Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Mantık Hataları
:img-hyste Ya da çok hamarat beş dakikada yaptı keki böreği.:img-hyste
Sihir'cim gerçekten tebrik ediyorum seni bravo :happy0064
Kek börek derken benim de canım çekti şimdi..:img-pilot
yaa belkı hazır almışlardır onlarııı.tabaklarda diye ev işi olmak zorunda degil ki:)börek de iki dakkalık iş:img-hyste
tabi o ihtimal de olabilir.ama rüzgar şeydaya deminden beri ortalarda yoktun,bunlarla mı uğraştın gibi birşey demişti.yanılıyor olabilirim ama aklımda öyle kalmış.
EFTALYAGUL26 11-06-07, 23:03 tabi o ihtimal de olabilir.ama rüzgar şeydaya deminden beri ortalarda yoktun,bunlarla mı uğraştın gibi birşey demişti.yanılıyor olabilirim ama aklımda öyle kalmış.
evettt öyle bişeyler dedi ama börek için demiştir belki.ya bugün ki sözler kimsenin aklında kalmamış net.acaba bende mi sorun var diyordum:img-hyste
ama şeyda pastaneden bile alsa onca şey abartmış yani.güne çağırıır giibiiii:img-hyste
evettt öyle bişeyler dedi ama börek için demiştir belki.ya bugün ki sözler kimsenin aklında kalmamış net.acaba bende mi sorun var diyordum:img-hyste
ama şeyda pastaneden bile alsa onca şey abartmış yani.güne çağırıır giibiiii:img-hyste
:img-hyste üstelik yetecek mi bunlar filan dedi.sorun varsa hepimizde var çünkü ben de replikleri çok net hatırlayamıyorum.:icon_whis
EFTALYAGUL26 11-06-07, 23:09 :img-hyste üstelik yetecek mi bunlar filan dedi.sorun varsa hepimizde var çünkü ben de replikleri çok net hatırlayamıyorum.:icon_whis
demek bugünkü repliklerde sorun vardı bizlerde degil:img-hyste
armagan_60 13-06-07, 22:07 tam mantık hatasımı bilmiyorum ama şöyle bi durum var rüzgar yüzüğü nerede buldu yatağın altıda o ev kimin fincanın fincan hala nasıl birisi temizlik yapan titiz brisi hiçmi raslamadı o yüzüğü orada görmedi eline takılmadı ayrıca misketin onların yatak odasına yüzüğü nasıl düşürdüğüde ayrı bi konu
tam mantık hatasımı bilmiyorum ama şöyle bi durum var rüzgar yüzüğü nerede buldu yatağın altıda o ev kimin fincanın fincan hala nasıl birisi temizlik yapan titiz brisi hiçmi raslamadı o yüzüğü orada görmedi eline takılmadı ayrıca misketin onların yatak odasına yüzüğü nasıl düşürdüğüde ayrı bi konu
hade yüzüğü geçtim. saat çıktı mı biryerden?
bende şunu anlamadım
misket yüzüğünü boynuna takmıştı daha önce
rüzgarda cüzdanında taşıyodu hatta şeyda görmüştüde tartışmışlardı
etti 2 yüzük
bulunan yüzükle 3 etti
çünkü biri rüzgarın cüzdanında çünkü atmamıştı
biri misketin boynunda daha önce zincirleyip boynuna takmıştı
bulunan yüzüğüde(misket düşürmüşya güya)zincire takarken önceki yüzükte zincirdeydi
etti 3
bende şunu anlamadım
misket yüzüğünü boynuna takmıştı daha önce
rüzgarda cüzdanında taşıyodu hatta şeyda görmüştüde tartışmışlardı
etti 2 yüzük
bulunan yüzükle 3 etti
çünkü biri rüzgarın cüzdanında çünkü atmamıştı
biri misketin boynunda daha önce zincirleyip boynuna takmıştı
bulunan yüzüğüde(misket düşürmüşya güya)zincire takarken önceki yüzükte zincirdeydi
etti 3
bugün buluna yüzük nişan yüzüğü değil. rüzgarın miskete flört döneminde aldığı uyduruk bir yüzük. yani 2 nişan yüzüğü, bir uyduruk yüzük, etti 3...:img-wink:
Benim anlamadığım o uyduruk diye tabir edilen yüzüğün Fincan halaların yatak odasında ne işi vardı...Nemide annelerin evinde düşmesi gerekirken,ne alaka Fincan halaların evinde ortaya çıktı...Hadi diyelimki Misket odaya girdi de düşürdü,yatağın altında ne işi vardı ,açık bir yere düşmesi yine biraz kabul edilir bir şey...Rüzgar'ın elini yatağın altına atıp bu saat olamaz,daha küçük birşey demeside tuhaftı..Yani elini verdiğinde anlamamışmıydı yüzük olduğunu o kadar mı saf Rüzgar...
armagan_60 17-06-07, 07:25 Benim anlamadığım o uyduruk diye tabir edilen yüzüğün Fincan halaların yatak odasında ne işi vardı...Nemide annelerin evinde düşmesi gerekirken,ne alaka Fincan halaların evinde ortaya çıktı...Hadi diyelimki Misket odaya girdi de düşürdü,yatağın altında ne işi vardı ,açık bir yere düşmesi yine biraz kabul edilir bir şey...Rüzgar'ın elini yatağın altına atıp bu saat olamaz,daha küçük birşey demeside tuhaftı..Yani elini verdiğinde anlamamışmıydı yüzük olduğunu o kadar mı saf Rüzgar...
banada mantıksız geldi misket o yüzüğü fincan halalarda düşürebilir. ama niye yatak odası milletin yatak odasına herkes rarah rat giremezki hadi girdi diyelim fincan hala bunca zamandır dip köşe temizlik yapmıyomuydu hiç mi farketmedi yani rüzgar saatini kaybetmese kimse oraya elini sokmayacakmıydı biraz mantıksız bi durum ama işlerin karışması için gerekli bi durumdu sanırım yani bie bile lades dedile senaristler
benimde iki gündür rikkatin tavırları ilgimi çekti ailede tek çalışan o öğretmen maaşı var sadece ayrıca üniversitede çocuk okutuyor masrafı var tabi ama güzellik salonunda önüne gelen bakımı yaptırdı hani tamam bakımlı olmalıyız ama maddi durum bakımlı olmaktan anlamıyo :D
miskette makyaj var o makyaj niye rüzgara bulaşmadı o kadar öpüşmeden sonra hiç bişey olmadı
miskette makyaj var o makyaj niye rüzgara bulaşmadı o kadar öpüşmeden sonra hiç bişey olmadı
kalıcı makyaj o. çıkmıyorlarmış. henüz denemedim ama kalıcı olduklarını söylüyorlar
doktor kemalin trtdeki yeni evi, fincan halalarınn şuankii yeni evi değill mi?
EFTALYAGUL26 22-06-07, 15:06 doktor kemalin trtdeki yeni evi, fincan halalarınn şuankii yeni evi değill mi?
bu mantık hatası degil ki:img-hyste zanentmıyorum öyle oldugunu cünkü doktor kemal ın evi dubleks
bu mantık hatası degil ki:img-hyste zanentmıyorum öyle oldugunu cünkü doktor kemal ın evi dubleks
Evet Kemal'in evi dubleks ama Fincan halaların evine benziyor gerçektende...Benimde bu dikkatimi çekmişti...Gerçi mantık hatası değil ama aynı yer olabilir...Şuanda tek katmış gibi gösterebilirler..
EFTALYAGUL26 22-06-07, 15:24 Evet Kemal'in evi dubleks ama Fincan halaların evine benziyor gerçektende...Benimde bu dikkatimi çekmişti...Gerçi mantık hatası değil ama aynı yer olabilir...Şuanda tek katmış gibi gösterebilirler..
salon filşan benzıyoda fincan halaların mutfag filan daha büyük gibi.neyse olabilirde.sonuçta aynı mekanı kaç şekilde kullanıyorlardır bizim haberımız olmadan:img-hyste
şadan o eve girmek için neler yapmıştı.. anahtarı yoktu yani.. ya da vardı da neden bunca zaman kapılarda yattı beyimiz..
mantık hatasının daniskası bugun şadanın o evde olmasıydı..
bende onu düşündüm kapıyı kırmalara kalktı anahtarı nerden buldu bende anlamadım madem vardı aç kapıyııı füsunnn diye en kalın sesiyle yıttı kendini
günlerce
şadan o eve girmek için neler yapmıştı.. anahtarı yoktu yani.. ya da vardı da neden bunca zaman kapılarda yattı beyimiz..
hakkat ya madem anahtarı vardı rahatça eve girebiliyordu neden kırk takla attı eve girecem oğlumu alacam kaçıracam diye ayrıca madem şehir dışına uçakla gitmişmiş ararsın sorarsın bu isimde biri bindimi diye sonuçta sisteme bbindi binmedi diye işler öğrenirsin neden bi anda böyle bi yalancıya inanıyorsun...
hakkat ya madem anahtarı vardı rahatça eve girebiliyordu neden kırk takla attı eve girecem oğlumu alacam kaçıracam diye ayrıca madem şehir dışına uçakla gitmişmiş ararsın sorarsın bu isimde biri bindimi diye sonuçta sisteme bbindi binmedi diye işler öğrenirsin neden bi anda böyle bi yalancıya inanıyorsun...
Ay ben de anlamıyorum sanki Şadan hep dürüstlük abidesiydi bu sene tonla yalan söyledi oyun çevirdi, Safaya yaptıklarını Safa çabuk unuttu halbuki hatırlasa Füsun olayının Şadandan başkasının işi olmayacağını, Şadan'ın sözünü geçiremediği insanların arkasından neler çevireceğini gayet iyi bilir.
Valla şeykit haklısın o anahtar Şadancığın cebine girivermiş demek :img-hyste Ya da hep vardı da kullanmak aklına gelmedi:img-hyste Tıpkı para içinde yüzerken otele gtimenin aklına gelmediği, belini inciterek koltukta yatmayı tercih ettiği giib:img-hyste
kesinlikle katılıyorum kapılar yüzüne kapanıyordu kapıda bağırıp yumruklar atıyordu o zaman anahtar nerdeydi :icon_whis
ya şadan balkondan yada camdan girmiş olabilir çünkü mert cama dayanmış baba baba diye gülüyordu...
ee şadan'dan bahsediyoruz.bulur anahtarı da..üstün yetekleri olduğunu da görüyoruz son bölümlerde..hem korku filmlerinde de öyle değil mi,anahtara ihtiyaç duymuyorlar...:img-hyste
gündüz nasıl giricek ki balkondan ama oladabilir.şadanın oyunları anlaşılacakmı acaba
canan_frdvs 27-06-07, 20:56 Bana mantıksız gelen bişeyde telefon melodilerinin 6 senedir aynı olması.Yani hepsinin en yeni modellerde telefonları var ama hepsi monofonik çalıyo:blink: :blink:
canan_frdvs 29-06-07, 15:09 şeyda rüzgarın yeni numarasını bilmezken ve yeni numara miskette de yokken nasıl oluyoda miskettin telefonundan rüzgara msj yollayabiliyo:blink:
EFTALYAGUL26 29-06-07, 15:20 :icon_whis şeyda rüzgarın yeni numarasını bilmezken ve yeni numara miskette de yokken nasıl oluyoda miskettin telefonundan rüzgara msj yollayabiliyo:blink:
şeyda yeni numarayı biliyor sanırsam,bugün rüzgar evden çıkarken dediya yeni numarandan arıycam ama sadece seni sevıyorum demek için diye.:icon_whis
:icon_whis
şeyda yeni numarayı biliyor sanırsam,bugün rüzgar evden çıkarken dediya yeni numarandan arıycam ama sadece seni sevıyorum demek için diye.:icon_whis
O biliyor da misket nerden biliyor:img-hyste Şimdi bir de ben şunu anlamadım Şeyda madem numarayı biliyor aramak için neden izin istiyor ki arasın öbüründe izin de istemiyordu çok saçma geldi:img-hyste Rüzgar da hemen atladı ya komikti bence:img-hyste
EFTALYAGUL26 29-06-07, 15:34 O biliyor da misket nerden biliyor:img-hyste Şimdi bir de ben şunu anlamadım Şeyda madem numarayı biliyor aramak için neden izin istiyor ki arasın öbüründe izin de istemiyordu çok saçma geldi:img-hyste Rüzgar da hemen atladı ya komikti bence:img-hyste
ee rüzgar ikide bi arıyoya güzellık salonunu büyük ihtimal numarayı gösterıyordur telefon,miskette ordan biliyordur.diger yandan şeyda izin istıyor artık cünkü rüzgar ya telefona bakmıyor yada sinirlenıyor diye.bunlar ufak şeyler bence takılmayalım pek mantık hatası gibi degil sankı:img-wink:
sevimli.girl 02-07-07, 19:30 şeydanın rüzgarın ve misketin telefonundan mesaj çektiğinde tarihlerden biri 19 haziranı diğeri ise yanlış görmediysem 16 haziranı gösteriyordu. her iki mesaj da 5 dakika içinde atıldığı halde tarihlerin farklı olması mantık hatası olmuş.
heyt be maşallah nasıl dikkat ettin öölleee:)tebrikler arkadaşım;-)
sevimli.girl 03-07-07, 16:15 bugün rüzgarın parmağında evlilik yüzüğüne dikkat ettim. daha önceden de bakmıştım ama görememiştim. birde sanki bugün bir takmıştı bir çıkarmıştı gibi geldi bana.
bugün rüzgarın parmağında evlilik yüzüğüne dikkat ettim. daha önceden de bakmıştım ama görememiştim. birde sanki bugün bir takmıştı bir çıkarmıştı gibi geldi bana.
önceden yüzük yoktu parmağında.ben de bugün ilk kez gördüm..evet bir sahnede vardı,diğer bir sahnede yoktu..benim de dikkatimi çekti..
sevimli.girl 04-07-07, 15:43 bugün rüzgar yüzüğünü takmıştı ama eğer yanlış görmediysem bu seferde yanlış parmağa takmıştı. evlilik yüzüğü sol parmağa takılır. sağ parmağa takılan yüzük nişan yüzüğüdür. ama rüzgarın yüzüğü bugün sağ elindeydi.
bugün rüzgar yüzüğünü takmıştı ama eğer yanlış görmediysem bu seferde yanlış parmağa takmıştı. evlilik yüzüğü sol parmağa takılır. sağ parmağa takılan yüzük nişan yüzüğüdür. ama rüzgarın yüzüğü bugün sağ elindeydi.
Rüzgar'ın yüzüğü gerçek anlamda TAKTIĞI mı war?? sağ sol onun için önemli değil zaten:P
şeydanın rüzgarın ve misketin telefonundan mesaj çektiğinde tarihlerden biri 19 haziranı diğeri ise yanlış görmediysem 16 haziranı gösteriyordu. her iki mesaj da 5 dakika içinde atıldığı halde tarihlerin farklı olması mantık hatası olmuş.
ben tarihlerden ziyade şuna dikkat etmiştim ya bi mesaj geldi miskette rüzgar dedi ve cevapladı. sonrasında rüzgar kaydetmiştir misketi zatende ikinci mesaj yeni numaradan geldi hiçmi anlaşılmadı yada misket bi noluyoruz farklı numaralardan mesaj geliyo nalıyo bu demedimi yaw hiç...
Bana mantıksız gelen bişeyde telefon melodilerinin 6 senedir aynı olması.Yani hepsinin en yeni modellerde telefonları var ama hepsi monofonik çalıyo:blink: :blink:
evet katılıyorum senlerdir aynı:D
evinhalleri 11-07-07, 15:49 füsun bankta oturup eski günlerini anımsarken eski halindede kıyafet saç baş takılar aynen duruyordu kafasındaki gözlük bile:P sadece rengi sepya yapmışlar :)
EFTALYAGUL26 11-07-07, 15:54 füsun bankta oturup eski günlerini anımsarken eski halindede kıyafet saç baş takılar aynen duruyordu kafasındaki gözlük bile:P sadece rengi sepya yapmışlar :)
yaa o sahneyii galıba hayal etti füsun.geçmişte oyle bi an yaşadılar mı diye düşündüm bende amaa anımsayamadım.bide şadan o resımee bakıyordu,demek yaşanmış oyle bi an.saç baş kılık kıyafet aynıydıı valla
misketin yaptığı güner ümit esprisi çok bayattı ya...
acaip bir mantıksal hata bence...!!!
senaristler bunu da yazdı ya,pes!!!
filiz özyurt 12-07-07, 08:20 eski bölümlerde pembe mankenlik yaparken patronu ismetin müdürü ipek beydi mantık hatasımı bilmiyorum ama dikkatimi çekti
pinarsayü85 12-07-07, 11:46 eski bölümlerde pembe mankenlik yaparken patronu ismetin müdürü ipek beydi mantık hatasımı bilmiyorum ama dikkatimi çekti
dizide bazı oyuncular 2. defa da oynamış beh tarihinde,başka rollerde,ben baştan seyretmedim ama arkadaşlar bahsediyorlar yeri geldikçe,oradan öğrendim,anladığım kadarıyla bu sene ipek bey varken pek kimse hatırlamamış heralde daha önce oynadığını,ilginç gerçekten:img-pilot :img-pilot
Ya asslında bu da bi mantık hatası değil ama garip. Şimdi şeyda rüzgarı takip ediyo. Güzellik salonunda arabasından inip salona gidiyo. Ama arabanın camı dibine kadar açık. Acaba korkmuyo mu hiç? Hadi iki üç dakikalığına olsa neyse. Nerdeyse 1 2 saat oturdu bide
filiz özyurt 12-07-07, 17:52 Ya asslında bu da bi mantık hatası değil ama garip. Şimdi şeyda rüzgarı takip ediyo. Güzellik salonunda arabasından inip salona gidiyo. Ama arabanın camı dibine kadar açık. Acaba korkmuyo mu hiç? Hadi iki üç dakikalığına olsa neyse. Nerdeyse 1 2 saat oturdu bide
şeyda arabayı kilitlediğinde cam otomatik olarak kapanıyo zaten
EFTALYAGUL26 12-07-07, 19:36 araba demişken son sahnede rüzgar arabaya biniıyor,şeyda onun tarafından dolanıyor önce,o arada rüzgaR gaza bassa şeyda bbinmeden hareket ederdi zaten,bide madem şeydanın binmesini istemıyor içerden kitleyebilirdi dügmelerii:icon_whis
araba demişken son sahnede rüzgar arabaya biniıyor,şeyda onun tarafından dolanıyor önce,o arada rüzgaR gaza bassa şeyda bbinmeden hareket ederdi zaten,bide madem şeydanın binmesini istemıyor içerden kitleyebilirdi dügmelerii:icon_whis
Rüzgar'ın ki istemem yan cebime koy her meselde:D
bide bir iki hafta önceki bölümünde şöyle bi sahne var:
hani şu mesaj olayı rikkat diyoya misketi de denedim onada mesaj cektim
rüzgarda okuyo çoksinirleniyo eve geldiginde demek öyle misket diyo ve misketin evlilik hediyesi olarak aldıgı bibloyu kırıyo hatta şeyda da yakında sende bu biblo gibi çöpü boylucaksın diyo (miskete içinden)sonra ki bölümlerde bakıyoruz biblo sapa sağlam acaba bölümlerimi değişik zamanlarda çektiler yoksa biz bu biblodan daha yeni senaryolar üretiriz diye yenisini mi aldılar bilinmez ama bence tam bi mantık hatası hele beh gibi inandırıcılığı tartışılmaz bi dizide ufak bişey kafama takıldı o bibloyu her gördüğümde düşünmeden edemiyorum niye:img-icecr
bide bir iki hafta önceki bölümünde şöyle bi sahne var:
hani şu mesaj olayı rikkat diyoya misketi de denedim onada mesaj cektim
rüzgarda okuyo çoksinirleniyo eve geldiginde demek öyle misket diyo ve misketin evlilik hediyesi olarak aldıgı bibloyu kırıyo hatta şeyda da yakında sende bu biblo gibi çöpü boylucaksın diyo (miskete içinden)sonra ki bölümlerde bakıyoruz biblo sapa sağlam acaba bölümlerimi değişik zamanlarda çektiler yoksa biz bu biblodan daha yeni senaryolar üretiriz diye yenisini mi aldılar bilinmez ama bence tam bi mantık hatası hele beh gibi inandırıcılığı tartışılmaz bi dizide ufak bişey kafama takıldı o bibloyu her gördüğümde düşünmeden edemiyorum niye:img-icecr
Doğru aslında benim de aklımdan geçmedi değil, iyi yakalamışsın :img-wink:
Belki de Rüzgar diğer bölümlerde bibloyu kırdığını ama pişman olup yenisini aldırdığını veya yaptırdığını söyleyebilir BEH bu her şey olabilir :img-yes:
bence şadan ın yaptıkları çok saçmaydı tamam çocuğu kaza geçirmiş olabilir ama bir insan nası böyle 180 derece döner bi gecede ben onu anlamadım
Bi gün önce fisundan nefret ediyodu
Mert kaza yaptı birden fisuna aşık oldu yeniden
bana saçma ve mantıksız geldi
armagan_60 16-07-07, 15:10 bence şadan ın yaptıkları çok saçmaydı tamam çocuğu kaza geçirmiş olabilir ama bir insan nası böyle 180 derece döner bi gecede ben onu anlamadım
Bi gün önce fisundan nefret ediyodu
Mert kaza yaptı birden fisuna aşık oldu yeniden
bana saçma ve mantıksız geldi
ya öyle deme böyle durumlarda insan herşeyi unutur birden acısını paylaşacak birilerini arara oda karı koca birbirlerine bağlandılar bence mantıksız değil yani
bunu mantık hatası diye yazmıyorum değil çünki,başka nereye yazim bilemedim.
arkadaşlar sizede öyle geliyormu dizimizin bütün kanallardaki bölümlerini takip etmeye çalışıyorum, elimden geldiğince çünki bizim evin hallerini ve bir diziyi daha seyrediyorum(bitmek zorunda kalan ) üzüntülü olsamda.
Diyeceğim intte çok öncekiler (akşamüstü tekrarı, sabahın) , trt1de biraz daha yakınlar kanal 1de15 civarları (sabah tekrarları) daha yakın bölümler bazen hangisi hangisinin devamıydı gibi durumlara düşüyorum sizede öyle geliyor mu? toparlıyorum hemen.
bence dizinin en güzek kızı neva , onların aşklarına biraz ara verildi.
rüzgarın kazası beni çok etkiledi. zaten gerçek bir kazaya üzülüyorum.gerçeklerde mutlu son olamıyor ne yazıkki, dizide mutlu son olunca sanki o gerçek kaza olmamış gibi geliyor bir anlık.sevenler değildi rüzgarın kazasındaki ,ya sevipde kazada ayrılanlar daha yapacak çok işi olanlar.. gerçekler acıdır.
şehit olan gençleremizede üzülüyorum daha fazla şehit vermemek için bi şeyler yapılmalı.:sad53:
fisun şadana karşı hemen gevşemesin.
fisun boşansın çünki adam ona neler yaptı. adamın gerçekten düzeldiğine inanırsa ozaman düşünür. çocuğunuda görmesini engellemesin.
beryaslıenver 23-08-07, 16:12 geçenlerde tekrarı izlerken dikkatimi çekti sadık amca tahtaya misket,ürüzgar yazdı yani rüzgara ürüzgar diyor ama nedense miskete,rüzgara aşk mektubu geldi numarası yaparken R kalp S yazdıı:img-icecr:happy0064
sevimli.girl 23-08-07, 21:53 bugün tekrarlarını izlediğimde daha önceden yazdığım bir mantık hatası tekrar dikkatimi çekti. şeyda rüzgarın telefonundan miskete mesaj attığında 16,07,2007di. misketten rüzgarın telefonuna mesaj geldiğinde 22,07,2007di. rüzgar tekrar miskete gelme demek i.içn mesaj çektiğinde 19,07,2007di. ama hepside tek günde geçiyordu.
sevimli.girl 30-08-07, 15:14 bugün füsun yatak odasında güzellik salonuyla ilgili belgeleri araken arkada yatağının başucunda neva ile rüyanın fotoğrafı vardı. o fotoğraftakide haliyle emine yılmazdı. oyuncu olarak neva değişti ama fotoğrafları hala duruyo ve gözüküyo.
Bu mantık hatası değil canım ben de yazdım bölüm yorumlarına ama bu montaj hatası da değil sadece sanat yönetmenin biraz dalgın olması ..Ya da eski Neva'nın anısına orada yer alması...
Dün Misket hastanenin önünde camdan dışarıya bakan Rüzgar'a seni seviyorum dedi..Rüzgar ne dediğini duyamadı ve dediklerini anlamıyorum dedi..İyide camı açmak hiç mi aklına gelmedi..Camı açsaydı Misket'in ne demek istediğini duyardı..Ve bu bence mantık hatasıydı..
Dün Misket hastanenin önünde camdan dışarıya bakan Rüzgar'a seni seviyorum dedi..Rüzgar ne dediğini duyamadı ve dediklerini anlamıyorum dedi..İyide camı açmak hiç mi aklına gelmedi..Camı açsaydı Misket'in ne demek istediğini duyardı..Ve bu bence mantık hatasıydı..
Benim de aklıma gelmedi değil... Çok haklısın... İşte dizimiz bazen böyle ve biz bu dizinin fanatiğiyiz:img-wink:
bazı hastanelerde camlar kapalı olur ıntıhar etmesın hastalar dıye o sebeble acmamıstır ruzgar
Bide ben dün şuna dikkat ettim. mantık hatası olmayabilir.
Şimdi misket aşağıdan rüzgara seni seviyorum dedi sonra yukarı çıkıp yanına gidecekti. O sırada Rikkat ve İsmet koridorda konuşuyorlardı. ve Misket geldi. nedense misket aşağıdan değilde yukarıdan geldi yani merdivenlerden iniyodu. Anlamadım.
Ortağım bende inanamadım önce ama sen dedikten sonra dikkatli bakınca evet öyle dedim ya giriş katı yüksekte oalbilir bilmiyorum dğeişik bir yapısı olabilir binanın:D Yada dediimiz gibi bunları depoya filan atmışlar(:
Dün Şadan o iki kadını sabahın köründe ne diye Nemide annenin evine getirdiki..Yoksa onları Nemide anne ile mi tanıştıracaktı..Şadan körkütük sarhoş olsa bile,annesiyle yaşadığı bir eve ne diye getirebilirki..Sonuçta annesinin evde olduğunu da biliyor...Yani bence bu çok saçma ve bana mantık hatası gibi geliyor...
pinarsayü85 31-08-07, 08:16 Dün Şadan o iki kadını sabahın köründe ne diye Nemide annenin evine getirdiki..Yoksa onları Nemide anne ile mi tanıştıracaktı..Şadan körkütük sarhoş olsa bile,annesiyle yaşadığı bir eve ne diye getirebilirki..Sonuçta annesinin evde olduğunu da biliyor...Yani bence bu çok saçma ve bana mantık hatası gibi geliyor...
evet ,annesinin evine getirmesi yakışık ta almıyor zaten:img-polic
hem o saatte kaşla göz arasında sarhoş olmuş....o kadınları da dediğin gibi nereden bulmuş o saatte..
başka bir yere, çok aferdersiniz !! :img-blushgitselerdi o zaman...
böyle sahnelere gerek yok....:img-polic
saadetim canımın içi bunlar esenliğe kavuşmazlar bu sene,eğer öyle bir niyetleri olsa sanırım sezerdik bunu...geçen senenin ilk bölümleri ile şimdikiler arasında uçurum var...:icon_sorr
ben uğraşmaktan vazgeçtim açıkçası,:sad53:
reyting hastalığına kurban gidiyorlar ..
allah çok çektirmesin dizimize:icon_sorr
ama benim içimden geçenler böyle....:sad53:
tabi yanılmayı çoook isterdim ama mantıklı düşününce....
billur_ezgi 31-08-07, 09:30 ya ayrıca benim de şu dikkati mi çekti neden misket rüzgara camı aç işareti yapmıyo yada rüzgar bunu akıl edemiyo camın arkasından öyleee anlaşmaya çalışıyolar o cam açılmıyo mu yani bu mudur?:D
ya ayrıca benim de şu dikkati mi çekti neden misket rüzgara camı aç işareti yapmıyo yada rüzgar bunu akıl edemiyo camın arkasından öyleee anlaşmaya çalışıyolar o cam açılmıyo mu yani bu mudur?:D
Bunu onura bende demiştim hatta ben insanlar orda havasızlıktan ölse ne olacak demiştim ama sonra tekrar baktım cam açılmıyo:D Onlar pandomimci ayrıca(:
Benim asıl merak ettiğim rikkatle ismet odadan çıktılar uçmadıklrına göre ve miskette rüzgarın odasına gitmeye çalıştığına göre onların durdukları yer rüzgarların bulunduğu yerin kapısının önüydü yada ilerisi neyse konu şu o kadar bağrışmaya rüzgar nasıl duymadıda koşmadı yada o niye çıkmıyo hiç ilginç geldi ne bileyim...
billur_ezgi 31-08-07, 10:31 aynı şey bnm de dikkatimi çekti :D ben ha geldi ha gelicek biraz daha baarın die gaz veriodum kendime ama ne hikmetse çıkmadı valla artı misket yukarıdan iniyodu orayı anlayamadımmm :S
Ben bodrum katta hatta depoda tedavi gördüklerine inanıyorum artık o inş konusunda:D
Ama cidden ilginç yani hani çok sesli bi ortam olsa anlaşılmz ama sonuçta hastane ya bu o kadar sese 1 kişi bile çıkmadı hadi rüzgarı bıraktım:D
EFTALYAGUL26 31-08-07, 11:03 ya ayrıca benim de şu dikkati mi çekti neden misket rüzgara camı aç işareti yapmıyo yada rüzgar bunu akıl edemiyo camın arkasından öyleee anlaşmaya çalışıyolar o cam açılmıyo mu yani bu mudur?:D
şeyda duymasın diye olabilir anca.hadii onu geçelim telefon var mesaj var.at bi mesaj seni sevıyorum diye.nasılsa gördün rüzgar camda yalnızdıı.:img-pilot:img-pilot:img-pilot
Arkadaşlar Füsunun Yatak Odasindaki Resimlere Dikkat Edeniniz Oldumu? Safa&neva Ikilisine Hala Emine Yilmaz La çekilen Resim Duruyo Buda Bence Mantik Hatasi Ztn Yeni Oyuncuya Atapte Olamiyoruz Biraz Yardimci Olabilirler!
armagan_60 02-09-07, 20:53 şeyda duymasın diye olabilir anca.hadii onu geçelim telefon var mesaj var.at bi mesaj seni sevıyorum diye.nasılsa gördün rüzgar camda yalnızdıı.:img-pilot:img-pilot:img-pilot
ya arkadaşlar bizi fıtık edevekler ya dertleri o o işi rilkkate bırakacaklarmış demekki
sevimli.girl 03-09-07, 11:18 aslında bu mantık hatası da olmayabilir ama ben yine de yazaqyım dedim. trt 1 deki bugünkü bölümde rüya sabah kahvaltıda nevaya çay koydu. hatta neva ingiltereye gidecek diye üç şeker attı birde karıştırdı. sonra neva fincanlara babanesi ve halasıyla vedalaşmaya gitti. fincan navaya çay verdi ama neva hiç şeker almadı çayına. yani bi sahnede bol şekerli diğer sahnede hiç şekersiz içti çayını. belki önemsiz bir ayrıntı ama yine de ayazyım dedim.
Neva telefon ile konuşuyordu arkadaşı ile telefonu kapatmasına az kalmıştı son sözlerini söyledi
Neva-Tamam görüşürüz..
Safa son sözü duyduktan sonra odaya girdi.......
Safa-Kiminle görüşüyordun?
Neva-Hiç yanlış numara….
Yanlış aranan numara telefon ile konuşan kişi telefonu kapatırken "Görüşürüz" demez...Üstelik hiç tanımıdığı birine....!!!!!!!! Safa 'da bunu anlamadı....!!!!!İlginç ....???????
EFTALYAGUL26 03-09-07, 14:58 Neva telefon ile konuşuyordu arkadaşı ile telefonu kapatmasına az kalmıştı son sözlerini söyledi
Neva-Tamam görüşürüz..
Neva-Hiç yanlış numara….
Yanlış aranan numara telefon ile konuşan kişi telefonu kapatırken "Görüşürüz" demez...Üstelik hiç tanımıdığı birine....!!!!!!!! Safa 'da bunu anlamadı....!!!!!İlginç ....???????
safa o sözleri ya duymadı yada konşumaları duydu,uyanık davranıp tepki vermedi şimdilik.ikisinden biridir.yoksa duysa mutlakaa konuşurdu,safa bu :happy0064
Banada mantık hatası gibi gelen bişey var bilmiyorum olmayabilir ama normal şartlarda bir telefon 10sn filan çalınca kaçımız yetişebiliriz acaba yani 2 kere filan çalınca biraz uzun çaldırmak gerekmiyo mu karşıdakinin var veya yok olduğunu anlamak için bağlıycam şimdi bugün ismetler önce evi aradığında 2 kere çaldı telefon sonra ismet açınca evi aradık ama açmadınız gibisinden bişey dedi soruyorum yahu uçamayacaklarına göre o süre zarfında açmamaları normal değil mi ztn:D
safa o sözleri ya duymadı yada konşumaları duydu,uyanık davranıp tepki vermedi şimdilik.ikisinden biridir.yoksa duysa mutlakaa konuşurdu,safa bu :happy0064
İnşallah dediğin gibi olur Eftalya'm...Yoksa Safa 'nın duyması lazımdı ....Duyupta anlamaması gerçekten tuhaf...:)
Arkadaşlar Füsunun Yatak Odasindaki Resimlere Dikkat Edeniniz Oldumu? Safa&neva Ikilisine Hala Emine Yilmaz La çekilen Resim Duruyo Buda Bence Mantik Hatasi Ztn Yeni Oyuncuya Atapte Olamiyoruz Biraz Yardimci Olabilirler!
haklısın sonuna kadar katılıyorum madem yeni bi oyuncu aldınız değiştirin ya keşke emine yılmaz geri gelse o kadar çok özledimki onu
Aslında tam olarak mantık hatası mı bilmem ama yazmadan geçemedim. Bu gün. Rüzgar nemide teyzeye geldiğinde. Nemide teyze- ne güzel valla bi torunum gitti bi torunum geldi dedi. (sanırım dilayı kastetti) Daha sonra rüzgar içeri girdi. Miskette geldi. Ama Dila yoktu.
O sırada Sayhan, İsmet ve Keriman kahvaltı yapıyorlardı. Sayhan kahvaltıdan sonra Dilayı almaya gidicem dedi. Daha sonra Sayhan ve Dilayı parkta gördük. bana tuhaf geldi açıkçası.
armagan_60 06-09-07, 16:14 :happy0064belki tam değil ama şimdi rüzgar miketi görebilmek için balkonu yapacak ama misket güzdüz salonda akşamda karanlık nasıl yapacak bence misketin odaların pencerelerini tamir etse daha iyi olurdu
gülbeşeker 06-09-07, 21:02 :happy0064belki tam değil ama şimdi rüzgar miketi görebilmek için balkonu yapacak ama misket güzdüz salonda akşamda karanlık nasıl yapacak bence misketin odaların pencerelerini tamir etse daha iyi olurdu
Misketin salona gittği mi var en azından düzenli bir şekilde gitmiyor canı istedği zaman gidiyor sanki.
Neva telefon ile konuşuyordu arkadaşı ile telefonu kapatmasına az kalmıştı son sözlerini söyledi
Neva-Tamam görüşürüz..
Neva-Hiç yanlış numara….
ewet onu bende farkettim normalde aslında safa bunu uzatırdı ma dizi diye sallamadılar.ama işte kaçmınuş demekki
Misketin salona gittği mi var en azından düzenli bir şekilde gitmiyor canı istedği zaman gidiyor sanki.
ya hakketten bazı sahnelerde -misket genelde dükkan da olmuyor zaten de-füsun evdeyken misket dükkanda değil başka yerde oluyor.nasıl döner bu değirmenin suyu.bu arada aklıma geldi.trt de bi dizi vardı ne seninle ne sensiz diye.dükkan galiba ordaki dükkan
misketin güzellik salonu konusundaki disiplinsizlikte son derece haklısınız. hatta bu füsun için de geçerli. istedikeleri an kapıya kilit vurup kaçıyorlar. arada bir birbirlerini arayıp, "ben çıkıyorum , sen gelebilir misisin" diyorlar ama bu tutarlılık pek sürmüyor. oysa bir salon randevu sistemi ile işlese bile her zaman yeni müşteriye açıktır. en azından randevu almak için gelen olabilir ya da arayan. şahen ben bu kadar displinsiz çalışan bir salona gitmezdim.
armagan_60 07-09-07, 13:39 misketin güzellik salonu konusundaki disiplinsizlikte son derece haklısınız. hatta bu füsun için de geçerli. istedikeleri an kapıya kilit vurup kaçıyorlar. arada bir birbirlerini arayıp, "ben çıkıyorum , sen gelebilir misisin" diyorlar ama bu tutarlılık pek sürmüyor. oysa bir salon randevu sistemi ile işlese bile her zaman yeni müşteriye açıktır. en azından randevu almak için gelen olabilir ya da arayan. şahen ben bu kadar displinsiz çalışan bir salona gitmezdim.
ben demiştim bölüm yorumlarına yazdım bu dizide kimse işe gitmiyo iş kavramı ortadan kaltı rikkat rüzgar bunlar bir yere bağlı oldukları halde gitmiyolar en azından misket esnaf istediği zaman çıkar gelir mesela geçen msiket geldi halletti dedi fusun bize göstermeden de çalışıyo olabilirler:happy0064
bugün bir hata keşfettim.ismet,kermit,sally ve saysay yemek yerlerken misket,peyami,rüzgarda konuşuyodu,ismetlerde aradan bikaç saat geçmiş olmasına rağmen rüzgarlar hala konuşuyodu,benmi yanlış anladım?:icon_whis
Neva arkadaşının yerine üç gün sahneye çıkmıyacakmıydı..Eeee o zaman Neva iki gün çıktığında arkadaşının onun yanında ne işi vardı..Yani bu bence hataydı.Ve Neva sadece bir şarkı söylemek için mi çıkıyor sahneye,benim bildiğime en az bir saat program yapması gerekmiyormuydu?
Arkadaşının nodülü olduğundan şarkı söyleyemeyeceği için Neva onun yerine sahne aldı. Yani arkadaşının işi falan yoktu onun için bu kısım mantık hatası değil.
Bir şarkı söylemiyordur ama geri kalan programı çekmedikleri için çekilen bir şarkıyı ya da anı gösteriyorlar- tasarruf ya da ne bileyim gereksiz buluyorlardır. Program yapıyordur yoksa.
ya çok mantık hatası var hiç biri doğru dürüst işe gitmiyor.
bide aşklar çok saçma oluyor. misket rüzgarın ablası gibi
Dila Keriman'a birşeyler yazmak için kalem kağıt istedi..Daha iki kelime yazmadan Sayhan geldi ve gittiler..Keriman Dila'nın yazdığı mektubu okuyunca birde baktıkki Dila yarım sayfa yazı yazmış..Tabi bu hangi arada oldu onu bilmiyoruz..Ayrı bir sahneye geçip sonra tekrar Dila'nın olduğu sahneye gelselerdi de böyle bir hata olmasaydı bari..Neyse bence bu bir hata..
EFTALYAGUL26 12-09-07, 17:38 Dila Keriman'a birşeyler yazmak için kalem kağıt istedi..Daha iki kelime yazmadan Sayhan geldi ve gittiler..Keriman Dila'nın yazdığı mektubu okuyunca birde baktıkki Dila yarım sayfa yazı yazmış..Tabi bu hangi arada oldu onu bilmiyoruz..Ayrı bir sahneye geçip sonra tekrar Dila'nın olduğu sahneye gelselerdi de böyle bir hata olmasaydı bari..Neyse bence bu bir hata..
evet evett onu bende farkettim.aferinnn :happy0064:happy0064:happy0064 gerçii kapıdan çıkışlarını göstermediler sanırım sayhanla dilanın.tam anımsamıyorum ama öyleyse belkı geri dönüp yazmıştır diycemm :icon_whis
gülbeşeker 12-09-07, 17:44 Dila Keriman'a birşeyler yazmak için kalem kağıt istedi..Daha iki kelime yazmadan Sayhan geldi ve gittiler..Keriman Dila'nın yazdığı mektubu okuyunca birde baktıkki Dila yarım sayfa yazı yazmış..Tabi bu hangi arada oldu onu bilmiyoruz..Ayrı bir sahneye geçip sonra tekrar Dila'nın olduğu sahneye gelselerdi de böyle bir hata olmasaydı bari..Neyse bence bu bir hata..
Dün de Neva olayında Neva bir baktım uçurumda sonra aniden çok farklı bir yerde bir adam oturduğun yer kirli falan diyor açıkçası o sahne geçişi çok hızlı geldi bana belki mantık hatası değil ani sahne atlamaları beni rahatsız ediyor.
nisan.yagmuru 12-09-07, 17:57 Dün de Neva olayında Neva bir baktım uçurumda sonra aniden çok farklı bir yerde bir adam oturduğun yer kirli falan diyor açıkçası o sahne geçişi çok hızlı geldi bana belki mantık hatası değil ani sahne atlamaları beni rahatsız ediyor.
:good:aynen oraya ebnde şaşırdım,hatta sahne ataldı diye falan düşündüm:img-wink:hani cd alırız da eksik alakasız sahneler çıkar ya bazan:D
bir de
uçurum diye gösterdikelri yer,biraz alçaktı sanırsam,madem uçurumdan atlama sahnesi gibi bişi çekilcek daha yüksek bi yer çekilseydi:)Neva aşağıya bakarken,çömelip atlasa atlar yani bişi de olmaz:img-hyste:img-hyste
evet evett onu bende farkettim.aferinnn :happy0064:happy0064:happy0064 gerçii kapıdan çıkışlarını göstermediler sanırım sayhanla dilanın.tam anımsamıyorum ama öyleyse belkı geri dönüp yazmıştır diycemm :icon_whis
Sayhan Dila'yı kucağına aldı ve kapıya doğru yöneldi..Yani geri gelmemiştir sanmıyorum Eftalyagül...
bu dizinin çok büyük zaman sorunu var. şimdi Türkiye'de mesai ve okul saat kaçta başlıyor? biri beni bilgilendirebilir mi? 9 mu 10 mu?
bugün dila ve ismet evden çıktılar, kerimana gittiler. bulamadılar iş yerine gittiler. dila daha okula gitmedi, oradan gidecek ama önce kerimanı bekleyecek. ismet bir ara miskete kadar gitti ve geldi. ve bu herhalde 10 dklık bir ziyaret değildi. mesafeler çok mu yakın. bir de kıbrısı küçük sanırlar ve "top oynaıyınca denize düşer mi" diye garip garip soruyorlar. ama şimdi de ben ankara hakkında bu tip sorular sorasım geliyor. allahtan görmüşlüğüm var ankarayı. neyse...sonra dila bayağı bir bekledi kerimanı ve mektup bile yazdı. sonra da sayhan onu alıp okula götürdü. tabii bir de evden çıkmadan kahvaltı ettiklerini unutmayalım. oooooo. gerçekten kaçta açılıyor okullar ve mesai kaçta başlıyor oralarda. burada millet ancak da giyinip çıkıyor. en iyi ihtimal ayaküstü birşeyler yiyor. kaçta uyanıyorlar da bu kadar zaman kalıyor işten veya okuldan önce.
daha önce de birçok kez rüzgar ve şeydanın iş öncesi aile ziyaretlerine tanık olmuşumdur. ve hep garip gelmiştir.
Sihir'cim sen bilmiyorsun Dila akşam okuluna gidiyor...:) Söylediklerin çok doğru zaman kavramı maalesef yok...İstedikleri saatte istedikleri yere gidiyorlar...Dikkat edilmesi gereken bir husus...Bir de İsmet'deki enerjiyi anlamıyorum bugün iş yerindeydi bir baktım hop Misket'in güzellik salonuna gelmiş...Sonra daha baktım iş yerinde...Işınlıyor mu kendi oradan oraya nedir?
nisan.yagmuru 12-09-07, 21:08 mantık hatası sayılır mı bilmem ama bugün,kermit ismetlerin kapısıdna çıkmalaırnı beklerken aykut geldi ve konuşmak istediğini falan söyeldiço arada didişirken ismetler çıktı.aykut ve kermit konuştular bayağı,sonra keriman kapılarına gidip sayhana sordu ve sayhan az önce çıktılar karşılaşmadınız mı diye sordu:Dhalbuki onlar çıaklı çok oldu:)
Neva yarın barda sahne almaya başlayacak ve eylül sonuna kadarda devam edecek..Ramazanda barlar felan pek program yapmıyorlar diye biliyorum ama..Genellikle bayramlara kadar eğlence yerleri kapalı olur..Belki mantık hatası değil ama benim aklıma takıldı yazayım dedim..
saadet'im bende onu yazacaktım valla. benim de bildiğim kadarıyla kapalı olur. kapalı olmasada çok iş olmaz zaten. çetin işi bilmiyo :D:D
Bi de bu bölümde ismet dila'nın kaybolduğunu öğrenince apar topar çıktı iş yerinden ve telefonunu masada bıraktı. Öyle bi durumda cep telefonu unutulmaz bence. Üstelik elindeydi yani. Ne bileyim bana saçma geldi. Yada anne psikolojisinden anlamıyorum :D
saadet'im bende onu yazacaktım valla. benim de bildiğim kadarıyla kapalı olur. kapalı olmasada çok iş olmaz zaten. çetin işi bilmiyo :D:D
Bi de bu bölümde ismet dila'nın kaybolduğunu öğrenince apar topar çıktı iş yerinden ve telefonunu masada bıraktı. Öyle bi durumda cep telefonu unutulmaz bence. Üstelik elindeydi yani. Ne bileyim bana saçma geldi. Yada anne psikolojisinden anlamıyorum :D
Valla bende bir hata daha vardı ne diye düşünüp duruyordum..Sen hatırlattın bana..Evet İsmet'in telefonu masaya koyması saçmaydı..Niye oraya bıraktı ben buna şaşırdım..Tamam Keriman'ın Dila'yı gördüğü yer anlamlıydı sonuçta kızını oraya bırakmış ama dediğim gibi senarisler bunun hata olacağını düşünmemiş galiba..İlginç bir telefonu ofiste bırakma olayı..Hem İsmet Sayhan'a nasıl haber verdi ve nasıl buluştular..Ya Sayhan'ın çalıştığı yere gitti,ya da kulübeden aradı galiba..Acaba telefonu ofiste bıraktığının farkına vardı mı?
Ortağımla konuşuyordukta birşey geldi aklımıza şimdi hadi herşeyi kabul ettik dilanın adresi alınması filan yani keriman elini kolunu sallaya sallaya aldı diyelim adresi peki isim nasıl aynı kalabiliyor?? Yani bu kadın dilayı bırakmış üstünde dila mı yazdı böyle bişey demiş miydi üstüne not yazdım diye nüfus cüzdanı filan olduğunu sanmıyorum sonuçta komiserler yetkililer içimizden bi ses bu kızın dila olduğunu söylüyo mu dediler onuda geçtim hadi dila olsun iyide hangi dila bi sürü dila vardır şu ülkede yahu ortağımın deyimiyle "annelik içgüdüsü" olayı oldu sanırım:D
NOT: Onurla aynı anda dedik bunu ama bn yasdım mantık hatasının yarısı ona ait:D:D
Ortağımla konuşuyordukta birşey geldi aklımıza şimdi hadi herşeyi kabul ettik dilanın adresi alınması filan yani keriman elini kolunu sallaya sallaya aldı diyelim adresi peki isim nasıl aynı kalabiliyor?? Yani bu kadın dilayı bırakmış üstünde dila mı yazdı böyle bişey demiş miydi üstüne not yazdım diye nüfus cüzdanı filan olduğunu sanmıyorum sonuçta komiserler yetkililer içimizden bi ses bu kızın dila olduğunu söylüyo mu dediler onuda geçtim hadi dila olsun iyide hangi dila bi sürü dila vardır şu ülkede yahu ortağımın deyimiyle "annelik içgüdüsü" olayı oldu sanırım:D
NOT: Onurla aynı anda dedik bunu ama bn yasdım mantık hatasının yarısı ona ait:D:D
Bu hiç düşünmemiştim yine keklendim :img-in_lo:icon_sorr
Gerçekten güzel bir detay yakalamışsınız ortaklar... :img-polic:img-polic
nisan.yagmuru 16-09-07, 19:08 Ortağımla konuşuyordukta birşey geldi aklımıza şimdi hadi herşeyi kabul ettik dilanın adresi alınması filan yani keriman elini kolunu sallaya sallaya aldı diyelim adresi peki isim nasıl aynı kalabiliyor?? Yani bu kadın dilayı bırakmış üstünde dila mı yazdı böyle bişey demiş miydi üstüne not yazdım diye nüfus cüzdanı filan olduğunu sanmıyorum sonuçta komiserler yetkililer içimizden bi ses bu kızın dila olduğunu söylüyo mu dediler onuda geçtim hadi dila olsun iyide hangi dila bi sürü dila vardır şu ülkede yahu ortağımın deyimiyle "annelik içgüdüsü" olayı oldu sanırım:D
Ortağın da sen de çok doğru düşünmüşsünüz:img-wink:Belki not bırakmış olabilir içine,Dila koyun diye ama,koyduklaırndan nasıl emin olabilir ki:)
Zaten bildiğim kadarıyla,öyle ben annesiyim deyip de adres almak kolay değil.
Evet belki yazmıştır üzerine "bu çocuğun adını dila koyun" diye. :D:D
İyi de bu çocuğun çocuk esirgeme kurumunda olduğunu ne biliyo. Hadi biliyo diyelim. Seninde dediğin gibi öyle hemen ailesinin adı ve adresi verilmez ki. Bu olay tamamen saçmalık ve mantık dışı.
nisan.yagmuru 16-09-07, 19:19 Evet belki yazmıştır üzerine "bu çocuğun adını dila koyun" diye. :D:D
İyi de bu çocuğun çocuk esirgeme kurumunda olduğunu ne biliyo. Hadi biliyo diyelim. Seninde dediğin gibi öyle hemen ailesinin adı ve adresi verilmez ki. Bu olay tamamen saçmalık ve mantık dışı.
Artık BEH,pembe dizi tarzında ya,bu amntıksızlıklar ondan olsa gerek:):):)
sevimli.girl 18-09-07, 18:20 geçen bölüm saly dilaya evi dağıtırız diyodu dila'da olmaz annem üzülür dedi. ama sonra gitti annesinin çok korkçağını ve üzüleceğini bildiği şeyi yaptı ( gözünün altına sarça sürmekten bahsediyorum )
*ibrahimaşığı* 18-09-07, 19:59 bu tip mANTIK HATALARI HER DİZİDE OLUYO:D
Bnm hatırlayamadığım bu dizini ilk adı ferhunde hanım mıydı yaa
sevimli.girl 20-09-07, 11:44 hayır ferhunde hanımlar daha başka bir diziydi stra tvnin dizisiydi oyuncu kadrosunda bazı değşiklikler vardı
Ferhunde Hanımlar 1998 yılında Star tv bitti...Trt'den Stara geçti bir sene sonra yayından kaldırıldı....
Bizim Evin Halleri 2000 yılında başladı...Ferhunde Hanımlar dizisinden...Beyhan Saran(Nemide),Meral Niron(Sakız),Emine Yılmaz(Neva),Ayşenil Şamlıoğlu(Kısmet),Fatma Öney(Duriye),Hülya Gülşen Irmak(İsmet),İpek Çeken(Sally),Sarap Sayılgan(Haluk),Leyla Okay(Pembe) Bizim Evin Halleri dizi ile karşımızda oldular....
Ya Müge. Fatma Öney Ferhunde Hanımlar da hangi roldeydi. Ben hatırlayamadım.
Fatma Öney Müjgan'ın (Hülya Gülşen Irmak) çerçeveci dükkanına gelen (dizideki adını hatırlamayadım ) (Mehmet Akay )adamın sevgilisi rolündeydi..
Çok sağol Müge. Hatırladım gibi.
Biraz evvel yine trt int teki eski bölümü izledim çok güzeldi ya. Bayıldım. Özellikle Kuzenlerin dayanışması, aralarındaki dialog süperdi. Rüya Neve'nın Gurur ile çıktığından şüphelendi onu takip etti. o sırada Rüzgar ve Cihan da Onları takip ediyodu. üçü birleşip takipe ttiler. Rüya'nın tepkileri çok komikti. Çok doğal sahnelerdi. Gurur Nevaya Kırmızı gül alınca dayanamadıalr. Yanlarına gittiler. neva ayzık yine şok oldu hele Rüyayı da görünce iyice şaşırdı. Ama Rüya'nın şu repliği kopardı beni
-Ee sena nasılmış ablacım :D:D:D
Ayrıca Cihan'ın bacak kadar boyuyla Rüya'nın giyimine karışması çok komikti.
Valla ben bu gün kuzenler arasındaki bu eğlenceli ve samimi sahneleri ne kadar özlediğimi farkettim. Gerçi geçmişe dağir herşeyi çok özlüyoruz. Ama kuzenler eskiden birbirlerine daha bağlıydı. Bi dertleri olduğunda birbirlerine yardım ederlerdi. Şimdi Rüzga apayrı bi alemde, Neva deseniz kendi derdiyle boğuşuyo, Rüya'yı arayıpta soran yok. Kimbilir ne halde diye merak eden yok.
İşte bizim de derdimiz bu. Dizi o sıcaklığını, o aile bağlarını yitirdi.
Ya mantık hatası mı bilmiyorum ama Keriman Dila'nın fotoğrafını çekerken Dila'ya bacak bacak üstüne atmasını söyleyip öylede resmini çekeyim dedi..Dila'da o şekilde poz verdi..Ama Keriman resmi çektiğinde baktıkki Dila'nın sadece kafasını çekmiş..İyide o zaman niye Dila'ya o şekilde poz verdirtti..
shalamaryta 20-09-07, 20:15 Bugünkü bölümde Keriman ile İsmet mutfaktayken Dila ile Cihan yanlarına gidince, Keriman Dila'ya (Cihan'ı kastederek) dam'ını da alıp gelmişsin gibi bişi söyledi. İyi de dam kadın partnere denmiyor mu, erkeğine kavalye denir benim bildiğim, bu mantık hatasından da öte birşey, senaristler Türkçe bilmiyor mu?:icon_whis
pinarsayü85 20-09-07, 20:27 Bugünkü bölümde Keriman ile İsmet mutfaktayken Dila ile Cihan yanlarına gidince, Keriman Dila'ya (Cihan'ı kastederek) dam'ını da alıp gelmişsin gibi bişi söyledi. İyi de dam kadın partnere denmiyor mu, erkeğine kavalye denir benim bildiğim, bu mantık hatasından da öte birşey, senaristler Türkçe bilmiyor mu?:icon_whis
valla ben de öyle biliyorum haklısın kardeş...:img-yes:
Evet benim bildiğimde öyledir artık yazmak için özel bi uğraş vermediklerini düşünmeye başladım öyle boş zamanlarında hobi olsun diye beh yazar gibi oldular bi sürü hata bi sürü saçmalık...
gülbeşeker 20-09-07, 20:50 Benim anlamadığım bir şey var:Bu dizide kimler oruç tutuyor?Ben dünkü bölümde Şadan ve İsmet oruç sanırken baktım Şadan gündüz kahvesi yapmış içiyorlar.Bugünkü bölümde de Cihan İsmetlre geldi,ben yine onlar oruç sanırken hatta bu konuda Dilayla konuşuyorlardı,bir sonraki sahnede baktım kahve içiyorlar.Bunlar mantık hatası değil ama kafam karıştı ayrıca ben daha ailelerin birarada olduğu bir iftar sofrası da göremedim.
O oruç olayını bende hiç anlamadım cihan dila'ya "sana şöyle kocaman bi çikolata alayım" gibisinden bişey söyledi dila "ben orucum" dedi..Dedim zaten senden başka tutan yok evladım bu ailede orucum diyen bi sonraki sahnede utanmasa kuzu çevirip yiyecek o hale geldi dizinin entrikalarını çözmekten daha zor bi durum haline geldi oruç tutanı bulmak(:
Evet ya kimse oruç tutmuyo. E doğal olarak Nemide anne aileyi iftara davet edemiyo kadın. Fincan Halamız olsa tutardı.
Bu arada Abdül nerde yaa Abdül giderken. Benim hatırladığım kadarıyla sadece 1 aylığına alınmıştı askere. kaç ay geçti hala yok.
Ramazan tamamen unutuldu..Umarım bayramı unutmazlar..Bir araya gelirler diyeceğim ama imkansız...
Abdül'de diziden ayrılmış olabilir....Yani öyle hissediyorum.....Jenerikte neden mi var?Onu hiç bilemiyorum...
gülbeşeker 20-09-07, 21:24 Ramazan tamamen unutuldu..Umarım bayramı unutmazlar..Bir araya gelirler diyeceğim ama imkansız...
Abdül'de diziden ayrılmış olabilir....Yani öyle hissediyorum.....Jenerikte neden mi var?Onu hiç bilemiyorum...
Ben başka bir sitede okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama Abdül karakterini canlandıran oyuncunun turneleri varmış o yüzden dizide arada sırada görünecekmiş.Cihanın da okulu olduğu için o da çok fazla görünmüyormuş dizide.
Yoruma yazacaktım ama mantık hatasına yazayım dedim yani en azından bana mantık hatası geldi...
2 gün önceki bölümde ilaçlar yüzünden oruç tutmayan şeyda ve rüzgar -ki bunun muhabbeti yapılmıştı "biz oruçlu değiliz ki ilaç içiyoruz" gibisinden- 2 gün içinde ilaçlarını bitirdiler mi??
Buraya nerden geldim şeyda sahura kaldırmayı unutma derken rüzgar yanında değil miydi?? Adam demez mi biz oruç tutmuyoruz ki niye sahura kaldır diyosun?? Ben derim yani hadi rüzgar'ın olmadığınıda geçtim konuyu misket'te biliyor malum o niye sormadı hayret!..
Gizmoo'cum Şeyda Misket'i sinir etmek için oruç tutucam dedi...O yüzden sahura kaldırmasını istedi...Yani oruç tutmak için değil niyeti....Biraz günah işlemiş oldu ama neyse...Misket'i sinir etti ya bunu başardı..
Rüzgar konusunda haklısın Misket'i görünce aklı başından gidiyor...Düşenememiş işte ne yapsın..:D Yargısız infaz yapmayalım şimdi..Söz konusu Misket içinde geçerli..:D
Valla bravo ortağım. Çok dikkatlisin. Doğru aslında.
Bende şeye dikkat ettim. Sne yazınca aklıma geldi. İsmet en başta bişeyler yazıyodu Dila'nın doğumu hakkında falan. Ve sayhan'a şeyi sordu. Dila Ekima yında doğmuş. Ekim ayı hangi burç oluyo dedi. İyi de benim hatırladığım kadarıyla. Dila Mayıs ayında doğmuru. yani Fincan hala'nın öldüğü gün Dilayadoğum günü partisi yapılmıyo muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum.
Mayıs ayında Dila'yı evlat edinmişlerdi onu kutluyorlardı sanırım...Olmayabilirde..Ama doğrusa evet Ekim?Mayıs ? olmaz yani..
Müge'cim ben o oruç tutma kısmını kaçırmışım sanırım ama genede var ucundan kıyısından var dimi mantıksızlık:D:D
Valla mayıs ekim arasıda baya açık araları ortağım haklısın yani:img-wink:Birde kermit dedi ya "elbet açık verilir" gibisinden şeyler ona diyorum ki sen hiç korkma bu dizide o kadar çok açık varki işin kolay kermit hanım...
Ferhunde Hanımlar 1998 yılında Star tv bitti...Trt'den Stara geçti bir sene sonra yayından kaldırıldı....
Bizim Evin Halleri 2000 yılında başladı...Ferhunde Hanımlar dizisinden...Beyhan Saran(Nemide),Meral Niron(Sakız),Emine Yılmaz(Neva),Ayşenil Şamlıoğlu(Kısmet),Fatma Öney(Duriye),Hülya Gülşen Irmak(İsmet),İpek Çeken(Sally),Sarap Sayılgan(Haluk),Leyla Okay(Pembe) Bizim Evin Halleri dizi ile karşımızda oldular....
Kısmet daha değişik roldeydi, Meral Niron annesi rolündeydi,Melek Baykal(cennet mahallesi ...) deli dolu bir roldeydi,İpek Çeken 'le Melek Baykal Ferhunde Hanımın kızıydılar.Tamer KaradağlI'da(çocuklar duymasın...) İpeğ'in eşiydi doktordu,onu ilk orda görmüştüm.
Şahap Sayılagan'da (sihirli annem,oyun bitti) diğerdamattı .hatice adlı oyuncunun eşiydi bir oğulları vardı. Pembe'de kapıcı rolündeydi hatırladığımca.
İpeklerden çıkmazdı hülya .
Çoğu dublajcılıkta yapıyorlar.
Suzan'ıda Güven Hokna (yaprak dökümü,ikinci bahar ) oynuyordu.
Beyhan Saran'ın(Ferhunde) eşi gerçek eşi şimdi rahmetli olan ünlü tiyatrocu Baykal Saran'dı.
eski diziler bölümüne baktığım kadarıyla ferhundeler yoktu , bende buraya yazayım dedim.gereksiz olmadı inşallah.
Kısmet daha değişik roldeydi, Meral Niron annesi rolündeydi oda bizim evin hallerinden farklı roldeydi. ,Melek Baykal(cennet mahallesi ...) deli dolu bir roldeydi,İpek Çeken 'le Melek Baykal Ferhunde Hanımın kızıydılar.Tamer KaradağlI'da(çocuklar duymasın...) İpeğ'in eşiydi doktordu,onu ilk orda görmüştüm.
Şahap Sayılagan'da (sihirli annem,oyun bitti) diğerdamattı .hatice adlı oyuncunun eşiydi bir oğulları vardı. Pembe'de kapıcı rolündeydi hatırladığımca.
İpeklerden çıkmazdı hülya .
Çoğu dublajcılıkta yapıyorlar.
Suzan'ıda Güven Hokna (yaprak dökümü,ikinci bahar ) oynuyordu.
Beyhan Saran'ın(Ferhunde) gerçek eşi oyundada eşi şimdi rahmetli olan ünlü tiyatrocu Baykal Saran'dı.
eski diziler bölümüne baktığım kadarıyla ferhundeler yoktu , bende buraya yazayım dedim.gereksiz olmadı inşallah.
sevimli.girl 26-09-07, 11:37 dün rikkat evde bağazına kadar olan ve kolları tamamen kapılı bir ceket giydi ama şeyda ip askılı bir şeyle durdu.
Bu günkü bölümde. Rikkat Şeyda ile konuşurken. Ocağı yaktı. Daha sonra ocağa bişey koymadı yani görmedim. Dolaptan bir kase çıkartıp masaya oturup bişe ayıklamaya başladı. Sonra onları da bırakıp çıktı. Bana baya bi saçma geldi.
rikkat pirinç ayıkladı daha sonra pilav yapmak için onu ıslattı ve çıktı mantık hatası yoktu
sevimli.girl 26-09-07, 15:56 eğer yanlış görmediysem rüzgar bugün evden çıkarken üzerinde siyah bir tişört vardı. daha sonra şeyda arayıp kendi evlerine gitmek istediğini söylediğinde üzerindeki tişört daha öncede giydiği yeşil tişörttü.
tüm cep telefonları aynı çalıyor dizide fark ettiniz mi?
dizimiz +18,korku , gerilim oldu.yumuşatma çalışmaları olamaz mı?halledilecek şeyler gelsin başlarına kan girmesin.kişilikleri çok değişti.
10 EKİM çrş 2007 sonunda hepsi değişik çalmaya başladı şükür.
misketin telefonundan ablamında var misketin telefonu her çalışında ablam bana dönüp ya o telefon öyle çalmaz çalamaz ki diyor ve her defasında ben buna gülüyorum çünkü telefon elindebir ekrana birde elindeki telefona bakıyor ayrıca misketin saç rengi bi bakıyorum turuncaya dönük bir bakıyorum sarı anlamdım gitti hayır aynı bölümde farklı saç rengi görünce kafam karışıyor acaba önce hangi kısım çekildi diye düşünüyorum
Şeyda'nın eli kesildi,tamam halsiz bir hali vardı orası normalde,kanı birden nasıl durdu..Kanamanın durması çok mantık dışıydı..Ve elinin içini kamera gösterdiğinde hiç kesik yoktu elinde..Yani mantık hatasınında bu kadarı..Hiç dikkat edilmez mi bunlara ya..İyice boşverdiler bunları...
Şeyda'nın eli kesildi,tamam halsiz bir hali vardı orası normalde,kanı birden nasıl durdu..Kanamanın durması çok mantık dışıydı..Ve elinin içini kamera gösterdiğinde hiç kesik yoktu elinde..Yani mantık hatasınında bu kadarı..Hiç dikkat edilmez mi bunlara ya..İyice boşverdiler bunları...
Evet bu benimde dikkatimi çekti ilginç bir durumdu cidden...Birde bazı yerler sansürlendi bazıları maşallah kırmızı kırmızı göründü sansürleme nedeni neydi ben anlamadım?? Yani kanlı yerlerin bi kısmını gösterdiler...
EFTALYAGUL26 04-10-07, 17:18 Evet bu benimde dikkatimi çekti ilginç bir durumdu cidden...Birde bazı yerler sansürlendi bazıları maşallah kırmızı kırmızı göründü sansürleme nedeni neydi ben anlamadım?? Yani kanlı yerlerin bi kısmını gösterdiler...
evet ellerinde hiç çizik yoktu.bir ara kamera yakın çekim yapmıştı.birde şu var şeyda rüzgarın yakasına yapıştı o ellerle beni bırakma filan diye sonra rüzgar dışarı çıktıgında hiçbi kan izi yoktu üzerinde.üstündekide açık maviydi hanii koyu renk olsa bellı olmadı diycem:icon_whis
gülbeşeker 04-10-07, 17:42 evet ellerinde hiç çizik yoktu.bir ara kamera yakın çekim yapmıştı.birde şu var şeyda rüzgarın yakasına yapıştı o ellerle beni bırakma filan diye sonra rüzgar dışarı çıktıgında hiçbi kan izi yoktu üzerinde.üstündekide açık maviydi hanii koyu renk olsa bellı olmadı diycem:icon_whis
Rüzgarın kolunda hafiften bir kan izi vardı ama Şeydanın elleri o kadar kanlıydı ki açık mavi tişörtünün kırmızıya dönmesi lazımdı.
şeyda mutfaktayken henüz hiçbirşey olmamışken rikkat yanına geldi şeydaya bişeylar söyledi falan o sırada benim dikkatimi çeken birşey oldu şeydanın elinde kırmızılıklar vardı sanki elleri daha önce boyanmış yıkamış ama çıkmamış burdan çıkardığım sonuç şu bu sahne yani ellerinin kesldiği sahne birkaç kez çekilmiş benim dediğim bu sahne bardak kırılmadan önceydi yani ortada tutacağı kırık cam falan yoktu yani
sevimli.girl 05-10-07, 13:00 şeyda mutfaktayken henüz hiçbirşey olmamışken rikkat yanına geldi şeydaya bişeylar söyledi falan o sırada benim dikkatimi çeken birşey oldu şeydanın elinde kırmızılıklar vardı sanki elleri daha önce boyanmış yıkamış ama çıkmamış burdan çıkardığım sonuç şu bu sahne yani ellerinin kesldiği sahne birkaç kez çekilmiş benim dediğim bu sahne bardak kırılmadan önceydi yani ortada tutacağı kırık cam falan yoktu yani
bu benimde dikkatimi çekti kendine su koyduğu zaman elleri kırmızı boyaydı.
eline kestikten sonra rüzgar geldi. şeyda elini kağıt mendille sildi hemen kan geçti.
Hatırla_Sevgili 05-10-07, 13:16 evet bnm dikkatimide çekti bunların hepsi bide şeyda o kanlı ellerşyle evin her yerini elledi ama hiç bi yerde kan izi kalmadı hele yatagın çarşafafını düzeltmeye çalıştı o ellerle ama kan izi yoktu
Benim dikkatimi hastanedeki saat çekti...Peyami fırça atıyor sorguya çekiyor olaylar ard arda cevaplanıyormuş gibi oluyor ama her sahnede neredeyse 20 dk ileri gidiyor saat...Yani ya bir sorunun cevabı zorla 20şer dkda alınıyor yada mantık hatası saatten kaynaklanıyor...
gülbeşeker 05-10-07, 19:26 Benim dikkatimi hastanedeki saat çekti...Peyami fırça atıyor sorguya çekiyor olaylar ard arda cevaplanıyormuş gibi oluyor ama her sahnede neredeyse 20 dk ileri gidiyor saat...Yani ya bir sorunun cevabı zorla 20şer dkda alınıyor yada mantık hatası saatten kaynaklanıyor...
Hiç dikkat etmedim öyleyse çok komikmiş peyami soruyor rüzgar ve rikkat ancak 20 dakikada cvp veriyorlar ben peyaminin yerinde olsam çatlardım.
1. Şeyda'nın ailesi ile arasının iyi olmadığını biliyoruz ama acaba hiç arkadaşı da mı yok? Şeyda Rüzgar ve ailesi ile tanışmadan önce hiç tanıdığı kimse yok muydu? O kadar hastaneye yattı, kıza arkadaşlarından geçmiş olsun diyen çıkmadı. Ayrıca Şeyda hastaneye pek uğramadan doktorluğu nasıl devam ettirebiliyor?
2. Bu diziden ayrılanlar hep kötü mü ayrılmak zorunda? Örneğin dizinin sevilmesinde en büyük paya sahip olan karakterlerden biri olan Kısmet karakterini neden Abdül'ü terkedip Haluk'la kaçarak diziden çıkarttılar? Çok daha mantıklı bir şekilde diziden ayrılabilirdi. Veya Rüya diziden ayrılırken neden Şadan onu affetmedi? Şadan'ın da rızasını alıp Bora ile İngiltere'ye gidebilirdi. Fincan Hala'nın da diziden çıkması için ölmesi gerekmezdi. Sadık Amca'ya da o sessiz sedasız ayrılış hiç yakışmadı. Düriye'nin de diziden niye ayrıldığını tam olarak bilmiyoruz hala, birdenbire kayboluverdi.
1. Şeyda'nın ailesi ile arasının iyi olmadığını biliyoruz ama acaba hiç arkadaşı da mı yok? Şeyda Rüzgar ve ailesi ile tanışmadan önce hiç tanıdığı kimse yok muydu? O kadar hastaneye yattı, kıza arkadaşlarından geçmiş olsun diyen çıkmadı. Ayrıca Şeyda hastaneye pek uğramadan doktorluğu nasıl devam ettirebiliyor?
2. Bu diziden ayrılanlar hep kötü mü ayrılmak zorunda? Örneğin dizinin sevilmesinde en büyük paya sahip olan karakterlerden biri olan Kısmet karakterini neden Abdül'ü terkedip Haluk'la kaçarak diziden çıkarttılar? Çok daha mantıklı bir şekilde diziden ayrılabilirdi. Veya Rüya diziden ayrılırken neden Şadan onu affetmedi? Şadan'ın da rızasını alıp Bora ile İngiltere'ye gidebilirdi. Fincan Hala'nın da diziden çıkması için ölmesi gerekmezdi. Sadık Amca'ya da o sessiz sedasız ayrılış hiç yakışmadı. Düriye'nin de diziden niye ayrıldığını tam olarak bilmiyoruz hala, birdenbire kayboluverdi.
söylediklerin okadar doğruki bu şeydanın hiçmi arkadaşı yok yahuu anlamıyorum bunun hayatı rüzgarla mı sınırlı zaten kız birdenbire çıldırıverdi misketle rüzgar oluversinler diye aman vicdan azabı çekmesinler ee nede olsa şeysa deli bi düşünsünler bu şeydayı kim deli etti ...
gülbeşeker 08-10-07, 13:35 söylediklerin okadar doğruki bu şeydanın hiçmi arkadaşı yok yahuu anlamıyorum bunun hayatı rüzgarla mı sınırlı zaten kız birdenbire çıldırıverdi misketle rüzgar oluversinler diye aman vicdan azabı çekmesinler ee nede olsa şeysa deli bi düşünsünler bu şeydayı kim deli etti ...
1.si Şeyda deli değil,ikincisi Şeydanın ruhsal sorunları geçmişe dayanıyor ,her şeyi Misket ve Rüzgara bağlayamayız.Şeyda,Rüzgara saplantılıysa bunda Rüzgarın suçu yok diye düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum şeyda deli değil. ayrıca şimdi ne olacak şeyda önünde sonunda yürüyecek yani bunu biliyoruz da sanki hiç birşey olmamış gibi rüzgarla evliliği dvm etmesi herkesin olan bu kdr şeyi hiç olmamış gibi farzedip yine numara yapmaya devam etmesi ki öyle olacak herlde peyamini bu günkü tavrından onu anladım eböylesi şeydaya iyilikmi olacak anlamdım ki rüzgar onu sevmeyecekhiç böyle bir ihtimal yok öyleyse bu oyun niye bu kızın acilen profesyonel desteğe ihityacı var ama kimse farkında değil yada üstünü örtüyolar ne geldiyse başların herşeyin üstünü kapatmaktan açık olmamakan gelmedi mi zaten dediğim gibi şeyda yürüyemediği için şimdi rüzgar ve ailesi yine erşey düzelmiş gibi davranırsa aynı şeyler yine tekrarlanır ama eğer evlilikbitmiş olabilir ama en azından aen büyük destekçin olarak arkandayız mesajı verilirse dediğim gibiyardımla birlikte tabi ozaman şeydanın da daha fazla yıpranmasının önleneceğini düşüünyorum ama bu oyuundan vazgeçimeli eş olarak değil arkadaş olarak yanında olacağını göstermeli rüzgar şeydaya...
kız olurken bıle ruzgar ruzgardıyesayıklıyor yanı takıntı bu kızın ruzgar askı
armagan_60 08-10-07, 17:27 kesinlikle katılıyorum şeyda deli değil. ayrıca şimdi ne olacak şeyda önünde sonunda yürüyecek yani bunu biliyoruz da sanki hiç birşey olmamış gibi rüzgarla evliliği dvm etmesi herkesin olan bu kdr şeyi hiç olmamış gibi farzedip yine numara yapmaya devam etmesi ki öyle olacak herlde peyamini bu günkü tavrından onu anladım eböylesi şeydaya iyilikmi olacak anlamdım ki rüzgar onu sevmeyecekhiç böyle bir ihtimal yok öyleyse bu oyun niye bu kızın acilen profesyonel desteğe ihityacı var ama kimse farkında değil yada üstünü örtüyolar ne geldiyse başların herşeyin üstünü kapatmaktan açık olmamakan gelmedi mi zaten dediğim gibi şeyda yürüyemediği için şimdi rüzgar ve ailesi yine erşey düzelmiş gibi davranırsa aynı şeyler yine tekrarlanır ama eğer evlilikbitmiş olabilir ama en azından aen büyük destekçin olarak arkandayız mesajı verilirse dediğim gibiyardımla birlikte tabi ozaman şeydanın da daha fazla yıpranmasının önleneceğini düşüünyorum ama bu oyuundan vazgeçimeli eş olarak değil arkadaş olarak yanında olacağını göstermeli rüzgar şeydaya...
ya belki şeyda artık ben sakatım diye kendi ayrılmak ister
1.si Şeyda deli değil,ikincisi Şeydanın ruhsal sorunları geçmişe dayanıyor ,her şeyi Misket ve Rüzgara bağlayamayız.Şeyda,Rüzgara saplantılıysa bunda Rüzgarın suçu yok diye düşünüyorum.
nasıl rüzgarın suçu yok misketi sevdiği halde şeydaya evlenme teklifi eden rüzgardı şeyda'nında hatası rüzgarla evlenmek oldu zaten... şeyda deli derken hasta demek istedim yani hasta olmasa kendini camdan atmazdı
Peyami bugünkü bölümde Şeyda'nın Rüzgar ve ailesinin hayatına 1 yıl önce girdiğini söyledi. Sanırım Şeyda'nın diziye girmesi 6 ya da 7 ay önce olmuştu. 14 Şubat'taki bölümde Misket'in Rüzgar'ın teyzesi olmadığı ortaya çıkmıştı. Şeyda bundan daha sonraki bir zamanda sanırım Mart ayı içinde diziye girmişti diye hatırlıyorum.
Peyami bugünkü bölümde Şeyda'nın Rüzgar ve ailesinin hayatına 1 yıl önce girdiğini söyledi. Sanırım Şeyda'nın diziye girmesi 6 ya da 7 ay önce olmuştu. 14 Şubat'taki bölümde Misket'in Rüzgar'ın teyzesi olmadığı ortaya çıkmıştı. Şeyda bundan daha sonraki bir zamanda sanırım Mart ayı içinde diziye girmişti diye hatırlıyorum.
Evet benimde bu dikkatimi çekti..Zaman atlaması gibi birşeyde olmadıki doğru kabul edelim..Bizim için zaman nasılsa dizidekide öyle..Peyami sözün gelişi öyle demiştir herhalde..
şeyda camdan atlamadan önce rüzgar camın altında peyamiyle konuşuyordu kolunda sadece kan izi vardı ama bugün arkasını dönünce farkeetim ki arkasnda kanlı el izi vardı ama acayip saçma geldi yani el izinin bilerek yapıldığı yani yapmacık olduğu çok beliydi çünkü şeyda rüzgarın arkasına elini hiç sürmedi ya da ben mi atladım öyle bir sahne var mıydı?????
güzellik salonu boşuna açıldı hep olaylar yüzünden boşta kalıyor.
şadan niye eski eşinin evinde yemek verdiki neva nın psikolojisine iyi gelsin diye mi bence dışarda bi yerde iftar yemeği verseydi daha uygun olacaktı. mert' in daha büyük sorunları olmaya başlayacak galiba . sakız annede ,neva ' da hiç bi işin ucundan tutmuyorlar ne biçim iş ya. herkes şeyda 'nın başında ama bide zeynepçik var neyseki bugün misket baktı.
artık cepler değişik çalmaya başladı.bugün bayağı konuşmalar oldu
keriman hep dilalar'da onun yüzünden ismet başka türlü oldu. bide onun kim olduğunu bilse.
Evet yaa Güzellik sanu çok boş bu aralar. Kimse uğramıyor. Bu bence mantık hatası sayılır.En azından bi yardımcı alsalar mekan açık kalsın maksat.
Arkadaşlar sizinde dikktinizi çekti mi bilmiyorum,hani Füsunla Sakız hanım Neva'nın okuduğu mesleği yapamamasından bahsediyorlardı ya,Füsun Neva'ya haksızlık yapıldığından felan bahsetti..Safa geldiğinde son kelimeyi duydu ama Füsunla Sakız hanıma kızarken Safa Füsun'un söylediği herşeyi duymuş gibi saydı..İyide sadece son kelimelerini duyması lazımdı Safa'nın..Bende ne kadar detaycıyım ya..
Zeynep'e kim bakıyor? küçük abisimi
tek o bakıyor Mert 'de kaldı küçük abiye o kadar bayan var hepside hastanede olcak şey mi
birinden biri çocukla kalmalı . ne yiyolar kimse düşünmüyor.Pembe millete yemek taşıyorda zeynep'lere ne yapıyor?
fark ettiniz mi rikkat saçını boyatmış saçı sarıydı ama rengini dahada açmış bu hastane telaşesinde hangi arada derede boyatmış merak konusu !!!!!!!
fark ettiniz mi rikkat saçını boyatmış saçı sarıydı ama rengini dahada açmış bu hastane telaşesinde hangi arada derede boyatmış merak konusu !!!!!!!
Gördüm hastası olan birine göre çok süslüydü Sakız Hanımlarla gidecek gibiydi adeta. Saçına bant takıyordu bir süre daha takar boyası güzel olmuş kısa süre sonra çaktırmadan bandı çıkarır bazen bayanlar öyle yapar.
Misket'in oralarda çok olması doğru mu?Şeyda canım Rüzgarcımlar'a nispet yapmalara devam ediyor . Rüzgar'da napsın bişi diyemeden kalıyor ve Misket'de sakarlıklar yapıyor haliyle fazla gelmemesi lazım en azından odaya girmesin hem ruhsal hem fiziksel acı çeken bir insan var orada.
Neva'nın şapkası çıkınca bir kişi mi fark etti onu.
iyi bayramlar herkeslere.
birde geçen şeyda yoğun bakımdan çıktı odaya aldılar saçında kelebekli taç vardı hayır onu ona kim hangi arada taktı hani bugünkü bölümde saçına takılı olsadı anlardım çünkü bugün bayağı iyiydi konuşuyordu falan ama o gün biraz saçma gelmişti bana ayrıva rüzgarın saçı bir uzun bir kısa gözümü tırmalıyor hayır uzadı diycem de saç nasıl bir günde o kadar uzar anlamadım gitti izlerken acaba hangi bölüm önce çekilmiştir diye düşünmeden edemiyorum
gülbeşeker 12-10-07, 21:03 Sizce Misketin saç renginde bir değişiklik olmuyor mu?Geçen bölümlerin birinde gözüme saçının rengi turuncu gibi göründü,ondan öncesinde sarıya yakın kızıldı,sonra yine değişti sanki.
saysay'a ypışan kız gene geldi bu kadarda yapıştırmayın senaristlerimiz.
dozunu iyi ayarlarsanız o kızda çok güzel renk verecek.
ben onunda dizide olmasını isterim ama mantık çerçevesinde.
hayırlı bayramlar bayramın 2. günüde bitiyor.( bu bir mantık hatası değil tabiki zaman)
Sizce Misketin saç renginde bir değişiklik olmuyor mu?Geçen bölümlerin birinde gözüme saçının rengi turuncu gibi göründü,ondan öncesinde sarıya yakın kızıldı,sonra yine değişti sanki.
katılıyorum sana dizi başladığından beri habire gözümü tırmalıyor rüzgarla şeydanın misketlerde kaldığı akşam saçı turuncuya dönüktü sabah bir baktım sarı hemde sezon fiznalinde giydiği elbiseyi giymişti acaba o kısım çok önceden mi çekildi diye düşündüm rüzgarında saçı sürekli değişiyor bir uzun bir kısa şeydanın o malum krizi geçirdiği gün misketin yanında saçı uzundu hastaneye geldiklerinde kısaydı ya ne biliyim artık diziyi izlerken detaylara önem vermeye başladım maksat kafa dağıtıp ekran karşısında gerilmemek
belki biraz geç bi mantık hatası olucak ama yazmadan edemedim.
şeyda sinir krizi gçirdiğinde kanlı ellerini mozaiklemişlerdi rikkate tokat atarkende mozaikliydi8yanlış hatırlamıyorsam tabi)
ama rikkat geçen gün evde tek başına düşünüp olayları hatırlarken o tokat sahnesini tekrar gösterdiler ve mozaik yoktu çok şaşırdım çünkü şeydanın elleri çok kanlıydı adeta boya kutusunun içine sokmuş çıkartmış gibiydi
şimdi bu sahnede ikinci mantık hatası daha var şeyda rikkate tokat attıktan sonra rikatin yanağında boya lekesi çok azdı sanki silinmişte izi kalmış gibi ama oysaki hatırlama sahnesinde gördüğüm kadarıyla şeydanın elleri feci derecede kanlıydı ve üstü kanıyordu elinin içinin kanaması lazım değilmiydi
Şu mozaikleme olayı benimde dikkatimi çekti.Yani sadece yeni bölümlerde mi oluyor o mozaikleme işi tekrar hatırlanırken kapatmaya gerek yok mu? Bilmiyorum ama çok saçmaydı gerçekten...
Mozaik derken sanırım sansürden bahsediyorsunuz arkadaşlar...Evet ama o sansürü her sahnede göstermediler maalesef..Bu mantık hatası değilde montaj hatası diyebilirim....Montajı yapan arkadaş bazı sahneleri gözünden kaçırmış tam olarak ayarlayamamış Şeyda'nın ellerini....
Mozaik derken sanırım sansürden bahsediyorsunuz arkadaşlar...Evet ama o sansürü her sahnede göstermediler maalesef..Bu mantık hatası değilde montaj hatası diyebilirim....Montajı yapan arkadaş bazı sahneleri gözünden kaçırmış tam olarak ayarlayamamış Şeyda'nın ellerini....
Evet Müge her sahnede mozaik uygulamadılar..Hatta ben o sahneleri izlerken mozaiklenmemiş yerleri gördüğümde,böyle mozaiklenecekse hiç mozaiklemesinler bari dedim..Ya ne olduysa gördük montajcı arkadaş sağolsun..
bugünkü misketin yapıştırmaya çalıştığı biblolar nemide annenin şeydaya verddiği bilolar değildi . O biblolar ayakta duran bi kız bi erkekti bugün misketin yapıştırmaya çalıştıkları ise yan yatmış uzanmış çocuk biblolarıydı.
gülbeşeker 17-10-07, 20:15 Rikkat,yemek çabuk hazırlansın diye Pembe ve Şeydaya yardım etmek istedi,Pembe de Rikkate okulda öğrencilerle başın şişiyor,yoruluyorsun diyerek bunu kabul etmedi.Ama Rikkat,şu sıralar okula gitmiyor,daha dün demişlerdi raporlu diye.
Rikkat,yemek çabuk hazırlansın diye Pembe ve Şeydaya yardım etmek istedi,Pembe de Rikkate okulda öğrencilerle başın şişiyor,yoruluyorsun diyerek bunu kabul etmedi.Ama Rikkat,şu sıralar okula gitmiyor,daha dün demişlerdi raporlu diye.
raporu bitmiştir belki...:img-wink: gerçi dün ben görmedim ama belki raporu tek gün içindi. hem niye rapor aldı ki rikkat. hasta olan şeyda...
ben bu seferde rüzgarın telefonuna taktım sabah misketi ararken elinde dizinin başından beri kullandığı kendi telefonu vardı sabah kahvaltıdan sonra misketi ararken telefon nasıl olduysa birden kapaklandı yani kapaklı bir telefon vardı elinde her ne hikmetse işe gitti geldi telefonu eski haline döndü bir öyle bir böyle hangi arada fırsat bulupda değiştiriyor ben anlamadım:icon_whis
Cihan geçen okula gidiyorum dedi Rikkat'te git oğlum bende raporum bitsin gidicem dedi.Burdan rapor aldığını anlıyoruz evet ama bir sonraki bölümde Rikkat yardım etmek isteyince pembeye Rikkat abla sen git dinlen hem okuldada yoruluyorsun gibisinden bir laf etti ben anlamadım bu rapor olayını:D
EFTALYAGUL26 18-10-07, 18:42 ben bu seferde rüzgarın telefonuna taktım sabah misketi ararken elinde dizinin başından beri kullandığı kendi telefonu vardı sabah kahvaltıdan sonra misketi ararken telefon nasıl olduysa birden kapaklandı yani kapaklı bir telefon vardı elinde her ne hikmetse işe gitti geldi telefonu eski haline döndü bir öyle bir böyle hangi arada fırsat bulupda değiştiriyor ben anlamadım:icon_whis
telefon demışken misketin o telefonu neden taa karşıda biyerde duruyorsa bende onu anlamadım.hadi ilk defa karşıdan aldı bayılıdııı filan ikinci defada yatagın bi ucuna koymuştu.:img-pilot:img-pilot:img-pilot
telefon demışken misketin o telefonu neden taa karşıda biyerde duruyorsa bende onu anlamadım.hadi ilk defa karşıdan aldı bayılıdııı filan ikinci defada yatagın bi ucuna koymuştu.:img-pilot:img-pilot:img-pilot
Aslında orası hata değildi Eftalyagül...Misket yatağın o ucunda bayıldı...Elinde de telefonu vardı,oraya bıraktı telefonu...Ama hata belki şurası olabilir,Nemide annem telefonu niye oradan alıp masanın üstüne koymadı ben onu anlamadım...Yoksa telefonu görmedi mi?
pinarsayü85 20-10-07, 12:08 ben hala , beh ahalisinin neredeyse yan gel yatarak, geçimlerini nasıl sağladıklarını çözemedim..çalışma hayatını da bizzat tanıma şerefine !!erişmiş bir zat olarak, bu çelişikiyi çözemiyorum....:icon_whis
evet, yabancı ülkelerde flextime(esnek saat ) uygulaması var..yani hergün çalışılmıyor,ya da yarım gün çalışılıyor ama...türkiyede ise, çalışanlardan et, süt ve diğer yan mamuller sağlama yoluyla:img-hyste, son raddeye kadar çalıştırıldıkları malum...
hele sallynin 80 milyarı karşısında !! nutkum tutuldu...:P
geçen sene ismetgil paraya mı sıkışıktı ,öyle bişey vardı galiba...sally zırnık koklatmamıştı yahu:img-hyste:img-hyste
sadık amca vermişti yanlış hatırlamıyosam...
ben hala , beh ahalisinin neredeyse yan gel yatarak, geçimlerini nasıl sağladıklarını çözemedim..çalışma hayatını da bizzat tanıma şerefine !!erişmiş bir zat olarak, bu çelişikiyi çözemiyorum....:icon_whis
evet, yabancı ülkelerde flextime(esnek saat ) uygulaması var..yani hergün çalışılmıyor,ya da yarım gün çalışılıyor ama...türkiyede ise, çalışanlardan et, süt ve diğer yan mamuller sağlama yoluyla:img-hyste, son raddeye kadar çalıştırıldıkları malum...
geçen sene ismetgil paraya mı sıkışıktı ,öyle bişey vardı galiba...sally zırnık koklatmamıştı yahu:img-hyste:img-hyste
Onuda geçtim bizim Sally o kadar parayı bastı ama o makineyi kullanacak sanırım sadece Misket var. Misket malum ya orda ya burda son zamanlarda hasta yataklarda. Peki o alınan randevular ne oluyor kim yapacak epilasyonu vs. Aslında işsiz kalırsam BEH senaristlerine söylüyeyim beni de alsınlar kadroya oh ne güzel havadan geçinir giderim...
Onuda geçtim bizim Sally o kadar parayı bastı ama o makineyi kullanacak sanırım sadece Misket var. Misket malum ya orda ya burda son zamanlarda hasta yataklarda. Peki o alınan randevular ne oluyor kim yapacak epilasyonu vs. Aslında işsiz kalırsam BEH senaristlerine söylüyeyim beni de alsınlar kadroya oh ne güzel havadan geçinir giderim...
füsun söylemişti bi ara nevada öğrenmiş lazeri. misket olmadığı zamanlarda o yapıyor.
ben hala , beh ahalisinin neredeyse yan gel yatarak, geçimlerini nasıl sağladıklarını çözemedim..çalışma hayatını da bizzat tanıma şerefine !!erişmiş bir zat olarak, bu çelişikiyi çözemiyorum....:icon_whis
BU olayı bende çözebilmiş değilim vallahi.Birşey değil gaza gelip okulu bırakıcam:D
Sally'nin o para nerden çıktı cidden ya bence kirli çıkı bunların hepsi yada kendilerni sakat filan gösterip devlet yardımına muhtaç gösteriyorlarda olabilirler:D
pinarsayü85 21-10-07, 08:50 BU olayı bende çözebilmiş değilim vallahi.Birşey değil gaza gelip okulu bırakıcam:D
Sally'nin o para nerden çıktı cidden ya bence kirli çıkı bunların hepsi yada kendilerni sakat filan gösterip devlet yardımına muhtaç gösteriyorlarda olabilirler:D
yaşşa gizmom:happy0064
haklı olabilirsin....gerçekten...
pek te sağlıklı sayılmazlar belki de..kimbilir...anlarsın.....:bella
not:ya ben yüksek lisans, doktora falan düşünüyordum....yapmasam mı acaba
ne gerek var..açarım bi kuaför,kendi kendine işler...bi arkadaşın ablası kuaför açacakmış. dedim ''valla köşeyi dönersiniz'' . en ballı iş o ...
biizide bari myslide'in dediği gibi, işe alsınlar ...bi kenara kıvrılırız..:P hepsi kabulümüzdür....:img-hyste:salla başını al maşını ...:img-punk:
aranan şartlar:
r-m-ş entrika zincirinde aktif görev alacak; :img-yes:
grup ruhuna sahip:img-hyste-özellikle 3 lülerde mütehassıs olması tercih sebebidir....:img-wink:
m tarafından yapılacak mülakatta başarılı olmak,
r tarafından yapılacak denge!! teslerini başarıyla tamamlayacak,
şadoş tarafından yapılacak fiziki testlerde mukavemeti güçlü,
cep kapasitesi geniş,
gerektiğinde, çeşitli ilaç deneylerinde kullanılacak,...
vee midesi sağlam...
elemanlar aranmaktadır....:P
not:hayat sigortası şirkettendir-iş kazası ve meslek hastalıkları primleri de düzenli olarak ödenmektedir.:P
Süpersin Pınar :D:D:D:D Koptum ya. Sabaha sabah iyi geldi.
Çok doğru valla. Dizide artık nerdeyse kimse çalışmıyo. El ense yatıyolar. Güzellik saonu dediğin gibi kendi kendine işliyo zaten. Misket yatsın. :D:D
Ayrıca aradığın şartlar süper. :D:D
Bi madde de ben ekliyim.
Kapı açmada tecrübeli eleman alınacaktır.
Hahaha süper yaa pınarım koptum vallahi:D:D:D HEle şartlar :happy0064:happy0064:happy0064
Ortağım snde süpersin şartlardan biride her daim yanında bir alet çantası olmalı ama görünmeyen bkz: Kafadan toka,maymuncuk vs:D:D
füsun söylemişti bi ara nevada öğrenmiş lazeri. misket olmadığı zamanlarda o yapıyor.
Çok haklısın ama Neva'da Bar-Çetin-Safa arasında gidip gelmekten fırsat bulamıyor. :img-wink: Galiba denildiği gibi dünyanın kendi kendine çalışan tek güzellik merkezi Fincan Hala Güzellik Salonu olsa gerek... Mantık ötesi yani...:img-wink:
ben bu güzellik salonunu pek mantık hatası olarak görmüyorum.Sık sık müşteri koyamıyor olabilirler.Beilki bizim görmediğimiz zamanlarda müşteri geliyordur.Sürekli sahneler güzellik salonunda çekilse dediğiniz mantıklı ama arada bir dönüyorlar oraya ve herkez özelini güzellik salonundaki sahnelerde anlatıyor.Müşteri olsa orda anlatmaları mümkün olamazdı dimi.Ama daimi oyuncu olarak sürekli bi müşteri koyabilirler,replikleri olan,mesela hergün sahne alan bi şarkıcı mesela bi kaçgünde bi güzellik salonuna gitmesi gerekir böylece.
harmaa2007 22-10-07, 16:36 Sally,İsmet ile aynı iş yerinde çalışıyor,değil mi?
Ve İsmet de o iş yerinde personel müdürü gibi bi göreve sahip?
Nasıl oluyor da Sally işyerinden bu kadar sık ayrılıp Füsun'la birlikte olabiliyor.
İsmet şu sıralar zaten gergin,hiç mi birşey demiyor?
Ayrıca Ceylan geçen sene ÖSS ye girdi,değil mi?
Ne oldu ÖSS sınavını geçti mi geçmedi mi? Bundan bahsedildi mi?
ceylanın öss sonuçlarından bahsedilmedi,yada edildi ben kaçırdım.Seliye gelince trt den beri bu varolan bişey.ismet ve seli çok sık dışarı çıkabiliyolar.Sanırım işleri gereği eczzaneleri gezmek zorunda oldukları için fazla önemsenmeyen bi durum bu. Yani işlerini dışarda yapan insanlardan o yüzden kolaylıkla kaçabiliyorlar.Ama çoğu zman dile getiriyolar bunu. ''yakınlardaki eczaneye geldimde gelmişken sizede bi uğrayım'' sözünü genelde çok kullanırlar
ya bende bi yorum yapmak istiyorum anlayamadığım bişey varda. nevanın yanaığına tokat attı sefa gözüne yumruk atmadıki. nasıl oluyorda gözü morarıyor ben anlamadım. tamam yanağı elmacık kemikleri falan morarsa bi ihtimal ama resmen gözünün altını morartmışlar burnuna doğru olan kısmı. senaryo ilerlesin diye yapldı işte araya iki kelime knulsun falan diye sanırım.
evet o sahne saçmaydı.farkındaysanız neva buzu koyduktan sonra morluk kalmamıştı yani boya aktı sadece buzun soğukluğundan kaynaklanan bi kızarıklık kaldı.Biraz daha gerçekçi çalışsalar hiç fena olmicak
ya bende bi yorum yapmak istiyorum anlayamadığım bişey varda. nevanın yanaığına tokat attı sefa gözüne yumruk atmadıki. nasıl oluyorda gözü morarıyor ben anlamadım. tamam yanağı elmacık kemikleri falan morarsa bi ihtimal ama resmen gözünün altını morartmışlar burnuna doğru olan kısmı. senaryo ilerlesin diye yapldı işte araya iki kelime knulsun falan diye sanırım.
Evet bu bizimde dikkatimizi çekti..Saçma ve bir o kadarda mantıksız bir morluk...Bu konularda ilgililerin daha dikkatli olması gerekiyor...
sevimli.girl 25-10-07, 14:28 kaç bölümdür merak ediyorum. civan bi geldi pembeye seni alıcam götürücem diye laflar edip durdu ve abdülle pembenin ayrılmasına bilmeden neden oldu. sonra civan mevzusuda kendisi de kayboldu. birden neden kayboldu ya da çıktıysa niye belli etmediler onu mantık hatası olarka gördüm.
birde pembenin saçlarının eski haline gelmesi en azından o örgülerden kurtulması çok iyi oldu. mantık hatası değil bu ama ben yinede yazmak istedim.
sevimli.girl 25-10-07, 16:12 bugünk bölümde dikkatimi çeken bir şey oldu. şimdi rüzgar ailesiyle birlikte kahvaltı yaparken sakalları yoktu, sonra banyoya girdi sakalları vardı. ondan sonra misketle telefonda konuşurken yine sakalları vardı ama kdiğinde tekrar sakalları yokru. farklı günlerde çekim yapmış olmalarından kaynaklanan bir mantık hatasıydı bu bana göre.
kaç bölümdür merak ediyorum. civan bi geldi pembeye seni alıcam götürücem diye laflar edip durdu ve abdülle pembenin ayrılmasına bilmeden neden oldu. sonra civan mevzusuda kendisi de kayboldu. birden neden kayboldu ya da çıktıysa niye belli etmediler onu mantık hatası olarka gördüm.
birde pembenin saçlarının eski haline gelmesi en azından o örgülerden kurtulması çok iyi oldu. mantık hatası değil bu ama ben yinede yazmak istedim.
Sevimli.girl Civan kısa süreliğine gelmişti...İşte anladı Pembe'yi alamacağını götüremeyeceğini o zaman vaz geçti...Abdül ile arasını da bozdu....Kayboldu gitti sonra...Keşke gelmeseydi Pembe mutlu olsaydı....
Ama bu mantık hatası değilki...Sadece senaristleri kopuk senaryosu....Yani senaristler bu konuyu bitirmeden bıraktılar....
bugünk bölümde dikkatimi çeken bir şey oldu. şimdi rüzgar ailesiyle birlikte kahvaltı yaparken sakalları yoktu, sonra banyoya girdi sakalları vardı. ondan sonra misketle telefonda konuşurken yine sakalları vardı ama kdiğinde tekrar sakalları yokru. farklı günlerde çekim yapmış olmalarından kaynaklanan bir mantık hatasıydı bu bana göre.
evet ya bu bölüm banada çok battı o görüntü... Rüzgarın sakalı bi var bi yok... bide uzunken biranda kısaldı oda tam değil yarım... gözümü tırmaladı resmenn...
ama farklı günden kaynaklanıyoo galiba evet...ama göz tırmalıyor işte...
Sevimli.girl Civan kısa süreliğine gelmişti...İşte anladı Pembe'yi alamacağını götüremeyeceğini o zaman vaz geçti...Abdül ile arasını da bozdu....Kayboldu gitti sonra...Keşke gelmeseydi Pembe mutlu olsaydı....
Ama bu mantık hatası değilki...Sadece senaristleri kopuk senaryosu....Yani senaristler bu konuyu bitirmeden bıraktılar....
Ama Müge bu kopuk bir senaryo olabilirde hatırlıyor musun bilmiyorum,Pembe Civan'a seni istemiyorum dedi ama Civan parkta koşup giderken seni ikna etmek için herşeyi yapacağım ve seni de alıp İstanbul'a gideceğim en sonunda diyip hoplaya hoplaya sevinçli bir şekilde gitmişti...Yani mantık hatası var gerçekten..Ya senaristler o şekilde ortada bir konu bırakmıyacaklardı ya da devamını getireceklerdi.. Anlamsız bir uzatmaya gittiler o zaman..Sonrada birdenbire Civan hiç gelmemiş gibi bir havaya büründüler..Senaristler o konuyu bir sonuca bağlasalar iyi olur..
bencede ortalık yatışınca civan çıkıcaktır yine.Abdül pembe olayıda yarım kaldı zaten abdül pişmanmı değilmi pembe hala abdülü istiyomu buda yarım bırakıldı demekki civan gelicek sonra pembe bi seçim yapıcak ondan sonra mantık hatası kalmicak ama bari şu aralar biri civan pembe yada abdülle ilgilibişey desede bizde anlasak.Mesela dalyan bisorsa sizin durumunuz nolucak diye
şimdi bunu söylemekte geçmi kaldım bilemiyorum ama genede içimde kalmasın söyleyeyim,aklıma takıldıda
İsmet ile Sayhan'ların evi kendi evleri mi? neden babalarının oturduğu ev Rüzgarlar'a bırakılmıştı İsmetler'e verilmesi daha münasip değilmiydi ? yoksa ev Fincan Halanın mıydı? ama genede Saysaylar'a verilebilirdi .
ismetlerin oturduğu ev kendi evleriydi evlenirken sadık amca almıştıAma kanal1 geçtiğimiz bölümlerde sayhan evi ipek beye sattı.Beraber yaşamaları böyle başladı ancak,ipek bey gittikten sonra evin durumundan hiç söz edilmedi.evi sayhanlaramı bıraktı yoksa ev hala ipek beyinmi orası bilinmiyor.
Evet bence evin hala yarısı İpek bey'e ait. Ama hiç söz edilmiyo. Sadık amca ve Fincan hala'nın Rüzgar ve Şeyda'ya bıraktıkları evde kendilerinin. Sanırım Sadık amca'nın. Ama bende neden Rüzgar ve Şeyda'ya verildi anlamıyorum. Birde uzun süredir aklıma takılan bişey var. Dikkat ettimde dizideki tüm ofis sahneleri sanki aynı ofisteçekiliyo (aynı platoda sanırm) Şadan'ın, İsmetlerin, Rüzgar'ın hatta Çetin'in ki bile. Hepsinin kapıları aynı. Ve koridordaki zemin siyah beyaz.
Evet bence evin hala yarısı İpek bey'e ait. Ama hiç söz edilmiyo. Sadık amca ve Fincan hala'nın Rüzgar ve Şeyda'ya bıraktıkları evde kendilerinin. Sanırım Sadık amca'nın. Ama bende neden Rüzgar ve Şeyda'ya verildi anlamıyorum. Birde uzun süredir aklıma takılan bişey var. Dikkat ettimde dizideki tüm ofis sahneleri sanki aynı ofisteçekiliyo (aynı platoda sanırm) Şadan'ın, İsmetlerin, Rüzgar'ın hatta Çetin'in ki bile. Hepsinin kapıları aynı. Ve koridordaki zemin siyah beyaz.
Neyse arkadaşlar o ev İpek Bey'de kalsın hiç olmazsa bu vesileyle diziye geri döner belki ve yine belki sayesinde dizi düzelme yoluna gider...
ismetlerin bi evi olduğunu düşündükleri için, ve o sıralar rüzgar ev konusunda şeydaya takık olduğu için,sadık amca sorunun böyle çözülebilceğini düşündü ve evi onlara vermedi sadece oturmalarını istedi.Resmi bi işlem yapılmadı evle ilgili.Ayrıca sadıkailinin evi onlara vermeside yanlış olurdu,Fincan halanında eviydi sonuçta,onun anıları var sadık amca tamamen veremezdiki zaten.Bide şöyle düşünüyorum ev resmen rüzgara verilseydi şeyda muhakkak orayı değiştirir kendie göre dzayn ederdi.ama o dokınmadı.
Ayrıca onur haklısın.Bencede aynı platformda çekiliyor ofis sahneleri.Renkleri bile yanı her odanın.Sefanın ofisi çetinin ofisiyle aynı sanırsam.Şadanınki farklı bide ismetlerinki.Hani şadanın ofisinde üç oda vardıya her biri bi kişiye ait bence.
saat bilmem kac olmus hava kararmıs misket ve şeyda hala dışarda nereyi gezioalrsa artık
gülbeşeker 30-10-07, 18:54 saat bilmem kac olmus hava kararmıs misket ve şeyda hala dışarda nereyi gezioalrsa artık
Haklısın ya o saate kadar nereyi gezeceklerse,bir de ne tesadüf Rüzgar da dışarda üçü de aynı yere giderlermiş,oturup sohbet ederlermiş,eski günleri yad ederlermiş:img-hyste
ya bugün farkına vardım nevaın barda söylediği şarkı hani mutluluktu bu aşkın sonu şarkısı hiç bara yakışan ve barda söylenen şarkılardan biri değilki.Daha çok pop çalar barda bu şarkı biraz arebesk fanteziye kaçmış.Sırf nevanın ruh haline ve yaşadıklarına uyması için seçilmiş bi şarkı ama mantık hatası olmuş yani
Bendende bir mantık hatası...Rüzgar bugün eve geldi misketi şeydayla gördü yine.Bu arada rikkat ve peyami kapı kapalıykan şeydanın ailesi hakkında konuşuyorlardı rüzgar gayet sessiz girdi ama peyami "rüzgar duyacak zaten aklı karışık" gibisiden bir laf etti peki rüzgar'ın geldiğini nasıl hissetti?? Tamam bu evin kapıları samandan artık anladım ama:D Bu kadarda değil heralde...(Ben arada uyuyarak br sahne kaçırmadıysam:D Mantık hatası gibi geldi bana)
rüzgar duyucak demedi galiba gizmocuğum.rikkat hadi bunu rüzgara anlatalım dedi,hadi şimdi içeri gidip hep beraber konuşalım deyince,peyamide rüzgara söylemeyelim ortalığı karıştırmayalım zaten sıkkın kafassı karışık bide biz bulandırmayalaım gibisinden bişeyle söyledi.Tam kelimesi kelimesine bu olmasada böyle şeyleri ima eden bi cümle kurdu.Rüzgar duyucak demedi bence.
artı bugün şeydanın saçları hiç düz değildi.yarıya kadar düz,uçlarında lüle vardı.Misketleykende böyleydi peyamiyleykende böyleydi.hiç değişmedi
dun neva safa evde konusurken arkada kapı acıktı sonra o kapı kendı kendıne kapandı salondakı
sevimli.girl 08-11-07, 12:06 bu belki mantık hatası sayılmaz ama rüzgarın üzerinde kaç gündür aynı tişört ya da farklı renklisi var. eskiden daha farklı giyiniyordu sanki ama b aralar hep aynı şeyi giyiyor.
zarpandit34 08-11-07, 13:08 Dün Sayhan Dila'nın tatilde çekilmiş fotografını gösterdi.İyide ne zaman tatile gittiler? Bu sezon daha Şeyda ve Rüzgar hastanedeyken başlamadı mı? Ondan önceki sene de olamaz çünkü o zaman Yalıkavaka gitmişlerdi ve Dila yanlarında yoktu.(Bu arada Dila yazacağıma yanlışlıkla Dilaa yazıyordum..:))
Hahaha Zarpa'm süpersin....Ne kadar ince bir detaya önem vermişin ve anında tespit etmişin. Ama şöyle sezon sonu kazanın olduğu sahneden sonra çekimler sonra erdi ya işte o zaman gittiler ve o fotoğrafı çektirdiler..:)
Bende dünkü bölümde Sayhan'ı çok zengin gördüm....Kafede Keriman ile otururken gelen hesaba 50 ytl verdi ama üzerini almadı....Vay bee....Sayhan ne kadar zenginmiş....:)
sevimli.girl 08-11-07, 17:12 benim dikkatimi uzun süredir çeken birşey var. mantık hatası değil belki ama ailede veli olanların birçoğu alyans takmıyo. rikkat ile peyamide görmedim. rüzgarda takmıyo. neva takıyor ama safada yoktu. sally evli değil onda da alyans var.
zarpa beni aklından çıkaramıyosun heralde.:)
bende bügün şeydanın ayaklanmasını anlayamadım.Şeyda yemek yaparken halsizleştiği için pembe onu yatırmaya götürdü rüzgar gelince bana haber verin dedi.hemen arkasındn rüzgar geldi ve miskelte konuşurken şeydanın uyuduğunu tekrarladı.o sırada rikkatle peyami odasına konuşmaya çekildi ve her ne hikmetse şeyda sandalyesine kendi oturmuş bi şekilde uykulu odadan çıktı daha rüzgar gelmemişmidir diye.Şyedayı kim sandalyeye koydu?
Okuz pokuz demiştir kendi geçmiş sandalyeye Dila ..Bir dahaki sefere bir okup pokuz daha hop Şeyda ayakta...:)
Arkadaşalr bu hafta bi mantık hatası gözüme çarptı. Şimdi Sayhan ve Kermit cafe de oturup sohbet ederlerken ikiside sıvı bir madde içtiler. :D Sonra Sally onları gördü daha sonra Kermit ve Sayhan kalkarkren Sayhan tam 50 YTL bıraktı masaya. iyide iki bardak kahve veya başka bişey 50 YTL tutar mı? Bide paranın üstünüde beklemeden kalktılar. Ya Ankara'da hayat şartları çok pahalı yada Sayhan gerçekten çok zengin :D:D
Onur geç kaldın ben onu bir önceki sayfa söylemiştim zaten..:)Hehee ...Evet Sayhan çok zengin ama saklıyor ...Vay bee..:)
Evet bu bahsettiğiniz 50 ytl benimde dikkatimden kaçmadı:D Hatta o sahnede düşündüm ya biizm burada bu kadar pahalı bir yer var mı diye ama yok bir kahve 50 ytl olack kadar pahalı hiçbir yer yok:D
Onur geç kaldın ben onu bir önceki sayfa söylemiştim zaten..:)Hehee ...Evet Sayhan çok zengin ama saklıyor ...Vay bee..:)
Amaan Müge yaa. Bende kırk yılda bir bişey yakaladım diye sevinmiştim. :D:D Neyse olsun.
Bu arada Ceylan nerelerde yaa.
bende bu 50ytl yi 5 ytl olarak gördüm ve sayhanın bahşiş bıraktığını düşünmüştüm
bugüne gelirsek ya arkadaşlar bugün oalylar hep gece yaşandı.önce rikkat geceyi vurguladı sonra misket evden çıktı nemide anne arkasından bu saatte nasıl gidiceksin dedi,sonra peyami misketi arayıp gecenin bu saatinde misket salona gitmiş dedi,sonra nemide anne çıktı şadan arkasından bu saatte nereye dedi,sonra da peyamiye artık kadınlar gece çıkıyor erkekler oturuyo dedi.
yani bu kadar bu saatte ve gece gece repliklerinden sonra nemide anne eve döndüğünde yemek hazırladı ve peyamiyle yediler.bu ne yemeğiydi akşammı eğer akşamsa neden saat bu kadar göze batırıldı anlamadım.ramazanda bitti ki sahur diyeyim.Miskette özellikle nemide anne sen yemeğini yarım bırakma dedi demekki önemli bi öğünki atıştırma falan değil o yüzden oturmasını söyledi gerçi bu bi bahane ama olsun yani gecemi, akşammı bide sürekli sözü edilen bu saatte lafı hangi saati temsil etti anlayamadım doğrusu
Evet dilaa olaylar gece yaşandı bi ara Rikkat'in kolundaki saat 9'u gösteriyodu hatta bilerek dikkat ettim. Üstelik o sahnede peyami henüz evdeydi. cihan abisini arıyodu falan. Peyami sonra evden çıkıp güzellik salonuna gitti ordan
Nemide anneye gitti. Yani bu durumda Rikkat'in saatini baz alırsak Nemide anne ve Peyami'nin yemek yedikleri anda saat 10 dan erken değildi bence.
Son iki gündür dizide benim birşey dikkatimi çekti..Şimdi Çetin adamlara Safa'yı dövmesini söyledi iyide bu adamlar Safa'yı nasıl tanıdı..Yani ne bir resim vardı ellerinde,ne de Çetin götürüp hangi adamı döveceklerini gösterdi,Çetin götürseydi bile o karanlıkta Safa'yı nasıl tanıyabilecekti....Çetin adamları aradı,böyle böyle bir iş var dedi..Birliktede gitmediklerine göre..Bu adamlar dövecekleri adamın kim olduğunu araştırmadan ve bilmeden yolun ortasında dövecekleri adamı yani Safa'yı eliyle koymuş gibi nasıl buldular..Hadi biliyorlardı Safa'yı diyelim akşamın o karanlık anında yüzünü nasıl tanıdılar.Bu mantık hatası değilde nedir arkadaşlar..Valla iki gündür bu saçmalık aklımı karıştırıyor..Yorum sizin...
mısket kac bolumdur aynı elbıseyı gıyıyor dunkı bolumde gıydıgı kıyafet bı kac bolumdur var
Son iki gündür dizide benim birşey dikkatimi çekti..Şimdi Çetin adamlara Safa'yı dövmesini söyledi iyide bu adamlar Safa'yı nasıl tanıdı..Yani ne bir resim vardı ellerinde,ne de Çetin götürüp hangi adamı döveceklerini gösterdi,Çetin götürseydi bile o karanlıkta Safa'yı nasıl tanıyabilecekti....Çetin adamları aradı,böyle böyle bir iş var dedi..Birliktede gitmediklerine göre..Bu adamlar dövecekleri adamın kim olduğunu araştırmadan ve bilmeden yolun ortasında dövecekleri adamı yani Safa'yı eliyle koymuş gibi nasıl buldular..Hadi biliyorlardı Safa'yı diyelim akşamın o karanlık anında yüzünü nasıl tanıdılar.Bu mantık hatası değilde nedir arkadaşlar..Valla iki gündür bu saçmalık aklımı karıştırıyor..Yorum sizin...
Birşey daha dikkatimi çekti yeni aklıma geldi,onuda yazayım..Misketle Rüzgar konuşurken Misket Rüzgar'a yetiştiriliş tarzımız farklı gibi şeyler söyledi..Senin için yanlış olan şey benim için iki kaç yanlış felan dedi..Ama bir dakika sonra tam tersi hareketler yapmaya başladı..Rüzgar bir şeyler söyledi ama ya oralar atlandı ya da bir hata oldu..Mantıksız bir şekilde birden bire Misket'in söyledikleriyle yaptıkları değişti..Mantık hatası bence bu da..
|