PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Mantık Hataları

Sayfalar : 1 2 3 [4]

-Dena-
02-09-08, 14:27
Rikkat ve Peyami kaza yaptı diye hatırlıyordum,unutuldu galiba.

elçiiin
02-09-08, 17:03
aslına bakarsan mantık hatasından ziyade boşluk dolubi bölümdü.mesela ambulansın geldiğindemisketin ölüm sahnelerinde çok gereksiz kareler vardı.misketin sedyeye konuşunu hatta kemerle bağlanışını(neden bağlandıysa zaten ölmüş sarsan nolur yolda)ve rikkatler gelene kadar sağlık görevlilerinin boş bakışlarını gereksiz buldum.

ayrıca rikkatler kaza olmadıysa bile o fren sesinden bahsetmeliydiler.ve rikkat oraya gelriken misketin doğurmaya başladığını biliyodu sadece,ama baya bi ölüme hazırlıklı gelmişti misketi görünce şaşırmadı.

saafanın müebbet hapsi saçma geldi bu ülkede kim adam öldürmekten müebbet yemişki,hatta cezaalmadan bile çıkanlar oldu bence çok abartılı bi söylenti atmışlar ortaya.

ya ömürle ilgili herhangi bi cinsi,-yet açıklaması yapılmadı biz niye kız diyip duruyoruz erkek değilmi bu çocuk:img-hyste
ömürün kız olduğu aşikar ;üzerinde elbise var;pastanedeki resimlerde saçınada bant takmışlar zaten ayrıca jeneriğe ismini eklemişler ELMAS VERDA tam bi şirine yesinler onu:love05:.Bende anbulansın geldiği zamanı entrans buldum;görevliler gayet sakin;elbette işlerinin gereği sakin olmalılar ama bu durum sakinlikten çok durağanlık gibiydi.ikisindede dr. havası yoktu sakin yanlış yere park edilen bi aracı otoparka çeker gibi bi halleri vardı.ayrıca dediğiniz gibi peyami ve rikkat sanki ölüm haberini alıpta gelmiş gibilerdi.rüzgar hariç onların ağlamasıda yapaydı çünkü o anda karşılaşılan beklenmeyen bi ölüm var metanet durumundan ziyade hepsinin hıçkırıklara boğulması gerekirdi,bir tek rüzgar hakkını vererek ağladı e yani oldu olucak oda ağlamasaydı...bide misketin yanına kimse binmedi tamam öldü de ölüyede bi saygı yani ambülans aldı gitti nereye gitti muallak;rüzgarın binmesi doğru olmazdı ama ;peyami olsun ambulansın önüne binebilirdi.
ayrıca rikkatle peyami kaza yapmadı aracı viraja kırdı;fren yapıp durdu.kaza süsü verildi;heyecan yaratılmaya çalışıldı güya!

bkm-emine
02-09-08, 23:30
neva şadanla konuşurken çetin rüyaya yakın olmak için bana yaklaştı dedi
aslında bana yakın olabilmek için rüyayı kullandı demesi lazımdı

dilaa
03-09-08, 00:17
neva şadanla konuşurken çetin rüyaya yakın olmak için bana yaklaştı dedi
aslında bana yakın olabilmek için rüyayı kullandı demesi lazımdı

evet bunu ben dün yazıcaktım ama unutum hatta bugün özettede aklıma geldi.şadana basit bi aşk hikayesi gibi anlatılmış olay ama işin içinde yalan dolan olduğundan herşeyi karıştırdılar anlaşılan.

ama sonuçta dizi açısından korkunç bi,mantık hatası.

elçin işte bizde onu diyoruz sezona kaza süsü vererek veda ettiler bizde kaza sandık. ama bi şekilde bahsedilmesi gerkeirdi.herkez ambulansın arkasından onları görünce şok oldu tamam o anda bahsedilemezdi kazadan ama o gece kötü bi geceydi bizde az kalsın kaza yapıyoduk falan diye lafı geçebilirdi koca bi fren sesi havada kaldı.

ayrıca dizide rikkatin süsünden püünden geri kalmadığı farına kadar sürdüğü aşikar ama zeynebe bile ayırcak vakti olmadığından bahsediliyo yada gösteriliyo ama çok abes duruyo.

NOSTALJİK
03-09-08, 00:50
ömür'ün üstünde etek vardı fark edenler mutlaka vardır.....

ben renge bakmışım oda yanlış değildir umarım.Ömür kızmış yani.
Misket'egeridönüşler olacakmı acaba (cenaze falan)
iyi geceler.
Artık Güner konuk oyuncu değil
Kaçan kızda kadroda glb.
dikkatimden kaçmadıysa hiç konuk oyuncu yazmadılar bugün ,dün konuk oyuncu olarak vardı iki değişik isim.

gülbeşeker
03-09-08, 01:15
ben renge bakmışım oda yanlış değildir umarım.Ömür kızmış yani.
Misket'egeridönüşler olacakmı acaba (cenaze falan)
iyi geceler.
Artık Güner konuk oyuncu değil
Kaçan kızda kadroda glb.
dikkatimden kaçmadıysa hiç konuk oyuncu yazmadılar bugün ,dün konuk oyuncu olarak vardı iki değişik isim.

Onlar da Zelişe dadanan sapıklardı. Yeni girenler de kadrolu oyuncular arasında.

canan_frdvs
03-09-08, 23:51
Geçen bölümde Rüzgar'a çorba getiren kadın sahur için ısıttım dedi ama gün ışımıştı.Aslında dizide ramazana dair pek birşey yok eskiden Nemide'nin evinde iftar sofraları olurdu hatta Sadık Ali hikayeler anlatırdı.Pembe geçende Zeynep'i yedirirken o mu oruç tutuyor ben mi belli değil demişti ama kahvaltı falan da yaptılar sonra. :img-blush

asivemavi_44
06-09-08, 19:20
jenerık de bir hata vr gibi gldı bana da füsunun gerçek adı şebnem gürsoy mu öle yazıo da

girls
06-09-08, 19:23
jenerık de bir hata vr gibi gldı bana da füsunun gerçek adı şebnem gürsoy mu öle yazıo da

ablamda bir iki gündür öyle diyordu...

duygus
06-09-08, 19:24
evet oyle yazıyordu

NOSTALJİK
07-09-08, 19:15
Şebnem Gürsoy Rikkat değil mi?Pervin Ünalp'ta Fisun 'un gerçek adı olması lazım.(benim aslında dikkatimden kaçmış galiba , yeni jenereğin renklerine ,desenlerine baktım daha çok.)
Rüzgar'la yeni bayanın (kaçak) resimleri yanyana gelmiş.

Xtubax
07-09-08, 19:25
pardon yeni üye olduğum içn blmyorum oyüzden soryorum ben dizinin yeni sezon hakkındaki düşncelrimi,isteklerimi ve şkyatlerimi hangi bölüme yazcam..

tng
07-09-08, 19:51
bölüm yorumları başlıgına yazabilirsin.

gülbin
09-09-08, 17:32
kerimanın asıl adı lara deilmiydi yani kardeşi keriman oldugunu bilmiodu ama kamuranıda ona uygun yapmışlar ve oda keriman dio...

dilaa
10-09-08, 00:48
neva hapisanenin önüne gittiğinde saçları dalgalıydı fakat iftar için nemide annelere geldiğinde dümdüz fönlüydü.benmi antipatiliğinden bu kadar çok takıyorum bu kıza yoksa gerçekten hiç önemsemiyolarmı anlamadım gitti.

bkm-emine
13-09-08, 13:55
zeliş rüzgarın gömleklerini yıkayıp asmıştı rüzgarın kareli yeşil beyaz bi gömleğide ipte aslıyıdı.daha sonra zeliş odaya girdi ve gömlek kapının yanında asılıydı
ya rüzgarın aynı gömlekten 2 tane var ya da gömlek masrafından kaçıp anı gömleği kullanmışlar

dilaa
15-09-08, 01:14
yada sahnelerin önceliklerini karıştırmışlardır.zelişin gömleği aldığı sahne gömleği asmadan önce verilcekti belki

çaresizlik
15-09-08, 18:24
ya bugün safa parka gidince hayal etti neva ile kendisini hayalinde nevanın saçları yeni imajıydı iyide geçen sezon öyle değildiki

dilaa
16-09-08, 00:41
ya bugün safa parka gidince hayal etti neva ile kendisini hayalinde nevanın saçları yeni imajıydı iyide geçen sezon öyle değildiki

bu bi mantık htası sayılamaz.çünkü eski sahnelerinbi çoğu yeniden çekilmiş hatırlatmalarda kullanılmak için bunun tek sebebide kanal 1 in eski bölümlerin yayınlatma hakkını vermemiş olması

4ewerbrucas
16-09-08, 00:57
bu bi mantık htası sayılamaz.çünkü eski sahnelerinbi çoğu yeniden çekilmiş hatırlatmalarda kullanılmak için bunun tek sebebide kanal 1 in eski bölümlerin yayınlatma hakkını vermemiş olması

evet haklısın ztn bir tek neva&safa sahnesi değil rüzgar&misket sahneleride hep yeni çekilmiş cimrilik yapmış kanal 1 vermemiş yayın hakkını:img-hyste

gülbeşeker
18-09-08, 11:40
Nemide Misketin resmini Zelişin elinde görünce resmi elinden alıp götürmüştü ama bölümn sonlarına doğru o resim gene yerinde duruyordu ve Zeliş ona bakıyordu.

elçiiin
18-09-08, 13:33
Nemide Misketin resmini Zelişin elinde görünce resmi elinden alıp götürmüştü ama bölümn sonlarına doğru o resim gene yerinde duruyordu ve Zeliş ona bakıyordu.

aaa hakikaten öyleydi dikkatli arkadaşım benim:)bide nemidenin ve rüzgarın aynı resme bakması açıkçası benim komiğime gitti o kadar resim varken ikiside aynı resme bakıyordu misketin anısına paralel ve tam anlamıylaeşit bir saygı var galiba bu arada o resimde amatör çekim olsada çok klas:)tam bir yıldız edasıyla çıkmış kendisi;)
birde mantık hatası değil ama pastane=güzellik salonu aynı mekanı dekor değişikliğiyle pastaneye çevirmişler çünkü hem içeri yerleşim olarak aynı hemde manzara!

Müge
18-09-08, 13:53

İyi saatte olsunlar belki de getirmiştir eski yerine koymuştur .... :) Belki Misket'in ruhu evde dolaşıyordur....?? :icon_whis Her gün karşımıza çıkarıyor mübarek kız....:) Nerden bileceksin şekerim.....?? Biz aptalız ya anlayamayız nasıl olsa.....:) Fotoğrafın geri geldiğini...:)

İlerleyen bölümlerde Misket Zeliş’in de rüyasına girer kesin.....Ömür'üme iyi bak ...Rüzgar’ıma iyi bak....Onlar sana emanet......Vs vs vs...:)

gülbeşeker
18-09-08, 14:04
İyi saatte olsunlar belki de getirmiştir eski yerine koymuştur .... :) Belki Misket'in ruhu evde dolaşıyordur....?? :icon_whis Her gün karşımıza çıkarıyor mübarek kız....:) Nerden bileceksin şekerim.....?? Biz aptalız ya anlayamayız nasıl olsa.....:) Fotoğrafın geri geldiğini...:)

İlerleyen bölümlerde Misket Zeliş’in de rüyasına girer kesin.....Ömür'üme iyi bak ...Rüzgar’ıma iyi bak....Onlar sana emanet......Vs vs vs...:)

:img-hyste:img-hyste Misketin ruhu Zelişin içine girermiş:)Zeliş Rüzoya aşık olurmuş,sonra Misket kıskanırmış ruhunu geri alırmış Zelişin aşkı bitermiş,Rüzgar da "terkedildim terkedildim "diye diye ağlarmış,zaten ağlamayı kanıksadı çocuk,günde 3 öğün ağlıyor,gülmek haram:img-hyste:img-hyste

elçiiin
18-09-08, 14:21

orası kesinde ama unutma rüyaların tersi çikar diye yaygın bir inanış var:img-hyste misketin ruhu zelişe tekin davranmayabilir;hem misininde olsa ruh sonuçta:img-hyste;kıza bişey olursa misinin ruhundan bilirim son durak vari haller gelmesin kızın başına:img-hyste:img-hysteyok daha neler demi?

Saadet'im
18-09-08, 17:23
Arkadaşlarda bahsetmiş zaten,yeni çekilmiş ama önceden yaşanmış gibi gösterilen görüntüler var.Benim gözüme takılıyor bu tür sahneleri her izleyişimde...Neyse bunu geçtim..

Birde Misket'in 1981 li olması mantıksız geldi bana...Nedenini hemen açıklayayım.Misket köyden geldiğinde 20 yaşında değil miydi?Ben mi yanlış hatırlıyorum...Şayet doğru hatırlıyorsam,Misket öldüğünde en fazla 24 yaşında olması gerekmiyor muydu?Ama mezar taşında 27 yaşında yani 1981 li olduğu belirtiliyor.Bu konuda anlayan birisi varsa,beni de aydınlatırsa sevinirim.:)

EFTALYAGUL26
18-09-08, 17:27
Arkadaşlarda bahsetmiş zaten,yeni çekilmiş ama önceden yaşanmış gibi gösterilen görüntüler var.Benim gözüme takılıyor bu tür sahneleri her izleyişimde...Neyse bunu geçtim..

Birde Misket'in 1981 li olması mantıksız geldi bana...Nedenini hemen açıklayayım.Misket köyden geldiğinde 20 yaşında değil miydi?Ben mi yanlış hatırlıyorum...Şayet doğru hatırlıyorsam,Misket öldüğünde en fazla 24 yaşında olması gerekmiyor muydu?Ama mezar taşında 27 yaşında yani 1981 li olduğu belirtiliyor.Bu konuda anlayan birisi varsa,beni de aydınlatırsa sevinirim.:)

msiket tam 20 diye bişey hatırlamıyorum bende 20 li yaşların başındaydı diye hatırlıyorum.ee aradan epey yıl geçtigini düşünürsek olmuştur o kadar.bu yine daha az mantık hatası bence.o kadar hata varken :img-hyste:img-hyste onları görmezden gelıyoruz artık :happy0064

onur29
18-09-08, 19:35
Saadet'im haklısın Misket köyden geldiği ilk sezon 20 yaşındaydı. Ondan sonra 3 sezon geçti. Yani şu an Misket'in 23 yaşında olamsı gerekiyodu. Ayrıca Geçen gü kanal 1 deki bölümlerden birinde de Rüzgar ben 26 yaşındayım diyodu. Ayrıca askerliğini de yapmamış beyefendi. Şu an 28 yaşında oluyo sanırım. Askerlik olayı Rüzgar ameliyat olduğunda (hani şu gözden girip beyindeki tümörün alındığı Tıp literatürlerine geçen ameliyatı diyorum) sanki yapılmışta gelmiş gibi bahsedildi. Acaba Rüzgar yaz aylarında bizim görmediğimiz bir ara gidip bedelli falan mı yaptı.

zarpandit34
18-09-08, 19:44
Bizim sünepe Güner:) geçen sezon sonsuz aşkı Kerimanın cenazesi için köyüne gitmemiş miydi? Hatta Nemide ''ailesi seni hırpalar'' falan demişti.

Güner Kamuranı nasıl oluyor da tanımıyor o zaman?

dilaa
18-09-08, 22:00
dış mekan çekimleri aynı yerlerde yapılıyor hep.çünkü hep arka fonda aynı binaları göryoruz.ama pastaneyle güzellik salonu bence farklı iki dükkan aynı yerde olsada.çünkü pastaneye basamak çıkarak giriyosunuz yani dükkan azcık yüksekte kalıyor ama güzellik salonu yerdendi.yani bu dükkanlar gerçek mekan olduğu için böyle değişiklikler yapılacağını sanmıyorum.dizide gine mantık hataları almış başını gidiyo kamurandan dolayı baya bi mantık haatası yapılıyo.kamuran günlükten sayfa kopardığı zaman ismet daha karıştırmadan tek bi sayfanın ağırlığındanmıdır nedir hemen bundan sayfa kopmuş deyiverdi.elide tartıymış derlerya o hesap işte.

ayrıca zelişin zerdasını tanıyanınız varmı kızın sesi günlerce kulağıma takıldı tanıdık bi ses nerde duydum diye düşünürken farkettim.ne seninle ne sensizdeki ikiz kızlardan biriydi zayıflamış birazcık.ama sesi oydu sesten eminim.

görgün
20-09-08, 12:57
dizi baştan aşağı saçmalıklarla dolu birincisi iftar,sahur,kahvaltı hepsi birbirine karışyor...kim niyetli kim oruç tutmuyor belli değil.ikincisi herkes birbirinden nefret ediyor,gamlı baykuş rüzgar annesinden ve ömürden ki misketi onlar öldürmüş değil,sefa nevadan,füsün kızı rüyadan,neva rüyadan,nemide zelişten yani anlayacağınız nefret fırtınası esiyor..durup dururken sefa ile nevayı boşattılar sonuçta şöyle saçmalıklar olacak :ayvaz nevaya tutulacak,sefa hicrana ,güner kamurana ve tabii ki kaçınılmaz son rüzgar zelişe..alın size bu da yalan rüzgarı..ayrıca dizinin eski karakterleri de sanki hiç yaşamamış gibi mesela kısmet de mi öldü ya da badem haluk kırklara mı karıştı ya fincan halanın kocası...bir de bu zor iş dünyasınd her kahraman hemen işini kuruyor ve gül gibi geçinip gidiyor bütün işler bu kahramanları bekliyor sanki..yani bu dizinin senaryosu çok iyi kurgulanmadıkça biz daha bir sürü saçmalık seyrederiz arkadaşlar.:img-tomat

zarpandit34
20-09-08, 13:03
Geçen bölümlerden birinde Seli, Günere götürdüğü böreği kendisinin yaptığını söyledi, iyi de o gün herşeyi Kamuran yapmıştı hatta İsmet ''bari sofrayı beraber kursaydık'' falan demişti.Seli o gün mutfakta ne varsa kaplara tıkıştırıp götürdüğüne göre, hangi arada, kendi böreğini yaptı ki??

Başka bir mevzu da Neva'nın şan'ı Milliyetin tv ekine kadar alıp yürümüş kahkülleri.. (kardeşim ''travestilere benzemiş'' dedi de, travestiler duymasın topluca intihar ederler valla..:img-hyste) Şimdi malum Safa cezaevine girmeden önce Neva'nın alnından o garip şekiller dökülmüyordu..:img-hyste Safa cezaevine girdikten sonra da arada bir dışarı çıkıp tur atmadığına göre Neva ve Safa'nın o -Safa'nın evindeki- fotografları ne zaman çekildi? Aynı sorunsal Rüya&Neva'nın fotografları için de geçerli..Çetin ölümle pençeleşiyor,Safa hapiste..ama Neva Rüya'yı kucağına almış pürneşe fotograflar çektirmişler..:img-hyste Yahu onlar o sırada birbirlerini boğazlamıyorlar mıydı,yoksa bu olaylar aslında hiç yaşanmadı da biz şizofren şizofren halüsülasyonlar mi gördük..:) Eskiden çekilmiş desem kahküller kendini ele veriyor.

Birde Dila'nın odasında, 300. bölüm kutlamalarında çekilmiş fotograflar kullanılmış ki,ona hiç girmiyim en iyisi..:img-hyste Sanki Güner&Dila&Keriman günlerce o yemek senin bu parti benim gezmişler gibi.Zaten dizi bir sezon daha devam ederse bu Dila sevimsizinin odasında Ankara devlet tiyatrosunun tüm oyuncularıyla ayrı ayrı çekilmiş bir fotografı olacak.Çünkü Ders: Beh, Konu: ''Dila'nın sülalesini tanıyalım'' (ben bu dizi Nemide'nin ailesini konu alıyor sanıyordum ama meğer Dila'nın taksit taksit gelen ailesini anlatıyormuş) ''Bizim Dila'nın eşantiyonları''..hey gidi günler hey, diyorum.

onur29
20-09-08, 13:10
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste Zarpa öldüm gülmekten ya. Bayadır bu kadar gülmemiştim. ALTIN TOP'umuz hakkındaki yorumun 10 numara olmuş valla. :happy0064

o Rüya ve Neva resimleri benimde acayip garibime gitti. Çok komikti cidden.

Bir de benim kafama takılan bir şey var. Geçen sezon sonunda Çetin'i vuran adam telefonla birini arayıp . "İş tamam abi" gibi bişeyler söylemişti. Bu işi yaptıran İsmail değil mi? E bu adam hapishanede değil mi? O zaman yanında cep telefonu var:img-tomat

MeLTY
20-09-08, 16:20
Bizim Evin Halleri dizisi zaten baştan aşağı bir mantık hatası....Zaten Bu sayfanın neredeyse 100 gelmeside bunun göstergesi..Hataları yaz yaz bitmiyor...Amaaa eğer Neva Çetinin kan kardeşine aşık olursa ne gülerim ama varya...Çetin Rüya,Neva ve Ahoy :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste...Bence bundan büyük mantık hatası olamaz...:img-hyste:img-hyste....Ayrıca Dila yorumlarına katılıyorum...Dila kendini yetim zannederken maşallah kızın tüm sülalesi boy gösterdi dizide ya...:img-hyste:img-hyste:img-hyste...............Bu arada Nemide annediyde artık hiç sevmiyorum.Misketide köyden çaresiz diye getirdi aldı kızı yerine koydu..Eee Zelişte çaresiz...Misketle hemen hemen aynı özellikleri taşıyor yani...Bu arada son mantık hatasıda Rikkate..O kadar üzülüyor,ağlıyor ama maşaşllah makyaj yapmaktan süslenmekten geri kalmıyor....:img-hyste:img-hyste.....

NOSTALJİK
20-09-08, 22:30
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ,ölen kişinin mezarı 1-2 ay içinde yapılır mı yani mermerler falan.
Safa ile Nevanın bankta oturmaları yeni çekilmiş,eskiden çek,ilmediği besbelli.
Güner'in hastası olan kız geçmişi hatırlamıyor ama çay yapmayı biryerden bir yere gitmeyi nasıl hatırlıyor.
Safa şuan nerde çalışıyor ?İsmetler'in yanında mı?
Rüzgar Ömür'ü evdekilerin işiooduğu bir anda kucaklamak zorunda kalacak,Ömür beşiğinde uyordur ,uyanmıştır ....
Güner sezon başında(atv ilk bölümler)sakallıydı çok şükür gitmiş.
Güner şimdi nerde yaşayacak?
Rüya'yı oynayan oyuncumuzun yeni sezonda sanki ses tonu değişti

dilaa
21-09-08, 02:21
ben biraz beh ekibi savunucusu olcam ama eski sahnelerin tekrar çekilmesinin sebebi kanal 1 in bölümleri vermemesi.o yüzden yeni halleriyle tekrar çekilmiş bunda bi mantık hatası olamaz ama şu kısımda olabilir e yeni halleriyle eskiyi oynamaları saçma olucağından hatırlatma sahneleri neden çekildi ne gerek vardı işte buna bişey diyemem.

dila konusunda bende rahatsızım.hatta benim yorumuma yazdığım bi cümleyi simete replik yapmışlar.bikız aldılar yurttan ana çıktı babası çıktı teyzesi çıktı çıktıda çıktı bu zaman kadar nerdlerdi.dimi yani.valla çok kötü örnek oluyolar şahsen ilerde çocuğum olmazsa ben evlatlık almak istemem hiç derdi bitmiyo kimsede ismet gibi iyi huylu olmaz teyzesini falan evimdedeyatrımak istmem kabul etmemde.bana bu açıdan çok güzel örnek oldunuz bravo yani.ayrıca kamurana hiçbişey sormadan evlerine almaları yatırmalarıda bi mantık hatası ablası olduğunu nerden biliyosun hırlımı hırsızmı katilmi ne yani.

ayrıca zarpam yakında dizinin adı dilanın annleri diye değişicek çocuğun pratikte olmasada teoride birsürü annesi oluyo çünkü:img-hyste

neva antipatiliğmi duymayan kalmadı bukıza imajaklı veren birilerimi var yoksa kendi zevkimi mazallah.zaten uzun olan suratı iyice uzatmak için hangi aklı başında insan kakül kullanır ya anlayan beri gelsin.hadi kullandn diyelim bari azcık uzun tutsaydım o kakül yeşim salkım zamanı modaydı.:img-hyste

doğrusu bende anlamadım habire masa hazırlanıyo kim niyetli kim değil ne zaman iftar ne zaman sahur.ayrıca rikkat bigün oruç tutarken diğer gün gün nasıl tuzlu ayran içiyo hadi niyetli değil madem neden bunu söylemiyo.(tama anladık kadınların belli günlerde tutamicanı ama eğer öyleyse bunu gözümüze sokmalarına ne gerek var)

son olarak ömürün gözleri hep açık ama başlarından ayrılırken hep uyuyo deniyo:mad72:

dilekten
21-09-08, 04:12
Pembe'nin tüm haraketleri, konuşmaları bana baştan sona mantık hatası geliyor, böyle düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir zamanlar aklı başında derli toplu, gayet düzgün giyinen bir kadınken şimdi saçmalama makinasına döndü. Ayrıca öyle rüküş bir hale soktular kadını. Üzülüyorum bu oyuncu için her geçen gün daha tahammül edilmez bir hale getiriliyor.

Aynı durum Nemide karakteri içinde geçerli, tamam bir insan yaşadığı acılardan elbetteki etkilenir huyu suyu değişir ama bu kadarda olmaz ki canım, o anlayışlı, sevgi dolu kişiliği alıp bu hale sokmak artık bu diziye resmen hakaret.

Dila'nın bu dizide niye bu kadar önemli olduğunu anlamadım gitti, ilk başlarda İsmet'le Sayhan'ın sevgisini, onu bu denli içten kabullenmesini gördükçe ne güzel diyordum evlat edinmekten korkan insanlar için ne kadar güzel bir örnek. Ancak bu kıza yazılan senaryo öyle bir hale geldiki insanın içindeki bu kıpırtıları öldürecek cinsten uzattılar, abarttılar, zırvaladılar.
Eğer Dila bu kadar sevilen ve bu dizide bu kadar önemli bir karakterse alsınlar "Dila'nın bitmek bilmeyen çileleri" diye ayrı bir dizi yapsınlar. Gerçekten kabak tadı verdi artık.

Bir zamanlar aklı fikri zenginlik, gösteriş, dedikoduda olan Füsun'un şimdiki halleri pek göze batmasa da bence tam bir mantık hatası. Zira kendisi neredeyse kanatlanıp uçacak bir melek modunda şu sıralar. Sakız hanım'ı söylemeye gerek bile yok ama alışmak lazım ona da yazacak konu bulamıyorlar zannımca o nedenle ikide bir senaryoya bir unutkanlık halleri eklenip orucu bozuluyor.

Diziye maalesef ısrarla yakışmayan Neva artık ne yapsa yaranamayacak bana o ve onunla ilgili her şey zaten baştan sona bir hata

Yapımcı firma, senaristler... yada kim olduğunu bilemediğimiz birileri anlaşılan diziye başta misafir oyuncu olarak katılan Çetin'i çok beğenmiş olacaklar ki kadroda tutmaya karar vermişler. Ancak siz yapacağınız en başta yaptınız arkadaşlar bu adama öyle bir iş yaptırdınızki artık ne kadar cilalasanız, temize çekseniz, unutulmaz, affedilmez, kabul görmez...

görgün
21-09-08, 16:17
aslında en büyük mantık hatası dilanın o kadar yakışıklı baba ve güzel bir anneden doğmasına rağmen asık suratlı ve sevimsiz bir kız olması üstelik de esmer... ne alakaysa..kız kan bağı taşıdığı kimseye benzemiyor.ayrıca sayhan nasıl oldu da bu kadar itici bir aile reisine dönüştü.her halde ismetle arasını bozacaklar ki yeni bir konu çıksın.ayrıca ömür ağlıyor hasta diye ağlama sesi veriliyor ama bebek oldukça mutlu görünüyor..çekimlerde de çok saçmalıklar var.bebek pembenin kucağında bir uyuyor bir anda uyanık görünüyor...ayrıca başka bir konu da sakız hanım alzehemir olacak zannedersem yavaş yavaş hazırlayın kendinizi diyorlar.:happy0064

dilaa
22-09-08, 00:35
dilekten arkadaşım neva konusunda kendime bi yandaş bulduğum içinokadar mutluyumki anlatamam sana fişekler patlatmak istiyorum şu an inanki. :)

neva karakteri baştan sonra gerçektende matık hatası hem eski nevayla hiçbişekilde benzemememsi bu en başındaki hata tabi,hemde hiçbişekilde eski neva karakterinin huylarını almış olmaması onun karakterine girememesi.valla bu hemdeler okadar uzar giderki ben iki yıldır yazmaktan bıktım artık

ayrıca gerçekten dila konusu amcanı aştı yoldan çıktı,valla diziye yakıştıramasamda torpi,lmi işliyo diyorum malum dilanın babası da ekipten.bi çocuğa bu kadarda senaryo yazılmaski bukadarda onun üstüne oynanmazki.8 yaşındaki bi çocuk 60 yaşındaki nemide hanımdan daha fazla oynuyo.yeter artık ya tamam senaryo düzeltmiyolar kendilerinde hiçbi şekilde taviz vermiyolar anladık ama karakterler üstündeki yoğunluğu biraz azaltın ya

3 tıldır neva-sefa sorunlarını,rüzgar-misket aşkını,ismet-sayhan ailesi evlatlık sorunlarını izlemekten bıktık illallah geldi yaa

dilekten
22-09-08, 01:48
Dilaa ben senin bu güne kadar yazdığın tüm eleştirilere zaten baştan sona katılıyorum ve kesinlikle aynı fikirdeyim..

Aslında küçük bir kız çocuğu ama Dila'dan gerçekten nefret ettirdiler bu senaristler beni bu kızın çıktığı sahneleri izlemek bile istemiyorum artık...

Ayrıca Rüzgar'ın acısı da izleyiciye yansıtılması gerekenin çok üstünde ve tamamen reyting amaçlı olarak uzatılıyor bence ve diğer oyunculara haksızlık olarak görüyorum ben bu dağılımı. O kadar adamı bir araya toplamışlar ama dizi bir kaç aşk acısından başka bir şey izlettirmiyor.

Asıl mantık hatası bu kadar kızdığım halde hala benim bu diziyi hala izliyor olmam sanırım ama o kadar yıldan sonra her gün sanki eski hallerinden bir iz bir tat bulacakmışım gibi ısrarla izlemekten kendimi alamıyorum.

sihir
22-09-08, 11:35
Bizim sünepe Güner:) geçen sezon sonsuz aşkı Kerimanın cenazesi için köyüne gitmemiş miydi? Hatta Nemide ''ailesi seni hırpalar'' falan demişti.

Güner Kamuranı nasıl oluyor da tanımıyor o zaman?

belki de cenazeyi ağacın arkasına saklanarak izledi zarpam...:img-hyste zaten o dönem acayip bir zırlama modundaydı. ağacın arkasına sinip kalmıştır zavallı. böylece de kimse güneri görmedi.
herkes gidince de mezarın başına gidip zırlamaya orada devam etmiştir.
tabii bunlar da yeşilçam araklamasıdır :img-wink:

MeLTY
22-09-08, 16:24
Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum..Dizide turnam gidersen mardine türküsünü kim söylüyor :icon_whis:icon_whis:icon_whis....

forcible
22-09-08, 20:04
Bizim Ömür bebek kaç aylık oldu acaba? :bilmim

Zeliş Ömüre süt almak için bakkala gitti.. Oysa 1 yaşından önce bebeklere süt verilmez.. Senaristler bu durumu nasıl atladılar acaba.. Maması bitmiş deseydi daha mantıklı olurdu...:img-yes:

elçiiin
22-09-08, 20:34
Bizim Ömür bebek kaç aylık oldu acaba? :bilmim

Zeliş Ömüre süt almak için bakkala gitti.. Oysa 1 yaşından önce bebeklere süt verilmez.. Senaristler bu durumu nasıl atladılar acaba.. Maması bitmiş deseydi daha mantıklı olurdu...:img-yes:

benim bildiğim bebeklere süt altı aydan önce verilmiyor ama daha önce su katılarak verilebiliyor yani mantık hatası sayılmaz sanırım ömür bebekte 3 aylık(esasen 6 aylık falan):img-yes:ve bu gün pempenin kucağındayken mikrofonu yakalamaya çalışması gözümden kaçmadı:) maşallah çok şeker bişey ya:love05:

tng
22-09-08, 20:42
neva geçen bölümlerde sen bir adam için aileni yok sayıyorsun,bora için de böyle yapmıştın falan dedi rüyaya;ama neva da safa için tüm ailesini karşısına almamış mıydı?kendi evliliğini neden unuttu anlamadımbu da bir mantık hatası sayılabilir.

dilaa
23-09-08, 01:08
Dilaa ben senin bu güne kadar yazdığın tüm eleştirilere zaten baştan sona katılıyorum ve kesinlikle aynı fikirdeyim..

Aslında küçük bir kız çocuğu ama Dila'dan gerçekten nefret ettirdiler bu senaristler beni bu kızın çıktığı sahneleri izlemek bile istemiyorum artık...

Ayrıca Rüzgar'ın acısı da izleyiciye yansıtılması gerekenin çok üstünde ve tamamen reyting amaçlı olarak uzatılıyor bence ve diğer oyunculara haksızlık olarak görüyorum ben bu dağılımı. O kadar adamı bir araya toplamışlar ama dizi bir kaç aşk acısından başka bir şey izlettirmiyor.

Asıl mantık hatası bu kadar kızdığım halde hala benim bu diziyi hala izliyor olmam sanırım ama o kadar yıldan sonra her gün sanki eski hallerinden bir iz bir tat bulacakmışım gibi ısrarla izlemekten kendimi alamıyorum.

doğru söylüyosun hepimiz zamanında kendimizden bişeyler bulduğumuz için izliyoruz diziyi belki bigün yine buluruz umuduyla ama çok zor galiba.olaylar gerçekliğin dışına çıktı.komedi dizisinden drama dramdan korkuya korkudanda tekrar drama döndük yakında fantastiğe dönersek şaşırmam.

rüzgarın acısı gerçekten rating amaçlı uzatılyıor rüzgar sevenler için çünkü rüzgar düzeldiği zaman rüzgarın sorunu kalmicak ve günklük hayatından kesitler verilicek bu sefer diğer karakterlere dönülcek.

valla bilmiyorum ilgisiz ve dertsiz başı omayan bi aileyi canladırıyolar bu yıl.misket hayatlarına gireli 3 yıl oldu sadece ama misket acıları hala dinmedi.oysaki fincan hala yıllardır o ailenin hayatında ama iki gün acısı sürüp adına bi dükkan açtılarmı bütün acılar geçti.buda bi mantık hatası

ömrü için bişey diyemem burdasanırım bi anneye ihtiyacımız var.ama anne sütü almadığı için süt içiriyor olamazlarmı

zarpandit34
23-09-08, 13:27
belki de cenazeyi ağacın arkasına saklanarak izledi zarpam...:img-hyste zaten o dönem acayip bir zırlama modundaydı. ağacın arkasına sinip kalmıştır zavallı. böylece de kimse güneri görmedi.
herkes gidince de mezarın başına gidip zırlamaya orada devam etmiştir.
tabii bunlar da yeşilçam araklamasıdır :img-wink:

:img-hyste:img-hyste Allahta seni güldürsün Sihircanım:) Valla çok haklısın, Güner kesin tırsak tırsak gitmiş,titreye titreye dönmüştür.Ama aslında adamceiz de haklı, ben mesela Dila'nın anne tarafından olan akrabalarını dna'ya falan ihtiyaç duymadan şıp diye anlar,nerede görsem tanırım..:img-hyste (beh bizi ''Dila'nın akrabalarını 3km. öteden tanımak gibi böyle bi uzmanlık (!) seviyesine özenle ulaştırdı:)) Eğer ki biri, insanlara tepeden bakıyorsa,küstahça ''herşeyi ben bilirim,ben yaparım,sen anlamazsın/bilmezsin'' takılıyorsa, ikide birde çektiği acılarla caka satıp,acı çekmeyi bi marifet sanıyorsa,insanda her saniye ''bu bi pislik yapacak ama ne'' şeklinde bir güvenilmezlik hissiyatı yaratıyorsa,ağzından güzel bir söz çıktığında bile gözlerinden 'senin donuna kadar alırım,ruhun duymaz' okunuyorsa, birde Kamuran varyemezi gibi, para harcayacak diye aklı çıkıyorsa bilin ki, o kişi kesin Dila'nın akrabasıdır..Ve tabii anlar anlamaz da topuklayın oradan..:img-hyste

Ve Dila konusunda burada yazılan herşeye ve herkese katılıyorum.(zaten siz 'zarpy koş bak dila hakkında yazdım' diye haber edin, ben hemen gelir katılırım:)) Dilaa'm senin teorinde kesinllikle doğru bence.Dila üzerindeki bu yoğunluğu ''senarist anne torpili''nden başka hiçbir şekilde açıklayamıyorum maalesef,başka hiçbir izahı yok.Konu ''çocuk''sa dizide çocuktan bol birşey yok,Mert'i var Zeynep'i var..Ömür'ü öz babası bile kabullenmezken,Dila üzerinde,neredeyse doğarken yanından geçen adam bile söz hakkı olduğunu iddia ediyor.Bence dizide ''Dila turları'' diye birşey olsun,şimdi birinci tur anneler-babalar (bu geçen sezondu) ikinci turda Dila'nın teyzeleri-amcaları gelsin onlarla kapışılsın, artık üçüncü turda dayıları-yengeleri işte nebilim halaları-enişteleri..:img-hyste işte her sezon ebesinin kuzeninin küçük torununa kadar hepsi sırayla gelsinler.Haa tabi bu arada ucuz entirika fırsatı da kaçırılmasın;Amcası Seli'ye,yengesi Sayhana,eniştesi Neva'ya (biliyorsunuz; her yeni gelen mutlaka en az bir kez Neva'ya aşık olur,bu beh anayasasının altın maddesidir!) kancayı taksın.Çünkü biz bilmiyoruz aslında Dila'yı akrabalarıyla fingirdeşebilmek için evlat edindiler! Eh, bundan sonra insanlar ''yeni yeni insanlarla tanışmak için'' seyahata çıkmak yerine,evlat edinirler artık..:img-hyste (bu saatten sonra kimsenin ölmesinden de korkmuyorum beh'te,hatta geçen sezon keşke Çetin ölseydi de yerine kardeşi Metin,Güner ölseydi de yerine kardeşi Soner gelseydi,ne güzel! Böylece Çetinin hatalarını unutturmak için bu kadar uğraşmak zorunda kalmazlardı.)

Bence ''bölüm yorumları'' başlığı da kalksın,''Mantık Hataları''na da ''bölüm özetleri''ni yazalım,olsun bitsin.Ama diziyi çok seviyor ve çokta izliyoruz o ayrı,işte o da bizim anormalliğimiz:)

dilaa
23-09-08, 23:52
hakaten zarpam ya diziyi 8 yıldır deli gibi izliyoruz her ince ayrıntısını hatılrıyoruz ama hiçbi şekilde beğenmez olduk.şimdi anlat anlatabilersen insanlara bu çelişkiyi.zaten geçenlerdede anlatamadığımdan çıktıya tartışmalar neyse.

dila yüzünden adımdan nefret etmek üzereyim.allahtan aynı isimler aynı kaderi paylaşmıyo.yada keşke paylaşmalımıydık demeliyim ne, ne güzel bikaçtane annem iki tane babam sınırsız akarabam üzerimde çok yoğun bi ilgi her istediği yapılan bi insan üstelik milyarder(yeni parayla tabi)tüh be keşke paylaşsaydık bu kaderi.bende dilanın gerçek annesine gitsem belkide tanıdıktır benden etkilenipkoymuştur o adı bu sayede belki bana en torpilinden küçük bi rolde verir.bende dilanın halası olarak girerim.:img-hyste

dilaya okutulan bi günlük var bide hiç değişik bişey yok hep aynı sayfalar gerçekten hergün aynı cümleler söyleniyo.bide niye başkası okuyoki anlamıyorum.zaten alt tarafı bi defter sen bi güzel oku onu bi anne olarak, sonra kızına ver istediği gibi okusun.bunu bu şekilde uzatmalarıda ayrı bi hata.

biri misketin aziz hatırası der biri kerimandan kalan tek şey der bu insanlar ölünce nekadar kıymetli oluyomuş yav

bide bugün safa hediyemimede aldım grmeye gidicem prensesimi dedi.alinde paket yoktu bende altın falan aldı sandım.çocuğu gördü ama ne bişey taktı ne hediye verdi .

dilekten
24-09-08, 03:58
Dilaa, Eğer yanlış hatırlamıyorsam Safa Ömür'ün yanından ayrılmadan önce son sahnede bebeğin önünde bir altın takılmıştı ama takarken göstermediler. Aslında bahsedildiğine göre en azından takarken göstermeleri gerekliydi.

Birde Neva'nın Safa'ya öyle mayışık mayışık bakması çok saçmaydı...

dilekten
24-09-08, 04:19
:img-hyste:img-hyste Ve Dila konusunda burada yazılan herşeye ve herkese katılıyorum.(zaten siz 'zarpy koş bak dila hakkında yazdım' diye haber edin, ben hemen gelir katılırım:)) Dilaa'm senin teorinde kesinllikle doğru bence.Dila üzerindeki bu yoğunluğu ''senarist anne torpili''nden başka hiçbir şekilde açıklayamıyorum maalesef,başka hiçbir izahı yok.Konu ''çocuk''sa dizide çocuktan bol birşey yok,Mert'i var Zeynep'i var..)

Eğer Dila bu dizinin senaristinin kızıysa (aslında soy isimlerine bakıp bakıp acaba dedim hep ama yok artık bu kadar da göze sokula sokula kızına bu senaryoyu yazmaz da demiştim)
Eh bu durumda ben boşuna debeleniyormuşum artık üzerine söyleyecek söz kalmıyor. O kadar sevgi sözcükleri o kadar altın toplar ölümüne sevilen Dila'nın sevgiden boğulacak kadar şımartılması boşuna değilmiş. Yok artık bu sevimsiz Dila hiç çekilmez bundan sonra..

zarpandit34
24-09-08, 14:18
Eğer Dila bu dizinin senaristinin kızıysa (aslında soy isimlerine bakıp bakıp acaba dedim hep ama yok artık bu kadar da göze sokula sokula kızına bu senaryoyu yazmaz da demiştim)
Eh bu durumda ben boşuna debeleniyormuşum artık üzerine söyleyecek söz kalmıyor. O kadar sevgi sözcükleri o kadar altın toplar ölümüne sevilen Dila'nın sevgiden boğulacak kadar şımartılması boşuna değilmiş. Yok artık bu sevimsiz Dila hiç çekilmez bundan sonra..

Evet canım, senarist Aynur K.Ulusoy ile Mehmet Ulusoy'un (Dalyan) kızları:) Da bence de kızlarına olan sevgilerini başka bir mecra da, mesela evlerinde:) gösterseler daha iyi olur,çünkü bizde canız,bize de yazık yani..:) bu eziyeti yapmasınlar ekran başındakilere.Hele içinde top,böcek gibi kelimeler barındıran sevgi sözcükleri(!) nasıl birşeydir yahuu.

Dilaa'm senaristler ''günlük'' diziyi,günlük defteri olarak algılamışlar galiba..Bu sezon Beh bana şunu öğretti; ''mutlaka günlük yazın..hatta video,fotograf,mektup,toka artık ne bulursanız gretel misali hepsini dökün saçın..ölürsünüz mölürsünüz,ne olur ne olmaz,eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım''..:img-hyste (kim demiş beh mesaj vermiyor diye,bakınız ne kadar faideli şeyler öğreniyoruz) Dizimizdeki günlükler,hepsi birer şahane edebiyat klasiği hepsi kapış kapış..Hele Kerimanın günlüğüne sahip olmak için 3.dünya savaşları başlayacak yakında..:img-hyste Günlük değil de,da vinci şifresi sanki mübarek..:img-hyste

Bende mantık hatalarının kadrolusu oldum,çıkamıyorum buradan..:img-hyste

NOSTALJİK
24-09-08, 21:24
Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum..Dizide turnam gidersen mardine türküsünü kim söylüyor :icon_whis:icon_whis:icon_whis....

Zeliş 'i çok aşalıyor Nemide Anne ,Zeliş üniversitede kazanmış üstelik .Misket kanal 1'deki ilk bölümlerinde adap falan bilmiyordu ,sonra kendini yetiştirdi .İşte o eski zamanlarda hiç öyle yapmıyordu Nemide Anne,değişti sanki .Rikkat çok iyi böyle devam etsin.
Keşke fotoğraf çektirmeden önce Zeliş'e yeni kıyafetler alsalardıda o giysilerle fotoğrafını çektirseydi kızcağız.Kıyafetlerin parasını Pemboş mu verdi?

Turnam gidersen Mardin'e
Turnam yare selam söyle
Karlı dağların ardından
Turnam yare selam söyle

Turnam gidersen Akdaş'a
Karlı dağlar aşa aşa
Hem kavime hem kardaşa
Turnam yare selam söyle

Söz-müzik: anonim
Söyleyen : Gülbahar

dün yine daha iyi dinledim sanki Zeliş'in seside var.Ayrıca bir erkekde söylüyor.

dilaa
24-09-08, 23:46
valla zarpam bi günlüktür gidiyo günlük hangi ziynet eşyası altına girerki acep,nasıl bir dava konusu olabilirki bu bende bunu anlamadım günlüğü günerden almanın hukuki yolu nasıl olabilirki

ikisini mahkemede hakim karşısında düşünemiyorum.hakim nedir derdiniz dicek bunlar iki cilt günlük var elimizde onu paylaşamıyoruz dicek. memlekette meselemi kalmadı yo.bide diyolarki türk adalteti yavaş işliyo.böyle her absürt sebebpten dava açışırsa önemlilere sıra gelmez tabi.

ayrıca çekin o günlüklerin fotokopisini biriniz fotokopisini alın biriniz gerçeğini ne farkeder.ya.yada güner ne uzatıyo çeksin fotokopileri bi kenara koysun.versin kamurana gerçek günlükleri amaç dila büyüyünce onları okutmak değilmi fotokopi kalmıyomu ozamana sanki.aaaa kokusunudamu istiyolar kadının ya

bide fotoğrafçı adamın ayvaza söyledikleribi duydunuzmu.
fotoğrafçı adam:valla abi belki bugün gelriler işleri varmış belki yetişemezlermiş belki yarın geliriz belki bugünde gelebiliriz işimiz biterse gelriiz yarında labilrizi bugünde gelebilriz

deyip durdu ya.gerçek fotoğrafçıymış heralde nasılda heycanlanmış :)

onur29
25-09-08, 00:16
Ayrıca ben Zeliş, Rüzgar ve Pembe'nin fotoğrafçıdan nasıl çıktıklarını anlamadım. Rüzgar hava alıcam diye fotoğrafçıdan çıktı. (Gerçi baya bi uzaklaştı. Havayı enreden alacaksa) O sırada Çetin ve Ayvaz fotoğrafçıya gelmek üzereydi. Ne ara çıktı bunlar fotdoğrafçıdan. Nasıl karşılaşmasılar. Hala aklım almıyo.

dilaa
25-09-08, 00:28
orayı heycan yaratmak için yapmışlar anlaşılan zeliş perdeyi açınca ''aaaa şimdi görcek vurcak kzı'' moduna falan girceğimizi sandılar herhal.:img-hyste

ama anlamamışlarki hala sayelerinde biz alıştık böyle sahnelere adımız gibi biliyoruz taaa sene ortasına gelene kadar kimsenin kimseyle karşılaşmicağını

ayrıca pembe gidiyosa hala rüzgarın orda ne işi var bunu anlamış değilimya biride bana bunu açıklasın lütfen.her sahneye rüzgarı sokmak zorundalarmı gerekli gereksiz ya

onur29
25-09-08, 00:32
Haklısın biz alıştık bir türlü karşılaşamamalara. Yok yani benim gibi Anlara'yı bilmeyenelrde Bu Ankara bizim mahalle kadar bir yer herhalde diye düşünecek. Yani düşünmemek elde mi?

Ayrıca Rüzgar'ın her sahnede olması beni de sinirlendiriyo.

dilaa
25-09-08, 00:45
Haklısın biz alıştık bir türlü karşılaşamamalara. Yok yani benim gibi Anlara'yı bilmeyenelrde Bu Ankara bizim mahalle kadar bir yer herhalde diye düşünecek. Yani düşünmemek elde mi?

Ayrıca Rüzgar'ın her sahnede olması beni de sinirlendiriyo.

hadi diğer günlerde acısını yaşıyo macısını yaşıy dediler neyse dedik,ama bugün hiçbişekilde hiçbi gereği yoktu zelişin yanında.pembe olmasaydı tamam ama pambe vardı ve ayrıca yetiştirmeleri gereken onca işe ne oldu.

buda benim dediğimi defalarca doğruluyo rüzgar karakterine misket üstünden reyting yaptırdılar şimdi bi gün bile göstermesler reyting kaygısıyla yanıp tutuşuyolar

onur29
25-09-08, 00:50
Çok haklısın. Rüzgar karakteri Misket'siz reyting getirmeyecek diye her sahneye Misket'in acısını yansıtıyolar. Rüzgar bu gün Zeliş ile gidecekti zaten. pembe niyte gitti ki. Hem de bir yığın işleri vardı. Gerçi iş iş deniyo ama şu pastanede güzellik merkezi gibi. Gelen giden yok.

zarpandit34
08-10-08, 21:53
Sayhanın doğum günü geçen sene 19 kasım iken (bkz:bölüm özetleri:)) bu sene nasıl oluyor da 10 ekim de kutlanıyor.Her sene bir ay öne kaydırıyor galiba:)

armagan_60
09-10-08, 18:51
ayvazın belinde silahla ankaranın göbeğinde alışverşmerkezine girmesi mantık hatası üzerinde bişey olmuş hayır bide çekip vuracak en azından senaristler parkta bahçede karşılaştırsalardı daha mantıklı olurdu

dilaa
09-10-08, 19:53
belindeki silahı alışveriş merkezinde görmedim ben ya. neyse ben onu demicektim.

bugün bayram bölümü işleniyodu öyle değilmi.e pembe niye üstüne bastıra bastıra rikkatlere ''siz dükkana gidin çocuk ağaç oldu oda gitsin okuluna '' dedi.

bu kadar tatile doymayan bi millet olarak hangi bayram okullar açılmış işlere gidilmişki.

bana göre bu yılın en büyük fiyaskosuydu.günlerle replikleri daha oturtamamışlar anlaşılan.

armagan_60
09-10-08, 20:36
belindeki silahı alışveriş merkezinde görmedim ben ya. neyse ben onu demicektim.

bugün bayram bölümü işleniyodu öyle değilmi.e pembe niye üstüne bastıra bastıra rikkatlere ''siz dükkana gidin çocuk ağaç oldu oda gitsin okuluna '' dedi.

bu kadar tatile doymayan bi millet olarak hangi bayram okullar açılmış işlere gidilmişki.

bana göre bu yılın en büyük fiyaskosuydu.günlerle replikleri daha oturtamamışlar anlaşılan.

zaten cihan geçen senenin sonunda okulunu bitirmrmişmiyidi hatta rikkat hayırlı olsun falan demişlerdi

dilaa
09-10-08, 20:59
zaten cihan geçen senenin sonunda okulunu bitirmrmişmiyidi hatta rikkat hayırlı olsun falan demişlerdi

yok canım cihanın okul bitirdiği falan yok.bu yıl son senesi olması lazım.yada bir yılı daha var heralde çünkü hazırlık okumuştu.

gülbeşeker
11-10-08, 17:00
Slm arkadaşlar,cuma günkü bölümdeki bir mantık hatasını yazmadan duramayacağım.Rüzgar Zelişe o üstündeki beyaz elbise demek bu yüzdendi dedi,yani düğün elbisesi olduğunu anladığını söyledi,fakat Rüzgar o beyaz elbiseyi Zelişin üstünde hiç görmemişti ki,nerden biliyor o elbiseyi?Ayrıca,Zeliş ikinci öğretimde okuyacaktı,bu da para demek oluyor,peki Zeliş Ankaraya gelmeden önce bu parayı nasıl ödeyeceğini düşünüyordu?Belki mektup arkadaşına güveniyordu ,neyse onu geçtim Rikkatler hiç mi şüphelenmiyor,Zelişin cüzdanı çalındı fakat bu kızın hiç mi kıyafeti tokası telefonu olmaz,ailesi bu kızı nasıl böyle kimsesiz gönderdi,hiç mi arayıp soranı olmaz bu kızın?Ve son olarak Zeliş,liseye bile peşinde 3 adamla giderken üniversite sınavına nasıl ve nerde girdi?Ağabeyi de bilmiyor onun da desteğini almamış,o zaman köyden kalkıp gidip merkeze üni sınavına girmeyi nasıl başardı?Bir de mantık hatası değil ama Zeliş resmi nikahla mı yoksa imam nikahıyla mı evli merak ettim...Hepinize iyi yorumlar...

elçiiin
11-10-08, 18:59
Slm arkadaşlar,cuma günkü bölümdeki bir mantık hatasını yazmadan duramayacağım.Rüzgar Zelişe o üstündeki beyaz elbise demek bu yüzdendi dedi,yani düğün elbisesi olduğunu anladığını söyledi,fakat Rüzgar o beyaz elbiseyi Zelişin üstünde hiç görmemişti ki,nerden biliyor o elbiseyi?Ayrıca,Zeliş ikinci öğretimde okuyacaktı,bu da para demek oluyor,peki Zeliş Ankaraya gelmeden önce bu parayı nasıl ödeyeceğini düşünüyordu?Belki mektup arkadaşına güveniyordu ,neyse onu geçtim Rikkatler hiç mi şüphelenmiyor,Zelişin cüzdanı çalındı fakat bu kızın hiç mi kıyafeti tokası telefonu olmaz,ailesi bu kızı nasıl böyle kimsesiz gönderdi,hiç mi arayıp soranı olmaz bu kızın?Ve son olarak Zeliş,liseye bile peşinde 3 adamla giderken üniversite sınavına nasıl ve nerde girdi?Ağabeyi de bilmiyor onun da desteğini almamış,o zaman köyden kalkıp gidip merkeze üni sınavına girmeyi nasıl başardı?Bir de mantık hatası değil ama Zeliş resmi nikahla mı yoksa imam nikahıyla mı evli merak ettim...Hepinize iyi yorumlar...
Evet Rüzgar o kıyafeti hiç görmemişti ki...Bu mantık hatasını bende farkettim hatta yazmak için girmiştim canım arkadaşım herzaman ki gibi benden önce davranmışsın.Bence burda Zelişin düğünden kaçtığına vurgu yapmak istemişler hatta o yüzden o zamanlar Zelişin evinde kaldığından bile haberi olmayan; zelişi o kıyafetle hiç görmeyen Rüzgara o gün o üstündeki kıyafet gelinlikmiydi?diye sordurmuşlar aslında küçük bir ayrıntı bu bence senalistler bu durumu unutmuş olmaktan ziyade izleyici unutmuştur diye düşünmüştür olaya vurgu yapmak için kurdurulmuş bir cümle
Birde Rüzgar daha cevabını vermedi ama eğer Zelişe kal derse buda mantık hatası olur;çünkü Zeliş çocuğuna bakıyor peşinde onu vurmak isteyen silahlı bir adam var.Zelişe acısa bile sonuçta o bugün kendisi için bir yabancı onlarla kalmaya devam etse bile böyle bu durumda en azından Ömürden mümkün olduğunca uzak durmasını ve kesinlikle Ömürle dışarı çıkmamasını istemeli bence

dilaa
12-10-08, 18:05
rüzgar aslında o elbiseyi gördü ama elbisenin içindekinin zeliş olduğunuhatırlarmı bilmem.ilk yada ikinci bölümdü rüzgar balıktan dönüyordu telefon açmak için bakkala girdiğinde zelişte rüzgara çarparak çıkmıştı bakkaldan.eğer o kişinin zeliş olduğunu hatırlıyosa elbiseyide hatırlıyodur.

zeliş konusundada haklısınız.kimliğini çaldırdım dedi ona inanırlarda hiç kıyafeti ve parası olmamasını fakir olmasına yordular zaar.zaten zelişin iki elbisesi çıktı o çantadan. parasızda oluşunu çalışmak zorunda oluşunu duyunca şüphelenmemişlerdir.

onur29
13-10-08, 14:19
En başından beri Zeliş'in düğünden kaçtığını söylemiştim. Hatta fragmanlardan itibaren. Zeliş konusu tamamen açılmadı.

Ben buraya başka bir mantık hatasını yazıcam. Şımarık Dila geçen güm kamera ile çekim yaparken. Kamuran teyzesine Kemiran teyze dedi. Acayip güldüm. Yani kimse farketmedi mi bu olayı?

4ewerbrucas
13-10-08, 22:20
En başından beri Zeliş'in düğünden kaçtığını söylemiştim. Hatta fragmanlardan itibaren. Zeliş konusu tamamen açılmadı.

Ben buraya başka bir mantık hatasını yazıcam. Şımarık Dila geçen güm kamera ile çekim yaparken. Kamuran teyzesine Kemiran teyze dedi. Acayip güldüm. Yani kimse farketmedi mi bu olayı?

açıkcası ben hiç farketmedim dilayı sevmiyorum ya sahnelerine dikkat etmiyorum heralde :img-hysteama acyip bir mantık hatası olmuş böyle bir hatada rüzgar&misket düğününde vardı rüya pembeye leyla abla demişti hatırlarsanız:img-hyste

zarpandit34
14-10-08, 19:03
açıkcası ben hiç farketmedim dilayı sevmiyorum ya sahnelerine dikkat etmiyorum heralde :img-hysteama acyip bir mantık hatası olmuş böyle bir hatada rüzgar&misket düğününde vardı rüya pembeye leyla abla demişti hatırlarsanız:img-hyste

:img-hyste:img-hyste Ay evet yaa..:img-hyste Ben yanlış duydum zannetmiştim ama sende öyle duyduğuna göre doğruymuş.Resmen ''ben biraz Leyla ablayla ilgileniyim'' demişti yahu:)

4ewerbrucas
14-10-08, 23:44
arkadaşlar ben bişey sorucam bugün akmuran dila ile meşhur mirası hakkında konuşurken "teyzen yararlanamadı ama sen faydalanabilecekmisin"dedi orda annen demesi gerekmiyordu..yoksa ben bunu yanlış mı anladım:bilmim

zarpandit34
16-10-08, 12:46
arkadaşlar ben bişey sorucam bugün akmuran dila ile meşhur mirası hakkında konuşurken "teyzen yararlanamadı ama sen faydalanabilecekmisin"dedi orda annen demesi gerekmiyordu..yoksa ben bunu yanlış mı anladım:bilmim

Yok canım, doğru anlamışsın..Orada Kamuran zaten kendisinden bahsediyordu.Hani çok sıkıntılar/çilelerden geçerek:) bu paraya sahip olmuş ya, sen hiç bi halt etmeden paraya konup rahat rahat keyfine bakacaksın ohh:) demek istedi Dila'ya..

4ewerbrucas
16-10-08, 22:51
Yok canım, doğru anlamışsın..Orada Kamuran zaten kendisinden bahsediyordu.Hani çok sıkıntılar/çilelerden geçerek:) bu paraya sahip olmuş ya, sen hiç bi halt etmeden paraya konup rahat rahat keyfine bakacaksın ohh:) demek istedi Dila'ya..

anladım ben kerimandna bahsediyor sandım orda ne paragöz kadın bu kamuran ya o kadar fabrikası var:img-hyste

jival
16-10-08, 23:30
merhabalar arkadaşlar...aranızda yeniyim.. bu bölümü uzaktan takip ediyordum ama artık bu dizide olanları annemle paylaşmanın yetmediğini farkettim... izninizle bi kaç şey söylemek istiyorum:)

ALTIN TOP dila hakkında söyledikleriniz o kadar doğrukiii katılmadan edemiyorum gerçekten o kocaman ve sevimsiz kıza gösterilen ilginin haddi hesabı yokken ; şadanların oğlu Mert ile rikkatlerin kızı Zeynep o kadar rağbet görmüyo...oysa onlar öz çocuklar...hele mert garibim ortada bile yok komşularda büyüyo galiba...:img-hyste

bu misket artık bende öğğk bi hal alacak yani o kadar severdimki o kızı ben sayelerinde kızdan gıcık olmaya başladım...tamam acıdır zordur falan filanda bu nemide ninenin karakterini değiştirecek kadar bi etki yapmamalı zira kadın pek tatlı bişedi...rikkatle nemide sanki yer değiştirdi....önceden rikkat huysuzdu şimdi melek oldu...demekki karakterler arada bi sapıtabiliyo böle...:img-hyste

saysay ile ismetin hali de beni gülmekten öldürüyo artık..adam yemeden içmeden çalışıyo mümtaz bey burda değil diye adam tatile gitmişti galiba tatile kaçtı demek daha doğru olacak zannımca....

pembe önceleri böle bi karakter değildi her natayı kızcağıza yaptırıyorlar...herkes ona yükleniyo anlayamıyorum...

evt şimdi geldik asıl mesele neva hanıma....:img-hysteben bu hanımı cidden hala çözemedim gelen giden kendisine aşık oluyo...safaydı çetindi ismaildi şimdide ayvaz...benim göremediğim bişe var demekki o bayanda antipatikliği bana görünüyo galiba...o garip kakülleriyle...sanki onca hatayı kendisi yapmamış gibi üste çıkmaya çalışıyo(safa ısrarla sen bana inanmadın die bitti dio o da tutturmuş benim yuvamı çetinle rüya yıktı:img-hyste farklı dillerden konuşuyorlar..) tüm aile onun yanında...sanki o ailenin öz çocuğu rüya ise üvey çocuk..çok aşırı bi ayrım var...rüyaya çok yükleniliyo ben onun yerinde olsam intihar ederdim galiba...

ya bu arada üniversite başlayalı han oldu nerdeyse vizeler başlıcak daha zelişin ders kaydı yapılmadı...dizi biraz zaman kavramını karıştırmış gibime geldi....

saygılar....

4ewerbrucas
17-10-08, 00:01
merhabalar arkadaşlar...aranızda yeniyim.. bu bölümü uzaktan takip ediyordum ama artık bu dizide olanları annemle paylaşmanın yetmediğini farkettim... izninizle bi kaç şey söylemek istiyorum:)

ALTIN TOP dila hakkında söyledikleriniz o kadar doğrukiii katılmadan edemiyorum gerçekten o kocaman ve sevimsiz kıza gösterilen ilginin haddi hesabı yokken ; şadanların oğlu Mert ile rikkatlerin kızı Zeynep o kadar rağbet görmüyo...oysa onlar öz çocuklar...hele mert garibim ortada bile yok komşularda büyüyo galiba...:img-hyste

bu misket artık bende öğğk bi hal alacak yani o kadar severdimki o kızı ben sayelerinde kızdan gıcık olmaya başladım...tamam acıdır zordur falan filanda bu nemide ninenin karakterini değiştirecek kadar bi etki yapmamalı zira kadın pek tatlı bişedi...rikkatle nemide sanki yer değiştirdi....önceden rikkat huysuzdu şimdi melek oldu...demekki karakterler arada bi sapıtabiliyo böle...:img-hyste

saysay ile ismetin hali de beni gülmekten öldürüyo artık..adam yemeden içmeden çalışıyo mümtaz bey burda değil diye adam tatile gitmişti galiba tatile kaçtı demek daha doğru olacak zannımca....

pembe önceleri böle bi karakter değildi her natayı kızcağıza yaptırıyorlar...herkes ona yükleniyo anlayamıyorum...

evt şimdi geldik asıl mesele neva hanıma....:img-hysteben bu hanımı cidden hala çözemedim gelen giden kendisine aşık oluyo...safaydı çetindi ismaildi şimdide ayvaz...benim göremediğim bişe var demekki o bayanda antipatikliği bana görünüyo galiba...o garip kakülleriyle...sanki onca hatayı kendisi yapmamış gibi üste çıkmaya çalışıyo(safa ısrarla sen bana inanmadın die bitti dio o da tutturmuş benim yuvamı çetinle rüya yıktı:img-hyste farklı dillerden konuşuyorlar..) tüm aile onun yanında...sanki o ailenin öz çocuğu rüya ise üvey çocuk..çok aşırı bi ayrım var...rüyaya çok yükleniliyo ben onun yerinde olsam intihar ederdim galiba...

ya bu arada üniversite başlayalı han oldu nerdeyse vizeler başlıcak daha zelişin ders kaydı yapılmadı...dizi biraz zaman kavramını karıştırmış gibime geldi....

saygılar....

dila hakkında dediklerine katılıyorum neva hakkıdna hatta nemide anne hakkındakilere kadar katılıyorum ma katılmadığım kişi rüya ona karşı tavırlarda herkes haklı bütün aileyi karşısına aldı ki bu ilk defa yaptığı bişey değil rüyanın bora yüzünden de böyle olmuştu neyse rüya hakkında yazmak bile istemiyorum...zelişin ders kaydı yapıldı ya çrş günkü bölümde rüzgral gittiler kitaplarını bile aldılar:icon_whis

jival
17-10-08, 00:16
işte dün yapıldı kayıt daha çok çok yeni :D
rüyanın inadını anlamıyorum ve tasvipte etmiyorum ama bence tepkiyi abartıyorlar...günerle görüşebilirlerdi kocaman psikilog var orda nası döndürebiliriz fikrini nası değiştirebiliriz die bi kez danışabilirlerdi bence...

4ewerbrucas
17-10-08, 00:44
işte dün yapıldı kayıt daha çok çok yeni :D
rüyanın inadını anlamıyorum ve tasvipte etmiyorum ama bence tepkiyi abartıyorlar...günerle görüşebilirlerdi kocaman psikilog var orda nası döndürebiliriz fikrini nası değiştirebiliriz die bi kez danışabilirlerdi bence...

yok rüya artık yoldan çıktı boşveriyorum onu ah ah eski rüya nerde bora ile gitmeden önce ne güzeldi:img-cray:

dilaa
17-10-08, 13:52
anladım ben kerimandna bahsediyor sandım orda ne paragöz kadın bu kamuran ya o kadar fabrikası var:img-hyste

aslına bakarsanız dünde yazmıştım kamuran kendince haklı.belliki çok çalışmış didinmiş.babasının ona bıraktığına bire bin katmış.ve sanırım kardeşinden haz almaması bu yıllara dayanıyor. e şimdi bi yiğen ortaya çıkıyo ve hukuki olarak kamuranla şedeğer hale geliyo.e kadının öz yeğeni bişey diyemiyo.ama yıllarca hayttan vazgeçerek çalışıp kazandıklarınıda har vurup harman savunmasın istiyo.düşünsenize siz yıllarca biriktirin sonra bi kız çıksın birikenleri yitirip dursun.madem bölüşmek zorunda kamuran bari bi işe yarasında büyüynce yararlı harcasın diyo.bence haklı bu yönde.ama çocuğa anlatış biçimi yanlış.bilmiyorum ben dün böyle anladım

NOSTALJİK
20-10-08, 21:47
Salise okadar bağırdı bir Allahın kulu yanına gelmedi,kafedekilerde demi duymadı, etrafta gezenler yokmuydu?Saliseyi neden tanımadığı biriyle konuşur durumda yaptılar ,o öyle biri değil.tamam evlenmek istiyorda ...
Rüyanın çetinle , fisunun evinde yaşaması çokyanlış ,üstüne üstlük nevada orda ,millet nevanın odasınımı alcak eve nasıl sığcaklar eve sığmayı bırak o evde 10 odada olsa o eve gelmelerini mantığım almıyor.şehir dışında bir yerlerde yaşamalıydılar.

dilaa
20-10-08, 23:58
ben bi ekip bukadarmı fakir diyorum ve başka bişey demiyorum.

yazın 40 derece sıcağında bile o kıravatı hiç çıkarmayan ve takmak zorunda olan bi polisin şimdi kasım ayındamı bunalası tuttu ya.

eve gelen polisin bi kravatı yok bu ne saçma bişey.hangi resmi kıyafetli polis memurunu kravatsız gördünüz bugüne kadar sorarım size.

ayrıca nostaljik arkadaşıma katılıyorum bende düşünüyorum uzun uzun bu insanlar nerde yatıyo diye.nemide annein evinde bu iş çözülmüş durumda ev iki odalı haliyle gelen salonda yatıyo.

ama rikkaterde ve füsunlardaki bu evler kaç odalı merak ediyorum.rikkatlerde bi rikkatin odası var bi zeynebin odası var bi pembenin odası var bi cihanın odası var rüzgarın odasıda ayrı herkez bi odaya çekiliyo ortada kimse kalmıyo ben bişey anlamadım.bu evin bide üst katımı var.

füsunlarda neva ayrı odada sekız hanım ayrı odada mert ayrı şimdi bide rüya ayrı füsun ayrı dada.belki birleşik yatanlar vardır ama bu bize gösterilmiyo hiç.biz şimdi o evlerde 5 oda falan olduğunu düşünüyoruz.ha bide çok merak ediyoum bu gelen çiftimize ayrı bi yatak odasımı yaptırıcaklar.ama belki rüya salonda yatmak ster bişeyleri ispat etmek için herkez görsün babında şaşırmam doğrusu

ANATOLYA-MLTM
21-10-08, 12:44
Ben Ömürün neden babası ile değilde Nemide Nine ile kaldığına hala akıl erdiremedim açıkçası..Yani sonuçta Neminde Nine Ömürü Misketin yadigarı olarak görebilir ama Rüzgarda Ömürün babası...Bence çocuk tabiki Rüzgarın yanında kalmalıydı...Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorummm...Ömürün bir babası var ama babası ile kalmıyor...Rüzgar sadece günde iki kere sevmeye geliyor..Varmı böyle birşey..Bence bundan absürd mantık hatası olamaz :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste....

jival
21-10-08, 14:19
zelişin ikinin biri ben ömürün biberonlarını yıkayayım ben bi çarşaf değiştireyim gibi kaçışları çok garibime gidiyo bari doğru düzgün bahane bulunsun kız biberon temizlerken çarşaf değiştirmeye gitti ne bağlantısı varsa yani :img-hyste
ister istemez gözüme batıyo napayım :D

bi de ben şeyi anlamadım nikah için herkes toplandı çetinin evine taa ne kadar zaman sonra füsun çıktı hemencik çetinlere damlayıverdi çok yakın bi mesafe gibi ama dün rüya ile çetin ta sabahın köründe bagaj yapıp çıktılar o kurabiyeler pişene kadar gelemediler neva çetinlere bile gitti o sürede. kızın özel arabası bile yok.çetin ve rüya sanki istanbul ankara yol yapıyolar gibi gidemediler bi türlü özel arabayla...:img-hyste

dilaa
21-10-08, 15:31
zelişin ikinin biri ben ömürün biberonlarını yıkayayım ben bi çarşaf değiştireyim gibi kaçışları çok garibime gidiyo bari doğru düzgün bahane bulunsun kız biberon temizlerken çarşaf değiştirmeye gitti ne bağlantısı varsa yani :img-hyste
ister istemez gözüme batıyo napayım :D

bi de ben şeyi anlamadım nikah için herkes toplandı çetinin evine taa ne kadar zaman sonra füsun çıktı hemencik çetinlere damlayıverdi çok yakın bi mesafe gibi ama dün rüya ile çetin ta sabahın köründe bagaj yapıp çıktılar o kurabiyeler pişene kadar gelemediler neva çetinlere bile gitti o sürede. kızın özel arabası bile yok.çetin ve rüya sanki istanbul ankara yol yapıyolar gibi gidemediler bi türlü özel arabayla...:img-hyste

ohoooo sen herşeyi birbirine karıştırmışın :img-hyste

çetinle rüya füsunlara gitmediki önce balayına çıktılar.haliyle şehir dışındalar canım.

ayrıca saydığın şeyler zelişin o evdeki görevleri.yapmak zorunda olduğu şeyler tabi onları sayıcak.bana bi mantık hatası gibi gelmedi

jival
21-10-08, 17:39
hadi yaa onlar balayına mı gitti bak işte koptum şimdi :img-hystekaçırmışım demekki

tamam onlar zelişin işleeride çok zıplıyo ordan oraya ama

dilaa
21-10-08, 22:28
hadi yaa onlar balayına mı gitti bak işte koptum şimdi :img-hystekaçırmışım demekki

tamam onlar zelişin işleeride çok zıplıyo ordan oraya ama

evet önce balayına gittiler.başını kaçırdın heralde çok kez tekrarladılar bunu.

zelişe gelince nemide anneden korkuyo çekiniyo oyüzden fazla ayak altında olmak istemediği için biçoğunu uyduruyodur

balzac
22-10-08, 01:16
Bugünkü bölümde Safa,İsmet'lere gittiğinde sakalı bayağı azdı,Dila için afiş bastırmaya çıktı.Geri geldiğinde sakalları bayağı uzamıştı.:img-hyste

EFTALYAGUL26
27-10-08, 20:19
cihan peyamiye yemek hazır olana kadar tavla oynayalım dedi.tavla bittiğinde yemeklerini yemış tatlılara geçmişlerdiii.ışınlamaa gücüyle yediler herhaldee orasını atladılarr yineeeeeeeeeeeeee:):img-hyste:happy0064:img-pilot

SEZENCANN
28-10-08, 17:57
İsmet Dila kaybolduğundan beri aynı gömleği ve süveteri giyiyo,bu İsmet hiç üstünü değiştirmiyo mu?Sizce bu mantık hatası değildir de nedir?

duygus
28-10-08, 18:23
zelışın annesının sesı mısketın annesının sesı gıbı geldı bana fark ettınızmı

EFTALYAGUL26
28-10-08, 19:03
İsmet Dila kaybolduğundan beri aynı gömleği ve süveteri giyiyo,bu İsmet hiç üstünü değiştirmiyo mu?Sizce bu mantık hatası değildir de nedir?

valla ismeti bilmemde zeliş garibim kaç gündür aynı şeyleri giyiyor yada haftalardır.bugun ilk defa farklı bişeyle gördüm oda pijamalarıydı :img-pilot

aslihansss
28-10-08, 20:00
valla ismeti bilmemde zeliş garibim kaç gündür aynı şeyleri giyiyor yada haftalardır.bugun ilk defa farklı bişeyle gördüm oda pijamalarıydı :img-pilot

sadece onlarmı nemide annede aynı şeyi giyiyo bir haftadır evinede gidiyomuş arada ama yine aynı şey üstünde hiçmi terlemiyosunuz yaw :img-hyste:img-hyste

NOSTALJİK
28-10-08, 23:32
İsmet'in topuzuda hiç bozulmadı.

dilaa
28-10-08, 23:51
İsmet'in topuzuda hiç bozulmadı.

valla aynı konuyu kaç gündür söylüyorum kimse benbi ciddiye almadı.özellikle ilk gün dilanın kaçırıldığı,ismet kendini orda oraya atıyo dağıtıyo ayılıyo bayılıyo saçı başı darmadağan,sonra iğne yapıp uytuyolar biri orda hemen gidip saçı topuz yapıyo.bildiğimiz sıradan bağlama olsa neyse dicem bildiğin yopuz yani.

kıyafetlere bişey diyemem sonuça kız yok ortada herkez perişan giyinmeyimidüşüncek baksanıza tuvalete gitseler kızıyolar kendilerine nerdeyse o druma geldiler.:img-hyste

duygus
28-10-08, 23:57
jıyafetler aynı labılır bı kac bolum bırden cekıyolar

SEZENCANN
29-10-08, 00:30
jıyafetler aynı labılır bı kac bolum bırden cekıyolar

Bi kaç bölüm çekiyo olabilirler ama arada kıyafet değiştirmeyi de düşünmelilerdi bnce

jival
29-10-08, 13:49
arkadaşlar o üzüntüden üzüntüden ama topuza bişe diyemem :img-hyste

*kübiş*
29-10-08, 14:20
zelışın annesının sesı mısketın annesının sesı gıbı geldı bana fark ettınızmı

bana da zelişin annesinin sesi füsunun sesi gibi gelmişti ama sonradan daha bir ince oldu..anlayamadım..:img-wink:

duygus
29-10-08, 17:58
ruzgarın ustundekı gecelık gunerın gecelıgı

SEZENCANN
29-10-08, 22:50
ruzgarın ustundekı gecelık gunerın gecelıgı

Demek ki sette bi gecelik bulunduruyolar ;lazım olduğunda da herkes onu giyiyodur:img-yes:

dilaa
30-10-08, 13:59
rüzgar hiçbi zaman kendi mesleğini yapamicak heralde.şimdide yemeğe merak sardı.pastanenin yanında evlere yemek serviside yapılırsa şaşırmayın.

4ewerbrucas
30-10-08, 22:35
bende bieşy söylücem 89"lular ne zman 20 oldu 19 yaşında olmuyorlar mı yada beh ailesi 2009"a erken girdi benim hbrim yok:img-hyste

SEZENCANN
30-10-08, 23:17
4ewerbrucas arkadasım zaten pembe o sahnede dedi ki sen 20 deilsin 19 sun dedi

4ewerbrucas
31-10-08, 00:30
4ewerbrucas arkadasım zaten pembe o sahnede dedi ki sen 20 deilsin 19 sun dedi

hıı tamam o zman ben orayı duymamış kusura bakmayın:img-wink:

duygus
31-10-08, 00:31
mıskette 20 yasındaydı kanal1 de nemıde soylemıştı fıncvanla klonusurken 20 yasında kız demıştı ru

SEZENCANN
31-10-08, 14:03
Misket in mezar taşında doğum tarihini 1981 yazmışlardı bn o nedenle oyle yazmıştım arkadaşlar:img-wink:

zarpandit34
31-10-08, 17:10
Pembe nasıl 35 yaşına girebilir ki? Hayır benim için sakıncası yok isterse 6 yaşından gün alsın da:img-hyste Pembe Rüzgarı büyütmüş diyorlar,Rüzgar 27-28 yaşlarında falan desek,Pembe Rüzgara 7 yaşındayken mi bakmaya başladı yani:bilmim

SEZENCANN
31-10-08, 18:00
Pembe nasıl 35 yaşına girebilir ki? Hayır benim için sakıncası yok isterse 6 yaşından gün alsın da:img-hyste Pembe Rüzgarı büyütmüş diyorlar,Rüzgar 27-28 yaşlarında falan desek,Pembe Rüzgara 7 yaşındayken mi bakmaya başladı yani:bilmim

Zarpandit arkadasım tamamıyla hak veriyorum sana;bu benim de aklıma takılmıştı;Pembe 35 yaşında olamaz ki;Rüzgar bi kere mantığa göre en az 26 dır.E bu Pembe kendi çocuk yaşta mı bakmaya başladı Rüzgar a.:img-hyste
Baştan aşağı mantık hatası bu yaş meselesi

dilaa
31-10-08, 20:26
geçenlerde rikkat 14 mü 16 nımı ne demişti pembenin onlara geldiğindeki yaşı olarak.rüzgarda zaten 24 25 yaşlarında birini canlandırıyo. bu durumda bir iki yaş arada kayboluyo.ama gene pembe rüzgarı büyütmüş oluyo bu hesaba göre.rüzgar 3 yalarında falan geldiyse e büyütmüş tabi.

SEZENCANN
02-11-08, 00:02
Bu arada aklıma bi şey takılıyo.Ya bu Zeliş hiç okula gitmiyo mu Allah aşkına?
Bi kere okula giderken gösterdiler şimdiye kadar.O zaman hani Rüzgar la atışmışlardı.Zeliş kaybolmuştu yine.:img-hyste Ondan sonra hiç göstermediler Zeliş i okula giderken...

dilaa
02-11-08, 00:43
sanırım zelişin okul sahneleri sürekli geçiştirilcek.lafta kalıcak.çünkü kız hem ömüre bakıp hem rüzgarla aşk sahneleri oynayıp hemde okula gidemez.bize sözde gidiyo gibi göstericekler.

sınıf öğretmenliği okuyan birnini bugün gitmedim yarın gidicem haftaya gitmsemde olur gibi bi bahnesi olması gerektiğini sanmıyorum nihayetinde ağır bi bölüm.

zarpandit34
02-11-08, 01:08
Aslında geçiştirilmesine gerek yok.Çünkü zaten Zeliş ikinci öğretimde okuyor.Eğer akşam yada gece saatlerinde geçen bir bölüm ise Zeliş yeni geldi falan denilse yeter.Onun dışında hep kahvaltılardayız zaten:) O zamanlarda da evde olmasının sakıncası yok.

Dilaa'm ben sınıf öğretmenliğini bayağı ''rahat'' bi bölüm olarak biliyorum:) tabii zorluk/kolaylık göreceli birşeydir de..benim arkadaşlarım yata yata geçiyorlar:img-hyste

dilaa
02-11-08, 14:27
zeliş gece okuyo tabi ama bunlar geceleride sallicaklar bakılırsa.ikinci öğretim akşam 5 te başlıyo bildiğim kadarıyla zelişte hep akşamları yemek yapıyo.yani bu okuldan bişey çıkmaz çıksada zelişe yaricağını sanmam.

valla bilmiyorum zarpam bana göre üniveersitede her bölüm zor geliyo.hani o bölümü tutturmak zor ya içide zordur dedim ben.yada mezun olunca dahada zorlaşacağı için bari okurken rahat etsinler demişlerdir.malum kadro falan yok

SEZENCANN
02-11-08, 16:28
evt Zeliş i de tüm işleri de birden yapıyo gösteriyolar maşşallah ya.Süper kız mıdır nedir bu kız:img-hyste

SEZENCANN
02-11-08, 16:32
Valla ben üniversite hayatımı toplasan Zeliş kadar devamsızlığım yoktur heralde,kızın hiç okula gittiği yok ne ala:img-hyste Gerçi benim okuduğum bölüm fen-edebiyat tarih bölümü olduğu için gerçekten zordu ama...Zeliş in eğitim fakültesinde pek zorlanacağını sanmıyorum:img-yes:

SEZENCANN
03-11-08, 18:08
Zeliş de Ankara nın o soğuk havasında beyaz kısa kollu elbiseyle dolaştı bugün bu kız üşümüyo mu acep?:img-hyste

aslihansss
03-11-08, 19:10
ya biri şu ismetlerin mutvak perdesini ykasın hayrına iki sene oldu o perde yıkanmadı görmüyolarmı:img-hyste:img-hyste

dilaa
04-11-08, 00:55
behe göre ankarada soğuk moğuk yok millet.hele karı tipisi ayazı kömür kokusu falan yalan yalan.hani ankarada eskiden atatürkün kalpakla gezdiği fotoğraflar vardıya hikaye hikaye.adam hava atmak için giyinmiş.hani egeyede çok yakınız biz burda aslında ama siz haritadan göremiyosunuz böyle küçücük küçücük.ha bu metrodaki gaz kuyruklarıda işte ocak için falan malum bayo manyo.bizim buraya soğuğun uğramadığı gibi setede uğramıyodur.ver gazı ver gazı sokak çekimlerinide hamama çeviriyolar anlaşılanki neva o ayazda çiçekli pazen elbiseyle gezdi

dejavukız
04-11-08, 15:39
dünkü bölümde ismet nemidenin yaptığı keki görünce delirdiğinde nerden biliyim bn saklamayı unutmuşum dedi kamuranda bnde dilamın bulunduğunu öğrendiğimde onun için un helvasımı ne yaptım demişti ee onlar dilanın bulunduğunda (yani bulundu haberi gelince)evden fırlayıp gittiler hangi ara yaptı bu kadın helvayııı :bilmim:bilmim

dilaa
04-11-08, 17:00
dünkü bölümde ismet nemidenin yaptığı keki görünce delirdiğinde nerden biliyim bn saklamayı unutmuşum dedi kamuranda bnde dilamın bulunduğunu öğrendiğimde onun için un helvasımı ne yaptım demişti ee onlar dilanın bulunduğunda (yani bulundu haberi gelince)evden fırlayıp gittiler hangi ara yaptı bu kadın helvayııı :bilmim:bilmim

dila bulunduğunda demedi kamuran

kek oratay çıkınca ''dilam irmik helvasınıda sever giderken yapmıştım yemek kısmet olmamış ded'' yani teeee denizliye giderken yapmış dila yesin diye o açıdan ymek kısmet olmamış dedi

b.u.r.c.u.
05-11-08, 15:31
diziyi geçen sezonun sonlarından beri takip ediorum ve dizi cidden tuhaf bi halde.mantk hataları da hat safada.mesela geçen cuma günü bu sefa uyurken boynu ağrıo die hicran için ofise çekyat getirtmemişmiydi. ama bu hafta oldu bakıorum çekyat yerine yine koltuk duruo.bu nasıl bişeydir.ya hadi bunu senaristi,yönetmeni,şuyu buyu farketmio da o sahneleri oynayan oyuncularda mı farketmio,uyarmıoo, anlayamadım...

aycn
05-11-08, 18:51
çetin bugün beni zelişe rüzgar tanıştırdı dedi ma hayatında bir kez olsun gördümü rüzgarı ben hatılamıyorum

SEZENCANN
05-11-08, 20:10
çetin bugün beni zelişe rüzgar tanıştırdı dedi ma hayatında bir kez olsun gördümü rüzgarı ben hatılamıyorum

Evt aycn arkadasa katılıyorum.Çetin Rüzgar ı daha önceden hiç görmedi benim hatırladığıma göre.Öyle değil mi arkadaslar??

zarpandit34
05-11-08, 20:23
Çetinin Rüzgarı, Güner & Misketin nikahında görmüş olması lazım.O nikaha Çetin de gitmişti çünkü.

SEZENCANN
05-11-08, 20:27
Teşekkür ederim Zarpi 'cim.O zamanlar ben diziyi izlemiyordum.Görmüştür:kahve

tng
05-11-08, 20:29
ya zaten çetin onu şadanın "rüzgar mı tanıştırdı" deyince söyledi.yani rüzgar malum olmadı ki çetine,şaan söyledi.

aycn
05-11-08, 20:31
ya zaten çetin onu şadanın "rüzgar mı tanıştırdı" deyince söyledi.yani rüzgar malum olmadı ki çetine,şaan söyledi.

evet ama şadan öle deynce o da evet öle oldu dedi bikere bile görmüşmüki rüzgarı öle saçma bi konuşma yapılıyo anlayamadım dorusu

tng
05-11-08, 20:34
e işte zelişi nerden tanıdıgını anlatmamak için geçiştirdi konuyu.görmesine gerek yok ki o sırada şadan başka bir şey söylese o anda fincan hala mı tanıştırdı sizi dese ona da evet derdi muhtemelen çetin.
ha ama şadanın "rüzgar mı tanıştırdı sizi" demesi mantıksızdı evet.

aycn
05-11-08, 20:36

evet ama şadan öle deynce o da evet öle oldu dedi bikere bile görmüşmüki rüzgarı öle saçma bi konuşma yapılıyo anlayamadım dorusu

dilaa
05-11-08, 22:58
çetin rüzgarı güzellik salonunda görmüş olması lazım.çetin miskete broşür getirmişti aletler için o sırada rüzgar gelip gidiyodu ben sanki öyle bi sahne hatırlıyorum karşılaştılar gibi.unutunuz dimiiiiiii bugünleri :)

hem orda olmasa bile hani sezon başında aradan geçen şu iki ay varya orda zaten bizim bilmediğimiz çok şey olmuş.çetini tanımayan kalmamış aileden o ara.

dilaa
05-11-08, 23:01
diziyi geçen sezonun sonlarından beri takip ediorum ve dizi cidden tuhaf bi halde.mantk hataları da hat safada.mesela geçen cuma günü bu sefa uyurken boynu ağrıo die hicran için ofise çekyat getirtmemişmiydi. ama bu hafta oldu bakıorum çekyat yerine yine koltuk duruo.bu nasıl bişeydir.ya hadi bunu senaristi,yönetmeni,şuyu buyu farketmio da o sahneleri oynayan oyuncularda mı farketmio,uyarmıoo, anlayamadım...

çekyat arka odaya yerleşti canım koltula değiş tokuş yapılmadı içerde mutfağın yanındaki bi oda hicranın odası gibi hazırlandı yani kimseye kızma

b.u.r.c.u.
05-11-08, 23:32
çekyat arka odaya yerleşti canım koltula değiş tokuş yapılmadı içerde mutfağın yanındaki bi oda hicranın odası gibi hazırlandı yani kimseye kızma

ya iyi ama o çekyatı getirmedeki bahane koltuğun eskimiş olmasıydı.en azından benm hatırladığım kadarıyla çekyatı içeri taşırken safanın abdüle söylediği buyduu.eğer diğer odada ise nie böle bişe sölendikii.

dilaa
05-11-08, 23:40
ya iyi ama o çekyatı getirmedeki bahane koltuğun eskimiş olmasıydı.en azından benm hatırladığım kadarıyla çekyatı içeri taşırken safanın abdüle söylediği buyduu.eğer diğer odada ise nie böle bişe sölendikii.

o çekyat hicran için geldi ama öyle geçiştirmek için falan safa canım istedi,değişiklik olsun diye aldım dedi,gelri burda takılırız filan dedi.yani ofis için alınmadı o çekyat

aycn
06-11-08, 12:04
Çetinin Rüzgarı, Güner & Misketin nikahında görmüş olması lazım.O nikaha Çetin de gitmişti çünkü.

evet çetinde gtmöişti ama o gün rüzgarın çetine çetininde rüzgara dikkat edecek hali yoktuki rüzgar misketin gözlerine bakıyodu yapma diye çetinde nevanın derdindeydi:img-hyste:img-hyste

dilaa
06-11-08, 13:56
çetin rüzgarı güzellik salonunda görmüş olması lazım.çetin miskete broşür getirmişti aletler için o sırada rüzgar gelip gidiyodu ben sanki öyle bi sahne hatırlıyorum karşılaştılar gibi.unutunuz dimiiiiiii bugünleri :)

hem orda olmasa bile hani sezon başında aradan geçen şu iki ay varya orda zaten bizim bilmediğimiz çok şey olmuş.çetini tanımayan kalmamış aileden o ara.

beni dinlemiyosunuz heralde nikah falan bahane.gerçektende orda kimsenin kimseyi görcekhali yoktu.bunlar dükkanda tanıştııııııııııııııııııı

aycn
06-11-08, 14:26
beni dinlemiyosunuz heralde nikah falan bahane.gerçektende orda kimsenin kimseyi görcekhali yoktu.bunlar dükkanda tanıştııııııııııııııııııı

hangİ bölüm pekİ o

dilaa
06-11-08, 14:32
hangİ bölüm pekİ o

valla hafıza varda fil hafızasıda yok yani.bilmiyorum bilmem kaçıncı bölüm.bilgisayar değilimki veri girilip bölüm numarası verilsin.ama öyle bi sahne hatırlıyorum eminim yani.misketler güzellik salonun aletlerini çetin sayesinde aldılar.çetinle misket katalog bakarken rüzgar gelmişti.ya rüzgarla misket ozaman birlikteydi yada ayrıydılarda rüzgar kskanmıştı rüzgarı tam hatırlamıyorum oarayı ama dükkanda karşılaştılar.

duygus
06-11-08, 14:37
cıhanla tanıstılar ruzgarla hıc karsılasmadılar cetın

cıhanın kız arkadası vardı ceylan oda ordaydı kas falan alıyordu cıhan gordu sadece

SEZENCANN
06-11-08, 20:04
Ya bugünkü bölümde Zelişle Çetin telefonda konuşurken gündüzdü;hatta bi saat sonra görüşürüz dedi Çetin.Ama buluştuklarında hava zifiri karanlıktı.Ne zamana kadar hemen akşam oluverdi anlamadım:bilmim

dizicibonus
06-11-08, 21:27
Söylediğim yere gel dedi çetin telefonda.

Bir yer söyledi mi ki?

dilaa
06-11-08, 22:15
çetin hiçbiyer söylemedi
ömrü evde yalnız kaldı
zliş o kabanı nerdne buldu

bunların cevabını istiyorum ayrıca yarınki bölmle ilgilide rüzgar zelişi takip etmeden nasıl kurtarcak merak ediyorum

SEZENCANN
06-11-08, 22:20
Valla aynı şeyi bn de merak ediyorum Rüzgar Zeliş i tesadüfen ordan geçerken mi görcek te kurtarcak Rüzgar Zeliş i takip etmedi ki hem ondan çok sonra çıktı evden ben anlamdım bu meseleyi:bilmim Anlayan bi arkadaş varsa bana izah edebilir mi?:bilmim

dizicibonus
07-11-08, 10:18
Ömürün yalnız kaldığını ben de düşündüm ama belki o da komşuya gitmiştir.

Ama yer söylemeden nerden bilcek ki yerini

dejavukız
07-11-08, 13:40
valla bnde anlamadım rüzgarın zelişi nasıl kurtaracağını ama biraz tahmin yürüttüm rüzgar zelişi çetinle konuşup tam telefonu kapatırken yakaladı.zeliş bi arkadaşım dedi ama rüzgar yinede şüpeli gözlerle baktı.belkide şüphelendiği için zelişi takip etmiştir.takip ederken göstermediler çünkü zelişin vurulacağını düşünüp heycan yaratmak istemiş olabilirler

dilaa
07-11-08, 22:29
hiç olmazsa bugün rüzgardan seni takipettim demesi beklenirdi uçarak mı geldi buldu yani nasıl oldu.

ayrıca ömür gerçekten yalnız kaldı.telefonda rüzgar rikkate,ananem geldiğimde uyyodu sonra komşuya çıktı dedi.rüzgar o eve zelişi görmeye değil kızını görmeye geliyo nemide hanım kızı alıp niye gitsinki.çok saçma

yakında ömürüde kaçırırlarsa şaşırmam.

anafor1978
11-11-08, 14:56
arkadaşlar rüzgar zelişin abisine arkadan vurmadımı??? neden nevanın vurduğu yer mosmor????

jival
11-11-08, 16:24
yüzünün üstüne düştü ya güya...burnu yadaçenesi dura dura taaa nevann vurduğuyer yaralandı....eee napsınlar bi şekilde nevanın yumuşaması gerek ayvaza karşı:)) suçluluk duygusu ile yumuşatıyolar nevayı...

dilaa
11-11-08, 22:19
yüzünün üstüne düştü ya güya...burnu yadaçenesi dura dura taaa nevann vurduğuyer yaralandı....eee napsınlar bi şekilde nevanın yumuşaması gerek ayvaza karşı:)) suçluluk duygusu ile yumuşatıyolar nevayı...

yok ondan değil :) hazır nevanın vurduğu yer yarayken üstüne makyaj yapalım demişlerdir.e kafanın sağ tarafı yar sol tarafıda yara olursa komik bi görüntü olurdu mosmor bi kafa düşünsenize:img-hyste

SEZENCANN
12-11-08, 18:57
Ya benim aklıma bişey takıldı bugün.Neva fuların Zeliş in olduğunu nerden biliyo ki;Zeliş in üstünde mi gördü:bilmim

cristof
12-11-08, 19:51
Ya benim aklıma bişey takıldı bugün.Neva fuların Zeliş in olduğunu nerden biliyo ki;Zeliş in üstünde mi gördü:bilmim

hakikaten gzel bir noktayı yakalamışsın.tebrik ederim seni.

bir de bu fidyeciler kaçırılma olaylarında nedense hep aynı yeri tercih ediyorlar.geçen sezon ismail nevayı kaçırdığında onu oraya götürmüştü

cristof
12-11-08, 19:56
bu bir mantık hatası mıdır ekonomik krizden kaynaklanan bir durum mudur bilemem.
safa rüya ayvaz tek bir dizüstü bilgisayar kullanıyor.çekimlerde değişiyorlar sanırım

SEZENCANN
12-11-08, 23:14
Crisdof gerçekten dizüstüler aynı bnim de dikkatimi çekti safa rüya ayvaz aynı bilgisayarı kullanıyolar:kahve

Ama Neva fuların Zeliş in olduğunu nerden biliyo çok merak ettim yaa:bilmim

dilaa
12-11-08, 23:35
canım aynı dizüstünü kullandıkları ne malum.bir sponsor firma bikaçtane vermiştirçfarklı mekan çekimlerinin çoğu aynı anda çekilebiliyo laptopmu taşicaklar koştura koştura.

hemşire
13-11-08, 20:00
Neva ile Zeliş in boyu hiç uyuşmuyo Zeliş nasıl Nevanın elbisesini giydi anlayamadım onu:kahve

sen onu anlayamamışsın bende zelişe kısacık gelen elbisenin nevaya nasıl olurda hala éelbise" olduğunu anlayamadım.Malum zelişe öyle kısa oluyosa nevaya ancak tişört oluyordur.

zarpandit34
13-11-08, 20:20
Arkadaşlar bunda anlayamayacak birşey yok ki, zaten Neva ''normal ebatlarda'' giyinmiyor çünkü:)

Tripcan Cem beyin siren çalmasından daha saçma birşey olamaz.(Buna da şükür davul-zurna ekibiyle de gelebilirdi..:img-hyste)
İsmet boyunluk takıyor,Güner de suratında hazine haritasıyla:img-hyste dolaşıyorsa bu, trip atmak,fırça çekmek dışında hiçbir halt bilmeyen süper komiserimizin siren sesi yüzündendir!

dilaa
13-11-08, 21:16
yok zarpam sana orda katılamiciğim siren sesi yüzünden değil pek.ismetin silahın önüne atlaması ve çantayı bırakmaması yüzünden.siren sesi olmasada ellerinde çocuk olmadığı için dila diye tutturulunca zaten adamlar bunu yapardı.çünkü ellerinde çocuk yok ve çantayı vermek istemeyince ismetler, adamlar sinirlendiler ve karşı tarafın elinde koz olmadığı için bu onları sinirlendirdi.

bende en çok şeye takıldım.cem bey okadar yol gittikten sonra biz gelmek üzereyiz takviye gönderin demesi mantık dışıydı.:img-hystezaten sen varmışsın takviye gelene kadar ohooo kim öle kim kala.onu yola çıkarken yapmalıydı.sahne hatası olmuş

Dizi_mania
15-11-08, 13:06
Arkadaşlar bunda anlayamayacak birşey yok ki, zaten Neva ''normal ebatlarda'' giyinmiyor çünkü:)

Tripcan Cem beyin siren çalmasından daha saçma birşey olamaz.(Buna da şükür davul-zurna ekibiyle de gelebilirdi..:img-hyste)
İsmet boyunluk takıyor,Güner de suratında hazine haritasıyla:img-hyste dolaşıyorsa bu, trip atmak,fırça çekmek dışında hiçbir halt bilmeyen süper komiserimizin siren sesi yüzündendir!

hakikaten ya orada cem komiserin siren çalarak gitmesi mantık hatasıydı bence göstere göstere de adamların üzerine gidilmez ki

dilaa
15-11-08, 13:23
aslına bakarsanız bu bi mantık hatası değil arkadaşlar farkındaysınız hemen hemen her dizide yapılır bu.polis irenini çala çala gitmek zorunda gibi bişey bu yani geldğini haber vermek ve geç kalmadan tedbirini almak gibi.bu siren meselesini her dizide filmde gördüm görmüşüzdür,herkez aynı mantıksızlığı yapıcak değilya,sadece gizli operasyonlarda çalmıyo.açık operasyonlarda çalmak zorunda.

NOSTALJİK
24-11-08, 20:18
Zeynep tamda üzüntülü olayların içinde.Daha normal olaylarda yoktu.Pembe ile kalsa olmazmıydı?Ömür'ede dede bakıyor.
Hicran biberiye çayını orada yapa yapa öğrendi herhalde.
Rüzgar Zeliş'i götürdü şimdi neler olacak.

onur29
25-11-08, 16:04
Arkadaşlar şu an büyük bir mantık hatası keşfetmiş bulunmaktayım. Hem de çok büyük.

Biraz evvel malum sitede BEH'in eski bölümlerine bakarken Rüzgar'ın doğum gününün kutlandığı 1026. bölümü izledim. 6. sezounun son haftaları. Misket'in Salise sayesinde değişip partiye geldiği ve herkesin şaşırdğı bölüm. Sıkı durun büyük hatayı yazıyorum. Bu parti sırasında İsmet Rikkat'i arayarak Rüzgar'n doğum günü partisine gelemeyecklerini çünkü Dila'nın da aynı gün doğum günü olduğunu yurrtan izin alıp evde Dila'ya doğum günü partisi hazırladıklarını söylüyor. Bu durumda Dila'nın doğum günü Kasım ayında değil Mayıs ayında oluyor. Üstelik Rüzgar ile aynı günde. Hangisi doğru acaba. Tabi bu işin aslını Rahmetli Keriman'dan başkası bilemez. :D

lebis_tr
25-11-08, 20:21
hımmmm mantıkllııı bir matıksızlık ama artık bu dizide mantık pek kalmadığı için böyle şeylere pek önem vermemeleri normalll

NOSTALJİK
25-11-08, 21:06
Arkadaşlar şu an büyük bir mantık hatası keşfetmiş bulunmaktayım. Hem de çok büyük.

Biraz evvel malum sitede BEH'in eski bölümlerine bakarken Rüzgar'ın doğum gününün kutlandığı 1026. bölümü izledim. 6. sezounun son haftaları. Misket'in Salise sayesinde değişip partiye geldiği ve herkesin şaşırdğı bölüm. Sıkı durun büyük hatayı yazıyorum. Bu parti sırasında İsmet Rikkat'i arayarak Rüzgar'n doğum günü partisine gelemeyecklerini çünkü Dila'nın da aynı gün doğum günü olduğunu yurrtan izin alıp evde Dila'ya doğum günü partisi hazırladıklarını söylüyor. Bu durumda Dila'nın doğum günü Kasım ayında değil Mayıs ayında oluyor. Üstelik Rüzgar ile aynı günde. Hangisi doğru acaba. Tabi bu işin aslını Rahmetli Keriman'dan başkası bilemez. :D
Şöyle düşünelim 1kurumun koyduğu doğu tarihi,2 İsmetler'in Dilayı aldıkları doğum tarihi gibi bir çıkış yolu olabilir.

onur29
25-11-08, 22:12
Yine de olmaz. Çünkü İsmetler Dila'yı 2007 yılının Mayıs ayında evlat edindiler. Halbuki benim yukarda yazığım doğum günü partisi 2006 yılının Mayıs ayında gerçekleşti. Bu durumda kurumdaki gerçek doğum günü Mayıs ise Kasım ne alaka? Basbaya hata işte.

onur29
27-11-08, 17:01
Dün dikkat ettiniz mi? Neva pastaneye geldiğinde Peyami'ye Peyami Abi dedi. Ne oluyoruz ya. 40 yıllık Peyami enişte nasıl abi oldu. Ben Neva'dan daha önce hiç Peyami'ye abi dediğini duymadım. Peyami Abi lafını sadece Sayhan zaman zaman da İsmet kullanıyo. Neva'ya ne oluyo ki. Uzun zamandır görmediği akrabalarına nasıl hitap edeceğini şaşırıyo sanırım. Yakında Rikkat halasına da Enişte, Cihan'a da bacanak falan demesinden korkuyorum. :D

myslide
27-11-08, 18:08
Dün dikkat ettiniz mi? Neva pastaneye geldiğinde Peyami'ye Peyami Abi dedi. Ne oluyoruz ya. 40 yıllık Peyami enişte nasıl abi oldu. Ben Neva'dan daha önce hiç Peyami'ye abi dediğini duymadım. Peyami Abi lafını sadece Sayhan zaman zaman da İsmet kullanıyo. Neva'ya ne oluyo ki. Uzun zamandır görmediği akrabalarına nasıl hitap edeceğini şaşırıyo sanırım. Yakında Rikkat halasına da Enişte, Cihan'a da bacanak falan demesinden korkuyorum. :D

Uzun bir aradan sonra merhaba sizleri özlemişim :img-wink: Kabuletmek lazım ki
hepimiz yaşlanıyoruz Neva gibi, eee Onur eskilerden test falan yapardık değil mi? Akşam senin açıklayacağın notları bekledik. Neyse bu dizi yıllardır devam ediyor ve ister istemez karakterlerde yaşlanıyor... :img-yes:

onur29
27-11-08, 18:34
Uzun bir aradan sonra merhaba sizleri özlemişim :img-wink: Kabuletmek lazım ki
hepimiz yaşlanıyoruz Neva gibi, eee Onur eskilerden test falan yapardık değil mi? Akşam senin açıklayacağın notları bekledik. Neyse bu dizi yıllardır devam ediyor ve ister istemez karakterlerde yaşlanıyor... :img-yes:

Bizde seni özlemiştik. Hoşgeldin. Evet eskiden testler yapıyodum. Şimdi hem içimden gelmiyo. Hem de vaktim yok zaten.

dilaa
27-11-08, 22:35

bende rüyanın bugüne kadar nevaya abla dediğini duymamıştım hem neva derdi gerçi bu aralar demesede diziye girdiğinden beri abla diyo.