Tüm Versiyonu Göster : Yurdaer Okur
Oynadığı Film: Gen
Yurdaer Okur ile Söyleşi
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan ve 10 yıldır tiyatroyla uğraşan Yurdaer Okur'la, başrolünde oynadığı ilk uzun metrajlı filmi "Gen" hakkında koyu bir sohbet yaptık. TV dizileri ve reklam filmlerinden sonra sinemaya adım atan Okur'un tiyatro aşkı ve gelecek planlarına dair herşeyi konuştuk.
Bazı yönetmenler oyuncu olmayanları tercih ediyorlar. Çok iyi sonuçlar alındığı oluyor. Fakat tiyatro için kesinlikle eğitim gerekli.
Filmin kadrosuna baktığımızda, genelde konservatuar mezunu genç oyuncular görüyoruz. Sizce, oyunculukta eğitim ne kadar önemli?
Filmin kadrosunda konservatuar mezunu oyuncular var. Ama genç oyuncular yok. En genci benim. Ben de 1974 doğumluyum. Bir 10 yıldır tiyatroyla uğraşıyorum profesyonel olarak. Eğitim çok önemli. Çok konzervatif düşünmüyorum bu konuda. Herkes, sinemada özellikle oyuncu olabilir. Yönetmene bağlı. Bazı yönetmenler oyuncu olmayanları tercih ediyorlar. Çok iyi sonuçlar alındığı oluyor. Fakat tiyatro için kesinlikle eğitim gerekli.
Oyunculuk eğitimi olmayanların sinema filmlerinde yer alması sizi rahatsız ediyor mu?
Hayır. Şimdi bizim gördüğümüz bilhassa meta işi sinema ya da Türkiye'de göz önünde gördüğümüz filmler. Sinemaya bakış, seyircinin çok fazla gitmesiyle ilgili. Daha yeni yeni Türk seyircisi, Türk filmlerine gitmeye başladı. O yüzden yapımcıların tanınmış insanları seçmeleri, popüler insanları seçmeleri gayet normal. Ama bağımsız filmlerde bunu görmüyoruz. Yeşim Ustaoğlu hiç tanınmış oyuncularla çalışmaz ama bir sürü ödülü vardır. Yurt dışında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmiştir. Nuri Bilge Ceylan öyle. Fatih Akın öyle.
"Gen" filminden beklentileriniz neler?
Ben senaryoyu okuduktan sonraki hayal gücümle; film çekim esnasındaki, film bittikten sonraki durum arasında müthiş bir fark var. İyi anlamda. Beni şaşırttı. Benim beklentim, ben izlediğimde şaşırmak istiyorum.
İçinize sinen bir film oldu mu?
Evet. Ya şu sahneyi de şöyle oynamasaydım demedim. Çünkü zamanımız boldu. Çok rahat çalıştık, bekledik saatlerce hiç sıkılmadan. Çok sıcak bir setimiz vardı. Bu her şeye yansıyor tabi.
Daha önce "Sır Çocukları" filminde küçük bir rolünüz vardı. Onun dışında biz sizi hep tiyatro ve TV dizilerinden tanıyoruz. Sizin için hangisi önce gelir?
Tabi ki benim asıl mesleğim tiyatro. Bire bir sahnede bir şey yapmak benim için çok keyifli. Ben şu anda sizin karşınızda bir şeyler oynarsam, bu bana müthiş bir haz veriyor ama sinema bambaşka bir aşk. Bu benim ilk uzun metraj deneyimim. Daha önce de "Chemin d'O" diye bir filmde oynadım, Fransız filminde. Orada da hikaye tamamen benim üzerime kuruluydu. 37 dk. orta metraj bir filmdi. Festivallere katıldık, söyleşiler yaptık, başka bir ülkeye gittim falan. Onun hazzı bambaşka. Hani bir şey yapıyorsunuz, aradan bir bir buçuk yıl geçiyor. Festivale konuk olarak gidiyorsunuz. Filmi izleyip, insanlar filmle ilgili sorular soruyorlar. Filmi onlarla beraber izliyorsunuz. Bir de sinemadaki oyunculuk ancak kendini izleyerek gelişebiliyor. Ne kadar çok filmde oynarsanız, o kadar iyi oyuncu olursunuz diye düşünüyorum.
Ne kadar çok filmde oynarsanız, o kadar iyi oyuncu olursunuz diye düşünüyorum.
Bu filmde, genç bir yönetmenle çalıştınız. Sizce bunun avantajları neler?
Benim için çok büyük avantajdı. Çünkü kendimi çok yakın hissettim. Bir de genç olmasından ziyade, çektiği kısa filmleri izledim daha önceden. Çok sevdim yaptığı filmleri. Bir sinema dilinin olduğuna inandım ve güvendim ona. Çok rahattım. Herhangi bir endişem, en ufak bir endişem yoktu.
Çağan Irmak, sürekli tiyatrolara giderek filmleri için oyuncu aradığını söylemişti. Sizce de gizli kalmış çok yetenekler var mı tiyatroda?
Var. Çağan en nadir insanlardan biridir gerçekten. Ben Çağan'ı kaç yıldır tanıyorum. Oyunuma gelmişti. "Leenane'in Güzellik Kraliçesi"ne 5 kere geldi. Sonra "Benerci"ye 3 defa geldi. Sürekli oyun izleyen, asıl oyuncunun tiyatro oyuncusu olduğuna inanan.. Çok saygı duyuyorum böyle davrandığı için. Başka da göremedim ya da ben karşılaşmadım. Var mutlaka, bir sürü var. İstanbul'da, İstanbul dışında, Ankara'da, Anadolu'da bir sürü genç, çok yetenekli oyuncular var.
İleriye dönük projeleriniz neler?
Amatör olarak sinemayla ilgilenmek istiyorum öncelikle. Çekmek anlamında. Kısa filmler çekmek istiyorum. Bir takım projelerim var. Şu anda senaryo haline getirmeye çalıştığım bir öyküm var. Oyunculuk konusunda da tercih edilmek gerekiyor. Tercih edilirsem, bir takım senaryolar önüme gelirse onları okuyup değerlendirmek isterim.
09.02.2006
Kaynak : http://www.film.gen.tr/sohbet/yurdaerokur.cfm
http://img154.imageshack.us/img154/2448/yurdaergen8km.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/1887/yurdaerfgtr2cx.jpg (http://imageshack.us)
Filmden sonra oyuncuların kısa konuşmalarından...
Oyuncu Yurdaer Okur:
“Bu benim Türkiye’de gösterilecek ilk filmim. Filmde bir psikiyatristi oynuyorum ve rolü çok sevdim. Senaryonun matematiği çok kuvvetli ve en önemlisi gerçek bir doktor tarafından yazılıyor. Çok GENç zeki bir yönetmenin olması, benim rolü çok sevmem ve kabul etmemde etkili oldu”.
http://img210.imageshack.us/img210/2540/118959ov.jpg (http://imageshack.us)
Doğumu
29/10/1974 - Rize
Eğitimi
Hacettepe Ünv. Dev. Kons. Tiy. ve M.S.Ü.D.K. Yüksek Lisans
Filmleri - Oyuncu (7 Film)
Gen 2005
Üzgünüm Leyla 2002
Sır Çocukları 2002
Tatlı Hayat 2001
Evdeki Yabancı 2000
Dadı 2000
Ferhunde Hanımlar1993
Korku filmlerinden korkmuyor ki
Yurdaer Okur: 'İnsanın içindeki korkuları gösteren filmlerden korkuyorum' diyor.
Togan Gökbakar'ın vizyondaki filmi 'Gen'in en iyilerinden Yurdaer Okur, Mayıs'taki İstanbul Tiyatro Festivali'nde Lorca'nın 'Beş Yıl Geçince'sinde oynayacak
Radikal2
16.04.2006
http://img95.imageshack.us/img95/1619/yurdaerokur2pu.gif
Nerde beyaz önlüğü ile hastaları tedavi eden psikiyatr Ragıp, nerde eskitilmiş kot pantolonu ve kazağıyla Yurdaer Okur. Aslında hata bizim. Gösterimdeki Togan Gökbakar'ın ilk filmi 'Gen'de oynayan Yurdaer Okur, rolünü o kadar iyi çıkarmış ki, nedense Okur'un Ragıp olarak görmeye şartlanmışız. O eskitilmiş kota ve kazağa da kanmayın, altında gerçekten ağırbaşlı, efendi ve aklı başında bir adam var.
Togan Gökbakar sizi nasıl 'keşfetti'?
Togan'ın ağabeyi Şahan'la Ankara'dan tanışıyoruz. Ben son sınıftım, o da konservatuar sınavına hazırlanıyordu, oyunlarıma geliyordu. Sonra bir gün beni aradılar, Şahan benim adımı yapımcılara vermiş. İşin içinde Şahan'ın ve kardeşinin olduğunu söylediler. Birkaç gün sonra Togan'la buluştuk, projeyi anlattı ve oldu.
Oynadığınız Ragıp bir psikiyatr. Rolü çıkarırken neye dikkat ettiniz?
Buna benzer bir rol oynamadığım için önceden, birtakım araştırmalar yaptım. Önce psikolojik hastalıklardan başladım. Paranoid şizofren, katatonik şizofren nasıldır, nasıl tepki verir, hangi ilaçları kullanır? Onları öğrendim. Hem babam sağlık memuruydu. O yüzden, doktorları, hemşireleri, hastaneleri küçüklüğümden bilirim.
Hep film çekimlerinde insanlar çok eğlendiklerini söylerler. Korku filmi de çekilirken oyuncular eğlenebiliyor mu?
Koşuyolu Kalp Hastanesi'nde çektik filmi, boşaltılmıştı hastane. Ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, hasta odaları, yataklar duruyor, yalnızca doktor ve hastalar yok. O atmosfer çok etkili. İlk çekim günü, bir iki saat boyunca hastaneyi dolaştım, tek başıma. Her yerine girdim, morg, yoğun bakım vs. Böyle bir hastanede benim çok da zor olmadı doktor rolüne girmem. Eğlendik tabii. Beni arıyor mesela reji asistanı, ben kendimi saklıyorum. Kapı açılıyor filan... Asistan "Yurdaer Bey sizi arıyordum" diyor, ben de "Bulursan bana da haber ver, ben de arıyorum" diyorum filan. Hatta bunu filme de kattık.
Psikiyatri ya da psikolojiyle ilgili miydiniz?
Psikiyatr ya da psikoloğa gitmedim ama ilgilendim. Okulda Stanislavski metoduyla çalışıyorduk. Karakterin özgeçmişi çocukluğu, yaşadıkları vs. O yüzden ilgiliyim. Psikolojik altyapı gerektiren rollerde, kitaplar okumam gerekti, sormam gerekti. Psikoloji özellikle tiyatroyla kardeş. Başka birini canlandırmak için. Kendimle ilgili de merak ettiklerim var. Bilinçaltımda ne var, neler yapabilirim gibi. Oyunculuk önce kendini tanımakla başlıyor, buna da psikoloji yardım eder.
Korku filmlerini sever miydiniz, ya da korkar mısınız gerçekten?
Korkmam, açıkçası seyretmem de. Gerilim filmlerini severim. Son olarak mesela 'Others / Ötekiler' beni çok etkiledi. Bu filmleri seyrederken çözmeyi, puzzle'ın parçalarını oluşturmaya çalışmayı seviyorum. En son 12 yaşındaydım korku filmi izlediğimde, 'Makasçı'. İnsanın içindeki korkuları gösteren filmlerden korkuyorum ben. Aslında benim de böyle korkularım olduğunu ve bunu sakladığımı gösteren filmleri izlediğimde korkuyorum. Michael Haneke'nin 'Saklı'sı mesela.
Babanızın sağlık memuru olduğunu öğrendik ama biraz daha bir şeyler öğrenelim sizin hakkınızda.
74 Rize doğumluyum. Babamın göreviyle gitmişler. Annem evhanımı. İki kardeşim var. Çok yer dolaştık, Samsun çevresinde, sonra Bafra'da kaldık. Ailem hâlâ orada. Evin büyük çocuğu olduğum için hep sorumluluk oldu, o yüzden biraz ağırbaşlıyımdır. Başarılı bir öğrencilikten sonra!..
Ayağınızı mı kaldırıyorsunuz siz? Biraz manidar söylüyorsunuz da.
Yok gerçekten başarılıydım. Bafra Süper Lisesi'ni bitirdim. Sosyal bir çocuktum. Okul piyeslerinde oynadım ama hiçbir zaman tiyatrocu olacağım demedim. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği'ne girdim. Yanlış tercih nedeniyle.
Bitirdiniz mi?
Üç sene okudum. Zaten bu tiyatroyla tanışmam da öyle oldu. Başka bir şehre gidince kendimi kitaplara verdim, okuldan da soğudum. İşletme bana göre değilmiş, anladım. Şiire merak saldım. Gruplarla şiir okumaya başladım. Bu büyüdü, büyüdü, büyüdü. En sonunda bir şiir dinletisi hazırladık ve ben yönettim. Çok beğenildi, yerel radyolara çağrıldık filan. Sahne heyecanını ilk orada tattım. Ve dedim ki, "Ben aranızdan ayrılıyorum. Tiyatro okuyacağım". Kendi kendime çalışmaya başladım. Hacettepe'ye girdim ilk ve kazandım. 94'te.
Okul bittince ne yaptınız?
Mezuniyet oyunumuzu Genco Erkal izledi. "Benimle çalışmak ister misin?" dedi. "Sizi Allah mı gönderdi" dedim. 99'da 'Yalınayak Sokrates'te çalışmaya başladık. Ardından, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na girdim, 'Leanne'nin Güzellik Kraliçesi, 'Ben Ruhi Bey Nasılım' ve 'Benerci Kendini Niçin Öldürdü'de rol aldım. Bu arada omurilik felçlileri ve görme engellilerle çalıştım. Onlarla oyunlar yaptık. Beni en mutlu eden çalışmalardandır. Kadrolu olarak 2002 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na gittim. Orada 'Hortlak', Özen Yula'nın 'Dünyanın Ortasında Bir Yer', 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz'da oynadım. Çocuk oyunu yönettim. Diyarbakırlı gençlere drama dersleri verdim, onlarla Anton Çehov'un kısa oyunlarından bir kolaj yaptık. Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile 'Keşanlı Ali Destanı' çalıştık. Yani boş durmayı sevmiyorum.
Belli. Şimdi de boş durmuyorsunuzdur o zaman.
Mahir Günşiray'la Tiyatro Festivali'ne Lorca'nın 'Beş Yıl Geçince'sini hazırlıyoruz. 1-2 Haziran'da Harbiye Şehir Tiyatrosu'nda.
Tiyatro dışında televizyon yaptınız mı?
Para kazanmak için reklam filmlerinde oynadım yalnızca. Şimdi ikinci aşkım sinema olmaya başladı. Çünkü, bundan önce Fransız yapımı Estelle Gérard'ın 'Chemin d'O/Güneşin Doğuşu' isimli filminde oynamıştım. Türkiye'de çekildi ama Türkiye'de gösterilmedi. 2004 yılında gösterildi, Fransa'da, Hollanda'da, Japonya'da festivallere katıldı. Ben aslında orada sinema oyunculuğunu keşfettim ve çok sevdim.
keremcem&ekin 25-05-06, 09:18 şimdi de aşk oyununun beyin cerrahı hakan başar olarak karşımıza çıkıyor çok sempatik daha önceki izlediğim yerlerded sempatik ti ama ben bu adamı çok sevdim
Evek başlığın ekslikliği hissediliyordu,saol Akbel.
Daha önce dizilerde görmüşlüğüm olsa da aşk oyunu ile yeterince izleyebildim,çok başarılı bence yani izlediğim kadarıyla .İyi ki doktor hakan rolünü kabul etmiş.Gen filmini de onun sayesine merak ettim ve izleyeceğim.
Aşk oyunu ile filminin ortak noktası ikisinde de Yurdaer Okur doktor rolünde.
Ayrıca karizmatik ve tatlı :)
canim AKBEL23üm...sagol canim, aslinda benim bu basligi acmam gerekirdi ama ha sen ha ben, farketmez degil mi ortak? :img-grin2 ...
ben Yurdaer Okuru ilk defa Ask Oyununda tanidim ve gördügüm ilk kareden bu yana iyi bir oyuncu oldugunu bu profesyonel olmayan halimle bile anladim :img-nyam: ...iyi yerlere geleceginden adim gibi eminim...
tekrar tesekkürler ortak...
parlakz güneş 03-06-06, 16:35 ben bu adamı çok sevdim.bi ara gerçekten doktor olduğunu düşündüm ama.ilk gen filminde görmüştüm ee sonra aşk oyununda ki aşk oyununda çok ta zsevdim.
didou_didem 03-06-06, 21:35 Aşk Oyunu ile tanıdım onu valla ama bayıldım çok başarılı hele son bölümde resmen döktürdü yaa çok başarılı biri..
Diğer dizilerden göz aşinalığım vardı fakat Aşk Oyunu sayesinde daha iyi tanıdım kendisini bir çoğunuz gibi.Bence çok iyi bir oyuncu rolünün hakkını veriyor.Umarım ileride bir çok başarılı projede kendisini görürüz.
shakıra_belit 04-06-06, 15:49 Aşk Oyunu ile tanıdım onu valla ama bayıldım çok başarılı hele son bölümde resmen döktürdü yaa çok başarılı biri..
evt elticim aynen katılıom
TubaBülent 04-06-06, 16:25 bende onu ask oyunu sayesinde tanidimve yok cekici
a.oyunu_sweet 04-06-06, 18:21 Bu adam müthis bise ya ilk baslarda bende herkes gibi ekin'imize asik olacak diye cok korktum ama adam iyi cıktı:Dcok basarılı,sempatik ve yakısıkli...
istanbulll 07-06-06, 07:27 bir an söze nasıl başlayacağımı bilemedim...:img-grin2
Yurdaer Okur,gerçekten çok iyi oyuncu...
duygularını izleyiciye çok güzel aktarabiliyor...aşk oyunundan önce de bir çok kez onu ekranlarda izlemiştim,ama öncelikle o iyi bir tiyatrocu...
İstanbul Devlet Tiyatrosunda kendisi....
aşk oyunundan sonra çok daha geniş kitlelere ulaştı artık,umarım bundan sonra onu daha sık görebiliriz ekranlarda...ekrana çok yakışıyor...:img-nyam:
yazın çekeceği sinema projeleri de varmış.sinemada da onu izlemek ayrı bir keyif olacak eminim...
ayrıca ses tonundan bahsetmeden geçemeyeceğim...çok hoş,çok etkileyici bir ses tonu var gerçekten...:img-grin2
dün gece telefonda konuşurken bir kere daha anladım bunu...:img-nyam:
Aslında oyunculuk performansını çok önceden izleme şansına ulaşmıştım.Ama işte daha iyi anlayıp fark etmek uzun zaman alıyor.
Yurdaer Okur'u Aşk Oyun'undan önce en son Evdeki Yabancı'da görmüştüm.İki yaşlı bayanı evlenme vaadiyle kandıran bir çapkın olarak.Çok sevimliydi oradada :)
Ama Aşk Oyun'nunda onun oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu herkes gbii bende anladım.Uzun zamandır soluksuz takip ettiğim bir dizide onu görmek gerçekten çok hoş oldu benim için.İyikide Aşk Oyunu'na dahil olmuş.
Göz dolduran oyunculuğunun yanı sıra,karizması da beni etkilemedi desem yalan söylemiş olurum. :)
Ne zamanki İstanbul'da özlemiştim deyip,yandan yandan bir güldü kalbimi feth etti.Beğendiğim bir oyuncuya benzerliğide gözümden kaçmadı.
Karizması,konuşma tarzı,mimikleri ve ses tonuyla Nejat İşleri anımsatması da benim onu beğnememde ayrı bir etmendir.Ama yanlış anlamalara meyil vermeyelim kendisini sevmemin sebebi bu değlidir. :)
Sonuç itibariyle sıcaklığını,samimiyetini de onaylattığımız,başarılı bir oyuncu umarım bir gün tiyatro sahnesinde onu izleme şansını elde ederim. :)
Dedikten sonra setten bir resim ekleyelim.Karizmasınıda görelim.Resim için Duygu'ma teşekkürler.
http://www.myehost.de/resim/images/gOZ82326.jpg
Yurdaer Okur mükemmel bir insan gercekten çok içten çok sıcak sohbeti çok güzel gerceten keyif verici bir insan umarım bundan sonra ki projelerinde hep başarılı olur ve yolu hep açık olur röportajları ekleyen bütün arkadaşlara da çok teşekkürler... :)
Gerçekten çok iyi bir oyuncu Yurdaer Okur..
Daha önceki projelerinde kendisini izlemiştim ama Aşk Oyunu sayesinde ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun farkına vardım,biraz geç varmışım gibi düşünüyorum şimdi.
Evet hareketleri,duruşu,ses tonu çok hoş ve son derece karizmatik biri ve iyi bir oyuncu,umarım başarıları daim olur.
:img-grin2 Ekşi Sözlük'te hakkında yazılanlardan;
-leenane in guzellik kralicesi,benerci kendini nicin oldurdu gibi oyunlarda oynamis,odul almis olan tiyatrocu.
-su aralar, tiyatro askina kendini istanbul'dan diyarbakir'a atan insan.
akdeniz tioy luydu kendisi, ki o okulu bırakan hiç kimse bir şey kaybetmezdi. sevgilinin kızıp balkondan kafasına bir şeyler fırtlattıgı bir reklamda da oynamıstı.
-bu akşam televizyon makinası na konuk olmuş tiyatrocu.(02.04.2006)
diyarbakır devlet tiyatrosundaymış. bu yetenekli oyuncuya bir çok reklamdan aşinayız, hatta tarkan la birlikte bi petrol firmasının reklamında da oynamıştı.
şimdi gen filminde, izleyelim, görelim...
-kendisi kadar sirin bir banka reklaminda oynamisti ya da sigorta da olabilir bilmiyorum. kiz istemeye gidiyorlarlardi, iki erkek, bu da damat adayinin islerini anlatiyodu bilgic bilgic kizin ailesine, delikanlinin isleri gunden gune yi gidiyor korkmayin kizinizin eli sicak sudan soguk suya degmeyecek hesabi.
performansina bayildigim iki oyununu izledim bakalim sinema da basarili olabilecek mi?
-en son aşk oyunu dizisinde beyin cerrahı rolünde karşımıza çıkan oyuncu
ilk yurdaer okuru ask oyunuda tanidim.
Cok iyi bir oyuncu.:img-grin2
Aslında Aşk Oyunu'nundan önce Televizyon Makinasında izledim
Erzurum'dan bir bayan aradaı ve telefon konusması boyunca ona sürekli sevgilerini iletti öğrencisiymiş sanırım sürekli hocam da diyordu .
Tiyatro ile ilgili olarak Erzurum'da bulunmuş .
Orda da çok hoş ve karizmtikti .
İyi ki Aşk Oyunu'nda rol almış ,umarım gelecek sezonda devam eder dizide
sweetheart_02 09-06-06, 19:01 Aslında Aşk Oyunu'nundan önce Televizyon Makinasında izledim
Erzurum'dan bir bayan aradaı ve telefon konusması boyunca ona sürekli sevgilerini iletti öğrencisiymiş sanırım sürekli hocam da diyordu .
Tiyatro ile ilgili olarak Erzurum'da bulunmuş .
Orda da çok hoş ve karizmtikti .
İyi ki Aşk Oyunu'nda rol almış ,umarım gelecek sezonda devam eder dizide
karizmatik doktor:img-grin2 :img-grin2
ekini kurtarıcak diye midir nedir böyle bi sempatim var kendisine...ilk defa burda izledim ama bundan sonrada favori oyuncularım arasındadır..:img-grin2
cool ve karizmatik....:img-icecr :img-icecr
meltem_keremcem 09-06-06, 21:29 ben ask younundan tanıdım ve çok sevdim geröçekten çok tatlı ve karizmatşik
ben onu ask oyununda tanidim. gercekten cok karizmatik biri. ayrica cok basarili bir oyuncu. ask oyunu'na dahil olmasi cok güzel oldu.
keremcemüke 09-06-06, 21:47 ben bu başlığı yeni gördüm arkadaslar ya bence çooook tatlı
aşk oyununa yeni bir renk oldu ya oyunculuğu harika çok seker biri zaten (keremcemden seker olmasın :D ) umarım hep böle basarılı olur kendisni kutluyorum valla
metu_girl_:) 09-06-06, 22:19 kesinlikle oyunculuğuyla 1 numara çok tatlı sempatik biraz da serseri...:)ben onu ilk gen filmiyle tanıdım ordada çok başarılıydı başarılarının dewamını diliyorum....:)
ben ilk aşk oyunununda izledim.çok tatlı ve başarılı bir oyuncu
ask oyunuda ilk izledigimde gozum 1 yerlerden isiriyo dedim,sonra baktim,oyleymis-yabanci damatda oynamis,uzgunum leylada da gormusum,1 de 1 cok filmde konuk oyuncu gibi oynamis,komik karakterleri oynuyordu,ask oyunundaki rolu farkliydi.Begeniyorum ve cok seviyorum.
meryemce84 10-06-06, 16:14 Yurdaer Okur...İsmini ilk duyduğumda tanıdık geldi ama nerden olduğunu çıkaramadım...Sonra oynadığı dizilerden gözüm ısırıyormuş meğer..
Vallahi ne diyim yıkıyor Aşk oyunu formunu bi Yurdaer Okur fanatizmi almış başını gidiyor..Bende bu fanatizmden payıma düşeni aldım..:)
Aşk Oyunu'nda mükemmel bi performans sergiliyor..Doktorumuz Hakan Başar'ımız her bölüm bizi kendine hayran bırakıyor...Ses,karizma ve üstün performansı ile göz dolduruyor..Hele bide Ekin'i kurtarmayı başarınca tutmayın beni..En büyük hayranı ben olucam..:)
Allah sahibine bağışlasın..
Yolu açık olsun eminim iyi yerlere gelecektir..
Kendisine çoook başarılar diliyorum..
selam arkadaşlar salı günü gittiiğim çekimden bir kaç yurdaer ekleyeceğim görüntü kalitesi biraz bozuk cp teliyle çektim idare edin..kesinlikle mükemmel bir insan hem sevimli hem yakışılkı hem de karizmaa :)
http://img110.imageshack.us/img110/3181/109wx.jpg
bu resmi kendisi çekmişti benim tlle ondna bu kadar yakın korkmayın :P
http://img110.imageshack.us/img110/5550/136ud.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/7513/128rx1.jpg
meryemce84 10-06-06, 16:25 Nalancım resimler için çok teşekkürler..
kesinlikle mükemmel bir insan hem sevimli hem yakışılkı hem de karizmaa :)
demişsin aynen katılıyorum sana...
didou_didem 10-06-06, 16:25 nalan canım çok teşekkürler birtanesin yaa fotoğraflar çok güzel
nalan tşkler...bu adam çok karizma bişe yha..hemde acaip sempatik....baştan aşağıya karizma valla...süper resimler tşkler...başka projelrdede takip edicem...gerçekten çok karizmatik ve yakışıklı..
deniz_aliye 10-06-06, 19:02 aysecim ve nalancım resimler için cok tskler canım bende cok sevdim bu adamı ask oyununda izleme fırsatı buldum sadece:img-grin2 cok tatlı cok karizma ve evt ayyse gibi nejata benzemesinde sevmemde ayrı bir etken var... cokda ii oynuyor bence ileride dahada bir basarılı olcak gibime geliyor
ya b uadam çk yakışıklı ya spr gen filmindede çk sprdi ya
bu arada film projesi var seneye yayınlanacak sanırım öyle hatırlıom :) kaçırmamanızı tavsiye ederim :) ayrıca onu tiyatroda izlemek de çok büyük bir zevktir umarım bende istanbul da olduğum zaman denk gelir de izleme şansına erişirim :)
Ben Yurdaer Okuru tiyatrolardan tanıyodum cok iyi bir oyuncu,canlı performansıda cok başarılı..yeni sezonda yine oynarsa birde tiyatroda görün derim:)
Gen filminin tanıtımı icin tv makinasına cıkmışlardı ordan bir resim:
http://img208.imageshack.us/img208/8044/1nisan015xe.jpg (http://imageshack.us)
nerdesiniz millet hani Yurdarr sevenler yüklendiniz aşk oyunu başlığına burları es gecmeyin ;)
''Beş yıl gecince'' adlı oyundan..
http://img57.imageshack.us/img57/6509/2341417ve.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/3442/2341470om.jpg (http://imageshack.us)
http://img61.imageshack.us/img61/7328/2341491xx.jpg (http://imageshack.us)
çok teşekkürler arkadaşım resimler için gercekten çok şeker ya pek değişik çıkmamış bu tarz ona yakışıyor :)
parlakz güneş 15-06-06, 18:22 ''Beş yıl gecince'' adlı oyundan..
http://img57.imageshack.us/img57/6509/2341417ve.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/3442/2341470om.jpg (http://imageshack.us)
http://img61.imageshack.us/img61/7328/2341491xx.jpg (http://imageshack.us)
resimler çok güzel eklediğin için çok teşekkürler.
Saol gormlaith fotolar için cok karizmatik ve tatlı orda da
o kadar cıkmış tv makinasına dikkatli izlememiştim bari izlesydim :) nerden bileyim ben sonra aşk oyununda dr. hakan olarak göreceğimi .
Israrlarla seneye de devam etmesini istiyorum Aşk Oyununda
yetenekli ve sempatik bir oyuncu...
miss_black 16-06-06, 07:59 çook çekciçok karizmatik çok sewimli çok komik çokkkk daha sayamadıım bi sürü şey Allhım iiki aşk oyununda oynamış ben bu adama hasta oldduuuuuummmmmmmmmmmm:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:
rica ederim arkadaşlar..evet oyundan resimlerde hoş cıkmış:)
bu resimler de ''GEN'' filminden..
http://img239.imageshack.us/img239/1197/gen052vn0ru3tx.jpg (http://imageshack.us)
http://img69.imageshack.us/img69/9786/genyazi21wi4mx.jpg (http://imageshack.us)
blueladybird 16-06-06, 08:37 arkadaşlar ben gen filmine gitmemiştim ama ordada mı doktordu resimlerden falan öyle gibi gözüküodaaaaaaa
arkadaşlar resimler gerçekten süperrrr....Yurdaer Okur çok yakışıklı ve aynı zamanda çok sempatik ve çok ii bir oyuncu...Kısaca ben bu adama aşık oldum...İnşallah daha çok projelerde görürüz ve inşallah aşk oyununa kadrolu alırlar.Gerçekten süper bi doktor olmuş açıkcası doktorluk çok daha yakışmış ona...
parlakz güneş 16-06-06, 16:41 gen filmindede görmüştüm ama öyle dikkatimi çekmemişti.ya çok başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı.yurdaer okur kesinlikle süper.
bencede süperrr bir insan ve oyunculuğu da gercketen çok güzel umarım onu gelecekte bir çok projede görürüz ve umarım aşk oyunu isimli diziden ekin iyileştikden sonra çıkmaz ve hep varolur :)
vocinglero 16-06-06, 19:52 evdeki yabancida ki rolu de gorulmeye degerdi cok komikti.. ama o zamandan beri evrim gecirmiscesine degismis ve bu son haliyle gercekten cok yakısıklı ve karizmatik olmus!! oyunculuguyla ilgili bisey soylememe gerek yok heralde:)
bencede son hali her imajındna daha güzel bence hep böyle kalsın ama evdeki yabancı dizisindeki rolu hakikaten çok komikti...bu bölüm gene süperdiii ama ekine aşık mı oluo ne hadi bakalım hayırlııs :) ama performans süperdi ayrıca tebrikler :)
istanbulll 17-06-06, 05:08 Yurdaer Okur, dün akşam yine çok iyiydi... kelimenin tam anlamıyla döktürdü diyebilirim...:img-nyam:
onu her izlediğim projesinde farklı bir rolde oynuyor... ve bu birbirinden farklı rollerin altından çok güzel kalkıyor...
Yurdaer Okur gerçekten çok iyi bir oyuncu...:img-clapp :img-nyam:
sabiş@enes 17-06-06, 05:20 evet gerçekten çok iyi bir oyuncu dünkü performansıyla süperdi çok başarılıydı dr.ona çok yakışıyo
bu adam coook basarli bir oyunu. cok sevindim ask oyunu doktor rol aldi.:img-grin2
yha gerçekten bu adam manyak karizma yha hele o dün gözlerini izledim resmen...yok böle bişi acaip karizmaa yha valla süper oyunculuğunada laf yok zatenn...böle bi karizma zor yha herkese nasip olmaz :)
vocinglero 17-06-06, 18:38 evet dun aksamki bolumde gozlerini izle izle doyamadim bu kadar mi guzel gozleri olur bi insanin, bu kadar mi anlamli bakabilir?!!
yha yurdaer okurun resimlerini bulan lütfen eklesiin...özellikle gözleri yakından varsa ekleyin..baştan aşşağıya karizma adam yha..
Aşk Oyunu başlığından aldım resimleri..Gerçekten çok iyi bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi bizlere üstelik karizmasına gözlerinin güzelliğini de eklendiğini bu kadar yakından görünce daha iyi anladım;)
Havincim'e teşekürler..
http://img149.imageshack.us/img149/4476/14ns9ri.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/3006/35op9sc.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/8656/412sj8ol.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/2074/1752ur2fk.jpg
Gen Filminden Resimler
Biraz ürkütücüler aslında..
http://img222.imageshack.us/img222/2237/749690006mw.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/2240/gen35sp.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/5558/resim35sc.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/9150/resim52ue.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/3903/resim79ia.jpg
Bu eski bir filminden,
http://img150.imageshack.us/img150/8208/376435ed.jpg
Bu kadar resim bulabildim,umarımbeğenirsiniz:img-grin2
meltem_keremcem 18-06-06, 00:47 yurdaer okuru ilk aşkoyununda tanıdım gerçekten çok başarılı karizma ve çok tatlı onu çok seviyorum ekinimizide kurtardı doktor olmak on açok yakışıyo gen filmini daha izlemedim ama i<zlicem sırf o var diye:img-grin2
nes rial teşekkürler cok hoş resimler
özellikle ameliyatta gözlere yakın çekim yapılmış dikkatli bakınca daha bir güzel olduğunu anladım ,gerçekten cok karizmatik ya :)
blueladybird 18-06-06, 01:20 ewet gözleri çok güzel mavi mavii bakıo erafaa :D
ve haklısınız dr ona çok yakışıo zaten nerdeys her filmde dr. muş baksanızaaaa .....................
Aşk Oyunu başlığından aldım resimleri..Gerçekten çok iyi bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi bizlere üstelik karizmasına gözlerinin güzelliğini de eklendiğini bu kadar yakından görünce daha iyi anladım;)
Havincim'e teşekürler..
http://img149.imageshack.us/img149/4476/14ns9ri.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/3006/35op9sc.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/8656/412sj8ol.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/2074/1752ur2fk.jpg
Allah ım şu gözlere bakın yha harika ötesi bişi...acaip karizmatikk dier resim ekleyen arkadaslarda teşekkürler.
istanbulll 18-06-06, 11:18 Gen Filminden Resimler
Biraz ürkütücüler aslında..
http://img222.imageshack.us/img222/5558/resim35sc.jpg
öncelikle resim ekleyen arkadaşalra çok teşekkürler...
Gen'deki performansını merak ediyorum ama korku filmi izleyemediğim için seyredemedim Gen'i de...
Nalan'cım sayesinde sette telefonda konuşunca ona da söyledim bunu...:img-grin2 (bu arada gecenin 2 sinde sağolsun bizi kırmayıp konuştu benimle...çok teşekkürler gerçekten...)
O da korkma o kadar, zannettiğin kadar korkunç değil,biraz gerileceksin izlerken o kadar,eylülde dvd si çıkacak izle bak dedi...
e tabi o böyle deyince kırarmıyım onu....:img-grin2 :img-grin2 şimdi dvd sinin çıkmasını bekliyorum bakalım...:img-nyam:
ayrıca bu yaz başka sinema filmleri çekeceğini de söyledi,merakla bekliyoruz onları da haberi olsun....:img-grin2
ayy çıksın sinema filmleri sırf o var diye giderim beee...ooff beee o resimdede çok tatlı adam doktor rolü oynaya oynaya doktor çıkıcak vallaa...valla gen e gitmedim açıkçası doğa rutkaydan pek hoslanmam ama dvd si çıksın bende alırım..sırf yurdaer için ama.
bu resimler fransız-türkiye ortak yapımı olan Chemins d'O(Güneşin doğuşu) filminden..
http://img228.imageshack.us/img228/4919/3764328ai.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/5601/3764339qh.jpg (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/6711/376436nn.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/517/035013a3800va.jpg (http://imageshack.us)
miss_black 18-06-06, 18:29 yurdaeeerrrrrr sana aşığıımmmmmm çok tatlı karizma çekici we çok çok çok mükemmelsin sana bitioruuummmmmm
http://img20.imageshack.us/img20/5893/yurdaerokur35gw.jpg (http://imageshack.us)
http://img54.imageshack.us/img54/9734/yurdaerokur11np.jpg (http://imageshack.us)
miss_black 19-06-06, 16:33 http://img20.imageshack.us/img20/5893/yurdaerokur35gw.jpg (http://imageshack.us)
http://img54.imageshack.us/img54/9734/yurdaerokur11np.jpg (http://imageshack.us)
saçları şimdi daha bi mükemmel yaa ama o tatlı bakışları hiç deişmemiş
Keremcemim_127 19-06-06, 16:49 Kıslar adam çookkk yakışıklı yawww hele gözleri maşallah allah sahibine bağışlasın ne diyim. Hele dizide ameliyat yaparken yakın plan çekmişler ya ayyy işte o an gözlerine bayıldım beeee:img-kiss:
Uzun saçlı hali çok değişik geldi :)
Bence bir daha uzatmasın böyle daha karizmatik
gormlaith saol fotolar için .
psikopat rolleri çok yakışıyo...
miss_black 20-06-06, 21:35 psikopat rolleri çok yakışıyo...
hehe kesinlikle haklısın
EL DESDİCADO 20-06-06, 21:40 psikopat rolleri çok yakışıyo...
işte bende bundan korkuyorum,gelecek sezon aşk oyununda psikopata bağlamaz umarım:)
miss_black 20-06-06, 21:51 yok ya psikopat falan ama nerde durması gerektiini bilcek kadar da aklı başında
meryemce84 20-06-06, 22:21 Aşk Oyunu'nda mükemmel bi performans sergiliyor..Doktorumuz Hakan Başar'ımız her bölüm bizi kendine hayran bırakıyor...Ses,karizma ve üstün performansı ile göz dolduruyor..Hele bide Ekin'i kurtarmayı başarınca tutmayın beni..En büyük hayranı ben olucam..:)
Demişim...
Evet Ekin'i de kurtardı..En büyük hayranı benim...:)
Sezon Finaline de damgasını vurdu..Muhteşem yetenek..
Uzun yıllar aramızda olmasını diliyorum...
hehe hakanıma laf yok..bağlasın psikopata nolucak :):):)ondan zarar gelceiğini sanmıyorum bizimkilere..!!
arkadaşlar 2 dk'lık bir video buldum baglı oldugu ajansa kendini tanıtıyor..
http://**********.de/files/23507466/yurdaerokur40_1_.wmv.html
Benden bir kac resim.
http://askoyunu.niobeweb.net/osmanhakkadogru/33/445.jpg
http://askoyunu.niobeweb.net/osmanhakkadogru/33/446.jpg
Bu resimleri ben ask oyununun resmi web sitesinden buldum
arkadaşlar 2 dk'lık bir video buldum baglı oldugu ajansa kendini tanıtıyor..
http://**********.de/files/23507466/yurdaerokur40_1_.wmv.html
gormlaith video harika,bilinmedik bilgileri bulma kabiliyetin çok iyi ya:img-grin2
Videodan resimler..
http://img367.imageshack.us/img367/5561/bscap00806kk.jpghttp://img367.imageshack.us/img367/1847/bscap00719lu.jpghttp://img386.imageshack.us/img386/3558/bscap00704kj.jpg
http://img466.imageshack.us/img466/534/bscap00815fm.jpghttp://img196.imageshack.us/img196/2046/bscap00759rn.jpghttp://img386.imageshack.us/img386/545/bscap00730ly.jpghttp://img270.imageshack.us/img270/9155/bscap00766ei.jpghttp://img196.imageshack.us/img196/5084/bscap00770si.jpghttp://img466.imageshack.us/img466/937/bscap00780yw.jpg
adamda full karizama var ya. bayiliyorum bu adama.
bakislar, durusu ve sesi cok büyüleyici.
uzun sac yakismiyor ona. ask oyunundaki hali cok iyi.
insallah baska projelerdede görürüz, ben cok isterim. bu arada daha cok fotolari varsa koyarmisiniz, yada özel calismalar felan. simdiden cok tesekürler.
baslik cok iyi olmus. öbür oyunculardan hic bir eksigi yok.
EL DESDİCADO 22-06-06, 15:48 evet uzun saç bazılarına çok yakışır,ama yurdaer babaya hiç yakışmıyormuş.tam zibidi gibiymiş:)
şimdi kısa saç,kirli sakal,karizmanın önde gideni,bayrak sallayanı
doktor rolu ona cok yakisiyor...keremcemden daha iyi oynadigini soyleyebilirim....adam cok karizmatik,gozleri cok guzel...bazen dizide goz kirpiyo cok hosuma gidiyo....
insanlar ne kadar değişiyor ya!
yurdaer'i böyle göreceğim hiç aklıma gelmezdi:) bizim karizma doktorumuz bir zamanlar neymiş böyle... aşk oyununda oynamadan önceki en iyi kararı saçlarını kestirmek olmuş bence. gördüğümden beri o kıvırcık uzun saçlı hallerini hala gülüyorum:):):)
evet gercekten nasıl değişmiş..o videodaki halinle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var..bencede saclarını kestirmekle iyi bir karar vermiş:)
cici_kiz18 23-06-06, 15:42 bne yanlış hatırlamıosam yurdaer okur ferhunde hanımlar da da oynamıştı benim tiyatro idolüm diyebilirim size eğer istanbulda olsaydım hiç bi oyununu kaçırmazdım maalesef mersine hiç gelmiolarr ama adam gerçekten harika ya hakediyor bence YİNEDE NE DİORUZ ENNN BÜYÜK DOKTOR BİZİM DOKTOR ama aşk oyununda bi başka yaw bu kadar ii bukadar karizmatik olamaz bi insan ya resmen adam geldii diziyede renk geldi bence inaniyorum bir gün yurdaer okurla aynı sahnede olurum:img-kiss: :img-nyam:
evet gözleri mimikleri fln çok sempatik karizma bi adam yha..ayrıca iyi bi oyuncu...hepsi bi arada herkese nasip olmaz.
ameliyatta gözlerinin rengi ortaya cıkmıs kendısının guzel gozlerı var
keremcemüke 24-06-06, 09:09 hem çok başarılı hem çok seker daha ne olsun :)
Akbank:kız isteme reklamında oynamıştı..reklamdan bir kac resim..
http://img64.imageshack.us/img64/6235/a8wf.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/130/screenshot21mq.jpg (http://imageshack.us)
http://img432.imageshack.us/img432/612/screenshot83ef.jpg (http://imageshack.us)
http://img64.imageshack.us/img64/1313/screenshot97yj.jpg (http://imageshack.us)
http://img432.imageshack.us/img432/3573/screenshot101jb.jpg (http://imageshack.us)
gormlaith resimler icin cok tsk..simdi hatirldaim ben o reklami..ya saclarini kestigi iyi oldu..daha karizmatik boyle....
Bunlarda oynadıgı başka bir reklamdan resimler :) Tarkanlı opet reklamı vardı orda Yurdaer Okur da varmış tabi o zaman dikkatimi cekmemişti:) bikac resim..
http://img157.imageshack.us/img157/9026/opet12dm.jpg (http://imageshack.us)
http://img85.imageshack.us/img85/7383/opet21vy.jpg (http://imageshack.us)
http://img79.imageshack.us/img79/5121/opet31cg.jpg (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/2994/opet47xs.jpg (http://imageshack.us)
ay simdi hatirladim:)bizim doktor evdeki yabanci´da oynamisti bikere ya...orda daha gencti heralde...birde saci uzunken hatirliyorum,cok komikmis ya..ask oyunu´na gelmeden önce saclarini kestirdigi iyi olmus:)
Gizem opet fotoları için cok saol gerçekten izlemişim reklamı ama hatırlamıyorum Yurdaer olduğunu şimdi görünce aaaa oymuş dedim :)
Maş bir sürü reklamda oynamış ama hiçbirinde dizideki gibi karizmatik değil ne yalan söyleyeyim :)
meryemce84 26-06-06, 14:10 gormlaith resimler için çok teşekkürler.
Yani Yurdaer Okur'u gözümün nerden ısırdığını buldum dizilerden falan değil reklamlardan tanıdık geliyormuş bana..
Ay uzun saçlı hali çok komik,sevimli...
Ama bence kısa saçlı ve kirli sakallı son hali çok karizmatik ve yakışıklı yapmış onu..Hele birde o muhteşem sesi yok mu gönülleri fethediyor bakışı sesi ve gülümsemesiyle..
çok tatlı ya doktorumuz dizimize renk kattı vallah bizimkilerin arasını bozmaz ama sarpı kıskançlık krizine sokacağı kesin
didou_didem 27-06-06, 12:39 valla bilmiyordum resimler için teşekkürler süperler...
Reklamlarının hepsini izlediğimi fark ettim.
O zaman dikkatimi çekmemişti.İlknur'un dediği gibi hiç birinde Aşk Oyunu'ndaki kadar karizmatik değilmiş:)
deniz_aliye 27-06-06, 14:25 gercektende ya ask oyununda bir farklı hep böyle kalsın böyle daha ii :) bende izlemişim hepde farkında değilim :img-grin2 resimler için cok tskler cok gsl hepsi
didou_didem 27-06-06, 16:16 reklamları bende biliyordum ama hiç dikkat etmemişim..valla şimdi daha karizmatik:):)
şu anki hali acaip karizma..süper bi adam ama sakın saçlarını uzatma gibi bi gaflete düşmesin..bu hali acaip karizmaa..
miss_black 27-06-06, 18:50 kesinlikle saçlar böle 10 numara uzatma yurdaerrr bi daha sakınnn:img-kiss:
Yurdaer Okurun oynadıgı Leenane'in Güzellik Kraliçesi oyununun fragmanı.. cok kısa gerci ama :)
FRAGMAN
http://**********.de/files/23785850/leani2_yurdaer20.wmv
http://img514.imageshack.us/img514/9554/untitled16sq.jpg (http://imageshack.us)
Bu da oynadıgı diger bir oyun:Ben Ruhi Bey Nasılım'ın fragmanı.Bu o kadar kısa değil:)
Fragman
http://**********.de/files/23710319/benruhi4_yurdaerokur.wmv.html
http://img89.imageshack.us/img89/5681/untitled21ga.jpg (http://imageshack.us)
miss_black 28-06-06, 15:03 videolar için çok saolun arkadaşlarr
yurdaer okur'u daha önce oynadığı dizilerden ve reklam filmlerinden tanımışlığım var.ama aşk oyununda dikaktimi çekti.aşk oyununu bir ara izlemeyi bırakmıştım.kırık kanatlar ile saat çatışması yüzünden.reklamlarda da bakmıyordum.ama yurdaer okur arada bakmam için bir sebep haline geldi.:)oynadığı rol mü beni bu kadar etkiledi bilmiyorum ama gerçekten bir anda sevdiğim oyuncular listesine girdi:)
Chemins d'o filminden
http://img144.imageshack.us/img144/3738/43pr.jpg (http://imageshack.us)
meryemce84 13-07-06, 22:47 http://img49.imageshack.us/img49/9219/images2vr.jpg (http://imageshack.us)
http://img390.imageshack.us/img390/5567/yur8de.png (http://imageshack.us)
sude-elvin 13-07-06, 23:57 cok basarili bence son haliyle cok yakisikli. baska projelerdede görmek isticem biri.
http://img49.imageshack.us/img49/9219/images2vr.jpg (http://imageshack.us)
http://img390.imageshack.us/img390/5567/yur8de.png (http://imageshack.us)
yurdaer okur yazan gerçekten çok gsl yaaa
gerçekten çok yakışıklı başka projelerde görmei isterim
adamda full karizma var ya. ask oyununda gercek sesini kullaniyor galiba, sesine bayiliyorum, cok kaba bir sesi yok. insallah onu baska projelerde görürüz. ask oyunuda doktor rölüne cok iyi oturmus, böyle doktora can kurban..
parlakz güneş 22-07-06, 15:17 yurdaer okur belalı baldızın bir bölümünde konuk oyuncu olarak oynadı hani ünlü sanatçı demir sanırı oydu.
yurdaer okur belalı baldızın bir bölümünde konuk oyuncu olarak oynadı hani ünlü sanatçı demir sanırı oydu.
offff...ağlamak istiyıorum.belalı baldız takip ettiğim bir dizi olmasına rağmen kesin birşey oldu da izlemediğim bölüme denk geldi.belalı baldız kısmında var mıdır resimleri acaba?
Yurdaer Okur'un konuk oyuncuğu olduğu Belalı Baldız dizisinden
http://img157.imageshack.us/img157/6317/belalibaldiz142830004yf7.jpg (http://imageshack.us) http://img216.imageshack.us/img216/8104/belalibaldiz142440003fp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/4220/belalibaldiz142450002ab1.jpg (http://imageshack.us) http://img216.imageshack.us/img216/9082/belalibaldiz142530001ez5.jpg (http://imageshack.us)
gizem süpersin ya.ellerine sağlık canım.sakalsız haliymiş demekki.ben sakallı olur diye düşünmüştüm ama neyse fark etmez:):)
parlakz güneş 23-07-06, 09:16 fotoğraflar için çok teşekkürler.çok tatlıydı.
Gen filmiyle ilgili bir röportaj
Hannibal'dan sonraki en 'arızalı' psikiyatr
http://img143.imageshack.us/img143/4871/34zb1.jpg (http://imageshack.us)
Son zamanlarda herkes bir Türk 'korku-gerilim' filmi için sinemaya gidiyor. 'Gen' gösterime girmeden çok önce konuşulmaya başlandı, bunda biraz da, filmin genç yönetmeni Togan Gökbakar'ın, kendisinden 'daha önce ünlü olmuş' ağabeyi Şahan'ın da desteğinin olduğu şüphesiz. Filmin esas kadını Doğa Rutkay'ı zaten tanıyorduk fakat, psikiyatr olduğu halde kendisi de hafif yollu 'arıza' 'Doktor Ragıp' karakterini canlandıran Yurdaer Okur'la nihayetinde 'toplu bir tanışma' gerçekleşmiş oldu.
Genç oyuncu İstanbul Devlet Tiyatroları'nda şimdiye kadar birçok oyunda başarılı performans göstermesinin yanı sıra, bizzat oyunları yönetmiş de bir isim. Kendisi çok popüler olmuş reklam filmlerinde de rol aldı ama 'Aa, işte bu o adam' demenize engel bir 'farklı görünme' özelliğine sahip. Türkiye'de çok sık rastlanan 'rol üstüme yapıştı' hadisesinden etkilenmeyenlerden anlayacağınız. Şimdi ise diğer oyuncu arkadaşlarıyla harıl harıl İstanbul Tiyatro Festivali'nde sunacakları oyun için hazırlanıyor. Tabii biz alışmışız hep 'popüler-kahraman' karakterler izlemeye ki, bu televizyon sektöründe had safhada olan bir durumdur malum. Buyurun işte size, bunun dışında kalan türün ilk örneklerinden biri; Yurdaer Okur.
Son günlerde hayat sizin için nasıl gidiyor?
Çok yoğun geçiyor. Filmin çekimlerine ocak ayında başladık, tabii bu süre içinde ben projenin oluşum aşamalarını yakından takip ettim. Sonra birden film ortaya çıktı, galayı yaptık. Her şey sanki birdenbire olmuş gibi geldi.
Filmin kadrosuna dahil olmanız nasıl gerçekleşti?
Şahan (Gökbakar) beni, Ankara'daki konservatuvar yıllarımdan beri takip eder. Sonra bir gün telefonum çaldı ve görüşmek istediler, ardından Togan'la tanıştım ve projeden bahsettiler. Senaryoyu görmemiştim ama Togan'ın çekmiş olduğu kısa metrajlı filmini izledikten sonra çok farklı bir dünyasının olduğunu fark ettim ve rolü kabul ettim. Ardından, oynayacağım karaktere katabileceklerimi Togan'la konuşurken, bir sahne için doğaçlama birkaç cümle söyledim. Birden çok heyecanlandı, meğer söylediğim cümleler, o sahnenin diyaloglarıymış. Sonuçta ortaya iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.
Sanki Şahan ve Togan'nın kardeş olmasından dolayı filmin tanıtımı biraz kendin pişir-kendin ye gibi oldu.
Filmin hiç o boyutunu düşünmedim. Kaç kopya olacak, gişe filmi olur mu diye bir hesaplama yapmadım ama onlar da hiçbir şeyden kısmadan bizi ağırladılar. Türk filmi olarak buna yaklaşan bir film görmedim.
KORKU İÇİMİZDE VAR
Türk sinema tarihine baktığımızda gerilim-korku filmleri konusunda kayda değer bir başarı göstermedik. Siz bu filmin ardından 'İşte insanları gerçekten gerebilecek bir film yapıldı' diyebiliyor musunuz?
Kesinlikle bunu düşünüyorum. Filmin atmosferi, ışığı, görüntüleri, oyunculuk biçimi, inandırıcılığı çok farklı. Çocukluğumuzdan beri bizi olağanüstü varlıklarla korkutmuşlardır. On beş yaşına geldiğinizde, bunlar size hiç inandırıcı gelmez ve gülerseniz. Türk toplumundaki korku anlayışı da budur. Sonuçta korku insanın içinde vardır, şimdi Türkiye'de nihayet gerilim-korku sineması için iyi bir film yapıldı. Bu kadroya da bakıldığında, iyi bir iş yapmak için yaşınızın çok ilerlemiş olmasında zorunluluk olmadığı da ispatlanmış oldu. Çok genç ve yetenekli sinema-tv mezunu insanlar var, bu proje de onlara karşı bir teşvik niteliği taşıyor. Bizim yönetmenimiz Togan da henüz 21 yaşında.
Filmde 'sorunlu' ve 'gizemli' bir psikiyatrı canlandırıyorsunuz. Nasıl bir karakter Ragıp?
Ben sürpriz bir karakterim. Şehirden uzak bir yerde birçok psikiyatrik bozukluğu olan insanın arasında yaşayan ve onlarla uğraşmak durumunda kalan, hastanede yatıp kalkan bir doktor olduğunuzda kişi biraz tuhaf oluyor. Karakter film ilerlerken kendi kendini sorgulamaya başlıyor ve aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığının da farkında olan biri.
Rol için bir psikiyatrla görüştünüz mü?
Trabzon'da bir hastanede başhekimlik yapan bir arkadaşım var, onunla sık sık telefonda görüştük. Ben de ruh hastalıkları konusunda kendimce bir araştırma yaptım.
Peki siz gerçek hayatta şimdiye kadar bir psikiyatrın kapısını çaldınız mı?
Ben kendi kendimin psikiyatrlığını yapıyorum, şimdiye kadar hiçbir ruh doktoruna gitmek zorunda kalmadım. Tabii bundan sonrasında gitmek durumunda kalır mıyım, onu bilemiyorum tabii.
Devlet Tiyatroları'nda oyunculuğa devam ederken, yönetmen koltuğuna oturduğunuz zamanlar da olmuş. Yönetmek mi, yoksa yönetilmek mi sizin karakterinize daha uygun?
Eğer işin oyunculuk tarafındaysam, iyi yönetilmek isterim. En az benim kadar yönetebilecek birileriyle çalışmak her zaman tercihimdir. İkna olmam çok önemli, birisi beni ikna ettiği anda ikinci kattan atla dediğinde bunu yaparım. Ben çok iyi ikna ederim, çok da iyi ikna edilmek isterim, zaten bütün mesele de burada.
DOĞA AGRESİF DEĞİL
Doğa Rutkay için 'agresif bir oyuncu' tanımlamasını yapanlar oldu. Siz de böyle misiniz?
Hayır değilim. Ben olaylara içinden ziyade, dışarıdan da bir gözle bakmaya çalışırım. Ama işimle ilgili bana göre çok agresif bir durumla karşılaştığımda, çok agresifleşebilirim! İnanmadığım bir şeyi bana zorla yaptırmaya kalktıklarında bu sonuç oluşabilir, çünkü mesleğimi çok önemsiyorum.
Rol arkadaşınız Doğa Rutkay bir röportajında 'Narsisliğim hastalık düzeyinde' şeklinde bir açıklama yapmış. Siz onun bu yönüyle karşılaştınız mı yoksa bunu sette dengeleyebilen bir insan mı?
Doğa'yı öğrencilik yıllarımdan tanıyorum. O çok sıcak, arkadaşlarına, set ekibine karşı çok olumludur. Hiç narsis ve agresif bir tarafını da görmedim. O da işine çok saygı gösterir.
RÖPORTAJ: NESLİHAN PERKER
http://www.aksam.com.tr/haberprn.asp?a=36598,12
justin_girl 03-08-06, 15:57 itü dergisinden alınmıştır...büyük hali için tıklamanız yeterli ;)
http://img55.imageshack.us/img55/9458/003ed4.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/2909/004dq8.jpg
elif ablacım çok teşekkürler röportaj için.çok güzel çıkmış fotolarda da:)
yurdaerin fan sitesini biri bana ozelden yollayabilirmi??????
bende yeni ogrendim acıldıgını.giriomus siteye yaa...bilenler yardımederse sewinirim...
yagmureyhan 06-08-06, 09:03 yurdaerin fan sitesini biri bana ozelden yollayabilirmi??????
bende yeni ogrendim acıldıgını.giriomus siteye yaa...bilenler yardımederse sewinirim...
ya banada bende istiom site adını yollayabilirmisiniz pm olarakdan??
röportaj çok güzel teşekkürler elifcim..
aychaaa mesaj kutun dolu yollayamadım.Benim profilimde yazıyor adres.
didou_didem 16-08-06, 10:56 arkadaşlar evdeki yabancı'da oynayan yurdaer okur mu yaa??ben emin olamadım da..siz biliyor musunuz?
*~*RaiNBoW*~* 16-08-06, 11:08 arkadaşlar evdeki yabancı'da oynayan yurdaer okur mu yaa??ben emin olamadım da..siz biliyor musunuz?
Evet o Didem'cim.Ne kadar garip değil mi?Yaşlı kadınları kandırmaya çalışan adam Yurdaer'in ta kendisi...Bence şimdiki hali çok daha iyi Yurdaer'in.
evet mehmet karakteri orda...çok garip göründü benim de gözümde..özellikle dr hakan karakterinden sonra:)kesinlikle rengin şimdiki hali daha iyi
Evet Yurdaer Okur'un ta kendisi.Gerçekten çok değişik, şimdiki haliyle alakası yok.
Bir kaç resim..
http://img95.imageshack.us/img95/3690/16115714rd5.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/6096/16115739sf5.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/6249/16125514hs0.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/2319/15115529ic7.jpg (http://imageshack.us)
*~*RaiNBoW*~* 16-08-06, 13:27 gormlaith resimler için çok teşekkürler.Bunları görünce suratımda anlamsız bir gülümseme belirdi.Ben şimdiki Yurdaer Okur'u tercih ederim kesinlikle :)
Dr. Hakan ve Mehmet karakteri...Ne alaka ya :)Cidden çok farklıymış.
gizemcim sağol resimler için.evet arada dünyalar var gerçekten...bu hali tatlıymış...yani bakıp geçiyorsun...
ama dr hakan yakışıklı + karizmatik..bakınca dönüp bir daha bakıyorsun...
biraz garip bir anlatım tarzı oldu ama neyse:)
didou_didem 16-08-06, 19:11 gormlaith resimler için teşekkürler!!!valla çok büyük fark var arasında ya!!!!mehmet ve hakan!!!!!şimdiki hali kesinlikle tercihimdir benimdir....
meltem_keremcem 17-08-06, 00:27 gormlaith resimler için teşekkürler!!!valla çok büyük fark var arasında ya!!!!mehmet ve hakan!!!!!şimdiki hali kesinlikle tercihimdir benimdir....
aynen benımde tercihim şimdiki halii çok güsell süperr inşallah değiştirmezz tarzını
slm arkadaşlar ben İstanbul a gezmeye gitmiştim cumartesi günü de Beşiktaş'taydık yolda karşıdan karşıya geçiyoduk ki bide sağıma baktım ne göreyim tam karşıdan yurdaer okur geliyor yanında da bi kız vardı. öyle geçti gitti ben de kendi işime baktım.
http://img208.imageshack.us/img208/494/17122928oq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/6160/17122959ts8.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/6982/17123024kv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/6378/17123031fa1.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/2919/17123230za7.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/4451/17123725of5.jpg (http://imageshack.us)
evdeki yabancıdan bir kaç foto daha.sanırım 6 sene falan önceydi.şimdiki haliyle hiç alakası yok gercekten çok değişmiş.
http://img95.imageshack.us/img95/5636/21122639ss7.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/9954/21123218vo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/6898/21123824qt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/5052/21123836il3.jpg (http://imageshack.us)
*~*RaiNBoW*~* 21-08-06, 20:22 Resimler için çok teşekkürler.Gerçekten şaka gibi ya...Dr. Hakan tercihim karakter olarak.Gen'deki Ragıp da iyiydi gerçi..
arkadaşlar yurdaer in fan sitesinin ne olduğunu bilen var mı??
arkadaşlar konuldumu bilmiyorum
Kabuslar Evi
ÇArşamba Karısı
http://img239.imageshack.us/img239/1769/arambannkarsib2.png
http://img163.imageshack.us/img163/4034/arambakars3tl9.png
http://img46.imageshack.us/img46/5153/arambannkars2jl6.png
ÇARŞAMBA KARISI
YÖNETMEN: Uluç Bayraktar
SENARYO: Çağan Irmak
SÜPERVİZÖR: Çağan Irmak
YAPIMCI: Şükrü Avşar
ÖZET:
Oğlu (Yurdaer Okur), gelini (Füsun Kostak) ve iki torunuyla yolculuğa çıkan Sacide (Rüçhan Çalışkur) tatil için geldikleri Kabuslar Evi olduğundan; daha da önemlisi bu evin çocukluğunu geçirdiği kasabada olduğundan bir haberdir. Eski hatıralarına yaptığı yolculukta hatırladığı bir hikaye onu acımasız bir gerçekle burun buruna getirir. Çarşamba Karısının hikayesi... Ama artık çok geçtir... Sacide ailesini Çarşamba Karısının gazabından koruyabilecek midir, yoksa o da zihnin karanlıklarında yitip giden diğerlerinin yanında yerini mi alacaktır?
Zihnin karanlık sırlarında bir yolculuk...
Yaşanılanlar gerçek mi yoksa gerçeğin farklı bir yansıması mı? Bilemediğimiz ve anlamlandıramadığımız şeyler gerçek değil midir? Yalnızlık, insan beynine neler yaptırabilir?
Sizin gerçeğiniz ne? Gördüklerinize mi inanacaksınız? Yoksa tüm bunlar sizin için bir delinin zırvaları mı?
Korku ve dramanın iç içe geçtiği Kabuslar Evi tüm bu sorulara cevap arayan hikayeleriyle her bölümde bir buçuk saate yakın farklı bir film ve farklı oyuncularıyla seyirciye değişen ve lezzetli bir seyir zevki sunuyor...
Çekimleri sesli gerçekleştirilen Kabuslar Evi’nde özel kostüm tasarımları ve özel efektler için oluşturulmuş bir ekipte çalışmaktadır.
Kasabanın emlakçısı (Bilge Şen) orman içindeki bu görkemli evi kiraya vermektedir. Huzur ve sessizlik içinde yaşamayı planlayan kiracılar, sırrını kimsenin bilmediği bu evde beklenmedik olaylarla karşılaşır.
Senaryosu ve yönetmenliği Çağan Irmak tarafından gerçekleştirilen Kabuslar Evi, televizyon yayınından önce hazırlanan özel DVD’siyle buluşacak.
ayyy evdeki yabancida da oynami. simdi insallah ask oyunuda devam eder.
ooo cok güzel bi kadro olur o zaman. hemde tarduda geldi ask oyununa, yine rol arkadasi olurlar...
...zühre nur... 10-09-06, 20:50 arkadaşlar yurdaer in fan sitesinin ne olduğunu bilen var mı??
hemen yazıorum
yurdaerokurforum.tr.cx yenilenmiş hali burası
Evet yeni döneme cok güzel bir şekilde giren Aşk Oyunu'nda Yurdaer Okur'un performansı yine göz doldurdu bence çok basarılıydı.
Dr. Hakan aşıktı ve Ekin ile olan sahnelerde bakışları cok güzeldi.
Özellikle "zor olan sevdiğini söylemek" dediği sahnede bayıldım.
Yurdaer Okur'la aşk oyunu daha da iyi oldu ve olacakda eminim.
Zaten o da yeni bölüm hakkında düşüncelerimizi merak ediyordur
kendi düşüncelerini de sitesinde ,forumunda paylaşıcaktır eminim
bizlerle.
Bu sene aşk oyununda Yurdaer Okur'un başrollerden biri olmasına, hikayenin ana konusu içinde Hakan'ın da olacak olmasına çok sevindim..Bu bölümde oyunculuk anlamında özellikle ben de şu 'zor olan asıl sevdiğini söylemektir' dediği sahneye bayıldım.. bakışlarıyla ne hissettiğini çok güzel yansıtıyor..oyunculuğu göz doldurdu gerçekten..iyi ki girdi aşk oyununa..
yağmur_cini 14-09-06, 16:03 arkadaşlar bu adam süper ötesi hele o gözler hele o konuşmalar göz kırpmalar bayılıyorum lütfen yurdaer okurun fan sitesini bana özelden atar mısınızz lütfennn:img-kiss:
meryemce84 14-09-06, 20:32 Aslanım doktorum!
Yine harikaydın gerçi pek az göründün ama yine beni kendine hayran bıraktın.
Neydi o bakış öyle.Gözlerinle konuşuyorsun resmen.
Daha da çok görmek istiyorum seni dizide.
Bendece de iyi ki girdin Aşk Oyununa iyi ki varsın..
...zühre nur... 14-09-06, 22:29 tek kelimeyle süperrrrrrrr :img-grin2 :img-grin2
zeynep nazli 14-09-06, 22:31 ben yaptım
http://img177.imageshack.us/img177/6690/collage2af9.jpg
...zühre nur... 14-09-06, 22:50 uzun saçta çok yakışıo ama kısa saç daha ii....ha bide sakal war tabii sakal acayip yakışıo onaa
zeynep nazli 14-09-06, 22:54 resim nasıl olmuş acaba
zeynep nazli calısman cok güzel olmus ellerine saglık yurdaer cok basarılı bir oyuncu cok begeniyorum bu adamı..
meryemce84 15-09-06, 20:49 45.bölüm Yurdaer Okur Resimleri...
http://img245.imageshack.us/img245/9236/4aj3.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/806/126df8.jpg (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/5015/128rf9.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/5466/130qw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/8976/184hm6.jpg (http://imageshack.us)
meryemce84 15-09-06, 20:55 Devamı...
http://img301.imageshack.us/img301/1348/187uh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/3468/191oq3.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/2174/192zb2.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/5665/205gh8.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/2258/306ce1.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/7811/502ft5.jpg (http://imageshack.us)
http://img145.imageshack.us/img145/5639/404nl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img85.imageshack.us/img85/5871/401sg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img171.imageshack.us/img171/7743/400ol4.jpg (http://imageshack.us)
...zühre nur... 16-09-06, 00:27 resimler için çooooooooooook teşekkürler e model yakışıklı olunca resimlerde ii oluo haliyle...
vallh geçen sezon gözüme hiç karizmatik gelnmiyodu amabusene tek kelimeyle süper yılar onu sanki gerçkten geçmiş gibibir karizmatik yapmış almdım gözümu ondan bence merten daha yakışıklı ve daha karizmatik ekin bence kaçırmasın
Bir özel çalışma
Tıklayın
http://img98.imageshack.us/img98/3056/yrdaer1akc0.jpg (http://img98.imageshack.us/img98/3056/yrdaer1akc0.jpg)
meryemce84 17-09-06, 20:03 Tıklayın
http://img95.imageshack.us/img95/86/yrdaer3ahs5.jpg
İlknurcum bu çalışmayı çok beğendim ve buraya da alıntı yapayım dedim..
Bu resimi ilk defa görüyorum diziden değil heralde..
Diğer özel çalışmanda iyi olmuş..
Ellerine sağlık..
kusadası_26 17-09-06, 20:07 Bir özel çalışma
Tıklayın
http://img98.imageshack.us/img98/3056/yrdaer1akc0.jpg (http://img98.imageshack.us/img98/3056/yrdaer1akc0.jpg)
bu adamın nerde oynadıını falan bilmesemde bu çalışmaya hayran kaldım doğrusu....:img-nyam: ...alkışlıorum yapan arkadaşı ellerine sağlık.....
bu adamın nerde oynadıını falan bilmesemde bu çalışmaya hayran kaldım doğrusu....:img-nyam: ...alkışlıorum yapan arkadaşı ellerine sağlık.....
Aşk Oyunu(Yeni Hayat)'da oynuyor..
zeynep nazli 18-09-06, 14:17 reismler için teşekkürler
a.oyunu_sweet 18-09-06, 14:24 İlknur'cum seni sadece alkıslıyorum canım cok süper olmus ya her iki calısmanda bayıldım valla..
resimler süper...yaw ben bu adamı gördüm göründüğünden daha karizmatik:img-grin2 çok tatlı biri..:img-grin2
İlknurcum bu çalışmayı çok beğendim ve buraya da alıntı yapayım dedim..
Bu resimi ilk defa görüyorum diziden değil heralde..
Diğer özel çalışmanda iyi olmuş..
Ellerine sağlık..
İlknurcum hepsi harika olmuş..ellerine sağlık..
Meryemcim, diziden bu resim de.normal halini ekliyorum resmin:)
http://img148.imageshack.us/img148/5175/askoyunu105900016be7ploc1.jpg (http://imageshack.us)
beyaz gelincik_ 18-09-06, 17:38 resimlerii ekleyenlere çok teşekkürler..
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için arkadaşlar.
Meryemcim evet diziden bir fotoğraf,girdiği ilk bölümde yanında bi bayan vardı uyuyordu Dr. Hakan'da çizgi roman okuyordu.Bayan uyanıp ışığı kapatsana demişti,Hakan'da sen uyumana bak gibi bir şey demişti.
Çok hoştu ordada.
Tekrar saolun yorumlar için ;)
meryemce84 18-09-06, 23:30 Teşekkür ediyorum yorumlarınız için arkadaşlar.
Meryemcim evet diziden bir fotoğraf,girdiği ilk bölümde yanında bi bayan vardı uyuyordu Dr. Hakan'da çizgi roman okuyordu.Bayan uyanıp ışığı kapatsana demişti,Hakan'da sen uyumana bak gibi bir şey demişti.
Çok hoştu ordada.
Tekrar saolun yorumlar için ;)
İlknurcum sağol hatırladım şimdi.
Ama sen bi güzel süslemişsin anlayamadım.
Gizemcim de eklemiş dizideki halini resmin görünce iyice hatırladım.
İlknur'cum harika olmuş çalışmalar.
Bu sene bana daha başka göründü doktor Hakan.Zaten başarılı ve karizmatik bir oyuncu ama bunlar ikiye katlanmış sanki bu dönem.Aşk Oyunu'nda duygularını çok güzel yansıtıyor gerekse hareketleri gerekse bakışlarıyla.Bu yüzden tebriği fazlasıyla hak ediyor.
Bir özel çalışma
TIKLAYIN
http://img243.imageshack.us/img243/7885/yrdrr4wl9.jpg (http://imageshack.us)
hakan çok karizmatik olmuş vallh yılar onu bir guzel yapmış gozmu alamıyo ondan o sakkalrı kes iyi olur ama yakışıyo vallh geçen sezon hiç sevmedim ne yalan söyliyim amz bu sezon gözum alamıyo resmen çok :img-icecr tatlı
meryemce84 20-09-06, 11:21 Gizemcim güzel bi çalışma olmuş canım
Ellerine sağlık..
Arese evet bende ilk başlarda beğenmemiştim doktorumuzu.
Ama şimdi çok seviyorum..(Aman Ayşa duymasın...:) )
meryemce84 20-09-06, 22:45 46.bölüm Doktor Hakan Başar'dan İnciler...
Hakan:
"Umut vardı.. Umut bitti..
Şimdi geriye bi ben kaldım..Tek başıma..
Bi kadın ne zaman birinden nefretle bahsetmeye başlarsa orda durup düşüneceksin..
Ekin iş yerinde ki bi adamdan bahsediyordu..
Nefret ettiğini söylüyor...
Ama gözleri coşkulu keşfedilecek bişeyi bulmuş çocuk gibi ışıl ışıl...
Talha abi, şimdiye kadar kimse onun ilgisini çekemedi, ben bile...
Bu herif terste olsa bi türlü ilgisini çekmiş.. "
sweetheart_02 20-09-06, 23:48 Harikaydı gene ya:img-grin2 Nasıl bir bakıştır,karizmadır... iyi ki geldi diziye..Ya bu sene ülkenin bütün karizmatik, cool oyuncuları bizim diziye mi gelmiş?:img-kiss: Kendisini tiyatroda canlı da seyretmek isterim.Oyunu yok mu acaba? :img-grin2
bugecenin yıldızlarından biriydi. hele mert ile tanışmalrı ve meslek muhabbeti çok komikti.eee iyi kalpli bi doktor oldugunuda kanıtladı.ama keşke çalarak olmasaydı.bence bunun açıklamasıda olacaktır ileriki bölümlerde.ama yinede süperdii.
meryemce84 21-09-06, 00:06 Evet arkdaşlar katılıyorum yine muhteşemdi Yurdaer Bey..
Mert: Meslek ne? Mağzacımısın?
Hakan: Yaklaştın
Beyin Cerrahıyım..
Nasıl bozum oldu ama Mert..
Evet güzel bi sahneydi..
Harikaydı gene ya:img-grin2 Nasıl bir bakıştır,karizmadır... iyi ki geldi diziye..Ya bu sene ülkenin bütün karizmatik, cool oyuncuları bizim diziye mi gelmiş?:img-kiss: Kendisini tiyatroda canlı da seyretmek isterim.Oyunu yok mu acaba? :img-grin2
Tiyatroda canlı performansı da harika.Var oyunları geçen sezon İstanbulda 3 oyunu vardı.Bu sezon da olacak.İstanbulda olanlara tavsiye ederim Yurdaer Okur'un oyunlarını :)
Bu bölüm yine döktürdü Hakan."Umut vardı.. Umut bitti..Şimdi geriye bir ben kaldım..Tek başıma..'' burda bittim özellikle..
Meryemcim Hakan'dan inciler için teşekkürler :)
Evet bu bölümde cok hoştu Yurdaer Okur,zaten gün geçtikçe daha
karizmatik görünüyor gözümüze.
Aşık Dr. Hakan rolünde çok başarılı gerçekten bakışları özellikle.
Gizemcim özel çalışma cok güzel, ellerine sağlık.
Meryemcim Replikler için sağ ol.
Rüya İşçileri çok güzel yazıyor replikleri,Dr Hakan'da cok güzel söylüyor.
Bu ikisi bir araya gelince bizde mest :)
meryemce84 21-09-06, 22:56 Gizemcim,İklnurcum rica ederim arkadaşlarım.
Elimden geldiğince ve Hakan böyle konuştukça incileri yazarım.
İlknurcum ne güzel dedin Rİ yazıyor Hakan da çok güzel söylüyor.
Bizde keyf alıyoruz..
Sesi de çok güzel, bize o duyguları da nasıl yansıtıyor.
Hakan'ımızı dizide daha da fazla görmek dileğiyle..
İyi geceler..
Tıklayın
http://img179.imageshack.us/img179/9875/mgzc2copypv4.jpg
meryemce84 22-09-06, 15:17 İlknurcum senin replikli çalışmalarına bayılıyorum.
Yine o güzel çalışmlarından yapmışsın.
En beğendiğim sahnelerden biriydi :)
Ellerine sağlık..
Nevsehirlim 22-09-06, 19:52 gercekten harika bi oyuncu,hele mert ile ilk karsilasmalarindaki sözleri ve tardu ile performansi harikaydi...cok iyi ve yakisikli bi oyuncu..bu arda calismalar cok güzel
ellerinize saglik..
meryemce84 23-09-06, 12:54 46.Bölüm Yurdaer Okur Resimleri
http://img167.imageshack.us/img167/8153/bscap000cu0.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/1954/bscap006pd2.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/582/bscap009at5.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/497/bscap010rm6.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/3497/bscap024qa5.jpg
http://img158.imageshack.us/img158/2441/bscap017dk5.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/6809/bscap001om8.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/1272/bscap004oa9.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/8605/bscap014xg0.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/9185/bscap027xq1.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/5682/bscap029qy9.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/6650/bscap031eh5.jpg
----------
Yurdaer Okur formundan alıntıdır.
ilknurcum çok teşekkürler..
Eski bölümlerden resimler göremedim ekliyorum geçen sezondan bir kaç resim:)
http://img416.imageshack.us/img416/8523/1023na8sn.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/9533/1098dh5qk.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/1874/10jj36db.jpg
http://img70.imageshack.us/img70/8393/1191pf9df.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/3069/458kx1sb.jpg
http://img350.imageshack.us/img350/5515/akoyunu3901lj7yg.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/2913/akoyunu462yq1oa.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/7415/askoyunu101000012px1zc.jpg
Aşk Oyununu izlmediğim için oyunculuğu hakkında bişey söyleyemem ama çok yakışıklıymış:D
meryemce84 23-09-06, 15:11 Aşk Oyununu izlmediğim için oyunculuğu hakkında bişey söyleyemem ama çok yakışıklıymış:D
Oyunculuğu da çok iyi arkadaşım.Her hafta bizi kendine hayran bırakıyor.İzlemeni tavsiye aderim.
Gizemcim resimler için teşekkürler..
hakanım benim ya super ay canım şu senaristler varya çok uzmesinler haknım vallh seti basrım dermiş ** olmaz uzakta oturuyom ama uçar gelirim bencdde meryemce çok yetenekli herkesin onu takip etmesini çok isterim
oynadigi filimler
Gen 2005
Ask Oyunu 2005
Üzgünüm Leyla 2002
Sır Çocukları 2002
Tatlı Hayat 2001
Evdeki Yabancı 2000
Dadı 2000
Ferhunde Hanımlar 1993
belalı baldız 2006
Gerçek Adı : Yurdaer Okur
Doğum Tarihi : 29 Ekim 1974
Doğum Yeri : Rize
Eğitimi : Yüksek Lisans
BELALI BALDIZ DİZİSİNDEN RESİMLER
http://img69.imageshack.us/img69/5654/14789e5c90ff2.jpg (http://imageshack.us)
http://img105.imageshack.us/img105/1677/3026c9092dqd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img375.imageshack.us/img375/6476/f0b8c1830ctl1.jpg (http://imageshack.us)
meryemce84 23-09-06, 18:52 46.Bölüm Yurdaer Okur Resimleri
http://img149.imageshack.us/img149/6095/bscap051by7.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/4346/bscap067sj0.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/9346/bscap071id7.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/451/bscap072gr5.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/84/bscap077lb3.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/3284/bscap085aq4.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/2020/bscap087tc3.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/4214/bscap094qm1.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/6485/bscap099bh2.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/5272/bscap106rc0.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/7357/bscap113hj8.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/5616/bscap115xh4.jpg
Yurdaer Okur formundan alıntıdır.
ilknurcum çok teşekkürler..
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ;)
son bölümde en beğendiğim replikten bir çalışma
Tıklayın
http://img87.imageshack.us/img87/882/umtcopyft1.jpg
meryemce84 23-09-06, 22:14 İlknurcum yine mükemmel bir çalışma yapmışsın..
Hele o köşeye eklediğin resim.Hakan'ın umudunun bittiğinin resmidir.
Ellerine sağlık.
İlknur çalışman süper olmuş uf adam ne karizma ya dizidede süper :)
Nevsehirlim 24-09-06, 14:15 sisley cim calisman cook güzel olmus ellerine saglik...senin calismalarin hep güzel oluyor bizi onlardan mahrum etme...
slm arkadaşlar ben merve sisley ve gormlaith beni tanır herkese yeniden slmlar
Belalı Baldız ve Aşk Oyunu'ndaki halini karşılaştırınca kesinlikle Aşk Oyunu diyorum normalde sakallı erkekleri hiç sevmem ama Yurdaer'e çok yakışmış :)
Eskilerden rol aldıgı diziden kesitler sunuyorum..
http://img141.imageshack.us/img141/1285/dsc03621na9.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc03621na9.jpg)http://img141.imageshack.us/img141/1357/dsc03622wu1.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc03622wu1.jpg)http://img141.imageshack.us/img141/2095/dsc03635be1.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc03635be1.jpg)http://img141.imageshack.us/img141/2566/dsc03636eb8.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc03636eb8.jpg)
çok karizma biri bence böle sakallı falan çok tarz
meryemce84 30-09-06, 22:04 Bugün çok üzüldüm doktor derdime bi çare..:img-sorry
Neler hayal etmiştik biz. Ne umduk ne bulduk?Korktuğumuz başımıza geldi.
"İlle de Hakan, ,herşeye rağmen Hakan,sonuna kadar Hakan"dedim.
Tabi bunun gerçekleşmesi için SON yazana kadar Aşk Oyunu dedim.
Ama olmadı güzelim diziye kıydılar.Bi şans daha vermediler.
Ne güzel de başlamıştı Yeni Hayat.Daha Mertçiler Hakancılar atışacaktık.
Ben yine Hakan'ı savunmaya devam edecektim.
Elinden geleni yaptın,tüm ekip elinizden geleni yaptınız.
Hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.
Emeğinize,yüreğinize sağlık.
Elveda Doktor Hakan Başar...
Elveda Aşk Oyunu "Yeni Hayat"
----
Sevgili Yurdaer Okur,
Aşk Oyunu dizisi ile tanıdım seni,iyi ki de tanımışım.
Senin gibi yetenekli oyuncular az bulunur.İyi ki varsın.
Umarım yeni projelerde seni görmeye devam ederiz.
Tiyatroda da görme şansım olur inşallah.
Ekin'in kurtarıcısı Beyin Cerrahı Hakan Başar olarak tanıdım Yurdaer Okur'u
ondan önce kimdir nedir bir bilgim yoktu.Form sayesinde öğrendim.
Tanıdığıma memnun oldum.
Ama şimdi Aşk Oyunu bitmiş çok üzüldüm. :img-sorry
meryemce84 19-10-06, 19:05 Ne oldu arkdaşlar dizi bitti.Yurdaer sevgisi de mi bitti?
Vallahi bende ki sevgi bitmez,bitmeyecek..
Yurdaer Okur güzel bir projede daha da parlayıp herkesin sevgisini kazanacak inanıyorum. :)
Meryemcim biter mi hiç :)
İnşallah en kısa zamanda onu tekrar ekranlarda görürüz.
Güzel bir projeyle ve başrolle karşımıza çıkar umarım :)
Oğlu (Yurdaer Okur), gelini (Füsun Kostak) ve iki torunuyla yolculuğa çıkan Sacide, (Rüçhan Çalışkur) tatil için geldikleri bu evin Kabuslar Evi olduğundan; daha da önemlisi bu evin çocukluğunu geçirdiği kasabada bulunduğundan habersizdir. Eski hatıralarına yaptığı yolculukta hatırladığı bir hikaye, onu acımasız bir gerçekle burun buruna getirir. Çarşamba Karısı... Ama artık çok geçtir... Sacide, ailesini Çarşamba Karısının gazabından korumaya çalışırken, zihnin karanlıklarında yitip gitme tehlikesiyle karşı karşıyadır.
Iste Filimden Görüntüler:
http://img168.imageshack.us/img168/3541/1gv6.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/2600/2gg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/5021/3du4.jpg (http://imageshack.us)
Doğum günün kutlu olsun Yurdaer Okur..
Nice yıllara..
Daha uzun yıllar bu harika oyunculuğunu izlemek dileğiyle..
Süper Vali'nin hayatı Kasım ayında Star'da yayınlanacak
Türkiye'de binlerce vali geldi geçti ama hiçbiri merhum Recep Yazıcıoğlu kadar sevilmedi. Hiçbirine ''Süper Vali'' ünvanı verilmedi. Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamı, yazar Ayşe Kulin'i de etkilemişti. Köprü adlı bir roman yazdı usta kalem. Daha sonra roman Ahmet Yurdakul tarafından senaryolaştırıldı ve dizi yapılması için düğmeye basıldı.
Vali'yi Fikret Kuşkan'ın oynayacağı açıklanmıştı. Ancak filmin yapımcısıyla Kuşkan anlaşamadılar ve yolları ayırdılar. Bunun üzerine Recep Yazıcıoğlu rolü Erdal Beşikçioğlu'na verildi. Dizide, Vali'nin eşi Melek Yazıcı'yı Ayşegül Ünsal, Köprü'nün müteahhidi Hüdai'yi Haldun Boysan, Elmas'ı Melis Birkan ve mühendis Tekin'i de Yurdaer Okur canlandıracak. Çalışmaları bütün hızıyla devam eden Köprü, Kasım ayında Star ekranında yayınlanacak.
Süper Vali'nin hayatı Kasım ayında Star'da yayınlanacak
Türkiye'de binlerce vali geldi geçti ama hiçbiri merhum Recep Yazıcıoğlu kadar sevilmedi. Hiçbirine ''Süper Vali'' ünvanı verilmedi. Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamı, yazar Ayşe Kulin'i de etkilemişti. Köprü adlı bir roman yazdı usta kalem. Daha sonra roman Ahmet Yurdakul tarafından senaryolaştırıldı ve dizi yapılması için düğmeye basıldı.
Vali'yi Fikret Kuşkan'ın oynayacağı açıklanmıştı. Ancak filmin yapımcısıyla Kuşkan anlaşamadılar ve yolları ayırdılar. Bunun üzerine Recep Yazıcıoğlu rolü Erdal Beşikçioğlu'na verildi. Dizide, Vali'nin eşi Melek Yazıcı'yı Ayşegül Ünsal, Köprü'nün müteahhidi Hüdai'yi Haldun Boysan, Elmas'ı Melis Birkan ve mühendis Tekin'i de Yurdaer Okur canlandıracak. Çalışmaları bütün hızıyla devam eden Köprü, Kasım ayında Star ekranında yayınlanacak.
Fikret Kuışkan'ın ayrılmasına çok üzüldüm ama diğer kadroda Yurdaer Okur yoktu.
Mutlu Yıllar Yurdaer Okur
İyi ki senin gibi başarılı bir oyuncuyu tanıdık
İyi ki doğdun.
Ayrıca Köprü'ye de cok sevindim onu yeniden ekranlarda görmek çok güzel olacak.
meryemce84 29-10-06, 18:29 İyi ki doğdun Yurdaer Okur..
İyi ki varsın ve iyi ki tanıdım seni.
Köprü dizisinde oynuyor olmasına çok sevindim.
İnşallah rolü çoktur. :)
sabiş@enes 29-10-06, 18:53 iyiki doğdun iyi ki varsın yurdaer okur bizleri kendine hayran bıraktın doktor civanımız (ben hep böyle derdim de kendisine):img-grin2 sen hep benim yakışıklı doktorum olarak kalıcaksın seni çoook seviyorum...........ayrıca seni yeni bir dizide görmek çok güzel olucak seni izlemek için sabırsızlanıyorum YURDAER OKUR
YURDAER OKUR dogum günün kutlu olsun-nice nice yillara
sevgili yurdaer okur,ben songül öden hayranıyım..onun güzelliğine,oyunculuğuna bayılıyorum.az önce songül öden sayfasında seninle ilgili bir haber gördüm,songül ödenle ilgili bir tiyatro sitesine yazılan bir iftiraya çok sert yanıt vermişsin ve songülümüzle ilgili çok gurur duyduğumuz şeyler yazmışsın,seni zatan çok beyeniyodum,şimdi daha çoook seviyorum..songülümüüzün arkadaşı bizimde arkadaşımızdır..başarılarının devamını dilerim tüm gümüş forumu adına..
Yurdaer Okur'un da oynadığı Köprü dizisi yakında başlıyor..
Dizinin genel konusundan, Yurdaer Okur'un canlandırdığı Tekin karakteri ile ilgili olan kısmı:
Tekin, vali gibi büyük idealleri olan biri değildir. Dahası, o güne kadar sadece kendisi için yaşamıştır. Köprülere aşıktır sadece.. bir de karısına. Ancak gün gelir, karısı kendisini başka bir erkek için terk eder. Tekin’in hayatla arasındaki bütün köprüler yıkılır! Öylesine ki, hayatına son vermeyi bile düşünür. Derken o sırada Vali çıkar karşısına. Sert bir karşılaşmadır. Bu karşılaşmadan birkaç gün sonra Tekin, kendisi Elazığ’da bulur. Bir süre sonra da şehirdeki bir lisenin müdiresi Leyla ile tanışır. Leyla’da büyük şehirlerin birinden, gerisinde hazin bir gönül hikayesi bırakarak gelmiş, kalbinin kapıları ‘epeydir’ dünyaya kapalı bir kadındır.
Kim bilir, belki de Tekin’in yapımına başlayacağı Karasu nehri üzerindeki bu mütevazı köprü.. hem onların tek tek hayatla barışmalarını sağlayacak bir vasıtadır, hem de pek çok insanın birbiriyle ve hayatla yeniden kuracakları bir ilişkinin başlangıcı…
meryemce84 16-11-06, 18:23 Gizemcim sağol arkadaşım.Köprü'yü merakla bekliyorum.İnşallah şöyle güzel bir saatte yayınlarlar.Tekin karakterini şimdiden sevdim ben...:)
Bende cok merak ediyorum Tekin karakterini gerçekten aslında genel olarak diziyi merak ediyorum.
O da Doktor Hakan gibi ilginç bir karaktere benziyor yani bu yazıdan onu anladım diyebilirim ya da anlamak istedim...ya da ben Doktor Hakan'ı özledim :(
çok güsel oyuncu ama kanı cok soguk ya birazda daha canlı olmalı bence
meryemce84 11-12-06, 22:24 Köprü ile Yurdaer Okur bir döndü pir döndü.
Köprü'ye renk kattı.Yine kendine hayran bıraktı beni.
Yeniden ekranlarda görmek çok güzeldi..:happy0064
Köprü'de Mühendis Tekin Kurtuluş (Yurdaer Okur) göründü sonunda.Çatlak doktorluktan çatlak mühendisliğe geçti.Ama yine aşk acısı çeken bir adam'ı oynuyor aynı zamanda.
"Sen gittin.Ben hala burdayım,ölmeyi beceremedim." deyip ağlayışı yokmuydu. muhteşemdi.
2.Bölümden bir sahnenin replikleri...
Vali ile Mühendis Tekin'in telefon konuşmaları süperdi ya..[/I][/B] :img-hyste
Vali:Alo...
Tekin: Alo...
Vali: İnşaat Mühendisi Tekin Kurtuluş'la mı görüşüyorum?
Tekin: Evet.Sen kimsin sabah sabah?
Vali: Ben Erzincan Valisi Faruk Yazıcı..
Tekin: Bende kofi Annan birleşmiş milletler bilmem nesi.. :img-hyste
Vali tekrar arar...
Tekin: uzattın ama ha valiysen valiliğini bil.Hadi başka kapıya.:img-hyste
Der tekefonu kapatır..
Vali sinir küpü olur..
Şimdi de Vali Tekin'in evine gidiyor.Bakalım neler olacak.
meryemce84 11-12-06, 23:43 http://img162.imageshack.us/img162/8518/11230238dy2.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/2419/11230518yt8.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/6059/11230536me4.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/6170/11231929lo6.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/679/11232244qr4.jpg
İkinci bölümde nihayet Tekin karakteri katıldı diziye ve Yurdaer Okur'u de yeniden ekranlarda gördük.
İlk sahneleri bana biraz Hakan'ı hatırlattı ,o da Aşk Oyunu'na böyle girmişti
ve yine ilginç bir karakterdi Tekin gibi. Eminim kısa zamanda Tekin'e de alışırız
Umarım uzun soluklu olur dizi ve Yurdaer Okur'u da bol bol izleriz.
Meryemcim saol fotoğraflar için.
Yurdaer Okur'u tekrar ekranlarda görmek güzeldi.
Banada Hakan'ı hatırlattı.
Tekin karakteri yine biraz çatlak,yine aşk acısı çekiyor..İlginç bir karakter Hakan gibi..
Oyunculuğu ile diziye çok şey katacaktır..Uzun soluklu olmasını diliyorum dizinin..
Meryemcim teşekkürler..
ilksen_keremcem 12-12-06, 22:18 ben köprüyü izlemiyodum oradamı oynuyo ben yeni öğrendim:icon_whis
meltem_keremcem 17-12-06, 22:35 evet nihayett gördükk hakanı:)
ilk bölümdeo kadar bekledim çıkmadı dedim oynamıcakmı sırf onun için izliyorum diziyii evet banada hakanı çağrışştırdıı
bu arda resinmler içn çokçok teşekkürlerr meryemcim
ben bi yurdaer imzasıı yaptım buyrun(ama resimler ask oyunundan:)
http://img253.imageshack.us/img253/4990/yurdaerrokurmzaaaaaga4.jpg (http://imageshack.us)
meryemce84 19-12-06, 14:54 Köprü üçüncü bölümde de Yurdaer Bey muhteşemdi..
Hele Erdal Bay'le olan sahnlerine bayıldım..
Evet giyim tarzı,hali tavrı tipi Dr.Hakan'ı yansıtıyor. Zaten bizim çalak doktorumuzda ilk başta böyle serseri ruhluydu.Tekin'in "adam gibi yaşamaya" ihitacı var.Vali ve büyük bir aşk (Leyla) Tekin'i kendine getirir.:img-wink:
3.Bölüm Vali Faruk Yazıcı-Mühendis Tekin Kurtuluş Replikleri
Tekin: Buyurun kimi aradınız?
Vali: Tekin Kurtuluş sen misin?
Tekin: Evet benim. Sen kimsin?
Vali: Erzincan Valisi Faruk Yazıcı..
Sende Kofi Annan olmalısın bu Birleşmiş Milletler Genel bilmem nesi..
Bu sabah telefonla konuşmuştuk hatırladın mı?
Tekin: Patlayıncaya kadar içmişim derken telefon karşımda bir ses “Ben Vali” gel de inan.Vali devlet başkanı onlara pek içmem.Bütün arkadaşlarım benim gibi serseri. Yani sizin gibilere benim bünye nasıl desem pek alışık değil. Anlıyor musun?
Vali : Bitti mi?
Tekin: Hı hı..
Vali: İyi.Git şimdi elini yüzünü yıka..
Tekin: Kendime bir kahve yapıcam. Sizde ister misiniz?
Vali: Hayır. Sağ ol..
Tekin: Bu arada benden ne istediğinizi söylersiniz..
Vali: Zemin bir de Köprü. Karasu Nehri üzerine.Tımes Nehri kollarına dikmişsin bir kaç tanede. Kendi topraklarında yani kendi insanların için kayda değer bir icraatına rastlamadım senin.
Tekin: Bi sabah yatağından kalkıp canım çekti bi köprü oturtayım diyemezsin.Evet yapmadın kimse istemedi de ondan.
Vali: Ben istiyorum.
Tekin: Bu yetmez..
Vali: Sen ne gerektiğini söyle yeter.
Tekin: O kadar kolay değil.
Vali: Bana akıl öğretme sakın.
Tekin: Sende bana işimi öğretme.
Vali: Yapacak mısın?Yapmayacak mısın?
Tekin: Yapamam.hiç bir şey yapacak halim yok.
Vali: Haklısın belli oluyor tabi.Evli misin?
Tekin: Artık değilim.Gitti.. sıkılmış kaybetmiş heyecanını öyle dedi.
Vali: Silaha meraklı mısın?
Tekin: Hayır..
Vali: Ne yapacaktın onunla
Tekin: İki Dakka iki Dakka geç gelsen kıyamet mi kopacaktı.
Vali Başpınar katliamında ölen insanların resimlerini Tekin'e gösterir..
Vali: Kıyamet! Kıyamet ha! Kıyamet nasıl bir şey bir fikrin var mı?
Kastettiğin bu muydu? Bunun gibi mi?Belki de şu?
Delik deşik bir çocukla annesi…
Kıyamet diyorduk de mi kıyamet kıyamet..kıyamet..Ölmek öyle olmaz.
Ölmek böyle bir şey.Bak hadi yakından bak!
Tekin: Üzgünüm.
Vali: Bu insanlar sadece evlerinde oturuyorlardı.Tek suçları o an orda olmaktı.
Tekin: Ben haberlerde…
Vali: Ha haberlerde..Haberlerde..ayaklarını uzatmış böyle içkini yudumlarken de mi?
Tekin: Üzgünüm dedim ya.
Vali: Eğer bir köprümüz olsaydı kıçı kırık bir köprü bu insanların çoğu bir gün yaşıyor olurdu.Bu ne demek biliyor musun?Ne demek?
Tekin: Tamam haklısın berbat ama ben yapamam..Artık yapamam..
Şimdi beni rahat bırak! Git başımdan!
Vali: Seni fazla şişirmişler.
Tekin: Evet evet şişirmişler kabul.. Şimdi git!
Vali: Eğer bi gün işe yaramak istersen biz ordayız.
Olurda yaşamaya kadar verirsen,yaşamak derken “adam gibi yaşamak” ama bekleriz..
androginos 19-12-06, 15:08 Şimdi arkadaslar yeni uye biri olarak antiparantez bazilarımizin gereksiz bulabileceği biseyler karalamak istedim yurdaer hakkında...
Kendisini Diyarbakır ORHAN ASENA DEVLET TİYATROSU sahnesinden ve DUNİT(dicli universitesi tiyatro toplulugu) na vermis oldugu derslerden yakinen tanırım...
Muthis bir performansa ve geciken sohrete iste tam da tiyatroda iktidar olması bugun onu une kavusturmustur....
bilgilerinize....
meryemce84 19-12-06, 15:14 Şimdi arkadaslar yeni uye biri olarak antiparantez bazilarımizin gereksiz bulabileceği biseyler karalamak istedim yurdaer hakkında...
Kendisini Diyarbakır ORHAN ASENA DEVLET TİYATROSU sahnesinden ve DUNİT(dicli universitesi tiyatro toplulugu) na vermis oldugu derslerden yakinen tanırım...
Muthis bir performansa ve geciken sohrete iste tam da tiyatroda iktidar olması bugun onu une kavusturmustur....
bilgilerinize....
Öncelikle hoş geldiniz.
Bilgiler için çok teşekkürler..
Yurdaer Bey'in tiyatro kökenli bir oyuncu olduğunu biliyoruz.Zeten o yüzden daha da çok sevdik..:good: Tv onu tanımamız için bir araç oldu sadece.Tanıdık ve çok sevdik.Ben kendi adıma söyleyim kendisini tiyatroda izleme imkanına erişemedim ama eminim tiyatroda oyunuyla devleşen bir insandır kendisi..:img-wink:
yurdaer bey daha önce hangi dizide oynadı?ben bilmiyorum da.ama köprüde çok başarılı buldum.özgür,hazırcevap tam rolünün adamı yakışmış bence mühendis karakterine.
meryemce84 22-12-06, 19:48 yurdaer bey daha önce hangi dizide oynadı?
Yurdaer Okur
Doğumu
29/10/1974 - Rize
Eğitimi
Dizi ve Filmleri
Köprü Mühendis Tekin Kurtuluş 2006
Kabuslar Evi: Çarşamba Karısı 2006
Aşk Oyunu Doktor Hakan Başar 2006
Gen 2005
Sır Çocukları 2002
Üzgünüm Leyla 2002
Tatlı Hayat 2001
Dadı 2000
Evdeki Yabancı 2000
Ferhunde Hanımlar 1993
Yurdaer Okur
Doğumu
29/10/1974 - Rize
Eğitimi
Dizi ve Filmleri
Köprü Mühendis Tekin Kurtuluş 2006
Kabuslar Evi: Çarşamba Karısı 2006
Aşk Oyunu Doktor Hakan Başar 2006
Gen 2005
Sır Çocukları 2002
Üzgünüm Leyla 2002
Tatlı Hayat 2001
Dadı 2000
Evdeki Yabancı 2000
Ferhunde Hanımlar 1993
gerçekten baya bi yapımda oynamış.demekki bilmemem benim cahilliğimdenmiş.teşekkürler arkladaşım
meryemce84 24-12-06, 20:10 gerçekten baya bi yapımda oynamış.demekki bilmemem benim cahilliğimdenmiş.teşekkürler arkladaşım
Estağfirullah.
Bende reklamlarda görmüştüm ilk Yurdaer Bey'i.
Sonra Aşk Oyunu'nun daki oyunculuğuna hayran oldum.
Köprü'de de severek iziliyorum. :img-wink:
dilan_şahin 26-12-06, 11:00 Ben onu yedi numara dizisinde gördüğümüde hatırlıyorum. Çok karizmatik bir insan ayrıca çokta iyi bir oyuncu.Hemen dikkat çekiyor :img-yes:
meryemce84 26-12-06, 11:04 Ben onu yedi numara dizisinde gördüğümüde hatırlıyorum. Çok karizmatik bir insan ayrıca çokta iyi bir oyuncu.Hemen dikkat çekiyor :img-yes:
Bende izledim 7 numarayı ama farketmedim.Konuk oyuncuydu heralde.:img-wink:
Ya dün akşamda süper oynadı.Dediğim gibi Köprü'ye renk kattı..:img-wink:
Köprü'den resimler ;)
http://img525.imageshack.us/img525/4769/pdvd005iz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/13/pdvd007sy0.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/1193/pdvd008op6.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/6268/pdvd012cl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/3233/pdvd014xu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/7175/pdvd018ml2.jpg (http://imageshack.us)
;)
http://img525.imageshack.us/img525/8610/pdvd025uj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/5356/pdvd026xj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/2383/pdvd032lo4.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/3060/pdvd034op3.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/2889/pdvd035ci2.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/6379/pdvd036lm5.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/7040/pdvd038lg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/5335/pdvd041qr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/9922/pdvd043wa1.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/9058/pdvd045vj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/7750/pdvd046lh9.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/1200/pdvd047ee8.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/4637/pdvd049wm2.jpg (http://imageshack.us)
Şimdilik bu kadar :) daha fazlasını yurdaer okur'un forumunda bulabilirsiniz ;)
meryemce84 02-01-07, 23:34 Gizemcim resimler için çok teşekkürler.:happy0064
İzninle resimleri Köprü başlığına taşıyorum..:img-wink:
meryemce84 05-01-07, 10:27 5.bölümden bir resim (Köprü)
http://img177.imageshack.us/img177/43/p3219311363318xz2.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/5636/pdvd054bh8.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/8319/pdvd055qu4.jpg (http://imageshack.us)
Rica ederim Meryemcim :)
http://img240.imageshack.us/img240/1507/pdvd057ub7.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/7955/pdvd058wv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/8243/pdvd059ei2.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/4047/pdvd060tu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/8228/pdvd061mf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/765/pdvd063nf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/6935/pdvd064on5.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/3826/pdvd065fw3.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/1728/pdvd066bo1.jpg (http://imageshack.us)
meryemce84 07-01-07, 19:04 5.Bölüm fragmanından
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC03613.jpg
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC03624.jpg
meryemce84 07-01-07, 19:04 http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC03636.jpg
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC03642.jpg
Bnm de bu aralar dikkatimi cekmeye baslayan bır oyuncu, baslıgına gırıyım bakıyım dedim ki tum Serhat T. fanları burda, bu da bnm 2si arasında kısılık olarak benzesmeler yapmayı dusundurdu :)
Gercekten sevdigim bir oyuncu daha dogrusu sevmeye basladıgım bir oyuncu, kendisine Koprude basarılar dilerim ..
Son olarak asi, alısalagelmıslere tezat, farklı kısıklıklerı, daha dogrusu defresif cok iyi oynuyor ..
meryemce84 08-01-07, 23:03 Köprü 5.Bölümden resimler
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Kopru/0108223426_47.jpg
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Kopru/0108230152_57.jpg
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Kopru/0108233215_20.jpg
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Kopru/0108233215_33.jpg
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Kopru/0108234726_11.jpg
meryemce84 09-01-07, 13:22 http://img143.imageshack.us/im |