Tüm Versiyonu Göster : Emret Komutanım (Kanal 1)
Biraz önce Kanal 1'de Emret Komutan'ın fragmanını gördüm.."Yeni bölümleriyle yakında Kana 1'de" deniyor..Kadrodan bazı isimler değişmiş..Sarp Leventoğlu yine başrolde..:img-yes:
aaa :) cok guzel ben ızlerım valahı guzel olr :) .artık bı serı halıne geldı emret komutanım :)).tam olarak ne zaman başlıyor acaba?
Bu dizi Show'da öldü, burada canlanır mı??
HS, Avrupa Yakası vs. alacağım diyen kanal yönetimi, Emret Komutanım, El Gibi ölü işleri alıyor.. Tutmasını beklemek garip..
Bu dizi Show'da öldü, burada canlanır mı??
HS, Avrupa Yakası vs. alacağım diyen kanal yönetimi, Emret Komutanım, El Gibi ölü işleri alıyor.. Tutmasını beklemek garip..
evet arkadasim sana katiliyorum Show tv de tükenen bir diziyi yeniden yayina sürmanin anlami ne bilmiyorum yok dizi yapmaya gücü olan bir kanal yönetimi neden eksi dizilerin yeni bölümlerini cektiriyor?? yeni diziler bence cok daha iyi olur...
Genede umarim basarili olur..
Geçenlerde Aşkım Aşkım tekrar çekilmeye başlandı. Şimdi de Emret Komutanım da mı sıra? Kanal yönetimi böyle dizileri alıp reytinglerini arttırmaya çalışacağına daha iyi diziler yaratmaya çalışsın.
Dizi Show'da başladı, izlendi ve bitti. Devamını çekmek artık enayilik olur. Reytingi düşünüyorsa kanal dizinin Show'daki bölümlerinden daha kötü bir manzarayla karşılaşacağını da unutmamalı.
boncuk-girl
28-01-08, 16:53
fragmanı az önce gördüm...
arkadaşlar neden hemen böyle olumsuz tepki veriyorsunuz...
belkide yeni bölümler daha güzel olur...
ben yeniden başlamasına sevindim
eskilerden kimler var bilen var mı?
ReyMysterioJunh
29-01-08, 14:59
eskilerden sarp levendoğlu (levent üsteğmen), israfil köse (laz cemal), gökhan onbaşı, astek kerim ve bayağı eskilerden alev hemşire war. kadroya dahil olan en önemli isim. hayat bilgisi ve cennet mahallesinden hatırlayacağımız serhan aslan
[QUOTE=ECE...:);5937559]Bu dizi Show'da öldü, burada canlanır mı??
HS, Avrupa Yakası vs. alacağım diyen kanal yönetimi, Emret Komutanım, El Gibi ölü işleri alıyor.. Tutmasını beklemek garip..[/QUO
sana katılamayacağım. show tv büyük oynuyor. yani birinci lig sayılır. kanal bir ise bende varımlarda. emret komutanın eski seyircisinin bir kısmı gelse buda bişey yani ilk on değil ama belki ilk 15 de olabilir. ayrıca kanal bir yeni diz yapım adını bukadar hızlı duyuramazdı. yani bilindik isimler dizileri kanalında güzel olur bence
[QUOTE=ECE...:);5937559]Bu dizi Show'da öldü, burada canlanır mı??
HS, Avrupa Yakası vs. alacağım diyen kanal yönetimi, Emret Komutanım, El Gibi ölü işleri alıyor.. Tutmasını beklemek garip..[/QUO
sana katılamayacağım. show tv büyük oynuyor. yani birinci lig sayılır. kanal bir ise bende varımlarda. emret komutanın eski seyircisinin bir kısmı gelse buda bişey yani ilk on değil ama belki ilk 15 de olabilir. ayrıca kanal bir yeni diz yapım adını bukadar hızlı duyuramazdı. yani bilindik isimler dizileri kanalında güzel olur bence
sana katılıyorum zaten kanal 1 in amacı birden reytinglerde ilk sıralarda olmak degil ama emin adımlarla ilerliyorlar bence ilerki zamanlarda büyük kanalların içinde yer alacak bana kalırsa atv kanal 1 yatırım yapıyor onu büyütmeye çalışıyor atv bence bitti kanal 1 bence bomba gibi bir giriş yapacak
Ben de çok sevindim dizinin yeniden başlayacağına..Ama eski isimlerden Ufuk Özkan falan da vardır inş. Bilmiyorum ama Vedatsız bir e.k düşünmek..
Kurt_Memati
30-01-08, 16:05
ATV ile Kamal 1 rakip kanallar :) ATV Çalık Holding'in Kanal 1 Ciner Grubu'n . Kanal 1 gene olarak başa oynamaya çalışmıyor zaten. Kanalın başındaki Faruk Bayhan gibi deneyimli biriside öyle hemen yükselmek derdinde olmadıkları söylemişti. Yavaş yavaş ilerler artık.
Tutacağını sanmıyorum zaten show da oynarken son zamanlarında ratingleri kötüyydü hele kanal 1 gibi bir kanalda anca 10 bölüm dayanabilir.Şuraya yazıyorum tutunması imkansızzzz tüm günler dolu ve kaliteli dizilerle dolu.
İyi güzel diyorsunuzda kanal 1 bence tebrik etmek gerek ne güzel bitmesini istemediğimiz dizileri bize geri veriyor :) Umarım hep böyle devam eder ve buda karşılıksız kalmasın ve izleyicilerde hakkını versin Kanal 1den diğer dizileri bekliyorum :)
:::Tugce:::
30-01-08, 23:12
Kanal 1i işte bu yuzden tebrık ediyorum.
Adamlar emın adımlarla ilerliyorlar.:good:
bnce,engüselini yapılıyorlar.
eskı dızılerımızı tekrar bzlere sunuyorlar.
Vedat'sız e.k olmasssssssssssss:good:
serhan nekadr ii olursa olsun vedatsız bu dızının tadı çıkmas.
:good:
seçil-arda12
31-01-08, 20:01
bu haber beni çok sevindirdi..umarım ARDA da dizide oynar..
dizi başlamadan olumsuz tepki vermek luzumsuz diye düşünüyorum..
seçil-arda12
31-01-08, 20:54
Sarp Leventoğlu hayranları için bi çalışma..
Umarım beğenirsiniz...
http://img526.imageshack.us/img526/6029/sarp1po3.png
seçil-arda12
31-01-08, 21:12
sarp leventoğlu:
http://img526.imageshack.us/img526/2444/2222kt6.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/6821/sarp2lv3.jpg
seçil-arda12
31-01-08, 21:42
ALEV HAMŞİRE:
http://img117.imageshack.us/img117/7337/alevcz9.png
http://img513.imageshack.us/img513/4347/alev2my4.png
seçil-arda12
31-01-08, 22:23
gökhan:
http://img46.imageshack.us/img46/4338/gkhnbk4.png
http://img513.imageshack.us/img513/2930/gkhn2op8.jpg
eklediğim resimler eski bölümlerden!!!!!!!fragmandan değil!!!!!
ayy inanmıyorum emret komutanım yeni bölümleriyle mi başlıcak ??
en sevdiğim dizi Emret Komutanımdı
Tam olarak ne zaman başlıyor bende kanal 1 de reklamını gördüm inşallah eskilerden çoğu vardır :)
tuba_buyukustun
02-02-08, 04:40
eğer bu haber gerçekse arkadaşlar çok sevindim ben yaaa :D:happy0064 ayrıca tutmayacagını söyleyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.eski dizilerle kanal olmaz diyorsunuz ama kanal 1 logo ve yayın değiştirdiğinden beri yayınlarda bazı yayınlarında tabi hepsinde değil ama fox u bile geçti.bu kadar kısa zamanda kendini gösterdi.ciner grubunu atv den biliyoruz.emin adımlarla ilerliyorlar.ayrıca özlediğimiz diziler geri geldi kötü mü oldu.isteyen izler istemeyen izlemez.benim izleyeceğim kesin.madem eski diziler dönüyor keşke kanal 1 benden baba olmaz ı da tekrar yapsa :( ama mine tugay sınıf ta oynuyor artık :(:sad53:
bence kanal 1 tebrik etmek lazım çok kaliteli ve başarılı bir kanal olacak ayrıca yeni bölümleri ekrana gelecek ve ben izlenecegini düşünüyorum şubat ayında kanal 1 bomba gibi dönüyor en iyi sanatçıları bünyesine aldı
bu süper bi haber.bittiği zaman çok üzülmüştüm.inşallah günü uygun olurda izlerim :happy0064 Sarp ın olması yeter zaten.
Eğer kanal 1 de Aşkım Aşkım yeni bölümleriyle başlıyorsa Emret Komutanımda başlar herhalde :)
İnşallah başlar ve eski kadro aynen olur :)
bye
bordomavili
05-02-08, 19:08
fragmanı verilmeye başlandı mı arkadaşlar???....Umarım hafta sonuna koyarlar..Hafta içi okuldan dolayı izleme fırsatım pek olmuyor
siouxhunkpapa
06-02-08, 11:24
Müthişsiniz yaa..
Helal olsun. Kanal 1.. Helal olsun Emret Komutanım..Teşekkürler Altıoklar...
Bir an önce başlasın
bu habere şaşırdım dersem yalan olur;çünkü şu aralar tüm kanallarda eski dizileri tekrar gündeme getirme yarışı başladı gidiyor
atv cennet mahallesini birtakım değişiklikler yaparak tekrar gündeme getirdi
aynı şekilde aşkım aşkım dizisi kanal 1'de başladı
şimdi sıra yine kanal 1'de emret komutanım
siz de biliyorsunuz ki emret komutanımda oynayan kişiler başka projelerde yer aldılar ve istenilen başarıya ulaşamayınca dizileri malesefki bitti
belki de son şanslarını emret komutanım'ı tekrar yaşatmakta olduğunu düşünüyorlar
valla ben karşı değilim belki eskisinden daha güzel olacak burdaki bölümleri zaman gösterecek şimdi ne dersek boş bence
siouxhunkpapa
08-02-08, 10:49
Başarılı yapımlara imza atan ALTIOKLAR PRODÜKSİYON, 2005-2006-2007 yıllarında en sevilen diziler arasında yer almış ve 80 bölüm yayınlanmış olan EMRET KOMUTANIM adlı dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerine başladı.
EMRET KOMUTANIM Kanal 1 ekranlarında Şubat ayında yepyeni bölümleriyle yayınlanmaya başlayacak.
Dizi, sevenlerinin gönlünde taht kurmuş olan Levent Üsteğmen (Sarp Levendoğlu), Astek Kerim (Orçun Kaptan), Laz Cemal (İsrafil Köse), Jumbo Gökhan (Ferdi Kurtuldu), Ahmet Başçavuş (Naci Taşdöğen) gibi karakterlerin yanı sıra Alev Hemşire (Şebnem Schaffer), Parlak Fikri (Umut Oğuz), Tembel Teneke (Serhan Arslan), Neyzen (Uğur İzgi), Akrep Numan (Turgut Tunçalp), Kara Tren (Haki Biçici), Finduk (Çetin Altay), Sarı (Lemi Filozof), Narin Hemşire (Ethel Molinas), Burhan Albay (Levent Can) gibi Karargah Destek Bölüğüne yeni katılan askerlerle daha da zenginleşmiş durumda.
Karargah Destek Bölüğü Komutanları, eski ve yeni askerleriyle ve yepyeni bölümleriyle güldürürken hüzünlendirecek, eğlendirirken düşündürecek ve ekranların yine vazgeçilmezi olacak.
Bizde Kanal 1 olmadigindan tv ´de degil ama nette izledim fragmani. Evet bir kac tane eski oyuncular var, bir kac tanede yeni var tabiki. Tam olarak eski tadinda olur mu bilmiyorum, ama güzel olacagina eminim. Tabi birde önemli olan, sürekli eski bölümlerle karsilastirmamak, o zaman hic birseyin tadi olmaz. Eski oyuncularin hepsi cok iyi bence ve diziyi yeniden sevdireceklerinede eminim. Sanirim dizi tamamiyle yeniden basliyormus gibi gösterilecek, yani eski bölümlerle baglantisi olmaz. Eski oyunculari öyle baglamak biraz zor olabilir. Gerci yine belli olmaz. Bakalim yakinda diyorlar ama tam ne zaman baslar bilmiyorum. Yanliz bu ay olacak duydugum kadariyla, bakalim artik.
http://img526.imageshack.us/img526/3734/n5456389893530788440dk0.jpg
***GeNeRaL***
08-02-08, 21:50
Bence bu dizi hala çok güzel ancak eski kadrosu daha iyidi bana göre. Fragmanında genellikle Sarp Leventoğlu'nun üstüne kurulmuş.
bordomavili
09-02-08, 13:53
galiba yeni bölümlerinde 2 tane karadenizli oynayacak...Biri laz cemal biri de Finduk...Ama bu sefer bayan subay olmayacak galiba dizide buna üzüldüm:(:sad53:...İnş en kısa zamanda tarihi belli olur..Bende izlemeye doyamam
Arkadaslar aldigim duyuma göre, dizi 22 yada 23 subat gibi yayina girecekmis.
Eski diziyle baglantisi olacakmis, yani devami gibi gösterilecekmis. Birde diziyi Sarp Levendoglu yönetiyormus :).
Su yayin günü gelsede izlesek diziyi ya, süper olur ;)
boncuk-girl
10-02-08, 17:17
eklenen haber ve resimler için çok tşkler
ama keşke eskilerden daha fazla kişi olsaydı...:sad53:
umarım güzel olur eskisi gibi
arkadaşlar nil erkoçlar varmı?bu konuda bir bilginiz varmı?
fragmanda görünmüyordu Nil, isimler arasindada yok. Sanirim yok dizide.
tuba_buyukustun
11-02-08, 03:05
arkadaşlar bende fragmanı gördüm.çok sönük olmuş etkileyici değil.yeni oyunculardan öyle çok tanıdık pek kimse yok.o yüzden eski şahşalı dönemindeki havası olmayacagına eminim dizinin ama yinede izlemeye çalışacağım.
Bence kanal 1 de olması biraz kötü olmuş çünki kanal birin izleyici kitlesi az kanald star gibi kanalarda olsaydı bişi demezdim ancak kanal birde olacağı için tanıtımının çok iyi yapılması lazım ki tüm izleyiciler duysun,görsün. Açıkçası ne yalan söleyim şu güne kadar doğru düzgün kanal biri felan izlememiştim.
İzlemeyi düşünüyorum ama ilk başlardaki gibi tat vereceğini pek sanmıyorum.ama büyük ihtimalle izliyemiyeceğim.Çünkü kanal pek kitleye sahip değil.Hem var mısın yok musun yüzünden bişi izlediğim yok:@
Resim için sağol Yaso21
Acaba Vedat var mıdır?? birde fato olsa :)
Reklamda görmüştüm Cemal vardı başka bilmiyorum :)
Hemen başlasa keşke
bye
tuba_buyukustun
16-02-08, 01:55
ucankusta yer alan bir habere göre dizi önümüzdeki hafta baslayacakmış.kadronun %80 i aynıymış...
http://img403.imageshack.us/img403/5519/emretkomutanimew2.jpg (http://imageshack.us)
İki yıl önce sessiz sedasız ekranlara veda eden Emret Komutanım büyük gürültülerle geri dönüyor.
Show TV ekranlarında bir dönem rating rekorları kıran Emret Komutanım dizisi önümüzdeki haftadan itibaren Kanal 1’de yeniden başlıyor.
Sabah akşam tekrar bölümleri dahi iyi rating alırken sona eren Emret Komutanım iki yıl sonra yeniden çekilmeye başlandı. Dizi kadrosunun yüzde 80’ninin korunduğu gidenlerin yerineyse yeni isimlerin kadroya dahil edildiği öğrenildi.
kaynak;ucankus
Vedat ve Fato benim bildigim kadariyla yoklar. Evet Laz Cavus Cemal var, Astek Kerim var, Jumbo Gökhan var, Ahmet bascavus var, Levent Üstegmen var ve Alev Hemsire var. Eski diziden tanidik oyuncular var, ama bir kismi. Digerleri hep yeni oyuncular. Ögrendigim kadariyla eski diziyle baglantili bir sekilde devam edecekmis. Haftaya yayina girecek galiba, 22 yada 23 subat.
Yeni bölümleri cok merak ediyorum, bakalim izleyip görecegiz. ;)
Ufuk Özkan'ın olmaması büyük bi kayıp bence.Daha önceki e.k dan bir çok gözde oyuncu ayrıldığı halde vedat karakteriyle Ufuk Özkan hep dizideydi.Emret Komuutanım ı güçlendiren bir isim olarak olmalı diye düşünüyorum.Yani inş. yeni oyuncularla da bomba gibi bi e.k. ile karşılarız ama vedatsız nasıl olucak bilmiyorum:icon_sorr
pandoracık
22-02-08, 00:03
damla var. damla sönmez... doğru anladım herhalde. bu gün pasaparoladadı orada söyledi...:) haftya başlüuo dedi
başka bayan oyuncu kim var acaba??? bilen var mı? bir de artık ne zaman başlayacak? hiç ne haber var ne birşey. böyle sseiz sedasız olamazki
Bayan oyunculardan benim bildigim Şebnem Schaffer var ve Ethel Molinas diye bir bayan var oda hemsire rolunde. Baska bilmiyorum acikcasi.
Dizinin baslama tarihi tam belli degil galiba, ben 23 yada 25 subat diye duymustum. 23 icin kanal1 sayfasinda birsey yazmiyor dizi hakkinda. 25 daha eklenmemis, bakalim bekleyip görecegiz artik.
dizi başladımı arkadaşlar
en çok sevindiğimlevent üsteğmenin olması:happy0064 ama vedat oynamıcak demişsiniz üzüldüm şaşkıııııııııııın diyen birinin olmaması çok kötü :icon_sorr
Ilk bölüm yarin aksam (Persembe aksami) saat 21:20´de Kanal 1´de basliyor...
Iste özet:
Levent Üsteğmen’in bölüğüne yeni devreler gelir. Yeni devreler ile eski devreler arasında kısa süreli bir çatışma yaşanır. Yenilerden Kara tren dayak yemesine rağmen, eskileri komutanlarına şikayet etmez. Baskılara direnir ve ona vuranın kim olduğunu söylemez. Bu da yeniler ve eskiler arasında kaynaşmayı sağlar. Bu arada, nizamiye çavuşu Laz Cemal, nişanlısı Müjde’nin evlendiğini duyunca, Kerim Asteğmen’den dokuz ay on gün izin istemiş, nişanlısını hamile bırakıp geri dönmeyi planlamıştır. Ama askeri literatürde dokuz ay on gün gibi bir izin kavramı olmadığından Kerim Asteğmen bu izni vermemiş ve Laz Cemal firar edip askerliğini yakmıştır. Askeriyenin yakınında açılan bir pastane, yeni ve eski askerlerin vazgeçilmez durağı olur. Bu vazgeçilmezlik Pastanenin ürünlerinden değil, pastaları servis yapan, çikolata, vişne ve karamel takma isimli çalışan kızlardır. Bütün askerler kızları tavlamayı hayal ederek pastaneye üşüşürler ve inanılmaz bir rekabet başlar.
Hepimize hayirli ugurlu olsun :)
zeyneptalu
28-02-08, 19:53
Eski dostlar kanalı
KANAL 1’DE hep tanıyıp unuttuklarımız ekrana taşınıyor, bu akşam da Emret Komutanım dizisiyle karşılaşacağız, aynı kadroyla, ama yeni bölümlerle... Show TV’de büyük ilgi gören, ama sonra usandıran dizi, bakalım yeni kanalında hatırlanacak, tutacak mı? (Cennet Mahallesi de öyle olmuştu, Atv, diziyi Görgüsüzler diye yayına sürmüş, ama tutturamamıştı.)
KAYNAK:TERCÜMAN
TUNA SERİM
http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi.asp?id=15
siouxhunkpapa
29-02-08, 10:07
İlk bölümü izledik. Oldukça beğendim. Bu dizi yıllarca sıkılmadan izlenir
evet cok guzelmis kiminle konussam oyle soyledi. cok komikmis ayrica diziye gelen yeni oyuncular cok basariliymis. biran evvel bu websitesine yukleseler de izlesem :(
pandoracık
29-02-08, 13:11
haha:)
çook güzel ve çok eğlenceli olmuşş.. elline salık herkesin. Bence de yeni oyuncular da çok iyi.
fırat-tugce
29-02-08, 13:19
hihihi ay süperdi
astekk ile cemal arasında gecen repliklere koptum:img-hyste
hakıkaten bende astekın manyakkkkk heriffff demesını özlemışim:img-hyste
serhat aslan bence cuk oturmuş
:img-yes:
ah be yalan dünya nerde eskiler arıza hamza terliksi ferit sinyor burugerler bençe altıoklar okadar dizi yaptılar tutmadı çareyi eski dizide arıyorlar gene sarp levent oğlu torpili almıs baksanıza dizinin yönetmeni oymıs torpideyilde neeeeeeeeeeeee
Dün akşam ki bölüm süperdi
Ahh ahh nasılda özlemişim o reviri,nizamiyeyi :)
Yalnız ben eskileride çok özledim Vedat'ı,Hamza'yı,Kartopu'nu .. :(
Karamel'de ne şekerdi çok tatlı kız :)
Sarı diye birisi vardıya ben onu aynı Vedat'a benzettim yani o da revirde duruyor vedatta duruyordu :)
neyse dizi tekrar başladı ya daha ne isteyeyim ki :)
bu arada benim gibi diziyi kaciran arkadaslar: Kanal1in websitesine baktim Pazar sabah 10.30da tekrari varmis :happy0064
fırat-tugce
29-02-08, 16:01
_GULÇİN_
bende senın gıbı düşünüyorum
sarıyı bende v edata benzettım tesadüf zaten gülünce benzıo:img-icecr
vedatı özledim
en komıklerı narın hemşire ve astek
:img-hyste
Ttele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
28 şubat 2008 Perşembe
60 Gun Ortasi Haberleri Show 1,00 7,20
61 Besinci Boyut (tkr) [net] Stv 1,00 2,20
62 Emret Komutanim [net] K1 1,00 2,10
TOTAL
39 Sporda Bugun Stv 1,80 4,80
40 Emret Komutanim [net] K1 1,80 4,00
41 Besinci Boyut (tkr) [net] Stv 1,80 4,00
Kaynak:Ucankus.com
Ben dün malesef izleyemedim, ama insallah tekrarini izleyebilecegim :).
Cok sevilen bir diziydi gercekten, bittigine üzülmüstüm. Tabi simdi birden yeniden baslamasi nerden cikti bilmiyorum, ama bilmeyi isterdim. Eski bir diziyi yeniden baslatmak ne kadar tekrar gibi gelsede bunu yapmak birazda cesaret gerektirir bence, cünkü bitmis birseyi yeniden sevdirmek biraz zor, bana göre.
Bu arada Sarp´a torpil yapmislar yönetmen olmus yazmis birisi. Evet Sarp Mustafa altioklar´in yegeni o dogru, ama sirf o yüzden yönetmenlik yapilmaz, bunun bi egitimi var, onsuz olmaz. Bende ilk duydugumda sasirdim aa sarp mi cekecek dedim, ama sonra ögrendimki asil meslegi yönetmenlikmis, daha dogrusu yönetmenlik okumus. Tam emin degilim ama ilk projesi galiba, basarili olacagina eminim ;).
zeyneptalu
01-03-08, 12:57
Emret Komutanım"ın yeni bölümü yayınlanırken tüm ekip bir araya gelerek eğlendi.
Yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın yaptığı, senaryosunu Caner Güler, Yılmaz Okumuş ve Müfit Can Saçıntı'nın yazdığı "Emret Komutanım"ın yeni bölümü önceki akşam Kanal 1'de ekrana geldi. Yönetmen Mustafa Alıtoklar ve dizinin oyuncuları, Beyoğlu'ndaki Gamsız Meyhane'de bir araya gelerek dizinin ilk bölümünü birlikte izledi. Dizinin komedi tarzında çekimlerine devam edeceğini belirten Altıoklar, "Diziden ayrılan ve diziye ilk defa katılan oyuncularımız oldu. Eski bölümlerin de olduğu gibi yine komedi olacak. Askerlik ciddi bir iş. Bizim dizimiz askerin moral dizisi" diye konuştu.
KAYNAK:HÜRRİYET
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8337011.asp?gid=222&sz=98701
Bölümü az önce izledim, gercekten cok güzel olmus. Umarim hepsi böyle güzel olurda, dizi basarili olur. Yeni oyuncular cok iyi bence. Evet Sari biraz Vedat´a benziyor. Cemal dolaplarin eski sahiplerini sayarken cok güzeldi ya, ah ah ne güzeldi o bölümlerde :). Dizi süper olacak eminim ;)
sonunda bugun izleyebildim coooooook komikti :)
yeni oyunculardan ozellikle Sari'yi oynayan Lemi Filozof ve Cikolata'yi oynayan Zeynep Uluc'u cooook begendim cok sekerler. hem cok iyi oynuyorlar hem de cok yakismislar :)
artik yeni bolumleri iple cekiyoruzzzz
tabi biraz daha cok tanitim yapilsa sanirim daha cok izleyen olur.
http://img146.imageshack.us/img146/7559/98854644ks6.jpg+http://img213.imageshack.us/img213/2390/97008042st1.jpg+http://img502.imageshack.us/img502/7455/90707817gg3.jpg
benden :)
bu SARI çok komik yaa gülmekten öldüm
pandoracık
02-03-08, 19:25
tekrar izledimm ben dee:img-yes:
çook gülüyorum ya:happy0064
evet bence de lemi çok komikkk:good:
ama daha önce karamel rolndeki damla sönmezle oynuyolardı baya bi süre... lemi yani. benim gözüm alışamadı başkasıyla. yakıştıramadım.:img-pilot
karamel fotoragı yok mu? bi tek sarı mı var?
eline sağlık gülçincim ayrıca çalışma çok güzel olmuş...
tekrar izledimm ben dee:img-yes:
çook gülüyorum ya:happy0064
evet bence de lemi çok komikkk:good:
ama daha önce karamel rolndeki damla sönmezle oynuyolardı baya bi süre... lemi yani. benim gözüm alışamadı başkasıyla. yakıştıramadım.:img-pilot
karamel fotoragı yok mu? bi tek sarı mı var?
eline sağlık gülçincim ayrıca çalışma çok güzel olmuş...
evet lemi galiba çok komik
bende şu an bu fotoğraflar vardı o yüzden onlardan yaptım cnm başka yok malesef :( bulursam yaparım
ayrıca yorumun için saol
fırat-tugce
03-03-08, 14:17
_GULÇİN_avartarların harıka olmuş
cemal dolapların sahiplerini sayarken birden hüzünlendım
vedatı hamzayı özellıkle hamzayı çok özledim:img-yes:
çok güseldi, eskı günler hey gıdı günler
siouxhunkpapa
04-03-08, 13:03
EMRET KOMUTANIM
2.BÖLÜM ÖZETİ
Emret Komutanım dizisi Kanal 1 ekranlarında güldürmeye devam ediyor...
Dostluk, dayanışma ve vatanseverlik duygularını eğlenceli hikayelerle anlatan Emret Komutanım'ın ikinci bölümünde birbirinden komik üç hikaye var...
AŞKIMIZI KAZIYALIM!
Çarşı izinine çıkan "Karargah Destek Bölüğü"nün erleri, pastanedeki kızlara olan aşklarını, masalara kazırlar. Durumu gören pastahane sahibi, askerlerin pastahaneyi girmesini yasaklar...Yasaktan haberdar olan Levent Üsteğmen olaya müdahale eder...Bakalım askerler kızlara kavuşabilecek mi?
KAÇ POSTA?
Levent Üsteğmen için bir "posta eri" lazımdır. Parlak Fikri ve Tembel Teneke posta olmanın hem havalı hem de avantajlı bir görev olduğunu düşünür... Levent Üsteğmen'in gözüne girmek için aralarında adeta bir yarış başlar...Ancak işler planladıkları gibi gitmeyecektir...
KANLI!
Laz Cemal, bölük arkadaşı Finduk İdris ile kendi sülalesi arasında "kan davası" olduğunu öğrenir... Bunun üzerine Finduk İdris'ten kaçmak için birbirinden tuhaf saklanma yöntemleri bulur... Sonunda bölüğün intikal edeceği haberi gelince, Laz Cemal'in kaçacak yeri kalmamıştır...Bakalım, bu iki karadenizli hemşeri arasındaki kan davası nasıl sonuçlanacak?
Cikolata Karamel Coooook sekerlerr :)
Internette bir sitede buldum hemen sizinle paylasayim dedim :)
nadidehayal
06-03-08, 16:33
slm arkadaşlar emret komutanımın yeni bölümleri kanal 1 de mi oynuyor? Hangi gün ve saat kaçta acaba biri cevap yazabilirir mi lütfen cevap bekliyorum şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar dizinin yeni bölümü bugün mü ? ben perşembe diye hatırlıyorum sanki.haftaiçi eski bölümlerini veriyolar çok keyifli bir diziydi ama yeni bölümünü hiç izlemedim.en sevdiğim karakterlerde levent üsteğmen ve çiğdem üsteğmendi :img-yes: çiğdem çok erken ayrıldı diziden malesef.yeni bölümlerde Levent in bi aşk ı var mı ?? kesin yine bi kadın komutan falan vardır dizide :)
pandoracık
06-03-08, 19:54
slm arkadaşlar emret komutanımın yeni bölümleri kanal 1 de mi oynuyor? Hangi gün ve saat kaçta acaba biri cevap yazabilirir mi lütfen cevap bekliyorum şimdiden çok teşekkürler...
hoşgeldin nadideee:img-wink:
kanal 1 de
bu akşam (yani perşembe) 21.20 deee:happy0064
HEDEF KİTLE : A/B
6 MART 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,90 38,30
2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 7,80 19,90
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,50 18,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,80 22,00
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 20,80
6 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 6,20 15,00
7 CILGIN TURK DUGUNU (Y.S) [NET] KAND 5,10 14,40
8 SPOR SAYFASI SHOW 4,90 14,00
9 KIM 1 MILYON ISTER [NET] STAR 4,60 11,90
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,10 21,40
44 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 1,20 5,60
82 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 0,70 1,70
TOTAL
6 MART 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 16,00 37,30
2 TEK TURKIYE [NET] STV 8,60 20,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 19,90
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 19,10
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,60 15,20
6 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,60 15,10
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,10 25,50
8 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 6,00 13,50
9 BEZ BEBEK [NET] FOX 4,60 10,30
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,50 11,60
31 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 1,90 7,30
33 EMRET KOMUTANIM (OZEL) [NET] K1 1,80 5,70
37 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 1,60 3,60
kaynak:sobeledik
ratingler yavas yavas yükseliyor.
Bence yeni bölümler cok güzel. Tabi eskilere alisik oldugumuz icin biraz tuhaf geliyor ve onlari ariyoruz ama yeni bölümlerde güzel ve basarili. yeni oyuncularda öyle tabiki. Umarim basarisi günden güne artar ;).
bordomavili
08-03-08, 20:32
herkese merhaba....Aranıza öncedende katılmıştım ama dizinin ilk 2 bölümünü kaçırınca birşey yazamamıştım...Ama bugün youtubedan 1.bölümü izledim....Gerçekten harika bir bölümmüş.....
Bu seferk dizide en çok beğendiğim 3 karakter var
1 Numara: Uzman Çavuş Numan.....:img-in_lo
2 Numara: Tabip Teğmen Kemal(çok yakışıklı)......:icon_whis
3 Numara: Adını hatırlamıyorum ama Şu karamelle göz göze gelen Piyade Asker
3 Numara: Şu Bir asker için nöbet tutan Asker
Birde Bu oyuncuların gerçek ad ve soyadlarını öğrenebleceğim bir yer var mı???
Şimdiden teşekkürler
gumus_songül
09-03-08, 14:08
diziyi hiç izlemedim ama yorumlarınızı okuyunca cnm çekti:happy0064
izlicem internettn ama eskiler olmayınca garip gelcek bana..
ben emret komutanım hastasıyım bakalım yeniler güzelmi
ardasız ve ruhisiz bi emret komutanım düşünemiyom ama:img-in_lo
bordomavili
09-03-08, 17:00
benden çalışmalar
http://img522.imageshack.us/img522/1375/uzamncavusom8.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/7839/uzmanfu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/9553/uzmancavusbi1.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/1189/uzmanmtg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/4023/uzmanmcq7.jpg (http://imageshack.us)
bordomavili
09-03-08, 17:02
http://img131.imageshack.us/img131/1130/emretkomutanmcopydw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/9308/emretkomutanm2cw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/8034/jumbois7.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/8751/numanmvu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/8936/tegmenlo4.jpg (http://imageshack.us)
siouxhunkpapa
11-03-08, 12:30
3. Bölüm Özeti
Yapılan atış taliminde dağları taşları vuran Gökhan Sırım, Fikri Parlak, Tansel Teneke ve Seyfi Sarı ceza alacağız korkusuyla gece yazıcının odasına girip atış kağıtlarını değiştirirler. Artık içleri rahattır, hepsi 12’den vurmuştur. Ama bu rahatlıkları uzun sürmez. Levent Üsteğmen onlara unutamayacakları bir ders verir.
Bu sırada, alayda kimsenin nöbet tutmak istemediği ‘Kule Nöbet’ yeri birden kıymete biner.
Diğer yandan Alev Hemşire’in doğum günü olduğu alayda duyulunca Kerim Asteğmen, Akrep Numan ve diğer askerler teyakkuz durumuna geçer. Herkes Alev’e sürpriz peşindedir.
Alıntıdır
bordomavili
12-03-08, 21:22
anlaşılan bu hafta çok güleceğiz....Akrepimde alevin peşinden koşacak anlaşılan:(......Astek kerimin görevi nedir bitmek bilmedi???...O çıksın aradan bare:D
Bencede cok güzel bir bölüm olacaga benziyor ;).
Yanliz yeni bölüm bu hafta yok galiba. Yayin günü degistirilmis duydugum kadariyla :(
pandoracık
22-03-08, 22:57
bu forum ne kadar sessiz böyle?
kimse izlemiyor mu? ben 3. bölümü çok eğlenceli buldum parlak fikrinin dansı muhteşemdi. Tam duygusallık yok dizide derken tekerlekli sandalyedeki kız da bence çok iyi oldu. Sonu da çok güzel bitti. Özellkle Fikrite çoooook guldüym benn:img-hyste
Günü ne çok yiy oldu bence cuma gerçi gatırla sevgili va ama artıkbi o bi o...
, benim kafam şey konusunda karıştı ama şimdi karamel sarıylamı olcak o dieiylemi..? ikiside aşıkmı şimdi. bi bölüm biriyle konuşuo bi dieriyle.. hangisiyle yakıştığınıtam çözemedim daha ama düşünücem. Hadi arkadaşlar siz de yazın birleyler forumu canlandıralım. Çalışma falan yapan yok mu???:img-yes:
ayrıca bordomavi çalışmalar çok güzel olmuş eline sağlık
pandoracık
22-03-08, 23:03
bunları resmi siteden aldımmm:img-yes:
siouxhunkpapa
27-03-08, 12:30
4. Bölüm Özeti
Parlak ve Tembel yine askerlik değil ense yapma peşindedir. Bunun için kendilerini torpilli gibi göstermek için bir plan yaparlar. Parlak bir general gibi bölüğü arar ve Parlağın ve Tembelin yeğenleri olduğunu onlara iyi bakılmasını ister Kerim Asteğmenden. Kerim bu numarayı yutar ve onlara diğer askerlerden farklı muamele etmeye başlar. Parlak ve Tembel ilk başlarda çok mutlu olsalarda bu plan onlara pahalıya patlayacaktır.
Bu arada Jumbo cüzdanını bulamamaktadır. Çalındığından kendince emindir ve bütün bölüğü ayağa kaldırır. Herkesi zan altında bırakır. Arkadaşlarına hırsız muamelesi yapar. Çok parası olmadığı bilinen, Neyzen pastanedeki kızlardan birinin hasta kardeşi için para verince Jumbo Neyzeni hırsızlıkla suçlar bunun üzerine büyük bir kavga çıkar. Jumbo’yu bu olayların sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.
Askerlerden biri bir şikayet de bulunuca, Akrep Uzman dilekçe vermesini ve bu durumun onların en doğal hakkı olduğunu söyler. Bunun üzerine, bütün erler bu hakkını kullanmak için harekete geçer. Bu duruma sebep olan Astek Kerim ve Akrep numan kendi başlarının yanacağı korkusu ile dilekçeleri kabul etmemeye çalışırlar. Daha sonra dilekçelerin gayri ciddi talepler için olduğunu düşünerek dilekçeleri alırlar. Bu kez, Akrep ve Kerim asteğmeni bir sürpriz beklemektedir dilekçeler sandıkları gibi boş talepler için değil çok önemli bir istek için yazılmıştır.
4. Bölüm Ratingleri
AB - BAROMETRE
28 MART 2008 CUMA
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 ASI [NET] KAND 9,9 24,7
2 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,0 23,8
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,9 19,5
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,5 18,4
5 ASI (OZEL) [NET] KAND 5,3 16,3
6 SILA [NET] ATV 5,2 13,5
7 HATIRLA SEVGILI (TKR) [NET] ATV 4,9 15,0
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,8 23,4
9 KOMEDI DUKKANI [NET] TRT1 4,5 12,7
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,4 14,7
35 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 1,5 3,7
TOTAL BAROMETRE
28 MART 2008 CUMA
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 ASI [NET] KAND 9,7 24,3
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,9 17,8
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,8 25,9
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,7 17,2
5 ASI (OZEL) [NET] KAND 5,4 15,0
6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,0 14,9
7 SILA [NET] ATV 4,9 12,3
8 KOMANDO DADI (Y.S) [NET] STAR 4,6 11,5
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 3,9 19,1
10 DOGRULARIN ZAMANI [NET] SHOW 3,8 10,7
19 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 2,8 7,6
47 EMRET KOMUTANIM (OZEL) [NET] K1 1,4 5,8
Bence dizinin her bölümü ayri bir güzellikte. Son iki bölümdeki duygusal sahnelerde ayri bir tat katiyo. Ratinglerdende görüldügü gibi bir yükselis yasaniyor, insallah böyle devam eder, cünkü dizimiz devam etmeyi ve sevilmeyi cok güzel hak ediyor. ;)
Ögrendigim kadariyla yakinda kamera arkasinida ekleyeceklermis, o zaman daha cok eglenecegimize eminim. Oyunculardan aldigim duyumlara göre kamera arkasi cok komik oluyormus :happy0064
entonasyon
31-03-08, 07:54
sonunda bugun izleyebildim coooooook komikti
yeni oyunculardan ozellikle Sari'yi oynayan Lemi Filozof ve Cikolata'yi oynayan Zeynep Uluc'u cooook begendim cok sekerler. hem cok iyi oynuyorlar hem de cok yakismislar
artik yeni bolumleri iple cekiyoruzzzz
tabi biraz daha cok tanitim yapilsa sanirim daha cok izleyen olur.
siouxhunkpapa
02-04-08, 11:06
5.BÖLÜM ÖZETİ
Bölükte denetleme yapılacaktır ve bu normalde yapılmayacak bir sürü yeni iş demektir. Parlak ve Tembel teneke denetleme için yapılacak işlerden yırtmak için, rapor alıp denetlemeden yırtmaya karar verirler ama hasta numaraları, tabip Üsteğmen tarafından yenilmeyince, bu kez gerçekten hastalanmaya çalışırlar. Sonunda hasta olup rapor alırlar ama, bölükte onları bekleyen kötü bir süpriz vardır.
Güneydoğudaki haraketler nedeni ile bölüğe sızma ve sabotaj yapılacağı istihbaratı ve uyarısı gelir. Bu yüzden bütün birlikte olağan üstü hal ilan edilir. Bütün nöbetler sıklaştırılır. Beklendiği gibi bir terör eylemi olmaz ama, kahraman mehmetçik, sivillerin mal ve can güvenliğinin koruyucusu olduğunu gösterir.
Jumbo, pastaların, Sarı ise kızların kendisine kalmasını istediğinden, pastane camına kendileri asker giremez yazısı koyarlar. Askerler pastaneye giremez ama bu karışıklık bütün bölüğün izinlerine mal olur. Askerler’de pastanedeki kızları görmek için pastaneye pasta sipariş ederler. Pastalarla birlikte kızları bekleyen askerleri yine tahmin etmedikleri bir süpriz beklemektedir.
bordomavili
06-04-08, 16:28
en son giresundayken dinlenme arasında izledim..Harikalar yaaa...Hel de numan çavuşa bayılıyorum...Benced tanıtıma apırlık verilmeli..Çok güzel bir yapım ve devam ettirilmeli
eymen_gonca
07-04-08, 18:33
http://img146.imageshack.us/img146/3638/23855365jz0.jpg
fırat-tugce
07-04-08, 22:52
arkadaşlar
numan ak var yha
:img-hyste:img-hyste
onun gerçek ismi ne yaa
bide ımza yapan olursa sevınırım
siouxhunkpapa
10-04-08, 10:36
6. bölüm özet
Dostluk, dayanışma ve vatanseverlik duygularını birbirinden güzel hikayelerle anlatan Emret Komutanım dizisi, Kanal 1 ekranlarında güldürmeye ve duygulandırmaya devam ediyor...
Dizinin 6. bölümünde yine birbirinden komik ve duygusal hikayeler yer alıyor:
Bir operasyonda yaralanan "gazi"yi hastaneden alıp, ailesine teslim etme görevi Levent Üsteğmen'e verilmiştir. Haberin duyulması tüm alayda hüzünlü ve duygusal bir havanın yayılmasına yol açar...
Öte yandan, Parlak Fikri yasak olduğunu bildiği halde alaya cep telefonu sokmuştur. Cep telefonuyla hava atarken, bir yandan da bu durumdan bir çıkar elde etmeyi düşünür. Bakalım Fikri'nin parlak fikri işe yarayacak mı?
Bu arada, tüm askerlere mektuplar gelirken Finduk İdrise hiç mektup gelmemektedir. Finduk İdris bu duruma üzülüp, dertlenirken sürpriz bir mektup alır. Finduk İdris sevinçten havalara uçsa da bu sürpriz mektup birbirinden komik olaylara gebedir...
Kısacası katıla katıla gülmek, doya doya duygusallaşmak isteyenler,Cuma gecesi ailece Kanal 1 ekranlarının karşısına geçebilirler...
bu dizinin yine yeni yeniden basladigini bilmiyordum...simdik basligi görünce görmüs oldum...
eski oyunculardan fazla insan kalmamis galiba banami öyle geldi?
bilmiyorum ilklerin tadi daha farkli olur sanki ama zaten ben izliyemiyorum kanal 1 yok bizde
siouxhunkpapa
11-04-08, 11:48
Emret Komutanım bu akşam (11/4) 21:50'de Kanal 1 ekranlarında 6. bölümü ile yayınlanıyor...
siouxhunkpapa
18-04-08, 10:18
Emret Komutanım 7. Bölüm özeti
Cezalı Cip
Denetleme sırasında çalışmayan cip, Burhan Albay tarafından cezalandırılır. Askerlerin tuttukları nöbetler yetmiyormuş gibi şimdi başlarına bir de "Cip nöbeti" çıkmıştır. Bu angarya cip nöbetlerinden kurtulacaklardır?
Kızlar bizimkileri konsere davet ederler ancak üç fazla biletleri vardır. Konsere davetli olan dokuz kişiden kimler konsere gidebilecektir?
Bizimkilerin depo temizliği sırasında buldukları mektupları kim kime yazmıştır?
Tüm bunların cevabı cuma günü Emret Komutanımda. Emret komutanım sizi yine hem güldürecek hem hüzünlendirecek.
siouxhunkpapa
19-04-08, 13:07
çok güzel bir bölüm daha izledik, ratingleri yüksek çıkacağı şüphesiz
teşekkürler emeği geçenlere
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
18 NİSAN 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 10,20 26,50
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 7,70 21,80
3 BEYAZ SHOW [NET] KAND 7,20 27,00
4 KOMEDI DUKKANI 2 [NET] TRT1 6,00 15,60
5 SILA [NET] ATV 4,90 13,20
6 KOMEDI DUKKANI TRT1 4,60 14,60
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 18,00
8 ASI (OZEL) [NET] KAND 4,40 14,40
9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,30 17,50
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 16,80
22 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 2,10 5,40
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
18 NİSAN 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 10,10 26,10
2 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,20 23,80
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,00 19,30
4 SILA [NET] ATV 5,00 13,30
5 ASI (OZEL) [NET] KAND 4,50 14,20
6 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4,40 14,80
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,20 10,80
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,00 15,30
9 CHARLIE''NIN MELEKLERI ''TAM GAZ'' (Y.S) [N STAR 4,00 10,50
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,70 19,50
14 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 3,10 8,70
:img-cray: arkdaşlar ne den bu kadar düşük:(?
siouxhunkpapa
24-04-08, 11:03
8.bölüm özeti
Bölüğün kantinindeki çayların eskisi gibi kaliteli olmadığını düşünen Karadenizli askerler Finduk ve Cemal, işin peşine düşerler. Şikayet ettikleri kantinden sorumlu üstleri Astek Kerim, çayın demli ve iyi olduğunu ileri sürse de Cemal ve Finduk'un Laz inadı tutmuştur bir kere..
Bölüğe bir ders vermek isteyen Levent Üsteğmen, askerlerini araziye eğitim için gönderir... Ormanda aç kalan Karargah Destek Bölüğü erleri, yemek bulmak için olmadık yollara başvururlar. Sonuçta birbirlerini mi yiyecekler yoksa dostluk mu kazanacak?
Bu hafta sonu da çarşı cezası alan askerler bir yolunu bulup çarşıya çıkarlar ancak bu kez ceza değil takdir alacaklardır.
siouxhunkpapa
01-05-08, 12:57
9. Bölüm özeti
Alev Hemşire kedisine bir eş aramaya kalkınca Numan ile Astek ortalığı iyice karıştırır. Her kalkıştığı işi eline yüzüne bulaştıran Astek Kerim, bu kez bir şey yapıp Levent'in gözüne girmek, kendini ispatlamak ister. Ancak tamirat planlarında gözükmeyen bodrumu onartmaya kalkışınca başına daha büyük iş açacaktır.
Öte yandan Sarı'nın kantine borcu almış yürümüştür. Bu aralar ailesinin durumu da kötüdür. Çocuklar aralarında para toplamaya çalışırlarken bu sefer de Jumbo'nun parasının çalındığı ortaya çıkar. Bir de üzerine ertesi gün, Sarı cebinde bir tomar parayla görününce işler iyice sarpa sarar
siouxhunkpapa
06-05-08, 15:40
10.Bölüm Özet
Kız arkadaşsızlık Parlak Fikri'nin canına tak etmiştir. Bu sefer parlak fikir, arkadaşlarından gelir ve gazetedeki sevda köşesine yazar. Cevap da alır yazısına… Kız, bir askeri birlikte hemşireyim demektedir. Yoksa Alev hemşire midir bu kız?
Tembel, ziyaretine gelen teyzesinin oğlundan kızamık kapınca hem işlerden hem de denetlemeden paçayı kurtarır. Ona özenen arkadaşları da kızamık kapmak için ellerinden geleni yaparlar. Bütün amaç denetlemeden kurtulmaktır.
İzinden dönen bir mahallelisi Müjde'yi birilerinin istemeye geleceğini haber verir ama Cemal inanmak istemez. Bir sefer kaçıp başını yakmıştır bu sefer akıllandığını söyler ve "O Müjde benim Müjdem değildur" diye tekrarlar. Ama içi içini yemektedir. Kendisi kaçamasa da bir yolunu bulup kendi Müjdesi mi değil mi öğrenmek için her şeyi yapar.
siouxhunkpapa
14-05-08, 10:09
11.Bölüm Özet
Alev hemşire o sabah kahvaltı yapmadan gelmiştir işe... Üstüne üstlük bir de canı öyle çok tatlı çekmektedir ki... Narin hemen patlatır espiriyi: Ne o kız, aş mı eriyorsun yoksa? Revirin temizliğini yapmakta olan Finduk bunu diğerlerine yetiştirince bir dedikodudur ortalıkta dolaşmaya başlar.
Yeni askerin haberi kendinden önce varır bölüğe... Dosyasında yazdığına göre babasını bıçaklayarak öldürmüştür. Bir şehir efsanesidir alır yürür: Hapiste de adam kesmiş, onu şişlemiş, bu kadar leşi varmış diye... E tabii bizimkiler kendi uydurdukları bu hikayelere sonradan kendileri inanır ve korkarlar...
19 mayıs nedeniyle Ahmet Başçavuş, Cemal ve Jumbo'ya görev verir: Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkış sürecini çalışıp anlatacaklardır arkadaşlarına... Jumbo'nun aklı görevden çok yeme içmededir yine. Arabada satılan köfteleri mideye indirince hastanelik olur. İki gün boyunca ateşler içinde yatarken rüyasında hiç ummadığı bir serüvene şahit olur.
kartalım_***
16-05-08, 11:41
bu diziyi show da iken izlemezdim, kanal 1 e geçince bir iki gün evde kaldım, sabah denk geldi, izledim, akrep numanı gördükten sonra artık devamlı izliyorum, bi arkadaş da adını sormuş, adı:[B]TURGUT TUNÇALP[/B daha önce ismail yk nın korkusuzlar dizisinde , pars: kiraz operasyonu filminde.. rol almış, ben repliklerine bayılıyorum
Dün akşam süperdi ya..
Akrep ve Astek nasılda Alev'e hediyeler almışlar..:img-hyste
Hele hele Levent üsteğmen nasılda kızdı onlara..
Yeni gelen askerden bende korkmuştum ama adamın hikayesi farklıymış,üzüldüm..
Bu Numanın konuşması süper ya gül gül öldüm.. :)
siouxhunkpapa
17-05-08, 14:31
ratinglerde başarı devam ediyor.
çok güzel bir bölüm dah seyrettik
çok ama çok teşekkürler herkese
artık cumalarımız ailece kapalı
Evt Cuma günü en sevdiğim gün artık..
Hem komedi dükkanı var ardından da emret komutanım..süper oluyor :)
Eski emret komutanımdada Perşembeler süperdi ahh ahhh:img-cray:
boncuk-girl
22-05-08, 16:28
Yenilerde güzel ama bence eskileri çok aratıyorlar yinede...
Eskilerden bari birkaç kişi daha olsaydı...
_GuLCiN_ evet eskiden perşembeleri oynardı...
Çok güzeldi:img-cray::img-cray:
Yenilerde güzel ama bence eskileri çok aratıyorlar yinede...
Eskilerden bari birkaç kişi daha olsaydı...
_GuLCiN_ evet eskiden perşembeleri oynardı...
Çok güzeldi:img-cray::img-cray:
Evt cnm yaa...Hepsini hatırlarım,vazgeçilmezlerimdi :img-cray:
Vedat,Ferit,Fato,Mehmet,Kadri,Hamza vb.. :)
Neyse bura onları başlıgı değil..
Ama yenilerini de beğendim..Hele Karamel ile Sarı yok mu çok şekerlerr :)
boncuk-girl
22-05-08, 18:27
Evt cnm yaa...Hepsini hatırlarım,vazgeçilmezlerimdi :img-cray:
Vedat,Ferit,Fato,Mehmet,Kadri,Hamza vb.. :)
Neyse bura onları başlıgı değil..
Ama yenilerini de beğendim..Hele Karamel ile Sarı yok mu çok şekerlerr :)
Tabi canım unutulmaz bölümler onlar...
Evet haklısın burada konuşmayalım eskileri ceza felan alırız bide...
Yine yeniler de fena değil yani...
siouxhunkpapa
26-05-08, 10:29
13 Özet
Cemal, Müjde'den dolayı hala sıkkındır. Dile kolay, kendini bildi bileli Müjde vardır hayatında, yokluğuna alışması da zor olacaktır. Ama tam esnada bir mucize olur ve ziyaretçi parkında güzeller güzeli Nurgül çıkar karşısına... Cemal çoktan abayı yakmıştır ama bu güzel kızın, Finduk'un kız kardeşi olduğundan haberi yoktur.
Sabah kalktıklarında Jumbo ve Cemal'in yüzlerinde makyaj vardır. Hem de tükenmez kalemle yapıldığı için bir türlü de çıkmamaktadır. Ne Cemal ne de Jumbo, bu pis şakayı yapan Parlak ve Tembel'i ele vermezler. Çünkü intikamlarını kendileri almak istemektedirler.
Karamel ve Neyzen giderek yakınlaşmışlardır. Vişne de gidince, Parlak ve Tembel'e asılmak için bir tek Çikolata kalmıştır. Ne var ki Çikolata'nın yanında gördükleri yakışıklı, hayallerini söndürür. Hele bir de onların bölüğe gelmiştir bu yakışıklı. Ne yapıp edip ondan kurtulmalıdırlar.
siouxhunkpapa
26-05-08, 21:34
Emret Komutanım Pazar akşamları 20:50'de Kanal 1 ekranlarında olacak.
siouxhunkpapa
02-06-08, 15:48
Cuma akşamları yayınlanıyormuş. Bir kereye mahsus maç yayını olduğu için pazra alınmış.
Tekrar tekrar seyrettiriyor, yüzümde gülümseme eksik olmuyor valla.:happy0064
En sevdigim dizi olma ozelligini yillardir koruyo bu dizi ya..Bence hep devam etmeli. Cuma aksami iyi bi secim baska gune almazlar işallah:img-wink:
ayberkdelisi
02-06-08, 17:32
Bunları bir arkadaşım için yaptım.Kendisi turgut tuncalp'e bayılıyorda.
Burayada eklemek istedim:)
http://img160.imageshack.us/img160/9273/turgut1yj8.jpg+http://img110.imageshack.us/img110/7092/turgut2fj5.jpg
+++++
http://img110.imageshack.us/img110/943/turgut3ll5.jpg+http://img160.imageshack.us/img160/5493/turgut4vr8.jpg
+++++
http://img377.imageshack.us/img377/4537/turgut5lx0.jpg+http://img377.imageshack.us/img377/9650/turgut6uc7.jpg
siouxhunkpapa
02-06-08, 17:43
Akrep Numan deli ya :img-hyste
adam tam uzman çavuş, askerliğini yapanlar bilir, uzman çavuşlar aynen öyle olur :)
siouxhunkpapa
03-06-08, 18:02
13. bölümü cuma akşamı yayınlanacak değil mi? kanal 1 sitesinde cuma tekrar gözüküyo :icon_sorr
şu cuma sabit olsun değişmesin artıııııık
evet ya pazar gunune aldilar nevrim dondu wala
cuma 13 yayinlanicak yeter artik yeni bolum istiyorum
2 defa 12.bolumu izledim ya
siouxhunkpapa
04-06-08, 10:52
Emret Komutanım, 6 Haziran 08 Cuma akşamı 22:30'da 13. Bölümü ile Kanal 1 ekranlarında olacak.
http://kanal1.com.tr/prog,emret_komutanim,42458.html
http://www.emretkomutanim.com/
boncuk-girl
05-06-08, 11:09
Arkadaşlar bugün kanal 1 de eski emret komutanımın ilk bölümü oynadı.
Acaba eskilerin tekrarı mı veriliyor?
Bir bilgisi olan var mı?
siouxhunkpapa
05-06-08, 11:19
Evet tekrarı veriliyor. Yani eski ve yeni bölümleri ile birlikte bu diziyi Kanal 1'den izlemeye devam edeceğiz. Bence çok güzel oldu, bir emret fanatiği olarak.
ayberkdelisi
05-06-08, 17:27
http://img133.imageshack.us/img133/4648/37114od7.jpg http://img133.imageshack.us/img133/5310/37504ld9.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/8015/37605kd4.jpg http://img165.imageshack.us/img165/7629/37909bz5.jpg
Gene arkadaşımın isteği üzerine yaptım ama güzle oluyor çalışmalar:D
ayberkdelisi
07-06-08, 00:40
Tşk ederim arkadaşım siz istediğiniz resimleri ekleyin ben avi yaparım.Sonuçta istek için yapıyorum.
Bu arada bölüm süperdi ya çok güldüm cemalle gökhana yapılan şaka süperdi.
Numanın onlara verdiği tepki.
Sonra numanlan asteğin çay içip kudurmaları harikaydı.
Çok beğendim:D
siouxhunkpapa
10-06-08, 10:44
bu hafta 21:30'da gözüküyor. geçen hafta 22:30'du. bu tür dizinin yayın saati daha erken olmalı, sonuçta asıl kitlesi gençler..
her bölüm ayrı güzel :happy0064
bazı oyuncularının abartılı oyunculuklarını saymazsak,bazı teknik hatalarınıda saymazsak güzel bir dizi olduğunu düşünüyorum...en azından gülmemizi körükleyip ekranda güldürebilen dizilerden birisi emret komutanım...:img-wink:
siouxhunkpapa
10-06-08, 13:06
14.Bolum Ozet
Levent üsteğmenin göreve gitmesi üzerine bölükte otorite boşluğu doğar. Kerim asteğmen en rütbeli şahıs olarak bölük komutanına vekil olarak kendi kendini atamıştır bile. Ortalarda komutan gibi şişinerek dolaşır ama işler istediği gibi yürümez.
Arazi eğitimine çıkma sırası bizimkilerin takımına gelmiştir. Sabahın köründe kaldırılıp yollara düşerler. Sırtlarında çanta, ellerinde tüfek söylene söylene dağ tepe gezseler de bu seferki eğitim oldukça keyifli geçecektir. Çünkü eğitimin amacı iki grup olup birbirlerini esir almaya çalışmaktır.
Kerim asteğmen ve Akrep Numan arasındaki Alev düellosu giderek kızışmaktadır. Alev, her
ikisine bakmasa da bizimkiler kendi kendilerine gelin güvey olmaya devam ederler. Bu çekişmeden en çok zararı gören Narin hemşire olur.
bazı oyuncularının abartılı oyunculuklarını saymazsak,bazı teknik hatalarınıda saymazsak güzel bir dizi olduğunu düşünüyorum...en azından gülmemizi körükleyip ekranda güldürebilen dizilerden birisi emret komutanım...:img-wink:
bnce cok abartılı dilller cnm hepsi cok komik ve yetenekli gayet iyi oynuyolr eski emret komutanımı arartmıyor calışmalarda cok güsel olmuş yapan arkadaşın ellerine sağlık:good:
bnce cok abartılı dilller cnm hepsi cok komik ve yetenekli gayet iyi oynuyolr eski emret komutanımı arartmıyor calışmalarda cok güsel olmuş yapan arkadaşın ellerine sağlık:good:
tabi güzel oynamalarına bişi dediğim yok arkadaşım ama sadece bir kaçının abartılı oynadığını düşündüm...tıpki avrupa yakasındaki burhan gibi dizinin başında nasıl bir mimiklerle oynuyordu şimdi ise nasıl abartılı kelimeleri uzatarak konuşuyor onun gibi yani bende bunu söylemek istedim...
ben begeniyırum ya eglenceli komik ne bilim konular guzel sacma sapan dramlardan daha eglenceli herseyi unutturuyo
ayberkdelisi
14-06-08, 00:57
ÇOk güzel bir bölümdü ya o kadar komik değildi ama fenade değildi.Sonra gösterilen özel bölüm bence daha güzeldi:)
Kadir_Reis
14-06-08, 01:24
Eskisi Gibi Değil Arada Bir Denk Geldiğinde Bir Bakıyorum Ama Eskisi Gibi Tat Alamıyorum,Maalesef,Ama Güzel Yani Onuda Belirtiyim :)
siouxhunkpapa
16-06-08, 12:13
Cuma günlerim emret komutanım sayesinde kapalı... oldukça güzel.. :happy0064
yalnız anlamadığım süresi kısaldı gibi?
eskiden 3 skec veriyorladi simdi 2 skec oldu sanirim ama bu boyle ne kadar devam edicek daha fazla istiyorum ya izlemeyi:img-hyste
ya nasıl desem bence güzel olmamış
belkide diğer diziyi daha cok sevdıgımdendir ki laubali buldum biraz...
Eskilerden en çok özlediğim Arıza Hamza, Terliksi, Kartopu.Diğerlerini de özlüyorum aslında çok severdim eski bölümlerini. Yeni bölümlerde ise en çok Akrep Numan'ı seviyorum. Adam tam komedi ya:img-hyste Bir de Zihni Fikri Parlak ile arkadaşı var. Onlar da gerçekten komik.:img-hyste Ama maalesef hep yayın saatini unutuyorum ve kaçırıyorum. Bir kuzenim var Akrep Numan'ı çok seviyor fanatizm düzeyinde:D O yanımda olunca izliyorum. Güzel bence eskisi kadar olmasa da... Zaten devam filmleri ve dizilerin yeni versiyonları eskisinin gölgesinde kalmaya mahkum olur genelde. Bu normal bir durum. Eski bölümler olmasaydı şu an yayınlanan bölümler çok daha fazla izlenme oranına sahip olurdu diye düşünüyorum.
bende hamzayı çok özleyenlerdenim ne güzel o günler
hamzanın ıııııııııı demesini bile çok özledim allahtan tekrarını veriyorlarda izliyoruz...:img-hyste:img-hyste
siouxhunkpapa
26-06-08, 16:28
evet 15. bölüm olarak cuma 21:40'da yayın akışında gözüküyor.. hele şükür..:happy0064:happy0064
evet 15. bölüm olarak cuma 21:40'da yayın akışında gözüküyor.. hele şükür..:happy0064:happy0064
teşekkürler arkadaşım
arada bakıyorum artık ama bazı oyuncularını sevdiğim için izlerim yarın
bakalım yarın ne göreceğiz inşallah güzel bir şey izleriz yarın :img-wink:
ayberkdelisi
03-07-08, 20:55
Yarın gene yeni bölüm var.
4 Temmuz 2008, Cuma 21:40
PROGRAM ÖZETİ:
Nurgül'ün, Cemal'i ziyaretleri sıklaşmaya başlamıştır. Belli ki ikisi de birbirlerinden hoşlanmaktadırlar ama Cemal, arkadaşının kız kardeşine yanaşmayı hiç doğru bulmamaktadır. Cemal bir hamle yapmadığı için Nurgül'ün de beklemekten başka yapacağı bir şey yoktur. İkiliyi bir araya getirmeye çalışanlar ortalığı karıştırır.
Burhan Albay’ın emriyle askerler arası basketbol turnuvası yapılacaktır. Astek Kerim ve Akrep Numan iki takım kurup karşılaşacaklardır. Kazanan da hafta sonu Albayın evine çiğbörek yemeğe davetlidir. Hem de Alev hemşire de gelecektir. Astek Kerim ve Akrep Numan için artık bu iş spordan çıkmış ölümüne rakabete dönüşmüştür.
Yaz aylarının gelmesiyle herkese akın akın ziyaretçi gelmektedir. Halil efe, ziyarete gelen aileleri uzaktan imrenerek, mahsun bakışlarla seyreder. Onun durumunu fark eden Ahmet başçavuş duruma el koyar ve Halil'le annesini bir araya getirmeye karar verir.
işallah izleriz yarin kanal1 boluk porcuk yayinliyo ya showda boyle diildi duzeltsinler kendilerini sonrada aglarlar dizimiz tutmadi die
siouxhunkpapa
13-07-08, 20:45
halkalıda bir okul diye biliyorum...
bu arada dizinin süresi kısalmış belli...
şu dizinin saati ve süresi ile oynanmasada bizim şevkimiz kırılmasa
cuma günü yine neşe kaynağı oldu.. bu arada bu bölümü fethiyede neredeyse fan kuracak seviyede emret fantikleri ile seyrettim..
çok güzeldi çoookk :happy0064
Aaa nurgül de kim :D Cemal bey uçmuşş..Hani Müjden vardı senin :icon_whis
Ya bu Akrep numan çok komik ya askerlere bağırması filan..
Hele Kerim bitiriyor resmen krizlere sokuyor..
:img-hyste
Emret Komutanım gibi dizilere gerçekten ihtiyaç var.Vatandaşı güldürmek lazım.Kanal1 kısa zamanda halkın beğenisini kazanmasının nedeni NEŞELİ olması bence.
maria clara
19-07-08, 01:47
eski bölümlerini de yayınlıyor kanal 1 akşam üzeri aslında güzel dizi ama artık izlemiyorum belki ismi değiştirilseydi daha iyiydi yeni dizi daha fazla dikkat çekerdi bence.
siouxhunkpapa
19-07-08, 12:47
dünkü bölüm çok güzeldi.. numan uzmanın pastanede alev hemşirenin yanında konuştuğu adamın yüzbaşı olduğunu öğreninceki surat ifadesine kırıldım gülmekten :img-hyste:img-hyste
güzel bölümdü ama kısa :(
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
18 TEMMUZ 2008 CUMA
1 GECE GUNDUZ. [NET] KAND 4,50 19,60
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 20,60
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,60 19,70
4 BABA OCAGI [NET] STAR 3,20 13,60
5 32.GUN KAND 3,00 53,50
6 ATV ANA HABER BULTENI ATV 3,00 18,80
7 ATV HABER ARTI [NET] ATV 3,00 16,40
8 GUNUN OLAYI STAR 2,80 16,40
9 CARKIFELEK (FINAL) [NET] K1 2,80 13,40
10 BENIM ANNEM DANS EDEMEZ [NET] SHOW 2,80 12,7
58 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 0,80 3,10
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
18 TEMMUZ 2008 CUMA
1 GECE GUNDUZ. [NET] KAND 5,00 20,10
2 BABA OCAGI [NET] STAR 4,40 17,60
3 CARKIFELEK (FINAL) [NET] K1 3,20 13,30
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,00 16,00
5 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 2,90 21,20
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,70 16,00
7 ATV ANA HABER BULTENI ATV 2,60 16,80
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,50 13,00
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,30 18,60
10 GUNUN OLAYI STAR 2,30 14,20
25 EMRET KOMUTANIM [NET] K1 1,70 6,50
kaynak:ucankus.com
arkadaşlar durum bu ve size sitem ediyorum neden hiç toplanım bir oranizasyon yapmadınız kanala mail telefon vs yapmadınız?
anibal_1986
01-08-08, 17:33
eski bolumlerin tekrarını da kaldırdılar.. o hava bir daha yakalanmaz tahminim ce.. (arda kural sermiyan midyat engin hepileri ufuk özkan lı bolumler)
KeLeßeğim Naz
23-08-08, 22:50
Emret Komutanım dendıgı zaman Show Tv'dekı eskı kadrosu eskı bolumlerı ıcımde bıseyler uyandırıyor..
Ben Kanal 1 'e alındıktan e bırde dızıdekı bellı baslı bı kaç oyuncu çıktıktan berı çook uzuluyorum..ve dızıyı ızlerken eskı tadı alamıyorum..:img-cray:
eski bolumlerin tekrarını da kaldırdılar.. o hava bir daha yakalanmaz tahminim ce.. (arda kural sermiyan midyat engin hepileri ufuk özkan lı bolumler)
Bencede onlar dizinin efsanesiydi.
Ferit,Hamza,Levent,Suzi,Fato,Seyfi,Vedat,Naci,Ahme t başcavus,deniz yüzbası,cemal,gökhan vs.
Eskilerini çok özledim ben.
Yenilerden favorim Sarı'ydı.
foto fatosu vedatsız çekilmiyor be :D:img-cray:
hiç izlemedim ama dediğiniz gibi önceki gibi olmaz :img-cray:
boncuk-girl
31-08-08, 15:27
Birkaç haftadır göremiyorum diziyi.
Günü değişti yoksa yayından mı kaldırıldı?
KeLeßeğim Naz ve anibal_1986 size katılıyorum arkadaşlar.
Birdaha asla o bölümlerin yerini tutacak bölümler olamaz.
Eskiler bir başkaydı yaaaa...
çok güzel bir asker dizisi ama ben ilk bölümlerini daha çok seviyordum çünkü başlarda levent üsteymen daha çok görünüyordu ve daha ciddiydii
arkadaşlar dizinin tekrarları gösteriliyor mu kanal1de neyzenle karamel aşkını çok seviyorum da izlemek isterim...
çok tatlı bu akrep numan hayranıyım ya çok şekerrr :img-wink:
http://img393.imageshack.us/img393/8472/48962b6be4586380cf89dc5vq8.jpg
Aşkım Turgutum Çok Yakışıklı
akrep numan çok komik bir karakter dizi sırf onun için izlenir konuşması tavırları bakışları öldürüyor insanı gülmekten bir de malsın oğlum sen mal diye bağırışı yok mu:):)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.