Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 7)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
unutulmayan 28-01-08, 13:41 Adamın takıntılısı ben gibi olur herhalde sen tut kanald nin sitesinden haftalık yayın akışına bak orda diğer dizilerde yazdığı yeni bölümü kaçırmayın diye yazmasın otur bir komplo teorisi üret kafanda bu hafta yeni bölümü yok diye arkasından kanald yi ara yeni bölüm olduğunu öğren ya bağımlılık yaptı gülmeyin nolur :D
yasamakguzel88 28-01-08, 13:44 unutulmayan arkadaşım dün gece aynı şey benmde dikkatimi çekti.çogu dizisinde yeni bölüm yazıyor aside yazmıyordu.dedim acaba tekrar mı.neyse demekki sorup ögrenişler yeni bölümmüş.yoksa 2 hafta nasıl dayanırdık:)
asi çok süperdi
ihsan sonunda kurtuldu.demir kurtardı ihsanı
demir asi ye kızmakta haklı.ben olsam bende kızardım.bekle dedi.demir. ama asi bu sabretmez.illaki kendi bildiğini yapcak.
bölüm sonunda ihsan demir e "senden bişi istiorum" dedi. ne isticek acaba çok merak ettim.
GULBEYAZ76 28-01-08, 14:25 Bölüm sonunda ihsan demir e "senden bişi istiorum" dedi. ne isticek acaba çok merak ettim.
Teyzesini istemesinde ne isterse istesin.:img-hyste
Şaka bir yana bende bilmiyorum.İhsan kimseden birşey isteyecek biri değil bende şaştım kaldım.
unutulmayan 28-01-08, 14:27 Sanırım 7. bölümdeydi körpü üstündeki demir annesinin kardeşi ile birlikte asinin sularına atladığını çaresizliğin ne demek olduğunu anlatmıştır.. Şimdi sıra aside diye düşünüyorum aside çaresizliğin ne demek olduğunu anladı demire kenana evet demediğini ama çaresiz olduğu için hayırda demediğini kenanında bunu fırsat bilip böylesi bir şeye kalkıştığını güzel bir dille demire anlatma sırası aside mor asiye güzel yakıştı.. Sıra mor rengin demirde nasıl durucağında..
Geçmiş yorumlarımda söylemiştim üstüne basa basa ben kenan ve leylanın her ikisininde bu adı konmamış aşkın demirle asi arasındaki aşkın sadece bakışmalardan ibaret olmadığını kendilerine bile itiraf edemedikleri şeyi kenan ve leyla sayesinde (cemal aganında büyük katkılarını unutmuyorum olayların tetiklenmesi hususundaki katkıları göz ardı edilemez..) bir birlerine itiraf edecekler.. Bu itiraf sırasında tokatlar uçuşurmu orasını bilemem ama çok ateşli bir konuşma geçicek gibime geliyor (açıkcası böyle olmasını istiyorum..)
life_prenses 28-01-08, 14:29 Cidden ne diyebilir ki? Orayı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.
-Demir... Borcumu ödemek için burada çalışmak istiyorum???
Yok bu İhsan Bey tarzı değil!
-Demir... Veriyim sana Asi'yi kapatak bu konuyu:D
Bu hiç olamaz sanırım.
-Yaw Allah aşkına bana bir gülüver beee:D
Bu da olmadı.
-Demir... Ne olur evet de??
Neye yaaa?:D:D
-Demir.. Ben düşundum, düşundum, düşundum ve dedum ki haçen ben bu porçi ödesem ödesem altılı ganyanla öderim dedim. Bana poça ver bak nasu kazanup geri vereyerum sana...Uyyy...
Yok yaw.. İhsan Beyler Antakyalı, Karadenizli değil ki:D
asi çok süperdi
ihsan sonunda kurtuldu.demir kurtardı ihsanı
demir asi ye kızmakta haklı.ben olsam bende kızardım.bekle dedi.demir. ama asi bu sabretmez.illaki kendi bildiğini yapcak.
bölüm sonunda ihsan demir e "senden bişi istiorum" dedi. ne isticek acaba çok merak ettim.
O birşey isteme merasımı bence heyecan yaratılmak için yapılmış olabilir. Çünkü birşey istenecek durum yok daha ortalıkta. O son sahne bana göre kesin bozulacak. Demir'e, Asi'ye ya da İhsan'a bir telefon gelip ortam bozulacak, sonra isteme falan olmayacak gibime geliyor.
cuma günü gelsede öğrensek ihasanın ne istediğini.
aklımden bişi geçio ama imkansız.mesela ihsan diomuş demire - kızımla evlen- ne kadar güzel olurdu.
Adamın takıntılısı ben gibi olur herhalde sen tut kanald nin sitesinden haftalık yayın akışına bak orda diğer dizilerde yazdığı yeni bölümü kaçırmayın diye yazmasın otur bir komplo teorisi üret kafanda bu hafta yeni bölümü yok diye arkasından kanald yi ara yeni bölüm olduğunu öğren ya bağımlılık yaptı gülmeyin nolur :D
:D:D:D:D:D
Yok üzülme bunlar normal haller... 14 gün tatil yapan, sabah 9 da deniz kenarına inip akşam 17 ye kadar kalıp, tüm gün boyunca YY hakkında konuşan ( diğer YY deki arkadaşlarla beraber yapılan bir tatil bu), sadece 6-7 kez denize giren... 1500 kontör harcayan ( vallahi abartmıyorum, fazlası var da orada yüklediğim bu kadardı :D ... arayanlar ne kadar harcadı, onu hiç bilemiyorum)Star Tv ve Fm yapım ile sonuna kadar uğraşan, mesaj bombardımanına tutan..( tek değilim koca bir YY ordusu ile elbette... ordunun bir kısmı burada zaten... ne mal olduğumuz anlaşılmıştır sanırım) Fm yapımın, genel yayın yönetmeni ile randevu ayarlayıp, adamla, Bodrum Yalıkavak'da buluşup, " Bu dizide,......... lara neden dikkat etmiyorsunuz... olmuyor böyle..." diyen ... ve elbette, yayından kaldırıldığı açıklanan bir diziyi, yeniden yayına başlanacak şekilde geri döndüren....ZIRDELİLERDEN biri olarak... seni çok iyi anlıyorum...:good::good::good:
Sen daha yolun başındasın... bak bize, manyaklığımız tescillendi, grupca geziyoruz :D
kumralim19 28-01-08, 14:45 Sanırım 7. bölümdeydi körpü üstündeki demir annesinin kardeşi ile birlikte asinin sularına atladığını çaresizliğin ne demek olduğunu anlatmıştır.. Şimdi sıra aside diye düşünüyorum aside çaresizliğin ne demek olduğunu anladı demire kenana evet demediğini ama çaresiz olduğu için hayırda demediğini kenanında bunu fırsat bilip böylesi bir şeye kalkıştığını güzel bir dille demire anlatma sırası aside mor asiye güzel yakıştı.. Sıra mor rengin demirde nasıl durucağında..
Geçmiş yorumlarımda söylemiştim üstüne basa basa ben kenan ve leylanın her ikisininde bu adı konmamış aşkın demirle asi arasındaki aşkın sadece bakışmalardan ibaret olmadığını kendilerine bile itiraf edemedikleri şeyi kenan ve leyla sayesinde (cemal aganında büyük katkılarını unutmuyorum olayların tetiklenmesi hususundaki katkıları göz ardı edilemez..) bir birlerine itiraf edecekler.. Bu itiraf sırasında tokatlar uçuşurmu orasını bilemem ama çok ateşli bir konuşma geçicek gibime geliyor (açıkcası böyle olmasını istiyorum..)
selam,
aside durumu babasina anlattiginda, demir bana bekle dedi, ama ona güvenemedim, beklemedim ve kenanin teklifini sessiz kalarak kabul etmis göründüm galiba dedi, yani asi demire aslinda hak veriyor, ama demir cok fevri davraniyor, karakolun önünde asiye dedikleri cok agirdi, aside hic cevap vermedi, bu kiz kendini suclu hissedince cevap vermiyor hic öylece kala kaldi orda, birsey diyemedi, aslinda desede dinlenmeyecegini biliyordu, demiri az cok taniyor
belinden tutup kacirdiginda bile, babasina öfkelenince neyaptigini bilmiyor, ama iyi bir insan benimle konusmak istedi, konusmayinca böyle yapti diyor orda bile kendini suclu buldu asi yani aslinda karakolun önünde kala kalmasi karakterine ters gelmiyor bazilarinin dedigi gibi.....
ama demir bakalim bu bölümde asiyi dinleyecekmi, umarim nisanda asiye annesi müdahale eder, bu arada neriman hanim ne fena, defneye size kadinlarin entrikalarini ögretemediysem yaziklar olsun bana diyor yaaaa..
ihsanda demire bülenten borc aldigi parayla ilgili birsey der yada ciftlikte ilgilider, asiyle evlen demesi söz konusu bile degil, yada asiyi bir dinle onunla konus der.....
O birşey isteme merasımı bence heyecan yaratılmak için yapılmış olabilir. Çünkü birşey istenecek durum yok daha ortalıkta. O son sahne bana göre kesin bozulacak. Demir'e, Asi'ye ya da İhsan'a bir telefon gelip ortam bozulacak, sonra isteme falan olmayacak gibime geliyor.
Bak bu da mümkün... Gerçi Nivea dan gelen, ve o kısmını çok saçma bulduğumu tüyo vardı..."Demir'in çiftliğine yerleşilmesi " ile ilgili kısım...bu ancak şöyle olabilir , borca karşılık, çiftliğin satışı...( arada artan birşeyler kalırsa, İhsan da o para ile bir ev alır, gider oralardan :D şaka şaka, Asi, çiftliğin oralarda olsun... uzaklaşmasın Demir'den...)
Böyle bir teklif için henüz erken... bu kadar önemli bir konuyu, ailesi ile konuşmadan, direk gidip Demir ile konuşması, ayak üstü konuşması doğru değil... hoş hiç değil... O nedenle, ya orada, bambaşka şeyler konuşulacak... ya da, dediğin gibi hiç birşey konuşmadan o görüşme bitecek...
Serdar; 18. bölüme kadar öpüşme olmazsa, öpüşme isteyen avatar hazırlarsın di mi.... gerçi bizde hazırı var ama :D o başka dizinindi... ( 1. bölümde öpücük yerine sunii teneffüs sahnesi var... onu kullanabilirsin :img-wink:
bence ihsan beyin şu saatten sonra demirden isteyeceği tek şey işle ilgili tavsiye olmalıdır,zira demirin öğreteceği çok şey var :)
cuma günü gelsede öğrensek ihasanın ne istediğini.
aklımden bişi geçio ama imkansız.mesela ihsan diomuş demire - kızımla evlen- ne kadar güzel olurdu.
Hiç güzel olmaz canım be... Kenan'ın teklifinin, biraz daha değişiği ki, bu çok daha çirkini... sana borcum var karşılığında kızımı al... bizim oralarda buna başka şey derler de neyse...
Sımarık Cadı 28-01-08, 14:57 cuma günü gelsede öğrensek ihasanın ne istediğini.
annemde böyle diyo...:P:P
diyorum yok anne yanında calısmak ister...kızımı al dicekk diyo...:):)
Serdar; 18. bölüme kadar öpüşme olmazsa, öpüşme isteyen avatar hazırlarsın di mi.... gerçi bizde hazırı var ama :D o başka dizinindi... ( 1. bölümde öpücük yerine sunii teneffüs sahnesi var... onu kullanabilirsin :img-wink:
Valla Asi'nin asiliği 13 bölümmüş. karakol balkonunda "Seni satılamaz bilirdim" gibi bir laf bana söylenecek, üstelik ben asi olacam ve susacam. Yok öyle yağma :) Eğer Asi susuyorsa bu da demek oluyor ki Asi yelkenleri indirmiş. Hele avukatın son sözlerinden sonra yelkenleri asi nehrine bile atmıştır. Haa malum öpüşme için artık Demir'in keyfini bekleyecez. Malum haklı olarak trip yapıyor şimdi Asi'ye. O da nişanda geçer heralde. Eğer aşk itirafı olmadan bir öpüşme bekliyosak, öpüşmeden sonra "artık itiraf gelir" deriz.:img-wink:. Eğer önce aşk itirafı göreceksek, "öpüşme yakındır" deriz.
Aman rüyamıydı, gerçekmiydi tereddütüne mahal vermeden öpüşme yaptırsınlar da, rahatça yorum yapalım. Sonra ömrümüzden ömür gitmesin:img-wink:
Hiç güzel olmaz canım be... Kenan'ın teklifinin, biraz daha değişiği ki, bu çok daha çirkini... sana borcum var karşılığında kızımı al... bizim oralarda buna başka şey derler de neyse...
Yok artık asu:img-icecr
Böyle bir şey yaparmı ihsan (o gurur abidesi)
Bence kendi çalışmak isteyecek bana öyle geliyor yada borcu için zaman isteyecektir
kumralim19 28-01-08, 15:05 Yok artık asu:img-icecr
Bence kendi çalışmak isteyecek bana öyle geliyor yada borcu için zaman isteyecektir
asi babasina demiri beklemedim felan dedi ya,
belkide ihsan ya asiyi dinle onunla konus diyecek,
yada bülentten aldigi borcla ilgili birsey diyecek,
yada ciftlikle ilgili birsey diyecek
ihtimaller bunlar, yani hayatta kizimla evlen demez...
hangi baba bunu derki, hemde ihsan gibi biri....
Merhaba arkadaşlar
Ben İhsan'ın verdiği parayı geri isteyeceğini düşünüyorum.Sonuçta o da onu Bülentten almıştı ve kara para İhsan o parayı kullanmak istemeyecektir.Ver parayı al senedi muhabbeti olabilir.
Ya neden hiç tüyo yok hayır başımıza agrılar giriyor tahmin yürütmekten
(İş için bile bu kadar kafa patlaymadım ben) :icon_whis büyük ihtimalle bu akşam yada yarın izleyeceğimiz fragman çok karışık olacak çok fazla anlayamayacağız seslisi çıkana kadar özete hiç gelmiyorum sesli fargamanı görünce özete gerek kalmıyor ama olsun fazla mal göz çıkarmaz derler tahminlerimizi teyit ediyoruz fenamı:icon_whis
life_prenses 28-01-08, 15:11 alperim,(: Sana katılıyorum. Katılmamakta elde değil. Neyse ben şimdi çıkıyorum umarım bu akşam fragman verilir. Herkese iyi forum günleri :) Senaryonun devamı da sonra :D Daha Süheyla'ya kız istetcem:D
unutulmayan 28-01-08, 15:16 Mini Bir Anket Hazırlamanın Zamanı Geldi Geçiyor Bile,
1- 13 Bölümde en çok beğendiğiniz sahne hangisi idi ?
2- Sizce 13.Bölüm sonunda İhsan bey demirden ne isteyebilir..?
3- Bunca yapılan şeyi öğrenen Kurt dede cemal aga demire karşı tavrı ne olur ve bundan sonra nasıl bir taktik geliştirir?
4- Sizce bütün yaptıkları ortaya çıkan Kenan ne yapar bundan sonra..?
5- Kerim ve defne cephesinde düğün hazırlıkları başlarmı?
6- İhsan beyin demire karşı tavır ve tutumu bundan sonra ne şekilde olur ?
7- Asi ve Demir yanlış anlaşmalardan doğan bu anlaşmazlığı nasıl çözmesini istersiniz..?
8- 14. Bölümden (kısaca) beklentileriniz nelerdir..?
ihsanın demirden ne isteyeceği hakkında yorumlar yapılmış bencede ihsan kesinlikle kızımla evlen falan demez banada daha çok borçlarla yada bülentten alıp verdiği parayla ilgili bişi söylicek gibi geliyo
ya artık fragman çıksada görsek gerçi ne anlıcaksak....
siyah-beyaz 28-01-08, 15:20 Demirin şu an ki Asiye olan duygularını sizce hangi şarkı anlatıyor?
Beni yak, kendini yak, herşeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak.......
Hele de Barış'cığın sesiyle olursa.....
YONCA_ÇINAR 28-01-08, 15:23 Hastaya yatak mı soruyorsun?:img-wink:Yaz tabi çok mutlu oluruz.:good:
Bunu sordun sıkıştırılmayı da hak ettin.Artık rahat bırakmam.
Valla canım aklımda var çokda istiyorum ama bunun dışında 3 tane daha senaryom var yetiştiremem diye korkuyorum yoksa bende dünden razıyım :img-in_lo
İhsan bey amcamızın isteği konusunda yazılanlar var ben hala kendi düşüncemdeyim aklımada başka birşey gelmiyor :img-in_lo
İhsan "Senden birşey isteyeceğim".
Demir: Buyrun
İhsan: Asiye göz kulak ol.Hiç uğruna canını feda ettin.Neden,niçin,kinini,nefretini gömdün yaptın hemde.Senden başka kimseye kızımı emanet edemem.
Eti senin kemiği benim.
Gerçi bu biraz al kızı demek olur ama olsun.Aklıma başka birşey gelmedi ne yapayım.:img-hyste:.:img-hyste:.:img-hyste:
Valla Asi'nin asiliği 13 bölümmüş. karakol balkonunda "Seni satılamaz bilirdim" gibi bir laf bana söylenecek, üstelik ben asi olacam ve susacam. Yok öyle yağma :) Eğer Asi susuyorsa bu da demek oluyor ki Asi yelkenleri indirmiş. Hele avukatın son sözlerinden sonra yelkenleri asi nehrine bile atmıştır. Haa malum öpüşme için artık Demir'in keyfini bekleyecez. Malum haklı olarak trip yapıyor şimdi Asi'ye. O da nişanda geçer heralde. Eğer aşk itirafı olmadan bir öpüşme bekliyosak, öpüşmeden sonra "artık itiraf gelir" deriz.:img-wink:. Eğer önce aşk itirafı göreceksek, "öpüşme yakındır" deriz.
Aman rüyamıydı, gerçekmiydi tereddütüne mahal vermeden öpüşme yaptırsınlar da, rahatça yorum yapalım. Sonra ömrümüzden ömür gitmesin:img-wink:
1. öpüşme için 20 bölüm izlemiş, onun da rüya mı gerçek mi olduğunu anlamamıştık... anlamak için 13 bölüm daha geçmiş, ve uygulamalı olarak göstermişlerdi .... gerçekmiş :D:D:D ( İtiraf için iddialarımız bile vardı... herkesin parası cebinde kaldı) 2 öpüşme geçmiş ama itiraf gelmemişti Serdar...
Asi' de 18. bölüme kadar olur sanırım... ama, olmazsa ne yapacağımızı biliyoruz bu sefer... :img-yes::img-yes::img-yes:
Yok artık asu:img-icecr
Ağustos ayında kırmızı kar yağarsa, İhsan'da, kızımı al der....:good:
Merhaba arkadaşlar
Ben İhsan'ın verdiği parayı geri isteyeceğini düşünüyorum.Sonuçta o da onu Bülentten almıştı ve kara para İhsan o parayı kullanmak istemeyecektir.Ver parayı al senedi muhabbeti olabilir.
Çok mantıklı.... (benim, "mürdüm rengi atkıyı satan yeri merak etmiştir" belki senaryomdan sonra en mantıklı yorum :D)
*****hani bi haber gelmişti asi-demir dans sahnesi 2 tane demişlerdi birini balkonda yaptılar diğerini de defne ile kerimin nişanında yapıcak die bi söylenti vardı eee nişan 14. ve ya 15.bölüm o zaman bizimkiler orda dans ediceklerdir belki bu sefer ki dans diğerlerinden farklı olucak kesin ne de olsa demir asiyi kenanla evlencek sanıyo birbirine laf atarlar kesin güzel olur ikisinin yanyana geldiği bütün sahneler güzel ama gözler birbirine daha yakın olduğu için bakışlar daha bi etkileyici oluyo inşallah defne ve kerim en yakın zamanda nişanlanırlar demir asiye daha fazla kırılmadan
ihsan beye gelince bence de demire verdiği 500000ytl hakkında bişey isticektir parayı geri alıp senedi vericektir işleri yerine koyunca yavaş yavaş ödemeye başlıcaktır
leyla bu bölüm inşallah gider zaten bizimkileri göremiyorum burda kalmamın ne anlamı var gibi bişey demişti gitmesi temennimiz
Neriman'ın Lüle Kenan hakkındaki konuşmaları. "Kaynanalık yaparım" falan demişti... çok hoşuma gitti valla o sahne...
Birçok teori üretildi, edildi. Geçmiş kurcalandı ama ben İhsan'ın ya çok farklı ve basit birşey isteyeceğini bekliyorum ya da o sahnenin telefonla ya da başka bir şekilde bozulmasını bekliyorum.
3- Bunca yapılan şeyi öğrenen Kurt dede cemal aga demire karşı tavrı ne olur ve bundan sonra nasıl bir taktik geliştirir?
Kendine ihtiyaç kalmadığı düşüncesine kapılır bundan sonra. İhsanlar'ın her köşeye sıkıştığında gittiği adresinin değiştiğini anlar ve Demir'e karşı antipatisi oluşur.
Dama çıkıp aşkını haykırır :) Kendini künafeye verir :) Yanında büyük bir aynayla gezer, iki de bir aynayla Asiymiş gibi konuşur :) Kasabadaki tatlıcıları kapattırır :) Delidir ne yapsa yeridir...
Tüyoya göre nişan olacağına göre düğünde yakındır heralde.. Ama orda da bir sorun çıkar kesin..
Kesinlikle yumuşadı. Asi de hep "Demir Demir" dedi durdu. Zaten hapisteyken güvenim arttı falan demişti. Şimdi eski düşmanlık kalmayacak gibi.
7- Asi ve Demir yanlış anlaşmalardan doğan bu anlaşmazlığı nasıl çözmesini istersiniz..?
Asi de sorun yok, herşeyin farkında. Sorun Demir'de. Bunu düzeltecek kişi de Asi. Nasıl çözülsün derseniz, nişan tam yeri... Asi'nin giyeceği güzel bir kıyafet ve Demir'e olan yakınlık, herşeyi çözer...
Bölüm, İhsan'ın ağzından çıkacaklara göre şekillenecek. Ama hiç beklenmeyen bir olay herşeyi değiştirebilir. Neriman cephesinde önemli gelişmeler bekliyorum. Süheyla-Cemal arasında önemli gelişmeler olacağı kesin. Asi-Demir arasını bilemiyorum... Herşey Demir'in insiyatifinde...
Asi yatagında demirin ise halepte birbirlerini düşündükleri sanhe:img-icecr
İşçi olamk isteyecektir Lütfen beni işçin olarak kabul et diyecektir:img-pilot
İşte bu konuda hiç bir fikrim yok cemal agnın sağı solu belli olmaz sag gösterip sol vuruyor kapalı kutu gibi pandoranın kutusu mübarek:icon_whis
Bir kaç kutu künefe yaptırıp almanya yolunu tutar hoş gitmesede artık bu dizide bir işlevi yok aileden afaroz edildi kendisi:happy0064
?5- Kerim ve defne cephesinde düğün hazırlıkları başlarmı
Başlıyorlarmış zaten :icon_sorr
6- İhsan beyin demire karşı tavır ve tutumu bundan sonra ne şekilde olur ? Bence çok iyi arkadaş olacaklardır hatta birlikte tavla bile oynarlar artık:img-yes:
Valla biz insanlar için bilenen yöntem konuşa konuşa derler ama ben diğerini tercihimdir (yanlış anlaşılmasın lütfen tabiri caise):img-blush
8- 14. Bölümden (kısaca) beklentileriniz nelerdir..?[/QUOTE]
Tek beklentim leyla ve kenanı ugurlamak gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir
Asi demire olanları açıklamak için bence demirin yöntemini kullansın (gerçi asinin demiri belinden yada elinden kolundan işte herneyse sürüklemesi zor ama en azından denesin):happy0064
GULBEYAZ76 28-01-08, 15:29 Unutulmayan anket için teşekkürler.Sorular baya kazıktı.:img-polic
A&D tüm sahneleri.
Teyzesini.:img-wink:
Kim bilebilir ki adamın kafasında 40 tilki dolaşıyor.
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Başlandı bile rahibe işi örtüler gelmek üzere.:img-wink:
Zaten saygılıydılar birbirlerine karşı şimdi sevmeye ve güvenmeye de başlarlar.Bundan iyisi şamda kayısı.
En iyi savunma saldırıdır.:love04:
Kozcuoğullarının ellerinde kalan tekşeyin yani çayın bitmemesi.:img-hyste
YONCA_ÇINAR 28-01-08, 15:29 1- 13 Bölümde en çok beğendiğiniz sahne hangisi idi ?
Valla o kadar çok sahne varki hepside birbirinden harikaydı.ama galiba Demirin arabaya telefonunu ve elini vurduğu sahne birde sonra beklemedin beni dediği sahne harikaydı :happy0064
valla hiçbir fikrim yok resmen bomba bir istek olacak.Teyzesinide isteyebilir :icon_whis :img-hyste:
Demire karşı değilde Süheylaya karşı tavrı değişebilir belki.Ama Demirin akılna girip intikamdan bahsedebilir deyyuz
Çekip gitsin başka birşey yapmasın :img-hyste:
başlayabilir zaten gelen tüyoda bu yöndeydiNişan var galiba. :)
İhsan Demire karşı bir kin veya nefret veya buna benzer birşey hissettiğini düşünmüyorum .Hatta Kenandan çok sevdiğini bile düşünüyorum onu. :) Ama tavrı nasıl olur en azından yüzüne gülümsemeyle bakabilir.
Bu nişan bu çözümün en iyi olatır bence konşup herşeyi çözebilirler.Tabi Leyladan fırsat bulabilirlerse .:img-hyste:
Oyyy sorunların çözülmesi ve aşıklarımızın yüzünün gülmesi :happy0064
arkadaşlar yarenin eklediği haberde rezzan diniz diyoki demir istanbuldan gelen varlıklı bir gençtir 25 yıl sonra yoksul ayrılıdığı antakyaya geri döner
burda 25 yıl denmiş demir ilk bölümde 20 yıl demişti
pas.si.on79 28-01-08, 15:35 Valla Asi'nin asiliği 13 bölümmüş. karakol balkonunda "Seni satılamaz bilirdim" gibi bir laf bana söylenecek, üstelik ben asi olacam ve susacam. Yok öyle yağma :) Eğer Asi susuyorsa bu da demek oluyor ki Asi yelkenleri indirmiş. Hele avukatın son sözlerinden sonra yelkenleri asi nehrine bile atmıştır. Haa malum öpüşme için artık Demir'in keyfini bekleyecez. Malum haklı olarak trip yapıyor şimdi Asi'ye. O da nişanda geçer heralde. Eğer aşk itirafı olmadan bir öpüşme bekliyosak, öpüşmeden sonra "artık itiraf gelir" deriz.:img-wink:. Eğer önce aşk itirafı göreceksek, "öpüşme yakındır" deriz.
Asi Kenan ın o teklifinde asiliğini göstermedi ki... Demir in o lafında göstersin..En azından Demir e aşık.Dili tutulmuş olabilir.Demir in etkisinde kalıp, ne diyeceğini şaşırmış olabilir.Bir de tabi Demir Haklı..O an ne dese boş... Kenana susması kabul etmiş anlamında geldi. Ve tabi son ana kadar vazgeçmedi de... Haksız olduğu için diyemedi birşey...
AMa Kenanın söylediğinde mutlaka tepkisini göstermesi lazımdı..
İtiraf olmadan öpüşme bekliyorsak dedin ya.. Demir Asiyi kolundan tutup, bir yere götürmüştü.ORada balıkçı olmasaydı öpüşme geliyordu. O yüzden itiraf olmadan öpüşme gelmesi büyük ihtimal..
"Rüyamıydı gerçekmiydi mahal vermeden" off Serdar offf... ne deyim ki sana...
SEvgili unutulmayan sorularına akşam eve gidince tahminlerimi yapmak istiyorum..:)
valla tüm sahneler çok güzeldi ama bence asi ve demirin birbirlerini düşündükleri sahne çok güzeldi ..bide kerimin demiri asi konusunda sıkıştırması
bence en mantıklısı bülentten alıp verdiği parayı geri istemesi ve borçlar için zaman istemesi olur
valla cemal ağadan belli olmaz adam sağ gösterip sol vuruyo
alır bavulunu almanyasına geri döner (temennim)
zatan başlıyomuş
bence ihsanla demir artık iyi anlaşır son gelişmelerden sonra
valla bişey diyemicem
bol bol asili demirli sahneler....
arkadaşlar yarenin eklediği haberde rezzan diniz diyoki demir istanbuldan gelen varlıklı bir gençtir 25 yıl sonra yoksul ayrılıdığı antakyaya geri döner
canım gazete haberlerin bazen hata yapıyorlar hata gene bu pek önemli birşey değil isimi bile yanlış yazdıkları oluyor :)
kefaleti kenanın ödediğini duyunca demir in arabayı tekmelemesi
bence borçları karşılığı asi nin yada kendinin çiftlikte çalışıp demir e yardım etmesi
cemal ağa kurnaz bi adam bence demir in asiye karşı olan tutumunu farkedecek ve bundan kendine pay çıkaracak
üstüne konacak yeni iyilikler bulur
oylemiş
iyi anlaşırlar nede olsa müstakbel :img-blush
:img-in_lo fazla söze gerek yok:img-wink:
ee artık birleşmeleri ....[/QUOTE]
Mini Bir Anket Hazırlamanın Zamanı Geldi Geçiyor Bile,
sorular baya zordu ya....neyse...
1.demirle asinin birbirlerini hayal ettikleri sahne, demirin kenanın parayı ödediğini duyunca verdiği tepki,....ya kıısaca asi ve demir sahnneleri işte...
2.çiftliğinde çalışmak istediğini söyleyecek...asiyle evlen demesi gerçekten çok saçma....
3.kenandan umut kesilince demire yoğunlaşır asi için....ilk aklıma gelen bu valla (ama bu çok kazık olmuş ya....:img-wink:)
4.valla yapması gereken şey valizini toplayıp ülkeyi terketmek ama asi üzerinden dedeyle anlaşma falan yapmış kalıp asinin başına biraz daha bela olacak gibi....
5.ihsan hapisten çıktı bence başlayacak....:happy0064
6.eskisinden tabikide ii olacak...en azından eskisi kadar soğuk olmas gibi geliyo bana...
7.aklıma bununla ilgili neler geliyo neler....bence önden bi kavga sonrasında duygu dolu bi barışma...aman barışsınlar da nasıl olursa olsun hiç önemli deil....:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
8.defne kerim nişanı, TABİKİDE ASİ&DEMİR BARIŞMASI:img-in_lo
Beklemedin beni...O elini arabaya vurduğu an,benim içim gitmişti..:)
[Gururlu İhsan....Demir,o parayı bana geri verir misin? O tü kaka bi para..:)
Demek Demir düşmanlığı unuttun hee...Sana da Süheyla teyzene de dar edicem bu şehri..Yedim seni Demir...:icon_whis
Ama olmaz ki..Bizim ALamanya da böyle olmuyor.Banane ya,ben Asi'yi isterim söz vermiştiniz..:king:
Artık onların kavuşması gerek...Güzel bi nişan olucak...Bu arada Rahibe işi tamamlanmazsa uzatmaları oynayabilirler...Neriman Rahibe işi olmadan veremez kimseye.:img-banne
Artık Demir'le çok iyi anlaşabilirler..En güzeli,Demir'in art niyetli olduğunu düşünmüyor..Demir kapıya gelsin,Asi ile pastaneye gidebilirmiyiz desin.İhsan hemen izin verir..:dance:
Kavga etsinler,didişsinler,belden tutup götürmeye çalışma veya kolundan tutup sürükleme olsun...Yada artık değişik yeni romantik sahnede olabilir...Ben herşeye razıyım valla...:)
Muhteşem bi bölüm olucak...Öpüşmelerini istemiyorum,hatta aşklarını da birbirlerine itiraf etmesinler..Sadece duygularını belli eden sözler ve bakışlar daha 10 bölüm götürür...Kıskançlıklar,yanlış anlamalar dozunda oldu şuana kadar,o yüzden hiç sıkılmadım...Herşey dozunda olduğu sürece sorun yok...:good:
Bide Kenan gitmeli artık...:img-wink:
şu anda asi dizisini görüntüleyen sayısı: 67 rekor kırıyoruz arkadaşlar diğer ana sayfadaki dizilerin hepsinin toplamı ancak ulaşıyor bize heralde hepinizin emeğine sağlık :img-wink: umarım bu hafta asi olurda bir an önce görürüz fragmanıda sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes:
life_prenses 28-01-08, 15:52 1- 13 Bölümde en çok beğendiğiniz sahne hangisi idi ?
Demir'in kıskançlığı ve Aslan'ın annesine sarıldığı sahne:):img-blush
Cidden ne diyebilir ki? Orayı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.
-Demir... Borcumu ödemek için burada çalışmak istiyorum???
Yok bu İhsan Bey tarzı değil!
-Demir... Veriyim sana Asi'yi kapatak bu konuyu
Bu hiç olamaz sanırım.
-Yaw Allah aşkına bana bir gülüver beee
Bu da olmadı.
-Demir... Ne olur evet de??
Neye yaaa?
-Demir.. Ben düşundum, düşundum, düşundum ve dedum ki haçen ben bu porçi ödesem ödesem altılı ganyanla öderim dedim. Bana poça ver bak nasu kazanup geri vereyerum sana...Uyyy...
Yok yaw.. İhsan Beyler Antakyalı, Karadenizli değil ki
Demir'e Asi hakkında asparagas haberler vermeye devam eder.
Toplar bavulunu doğru Alamanyaya:P:D
Defne'nin rahibe işi takımı bitmeden olmaz:D
Artık daha iyi davranır ve önyargısını kaldırır raflara heralde:)
O iki inatçının özür dileyeceklerini sanmıyorum birbirlerinden üzerlerini kapatırlar ancak konunun. Bende zaten öyle olsun diyorum.:img-in_lo
Daha fazla Asi-Demir sahnesi:img-blush
flasback li sahnelerdi bir de demirin sinirli halleri sınır kapısını geçtiğindeki çok etkilendim..
senetle ilgili olmalı ama asinin çiftlikte çalışmasıyla ilgili bi konuşma geçecek gibi
aslında çoktandır bir Demir e karşı bir tavır görmedik Cemal Ağa dan lüleyle uğraşmaktan Demir i unuttu :D bence enerji olayı açılacak..
son bi kez şansını nişanda dener Defneye takı takar 1 euro :D
Asiyle dans etmeye çalışır ama havasını alır gizli gizli 1 euroyu alır ve kaçar :D
düğün için erken ama nişan için Kerim bey Ceplerini boşaltacak gibi ee kolay değil Kozcuoğlu kızı alıyor:img-wink:
daha ılımlı olacağı kesin artık bir sürtüşme olacağını sanmıyorum..Asi sağolsun :icon_whis
bizi şaşırtmalarını umuyorum..herkesin ümidi nişan (benim de ama ) senaristler bizi şaşırtmalılar :icon_whis
13. bölüne nazaran daha çok Demir Asi sahnesi..Önce çatışmaları izleyelim sonra bizi eritsinler..
Süheylanın çocuğuyla ilgili daha çok gelişme bulunsun Asi Alışverişe çıksın (hangi parayla ama ) Kerim Asi ve Defnenin giyimi için fon açsın :)
Demirin şu an ki Asiye olan duygularını sizce hangi şarkı anlatıyor?
Beni yak, kendini yak, herşeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak.......
Hele de Barış'cığın sesiyle olursa.....
Demir, yanıyor, Asi'de yanıyor... onlardaki yangın bizi de yakıyor... Fonda Barış, bu şarkıyı okuyor... biz karlar altındaki klübeye gidiyoruz hep birlikte.... Oradaki kurtlar bizi tanır herhalde.... bir yıldır, hepimiz oralardayız da :D
Bak buna çok teşekkür ederim işte... zaten 25 yıl olması gerektiğinin mantığını kurmuştum ama, 20 yıl cümlesi çok sinir bozucuydu... ee ne de olsa Demir, ruhen rahatsızdı Antakya'ya gelmekten.. O nedenle dili sürçtü.... ama benim beynimi de sürçtürdü....
cnm cidden bunu söylediğin çok iyi oldu...demirin birinci bölümde 20 demes...1982li olması...ve yaş problemi benimde kafamı çok kucalıyordu...bunu söylemenle rahatladım saol...
Flashback sahneleri ve Demir'in Asi'ye beni beklemedin dediği sahne ek olarak sınırda sinirlenmesi.
2- Sizce 13.Bölüm sonunda İhsan bey Demir'den ne isteyebilir..?
İş ile ilgili birşey isteyeceğini düşünüyorum.
Borçlarıyla ilgili,evle ilgili herşey olabilir.
Demir'e karşı gene aynı olur diye düşünüyorum çok değişeceğini sanmam.
Demir'in yaptıklarını Demir'e alaylı alaylı söyleyebilir mesela ve artık Demir'in gücünü gördü biraz da olsa suyuna gidebilir.
Ben onun yerinde olsam bavulumu toplar giderdim ama o yüzsüz biraz daha şebeklik yapıp kendini yerin dibine sokar.Demirim postalasa hiç de fena olmaz :P
Tüyoya göre başlayacağa benziyor.Başlar başlar :good:
6- İhsan beyin Demire karşı tavır ve tutumu bundan sonra ne şekilde olur ?
Artık Demir'e güveniyor ve ona çok şey borçlu.
Bayağı bir yumuşadı.Araları bundan sonra iyi olacak diye düşünüyorum.
Konuşurlerken birbirlerine karşı öfkeli olsunlar.Mesela Asi
A: Demir ben sana herşeyi anlatmaya geldim ama sen kapıya bile gelmedin Leyla'yla haber gönderdin sonra da kalkmış bana hesap soruyorsun? dese ve orada bazı yanlış anlamalar ortaya çıksa.Bunun gibi olabilir :img-in_lo
İlk olarak Leyla&Kenan'ın hemen gitmesi.
Demir&Asi ilk öpücüğü:img-icecr(Bunu Melikemle birlikte istiyoruz çok zor değil ama 15'e de kalabilir.)Ama bu bölüm olsa süpper olur ve dans da istiyorum. :img-in_lo
Demirin kefaletin ödendigini duydugu sahnede sinirlenmesi... yani sinirlenmesi hosuma gitmedi de (pasama kiyamam!!)... ama o sahne cok müthis canlandirilmisti
birde Asi ile Demirin hayal sahneleri:img-in_lo:img-in_lo ... eee ne demisler kalb kalbe karsi!!!
ya borcu ödemek icin süre ister yada bülentin verdigi parayi geri isteyip seneti verecegini söyler... nede olsa kara para...buda ihsan amcaya yakismaz:img-polic
cemal ajansliga devam eder... bol bol Demiri Asi ile haberler ile doldurur...
valla bence biran önce kacsin oralardan... yoksa Demir ona Antakyayi dar edecek.... ama o yüzsüz en az nisana kadar gitmez.... orda da insallah Demirm ona haddini gösterir:fighting2 hele bide asi nin pesini birakmassa nisanda halini bile görmek istemiyorum:img-black
hemde bir an önce.... evlensinler evlensinler...Demir ile Asi daha cok görüsürl...
Asi ablasini ziyarete gider...mesela aksam üstü...Demir de kerimi ziyaret eder...beraber aksam yemegi yerler...bizimkiler didisir.... cemkiriri... bakisirlar...:img-in_lo yaklasirlar...:love01:
artik birazda olsa güvenir...kendiside dedi Demirin dürüst bi DELIKANLI oldugunu:happy0064
bence nisanda ilk öncde bakissinlar.:img-in_lo..Demir hala tavirli olsun sonra orada ögrensin...bi ara asi ile konusmak istesin...Asi yüz vermesin...Dans edilsin...leyla ile Demir...Asi catlasin...Kenan zorla Asi ile dans etmek istesin...Asi odadan gitsin..sofa Kenan pesinden gitmek istesin...Demir önce davransin...Kenan bi bakis atsin "nereye gidiyorsun kenan efendi...dur durdugun yerde...oyarim" der gibi baksin...Kenan tirssin..:img-fear2.
Asi ile Demir disarida yanliz kalsinlar...didissinler...cemkirsinler...sen beni beklemedin...sen beni dinlemedin falan desinler....
Asi gitmek istesin...Demir asinin belinden tutsun (zamani geldi artik....alistirdi Demir bizi)
yaklassinlar...Asi biraz utansin...Demir güzel güzel asinin gözünün icine baksin veeeee:love04: olsun
cok uctum ama neyse
Asi Demir sahneleri ...Demirin o can alici bakislari ile...
VEEEE ARTIK DEMIR TEKRAR ASININ BELINI KAVRASIN COKTAN BERI YAPMADI....DEMIR ADAMIN BÖYLE BI ALISKANLIGI VAR....HASTA OLUCAK COCUK 3 BÖLÜMDÜR ASININ BELINI TUTAMIYOR
Bak buna çok teşekkür ederim işte... zaten 25 yıl olması gerektiğinin mantığını kurmuştum ama, 20 yıl cümlesi çok sinir bozucuydu... ee ne de olsa Demir, ruhen rahatsızdı Antakya'ya gelmekten.. O nedenle dili sürçtü.... ama benim beynimi de sürçtürdü....
önemli değil cnm biliyorum zaten bu yaş probleminin sizi meşgul ettiğini yazıyı görünce ekliyim dedim demirin söylediği karıştırdı kafamızı zaten ama demirin oradaki psikolojisinide düşünmek lazım göz ardı edemeyiz ama dimi...
Kerim'in heyecanla olayları anlatması ve karşısındakilerin ifadeleri :img-icecr
Zaman :)
Tavrı değişeceğini sanmıyorum ama şu elektrik işine gündeme getirebilirler.
Yıllık künefe ihtiyacını alıp son bir evlenme teklifi ve cemal ağaya tapuları gösterdikten sonra hem asiden hem de cemal ağadan cevabı alıp almanya yollarına düşer.
Önce nişan tüyoya göre nişanlada zaten düğün hazırlıkları başlamış olur neriman hanımın rahibe işi miydi neydi oda hazırdır belki :img-icecr
Pişmanlık tabi demir büyütürse asininde sağı solu belli olmaz o da inatlaşabilir.
Konuşarak koklaşarakta olabilir :):)
İhsan -neriman ve süheylanın geçmişinden az çok görüntülerin gösterilmesini,asi ve demirin yanlış anlamalarını düzeltmelerini,kenanın gitmesini,leylanın asi ile demiri samimi bir şekilde görmesi
merhaba tekrardann =))
yorumların hızına yetişemiyorumm :P süpersinizz .. İhsan Amca bence Para 'yı geri isteyecek (Zaten Demir parayı geri vermek istioduu ), karşılığında senedi verecekk . Parayı da goturupp iade eder. Gururlu İhsan Amca'ya bu yakısırr:icon_whis
Arada ufak bi dedikodu sizee; sadecee 1 kerecikk bi :love05: varmışş .. tahmin edeceğiniz gibi Kavuşmalarıı Seneye kalıomuşşş :icon_sorr Yanii dahaa çook bunalımm olacağızz bizzz :icon_evil
:img-grin2
archeologue 28-01-08, 16:52 Bu anket de olmasa benim birşey yazacağım yok :)
Demir'in asiye kızıp beni beklemedin dediği sahne...(Murat yıldırım yine oyunculuğunu konuşturmuştu:img-wink:)
Bence demirin yaptıklarına karşılık teşekkürünü kabul etmesi falan olabilir...Ya da ödediği son senetle ilgili bir konuşma...
Kurt dede diyoruz ne yapacağı belli olmaz ki? :)Ama bende demire karşı cephe alacağını sanmıyorum...
4- Sizce bütün yaptıkları ortaya çıkan Kenan ne yapar bundan sonra..?Alır üzümlü kekini doooğru alamanyaya efendim...o ''herşeyin çok hızlı yürüdüğü'' alamanyada (!) münasip bir kısmet bulur kendine :img-pilot
5- Kerim ve defne cephesinde düğün hazırlıkları başlarmı?Olabilir...Nişanın arkası var gibime geliyor...Tabi yine umulmadık olaylarla nişan gibi düğün de gecikebilir...:icon_whis
ihsan bey demire karşı yumuşadı zaten...Ona haksızlık ettiği ''bir delikanlı'' gözüyle bakıyor...Tutumu olumluya doğru bir dönüş yapacaktır.Eh sonuçta gözünü kırpmadan kendini tehlikeye attı demir ihsan bey de bunu biliyor...:img-icecr
Bence...:) Demir çeksin asiyi belinden yine:img-hyste:img-hyste(öhöm yani konuşarak demek istedim:icon_whis)
8- 14. Bölümden (kısaca) beklentileriniz nelerdir..?Leyla ne olur iyice bir çatlasın şu nişanda...:img-icecr Abisi defneyle evlendi diye de uyuzluk yapmasın bir köşede...Demir ve asi baş başa kalsın...Herşeyden uzak...müzik...dans...:img-in_lo
Demir'in ,evlenme teklifini kabul ettiği düşüncesiyle Asi'ye sitem ettiği sahne...
Kirli para ile bir ödeme yapamayacağını,mümkünse parayı iade etmesini ve karşılığında çiftliği almasını...
Cemal Ağa gibi birinin ne yapacağı hiç belli olmaz.Düşmanca bir tavır da sergileyebilir, kendi çıkarları uğruna Demir'le can ciğer kuzu sarması da olabilir...
İçerisinde birazcık da olsun utanma duygusu varsa eğer,herşeyi kabullenir ve geldiği yere geri döner...Ama yüzsüzlüğü ele alıp yeni hamleler denemeside muhtemel...
Olaya,gelen tüyolarında ışığında bakarsak eğer ufukta düğün hazırlıkları var gibi görünüyor...
Zaten Demir'e olan bakış açısı değişmeye başladı.Ama şu da var ki sağlam bir insan olduğunu düşünse bile geçmişin peşlerini bırakmayacağı düşüncesiyle hayatlarına dahil olmasını istemeyecektir...
Yalancı Yarim den alışmışız büyük kavgalara...Öyle konuşma falan kesmez bizi:img-grin2.Mümkünse,yağmur altında can yakıcı sözlerle başlayan,ama sonunda,birbirlerini gerçek anlamda bulmanın mutluluğuyla sonlanan bir sahne olsun...Bu mutluluğu bize yansıtış şekillerinden,umarım bizlerde mutlu oluruz...:img-grin2
Benim için önemli olan senaryonun akışında absürtlüklerin yaşanmaması...Güzel repliklerin olduğu,duyguların doğru yansıtıldığı bir bölüm olması dileğiyle... :img-yes:
Arada ufak bi dedikodu sizee; sadecee 1 kerecikk bi :love05: varmışş .. tahmin edeceğiniz gibi Kavuşmalarıı Seneye kalıomuşşş :icon_sorr Yanii dahaa çook bunalımm olacağızz bizzz :icon_evil
1 öpücük mü.... inşallah o da 1. bölümde ki hayat öpücüğü değildir... gerçi, biz alışkınız, öpecek gibi olup, bir türlü öpüşememelerine ama, abartmasınlar yahu... ne var bunda...
Kavuşma olmaması normal, 2 sezon olacaksa.... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr 1 sezonda bitsin... uzamasın... herşey tatlıya bağlansın ve bitsin... ( korkarım korkarım, 2. sezona uzayan dizilerden korkarım...)
siyah-beyaz 28-01-08, 17:00 Benim neyim eksik ben de yanıtlıyayım ama seçmece,kızmaca yok,tamammm????
Hatırlanan sahneler...Aslan'ın ailesi ile beraber şakalaşmaları,çok sıcak geldi bana...
Asi'nin -eğer istiyorsa Asi- işe devamını....
Sınırların kesin ayrılmasını iteybilir Cemal ağadan...
Valla biraz Asi kızımız koştursun peşinden asıl Aslan'ın filan peşinden koşuyorsa...]
[/QUOTE]
Cemal ağaya birileri haddini bilidrmeli....
merhaba tekrardann =))
yorumların hızına yetişemiyorumm :P süpersinizz .. İhsan Amca bence Para 'yı geri isteyecek (Zaten Demir parayı geri vermek istioduu ), karşılığında senedi verecekk . Parayı da goturupp iade eder. Gururlu İhsan Amca'ya bu yakısırr:icon_whis
1 tane mi... valla biz ne kadar şanslıymışız :))) bizim YY'de 2 tane olmuştu :))) yaw kavuşmaları seneye kalıyor olabilir de...ortada aşk varsa öpücük sayısının 1'i geçmesi lazım yani :P:P bi şekilde olurdu yani...1 az olmuş yaniiii...neyse seneye kavuşmaları niyetine bol bol olur :)))
1 öpücük mü.... inşallah o da 1. bölümde ki hayat öpücüğü değildir... gerçi, biz alışkınız, öpecek gibi olup, bir türlü öpüşememelerine ama, abartmasınlar yahu... ne var bunda...
Kavuşma olmaması normal, 2 sezon olacaksa.... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr 1 sezonda bitsin... uzamasın... herşey tatlıya bağlansın ve bitsin... ( korkarım korkarım, 2. sezona uzayan dizilerden korkarım...)
yookk yookk :blush: Demir tutupp öpümoşşş :happy0064 yanii en sonunda davranıooo .. Yalnızz bencee sonrasında muhtemelen tokat yer Asii kızımızdann :P
2. Sezondann korkmayalımmm derimm.. Güzell yazıldımıı heyecan kaybı olmadan devamm eder.. Meselaa en eskilerdenn As.. Konakk Bence hiç sıkıntı yaratmamıştı uzaması.. Birde ne yazıkki bitmek zorunda kalan Y.Y. de uzasa sıkıntı yaratmazdı.. Onu da çok büyüük bi keyifle izliodumm ben :img-sorry
pas.si.on79 28-01-08, 17:21 Songülcüğüm karaincim benim..Benim tahminlerim gibi cevaplamışsın.Ayrıca çok daha güzel ifade etmişsin.Akşamıda bekleyemedim.
O yüzden kusura bakma unutulmayan arkadaşım.
chagall tarafından gönderildi
Arada ufak bi dedikodu sizee; sadecee 1 kerecikk bi varmışş .. tahmin edeceğiniz gibi Kavuşmalarıı Seneye kalıomuşşş Yanii dahaa çook bunalımm olacağızz bizzz
kaynak doğru mu diye sorsam ayıp etmiş mi olurum. :icon_sorr
Bence akıcı olaylar,farklı repliklerle 1 defa olmasında tuhaflık yok..En azından adam akıllı (yani Serdarın da dediği gibi bizi muallakta bırakmadan olan yakınlaşmaya, ikinciye sezona geçmeye razıyım. ) 1 kere öpüşsünler ama sonra Ayrılık ayrılık aman ayrılık, dizilerin olmazsa olmazları olur...
SEnaristlerimizden tek isteğim lütfen seyirciyi sıkmadan güzel ince düşünülmüş repliklerle ve olaylarla dizinin istikrarını sağlasınlar..
ya yandık ya kim bekleyecem gelecek sezonu ama daha heyecanlı olur gibime geliyor bence sezon finalınde karuşurlar bizi merakda koyarlar evet maşşallah ilk bölümde bir tane hayat öpücüğü vardı. bende içinden ilk bölümde bu ise diğer bölümlerde allah bilir.Çok sükür beni yanılttılar.cıvımadılar ben hiç sevemem öyle har dk yapışma sahneleri arada bir olsun ama izleyiciği etkilesin değil mi ama :)
hazirana kadar bi öpücük mü görcez ya.bu senaristler beni hasta etmeye başladı yani.ben kavuşsunlar sonra ayrılsınlar yeter ki birbirlerini sevdiklerini birbirlerine itraf etsinler diye düşünüyorum.senaristlerimiz koskoca bi sezonda küçücük bi öpücük diyolar.olmaz ki ama.biz onların aşkı için izliyoruz.entrika kavga dövüş bunalım aldatma... isteseydik piyasada öyle bir sürü dizi var dimi ama.olmuyo yani böyle:icon_evil
merhaba arkadaşlarr:) bende asi hayranıyım ilk kez yazıyorum foruma:)
teorilerinizi okudum ihsan beyin demire ne diyeceği konusundaki.. bana göre senetle iilgilidir diyecekleri sanmıyorum asiyle ilgili birşey olucağını daha demirin asiden etkilendiğini falan sezmedi ihsan bey
ama bundan sonra sezeceği kesin çünkü tutamayacaklar kendinlerini bence:D
umarım yazdığınız tüyolardaki gibi olmazda bi sezon boyu bi öpücük görmeyiz valla biçoğunuz gibi buna bende dayanamam:D
demir ile asi min karakolda karsılasıp asi nin hevesle demir dıye bagırıp,demirin dönüp bakıp sonra tekrar yoluna devam etmesi.(asi ye olan sinirini bakışlarından cok bellı ediyordu)
ben senetle iligili birseyler konusacagını düşünuyorum..para yı ısteyıp onun yerıne ciftlıği demire verebılır..
Cemal Ağa çok çıkarcı birisi..malum sinir oldugu kenana bile para karşısında yelekenlerı hemen indi..dolayısyla cıkar saglarsa demirden mutlaka ortak çalışmalar yapabilir..
bence asi nelerl yapması gerektiğini söyleyecek zaten ona..asi nın cok güzel bir sekılde kenanı bozucagını kenanında içinde cok az gurur denen sey varsa almanyaya geri dönecegıdır..
nişan olucagını biliyoruz ama düğün hemen olmaz sanırım..leyla dan biraz atrasyon beklıyorum..malum öle biri mutla bır arıza çıkarıcaktır..
demir hakkında cok kötu seyler düşünmediğinı bıllıyorum zaten..ama suheyla yüzünden de cok yaklaşmasına izin vermeyeceltir sanırım..
aslında bu bölum hemen çözülecegını sanmıyorum ben..ama asi kenanı yolladıktan sonra bir sekılde demıre anlatacaktır..
13. bolumde acıkcası biraz sıkılmıstım özelıkle bulentı yakalama sahnelerı..yada bır öncekı pansuman bölümğnden sonra cok yavan gelmıstı bana..ama bu bölümde nişan olursa asi büyük bir değişimle demiri daha da kendıne hayran bırakmasını buyuk bır zevkle seyretmesını seyredebılırım..
pearl island 28-01-08, 18:07 meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yani yazdıklarınızı takip ediyordum ama yazmaya yeni başlıyorum :img-yes: umarım aranıza kabul edersiniz.:img-wink: bu arada hemen ilk yorumumu yapıyım herkes ihsanın demirden ne isteyeceğini merak etmekte geçenlerde bi arkadaş 13. bölümün sonunda ihsanın demirden bişe isteyeceğini ve bölümün orda biteceğini ve 14. bölümde de çiftliğinde çalışmak isteyeceğini söylemişti ilki doğru çıktığına göre heralde ikinciside doğrudur :img-wink::icon_whis ben belki yanlış anlamış olabilirimama öyle bi tüyo vermişti bi arkadaş yanlışsada kusura bakmayın..
sonuna kadar katiliyorum buraya yazmaasamda asiyi merakla izliyorum...
ben bunlar nzmn romantizm yasayacak diye dusunurken, megerim bunlar herseyi onceden seneryolastirmislar, bir opucuk demek, oda insllh arkimizin dedii gibi hayat opucugu olmaz.... bi opucuk yetmez ya bize allah allah..
madem birinci sezonda dogru duzgun ask izleyemiyecez, bari ikinci sezondada yarilik izlemeyelim.
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yani yazdıklarınızı takip ediyordum ama yazmaya yeni başlıyorum :img-yes: umarım aranıza kabul edersiniz.:img-wink: bu arada hemen ilk yorumumu yapıyım herkes ihsanın demirden ne isteyeceğini merak etmekte geçenlerde bi arkadaş 13. bölümün sonunda ihsanın demirden bişe isteyeceğini ve bölümün orda biteceğini ve 14. bölümde de çiftliğinde çalışmak isteyeceğini söylemişti ilki doğru çıktığına göre heralde ikinciside doğrudur :img-wink::icon_whis ben belki yanlış anlamış olabilirimama öyle bi tüyo vermişti bi arkadaş yanlışsada kusura bakmayın..
hoşgeldin arkadaşım.
tüyoların doğru olabilir ama ben hiç sanmıyorum öyle bişe isteyeceğini.
yani bugüne kadar ihsanı öyle bi tanıttılar ki bize
(eski)düşman ailenin oğlundan gururuna yedirpte iş istemez gibi geliyo bana
doğru olabilir dediklerin ama bize bugüne kadar tanıttıkları ihsanla 14.bölümdeki ihsan çatışmış olur
diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar,
Foruma ilk kez mesaj yazıyorum ama mesajlarınızı takip ediyorum...yazdıklarınızda tekıldıklarım var....tabi filmdeki dialoglardan da kaynklanıyor...
Demir teyzesine 3 senet vardı dedi ama İhsan beye köprü açılışında " borçlu olduğunuz iki senedin toplamı....gibi bir söz kullandı " ayrıca demir asi yi arabaya sürüklemeden öncede " baban borcunu ödedi kurtuldun bu kadar yani " gibi bir söz sarfetti....Bu durumda ilk senet at ile diğeride nakit olarak ödenmiş oluyor ....bunları düşününce demirin ihsan beye senetlerle (ipotek senetleri) ilgili bir borcu kalmadığı sonucuna vardım...
Eğer yanılıyorsam beni düzeltirseniz sevinirim
Ayrıca İhsan beyin ne isteyeceğini soruluyor ...Bence ihsan beyin piyasaya olan borçları ve demirin yaptıklarına karşılık olan borcundan dolayı çiftliği satacağını ve onun almasını isteyeceğini düşünüyorum...
Herekese iyi forumlar
yaren.yaren 28-01-08, 18:28 Merhaba arkadaşlar,
Foruma ilk kez mesaj yazıyorum ama mesajlarınızı takip ediyorum...yazdıklarınızda tekıldıklarım var....tabi filmdeki dialoglardan da kaynklanıyor...
Demir teyzesine 3 senet vardı dedi ama İhsan beye köprü açılışında " borçlu olduğunuz iki senedin toplamı....gibi bir söz kullandı " ayrıca demir asi yi arabaya sürüklemeden öncede " baban borcunu ödedi kurtuldun bu kadar yani " gibi bir söz sarfetti....Bu durumda ilk senet at ile diğeride nakit olarak ödenmiş oluyor ....bunları düşününce demirin ihsan beye senetlerle (ipotek senetleri) ilgili bir borcu kalmadığı sonucuna vardım...
Ayrıca İhsan beyin ne isteyeceğini soruluyor ...Bence ihsan beyin piyasaya olan borçları ve demirin yaptıklarına karşılık olan borcundan dolayı çiftliği satacağını ve onun almasını isteyeceğini düşünüyorum...
Herekese iyi forumlar
Aramıza hoşgeldin arkadaşım...
İhsan bey in Demir e üç senet borcu vardı...Birini Asi atıyla ödedi..Diğerini İhsan bey Bülent ten aldığı parayla ödedi..Son senet hala duruyor canım..
ne güzel tahminim dğru çıktı ama bunu düşünen yanlız ben değildim birkaç arkadaş daha vardı bence en mantıklısı bu ozaman tüyoya gerek yok burada ayse var desem =) ukalalık olur ama demeyeceğim =) umarım asi ve demir hakkında daha fazla tüyo öğreniriz
yaren.yaren 28-01-08, 18:33 arkadaşlar bu öpücük sahnesinin kaçıncı bölümde olacağı konusunda bilgisi olan var mı:) şimdi her bölüm her yakınlaşmada tamam şimdi diyerek mi beklicez ....Kesin sezon sonu finalinde koyarlar 3 ay bekle dur sonra....
Merhaba arkadaşlar,
Herekese iyi forumlar
Öncelikle hoş geldin....
3 senet vardı... 1. dediğin gibi at ile ödendi...
2. senet nakit ödendi... Bunu bedeli geri verilebilir...
3. senet henüz Demir'in elinde...
İhsan, 2. senedi geri verip, 500.000 ytl yi geri isteyebilir...
Senetlerin geri alınması için, köprü üstünde yapılan pazarlık var... Asi'nin çalışmasının süresinin 1 yıla indirilmesi karşılığında senetin bedeli 2 ye katlanacaktı... o nedenle, Bülent'den para istemişti.... İşte bu pazarlık da Asi için yapılan bir başka pazarlık.... benim tesbit ettiğim 3. pazarlık da bu... ( İhsan-Demir.... Cemal-Demir... Cemal-Lüle)
Bu arada, senetler imzalandığında, tefecide yapılan bir konuşma var ki, çok önemli... "Teminat varsa % 30 faiz... teminat yoksa % 50...." Çiftlikte bankaya ipotekli.... "Teminat yok yani... % 50 faiz" ... bu konuşma, tefeci ile yapılan konuşmaydı...
Çiftlik, bankaya ipotekli... bir başka alacaklı da Demir... Çiftliğin değeri ne kadardır bilemiyorum ama, borç ödenme önceliği, bankadır... ( hatta vergi borcu varsa... kayıtsız şartsız öncelik devletindir) Banka borcu ödenecek, Demir'in borcu ödenecek, artarsa, belki bir ev alırlar... ya da kızlar çalışmaya başlayacak, kirada gül gibi geçinip gidecekler....
herhalde asiyle demirin bundan sonraki yakınlaşmaları kerimle defne sayesinde olur..
defne yada kerim birşeylerin farkına varır (kerim biraz anlıyor gibi geliyor bana) yada ikisinin nişan hazırlıkları sırasında iyice yakınlaşabilirler..
umarım en kıza zamanda güzel sahneler izleriz en son kurtarma öpücüğüydüorda kaldık:D
arkadaşlar bu öpücük sahnesinin kaçıncı bölümde olacağı konusunda bilgisi olan var mı:) şimdi her bölüm her yakınlaşmada tamam şimdi diyerek mi beklicez ....Kesin sezon sonu finalinde koyarlar 3 ay bekle dur sonra....
Hemen olmayacağı kesin canım...Şimdi Asi ve Demir izlerken ara verip diğer bi diziyi tekrar izledim...Bi 33. bölümü var..Off ki off..Yani o 33. bölümdeki gibi bişey olursa ben sabrederim...:):):)
Her bölüm şimdi olucak diye beklemek çok zevkli oluyor yaren..
Bu demek oluyor ki daha çok bekleyeceğiz...:img-wink:
Ben hemen olsun istemiyorum...
Ne yaptınız arkadaşlar vur dedik öldürdünüz daha neler artık bir kaç ay kadar uzatacakları sanmıyorum itiraf da öpücükte önümüzdeki bölümlerde gelecektir:happy0064 diye düşünüyorum ben ama daha sonra neler olur neler:icon_whis
ya bence çok uzarsa izleyici sıkılır yani fazla uzatmasalar keşke bir ara başlasalar sonra ayrılsalar biz barışmaları için heyecanlansak ne güzel olu değil mi:)
yaren.yaren 28-01-08, 18:47 Hemen olmayacağı kesin canım...Şimdi Asi ve Demir izlerken ara verip diğer bi diziyi tekrar izledim...Bi 33. bölümü var..Off ki off..Yani o 33. bölümdeki gibi bişey olursa ben sabrederim...:):):)
Her bölüm şimdi olucak diye beklemek çok zevkli oluyor yaren..
Bu demek oluyor ki daha çok bekleyeceğiz...:img-wink:
Ben hemen olsun istemiyorum...
Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş.....İnşallah bu kadar sabırdan sonra çok güzel bi sahne izleriz.....canımcım yalnız bak şimdi merak ettim hangi dizinin 33. bölümünü izledin bakim sen:)
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yani yazdıklarınızı takip ediyordum ama yazmaya yeni başlıyorum :img-yes: umarım aranıza kabul edersiniz.:img-wink: bu arada hemen ilk yorumumu yapıyım herkes ihsanın demirden ne isteyeceğini merak etmekte geçenlerde bi arkadaş 13. bölümün sonunda ihsanın demirden bişe isteyeceğini ve bölümün orda biteceğini ve 14. bölümde de çiftliğinde çalışmak isteyeceğini söylemişti ilki doğru çıktığına göre heralde ikinciside doğrudur :img-wink::icon_whis ben belki yanlış anlamış olabilirimama öyle bi tüyo vermişti bi arkadaş yanlışsada kusura bakmayın..
Hoş geldin,
Evet, arkadaş böyle bir tüyo yazmıştı, 1. kısım tuttu... 2. kısım da tutabilir... bizler zaten orada, "ailece Demir'lerin çiftliğe yerleşecekler" kısmına itiraz etmiştik... Çok kötü bir senaryo olur bu...
Bakalım frgamna, özet derken birşeyler çıkartırız...
Hoş geldin,
Evet, arkadaş böyle bir tüyo yazmıştı, 1. kısım tuttu... 2. kısım da tutabilir... bizler zaten orada, "ailece Demir'lerin çiftliğe yerleşecekler" kısmına itiraz etmiştik... Çok kötü bir senaryo olur bu...
Bakalım frgamna, özet derken birşeyler çıkartırız...
inşallah ya kanal d özetleri çok geç veriyor sis yapım da da özet okuyamıyoruz.of ya keşke erkenden öğrenebileceğimiz bir yer olsa
son bikaç sayfayı okdudumda yakınlaşma ne zaman olucak die konuşulmuş daha birbirlerine itiraf etmediler defne ile kerimin nişanında itiraf edicekler gibime geliyo orda dans ederken inşallah bu dans sahneleri dizinin en güzel sahnelerinden biri oluyo bunda da birbirlerini sevdiklerini söylerler inşallah herhalde o zaman asi biricik ablasının nişanında güzel bi kıyafet giyer demir de bundan etkilenerek anlatır herşeyi die düşünüyorum acaba ilk itiraf kimden gelicek ama demirin yapması çok romantik olur o muhteşem bakışlarından birini atar yine bi yandan da asinin yapması da hoş olur ilk adımı kız atmış olur her türlü olur yeter ki itiraf etsinler
Neslihan17 28-01-08, 18:54 ben öpücük olmasa da daha çooookk Aşk sahnesi izleyeceğimize eminim. çünkü komşular ve her an her yerde karşılaşıyorlar :) (bu en büyük avantajımız) öpücük de olacaktır elbette ki ama öpücük aşklarını devam ettirmeye yetmeyecektir. araya kara kediler girecektir, engeller çıkacaktır, yıkması zor olan Gurur öne çıkacaktır. kulaktan duyma şeylere de pek inanmayın :) daha neler izleyeceğiz kim bilir ;)
Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş.....İnşallah bu kadar sabırdan sonra çok güzel bi sahne izleriz.....canımcım yalnız bak şimdi merak ettim hangi dizinin 33. bölümünü izledin bakim sen:)
Canım acelemiz yok dimi..Daha burdayız..Bekleriz bi 19 bölüm daha..:img-wink::)
Yalancı Yarim canım...Bi izle derim..:img-wink: Eğer Asi'de Naz gibi iki adım sekerse o öpücekten sonra süper,süper,süper...:happy0064:happy0064
Ne yaptınız arkadaşlar vur dedik öldürdünüz daha neler artık bir kaç ay kadar uzatacakları sanmıyorum itiraf da öpücükte önümüzdeki bölümlerde gelecektir:happy0064 diye düşünüyorum ben ama daha sonra neler olur neler:icon_whis
Canım,
Biz Yalancı Yarim'de ilk öpücüğü 20. bölümde gördük... ama, rüya mı gerçek mi diye 13 bölüm geçti... 33. bölümde, uygulamalı olarak nihayet, ilk öpücüğünde gerçek olduğunu öğrendik... sor sana saniye saniye anlatırız...
20. bölümden sonra, her bölüm itiraf beklerken, daha çok uzaklaştılar... 33. bölümde, 2. öpücük geldi... oh dedik tamam...itiraf geliyor... baktık gelen giden yok, sayfadaki arkadaşlarla, kaçıncı bölümde itiraf gelecek diye bahis oynadık.... dizimiz 49. bölümde, istenmeyen nedenlerle bitti... bittiğinde hala, "seni seviyorum" denememişti... yani, senaristler isterlerse 5 sezon bile dedirtmezler....
O yüzden, biz eski YY ciler, hiç acele etmiyoruz...olsada olur olmasada... yeterki, o tadı versinler... sıkmasınlar... aşkı biz görelim...manasız sahneler olmasın... romantik sahneler olsun.... 20 de olmuş 33 de olmuş 45 de olmuş çok önemli değil
Öncelikle hoş geldin....
3 senet vardı... 1. dediğin gibi at ile ödendi...
2. senet nakit ödendi... Bunu bedeli geri verilebilir...
3. senet henüz Demir'in elinde...
İhsan, 2. senedi geri verip, 500.000 ytl yi geri isteyebilir...
Senetlerin geri alınması için, köprü üstünde yapılan pazarlık var... Asi'nin çalışmasının süresinin 1 yıla indirilmesi karşılığında senetin bedeli 2 ye katlanacaktı... o nedenle, Bülent'den para istemişti.... İşte bu pazarlık da Asi için yapılan bir başka pazarlık.... benim tesbit ettiğim 3. pazarlık da bu... ( İhsan-Demir.... Cemal-Demir... Cemal-Lüle)
Bu arada, senetler imzalandığında, tefecide yapılan bir konuşma var ki, çok önemli... "Teminat varsa % 30 faiz... teminat yoksa % 50...." Çiftlikte bankaya ipotekli.... "Teminat yok yani... % 50 faiz" ... bu konuşma, tefeci ile yapılan konuşmaydı...
Çiftlik, bankaya ipotekli... bir başka alacaklı da Demir... Çiftliğin değeri ne kadardır bilemiyorum ama, borç ödenme önceliği, bankadır... ( hatta vergi borcu varsa... kayıtsız şartsız öncelik devletindir) Banka borcu ödenecek, Demir'in borcu ödenecek, artarsa, belki bir ev alırlar... ya da kızlar çalışmaya başlayacak, kirada gül gibi geçinip gidecekler
Açıklamalar için teşekkürler arkadaşım...Ama gidişatta sanki banka borcu bitmiş gibi gözüküyor yani ben öyle anladım....senetlerle ilgili sadec sanki demir e borç kalıyor... aman neyse karıştım yani ne borçmuş ordan oraya bir cemal ağa girmedi işin içine...........
Neyse tekrar teşekkürler....
brokensmile 28-01-08, 19:02 herhalde asiyle demirin bundan sonraki yakınlaşmaları kerimle defne sayesinde olur..
defne yada kerim birşeylerin farkına varır (kerim biraz anlıyor gibi geliyor bana) yada ikisinin nişan hazırlıkları sırasında iyice yakınlaşabilirler..
umarım en kıza zamanda güzel sahneler izleriz en son kurtarma öpücüğüydüorda kaldık:D
kerim çoktandır bişeylerin farkında aslında. bunu dün izlediğim eski bölümlerin birinde anladıım.
8. bölümde sevinçin doğum gününe gittiklerinde , tam oturcakları sırada kerim - demir - melek arasında dialog geçio .
demir : neden söylemediniz , yalan söylemeniz hoş bişeymi şimdi dio
kerimde : vaziyet budur , idare ediceksin , ayrıca sakın bu vesilenin seni mutlu etmedini söleme inanmam dio ..
o sırada demir kerimi dürtüo koluyla , daha önce dikkatimi çekmemişti ,siz farketmişsinizdir ama :good: , bence buda bi ipucu sayılabilir
şahsen ben baya sinir oluodum , nie aralarında asiyle ilgili bi dialog geçmio die , bu bölüm biraz geçti sinirm :P ama yetmez...:img-pilot :img-yes:
Canım,
Biz Yalancı Yarim'de ilk öpücüğü 20. bölümde gördük... ama, rüya mı gerçek mi diye 13 bölüm geçti... 33. bölümde, uygulamalı olarak nihayet, ilk öpücüğünde gerçek olduğunu öğrendik... sor sana saniye saniye anlatırız...
20. bölümden sonra, her bölüm itiraf beklerken, daha çok uzaklaştılar... 33. bölümde, 2. öpücük geldi... oh dedik tamam...itiraf geliyor... baktık gelen giden yok, sayfadaki arkadaşlarla, kaçıncı bölümde itiraf gelecek diye bahis oynadık.... dizimiz 49. bölümde, istenmeyen nedenlerle bitti... bittiğinde hala, "seni seviyorum" denememişti... yani, senaristler isterlerse 5 sezon bile dedirtmezler....
O yüzden, biz eski YY ciler, hiç acele etmiyoruz...olsada olur olmasada... yeterki, o tadı versinler... sıkmasınlar... aşkı biz görelim...manasız sahneler olmasın... romantik sahneler olsun.... 20 de olmuş 33 de olmuş 45 de olmuş çok önemli değil
evet genede ne mutlu size biz 24 bölüm birbirlerine kavuşmalrını bekledik.48.bölümde de dudağına ufak bi öpücük kondurdu ama biz fanları dizimizden ve merve ile çağkan dan asla vazgeçmedik en güzeli herşeyi tadında yasamak
Açıklamalar için teşekkürler arkadaşım...Ama gidişatta sanki banka borcu bitmiş gibi gözüküyor yani ben öyle anladım....senetlerle ilgili sadec sanki demir e borç kalıyor... aman neyse karıştım yani ne borçmuş ordan oraya bir cemal ağa girmedi işin içine...........
Neyse tekrar teşekkürler....
Banka borcu bitse, ipotek kalkardı, ama halen duruyor... yani bu borcun ucu bucağı yok... hesap kitap tutmuyor... mahsul alınan toprak nasıl bu kadar büyük borç yapar anlaşılmıyor... Bekleyeceğiz... anlayacağız...
yasamakguzel88 28-01-08, 19:12 kanald perşembe günki dahil bütün dizilerinini fragmanını çıkarmış.asiyi de verse ne iyi olur.ne kadar yavaşlar ya:(
nasildelioldum 28-01-08, 19:19 ben öpücük olmasa da daha çooookk Aşk sahnesi izleyeceğimize eminim. çünkü komşular ve her an her yerde karşılaşıyorlar :) (bu en büyük avantajımız) öpücük de olacaktır elbette ki ama öpücük aşklarını devam ettirmeye yetmeyecektir. araya kara kediler girecektir, engeller çıkacaktır, yıkması zor olan Gurur öne çıkacaktır. kulaktan duyma şeylere de pek inanmayın :) daha neler izleyeceğiz kim bilir ;)
Sağol canım yine içimizi rahatlattın,hep böyle küs kalacaklar diye korkmuştum,ikiside çok inatçı:img-yes: Onlar bir kere barışsında napalım artık küsüp barışmalarını seyretmeye razıyız:happy0064
demirin kenan denen giciğin parayı yatırıptiğini ögrendiğindeki
arabaya vurması ve benı beklemedin demesii...:::)
senetler konusunda zamana ıhitacı oldugunu söyliyebilir..
ceemal aganın demirle zaten bir alıp veremediği yok
bu yüzden oda bu yardım konusunda bir konuşma yapar
ama ıhsana neler yapar bilmem:)
aman o yılış yüzsüz aynı şekilde gelip gitmeye devam eder
ama asıden sert bir cevapp veririse işte o zaman def olup gidebilir..:)(inşallah):)
kesin artık kerim onca şey yaptikdan sonra istemeye gelsın
ayy bence bu sahnerler cok eglenceli olacak cook:happy0064
iyi olsun artık yaw:) onca iylik yaptı
bundan sonra aralarının kötü olması biraz zor gibi:)
demir soru sormayı ögrendiği zaman:):)
ıhsan&neriman iklisinin gecmişi hakkında herne varsa
ögrenmek isityorum..suheylaıhsan arasındakileride tabii
kafam cok karişti yaw:::::)
dizi bir sezonmu sürdun diye söylentiler var
dogrusu bana bir sezon yetmez vallaa herne olursa olsun iki sezon olmasını cok
isterim:)
birde öpüşme sahnesi sadece bir kerecik olacakmiş
dizilerde en nefret ettiğim şey tabiri caizse şapru şupur öpüşme sahnelerinden nefret ederim yeri yerinde dozunda olsun az olsun öz olsun kafii:::::::::::)
ben öpücük olmasa da daha çooookk Aşk sahnesi izleyeceğimize eminim. çünkü komşular ve her an her yerde karşılaşıyorlar :) (bu en büyük avantajımız) öpücük de olacaktır elbette ki ama öpücük aşklarını devam ettirmeye yetmeyecektir. araya kara kediler girecektir, engeller çıkacaktır, yıkması zor olan Gurur öne çıkacaktır. kulaktan duyma şeylere de pek inanmayın :) daha neler izleyeceğiz kim bilir ;)
Sanki dilinin altında birşey varmış gibi bir hisse kapıldım:icon_whis
Daha neler izleyeceğiz kim bilir?... Kimbilir Funda???? Bir bilgin var mı canım?
14 de barışabilecekler mi? mesela!!!!!! 15 e kadar bekleyecek miyiz???
arkadaşlar...
bu 1 kere öpücük olacak mevzusu nedir??? tüyomu...? yoksa tahmin falanmı??
isterim:)
dizilerde en nefret ettiğim şey tabiri caizse şapru şupur öpüşme sahnelerinden nefret ederim yeri yerinde dozunda olsun az olsun öz olsun kafii:::::::::::)[/QUOTE]
Slm arkadaşlar..
Bayağıdır uğramıyorum..Ama aklım hep Asi'de:D
Humeyracım haklısın bana da yetmez ama;cok uzatınca abartıyorlar o zaman
kötü oluyor,gerçi benim için fark etmez izlerim her bölümünü..
Bu arada tüyo var mı ?Bu bölüm hakkında,Yarın fragman verilir ama merak
ettim:D
arkideşler aklıma ne geldi:
şimdi asi demire karşı mahçup durumda ya hem beklemediği için(yani demr öyle sanıyo)hemde yaptıkları için yanlış kişiye teşekkür ettiği için;
ihsan demire karşı baya bi yumuşadı bişe istiycek olmasından belli.
genellikle asi ile demir arasında ki gerginilik uzun sürmüyo.bunu da fazla uzutmazlar gibime geliyo.hazır nişandı falandı filandı derken asi ile demir bayabi yakınlaşırlar.ufaktan da olsa tatlı tatlı atışıralar.
veee en sonunda demir dayanamaz :love04:
Kenan yapışkanının foyasının ortaya döküldüğü sahne,İhsan'ın sözleri
borçlarını ödemek için süre
borçlarını kapatmak için çalışma önerisi
çiftliği satın alması
bu üçünden başka ihtimalde yok gibi:)
İhsan'ı düşmekten kurtardığı için Demir'e kızacaktır...İhsan'ı batırmanın yeni yollarının ğeşinde malum elinde ebenin yardımcısı var
insan utanır azıcık ama gerçekler yüzüne vurulunca adamdaki ifade kızgınlık..nişana kalma yüzsüzlüğünü göstermez umarım
düğüne daha çok var...söz-nişan henüz sırada..Süheyla ve LEYLA ile nasıl geçer bu süreç..Kerim ve Defne'ye sabır diliyorum:)
sorguya çekildiğinde Bülent'in kaçtığını öğrendiği an bakışı değişti zaten..aynı şekilde devam eder..sağlam ve güvenilir olduğundan emin,tavrı da o yönde olacaktır
oturup sıkı bir kavga etsinler farkında olmadan ağızlarından itiraflar da dökülsün anlaşmazlık kalmasın(Sinem ile aynı beklenti içindeyiz:) )
Lüle bu bölüm gitsin..yanlış anlama giderilsin..(bu bölüm giderilir ise itiraf gelmez ama bir şekilde yoluna girsin şu mesele)
edit:sorunlar çözülürken telefonlar kapsama alanı dışında olsun..en olmadık zamanda çalan telefon kadar sinir bozucu bir durum yok,bilenler bilir:)
ben öpücük olmasa da daha çooookk Aşk sahnesi izleyeceğimize eminim. çünkü komşular ve her an her yerde karşılaşıyorlar :) (bu en büyük avantajımız) öpücük de olacaktır elbette ki ama öpücük aşklarını devam ettirmeye yetmeyecektir. araya kara kediler girecektir, engeller çıkacaktır, yıkması zor olan Gurur öne çıkacaktır. kulaktan duyma şeylere de pek inanmayın :) daha neler izleyeceğiz kim bilir ;)
Sanki bu tüyo gibi geldi ..Üstü kapalı olduğu için birkaç kez okumam gerekti..Kafam karıştı..Benim burdan anladığım 14.bölümde öpşme olamaycak ama barışma olucak en azından duygularını açıklayacaklar.Artık bir kelimeden bile birçok anlamlar çıkartabiliyorum..:icon_sorr
Defne'yle Kerim'in nişanında Asi ne giyecek cok merak ediyorum..O kadar
konuştuk, eleştirdik umarım bir sürpriz olur bizim için..
Neslihan17 28-01-08, 20:56 Sanki bu tüyo gibi geldi ..Üstü kapalı olduğu için birkaç kez okumam gerekti..Kafam karıştı..Benim burdan anladığım 14.bölümde öpşme olamaycak ama barışma olucak en azından duygularını açıklayacaklar.Artık bir kelimeden bile birçok anlamlar çıkartabiliyorum..:icon_sorr
:img-hyste ayyy siz adamı öldürürsünüz yahu. ne tüyosu, yorum yazdım :) ben üstü kapalı bilgi vermem, net bilgi veririm :) bildiğim bişey yok. sadece yorumdu. bir şey biliyorsam yazarım, sizden saklamam yani :img-wink:
pearl island 28-01-08, 20:58 ya bişe sormak istiyorum bilen varsa bi cevaplayabilirmi:icon_whis dizinin ilk bölümlerinde bir dalda iki kiraz şarkısı çalındı bu şarkıyı biçok kişi söylüyor ama dizide söyleyen kimdi bileniniz varmı:img-wink::icon_whis bilen varsa bana söyleyebilirmi ismini..???
[B]edit:sorunlar çözülürken telefonlar kapsama alanı dışında olsun..en olmadık zamanda çalan telefon kadar sinir bozucu bir durum yok,bilenler bilir:)
Sude, hep diyoruz bu dizi bize YY yi çok anımsatıyor diye, al işte bir nokta daha... telefon sorunu.... bugün 33. bölümü çok yad ettik... onun sonundaki...
Naz:"Dur, önce telefonunu kapat"
Tarık:"Kapattım,kapattım"
Repliğine hala gülüyorum....:D:D:D
Yine aynı bölüm, sandal sahnesinde çalan telefon.... münasebetsiz kardeşim bu cepler... olur olmaz çalınmaz ki... en gerektiği yerde, sesi soluğu kesilmez ki...
:img-hyste ayyy siz adamı öldürürsünüz yahu. ne tüyosu, yorum yazdım :) ben üstü kapalı bilgi vermem, net bilgi veririm :) bildiğim bişey yok. sadece yorumdu. bir şey biliyorsam yazarım, sizden saklamam yani :img-wink:
Kimileri istemiyor ya, belki çaktırmadan yazmışsındır, için rahat etsin, dökül ortaya diye biz yazalım dedik...
Bu aralar, set yoğun galiba... nişan-düğün falan... sen salon süslemeye yardıma gitsene... iş çoktur orada ... yardımın olur... bak bunu tamamen yardım olsun diye söylüyorum... başka amacım varsa namerdim:icon_whis
Neslihan17 28-01-08, 21:17 Kimileri istemiyor ya, belki çaktırmadan yazmışsındır, için rahat etsin, dökül ortaya diye biz yazalım dedik...
Bu aralar, set yoğun galiba... nişan-düğün falan... sen salon süslemeye yardıma gitsene... iş çoktur orada ... yardımın olur... bak bunu tamamen yardım olsun diye söylüyorum... başka amacım varsa namerdim:icon_whis
:) yok Asu abla ben kimseden çekinmem, her şeyi usulüne uygun yapıyorum. yanlış bişey yok ortada..o yüzden rahatım :)
ayrıca dediğin gibi baya yoğunlar o yüzden tüyo almaya fırsatımız olmuyor. çağırsalar yardıma da giderim canlı canlı tüyo verirdim size :) ama napalım şimdilik böyle idare ediyoruz işte. :img-blush
medsul;
öpüşme sahnesi sadece bir kerecik olacakmiş
dizilerde en nefret ettiğim şey tabiri caizse şapru şupur öpüşme sahnelerinden nefret ederim yeri yerinde dozunda olsun az olsun öz olsun kafii:::::::::::)
malum sahne bir kerecik mi olacakmıs:D
ne konusuluyor bilmiyorum,yorumlarınızın tümünü okumadım ama nedense bu dikkatimi cekti.tüyo mu var,birşey mi kacrdım???lütfen biri beni aydınlatsın:D
not:Hümeyra'm,aynen..daha önce de konustugumuz gibi,ben de öyle sapur supur sahnelerden nefret ediyorum.
soru sorulmus hemen cevaplayayım..
Demir'İn,kefaletin ödendiğini öğrendiği sahne..telefonu arabaya carpması..ayrıca asiyle demir'in,birbirlerini düşündükleri sahne..
işle ilgili birşey muhakkak ama nedir kestiremedim bir türlü..
şimdiye kadar,asi'yle ilgili konularda cenesi düşüyordu demir'e karsı..bundan sonra da ,bu yardımı neden yaptıgını öğrenmeye calısacaktır ..
tası tarağı toplayıp alamanya'ya döner:Dumarım..topraklar,hisseler vs. hakkında pek birşey yapabileceğini sanmıyorum..
5- Kerim ve defne
cephesinde düğün hazırlıkları başlarmı?
evet,baslar.
:love01: damadım olacaksa böyle olsun:D
+
:love09::icon_whis
ayyy siz adamı öldürürsünüz yahu. ne tüyosu, yorum yazdım :) ben üstü kapalı bilgi vermem, net bilgi veririm :) bildiğim bişey yok. sadece yorumdu. bir şey biliyorsam yazarım, sizden saklamam yani :img-wink:
Hadi yaa..Çok güldüm bence sen mutlaka belirt bu tüyo değil yoksa biz birşekilde olmadık anlamlar çıkartacaz:)Neyse yarın büyük gün mutlaka fragman verilir..Hoş verilen fragmandan bir sonuca varmak imkansız ama ..:icon_sorrBen İhsann ne isteyeceğini merak etmiyorum ..Belli çiftlik için süre isteyecektir.Demir de kabul eder hemen..Zaten kendisi düşmanlık falan tanımıyo melek oldu:icon_angeAma kolay kolay ben kinini unutabileceğini sanmam ileride yine patlak verecek duyguları..Çünkü yaşadıkları her yiğidin harcı değil.Acaba Demir İhsan yine Asinin çiftikte çalışması konusunda teklifte bulunsa..
Arkadaşlar tüplü sitede bişey buldum...Belki izlemek istersiniz...Şöyle bi ipin ucunu verim.:)
Asi Dizisi Kamera Arkası 26 Ocak 2008 diye bi arama yaparsanız bulursunuz...
Eğer haberiniz varsa bu mesajı dikkate almayınız...:):):icon_whis
pearl island ben şarkıyı Gonca'nın söylediğini düşünüyorum.Çünkü ses tonları aynıydı...
Arkadaşlar,
Daha önce de uyarmama rağmen, halen bazılarınız mesajlarınızı renkli ve bold yazmaya devam ediyorsunuz. Bundan bu tür mesajları "editlemek" yerine, sileceğim. Bu konuda sizleri son kez uyarıyorum.
Demir'im traş oluyor..Nişana hazırlık sanırım..
Eeee Asi'de olucak orda,yakışılı olması gerek...:icon_whis (Ahh ahh her haliyle tatlı o,neyse kendime geliyorum hemen...:))
İhsan Bey'de aynı yere gidiyor..İlk berber sahneleri aklıma geldi..Bu seferki nasıl olucak acaba...:icon_whis
pearl island 28-01-08, 21:57 yaaa çok merak ediyorum ama aranıza yeni katıldığım için bahsettiğiniz sitenin neresi olduğunu bilmiyorum:icon_sorr :icon_sorr lütfen biriniz yardımcı olurmusunuz:icon_sorr:icon_whis
isterim:
dizilerde en nefret ettiğim şey tabiri caizse şapru şupur öpüşme sahnelerinden nefret ederim yeri yerinde dozunda olsun az olsun öz olsun kafii:::::::
Slm arkadaşlar..
Bayağıdır uğramıyorum..Ama aklım hep Asi'de:
ettim:D[/QUOTE]
şimdi 14.bölümdeyiz bir sezon en fazla 35.bölüm oluyor..
dizinin 15 bölüm sonra biteceğini düşünmek bilem kötü:)
sonlarına dogru sacmaliyorlar ama olsun yaw :)
yok yok vallaa bana yetmez bir sezon:)
duygu canım vallaa fragmanda özette cıkmadı daha:icon_sorr
tiyo felanda yok:icon_whis şu an beklemedeyiz:)
malum sahne bir kerecik mi olacakmıs:D
ne konusuluyor bilmiyorum,yorumlarınızın tümünü okumadım ama nedense bu dikkatimi cekti.tüyo mu var,birşey mi kacrdım???lütfen biri beni aydınlatsın:D
not:Hümeyra'm,aynen..daha önce de konustugumuz gibi,ben de öyle sapur supur sahnelerden nefret ediyorum.
soru sorulmus hemen cevaplayayım..
tası tarağı toplayıp alamanya'ya döner:Dumarım..topraklar,hisseler vs. hakkında pek birşey yapabileceğini sanmıyorum..
melike'ciğim
aslında pek tiyo sayılmaz bir arkadaş küçük bir bilgi vermiş:)
sadece bir kerecik öpüşme sahnesi olacakmiş oda sezon sonunda olacak dedi..
ama ne kadar dogru bilmiyorum
onun yaptiği bu yoruma karşilik bu konu acıldı...
melike'ciğim
aslında pek tiyo sayılmaz bir arkadaş küçük bir bilgi vermiş:)
sadece bir kerecik öpüşme sahnesi olacakmiş oda sezon sonunda olacak dedi..
ama ne kadar dogru bilmiyorum
onun yaptiği bu yoruma karşilik bu konu acıldı...
tamam cnm ,tesekkürler aydınlattıgın için..ben önümüzdeki bölümiolmadı 15. bölüm diyordum ama:Dneyse..sezon sonu değildir bence:icon_whis
Selam,
Aklima bir sey geldi.Demirin annesi Ihsandan daha gururlu bir kisilige sahipmis.Kadin hirsizlikla suclandi diye kendini Asi nehrine atti.Eminim sucsuzdu.Demirin annesi katiyyen yanlis yapmaz.
Pekiya Ihsan da kendini Asiye atsaydiya,o da Demirin annesinin durumuna düsmüstü.
Tabii kimse Ihsani yanliz birakmadi,Demir dahil.Bence Ihsan ve Asi Demire ne kadar boyun egse azdir,Demir Ihsanin sirf serefini degil,caninida kurtardi.Aside bu sayede babasiz kalmadi.
YAK KENDINI IHSAN!!!!
Slm arkadaşlar..
Bayağıdır uğramıyorum..Ama aklım hep Asi'de:
ettim:D
şimdi 14.bölümdeyiz bir sezon en fazla 35.bölüm oluyor..
dizinin 15 bölüm sonra biteceğini düşünmek bilem kötü:)
sonlarına dogru sacmaliyorlar ama olsun yaw :)
yok yok vallaa bana yetmez bir sezon:)
duygu canım vallaa fragmanda özette cıkmadı daha:icon_sorr
tiyo felanda yok:icon_whis şu an beklemedeyiz:)
Saol cnm bilgi verdiğin için 1-2 gün girmedim fransız kaldım..Artık yarın fragman
cıkar.Özette inşallah..Cok merak ediyorum bu bölümü..Nişan olacaksa Asi ve
Demir sahneleri de olacak demektir..Asi nasıl giyinicek acaba..offf fragman
cıksın artık
tamam cnm ,tesekkürler aydınlattıgın için..ben önümüzdeki bölümiolmadı 15. bölüm diyordum ama:Dneyse..sezon sonu değildir bence:icon_whis
aslında canım yorum tam olarak
chagall tarafından gönderildi
Arada ufak bi dedikodu sizee; sadecee 1 kerecikk bi varmışş .. tahmin edeceğiniz gibi Kavuşmalarıı Seneye kalıomuşşş Yanii dahaa çook bunalımm olacağızz bizzz
bende zaten pek inanmıyorum...
yaren.yaren 28-01-08, 22:25 Demir'im traş oluyor..Nişana hazırlık sanırım..
Eeee Asi'de olucak orda,yakışılı olması gerek...:icon_whis (Ahh ahh her haliyle tatlı o,neyse kendime geliyorum hemen...:))
İhsan Bey'de aynı yere gidiyor..İlk berber sahneleri aklıma geldi..Bu seferki nasıl olucak acaba...:icon_whis
yarım saat foruma bakmadım bi geldim şok oldumm...Hiç ayrılmaya gelmiyo yani ....sen neymişsin be.....biz genelde funda dan alışık olduğumuz için böyle şeylere çok şaşırttın beni canım....bi sahneyi kaç kez çekiyorlar öyle yazık valla....çok teşekkür ederim tekrar...
şimdi asinin kamera arkası görüntülerini izledim kenan ve nerimanın yüzük bakmaya kuyumcuya gittiği bölümde demir ve kerimle karşılaşmaları çekliyor bişiy farkettim murat yıldırım gözlerine göz damlası akıtıyordu ayy cnm bnm o güzel gözlerine bişiy olmaz umarım sora nasıl bakcak asiye üle
Selam,
Aklima bir sey geldi.Demirin annesi Ihsandan daha gururlu bir kisilige sahipmis.Kadin hirsizlikla suclandi diye kendini Asi nehrine atti.Eminim sucsuzdu.Demirin annesi katiyyen yanlis yapmaz.
Pekiya Ihsan da kendini Asiye atsaydiya,o da Demirin annesinin durumuna düsmüstü.
Tabii kimse Ihsani yanliz birakmadi,Demir dahil.Bence Ihsan ve Asi Demire ne kadar boyun egse azdir,Demir Ihsanin sirf serefini degil,caninida kurtardi.Aside bu sayede babasiz kalmadi.
YAK KENDINI IHSAN!!!!
arkadasım,
demir'in annesi sucsuzsa ve gururluysa kendisini asi'ye atmazdı..
sucsuz ve belki gururluydu da...ama gururlu oldugu için değil,GÜÇSÜZ oldugu için attı kendisini asi'ye...güclü olup,bası dik,GURURLA ayakta kalmalı ve cocuklarıyla yasamalıydı..o ne yaptı?hem kendisini hem cocuklarını attı..bu kadar mı cıkmazdı sokak...hayır!kabul edemiyorum bunu ben.çaresizlik,ne boyutta olursa olsun,ne kendisine ne de cocuklarına bunu yapmaya hakkı vardı.
-benim düşüncem.
ihsan ve asi,minnet borclarını kolay kolay ödeyemezler bu konuda haklısın ..
yarım saat foruma bakmadım bi geldim şok oldumm...Hiç ayrılmaya gelmiyo yani ....sen neymişsin be.....biz genelde funda dan alışık olduğumuz için böyle şeylere çok şaşırttın beni canım....bi sahneyi kaç kez çekiyorlar öyle yazık valla....çok teşekkür ederim tekrar...
Bundan sonra da Funda dan beklemeye devam...
Gerçekten durumları çok zor..Ama çekimleri izleyenleride tebrik ediyorum..Ne kadar saygılı hepsi..Hiç birinin sesi çıkmıyor..:happy0064
Bizim gördüğümüz 4. çekimdi.İşleri gerçekten çok zor...
Acaba bu seferki berber buluşması nasıl olucak...Demir,Asi ile ilgili olanlardan dolayı İhsan'a karşı soğuk mu davranıcak acaba?...
şimdi asinin kamera arkası görüntülerini izledim kenan ve nerimanın yüzük bakmaya kuyumcuya gittiği bölümde demir ve kerimle karşılaşmaları çekliyor bişiy farkettim murat yıldırım gözlerine göz damlası akıtıyordu ayy cnm bnm o güzel gözlerine bişiy olmaz umarım sora nasıl bakcak asiye üle
göz damlası mı:icon_sorrben elinde yüzük var da kalite kontrol yapıyor sandım:img-hystetüh nazar değdirdik galiba güzel gözlüm,tatlı bakıslıma:img-blush
26 ocak kamera arkası görüntüleri için kalp saglıgı tehlikede olan sevda123 ablama tesekkürler:)
darısı asi'yle demir'in nişanına:D
ay valla bi öpücüktür gidio :) boşverin yaa napalım kısmet tek öpücükmüş:P(ki bn çokta inandığımı söyleyemem ama bi yandanda tuba bu dizi dışında bi dizide öpüşmemde dediydi yani..) nese aslında düşününce aa gibi gelio ama mesela mih tede böle sezon başından beri birbirlerini seviolar ama bırak öpüşmeyi daha yeni yeni sarılmaya başladılar ve bn hiçte öpüşsünler die aramıom yani aşkı anlatmak için öpüşmek gerekli diil zaten herkeste böle düşünüodur eminim demir (im) 'in bakışları yeter be:):):) aside karşılık verdimii ooh deymeyin seyrine...
göz damlası mı:icon_sorrben elinde yüzük var da kalite kontrol yapıyor sandım:img-hystetüh nazar değdirdik galiba güzel gözlüm,tatlı bakıslıma:img-blush
26 ocak kamera arkası görüntüleri için kalp saglıgı tehlikede olan sevda123 ablama tesekkürler:)
darısı asi'le demir'in nişanına:D
Valla cnm bana göz damlası damlatıyor gibime geldi ama b bilemiyorum umarım bişiy yoktur güzlerinde nazar değersede gelsin buraya kurşun dökelim bi çaresine bakalım :D
sevda123 arkadaşımızada teşekkürler haber için izledim bende kaç kere çekmişler sahneyei üle ama işleri zor bu seferki berber sahnesi ilk öncesine göre daha ılımlı olur
Sude, hep diyoruz bu dizi bize YY yi çok anımsatıyor diye, al işte bir nokta daha... telefon sorunu.... bugün 33. bölümü çok yad ettik... onun sonundaki...
Naz:"Dur, önce telefonunu kapat"
Tarık:"Kapattım,kapattım"
Repliğine hala gülüyorum....:D:D:D
Yine aynı bölüm, sandal sahnesinde çalan telefon.... münasebetsiz kardeşim bu cepler... olur olmaz çalınmaz ki... en gerektiği yerde, sesi soluğu kesilmez ki...
kapattılarda ne oldu sanki....sonra da yangın işi bozdu:)
Demir'in cebi çekmiyor en azından:)..iletişim sorununu gidermek için telefon kampanyası düşünüyordum ama olabilecek sorunlar gözümün önüne gelince vazgeçtim..yan yana olduklarında mümkünse çekmesin telefon:)
kamera arkası görüntüler güzel olmuş,devamı da olsa keşke:)
göz damlası kullanıyormuş Murat:img-polic..iyi de güzelim gözlere yazık değil mi canım,
valla demirin güzel güzel baktıgı her sahne güzeldi ama herhalde bundan önceki bölümde sağlık ocagında gecen sahne en güzeliydi sadece demir değil asi de cok güzel bakmıstı, yüzümde kocaman bir tebessümle izlemiştim bu sahneyi.
borç için süre
çok zor bir ihtimal ama bi miktar para işleri yoluna koymak için
hayvanlar da kalmadığı için traktörleri kullanmak isteyebilir
zaten pek sevdiği söylenemez aynı tavrı devam ettirir bence.
bence hemen cekip gitmeli ama böyle yapacagını sanmam en azından cemal ağadan payını alana kadar kalacaktır
5- Kerim ve defne cephesinde düğün hazırlıkları başlar mı?
umarım başlar, e artık kerim de o kadar kahramanlık yaptı ihsan bey de kızını versin di mi ama? ikisi de cok tatlı valla görmeyi cok isterim nişanlarını falan ama bu iş de bir şekilde uzayacaktır eminim.
demrin değerini anladı ve artık buna göre davranacaktır
valla gercekten sıkı bir kavga yakısır bu ciftimize ama ben daha cok son duruma bakınca asinin demire gitmesini ve böylece kavgaya başlamalrını siterim yani karşılaşma olmamalı, asi bal gibi de demirin ayagına gitmeli
öncelikle kenan gitsin diyorum hatta leylayla kenan elele uzun bir yolculuga cıkıp dönmeyebilirler bir daha. asi demirle konusmaya gitsin ve bir de defnenin istenme sahnesi olabilir.
Selam,
Bu tokat ve akabinde öpüsme olayi bu bölümde olsa keske,fenami olur?Demirin tokati yemesi icin bir tek o malum sözü demedigi kaldi.Asi Demirden akla gelecek her türlü hakareti gördü ,artik kendine gelsin ve güzelce imzasini Demirin suratina atsin artik.
Bence tokatla ortamı germeye hiç gerek yok :)
Tek olarak öpücük hiç de fena olmaz.
Artık yeri ve zamanı :D {yeri neresi olur acaba:img-icecr}
Bu ara fragmanı gören,duyan var mı eurod gece veriyordu ama 9live var :S
Neyse yarına çok az kaldı az daha sabredeceğiz umarım fragman birşeye benzer :)
Selam,
14.bölümden beklentilerim;
1.Ihsanin Demirden Bülentin kirli parasini polise ve yahutta kendine iade etmesini istemesi,(2 senet borc oluyor o zaman,1 milyon YTL)
2.Ihsanin Demire borcu karsiliginda ciftligini vermesi ve akabinde hem Demirin kiracisi olarak oturmasi, hemde iscisi olarak calismasi.(borcu bitene dek)
3.Kiz isteme olayi arkasindan nisan alisverisi.(Leyla ve Aside olursa,tam zevkli olur)
4.Cemal aganin ilk 15 sene icin tarlalari garantilemesi,(kim öle kim kala)
5.Asinin Kenana haddini bildirmesi, yalanlarini yüzüne vurmasi,(yalancinin mumu yatsiya kadar yanar)
6.Misafir Kenanin artik gitmesi(yeter artik, gitsin diye diye usandim,yoksa baska birimi var hazirda,künefecinin kizi)
7.Melegin Aslana gecmis olsun ziyareti ve yeni bir yakinlasma,(bu iki aile birbiriyle kiz alip vermekten baska, bir sey bilmiyorlar ve bir araya gelemiyorlar).
8.Asinin Demirin suratina imzasini atmasini,(tokat atsin,artik geri ödeme zamani geldi diyorum)
9.Demirin Asi buselendirmesi,(öp,öp,öp!!!!!!)
10.Ihsanin Nerimanla arayi düzeltmesi,(tanidigim Ihsansa,Süheylayla flirt eder,durur)
11.Simdi her dizide moda oldu,Leylanin yari ciplak Asiye kapiyi acmasi ve hemen arkasinda Demirin gözükmesi(Allah Korusun)
12.Kahyanin bu cocuk olayinda parmagi oldugu aciga ciksa (her polisiye veya krimi romaninin suclusu ya bahcivan yada ascidir ,burdada kahya)
Simdilik fragman cikane dek hoscakalin,
kapattılarda ne oldu sanki....sonra da yangın işi bozdu:)
Demir'in cebi çekmiyor en azından:)..iletişim sorununu gidermek için telefon kampanyası düşünüyordum ama olabilecek sorunlar gözümün önüne gelince vazgeçtim..yan yana olduklarında mümkünse çekmesin telefon:)
kamera arkası görüntüler güzel olmuş,devamı da olsa keşke:)
göz damlası kullanıyormuş Murat:img-polic..iyi de güzelim gözlere yazık değil mi canım,
Konuya bağlantı olsun diye mesajını aldım.:img-wink:
Göz damlası, önemli bir sorun için kullanılmıyor olabilir... Işıkları görmüşsünüzdür, çok fazla ve çok kuvvetli, koruma amaçlı, göz kuruluğunu gidermek için kullanıyor olabilir....:img-yes:
ya da,
Buğulu baksın diye damlatılıyor olabilir...:icon_whis
ya da,
Gerçekten, gözünde rahatsızlık vardır, işte o zaman "Geçmiş Olsun" deriz....:icon_sorr
siyah-beyaz 29-01-08, 08:59 bişiy farkettim murat yıldırım gözlerine göz damlası akıtıyordu ayy cnm bnm o güzel gözlerine bişiy olmaz umarım sora nasıl bakcak asiye üle
Belki o damla ıslak ıslak bakmasını gerektirecek bir durum içindir.Olabilemez mi???Belki çok hırslanacak belki çok duygulanacak ve...(bişiy değil de birşey desen daha doğru yazmış olacaktın canım,hatta cnm,hatta bnm demesen)
Ağustos Böcüğü 29-01-08, 09:04 Günaydın arkadaşlar,
Bugün fragman günümüz değil mi?
Fragmanı çekecek arkadaşlar TV karşısında yerlerini aldılar mı? :)
Seyhretmek zorunda kalacağınız bir yığın abuk subuk programdan ötürü şimdiden sizlere sabırlar diliyorum.
:img-blush
fragman çıktı..
ama anlaşılan daha bi barışma yok....:icon_sorrdemir asiyi bırakıp gene gidiyodu......
arkadaşlar 1 kere iizledim anlamadım hiçbişey işallah çekmişsinizdir....
Fragman çıktı...gene Asi ile Demir'in arası limoni gibi gibi...son sahnedeki manzara müthiş güneşin yansıması vs....Demir Asi'yi orada bırakıp gitmese daha güzel olurdu gerçi ama neyse:icon_whis...Neriman İhsanla arasını düzeltmeye çalışıyor...:)))) yatakta el ele yatıyorlar vs...Süheyla ağlıyor neden ağlıyor anlayamadım..Defne'ye bir rakip çıktı...Kerim'in eskilerinden biri mi geldi ne...hiç tanımadığım bir kızdı ya da bizim kızlardan biriydi ama ben tam göremedim..o kısım karışık...bi de Asi'nin Demir ile Leyla'yı birlikte gördüğü bir sahne var...o sinir bozucu...:icon_whis
Fragman yayınlandı ama ben bu fragmandan bişey anlamadım.Umarım Neslihan17(Funda ) çekmiştir.Güzel bir fragman olmuş.İhsan Bey'in dizinin ana temasını içeren gurur ile ilgili sözleriyle başlıyor.Sürekli bağda bahçede İhsan ve Asi geziyorlar.Yeni bir bayan gelmiş sanırım bana öyle geldi Defneyle konuşuyorlardı.Kerim onları görünce sinirleniyor.İhsan Neriman sahnesi var yatak odasında Neriman elini çekiyor sanırım İhsan elini tutuyor.Daha sonra yatakta birbirlerine sarılmış yatıyorlar.Süheyla ağlıyor.Kerim ve Süheyla mezarlık ziyaretinde ama kimin mezarı olduğunu anlamadım.He birde Leyla ve Demir evlerinin balkonunda sabahllıklarıyla bakınıyorlar Asi'de onları görüyor.Demir'de Asi'yi görüyor.Daha birçok sahne var ama aklımda kalanlar bunlar.Karışık bir fragman Bir o sahneye bir bu sahneye geçip duruyor.
allahım allahım o fragman neydi öyle.
en başında yazı var ...tıpkı tersine akan asi gibi...
süheyla yatağında hıçkıra hıçkıra ağlıyo
kerimin sanırım eski sevgilisi geliyo defneyle konuşuyo kerim arabada çok sinirleniyo kesin leyla gıcığı çağırmıştır
nerimanla ihsan aralarında sounu hallediyolar galiba sarılmış uyuyolardı çünkü
ihsan c.ağa ile sinirli sinirli konuşuyo böyle parmağını sallaya sallaya
ihsan asi demir trlada beraber yürüyolar
en sonda asi ile demir konuşuyo gibiler ama yanlarında sedef vardı ve asi beni affat der gibi bakıyodu
Ben bu bölümde en Nerima'ın Kenan'ı sattığı sahneyi sevdim.Bu kadın saf görünüyor ama çok akıllı.Tek saflığı malesef kocasına çok güvenmesi...
Bülent'ten aldığı parayla ilgili olabilir bence Demir'den parayı isteyip karşılığında da çeki geri verebilirBizde böylece başladığımız yere geri döneriz.
3- Bunca yapılan şey |