Tüm Versiyonu Göster : Benimle Evlenir misin?

mormania
15-02-05, 14:18
arkadaşlar hatırladınız mı deniz uğur'un ve ölen kocası ismail hakkı sunat'ın çok güzel bir dizisi vardı benimle evlenir misin diye...
ben çok severdim...sizin düşüncelerinizi merak ettim...siz nasıl buluyordunuz??

ecearici
15-02-05, 14:29
evet güzel bir diziydi.ben en çok müziğini seviyordum :P

mystery_girl
15-02-05, 17:10
COOK guzel bir diziydi gercekten de müziğine bayılıyordum erden bulabilirim bilen var mı????

_irem_
15-02-05, 17:13
bencede güzeldi özellikle müzigi ve kadrosu

acelya_09
17-02-05, 15:17
cok begendiyimbir diziydi tekrar bakmak isterim muzigi harikaydiiii

zehir
27-03-05, 17:49
bende cok severdim birbirlerine cok yakısıyorlardı

mormania
03-04-05, 14:10
ewt bence de birbirlerine çok yakısıyorlardı...
kadrosu da cok iyiydi...bazı bölümlerde ece uslu da rol almıştı,kötü kız olarak girmişti diziye...

busee
03-04-05, 19:49
bayılıyordum o diziye.. şöyle tekrarını verseler yine izlerim..
müziğide sanki insanı sakinleştiriyor..
unutamadığım,aklıma kazınan bir bölümde şuydu.. sizlerle paylaşmak isterim.. tam evleneceklerken arabasını kaçırıyorlardı da düğüne gelemiyordu.. orada kızın duvaklığıyla doşalması sonra çocukla karşılaşmaları filan.. o sahneye bayılmıştım..

aliye:-)
19-06-05, 07:33
Dizi çok Güzeldi Ya Ben Ismail Hakki Sunatin ölümüne çok üzülmüştüm Katilide şuan Dişarda üzücü Olan Da Bu...

burcuuu
24-07-05, 15:57
bu dizi qüzeLdi müziğide çok qüzeLdi ismail hakkı sunatın öldüğü qün çok üzüLmüştüm ve ağLamıştım ya :( qerçekten qüzel bi diziydi ama o da çok kısa sürmüştü..

özkız
15-08-05, 08:57
cuma günleri yayınlanırdı iple çekerdim o zamanlar deniz uğur ve ismail hakkı sunat'ın evli olduklarını bilmiyordum.katıldıkları bi programda söylemişlerdi sonra çok şaşırmış ve sevinmiştim çok yakışıyorlardı ama sonra...
yazık oldu.Allah rahmet eylesin...

rubio
19-09-05, 19:26
Mevsimler Geçer
YIllar Tükenir
Ama Hayat Yenilenir
Her şey Yenilenir
Aşk için
Geç Değil

sisley
19-09-05, 19:38
bende izlemiştim güzeldi gerçekten bu dizi ismail hakkı sunatı da çok severdim eşinide hala.

GÜLÇEM
10-12-05, 19:50
ya bu diziyi izlerken çok küçük olmama rağmen(ilokula gidiyodum)çok net hatırlıyorum..ismail hakkı sunat çok iyi bir oyuncuydu allah rahmet eylesin...

Flora
11-12-05, 15:58
bende çok severdim iple çekerdim cuma akşamlarını ama diziden aklıma gelen çok az görüntüler var tam anlamıyla hatırlamıyorum isimlerini bile ay gerçekten bunların dizideki isimleri neydi ben unuttum

sorenza
11-12-05, 16:29
Bu dizi gerçekten harikaydı ya İsmail Hakkı Sunat çok iyi bir oyuncuydu Allah Rahmet eylesin çok üzülmüştüm ölümüne Tabiki deniz sunat'ta çok başarılıydı ve dizinin şarkısını bende arıyorum ama malesef yok ya tekrar yayınlasalar ne kadar güzel olur yaa

zırdeli
11-12-05, 22:31
diziyi hatırlıyorum. severek izlerdim. çoğunuz müziğinin çok güzel olduğunu söylemiş ama çok fazla hatırlayabilmiş değilim. keşke tekrarını verseler.cidden güzeldi

rubio
12-12-05, 10:20
ya jenerik müziğini oya küçümen söylüyodu sadece onu hatırlıyorum.. bide yukarı sözlerini hatırladığım kadarıyla yazdım ama bulabilmek için yeterli olmuyor:(

burcuuu
28-12-05, 17:27
çOoOK qüzel diziydii ya sewerek izliodum oyuncuları,müziği falan bence çok qüzeldi...

hele orda oynayan çocuk vardıı ya ismail hakkı sunat ın yeğeniini oynuoduu süleyman çok şekerdii : ) (dizideki adını hatırLamıorum)

LAZCAKIR-KIZ
27-01-06, 23:33
O zamanlar bende yanlis hatirlamiyorsam yasim 12/13 olmali gercekten pek hatirliyamiyorum ama diziyi cok net hatirliyorum

Bizimkiler izlerdi bende izlerdim elimden geldigi kadar,Ismail Hakki Sunat´i seviyordum, daha sonralari yeni yeni projelerinide izlemistim. iyi bir oyuncuydu
Eside iyi bir oyuncu, Evli olduklarini Ismail hakki Sunatin ölüm haberiyle duymustum
Evli olduklarini bilmiyordum, gerci artik bilmemde pek birsey degistirmedi
O iyi oyuncu kursunlara feda edilmisti, Rahmetli iyi oyuncuydu
Allah topragini bol etsin, eside ilk baslarda cok yorgun hayati tamamen birakmis gorunuyordu ama Yagmur Zamani ile kendini topladi

Allah onu ve Ismail hakki sunattan kalan tek hatiralari cocugunu korusun.

Hayat onlar icin aci bir hikaye yazdi,allah kimsenin basina vermesin.

GÜLÇEM
30-01-06, 23:38
ben şimdi 15 yaşındayım o dizi varken acayip iyi hatılıyorum ya 4e ya 5 e gidiyodum ama çok güzel bi diziydi i.hakkı sunatın dizide bi kamyoneti vardı adıda prenses ti hatta...bide müziği çok güzeldi hatırladığım kadarıyla.....her dalın meyvesi ayrı güzel,her dalın meyvesi başka.vakit geldimi ağaçtan düşer gibi düşüverirsin aşka.mevsimler geçer,yıllar tükenir ama hayat yenilenir herşey yenilenir aşk için geç değil.

way bea ne hafıza varmış bendede...

GeLiNcIk88
30-01-06, 23:41
valla arkadaslar ben bu diziyi hic hatirlamiyorum kim basrolde oynuyordu??

dml
05-02-06, 18:47
her dalın meyvesi ayrı güzel
her günün öğlesi başka
vakit geldi mi ağaçtan düşer gibi
düşüverirsin aşka...

mevsimler geçer yıllar tükenir
ama hayat yenilenir
her şey yenilenir
aşk için geçn değil...

hayat acısıyla hayat tatlısıyla,
nefes almak kadar güzel
bir bahar da sen
suda balık değilsen
dalıverirsin aşka

ama hayat yenilenir
her şey yenilenir
aşk için geç değil..

dml
05-02-06, 18:52
çok aradım ama bir türlü mp3ünü bulamadım oysa çok güzel bir şarkıydı!!
diziyi beğenerek izleyenler bu şarkıyı hüzünlü sahnelerden hatırlayacaklardır.. içe işleyen çok güzel bir melodisi, ve yine çok hoş sözleri var bence...
son bölümlerde bölümün kapanışında bunu çalıyorlardı...

Güneşin üzerinden yağmur yağarken yine
Yüreğim delirdi senin oldu
Bir gün gelir değişir denizin rengi
Pespembe martılar, mor dalgalar...

Gel uçalım gidelim haydi
Sevdalı bulutlar ağlar..

Bebeğim bu masallar bitmez sevda üstüne
Masalın sonunda biri soldu
Nasıl olur değişir yaşamın rengi
Aşkın hayalleri gerçek olur

Gel uçalım gidelim haydi
Sevdalı bulutlar ağlar...

burchincik
08-02-06, 20:12
gerçekten çok güzel bir diziyid niye tekrarlarını vermiyolarki.......

Flora
28-05-06, 09:53
Bende 7/8 yaşlarındaydım.Birgün izleyememiştim uyuya kalmıştım da evde anneme kızıyordum beni neden uyandırmadın diye.
Çok severdim diziyi.İsmail Hakkı Sunat;çok genç yaşta öldü.Allah rahmet eylesin.
Gerçekten ya keşke tekrarlarını verseler.

sevgi86
28-05-06, 21:16
benim kardeşim çok izlerdi ben de arada bakardım
bir kız vardı dizide ismail hakkıya aşıktı
yıllar önce ona simit almış o da saklamış
taş gibi bir simit kırmızı bir kutuda en değerli hazinesi gibi saklardı
bir de manyak bir adam vardı palyaço kılığına girip küçük kızı kaçırmıştı
hoş bir diziydi

ismail hakkı sunatı da eşi deniz uğuru da çok severim
ismail hakkı ölünce çok üzüldük:icon_cry:
çok talihsiz bir ölüm gerçekten de
Allah rahmet eylesin.

sevgi86
28-05-06, 21:19
ya jenerik müziğini oya küçümen söylüyodu sadece onu hatırlıyorum.. bide yukarı sözlerini hatırladığım kadarıyla yazdım ama bulabilmek için yeterli olmuyor:(

oya küçümen oya-bora'nın oyası mı
çok ünlülerdi eskiden benim kuşaktan olanlar tanır:img-elvis

bone88
01-06-06, 18:34
türk tv tarihini en komik kötü karakteri bu dizideyfdi heralde adamın kötü adam ifadesi cidden gülünçtü.... yaptuğı kötülüklerin yolu da komik oluyordu genelde:fighting2

sevgi86
03-06-06, 17:24
o adam da çok başarılıydı
daha sonra bir sürü dizide oynadı(çocuklar ne olacakta oynadı en son sanırsam)

ugurum
04-06-06, 11:18
ben bu diziyi çok seviyodum hiç kaçırmadım . bitincede çok üzülmüştüm başroldeki adam ölüncede çok üzüldümm :(

NecatiSasmaz
10-06-06, 12:33
çOoOK qüzel diziydii ya sewerek izliodum oyuncuları,müziği falan bence çok qüzeldi...

hele orda oynayan çocuk vardıı ya ismail hakkı sunat ın yeğeniini oynuoduu süleymen çok şekerdii : )
süleyman kim???yaa ben bu diziyi hic izlemedimm....biri resim ekleyebilirmi???

kural
12-06-06, 14:15
bu diziyi ben de çok seviyodum yanlış hatırlamıyosam umut die bi kız vardi çok tatlıydı.
bana bu dizinin müziğini(daha doğrusu sözlerini)bulabilirmisiniz?ben çok seviyordum ama hatırlayamıyorum

burcuuu
13-06-06, 15:11
süleyman kim???yaa ben bu diziyi hic izlemedimm....biri resim ekleyebilirmi???

ya ben sana onun resminii ekLeyemem kii..
Resmii yok ama çocuk o zaman çok küçüktüü ya hanii sıcak saatLerde de oynayan sedatların evinde kaLan sarışın bi çocuk vardı ya adını unuttum o çocuk aynı çocuk işte.. Hatta Hayat Bağlarında da oynuodu ben o çocuktan bahsediorum.. Yine de bakiim resmini buLursam ekLerim..

NecatiSasmaz
13-06-06, 16:23
Resmii yok ama çocuk o zaman çok küçüktüü ya hanii sıcak saatLerde de oynayan sedatların evinde kaLan sarışın bi çocuk vardı ya adını unuttum o çocuk aynı çocuk işte.. Hatta Hayat Bağlarında da oynuodu ben o çocuktan bahsediorum.. Yine de bakiim resmini buLursam ekLerim..
tamam bosver... bana Ali Basardan resim ekleyebilirmisin????oda o dizide oynamisdi ama hangi rölde bilmiyorum...
Ali den bi kac resim, belki hatirlamassin:
http://img529.imageshack.us/img529/6121/ali0nm.gif
Asmali Konakdada oynadi:)
http://img103.imageshack.us/img103/8296/112seymenagaistanbulda00012td.jpg

sevgi86
13-06-06, 22:47

biliyorum sedatın bosnadan getirdiği çocuk değil mi
ne tatlı çocuktu o
büyüyünce o güzelliği kalmadı gerçi

Flora
25-06-06, 14:00
benim kardeşim çok izlerdi ben de arada bakardım
bir kız vardı dizide ismail hakkıya aşıktı
yıllar önce ona simit almış o da saklamış
taş gibi bir simit kırmızı bir kutuda en değerli hazinesi gibi saklardı
bir de manyak bir adam vardı palyaço kılığına girip küçük kızı kaçırmıştı
hoş bir diziydi

ismail hakkı sunatı da eşi deniz uğuru da çok severim
ismail hakkı ölünce çok üzüldük:icon_cry:
çok talihsiz bir ölüm gerçekten de
Allah rahmet eylesin.
A evet bak o simit sahnesini ben de hatırlıyorum.Ama aklımdan çıkmıştı.Gerçekten kırmızı bir kutunun içinde saklıyordu.Sağol hatırlattığın için.:img-artis

Flora
25-06-06, 17:48
Damla(dml) eklediğin dizinin müzikleri için çok sağol.Gerçekten çok güzellerdi.

Crawling_
25-06-06, 18:12
Aaa ewet hatirlamakta birazz güclük cektim ama gercekten de cok hos bir diziydi cocuklar duymasin da seray sewerin esi'ni oynayan bey de oynuodu galiba :img-sorry

Flora
27-06-06, 18:59
Ya çok güzeldi gerçekten.Esra öğretmendi.Hakan (dı sanırım adı)gilinde yufka satan bir dükkanları vardı.Market gibi bişey.Fikret Hakan da oynuyordu.Esra nında eski kocası psikopattı.Böyle duvarda resmi vardı.Büyük bir resim.Onun üstüne boya felan dökmüştü.Tam psikopattı.
Ne güzel diziydi ya!!Şimdi yayınlansa yine izlerim.

Flora
27-06-06, 19:00
Aaa ewet hatirlamakta birazz güclük cektim ama gercekten de cok hos bir diziydi cocuklar duymasin da seray sewerin esi'ni oynayan bey de oynuodu galiba :img-sorry
Evet oynuyordu.Esra'nın eski kocası rolündeki o adamdı işte.Psikopatın tekiydi.

*arife*
28-06-06, 09:13
izlemiş olmam lazım ama ben hatırlayamadım

burcuuu
28-06-06, 12:19
biliyorum sedatın bosnadan getirdiği çocuk değil mi
ne tatlı çocuktu o
büyüyünce o güzelliği kalmadı gerçi

evet ya o çocuk işte..

o zamanLAR çok sevimLiydii şimdi büyüdükçe değiştii tabii

gdemirdiken
28-06-06, 14:56
çok aradım ama bir türlü mp3ünü bulamadım oysa çok güzel bir şarkıydı!!
diziyi beğenerek izleyenler bu şarkıyı hüzünlü sahnelerden hatırlayacaklardır.. içe işleyen çok güzel bir melodisi, ve yine çok hoş sözleri var bence...
son bölümlerde bölümün kapanışında bunu çalıyorlardı...

Gel uçalım gidelim haydi
Sevdalı bulutlar ağlar..

Gel uçalım gidelim haydi

Bu şarkıyı Deniz Uğur kocası için yazmış
Yani ilk başta bu bir şiirmiş.Kocası bu şiiri çok beğenince şarkıya çevirmişler.Şarkıda gerçekten güzel olmuş.
Zaten hatırlarsanız Benimle Evlenir Misin? 'in senaryosunu yazanlar arasında Deniz Uğur da vardı.
Bu diziyi çok beğeniyodum.Keşke bir daha yayınlasalar :icon_cry:

Flora
29-06-06, 08:30
Hayret!!Bak ben Deniz Uğur Sunat'ın o özelliğini ilk defa duydum.
Bence de bir daha verseler keşke.Çok severdim ya!!

superisicik
30-06-06, 15:06
çok güzel bi diziydi o psikomanyak koca evlere şenlikmi desem ne desem acayipti komikti ama çok kötüydü uyuzdu canım esranın arkadaşını intikam nietine kullanmıştı ya bide o dizide küçük kızı çok seviodum onlarla işe giden kızı büyümüşte küçülmüş misaliydi...

eti_melo
05-07-06, 20:55
hatırlamazmıyım hiç kaçırmazdım süperdi adam ölünce çok üzül müştüm yaaaaa:icon_cry: :icon_cry:

-s_e yaren-
05-07-06, 21:02
Ayy bu diziyi çok seviyordum ya...
Ailecek severek izliyorduk...
Şimdi aklıma geldi bak gerçekten süperdi ...
Ya şimdi keşke tekrarlarını yayınlasalar özlemişim diziyi ya
Ayy evet ya Esranın eski kocası tam bir psikopattı hiç beğenmiyordum sevmiyordum o rölünde ...
Keşke tekrarlarını verseler of off.

figomania
06-07-06, 00:24
yaa bu diziyi bende hiç kaçırmadan izliyodum.öle forumda gezerken gözüme çarptı bi bakayım dedim.ismail hakkı sonat'a çok üzülmüştüm gerçekten çok sevdiğim bi oyuncuydu ve eşiyle birlikte çok başarılıydılar.ya bide çocukları vardı yazık çocuğa da.ama dizi çok eğlenceliydi genelde.keşke tekrar yayınlansa...

yağmur_atacan
06-07-06, 03:03
arkadaşlar bu dizi çok önceden deniz uğurla ölen eşi ismail hakkının çektiği dizimi???

yaaaaa ben o diziyi çok seviyodum ailemle hep beraber izliyoduk.keşke tekrar yayınlasalar bu diziyi.bu arada ismailinde öldüğüne çok üzülmüştüm zaten komşusuyla yaptığı talihsiz bi tartışma yüzünden ölmüş gencecik adam yaww çok üzülmüştüm ben ona.

"..ozan_goxu.."
06-07-06, 07:37
bu arada arkadaşlar size bi bilgi daa bu dizinin senaryosunun deniz uğur sonat yazmıştıı...ne kadar sıcak bi senaryoydu di mi?=((((umarım onun tekrar senaryosunu yazdığı film ya da dizilerle sıkça karşılaşırız..çnk çok güzel yazıooo..gerçi en son eşi öldüğünde öyle bi projesinin olduunu sölemişti,ama bilmiorum..=(((

*arife*
11-07-06, 17:38
çok çok çok güzeldi iyide tutmuştu insan bi dizide ne arıyosa buluyodu

bahadireren
22-07-06, 15:22
Benimle Evlenirmisin ilk önce tv filmi olarak çekilmişti.Deniz Uğur senaryosunu yazmıştı.Sonradan dizi olarak devam etti ve inanılmaz bir izleyici kitlesi vardı.Yeniden yayınlansa tekrar izlenir.İsmail Hakkı Sunat'a allahtan rahmet dilerim.

Kaan 82
22-07-06, 15:33
ismail hakki sunat en sevdigim oyunculardan biriydi yazik oldu bu diziside süperdi baya komikti bazende hüzünlüydü

dilaşub
27-07-06, 18:17
[QUOTE=mormania]ewt yaaa ben o diziyi hiç kaçırmadım çookk seviyorduumm ama denizi uğurun yani esranın eşinin ölümü beni çookk üzdüüü. gerçekten de harika bi diziydiiikatılıyorum sana:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

_seboist_s
16-08-06, 10:59
çook güzeldii yaa çok severek izliyodumm. hatrlayınca duygundm wallaa:icon_cry:

neşe
17-08-06, 13:24
ben o diziyi çok seviyordum hele bi arkadaşım vardı izalerken televziyonun başından kalkmıyodu.

gzd_gzd
17-08-06, 14:37
çok güzel bi diziydi ya çok severek izliyodum:)

iklima=)
22-08-06, 17:27
mükemmel bi diziydi..o zmanlar 10-11 yaşlarındaydım heralde..o kadar sewerdim ki o akşam annemler bi yere gitmwk istese ewden göndermezdim(tek başıma tırsarım die:))i.hakkı sunat öldüünde çok üzülmüştüm..allah rahmet eylesin:(kaç hafta inanamaıştım..deniz ugur u da çok sewiorum..keşke tekrarlarını werseler...diziden resimler bulabilsek ne güsel olurdu..ya da dizi müziğini fln...

ece queen
23-08-06, 14:56
bencede mükemmel bir diziydi yeniden yayınlanırsa çk güzel olur müzik resim falan bulabilsek ne kadar iyi olur

eti_melo
23-08-06, 16:24
harika bir diziydi çok severddim be okuldan gelince başlardı hiç kaçırmazdım

burcuuu
17-09-06, 23:21

http://www.asilcolor.com/urun/5N2Z4I5L.jpg

kaptan jack
04-10-06, 19:00
tek keimeyle süpper bir diziydi.........hiç kaçırmadan izlerdim.gerçekten çok güzeldi..........:img-grin2

Memo_İSOM
04-10-06, 19:38
Ya güzel bir diziydi.süperdi harikaydı.ismail hakkıyı hatırlayınca duygulandım.Zatn öldüğünü gazateden öğrenince gözlerimden yaş geldi resmen

HaLuK PİYESss
16-10-06, 18:09
Keşke Tekrar Yayinlansa

pelinSİ
21-10-06, 16:38
çok seviyodum diziyi her yayınlandıında izlerdim hayatım boyunca i<zlediim ve en beğendiğim diziler arasında ilk 10 da

esra36
23-10-06, 10:47
merhaba evet güzel bir diziydi deniz uğur ve kocası rol alıyordu çok severdim diziyi zaten deniz uğuru odizi de tanıdım çok iyi bir oyuncu bence:img-grin2 :img-grin2

HaLuK PİYESss
09-12-06, 19:28
ya bu dizi çok güzeldi..
hiç kimsede yok mu bu diziye ait resim fln..

gizem_89
09-12-06, 20:04
bende severdimmmmmm çok güzeldi

adanali esmer
10-12-06, 08:22
evet ismail hakki sunat ve deniz ugur sunat oynuyordu dizideben kücüktüm ama hatirliyorum diziyi annem ve benkisacaailecehastasiydik seyrediyorduk bazen filimde cok bagirirlardi hatirlarim annem de derdi ne kadar cok bagrisiyorlarkapat su filmi falan derdi ama ginede son bölümüne kadar seyretmistik cok begeniyordum hatirlarsaniz deniz ablam cok genc di orda , ki zaten simdide cok genc ama ordacok sirindi ya simdide coook güzel...
fikret hakan babasiydi ismail hakki sunatin ve fatma belgende annei yani esra (deniz ablam) gelindi ama cok güzeldi ya yazdikca akima geliyordizi ne kadar güzeldi kamil güler simdi kara gümrükde oynuyor gecen onu orda gördügümde aklima bu dizi geldi kötü roldeve delirmis bir adamdi hatirlaraniz esrayi seviyord ve evliliklerine hep engeloluyordu ayy off süper diziydi ya..

gs-tugba93
15-12-06, 19:08
bende bakardim hic bir bölümünü kacirmamisdim harika bir diziydi ya

gülbence
15-12-06, 19:16
süperdi bu dizi bir ara bende izlemiştim
ama malesef şimdi ismail hakkı sunat yok:sad53:

forgetmenot
15-12-06, 19:26
O dizideki bütün oyuncular çok iyiydi ama Mesut Akusta mükemmel oynamıştı.Bugün kendisini Cenneti Beklerken filminde seyrettim de çok iyi bir oyuncu!

adanali esmer
16-12-06, 09:05
evet dizi gercekten güzeldi kadro süperdi konusu da iyidi ben ondan sonra o dizi gibi ayni senaryoda dizi görmedim keske yeniden yayinlansa...

deniz-fan
25-02-07, 13:08
benimle evlenirmisin gerçekten çok güzel bir diziydi yaklaşık7/8 yaşlarındaydım heralde ama hiç. kaçırmadan izlerdim zaten deniz uğur sevdam o zaman başladı bu dizini tekrarını öğlen kuşağında verseler çok iyi olucak valla tekrar izlerim :good: :good: :good:

HaLuK PİYESss
12-03-07, 18:59
ahh bu dizi yok mu,tek kelimeyle harikaydıı..
keşke tekrarlarını verseler..

busra_deniz_199
15-03-07, 12:48
ben hiç benimle ewlenir misin i izlemedim
hangi kanaldaydııı

Freddie
15-03-07, 17:35
atvdeydi 2001-2002 sezonunda yayınlandı 30-40 bölüm sürdü her cuma 21:45te verilirdi (bu kadar şey hatırlıyorum çünkü cuma günü bi sürü dizi izlerdim dadı aşk ve gurur benim evlenir misin hayat bağüları 4ü arasında 4 dönerdim)

dizi çok güzeldi son bölümlere doğru bırakmıştım ama nerdeyse tamamını izledim Kanal1 şimdi verse çok iyi olur

İsmail hakkı sunat'ı düşündükçe gerçekten çok üzülüyorum Bu kadar erken olması haksızlık :(

HaLuK PİYESss
15-03-07, 18:15
ewet ibrahim kanal 1 verse harika olucak...
ben mail bile attım kanal 1 e:)

ismail hakkı sunat'ı düşündükce bende çok üzülüyorum,çok zamansız gitti,
çok iy oyuncuydu allah rahmet eylesin.

deniz-fan
20-03-07, 20:05
Bu Dizinin Bağimlisi Olduğum Için Bayaği Bişey Hatirliyorum Aslinda Alevin Hakanin Ona Hediye Ettiği Simiti Yillarca Sakladiğini Hatirliyorum Piknikte Hakana Aşik Olan Serabin Esrayi Yani Deniz Ablami Vurduğunu Hatirliyorum Alevin Kiskançliktan Prensesi (hakanin Arabasi)yaktiğini Hatirliyorum Bunun Gibi çok Güzel Sahneleri Hatirliyorum Ama Bu Dizi Gibi Bir Dizi Daha Gelmez Benimle Evlenirmisin çok Harika Bi Diziydi Tekrari Için Maillerimizi Durdurmayalim ....

busra_deniz_199
23-03-07, 13:33
benimle ewlenir misin hangi kanaldaydı ya da bir bölümünün özetini yazarmısınız
ben hiç izlemediğim için ilk defa şimdi duydum
dizinin adını:img-in_lo

busra_deniz_199
23-03-07, 13:37
hangi kanaldaysa yorum atın da belki tekrar koyarlar ekrana

mc_merve
23-03-07, 17:47
benim hyatimda unutamdigim ve severek izledigim diziler arasinda oyuncu kadrosuyla olsun oyuncularin samimiyeti olsun konusu olsun muzikleri olsun bence herseyiyle mukemmeldi

ben deniz uguru ilk orda sevmistim hatta hala hatirlyiorum neler oldugunu en son bittignde tam olarak bitmemisti izleynler bilir dizde deniz ugurla ismail hakki sunat evlencekti baharda filan diyolardi yani dizi tekrar devam etcekti ben hep bekledim baslamsini ama baslamadi malsef degerli oyuncumuz ismail hakki sunat vefat etti

ALLAH RAHMET EYLESIN DIYORUM BIDAHA

ama gercekten cok guzel bir diziydi

resim koyan yok sanirim cunku baya eski bir dizi

adanali esmer
25-03-07, 09:55
bu dizi ekranlardayken ben daha 8/9 yaslarinda bir cocuktum ama o yastayken bile deniz ugurhastasiymisim , zamaninda benimle evlenir misin ekranlardaayken ben ne deniz ugur tanirdim nede ismail hakki sunati evli olduklarini bile bilmezdm
fatma girikde oynuyordu galiba öyle hatirliyorum esra ve hakan nisanlilardi amauzun bir süre nisanlilardi hep evlenecekleri günü sayikliyorlardi sonra bir adam vardi esrayi seven karagümrük yaniyor da oyniyan gaffur . onun deniz ablami kacirdigi ve iskence cektirdigi sahneleri hatirladim birden ayy icim gitti ya ... o saclarini hatirliyorumda ne kadar uzundu öyle cok güzeldi saclari simdide öyle zaten... birde hakanin babasi ve kendisi hep kavga yaparlardi annem sinir olurdu onnlara habire kavga yapilyior diye ama sicak bir aile ortamiydi ...

ismail abi gercekten cok ii bir oyuncuydu deniz ablamla arasinda 11 yas varmis .. allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ..
deniz ablami yillar sonra sahte prensesde görünce hic taniyamadim normal sevdim onu ama sonra aaklima bu dizi gelmisti ve rahmetli kocasi ama hemenhemenbütün dizilerini ikisi oynamis ayni dizide rol almislar ..

GÜLÇEM
25-03-07, 19:30
evet süper bi diziydi jenerik müziğinide çok beğenirdim...tabi dizi yayınlanırken ben ilkokula gidiodum:) ama hala aklımda...gerçekten çok kaliteli bi yapımdı

busra_deniz_199
14-04-07, 05:25
keşke zamanında be de izleseydim

snm_b
25-04-07, 16:58
çok güzel bir diziydi izlemekten keyif alıyordum

Gül Tuna
30-05-07, 12:49
güzel bir diziydi

adanali esmer
07-06-07, 21:18
baya bir sezon oynadi sanirim bu dizi zamaninda deniz ugur ve kocasi rahmetli ismail hakki sunat (topragi bol olsun) cok dizide ve sanirim sinema filmlerinde beraber yer almislardi . benimle evlenir isinin bende öncedend edigim gibi hastasiydim kim derdi deniz ugurun o oldugunu ...

nev_zat
09-06-07, 06:03
"benimle evlenir misin?" gerçekten harika bir diziydi.rahmetli ismail hakkı ve deniz uğur birlikte oynamışlardı.birbirlerine o kadar yakışıyorlardı ki.Allah rahmet eylesin,rahmetli çok yakışıklıydı.
dizi çok güzel,sıcak,kaliteli bir diziydi.kamil vardı sürekli fıkra anlatırdı.bir kamyonetleri vardı,çok sevimliydi.
tekrarı oluyor mu?bilen varsa söylesin.

forgetmenot
09-06-07, 07:34
Benimle Evlenir misin?dizisinin bence en unutulmaz kişisi Deniz Uğur'un eski kocası rolündeki Mesut Akusta'ydı!Yıllar geçti hala performansı gözlerimin önünde.Ayrıca sanatçıyı 'Cenneti Beklerken' filminde de çok beğendim.Formal bir tiyatro eğitimi olmadığını da CV'sinden okumuştum(lise mezunu),bu anlamda yeteneği ve çabası benim gözümde çok daha kıymetli.

deniz-fan
27-06-07, 15:46
http://img300.imageshack.us/img300/4485/benimleevlenirmisinjl4.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-06-27
http://img505.imageshack.us/img505/4347/okeskinx4.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-06-27
http://img505.imageshack.us/img505/6445/f880b3ya3di1.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-06-27

deniz-fan
27-06-07, 15:52
Arkadaşlar Bu Unutulmaz Efsane Diziden Elimde Olan Fotolar Bunlar Inşallah Bi Kanal Bu Dizini Ne Kadar Sevildiğinin Farkina Varip Tekrarlarini Yaynlar ...

busra_deniz_199
03-07-07, 10:52
keşke yayınlasa ben de izlemiş olurdum acaba kanaltürk'e yorum falan atsak werir mi
atv de werir aslında ama çook yorum lazım

DeFnE_92
03-07-07, 12:54
çok gzl bi ziydi.bende beğenerek izliyordum.inş tekrarlarını tekrar verirler :)

gdemirdiken
03-07-07, 13:33
Bu dizinin hayatımda çok büyük bir yeri var. Çok güzel bir diziydi.Ama sonunu bir yere bağlamadan şak diye bitirdiler. Çok üzülmüştüm.:img-blush Şimdi bu boş kaldığımız günlerde bir daha izlemek isterim. Bence Kanal1 e mesaj atalım. Atv nin kanalı olduğu için atv de yayınlanan eski filmler ve diziler hep orada yayınlanıyor. Bir defa daha izlemek istiyorsanız KANAL1 i mesaj yağmuruna tutalım.

GÜLÇEM
03-07-07, 15:38
çok güzel bi diziydi valla yayınlanırken ilkokula gidiyodum ama herşey tüm güzelliğiyle aklımda...kanal1i yine mail yağmuruna tutma zamanı geldi. arkadaşlar sakın mail atmayı bırakmayın biz bir istanbul masalının saatini istedğimiz saate değiştirttik kanal1i mail yağmuruna tutarak ;)

busra_deniz_199
09-07-07, 09:34
http://img178.imageshack.us/img178/7779/imagesrx4.jpg (http://imageshack.us) bende böyle bir resim buldum

dml
09-07-07, 09:55
Evet cidden çok severek izlediğim bir diziydi, Esra ve Hakan'ı çok yakıştırırken Deniz Uğur ve rahmetli İsmail Hakkı Sunat'ın evli olduklarını, hatta bir de çocukları olduğunu öğrenince çok sevinmiştim...
Ne yazık ki havada kalarak bitti dizi sizlerin de dediği gibi, ama tam olarak da öyle değil aslında. Son bölümde her şey yolundaydı, Esra Hakanla evlenmeyi de kabul etmişti, tadında bitti aslına bakarsak...
Hem jenerik şarkısı, hem de bölümlerin sonunda çalan şarkı gerçekten efsaneydi, Oya Küçümen seslendiriyordu iki şarkıyı da. Ne yazık ki hiçbir yerde kaydı yok şarkıların...

Şarkı sözleri aşağıda, bir kere yazmıştım yine bu sayfaya ama yine yazayım dedim...

Gel uçalım gidelim haydi
Sevdalı bulutlar ağlar..

Gel uçalım gidelim haydi

her dalın meyvesi ayrı güzel
her günün öğlesi başka
vakit geldi mi ağaçtan düşer gibi
düşüverirsin aşka...

ama hayat yenilenir
her şey yenilenir
aşk için geçn değil...

hayat acısıyla hayat tatlısıyla,
nefes almak kadar güzel
bir bahar da sen
suda balık değilsen
dalıverirsin aşka

ama hayat yenilenir
her şey yenilenir
aşk için geç değil..

Arkadaşlar bir de bir soru: İsmail Hakkı Sunatla Deniz Uğur başka hangi projelerde birlikte rol aldılar bilen varsa söylerse sevinirim...

mc_merve
09-07-07, 11:40
deniz-fan resimler icin cok tskrler hep bu diziye ait resim aramisimdir ama bulamadim hoc eline saglik dedigin gibi keske yayinlansa tekrari ama sanmiyorum:icon_sorr

bu arada sanirim ismail hakki sunatla deniz ugur beraber kanal dede bir dizide daha oynamislardi hatta hulya avsardi vardi o dizide ama tam ismini hatirlayamiyorum

Freddie
09-07-07, 11:50
Bir de mert ali diye bir sinema filminde oynadılar Özlem conker de oynamıştı 200de çekilmişti

Ya bu dizinin ben de hatırlıyorum o kadar uzun sürmesine rağmen finali yoktu Ama oyanın söylediği şarkılar döneminde epey sevilmişti keşke şarkıları bulabilsek Oya boranın okadar çok söyleidği dizi müzikleri var ki Bunlaırn hepsini toplayıp cd olarak çıkarsalar iddia ederim ki en çok satan soundtrack albüm olur Çünkü son yıllarda o kadar birbirinden güzel sözlü dizi müzikleri yaptılar ki Hewpimiz pek çoğunu biliyoruz bgunların ama belki de oyaboranın yaptığının farkında diiliz :(

mc_merve
09-07-07, 16:52
Freddie
en son sezon finali oldugunu hatirliyorum evlenceklerdi baharda tekrar karsinizda olucaz bu sefer evli olarak filanj demislerdi hatta ben bahari bekledim o kadar gelmedi ikinci bahari bekledim gine gelmedi sonrada zaten birdaha olmadi keske devam edilseydi:icon_sorr

ikiaile_fan
09-07-07, 17:46
Bu diziyi az çok hatırlıyorum hangi kanalda yayınlanıyordu heralde startv. :)

DeFnE_92
09-07-07, 17:51
Bu diziyi az çok hatırlıyorum hangi kanalda yayınlanıyordu heralde startv. :)

ben atv de yayınlandığını hatırlıyorum.belkide bnm izlediklerim tekrarlarıdır

ikiaile_fan
10-07-07, 11:35
ben atv de yayınlandığını hatırlıyorum.belkide bnm izlediklerim tekrarlarıdır

Atv deydi galiba hande ataizi oynuyodu anne ile babalarını evlendirmeye çalışıyolardı:img-pilot yoksa o anne babamla evlensene miydi.:img-pilot

*katre*
10-07-07, 11:44
Atv deydi galiba hande ataizi oynuyodu anne ile babalarını evlendirmeye çalışıyolardı:img-pilot yoksa o anne babamla evlensene miydi.:img-pilot

evt cnm senin dediğin anne babamla evlensene ydi.

ikiaile_fan
10-07-07, 12:06
evt cnm senin dediğin anne babamla evlensene ydi.

Anne babamla evlensenede çok güzel bir diziydi.:)Kanal1 de falan verseler.:happy0064

snm_b
11-07-07, 08:28
deniz uğur ve ismail hakkı sunat harikalardı bu dizide

cnm_denizugur
11-07-07, 12:12
arkadaşlar eğer diz müziğini ya da jenerik müziğini bulursanız bana gönderir misiniz

busra_deniz_199
13-07-07, 04:02
arkadaşlar hayat bağlarının atvde hala tekrarı var benimle evlenir misini isteseler verirler arkadaşlar bizde kanal 1 tam çekmiyo atv'yi yorum yağmuruna boğalım tekrar wersinler yorumları okuyunca anlaşılıyo çok güzel bir dizi olduğu farklı kullanıcı farklı msn adresleriyle yorum atın ben 10 yorum atıyorum ama arkadaşlarımın msnsi ve onların adresleriye 10 kişi böyle yapsa toplam 100 yorum eder o zaman reyting için vermek zorunda kalırlar

*elvedaderken*
13-07-07, 05:58
ya bu diziyi hayatta unutamam çok sevıyodum tekrarları olsa izlerım walla çok yakışıyolardı bırbırlerıne

cnm_denizugur
13-07-07, 11:08
arkadaşlar hayat bağlarının atvde hala tekrarı var benimle evlenir misini isteseler verirler arkadaşlar bizde kanal 1 tam çekmiyo atv'yi yorum yağmuruna boğalım tekrar wersinler yorumları okuyunca anlaşılıyo çok güzel bir dizi olduğu farklı kullanıcı farklı msn adresleriyle yorum atın ben 10 yorum atıyorum ama arkadaşlarımın msnsi ve onların adresleriye 10 kişi böyle yapsa toplam 100 yorum eder o zaman reyting için vermek zorunda kalırlar

arkadaşlar bence busra_deniz_199 haklı eğer böyle yaparsak tekrarını verebilirler 20 kişi 10 yorum atsa 200 eder yani bu kadar çok isteniyosa kesin verirler yani istendiğini anlarlar:img-wink:

Meryemce90
13-07-07, 23:27
cok güzel bi diziydi ben cok severek izliyodum...
annem bile benlen izliyodu cok merak ediyoduk .... tekrarlari olsa gercekten süper olur...

adanali esmer
15-07-07, 21:23
ya bu diziyi hayatta unutamam çok sevıyodum tekrarları olsa izlerım walla çok yakışıyolardı bırbırlerıne

aynen katiliyorum büsracim bende asla unutmicagim bu diziyi cocukluk dizim ya deniz abla rahmetli ismail hakki abi cok genclerdi ..

arkadaslar dizinin jenerik sarkisini Celik mi söylüyordu ? cünkü ben ariyorumda jenerik sarkisini celik yaziyor..

Freddy
15-07-07, 23:38
Hayır melis malesef Şarkıyı ARİA adı altında Oya Küçümen Bora Ebeoğlu çiftinin oluşturduğu grup söylüyordu Süper baba, deli yürek, hayat bağları, hırçın mekenkşe gibi dizilerin şarkılarını söyleyen, Kulaklarımızın seslerine daha çok dizi müziklerinden aşina olduğu Oya & Bora ikilisi (Albümleri de var aslında mesela en hit parçaları Ara beni öptüm seni, Saraylı, Sevmek zamanı)

Çelik'in benimle evlenir misin diye başka bir şarkısı vardı seneler önce söylediği Bu diziyle alakalı değil :icon_sorr

Freddy
15-07-07, 23:55
Dizinin müziklerini arayanlara harika bir haberim var Dizinin müzikleriin yapan ARİA grubundan Cengiz Onural (yeni türkünün kemençecisi ve kurucusu aynı zamanda incesaz grubu üyesi) geçtiğimiz aylarda bir albüm çıkarmıştı bunu biliyodum ama albümün içinde eskiden diziler için bestelediği şarkılar varmış bunu şimdi öğrendim İşte bizim dizinin şarkısı albümdeki 2 nolu parça Albümdeki tüm parçalar sözsüz Cengiz onural kendi bestelediği ama oya-boranın söylemediği parçaları koymuş Yani fon müzikleri ida edin artık :)

1. Naz(Gurbet Kadını)
2. Bir nefes hayat (Benimle Evlenir Misin?)
3. Mühürlü gözler
4. Eve dönüş (Sıcak Saatler)
5. Sandalım Bağlı Ayazma’ya (Demir Leblebi)
6. Mir’at (BabaEvi)
7. Yaprak dökümü (Yaprak Dökümü)
8. Masalcı dede (Süper Baba)
9. Efsane (Hekimoğlu)
10. Dut ağacı (Beşinci Boyut)
11. Ağıt (Şubat Soğuğu)
12. Benim sırrım (Gurbet Kadını)
13. Kıyı kahvesi (Ah bir Zengin Olsam)
14. Masumiyet (Masumiyet (film))
15. Gece yolcuları (Serseri Aşıklar)
16. Yaz Masalı (Süper Baba)
17. Kırlangıç (Ağa Kızı)

Keşke Oya & Bora da hem bu hem de diğer diziler için yaptıkları müzikleri sandıklarında saklamak yerine piyasaya verseler :)

Ama malesef şarkı sözsüz enstrumental müzik

busra_deniz_199
16-07-07, 10:50
tüüüh keşke sözleride olsaydı ama hiç yoktan iyidir

busra_deniz_199
18-08-07, 04:49
arkadaşlar ben bu dizinin tekrar verilmesini sağlayabilirim. atv ya da kanal 1'da değil başka bir kanalda ama sadece 1 şeye ihtiyacım var bu dizi yılan hikayesi kadar izleniyomuydu ya da ruhsar kadar eğer bunlar kadar izleniyosa işim kolay ama bunlardan daha az izleniyosa zor

deniz-fan
19-08-07, 12:45
aynen katiliyorum büsracim bende asla unutmicagim bu diziyi cocukluk dizim ya deniz abla rahmetli ismail hakki abi cok genclerdi ..

arkadaslar dizinin jenerik sarkisini Celik mi söylüyordu ? cünkü ben ariyorumda jenerik sarkisini celik yaziyor..

yok çelik değil oya & bora söylüyodu

deniz-fan
19-08-07, 12:49
ya arkadaşlar nerede aradıysamda bulamadım hem jenerik müzğini hemde o dizi biterken çalınan o müthiş parça adı sevdalı bulutlar dı galiba onu hiçbiyerde bulamıyorum bileniniz bulanınız varsa nerede bulduklarını yazabilirlermi acaba ..?? çok istiyorum bu müzikleri dinlemeyi tekrardan .. sevdalı bulutları o senlerde 14 şubat sevgililer günü için yapmıslardı çok iyi hatırlıyorum atv ekranlarında çıkardı hep .. mail atsak tekrar verirmi atv acaba ??

deniz-fan
19-08-07, 12:52
arkadaşlar ben bu dizinin tekrar verilmesini sağlayabilirim. atv ya da kanal 1'da değil başka bir kanalda ama sadece 1 şeye ihtiyacım var bu dizi yılan hikayesi kadar izleniyomuydu ya da ruhsar kadar eğer bunlar kadar izleniyosa işim kolay ama bunlardan daha az izleniyosa zor

bu dizi çok reyting alıyodu benim bildiğime göre büşra bayağı izleniyodu yani

busra_deniz_199
20-08-07, 12:48
bu dizi çok reyting alıyodu benim bildiğime göre büşra bayağı izleniyodu yani
yeni açılan bi kanal var orda eski diziler veriliyo yılan hikayesi, ayrı dünyalar, ruhsar, kaygısızlar, bizim aile ve unutabilsem bu kanalda verilen diziler eğer biz bu kanala mail atarsak diziyi verirler çünkü kanal yeni açıldığı için izlenmek istenen bi kanal. kanalın adı ''gimsa'' (uyduda olan bi kanal değil) eğer bu kanal sizde yoksa atv'yi mail yağmuruna boğarız ki dizinin istendiğini anlasınlar

big sexy
29-08-07, 01:08
benim için de efsane olan dizilerden biri,dizide çalan müziklerden biri şu sıralarda samanyolundaki büyük buluşma filmlerinde çalınıyor.Yani melodisi...Sanırım 32 bölüm çekilmişti ama sonu kötü bitmişti :S

Freddy
02-09-07, 19:18
yeni açılan bi kanal var orda eski diziler veriliyo yılan hikayesi, ayrı dünyalar, ruhsar, kaygısızlar, bizim aile ve unutabilsem bu kanalda verilen diziler eğer biz bu kanala mail atarsak diziyi verirler çünkü kanal yeni açıldığı için izlenmek istenen bi kanal. kanalın adı ''gimsa'' (uyduda olan bi kanal değil) eğer bu kanal sizde yoksa atv'yi mail yağmuruna boğarız ki dizinin istendiğini anlasınlar

Cnm senin dediğin olmaz Çünkü senin dediğin kanal bende yok ama şuanda gimza vb pek çok yerel kanal sadece kanaldnin eski dizilerini yayınlıyor Benimlşe evlenir misinin yayınlanması için kanal1i ya da atvyi beklicez

Biri benden dizinin müziğini istemişti fakat cvp yazamadım Tekrar msj atabilir mi

busra_deniz_199
13-09-07, 07:08
Cnm senin dediğin olmaz Çünkü senin dediğin kanal bende yok ama şuanda gimza vb pek çok yerel kanal sadece kanaldnin eski dizilerini yayınlıyor Benimlşe evlenir misinin yayınlanması için kanal1i ya da atvyi beklicez

Biri benden dizinin müziğini istemişti fakat cvp yazamadım Tekrar msj atabilir mi
valla szi bilirsiniz benimki sadece bi fikirdi olmazsa kanal1'de bizde çekmediği için atv'yi maile boğarız

~duygu~
13-09-07, 15:04

mesajı atan bendim ama saol cvp yazmana gerek kalmadı buldum zaten :img-yes:

HaLuK PİYESss
13-09-07, 20:32
arkadaslar bende Sevmek Zamanı şarkısı war.

dizide bide sevdalı bulut şarkısı wardı.onu arıyorum birtürlü bulamadım.sizde warsa. özel mesajla yardıcı olursanız çok sewinirim

Freddy
14-09-07, 13:35
Aa sevmek zamanı benimle evlenir misinde çalmış mıydı tam hatırlamıyorum ama o şarkıyı yıllardır severek dinlerim Sen diyince gözümün önüne kopuk kopuk sahneler geldi Hayal meyal hatırlar oldum çaldığını

HaLuK PİYESss
14-09-07, 15:53
ibrahim sende dizinin jenerik müziği war mı?

Freddy
14-09-07, 16:08
Malesef bende bir tek şarkısı var O şarkı da enstrumental

HaLuK PİYESss
14-09-07, 16:23
Malesef bende bir tek şarkısı var O şarkı da enstrumental

olsun ibrahim.bana yollayabilirmisin onu,rica etsem

deniz-fan
17-09-07, 15:23
dizi gibi müzikleride efsane bu dizinin çok güzel şarkıları vardı sevdalı bulut gibi hele jenerik müziği ayrı bi güzeldi ama gelin görünki hiç bi yerde yok nerde bulabilirz bi bilgisi olan var mı ben her zman yardımcı olmaya hazırım bu konuda ..

deniz-fan
17-09-07, 15:25
http://img164.imageshack.us/img164/4746/benimleevlenirmisinavatca2.png (http://imageshack.us)

bunu da ben yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz .. ;)

nev_zat
25-09-07, 19:19
resim çok güzel.
keşke diziyi de yayınlasalar da izlesek ya.çok özledim.özellikle rahmetli ismail hakkı sunat'ı.
bu arada deniz-fan'a dizide çalan müziği paylaştığı için teşekkür ederim.diziye götürdü beni.

deniz-fan
29-09-07, 21:03
resim çok güzel.
keşke diziyi de yayınlasalar da izlesek ya.çok özledim.özellikle rahmetli ismail hakkı sunat'ı.
bu arada deniz-fan'a dizide çalan müziği paylaştığı için teşekkür ederim.diziye götürdü beni.

önemli değil .. dizinin ardından br bu müziği bulabildi sadece arkadaşlar yine de bulan arkadaşımıza çok teşekkür ederiz .. ismail abi yaşasaydı şimdi ki o jön dediklerimiz oyunculara rakip olurdu eminim ama kader her zaman gülmüyo .. keşke yaşasaydıda şimdi yaşananlar kötü bi kabus olarak canlansaydı belleklerimizde ne engin deniz babasız ne de biz ismail abimizsiz kalmasaydık !!!

snm_b
30-09-07, 01:17
çok severek izlerdim yıllar önce deniz uğur ve eşini seviyodum ismail hakkı sunatın ölümüne çok üzüldüm birbirlerine çok yakışıyolardı

ilkay_33
07-10-07, 17:00
bende hiç kaçırmadan izlerdim çok güzel bir diziydi ismail hakkı sunatıda anmış olalım allah rahmet eylesin tekrar

busra_deniz_199
19-01-08, 12:57
dizi müziğini her yerde arıyorum oya-bora seslendiriyodu müziğini herhalde bnde oya boranın tüm şarkıları var denilebilir(albümleri,seslendirdikleri dizi-film müzikleri) ama sizin söylediğiniz yok
bi arkadaşımda daha albümü var o son şansım sizde inş bulursunuz müziğini bana gönderirsiniz

GÜLÇEM
19-01-08, 15:53
ben bu dizi varken ilkokuldaydım ama çok iyi hatırlıyorum diziyi bide şarkılarını çok severdim, dizideki ''prenses'' o arabaya bayılıyodum yaa :)

ismail hakkı sunat çok iyi bi oyuncuydu allah rahmet eylesin :(

busra_deniz_199
20-01-08, 09:59
ben bu dizi varken ilkokuldaydım ama çok iyi hatırlıyorum diziyi bide şarkılarını çok severdim, dizideki ''prenses'' o arabaya bayılıyodum yaa :)

ismail hakkı sunat çok iyi bi oyuncuydu allah rahmet eylesin :(

12837
pranses arkada :)

forgetmenot
20-01-08, 14:07
Bu dizinin yayınlandığı çağlar ne naif,ne güzel dizilerin yayınlandığı zamanlardı.Rahmetli Hakkı Sunat(maalesef sahnede izlemek nasip olmadı) muhteşem ışıltılı gözleriyle harika oyunculuk çıkarırdı.Ben bu dizide Mesut Akusta'yı ve muhteşem oyunculuğunu da keşfetmiştim.Kötü,psikopat eski kocaydı değil mi??Cenneti Beklerken filminde çok başarılıydı.Şimdilerde Sessiz Fırtına dizisinde fırtınalar estiriyor.Çok yetenekli bir oyuncu kendisi.

metken.06
20-01-08, 15:27
bu diziyi unutmak mümkün mü? kopuk kopuk ama bi o kadar çok sahnesini hatırlıyorum ki, esra&hakan aşkının büyüsü hala hafızamda. ve esranın eski kocasından bi türlü yakasını sıyıramaması -sevgili forgetmenot yorumuna katılıyorum, mesut akusta'nın oyunculuğu harikaydı, hala da öyle- dedikoducu komşu ve hakan'a yanık kızı, hakanın kankisi naci, prenses, hakan'ın ailesi ve sorunları,... konu çok güzel işlenmişti ve tuhaf bi finali olmuştu:kulaklarımda hala bi silahın patlama sesi var.

meander
20-01-08, 15:36
süper bir diziydi çocuklugumun dizilerindendi deniz uğuru bu diziyle tanımıstık
cok sıcak bir diziydi

kalanlar
20-01-08, 16:40
aahh ah çok derin izleri var bende de çoook..sanki bende o mahallede oturmuş ve o günleri yaşamış gibiyim...hakan&esra...şuan tek yapabildiğim şey dizinin fon müziği eşliğinde o günlere dalmak...
tuhaf bir finaldi evet...sanki senarist yine bir kurşunla bizden ayrılacağını hissetmiş gibiydi...tıpkı dizinin finali gibi tuhaf bitti hayatı:sad53:

kalanlar
20-01-08, 16:42
küçük bir ayrıntıyı belirtmeyi unutmuşum.dizinin senaristlerinden biri de deniz uğur du

adanali esmer
22-01-08, 18:23
deniz uguru ilk bu dizide tanidim bayilirdim kendisine sate prensesde de öyle ama özel hayatindaki problemler disariya süzülünce benim icimde bir kopukluk oldu eskisi kadar sevmiyorum kendisini acik söylemem gerek..

ama projeleri hep mükemmeldi tipki benimle evlenir misin gibi..

selimdenbeter
22-01-08, 22:02
Ben de çok severdim bu diziyi: Dizinin müziğini de yanlış hatırlamıyorsam OYA BORA seslendiriyordu.

Çok sıcak naif bir diziydi. Şimdi izlediğim dizilerden sadece biri BEM gibi sıcak diğerleri hep yapmacık.

deniz-fan
23-01-08, 22:49
Benimle Evlenir misin ? hayatımda izlediğim dizilerin en güzelidir ..
Arkadaşın dediği gibi yapmacıklıktan uzak .. karakterlerin dolu dolu hayat buldukları bir yapımdır ..
Yerine yenisi asla gelmez ..
Deniz uğur Çok iyi bir oyuncudur .. Aksi iddia edilemez ..
Bunun yanı sıra rahmetli ismail abimizde aynı şekilde yaşasa bugünlerin jönü olabilecek kabiliyette bi oyuncuydu ..
Ama hayat kader ve kısmet her zamanki gibi ..
İyi şeylerin sonu herzaman çabuk gelir ! ..
Ama önemli olan şu ki .. Burada bi kaç insan bu dizinin bi efsane olduğunun biLincinde ..
ASıl dizi kalitesinin benimle evlenir misin dizisinin içinde de barındığının bilincinde ..
İşte bi oyuncu için bi senarist için belki en önemli faktörler bunlar ..
O acı silah sesleri kulağımzdan hiç gitmeyecek ama İsmail abinin oyunculuğuda o silah sesleri kadar etkili derin ve keskin 'di ..
Bu da hiç değişmeyecek ..
İsmail Hakkı Sunat Abimiz gıbta ila bakılacak bir oyuncuydu ..
Bunu da kimse Değiştiremeyecek ..
O güce kimse sahip DEğil ..

*elvedaderken*
09-03-08, 08:10
gerçekten çok güzel bi diziydı annemle oturup hayran hayran deniz uğuru izlerdik....