım suçlu uçakta idili rehin alıyor ve gerçeği bu şekilde öğreniyor fatih... fragman çok heyecanlı ve güzel hazırlanmış bu arada... erkenden de verilmesi çok iyi oldu ama şimdi cumartesiye kadar nasıl bekliycez bilmem...:img-wink:
karafirtina 14-04-08, 14:31 irem askim cok tskler frgmn ve ozet icin...o\zetten anlasiliyorki selini fatihe yakistiracak firdevs hanim..:img-hyste:img-hyste
ama frgmnda kotu olan fatih idilin hostes oldugun...ay cok PARDON ...kabin memuru:img-hyste:img-hyste olduunu ogreniyor...
bence hemen ogrenmese daha guzel olurdu
bu bölüm biraz actionlu bir bölüm olucak gibi...fatih idilin hostes oldugunu ögreniyor...
fragmana göre selin ve fatih sahneleri pek yok gibi...
mustafa ve gamze sahneleride güzel olucak...atilgan gümüs konuk oyuncu sanmistim ama degil herhalde:good:
oooo super bir özet ve fragman. firdevs selin'le tanışıyor, fatih, idil'in kabin elemanı olduğunu öğreniyor. bir de caner'le sevgili olduklarını öğrenirse darbe üstüne darbe almış olur:icon_whis hoş bu darberele can kurban. sanıyorum 3.bölüm 2.den de iyi olacak:happy0064
süperdi bu bölüm yaa!!
selin-fatih ii gidiolar yaa..birbirlerinden kaçmaları fln çok tatlılardı:love05:
atılgan gümüş iyi ki gelmiş diziye..:)kabin memurumuzla çok yakışıcaklar birbirlerine çokk!!:img-icecr
bölüm özeti-fragman hemen gelivermiş çok ii..:good:süper bi bölüm bekliyo yine bizi..gelin kaynana durumları...hade bakimm..:img-wink:
keremcem d 14-04-08, 16:05 http://img410.imageshack.us/img410/7333/42250022or7.png
fatma cnm imzan süper olmuş
fragmanda görüldüğü gibi idilin kabin memuru olduğunu öğrenicek abisi
mustafa ve gamze ikilisdinide merak ediyorumm
Handanla firdevs bir olup selin ve fatihin aralarını yaparlar artık:)
Oo_esmer_kiz_Oo 14-04-08, 16:24 oo ozetiz ve fragmanimizda gelmis saol iremcim :img-wink:
fatih artik idilin kabin memuru oldugunu ogrenoyor bence iyi de oldu arapsacina donmeden herseyi ogrendi ama aci bi sekilde ogrendi
artik cici anemizde tanidi selini fatihe baski yapar artik anesi selinden oturu
ya selin fatih yoktu fragmanda 1 kerecik gorduk
ama bana oyle geliyorki dizimiz gun gectikce guzelesiyor
bence 2.bölüm daha gzldi havalimanı kıvamındaydı ve o salak gülüşler ve diziyi sitcoma çevirme çabası yoktu.selinin fatihi merak edipp arabadan dışarı çıkması ve fatihin onu kurtardıktan sıonra ben seni kimselere bırakmam diyişi çok gzldi ilk bölüme nazaran reytinglerde daa iyi,,dahada iy, olacaktır sonuçta yeni bi dizi ve başka bi kanalda başladı tanıtımlar arttıkça ,dizi oturdukça reytinglerde yüksek olcaktır...
Merhaba arkadaslar ya ne cabuk fragman cikti ve ne cabuk bölüm özeti geldi hayret cokta iyi olmus vallahi... zaten beklemek istemiyordum:icon_whis
ya ben bu bölümü sabirsizlikla bekliyorum yine güzel bir bölüm bizleri bekliyor..
fatih sonunda ins. ögrenir ya ama yok yok ögrenmesin ya birazcik daha sürsün ama fazla deil......:img-tomat
keremcemd arkadasim ellerine saglik güzel imza yapmissin ve diger calisma yapan arkadaslarinda ellerine saglik:kahve
angel eyes 14-04-08, 18:19 özette fragmanda gelmiş.
bakalım fatih idili öğrenince ne yapacak?
pek tepki vermez heralde.
şu hamitide çıkarsalarda rahatlasak ya.
top gibi koymuşlar ordan oraya ordan oraya yuvarlıyorlar.
yada dizideki sahneleri azalsa daha güzel olacak.
sarısın_bomba 14-04-08, 21:06 slm arkadaşlar bugunlerde zaten fazla girmiyom malum yazılılar falan neysee
ya ben ilk bölümden bu bölüm güzeldi ama en sonunu ikiside korktu insan bir sarılır demii ben sarılmalarını bekliyodum ama olmadı neysee yinede sözleriyle ifade etti fatihhh ama önce banane kızdan dediyaa selinin yüzü gözürlmeye değerdii :) fatih bunu bilerek dedi ama sonrada selinde çaktı olayı neyse ilk bölüm gibi değildi bu bölümden tat aldım yanii
Tüm foruma merhaba,
Dizinin geri dönmesine cok sevindim. Bazi sahneleri sksada arada genel olarak güzel bir dizi. Özelliklede Selin ve Firat birbirlerine gercekten cok yakisiyolar. Yani tüm havalimani ekibi onlari birbirine yakistirmakta haksiz degil walla bende cok yakistiriyorum :)
Dizilerde sadece anlatilan ask degil ayni zamanda oyuncularin birbiriyle yakismasi ve uyumuda önemlidir. Pamir ve Sema`nin bu anlamdaki uyumlari mükemmel. Anlatilmak istenen bu ask icin sanki özenle secilmisler. Sema`nin daha önceki projelerinde dikkatimi cektigini söyleyemem ama bu dizi icin en uygun aday kendisinden baskasida olamazdi bence. Cok yakistilar gercekten cok tatlilar ikiside :love05:
Hirotaro ekledigin resimler icin cok tsk ederim ve yapilan imza avatar calismalari icinde tüm arkadaslara ts ederim. Henüz isimlerinizi aklimda tutamiyorum daha yeniyim ama zamanla herbirinize yaptiginiz calismalardan dolayi ayrintili bir tsk ederim. Simdilik kusuruma bakmayin tek tek isim veremiyorum ama :)
Imzalarda avatarlarda cok güzeller. Walla sizler yeterki calisma yapin arkadaslar bende bölüm resimlerindne istediginizi eklerim yani.
Fragmanda cikmis buarada gercekten sansli izleyicileriz. Her dizide olmuyor bu yani simdiden bukadar erken cikmasi mükemmel birsey. Hep böyle gider insallah.. hadi bakalim.
hatta 2. fragman bile çıkmış. acaba ctesiye kadar 1 tane daha çıkar mı? çok güzel fragmanların erken ve farklı olarak çıkması. ilgiyi arttıracaktır. starda yayınlanmasından sonra ara verdiler, sevenler bile unuttu bir parça. hatırlatmak gerekli:icon_whis
slm herkeze;
geçen bölüme yorum yapamadan yeni bölüm özeti ve fragmanı gelmiş.teşekkürler arkadaşım..hiç bi dizide böyle olmuyo şanslıyız sanırım :img-wink: neyse kısa bi yorum yapıyım izledigimiz bölüme; ilk bölüme nazaran çokk çokk güzeldi..fatih ve selinin sahneleride öyle..özellikle sizinde yazdıgınız gibi vatandaş-polis elele:img-hyste bu vatandaşlar polis daha da yakınlaşıcak.fatih dedigi gibi korkunun ecele faydası yok :img-blush :img-icecr
çok güldügüm bi sahnede;caner ve fatih konuşması selin baglantılı tabiki :)
caner: amirim herkez konuşuyo
fatih ; ne konuşuyor
caner;akşam selin hanımı sizin arabanıza binerken görmüşler.
fatih;ee ne var bunda.gece vakti .eve bıraktım sadece
caner; hiçç bişey yok(tam hatırlamıyoda olabilirim)
fatih; off ortada fol yok ,yumurta yok.magazin gündeminin 1 sırasına oturduk iyimi :img-hyste :img-hyste çok güldümm bu sahnelere...
yeni bölüme yorum yapıcak olucaksak..idilin hostes oldugunu ögrenicek gibi fatih.bencee buna tepki verir ama sonuçta kardeşi ve ona töleransları mutlaka olucaktır..ve bi süre sonra kabul eedicek...önemli olan konu caner ve idilin arkadaşlıgını ögrenince baklaım neler yapıcak fatih...:D
ben bu konuda canerin selinden yardım almasını istiyodum :icon_sorr hem fatihle daha çok ve birbiri ile didiştikleri sahneler olurdu.hemde selin bi şekilde ikna ederdi fatihi bu işe..ama firdevss teyzemiz geliyomuş havaalanına :img-hyste bide selinin yardımcısı ismini unuttum o gelirse...işte o zaman tam komedi olur..belki aynı akşam selin ve fatihi nikah masasından görebilirizz :img-hyste iki teyzemizde dört gözle bekliyo.hem selinin hemde fatihin evlenmelerini :img-icecr
zeliha_erhan 15-04-08, 20:01 mrb bende zeliha beni araniza alirsaniz sevinirim
bu bölüm cok güzeldi ya
en güzeli sonunda vatandas flan dedi ya
güldüm ya
bide aile imzasina benide eklerseniz sevinirim :img-wink:
aile imzası yapılyorsa bende katılmak isterim...3. fragman çıkmadı galiba 2 tanesini maşşah çok çabuk verince 3. yü bekler oldum doğrusu..bu hafta çok eğlenceli olacak özellikle idilin fatihten canerinde idilden uçakta kaçışmalrını zevkle izlicem..:img-hyste
sarısın_bomba 16-04-08, 13:51 bunlarda benden hastaydım pek fazla ugraşamadımmm
http://img180.imageshack.us/img180/3493/s1ep8.jpg http://img266.imageshack.us/img266/879/se13vz7.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5250/se14ij4.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/1828/selin2it7.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/8938/selinzk8.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/1378/selinfatihju9.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/7893/selinfatih1dz9.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/5546/selinfatihhhwe9.jpg
inş begenirsinizz
MoOnDaNcE-11 18-04-08, 11:41 Diziyi seviyorum ama ciddi kurgu eksiklikleri var ve bazi sahneler cok abarti . Yoksa cok daha iyi rating alabilir .
ilk kez denedim ama sanırım resim ekleyemiyorum aile imzası yapmaya da çalıştım ama amatörlük...üstlerine tıklarsanız açılıyor yada bana nasıl resim yükleyeceğimi anlatın...
beğenmene sevindim dilara,
isimleri forumu tek tek dolaşarak ekledim. hani biri bana yaz falan demedi. ama genelde aile imzası isteyenler ve çok yorum yazanları yazdım.
__3L!F__ ya mesajımı oku ben yaptım imza tamam çok profesyonel değil ama ilk denemem yaa. çok küçük görünebilirler ama tıklayınca orjinal boyuta geliyolar...
karafirtina 18-04-08, 15:13 beğenmene sevindim dilara,
isimleri forumu tek tek dolaşarak ekledim. hani biri bana yaz falan demedi. ama genelde aile imzası isteyenler ve çok yorum yazanları yazdım.
__3L!F__ ya mesajımı oku ben yaptım imza tamam çok profesyonel değil ama ilk denemem yaa. çok küçük görünebilirler ama tıklayınca orjinal boyuta geliyolar...
tek tek forumsayfalari dolasma inceligi gosterdigin icin kendi adima sana cok tskederim...amatorce diyorsun ama oyle bile yapamayanlar var...misal ben:img-blush
bizim multimedya basligimiz hala yok...hmm..gerci dizimiz suanda iyi gitmiyor..yani reyting kaygisi var...ama bence duzelicek...
kim ypıyo imza yani bi kaç kişi demişte bn yapıyom diye kim yapıyosa bn ona ö.m. atcam da kesin son durum kim?
ben yapıyorum imzayı sen yinede at bana ö.m. çünkü ben mesajlara göre yazıcam isimleri şu anda az kişiyiz biraz daha fazla olalım yapıcam isimleri ayzıcam birazdann
zeliha_erhan 18-04-08, 17:49 lois imzan cok güzel olmus
aile imzasina ben de katilmak istedigim yazmistin ben yapcam
simdi birtane koyarim az sonra bitince
bü bölüm yine süper olcak
bakalm fatih ne yapcak ögrenince
3.bölüm fragmanına mintyapımın sitesinden bakarım artık,Şu Hamit'i bir çare bulsunlar artık.
@dilara_3 ,alacağın olsun,demek beni unutuyorsun.:)
sena-haticee 19-04-08, 13:33 ayy aile imzalari baslamis haaa süper cok sevindim iremm canim ortada yoksunn hic görüsemioruzz bu arada:(
ya bugunku bölüm süper olucak fatihin tepkisi ne olucak acebaaa bence sinirli deyil onunla hic konusmucak baslarda ama sonra aff ederrr canim yaa iyidir benim fatihimm zaten artik asik bir polis oo selini düsündügünde ne kadar tatli oluyoo canim benim yaa
Oo_esmer_kiz_Oo 19-04-08, 15:22 evet nihayet geldi cumartesi bu icin hic gelmicek sandim :)
dilara 3 aile imzasi icin cok tessekurler canim benide unutmadigin icin ayri bi tsk:img-in_lo
bakalim neler olucak en cok merak etigim sahne fatihin annesi ve selin sahnesi olucak ya ve tabiki idil fatih sahnesi
masal gibi 19-04-08, 15:41 Evt Sonunda Beklenen Gün Geldi:good:
Bu Akşam İdil İçin Kötü Olucak Baya Bi
Fatihin Tepkisini Mrk Ediorum Çokkk...
Umarım kötü Seyler Olmazbye
masal gibi 19-04-08, 21:36 Bu Bölüm Süper Ötesiydi...
Çok Beğendim Valla...
Dizi Süpr OLmaya Başladı HAmit Dışında Tabi
Sonunda Fatih İdilide Öğrenicek
Hftaya neler OLcak Çok Merak Ediyorumbye
bu bölüm gecen bölümden dahada güzeldi. Izlerken gercekten keyif aldim bu bölüm. sonunda fatih idilinin hostes oldugunu ögrendi. cok kizacak.. merak ediyorum neler olacak
bu arada fatihin anneside begendi selini:) gelini ile tanisti sonunda:img-hyste
canlarım dizimiz bence oturmaya başladı. hamit çok gereksiz ve çok uzun gösterilsede keyfimi bozmasına izin vermeyeceğim. genel olarak beğendim bölümü. umarım ratingler iyi gelirde izlemeye devam ederiz. nası bitti ama herkez birbirine bişeyler açıklıyor. ah canım fatihim kafası karıştı diyemiyeceğim resmen kafayı çizdi:img-hyste
ama annesi seline göz koydu gelin niyetine. anlamadığım şey kızım burda çalışıyor diyosun be kadın oğlumda komser desene. bak selin nasıl atlıyor boynuna.
tuba_buyukustun 19-04-08, 22:41 arkadaşlar yine süper bi bölüm izledik te şu hamit'e bi çare bulsunlar artık yaa lütfen.çok sıktı beni izlerken.ayrıca pilot mustafa ve hostesin yeni alevlenen aşkı beni çok duygulandırdı.çılgın pilotumuz selçuk bu hafta o kadar fazla çılgın değildi.bu güzel bişey tabi.bu defa da pilotun eşi biraz abartılı kaldı kıskançlık meselesinde.bölüm için seçilen hikaye de güzeldi.interpolle aranan adam hikayesi de oturmuştu diziye.yani kısacası mükemmeldi.inşallah reytinglerde bu kadar mükemmel gelir.
Bu diziyi yeni kanalında ilk kez izledim o da 30 dakika ya var ya yok. Öncelikle izleyenleri kusura bakmasınlar kendilerine saygım sonsuz ancak gözüme çarpanları söylemek istiyorum. Bu bağlamda kimsenin canını sıkmak istemem. Lütfen kızmayın.
Uçağımız kalkarken 738 veya 321 idi, seyir esnasında 340 oldu.
Hangi 3x3lük konfigürasyondaki uçağın koridor genişliği bu kadar fazla merak ettim doğrusu. Karşılıklı muhabbeti bırakın sırt çantasıyla zor geçiliyor o aradan.
Hadi 340 diyelim 3x3 ne alaka?
Anonslar ve kokpit mest etti beni. Pilotlarımızın kullandıkları kulaklıklar biraz daha düzgün seçilse fena olmazmış.
Yine kokpitte kaptan pilotun arkasındaki statik göstergelerde neyin nesi?
Hangi uçağın önü ve arkası bu kadar yakın?
Kabin memuru İdil hanım nereye saklandı onu kestiremedim.
Interpol suçlularının transferini havalimanı polisi mi sağlıyor? (hikayenin öncesini izlemediğim için bilmiyorum ama belki cevaplamışlardır bunu)
Daha vardı ama unuttum bile yazana kadar. Dikkat ettiğim hususlar sizin izlediklerinizden ve istediklerinizden biraz farklı olabilir. Ama ben bunlara çok takıldım. Bana çok basit geldi bu sahneler açıkçası. Böyle yapacaklarına çok daha özenerek çok daha mantıklı çözümlerle gerçek uçak içinde çekebilirler diziyi. Nitekim dizinin amacı her dizi ve yayında olduğu gibi reyting almak ve dolayısıyla para kazanmak. Dediğim gibi olabilirse çok daha çekici ve izlenebilir hale gelir diye düşünüyorum. Bu şekilde reytinglede masraf karşılanır.
Mesela önceki kanaldaki mock up çekimleri güzeldi. Çok iyi gösterilmişti herşey.
Sevgili arkadaşlarım hepinize mutlu seyirler, bol reytingler diliyorum.
Oo_esmer_kiz_Oo 19-04-08, 23:04 walla yorum yazacagim ama ne yazacagimi bilemiyorum
bolumu izledim ama ya soylemek istemiyorum ama bazi sahneler bana cok yapmaci geliyor :icon_sorr konusmalar,...,
ama ben 1 ayrintiya cok fena halde takildim kaldim
idilin hocasi "sarisin bayan ismini unutum yaw simdi:img-tomat"
o fatihin babasinin beraber oldugu kadin idi havalimaninda ama simdi iyi ucuslarda hic o konu islenmiyor ya :icon_whis
yoksa hic olmamis mi sayicaklar ki eski bolume gore :icon_whis
walla yorum yazacagim ama ne yazacagimi bilemiyorum
bolumu izledim ama ya soylemek istemiyorum ama bazi sahneler bana cok yapmaci geliyor :icon_sorr konusmalar,...,
o fatihin babasinin beraber oldugu kadin idi havalimaninda ama simdi iyi ucuslarda hic o konu islenmiyor ya :icon_whis
hiç olmamaış sayma ihtimalleri yüksek çünkü bekar dediler kadına. aksine idilin babasıyla evleniş çocuklarıda olmuştu. bence büyük pot kırdılar
selam,
bu bölüm fatih-selin biraraya gelme gayretleri en iyi kısımları idi. ancak ben de bu noktada takıldım. hani fatih'in kabin amirlerinden nefret etme durumu uçtu mu? o zaman idil niye söyleyemiyor?? bütün gün havalimanı kafelerini bekleyen baba nerede? hani baba evli ve 2. eşinden de çocuğu vardı? gibi daha bir çoook sorum oldu. caner biraz daha iyi idi bu bölüm. ama hamit için bir hal çaresi bulmaları gerekli. niye bu karakteri bu kadar zorluyorlar anlamadım.
selin bilmeden görücüye mi çıktı ne:img-wink: fatih'in annesi ile fatih'ten iyi anlaşacak görünüyor..
sena-haticee 19-04-08, 23:24 off cok güzel bir bölümdü yaa bi daki haftaa yi 4 gözle bekliorum resmen o neydi öyle yaaa ayy selin ile fatihin annesi tanisti süper gelin kaynana simdiden tanistilar bencede sevdii ee sevilmicek gibi de selinimizzzz fatihimizi unutmayalim ayyy gülümsemesii yokk muu icim gidio resmen diyebilrimm ben kactim kib bye
Oo_esmer_kiz_Oo 19-04-08, 23:26 hiç olmamaış sayma ihtimalleri yüksek çünkü bekar dediler kadına. aksine idilin babasıyla evleniş çocuklarıda olmuştu. bence büyük pot kırdılar
evet ya ins. hemen duzeltirler de bizde anlariz ne oldugunu
simdi artik o konuda hic bi eser yok ama :icon_whis
bakalim in bir sey dusunmusturler bu konu icin cunku yazik olur
evet ya ins. hemen duzeltirler de bizde anlariz ne oldugunu
simdi artik o konuda hic bi eser yok ama :icon_whis
bakalim in bir sey dusunmusturler bu konu icin cunku yazik olur
zaten düzelttiler düzelttiler. aksi halde ratingleri toparlama şansları yok. havalimanında daha akıcıydı olaylar. iyi uçuşlar oldu uçmaya başladı. ben başrol selin-fatih sanıyordum ama hamit oldu. atılgan gümüş gibi müthiş bir oyuncuyu dahil ettiysen diziye salla şu hamiti. ne var o adamda anlamış değilim. allahtan kahkahalar kesildi en azından ordan yırttık
Herşeye rağmen en azından macera -azıcık bir doz da olsa- koktuğu ve her zaman enteresan bulduğum havalimanlarını konu aldığı için bu diziyi izliyorum.Hatalarına ve yetersizliklerine rağmen.Bu bölümdeki uçak sahnelerinde "yok artık bu kadar da saçmalanmaz" dedim.Bu dizinin senaryosunu yazan kişinin en azından bir kere bile havalimanına gittiğinden ve uçtuğundan ciddi anlamda şüphe etmeye başladım.Haa absürd bir dizi yaratıp tarz yapmak istiyorsa o başka.Bu bildiğim kadarıyla,içine komedi öğeleri serpiştirilmiş de olsa, bir komedi dizisi değil.E o zaman o uçaktaki pilotların anonsları,sanki otobüs şöförü gibi uçuştan önce içerde dolanmaları hosteslerle özel muhabbetleri koridorda yapmaları gibi abukluklar da ne?Pilot mu bunlar palyaço mu?Böyle saçmalık olur mu siz hiç böyle pilot gördünüz mü? Ya da uçuştan önce pilotların ortalarda uçağın içinde dolaştığını ve birinci pilotun çıkıp da espriler yaptığını yani böyle bir ciddiyetsizliği gördünüz mü?Kokpitten yaptığı saçma anons hakkında yorum bile yapmıyorum zaten."Ayrıntılara takılıyorsun" demeyin..insanlara çok da bilmedikleri bir konuda bir dizi yapıyorsunuz dizi komedi bile değil ve bu acaiplikler oluyor..hadi canım ne ayrıntısı bunlar resmen saçmalamak.Hamit sahneleri azaldı derken adam bu sefer de hayal kurmuyor ama hava limanında ayık saçmalıyor :) Yani Selin ve Fatih ikilisinin didişmeleri de olmasa çekilmeyecek.Ne olur senaristim ya..bir düzeltin bunları.
Oo_esmer_kiz_Oo 20-04-08, 10:53 raytingler geldi ama hic ic acici degil zaten pek de umutlu degildim :icon_sorr
PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 27,70
2 GENCO [NET] KAND 5,40 15,60
3 GECENIN MACI SHOW 5,30 15,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,80 16,40
63 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 0,90 4,70
64 MAHMUT TUNCER SHOW (NIKAH) [NET] KAN7 0,90 2,90
65 IYI UCUSLAR [NET] FOX 0,90 2,60
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,30 25,90
2 GENCO [NET] KAND 5,50 16,10
42 ALTIN ADIMLAR (FINAL) [NET] TRT1 1,30 4,10
43 IYI UCUSLAR [NET] FOX 1,30 3,70
slm arkadaslar,
ben daha yorum yapmadan reytingler gelmis ve dünkü bölüm gibi reytingde kötü gelmis....
malesef ben starda ki tadi alamiyorum artik sanki hersey yapmacik gibi geliyor bana... yok daha önce hic ucmamis olsam o ucakta ki sacmaliklara olabilir diyecegim ama frk arkadasa katiliyorum ucakda o ayrintilar benimde cok gözüme carpti ve dizinin kalitesini düsürüyor....
aslinda bu dizi benim icin bitti yani ben izlerkene hic zevk almiyorum...
of yaa. of ki ne of. yapımcı maiilerimizi dikkate alıyor. bence ortak bişeyler yazalım. mesela ne olursa dizi canlanır.
1- hamit az olursa
2- selin-fatih arasında tutkulu bakışlar altında atışmalar olursa
3- şu çatlak pilot ve esprileri minimuma inerse
4- atılgan gümüş üzeine iyi oynanır ordan bi hikaye yakalanırsa
5- çatlak pilotun çatlak karısı olmazsa
6- ksiyon biraz arttırılırsa
7- biraz daha tanıtım yapılırsa...
canlarım fikri olan yazsın da iletelim. yoksa bu ratinglerle dizi güme gidecek
MoOnDaNcE-11 20-04-08, 12:23 Bu bolum gecen haftakilere gore daha iyiydi , daha az yapmacikti . Ama hala cok daha iyisi yapilabilir diye dusunuyorum ... Bir de o bashostese bekar diyerek buyuk pot kirdilar . Ama bolumun sonu cok guzeldi:good:
Imzalara da beni ekleyebilirsiniz arkadaslar :img-wink:
angel eyes, Hirotaro, Dilaracım, Gülçincim, billur_beso, gülendam83, İremcim, Fatmacım, sarısın_bomba, lois;
Eklediğiniz herşey harika emeklerinize sağlık :good:
Oo_esmer_kiz_Oo, reytingler için sağol :icon_sorr
Bir kaç hafta daha yayınlanırsa bu dizi ilk 100'e bile geremeyecek :icon_sorr
Bu diziye sadece Pamir için katlanıyorum o kadar :img-cray:
Yani dizi bitse umrumda değil.
NOT: Son sahne süperdi yalnız,
Herşey ortaya çıktığüına göre bence bir kaç hafta sonra final yapabilirler.
tuba_buyukustun 20-04-08, 12:50 raytingler geldi ama hic ic acici degil zaten pek de umutlu degildim :icon_sorr
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 27,70
2 GENCO [NET] KAND 5,40 15,60
3 GECENIN MACI SHOW 5,30 15,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,80 16,40
63 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 0,90 4,70
64 MAHMUT TUNCER SHOW (NIKAH) [NET] KAN7 0,90 2,90
65 IYI UCUSLAR [NET] FOX 0,90 2,60
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,30 25,90
2 GENCO [NET] KAND 5,50 16,10
42 ALTIN ADIMLAR (FINAL) [NET] TRT1 1,30 4,10
43 IYI UCUSLAR [NET] FOX 1,30 3,70
reytingler maalesef çok çok çok kötü arkadaşar.fox ve mint yönetiminin senaristlerin birşeyler yapmaları lazım yoksa bu böyle gitmez :icon_sorr
aile imzamızz geldii:happy0064
ö.m. atanların hepsi burada ,eğer buraya yazanlar varsa gördüklerimi ekledimm
http://www.resim-yukle.com/img01/18/209240a.i.taslak1.bmp (http://www.resim-yukle.com)
yorum isterim:img-wink:
dilaracım cicim,
en az fatih&selin kadar cici olmuşalr ellerine emeğine sağlık:happy0064
ah ah şu güzellikleri dizimizde de arttırmaları aynı zamanda ratinglerimizinde artması dileğiyle
dünkü bölüm çok güzeldi.her geçen gün daha ii oluyo ama reytingler nie böle anlamıyorm.
neyse yhaa düzelir inşallah.
bu arada kızlar bnm rüyamda selinle fatih evlenmiş.
ama ayrı yataklarda yatıyolarmış.çok komikti yhaa.
kavga ediyolardı yine.
mesela fatih gel dans edelim diyodu selin yatakta kitap okuyodu.
ne dansı fatih bu saatte fln diyodu.komikti yhaa.:img-hyste
bu arada imza süpermiş yhaa.
fırat-tugce 20-04-08, 17:01 dizi çok güsel dun gece şöle reklam arasında bakmıştım
oyuncular falan olsun:img-wink:
umarım devam ederr,:img-in_lo
uff reytıngler baya bı kötü ama:img-cray:
dünkü bölüm çok güzeldi.her geçen gün daha ii oluyo ama reytingler nie böle anlamıyorm.
neyse yhaa düzelir inşallah.
bu arada kızlar bnm rüyamda selinle fatih evlenmiş.
ama ayrı yataklarda yatıyolarmış.çok komikti yhaa.
kavga ediyolardı yine.
mesela fatih gel dans edelim diyodu selin yatakta kitap okuyodu.
ne dansı fatih bu saatte fln diyodu.komikti yhaa.:img-hyste
bu arada imza süpermiş yhaa.
ne rüyaymışş ama:) dans ve kitap:D
yorumlar için tşkler Ege('v')İklim'ide ekledimm
http://www.resim-yukle.com/img01/18/243966a.i.taslak1.bmp (http://www.resim-yukle.com)
Dün yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi. O son sahnedeki manevra olayı nedir ya?
Allah aşkına biri bana anlatsın onun nasıl olduğunu.
Senaristler kesinlikle ciddiye almıyorlar bu işi. Yazalımda çekilsin gitsin mantığı var. Dün dedim acaba ben mi ayrıntıya takılıyorum ama ayrıntı değil bunlar. Benim gibi düşünenlerde varmış zaten. Ya bu dizi kalkar ya da bu işi gereği gibi ciddiye alıp çekmeye başlarlar. Yoksa kesinlikle buharlaşır bu yapım.
Fatih, kız kardeşi İdil ve mesai arkadaşı Caner arasındaki gizli ilişkiyi öğrenir. İkisi de Fatih’e durumu anlatmak isteseler de, büyük bir ihanete uğradığını düşünen Fatih onları affetmez.Havalimanında esrarengiz bir şekilde bavullardan değerli eşyalar kaybolmaktadır. Bütün terminal emniyeti olayın izini sürerken tüm ipuçları Hamit’i gösterir. Büyük bir suçlamayla karşı karşıya kalan Hamit kendini sorguda bulur.Fatih’in annesi Naciye, Selin’i gelin olarak almayı kafasına koymuştur. Selin’i yemeğe davet eder. Fakat bundan haberi olmayan Fatih Selin’i evde görünce şok olur.Fatih’in okul arkadaşı Betül bir iş için havalimanına gelir. Betül yıllardır görmediği Fatih’in çekiciliğinden etkilenir. Güzelliği ve sempatikliğiyle herkesin gönlünü fetheden Betül’ün Fatih’e karşı yakın davranışları Selin’i çileden çıkarır.Komedi ve macera dolu İyi Uçuşlar’ın bu haftaki bölümünde büyük bir sürpriz var. Bu sürpriz bölümü sakın kaçırmayın.İyi uçuşlar 26 Nisan Cumartesi 21.30’da FOX’ta.
Oo_esmer_kiz_Oo 21-04-08, 15:09 sman07 ozet icin tskmer :img-wink:
bolumle ilgili yazilari okudumda medea arkadasima katiliyorum maledef:icon_sorr
bu baslikta olanlar 99% bu diziyi sevdigi için burda ama seviyoruz diye elestiri yapmak da hakimiz malesef gonul ister tabiki elestirecek bir sey olmasin ama simdi biz elestime durumundayiz iyi veya kotu ama en kisa zamanda elestirecek bi sey kalmaz umud ediyorum :img-cray: ama cok uzuluyorum oyle yorum yazincada :img-cray:
ozete gelirsek ozeti ben cok begendim ya
betulu baya merak etim dogrusu selinin kiskanc haleriyle gormek isterim dogrusu
ya bide selinimiz gorucuye cikti bakalim fatih nasil bir tepki vericek selinin evde gorunce :img-blush
idil caner bakalim neler cekicek fatihin elinde
Oo_esmer_kiz_Oo 21-04-08, 15:14 dilara3 canim aile imzasi cok guzel olmus bu arada,
ozeti gordum imzayi unutuverdim :img-hyste
tekrar tskler ellerine saglik...daha nice imzalri diyorum:img-blush
zeliha_erhan 21-04-08, 15:32 sman07 özet icin tesekkürler
dilaracim imza cok güzel olmus canm eline saglik
:D:D:D
seve seve yükledim
insallah fragmanida yüklemek nasip olur :P
bugün yarin zaten cikar fragmanda biliyorsunuz mint yapim hizli hemen koyuyor zaten
3.bölüme gelirsek bence yavas yavas rayina oturdu dizi reytingleri de kafaya takmayin daha yeni yeni alisiyor insan dizi bitti bi ara yeniden baska kanalda basladi hem foxun biraz sabira ihtiyaci var cünkü yeni kanal hatirlatirim ki arka siradakiler yada bez bebek kacinci siradaydi zaten iyi ucuslar ilk 30a girsin yeter
hamite gelirsek bence daha az göstermeleri lazim ama bu önümüzdeki bölüm baksaniza baya bi bela gelicek basina
hem selinle fatihi bende merak ediyorum daha da heyecanli olmaya basladi
hadi hayirlisi!!!!
yani ne diyoruz 26 nisan 2008 saat 21:30 da Fox Tv´ye zaplaniyoruz :img-pilot:img-pilot
masal gibi 21-04-08, 16:33 Özet İçin Teşekkürler
Fatihin Arkadasını Çok Mrk Ettim Umarım Selinle bi Sorun Yaşanmaz..
Çok Merak Ediyorum Selini Evde Görünce Fatih Napıcak:icon_whis
İdilede Yazık Ama HAkketti Söleseydi Baştan Böle Olmazdı
Neyse Bekleyip Görücez..:img-wink:
özet için çok teşekkürler. artık bu akşam falan da fragman çıkar umuy |