Tüm Versiyonu Göster : Göl
Yerli malı 'Lost'un henüz kanalı yok!
Y....e izleyenleri tarafından Yerli Lost' olarak lanse edilen 'Göl'ün yönetmeni Enver Özüstün "Lost'u taklit etmedik" dedi. Dizinin henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmadı..
'Lost'un yerli versiyonu 'Göl', Ankaralı yönetmen Enver Özüstün tarafından 13 bölümlük bir demo olarak çekildi. youtube'da 'en çok tıklananlar' arasına giren ve 'Yerli Lost' olarak adlandırılan 'Göl'ün henüz hangi TV kanalında yayınlanacağı belli olmadı. Dizinin yönetmeni, pek çok kanaldan teklif aldıklarını ama henüz karar vermediklerini söyledi.
GİZEMLİ OLAYLAR
İznik Gölü, Gemlik, Bolu ve Kızılırmak nehri kıyısında çekilen 'Yerli Lost', gölde yanmış olarak bulunan bir cesedi araştırmaya gelen dört gencin, ormanda ve göl kenarında başlarından geçen gizemli olayları konu alıyor. Dizinin demosu 'www.goldizifilm.com' sitesinde yayınlanıyor.
TAKLİT ETMEDİK
Özütsün, amaçlarının 'Lost'u taklit etmek olmadığını hatta dizinin senaryosunun ilk altı bölümünü yazana kadar 'Lost'u hiç izlemediğini belirterek şunları söyledi: "Biz Yerli Lost tanımlamasıyla çıkmıyoruz. Bu benzerliği youtube'daki 3 dakikalık fragmanı izleyenler kurmuş. Dizi ekrana geldiğinde izleyici bir taklit değil de Anadolu'nun gizemini anlatan özgün bir çalışma olduğunu anlayacak."
Yarı amatör, yarı profesyonel bir ekipten oluşan 'Göl'ün en önemli özelliği 'gönüllülük' esasına dayanması. İznik Belediyesive Örnek Turizm'in desteğiyle çekilen proje, 50 bin YTL'ye mal olmuş.
Oyuncuların hepsi amatör
* Oyuncularımızın hepsi amatör. Deneme çekiminden sonra 300 aday arasından 30 kişide karar kıldık. Hiçbiri bizden para talep etmedi.
* Önümüzdeki ay yapılacak esas çekimler öncesi hem vücut dili, hem ses tekniği, hem de dövüş sporları üzerine eğitim alacaklar.
* Senaryoda boşluk olmamasına çok özen gösteriyoruz. İlk aşamada 6 kişilik bir ekip olarak, 1 ay boyunca hem toplantılarla hem de netten yazışarak temel sinopsisi ortaya çıkardık.
Kaynak:sabah.com.
Fragmanı izledim,bence güzel bir dizi olmayacak.Amatör bütün oyuncular yani böyle yürümez.Beğenilceğini sanmıyorum.
24'ün yerlisi nasıl 4 bölüm yayınlanıp kaldırıldıysa ve eleştirildiyse bu da aynısını yaşayacaktır. Üstelik Lost daha dün yeni sezonuna başladı. Bu rüzgarı arkasına almaya çalışacak ama olacağını sanmıyorum.
Yapımcılarımızda da amma cesaret varmış. Yerli 24, yerli Lost gibi 3-4 yabancı diziyi yerlileştireceklerine, orjinal bir şeyler yaratmaya çalışsalar daha başarılı olurlar. Üstelik bu "Göl" dizisinde de ne yönetmen, ne oyuncular tanınıyor. Mahşer de en azında 3-5 tanıdık oyuncu vardı. Gerçi o da yetmedi ya, neyse.
Velhasıl tutmaz diyorum, başka bir şey de demiyorum.
bence peşin hukum vermıyelımm:img-wink::img-wink: yanı bence gusel olabilir...degısık bır konu sonucta...ayrıca lost a da benzese bu turkıyede yabancı bir diziye benzetılen ilk dızı olmaz.bırcok dizi var sonuctaa...ben sımdıden merak edıyorummm nasıl olcak die...izleyıp gorucez artıkk:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Taklit diziler asla tutulmaz ya,
Bu diziyi asla ve asla izlemem,
Yayına girse bile reyting almaz dizi kesilir :img-yes:
peşin hüküm veriyorsunuz o zmn kavak yelleri doktorlar ve bunun gibi bir sürü taklıt yapımda tutmazdı ama şuanda reyting rekorları kırıyorlar taklitler tutmuyorsa bunlar ne acaba
zaten 13 bölümmüş izlemeden karar vermeyin bence
Diziye gelirsek peşin hüküm veriyorum, evet. Mahşer'i gördük. Nasıl reytinge yenilip kaldırıldığını. Adamlar taklit yaptı ama olmadı. Mahşer, 24'ün aynısını çekti. Onunla aynı yolda gidip, farklı şeyler yapmayı denemedi.
Lost ise daha zorlu bir proje. Bunu başaracaklarına da inanmıyorum. Mahşer'i görünce bu görüşüm aynen kalıyor.
Diğer dizilere gelelim. Kavak Yelleri'nin ilk 2 bölümü aynıydı DC ile. Ama daha sonra senaryo değiştirildi. Eğer izlemediysen oturup bir izle DC ile Kavak Yelleri'ni. Bak bakalım, ufak tefek küçük ayrıntılar dışında -2 bölümü sadece tıpa tıp aynıydı (kopyaydı)- var mıymış benzerlik? Sen de diğer diziyi izlemeden peşin hüküm veriyorsun. Diziyi izlemedin büyük ihtimalle ancak gelip karşılaştırıyorsun.
Sözün özü Kavak Yelleri ile Dc arasında pek bir benzerlik yok. Ama Mahşer'e bakarsak çekim tekniklerine kadar her şey aynıydı. Kavak Yelleri'nde bir süre sonra dizi bizim kültüre adapte edildi ve farklı şeyler yazılmaya başladı. Sonuçta DC ile sadece TEMA bakımından aynılar.
Doktorlar da Kavak Yelleri gibi. Ayrıca Doktorlar dizisi, GA dizisinin yayın haklarını satın aldı. Bunu acaba Göl yaptı mı? Yapmadı tabikide. Ama Doktorlar, GA'nın haklarını satın alarak ülkemizde farklı şekilde çekmeye başladılar diziyi. Benzerlikler çok fazla olabilir GA ile ama onlar da adapte etmeyi başarıp, farklı teknik ve senaryolarla çekmeye başladılar.
Doktorlar'ı bu kadar ayakta tutan ise Kutsi, Yasemin Ergene, Mehmet Aslan, Yağmur Atacan gibi oyuncular oldu. Sonra senaryosu iyi olduğu için bunlardan bağımsız ayakta kalmayı başardı dizi.
Göl'e gelince... Dizide ne yönetmen, ne de oyuncular tanıdık. Hepsi de amatör. Ancak bu piyasada amatörlere yer yok. Mahşer'in yönetmeni, henüz reklam filmleri çekiyordu. Ondan sonra kalkıp yapamayacağı şeyleri, 24 gibi 4 sezondur en çok izlenen dizilerden olan bir diziyi taklit etmeye çalıştı. Sonra da aldı cevabını. Göl de bu cevabın daha ağırını alacaktır. Günden güne bu piyasa daha da zalimleşiyor. Ve maalesef ki böyle ucuz adaptelere televizyonda yer yok.
fragmanı izledim bu kadar lost a benzemez başroldeki kız Kate ye çok benziyo tutarmı tutmazmı bilmiyorum ama en azından Lost u izleyen bir çok kişinin seveceğini düşünmüyorum onn yanında tabiki çok basit kalıyo
umarım lost un takliti değildir öyleyse bile tutcağını pek sanmıyorum belki bazı yapımların yerli versiyonları tutmuş olabilir ama lost onlara göre çok daha zorlu bi proje bu kadar orjinal bir dizinin yerli versiyonunu yapmak bence çok yanlış
Kurt_Memati 02-02-08, 00:22 Bu zaten normal bir dizi projesi değil. Adamlar dizi yapıcaz diyede başlamamışlar. Yapımcısı bildik değil bir kere. YT'de koymuşlar sadece. herşey kesin değil. Ama büyük ihtimal kanallar almaz.
tuba_buyukustun 02-02-08, 01:42 fragmanı izledim iğğğreeennnnnçççççç bir proje kesinlikle.oyunculuklarr vasatın altında berbatt görüntü yönetmenliği çok vasat.yani her neresinden bakarsan bakkk hiç kimse izlemez.bence kanal aramasınlar. yada daha çok para harcayıp daha iyi oyuncular ve daha iyi teknik ekiple çeksinler öyle kanal aramaya başlasınlar.ne yaparlarsa yapsınlar ama lost un yanından bile geçmemişş yerli lost denmesin lütfen!!
Taklitler hiç bir zaman iyi değildir.Taklit dizileri izlemem,yani mesela ben küçüken Dadı'nın taklit olmadığını sanıyodum izliyordum bittikten sonra öğrendim taklit olduğunu ComedyMax'te gösteriyordu The Nanny'yi bir baktım replikler bile aynı yani ööh ! Doktorlar'da aynı şekilde o da replikler bile aynı.Bu dizi izlenmez,tutmaz bu diziyi alsa alsa Kanal 7 alır...
SeLim-EsMa(ArHaN) 02-02-08, 12:02 bence Göl ü ya show tv Fox TV veya Kanal 1 alir..
Ben fragmani seyrettim ilgimi cekti yani ilk bölümü seyrederim heralde.Ayrica Taklit diziler tutmaz diyen arkadaslara bir kac sözüm var:
Kanal D de yayinlanan Kavak yelleri ,Show tv de yayinlanan Doktorlar , Kanal D ve Star da yayinlanan Acemi Cadive Atv de yayinlanan Parmakliklar ardinda ya nediyeceksiniz?Bunlar sadece bir kac örnek ,bunun gibi bir cok taklit edilmis diziler var..Elbette hepsi tutmiyabilir ama tutanlarda cok var cünkü türk halki artik hep ayni " ask Hikayeleri " izlemekten sikildi ,farkli ve yaratici yeni birseyler istiyoruz ..
Göl un ilk bölümde alicagi raitingi cok merak ediyorum..
Ben hiç merak etmiyorum halbuki. Arkadaşım Acemi Cadı tuttu tuttu bir yere kadar tuttu. Sonra hemen kaldırdılar diziyi. Peki niye tuttu? Çünkü dizi liseli bir genç kızın sihirle tanışmasını anlatıyor. Söz konusu dizide okul var, sihir var ve bir de genç bir aşık çift var. Hal böyle olunca millet çıldırıyor ve izliyor. Ama sonra gördük, hemen kaldırıldı. Tuttu ama bir yere kadar tuttu. Önemli olan bunu sürdürmek. Ama daha 1 yılı dolmadan kaldırılmıştı. Final bile yapamadan. Pek tuttu diyemeyiz.
Doktorlar'a gelirsem, onun tutmasına neden olan senaryo değil Yasemin Ergene, Kutsi, Mehmet Aslan, Yağmur Atacan'dır. Yani bu oyuncular olduğu için tuttu. Yani senaryonun süper olmasından kaynaklanmıyor tutulması. Ama maalesef ki tuttu bu dizi. Senaryosu kötü de olsa tuttu.
Kavak Yelleri'ne geleyim. Hemen yazmışsın Kavak Yelleri diye. Peki DC dizisini izledin mi arkadaşım. Hepsini izledin mi? İzlediysen ilk 2 bölüm dışında çok çok benzeyen bölümleri göster bana? Bakalım sadece 2 bölümü aynı olan bu dizilerden ortak şeyler çıkarabilecek misin? Ayrıca artık DC ile KY arasında pek bir benzerlik yoktur. Senaryo daha da farklılaştı ilk 10 bölümden sonra.
Lütfen DC'yi izlemeden taklit deme KY'ye. Sonuçta KY'nin senaryosu artık özgünleşti.
Ama maalesef ki Doktorlar, Acemi Cadı ve Mahşer'in senaryoları aynı. E şimdi de Lost'u çekmeye çalışıyorlar? Peki özgün olabilecek mi, farklı olabilecek mi, bizden bir dizi olabilecek mi? Olmayacak, maalesef Lost gibi olmaya çalışacak ama beceremeyecek. Sonuçta Mahşer gibi o da kaldırılacak.
Unutmayın. Taklitler sadece asıllarını yaşatır. Kendilerini yaşatamaz.
türk halkı aşk hikayelerini izlemekten sıkılmış olabilir ama taklit dizilerden de sıkıldı çoğu kişi özellikle o dizilerin orjinallerini izleyenler
Kurt_Memati 02-02-08, 15:41 türk halkı aşk hikayelerini izlemekten sıkılmış olabilir ama taklit dizilerden de sıkıldı çoğu kişi özellikle o dizilerin orjinallerini izleyenlerDizilerin orjinallerini izleyenler çok az. Dizilerin orjinalleri uydu da, internette veya şifreli paketlerde veriliyor. Dolayısı ile halkın genelinin orjinali izlemesi diye birşey söz konusu değil. İyi bir taklit olursa tutar :) Ama tabiki bu Göl adlı yapım tutmaz. Konu değişik diyorlar. Ama zaten konunun değişik olması önemli değil. Çok basit bir şey. Teknik olarak ve ekip olarak yetersiz bir çalışma. Taklit yerine daha özgün birşeyler yapsalar daha güzel olur. ama bizimkilerin sorunuda burada işte.
tuba_buyukustun 04-02-08, 17:42 Ben hiç merak etmiyorum halbuki. Arkadaşım Acemi Cadı tuttu tuttu bir yere kadar tuttu. Sonra hemen kaldırdılar diziyi. Peki niye tuttu? Çünkü dizi liseli bir genç kızın sihirle tanışmasını anlatıyor. Söz konusu dizide okul var, sihir var ve bir de genç bir aşık çift var. Hal böyle olunca millet çıldırıyor ve izliyor. Ama sonra gördük, hemen kaldırıldı. Tuttu ama bir yere kadar tuttu. Önemli olan bunu sürdürmek. Ama daha 1 yılı dolmadan kaldırılmıştı. Final bile yapamadan. Pek tuttu diyemeyiz.
Doktorlar'a gelirsem, onun tutmasına neden olan senaryo değil Yasemin Ergene, Kutsi, Mehmet Aslan, Yağmur Atacan'dır. Yani bu oyuncular olduğu için tuttu. Yani senaryonun süper olmasından kaynaklanmıyor tutulması. Ama maalesef ki tuttu bu dizi. Senaryosu kötü de olsa tuttu.
Kavak Yelleri'ne geleyim. Hemen yazmışsın Kavak Yelleri diye. Peki DC dizisini izledin mi arkadaşım. Hepsini izledin mi? İzlediysen ilk 2 bölüm dışında çok çok benzeyen bölümleri göster bana? Bakalım sadece 2 bölümü aynı olan bu dizilerden ortak şeyler çıkarabilecek misin? Ayrıca artık DC ile KY arasında pek bir benzerlik yoktur. Senaryo daha da farklılaştı ilk 10 bölümden sonra.
Lütfen DC'yi izlemeden taklit deme KY'ye. Sonuçta KY'nin senaryosu artık özgünleşti.
Ama maalesef ki Doktorlar, Acemi Cadı ve Mahşer'in senaryoları aynı. E şimdi de Lost'u çekmeye çalışıyorlar? Peki özgün olabilecek mi, farklı olabilecek mi, bizden bir dizi olabilecek mi? Olmayacak, maalesef Lost gibi olmaya çalışacak ama beceremeyecek. Sonuçta Mahşer gibi o da kaldırılacak.
Unutmayın. Taklitler sadece asıllarını yaşatır. Kendilerini yaşatamaz.
arkadaşım senin sözlerine harfi harfine katılıyorum.yalnız kavak yelleri nin hangi dizinin takliti oldugunu bilmiyorum.evet lost un takliti belki tutar ama göl tutmazzz...sanki bir kaç tane çocuk bir araya gelmiş zorlama sözlerle evcilik oynuyorlarmış gibi geliyor bana.çok aşırı basitt bir dizi.
Bir şey hakkında yorum yapmadan önce, biraz daha araştırmak lazım ZEN_NURE.
Ben iki diziyi de seyrettim. Kavak Yelleri'nin sadece ilk iki bölümü Dawson's Creek adlı diziden alıntıdır. Ondan sonra, Yiğit Güralp'in de gelişiyle tamamen kendine ayrı bir yol izlemiş ve yepyeni hikâyeler kurulmuştur...
haftalardır bu işin içindeyim ne emek harcandığını biliyorum...konusunun LOST la yakından uzaktan alakası yok olmadığını göreceksiniz, bunu başından beri çok iyi bir Lost izleyicisi olarak söylüyorum..ilk toplantıda bile bu endişe dile getirilmişti herkes herşeyin farkında...bu topraklarda binlerce efsane, gizem dolu olay var biraz açınıp okunursa hemen görülebilir...tamamen gönül işiyle yapılmış bir iş..Ankaraya hareket ve canlanma getirir ve burada bir kaç dernekle yürütülmeye çalışılan film atölyelerine kaynak olur diye de bir beklenti var...samimiyetle canını dişine takarak çalıştı herkes...bazı dizilere gösterilen sabır, yeni birşeyler denemek isteyen bu insanlarada gösterilir...
not: umarım dizi başladığında bu erken yorumların gerçekten erken olduğu anlaşılır...
sevgilerimle
!! Elyf !! 08-02-08, 01:33 Yerli Lost çekildi, kanalını arıyor
LOST dizisi fanatiklerine müjdeyi geçen yıl bu sütunlarda vermiştik, "Yerlisi geliyor" diye... Proje nihayet bir avuç gönüllü tarafından hayata geçirildi. "Göl" adıyla 13 bölümü çekilen dizi şimdi kanallardan en yüksek teklifi almak için adeta açık arttırmada... Enver Özüstün'ün yönetmenliğinde çekilen ve amatör oyuncuların rol aldığı "Göl" için İznik Gölü kıyısına bir plato kurulmuş. Bir sualtı kentinin canlandırıldığı grafik/animasyon efektler için de bir yıl boyunca uğraşılmış. Dizi, bir şehir efsanesinin duyulmaya başlamasıyla start alıyor. Gölde bulunduğuna inanılan sualtı şehrindeki İznik çinilerinden birinde ölümsüzlük madeni olduğu iddiaları üzerine belediye başkanı bir araştırma grubunu yöreye davet ediyor. Ve sıra dışı olaylar da bu grubun çevresinde ortaya çıkmaya başlıyor. Oyuncuların ücret almadığı 13 bölümlük dizinin tüm maliyeti 50 bin YTL ile sınırlı tutulmuş. Bölüm başına 200-400 bin YTL'lik maliyetleriyle ekrana gelen dizilerin yanında Göl, son derece mütevazı kalıyor. Ama bana sorarsanız, geçen yıl bu köşenin internette en fazla tık'lanan başlığı olan "Yerli Lost geliyor" haberine halkın gösterdiği büyük ilgi, aslında "az maliyetle yüksek reytingin" de habercisi... Ben bir "uyandırayım" dedim!
Kaynak : Sabah Gazetesi
Dizinin Kanalı henüz belli değil. (Görüşmeler yapılıyor)
http://image.haber7.com/haber/95862.jpg
Dünyada büyük ilgi uyandıran Amerikan yapımı “LOST” dizisinin Türk versiyonu çekildi. Ankaralı yönetmenler Enver Özüstün ile Bengli Aslan'ın fikriyle hayata geçirilen yerli LOST'un ismi ise 'Göl'. 60 kişilik gönüllü bir grup tarafından 6 ay süren çekimlerin ardından 13 bölümlük demosu hazırlanan “Göl”ün ekibi, şimdi gelecek televizyonlardan gelecek tekifleri beklemeye başladı.
SIRLAR SUALTINDA ÇÖZÜLECEK
Göl dizisinin konusu da Lost'daki gibi orman ve su kenarlarında geçiyor. Lost için kurulduğu kadar dev bir plato olmasa da yerli Lost için de İznik gölünün kıyısına bilgisayar ortamında bir sualtı kenti oluşturulmuş. Dizinin konusu ise, Göl'ün altında olduğuna inanılan sualtı kentinin içinde yer alan ve herkesin ulaşmaya çalıştığı İznik'in simgesi olan çinilerden birinde rastlanan ölümsüzlük madeni. Elbette bu madeni ele geçirmeye çalışan ve bir takım kişiler ve bunun sonucunda oluşan doğa üstü olaylar nedeniyle kasabaya, Belediye Başkanı tarafından kasabaya olayı araştırmak için davet edilen bir araştırma ekibin etrafında dönen ve her bir bölümde ortaya çıkan sırlarla ve yaşanan olaylarla gittikçe tırmanan olaylar zinciri.
“Gerçek bazen hiç de göründüğü gibi değildir” diyor filmin yönetmeni Enver Özüstün ve ekliyor “sadece filmlerde değil gerçek hayatta da; işte biz bu düşünce etrafında baştan sona her bölümde merak ve heyecanla izlenecek içinde sadece macera, aşk ve gerilim değil felsefi ve tarihsel dayanağı olan bir film yapmaya çalıştık.” Gemlik'teki su altı çekimleri ile başlayan Göl'ün çekim serüveni, Bursa İznik, Ankara Kızılırmak ve son olarak Bolu Topuklu vadisinde gerçekleştirilen çekimlerle tamamlanmış. 3D animasyonlar kullanılan filmde zor bir teknik olan gerçek sesli çekim gerçekleştirilmiş.
OKUL OLUYORLAR
Yönetmen yardımcılığını Sevinç Bilgin, görüntü yönetmenliğini Bengli Aslan'ın yaptığı çalışma sonrası aynı, ekip bu tür bağımsız çalışmaları sürdürmek için “AtölyeKISA” adında bir yapılanma yoluna gitme kararı almış. Diğer yandan filmle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyenler için bir web sayfası oluşturulmuş: www.goldizifilm.com. Göl dizisinin ilham kaynağı olan Lost, 1'i Altın Küre ve 6'sı Emmy olmak üzere 28 ödül sahibi. Plastik makyajından, su altı çekimlerine, üç boyut animasyonlarından ele aldığı konuya kadar yerli Lost “Göl” dizisi de, dizi film meraklılarına keyifli zamanlar geçireceğe benziyor.
OYUNCULAR ÜCRET ALMIYOR
30 genç oyuncunun yer aldığı dizinin oyuncuları yapımdan hiçbir ücret almazken, tamamen gönüllü girişimlerle çekilen dizinin maliyeti ünlü Amerikan dizisinin yanında oldukça mütevazı kalıyor. Lost'un yalnızca Amerikan ABC kanalında 2004 yılında yayınlanan ilk bölümü 5 milyon dolara malolurken, GÖL dizisinin 13 bölümlük demo çekimleri gönüllü yatırımlarla 50 bin YTL'ye kadar düşürülmüş. Dizinin yönetmenleri oyuncu ücretleri, konaklama, ulaşım, gıda masraflarının ücretsiz sağlanması ve sadece teknik materyale harcama yapılması ile yaklaşık 250 bin YTL'lik değeri olan yapımın bu mütevazi bütçe ile tamamlandığını anlatıyor.
YAKINDA BAŞLIYOR
Dizinin hangi televizyon kanalında yayınlanacağı henüz netleşmezken dizinin Görüntü Yönetmeni Bengli Aslan dizi için televizyon kanalları ile görüşmelere başladıklarını, amatör yatırımlarla çekilen dizi için ciddi tekliflerin geldiğini söylüyor. Aslan, “45 dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan yapımlar, aynı Lost'ta olduğu gibi özellikle 18-45 yaş arası genç bir kitleyi hedefliyor” diyor.
Bu diziyi merak ediyorum. İzlermiyim onu da hiç bilmiyorum. Daha kanalı belli değilmiş, ayrıca oyuncuların para almadığı yazıyordu. Hiç kimse önceden tanınan biri değil. Oyuncular falan..
bu dizi ne zaman başlayacak epey oldu çünkü haberi olan varmı?
bakalım nasıl bi dizi olacak zannetmemki tutacak ama merak ediyorum doğrusu
bu dizi hala başlamadı ya tutacakmı tutmucakmı deniledursun bence mahşerin durumuna bakıp hiç kimse bu diziyi almak ile riske girmek istemedi...:img-wink:
Bu zaten normal bir dizi projesi değil. Adamlar dizi yapıcaz diyede başlamamışlar. Yapımcısı bildik değil bir kere. YT'de koymuşlar sadece. herşey kesin değil. Ama büyük ihtimal kanallar almaz.
bn lostu hiç izlemedim zaten bunuda izlemem yani hem dediğine göre yapımcısıda belli değilmiş tatlit diosunuz zaten reytinglerde tutmaz böyleyse eğer:S
taklit diziler kendini kücük düsürmekten baska bise degildir dizi yapıcaksan kendı senaryon kendı kurgun herseyın dogal olmalı lost izliyorum cok süper bir dizi bu dizinin tutacagını sanmıyorum.
bende lostun yerlisi ne zaman çıkar acaba diye bekliyodum olmuş işte...
fragmanı görmedim daha biraz daha dikkatli bakınayım ;):kahve
dizinin en büyük riski Lost'la kıyaslanmak olacak ama yayınlanmaya başlasın bi bakalım ona göre yorumlamak gerek..
taklit diziler kendini kücük düsürmekten baska bise degildir dizi yapıcaksan kendı senaryon kendı kurgun herseyın dogal olmalı lost izliyorum cok süper bir dizi bu dizinin tutacagını sanmıyorum.
evet doğru diyorsun arkadaşım...eğer bu dizi sevilsede zaten lostun büyük bir payı olucak ama taklit dizilerin fazla uzun ömürlü olmadığını çok kez gördük...
Açıkçası ben bu dizinin tutacağını sanmıyorum taklit olan bişey kolay kolay başarılı olamaz üstüne üstlük kıyaslanan dizi lost.Gerçeği varken neden taklidi izlensin ben lostu hiç kaçırmadan izliyorum bu diziyi de izleyeceğimi sanmıyorum
|
|