Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Mantık Hataları
Dünkü bölümde Misket'in telefonu çaldı ama Misket Rüzgar ile oda yakınlaşıyorlardı Nemide anne Misket'e seslendi telefonun çalıyor diye...Ama Misket duymadı Nemide anne telefonu eline aldı ve telefonun hiç bir tuşuna basmadan alo dedi...Arayanda Güner'di....Dedim ki hiç bir tuşa basılmadan açılabilen telefonlarda çıkmış..:)
peyamilerin evleri 2. kattı değilmi asansörü varmıydı?nemide anne merdiven inip çıkamdığım için size gelemiyorum diyor şeydayı nasıl indirip çıkarıyorlar merak ettimde.nemide annenin eviminin merdivenlerimi çok anlayamadım .
zeynep yıkanmıstı ama sacları kupkuru
Nemide anneler evde Nevaların yanındayken,Neva'nın saçı fönlüydü...Nemide anneler gittikten sonra Neva ile Safa başbaşa kaldıklarında yani Neva'nın saçı dalgalıydı...Devam hatası vardı anlayacağınız...
Ya bu günerin odasındaki saatte kesin birşey var.Geçen mantık htasında misketler tahlil sonucnu sabahtan öğlene kadar niye bekledi demiştim ama sanırım o saat durmuş.Bir Allah'ın kulu pil aLsın o saate veya çıkarın o saati ordan madem kullanmıyorsnuz:D Ya da olaylar hep 14.25te oluyor ama bu kadar tesadüf olmaz heralde:icon_whis
sevimli.girl
30-11-07, 13:21
Ya bu günerin odasındaki saatte kesin birşey var.Geçen mantık htasında misketler tahlil sonucnu sabahtan öğlene kadar niye bekledi demiştim ama sanırım o saat durmuş.Bir Allah'ın kulu pil aLsın o saate veya çıkarın o saati ordan madem kullanmıyorsnuz:D Ya da olaylar hep 14.25te oluyor ama bu kadar tesadüf olmaz heralde:icon_whis
o saat benimde çok dikkatimi çekti. misketin hamile olduğunu öğrendiğinde de o saat 14,25 idi, dünkü bölümdede. zaman günerin odasındayken duruyo sanırım.
zarpandit34
30-11-07, 14:48
Bu sezon beh'te varolan en büyük mantık hatası;Şeyda'dır..:img-yes: Yakında duvarlardan falan geçmeye başlayacak.Her istediğini gerçekleştiren,adının geçtiği her cümleyi mutlaka duyan, herkesten zeki, daha olmamış olayların bile kokusunu alan bir süper yetenek(!)... Görürsünüz Misketin hamileliğinide en kısa zamanda öğrenecektir.
Bu sezon beh'te varolan en büyük mantık hatası;Şeyda'dır..:img-yes: Yakında duvarlardan falan geçmeye başlayacak.Her istediğini gerçekleştiren,adının geçtiği her cümleyi mutlaka duyan, herkesten zeki, daha olmamış olayların bile kokusunu alan bir süper yetenek(!)... Görürsünüz Misketin hamileliğinide en kısa zamanda öğrenecektir.
Seninde haberin yok Zarpa'm....Şeyda Heroes yani Heroes Şeyda...Gizli güçleri var kimsenin bilmediği güçler...Kendi kendine koltuğa oturuyor..Kendi kendine internette Güner'in numarasını buluyor...(Nemide anne maalesef internet kullanmadığı bilmediği için İsmet'in çantasını karıştırarak buldu...) Ve Şeyda evet Misket'in hamileliğini en kısa süre öğrenecek ve hop ayağa kalkacak....
Yaşasın Heroes Şeyda.:happy0064
bir mantık hatası değil ama dikkatimi çok çekiyor her gördüğümde ....Allah aşkına şu ismetin mutfak perdesini ya değiştirin yada yıkayın leş gibi kapkara tamam çalışan bir kadın amanasıl bir perde o yahu yıkayın şu perdeyi
MarilynMonroe
30-11-07, 20:58
Bugun belki de en buyuk hatalardan birini yaptılar bunu nasıl es geçtiler anlamadım Misket sanırım düşük yaparken dukkanda uzandığı koltuk ve yere okadar kan bulaştığını bizlere gösterdilerde doktor Güner onu kucağına alıp hastaneye götürdüğünde patolonunda hiç leke yoktu hani madem okadarına girmeyeceksiniz bari o açıdan göstermeyinde bizde görmeyelim bu unuttuğunuz hatayı..
nevanın ,çalıştığı yere şadan gelip gidiyor bişekilde bir şeyler anlayabilmeli yada hiç mi tanıdık gitmiyor bara,nasıl saklamayı becerebiliyorlar.çitini mahallede kimse nasıl fark etmiyor.pembe söylendi .pembenin gelmesi mantık hatası olabilir belki , gerçekten inanmak için geldi.
kottan nasıl geçti.(m)
ismetin ev telefonu yokmu?sadece ceplemi iletişim kuruyorlar.saysay bildiğimiz saysay değil.gerçi ceylanda içine giriyordu gene saysay uyarmıyordu(patronunu kızıydı belki ondan, genede olmaz ama ) saçmalık artık Gözümden Düştün artık sayhan.artık ne yapsanız yükseltemzsiniz onu gözümde. sayhanın bu durumu da mantık hatası gerçek olamaz yani. ,kaç kere evinde gördü kerimanı , ismet . saçından sürükler atarım ben olsam .iş yerindende atarım .
yayın saatleride 17.40 oldu dizimizin .
MarilynMonroe
30-11-07, 22:40
Evet söylediklerine bende katılıyorum Çetin'inler Neva ya "afişlerini hazırladık bastık,senin için barda bir suru masraf yaptık"diyor eee kimse mi çakmıyor bu neva ismini,afişleri falan..Ya da gerçekten o bara hiç mi tanıdık biri gitmiyor?
Ayrıca İsmet olayında da haklısın koca dayalı döşeli evde ev telefonu mu yok?herkes cep.ten arıyor.Ayrıca benim saçma bulduğum bir konu daha var İsmet'in keriman ve sayhan dan kuşkulandığını ikiside anladı niye her kavgadan sonra Sayhan olayları teker teker anlatıp,üstüne okkalı bir cevap verip İsmet'in bu boş düşüncesine karşı onu utandırmıyor da ne zaman kavga etseler "sen iyi değilsin ismet,artık seni tanıyamıyorum" naraları atıyor adam gibi anlatacağına,sonrada gidiyor sefa'ya "aşkından bukadar çabuk vazgeçme sen karını dinledin mi,konuştun mu" diye akıl veriyor bende şaşırıp kalıyorum!!
Dizimizdeki mantık bütünlüğü izleyenlere yönelik saygı ile doğru orantılı. Ancak mantık hataları arttıkça malesef bu bizlere saygısızlığa dönüşmekte. Emeği geçenlerden dizideki mantık bütünlüğüne dikkat etmelerini diliyorum...
kıvanç_sedef
02-12-07, 09:54
ya bu dizideki en byük mantık hatası misketin alıp sandalyeyi ben çıkarım nemide annem demesi..abi biliyosun hamilesin hiç bi terslik olp düşeceği felan aklına gelmiyomu...:img-cool2eft o kan lekesine bende katılıyorum..bi de standart btn dizilerde evlilik dışı hamile kalanlar sevdiği adamlara hamile oldklarını sölemezler bnce misket sölemeliydi ama sölemedi iştee..:(
MarilynMonroe
04-12-07, 22:56
Bugün ki bölümde Rüzgar Şeyda'ya masaj yaparken yatmadan önce gecelik giymiş ama gözlerinde bi ton pembe far vardı mantık hatası sayılabilir...
Bu arada buna benzer hatalarından biride Rikkat yatmadan önce bi ton makyajlı yatıyor çok amatör oluyor :P
gülbeşeker
05-12-07, 00:40
Bugün ki bölümde Rüzgar Şeyda'ya masaj yaparken yatmadan önce gecelik giymiş ama gözlerinde bi ton pembe far vardı mantık hatası sayılabilir...
Bu arada buna benzer hatalarından biride Rikkat yatmadan önce bi ton makyajlı yatıyor çok amatör oluyor :P
Bir keresinde de Şeyda,daha yeni uyanmış,yatakta yatıyor ama dudağında koyu renk ruj vardı.
Misket 'in lazerle uğraşması çok sakıncalı. hamilelere lazer uygulanmadığını biliyoruz bundan yola çıkarak hamile birinin lazeri kullanmasıda zararlıdır, çocuğu ondan dolayı sakat falan olmasın ki öyle deniyor.
neva'nın sırrını nasıl saklayabiliyor. niye hiç nemideye söylenmiyor.
Misket bebek kitabını okurkende yakalanmıyor oysa kitap ortalarda. evdede nemide birşeyler farketmiyor mu?
Safa hangi parayla büro tutacak ?
Sayhan sabah kahvaltıdaydı evinde Dila aniden uyandığında değil mi?nasıl oldu anlayamadım . daha önce görmemiştim dilasız kahvaltıya oturduğunuda.
erkekler güzellik salonuna rahatça girebiliyor hiçte müşteri yok . erkekler rahatça giremez böyle.
gülbeşeker
07-12-07, 19:54
Misket 'in lazerle uğraşması çok sakıncalı. hamilelere lazer uygulanmadığını biliyoruz bundan yola çıkarak hamile birinin lazeri kullanmasıda zararlıdır, çocuğu ondan dolayı sakat falan olmasın ki öyle deniyor.
neva'nın sırrını nasıl saklayabiliyor. niye hiç nemideye söylenmiyor.
Misket bebek kitabını okurkende yakalanmıyor oysa kitap ortalarda. evdede nemide birşeyler farketmiyor mu?
Safa hangi parayla büro tutacak ?
Sayhan sabah kahvaltıdaydı evinde Dila aniden uyandığında değil mi?nasıl oldu anlayamadım . daha önce görmemiştim dilasız kahvaltıya oturduğunuda.
erkekler güzellik salonuna rahatça girebiliyor hiçte müşteri yok . erkekler rahatça giremez böyle.
Ayrıca bu güzellik salonunun çalışma tarzından hiçbir şey anlamıyorum.Sabahtan akşama kadar Misket orda oturuyor.Rüzgar,Miskete onu görmeye geleceğini söylüyor bazen de habersiz geliyor ve özellikle son zamanlarda hiç Füsun orda olmuyor.Nasıl bu kadar iyi ayarlıyorlar da Füsun orda yokken Rüzgar gelip,Misketle başbaşa sarmaş dolaş oturuyor.Sahne olarak hoş sahneler de ne bileyim Füsunun geliş-gidiş saatlerini bu kadar iyi mi biliyorlar da Rüzgar canı istedği zaman güzellik salonuna gidiyor.Rüzgar salondayken ne müşteri var ne Füsun....
MarilynMonroe
08-12-07, 04:45
Bikere kafadan hata olan bir şey var hiç bir guzellik salonu okadar bomboş saatler geçirmez ki bugune kadar 1 elin parmağını geçen muşteri görenler parmak kaldırsın..Aynen o çocuk bakımı kitabına bende şaşırıyorum ki Ruzgar ile buluştuğunda kitabı saklamadı bile ama kimse görmez,Nemide anlamaz..Zira Pembe'ye de gıcık oluyorum her önemli sırrı ağzından kaçırır Safa yanında öfke krizi geçirir ama bir tek bu konuda ağzı sımsıkıdır..Kaç bölüm "oh pembenin bildiği iyi oldu belki ağzından kaçırırda durum duzelir" diye umutlandım ama malesef..
ismet sayhanla parka buluşmaya gidicekti bugün ve dilayı okuldan keriman alıcaktı.ismetse eve gidi ödevleri vardır dedi ama ismetin kerimana anahtar verdiğini falan görmedik.ha diceksinizki ismetlerin evinin anahtarı herkezde var zaten han kapısı gibi önüne gelen açıyo ama kerimaankadarmı düştü o anahtar be.
ismet sayhanla parka buluşmaya gidicekti bugün ve dilayı okuldan keriman alıcaktı.ismetse eve gidi ödevleri vardır dedi ama ismetin kerimana anahtar verdiğini falan görmedik.ha diceksinizki ismetlerin evinin anahtarı herkezde var zaten han kapısı gibi önüne gelen açıyo ama kerimaankadarmı düştü o anahtar be.
Evet Dila bu benimde dikkatimi çekti..Ama seninde dediğin gibi han kapısı gibi o ev..Bir bizde evin anahtar yok galiba:)İstesek bizede verirler mi acaba?:)
zülal nacar
11-12-07, 12:28
arkadaşlar bende tlf takıldım bu sabah tekrar seyrettim de pembe nevayı aradığında sakız hanım çıktı tlfna pembe nevayı istedi elindeki telsiz tlf nevaya götürmek yerine onu tlf a çağırdı bence buda bir hata sayılır bana katılırmısınız bilmem....
arkadaşlar bende tlf takıldım bu sabah tekrar seyrettim de pembe nevayı aradığında sakız hanım çıktı tlfna pembe nevayı istedi elindeki telsiz tlf nevaya götürmek yerine onu tlf a çağırdı bence buda bir hata sayılır bana katılırmısınız bilmem....
bunu dikkat edersenizbütün dizilerde yapıyorlar.ZAten günlük hayatta da normal telefon kullanan yok pek işyerleri hariç,ev telefonlarındada telefon telsiz olsa bile telefonun olduğu yere gidip konşuluyor.galiba kamerayı oynatmamak için yapıyorlar bunları.yoksa bizim gibi elimizde telefon bütün evin içinde dolaşırken çekecekleri düşünülürse o kameramanın vay haline :)
Dün bişey dikkatimi çekti. Rüzgar Güner gelmeden evden çıkmak için bankaya gideceğini söyledi. Tam çıkacakken Güner geldi. Hemen odaya geçtiler. Oda da Güner ve Rüzgar konuşurken arkadaki saat 9:35 falandı Sanırım sabah olması imkansız. Çünkü kahvaltı yapıldı. Hatta Şeyda bugün öğleden sonra Güner gelicek dedi. Akşam olsa Rüzgar neden bankaya gidecekti. Hangi banka o saate kadar açık ki.
Cihandaki biletlerde ne yazıyor nevanın adı yazması gerek değilmi,nasıl anlaşılmıyor,
sayhan sonunda yumaşadı ama uzatması çok mantık hatasıydı ve olaylar hep onu suçlu gösteriyordu hala haklıyım diyordu gene ufak ufak laf sokuşturuyor ismete gene birşey olmasın yeter. dilayı almaya gitmeleri çok güzeldi ama acıklıydı./burası yorumdu)
güzellik salonuna müşteri gelmiyor gelmiyor uzayacak ya dizi hemen birileri geliveriyor,telefon çalıveriyor rüzgar intiharı söyleyebiliyorda ,misket bebeği söyleyemiyor kürtaj olmasını istememde , okadar çok tutarmı o işlemin parası , çalışan biri misket artı bazı yerlere taksiyle gitmiyor mu misket.
MarilynMonroe
14-12-07, 21:50
Şeyda'nın Safa'nın psikiyatrisine verecek bol bol paraları var ama Misket isteyince nedense hiçbirinin parası yok bence büyük bir mantık hatası :img-elvis
merak ettigim bu bütün ailenin erkeklerinin aynımı gecelikleri hep sayhan ve rüzgarın sanki aynı
gülbeşeker
14-12-07, 22:17
Şeyda'nın Safa'nın psikiyatrisine verecek bol bol paraları var ama Misket isteyince nedense hiçbirinin parası yok bence büyük bir mantık hatası :img-elvis
Şadan Nevaya yanlış değilsem güya kredi kartı borçlarını ödemesi için çok para vermişti,Miskete gelince yok,duyan da bu işlemin 15-20 milyara mal olduğunu zanneder.
gülbeşeker
17-12-07, 17:16
Rüzgarın parmağında evlliğinin ilk zamanlarında yüzük vardı şimdi yok,her şeye dikkat eden şeyda bunu hiç sorgulamıyor,Rüzgar bu sezon başından beri yüzük takmıyor ,ama Şeydanın hiç dikkatini çekmedi.Geçen sezonda yüzğü sağ elindeydi,oysa evlilik yüzükleri solda olur,demek ki Rüzgar hiçbir zaman kendini evli gibi hissetmemiş:img-grin2
sevimli.girl
18-12-07, 20:15
bugünki bölümde misket koltuğa yattıktan sonra hemşire iğne yaptı sanırım uyuşturma amaçlı. ondan sonra doktor emin misiniz değil misiniz diye tekrar sordu. bu bana mantık hatası gibi geldi. madem soruyu soracaktın niye o zaman iğneyi hemen yaptın.
benim mantık hatamda yine şeydadan.şeyda elbisesini giyinmiş süslenmiş bi şekilde odadan çıktı.sonra pembe ilk defa görmüş gibi bi şaşkınlıkla kızz şeyda çok güzel olmuşsun harika görnüyosun gibi laflar söyledi.dedim heralde rikkat giydirdi derken rikkat dışardan geldi.e peyamide giydirmediğine ve şeydada kendi giyinemiceğine göre pembe kendi giydirdiği kıyafetleri görünce nye bu kadar şaşırdı anlamadım.
bugünki bölümde misket koltuğa yattıktan sonra hemşire iğne yaptı sanırım uyuşturma amaçlı. ondan sonra doktor emin misiniz değil misiniz diye tekrar sordu. bu bana mantık hatası gibi geldi. madem soruyu soracaktın niye o zaman iğneyi hemen yaptın.
Allah senden razı olsun Sevimli.girl.. Abim de izlerken aynı şeyi söyledi.. "İğneği yaptı bile çok geç."
Bir de Misket geldiğinde oraya hastalar bekliyordu...Anne olmak isteyen hasta Misket'ten önce orada bekliyordu ...Kadın Misket sıra sizde diyince de oradaydı diğer hastalarda...Peki ama nasıl oluyor bu...???:img-blush
yarınki özete göre misketin bebeği uyandığında alınmamış.şimdi misket o masaya yattı uyuşturucu iğne yapıldıktan sonra,doktor saçmalayıp misket bayılırken ona son kararını sordu artık misketten nasıl sağlıklı bi cevap alıcağını düşündüyse,bide bunun üstüne doktor yarın misket uyandığında sizi emin görmediğim için bebeği almadım ben soruma cevap alamadığım için kararsız kaldım o yüzden son bi kez daha fikrinizi almak için bekledim falan derse bu dahada bi mantık hatası olmazmı böyle bi saçmalık olabilirmi.yarın misketin sağlığı dışında doktorun ağzından bi gerekçe çıkmazsa yuh artık derim mantık üstü bi hata yani, gerçek dışı çekiliyor artık dizi
kurban bayramınız mübarek olsun
neden iğne yapıldıktan sonra eminmisiniz diye sorduki ya hayır diyemeseydi
ismetler sonunda anlaştılar galiba sayhanda eşinin huyuna katlansın rüzgar şeyda gibi oldular durup duruken birbirlerini seviyorken.lütfen bidaha bozulmasınlar hiç onlara yakışmıyor.
ismet önceki bölümde işe giderken gece kıyafeti gibi bir kıyafet giydi (yemeğe çıkıyorlar sandım biran,sayhanın eve dönmesi şerefine) üstüne ceket giydi ama ,akşam sayhanla evde barış yemeğinde ne kadar kapalıydı gündüzki kıyafetiyle dursaydı keşke.burda tezatlık gördüm yani
misket (berfu) daha güzel giyinebilir ,kürtaj parası kazanamamış mı vede okadar tutarmı
şeyda ne güzel makyaj yapmış kendine hep güzellik salonunda yaptırırdı yada misket yapardı,bide miskete kendini taşıttırmıyor ,baktırtmıyor, çağırmıyor birden bire kesildi , misket hasta diyemi acaba sanmıyorum , devam hatası var galiba.
rüzgra gülmek yakışıyor.
bazen oyuncular evde ışıltılı şeyler giyiyorlar davet varmış gibi.sabah sabahta giyiyorlar.
tesadüf her yerden Güner çkıyor, dilanın babasıda oymuş değil mi(burdan öğrendim)? hiç karşılaşmıyorlarmı keriimanla .herkesle karşılaşıyorda anlamadım gitti. bukdar eleştiri yapıyorum inanın diziyi sevmediğimden değil dizimizi çok seviyorum takılıyorum bazı şeylere.
rüzgarın ağladığı sahneyle ilgili bide evde başbaşa kaldıkları saatlerle ilgili kafama takılanlar var.
rüzgarla şeyda başaşa kaldılar daha doğrusu kalamadılar.son sahnede şeyde kedi odasında rüzgar baka bi odada ağlıyodu.şeydanın yanında değildi.e bu evde kaç oda var sorması ayıp olmasın.şeydaya ayrı bi oda rikkatlerin odası ayrı cihanın ayrı zeynebin ayrımı yani ben bi türlü anlayamadım kim nerde kalıyo.
ayrıca gecenin o saatinde rüzgar bile yatalım saat kaç oldu gibisindin bi tavır tkınırken hala pembenin zeyneple komşuda olması o saatte tuhaf.çocuğun uyuma saatini geçtim belliki büyüklerin saatide gelmiş hala komşuda oturuyolar güya.bari nemide annelere falan gidicem deseydi.
hani ismaille resimler yüzünden kan olayları olacaktı olmadı galiba yada daha sonra nevaya şantajı öğrenip çetinle kavga oluncamı bıçaklama olacak.berfuda(misket) söyleyemeyecek mi hamileliği.ismetlerin evliliğine bişi olmasın ,dilayı kimse almasın.nevalarda düzeldi ama bakalım zaman bize neler gösterecek ,bu gidşle hamile kalır,ismetde gerçek bebeğe kavuşur belki dilayıda unutmaz.
dizinin DEĞİŞİK konusu rm'nin arka odada kilitli kalmalarıyla başladı gibime geliyor ,dizinin önceden olan bölümlerinden çok farklı sahnelerdi .
şeyda yeter artık rüzgarın peşinden ayrıl ,bu halinle bile yetişiyorsun her yere .
dünki bölümde dükkana rüzgar gelipte güneri teyzesini görünce güner aniden biz misketle evleniyoruz gibi bişey diyecek zannettim.
dila günerinmi ,kerimenla niye karşılaşmıyorlar .öyleyse bile günerin kerimanın hamile olduğundan haberi yoktu herhalde bakıcaz.
şeyda gizli saklı işlerle uğraşmaz herşeyi ortadamıdır yani. öyle dedi ya.
rüzgarların evindede nevalar otursun artık yakışır.onların arasıda bozulmasın lütfen .gerçi eski neva'nın oyunculuğu ve tipi iyi idi ,yeni neva güzel(hatta fisuna şadana daha çok benziyor) ama oyunculuk daha az.
resimleri yüzüne çarpmaya gidiyor şimdi gene belaya gircek başı .FIRlattıklarında negatiflermi var. ŞUan bakıyorum negatifleri elde etmişmiydi? Neva sende söyle safaya yazık size gene kötülüğün içine giriyorsunuz .
ismail ne verdi nevaya ?sadece resimmi ,negatifleri vermişmiydi. bıçaklamalar olcak galiba istemem ama seyretmeye devam ediyorum
ayrıca bölüm yorumları kapanmış ,yeni sayfaya sağlık.
bilmelmuhtem
26-12-07, 19:15
ya ben de neden misketin güzellik salonuna kimsenin gelmediğini çok merak ediyorum???
hayır yani herkes çok mu güzel oralarda nedir bu işin sırrı kardeşşim;)
sevimli.girl
26-12-07, 20:14
benimde bugünkü bölümde dikkatimi çeken rüzgar oldu. şeydanın yanına geldiğinde masaj yapmak için saç sakal traşı olmuştu. sonra misketin yanına giderken tekrar eski haline döndü. kıyafet falan tamam da saçlar ve sakallar hiç olmamış.
shalamaryta
27-12-07, 00:14
Bugün Nemide anne Misket'i Güner ile görünce elalem ne der vs bir sürü laflar söyledi ya Misket'e (Güner gittikten sonra), daha sonra güzellik salonunda Misket Nemide annenin sözlerini hatırladı fakat tamamen başka cümlelerdi. Daha önce söylenenler başka, Misket'in hatırladıkları başka, ilginç:icon_whis
Ayrıca Misket'in telefonunun sesi her daim zıngır zıngır çalıyordu da bugün mü titreşimde olacağı tuttu, Rüzgar ile Güner onu ararken?
zülal nacar
27-12-07, 11:16
Bende dünkü bölümde farkettim..Güner Misketlerin evinin önüne arabayla gelmişti dönerken yürüyodu..Araba mı bozulduda bıraktı acaba!Rüzgar da aynı şekilde..Her yere arabayla gidiyorlar Ogün nedense sanki Güner le karşılaşmak için yürüyerek gidiyordu.. Hayret!Bir de Çetin imiz var tabiii!O da Neva ya sana bunları yapanların yanına bırakmayacağım gibi laflar etti;ee.daha ne diyeyim yani...Kendinden hesap soracaksa bilemem artık!..
aslında bunlara bakılırsa herşeyde mantık hatası var dizi değişince herşeyde hem arap şaçına döndü hem de mantık hatası oluşuyorr.......
gülbeşeker
28-12-07, 02:25
Ankara'da başka hastane yok mu da Misket-Rüzgar-Şeyda-Güner dörtlüsü pişti oldular.Şeydanın fizik tedavisi orda,psikiyatristi olan Güner o hastanede çalışıyor,Şeyda intihar etti yine o hastaneye götürdüler,yakında Misket doğum yapar yine o hastaneye gider.Korkarım Şeyda gerçekten hamile kalırsa eminim Misketle beraber o hastanede aynı anda doğum yaparlar...
Benimdedikkatimi birşey çekti.Rüzgar'ın telfon misket ilk aradığında başka bir melodiyle daha sonra başka bir melodiyle çalıyor.Rüzgar hangi ara değiştirdi müziği:D
Ya bide geçen gün İsmail Çetin'e köyüne gidip bi kaç gün sonra geleceğini söyledi. Ertesi gün bi baktık. ismail gelmiş. üstelik bir kaç gün geçmiş. Ama Aynı gün çetin neva ile konuşurken dün bayıldın çok korktum falan dedi. İyide Neva nasıl oluyoda dün bayılmış oluyo. Madem iki gün geçti. Bu bana mantık hatası gibi geldi.
pinarsayü85
30-12-07, 20:20
o kadar çok hatalar varki..
dizinin kendisi mantık hatası olmuş, neyi yazayım ki:img-hyste:img-hyste:img-hyste
herkese mutlu yıllarrrrrrr:happy0064
Boşverin yaa.:)...İzleyin gitsin...Mantık hatalarıymış...Sanki çok dikkate alacaklar....Neyse....:)
Boşverin yaa.:)...İzleyin gitsin...Mantık hatalarıymış...Sanki çok dikkate alacaklar....Neyse....:)
İşte muhteşem bir yaklaşım. :D:D
aslına bakarsanız hastane sahnesi bana ypotan mantıksızlık gibi geldi.şeyda fizik tedaviye gitmiyormu,evet. fizik tedavi bi hastanede olmaz benim bildiğim helede bi muayene odasında ayakları iki kaldırıp indirmeyle hiç olmaz.benim bildiğim fizik tedavi merkezleri vardır tam techizat çalışırlar o odadan o odaya alırlar o aletten o alete sokarlaraa bizim senaristlerimiz sır rüzga misketi günerle gördsün diye koskocaman merkezi hastanenin küçücük odasına sığdrımışlar gerçekten olağan üstü çalışıyo bu senaristler yav
aslına bakarsanız hastane sahnesi bana ypotan mantıksızlık gibi geldi.şeyda fizik tedaviye gitmiyormu,evet. fizik tedavi bi hastanede olmaz benim bildiğim helede bi muayene odasında ayakları iki kaldırıp indirmeyle hiç olmaz.benim bildiğim fizik tedavi merkezleri vardır tam techizat çalışırlar o odadan o odaya alırlar o aletten o alete sokarlaraa bizim senaristlerimiz sır rüzga misketi günerle gördsün diye koskocaman merkezi hastanenin küçücük odasına sığdrımışlar gerçekten olağan üstü çalışıyo bu senaristler yav
Bu benimde ilgimi çekmişti. bildiğim akdarıyla Fizik tedavi merkezleri ayrı olur. Hatta böyle yürütmek için özel aletler vardır. Havuza falan sokarlar. Ama Şeyda ya yapılan tedavi Evde Rüzgar'ın yaptıkalrının aynısı. Saçma yani. Ayrıca Güner'in çalıştığı hastanede tanınmamasınıda anlamadım ben.
Ya bugün yine aynı hata yapıldı. Rğzgar ve Misket banyodayken. Şeyda sandalyeyle geldi. iyide uyuyodu. Nasıl kalkıp bindi sandalyesine. Yuh yani.
EFTALYAGUL26
03-01-08, 16:58
banada dünkü bölümde çetinin tavrı garip geldi.kaza yaptıgı adama o kadar dert anlattı.benim bildigim çetin orda ya arabasını bırakıp nevasına koşardı yada arabayla gazlar giderdi.ama çetin naptı oyleeeee kös kös bekledi.mantık hatasııııııı bu yahuuuuu:)
ya arkadaşlar r-m dün bi biraraya geldi bi baktıkki bunlar hep birlikte rüzgarlarda kalmışlar hatta pijamalarını bile almışlar hangi ara almışlarsa çantalarında mı taşıyorlar ne:))ama öte yandan bölüm dizinin eski tatlı hallerinden esintiler sunuyordu banyo sahneleri replikler jest ve mimikler harikaydı çok eğlenceli bi oyunculuk sergilemişler bravo aslında bu kısımı bölüm yorumlarına yazmam gerekirdi ama neyse
Ya bugün yine aynı hata yapıldı. Rğzgar ve Misket banyodayken. Şeyda sandalyeyle geldi. iyide uyuyodu. Nasıl kalkıp bindi sandalyesine. Yuh yani.
Bende anlamadım bunu ortağım:D Dedim şeyda yatıyor gelemez heralde ama o an onu kimse sorgulamadıda:D
gülbeşeker
03-01-08, 20:21
Bende anlamadım bunu ortağım:D Dedim şeyda yatıyor gelemez heralde ama o an onu kimse sorgulamadıda:D
Ben artık böyle şeylere pek şaşırmıyorum,Nemide ve Misketin kıyafetleri de pijamaları da nasıl olduysa Rikkatlerde oysa diziye göre Nemideler eve hiç uğramadan Rikkatlere gittler demek ki kıyafetler ışınlanmış,Şeyda da ışınlanarak tekerlekli sandalyesine oturabilir ve kimse buna şaşırmıyor ama bizden kaçmaz..
bugün rüzgar banyodan çıkarken hemen kapıyı açtı dışarıya çıktı sonra peyami aletleri getirdi rüzgar kapıyı açtı yani gidip gelmesi 5 dakika sürmedi bunda mantık hatası yok mu????
gülbeşeker
03-01-08, 20:29
bugün rüzgar banyodan çıkarken hemen kapıyı açtı dışarıya çıktı sonra peyami aletleri getirdi rüzgar kapıyı açtı yani gidip gelmesi 5 dakika sürmedi bunda mantık hatası yok mu????
Bakkal çok yakınsa sorun yok iki dakikada gidip gelmiştir..
zülal nacar
03-01-08, 21:23
Bir hatada benden...Rüzgar terliklerİyle mi gitti yoksa evde aykkabılarla dolaşıyor...Saçlarına da taktım yılbaşı bölümünden bir gün önce kısaydı dün uzundu bu gün de bir uzun bir kısa..Misket rikkatlerden çıkarken saçı topluydu arabaya binerken saçı açıktı.. Bu ne yaman çelişki yaw...Biz mi çok dikkatli seyrediyoruz yoksa bu senaristler de mi bir şey var..
zülalcim bunlar ayakkabılarını fortmantonun önünde çıkartmıyomu montunu alırken ayağınada takmıştır bşeyler hralde.
misketin saçıda sadece kahvaltıda topluydu demekki evden çıkarken açmış bunlar da bi hata yok bence.aslında en büyük hatayı şeyda üzerinde yapıyolarya onunda açıklamasını bulduk biz zaten SİHİRLİ GÜÇLER
Ya Nemide anne o kadar sıkıştı..Misket'in çıkması için o kadar bekledi..İyide diğer tuvalete gitmek,iyice sıkışana kadar aklına gelmedi mi?Yok yani evdekileri uyandırmaya ne gerek vardı:)Rahatsızlığından dolayı felan diyeceğim kendide belirtti ama sonunda yine mecburen o tuvalete gitti..Bari herkesi ayağa kaldırmasaydı.:)
Sonra Zülal'in yazdığını yazacaktım bende..Misket evden çıkarken saçı topluydu..Arabaya binmek için aşağı indiklerinde ise açıktı..
Önceleri mantık hatası bulunmazdı dizide..Şimdide mantık hatalarından geçilmiyor..Bu nasıl bir iştir böyle yaaa...
zülalcim bunlar ayakkabılarını fortmantonun önünde çıkartmıyomu montunu alırken ayağınada takmıştır bşeyler hralde.
misketin saçıda sadece kahvaltıda topluydu demekki evden çıkarken açmış bunlar da bi hata yok bence.aslında en büyük hatayı şeyda üzerinde yapıyolarya onunda açıklamasını bulduk biz zaten SİHİRLİ GÜÇLER
Dila’cım ben söylüyorum ama kimse inanmıyor bana…Şeyda Heroes …Heroes dizisini izleyen var mı bilemem ama…O dizideki karakterler gizli güçlere sahipler…Tıpkı Şeyda gibi…Şeyda’da bu gizli güçlerini saklıyor bizlerden…Hop giyinmek,hop sandalyede oturmak ..Evet Şeyda saklama güçlerini bizden ve mümkünse güçlerinden bana da verirmisin çok az…Işınlanarak oraya gelmek istiyorum da….:img-blush.
Bana göre mantık hatasının en büyüğü bir karakterde ama söylemeyeceğim …. Neyse..:)
evet arkadaşalr bende şeydanın sandalyaye tek başına nasıl oturduğunu anlamadım yaa
tuhaf bişeyler var ya neyse hayırlısı...
aynen benim gördüklerimi yazmışsınız arkadaşlar.şeyda nasıl oldu kalktı pembesiz,rikkat mi kaldırdı .nemide anne başka tuvalet varmış ya ,heryere gidebiliyorsunda, sıkışınca öteki tuvaletemi çıkamayacaksın.rm'nin banyo sahneleri çok komikti.
misket rüzgardan çok günerle gibi ,sanki başka doktor yok bende olsam kızarım rüzgar gibi ,peki niye söyleyemiyor bebeği
peki yılbaşı gecesi için şeyda saçını makyajını kime yaptırdı ,her zaman misketein salalonuna giderdi yada o gelirdi yani nasıl olduda şeydaların oraya gideceklerinden haberdar olamadılar.
rüzgarın sahnelerini ayrı çekip birleştiriyorlar okuyor veya başak projelrde belki.. rüzgarın tıraşı ondanmı değişik oluyor .önce bir mekanda tüm çekilecekleri çekiyorlar başka bir günde başka bir mekanda çekilecekleri çekiyorlar galiba .
rikkattede amma çok pijama varmış
neva pembeye yılbaşı sabahı bara parayı vereceğim diye telefon etmediki ama etti dedi pembe ,nasıl yalnız bıraktı onu ,çetin arayınca fırladı , nevayı baştan yalnız bırakmasaydı keşke safa'nın düştüğü hallere bak.
kerimanda dila her çağırdığında geliyor , çağırmasada geliyor
haftaya dizimizin SAATİ değişebilirmiş,haber öncesine pasaparola gelecekmiş takip edin isterseniz.
çetin'ide dizimizden başka bir yerlerde gördüm.
dizinin tekrar bölümü oluyor mu sabahları bilen varmı?buraya sordum kapalıydı yorum bölümü.
bende cuma günkü bölümde sakız hanım ve füsun nevayıda alıp hastaneye geldiklerinde merti ne yaptıklarını merak ettim doğrusu.hiç bi açıklamada yapmadılar gelirken hacere bırkatık cinsinden falan. sevicekleri zaman çocukları oluveriyor dışarı çıkıcakları zaman çocukları atıveriyolar nereye atıyolarsa oh ne güzel ya bizde doğuralım bakması kolaymış nasılsa
keriman aykuta beni "lara ismiyle sadece dilanın babası çağrıyordu,o yüzden lara ismini duymak istemiyorum" diye bir açıklama yaptı.e o zaman niye kerimanı telefonla arayan kişi larayla görüşemiyorum dedi ki.
ayrıca keriman ve aykut demişken aykut istanbulda çalışmıyormuydu.bu nasıl bir iştirki gitmeden parakazanabiliyor.gerçi bu dizidebi gelenek yan gel yat al maaşını politikası uygulanıyor amaaykut istanbullardan kalkıp gelip bi kerimanla komşuculuk oynuyorya anlayamadım. keriman geçenlerde bende sana gelicektim dedi bu ne demek.
yine bi zamanlama hatası var arkadaşlar.misket sabah işe gitmek için erkenden evden çıktı.o sırada rüzgar onu aldı sonra misketle gidip biyerlerde oturdular geri döndüklrinde dükkanın kapısının önünde sohbete başladılar.
o sırada şeydalarda kavaltı faslını yaptı etti nemide annelere gtti orda tabağı yere düşürdüler, konştular, çay faslı bittiki nemide anne mutfağa gidip akşam için bişeyler hazırlıyimde yemeğe kalın dedi, zaman o kadar geçmiş yani
ama dzinin sonuna doğru r-m gösterdiler ve hala dükkanın önündelerdi.pes yani dedim.
hatta r-m güzellik salonunu önünde durdugunu göstermeden bir önceki sahnede pembeyi rüzgar aramadımı tosboğam dedi pembe rüzgara tosboğram derdi yanılıyormuyum kapıda kalmış anahtarını almayı unutmuş dedi kalkıp gitti pembe sonrasında r-m güzellik salonunun önünde elele nasıl oluyorlardı anlamadım ben
hatta r-m güzellik salonunu önünde durdugunu göstermeden bir önceki sahnede pembeyi rüzgar aramadımı tosboğam dedi pembe rüzgara tosboğram derdi yanılıyormuyum kapıda kalmış anahtarını almayı unutmuş dedi kalkıp gitti pembe sonrasında r-m güzellik salonunun önünde elele nasıl oluyorlardı anlamadım ben
Valla bende tam senin yazdığın hatayı yazacaktım..Rüzgar Misketle konuşmasına mola verip Pembe'yi aradı galiba:)Gerçi Cihan'a da tosbağam diyor galiba ama Rüzgar'mış gibi konuştu Pembe...Şeyda'ya bakarak onu ima ettiğini sanıyorum...Neyse mantık hataları dizide artık doğal bir hal aldı...Bu ne vurdumduymazlık böyle....
Valla bende tam senin yazdığın hatayı yazacaktım..Rüzgar Misketle konuşmasına mola verip Pembe'yi aradı galiba:)Gerçi Cihan'a da tosbağam diyor galiba ama Rüzgar'mış gibi konuştu Pembe...Şeyda'ya bakarak onu ima ettiğini sanıyorum...Neyse mantık hataları dizide artık doğal bir hal aldı...Bu ne vurdumduymazlık böyle....
hayrı arıyan rüzgar değil cihandı.hatta şeyda sen git beni rüzgar alır dedi yani orda bi hata yok cihandı arıyan
hayrı arıyan rüzgar değil cihandı.hatta şeyda sen git beni rüzgar alır dedi yani orda bi hata yok cihandı arıyan
Hayrı kim Dila'cım..??.:) Evet arayan Cihan'ı....Tabi Cihan'ı göremediğimiz için böyle şaşırıyoruz......Olur böyle şeyler..:)
iyi geceler arkadaşlar bide misketin yazdığı şeydanın edine geçen olay mektup aslında bi günlüğe yazılmıştı ve yanılmıyosam rüzgarla ilgili kısmı yoktu.Şimdi ise kağıda temize çekilmiş, son kısmıda eklenmiş
gülbeşeker
16-01-08, 00:13
iyi geceler arkadaşlar bide misketin yazdığı şeydanın edine geçen olay mektup aslında bi günlüğe yazılmıştı ve yanılmıyosam rüzgarla ilgili kısmı yoktu.Şimdi ise kağıda temize çekilmiş, son kısmıda eklenmiş
Bence de öyleydi ama bir anda mektuba dönüştü.Bir de Rüzgar Nemide Annelere geldğinde neden merdivende bekledi ve Şeydanın sesini duyunca şaşırır gibi oldu?Zaten orda olduğunu ve kriz geçirdğini biliyordu.İki saat Şeydanın konuşmasını dinledi,hemen merdivenlerden yukarı çıkmadı,Şeydanın merdivenlerden düşmesi için beklemiş gibi oldu.
dikkat etmemişim müge hayır dicektim:)
gene bir mantık hatası.misket sabah rüzgarla dükkanı açtı yine.füsun gecikiceğini söyledi.daha sonra misket ve şadan evdeydi.yani akşam olmuş herkez evine dönmüştü. hemen arkasındaki sahnede safa füsunla telefonda konşup bugün işe gitme anne dedi.füsunda tamam dedi.e zaten işe gidilcek bi gün kalmadıki ortada akşam olmuş herkez evine dönmüştü.nebiçim montaj yapıyolar anlamadımki.
rüzgarın bi saat merdivende beklemeside bence saçmaydı sanki seti yaşattılar bize rüzgara sen orda bekle birazdan şeyda önüne düşücek demişler gibi geldi.
Sorun değil Dilaa...:)
Benden de bir mantık hatası...Herkes yazıyor maden ben de yazayım eksik kalmasın..:img-cool2
Şeyda merdivenlerden düştü ...Rüzgar’ın üzerinde gömlek üzerinde süveter vardı….O sahneden sonra birkaç sahne sonra sabah oldu…Rüzgar yine bir önceki gün giydiği kıyafetleri giyiyordu….Şaşırdım….İnsan her gün aynı kıyafetleri giyer mi…?Tamam kanun kadar zengin değilsin ama işe giderken forma gibi aynı kıyafet giyilmez ki….Cıkcıkcık…:)
Bu kadar mantık hatası olan bir dizide görmedim ben…Rekorlar kitabına girecek yakında…
Biraz özen,biraz düzen…..
Ama nerde….?
Saygılarımla..
:img-polic
şeydayı evde tek başınamı bırakıyorlar nasıl oluyor anlayamadım Pembe Nevanın peşinde Rikkat'inde ,Peyami'nin sahnelerine mola verildi galiba.Ara ara dinlendiriyorlar oyuncuları anladığım kadarıyla ama mola mantık çerçevesinde olsa iyi olurdu.
Nemide Anne diğer işleri nasıl yapıyor gözlüksüzde mektubu nasıl okuyamıyor ?
sonunda GÜner mi damat olacak acabaMisket'e?
anlayamıyorum Dila'nın yattığı hastane Güner'in olduğu hastane değilmi ya bunlar hiç mi karşılaşmıyorlar Kerimanla ?herkes karşılaşıyor başka yerlerde karşılaşabilirler olmuyor ne hikmetse.
Sayhanın' da Keriman'ın kim olduğunu çıkarması ne kadar uzadı ,kaç kişi aynı anda genetik testi yaptırırki,adliyedeyim deyip kerimanın hastanede görülmesi dr la konuşması hadi anla artık Saysay .
çetinin admaları evin önünde bekliyor herhengi birinin eve baktığını görünce sormazlar mı acaba?
ne güzeldi NEVA ile Safa aşık Çitinde baka kaldı Pemboşta mutlu oldu bizde tabi
Şeyda aralarda reklamları verilen korku ,gerilim filimi karakterleri gibi.
Hepsi rollerini çok güzel yapıyorlar o kesin , bazı ayrıntılarda gözden kaçıyor yazıyorum bencileyin.
aynen benim gördüklerimi yazmışsınız arkadaşlar.şeyda nasıl oldu kalktı pembesiz,rikkat mi kaldırdı .nemide anne başka tuvalet varmış ya ,heryere gidebiliyorsunda, sıkışınca öteki tuvaletemi çıkamayacaksın.rm'nin banyo sahneleri çok komikti.
misket rüzgardan çok günerle gibi ,sanki başka doktor yok bende olsam kızarım rüzgar gibi ,peki niye söyleyemiyor bebeği
peki yılbaşı gecesi için şeyda saçını makyajını kime yaptırdı ,her zaman misketein salalonuna giderdi yada o gelirdi yani nasıl olduda şeydaların oraya gideceklerinden haberdar olamadılar.
rüzgarın sahnelerini ayrı çekip birleştiriyorlar okuyor veya başka projelrde belki.. rüzgarın tıraşı ondanmı değişik oluyor .önce bir mekanda tüm çekilecekleri çekiyorlar başka bir günde başka bir mekanda çekilecekleri çekiyorlar galiba .
rikkattede amma çok pijama varmış
neva pembeye yılbaşı sabahı bara parayı vereceğim diye telefon etmediki ama etti dedi pembe ,nasıl yalnız bıraktı onu ,çetin arayınca fırladı , nevayı baştan yalnız bırakmasaydı keşke safa'nın düştüğü hallere bak.
kerimanda dila her çağırdığında geliyor , çağırmasada geliyor
HAFtaya dizimizin SAATİ değişebilirmiş,haber öncesine pasaparola gelecekmiş takip edin isterseniz.
çetin'ide dizimizden başka bir yerlerde gördüm.
dizinin tekrar bölümü oluyor mu sabahları bilen varmı?buraya sordum kapalıydı yorum bölümü.
yukardaki yazdığımı 06-01-08 22.04'de yazmışım.
bu sabah tekrar bölümünü gördüm,8'de bitti.bugün 7den itibaren takip edeceğim.
daha öncede dediğim gibi akşamüstü YAYIN saatimiz değişti, daha öne geldi görmüşsünüzdür ,hayırlı uğurlu olsun.seyredemedim ama dizimizin saatinde pasaporola olunca anladım.
Ya zaman konusunda çok dikkatsizler...Bazı evlerde sabah,bazılarında öğle,bazılarında da akşam geç saat oluyor,hatta yatacak kadar geç...Evine göre değişiyor saat yani...Ben dizideki bu zaman aralıklarını hiç bir zaman anlayamayacağım galiba...
Birde ne zamandır kafamı kurcalayan bir şey var...Lütfen biri bana Keriman'ın neden çocuğunu doğurduğunu söyleyebilir mi?Tamam kendisi doğurmayı istemiş..Bu onun en doğal hakkı...Güner'de bir şekilde çocuğu istememiş...Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen Keriman doğurmuş kızını...Peki sormazlar mı doğurmayı bu kadar istedin o zaman niye karakola bırakıp terk ettin kızını...Yani sizcede mantıksız değil mi bu durum...Haa aldırmak için zamanı geçmiştir diye düşünebilirsiniz..Ama ben sanmıyorum,hamile olduğunu öğrenir öğrenmez bence Güner'e söyledi..Onunda bu çocuğu isteyeceğini düşünerek...Ama sonuç ortada...Bakalım buna nasıl bir bahane bulacaklar....
güner,ismete'laradan sadece bu kaldı' diye küpeye benzer bir şey gösterdikten sonra, birdenbire laraya ait vesikalık fotoğraf , nasıl ortaya çıktı?????
evet o fotoğrafı bende anlamadım. Bide ben mi kaçırdım bilmiyorum. Ama Keriman neden adını saklamış. Asıl adı Lara değil mi?
Birde Keriman sezon başında çocuk esirgeme kurumundan Dila'nın bir aileye evlatlık verildiğini öğrenmişti. Zaten bu bile başlı başına bi hata yani ordaki görevliler böyle bişeyi söyleyemez. Hadi söylediler diyelim. Geçenlerde Dila ahsta olduğunda onun öz zannesini bulmak için İsmet ve Sayhan yuvaya gittiler. Ama ordaki görevli akdın hiç bir tbilgi yok dedi. Bu bana çok saçma geldi.
Çarşamba günkü bölümde bir şeyler aklıma takıldı,gecikmeli olarakta olsa buraya yazayım dedim..
Keriman Aykutla buluşmaya gittiğinde bir davası olduğunu ve geç kaldığını söylüyordu...Ama sonra ne olduysa unuttu davaya geç kaldığını..Eve gidip dosyasını alması en az iki saat sürdü..Bu arada yani davaya gecikmesine rağmen bile Dila'nın konusu bayağı konuşuldu..Hem Aykut arabasını nerde park etti?Kaç sokak ilerde acaba?Arabadan inip eve gidene kadar epey yürüdüler...Yani eve yakın bir yerde neden park etmediler..Hemde davaya geç kalırken...Neyse hatalara alıştık ne de olsa...
ya dayanamadım kapadım tv'yi
Misket ile Rüzgar'ın hallerini görünce içim parçalandı gerçek olmadığını bildiğim halde dayanamadım.
bizim saly bişler karıştırıcak galiba ,tabi durumları bilmiyor saysayın neden öyle baktığını kerimana
ismail'de çetin'in onun peşini bıramayacağını düşünemiyor mu sonucu ne olacak acaba?misketlerden dolayı bir süre bakamayacağım galiba ,İsmet keşke Rüzgar'a söyleseydi ,misket söyleseydi bide şeydanın onu itmek istediğini diyebilseydi BU kadar kolay bitmemeliii ,
ah Rüzgar ah Misket nasıl söyleyebildin , bebeği söyleyemedin ayrılığı nasıl söyledin olamaz seyredemicem.
Güner çok iyi biri,çok iyi bir kısmet ama RM bukadar kolay bitmemeliydi rüya olsa keşke ,GÜner'de kerimanla (larayla)karşılaşssa karşılaşamadılar bir.
EFTALYAGUL26
31-01-08, 18:20
polisler ismaıl ı arabadan iner inmez nasıl oldudaa hewmen tanıdılarkiii.bu kadarr hızlııııııı ve zamanlamasıı süpermiydii polıslerinnnn :img-pilot:img-pilot:img-pilot
bende bu konuya değincektim eftelyagül.yani zamanlama bu kadarmı süper olur o arabadan indi hoop iki adım sona başka bi arabaya.üstelik hemende tanındı bide ağzı yüzü dağılmışken bu kadar net tanınması çok iyi valla.
buna ek olarak ismail polis arabasına binerken çetinin adamlarını işaret etti ve tehdit savurdu.uyuşturucu gibi ağır bi suçan alınan adamın işaret ettiği adamlarıda orda bırakmaları bi tuhf belki onlardan aldı malı belki onlara sattı yani bi ilişkileri olduğunu göre göre sadece isaili almaları çok saçma hangi polis yapar bunu ya.artı bide farkındaysanız ismailin üstü aranmadı bile belki sahte ihbar hey allahım ya bu nasıl bi dizi oldu böyle
Bende onu yazacaktım. Ama hereksin dikkatini çekmiş demek. Yani İsmail'i nerden tanıdılar hemen. Çetin fotoğraf vfalan mı verdi. Yooo. Çok saçmaa. Bence diziye polisiye karıştırmasınalr çok komik duruyo.
arkadaşlar bende tam ismailin yakalandığı sahne hakkında yorum yapacaktım siz benden önce davranmışsınız nasıl bir sahneydi o ya valla ben daha noldunu bile kavrayamadan ismail polis arabasının içinde gidiyordu bile yani bu senaristler bizi iyice ---- yerine koyuyorlar.....
Valla benimdeo sahne dikkatimi çekti.Burda belli ki zaten herkezin dikkatini çekmiş.Bu kadar sçama olabilirdi anca bide otobüse bile bakma ihtiyacı duymuyorlar direk arabadan gelen bi adamı tutuyorlar:D
Bir saçmalık daha vardı aslında bana göre yani misket kimse bu nikahı öğrenmesin diye yanıp tutuşuyo ama yol geçen hanının diğer şubesi olan dükkanda evlenmeyle ilgili evrağı neredeyse orta yerde bırakıyo.Saçmalık şu ki peyami şimdiye kadar bir kez olsun o dergilere bakmamıştır bakacağı tuttu zaten peyaminin ne iş olur güzellik salonundaki dergiyle ya...Bunların hepsi kader bağlamında gerçkleşiyo tabi:D
Bende onu yazacaktım. Ama hereksin dikkatini çekmiş demek. Yani İsmail'i nerden tanıdılar hemen. Çetin fotoğraf vfalan mı verdi. Yooo. Çok saçmaa. Bence diziye polisiye karıştırmasınalr çok komik duruyo.
Saçmalık ne demek...Valla bu kadarınada pes yani..Muhakkak herkesin dikkatini çekti bu durum..Annemle izliyorduk..İsmail'i eliyle koymuş gibi buldular dedi..Gülme krizine girdim resmen...
Evet evlilik evrağı konusuna da katılıyorum gizmo'cum..Sanki Misket herkesin öğrenmesi için çabalıyor,bu kadar olur yani...
Benim aklım bebek erken doğarsa ne diyecekler orada kaldı...Bulurlar hatalı bir durum daha artık..Gökhan bile Misket'in Rüzgar'ı ne kadar çok sevdiğinden bahsetti geçenlerde ve bunda birşey vardır demesinden şunu çıkardım ben ..Ortalarda pek görünmeyen arkadaş Gökhan bile Rüzgar'dan daha iyi tanıyor Misket'i,sizcede doğru değil mi?Rüzgar Misket'i iyi tanıyamamış..
Vallahi doğru...Zaten Miskt bile kenidni adam akıllı tanımıyoki:D
Onu geçtim erken doğum demeleri için cidden erken doğum olmalı.Bebek kaç aylık oldu evlendiklerinden hemen sonra Misket'in karnı şişmeye başlamayacak mı...Bu erken doğum muhabbeti pek tutmaz bence önceden birlikte oldukları için acele ettikleri düşünülecek bana kalırsa...Buradada tek akıl etmesi gereken kişi Rüzgar oda kendini alkol şişelerine vermiş olacağından aklına gelmez eminim.Aklına geldiğinde ise sezon sonu olur ya İsmet'i ya da Güner'i sorgular...Birde zamanında ayda yılda bir Misket'e uyup aralarında birşey olduğunu kimselere dememişti o yüzden bi eksi yön daha:D Rüzgar'a kaldıysak yandık yani ki öyle görünüyor...
dayanamadım dün sabah tekrarına baktım. acaba ismaili mor suratlı bilmemle ceketli diyemi tanıttı çetin, ama genede olmaz hemen bulmak .ismail konuşmaya başlayınca çetinin foyalarıda çıkacak.
asıl olayları başlatan çetin nasılda sıyrılıyor aman sıyrılmış olsun safamıza kötü şeyler olur sonra.
kerimanla Güner niye karşılaşmıyorlar aynı yerlerdeler değilmi,İsmet'le G üner bukadar iyi arkadaşken kerimanda nerdeyse bütün gün İsmetleyken.
peyaminin dergiler karıştırması çok saçma oldu gerçekten sırf göstermek babında.hemde kadın dergileri ne bulabilirki ordan.hani biraz misket kağıdın rsimli kısmını dışarda bıraksaydı peyamininde öyle dikkatini çekip alsaydı daha inandırıcı ve yaratıcı olurdu.biliyosunuz bari bize sorun be kardeşim dimi:)
Ama yine de izlemeye devam ediyoruz..Mantık hataları bol kepçeli olsa da….İşte gülü seven dikenine katlanır ya…Biz de Bizim Evin Halleri dizisini sevmesek de izliyoruz o dikenleri yani mantık hataları batıyor bize….:D
en ilgincide şu oldu bana göre; ismaili otubusun önünde bıraktılar hadi polisler sivil diyelim,ismail olduğunu nereden biliyorlar arama yok bişey yok ,hüviyete bakmak yok birde çetinin adamları bıraktılar oraya onlarda ismailin yanındalardı nasıl olduda onları sorguya çekmek için almadılar sadece ismaili aldılar arabaya çok komik çocuk kandırıyorlar sanki....:img-in_lo
arkadaşlar bi hata da ben söyliyim aslında tamda hata denilmez ama senaryo eksikliği diyelim.b.e.h. epeydir izliyorum ama şu kuaföre hiç müşterinin gelmediğinin sizde farkındamısınız?tamam bazen müşteriyle randevum var bugün şu gelecek diyorlar ama daha hiç canlı bir müşteri göremedim ben sanki o dükkan rüzgarla misketin(ayrılmadan önce)buluşma yerleriydi h aaa bide onların her buluşmasın da nevanın annesinin orda olmasıda çok müthiş yani sadece 2 bölüm önce bi karşılaşıyorlardıki ondada dükkana girip çıkması bir oldu güner var zannedip.????????????????????:img-hyste
şeyda daha ayaklarının üstünde bi iki saniye durmayı beceremeden sürüne sürüne sandalyesine oturdu maşallah.e hadi oturdu diyelim gizli güçler arkadan itti. e bu şeyda için büyük gelişme neden pembe bişey demedi.
-kız anaaam sen tek başınamı oturdun rikkat abla şeyda tek başına sandalyesine oturmayı becermiş iyileşiyo
gibi bi cümle kurulmadı ve sevinçle karşılanmadı
gülbeşeker
05-02-08, 18:17
şeyda daha ayaklarının üstünde bi iki saniye durmayı beceremeden sürüne sürüne sandalyesine oturdu maşallah.e hadi oturdu diyelim gizli güçler arkadan itti. e bu şeyda için büyük gelişme neden pembe bişey demedi.
-kız anaaam sen tek başınamı oturdun rikkat abla şeyda tek başına sandalyesine oturmayı becermiş iyileşiyo
gibi bi cümle kurulmadı ve sevinçle karşılanmadı
Dilaacım Rikkat oğluyla ilgili kötü bir kabus gördü o üzüntünün etkisiyle Şeyda yürüse bile farketmezdi(ben de ne abarttım ama),Pembeye gelince onun da aklı fikri Nevada,Çitin Beyde,Safada :img-hyste
ya anlayamıyorum bebeği söyleyemedi neler söylüyor misket vah RÜzgarcık vah .şeydaya itiyor işte.bu aşk bitmemeli rüzgar anla misketin ağlamsından yüzünden .
içki sahneleride çoğaldı bayağı kapatılacak yerler oluyor,olacak.
bide şunu anlayamıyorum Güner iyi kazanan bir doktor niye ayrı ev açmadı, ayrıca önceden nerde yaşıyordu belirli bir düzeni vardı herhalde o ev olmadı diyelim,NEMİDenin ŞARTIDA bana mantıklı gelmiyor.2 oda bir salona nasıl sığcaklar. Nemide Annenin yakınında bir ev tutabilirdi, Misket gene Nemide Annenin yakınında olurdu.
ŞAdan yazık salonda yatıyor ben önce oğlumu düşünürüm, onu bırak Nemide kendi odasınıda Misketler'e verdi Günerin maddi imkanı olmasa veya ev 4 oda bir salon olsa ( en azından 3 oda 1 salon ) belki uygun düşer aynı evde yaşamak Güner'in durumu iyide olsa oda çok olduğundan herkese bir oda düşer evlilere bir oda ,böyle evlilkte nasıl olcaksa) . BEnce önce ŞADAN düşünülmeliydi evleri zaten 2 oda 1 salon. . . Günerler'in evliliği gerçek evlilk değilki 1 odada nasıl olcak.
Misket anlaşmalı evlilik yapıyor Günerle nasıl aynı odada kalacaklar ,ayrı ev olsa kimse fark etmezdi ayrı odalarda yatarlardı.şimdi nasıl olcak
şeydanın(bu kızdan nefret ediyorum) sakatlığından rikkatlerle aynı evde kalıyorlar tamam bu mantıklı bir sebep olabilir.
SAfaların'da aynı evde kalması bir bakıma mantıklı(işi gücü yoktu baştan)sanırım Fİsunun evi 3oda bir salon.
Ayrıcıda Fincan Hala'dan kalan ev öyle boş boş durmuyor mu ?Safanın durumu düzeldi galiba oraya geçsinler derdim ama başka başka durumlar olduğundan Safalar'ın oraya geçme ihtimalleri çok az.şeydalrın durumuda belli(gitsin bu pişkin kız) onada bir bakıcı tutulup yaşayabilirlerdide. ama olaylar var.
o ev öyle boş duruyor yakıtı ödeniyor niye kimse değerlendirmiyor ,bekar evi,buluşma yeri gibi bişi oldu.
tekrar ettiğim bir konuya gelim gene düğünde keriman olurmu olur rüzgar öndedir ,kerimanda öndedir diyelim sonunda karşılaşma bu düğünde olurbelki çünki ismetle hep birlikte olan keriman bu olaylardan nasıl haberdar olamaz(aynı işyerindeler ,Dilayı okuldan alıyor, aynı mahalledeler,ben Mİsketle Günerin düğününe ,kınasına gidicem hazırlanmam lazım gibi laflar hiç geçmedimi,hadi diyelim işin tatil olduğu güne denk geldi ginede günler öncesinden geçer lafları)GK niye karşılaşmadılar hiç bunu çok tekrar ediyorum ama çok büyük mantık hatası geliyor bana.
dila kerimandaki odasından hiç söz etmiyor ,çok sevdiği misket ablasının kınsına gitmiyor ,oysa nemide anneye gitmemişmiyidi hiç keriman yemeğe falan yani tanışıyordu,herşeye gidiyor bunada gidebilirdi .
kuaför dükanknda başka yardımcıları yok biliyorumda böyle bir günde saçlar kendi dükanlarında yapılmalıydı , anlamadım eve kuaför çağrılmasını , kendileri kuaför değilmi misket ve fisun (gerçi bütün işi misket yürütüyomuş gibi görünüyordu ,yardımcı bile yok,hani misket ANkara'yı terkederken birini bulmamışmıydı yerine oda yardım etseydi )
ohooonostaljik sen olayları baya irdelemişssin.görünürde herkezin kendi evi var ama kimse kalmıyo nedense.heralde mekan sıkıntısı var.başka ev koyamıyolarki nemide anne böyle bi şart koştu.zaten sefayla neva bu saatten sonra çıkmasa ayrı eve daha iyi olur.malum şiddete yer açılır.
şaka bi yana mekan sıkıntısı çektikleri çok belli.yoksa hemşeydalar hem safalar hede misketler böyle içgüveysi falan olmazdı.
artı sorulması gereken soru o değil.bi mantık hatası varsa ezelden kaynaklaıyo bu.şimdi nemide annenin evi sadece çekimler açısından değişti.yoksa hala ilk bölümden beri aynı evde oturuyo gibi gösteriliyo.yani evi satma değiştirme olayı olmadı bunude dün söyledi zaten cihangirin ölümünden beri aynı evde gözüküyo.buraya kadar amam değilmi.e fincan hala ve kızlarla o evde kalrıken o ev 3 odalı bi evdi.fincan halanın odası nemide annenin odası kızların odası vardı nasıl olduda şimdi o ev 2 odaya düştü anlamıyorum:) mantıksızlık burda
Anladiğim Kadariyla Misket Rüzgarin Teyzesi Ve Rüzgarla Birbirlerini Seviyorlar, üstelik Bir De Hamile
Anladiğim Kadariyla Misket Rüzgarin Teyzesi Ve Rüzgarla Birbirlerini Seviyorlar, üstelik Bir De Hamile
ohooooo sen diziyi iliyomusun arkadaşım.misket rüzgarın teyzesi falan değil.olabilirmi böyle bişey.insan yiğeninde hamile kalabilirmi.:)
sadece geçen sene yanlış bi anlaşmadan kaynaklanan bi durumdu sonra herşey aydınlandı.miskeitn ulusoy ailesiyle hiçbi kan bağı yoktur.ama bebeğinin var:img-yes:
gülbeşeker
13-02-08, 18:37
Rüzgar Nemidenin evine nasıl girdi?Bunu bilen arkdaş varsa açıklasın lütfen ve sabahtan akşama kadar orda kalmayı nasıl başardı?Ben o acıyla kendimi yollara vururdum...
Ben de birşey söylemek istiyorum.Nemide anne Ankara'lı değilmiydi.Hatta Kızılcahamam dı sanırım.Niye Şadan dün biz Malatyalıyız dedi?
[QUOTE=vincent;6116243]Anladiğim Kadariyla Misket Rüzgarin Teyzesi Ve Rüzgarla Birbirlerini Seviyorlar, üstelik Bir De Hamile[/QUOT
Sen ne zaman böyle durumu seyrettin öyle bu durum vardı ama teyzesi olmadığı çıktı fi tarihinde bir konu ,trt1 dede şu an orlarda değil.
NEYSE gelelim bölümümüze
Nemide anneler evi bir arasalardı keşke balayı diye bir şey sadece geçmiş(laf girmiştir onlarda geçiştirmişlerdir öylelikle balayı çıkmıştır yoksa gideceklerinden değildir)
misketler niye odalar konusunda bir plan yapmadılar o saat gelmezlerse ,bir gün sonra gelmicekmi Şadan Abiler (keşke telefon edeydiler)
nemideler geldi misketler odalarına gittiler bir baktık pijamalar giyilmiş ,aynı odadamı üzerlerini değiştirdiler ( evvelsi gece ayrı ayrı odalarda değiştirmişlerdi hani)ne şekilde oldu bu olay birbirlerine arkalarını döndüler . bi baktık pijamalar giyinilmiş .ne çok yorgan buluverdiler . hadi önceden plan yapıp yorgan hazırladılar diyelim ama öylede değil . misket'in iyi çeyizi var Fİncan Halanın verdikleride var.bebeği ne zaman açıklıcaklar.
pijamalı sahneleri bir çekmişler pantolonluları bir çekmişler galiba.
Safalar artık mutlu olmıyacaklar galiba ne iyi olurdu mesutça devam edeydiler.
Rüzgar Nemidenin evine nasıl girdi?Bunu bilen arkdaş varsa açıklasın lütfen ve sabahtan akşama kadar orda kalmayı nasıl başardı?Ben o acıyla kendimi yollara vururdum...
gülbeşeker'cim o hataya bende takıldım...ama mantıksız değil..dizideki bütün evler yol geçen hanı olduğundan normal arkadaşım:)bizimde bulduğumuz hataya bak...
valla o kadar çok hata oluyor ki,ben buraya bile yazmaya gerek duymuyorum artık...hem çoğunu sizler yazıyorsunuz..
bencede rüzgarın nemidenin evine girmesi çok saçmaydı
diziyi uzatmak için bizimkiler bi türlü barışamıyo rüzgar biran önce misketten çocuğu olduğunu öğrensin
bence bu konuya çok fazla takılmamak lazım neden derseniz;nemide anne ailenim en yaşlısı ve ananesi babanesi,kızlarında yada torunlarında onun evinin anahtarının olması çok normal.yani bende aynı şehirde akrabalarımla yaşıyorum birbirimizin anahtarı var bizde.hem yedek olarak bırakımasının yanında nemide anne yaşlı bi karakter evde başına ne gelebilceğini kimse bilemez o yüzden bu eve nasıl girdi konuvu bi mantık hatası olamaz.bu günümüze normal hayat koşullarına bağlanan bi nedendi.
kaldıki diziye dönersek ismetlerin evinin anahtarını almayan kalmadı,nemide annenininkinide almayan kalmayabilir.yani bu okadar içli dışlı bir aileki herkez birbirinin evine rahatça girebiliyor
ayrıca bu bi ne hatasıdır bilmem ama misketin set resimlerindeki saçıyla bölümdeki saçı farklı.ve duvağı kullanış şekli
yeter gayrı kermit misketin hamile olduğunu hangi arada derede öğrendi (gerçekten böyle bir sahne oldu mu ya ) bu sırrı öğrencek kadar konuştunsa niye nikaha gelmedinn.
yani kermite söylenirmiki,yani hiç tanıdık değil tak diye kermite söyle aman Tanrım.Rüzgar'a söyleme neva'ya,Pembe'ye söyleme kermite söyle .
nemide anne kapıyı çaldı içerden ses gelmeden açmayaydı keşke misket uyanıktı değilmi?
kermit nasıl bu kadar hak iddaa ediyor.niye İSmet kermite gitimiyor o resimleri görse ,daha doğrusu Sayhan gene diyorum Sayhan lütfen bu kerimanı İSmete Dilaya zarar gelmeden yok et.yada dila gitsin kerimanla ,sizinde gerçek bebeğiniz oluşuversin Allahtan.
gülbeşeker
21-02-08, 18:21
yeter gayrı kermit misketin hamile olduğunu hangi arada derede öğrendi (gerçekten böyle bir sahne oldu mu ya ) bu sırrı öğrencek kadar konuştunsa niye nikaha gelmedinn.
yani kermite söylenirmiki,yani hiç tanıdık değil tak diye kermite söyle aman Tanrım.Rüzgar'a söyleme neva'ya,Pembe'ye söyleme kermite söyle .
nemide anne kapıyı çaldı içerden ses gelmeden açmayaydı keşke misket uyanıktı değilmi?
kermit nasıl bu kadar hak iddaa ediyor.niye İSmet kermite gitimiyor o resimleri görse ,daha doğrusu Sayhan gene diyorum Sayhan lütfen bu kerimanı İSmete Dilaya zarar gelmeden yok et.yada dila gitsin kerimanla ,sizinde gerçek bebeğiniz oluşuversin Allahtan.
Keriman çok önceden ta Günerle Misket evlenmeden önce bir keresinde güzellik salonuna gelmişti ,misketle rüzgarı sarılırken görmüştü,sonra Rüzgar gitti,Misketin aseton kokusundan midesi bulandı,Keriman da önceden Misketle İsmetin konuşmasına kulak misafiri olduğu için Misketin hamile olduğunu anladı,ona kendi yaşadıklarını anlattı akıl verdi ve bu konuşmadan sonra Misket Günerin evlenme teklifini kabul etti.Bugünkü bölümde Keriman-Misket olayında bir mantık hatası yok arkadaşım.
armagan_60
21-02-08, 18:35
ya bu misket güneri rüzgarı tanımasın dedi ya ismete keriman içiin ama rüzgarı görmüştü keriman sarılırken miskete ?
gülbeşeker
21-02-08, 18:39
ya bu misket güneri rüzgarı tanımasın dedi ya ismete keriman içiin ama rüzgarı görmüştü keriman sarılırken miskete ?
Keriman belki Rüzgarı hatırlamaz ,çok dikkat etmemişti galiba.Aslında hatırlasa çok iyi olur,bir bakımışız tüm gerçeği Keriman Rüzgara söylemiş,kimseden hayır yok...
Keriman çok önceden ta Günerle Misket evlenmeden önce bir keresinde güzellik salonuna gelmişti ,misketle rüzgarı sarılırken görmüştü,sonra Rüzgar gitti,Misketin aseton kokusundan midesi bulandı,Keriman da önceden Misketle İsmetin konuşmasına kulak misafiri olduğu için Misketin hamile olduğunu anladı,ona kendi yaşadıklarını anlattı akıl verdi ve bu konuşmadan sonra Misket Günerin evlenme teklifini kabul etti.Bugünkü bölümde Keriman-Misket olayında bir mantık hatası yok arkadaşım.
cevabın için teşekkürler . o sahneleri hatırlar gibi oluyorum sayende.
peki günerde güzellik salonuna sık sık geliyor niye karşılaşmadılar kerimanla,İSmetle keriman konuşurlar kende isimler geçmiyor mu hiç,gerçi gizle dedi galiba misket
bide gizlemesen ne olacak günerle kerimanın ne bağı olabilir ki dedi misket.müneccim galiba.ALLAH söyletiyor.
İsmet artık bunu alışkanlık haline getirdi hiçbir anne böyle hergün çocuğunu birine teslim edermi evinde bekler ,yada o karşılar. kerimanın ekmeğine yağ sürmeğe devam et bakalım İsmet seni çokkk sevmeme rağmen bana bu yaptıkların mantık hatası geliyor.
Ya kaç gündür kafama takılan şeyler var..Anca yazıyorum..
Hani Misket'ler Rikkat'lere el öpmeye gitti ya,Misket'in Rüzgar'a ördüğü o atkının sandalyede olması normal miydi?Yani Misket'in o atkıyı görmesi için birisinin bilerek oraya koyması gerekir ki,oda çok saçma bence..Kim onu oraya koydu..Herkes o atkıyı Misket'in Rüzgar'a yaptığını biliyor sonuçta..Rüzgar koydu desek elinde hiç görmedik..Hem o koyduysa bile kaldırmak kimsenin aklına gelmedi mi?
Birde Rüzgar'da da Misket'in şalı vardı..Hani düğün günü eve girdiğinde eline alıp kokladığı şal..Rüzgar hangi arada yanına aldı o şalı..Ben kaçırdım orayı..
Yani ikisinin elinde aynı anda birbirlerine ait bir giysi olması için senaristlerimiz sınırlarını zorlamışlar..Valla bu iki şey aklıma takıldı biri yardımcı olabilirse sevinirim..
Ha bu arada düğüne Çetin bile geldi Şadan sayesinde,peki Ceylan niye gelmedi..Ceylanla Misket birara bayağı yakındılar birbirlerine..Ceylan güzellik merkezine felan giderdi..Cihan için bundan daha iyi görüşebilme imkanı mı olur niye düğüne davet etmedi Ceylan'ı ya...Benim ilk aklıma o geldi..Özledim o çatlağı...Bu sayede görmüş olurduk...
rüzgar hasta yatakta yatıyodu şeydada başında bekliyoken rikkat içeri giriyo ve şeyda "anne şimdi rüzgar iyi sizin gidin yatın saat daha erken" diyo bi de bakıyoruz şeydanın arkasındaki kitaplıktaki saatte saat 11.00 gösteriyo :img-hyste
rüya yoldan geldi herkeze sarıldı etti fakat nedense küçük kardeşi merti unuttu.hemde mert çok küçük nasıl boşanırsınız demesine rağmen merti görmek aklına gelmedi.ya yine zeynebi aradabi kucakta görüyoruzda hadi biyerlere gittikleri zaman pembe bakıyo diyebiliyoruzda bu merte kim bakıyo allah aşkına çocuk ortalık çocuğu gibi.hiç ortalıkta yok ama kimliği belirlenemeyen cisimler tarafından bakılıyo
Neva ile Rüya konuşurlarken Fisun hadi geç oldu uyuyun diyor ama pencere ye baktığımızda aydınlık ,bunları düşünecek olan yönetmenmidir? yönetmen oda küçük diye giremedi odada kamerada var belki dicem ama.
Aykut şehir dışında yaşayan biri değil mi ?o şehre kermit için gelmiyor mu?Neva onu nasıl buldu anlayamıyorum.
Neva'nın fotoğraf meselesi unutuldu gitti nedense , herşey Safa'nın suçuymuş gibiye döndü,ayrıca Safa'yı niye okdar bağrıttılar ofiste ,kötü yaptılar ,şeyda bu haliyle nasıl görev yapacak yanında birinin olması gerkmeli değil mi?
(mesajım tam silinecek sanmıştım , silindi diye yazacağını bilmiyordum . çünki diziyi seyrettikçe bana mantık hatası gelenleri gördükçe , ekleme yapmak durumunda kalıyordum hepsini toptan yazayım demiştim.)
Şeydaya akülü araba şart ,doktorların elllerinin herkesinkinden temiz olması gerekmezmi ,akülü araba olmuyorsa Pembe lazım ,tuvalaeti falan gelmezmi şeydanın nasıl halledecek.
Akü olmuyorsa yürütsünler ozaman.
harmaa2007
16-03-08, 16:20
Son bölümde Keriman Çetin'i çağırdı.Çetin gelirim 1 saat içinde gibi birşey dedi.
Keriman bunu bildiği halde çekti gitti. Biraz saçma değil mi?
Yoksa ben mi yanlış anladım?
zarpandit34
16-03-08, 17:15
Son bölümde Keriman Çetin'i çağırdı.Çetin gelirim 1 saat içinde gibi birşey dedi.
Keriman bunu bildiği halde çekti gitti. Biraz saçma değil mi?
Yoksa ben mi yanlış anladım?
Kerimanın kafası İsmete yapacağı şok itirafla:) o kadar meşguldü ki.. Çetinin geleceğini unuttu.Sadece o mu..:) Rüya da Kerimana, İsmeti beklediğini söylediği halde Keriman hanım İsmeti arayıp 'ofise hiç gelme' dedi.Buna mantık hatası değil de Kerimanın cadılığı diyebiliriz..:)
özetteyken farkettim ya özellikle bu dizide hiç zamanlamalara dikkat edilmiyo.rüzgar akşam yemeğe gelin demedimi,bunlar iş çıkışı eve gelmedilermi,e bunlar işten kaçta çıkıyolar acaba.nasıl işlerki bunlar hava aydınlıkken çıkılıyo yemeğe gidiliyor nemide annenin dediğine göre saatlerce oturuluyorda çıkarken gene hava aydınlık oluyor.günümüze göre hava 6da kararmaya başlıyo ama rikkatler hep gündüz yemek yiyo
Güner'in arabası gri değilmiydi bugün siyah gördüm 06 ak
keriman orlardan ayrılsın İsmetin karşısına çıkmasın ,Güner'in karşısına niye çıkmıyorsunnn?(kötü yollarla ,yuvaları dağıtarak çocuğunu elde etmek istiyor keriman normal anne olsa acırdım).zamanlarda tutarsızlık var daha öncede dediğim gibi,öğlen yemeğimi akşam yemeğimi , gece mi gündüzmü?gece deniyor pencereden gündüz görünüyorr.
Miskettt çocuğu söyle Rikkate sinir olma hareketlerine girme saçma oluyor ne sabır yahu .RİKKAT hadi çöz şu kızı .Miskete inanma Rikkat.Bastır Rikkat.
şeyda annelerinden gelen para ile bir akülü araba alsa ya ,o para ne oldu.
aykutun saçları son iki bölümdür baya kısaydı ama bugünkü bölümde eski haline dönmüştü....:img-hyste
Güner'in arabası gri değilmiydi bugün siyah gördüm 06 ak
keriman orlardan ayrılsın İsmetin karşısına çıkmasın ,Güner'in karşısına niye çıkmıyorsunnn?(kötü yollarla ,yuvaları dağıtarak çocuğunu elde etmek istiyor keriman normal anne olsa acırdım).zamanlarda tutarsızlık var daha öncede dediğim gibi,öğlen yemeğimi akşam yemeğimi , gece mi gündüzmü?gece deniyor pencereden gündüz görünüyorr.
Miskettt çocuğu söyle Rikkate sinir olma hareketlerine girme saçma oluyor ne sabır yahu .RİKKAT hadi çöz şu kızı .Miskete inanma Rikkat.Bastır Rikkat.
şeyda annelerinden gelen para ile bir akülü araba alsa ya ,o para ne oldu.
günerin arabası hep siyahtı zaten gri rüzgarın arabasıydı oda geçenki bölümlerde maviye dönüştü :))
anafor1978
04-04-08, 11:22
özellikle füsunların evinde sabahları makyajlı kalkmaları baydı artık. Birde dün şeyda rikkatleri sordu. pembede polisten haber gelince hep beraber gittiler ya dedi. olay nemidelerin evinde oldu. pembenin bundan ne haberi varrr::img-hyste
rüzgar, misketin yasını tutmak için sayhanla buluşup birşeyler içmeye gitmişlerdi ve rüzgar sarhoş halde garsona çatmıştı şimdide o garson polis olarak rikkatlerin kapısını çalmıştı ne çabuk polis olunuyormuş öyle büyük bir mantık hatası diye buna denir.
bide çekilen mekanlar set ya.eve giriş çıkışı gösterdikleri apartman girişleri hep aynı füsunlarınkiyle ismetlerinkiyle ve nemidelerinkiyle girişler aynı hep.bi rikkatlerin girişi farklı onlarınki merdivenli ama orayada baktığım zaman şeyda nereye düşmüştü diyorum.çok az bi yeşillik var ve önünde duvar var oysaki şeyda düştüğünde rüzgarla peyami sokaktan geçenler yürüyerek girmişti yeşillik alan. vaybe amma derine inmşimim bendekide ne göz:img-hyste
kerimanın şu an ki evi dizi kanal 1 de başladığında seli nin eviydi safa gelmişti eşyalar bile aynı
armagan_60
07-04-08, 17:19
şeydayı her seferinde sandalyeyle her yere götürüyolar hadi apartman girişine kadar asonsör var diyleim ama aparman önünde 30 tane merdiven var orayı nasıl geçiyolar bence mantık hatası en azından penbenin ben götürürüm diye atlamaması lazım ya biriniz yardım edin dese inandırıcı olacak
bugünkü bölümde seli ile keriman ın bağırışmalarını bir Allah ın kulu da duymadı mı yahu.O iş yerinde başka kimse çalışmıyor mu?
o pasaj öyle canım bu neki bundan daha şiddetliler oldu.sefaların bürosunda yaşananlar daha beterdi.hatta safa bürodada değil pasajın içinde bağırdı aykuta girişti ama şadandan başka kimse duymadı.pasaj aileye ait ondan herhal
armagan_60
07-04-08, 20:12
arkadaşlar dizi çok güzel fakat kususrsuz değil sizce bu dizideki mantık hataları nelerdir ben bir tanesini söylüyüm mesala misketin güzelleştirme operasyonu bennce olmayacak bişeydi ruh olarak güzel olabilir ancak fizik olarak asla
arkadaşlar kendi yazığım yazıyı buldum 2 sene önceki yazım bu yazıya göre misketi beğenmemişim yani olmayacağını söylemimişim o zzamanlar bu görüş herkeste çok hakimdi ama bizi yanılttılar gerçektende belkide cantuğnun gelmesi bizi yanılttı
fairy_dreams
07-04-08, 20:17
rüzgarın sakallarıda dizi başladığında yoktu sabahtı, akşam üstü bi karış sakalı vardı amma çabuk uzamış :)
tatlicadi93
07-04-08, 22:31
rüzgarın sakallarıda dizi başladığında yoktu sabahtı, akşam üstü bi karış sakalı vardı amma çabuk uzamış :)
Ewet annemde fark etti izlerken bana dedi bir günde nasıl uzadı çok merak ettim baya uzamıştı:img-hyste
4ewerbrucas
07-04-08, 22:36
ona bende dikkat etim hemen uzamış hızlı gençlik bu heralde:img-hyste:img-hyste
shalamaryta
09-04-08, 16:05
Misket'in Rüzgar'a ördüğü kazağın renginin, sehpada duran yünün rengi ile alakası bile yoktu:img-wink:
Dünkü bölümde bir dikkatsizlik gözüme çarptı..Hazır bu bölüme bakmışken yazayım dedim..Rüya Nemide annenin evindeyken saçları düzdü..Yani fonlüydü..Ama oradan çıkıp Şadan'ların bürosuna gittiğinde dalgalıydı...Aslında çekim devamsızlığı demek daha doğru olur buna..Bugünde Neva sabah kalkıp kahvaltı masasına geldiğinde,saçları dalgalıydı...Ama Füsun ve Rüya ile Güzellik salonuna gittiğinde düzdü...Yine çekim devamsızlığı yapmışlar..Demem şu ki daha dikkatli olunmalı bu konularda...İnsanın gözüne takılıyor sonra...En azından benim gözüme takıldı...
mantık hatası sayılır mı bilmem ama artık misketin karnının büyümesi lazım komik oluyo yani.. nerdeyse 6 ay oldu hala dümdüz nası şey bu yaa:)
bugün nevanın saçları benimde dikkatimi çekti.hadi sabah pırasa gibi kalktı yataktan diyelim.güzellik salonunda yarıya kadar düz hatta bu düzlük yapışmış şekildeydi hiç sevmediğimden dikkatimi çekmişti ama büroya geldiği zaman kıvır kıvırdı maşallah okadar kıvırdıki saçları tepeye çıkmıştı kıvırlıktan.
4ewerbrucas
10-04-08, 23:33
bende bişey söylemek istiyorum dikkatimi çekti rüzgar şadan ile konuşmaya geldiğinde neva yemek almaya gidiyordu e şadan 1,5 accılı adana,ayran ve yanına tatlı söylemedi mi ..rüzgar ile konuştular sonra çıktılar nemide annelere geldiler ama şadan"ın yemeği noldu ya arada:img-hyste gerçi bu mantık hatası mı bilmem ama dikkatimi çekti
nevayla safa romantik acılı adanalı bi akşam yemeği yemiştir.nolucak.:) zaten o yemek zamanıda mantık hatasıydı.neva acıktım deyince bende sandımki öğlen falan ama akşam iş çıkışı olmuş dışardan yemek söylüyolar.zaten evine gitcen ne yiyosun diğilmi
armagan_60
11-04-08, 11:03
çetin zaten geçen haftaki bölümlerin birinde barıyla vedalaşmamaışmıydı bugün son iş günüm artk bitti diye ama dün rüya ile konuşmalarında daha barı devir etmediğini gördük
selam arkadaslar
aranizdan bir arkadas demiski benim yazdiklerim hepsi tahmin eeee ozaman sen niye tahmin etmedin?eger o kadar biliyordun niye herkese soylemedin?
benim dediklerime once guldu sonra inanmayin dedi ama dediklerimin hemen hemen hepsi cikti.
iyi hatirlayin ben size ne dedim zamaninda ; ruzgar fazla dayanamaz ve tek tarafli dava acar sonra misket gunerle konusur ve bosanmak ister.neva-sefa ise yaza kadar oyle devam eder ve bosanmazlar
dediklerim sanrim cikti arkadas
inanmayan bana isterseniz arsiv bolumlere bakin ne yazdiklarimi
buna ne soyleceksin arkadasim?
arkadasin adi d......
mantık hatası sayılır mı bilmem ama artık misketin karnının büyümesi lazım komik oluyo yani.. nerdeyse 6 ay oldu hala dümdüz nası şey bu yaa:)
aynı şeyi hergün diziyi izlerken söylüyorum artık bunu ne zaman düşünecekler bilmiyorum :D
bende bişey söylemek istiyorum dikkatimi çekti rüzgar şadan ile konuşmaya geldiğinde neva yemek almaya gidiyordu e şadan 1,5 accılı adana,ayran ve yanına tatlı söylemedi mi ..rüzgar ile konuştular sonra çıktılar nemide annelere geldiler ama şadan"ın yemeği noldu ya arada:img-hyste gerçi bu mantık hatası mı bilmem ama dikkatimi çekti
Evet bu durum benim dikkatimi de çekti,çekmeyecek gibi de değildi hani..Öğlendi yani öyle bir durum yaratılmıştı ofiste...Ama Neva öyle bir gidiş gitti ki,gelişi olmadı:img-hysteRüzgar durumunu anlattı..Şadan diyeceklerini dedi..Sonra anlaştılar ve konu tatlıya bağlandı..Ama işin kötü yani ne Neva geri döndü,ne de Şadan kızını aklına getirdi..Bari bir şekilde çıktığını belirtecek bir not bıraksaydı değil mi ama,kız gecenin bir vakti gelince merakta kalmasın:img-hyste:img-hysteAma nerde Şadan'da o düşünce:img-hysteAyıpladım yani bu durumu:img-hysteNeyse olmayan hatalar değil..Önemli olan bundan sonra daha dikkatli davranmaları...
ya insanın hiçmi aklına gelmez ya bu kızın karnı niye küçücük
nerdeyse doğacak çocuk ama misketin hala karnı küçük :happy0064:happy0064
gerçektende misket nerdeyse 5.5 aylık hamaile ama karnı doru düzgün şişmemiş
misketin karnı iki günde jet hızıyla büyüdü arkadalar farketmednizmi.:img-hyste
rikkat bu sabah pembeyle konuşurken bakalım yarın ne dicek mahkemede dedi.yani mahkemeyi yarın gibi gösterdi ama aslında mahkeme bugündü.
o yarın mahkeme var lafına bende takıldım yabi cuma günü verilen bölümde rikkoşum yarın mahkeme var dedi vede aradan birgün geçti sonra pemboş bu bölümdede yarın mahkeme var dedi nedense aynı yarın birgün içerisinde yaşandı nasıl oldu anlamadım ama bu bayağı mantık hatası yani biraz daha dikkat etmeleri gerek en azından replikleri yazan arkadaşların bunun farkında olması gerekmez mi
pembe şeydayı kahvaltıya çağırırken bugün boşanmican yani dedi.ama rikkatle pembe mutfakla konuşurken bakalım yarın mahkemde neler yapıcak dedi rikkat pembeye.yani mahkemeyi yarın yapan rikkat pembe değil.ertesi günede geçilmediğine göre bu bi mantık hatası oldu.
gülbeşeker
17-04-08, 18:07
Rüzgarla Misket daha nişanlanmadan yüzük takmışlardı bölümn başlarında,sonra zaten Rüzgar ofisteyken yüzük de yok oldu,şimdi bölümn sonlarına doğru gene yüzükleri takacaklar...
armagan_60
17-04-08, 18:56
Rüzgarla Misket daha nişanlanmadan yüzük takmışlardı bölümn başlarında,sonra zaten Rüzgar ofisteyken yüzük de yok oldu,şimdi bölümn sonlarına doğru gene yüzükleri takacaklar...
ne zaman taktılar benim bildiğim rüzgarda hiç yüzük olmadı miskkette sandıkta saklıyodu zaten yeni çıkartıp boynunda saklıyodu ilk defa şimdi taktılar
_duygucuk_
17-04-08, 19:02
evet bölüm başında almaya gittiğinde Misket'i parmağındaydı baktım Misket'te de var herahlde farklı zamanlarda çekmelerinden kaynaklanıyor:)
armagan_60
17-04-08, 19:10
evet bölüm başında almaya gittiğinde Misket'i parmağındaydı baktım Misket'te de var herahlde farklı zamanlarda çekmelerinden kaynaklanıyor:)
ha siz oradaki haytadan bahsediyorrsunuz bölümlerin bölüm bölüm değilde sahne sahne makan mekan çekildiğini duymuştum sonradan onlarda görüyodur ama yapacak bişey kalmıyordur heralde
ya bu nevanın saçlarına acilen bir çözüm bulunması lazım.Mantık hatalarının çoğu saçlarına üzerine neredeyse:img-hyste sabah evden çıkarken saçları yandan örülüydü ama işe geldiğinde ise salıktı.olmazki ama böyle.Bari sahneler arası biraz zaman geçse.Hadi ben çıkıyorum diye evden çıkıyor örgülü saçla.Hemen işe gelme sahnesi gösteriliyor arkasından bu seferde salık saçlı.bu ne yaaaa:img-hyste
evet ya bencede bu saç problemine bi çözüm bulmalılar ne bu ya evden çıkarken başka işe gelince başka bir keresinde rüya yada aynısı oldu.çok açık bi şekilde belli oluyor ve izleyici rahatsız ediyor.
misket in günerle evlendiği gün neva nın giydiği pembe bir elbise vardı.safa nın nevaya hayranlıkla bakacağını umarken nevaya elbisesi açık bahanesiyle sinirlendiği için çok yadırgamıştım.halbu ki elbisesi gayet usturubluydu.ama son bölümlerde neva o elbiseden kat kat daha açık kıyafetler giyiyor ama safa ağzını açmıyor
gülbeşeker
23-04-08, 19:28
Bugünkü bölümde Rüzgarları Nemideleri hızlı bir şekilde gösterdi o kadar kıyafet giyip çıkardılar ,yemekler yapıldı uzun bir zaman geçti fakat sahne Neva-Safaya geçince onlar daha iş yerinden yeni çıkıyorlardı,yani iki saatte bir merdivenden inemediler mi?:img-hyste
Bugünkü bölümde Rüzgarları Nemideleri hızlı bir şekilde gösterdi o kadar kıyafet giyip çıkardılar ,yemekler yapıldı uzun bir zaman geçti fakat sahne Neva-Safaya geçince onlar daha iş yerinden yeni çıkıyorlardı,yani iki saatte bir merdivenden inemediler mi?:img-hyste
Evet gülbeşeker'cim bu benimde dikkatimi çekti..Birde salı günkü bölümde yine Neva sahnesinde devam hatası vardı...Öyle göze batıyor ki,böylesi bariz hatalar...Neva evden çıkarken saçını örmüştü ama ofiste saçı açıktı ve sadece bir sağ tarafından tokayla tutturulmuştu...Valla benim dikkatimi dağıtıyor bu tür devamsızlık hataları...
Ha birde unutmadan Misket'in bütün eldiseleri de bol maaşallah...Yani sanki önceden hamileliği için düşünülüpte alınmış gibiler..Elbiseler boldu ama Misket bu hatayı kamufle etmek için elbiseler dar oluyor felan dedi...Oysa gayet iyiydi..Yani hepsi boldu..Neyse bu kadarı da olur diyorum ve bu konuyu kapatıyorum...
ayy bu aralar dizi mantık hatalarıyla dolu gercekten.. neva masallah o kadar acık sacık giyiniyor ama V yaka kazak giyenince kızan kocasının nutku tutuluyoo:))
bu arada rikkat bir öğretmen ve tüm öğretmenler sınıflarıyla birlikte 23 nisan törenine katılmak için okulda olur ama rikkat sabah kahvaltısından itibaren misketi isteme derdine düstügü için töreni unuttu galibaa:)))
armagan_60
24-04-08, 03:01
salı günkü bölümde safa ile neva yolda giderken neva babama yiyecek bişeyler almayı unuttum dedi dur ben alıp geliyim dedi ama sonraki sahnede safa ile nava restoranda yemek seçiyolardı :D
aysegul_er
24-04-08, 03:34
ayy bu aralar dizi mantık hatalarıyla dolu gercekten.. neva masallah o kadar acık sacık giyiniyor ama V yaka kazak giyenince kızan kocasının nutku tutuluyoo:))
bu arada rikkat bir öğretmen ve tüm öğretmenler sınıflarıyla birlikte 23 nisan törenine katılmak için okulda olur ama rikkat sabah kahvaltısından itibaren misketi isteme derdine düstügü için töreni unuttu galibaa:)))
bölüm başında kendisi kızıyla birlikte kapıdan içeri girmişti. kızım en önde izledi gösterileri dedi. sanırım görevli değildi sadece izlemek için gitti..
Rikkat'in öğretmen olması başlı başına bir mantık hatası zaten.. Tavırlar, hayata bakış açısı, kullandığı üslup... Bir öğretmende kesinlikle olmaması gereken davranışları sergiliyor.
Ayrıca Şeyda'nın diziye girme aşamalarında sanki lise öğretmeniymiş gibi lanse edildi. Hatta Şeyda o nedenle sürekli "Hocam" diye hitap ediyordu Rikkat'e.Geçen bölümde ise İsmet, "Dila'yı, senin sınıfına alalım" dedi.
Sınıf Öğretmeni olsa bu kadar zaman okula gitmemesi, zırt pırt izin alması mümkün değil.
Bence Rikkat derhal emekli olsun. Tüm ülkenin ve çocuklarımızın geleceği açısından.. :img-grin2
Rikkat'in öğretmen olması başlı başına bir mantık hatası zaten.. Tavırlar, hayata bakış açısı, kullandığı üslup... Bir öğretmende kesinlikle olmaması gereken davranışları sergiliyor.
Ayrıca Şeyda'nın diziye girme aşamalarında sanki lise öğretmeniymiş gibi lanse edildi. Hatta Şeyda o nedenle sürekli "Hocam" diye hitap ediyordu Rikkat'e.Geçen bölümde ise İsmet, "Dila'yı, senin sınıfına alalım" dedi.
Sınıf Öğretmeni olsa bu kadar zaman okula gitmemesi, zırt pırt izin alması mümkün değil.
Bence Rikkat derhal emekli olsun. Tüm ülkenin ve çocuklarımızın geleceği açısından.. :img-grin2
Evet bende bu hatayı hatırlayıp,yazmak için girmiştim mantık hataları bölümüne...Benden çok yaşayacaksın valla:)))Benim bildiğime de,Rikkat lise öğretmeniydi...Rikkat'ın ilkokul öğretmeni olarak gösterilmesi mantık hatasının alası..Ama doğru iki senedir oğluşu,gelini ve gelin adayı arasında gidip geldiği için doğal olarak,öğretmenlik performansı düştü:img-hyste..Milli eğitimde baktı olacak gibi değil,ilkokul öğrencileri nasılsa birşey çakmaz en iyisi onlara öğretmenlik yapsın öğretmenimizi dışlamayalım diye düşündüler galiba:img-hysteValla bu duruma bayağı güldüm..Bu kadarına da pes yani...Biz izleyicileri dikkatsiz ve unutkan mı zannediyorlar acaba..Şaşılacak bir durum...
iki senedir oğluşu,gelini ve gelin adayı arasında gidip geldiği için doğal olarak,öğretmenlik performansı düştü:img-hyste..Milli eğitimde baktı olacak gibi değil,ilkokul öğrencileri nasılsa birşey çakmaz en iyisi onlara öğretmenlik yapsın öğretmenimizi dışlamayalım diye düşündüler galiba:img-hysteValla bu duruma bayağı güldüm..Bu kadarına da pes yani...Biz izleyicileri dikkatsiz ve unutkan mı zannediyorlar acaba..Şaşılacak bir durum...
Ama Saadetcim, Sınıf Öğretmeni olan , bu alanda Üniversite bitirmiş olan birinin yorumunun üstüne ,( bold yaptığım bölümler) bu yorum oldu mu şimdi. Al sana işte :img-tomat :img-hyste :img-hyste
Anlaşılan o ki senaristlerimiz okul- öğretmenlik-eğitim konusunda pek donanımlı değiller. En iyisi Rikkat'in öğretmenliği bir daha gündeme gelmesin. Kendi adıma, o sahnelerde Rikkat'ten iyice soğuyorum..
Ama Saadetcim, Sınıf Öğretmeni olan , bu alanda Üniversite bitirmiş olan birinin yorumunun üstüne ,( bold yaptığım bölümler) bu yorum oldu mu şimdi. Al sana işte :img-tomat :img-hyste :img-hyste
Anlaşılan o ki senaristlerimiz okul- öğretmenlik-eğitim konusunda pek donanımlı değiller. En iyisi Rikkat'in öğretmenliği bir daha gündeme gelmesin. Kendi adıma, o sahnelerde Rikkat'ten iyice soğuyorum..
Aman yanlış anlama,bütün öğretmenler aynı donanımda...Benim demem şu öğrenciler büyük olsaydı Rikkat'in bu durumunu hemen çakarlardı...Ama garibim ilkokul çocukları nasıl çakacaklar bunu..Öğretmenleri derse geliyormuş, gelmiyormuş..Konuyu iyi anlatıyormuş anlatmıyormuş,onlar küçükler anlamazlar belki...Tabi aralarında cin gibi olanları da var o ayrı...Yanlış anlamadın beni umarım...Yani anlatmak istediğimi umarım anlatabilmişimdir...Ve bunlar Rikkat gibi olan öğretmenler için geçerli...Bütün öğretmenlere saygımız,minnettarlığımız ve sevgimiz sonsuz...
tatlım cadım
24-04-08, 17:57
Kesinlikle katılıyorum bundan kaç yıl önceki bölümleride hatırlıyorum..Rüzgarın Doğa diye bir sevgilisi vardı ve Rikkat onun hocasıydı..Yanlış mı hatırlıyorum...
EFTALYAGUL26
24-04-08, 18:28
safayla nevanın gündüz vakti yolun ortasından yürümeleridee pek dogru gelmedi bana.görünüşe göre işlek bi caddeydi üstelık tam ortadan gitmelerine ragmen bitane bile araba gelmediii :img-hyste:img-hyste:img-hyste
safayla nevanın gündüz vakti yolun ortasından yürümeleridee pek dogru gelmedi bana.görünüşe göre işlek bi caddeydi üstelık tam ortadan gitmelerine ragmen bitane bile araba gelmediii :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Evet ya orda bende çok güldüm. Koskoca caddenin ortasında sallana sallana yürüyolar. :img-hyste Üstelik kimse yok.
fairy_dreams
24-04-08, 19:29
hava çok soğuk dedi ismetler. ama neva üşümüyordu galiba bugünkü kıyafeti güzeldi ama işte hava soğuksa o kıyafet doğru olmuyor :)
4ewerbrucas
24-04-08, 19:33
aa evet bu nevayı aşk ateşi sarmış galiba hepsinin üstünde montlar ama neva da bişey yok ceketinni elinde tutuyor farklı günlerde mi çekiyorlar anlamadım ki:kahve
Ya bu güzellik salonu bizim dizi karakterlerinin buluşma noktası anladıkta,bu kadar gözümüze sokmasalar bari...Misket niçin gitti güzellik salonuna,çalışmak için değil mi?Ben mi yanlış biliyorum...Rüzgar'la koyu bir sohbete girdiler...Neyse dedik...Sonra İsmet geldi.Rüzgar gitti bu arada..Misket'le İsmet vurucu konuşmayı yaptılar.İsmet ben hemen kızımın yanına gideyim dedi..Tabi benim aklımda da Misket'in Güner'in yanına gitmesi vardı..Kendi kendime diyorum ki,İsmetle birlikte Misket'te güzellik salonundan çıkıp giderse,güzellik salonunun işlevi iyice ortaya çıkacak..Ve evet Misket bende seninle çıkayım İsmet abla,Güner'e gideceğim dedi..İyi de güzellik salonuna niye geldi o zaman...Ve sanırım salon kapalıyken de para yumurtluyor.Bu nasıl bir iş disiplinidir böyle,anlamadım gitti..Hem salonun kirası ödeniyor,hem Füsun ev geçindiriyor,hem de Misket geçiniyor..Ne ala böyle bir iş kurana dedim...Salon kapalı da olsa para basıyor...Çok ilginç bir gelir kapısı...Gülmekten başka birşey gelmiyor elimden...Ya biraz özen,biraz dikkat...Çok mu zor bunu yapmak...
safanın üzerine kalın bir ceket nevada ise askılı badi ve minicik bir etek ne bu ateş anlamadım
ve safa nasılda kıskanmıyor anlamadım :img-wink:
safanın üzerine kalın bir ceket nevada ise askılı badi ve minicik bir etek ne bu ateş anlamadım
ve safa nasılda kıskanmıyor anlamadım :img-wink:
o elbisede firikik verdi aslında bacagı sonuna kadar gözüktü safada bişi demedi kıskançlıgı geçiyor yada görmedi :img-blush
rebornwithdie
25-04-08, 15:29
nişan sahnesinde de cihan kamera dondukçe heryerdeydı:Dbı mıskete donuyo orda ruzgara donuyo orda:D2 cihan vardi yanı:)
mantık hatası sayılırmı bilmem ama bu misket lazer epilasyon vs. yapıyor,bu hamilelere zararlı degilmidir,benim bildigim zararlıdır,normal insanlara bile o ışınlarn o makinaların falan yanında durmayın derler :)
evet ya bu kız hamile ve lazerle uğraşıyor bu bu olmuyor vallahi
cok haklısınızz artık lazerle uurasmaması lazımm yaa
o elbisede firikik verdi aslında bacagı sonuna kadar gözüktü safada bişi demedi kıskançlıgı geçiyor yada görmedi :img-blush
eet gercekten de nevanın gıydıgı etek o kadar miniydi kiii safanın asktan gozu o dekolteyı gormedı galıbaa:D:D
cok haklısınızz artık lazerle uurasmaması lazımm yaa
lazer epilasyasyonla uğraşıyor ama hamile kadınlara bunun bir zararı yok bunu nerden mi biliyorum kadın programları sağolsun:img-hyste:img-hyste
lazer epilasyasyonla uğraşıyor ama hamile kadınlara bunun bir zararı yok bunu nerden mi biliyorum kadın programları sağolsun:img-hyste:img-hyste
olabilr kadın programları saolsun herşeyi sölüor :img-hyste
tatlım cadım
28-04-08, 20:31
Mantık hatası değil belki ama saçma geldi bana biraz..Misketle Rüzgar bebeklerinin isimlerine karar vermişlerdi çok önceden..Hatta barışmalarından önce de biri sorunca hatırlayıp isimleri söylemişti şimdi isim aramaları garip geldi
4ewerbrucas
28-04-08, 21:50
Mantık hatası değil belki ama saçma geldi bana biraz..Misketle Rüzgar bebeklerinin isimlerine karar vermişlerdi çok önceden..Hatta barışmalarından önce de biri sorunca hatırlayıp isimleri söylemişti şimdi isim aramaları garip geldi
ama didem değil miydi o isim ya ben öyle hatırlıyorum hatta rüzgar adını didem koyucaktı ama oğlumuz alınır filan dedi ya
gülbeşeker
28-04-08, 21:58
ama didem değil miydi o isim ya ben öyle hatırlıyorum hatta rüzgar adını didem koyucaktı ama oğlumuz alınır filan dedi ya
Erkeğe de ufuk adını koyacaklardı,şimdi sanki sadece kız ismi düşünmüşler gibi erkek çocuklarına isim aradılar,gerçekten göze çarpan bir mantık hatası,hafıza kaybı yaşıyorlar zannetim bir an:img-hyste
4ewerbrucas
28-04-08, 22:02
Erkeğe de ufuk adını koyacaklardı,şimdi sanki sadece kız ismi düşünmüşler gibi erkek çocuklarına isim aradılar,gerçekten göze çarpan bir mantık hatası,hafıza kaybı yaşıyorlar zannetim bir an:img-hyste
bende aynı hafıza kaybını yaşadım:img-hyste erkek ismi bulduklarını unutmuşum ama unutmuş olabilirler devamlı bulutların üstünde geziniyorlar onlar sabah yediğini akşam unutuyorlardır mutluluktan:img-hyste
bende aynı hafıza kaybını yaşadım:img-hyste erkek ismi bulduklarını unutmuşum ama unutmuş olabilirler devamlı bulutların üstünde geziniyorlar onlar sabah yediğini akşam unutuyorlardır mutluluktan:img-hyste
ama misketde zaten ima etti ama rüzgar herhalde ufuk isminden vazgeçti:img-pilot
_duygucuk_
29-04-08, 17:22
evet Misket in lazerli operasyon yapmaması lazım..
dün Rüzgra tomografiye girdi Misket e yaklaşmaması lazımdı ışın aldığı için:((isim Ufuk tu ...
rebornwithdie
30-04-08, 12:58
ya mıskete nemıde anne demıtıkı isim ne koycaksın dıye oda içinden ruzgarım kız olursa didem erkek olursa ufuk olsun demıstı dıye dusunup solemıstı nemıde anneye ısımlerı:)unuttular heralde:)
4ewerbrucas
30-04-08, 18:48
ya füsun safaya ne zmana bağırdı neva bugün "safa bugün de gelmedi nasıl gelsin dün annem neler dedi "diye söylendi ama o günün ertesi şadan gitmemişti füsunla konuşmaya zaman kargaşası var:img-icecr
şeydayla peyami telle konuştular sonra günerin telefonu çaldı ismetler onu eve çağırdı güner ceketini giyene kadar peyami evden hastaneye geldi..şimdi iki ihtimal var ya peyami ışınlandı yada peyamiler hastanede bi odada yaşıolar:img-hyste
armagan_60
01-05-08, 20:02
şeydayla peyami telle konuştular sonra günerin telefonu çaldı ismetler onu eve çağırdı güner ceketini giyene kadar peyami evden hastaneye geldi..şimdi iki ihtimal var ya peyami ışınlandı yada peyamiler hastanede bi odada yaşıolar:img-hyste
sen onu bırak nemide ismeti aradığında tamam hemen geliyorum dedi nemide o arada sonra ismet sayhan güneri aradı mantığa göre nemidelerin daha önce gelmesi gerekti ama güner dilayla konuşmaya başladığında hala nemide gil gelmemişti sonra geldiler
rüzgarın benim diye miskete gösterdiği bebek kıyafetleri de maşallah yepyeni, hiç giymemiş herhalde rüzgar. ya da rikkat o güzel kotu eskimesin diye giydirmemiş oğluna :img-hyste
bu isim mevzusu başlı başına olmadı gitti zaten.misket hamile değilken çocukları olursa diye buldukları isimler farklıydı onları hatılamıyorum.sonra misket hamileyken rüzgarla konuşmaları aklına geldi ve didem ufuk dedi.şimdi oturmuş isim bakıyolar.hayır bide eski buldukları isimlerden vazgeçtiklerini söyleseler içim yanmicak.:img-hyste
not:şu anda bile ankarada yağmur yağmakta ama neva hanım hala sahneye çıkar gibi giyinmekte pes yani. ankaranın güneyede komşusu yokki azcık şehir dışına çıktılar dicem.ama malesem haritanın ortasındayız.ve güneye en az bi 10 saat var:img-hyste
bugün güner dilaya okula gitmicekmisin diye sordu oda gidecem ilk dersimiz boş dedi.. okul saati gelene kadar parka gitmeye karar verdiler... sonra bi türlü o saat gelmedi yanii o kunuşma olduktan sonra rüzgarlar kahvaltı yaptılar misketlere geldiler kuaföre gittiler ordan çıktılar ismetler hala parkta dolaşıodu..dilanın 1 dersi 3 saat sürüo heralde..
kissorkill
06-05-08, 22:20
Bu dizide benim bildiğim Zaman denen şey yokk.Hep böyle hatalar çıkıyo..
Bu dizide benim bildiğim Zaman denen şey yokk.Hep böyle hatalar çıkıyo..
evet kesinlikle katılıyorum. Başlangıçta özellikle de kanal değiştirdikten sonra bir süre dikkat ettim. Artık ben de bu mantık hataları ve zamanlama yanlışlarını farketmekten ve bunları düşünürken diziyi kaçırmaktan sıkıldım. Keşke biraz daha dikkatli olsalar. Öyle çok ki bu tür yanlışlar. :kahve
bugünkü bölümde pembe gençlerle birlikte eğlenceye gitti peyamide şeydayı bırakıp tek başına eve döndü sonrada arkasından rikkat eve tek başına döndü eee peki zeynep nerde o zaman ....:icon_whis
bide dağ evinden dönerken gelin arabasını da götürdüler dağ başında(hoş bitişikte bir sürü ev var ya) gelin hamile ya bi şey olsa;heralde yürüyerek döncekler balayından
4ewerbrucas
07-05-08, 21:16
bide dağ evinden dönerken gelin arabasını da götürdüler dağ başında(hoş bitişikte bir sürü ev var ya) gelin hamile ya bi şey olsa;heralde yürüyerek döncekler balayından
bak o benimde dikkatimi çekti ama hepsi gelin arabasıyl gitti 2 araba gelmişlerdi ztn ondna sorun olmaz yada ben mi yanlış hatırlıyorum
misket hamile hamile şampanyamı içti banamı öyle geldi ha birde rüzgarın misketin kulağının arkasına koyduğu çiçek bir süre sonra bayağı soldu ama nedense milleti uğurlarken çiçek gayet sağlam görünüyordu nedenacaba:img-pilot
çaresizlik
07-05-08, 21:53
misket hamile hamile şampanyamı içti banamı öyle geldi ha birde rüzgarın misketin kulağının arkasına koyduğu çiçek bir süre sonra bayağı soldu ama nedense milleti uğurlarken çiçek gayet sağlam görünüyordu nedenacaba:img-pilot
evet bende içecek sandım ama sanırım içmedi.onlar meyve suyu içtiler.rüzgarın miskete kulagına koyduğu gül benim pek dikkatimi çekmedi.resimlere şimdi baktım içtim ya bencede saçma yani kaç aylık hamile sonuçta
sevimli.girl
08-05-08, 00:46
çok küçük bir ayrıntı ama rüzgarla misketin evlendikten sonra bile yüzükleri sağ ellerindeydi. yani artık evlendiklerine göre yüzük artık sol parmağa geçebilir. küçük ve belki de önemsiz bir ayrıntı ama benim yine de dikkatimi çekti.
kına yakıldığı gün misket sandalyeye otururken siyah çorap giymişti ama ayağına kına yakılırken herkesin içinde çorabı birden nasıl çıkardılar anlamadım bu biiiiiiiiiiiiiir
bugünkü bölümde şampanya patlattılar misketin elindede kadeh vardı hamile ve elinde içki var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu buda ikiiiiiiiiiiiiiiiii
rüzgar misketin kulağının arkasına çiçek koydu zaman ilerdedikçe çiçek soldu boynunu büktü ama ne hikmetse milleti uğurlarken çiçek sapasağlamdı buda üççççççççççççççç
pembe ilk eve girdi pastaya baktı o sırada abdülü gösteriryordu arka tarafa baksaydınız o sırada pembenin eve girmeye çalışıtığını görecektiniz buda dörtttttttttt
pembe evden çıkıp abdüle doğru bakıyordu o sırada kamera tekrar abdüle döndü ama aynı sırada ne hikmetse pembe evden yeni çıkıyordu buda beşşşşşşşşşş
nikah sırasında izletilen slaytta en son rüzgarın resminden bir önceki resimde rüzgar miskete bir buket çiçek veriyordu o resmin çekildiği bölüm rüzgar şeydayla evliydi vede mesaj olayı vardı ondan dolayı rüzgar misketten özür dilemek amaçlı misketle parkta buluşmuştu araları limoniydi peki o resmi onlara kim çekti buda altıııııııııııııııııııı
vaybe ne çok hata bulmuşum=) :img-hyste:img-hyste
4ewerbrucas
08-05-08, 19:15
kına yakıldığı gün misket sandalyeye otururken siyah çorap giymişti ama ayağına kına yakılırken herkesin içinde çorabı birden nasıl çıkardılar anlamadım bu biiiiiiiiiiiiiir
bugünkü bölümde şampanya patlattılar misketin elindede kadeh vardı hamile ve elinde içki var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu buda ikiiiiiiiiiiiiiiiii
rüzgar misketin kulağının arkasına çiçek koydu zaman ilerdedikçe çiçek soldu boynunu büktü ama ne hikmetse milleti uğurlarken çiçek sapasağlamdı buda üççççççççççççççç
pembe ilk eve girdi pastaya baktı o sırada abdülü gösteriryordu arka tarafa baksaydınız o sırada pembenin eve girmeye çalışıtığını görecektiniz buda dörtttttttttt
pembe evden çıkıp abdüle doğru bakıyordu o sırada kamera tekrar abdüle döndü ama aynı sırada ne hikmetse pembe evden yeni çıkıyordu buda beşşşşşşşşşş
nikah sırasında izletilen slaytta en son rüzgarın resminden bir önceki resimde rüzgar miskete bir buket çiçek veriyordu o resmin çekildiği bölüm rüzgar şeydayla evliydi vede mesaj olayı vardı ondan dolayı rüzgar misketten özür dilemek amaçlı misketle parkta buluşmuştu araları limoniydi peki o resmi onlara kim çekti buda altıııııııııııııııııııı
vaybe ne çok hata bulmuşum=) :img-hyste:img-hyste
sen nasıl izlemişssin böyle pes diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar ayrıntıyı daha doğrusus hatayı yakalamak ayrı bir başarı tebrik ederim:img-hyste
Benimde bu günkü özeti izlerken bir şey dikkatimi çekti. Dağ evinde kutlama sırasında bir ara Rüya ve Abdül yan yana duruyordu. O sırada Rüya aynen şöyle dedi. "Abdül abi. Leyla abla ay Pembe ynalız kaldı. Onun yanına gideyim" Çok sesli değildi ama Rüya'nın o şaşırması falan çok belli oldu. Çok güldüm. :D
ya şu mevsimlere hayranım valla gün içinde kat kat giyinipte dolaşabilirsin askılı elbiseylede.
kerimanın günerle karşılaştığı gün keriman hanım bodrumda dolaşı gibi ve hala kendini 17 lik kız sanar gibi kırmızı askılı bi 23 nisan kıyafeti giymişti.yanındada ismet vardı ismetin üstündede mont:img-hyste.bu nasıl iştri bi türlü anlayamadım.hadi saat farklarını zaman hatalarını bi yere kada kabul edebilirim ama aynı yolde yan yana yürüyen iki insan arasındaki bu farkı gözardı etmeeri çok tuhaf.
bana öyle geliyorki bahar hanım bu diziye kıyafet tanıtımı için girdi.çünkü keriman kızına hasret bi anne, kızının onu red etme sürekli kızından hakaret gören sahneleri var.ve bu da bi anne için içler acısı bişey.tamam güzel ağlıyo zırlıyo bitkin ama her ne hikmetse süsünden püsündedne geri kalmıyo.önceleri dilaya yaranmak için böyle cicili bicili giyiniyo demiştik ama artık dilada öğrendi.kadını kızıyla görüştürmeye çağırıyolar o sanki sevgilisiyle buluşucakmış gibi şık şıkırdım bi süs bi püs bi uyum sorma gitsin.
yani belkide bahar hanımın bi butiği vardır neme lazım ben şüpheleniyorum:img-hyste
rebornwithdie
20-05-08, 13:31
dunku bolumde 2 tane yanlıs farkettım 1.sı ruya çetini aradığında boynunda çetının verdığı kolye vardı bulustuklarında yoktu çıkardıysa bılemıycem:img-wink:bıdeismetın gunere verdığı şaçlar kesınlıkle bır tutam halınde kesılmıstı ama dila evcde değildi esyalarından taragından veya yastığından toplanmıs olsa da o sekılde tutam olmazdı tuhaftı yanı:img-wink:
zarpandit34
21-05-08, 11:44
ya şu mevsimlere hayranım valla gün içinde kat kat giyinipte dolaşabilirsin askılı elbiseylede.
kerimanın günerle karşılaştığı gün keriman hanım bodrumda dolaşı gibi ve hala kendini 17 lik kız sanar gibi kırmızı askılı bi 23 nisan kıyafeti giymişti.yanındada ismet vardı ismetin üstündede mont:img-hyste.bu nasıl iştri bi türlü anlayamadım.hadi saat farklarını zaman hatalarını bi yere kada kabul edebilirim ama aynı yolde yan yana yürüyen iki insan arasındaki bu farkı gözardı etmeeri çok tuhaf.
bana öyle geliyorki bahar hanım bu diziye kıyafet tanıtımı için girdi.çünkü keriman kızına hasret bi anne, kızının onu red etme sürekli kızından hakaret gören sahneleri var.ve bu da bi anne için içler acısı bişey.tamam güzel ağlıyo zırlıyo bitkin ama her ne hikmetse süsünden püsündedne geri kalmıyo.önceleri dilaya yaranmak için böyle cicili bicili giyiniyo demiştik ama artık dilada öğrendi.kadını kızıyla görüştürmeye çağırıyolar o sanki sevgilisiyle buluşucakmış gibi şık şıkırdım bi süs bi püs bi uyum sorma gitsin.
yani belkide bahar hanımın bi butiği vardır neme lazım ben şüpheleniyorum:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste Dilaa'm seninle hep aynı şeyleri yazıyoruz şok oluyorum vallahi.Bende o günkü yorumumda Kerimanın kıyafeti için ''giymiş 19 mayıs cicilerini'' yazmıştım..:img-hyste Bu keban barajı kılıklı, zırlak Keriman, herşeyi çok i