Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Merhaba!
47. bölüm okudugum kadariyla pek begenilmemis. ne yalan söyliyeyim benim icimede pek sinmedi. birde tabii kanala sinir oldum. yani gece 12'ye kadar televizyon karsisinda oturdum. sonunda ezonun tavriyla karsilasinca kendi kendime kizdim neden bu saate kadar ayakta kaldigim icin. düsünüyorum ki bu kadar gec saatde baska bir kanalda bir dizinin yeni bölümü yayinlaniyor mu? pek sanmam.
aslinda Ezo konusunda cok gel gitlerim var. yani hem tavrina kiziyor, ama yine kizamiyorum. hak verip vermek konsunda gidip geliyorum. cünkü ilk basta Kadimi yanliz basina birakmamak icin Nedimin evine gitmistir Ezo. Kadim icin endiselendi. sonra Kadim onu benzincide birakinca arabanin arkasindan kosmasi bile bu endisenin hat safada oldugunu gösteriyor.
tamam Kadimde Ezo icin endiselenmistir. onu korumak icin orda birakti. ben ilk sezonu pek izlemedim. Ömer'e karsi böylesi davranislari, tavirlari var midi? aslinda oldugundan eminim. Galiba ezonun problemi sevdikleri söz konusu olunca, hic bir seyi görmemesi. o an yardim etmek, hatda ölüm pahasina olsa bile kendini göz göre tehlikeye atmaktir amaci. tabii engelle karsilasinca böyle hircinlasiyor bizim kiz:icon_whis
son sahneye gelirsek. simdi ondan önce Ezo Kadim ve Arzuyu yine samimi bir sekilde asansöre girince gördü. belkide onun etkisinde kalip, Kadimle bir gelecekleri olamicagini, cok farkli olduklarini düsünüp, Kadime tavir göstermistir diye düsünüyorum. yani Kadime diyor, ben böyleyim. yillardir bu budur diye. sonra Kadim diyor ben senin icin endiselendim. oda sen Serbetlimisin gibilerinden bir sey diyor. yani orda yine Ezonun ne kadar cefakar tavri ortaya cikiyor. onun icin kendi cani degil sevdiginin cani tehlikeye girmesi, ve onun bu durumda hic bir sey yapamamadigi önemlidir. bunu kafasina takmistir, icinde büyütmüstür. tabii bunu baska bir sekildede anlatabilirdi. replikler gercekten talihsiz. Ezoyu cok kaba biri olarak lanse etmek diziye ne getirir anlamis degilim. belkide NY o sahnedeki oyunculugunu elestirmektede fayda var. yani belki kendini fazlasiyla kaptirmis olabilir.
yeni bölüm konusunda umutluyum. uykusuz kalmayada raziyim. tek korkum reytingler hala bu kadar kötü olursa, dizinin yayindan kaldirilmasi. insallah böyle bir sey olmaz. yeni ekible reytinglerde güzel olur insallah.
Ömerin gelisine sevinende var, sevinmeyende. ben aslinda ilk basta sevinmistim. hani Kadim Ezo daha cabuk birbirine yakinlasir diye. ama simdi tek korkum Ezo nun Ömerin gelisinden bir sekilde etkilenip Kadimden tamamen kopmasi. aralari kötüyken Ömer bu durumdan karli cikabilir diye endiseleniyorum. umarim Ezo Ömerin yaptiklarindan sonra ona geri dönmez. dönse ona diyecek bir seyim kalmaz.
Kadimin Ömeri dövmesine ne yalan söyliyeyim bende sevindim. ne kadar siddete karsida olsam :icon_whis Kadim Ömerin Ezoyu kacirdigini düsüne bilir mi? o yüzden o yumruklari yiyordur belki.
aslinda unutdugum bir sey. simdi 47.bölümün son sahnesinde Ezo Kadime bakinca birden disara bakma geregi neden olustu ki onda. yani o an Kadimden baska birseyi görmemesi gerekirken, birden aniden disara bakmasi bana göre sacma oldu.
yeni bölümde o sahnenin devamini görmek isterim. birde Ömer dükkana girer, Ezoyla konusursa Kadimin Ömerin kim oldugunu ögrenince tepkisini görmek istiyorum. cünkü Ezo ve Kadim gezi yaptiklari günde aksam yemeginde Ömeri de konusmuslardi. Ezo evlatlik verildigi ailenin sevdigi adamla kendisini evlendirtmesinden bahsedince, Kadimin yüzü bir anlikda olsa düsmüstü. yani simdi Ömerle yüz yüze gelince neler hissedicegini merak ediyor görmek istiyorum.
son olarak fragmandaki sarkiya anlam veremedim. inanin ne anlama geliyor, sarkidaki sözlerini dinlicek düsünücek halde degildim. umarim bu sarkiyi dizinin bir sahnesinde duymayiz. kulaklarim zarar görüceginden endise duyuyorumda :icon_whis
ha birde fragmanin son karesinde Ezonun elleriyle agzini kapatip, sok gecirmis haline kafam takildi. umarim bu durum Ballinin vurulmasiyla baglidir. yani Kadimin bu kadar seyin üstüne birde vurulmasini hic ama hic kaldiramam.
özet gelmiş bende naçizane bir kaç yorumda bulunayım
ansızın çıkıp gelen ömer ezo dan af diler ezonun kendisini istanbulda bir başına koyup giden ömere duyduğu nefret kolay kolay silinecek gibi değildir
ne nefreti aman nefret etme seni anca ömer gibi birisi paklar kadimi ne yapacaksın (pardon tilki kadim diyecektim) adam kibar okumuş kültürlü bir dediğini iki etmiyor oturmasını kalkmasını konuşmasını biliyor sana hafif gelir
sen ancak üzerine kuma getiren ömerle mutlu olursun sakın nefret etme affet onu
ancak ömerin ondan vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yoktur ezo onun ısrarlarına nasıl tepki verecektir
vallahi ömer bende olsam vazgeçmezdim al karını götür memleketine
hatta giderken hadi gel köyümüze geri dönelim diye türkü söyle ama lütfen bekle beni ezom diye bağırma kulak sağlığımızıda düşün
ezonun kırgın olduğu kadim de kendisini affettirmek için çabalamaktadır
şu kadimin iyi bir azara ihtiyacı var kendine getirebilmek için şöyle bir sarssakmı acaba bilemedim ezodan sana yar olmaz daha anlamadınmı bu kadın seni günde 3 posta azarlar feleğin şaşar
ömerin gelişinden rahatsız olan kadim onun ezonun etrafında dolaşmasından hoşnut değildir ancak bir noktada birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır
oğlum dertsiz başına dert alıyorsun ya neyse gönül ferman dinlemiyor işte ne yaparsın ama ömeri iyice benzetmişşin ya helal olsun seni orda çok beğendim birkaç haftadır seyretmeye çabaladığımız saçma sapan dizinin acısını mı aldın ne seyrederken acaip zevk aldım (bu arada yalnış anlaşılmasın şiddete sonuna kadar karşıyım)
ömer ilk iş olarak kendisini istanbulda uzaklaştıran ballıyı ziyaret eder ballı ömerin geri dönüşünü kabul edecekmidir
umarım kadimden sonra ballıda iyice benzetir bu ömer istanbula geldiğine bin pişman olur şiddete karşıyım ama sinirlerim bozuldu bu dizi beni böyle etti
keşke kurtlar vadisini seyretseydim hiç olmazsa taklit seyretmezdim
öte yandan nedimin yanlarından uzaklaşmasıyla amaçlarını gerçekleştiremeyen süreyya ve seyit hain bir plan hazırlamaktadırlar
aman çok korktum:happy0064
bunlar acemi ezo gibi bir belayı kaçırmışlar belalarını bulmuşlar allah şifalarını versin tabi bir daha düzelebilirlerse
Ansızın çıkıp gelen Ömer Ezo’dan af diler. Ezo’nun kendisini İstanbul’da bir başına koyup giden Ömer’e duyduğu nefret kolay kolay silinecek gibi değildir.
istanbul da bir başına koydu diye nefret ediyor yani..bırakmasa sorun yok..e şimdi hatasını anlayıp geri geldiğine ve istanbul da yanında olmak istediğine göre barışma olanağı var demektir:)
Ancak Ömer’in ondan vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Ezo onun ısrarlarına nasıl tepki verecektir?
Aferin ömer'e..gelir gelmez icraata başlamış pes etmeye de niyeti yok..ezom artık istanbul da yanlız değilsin diye damardan girsin ..herşeyin sebebi ballı desin..bizi ayrılığa iten seni bi başına koymama neden ballı desin..fragmandan edindiğim izlenim oldukça etkileniyor bu tavrından...bir anda çökmüş kadın:)
Ezo’nun kırgın olduğu Kadim de kendisini affettirmek için çabalamaktadır.
Bu erkekler affedilmek için ne kadar çok hevesli böyle canım..ömer affedilmek ister Kadim affedilmek ister..seyitten den bekliyorum..seni kaçırdığım için affet ezoo:)
Ömer’in gelişinden rahatsız olan Kadim, O’nun Ezo’nun etrafında dolaşmasından hoşnut değildir. Ancak bir noktada birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır.
sen kendini affettirmeye çabalayınca sorun yokta adam affettirmeye çabalayınca niye yadırgıyorsun..bırak rahatlasın adam:)...hem bak ortak iş yapmak zorunda kalacakmışsınız
Ömer, ilk iş olarak kendisini İstanbul’dan uzaklaştıran Ballı’yı ziyaret eder. Ballı, Ömer’in geri dönüşünü kabul edecek midir?
ezo ya Ballı yüzünden gittim dedi mi ezo onu koruması altına alır Ballı da ömer'i kabul eder,olur biter:)
Öte yandan Nedim’in yanlarından uzaklaşmasıyla amaçlarını gerçekleştirmeyen Süreyya ve Seyit hain bir plan hazırlamaktadırlar
hain mi..teessüflerimi sunarım özetçi..bu iki kahraman ulvi bir misyonu yüklenmiş yerine getirmeye amaçlıyorlar..sen onların bu takdir edilecek eylemlerini hain plan diye nitelendiriyorsun..çekemiyorsun zannımca :)
ask-I memnun
01-02-08, 18:05
merhaba ezo sevenler...
aslinda dizi hakkinda söylenecek cok sey var..ama bunu isitp isitip ortaya koymaktan hepimiz biktik diye düsünüyorum...ayni elestiriler ve onlar tarafindan yine ayni bilindik durumlar...
zaten forumda fazla yazan birisi degilim..son yazdiklarimda genelde hep elestiri mahiyetinde oldu.....yine onlardan birisi ve artik hersey bir yere kadarmis..
ask dedik.. ask kadini.. ask adami dedik... hersey var dedik..ama asil en önemli seyden asktan mahrum kaldik.... sanki mecnun misali ask ask diye kivrandik durduk...ama degmezmis..en iyisi böyle kivranmaktansa sonucu kökten bitirmekte fayda var..uzun lafin kisasi diziden bazi arkadaslar gibi bende terk-i diyar ediyorum..artik baska aska yelken acma zamani...ve nereye gidecegimide buldum..allah sizlere sabir versin arkadaslar..hala umudu olanlar umarim beklentilerinin karsiligini gecte olsa alirlar..
merhaba ezo sevenler...
aslinda dizi hakkinda söylenecek cok sey var..ama bunu isitp isitip ortaya koymaktan hepimiz biktik diye düsünüyorum...ayni elestiriler ve onlar tarafindan yine ayni bilindik durumlar...
zaten forumda fazla yazan birisi degilim..son yazdiklarimda genelde hep elestiri mahiyetinde oldu.....yine onlardan birisi ve artik hersey bir yere kadarmis..
ask dedik.. ask kadini.. ask adami dedik... hersey var dedik..ama asil en önemli seyden asktan mahrum kaldik.... sanki mecnun misali ask ask diye kivrandik durduk...ama degmezmis..en iyisi böyle kivranmaktansa sonucu kökten bitirmekte fayda var..uzun lafin kisasi diziden bazi arkadaslar gibi bende terk-i diyar ediyorum..artik baska aska yelken acma zamani...ve nereye gidecegimide buldum..allah sizlere sabir versin arkadaslar..hala umudu olanlar umarim beklentilerinin karsiligini gecte olsa alirlar..
merhaba!
biliyorum su an dizi hakkinda hepimizde bir süphe var. istediklerimiz bir sekilde yansitilmadi diziye, hüsrana ugradik. ama ben yinede ümitliyim. yani yeni ekipin bölümünü izledikden sonra diziyi birakip birakmamak icin karar vericegim. belkide birakmamda...avatirimdaki basrol oyuncunun dizisi bile o kadar sacmalamisken hala izliyorum...ezo gelin o dizinin yaninda hic mi hic mantiksiz degil bana göre.
tabii ki herkesin karari kendine kalmistir. ama üzüldüm simdi bu yorumu okuyunca.:icon_sorr umarim yeni bölümlerle birlikte güzel gelismeler yasanir ve diziyi izlemeyi birakan arkadaslar geri döner.
Sevgiler bye
merhaba ezo sevenler...
sevgili aşk-I memnun,
üzgünüm...şu an itibari ile söyleyebileceğim beni anlatabilen tek kelime bu..
ezo gelin dizisinin 30. bölümünü izleyipde bu foruma cumburlop düştüğüm günü hatırlıyorum, çok mutluydum...aranızda çok az tanıdığım kimse vardı..bir çoğunuzla bu forumda tanıştım..hissettiğim mutluluk devam etti..
çünki birimiz leb diyince forum leblebiyi anlıyordu..küçücük ama sevimli, anlık sahneleri büyük keyiflerle yorumluyorduk..şimdi hüzün doluyor içime, dönüpde o günlerimizi düşündükçe...
öyle anlarımız oluyordu burada gülme krizlerine tutuluyorduk..
ne diyebilirim sana sevgili aşk-I memnun,
gitme desem...tek dayanağım bu forum, arkadaşlarımız, arkadaşlığımız...
bir zamanlar çok neşeli, şamatacı olan ben bile sinir harbi yaşıyorum ve yaşatıyorum foruma..ne hakkım var diyorum şimdi..üzülüyorum...
belki en iyisi çekip gitmek..
sana gitme , birlikte dayanalım diyicem ama dönüp de dizinin halini görünce gönlünce karar vermene karışamıyorum...üzgünüm..sadece üzgünüm...haleti ruhiyetim budur :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
sevgili aşk-I memnun,
üzgünüm...şu an itibari ile söyleyebileceğim beni anlatabilen tek kelime bu..
ezo gelin dizisinin 30. bölümünü izleyipde bu foruma cumburlop düştüğüm günü hatırlıyorum, çok mutluydum...aranızda çok az tanıdığım kimse vardı..bir çoğunuzla bu forumda tanıştım..hissettiğim mutluluk devam etti..
çünki birimiz leb diyince forum leblebiyi anlıyordu..küçücük ama sevimli, anlık sahneleri büyük keyiflerle yorumluyorduk..şimdi hüzün doluyor içime, dönüpde o günlerimizi düşündükçe...
öyle anlarımız oluyordu burada gülme krizlerine tutuluyorduk..
ne diyebilirim sana sevgili aşk-I memnun,
gitme desem...tek dayanağım bu forum, arkadaşlarımız, arkadaşlığımız...
bir zamanlar çok neşeli, şamatacı olan ben bile sinir harbi yaşıyorum ve yaşatıyorum foruma..ne hakkım var diyorum şimdi..üzülüyorum...
belki en iyisi çekip gitmek..
sana gitme , birlikte dayanalım diyicem ama dönüp de dizinin halini görünce gönlünce karar vermene karışamıyorum...üzgünüm..sadece üzgünüm...haleti ruhiyetim budur :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
foruma girmeyeli baya oldu. neler yazdığınızı merak edip hemen sayfaları okumaya koyuldum ama neşeli mutlu forumumuzdan, nerdeyse hüzün nehirleri akıyor:icon_sorr aramızdan ayrılanlar olmuş gerçe bu yaprak dökümü çok önce başlamıştı bir çok arkadaşımız veda bile etmeden sesizce ayrıldı aramızdan, ask-I memnun en azından bir hoşçakal dediğin için teşekkür ederim dilerim başka bir forumda yine karşılaşırız, aslında ben senden ezo kadim aşkını okumak isterdim, sözün vardı ama inanmadığın bir şeyi yazmak sanırım imkansız güle güle demekten başka bir çarem yok:icon_sorr
geleyim canıma formumuzun neşesine burda olmamdakı en büyük sebep olan söğüt süper beşliden bir sen kaldın bize filinta sinope sycamore banubanu sizin atışmalarınızı okuyup rüzgarınıza kapılmıcak yoktur, nasıl özlüyorum o günleri bir bilsen, o zamanlar dediğin gibi sadece dizimizdeki güzel ayrıntıları tartışırdık küçücük bir replik bile bizi mest etmeye yeterdi, senin kadimi canım önünde elçini gözetlerken yakaladığın sahneyi hiç unutmuyorum, hep aklıma geliyor sonra muzur bir gülümsemeyle ezonun masaj yapmasına izin vermesini o zamanlar hep ezoyu savunur kadime mendebur derdik ezo kadimi, bile geçti kabusumuz oldu, bu dizi bitince dilerim hepimizi yeniden bir araya getirecek istediğimiz gibi sadece aşkın tutkunun ve hoş çekişmelerin olduğu bir dizi çıkar eski ezo gelin gibi:icon_sorr
bir şey daha demek istiyorum, sebebi ne olursa olsun diziden ayrılan oya hanın keşke hiç yazmasaydınız keşke hiç girmeseydinizde bizi böyle öksüz terkedilmiş gib yarı yolda brakmasaydınız.bu yüzden sizi affetmiyorum yapımcıya dicek hiç sözüm yok ben bile o şirketi daha iyi yönetirdim helel olsuz size her şeyi berbet ettiniz:icon_sorr
söğütüm seni seviyorum sivri dilinide neşeli uçuk halınıde:img-in_lo
foruma girmeyeli baya oldu. neler yazdığınızı merak edip hemen sayfaları okumaya koyuldum ama neşeli mutlu forumumuzdan, nerdeyse hüzün nehirleri akıyor:icon_sorr aramızdan ayrılanlar olmuş gerçe bu yaprak dökümü çok önce başlamıştı bir çok arkadaşımız veda bile etmeden sesizce ayrıldı aramızdan, ask-I memnun en azından bir hoşçakal dediğin için teşekkür ederim dilerim başka bir forumda yine karşılaşırız, aslında ben senden ezo kadim aşkını okumak isterdim, sözün vardı ama inanmadığın bir şeyi yazmak sanırım imkansız güle güle demekten başka bir çarem yok:icon_sorr
geleyim canıma formumuzun neşesine burda olmamdakı en büyük sebep olan söğüt süper beşliden bir sen kaldın bize filinta sinope sycamore banubanu sizin atışmalarınızı okuyup rüzgarınıza kapılmıcak yoktur, nasıl özlüyorum o günleri bir bilsen, o zamanlar dediğin gibi sadece dizimizdeki güzel ayrıntıları tartışırdık küçücük bir replik bile bizi mest etmeye yeterdi, senin kadimi canım önünde elçini gözetlerken yakaladığın sahneyi hiç unutmuyorum, hep aklıma geliyor sonra muzur bir gülümsemeyle ezonun masaj yapmasına izin vermesini o zamanlar hep ezoyu savunur kadime mendebur derdik ezo kadimi, bile geçti kabusumuz oldu, bu dizi bitince dilerim hepimizi yeniden bir araya getirecek istediğimiz gibi sadece aşkın tutkunun ve hoş çekişmelerin olduğu bir dizi çıkar eski ezo gelin gibi:icon_sorr
bir şey daha demek istiyorum, sebebi ne olursa olsun diziden ayrılan oya hanın keşke hiç yazmasaydınız keşke hiç girmeseydinizde bizi böyle öksüz terkedilmiş gib yarı yolda brakmasaydınız.bu yüzden sizi affetmiyorum yapımcıya dicek hiç sözüm yok ben bile o şirketi daha iyi yönetirdim helel olsuz size her şeyi berbet ettiniz:icon_sorr
söğütüm seni seviyorum sivri dilinide neşeli uçuk halınıde:img-in_lo
sevgili rozim,
evet haklısın bu dizi artık kabusumuz oldu..
bizi üzdü, neşemizi aldı götürdü..haklısın keşke oya hanım bu diziye hiç yazmamış olsaydı..emin ol sen çok daha iyi yönetirdin; hem yapımcının yerine hem yönetmenin yerine..bu güzel izleyici kitlesini üzdüler ya şimdi otursunlar da ezo gelinlerini, alıp alıp başlarına çalsınlar...:icon_sorr
şimdi forum var ezo gelini o yüzden seyrediyorum.
merhaba ezo sevenler...
Sevgili aşk_ı memnun gidişine üzüldüm, ama başka forumlarda buluşuruz nasılsa diye ümit ediyorum. Veda etme inceliğini gösterdiğin için teşekkürler.
Fikrini değiştirirsen veda ettim diye dönmemezlik etmezsin umarım. Dizide gerçekten çok şey değişti, hepimiz de bundan üzgünüz ama napalım bir kaç bölümde düzelmezse zaten burarda kimselerin kalacağını sanmam. Veya dizinin yeni halini sevenler gelecektir. Şimdilik hoşça kal....
Fragmanı yeni seyretmiş bir insan olarak fondaki müziği hiç anlamamaış bulunmaktayım, nasıl bir ruh hali içinde yapılmış, anlayan varsa beri gelsin,:icon_whis
ayrıca Ballı vuruluyor, peki en son sahnede Ezonun çığlık atmasına sebebiyet veren olay bu mu, yoksa Kadim de mi vuruluyor :img-cool2
amma action var fragmanda, Ballı 'da siftah yaptı vurulma konusunda galiba, darısı kimin başına bakalım, :img-pilot
Kadimde silah elinde koşmayı pek sevdi galiba , eh tabii adamın odasından çıktığımı vardı, hareketi gördü ayakları açıldı en azından.
bye
Oyyyyyyy kimler üzmüş seni süle bana malum kişiye vermeyen sycamore değil...
Ne güzeldi gerçekten Kadimin bakışlarını izlemek,onlara satırlarca yorum yazmak,Ezonun az çemkirik hallerinin Kadimde oluşturduğu gülümsemeden mutlu olmak,aradaki çekimden etkilenmek ve daha neler neler...
Kadime şarkılar yazdık,Ezonun düzelmesi için beyinlerimizi zorlayıp fikirler ürettik.Kendi elleriyle kendi ürünlerini hiç ettiler,bizlere de büyük haksızlık.Bu sayfanın yorumlayanları sonsuz anlayışla birbirlerinin karşıt fikirlerinden bile güzel satırlar çıkarttılar.
Olsun biz başka sayfalarda buluşuruz biliyorum...
sevgili sycamore önce selam eder, gözlerinden öperim. çok uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli, gördükte sevindik.ne diyeceğimizi bilemedik, yollarına güller serdik, hoşgeldin:happy0064
ezoyu kim yazıyorsa, götür onu ver malum kişiyeee...ömrü sürünmekle geçsin, verem olsun kahrından, uyuz olsun...kaşınsın dursun, isilik içinde kalsın.AMİN OLSUN..
şaka bir yana ben bu diziden çok umutluydum be gülüm...
oya yüce geri dönebilme ihtimali varsa, özel rica ediyorum ve suavi'nin dön lütfen şarkısını hanfendiye gönderiyorum..
maalesef artık kadimimize methiyeler düzemeyeceğiz..ne acı..
maalesef artık kadimimizi paylaşmak / paylaşamamak adına buralarda bir birimize tatlı tatlı sataşamayacağız..
ezonun adım adım hanımefendiliğe yürüyüşünü keyifle izleyemeyeceğiz..
bir çok şehirli hanımı bile geridebırakan, eğitimden çok yaradılışından gelen, insanca erdemlerini, yüksek anlayışını, kadının onurlu-vakur duruşunu izleyeceğimiz bir ezomuz yok artık..halbuki çok güzel olabilirdi..ama bazı karanlık güçler, bu güzel hayalleri çamura batırdı..:icon_sorr:icon_sorr:img-pilot
söğütçüğüm imzanda dediğin gibi gerçek ve saf aşk seyretmek isteyenler Zarife ve Alexi seyretsinler , hem ağlayıp hem nasıl gülebiliyor insan aşklarını seyrederken :icon_ange
belli mi olur zararın neresinden dönülse kardır, belki keskin bir dönüşle birşeyler kurtarılabilir Ezo karakterinden , Kadim karakteri de aşık oldu adamın tabiatı değişti iyice, geçen hafta kendini aşmıştı maalesef bu konuda, kendisine kızmış ve nasihatlerde bulunmuş olsam da gene de derim ki Kadimin olsun çamurdan olsun :icon_redf
Ozet gelmis, hosgelmis, sefalar getirmis :) Sanirim dizimiz yavas yavas rayina oturuyor, ben umidimi his kesmedim bu saaten sonrada kolay kolay kesmem..
Bi ozet bile beni bu kadar heyecanlandirmaya yetiyorsa, demekki bu diziyi ben gercekten seviyorum..
Gelelim ozet yorumuma:
Ansızın çıkıp gelen Ömer Ezo’dan af diler. Ezo’nun kendisini İstanbul’da bir başına koyup giden Ömer’e duyduğu nefret kolay kolay silinecek gibi değildir.
Yok bide affetseydi Allam ya.. Ezo'nun nefret gecse bile, ona olan aski hic bi zaman geri gelmicek, keske "stanbul’da bir başına koyup giden Ömer’e " yazana kadar "Kadim'e duydugu buyuk ask yuzunden Omer'e" yazmis olsaydi ozet, buda zamanla dicez artik..
Ancak Ömer’in ondan vazgeçmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Ezo onun ısrarlarına nasıl tepki verecektir?
Yani hemen bi lafla vazgecseydi ben o zaman Omer'e adam demezdim, tabikide vazgecmicek, savasicak, bosuna savasicak ama olsun sonucta sevdigi kadin icin savasmayi bilicek...
Ezo'nun israr etmesine sevindim ama, hemen bi anda vazgeciyormus, Omere donuyormus bide :)
Tepkisine gelince, bence Kadim'le ilgili bisey olucak, bakalim insallah yanilmiyorumdur..
Ezo’nun kırgın olduğu Kadim de kendisini affettirmek için çabalamaktadır
Cabalamaa Kadim cabalama, birak ne hali varsa gorsun.. Don artik aslina eskisi gibi sevilmiyorsun boyle, Ezo sayesinde samaroglanina dondun, hic asik olmassan daha iyidi yani.. Insallah artik birakirsin yalvarmayida, oyuncu degisikligi goruruz bizler :)
Ömer’in gelişinden rahatsız olan Kadim, O’nun Ezo’nun etrafında dolaşmasından hoşnut değildir. Ancak bir noktada birlikte hareket etmek zorunda kalacaklardır.
Honustuzlugunu anlasilan yumruklariyla anlatiyor Omere.. Ama yanlis hareket Kadim, ne demis Seyit insanlar konusa konusa :)
Bir nokta dedikleri seyde Ezonun kacirilmasi olucak, burda beraber davranicaklar, ama olan Balli'miza olucak, ne olur olan Kadime olsa :)
Ömer, ilk iş olarak kendisini İstanbul’dan uzaklaştıran Ballı’yı ziyaret eder. Ballı, Ömer’in geri dönüşünü kabul edecek midir?
Aa bak ben Omeri Ballinin uzaklastirdigini bilmiyordum, puh bana bide ilk sezon izleyicisiyi olucam sozde..
Eger Balli onun Istanbuldan kapi disari ettiyse o zaman tanidim Balli aga simdi kabullenmez, ama Omerde parayi buldu artik onu dinlermi orasini izleyip gorucez..
Öte yandan Nedim’in yanlarından uzaklaşmasıyla amaçlarını gerçekleştirmeyen Süreyya ve Seyit hain bir plan hazırlamaktadırlar
Allah Allah bak ozetin bu cumlesi benim kafami allak bullak etti.. Bu hain plan Ezonun kacirilmasindan farkli bi planmi, yoksa ayni planmi..
Bi bolumde iki catisma bu bunyeye yaramaz soylim :icon_sorr
Ama bence bu hain plan Ezo olayi olucak, ve insallah Kadim vurulcak (olmicek ama) :)
Özetimiz gelmiş, hoşgelmiş, en azından açıklayıcı olmuş, ben sizin gibi uzun uzun yorumlar yapamıyorum ama yapılan yorumları okudum, çok şirinsiniz hepiniz :) :)
Bu arada hiç kanalda bugün fragmanı gören oldu mu bilmiyorum ama o tuhaf müzik gitmiş aldılar elimden Ezo Gelin'i türküsü geri gelmiş, ben sabah gördüm ama buraya yazılmamış gözden kaçırmadıysam, haber vereyim dedim, ama tabii bu haber sizi daha mı mutlu etti hayır tabi ki de :) Yalnız en azından burayı okumuş ve değiştirmiş olabilirler ki bu iyiye işaret :) :)
Özetimiz gelmiş, hoşgelmiş, en azından açıklayıcı olmuş, ben sizin gibi uzun uzun yorumlar yapamıyorum ama yapılan yorumları okudum, çok şirinsiniz hepiniz :) :)
Bu arada hiç kanalda bugün fragmanı gören oldu mu bilmiyorum ama o tuhaf müzik gitmiş aldılar elimden Ezo Gelin'i türküsü geri gelmiş, ben sabah gördüm ama buraya yazılmamış gözden kaçırmadıysam, haber vereyim dedim, ama tabii bu haber sizi daha mı mutlu etti hayır tabi ki de :) Yalnız en azından burayı okumuş ve değiştirmiş olabilirler ki bu iyiye işaret :) :)
Hay Allah senden razi olsun.. Allahin sevgili kuluymussum ben demistim Daglar Daglari tercih ederim bu muzigide diye..
Bencilce olucak belki ama ciddi soyluyorum iyiki muzik degismis :icon_whis
merhaba ezo sevenler...
üzüldüm :icon_sorr :icon_sorr:icon_sorr
yeni ekibe 2-3 bölüm şans verseydin be canımsofa
o kadar berbat bölümleri izlemek bizim için işkenceydi..şimdi yeni ekiple bu dizi toparlanırsa işkenceden kalan izler yavaş yavaş geçecektir diyeeeee umuyorumm:img-pilot
ama yoook eğer aynı tas aynı hamam bu dizi böyle giderse,egoflar olarak
bu ekipten "bi cacık olmaz,yoğurda yazık olur" deyip bu diyardan çekip gidicez heralde:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
üzüldüm :icon_sorr :icon_sorr:icon_sorr
yeni ekibe 2-3 bölüm şans verseydin be canımsofa
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Ona şans ver, buna şans ver.... vallahi bizde şans kalmadı ki dizi bu hale geldi...
Biz bunu haketçek seyircilermiyiz??*
Ona şans ver, buna şans ver.... vallahi bizde şans kalmadı ki dizi bu hale geldi...
Biz bunu haketçek seyircilermiyiz??*
Selamlar Banucum...
Sonuna kadar haklısın canım. Çok şeymi istedik diye düşünüyorum bende birkaç haftadır. Sıcak bir aşk. Sıcak bir aile dizisiydi hepimizin istediği. Fazla heyecanlanacak konu olmasa da yüreğimize dokunacak sözler ve bakışlar istedik biz. Yok mafya, yok kaçırılma, yok yanlış anlaşılma, yok klişeler değildi bizleri bu diziye çeken.
Ama şu anda ne sıcaklık var ne aşk, nede tat. Bakalım o istedikleri şans olumlu bir etkiye mi dönüşecek??? Kimbilir :icon_whis:icon_whis:icon_whis
ask-I memnun
01-02-08, 21:48
şimdi forum var ezo gelini o yüzden seyrediyorum.
Sevgili aşk_ı memnun gidişine üzüldüm, ama başka forumlarda buluşuruz nasılsa diye ümit ediyorum. Veda etme inceliğini gösterdiğin için teşekkürler.
Fikrini değiştirirsen veda ettim diye dönmemezlik etmezsin umarım. Dizide gerçekten çok şey değişti, hepimiz de bundan üzgünüz ama napalım bir kaç bölümde düzelmezse zaten burarda kimselerin kalacağını sanmam. Veya dizinin yeni halini sevenler gelecektir. Şimdilik hoşça kal....
sevgili deryadil...aslinda bende ne cok isterdim..burda olup eskisi gibi güzel seyler yazip bir o kadar güzel yorumlarinizi okumayi..ama ne yazik ki bunu bize cok gördüler..ki ben bu diziyi ilk sezondan beri izliyorum..o hali bile simdikinden cok daha iyiydi..aralarinda hayran olunacak bir iliskileri yoktu
belki ama köyde gecen konusuyla dönen entrikalariyla son derece güzel merak ettiren bir durumdaydi.. ..belkide ikinci sezondaki gibi bir ask beklentimiz olmadigindan dolayi bu yüzden rahat keyifli bir sekilde izledim bilemiyorum..
ama emin oldugum birsey varki oda bu dizinin artik miatini doldurdugu..
ve bu saatten sonra siritan bir aski da görmek insana ne derece keyif verir ..oda ayri bir soru..
veda ettim diye sizlerden ayrilmam söz konusu degil tabii ki..sizlerin yazdiklarini okumak benim acimdan her zaman büyük bir keyif olmustur......ama pek bir fransiz kalicam konulara o baska..:icon_whis
rozicim..
seninde dedigin gibi ezo kadim aski anlatmak icin insanin icinde sevk olmasi gerek ..ama ben o sevki coktan kaybettim ne yazik ki..ama bir kadim feray konusma sözüm var aysiye..ama bir türlü vakit bulup ekleyemiyorum ki..:icon_sorr
papatya363
01-02-08, 21:52
aa müziği değişmişlermi tüh yaaa
yani verilen müziği çok fazla sevdiğimden değilde dağlar dağları duymak istemiyorum o yüzden üzüldüm değiştirdiklerine
hem öyle aksiyon dolu bir fragmana hiç türkü gidiyormu yaa
kim koyuyor bu fragmana müzikleri değiştirecektiniz bari başka müzik bulaydınız.
bu arada aşk-ı memnunu bu forumda kaybettik ama ben başka bi dizinin forumunda onla rastlaştım.başka izlediğim dizilerde buradan arkadaşları görmek beni çok mutlu ediyor.
aşk-ı memnun ben senin yazını görmeden yazdım üstekilerini bide baktımki forumdasın bişeyler yazmışsın:)
hayal perdesi
01-02-08, 21:55
Aşk-ı Memnun
Sana gitme, bir şans daha ver demek haksızlık olur. Dizi öyle bir hale geldi ki bir çok arkadaşımız son bir şans vermek adına dişlerini sIkIp bekliyor... Sana söyleyebileceğim tek şey, seni, şiir tadındaki yorumlarını özleyeceğim ama, belki başka bir forumda yine karşılaşırız ne dersin... Seni tanıdığım için çok mutluyum arkadaşım...
Gamzem özet için teşekkürler canım...
Özetçimizin değiştiği çok belli oluyor. Ne zamandır şöyle eli yüzü düzgün bir özet okumamıştık... Derli toplu, açıklayıcı bir özet olmuş. Fragmandan daha çok beğendim, her ne kadar kendi içinde tutarsız cümleleri bulunuyorsa da (Bu tutarsızlıktan h23 arkadaşım da bahsetmişti.) Ben de aynen h23 gibi düşünüyor ve bölüm kötü gelirse (inşallah böyle bir şey olmaz) özetle idare etmeyi düşünüyorum. Sanırım rahmetli:icon_whis senaristimiz açık sözlülüğü, hazır cevaplılığı terbiyesizlik ve kabalık olarak algılamış ki Ezo'ya böyle replikler yazıyordu! İnşallah yeni senarist şu Ezo'ya bir çeki düzen verir... Tabi Kadim'e de! Son bir umudum var; inşallah bu umudumu yok etmezler... Bu çatışma sahneleri bir daha mafya, silah sahneleri görmememiz için yapılan toplu bir temizliktir!
Bu arada fragman müziği Deren'in verdiği habere göre tekrar "Dağlar yüce dağlar..." olmuş. Ben buna sevindim işte çünkü, o müzikten pek bir şey anlamamıştım...
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bir daha bir yapımın senaristinin Oya Yüce yazı grubu olduğunu görürsem o yapımı seyretmeyeceğim. Çünkü bu grubun kalemi muhteşem olsa da en belirgin vasıfları aldıkları işi her daim yarısında bırakıp gitmeleri... Bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için onların yazdıkları diziyi seyretmeyeceğim! Çünkü artk biliyorum ki onu da yarısında bırakırlar...
Vankedisi, arkadaşım anket için teşekkürler. Rahat bir anımda cevaplandırmaya çalışacağım...
Hepinize sevgiler arkadaşlar...bye
ask-I memnun
01-02-08, 21:56
aa müziği değişmişlermi tüh yaaa
yani verilen müziği çok fazla sevdiğimden değilde dağlar dağları duymak istemiyorum o yüzden üzüldüm değiştirdiklerine
hem öyle aksiyon dolu bir fragmana hiç türkü gidiyormu yaa
kim koyuyor bu fragmana müzikleri değiştirecektiniz bari başka müzik bulaydınız.
bu arada aşk-ı memnunu bu forumda kaybettik ama ben başka bi dizinin forumunda onla rastlaştım.başka izlediğim dizilerde buradan arkadaşları görmek beni çok mutlu ediyor.
aşk-ı memnun ben senin yazını görmeden yazdım üstekilerini bide baktımki forumdasın bişeyler yazmışsın:)
papatya evet canim artik ekseriya orada olurum bundan sonra.. basrol oyuncusu en sevdigim oyunculardan biri ve konusuda ask olunca..bunu kesinlikle kacirmazdim..
seni orada görmekte benim icin mutluluk verici..simdiden tanidiklardan 4 kisi olduk..artmasi dilegiyle diyorum..
papatya363
01-02-08, 22:04
papatya evet canim artik ekseriya orada olurum bundan sonra.. basrol oyuncusu en sevdigim oyunculardan biri ve konusuda ask olunca..bunu kesinlikle kacirmazdim..
seni orada görmekte benim icin mutluluk verici..simdiden tanidiklardan 4 kisi olduk..artmasi dilegiyle diyorum..
evet aynı şekilde bende başroldeki oyuncuyu çok seviyorum.ama çok sevmeme rağmen önceki dizisinin sonunu getiremedim.ezogelin ondan daha kötü bir duruma geldi ama ben nedense bi türlü kopamıyorum bu diziden.
bunun nedenide hem bu forum ve arkadaşlarım hemde serhat tutumluer.bu ikisi olmasaydı çoktan bırakmıştım diziyi.
bu arada 4 kişi dedin başka kimler var orada?
merak ettim.
Biliyorum çok rötarlı bölüm yapnaktayım, hele ki yeni fragman ve özet gelmişken, ne yapayım anca kendime gelebildim ve senin için hülyacığım bölüm yorumum,:img-yes:
ah Kadimim inceliği ve kibarlığı yok mu "ballı ağayı ararmısın" fakat nerde Ezo'da bunu anlayacak kapasite . Ballı ağa'da yan iş olarak standuplara çıksa fena olmayacak, hayatının içine yerleştirdiği bu esprili durum almış başını gidiyor, bak ağam bozulurum bak öyle ne demek Kadime "tamam yeğenim sen az eğlen" Ballıya sorsan Kadim Kadime sorsan Ballı bildiğini okuyor zaten, asıl bence bildiğini okuyan Ezo ile Meryem, baksana eserek geldiğinde hiçkimseyi dinlemiyorlar:icon_whis
"hayatımızı temize çekek öylemi " diyorsun ya Ballı Ağa , ah birde senaristler şu hikayeyi ve karakterleri bir temize çekseler asıl , nasıl sevaba girerler bilirmisin:img-icecr
çekek de bu bölümden sonra nereye çekek göreceğiz
Kadimin torpido gözünü açarmısın dediğinde orada silah gördüğüne şaşırmıyorda, sen de mi dövüşecen öyle mi diyor Ezo, Nedimin olayı anında gelişen bir olaydı, Kadim ne zaman silahı torpido gözüne koydu, silahlardan hoşlanmayan Kadim arabasında silah mı taşıyor,:img-pilot
toplu olarak Elazığa gideceğiz bu gidişle Ezo hiç merak etme, yüksek transfer ücreti veriyor bilmiyorum artık,
sen efendi adamsın , saygılı, vergisini veren, yasalara uyan kadimciğim, Ezo'nun bu kadar kaprisine ve kaba davranışlarına bile tahammül edebiliyorsun, meleksin melek, orada kadim telefonu ele alıyor kimi arıyor bilemiyoruz, baş öğretmen Ezo'nun sözünü dinleyip polisimi
herşey paramı, hatır gönül nerde, insanlık nerde, valla Seyid senin içinde kalmadığı belli , sahi nerde en son nerde görmüştün kendilerini
"eğleniyormusun sen" valla Ezo değil fakat yapımcılar bizle eğleniyor Kadim
Ezo en uygunsuz anları nasıl buluyor en uygunsuz şeyleri söuylemek için , adamın kardeşi kaçırılmış ve Ezo mutlu "yaşamak ne güzel , bak kuşlar cıvıldıyor, güneş parlıyor, burdan sonra kahvaltıya mı gidek acaba sahile" diyecek adama neredeyse, anladı tabii Kadim içinden "idare edeyim bare, bunların hepsinde var bir çatlak , havasından mıdır, suyundanmıdır neyse"
"özür dileme, anladım seni" anladım ben merak etme sen:img-hyste
Ballı ne zaman Kadime benzincide bekle dedi ki, telepatik olarak mı anlaşıyorlar acep
sen o tekerleğe hava bas, Ezo'nun sana bastığı havanın yanında solda sıfır kalacak merak etme,:dito
ateş sesleri bu kadar net duyuluyormu 1 km öteden , bence Kadim yok Ezo sana birşey olursa diye seni bıraktım diyor yalan, tamamıyla yetişme telaşından, çarpışmadan geri kalmamk için Ezoyu ekti, vakit nakit tabii
"hşşşşşşt" "hşşşşşşt" Kadim en güldüğüm repliklerden biri olarak tarihe geçti, adam basmış gidiyor ne hhşşt 'i , megafon kullansan adam takar mı
Mafyada racon silahla çatışma halindeyken bir yandan da sohbet etmekmidir, nasılsın , ne kadardır görüşemedik, valla öyle oldu, tak tak, hanım nasıl, çocuklar, iyidir çok şükür , seninkiler nasıl, tak tak,:img-hyste
tabii birde sirenini yana yakıla bağırtıp giden polis rabaları var, dedim ki bunlar muhakakk çatışma seslerini duydular gidiyorlar, fakat yolda baktım ezo'yu aldılar , belli ki bir olaya gidiyorlar, yoldan böyle vatandaşlar arabaya alınır mı bilmiyorum artık, hem nereye gittiği belli değil hemde yolda anlatırsınız diyor. Mantıksız dizboyu devam
Ballı nasıl Kadim demektir o öyle, mahalleyi inlettin, ah yazık Nedimin burnuna, ne olacak canım kızlar biraz az beğenirler önemli değil, kadim soru kip kullnmaktan helak oldu, Kim, Ne, neden, 5N 1 K formülünü uyuluyor kendileri, ee okumuş adamın hali başka tabii
aman Allahım ne kötü ve bir sesleniş o öyle Gadim, Gadimmm , dua et adam duymamış olsun, adamın aşkı donar valla, kutuplardan gelen soğuk havayla beraber Ezo bahçeye dalar, elinde emektar çantası vardır ve buz gibi bakışlar atarak " eyi sende bunu unutma Gadim bey" der ve soğuk rüzgarlar eser bahçede:bırr
ah müdürüm siz ağzından çımbızla laf alıyorsunuz, bu sizi yanıltmasın, maşallah Kadime kürek dolusu istemediğin kadar laf var maşallah, doğru sakladığı şeyler var, bu kadar kısa süede bu baklavaları nasıl hazırlıyor, pişiriyor ve hatta şerbetini yediriyor, birde servis ediyor ki soğumadan bu mümkün değildir, hem üstüne evde katmer açıyor, tabii bu arada kadime yetiştirdiği laflarda çabası, bizde onun gizli güçleri olduğundan şüpheleniyoruz, bulsanız bulsanız siz ortaya çıkarırsınız bunları, size güveniyoruz
sadece inatçı olsa Kadim, ah ah aşkın gözü kördür derler fakat senin durumun ümitsiz canım, aynı zamanda kaba, anlayşsız ve incelikten yoksun kendileri, bilmiyorum nasıl My Fair lady kıvamına gelecek ,
"bitirelim şu işi yorulduk" diyorlar, Ezo bir gecede pes ettirmiş, Kadim ne yapsın hergün hergün , silbaştan yaşıyor :img-pilot
Aman Allahım kulaklarım yanıltıyor olsun lütfen dedim bu dağlarda çınlayan "Ezom bekle beni geliyim" repliğini duyduğum an, ne traji komik bir andır bu böyle, hemde gömü hikayesiyle olamaz gerçek olmaz, biri beni çimdiklesin lütfen
"ahanda şu taşların arası olması lazım" ne ifade güzelliğidir ,
"ahanda özür de diledim" ya bu ifadenin güzelliği
bu iki cümle arasındaki 4 fark nedir, bulun bakayım şimdi, :img-clapp
"haksızlık ediyorsun"
tabi bunu kimin söylediğini hemen şıp diye buldunuz değil mi,
valla asıl bize haksızlık ediliyor , reva mı bu bize layık görülen
Kadim her daim herkesin yanında buna müdürlerde dahil haşlanacak, unutulmayacak, ve deyimler her zaman yeri geldiğinde söylenecek, belki bana da ödül verirler, Tarkan'dan neyim eksik benim
Kadim kardeşine bir oda açtıramadı da kanapede yatırıyor hap kadar yerde, birde toplantı yapıyor, üstüne üstük , bütün yaşlı başlı amcaları almış yanına, hem Nedimin burnuna Seyid silahla vurmadı mı, hiç bandaj bile yok burnunda , nasıl iş, yoksa o da yaraları anında iyileşen süper güçler gibi:img-icecr
ask-I memnun aramızdan ayrılmana üzüldüm...Kal demeyi isterdim ama...ama işte...Böyle bir durumda kal demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.Yani dizi bu hale gelmişken...Üzüldük,bunu bil...
sprıng yorumuna,yorumun içindeki tespitlere katılıyorum.Katılmamayı çok isterdim ama maalesef katılıyorum.
Bu başlığın eski havasını özledim :icon_sorr Her girdiğimde gördüğüm mesajları.Neşeyi hatta eleştiri dolu mesajları bile.Şimdi başlıkta mesaj görmemek üzüyor beni :icon_sorr Ama kimseye de kızamam.Hakkım yok çünkü dizinin hali ortada.İnsanların içinden yazmak gelmediği o kadar belli ki...Neyse,inşallah dizi eskisi gibi olur da bu forum da eski günlerine döner.Bu halde çok tatsız,tutsuz burası...
Bölüm Yorumu 2
adam telef oldu, Arzu mu, Nedimmi, Ezo mu, bir soranda yok ki kadim sen ne hissediyorsun, derdin ne, nasıl yarımcı olabilriz, adam dertler ve tafralar ile çevrilmiş durumda, fotoğraf çekemiyor, feray yok, doktoru meçhul, buna birde karakter erozyonu eklenince Kadim Kadim diye ağlamak geliyor içimden, pek dertleniyorum. :img-cray:
Ballı geceyi nezarette geçirmiş fakat espri yeteneği hala yerinde, adam ballı tabii etkiler mi böyle şeyler, çerez niyetine olaylar bunlar
"Ballı Ağa oteller zinciri kuracakmışsınız doğru mu"
" he seni de beklerim otelede, zincire de"
ve benim bittiğim andır
" tanrıdan diledim bu kadar dilek aman bu kadar dilek ":img-fear2
1. şarkının karizmasını bile yerlebir ettiler,
2. kv de bile kullnımı daha yerinde ve etkiliydi
3. Bir an show dizi montajlarını mı karıştırdı dedim
4. her an köşden polat ve adamları çıkıp ne oluyor bizim şarkıyı araklamak ha diyecekler diye korktum ayrıca
5. kamyon şoförü onları ne kadar şanslı buluyorsa biz o kadar şansızdık maalesef
"yedirmeyeceğim seni o alçaklara" şövalyelik de zor valla, :king:gecen yok, gündüzün yok, seni anlayan yok, kardeşten bir özür yok, Ezo'dan devamlı dirsek,
kardeşten Ezoya geçiş , oradanda arada Arzu , hııı ondan kalan vakitte de Ballı
Elçin annenin triplerine hiç girmiyorum bile, bak Arzu geleli kaç gün oldu , o bile yeter dedi, ah biz ne yapalım, sen İsviçreye dönecen, biz de durum daimi,
ve Nur karşınızda, bu kadının zerafetinden bir nebze de Ezo nasiplense, seyid senin elinden sabun gibi kaydı gitti, bizim elimizden aşk gitti aşk ağam, seyidin yeri dolar, peki Ezo-Kadimin aşkı gitti avuçlarımızın arasından tutamadık, belki güvercimler gibi yuvasıı bellemiştir döner
"bu eve silah girmeyecek, senin üstünde silah bulunmayacak"
Ezo bu laflar bir yerden tanıdık geliyor, bak hep kopya çekiyorsun , kendi sözlerini kullan dememişmiydi sana Kadim bakayım:img-hyste
Ah Kadimciğim sen bu hemşeriler dilinden anlaman mümkün değil, bak Ballının tek başına ne dedğini anlamıyorsun düşünsene birde bunların grup halinde olduklarını, Ezo, Ballı, Meryem, Ömer ve senin birarada olduğunuzu ve hepsinin özlü sözler ettiğini ,daha önce ettiğinden daha çok Ne, anlamadım, Ne , Ne dedin gibi soru cümleleri kurardın:img-meeti
Ezonun 3500. kere yaptığı tripe yorum yapamıyacağım yorulduım çünkü, alışmış kudurmuşken beterdir trip prensesi Ezo
Ezo trip merkezi, her duruma uygun tripler itinayla hazırlanır ve hizmetinize sunulur :hıh
Nedim silkelen de ağbinden özür dile önce, tek sorunu kalp yaraı mı yan, kala kala Eylül mü tek derdi, ağbisine yaptıkları değil yani, Kadim de aaa unuttum benim arda derede kürtaj da bulunmam gerkliydi deyip Arzunu yanına gider ve en berbat klişe o noktada olur, "Allah mesud etsin "
biz egofları Allah ne zaman mesud edecek acaba :img-sorry
Ezo o kadar dondu ki tabii çözülemiyor baksana Birgüle bile donuk terapi uyguluyor, üşümezsen tabii beraber yatabilirsin
İkinci ağam hadisesi, fakat karizma sıfır bile değil, eksilerde, Ömer ağa, buyur ağam, ye hadi ağam, kurban, banka olmaz yasal tefeci onlar, vermiyik, ben hallederm ağam istanbula gidik ,hadi yiyince gidek
Allahım kabus mu bu, uyanmak istiyorum , :img-fear2
sessiz film oynuyor onlar Ağam , 2 kelime
ağzımın tadı pek bozuk ağam, bilmiyorum ne olacak
"Çok konuştun bıdık hadi giyin aşağıdayım ben"
Süpermen Kadim her zaman her yerde herkesin yanında, kah çatışmada, kah hastanede, kah baklavacıda
Elçin Anne ve Ezonun diyologunun başluğundan bahsetmiyorum bile, insan ayaküstü antrede mi söyler evden ayrılacağını ve kaçar gibi gider, çok normal gibi
Eylüle zaten nedim para vereceğin söylemişti, genç yaşta hafıza kaybına uğradı tabii kız yazık,
Son sahne yorumu yapmayacağım, yeteri kadar kelam etmiş bulunmaktayım, Ezo ve Kadimin arasında geçen bu en kötü diyolog mümkünse tarihin derinliklerine gömülsün ve orada kalsın, el tutma sahnesi ise keşke fragmanda kalsaymış daha iyiymiş, rahatını kaçırmışız
hele Ömerin eliyle koymuş gibi şıp diye Ezoyu bulması , ne kadar kuvvetli haber alma gücü var, şurda baklavacıya ortak olalı nedir ki Ezo, hayran olamamak elde değil, acaba kayıp listesini versek onarın de yerini biliyormudur Ömer,:img-hyste belki gözünü kapatınca nerde olduklarını görüyordur, hımmm bakayım kimler kayıptı
1. Doktor Emre
2. Kadim'in doktoru
3. Feray
4. Selim
tabii birde karakter kayıpları var, acaba o da uzmanlık alalnına giriyor mu, sevabına ilgilenseydi
tabii birde karakter kayıpları var, acaba o da uzmanlık alalnına giriyor mu, sevabına ilgilenseydi
İşte bunu gerçekten çok güzel ve doğru demişsin...Ömer Bey'in öyle özel güçleri varsa ( ki bence var.Ezo'yla Ömer kesinlikle doğa üstü güçlere sahip.Eski karı-kocalar etki etmişler birbirlerine belli.Baksanıza Ezo Hanım 2 dakikada şipşak harika baklavalar hazırlayabiliyorsa Ömer Bey neden Ezo Hanım'ı bulamasın?Neyi eksik Ezo'dan :D ) biz kaybolanları değil de kaybolan karakterlerin listesini verelim ona.O halletsin usülünce.Tecrübeli ne de olsa...Bu yorumu yazarken kendimi bir an Sihirli Annem'i izliyormuş gibi hissettim :img-icecr:icon_whis
gecen cumartesi kafama esti 30 bölümden itibaren tekrardan bölümleri izledim. her gün 3 bölüm izledim. evet haklisiniz arkadaslar 47.bölüme kadar cok sey degismis. ilk bastaki gibi her sey dört dörtlük degil. simdi aslinda düsündükce, ezo ve kadim bu duruma gelecek yerine hep birbiriyle tatli tatli atisip dursaydilar. bu bile yetiyor olurdu. :icon_sorr
simdi ekipteki arkadas 49. bölümde balo var dedi. orayada kafam takildi. nasil olucak. simdi ezoyu yine süslü püslü görünce bize Emre beyin davetinde gibi inandirici gelicek midir. o zaman rahatsiz olan ezo simdi rahatsizlik hissetmese ne olur.
aslinda kafam allak bullak. yani diger dizilerde essaz, nasil desem böyle köyden gelen kiz iki-üc bölümde bambaska biri olurdu hep. ama bizim ezo masallah 47 bölümdür hic degismedi. yani tabii degismistir bir sekilde. ama yeterince degil. bu yeni senarist bu isi nasil cözücek merak ediyorum. aslinda bir tarafimda hic degismese böyle kalsa diyor. nede olsa böyle sevdim ben ezoyu. yani son bölümdeki davranislarini bir kenara birakirsak tabii.
maalesef ben ezo ve kadimin sonunu göremiyorum. yani mutlu mesut olucaklarini düsünemiyorum. cok karamsar oldum simdi birden.
birise bize doping yapsa ne güzel olur.:icon_whis
birde buraya yeni yazmaya basladim. burdaki arkadaslarin tek tek gidiyor olmasinada üzülüyor insan. ne kadar tanismasakta...
offffff...ben ne yaziyorum böyle...:sad53:
İşte bunu gerçekten çok güzel ve doğru demişsin...Ömer Bey'in öyle özel güçleri varsa ( ki bence var.Ezo'yla Ömer kesinlikle doğa üstü güçlere sahip.Eski karı-kocalar etki etmişler birbirlerine belli.Baksanıza Ezo Hanım 2 dakikada şipşak harika baklavalar hazırlayabiliyorsa Ömer Bey neden Ezo Hanım'ı bulamasın?Neyi eksik Ezo'dan :D ) biz kaybolanları değil de kaybolan karakterlerin listesini verelim ona.O halletsin usülünce.Tecrübeli ne de olsa...Bu yorumu yazarken kendimi bir an Sihirli Annem'i izliyormuş gibi hissettim :img-icecr:icon_whis
Buda güzel Kurtlar Vadisinden sonra Sihirli annem ha :)))
Bizim dizi bir Ezo Gelin dizisine benzeyemedi. O hariç her diziye benzemeye başladı.
Hatta benim aklıma birde şey geldi. Hani Ezo karakteri bozuldu ve çok çeçeron bir kadın oldu ya. O yüzden bende "Yeter anne" diye bir dizi vardı ona benzettim. Gerçi ordaki çeçeron kadın yaşlıydı Ezo genç ama ikisininde ortak paydası aynı. Birinin sürekli payladığı bir oğlu vardı birininde sürekli payladığı Kadim i var :)))
Kadim de yakında bağırmaya başlayacak "Yeter Ezo" diye... (ümit ediyorum bağırsın diye :) )
Gerçekten bu bölümler kurtlar vadisiyle yarışabilir. Her yönden bir tek çatışma değil. Biz 30. bölümde seyretmeye başlamıştık ve önce bayanlar derken erkeklerde başladı. Yanlız Meryem kendinden önce bizi Elazığ'a götürecek kadar sinirlendirince geri dönüp acaba haklı olduğu bir şeyler var mı diye 1. bölümden başlayarak seyrettik. Ve dün bitirebildik. Meryem aynı Meryemmmiş başına fena şeyler gelse de. Nur evrim geçirmiş. Ezo eski bölümlere bakılınca daha hızlı kibarlaştırılamaz bence çünkü ballı ağa dahil memleketinde kimseden korkmayan sözünü sakınmayan biri.Ama fragmanı ilk gördüğümde söylediğim gibi Ömer kesin dayak yemeliydi bizim aileye göre ve yedi. Ama bir çok kişinin söylediği gibi eğer Ömer'in Arzu'nun ve bebeğin geleceğini bilseydim ve bu saçma kardeş muhabbetinin başlayacağını bilseydim kesinlikle başlamazdım bu diziye. Ezo'nun tribine ne kadar kızan olsa da ben dizilerin insanları biraz eğitmesinden ve kültürünü bozmamasından yanayım. Ve bizim kültürümüzde bu işler öz erkek kardeşle bile konuşulmaz. İnsan başlayınca belki bir değişme olur diye bir müddet kopamıyor. Ama bir müddet?
fragmanı gördüm...
müzik değişmiş bildiğimiz dağlar dağlar eşliğinde veriliyor. sadece bir ek var en başta kadimi tek başına gösteriyorlar geri kalan görüntüler aynı...
inşallah sesli fragman gelir...
edit: oyyy 517 ye bir mesajım kalmış:img-blush
dr_illetyus
02-02-08, 12:03
Dizinin yeni yönetmeni Onur Tan ve eşi yönetmen Zeynep Günay Tan bugün saat 17.00 ya da 17.30 da Digitürk kanal 43 Sky Türk TV'de. İlgilenenlere duyurulur.
kadim&neşe
02-02-08, 12:33
Biliyorum çok rötarlı bölüm yapnaktayım, hele ki yeni fragman ve özet gelmişken, ne yapayım anca kendime gelebildim ve senin için hülyacığım bölüm yorumum,:img-yes:
ah Kadimim inceliği ve kibarlığı yok mu "ballı ağayı ararmısın" fakat nerde Ezo'da bunu anlayacak kapasite . Ballı ağa'da yan iş olarak standuplara çıksa fena olmayacak, hayatının içine yerleştirdiği bu esprili durum almış başını gidiyor, bak ağam bozulurum bak öyle ne demek Kadime "tamam yeğenim sen az eğlen" Ballıya sorsan Kadim Kadime sorsan Ballı bildiğini okuyor zaten, asıl bence bildiğini okuyan Ezo ile Meryem, baksana eserek geldiğinde hiçkimseyi dinlemiyorlar:icon_whis
"hayatımızı temize çekek öylemi " diyorsun ya Ballı Ağa , ah birde senaristler şu hikayeyi ve karakterleri bir temize çekseler asıl , nasıl sevaba girerler bilirmisin:img-icecr
çekek de bu bölümden sonra nereye çekek göreceğiz
Kadimin torpido gözünü açarmısın dediğinde orada silah gördüğüne şaşırmıyorda, sen de mi dövüşecen öyle mi diyor Ezo, Nedimin olayı anında gelişen bir olaydı, Kadim ne zaman silahı torpido gözüne koydu, silahlardan hoşlanmayan Kadim arabasında silah mı taşıyor,:img-pilot
toplu olarak Elazığa gideceğiz bu gidişle Ezo hiç merak etme, yüksek transfer ücreti veriyor bilmiyorum artık,
sen efendi adamsın , saygılı, vergisini veren, yasalara uyan kadimciğim, Ezo'nun bu kadar kaprisine ve kaba davranışlarına bile tahammül edebiliyorsun, meleksin melek, orada kadim telefonu ele alıyor kimi arıyor bilemiyoruz, baş öğretmen Ezo'nun sözünü dinleyip polisimi
herşey paramı, hatır gönül nerde, insanlık nerde, valla Seyid senin içinde kalmadığı belli , sahi nerde en son nerde görmüştün kendilerini
"eğleniyormusun sen" valla Ezo değil fakat yapımcılar bizle eğleniyor Kadim
Ezo en uygunsuz anları nasıl buluyor en uygunsuz şeyleri söuylemek için , adamın kardeşi kaçırılmış ve Ezo mutlu "yaşamak ne güzel , bak kuşlar cıvıldıyor, güneş parlıyor, burdan sonra kahvaltıya mı gidek acaba sahile" diyecek adama neredeyse, anladı tabii Kadim içinden "idare edeyim bare, bunların hepsinde var bir çatlak , havasından mıdır, suyundanmıdır neyse"
"özür dileme, anladım seni" anladım ben merak etme sen:img-hyste
Ballı ne zaman Kadime benzincide bekle dedi ki, telepatik olarak mı anlaşıyorlar acep
sen o tekerleğe hava bas, Ezo'nun sana bastığı havanın yanında solda sıfır kalacak merak etme,:dito
ateş sesleri bu kadar net duyuluyormu 1 km öteden , bence Kadim yok Ezo sana birşey olursa diye seni bıraktım diyor yalan, tamamıyla yetişme telaşından, çarpışmadan geri kalmamk için Ezoyu ekti, vakit nakit tabii
"hşşşşşşt" "hşşşşşşt" Kadim en güldüğüm repliklerden biri olarak tarihe geçti, adam basmış gidiyor ne hhşşt 'i , megafon kullansan adam takar mı
Mafyada racon silahla çatışma halindeyken bir yandan da sohbet etmekmidir, nasılsın , ne kadardır görüşemedik, valla öyle oldu, tak tak, hanım nasıl, çocuklar, iyidir çok şükür , seninkiler nasıl, tak tak,:img-hyste
tabii birde sirenini yana yakıla bağırtıp giden polis rabaları var, dedim ki bunlar muhakakk çatışma seslerini duydular gidiyorlar, fakat yolda baktım ezo'yu aldılar , belli ki bir olaya gidiyorlar, yoldan böyle vatandaşlar arabaya alınır mı bilmiyorum artık, hem nereye gittiği belli değil hemde yolda anlatırsınız diyor. Mantıksız dizboyu devam
Ballı nasıl Kadim demektir o öyle, mahalleyi inlettin, ah yazık Nedimin burnuna, ne olacak canım kızlar biraz az beğenirler önemli değil, kadim soru kip kullnmaktan helak oldu, Kim, Ne, neden, 5N 1 K formülünü uyuluyor kendileri, ee okumuş adamın hali başka tabii
aman Allahım ne kötü ve bir sesleniş o öyle Gadim, Gadimmm , dua et adam duymamış olsun, adamın aşkı donar valla, kutuplardan gelen soğuk havayla beraber Ezo bahçeye dalar, elinde emektar çantası vardır ve buz gibi bakışlar atarak " eyi sende bunu unutma Gadim bey" der ve soğuk rüzgarlar eser bahçede:bırr
ah müdürüm siz ağzından çımbızla laf alıyorsunuz, bu sizi yanıltmasın, maşallah Kadime kürek dolusu istemediğin kadar laf var maşallah, doğru sakladığı şeyler var, bu kadar kısa süede bu baklavaları nasıl hazırlıyor, pişiriyor ve hatta şerbetini yediriyor, birde servis ediyor ki soğumadan bu mümkün değildir, hem üstüne evde katmer açıyor, tabii bu arada kadime yetiştirdiği laflarda çabası, bizde onun gizli güçleri olduğundan şüpheleniyoruz, bulsanız bulsanız siz ortaya çıkarırsınız bunları, size güveniyoruz
sadece inatçı olsa Kadim, ah ah aşkın gözü kördür derler fakat senin durumun ümitsiz canım, aynı zamanda kaba, anlayşsız ve incelikten yoksun kendileri, bilmiyorum nasıl My Fair lady kıvamına gelecek ,
"bitirelim şu işi yorulduk" diyorlar, Ezo bir gecede pes ettirmiş, Kadim ne yapsın hergün hergün , silbaştan yaşıyor :img-pilot
Aman Allahım kulaklarım yanıltıyor olsun lütfen dedim bu dağlarda çınlayan "Ezom bekle beni geliyim" repliğini duyduğum an, ne traji komik bir andır bu böyle, hemde gömü hikayesiyle olamaz gerçek olmaz, biri beni çimdiklesin lütfen
"ahanda şu taşların arası olması lazım" ne ifade güzelliğidir ,
"ahanda özür de diledim" ya bu ifadenin güzelliği
bu iki cümle arasındaki 4 fark nedir, bulun bakayım şimdi, :img-clapp
"haksızlık ediyorsun"
tabi bunu kimin söylediğini hemen şıp diye buldunuz değil mi,
valla asıl bize haksızlık ediliyor , reva mı bu bize layık görülen
Kadim her daim herkesin yanında buna müdürlerde dahil haşlanacak, unutulmayacak, ve deyimler her zaman yeri geldiğinde söylenecek, belki bana da ödül verirler, Tarkan'dan neyim eksik benim
Kadim kardeşine bir oda açtıramadı da kanapede yatırıyor hap kadar yerde, birde toplantı yapıyor, üstüne üstük , bütün yaşlı başlı amcaları almış yanına, hem Nedimin burnuna Seyid silahla vurmadı mı, hiç bandaj bile yok burnunda , nasıl iş, yoksa o da yaraları anında iyileşen süper güçler gibi:img-icecr
Bölüm Yorumu 2
adam telef oldu, Arzu mu, Nedimmi, Ezo mu, bir soranda yok ki kadim sen ne hissediyorsun, derdin ne, nasıl yarımcı olabilriz, adam dertler ve tafralar ile çevrilmiş durumda, fotoğraf çekemiyor, feray yok, doktoru meçhul, buna birde karakter erozyonu eklenince Kadim Kadim diye ağlamak geliyor içimden, pek dertleniyorum.
Ballı geceyi nezarette geçirmiş fakat espri yeteneği hala yerinde, adam ballı tabii etkiler mi böyle şeyler, çerez niyetine olaylar bunlar
"Ballı Ağa oteller zinciri kuracakmışsınız doğru mu"
" he seni de beklerim otelede, zincire de"
ve benim bittiğim andır
" tanrıdan diledim bu kadar dilek aman bu kadar dilek ":img-fear2
1. şarkının karizmasını bile yerlebir ettiler,
2. kv de bile kullnımı daha yerinde ve etkiliydi
3. Bir an show dizi montajlarını mı karıştırdı dedim
4. her an köşden polat ve adamları çıkıp ne oluyor bizim şarkıyı araklamak ha diyecekler diye korktum ayrıca
5. kamyon şoförü onları ne kadar şanslı buluyorsa biz o kadar şansızdık maalesef
"yedirmeyeceğim seni o alçaklara" şövalyelik de zor valla, gecen yok, gündüzün yok, seni anlayan yok, kardeşten bir özür yok, Ezo'dan devamlı dirsek,
kardeşten Ezoya geçiş , oradanda arada Arzu , hııı ondan kalan vakitte de Ballı
Elçin annenin triplerine hiç girmiyorum bile, bak Arzu geleli kaç gün oldu , o bile yeter dedi, ah biz ne yapalım, sen İsviçreye dönecen, biz de durum daimi,
ve Nur karşınızda, bu kadının zerafetinden bir nebze de Ezo nasiplense, seyid senin elinden sabun gibi kaydı gitti, bizim elimizden aşk gitti aşk ağam, seyidin yeri dolar, peki Ezo-Kadimin aşkı gitti avuçlarımızın arasından tutamadık, belki güvercimler gibi yuvasıı bellemiştir döner
"bu eve silah girmeyecek, senin üstünde silah bulunmayacak"
Ezo bu laflar bir yerden tanıdık geliyor, bak hep kopya çekiyorsun , kendi sözlerini kullan dememişmiydi sana Kadim bakayım
Ah Kadimciğim sen bu hemşeriler dilinden anlaman mümkün değil, bak Ballının tek başına ne dedğini anlamıyorsun düşünsene birde bunların grup halinde olduklarını, Ezo, Ballı, Meryem, Ömer ve senin birarada olduğunuzu ve hepsinin özlü sözler ettiğini ,daha önce ettiğinden daha çok Ne, anlamadım, Ne , Ne dedin gibi soru cümleleri kurardın
Ezonun 3500. kere yaptığı tripe yorum yapamıyacağım yorulduım çünkü, alışmış kudurmuşken beterdir trip prensesi Ezo
Ezo trip merkezi, her duruma uygun tripler itinayla hazırlanır ve hizmetinize sunulur
Nedim silkelen de ağbinden özür dile önce, tek sorunu kalp yaraı mı yan, kala kala Eylül mü tek derdi, ağbisine yaptıkları değil yani, Kadim de aaa unuttum benim arda derede kürtaj da bulunmam gerkliydi deyip Arzunu yanına gider ve en berbat klişe o noktada olur, "Allah mesud etsin "
biz egofları Allah ne zaman mesud edecek acaba
Ezo o kadar dondu ki tabii çözülemiyor baksana Birgüle bile donuk terapi uyguluyor, üşümezsen tabii beraber yatabilirsin
İkinci ağam hadisesi, fakat karizma sıfır bile değil, eksilerde, Ömer ağa, buyur ağam, ye hadi ağam, kurban, banka olmaz yasal tefeci onlar, vermiyik, ben hallederm ağam istanbula gidik ,hadi yiyince gidek
Allahım kabus mu bu, uyanmak istiyorum ,
sessiz film oynuyor onlar Ağam , 2 kelime
ağzımın tadı pek bozuk ağam, bilmiyorum ne olacak
"Çok konuştun bıdık hadi giyin aşağıdayım ben"
Süpermen Kadim her zaman her yerde herkesin yanında, kah çatışmada, kah hastanede, kah baklavacıda
Elçin Anne ve Ezonun diyologunun başluğundan bahsetmiyorum bile, insan ayaküstü antrede mi söyler evden ayrılacağını ve kaçar gibi gider, çok normal gibi
Eylüle zaten nedim para vereceğin söylemişti, genç yaşta hafıza kaybına uğradı tabii kız yazık,
Son sahne yorumu yapmayacağım, yeteri kadar kelam etmiş bulunmaktayım, Ezo ve Kadimin arasında geçen bu en kötü diyolog mümkünse tarihin derinliklerine gömülsün ve orada kalsın, el tutma sahnesi ise keşke fragmanda kalsaymış daha iyiymiş, rahatını kaçırmışız
hele Ömerin eliyle koymuş gibi şıp diye Ezoyu bulması , ne kadar kuvvetli haber alma gücü var, şurda baklavacıya ortak olalı nedir ki Ezo, hayran olamamak elde değil, acaba kayıp listesini versek onarın de yerini biliyormudur Ömer, belki gözünü kapatınca nerde olduklarını görüyordur, hımmm bakayım kimler kayıptı
1. Doktor Emre
2. Kadim'in doktoru
3. Feray
4. Selim
senin gibi eleştirmeni değil mumla projektörle arasak bulamayız o kadar mı güzel yorum yapılır tam da benim söylemek istediklerimi yazıyosun benim de ancak yazdıklarının altına sadece imza atmam kalıyor
kadim&neşe
02-02-08, 12:36
Dizinin yeni yönetmeni Onur Tan ve eşi yönetmen Zeynep Günay Tan bugün saat 17.00 ya da 17.30 da Digitürk kanal 43 Sky Türk TV'de. İlgilenenlere duyurulur.
verdiğin haber için çok teşekkür ederim(z) ben kesinlikle izlerim tabi kumandayı annemden alabilirsem:img-policbye
papatya363
02-02-08, 13:23
baharcım yazını alıntı yapmadım çok uzun olur diye ama bütün yazdıklarına katılıyorum.
ayrıca senin bölüm yorumlarını okumak bana çok keyif veriyor.çok akıcı ve güzel yazıyorsun.
rahatsız olduğumuz bütün yerlere değinmişsin.okurken aklımdan ne geçti biliyormusun?
dedim biz bu yorumu alsakda şu senariste, yönetmene, ekibe göndersek.bizim ne demek istediğimizi tam olarak anlasalar.hataların nerede olduğunun farkına varsalar.bizim ne tarz şeylerden rahatsız olduğumuzu, neyi isteyip neyi istemediğimizi anlasalar.
bu yorumu okuduklarında elbet yaptıkları hataların ne kadar iğreti durduğunun farkına varırlar.
göndersekmi ne yapsak:)
papatya363
02-02-08, 13:26
bende bi göz atarım.bakalım dizi ile ilgili birşey söyleyecekmi?
kadim&neşe
02-02-08, 13:38
bende bi göz atarım.bakalım dizi ile ilgili birşey söyleyecekmi?
zaten ben de dizi ile bişey söylicek mi diye bakıcam hani kaç kere ekibi değişen bi diziyi almışlar bunun hakkında b yorum yaparlar artık
anket icin vankedisi'ne teşekkurler..elimden geldiğice cevaplamaya calısayım
1)48.bölüm geçen bölümde kaldığı yerden mi başlayacak?
mümkünse 47.den ufacık bir eser dahi kalmasın..
2)Eğer kaldığı yerden başlarsa neler olabilir?
ezo eskiden kadime yapardı şimdi hem kadime hem ömere trip yapar,
kadim ömer erkek erkeğe konusurlar, kadim der bana yardım et ben ne edecem bu kadınla nasıl elde tutabildin sen ezoyu diye sorar :img-pilot
3)Senaristlar Ömer'in Ezo'yu nasıl bulduğunu bizlere aktaracaklar mı?(merak ediyoruz yani)
yok canım daha neler.. baksana özette ilk işi ömerin ballıyı gormektir yazıyor halbusem ilk işi kadim-ezoyu basmak oldu
4)Özette Ömer'le Kadim'in birlikte hareket etmek zorunda kalacakları söylendi.Nasıl bir durum sizce?
kadim ömeri pataklayacak, ömer de affet abi ezoyu kacırsam şimdi yanımda olurdu de hayde beraber bulak, şıp diye bulurum zaten insanları bilirsin der,
kadim de önce özür diler :))) sonra da de hayde yeteneklerini kullan der ve ezoyu ararlar, sonra bulunca nasıl paylaşırlar bilmem..
5)Fragmanda Ballı'nın vurulduğu görülüyor.Ballı ölecek mi?
şşşttt sus bakem.
6)Ya da ölen birileri olacaksa bu kim olabilir?
seyittttttttt :icon_sorr
7)Bölüm sizce nerede biter?
seyittttttttttee bitecek :icon_sorr
8)Siz bu bölümden umutlu musunuz?
kötü olsa da iyi olsa da eğlenmesini biliriz, boşversene ne keyfimi bozacam :happy0064
spring,canım yorumunu keyifle okudum..şu berbat bölümden,gülünecek çok şey çıkarmışsın..ee zaten bu rezaletin önce giden bölümede, ancak tiye alınıp,gülmek yakışırdı:img-pilot sende yakışanı yapmışsın ve banada ellerine,emeğine sağlık demek düşüyor canım..
arkadaşlar bu gün milliyet tv ekinde söz okurun bölümünde aynen şöyle yazıyor:
sizlerden bir ricamız var. showtv de yayınlanan ezo gelin ve dudaktan kalbe bizlerin en çok özlemle izlediği ve beklediği diziler. Ancak o dönemde yayınlanan var mısın yok musun adlı yarışma programı o kadar geç bitiyorki izleyemeden yatıyoruz buda bizleri çok üzüyor. o yarışma programını bu önemli iki diziden sonra yayına koymanız mümkün diğilmi?
spring,canım yorumunu keyifle okudum..şu berbat bölümden,gülünecek çok şey çıkarmışsın..ee zaten bu rezaletin önce giden bölümede, ancak tiye alınıp,gülmek yakışırdı:img-pilot sende yakışanı yapmışsın ve banada ellerine,emeğine sağlık demek düşüyor canım..
sağol canım, güleriz aslında ağlanacak halimizelik bir durumdu , ne traji komik karakterler haline gelmişti herbiri , seyrederken de zaten buruk bir gülümsemeyle seyrettim, ah nice olmuştur bu halimiz diye, umarım yeni bölüm toparlanma sürecine girildiğinin ipuclarını verir, bizde eski keyifli yorumlarımızı yaparız. Umut etmeye devam
:img-icecr
Vankedisi, anket için teşekkürler..
malesef ordan başlayacak..ve ben o sahnede üç maymunu oynamak istiyorum:img-pilot
hala üç maymunu oynuyorum:img-pilot
3)Senaristlar Ömer'in Ezo'yu nasıl bulduğunu bizlere aktaracaklar mı?(merak ediyoruz yani)
heh işte senaristimiz hünerini ilk göstereceği an bu andır..bakalım bu hünerini bizlere gösterecekmi?
4)Özette Ömer'le Kadim'in birlikte hareket etmek zorunda kalacakları söylendi.Nasıl bir durum sizce?
kadim,heralde Ömerin kaçırdığını sandığı için uçan yumruk eşliğinde bir dalış yapacak..daha sonra Ömerin kaçırmadığını anlayacak..Ömer,bende geliyorum diyecek kadimin peşine düşücek..
UYARI:burada yine Ömerin "geliyorum ezoooooooooom geliyorum" çığlıkları duyulabilir..o sahnede eller kumanda da olup,kısmak için hazır vaziyette beklesin:)
benim gönlümden ise;Kadim,Ömerin gelmesini kabul etmesin ve Ballıyla beraber gitsin..
ağzından yel alsın ay pardon ellerinden yel alsın..Ballı tek kurşunla ölecek adam mı :img-cool2
Seyit..ama Seyit ölmesin yaa..ballıyla kim uğraşacak,ballı nın o hallerini nasıl görürüz yoksa..süreyya-baklavacı ikilisinden herhangi birinin de ölmesi beni mutlu etmeye yetecektir:img-icecr
birinin vurulma sahnesinde..
aaa bide son anda Ömer vurulup yaralanırmış:blink:anaaa yandık o zaman işte..mesela,kurşun Ezo yu hedef almış ve bunu gören Ömer, Ezonun önüne atlayıp onu son anda kurtarırmış:img-swoon ayy yoook yooook bu olacaksa Kadim olsun..ay yazdıkca yazasım geliyor..susayım barii..
yooo ben hiç umutlu değilim..yeni ekip 1 bölümde,bu kadar dağılmış bir diziyi toparlayamaz..
arkadaşlar bu gün milliyet tv ekinde söz okurun bölümünde aynen şöyle yazıyor:
sizlerden bir ricamız var. showtv de yayınlanan ezo gelin ve dudaktan kalbe bizlerin en çok özlemle izlediği ve beklediği diziler. Ancak o dönemde yayınlanan var mısın yok musun adlı yarışma programı o kadar geç bitiyorki izleyemeden yatıyoruz buda bizleri çok üzüyor. o yarışma programını bu önemli iki diziden sonra yayına koymanız mümkün diğilmi?
Biz de tam bu dertten müzdaribiz ya...Aslında benim Show TV'yle bağlantım olan iki dizi var onlar da yukarıda yazdığı gibi Ezo Gelin'le Dudaktan Kalbe ve ne kadar şanssızım ki ikisi de Show TV'nin malum yarışmasından sonra yayınlanıyor,yani geç.Bu da beni deli ediyor.Üst üste iki gün gecenin 1'in yatıyorum.Tatil zamanı bu pek dert değil de okul başlayınca ne olacak?Baya zorlanacağım bu gidişle :icon_sorr
Show TV şu izleyici önerilerine bir önem verse de biz de bu dertten kurtulsak topluca...
senin gibi eleştirmeni değil mumla projektörle arasak bulamayız o kadar mı güzel yorum yapılır tam da benim söylemek istediklerimi yazıyosun benim de ancak yazdıklarının altına sadece imza atmam kalıyor
Neşeciğim, hepimiz egof olduğumuz için aynı paralelde düşünmemiz ve hissetmemizden daha doğal ne var, sen iste yeter ki, ben yazarım altına da sen imzanı atarsın bye
baharcım yazını alıntı yapmadım çok uzun olur diye ama bütün yazdıklarına katılıyorum.
dedim biz bu yorumu alsakda şu senariste, yönetmene, ekibe göndersek.bizim ne demek istediğimizi tam olarak anlasalar.hataların nerede olduğunun farkına varsalar.bizim ne tarz şeylerden rahatsız olduğumuzu, neyi isteyip neyi istemediğimizi anlasalar.
göndersekmi ne yapsak:)
yasminciğim, bence mahsuru yoktur, :img-pilot, şayet gözü yaşlı birçok egofa yararı olacaksa, erozyona uğrayan karakterler acı çektirilmekten kurtarılacaksa, Ezo ve Kadimi kurtarmak mümkün olacaksa, istediğiniz yere göndermekte özgürsünüz canlarım, eskiye gönderip diziyi ne hale getirdiğini göstermek ve yeniye de gönderip diziyi ne hale getirmemesi gerektiğini igöstermek açısınan yararlı olabilir belki, her zaman klavyemle yardıma hazırım , bu egof her zaman göreve hazırdır.:img-hyste
arkadaşım zaten olduğunu bildiğim için sizlerle paylaştım, yoksa dağın tepesinde gömü bulup, İstanbulda şıp diye Ezoyu bulması mümkün olurmuydu, kendinden emin bir şekilde "bekle beni geliyom Ezom" dermiydi, düşünürdü koskoca İstanbul, bırakmıştım Ezoyu bir otel odasında, bunca zaman ne yaptı, nerede yaşıyor diye düşünmediğine göre, kafadan sonuç bölümüne geldiğine göre, Ezo gibi gizli güçlere sahip bunlar, bare güç birliği yapmasalar valla ortalığı toza dumana bularlar düşünsene,
daha çok Heroes modeli görüyorum ben kendisinde, bu yüzden kayıp listesini verdim, beyin gücüyle nerde bulunduklarını görebilir mi acaba diye, eh birde tuval koyarız önüne gelecekte neler olcağını resmeder bize tamam işte, ne gam kalır, ne keder:happy0064:img-meeti
ask dedik.. ask kadini.. ask adami dedik... hersey var dedik..ama asil en önemli seyden asktan mahrum kaldik.... uzun lafin kisasi diziden bazi arkadaslar gibi bende terk-i diyar ediyorum..artik baska aska yelken acma zamani...
yazını şimdi okudum ve çok üzüldüm, ne demek zaten foruma fazla yazan birisi değildim, senin yazdığın satırları okumak her zaman benim için keyifliydi, karar senindir , saygı duymaktan başka elimizden ne gelir, fakat unutma bir burukluk bıraktın arkanda, alışılmış bir yüze hasret kalacağız, gözümüz ask-ı memnu ismini arayacak inan, ben kendi adıma kadar son ana kadar askı bekleyeceğim, seni de unutmayacağım, belli mi olur , belki başka bir zaman diliminde tekrar biraraya geliriz, ve biliyorum ki sende bir egofsun ve yazmasanda koğuşa uğramadan yapamazsın.:img-bye2:
arkadaşım zaten olduğunu bildiğim için sizlerle paylaştım, yoksa dağın tepesinde gömü bulup, İstanbulda şıp diye Ezoyu bulması mümkün olurmuydu, kendinden emin bir şekilde "bekle beni geliyom Ezom" dermiydi, düşünürdü koskoca İstanbul, bırakmıştım Ezoyu bir otel odasında, bunca zaman ne yaptı, nerede yaşıyor diye düşünmediğine göre, kafadan sonuç bölümüne geldiğine göre, Ezo gibi gizli güçlere sahip bunlar, bare güç birliği yapmasalar valla ortalığı toza dumana bularlar düşünsene,
daha çok Heroes modeli görüyorum ben kendisinde, bu yüzden kayıp listesini verdim, beyin gücüyle nerde bulunduklarını görebilir mi acaba diye, eh birde tuval koyarız önüne gelecekte neler olcağını resmeder bize tamam işte, ne gam kalır, ne keder:happy0064:img-meeti
Heroes'u hiç izlemedim ama kaliteli bir yapım olduğunu biliyorum.Sanmam ki Heroes'te böyle mantıksızlıklar olsun...
Bu dizi ya Sihirli Annem olur ya Acemi Cadı...
Baksana kahramanlarımızın olağanüstü güçlerine!Vallahi hayranlarıyım.Birinin 2 dakikada açtığı baklavalarla dizi karakterlerimize doping verdiği gözden kaçmıyor mesela.Sonra bir diğeri her türlü şeyi bulma konusunda usta.Önce gitti define buldu şimdi de Ezo'yu.Allah'ım bu nasıl bir kahramanlık?Bu nasıl bir şans?Allah'ın sevgili kulları bu karakterler...
İyi etmişsin kaybolan karakterlerin listesini vererek.Olağanüstü güçleri biraz da bize yarasın.Bize de yazık :)Bu arada kayıp karakter listemiz kaç kişi ayıptır sorması?
Alıntı:
sprıng tarafından gönderildi
daha çok Heroes modeli görüyorum ben kendisinde, bu yüzden kayıp listesini verdim, beyin gücüyle nerde bulunduklarını görebilir mi acaba diye, eh birde tuval koyarız önüne gelecekte neler olcağını resmeder bize tamam işte, ne gam kalır, ne keder
bu sözlerin üstüne nedenebilrki yorumların harika olmuş spring emeğine sağlık bizim demek istediklerimizi ve hissettiklerimizi çok güzel anlatmışsın sağolasın:happy0064:happy0064
uzatmalarda göreceğiz yönetmen ve senarist düzeltebilecekmi diziyi pek umudumuz kalmasada artık bunları bile yazasımız gelmiyo umutsuzlukta yakışmıyor bizlere ama yinede yazmadanda duramıyoruz inşallah düzelir:icon_sorr
Yeni jenerik müziği çok değişik geldi bana, kötü diyemiyeceğim bir çok arkadaşın aksine, kulağım çok alışık değil ama güzel ve etkileyici diye düşünüyorum. Sadece Ezo Gelin kısmına gerek yoktu, daha enstürümental gidebilirdi. Güzel güzel müzikte arayışlardan hoşlanırım.Arkadaşlar kimlerse tebrik ediyorum, biraz daha başınadaki ezgi ve seslendirmeyle giderse etnik müzikte iyi bir yer edinebilirler hatta dünya çapında.
Merhabalar...
Şimdi dizimizin eski bölüm yorumlarına biraz göz attımda çok üzüldüm ya. Gerçekten çok üzüldüm. Çünkü o zaman forumda, forumdaki arkadaşlarda süpermiş. Çok güzel yorumlar ve çok güzel paylaşımlar varmış. :img-yes::img-yes::img-yes:
O zamanlar en ufak bir olumsuz yorum yokmuş. Tek takılınan konu jenerik müziğiymiş. Ama şimdi foruma baktığın zaman en ufak bir olumlu yorum yok gibi. Çünkü dizi öyle büyük bir mutasyon geçirdi ki forumun bu hali çok normal. Zaten o zamanlar forumda yorum yapan hiçbir arkadaş artık forumda yorum yapmıyor. Hatta artık çoğu diziyi izlemiyor. Haklılar yerden göğe kadar haklılar.
Bende direniyorum inatla 3 bölüm daha. Ondan sonra ufacık bir düzelme görmezsem sanırım bende sizlere veda edeceğim... :sad53::sad53::sad53:
Yeni jenerik müziği çok değişik geldi bana, kötü diyemiyeceğim bir çok arkadaşın aksine, kulağım çok alışık değil ama güzel ve etkileyici diye düşünüyorum. Sadece Ezo Gelin kısmına gerek yoktu, daha enstürümental gidebilirdi. Güzel güzel müzikte arayışlardan hoşlanırım.Arkadaşlar kimlerse tebrik ediyorum, biraz daha başınadaki ezgi ve seslendirmeyle giderse etnik müzikte iyi bir yer edinebilirler hatta dünya çapında.
Katılıyorum. Müziği ilk dinlediğimde garip gelmişti ama dinledikçe sevmiştim. Şimdi aynı fragmanı dağlarla izledim. Aynı etkiyi yaratmadı. Heyecanlı fragmana dağlar gitmiş mi hiç? Daha müziğimize bile karar veremediler. Dağlar yerine öteki müziği tercih ederim. En azından fragmana uygun:img-pilot
:img-icecrşimdi farkettim de,fragmanda ezo seyid in yüzüne tükürüyo.ay çok güldm:icon_whisne kdr yerinde bi hareket,biraz çirkefçe ama hakediyo:icon_whis
müzik konusunda deryadil cnm sennle aynı fikirdeyim.'ezo geliieeenn' yakarışı dışında çok güzl bi müzik.değişimleri severim,eskiye göre çok hoş olmş bnce.(daha güzelleri de vardı ama..nyse..)
forgetmenot
02-02-08, 19:53
Hani bir söz vardır ya,tam olarak ifade edebilir miyim bilmiyorum da, 'bir yemek bir elden çıkarsa lezzetli olur' derler.Bir yemeğe birden çok 'el' girerse yemeğin tadı tuzu olmazmış,her kafadan bir ses çıkacağı için yemek ya gerektiği gibi pişirilemez ya da yemek pişse de tadı istenildiği gibi olmazmış.Bir kere EzoGelin dizisi o kadar çok kez ele alındı, yönetmen ve senarist değişti ki,bu dizi bundan sonra beklentileri karşılayabilir mi ya da ne dereceye kadar bunu başarabilir??Bu hususlar tam bir muamma!Ben her zaman derim, bir dizinin 'talihi' olacak.Ne diziler var,kötü talihleri zamanla değişen.Mesela Hırsız Polis' dizisi şu anda bir efsane olarak hatırlanıyor ama ilk bölümler de rating açısından hali harapmış,ama kanal ve yapımcı dizinin arkasında durmuş vs.Ezo Gelin'in maalesef yukardan aşağı doğru giden talihsiz bir kader çizgisi var.Bakalım ne olacak bekleyelim görelim Ben bu Ezo Vadisi'nde, sonunda hani nasıl Sahra'da Mithat gizli polis çıktıydı,bizim Ezo'da(veya değişiklik olsun diye Kutsal Usta'da olabilir,ben şahsen onda bu potansiyeli görüyorum!:img-pilot) 'yabancı ülke ajanı' çıkar diye çok korkuyorum!!!! :img-swoon:icon_roll:img-dirol
Hani bir söz vardır ya,tam olarak ifade edebilir miyim bilmiyorum da, 'bir yemek bir elden çıkarsa lezzetli olur' derler.Bir yemeğe birden çok 'el' girerse yemeğin tadı tuzu olmazmış,her kafadan bir ses çıkacağı için yemek ya gerektiği gibi pişirilemez ya da yemek pişse de tadı istenildiği gibi olmazmış.Bir kere EzoGelin dizisi o kadar çok kez ele alındı, yönetmen ve senarist değişti ki,bu dizi bundan sonra beklentileri karşılayabilir mi ya da ne dereceye kadar bunu başarabilir??Bu hususlar tam bir muamma!Ben her zaman derim, bir dizinin 'talihi' olacak.Ne diziler var,kötü talihleri zamanla değişen.Mesela Hırsız Polis' dizisi şu anda bir efsane olarak hatırlanıyor ama ilk bölümler de rating açısından hali harapmış,ama kanal ve yapımcı dizinin arkasında durmuş vs.Ezo Gelin'in maalesef yukardan aşağı doğru giden talihsiz bir kader çizgisi var.Bakalım ne olacak bekleyelim görelim Ben bu Ezo Vadisi'nde, sonunda hani nasıl Sahra'da Mithat gizli polis çıktıydı,bizim Ezo'da(veya değişiklik olsun diye Kutsal Usta'da olabilir,ben şahsen onda bu potansiyeli görüyorum!:img-pilot) 'yabancı ülke ajanı' çıkar diye çok korkuyorum!!!! :img-swoon:icon_roll:img-dirol
Ben Onur Tan'ı çok beğendim. Oyuncular da ona çok güveniyorlar. Eşiymiş galiba yönetmen yardımcısı da çok şeker. Bu sefer kaptanımız iyi gibi görünüyor. Benden uzun süreliğine kredi aldılar. Serhat, Nurgül ve Suzan Avcı bir de Arzu'yla da söyleşi yaptılar. Çok şeker görünüyorlardı. Hepsine çok başarılar bize de iyi bölümler diliyorum, ama bu sefer gerçekten iyi olacağına inanıyorum. Arada sırada bazı aksaklıklar olursa da sağlık olsun.
Ekibe ne kadar destek verdiğimi şöyle özetleyeyim, Meryem bile çok sevimli geldi, onun Zeynel'le evlenmesine karşı değilim artık...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Cok guzel bi sekilde dusuncelerini ifade ettin ozellikle misal olarak Hirsiz Polis verilince ben bisey yazmadan duramam, cok dogru soyledin, baslarda reyting canavarina az kalsin kurban gidiyordu, ama sevenleri sayesinde, kose yazarlari, unluler sayesinde 50 bolume kadar tam gaz devam etti (daha uzun surebilirdi gerci), ve simdi seninde dedigin gibi benimde oldugu gibi bi cok kisinin efsanesi oldu.. Fakat Ezo Gelin hakkinda bende deryadil'e tamamen katiliyorum.. Her ne kadar Skyturk'u izliyememis olsamda, anlatilanlara bakilirsa bende Onur Tan'a simdiden cok isindim, Deryadil gibi bendede uzun bi sureligine krediyi almayi basarildar..
Ben cok umitliyim, her ne kadar bizleri derinden etkileyen bi baslangici olmus olsada, ve sonra hepimizi sinir eden bolumler izlemis olsakta bu koklu degisimden sonra ben Ezo Gelin'e cok guveniyorum, harika bolumler cok yakinda bunu hissediyorum.. :)
deryadil ben yönetmenimizin Sky Türk'te olduğunu bilmiyordum,Digiturk'ün kanallarından birinde sanmıştım bu yüzden izlemedim:icon_sorr
Tam olarak neler konuştular,oyuncular neler dedi aktarabilir misin biraz?
Off inşallah birileri foto filan çekmiştir:icon_sorr
canlarım güzellerim hepinize iyi akşamlar demeden gitmek istemedim:img-in_lo
bende sky türkte izleme şnasına eriştim arkadaşlarım sayesinde:img-in_lo çok sıcak çok iyi güzel bir ekıp dizi seti ve çok yorgunlardı:icon_sorrözellikle serhat bey yeni gelmiş ve hemen sete koşmuş:icon_sorr onları öyle görünce bende deryadil e hak veriyorum ve hem bize hemde set ekibine moral olması için sizleri bir süreliğine olumsuz düşüncelerinizi askıya almaya davet ediyorum:icon_sorr hiç eleştirmeyecek değiliz tabi eleştiricez hakkımız var ama artık bu olumsuz halımız bizlerede zarar vermeye başladı bir iki bölüm kendimizi dinleyelim sakın olalım:img-blush ve 47 enkazından çıkalım artık bakalım yeni ekibimiz bie nasıl bir bölüm hazırlamış:img-in_lo şunuda hatrlatmak isterim geçen hafta fragmanı görünce harıka bir bölüm olcak diye havalara uçmuçtuk ama olmadı bu haftada olusuz düşünüyoruz belki yine yanılırız inşallah:img-in_lo
canlarım tekrar görüşmek dileği ile kendinize iyi bakınbye
editt: hala popüler olmak güzel:img-grin2:img-grin2
skyturk mu:img-swoon off,ben dijituk te bi yerlerde sanıyoduum:icon_sorrağlcm vlla ya:icon_sorr
inş kaydeden olmştr,yada ne bilim,du bi sitesinden bakim bari,belki programa dair bişeler bulurum:icon_sorr:icon_sorr
izleyen bir anlatsa..??:icon_sorr:img-blush:icon_sorr
Ofelia arkadaş gibi ben de izleyen bir arkadaşın bize konuşmaları aktarmasını rica ediyorum.Of ya ben digiturk'e özel bi kanalda sanmıştım,hiç aklıma gelmedi...Şu an çok üzüldüm :icon_sorr Lütfen birileri anlatsın.:icon_sorr
İzleyen arkadaşlarda olumlu bir hava gördüm.Sanırım yeni ekibimiz gerçekten aklı başında bir ekip.Çok fazla umutlanmak istemiyorum ama inşallah güzel olur :img-polic
papatya363
02-02-08, 21:04
skytürt'teki programdan sonra çoğu kimsede umutların yeşerdiğini gördüm ve bu beni çok mutlu etti.ben zaten umutluydum ama çoğu arkadaşımızda neredeyse yok denecek kadar az umut kalmıştı.neyseki umutlar yeniden yeşerdi:)
ben malesef skytürk kanalı bizde olduğu halde izliyemedim.çok ama çok üzgünüm bu konuda.
izleyenler yönetmeni çok sevmişler.ee onlar sevmişse bende sevmişim demektir.
gösterdiklerinde yönetmen ezoya elbise seçiyormuş.çok tatlı biriymiş.
hee bide bilmeyenler için söyliyeyim.ezoya süpriz doğum günü partisi hazırlıyorlarmış.
az önce skytürk'ün yayın akışına baktım.aynı program yarın sabah saat 7:30'da görünüyor.ama tekrarımı bilmiyorum.eğer tekrarıysa bile o saatte izleme imkanım yok.biri dvd'ye kaydetse ne kadar güzel olur.
papatya363 canım bugün oynayan programın tekrarı mı?Of ya sabah 7 çok erken.Ama bilmem belki kalkabilirim...Merak ediyorum çünkü...Yarın da Serhat Bey'in oyununa gideceğim,bir yandan da çok heyecanlıyım aslında...
papatya363
02-02-08, 21:11
papatya363 canım bugün oynayan programın tekrarı mı?Of ya sabah 7 çok erken.Ama bilmem belki kalkabilirim...Merak ediyorum çünkü...Yarın da Serhat Bey'in oyununa gideceğim,bir yandan da çok heyecanlıyım aslında...
cnm bilmiyorumki.yanında tekrar yazmıyordu ama büyük ihtimal tekrardır.
pazar günleri genelde tekrar veriliyor çünkü
papatya363
02-02-08, 21:15
bilmeyenler için;
burcu(sessizperi) arkadaşım grupda anlatmıştı onları buraya kopyalıyayım.
sahnelerden çok geöstermedi hani ipuçu olmasın diye herhalde
elçin anne ile meryemin sahnesini gösterdiler sürekli
orda elçin anne Ezonun ömerle birleşmesinden memnun olacağına dair bir şeyler söyledi
meryemde sen kadim ile Ezonun birleşmesini istemiyorsun anlamında bir cümle kullandı
işte doğum günü varmış ezo bilmiyormuş başkasına doğum günü hazırlanıyor diye biliyormuş
kadim yaşıyor...
papatya363 çok sağ ol canım bilgi için.Çok makbule geçti.
Bir de izleyen arkadaşlar programı anlatsa çok güzel olacak...
Kadim'in Ezo'ya doğum günü partisi hazırlaması gerçekten hoş olmuş.Klişe bir şey evet ama partiyi hazırlayanın Kadim olması,hem de partisi dışardan insanların gözüyle "mutfakta çalışan işçisi" için hazırlamış olması insanlara Ezo'nun sıradan bir çalışan olmadığını anlatmak için güzel bir durum olur.Kadim de böyle bir parti hazırlamayı göze aldığına göre insanların laflarından çekinmediği belli olur...Hoş olur yani :)
papatya363
02-02-08, 21:22
rozicim şunu demiş
serhatı izledim yardımcı yönetmene geçti serhat dizide en önemli yönetmendir diyor senaryo sonra gelir diyor
hülya ablacığım(floraaa) şunu yazmış
tam açtığımda kanalı serhat beyle röportaja başladı.yazık ya izmir'den turne dönüşü soluğu sette almış.kolay değil bu işler.bizde oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz
serhat bey dizi hakkında pek yorum yapmadı.rating denen canavardan bahsedildi.yolda birisi görmüş kendisiyle konuşmuz.üzerinden iki yıl geçmesine rağmen erkekler ağlamaz'dan bahsedildiği için çok mutlu olmuş.
hatta iki yıl önce başbakan kimdi diye sorulsa hatırlamayan olabilir.ama dizi unutulmamış gibi.işte budur deyip göz kırptı.
forgetmenot
02-02-08, 21:50
serhat bey dizi hakkında pek yorum yapmadı.rating denen canavardan bahsedildi.yolda birisi görmüş kendisiyle konuşmuz.üzerinden iki yıl geçmesine rağmen erkekler ağlamaz'dan bahsedildiği için çok mutlu olmuş.
hatta iki yıl önce başbakan kimdi diye sorulsa hatırlamayan olabilir.ama dizi unutulmamış gibi.işte budur deyip göz kırptı.
[/B]
Oo 'Erkekler Ağlamaz' yeni sayılır.Sorulduğunda 'Sahra'yı,(hatta bir önce oynadığı show'daki dizisini) bilhassa Mithat'lı sahneleri sırasıyla anlatacak en az 10 kişiyi ben tanıyorum.Sen ne diyorsun hemşerim? diye sorarlar adama!Diyeceğim, söz konusu olan Serhat Tutumluer'in canlandırdığı karakterler olunca,unutmak ne mümkün? :good:Latife yapmış kendileri!:img-yes:
İyi etmişsin kaybolan karakterlerin listesini vererek.Olağanüstü güçleri biraz da bize yarasın.Bize de yazık :)Bu arada kayıp karakter listemiz kaç kişi ayıptır sorması?
kayıp listemiz şöyle canım biz egoflarda yardımlaşma sonsuzdur, elbet senin için tekrar yayınlarız, hemde detaylarıyla,
1. Doktor Emremiz, 37.bölümde Kadim ve Ezo'nun arasında ki yanlış anlaşılmayı Ezo'yu kaybetmek pahasına gidip kadime anlatan yüce gönüllü kişidir , kendisini Arzuyla başgöz etmek istiyorduk, nasip olmadı
2. Selim, Doktor Emre'nin yanında kalıyordu, Meryem'in ölen eşi Ali'nin kalbi kendisine takılmıştı ve Meryemle aralarında duygusal yakınlık vardı, tabii Meryem gerçekleri bilmiyordu, iyi bit yan hikaye çıkabilirdi
3. Feray, Kadimin arkadaşı, sıkıldığında yanına gittiği ve içini döktüğü insan, meşhur 37.bölüm monoloğu kendisinin yanında gerçekleşmiştir,
4. Kadimin doktoru, Kadim kendisiyle belli aralıklarla buluşup gidişatı hakkında konuşurlardı, akıllı ve Kadimi güzel yönlendiren bir insandı kendileri, onunda kaybolmasıyla Kadim yalnız kaldı, artık derdini anlatacağı kimsesi yok
5. ah canım Debii pek az kaldı aramızda, oysa Kadim ve Ezo arasında ne güzel diyologlara sebebiyet veriyordu
ee tabii birde karakter erozyonuna uğrayanlar varki onların başında
1.Elçin hanım gelmektedir, eskiden pamuk gibi bir insanken, Ezoyu beğenmeyen, Kadime layık bulmayan, agresif ve sinirli bir kadın olmuştur
2. Ezo , nerede kendileri pek özler olduk 30'lu bölümlerde Ezo'yu , Kadimle aralarındaki tatlı sert çekişmeleri nasılda tebessümle seyrederdik,
3. Kadim, maalesef 46.bölüm itibarıyla kendileri artık devamlı Ezoya neden Ezo , anlamıyorum neden kızdığını Ezo gibi cümleler kuran, devamlı kendisi de bilmesede af dileyen bir insan halini almıştır, nerde eski Kadim, mendebur fakat tatlı, aşık fakat dokumdurmaya ve Ezo'yu kızdırmaya bayılan Kadim
4. ee tabii Meryemin iyice dengesizleştiğini , Nedimin zayıf karakterinin iyice suyu yüzüne çıktığını söylememe gerek yok herhalde, Ballı ise istikrarı korurr gibi görünsede son bölümde espri çıtası yer yer göze batmakta olup , abartıya kaçtığını düşünmeme neden olmuştur.
görevin elbet %100 başarılması imkansız görünebilir, en azından kayıp insanların hepsi olmasa bile bazıları ve karakter erozyonuna uğrayan insanlar kurtarılsa ne güzel olurdu :img-pilot
sprıng mesajın baya uzun olduğundan alıntılayamadım :) Öncelikle teşekkürler bu ayrıntılı liste için ;) Gördüğüm kadarıyla,her zamanki gibi Egoflar iş başında.Listenin ayrınlılılığına bakınca :) Valla tüm tespitler doğru,ne diyeyim.İnşallah yeni ekimiz (ama tabi öncelikle kahramanımız Ömer:)) bu listeyi dikkate alıp,düzene sokabilir.Sana da çok teşekkürler ;)
kadim&neşe
03-02-08, 12:01
kayıp listemiz şöyle canım biz egoflarda yardımlaşma sonsuzdur, elbet senin için tekrar yayınlarız, hemde detaylarıyla,
1. Doktor Emremiz, 37.bölümde Kadim ve Ezo'nun arasında ki yanlış anlaşılmayı Ezo'yu kaybetmek pahasına gidip kadime anlatan yüce gönüllü kişidir , kendisini Arzuyla başgöz etmek istiyorduk, nasip olmadı
2. Selim, Doktor Emre'nin yanında kalıyordu, Meryem'in ölen eşi Ali'nin kalbi kendisine takılmıştı ve Meryemle aralarında duygusal yakınlık vardı, tabii Meryem gerçekleri bilmiyordu, iyi bit yan hikaye çıkabilirdi
3. Feray, Kadimin arkadaşı, sıkıldığında yanına gittiği ve içini döktüğü insan, meşhur 37.bölüm monoloğu kendisinin yanında gerçekleşmiştir,
4. Kadimin doktoru, Kadim kendisiyle belli aralıklarla buluşup gidişatı hakkında konuşurlardı, akıllı ve Kadimi güzel yönlendiren bir insandı kendileri, onunda kaybolmasıyla Kadim yalnız kaldı, artık derdini anlatacağı kimsesi yok
5. ah canım Debii pek az kaldı aramızda, oysa Kadim ve Ezo arasında ne güzel diyologlara sebebiyet veriyordu
ee tabii birde karakter erozyonuna uğrayanlar varki onların başında
1.Elçin hanım gelmektedir, eskiden pamuk gibi bir insanken, Ezoyu beğenmeyen, Kadime layık bulmayan, agresif ve sinirli bir kadın olmuştur
2. Ezo , nerede kendileri pek özler olduk 30'lu bölümlerde Ezo'yu , Kadimle aralarındaki tatlı sert çekişmeleri nasılda tebessümle seyrederdik,
3. Kadim, maalesef 46.bölüm itibarıyla kendileri artık devamlı Ezoya neden Ezo , anlamıyorum neden kızdığını Ezo gibi cümleler kuran, devamlı kendisi de bilmesede af dileyen bir insan halini almıştır, nerde eski Kadim, mendebur fakat tatlı, aşık fakat dokumdurmaya ve Ezo'yu kızdırmaya bayılan Kadim
4. ee tabii Meryemin iyice dengesizleştiğini , Nedimin zayıf karakterinin iyice suyu yüzüne çıktığını söylememe gerek yok herhalde, Ballı ise istikrarı korurr gibi görünsede son bölümde espri çıtası yer yer göze batmakta olup , abartıya kaçtığını düşünmeme neden olmuştur.
görevin elbet %100 başarılması imkansız görünebilir, en azından kayıp insanların hepsi olmasa bile bazıları ve karakter erozyonuna uğrayan insanlar kurtarılsa ne güzel olurdu :img-pilot
ah canım bunları bi bukabilsek de eski dizimize kavuşabilsek ya yeni bi dizi var çemberin dışında(reklam yapmak istemem ama mesajım için gerekli:img-pilot) ordaki ekipten yardım mı alsak acep hani kayıpları buluyolar ya ondan:img-pilot
herkese merhaba
anketime cevap veren herkese çok teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.
hayal perdesi
03-02-08, 14:28
Biraz geç oldu ama yine de anketi yanıtlayayım istedim…
Gönül o rezalet bölümden en ufak bir iz bile görmeye dayanamıyor ama muhtemelen kaldığı yerden başlayacak… Bari Ezo Hanım’ın o iğrenç repliklerinden almasalar bölümü…
Kaldığı yerden başlarsa Ömer içeri girer : “Ezo”
Ezo : “Ömer… Ne işin var senin burada.”
Kadim, o adamın Ömer olduğunu anlar; Ezo’nun haline nisbeten, işi olduğunu söyleyip “Sonra konuşuruz.” der ve bir hışım dükkanı terk eder bence… Malum Arzu Hanım’ın sorunları var ilgilenmesi lazım…
Biz merak ettiğimizle kalırız bence… Yeni ekibin bu saçma duruma mantıklı bir kılıf uydurabileceklerini sanmıyorum…
Kadim ilk başta Ezo’yu Ömer’in kaçırdığını sanacak ama, öyle olmadığını anlayınca Ezo’yu Seyit’in elinden kurtarmak için beraber hareket etmek zorunda kalacaklar. Muhtemelen Ömer “Ben de gelecem” diye Kadim’in peşine takılacak ama, Ballımız, ağamız onun gelmesine izin vermeyecek…
Ağamıza bir kurşun ne yapabilir ki tabi ölmeyecek… Maazallah o ölürse bu dizinin izlenecek neyi kalır… Tabi bir de deryadil’imizin Zeynel’i var ama ne yazık ki onu çok az görebiliyoruz…
Eğer yeni ekip gerçekten bu dizinin mafya dizisi olmasını önlemek için toplu bir temizlik yapıyorsa Seyit ve adamı ölecektir bence…
Fragmanda Ezo’nun çılgın bir şekilde müziğe tempo tuttuğu:blink: yerde bitecek ve biz kime ne olduğunu anlamayacağız…:img-fie:
Bu bölümden çok da umudum yok açıkçası. Bu hale gelen bir dizi bir bölümde toparlanamaz bunun farkındayım ama, en azından düzeltme çalışmaları gerçekten yapılacaksa bu bölümde bunu hissedebiliriz. Onun dışında 2 – 3 bölüm vermek gerekir yeni ekibe ve ben bu süreyi dişlerimi sıkarak onlara tanıyacağım…
Anket için çok teşekkürler Vankedisi…
Bence kaldığı yerden başlamıcak...
Kaldığı yerden başlarsa;küçük bir karşıklık olabilir...
Laf arasında bize öle bir mesaj verilebilir...
Ezo için biraraya geldiler...Sadece Ezo'yu bulmak için...
Ballı ölmez ki...
Seyit...
Bölüm çatışma sahnelerinde bitmicek gibi geliyor...Yani fragman sahnelerinden son olmucak...
Umutluyum,umutluyum,umutluyum...Umudumuda zaten hiç kaybetmemiştim...
:good:
anketi gördüm hemen yanıtlamak istedim. anket için tesekkürler vankedisi ellerine sağlık..
muhtemelen öyle baslar. yoksa çok havada kalır o sahne.. açıkcası ezonun ilk tepkisini görmek isterim
ezodan sasırdıgını belli eden tepkiler kadimden bozuldugunu belli eden tepkiler ömerdende özlem dolu tepkiler bekliyorum. hayırlısı..:)
"olumsuz konuşmayalım" denmişti sanırım oyüzden pozitif yaklaşıyorum. yeni ekibimiz öyle bir ekipki bulur bir kılıf. bizede mantılıca anlatılır olaylar.
ezonun kaçırılması konusundadır herhalde. (ne kısa cevap bu böyle:))
hahahh ölür mü ballı ağa bir kursunla.. ona binlerce kursunbile birsey yapamaz hem biz ballı ağasız naparız:icon_sorr:icon_sorr
bence seyitin adamı aziz ölecek. diğerlerinin çlmesi diziyi baya etkiler çünkü.
hep son sahneler fragmanda verldi. fragmanda son sahne olabilecek de ezonun önüne bakıp çığlığı bastıgı sahne var. o olur herhalde..
olumlu düşünüyorum ve cevap veriyorum:) tabikiii... yeni ekip gelmiş. o kadar özenle çalışmış. çok güzel bir bölüm olacak çok..
tekrar tekrar ellerine sağlık vankedisi:img-wink:
Ömer'in koca İstanbul'da Ezo'yu nasıl bulduğu...
Kadim'in neden bu kadar kararsız olduğu...
Ezo'nun gerçekten Antep'li olup olmadığı ( Meryem'de Antep'ten ama tüm hallerine rağmen hanım hanımcık geliyor gözüme:icon_whis)
Elçin annenin gerçekten ne istediği...
Nedim'in iyi mi yoksa kötü mü olmasının istendiği....
Umrarım yeni senaristimiz bu çok önemli sorularada cevaplar bulabilir...
Bu arada her hafta bozulan psikolojimiz yüzünden sürekli sinir olup kendimizi üzüyoruz bu kez gülelim istedim...
Umarım beğenirsiniz...
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3271
daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama içimde kalmasın söylemek istedim:img-blush
serhat tutumluere silah hiç yakışmıyor. komik duruyor. tutmayı bilmiyor sanki...
sadece birkeç kez atış talimine gitmiş biri olarak iddia ediyorum. ben ondan güzel tutarım silahı:):)
a. mümtaz taylan hey yavrum heyy:img-cool2 nasıl bir karizmadır o öyle..
bizimkiyse koşuşturuo öyle..
dikkatimi cekmişti yazmak istedim. serhat tutumluere silah vermeyin. zaten karsısındakiler gülmekten onla çatışamaz ki...
buarada sosyal mesajda veriyim: zaten silah hiç bir insana yakışmaz:img-wink:
birsüredir yorum yapmıyordum. şimdide hızımı alamıyorum:)
pelin-ce klip resmen muhteşem olmuş. çok eğlendim izlerken.
hele ilk giriş kopardı beni..
kadimin telefonla konuşurken dönerek etrafına baktıgı sahne zaten komikti. müzikle uyum sağlayıp daha bir komik hale gelmiş.
ellerine, emeğine sağlık.. moralim düzeldi sanki.. dizi böylede kalsa olurmuş. enazından güldürüyor(sadece şaka:img-blush)
şarkı biraz kinayeli geldi. biryerlere gönderme yapar gibi sanki:img-wink:
tesekkürler eğlendirdiğin için devamını da beklerim:img-yes:
Ezo'nun gerçekten Antep'li olup olmadığı ( Meryem'de Antep'ten ama tüm hallerine rağmen hanım hanımcık geliyor gözüme:icon_whis)
Bu arada her hafta bozulan psikolojimiz yüzünden sürekli sinir olup kendimizi üzüyoruz bu kez gülelim istedim...
Umarım beğenirsiniz...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
klibin harika olmuşşşş..bayıldııım..şarkının sözleri ve sahnenin uyumu cuk diye oturmuş..son zamanlarda,diziyi izlerken bile böyle keyif almamıştım..ellerine,emeğine sağlık..
edit: pelin-ce bak klibe reklamda aldık :img-icecr:)
Ekibe ne kadar destek verdiğimi şöyle özetleyeyim, Meryem bile çok sevimli geldi, onun Zeynel'le evlenmesine karşı değilim artık...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
gözlerim doğru mu okudu acaba, şöyle oğuşturdum ve tekrar okudum, evet evet yazılanları aynen okumuşum, zeynel ve meryem aynı cümle içinde kullanılmış ve bunu yapan bunu yapan sensin
:img-yes:
Pelinciğim klibin şahane olmuş, stres atmak için birebir , seyret ve relax ol :happy0064
şimdi benim aklıma bişe takıldı. 49. bölümde ezonun dogum günü kutlanacak bunu biliyoruz peki kadim ne hediye alıcak acaba? hani bir kaç bölüm önce fotograflarını çekmişti ya güzel bir klıp hazırlıyormuş veya ne hediye alabilir?sizinde fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
anket için teşekkürler dilek
kalbim geçen hafta ki kötü repliklerin ve devamını kaldırabilir mi bilemiyorum, aslında çok bağımsız bir noktada, sanki bunlar hiç olmamış gibi başlasa:icon_whis
benim ruh sağlığım için kötü olur, şöyle ki Ömer elinde çiçeklerle içeri girerek
Ömer: bekle beni ezom demiştim, bu yaptığın ayıp olmiyi
Ezo: asıl senin yaptığın ayıp, egoflar bu sahneyi ne zamandır bekliyordu biln mi, geldin limon sıktın sahnenin içine
bu arada Kadim:(her zamanki kibarlığıyla) lütfen müsade edermisiniz beyfendi
Ömer: etmem bvar mı diyiciğin, ancak dağdan gelip bayırdakine mi kovuyorsun, hem ben 1.sezonun başından beri Ezonun elini tutan benim
Ezo: seni bekleyeceğimi nerden çıkardın,Kadim gibi bir şövalyeyi bulmuşken kim bakar sana
der ve çiçekleri Ömer'in kafasına indirir, en azından bu sefer azarı Ömer yemiştir:happy0064
Adamın gizli güçleri olduğunu açıklayamazlar, dizi bir anda fantastik komediye döner, bu da artık senaristi yeter dedirteceği için, farkında değilmiş gibi davranacaklardır :img-clapp
kaderin bir cilvesi, Ömer her olaya maydonoz olacağı için, Ezo kaçırılınca dağda söylediği repliği tekrar etmiştir " bekle Ezom geliyom, seni kurtaracağım" bunu duyan Kadim sinirlenmiş ve ona girişmiştir, nerden senin Ezon oluyor diye, gelmene izin veriyorum bir daha bu kötü repliği tekrar etmezsen diyerek içinden de belki yanımda kurşunlara gelirde kısa yoldan kurtulurum diye de düşünmüş olabilir:img-hyste
Ballı ölürse saç ayağı eksik kalır, hem lakabı belli, ona birşey olmaz,:img-pilot
Seyidi bile öldürseler, geriye kötü kalmayacağı için bu konu mechul,
Ezonun abovv tarzı elleriyle ağzını kapatıığı yerde bitebilir muhtemel, tabii bu ifade Ballı mı için mi Kadim için mi bilemiyeceğiz herhalde, Ballının vurulduğu görülüyor fakat Kadimde kendini ortalığa attığı için eh çelik yelek giymediyse durumu riskli demektir, Ezo pişmanlıkla da bu hareketi yapmış olabilir, " adamın yüzünü bir güldüremedim, bak vuruldu, gidiyor elden " şeklinde:king:
bir egof hiçbir zaman umudunu yitirmez, geçen bölümü atlattıktan sonra hiçbir bölüm bizi korkutamaz, yeni ekibi desteklemektekte ve güzel kareler beklemekteyiz :icon_redf
kadim&neşe
03-02-08, 20:31
Umarım beğenirsiniz...
pelincim klibin harika tam biz egofların ruh halini yansıtmışsın ben gerçi kadimin telefonla konuştuğu sahne varya kadimin telefonla konuştuğu kişi olarak ezoyu görmek isterdim ama böyleside güzel(malum bizim ruh halimizi ezo(karakteri) bozdu:img-in_lo)
Sanirim forum hic bu kadar kimsesiz ve sessiz kalmamisti.:icon_sorr
Pelincenin yaptigi klib en cokta bu forumun halini anlatiyor bana.:good:
Eskiden sayfalari okumak icin zamanim olmazdi simdi dunden beri bir tek Kadim&Nese adli arkadasimiz yazmis.:icon_whis
Yok gercekten artik dagildik saniirim ve bunu kabul etmek gerekiyor.Herkes bir yerlere dagildi.:icon_sorr
Kendi adima dizide eski tadi alamazsam bile bu forum benim cok hosuma giderdi.Ama ya simdi :icon_sorr
nurayaktan
03-02-08, 22:03
hoş bulduk. çok teşekkür ederim. 2 site arkadaşım.
hoş bulduk. çok teşekkür ederim. 2 site arkadaşım.
hosgeldin arkadas sende israrla egof olma yolunda saglam adimlarla ilerliyorsun hosgeldin.
Fragmanin basindaki ezonun bakisi Kadime ama kadimde ona cok iyi bakmiyor kizgin kizgin bakiyor sanirim bir yerde yemekteler.:icon_whis
Sanirim forum hic bu kadar kimsesiz ve sessiz kalmamisti.:icon_sorr
Pelincenin yaptigi klib en cokta bu forumun halini anlatiyor bana.:good:
Eskiden sayfalari okumak icin zamanim olmazdi simdi dunden beri bir tek Kadim&Nese adli arkadasimiz yazmis.:icon_whis
Yok gercekten artik dagildik saniirim ve bunu kabul etmek gerekiyor.Herkes bir yerlere dagildi.:icon_sorr
Kendi adima dizide eski tadi alamazsam bile bu forum benim cok hosuma giderdi.Ama ya simdi :icon_sorr
canım Salı günü bölüm yayınlansın gene şenlenir buralar merak etme, yazacak pek fazla birşey olmadığı için herkes sessizliğe gömülmüş duurmda, yeniden eski hareketli günlere dönecek umarım benim temennim bu yönde, hele şöyle güzel bölümler seyretmeye başlayalım, ben çok güveniyorum yeni ekibe, çok çalışıyorlarmış ,inşallah bunun karşılığında güzel şeyler ortaya çıkar bizde seyrederiz. Sonra da sayfalarımzı dolar taşar.bye
Merhaba!
bir sorum var: Ezo ve Ömer nasil ayrildi. yani o kuma meselesini biliyorumda. ama bu Ömer nasil Iraka gitdi. böyle sessiz sedasiz mi? ezoya haber vermeden mi? ve o aralar ezoyla ömerin yeniden baslama ihtimali var midi? Ballinin bu isin icindeki rolü ne?
ilk sezonu pek izlemedigim icin bilmiyorum. soruyorum cünkü Ömer bir seye güveniyorda, Ezonun karsisina ellerinde cicekle cikmaya cesaret ediyor. yani ilk sezonun sonunda Ezo Ömer arasinda her hangi bir konusma, ya da son konusmadan bu cesaret olabilir mi?
Sahra dizisini bakanlardanim. dün bir kac sahra-mithat sahnelerine bakdim tekrardan. ve serhat tutumluere bir kez daha hayran kaldim. hani cogu oyuncularin mimikleri, hareketleri her rolde aynidir ya. inanin ST hic öyle degil. ne de olsa usta oyuncu.
son olarak Bolahenk'in gitmesi, cok kötü. yani onun müzikleri diziye cok uyuyordu. yeni fragman müzigine yorum yapamiyorum. begenmedim, begenmicegim bu gidislede. umarim yeni bölümlerde uygun müzik secilir. böyle bolahenkin sarkilar gibi kalbe isliyen türünden mümkünse.
[QUOTE=forgetmenot;6005851]Hani bir söz vardır ya,tam olarak ifade edebilir miyim bilmiyorum da, 'bir yemek bir elden çıkarsa lezzetli olur' derler.Bir yemeğe birden çok 'el' girerse yemeğin tadı tuzu olmazmış,her kafadan bir ses çıkacağı için yemek ya gerektiği gibi pişirilemez ya da yemek pişse de tadı istenildiği gibi olmazmış.Bir kere EzoGelin dizisi o kadar çok kez ele alındı, yönetmen ve senarist değişti ki,bu dizi bundan sonra beklentileri karşılayabilir mi ya da ne dereceye kadar bunu başarabilir??Bu hususlar tam bir muamma!Ben her zaman derim, bir dizinin 'talihi' olacak.Ne diziler var,kötü talihleri zamanla değişen.Mesela Hırsız Polis' dizisi şu anda bir efsane olarak hatırlanıyor ama ilk bölümler de rating açısından hali harapmış,ama kanal ve yapımcı dizinin arkasında durmuş vs.Ezo Gelin'in maalesef yukardan aşağı doğru giden talihsiz bir kader çizgisi var.Bakalım ne olacak bekleyelim görelim Ben bu Ezo Vadisi'nde, sonunda hani nasıl Sahra'da Mithat gizli polis çıktıydı