Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Mantık Hataları

Sayfalar : [1] 2 3

armagan_60
24-05-06, 23:07
arkadaşlar dizi çok güzel fakat kususrsuz değil sizce bu dizideki mantık hataları nelerdir ben bir tanesini söylüyüm mesala misketin güzelleştirme operasyonu bennce olmayacak bişeydi ruh olarak güzel olabilir ancak fizik olarak asla

twetytom
25-05-06, 20:25
sana katılıyorum çok büyük duruyo rüzgara uymaz.bu birmantık hatası mı bilmiyorum ama ablası gibi duruyor yanında.

Müge
25-05-06, 21:40
Fiziki olarak evet Misket maşallah boy bakımından baya uzun....İri yapılı biri ama Rüzgar ufak tefek minyon biri..Mantık hatası değil bence bu

armagan_60
25-05-06, 22:43
bence 1 hatada safa konusunda daha bu ilişki başlamadan önce safa nevayı kızdırıyordu ve sinamaya gideceğini öğrendi ve nevadan önce davranıp bütün biletleri aldı yaklaşık 10 biletti sanırın 10*8=80 ytl safanın ozamanda işi yoktu ama ozaman bu parayı şıp diye harcadı ama şimdi sırf safanın issizliğini gündeme getirmek için bir çiçek alacak parası yok dedirtiyolar ama o zaman 80 ytlyi bir çırpıda verdiriyolar bu tam bir mantık hatası olmasada gözden kaçan bir ayrıntıdır

Müge
25-05-06, 22:49
O bölümü tam olarak hatırlamıyorum ama haklısın bugün bir çiçek alabilmek için dört döndü evde sonunda çocuğun elinden aldı...
Benim de kafama takılan bir notka var..Pembe Safa'ya aşık ama bu aşk kesinlikle olamaz...Buda senaryoda bir değişmesi gereken bir konu..

ena
25-05-06, 22:50
Safa sürekli abisinden ve aileden para tırtıklamayı başarmış bir insandır..O zamanlar da yine bu şekilde elde etmiştir o parayı.Daha önce tırtıklama sahnelerini çok gösterdikleri için belki o defasında tekrar vurgulamayı gereksiz görmüşlerdir..Ama budefa evde pembe ve cihan'dan başka kimse olmadığı için kimseden para tırtıklayamadı..:)

Müge
25-05-06, 23:04
Cihan'dan alacaktı ama Cihan vermedi hemen kaçtı,Pembe'de öyle:)

armagan_60
25-05-06, 23:08
pembenin aşık oduğu kesin ama bunun sonu misketten daha beter olur çünkü pembe o kişinin neva olduğunu anlarsa nevaya gıcık kapar ve misket gibi içine atmaz bunu safanın yzüne direk söyler

arıza
27-05-06, 13:48
ARKADASLAR PEKİ KISMET NERDE ALLAH ASKINA BİRİ BANA SÖYLESİN YOKSA MERAKTAN ÇATLICAM.
ÖLDÜMÜ KALDIMI? YAŞIYORMU?
YAŞIYORSA SU AN NERDE?:img-help:

sanem12
27-05-06, 18:16
Dün akşamki bölümde mantık hataları vardı Sadık Ali'nin arabasıyla kaza geçirdiler Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde perşembe akşamı yayınlanan bölümde buna hiç değinilmedi ve Düriye ile Dalya'nın yanındaydı Nemide ve Fincan dün akşamki bölümde ise Düriye gelip geçmiş olsun Fincan hala Nemide teyze kaza geçirmişsiniz dedi.

kapiş
27-05-06, 23:58
Dün akşamki bölümde mantık hataları vardı Sadık Ali'nin arabasıyla kaza geçirdiler Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde perşembe akşamı yayınlanan bölümde buna hiç değinilmedi ve Düriye ile Dalya'nın yanındaydı Nemide ve Fincan dün akşamki bölümde ise Düriye gelip geçmiş olsun Fincan hala Nemide teyze kaza geçirmişsiniz dedi.

Öncelikle herkese merhaba.. Bizim evin hallerinin de baya bir meraklısı varmış. Ana sayfada görünce çok sevindim.
Ben şöyle düşünmüştüm, Düriye ile Dalyan Fincan ve Nemide'nin yanında kavga ediyorlardı, yani kazanın konuşulacağı bir ortam yoktu.. Düriye'nin ertesi gün öğrendiğini düşündüm.. ki bu bana hiç mantıksız gelmiyor. Ama bu başlık açıldığından beri sıkı sıkı takip ediyorum.. Mantıksızlık bulabilecek miyim diye.. hala bulamadım.. Ama takipteyim:)

mayıs
29-05-06, 00:46
Rikkat'in imambayıldı kavgasına tutuştuğu zaman Pembe Peyami ile Rikkati sakinleştirmeye çalışıyordu bir saniye sonra Düriye ile birlikte alışverişten çıkıp bara gitmişlerdi.Hiç birbirlerini arayıp sormadan.

canan_frdvs
29-05-06, 18:23
nemide ve fincan sanise yani sally lere gitti.sally pasta börek ikram etti çay içtiler.Ama sonra fincanla nemide buzdolabını açtiki dolap tam takır kuru bakır :img-grin2 :img-grin2

twetytom
29-05-06, 18:30
evet sana katılıyorum :img-polic
buarada kısmet sakızın oğluyla kaçtı.adını hatırlayamadım şimdi.abdülü yüz üstü bırakıp gitti aile de onu sildi

Müge
29-05-06, 21:28
Kısmet'in kaçtığı Haluk'tu.Zaten dizinin başladığı ilk günden beri ona aşıktı Kısmet ama Haluk hiç yüzvermiyordu...
Bu arada ben de geçen gün bir şey fark ettim.Neva ve Rüya odada konuşurlarken Şadan hiç kapı çalmadan odaya daldı..İnsan bir düşünür dimi bayanların odasına giriyorsun..:img-grin2

armagan_60
29-05-06, 23:11
ama yanılmıyorsam halukta zaman zaman kısmete ilgi gösterdi sadece ondan daha güzel birisini bulana kadar kısmetle gezdi hatta sakızı istetmeye bile göndermişti nemideye yanlış hatırlamıyorsam evet kapıyı tıklatması gerekirdi ama şadan ince işlerden pek anlamaz

ena
29-05-06, 23:41
Haluk'un kısmet'e bir dönem ilgi göstermesinin nedeni, Fincan'ın bir konuşmasını duymuş olmasıydı. Fİnca birilerine "Kısmet hayırlısıyla bi evlensin, bütün tarlaları malı mülkü onun üstüne yapıcam" demişti ve Haluk da bunu duymuş o sebeple Kısmet'i istetmişti. Lakin bir gün Haluk üçkağıtçı arkadaşıyla konuşurken Kısmet duymuş ve o iş orda bitmişti.(bu arada o sahne hafızama kazınan sahnelerden biridir.Ayşenil Hanım döktürmüştü zira)

Müge
29-05-06, 23:45
Ben de hatırladım şimdi,çok üzülmüştü,hatta o günden sonra bir süreliğine köye gitmişti Kısmet..

armagan_60
01-06-06, 17:54
gözüme çarpan 2 nokta var özellikle çağlar ve salynin yürürken birden karakolun önünde bulunmaları ne büyük tesadüf değilmi aynı şekilde neva ile safada dolaşırken safanın bileziği verdiği kuyumcuya geldiler ama onlarında başka öareleri yoktu sanırım

angel78
05-06-06, 19:35
Eskiden Rüya'nın aklı havalardaydı,Neva daha ağırbaşlı ve olgundu.Şimdi roller değişti.Ama nasıl?

armagan_60
06-06-06, 14:12
Eskiden Rüya'nın aklı havalardaydı,Neva daha ağırbaşlı ve olgundu.Şimdi roller değişti.Ama nasıl?
bu ta bir mantık hatası olamaz insanlar karakter değiştirebilir ama rüya bu işi açıktan yapıyordu yani herkes aklının havalarda olduğunu biliyordu ama neva saman altından su yürüten cinsten herkes akıllı sanıyor ama o haltlar karıştırmaya devam ediyor

Müge
12-06-06, 17:45
Bu akşamki bölümünde Misket direk ev telefonundan Nemide'yi aradı ve konuştu.Nemide telefonuna kim arıyormuş bakmadan açtı.Sally'nin numarası Nemide'nin cep telefonuna düşdü ama anlamadı..İlginç değilmi?

ena
12-06-06, 17:56
Müge çok dikkatlisin maaşallah ya. Bölüm yorumlarındaki Zeynep'in işareti ve Peyami Cihan sahnesi de gözünden kaçmamış ki en kısa zamanda tekrar izleyip o sahneleri arayacağım:) Bravo:)

twetytom
12-06-06, 20:36
Bu akşamki bölümünde Misket direk ev telefonundan Nemide'yi aradı ve konuştu.Nemide telefonuna kim arıyormuş bakmadan açtı.Sally'nin numarası Nemide'nin cep telefonuna düşdü ama anlamadı..İlginç değilmi?
sana katılıyorum müge.onu yazmak için girdim mantık hatalarına sen benden önce davranmışsın.sezon sonuna doğru montajcılar senaristler biraz işi savsaklamaya başladılar galiba.yaz geldi ya :D
misket olayı sıktı iyice.rüzgarla olsa hiç sevinmeyeceğim.iyice uzadı konu.

mozitekuto
16-06-06, 21:40
ben de bu diziyi çok seviyorum ama bence baya fazla hata yapıyorlar. rüzgar bi bakıyosun dükkanda son sürat çalışıyo. bi bakıyosun evde. önce birlikte oluyorlar, sonra bi de bakıyosun hepsi farklı yerlerdeler ve farklı işler yapıyorlar. ama her şeye rağmen hoş bir aile dizisi.

_duygucuk_
17-06-06, 07:32
evet ya her dizideki gibi mantık hataları var ama hatasız kul olmaz demişlerrrrrrrrrrr

sanem12
17-06-06, 09:07
evet ya arkadaşlar dünkü bölümde benimde dikkatimi çekti günün yarısı bitti piknik yapmaya karar verdiler biraz saçma kaçtı bide daha Misket eve varamadan Rüzgar evde dergi okuyodu vs... buna benzer çok hatalar yapıyolar son günlerde

cousin
17-06-06, 14:13
ya gerçi üstünden bayaa geçti ama yine de çok dikkatimi çekmişti.safa nın pembenin bileziğini yerde görüp aldığı bölümde safa dışarı çıkmak için hazırlanıyordu,pembe de onun ceketini ütülüyodu.safa pembeye sormuştu benim beyaz ayakkabılarım nerde diye ama sonra (hatırladığım kadarıyla)siyah ayakkabı giymişti.

Schmidt
17-06-06, 22:32
eger yanlis hatirlamiyorsam beyaz ayakkabilarini sormamisti. ayakkabi silecegini falan sormustu ki, pembe de ona rafta kosede gibilerinden bi cevap verince safa da hah tamam buldum demis ve ayakkabilarini silmeye baslamisti. beyaz olarak hatirladigim tek sey se ceketin beyaz olduguydu.

mayis 20 den haziran 4 e kadar tr ye geldigimde izledigim uc bes bolumden birisiydi o bolum :))

ama yanlis da hatirliyor olabilirim.

cousin
17-06-06, 23:03
şey için dedim ayakkabılarını sormuştu da pembe demişti ya hani bebek mezarı gibi olanlar mı diye.beyaz diye kalmış aklımda.dediğim gibi ben de tam emin diilim.

Schmidt
18-06-06, 05:26
dogru, bak sen diyince hatirladim. bebek mezari gibi olanlari lafi gectiydi.

mozitekuto
18-06-06, 10:06
bir dizide bebek mezarı gibi bir laın kullanılması çok çirkin..

Schmidt
18-06-06, 10:22
arkadasim o konuyu burada tartisamayiz, konu basligi uygun degil

ama ben kendi adima diziyi soyle savunacagim,

dizide herkes cok duzgun konussa, geliyom degil geliyorum, gelcem degil gelecegim dese bu kulagi cok tirmalar, izleyicisini bile kaybeder dizi.

ayni mantikla yaklas. bu bir aile dizisi, ne kadar cok kendinden bir sey bulursan, ne kadar az goze batan sey olursa bir dizi de o kadar cok seversin diziyi.

yani evinde sana ya da annene yardim eden bir kisi, yardimci ya da temizlikci ile diyaloga giriyorsan, ki bu kisi evin kizi durumuna gelmisse mutlaka girersin. tabii ki ondan duyacagin laflar sana garip gelecektir. egitim seviyesi, gorgu bilgisi falan filan.

iste bu da o hesap. dizi gunluk ev yasantisini yansitiyor ve boyle sozler duymak bence cok normal. asil duymasak garip olur.

mozitekuto
18-06-06, 10:30
iyi de ben şivelerine, konuşma tarzlarına bir şey demiyorum ki. bunlar tabii ki normal. ama kullandıkları deyimlere dikkat etmeliler diyorum. günlük hayatta herkes küfrediyor iye onlar da mı küfretsin? üstelik pembe, yalnızca yardımcı değil. bir zamanlar mankenlik yapmış bir şahıs. ben diziye kötü demiyorum yanlış anlamayın.

twetytom
20-06-06, 17:38
dila için eve gelen adam geçen sezon nikah memuruydu.işte size kocaman mantık hatası

kimene
21-06-06, 21:51
sevgili twetytom, bu mantık hatası değil bence. aynı oyuncu başka bir rolde oynamış:), tiyatroda bir saat içinde aynı oyuncu üç kişiyi oynuyor..
o zaman şunlara da mantık hatası demeliyiz
asmalı konaktaki bahar eğreti gelindeki gelin, nasıl oluyo, seymen kızmıcak mı baharın eğreti gelin olmasına, yoksa bu da mı seymenin bir halisünasyonu:)
bu abartı oldu tabi ama anlatmaya çalıştığım mantık hatası değil bu:)
hem nikah memuru çocuk esiregeme kurumuna geçmiştir belki:) orda devam ediyodur artık çalışmaya:)

twetytom
22-06-06, 10:57
ama sevgili kimene.
dediklerin farklıdizilerde aynı oyuncunun oynaması.ben aynı dizide aynı oyuncunun farklı rollerde oynamasından bahsediyorum.başka biir oyuncu oynayabilirdi.hadi senin dediğin gibi adam esirgeme kurumuna geçmiş olsun. ozaman da onunla ilgili bir sohbet geçmesi lazım.
bu bir mantık hatası olmasa da bir gözden kaçırma. :img-grin2

armagan_60
22-06-06, 15:05
arkadaşlar bu dizi çok uzun olduğu için senaristle hatırlamaz han gi yerde hangi oyuncu oynadı diye bu doğaldır bence

canan_frdvs
23-06-06, 18:02
dünkü bölümde sally misketi pasaja getirip nemideyi aradığı zaman buraya gelin dedi ve dikkat ettim pasajdayım gibi bişey söylemedi direk buraya gelin dedi.Nemidelerde pasaja gittiler nerden biliyolardı "bura"nın pasaj olduğunu:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

mozitekuto
27-06-06, 16:47
bence dizideki mantık hatalarından biri de sally hakkında. onu bi çok aklı başında biri olarak gösteriyorlar, bi saçma sapan işler yapan biri olarak gösteriyorlar...

cousin
27-06-06, 18:11
cumaki bölümde ailecek arabalara binip yalıkavağa gidiyolar.safanın sakalı yok.DİZİ İCABI aradan 1 gün geçiyo ve safa topsakal bırakıyo.bana biraz mantıksız geldi.hani 1 günde sakal bıraksa da bu yolculuk esnasında olmaz herhalde.

ena
27-06-06, 18:14
Sanırım Yalıkavak'a vardıktan sonra ekip hemen işe başlamak yerine önce biraz tatil yapmış.:) Herkes de simsiyah yanmıştı zaten..:) Ama keşke biraz dikkat etselerdi.

songp
28-06-06, 15:02
dunku bolimde ruzgar misketin havlusunu cektiginde misketin sirtinda yaniktan dolayi soyulmalar vardi :img-grin2
fusunun bazen sadan'in bir bakisindan bile korkmasina ragmen bazende asiri derecede ustune gitmesi bana mantiksiz geliyor. ayni seyi ismette yapiyor bazen esine karsi cok anlayisli bazen de anlayissizlik konusunda sinirini zorluyor.
bir de herkesin dalyani hic bisey olmamis gibi affetmesi garibime gidiyor sonucta bu insan gizlice eve girip kiz kacirdi affetseler bile mesafeli olabilirler
(ne kadar gozume batan sey olursa olsun bu dizi beni cok eglendiriyor :)
)

cousin
28-06-06, 15:13
gerçi küçük bişeydi ama ben yine de söliim.videosu var bu forumdaki bizim evin halleri video bölümünde.safayla nevanın telefonda konuştuktan sonra buluştuğu safanın nevaya parktaki kız arkadaşını bekleyen bi çocuktan
dalaverayla aldığı bi buket çiçeği verdiği sahnelerin olduğu videoda dikkat ettiyseniz telefonda safa buluşalım mı diyo,neva da tamam diyo,safa o zaman ŞEY de buluşalım diyo,neva da orda görüşürüz diyo.orda ....... parkta,filan yerde diyebilirlermiş.gerçi çok küçük bi hata ama yine de yaziim dedim.

iboligs
01-07-06, 12:24
İşte size en büyük mantık hatası: Cuma günkü bölümün sonunda yazan SON yazısı...

twetytom
01-07-06, 13:27
evet yalıkavak'a gidilen ilk bölümde herkes marsık gibi. bari bikaç gün bekleselermiş güneşe çıkmak için.hele rikkat ve ismet... sanki aylardır oradalarmış gibi.:img-icecr

Pathetic
01-07-06, 20:16
Ya bide Rüya ve Cihana ne oldu ben bir bölüm kaçırdım haberim yok onlardan.Onlar neden gitmediler Yalıkavağa?

cousin
01-07-06, 21:00
bir de (bunu söylemek çok acı)"SON" bölümde neva safayla telefonda konuştuktan sonra kamera onu yakından çektiğinde sırtında mikrofonun (terimsel tabiriyle ne denir bilmiyorum ama) sırta takılan (kutu biçimindeki)aparatı gözüküyodu.

cousin
02-08-06, 17:54
en acı mantık hatası ya da hata da o SON yazısıydı.ama artık deiştirmeyecekleri bi hata da olsa bizim için dizideki en büyük hata buydu.

.zeynomm.
23-10-06, 00:51
ya sadık amcayla fincan halam canlarım anlıyorum sizde nemide anne için uğraşıyosunuzda bu saç olayı olmadı yaw şimdi misketin saçı uzun ve kıvırcık sizin hırkadan aldığınız saç kısa ve düz yanı ne alaka dimi olmaz o saç olmaz o saçla misketle kardeş çıkacaklar ozaman rüzgarla misketin çok canı yanacak aşk acısı zor zanaat sonuçta :))

CantuĞ_EseN
23-11-06, 17:02
bana göre mantıksız olan eski bölümlerde safa nın marongoz halinde amaliyat olmasıydı

turk_u_az2006
02-12-06, 13:55
Şunu söylemek istiyorum rüzgar ile misket çok tatlı bir çift ama misketin rüsgarın teyzesi çıkması bana mantıksız geldi :bilmim

sinem83
02-12-06, 14:50
Şunu söylemek istiyorum rüzgar ile misket çok tatlı bir çift ama misketin rüsgarın teyzesi çıkması bana mantıksız geldi :bilmim

sevgili turk_u_az2006,

misket rüzgarın teyzesi değil zaten... sadık ali ve fincan misketin saçı diye rikkatin saç örneğini verdikleri için çıkan sonucu öyle biliyorlar...

purna
02-12-06, 15:06
rikkat ve ismetenmı aldılar o zaman sacları

turk_u_az2006
02-12-06, 15:17
sevgili turk_u_az2006,

misket rüzgarın teyzesi değil zaten... sadık ali ve fincan misketin saçı diye rikkatin saç örneğini verdikleri için çıkan sonucu öyle biliyorlar...

Sevgili Sinem 83;
Verdiğin bilgi için teşekkürler bende bu işte bir hata olması gerektiğini düşünüyordum çünkü saçma ama fincan halayla sadık amcanın konuştuğu adam kim?

sungerE.T
04-12-06, 14:13
sevgili turk_u_az2006,

arada bi baktıım için bu detayı kaçırmışım bilgi için saol iiçim rahatladı:happy0064

Müge
04-12-06, 14:38
sevgili turk_u_az2006,

Biran önce ortaya çıksa bari bu karışıklık.Büyümeden daha fazla..

armagan_60
05-02-07, 14:45
yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım bu misket konusu kadın istersedeki olaya benxemeye başladı oradada işi uzatıp reyting yapmışlardı sonrada konu kalmayınca saçmalayıp diziyi bitirdiler öyle olmaması için işin aşçığa çıkması lazım

sahil09
15-02-07, 06:44
dizide rikkatlerin evinde yaşanan maddi krize rağmen lüks yaşam içinde olmaları biraz mantıksız.sadece rikkatin maaşı ve safanın yevmiye getirisiyle o evde sabah kahvaltıları şaşa içinde geçiyor, türlü türlü pasta börek pişiyor.türkiyede tek maaşlı olupta yaşamın kolay olduğu bir ev var mı?
hem de rikatler çekirdek aile de değil.kalabalıklar ve çalışan tek rikkat bunu senaristlerin gözönüne alarak senaryoyu yazmalarını önerebilirim.:img-wink:

cerenimo_
16-02-07, 19:06
arkadaşlar bir mantık hatası değil bu belki ama yine de benim gözüme feci halde battığı için yazmak istiyorum.. dünkü bölümde rüzgar havaalanında babasıyla beklerken ayağında sarı renk botlar vardı ama misket geldiği zaman onu kucakladığında yukarıdan çekimde ayağında birden siyah renk küt burun ayakkabılar görünüverdi...

EFTALYAGUL
16-02-07, 19:22
Misket Havaalanina Giderken üzerinde Krem Rengi çeket Vardi Ama Rüzgarla Park Ta Dolşatiklarinda üstüne Bide Beyaz şal Ini Geçirmiş.

şüpheli
16-02-07, 19:25
annem de aynı şeyi söyledi ama o hep vardı sizin gözünüzden kaçmıştır

EFTALYAGUL
16-02-07, 19:37
o hep vardı da havaalanına giderken yoktuuu.o da senni gözünden kaçmış bence.annen de doğru izlemış:)

şüpheli
16-02-07, 19:39
dizi film şeridi gibi gözümden geçtide galiba haklısınız elinde sadece çanta vardı benim acilen göz doktoruna gitmem lazım aman allahım gözlerim:img-wink:

EFTALYAGUL
16-02-07, 19:42
Bence Gözlerde Bi Sorun Yoktur Da Dizinin Duygusalliğina Kapilmiş Olabilirsin.eee Normal O An Insan Kendini Sadece Duygulara Birakiyo:)

şüpheli
16-02-07, 19:45
evet sorma bazen diziyi izlerken yanımdakilerin konuşmalarına fransız kalıyorum buda hakiyle onları biraz kızdırıyo tv izlerken dünya ile olan ilişkimi kesiyorum yani özellikle bugünkü gibi sahneler varsa

EFTALYAGUL
16-02-07, 19:58
bu sahne bizim evde de yaşanıyo bilirim:)o yüzden mümkünse dizi izlerken kimse olmasın etrafımda,kapışıyoruz sonra ses çıkartan olursa:)hele son iki gündür çok heyecanlıydııı:)bide dizideki müzikler çok hoştuuu

şüpheli
16-02-07, 20:09
evet ya tam o anki sahneyi anlatan müzikler yani süper seçimler yapıyolar gerçi rüzgarın otobüse binerkenki sahnesine kazım koyuncunun gidiyorum adlı şarkısını koysalarmış daha güzel olurdu zaten hüngür hüngür ağladım bu sefer beni kimse susturamazdı herhalde

sahil09
17-02-07, 15:08
çok dikkatlisiniz arkadaşlar
ben bu ince ayrıntıları kaçırıyorum daha çok rikkatlerin evinde yaşanan maddi krize ve buna rağmen şaşa içinde yaşamalarına taktım

fatosssss
18-02-07, 10:32
arkadaşlar bir mantık hatası değil bu belki ama yine de benim gözüme feci halde battığı için yazmak istiyorum.. dünkü bölümde rüzgar havaalanında babasıyla beklerken ayağında sarı renk botlar vardı ama misket geldiği zaman onu kucakladığında yukarıdan çekimde ayağında birden siyah renk küt burun ayakkabılar görünüverdi...

evet bende cok dikaktt ettimm ayakkabılar birden degişiverdiiiii bunaa dikkat retmiyolarmıı yaaaaaa:img-hyste

purna
20-02-07, 09:10
şimdi dıkkat ettım ruzgarla mısket alısverıs merkezınde ıken ruzgarın sacları gür bıraz zehralara geldıgınde normal sac tras olmuş havası var

fatosssss
20-02-07, 19:14
arkadaslarr yaa bilgidimn kadarıylaa rikkatt ögretmenn deiiilmiii??? çünkü rrikat misket bizde kalsın dedigindee sadan onaa kuş kadar ögretmen maasıyla nasıl bakacaksınn rikkoşş ögretmendee hiç okulaa gitmezmii yaa:)::)):

sinem83
20-02-07, 19:38
arkadaslarr yaa bilgidimn kadarıylaa rikkatt ögretmenn deiiilmiii??? çünkü rrikat misket bizde kalsın dedigindee sadan onaa kuş kadar ögretmen maasıyla nasıl bakacaksınn rikkoşş ögretmendee hiç okulaa gitmezmii yaa:)::)):

sevgili fatosss,

doğru biliyorsun, rikkat ilkokul öğretmeni... ama mantık hatası yok diye düşünüyorum...:img-wink: çünkü rikkat bazen sınav kağıtları okur, bazen okula geç kaldım der acele çıkar evden, bazen de benim dersim var bugün vs diyerek öğretmen olduğunu bize hatırlatır... hatta bir keresinde bir anneler gününde öğrencileri bile gelmişti ellerinde hediyelerle...

sevgiler...

fatosssss
20-02-07, 19:59
sinemcim ben trtdeyken izleyicisydimm... kanal 1de 3 hafadır izliyorumm bole bişide görmedigimm içn... sormak istemiştimm.....

latino
26-02-07, 16:54
dizi trt deyken karakterler farklıydı bu kanlda yeniden başllayınca hepsinin huyu değişmiş gibi hoşuma gitmedi hiç sally deli doluydu ama yenilerde iyice tuhaf yapmışlar karakteri sayhan oturaklı bir karakterdi yenilerde o da tozutmuş gibi sanki farklı bir dizi izliyorum gibi bide rikkatı feminist ve aydıngösteriyorlardı şimdi misketi köylü diye istemiyor bu da saçma konu kalmayınca bu yola başvurmuşlar gibi

summer___17
26-02-07, 17:05
şimdi dıkkat ettım ruzgarla mısket alısverıs merkezınde ıken ruzgarın sacları gür bıraz zehralara geldıgınde normal sac tras olmuş havası var

evt o benimde dikkatimi çekit zehra dayken saçları daha kısayydı

.zeynomm.
02-03-07, 16:37
Misket Havaalanina Giderken üzerinde Krem Rengi çeket Vardi Ama Rüzgarla Park Ta Dolşatiklarinda üstüne Bide Beyaz şal Ini Geçirmiş.

şimdi o malum video sitesinde izledim o sahneleri ve o sal taksiden indiğindede misketin elindeydi. eliyle eteğini tutmuşya şalıda bileğinden geçirmiş gelinliğin eteği gibi duruyo ama dikkatlı bakıldığında elinde olduğu gözüküyor. hatta rüzgarın yanına gittiği sahnede çantayı tutuğu elinde sol elinde şal azcık dikkatlı bakarsanız görürüsünüz:))

sevimli.girl
02-03-07, 16:52
bugünkü bölümde de emin değilim ama rüzgar o doktor kızla çıkarken üzerinde siyah gömlek vardı kızı işe bırakırken de lacivert gömlek vardı. ben karışıtıryor olabilirim ama öyle gördüğümü hatırlıyorum.

tatofb
04-03-07, 15:38
Dalyan'ın getirdiği çay Rüzgar'ın ellerine döküldü ama bağırıp canı acıması gerekirken komik birşey olmuş gibi gülmeleri mantık dışıydı.Çünkü çaylar ocaktan gelmişti ve mutlaka kaynardı.:img-blush

rüzgarr
05-03-07, 19:42
dizide hiçbir mantık hatası göremiyoooruummmm...

EFTALYAGUL
17-03-07, 17:37
mantık hatası değil belki de rüzgarın parası yokken aile de maddi sıkıntı çekerken birden tek taş alabilecek parayı bulması biraz tuhaf dimi:)krdei kartından çekti herhaldee ama işi de yokkı kart ı olsun:)

şüpheli
17-03-07, 19:01
mantık hatası değil belki de rüzgarın parası yokken aile de maddi sıkıntı çekerken birden tek taş alabilecek parayı bulması biraz tuhaf dimi:)krdei kartından çekti herhaldee ama işi de yokkı kart ı olsun:)

evet haklısın bide rüzgar şeydayı arabayla bırakıyodu ama misketle buluştuğu yürüyerek gittiler ayrıca rüzgarın arabası varmıki?

EFTALYAGUL
17-03-07, 19:16
arabaları varyaa gerçi peyamının de rüzgar kullanıyo sanırım arada.hala satmadılarsa vardı zamanında bi arabaları:)ama hiç misket i gezdirmıyo arabaylaa varsada:)

şüpheli
17-03-07, 19:34
arabaları varyaa gerçi peyamının de rüzgar kullanıyo sanırım arada.hala satmadılarsa vardı zamanında bi arabaları:)ama hiç misket i gezdirmıyo arabaylaa varsada:)
valla ben hiç görmedim arabalarını madem şeydayı yürüyerek götürcek ne gerek var o zaman rüzgarın götürmesine ha yok arabayla götürüyosa neden o gün yürüdüler ben anlamadım açıkçası:icon_sorr

purna
18-03-07, 08:04
eee ruzgar artık calısıyoo.mudur oldu yuzukte alır.

EFTALYAGUL
18-03-07, 09:21
çalışıyo da daha işe bile gitmedi dogru dürüst hemen avans mı verdiler yani:)

armagan_60
20-03-07, 14:15
çalışıyo da daha işe bile gitmedi dogru dürüst hemen avans mı verdiler yani:)

adam spor okulunu bitirdi beden eğitimi hocası olacakken müdür oldu bu nasıl iş:D

zarpandit34
22-03-07, 09:29
Safanın holding kurdum demesi sonra birde Kraliçe Elısabethin çelenk gönderdiğini söylemesi.Bu mantık hatasımı bilmiyorum ama Füsunun,Şadanın Firuze olayını bir türlü anlamaması.Aslında kadınlar böyle şeyleri hemen hissederler.Aynı şekilde iletişimci olmasına rağmen Sayhanın Ceylanın kendisinden hoşlandığını anlamaması.Herşeye rağmen bu diziyi çok seviyorum.

purna
22-03-07, 09:31
ogun herkes acılıstayken zeynep evde uyuyormuş kızı neden tek basına evde bıraktılar

EFTALYAGUL
22-03-07, 09:35
ufaklıklar ı arada bırakıyorlar öyle evde:)sanırım küçük oyuncuları her zaman oynatmak zor oluyor ondan olsa gerek.ama evde tek bırakmaları garip biraz.bide rüzgar ın karavatına taktım ya başka yok mu hep sarı.işe giderken aynı kravat kız istemeye giderken de:)

zarpandit34
22-03-07, 09:37
Evet küçük oyuncular sorun çıkartıyor diye fazla sahneleri yok ama en azında kreşte falan deselerdi.Birde Neva o gün evde kalacaktı ya son anda vazgeçmişti ondan da olabilir

EFTALYAGUL
23-03-07, 22:27
dün söz e giderken herkez bi gelıyor bi gidiyorr mesela ismet bi rikkat in yanına gitti sonra geri geldi.sonra rikkkatler hazırlandılar hemen nemidelere gittiler.diyecegim şu ya bunların evleri çok mu birbirine yakın öylee geceyarısı olmadan boyna evler arasında mekik dokuyorlar.sankı altlı üstlü oturıyor herkez.öyle bile olsa merdiven iç çık zaman alır ya:):):)

zarpandit34
27-03-07, 07:23
Sayhanla Ceylanın bir çalışma programı yok galiba.Bir bakıyorsun haftanın hergünü ders çalışıyorlar,bir bakıyorsun üç gün üst üste hiç çalışmıyorlar.Birde dünkü bölümde Sayhan,Rikkatle İsmete ben sizi yanlız bırakayım dedi,sonrada İsmetin işyerine gitti.Üstelik İsmet işyerinde değildi.Sayhan niye gitti anlayamadım.

EFTALYAGUL
27-03-07, 14:19
e ismetin işyerinde arkadaşları var sayhan ın muhabbet için gitmiştir.herkez orda ipek bey sally safaların işyeride aynı pasajdaymış yaaaa.napsın sayhanın işi gücü yok.ya bu ailedede bütün erkekler işsiz kadınlar çalışyor durumuna geldi:)

EFTALYAGUL
27-03-07, 14:19
bu aradaa şükür rüzgar ın sarı kravatı değişmişşşşşşşşş.pembeeee kravat almış birileri demek ona:)

duygus
27-03-07, 14:24
pek mantık hatasıda denmez ama dikkat eden varmı bilmiyorum

yan profinden bakınca oyunculara konuşmaları bir tuhaf agız oynuyor ama başka bişey söyleniyor sanki ama yakına gelince normal agızları normal yani

zarpandit34
27-03-07, 14:31
EFTELYAGÜL Sayhan İpek beyle aynı evde yaşıyor birde onu görmeye işyerine mi gidiyor:img-wink: Bugün Füsun Şadanın söylediklerini duyduğu halde anlamadı ya pes doğrusu.

behsever
27-03-07, 16:33
füsun akıllı kadındı
5 yaşındaki çocuk bile şadana tepki gösterirdi heralde
füsunu niye bu kadar saf hale getirdiler senaristler anlamıyorum bu kadar saflık olmazki canım

EFTALYAGUL
27-03-07, 19:09
EFTELYAGÜL Sayhan İpek beyle aynı evde yaşıyor birde onu görmeye işyerine mi gidiyor:img-wink: Bugün Füsun Şadanın söylediklerini duyduğu halde anlamadı ya pes doğrusu.

ee naptın işi gücü yok canı sıkılıyoo sayhanın.bence ona en kısa zamanda bi iş bulmaları gerek.yoksa ceylan a ders verme bahaneseiylee kız tavlayacak sayhan ı.bugunkı bölümde banyoda ıslattı sayhan ı bide çok seksi oldun dedi:)

EFTALYAGUL
27-03-07, 19:10
pek mantık hatasıda denmez ama dikkat eden varmı bilmiyorum

yan profinden bakınca oyunculara konuşmaları bir tuhaf agız oynuyor ama başka bişey söyleniyor sanki ama yakına gelince normal agızları normal yani
ona dikkat etmedim de bugun ismet konuşurken ses sonradan gelıyodu,ağzı önce kımıldıyo ses arkadan gelıyo.bu mantık hatası degil sanırım montaj hatası:)

burcuuu
27-03-07, 20:54
füsun akıllı kadındı
5 yaşındaki çocuk bile şadana tepki gösterirdi heralde
füsunu niye bu kadar saf hale getirdiler senaristler anlamıyorum bu kadar saflık olmazki canım

buna bnde bir anLam veremedim..

Bir de Şadan'a diyor ya.. Bana niye hediye aLdn..
Firuze'ye ver.. resmen şaka qibi..

EFTALYAGUL
27-03-07, 21:21
vallaa kadını iyice saf yaptılar.tamam biraz saflıgı vardı da bu zenginlikten sonra iyice saf oldu füsün:)bence artık paraları varya hiçbişey umrunda degiil ehh biraz da gamsız oluncaaa insan:)

behsever
28-03-07, 07:25
bilmiyorum başkalarınında dikkatini çektimi

rikkatlerin evinde bir öğretmen maaşıyla 2 aile+pembe yani 8 kişi geçiniyor

sadece bir maaşla küçük çocuk kreşe gönderiliyor cihan okutuluyor rikkat her karşımıza çıktığında farklı kıyafet giyiyor hiç buzdolabı boş kalmıyor bu kadar kişiye ne yedireceğiz derdi yok elektrik su telefon cep telefonları doğalgaz vs vs
şu işin sırrını bizede öğretselerya
bye

behsever
28-03-07, 07:31
buna bnde bir anLam veremedim..

Bir de Şadan'a diyor ya.. Bana niye hediye aLdn..
Firuze'ye ver.. resmen şaka qibi..

üstelik füsun eski bölümlerde daha öncede aldatılmıştı
bu yüzden dahada komik ve saçma geliyor bu saf halleri
kocasının huyunu bilen bir kadın böylemi davranır

EFTALYAGUL
28-03-07, 12:13
bilmiyorum başkalarınında dikkatini çektimi

rikkatlerin evinde bir öğretmen maaşıyla 2 aile+pembe yani 8 kişi geçiniyor

sadece bir maaşla küçük çocuk kreşe gönderiliyor cihan okutuluyor rikkat her karşımıza çıktığında farklı kıyafet giyiyor hiç buzdolabı boş kalmıyor bu kadar kişiye ne yedireceğiz derdi yok elektrik su telefon cep telefonları doğalgaz vs vs
şu işin sırrını bizede öğretselerya
bye

bitek onlar değil ki nemidelerde de hiçbişey eksık olmuyoo.daha önce ismet i evlendırdı nemide şimdi de misket e ne eksıgın varsa alacagım diyo.ee onların da bi emekli maaşları var yanılmıyorsam.

gollory
28-03-07, 13:42
evt ya rikkatin evindeki maaş durumu benimde dikkatimi çekti şimdi daha önce de peyami kafenin ortaklığından çıktıkları zamanda bir rikkatin maaşına kalmışlardı ben füsünun sonradan görme cahil bir tip haline çevirmelerine sinir oldum ya kız istenmeye gittikleri zaman pot üztüne pot kırdı...

zarpandit34
28-03-07, 15:21
Arkadaşlar daha önce yazdığınız teknik hata bugünkü bölümdede vardı.Firuze konuşurken yandan bakıldığında ağız hareketleriyle ses uyuşmuyordu.Yani görüntü ayrı ses ayrı.Gerçekten çok tuhaf görünüyor.Ama dizinin saati uzadığı için oluyor bu teknik hatalar.Bir düşünsenize haftada bir yayınlanan dizilerde bile tonlarca hata yapılıyor kaldı ki bu hergün yayınlanan bir dizi.Neyse teknik ekibin de dikkatini çekmiştir herhalde düzelecektir.Teknik hatalar çok önemli değilde esas hata senaryoda ve bir türlü düzeltilmiyor, bu çok üzücü:icon_sorr

canan_frdvs
29-03-07, 15:17
geçenlerde farkettim mantık hatası sayılır mı bilemiyorum ama trtdeki eski bölümlerin birinde gördüm sayhanın çalıştığı yerin duvarındaki fotoğraf şimdi rüzgar odasının duvarında:img-yes:

EFTALYAGUL
09-04-07, 14:03
bugun şeydayla rüzgar hesap filan ödemeden cafeden kalktılar mesela:)bide sadık ali salya sümük hastaydı hapşırıyordu.sonra birden düzeldi çöpçatanlık işlerine dalınca:)

zarpandit34
09-04-07, 17:49
EFTELYAGÜL yazacak birşey bırakmamışsın:img-wink: Bu mantık hatası mı bilmiyorum ama Şadanın, arkası yarın gibi hayaller görmesi biraz saçma.Yani rüya olsa gene anlarım ama kaldığı yerden devam eden hayaller görmek:icon_whis
Birde Şeydanın bu kadar çok boş vakti olması.Hele geçen gün Rüzgara dediki Ben hergün müsaitim:img-hyste

purna
09-04-07, 19:04
Ruzgar Deyince Seyda Icin Akan Sular Durur Malum Is Mis Onun Icin Bahane

shake_it
12-04-07, 00:08
şimdi pembe civanla evliydi değilmi o da abdülün arkadasıydı..
e abdülde kısmetle evliydi yani pembenin arkadası..
bu nasıl bir mantıktır. şimdi ikisini yapıyorlar..

sihir
12-04-07, 12:36
şeydanın doktor olması ve doktorluunu sadece rüzgar ve rikkat üzerinde görmek çok saçma. yani hastanede çekim yapsınlar demiyorum ama her an her yerde bulunabilen bu doktor hanım kızımız görevini ne zaman yapıyor. bu birincisi idi.
ikincisine gelice: doktor hanım kızımızın hiç mi ailesi yok. ne anne ne baba. evelenme teklifi alıyor rüzgardan ve "sizinkiler ne olacak" diye soruyor. bizimkiler demiyor. saçma.

barbiekelebek
12-04-07, 14:33
bu bölümdeki en biyik mantık hatası sewen insan başkasıyla pat diye ewlenmez

şeyda dr. matıklı olması gerekirdi

abdülde bi ara pembeyi arayabilirdi weya peyamiyi çünkü abdül akıllı mantıklı dawranan birini canlandırıyo

shake_it
13-04-07, 23:44
bu şeyda ya ruzgarla geziyo ya da rikkatle.. en olmadı misketi fitliyo.. ne ara işe gidiyo da çalışıyo.. bu arada ruzgar işe girdiydi hani zabah gidiyo öğle çıkıyo.. komik..

sihir
14-04-07, 12:18
bu şeyda ya ruzgarla geziyo ya da rikkatle.. en olmadı misketi fitliyo.. ne ara işe gidiyo da çalışıyo.. bu arada ruzgar işe girdiydi hani zabah gidiyo öğle çıkıyo.. komik..

yüzde yüz haklısın. ayrıca balayına gidecekler ama işi gücü düşünen yok. haber veren yok. ben olsam rüzgarı işten hemen atardım.
ayrıca şeydanın doktor olması da saçma. doktor olmak için 10 yıl okumak gerekir. şeydayla rüzgar aynı dönemden olduğuna göre rüzgarın okul bitirmesimin üzerinden 10 yıl geçmiş olması gerekir en az. ve geçmedi daha. cihan daha üniversitede okuyor. ne yani rüzgarla cihan arasında kaç yaş fark var.

barbiekelebek
14-04-07, 12:52
en az 8 sene okuması lazım cildiye dok. olabilmesi için we saçmaaaaa özelde bile çalışsa bu kadar izin alamaz hem rüzgarda işe yeni girdi deneme süresi dolmadan sen gelme öğleden sonra demez kimse balayı iznide oh walla bizde böyle çalışırız inş.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sevimli.girl
18-04-07, 14:26
rüzgar sabah tıraş olmuştu ve hemen ardından annesine gitti eşiyle. orada kirli sakallıydı. hemen sakalının uzaması bana biraz garip geldi o yüzden buraya yazayım dedim.

EFTALYAGUL
18-04-07, 18:58
şeydanın hiç işe gitmemesi tuhaf gerçekten.tabiii rüzgarın da aynı şekilde.zaten dizimizde çalışanların vakitleri bol nedense:)kimse dogru dürüst çalışmıyo.bi ismet le sally bide ipek bey i göruyoruz işyerinde bide şadanla firuzeyi işte:)rikkat de okula gitmıyo hiç.

purna
19-04-07, 14:14
mesele ruzgar seyda ıkılısı alışverıse gıtmıştıler kazak almışlardı o aldıkları kazajk bugun ıpek beyın uzerındekı kazaktı sanhırım

Müge
19-04-07, 14:20
Aynı kazaktan sadece bir tanemi var Purna'cım...Neden olmasın bence bu mantık hatası değil..:img-wink:

Saadet'im
19-04-07, 15:03
şeydanın hiç işe gitmemesi tuhaf gerçekten.tabiii rüzgarın da aynı şekilde.zaten dizimizde çalışanların vakitleri bol nedense:)kimse dogru dürüst çalışmıyo.bi ismet le sally bide ipek bey i göruyoruz işyerinde bide şadanla firuzeyi işte:)rikkat de okula gitmıyo hiç.

Gidenlerde doğru dürüst çalışmıyo gerçi ama sonuçta gidiyolar.

Müge
19-04-07, 15:16
Kimse bana kızmasın ama bence Cihan'da dahil olmak üzere herkes asosyal oldu...Cihan'ın arkadaşları yok hep evde...Sayhan evde Neva evde,Peyami evde ..Komşuları yok ..Diziye yeni yüzlerin girmesi lazım...hep evde hayat geçmez...

EFTALYAGUL
19-04-07, 15:59
haklısın diziye yeni yüzler girmeli de bikaç bölüm için bile olsa malıyet bunların hepsi.dizinin bütçesi karşılamıyor sanırım dahaa fazla oyuncuyu kadroya almayı.zaten yeterince geniş bi kadro var:)

shake_it
19-04-07, 16:24
haklısın diziye yeni yüzler girmeli de bikaç bölüm için bile olsa malıyet bunların hepsi.dizinin bütçesi karşılamıyor sanırım dahaa fazla oyuncuyu kadroya almayı.zaten yeterince geniş bi kadro var:)

allah aşkına reklam arası dizi oldu resmen ayırıversin kanal1 biraz bütçe.. ama şöyle birşey var kadro ankara devlet tiyatrosu sanatçılarından oluşuyor.. öyle saçma sapan insanlar gelmemeli.. yine tiyatrocu gelmeli eger birileri gelecekse...

Saadet'im
19-04-07, 16:47
Kimse bana kızmasın ama bence Cihan'da dahil olmak üzere herkes asosyal oldu...Cihan'ın arkadaşları yok hep evde...Sayhan evde Neva evde,Peyami evde ..Komşuları yok ..Diziye yeni yüzlerin girmesi lazım...hep evde hayat geçmez...

Evet Müge haklısın ne zamandır yazacam unutuyordum hatırlattığın iyi oldu.Oysa eski bölümlerde arkadaşları vardı.Arkadaşları eve gelirdi dışarı çıkarlardı.Şimdi sadece aynı evde olanlar birbirlerinin yüzünü görüyor.Oysa arkadaşları olsa konularda çoğalır bizlerde daha çok zevk alırız.Farklı yüzler görmek gerçektende iyi olur.

zarpandit34
19-04-07, 18:08

Mügecim diziye yeni yüzler girmesi konusunda o kadar çok katılıyorum ki sana...
Bir Firuzeyi yüz tane konuya dahil ettiler.Karıştırmadığı aile kalmadı.

onur29
19-04-07, 19:11
Evet ya bencede diziye yeni kişiler girmeli. Bence en başta pembeye yada abdüle birini bulmalılar dışarıdan. Çünkü onların ilişkilerini kimse onaylamıyo. Ayrıca Cihanın eskiden arkadaşları vardı. Yine olsa. Ne biliyim eğlenceli olur. Yada neva bi iş bulsa hep evde o da. Yeni bi kaç kiarakterin girmesi lazım diziye. Bu arada rikkatin okulahiç gitmemesi benimde dikkatimi çekti. hep evde.

Müge
19-04-07, 20:00
Mesela Rikkat’i sinir edecek bir komşu TRT-int deki bölümlerde bir yöneticileri vardı adam her dakika kapılarındaydı “yok Cihan şöyle yaptı,Rüzgar paspasa ayaklarını silmeden geldi” hem Rikkat’te gelinini unutur başka işlere odaklanırdı…Diğer tarafta Nemide’lerin evine Kısmet’e benzeyen deli neşeli eğlenceli birisi gelse ortalığı hem neşelendirse hem de insanlara güzel dersler verse hem de Misket’i kendine getirse ne kadar iyi olurdu…
Cihan’a gelince gerçekten arkadaşları olsun isterim…Ah keşke Kutsi ve Efe geri gelse…
Daha çok istiyorum ama şimdilik bu kadar…Pek mantık hatası değil bu dediklerim ama isteklerim :img-wink:

purna
19-04-07, 20:05
trt ınttekı bolumlerde bı kız vardı yıne adını unuttum kısmetle arkadas olmuşldı o gelebılır.

sihir
20-04-07, 06:14
yeni yüzlere diyecek bişeyim yok arkadaşlar...gelsin hemde dediğiniz gibi neşeli tipler gelsin ama öncelikle düriye dönsün. sadece o bile sahneleri keyiflendirebilir. umarım onun yokluğu geçicidir, umarım oyunu falan vardır da yoğundur sadece...
aslında bu da bir mantık hatası. bir karakterin ansızın ortadan kaybolması, hele hele nemidenin evinden biriymiş gibi ondan çıkmayan bir karakter, bu kadar olay olurken ortada yok. bari düriyeyi annesine (annesi hasta olsa mesela) yollasalar. düriye dizide olsa , şimdi misketin başından ayrılmazdı çünkü.

armagan_60
20-04-07, 21:01
bugünkü bölümde ipek bey otobüse binerken anons yapıldı ve 15:45 izmir otobüsü kalkıyor denildi ancak ipek bey otobüse binerken otobüsün saati 11:49 u gösteriyordu:D

EFTALYAGUL
20-04-07, 21:10
otobüsün saati bozukturr:)

zarpandit34
20-04-07, 21:12
Bugün İpek bey Sallye "seninde dediğin gibi kadınlar iyi erkekleri sevmiyorlar" dedi.Oysa Sally bu sözleri İsmetle Sayhana söylemişti.İpek bey o sırada parktaydı.

armagan_60
20-04-07, 21:13
Bugün İpek bey Sallye "seninde dediğin gibi kadınlar iyi erkekleri sevmiyorlar" dedi.Oysa Sally bu sözleri İsmetle Sayhana söylemişti.İpek bey o sırada parktaydı.

belki sayhan ona söylemiştir bi ara veya ismet:D

nisan.yagmuru
22-04-07, 12:14
arkadaşlar ben diziyi 2006 nın son ayalrında izlemeye başaldım.yani yalıkavaktan falan haberim yok:)şimdi ise trt 1 de eski bölümleirni,kanal 1 dede yeni bölümleri izliyorum.kaırdığım yerleri size sormak istedim.civana noldu?yeni bölümlerde yok,pembe abdüle aşık bayağı kopmuş eski bölümlerden:)

shake_it
22-04-07, 13:44
arkadaşlar ben diziyi 2006 nın son ayalrında izlemeye başaldım.yani yalıkavaktan falan haberim yok:)şimdi ise trt 1 de eski bölümleirni,kanal 1 dede yeni bölümleri izliyorum.kaırdığım yerleri size sormak istedim.civana noldu?yeni bölümlerde yok,pembe abdüle aşık bayağı kopmuş eski bölümlerden:)

şimdi orda harbi mantık hatası var .. civan İstanbul'a popstar yarışmasına gitti meşhur oldu falan gibi.. (tabi o sıra başka bir dizide oynuyodu..) sora pembeye boşanma kağıdını yolladı.. pembe bunalıma girdi falan.. baya karışıktı.. yani kısaca kısmet rüya haluk diziden nasıl kötü çıkarıldıysa o da aynen o şekilde çıkarıldı.. kısmet abdülle evlendi.. evlendikten sora halukla kaçtı.. rüya sevgilisiyle ingiltereye gitti..şadan izin vermedi.. bunca zaman sevdigimiz karakterlerin bu şekilde çıkarılmasında diziden pek hoşnut deilim ama ne yaparsın senaristlerin takdiri.. umarım yardımcı olabilmişimdir..

Dizi_mania
23-04-07, 16:12
arakadaşlar birde duriye ve danyal ın evlilik meselesi de kalktı sanki evli değillermiş gibi pek arada görünmüyorlar.....duriye de biraz rol almalı diye düşünüyorum

onur29
23-04-07, 17:43
Becede düriyeyi çok özledim ben ya. En azından görünmese bile bi adı geçse böyle çok saçma oluyo. Düriye nemide teyzenin ve misketin en iyi dostuydu. Misketin rüzgara açılmasını bi yöndende o ön ayak olmuştu. Misketi bu halde asla yanlız bırakmazdı. Umarım geri gelir. Temelli ayrılmamıştır. Bu arada Rikkatin uzun zamandır evde oturması resmen bi mantık hatası. o bi öğretmen sonuçta.

Saadet'im
23-04-07, 17:49
Becede düriyeyi çok özledim ben ya. En azından görünmese bile bi adı geçse böyle çok saçma oluyo. Düriye nemide teyzenin ve misketin en iyi dostuydu. Misketin rüzgara açılmasını bi yöndende o ön ayak olmuştu. Misketi bu halde asla yanlız bırakmazdı. Umarım geri gelir. Temelli ayrılmamıştır. Bu arada Rikkatin uzun zamandır evde oturması resmen bi mantık hatası. o bi öğretmen sonuçta.

Evet onur29 çok haklısın Düriye'den bir haber yok.Özledik valla Düriye'yi.Misketle dertleşmelerini Dalyanla didişmelerini Nemide anneyle konuşmalarını...Ya en azından gelecek mi?Diziden çıktı mı?Bunları öğrenebilseydik keşke.Bunları cevaplayabilecek birisi varmı?Varsa bir zahmet yazsın.

Müge
24-04-07, 22:03
Sevgili Saadet'im evet ben de artık Duriye için umutlarımı tüketmiş durumdayım...Düşünmesi bile kötü yani diziden ayrılması..Bu kadar uzun zamandır çıkmadığını ben de merak ediyorum..

Onur29 evet Rikkat konusunda haklısın sürekli evde arada bir okula gidiyor ama okuldan ve yaptıklarından söz etmiyor...Öğrencilerinden mesala...Ben hala öğrencilerinin olmasını istiyorum..Şiddetle (!)

semaaa
25-04-07, 12:26
sevgili müge sana katılıyorum rikkat nasıl öğretmen hiçmş okula gitmiyor hiçmi öğrencisi yok diye düşünüyoruz ama en son çıkan öğrencisi ortalığı karıştırdı rüzgarı kaptı gitti. ayrıca ben şeydanında nasıl doktor olduğunu çözmğş değilim sabah bi kalkıyor akşama kadar ya rüzgarla ya rikkatle..

yeri değil belki ama değinmek istedim trt de yayınlandığı zamanlardan birinde kısmet köyde ve nemide yalnız iken bütün aile nemideyi merak ederek eve gelmişlerdi.. bütün kardeşler kapının önünde annemiz nerde diye konuşuyordu. drken kapı çaldı rikkat annem gelmiştir diye kapıyı açmştı. yalnız yaşayan bi kadın neden evinin zilini çalsınki.....

shake_it
25-04-07, 14:07
sevgili müge sana katılıyorum rikkat nasıl öğretmen hiçmş okula gitmiyor hiçmi öğrencisi yok diye düşünüyoruz ama en son çıkan öğrencisi ortalığı karıştırdı rüzgarı kaptı gitti. ayrıca ben şeydanında nasıl doktor olduğunu çözmğş değilim sabah bi kalkıyor akşama kadar ya rüzgarla ya rikkatle..

yeri değil belki ama değinmek istedim trt de yayınlandığı zamanlardan birinde kısmet köyde ve nemide yalnız iken bütün aile nemideyi merak ederek eve gelmişlerdi.. bütün kardeşler kapının önünde annemiz nerde diye konuşuyordu. drken kapı çaldı rikkat annem gelmiştir diye kapıyı açmştı. yalnız yaşayan bi kadın neden evinin zilini çalsınki.....

katılıyorum sana canım arkadaşım.. bende izlemiştim o bölümü gerçekten yalnız yaşayan bir insanın kendi kapısını çalması komik..

burcuuu
26-04-07, 20:42
Rikkat ve Şeyda'nın iLqiLendikLerii bir meslekLerii var ama
nedense onLar sürekLii evde.. Bu saçma..

Bir de buqün akşam RüzqarLa Şeyda partii var fLn dediLer..
Hava qünlük.. qüneşLikti.. Neresii akşam tam oLarak..:img-hyste

zarpandit34
27-04-07, 07:43
Önceki bölümlerde gördüğüm bir mantık hatasını yazayım.Yıllar önce İsmet, RÜYASINDA, Sayhanla evlendiğini görmüştü hatta o zaman saçları siyahtı.Geçen bölümlerden birinde Ceylan görsün diye çıkardığı fotoğraflardan bir tanesi gerçek nikahtan orada saçlar sarı ve gelinliğide daha farklıydı zaten.Öteki fotoğraf ise siyah saçla va daha farklı bir gelinlikle yani RÜYASINDAN..Dizimizdeki teknolojiye bakarmısınız rüyaların bile içine girip fotoğraf çekebiliyorlar :img-hyste

shake_it
01-05-07, 23:59
dünkü bölümdeki mantık hatası.. ben deil bir arkadaşım buldu beraber izlerken.. çocuk esirgeme kurumlarında çocukları biri evlat edinmek istediğinde, evlat edinmek isteyen ailenin yanında çocuğa istemisin istemezmisin diye sorulmazmış.. çocuk ister istemez etkilenir diye.. o arkadaşım çocuk esirgeme kurumlarını çok iyi bildiginden sizlerle paylaşım dedim... dizide dila'ya sayhan ve ismetin yanında sordular onlarla yaşamak istermisin diye.. ne kadar mantık hatası orasını bilemiyorum tabi..

zarpandit34
02-05-07, 05:54
Dünkü bölümde bana çok mantıksız gelen birşeyi yazayım.Pembe, Safa'nın telefonundan Şadanı arıyor,Şadanda doğal olarak Safa zannedip, çirkin bir kelime söylüyor.Sonra Pembe buna çok üzüldü.Pembe bilmez mi telefonda Safa'nın adının yazdığını.Öyle birşey yaptılar ki, Sanki Pembe köyden dün gelmiş.Ayrıca köylerde bile herkesin elinde bir cep telefonu var.

NOSTALJİK
02-05-07, 08:05
cep telefonu kullanmasını bilen karşı tarafa adınında çıkacağını bilmezmi?
ayrıca pembe trt1deki tekrar bölümlerinde daha değişik giyiniyor, yeni bölümlerinde daha farklı.bide daha önce evliydi dimi dizide ?
şeydanın ailesi ortaya çıkacakmı?
herkes şadanın işyerinde toplanıyor.sayhan ,sefa firuze
firuzenin gerçekleri çıkıcak galiba sonunda , parkta nasıl bukadar rahat olabiliyorlar anlayamadım.evli barklı adam .suları ısınıyor.neva bide hamile çıkar mı?
fincan halaya da üzüldüm. şeyda onun arkasından geldiğni farketmedimi?

rifs
02-05-07, 08:24
Ben anlamıyorum sizi: Ya hiç iyi birşey bırakmadınız filmde. Şeyda kötüyken iyilik meleği yapacaksınız. Firuze ve Höt hÖT Şadan daha ne zaman cezalarını çekecek.

Yakında bizleride kanser edeceksiniz.
uf yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

behsever
02-05-07, 08:39
bana mantıksız gelen şeylerden biride hem rikkatin hem füsunun küçük çocuğu var ama evlerinde ne bir oyuncak ne sağda solda çocuk kıyafeti var sanki çocuklu ev değil
birde bunca ailenin yaşam alanlarıseğmenler parkı,rikkatin evi,fincanın evi,nemidenin evi,füsunun evi ve şadanın ofisinden ibaret
haaa bide şeydanın hastanesini gördük ama o sayılmaz

sihir
02-05-07, 10:00
ayrıca pembe trt1deki tekrar bölümlerinde daha değişik giyiniyor, yeni bölümlerinde daha farklı.bide daha önce evliydi dimi dizide ?

evet pembe civan isimli bir karakter ile evliydi. civan ve pembe rikkatlerde kalıyordu o zamanlar da...sonra civan hoppala staryarışmasına katıldı ve gittiği başka şehirde kaldı. yani pembeyi terketti.

sihir
02-05-07, 14:19
bugün safanın telefonu çaldı. firuze arıyordu. neva telefonu aldı, söylendi firuzenin aradığını görünce. sonra birden görüntüler açıldı. benim de telefonum kamera destekli. ama çektiğim görüntüleri izlemek için birkaç yerden geçmem gerekiyor. öyle şıp diye açılmıyor bu videolar. bari karıştırsaydı neva hnm telefonu aşk msjı bulmak için , vs.
ama bu saçma geldi.

zarpandit34
02-05-07, 14:23
Neva Pembe aradığında nereden anladı işyerinde olduklarını? Pembe telefonda yerlerini söylemedi ki..

EFTALYAGUL
02-05-07, 14:25
Neva Pembe aradığında nereden anladı işyerinde olduklarını? Pembe telefonda yerlerini söylemedi ki..

o soruyu bende sordum kendimee ,galıba yolda bidaha aradı neva pembeyi:)öyle düşünelim artık.yada safa nasılsa işyerindedir bu saatte diye düşünmüş olmalı.

shake_it
02-05-07, 14:26
şadan elinde hediye paketiyle safanın odasına girdi.. ama neva hiç bişi demedi.. şaşırmadı bile.. hani normal zamanda girermiydi o onun odasına koca hediye paketiyle...:img-hyste

sihir
02-05-07, 14:31

unutmuşum bunu yazmayı diyerek girdim tekrardamn mantık hatalarına..gördüm ki benden önce davranmışsın. ellerine sağlık. çok haklısın. çok saçmaydı o sahne. ben nevanın rikkatin evine gitmesini bekliyordum. ne de olsa pembe pek gelmez büroya

sihir
02-05-07, 14:34
şadan elinde hediye paketiyle safanın odasına girdi.. ama neva hiç bişi demedi.. şaşırmadı bile.. hani normal zamanda girermiydi o onun odasına koca hediye paketiyle...:img-hyste

bu bölümde mantık hatası çok da, bunu da şöyle düşünelim hadi: şadan odasına girecekken safanın odasından nevanın sesini duydu, sinirinden de elindeki paketi unuttu. şadanın safanın odasına girerken nasıldı yüzü? nevayı görünce sinirlendiğini hatırlıyorum da şaşırmış mıydı?

bu arada, ne var acaba o peketin içinde...firuzeye bişey aldım demişti ama ne acaba?

shake_it
02-05-07, 14:36
bu bölümde mantık hatası çok da, bunu da şöyle düşünelim hadi: şadan odasına girecekken safanın odasından nevanın sesini duydu, sinirinden de elindeki paketi unuttu. şadanın safanın odasına girerken nasıldı yüzü? nevayı görünce sinirlendiğini hatırlıyorum da şaşırmış mıydı?

yok yahu yanlış görmediysem o firuzeyi görme şevkiyle girdi içeri çünkü gülüyodu.. sora nevayı görünce kızdı...

armagan_60
02-05-07, 14:58
birde neva safa normal kıyatfetlerle foto çekinmisşler tarih 11 mart 2007 aynı günlerde rüzgar misket nişanı var onun fotoraflarıda 11 mart 2007 tarihli demekki birisinden makine bulmuşlar arada çıkartmışlar fotorafları

NOSTALJİK
03-05-07, 07:39
evet pembe civan isimli bir karakter ile evliydi. civan ve pembe rikkatlerde kalıyordu o zamanlar da...sonra civan hoppala staryarışmasına katıldı ve gittiği başka şehirde kaldı. yani pembeyi terketti.
cevaplarınız için teşekkürler. o bölümleri nasıl olduda kaçırmışım .

acaba rapor fincan halanın değilde bir başkasınınmı? öyle gibi gelmeye başladı bana ,bekleyelim görelim.
neva safayı kabul etmemeli ,nasıl biriyle gider parkta oturur safa,vede sarılmasını engelleyemez.safa nevayı seviyor ama firuzeye de birşeyler duyuyor.

rifs
03-05-07, 07:53

acaba rapor fincan halanın değilde bir başkasınınmı? öyle gibi gelmeye başladı bana ,bekleyelim görelim.
neva safayı kabul etmemeli ,nasıl biriyle gider parkta oturur safa,vede sarılmasını engelleyemez.safa nevayı seviyor ama firuzeye de birşeyler duyuyor.

sen filmi pek izlemiyorsun arkadaşım herhalde.
Sefa onu bacısı gibi seviyor.

sihir
03-05-07, 09:32

önemli değil. :img-wink:
raporun karıştığını da sanmam. 2 kere yapıldı tahliller. 2si de mi? yok canım...
safa naciyeyi o anlamda sevmiyor. arkadaş gibi seviyor., çok değer veriyor. ama safa, nevaya aşık. bu herhalinden belli.
ama neva onu kabul etmeli mi? bu kadaryalandan sonra bence de haketmiyor ama herşeye rağmen etsin istiyorum. çünkü aralarındaki aşk çok güzel. onun için değer. hem safanın tüm sahtekarlıkları hırsından...

dizilerde bazı karakterler vardır ki, sahtekrdır ama tatlıdırlar. ve sevilirler. senaristler özel bir çaba harcarlar onlar için. örneğin En son Babalar Duyarı'ı görenler bilir. Kadir doğru yaptığı birşey yoktur bu hayatta ama çok sevilir. safa kadirin yanında melek kalır aslında :img-wink: ama aynı şey. safa için de ğözel sahneler yazılıyor ki herşeye rağmen sevilsin. hem sahtekar, hem sempatik :happy0064

EFTALYAGUL
03-05-07, 15:09
aslında mantık hatası değil ama fincan halanın konuşmasına dikkat ettiniz mi?ağlamaklı sahnelerde şivesi düzeldi düzgün konuşyordu.hastanede şeydayla konuşrken dün ve bugün nemideyle konuşrken.

zarpandit34
03-05-07, 15:12
aslında mantık hatası değil ama fincan halanın konuşmasına dikkat ettiniz mi?ağlamaklı sahnelerde şivesi düzeldi düzgün konuşyordu.hastanede şeydayla konuşrken dün ve bugün nemideyle konuşrken.

Evet evet, Özellikle Nemideye "değil mi" deyince bayağı dikkatimi çekti.

purna
03-05-07, 15:13
EVET sıve duzeldı fıncan halanın eskısı gıbı degıl sımdı

http://cards.funnystories.ru/288100 ;)

armagan_60
03-05-07, 15:18
Evet evet, Özellikle Nemideye "değil mi" deyince bayağı dikkatimi çekti.

hem şive yapıpta hem ağlamak zordur ama bizlerde öyleyiz ciddi bişey konuşurken sesimiz iyice değişmezmi olabilir yani

sevimli.girl
03-05-07, 15:49
bir de fincanın hastelığının son devresinde farkedilmesi mantıksız oldu. yani daha önceden yayılırken hiç mi anlamamışlar. bence illa diziden çıkçaksa köye gitmesi yada yalıkavağa gitmesi daha normal olur.

behsever
03-05-07, 15:56
bir de fincanın hastelığının son devresinde farkedilmesi mantıksız oldu. yani daha önceden yayılırken hiç mi anlamamışlar. bence illa diziden çıkçaksa köye gitmesi yada yalıkavağa gitmesi daha normal olur.

o zaman sadık alinimde onunla gitmesi gerekirdi
o yüzden böyle yaptılar sanırım

armagan_60
03-05-07, 16:03
bütün hastalıkla son anda çıkar zaten birde ttdeki bölümlerde bağırsak kanseriydi fincan hala ozaman yayılmadan ilaçla iyileştirmeilerdi belkide nüks etmiştir

EFTALYAGUL
03-05-07, 16:06
bide fincan hala çok üzülmüş zamanında ,sevdiginden 40 yıl ayrı kalmış.hiç evlenmemiş o yaşa kadar anne olamamış...yani bisürü sıkıntılar dertler yaşammış ve bu hastalıkta genelde sıkıntısını böyle içine atan insanlarda görülüyor o yüzden mantık hatası degil birden ortaya çıkması bence.sadece beklemdigimiz bir anda oldugu için ve çok üzüldügümüz için hepimizde mantıklı degfil duygusal davranıyoruz ister istemezz

nisan.yagmuru
03-05-07, 20:30
şivenin değişmesi herkes gibi ebnimde dikkatimi çekti ama ciddi bi konuşma yapmış oluğu için değişebilir.bir de geçen gün ipek bey den mektubun geldiğinde uzuncaaa bi yazı vardı ama ismet çok kısa okudu ya da bana öyle geldi:img-wink: ü
bu da eski bi sahne hani ismetle sayhan kavga etmişti ceylan yüzünden ve ismet çok ağlamıştı..sonra sayhanla yatak odada geçen bi sahneleri vardı sayhan ismete"...ben baba olamadım.."sonudna da çok güzel bi söz söyelmişti ama unutmuşum..hatırlamışsınısdır tam anlatamaıdm ama:img-wink: halbuki çok önceden sayhan bi evlilik yapmış ve karısıyla çocuğunu doğumda kaybetmişti..tam babalık yapamadıysada baba olmuştu ama:img-yes:

NOSTALJİK
07-05-07, 06:21
sen filmi pek izlemiyorsun arkadaşım herhalde.
Sefa onu bacısı gibi seviyor.
eski bölümlerden kaçırdıklarım oldu ama. onlarıda tekrarlarından takip ediyorum .
yenileri seyretmemmi.
bana öyle gibi geldiydi sadece.önceki tanışıklıkları nasıldı onu bilemediğim için.sahi o konuyada değinilse keşke dizide.
kadın herkese bulaşıyor.

NOSTALJİK
07-05-07, 06:32
önemli değil. :img-wink:
raporun karıştığını da sanmam. 2 kere yapıldı tahliller. 2si de mi? yok canım...
safa naciyeyi o anlamda sevmiyor. arkadaş gibi seviyor., çok değer veriyor. ama safa, nevaya aşık. bu herhalinden belli.
ama neva onu kabul etmeli mi? bu kadaryalandan sonra bence de haketmiyor ama herşeye rağmen etsin istiyorum. çünkü aralarındaki aşk çok güzel. onun için değer. hem safanın tüm sahtekarlıkları hırsından...

dizilerde bazı karakterler vardır ki, sahtekrdır ama tatlıdırlar. ve sevilirler. senaristler özel bir çaba harcarlar onlar için. örneğin En son Babalar Duyarı'ı görenler bilir. Kadir doğru yaptığı birşey yoktur bu hayatta ama çok sevilir. safa kadirin yanında melek kalır aslında :img-wink: ama aynı şey. safa için de ğözel sahneler yazılıyor ki herşeye rağmen sevilsin. hem sahtekar, hem sempatik :happy0064
teşekkürler.
sitedeki resimler , çalışmalar çok güzel.
bazı dizilerde öyle oluyor ya , bide bakıyorsun rüyamış diyorlar.yada o ara başkasının raporana baktım gibi durumlar oluyorda burdada öyle olabilir diye fikir yürüttüm

sefanın nevaya deliler gibi aşık olduğunu anlıyorumda , sefanın naciye ile olan tanışıklığı nasıldı merak ediyorum.geçmişleri nasıldı?bitmiş bir ilişkimi iş ortaklığımı hepsimi . bunları söyledilerde benmi kaçırdım.

NOSTALJİK
07-05-07, 06:48
dilayı vermiyeceklermiydi? çocuğada söylediler. çocuğun düştüğü durum çok üzücü.
diğer istenilenleri görevli hanım neden daha önce söylemedide , tam alacaklarını sandıkları gün söyledi.insanlar maddi manevi onca hazırlık yaptılar.en önemlisi manevi yönden üzüntüsü ne olacak.
çocuk kapıda eşyalarıyla bekliyordu , kim hazırladı onu . ismetmi eşyalarını hazırladı.görevliler mi. kimsenin haberi olmadan hazırlanabilirmiki o çocukcağız.

shake_it
07-05-07, 08:32
teşekkürler.
sitedeki resimler , çalışmalar çok güzel.
bazı dizilerde öyle oluyor ya , bide bakıyorsun rüyamış diyorlar.yada o ara başkasının raporana baktım gibi durumlar oluyorda burdada öyle olabilir diye fikir yürüttüm

sefanın nevaya deliler gibi aşık olduğunu anlıyorumda , sefanın naciye ile olan tanışıklığı nasıldı merak ediyorum.geçmişleri nasıldı?bitmiş bir ilişkimi iş ortaklığımı hepsimi . bunları söyledilerde benmi kaçırdım.

safa ve naciye firuze adlı bir bayanın yanında çalışmışlar daha önce.. safa söfor naciye hizmetçi.. firuzenin kocası iflas etmiş onlar da hacizden kaçmak için hizmetçi ile tüm antikaları şadangilin üst katındaki daireye yerleştirdiler.. ortada safa ve naciyenin daha önce yaşadığı bir ilişki yok... yani naciye platonik seviyomuş.. umarım yeterli olmuştur cevap...

NOSTALJİK
07-05-07, 18:04
safa ve naciye firuze adlı bir bayanın yanında çalışmışlar daha önce.. safa söfor naciye hizmetçi.. firuzenin kocası iflas etmiş onlar da hacizden kaçmak için hizmetçi ile tüm antikaları şadangilin üst katındaki daireye yerleştirdiler.. ortada safa ve naciyenin daha önce yaşadığı bir ilişki yok... yani naciye platonik seviyomuş.. umarım yeterli olmuştur cevap...

çokkkk sağol.bu noktaları kaçırmışım .
başkasının eşyalarında oturduğunu biliyordum da , sayende parçaları tamamladım.
sefa nevayı seviyorr. naciyeye dikkat etsin .firuze (naciye) herkese bulaşıyor.
bigünde naciyenin evinede gidilir belki.
cevaplarınız için teşekkürler.

nisan.yagmuru
08-05-07, 18:59
bugün rikkatin dediği bi söz dikkatimi çekti ama mecazen mi dedi gerçekten mi dedi anlamdım.şeydayla rüzgar meselesi açıldı gene rikkatte 2-3gün oldu onlar evleneli dedi.acaba bunu mecazen mi söyledi orda:icon_sorr yani bana dahaa uzuuunn geldi:icon_sorr

sevimli.girl
08-05-07, 19:03
bu mantık hatası sayılır mı bilmiyorum ama dizide kaç gün geçti nevanın saçı hiç değişmedi. bana sanki nevanın bütün çekimlerinin bir günde yapılıyormuş izlenimi verdi. belki bu normal birşeydir ama benim dikkatimi çekti.

shake_it
09-05-07, 07:26
hatırlıyormusunuz bilmem.. hatta bende hatırlamadım arkadasım hatırlattı.. (semaaa) neva bir zamanlar peyami'nin amcası yani safanın da amcası olan carl gurur ile beraberdi.. üniversitedeyken.. şimdi de peyaminin kardeşi ile evli.. amca olmadı yegenle evlendi.. çok sevdi bu aileyi... :img-hyste :img-hyste

zarpandit34
09-05-07, 07:36
hatırlıyormusunuz bilmem.. hatta bende hatırlamadım arkadasım hatırlattı.. (semaaa) neva bir zamanlar peyami'nin amcası yani safanın da amcası olan carl gurur ile beraberdi.. üniversitedeyken.. şimdi de peyaminin kardeşi ile evli.. amca olmadı yegenle evlendi.. çok sevdi bu aileyi... :img-hyste :img-hyste

Ben bunu tamamen unutmuşum valla bravo..Evet, yaw Bir carl gurur vardı bir zamanlar (Kanguru:img-wink: ) Demek ki senaristlerimiz Neva'yı Aslan ailesinin içine dahil etmeye bayağı kararlıymış, sonunda başarmışlar bunu bir şekilde:img-grin2 Tabi bu mantık hatası mıdır, bilmiyorum.Sanırım aile dizisi olması özelliğini korumak adına, evlilikler bile aile içinden oluyor çoğunlukla.

turba
09-05-07, 07:53
bugün rikkatin dediği bi söz dikkatimi çekti ama mecazen mi dedi gerçekten mi dedi anlamdım.şeydayla rüzgar meselesi açıldı gene rikkatte 2-3gün oldu onlar evleneli dedi.acaba bunu mecazen mi söyledi orda:icon_sorr yani bana dahaa uzuuunn geldi:icon_sorr

bölüm 131 şeyda rüzgar evlendi bölüm 150 hala evliler

20 günlük evliler

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

zarpandit34
09-05-07, 08:01

Yanlız ben orada, Rikkat birkaç gün dedi diye hatırlıyorum yani 2-3 gün demedi ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim, hafızama fazla güvenmiyorum çünkü..
Tabi dizilerdeki zaman bizdeki zamanla uyuşmuyor olabilir.Mesela Shake_ıt arkadaşımız yazmıştı daha önce, dizide 14 Şubat iki bölüm sürmüştü.
Veya seninde yazdığın gibi mecazende söylemişte olabilir.Hani tam tarih veremediğimizde öyle söyleriz ya.

nisan.yagmuru
09-05-07, 08:09
Yanlız ben orada, Rikkat birkaç gün dedi diye hatırlıyorum yani 2-3 gün demedi ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim, hafızama fazla güvenmiyorum çünkü..
Tabi dizilerdeki zaman bizdeki zamanla uyuşmuyor olabilir.Mesela Shake_ıt arkadaşımız yazmıştı daha önce, dizide 14 Şubat iki bölüm sürmüştü.
Veya seninde yazdığın gibi mecazende söylemişte olabilir.Hani tam tarih veremediğimizde öyle söyleriz ya.

haklısın bak ben o açıdan düşünmemiştim.dfizideki zamanla bizimki farklı olabilir:img-wink: Rikkat birkaç gün demişte olabilir bende o konuda güvenmiyorum hafızama:img-hyste

shake_it
09-05-07, 10:05
haklısın bak ben o açıdan düşünmemiştim.dfizideki zamanla bizimki farklı olabilir:img-wink: Rikkat birkaç gün demişte olabilir bende o konuda güvenmiyorum hafızama:img-hyste

evet iki üç gundur evliler dedi rikkat ama bence de dizi zamanıyla normal zaman farklı...

bu arada zarpandit haksızlık etme hafızana.. 14 şubatın iki gun surdugunu benim söyledigimi hatırlıyosun ben bile unutmuşum yani.. :img-hyste :img-hyste

Saadet'im
09-05-07, 11:35

Benimde aklımda birkaç gün diye kalmış ama belki yanlış hatırlıyorumdum....Valla kafamız dizimiz yüzünden o kadar karıştıki normaldir yanlış hatırlamak....

candancana
09-05-07, 13:41
Bence Onu Rikkat Daha Yeniler Anlaminda Söyledi.bu Arada Doğru Duymuşsun Rikkat Birkaç Gün Dedi.ama Büyük Ihtimal Yeni Anlamina Gelen Mecaz Bir Anlatim Kullandi.

EFTALYAGUL
09-05-07, 14:59
mantık hatası degil belkı de yinede düşündürdü beni.dila yı nemide anneye vermeleri.yani yasal olarak koruyucu ailesine bile vermemişken haftaiçi nemide anne nasıl oldu da alabildi?devletin bu konuda kesin kuralları vardır

armagan_60
09-05-07, 15:20
mantık hatası degil belkı de yinede düşündürdü beni.dila yı nemide anneye vermeleri.yani yasal olarak koruyucu ailesine bile vermemişken haftaiçi nemide anne nasıl oldu da alabildi?devletin bu konuda kesin kuralları vardır

lafı azımdann aldım bende düşündüm ismet bile zor alırken ben ismetin annesiyşm deyiptemi aldı yanihemde daha kimse nemide leri ve diğer ailedeki kişileri görmediler herhalde finncanın son isteği olsun diye senaristler bize kıyak geçti

sirinkis
09-05-07, 16:36
lafı azımdann aldım bende düşündüm ismet bile zor alırken ben ismetin annesiyşm deyiptemi aldı yanihemde daha kimse nemide leri ve diğer ailedeki kişileri görmediler herhalde finncanın son isteği olsun diye senaristler bize kıyak geçti

Ben kuralları falan bilmiyorum ama nemide anne belki de Fincan halanın durumundan bahsetmiştir. Öle oluncada vermişlerdir.

purna
09-05-07, 16:38
fıncan halanın durumunu söylemıstır belkı eger oyle bısey olduysa ısmetler ogrenebılır

ilkaay
09-05-07, 20:16
Kimseye birşey anlatmadan çocuk esirgemenin parkından alıp Fincan halaya da götürmüş olabilir.

EFTALYAGUL
09-05-07, 20:24
fincan halanın durumunu bile söyleseee vermemeleri gerek cünkü nemide anne onun henuz bi akrabası filan degil.hadi ismet e verseler koruyucu ailesi oldugu için tamam daa,devletin kuralları sıkdır bu konudaa

nisan.yagmuru
09-05-07, 21:01
fincan halanın durumunu bile söyleseee vermemeleri gerek cünkü nemide anne onun henuz bi akrabası filan degil.hadi ismet e verseler koruyucu ailesi oldugu için tamam daa,devletin kuralları sıkdır bu konudaa
devletin kuralları sıkı ama orayı müdür idare ediyor ve ismetlkeri tanıyor.hatta bazı işlemleri hızlandırmak istemişti.nemide anne anlattıysa fincan halanın durumunu(öyle düşünüyorum)o yüzden verebilirler..

EFTALYAGUL
10-05-07, 13:13
ismetle sally sankı telefon yok gibi yine yollara koyuldular şadanla rikkatlere görevlinin gelecegini haber vermek için.cep telefonları boşuna mı var ya:)

EFTALYAGUL
10-05-07, 13:14
devletin kuralları sıkı ama orayı müdür idare ediyor ve ismetlkeri tanıyor.hatta bazı işlemleri hızlandırmak istemişti.nemide anne anlattıysa fincan halanın durumunu(öyle düşünüyorum)o yüzden verebilirler..

zannetmem.yani normal yaşamda böyle bişey olma olasılıgı zor.fincan halaya kıyak geçmişler bencede:)

nisan.yagmuru
15-05-07, 20:58
bugün trt deki bölümlerde şadan ismetin kuşağını bağlarken saçları uzundu ama hastanede saçı kısaydı.acaba benmi yanlış hatırlıyorum.böylemiydi?dikkat edenler varmı?hastanede sancı çekerken şadan dikkat ettimde kafası pek bi büyük gözüktü bana:)ama ismetin kuşağını bağlarken öyle gelmedi.

shake_it
15-05-07, 21:21
bugün trt deki bölümlerde şadan ismetin kuşağını bağlarken saçları uzundu ama hastanede saçı kısaydı.acaba benmi yanlış hatırlıyorum.böylemiydi?dikkat edenler varmı?hastanede sancı çekerken şadan dikkat ettimde kafası pek bi büyük gözüktü bana:)ama ismetin kuşağını bağlarken öyle gelmedi.

iki bölüm vermişler ya ondan bir bölüm sezon finali, diğer bölüm öbür sezonun başı.. ay ben gıcık oluyorum böyle mantık hatalarına..

nisan.yagmuru
15-05-07, 22:16
iki bölüm vermişler ya ondan bir bölüm sezon finali, diğer bölüm öbür sezonun başı.. ay ben gıcık oluyorum böyle mantık hatalarına..

evet dediğin gibidir muhakkak.ama az dikkat etsinler ya:img-wink:şadan hangi arda kestircek o saçları:)ya da madem tatile girceksiniz o bölümü de çekip öyle girin de bu tür hatalar olmasın:img-wink:

EFTALYAGUL
16-05-07, 21:51
mantık hatası değil de füsunla rikkat ın nikah ta aynı anda yalancı su keselerinin patlaması biraz garip olmuş.dakıka damı şaşmaz yahuu:img-hyste

shake_it
16-05-07, 21:53
mantık hatası değil de füsunla rikkat ın nikah ta aynı anda yalancı su keselerinin patlaması biraz garip olmuş.dakıka damı şaşmaz yahuu:img-hyste

empati kurmuşlar ablasııı.. o kadar severler ki görümce-gelin birbirlerini aynı anda patladı keseleri de.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

EFTALYAGUL
16-05-07, 22:12
empati kurmuşlar ablasııı.. o kadar severler ki görümce-gelin birbirlerini aynı anda patladı keseleri de.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

valla bayılırlar birbirlerinwe.bi kaşık suda boğacaklarrrr birbileriniiii fırsatları olsaaa:img-hyste

gocensalih
17-05-07, 14:12
şadanın saçlarının biranda kısalması benimde gözümden kaçmadı.. Bide Füsunun karnındaki bebek için umut demesi ne alaka adı mert değilmi yeni bölümlerde.. vazgeçmişte olabilirler yine de sorayım dedim..?

sihir
17-05-07, 15:20
şadanın saçlarının biranda kısalması benimde gözümden kaçmadı.. Bide Füsunun karnındaki bebek için umut demesi ne alaka adı mert değilmi yeni bölümlerde.. vazgeçmişte olabilirler yine de sorayım dedim..?

eğer nostalji bölümüne bakarsan son msjlerda bu konuda da birşeyler bulabilirsin. ben de sormuştum bu soruya benzer bir soru. arkadaşlar da hatırladıkları kadarıyla umut-mert hikaysini anlattılar. bknz nostalji bölümü:img-wink:

gocensalih
18-05-07, 13:41
eğer nostalji bölümüne bakarsan son msjlerda bu konuda da birşeyler bulabilirsin. ben de sormuştum bu soruya benzer bir soru. arkadaşlar da hatırladıkları kadarıyla umut-mert hikaysini anlattılar. bknz nostalji bölümü:img-wink:

Çok sağol baktım şimdi nostalji bölümüne.. Kısmet demiş galiba adı Mert olsun diye öyle değiştirmişler..

sevimli.girl
18-05-07, 14:00
Çok sağol baktım şimdi nostalji bölümüne.. Kısmet demiş galiba adı Mert olsun diye öyle değiştirmişler..

umut adının aynı zamanda kız ismide olabileceğini söyledi birisi ama kim hatırlamıyorum. daha sonra da şadan ben oğluma kız ismi koymam deyince bütün aile oturup isim düşünmeye başladı. ama hiç bi isim bulamadılar. en sonunda kısmet ilerde benim oğlum olunca koyacağım isimde hazır dedi. ilk başta söylemek istemedi kendi oğlum olur da ona koyarım diye. daha sonra herkes söyle diye ısrar ett. hem soyadları farklı olcak deyince kısmet söylerim ama koymayacaksanız dedi. sonrada mert dedi. füsunda şadanda çok beğendi. koymak için ısrar ettiler. en sonunda kısmet de müsade etti. tabi bu benim hatırladığım kadarıyla.

armagan_60
18-05-07, 15:16
dünkü bölümde cihanın dijital makina ile foto çekerken 1 poz kalmış demesi mantık hatası değilmi önceden çektiklerini sil yada bilgisayara at olmaz mı ama

EFTALYAGUL
18-05-07, 15:19
dünkü bölümde cihanın dijital makina ile foto çekerken 1 poz kalmış demesi mantık hatası değilmi önceden çektiklerini sil yada bilgisayara at olmaz mı ama

öncekileri silmek istemedi herhalde bide bilgisayar yoktu o an.ondan gitti ya hemen tap ettirmeye.:img-hyste

ttk
18-05-07, 19:49
aslında şöyle bişey var dikkat ettimde rüzgar şeyda ile evlendigi gün eve geldiler söyledi evlendigini ve ben odama gidiyorum üstümü degiştirmeye dedi gitti sonra ardından misket gitti o gittikten sonra rüzgar odasına girdi yani yeni girmiş oluyor

shake_it
18-05-07, 20:16
aslında şöyle bişey var dikkat ettimde rüzgar şeyda ile evlendigi gün eve geldiler söyledi evlendigini ve ben odama gidiyorum üstümü degiştirmeye dedi gitti sonra ardından misket gitti o gittikten sonra rüzgar odasına girdi yani yeni girmiş oluyor

yani daha önce mi girmiş olması gerekiyo.. eğer öyleyse belki koridor çookk uzundur ancak varabilmiştir odasına.. :img-hyste :img-hyste

Müge
18-05-07, 20:45
umut adının aynı zamanda kız ismide olabileceğini söyledi birisi ama kim hatırlamıyorum. daha sonra da şadan ben oğluma kız ismi koymam deyince bütün aile oturup isim düşünmeye başladı. ama hiç bi isim bulamadılar. en sonunda kısmet ilerde benim oğlum olunca koyacağım isimde hazır dedi. ilk başta söylemek istemedi kendi oğlum olur da ona koyarım diye. daha sonra herkes söyle diye ısrar ett. hem soyadları farklı olcak deyince kısmet söylerim ama koymayacaksanız dedi. sonrada mert dedi. füsunda şadanda çok beğendi. koymak için ısrar ettiler. en sonunda kısmet de müsade etti. tabi bu benim hatırladığım kadarıyla.

Sağol canım ben de aynı soruyu nostalji bölümüne yazmıştım yani sormuştum...Şimdi sen yazınca hatırladım...Kısmet nasılda sevinmişti sonra Mert olunca....:img-yes:

EFTALYAGUL
22-05-07, 19:08
bugün sabah cihan resimleri çekti.öğlen işe gidecekti şeyda ile rüzgar.öğlen olmadan hemen rsimleri tap ettirip çerçeveletmişler.zaman bazen hızlı işliyo dizide jet hızı maşallah:img-hyste

nisan.yagmuru
22-05-07, 19:26
bugün sabah cihan resimleri çekti.öğlen işe gidecekti şeyda ile rüzgar.öğlen olmadan hemen rsimleri tap ettirip çerçeveletmişler.zaman bazen hızlı işliyo dizide jet hızı maşallah:img-hyste

bu olaydaki zamanın jet hızına kavuşmasında şeyda'nın payını unutmamak gerekir:img-hyste :img-hyste kız o kadar çok resim istiyordu ki nerdeyse 1günde 1 senelik resim çektircekti:img-hyste :img-hyste (bende abarttım birazcık:img-wink: )bu kadar kısa zamanda tablettirmesine şaşmıyorum ben:img-wink:

nisan.yagmuru
24-05-07, 22:18
mantık hatası sayılırmı bilmiyorum ama;bugün füsunun parkta mert şadana doğru koşarken merti birdenyandan çıkıp almasıydı.füsun nevanın arkasıdnan geliyordu.hem yandan çıktığına göre bunu hiç mi kimse görmedi ara sokaktan çıkar gibi çıktı bu füsun?anlayamdım doğrusu:img-hyste

EFTALYAGUL
24-05-07, 22:28
mantık hatası sayılırmı bilmiyorum ama;bugün füsunun parkta mert şadana doğru koşarken merti birdenyandan çıkıp almasıydı.füsun nevanın arkasıdnan geliyordu.hem yandan çıktığına göre bunu hiç mi kimse görmedi ara sokaktan çıkar gibi çıktı bu füsun?anlayamdım doğrusu:img-hyste

füsun arkasından gelıyordu da bi an kayboldu arkasından.cünkü tam safa şadan a bak derken neva ve mert i karşıdan çekti kamera.görünürde füsun yoktu.tabii biraz tuhaf bi sahne olmuş bencede.oyle birden çıkması türk filmleri gibiydi:img-hyste

nisan.yagmuru
24-05-07, 22:41
füsun arkasından gelıyordu da bi an kayboldu arkasından.cünkü tam safa şadan a bak derken neva ve mert i karşıdan çekti kamera.görünürde füsun yoktu.tabii biraz tuhaf bi sahne olmuş bencede.oyle birden çıkması türk filmleri gibiydi:img-hyste

evet yaa aynı türk filmi gibiydi:img-hyste hoş türk zaten de:img-hyste :img-hyste füsunu öyle görünce aklıma şu film geldi.hani sezercikle ayşecik vardı.sezerciği erol taş kaçırıyodu,dilenci yapıyodu.sonra onun kıyafetini bi ölü çocuğa giydiriyodu da öldü sanmalarını sağlamıştı.ayşecikte annesinden son kalan emaneti kardeşini yani sezerin ölüm habrrini alınca kendini dıaşrı atıyo ve araba çarpması sonucu sakat kalıyodu.bu filmi hatırlamıisınızdır muhakkak.işte bi sahne vardı.sonlara doğru.sezercikle ayşecik aynı odada sezerciğin ufaklık resimlerine bakıyolardı ve resimlerden birinde sezercik erol taşı görüyodu ve tekrar o resme dönmesini istyiyodu ayşecikten.ayşecikte o adam kim diye sorduğunda erol taş birden kapıda beliriyo ve benn diyoo:img-hyste füsun da aynı öyle çıktı.:img-hyste :img-hyste
buarda füsun nekadr yandan gelse de sefa görürdü ve tepki verirdi.ama safanın olsun nevanın olsun tepkisi füsunu hiç görmemiş gibiydi:img-hyste

ttk
25-05-07, 09:05
şöyle bişey var çekilen resimleri gördük ama sonradandamı çekilmiş resimler var sonradan şeydanın elinde gördüm

nisan.yagmuru
25-05-07, 11:28
şöyle bişey var çekilen resimleri gördük ama sonradandamı çekilmiş resimler var sonradan şeydanın elinde gördüm

sonradan şeydanın elinde gördüklerin şu rüzgarın çiviyi çakarken çekici eline vurduğundaki resimler mi?hem resim çekme olayını gösteririken çoktan başlamışlardı.bizim cihan çekerken görüdğümüz en fazla 7-8 pozdur ama şeyda o kadar resimle yetinmez:)o yüzden göstermemişlerdir daha önceki resimelri:)

purna
27-05-07, 10:35

forumda var mg yapım dıye bı sıte var orda dedıgın resımler var seyda ruzgar resımı 2 tane

tng
28-05-07, 13:49
fincan halanın taziyesinde ne olursa olsun rüya ve kısmet karakterlerinin de bulunması gerekirdi mantık olarak.tabi dizide böyle bir imkan olmayabilir ama...

EFTALYAGUL
28-05-07, 14:18
mantık hatası degil de safa nın kel başına havlu sarması garibime gitti.kurutulacak bi saç yokkı oyle sarmış dolanıyodu evin içinde:img-hyste

Müge
28-05-07, 14:30
Evet ben de şaşırdım :img-hyste Ama mantık hatası değil dediğin gibi..:img-hyste

armagan_60
28-05-07, 14:47
sadık ali saatlerce bayoda dediler ama içeriye girip baktığımızda üzerinde kuru kalan yerlerde vardı o kadar suyun altında kalınca her yerinin ıslanması lazım değilmi

levell
28-05-07, 15:28
sadık ali saatlerce bayoda dediler ama içeriye girip baktığımızda üzerinde kuru kalan yerlerde vardı o kadar suyun altında kalınca her yerinin ıslanması lazım değilmi

mantık hatası değil belkide bu ama o kadar saat su içinde kal varrr.. bellimi sabit duruyosa kuruda kalabilir...

EFTALYAGUL
28-05-07, 15:32
neva annesine yemek getirdignde tepside makarna bide çorbaydı sanırım kasede sıvı bişey vardı ama tepsi koltuga dökülünce sırf makarnalar döküldü silince de hemen geçti nasıl olduysaa:img-hyste :img-hyste

nisan.yagmuru
29-05-07, 12:32
mantık hatası degil de safa nın kel başına havlu sarması garibime gitti.kurutulacak bi saç yokkı oyle sarmış dolanıyodu evin içinde:img-hyste

evet yaa:img-hyste ona bende güldüm:img-hyste garip bi durumdu.dün akşam sayfayı görüntüleyebilseydim bende yazcaktım,benden çok yaşıycaksın:)bir de banyodan çıktıktan sonra üstünü giyinip odaya gelmişti ya kafası parlıyodu :img-hyste

EFTALYAGUL
29-05-07, 12:41
evet yaa:img-hyste ona bende güldüm:img-hyste garip bi durumdu.dün akşam sayfayı görüntüleyebilseydim bende yazcaktım,benden çok yaşıycaksın:)bir de banyodan çıktıktan sonra üstünü giyinip odaya gelmişti ya kafası parlıyodu :img-hyste

bence bunları bilerek yapıyorlar arada gülelim diyee:img-hyste erkekler kısacık saçlarına bile havlu sarmazlar genelde bide kel oluncaa:img-hyste

Dizi_mania
29-05-07, 14:27
şadan ın içiki şişeleri belki birçok kez yere düştü ama hiçbirisinde kırılmadı

onur29
29-05-07, 15:39
İyi de bu mantık hatası değil. hatta hata falan da değil. Kırılmayabilir. Zaten şişeler çok sert düşmedi. Kalın bide.

purna
29-05-07, 16:03
mesela dun ruzgarın sakalı bıraz uzundu bugun hıc yoktu

shake_it
29-05-07, 16:05
mesela dun ruzgarın sakalı bıraz uzundu bugun hıc yoktu

aynı gün içinde olmadıgı sürece bence bu da mantık hatası sayılmayabilir.. çünkü sonuçta sakal kesilebilen bir olgu..:img-hyste :img-hyste :img-hyste sabah kalkınca traş olmuştur..

semaaa
04-06-07, 15:58
ben çok bu sene başlarında rüzgar misket birlikteliği içinde bişey hatırladım rüzgarın suratında yara bandı vardı.. bi sahnede var bi sahnede yoktu aynı gün yayınlanan bölümde...

shake_it
05-06-07, 14:08
bugun gözüme çarptı.. söylüm dedim.. şimdi bir sahnede merti uyuttular ve yatıyodu ruzgar varken.. sonra ruzgar gitti hemen ardından rikkatler geldi.. mert uyanık sakızın kucağında ve hiç de mahmur deildi.. bana sanki mantık hatası gibi geldi..

gocensalih
05-06-07, 14:20
bugun gözüme çarptı.. söylüm dedim.. şimdi bir sahnede merti uyuttular ve yatıyodu ruzgar varken.. sonra ruzgar gitti hemen ardından rikkatler geldi.. mert uyanık sakızın kucağında ve hiç de mahmur deildi.. bana sanki mantık hatası gibi geldi..

Kesinlikle katılıyorum Mert uyuyodu, Rüzgarın girişiyle birlikte Sakız Hanımın kucağındaydı ve cin gibiydi :D Heralde ondan önceki sahnerle birlikte çektiler o sahneyide :D Rüzgar ve Şeydanın çalışıyo olup da hiç çalışmamaları her olayın içinde olmalarıda çook garip.. Şeyda hastaneye gidicem diyo evde yemek yapıyo rüzgarın kızdığı sahnede.. Rüzgarda mübarek sanki yirmi yıllık şirketin başındaymış gibi hallerde, canının isteğine göre günün her saati zaman bulabiliyor.. Ne desem ki..

shake_it
05-06-07, 14:23
Kesinlikle katılıyorum Mert uyuyodu, Rüzgarın girişiyle birlikte Sakız Hanımın kucağındaydı ve cin gibiydi :D Heralde ondan önceki sahnerle birlikte çektiler o sahneyide :D Rüzgar ve Şeydanın çalışıyo olup da hiç çalışmamaları her olayın içinde olmalarıda çook garip.. Şeyda hastaneye gidicem diyo evde yemek yapıyo rüzgarın kızdığı sahnede.. Rüzgarda mübarek sanki yirmi yıllık şirketin başındaymış gibi hallerde, canının isteğine göre günün her saati zaman bulabiliyor.. Ne desem ki..

evet evet... hatta rüzgar istediği zaman şirket arabasını da alabiliyor.. çok komik çookk..

EFTALYAGUL26
05-06-07, 14:34
cidden ya mantık hataları epey fazlaydı.birde rüzgar güzellık salonuna gelirken yaya gelıyordu.sonra yol kenarında hemen arabaya bindi çıkarken.ben biyerini kaçırmadıysam geli,rken ters taraftan yürüyerek gelıyodu giderken diger tarafta arabaya bindi.hem araba orda olsa şeyda çıkışta görürdü taxi beklerken yol kenarında duran arabayı:img-hyste

armagan_60
05-06-07, 15:44
cidden ya mantık hataları epey fazlaydı.birde rüzgar güzellık salonuna gelirken yaya gelıyordu.sonra yol kenarında hemen arabaya bindi çıkarken.ben biyerini kaçırmadıysam geli,rken ters taraftan yürüyerek gelıyodu giderken diger tarafta arabaya bindi.hem araba orda olsa şeyda çıkışta görürdü taxi beklerken yol kenarında duran arabayı:img-hyste

evet ma dizi o kadar güzeldiki bugün yeni yeni kedime geliyorum hala etkisindeyim rüzgarr gidip sarılmak istdi ama nafile

semaaa
05-06-07, 16:05

orda hata yok gibi geldi bana rüzgar aşağıdan geldi ve sonunda tekrar aşağı doğru yürüyerek arabaya bindi. şöylede denebilir arabaya ancak yolun az aşağısında park yeri buldu...

EFTALYAGUL26
05-06-07, 18:38
orda hata yok gibi geldi bana rüzgar aşağıdan geldi ve sonunda tekrar aşağı doğru yürüyerek arabaya bindi. şöylede denebilir arabaya ancak yolun az aşağısında park yeri buldu...

gelirken aşağıdan geldi giderken diger tarafa döndü ve salondan çıkar çıkmaz arabaya bindi.oysa salona gelırken epey yürüyordu hatta arabaalrın arkasına saklandı.

semaaa
07-06-07, 15:23
bugün fark ettinizmi rüzgar büroda uyandı saatine baktı geç saat kaç olmuş geç kalacam dedi eve gideyim ordan işe geçeyim dedi sonrada rikkatlere gitti babasıyla sohbet etmeye kaldı hani işin vardı..

sevimli.girl
07-06-07, 15:35
benimde dikkatimi çeken başka birşey var rüzgarla ilgili. rüzgar dayısının bürosunda uyandığında sinek kaydı traşlıydı, dizide evine gidip annesinin evine gelene kadar kirli sakallı olmuştu. yani mantık hatası mı bilemiyorum yoksa dizinin çekimleriyle ilgili mi bilemiyorum ama benimde dikkatimi çeken bu oldu.

EFTALYAGUL26
07-06-07, 21:38
bugün fark ettinizmi rüzgar büroda uyandı saatine baktı geç saat kaç olmuş geç kalacam dedi eve gideyim ordan işe geçeyim dedi sonrada rikkatlere gitti babasıyla sohbet etmeye kaldı hani işin vardı..

geç kaldım üstüm başım berbat dedi sonra babasıyla sohbet e daldı.iş ve çalışma kavramı pek yok dizimizde:icon_whis

semaaa
08-06-07, 12:20
geç kaldım üstüm başım berbat dedi sonra babasıyla sohbet e daldı.iş ve çalışma kavramı pek yok dizimizde:icon_whis

ailesine çekmiş babas boş boş oturuyo rikkat desen sınıf öğretmeni diye hatırlıyorum her gün okulda olması gerekirken gezmelerde allahtan bi tek cihan arada okulu olduğunu ve gitmesi gerektiğini hatırlıyor...

semaaa
08-06-07, 12:23
bide rüzgar dayımın işleri kötü falan dedi babasına peyamide ben matbaacı, marangoz arkadaşlarıma iş sordum dedi yaw bide kendin için sor boş oturma artık :img-hyste :img-hyste

sevimli.girl
08-06-07, 15:19
bugün rüzgar ile şeyda arabadan inip misketin dükkanın oraya gittiler. ondan sonra tekrar eve dönmek için arabanın yanına geldiklerinde arabanın pencereleri açıktı. bunlar pencereyi açık bırakıp mı dükkanın yanına gittiler. normalde arabaya binmek için geldiklerinde o pencereler kapalı arabanında kilitli olması gerekir bana göre.

sihir
11-06-07, 14:37
peyami ve rikkat , şeyda ve rüzgara gitmek için evden çıktılar. hazırdılar ve giyinmeden çıktılar. hatta o kadar acele çıktılar ki rikkat pembenin söyleyecğini de dinleyemedi. ama şeyda onlar gelene kadar birçok iş halletmiş maşşallah...
1-geleceklerinden haberdar olmuş
2-kek yapmış
3-tuzlu birşeyler vardı masada
4-börek de fırında

maşallah ya, rikkat şeyda da şeyda diye tuttururken boşuna değilmiş. nerede bulurdu yarım saat içinde onca şeyi yapabilen !!! gelini.
kimi kandıracaklarsa....

armagan_60
11-06-07, 15:26
ya malesef zaman kısıtlığından o tip şeyleree önem vermiyolar mesela peyami çıkarken rüzgarla sen isşe giderken bende sadık amca gile uğrayım dedi ama rüzgar misket gile gitti birden

purna
11-06-07, 15:29
mısketı goremeden yapamıyorkı napsın ıse onu goremeden gıtmek ıstemıyor ıste

armagan_60
11-06-07, 15:33
öyle ama sonradan girice kendini kaybediyo sonra kıskandırmaya başlıyo

reene
11-06-07, 17:44
peyami ve rikkat , şeyda ve rüzgara gitmek için evden çıktılar. hazırdılar ve giyinmeden çıktılar. hatta o kadar acele çıktılar ki rikkat pembenin söyleyecğini de dinleyemedi. ama şeyda onlar gelene kadar birçok iş halletmiş maşşallah...
1-geleceklerinden haberdar olmuş
2-kek yapmış
3-tuzlu birşeyler vardı masada
4-börek de fırında

maşallah ya, rikkat şeyda da şeyda diye tuttururken boşuna değilmiş. nerede bulurdu yarım saat içinde onca şeyi yapabilen !!! gelini.
kimi kandıracaklarsa....

sevgili sihir,süpersin:img-wink: yorumuna bayıldım,evet ya çok saçma o kadar kısa sürede sadece keki pişirebilse bravo:img-hyste

EFTALYAGUL26
11-06-07, 22:59
yaa belkı hazır almışlardır onlarııı.tabaklarda diye ev işi olmak zorunda degil ki:)börek de iki dakkalık iş:img-hyste