PDA

Tüm Versiyonu Göster : Havalimanı (İyi Uçuşlar)

Sayfalar : 1 2 3 [4]

HtCeee
30-04-08, 14:13
slm..geçen hafta fox un yayın akışına bakmıştım..çarşamba ve bi gün daha vardı unuttum..gece 00.30'dan sonra iyi uçuşlar yazıyodu...
yeni bölüm bu hafta var diye biliyorum .inşallah vardır..özledik ya..:D

bide ; hangi dizi olursa olsun güzel bölüm olacagı zaman mutlaka araya bişey giriyo ve 1 hafta izleyemiyoruz..bu haftada aynen öyle oldu :img-pilot

selin ve fatihi izliycektik.fatih annesi neler yapıcak bakalım onlara :img-hyste
güzel sahneler izliyecegimiz kesin..ee selin eve gitme vakti gelince de fatih bırakır herhalde :icon_whis
belki böylece alkollüydüm diyerek geçiştirdikleri öpüşmeyide konuşurlar ve bi adım atılır bu ilişki için :img-in_lo :img-icecr

chom:)
30-04-08, 17:19
ya bölüm güzel olcak da işte..dizi kalkıcak mı acaba..herkesi bi telaş almış:icon_sorr
ya bi rahat rahat izleyemedik şu diziyi ha..kalktı-kalkacak derdine düşüyoruz sürekli..uff şu reyting olayını kim icad etmişse!!

__3L!F__
30-04-08, 18:32
ya bölüm güzel olcak da işte..dizi kalkıcak mı acaba..herkesi bi telaş almış:icon_sorr
ya bi rahat rahat izleyemedik şu diziyi ha..kalktı-kalkacak derdine düşüyoruz sürekli..uff şu reyting olayını kim icad etmişse!!

dizimiz kalkmaz bnce kızlar.
içiniz rahat olsn.
eer başka kanalda olsaydı bnde terettüd ederdim ama
fox tv dizilerine sahip çıkıyo.

HtCeee
01-05-08, 14:14
slm bende geldim..sesli fragman çııkmadı dimi :( çıkması lazım ama neyse bekleriz biz...

bi arkadaş yazmıştı sanırım yayın akışında yazmıyo bu haftada mı? yok acaba dizi diye...var arkadaşlar dizimiz...başka bi kanalda olsa çokda kalkmıştı ama fox kaldırmaz..zaten dogru düzgün reyting alan dizisi yok.. dizilerini kaldırmayarak günleri boş geçirtmiyo...bizim içine no problem..:D :D

buda yayın akışı fox'un;
19.45 = komedi türk - eğlence
21.54 = iyi uçuşlar - yerli dizi :D

arese
01-05-08, 14:46
slm bende geldim..sesli fragman çııkmadı dimi :( çıkması lazım ama neyse bekleriz biz...

bi arkadaş yazmıştı sanırım yayın akışında yazmıyo bu haftada mı? yok acaba dizi diye...var arkadaşlar dizimiz...başka bi kanalda olsa çokda kalkmıştı ama fox kaldırmaz..zaten dogru düzgün reyting alan dizisi yok.. dizilerini kaldırmayarak günleri boş geçirtmiyo...bizim içine no problem..:D :D

buda yayın akışı fox'un;
19.45 = komedi türk - eğlence
21.54 = iyi uçuşlar - yerli dizi :D

Hatice'cim bu hafta var ama Diğer haftalar da yayın Akışında Gözükmüyor dilim varmıyor Söylemye ama:img-cray:

aaa hiç rating Alan dizi yok mu var canım Bezbebek:img-hyste gece gündüz onu veriyolar:img-hyste Artık yigenimle Kavga eder oldum bu dizi sayesinde

Arka sırdakiler var yani onu dışındaa :)

tuba_buyukustun
01-05-08, 14:58
Hatice'cim bu hafta var ama Diğer haftalar da yayın Akışında Gözükmüyor dilim varmıyor Söylemye ama:img-cray:

aaa hiç rating Alan dizi yok mu var canım Bezbebek:img-hyste gece gündüz onu veriyolar:img-hyste Artık yigenimle Kavga eder oldum bu dizi sayesinde

areseye aynen katılıyorum :D fox reyting alan dizilerinin üstüne üstüne gidip mide bulandırıcı hale getiriyor artık.nerdeyse 7 gün 24 saat utanmasalar bez bebek'i verecekler.araya bazende arka sıradakiler'i serpiştiriyorlar.Kanal çıkalı 1 sene oldu şu haline bak.iyi uçuşlar,yayın akışıkda sadece bu hafta gözüküyor.devamı yok :img-cray:

HtCeee
01-05-08, 15:07

eee o zaman bu hafta final mı yapıyor dizi..final olsa çıkıcak fragmanda söylerler büyük ihtimal..belki başka güne alırlar..yemin bitiyomuş sanırım..aman pazartesiye almasınlarda :img-pilot

komedi türk bile hafta 2 kez..çarşamba günleride yeni bölümü yayınlanıyor..neyse bu haftayı izleyelimde..ne olucak gelişmeleri takip ederizz :icon_sorr

arese
01-05-08, 15:09
areseye aynen katılıyorum :D fox reyting alan dizilerinin üstüne üstüne gidip mide bulandırıcı hale getiriyor artık.nerdeyse 7 gün 24 saat utanmasalar bez bebek'i verecekler.araya bazende arka sıradakiler'i serpiştiriyorlar.Kanal çıkalı 1 sene oldu şu haline bak.iyi uçuşlar,yayın akışıkda sadece bu hafta gözüküyor.devamı yok :img-cray:

Sorma Sabah Akşam sanki bu diziden Başka dizi yok bir bezbebek var Artık gına geldi ne zaman Açsam o var Artık yigenimle kavga ediyorum bu nee:img-hyste zaten 7 gün 24 saat veriyolar sabah öğlen bir Akşam

Arka sırdakileri vermiyolar hiç nerde izlediğim sevdiğim bir dizi o Ayrı izlerim ama onuda vermiyolar çok izlenen bir dizi olduğu halde bezbeğe takıl kalmışlar

iyi uçuşları bu diziyi öğlen verseler çok iyi tanıtsalar fena olmaz ama Bezbebkten fırsat kalmıyor ki

Diğer hafta ki yayın Akışlarında malesef yok:img-cray: bu dizi ilk 20 de olsa fox için yeterli ama:img-cray:

tuba_buyukustun
01-05-08, 16:34
evet kızlar ikinize de katılıyorum bence İyi Uçuşlar'ı öğlen saatlerinde Türkiye'nin gelmiş geçmiş en mükemmel dizisi (?) Bez Bebek yerine çok değil 3 bölüm yayınlandı.3 gün verseler ve daha iyi tanıtsalardı bunlar olmayacaktı...Bu arada Elifçim biliyorum malum dizi artık biz büyükleri şiddete eyilimli hale getiriyor ama yine de dövme çocukları. :D:D

fatos__03
01-05-08, 23:47
4 bolumu sabirsizlikla bekliyorum cok guzel bir dizi.
Oyuncularida mukemmel tanimadigimiz oyuncular var.
Insallah dizi kaldirilmaz

kmnç2
02-05-08, 00:16
bunlar varmıydı bilmiyorum.eklenmişse söyleyin silerim

alıntıdır..mandy'ye teşekkürler..

http://img227.imageshack.us/img227/6854/661iw9.png http://img512.imageshack.us/img512/6972/191wi4.png http://img227.imageshack.us/img227/719/461ci0.png http://img512.imageshack.us/img512/3893/5copy1jg4.png

http://img512.imageshack.us/img512/9348/3copydb81lw4.png http://img512.imageshack.us/img512/2377/751bk4.png http://img512.imageshack.us/img512/2592/iyiucuslarblm02byspartair3.png http://img512.imageshack.us/img512/34/44804415qw51ek1.png

kmnç2
02-05-08, 00:18
http://img227.imageshack.us/img227/2648/82686056yp71bl8.png

http://img227.imageshack.us/img227/774/861xm0.png

__3L!F__
02-05-08, 00:25
http://img156.yukle.tc/images/5306picture-2.jpg (http://www.yukle.tc)

http://img156.yukle.tc/images/5385b.jpg (http://www.yukle.tc)

http://img156.yukle.tc/images/9080banner1uq1.jpg (http://www.yukle.tc)

aklıma esti ekliim dedim.

tuba_buyukustun
02-05-08, 00:38
kmnç2 ve elif ellerinize sağlık harikasınız...Pilot Mustafa'nın yani Atılgan Gümüş imzası yapacak arkadaş yok mu???

kmnç2
02-05-08, 00:43
silmene gerek yok cnm.
bazıları vardı sadece.
bu arada sni görmemiştim hoşgeldin aramıza.
dizimizin grubumunada bekleris.

sağol cnm.diziyi stardan beri beğenerek izliyorum.ilk bölümden sonra yazmıştım buraya.bir daha da yazamadım.ama yorumlarınızı okuyorum.umarım dizi kalkmaz da izlemeye devam edebiliriz.

flytomoon
02-05-08, 12:17
yarınki bölümü bir izleyelim bakalım.gelecek bir açıklama olacak mı.. yani bi en az 10 bölüm devam etseydi. ama hamit sahnelerinin verdiği bayıntıyı düşününce seyirciyi de anlamaları gerekli. gayet iyi oyuncular bu durumdan ne kadar negatif etkileniyor..

mary61
02-05-08, 19:48
mandy arkadasimiza Tesekkür ederim cok güzel calismalar yapmis diger alinti yapan arkadasinda ellerine saglik...

bu aksam kesinlikle izlicem bakalim reytingleri nasil olucak? nasil bir bölüm olucak ins. güzel bir bölüm olurr...

HtCeee
02-05-08, 23:36
slm yine kimsecikler yok :( :)

yayın akışında bu hafta iyi uçuşlar var ama önümüzdeki hafta yok..ve önümüzdeki hafta yayın akışında yazan fox 'un yeni dizinin tanıtımını gördüm.:( inşallah başka güne alırlar iyi uçuşları.resmi sitesinde yada yapım şirketinden bi açıklama yokmu acaba ? :)

angel eyes
02-05-08, 23:39
diziye çok az kaldı.
ben kanalın diziyi kaldıracağını düşünmüyorum.
çünkü reyting kaygısı olmayan bir kanal.
reytingleri çok düşük olan dizileri bile hala yayınlıyorlar.

HtCeee
02-05-08, 23:49
inşallah senin dedigin gibi olur.baştan beri fox da yayınlanmasını istemiştik sırf bu nedenle..neyse bu hafta izleyelimde gerisini ögreniriz daha sonra..başka bi güne alır belki..

Bahar61
03-05-08, 09:09
günaydın tüm iyi uçuşlar dostları,selin ve fatihin sevenleri.
günaydın diyorum ama maalesef pekte aydın değil.şimdi milliyetin tv ekinde kanalın dizi çekimlerini durdurduğunu okudum.nedeni malum beklenen ilgiyi görememesi.hepimize geçmiş olsun.birol güvene hiç yakıştıramadım bunu.halbuki diğer dizilerini ayakta tutmak için neler yapmıştı.ne yapımcı ne de kanal ellerindeki cevherin kıymetini bilemedi.yazıklar olsun:img-cray:

sarısın_bomba
03-05-08, 10:04
yaa şimdi dizi kaldırıldımıı kaldırılacak mı yoksa kaldırılmadımıı mıı yaa off neden kaldırıyorlar ki offf ya bazı dizileri 24 saatın 12 saatını biir diziye ayırıyoo bizim dizimizin nesiii varr bizimkide yayınlansınn kaldırılmasınnn offo fff

mary61
03-05-08, 14:14
arkadaslar ya bu aksam iyi ucuslar var yani foxta öle yazyior saat 20:45 olmasi lazim yani bu aksam yeni bölümüyle var ama gelicek haftayi bilmiyorum.. ya fox tv bu diziyi bence bitirmez diyorum....

flytomoon
03-05-08, 14:56
yani bu akşam finalsiz bir final olacak, öyle anlaşılıyor. dizinin devamı konusunda eleştirilerde biraz olumlu bakılması faydalı olurdu. zira selin-fatih, idil-caner ekrana yakışan güzel çiftler oluşturmuşlardı. üzüldüm, ve diziye yazık olduğunu düşünüyorum:img-cray:

HtCeee
03-05-08, 16:50
slm bende aynı haberi yazmaya girmiştim . sizlerde ögrenmişsiniz :(
bugün ki hürriyet televizyon ekinde de ; iyi uçuşlar bu akşam son bölümüyle ekranlarda diye yazıyor..bu akşam son kez izliycez yani ...final gibi mi? çektiler acaba..yoksa herşey havada mı? kalıcak...neysee bu kadarmış...inş oyuncular başka güzel projelerde yine karşımızda olur..

masal gibi
03-05-08, 18:24
Arkadaşlar Bence Kalktığı Fln Yok...
Çnkü Sitede Bu Akşam İyi Uçuşlar Olduğu Yazıo
Umarım Yanılmıorumdur:icon_sorr

mary61
03-05-08, 19:18
ya bende tv bakarken FOX TüRK e bu aksam saat 20:45 de iyi ucuslar yeni bölüm yaziyordu.... ama bir dahaki hafta icin bisey demiyorum ama bitirmesinler yaa... ben istemiyrum bitirmelerini...

arese
03-05-08, 19:30
Arkadaşlar Bence Kalktığı Fln Yok...
Çnkü Sitede Bu Akşam İyi Uçuşlar Olduğu Yazıo
Umarım Yanılmıorumdur:icon_sorr

Evet bu Akşam var Zaten diger hafta ve maysı Ayının son haftasına kadar olan yayın Akışlarında yok yani gözükmüyor hatta yeni bir dizi başlıyacak haftaya Cumartesi fox tv bu kalkıp o gececek yerine herhaldee

Ama inşallah kalkmaz sizler için üzücü olsa gerek dilim varmıyoda Söylemeye:img-cray:

Star tv daha güzeldi Sanki dizi bilmiyorum yaaa :)

Oo_esmer_kiz_Oo
03-05-08, 19:45
acikcasi bu haberlere nasil bi yorum yapsam bilemedim :icon_sorr
zaten +/- reytinglerden boyle bir sey olacagini biliyordum(k)
ama bu kadar erken beklemiyordum dogrusu ins.. guzel bir final yapsalar bari
yazik oldu bukadar emege dogrusu hem bize hem oyunculara hemde seteki calisanlara karsi :icon_sorr

masal gibi
03-05-08, 22:49
Valla Bölüm Süper Gidio...
Açıkcası Çok Ama çok beğendim.
Selinle atihin Atışmaları Süperdi.Selinin FAtihe Kapı Açışıı:icon_whis
Gmzeyle Mustaafayada Yer Ayırmayalrı Dizi İçin Çok İyi OLdu
Kalitesi Arttı Valla...
Neyse Bitince Görüşürüz:img-wink:

Oo_esmer_kiz_Oo
03-05-08, 23:29
pess pess pess artik ya bu neydi resmen son 30 dk hamiti izkedim ve delirmek uzereyim hatta suan cok ama cok sniriliyim :img-cray::img-cray:
walla artik dizinin bitigine sevinimi napim ya kim basrolde???kim, kim, kim???
ne diyecegimi bilemiyorum dizinin bitmesi isabet olmus ne diyim bole bir son da sonra soyliyecek baskabi kelime bulamiyorummm:img-cray::img-cray:
bu haksizligin daniskasi olmus!!!!!!

masal gibi
03-05-08, 23:31
Yuhhh Dizi Güzel Gidio Diodum..
Resmen Yarım Saat Hamitin Rüyasını İzledik
O Son Neydi Öleee Yaaa Berbat..
Ama Hamit Dışında Dizi Çok Güzeldi:img-wink:

mary61
03-05-08, 23:32
ya arkadaslar cok güzel bi bölümdü harikaydi...:good:

fatihin selinle atismasi muhtesemdi...ya evde ne güzel tanimiyormus gib i yapip birbirlerin laf soktular...:love05:

sonra gamze ile mustafa harikaydi ya cook güzeldi keske onlari daha cok gösterselerdi....:icon_sorr

ya son 30 dk resmen hamitle ilgiliydi ya bölüm basinda ne kadar sevindim hayal kurmuyor diye ama son 30 dk sini ona ayirdilar ya inanmiyorum....:img-tomat

bu dizi böle bitemez bence bitmiyor yaa:img-cray:

tuba_buyukustun
03-05-08, 23:32
arkadaşlar dizi yeni bitti fakat ben izlediklerime inanmak istemiyorum.lütfen biri bana bunun bi şaka olduğunu felan söylesin.dizinin ilk yarısı çok güzeldi.hatta kaldırılmayacağı ümidi bile verdi.fakat dizinin 2.yarısının tamamında hamit in saçmasapan rüyası çıkınca ortaya sinir krizleri geçirdim resmen.bide senaryoda o kadar tıkanmışlarki rüyada losttan alıntılar yapılmış iyice miğdem bulandı.reytinglerde bence haliyle düşmüştür.

Air_Isparta
03-05-08, 23:34
yemin ediyorum diziden soğudum arkadaşlar ya bu nedir böyle abarttılar iice başrol hamitse lafım yok. ona göre seyredelim. işin suyunu çıkardılar valla ayıptır yaa

Oo_esmer_kiz_Oo
03-05-08, 23:35
arkadaşlar dizi yeni bitti fakat ben izlediklerime inanmak istemiyorum.lütfen biri bana bunun bi şaka olduğunu felan söylesin.dizinin ilk yarısı çok güzeldi.hatta kaldırılmayacağı ümidi bile verdi.fakat dizinin 2.yarısının tamamında hamit in saçmasapan rüyası çıkınca ortaya sinir krizleri geçirdim resmen.bide senaryoda o kadar tıkanmışlarki rüyada losttan alıntılar yapılmış iyice miğdem bulandı.reytinglerde bence haliyle düşmüştür.

ayennn katiliyorummm artik bnde midde felan kalmadi ve cidden
sevindim ben bitmesine her defa hamitle kafayi yiyecegime baska projelerde gormek isterim pamir ve sema yi

flytomoon
03-05-08, 23:47

yok, kaldırsınlar zaten bu diziyi.bu ne?? ben de herkes gibi ilk 30 dk super, aştı kendini, yaşasın hamit yok dedim. dilimi ısırmam gerekiyormuş.sonuna kadar hamit rüyası. kardeşim bu uyuyan temizlikçinin olduğu şirkete mi kızarsıni hamit denen karakterde bu kadar ısrara mı kızarsın bilemedim. izleyiciye ne eziyettir bu böyle. yani dizinin tek amacı hamit karakterini yaratıp birini zorla ünlü ettirmeye çalışmak mı?? bu karakterdeki ısrar dizinin tek ve tek bitme nedeni olacak. seyretmeye dayanamayıp devamlı kanal değiştiriyorum, geri geldiğimde hala rüya bitmemiş. ooof of diyorum, başka da birşey demiyorum.

__3L!F__
04-05-08, 00:07
bnce çok güzel bbi bölümdü.
özellikle fatih ve selinin evdeki atışmalarına çok güldüm.
mustafa ve gamzenin kontrat imzalarken birbirlerine remen
ilan-ı aşk etmeleri çok güzeldi.

hamitin rüyasına gelince haddinden fazla uzun sürdü.
lost havası yaratmaya çalışmışlar.
ama hamite rağmen güzel bi bölümdü bnce.

Hirotaro
04-05-08, 00:10
Son 20 dk tek kelimeyle İĞRENÇTİ, hamit'ten bıktık diyoruz.Hala bu adamı önümüze sunuyorlar.
Eğer hamit devam edecekse,bence de KALDIRSINLAR DİZİYİ.Ben gamit görmekten bıktım ve kusasım geldi.
Fatih&Selin'e 10 dk ayırma,hamite 20 küsür dakika ayır.AYIPTIR Birol Güven

angel eyes
04-05-08, 00:14
resmen midem bulandı ya.
o hamiti gördükçe başım ağrıdı rahatsızladım artık.
ya selinle fatihe beş dakikyı süs olarak veriyorlar.
hamite gelince bütün bölümü.
deli olmamak içten değil.
ya kaldırmakta isabet etmişler artık.
bu böyle devam ederse kimse izlemez.
ki başta ben yani.
bu kadar da olmaz.

özgü-_-
04-05-08, 10:19
ya neydi öyle ya o ilk başlarda sprdi yani fatihlere fln gitti selin konuştular yine tartıştılar atıştıklar snra bi başladı hamdin hayali bitmek bilmedi yani diğer bölümde bu hayalin devamıyla başlar ve biterse şaşırmıcam walla:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ahesti
04-05-08, 13:13
arkadslar dızının bas rol oyuncusu hamıt bunu artık anlayın lutfen .(dun zaten sınır oldum,onun ıcın baska bır dızı seyretmeye basladım)

lois
04-05-08, 13:18
öldüm öldüm öldüm izlerken. ay dedim ha bitti bitecek yok bitmedi. lost la dalga geçecekleri tuttu bide. bitmrdi bitmedi. midem bulandı. sonra gittim limon ağacını izledim kanalı çevirdim hala hamit. ay sinir bi tipi var sempatik değil, komik değil. fatih, caner, mustafa izleyeceğimize hamit ya hamit ığğğ. nasılda güzel gidiyordu olay öyle bi hamit karikatürize edildiki bana 50 bölüm bu iğrençlik yeter. hatta sabrım bir sonraki bölümü izlemeye yeter mi bilmiyorum

HtCeee
04-05-08, 14:07
hepinize katılıyorum...son sahnelere kadar.hayret bu bölüm hamitin hayalleri yok galiba demiştim..denemez olaydımm :img-pilot o neydi öylee yaaa..ben son dk .bölüm sonralarına dogru fatih ve selin sahneleri olur diye beklerken..midem bulandı. :img-banne:img-banne..offff pofff diye izledim sonuna kadar...
yani eger dizi gerçekten kaldırılysa bu hamitin hayalleri yüzünden olucak büyük ihtimal...:img-pilot :img-pilot
bide her zamankinden daha uzun sürdü bu sefer..:kahve
diger sahneler çok güzeldi herzamanki gibi..
gamze ve mustafa'nın ev sahibini ikna çabaları..aslında kendi duygularını dile getirmelerine sebep oldu..
fatih &selin ayrı komediydi zaten:img-hyste benimi takip ediyosun..senin ne işin var bizim evde...kargo bölümü çalışanı fatih falan :img-hyste çok eglendim o sahnelerde..

ama son diziden aklında kalanlar ne diye sorarsanırız..hamitinnn bitmek bilmeyen hayalleri..:img-black:img-black

flytomoon
04-05-08, 14:18
final yazmadılar ama doğal final oldu sanırım. kanal da hamit konusunda bir diziyi devam ettirmeyecektir sanırım. bize de yazık. o kadar hoş oyuncuları izlemek varken saçma, estetiksiz, sevimsiz hamit karakteri için de bizim vaktimize yazık.
bu arada bir arkadaş çekimlerin durdurulduğunun mint yapımın sitesinde yazdığını söylemişti. ama ben göremedim. hamite başka kanal mı arayacaklar ki acaba hala??

azizoz
04-05-08, 14:44
03 MAYIS 2008 AB

68 IYI UCUSLAR [NET] FOX 0,90 2,50

03 MAYIS 2008 TOTAL

54 IYI UCUSLAR [NET] FOX 1,30 3,50

Kaynak:Uçankuş

arese
04-05-08, 15:05
Ratingler çok kötü :img-cray:

20'lerde olsa devam etme Sansı olurdu fox için 20 girse yeter

Yemin dizi 20'lerde ama Devam ediyor ikincı sezonu

Dün gece Final oldu sanırım gerci final yazmıyodu ama kafam karıştı:icon_whis

Asli21
04-05-08, 15:53
Reytingler cok kötü. Kimse bana kizmasin ama dünkü bölüm icin hak etmis ya. Dizinin ilk 20 dksi falan güzeldi ama sonunda o kadar cok sIkILdIm ki izlerken anlatamam. Yani sonunda hic fatihle selini göstermediler. Banane ya Hamitten...hic zevk almiyorum onun sacma sapan hayallerini izlemekten. O kadar gereksiz bir karakterki... hayretler icerisinde kaldim dizi bitince... ne diyim bence en hayirlisi bu dizinin bitmesi... kimse kizmasin bana lütfen... ama artik hamiti izlemekten gina geldi yani....

chom:)
04-05-08, 16:00
ya bu dizi kendini toparlayamıcak anlaşılan..yani ana konu çok orjinal aslında ama..hamitle olmuyo yani..
Pamir ve Sema"yı başka projelerde görürüz artık..

lois
04-05-08, 16:26
bu hamiti oaynayan şahıs birol güvenin her yapımında var nane misali. acaba neyi oluyor. yani birolun bu adama ne borcu varki heryerde bu var. hamit karakterini geçtim hep aynı salak rollerde ve hep aynı iticilikte. hiç kusura bakmasınlar rolden öte kendisinide sevmiyorum.

HtCeee
04-05-08, 16:27
resmi sitesinde bi açıklama yokmu acaba?.bilgi falan...dizi yayından kalktı diye.bu hamitin hayalleri ile bi adım öne gitmez bu dizi..fatih ve selinin sahnelerini çogaltsalar ve star tv deki gibi ilginç yolcu hikayeri koyarak,konuyu fazla dagıtmadan izletseler bile güzel olurdu..
reytingler de hamitin hayallerine çok bile :img-pilot

tuba_buyukustun
04-05-08, 16:31
hamit'in rüyası anca bu kadar reyting getirir işte.bunu hala anlayamadılar tabi...Hamit rolünü oynayan arkadaşların dediği gibi nedendir bilinmez nerdeyse bütün mint yapımlarında yer alıyor.yeter artık!

angel eyes
04-05-08, 16:33
buda bir başarıdır.
en azından reyting sıralamasına girebilmiş.
berbat sonuçlarla kaldırılması en doğrusu:)

Dilara_3
04-05-08, 19:20
bencede bu sonuçla kaldırılmalı bi d,izi olmuyorsa olmuyor yani
hem bende eski tadı alamıyorum zaten ilk izlediğimde böyle bir bölümle karşılaşsaydım bi daha izlemezdim açıkçası!

Medea
04-05-08, 19:44
Buralarda eleştiriler çok yazıldı bir çok arkadaşımız tarafından ama nafile.Senarist arkadaşımız darılmasın ama bu yazılan senaryoysa ben de neyim.Böyle dengesiz böyle saçma böyle yetersiz çocukça bir senaryo olmaz,bez bebek dizisinin senaryosu bile daha iyidir bu diziden.Elinizde havalimanı gibi binlerce konu açılımı,aksiyon vs verecek bir konu var bozuk para gibi harcıyorsunuz,insanların aralarında ne olacak diye beklediği Selin-Fatih ikilisini yan yana getirmeye ödünüz patlıyor...bu ne iş?Senarist Hamit'i oynayan oyuncunun yakını mıdır Allahaşkına bu ne komedi?Nerede görülmüş,üstelik de her bölümde,bir yan karaktere bunca ağırlık verildiği?Hani sempatik olsa içim yanmaz o da yok.Dizinin adı hava limanı ama havalimanını görebilirsen gör dizide..ya Hamitin rüyaları görülüyor ya da birkaç uyduruk kaçma kovalama sahnesi.
Arkadaşlarım çok kibarca dile getirmişler gerçekten Hamit'in rüya sahnelerinin uzunluğunu,zira izlerken ben o kadar kibar olamadım.Ben o sahnelerin süresine ve basitliğine yorum bile yapmıyorum yazanlar ve çekenler otursun bir daha izlesinler..tabii içleri el verirse.Bu dizi kalkarsa kanal yüzünden filan olmayacak..zira diğer kanalında da senaryo berbattı Foxa geçti daha da berbat oldu.Yani başarısızlığı kanalllarda aramayın.Bu dizi için başarısızlık direkt olarak senaryo yüzündendir.Havalimanı gibi farklı bir diziyi de yere çaktılar ya tebrik ederim...geçmiş olsun.

RebeCa
04-05-08, 20:13
konu ıyı senaryo ıyı.
ama hamıtın rüyası dün acayıp baydı.
hala ne yapmaya calışıyorlar anlamadım .
ama bu reytınglerı haketmıyor bu dızı.

yasmne
04-05-08, 22:26
resmen midem bulandı ya.
o hamiti gördükçe başım ağrıdı rahatsızladım artık.
ya selinle fatihe beş dakikyı süs olarak veriyorlar.
hamite gelince bütün bölümü.
deli olmamak içten değil.
ya kaldırmakta isabet etmişler artık.
bu böyle devam ederse kimse izlemez.
ki başta ben yani.
bu kadar da olmaz.

Aynen katılıyorum, ay ne o hamit öyle ya, komik olsa bari, son derece iğrenç bir tip ya.Havalimanı gibi bir yerde yığınla konu var işlenebilecek ama senarist gidip hanzo hamiti konu alıyor. Selin'le Fatih nerdeyse yok denilecek kadar az göründüler,bu Hamiti oynayan kişi kesin yapımcının yakın akrabası !

sarısın_bomba
05-05-08, 08:12
ayy yaaa gerçekten hamitin ruyasını izlerken bıkkınlık geldii yaaaa nee güzell başlamıştıı fatihleee selin kavga ediyorlardıı sürekli çatışma halindelerdii ama son yaa hamit rüyasına başladı ben yemeye başladım acayip uzattılarr yaaaaa
bu bölüm en begendiğim yerr selinin fatihlerin evde olması selinin fatihe kapıyı açması vee fatihin oo yüz ifadesi vee birden irkilmesii hehehehe çok güzell ama kız evde diye kovmaktan beter ettii heheheh ama annesi toparladıı yaa bidee selinee fathin şişko deyişi vardı yaaa bitirdii beni resmen gülmekten çatladım
ama bu bölümün en sevmediğim sahneleriii tabikii hamitt çokk uzatıyorlarr yaa

alyaria
05-05-08, 09:57
Ben bu diziyi Selin-Fatih ikilisi için seyrediyorum. Cumartesi günü dizinin yarısı Hamit'in ve hala dizideki adını bile bilmediğim ümitsiz aşkının maceraları ile geçti.Son ana kadar bir Selin - Fatih sahnesi gelir bekledim ama bölüm resmen Hamit'in ağzından salyalar akarken bitti.Zaten ümitsiz bir aşkı rol gereği iyice yapmacık canlandırınca hiç çekilmez oluyor.
( Hamit ) Erdem Baş'ta bu rolde iyice itici olup tepki çekiyor.Sahneleri azalmazsa tabi dizinin reytingi dibe vurur. Ellerinde Selin-Fatih gibi süper ekran elektriği olan bir ikili ve İdil- Caner gibi sevimli bir çift var ama senaristler hala Hamit- ve onun isimsiz aşkı sahneleri ile dolduruyorlar diziyi. Dizinin bitmesine değilde Selin-Fatih ikilisinin sona ermesine üzüleceğim sanırım bu gidişle...

sman07
05-05-08, 16:29
http://www.mint.com.tr/iyiucuslar/wp-content/uploads/2008/05/havalimani.jpg

Değerli izleyenlerimiz, beğenerek izlediğiniz iyi iuçuşlar bu hafta yayınlanacak olan 5.Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Televizyon dünyasında dizilerin ömürlerini belirleyen Rayting ölçümlerinden çıkan sonuçlar nedeniyle dizimiz bu hafta yayınlanacak bölümü ile sizlerin son kez karşısına çıkıyor. İlk bölümünden bugüne kadar bizleri yanlız bırakmayan siz değerli izleyenlerimize çok teşekkür ederiz.

angel eyes
05-05-08, 17:13
kaçınılmaz SON diye buna denir işte.
bekliyorduk zaten.
hatta beklediğimdende geç oldu diyebilirim.
neyse sağlık olsun ne diyelim?
umarım pamiri ve semayı başka kaliteli projelerde görebiliriz.

Oo_esmer_kiz_Oo
05-05-08, 17:34
evt nihayet geldi bekledigimiz haber ama benim icin dizi biu hafta bitti
bidaha o H ile basliyan ismi duymaya tahmulum yokk kaldiramam
o gun sinirden basim agrilar girdi resmen

sema ve pamiri ins baska guzel projelerde gorururuz ins
baskada soylenecek bir sey yok

tuba_buyukustun
05-05-08, 17:43
ben 5.bölümü bile beklemiyordum açıkçası.esmer kızın da dediği gibi H ile başlayan o malum isme asla tahammülüm kalmadı.Bide utanmadan reyting ölçümleri diyorlar.Yazık güzelim diziye.

Oo_esmer_kiz_Oo
05-05-08, 17:48
ben 5.bölümü bile beklemiyordum açıkçası.esmer kızın da dediği gibi H ile başlayan o malum isme asla tahammülüm kalmadı.Bide utanmadan reyting ölçümleri diyorlar.Yazık güzelim diziye.

evet yazik ki ne yazik ahh ahh o stardaki bolumler bike iyidi ya off ama ben cok sevindim bitmesine cidden uzasaydi hem oyunculara hemde bize dupediz saygisizlik olucakti ehh artik yine o H 'i alsin bakalim yeni projesine hala ders almadigina gore yorumlardan nyse artik uzatmaya hiccc degmez benim icin bu dizi maleseff bu bolum bitii

alyaria
05-05-08, 17:55
Benim asıl kızdığım şey Hamit'li o yapmacık sahnelerde diğer oyuncularında harcanmasıydı. Yazık ki Atılgan Gümüş'ü de bir daha pilot kıyafeti ile göremeyeceğiz...

lois
05-05-08, 19:30
k afedersiniz ama diziyi abdeshaneye (wc) çevirdiler hamitle. fatih-selin, caner idil ve hep hayranlıkla izledğim ve diziye dahil olduğu için acayip umutlandığım mustafa pilot (atılgan gümüş) dururken hamit ya hamit. insanın inanası gelmiyor. ama oh olsun kanala, senariste ve yapımcıya. birol güveni güzel komedilerle hatırlamak isterdim ama o pişmiş şa su kattı.yarım saat hamiti gözümüze kaktı. kaldı ki selin kıskanmıştı anneyle tnışmıştı caner idil açığa çıkmıştı. ooo ne konular çıkardı burdan.

karafirtina
05-05-08, 19:57
kaçınılmaz SON diye buna denir işte.
bekliyorduk zaten.
hatta beklediğimdende geç oldu diyebilirim.
neyse sağlık olsun ne diyelim?
umarım pamiri ve semayı başka kaliteli projelerde görebiliriz.

ebrum bne cok sevindim bitmesine...cidden zaten biz kim icin izliyorduk...selinle fatih icin...eeee onlari gostermemekle israr ediyorlarsa..bence daha dusuk reytinkler hakediyorlar...oh olsun iste...iki kerede ayni hata yapilmaz be kardesim...sema mumcuyu sevmiyordum zaten...pamir pekini yeni projesinde takip edicem..

Asli21
05-05-08, 20:59
Bencede en dogrusu bitmesi cünkü dizi artik cok sacmalamaya basladi. Bunlar nasil bir senarist anlamadim gitti. Selin ile Fatihi göstercekleri yerde gereksiz Hamiti gösteriyorlar. Banane Hamitten ya!!! Madem Selinle Fatihi izleyemeyecegiz, o zaman en iyisi bitmesidir.

masal gibi
05-05-08, 23:04
Yok Artık Yaaa Dizi Bitemez:icon_sorr
Biri bana Şaka Oldğunu Sölesin Lütfen Yaa
Pamiri Nerde İzlicezz Off Yaaa:icon_sorr

HtCeee
05-05-08, 23:42
bekliyodukk...bu hamit ile bu kadar reyting alması bile çok güzeldi..umarımm finale yakışır bi bölüm olur :( yeni bölümlerde hamiti şutlasalardı da diger çiftlerle devam etselerdi inanın daha iyi olurdu reytingler ...mustafa ve gamze çok güzel bi çift olmuşlardı...

yapıcak bişey yok..inş sizinde dediginiz gibi pamir ve semayı başka bi dizi projesinde yine birlikte görürüz ( olmayacak şey deil.) son bölümde bari fatih &selin olsun ...:( :)

nazlikiz
05-05-08, 23:58
dizi ciddne bittimi yaa
bittiyse sonunda diyorum
güzelim dizimizi ne hale getirdiler pess diyorum
ne konular cikardi ya
iyice basitlertirdiler
bence egc bile kaldilar bakmyiordum 2 bölümdür zaten

alyaria
06-05-08, 09:23
Bazen çok kaliteli yapımlar reytinge kurban gider ama izleyici sahip çıkar , dizi yeniden gelir ekranlara. İyi uçuşlar ikinci bir şans kazanmıştı ama senarister onu da harcadı. Bu senaryonun nesine sahip çıkılır ki? Hamit karakterine mi?
Erdem Baş ( Hamit ) karakterini yaratırken senaryoya göre oynuyor , ona yüklenmek haksızlık olur , yaratılan karaktere yüklenmek lazım. Senaristler öyle bir karakter yarattı ki dizinin kötü adamı olmamasına rağmen hem karakter hem oyuncu itici göründü.

polat__elif
06-05-08, 19:06
Alıntıdır :img-cray:.

http://img168.imageshack.us/img168/5844/havalimaniuq2.jpg (http://imageshack.us)

İYİ UÇUŞLAR SON BÖLÜMÜ İLE BU HAFTA EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Değerli izleyenlerimiz, beğenerek izlediğiniz iyi iuçuşlar bu hafta yayınlanacak olan 5.Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Televizyon dünyasında dizilerin ömürlerini belirleyen Rayting ölçümlerinden çıkan sonuçlar nedeniyle dizimiz bu hafta yayınlanacak bölümü ile sizlerin son kez karşısına çıkıyor. İlk bölümünden bugüne kadar bizleri yanlız bırakmayan siz değerli izleyenlerimize çok teşekkür ederiz. Yayın yapıldığı dönemden oluşan dostluklarız, arkadaşlıklarınız ve alışkanlıklarınızı aynen devam ettirmeniz için sitemiz “KAPANMAYACAKTIR“. Hepinize çok teşekkür ederiz.[/I][/CENTER]

sarısın_bomba
07-05-08, 06:48
yaa inanmıyorum dizimizz ekranlaraa vedaa mı ediyoo off bu dizide reyting kurbanoo oldu desenizee yaa selinle fatihin tartışöalarınıı nerde birdaha izleyebilecezz karizmatik yakışıklı pamiri nerde izlicezz yaa off offf çok dertlendim üzüldümm şimdii

HtCeee
07-05-08, 16:40
5.Bölümün özeti ....

Picasso tablolarıyla dolu özel bir uçak Atatürk Havalimanı’na zorunlu iniş yapar. Milyonlarca dolarlık tablolarla dolu uçağın güvenliği için Fatih ve ekibi görevlendirilir. Uçağın pilotlarının kaldığı otele iki rus gelir. Bu iki rusun tablolarla ilgili çok gizli bir planı vardır.Betül’ün Fatih’le yakın ilişkisi Selin’i çileden çıkarmaktadır. Fatih Betül’den etkilenir ve iki kadın arasında kalır. Fatih’in annesi Firdevs, Selin’i gelin olarak almayı kafasına koymuştur. Aniden planlanan bir piknik Firdevs için çok iyi bir fırsat olacaktır. Ne var ki hiç ummadıkları bir sürpriz konuk bütün planları alt üst edecektir.İdil abisi Fatih’le arasında problem yarattığı için istifa etmeye karar verir. Fakat sorunları bundan ibaret değildir. Sevdiği adamla abisi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Caner’le ilişkisini kesmeye karar verir. Ne var ki Caner İdil’den vazgeçememektedir. Bunun için Fatih’in karşısına çıkmayı düşünür.

alıntıdır...

açıkcası daha güzel bi final beklerdim...fatih de betülden etkileniyomuş vss..bakalım piknikte neler olucak ve final yazısı nasıl biticek...fragman gelir herhalde ...

NiliWerda
08-05-08, 13:45
kmnç2, __3L!F__, azizoz, sman07, HtCeee;
Alıntılar, ve emeğiniz geçen herşey için çok teşekkürler :img-blush

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum,
Ben geçen hafta diziyi izleyememiştim,
Ve şuanda tırım tırım dizinin 4. bölümünü arıyordum,
Ama yorumlarınızı okuyunca iyiki izlememişim dedim,
Ama Selin-Fatih sahnelerini görmek için yine izlemek isterdim bu 4. bölümü.

Demek artık final, bu çok normal,
Dizinin reytingleri bitirdi diye yazılmış,
Reytingleri bitirdiyse madem BİROL bey o reytingi düşüreni bulmak lazım olmazmı?!?!
Offf neyse diyorum başka birşey demiyorum,
4. bölümü hiç bir yerde bulamadım,
Artık Finalde özette izlerim.

angel eyes
08-05-08, 15:14
hey büyük allahım şu özete bak ya.
araya birde betülü sıkıştırmışlar.
bari son bölümde yüzümüzü güldürselerdi.
neyse artık bitmesi herkes açısından hayırlıydı.
yoksa kimse hamiti çekemiyordu.

alyaria
08-05-08, 16:52
Finale bari özenselerdi.Gerçi ben normal bölümü final yazıp yayınlayacaklarını düşünüyordum zaten. Aslında Hamit sabrımızı taşırmasa ve daha az yer alsaydı hoş bölümler izleyecektik. Fatih komiseri iki kadın arasında ve Selin'i de kıskançlıktan çıldırırken izleyebilirdik. Yazık oldu , devam etse de birşey değişmez bu senaryo ile.

karafirtina
08-05-08, 18:08
kmnç2, __3L!F__, azizoz, sman07, HtCeee;
Alıntılar, ve emeğiniz geçen herşey için çok teşekkürler :img-blush

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum,
Ben geçen hafta diziyi izleyememiştim,
Ve şuanda tırım tırım dizinin 4. bölümünü arıyordum,
Ama yorumlarınızı okuyunca iyiki izlememişim dedim,
Ama Selin-Fatih sahnelerini görmek için yine izlemek isterdim bu 4. bölümü.

Demek artık final, bu çok normal,
Dizinin reytingleri bitirdi diye yazılmış,
Reytingleri bitirdiyse madem BİROL bey o reytingi düşüreni bulmak lazım olmazmı?!?!
Offf neyse diyorum başka birşey demiyorum,
4. bölümü hiç bir yerde bulamadım,
Artık Finalde özette izlerim.

aynen bende 4.bolumu hic biryerde bulamadim...tabi okadar vasatki kimse cekmedi...millet entrika ask icin bakmak istedi..1 saat hamitin suratini gormek icin degil...ben acikcasi final yapmalarina cooook ama cooook sevindim:good:
pamir baska projeye gecse cok daha iyi olur..takip edicem onu yeni projesinde...cunku komisernevzat kanunnamina super bir yapimdi...her dakikasi zevkliydi...ama atvde yayinlandi..malum reyting...oyuzden kaldirildi...umarim kanaldede baslar yen bir diziye...kanadede tutmayan dizi yok yahu:icon_whis

Oo_esmer_kiz_Oo
08-05-08, 18:28
aynen bende 4.bolumu hic biryerde bulamadim...tabi okadar vasatki kimse cekmedi...millet entrika ask icin bakmak istedi..1 saat hamitin suratini gormek icin degil...ben acikcasi final yapmalarina cooook ama cooook sevindim:good:
pamir baska projeye gecse cok daha iyi olur..takip edicem onu yeni projesinde...cunku komisernevzat kanunnamina super bir yapimdi...her dakikasi zevkliydi...ama atvde yayinlandi..malum reyting...oyuzden kaldirildi...umarim kanaldede baslar yen bir diziye...kanadede tutmayan dizi yok yahu:icon_whis

walla meyra izlemeye bile degmez su 4 bolumu en iyisimi sen 3 bolumle hatirla gitsin :img-wink: hem gozunde daha da dusmuz olmaz dizi ben sahsen bu 4 bolumu izledigime binn pismanim ve dedigin gibi ins. daha uzun omurlu projelerde goruruzz parimi ve semayi (sen hernekadar pek sevmesende)

karafirtina
08-05-08, 18:55
walla meyra izlemeye bile degmez su 4 bolumu en iyisimi sen 3 bolumle hatirla gitsin :img-wink: hem gozunde daha da dusmuz olmaz dizi ben sahsen bu 4 bolumu izledigime binn pismanim ve dedigin gibi ins. daha uzun omurlu projelerde goruruzz parimi ve semayi (sen hernekadar pek sevmesende)

aynen oyle o semayi bidaha ekranda gormesem co kdaha iyi civik bir bir oyuncu..tabi bidaha pamirle birlikte olmamalarina kucuk bir ihtimal var...ama iste genede olmasin...
baksana betul nasi bi kiz guzelmi...finalde birlikteo lsalar benim icin sorun omaz:img-icecr...ama haklsiin zaten illede bakicam demiyorum..zaten malum sitede kaset gibi degilmi...1 saatini hmait var diye sariyorum bir bolumu 15 dakikada izliyorum cisemim....bu bolumude betulu merak ettigim icin izlicektim..ama boulm cekilmemis neyse bne yaprakdokumunu izleyemedim..onu izliyim bari...

NiliWerda
08-05-08, 20:49
4. bölümü izlememiş biri olaraksoruyom birisi cevap verirse çok sevinicem:)

Özette anlatılan Betül diye birisi 4.bölümdemi çıktı?
Peki ne rolde?

karafirtina
08-05-08, 21:02
4. bölümü izlememiş biri olaraksoruyom birisi cevap verirse çok sevinicem:)

Özette anlatılan Betül diye birisi 4.bölümdemi çıktı?
Peki ne rolde?

evet betul 4.de cikti arkadasim ben bakmadim ama nalatilana gore betul fatihin eski arkadasiymis...fatihi gormeye gelmis ama oldukcca yakin davranmis fatihe....

nazlikiz
09-05-08, 00:25
su anda 4. bölüme bakiyorum ve diyorumki keske bakmasaydimallahim felaket hamit karakteirnin rüyasi offf keske hic baslamasaydi foxda hic olmassa sevdiigmiz dizi olarak kalirdi

~~TugcE~~
09-05-08, 15:19
ya simdi bu dizinin final bölümü ne zaman ?, benim bildigim cumartesi ama Fox türk sayfasinda yayin akisinda Iyi ucuslar yok.! Biri biliorsa yazabilirmi, cok sevinirim =) simdiden tskler

sarısın_bomba
09-05-08, 17:20
arkadaşlarrr şimdii dizimizinn tekrarıı varr yaa biteceginii bilmek benii çok üzüyooo yaaa offf offf
keşkee yalan olsaa bitmesee ama malaseff bitecekk yaa barii finalldee hamitt vermesinlerrr yaaa offf yarıı bölümü hamite ayırıyorlarr yaa offf keşkee bitmeseyydii

Oo_esmer_kiz_Oo
09-05-08, 18:44
arkadaşlarrr şimdii dizimizinn tekrarıı varr yaa biteceginii bilmek benii çok üzüyooo yaaa offf offf
keşkee yalan olsaa bitmesee ama malaseff bitecekk yaa barii finalldee hamitt vermesinlerrr yaaa offf yarıı bölümü hamite ayırıyorlarr yaa offf keşkee bitmeseyydii

keske bitmeseydi... evet ama bence keske tekrar baslamasaydi derim ben en azindan star daki bolumlerle hatirlamis olurduk diziyii ama simdi ise hatirlamak daha kotu oldu ama yarin izlicek olanlara allah sabir versin diyorum

NiliWerda
10-05-08, 23:13
Off dizinin dun tekrari oynamis kacirdim yine :(

evet betul 4.de cikti arkadasim ben bakmadim ama nalatilana gore betul fatihin eski arkadasiymis...fatihi gormeye gelmis ama oldukcca yakin davranmis fatihe....

Cevap icin sagol canim :img-wink:

Dizimiz bugun yok, yayinlanmadi yani,
Belki finali haftaya koyar, yada hic koymaz :(

angel eyes
10-05-08, 23:50
o kadar bekledik ama yayınlamadılar.
bravo yni fox tv yede.
hızla diğer kanllara benzemeye başladı.

Oo_esmer_kiz_Oo
11-05-08, 00:13
hmm son bolum yayinlanmamis anlasilan bence iyi de oldu artik kimse dayanamazdi hamite ben izlemicektim ama dayanamadim yorumlara bakim bi dedim ve gordumki diziyi yayinlamamislar bile o zahmeti bile cekmemisler dusunun artik neyse izlemek isteyenlere uzuldum.

yazdigim abuk sabuk sayeler ama yazamak istedim nede olsa o kadar hamiti cektim herkeze iyi yorumlar dilerim...

karafirtina
11-05-08, 03:03
MINT YAPIM aciklama yapti bile 5.bolum final yapicaz diye..anlasilan o bolumu yayinlaam zahmetine bile katlanmak isteemdiler..cemberindisindada 4.bolum final yapicakti..4 bolum cekildi ama iki bolum yayinladialr..gerisini yayinlamadilar...kanallar istediklerini yapabiliyorlar ki bence cok haklilar yayinlamamakla iyi ucuslari..resmen bolumun yuzde dokasani cop..

flytomoon
11-05-08, 16:09
bu hafta hamit işkencesine hayır dedi galiba fox tv:img-pilot bari fatih ve seline veda edeydik:icon_sorr olan onlara oldu. hoş fox tv yi de suçlamak ayıp olur. yapımcı ve yönetmene bu dilekleri yollamak daha uygun. bir hamit için bu kadar krana yakışan kişileri bitirttiler..

SETHOSH:)
11-05-08, 16:12
Ben fox ta yayınlanan iki bölümü izledim sadece. Havalimanı favori dizimken, komedi dizisi haline gelince izlemediğim bir dizi oldu. Format değiştirerek, aksiyonu azaltarak, Selin-Fatih ilişkisi yerine başrole Hamit'i oturtarak resmen tutulacak bir diziyi zorla yayından kaldırttılar.
Star da bir Serdar olayı vardı, şimdi kimse hatırlıyor mu onun kim olduğunu, ne iş yaptığını, Fatih'le diyaloglarını falan bilmiyorum.. Kısacası kendi kendilerine bitirdiler diziyi..

flytomoon
11-05-08, 16:26
ayrıca idil'in hostes olması olayına kızılan ve bir baba faktörünün olduğu ana temalardan biri idi. ama bunlar hamit ve hayalleri ile değişti ki dizi evam etmesin...

__3L!F__
12-05-08, 23:58
off yhaa bu dizinin bitmesine hem seviniyorm

hem üzlüyorm.

pamir için üzülüyorm çünkü bu dizi de tutmazsa başka

dizide oynamam demişti hatırlarsanız.

seviniyorm hamitten ve onun abuk sabuk hayallerinden

kurtuluyoruz.

alyaria
13-05-08, 11:11
Son bölüm yayınlansa izleyecektim. Hamit işkencesine rağmen Selin-Fatih ikilisini ekranda son kez yan yana izlemek isterdim doğrusu. Bekledim ama dizi yayınlanmadı.Artık sadece Pamir Pekinin oyuncu sayfasını ziyaret ederim sanırım...

flytomoon
14-05-08, 11:45
selamlar,
söylenen son bölümün yayınlanacağına dair herhangi bir yerde bir bilgi olup olmadığını bilen var mı?

sarısın_bomba
14-05-08, 11:50
ya bari son bölümü verserler di yaaa offf hiçç ilgilenmediler bile ya zaten son yayımlana bölümünün yarısı hamitti yaaa nasıl selin fatih başrol oyuncusuu bilmiyorum artık değilller yaa off offf

ebrulim
14-05-08, 21:58
Son bölümü yayın günüyle ilgili kimsenin bilgisi yok galiba...
kötü oldu bitmesi çok güzel bir diziydi gerçi hamittin hayalleri sıkmıştı ama....Selin ve Fatih çok tatlı görünüyorlardı...

basakkkkkkkkkk
15-05-08, 19:53
bu dizinin bitmesinde fox çok hatalı bence. çünkü yeteri kadar reklam yapmadılar. zaten fox çok izlenen bir kanal değil reklamı bol yapması lazım. maşallah bez bebekten başka hiç bi diziye reklam yapmıo ki bence diğer dizlerin hepsi bez bebekten daha güzel. bez bebek o kadar reklamla 5. oluyor. bizim dizimize bu kadar reklam yapılsaydı ilk üçe girerdi. bence fox bu dizinin tutmasını pek istemedi

__3L!F__
15-05-08, 22:07
bitip bitmediği bile belli deil dizinin

fox tv nin yaptığı ayıp bnce.

bez bebek kdr irenç bi filme bu kdr reklem

yepıolar ama böle güzel bi diziyi hemen bitiriyolar.

Gümüş Hastası
15-05-08, 22:32
Kanala fazlasıyla yüklenmedik mi akradaşlar???

Kanalda bi açıda haklı. 2 bölüm bekledi reytingleri düzelmedi. 0,9 reyting alan diziyi hangi kanal bünyesinde tutarki?

Kanal en iyisini yaptı. Diğer türlü dizinin bütçesi falan düşürülürdü. O zamanda oyuncuların bi kısmı diziden giderdi diye düşünüyorum..

Medea
15-05-08, 22:51
Tabii ki hata sadece kanalda değil..hatta bu dizinin bu hale gelmesinde kanallar dışında herkes hatalı bile desem yeridir.Seyirci olarak bizim insanımız sevdiği yakışıklı ya da güzel oyuncuyu, -sözüm meclisten dışarı-"senaryo ne kadar saçma olursa olsun ekranda göreyim de bana ne gerisinden ben keyfime bakarım" dedikçe ve iyiyi dediği kadar eleştirilecekleri de demedikçe bu durumlar daha çoook yaşanır.Burada yazılan yorumların bile neredeyse tamamına yakını "Pamir çok yakışıklıııı,ay onu bir daha nerde görücem...Selin çok güzelllll" den ibaret.Tamam güzeller tamam yakışıklılar vs vs ama tek kıstasınız bu olursa dizide..senaryoyu eleştirmezseniz daha çok düşünürsünüz neden kalktı diye.Her zaman kanallar hatalı olmaz.Biraz da iğneyi kendimize batıralım..

_GuLCiN_
15-05-08, 22:56
Dizi tam olarak bitti mi bitmedi mi anlamadım ben :img-in_lo

Off ya ne güzel izliyoduk Ece&Fatih'i .. :img-cray:

Keşke bitmeseydi ..

Neyse yeni bi dizide artık izlicezz..

Gümüş Hastası
16-05-08, 16:22
Dizinin resmi web sitesinden yapılan açıklamada dizi aldığı reytinglerden dolayı yayından kaldırıldığı yazıyor.

Bu reyting bazı dizileri zirveye taşır , bazılarını süründürür , bazılarınıda böyle acımasızca bitirir...

sarısın_bomba
17-05-08, 12:32
bitip bitmediği bile belli deil dizinin

fox tv nin yaptığı ayıp bnce.

bez bebek kdr irenç bi filme bu kdr reklem

yepıolar ama böle güzel bi diziyi hemen bitiriyolar.

valla cnm sana katılıyorum tamam bez bebegi kötülemek istemiyorum ama yani
yeni bölümü nü veriri insan belki 2 kere tekrarını veririler bu bile çok ama her dk bez bebek yaa iyi uçuşlar 1 tekraını bile zor veriyorlar yaa yayınlanan bölümlerinin tekrarı 5 katından fazla oldu

ya dizi bitmesin ama çıkmıyorr baksana demek kii bitti yaa hiç istemiyorum ama

Gümüş Hastası
17-05-08, 13:00
Arkadaşlar dizinin son bölümü TV den önce yayınlandı!..

Resmi web sitesinde yapılan açıklamayla belkide dünyada bir ilk olarak TV den önce internette yayınlandığı yazıyor. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler resmi web sitesideki youtube videolarından izleye bilirler...

Medea
17-05-08, 16:38
Arkadaşlar dizinin son bölümü TV den önce yayınlandı!..

Resmi web sitesinde yapılan açıklamayla belkide dünyada bir ilk olarak TV den önce internette yayınlandığı yazıyor. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler resmi web sitesideki youtube videolarından izleye bilirler...
Bu dizide o kadar çok saçmalandı ki buna da şaşıramıyorum.Hava limanları gibi senaryo konusunda neler neler ne açılımlar verebilecek zengin bir konuyu bu hale getiren senaristlerin alınlarından öpüyorum ben.Diyecek sözüm yok başka.

__3L!F__
18-05-08, 18:58
kızlar dizinin son bölümü yayınlandı mı yhaa?

göremedim de.

bu arada bn resmi sitesini bilmiyorm biri bana atarsa ii olur.

GSealment
18-05-08, 19:03
Dizinin finali falan yok.
Çekilen son bölümü koymuşlar internete.
Tüm bölüm Hamit üzerine kurulu her zamanki gibi.
Fatih'in eski bir kız arkadaşı geliyor,birkaç olay oluyor kız Fatih'e sarılıyor,Selin de onları görüyor sona eriyor.

flytomoon
20-05-08, 16:24
internette dizinin yayınlanan son bölümü eklenmiş. aldığı hit sayısı da 8000 bulmuş. henüz izleyemedim ama benim gibi selin-fatih hayranları son bir gayret son bölüme demişler sanıyorum. aldığı hit hiç de fena değil. sayın mint yapım, biraz da izleyicileri dinleseydiniz ya. bir önceki yorum yine hamit bölümü demiş. yazık değil mi bize? kanalı eleştirmeye çok yanaşamıyorum. biz izleyiciler ne durumdayız ki kanal ne kadar sineye çeksin. sadece ekrana yakışan çiftlere yazık oldu diyebiliyoruz....

lusnica
20-05-08, 22:06
Arkadaşlar son bölümü seyredebilmek için ne yapabiliriz ya nerden izlenebilir

tuba_buyukustun
21-05-08, 02:44
Arkadaşlar son bölümü seyredebilmek için ne yapabiliriz ya nerden izlenebilir

www.mint.com.tr/iyiucuslar adresine gitmelisin.Dizinin resmi internet sitesidir.orada nasıl izleneceği anlatılmış