Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

mystery_ksk
26-01-08, 10:24
Hepinize günaydın arkadaşlar.Akşamki bölüm genel anlamda güzel bir bölümdü.Bülent yakalandı İhsan hapisten çıktı,Kenanın yalanları meydana çıktı ama bu bölümde Asi Demir sahnesi yok denecek kadar azdı doğru düzgün konuşmadılar bile umarım bu önümüzdeki bölümlerde değişir.Artık bakışmalar dışındada bişeyler olmalı.Aslında dizilerde 10.bölümden sonra aşk başlar ama bizim dizimizde baya gecikecek heralde.Ama biraz daha uzarsada can sıkıcı olur.Umarım böyle olmaz biran önce Asi ve Demir birbirlerine olan aşklarını itiraf ederler.

GULBEYAZ76
26-01-08, 10:27
Demir yağmur sahnesini sanırım Asinin teşekkürü için hatırladı.Buradan Bülenti alarak dönersem babasına tapan Asi bana kim bilir nasıl teşekkür eder diye düşündü heralde.
Ne umdu ne buldu.Nasipte arabaya şiddette varmış.

a-ayse
26-01-08, 10:29
Hepinize günaydın arkadaşlar.Akşamki bölüm genel anlamda güzel bir bölümdü.Bülent yakalandı İhsan hapisten çıktı,Kenanın yalanları meydana çıktı ama bu bölümde Asi Demir sahnesi yok denecek kadar azdı doğru düzgün konuşmadılar bile umarım bu önümüzdeki bölümlerde değişir.Artık bakışmalar dışındada bişeyler olmalı.Aslında dizilerde 10.bölümden sonra aşk başlar ama bizim dizimizde baya gecikecek heralde.Ama biraz daha uzarsada can sıkıcı olur.Umarım böyle olmaz biran önce Asi ve Demir birbirlerine olan aşklarını itiraf ederler.

haklısın ben asi den önce acemi cadıyı çok severdim mesela onda da boyleydi 24 bölüm çıkmalarını bekledik biraz uzun sürdü ama güzeldi umarım asi de de o kadar beklemeyiz:sad53:

GULBEYAZ76
26-01-08, 10:35
Fırça kafada en son Demire Asi konusunda bir konuşma yapabildi.Bundan sonra sık sık laf sokmasını yada Asi konusunda Demiri kıvrandırmasını bekliyorum.Demire tüyoyu verir ama konuyu açmaz Demirde soramaz ağzından laf almaya çalışır zevkli olur.

fatma-1721
26-01-08, 10:37
pas.si.on79
Oyuncu

"Asinin tavırları tahminimce oldu.

İlk başta Demirin Onu kurtulmasını hatırlaması..SOnrasında da HAyır evlenmek için sevmek lazım..demesi Asiye yakışır bir laftı.. Kenan tabi fırsattan istifade,zor durumda olan kızı buldu,,kendi kendine gelin güvey oldu.. Parayı yatırmak istedi.. Asi tabi sessiz kaldı.Ah Asi.. Neyse diyelim....

Neriman ve Cemal Ağaya ki özellikle Neriman Hanıma çok kızılmıştı.Ama özetçinin yazdıkları gibi de davranmadılar..Sadece ilk etapta "kızım zamanla seviliyor,görücü usulüyle evlenip de mutlu olan çok insan tanıyorum,kendilerini de örnek gösterdi" sonra "kızım zorla evlilik yapmanı elbette istemiyorum" demesi her anne söyler.

İşin sonrasında da yani Defne ve Asi zaman isterlerken, NEriman Kenan a, bugün git üzerine fazla gelmeyelim.. deyip gönderdi..Neriman ın o yüzündeki Kenan ı sevmeme halinde Neriman karakteri için bunlar büyük bir olaydı.

Kenan elinde tatlı paketi ile geldiğinde de Kenan a köşeye çekip, Ona başka kız önermesi de ayrı bir güzellikti.Asi zaten sana göre değil demesi.Yalnız parayı aldıktan sonra kadınlar entrikalarla doludur,kaynanalık yapar gönderirim demesinde başka zaman belki kızardım;ama söz konusu Kenan olunca sevindim.

Süheyla çocuğunu bulamadı.Cemal Ağa Yasemini kaçırdı. Ancak öğrendiğimiz İhsanın adamının çocuğunu alması.. ki bu da Ökkeş oluyor. İhsan Bey den bunu beklemezdim.Çok şaşırdım.Acaba yine neler var diyorum. Bu sırlar arasında ne var diyorum.Böyle bir şeyi niye yapsınlar... İhsanın haksız gibi görünmesinin karşısnda aslında Onun da haklı çıkaracak sırlar olduğunu düşünüyorum.

Gelelim Kahramanlarımıza;Demir,Kerim,Aslan...

Gerçekten kendilerini çok büyük tehlikeye attılar.. Ben de Onu Kerim ile Aslan gibi uzun uzun anlatarak macerayı doyumlaştırırdım da ne de olsa Demir mütevaziliğiyle susuyorum. Zaten Kerim ile Aslan anlattılar.. Bir de ben anlatmayım.

Pek tabi Onların bu durumlarından yani büyük fedakarlıklarından Asi ve ailesinin haberi olması Demir in Asiye söylediği"bekle beni demiştim,beklemedin,ayrı yerlerdeyiz. Asiyi yanlış tanımışım" sözleri çok duygusal anlardı. Demir in son anda yetişip,o psikolojiyle bile sadece ödemeleri durdurun,derken kalbimize dokundu.. Sen neler yaşa,neler yap..elin adamı hep tüm yaptıklarına konsun. Sadece bekle deyip ama Onun beklemediğini görmek.. SOnrasında herkesin mutlu olduğu ama Demir in Asisiyle babasının çıkarmasının mutluluğunu birlikte yaşayaması ayrı bir duygusal andı..

Avukata bayıldım.Hiç lafı evelemeden,gevelemeden söylemesi çok iyi düşünülmüştü. (çünkü orada heyacandan ölüyordum) ve Asinin bir kez daha mor hali.. Ayy demiş miydim Asiye mor çok yakışıyor diye.. o zaman söyleyim

Neriman HAnımın eşini ilk gördüğündeki o soğukluğunu kusura bakmayın ben hiç yadırgamadım. Eşini hapiste ailesinden önce bir kadın ziyaret ediyor. O kadınla aslında çok düşmanlardı.. Babası İhsan ile ilgili çok önemli bilgilerin olduğunu söylüyor. SÜlehya ile konuşurken duyuyor.İhsan adı binkez geçiyor..
Söyleyin bu kadının kafası karışmaz mı?

Defne Kenan ile Asinin para için evlenmesine babasının çok kızacağını söylemişti. İhsan Bey de herşeyi doğru dürüst sordu ve cevaplarını öğrendi..

KEnan a gelince,Kenanı sanırım bu bölüm yolculadık.. Adam parayı verdim,çok iş yaptım sanıyor. İlgi yok..Adama ne oldu,BÜlent Bey yakalanmış,her şeyi konuşmuş suçsuzluğu ispat edilmiş öyle çıkmış..Ama tabi Kenan için önemi yok bunun sadece parayı verdi mi verdi.. Herkes Onu alkışlaması gerekir..

Kerim in hali çok komikti.kızlar çok mutlu olacak bir an önce anlatmak için çırpınıyordu..

Ve Aslan Kerim ile Demiri kurtardı. Gerçi Demire kanım ısınmadı sana dedi ama bir de öncesinde birşey daha demişti,duyamadım.Aslan ın Demir için Elin adamından benden önce gitti demesi de olayı nasıl sahiplendiğini gösteriyor.

Neyse Melek Aslana gidecekti..Bu bölüm gidemedi.artık öbür bölüme..."

Yorumuna bayildim,yazdiklarinin hepsine aynen katiliyorum,ellerine saglik cok güzel bir analiz olmus.:good:

Demir,Aslan ve Kerimin kahramanliklari,Ihsan icin yaptiklari cok degerliydi ama yer yer Kerime sinir oldugumu da itiraf etmeliyim,hele yaptiklarini anlatirken:img-blush,birde daha önce sude yazmisti zaten,beni de cok sasirtan Süheylanin Ihsan karsisinda Asiye gösterdigi nezaket oldu,intikami ucuverdi birden :img-pilot

Dreamlike
26-01-08, 10:40
Akşam izleyince iyi ki bu sezon Asi başlamış diye düşündüm yoksa tutku dolu , aşk kokan bir diziye hasret kalacakmışız.
Güzel bir bölümdü en etkilendiğim iki sahne oldu.Birincisi Kenan ın kefaletini yatırdığını öğrenen Demir in Asi yle konuşmasıydı.Asi ye olan kızgınlığını , hayal kırıklığını hareketleriyle , sözleriyle , bakışlarıyla çok güzel gösterdi. Diğeri de emniyette Asi seslendiğinde dönüp olan kırgın bakışı çok hoştu çok...
Bir de bu Demir gerçekten dürüst , doğru bir adam.Kininde bile zorbaca , haksızca değil , öfkesinde bile hoyratça değil gayet ölçülü ve mantıklı.
Ben Asi ve Demir aşkının başlamasının geciktiğini düşünmüyorum.Çünkü aşkın ne içinde ne dışında olduğukları bu an en eğlenceli zamanlar nasıl olsa birleşecekler bu anların tadını çıkarmak lazım.
Bu arada bence de Kerim ve Defne çok tatlılar.(Defne nin ya saç rengi ya da makyajını falan değiştirsinler yüzü çok solgun hasta gibi duruyor.)

benim
26-01-08, 10:41
Bu bölüm bana göre oldukça hareketli bir bölümdü.
Neriman'ın söyledikleri aklımı yine karıştırdı.Bizde babanla aşık olarak evlenmedik sonradan oldu herşey.Ama daha önce İhsan ve Neriman konuşmasında evlenmeden önce birbirlerine deli gibi aşık bir çift olarak gösterildi.Köşe başında buluşmalar falan.İhsan_ Neriman , İhsan_Süheyla ilişkisi olukça karışık bir durumda .

Kenan'ın ayna karşısında Asi'yi beklerken ki halleri çok komikti hey gidi yavrum hey sen anca böyle aynalara konuşarak kendi kendine avunursun.Defne'nin vurduymazlığıda çok hoştu.

humeyra.sk
26-01-08, 10:43
evet ama bana öyle geliyor ki bir dizide aşka engel yoksa o dizi tutmuyor.Çünkü izleyici heyecan istiyor asi ile demirde başlarlarsa bi küs bi barış olacaklar bunu hepimiz tahmin ediyoruz :)

dedigim gibi biraz yakinlasma bize yeter , elbette uzatmaya baslicaklar belirli bi yerden sonra :D ama ben suan memnunum , cünkü gittikce artiyor aralarindaki "iliski" , yani ne yavas nede hizli buluyorum :) tam yerinde

gzd_gzd
26-01-08, 10:49
dedigim gibi biraz yakinlasma bize yeter , elbette uzatmaya baslicaklar belirli bi yerden sonra :D ama ben suan memnunum , cünkü gittikce artiyor aralarindaki "iliski" , yani ne yavas nede hizli buluyorum :) tam yerinde

şu anki hallerini ben de çok beğeniyorum
aşık olduklarını anladılar,ama kendilerine bile yeni yeni
itiraf edebiliyorlar
sıradaki adım bu aşkı birbirlerine itiraf etmeleri
ki ona daha var bence:img-wink:

ayferz
26-01-08, 10:49
Öncelikle Kanal’d’nin yayın politikasını, iki buçuk saat reklam arası dizi izlettirdikleri için esefle kınıyorum. Akşam geliyorum 8.00’de televizyon karşısında geçiyorum. Bir hışımla kalkıyorum çünkü hiçbir şey anlamıyorum reklam aralarına sıkıştırılan diziden. Neyse burada keseyim yoksa siz sadece sitemlerimi okumuş olacaksınız. Oysa ki elimizde bundan daha fazlası var….

Demir : Demir! Demir! Demir! Ne desem bilemiyorum. O bir beyaz atlı prens… O bir kahraman… O bir karizmatik esas oğlan… O bir aşık… O bir her bekar kıza lazım koca adayı… O bir vs. vs. vs. Bu böyle devam eder ama ben burada bitireyim siz hayallerinizde devam edin. Bölüm, o çok güzel bakışlar ve sözlerin arkasından başladı yine. O sahne de Demir keşke daha çok şey söyleseydi denmişti ama Asi’ye bakarken aslında “her şeyi senin için yapıyorum, çünkü seni mutlu görmek istiyorum, bana güven her şeyi halledeceğim” dediğini ama ağzından sadece “Ben gelmeden bir şey yapma, bekle beni” çıktığını düşündürttüğünden çok etkilemişti beni. Keşke Asi’de benim kadar etkilenseydi ama… Sonra kararlı, ne yaptığını bilen bir edayla arabaya bindi ve arabanın camından bakarak Asi’ye hala beni bekle, beni bekle diyordu, ta ki Kenan’ı görene kadar. Sınırdan çıkmadan Asi’yi aradı bir bilinmeyene doğru yol alırken belki de son kez sesini duymak için… Ama nafile bir çaba olsa da senaristler Kerim’e bu sahnede torpil geçmişler ve Leyla ile görüşmesine izin vermişler. Neyse biz devam edelim.Halep’e öyle ellerini kollarını sallayarak mı gidecekler dememe kalmadan gördüm ki esas oğlan o işi de düşünmüş. E çok da iyi etmiş. O adamların yüzlerinden zaten ne kadar güvenilmez oldukları o kadar belliydi ki Bülent’i de en çok para verene satacakları belliydi. Neyse ki Aslan yetişti de bir faciayı da önlemiş oldu. Tabii bu arada Demir’in Asi’yi düşündüğü sahne ve Kerim’in sıkıştırmalarına rağmen sözlerinde kabul etmese de gözlerinin öyle demediği sahneyi de beğendiğimi belirteyim. Mutlu sonla dönerken Demir’in yüzünde rahatlık ve Asi’ye kavuşacak olmanın mutluluğu vardı. Ancak ne yazık ki kader ağlarını örmüş olduğundan bu sevincimiz bizim de Demir gibi kursağımızda kaldı. Demir’in avukatla konuşurken vermiş olduğu tepkiyi çok iyi yansıttığından olsa gerek bende dayanamadım koltuğu yumrukladım (tabiiki şaka yapıyorum sahnenin üzerimde yarattığı etkiyi anlatabilmek için yazıyorum). Ayrıca Kenan’ın parasını almamak için duruma el koyması sayesinde bir kahramanlık daha yaptı Demir beyimiz. Sen Asi’nin mutlu olması için türlü tehlikeleri göze al, elindeki senetlerden daha fazla para harca üstüne üstlük yapılan tüm iyiliklerin başkası tarafından yapıldığına izin ver ama yine de her şeye değer deyip sevinçle Halep yollarından geri dön. İstediği sadece esas kızımızın esas oğlana güvenmesi. E sonuç maalesef sıfır. Esas oğlanımız o sinir harbi içinde bir de Emniyet’te esas kızımızla karşılaştığında artık ne düşüneceğini, ne hissedeceğini bilmediği bir ifadeyle emniyet müdürünün söylediklerini bile dinleyemiyordu. Çıkışta Asi’nin tüm konuşma isteklerine sert bir hareketle engel olmaya çalışsa da dışarıya çıktığında neden kırgın olduğunu açıkladığı için ben bir 10 puan daha verdim. O kadar kırgın, üzgün ve elinden gelen her şeyi yaptığı halde yine de olayların başka yönlerine kaymasına engel olamadığı için o kadar öfkeliydi ki Asi’yle konuşmak istemedi (Leyla’nın gerçekten Demir’e sorup sormadığından emin değilim). Bu kadar olaydan sonraki Asi’yle karşılaştığında kaçamak bakışını ve İhsan’a karşı saygılı davranışlarını da beğendiğimi belirteyim. Son olarak 13 bölüm boyunca Demir karakterini bozmadan yazabilen senaristleri ve maalesef gerçekte olamayacak bir karakteri (yine de siz umudunuzu kaybetmeyin) bu kadar inandırıcı yansıttığı için de Murat Yıldırım’ı tebrik ediyorum.

Not. Söz veriyorum diğer karakterleri bu kadar uzun yazmayacağım

ayferz
26-01-08, 10:54
Asi : Dizimizin esas kızı, güzeller güzeli, akıllı, gururlu, Asi kızımız. Demir’in gidişinden sonraki sahne de Asi’nin ne düşüneceğini bilememesi oldukça iyi yansıdı bize. Defne’nin Kenan’ın derdini anlamamak istemesi ve ısrarlarına aynı ısrarla karşılık vermesi ve bu arada Asi’nin de aklının başka yerde olması güzeldi. Ancak o sahnede keşke Asi düşüneyim sonra kararı açıklayayım deyip, kendiyle baş başa kalsaydı, sonra Defne ile de Demir hakkında bir şey konuşsalardı benim daha çok hoşuma giderdi. Asi’nin, dedesinin parayı yatırmayacağını açık açık söylemesi ve Demir’in nerede olduğuyla ilgili Süheyla’dan aldığı cevapla köşeye sıkışması da gerçekten çok kötü oldu ve Kenan’a “Hayır” demesine karşılık sonraki ısrarlarına -bana göre- oldukça ılımlı bir cevap vermesine neden oldu. Asi’nin, Demir’in onu bir kere daha kurtarmasını beklediğini anlattığı için, boğulmaktan kurtardığı sahneyi düşünmesi gerçekten güzeldi. Ama Asi’yi anlayabildiğimi düşünüyorum. Babası hapishanede ve maalesef elinden hiçbir şey gelmemesi gerçekten kötüydü. O sahneyle ilgili olarak sadece bir tek rahatsızlığım var aslında. O da Asi’nin ağzından “sadece babamın kefaleti için seninle evlenemem” dediği cümleydi. Bu kadar ağır bir durumun –tabiiki bana göre- normal bir şey gibi söylenmesi hoşuma gitmedi. Demir’in o ağır laflarına da keşke bir açıklamaya çalışsaydı dedim. Ancak kızımızın ağzından, İhsan’la konuşmasında evlilik teklifi cevabının “bende umut verdim”diyerek kabul ettiği yorumunu duyunca gerçekten sinirlendim. Demek ki farkındaymış kızımız ne yaptığının. Avukattan doğru cevapları aldığı halde Kenan’a tepkisiz kalmasını doğru bulmadığımı belirterek, diğer karakterlere geçeyim.

Kerim bu haftaki kahramanlarımızdan biri. Halep’e giderken korkması ama yine de Demir’in yanında olması, Asi’yle ilgili sıkıştırması, çatışma sırasındaki kahramanlığı, Defne’ye kahramanlığını anlatmak için heyecanlanması, Defne’nin mutluluğunu paylaşması çok güzeldi. Defne ise; çok narin, kırılgan ama kesinlikle çok şeker. Kerim’le birbirlerine de çok yakıştılar. Bu hafta gene doğru yerlerde doğru hamleleriyle benden bir artı daha aldı. Ayrıca belirtmeliyim ki Kerim’in Demir’le yaptığı konuşmanın bir benzerini, Asi’yle Defne arasında da görmek beni mutlu eder.

Aslan; bölümdeki diğer bir kahramanımız. Bu hafta annesiyle, kardeşiyle, Halep’de yaptıklarıyla ve cesaretiyle benden alkış almayı başardı. İhsan’ın ise defne yaprağını unutmaması, olayların farkında olması, Kenan’a verdiği cevap ve Demir’e teşekkürünü etmesiyle beni sevindirirken, son sahne de ki isteğiyle aynı zamanda merak içinde bıraktı. Karakterler hakkında son olarak, Neriman’ı anladığımı ama yine de fazla ileri gittiğini düşündüğüm için biraz kızdığımı, Süheyla’yı ve Cemal Ağa aksiyonlarını merakla beklediğimi, Melek’i biraz etkisiz eleman bıraktıkları için kızdığımı, Leyla ve Kenan içinse yorum yapma gereği duymadığımı belirtmek isterim.

E son olarak da 14. bölüm istediği olarak da; Asi ve Demir ‘in en az bknz.pansuman, saç bağını verirkenki sahne, köprü-sarılma, vs. vs. 13 bölüm boyunca seyrettiğimiz tüm Asi-Demir sahnelerinden daha güzel bir sahne ile aşk-barışma sahnesi bekliyorum. Şimdi çıkmak zorundayım. Umarım sizleri çok sıkmamışımdır, hepinize selamlar…:happy0064

hüznün geceleri
26-01-08, 11:11
dünkü bölüm güzeldi özelliklede neriman hanım biraz olsun gözünü açtı ve olan bitenlerin arkasında olmaya başladı.Asi kızı için iyilik yaptı ama kenana ümit veripde sonra hayal kırıklığına uğratması bu adamın ilerde daha ökütü şeyler yapma ihtimalini artırabilir.belkide diziden yok olup gider.

Süheylamın tavrı çok güzeldi.daha anlayışlı,daha mütavaziiydi benim gözümde.
yiğenide kendine benzetti teyzesinide.intikam,nefretle geliyorlar biri eski aşuğuna biri Asiye aşuk oluyor.
İhsan her ne kadar eskileri anımsamak istemesede oda az değil hani.geçen bölümde Süheyla ziyaretine geldiğinde konuşmalar bayabi karıştırdı kafaları

dün neriman konuşurken bişey dikkatimi çekti
asiye''babanda önce beni sevmiyordu sonradan sevmeye başladı''bu rep aslında bazı şeyleri daha iyi açıklıyor ama kestiremiyorum.
cemal ağa boşuna demiyor''defne olmasaydı kızımla zor evlenirdin,yalvara yalvara kızımla evlendirdim seni''gibilerinden söylemişti

Cansu*
26-01-08, 11:28
bnm reytinglerdeb pek bi umudum yok malesef.. ilk 3 e gireriz ama 1 zor gibi gelio.. cuma çok kritik bi gün , dün yeni bi dizide başladı , beyaz showun zaten lafı bile olmaz.. umarım dilediğimiz gbi gelir reytingler..

bölüm genel itibariyle çok güzel bi bölümdü. Herşeyin açığa çıkmasıyla artık güzel bi barışma sahnesi beklioruz. O kadar etkisinde kalmışımki rüyamda gördümm.. demir başta kızmış gibi yapıodu şakasına sonra gülüp iki yanağından öpüp , sarılıolardı , gayet güzeldi :D

valla canım reytinglerin sağı solu belli olmuyo bence en akıcı ve güzel bölüm 12.bölümdü ama 2.olmuştuk ne olucağı belli olmaz düşebiliriz de çıkabiliriz de ama şu arka sokakların tekrarı bizi geçmesinde ilk 3 e gireriz herhalde yine

bimkolik
26-01-08, 11:28
bölümün en eksi karakteri neriman hanımdı..yani neriman çok sığ geliyor bana..bu arada neriman'dan bir itirafta duyduk..ihsan'ın onunla evlenirken severek evlenmediğini..e tabi aşk ihsan ve süheyla arasındaydı..süheyla ve tüm ailesi çiftlikten kovularak ihsan'ın bu imkansız aşkı bertaraf edildi..ve ihsan eminimki babasının isteği ile neriman'a yönlendirildi.çok tipik ama hayatta hep olan şeyler..

sevgili jenn, yorumunu zevkle okudum. Neriman bana da sığ geliyor.Gerçek hayatta Neriman'a çok benzeyen kadın tipi var ve senaristler çok güzel işlemişler Neriman karakterini. Yani yaptıkları beni hiç şaşırtmıyor, tam ondan beklediklerimi yapıyor. Benim en sevmediğim kadın tipi..Verseler bir kaşık suda boğabilirim böylelerini. Genel bir vurdumduymazlık, hafife almak hakim bu tiplerde. Acılarını da, aşklarını da, hayalkırıklıklarını da pek derinlemesine yaşayamazlar gibi. Kocası maddi sıkıntıdayken, eşyaları uymayacak derdine düşüp alış verişe gidebilecek kadar şuursuz..Kenan olayına bakışı bile ne kadar garip. 'Aa ne olacak, önce alalım parasını, sonra nasılsa bir bahane ile reddederiz'. Yani adamı sevmiyoruz ama Neriman için adamın Asi'ye olan duygularınla oynamanın hiç önemi yok gibi..Sanki elbise alıyorsun, olmadı değiştir. Var mı böyle bir şey..
Evlilik konusunda Asi'ye söyledikleri de saçma. Sözüm ona baskı yapmadı. Bu parayı Kenan verebiliyorsa, bu evlilik gerçekleşmeli, başka çaremiz yok demedi mi? Yani İhsan Beyle evlendiğinde onu sevmemesini örnek göstermesi de saçma. Kenan görücü usulüyle Asi'ye talip olsaydı ve o zaman Asi'ye 'Bak kızım iyi bir kısmet, bu çocuğun şöyle meziyetleri var, iyi bir evlilik olur' demek başka. Bu parayı almak maksadıyla adamla evlenmesinin bir zararı olmayacağını söylemek başka. Bu resmen kızına para için herşeyi yapabilirsin, kendini satmak ta buna dahil demenin başka şekli bence..

Sana bekle demiştim bana güvenmedin dahası en berbat yolu seçtin hemde hemen..benim tanıdığım Asi satın alınamaz ,mücadeleci,gururlu biriydi ama seni tanımamışım..neyse boşver daha fazla konuşmayayım..söyleyeceklerimi anlayacağını zannetmiyorum..başka yerlerde duruyoruz çünkü

Valla Demir bu cümleleri söylerken benim içime oturdu. Asi kimbilir ne haldedir.:icon_sorr

Başka yerlerde duruyoruz çünkü... işçinde ne anlamlar var
1 sen tanıdığım Asi değilsin..
2artık sen evlenmek üzere olan bir gelinsin:icon_sorr
3ben senin karşında dururken sen bana sırtını çevirdin beni görmedin...
whis
Bende 'Başka yerlerde duruyoruz ' lafını şöyle algıladım:
Kendisine yakın görüp, aynı pencereden hayata baktıklarını zannettiği Asinin, mücadeleci ve pes etmeyen karakteri hakkında yanıldığını, bu kararıyla artık Demir ne söylese Asi'nin anlamayacağını söyleyerek ciddi bir şekilde aşağıladı Asi'yi. Gerçekten adı gibi; demir gibi laflardı. Asinin içine oturmuştur. Demir'in bu kadar gözünde büyüttüğü Asiden uğradığı hayalkırıklığının büyüklüğü de bu kadar ağır konuşmasına sebep oldu.Çok yıkıldı çünkü Asinin evlilik teklifine 'Evet' dediğini zannederek.. Önümüzdeki bölüm morarma sırası Demir2e gelecek..:icon_sorr
Demir yağmur sahnesini sanırım Asinin teşekkürü için hatırladı.Buradan Bülenti alarak dönersem babasına tapan Asi bana kim bilir nasıl teşekkür eder diye düşündü heralde.
Ne umdu ne buldu.Nasipte arabaya şiddette varmış.
Aynı şekilde Asi'nin Demir'i düşündüğü sahne de ben Asi'nin Demir'in onu boğulmaktan kurtardığı anı hatırlamasını da anlamlı buldum.
Sanki bir yakarış gibiydi oradaki 'Demir' lafı. Yani ' Boğuluyorum yine, nerdesin Demir, gel kurtar beni' gibilerinden.

meryemce20
26-01-08, 11:29
herkese günaydin.........aslinda ben uzun uzun yorum yapmayi sevmem ama akliima takilan bise ar onu sormak istedim hani melek leyla ve süheyla yemek yerken melek dert yaniyodu ya abimler suriyede asi sevmedigi bi adamla evlenmek zorunda gibi bise demisti ya bu kenan meselesini melek nerden biliyo anlamadim

Neslihan17
26-01-08, 11:34
bu yıl kanallar yeni dizilerde baya bi hayal kırıklığına uğradı. dizilerin çoğu yayından kalktı. Asi'nin bu riski taşımaması bile harika bence. ayrıca cumanın en iddaalı yapımlarıyla kapıştı ve sonunda hepsini geride bırakmayı başardı. hem de bu kadar kısa sürede..bu yüzden ben çok rahatım.

ayrıca dün akşamki bölüm çok güzeldi, çok heyecanlıydı. izlerken hiç sıkılmadım. uzayan sahneler olmadı, bazı yanlış anlamalar düzeltildi. bundan sonrası daha da güzel olacaktır. hele ki önümüzdeki bölümün baya eğlenceli olacağını düşünüyorum çünkü Defne'nin nişanı olacakmış. nişan için hazırlıklar, Defne'nin heyecanı bölüme zevk katacaktır.

GULBEYAZ76
26-01-08, 11:34
herkese günaydin.........aslinda ben uzun uzun yorum yapmayi sevmem ama akliima takilan bise ar onu sormak istedim hani melek leyla ve süheyla yemek yerken melek dert yaniyodu ya abimler suriyede asi sevmedigi bi adamla evlenmek zorunda gibi bise demisti ya bu kenan meselesini melek nerden biliyo anlamadim

Defne geçen bölümün sonlarında Kerimin arabasından inerek Demirin çiftliğine gitti L&D&K&M bahçedeydi.Melek senden gizli değil diyerek Leylayı saf dışı bırakmıştı.Kenan Asiye evlenme teklif etmeye gidiyor babam için herşeyi yaparım demişti demiş sonrada Demir soluğu Asinin yanında almıştıya.Melekte oradaydı.

Cansu*
26-01-08, 11:37
bi de hani kerim dedi ya şu bizim yüzük işi ne olucak die bi arkadaş sölemişti yüzük sahnesi var die herhalde dedim burda takıyolar ama olmadı o görülen fragman şimdi görülmemiş mi yoksa 14.bölüm fragmannı görmüş olmasınlar dicem o olmaz

meryemce20
26-01-08, 11:40
Defne geçen bölümün sonlarında Kerimin arabasından inerek Demirin çiftliğine gitti L&D&K&M bahçedeydi.Melek senden gizli değil diyerek Leylayı saf dışı bırakmıştı.Kenan Asiye evlenme teklif etmeye gidiyor babam için herşeyi yaparım demişti demiş sonrada Demir soluğu Asinin yanında almıştıya.Melekte oradaydı.

hadi ya ben o sahneyi pek hatirlamiyorum tabi diziyi sirf asi demir sahnesi ciktiginda pür dikkat izledigim icin diger sahnelerde asi demir konusmalarini tahmin etmeye calisiyorum buarada cavapladigin icin cok sagol...

hüznün geceleri
26-01-08, 11:40
bu yıl kanallar yeni dizilerde baya bi hayal kırıklığına uğradı. dizilerin çoğu yayından kalktı. Asi'nin bu riski taşımaması bile harika bence. ayrıca cumanın en iddaalı yapımlarıyla kapıştı ve sonunda hepsini geride bırakmayı başardı. hem de bu kadar kısa sürede..bu yüzden ben çok rahatım.

ayrıca dün akşamki bölüm çok güzeldi, çok heyecanlıydı. izlerken hiç sıkılmadım. uzayan sahneler olmadı, bazı yanlış anlamalar düzeltildi. bundan sonrası daha da güzel olacaktır. hele ki önümüzdeki bölümün baya eğlenceli olacağını düşünüyorum çünkü Defne'nin nişanı olacakmış. nişan için hazırlıklar, Defne'nin heyecanı bölüme zevk katacaktır.

nişan.iyi bari onlar sayesinde biraz yüzümüz gülsün:P
asi demir
süheyla ihsana meydan kaldı
onlar sayesinde iyicene bakışırlar.aman didişmesinlerde:P
dün ihsan bey çok sakindi.çıktım diye tam anlamıyla pek mutlu olamadı.neriman hanım bi kucak bile yapmadı.konuşamadılar bile
cemal ağa sayesinde kafasına kurtlar girdi

reytingler beklediğimiz gibi:bella
asi demir kıymetlerini anlıyor
reytingler bayram ediyor

GULBEYAZ76
26-01-08, 11:44
Nişan konusunda fazla hayal kurmayın.:icon_idea
Kuoföre giden aynı çıkıyor.:img-hyste
Asi alsa alsa yeni bir çizme alır.:img-hyste
Dans deseniz etse etse Kabasakal Cemal torunları ile dans eder.:img-hyste

Retinglerde 2 grupta da 1.yiz.Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hüznün geceleri
26-01-08, 11:46

yok ya ben yindede umutluyum çünkü Asi nin üzerinde modaya uygun çeket var(grili)aşama kaydediyorlar
bence büyük bi süpriz olsunda şöyle takım felan giysin
özledim öyle görmeyi

brokensmile
26-01-08, 11:48

haha
koptum valla
asiden umudu kestik artık ya
bnm pek bi beklentim yok ,
her haliyle sevioruz :img-cool2:img-cool2:img-cool2

kumralim19
26-01-08, 11:48

selam,
evet cok iddiali bir dizi, ama dün euro d de baslatilmadi, nasil sinir oldum
bugün saat 4 te basliyacak, yani bu saygisizlikta ne, onun yerine su sacma sapan, yarism vardi, bizi adam yerine koyan yok

saadece son sayfadaki yorumlari okudum, cünkü bölüme daha bakmadigim icin
herseyi ögrenmek istemiyoru, ama nisan olacaksa, cok güzel sahneler bizi bekliyor, artik asi bu nisanin hatrina güzel giyer baska sansi yok gerci, neriman ona el atar diye düsünüyorum

bimkolik
26-01-08, 11:49

Ben de bu kadar kısa sürede, yüzlerce dizinin arasından, kemikleşmiş yapımları geçerek, hak ettiği yere gelmesinden çok mutluyum.
İnşallah zafer rehavetine kapılıp, sonraki bölümlerde özensizlikler baş göstermez. Şu anda her bir karakteri ayrı renkli, konusu hiç sıkmayan, oyunculuk performansları mükemmel o kadar az dizi var ki. Hatta yok gibi.
Asi gerçekten birinciliği hak ediyor. Zaten öyle de gelmiş ratingler..:good:

Nişan haberi için teşekkürler.. Haftaya mutlu sahneler göreceğiz inşallah..
Ama ben ulu orta danstan çok başbaşa bir Asi-Demir sahnesi hayal ediyorum..

meryemce20
26-01-08, 11:52

aynen ....sözde neriman kuaföre gidiyo ciktiginda yine saclarinin modeli ayni
ayrica bence bu cizme konusundada fazla umutlu olmayalim...ama tabi senaristler bizi sasirtip asi yi *** bi elbiseyle nisana gönderebilirler sonrasini zaten kerim ve defne halleder ikiside bu iki inatci kecinin arasinda olanlarin farkinda ....zorla bu ikisini dansa kaldirirlar tabi ihsanda demir yardim etti diye sesini cikarmaz böylece leylada mosmor olur ......cemal aga ya gelince seninle ayni fikirdeyim o olsa olsa ceylan goonca yada biricik kiziyla dans eder ihsan da nisan boyunca (eski aski?)sühoyla bakisir cemal aga da bunun farkina varinca neriman i kiskirtmaya baslar....
not:aslan da melek i dansa kaldirsa tam süper olur ya....

iki dakikada senaryo yazdim ha...........iyiki asi nin senaristi ben degilim yoksa simdiye kadar leyla ve kenan ortadan kaldirilmis asi ve demir de daha 2.bölümde evlenmis olurlardi..........

a-ayse
26-01-08, 11:52
yok ya ben yindede umutluyum çünkü Asi nin üzerinde modaya uygun çeket var(grili)aşama kaydediyorlar
bence büyük bi süpriz olsunda şöyle takım felan giysin
özledim öyle görmeyi

evet dün benimde dikkatimi çekti montu modaya uygundu =) sonunda dedim kaşlarını da almıştı :img-in_lo birde biricik ablası tabi süslenecek ve demir :img-in_lo in nutku tutulacak :happy0064

asiyedemir
26-01-08, 12:07
selam

Dünkü bölüm biraz ilk iki reklam arası durağan sonrası çok hareketli geçen .. Sıkı bir bölümdü :good:Reytingler çok iyi .Özetleri bile ilk On da olması dahada iyi .. Uzun süre reklamsız yayınlanması birinciliği almakta büyük etkendi sanırım ..:happy0064

Demir'in Asi'ye kızgınlığını anlattığı bölüm başta haklı olsada .Asi 'nin sessiz kaldığı için Demir 'in kantarın topuzunu kaçırdığını düşünüyorum .. Ben Asi satın alınamaz sanıyordum, senle ben ayrı yerlerdeyiz . Cümlesi çok ağırdı bence Asi basacak tokatı diye bekledim olmadı koltukta çırpındım hadi şimdi tam sırası diye ama .. Asi sustu LAL oldu dili ..konuşamadı .Ne demek bu Sen satılıksın ben öyle üstünümki senle ben ayrı yerlerdeyiz sen karaktersizsin .. anlamındaydı Demir haddini aştı bence orda .Pencereden Asi' nin geldiğini gördüğü halde Leyla ya kapıdan çevirtmesi hiç hoş değildi .Asi onu dinlemek istemediği zaman Demir Asi ' yi zorla kendine çekerek yüzüne baktırarak olmadı arabaya atıp kaçırarak dinletip ama Asi ye gelince onu dinlemeden yargılayıp bi kanenara itmesi hoş değildi . 13. bölümü beğenerek izledim 14. bölümü heyecanla bekliyorum

Sevgiler .

GULBEYAZ76
26-01-08, 12:08
Aslanın 40 kat yabancılar benden önce Halebe gitmiş canım ona yanıyor demesi kendini Kozcuoğullarından görmesi ve davayı sahiplenmesi demek.
Gelecek bölüm kızların eşyalarıda gelir artık geriye Gitarla kafa ütülemeye devam ederler.

GULBEYAZ76
26-01-08, 12:13
Cemal ağa İhsanın tahliyesi ile dumur oldu.:sad53: Evi yine bomboş kaldı,neşesi kaçtı,İhsan yine ona boyun eğmedi.Artık karşısında daha güçlü bir İhsan var bunun farkında.İhsanın bodygardları sağlam.:img-wink:Asi babam suçsuz er yada geç çıkacak ama sen bizi kaybedeceksin demişti bu durumda kızına ve torunlarına yardım etmeyen Cemal çok gözden düştü.

yesilimim
26-01-08, 12:15
Akşamki bölümü çok beğenerek izledim.Demirin haklı olsada biraz abarttığını düşündüm benim tanııdğım asi bir yepki verirdi ama vermedi.Kenanın yalanaların ortaya çıkması iyi oldu bu ölüm sanırım asi kendini demire affettirmeye çalışır.

medsul
26-01-08, 12:21
reytıglerde her iki grupta'da birinci olmuşuz buna gercekten cok sevindim:happy0064

cuma gunu gibi kemikleşmiş dizilerin oldugu bir gunde birinci olması cok güzel:happy0064
inşallah ilerde demir&asi aşkı resmen başladiği gunlerde reytıg oranına yükselteceğimizi düşünüyorum..şöyle 11,12, olacaktir bunu gercekten cok istiyorum...:img-wink:
nişan sahneleri bencede cok eglenceli ve güzel olacaktir..
asi&demir aşkı içinde cok önemli bir dönum noktası olacaktir..
bence bu nşanda yakişnlaşacaklar ve beklenen öpüşme sahnesi gercekleşecektir...:img-in_lo

crncrncrn
26-01-08, 12:35
tüyo için teşekkürler canım...
sonunda muratlarına eriyolar demek.birkaç bölümdür kısır döngü gibi süregelen bu mutsuzluk halleri kerim&defne nişanında hafifler...
inşallah hayal ettiğimiz gibi asi nişamda herkezi büyüliyicek kadar güzel olur...

tüyo mu geldi haftaya nişan mı var.sonunda yüzleri gülerken görcez yani kozcuoğullarını oh be...
ama ben hiç sanmyorum.asi düzgün bişe giymez.giyerse dişimi kırarım.ben artık naz hanımdan umudumu kestim.bize öyle bi güzellik yapmaz.başlarda defne de düzgün giyiniyiyodu defneyi de asiye benzetti...

merve_polat
26-01-08, 12:42
tüyo mu geldi haftaya nişan mı var.sonunda yüzleri gülerken görcez yani kozcuoğullarını oh be...
ama ben hiç sanmyorum.asi düzgün bişe giymez.giyerse dişimi kırarım.ben artık naz hanımdan umudumu kestim.bize öyle bi güzellik yapmaz.başlarda defne de düzgün giyiniyiyodu defneyi de asiye benzetti...

evet canım önceki sayfada fundanın msjına bakabilirsin zaten tüyo dedin mi akla ilk o geliyo:img-wink:

valla ben kıyafet konusunda umutluyum bence nişanda asi bizi gerçekten şaşırtıcak?kozcuoğulları yavaş yavaş eski mutlu günlerine geri dönüyo gibi...

crncrncrn
26-01-08, 12:54
evet canım önceki sayfada fundanın msjına bakabilirsin zaten tüyo dedin mi başka akla ilk o geliyo:img-wink:

valla ben kıyafet konusunda umutluyum bence nişanda asi bizi gerçekten şaşırtıcak?kozcuoğulları yavaş yavaş eski mutlu günlerine geri dönüyo gibi...

ahh ahh.tubayı düzgün kıyafetler içinde görmeyi ne kadar özledim.giyse üstüne dar siya bi elbise boynunda ince zarif bi kolye ayakkabısı siyah hafif topuklu,şallarından madem vazgeçemiyo ince siyah bi şal saçları yarı toplu yarı dağınık bukle bukle olsa hafifde makyaj tam süper olur valla.demirin de dibi düşer bizimde içimiz rahatlar.leyla bütün nişan boyunca kıskançlığından çatlar.bide demirimle dans ederlerse ooohhh deymeyin keyfimize:img-icecr

gülendam83
26-01-08, 13:01
önümüzdeki bölüm defnenin nişanının olması çok güzel..:happy0064 bizi süper bir bölüm bekliyor belliki. ama lütfen nolur asi kardeşinin nişanı var gibi giyinsin. bu sefer hayal kırıklığına uğramayalım.
bu arada meleğin aslanı ziyaret ettiği zamanı gösterirler inşallah. o sahneyi izlemek istiyorum çünkü.
ve ihsanın demirden ne isteyeceğini çok merak ediyorum... aklıma da bişey gelmiyor...

asiyedemir
26-01-08, 13:02
çünkü Defne'nin nişanı olacakmış. nişan için hazırlıklar, Defne'nin heyecanı bölüme zevk katacaktır.

Tüyo için teşekkürler :good:

Beklenen mutlu son yaklaşıyor Kerim ve Defne çiftine ..Defne yi son bir kaç bölümdür daha iyi anladık ve tanıdık Duygusal hemen karar vermeyen düşünerek hareket eden bir karekter ve abla .çok güzel yansıtıyor aşkını babasına olan sevgisini .. abartıdan uzak naif bir karekter Defne ..Asi' nin baba seni ne olursa olsun çıkarıcaz burdan demesinden daha etkiliydi gömlek cebine konan Defne yaprağı !.Babasına sevgisini yanındayız mesajını çok güzel vermişti 2 yaprak ..İhsan bey de o yaprağa gereken değeri verdi.

Şimdi nişan olucaksa benim merakımı artıran bir durum var Defne 'yi İhsan bey den kim isteyecek Süheyla mı .. Süheyla'nın isteyeceği kızı Neriman verir mi ? çok eğlenceli ve hareketli geçicek 14. bölüm :img-wink:

asicik
26-01-08, 13:05
reytíngler iyi gelmis... hak ettgimiz yerdeyiz:happy0064
ama bu euro d haftayada dizimizi cuma aksami vermezse... ozaman biterim en. cünkü bizler hala asiyi izleyemedik...yani sadece netten ama ayni sey degil iste...KAnali kiniyorum:icon_sorr

bu arda netten dün gece eksik olan kismi izledim... ve neler kacirmisim dedim..:icon_sorr
Demir camdan nasil bakiyordu yaa??? canim benim kizgin hüzünlü...
suratindan belliydi leyla ile konusurken nasil üzgün oldugu...nasil hayal kirikligina ugradigini...

ama benim en cok ilgimi ceken sey Demirin ihsan bey amcanin cikicagini duyunca avukata >>BU DOSYA KAPANDI:sad53:>> demesiydi...bence bunun manasi cooook büyük... icinden sanki benim icin Asi artik eski Asi degil dermis gibi bakiyordu... cook büyük hayal kirikligina uramis pasam..
o sahen cok can aliciydi bence

bu eksik olan kisimda leylanin nasil sinsi sinsi Asi ye baktigini gördüm...o siska nin saclarini yolmak lazim...SISKA leylatroest

asinin kiyafetleri hosuma gitti bu bölüm...

bu aradada kenana >> kenan saclarin lüle lüle, kenan benziyor solmus güle, hadi sana güle güle>>:img-haha:

bu arada nerimanin ihsani karsilama sahnesini de yeni gördüm.. ilk yaptigim yorumda hadi neriman yirttin demistim... bu kismi gördükten sonra geri aliyorum lafimi...
süheyla bile daha iyi karsiladi ihsani hic olmasza gecmis olsun dedi... ne bicim karsilamaydi bu.. tamam anladik biraz kirildin süheyla meselesinden de kocan hapisten cikmis böyle mi karsilanir...?? :img-beee:

artik bi daha ki bölümde nisan da....güzel seyler olur
Asi demiri kiskanir ... belki demir leyla ile dans eder... cok olasilikli
sonra Asi bi kiyiya köseye kacar....Demir belki noldu der yanina gider (tabi Asinin teklifi kabul etmedigini duyarsa, ama duyar diyorum... kerim ile defne sagolsunlar canlarim benim)
belki yine bi dans sahnesi görürüz.l.. yada bi :love05: sahnesi ay ne güzel olur..

Asi birde güzel bi kiyafet giyerde Demirin aklini basindan alirsa bi dahaki bölüm tadindan yenmez:img-icecr

tuba-ece
26-01-08, 13:07
merhabalar

guzel bır bolumdu retınglerde guzel super valla

1.yorum

ası demırdele ayrıldıktan sonra nasılda tamamen karmasık bır halde odaya cekılıp hıcbırsey yapmadan oyle caresızce olması guzeldı.hele defneye bayıldım kenanın asıyı beklerkenkı hallerıde komıktı.ası onların yanına gelınce hala karmasık bır halde demırı dusunurken kenan hıc sulmak bılmedı sınır sey.demırın asıyı sonbırkez araması guzeldı o sahnede kotu veya havada kalan seyse demır asıyle tel. konusamadı ama kerım leylayla cok rahat konustu hemde cok kısa arayla bu gecenın hatarından bırıydı bence.

demırın asıyı asının demırı dusunmelerı cok guzeldı.ama asının demır tarafından bogulmaktan kurtardıgı sahneyı hatırlaması bıraz tuhaftı cunku ınsan baygınken olanları hatırlarmı yonetmenızın bunu atlamasıda 2. hataydı bence aslında bu tur olaylar tum dızılerde oluyo baygın kendınde degıl ama o kısmı hatırlıyolarya hıc anlamadım bu tur seylerı

kerım cok sekerdı sonunda demırle asıyle ılgılı konusmayı yaptı cok tatlıydı.hele olayları evde anlatıgı sahnelerde cok tatlıydı

yıne ters kose olundu bıraz ama burada hafta ıcı cozmustuk gercı bıcok seyı ozetve fragman ekıbını kutluyorum.ben asımden emındım oda hıc yanılmadı bızı hersey olması gerektıgı gıbıydı

sude9
26-01-08, 13:07
KERİM: Biz ne yapıyoruz burda Demir,boyumuzu aştı bu iş herşey karmakarışık oldu
DEMİR: Ben ne yaptığımı biliyorum
KERİM: Bunu Asi için mi yapıyorsun
DEMİR: Belki de kendim için
KERİM:Asi için değil yani
DEMİR:Haksız yere suçlanan bir adam var ortada bunda benimde payım var,onu kurtarmak boynumun borcu
KERİM: Neden açık açık söylemiyorsun,bütün bunları Asi için yapıyorsun bunu söylemek o kadar zormu
DEMİR:Konu Asi değil babası
KERİM:Yani şimdi bütün bunlar sadece İhsan bey için öyle mi,yapma be Demir

uzun zamandır beklediğimiz konuşma gerçekleşti..anlaşılan hissedilen şey Kerim tarafından dile getirildi nihayet..kabul daha farklı bekliyordum..durumun daha müsait olduğu zamanda kerim'in Demir'e takılması şeklinde olayın gelişmesi tercihimdi zira oldukça keyifli olacaktı..aslında hala böyle sahneler izlemek için fırsat var.. ama bu halide oldukça güzel oldu Neden açık açık söylemiyorsun,bütün bunları Asi için yapıyorsun bunu söylemek o kadar zormu...Yani şimdi bütün bunlar sadece İhsan bey için öyle mi,yapma be Demir..Kerim de Defne gibi sonradan açılanlardan, kısa,yerinde ve etkileyici ifade edenlerden....

olay olup bitmiş iken Demir'in kerim'e durumu abartmayalım dediği kısımda kerim'in kabul edip görünen ama fıldır fıldır dönen gözlerle etrafı izleyen hali çok şekerdi...aileye özellikle Melek'e olayı anlatırken ki hali de öyle...asıl Defne'ye aynı çoşku ile anlatmaktı hevesi ,sevgilisinin gözünde kahraman olmak:)..o da Cemel ve Neriman engeline takıldı Defne telefonu kapattı..yazık Kerim'e cümleleri boğazında dizili kaldı:)..Defne ile karışlaştığı sahne de çok güzeldi..lafı yine ne yapıp ettiği konusuna getirmeyi iyi becerdi..Demir'in sözleri fayda etmemiş :)..

.............

DEFNE... sessiz sakin ama derinden vurmayı üstelik bunu yaparken de yanı sakinliği korumayı çok iyi biliyor..hayran kaldım bu bölüm Defne'ye özellikle Kenan'a yaptıkları konusunda...Asi eli kolu bağlanmış çaresiz iken üstüne birde Kenan yapıştırıcısı yapışmış çıkmak nedir bilmez iken Defne adeta nefes aldırdı..Asi'nin yanından ayrılmayarak kenan'ın imalarına hatta açık açık yanlarından kovma girişimine karşın yerinde ve makul cevaplar vererek üstelik Kenan'ı duymazdan gelerek ısrarla ayrılmaması şahaneydi...durum değerlendirmesi için aile toplantısı yapma fikride hoştu...orda da Asi'ye nefes aldırmaya devam etti...destek olduğu bir diğer konuda Demir'in yanlış anlaması sonucu söylediği sözler ile kırılan üzülen Asi'nin yanında yer alması...Defne hep bu şekilde olmalı ailesinin yanında olan onlara desteğini yardımını eksik etmeyen,hiçbirşeye karışmayan bir köşede oturup duran Defne artık sıkmaya başlamıştı zira...

aysem_
26-01-08, 13:12
Merhaba arkadaşlar..
Ratinglarimiz muhteşem gelmiş. Zaten böyle bir diziyede bu yakışır...
Dün akşamki bölümle ilgili şunları yazayım; öncelikle İhsan'ın hapisten kurtulmasına çok sevindim çünkü hem suçsuzdu hem de Demir'in çabaları boşa gitmemiş oldu.
Ama bence dünkü bölümün kahramanı avukat beydi. Resmen bana sevinçten çığlıklar attırdı. ;) Demir'in yaptığı iyilikleri İhsan ve Asi'ye söylemesini hiç beklemiyordum doğrusu ;)

crncrncrn
26-01-08, 13:12
ya hani asi demirle konuşmaya evlerine gitmişti ya leylada demir görüşmek istemiyo diyip sinsi sinsi sırıtmıştı.bence leyla demire asinin geldiğini söylemedi.o gülüşün altında çok farklı anlamlar vardı yani...

GULBEYAZ76
26-01-08, 13:17
Asi' nin baba seni ne olursa olsun çıkarıcaz burdan demesinden daha etkiliydi gömlek cebine konan Defne yaprağı !.Babasına sevgisini yanındayız mesajını çok güzel vermişti 2 yaprak ..İhsan bey de o yaprağa gereken değeri verdi.

Defnenin hareketi çok inceydi ama birde şöyle düşünmek lazım Defne mesaj vermek gereği duyuyor :img-yes:bir nevi bizde yanındayız demeye çelışıyor.Asinin böyle bir mesaja ihtiyacı yok ki.:bilmimİhsanın gözünde Asi zaten en iyi,en doğru,en çalışkan,en fedakar.
Asi & İhsan bağlılığı kıskanılmayacak gibi değil.İhsan göz altına alınıyor karakolda adam kızınızda burda diyor İhsan Aside mi geldi diyor.Tek seçenek Asiymiş gibi.

aysem_
26-01-08, 13:19
reytíngler iyi gelmis... hak ettgimiz yerdeyiz:happy0064
bu arda netten dün gece eksik olan kismi izledim... ve neler kacirmisim dedim..:icon_sorr
Demir camdan nasil bakiyordu yaa??? canim benim kizgin hüzünlü...
suratindan belliydi leyla ile konusurken nasil üzgün oldugu...nasil hayal kirikligina ugradigini...

ama benim en cok ilgimi ceken sey Demirin ihsan bey amcanin cikicagini duyunca avukata >>BU DOSYA KAPANDI:sad53:>> demesiydi...bence bunun manasi cooook büyük... icinden sanki benim icin Asi artik eski Asi degil dermis gibi bakiyordu... cook büyük hayal kirikligina uramis pasam..
o sahen cok can aliciydi bence

bu eksik olan kisimda leylanin nasil sinsi sinsi Asi ye baktigini gördüm...o siska nin saclarini yolmak lazim...SISKA leylatroest

asinin kiyafetleri hosuma gitti bu bölüm...

bu aradada kenana >> kenan saclarin lüle lüle, kenan benziyor solmus güle, hadi sana güle güle>>:img-haha:

bu arada nerimanin ihsani kar:img-haha:silama sahnesini de yeni gördüm.. ilk yaptigim yorumda hadi neriman yirttin demistim... bu kismi gördükten sonra geri aliyorum lafimi...
süheyla bile daha iyi karsiladi ihsani hic olmasza gecmis olsun dedi... ne bicim karsilamaydi bu.. tamam anladik biraz kirildin süheyla meselesinden de kocan hapisten cikmis böyle mi karsilanir...?? :img-beee:

Allan seni ne yapmasın kızzzz öldürdün burda beni gülmekten... Kenan saçların lüle lüle ha :img-haha:

Asi'nin kıyafetledrini bende beğendim. Bu bölüm gayet güzeldi. Bu arada tamam Tuba Büyüküstün çok güzel bir kız ama artık şu kaşları biraz düzeltseler iyi oyur, Doğallık diye ipin ucunu kaçırmamak lazım :img-nyam:

Neriman'a da hayret tamam kızgınsın da sanki niye çıktın hapisten dermiş gibi davrandı İhsan bey'e. Valla Süheyla dünden razı haberin olsun Neriman....:img-yes:

Bu Aslan'da pek bir hoşuma gitti bu bölüm. Annesiyle arası çok iyi ilerde Süheyla'nın çocuğu olduğu gibi bişey ortaya çıkarsa bayağı bir dram bizi bekliyor olacak :icon_cry:

asiyedemir
26-01-08, 13:32
Defnenin hareketi çok inceydi ama birde şöyle düşünmek lazım Defne mesaj vermek gereği duyuyor :img-yes:bir nevi bizde yanındayız demeye çelışıyor.Asinin böyle bir mesaja ihtiyacı yok ki.:bilmimİhsanın gözünde Asi zaten en iyi,en doğru,en çalışkan,en fedakar.
Asi & İhsan bağlılığı kıskanılmayacak gibi değil.İhsan göz altına alınıyor karakolda adam kızınızda burda diyor İhsan Aside mi geldi diyor.Tek seçenek Asiymiş gibi.

Ne'yapsın garibim Defne Asi'nin gölgesinde kalmış . bende burdayım baba bende senin yanındayım demek istedi İhsan bey de tek kızı Asi miş gibi davranmakta haksızlık ediyor . yetiştirilme tarzıyla alakalı bu Defne ilk çocuk nazlı yetiştirilmiş karekter açısındanda kırılgan bir yapısı var ama Asi erkek gibi yetişrilmiş erkek evlad muamelesi yapılmış İhsan tarafından . aslında ilerki bölümlerde anlıcaz kızların her birinin İhsan'ın bir özellliğini taşıdığını .. Defne kitab okuyan şiiri seven bir kız Asi çiftlik işlerini seven toprağa bağlı yanı ,İhsan beyin .. Gonca ise henüz bir özelliğini göremedik umarım görürürüz .. Ceylan da babasının müzizyen özelliğini taşıyan bir çocuk kızlarda babadan etkilenme var .. bu yüzden Asi evin delikanlısı gibi her işe koşuyor ve diğerleri kendilerini geri planda tutmak zorunda kalıyor .. bu Asi'nin her işe kendini atmasından kaynaklanıyor Asi bıraksa eminim Defne daha fazlasını yapar yaptıda zaten Demir den yardımı isteyen oydu .

tuba-ece
26-01-08, 13:32
2.yorum

ası ve demır
tuba ve murat bu bolum cok guzeldı oyunculuklarını konusturdular .hele adlıyedekı demırın tavırlı hallerı asının soru dolu bakısları ıkısınıde kutluyorum cok basarılıydılar.
asım benım nasılda annesıne gereken cevabı verdı evlenmekten bahsedıyoruz evlenmek ıcın sevmek gerekır nasılda guzel bır sozdu.hele kenana gereken cevabı verısı sana karsı arkadas gıbı hıslerım var superdı gereken cevapları cok guzel verdı ama anlayacak lule nerde.ama ısın ıcıne babası ve caresızlık gırınce kefaletı karsılıksızda olsa kenanın yatırmasına hıcbırsey dıyemedıgı sahnede asıme uzuldum ya.bır yanda hıcbırsey hıssetmedıgınız bırı ona durustce duygularınızı acıklıyorsunuz oda ısrarda ama bır yandada babanız bu kısmı cok begendım ınsan caresızlıgını cok guzel ıslemısler .evet ası normalde kenanın canına okurdu ısrarı karsında ama cıkıs yolu olmayınca ınsanın canının yana yana hıcbırsey yapamaması guzeldı

demırın 10 gunluk ıs gezısını duydugundakı halı bu caresızlıgınde baslangıcı oldu cunku bekle demısken bırseyler yapabılecegını umarken sıradan bır ıs gezısıde tam tavır koyamamasında etkılıydı asının

demır bu bolum cok ıyıydı ama asıye karsı bıraz agır konustu.oda gerceklerı ogrenınce asıyı kırdıgı ıcın uzulup yıne sadece bakısırlar heralde ama once ası sonra demır bırbırlerınden ozurdılemelerı cok guzel olucak.normalde ası demıre o kadar kırıcı sozler karsında nedenı ne olursa olsun sadece bakarmıydı .ya artık olsun su nısan

hele nısanda asıye soyle muhtesem bır elbıse makyaj super olur demır zaten sırılsıklam asık bılıyoruz onu her halıyle cok sevıyo ama oyle gorunce o yuzundekı saskın hayran sevgı dolu bakısı cok merak edıyor beklıyoruz senaryo ve naz hanıma duyurulur

GULBEYAZ76
26-01-08, 13:36
Asi'nin her işe kendini atmasından kaynaklanıyor Asi bıraksa eminim Defne daha fazlasını yapar yaptıda zaten Demir den yardımı isteyen oydu .
Defne Asi ile birlikte karakola gitmek istemişti Asi sen annemle kal o iyi değil kızlarla annemin başında ol demişti.Oda mahsun mahsun kabul etmişti.
Asi madalyaya doymuyor :img-wink:evde sırf Asinin madalyaları için bir oda ayrıldığını düşünüyorum.:img-wink:Diğer kızların kıskanmamaları ilginç.

SONAY T.
26-01-08, 13:37
Reytingler süper gelmiş,

Akşamki bölüm çok hareketli , akıcı,bağlayıcıydı..
Asi'in lüleyi eş olarak görmediğini söylemesi çok güzeldi..
Defne'in lüleyi terslemesi de çok şekerdi.

İhsan bey haipsten kurtulduğunda Demir'e teşekküre gitmesi ve tabi ki Asi ile çok güzeldi...:img-yes::img-yes:

Demir ile İhsan beyin konuşmasına Asi'in meraklı bakışları da süperdi..:good:

Kurt dedeye ne oluyorsa bişey beğendiği yok....:happy0064

asiyedemir
26-01-08, 13:42
Defne Asi ile birlikte karakola gitmek istemişti Asi sen annemle kal o iyi değil kızlarla annemin başında ol demişti.Oda mahsun mahsun kabul etmişti.
Asi madalyaya doymuyor :img-wink:evde sırf Asinin madalyaları için bir oda ayrıldığını düşünüyorum.:img-wink:Diğer kızların kıskanmamaları ilginç.

Evet kızlar arasında bir kıskançlık yok bende merak ediyorum . İhsan bey kötülüğü öğretmedim kızlarıma demişti Neriman a kıskançlığıda öğretmedi herhalde :img-cool2yada kızlar kaderlerine razı Asi bi tarafa biz diğer tarafa kabullenmiş görünüyorlar yada İhsan bey bizim görmediğimiz yerde o kızlarıda şımartıyor :img-wink:

GULBEYAZ76
26-01-08, 13:44
Kurt dedeye ne oluyorsa bişey beğendiği yok....:happy0064

Hay onu kurtlar alsın. :img-hysteBir daha da getirmesin.:img-hyste
İhsanı ezmek fırsat geçmişken yok etmek istedi ama planı ters tepti.İhsan artık daha güçlü.Yine ailesinin başında Cemal ağa gözden düştü.

sude9
26-01-08, 13:53
ASİ-DEMİR

Asi Kenan'ı avukat tuttuğu,elektrik faturasını yatırdığı ,dedeleri yardım etmez iken Kenan'ın destek olan aileye sahip çıkan biri olarak bildi..bu nedenle Kenan'a karşı minnet teşekkür ve sevgi duymakta...Kenan'ın kendisiyle evlenmek istediğini biliyor henüz teklif almasa da zira babası bu konudan bahsetmişti..şimdi de kenan babasının kefaletini yatıracağını biliyor ..acele gelen bu teklifi bunca zamandır olan olaylar münasebeti ile zamansız aceleci görmekte ama art niyet aramamaktadır..tüm bunlar ortada iken evlilik teklifine bizim beklediğimiz sertlikte bir yanıt vermedi Bizim için yaptıklarına hepimiz minnettarız ama ben evlenmeyi düşünmüyorum,sana hiç o gözle bakmadım seni hep iyi bir insan bir arkadaş olarak gördüm..evlenmek için daha fazlası gerekir..sadece babam kurtarmak için teklifini kabul edersem önce sana haksızlık etmiş olurum..sözleri ile kendisinden beklenileni ve doğru olanı yaptı..minnet ve teşekkür duyduğu(hiç haketmesede ama Asi henüz bilmiyor) Kenan'ı incitmeden üzmeden yaptı...Kenan'da yapıştımı ayrılmayan tiplerden olduğundan Asi'nin bu nezaketini farklı yorumladı,ısrarına devam etti,İhsan'ı çıkardığı takdirde Asi'nin görüşünün değişeceğine inandı..e birde Zaten evlilik arkadaşlıkla başlamaz mı..Bende fazlası var asi,seni ilk gördüğüm günden beri var..beni tanımıyorsun,tanıdıkça seveceğinden eminim tarzında düşünceleri var....iki yüzlü davranan birinin de beni tanıdıkça seveceksin demesi ilginç zaten:)..İhsan'ın çıkması için mecburen yardımı kabul etti...Neriman'ın bu konu için düşündüklerine karşın Asi'nin verdiği cevaplar da güzeldi..

tüm bunlar olurken Demir'in canını tehlikeye atıp(Kerim ile tabi) Bülent'i getirtme girişimleri güzeldi.....ne olduğu belli olmayan insanların içinde ,başına ne geleceği belli değil ama aklı fikri Bülent'i bir an önce götürüp Asi'yi kenan yapışkanından kurtarmanın derdinde..geç kalmak tek korkusu..bu endişeler ve bilinmezlikler içinde dahi düşüncesi kalbi asi ile dolu..Asi de aynı şekilde..eli kolu bağlı hiçbirşey yapamıyor,sorumluluğunun altında eziliyor,tüm bunlar ile cebelleşirken Demir den haber alamamak onu büsbütün endişelendiriyor,üzüyor..ikisininde birbirlerini hatırladıkları sahne çok güzeldi..aşk sen nelere kadirsin..yalnız tek şikayetim var o da şu:Asi'nin hayali ilk karşılaştıkları an,kurtarma,suni tenefüz ilk bakışta aşk..şahane ama Demir güzelim iki tane dans sahnesi varken at üstündeki halini hatırladı:)..tamam o da güzel ama dans ettikleri özellikle son dansları hatırlanmadan geçilir mi..neyse bir daha ki hatırlamaya kısmet olsun:)

Bülent'i getirmenin heyacanını duyarken avukattan aldığı haber karşısında Demir'in kızgınlığı kırgınlığı beklemedin beni deyişi dokundu içime..kızgınlığına hayal kırıklığına rağmen avukata sakın o para kullanılmasın,ihtiyaç kalmadı Bülent'i getiriyoruz diyerek Asi'yi Kenan dan uzak tutma girişiminde...ama Asi'ye tavrını aldı bir kere..

ASİ: Demir..Bülent bey yakalanmış sen nasıl haber aldın,içerde neler olduğunu biliyormusun...Demir,Demir..içerde neler oluyor birşey söyle..bülent bey eğer herşeyi itiraf ederse...neden konuşmuyorsun benimle
DEMİR: Çünkü konuşacak birşey yok
ASİ:Ne oldu yüzüme bile bakmıyorsun
DEMİR:Sana bekle demiştim bana güvenmedin dahası en berbat yolu seçtin hemde hemen..benim tanıdığım Asi satın alınamaz ,mücadeleci,gururlu biriydi ama seni tanımamışım..neyse boşver daha fazla konuşmayayım..söyleyeceklerimi anlayacağını zannetmiyorum..başka yerlerde duruyoruz çünkü

Asi yine olup bitenden habersiz ,Demir'in soğukluğuna mesafeli duruşuna rağmen onunla konuşmakta ısrarlı ama Demir yine durup dinlemeden tavır almış ve oldukça ağır konuşuyor..Demir'in bu değişen tutumu karşısında üzülüyor haliyle..o esnada da avukattan Bülent işinin aslını öğrenmesi güzel oldu..

Demir'in bu huyunu(dinlemeden hüküm vermesi) sevmiyorum işte..Süheyla'yı sadece dinledi kinlendi intikam için harekete geçti zamanla gördü ki durum farklı artık vazgeçti..Asi'yi cevriye ile gördü dinlemedi yine hafızasında anılar da canlanınca celallendi Asi'ye eziyet etti,sonra yanlış anladığının farkına vardı özür diledi..Kenan'ın İhsan ile konuşmasını Neriman ile kuyumcudaki halini gördü yine dinlemeden Asi'ye tavır takındı,elinde yüzük olmadığını görünce teklifi henüz almadığını öğrenince çark etti,Cemal den duydukları ile yine öfkelendi Asi'nin odasına girip söyleyeceğini söyledi yine dinlemedi Defne evlilik teklifi etmek için kenan çiftliğe gidiyor şimdi dedi o zaman çark etti...şimdi de bu durum..tamam yanlış anlamaya müsait durumlar oluştu,kıskançlığı kaybetme korkusu cabası paniklenmesi telaşlanması üzülmesi doğal ama bu kadar yaşanmışlıktan sonra hala ders alamadı..dinlemeden çıkışıyor sonra görüyor ki durum hiçte sandığı gibi değil,kulağına küpe etmez mi ya ben hep böyle yaptım ama gördüm ki hep yanlış yönlendirmeler anlamalar var,bari bu sefer önce dinleyeyim demez mi.....bu seferki yanlış anlama çok üzdü sarstı demir'i kıyamam,yazık paşama ama şu huyundan vazgeçsin mükemmel olacak..Asi'ye daha da yazık..sevdiği adam karşısına dikiliyor ağır sözler konuşuyor o bunların nedenini bile tam bilmiyor,haketmediği muameleye tabi tutuluyor..

Asi yanlış anladığının farkında bu yanlış anlamayı gidermek için çiftliğe kadar gidiyor ama Demir yine tavırlı..gerçeği öğrendiğinde Demir'in ne yapacağını merakla bekliyorum...

Bülent'i bulup getirenin Demir olduğunu öğrenmesinin yanı sıra avukatı tutan kişininde Demir olduğunu öğrendiğinde yüzündeki ifadeye bayıldım..nihayet minnet ve teşşekür duyduğu onu üzmemk kırmamak için kibarca reddettiği kenan'ın gerçekte nasıl biri olduğunu gördü..kenan'a bakışları süperdi..Demir'in çiftliğine gitmeye çekinmesi ama İhsan'ın Ben o delikanlıya teşekkür etmeye gideceğim sende benimle geliyorsun sözleri ile biraz cesaretlenip yola koyulması ,babası teşekkür ederken Demir'e bakışları çok çok güzeldi..

SONAY T.
26-01-08, 13:58
Hay onu kurtlar alsın. :img-hysteBir daha da getirmesin.:img-hyste
İhsanı ezmek fırsat geçmişken yok etmek istedi ama planı ters tepti.İhsan artık daha güçlü.Yine ailesinin başında Cemal ağa gözden düştü.
Alsın GÜLBEYAZCIM alsın,
Ama kurtların elinden de kurtulur ..:happy0064..
Adam herşeye muhalefet...Ama torunları ona karşı sağlam duruyor..:img-wink:
Avukatın açıklamaları diziyi renklendirdi , sonuca bağladı......--beni Demir istanbuldan getirtti .....:img-yes: demesi de güzeldi..Yoksa lüle bey damat oluyordu...:icon_whis

Neriman hanım kıyafetleri maaşallah yıkılıyor...:img-yes:
Cemal ağa kurtlada pazarlığa oturur 15 sene beni yeme 15 sene sonra istediğini yap diye :img-hyste 15 seneye kim öle kim kala değilmi :img-hysteAynen öle arkadaşım....:happy0064:happy0064

YONCA_ÇINAR
26-01-08, 14:00
slm lokumlarım.Hele şükürü gelebildim.Yeni bölüm ve yeni başlık ha hayırlı olsun.Eğer tüyo verilmişse birisi buraya yazabilirmi onları daha yeni geldimde okuyamadım.Neyse yoruma geçeyim.

13.Bölüm Yorumu

Ben özetle giriş yapacam yorumuma.

Demir: "Rica Etsem sargıyı yeniden bağlarmısın"
Asi:"Neden"
Demir: Tam net bakamadım da gözlerine.Biraz daha seyredeyim gül cemalini.:img-hyste

Demir: Ya sen.Ne düşünüyorsun.Yardım etmeme neden izin evrmiyorsun.?
Asi: Çünkü Kenan var.Ona Evet demeyi düşünüyorum.:icon_whis
Demir: Beni bekle Asi.Bekle Beni.Bekle beni.
Asi: Neden?Babamı kurtardıktan sonra beni Leylayla aldatmak içinmi,yada kıskandırmak için mi?:img-hyste

Tek kelimeyle mükemmel bir bölümdü.Tüm ekip hakkını vermiş.Harikaydı.Ben büyük bir heyecanla izledim.Off,Eyvah,Ne diyecek, o ne karşılık verecek diye meraklanmakla geçti bölümüm.Gelelim teker teker yoruma.

Bundan daha önemli bir konumu var Asi?

Tabi var Kenanım.Demir var Demir sen onun önemini bilmiyorsun ama anlarsın sende yakında tabi defolup gitmezsen.:fighting2

Kenan Asiyi salonda beklerken dedim inşallah bizimki bekletir onu.Kök salar da beklemekten sıkılır ve gider ama ne hacet bizimkinin iki lafından birisi evlilik teklifi.Sanki kovalayan var peşinden.Yangından mal kaçırıyor sanki.:fighting2 Asinin kafasında devamlı olarak Demir var Kenanı hiç düşünmüyor dolayısıyla.Ne cevap vereceğinide bilmiyor ama tam kestirip atamadı sonrada başına iş sardı.Ama en komiğide herkesin Kenana olan karşı tavrı.Hele hele Defnenin yaptıklarına çok güldüm.Elinden geleni yaptı.

"Sizi rahatsız etmem."
"Aileden birinin yanınızda olmasında ne mahsuru var":img-hyste

yok canm ne mahsuru olucak bizim için büyük zevk :img-hyste

Anam kızlar ne diyor Kenanımız ne diyor.Garibim hemen alıp gidecek sanki kızı.Bu Kenanın tavrına Kemal Sunalın bir filmi vardı,ordaki cümleyi kullanmak isterdim ama olmaz şimdi.

O sırada da geldimi bizimkinden telefon.Ama en çok kızdığım yer bu telefon görüşmesiydi.Sesinin duyuramıyorsun madem Allahım mesaj denilen bir illet varya.Yazsana bekle beni diye,ne duruyorsun ondan sonrada beklemedin beni diye ahkam kes.gerçi Aside az güvense ona bu duruma düşmeyeceklerdi.Gerçi bunun güvenlede bir alakası yok aklında tek babasını kurtarmak var ama karşında sana bunları diyen birisi var.En azından ne demek istedi diye düşünmek gerekirdi.Merak edip bekleyebilirdi.Ahh ahh bu duruma düşmemiş olurlardı.:img-cray:

Arslanın annesiyle olan dialogunda çok güldürdü beni.Acaba bu anne sevgisi,anneye olan düşkünlük ne zaman başladı.Gerçi babadan daha yakın anneye ama bunu hiç göstermemişti.Ne hikmetse birden aklına anne sevgisi vurdu.Acaba yaralanacağını hissettide mi sevgisini gösterdi.

Süheyla fabrikaya gittiğinde adamdan adresi istedi.Adam bulup getireyim dedi ama adres önündeydi.Madem adres önğndeki kağıtta yazıyor ne diye bulup getireyim dedin.Yoksa ben gene hatamı buldum.:icon_whis

Bu bölümde bir lakabımız daha oldu.Bu lakaplar dizinin bitimine kadar devam edecek anlaşılan.
CİN---Cemal Ağa.Harika uydu bu lakapta.

Herhalde sadece bu bölümde herkes iş peşindeydi.Her önüne gelenin çok öenmli işleri vardı.Herkesin sıkıntısı başka.

Demir İş peşinde
Cemal Ağa iş peşinde
Süheyla İş peşinde

Herkesin sıkıntısı başka.Maşallah herkes derdini çözebilmek için elinden geleni yaptığı bir bölümdü.Kimisi hüsrana uğradı.Kimi amacına ulaşı,sevdiği kızın yüzünü birazcıkta olsa güldürmeyi başardı,ama kendi kırıldı,üzüldü.Cemal Ağa İhsana karşı olan kini yaptığı bu iş sonucunda biraz daha artıı.
süheyla elinin altındakini kaçırdı,tam da yaklaşmııken.Bu işi sanki Cemal Ağa çözecekmiş gibi geldi bana.Ama aldığı bilgi onun neler yapabileceğini bizlere zamanla gösterecek.

Cemal ağa kadını almaya gittiğinde camdaki kadın beni dikkatimi çekti.Kadının Cemal Ağayo görmesi çok zor sonuçta farklı taraftalar.Hele hele yaşlı olduğunu anlaması daha da zor.Sonuçta arabadan aşşağıya inmedi ağamız.Kadın nerden anladı adamın yaşlı olduğunu.yoksa ben gene mi hata buldum.:icon_whis

Kenanın söylediği birşeye çok güldüm.

"Almanyada işler çok hızlı yürür."

Herhalde onun Almanyasında.Bugün kız istenir yarın evlenilir.Ertesi günde balayı.Ne aceleyici bir adam bu ya.Sanki yangından mal kaçırıyor.:img-hyste

"Türkiyenin Avrupa birliğine girmesi kadar zor bu iş"

Ne sandın eğer onu bununla kıyaslarsak sen ömür boyunca Asiyi alamazsın.Zaten alamayacaksın ama minicik bir ihtimal de varsa o ortadan kalkar demektir.:img-hyste

"İç güvey Kenan"

Kenana Asiyi verseler acaba iç güveyliği kabul edermi..Valla Asiyi alsın herşeyi yapar gibi geldi bana.Ama bu biraz fazlamı olur onun için bilemem.

Devamı var.

GULBEYAZ76
26-01-08, 14:05
Cemal ağa kurtlada pazarlığa oturur 15 sene beni yeme 15 sene sonra istediğini yap diye :img-hyste 15 seneye kim öle kim kala değilmi :img-hyste

Cemali görünce kurtlar kendilerinden utanırlar.Kaç yıldır ortada kurtuz diye dolaşıyoruz ama kurtun Allahı meğerse bu adammış derler.Baba kurtttttttttttt

tuba-ece
26-01-08, 14:06
3.yorum

aslan bu bolum cok ıyıdı sevdıgı ınsanlar ıcın bıseyler yapmaya calısması cok guzeldı.demırlerın hayatını kurtarmsıda arabada senı sevemedım bu durum ayrı o olay ayrı demesıde guzeldı cunku durust davrandı.evdekı halı tam olaydı yanı halep e mesaj yazdırmak ıstemesı falan cok hostu

ıhsan kızlarını ayırmıyo ama asıyle sureklı toprakla cıftlıkle ılgılenırken bırlıkteler ortak sevdıklerı cok sey var.bu dıger kızlara haksızlıgı getırmıyo cunku onlar bu tur seylerı sevmıyo.

defnenın cebıne koydugu defne yapragını nasılda ozenle suya koyup cıkarken aldıgını unutmamak gerekıyo.evet ası dıgerlerıne gore daha duvarları olan guclu bırı onun ıcın ve sureklı dava vs. ılgılendıgını aılenın dıger bıreylerıne tum yasananları az yansıttıgını bıldıgı ıcın asıyı kendıne emanet edıyo yanına gelenın ası oldugunu bılıyo .kızların arasında oyle bır sevgı bagı varkı bırbırlerını cok ıyı tanıyorlar oyle basıt kıskanclıklarıda yok o nedenle

YONCA_ÇINAR
26-01-08, 14:07
Demirlerin evindeki kahvaltıda Leyla hanımefendinin dediği şeye çok güldüm.Acaba ben çokmu gülüyorum yoksa bizim dizimiz azda olsa komedimi.
Yanlış hatırlamıyorsam."Ne diye duruyorsam" gibi birşey dedi.Leylacım durma seni orda acaba kaç kişi istiyorki.topu topu bir elin parmakları kadar var yok.:img-hyste Biz istemiyoruz doğal olarak sanada yol gözüktü.Güle güle seni tutan birşey yok burada.Hatta Demir bile.:img-hyste

Demirle Kerimin Suriyedeki konuşmaları çok canımı acıttı.

"Ben ne yaptığımı biliyorum."

Bizde bundan eminiz ama neyi kimin için yaptığını birde kendine itiraf etsen ne kadar olacak.Tıpkı diğer itiraf etmen gerekn şey gibi.

"Kendim İçin"

Off Off Demir off sanada laf anlatmak deveye hendek anlatmak kadar zor galiba.Yani ne var Asi için yapıorum yüzü gülsün mutlu olsun diye yapıyorum desen ne olacak.İncilerin dökülmez herhalde.:img-beee:

Asinin eve gelip Süheylaya Demiri sormasında ben gene bir hata mı buldum :icon_whis bana mı öyle geldi.Yanılmıyorsam bu bölümde 3.hata bu.
Leyla Melekle Süheylaya iki günlük bir iş görüşmesi demedi.Eğer öyleyse Süheyla Neden Asiye 10 günlük dedi.

Gelelim kefaret işine ve İhsan amcamızın çıkışına.

İhsan bey amcamız Kenanın kefareti ödediğini duyunca ne kadar da üzüldü.Bence Demirin adını duysaydı bu kadar üzülmezdi.Zaten kenandan haz duymadığı açık.Birde kefareti ödediğini duyunca adama inme indi galiba.

Karakoldaki Asi Demir bakışları enfesti.Ama Demirin kefaretin ödendiğini öğrenince olan hayal kırıklığı o ana kadar sürdü ve bu gözlerdeki olan hayal kırıklığı çok dokundu bana.:img-cray: Aynı zamanda Asinin gözlerindeki şaşkınlık.Ne olup bittiğini bilmeyen bir Asi ne demesi gerektiğini bilmeyen bir Asi ve en önemliside neden Demirin onun yüzüne bakmadığını öğrenmeye can atan bir Asi.Aslında onun işide zor.Gözlerinin önünde herşey olup bitiyor ama hiçbirşeyden haberi yok.Ne yapacak nasıl davranacak oda bilmiyor.Ama kendi düşen ağlamaz.Bir laf vardır.Akılsız başa neylesin traş.Tam uydu bence Asiye.Bakalım nasıl af dilicek ve nasıl teşekkür edecek.

"Sana bekle demiştim"
"Benim tanıdığım Asi bunu yapmazdı"(umarım yanlış yazmadım repliği)
"Ama seni tanımamışım"
"Başka yerlerde duruyoruz çünkü".

Ben çok kötü oldum karakol önündeki sahnede.hemde çok.:img-cray:

Neyse çıktı İhsan amcamız herkesin yüzü güldü birtek Neriman hanımımızın yüzü gülmedi.Galiba yakın bir kıyamet bizi bekliyor.Aile içi bir kıyamet.

Şu Leylada habire Demirin odasına girerse çok işimiz var.Sanki sen onun derdine çare olabilirsin.Amaç farklı gösterilen şey tamamen farklı.Güya merak etti girdi halbuki o gül cemalini görecek Demirin peh.Ama aldığı laf ona yettide arttı bile.Demir deffetti başından desem acaba kaba mı olmuş olur.Sonra Asinin gelmesi.Güya Leyla gacısı gidip Demire dedimi hayır.Kendi kafasına iş çevirdi.Ama bunu Demir elbet bir gün öğrenecek ve bunu Leylaya soracaktır.:fighting2

Akşamki yemek esnasında Nerimanın İhsana soktuğu laf kötüydü.Tam cuk diye oturttu ama ne yeri ne zamanıydı.Adam kaç gün içeri girmiş nefes almaya çalışıyor ama annemiz adama bir huzur vermedi geldiği andan itibaren.

Ve son sahne.Avukatımızı alkışlıyorum.:happy0064 O demeseydi herhalde başka kimse demeyecekti bunu.Ve Kenan bey yaptığı hatayı devam ettirecekti.Asi gelen itiraftan sonra kötü oldu.Hata yaptığını anladı ama iş işten geçti.Şimdi ne yapacağını,ne diyeceğini planlaması gerekiyor.Her ikisininde bu itirafı öğrenince yüzlerindeki ifade harikaydı.:happy0064 İhsanın ben baştan beri Kenandan haz duymadığını düşünüyorum ve bu tam anlamıyla onun için çok iyi oldu.Hele hele Kenanın geldiğindeki kapıdaki ona dediği laf harikaydı.:img-hyste Kenan garibim mors oldu.Oh bir de Kenan bey itirafta etti.Pazarlık yaptığını Nerimana şimdi Nerimanda karşı ona.Hatta bir kız bile bulmuş.Ama bence o kadar uzağa gitmesine gerek yok.Çok yakında birisi var.Leyla var Neriman hanım sende kurtulursun bizlerde bir taşla iki kuş vurulmuş olur.:img-hyste Gelelim bölümün sonuna İhsan bey amcamız ne isteyecek.Eğer tüyo geldiyse haberim yok içimden geçeni yacağım.

İhsan "Senden birşey isteyeceğim".
Demir: Buyrun
İhsan: Asiye göz kulak ol.Hiç uğruna canını feda ettin.Neden,niçin,kinini,nefretini gömdün yaptın hemde.Senden başka kimseye kızımı emanet edemem.
Eti senin kemiği benim.:img-hyste:

Gerçi bu biraz al kızı demek olur ama olsun.Aklıma başka birşey gelmedi ne yapayım.

Küçük hatalar dışında harika bir bölümdü.Zaten gelen sonuçlar da bunu gösteriyor.Bence asıl bölümler bundan sonra başlayacak.Harika bölümler bizleri bekliyor.
İyi yorumlar.

asiyedemir
26-01-08, 14:08
Kenan 'ın aynaya bakıp konuşuşu hayallere dalması çok komikti :img-hyste

Asi sevgilim bu kez kunefe nin şerbeti çok iyi olmuş üzerine biraz ceviz de serptin mi tamamdır .. :img-hyste koptuğum andı dün akşam Asi yi kunefe yaparken hayal edemiyorum :img-hyste

Kenan cım senin şerbetin limonunu senaristler fazla kaçırmış hadi sana güle güle :happy0064

sude9
26-01-08, 14:09
NERİMAN...

Asi'ye İhsan'ı kurtarmak adına yaptığı baskıya ,kadınlar entrikalar ile dünyayı yönetiyor size öğretemedim sözüne,kenan'a ben senin yanındayım demesine Kenan gidince de yüzündeki ifadeye sinir oldum..kenan başına gelenleri haketmesine haketti o ayrı mevzu...görücü usulü ile velenip mutlu olan çok kişi var..bu sözüne kızmadım..doğru değil ama burada genel bir durumdan kıstastan bahsediyor..etrafımızda da yok mu...en azından dayatması fazla sürmedi Asi'nin ve Defne'nin sözlerinden sonra vazgeçti...bir de Kenan'a başka bir kız bulma girişimi yokmu orada çok güldüm..kenan efendi fazlasıyla haketti...tüm bunlar bir yana özgürlüğüne ailesine kavuşmuş İhsan'a ilk anda ki tepkisine kızdğım kadar hiçbir eylemine kızmamıştım...önceden de yazdım..Neriman'ın bilmediği parça parça duyduğu şeyler yüzünden kafasının karışması moralinin bozuk olması doğal,olmasaydı tuhaf olurdu..ama sadece kuşkuları var..daha net olan bir şey yok..olup biteni bilmiyor..şimdi bu kuşkular yüzünden bunca senedir evli olduğu adam,üstelik zor zamanlar geçirmiş ...dediğim gibi ailesine özgürlüğüne kavuşmuş..hiç değilse geçmiş olsun hoşgeldin der insan ya..ziyarete gittiğinde de kuşku duymaktaydı mesafeliydi ama yine de halini hatrını sordu adamın..aynı şeyi yine yapabilirdi,mesafeli dursun işin peşini bırakmasın ama İhsan'a ilk söyleyeceği söz yorgunum dinleneceğim olmasaydı..bunca senenin hiç mi hatrı yok..yaşadıkları güzel anların koca bir ömrü birlikte paylaşmanın zerre kadar da mı kıymeti yok..çok gaddar ve acımasızdı...

İhsan ile sorununu elbette konuşacak gizleyip saklamayacak rafa kaldırmayacak ama bunu çocuklarının yanında yapması da sinirimi bozdu..kızlar babalrı için güzel yemekler hazırlamış,baba sevinsin mutlu olsun diye onun mutluluğu kızlarında mutluluğu ama Neriman zehir etti...

mesele neriman'ın haklı ya da haksız oluşundan ziyade ölçüsüydü..İhsan gerçekleri anlatmamakta haksız Neriman ömrünü paylaştığı,sevdiği kadın üstelik çocuklarının annesi..olup biteni bilmak hakkı,İhsan burda hatalı zaten..ama dediğim gibi bunca senenin hatrına özgürlüğünün ilk gününü zehir etmeseydi..sorunu çocukların yanında değil yanlız kaldıklarına ifade etsin

crncrncrn
26-01-08, 14:18
lülenin yarım akıllı olduğunu bir kez daha gördük.asi yi beklerken nasılda kendi kendine konuşuyodu.zavallım anca öyle hayaller kurar o işte.
bide ne diyo bitanam bana pembe gömleğimi ütülermisin
yok yok sen yorulma canım ben ütlerim

komik şey nolcak:img-haha::dito:img-hyste

GULBEYAZ76
26-01-08, 14:23
lülenin yarım akıllı olduğunu bir kez daha gördük.asi yi beklerken nasılda kendi kendine konuşuyodu.zavallım anca öyle hayaller kurar o işte.
bide ne diyo bitanam bana pembe gömleğimi ütülermisin
yok yok sen yorulma canım ben ütlerim

komik şey nolcak:img-haha::dito:img-hyste

Aslanın annesi onu öyle görünce şaştı kaldı ben onun o haline çok güldüm.Şimdiden böyle sapıttı sepeti koluna alınca kafasına huni takar.Evlerden ırak.

61MERVE61
26-01-08, 14:24
Dun internete duser dusmez izledim asimi ama bagzi sahneler eklenmemis bugun tekrar euro d deizlicem insalah arkadaslar saat 4de basliyor...ama bura saati yani ingiltere saati 3de baslicak,izlemis oldugum halde cook heyecanliyim....insalahh bolumude cekip eklemeye caliscam..

reytinglere cook sevindim yah euro d deyayinlanmadigi halde 1gelmisiz,ya euro d nin reytingleri sayilmiyormu anlamadim ben bu isi...

iyi yorumlar;)

tuba-ece
26-01-08, 14:32
son yorumumda uzun zamandır unuttugum ama yazmak ıstedıgım ayrıntı

ası defne guzellıklerıyle saclarıyla cıflıkte agaclı o yoluyla hep bana o eskı muhtesem romanları hatırlatıyo.o romanlarda essız guzellıktekı ası ve defne buna uyuyo anlatımlarının canlısı yasar gıbı oluyorum goruntu yonetmenınımı yoksa ası ve defnemı etkılı bılmıyorum ama cok tarıfı ımkansız guzellıkteler

tabı dıger kızlarımızda guzel ama ası ve defnede o ayrı anlatılması zor essızlıkler var en azından ben oyle hıısedıyorum bu ucluyu ızlerken

sızlere ıyı sohbetler kactım ben

crncrncrn
26-01-08, 14:34
Aslanın annesi onu öyle görünce şaştı kaldı ben onun o haline çok güldüm.Şimdiden böyle sapıttı sepeti koluna alınca kafasına huni takar.Evlerden ırak.

bence de evlerden ırak.
aslında bazen hepimiz aynanın karşısına geçip kendi kendimize konuşuruz ama
kenan gibi dereyi görmeden paçayı sıvayanlar çok komik oluyo ya
sanki asi sana evet diycek
hani asi bi umut açık bi kapı bırakmış olsa anlıycam ama
asinin her halinden belliydi yani istemediği
yüzüne birazcık dikkatli baksa anlardı
ama hayır derse tarlalar üzerine yaptığı pazarlık vardı heralde aklının bi köşesinde
mağlum asi hayır derse c.ağa ile yaptıkları pazarlık nolcak!!
ay hem gıcık hem patavatsız
evlenmek istediğin kızın annesine kızın için pazarlık yaptım denir mi ya
ne kadar ayıp gitsede kurtulsak:happy0064

TUBASİ
26-01-08, 14:48
Reytingler süper gelmiş!.Hoş ben bu bölüm için beklemiyodum ama en önemli dizileri geçmişiz.Daha önce de söyledim yine söyliyim İhsanın isteği çiftlik konusunda olucak ve biraz zaman isteyecektir..Çok da önemli bir istek olmaz sırf merak ettirmek için yapıyorlar..
Bide bu bölümde Kenanın bir kaçık olduğunu anladım ..Aynaya geçtiğinde kendi kendine hayaller kurdu şizofrene bağladı resmen..Bizim Asi de neler yaptırıyomuş meğer.
Demirin sözlerine gelince çok ağır bir konuşmaydı..Her an Asi indirecek tokadı dedim ben olsam yapardım..Yargısız infaz konusunda Demirin üstüne yok. Ama Asi avukattan öğrendikten sonra Demirin arkasından koşmalıydı .Yanlış anlaşılmayı düzeltmek için biraz daha çaba harcaması gerekiyodu..Demir hiç pes etmedi !Asinin onu ittirmesini,senide avukatına istemiyorum demesini,laf sokmalarını,göz ardı etti çırpındı..Ama Asi bir Leyla engeline takıldı ve pes etti..Nerde mücadeleci Asi ..Ama ben ilerleyen bölümlerde Asinin kim olduğunu göstereceğine inanıyorum..:img-yes:

GULBEYAZ76
26-01-08, 14:50
ihsan beyin demirden istediğin şey ne olabilir ya düşünceniz varmı bununla ilgili?

Neriman tavır yapıyor diye Süheylayı kuma olarak istemesin Demirden.:img-grin2
Kimseden birşey isteyemiyecek biri İhsan bende bilmiyorum ne isteyecek.Daha önce tüyo olarak yazılmıştı Demire senin çiftliğinde çalışıyım diyecek ama çalışmasını bırakın bu teklif bile beni üzer.

aysem_
26-01-08, 14:59
Neriman tavır yapıyor diye Süheylayı kuma olarak istemesin Demirden.:img-grin2
Kimseden birşey isteyemiyecek biri İhsan bende bilmiyorum ne isteyecek.Daha önce tüyo olarak yazılmıştı Demire senin çiftliğinde çalışıyım diyecek ama çalışmasını bırakın bu teklif bile beni üzer.

bugün hepiniz süpersinsiz valla. Kuma ha... olur mu olur.. :img-yes: :img-wink:
İhsan 'da ne adammış böyle eskiden pek bi yere bakan yürek yakanmış.
Bence Demir'e iş teklif edecek yada Asi'yi al sana vereyim diyecek, diye hayal kurabilir miyim? :happy0064

GULBEYAZ76
26-01-08, 15:09
İhs:Senden birşey isteyecem.
Dem:Buyrun yapabileceğim birşeyse.
İhs:Ya şu teyzeni başımdan çek yada olacaklardan ben sorumlu olmam.
Dem:Teyzem size ne yaptı ki siz bizi tehdit mi ediyorsunuz?
İhs:Sorun onun yapmasından ziyade benim yapmamam.
Dem:Anladıysam arap olayım.Siz ne yapmadınız?
İhs:Çocuk.
Dem:Gözünüz doysun İhsan bey 4 tane var ya Allah Allah ne günlere kaldık.
İhs:Yok yani teyzenle yapmamam.
Dem:Büyük falan dinlemiyecem dalacam şimdi size tövbe tövbe.
İhs:Dur oğlum hemen celallenme.Niyetim kötü değil.Nasıl desem sanki teyzen kafayı yedi.Olmadı oyuncak bir bebek al sen ona param olsa ben alacam ama yok ki lanet olsun.

aysem_
26-01-08, 15:12
arkadaslar bana mi öyle geldi yoksa asinin demire gidipde lelyayla konustugu sahne gösterilmedimi yoksa benmi kacirdim? ne zaman oldu?

Arkadaşım sen sahnreyi kaçırdın galiba . Asi Demir'le konuşmaya ğgitti. Kapıyı Leyla açtı. Leyla Demir'e haber verdi. Demir Asi'ye kızgın olduğu için onunla konuşmaya gelmedi. Asi'de sonra ordan ayrıldı.
Gerçi Leyla'nın Demir'e gidip sorduğu an gösterilmedi.
Ama Demir zaten Asi'nin geldiğini gördü pencereden ama onunla konuşmaya gelmedi çok kırgırdı... Kısa bir sahneydre zaten.

aysem_
26-01-08, 15:38
supe rbır bolumdu reytınglerde super....:img-wink::img-wink: hak ettıgı yere oturmus veeee bırıncıııııııııııı ıhsanın demırdne ıstegı asıyı gerı ıse alması ya da cıftlık ve para konusunda zaman olabılır herseyıyle super br bolumdu harkulade...

evet ya bu da olubilir yani Asi yeniden
Demir'in çiftliğinde işe başlayabilir.
Belki İhsin bunu teklif edecektir Demir'e... Mantıkylı aslında. Artık iyice Demir'e borçlandı İhsan ve en azından onun iyi niyetini gördü.

asiyedemir
26-01-08, 15:39
Cemali görünce kurtlar kendilerinden utanırlar.Kaç yıldır ortada kurtuz diye dolaşıyoruz ama kurtun Allahı meğerse bu adammış derler.Baba kurtttttttttttt

:img-hyste Yasemini gönderdiği gibi kurtu da gönderir ormanın derinliklerine Cemal ağa bu herşey beklerim ondan .:img-cool2Yasemin demişken Yasemini oynayan kişi daha önce Ebe nin yiğenini oynayan kişiyle aynı değilmi kaş ve saçlarını beyazlatmışlar gibi geldi de bana :img-pilot

Neriman a haksızlık ediyormuşuz gibi geliyor bana hangi kadın kocasını hapiste kendinden önce başka bir kadının ziyaret etmesini kabullenebilir .. aynı kadın Neriman ın babasının evine baskına gelmiş gibi destursuz giren kadın içinde İhsan adının bolca geçtiği Cemal ağa ile yapılan konuşmadan sonra kocasına eski sıcaklığıyla sarılabilir ki .Demir 7. bölümdü sanırım git babana sor dediğinde Asi ye... İhsan sadece Demir intikam nedeni ni anlattı samimi ve dürüst davranmadı karısına ..Asi ye herşeyi anlatmasa kabulum ama bunu karısından saklamamalıydı .. Neriman o bölümlerde süheylanın düşmanlığını kızlara ters davranmasını anlamamış İhsan ı sorgulamıştı .. bu nedenlerle ben Neriman a kızamıyorum karşılamadaki tavrından dolayı .. o kocasını seven kocasının ona aşık olmamasını kabullenen ve bunu kızlarından bile gizlemeyen kartlarını açık oynayan biri .. odasına girdiğinde eski resimlerine baktığında yüzündeki sıcaklık bile yeter .. İhsan ı sevdiğini ve yanında olduğunu anlamak için İhsan karısından herşeyi saklıyor geçmişi Süheyla yı ailenin içine düştüğü sıkıntıları İhsan dürüst değil karısına :img-yes:Neriman ne işler dönüyor modunda şimdi

GULBEYAZ76
26-01-08, 15:53
Neriman
Bazı arkadaşlar Neriman kocasına karşı hapiste bile bu kadar soğuk değildi en azından hatrını sormuştu eve gelince neden bu kadar umursamaz davrandı dediler.

Ben Nerimanı seviyorum bazen hatalı davranıyor ama nedense ona çok fazla kızamıyorum.Hapishanede ne kadar üzgün olsa da İhsan 4 duvar arasında ve yalnızken hesap sormak, canını sıkmak istemedi.İhsan çıktığında ise babasının üstü kapalı imalarına ve Süheylanın baskınına maruz kalmıştı.İhsanda artık özgürdü ve yanında 4 kızı vardı tepkisi bana göre yersiz değildi.Kızlarda bebek değil ailede bu kadar olay dönerken biraz pay sahibi olsunlar.

aasiii
26-01-08, 15:53
selam hamarat arkadaslarım benim:D
yeni baslık acılmıs da 15 sayfa olmus bile:D
ne konusuluyor,ne tartısılıyor bilmiyorum ama nete yeni geldiğim ve ilk olarak reytinge baktıgım için bu konuya degineyim.

TÜM ASİ EKİBİNE VE SEYİRCİLERİNE+FORUMDASLARIMA :happy0064:happy0064:

İlk olarak 8. oldugumuzu gördüm agzım acık kalmıstı ki özet oldugunu fark ettim :Dhem totalde hem a/b grubunda 1. olmusuz ,dizimize yakısan budur!!böyle devam etmesi dileğiyle(=

not:tanıdıgım bircok insan cuma aksamı asi'yi izliyor.dün aksam tv'leri arızalanan abimin saat 8'e kadar hallolsun diye tamirci aramasından anladık ve öğrendik ki meger yengemle asi'yi izleyeceklermiş:icon_whis

not2:bu sbah rüyamda asi demir'lere gitmişti:Dkapıyı leyla değil demir'im actı.asi ''seninle konusmak istiyorum demir'' dedi:img-hystebende bir merak ,hıh şimdi kenan'ın evlenme teklifini kabul etmediğini söyleyecek diye düşünürken ....uyandım:icon_sorrrüyaya dönmeye calıstım ama olmadı:icon_sorr:img-pilot

iyi yorumlar asi ailembye

*ayfer*
26-01-08, 15:57
kızz bende etkısınd ekalıdm ruya gordumm bu kenan tatlı getırdı ya ıste dızıde bend eroldeyım bole tatlı gelıyor bende alıyorum ıhsan beye goturuyoruz meger ıcınde zehır varmıs muhahaha :img-icecr:img-icecr:img-icecr cok komıkdı sabah kaktım noluyoz ya dedım annem dıyorkı ustun acık kalmıs bıse oldugu yok ve bırde dun ızlerken annem dıyorkı bu coocugun(demır) oynadıgı her dızı cok guzel oluyor ıyı canlandırıyor bende dım kı asıde oyle rolunu yuzune gercek gıbı yansıtanlardan

aasiii
26-01-08, 16:03
kızz bende etkısınd ekalıdm ruya gordumm bu kenan tatlı getırdı ya ıste dızıde bend eroldeyım bole tatlı gelıyor bende alıyorum ıhsan beye goturuyoruz meger ıcınde zehır varmıs muhahaha :img-icecr:img-icecr:img-icecr cok komıkdı sabah kaktım noluyoz ya dedım annem dıyorkı ustun acık kalmıs bıse oldugu yok ve bırde dun ızlerken annem dıyorkı bu coocugun(demır) oynadıgı her dızı cok guzel oluyor ıyı canlandırıyor bende dım kı asıde oyle rolunu yuzune gercek gıbı yansıtanlardan

zehir mi:img-pilot
o gıcıgın elinden hersey zehir olur.
yaa ne sinir bozucuydu manyak,aynaya bakıp hayal kuruyor.''bu kazak nasıl olmus asi''ııyyyyy yarım akıl.neyse kurtuluyoruz:Dama iyi bi dayak yemeden giderse içimde kalacak:img-cool2

*ayfer*
26-01-08, 16:07
zehir mi:img-pilot
o gıcıgın elinden hersey zehir olur.
yaa ne sinir bozucuydu manyak,aynaya bakıp hayal kuruyor.''bu kazak nasıl olmus asi''ııyyyyy yarım akıl.neyse kurtuluyoruz:Dama iyi bi dayak yemeden giderse içimde kalacak:img-cool2

hahah nasılda bozdu ıhsan bey ama hahahah cok guldum o sahnede aldınmı dıye bagırmısım annem de dıyor ona vermez ıhsan vermez demıre verecek dıyorum annemde gercek sanmıs ıhsan demırle konusmak ıcın gıttı ya ıste asıyı verecek demırler evlendırecek yuhhh daha neler dedım nıyekı dıyor kurtardı ya ıhsanı ıhsan verır altında kalmayım dıye dıyor bayagı uctun anne bendende cok uctun sen dedım ıns 14 bolumde opusurler dıyorum yok evlenecekler dıyor annemm :img-blush daha opmemıs acılmamıslar bırbırlerıne bu ne acele ıyıkı dızıyı annem yazmıyor:img-blush

aasiii
26-01-08, 16:17
hahah nasılda bozdu ıhsan bey ama hahahah cok guldum o sahnede aldınmı dıye bagırmısım annem de dıyor ona vermez ıhsan vermez demıre verecek dıyorum annemde gercek sanmıs ıhsan demırle konusmak ıcın gıttı ya ıste asıyı verecek demırler evlendırecek yuhhh daha neler dedım nıyekı dıyor kurtardı ya ıhsanı ıhsan verır altında kalmayım dıye dıyor bayagı uctun anne bendende cok uctun sen dedım ıns 14 bolumde opusurler dıyorum yok evlenecekler dıyor annemm :img-blush daha opmemıs acılmamıslar bırbırlerıne bu ne acele ıyıkı dızıyı annem yazmıyor:img-blush

ben de öyle tahmin ediyorum canm,hatta banlıyken bir arkadasıma yazdırmıstım bu tahmini:Dbakalım tutar umarım:D14 olmasa 15:img-in_lo

annen cok iyimsermiş,olur bana uyar ama o zaman ne izleyeceğiz:D

İHSAN AMCANIN TEKLİFİ HAKKINDA:
Sizin ne düşündüğünüzü bilmiyorum cünkü yorumları da okuyacak kadar vaktim olmuyor.ama ''Eger kabul edersen hem Asi hem de ben senin ciftliğinde calısabiliriz..Hatta Aslan falan da gelir.'':img-icecr gibi bir teklif olabilir bu. cünkü sadece asi'yi calıstırmak biraz tuhaf olur.kendisi de altından kalkamaz daha önce bunu teklif etmişti hem..
ne olursa olsun ben burada garipsediğim noktadan bahsetmek istiyorum:
İHSAN AMCA NE SORACAKSA ARTIK,NE ZAMAN DÜŞÜNDÜ NASIL KARAR VERDİ DE ATAĞA GECTİ?NEDEN BU AİLEDE KARARLAR ÖNCE AİLE İLE PAYLASILIP ,TARTISILMIYOR?:img-cool2

*ayfer*
26-01-08, 16:26
ya hayatım vala bende anlamaıdm ama asının ıtıraz edecegı bıseydı ya da aılenın ondan acıklama gereksımı duymadı evet olabılrı ası ve kendısını soleye bılrı ama demır asıyı kabul eder bence ıhsan beyı calıstırmak ıstemez saygıdan dolayı bence :img-yes::img-yes::img-yes:

gülendam83
26-01-08, 16:30
ya hayatım vala bende anlamaıdm ama asının ıtıraz edecegı bıseydı ya da aılenın ondan acıklama gereksımı duymadı evet olabılrı ası ve kendısını soleye bılrı ama demır asıyı kabul eder bence ıhsan beyı calıstırmak ıstemez saygıdan dolayı bence :img-yes::img-yes::img-yes:

bence isteyeceği şey bu değildir. çünkü bir konuda yardımını istiyorum dedi. demekki demirden birşey yapmasını isteyecek ama ne? düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor.

*ayfer*
26-01-08, 16:33
bence isteyeceği şey bu değildir. çünkü bir konuda yardımını istiyorum dedi. demekki demirden birşey yapmasını isteyecek ama ne? düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor.

kenanı arastırmı dıyecek ne dıyecek :img-yes::img-yes::img-yes: anlamadım valla :img-in_lo:img-in_lo bende tahmın etmeye calısıyorum galıba seyde olabılır dıycem ama bısey sıtıcem dıyorsa kesın ıse alma konusunda ya yada parayı odemek ıcın bıraz sure ıstıyecek

gülendam83
26-01-08, 16:42
kenanı arastırmı dıyecek ne dıyecek :img-yes::img-yes::img-yes: anlamadım valla :img-in_lo:img-in_lo bende tahmın etmeye calısıyorum galıba seyde olabılır dıycem ama bısey sıtıcem dıyorsa kesın ıse alma konusunda ya yada parayı odemek ıcın bıraz sure ıstıyecek

evet parayı ödemek için süre isteyebilir. yoksa defnenin nişanı varmış ya bu bölüm. onunla ilgilimi bişey istiycek çok saçma bir tahmin oldu tamam biliyorum...:img-blush
bide şey dermiş. asi çok üzüldü yanlış anlamışsın. ama yok böyle bişey hiç demez... :img-blush
benim tahminler birbirinden kötü. :img-blush

*ayfer*
26-01-08, 16:44
:img-yes:evet uctun sen vala :img-blush:img-blush:img-blush olsun hayatım tahmın tahmındır evet nısan olacak sınyallerı verıldı demır yıne asıden kacmaya calısır kenan asıyle dans eder demır leylayla sonra demır asıyı gıcık eder ası tokatı basar gerısı malum:icon_whis

alperim
26-01-08, 16:45
İyi akşamlar arkadaşlar

Bende sizler gibi akşam ki bölümü nefesimi tutarak izledim.Çok fazla Demir Asi sahnesi olmasada olan sahneler yetti zati.Canım yaa Demir'in o halleri çok dokundu bana.

İlk olarak ben akşam Defne'ye bayıldım.Kenan'a davranışları okada doğaldı ki neredeyse bilerek salağa yattığı anlaşılmadı.Hele o üzümlü kek sahnesi süperdi.Elinde kalacaktı valla Kenan'ın.

İlk olarak Asi beni şaşırttı ben kesinlikle hayır der diye düşünmüştüm ama o babasına itiraf ettiği gibi cevabı ortada bıraktı.Ne hayır dedi nede evet.Kenan'da buna güvenerek parayı yatırmaya karar verdi.Demir Asi'ye nekadar kırılsa hakkıdır valla.Adam hayatını tehlikeye attı ama Asi ona tam anlamıyla güvenmedi.

Demir ve Kerim hiç tanımadıkları adamlara çok fazla güvendiler Aslan onları görmeseydi halleri haraptı valla ama onlarda zaten atacakları adımları polislere haber vermişler bize yansıttıkları gibi kafaarına göre hareker etmemişler.

Oradaki sakallı adamın herhalinden bu işte bir sakatlık olduğu anlaşılıyordu zaten.Neyseki ucuz atlattılar.

Ben orada herşey bittikten sonra Demir'in Kerim'i uyardığı sahneye bayıldım.Olayları büyütmemesi konusunda ne kadarda haklıymış Demir Kerim maşallah ballandıra ballandıra anlattı buda benim kafamdaki Kerim karakterine tam oturdu ne yalan söyleyeyim.

Neriman hanım bu bölümde tam anlamıyla Cemal Ağa'nın kızı olduğunu ispat etti bize.Dereyi geçene kadar ayıya dayı muhabbeti yaptı resmen Kenan'a.Ne satıştı o öyle adam ortada kalakaldı.Ama Neriman'a katılmamak elde değil."Dünya kadınları entrikalarıyla ayakta duruyor".Doğru söze ne hacet.

Asi başta da dediğim gibi benim beklediğim gibi davranmadı.Teklife hayır dediğinde ohhh bee dedim ama iki saniye sonra teklif resmen havada kaldı.

Demir kefalet olayını öğrendiğindeki hayal kırıklığını gözleriyle hissettirdi valla.Adamın dünyası yıkıldı.

Karşılıklı sahnelerinde Asi'nin gözlerine bakamaması ve Asi'nin bunu hissetmesini izlemek güzeldi.Demir yaşadığı o güçlü hayal kırıklığına rağmen Asi'ye karşı yine de çok sert konuşmadı kelimeri içine attı.Aslında söyleyecek çok sözü vardı ama onları bakışlarından da anlamak mümkündü.Asi'de anladı zaten.Babasıyla yaptığı konuşma günah çıkarmak gibi birşeydi.Ama ben Asiye yinede üzüldüm
Demir onua konuşmayınca omuzları çöktü kızın.Şimdi bir kaç bölüm Demir'e kafa tutan Asi'yi izleyemeyiz herhalde.Çünkü bu sefer Demir haklı ve bunu acısını Asi'den kötü çıkaracak.Onu görmezden gelecek ve birine verilebilecek en ağır ceza bu olsa gerek.

Bu bölümün sonunda avukatı tutanın Demir olduğunun ortaya çıkması iyi oldu.Bu tarz karışıklıklar izleyiciyi sıkıyor.Ben Kenan karakterinin dizide daha fazla kalacağını zannetmiyorum açıkçası.

Dizinin bundan sonraki bölümleride İhsan beyin teklifiyle değişebilir.Yaa borçları karşılığında çiftliği teklif edecek yada yanında çalışmak isteyecek.Her iki durumdada Asi ve Demir daha fazla beraber olacak.

Yazım biraz uzun oldu ama umarım okuyan arkadaşları sıkmamışımdır.

Herkese iyi yorumlar ve iyi akşamlar

gülendam83
26-01-08, 16:47
ya da ihsan bey makinelerini kullanmayı filan isteyebilir. demirin ona kiralamasını filan. sonuçta hepsi gitti ellerinden. ihsan bey demire hiç minnet etmiyordu ama bu şekilde bir yardım isteğinde bulunabilir bu sefer.
yalnız hep olumlu şeyler yazıyorum birde şey diyomuş. yardımların için saol ama artık karışma...:img-blush gerçi böyle diyeceğini hiç sanmıyorum ama...

vision
26-01-08, 17:04
Ihsan'in Demir'e teklifi üzerine..
Forumdaslarim.. simdi cogunuz Ihsan hemen Demir'e, baba-kiz senin ciftliginde calisalim seklinde öneri yapsin diyorsunuz.. Amma velakin.. bu hic Ihsan agaya yakisirmi?.. Biraz daha usturuklu yöntemi vardir bu alma verme islerinin..
Ihsan aganin ilk önce söyleyecegi sey, seneti sana geri verecegim, sen de parayi iade edersin biz de bunu polise iade ederiz seklinde olmali !!. Bu sekilde haksiz kazancin üzerine yatmamis olur dürüst Ihsan beyimiz..
Tabi böyle olunca üc senetten ikisi (biri ata karsi verilmisti) , hala Demir'de kalmis oluyor.
Bu durumda ikinci soru Demir'e senetlerin nasil geri ödenecegi oluyorki bu henüz o sahnede aceleyle konusulacak bir konu degil. Demir bu durumda aceleci sekilce gelin bende çalisin gibi bir görgüsüzlük yapmaz, yapamaz, yapmamali :img-yes:. 'Senetleri zamanla ödersiniz, bunun su anda üstünde durmayalim' demesi en makuldür. Artik önemli olan islerini yollarina koymalari, ürünlerini almalari, evlerinin giderlerini karsilamalari.. Ben diyorum sevgili senarirstler, senetleri bir süre aktif islemekten vazgecin artik lütfen. ...
Daha sonra zaten kizlari verince senetler hepten unutulacak tir :img-wink: :img-in_lo

Enerji isi üzerine:
Bir arkadas artik Asi'yi sirket koridorlarinda görmek istiyorum. Leyla catlasin tarzi bir yorum yapmisti.
Ben katilmiyorum. Asi hayvanlarina ve dogaya asik. O ciftlikte calismaya devam edecektir.
Sirket koridorlarina yakisan olsa olsa Defne olabilir. O daha önce profesyonel yasama ayak atmamis, ama aile sirketinde basarili olacaktir.
Daha önce zaten Kerim ona ben sadece kavanozda fasülye yetistirdim dediginde, Defne ben de öyle aslinda demisti. Yani Defnecigim ciftlige degil sehir hayatina ve holdinge yakisir..

Asi'nin kiyafetleri konusunda:
Demode olmalari beni o kadar bozmuyor. Ama en cok rahatsiz oldugum, aksam evde, gündüz tarlada, gece konserde yada kokteylde ve hatta cenazeye giderken ayni kiyafeti giymesi.
Ciftlikte tarlada üzerindeki kiyafetler hos duruyor. Ama bir kokteylde herkesi büyüleyecek ve sasirtacak sekilde , ama tabi, kokos bir tarzda degil, zarif ve biraz da otantik olabilir, kiyafetler giymeli.
Inatla bunu yapmayan kostümcülerimiz, bakalim Defne'nin nisaninda Asi'ye nasil bir kiyafet seçecekler.

Neriman-Ihsan-Süheyla ücgeni konusunda:
Bu konu bir an evvel acikliga kavusturulmali artik. Baydi seyirciyi. Hem Neriman'in ve babasinin gereksiz süphelere düsmesine sebep oldu hem de biz hala dizinin basindan beri birkac soruya cevap bulamadik, Süheyla'nin cocugunun babasi kim, cocuga ne oldu ve Ihsan Süheyla'yi neden birakip Neriman'i secti. Bunlarin artik cözülmesi gerekir.

Kenan hakkinda:
Kenan beni fazlaca rahatsiz etmiyor. Zaten tüm aile ondan gicik kapiyor (belki kücük kizlar disinda) Eh Kenan kötü hain isler de cevirmiyor. Kendi capinda diziye renk katiyor. Bence kalsin gitmesine gerek yok.

aasiii
26-01-08, 17:12
Enerji isi üzerine:
Bir arkadas artik Asi'yi sirket koridorlarinda görmek istiyorum. Leyla catlasin tarzi bir yorum yapmisti.
Ben katilmiyorum. Asi hayvanlarina ve dogaya asik. O ciftlikte calismaya devam edecektir.
Sirket koridorlarina yakisan olsa olsa Defne olabilir. O daha önce profesyonel yasama ayak atmamis, ama aile sirketinde basarili olacaktir.
Daha önce zaten Kerim ona ben sadece kavanozda fasülye yetistirdim dediginde, Defne ben de öyle aslinda demisti. Yani Defnecigim ciftlige degil sehir hayatina ve holdinge yakisir..

Asi'nin kiyafetleri konusunda:
Demode olmalari beni o kadar bozmuyor. Ama en cok rahatsiz oldugum, aksam evde, gündüz tarlada, gece konserde yada kokteylde ve hatta cenazeye giderken ayni kiyafeti giymesi.
Ciftlikte tarlada üzerindeki kiyafetler hos duruyor. Ama bir kokteylde herkesi büyüleyecek ve sasirtacak sekilde , ama tabi, kokos bir tarzda degil, zarif ve biraz da otantik olabilir, kiyafetler giymeli.
Inatla bunu yapmayan kostümcülerimiz, bakalim Defne'nin nisaninda Asi'ye nasil bir kiyafet seçecekler.

Kenan hakkinda:
Kenan beni fazlaca rahatsiz etmiyor. Zaten tüm aile ondan gicik kapiyor (belki kücük kizlar disinda) Eh Kenan kötü hain isler de cevirmiyor. Kendi capinda diziye renk katiyor. Bence kalsin gitmesine gerek yok.

öncelikle,senet konusunda iyi fikir yürütmüşsünüz, tebrikler:good:

yorumunuzun kızarttıgım :Dkısmına katılıyorum.ayrıca konu itibarıyle ben asi'yi şirket koridorlarında görmek istemem.bir kere şimdiye kadar tanıdıgım asi gider,çizmeleri kemeri,etek altındaki pantolonu olmadan alısamam yeni asi'ye:D

yorumunuzda turuncuyla belirttiğim kısma da katılıyorum.demodeymiş ,tuhafmıs alıstım asi'min bu haline.begeniyorum sadece hijyene dikkat edilsin istiyorum.

yorumunuzda kararttıgım:D kısma ise kesnlikle katılmıyorum.
o adama acayip gıcık oluyorum.gitsin ,dönmemek üzere:hıh

siyah-beyaz
26-01-08, 17:24
ya hani asi demirle konuşmaya evlerine gitmişti ya leylada demir görüşmek istemiyo diyip sinsi sinsi sırıtmıştı.bence leyla demire asinin geldiğini söylemedi.o gülüşün altında çok farklı anlamlar vardı yani...
Aynı şüphe bende de oluştu.Acaba söyledi mi?Gerçi sonuç fark etmeyecekti zira Demir kapılarını o an için Asi'ye kapatmıştı...Demir'in bu kızınca küsme işi hoş değil,bir erkek bu kadar küsmemeli,devamlı karşısındaki açıklama mı yapacak???

İhan beyin *çiftliğinde çalışabilir miyim *filan diyeceğini sanmıyorum...Bu çok gururlu olduğu söylenen biri için alçaltıcı.Ama başka önerisi olabilir belki *Asi'nin çalışmasına izin veriyorum *diyebilir...

Neriman bence de entrikasız,şeffaf bir karakter...Zararsız biri ve iyi bir anne...Belki Nur Sürer'in katkılarıyla seviyorum.İhsan beyden daha dürüst,belki o kadar gururlu değil ama dürüst....Ve ilk kez kocasının kendisinden birşeyler gizlediğinin farkına vardı bu travmayı yaşıyor,belki ummadığımız bir eş profili ve performansı çizecek ....

qsawe
26-01-08, 17:32
13. Bölüm

12. Bölümün sonu ile başladık....

"Bekle beni..." Umut vaad eden ama, açıklaması olmayan sözler... inanmak isteyenin, tam da duymak istediği sözler... Asi, inanmak istiyordu zaten ...:img-yes:

Aslan, arabanın gidişinden... diğer arabadakileri gördü ise, ondan... birşeylerden şüpheli gözlerle takip etti.. ya da, bu hissi vermeyi başardı...:good:

Demir ile Kerim'in, arabadaki ilk sözleri, içlerinin sıkıntısını yansıtıyordu "Bülent'i geri getirebilirsek".... kendisini, bunu yapmaya mecbur hissetmek, ama, tehlikeleri de bilmek... yine de vazgeçmemek... neden??? yanıtı kalplerde gizli... diller başka şey söylesede...:img-in_lo

Asi, Lüle'nin yanına döndüğünde, Demir ile yaptığı konuşmayı açıklamadı... Lüle de önemsizmiş gibi yaparak geçiştirmeye çabaladı... ama, sadece miş gibi yaptı... önemli .. hemde çok öenmli bir konuşmaydı... evlenme teklif etmiş biri, ortada bırakılarak gidilmiş, bir başka erkekle, uzaktan bakanın, romantik olarak bile yorumlayacağı bir konuşma gerçekleşmiş... ( Bu Lüle tam bir hödük.... herşey ortada... görmemezlikten gelmek neyin çözümü acaba...):img-blush

Daha önemli meselesini konuşmak isteyen Lüle'yi, nasıl bertaraf edeceğini düşünen Asi, önce Fatma hanımdan medet umdu...

Aslan ile annesinin muhabbeti çok hoştu.... "Almanyalı var ya... adı neydi?" ekşi bir suratla soruyor.... adam 5 bölümdür dizide... yahu bu oyuncular bile ezberleyememiş adını... :D:D Aslan'ı 4 bölümdür seviyordum zaten... ama bu 5. bölümdür ki... iyiki sevmişim bu çocuğu dedim... " Kenan kılı mı?" :D:D
"O adamda bir yapıştı ki kene gibi...." ..." Hiç hazetmiyorum o heriften" ana oğulun muhabbetleri, sarılmaları, Aslan'ın aslında, sert mizaçlı ama, gerçek bir kötü olmadığının, kalbinde sevginin de olduğunun kanıtıydı.... ( ben biliyordum zaten :img-wink:)

Bu arada, Lüle'nin, ileri safhada psikolojik sorunları olduğunu, Pamuk Prensenses masalının, Pamuk Prens versiyonundaki cadı üvey anne yerine, cadı damat adayı modunda ayna konuşmalarını izlerken anladık... Bu adamı, Bakırköy falan paklamaz.... Yazık bizim doktorlarımıza...( kazak o kadar kötü ki... dizinin içinde özel repliği vardı :D) Hizmetçiyle karışık bir eş modeli izledik Kenan'dan... künefe yaptıracak... vay h...ar vayyyy....

Kararlı Aslan... silahı aldı ve yola çıktı... Başının belaya gireceği kesin.. ama O'da gözünü karattı.... Defne ile karşılaşması Kenan'dan " Almanyalı da burada" diye bahsetmesi... Defneyi uyarması iyiydi...:good:

qsawe
26-01-08, 17:34
Asi, oda da tek başına, Demir ile yaptığı son konuşmayı anımsarken, Defne'nin gelmesi Aslan'ın gidişini bildirmesi, bu çocukların çiftlik içinde kardeş gibi büyüdüklerinin göstergesiydi...:good:

Asi-Aslan, muhabbetinde " Tek başına ne yapabilirsin ki " dediğinde, keşke, Demir bu kadar ketum olmasa, birşeyleri paylaşsa dedim ama, bu elbette diziye uymuyordu...:img-yes:

Sınırdan geçmek üzere olan Demir ve Kerim'in, kendilerini almaya gelenlerle buluşması, son kontroller falan... bu kadar kolay mı dedirtti bana...elini kolunu sallayan nasıl geçiyor sınırın ötesine... pasaport kontrolü bile yapılmayacaktı neredeyse... :icon_whis ( Kerim bile ne planlandığını bilmiyor... pes yani Demir)

Süheyla, Yasemin'in adres için, ustabaşıyla görüşürken, bu da olmaz dedim ama, demekki para her kapıyı açıyor kısmı bu :icon_whis elemanının adresini nasıl veriyorsun bu kadar rahat... bir pess de buna...

Asi'nin, çiftliğe yavaş adımlarla geri dönüşü, vakit kazanma çabaları, yüzündeki sıkıntı.... yansımalar tam dı ...:img-yes:

Kenan'ın Defne'yi odadan çıkarta çabası....Defne'nin umursamaz tavrı.... helal valla tüm kızlarımıza böyle abla lazım... istenmeyen durumları engelleyen....:good:

"Bir çay daha içer miydin? " :D:D "Almayayım teşekkür ederim" aman da aman kinayeli de yanıt verirmiş... sümsük... sen evlenme teklif et... yanıt alama... ısrarcı ol... odada, sap gibi bırakıl... sonra yanıt olarak " bir çay daha içer misin?" i duy .... daha ne bekliyorsun ki... Bu Kenan'ın Neriman ile akraba olduğu kesinleşti... Neriman'da Süheyla'nın kibar kovmasını üstüne alınmamıştı...

Sınırda, telefonların kapatılmasının istenmesi... Demir'in "Son bir telefon açmam lazım" demesi.... Bu arada, Kenan'ın Defne'yi kovma çabalarında ileriye gitmesi... başbaşa kalmak istemesi... ama Defne'den gelen müthiş yanıt... " Aileden birnin yanınızda olmasında ne mahsur var?" evet neden rahatsız oldun Lüle... yanıttan emin olamadığın için mi... refüze edilirken tek başına olmak için mi... herşeyi paldır küldür ortalıklarda konuşurken iyiydi... şimdi bu ne mana???? çalan telefonu açmamış olan Asi'ye sertçe " telefonunu açarmısın, lütfen." demesi... ( bunlar evlense bu kibar gözüken ayı kızı döverde... bu ne sinir ...Allah mazallah bundan herşey beklenir...)

Arayan Demir elbette... ama, kamyonları siper almış... 3 adım atmıyor ki kapsama alanına çıksın... kimden gizleniyorsun be adam... Kız ben duyamıyorum diyor... Demir, hala konuşuyor... "bekle beni" diyor..." Sakın aceleyle birşey yapma... kabul etme teklifi.... Asi, beni duyuyormusun...." kız oradan kendini paraladı seni duyamıyorum diye.... sağır mı oldun oğlum... aşkın gözü kördür... kulağı sağır değildir....Yola çıkılması lazım ve elbette cepler kapatıldı :img-blush

pas.si.on79
26-01-08, 17:36
merhabalar,
raytingler süper.. Birinciyiz... :happy0064 daha ne olsun..

Murat Yıldırım oyunculukta sağlam adımlarlarla ilerliyor.Dün akşam ki bölümde oldukça başarılıydı..Kim demiş Türkiyede Jön yok diye.. :) diğer başrol oyuncumuz Tuba BÜyüküstün de aynı şekilde..

OOo hani Asinin Demir dediği ( karakolda peşinden bağırdığı sahne) yani Halepten dönüşteki Asiyle ilk karşılaşmalarındaki sahnedeki Demir in Murat Yıldırım ın bakışları o duyguyu yaşayan birinin en güzel ifadesi... çok gerçekçi...
Ses tonuyla bakışlarıyla,duruşuyla,ifadesiyle.. Murat Yıldırım kendini oyunculuk alanında çok iyi gösteriyor.
Tabi tüm oyuncularımız aynı şekilde.Çetin Tekindor ve Nur Sürer zaten usta oyuncularımız. Tuncel Kurtiz başka bir üstad. Tubayı ilk başlarda biraz izlerken rol yaptığını hissediyordum.Yani dizi izlersin de;izlerken unutursun rol olduğunu,kaptırırsın olayların akışına... Ama artık öyle hissetmiyorum...Diğer Genç oyuncularımız oldukça başarılı..

Alexıa ya da katılıyorum. İhsan Beyin ve ailesinin en zor anları ve sen onların ailesine girmeye çalışıyorsun. Seçimi tatlıcıya bırakmış, insan bir sorar ne diye.. Bu kadar da ilgisiz olunmaz ki..Bir de söylüyor.

Asucuğum bu durumda şimdi SErdar mı kazandı sen mi kazandın?

qsawe
26-01-08, 17:37
Asi, kalsik " sen benden daha iyisine lazıksın" klişesini, biraz değiştirip, Kenan'a teklifi ve yardımları için teşekkür ederken...cankurtaran abla Defne, "Çok güzel üzümlü kek yapıyormuşsunuz.. hayırdır , nereden bu merak?" diyerek, bodoslama atladı konuya....( Asi'ye ilk bakışı, teklifi kabul etmesinden korkarmış gibiydi) Bir ortam bu kadar güzel mi mahfedilir... helal olsun :D:D:D Asi'nin de, dünyanın en önemli sorusu sorulmuş gib, " hıhh " demesi.. yanıt beklemesi... valla ne diyeyim bu kızlar harika....

"Asi"... bu seslenişde tehdit var....Demir ile, kaç sefer kavga ettiler, kaba şekilde kolunu tuttu... sert sesle konuştu... ama hiç birinde, bu tehditi hissetmedim... budara, insanların istedikleri olmadığı zaman nasıl çirkinleşe bileceklerini de gösteriyorlar... nerde kaldı sevimli şempanze halleriniz Kenan lülesi...

"Ben seni ömür boyu korumaya kollamaya talibim... Önemli bir karar.. aceleye getirmek istemem ama, ne düşündüğünü merak ediyorum"... yüzü düşen Asi..."Ben önce annemlerle konuşmalıyım" buda başka bir kaçış şekli....

Sonraki sahnede, büyük hata yapıldı... Kerim, Leyla ile cepten konuşuyordu...Neden, Demir konuşamazken, Kerim konuşabilir oldu... çok göze batan bir hataydı bence... Kerim, de konuşamamalıydı... ya da, yola çıkmadan haber vermeliydi, kardeşine....1-2 güne döneriz diyen Kerim.... Bu arada, sınırı geçiren adamlar telefonları kapatmalarını istedi... sınır ötesinde konuşmak için başka telefonlar verdi... neden Kerim'in telefonunu elinden aldı... kapatmayacağını düşündüğünden mi? Ben anlamadım... anlayan anlatsın...

Suriye ile sınır geçişimiz bu kadar rahat mı? Aslan, atladı minübüse, gitti...

Cemal ağa, "Almanya'lı, buralara geleceğini tahmin etmedim" diye söylenerek, başka bir köylünün, ortak tapulu yerleri için bulduğu çözümü dinledi... 10 yıl ben 10 yıl amca oğulları işletecek tarlayı dedi, köylü... Cemal, hini... 15 yıl yaparız bizde dedi... hep nalıncı keseri gibi kendinden yana kesiyor....Hafiyeden, Yasemin'in yerini öğrendi...:img-yes:

Cilvegözü sınır kapısı... pasaporta bakan bir polis ve geçen kişiler... ne arabalar aranıyor, ne kayıt tutuluyor... peşinden de beyaz koca bir tır.... eşim benden önce uyandı işe... bu tırda var bir iş diye...

Cemal ağa, Yasemin'i buldu, ve Süheyla'nın çocuğu ile ilgili bilgi almak için sorguya çekti.... :icon_whis

Bülent'e götüren arabadaki 3 milyon dolar lafını duyduğumda, bu nasıl bir rakam dedim... bu adamın bedeli çok fazla... Demir, ne kadar vermeyi düşündü ki?? dedim...sınırı geçmek falan ucuz kaldı bunların yanında...:img-blush

Aslan'ın arabayı görüp minübüsten inmesi, Bülent'in getirildiği köye doğru gitmesi... :img-wink:

İhsan ile polisin , hapishane de geçen muhabbetleri... İhsan, kötü işletmeci ama, iyi insan....."Birtek çiftlik kalmıştı elimizde... o da yarın öbürgün satılır... buradan çıkmak derdimizin çaresi olsaydı keşke!" (Ah işte hesap kitap kısmı.... yok valla doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor... bu nasıl bir borçtur böyle.....) Nasıl yıkılmışlıktır... Bir insan, ancak bu kadar içindekilirini yüzüne vurarak oynar... gerçek gibi izlemek... bizede bu kalıyor işte... rol değilde gerçekmiş gibi izlemek...Defne'nin verdiği defne yaprağını, suda tutması... umudun işareti... çok güzeldi o görüntü...:good:

Madam ile Neriman'ın mutfak muhabbetini algılayamadım... Madam şikayetçi... ama evin sahibinin kızına neden anlatıyor... :img-blush

Kenan hala baskıda... hemen karar vermen gerekmiyor.. annene danış... ayyyyyy bana fenalık geldi... bu nasıl bir yapışkanlıktır... erkeklerin yüz karası... mide bulandırıcıydı...:img-blush

Defne'nin " aile toplantısı yapmamız lazım" demesi "Ne aile toplantısı kızım?"... "Hani öenmli bir konu olduğunda bir araya gelir tartışırız ya" açıklamasından sanra..." Haa vet öyle yaparız" demesi... sanki ilk defa duyduğunu gösterir bir cümleydi .... ( bende daha önce böyle birşey yaptıklarını sanmıyorum:icon_whis:icon_whis)

aasiii
26-01-08, 17:40
Aynı şüphe bende de oluştu.Acaba söyledi mi?Gerçi sonuç fark etmeyecekti zira Demir kapılarını o an için Asi'ye kapatmıştı...Demir'in bu kızınca küsme işi hoş değil,bir erkek bu kadar küsmemeli,devamlı karşısındaki açıklama mı yapacak???

İhan beyin *çiftliğinde çalışabilir miyim *filan diyeceğini sanmıyorum...Bu çok gururlu olduğu söylenen biri için alçaltıcı.Ama başka önerisi olabilir belki *Asi'nin çalışmasına izin veriyorum *diyebilir...

Neriman bence de entrikasız,şeffaf bir karakter...Zararsız biri ve iyi bir anne...Belki Nur Sürer'in katkılarıyla seviyorum.İhsan beyden daha dürüst,belki o kadar gururlu değil ama dürüst....Ve ilk kez kocasının kendisinden birşeyler gizlediğinin farkına vardı bu travmayı yaşıyor,belki ummadığımız bir eş profili ve performansı çizecek ....

erkeği kadını yok bu işin bence.herkes yeri geldiğinde kırılabilir,ama tepkiler kişiye göre değişir.
demir'in tepkilerini yerinde buluyorum .o an için düşünecek baska birseyi yoktu.asi'nin teklifi kabul ettiğini zannetti ve hem onun için hem kendisi için üzüldü,asi'ye kırıldı...aşkını kendisine bile itiraf edememişken ,bu yasadıgı hayal kırıklıgı sonucunda karakterine göre normal olanı yaptı..konusmamayı ve kacmayı secti.

İhsan bey ha kendisini calıstırmasını teklif etmiş ha kızını..ne fark eder?gurur meselesi olarak algılarsak ikisi de aynı sey bence.hatta kzını calıstırmasını teklif etmesi daha alcaltıcı..Asi'yle bu konu hakkında konusmamıs olmasını ve bu kararı kendisi verip demir'e söyleyeceğini hesaba katarsak,son derece yanlıs ve kırıcı bir davranıs olur..bence..

neriman konusunda...amacım illa ki fikirlerinize muhalefet etmek değil ama bu konuda da katılmıyorum..entrikasız ve seffaf değil bence..kenan'a oynadıgı oyun bunun örneği..her ne kadar oh iyi oldu desem de,yanlıs bir hareket..demek ki neriman yeri gelince insanları kullanmayı ve kurnazca oyunlar oynamayı biliyor.:img-wink:

qsawe
26-01-08, 17:40
Demir'leri, köy evi gibi bir yere getirdiler...

Yasemin'i sorgulamaya devam eden Cemal ağa, duyduklarını yanlış yorumladı...Kadın'ın, " Çocuk ölü doğmadı, İhsan beyin adamına verdik" cümlesinde, zamanlama hatası bariz bence... ama Cemal ağa, işine geldiği gibi anlamayı tercih etti... zaten böyle birşey duymak istiyordu....( 2. bölümdü sanırım... "İhsan'ı tırnağım kadar sevmem" demişti Demir'e... bu kadar büyük nefret, gerşeyi doğurur ardından)...Kadın, " O adamı yıllar sonra İhsan beyin yanında gördüm" dedi... şimdi İhsan beyin adamı olan, O zaman kimin adamıydı?.... Cemal ağaya yetti bu cümle, detayına girmedi...." vay şerefsiz damat vay... bundan sonra elimden çekeceğin var" daha neler yapacak acaba.... iletişimsizlik daha ne kötülükler doğuracak...

Madam, Kenan lülesini sakinleştirmek istiyor... bunu yaparken, olumsuzluğun farkında..."Almanya'da herşey hızlı olur... bende beklemeyi sevmem"... olur hemen karar versin kap kızı git... madam çok doğru konuşuyordu... hele ki " Kızı alıp Almanya'ya mı gideceğini sanıyorsun... imkanı yok göndermezler... seni iç güveysi alır yine göndermezler" dedi.... eee Alamancı ne oldu.... planlar bir bir bozuluyor.... ( benimde keyfim yerine geliyor :D:D:D)

En güzel sahnenin başlangıcı...

Kerim ile Demir, oda da konuşurken.... nihayet Kerim, anladığını belli ederken....volta atan Kerim...

"Yapacak birşey yok... bekleyeceğiz"
"Umarım Bülent'i sağ salim getiriler"
"Elin nasıl oldu?"
"iyi iyi"

Bu konuşmalarda, tedirgin bir Kerim, sakin görünen bir Demir var.... Demir'in sakinliğinin nedeni sonra anlaşıldı....Organizasyon tamammış...Sivil polisin yer tesbit etmesi, haberleşmeleri, benim daha önceki tereddütlerimi giderdi... o sınır kapısından bu kadar kolay geçilme sebebi budur inşallah dedim... yoksa bende bir gidip gezsem mi Suriye'yi... :icon_whis

Cemal ağa, konağa sıkıntılı döndü...Bu arada, Neriman Asi'ye, "Hayır mı diyeceksin Kenan'a " diyor... Asi ise..." Anne evlilikten bahsediyoruz... Önce sevmek gerekmiyor mu?" sen sevmenin ne olduğunu öğrendin mi Asi kız... öğrenmiş öğrenmiş... :img-yes:

"Babamın kefaletini ödeyecek diye onunla evlenemez ki anne"... Defne'den gelen destekler sonsuzdu dün "zaten babam duyarsa da çok kızar"
"Ama bu evlilik babanı kurtaracak tek çare... başka birşey geliyo