Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 7)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

unutulmayan
21-01-08, 09:07
Asinin demiri beklmeyip kenanın teklifine evet demesi demire olan güvensizliğini gösterir ki demir bu işe çok bozulur
gelelim asinin demir işleri halletikten sonra kenana parası iade edip hayır demesi ikinci fiyasko olur
Bize empoze edilen asi karakteri sözünden dönmez
ne olacak şimdi sözünden dönecekmi yoksa araya başka saçma sapan şeyler mi girecek
Bu dizinin gidişatı yönünden hoş değil ki henüz başlarında olan bir dizi için inşallah kenana cevap vermez ve demiri bekler hoş kenanında asinin cevabını bekleyeceğini hiç sanmıyorum kesin asiye baskı yapacaktır.

Evet demesinin asi&demir arasındaki güven bunca zamandır (12 bölümdür olanların hepsinin hiçe sayılması demek olur..

Sorgulayacağımız bir başka konu ise tamam asi kenana evet dedi diyelim... buna ihsan beyin vereceği tepki ne olurdu.. Cezaevindeki görüşmede asi ve babası görüşmesinde söylediği ihsan beyin sözleri ordaki çekilmiş sahne bom boşa gitmiş olmazmı...

SONAY T.
21-01-08, 09:19
Günaydınlar,

Asi lüle Kenan'ın teklifini kabul etse bile evlilik masadan dönecek......:img-wink::img-wink:

Gülbeyaz'da olmuştu..Gülbeyaz köylüsü ile nikah masasındayken Kadir oraya gelir Gülbeyazın gözlerine bakar..Avusturalya biletini yırtar...Gülbeyaz nikah masasından kalkar...

Aslan gittikçe Demir'i seviyor sanırım..Hani kuzen olacaklar ya..:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:

deren1970
21-01-08, 09:22
Herkese Günaydın

Geçen hafta yaptığım yorum üstüne bayağı sinirli tepkiler alınca bu foruma girip de yazmak işin açıkçası içimden pek gelmedi. Sonrada dedim ki burası forum ve herkes düşüncelerini paylaşmak için bu sayfalarda di mi:img-yes: Ben IA benzetebilirm, siz benzetmezsiniz ama ben tüyo vermeme rağmen böyle şeylere sinir oluyorum cevabını da almak beni çok ama çok üzmüştü:icon_sorr

İşin açıkçası IA benziyor derken benzemesinden rahatsızlığımı dile getirmek istemiştim, ilk başladığında bu kadar birbirine benzeyen fotokopi diziler arasında farklı geldiğinde sevinmiştim, nihayet farklı bir dizi başlıyor bu kadar birbirne benzeyen dizi arasında sivrilir bizde onu seyredenler olarak mutlu oluruz dedim. Şimdi geçen hafta tüyolarından farklı yeni tüyoyu görünce benzetmemim ne kadar da doğru olduğunu görünce çok üzüldüm. Umarım bundan sonra birbirimize daha ılımlı yaklaşırız:img-yes:

Hoş ana sayfada dizilerin matematiği yazısını okuyunca senaristlerden farklı şeyler beklemekde biraz zor:icon_sorr hangi sahnelerin izleyiciyi çektiğini ezberlemişler ve ona göre sahneler yazıyorlar baksanıza:img-yes:

Ne diyeyim bize başından beri seyrettirdikleri Asi karakterine göre bu hareketi yazan ve bize izlettirecek senaristleri kınıyorum

Sevgiler

Sevgiler

Boredom
21-01-08, 09:24
Günaydınlar,

Asi lüle Kenan'ın teklifini kabul etse bile evlilik masadan dönecek......:img-wink::img-wink:

Gülbeyaz'da olmuştu..Gülbeyaz köylüsü ile nikah masasındayken Kadir oraya gelir Gülbeyazın gözlerine bakar..Avusturalya biletini yırtar...Gülbeyaz nikah masasından kalkar...

Aslan gittikçe Demir'i seviyor sanırım..Hani kuzen olacaklar ya..:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:

Evet zaten evlenmeyecekleri kesin, o konuda Allah'tan bir kaygımız yok da...

Asi bu evlenme teklifini kabul ederse, bu hem Asi Demir'i beklemediğinden, Asi-Demir arasındaki aşka büyük bir darbe (ki daha itiraf bile edilemeyen bir aşkın alacağı bir darbe bu, hasarı düşün...), hem de bugüne kadar çizilen gururlu Asi karakterine çok büyük bir darbe olur, yani Asi babası için, Kenan'ın evlenme teklifini kabul ediyor, sonra şartlar değişince de sözüyle birlikte parayı da geri veriyor... Bence böyle bir olay çok saçma olur! Onun için kabul etmemeli... :icon_sorr

eleren
21-01-08, 09:28
Günaydınlar,

Sorun evlenmesi değilki arkadaşım elbeteki bizde biliyoruz evlilik kesin olmayacak(funda arkadaşımız senaristten ögrenmiş)
Sorun bu teklifi kabul etmiş olması
Gülbeyaz dizisini bende izlerdim ama orda farklı bir durum vardı
Burda durum tamamiyle farklı
Unutulmayanın da dediği gibi babasının sözleri asi için hiç önemi yok demekki babası kimseye boyun egme demişti bu sırf demir için geçerli degildi dedesi ve kenanıda kastetmişti ki babası çıktı hapisten o zamanlar demeyeceklermi kızı parayı bulmak için başkasıyla evleniyor a babası küçük düşmüş olmayacakmı
Asinin bunlarıda bilmesi gerekiyor ki babasının ne kadar gururlu olduğunu biliyor düşünmesi gerekliydi

deren1970
21-01-08, 09:35
Asi'ye acaba babası tek tek isim mi söylemeliydi acaba. Kız sadece babam Demir dedi ondan bu parayı alamam sandı:icon_sorr Dedesinin tavrı zaten belli İhsan'ın Kenan'dan da alma cümlesini kurmadığı için kız gidiyor Kenan efendinin teklifini kabul ediyor baksanıza:icon_sorr

Vildoo
21-01-08, 09:36
Günaydın Arkadaslar

öncelikle yeni yerimiz hayırlı olsun. anasayfadayız artık=)
ve sonradaa bölümün sonunu izleyemedim.. yani son anda yetiştim asi demirle kenan arasında kalmıstı.demir suriyeye gidecekti galiba. bu aradada nedir bu tüyolar bn hiç anlamadımm?? yok 20. bölüm yok 33.ü bölümm biri bana özet yapsaa baya kafam karıştıı?SS
ask ve gurur filmin,dee merak ettim nasıl bulabilirim internette tanıtımı fln var mı? yada bu sitede??

GULBEYAZ76
21-01-08, 09:38
Aslan evrim geçirdi bu bölüm.İcra memurlarına resmen tek kişilik oyun sergiledi.
Açlıktan inekler telef olmuş,:img-wink:nerdeyse tarlalar öküzle sürülecekmiş.:img-wink:Taktir ettim kendisini doğrusu.:img-yes:Aslanın Kozcuoğullarıyla ilgili durumu beni endişelendiriyordu.Onlara bakış açısı tam sergilenmemişti Süheylanın oğlu olduğunu öğrendiğinde oda Kozcuoğulları ile uğraşabilir diyordum ama bu tabloya göre destek olur köstek olmaz.Sonradan karakterle oynanmazsa tabii belki bu seferde İhsan gerçeği biliyordu ve bana hamallığı layık gördü diye de hayıflanabilir.

SONAY T.
21-01-08, 09:40
Evet zaten evlenmeyecekleri kesin, o konuda Allah'tan bir kaygımız yok da...

Asi bu evlenme teklifini kabul ederse, bu hem Asi Demir'i beklemediğinden, Asi-Demir arasındaki aşka büyük bir darbe (ki daha itiraf bile edilemeyen bir aşkın alacağı bir darbe bu, hasarı düşün...), hem de bugüne kadar çizilen gururlu Asi karakterine çok büyük bir darbe olur, yani Asi babası için, Kenan'ın evlenme teklifini kabul ediyor, sonra şartlar değişince de sözüyle birlikte parayı da geri veriyor... Bence böyle bir olay çok saçma olur! Onun için kabul etmemeli... :icon_sorr
Evet evlenmeyecekte heyecan katmak amacıyla Asimiz kısa süreli git-gel yaşayacak...:img-yes:...
Nikaha karşılık para alan Asi karakteri çok çirkin olur...Nikahtan önce parayı çuvallaması da Asi karakterine hiç uymaz,kabul edilemez bir davranış olurr...

Demir ile Asi arasında konuşulmayan ama varlığı kabul edilmiş bir aşk var.Nasıl duygudur bu..:love04::love04:

Lüle Kenan byebye

Sorun evlenmesi değilki arkadaşım elbeteki bizde biliyoruz evlilik kesin olmayacak(funda arkadaşımız senaristten ögrenmiş)
Sorun bu teklifi kabul etmiş olması
Gülbeyaz dizisini bende izlerdim ama orda farklı bir durum vardı
Burda durum tamamiyle farklı
Unutulmayanın da dediği gibi babasının sözleri asi için hiç önemi yok demekki babası kimseye boyun egme demişti bu sırf demir için geçerli degildi dedesi ve kenanıda kastetmişti ki babası çıktı hapisten o zamanlar demeyeceklermi kızı parayı bulmak için başkasıyla evleniyor a babası küçük düşmüş olmayacakmı
Asinin bunlarıda bilmesi gerekiyor ki babasının ne kadar gururlu olduğunu biliyor düşünmesi gerekliydi
Elerencim,
teklifi kabul etmiş olması ile masaya oturması arasındaki zaman dilimini anlatmak için o örneği vermiştim....:hıh
Hem İhsan bey para için Asi'ın Kenan'la evlenme yoluna gitmesini duysa yıkılır..Asi babasının yüzüne nasıl bakardı,kendi kendinle hesaplaşması da ayrı bi sorun...:img-swoon:img-swoon

Steella
21-01-08, 09:41
Son gelen tüyo gerçekse bence ASİ karekteri çok büyük yara alır. Artık Demir olayı hallettikten sonra parayı geri vermesi neyi halleder ki. Ayrıca kendisini daha fazla iki yüzlü göstermez mi*

Önce para karşılığı evlenmeyi kabul edicek. Sonra da nasılsa Demir olayı çözdü deyip Kenana parayı geri vericek. Bence ailesi içinde olsa, babası içinde olsa birinin para karşılığı evlilik yapması, para karşılığı kendisni satması demektir ki bu ASİ'yi çok yaralar. ben bunun doğru olduğunu düşünmek dahi istemiyorum. Ayrıca Asi olayı çok fazla abartılıyor. Neden ailenin tek çocuğu o gibi herşeyi o üstlenmek zorunda kalıyor.

Bence Asi karekteri inandırıcılığını yitirirse dizinin gidişatı açısından da kötü olur.:img-yes::img-yes:

balzac
21-01-08, 09:44
Asi'nin babası kimseye boyun eğme demedi mi?
Eğer Kenan'ın teklifini kabul ederse nerde kalır,Asi'nin gururlulığu ve inatçılığı.
Demir'e gelince gurur yapıp- Karşılıksız- para yardımını kabul etmeyecek.Kenan'a gelince evlenecek.
Demir'i umarım bekler de yalancı kıvırcık marul'u reddeder.

SONAY T.
Gülbeyazcım,
Bu bölüm Aslan eski makinaları sergiye çıkardığında pek bi şaşırdım..Ya kızlarrın eski pc lerini sergilemesi...:happy0064:happy0064
2 ay öncesin bu forumda yazılmıştı..İhsan beyin çiftliğindeki traktörler eski..Kızların aracını satsa yenisini alsın denilmişti..Şimdi Aslan yenileri kaldırdı,eskileri serdi hemen o yazılar aklıma geldi....:happy0064

Steellacım merhaba bye

GULBEYAZ76
Demir göz girsin diye Kerim iyice pasifleştirildi.Her şeyi Demir hallediyor Kerim damat olarak görüldüğü halde Defneyle uğraşmaktan başka birşey yapmıyor.
Fırça saçlı damat fos çıktı.

Steella
21-01-08, 09:54
Evet evlenmeyecekte heyecan katmak amacıyla Asimiz kısa süreli git-gel yaşayacak...:img-yes:...
Nikaha karşılık para alan Asi karakteri çok çirkin olur...Nikahtan önce parayı çuvallaması da Asi karakterine hiç uymaz,kabul edilemez bir davranış olurr...

Demir ile Asi arasında konuşulmayan ama varlığı kabul edilmiş bir aşk var.Nasıl duygudur bu..:love04::love04:

Lüle Kenan byebye

Sonaycım

Kesinlikle çok haklısın. Ben de aynı düşünüyorum. ASİ karekteri bu denli çirkinleştirilirse gelecekte AŞK ne kadar inandırıcı olur.

Demir duygularını belli etmeye başladı. ASi de karşı duramıyor. Gözler bakışlar çok şey anlatıyor. AŞK'ın varlığını görmezden gelemzler.Asi'nin bu yaptığı kendisine de ihanet olur.

Lüleye ben de biran önce GÜLE GÜLE demek istiyorum. byebye

teklifi kabul etmiş olması ile masaya oturması arasındaki zaman dilimini anlatmak için o örneği vermiştim....:hıh
Hem İhsan bey para için Asi'ın Kenan'la evlenme yoluna gitmesini duysa yıkılır..Asi babasının yüzüne nasıl bakardı,kendi kendinle hesaplaşması da ayrı bi sorun...:img-swoon:img-swoon

Aynı şekilde İhsan Demirn parasını reddetmiş birisi olarak kıznın kendisi için para karşılığı bir evlilik yapmasını istemez. ASİ Demir olayında babasına danışıyor. Bu olayı babasına danışmadan mı yapıcak. Mantık Hatasına düşülür.ASİ babasına Kenan'ı seviyorum para için evlenmiyorum mu diyecek. ne kadar inandırıcı olur. Dizi daha ilk bölümlerden böyle saçmaalrsa sonu iyi gelmez.

**tweety*
21-01-08, 09:55
aslanın soyadı neden kozcuoğlu olarak geçiyor. anlamış değilim. sonuçta kahyanın oğlu olarak biliniyor. sevinçlerin soyadıdamı kozcuoğlu.amca çocuklarımı ki aslanın o soyadla anılması beni şaşırttı. kanal d bölüm özetindede aslan kozcuoğlu demiş.

qsawe
21-01-08, 09:57
Asinin demiri beklmeyip kenanın teklifine evet demesi demire olan güvensizliğini gösterir ki demir bu işe çok bozulur
gelelim asinin demir işleri halletikten sonra kenana parası iade edip hayır demesi ikinci fiyasko olur
Bize empoze edilen asi karakteri sözünden dönmez
ne olacak şimdi sözünden dönecekmi yoksa araya başka saçma sapan şeyler mi girecek
Bu dizinin gidişatı yönünden hoş değil ki henüz başlarında olan bir dizi için inşallah kenana cevap vermez ve demiri bekler hoş kenanında asinin cevabını bekleyeceğini hiç sanmıyorum kesin asiye baskı yapacaktır.

Hay benim, klavyemi eşek arısı sokaydı da, o ,saçma sapan senaryoyu yazmayaydım... ( eski başlıkta kalan, evet dediği için sözünden dönemez ayağında çizmeleri üstünde kirlenmiş gelinliği ile evlenir mi dediğim saçmalık)

Şimdi sen bunları yazınca, bir anda beynimden vurulmuş gibi oldum...Allah korusun, hakikaten içinden çıkılmaz bir durum... Yara izi hep kalır.Demir, bunu hazmeder mi, affeder mi, nasıl affeder?... Yok yok olmasın en iyisi....:icon_sorr

NOT: Yeni gelen bazı arkadaşların, yazılarında, Türkçe dil bilgisi ve imla kurallarına ve noktalama işaretlerine, hiç dikkat edilmediğini görüyorum. Nokta, virgül çok basit iki noktalama işaretidir. Ayrıca tüm özel isimler, BÜYÜK harf ile başlar. İki ayrı konu, iki ayrı paragrafla yazılırsa, okuaynın algısı kuvvetlenir.
Kelimelerde, kasıtlı yapılan harf noksanları, MSN ortamında uygun olabilir ama lütfen forum sayfamızda buna yer vermeyin.

GULBEYAZ76
21-01-08, 10:02
Asi babam kefaleti senin ödemeni kesinlikle kabul etmiyor diyince Demir peki bu konuda sen ne düşünüyorsun dedi ya aslında ben senin için ne konumdayım hala düşman olarak mı görüyorsun yoksa yardımını kabul edebileceğin biri olarak mı demek istedi sanırım.
Ben karşılıksız bu parayı verebilirim bunu babanın bilmesi gerekmez Asi diyor çok düşünceli davrandı ama Asi babasına küpmü buldum diyecek.

SONAY T.
21-01-08, 10:11
Sonaycım

Kesinlikle çok haklısın. Ben de aynı düşünüyorum. ASİ karekteri bu denli çirkinleştirilirse gelecekte AŞK ne kadar inandırıcı olur.

Demir duygularını belli etmeye başladı. ASi de karşı duramıyor. Gözler bakışlar çok şey anlatıyor. AŞK'ın varlığını görmezden gelemzler.Asi'nin bu yaptığı kendisine de ihanet olur.

Lüleye ben de biran önce GÜLE GÜLE demek istiyorum. byebye..
Steellacım,
Asi karakterinin ilk eksi notu olur..."Denize düşene yılana sarılır..." misali senaryo gelişir...Ben bu kısa süreli git-gel durumunu bu bölüm içinde çözüme kavuşacağını düşünüyorum...
Asi'nin ,Demir gelince gözünün ışıltısı değişecektirr..
Demir Halep'e giderken Asi'ye ;
-bekle beni Asi, bekle beni.......:icon_whisdiyişi çok içtendi..Murat Yıldırım'ı kutlarım......Endişesi, sevigisi gözünden damladı...:img-yes:

Lüle Kenan , diziye yeni girdi hemen çıkmaz bence...:img-blush

Aynı şekilde İhsan Demirn parasını reddetmiş birisi olarak kıznın kendisi için para karşılığı bir evlilik yapmasını istemez. ASİ Demir olayında babasına danışıyor. Bu olayı babasına danışmadan mı yapıcak. Mantık Hatasına düşülür.ASİ babasına Kenan'ı seviyorum para için evlenmiyorum mu diyecek. ne kadar inandırıcı olur. Dizi daha ilk bölümlerden böyle saçmaalrsa sonu iyi gelmez.
Senaryo Steellacım...Tabiki evlenmez ,senaryo..İhsan bey ,Demir'in yardımını kabul etmedi..Asi'in lüle Kenan'la bu şekilde evlenmesini asla istemez, razı olmazz....

aslanın soyadı neden kozcuoğlu olarak geçiyor. anlamış değilim. sonuçta kahyanın oğlu olarak biliniyor. sevinçlerin soyadıdamı kozcuoğlu.amca çocuklarımı ki benim aslanın o soyadla anılması beni şaşırttı. kanal d bölüm özetindede aslan kozcuoğlu demiş.
Aslan'da Kozcuoğlu soyadı çok eğreti duruyor.

kanal D yazım yanlışı yapmıştır....

Vildoo
21-01-08, 10:12
Arkadaşlar tekrar soruyorum. Biri beni aydınlata bilir mi??
Bu tüyo işlerinden hiçbirsey anlamadım çünkü. 20. ve 33.bölümü nasıl duydunuz??
Asi cok gururlu bir karakter Demir'den para almıyorda gidip Kenan'la nasl evelenecek.Hoş Evlenemez.(Yoksa dizi batar yani)Bunu biliyoruz ama Yinede direk red etmesi lazımdı...

unutulmayan
21-01-08, 10:21
Arkadaşlar ,

Kesinlikle teklifi kabul ederse büyük bir mantık hatası olur, tamam elbette büyük değişimler olucak halep olayından sonra ama bu olaylar olurken asinin yapılan teklifi kabul etmesi gereksiz bir düğün ne biliyim nişan felan derken olaylar çığırından çıkar... Hani nerde kaldı beraber oyunun kuralını değiştirmek bumuydu değiştirmek..

Nasıl olucak bir birlerine güvenmek, nasıl böylesi bir durumda evet diyen birisine güvenebilirsiniz sizlere soruyorum.. Demir nasıl güvenicek asiye ilerde başka bir olay olduğunda yine aynı şeyleri asinin yapmayacağını nasıl düşünür demir..

Tamam gerçekden büyük bir sahne son sahne ama devamıda büyük olması lazım.. Beklemek merak etmek başına bir şeyler geliceğini düşünmek için içini kemirmesi bunlar güzel şeyler gerçekden izlemek istediğimiz sahneler olur..

Bunların devamında asinin vicdan muhasebesi demirin onca yaptığından sonra gerçekleri öğrendikden sonra olucak sahneler inanın hafızamı zorluyorum gerçekden çok muhteşem sahneleri izlemeyi bekliyorum (bu konudada ters köşe olmakda istemiyorum..)

Ben neslihanın tüyosuna güveniyorum.. Konununda bu yönde ilerleyeceğini inanın bir asi seveni olarak izlemek, görmek istiyorum..

Saygılarımla..

Not: Sevgili qsawe ninde dediği gibi arkadaşlar bin bir güçlükten sonra ana sayfada yerimizi aldık.. Burda şahsım adına bunda emeği geçen tüm arkadaşlara tşk ediyorum..Yalnız lütfen güzel Türkçemizi gerektiği gibi kullanalım.. Evet msn aksanı yada ne biliyim chat dili şeyler mevcut yok desek bile burda bunları kullanmamaya özen gösterelim..

Fener Bahçe
21-01-08, 10:26
neslihan arkadaşımız tüyoyu verdi ve arkadaşımızın tüyosu zaten doğru ne de olsa setten kabul edecek yada etmeyecek diye tartışmaya gerek yok bence

Neslihan17
21-01-08, 10:34
Asi cok gururlu bir karakter Demir'den para almıyorda gidip Kenan'la nasl evelenecek.Hoş Evlenemez.(Yoksa dizi batar yani)Bunu biliyoruz ama Yinede direk red etmesi lazımdı...

20 ve 30. bölüm hakkında konuşmadık. Y.Y 'in 20 ve 33. bölümünden bahsedildi. malum aramızda o dizinin tutkunları var :)

neslihan arkadaşımız tüyoyu verdi ve arkadaşımızın tüyosu zaten doğru ne de olsa setten kabul edecek yada etmeyecek diye tartışmaya gerek yok bence

fenerbahçeli arkadaşıma gelince. bana dendi ki evlilik falan yok. kararı hakkında bişey söylenmedi. çok düşük bi ihtimalle kabul etme ihtimali var. ama antakyalı arkadaşın Aslan'ın nasıl yaralanacağı hakkında söyledikleri yanlış. Aslan Demir'i kurtarırken yaralanacak. o yüzden tüyolarının yanlış olma ihtimali baya yüksek.

qsawe
21-01-08, 10:50

20 ve 33 bölümle ilgili açıklamam da koca koca, YALANCI YARİM dizisi yazıyor... benzerlikler ve anımsatmalar nedeniyle yazıldı... 13. bölümü bilmezken, 20 ve 33 e ait tüyo verilebilir mi?

siyah-beyaz
21-01-08, 10:54
İnanılır gibi değil.Senin için ve bu halinden rahatsız olmayanlar Asinin tarz yaptığını düşünenenler ki bu durum ayrı bir kanayan yara, yalnız çoğu insan böyle düşünmüyor.

Katılıyorum böyle pasaklı bir tarz olmaz.Her tarzın geeçerli olduğu mekanlar vardır.Babanızı hapishaneye ziyarete paldır küldür evdeki üst başınızla gidemezsiniz.Eve gelen misafiri sabahtan üstünüzde olan giysiyle karşılıyamazsınız.Gece bir yere giderken anneniz hatırlatmaz çizme değiştirmeniz gerektiğini,ne kadar aceleniz varsa da...Ayrıca şal,kemer,çizme üçlemesi nereden tarz oluyor anlamış değilim...

aslanın soyadı neden kozcuoğlu olarak geçiyor. anlamış değilim..
KanalD ağzından mı kaçırdı ne,bu sırrı....

Asi'nin evlilik teklifini kabulu benim de hakkındaki düşüncelerimi olumsuz etkiler...Ama belki de Demir,babasına duyduğu sevgiyle,çaresizliğinden kabul ettiği için daha saygı duyar,kimbilir...Anlar onu ve kızmaz.. Gene de Demir'in seçeneği varken kabul edilmemiş olması saçma...Onurlu davranmak mi,para karşılığı evlenme teklifini kabul etmek, hani asıl niyetini bilmeden olsa anlarım....

feride-ömer
21-01-08, 11:18
merhaba arkadaşlar uzunn bir aranın sonunda yine foruma girebildim artık tatil boyunca bu forumdayım :img-wink: dizinin bu bölümü her zamanki gibi güzeldi şahsen ben burda kenana çok gıcık oldum işte adı üzerinde anti kenan ayrıca bu bölümde sinirimi bozan iki kişi daha var biri leyla biride cemal ağa zaten dizinin huzurunu bozan baştakşi kişiler ama bu bölümde arslana o kadar sinirlenmedim şahsen çiftlik için çabası güzeldi ama nasılda mal tespiti yapılınca memurları atlattı
bu arada demirin asiye beni bekle demesi çok yerinde bir söz oldu bülenti bulup getirirse asinin güvenşini kazanır biraz olsun buda yakınlaşmalarına neden olabilir zaten tek istediğim bu benim :img-wink: süheyla bu bölümde oğlunu bulmak için seferber oldu ama ben hala o listeden nasıl yasemini bulduğunu anlamadım yani diğer ismini nasıl buldu onu hiç anlamadım zaten yaseminide elinden kaçırdı :icon_sorr uzun lafın kısası gelecek bölüm umarım asi demir yakınlaşması olan bir bölüm olur herkese iyi yorumlar:img-wink:

NOT:arkadaşlar bu hafta gelen tüyoları biri bana yazabilirmi şimdiden teşekkürler

sude9
21-01-08, 11:19
Merhabala Asi tutkunları...kesinliği garanti olmayan:)tüyo ile kıyafet mevzusu yine gündemde..tüyo gelir geçer de bu kıyafet geçecek gibi durmuyor:)..şu an yoğunum o yüzden okuduklarıma ilişkin birşeyler yazıp çıkacağım:)

Asi'nin kenan'ın teklifi karşısında ki bakışlarında nefret yoktu..kenan'ın teklifi süpriz değildi zira babası kenan'ın niyetinden bahsetmişti..Demir yanlış anlamalar yüzünden bu konudan bahsetmiş bizim kız ne diyorsun demekten başka bir şey diyememişti:)..tamam biliyor ama teklif yok henüz..böyle kötü günler geçirirken evlilik teklifi almayı beklemiyordu muhakkak,Kenan'ın niyetinden haberdar olsa da..yapacağı teklifi bilmek başka o teklif ile yüz yüze gelmek başka..uygunsuz bir zamanda gelmiş olmasının ve tabi babasını kurtaracağı müjdesini almış olmanın ardından gelince şaşırdı..bir anda ifadesinin değiştiği durulduğu ve kendisini geri çektiğini gördük...nefret edemez kenan dan zira yaptıkları ile minnet ve teşekkür duyuyor..şöyle de düşünebilir..kenan başından beri yani ihsan bu hale düşmeden niyeti Asi ile evlenmek asi biliyor bunu,Kenan'ın ağzından duymasa da..şimdi bu teklifini fırsatı değerlendiriyor diye görmeyebilir..ben ve çoğumuz öyle görsekte..

geleyim garantisi olmayan tüyoya..hala teklifi kabul edeceğini sanmıyorum..ne yani önce kabul edecek demir bülent'i getirecek ondan sonra kenan'a kusura bakma diyecek..Demir ve Asi kaldıkları yerden devam edecek,öyle mi..kenan haketmesine hakediyor bu sonucu da Asi'ye yakışan uygun bir hareket olmaz..Demir'in yardım teklifini yürekten kabul etsede babasına sormadan hareket etmeyen biri..babasının ne düşündüğü önemli bunu demir'e de söyledi.hal böyle iken babasına sormadan onun düşüncesini öğrenmeden kenan'a evet deyip onun yardımını kabul edebileceğine inanmıyorum..kaldı ki bu kız babamı gerekirse kaçırırım ama demir'in yardımını almam dedi defne'ye(kalbi öyle demese de)..tamam kaçıramaz henüz o kadar becerikli değil:) ama demir için bunu söyleyen kenan'ın şartı için daha fazlasını söyler..defne,melek neriman böyle bir şeyi Asi'nin kabul etmeyecğini düşünüyor tanıyorlar Asi'yi..Asi'nin duruşu ortada..tüm bu saydıklarım bir yana Demir'e aşık Asi..Demir'in gelişini görünce aklında ne kenan ne teklifi kaldı kendisini hemen Demir'in yanına attı,kenan'ın kendisini durdurmasına izin vermedi..aşık olmasının yanı sıra Demir'e güveniyor..geçmişten ne kadar sorun peşlerinde olsa da..demir'in söylediklerine inanması güvendiğinin göstergesi..hangi bölüm hatırlamıyorum ama Demir'e bana zarar vermeyeceğini biliyorum diyordu..tüm içtenliği samimiyeti ve sevgisiyle beni bekle diyen Demir'e karşılık vermeyeceğine onu beklemeyeceğine inanmak güç..dediğim gibi kabul edeceğini düşünmüyorum..

ola ki senaristler tüm bu bölümce yansıtılan yazılıp çizilen hissettirilen şeyleri bir kenara koyup heyecan yapacağız diye bu garantisi olmayan tüyoyu senaryoya dökerlerse ,böyle abes ve alaksız bir hikaye işlerlerse onlara söyleyecek söz bulurum elbet:)

geleyim kıyafete:)..artık hijyenik o yüzden takmıyorum gerisini,,kız güzel ne giyse yakışıyor diye giydiriyorlar buna iyice emin oldum..bende biliyorum yakıştığını ama ara sıra özellikle leyla'nın olduğu bir yerde şık giyinmesi tercihimdir..

nedim_bahar
21-01-08, 11:21
Asi Kenanla evlenmez ya çünkü zaten ihsan bey izin vermez kzının mutluluğunu istemez mi ayrıca zaten onu sevmiyoda baştan beri kıl olmuştu bu kenana Demir'in parasını istemeyen ihsan bey kenanın parasını haydi haydi kabul etmez

ayrıca 13. bölümde Demir Suriye'ye gidiyo galibaki orda mafya tarafından saldırıya uğruyo sonrada Aslan onu kurtarıyor ya ben herşeyi anladım da peki Aslan nasıl Suriye'ye gidiyor ki nasıl anladı Demir'in Suriye'ye gittiğini???

qsawe
21-01-08, 11:29
Bir türlü çözüme kavuşmayan bir konu, Asi ve kıyafetleri.

Asi, bir bölüm, kızılderili, bir bölüm amazon, bir başka bölüm kazak kızı gibi gözüküyor gözüme. Kıyaftelerin yakışması başka birşey. Kız güzel, ne giyse yakışır, başka... ne zaman ne giymesi gerektiğini bilmek başka...

Sorun, hep aynı tarz kıyafetlerle, her yerde olması... Sabah giyiyor, o gün ne iş varso o kılıkla yapıyor...akşam doğum günü partisinei lütfdip çizme değiştirip gidiyor. Bu hiçbir mantığa uymuyor. En fakirinden en zenginine, herkes, bir yere giderken, üstünü değiştirir. Eve geldiğinde, yemeğe oturmadan elini yıkar.... Çamurlu çizmesiyle, ahırdan sofraya gelmez....Göze batan bunlar.

Bu sorun ne yazık ki sadece Asi'de yok. Diğer bayanlarla ilgili de ciddi sorunlar var. Neriman ve Süheyla'nın iki dirhem bir çekirdek halleri baydı artık. Saçlarının yapılı olması, makyajların her daim tam olması, inci küpe ya da kolyesiz çıkmam abi modları bayılttı artık. Makyajsızmış gibi, makyaj yapılabilir. Saç modelleri değiştirilebilir, Döpiyeslerden ya da, demode elbiselerden kurtarılabilir.

Jenn'in dediği gibi, hangimiz evimizde kalkar kalkmaz bu kadar süslü oluyoruz. Çiftlikte yaşayan insanlar, bu kadar özenliyse, vay benim şehirlimin haline....

Belirtmeden geçemeyeceğim bir başka konu daha var. Eski sayfamızda yazmıştım.... Ana sponsorlardan biri, Moda Evi...... :D:D:D:D Ellerindeki tüm demode kılıklar satılmadan, bize gün yüzü yok....

Not Funda'ya : Sevgili tüyocu arkadaşım, lütfen yetkililere iletir misin... yaşlar ve tarihler konusun biraz daha dikkatli olsunlar... Eğer Demir, 26 yaşındaysa, bu yaşta bu kadar zengin olabilmişse, süper zeka.... eniştesinin parasını katlamış çünkü... yok 31 yaşındaysa mantıklı oluyor... ama, verilen seneler ile görsel tarihler ( mezar taşı gibi) yanıltıyor....

lawinia
21-01-08, 11:34
İki hafta aradan sonra gelip de dizimizi ana sayfada görünce çok mutlu oldum:happy0064, hepimize hayırlı olsun:img-wink:
bu hafta bölümün yalnızca basını ve sonunu seyredebildim bölüm başında sağlık ocağına gittikleri sahne muhteşemdi o bile yetti valla:img-wink:, Tuba da Murat da harika oynadılar.
bölümün tamamını izlemeden cok fazla da yorum yapmak istemiyorum ama bence ne olursa olsun o evlilik teklifini Asinin kabul etmemesi gerekir, babanın o zor durumunda bile evliliği düşünen ve babasını kurtarma bedelini bile buna bağlayan bir adamın hep kötü olarak düşündükleri Demir'den daha iyi olduğunu nasıl düşünebiliyorlar ki anlamıyorum.

pas.si.on79
21-01-08, 11:42
Evet şu yaşlar konusunda biraz bilgimiz olsa.. Özellikle Demir ve Asinin yaşları. ..DOğum günleri ne zaman acaba....Ehliyet olsun kimlik olsun hiç göstermediler ki biraz tahmin yürütelim..

bimkolik
21-01-08, 11:59
Asi Demir'in 'Bekle beni'.. lafını hiçe sayarak gidip Kenan'a 'Evet' derse hissetmemizi istedikleri aşkın büyüklüğünün inandırıcılığı kalmaz bence..
Demir'in karşılıksız yardımını reddedip, Kenan'ın şartlı yardım teklifini kabul etmek bence çok daha gurursuz bir hareket. Adam resmen seni satın almak istiyor, sen de kendini satıyorsun. Başka anlamı yok bunun.
Demir'in teklifini reddetme sebebin gurur da, Kenan'a kendini satman gurursuzluğun allahı değil mi?
Yok yok, böyle bir senaryo olmasın..Kenan'ı kabul edip sonra vazgeçen Asi karakteri çok puan kaybeder..

unutulmayan
21-01-08, 12:13
Asi Demir'in 'Bekle beni'.. lafını hiçe sayarak gidip Kenan'a 'Evet' derse hissetmemizi istedikleri aşkın büyüklüğünün inandırıcılığı kalmaz bence..
Demir'in karşılıksız yardımını reddedip, Kenan'ın şartlı yardım teklifini kabul etmek bence çok daha gurursuz bir hareket. Adam resmen seni satın almak istiyor, sen de kendini satıyorsun. Başka anlamı yok bunun.
Demir'in teklifini reddetme sebebin gurur da, Kenan'a kendini satman gurursuzluğun allahı değil mi?
Yok yok, böyle bir senaryo olmasın..Kenan'ı kabul edip sonra vazgeçen Asi karakteri çok puan kaybeder..

Bir çok şeyde kendimize yakın bulduğumuz özellikle yaşanacak çok büyük bir aşk olduğu için, gururun insanı ne hale getirdiği konusunda güzel örnekler veren dizimizin böylesi bir durumda yaşanan aşkın büyüklüğü ve inandırıcılığı konusunda hem fikiriz bimkoli..

Eğer böylesi bir durumun içerisine sokupda dizimizi bu yönde ilerleteceklerse büyük kan kaybedeceği şüphe götürmez..

Çizmiş oldukları asi karekteri 12 bölümdür vericeği bir karar yüzünden yerlerde sürünür ve benim gözümde biter..

klgçaglar
21-01-08, 12:19

Evet katılıyorum ama Asi'nin böyle birşey yapmayacağından eminim bence durumu İhsan'a anlatılırsa İhsan kesinlikle Demir'in teklifini kabul ederdi bence hem ben de katılıyorum.Demir'in teklifinin kabul edilip edilmemesi mi gururla alakalı? yoksa Kenan'ın yaptığı kefalet karşılığında yaptığı evlilik teklifi mi gururla daha çok alakalı? İhsan hep diyorki ben hep hayatta tek şey için yaşadım bu şeyde gurur kızının para karşılığında biriyle evlenmesi Demir'in teklifine karşı daha gururu küçümsetmiyecek bi karar mı? Bunu anlamış değilim ama Asi kesinlikle evet demiyecek bundan çok eminim hem artık Asi'nin Demir'i sevdiği daha doğrusu onu bize hissetirdiği bi gerçek :img-in_loya bide Demir Suriye'ye gitti ya daha mafya olayı var çok olay var.Bu da bi bölüm sürer herhalde.Ne yani biz Demir&Asi çiftini bir bölüm göremiyecek miyiz?:icon_sorr

eleren
21-01-08, 12:22
Hepimiz aynı fikirdeyiz de peki senaristrler bunu nasıl göremiyorki anlamıyorum 12. bölüm boyunca çizilen karakteri fırlatıp çöpe atmak gibi bir şey bu
umarım bunu senaristler böyle bir hata yapmazlar
Arkadaşın biri 13. bölümün çekimlerinin hala sürdüğünü söylemişti yanılmıyorsam buda fragmanı çok geç izleyeceğimizi gösteriyor

Ağustos Böcüğü
21-01-08, 12:37
Selamlar,
Funda arkadaşımızın son verdiği ( kesin olmadığını kendiside söyledi) tüyolar kafa karıştırmış doğal olarak.Bende Funda'nın ilk tüyolarının daha gerçekçi olduğu inancındayım. Durumu ne değiştirebilir diye düşündüm. Ancak ve ancak İhsan'ın hapisteyken geçirebileceği kalp krizi vs gibi bir sağlık problemi Asi'yi erken karar almaya mecbur edebilir.Kaldı ki oradada İhsan zaten hastaneye kaldırılır.:img-yes:
Bunun dışında şu an için aklıma gelen hiçbir sebep Asi'nin bu kararını (teklifi kabul ederse şayet) affettirmez.

Asi'nin kıyafetlerine sarmışız yine.:) Sarılmayacak gibide değil açıkçası. Efenim Asi kız kendisine bir tarz yaratmış olabilir. Tarzını severiz yada sevmeyiz o ayrı bir mesele. Ama kıyafet konusunda eleştirilere bir kısım forum ahalisinin aynı kafadan çok güzel kız ne giyse yakışır demesini anlamakta zorlanıyorum. Evet Tuba güzel bir hatun.Ama unutmayalım güzellikte göreceli.Ayrıca kimse güzelliğine de laf etmiyor. Benim en beğendiğim ekran yüzlerinin başında gelir ama kusur ararsam inanın bulurum.:img-wink:

YONCA_ÇINAR
21-01-08, 12:39
Arkadaşlar hepinizin önünde şapka çıkarıyorum :img-hi:bu ne hız valla yaa.Kaç sayfa gçmiş benden sonra şaşırdım. :img-in_lo
bu arada herkese slm ve başlık hayırlı olsun :happy0064,

demir ve bulduğu adamlar suriyeye gidiyormuş. Aslan da Suriye arabasıyla gidiyormuş suriyeye. tabi bunların birbirinden haberi yok. Aslan arabada arama sonucu silahla yakalanıyormuş ve kolundan vuruluyormuş. (benim verdiğim tüyoya göre Demir'i kurtarırken yaralanıyordu ve sağlam tüyo)

kötü haber Asi evlenme teklifini kabul ediyormuş ve parayı alıyormuş. ama Demir Bülent'i bulup getirdiği için Asi parayı iade ediyormuş. tabi bunların garantisi yok. bunlar benim tüyolarım değil benden söylemesi. ne kadar doğru bilemiyorum.

not: Demir'in eli Aslan'la boğuştuğu sahnede gerçekten yaralanmış.

Arslan yakalanıyormuş demek.eee tek başına yola çıkarsan tek başına iş yapmaya çalışırsan olaca odur :) ama arama sonucunda nasıl yaralanıyor onu anlamadım.Yani acaba zorluk mu çıkarıyor arama yapanlarada onlarda silah mı çekiyor :icon_whis

kötü habere pek inanmadım :img-in_lo Çünkü aside kabul edcek bir hava sezmedim ben.Yani bekleyecek Demiri ne olursa olsun gibi sezdim ben umarımda öyle olur.

Ama Demirin gerçekten yaralanmasına üzüldüm.ama olur öyle kazalar :img-cray:

Tüyolar için sağol. :img-wink: İster soğru olsun ister olmasın haber vermen bile yeterli :img-wink:

GULBEYAZ76
21-01-08, 12:46
Yaralandığında bu kadar mutlu olan,yüzü gülen birini daha önce gördünüz mü?Şahsen ben görmedim.Demir çok tatlıydı o sahnelerde.Asi de doktoru deli etmiş istersen sen devam et diyor Asiye.Demek ki façalı koca istemiyor hanım kızımız.
Demir Aslandan davacı olmadı diye sevinenler doktor sahnesini görse Demirden bir teşekkür yada hediye beklerdi.(iyi ki yaraladın beni ödülü)

medsul
21-01-08, 12:48
Asi'nin
geleyim kıyafete:)..artık hijyenik o yüzden takmıyorum gerisini,,kız güzel ne giyse yakışıyor diye giydiriyorlar buna iyice emin oldum..bende biliyorum yakıştığını ama ara sıra özellikle leyla'nın olduğu bir yerde şık giyinmesi tercihimdir..

kıyafet konusunda bende aynı fikirdeyim:)
artık güzel giyinmesinden vazgectim hijyenik olsa kafi:)
zaten buaralarda buna özen gösteriyorlar ve kat kat giydirmiyorlar:)
buda şimdilik yetiyor ama leyla kesin bu konu hakkında laf sokacaktir
böyle bir zamanda asiyi daha şık görmek ve laylanın canına okumasını cok isterim:)
tiyolar konusuna gelince bende asının bu telkifi kabul edeceğini hiç sanmıyorum
zaten eger aslan bülenti bulacaksa asının bu teklifi kabul etmesinin bir anlamı kalmaz:)

GULBEYAZ76
21-01-08, 12:50
Aside de ne kafa varmış.:img-wink:Doktorun telefonu kafadan biliyor.:img-wink:Hatta Demirin telefon hissetmatik :img-hysteheralde Asi kapağı açtı no basmaya gerek olmadan pat karşısında Tarık.:img-hyste

Vamos
21-01-08, 12:51
ben şahsen asi nin teklifi kabul edip para alacağına ihtimal vermiyorum, veremiyorum..
ola ki bunu yaparsa demir in soracağı hesap nasıl olur merak ediyorum.. eminim çok sinirlenir ve asi nin üzerine gidebilir.. bunu düşünme sebebim de 12. bölümde 2 kez asi nin karşısına dikilip sert bi şekilde hesap sorması.. ikisi de çom etkileyiciydi... özellikle son bölümde asi nin haber vermemise resmen alınmış demir.. neden bana bilgi vermiyosun, haber beklediğimi bilmi yo musun deyişi çok iyiydi.. düşünsenize bi de asi parayı alırsa demir nasıl kızar.. ben sana bekle demedim mi diye çıkışabilir..
diğer bi ihtimal de böyle bişey olursa demir tamamen asi den kendini çekebilir.. uzaklaşabilir.. ben şahsen demir karakterine 2.sini yakıştırdım.. insan 1 koşar 2 koşar birinin peşinden.. 3ten sonra uğraşmaz.. asi nin de samimiyeti kalmaz demire karşı..

ama ben kabul etme olayının olacağına ihtimal vermiyorum..

medsul
21-01-08, 12:52
Yaralandığında bu kadar mutlu olan,yüzü gülen birini daha önce gördünüz mü?Şahsen ben görmedim.Demir çok tatlıydı o sahnelerde.Asi de doktoru deli etmiş istersen sen devam et diyor Asiye.Demek ki façalı koca istemiyor hanım kızımız.
Demir Aslandan davacı olmadı diye sevinenler doktor sahnesini görse Demirden bir teşekkür yada hediye beklerdi.(iyi ki yaraladın beni ödülü)

kesinlikle allahım o sahneye bayılıyorum defalarca izledim inanın:)
o nasıl bir bakiştir pes be arkadşim harikaa:)
öylesine içten bakıyorki ekranda agzım acık izliyorum:img-in_lo
hatta benle dalga bilem geciyor ablam yaw:):img-in_lo
murak yıldırımı tebrik etmek lazım muhteşem oynuyor tabiki canım tubişimde aynı şekilde...:)

tarik_naz
21-01-08, 12:53

Demir, "Bekle beni" dediyse Asi bekler. Ama Demir'le son konuşması çaresiz bir konuşmaydı. "Beni bu teklifi kabul etmeye mecbur bırakma" gibisinden. Demir de bunu anladı zaten ve o yüzden "Bekle beni" dedi. Ama Suriye'de hemen bölüm başında bulacak değillerdir Bülent'i. Zaten Aslan da gidiyormuş sanırım. Bölüm başlarında olumsuz haberler gelirse, umutlar azalırsa Asi "Evlilik teklifini" düşünmeye başlar gibime geliyor.

sude9
21-01-08, 13:01
kıyafet konusunda bende aynı fikirdeyim:)
artık güzel giyinmesinden vazgectim hijyenik olsa kafi:)
zaten buaralarda buna özen gösteriyorlar ve kat kat giydirmiyorlar:)
buda şimdilik yetiyor ama leyla kesin bu konu hakkında laf sokacaktir
böyle bir zamanda asiyi daha şık görmek ve laylanın canına okumasını cok isterim:)
tiyolar konusuna gelince bende asının bu telkifi kabul edeceğini hiç sanmıyorum
zaten eger aslan bülenti bulacaksa asının bu teklifi kabul etmesinin bir anlamı kalmaz:)

canım kıyafet diye diye dilimizde tüy kalmadı ama değişen ne ..hiç bir şey..şimdi o çizmeler ile heryere girip çıkmıyor,ahılda yatıp kalktığı kıyafet ile evine,davete gitmiyor ya bu bana yetiyor..söylemekten vazgeçtim ama güzel giyinmesini ummaktan vazgeçmedim:)

Demir gidiyor da Aslan nasıl gidecek onu merak ediyorum..malum para toplamaya başladı ama elde birşey yok..Demir Aslan'ın birşeyler satmaya çalıştığını ama istediği gibi satamadığını öğrendi..belki bu işe de el atmıştır Demir..

medsul
21-01-08, 13:13
canım kıyafet diye diye dilimizde tüy kalmadı ama değişen ne ..hiç bir şey..şimdi o çizmeler ile heryere girip çıkmıyor,ahılda yatıp kalktığı kıyafet ile evine,davete gitmiyor ya bu bana yetiyor..söylemekten vazgeçtim ama güzel giyinmesini ummaktan vazgeçmedim:)

Demir gidiyor da Aslan nasıl gidecek onu merak ediyorum..malum para toplamaya başladı ama elde birşey yok..Demir Aslan'ın birşeyler satmaya çalıştığını ama istediği gibi satamadığını öğrendi..belki bu işe de el atmıştır Demir..

bende demirin kahyası o kunu hakkında bilgi verince kesin şimdi demir
daha fazla para verek satı alır dedim:)
birde aslan o kadarcık parayla nasıl bulacak bilmem dogrusu:)
kesmez o kadar para mafyayı yaw:)

qsawe
21-01-08, 13:15
Demir, "Bekle beni" dediyse Asi bekler. Ama Demir'le son konuşması çaresiz bir konuşmaydı. "Beni bu teklifi kabul etmeye mecbur bırakma" gibisinden. Demir de bunu anladı zaten ve o yüzden "Bekle beni" dedi. Ama Suriye'de hemen bölüm başında bulacak değillerdir Bülent'i. Zaten Aslan da gidiyormuş sanırım. Bölüm başlarında olumsuz haberler gelirse, umutlar azalırsa Asi "Evlilik teklifini" düşünmeye başlar gibime geliyor.

Fragman ve özet gelmeden kafamız bu kadar karıştı, Perşembe günümüzü düşünemiyorum.

Evet demesini kimse istemiyor, ama, diyebilir denmeye başlandı! Evlilik olmaz,ama, "evet" denirse, geri dönüş nasıl olur? Hangi erkek, para karşılığı yapılmış evlilik teklifini kabul eden bir kadını, sevmeye devam eder.?.Hadi diyelim aşk bu vazgeçemeiyor, hala seviyor.... nasıl güvenir? Böyle bir ortam yaratılması, bir ilişkiye vurulacak en büyük darbedir. Uzatmak için, böyle bir olay yaratılırsa, hem Asi hem de, Demir, korkunç bir çıkmaza girer. Asi, kendisini nasıl affettirir... İntikam hislerini açıkladığı halde, Demir'in ilk geldiği zamanki tavrından dolayı güveni sarsılmış Asi, kendi yaptıklarından sonra, tekrar güven hissini nasıl yaratır? :img-blush

Çok büyük bir çelişki bu...Umarım, uzatmak için bulunmuş saçma bir olay değildir...

Not: Serdar, eğer "evet" derse, sana ve diğer arkadaşa pes diyeceğim... 2 kişiydiniz, bölümden sonra, sanki evet diyecek gibi hissettim yazan... KVP deki, ve YY deki tahminlerinden sonra burada da tutarsa, yapım şirketlerinde ortaklığını araştırmaya başlayacağım...

sinem*
21-01-08, 13:25
Asi'nin bu teklifi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Ama neriman gibi bir annesi varken gerçekleri öğrenmeden( elektrik faturası,avukat meselesi gibi ) de reddetmeyebilirde :) Gerçi kitabı ve filmi göz önüne alırsak direk reddediyordu hem de orda da annesi zorluyordu.O yüzden çok fazla sapacaklarını düşünmüyorum kenanda gidiciyse bu veya bundan sonraki bölüm kenanı son görüşümüz olur.
Aslanda gidip bülenti arayacağına göre en azından aslanın dönüşünü bekler teklif konusunda gibi geliyor :)

tarik_naz
21-01-08, 13:27
Demir, Asi'nin güvenini kazanmak için Suriyeler'e gitsin, "Bekle beni" desin. Adamı bulsun, mutluluk içinde dönsün. Döndüğünde ne duysun. "Asi ile Kenan evleniyor." dedikodusu kasabayı sarmış. Olay tamamen dramaya döner valla. Şimdiye kadar Asi'nin peşinden Demir koşarken, bu sefer Demir'in peşinden Asi koşar. "Vallahi kabul etmedim." demek için :)

qsawe
21-01-08, 13:30

Çocuk yakında, İhsan'dan beter hale gelecek. Avukatı tuttu, bildiğimiz üzre, oldukça pahalı bir avukat olmalı, her ne kadar Doğan ailesi için çalışıyor olsada!!!( Pinti ödeyememişti) .... Elektrik faturasını ödedi... Kefalet için,500.000 ytl yi ayırdı, gerekirse ödeyecek... Halep'den bilgi alabilmek, sınırı kaçak geçmek, adamı alıp geri gelmek de epey bir para tutar sanırım???...500.000 ytl karşılığında at almıştı, at öldü... son senet hala ödenmedi... ooooo yandı gülüm keten helva....Bu çocuk, aşkı uğruna işleri de serdi... Biri dur desin buna... yakında iflas edecek.

telefe
21-01-08, 13:31
belkide demirden aslandan suriyeye gidince haber cıkmayacak hemen...
asi de bekleyemeyecek evet dicek parayı alacak ama sonrada bülentle beraber demir gelecek..ihsanın sucsuz oldugu ortaya cıkacak..
sonrada parayı geri iade eder asi..böyle olur yanii heralde emin değilim..:)

bu arada tubada kusur arayan arkadaslar bişey demek istiyorum...
arasanız tabikide bulursunuz yani..kimse mükemmel dörtdörtlük değildir...
mükemmele yakın vardır..

tubada mükemmele yakın nadir insanlardan biri....(kii bence mükemmel ötesi:))
başkada bişey demiyecem...;)

GULBEYAZ76
21-01-08, 13:31
Demir kayınpederine de laf söyletmiyor.Kahyası ve işçilerini icra konusunda ne güzel susturdu.Önce mal tesbitine gelirler hemen olmaz o işler zaten yanlış anlama düzeldiğinde de mallar geri verilir dedi.İhsan babasının masum olduğuna emin.
Teyzesine düşmanlık bitti mi demesi de yerindeydi.

sude9
21-01-08, 13:32
Asi'nin bu teklifi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Ama neriman gibi bir annesi varken gerçekleri öğrenmeden( elektrik faturası,avukat meselesi gibi ) de reddetmeyebilirde :) Gerçi kitabı ve filmi göz önüne alırsak direk reddediyordu hem de orda da annesi zorluyordu.O yüzden çok fazla sapacaklarını düşünmüyorum kenanda gidiciyse bu veya bundan sonraki bölüm kenanı son görüşümüz olur.
Aslanda gidip bülenti arayacağına göre en azından aslanın dönüşünü bekler teklif konusunda gibi geliyor :)

Neriman için iyi damat adayı da zamanı işi bozuyor:)Defne'ye evlenebilir belki ama böyle olunca..diye söyleniyordu..kenan da akıl yok:)cemal den destek istiyor orada her türlü yardıma hazır neriman varken:)

tipex
21-01-08, 13:34
Asi'nin, teklifi kabul edeceğini ben de sanmıyorum. Sanki son sahnede Demir, Asi'ye güven aşılamış gibiydi. Demir'in sözüne uyacağını düşünüyorum. Eğer kabul ederse ki umarım böyle bir şey olmaz, birkaç arkadaşımızın da dediği gibi Asi-Demir arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar diye düşünüyorum. Bir kere Demir yıkılır, sözüne güvenilmediğini düşünür. Diğer yandan Asi, Demir'in Bülent'i bulup getirdiğini öğrenince vermiş olduğu kararaın acısını fazlasıyla çekecektir.

Ama yok, olmaz böyle bir şey. Asi kabul etmez teklifi...:)

sinem*
21-01-08, 13:35
Çocuk yakında, İhsan'dan beter hale gelecek. Avukatı tuttu, bildiğimiz üzre, oldukça pahalı bir avukat olmalı, her ne kadar Doğan ailesi için çalışıyor olsada!!!( Pinti ödeyememişti) .... Elektrik faturasını ödedi... Kefalet için,500.000 ytl yi ayırdı, gerekirse ödeyecek... Halep'den bilgi alabilmek, sınırı kaçak geçmek, adamı alıp geri gelmek de epey bir para tutar sanırım???...500.000 ytl karşılığında at almıştı, at öldü... son senet hala ödenmedi... ooooo yandı gülüm keten helva....Bu çocuk, aşkı uğruna işleri de serdi... Biri dur desin buna... yakında iflas edecek.

Demir bir yandan süheylada öbür yandan bir de :) izlerken bende maşallah demir beyimiz iyi genişletmiş işi diyip duruyordum :)
Süheylada oğlu bize göre aslanı bulmak için herkese para döküyor :) iki aya kalmaz bu aslanı bulur kalan parayıda aslan harcar :img-icecr

Bu arada kenan avukat içindi sanırım para gerekmişti ve verememişti çok para demişti :) kefalete güveniyor demekki ,bu parayı verince asiyi kazanacağına emin yoksa bu kadar parayı vermezdi :)

GULBEYAZ76
Asi hanım yemeden içmeden kesildi güçtende düştü.Ben istiyorum ki şöyle bir bayılsın mümkünse Demirin bulunduğu bir ortamda yada bayılsın hastaneye götürülsün Defne Kerime söylesin Kerimde Demire.Demirin tepkisini görmeyi çok istiyorum.

sude9

ne diyor du Demir benim için önemli olan para değil:)..bunu aşık olmadan söylüyordu şimdi ise aşık..Asi ile birlikte olsun iflasa razı..hem birlikte koyun güderler,tarla ile uğraşırlar..çoluk çoluğa karışırlar..:)tepelerinde ne süheyla ne neriman ne ihsan..ohh gel keyfim gel:):)..

Bu arada kenan avukat içindi sanırım para gerekmişti ve verememişti çok para demişti :) kefalete güveniyor demekki ,bu parayı verince asiyi kazanacağına emin yoksa bu kadar parayı vermezdi :)

avukat parası bulamıyor ama kefalet parasını hemen buluyor..avukatlar ne çok kazanıyormuş:):)

modest2000
21-01-08, 13:38
demirin bedelsiz teklifini babasının gururu v.b. nedeniyle reddeden asi, kenanın "bir bedeli olan" teklifini "babamın kurtulması için herşeyi yaparım" mantığıyla kabul ederse alacağı olsun.asinin bu teklifi red edeceğine inanıyorum.çünkü babasının kurtulması için "herşeyi" yapmamalı, yapılamaz da zaten.bu çok saçma bir mantık.birini kurtarırken (hem de beraat bile etmicek sadece tutuksuz yargılanacak) başka şeyleri feda etmek kadar mantıksız ve ilkesiz birşey düşünemiyorum.hem babası koskoca adam canım, yanlışlarının bedelini kendi ödeyebilmeli.bir suça bilerek iştirak etmese de gerekli özeni göstermeyerek, araştırmayarak, uyarıları dikkate almıyarak, istemeden suça iştirak etmiştir ihsan bey. bunun da bir bedeli vardır ve bu bedeli asi ödememelidir.asi bunu yaparsa hem saçma hem de çok çocukça davranmış olur bence.asim yapmaz böyle saçma böyle birşey:happy0064:happy0064

tipex
21-01-08, 13:40

:=)))))))) Çok haklısın. Bu aşk çok pahalıya patladı Demir'e :) Ama ileride bu yaptıklarının karşılığını fazlasıyla alacaktır. Hele Asi öğrensin bu fedakarlıkları asıl cümbüş o zaman başlayacaktır. Önce Kenan'ı elinin tersiyle bir kenara atacaktır. Sonra da Demir'in gönlünü almaya çalışacaktır :)

sinem*
21-01-08, 13:42
Neriman için iyi damat adayı da zamanı işi bozuyor:)Defne'ye evlenebilir belki ama böyle olunca..diye söyleniyordu..kenan da akıl yokcemal den destek istiyor orada her türlü yardıma hazır neriman varken:)

Neriman şuan kendi yuvasıyla ilgilenmek zorunda kızımın yuvasını yapayım derken kendi yuvasından olacak :) Süheyla ve ihsan arasında bir şeyler olduğunu sezdi belki bu bölüm süheyla ve neriman konuşması olur geçmişte aranızda bir şey mi vardı falan der

ne diyor du Demir benim için önemli olan para değil:)..bunu aşık olmadan söylüyordu şimdi ise aşık..Asi ile birlikte olsun iflasa razı..hem birlikte koyun güderler,tarla ile uğraşırlar..çoluk çoluğa karışırlar..tepelerinde ne süheyla ne neriman ne ihsan..ohh gel keyfim gel:):)..

Bu gidişle tarlada kalmayacak :)tarla olsa zaten demir sürekli bir ders alır hayatım tarla böyle sürülür,hayatım bu mevsimde mısır bu mevsimde bu :) asiden gün gün adetleri öğrenir :img-icecr

Demirde asi gibi giyinmeye başlarmış :icon_whis birine katlanırken ikisi fazla mı ne :):)

sude9
21-01-08, 13:46
Neriman şuan kendi yuvasıyla ilgilenmek zorunda kızımın yuvasını yapayım derken kendi yuvasından olacak :) Süheyla ve ihsan arasında bir şeyler olduğunu sezdi belki bu bölüm süheyla ve neriman konuşması olur geçmişte aranızda bir şey mi vardı falan der

Bu gidişle tarlada kalmayacak :)tarla olsa zaten demir sürekli bir ders alır hayatım tarla böyle sürülür,hayatım bu mevsimde mısır bu mevsimde bu :) asiden gün gün adetleri öğrenir :img-icecr

Demirde asi gibi giyinmeye başlarmış :icon_whis birine katlanırken ikisi fazla mı ne :):)

o konuşmanın daha zamanı var:img-yes:Cemal ağa Neriman'ın içini ferahlatacak şeyler söyledi..ama aklını kurcalayacak tabi..İhsan dan herşeyi öğrenmesi evliliklerinin selameti açısından en iyisi..cemal ya da başkasından duyarsa ciddi sorunlar olur.

olmaz sa çalışacak tarla bulurlar canım:)yeter ki asi birşeyler öğretsin,öğrenmeye hevesli biri zaten Demir:)öğretmen Asi olunca...herşeyleri uyuşsnda kıyafet konusunda asi demir'e benzesin,demir kesinlikle benzemesin:)

modest2000
21-01-08, 13:50

asinin kıyafetleri demişsin de yarama dokunmuşsun:happy0064 artık çoğumuz yazmaktan bıktık belki ama asi iyice kendini aştı kötü giyinmekte.ya böyle giyinen biri yok, böyle kıyafetler yok bu devirde. o kemerler, o etekler, o uzun tünik benzerimsi bişeyler yeter yani:img-wink:ortaçağ ingiliz köylüleri kıyafetlerini abarttı da abarttı asim.tamam o herşeyi çok güzel taşır ma bu kadar absürd olmaya bu kadar abartıya ne gerek var canım.neriman hanım da yüzyıl öncesi aristokratları gibi giyiniyor. bizim kız serflerden, annesi ve hatta defne de soylulardan gibi:img-wink: böyle yapay bişey çok mu iyi oluyor sanıyorlar acaba

tipex
21-01-08, 13:55
Neriman için iyi damat adayı da zamanı işi bozuyor:)Defne'ye evlenebilir belki ama böyle olunca..diye söyleniyordu..kenan da akıl yok:)cemal den destek istiyor orada her türlü yardıma hazır neriman varken:)

Kenan, Cemal Ağa'ya daha fazla baskı yapabilir. Cemal Ağa'nın yapmış olduğu tarlalardaki sınır ihlallerini buldu. Bir nevi Cemal Ağa'yı onikiden vurdu. Kenan, Cemal Ağa'nın o topraklardan vazgeçemeyeceğini bildiği için ona böyle bir anlaşma önerdi. Aklınca kurnazlık yapmaya çalışıyor.

Bir de Kenan, tapuları odasında ortalığa bırakıp gitti. Birara Cemal Ağa'nın tapuları alacağını falan düşündüm ama olmadı. :) Biraz daha derli toplu olması lazım bu Kenan'ın :)

sinem*
21-01-08, 13:56
asinin kıyafetleri demişsin de yarama dokunmuşsun:happy0064 artık çoğumuz yazmaktan bıktık belki ama asi iyice kendini aştı kötü giyinmekte.ya böyle giyinen biri yok, böyle kıyafetler yok bu devirde. o kemerler, o etekler, o uzun tünik benzerimsi bişeyler yeter yani:img-wink:ortaçağ ingiliz köylüleri kıyafetlerini abarttı da abarttı asim.tamam o herşeyi çok güzel taşır ma bu kadar absürd olmaya bu kadar abartıya ne gerek var canım.neriman hanım da yüzyıl öncesi aristokratları gibi giyiniyor. bizim kız serflerden, annesi ve hatta defne de soylulardan gibi:img-wink: böyle yapay bişey çok mu iyi oluyor sanıyorlar acaba

O kemerler şuan çok moda aslında :) kalın koca tokalı kemerler..Ben şu son otelde giydiği çizmeyi beğendim bazen cidden eh işte diyorum ama her gördüğümde öff gene mi bu demekten bıktım ya :) hadi evde ,tarlada giydin anladıkta neden davette düğünde düzgün bir şey giymiyorsun ..Bu arada şallarına bir şey demiyorum çünkü çok beğeniyorum :)

Neriman hanımında ruju deli ediyor :) en düzgün giyinen sanırım 3.kız (adı neydi unuttum) bir de leyla cidden çok şıktı ilerde asiyle leyla çekişmesini göreceğimiz için kıyafet konusunda kimin önde olduğu çok açık :icon_whis asi diğer konularda bozmaya,yarışmaya çalışırsa kendi adına daha iyi olur :)

merve_polat
21-01-08, 13:56
demirin bedelsiz teklifini babasının gururu v.b. nedeniyle reddeden asi, kenanın "bir bedeli olan" teklifini "babamın kurtulması için herşeyi yaparım" mantığıyla kabul ederse alacağı olsun.asinin bu teklifi red edeceğine inanıyorum.çünkü babasının kurtulması için "herşeyi" yapmamalı, yapılamaz da zaten.bu çok saçma bir mantık.birini kurtarırken (hem de beraat bile etmicek sadece tutuksuz yargılanacak) başka şeyleri feda etmek kadar mantıksız ve ilkesiz birşey düşünemiyorum.hem babası koskoca adam canım, yanlışlarının bedelini kendi ödeyebilmeli.bir suça bilerek iştirak etmese de gerekli özeni göstermeyerek, araştırmayarak, uyarıları dikkate almıyarak, istemeden suça iştirak etmiştir ihsan bey. bunun da bir bedeli vardır ve bu bedeli asi ödememelidir.asi bunu yaparsa hem saçma hem de çok çocukça davranmış olur bence.asim yapmaz böyle saçma böyle birşey:happy0064:happy0064

öyle deme ama
herşey bizim istediğimiz gibi olsa bir kere dizinin konseptine aykırı esas kız esas oğlana acı çektiricek ki seyirci hop oturup hop kalksın.arada lüle kafanın evlenme teklifini kabul edicekki biraz gerilim olsun.arada demir yaralanıcak ki hem aksiyon hemde bol romantizmli sahneler olsun
dimi yani haksız mıyım?

modest2000
21-01-08, 14:01
O kemerler şuan çok moda aslında :) kalın koca tokalı kemerler..Ben şu son otelde giydiği çizmeyi beğendim bazen cidden eh işte diyorum ama her gördüğümde öff gene mi bu demekten bıktım ya :) hadi evde ,tarlada giydin anladıkta neden davette düğünde düzgün bir şey giymiyorsun ..Bu arada şallarına bir şey demiyorum çünkü çok beğeniyorum :)

Neriman hanımında ruju deli ediyor :) en düzgün giyinen sanırım 3.kız (adı neydi unuttum) bir de leyla cidden çok şıktı ilerde asiyle leyla çekişmesini göreceğimiz için kıyafet konusunda kimin önde olduğu çok açık :icon_whis asi diğer konularda bozmaya,yarışmaya çalışırsa kendi adına daha iyi olur :)

tubaya bere inanılmaz yakışıyor.şallarla birlikte bari biraz o berelerinden filan taksa mesela. illa farklı bir tarz yakalayacaksa daha modern bir tarz olsun bu.:img-wink:
asim arasıra o saçlarını toplasa iyi olur. değişiklik ya değişiklikkk.......:happy0064

sude9
21-01-08, 14:01
Kenan, Cemal Ağa'ya daha fazla baskı yapabilir. Cemal Ağa'nın yapmış olduğu tarlalardaki sınır ihlallerini buldu. Bir nevi Cemal Ağa'yı onikiden vurdu. Kenan, Cemal Ağa'nın o topraklardan vazgeçemeyeceğini bildiği için ona böyle bir anlaşma önerdi. Aklınca kurnazlık yapmaya çalışıyor.

Bir de Kenan, tapuları odasında ortalığa bırakıp gitti. Birara Cemal Ağa'nın tapuları alacağını falan düşündüm ama olmadı. :) Biraz daha derli toplu olması lazım bu Kenan'ın :)

Cemal su almaya götürür Kenan'ı susuz getirir..Kenan hala kurnaz olduğunu düşünsün dursun:):)..

Asi kabul etmeyince Kenan anlaşmayı bozmak isteyebilir,isteyecektir de ama cemal yapacağını çoktan yapmıştır,Kenan'a geçmiş olsun,pirince giderken evdeki bulgurdan oldu:):)

asim arasıra o saçlarını toplasa iyi olur. değişiklik ya değişiklikkk.......:happy0064

ilk zaman ki saç hali geliyor gözümün önüne..yok yok böyle en iyisi..hem Demir olurda belinden sararsa yine estetik katıyor işe o saçlar:):)

tipex
21-01-08, 14:05
Ben Asi'nin, Demir'in yapmış olduğu yardımları öğrendikten sonra vereceği tepkiye gerçekten çok merak ediyorum. Her şeyin Kenan'dan geldiğini sanıyor kızımız. Herhalde gerçekler soğuk duş etkisi yaratacaktır Asi'de :) Sonra Demir'le karşı karşıya geldiklerinde neler yapar neler konuşurlar acaba??? Biliyorsunuz, kızımız Demir onu boğulmaktan kurtardıktan sonra teşekkürü bile ne kadar sonra etmişti. Herhalde bu sefer de Demir'in karşısına çıkana kadar bizler de sabır taşı konumuna geliriz :):):)

* defne *
21-01-08, 14:06
yeni başLığımız hayırLı oLsunn !! :cheer:

asLında şuan hastayım,çok haLsizim ama yinede birazda oLsa asi yorumu yapmadan yerimde duramadm ..:img-pipe1

kötü haber Asi evlenme teklifini kabul ediyormuş ve parayı alıyormuş. ama Demir Bülent'i bulup getirdiği için Asi parayı iade ediyormuş. tabi bunların garantisi yok. bunlar benim tüyolarım değil benden söylemesi. ne kadar doğru bilemiyorum.

not: Demir'in eli Aslan'la boğuştuğu sahnede gerçekten yaralanmış.

Arslan yakalanıyormuş demek.eee tek başına yola çıkarsan tek başına iş yapmaya çalışırsan olaca odur ama arama sonucunda nasıl yaralanıyor onu anlamadım.Yani acaba zorluk mu çıkarıyor arama yapanlarada onlarda silah mı çekiyor

kötü habere pek inanmadım :img-in_lo Çünkü aside kabul edcek bir hava sezmedim ben.Yani bekleyecek Demiri ne olursa olsun gibi sezdim ben umarımda öyle olur.

Ama Demirin gerçekten yaralanmasına üzüldüm.ama olur öyle kazalar :img-cray:

Asi'nin evLenme tekLifini kabuL etmesi banada pek inandırı geLmedi sanırım bu tüyo yaLan..:img-icecr

demiRimin gerçekten yaraLanması inşAllah yaLandır çünkü bu beni oLdukça üzer..

asLana arama yapmaya kaLkan beLayı başına aLmış demektir bu yüzden bi yaraLanma sahnesi beni pek şaşırtmaz:img-nyam:

neysem 12. böLümLe iLgiLi kısack bir yorum yapayım:

gerçekten çok güzeL bir böLümdü, cuma günü izLeyemediğimden cumartesi günü zar zor bi site buLdum ve ordan izLedim..

Asi&demiR sahneLeri oLağanüstü güzeLdi..:img-blush özeLLikLe asinin demirin eLini sardığı sahnede demiRin konuşmaLarı (bknz:kız meseLesi (: ), bakışLarı o kadar hoştuki..:img-in_lo

yaLnız demiRin eLinin yaraLandığı sahnede asi'nin demiRin önüne atLamasını bekLerdim..:img-in_lo ayrıca asi'nin 'kimseye ihtiyacım yok' deyip demiri bırakıp gitmesi o an için tuhaf geLdi..neyseki biraz sonra aşağıda onunLa iLgiLenmeyi akıL etti Asi'mz.. :img-icecr

son sahneye geLince..demiRin asi'ye neden arayıp haber vermediğini sorması üzerine asi'nin babasının tekLifi kabuL etmediğini mahçup bir şekiLde söyLemesi, demiRin ona 'sen ne düşünüyosun peki bu konuda?' sorusunu sorduğunda Asi bu sorunun aLtında yatan 'tercih meseLesi' ni anLayıp bu şartLarda babasının kimi tercih ettiğinin daha önemLi oLduğunu aynı mahcubiyetLe söyLemesi; bunun üzerine demiRin 'bekLe beni asi' demesi; dışardan pek beLLi oLmasada 2sinin arasındaki aşkı kanıtLayan oLdukça duygu doLu bir konuşmaydı..

farkındayım yorumLarım sadece 'asi&DemiR' üzerine oLdu ama dediğim gibi daha fazLasına pek haLim yok..

şimdiLik hoşçakaLın arkadaşLar..bye

medsul
21-01-08, 14:06
Cemal sus almaya götürür Kenan'ı susuz getirir..Kenan hala kurnaz olduğunu düşünsün dursun:):)..

Asi kabul etmeyince Kenan anlaşmayı bozmak isteyebilir,isteyecektir de ama cemal yapacağını çoktan yapmıştır,Kenan'a geçmiş olsun,pirince giderken evdeki bulgurdan oldu:):)

kesinlikle kenanda kim yahu:) cemal aga düşünmüştür bu konu hakkında birşeyler:) ben halan asının bu teklife kabul edeceğini hiç sanmıyorum:img-yes:
be:img-yes:n en cok demir bületı bulup geldiğinde ası herşeyi ögrendiğinde
nasıl bir tepki verecek acayip merak ediyorum:)
artık bunca olaylardan sonra asiden şöyle güzelce bir sahne bekliyorum
zaten demir asiyi ilk gördüğü gunden beri aşik herşecen gunde artıkyor aşkı:)

deren1970
21-01-08, 14:08
Merhabalar

Forum ana sayfasındaki dizilerin matematiği adlı yazıyı sanırım hepimiz okuduk. Baksanıza senaristlere göre kavuşamıyan aşklar diziyi götüren aşklarmış. Birleşseler bile hemen ayrılmaları, kavgalar, entrikalar lazım mış ki dizi seyredilsinmiş:img-yes:

Bu yorumlara bakıp, dizimize dönersek biz daha kavuştuklarını göremedik ki ayrılmalarını görelim:P eğer senaristler aynı şeyi düşünüyorlarsa bakalım kaç kere ayrılıp, barışmalarını seyredeceğiz:img-wink:

Sevgiler

tipex
21-01-08, 14:10
Cemal su almaya götürür Kenan'ı susuz getirir..Kenan hala kurnaz olduğunu düşünsün dursun:):)..

Kurnazlıkta Kenan, Cemal Ağa'nın tırnağı olamaz :) Adamda yılların tecrübesi var.

Dediğin gibi Asi teklifi kabul etmeyince Kenan rotayı Cemal Ağa'ya doğru çevirecektir. Bir de Asi önce kabul edip sonra vazgeçerse bu durumdan en çok faydalanan Cemal Ağa olacaktır. Ve kaybeden yine Kenan :)

deren1970
21-01-08, 14:11
Şu kıyafet konusunda bende birkaç şey söylemek istiyorum.

Asi kızımız çok sevdiği, bir arada oldukları arkadaşının doğumgününe bile sabah evden çıktığı, o kıyafetlerle ahırda yattığı, samanlarla dolu kıyafetiyle bar'ımsı yere, oldukça nezih olan yere doğum gününü kutlamaya gitti ya başka da birşey demiyorum. Dua edelim doğumgününden döndükten sonra aynı kıyafetlerle yatağına yatmadı:P

aysem_
21-01-08, 14:23
merhaba arkadaşlar...
Yoğunluktan pek forma giremiyorum ama girmişken bir şeyler yazmak istedim.
Hepimizinde bildiği gibi dizi Aşk ve Gurur'dan yola çıkılarak yapılan ve senaryosu genelde bu doğrultuna giden bir dizi.

Şimdi kitaptaki gibi Asi Demir'i yanlış anlamaya yaptığı iyilikleri bir türlü görememe daha doğrusu öğrenememe durumuyla karşı karşı karşıya. Asi'de -tıpkı kitaptaki Elizabeth gibi- Demir'in kendisine yardımlarına çok sonraları öğrenecek ve Kenan'ın yalanlarını fısatçılığını da görmüş olacak.
Bu noktadan sonra Asi Demir'in evlenme teklifini reddettiği için büyük pişmanlık duyacak ama ne çare?
Bu bölüme kadar ve bundan sonra yine bir süre daha çok Demir'in Asi'ye olan ilgisini göreceğiz ama dizide Asi Demir'in iyiliklerini öğrenince de tam tersi bir durum olacak ve Asi'nin Demir'e olan tutkulu aşkını izleyeceğiz. ;)

Bu arada evlenme teklifi ne? diyeniniz olursa da kitabı okuyanlar bilir; kitapta Darcy (Demir) Elizabeth'e evlenme teklif ediyor ama Elizabeth bu teklifi Darcy'e karşı olan önyargıları yüzünden çok kaba bir şekilde reddediyor. Sonra Elizabeth (Asi), wickham'ın (Kenan) yalanlarını öğranince de pişman oluyor.
Yani buna dayanarak ve Demir'den bir evlenme teklifi geleceğini umuyorum ama hemen olmayacaktır çünkü sonuçta bu bir dizi uzattıkça uzatırlar...

unutulmayan
21-01-08, 14:24
Merhabalar

Forum ana sayfasındaki dizilerin matematiği adlı yazıyı sanırım hepimiz okuduk. Baksanıza senaristlere göre kavuşamıyan aşklar diziyi götüren aşklarmış. Birleşseler bile hemen ayrılmaları, kavgalar, entrikalar lazım mış ki dizi seyredilsinmiş:img-yes:

Bu yorumlara bakıp, dizimize dönersek biz daha kavuştuklarını göremedik ki ayrılmalarını görelim:P eğer senaristler aynı şeyi düşünüyorlarsa bakalım kaç kere ayrılıp, barışmalarını seyredeceğiz:img-wink:

Sevgiler

Elbetteki kolay kavuşmaları bizide etkiler ama ben dizi senaristleri şunuda unutmasınlar ki, fazla ayrılık kavuşmalar izleyici sıkar elbetteki hepimizin beklentisi asi&demir'in kavuşmaları yönünde öylede olması gerekir.. Bunu yaparkende bu kadar izleyenin istekleride göz önünde bulundurulması lazım.. Bütün herkes bir şey söylerken haydi ters köşe olmakda pek hoş kaşılanmaz sanırım..

Sevgili deren1970 hepimizin de beklentisi sen gibi önce bi kavuştuklarını görelim ki daha hiç göremeden ayrılmaları biraz tuhaf olsa gerek..

Neslihan17
21-01-08, 14:42
merhaba arkadaşlar...
Yoğunluktan pek forma giremiyorum ama girmişken bir şeyler yazmak istedim.
Hepimizinde bildiği gibi dizi Aşk ve Gurur'dan yola çıkılarak yapılan ve senaryosu genelde bu doğrultuna giden bir dizi.

Şimdi kitaptaki gibi Asi Demir'i yanlış anlamaya yaptığı iyilikleri bir türlü görememe daha doğrusu öğrenememe durumuyla karşı karşı karşıya. Asi'de -tıpkı kitaptaki Elizabeth gibi- Demir'in kendisine yardımlarına çok sonraları öğrenecek ve Kenan'ın yalanlarını fısatçılığını da görmüş olacak.
Bu noktadan sonra Asi Demir'in evlenme teklifini reddettiği için büyük pişmanlık duyacak ama ne çare?
Bu bölüme kadar ve bundan sonra yine bir süre daha çok Demir'in Asi'ye olan ilgisini göreceğiz ama dizide Asi Demir'in iyiliklerini öğrenince de tam tersi bir durum olacak ve Asi'nin Demir'e olan tutkulu aşkını izleyeceğiz. ;)

Bu arada evlenme teklifi ne? diyeniniz olursa da kitabı okuyanlar bilir; kitapta Darcy (Demir) Elizabeth'e evlenme teklif ediyor ama Elizabeth bu teklifi Darcy'e karşı olan önyargıları yüzünden çok kaba bir şekilde reddediyor. Sonra Elizabeth (Asi), wickham'ın (Kenan) yalanlarını öğranince de pişman oluyor.
Yani buna dayanarak ve Demir'den bir evlenme teklifi geleceğini umuyorum ama hemen olmayacaktır çünkü sonuçta bu bir dizi uzattıkça uzatırlar...

Asi'nin Demir'in iyiliklerini öğrenince duyguları değişeceği kesin. hatta artık aşk başlasa da izlesek :) ama Demir'in evlenme teklifi edeceğini zannetmiyorum. tamam kitaptan alıntılar oluyor ama eğer evlenme teklifi olsaydı Kenan gelmeden önce olurdu ve Asi redderdi. bu bölümlerde de pişman olurdu. bu durumda pişman olacağı tek durum Demir hakkındaki ön yargıları, onu suçlamasıdır. Kenan da gideceğine göre evlenme teklifi için geç kalındı. (kitaba göre konuşuyorum)

modest2000
21-01-08, 14:52
öyle deme ama
herşey bizim istediğimiz gibi olsa bir kere dizinin konseptine aykırı esas kız esas oğlana acı çektiricek ki seyirci hop oturup hop kalksın.arada lüle kafanın evlenme teklifini kabul edicekki biraz gerilim olsun.arada demir yaralanıcak ki hem aksiyon hemde bol romantizmli sahneler olsun
dimi yani haksız mıyım?

haklısın da mervecim, o gerilimi IA'da fazlasıyla çektik yaa:img-wink::img-wink:abisini kurtarma stresleri ve bizim acaba yılmazın yardımını kabul edecek mi sorularımız ve cemle evlenecek mi endişelerimiz.:img-wink: bu dizide daha farklı gerilimler tattırsalar, şöyle alışık olmadığımız cinsten:img-wink:

eleren
21-01-08, 14:58
Bugün nette bir şey var sinir oldum yazıyorum ama tam göndereckken net gidiyor bir sürü yazım gitti
Şimdi tekrar toparlayıp yazamıyorum şöyle özet geçeyim
Evet biz toplum olarak imkansız aşkları seviyoruz ama fazlası bir yerden sonra sıkıyor
Bence senaristler onuda göz önünde bulundursunlar
Bence demirin asiye evlenme teklifi zor epey süründürürler bizi
Önlerinde zorlu iki maraton var hadi birincisi aştılar ikincisi imkansız
Birinci ihsan ikincisi süheyla:icon_whis

Elaaya
21-01-08, 14:59
Asi'nin Demir'in iyiliklerini öğrenince duyguları değişeceği kesin. hatta artık aşk başlasa da izlesek :) ama Demir'in evlenme teklifi edeceğini zannetmiyorum. tamam kitaptan alıntılar oluyor ama eğer evlenme teklifi olsaydı Kenan gelmeden önce olurdu ve Asi redderdi. bu bölümlerde de pişman olurdu. bu durumda pişman olacağı tek durum Demir hakkındaki ön yargıları, onu suçlamasıdır. Kenan da gideceğine göre evlenme teklifi için geç kalındı. (kitaba göre konuşuyorum)

Canım sezon sonu ,son sahne evlilik teklifiyle bitecekmiş diye bir duyum almıştım...ama hiç bir şey belli olmaz daha çok var...Ama daha ilk bölümden sezon sonunda evlilik teklifi var demişlerdi:img-yes:....

modest2000
21-01-08, 15:01
Bugün nette bir şey var sinir oldum yazıyorum ama tam göndereckken net gidiyor bir sürü yazım gitti
Şimdi tekrar toparlayıp yazamıyorum şöyle özet geçeyim
Evet biz toplum olarak imkansız aşkları seviyoruz ama fazlası bir yerden sonra sıkıyor
Bence senaristler onuda göz önünde bulundursunlar
Bence demirin asiye evlenme teklifi zor epey süründürürler bizi
Önlerinde zorlu iki maraton var hadi birincisi aştılar ikincisi imkansız
Birinci ihsan ikincisi süheyla:icon_whis

ben ufukta ihsan-neriman ayrılığı görüyorum malesef:img-blush. bu yüzden asi-demir birlikteliğine neriman hanım engeli de çıkar.

qsawe
21-01-08, 15:03

Asi kızımız çok sevdiği, bir arada oldukları arkadaşının doğumgününe bile sabah evden çıktığı, o kıyafetlerle ahırda yattığı, samanlarla dolu kıyafetiyle bar'ımsı yere, oldukça nezih olan yere doğum gününü kutlamaya gitti ya başka da birşey demiyorum. Dua edelim doğumgününden döndükten sonra aynı kıyafetlerle yatağına yatmadı:P

Ben o hırkayı, tekstil harikası olarak yorumlamıştım. Samanların üstünde uyumuştu, binlerce saman parçası üstüne saplanmıştı. Arabaya yürüyene kadar tek bir saman kalmadı. Ne kadar aradım, üstünde çöp tutmayan hırka, biliyor musun?

Uyuyup uyumadığı ise, henüz muamma.....

Neslihan17
21-01-08, 15:08
Canım sezon sonu ,son sahne evlilik teklifiyle bitecekmiş diye bir duyum almıştım...ama hiç bir şey belli olmaz daha çok var...Ama daha ilk bölümden sezon sonunda evlilik teklifi var demişlerdi:img-yes:....

arkadaşın kitaptan alıntı yaptığı senaryoya göre Demir'in Kenan gitmeden Asi'ye teklif etmiş olması gerekiyordu. kitaba göre konuştuğumu parantez içinde yazdım ayrıca. yoksa ilerki bölümlerde ne olacağına dair bi bilgim yok. kimsenin de olmaması gerekiyor. çünkü daha 13. bölümün çekimi bitmeden siz sezon sonundan bahsediyorsunuz. oyuncular bile bilmiyor sezon sonunu sizler nerden biliyorsunuz onu anlamadım. kusura bakmayın ama gerçekten ilginç bi durum.

deren1970
21-01-08, 15:20
Aslında Asi'nin tüm yapılanları Kenan'ın değilde Demir'in yaptığını öğrenmesi süper olacak. O sahneyi işin açıkçası sabırsızlıkla bekliyorum. Pişmanlığını, Demir'in bunu haketmediği, o Kenan'a nasıl inandığını kısacası tam karmakarışık duyguları görmek ve izlemek çok güzel olacak.

Birde bu durum nasıl ortaya çıkacak. Kerim Defne'ye mi söyleyecek oda gidip Asi'ye anlatacak

Sanırım bunları öğrenmemize az kaldı.

e.L_a
21-01-08, 15:24
umarım biz bunları tartışırken yeni bölümün fragmanı geçen hafta olduğu gibi bugünden çıkar hepimizde anlarız neler olduğunu ki banada en son emin olunmayan tüyolar pek kesin gelmedi umarım ilk verilen bilgiler gerçekleşir asi&demir aşkını izleriz bizde

sude9
21-01-08, 15:27
kitapta benzerlikler var ben okumadım ama okuyan bir çok kişinin söylediği bu..fakat Demir'in evlilik teklif edeceği aşamaya çok var ...bakışları sözleri ilan-ı aşk ediyor ama elde net bir sözcük var mı yok:)..hem bu halleri cazip ve çekici çokta güzel..evlilik teklifi dursun şimdi köşede..sırada Defne ve Kerim var:)..Demir evlilik teklif edeceği zaman Asi kabul edecek kıvama gelmiştir üstelik:)

qsawe
21-01-08, 15:58
kitapta benzerlikler var ben okumadım ama okuyan bir çok kişinin söylediği bu..fakat Demir'in evlilik teklif edeceği aşamaya çok var ...bakışları sözleri ilan-ı aşk ediyor ama elde net bir sözcük var mı yok:)..hem bu halleri cazip ve çekici çokta güzel..evlilik teklifi dursun şimdi köşede..sırada Defne ve Kerim var:)..Demir evlilik teklif edeceği zaman Asi kabul edecek kıvama gelmiştir üstelik:)

Ben aşk dizilerinde, evlilik olacaksa, sonrasını izlemek istemiyorum. Bu dizi içinde, daha önce demiştim. Gereksiz uzatmasınlar. 30-35 bölümde bitirsinler. Güzel bir final izlersem, o dizideki tüm oyuncuları, yeni yapımlarında izliyorum. Yapımcı firma, tüm firmaların 1-0 önünde başlıyor yeni yapımına. ( Benim gözümde)

ZK dizisi 26. bölümde bitti... Nedeni ise bana göre, evli bir çiftin arasında sorun yaratacak olayların, herşeyden daha sevimsiz ve itici olmasıydı. :icon_evil

Bizim Asi kızımız ile Demir oğlumuz evlendiğinde dizimiz final yapsın... Evlenmeden önce, nişanlılık kısmında falan yaşanan sorunlara lafım yok...:img-yes:

Aşk başladı, dillenmedi... önce o olsun, itirafı bir duyalım, ikna çabalarını izleyelim, beklentilerine evlilik girsin, sonra teklif ve doğru kişiye söylenen " Evet" yanıtını izleyelim... dilerlerse bizleri de davet edip, düğün yapabilirler...:img-wink: bakın nasıl güzel güzel giyinip gidiyoruz.... :icon_whis

gamze_yy
21-01-08, 15:58
Asinin bu kadar ön plana çıkartılıp diğer kızların arka planda kalması çok saçma. Tamam anlıyoruz Asi başrol/ana karakter bilmem ne ama gerçekçi durmuyor. Herşeyi Asi biliyor, superwomen kıvamında bunada eyvallah dedikte, diğer kızlar üvey evlat mı? Ot mu?

Hapishaneye yalnızca Asi ziyarete geliyor, diğer kızlar babalarını özlemez. :) Ne saçma, üstelik bana göre İhsan çocukları arasında çok büyük bir ayırım yapıyor.

Aslında bu bana da garip geliyor. Özellikle de İhsan beyin mahkeme çıkışı söylediği söz çok garipti.Diğer kızları annesine emanet ediyor ama asiyi kendisine emanet ediyor. Ben olsam kıskanırdım.Özellikle defnenin az da olsa kıskanma belirtileri göstermesi lazım.Bir de defnenin evin büyük kızı olduğunu düşünürsek durum daha vahim.

Dizilerde neden genelde ana karakterlerin tek çocuk oldukları belli. Eğer hikayedeki karakterin kardeşi olacaksa onun da bazı konulara katılması gerekir ama aynı zamanda hikayedeki ana karakterin önüne geçmemelidir. Bu dozajı ayarlamak çok zordur. Bizim senaristler ön plana çıkarma işini biraz abarttılar gibi:img-wink:

life_prenses
21-01-08, 16:13
Evet bende demiyorum ki diğer kızkardeşler de Asi gibi superwomen olup ortalığa çıkmasınlar ancak biraz da gerçeklik payı bıraksınlar. Evin tek çocuğu veya tek kızı olsa bir erkek kardeşi olsa anlardım ama öyle de değil.

Bazen acaba diyorum bu Asi İhsan ile Süheylanın kızı mı ama Süheylada ısınmadı ki Asiye. Yoksa Neriman'ın öyle aman aman bir düşkünlüğü yok Asiye, hatta diğer kızlarına daha sıcak gibi.

İhsan Bey'de bu yüzden diğer kızlara mesafeli duruyordur, çünkü diğer üç zavallı beceriksiz nosuperwomen kızlar İhsan Beyin değil Süheylanın aslında İhsan ile evlenmeden başkkasından olan çocuklarıdır ama babaları rahmetli olmuştur.

Mantıksız gelmiyor bu durum bana açıkçası Asi ile diğer üç kız arasındaki dağlar kadar farka hapishane kuşu ihsanın superwomen asi ile diğer zavallı modundaki üç kızı arasında yaptığı ayırıma bakınca.

Katılıyorum aynen sana Sumiyen... :) Eğer 4 kardeş yaptılarsa Asi'yi de diğerlerinden bu kadar koparmamaları lazım. İhsan Bey bazen tek kızı Asi'ymiş gibi davranıyor. Diğer kızlar da babalarına karşı mesafeli. Mesela İhsan Bey tarlada oturup ağladığında bir tek Asi koşup gelmişti yanına. Biraz fazla göze batmaya başladı sanırım dizi ilerledikçe...

Cansu*
21-01-08, 16:14
okuldan dolayı forumu dün akşamdan beri takip edemedim yeni bir tüyo var mı die soriyim bi

fragman yarın çıkar herhalde ama bölüm çekimlerinin sürdüğü bikaç gün önce söylenmişti fragmanda gecikme olmaz inşallah

Elaaya
21-01-08, 16:18
arkadaşın kitaptan alıntı yaptığı senaryoya göre Demir'in Kenan gitmeden Asi'ye teklif etmiş olması gerekiyordu. kitaba göre konuştuğumu parantez içinde yazdım ayrıca. yoksa ilerki bölümlerde ne olacağına dair bi bilgim yok. kimsenin de olmaması gerekiyor. çünkü daha 13. bölümün çekimi bitmeden siz sezon sonundan bahsediyorsunuz. oyuncular bile bilmiyor sezon sonunu sizler nerden biliyorsunuz onu anlamadım. kusura bakmayın ama gerçekten ilginç bi durum.

Sevgili Funda ,neden hiddetlenmişsiniz anlamadım doğrusu ...sadece bu konu konuşulurken (Demir in ne zaman evlilik teklif etmesi,edeceği vs..)duyduğum bir şeyi paylaşmak istemiştim ...nerden bildiğime gelince oda bana kalsın...sert bir edayla yanıt yazmanıza üzüldüm...Senaryonun planı bu şekilde planlanmış ,üstelik ne olur ne olmaz belli olmaz daha erken herşeye gibi de belirttim..bencede ilginç bir durum ,böyle tepkili bir durum hiç değil ama önemli değil...Duyum dedim...benimde duyduğum bir şeyi burada paylaşmam neden sorun oldu anlamış değilim...paylaşmam yada yorum yazmam olur biter...

sude9
21-01-08, 16:22
Ben aşk dizilerinde, evlilik olacaksa, sonrasını izlemek istemiyorum. Bu dizi içinde, daha önce demiştim. Gereksiz uzatmasınlar. 30-35 bölümde bitirsinler. Güzel bir final izlersem, o dizideki tüm oyuncuları, yeni yapımlarında izliyorum. Yapımcı firma, tüm firmaların 1-0 önünde başlıyor yeni yapımına. ( Benim gözümde)

ZK dizisi 26. bölümde bitti... Nedeni ise bana göre, evli bir çiftin arasında sorun yaratacak olayların, herşeyden daha sevimsiz ve itici olmasıydı. :icon_evil

Bizim Asi kızımız ile Demir oğlumuz evlendiğinde dizimiz final yapsın... Evlenmeden önce, nişanlılık kısmında falan yaşanan sorunlara lafım yok...:img-yes:

Aşk başladı, dillenmedi... önce o olsun, itirafı bir duyalım, ikna çabalarını izleyelim, beklentilerine evlilik girsin, sonra teklif ve doğru kişiye söylenen " Evet" yanıtını izleyelim... dilerlerse bizleri de davet edip, düğün yapabilirler...:img-wink: bakın nasıl güzel güzel giyinip gidiyoruz.... :icon_whis

kesinlikle..
gereksiz uzatmalar,fıtık eder derecede kavuşamama durumları ile dolu ,
3.şahıslar yüzünden zedelenip yaralanan ilişkileri 2 sezon izlemek yerine dolu dolu tüm bu tuhaflıklardan uzak 1 sezon izlemek benimde tercihimdir..

Kenan faslı kapanmak üzerine sırada Leyla var leyla'nın çok daha etkili olacağını düşünüyorum,kenan da gördüklerimiz hiçbirşey bana kalırsa..şu leyla'yı da fazla uzatmadan göndersinler bundan sonra da başka 3.kişiler gelmesin mümkünse..zaten bu çiftin en büyük sorunu geçmiş ve açığa çıkmayan sırlar,bunlardan nasiplerini aldılar alacaklarda...sorun olarak bu yeter..

son bölümde de evlenmesinler ama son bir kaç bölüm o hallerini de izleyelim:img-yes:

honeymoon
21-01-08, 16:31

aslında hepimizin takıntı haline getirdiği şey her yerde aynı giyinmesi ..
bu romanyalıyla tarlalarla ilgili görüşmeye giderken takıım elbise giymişti bazı arkadaşlar öyle olsa filan demiş okuduğum kadarıyla da eğer asi hep o tür giyinse Asi olmaktan çıkar..İnsanlar karakterine yaşantısına göre giyinmez mi? uzun hırkalar büyük kemerler de Asi yi temsil ediyor ve şimdi durup dururken Asinin giyim tarzı değiştirilirse köyden indim şehre şehirden kaldım köyde (garip oldu ama;) ) havası olur ve hiç de güzel olmaz

bizim önerimiz önemliyse sadece şu her yerde aynı kıyafet meselesini çözmeleri yeterli diye düşünüyorum :icon_whis

deren1970
21-01-08, 16:34
Vallahi ben evlendikten sonraki hallerini seyretmek isterim. Yok yok merak etmeyin yllar sonrası olarak değil ama en azından evli olarak 1 günlerini, 1 haftalarını nasıl geçirdiklerini görelim ki demek ki ömür boyu bunlar böyle yaşayacak deriz.

Evlenmek çok farklı, evlendiğin kişiyle aynı evde 24 saati geçirmek çok farkl dediklerine göre bizde o zaman evlenmiş çiftin en azından 1 haftasını seyredelim di mi. Bunlkar evlendikten sonra herhangi bir konuda yine atışıyorlar mı, birbirlerine tavır yapıyorlar mı? Diyelim ki bir olayda Demir adım attı, başka bir olayda Asi'de Demir'e adım atacak mı v.s., v.s.

qsawe
21-01-08, 16:35
kesinlikle..
gereksiz uzatmalar,fıtık eder derecede kavuşamama durumları ile dolu ,
3.şahıslar yüzünden zedelenip yaralanan ilişkileri 2 sezon izlemek yerine dolu dolu tüm bu tuhaflıklardan uzak 1 sezon izlemek benimde tercihimdir..

Kenan faslı kapanmak üzerine sırada Leyla var leyla'nın çok daha etkili olacağını düşünüyorum,kenan da gördüklerimiz hiçbirşey bana kalırsa..şu leyla'yı da fazla uzatmadan göndersinler bundan sonra da başka 3.kişiler gelmesin mümkünse..zaten bu çiftin en büyük sorunu geçmiş ve açığa çıkmayan sırlar,bunlardan nasiplerini aldılar alacaklarda...sorun olarak bu yeter..

son bölümde de evlenmesinler ama son bir kaç bölüm o hallerini de izleyelim:img-yes:

Güzel finalli dizilerden biri Yağmur Zamanı'ydı. 57 bölümde sonlanmıi 3 sezon sürmüştü... 3. şahıslar elbette vardı. Ama asıl sonu çok güzel getirilmişti... Evlenmelerinin ardından, yaşanan ufak tefek sorunlar uzatılmadan gösterilmiş, hamilelik ve bebeğin gelişi hızlıca yaşanmıştı...

Dizimizin sonunu konuşmak için erken ama, Funda, beklentilerimizi ilete bilir...

hortkuluk86
21-01-08, 16:40
Bence Demir ve Asi cok yakisiolar simdiden 3 talibi var diyorsun ama ben Aslani talip diye saymiyorum cunku o biraz donek ve sapik... Bence Demir suriye ye gidip bu isi halledince Asinin gozune girecek ama Asiyi daha zor gunler bekliyor... Bence Kenan cok ucuz bir talip daha zor rakiplerde cikacaktir Demire...

cave77
21-01-08, 16:41
Ben geldim ve kuşlar kadar özgürüm artık :) başarıyla bir dönemi daha bitirdik sanırım =)))))))))

Evlilik mi ? evlilik tüyosu falan mı geldi ya :icon_whis geldiyse ne ara geldi ben mi kaçırdım sezon sonu evlilik mi var anlamadım:img-cool2 biri açıklayabilir mi acaba rica etsem =)))

life_prenses
21-01-08, 16:44
3. talip kim?? 1-Demir 2-Lüle 3-????
ve evet... Oysa kız çocukları annelerinden daha çok babalarını sever denilir. Diğerleri sanki sorumluluk almamaya direniyorlar gibi geliyor bana. Eğer ortak çocukları yoksa :D heheheeeee o zaman bu 4ünü pazardan mı almışlar :D:D:D:D

telefe
21-01-08, 16:45
arkadaslar fragman cıkmıss...
asi kenana evt demişş ve kenan asiye yüzük takıyo...
aside yatagında aglarken defne geliyoo teselli ediyo falan...
yine güzel bölüm olacak kanımca....

life_prenses
21-01-08, 16:47

Nerede izledin? Eğer bir sitede falan varsa bana ö.m atar mısın? Başka ne oluyor fragmanda...
amannnn ne çok soru sordum değil mi:img-hyste

sude9
21-01-08, 16:49

şaka mı.evet demediği yetmemiş birde yüzük mü takmış
böyle bir hikaye izlemek istediğim en son ey
daha yolun başında iken kıymasınlar asi ve demir'e

unutulmayan
21-01-08, 16:50
Çizelen asi karakterine söylemiş olduğunuz elbiseler giyim tarzını artık yadırgamamaya başladım.. Yeni giyim tarzı sanırım cemal aga demir ortaklığı olan enerji işine bırakıcaklar gibime geliyor.. Farkındaysanız bu gelişmeler biraz hasır altı edildi.. Gelişen hapis ve kaçacılık konusu akabinde gelişen olaylar.. Ortada alınmış bir sürü arazi var cemal aga tarafından süheylanın demire bir şey olucak korkusu ile kabul ettiği bir enerji işi ortaklığı meselesi var.. Bir çok konuda bu olayların ışığında beklemeye alındı zannedersem bu konular ilerki bölümlerde bir bir tekrar gün yüzüne çıkıcak..

İhsan bey hapisden çıktıkdan sonra söz kesilmesi dünür gelinmesi nişan falan derken özellikle ilk elbise değişimini defne ve kerim nişanında asiden bekliyorum... İnanın o kadar hayal gücümü genişletiyorum ki orda süheyla,leyla ve özelliklede demirin yüzündeki ifadeyi görmeyi istiyorum..

Esas merak ettiğim konu bahsettiğiniz romandaki gibi asinin gerçekleri çok geç değil zamanında ve yerinde öğrenmesi demire karşı beslediği ön yargıdan kurtulup mahcubiyet halleri gerçekden çok merak ediyorum..

özge:(:(
21-01-08, 16:53

nerde izledin nerden buldun ne zaman çıktı????????

hangi siteden izledin özel mesaj atarmısın????

lütfennnnnnnnnnn..................

cave77
21-01-08, 16:53

Hadi canımmmmm pesssss diyorummmm:img-cool2 dizilerde yaşadığım en büyük hayalkırıklıklarından biri olur bu...inanamıyorum ya ne ara çıktı...insan biraz da olsa beklerdi be Asi...bundan sonra Demir sana asla aynı gözle bakmaz yani Asi Hanım...hiç kusura bakma valla:icon_whis

telefe
21-01-08, 16:55
yaa niye şaka yapımm....
ben napimm ben mi yazdım diziyi...
evt demiş iştee bende cok sasırdım..hatta yüzük bile takmıslar...
hayrett valla...asi ye hiçç yakısmadı mı desem dilimde varmıyo..
cok seviyom cünküü asiciki...:)

unutulmayan
21-01-08, 16:57
Nerde izledin arkadaşım linkini versende bizde izlesek yav neler oluyor neler inanın eğer böylesi bir durum varsa gerçekden büyük bir hayal kırıklığı..

pas.si.on79
21-01-08, 16:58

bu bilgi doğruysa hayal,rüya vs değilse... ki tabiki önce bölümü izleyeceğim. Asi dizisi için bu gidişat iyi olmaz..

Asucuğum demiş ki en fazla 30-35 bölüm sürsün. Ben bunu çok az bulmuştum.Asi gibi bir dizi için.. Ama öyle olursa 13 bölümde bitsin.. Çünkü Asi o teklifi kabul etmesi demek.. Asi Neriman dan daha fazla zengin koca meraklısı demek olur.. BAşka bir açıklama gerektirmez. Eğer o kararı verip,sonrasında Demir Asi için birşeyler yapsın falan diye düşünmem.. .. Bıraksın Asiyi..

Hatta durun ben bir final yapıyım..

Asi Kenan ın teklifini kabul edince.. DEmir Antakyayı terk eder. Leylayla evlenir.

Valla bana kızmayın.. Durum bundan ibaret.. Sen babanı düşünme, sen babanı dinleme, sen kendini gururunu önemseme,sen babasının gururunu önemseme,sen aşkı önemseme,sen sana gösterilen değeri görmezden gel.. ONdan sonra körü körüne iğrenç teklifi kabul et.. YAzık ya.. Eğer kabul edip sonra vazgeçse bu sefer valla Kenan için üzüleceğim...

cave77
21-01-08, 16:59
yaa niye şaka yapımm....

Ya arkadaşım inanmamak meselesi değil...YT benzeri bir siteden falan izlediysen adresini bizlere de yolla da biz de bakalım istiyoruz..ha Tv de gördüysen kayıt falan yoksa o zaman biz de görmek için bekleyeceğiz biraz...gerçi o sahnenin de görülecek bir tarafı da yok ya hadi neyse..:icon_whis

kumralim19
21-01-08, 17:00
yaa niye şaka yapımm....

ay inanamiyorum, yani demirin "bekle asi beni bekle" demesine karsin
asi kenana evet mi diyor, demire bu kadari güveniyor, asiyi bilmem ama
demirin asiye güvenmesi artik zor gibime geliyor, o dans sahnesinde "hala o gururlu kizmisin" dedi, asinin gururu bitek demirde mi isliyor simdi bunumu anlamamiz lazim, babasi ona demedimi beni kurtarmak icin, firsatcilara izin verme, demirden para alma dedi dinledi, ama bu lafini dinlemedi, hic hosuma gitmedi bu olay

gamze_yy
21-01-08, 17:02
Demir gibi birine Asi bunu yaptıysa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık bana. Böyle bir durumun bahanesi de olmaz üstelik. Asi gibi birinin karakterine de ters aslında. Şimdi demir gelince asi seninle işim kalmadı oh be senden kurtuldum deyip kenana parayı geri mi verecek yani? E nerede kaldı gururu? Yine fragmancının oyununa mı geliyoruz acaba?:img-pilot

telefe
21-01-08, 17:02
yaa arkadaslar ben görmedim ama cıkmıss fragman görenler anlatıyo...
demirde suriyeye gitmişş silahlar felan varmıss....
öyle iştee....
bende catlıcam ama yapacak bişey yok bekliyecezz...:)

honeymoon
21-01-08, 17:03
şaşırdım doğrusu ama neslihan arkadaşımız böyle bi olasılığın az da olsa olabileceğini söylemişti. Ama abartmayalım ne demiş senaristler evlilik yok demekki Asi hala hiç bir şeyden haberdar değil ve kabul etmiş 'ki uzun sürmeyeceğine inanıyorum', bu bölüm yüzük müzük olaylarıyla demirin suriye maceraları arasında gidecek herhalde ,bi yerde yine bizi acayip kandırdıklarına eminim ,zokaya düşmeyelim arkadaşlar :img-yes:

unutulmayan
21-01-08, 17:07
Valla turkiyenin ve dünyanın en büyük video sitelerini araştırdım.. Bakmadık yer alı koymadım halada arıyorum ama yok.. Sanırım tv den izlemiş izleyen kimse..

sude9
21-01-08, 17:08
telefe..sana yönelik değil o mesajım canım,alınma lütfen

evet cevabı ile kalmayıp yüzüğü parmağına geçirmesine şaşkınlığımdı sadece:)izlemedim demişsin umarım o anlatanların heyecan yaratmak için yaptığı bir şakadır..

kendi yazıp çizdikleri asi'yi bir bölümde çizmeye mi niyetliler....eğer niyetleri bu ise başaracaklar şüphe olmasın..

medsul
21-01-08, 17:09
hayıııııırr haaaayırrrrr olmaz olamaz mümkün degil buu:icon_sorr

yahu gercekten tam manasıyla şu an şoktayım şoktaa:img-pilot:img-fie::img-swoon:img-swoon:img-swoon:img-swoon

inanamıyorum evet diyor birde üstüne üstelik yüzük kkatılıyor
allahım ne olursun şaka olsun muyaaa şaka birisi bize eşşek şakası yapmiş olsun
eger bu iş daha fazla uzarsa diyecek bir şey bulamıyorum...
şimdi asi bu tetlifi kabul ederse asiliği mi klacak

unutulmayan
21-01-08, 17:10
telefe..sana yönelik değil o mesajım canım,alınma lütfen

evet cevabı ile kalmayıp yüzüğü parmağına geçirmesine şaşkınlığımdı sadece:)izlemedim demişsin umarım o anlatanların heyecan yaratmak için yaptığı bir şakadır..

kendi yazıp çizdikleri asi'yi bir bölümde çizmeye mi niyetliler....eğer niyetleri bu ise başaracaklar şüphe olmasın..

Valla aklımdan geçenleri okudun sude9 bunca bölüm yarattıkları asiyi 1 bölümde çizip atmaya niyetleri varsa gerçekden başarılı oldular ki eğer böyleyse..

klgçaglar
21-01-08, 17:10
İnanmıyorum ya rüyadır olamaz böyle bişey asi kenana evet diyemez olamaz bu demir dedi ona bekle beni diye off ya diyen arkadaşlar eminmiymiş birde fragmanda hiç Asi-Demir sahnesi varmıymış:img-in_lo Aside canım ya oda isterme ama ne yapsın kız çok seviyor babasını dayanamam valla ağlamasına off ya evet der ama evlenmez bunu biliyoruz ama keşke böyle bi süreç olmasaydı ben lüleyi asinin yanında görürsem çıldırım hele hele demirde onlara melül melül bakarsa hiç dayanamam ben ya of:sad53:

siyah-beyaz
21-01-08, 17:11
Evliliğin olmaması,Demir'in,Asi'ye güveneceği;başka zamanlarda da arkasından başka hesaplar yapmayacağı anlamına gelmez...Bence keşke evlense ,madem teşebbüs etti,madem babasını kurtarmanın enaz acıtıcı,en zararsız yolu bu kendisi için,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin keşke....

Demir de daha güvenilir bir partner seçsin kendine,bundan sonraki yaşamında...

rockstar_17
21-01-08, 17:12

merhaba telefe ,demek fragman çıktı genellikle salı günleri çıkardı bu sefer erken verdiler sanırım yada ben yanlış biliyorum neyse...

gerçekten söylediklerine inanamadım.
asi neden kabul etti teklifini sanki:icon_sorr ya neden beklemedi demiri .:icon_sorr bence yapmamalıydı bunu asi .

demir duyunca bunu nasıl bi tepki vericek asi'ye karşı çok merak ediyorum.:icon_whis
önceki yorumumda demiştim ben asi babası için kendin vazgeçer.istemese kabul eder..:img-wink: off off şu fragmanı bi görsem bende çok merak ettim şimdi... demir ona boşuna ''bekle beni'' demiş .

ersa
Fragman çıkmış görülen yüzük takma sahnesi olsa olsa Demir veya Asi'nin kabusudur.
Hangi ara Asi'nin babası hapisten çıktı normal hayatlarına döndüler de yüzük takıyorlar.

Yüzük sırası bekleyen Defne var ayrıca Asi-Kenan sırasını beklesin önce.

Ayrıca Demir avukatı tembihlemiş olmalı bana sormadan işlem yapma diye. Yok fragmanda görülen gerçek Kenan ve Asi'nin söz yüzükleri gerçekten takıyorlarsa dizi erken saçmaladı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

qsawe
Buyrun buradan yakın...

"Evet" denmiş...

Oğlum, Demir,

Benden, sana, abla nasihatı....

Bu kızdan, ne köy olur ne kasaba.... o kadar laf ettin, hala burnunun dikine gitti ya... Bırak sen bu kızı, bak ben sana bulucam, helal süt emmiş, eli yüzü düzgün, babası borçsuz, anası dertsiz masa örtüsü almış :icon_whis, çöpsüz üzüm, bir kız...

Arkadaşlar önce sakin olalım... neden " Evet" demek zorunda hissetti kendisini... O durumda biz olsak ne yaparız... O ruh hali nasıldır? Babasına ( bana göre) hastalık derecesinde düşkün biri, 1 gece daha fazladan hapiste kalmasını istemediği için, böyle bir karar vermiş olabilir mi? başka bir sebeple mi kabul etti?

Fevri olmayalım.... bakalım bu olay nasıl sahneler yaratacak... Demir, ne yapacak....

telefe
valla bende fragmanı görmedikçe inanmam...
baştan beri çizilen asi karakterini yerle bir ederler
valla eger öyle bişey olursa...

ama merak etmeyin asi o yüzzükü takarsa geri atar kenanın kafasına en kısa zamanda..:):):)

özge:(:(
çok sinirlendim ya......

asi nasıl olurdsa o adamın teklifini kabul eder üstelik demir ona bekle beni demişken.....

ne yapacak ilk önce lülenin teklifini kabul edecek sonrada demir bülenti getirincede boynuna mı atlayacak....?????

çok saçmalık ama fragmanda asinin ağladığı söleniyordu belki başka bişey olmuştur....yani işallah öle olmasını istiyorum...

asicik
21-01-08, 17:14
fragmani daha göremedim... ama bu söylenenler dogru ise bir tek sey söylüyorum..

ASI SANA PESS YANI
Demirin o bakislarina, o beni bekle demesine, seni o kadar düsünmesine karsilik bunu mu yapiyorsun...:icon_sorr:sad53:

Ama bence de fragmancilarin tuzagina düsmeyelim arkadaslar.... belki yine yaniltmacadir...:img-yes:
Yani bizim bildigim begendigimiz ASi böyle bisey yapmaz.. . ben bu konuda Asi ye güveniyorum... ama senaristlere?? :icon_sorr bilmiyorum artik

modest2000
21-01-08, 17:15
hayıııııırr haaaayırrrrr olmaz olamaz mümkün degil buu:icon_sorr

yahu gercekten tam manasıyla şu an şoktayım şoktaa:img-pilot:img-fie::img-swoon:img-swoon:img-swoon:img-swoon

inanamıyorum evet diyor birde üstüne üstelik yüzük kkatılıyor
allahım ne olursun şaka olsun muyaaa şaka birisi bize eşşek şakası yapmiş olsun
eger bu iş daha fazla uzarsa diyecek bir şey bulamıyorum...
şimdi asi bu tetlifi kabul ederse asiliği mi klacak

medsulcum sen bari harcama asiyi bu kadar çabuk:img-wink:belki hayaldir filan,vardır bir açıklaması:happy0064 demirci gördüm herkesi:img-wink:hemen asiyi asmalar filan::img-in_lo asi teklifi kabul ederse ben de çok kızacaktım ama arkadaşlar şimdiden asiyi asmaya başlayınca içim elvermedi.herkes demirci olmuş burda ya:icon_whis

sude9
21-01-08, 17:16
Valla aklımdan geçenleri okudun sude9 bunca bölüm yarattıkları asiyi 1 bölümde çizip atmaya niyetleri varsa gerçekden başarılı oldular ki eğer böyleyse..

başından beri ,izlediğimiz bir Asi var..yeri geliyor fazla keçilik yapıyor ama hayata karşı bir duruşu var ..sergilediği davranışlar var
kendi mesajımdan alıntıladığım gibi:)..

geleyim garantisi olmayan tüyoya..hala teklifi kabul edeceğini sanmıyorum..ne yani önce kabul edecek demir bülent'i getirecek ondan sonra kenan'a kusura bakma diyecek..Demir ve Asi kaldıkları yerden devam edecek,öyle mi..kenan haketmesine hakediyor bu sonucu da Asi'ye yakışan uygun bir hareket olmaz..Demir'in yardım teklifini yürekten kabul etsede babasına sormadan hareket etmeyen biri..babasının ne düşündüğü önemli bunu demir'e de söyledi.hal böyle iken babasına sormadan onun düşüncesini öğrenmeden kenan'a evet deyip onun yardımını kabul edebileceğine inanmıyorum..kaldı ki bu kız babamı gerekirse kaçırırım ama demir'in yardımını almam dedi defne'ye(kalbi öyle demese de)..tamam kaçıramaz henüz o kadar becerikli değil:) ama demir için bunu söyleyen kenan'ın şartı için daha fazlasını söyler..defne,melek neriman böyle bir şeyi Asi'nin kabul etmeyecğini düşünüyor tanıyorlar Asi'yi..Asi'nin duruşu ortada..tüm bu saydıklarım bir yana Demir'e aşık Asi..Demir'in gelişini görünce aklında ne kenan ne teklifi kaldı kendisini hemen Demir'in yanına attı,kenan'ın kendisini durdurmasına izin vermedi..aşık olmasının yanı sıra Demir'e güveniyor..geçmişten ne kadar sorun peşlerinde olsa da..demir'in söylediklerine inanması güvendiğinin göstergesi..hangi bölüm hatırlamıyorum ama Demir'e bana zarar vermeyeceğini biliyorum diyordu..tüm içtenliği samimiyeti ve sevgisiyle beni bekle diyen Demir'e karşılık vermeyeceğine onu beklemeyeceğine inanmak güç..dediğim gibi kabul edeceğini düşünmüyorum..

ola ki senaristler tüm bu bölümce yansıtılan yazılıp çizilen hissettirilen şeyleri bir kenara koyup heyecan yapacağız diye bu garantisi olmayan tüyoyu senaryoya dökerlerse ,böyle abes ve alaksız bir hikaye işlerlerse onlara söyleyecek söz bulurum elbet:)

..

şimdi tüm bunları yok sayıp hikayeyi karakteri başka bir şekle büründürmek..hala imkansız geliyor..adamlar kendi yarattığı karakteri benden iyi biliyorlar muhakkak,bu değişimi nasıl yaptıracaklar inanmakta zorluk çekiyorum..şakadır umarım...

medsul
21-01-08, 17:16
Buyrun buradan yakın...

"Evet" denmiş...

Oğlum, Demir,

Benden, sana, abla nasihatı....

Bu kızdan, ne köy olur ne kasaba.... o kadar laf ettin, hala burnunun dikine gitti ya... Bırak sen bu kızı, bak ben sana bulucam, helal süt emmiş, eli yüzü düzgün, babası borçsuz, anası dertsiz masa örtüsü almış :icon_whis, çöpsüz üzüm, bir kız...

Arkadaşlar önce sakin olalım... neden " Evet" demek zorunda hissetti kendisini... O durumda biz olsak ne yaparız... O ruh hali nasıldır? Babasına ( bana göre) hastalık derecesinde düşkün biri, 1 gece daha fazladan hapiste kalmasını istemediği için, böyle bir karar vermiş olabilir mi? başka bir sebeple mi kabul etti?

Fevri olmayalım.... bakalım bu olay nasıl sahneler yaratacak... Demir, ne yapacak....

aslında ben hurda asıden cok senartilre kızıorum
siz bunca zaman gururlu diye yazıp durun sonra iğrec bir evlenme teklifini kabul etsın olmuyacak olan şey bu...

Vamos
21-01-08, 17:17
Son 2-3 yıldır izlediğim 2. dizi Asi.. daha önce en son HS seyrettim ve o diziden 10. bölümlerde tamamen koptum.. neden mi? çünkü senaristler mantık ötesi ve beklenmedik şeylerlerle insanın sabırlarını zorlamaya başladılar.. yaseminin necdetle evlenmesi bnm için bardağı taşıran son damla olmuştu..

el insaf eğer gerçekten kabul ettiyse ve yüzüğü taktıysa Asi karakterine olan inancım neredeyse sıfırlanır..
yani bana şunun mantığını anlatın... babası demirden para istemedi diye para almadı demirden.. buna ok.. peki sen babanı bilmiyo musun? baban asıl kenanla evlenmene izin vermez, istemez.. bi karakter bunu düşünemez mi?

yapmayın allah aşkına.. hs moduna sokmayın şu diziyi.. birbirlerinden habersiz, böyle yanlış anlamalar, tuhaf gururlar.. türk dizilerinden en nefret ettiğim şey..
nedir bu kadın baş kahramnın mantıksızca, fütursuca hareketleri.. erkekler fedakar, sadık, sabırlı, anlayışlı..
kusura bakmayın ama bu olduysa ve bunun üstüne tekrar demir asi nin üzerine giderse tamamen soğurum bu diziden.. ben asi den tek bir aşk belirtisi görmedim.. biz gördük tamam kıskandı vs ama bunları demir görmedi.. pansuman yaparken elini acıtmak ve arkasından gülmek aşk belirtisi değildir bence.. hele demirin yaptıkları yanında dalga geçmek gibi bişey

çok üzgünüm ama inanılmaz sinirlendim.. sinirden öte üzüldüm.. "kanırtmak" diye bi tabir vardır ya.. asi nin aşkını görene kadar ve bunlar bi araya gelene kadar "kanırtacaklar" hepimizi.. bekleye bekleye helak olucaz

gamze_yy
21-01-08, 17:20
Böyle bir durumun mantıklı tek açıklaması "demirin kavusu" olması. Başka türlüsünü kabul edemem. Asi karakterine çok ters bir durum. Belki demir bülenti bulamadı tam pes edecekken bu kavusu gördü ve harekete geçti. Olamaz mı? Geçen sefer ki fragman aldatmacasını düşününce bana herşey olabilir gibi geliyor. Görmediğim fragmandan teori üretmeye başladım:img-hyste

telefe
21-01-08, 17:20
yaa hayırr yaa....
demez olaydımm....asiye yüklenmeyin bencede bu kadar...

bişey oldu ki asi evt demek zorunda kaldı...ya da fragmanı öyle hazırladılar...
bence önce diziyi izleyelim...

asim düşünmeden karar vermezz...ama evt bile dese ben yine de cok seviyorum onu..:)

asicik
21-01-08, 17:22
arkadalar eger fragmanda bi yüzük sahnesi varsa... bu defne kerim sahnesidir bence...(baska türlü düsünmek bile istemiyorum... :icon_sorr)

belki defneye su büyük gelen yüzügü kücültmüsdür kerim... bi jest olsun... artik biraz sevinsin diye sözden nisandan önce takmistir, babasi hapiste olsa bile aralarinda sevgiyi birbirlerine göstermek icin falan...
Asi aglamasi da normal zaten... kiz üzgün... eee Demir de gitti... hasret var..:img-blush

yok ben o yüzügün Asi ye takilma ihtimalini bile gözümde bulundurmak istemiyorum.... tam bir Asi katliami olur.... Asi karakterinin ne asiligi kalir, ne gururlulugu...
yani Asi o lüle ye evet DEMEZ........ yani insallah öyle bisey olmaz:sad53:

Vamos
21-01-08, 17:24
yaa hayırr yaa....
demez olaydımm....asiye yüklenmeyin bencede bu kadar...

bişey oldu ki asi evt demek zorunda kaldı...ya da fragmanı öyle hazırladılar...
bence önce diziyi izleyelim...

asim düşünmeden karar vermezz...ama evt bile dese ben yine de cok seviyorum onu..:)

arkadaşım sende suç yok :) ben bu durumun olmaması için o kadar tetikteyim ki ani tepkiler veriyorum..
evet belki bişey oldu ve evet demek zorunda kaldı.. ama benim için olay şu ki ben böyle bi durumun yaratılmasına bile karşıyım.. gereğinden fazla zorlamıyorlar mı durumu? fazla büyütüldü bu 500.000 ve kefalet olayı..

unutulmayan
21-01-08, 17:24
İzlediğimizin en büyük sebeblerinden bazıları bu dizide bu kadar cezbeden bizleri en azından gerçekden kendimize yakın gördüğümüz karakterler gerçekden yaşanmış bir hayat hikayesi(ufak tefek alıntılarda olsa) gurur evet gerçekden insanın gururunun insana yaptırmayacağı şey yoktur..

Doğruda olsa söylenenler eğer gerçekden böylesi bir durum varsa rüya sahnesi dahi olsa gerçekden tahammülü zor bir sahne olucak onca insanın uğradığı hayal kırıklığı ters köşe olması cabası..

Kabul etmesi yönünde onca yazılan sayfalar dolusu mesajda çok nadiren bazı arkadaşların kabul etmesi konusunda yazıları var ki zannımca izleyen onca insanın da asinin bu teklifi kabul etmesi sonucunda diziye artık ilerleyen bölümlerde ilgisi azalacağını tahmin ediyorum..

Farklı görüyordum gerçekden ki bu teklif doğruysa eğer şimdiye kadar farklı buluyordum ön yargılıda konuşmuyorum ki mizacım gereği bir şeyi görmeyincede aklım kesinlikle yatmaz görmeden hiç bir şey demem diyemem.. (geçen haftaki süheylanın söylediklerini tahminimiz ve dizide izlerken söyledikleri..)