PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Gökgöz
08-03-08, 15:25
aynen bende görmek istiyorum..gadimin bir Kadim dostu yokmudur yaaa?
düğün bahanesiylen görsek hiç değilse..birde bu evlenme sahneleri çekilmişmidir acep?

Hayır canım henüz düğün sahneleri çekilmedi. Pazartesi otelde çekilecek. Vee gelecek haftaki bölümde değil 53.bölümde izleyeceğiz biz bu sahneleri. Hatta 53.sonunda düğün sahnesi olacak diye biliyorum.

Yani o fragmanda gördüğümüz sahne bölüm içinde olmayacak büyük bir ihtimal. Bencede ilgi çekmek için düşünülmüş bir fragman. Gelecek bölüm büyük bir ihtimalle düğün hazırlıklarıyla falan geçecek ve düğün sahneside 53.bölümde olacak... :icon_whis

Billush
08-03-08, 15:32
Pazartesi günü çekilecek düğün sahneleri,otelde.Düğünü basma planlarımız var (özellikle Hümeyra'ya engel olmam lazım,yoksa mahvolacak sahne :))
Gerçekten ortada Kadim'in arkadaşı filan kalmadı.Düğünde birkaç kişi görsek fena olmayacak.Özellikle doktoruyla Feray'ı görsek hiç fena olmazdı ama olacağını sanmıyorum...

XCrabX
08-03-08, 15:33
Ben Kadim'i öyle oynarken görürsem, cinnet geçireceğimin garantisini verebilirim..:img-fie: Ya niye hep Kadim Ezolaşacak? Zaten o bıyıklarla Ömer olma yolunda ilerliyorken, tüm karizma çizilmişken..Biraz da Ezo yontulsun..
hala dilinde bir gelişme yok..
Bir de bana Eylül Nedim ilişkisi çok saçma geliyor.. O hikaye sonlanmalıydı. Koskoca İstanbulda kız mı yok iki kardeşte otelin mutfağına dadandılar..
tamam Ezo olayı enteresan ve ayrıcalıklı olmak durumunda ama Nedime başka bir hikaye yazılmalıydı..Bölüm yorumu akşamayazacağım bunlar beni en rahatsız eden şeylerdi..

oyy bimkolik canım sana kocamaaan teessüflerimi iletiyorum..senaristlerimiz çok yoğun,sürekli hangi konuda saçmalasak,hangi karakterleri mutasyona uğratsak vs..(uzar gider:) ) diye kafa patlatırken, senaristlerimiz Nedim'e başka bir hikaye yazmaya yeltenirlermi hiç..

onlar tembelin önde gideni..senaristler "Nedim'e nerden uygun kız bulucaz daa,sonra bu ikisinin tanışması için konu bulucaz daa,sonra nasıl aşkı doğurucaz daaa" diye düşünüp düşünüp, Kadimle ikisini aynı kanı taşıyor..varsın ikisininde zevkleri bir olsun demişlerdir:img-hyste Nedim'in de canı mutfakta çalışan birine aşık olmayı çekmiş canıııııııııım ne var bunda :img-hyste..onlar kim yeni hikaye kim ya..peehhh

XCrabX
08-03-08, 15:39
fragmanı şimdi izledim,amaniiin koptuuuuuuuuuuuum:img-hyste:img-hyste:img-hyste Meryem'in tepkisi nasıl öyle ya,kuş kanadı misali:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Nur hanım döktüüüür ,yakışır sanaaa:happy0064 ahh sizi Ballı ile karşılıklı oynarken görecekmiyim acaba:img-in_lo

rozi
08-03-08, 15:44
fragmanı şimdi izledim,amaniiin koptuuuuuuuuuuuum:img-hyste:img-hyste:img-hyste Meryem'in tepkisi nasıl öyle ya,kuş kanadı misali:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Nur hanım döktüüüür ,yakışır sanaaa:happy0064 ahh sizi Ballı ile karşılıklı oynarken görecekmiyim acaba:img-in_lo

oyyy daha yeni girdin dimek şoka:icon_whis

harbiden ezo yıldızın papucunu dama atacak kadr başarılı:img-yes:

şimdi sanırsam hepmiz yanı büyük bir kısmımız bunu ilgi çemek için yapıldığından yana,dizide bu sahneleri görmicez dimi:icon_whis

peli ya hepsi bir düşse ya kendi kendimizi kandırıyorsak ya gerçekse işte o zamanan ne olacak üç silahşörler üzerimize göbek ata ata gelince ne olcak:icon_whis

esen_89
08-03-08, 15:51
şimdi izledim fragmanı aman aman ne eğlenceli fragman bu ne de güzel oynuyorlar.
hele meryeme bayıldım..
ama arkadaki kadın eksik kalmış öyle onları izliyor ezo tutup kolundan olmaz hadi sizde diyip oynatsaydı ya:img-hyste

ay ölüyorum gülmekten.:img-hyste:img-hyste

XCrabX
08-03-08, 15:58
oyyy daha yeni girdin dimek şoka:icon_whis

harbiden ezo yıldızın papucunu dama atacak kadr başarılı:img-yes:

şimdi sanırsam hepmiz yanı büyük bir kısmımız bunu ilgi çemek için yapıldığından yana,dizide bu sahneleri görmicez dimi:icon_whis

peli ya hepsi bir düşse ya kendi kendimizi kandırıyorsak ya gerçekse işte o zamanan ne olacak üç silahşörler üzerimize göbek ata ata gelince ne olcak:icon_whis

anam şok ni dimeeeeeek..dedim noliiii:img-hyste yaa kendimi çok ayıpladım şimdi..ben ne neden gelinlik begenirken göbecik atmadım:img-hyste acaba kaset çaları ve oyun havası tarzında ki türkü yü hemencecik nerden buldular acep:img-hyste ama bunlar dizide yer olan sahneler olmayacakmış dimi..ya sahi nerden çıktı bu,yani bu fragmanda yer alan sahnelerin bölümde yer almayacağı..bence dizide yer alır..herşey beklerim ben..hatta arkadan Kadim çıkar vee haydaaaaaa diyerek başlar oynamaya..ay düşünmesi bile güldürüyor beni:img-hyste

!ReMmM
08-03-08, 16:02
bölüm yorumlarınızı daha okumadım bölüm beğenildi mi yoksa yerden yere mi vuruldu bilmiyoum. ama ben bu bölümü hiç beğenmedim..

meryem-seyfo
ballı-nur dialogları bile bu hafta pek zevk vermedi.
bölümde beğendiğim yegane seyler seyfonun yavaş yavaş kadimleşmesi (yanii seyfoyuda kaybedebiliriz ama ben kadim gibi olacağını sanmam o dizimizin has delikanlılarından..:)hareketlerde sempatik zaten) birkaç ezo-kadim sahnesi...

ama kadimin hiçbirşeyden hesap sormayan hatta açıklama yapan ezoyuda susturan hallerinden pek haz etmedim.
tamam ezoya güvendiği için açıklama istememesine hatta hiç bozulmayıp sırıtmaya devam etmesine ses çıkarmasamda bu sahnenin sürekli tekrarlanması biraz kötü oldu.hele ezoyu almaya geldiğinde orda bulunan ömere arabadan çıkıpta iki çift laf etmesini bekledim.. ama göremedim..

kadimin bıyıklarda ayrı bir konu bir görünüp bir kayboluyorlar..bir sahnede var sonrakinde yok sonrakinde yine var diğerinde kısalmış..

sondaki klipse tam bir felaketti. ilkokul çocugunun hazırlayacağı düzeydeydi.
helede sondaki cümlede gülmekten yataktan yere düştüm. bu kadar mı basit bir cümle kurulur... daha özenli olsaydı daha güzel olurdu sanki...

kadimde haftalardır aynı kıyafeti giyiyor sanırım. sona doğru gömlek ve pantolan değişti ama onlarda da renk uyumu yoktu..
nerde bizim iki dirhem bir çekirdk giyinen kadimimiz..

fragmanaysa bayıldım..
ne kadar eğlenceli bir şarkı.. nasıl güzel bir enerjidir o öyle.. fıkır fıkır..
o yüzden gelecek bölümden umutluyum..:happy0064
ezoda çok güzel görünüyor. nurgül yeşilcay zaten bir içim su..

rozi
08-03-08, 16:16
anam şok ni dimeeeeeek..dedim noliiii:img-hyste yaa kendimi çok ayıpladım şimdi..ben ne neden gelinlik begenirken göbecik atmadım:img-hyste acaba kaset çaları ve oyun havası tarzında ki türkü yü hemencecik nerden buldular acep:img-hyste ama bunlar dizide yer olan sahneler olmayacakmış dimi..ya sahi nerden çıktı bu,yani bu fragmanda yer alan sahnelerin bölümde yer almayacağı..bence dizide yer alır..herşey beklerim ben..hatta arkadan Kadim çıkar vee haydaaaaaa diyerek başlar oynamaya..ay düşünmesi bile güldürüyor beni:img-hyste

merak etme sen ben kadimle evlenirken gelinlik provasında yaparım senin yerine:img-hyste

evet canlarım en mantıklısı bunun gerçek olmadığını düşünmek:icon_whissanırsam fragmanın erken ferilmesi bölümle ilgi,li bişey olmasada bize yaramadı bölüm yorumundan fragmandaki göbek performansına yöneldik:img-blush

ama kabul edin en güzel meryem oyni üzerine kimse oynayamaz:img-yes:

rozi
08-03-08, 16:35
canlarım güzellerim yine sustunuz :icon_sorr

niyse ben bir kaç defa daha izledim fragmanı ve artık yüzde yüz eminin canlarım bu bir gerçek:icon_whis

bu sefer kesin ve net konuşmaktayım, bu ilgi çekmek için yapılmış bir sahne değil bu bizi mefta etmek için çekilmiş kasti bir sahnedir ve gerçektir:icon_sorr

lütfen ezonu çıkarken nur ve meryeme bakın meryemin tepkisine bakın bu kız gerçekten meryem eğer o bir oyuın olsa bu kadar abartılı tepki vemezdi:img-blush

daha net kanıtla için arkada ne yapi bu deliler manasında bakan teyzemize ulaşmaya çalışıyorum, yoksam benide alsalar kurtlarımı döksem manasındamı bakı:img-hyste

pelin-ce
08-03-08, 16:38
Bölümde verilir mi bilinmez ama bizi fazlasıyla eğlendirdiği kesin bir de benim gibi şarkının tamamını dinlediyseniz beni çok iyi anlarsınız...

Rozi'cim hakkat Meryem süper oyniyi ama Nur Hanım bir harika ya endamı yeter diyorum. Gelin hanım zati döktürüyor tutabilene aşk olsun:img-hyste
Bu durumda Kadim ne yapar bilemiyorum ama ağamızla karşılıklı harmandalı yapmazlarsa ahım kalır:img-hyste

Not:Şarkının tamamını dinlemek isteyenler malum siteye solistin adını yazıp bulabilirler.(Fragmanda isim yanlış yazılmış Feyal Güney değil Feryal Öney olacak)

xKubrax
08-03-08, 17:03
Fragmani saolsun Gamzem sayesinde izledim, pek bi keyifli hazirlanmis.. Izlerken oturdugum yerde gobek attim, o derece yani.. Tabi diziye uymusmu, boyle bi fragman olmasi sartmiydi, daha bi romantik olabilirmiydi, bence daha bi romantik hazirlanabilirdi.. Ama bence bu fragman sadece dun diziden sonra biraz keyiflenmemiz icin koyulmus bi fragmandaki, bi kac gune daha ciddi fragman izlicegimizi dusunuyorum, ama iyide olmus.. Dun 0'da olan keyfimi yerine getirdi.. :)

Bu arada yorumuma katilan olmus, katilmiyanlar olmuski katilmiyanlar cok daha fazla.. Bende simdi okudumda tekrar Varmisin Yokmusun Cem Ozer faciasi haric digerlerini biraz abarttigimi dusundum, simdi diceksiniz ne bu celiski.. Gunlerdir ben o kadar kotu bi ruh hali icerisindeyimki, maalesef dun'ede denk geldi, hatta dizinin oldugu bile ablam hatirlatti o kadar yani, bide o berbat halimin uzerine Cem Ozer, Kadimin biyiklari, Omerin tayfasindaki dangalaklar, Varmisin Yokmusun bide Ezo'nun tulbent anlayisi eklenince bolumun guzelliklerini goremez hale geldim, neyseki son sahneyi dun izlerken bile cok begendim.. Simdi bolumun bazi kisimlarini izlicem, dunki yorumum dune ait bugunki yorumlarim daha saglikli dusunceme ait olucak..

DipNot: Reytingler'in sokunu hala uzerimden atabilmis degilim :img-tomat

laziko
08-03-08, 17:29
Pazartesi günü çekilecek düğün sahneleri,otelde.Düğünü basma planlarımız var (özellikle Hümeyra'ya engel olmam lazım,yoksa mahvolacak sahne :))
Gerçekten ortada Kadim'in arkadaşı filan kalmadı.Düğünde birkaç kişi görsek fena olmayacak.Özellikle doktoruyla Feray'ı görsek hiç fena olmazdı ama olacağını sanmıyorum...

valla planda kalmıcak bu iş.kesin basıcaz billur :) ama bana engel olma konusunu bi daha düşün istersen ezoyu aradan çıkarıyım derken arada kaynarsan vay haline:img-hyste sahnenin mahvolmasını bırak ortada öyle bi sahne kalmıcak :icon_whis kadime dost gerekmez ben orda olucam ya yeter:img-hyste ama merak etmeyin düğün sahnesi olur.ezoyla nurun bedenleri tutuyodur heralde.sadece nur daha uzun:img-hyste ballı ağada orda olur.tek şahit eksik.ee kadimle ben ne güne ordayız dimi ama:img-hyste

xKubrax
08-03-08, 17:58
Dunki bolumde beni cinnet gecirtten kisimlari bi guzel atlayip, hos olan ama dun goremedigim kisimlari izlemeye koyuldum, ve gercekten o kisimlara haksizlik yaptigimi anladim..
Simdi begendigim kisimlara detali bi yorum yapimda, keyfim biraz yerine gelsin, hic aliskin degilim o kadar elestirmeye, agir geldi :img-blush

Seyfo ve Meryem ikilisi..
Baris Pirhasan Nur ve Balli'yi cok guzel yaziyordu, ama ayni zamanda Ezo ve Kadimi unutuyordu, simdiki senaristimiz hem Nur ve Balliyi, hemde yeni ikili Seyfo ve Meryemi guzel yaziyor.. Gerci Ezo ve Kadimin replikleri yine sig yine sig ama olsun en azindan goruntuleri guzel, hem gecen bolumdeki kahvalti sahnesinden cok daha iyidi kullanilan replikler.. Neyse asil konuya donelim, Seyfo ve Meryem gercekten cok sekerler, Meryem'den bi ara nefret ediyorduk forumcak, ama bi kac bolumdur favori karakterim arasinda girdi, Seyfo'da ayni sekilde, sevdigi kiz icin kirk yillik aga'sini bile satti, ne askmis be.. :img-in_lo Gerci hala sevdigi kisa "bacim" diye hitap ediyor ama olsun, zamanla onun yerini "Meryemim" alir, Meryem nasil Seyfoya "Seyfom" diyor :icon_whis
Anlamadigim tek bisey var, Seyfo Meryeme araba ogretiyor, ama Meryem suremiyor, durmadan stop ediyor araba, e peki nasil oluyoda ondan once kirk yillik soforlere tas cikarticak bicimde suruyor :icon_whis

Kadim'in endisesi gercekten cok yerindeydi, cok fazla gereksiz sirittigi olsada, mimiklerini cok iyi kullaniyor, Ezo'nun hastanede oldugunu duydugundaki endisesi cok guzel yansittildi bizlere, Serhat'i bi kez daha tebrik ediyorum.. :happy0064

Ezo ve Kadim'in hastane sahneleri'de guzel, daha dogrusu Ezo'nun hic dusunmeden ilk defa Kadim'e o dende sarilmasi hosuma gitti, nede olsa beklemedigimiz bi hareketti, insan gorunce bayagi sevindirik oluyor..
Ve tabi Kadim'e aciklama yapmasi, ona gore bi hareket degil, ne zaman goruldu Ezo'nun Kadime aciklama yaptigi, ama Kadim yine koydu Kadimligini ortaya ve, dinlemeden "bana aciklama yapmana gerek yok Ezo, ben seni biliyorum", halbuki ne klise durumlar cikartabilirdi senarist, saolsun bunda bi yanlis anlama olmadi, aksine cok hos seyler cikti ortaya..

Iyilik melegi Kadim'e ne demeli, o mendebur adamdan kim boyle hareketler beklerdi, Ezo bu adami bambaska bi adam yapmayi nasil basardi, akil alinmaz bi is..
1. Can dusmani Omer'e kan verip, hayatini kurtarmasi..
2. Her hafta kimsesiz cocuklari ziyaret etmesi..
3. Nizam'in borcunu bi cirpida odemesi..
Ve hepsinden onemlisi, bu yaptiklarini kimseye haber vermeden, bi karsilik beklemeden yapmis olmasi.. Gercekten alnindan opulcek bi adam bu Kadim :img-in_lo

Omer'i gormemiz gerektigi kadar bolumde yer almasina cok ama cok sevindim, su son 4/5 bolumdur Omer Kadimin yerine gecmisti, neyseki bu bolum Kadim basrolde Omer yan karakter gibiydi, bu gunleride gordumya artik olsemde gam yemem (dermissim :img-hyste)

Ezo'nun Omere posta koymasi, bu zaten yapmasi gereken biseydi ama, ozellikle Omeri oylece orda birakip, gozlerinin onunde Kadimin arabasina binmesi cok hosuma gitti, bi beklemedigim seyde buydu Ezo'dan..
Ezo: yaw ciktim baktim disarida bekci kopegi gibi dikiliydi, ne napsaydim
Kadim: kim?
Ezo: Omer, git diyim gitmi..
Kadim: Ezoo
Ezo: hii
Kadim: bana aciklama yapma, ben seni biliyorum, o kapiya gelmis dayanmis, bos, sen burdasin, benim yanimdasin, seni uzmesin yeter
:img-in_lo:img-in_lo
Ama ben yine sunu soylemeden gecemicem, bu arabada harbiden bisiler var :icon_whis

Devami az sonra..

rozi
08-03-08, 18:24
şu ömer denen çirkinden bir kurtulamadık gitti.işyerinin adınıda ezo damper koymamışmı resmen küfür ediyor.bu sefer tam olarak kurtulalım.önce boğaz koprüswünden atalım sonra neme lazım yaşar diye üzerindem tırla bir kaç geçir yapalım.sonra bir c-4 bağlayıp patlatalım geriye kalanlarını fırında yakalım.yine çıkar gelirse diziye bu sefer aynı şeyleri senaristlere yapalım. :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu yorumu çok beğendim sanırsam bunu yazan eski bir egof :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

xKubrax
08-03-08, 18:28
Devam..

Araba sahnesi 2
Bu sahnede guzeldi, Kadimin biyiklari olmassa cok daha guzel olabilirdi, ama guzel detaylar vardi mesela Kadimin "baskasina yardim ederken hic cekinmiyorsun, is sana gelince.." demesi, bu bana cok oncelerini hatirlatti, bi bakima guzel bi nostalji oldu, hani Ezo kapkaca ugramisti, sonra Kadim'den yardim istemisti, ama cok fena zorlanmisti, kendi icinya.. Iste bana bunu hatirlatti bu sahne..

Nur ve Balli
Bi kac bolumdur eski Nur ve Balli ikilisini goremedigime uzulsemde bu bolum fazlasiyla gordum.. Ezo olayi tamamen unutulmus, bi guzel asklarini yasiyorlar.. Bi diger sevindigim konuda su yarim kalan evlilik mevzusu.. Baris bey evlilik teklifini ettirdi Balli'ya, ama devami gelmedi.. Neyseki bu bolum dergidede olsa o konu acildi, hem bakarsiniz cifte dugun olur.. Fragmanda Nur oyle bi kivirtiyorki, kendi dugunu olursa dusunemiyorum bile.. :img-hyste
Balli: ama sen hala ay gibin parlin..
Nur: senin isigindir yuzume vuran, sicakligin icimi isitiyor
Balli: ah Nur hanim, sen gonlumun sultanisin, ne diyim ben sana..

Cocuk esirgeme sahneleri..
Bu sahnede bayagi siritti Kadim, biraz daha az gulse cok daha iyi olucakti ama olsun, sonucta ilk defa gidiyor Ezo'yla, tabi bide ilk defa oynuyor onunla, normaldir..
Bu sahnede en cok sevindigim sey Kadim'in elinde o fotograf makinesi tekrar gormem oldu, o kadar ozlemissimki onu fotograf cekerken izlemeyi, icim bi acaip oldu (dun aksam izlerken bunlari hic hissetmedim, simdi tekrarina bakinda anliyor insan)
Ezo: sen habire geliyinmi buraya?
Kadim: eh diyip hemen ayrilir yanindan.. Iste boyle mutevazi bi adam bu, alkisliyorum :happy0064
Istop oynarkenki halleri cok tatliydi, durmadan birbirlerine atmalari topu, sonra o kucuk kizin sen Kadim amcaya asikmisin? sorusu, Kadim'in o tebessumu, ve Ezo'nun utanci.. Gercekten hostu, ama dedigim gibi tek hosuma gitmiyen Kadimin gereginden fazla gulmesi oldu.. :img-yes:

O kucuk kiza acaip icim isindi, kuzenime asiri benziyor ondandir belkide, hele konusmasindaki kibarlik, bide Ezo'ya "sen neden boyle konusuyorsun, gidikk diye", iste orda koptum, ne seker bisey o oyle :img-icecr

Araba sahnesi 3
Diyorumya var bu arabada bisey, yok olan biyiklari yine yerine geldi, ne tuhaf bi durum bu ya :icon_whis
O sahnedeki en begendigim replik..
Ezo: Allah olmayanada versin
Kadim: Istermiydin..?
Ezo: Kim istemezki ama
Ve o yakinlasma.. Tam degdi degicek, degdi degicek derken Ezo yine yapicagini yapti ve jet hiziyla bi buse kondurdu, neyse simdilik buda yeter.. Hele bi evlensinlerde :img-in_lo

Devami az sonra..

rozi
08-03-08, 18:36
kubra imrendirdin beni şimdi ne etsem bir dahami izlesem acep:img-in_lo galbim ezo kadimin göğsünde görmeye bir daha dayanırmı:icon_sorr yada cevizli evlenme teklifine:img-blush

neyse ben gidem şunlarla bir göbek atam:icon_whis kubracım yorumun hiç bitmez umarım eskiden uzun yorumlardan şikayet ederdim oku oku bitmiyor diye perişan olurdu gözlerim:icon_sorr şimdi mumla ara olduk:img-icecr

mjesec
08-03-08, 18:45
kübra cım sakin kafayla izlemekte fayda varmış sanırsam... bu bölüme bütün halde muhteşem demedik zaten biz beğenenler.. ama beğenilen sahne oranı %80 den fazladı ve kalan 20 lik bölüm batmadı gözüme ( batmadı derken ömer gözümüze gözümüze girdi ya kaç bölümdür benim tek göz kullanım dışı o nedenle... ee gözün teki kullanım dışı olunca bıyıklar ve hastanede siyah kapıda gri olan takımı, ezopsesin beğendiği o saftiriği, acunu vs vs görmedim, görmedim farz ettim)

şimdi bende tekrarını izledim. akşam en çok o omuza yaslanma ve saçların okşanma sahnesini beğenmiştim. şimdi beğenime sir sahne daja ilave ediyorum.. ezopsesi çoçuğun sözleriyle köşeye sıkıştırırken gadimde ki o hınzır yarım gülüş....ay kızlar hanginiz mart ayına bağladıydı olayı. haklı vallahi senaristin mart ı gelmiş :img-hyste:img-hyste

kadim&neşe
08-03-08, 18:51
ayyy fragmanı kimbilir kaç kere izlemişimdir ve de her izleyişimde benimde göbek atasım geliyo solistin ağzına sağlık veee an be an fragman yorumuma geçiyorum(bu benim için ilk:img-cool2) ya meryemin ezoyu ilk gördüğünde verdiği tepki çok hoştu,nurun elinde gümüş zincir ve bir oryantal edasıyla kıvırmaya başlaması(bu arada milliyetin televizyon ekinde nurun röportajı var) veee ezo ortaya omuzlarını sallaya sallaya geliyor yeni farkettim bu meryemde yıldız tilbenin oynama edası var:img-hyste evet yarış başladı en güzel kim göbek atıyor ilk performası nur sergiliyor sonra meryem tabi aynada ezonun yansıması var ve son olarak sahneye ezo çıkıyo durun durun daha bitmedi bu sefer hep birlikte oynuyolar ohhh ohh meryeme bi mendil verin bakem tam da havaya girmişken buldum buldum bu sefer mutasyona kimin uğrayacağını bu kişi meryem hemide yıldız tilbe olarak diziye geri dönücek arkadaki abla da tam oynadım oynacam modunda ama bu sırada fragman bitiyo yarışı bence nur kazandı sizce:img-hyste:good::img-blush:icon_sorr

xKubrax
08-03-08, 19:19
Devam..

Maalesef evdeki sahneye gelmis bulunuyorum, yazmicam yazmicam dedim ama su Cem Ozer faciasina bisey yazmassam catlarim.. Ezo hani diyorya "saftirik maftirik ben onu sevdim, nasil desem sanki gercekte bunu yasiyor, ve oyle bi diyorki ben onu SEVDIM, gozlerinden ates fiskiriyor, simdi tekrar izleyince daha bi anladim, ve maalesef bundan sonraki o harika sahnenin affedersiniz icine etti :img-gun:

Bu sahnede Meryem'e bayildim, o kadar harika oynadiki valla Ezo ve Kadimi bile gecti.. "yaz, seni sevim Kadim, oliyim sana, yaz, yaz" :img-hyste Iyide Meryemcim sence iki dunya bi araya gelse Ezo boyle bisey yazarmi, sen ne bosuna kendini yoruyorsunki..

Kapinin onundeki sahne
Bak sen, ici sykilmismista, ordan geciyormusmusta, isiklar acikmismista, bide sogukmusmusta, direk desene seni ozledim ozellikle geldim diye.. Ne diye boyle geriliyorsun, hem Ezo degisti, korkma ayakkabilarinla evime girme demicek, hatta cok sasircaksin ama seve seve iceri alicak seni, artik kendini sykmadan iceri girebilirsin Kadim..
Meryem: Allahima deli bunlar ha
acaba bunu yanlisliklami kayita aldilar, yada seslimi dusundu Meryem, suphelerim var :img-huh:

Ah yazik, Kadim iceriye atti adimi, baktiki Ezo ayakkabilarina firca cekmicek, lafimi dinleyip hemen "sensiz duramadim Ezo, sabahi olsun diye bekledim ama dayanamadim, kizmadin dimi?" hic kizarmi Kadim, baksana onunda seni goresi gelmis, kocasindan sykilmis herhal, Kadim gelsede biraz gorsem diye dusundu.. Tamda ustune geldin ha, once seni gercekten esiyle aldatti, sonra seni gordugune sevindi, iyi valla :img-beee:

Fotograf'lara bakip yorum'lari cok hostu Kadim yine yaptigi yapicagini ve askin bakisi degismez diye vurucu bi laf etti, ne dogru bi laf ama, hakikatten degismiyor.. :img-yes:

Simdi izlerken, dun aksamki bolumde kacirdigim bi kisim oldugunu farkettim, ve ne acaipki o kisim bolumdeki en guzel kisim.. Dun kacirdigima, simdi izledigime cok sevindim, cunki dun izlemis olsaydim, o sahne bile kotulerin arasinda kaybolurdu..
Ezo Kadimin omzuna ilk defa boyle yaslanmis, ustelik replikler ilk defa bu kadar guzel.. Bu bolumde tam anlamiyla aski bu sahnede hissettim.. Gercekten boyle bi sahnenin olmasina cok sevindim, cok guzel.. :img-in_lo
Ezo: ama sen beni birakma olurmu, uff bu defa ortada kalmim..?
Kadim: ya ben seni gormeden bi an dayanamiyorum, nasil birakirim?
Kadim ben kalkim artik diyince Ezo gercekten uzuldu, bunu hissettim, ve biseyi daha iyi anladim, bu bolumde Ezo gercekten asikti.. Kalkip ceketini giydirmesi, kapinin onundeki o bakismalari, soyledikleri hakikatten cok guzel..
Kadim: boyle ayakta sabaha kadar durumum burda, canim hic gitmek istemiyor, kendine iyi bak seni seviyorum
Ilk kez seni seviyorum cumlesini bu kadar rahatlikla, ictenlikle, hissederek soyledi, ustelik Ezo'da susturmadi, hatta ve hatta her ne kadar yuzune soyliyemessede kapiyi kapadigi an "bende seni seviyorum Kadim" dedi, dunyanin sonumu geliyor arkadaslar :img-hyste

Bu arada Kadim ne guzel ceviz yediriyor, keske banana yedirse :icon_sorr
O sahnede'de degdi degicek, degdi degicek dedim ama yine olmadi, canim dedi cok yakinlastilar ve bitti, ne zaman gelicek o opucuk acaba :img-blush

Ve Son sahne, evlilik teklifi
Ezo oyle bi hucum ettiki iceri, Kadim bile sasirdi, insan bi merhaba der once hemen "Omere kani senmi verdin?" denilirmi, sonra bide "noli, bu mumlar ne? demesinmi, ama kiz napsin, daha once romantik bi ortammi hazirlanmiski bilsin..
Kadim'in o napicagini bilmemezligi, acsammi acmassami, ne tepki verir acaba, nasil yapsam dusuncelerini o 3 saniyede Serhat oyle bi guzel aktardiki bizlere, hep tebrik ediyorum ama bi daha edicem :happy0064
O cok guzel hazirlanmis slayt, arkaplanda dizide calan en guzel muzik (Allahtan turku koymadilar) ve sonunda Ezo'nun gozleri uzerinde bi not: omrumun sonuna kadar senin gulusunu gormek istiyorum.. ardindan gelen ceviz kabugu icerisindeki yuzuk, ve onun ardindan evlilik teklifi: bana omrumun sonuna kadar gulusunu izlemem icin izin verirmisin, benimle evlenirmisin Ezo?
Harikaymis gercektende harikaymis, dun aksam zaten begenmistim bu sahneyi ama simdi bi daha izleyince 3 kat daha fazla begendim..
Bu arada ben cevizi disimle kirarim, Ezonun eliyle kirmasina cok sevindim, mazallah cevizi kiricam derken dislerinden olabilirdi, onceden uyarmasi lazimdi aslinda Kadimin, ama neyseki gerek kalmadi :img-hyste

Ve bitti..

Simdi ufak bi aciklamada yapmam gerek sanirim, dun aksam o berbat ruh halimle bolumu izledikten sonra hemen bilgisayara attim kendimi, ve yorum yazmaya koyuldum, sanki izledigim bolum bu bolum degildi, hatta dun yorumumdada yazdim izledigim en kotu bolumdu diye ama cok fena halde yalan soylemissim, bu bolum en guzel bolumerlerden bitanesi.. Her ne kadar mantik hatalari olsada, sacmaliklar olsada, Omerin tayfasi olsada, Kadimin biyiklari olsada guzel bi bolummus.. Ben burdan basta Gamze olmak uzere, o guzel yorum yazan arkadaslara ve Rozi'ye tesekkur ediyorum.. Sizler sayesinde bu bolumu tekrar izleyip, guzelliklerini gordum, saolun.. :img-in_lo

rozi
08-03-08, 19:25
"gül biraz ya!
çok güzelsin...."..burayıda beğendim..Kadim bu bölüm çok çapkın göründü gözüme:img-in_lodiğer bölmler gibi sessiz ve zayıf kalmadı..daha bi ne istediğini bilen,kontrolü eline almış,hafif çapkın ve kimseyi umursamaz bir hal içindeydi.adamın her yerinden karizma akıyo..ezo bulmuşta bulanıyo yani..bıyık bile batmadı gözüme:icon_whisniye ki:blink:

kadimin bıyığını beğenen lişi sayısı baya var hele filinta ve sueda ablam felaket karızma buldular:img-in_lo onlar öyle diyorsa öyledir ben pek sevmem emme emir büyük yerden:img-icecr

birde arada kaybolup çıkması ona daha gizemli bir hava kattı bence sdiz hiç böyle karıma ve nerden çıkacağı belli olmayan bir bıyık gördünüzmü:img-blush

kadim bıyıklarını koruyucusu ve fanatiği olraktan kimseye laf ettirmem efendim ben ederim:img-hyste

yalnız bir anımı anlatayım bu burhan beni çok etkiliyor niden kadimle ezonun yakınlaşma sahnesini izleyince bu sefer kıskançlıktan çatlamadım gülmekten çatladım:img-hyste
burhanın tişortunu açıp işte üzerinde yatıp ağlayacağın göğüs burda demesi geldi aklıma:img-hyste

yine kendimi kaybettim efendim yerinde duran bıyık buse kampanyası öneriyorum:img-in_lo

xKubrax
08-03-08, 19:27
kubra imrendirdin beni şimdi ne etsem bir dahami izlesem acep:img-in_lo galbim ezo kadimin göğsünde görmeye bir daha dayanırmı:icon_sorr yada cevizli evlenme teklifine:img-blush

neyse ben gidem şunlarla bir göbek atam:icon_whis kubracım yorumun hiç bitmez umarım eskiden uzun yorumlardan şikayet ederdim oku oku bitmiyor diye perişan olurdu gözlerim:icon_sorr şimdi mumla ara olduk:img-icecr

Izle valla Rozi, bak bana ne kadar iyi geldi.. Hic yazmadigim kadar uzun bi yorum yazdim, ustelik dun en begenmedigim bolum ilan etmistim bu bolumu, simdi ise en begendigim bolumler arasinda girdi..

Yorumum bitti ama bende bittim valla, parmaklarim kopucak :) Hem bundan fazlasini istemessin sanirim, son yazdigim yorum hepsinden daha uzun oldu, e ne yaparsin en guzel sahnelerde sonlara toplanmis, olucak o kadar :)

Ama iyi geldi bu bolum, herkes eskisi gibi yazmaya basladi, bende bi haftadir yazmiyordum onunda var etkisi tabi.. Umarim hep boyle devam eder :img-wink:

kadim&neşe
08-03-08, 19:36
bak kalp kalbe karşı kubra duymuş seni sepet sepet yorum yapmış:img-hyste
canım yazacak bişey gelmiyorki aklıma yeniden izleyecek zemenoımda olmuyor sürekli biri geliyor:icon_sorr yoksa bende isterim çene yapmayı sayfaları doldurmayı:icon_sorr

rozim ben seni biliyorum hani sen kızları yorum yazmaya niyetlendiriyosun ya onun için demiştim
kadim bıyıklarını koruyucusu ve fanatiği olraktan kimseye laf ettirmem efendim ben ederim demek öyle kimseye laf ettirmezsin haa bak işte ben ediyorum kadimin o bebek gibi yüzüne o bıyıklar hiç gitmemiş yakıştıramadım ona kirli sakal daha çok yakışıyo

bu arada edit:img-hyste:reklamımı da almışım hayırlı olsun yorumların devamını yarın geldiğimde sayfaların su gibi akıp gitmesini okumaktan gözlerim ağrısın istiyimegoflar bu lafım sizlere

rozi
08-03-08, 19:49
rozim ben seni biliyorum hani sen kızları yorum yazmaya niyetlendiriyosun ya onun için demiştim
demek öyle kimseye laf ettirmezsin haa bak işte ben ediyorum kadimin o bebek gibi yüzüne o bıyıklar hiç gitmemiş yakıştıramadım ona kirli sakal daha çok yakışıyo

gülüm emme sen beni tahrik edin olmi şimdi sana hatırlatırım beterin beteri var:icon_whis

kadimi kutsal usta kadar bıyıkları olsaydı,ezo kadimi öpmek için hamle yapsaydı o bıyıklarlan gelen bir buse romantik olurmuydu de bana:icon_whis

kadimle ezo yemeğe gitseydi sen o bıyıklar yüzünden bırak bebek gibim yüzü kaşığın bile akibetini göremeseydin o yemek romantık olurmuydu:img-hyste

dahada açayım canum kadim ezoyu defneye götürüyor şömine başındalar, mumlar yanıyor kadim elinde kırmızı şarabı karızma bir duruşla içmeye tenezül ediyor gözler ezoda ama bıyıklar yüzünden tüm şarabı kıyafetleri içiyor, birde elinin tersi ile siliyor bıyıklarını oyy:img-hyste

ve sonra o beklediğimiz an dans:img-in_lo kadim ezoyu dansa kaldırıyor yanak yanağalar ama ezo kaşıntıdan dans edemiyor,yüzüğ bıyıkların saldırısı yüzünden ağır hazar alıyor ve başlayan romantik gece ne yazıkkı bıyık faciası sebebi ile hastanede son buluyor:img-hyste

anlıcan canum kadim bıyıkları bu boy süper hayatım boyunca bu boyda kalmaları için uğraşıcam:good:

editleyüm canım bol kadimli rüyalar güle güle dileğine aynen katılıyorum:img-in_lo

deryadil
08-03-08, 20:00
Sanırım Nurgül Ezo'yu yedi. :img-hysteEzo Gelin karakteri gittikçe Nurgül'e benzemeye başladı. Düğününde spor ayakkabı giyip göbek atmak istermiş. Bu isteğini de dizi sayesinde gerçekleştirecek görünüyor. Hayırlı ve de uğurlu olsun.

Seyfonun meryeme araba kullanmayı öğrettiği kısım da güzeldi.fakat meryemin akşam gayet rahat kullanırken arabayı ertesi gün bu kadar zorlanması garipti.olsun ikisini izlemek keyifliydi.

Yani bu ve buna benzer gariplikler oldu tabi, kadimin bıyığı aniden çıktı. Ezo'nun tülbenti yine aniden yok oldu. Oldu öyle şeyler de televizyondaki cem özer olayı bence günün en kötüsüydü.:img-tomat Gerçekle kurgunun bu kadar iç içe geçmesi izlemeyi zorlaştırıyor.

kadim&neşe
08-03-08, 20:04
gülüm emme sen beni tahrik edin olmi şimdi sana hatırlatırım beterin beteri var:icon_whis

kadimi kutsal usta kadar bıyıkları olsaydı,ezo kadimi öpmek için hamle yapsaydı o bıyıklarlan gelen bir buse romantik olurmuydu de bana:icon_whis

kadimle ezo yemeğe gitseydi sen o bıyıklar yüzünden bırak bebek gibim yüzü kaşığın bile akibetini göremeseydin o yemek romantık olurmuydu:img-hyste

dahada açayım canum kadim ezoyu defneye götürüyor şömine başındalar, mumlar yanıyor kadim elinde kırmızı şarabı karızma bir duruşla içmeye tenezül ediyor gözler ezoda ama bıyıklar yüzünden tüm şarabı kıyafetleri içiyor, birde elinin tersi ile siliyor bıyıklarını oyy:img-hyste

ve sonra o beklediğimiz an dans:img-in_lo kadim ezoyu dansa kaldırıyor yanak yanağalar ama ezo kaşıntıdan dans edemiyor,yüzüğ bıyıkların saldırısı yüzünden ağır hazar alıyor ve başlayan romantik gece ne yazıkkı bıyık faciası sebebi ile hastanede son buluyor:img-hyste

anlıcan canum kadim bıyıkları bu boy süper hayatım boyunca bu boyda kalmaları için uğraşıcam:good:

editleyüm canım bol kadimli rüyalar güle güle dileğine aynen katılıyorum:img-in_lo

ya canım benim benim dediğim kirli sakal hani ilk bölümlerdekinden(hatta benim imzama bak anlarsın dediğimi) dediklerini bi hayal ettim de sen bu boydaki bıyığı koru en iyisi hatta eğer yardım gerekirse ben yardıma hazırım:img-hyste ya da kadim o bıyıkları kökten kessin
o bebek yüzünü doya doya görelim:img-cool2

geçen bölümde hani akşam kadim ezonun evine gelmişti ya ezo başını kadimin göğsüne yaslamıştı çok güzellerdi ama ben de senin gibi düşünüyorum benim başım kadimin göğsünde olmalıydı:img-blush:img-in_lo

Billush
08-03-08, 20:23
Replikleri yazarken burayı ihmal ettim,yorumlar almış başını gitmiş gene :)
Bu bölümdeki tüm Kadim-Ezo sahnelerini beğendim.İstisnasız :) Zaten dün yorumumu da yazmıştım uzuncana :) Bu bölümde Ezo'yla Kadim arasında bir şeyler olduğunu hissetim gerçekten.Kaç bölümdür aralarında aşka dair hiçbir şey istemediğimden bu bölüm iyi geldi bana açıkçası :) Her ne kadar birkaç ayrıntı gözümüze gözümüze batırılsa da bozmayacağım keyfimi güzeldi işte :)

mjesec
08-03-08, 20:28
ben buse de kaldım arkadaşlar.. niye bi türlü öpücük sahnesi göremiyoruz. serhatın ya da nurgülün ambargoları vardır dendi ama ara filmi serhatın amborgolu olmadığını gösterdi geriye nurgül kaldı. amma ve lakin ezo nun ilk sezonunda ezo ve ömerin öyle bi sahnesi varmış....şimdi aklıma başka soru geldi.. hani ezonun beğendiği o saftirik varya erkan ı tehlikeli mi görmedi de izin verdi yok sa serhatı mı kıskandı.. saçmaladım galiba ama söylemeden geçemezdim...

rozi cim bu detay ışığı altında bıyıksız serhat ve buse kampanyanı destekliyorum..

unutmadan ben ayrıca şu hınzır, hafif çapkın, yarım gülüş sahnesine bittim. bölüm aralarına birkaç kare sıkıştırılsa ne güsel olurdu...:img-in_lo

rozi
08-03-08, 20:34
ben buse de kaldım arkadaşlar.. niye bi türlü öpücük sahnesi göremiyoruz. serhatın ya da nurgülün ambargoları vardır dendi ama ara filmi serhatın amborgolu olmadığını gösterdi geriye nurgül kaldı. amma ve lakin ezo nun ilk sezonunda ezo ve ömerin öyle bi sahnesi varmış....şimdi aklıma başka soru geldi.. hani ezonun beğendiği o saftirik varya erkan ı tehlikeli mi görmedi de izin verdi yok sa serhatı mı kıskandı.. saçmaladım galiba ama söylemeden geçemezdim...

rozi cim bu detay ışığı altında bıyıksız serhat ve buse kampanyanı destekliyorum..

unutmadan ben ayrıca şu hınzır, hafif çapkın, yarım gülüş sahnesine bittim. bölüm aralarına birkaç kare sıkıştırılsa ne güsel olurdu...:img-in_lo

ayıp ama hencecdikte imza yapmışınız o sahneyi:icon_whis

konu bu değil sen izlemişin tabi benimde araştırmacı kıkanç ve beklentili yanım harekete geçti :img-blush

bu ömerle ezonu şaşkınlık verici sahnesi nedir? çokmu yakınlar yoksam sansürmü giriyor araya
rütük olsaydın kaç yaş sınır koyardın yoksa hiçmı yayınlamazdın:img-blush

yaşım 23 izleyebileceğim bir sahnemi yoksam neme lazım hiç girmeyimmi:icon_whis

ve son olarak kadimin başı kelmi ne diye ona üvey evlet muamelsi yapılıyor:icon_sorr

konu sapmasın mod var sorularımın cevaplarını beklim:icon_whis

mjesec
08-03-08, 20:43
ayıp ama hencecdikte imza yapmışınız o sahneyi

ilk denemelerim kısmet işte o resimler denk geldi:img-hyste

bu ömerle ezonu şaşkınlık verici sahnesi nedir? çokmu yakınlar yoksam sansürmü giriyor araya
rütük olsaydın kaç yaş sınır koyardın yoksa hiçmı yayınlamazdın

rütüklük durum yok ama gadimlen o kadar yakın sahnesi hiç yok resim var nasıl göstersem bilmiym

yaşım 23 izleyebileceğim bir sahnemi yoksam neme lazım hiç girmeyimmi

yok öle incelenecek gibi değil gerdek gecesinden bi sahne lakin madem ambargon yok gadimi niye öpmin?

ve son olarak kadimin başı kelmi ne diye ona üvey evlet muamelsi yapılıyor

gadimi kıskaniler kıskaniyler kıskaniyler... ötesi yok... bi de şu açıdan bakarsak olaya orda ezo bir kalas öptü burda ise durum farklı karşısında şovalye var...

konu sapmasın mod var sorularımın cevaplarını beklim

oldu mu cicim

glance
08-03-08, 20:44
Öncelikle Gamzecim fragman için teşekkürler.. Ancak izleyebildim fragmanı.. Denildiği kadar varmış.. Noluyor?, Nurun elindeki kemer mi?, aa Ezonun belinde kemer var şimdi.. Meryeme bak nasıl oynuyor, Ezo kendinden geçti diye diye izledim fragmanı.. Şok oldum tam birşey anlayamadım.. Bir daha izledim ve koptum:img-hyste:img-hyste.. Hala gülüyorum.. Nolmuş bizim kızlara öyle.. Gerçekten müzikte cuk oturmuş.. Çok eğleniyormuş gibi görünüyorlar.. Bu fragman bencede ilgi çekmek için hazırlanmış olabilir ama olmayadabilir.. Şu anda hiç birşey bilmiyorum valla.. Kadimle Ballı ağamda karşılıklı oynamazlarsa hatrım kalır.. Hala şoktayım :img-hyste

vankedisi
08-03-08, 20:48
merhaba arkadaşlar
evet önceden söylediğim gibi dün akşam dizimizi izleyemedim.ama bugün de anca fırsatım oldu.siz de epey yazı yazmışsınız cışmuşsunuz mubarek.şimdi ben sizinkileri okumadan yorumu yazayım dedim.çünkü sizinkileri okuduktan sonra iyi olsun kötü olsun etkileniyorum.zaten sayfalar o kadar ilerlemişki bu akşam okumayı yetiştirebilir miyim bilmiyorum.

ilk sahnelerden başlayalım yorum yapmaya:

--meryem le seyfonun halleri güzeldi.meryem de araba sürmesini ne de çabuk öğrenmiş öyle.epey heyecanlıydı onlar için.belki bu heyecanlı ortam onları birbirlerine yaklaştırır.

--şimdi ezo kadimi hastahanede görünce direk açıklama yapmak istedi ama benim canım kadimim buna izin vermedi açıklama yapmana gerek yok dedi.vay be ne güzel bir adam bu ya.pek gerçek türk erkeğini yansıtmasa da (istisnalar vardır elbette)çok güzel bir davranış yani yaptığı.

--ya ben yerim bu kadimi yahu.bir de kimseye çaktırmadan kan verdi.çok da mütevazı maşallah.

--hep kadimden bahsettim ama ya o nasıl bıyıklar ya.çok garip olmuş.benim babam bıyıklı kesince çok tuhaf olur ama ama ben yakıştırırm babama.ama kadime hiç yakışmamış.bıyıklı hali beni mi yanıltıyor yoksa kadimin hareketleri mi kırolaştı?ezo yu bıraktığı sahne de arkasından bakarken ceplerine ellerini sokunca çok kıro bir şekilde gerindide ondsan böyle söyledim.ama genelleme yapmamak lazım.

devamını biraz sonra yazacam...

--

sahracı
08-03-08, 20:53
ay ay nasıl fragman olmuş o öyle çok oynak fıkır fıkır :) ezodan beklenmiycek bişey aslında ama çok hoşuma gitti:) dünde fena değildi dizi özellikle kadimle ezonun evde albüme baktığı sahneler çok hoşuma gitti..yeni bölüm güzel olucak gibi..

!ReMmM
08-03-08, 21:02
biraz önce fragmanda geçen, insanın içini fıkır fıkır yapan şarkının tamamını dinledim. ve duymak istemediğim bazı sözler duydum
şarkıda "oğlanın adı ömer.." sözlerinin geçtiği bir bölüm var..

diyorum ki bunlar kadimi gösterip ömeri vermesinler bize..:img-hyste

sevgili egoflar ben telaş içindeyim:)umarım aklıma gelen başımıza gelmez..

hepinize iyi akşamlar..
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..bye

vankedisi
08-03-08, 21:04
yorumumun devamı:

--zeki haklı 15 dakikalık yolda dolmuşa binerken benim de uykum geliyor.kutsal usta kızmasın yani.yani çocuk gibi bir de misket oyanayıp kırk tane kazandı diye nasıl da içten konuşup seviniyor.senaristler de çok ilginç çıktı yani.

--ömer de anca rüyasında görür ezo yu öpdüğünü hatta yanına yaklaştığını.anlasın artık ayyyy!!!!

--ben bu kadimin göz kırpmasına bayılıyorum ya.off yine izleyecem içim gitti.

--reytinglere bakrım eskiye oranla güzel galiba ha ne dersiniz?

--bu arada cümlelerim kopuk kopuk,kusura bakmayın içimden gelenleri gelişine göre yazıyoreum.

yorumun devamına devam edecem...

vankedisi
08-03-08, 21:18
yorum devamı geldi hanım!!!

--bu arda salıgünleri başımıza bela olan var mısın yok musun yarışmasını diziye sokmuşlar ya helal olsun yani.ben olsam inadına sokmazdım yani.

--meryem de çok zeki ha hemen de nasıl şüphelendi mubarek.bu kız hangi arda film izliyormuşda böyle bir genelleme yaptı anlamadım.

--ömer korku filmi gibi aniden ezo nun karşısına geçip korkutuyor sürekli.kendi de korku filmi gibi ben hiç bahsediyor muyum hiç!!!ne de yapışkan çıktı şu ömer ya.kızın peşini bırakmadı ya.bu arada kurtarıcımız yakışıklımız havalı arabasıyla geldi ve ezo sunu çekti aldı ömer korku filminden.sen de çiçeğinle başbaşa kal bakalım ömer bey.

--kadim araba da ezo ya çok güzelsin diyorya güzel olduğunun farkında .acaba ezo da kadimin posbıyıklı olma yolundaki bıyıklarına neden laf atmıyorki.???

--ağamın evinde kediler gezip miyavlıyorlardı farkettiniz mi?

--ballı ağamla nur hanımın halleri çok romantik yani.

vankedisi
08-03-08, 21:35
--kadim çok yardım severmiş.zaten ondan da bu beklenirdi zaten ama benim çok güldüğüm şey çocuklara naber demesi.oradaki ses tonuna dikkat eder misiniz?

--bu bölümde de kadimin gülüşüne hayran kaldım.ayy bu adam ne kadar şeker gülüyor ya .içim gidiyor.bu arada istop oynarken ezo ile kadim aldılar topu çocukların elinden kendileri oynuyorlar.zavaallı çocuklar.

--ben de çocukken eve girmezdim.sabah çıkardım dışarı oynamaya akşama annem zor sokardı içeri.tabi benim büyüdüğüm yer büyük olmadığı için güzenliydi.ama ezo çocukluğunu anlatırken çocuğun dedikleri de çok üzücü tabii.

--ayy canım ezo çocukları ne kadar çok sevdiğini duyunca kadimin biraz içi burkuldu galiba.ama sonraki öpücük nasıldı yani azıcık daha baksaydı kadime dudağından öperdi herhalde.

--ya ben bu bölümü çok sevdim ya tekarar izleycem galiba.

--uzun zamandır ilk defa çokça yazsım geldi ve bu bölümün tekrarını izleyesim geldi.

sprıng
08-03-08, 21:40
gelelim bölüm yorumumuza,

beklentisiz ve rahat bir şekilde ekran karşısına geçtiğimde itiraf etmeliyim ki aaa dedim, Onur bey huyu sağolsun şaşırtmayı seviyor , Ezo'nun içine vernel katılmış halleri, Kadimin en nihayet rahat nefes aldığı sahneler, Ballı-Nur sahneleri, Seyfo-Meryem sahneleri, hatta Ömer ve grubu bile fazla gözüme batmadı her nasılsa, nasıl bir huşu gelmişse üstüme, kulaklarımı paralayan yegane olay herhalde yapımın en sevdiği türkü olan "Tanrıdan diledim bu kadar dilek " oldu, onlar için keyif benim için işkence boyutu,:icon_whis

nirde kalmıştık geçen bölüm, Ömer böyle boylu boyunca Ezo'nun kollarına uzanmıştı değilmi, sankim adam biliyormuş gibi gündüz bıçaklanmıştı ve dolaşa dolaşa gelmişti tamirhaneye, birde baktı ki Ezo, "keşke bu kadar çok dolaştırmasaydın beni, bak Ezo gelmiş , hemide iyi olmuş, dünya gözüyle göreyim istiyimdi" diye geçirmiştir aklından büyük ihtimalle, :img-yes:

öbür tarafta Seyfo aşkın verdiği çılgınlıkla Seyidin evine dalmış fakat gördüğü manzara karşısında tabanları yağlamak zorunda kalmıştır, zamanında Allahtan Meryem Selim'den direksiyon dersleri almıştı da oradan da uzaklaştılar, yok birde şu dizinden vurduğu vatandaştan direksiyon dersleri almıştı kendileri, eh sakla samanı gelir zamanı demişler , bak işine yaradı işte, :img-icecr

öbür tarafta Ezo ambulansta haşlama yapma fırsatını bulmuşken kaçırmak istememiş ve Ömerin tayfasına parmağını göstermekle meşguldür, sonrasında ise Ömere bakarken büyük ihtimalle nedir bu başıma gelenler diye hayıflanmaktadır, vukuatsız bir günüm geçmiyecek mi benim, şurda yatan adam Ömer, benim Ömerim mi, bir zamanlar tek hayali paylaştığım Ömermi, şimdi bana ne kadar yabancı, birgün böyle hissedebileceğimi söyleseler inanmazdım, ah Ömer gene nelere karıştın, sen akıllanmayacakmısın bakışları vardır gözlerinde, :img-meeti

Meryem bayağı geliştirmiş , formula pilotu gibi sürüyor arabayı ve Seyfoyu ölüm korkusu alıyor bu arada,bu akşamı hayırlısıyla sağ salim atlatalım inşallah temennisi gözlerde,:blink:

Kadim'de yollarda baklavacı amcayla endişeli ve sitemkardır, "açmıyor Mehmet Usta açmıyor " sözüyle bunu bariz olarak belli etmektedir, niye izin verdin ki Mehmet Usta, ya başına birşey gelirse , endişesi gözlerinden okunmaktadır, gelirler fakat kapı duvar, Kadim endişeyle kapıya vurmaktadır fakat nafile, br yandan da baklavacı amcayı kibar bir şekilde fırçalamaya devam etmektedir, "niye gitmesine izin verdin Mehmet Usta" hele ki ambulans kelimesini duydu adamın nutku tutuldu, kafasında kaç şekilli senaryo kuruldu, :icon_redf

hastanede ise Ezo çapraz sorguya almıştır Ömerin arkadaşını, elini bele koyar ve başlar sorgu suale, hele bizlere yeni kazandırdığı "düğümlenmiş kedi gibi konuşin" tabiri kayıtlara geçmiştir, gerçekten bunlar düğüm düğüm olmuştur Ezo , nasıl çözülecekler Ömerde bilmiyor artık, :fighting2

vankedisi
08-03-08, 21:41
bu arada burada sadece ben mi yazı yazıyorum yazılarım peşpeşe geldi yoksa yazıların çokluğundan okumayı mı bitiremediniz??

--ya ne çok yazacak şey buluyorum.ayy ben bu aşık hallerini yerim yerim.
ayy ne gü<zel konuşurmuş ezo kadimle.benim de seni göresim geldi.

--aşkın bakışlarını da bilirmiş kadim bey maşşallah.bu arada kadim kilo almış yanakları taşıyor kilodan.

--
--

rockbr
08-03-08, 21:54
sayfalar kopmuş gidiyo,ne güzel..

ya acayip güzel bi fragmanla karşı karşıyayım,fıkır fıkır,ay içim kaynıyo bele benm de oynayasım geliyi:cheer:

tüüüüm araba sahnelerine bayıldım.kadimin o sahnelerdeki pos bıyıklarına rağmen replikler ve mimiklerr çooook güzeldi.

ezonun yuvadaki bakışı muuuhteşemdi:img-blushne güzl bakıştır o öle.kadimin gülüşlerine de bayıldım,kahkaha atıyo ya,çok hoştu sahneler.yanaklarını sıkmak geldi içimden,hala mucuk mucuk öpmek istiyrm ikisini de.otuziki diş sırıtarak izledim bölümü
kadimin kan vermesi,snra gömlek kollarını düzelterek ceketi elinde gelmesi.nizam ın borcunu ödemesi snra avukata kızması.hepsi çok hoştu.şovalyemi kahraman olmuş gördüm,ağzım iyce kulaklarıma vardı:img-icecr
arada dedim ezo dan kapmış bişeler.süpergüçler bulaşıcı galiba,kadim den ufaktan icraata başladı,ezo kadr olamasa da:img-hyste
ay fragman iyce eğlendirdi beni.etlefona yükledim zırt pırt izliyorum,ağzım kulaklarımda.ay o meryem yok mu,kudurttu beni,ne güzl eğleniyo,ezo da böyle dizlerini sıkarak oynuyo kıvıra kıvıra ay çok şeker ya.nur hanım ayrı bi alem ztn,oynarken bile bi asaleti var,bu kdr olur yani.ama ilk defa fragmanda kadimin olmamasına hiç üzülmedim:img-hyste:img-hyste

ayyy bide şu nedimi allah top etsin.o ne güzellikti öle ya.maşşşaaaalllaah! allah nazarlardan saklasın:icon_ange:icon_whis(ama tabi şovalye varken ona ne hacet:love01:bıyıklı mıyıklı her türlü seviyrm cnm bnm ya)

veeee evlenme teklifi,daha güzel olamazdı.bigün evlenmek istersem karşımdaki adama kesin o sahneleri izletirim.örnek alsn,heryerde kadim gibisini göremez.
sade,şık ve anlamlı! daha güzel olamazdı.neydi o sözler,,ooof of,

neysem bu şokları atlatırsam daha da yazarım arkadşlar,okuyanlara thanks thanks thanks:):love01:

ay ben herkese herşeyi seviyrm dün akşamdan beri,havalar güzel kuşlar ağaçlar,kadim,ezo,nur meryem,egoflarım,herbişey güzel işte ya,

aynalı körüüük olmazsa beeen gelin gitmem,ooh oh :happy0064

not:kadim ezo ya geldiğinden beri kilolu cnmcım,tombik tombik,ölürüm ya şeker o şeker

Billush
08-03-08, 22:01
Bu bölüm dizide diziye uzun zamandan sonra renk katan ufak ayrıntılar vardı.Hatırladıklarımı yazayım istedim...

-> Kadim hastaneye geldiğinde Ezo'yla sarılmaları...

-> Kadim'in arabada eski bölümlerden hatırlatma yaparak "Hiç teklemeden söyledin yalanı,iş kendine gelince olmuyor..." ama tarzında kurduğu cümle

-> Beril'in gelip "Sen Kadim Amca'ya aşık mısın?" diye sorması :)

-> Çocuk esirgeme kurumundaki çocukların verdiği ceviz içinden çıkan tek taşla yapılmış evlilik teklifi

-> Kadim'in Ezo'ya izlettiği videoda geçen göz resimleri bana 30'lu bölümlerde Kadim'in gözlerde gerçeği arayışı üzerine kurulu diyalogu hatırlattı Kadim sanki "Ben gerçeği senin gözlerinde buldum" mesajı veriyordu

Şu an daha aklıma gelmiyor gelirse yazarım yine :)

vankedisi
08-03-08, 22:05
ceviz yeme sahnesi de çok romantik.yazacak ne çok şey buldum ben ya.bana bu bölüm çok güzel mi geldi.yoksa ezo ile kadimin romantik hallerinden mi etkilendim anlamış değilim.kadim de yani her fırsatta öpmeye çalışır bir hali vardı yani.bana öyle geldi.hala okuyamadım yazılarınızı meraktan çatlıyorum.ama benim yorumda bitmek bilmedi.

meryem de seyfoyle ajanlığa da başladı kadimin ömere kanı verdiğini de bulmuşlar bakalım daha hangi maceralara atılacaklar.

gamze_yy
08-03-08, 22:10
Bu bölüm dizide diziye uzun zamandan sonra renk katan ufak ayrıntılar vardı.Hatırladıklarımı yazayım istedim...

-> Kadim hastaneye geldiğinde Ezo'yla sarılmaları...

-> Kadim'in arabada eski bölümlerden hatırlatma yaparak "Hiç teklemeden söyledin yalanı,iş kendine gelince olmuyor..." ama tarzında kurduğu cümle

-> Beril'in gelip "Sen Kadim Amca'ya aşık mısın?" diye sorması :)

-> Çocuk esirgeme kurumundaki çocukların verdiği ceviz içinden çıkan tek taşla yapılmış evlilik teklifi

-> Kadim'in Ezo'ya izlettiği videoda geçen göz resimleri bana 30'lu bölümlerde Kadim'in gözlerde gerçeği arayışı üzerine kurulu diyalogu hatırlattı Kadim sanki "Ben gerçeği senin gözlerinde buldum" mesajı veriyordu

Şu an daha aklıma gelmiyor gelirse yazarım yine :)

Birkaç tane de ben ekleyeyim istersen. Biraz hazıra konmuş gibi olacağım ama:)

Kadimin pazar günü buluşuyoruz dedikten sonraki göz kırpması 32. bölümü hatırlattı:img-in_lo

Ezo'nun kadimin ceketini tutması:) ve tabi ki kapıyı kapattıktan sonra ben de seni seviyorum demesi (ezo bunu ilk defa içten söyledi:img-in_lo)

Bir de evlenme teklifi sahnesinde ezonun sende taktın bu cevizlere dediği kısım çok hoşuma gitti:img-hyste

vankedisi
08-03-08, 22:12
o ne güzel evlenme teklifidir yahu.çömür boyu senin gülüşünü izlememe izin verir misin?ayy ne güzel dedi ya.

ben bu bölümü çok sevdim ve uzun zamandan beri tekrarını izlemek istediğim bir bölüm olmuş.ben bir hafta boyuncabu bölüm hakkında yazacak çok şey bulurum artık.şimdi yazarsam iflas edecem.

vankedisi
08-03-08, 22:14
ha bu arada gitmeden söyleyeyim fragman çok oynak olmuş ben bile onların oynamasını gördükçe yerimde duramadım.yurdun internet kafesinde utanmasma oynarım.çok güzel türkü bulmuşlar yani.ne de güzel oynuyorlar bizim kızlar maşallah nazar değmesin.fragmanı kaç defa izledim bilmiyorum çok güzel olmuş çünkü.

sprıng
08-03-08, 22:17
Bölüm Yorumu 2

Ömere kan gerekmektedir, tesadüfe bakın benim kan grubumdan kendileri, pek zor bulunur, hemen zekinin beyindaşları atıldılar bizimkiler helal olsun diye, bilmedikleri yabancı bir sözcükle karşılaşmak onları sarstı, evet bugünkü kelimemiz grup, çeşitli tanımlamalar için kullanılır, kan grubu da bunlar birisidir , kelime haznelerine bu sayede bir kelime daha eklendi, ee bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler, Ömerin yaralanması hayırlı bir olaya sebebiyet verdi, kan gruplarını öğrendi arkadaşlar, meğer kendileri de bir gruba bağlıymışlar, haberleri yokmuş,:happy0064

Ah Seyfo sen bilmiyormusun, Ballının her yerde kulağı vardır, ondan gizli hiçbirşey yapılamaz, :img-polic

telefon zincirleme bağının kurulmasıyla Ezo-Meryem-Kadim arasında , Ezonun yeri tespit edildi, :img-yes:

Meryem sen Kadimin yüreğine mi indireceksin, Ezo ve kan lazım kelimelerini aynı cümlede kullanılır mı hiç, Kadim uçar gibi hastanenin yolunu tutar, Ezoyu gördüğü ve sarıldığı sahnede gene Ezo sırtını pışt pıştladıysa da görmemezliğe geldik, :img-hyste

Kadimin kan grubunu öğrenip hiç renk vermemesi ve buluruz bir çaresini demesi ise gökten indi bu adam herhalde tabirini haketmesine sebeb olmuştur.Benim dikaktimi çeken sahne ise, Kadimin kan vermekten geldiği belli olup ceketi elinde gömleğinin kollarını iliklerken bunun ordakilerinin hiçbirinin dikkatini çekmemesidir. :img-meeti

Kadime bundan sonra Arslan Yürekli Richard diyebiliriz, kendisi gerçek bir şövalye olduğunu ispat etmiştir, muhtemelen bir önceki hayatında zaten bu zamanda yaşamış ve esfane olmuş biriydi, bu yaşamında ise bunun izleri sürülmektedir. :king:

gizli kan verme hikayesi klişe olabilir fakat bu klişeyi bile güzelleştiren insan Kadim olunca insanın bu klişeri bile sevesi gelmektedir.:img-clapp

Ağamsa rahat nefes almak istiyor fakat çevresindekiler buna izin vermemekte ısrarlı, akıllı olan Seyfo vardı onu da kaybettik, ne yapsın ağam, :img-fie:

bak ağam şıp diye duydu haberi, demek amcaoğullarına gittin, Seyidle komşu demek bu amcaoğlulları,

Billush
08-03-08, 22:28
Birkaç tane de ben ekleyeyim istersen. Biraz hazıra konmuş gibi olacağım ama:)

Kadimin pazar günü buluşuyoruz dedikten sonraki göz kırpması 32. bölümü hatırlattı:img-in_lo

Ezo'nun kadimin ceketini tutması:) ve tabi ki kapıyı kapattıktan sonra ben de seni seviyorum demesi (ezo bunu ilk defa içten söyledi:img-in_lo)

Bir de evlenme teklifi sahnesinde ezonun sende taktın bu cevizlere dediği kısım çok hoşuma gitti:img-hyste

Ne hazıra konması Gamze'm o zaman al ben de hazıra konuyorum :img-hyste Dikkat ettiğim ayrıntılardı bunlar da ancak unutmuşum işte :img-hyste
Başka,başka...

->Ezo arabadan inerken Kadim'le yakınlaştıkları o an 44.bölümde olduğu gibi hızla yanağından öpüp kaçması

->Ezo'nun en ufak şeyde Kadim'e açıklama yapma ihtiyacı hissetmesi,Kadim'in ona güvenini belli etmesi

->Cevizleri yerken Kadim'in Ezo'nun ağzına ceviz koyuşu,yine yakınlaşmaları ve o anki konuşmaları

Bakalım daha neler neler çıkacak :img-hyste

gamze_yy
08-03-08, 22:35
Ne hazıra konması Gamze'm o zaman al ben de hazıra konuyorum :img-hyste Dikkat ettiğim ayrıntılardı bunlar da ancak unutmuşum işte :img-hyste
Başka,başka...

->Ezo arabadan inerken Kadim'le yakınlaştıkları o an 44.bölümde olduğu gibi hızla yanağından öpüp kaçması

->Ezo'nun en ufak şeyde Kadim'e açıklama yapma ihtiyacı hissetmesi,Kadim'in ona güvenini belli etmesi

->Cevizleri yerken Kadim'in Ezo'nun ağzına ceviz koyuşu,yine yakınlaşmaları ve o anki konuşmaları

Bakalım daha neler neler çıkacak :img-hyste

Benden de çıkıyor birşeyler:img-hyste

Kadimin çocuklar için masum olduklarını söylemesi çok hoştu. İlk bölümlerdeki gibi saflığı,masumiyeti önemsediğini hissettim:img-in_lo

Kadimin ısrarla ezoya güveniyorum demesinin nedeni Berrak'ı güvensizlikleri yüzünden bunaltması. Ezoyu da aynı nedenden dolayı kaybetmekten korkuyor olması. Artık değiştiğini ispat etmeye çalışıyor gibi geldi bana. Senaristlerin bu kadar ince düşündüğüne inanmak istiyorum:img-hyste

Billush
08-03-08, 22:41
Benden de çıkıyor birşeyler:img-hyste

Kadimin çocuklar için masum olduklarını söylemesi çok hoştu. İlk bölümlerdeki gibi saflığı,masumiyeti önemsediğini hissettim:img-in_lo

Kadimin ısrarla ezoya güveniyorum demesinin nedeni Berrak'ı güvensizlikleri yüzünden bunaltması. Ezoyu da aynı nedenden kaybetmekten korkuyor olması. Artık değiştiğini ispat etmeye çalışıyor gibi geldi bana. Senaristlerin bu kadar ince düşündüğüne inanmak istiyorum:img-hyste

Ne kadar ince düşünmüşsün Gamze vay be:) Ama çok doğru bi yaklaşım.İnşallah onlar da bu sebepten Kadim'e bu replikleri yazıyorlardır :img-hyste
Ben Kadim'e Ezo arasındaki çocuk isteme muhhabetine takıldım.Hoş başladı da Ezo'nun "Kim istemez ama..." şeklindeki cümlesi forumda okuduğum bir şeyi getirdi aklıma.Ezo kısır mı acaba?Kısırsa nasıl çocukları olacak değilse o arabadaki diyalogun anlamı ne ay ne çok soru sordum :img-hyste

gamze_yy
08-03-08, 22:46
Ne kadar ince düşünmüşsün Gamze vay be:) Ama çok doğru bi yaklaşım.İnşallah onlar da bu sebepten Kadim'e bu replikleri yazıyorlardır :img-hyste
Ben Kadim'e Ezo arasındaki çocuk isteme muhhabetine takıldım.Hoş başladı da Ezo'nun "Kim istemez ama..." şeklindeki cümlesi forumda okuduğum bir şeyi getirdi aklıma.Ezo kısır mı acaba?Kısırsa nasıl çocukları olacak değilse o arabadaki diyalogun anlamı ne ay ne çok soru sordum :img-hyste

Bak o kısım benim de aklıma takıldı. Bir de diziye dikkatimi verememiştim değil mi?:img-hyste Ezo çocuk konusunda pek bir dertli konuştu. Sanki çocuğu olmuyormuş gibiydi. Ya da boşu boşuna kuruntu yapıyoruz billurcum:img-hyste Senaristler bu kadar ince düşünüyorlarsa tebrik ediyorum. Eğer düşünmüyorlarsa bizim kadar olamadıkları için tessüflerimi iletiyorum:img-hyste

Kadim'in kutsal ustanın istifasına aşk sarhoşu tepkisi vermesine sinir oldum yazmazsam olmaz:img-hyste E fazla olumlu yazdım ellerim kaşındı biraz da gıcık detay yazayım:)

mjesec
08-03-08, 22:55
haydi bende en çok sevdiğim iki sahneden birini yazayım (billush tan alıntı)

Kadim:Dürüst oluyorlar.Saf,temiz,kirlenmemiş...Çok da akıllılar di mi?Baksana nasıl anladılar hemen her şeyi.
Ezo:Neyi anladılar?
Kadim: (Kadim güler) Hadiii.
Ezo:Aman ben de bir şey diyeceksin sandım...Çocuk aklı işte.
Kadim:E hiç mi hakkı yok?Sen de durmadan bana attın topu
Ezo:Allah Allah!E bilmiyim ki çocukların ismini.Oyun durmasın değe.
Kadim:Peki peki öyle olsun.
Ezo:Sen de bakiyim nalıncı keseri gibi (anlamadım tam malesef yalnışsa bilen bi arkadaş düzeltsin lütfen) hep kendine yontiyin.
Kadim:Ahaha ben bir şey demedim ya!

bu konuşmaların olduğu sırada kadimin o hınzır gülüşü

Gökgöz
08-03-08, 22:58
İyi Akşamlar Forumdaşlarım

Dün akşamki bölüm hakkında kısa kısa yorumlar yaptım ama yazmak istediğim bişeyler daha var. Ben sete gittikten sonra beğenimi düşürdüğüm için ve romantik sahneler nihayet gördüğüm için bu bölüm beni pek rahatsız etmedi. Çok beğendim diyemesemde o felaket bölümlere nazaran iyiydi. Şimdi bölüm yorumumu yapayım...

Öncelikle rahatsız olduğum noktaları yazayım...

Gerçi bütün arkadaşların yazdığı ve rahatsız olduğu noktalarla aynı benimkilerde ama yine de içimdekileri bende dökmek istiyorum...

Cem Özer in Neredesin Firuze isimli filmdeki sahnelerinin gösterilmesi ve Ezo nun "en beğendiğim şu gözlüklü olan, saftirik maftirik ama onu beğeniyim işte" demesi saçmalığın daniskasıydı. Tamam anladık biz yakıştırmasakta Nurgül bu adamla evli ve bu adamı seviyor ama bunu sürekli bizim gözümüze sokmaları ve izlediğimiz dizideki aşkı sarsmaları gerekiyor mu? Çok saçma bir sahne. Yalnız bence bunun tek sebebi Nurgül değil. Çünkü geçen sezon da izledim ben bu diziyi ve böyle ucuz numaralara girmiyorlardı. Kanal ve yapımcı el birliğiyle dizinin reytinglerini yerlere serdiler, şimdi de ne yapsakta izleyiciyi tekrar çeksek diye saçma sapan konular yaratıyorlar. :img-cool2

Sanırım yeni ekibimiz reklama çok meraklı. Zaten yönetmenimiz daha ilk bölümünde "Eşref Saati" dizisinin ve yönetmen olan eşinin reklamını yaptı. Sonrada buda yetmedi şimdi de Nurgül ün eşini olur olmadık zamanlarda diziye sokarak reklam yapıyor. Keşke Nurgül izin vermeseydi böyle birşeye. Neyse olan oldu artık...

Birde yetmedi sanki reklamı az gibi "Var mısın Yok musun" un reklamını da yapmışlar dizide. Biz seviniyoruz bu yarışmanın arkasında olmaktan kurtulduk diye. Onlar alıp dizinin içine sokmşlar yarışmayı. Ya inanın bazen düşünüyorum acaba bizimle dalga mı geçiyorlar diye...:icon_whis

Bu iki kısım beni en çok rahatsız eden durumdu. Bunlardan başka, "Kadim in bıyıklarının bir uzaması bir kısalması, kıyafetlerinin devamlılık arzeden sahnelerde devamlılık göstermemesi, Kadim in gereksiz yere 32 diş sırıtması sahneleri var. Kadim e gülmek çok yakışıyor bunu inkar edemem ama yeniyetme aşıklar gibi sürekli sırıtması benim hoşuma gitmiyor. Çünkü bizim tanıdığımız Kadim daha ağırbaşlı bir adamdı. Gerçi o Kadim den eser kalmadı ama yine de söylemek istedim...:icon_sorr

Şimdi bu kadar eleştiriden sonra gelelim beğendiğim sahnelere...

Benim önceki yorumlarımı okuyanlar bilirler. Diyordum ki Aşktanda geçtim, yeter ki Ezo biraz narin, sıcak ve aşk dolu olsun diye. Nihayet bu bölümde bunu gördüm ve çok mutlu oldum. Ezo ya bir yumuşama, bir sıcaklık gelmiş nihayet. Ben Nurgül ü çok seviyorum ve onu kaba saba, dan dun konuşan bir kadın olarak görmek hiç hoşuma gitmiyordu. Nihayet bu yanlıştan dönüldü. Ya bu Ezo nun karşısında Kadim gibi melek bir adam var. Ona böyle davranması hiç doğru değildi. Gerçi Ezo nun replikleri hala çok basit ama en azından gözlerinde artık aşkı görebiliyorum ya buda yeter bana.

Birkaç bölümdür sürekli diken üstünde oturuyordum Ezo-Kadim sahnelerini izlerken. Acaba Ezo ne zaman Kadim e kızacak, nasıl tersleyecek, yine ne densizlik yapacak diye rahat rahat izleyemiyordum o sahneleri. Bu bölümde bu korkumdan biraz uzaklaştım ve bu beni rahatlattı...

Bende çoğu arkadaş gibi Ezo ve Kadim in evdeki beraber albüme bakma, Ezo nun kafasını Kadim in göğsüne yaslaması ve Kadim in Ezo nun saçlarını okşaması sahnelerini çok beğendim. Sonunda Ezo nun kapının arkasında Bende seni seviyorum Kadim demesi çok güzeldi...:happy0064

Birde en beğendiğim yer, Ezo ile Kadim mutfakta konuşurlarken Kadim in buluşuyoruz dedikten sonra Ezo ya göz kırpması ve Ezo nun sevimli bir ifadeyle onun yüzüne gülümsemesi çok hoştu. Artık Ezo terslemiyor Kadim i. Aşık olduğunu hissettirmeye başladı. Helede Kadim in bu kadar iyiliksever olduğunu ve kendisi için bu kadar şey yaptığını görünce dahada anlayacak Kadim in değerini diye düşünüyorum. Hayatımda kimse bana böyle davranmadı dedi ve bunu belli etti. :img-yes:

Keşke diyorum hemen şu evlilik teklifi olmasaydı. Biz hasret kaldığımız şu romantik sahnelere biraz daha doysaydık. Ama senaristlerimiz yangından mal kaçırıyorlar sanki. Vur diyince öldürüyorlar. İnandırıcılık olayından geçtiler çoktandır. Abartmakta da üstlerine yok vesselam. Neyse artık bunun için yapacak bişey yok. Aldığımız duyumlar ve fragman zaten düğünün çok yakın olduğunu gösteriyor. (Fragman kıpır kıpır ama ben hala bölüm içinde böyle bir sahne olmayacağını düşünüyorum nedense. Çünkü fragmanda gördüğüm Ezo değilde Nurgül dü sanki...)

Meryem ve Seyfo sahneleri çok hoşuma gidiyor benimde. Zaten ben Meryem i en başından beri seviyorum. Birara başrol gibi sürekli onu görmek beni çok rahatsız ediyordu ama rolü dozunda olunca çok şirin oluyor. Hele Seyfom demesi beni bitirdi. Şu kaçtıkları akşam arabayı öyle aksiyon filmlerindeki gibi sürüp sonrada ertesi gün sürekli istop ettirmesi bana da biraz tuhaf geldi ama heyecandandır diyip geçeyim. Bu kadar da takılmayayım...

Gelelim son sahneye. Ezo nun Kadim in, Ömer e kan verdiğini öğrenmesi ve Kadim in odasına dalması, Kadim in bu konuyu konuşmayalım demesi güzeldi. Ne kadar mütevazi adam şu Kadim. Ahh birde mütevazi bir adam gibi gülse ne iyi olacak...:img-hyste

Bu sahnede Kadim in önce çocukların ve Ezo nun göz resimlerinden oluşan slaytı izletmesi, Ezo nun duygulanması, Kadim in çekingen hali hoş detaylardı. Bence böyle bir akşamı Kadim in kendi ofisinde yapması hiçte yadırganacak gibi değildi. Ben beğendim açıkçası. Hep lüks yerlerde olacak değil ya böylesi daha iyi olmuş bence. Hem başbaşa olmalarıda güzel bir detay...:icon_whis

Sonra cevizlerin ortaya çıkması, Kadim in eliyle Ezo ya ceviz yedirmesi (Seyit Süreyya ya elleriyle çikolata yedirmişti, Ballı Nur a elleriyle biber yedirmişti bu sahneleri çok kıskanmıştık. En nihayetinde Kadim de Ezo ya ceviz yedirdi muradımıza erdik :) ) Sonra da ha öptü ha öpecek diye geçen dakikalar ve kafalarını birbirlerine vermeleri güzeldi. Ama keşke ufakta olsa o iki dudak birbirine değseydi. Hem düğünde yakın görseydik şu öpücüğü. Bütün akşam bölümü izlerken bir öpücük görür müyüz diye bekledim durdum ama olmadı. Ne olurdu olsaydı. Çok şey istemiyoruz ki...

En sonunda da Kadim in Ezo ya verdiği cevizi Ezo nun kırması ve içinden bir tek taş çıkması, Kadim in evlenme teklifi etmesi sahneleri. Her ne kadar bu evlilik teklfini çok erken bulsamda yöntem hoşuma gitti diyebilirim. Zaten Ezo nunda o kadar hoşuna gitti ki ağzı kulaklarındaydı. Şükürler olsun ki Ezo yu bu halde gördüm...

Amma yazdım ya. Uzun zamandır bu kadar detaylı bir yorum yapmıyordum. Romantik sahneler beni de çarptı galiba. Olsun çarpsın ben razıyım yeter ki olsun böyle sahneler... :happy0064

Aklıma şimdilik gelenler bunlar. Eğer eklemek istediğim olursa daha sonra eklerim. Okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ederim...:img-yes:

Edit : Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Kadim in bıyıklarını hiç beğenmedim. Bana göre hiç yakışmamış. Zaten hiç sevmem bıyıklı erkeği. Kadim bile olsa tahammül edemiyorum. Gerçekten o bebek yüze gitmiyor. Neyseki ilerki bölümlerde bu tehlike yok. Sette bıyıklı değildi çünkü Kadim. İlerki bölümlerde eski kirli sakallı Kadim i göreceğiz. Kendi adıma çok mutlu oldum. Beğenen arkadaşlardan da çok özür diliyorum...

Gökgöz
08-03-08, 23:15

Billurcum ben ilk sezonu pek detaylı olmasada izlediğim için bu konuda bir yorum yapayım...

Bildiğim kadarıyla Ezo kısır değil. Çünkü böyle bir konu işlenmedi. Zavallı adam gibi birlikte olamadı ki Ömer le çocukları olsun. Tam evlendiler Ömer kamyonla uzun yola gitti. Sonra Ömer öldü haberi geldi. Ömer iyileşip döndü ama Ezo ile kardeşi Ali nin töre nedeniyle evlendiğini görünce onlara kızıp, Fatma yı getirdi benim karım diye. Ezo çok üzüldü ama bişeyde yapamadı. Boşandılar. Ama Ömer sürekli bir Fatma bir Ezo arasında gelip gitti. Tam olarak karar veremedi kime döneceğini. Hep Ezo ya ümit verdi ama arkası yarın oldu. Ezo sürekli darbe yedi Ömer den...:icon_sorr

Çocuk yapmaya fırsatları olmadı. Ama Ezo çocukları çok seviyor. Bunu 30 lu bölümlerde Fatma nın oğlu Ahmet e bakarken ve Debby ile ilgilenirken farkettik zaten. Belkide Ezo nun hüzünlenmesinin sebebi bu kadar çocuk severken bir türlü çocuğunu olacak durumunun olmamasıdır. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü kısırlık mevzusu hiç geçmedi bugüne kadar.:icon_whis

Gerçi geçenlerde bir arkadaş bir tüyo verdi. Ezo hamile kalacak ama sorunlu bir hamilelik olacak demişti. Bakalım bu nasıl işlenecek bende merak ediyorum. Eğer Ezo hamile kalacaksa kısırlık mevzusu olamaz. Ama neden sorunlu bir hamilelik geçirecek bunu bende çok merak ediyorum...:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Billush
08-03-08, 23:32
Billurcum ben ilk sezonu pek detaylı olmasada izlediğim için bu konuda bir yorum yapayım...

Bildiğim kadarıyla Ezo kısır değil. Çünkü böyle bir konu işlenmedi. Zavallı adam gibi birlikte olamadı ki Ömer le çocukları olsun. Tam evlendiler Ömer kamyonla uzun yola gitti. Sonra Ömer öldü haberi geldi. Ömer iyileşip döndü ama Ezo ile kardeşi Ali nin töre nedeniyle evlendiğini görünce onlara kızıp, Fatma yı getirdi benim karım diye. Ezo çok üzüldü ama bişeyde yapamadı. Boşandılar. Ama Ömer sürekli bir Fatma bir Ezo arasında gelip gitti. Tam olarak karar veremedi kime döneceğini. Hep Ezo ya ümit verdi ama arkası yarın oldu. Ezo sürekli darbe yedi Ömer den...:icon_sorr

Çocuk yapmaya fırsatları olmadı. Ama Ezo çocukları çok seviyor. Bunu 30 lu bölümlerde Fatma nın oğlu Ahmet e bakarken ve Debby ile ilgilenirken farkettik zaten. Belkide Ezo nun hüzünlenmesinin sebebi bu kadar çocuk severken bir türlü çocuğunu olacak durumunun olmamasıdır. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü kısırlık mevzusu hiç geçmedi bugüne kadar.:icon_whis

Gerçi geçenlerde bir arkadaş bir tüyo verdi. Ezo hamile kalacak ama sorunlu bir hamilelik olacak demişti. Bakalım bu nasıl işlenecek bende merak ediyorum. Eğer Ezo hamile kalacaksa kısırlık mevzusu olamaz. Ama neden sorunlu bir hamilelik geçirecek bunu bende çok merak ediyorum...:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Deryacım cevap için çok teşekkür ederim canım.Ben Serhat girmeden diziyi hiç izlemediğimden eski konulardan tamamiyle habersizim zaten.Sade ve sadece özetlerde okuduklarım,buraya yazılanlar filan bildiklerim...
Kim demişti bilmiyorum ama bir arkadaş yazmıştı kısırlıkla ilgili bir şey.Oradan aklımda kaldı bi soru işareti.Bu soru işaretini temizlediğin için teşekkür ediyorum canım :)
Bazı kadınların böyle problemleri olabiliyor.Gayet sağlıklı görünmelerine rağmen sorunlu hamilelik geçirebiliyorlar.Bi tanıdığımız hamileliği boyunca doğru dürüst yürüyememişti mesela.Ayakları çok kuvvetsizmiş,hamilelik sırasında kaldırmaya gücü yetmiyordu bacakların.Ya da bazı hanımların rahimleri bebek tutmakta zorlanıyor.Her an düşük tehlikesi olabiliyor.Buna benzer bir şeyler olacaktır herhalde.Benim tahminim bu en azından :)

tuceny
09-03-08, 00:08
bu dızı boyle fregman gormedı bırakın dızıyı tr de hıc bı dızı bole bı fregman gormedı
koptum resmen
fregmanı gıbı gzl harıka bı bolum ızlerız umarım

derens
09-03-08, 01:20
Dün akşam dizinin ancak özet bölümüne yetişebilmiştim ama biraz önce tamamını seyrettim en sonunda ve ben bu bölüme BA-YIL-DIM arkadaşlar :D :D

Yorumlarınızı da okudum genel olarak beğenilmiş bölüm, zaten hiç romantizm görmediğimiz dizimizde aşk kırıntısı görse fragmandaki Ezo gibi coşan egoflardan da başka bir şey beklenemezdi ;)

Uzun uzun bölüm yorumu yapar mıyım bilmiyorum, söylenecek her şeyi o kadar güzel anlatmışsınız ki, ne söylesem tekrar olacak. Sadece şunu söyleyeyim Kadim'in bıyıklarına ve bazı mantık hatalarına takmazsak gayet güzel bir bölümdü, hakikaten insan aşk görünce diğerlerini boş verebiliyor, ama elde tutulan bir şey olmayınca hatalar daha çok göze batıyor. Dolayısıyla bu bölümdeki tüm hatalar tarafımdan affedilmiştir efendim :)

Dün akşam özette yuva sahnesini vs. göstermeden, direk Ezo ve Kadim'in ev sahnesini gösterdiler, birden bu kadar aşık havalarına girmeleri çok saçma gelmişti bana ama bölümün tamamını seyredince öyle gelmedi, yine de biraz hızlı ama olsun :)

Ezo da isteyince gayet kibar ve sevimli olabiliyormuş bunu gördük Damper Ezo gitti, leydi adayı Ezo geldi, hepimize hayırlı olsun ;) Bi de Kadim'i sevmekten gurur duyan bir Ezo gördüm ben bu bölümde, özellikle yuva sahnesinde Kadim'in her hafta ziyarete gittiğini öğrenince, Kadim'e bakışları çok ama çok güzeldi...

Var Mısın Yok Musun ve Cem Özer faciaları bölümün en dip noktalarıydı herhalde, özellikle Cem Özer sahnesi çok gereksizdi, kör gözün parmağı gibi biz isyan ettikçe sanki inadına yapıyorlar, çok sinir bozucu..

Son olarak fragmana bittim arkadaşlar, ne kadar egzantirik bir dizi olduğumuzu kanıtlayan çok eğlenceli bi fragman ama yine de inşallah bölümde görmeyiz demekten alamıyorum kendimi.. Bu noktada Derya'ya katılıyorum bana da orada dans eden Ezo değil Nurgül'müş gibi geldi.. Onun için bölümde olmaz gibi geliyor..

Valla ne diyeyim sevdim ben bu bölümü, eğlendim, zaman zaman gözlerim dolarak izledim, hem aşk vardı, hem de güzel mesajlar verilmişti (yuva olayı..), Kadim'im şövalye olarak aramıza geri döndü, bölümün en güzel yanı oydu bence Kadim ve şövalyelikleri..Ay bi de unutmadan Nurgül de çok güzeldi yaa, özellikle evdeki sahnede gerçekten çok hoşmuş...
Söyleyeceklerim şimdilik bunlardan ibaret, aklıma gelenler olursa sonra eklerim artık, herkese iyi geceler diliyorum efendim, rüyanızda ne göreceğiniz malum ben bi daha söylemeyeyim artık burdan, anladınız siz onu ;) :)

hayatımroman
09-03-08, 02:36
:img-hyste dün gece kaçırmıştım biraz önce seyrettim dediğiniz kadar varmış :img-yes: çok eğlendim. Çok keyifli bir bölüm olacağa benziyor.
Dünki bölümü kötü bulmadım ama çok da beğendim diyemeyeceğim. Çünkü nerde oya yüce cümleleri nerde şimdikiler diye hissediyorum. Ama dizide gereksiz unsurların atılması sözkonusu sanırım. En gereksizi olarak süreyya gitmişti :good: dün gece nihayet onu göremedik. Ezo Kadim aşkı daha sıcak bi şekilde hissediliyordu. Evlilik teklifi cevizli sahnemize bayıldım. Ballı ve Nur yine herzaman ki gibi harikaydı. Bu kadının zerafeti kimsede yok Ballı ağamız haklı. Bugünkü milliyette de Nesrin Akdağ ile röportaj vardı. Diziden de bahsetmiş. Çok güzel ve samimi görünüyordu orda da. Ben sizin kadar ezonun cem özer i tv den görüp beğendiğini söylemesi olayını antipatik bulmadım. Tam tersi çok sempatikti. Sonuçta bu bir dizi biz biliyoruz ve bi an için rolünden çıkıp bi an hoş bir tebessüm yarattı sonra zaten kadimin aramasıyla tekrar ezo olduğu nurgül yeşilçay olmadığı haline döndük. Ben çok sevdim hatta. Niye bu kadar eleştirildi anlam da veremedim. :icon_sorr

anil16
09-03-08, 09:39
Hahaaa ben boyle ik defaa gulerek yorum yazıyorum Ezoya uzun zamandırr. :img-hyste

Alahım bu fragman ne oyle oylee bayıldım bayıldım, bittim! :good:
Sarkiyada bayildim kalkip dans edesim geldi... =))

Bu diziyi izlemiyenler bu fragmani gorse komedi dizisi der heralde. :P

10. izleyisim su an. Doktur Ezomm doktur. Bi yandan, bi o yandan Antep usuli. :img-hyste
Bizde Cuma gunu kurtlarimiz idokeriz. :D
Harika bolum bizleri bekliyor ve finale dogru SON bolumlerde muthis olucagindan eminim. :good:

Ratingide takmiyalim kafaya bee bosverinn surda sezon sonuna ne kalmis.
Hazir varken tadini cikaralim doya doya. :happy0064
9. oldugumuz surece kalkmaz her ne kadar dusuk share alsa bile.

Fragmani 1 hafta oncednen verdiklerinede inanamiyorum. Buyuk bir gelisme var Showtv'de. Baslarina tasmi dustu ne?! :img-hyste

Yine izliyorum..superr ya....Meryem, Nur, Ezo...muthesem kivirtak uclu olmuslar! :D

Nurgulumm harikaa yaa! :bella:bella

Hep silah, kavga falan...
Birazcikta boyle gitsin ya komedi dolu ohh yuzumde guller acti vallaha. :)

EZO'nun yuzu bundan sonra dert mert ormez ins. Kiz gulsun bir kac jafta ust uste be...tam mutlu oluyo hep bisey oluyo..bu haftada mutlulugunu bozucak bisey olmasin sakin. (:

Cuma gelsin bir an once. (:

sprıng
09-03-08, 11:20
Bölüm Yorumu 3

Ezo'nun Kadime kendini ifade etmek için uğraşması, Ömerin yanında niçin bulunduğunu anlatmaya çalışması güzeldi, ilk defa Ezo sert tavrından vazgeçmiş, ve yanlış anlaşılmak korkusu taşımaktaydı, ve Kadim "senden açıklama beklemiyorum Ezo" demesiyle sevdiği kadına ne kadar güvendiğini göstermiştir, sevgi bunu gerektirir zaten değil mi, sevdiğinin zor anında koşulsuz yanında olmak, oysa Ezo bunu başaramadı çoğu zaman, hep Kadime küstü, ona kırıcı sözler söyledi , hatta yapacağı açıklamaları bile dinlemek istemedi, oysa bak şimdi Kadim koşulsuz onun yanında, açıklama beklemeden ona güvenerek, ve ne gerekiyorsa yaparak,

tek istediği kendisine haber verilmesiydi, çünkü onu ilgilendiren Ezoydu ve onu merak etmişti, onun sağlığı için endişe duymuştu, sadece bu kadar, Ezo bile bu noktada hiçbirşey diyemedi,

ne mutlu ki Kadimle aynı kan grubunu taşıyoruz, Ömerle de taşıdığım gerçeğini dengeleyeci bir haber bu, kendi kan grubunu belli etmediği gibi, baklavacı amcayı bırakmayı teklif ediyor, nasıl bir adam bu böyle,

Ağamın kızma triplerine ben bayılıyorum ya, Bak Meryem deyip elini bir sallaması var, Seyfoyu Meryemden koruyor, has adamımı ben sana kaptırmam Meryem,adamı sersem etmişsin zaten, uzak duracaksın anladın mı,:img-hyste

görmezden geldiğimiz noktalarda yok değil, Kadimin bıyıklarının hastaneden eve giderken birden kutsal usta kıvamına gelmesi ve ceketinin renginin birden açılıvermesi gibi , bunları görmedik, duymadık demeyi tercih ediyoruz şu an ,

Uzun zamandır görmek istediğimiz sahne nasıl güzel, arabada gidiyorlar ve Ezo ilk defa sevgi dolu dönüp dönüp bakıyor Kadime, inanası gelmiyor insanın, bakışları karşılaşıyor , gülümsüyor Kadim, bugünleride görecekmiydik ,

yok benim yüreğim kaldırmaz bir anda bu kadar şoku, arabadan indiler ve Ezo nasıl da güzel bakıyor , Kadimin bakışları artık karşılığını alıyor, ve sarılıyorlar da üstelik, Ezo Kadimin elini de tutmuş, nasıl bir değişim rüzgarıdır bu Ezo'da , hayal mi gerçek mi diyorum , yok yok canım gerçekti , :happy0064

Mutfakta Kutsal Usta ve Zeki klasiği yaşanmaktadır gene, hem dövüşürler hemde severler birbirlerini , ah birde misket oynamaya dalmasan nasıl güzel olacak,

rüya sahnesi bitmesi gerektiği gibi bitti, dudağı da uzatmış, kimi bekliyordun ki başında bekleyen zaten, kaç tane vurma olayının içinde de yer aldın Ömer , ne olacak bu işin sonu, yalan üstüne yalan nereye kadar,

Zeki artık olayı aşmıştır, ve köfteler bile misket olmuştur, sen mutfakta ki görevini bırak, misket milli takımına alalım Zeki nasıl olur,

nasıl gülümsemek ve nasıl kolay gelsin demektir, gelsin sen böyle dedikten sonra bütün kolaylıklar buyursun gelsin diyeceği geliyor insanın,:img-in_lo

Elçin annenin apar topar İsviçreye gittiğini görüyoruz ve iyi yolculuklar diliyoruz,

en hoşuma giden başka bir diyolog, Kadim herşeyinde farkında, Ezo kendini anlatmak telaşında, Kadim olayların kontrolünü almış durumda, Ezo, "Ömer gönlümde değil aklımda" derken yanlış anlaşılma korkusu yaşadığı nasılda belli, ve Kadimin kendinden emin hali, "benim senden şüphem yok Ezo" , aşkının dayandığı nokta, güven ve soru sormadan desteğe dayanıyor , ve Ezo'dan şimdiye kadar duymadığımız bir söz ve gülümseme "gece yanımda olmayaydın ne ederdim bilmiyorum" Kadimin bakışlar sabitlenmiş içini deler geçer gibi bakarken "Ezo, pazara plan yapma, bir yere gideceğiz "deyip göz kırparken, bütün pazarlarım sana feda olsun demek istiyorum, mutfak sahnesinde eski Kadim karşımızdaydı, özlemişim kendisini,:img-in_lo

sprıng
09-03-08, 12:15
Bölüm Yorumu 4

Hidayetin ucu geldi Ballıya dayandı işte, sana dokunacak bu işin ucu ağam, ah Seyfo neler ettin sen, suyun ısnıyor valalhi, önce Meryem, sonra Hidayet, düşman çok yakınında ağam, çok yakınında bir bilsen,

Ezo'nun Ömere gösterdiği tavır pek hoşuma gitti, olması gereken sertlikteydi ve doğruluktaydı, Ömerin hala yalan söyleme peşinde olması Ezo'nun gözünde olan değerini iyice düşürmektedir zaten, sen kendi derdine ağla nasıl güzel bir tanımla oldu farkında olmadan, hele ki peşinde sürüklediği adamları da düşünecek olursak, hala olabilcek olayların farkında değildir Ömer, bir hayale kapılmış gitmektedir, çoktan uçup gitmiş bir hayale hemde,

Ajan Meryem iş başında, bak nasıl da biliyor, kan bu kadar kolay mı bulunuyor,
bırakma bu işi takibe devam,:img-cool2

hele Acun felaketi nedir, Onur bey bu bize revamı, zaten yeteri kadar sinir olduğumuz bir programı , sahnenin tam ortasına yerleştirmenin anlamı nedir anlayabilmiş değilim, bize gıcıklık olsun diye mi yapıyorsunzu bilmiyorum artık,:dito

anam ne sahneler görüyoruz, artık gözümüz açık gitmez, arka fonda çalan müzik bir kere pek güzeldi, hep böyle melodiler istiyoruz, Ezo'nun evden çıkarken telefonda Kadimle gülümseyrek konuşması nasıl güzel ve içtendi, kafasına ne düştü bilmiyorum, ne değişimdir bu böyle, Ömerin her saklandığı yerden Ezom diye zıplaması elinde çiçekle ayrı traji komik durum oldu zaten, ve Ezo'nun gösterdiği tavır , artık nasıl kesin ve net, bu kadar güzelliği kaldırırmı bu bünye bilmiyorum, en güzel ayrıntılardan biri, Kadimin arabadan inmesine fırsat vermeden arabaya binmesi olmuştur, ömeri orada bırakarak, :img-yes:

kendini Kadime anlatmak için bu kadar çabalaması nasıl hoşuma gidiyor anlatamam, ve işte Kadim, nasıl kontrol elinde, açıklama istemeyen, ona güvendiğini belli eden, sadece gülmesini isteyen, tek endişesinin üzülmesi olduğunu belirten, ve "çok güzelsin" derken gülümseyen, kelimeler kıyafetsiz kalır bu noktada , ne bıyık ne başka bir şey göze batmaktadır, bir insan böyle güzel oldukta sonra ne önemi var ,:king:

Ağamda mangal keyfi yaşamaktadır, Seyfo gene yoktur ortalıkta, ah ah giti elden gül gibi adam, Meryem biz bu sahneyi daha öncede görmemişmiydik, sanki Dejavu yaşıyoruz, devamlı direksiyon dersi alıp duruyorsun, benim anlamadığım kaçtığınız akşam arabayı hiç stop ettirmeden kullanıyordun şimdi nasıl stop ettirip duruyorsun, neyse bunu da görmedik , bilmedik diyelim,kanın kimin verdiğini öğrenmek için mücadele ediyorsun ya , :icon_whis

Ezo devamlı Kadimi Ömerle ilgil rahatlatmaya çalışıyor, Kadim ise son derece rahat, "canım ben birşey demiyorum ki" derken nasıl rahat, Ezo hala içinin rahat etmesi için uğraşıyor, görecekmiydik bu günleri de, Ezo Kadim için debeleniyor ilk defa, sen düşünürmüydün Kadimin yüreğini bu kadar ,:img-meeti

Kadimin duruma hakimiyeti nasıl güzel bir hal aldı, en nihayet, kendini anlatmak için o kadar paralandıktan sonra, Ezoyla ilişkilerinin dengesini kurabilmeleri ne güzel, Nedim ve Eylül hakkında söyledikleri ne doğru tespitler, hele Ezo telefonda Kutsal Ustaya yalan söylerken gülerek dudağını nasıl ısırmaktır öyle, :icon_redf

Sanki Eski Kadim vardır karşımda, bakışlarda gene o eğlenceli ve beğenen kıvılcımlar, ve finalde "vay vay vay hiç teklemeden söyledin yalanı" "başkasına yardım ederken hiç çekinmiyorsun iş sana gelince" deyip nasıl tatlı gülümsemek ve Ezoyu köşeye sıkışırmaktır öyle,:img-in_lo

ağam böyle mangalın başında bu etler yenmez mi , arada Nur hanıma iltifatlarda nasıl güzel ediliyor kendi tarzında, :happy0064

forgetmenot
09-03-08, 12:19
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum,muhtemelen yazılmıştır,ancak ben yine de ekleyeyim.Cumartesi Ezo Gelin'i izlememiştim.Bu gün Ezo Gelin'i tüplü sitede izleyeyim dedim,1.bölümün altına birisi bu yazıyı yazmış ne kadar doğrudur bilemem ama ben yine de ekleyeyim dedim.Gerçi bu dizinin başına gelmeyen kalmadı,duymadığımız yorum da kalmadı. İnsanın morali bozuluyor,siniri de!

Alıntı:Kaynak:Tüplü Site

Arkadaşlar sizinle %80 doğru olduğuna inandığım ve edindiğim bir bilgiyi paylaşayım.Pastel filmde çalışan bir arkdşım var.nurgül yeşilçay zaten ayrılacakmış2-3bölüm sonra ezo gelinden.kurtlar vadisi pusu müslüm gürsesten sonra nurgül hanımıda transfer etmiş ayrıca cem özerinde gizli bir baron olarak oynama ihtimali varmış.Yalnız ancak 2008eylül ekim döneminde oynacakmış. yani pastel film diziye pek ilgi göstermiyor anlayacağınız.onun için show paket gibi oynuyor diziyle. Bilginize...

sprıng
09-03-08, 12:48
Bölüm Yorumu 5

ve yuvaya geliş, Kadimin etrafını saran çocuklar, Ezonun şaşkınlığı ve aynı zamanda mutluluğu, meğer Kadim her hafta yuvaya gelirmiş de bilmiyormuşuz, boşuna Aslan Yürekli Richard modeli demiyorum, Kan verir söylemez, yuvaya yaptığı ziyaretlerden haberimzi olmaz, Ezo 'ya herhalde yeni yeni dank ediyor, nasıl bir adam bana aşık olmuş hele diye,:icon_whis

top oynarken nasıl eğlenmektir o öyle, bu zamana kadar böyle içten kahkahalara hasret kalmıştık, ikisinin de gözleri parlıyor ve mutlular, aralarında ki diyologun şekerliliği, zaten çocukları unuttular devamlı birbirlerine atıp duruyorlar, Gadimm, Ezoo, çocuklar boşuna ordan oraya koşturup duruyor, bir insan nasıl bu kadar tatlı gülebilir ki, bilmiyorum, hele büyümüşte küçülmüş formda olan çocuk, "sen kadim ağbiye aşıkmısın" demesi pek hoştu, Ezo'nun ne yapacağını bilemediği halleri hele daha da komikti, "çocuk işte, uyduruyor" "bu oyunda herkes topu sevdiğini atar" bak öğren çocuk söylemese Kadimi sevdiğinin farkında olmayacaksın, Ezonun oradaki kadime bakışları çok iyiydi , bunu belirtmem gerek, :happy0064

Berilin Ezonun konuşması hüzün vericiydi aslında, kimsesiz çocukların ruhsal durumunu gözler önüne seriyordu, ve nasıl sevgiye hasret olduklarının,:img-sorry

ve Ezoya şivesiyle ilgili söyledikleri bize bir gönermeydi herhalde, bazen konuşmasına takıldığımız zamanlara,

ve tabii ki ayrılık sahnesinde, çocukların aslında yüreklerinin ne kadar geniş olduğunu anlıyoruz, Cemre'nin cevizini onlarla paylaşması, umut içinde"yeniden geleceksiniz değil mi" demesi ve diğer çocuğun "cemre hep böyle diyorlar fakat gelmiyorlar " demesi insanın yüreğini burkan cümlelerdi, :img-cray:

Kadimin bıyıklar gene kutsal usta kıvamına gelmiş, görmüyoruz elbette, Kadim ve Ezo'nun arasında geen her diyolog nasıl sıcak ve duygusal bu bölüm inanamıyorum, Kadimin çocuklar hakkında söyledikleri ne güzel, evet gerçekten dürüst oluyorlar, saf , temiz,kirlenmemiş, çok da akıllılar derken gene Ezoyu köşeye sıkıştırma hareketi yapmaktadır canım Kadim ya, herşeyi anladılar bir sen anlamadın Ezo, ne şeker bir diyologdur aralarında geçen, bayıldım, bu günleride gördük ya şükürler olsun, :happy0064

arka fondaki müzik daha önce beğendiğim müzikti, pek yakışmıştı sahneye, çocuklar elbet sevecek, böyle adam sevilmez mi "Allah olmayana da versin" derken Ezonun yüz ifadesi ve Kadimin bir anda ciddileşip "istermiydin " demesi ve Ezonun "kim istemez ama" deyip durması duygusal ve güzel bir sahneydi, :img-clapp

hele arabada ayrılma sahneleri pek güzeldi, Kadimin sözlerinin inceliği, Ezonun tavrı, hele ikisi de birbirine yaklaştı ve o an gülmeye başladılar ya, çok hoşuma gitti, Ezo Kadimin yanağına gene öpücüğü kondurdu ve kaçtı , Kadimin ise gülümseyerek elini yanağına götürüp sonra arkasından bakması , dedim ki ne olii , böyle sahneler seyrediyoruz,

bu kadar dolu dolu Kadim ve Ezo sahnesi seyretmek , asıl Ezonun tavırlarının umuşaması , bir anda şok etkisi yarattı bende, bir bölümde bu kadar mutluluk fazla dedim, aralarında her geçen diyolog güzeldi, sıcaktı, duygusaldı, eski takılmalar , çekişmeler, ay ay valla inanamıyorum, beklenti yokken bulmak ayrıca güzel,:img-meeti

ladyDarbanvile
09-03-08, 13:14
[B] Aldığımız duyumlar ve fragman zaten düğünün çok yakın olduğunu gösteriyor. (Fragman kıpır kıpır ama ben hala bölüm içinde böyle bir sahne olmayacağını düşünüyorum nedense. Çünkü fragmanda gördüğüm Ezo değilde Nurgül dü sanki...)

Derya'nın bütün yazdıklarına hemen hemen katılmaktayım:) O yüzden uzun uzun yazmayacağım ama özellikle fragmanı sevdiğimi söyleyeceğim. Bu fragmanı keşke çok gösterseler! Kesinlikle reytingleri etkiler diye düşünüyorum:img-yes:Ben bu fragmanı sevdim. Bölümü de sevdim, evet bazı olumsuzluklar vardı ama genel anlamda kurtaran bir bölüm olmuş, özellikle de Ezo-Kadim sahneleri ve diyalogları hoşuma gitti. Meryem'i daha çok sevdim. Deli meli diyorlar ama orada Ezo-Kadim aşkında en mantıklı ve duyarlı olanı o.

Fragmanda oynayan bence de Ezo değil, Nurgül'dü. Çok da yakışmıştı o oyun. Tabi Nur Hanım ile Meryem de harikalar. NY Berna Laçin'in programında biraz kıvırmıştı. Galiba önündeki projede bu tip bir rolü varmış ve bu yüzden ders almaktaymış diye konuşuldu gibi hatırlıyorum. Eh, bu fırsat güzel döktürmüş:happy0064

chimeneyes
09-03-08, 13:55
bencede fragman çok eğlenceli olmuş.. evet çok bişiy anlatmıyor ama o oynak müzik, o nurgülüngerdan kırmaları kalça kıvırmaları... yaaaaa valla insanın şöle televizyon karşısında karşılıklı oynayası geliyor.. şarkı ve ses süper olmuş.. evde izlerken gören herkes geldi bidaha bidaha diee:)

sahracı
09-03-08, 14:50
Derya'nın bütün yazdıklarına hemen hemen katılmaktayım:) O yüzden uzun uzun yazmayacağım ama özellikle fragmanı sevdiğimi söyleyeceğim. Bu fragmanı keşke çok gösterseler! Kesinlikle reytingleri etkiler diye düşünüyorum:img-yes:Ben bu fragmanı sevdim. Bölümü de sevdim, evet bazı olumsuzluklar vardı ama genel anlamda kurtaran bir bölüm olmuş, özellikle de Ezo-Kadim sahneleri ve diyalogları hoşuma gitti. Meryem'i daha çok sevdim. Deli meli diyorlar ama orada Ezo-Kadim aşkında en mantıklı ve duyarlı olanı o.

Fragmanda oynayan bence de Ezo değil, Nurgül'dü. Çok da yakışmıştı o oyun. Tabi Nur Hanım ile Meryem de harikalar. NY Berna Laçin'in programında biraz kıvırmıştı. Galiba önündeki projede bu tip bir rolü varmış ve bu yüzden ders almaktaymış diye konuşuldu gibi hatırlıyorum. Eh, bu fırsat güzel döktürmüş:happy0064

evet bencede fragman sıksık verilmeli çok oynak bayıldım valla dönüp dönüp izliyorum :) ilgi çekebilir yani..ve ordaki ezo değil haklısın nurgül resmen..ezodan beklenicek bişey değil o zaten nurgül kendi gibi orda yüz ifadeleri falan..

sprıng
09-03-08, 14:50
Bölüm Yorumu 6

bu adres tespitinin ardından Ballı çıktı, dur bakalım ne olacak, benim korkum ağama bu adamın birşey yapmasıdır, adam tam temize çekeceğim kendimi diyor, bela geliyor gene kendini buluyor, suçu da yok ağamın, kendisinin dışında olan bir olay yüzünden ağama bir zarar gelmez inşallah, endişeleniyorum kendisi için, "dert bende derman sende", "ay gibi parlıyorsun", "ay ışığını gündüzden alır, senin ışığındır yüzüme vuran ,sıcaklığın içimi ısıtyor " anam ne sözler bunlar, bu sözleri Ezodan beklerken biz , ufacık bir teşekkürden ve yanaktan alınan bir öpücükten mutlu olurken, bak Nur neler neler diyor, Kadim de haketmiyormu bu lafları senaristim, baksan gökten inmiş bir melek gibi bir insandır kendisi, ağamdan iyi olmasın, şöyle aylı güneşli sözler Ezoya da yazsanız da kadimin gönlünü hoş etseniz diyorum,:img-yes:

Lütfen gördüklerimin yanlış olduğunu söyleyin, lütfen Cem Özerin dizi içindeki tvden bile kafasını çıkarmadığını söyleyin, hayal görüyorum değil mi, kendimi cimdikledim gerçekmiş, üstüne üstük sevdiğini de söylüyor, dizi içinde kocaya ilanı aşk ,tamam seviyorsunuz Nurgül hanım, artık pes diyorum,:img-hyste

Onun üstüne dizideki aşkı mesaj gönderiyor o an, herşey birbirine giriyor, gerçek koca ekranda, dizide sevgili mesaj çekiyor, kim Nurgül hn, kim Ezo anlayamıyorum bir süre,:img-hyste

Meryemin konuşması beni biraz kendime getiriyor, Kadim beyin koruyucu meleği kıvamında, onun hakkında gerçekleri Ezoya anlatması , bize dedirtiyor ki, bunu biz en başından beri söylüyoruz fakat Ezo'nun daha kafası dank etmedi ,

Bak ne diyor, o da farkında , adama azıcık yüz ver , bıkıp gitmesin, bu dönemde Kadim gibi adam bulunur mu, sana deli diyorlar birde, baksana nasıl akıllıca laflar ediyorsun, yok bulunmaz valla Meryem, tek kopya var onu da Ezo değerini anlarsa alacak, bizim ellerimiz böyle bomboş , anam anam ne yapsak Kadimi kaçırıp klonlasak mı diye düşüncelere sevk ediyor bizi,:icon_sorr

Kapı çalınıyor ve kapıda Kadim bekliyor, canım nasıl çekingen, tereddütlü , "içim sıkıldı, burdan geçiyordum, baktım ışık açık, hava soğuk" kıyamam ben sana, sen için sıkıldığında gel, kapım benim sana her zaman açık, Ezo'da şaşkınlığı üzerinden atıp içeriye almayı akıl etti , adam beni içeri almayacakmısın dese, kapıda dikilecekler öyle,

Sensiz duramadım, Sabah olsun diye bekleyemedim diyor ya, ah ah, canım bir yandan da kızmadın değilmi diyor, nasılda güzel güzel bakıyor, asıl şaşırtıcı olan Ezo'nunda mutlu bakması ve ne demek kızması , benimde göresim geldi zaten demedimi, beni dumura uğrattı , "hadi geç bakma öyle" diyorsun fakat, ben de öyle bakıyorum, adam beklemiyordu böyle bir cevabı şaşırdı ne yapsın,

arka fondaki müzik devam, dünya varmış , kulaklarım bayram geldi, hayal görmüyoruz dimi, Kadim kolunu atmış Ezo'ya oturuyorlar ve fotoğraf albümüe bakıyorlar, birde bu Samette çıkıvermesin bir yerden, Nurgül hanımın başka bir arabası Samet olarak girmesin diziye, Kadim şıp diye anladı Sametin aşık olduğunu, ve bayıldığım söz geldi, ne güzel dedin Kadim "aşkın bakışı değişmez" diye, çok yalın fakat çok derin bir söz,

Ezo Kadimin göğsüne başın yasladı, ve ne güzel sözler söylüyor öyle, hala terkedilme korkusu taşıyor olabilir, Kadimin saçını okşaması ve "ya ben seni görmeden bir an dayanamıyorum nasıl bırakırım" demesi ve saçlarını koklaması, güzel sahnelerdi, hele ceketini tutup giydirmesi ,

ay hele daha sonraki sahne, "arada bir özledikçe gelsem kızmazsın değilmi" derken Kadimin gülüşü,
"böyle ayakta sabaha kadar dururum burda, canım hiç gitmek istemiyor" demesi
"kendine iyi bak" derken elini Ezonun yanağına koyması ve onun da gülerek ve gözlerini kapatarak Kadimin eline başını yaslaması
" Seni Seviyorum"
"sen bu güzel gözlerinle gül yeter"
alından öpüş ve gidiş
ve Ezonun kapının arkasında ilk defa içten ve sıcak "bende seni sevim Kadim" demesi :img-help:

Şövalye Kadim iş başında, Nizamın borcunu ödüyor ve gene hiçbirşey söylemiyor, ahhhh ahhhh :king:

Kutsal Usta sahnesinde ise kendisi sesszice istifade edip gitmek istiyor, neden Nedimin karşısına dikilip hesap sormuyor anlamadım, acaba yıllarca hizmet verdiği kişilere saygısı yüzünden olabilir mi,

Kadim Ezoyu görünce öyle mutlu oldu ki, Kutsal Ustanın durmunun ciddiyetinin farkında değil, Allah senin gibi dost versin, asıl senin gibi aşık versin,:img-clapp

ağzına cevizde yediriyor , anam ne muhabbettir bu aralarında ki, ne oldu bunlara böyle, insan gözlerine inanamıyor,:icon_redf

vankedisi
09-03-08, 15:17
merhaba arkadaşlar
fragmana bayıldım,kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum.öyle güzel döktürüyorlar ki ben de internet kafede yerim de duramıyorum vallah.iki gündür sizin yorumlarınızı okuyamamıştım bugün hepsini okudum ama çok yoruldum.ne de çok yazmışsınız ya.sayfaları değiştirrirken arada fragmanı açıyorum eğleniyorum.

ben herkesin aksine bu fragmandaki sahnenin dizide olmasını istiyorum.güzel olur.hep romantik hep romantik nereye kadar.ezo iki senedir acılar çekmiş gelen vurmuş giden vurmuş,sevdikelri hep onu terketmiş.şimdi tam adamını bulmuş onu seveni bulmuş hem de zengin ohhh.o oynamasında ben mi oynayayım.bu arada gerçekten fragman çok dikkat çekici.artık diğer dizilerden bir farkımız olsun.türkiye de bu son zamanlarda tv de yayınlanan bütn dizilerdeki başrollerde oynayanlar çıtkırıldım.hiç oynadıklarını gördünüz mü?ne o öyle dokunsan kırılacaklar.hepsi çok güzel ilgi çekici şimdi onları sahneye çağırıyorum bakalım ezo kadar güzel oynayabilecekler mi?dizilerde biraz inandırıcılık olması gerekiyor.biz türk bayanları olarak istisnalar hariç çok güzel oynayan milletiz.şahsen ben karadenizli olduğum için nota duysam oyanrım.ben onların oynamalarını abes bulmadım.

iki gündür bu foruma yazılar yazıp da beni güldüren herkese çok teşekkürler çok eğlendim ben şimdi bir gidip bizim dizidekilerle göbek atayım.

sprıng
09-03-08, 15:17
Bölüm Yorumu 7

Kutsal Usta ve Eylülün sahnesi kısa fakat etkili olmuş, ne cümleydi öyle, tam isabet,

Ağamın derdi yemezmiş gibi, Nurun baktığı dergiye bakmak gibi gaflete düştü, nasıl toparlayacak durumu " yav güzel o elbise" demesi nasıl tatlı,

Ajan Meryem ortağı Seyfoyla beraber iş başında, izi sürdü ve kanı kimin verdiğini öğrendi, aferin Meryem, seni Kadimin koruyucu meleği ilan ediyorum ,

oyoyoyoy sen ne yaptın Kadim böyle, her yere mumlar yerleştirilmiş, ne kadar güzel olmuş mumlar şıkır şıkır yanıyor her yanda, Onur bey yoksa bizim senaryolara mı göz attınız,

Ezo demesen "bu mumlarda ne " en söylenmeyecek sözleri nasıl söylemeyi başarıyorsun, şimdiye kadar çekilen gözler video olarak karşımızda, mesaj pek güzel veriliyor canım, "şimdiye kadar gözlerde aradığım samimiyeti sende buldum" hele "ömrümün sonuna kadar senin gülüşünü görmek istiyorum" sözü işte beklediğimz romantizme bizde ulaşıyoruz galiba dedirtti,

bir insan ofis ortamında ancak bu kadar romantik bir evlenme teklif yapabilirdi,
kal geldi bana seyrederken, Ezoya da gelmiş olmalı ki, mırıl mırıl birşeyler çıktı ağzından, aralarındaki diyolog ayrıca bana hiç yabancı gelmedi sanki,

ve ceviz , vay vay anladık şimdi neden yüzüğün cevizin içinde olduğunu, incelikli bir evlenme teklifi olduğu kesin, hele Ezonun "taktın sende ceviz aa" demesi çok şekerdi, ne de kuvvet var , daha önce Kadim eliyle değil kırma aletiyle açmıştı hatırlarsanız, açtığı gibi tektaşı gördü, tabii meşhur sorusunu sordu " bu ne" canım evlenme teklifinde verilen bir yüzüktür, kendileri tanıştırayım,

"bana ömrümün sonuna kadar gülüşünü izlemem için izin verirmisin" dedi Kadim zaten beni orda kaybettiniz, devamını hayal meyal hatırlıyorum, "benimle evlenirmisinden Ezo" dan ziyade bu cümle beni eritmiştir, sıvı yağ kıvamına getirtmiştir, bağırmışım farkında olmadan veriyorum Kadim diye, sonra kendime geldim, kime izin veriyorsun, senden mi izin istiyor, deyip kendimi çimdikledim.

bir yandan da dövüyorum dizlerimi Kadim gitti gitti diye :img-hyste

okyanus_perisi
09-03-08, 15:28
sevgili egoflar türkiye türkiye olalı beyle bir fragman görmedi.:img-hyste

valla bölüm yorumunu bile yapmak istemiyim bu fragman dan sonra.
sprıng in yorumlarını çok güzel buldum gayet hoş yorumlamış.:good:
bu arada bu fragman daki şarkı feryal öney aynalı körük şarkısı.
eğer bulabilirseniz şarkıyı başından beri dinleyin derim.sözleri çook komik:img-hyste
hatta şarkının sözlerinde ömerin adı geçio.eğer bu şarkıyla oynarlarsa biraz tuhaf kaçar.hani gadime ayıp olur.
nese çenem düştü gene.cumaya kadar nasıl bekleyecem diye düğşünüyorum.şafak =5:img-wink:

sprıng
09-03-08, 15:39
fragmanı görünce aklıma şunlar geldi, en nihayet onlarda delirdi, biz deli onlar deli, haydin elazığa hep beraber,

bu fragman dizi tarihinde çığır açtı bence, bence bunu bir hafta biz eğlenelim diye çektiler, bölüm içinde böyle bir sahnenin olabileceğine inanmak istemiyorum,

Kadimle evlenecek diye kendineden geçtiyse Ezo bilemiyorum ,

hamilelik konusunda deryaya katılıyorum, Ezo Ömerle olamadı ki garibim, adam devamlı yollardaydı, sonra da öldüğünü zannetti zaten, kısır olduğunu zannetmiyorum,

Kadimin güven problemi konusunda ise ne derinlikli düşünmüşsünüz arakadaşlar, özellikle gamzeciğim, senaristler bizler gibi düşünselerdi keşke, evet Kadimin Ezo'nun karşısında ona güvenen ve soru sormayan tavrı , geçmişe bağlanabilir, malum Berrakla güven problemi yaşamışlardı, Kadim artık biliyor ki Ezoya güvenebilir.

h23
09-03-08, 15:54
Nurgun Hanım, Serhat Bey ve diğer tüm oyuncular için soyleyeceklerim.
açıkçası ben bir sinema tiyatro vs.. izlediğimde canlandırılan karakterin, onu canlandıranın kişinin gerçek adını ezmesi, hatta hiç hatırlatmaması taraftarıyım. ancak bu hafta dizi bölümü+fragman dan sonra ne yazıkki benim adıma nurgul hanımın hiç inandırıcılığı kalmamıştır. nurgul hanım kendine mi çekiyor bu diziyi yoksa bize mi??
sevgili gökgöz cok güzel ifade etmişti, fragmanda ezo değil nurgulu izliyorum gibi.
aslında bu hisse haftalar öncesinden kapılmıştık zaten. ne yazıkki- benim fikri görüşüm- aynı şey serhat bey için de gecerli.
evet bu haftaki bölümde yine de birkaç sahnede ciddi manada eski ez-kadimi gördük gibi, umarım bu iki kıymetli oyuncumuz sonunda kendi aralarında yaptıkları bir piyes olmadığını farkederler ve tekrar ezo-kadim karakterini canlandırırlar. çünkü ben artık çok doldum ve gerçekten her tarafta ezo hanımın akrabaları vs.. çıkıyor bir kendisi yok! ben ezoyu ve kadimi özledim...
alakasız bi yazı oldu belki ama eski dizimi çok özlediğimi tekrar farkettim ve uzun zmndır yazmaya cekindiğim duygularımı hele de fragman ve yorumlarından sonra yazma ihtiyacım bir kat daha arttı.

bukalemun
09-03-08, 16:30
h23,

haksızsın diyemicem ama bu durumda kimi eleştirmek lazım o işte tartışılır
fragmanda muhtemelen kamera arkası görüntüler var ve bu görüntüleri kullanımak amacıyla çekmiyolardır:icon_whis,oyuncuların haberi var mı peki:icon_whis

ayrıca nurgülün daha önce hiç bir dizisinde hatta ezonun ilk sezonunda dahil asla bu tarz şeyler olmazdı bende deryanın dediği gibi yönetmenin hatta yapımcının diziyi kurtarmak için yaptığı son manevralar olarak görüyorum bunları

ve ülke standartlarında neredeyse başı çeken tüm senaristleri kaçırmayı başarmş(mahinur ergun,barış pirhasan,oya yüce -şu an yazar kasa sanırım-) dahası dizinin atmosferini yaratan o saçma sapan bulduğumuz cem özer varmısın yokmusun eşref saati gibi gerekeksiz sahneleri diyalogları da dizide katan aynı zamanda tretmanı hazırlayan kişi onur tanı da saygıyla selamlamak laızm oyunculardan önce

dizide sadece oyuncular görünüyo diye yapımcının yönetmenin "başına gelmedik hal kalmayan" bu dizi için bu saaten sonra yaptıklarını da şimdi oyunculara atmak asıl talihsizlik oluyo sanırım,

başından beri aynı diziyi izliyoruz değişen oyuncuların tavrından önce çok başka şeyler

oyuncular da duygusal insanlardır,etkilenmemeleri imkansız velhasıl hala bu dizide kamera arkasında bu kadar eğlenebiliyolarsa sevindirici :img-wink:

çok da abartmamak lazım deidğim gibi bu dizi çoktan bitmişti bittikten sonra olanları oyunculara yüklemek çok doğru değil bence,işini iyi yapamayan biri varsa bu durumda yapımcıdır:icon_whis

ayrıca diziler de profesyonellik ister ama sanatın yapıldığı yapılacağı bir yer değil ne yazıkki,çünkü ekranbaşına geçen herkes hangi duygusunu karşılamak için geçiyo bu belli ama sinemaya tiyatroya giden insanların hangi duygusunu tatmin etmek istediği de belli,oraya yerinden kalkıp gidiyo ve ne istediğini bilerek ama tv de öyle dğeil ki yüzlerce kanal ve böyle bir mantalitede gerçek oyunculuk gerçek sanat beklemek ne kadar doğru
tv seyircisi genel olarak ne istiyo yapımcı onu veriyo veremeyenler de var görüldüğü gibi yani böyle bir mantalite işte
seyirci oyuncu olmayanların da yarattırıldığı hikayelere inanıyo bu iş yapımcının kalitesine bağlı profesyonelliğine zekasına
bizimkinin öyle dertlerı bu saaten sonra hele hiç olmaz fragmana kamera arkasını da koyarlar bize de göbek attırırlar

ne tartışıyoruz ki bunları, eğlenmenize bakın bu saaten sonra
onlarda öyle yapıyo belli ki:img-wink:

ezo-kadim
09-03-08, 16:53
merhaba herkese iki gündür catladim giremedim nihayet yazma firsatim oldu diziyi tek kelimeyle begendimgimi ifade etmek istiyorum kusurlarini görmemezlikten geliyorum vardi ufak tefek seyler ama olsun oda dizideki aksaklik degil herkes deginmis tvde seyrettikleri iki sacma seyle ilgili ama geneli güzeldi ezo-kadim yakinlasmalari cok tatliydi ilk defa evlenecekler ama nasil olacak diyordukya iste yakinlasmalar coktu tatli bakislar ve tatli gülüsler benim cok hosuma gitti :img-blush HAVADA ASK KOKUSU VARDI BENCEDE YETERLIYDI ASIRIYI ZATEN SEVMIYORUM BAZEN BIR BAKIS DOKUNUSTAN DAHA ETKILIDIR bu arada fragmana bayildim bende yerimde duramadim Yozgat yöresine ait yani memleketime ait bir türkü oglanin adi ömer niye bu sarkiyi sectiler onuda anlayamadim sözlere bakin

Oğlanın adı ömer belimi sıktı kemer
Belim ince beline belim ince beline
Yakışır gümüş kemer

Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem
Tut kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem

Gel dağları aşalım hilalde buluşalım
Girelim biz kolkala girelim biz kolkala
Çamlıkta dolaşalım

evet sözler böyle ömer diyor kadimle evleniyor yoksa senaristler bize sag gösterip solmu vuracaklar Allah korusun :img-tomat:img-tomat eger öyle olursa aglarim ama yapmazlar dimi canlarim :icon_sorr :icon_sorr ama nurun meryemin ve ezonun aylardir yüzü gülmüyordu fragmanda bile olsa gülüp oynuyorlarya süper bayildim delilere yakisir bir fragman topluca oynattigimizin isaretidir :bella:bella :dance: :dance: :klme artik dügün zamani oynayalim hep beraber
sevgiyle ve SERHAT'la kalin byebye

vankedisi
09-03-08, 18:29
merhaba arkadaşlar
az zamanımda olsa buraya uğrayayım da bakayım neler olmuş deye ama buralar çok sessiz ne oldu ya.bu arada kullanıcı sayısına baktım da şu anda 5 üye 9 misafir gözüküyor.üye sayısından fazla misafir var.arkadaşlar eğer burayı çok seviyorsanız çekinmeyin üye olun.en başlarda ben de korkmuştum güzel yazamam onlar gibi sohbet edemem deye ama hiç de öyle değil.beni hemen içlerine aldılar buraya üye olmak isteyenlere yerimiz bol merak etmeyin.misafirlere ve egoflara iyi akşamlar.

kadim&neşe
09-03-08, 18:55
ayyy vallahi ben hala fragmandaki şarkının etkisindeyim bu kaçıncı dinleyişim bilmiyorum hatta telefonada çektim yarın okulda dinlerim diye biri beni durdursun canım rozi ve diğer tüm egoflarrr çıktığınız loncadan ininde eteğinizdeki taşları ortaya dökün dökün hep beraber temizleyelim:img-hyste:img-pilot tez elden cuma gelsin ve fragmanı bu haliyle show tv de döndürsünler de biraz eğlensek gellll cuma gelllllllllll şafak 5 gün 2 saat

kadim&neşe
09-03-08, 19:14
merhaba herkese iki gündür catladim giremedim nihayet yazma firsatim oldu diziyi tek kelimeyle begendimgimi ifade etmek istiyorum kusurlarini görmemezlikten geliyorum vardi ufak tefek seyler ama olsun oda dizideki aksaklik degil herkes deginmis tvde seyrettikleri iki sacma seyle ilgili ama geneli güzeldi ezo-kadim yakinlasmalari cok tatliydi ilk defa evlenecekler ama nasil olacak diyordukya iste yakinlasmalar coktu tatli bakislar ve tatli gülüsler benim cok hosuma gitti HAVADA ASK KOKUSU VARDI BENCEDE YETERLIYDI ASIRIYI ZATEN SEVMIYORUM BAZEN BIR BAKIS DOKUNUSTAN DAHA ETKILIDIR bu arada fragmana bayildim bende yerimde duramadim Yozgat yöresine ait yani memleketime ait bir türkü oglanin adi ömer niye bu sarkiyi sectiler onuda anlayamadim sözlere bakin

Belim ince beline belim ince beline
Yakışır gümüş kemer

Girelim biz kolkala girelim biz kolkala
Çamlıkta dolaşalım

evet sözler böyle ömer diyor kadimle evleniyor yoksa senaristler bize sag gösterip solmu vuracaklar Allah korusun :img-tomat:img-tomat eger öyle olursa aglarim ama yapmazlar dimi canlarim :icon_sorr :icon_sorr ama nurun meryemin ve ezonun aylardir yüzü gülmüyordu fragmanda bile olsa gülüp oynuyorlarya süper bayildim delilere yakisir bir fragman topluca oynattigimizin isaretidir :bella:bella :dance: :dance: :klme artik dügün zamani oynayalim hep beraber
sevgiyle ve SERHAT'la kalin byebye

sana katılıyorum zehra ablacım bunlar da bizim gibi oynattılar eee tabi doğaldır deli deliyi çekermiş:img-hyste şuan bu yorumu yazarken bile aynalı körük şarkısını dinliyorum bu şarkının müptelası oldum yaa dinlemeden edemiyorum biri bana yardımcı olsunnnnn

sprıng
09-03-08, 20:36
bazı gerçekleri kabul etmekte yarar var, ne kadar acı verse de, Oya Yüce gittikten sonra dizi bir türlü toparlanamadı, hatta saçmaladığı zamanlarda oldu, profesyonelliğin içinde amatör bir ruhla çalıştıklarını düşündüğüm zamanlar oldu, benim için Piramitin başında yapımcı vardır, maalesef kendisi Ezo Gelin dizisine sahip çıkamamıştır, verilen yanlış kararlar hep daha da kötüye gidilmesine sebeb vermiştir,

Oya Yüce kalsaydı muhakkak farklı şeyler konuşuyor olurduk, fakat bunu da düşünmenin faydası yok, gerçekliğe sahip değil çünkü, şu anı eskiyle mukayese de edemem, elma ve armut kadar farklılar çünkü,

şu noktadan sonra benim dizi için çok büyük beklentilerim yoktur, hatta bu bölüm beklentilerimin üstündeydi, foruma bölüm yorumlarımı yazmak istedim, sizlerle aynı havayı solumak benim için çok önemli çünkü, artık hiçbirşey için sinir olmadan, hatalara bile aldırmadan, ki önemi kalmamıştır, Serhat Bey için seyretmeye başlamıştım, ve onu seyretmeye devam edeceğim, hiçbirşeye takılmadan, sonuna kadar gideceğim,

dizimiz ekranda yayınlandığı sürece her karesini seyretmeye devam edeceğim,

baksanıza hem fragmanda , kaptırmışlar kendileri pek güzel oynuyorlar, ya mutluluktan, ya da sinirden artık bilemiyorum.

hem bakalım kadimle sahnelerinin devamında neler olacak, Ağam için endişeleniyorum, lakabı her ne kadar Ballı olsa da, sonram Seyfo iyice aşk böceği şeklini aldı , Ömer daha kaç defa Ezo'nun karşısına çıkacak, Kutsal Ustam tutturdu istifa edeceğim diye, hem Elçin annede gitti, evlendiremedik, baklavacı amcayı da yalnızlıktan kurtaramadık, dizinin içinden bakalım bu hafta kim pörtleyecek, tahmin hakkı olan var mı,

Hepinizi seviyorum,

derens
09-03-08, 21:09
Bölüm yorumları yapıldı, coşturan fragman el verdiği ölçüde incelendi, yapacak bir şey kalmadı galiba ki burası sabahtan beri milimle ilerliyor...Bize acil olarak yeni fragman lazım :)

Böyle bir fragmanı eline bulunduran kanal bunu arada bir yayınlamalı, gerçi rezil olucaz böyle tuhaf bi fragmanımız olduğu için ama olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz :) Çok eğlenceli bi fragman napalım yani ;)

Oldukça değişik bi dizi bizimkisi valla, siz hiç fragmanda göbek atan, tüm akrabalarını diziye sokan, kocasına karakterinin adı altından övgüler yağdıran başrol oyuncusu, eşinin yönetmenlik yaptığı dizinin reklamını yapan bir yönetmen ve günden güne savrulmasına neden olan programı bir sahnesinde kullanan başka bir dizi daha gördünüz mü, ben vallahi ilk defa görüyorum :) :)

Bi de son olarak Ezo araba sahnesinde dedi ya, hani şu Amerikalı kız vardı, o da seni çok seviyi di diye...Hani orda Kadim söyleyince Debby'nin adını hatırladı, ben buna takıldım biraz.. Debby bizim üstümüzde ne etkiler bıraktı, aralarındaki aşk kıvılcımlarını çaktıran belki oydu ama Ezo Hanım git sen Debby'nin adını unut...Fazla abarttım biliyorum ama izlerken de dikkatimi çekti, "bizim Debby kız" falan deseydi mesela çok hoş olurdu ;)

Neyse arkadaşlarım son olarak acilen yeni bir fragman isteğimi yineliyor, herkese iyi yorumlar diliyorum ;) :)

sprıng
09-03-08, 21:28
Oldukça değişik bi dizi bizimkisi valla, siz hiç fragmanda göbek atan, tüm akrabalarını diziye sokan, kocasına karakterinin adı altından övgüler yağdıran başrol oyuncusu, eşinin yönetmenlik yaptığı dizinin reklamını yapan bir yönetmen ve günden güne savrulmasına neden olan programı bir sahnesinde kullanan başka bir dizi daha gördünüz mü, ben vallahi ilk defa görüyorum :) :)

biz niçin delürdük zannediyorsun,eskiden kendi halinde yaşayan insanlarken şimdi Elazığ türküleri söyleme kıvamına gelmişsek, bunda katkısı bulunan herkese hürmetlerimi iletirim,

ben yeni gelecek fragmandan korkuyorum bu arada, ilki böyleyse devamı nasıl olur, oynamaya gelin hamamında devam ederlermiş,

:img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hyste

derens
09-03-08, 21:39
biz niçin delürdük zannediyorsun,eskiden kendi halinde yaşayan insanlarken şimdi Elazığ türküleri söyleme kıvamına gelmişsek, bunda katkısı bulunan herkese hürmetlerimi iletirim,

ben yeni gelecek fragmandan korkuyorum bu arada, ilki böyleyse devamı nasıl olur, oynamaya gelin hamamında devam ederlermiş,

:img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hyste

Baharcım bence yeni gelen fragmanda Kadim, Ballı Ağa, Seyfo ve Kutsal Usta'yı görücez, onlar da bekarlığa veda partisinde, pastadan çıkan dansözle beraber çiftetelli oynamaya başlayacaklar, ama bak fragmana uygun şarkı bulamadım yaa, zeytinyağlı yiyemem aman basma da fistan giyemem aman şarkısı olur mu sizce :img-hyste:img-hyste

Edit: Yaa, yolladıktan sonra ne kadar alakasız bi türkü yazdığımı fark ettim ama sonra Kadim'i basma fistan giyerken falan hayal ettim baya yakıştı aslında:img-hyste :img-hyste

rozi
09-03-08, 21:42
canlarım güzellerim:img-in_lo kimler varsa çıksın tez ortaya bu saatte burdayım hasretinize dayanamadım:icon_whis tez gelin gitmeden:img-in_lo

yeni fragman çımıştır umudu ile geldim foruma ama hala elimizde aynı fragman varmış:icon_whis

neyse ben diyorumki bu fragmanın üzerine biri kadimin süper don kişot halını eklese ne güzel olur:icon_whis

rozi
09-03-08, 21:48
tamam biliyim şoktasını beni bu saate görmeye alışkın değilsiniz, demek ben evde boşuna kıskanıyormuşum bunlar gece alem yapıyor diye:img-blush

madem sizler susuyorsunuz benim bir tahminin var meryemle ilgili bence meryemin kulandığı araba otamatık söforlü ve vitesli:icon_whis seyfo ile bindiği araba ize düz bu yüzden kız onu öğrenmeye çalışıyor parası otamatık almaya yetmiyor:icon_whis

mjesec
09-03-08, 22:07
canlarım, hepimizin içinde bi uhde kaldı neticede. neysem biz detayları yorumlayalım.
öncelikle ballı-seyfo-kutsal usta-nedim ve gadim' in bekarlığa veda partisi konusu:happy0064 evet şöyle pastadan çıkan dansözler yada rus revü gösterisinden aşağısı kesmez.:img-hyste ama çalınacak türkü konusunda hemfikir değilim...haydi güzelim,şeker ezelim, bu senede bekar gezelim olabilir. aaa oynayacakları oyun için se ağam entepli zeybek oynayamayabilir ama hepsi kasap havasında halay çekebilir.:img-punk:

ezo nun debbie nin adını unutmasını evet bezde garipsedim. aşklarına vesile olmasından öte, kıza analık ettin sayılır, gece yanında uyudun.. belkim adı yüzündendir malum ezo entepçe konuşuyor ingilizce bilmiy.:icon_whis

fragman bence iki parça. meryemin tepkisine kadar olan kısmı izleyeceğiz. zaten meryemde ay ezo çok güzell diyor. kalan kısımlar ise dikkat çekmek için yapılmış belli..

cem ipekçiözer, acun ve eşref saati de yapımcının günü kotarma çabasıdır. çünkü nurgül şimdiye kadar hiçbir yapımında böyle saçmalıklara başvurmamıştır. ki ihtiyacı olduğunu da düşünmüyoum.. burda sadece kanal ve yapımcı dayatması vardır. ötesine inanmam mümkün değil.

mjesec
09-03-08, 22:11
ayrıca ömeri öptü demek ambargo yok o zaman gadimi niye öptürmüyorlar diye düşünürken bazı fikirler aklıma geldi

1- cem ipekçiözer serhatı kıskanıyor
2- kesin senaryo ekibinde serhat fanları var ve adamı öptürmemek gibi bir yemin etmişler
3- ezo çevreci bi tip yeşillik sevdiğinden kalas