Tüm Versiyonu Göster : Sıla- 57-62. Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

mause
28-01-08, 16:07
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar.
Tek cümlelik ve fotoğraf içeren mesajlar yazmazsanız sevinirim.
İyi yorumlar.

Mause
Bölüm Sorumlusu

de-rin
28-01-08, 16:08
ay dur ilk mesajı yazayım bakalım becerecek miyim???:icon_whis
Sıla mı vuruldu Narin mi çok meraklandım:icon_whis

Abay'ında bölüm başında görünmeyip kendini bölüm sonuna bırakmasıda ayrı bir ekşindı doğrusu....
kekosunu yardıma htiyacı varya önce Osman'ı haklıyacaklar sonra furulan kimse onu sırtlayıp hastaneye götürecekler
birde tabi olayın Sönmezler'e bildirilmesi var işin asıl en önemli kısmı o kısım

yaw Bedar yaw Celil:img-blush:img-blush

Bedirhanla kim ilgilenecek çocuk ne zaman ev yardımcısını bakımından kurtulup adam akıllı bir bakıcı ile çalışacak....:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

şimdi tv de AS tekrarını veriyorlar , CİHAN'ın BORAN'la İstanbul'da kullandıkları evde çekim yapmışlar:img-cool2

zeynepsudem
28-01-08, 16:28
Selamlar Sevgili Arkadaşlarım:img-in_lo

Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun:img-yes:

Isparta'ya kar yağıyor, 5 yaşındaki yeğenimle az önce kar topu oynadık:img-wink:

Zeynep hocasına; Boran'ın terapisini başka bir psikiyatrise devretmek istediğini söyledi, hocası kabul etti:img-yes: fakat Zeynep Sıla'ya ve Boran'a bu durumdan bahsetmediğine göre; Boran'ın tedavisine hastanenin bilgisi dışında kaçak göçek devam edecek gibi, duyulunca da görevine son verilecektir:sad53:
Boran'a hissettiği duygular; Zeynep'in mantığını köreltti resmen:icon_sorr

Bugün forumda Bedar hakkında konuşulmuş..18. bölümde Sıla küçük Mehmet tarafından silahlı saldırıya uğradığında; Bedar ananın... Sıla'nın tehlikede olduğunu bile bile; Azad ile Narin'in dışarı çıkmaması için; kapıyı tutarak feryat figan bağırdığını; Sıla'yı kapının dışında bıraktığını hatırlıyorum. bu davranışını bir anneye yakıştıramamıştım... oğlunu, gelinini düşündüğü gibi; kızını da düşünmesi gerekir ve Sıla'yı korumak için; kapının önüne çıkması gerekirdi..

Azad öldükten sonra da Bedar'ın; Sıla'nın hayatı için endişe duyduğunu hatırlıyorum..o nazlı bir çiçekti, Biz İstanbul'dan zorla getirip; köklerini buraya bataklığa gömdük... buna yakın bir replik söylemişti. Bedar Sıla'yı zorla farklı bir yaşantının içine çektiklerinin bilincindeydi..

odile
28-01-08, 17:04
canımın içi kabinemgil ve yeni sayfasına kavuşmuş biricik forumum hepinze selamlarr ...öncelikle kapanan başlıkta sevgili adeen'in yazısına kocamannn bir alkışşşşş diyorumm ...:happy0064

düşünüyorumda bu diziyi izlemek çok uzun zamandır sadece bir işkenceye, vazgeçilemeyen bir bağımlılığa dönüşsede ben hiçbir zaman izlediğim için pişmanlık duymadım ve duymayacağım.çünkü herşeye rağmen boran gibi güzel bir ruhu tanımak izlemek çok büyük bir keyifti.benim için boran "mükemmel bir erkek" olduğu kadar,en az onun kadar hatta daha fazla " mükemmel bir insan".boranın en çok sevdiğim özelliklerinden bir tanesi sahip olduğu hümanizm ve hoşgörü.çok farklı kültür,dil,din,etnik yapıya sahip insanların yaşadığı kozmopolit bir ülke olmamıza rağmen bu farklılıklara ne kadar hoşgörü gösterdiğimiz,benimsediğimiz,içselleştirdiğimiz tartışılırken boran bu ayrımlardan hiçbirini yapmadan farklı bir din ve etnik yapıdan bir kadına aşık ve bir adamla kankardeşi olacak kadar "birarada yaşamı savunan" ve daha da önemlisi hayata geçiren bir insan. hem boran güvercinleri sever,onları anlar ve korurdu.kim bilir bu dünyada boran gibiler çoğalsa hiçkimse "güvercinlerin ruh tedirginliği içinde yaşamak ve ölmek" zorunda kalmazdı.işte bunun için ve daha birçok şey nedeniyle boran çok güzel bir insan.

dizideki bunca zırvalığa rağmen sadece boran için bu dizi HALA değerli. o yüzden burayı okuyorlarmış ya çok teşekkür etmek isterim bu karakter için diziyi yapan herkese.ama yalnızca bunun için.

Sevgili adeen ne kadar güzel açıklamışssın ve tam da içimden geçen cümlerle ifade etmişsin özellikle koyu renklerle belirtiğim kısına bayıldım yüreğine sağlık :good: Boran'ın neden çok sevildiğini ,dolayısıyla dizinin hala daha neden izleyici bulduğunu bu satırlar nefis bir şeklide açıklıyor ...elerine sağlıkkk:happy0064 .
Boran'ın kimseyi ayırt etmeyen harika karakterini , herşeyden önce insani yönüne , merhametine bayılıyorum :img-in_lo ...Boran insanların çevresinde sürekli olmasını isteyecekleri bir karakter "yani bence "tıpkı Abay gibi huzur veriyor:img-in_lo
Yezda gibi farkıl mezhepten bir kadını sevmesi, herkesi karşısına alıp onunla evlenmesii ...Abay gibi farklı bir dine mesup , birini sadece arkadaşı değil kardeşi yerine koyup güvenip , kollaması :img-in_lo Boran için "öteki" yokk herkes eşit herkes bir ...onun da yüreği herkesi sevecek ve içine alacak kadar büyükk ..bu yürekli adama kim karşı durabilirr?? Kim onun yanında , "hayat yolunda" yürümek istemezz ...en azından ben isterimm :img-yes:

Zeynep ile ilgili de söylemek istediğim bişi varr. Bu konuda doğrusu çok bilgili değilim, ama psikolog ile psikiyatristi de ayırt edebilirimm :)Zeynep bence pskiyatrist ...
Boran gibi bir hasta (hafızasını kaybetmişş bir kişi) Zeynep'e baş vuruyor ve ilaç tedavisi de görerek sonuca ulaşıyorken... evli bir adamla ilişkiye giren ve amacı sadece dertleşmek olan bir kadın neden pskiyatra gelir ki? Onun gitmesi gereken kişi bir piskolog değil mii?? Hastalar iki farklı uçta... Zeynep neci diye sormak istiyorum ?

su-yagmur
28-01-08, 17:39
Herkese Merhaba

Sıla bölüm anketi yapmaya geldim..:img-wink:Bu hafta anket yapmak hiç içimden gelmiyordu ama..Yeni başlığımız açılmış…Hem sizlerin hem de benim forma yazmak için bahanemiz olsun diye anket sorularını sunuyorum.Korkmayın bu hafta kısa ve öz bir anket oldu...:img-yes:

56.Bölüm Anketi:

1-Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?

2-Bu hafta en beğendiğiniz sahne ?

3-Bu hafta beğenmediğiniz sahne?

4- Aklınızda kalan replik?

5-56 bölüm boyunca en beğendiğiniz,sizi heyecanlandıran fragman ve özet hangisi?

6-57.bölüm tahminleriniz nelerdir? (Soru bulamadım idare edin :icon_whis)

Hepimize kolay gelsin…:img-blush

Ödülümüz: Anketimize cevap verenler için: (aslında hamam ile ilgili bir ödül vermek isterdim ama +18 olacağında vazgeçtim..:))
Osman’ın attığı kurşunun istediğiniz kişiye isabet etmesi…:happy0064(bu biraz temenni oldu gibi:img-pilot),ayrıca kocaman bir öpücük ...:img-kiss:

Cevap vermeyenlerin de canı sağolsun…:icon_sorrKimseye zorla bir şey yaptıramayız değil mi?:img-cray:

Not: GünIşığı Ablacığımın anketi de devam etmektir…

Sevgiler,Saygılar

nihz
28-01-08, 17:49
Adeen tarafından gönderildi

düşünüyorumda bu diziyi izlemek çok uzun zamandır sadece bir işkenceye, vazgeçilemeyen bir bağımlılığa dönüşsede ben hiçbir zaman izlediğim için pişmanlık duymadım ve duymayacağım.çünkü herşeye rağmen boran gibi güzel bir ruhu tanımak izlemek çok büyük bir keyifti.benim için boran "mükemmel bir erkek" olduğu kadar,en az onun kadar hatta daha fazla " mükemmel bir insan".boranın en çok sevdiğim özelliklerinden bir tanesi sahip olduğu hümanizm ve hoşgörü.çok farklı kültür,dil,din,etnik yapıya sahip insanların yaşadığı kozmopolit bir ülke olmamıza rağmen bu farklılıklara ne kadar hoşgörü gösterdiğimiz,benimsediğimiz,içselleştirdiğimiz tartışılırken boran bu ayrımlardan hiçbirini yapmadan farklı bir din ve etnik yapıdan bir kadına aşık ve bir adamla kankardeşi olacak kadar "birarada yaşamı savunan" ve daha da önemlisi hayata geçiren bir insan. hem boran güvercinleri sever,onları anlar ve korurdu.kim bilir bu dünyada boran gibiler çoğalsa hiçkimse "güvercinlerin ruh tedirginliği içinde yaşamak ve ölmek" zorunda kalmazdı.işte bunun için ve daha birçok şey nedeniyle boran çok güzel bir insan.

dizideki bunca zırvalığa rağmen sadece boran için bu dizi HALA değerli. o yüzden burayı okuyorlarmış ya çok teşekkür etmek isterim bu karakter için diziyi yapan herkese.ama yalnızca bunun için.

Sevgili adeen ne kadar güzel açıklamışssın ve tam da içimden geçen cümlerle ifade etmişsin özellikle koyu renklerle belirtiğim kısına bayıldım yüreğine sağlık Boran'ın neden çok sevildiğini ,dolayısıyla dizinin hala daha neden izleyici bulduğunu bu satırlar nefis bir şeklide açıklıyor ...elerine sağlıkkk .
Boran'ın kimseyi ayırt etmeyen harika karakterini , herşeyden önce insani yönüne , merhametine bayılıyorum ...Boran insanların çevresinde sürekli olmasını isteyecekleri bir karakter "yani bence "tıpkı Abay gibi huzur veriyor
Yezda gibi farkıl mezhepten bir kadını sevmesi, herkesi karşısına alıp onunla evlenmesii ...Abay gibi farklı bir dine mesup , birini sadece arkadaşı değil kardeşi yerine koyup güvenip , kollaması Boran için "öteki" yokk herkes eşit herkes bir ...onun da yüreği herkesi sevecek ve içine alacak kadar büyükk ..bu yürekli adama kim karşı durabilirr?? Kim onun yanında , "hayat yolunda" yürümek istemezz ...en azından ben isterimm

Sevgili Adeen ve canım odişim:img-in_lo her kelimenize katıldım:img-yes: Burada Boran Forever diyen herkesin Boran'ı şekli ile değil yüreği ile değerlendiğini düşünüyorum:img-yes:

Eğer bir şekilcilik yapılıyorsa Boran'ı sevmeyi bedeni ile alakalandıranlar tarafından yapılıyor.

Son olarak insan anladığı şeyi duyar...anlayamayanlara sevgilerbye

Bedar Sıla'ya torunumun düğününde babanla beraber reyhani oynayacağım diyor..anlaşılan o ki bu dünya ya kazık çakmaya niyetlenmiş:img-pilot

metes
28-01-08, 18:17
boran ile sılanın mezar taşlarında yazılabilecek yazıları düşündüm...siz olsanız ne yazardınız diye sorasım var..öncelikle ben yazayım.. ?

Rhettim Butlerım 8/1 im sormuş...bende cevap veriyim...

Boran: Ölüm ona hiç yakışmadı :icon_sorr:icon_sorr

Mıla: yapabileceği en iyi şeyi yaptı....öldü...:img-hyste

Yaşarken birşey başaramamıştı...Allahtan ölmeyi başardı ...:img-hyste

En iyi Mıla...öylece yatan Mıla...:img-hyste

Boranın duygularını hissedebiliyorum,O nu anlıyorum...anladığım için de seviyorum...kara kaşıyla kara gözüyle alakası yok :img-yes::img-wink:

Bu hafta hamam sahnesinden yeterli reytingi alamadık diye vazgeçmeyin sevgili yıkım ekibi...bidaha çekin...çekemezseniz o sahneye habire flashback yapın...hatta hastaneden çıkınca hepberaber reyhani oynasınlar...:img-pilot

de-rin
28-01-08, 18:20
56.Bölüm Anketi:[/INDENT]

Teşekkürler suyağmurcum:img-wink:

--Sönmezler daha az olsaydı samimde ölmemiş olsaydı eh işte diyecektim şimdi eh işteninde altında konu bakımından ama uslu yönetmenim çekimlerini beğendim

--banyoda SILA'yı gören Boran2ın bakışlarını hazırlığını beğendim mavi gömlek yine yıkılıyodu
--Boran'ın sabah Sıla ile gitmek kalmak adına yaptıkları konuşmayıda beğendim sıla neden gitmek istediğini daha doğrusu bahanelerini sıralarken boranda kalmak için bahanelerini anlatırken her ikiside iyidi(boran'ın bahanesinide bahane sebebinide beğenmedim aslında9

--kısacası sönmezlerin her sahnesini artık bu kadar gereksiz boş konuşmaya dayanamıyorum

--Samim'in bir anda öldürülüp ortadan kaldırılmasını beğenmedim
--Abay'ında dizi sonunda koruma olarak diziye renk katmasını beğenmedim:img-blush
--doğurmak üzere olan Narin'in bir anda sosyal faaliyetlerin içerisine sokulmak istenmesini ve orada da bir töre madurasinin durumuna el atmasını beğenmedim:img-blush

--sıla = mardin'e dönemlim ben işlerimi oradanda idare edebilirim
--boran= ama sen İstanbul'u severdin ne oldu...böyle miydi
--samim= ağam size birşey söylemk istiyorum gelin ağamı takip ediyoruz ama bazen tek başına çıkıp dolaşıyor ona sezdirmeden takip ediyoruz ama sizede söylemek istedim
--samim= ağam bana birşey olursa karıma çocuğuma sahip çıkar mısınız?

dilaver= öyle olması gerkiyordu öyle oldu..

5-56 bölüm boyunca en beğendiğiniz,sizi heyecanlandıran fragman ve özet hangisi?

--cihan'a söylendiği ama hangi bölüm unuttum **şahadet getir ulen** söylediği fragmanı söylesem kabul olur mu?şimdi aklıma birşey gelmedi

--tahmin sönmezler hastanede uzun uzun gösterilecek desem olur mu?

neng
28-01-08, 18:45
iyi geceler canim ablalarim, arkadaslarim ve forumdaslarim :P
yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun
nasilsiniz?? gununuz nasil gecti??
ben bugun kendimi pek bi mutlu hisettim

su-yagmur ablacim ellerine saglik ben opucugumu pesin almak istiyorum bugun :P yanagimi uzattim bekliyorum

Herkese Merhaba
Sıla bölüm anketi yapmaya geldim..:img-wink:Bu hafta anket yapmak hiç içimden gelmiyordu ama..Yeni başlığımız açılmış…Hem sizlerin hem de benim forma yazmak için bahanemiz olsun diye anket sorularını sunuyorum.Korkmayın bu hafta kısa ve öz bir anket oldu...:img-yes:
ablacim kisa, uzun farketmez sen hazirladin ya biz yine cevaplariz :img-yes:

56.Bölüm Anketi:

begendim

- ilk sahne, boran ve silanin mardine donus konusmasi
- hamam sefasinin basi
- boran dilaveri beklerken (dilavere istifa kagitlari imzalaticagi yerde beklerken)
- dilaverin esmaya "ben olmasam sen evinde kazak oruyor olurdun" gibi bisey dedigi sahne
- boranin dr. z ofisine gidip, "bunlar bana gore seyler degil" deyisi
- dilaver ve avukat cerenin halleri
- cok az olsa bile abayin sahneleri

- dr. z oynadigi sahneleri
- sonmezlerin oynadigi sahneleri ama o reyhanide cok gulmustum rezil ettiler ama komikti bence
- esma hanimin oynadigi sahneleri
- osmanin sahneleri

- boran = "seni buaraya getirdim ki, beynine oksijen girsin ki daha iyi dusunebilesin" oyle gibi biseydi (guya aklimda kalan replikdi :img-hyste hafizam kotudur balik gibi)
- sila = "herzaman, heryerde varligini hissedebiliyorum, nefesini duymak icimi rahatliyor, bana dokunman, opmen" onun gibi biseydi
- osman = "ya bu gece ya hic"

balik hafizali neng, geriye bakip cevap vermesi gerekiyor :img-hyste
hatirladigim kadariyla 20. bolumun fragmanini sevmistim, ozete gelirse onlari hatirlamiyorum, gidip bakmam gerek, sonra cevaplarim bunu, olurmu?? :P

emmmm, sila hafif yaralanacak :dito
esma ve dr. z beni deli edecek
sonmez ailesi kimbilir ne sacmalaycak
ummu gelebilir istanbula ve bu durum dilaveri zor duruma sokucak cunku sevgili avukatimiz henuz bilmiyor ummu yengesi aslinda kendi karisi oldugunu :img-haha:

hepinizi opuyorum :img-kiss:

SONAY T.
28-01-08, 18:47
akife söyledik kucağına yakışıyor daha güzel ve özel baba oğul sahneleri istiyoruz diye inşallah iletir..
Sevgili Yeşhil,

Dün geceki site misafirinden şimdi haberim oldu?...Şanslısınız hadi hadi?..
Hele Asumancım :img-yes:...Kankam bana özelden ulaş..:img-yes:

Akif'e söylediniz söylemesine de kaale alan kim acaba?..Senaristler mi?..Yönetenler mi?...:icon_whis..
Onlar yani 4 lü senaristler en bol paragrafından Beder ve Celil'e çalışıyorlar....:happy0064:happy0064

herşey güzel olacakmış...

Su-yağmur anket yapmış..Hadi 2 sorucuk cevaplayayım.:img-yes:
56.Bölüm Anketi:
Hayır....

6-57.bölüm tahminleriniz nelerdir? (Soru bulamadım idare edin )
Herşey güzel olacak..:img-wink:
Bir bakmışsınız Firuz ağa baston elinde çıkagelmiş...:happy0064:happy0064:happy0064

metes
28-01-08, 18:47

Beğenmek ne kelime...hayran kaldım...Muhteşemdi,harikaydı...bu bölümü yazanların,çekenlerin,yönetenlerin kısacası emeği geçenlerin yüreklerine sağlık:icon_evil

Hangisini yazsamki...herbir sahne yüreğime kazındı...birini yazsam öbür sahneye haksızlık etmiş olurum:icon_evil ama dayanamadım yazıcam işte...en harika sahne hamam sahnesiydi...kalbimde ,ruhumda,aklımda o sahnede kaldı..hele de Sılada...Allah'ım ne aşık bir kadın..Sılanın sevme şeklini çok seviyorum...canlandıran oyuncuyuda tebrik etmek lazım,bize hissettirdikleri için :icon_evil

Hayran kaldığım bir bölümde beğenmediğim bir sahne olabilirmi...tabikide olabilemez :img-yes:

Bütün replikler hala aklımda...hatta diziyi başa sarıp sarıp, o mesaj içeren replikleri,o aşk kokan replikleri...hayatıma ışık tutabilmesi için tekrar dinliyorum...hafızama kazıyorum:icon_evil

Ciddi cevap veriyim...Hani Sılanın ilk kaçışından sonraki bölümdü...yalnız Boranlı bir fragman vardı...yağmur altında Boran :good: o faragman çok güzeldi :img-in_loYüreğime dokuna bir özet yok ama ,aklımda kalan bir özet cümlesi var:Sıla Firuzun ayakları altındadır :img-dirol

Tahmin değil ,istektir...SILA ÖSSÜN:happy0064 Ne iyi bir eş olabildi,ne aşık,ne sevebildi,ne anne olabildi...yani hiç birşeyi başaramadı...en iyisi össün:img-icecr

Osman’ın attığı kurşunun istediğiniz kişiye isabet etmesi…(bu biraz temenni oldu gibi),ayrıca kocaman bir öpücük

Bunlar ne kaa güzel hediyeler...Osanın attığı kurşun önce Sılaya,sonra Narine,ondan sonra Celil,bedar,dilan a isabet etsin... hepsine topluca bay bay diyelim...olmazmı?

Suyum yağmurum,buda benden sana :img-kiss:

bbasalan
28-01-08, 19:06

-(Hayır)
-Sadece kameranın Boran'a :img-blush çevrildiği anlar o da Boran dan dolayı.

-Boran'ın sabah Sıla ile Mardin-İstanbul hatı üzerine yaptığı konuşma
-Boran'ın yemekte karısının derdine attığı bakış ve sıkılan yumruk
-Boran'ın Dilaver'i karşılaması ve konuşması
-Boran'ın Ömer'le haddini bil konuşması
-Boran'ın Zeynep'le ar damarın çatlamış senin imalı konuşması
-Boran'ın odaya dalıp karısını göremeyince attığı ve devamında banyoya dalarak fırlattığı bakışlar ve gömleğinin düğmelerini çözme ustalığı

Velhasıl Boran'ın http://www.resim-yukle.com/img01/17/522765superman.gif olduğu kareler. Yani Boran forever :img-clapp

-Zeynep'ten :dito saçmalamalar; Ömer'e, Boran'a, Esma'ya, Sıla'ya, hastasına yaptığı aptalca konuşma kareleri.

-Sönmezlerin http://www.resim-yukle.com/img01/17/279174smilieb188zx4.gif yeraldığı her sahne

-Sıla'nın :img-cold: banyoda yaptığı vıdıvıdı konuşması

-Osmancık'ın kovboyculuk oynadığı her dakika

-Çırpınan ama birtürlü batamayan Esma

-Dilaver den Esma'ya: "Şimdi evde oturup kazak örüyor olacaktın" :img-pilot
-Boran dan Dilaver'e: "beynine oksijen gitsin diye açıkhavaya getirttim" :img-hyste
-Sıla dan Boran'a: "kızını satan evini de satar değil mi?" :bilmim
-Boran dan Sıla'ya: "hani sen İstanbul'u severdin" :img-ok:
-Zeynepten önüne gelen herkese: "O benim ilkokul arkadaşım" :img-fie:

-Hatırlamıyorum.:icon_whis Hep salyalı sümüklü Sıla'nın olduğu karelerle dolu fragmanlar ve özetler.

6-57.bölüm tahminleriniz nelerdir?

-Kim vuruldu ise ağlaşan Sönmezler'i başrolde izleyeceğiz işte var mı ötesi.

Steella
28-01-08, 19:38
Herkese iyi akşamlar,

boran ile sılanın mezar taşlarında yazılabilecek yazıları düşündüm...siz olsanız ne yazardınız diye sorasım var..öncelikle ben yazayım.. ?

Sevgili Rhet’e cevap veriyim.:img-icecr:img-icecr

BORAN: Hayatı bir psikopattan terapi almakla geçti:happy0064, kendisininde neden terapi aldığını öğrenmeye ömrü yetmedi. :happy0064

SILA: Hayatındaki tüm şansızlıklara rağmen BORAN gibi bir mükemmel erkek ve muhteşem şahsiyetle birlikte olabilme lütfuna erişebilmiş ikinci kadındı rahmetli.[byebye

SONAY T.
28-01-08, 19:49
Herkese iyi akşamlar,

Ay Steellacım ne diyim,:icon_whis
Aşkı ömürlerinde beraberce içemediler, kudurdular..ÖLDÜLER......

(çok mu abuk oldu?)

Artık kulak verin;

Nurlu Dede Firuz ağa gelsin, Kevser kadın gelsin..İstanbul'da evleri olsun...Sıla ve Boran sabah işe giderken, gezmeye (malum yere) giderken çocuğu bu eve bıraksınlar..Tabi ki eve dadı da alınsın...Nurlu dedesi Bedirhan'ı sevsin..Omzuna çıkarsın,karnına oturtsun...:happy0064.. BEDİRHAN'I sevsinler....:img-yes:.......İSTİYORUZZ.......

Sevgilerimle........SONAY T.................

Steella
28-01-08, 19:52
Ay Steellacım ne diyim,:icon_whis
Aşkı ömürlerinde beraberce içemediler, kudurdular..ÖLDÜLER......

(çok mu abuk oldu?)

Artık kulak verin;

Nurlu Dede Firuz ağa gelsin, Kevser kadın gelsin..İstanbul'da evleri olsun...Sıla ve Boran sabah işe giderken, gezmeye (malum yere) giderken çocuğu bu eve bıraksınlar..Tabi ki eve dadı da alınsın...Nurlu dedesi Bedirhan'ı sevsin..Omzuna çıkarsın,karnına oturtsun...:happy0064.. BEDİRHAN'I sevsinler....:img-yes:.......İSTİYORUZZ.......

Sonaycım

En güzelini sen yazmışsın tebrikler. Bu gidişle öyle olacak. Yazık oldu bu diziye. Hiç bu kadar iyi bir başlangıç yaptıktan sonra bu denli düşen bir dizi hatırlamıyorum.

SONAY T.
28-01-08, 20:12
Sonaycım

En güzelini sen yazmışsın tebrikler. Bu gidişle öyle olacak. Yazık oldu bu diziye. Hiç bu kadar iyi bir başlangıç yaptıktan sonra bu denli düşen bir dizi hatırlamıyorum.
Steellacım,
Destekleyici mesajlar yazıyorum olmuyor, çok yermek istemiyorum ..şaştım kaldım..
Reytingler ortada..HS de II . sezonunda ama reytinglerde baya iyi..

Ne nasıl olacak bilmiyorum ama...DEDEM GELMELİİDİR o kaa......:good:..diyorum....

*Neşe hanımı kınıyorum..Köşkün duvarlarını daha yüksek yaptırtmadığı için...:good:
*Boran'ın kınıyorum duvarın üstüne tel örgü çektirmediği için.. :good:..kamera sistemi koydurmadığı için....

*Kurşunu da kınıyorum ,atmosferde kaybolduğu için.. :happy0064:happy0064

bbasalan
28-01-08, 20:45
Buraya gelen yabancı arkadaşlar, acaba bunlar dalga geçmek için mi diziyi izliyorlar derler mi?. :icon_whis
Ya da içimizde böyle düşünen arkadaşlar varmıdır?

Ben şahsen kötü tarafları bulup, eleştirmek için seyretmiyorum. :img-polic
Ayrıca forumda paslaşmak, kaçırdığımız noktaları farketmek bence güzel http://www.resim-yukle.com/img01/15/398496friends.gif

Ben hala diziyi izlerken http://www.resim-yukle.com/img01/16/436095tv_horror.gif etrafımdakileri susturuyorum.
Hala pür dikkat seyredip bir repliği bile kaçırmamaya çalışıyorum.
Diziden illa bir mesaj beklemiyorum. :img-wink:
İlla doya doya ana-baba, karı-koca sahnesi beklemiyorum.
Sadece seyircilerini ne versek yerler durumunda düşünmelerini istemiyorum.
56 bölüm seyredince ve nerden nereye gelindi diye düşününce ister istemez beklentilerimiz oluyor, bu beklentiler de başkalarına büyük gelebilir.
Ama ben kendi adıma çok büyük mucizeler istemiyorum.

Sadece başrolde ki iki insan arasında doğallık ve buna bağlı aile oldukları kavramını hissedip yaşatmalarını, yan karakterlerin gereğinden fazla gösterilerek onlara yazılan saçma repliklerle sahne doldurulmasını istemiyorum.:img-pipe1

Bunlar da çok büyük bir beklenti olmasa gerek.
Yapılamıcak birşey de değil istediğim.
Sahip oldukları karakterler ve konular ile çok rahat doyurucu bölümler seyrettirebilirlerdi. :img-haha:

Emeğe saygım sonsuz, emeksiz ekmek olmuyor maalesef. http://www.resim-yukle.com/img01/16/976132_workers.gif
Hepimiz biryerlerde (öğrenci, iş hayatı, ev hayatı v.s) emek harcayarak karşılığını alıyor-görüyoruz.

İnşallah 57 de kocasının gözlerinin içine bakarken yüzünde gergin kasılmış bir ifade değil doğal bir tavır ile "seni seviyorum" diyen bir esas kız görürüz. :img-cool2

57 de Osman'ın sonu ne olacak? Ölecek mi? Hapse girecek mi?

Boran Forever :img-clapp

zeynepsudem
28-01-08, 21:50
56.Bölüm Anketi

Su-Yağmur'uma:img-in_lo Sevgilerimle

Beğendimmm:img-yes:

--Boran'ın Samim'le, Ömer'le, Zeynep'le, Dilaver'le konuştuğu sahneler:good:
--Boran'ın Sıla'ya Bedar'ın hastalığını anlattığı, teselli ettiği sahne..
--camlı kafede Sıla Dilaver'le konuşurken; Boran'ın tatlı-sert bakışlarla, yumruğunu sıktığı sahne..
-- Boran'ın yatak odasını kolaçan eden bakışları sonra da banyoya girdiği anda; Sıla'ya yönelttiği bakışlarla, gömleğinin kol düğmelerini açmaya başladığı sahne..
--Sıla ile Boran Mardin'e dönme meselesini konuşurken; Bedirhan'ın üzerindeki örtüsünü iterek tatlı gülücükler attığı sahne:img-in_lo
--Azad ile Narin'in sahnesi.. Narin'in ağlayışına içim acıdı:icon_sorr

--Zeynep'in evli bir adama aşık olan hastasına; neden mücadele etmiyorsun..:icon_twis dediği sahne..

Boran Dilaver'e: Seni açık havaya getirdim, beynine oksijen gitsinde, Beni daha iyi anla diye..
Esma: E Dilaver yakarız yıkarız diyordun noldu?
Dilaver: sessiz ve derinden gidiyoruz Esma Hanımmm:img-hyste
Sıla: Boran İstanbul'dan sıkıldım artık, burda olmamıza bir sebep yok Mardin'e dönelim..
Boran: Sen İstanbul'u severdin noldu?:img-wink:

Beni en çok heyecanlandıran özet: 11. bölüm ve 27. bölüm özetiydi..
11. bölüm özetinde; Sıla'nın kaçacağından bahsediyordu.. fakat Ben Sıla'nın kaçmayacağını düşüyordum..

27. bölüm özetinde; Cihan'ın Sıla'nın ve bebeğinin hayatına kastedeceği yazıyordu. 1 hafta bebek düştü, düşmedi diye endişe duydum.

En heyecanlandığım fragman; 12. bölümün fragmanıydı. Sıla'nın yeşil kolye, yeşil elbiseyle; şömine önünde göründüğü sahnede; kaçmadığını bağevinde Boran'a süpriz yapacağını düşünmüştüm.

Narin'in vurulacağını doğum sancılarının başlayacağını veya bebeğini kaybedeceğini:img-fie: düşünüyorum..

su-yagmur
28-01-08, 21:56
Herkese Merhaba
Sıla formum,arkilerim,kontaklarım nerdesinizhttp://img183.imageshack.us/img183/9423/animation141nmdx8.gif (http://imageshack.us)

56.Bölüm Anketi:

--Sıla Mardin’e gidelim dedi.Boran terapi yapacağım dedi.Sönmezler yemek yedi.Dilan iki erkek arasında kaldı.Emir okula gitmem dedi.Dilaver çapkın oldu.Sonra da yönetim kurulu başkanlığından oldu.Ömer Boran’ı tehdit etti,Zeynep Sıla’yı tehdit etti.Zeynep Boran’a aşık olduğunu anladı.Sonra hep beraber soğuk bir duş aldık.Osman’ın kurşunuyla da havamızı alacağız.Tüü bana bu kadar olay olmuş ama benim :img-lazy:

--Dilaver &Ceren’in iş yemeği

--Boran’ın Dilaver’e yönetim kurulundan istifa ettirmesi:dance:

--Boran Sıla telefon konuşması

--Boran’ın Zeynep ile konuşması

--Esma’nın Sıla'ya restti

--Banyo sahnesi :fighting2

--Zeynep&Ömer sahneleri

--Zeynep Esma sahneleri

--Sönmezlerin Reyhanisi :img-fear2

--Dilan’ın gençlik sorunları…..vs

--Dilaver : Konuştuğunuz biri var mı?:img-hyste

--Dilaver:Başınızı bağlamamız lazım?

--Zeynep: Adam benim ilkokul arkadaşım:img-beee:

5-56 bölüm boyunca en beğendiğiniz,sizi heyecanlandıran fragman hangisi?

--Sıla bebeğini aldırmaya gittiği bölümün fragmanı (16 bölüm)

--Boran’ın Sıla’yı kurtarmak için kurşunun önüne atladığı fragman(18 bölüm)

--Üç buçuk tokatlı fragman(20 bölüm):img-pilot

--Barışma gecesinin sabahını gösterdikleri ve bizimde bir şey olduğunu sandığımız bölüm fragmanı (21.bölüm)

--Boran’ın Cihan’a “Şehadet getir len” dediği fragman (29.bölümdü galiba)

Özet değil de Kırçiçeğimin tehditlerini ve Mor cadımın makus talihini unutamıyorum.:icon_sorr

--Hastane yavrum ,kuzum diye zırlayan Sönmezler…Terapi yapmak için bekleyen Zeynep, bunlarla uğraşmaya çalışan Boran…:dito

boran ile sılanın mezar taşlarında yazılabilecek yazıları düşündüm...siz olsanız ne yazardınız diye sorasım var..

Sıla: “Tek rakibi Türk Hava Yollarıydı…”

Boran:”kuş uçtu ”

Rhett'im bir össünlerde düşünürüz.:img-pilot
Ankete cevap veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.http://img530.imageshack.us/img530/5425/69dmig5.gif (http://imageshack.us)

İyi Geceler...

-Cansu91-
28-01-08, 22:39

Yok,ben yine beğenmedim..Zaten bir kere de beğensem kına yakıp,Ulak filmindekı humeyranın oynadığı roldeki gibi oynayacağım..:P

Bu sefer ben cerenle Dilaverın konusma sahnelerini,DİLAVERİN cerene kur yapamamasını cok beğendim,görgüsüz cahal işte ne olacak.. Çok hosuma gidiyor onun ebleh halleri..
Onun dısında aklımdan Sılasız bir banyo sahnesi hayal ettim,ve onun güzel olabileceğini düşündüm...kesinlikle Sılasız BORANLI bir banyo sahnesi...

-Sılanın bulunduğu butun sahneler..
-Celılın Kendini bilmezce konusup,Evı sattığını söylemesi,ardından hönklemesi,keltorosunun anca basmas..hele sukur dedirtti bana..Çük şükür..
-Bir de Ümmünün aramasını heç beğenmedim..
-Hele Reyhanı Allah'ım tam tamına berbattı..boyun sorunu olan CD bile 24.Bölümde Bederden daha güzel bir görünüm vermişti bana..O BİLE..

-Ya bu gece Ya hiç..Ya bu gece..OSMAN FOREVER DİYORUM..Haydi inşallah bu sefer olacak,Cihanın yapamadığını yapacak,haydin bakalım..
-Sen artık karımın şirketinde yönetım kurulu başkanı değilsin Dilaver,Bu kadar..:P
-Senı buraya acık havaya,temız hava alasın diye getirdim..Boran bunun gibi birsey dedi cok guldum..
-Kevser:Yılaan,Oğlumun kanına da girdin,Git haydi giit!:img-icecr
-Sıla:Bana öyle sevgiyle bakıyorsun ki,ilk defa beni öldürebileceğini hissettim..(Bu neydi ya)
-Sıla:Hayvansın,Katilsin Boran hehe:img-icecr
-Sıla:Daha kac yuzun var Boran!

Daha cok var Say say bitmez...

-11.Bölüm Fragmanında cok heyecanlanmıstım,arada Sıla ve Boranın atesli sahneleri azıcık görünüyordu,zaten ondan sonra Sıla'nın S'nını ömrüm boyunca duymak istemedim..Ama malumunuz kopamıyorum..:icon_cry: Özeti de cok iyiydi..
-Sezon finalinin fragmanında cok heyecanlanmsıtım..Boranımın boynu bukuk halleri cok uzmustu benı bir de hapisi..Sıla'ya da bosuna uzulduğumu sonradan YINE farketmiştim..Özet de aynı sekilde..
-Yanlız benı en cok ağlatan en cok sevdiğim bölümlerden birisi de 28.bölümdür,orada Akıfımın mımıklerine,oynayıs tarzına,kükremesine asla doyamadım...Sılanın ağlamalarına bile cok uzulmustum..:icon_whis,ÖZET de aynı sekilde..

Vallahı ben diyorum ki,Narin vurulacak..Çünkü kursun Sılaya doğru değil de,Narine doğru geldi..Narin vurulacak,bebeğini düşürecek..İstemediğim olaylar olacak daha sonra..Sürekli Sönmezlerin viyaklaması,bütün ailenin ağıdı..Çünkü sevmediğim Sönmez Narin bir kere daha bebeğini düşürmüştü..Daha sonra da Abay ile yakınlasacak diye tahmın ediyorum..Abay da bu yuzden Almanyaya gitmez diye düşünüyorum..:img-elvis

Tek dileğim,Osmanın kursunun ıkısının ortasına isabetidir..Böylece İkisinden de kurtulurum..:img-icecr

Teşekkürler,güzel bir anketti..:love09:

haramikedi
28-01-08, 22:52
Abayı Gizemle bağlayacaklarsa Abay ölsün daha iyi.:img-help: Ben onlara dair en ufak bi elektrik hissetmedim. Gizem Abayın kendisine olan ilgisini farkediyor ve onu kırmamaya çalışarak sıyrılmak istiyor gibiydi. Abay da deli aşık filan değildi. Gizemin peşinden gitmesi bence fazla zorlama.

Bir de dizide kim ağlarsa ağlasın mendil kullanmıyorlar.Hep ellerine siliyorlar....
evet..Sıla sümüklerini elinin tersiyle siliyor hep. Pis!:img-lazy:

-:blink:Boran burnum akıyor. içime çekmem mi daha iyi olur yoksa akmasına izin vermem mi?
- IYK! :img-elvis..ııııı... mendille silsen?
- ama artık çok geç. sen cevap verene kadar olan oldu bak.:icon_cry:
-:img-fie:
-hergün hergece sevecek misin beni Boran.:love04:
- en azından bu gece değil.:mad72: git yıkan bee, pisluk!

.

GünIşığı
28-01-08, 23:02
Canım kabinemgil, çok sevgili paspas forum iyi geceler:img-wink:

56.Bölüm Anketi:

Suyum Yağmur' umu çok seviyorum:img-in_lo

Celil' in mangal hazırlığı yaptığı sahne.:img-pilot Domatesleri, biberleri, soğanları ustalıkla doğramasına bayıldım. Hele etleri şişe dizmesi var ya....:img-icecr

Beğenilecek sahne çektiler de beğenmedik mi?

Replik falan kalmadı aklımda ama Dr bozuntusu kadının evli hastasına verdiği akla ne diyeyim bilemiyorum. "Neden O' nun için mücadele etmiyorsunuz?" gibi birşey dedi değil mi? TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ....TÜÜÜÜÜÜÜÜ bir daha TÜÜÜÜÜÜÜÜ

Evlilik kurumuna göstedikleri saygı için bu da ilgili kişilere :dito Yazıklar Olsun!

Beni heyecanlandıran özet olmadı ama 29. Bölüm fragmanını hiç unutamam. Boran' ın sesini duyduğumuz ilk fragmandı. Cihan' ın başına silahı dayayıp "Şahadet getir ulen" dediği fragman forumda da çok ses getirmişti. "Uyandı Aslan Parçası" sloganları ile imzalar, aslanlı avatarlar bile kullanmıştık:icon_sorr

57. Bölümde dizide ne olacak bilmiyorum. Düşünmek bile istemiyorum. Ama kendimle ilgili tahminimi hemen paylaşabilirim. Saat 20.00 de ekran başına geçeceğim :img-bored bitince de :img-lazy:

Not: GünIşığı Ablacığımın anketi de devam etmektir…

Aaaa ben de Mıla mı Narin mi gidici diye anket yapmıştım değil mi? Gidip bir bakayım son durum neymiş:img-blush

Gelmişken Rhett' imin de sorusuna cevap vermeden gitmeyeyim.

Boran ölmesin mezar taşı da olmasın. Hani ya Osman' ım Sıla yı vurduysa diye onun için bir mezar taşı düşündüm ama :img-blush "Lafla sevdi, gözü ile dövdü, kangrenli kolu kesemeden öldü :sad53:"

asumanoz
28-01-08, 23:09
Hepinize iyi geceler:img-in_lo

Sevgili su-yagmur anket için teşekkürler:good:

56.Bölüm Anketi

idare eder Boranın olduğu tüm sahneler:good:

Sılanın kendi öz evlatlarını satan evi niye satmasın diye Borana söylemesi ve (Boranın o an Sıla için neler düşündüğünü çok merak ettim)
Boranın Dilaveri holdingden şutlaması:happy0064

Zeynepin hastasına karşı neden' niye kurtulmaya çalışıyorsun onun için savaş' demesi ve hastanın şok olması ayrıca hastanın yerine kendini koyarak o cümleyi kendi için kullanması
Sönmezlerin bitmek bilmeyen dertleri
Esmayı Sılanın şirketinde görmek istemiyorum....Samimin öldürülmesine çok üzüldüm o sahneyi görmek istemezdim eşi ile mutlu yaşasalardı:icon_sorr:icon_sorr

56.bölümde Osmanın 'ya bu gece yada hiç demesi'
Dilaverin Esmaya 'sessiz ve derinden'demesi ve onun Boran tarafından şirketten saf dışı edilmesi
Celil efendinin Bedara üzüm suyu Bedarım üzüm suyu' demesi

11.bölüm ve Sılanın bebeğini aldırıp aldırmadığını Dr.çıktığı anda Boran ile yüzyüze gelmesi Cihanın karaşimşek ile Sılayı Mardine getirmesi

hiç tahminim yok bu konuda

Sevgili Ayliz doğum günün kutlar herşeyin gönlünce olmasını dilerim.

zuzu
28-01-08, 23:35
su-yagmur

bölüm anketi

Boran sahnelerini evet

Boran li her goruntuye ok

Sonmezlerin igrenc reyhani oynayisi

Zeynep in joker gulusleri

Boran in hayatinda biri var?

ama Boran in haberi bile yok!!!

ilk 13 bolum fragmanlarinin hepsi .........

hic bir tahminim yok...akisina biraktim ben artik GO ne dediyse o...

odile
28-01-08, 23:48
canımın içi kabinemgilerr ve cici forumum hepinize iyi geceler

su-yağmur'um anketini cevaplamaya geldimmm...

Hayır artık bir bölümün tamamını beğenmem söz konusu değil. Ancak bir kaç sahne beğenebiliyorum o da şanslıysam !!

-Bu hafta Boran'ın Dilaver ile yaptığı konuşma
-Sıla'nın Dilaver'in istifasını duyduğunda Boran'ı aramasını ve aralarında geçen konuşma
- Boran'ın banyoya girdiği ilk an ...gömleğinin düğmelerini çözerkenki bakışları :icon_redf:img-heh:

-banyo sahnesiii
-Azad'ın Narin'i yoklamaya geldiği sahne
- Dilan'lı tüm sahneler

Aslında hiçbir repliği tam olarak hatırlayamıyorum ama aklımda kalan kadarıyla ;

Osman : "ya bu gece ya hiç"
Boran : "Seni böyle açık havaya getirdim beynine oksijen gitsin ki düşünebilesin"
Sıla : "Babam Dilan'ı okuldan almışş "

5.bölümün fragmanıı ...Sıla ve Boran'ı gezerken yemek yerken göstermişlerdii . Bir de 20.bölümün özeti galiba hani kavuşacakları vuslat olacağı belliydii , ve ben ne hayaller kurmuştumm ...içimde kalmıştı hepsii :icon_sorr

hastanede başlayacak direkkk ...bizler de acaba kim vuruldu diye telaş edeciğzzz :img-lazy: Boran Osman'ı tartaklar gibime geliyor, ama cezasını yargıya bırakır canumun içi :img-in_lo vurulan Sıla ise biraz Boran aşkı izlerizz ..Vurulan Narin ise hiç çekilmezz:img-fie: ..gitme Yarennnn deyip sızlanan bir Narin ve kuzummm deyip ağlayan Bedarr ..ıykkkkk :img-cool2
beni nasıl bu hallere kodunnn GO yuh sana :icon_sorr

ben senden ödül olarak öpücük alayım mı canımm su-yağmur'um ??:img-kiss:

rhett'im boncukumm mezar taşına neler yazılsın demişşsinn ....benimkiler biraz uzun ama idare et :)
ölüme dair ...bir şiir Boran için;

Cennet gözlerindi
Gözlerin kaçıp gitti
Sözlerin , sesin ve tenin de birlikte
Kokun...sahi , nasıl bir şeydi ?
kalamadı benimle
o da gitti
Cehennem nasıldır hiç bilmem
ama belki de öyleydi
kayıp cenneti aramıyorum artık
Cenneti , Cehennemi
Cennet gözlerindiii

Sıla için bişi bulamadımmm ....ama bu her ikisi içinnnn olsunnn :)

Anlaşamdığımızı anladığımızda,
Anladığımız anlaşamadığımızdı
Anlaştıkk :img-hyste

aleveylül
29-01-08, 00:04
iyi geceler kontaklarım :)

evde küçük kardeşinmi var derdin var pc her an bozulabilir tıpki benim pc gibi ...
ilk önce anket cevap vereyim

ne sahnelerdi ama varya uykum geldi ilk defa izlerken en heyecanlandığım yer diziyi izlerken maabelin tel attığı mesajdı :)

sıla banyoda iken boranın gömleğini çıkarması sadece devamı değil...

reyhani iğrençti ben neler beklerdim ya boran sıla reyhanisi allah aşkına ömrü billah oynamasınlar artık

en heyecanlı sahne eksin kurşun ne heyecanlıydı ama matrix:img-pilot

ben ölürsem doğmamış bebeğim ve karım sana emanet ağam neden öldü ben anlamadım olayı bilmiyorum :)

5-56 bölüm boyunca en beğendiğiniz,sizi heyecanlandıran fragman hangisi?

sılanın kaçıp kaçmadığını bir türlü bilmediğim fragman nasıl sahneler yaratmıştık forumda hiç unutamıyorum :img-in_lo

hep aklımda hep yüreğimdesiniz sizi çok seviyorum güzel kontaklarım:img-in_lo:img-blush

sıla ölücekmi:img-icecr inşallah demek istiyorum

mezar taşlarındaki yazıyı sorarsanız...

boranın ölmesine dayanamam yaaa

ama ölüm sana yakışmadı demek isterim

sılayada --- geç bile kaldın :)

melim
29-01-08, 00:09
uzun zamandir yazmiyor okuyordum aslinda,ama aklima takilan bazi seyleri paylasmak istedim;
öncelikle illa her dizide bu kiskandirma olaylari ooluyor artik alistik ve normal geliyor,hatta bizler demeye baslamistik sila borani kiskanmali diye,benim söylemek istedigim acaba senaristler yanlsimi yanliyorlar,yani tamam kiskanmak falanda bu Zeynep tam anlami ile bir psiko,yani eger hastalari ile konusmalari duyulursa kesinlikle elinden doktorlugu alinir ve kendisi uzun bir süre icin doktor tedavisine girer.Benim kizdigim kesinlikle Zeynep karakterini oynayan kisinin dis görünüsü yada silanin onu kiskanmasi yada boranin saflikla hala olayi anlamamis olmasi degil,kesinlikle doktorluk meslegine bir saygisizlik sonunu iyi baglamazlarsa korkarim bütün psikolog ve psikiatristler ayaklanacak,bir meslek bu kadar da saygisizca islenmez canim,tamam her meslegin icinde ahlaksizlar var ama ne diyim,ben tamami ile buna karsiyim,yoksa sila kiskanmis diye falan degil.
Diger konu ise neden sila hala daha konusmayi ögrenemedi,neden hala daha kiminle ne zaman nasil konusacagini bilemiyor,neden Esma ya hak ettigi cevaplari veremiyor,söylenecek o kadar cok sey varken neden hep gereksiz etkisiz sözler söylüyor esmaya ve Dilaver bence haftanin konusmasini yapti esma ile söylediklerinin hepsi yerinde ve dogru zamanda söylenmis sözlerdi:happy0064
Tabi emirin babasina reyhani öyle oynanmaz demesi de güzeldi.....
sanki bölümler toparlanmaya baslandi,belki bana öyle geliyor ama son bölümlerde doktor zeynebe kiziyorum,zaten hep elde edemeyecegi seylerin pesinde geereksiz kosanlara kizarim hele ki bu birilerinin mutsuzlugu demekse daha da kizarim ama zeynep doktor oldugu icin beni kizdiriyor,doktor degil de kadin olsaydi sadece herkesin zaaflari vardir derdim ama doktor olunca olmuyor.Esmanin söyledigi ve yaptiklari beni o kadar kizdirmiyor mesela,cünkü hirs ve kapasite diyorum ona sadece,kimi insanlar vardir kendi mutsuzluklarini baskalarinin mutsuzluklari ile örterler iste esma onlardan,hayatta hic birsey basaramamis biri.......
Insanlarin sevdiklerini üzmemek adina üzüntülerini ve hastaliklarini saklamasi da anlayamadigim bi r diger sey,zaten ortaya cikmayacak mi,sevenlerin o zaman daha mi az üzülecek,Bedar?????????
Banyo sahnesi icin sadece sunu derim,birlikte birseyler yapsinlar deniliyor diye yapilmis,keske yatakta degil de söyle evlerinde sakin bir aksamda karsilikli konussalar,cok daha hosuma giderdi,üstelik Boran kiskandigini belli edebiliyorda neden sila bunu yapamiyor,boran dan daha kültürlü ve dayanikli oldugunu mu göstermek istiyor,bir insanin doktorunu arastirmasi normal,sila ve boran gibi her an namlu önünde olan insalar da izletmis ne yani boran bunu anlamayacak bir insan mi?zeynebe orda cevabini neden vermedi,bildiklerini neden ima etmedi ben ona sinir oldum,biri üzerine gelince sinmesini hic ona yakistiramiyorum.

teomanresat
29-01-08, 00:12
İyi geceler kabinemgil,kontaklarım ve forumdaşlarım:img-wink:Su-Yağmuruma sevgilerle deyip anketi yanıtlıyorum:img-yes:

Herkese Merhaba
:

56.Bölüm Anketi:

Canım beğenme yada beğenmeme duygularım alındı bu dizi sayesinde:img-beee:

Boran'ın olduğu her sahne diyeyim kısaca:img-in_lo

Ohooo o kadar çok ki canımın içi...
--Bedar ve Celil'in çilingir sofrası
--Zeynep'in Sıla'ya elinden geleni ardına koyma tavrı
--Zeynep'in evli erkekle ilişki yaşayan hastasına mücadele et demesi
--İki çıplak bir hamama yakışır sahnesi:icon_evil
Saysay bitmez canım

Yok:icon_sorr

Sıla'nın kaçıp kaçmadığını bilmece gibi soran özet ve fragman
ve Boran'ın Cihan'a '' şehadet getir ulen'' sözlerinin yankılandığı fragman

Artık hüküm uygulanacaksa uygulansın kabak tadı verdi.

Su-Yağmurcum:img-kiss:

rhett butler 8/1 tarafından gönderildi
boran ile sılanın mezar taşlarında yazılabilecek yazıları düşündüm...siz olsanız ne yazardınız diye sorasım var..

Rhettçimde sormuş,ben eksik kalırmıyım...

Efendim Sıla ölürse;Törelerin gölgesinde hızlı yaşadı genç öldü:icon_whis
Boran ölürse;Boran Forever:img-wink:

Herkese iyi gecelerbye

özgün
29-01-08, 00:32

Genel itibariyle beğenmedim.

Dilaver ile konuşmasından sonra Sıla'nın gergin hallerine dayanamayan Boran'ın ''artık bir şeyler yapmam gerekli'' diyen bakışları.

Boran'ın Dilaver'i görevinden istifa etmesi için zorlaması.

Sıla'nın istifa olayı üzerine Boran ile konuşması.

Zeynep'in hastasına ''onun için neden mücadele etmiyorsun'' mesajları ile dolu saçma sapan bir terapi yapması.

Zeynep'in Sıla'yı araştırma dolayısıyla Boran'a söylemek ile tehdit etmesi ve Sıla'nın da tıpkı bir korkak gibi kendini geri çekmesi. Hayır söylese ne olacak ki sanki? Boran ne diyecek Sıla'ya? Sanki Sıla'nın Boran'ın düşüncelerine önem verdiği varmış gibi.

Reyhani sahnesi tamamen eğlence olsun diye yapılan ama yüze göze bulaştırılan bir sahneydi. Beğenmedim.

Boran'ın Zeynep'e gidip de Ömer'in anlattıklarını anlatması ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmesi güzeldi ama Zeynep'in de biraz duygu sömürüsü ile Boran'ı kolayca kandırmasını sevmedim.

Dilan'ın olduğu tüm sahneleri de beğenmedim.

Sıla : Mardin'e dönelim Boran.

İlk 11 bölümü merakla takip etmiştim ve beğenmiştim, arada da beğendiklerim muhakkak olmuştur ama şu an hangi bölümdü hatırlayamıyorum.

Sıla vurulacak ve hastaneye kaldırılacak. Yani hastanede geçer bu bölüm. Hazır yolları hastaneye düşmüşken de; Bedar kontrollerini yaptırır. Narin doğumunu yapar. Zeynep Boran ile terapi yapar. Sıla'ya geçmiş olsuna gelen Esma'nın ani sancıları tutar ve o da doğum yapar. Dilan da ablasını ziyarete gelmişken son yaşadıklarını anlatmak için Zeynep ile görüşür.

Ödülü mü alabilir miyim Su'yum Yağmur'um? :img-in_lo

oslo
29-01-08, 01:48
İyi Geceler;

adeen,odile ve nihz ; Boran'nın karekterini anlatışınız çok güzel.:good:Sizlere katılıyorum,en başta özünde çok iyi bir İNSAN. Herkese karşı.

bbasalan ;Ellerine sağlık,bugün yorumlarının altına imzamı da atarım,parmak da basarım.:happy0064

Suyum Yağmurumun Anketine cevaplarım

1-Bu bölümü genel olarak beğendiniz mi?

Ehhh desem..olur mu?

2- En beğendiğiniz sahneler :

Boran'nın olduğu tüm sahneler..Sıla'nın artık tek güvendiği kişi olarak Boran'a kendi ailesi hakkında konuşması..Bedirhan'nın örtüsü ile oynarken gülmesi..:img-in_lo

3-Beğenmediğiniz sahneler:

Bu dizinin adını değiştirsinler.Adı ,Sönmezler olsun.O kadar nefret eder hale geldim ki,kendimden şüpheleniyorum. Ne hastalıkları,ne parasızlıkları,ne balonları,ne yedikleri ,ne de çocukları ile olan ilişkileri beni hiç ilgilendirmiyor.Sadece sinirleniyorum. Hele büzük dudak Bedar ve vıcık vıcık Celil'in reyhanisi beni deli etti.Bedar artık dişlerini hiç açmadan konuşuyor.Bedar deyince gözümün önüne büzük dudakları geliyor.Bir de Dilan'nımız ve sorunları çıktı.Bir de Alo Polis,Alo İmdat telefonlarına Alo Sıla eklense iyi olacak. Her sorunu çözüme ulaştırması için Sıla'yı arayan bir Bedar.
Zeynep,Ömer,Esma,Dilan,Dilan'nın arkadaşlarından fenalık geldi.

4 Aklınızda kalan replik:

Boran'nın tüm replikleri,Sıla'nın "Öz kızını satan,evini de satar."demesi..Dilaver'in Ceren'e "Konuştuğunuz kimse var mı? " diye sorması(Burada çok güldüm de),Zeynep'in doktor arkadaşının ,ona bir doktor olduğunu,bunu unutmaması gerektiğini anlatan sözleri..

5- Beğendiğiniz özet ve fragman:

Vallahi Sıla dizisini izlediğimden beri tüm özetlere sinir olmuşumdur.Kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum,Sıla İstanbul'a kaçtı mı,kaçmadı mı diye anketler yapılırken, fragmanda bir şömine ve prinçden bir süs görmüştük. Kaçmadı,bağ evinin şöminesinin prinç karyola başından görünüşü demiştik. Meğer kaçmışmış ve o gördüğümüz İstanbul da odasının şöminesi ile şöminenin önündeki korumalık çıkmıştı.Sılam'ın puflarına çakılanlardandım.

6-57.Bölüm Tahmini:

Bedar ve Celil baş rollerini sürdürecekler. Gelinleri,kızları veya her ikisi ve torunları için endişelenecekler.Bedar dudağını büzerek ağlayacak,gözyaşlarını ve burun ifrazatını elleri ile silip,yaralı olan kimse, onun yüzünü okşarken de elini temizlemiş olacak.Böyle hareketler çook gördük.

Dilan bunlarla ilgilenmeyecek.Zeynep Ablasından ablası randevu alsın,diye bir karış suratla Sıla'ya çemkirecek..:fighting2

Olan yine Boran'a olacak.Sıla veya Narin için koşuşacak,Samim'in ailesini bulmaya çalışacak, oğluyla ilgilenecek ve "Borancığım;çok strese girdin,yine,bunun terapisini yapalım,hem de tek seansta bitmez.Seni hastane ortamından uzaklaştırmam lazım. Dışarıda yemek yiyip konuşalım" :img-wink:diyen bir psikopat doktorla uğraşmak zorunda kalacak.

Hay Allah,anketi unutup,yorumlarıma daldım.Özür diliyorum.

rhettİme cevabı unutmuşum.

Sıla'nın:Herşey benim yüzümden dedi,herşey onun yüzündendi.

Boran'nın: Herkesi sevdi,ama herkes ona çemkirdi.
Boran'nın ayak ucundaki taşa da Boran Forever:img-punk:

odile
29-01-08, 02:48
yine benn:) ...gece gece çenem açılıdııı dolanıyorumm forumuu ...yanlız değilim ama nihz'im ay parçamm ile parti yapıyoruz çaktırmadann :img-in_lo Ateşlerde kavrulduktan sonra buralara düştük:img-hyste

adeen,odile ve nihz ; Boran'nın karekterini anlatışınız çok güzel.Sizlere katılıyorum,en başta özünde çok iyi bir İNSAN. Herkese karşı.

Olan yine Boran'a olacak.Sıla veya Narin için koşuşacak,Samim'in ailesini bulmaya çalışacak, oğluyla ilgilenecek ve "Borancığım;çok strese girdin,yine,bunun terapisini yapalım,hem de tek seansta bitmez.Seni hastane ortamından uzaklaştırmam lazım. Dışarıda yemek yiyip konuşalım"diyen bir psikopat doktorla uğraşmak zorunda kalacak.

sağol Oslo'cum canımm :img-in_lo

Boran'ın başına Zeynep'ten yardım isteyeceği hiçbir durum gelmesin ne olurrr :img-fie::img-fear2 kabusum oldu Zeynep resmen!! ...ne kadar yanlış bir karakter yarattılar inanamıyorumm :icon_sorr...halbuki ben neler hayal etmiştim ...aklı başında bir hanım kız olacak, Abay'ın yaralarını saracaktııı ...ama nerdee .Şimdi Abay soğuk buzzz gibi Gizem hanım için Alamanya yollarına çıkmak üzere .Zeynep evli erkeklerle ilşkiyi onaylıyor , bir de üstüne üstlükk hastasını yalan yanlışş dolduruşa getiriyor ...onu yönlendiriyorrrr:mad72: hem de yanlışşaaa , kötüyeee ....

reyhani beni de deli etti oslo...güzelim danstan da soğuttular adamııı :img-cool2

nihz
29-01-08, 02:51

Sıla : İyiydi, hoştu fazlası ile boştu...Öldü Nihz Mutlu oldu... Eyy oradakiler Allah yardımcınız olsun...sizin için dua edeceğim...isyan etmeyin, başa gelen çekilir diyin bir nebze yardımı oluyor...ben çok çektim ama hep bu mutlu sonu hayal edip avundum... ne demişler sabır eden derviş murdına erermiş.... bu önceki gelenlere benzemez... kendinize orada mukayet olun... aniden belerir ve çemkirirse bir adım geri durun he deyip geçin...Sıla'dır ne yapsa yeridir... burada rahat durmadı orda mı duracak... unutmadan arada kalanlardan uzak tutun düşman bilir... kaba göstermeyin kuvvatini alıverir feleğiniz şaşar... işte böyle... ne olur ne olmaz diye tabudunu demirden yaptırdım kill bill vakasına dönmesin olay...

Boran : Mekanı cennet, ruhu şad olsun en azından orada Sıla'dan uzak olsun... Zor koşullar altında bütün mükemmeliyeti ile yaşadı... fazla söze gerek yok o bir efsaneydi... Boran Forever!Çünkü Öyle! te o kaaaaaaa....

yine benn:) ...gece gece çenem açılıdııı dolanıyorumm forumuu ...yanlız değilim ama nihz'im ay parçamm ile parti yapıyoruz çaktırmadann Ateşlerde kavrulduktan sonra buralara düştük

Odişim:img-wink: Ateş bir tek beni kavurur:img-hyste

Boran'ın başına Zeynep'ten yardım isteyeceği hiçbir durum gelmesin ne olurrr kabusum oldu Zeynep resmen!!...

Senin kabusun benim ben:img-icecr

ne kadar yanlış bir karakter yarattılar inanamıyorumm...

eeee Sıla dan doğru çözmemiz lazımdı... Acaba diyorum bu senaristlerin yarattıkları kadın karakterlerin geninde mi bişi var... hepsi çuvala konup duvara sallamalık:img-pilot

reyhani beni de deli etti oslo...güzelim danstan da soğuttular adamııı

O zaman şimdiden hazırlanın... Bedar, Bedirhan'ın düğününde Celil ile reyhani oynamayı planlıyor... Dilan ve yeni sevgilisinden de reyhani oynama girişiminde bulunmasını bekliyorum...

odile
29-01-08, 03:13
Odişim Ateş bir tek beni kavurur:img-hyste

Burada da mıı yaaaaa !!! yeter yaaaa!!!! :img-dirol
beni kavuryor Ateş kardeşimmm sadece beniii :img-in_lo
...hem sakin olalım burası Boran'ın sayfasıı... kıskanmasın mühür gözlümüz değilll :img-hyste

Senin kabusun benim ben:img-icecr

canım benimm ...bu gece pek cesur gördüm seniii ...troest tikkat tikkat her an arkanda biri belirebilüüü mesela Osmannn ...nasıl Diyar'ımın Hamdisi vardı ...senin de Osman'ın olsun muuu?? Olsun olsunnn :img-in_lo

acaba diyorum ; Ümmü gelip Ceren -Dilaver samimiyetini görse kıskanır mıı??? Zeynep'ten terapi alır mııı ??? :img-pilot

nihz
29-01-08, 03:34
56.Bölüm:

Peşin, peşin...http://img212.imageshack.us/img212/9977/avatar4604818wslz1.gifhttp://img212.imageshack.us/img212/9977/avatar4604818wslz1.gif

Şahanelerden bir demet sundular...nasıl olurda beğenmemhttp://img212.imageshack.us/img212/9977/avatar4604818wslz1.gif

Ben zombi kılıklı Sıla'nın sahnelerine ayrı bir bayıldım...güzelliği ve gerginliği karşısında nutkum tutuldu...

Seni bu sorudan men ediyorum suyum yağmurum... bu kaaaa müthiş bir dizide beğenilmeyen sahne var mı diye sormak....hiç yakıştıramadım...kınım kınım kınadım...birde çok sarıldım çok öptüm...:img-in_lo

Valla ben repliğe replik demem Boran söylemedikten sonra... Duydum ki sağduyu o gün bugündür kendinden geçmiş... Beni Boran'dan başka kimse cümle içinde kullanmasın diyor... Sonra açık hava Boran sayesinde havam oldu diyor:img-icecr
Sıla'nın cümlelerinden yolu geçenler kendilerini intihar edecekmiş...toplu katliam var anlayacağınız...dilimize sayıp çıkmak adına Sıla Össün...:img-icecr

Aslan parçasınınuyanışını kim unutabilir ki.... Eyyy gidi günler:img-in_lo

Sıla'ya 3 kulluvAllah 1 elham okuyasım var... Lütfen mutlu edin şu garibi...:img-blush

Ödülümüz: Anketimize cevap verenler için: Osman’ın attığı kurşunun istediğiniz kişiye isabet etmesi…(bu biraz temenni oldu gibi),ayrıca kocaman bir öpücük ...

Suyum Yağmurum ellerin dert görmesin...kurşun kardeş hedefini bilsin... :img-wink:

odile tarafından gönderildi
Burada da mıı yaaaaa !!! yeter yaaaa!!!!
beni kavuryor Ateş kardeşimmm sadece beniii
...hem sakin olalım burası Boran'ın sayfasıı... kıskanmasın mühür gözlümüz değilll

Orda burda şurdadır...Ateş benimdir...:img-yes:
Doğru dersin burası Boran'ımın mülkü... O zaman Boran Forever!Çünkü Öyle!

odile tarafından gönderildi
canım benimm ...bu gece pek cesur gördüm seniii ... tikkat tikkat her an arkanda biri belirebilüüü mesela Osmannn ...nasıl Diyar'ımın Hamdisi vardı ...senin de Osman'ın olsun muuu?? Olsun olsunnn

Demek Osman'ı benimle berdelleyeceksin...hehe iyi adamdı...mekanı cennet olsun:icon_twis

bbasalan
29-01-08, 07:50
Günaydın,

Gecesi fırtınalı geçen, şu anda buz gibi havası olan ve yine aralıksız yağan karlı bir İstanbul sabahından merhaba.bye

Kahvaltıda; :img-eat:
Boran :img-blush tarafından demlenmiş çay, Bedirhan :img-heh:gülücüklü çift kaşarlı tost.

Acaba 56 özetinin başlığı gibi
Osman'ın bu sefer ki süper repliği ne olur?:img-pilot
Kendi beceriksizliğine fatura keser mi? :)
Malum mesafe ve açı çok saçmaydı.:img-hyste
Ya o süper karizması, atış sonrası ne yapacak acaba. :img-pipe1

Jess, Civciv nerdesin? Zafer kazanmışa benziyorsun, bilmediğimiz şeyler mi var bizimlede paylaşsana.

http://www.resim-yukle.com/img01/17/938579cid355962bd1de2459bbac2sz6.gif

figan1973
29-01-08, 08:42
rhett'im ;şu mezar taşına yazılanları sormuşsun..kısa olduğu için yanıtlayıp
kaçayım..
SILA için
burada stres topu sıla yatmaktadır..kaybı kullanıcılarını üzmüştür
ruhuna el-fatiha..
BORAN
*er hakkı üçtür* kuralında mutluluğu bulan ve evliliklerinin altın yıl dönümünde
şömine başında aşklarını söyleşirken hakkın rahmetine kavuşan boran ve sevgili eşi ***** yatmaktadır
ölüm bile onları ayıramadı..ruhlarına el-fatiha….

siyah-beyaz
29-01-08, 09:08
Sevgili Rhett'e cevabım....

Onlar ki törelere karşı umutla(!) karşı mücadele ettiler,bu uğurda can verdiler,ders verdiler....

Hepimiz Sıla'yız,Boran'ız...

Mardin onlarla gurur duyuyor...

Cidden uzatmayıp böyle bitse bu dizi....

rfd30
29-01-08, 09:34
Günaydın sevgili forumum

Su-Yağmur'cum :img-kiss:

56.Bölüm Anketi:

Fena değildi beğendim ama ruhsuz bir bölüm olarak :img-yes:

Sıla-Boran Mardin konuşmasını yaptıkları sahnede Bedirhanın örtü ile oynaması iyi yakalanmış bir görüntüydü :img-icecr

Kısaca tüm Boran sahneleri diyorum herşeyiyle Boran forewer bir bölümdü :good:

Narin-Azad sahneside güzeldi

Zeynepppp sahneleri
Sönmezler sahneleri
Esma, Osman sahneleri

:bilmim
Sıla: Kocamı kıskanıyorum anne
Boran: Seni açık havaya getirdim beynine daha iyi oksijen gitsin diye

İlk 11 bölüm dışında, 12.bölümdeki 20 sn lik fragman
Sılanın dr. çıkışında Boranı gördüğü bölüm fragmanı
20. bölüm barışma fragmanı
28. bölüm Mardine dönüş fragmanı
29. bölüm "Şahadet getirrrr ulennnn", "affedilmeyecek bazı günahlar var kendi ailem bile olsa dirliği bozamaz" fragmanı

:bilmim bir tahminim yok eğer Sıla vurulursa Boran sahneleri güzel seyredilebilir olacak, Narin vurulursa sıkıcı olur gibi geliyor ama her iki vurulma olayı sonrasında da Firuz-Kevser gelmeli artık :klme,

Boranın kimsesiz ağaç kovuğundan çıkma hallerinden, içgüveysi gibi durumundan, sönmezlere Anne-Baba demesinden fazlasıyla sıkıldım......:dito

Rhett'cim mezar taşı sorusuna cevabım
Sıla da Boran da ölmesin her ikiside daha çok genç...:sad53:

seroz
29-01-08, 09:34
''Ölüm'' kelimesi her zaman bana uzak gelmiştir sengili Rhett...bir kaçıştır, kurtuluştur...''ölüm''e kadar giden bir yolda yapılacak o kadar çok şey varken...yapılacakların henüz hiçbiri yapılmamışken...onun için aklıma hiç bir şey gelmiyor, mezar taşıyla ilgili...zorluyorum...zorluyorum ama olmuyor...elimde değil...

kusura bakmazsın değil:img-wink:... hala diziyi izlemiyorum...ama takip ediyorum...umarım yeniden izleyecek isteği bulurum kendimde...Sıla, Boran,Törelere karşı elele savaşan aşk...üçüde birbirinden güzel...güzeldi , yada güzel bir konuyu berbat ettiler demek içimden gelmiyor...bence ölmesinler...zaten, hiçbir şey bu üç güzel kavramı öldüremez...doğaya aykırı...onları sonsuza kadar yaşatacak bir başka şey düşünelim...aynen olması gerektiği gibi....bye

rhett-butler8/1
29-01-08, 09:43
Herkese Merhaba

hello baby:img-wink:

56.Bölüm Anketi:

ankete maket:img-wink:

beğenmedim..

bedoş gülücükleri.
bedar sıla sarılmaları.
azad narin ikilisi

hamam sahnesi.
zeynep ömer osman slayt gösterileri
dilanın mızmız halleri
.....
.....
falan filan işte...:img-icecr

ya bu gece ya hiç..

bölümü hatırlamıyorum ama boranın cihanı meydanda tehdit ettiği sahne

inan hiçbirşey düşünmedim..:img-yes:belki bu bölümden sonra hüküm lafı kalkar..yada osmanın da vardır bir emmi oğlu.adı da haydar...görev teslim yaparlar..:img-icecr

idare et suyum eşim....öpücük için herşey:img-yes:

sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar:img-kiss:.cevaplarınızı beğendim.bu yüzden ne diyoruz....
:img-blush

boran sıla össün....:img-hyste:img-hyste

de-rin
29-01-08, 09:53
Karlı bir Trabzon sabahından herkese günnaydınlar
karı çok severim ince ince yağıyor ama yerlerde fazla yok ona üzülüyorum..çocukken kar yağınca eve geldiğimizde ağlardık oynarken farkında olmazdık ama soğuktan kıpkırmızı olurdu elimiz ayağımız..:img-icecr:img-icecr donsakta zrırılzırıl ağlasakta güzeldi ama:img-wink:

Kahvaltıda; :img-eat:
Boran :img-blush tarafından demlenmiş çay, Bedirhan :img-heh:gülücüklü çift kaşarlı tost.

ay MAA da ne çok uğrar oldu bugünlerde buralara ama alınıyorum her foruma geldi birtek maa forum sayfasına gelmedi buradan şiddetle duyurulur:img-yes::img-yes:
oy oy birde çay demlemiş ay kimseler gelmeden tüm çayı içemek vardı hemde bedirhan'ı da mı getirmiş:img-icecr yerim ben onuda...

şimdi bbasalan boran çay demlemş hadi gelin diyince aklıma MAA un bir röportajı geldi..orada ona sorulan bir soruya her şeyi sevdiğimle paylaşırım ,herşeyi ondan beklemem yardımcı olurum filan diyordu o kahvaltıyı hazırlarsa bende çayı doldurum cümlesi vardı şimdi böyle olunca çaylarımızı doldurur dimi?:icon_whis

3-Beğenmediğiniz sahneler:

Bu dizinin adını değiştirsinler.Adı ,Sönmezler olsun.O kadar nefret eder hale geldim ki,kendimden şüpheleniyorum. Ne hastalıkları,ne parasızlıkları,ne balonları,ne yedikleri ,ne de çocukları ile olan ilişkileri beni hiç ilgilendirmiyor.Sadece sinirleniyorum. Hele büzük dudak Bedar ve vıcık vıcık Celil'in reyhanisi beni deli etti.Bedar artık dişlerini hiç açmadan konuşuyor.Bedar deyince gözümün önüne büzük dudakları geliyor.Bir de Dilan'nımız ve sorunları çıktı.Bir de Alo Polis,Alo İmdat telefonlarına Alo Sıla eklense iyi olacak. Her sorunu çözüme ulaştırması için Sıla'yı arayan bir Bedar.
Zeynep,Ömer,Esma,Dilan,Dilan'nın arkadaşlarından fenalık geldi.

:good::good:
oslo'cum şu koyulttuğum kısımları daha bir içten sevdim....eline sağlık...

rhett-butler8/1
29-01-08, 10:00
...Sıla, Boran,Törelere karşı elele savaşan aşk...üçüde birbirinden güzel...güzeldi , yada güzel bir konuyu berbat ettiler demek içimden gelmiyor...

sevgili seroz...törelerle savaşmak konusunda o kadar sınıfta kaldılar ki...böyle bir vaadin izleyiciyi etkileyeceğini....ilk seferlerinde başarılı olacağını tahmin etmişlerdir...buna en büyük sebepde toplumumuzun "kötüler daima yenilmeli" arzusuna olan inancı diye düşünüyorum.dizinin geldiği noktada ise gerçekçiliğe yakın olsun diye törelerle savaş anca bu kadar olur demek isteniyorsa....dizi amacından zaten sapmış...şu an uyduruk bir töre hükmü üzerinde bilindik konulara yelken açılmış bulunuyor...genç kızlık sorunları...hastalık....karı koca ilişkisi...kıskançlık....vesaire vesaire....dizinin berbat edildiğini bende söylemek istemem ama dizinin bu kadar eksikliklerinden sonra toparlanacağını hiç zannetmiyorum..
ne verdi ne aldı gibi bir terazi kurarsak...aldığı çok şey var ki bir okul yapıldı...GO 'nun işiyle olan eleştirilecek yanları olabilir ama sanıyorum ki vefa duygusu fazlası ile gelişmiş bir insan..o yüzden verilen emek için heba olmasından ziyade .. amacına ulaşamadı diyelim...

SONAY T.
29-01-08, 11:03

:bilmim bir tahminim yok eğer Sıla vurulursa Boran sahneleri güzel seyredilebilir olacak, Narin vurulursa sıkıcı olur gibi geliyor ama her iki vurulma olayı sonrasında da Firuz-Kevser gelmeli artık :klme,

Boranın kimsesiz ağaç kovuğundan çıkma hallerinden, içgüveysi gibi durumundan, sönmezlere Anne-Baba demesinden fazlasıyla sıkıldım......:dito
Sevgili rfd30,

mesajına teşekkür ederim....Aynen katılıyorrum...

.Çağrımıza artık kulak vermeliler...:img-yes:

Sevgili Oslo,
Koyulttuğun yazılara ben de katılıyorum....daha ne diyim..:good:

Artık kulak verin;

Nurlu Dede Firuz ağa gelsin, Kevser kadın gelsin..İstanbul'da evleri olsun...Sıla ve Boran sabah işe giderken, gezmeye (malum yere) giderken çocuğu bu eve bıraksınlar..Tabi ki eve dadı da alınsın...Nurlu dedesi Bedirhan'ı sevsin..Omzuna çıkarsın,karnına oturtsun..... BEDİRHAN'I sevsinler.....Boran, babası ve oğlu hep beraber keyif yapsınlar. ne olurr ....:img-yes:......İSTİYORUZZ.......

Mesela;
ZEKERİYA KÖYDE VİLLA.. :img-yes:..amanda AMAN..
Dedenin evi çok şeker olacak...Bedirhan,babası ve dedesi....:happy0064
hem düz ayak....:img-wink:.......
mangal partisi için ideal....

************************************************** **

Emir ne kadar hızlı büyüyor öyle, nerdeyse boyda Dilan'ı geçti..,:icon_whis:icon_whis
Aferin Emir'e gözüme girmeye başladı, uslu çocuk?...:img-yes:

seroz
29-01-08, 12:05
o yüzden verilen emek için heba olmasından ziyade .. amacına ulaşamadı diyelim...[/CENTER]

yoooo...bence seyirci alacağını aldı...alacağı bir şey kalmadığını düşündüğü her aşamada yavaş yavaş terketti... kibar bir söylemle '' amacından saptığına '' kanaat getirince terketti...hem de tercihini daha sıradan konuların işlendiği öylesine dizilerden yana yaptı...bence anlamlı olan bizlerin gözlerinden kaçan bu tercih... onun için ben hala düzelebilir umudundayım...küçük ama imkansız değil...

şimdi düşün...bir fragman, Sıla hem özelleştiri yapıyor hem de çemkiriyor...ağlayıp zırlamadan bu sefer gerçekte kendine çemkirerekten hatalarını birer birer sıralıyor...hem de Boran'ın yüzüne karşı... ve soruyor Boran'a... ben bunları yaptım ama sen neredeydin sorusunu soruyor...''her tercih bir vazgeçiştir'' gibi iddialı bir söyleme açıklık getiriyor...eminim şu hamam sahnesinden daha fazla ilgi toplar...

gerçi ben dizinin sıralamada bir basamak üste çıkmasını ''hamam'' olayına değil de Boran'ın yeniden ''aslan parçası'' kesildiği izlemine veriyorum ... o da ayrı bir mesele...farklı bir bakış açısı...:img-wink:

legends_of
29-01-08, 12:36
herkese selamlar...

su-yağmurum..çok teşekkürler...

56.Bölüm Anketi:

HAYIR…belirli kısımlar hariç…:mad72:

***Boran ın Z. e çıkışması….Her ne kadar boş gelsede….
***boran ın diloş la yaptığı konmuşma…
***sıla nın Celil e kızını para için satmış adamdan ne bekliyorsun ki evide satar her şeyi yapar demes…..üü……. :img-artis

***Celil ve bedarın alemleri…..Kadına içki içirmesi…
***Dilan ın aşkları ve kıskançlıkları….
***AZAD……..:dito

Boran:Diloş a ...seni açık havaya getirdim ki beynine oksijen gitsin beni daha iyi anla...(tam böle değil di ama anladınız siz onu...)..:img-hyste...:img-hyste....
***Osman:ya bu gece ya hiççççççççç….:img-hyste….

sıla ist. Kaçana kadar bütün bölümleri büyük sabırsızlık ve merakla bekledim….sonumun böle olacağını nerden bileyim…:img-hyste…

***bunlar dışında…
***sıla ve boran ın hastane önünde karşılaşmaları…kaçıncı bölüm hatırlamıyoruım….17 galiba….

***düşündüm ama aklıma gelmiyor demekki başka yokmuşşş***

***tahmin yürütmek istemiyorum….herşey ortada zaten …aynı tas aynı hamam sürecek….o ekşınlı kurşun benim iç,in hiçbir şey ifade etmiyor…hatta dizi ordan da başlamaz…..:dito….

de-rin
29-01-08, 12:48
Artık kulak verin;

Nurlu Dede Firuz ağa gelsin, Kevser kadın gelsin..İstanbul'da evleri olsun...Sıla ve Boran sabah işe giderken, gezmeye (malum yere) giderken çocuğu bu eve bıraksınlar..Tabi ki eve dadı da alınsın...Nurlu dedesi Bedirhan'ı sevsin..Omzuna çıkarsın,karnına oturtsun..... BEDİRHAN'I sevsinler.....Boran, babası ve oğlu hep beraber keyif yapsınlar. ne olurr ....:img-yes:......İSTİYORUZZ.......

Mesela;
ZEKERİYA KÖYDE VİLLA.. :img-yes:..amanda AMAN..
Dedenin evi çok şeker olacak...Bedirhan,babası ve dedesi....:happy0064
hem düz ayak....:img-wink:.......
mangal partisi için ideal....

************************************************** **

evet evet yetti SÖNMEZLERİN her hallerini gördüğümüz birazda FİRUZ VE KEVSER'in ev çarşı pazar torun sevdikleri hallerini görelim..Boran'ın anne baba dediği onlarla sohbet ettiği dertleştiği sahneleri görelimde görelim....

firuz ve kevser kadın diziye geri gelmeliler!!..

birde birde ABAY'a biraz daha sahne biraz daha replik yazılmalı..son bölümde gördüğüm tekşey köşkün bahçesinde koruma görevi yapan ABAY sahnesi idi ALLAH dan Osman'ın adamları gelip arkadan tabanca ile bayıltmadılar ABAY'ı:img-cool2......

legends_of
29-01-08, 12:53
evet evet yetti SÖNMEZLERİN her hallerini gördüğümüz birazda FİRUZ VE KEVSER'in ev çarşı pazar torun sevdikleri hallerini görelim..Boran'ın anne baba dediği onlarla sohbet ettiği dertleştiği sahneleri görelimde görelim....

firuz ve kevser kadın diziye geri gelmemilier!!........

Bencede gelmesinler ....:icon_whis:icon_whis....
***Zaten boran sıla sahneleri yok doğru dürüst onlarda gelirse hiç olmayacak....

**birgün sönmezlerde bir gün gencolarda parti yaparlar...mangal partisi...:img-hyste...ne kaa güzel dimi...:dito....

**Hatta söndürürlerinde mümkün olan en kısa zamanda mardin e gönderilmesinden tarafım ama...evleride yok dimi nasıl gidecekler...Bölye senaryo olmaz olsun....

**NEDEN BU DİZİNİN ADI SILA Kİ...sevgili OSLO nunda dediği gibi SÖNMEZLER VE DİĞERLERİ OLSUN.......:img-pilot:icon_whis

-Cansu91-
29-01-08, 13:03
Bence de ,yapacaklarsa işlerini yarım yamalak,hiç yapmamalılar,gelınlerini uyaracaklarsa,oğullarına yavruum diye tatlı tatlı konusup,Bedirhanı seveceklerse,Sönmezlere de tavır yapacaklarsa,Buyursunlar,Gelsinler Öbür türlü Ezik bir f&k Genco ailesini görmek istemıyorum...
-Gencolar,hakım oldukları topraklarda domınantlar,İstanbula geldiklerinde,Onca varlık ıcınde yok olup kayboluyorlar..Yönetmen ve senaristlerin biran önce şu mevzuya el atması gerekıyor..Sönmezlerden nefret ediyorum,ön planda olmalarına dayanamıyorum..:img-fie:

Bu bölüm hastanede baslayacak diyenlerdenım..Sıla ya da Narinin arasında kaldım,hangisi vurulacak bilemiyorum..Osman ıskalamazsa,Insallah Sılayla Narinden kurtulmus olucaz..Dua edelım de,Bu dunyada sevmediğim,en azından 2 insandan kurtulsun,o zaman Osmana gidip tesekkür edecem,anlından öpücem..:img-icecr

esma-selim005
29-01-08, 13:10
Zeynep Eronat şuanda "Deryalı Günler" programında Derya Baykal'ın konuğu..
Sılayla ilgili Derya Baykal "kadın sığınma evi yapıyosunuz dimi?" sorusuna " evet şimdide kadın sığınma evi yapıcaz, önce ilkokul yaptık" diye yanıt verdi, Derya hanımda "Gül çok iyi işler yapıyor, çok güzel bir dizide oynuyorsun" diye yanıtladı:img-pilot

Bedardan çok farklı Zeynep Eronat.. Kafasındada bir süs, kot pantolon, beyaz bluz, kırmızı hırkasıyla çıkmış programa:img-yes:

notum:Hani sağlık ocağı vardı sırada?:img-help:

Bölüm yorumum;Boran Abaya Almanyaya gitmesini söylemişti sanki.. Acaba giderde, Tayanç bey bir müddet diziden çıkarmı?
Narine gelicek kurşun, ama gönlüm sıladan yana:img-yes:, kolu bacağı nere olursa bi vurulsun artıkın:img-pilot

legends_of
29-01-08, 13:25
kadın sığınma evi mi???????...:not_i::blink::hıh

Ah reyting yine devredesin demek....
***o sağlık ocağı lafı kaygı ile apartopar verilmiş bir demeç miş demekki...:hıh
***sonra düşündüler düşündüler...bu dizi kadın ların törelerle savaşını anlatıyor...:img-hyste...:img-hyste...(yerseniz)....kadın sığınma evi daha çok sansasyon olurturur dedüler herhalde....:bırr

**Dizide ne mesaj verdiki şimdi kadın sığınma evi ile mesaj vercek...:hıh

Bu bölüm neden özet gelmedi şaşırtıcı....Reytiglerdeki bir derece artış onları rahatlattı galiba....:icon_whis

kim vurulursa vurulsun ...Ama hastane sahneleri söndürürlerin hıçkırıkları kısa olsun yeterrrrrrrrrrr......:hıh:hıh:hıh

de-rin
29-01-08, 13:25
baharcım ben firuz ve kevser gelsin istiyorum artık ama cansu91- arkadaşımızından yazdığı gibi gelip yarım yamalak bir iki dakika öylesine görünmelerini istemiyorum.sönmezler gibi saçma replikler değilde, onlara adam gibi replikler yazılsın , izleyici sıkılmasın istiyorum:img-yes::img-yes:..torunlarını sevsinler onun için bir şeyler yapsınlar vs ..gelip boran ve sılaya sönmezler gibi yük olmasınlar ..ama sönmezler gibi kimse boran ve sılaya yük olamaz dimi...

zeynep hanımda saçmalamış nerden çıktı kadın sığınma evi sağlık ocağı yapacaklardı ama İstanbuldaki narin'in el attığı konuyu bağlamak , zavallı SAMİM in hamile ve dul kalan eşinide töreden hükümden korumak için sıla bir kadın sığınma evi yaptırabilir adınıda *SILA SIĞINMA EVİ** koyabilirler.

Mardinde bir sağlık Oacağı yapıp kendilerinden bir anı bırakmak istedikelrini söylemişlerdi.dizi bitimine kadar sağlık ocağını tamamlasalarda kıymetli birisi gelip açılşı yapsa şu sıralar reklama çok ihtiyacı var:img-blush

*yildiz*
29-01-08, 13:30
Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?
Genel olarak begendim sayilir. Banyo sahnesinden daha cok beklentilerim vardi dogrusu.

Bu hafta en beğendiğiniz sahne ?
Sila Mardin'e dönmeyi teklif ediyor ve Boran gönül rahatliliyla olmaz, tedavim
daha sürmesi gerekyor. Boran'in "Hem, sen söylememismiydin, doktorunu dinle
diye" konusmasi ve ardindan Sila az daha sinir krizi gecirmesi güzeldi.

Bu hafta beğenmediğiniz sahne?

Benimde Dilan'la olan sahneler hic hosuma gitmedi.
Banyo sahnesinden daha büyük beklentilerim vardi, cok kisa sürdü bence ve hep ayni sözleri söylüyorlar birbirlerine.

Aklınızda kalan replik?

Dilaver: "Isten gücten temiz havaya cikamaz olmustuk. Agaclar trafiksiz yollar. Boran aga ne taraf'ta? Catalca yolunda'mi yoksa Edirne'yemi yakin?

yine Dilaver'den bir replik: "Eger ben olmasaydim, evinde oturup kazak örüyor olacaktin."

ben bayiliyorum su Dilaver'e.

56 bölüm boyunca en beğendiğiniz,sizi heyecanlandıran fragman ve özet hangisi?
bence 57. bölüm fragman'i en heyecanlilarindan biri. kimin vurulup vurulmadigini bilmiyoruz.

57.bölüm tahminleriniz nelerdir?
bence Narin vurulucak ve cocugunu kaybetme tehlikesi gecirecek
Boran cilgina dönecek ve bu yüzden Zeynep'le tedavisi daha cok sürecek (eyvah)
Sila hep kendini sucluyacak

legends_of
29-01-08, 13:37
baharcım ben firuz ve kevser gelsin istiyorum artık ama cansu91- arkadaşımızından yazdığı gibi gelip yarım yamalak bir iki dakika öylesine görünmelerini istemiyorum.sönmezler gibi saçma replikler değilde, onlara adam gibi replikler yazılsın , izleyici sıkılmasın istiyorum..torunlarını sevsinler onun için bir şeyler yapsınlar vs ..gelip boran ve sılaya sönmezler gibi yük olmasınlar ..ama sönmezler gibi kimse boran ve sılaya yük olamaz dimi...

derin cim...şimdi sen bizim koalisyon grubundan adam akıllı replikler bekliyor musun....:img-heh:

***Oğulları vurulda ölümle savaşırken onlar neden yok tu ortada gelselerde deği,şen hiç bir şey olmayacak hatta daha da kötü olcak...

***bu seferde firuz ağa kalp ameliyatı olur allah bilir...:img-weigh

**izleyici sıkılmasın demişsin ya ben sıkılırım valla...:img-icecr...
Dizidde bu kadar saçmalık olmamış olsaydı belki bende onları isteyebilirdim ama tüm bunlardan sonra birde onların varlığını istemem...SÖNDÜRÜRLER fazlasıyla yetiyor bana....:icon_twis

***ben sadece bundan sonra boran sıla bedoş 3 lüsünü gerçek bir aile gibi görmek istiyorum ...bunun dışındakiler umrumda değil....
***bedar ölmüş...**esmanın bebeği doğmamış...***dilan okula gönderilmeyecekmiş miş....**celil ve bedar aşkı...**firuz ve kevserin bu dizide en nefret ettiğim karakterlerden olmalarına rağmen şimdi melekleşmeleri....**narin in yalnızlığı ...**emir ...***diloş un aşık olması ve töre kurbanı olcek olması....VS:VS....

**eğer gelcekse K F ikilisi...fazla bir şey beklemiyorum...köşelerinde otururlar o kaaa.....:icon_whis

-Cansu91-
29-01-08, 14:01
Vallahı Siz çok şey beklıyorsunuz..Bahar,De_rin arkadaşlarım..

Ben bu dizide tamamen Kara gözlüm hariçen kımseden birşey beklediğim yok,Tayanctan da beklıyorum..Bu ikisini beğeniyorum,Ama Boranım farklı..:img-icecr

Seyircinin gözünü boyamaktır bu resmen..GO ve Ekıbı ,tamam inandığım,çok sevdiğim birviş yaptılar,En yücesini en kıymetlisini yaptılar..Ama artık vurdumduymaz,saçma sapan tavırlardan fazlasıyla nasibimi aldım ben..Bu sağlık ocağı açılışında da Bir rezaletin rezaleti daha yaşanır..Çok sevdiği Sıla'sının artık sadece sevgilisi değil de,annesi-babası-dedesi-ninesi de gelır diye düşünüyorum..Artık ben bu diziden de ,senaristlerinden de,yapımcısından da,2 oyuncusu hariç de birşey beklemıyorum..Yiğit'imi saymıyorum,çünkü zavallımı da unuttular,ama diyorum ki,onlara göre de bunun çok matıklı,düzgün bir açıklaması vardır..''Onlara Göre''..Yalın'ın bir şarkısını avatarlara koymak lazım,protesto bağbında,Günaydın Bittim ben..:img-polic Çünkü gerçekten de bitirdiler..

Şu Sıla da vurulsun,Narin de..Boran Gencom artık bir nefes alsın..Zavallım,çok acıyorum Boran'ıma,bağrına basıp,Kadınım dediği kadına bakıyorum da..Vah birtanem,vah..Ne cekilmez cilen varmıs diyorum..:img-yes:

Artık Koalisyon Gurubu da,Eskı Yonetmenımız,Yeni Genel Yonetmenımız GO da,Bazı oyuncular da ayağını denk alsın..

Nedense,Ben Yasın Uslu'yu gördükten sonra,Akıf ile olan arasındakı bağı gördükten sonra,adama feci kanım ısındı..Olacaksa bu adamın elınden olur Sılanın olumu diyorum..İnşallah..:img-icecr

Bu hafta raytingler sefil durumda olacak..
Sıla seyircisi Sılanın ağlamalarından,ağıtlarından geçen sezon çoktan bıktı..:img-pilot

seroz
29-01-08, 14:08
Nurlu Dede Firuz ağa gelsin, Kevser kadın gelsin..İstanbul'da evleri olsun...:

Gelsinler tabii Sevgili SONAY T , İstanbul'da evleri olsun diyeceğim ama...bizim oralarda erkek anasını ve babasını yanına aldırır , ama tutup ayrı eve çıkartırsa o erkeğe ''iyi'' gözle bakmazlar...azıcık ''karısına söz geçirmemiş '' kabul ederler ya da ''hayırsız''... bu vesileyle ''gelin''e de notu verilir... öyle gelinleri de pek sevmezler...

Hele ki, kız tarafının etrafında ''pervane'', kendi ana-babasına mesafeli erkeğe ne gözle baktıklarını var sen tahmin et... hoş, Firuz ve Kvser beklentilerinden anlaşılan ''hanımköylü'' Boran buralarda da kimsenin hoşuna gitmemişe benzer... alt tarafı bir dizi ama... bu tür şeyler dikkat çekiyor...

Bir de, ana-babasına normal bir evladın davranması gerektiği tarzda davranan bu arada karısının ailesine seviyeli ama ilgili yaklaşan erkek tipi var ki...her kadının gönlünde öyle bir ''damat'' yatar...

de-rin
29-01-08, 14:08
derin cim...şimdi sen bizim koalisyon grubundan adam akıllı replikler bekliyor musun....:img-heh:

baharcım aslında beklemiyorum ama son gidişat düzelme yönünde idi.o nedenlede sürekli dizide vurgulanan Sıla ve ailesi ekseninden çıkılması ve Boran ve ailesi yönünde olayı kaydırılması.dizide Boran ve ailesini sadece konu darlığında ortaya atılan birkaç töre olayı ile gündeme getirdiler bazen Firuz ağaya Boran danıştı bazen amcasına danıştı didişti durdu..ama gerçek bir aile olarak ana babası ile *boran ve ailesi**olamadılar...olduklarında da ters düştüler ama olaylar onları öyle bir noktaya getirdiki arrtık aile olarak dizide boy göstermeleri gerekiyor..
Boran iç güveysi , sadece Sıla ve Sılanın ailesinin sorunları ile uğraşan bir İstanbulu bey oldu çıktı:img-blush

***Oğulları vurulda ölümle savaşırken onlar neden yok tu ortada gelselerde deği,şen hiç bir şey olmayacak hatta daha da kötü olcak...

bak bunu yazmıştım ama yanılmıyorsam kapanaN başlıkta kalmıştı..evet birşey değişmiyecektir ama sunum çok önemli öyle bir yazılır çizilir vede kameraya aktarılırki aylardır görünmeyen kevser ve firuz damgasını vurabilir..ha olur mu? çok zannetmiyorum...yönetimin tek derdi sönmezler ....

***bu seferde firuz ağa kalp ameliyatı olur allah bilir...:img-weigh

**izleyici sıkılmasın demişsin ya ben sıkılırım valla...:img-icecr...
Dizidde bu kadar saçmalık olmamış olsaydı belki bende onları isteyebilirdim ama tüm bunlardan sonra birde onların varlığını istemem...SÖNDÜRÜRLER fazlasıyla yetiyor bana....:icon_twis

kalp ameliyetımı olsun isterim sahiden bedarın haftalardır saçma terapi maceralarını izledikte firuz ağanın bir masum kalp ameliyetini izlemiycem izlerim izlerim....ama kapıda sönmezler beklemiyecek ekrana dakka başı gelmiyeceklerse:img-yes:

***ben sadece bundan sonra boran sıla bedoş 3 lüsünü gerçek bir aile gibi görmek istiyorum ...bunun dışındakiler umrumda değil....

firuz ve kevser yokken onların üçünü bir karede kaç defa gördükki canım.:icon_whis
firuz ve kevser üçünü ayıracak değilya...babaannesi canını canınıda kimbilir ne çok özlemiştir dimi...gelsin sevsinler torununun isterim:img-in_lo:img-in_lo.hem bir değişiklik olurda oslo'nun değimiyle büzük dudaklı bedarı görmekten biraz kurtuluruz..

fatosum
29-01-08, 14:10
vergıden dusuyor dıye sımdıdde sıgınma evımı yaptırıyorlar ne hos ayy sarılın opelım ayy cınler tepeme cıktı ben haftanın bır gunu zor dayanıyordum ıkı gun gorunce ruh saglıgımı begenmemeye basladım:dito:dito

okul saglık ocagı ve kadın sıgınma evı hepsını bence sılazedeler ıcın yaptırıyorlar:img-yes:

figan1973
29-01-08, 14:21
Dışarıda kar yağıyor.
Dışarıda kar ve tütüyor gözlerimde
Küllenmiş bir mangal gibi
Eski hatıralar...
böyle başlamış şair...dışarda kar atıştırıyor..ve bende *özetçi* beklediğimiz günleri düşünüyorum..ha geldi ha gelmedi diye bekleşir artık ortalarda görünmiyen pambuk yürekli kırçiçeğimize seslenirdik özetçiye bişi söylesin diye..ve tehdit savrulurdu tıpkı boran'ım yaptığı gibi..
özetçi !!! ya kendini vur, ya beni bul.....şu hale bakın gün ikindi oldu
pazartesi gelen *özet* gelmemiş..ama NE GAM..kimsenin beklediği de yok...yine de gelse iyi olacak belki çekip uzatacak bişi bulunurdu diyorum....

legends_of
29-01-08, 14:26
firuz ve kevser yokken onların üçünü bir karede kaç defa gördükki canım.:icon_whis
firuz ve kevser üçünü ayıracak değilya...

***elbette ayıracak değil...benim o kelimeden kastım artık sıla boran bedoş 3 lü aile görüntüsünden başka hiç bir beklentimin olmamasıydı...

yani benim için farkeden hiç bir şey yok onlar gelmiş gelmemiş...sadece söndürürlerden sonra onları izleriz ....tabi arta kalan zaman olursa da boran ve sıla bedoş izleriz....:dito....

***bu dizideki herkes gereksizleşti artık...eskisi gibi olmazsa olmazlar yok...

***ana karakterler dışında ... ki o ana karakterlede nedense hep geri plandalar aslında ön planda olmaları gerekirken....:img-pilot...

*zeynep ...diziye yeni başlamış bir karakter ve bu kadının yüzünü boran ve sıladan daha çok görüyoruz...neden???????....
*neden söndürürler her bölüm...mangal partisi yapıyor..????...neden sıla ve boran hep onlara gidiyor...neden..başbaşa bir yemek yemiyorlar...

***firuz kevser gelcek bu sefer bir gün oraya bir gün sönmezlere gidecekler...kevser gurban olurum oğlumun oğlu....:img-icecr...bu tarafta beder gurban olurum guzummmm....

**sonra dizinin 60 dk sı bitti gitti....
geriye ne kaldı....boran ve sıla nın yatak muhabbetleri ..:img-hyste...Çünkü konuşacakları başka ortam kalmadı ki...:dito....

bbasalan
29-01-08, 14:42
Dizide Narin'le karşılaşıp dertleşen http://www.resim-yukle.com/img01/17/114302cnm1.gif kadın İstanbul da idi değil mi?

Kadın sığınma evi mi? http://www.resim-yukle.com/img01/17/258387banned3.gif Mardin de mi?
Peki oraya yaptırırlarsa sığınan kadınları kim koruyacakmış.http://www.resim-yukle.com/img01/17/287546hug1.gif
Camın alltına gelen tetikçisi ne yapar http://www.resim-yukle.com/img01/17/517005btn1.gif
Peki sonucunda kadınların halini düşünebiliyormusunuz http://www.resim-yukle.com/img01/17/341475sick09.gif http://www.resim-yukle.com/img01/16/544011rip.gif

Esasında sağlık ocağı yapılacaktı Okul'a (bana okul demeyin :img-wink:) çevirdiler,
iyi tamam allah razı olsun.:img-clapp
Şimdi sağlık ocağı dediler, kadın sığınma evine mi çevirdiler. http://www.resim-yukle.com/img01/17/766535daz1.gif ne taraf ağır gelirse o tarafa dönüyorlar.

Bedar http://www.resim-yukle.com/img01/17/116879276.gif vurulan için "hiii ağam bişeyi yok, yaşayacak değil mi? diye sormasa içimde kalır valla

Bide Boran Osman'ı köpekbalıklarına http://www.resim-yukle.com/img01/17/798465bittin1.gif atsın.
Neden mi işi eline yüzüne bulaştırdı aptal şey.

zeynepsudem
29-01-08, 14:50
Selamlar...Sevgili Arkadaşlarım:img-in_lo

Bedar deyince gözümün önüne büzük dudakları geliyor.Bir de Dilan'nımız ve sorunları çıktı.Bir de Alo Polis,Alo İmdat telefonlarına Alo Sıla eklense iyi olacak. Her sorunu çözüme ulaştırması için Sıla'yı arayan bir Bedar.

Oslo Ablacım Bedar hastalandığından beri daha çok dudak büzer oldu:img-hyste özellikle Sıla'yla konuşurken:img-wink: Bedar evde olup biteni dakikasında Sıla'ya haber veriyor. Celil'in Dilan'ı okuldan alacağını da haber vermekte gecikmedi.. oysa Sıla'ya duyurmasına hiç gerek yoktu, Celil Bedar'ın hastalığı yüzünden yumuşamışken; bir şekilde Celil'i ikna etmesi kolay olacaktı.

Olan yine Boran'a olacak.Sıla veya Narin için koşuşacak,Samim'in ailesini bulmaya çalışacak, oğluyla ilgilenecek ve "Borancığım;çok strese girdin,yine,bunun terapisini yapalım,hem de tek seansta bitmez.Seni hastane ortamından uzaklaştırmam lazım. Dışarıda yemek yiyip konuşalım" :img-wink:diyen bir psikopat doktorla uğraşmak zorunda kalacak.

Boran'ın sıkıntılı anlarından Zeynep bir şekilde faydalanmaya çalışacak korkarım:icon_sorr geçen bölümde Sıla ile Boran'ı terapiye devam için ikna edince; yüzünde şeytani bir gülümseden anlaşıyor ki eline geçecek fırsatı kaçırmaz bu kadın:icon_twis

birde birde ABAY'a biraz daha sahne biraz daha replik yazılmalıson bölümde gördüğüm tekşey köşkün bahçesinde koruma görevi yapan ABAY sahnesi idi ALLAH dan Osman'ın adamları gelip arkadan tabanca ile bayıltmadılar ABAY'ı:img-cool2......

Derin'cim Abay'ın sahnelerinin giderek azalıyor olması üzücü:icon_sorr Gizem'in peşinden Almanya'ya gitmesi, diziden ayrılması falan planlanıyorsa büyük kayıp olur:img-help:
Bölüm sonunda Osman bir-iki korumayı etkisiz hale getirince; aynı şeyi Abay'a da yapacak diye korktum:img-wink: çevik Boran'cım olay yerine gene hızır gibi yetişti:img-in_lo:img-clapp

de-rin
29-01-08, 14:50
***elbette ayıracak değil...benim o kelimeden kastım artık sıla boran bedoş 3 lü aile görüntüsünden başka hiç bir beklentimin olmamasıydı...

Baharcım anlıyorum seni.ama benimde söylemek istediğim boranın zaten bedirhanla tekbir sahnesi yok aynı odanın içinde olmasına rağmen geçtiğimiz bölümde boran dışarı çıkarken çeketini dolaptan alıp ki boran ilk defa gardroptan ceketini almıştı dizi süresi boyunca ve koşar adımla bedirhana bir öpücük kondurmadan odadan köşkten ayrıldı..:img-blush üçlü olarak onları görmedik bende çok isterim boranı bedirhan'a bir defa olsun **elma püresi* :img-in_lo:img-in_loyedirmesini ama olmuyor olmuyor çekmiyorlar işte..

onun yerine her bölüm söylediğin gibi sönmezlere mangal partıisi sahnesi çekiyorlar sanırrsınki yoğun istek var celil mangalı yak celil mangalı yak diye:img-cool2:img-cool2

*neden söndürürler her bölüm...mangal partisi yapıyor..????...neden sıla ve boran hep onlara gidiyor...neden..başbaşa bir yemek yemiyorlar...

geçen bölüm vardı deniz kenarında ama onunda içine yine çalan bir telefon sirke kattı...rezil etti..ama kıskanan boran ın yumruk sıkmasını ve diloşa temiz hava aldırmasına vesile oldu:img-wink:

***firuz kevser gelcek bu sefer bir gün oraya bir gün sönmezlere gidecekler...kevser gurban olurum oğlumun oğlu....:img-icecr...bu tarafta beder gurban olurum guzummmm....

yok canım sönmezlerden sıra gelipte kevser ağzını bile açamaz canımın canı lafını bilem tamamlıyamaz....

dizini süresi belli kaç bölümdür başlangıçda 3-4 dk boran veya sıla ondan saonra 10dk celil bedar sonra birkaç dk diğer olaylar sonra yine sönmezler sonra birkaç dakika boran sıla ayrı ayrılar sonda sönmezler 10 dk sonra diğerleri sonra sönmezler sonra bir arda sıla boran sönmezler ve ayrı ayrı sıla boran ve bölüm sonu..yanılmıyorsam...konuyu öyle bir hale getirdilerki ana karakterler gitti yerine sönmezler geldi sürekli onlar sürekli onlara bağlı olaylar :img-blush:img-blush

bbasalan
29-01-08, 15:02
vergıden dusuyor dıye sımdıdde sıgınma evımı yaptırıyorlar ne hos ayy sarılın opelım ayy cınler tepeme cıktı ben haftanın bır gunu zor dayanıyordum ıkı gun gorunce ruh saglıgımı begenmemeye basladım

okul saglık ocagı ve kadın sıgınma evı hepsını bence sılazedeler ıcın yaptırıyorlar

Hiç aklıma gelmemişti doğru yaptıkları inşaat masraflarını
şirket adına fatura http://www.resim-yukle.com/img01/17/129579ban1.gifettirip vergiden http://www.resim-yukle.com/img01/17/435545kurallar1.gif düşerler değil mi?

Yani cepten http://www.resim-yukle.com/img01/17/958145iconhihisl4.gif bişey çıkmıyor :icon_twis aslında sadece hayrı geçiyor o kadar.

Kadın dergilerinde http://www.resim-yukle.com/img01/17/978761feministenja1.gif "Sıla dizisi şimdi de kadın sığınma evi yaptırıyor" diye GO http://www.resim-yukle.com/img01/17/279174smilieb188zx4.gif ile röportajları http://www.resim-yukle.com/img01/16/963173vertag.gif bekliyorum.

Bi sonraki gerileme döneminde aşevi http://www.resim-yukle.com/img01/17/56890531383hc4ds1.gif istiyorum.

Sılazedeler hı http://www.resim-yukle.com/img01/17/968138muttley.gif

57: Abay'ı :img-elvis bu bölüm biraz daha fazla gösterirler gibime geliyor. Malum Boran'ın :img-blush Sıla'sı veya Narin'i yaralı olacak ve onun etrafında dolanıp moral verecek, destek olacak ve bu işi yapanı kovalayacak biri lazım. :img-haha:

rfd30
29-01-08, 15:09
Boran iç güveysi , sadece Sıla ve Sılanın ailesinin sorunları ile uğraşan bir İstanbulu bey oldu çıktı:img-blush

De-rin'cim yaptığın yoruma tamamiyle katılıyorum özelliklede yukarıdaki yorumuna Boran'ın bu halleri çok sıkıcı oldu bir an evvel bu hallerinden kurtulmasını bekliyorum, Hem Firuz'un baba nasihatları etkili olabilir :img-yes:

Kevser - Firuz - Boran sahneleri sönmezlerle olan sahnelerinden hep daha anlamlı ve izlenir olmuştur :img-yes:

Firuz kalp ameliyatı olsa bile topu topu 1 veya 2 bölümde 1-2 dakikalık sahnelerle geçiştirilir Bedarınki gibi bölümlerin çoğu sahnelerini doldurmaz :img-pilot

K-F ikilisinin İst. ayrı evleri olacağını da düşünmüyorum onlar Mardin de de beraber konakta yaşıyorlardı gelseler bile köşkte yaşarlar daha önceki gibi

Abay konusu da ayrı onunda sahnelerinin azlığı kötü bu kadar sağlam kalabilen karakteri gözardı etmeleri üzücü :img-cool2
anlaşılan Abay ın dizide Gizemden başkasıyla aşkı olmayacak :icon_whis

Birde karar verseler Sağlık Ocağımı? Kadın Sığınma Evimi?
Dizinin tanıtımını bile "Hayır Kurumu gibi çalışan dizi Sıla" olarak veriliyor artık

Son haftalarda bölüm özeti Pazartesi gününden geliyordu, neden gecikti acaba heyecan mı yaratmak istiyorlar kendilerince :img-pilot

de-rin
29-01-08, 15:20
Bi sonraki gerileme döneminde aşevi http://www.resim-yukle.com/img01/17/56890531383hc4ds1.gif istiyorum.:

bu fikirde şahene bbasalan'cım başınadan nasılsa iyileşecek olan homini gırtlak sürekli mutfak işleri ile haşır neşir olan bedar'ı getiririz onunda şimdi canı sıkılmaya başlar bıdılanır sılanın etrafında evde oturmaktan yoruldum canım sıkılıyor diye söze başlasa, sıla da hemen bir aş evi kurup başına da anacığını getirir oldu bitti işte.:img-cool2..

bir kaç bölüm önece iş arayan evde canı sıkılan bir celil vardı :img-blushsözde ne iş olsa yaparım diyip mangalda kül bırakmıyan celil ...nerde iş merakı bir bölüm sürdü gerisi geldimi hayır..... şimdilerde kendini rahat hazır sıcak paraya kaptırıp mangal ve içki safalarında görür olduk kendisini(keşke hiç görmeseydik)

bbasalancım bir haber yakaladım havada uçan kuşda:Porada dizilerdeki inanılmaz mantık hatalarını sıralamışlar bir çok dizi var ama SILA dizisinden hiç söz etmiyorlar ..son bölümlerden söz etmiyorum haftalar öncesinde bile dizide mantık hatası bulamamış araştırmayı yapanlar ne ka güzel dimi.

D

Birde karar verseler Sağlık Ocağımı? Kadın Sığınma Evimi?

İstanbul'da kadın sığınma evi
Mardin'de SAĞLIK OCAĞI olarak ikiye ayırsak durumu...olur mu*

her bölgenin ihityaç alanı farkı ve yönetimde bunu bildiğinden İstanbul bölümleri arasına hayırlı bir iş yapıp sığınma evini monte edecekler mardin'e dönüşlerindede sağlık oacağını monte edecekler oyyyyy oyyyyyy.bir sonra hagi ilde ekip çalışacaklarsa o bölge çok şanslı derim ben..önce turizm patlaması yaşandı sonra okul sonra sağlık oacağı birkaç sezon daha devam etse belki üniversite belki araştırma hastanesi belki birkaç fabrika belki petrol olayı filan ..uf ya senaryoya bak şimdiden çok heyecanlandım:bırr:bırr

bbasalan
29-01-08, 15:30
bbasalancım bir haber yakaladım havada uçan kuşda:Porada dizilerdeki inanılmaz mantık hatalarını sıralamışlar bir çok dizi var ama SILA dizisinden hiç söz etmiyorlar ..son bölümlerden söz etmiyorum haftalar öncesinde bile dizide mantık hatası bulamamış araştırmayı yapanlar ne ka güzel dimi.

Onlar eften büften abudik gubudik dandik şeyleri :img-pilot ordan burdan forumlardan alıp ekleme yapmış ve yazmışlar.:img-pipe1
Adam akıllı inceleseler Sıla'yı da katarak ne büyük mantık hatalarını yazarlardı.:img-hyste
Bu işi yapmak için Yüksel A. gibi birinin olması lazım. O da yeri geldiğince mantık hatalarını köşesinde yazıyor.:)

Zeynep :img-beee: diziden ne zaman çıkar acaba, sezon sonuna kadar kalıcımıdır?:icon_whis

İlsu
29-01-08, 15:31
Herkese Merhaba

56.Bölüm Anketi:

1-Diğer bölümlere göre fazla beğendim fakat genel olarak beğenmediM!

2-Sanırım hamam sahnesiydi,gerçi onun sonu berbat bitti ama...

3-Zeynebin bulunduğu her kare:dito

4-Zeynep:Şimdi izin verirsen hastamla konuşucam,yani özel:img-beee:

5-20.Bölümdü o kadar çok bezdirmişlerdiki o zamanlar fragmanı görünce heycanlanmıştım cidden:img-blush

6-Ben ilk başta Sıla vurulucak demiştim ama tekrar tekrar izledim o sahneyi kurşun Narine doğru gidiyo dikkatli bakınca farkediliyo bu durum,zaten Nariz Azadla çok uğraşmıştı ve bu dizi gerçektende ikinci bir bebeği kucaklayamazdı birde Esmanın bebeği var tabi daha o nasıl olucak bilemiyorum... Neyse Narin vurulur sıyıradabilir,temelli de gidebilir Azadın yanına.:sad53: Boran Osmanı bu dünyadan erken göç ettirir heralde:img-pilot Sıla da ağlar bölüm boyunca:img-cool2 Ayrıca Narini yatırdıkları hastaane kesinlikle DR.Zeynebin çalıştığı hastane olur onca derdin arasında birde kıskançlık krizleri:img-swoon

-Cansu91-
29-01-08, 15:33

Gercekten de acayip,Bizim dizideki mantık hatası,bosverilip gecilen konu

kadar,telafi edlımez seyler..vs..vs..Hiçbir dizide yoktur..Bizim dizi farklı

farketmediğimiz hani nerede :bilmim dediğimiz askın,asla ilk 11 bölüm haricinde

olmayan tutkunun,yasakların,mesafenin,kuralların,Sönmezler in baskınlığının

dizisi..Sıla..Demekki o kadar cok mantı hatası var ki,TV eleştirmenleri artık Peh

deyip gecmiş dizimizi..Sayamamıs ,kategoriye bile sokmamıs dizimizi..Vallahı

süper,bizim yapamadığımızı yapmıs..Ne ekersen onu bicersin..:cheer:

--Özet nerede yahu..Şimdi bizim cok meraklı olduğumuzu sanıyorlar ondan da

özeti de fragmanı da gec verecekler değil mi...:img-blush

--Vallahı ben birsey diyeyeım Gram heyecan yok..Gram...:img-heh:

Bir de denge kaybı da var tabii bizim dizide..FM YAPIMA özeti ya allahallah dedirtecek kadar cabuk koyarlar,basımıza tas yağacak dedirtecek kadar gec..Ya da inle inlee! Diyecek kaa gec...Bölüm Özel ÇEKİM resimleri de aynıs sekilde..:img-yes:

Denge...Denge...Denge...:dito

ifrit
29-01-08, 15:46
dizinin düşüşü başlarsa ne yapılır??
önce, başrollerle bir röportaj..yanınada şöyle esas kızın afillisinden bir resmi.
hazır gündem sıcak.bizde nasiplenelim..yurdum insanının iyi niyetini sömürdüğünüz yetmemiş..biraz daha..
sağlık ocağı söylettir başrolüne..sonra fikir değiştir..sığınma evi..ne kadar alel acele o an için söyletilmiş işte çıktı ortaya..böyle bir düşünceniz vardı..ilk günden ya sağlık ocağı ya da sığınma evi olurdu..
sağlık ocağı fikrinden neden cazdınız..sığınma evine daha çok ihtiyaç var diye mi??. yoksa yola çıkış söylemlerinizi mi hatırladınız??
yooo yooo!! kadın düşmanı suçlamasından kurtulmak istiyorsunuz?? işte bunun için kadın sığınma evi..
yoksa yarattığınız tahribat için mi fikir değiştirdiniz..çünkü bu size daha öncede söylenmişti..ağalığı bu şekilde vermeyin denilmişti..

sonrasın da ne yapılır..??
iki çıplak bi hamama..sizin tabirinizle "işte düğüm"..seyirci yerse...yemedi..:img-hyste

de-rin
29-01-08, 15:46
Zeynep :img-beee: diziden ne zaman çıkar acaba, sezon sonuna kadar kalıcımıdır?:icon_whis

sezon sonumu:img-fie::blink::fighting2troest:dito

olmaz dimi kalmaz o kadar..

yazacak birşey kalmadı özet nerde kaldı ya .............

emir karne alacak mı? merak ettim azcıkta:img-polic...sonra emir ne zaman aşık olacak ve aşık olduğu kıza ne zaman tülbent götürecek , narin yengeside artık tülbent kulanmıyor ama sandığında bohçasında kıyısında köşesinde vardır diye ümit ediyorum sonra baş harflerinden oluşan biri şiirir ne zaman yazacak tüm bunlar benim için heyecan veren sahneler ne zaman izleyecez çok merakla bekliyorum:img-cool2:img-blush

maabelin herkese çok selamı var öpüyor sizleribye

neng
29-01-08, 15:51
iyi gunler herkese :P

Burada da mıı yaaaaa !!! yeter yaaaa!!!! :img-dirol
beni kavuryor Ateş kardeşimmm sadece beniii :img-in_lo
...hem sakin olalım burası Boran'ın sayfasıı... kıskanmasın mühür gözlümüz değilll :img-hyste

canım benimm ...bu gece pek cesur gördüm seniii ...troest tikkat tikkat her an arkanda biri belirebilüüü mesela Osmannn ...nasıl Diyar'ımın Hamdisi vardı ...senin de Osman'ın olsun muuu?? Olsun olsunnn :img-in_lo

Demek Osman'ı benimle berdelleyeceksin...hehe iyi adamdı...mekanı cennet olsun:icon_twis

odile ablacim ve nihz ablacim :img-hyste.. karar verelim ates enistemiz kime asik hehee

acaba diyorum ; Ümmü gelip Ceren -Dilaver samimiyetini görse kıskanır mıı??? Zeynep'ten terapi alır mııı ???

bence ummu kiskanir, dilavere asik oldugundan degilde nebilim, dilaver bi sekilde ummunun kocasi oluyor, kiskanir herhalde

Bölüm yorumum;Boran Abaya Almanyaya gitmesini söylemişti sanki.. Acaba giderde, Tayanç bey bir müddet diziden çıkarmı?

abay bi muddet diziden mi cikicak.. TA zaten az gorunuyor dizide, gitse bile eminim fark etmez, bolumde pek gorunmuyor o anlamda

onun yerine her bölüm söylediğin gibi sönmezlere mangal partıisi sahnesi çekiyorlar sanırrsınki yoğun istek var celil mangalı yak celil mangalı yak diye:img-cool2

:img-hyste MANGAL PARTISINI ISTIYORUZZZZ :dito

dizini süresi belli kaç bölümdür başlangıçda 3-4 dk boran veya sıla ondan saonra 10dk celil bedar sonra birkaç dk diğer olaylar sonra yine sönmezler sonra birkaç dakika boran sıla ayrı ayrılar sonda sönmezler 10 dk sonra diğerleri sonra sönmezler sonra bir arda sıla boran sönmezler ve ayrı ayrı sıla boran ve bölüm sonu..yanılmıyorsam...konuyu öyle bir hale getirdilerki ana karakterler gitti yerine sönmezler geldi sürekli onlar sürekli onlara bağlı olaylar :img-blush

diziyi izlerken hesaplayan varmi?? ben unutmasam yeni bolumde hesaplayacam.. gercekten

ozet nerde kaldi??

-Cansu91-
29-01-08, 16:00
Özet nasıl olacak sizlere yazıvereyım,Bu benım özetim:icon_whis:icon_whis

-----Sahte Özet-----

Osman hedefine ulaşmıştır artık..Aşiretin verdiği kararlara uyarak bir kişinin canının daha alınmasını sağlamıstır..Öte taraftan,Boran vijdan azabı cekmektedir..İki tarafı da kurtaramamaktan dolayı kahrolmustur..Butun aile perperisan durumdadır..Öte taraftan Osman,Antalya'ya geri dönmek,izini kaybettirmek ıcın uğrasmaktadır..Boran,bunu yapanların bedelını Osman'a ,Mehmet ağaya ödetecek midir??

=)Kımın olduğunu vermezler kımın vurulduğunu bellı etmezler..Aynı 28.Bölüm özetindeki gibi,ustu kapalı özet gelecektir..Fragmanla biraz daha netleseceğiz bence..Bakalım özetıme benzeyecek mı sahıcı özet..:img-polic

d.nehir
29-01-08, 16:36
Herkese iyi akşamlarbye bir kaç gündür hastalıgım dolayısıyla gelemedim ama neler olmuş yeni başlıklar açılmışşş (hayırlı olsun) anketler cevaplanmışş çok şey kaçırmışım çok:img-yes: telafiye anketle başlayabilirim sanırım.

Evet diger bölümlere göre daha derli topluydu daha dogal sahneler vardı begendim:img-yes:

Boran Sılaya Bedar ın hastalıgını anlatıyordu ordaki müziklede birleşince o sahne çok hoşuma gitti.Çokta etkiledi beni

Banyo aman pardon hamam sahnesi orda Sıla nın o buz gibi konuşmaları yerine Türk filmlerineden birindeki Bagaa girdimm bag budanmış baga bülbüll dadanmışş şarkısını söleyen şen şakrak kişiler görmeyi tercih ederdim.:img-hyste

Ya bu gece ya hiç bu gece bu gece:img-hyste şaka bir tarafa Dilaverin replikleri pek bir güldürdü beni
-Başınız göge erdi mi Dilaver bey?
-heee erdi:img-hyste
-Boran Agayla aramızda bir hukuk oldugundan hukukun üstünlügü:img-hyste

Sezon finalinden sonraki ilk bölümün fragmanlarından Boranlı olan:img-in_lo ağam hapishanede yürüken bile karizmatik.

Yaralanan kim olursa olsun Firuzla Kevser bir süre sonra gelirler.Boran bunun hesabını sorar.Sılayı daha çok sever.Sılaya düzenlen bu hüküm yerine getirme merasimini duyan Zeynep ve Esma isimli Dilliler meydanı boş bulup Borana yanaşmaya çalışırlar:img-hyste Zeynep Borana Sılayı şikayet eder.Zeynep in niyetini geçte olsa hatta çokkk geçte olsa anlayan Boran Zeynepi İstanbuldan atar:img-hyste olmaz olmaz demeyin agam herşeyi yapar

anket ve ödülleri için teşekkürler:img-yes:

oslo
29-01-08, 16:44
Hepinize güzel günler;

Yine öğleden sonra yazdığınız yorumlarınız.:good:Tek tek alıntı yapamadım,ama inanın içimden geçenleri yazılı olarak okumak çok hoşuma gitti.

Boran iyi ki ağalıktan çıkarıldı.Sönmezler'in sorunları bitmek tükenmek bilmiyor.Bir değil,on aşirete bedel bir aile..Onlarla uğraşmaktan Boran'nın aşiretle ilgilenmesine fırsat kalmazdı.

Ayrıca jenerikde bazı sanatçılara haksızlık ediliyor.MAA ve CD nin adları başta,ama onlar artık dizide figüran gibiler.Halbuki M.S.,Z.E. ve İ.T. isimleri en başta yer almalı,sahi bir de Dilan..Abay'ın adını yazmasalarda olur. Bir iki dakikalık rolü için adı en sonda olmalı..

Özetin geç gelmesi hayra alamet değil. İç açıcı ne yazsın ki özetçi.Bunları mı?

Etrafı Kara Bulutlar Sardı

"Narin,Yaren'i kaybedecek mi? Yaralı annesi hasta yatarken,Bedirhan annesinin durumunu hissedip,huysuzlaşacak mı? Bedirhan'ı kim sakinleştirecek?Zeynep,Esma ittifakının devamında neler olacak? Dilan babasından yediği tokatın,intikamını alırken nasıl bir tehlikenin içine düşecek? Dilaver yeni aşkı ve töre arasından sıkışıp kalınca neler olacak?Ümmü ile Ceren tanışacaklar mı?
Tüm aşireti karşısına almış olan Boran,bu çıkmazdan kurtulabilecek mi? Dr.Z. mukaddes görevi doktorluğu mu,yoksa aşkı için ne etik ne de yasal olmayan mücadeleyi mi seçecek? Sıla,Boran'nın elinden kayıp gitmesine seyirci mi olacak?" Hepsi benim yüzümden" mi diyecek?

İşte size özetçiden çeşitli sorular.

legends_of
29-01-08, 16:54
dizinin düşüşü başlarsa ne yapılır??
önce, başrollerle bir röportaj..yanınada şöyle esas kızın afillisinden bir resmi.
hazır gündem sıcak.bizde nasiplenelim..yurdum insanının iyi niyetini sömürdüğünüz yetmemiş..biraz daha..

***Ki bu röportajda iki ayrı kutup imajı çizilir nedense....biri a dese öbürü b demiş ne kaa güzel...:not_i:

sağlık ocağı söylettir başrolüne..

:img-patsa

sonra fikir değiştir..sığınma evi..ne kadar alel acele o an için söyletilmiş işte çıktı ortaya..böyle bir düşünceniz vardı..ilk günden ya sağlık ocağı ya da sığınma evi olurdu..

:img-banne...ama nerde böyle aklı başında inzanlar değilmi..okul bile reyting amaçlıydı bu sağlık ocağından ne beklersin ki....

sağlık ocağı fikrinden neden cazdınız..sığınma evine daha çok ihtiyaç var diye mi??. yoksa yola çıkış söylemlerinizi mi hatırladınız??

***söylemlerini unutalı kaç zaman olmuştur...Akıllarındaki tek şey REYTİNG..önce böyle bir kaygı yoktu ama şimdi tutuştular....:cheer:

yooo yooo!! kadın düşmanı suçlamasından kurtulmak istiyorsunuz?? işte bunun için kadın sığınma evi..

***Benim bu evin yapılacağına dair şüphem var...bence bunların hepsi kimse kusura bakmasın ama ATMASYON o kaa.....
*