Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Jenerikte yeni yönetmemiz Onur beyin ismini görmek beni mutlu etmiştir kendisine hoşgeldiniz demek isterim,:happy0064 geçen haftadan sonra bu bölüm bana ilaç gibi gelmiştir,
Ömer ve üç ahbab çavuş sahnelerinin çokluğuna ve Ezo-Kadim sahnelerinin azlığına rağmen, daha bu bölümden bu kadar hızlı gelişmeler olması çok güzel,:good: bana azap veren şey sadece fon içinde kullanılan türkülerin ruhumu heder etmesidir, bolehenk özlemle anılmaktadır.:img-help:
ayrıca Ezo'nun seyrettiği Eşref Saatinin sonunda çıkan yönetmenin soyadının da Tan oluşu ayrıca dikketimi çekmiştir acaba Onur beyle bir akrabalığı varmıdır merak etmekteyim.:img-yes:
Kadim gene Mercedese geri dönmüş bu da bir işaret mi acaba :img-icecr
Ömerin elindeki listedende bir yerlere varılacak gibime geliyor bakalım göreceğiz, tez vakitte işlerini bitirp memlekete dönsünler diyeceğim fakat dükkan satın aldılar nasıl olacak bu iş bilemiyorum, jet hızı dönüşleri kendisi iinde beklemekteyim.
Meryem yavaş yavaş Ballıya benzemeye başladı, espriler onda da havada uçuşuyordu bu akşam
fakir ve gururlu ( yanlış teşhis fakir değil artık, gururlu hiç değil, olsaydı şu an burda olmazdı zaten):img-pilot
Zengin ve yakışıklı (eksik tanımlama, bunun yanına karizmayı ve insanı değerleri ekle, ikiyle çarp):img-meeti
Ağam kendini temize çekecekti fakat elini kana buladı maalesef , tekrar Eyüp yolu göründü:img-angel
Elçin hanım gene geldiği noktada, yalnız
Arzunun yolu açık olsun
Kadim ellerine sağlık Ömere yapıştırdığı yumruklar için , hah şöyle Ballının dediği gibi canlan biraz değil mi:img-gun:
hafızamdan Ömer ve kankileri silersem güzel bir geçiş bölümüydü :img-clapp
evet arkadaşlar o kadar sabırsızlandık bekledik.ben ce deydi.ben güzel buldum.
ballı ağam arkadaki rock-türkü karışıkk müzikle adamları teker teker indirdi.o ne girişti ya.
seyit giderayak döktürdü.esprileri konuşmaları,dokundurmaları çok hoştu.ölmesine sevindim ama.
bu akşamlık anca bunları toparladım bu kafa karışıklığındaa.yarın daha iyi yazarım.
herkese geçmiş olsun bu bölüm güzeldi.iyi geceler.
kardelen2086 05-02-08, 23:50 geçen haftaya göre gayet iyi bir bölümdü....:img-yes::img-yes:
ama bölümün başında bir ara ezo ömer e "höst"dedi ya,allah dedim ezo başladı yine şimdi bunların ardı arkası kesilmez....allahtan geçen bölüm de olduğu kadar saçmalamadı....
son sahneye gelince kadim ömer e derken kendi çekti silahını,kesin ballı ağa ayıracak onları,ya da ezo bir kriz geçirip yeter diye bağırabilir....:icon_sorr
nedir seyitin attığı kurşunların yerinde gül biter
ben mi yanlış gördüm ballın vurulan omzunda gül mü vardı hiçç vurulmamış gibi dim dik ayaktaydı maşşallah :icon_whis
belkide kurşun sıyırıp,geçmiştir.Ballı Ağamıza kurşun neki:img-grin2
bu bölümü beğendim,konuları toparladılar.bende umutluyum,güzel
bölümler bizleri bekliyor.
simdi baktim
öykü : Onur Tan
senaryo: Yazar Kasa
Yonetmen: Onur Tan.
Umarim bundan sonra guzel bolumler izlemeye baslariz:img-yes:
edit: sanirim bu gece butun reklamlari ben kapiyorum:img-yes:
"tetiği çektin mi düşüreceksin" dedi...
ünlü silahşör kadim avşar...ama...
bakalım kendi öğüdünü kendi tutabilecek mi???:img-wink:
ben hiç sanmıyim...
araya birinin gireceği kesin...
bu ballı da olabilir...her şeye burnunu sokan "ezo gelin"de...
benim bildiğim ezo bu durumda geri planda kalmaz...ikisini de haklar...:img-hyste
herkese iyi geceler...güzel rüyalar görün...
selam ve sevgi ile...bye
ha unutmadan hemen şaşırdığım bir şey var onu söyleyeyim.dizi tam zmanında yani verilen saatinde başladı.görünce çok şaşırdım.öğrenmeye başlıyorlar işi arkadaşlr yavaş yavaş.
ayrıca Ezo'nun seyrettiği Eşref Saatinin sonunda çıkan yönetmenin soyadının da Tan oluşu ayrıca dikketimi çekmiştir acaba Onur beyle bir akrabalığı varmıdır merak etmekteyim.:img-yes:
Baharcım akrabalığı var canım. Eşref saatinin yönetmeni Zeynep hanım Onur beyin eşiymiş. Biraz reklam oldu o kısımda ama neyse :icon_whis:icon_whis:icon_whis
aisha_nena 05-02-08, 23:56 genel olarak güzel bir bölümdü.en azından sahneler birbirinden kopuk değildi.sakin sakin ilerledi herşey.bu bölümde aklında en çok kim kaldı derseniz meryem.elçin i iki kelimeyle mat etti.ballının esprileri her zamanki gibi harikaydı.ezo damper olayında koptum zaten.ilk sahnede baklavacının olaya müdahelesi güzeldi.sevimliydi(meryem i zaptedebildiğini gösterdi en azından dükkanda).ezo nun kıvama gelmesine var daha.arzu ya alışmıştım yazık oldu mutant elçin hanım teyzemizi dinginleyebiliyordu.neyse şincik meryem kızımız var.
ezo vadisi pusu olayının bugünkü çatışmayla son bulmasını diliyorum çünkü ufuret basıyor beni silah sesinden.ağam maşallah 2 şarjörle orduyu heder etti:img-polic. final sahnesi kesmedi ama beni ömer beyoğlumuz zaten lise çocukları gibi çete halinde gözüme batıyor.birde olaya son anda gelmiş caka satıyor:icon_sorr..kadim ezo sahnesi pek yoktu hatta hiç yoktu ama ilerleyen bölümlerde bu artacak eminim.sanki kendini kadimi korumak için silahın önüne atacakmış gibi geldi bana.:love05:.nedim eylül diyalogları güzeldi.zekinin gizliden yaptığı yemek güzeldi.bir tek ömer kötüydü.demedi demeyin bu adam yerleşti bir yerlere gitmicik:fighting2.neden derseniz daha esat bey olayı var.inmidir cinmidir.ömer hangi ara hapse girdide bu adamı tanıdı.adresi bilenen kendi bilinmeyen ve aranan şahıs kimdir:icon_sorr.yoksa kadimle bir bağlantısı varmıdır?bu parayı neden ömere bıraktı.listede kimler var of ben sormaktan yoruldum umarım senarist yeni bölümlerde cevaplamaktan yorulmaz:img-wink:
vankedisi Show TV vazgeçmek istemediği malum yarışması sayesinde bazı izleyicilerini kaybedebileceğini anlayıp o yarışmadan sonra ekrana gelen dizilerin doğru saatlerini vererek,fragmanı erken vererek o seyirci grubunu kaybetmemeye çalışıyor.Gene o yarışmadan sonra yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisi için de aynı stratejiyi izliyor yani...
Derya ben de diyorum neden göstere göstere Eşref Saati dizisini gösterdiler.Yapım şirketinin alakası yok ne var ki diye düşünüyordum meğersem cevap sendeymiş be canım.Sağ ol bilgi için ;)
bölüm hakkında fazla olumsuz yorum yapmicam..çünkü 1 bölümde zaten tamamen toparlanma olamazdı..ama bi kaç hususu yazmadan da edemicem:)
Ezo- Kadim yani bu dizinin başrol oyuncuları dimi ama biz bunları bir arada göremiyoruz uzun zamandır..bu bölümde aynen öyle oldu..gördüklerimizde de Ezo tarafından azarlanıp durdu..daha sonra ise sarılmalarını gördük..işte bu kadar sahneden ibaretti..yine iyimser egof olarak inşalah bu sarılma,ikiliyi eskisi gibi göreceğimizin ışığıdır diye umuyorum:img-pilot
yan karakterlere çok ağırlık verilmiş..mesela Ömer ve tayfası eğlendirdi beni ama çok fazla gözüktüler..daha da gözükecekler ..malum liste çıktı başımıza..
lütfen müziklerde değişiklik yapın:img-swoon
dizide toparlanma hissettin mi derseniz evet hissettim..
mesela Arzu meselesi klişe şeylere sebep oluyordu ve bu mevzu kapandı..
Seyit te konu kalabalığı yapıyordu :img-pilot ve artık oda yok..
bu karakterlere dağılan süreyi Ezo-Kadim lehine döneceğini umuyorum..
genel olarak fena değildi diyeyim ve yeni ekibe moral vereyim..ben umutluyum bu yeni ekipten..
Ya benim çok merak ettiğim bir şey var.Şimdi Seyit öldü (Allah rahmet eylesin) Süreyya ortağını kaybetti yani.Bundan sonra Süreyya nasıl bir politika izler?Ya da bu Hüseyin denen adam (Seyit'in emir aldığı adam) Seyit ölünce yerine yeni birini verir mi?Süreyya hepsinden vazgeçip bu bölüm dile gelen maliye işiyle mi Nedim ve Kadim'in başını ağrıtır?Kısacası Süreyya karakteri bundan sonra nasıl hareket eder tüm merakım bu :)
Baharcım akrabalığı var canım. Eşref saatinin yönetmeni Zeynep hanım Onur beyin eşiymiş. Biraz reklam oldu o kısımda ama neyse :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Onur bey Onur bey demek öyle , eşe torpil durumları , :img-hyste valla biz egofların gözünden birşey kaçmaz :happy0064
madem eş durumu var no problem öyleyse :img-pilot
bence geçen haftaya göre çok çok güzel bir bölüm izledik. iyi bir geçiş bölümüydü.
ama şu çokca görünen ömer sahneleri yerine bir de ezo kadim aşkı görseydik tadından yenmeyecekti.:img-in_lo ama buna da şükür. umarım öbür bölümlerde artık bol bol ezo kadim aşkı görürüz.
nedir? seyidimiz ölmüştür. pek de kibar kötü adamımızdı. hepimizin başı sağolsun.:icon_sorr
ballı ağamız gene her zaman ki gibi döktürdü.:good: maşallah adı gibi ballı.
aisha_nena 06-02-08, 00:03 bölümün akılda kalan ve merhum ismi seyit.alışmıştım ben ona yazık oldu:bella.süreyyayla birbirlerine çikolata yedirdikleri sahneyi asla unutamıyacağım.merhumun ardından konuşulmaz ama kurtulduk.asıl ballının yaptığını anlamadım .neden seyitin adamlarını işe alıyor.ağam sen zeynele mukayet olamadın çocukcağız hastane köşelerinde heder oldu eve geldimi gelmedimi belli değil.azize acı bari.azizde seyitin mefta oluşunda memnun gibiydi.derin bir rahatlama sezinledim yüzünde.memleket bir manyaktan daha kurtuldu der gibi melül melül bakıyordu:icon_sorr.velhasıl kelam şimdi tekrar bekleme sürecine girdik.elim tetikte oyununuda atlatttıkmı haftalardır beklediğimiz aşk kapımızı çalacak galiba :happy0064
ÖzGe_Doktorr 06-02-08, 00:05 bi kaç sorum olazak
1-)cahilliğime werin EGOF ne?
2-)sizce yarın E.G fragmanını werirlermi ?
3-)ezo ve kadim yarım sezon oldu hala bir atak göremedik sizce olabilicekmi?
4-)arzu gittimi?
Ya benim çok merak ettiğim bir şey var.Şimdi Seyit öldü (Allah rahmet eylesin) Süreyya ortağını kaybetti yani.Bundan sonra Süreyya nasıl bir politika izler?Ya da bu Hüseyin denen adam (Seyit'in emir aldığı adam) Seyit ölünce yerine yeni birini verir mi?Süreyya hepsinden vazgeçip bu bölüm dile gelen maliye işiyle mi Nedim ve Kadim'in başını ağrıtır?Kısacası Süreyya karakteri bundan sonra nasıl hareket eder tüm merakım bu :)
ay billur dur be canım..uyuyan devi uyandırma..bizi izleyen gözler var:img-pilot
akıllarına sokma şöyle şeyler..ben seyitten kurtulduk derken başımıza birde hüseyin çıkarmasınlar..
Edit:fazla merak iyi değildir..sonra al merak ettin otur izle derler bizim gibi egoflara:img-hyste
bi kaç sorum olazak
1-)cahilliğime werin EGOF ne?
2-)sizce yarın E.G fragmanını werirlermi ?
3-)ezo ve kadim yarım sezon oldu hala bir atak göremedik sizce olabilicekmi?
4-)arzu gittimi?
1-EGOF biziz canım.Ezo Gelinciler yani =)
2-Sanmıyorum.Ama bu bölüm olduğu gibi perşembe verebilirler ya da çarşamba 12'den sonra...
3-O atak için biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.En azından gelecek bölüm bir başlangıç görsek yetecek...
4-Arzu gitti.Allah çocuğuyla mesut etsin bye :)
saraygözlüm 06-02-08, 00:08 NERDESİN EY AŞK!!!!
Nurgül Y. ve Ümit Ç. döktürmüş bu bölüm yanlız,ben neden hala bu diziyi izliyorum bilmiyorum,ama asıl garip olan NT ve S.T. ye aşk hikayesi yazamamak.,kesinlikle bu daha ilginç,Nurgül benim tv de sinema da tiyatroda gördüğüm genç oyuncular arasında oyun gücü en yüksek kadın oyuncu,inanılmaz yetenekli ve onun oynadığı bahar karakterinden daha iyi aşık kadın performansı da görmedim ne yazıkki tv tarihinde.ST desen geç farkedilmiş gerçek bir yetenek ve onun gözleri kadar aşkı samimi anlatan başka çift göz tanımam.peki sorun nerde?????
umarım artık ezo kabalıktan kurtulur..çok kaba çok argo konuşuyor..döktürüyor yani..bu bölümde höst çiyan vs.duyduk..hiç yakıştıramadım yani..seyitte demezmi sizin gibi bir hanımefendiye diye...şaka gibi.
Seyidin Ezo diyologlarını çok tuttum , çok başarılıydı kendileri, rahmet olsun , kendilerini özleyeceğiz
benim umudum daha öncede dediğim gibi
1.Seyidin artık sabrının kalmayıp onu yere fırlattığı andadır belki beyin sarsıntısıyla eski Ezo geri gelir aramıza
2.diğer bir ihtimal ballının vurulduğunu görmek beyninde dalga yaratabilir
3.ya da Seyidin vuruluğunu gördüğü an attığı çığlık şok etkisi yaratmış olabilir
4.o da olmadı Kadim ve Ömerin restleştiği an yeter gayri deyip bayılırsa belki uyandığında yepyeni bir Ezo olarak uyanabilir
5.yok hiçbiri olmadı Senaristimizin elindeki sihirli değneğe kalmıştır durum
:img-pilot
ÖzGe_Doktorr 06-02-08, 00:11 1-EGOF biziz canım.Ezo Gelinciler yani =)
2-Sanmıyorum.Ama bu bölüm olduğu gibi perşembe verebilirler ya da çarşamba 12'den sonra...
3-O atak için biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.En azından gelecek bölüm bir başlangıç görsek yetecek...
4-Arzu gitti.Allah çocuğuyla mesut etsin bye :)
egof ilginç ve güzel olmuşş
yükseln yeni E.G ciler
ALLH'ım sn bize yardım ett ezoya kaldıysakk bekle bekle ve bekle yanii
ay billur dur be canım..uyuyan devi uyandırma..bizi izleyen gözler var:img-pilot
akıllarına sokma şöyle şeyler..ben seyitten kurtulduk derken başımıza birde hüseyin çıkarmasınlar..
Edit:fazla merak iyi değildir..sonra al merak ettin otur izle derler bizim gibi egoflara:img-hyste
Alemsin Ayşe ya :img-hyste Ya Süreyya ölmedikçe ya da hapise girmedikçe Kadim'den intikam alma rüyasından uyanmaz.Benim anlamadığım Berrak denen şahıs Süreyya'yı sevmiyormuş,e her şey karşılıklı değil midir?Değildir de Süreyya Berrak'ı çok mu sevmekteydi?Nedir açıklayın bize yahu :)
Ayrıca bir mantıksızlık daha istemiyorum be Ayşecim o olayı da açıklığa kabuşturup "De hayde" deyip postalasınlar rahat edelim hep birlikte :)
hayal perdesi 06-02-08, 00:13 Geçen haftaki bölüme göre oldukça iyiydi, hatta çok iyiydi:happy0064 Diziyi adam edecekler inanıyorum ben buna :good:Eksik olan tek şey aşktı ama bir-iki bölüme kadar aşk da görürüz :img-in_lo Zaten Ezo'nun Kadim'e sarılması bile şimdilik yetti bana; açıkçası korkmuştum, Ezo'nun Kadim'e "Tamam zahmet etmeyin Gadim bey ben kendim galkarım, herkes kendi yoluna!" demesinden... Ama nedir can havliyle, o korkuyla sarılmıştır... Eski senaristimiz devam ediyor olsaydı Ezo Hanım kesin buna benzer bir cümle kurardı ama yeni ekibimiz, hafiften, güzel güzel toparlamaya başladı diziyi... Kendilerine şimdiden teşekkürlerimi sunayım, umarım bizi yanıltmazlar, çünkü gerçekten çok ümitlendim ben:img-yes:
Bu yeni ekibi ben çok sevdim arkadaşlar:happy0064 Sanırım bize o özlediğimiz güzel diziyi geri verecekler... Seyit'i hakladıklarına göre, gerçekten toplu bir temizlik yapmışlar helal olsun... Artık bu durumda Süreyya Hanım da kaldı mı bir başına... Oh oh içimin yağları eridi...
Ballı Ağamızdaki de ne karizmadır böyle, bir insan o kadar karizmatik vurulabilir mi:good: Hele ki o içeri dalıp adamları teker teker, tek kurşunla keklik gibi avlaması... Harikaydı:img-icecr
Ballı Ağanın evde Nur Hanım'la konuşması da çok hoştu bu arada... "İşte bizim tanıyıp sevdiğimiz Ballı Ağa bu!" dedim...
Arzu'nun annesiyle derdini paylaşma sahnesinde çok duygulandım ben... Bu kızı sevmeye başlamıştım keşke gitmeseydi üzüldüm şimdi; ama inanıyorum ki ekibin onu göndermesi klasik "fedakar baba adayı" gibilerinden basmakalıp sahneleri kullanmak istememelerindendi... İnşallah yanılmıyorumdur...
Gelelim Seyit Efendiye... Nedir Seyitçiğimiz ölmüştür, hepimizin başı sağolsun... Bu kadar kibar bir mafya olabilir mi! Telefonla konuştuğu halde bile bir kadın hapşurunca "Çok yaşa" diyor ya, inanın ki bu kadar kibar bir mafya zor bulunur... Nedir, Allah gani gani rahmet eylesin; güle güle Seyit, seni unutmayacağız:sad53:
Çok beğendim ben bu bölümü, inşallah işin içine şöyle güzel, sıcak, tutkulu bir aşk da katarlar da tadından yenmezbye
NERDESİN EY AŞK!!!!
Nurgül Y. ve Ümit Ç. döktürmüş bu bölüm yanlız,ben neden hala bu diziyi izliyorum bilmiyorum,ama asıl garip olan NT ve S.T. ye aşk hikayesi yazamamak.,kesinlikle bu daha ilginç,Nurgül benim tv de sinema da tiyatroda gördüğüm genç oyuncular arasında oyun gücü en yüksek kadın oyuncu,inanılmaz yetenekli ve onun oynadığı bahar karakterinden daha iyi aşık kadın performansı da görmedim ne yazıkki tv tarihinde.ST desen geç farkedilmiş gerçek bir yetenek ve onun gözleri kadar aşkı samimi anlatan başka çift göz tanımam.peki sorun nerde?????
Ahhh ahhh çok güzel yazmışsın çokkk. İzninle bende sana katıldığımı söylemek istiyorum.
Ama bakacağız gelecek bölüm bize neler getirecek? Belkide yeni senarist grubumuz (çünkü ismi Yazar Kasa demekki bir grup bu çok iyi bence çünkü Oya Yüce ekibide birkaç kişiden oluşuyordu) aşk adına bu kadar yırtındığımızı görüp bize acırlar... :sad53::sad53::sad53:
Seyidin Ezo diyologlarını çok tuttum , çok başarılıydı kendileri, rahmet olsun , kendilerini özleyeceğiz
benim umudum daha öncede dediğim gibi
1.Seyidin artık sabrının kalmayıp onu yere fırlattığı andadır belki beyin sarsıntısıyla eski Ezo geri gelir aramıza
2.diğer bir ihtimal ballının vurulduğunu görmek beyninde dalga yaratabilir
3.ya da Seyidin vuruluğunu gördüğü an attığı çığlık şok etkisi yaratmış olabilir
4.o da olmadı Kadim ve Ömerin restleştiği an yeter gayri deyip bayılırsa belki uyandığında yepyeni bir Ezo olarak uyanabilir
5.yok hiçbiri olmadı Senaristimizin elindeki sihirli değneğe kalmıştır durum
:img-pilot
4.şık için şunu yazayım baharcım, Ezo eğer Kadim'i gerçekten seviyorsa,orada artık tavrını gösterip ve öyle hareket etmeli..
hatta silah konusunda Ballı araya girecek dedim ama burada Ezo da araya girebilir..araya girersede en şık hareket bence;Kadim'in elinden silahı alır,elini sıkıca tutup ordan çıkar..işte bu kadar sade ama şık bir hareket olacaktır..
Alemsin Ayşe ya :img-hyste Ya Süreyya ölmedikçe ya da hapise girmedikçe Kadim'den intikam alma rüyasından uyanmaz.Benim anlamadığım Berrak denen şahıs Süreyya'yı sevmiyormuş,e her şey karşılıklı değil midir?Değildir de Süreyya Berrak'ı çok mu sevmekteydi?Nedir açıklayın bize yahu :)
Ayrıca bir mantıksızlık daha istemiyorum be Ayşecim o olayı da açıklığa kabuşturup "De hayde" deyip postalasınlar rahat edelim hep birlikte :)
Süreyya Kadime takık bir kere , onu rahat rahat bırakmaz, ben onun kesinlikle Kaidme aşık olduğunu düşünüyorum, kardeşiyle ilşkisi bu kadar kötüyse ve Berrak bile onu sevmiyorsa , sadece kardeşinin ölümünden dolayı zannetmiyorum ki ondan nefret etsin, bunun gerisinde daha kadınca olaylar var.
Billurcum canım benim inan bu dizide en mantıksız görmek istediğim konu bu..bıraksın öyle kalsın..Ballı,Süreyya'yı postalasın çeksin gitsin..bu kadar açıklık biz egofları mutlu etmeye yeterde artar bile
not:devi uyandırma diyim sagaaaaaa:img-hyste
4.şık için şunu yazayım baharcım, Ezo eğer Kadim'i gerçekten seviyorsa,orada artık tavrını gösterip ve öyle hareket etmeli..
hatta silah konusunda Ballı araya girecek dedim ama burada Ezo da araya girebilir..araya girersede en şık hareket bence;Kadim'in elinden silahı alır,elini sıkıca tutup ordan çıkar..işte bu kadar sade ama şık bir hareket olacaktır..
Ah Ayşe bugün hep aynı fikirdeyiz sanırım.O sahne iki şekilde son bulabilir;
1) Ballı Ağam "Yeter bu kadar oyun de hayde gedin." der onlar uyarlar.
2)Ezo Hanım etki eder.Döner Kadim'e "Elini kana bulamaya değmez,hadi gidelim." der ya da ne bileyim Ömer'e dönüp "Tetiği çekeceksen kurşun ilk bana değecek." der Kadim'i alıp çıkar oradan.Ha yapmazsa nedir?Egoflar Ezo'ya ne dese yerden göğe kadar haklıdır :img-yes:
NERDESİN EY AŞK!!!!
ne de güzel yazmışsın. eline sağlık.
ah o aşkı bir bulabilsek egofların değme keyfine.:img-icecr
ezo kadim aşkı diye diye meryem yerine elazığa biz gidecez.:icon_sorr
inşallah yeni senaristlerimiz bu aşkı bulmamıza yardımcı olurlarda biz de
elazığa gitmekten kurtuluruz.
not: böylece 517. mesajımı da atmış oldummm:img-wink:
canım sen burda gene olayı Ezonun ellerine bırakmışsın, ben onun iyileşmesi için kendi dışındaki alternatifleri sıralamıştım, tabii canım senaristimiz bize bir güzellik yaparsa neden olmasın,
Kadim bu eller artık silah tutmasın sadece benim elimi tutsun , hadi gel dese elini uzatsa
olay budur
Süreyya Kadime takık bir kere , onu rahat rahat bırakmaz, ben onun kesinlikle Kaidme aşık olduğunu düşünüyorum, kardeşiyle ilşkisi bu kadar kötüyse ve Berrak bile onu sevmiyorsa , sadece kardeşinin ölümünden dolayı zannetmiyorum ki ondan nefret etsin, bunun gerisinde daha kadınca olaylar var.
Ah aman diyim ben sana!Eğer öyle bir şey çıkarsa yuh derim artık.
Aslına bakarsan ben Süreyya neden Kadim'e bu kadar takık cidden anlamıyorum.Çok anlatılmasa da anladığım kadarıyla kardeşi Berrak'la öyle bir kardeş ilişkileri yokmuş.Nefret duyması için başka bir sebep var.Belki de haklısındır.Mantıklı yani...Belki en baştan beri Süreyya aşıktı Kadim'e ama Kadim Berrak'ı seçti hatta kardeşler arasındaki anlaşmazlık sebebi bile bu olabilir.Süreyya şimdi Berrak'ı bahane edip Kadim'den kendisini seçmemesinin intikamını almak istiyordur belli mi olur...
Dilek 517.mesajın hayırlı olsun canım :)
Ah Ayşe bugün hep aynı fikirdeyiz sanırım.O sahne iki şekilde son bulabilir;
1) Ballı Ağam "Yeter bu kadar oyun de hayde gedin." der onlar uyarlar.
2)Ezo Hanım etki eder.Döner Kadim'e "Elini kana bulamaya değmez,hadi gidelim." der ya da ne bileyim Ömer'e dönüp "Tetiği çekeceksen kurşun ilk bana değecek." der Kadim'i alıp çıkar oradan.Ha yapmazsa nedir?Egoflar Ezo'ya ne dese yerden göğe kadar haklıdır :img-yes:
Ballı heralde karışmayacak,çünkü Ballı,Seyfo'yuda engelledi orda..
Bence Ezo araya girecek..ve artık şık bir girişle girmeli:img-yes:kaba,saba halinden kurtulsun artık yaaaa..
Billurcum canım benim inan bu dizide en mantıksız görmek istediğim konu bu..bıraksın öyle kalsın..Ballı,Süreyya'yı postalasın çeksin gitsin..bu kadar açıklık biz egofları mutlu etmeye yeterde artar bile
not:devi uyandırma diyim sagaaaaaa:img-hyste
O devlerin daha toplarması gereken bi yığın iş var be güzelim.Yorulmuşlardır çoktan toparlamaktan.Sızıp kalmışlardır ne uyanması :img-hyste
Aman ya ben yeni ekibe gerçekten ısındım.İstemiyorum onlardan bi mantıksızlık açıklasınlar belki cidden aşıktır Süreyya Kadim'e ha ne dersin :) :img-icecr
herkese iyi geceler,
uzun zamandır forumu takip etmekle birlikte diziyle ilgili olumsuz yorumlarda bulunmak istemediğimden yazmıyordum.:icon_whis
Bu gece izlediğim 48.bölüm, beni dizinin yeni gelen ekiple çok daha güzel olacağı konusunda ümitlendirdi.Uzun zamandır dağılmış olan konunun bu gece toparlanmaya çalışıldığını gördüm.Dizimizin yine eski kıvamına geleceğini görmeye başlamak beni mutlu etti.:img-yes:
Bölüm hakkında yorumlarımı daha sonra yapacağım.
sadece ve sadece benim yani biliyorum ki hepimizin görmek istediği EZO-KADİM AŞKI.ben bir iki bölüm sonra bu güzel aşka da şahit olacağımızı ümit ediyorum.:img-yes:
Öncelikle yeni gelen ekibe başarılar diliyor ve bir kez daha yineliyorum.Lütfen duyun sesimizi biz Ezo Gelin adlı severek izlediğimiz dizimizde EZO VE KADİM arasında yaşanan güzel bir aşk hikayesi izlemek istiyoruz.:img-in_lo
Nedir?ömer tez elden diziden gönderilmelidir.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
Ballı heralde karışmayacak,çünkü Ballı,Seyfo'yuda engelledi orda..
Bence Ezo araya girecek..ve artık şık bir girişle girmeli:img-yes:kaba,saba halinden kurtulsun artık yaaaa..
Ben de kesinlikle Ezo'nun araya girmesinden yanayım.Zaten bakışları gördüysen Ezo'nun gene bir hinlik düşünüyordu :) Bu işe nasıl müdehale etsem diyordu herhalde :) Şık bir hareket,bir de güzel cümleyle çeksin Kadim'i oradan çıksınlar.En güzeli olur.Biz de bir "ohh" çekeriz :)
merak ettiğim bir konu var, Ezo ve Meryem taşınırken o kadar eşyayı nerden buldular acaba, bileniniz var mı, en ufak ayrıntıya kadar herbirşeyleri vardı da, kusura bakmayın yeni senaristim ve yönetmenim sormam gerekiyor.:icon_sorr
ah tabii ve de adam Ezoyu zor taşıdı, dedim ki adamın şimdi beli açılacak , Ezoyu düşürecek , Meryemde gürültüye uyanacak :img-hyste
aisha_nena 06-02-08, 00:32 NERDESİN EY AŞK!!!!
sorun aşkı anlatacak kelimeleri bulmak,ruhu yansıtmak.eskilerin bir lafı vardır helvayı hazırlıcak bütün malzemeler vardır hani helva diye(bu helva seyite gitsin bari :img-hyste).buda aynı belki çok üstlerine gidiyoruz ama haklı olduğumuz için.daha önceki ekibin elinde herşey vardı ama görecek ruh yoktu.sadece angarya gibi yapıyorlardı bu işi.her hafta bir senaryo çıksın yönetmen çeksin montajdı şuydu buydu derken koyalım izleyenlerin önüne belki yerler.şimdiki ekip çok çok muhteşem olmasada çaba göstermişler değiştirmek için.seyircinin nabzını iyi tutmuşlar.hangi karakter ne yapmalı.mekan sayısındada bir artış var.hiç yoksa sokak çekimleri vardı.azda olsa yeniden ümitlenmeye başladım.olaylar rayına oturdukça değişik diyaloglar olacak.bu haftaki ümit çırak gerçekten mafya tarihine geçecek gözüme hiç bu kadar sevimli görünmemişti.ayrıca ballının kurşun yarasına dikkat ettinizmi ne kan vardı ortada nede acı acep ağamız demir çelikten yapılmamı:img-hyste
dilek 517 hayırlı olsun darısı en kısa zamanda benim başıma bayağı çabalamam lazım ama azimliyim:good:
O devlerin daha toplarması gereken bi yığın iş var be güzelim.Yorulmuşlardır çoktan toparlamaktan.Sızıp kalmışlardır ne uyanması :img-hyste
Aman ya ben yeni ekibe gerçekten ısındım.İstemiyorum onlardan bi mantıksızlık açıklasınlar belki cidden aşıktır Süreyya Kadim'e ha ne dersin :) :img-icecr
kesinlikle ben bu savın arkasındayım, yap denemesini , at bir oltayı Süreyyanın önüne gör neler oluyor , ne sinir ne nefret kalıyor mu kadında.:img-hyste
Senaristim ve yönetmenim siz duymayın bu dediklerimi kapatın kulaklarınızı, gözlerinizi de yumdunuz mu tamam çok güzel :img-pilot
cık cık cık teessüf ediyorum canım sana:)yeni ekibin uyuduğunuda nerden çıkardın,uyumuyorlar..biz egoflar için Ezo-Kadim aşkını canlandırmaya çabalıyorlar:img-icecrmalum eski ekip yıkıntı bıraktı,çekti gitti:ditohatta yeni ekip sırf seni utandırmak için 49.bölümde güzel sahneler vereceklerdir..
senin sayende ekip mesajı almıştır umarım:img-pilot
kesinlikle ben bu savın arkasındayım, yap denemesini , at bir oltayı Süreyyanın önüne gör neler oluyor , ne sinir ne nefret kalıyor mu kadında.:img-hyste
Senaristim ve yönetmenim siz duymayın bu dediklerimi kapatın kulaklarınızı, gözlerinizi de yumdunuz mu tamam çok güzel :img-pilot
Aslında Kadim azıcık cazibesini kullansa Süreyya sorunu ortadan kalkar.Eğer tezimiz gerçekten doğruyla düşünelim,Kadim Süreyya'nın ofisine gider.Cepte kayıt cihazı.Şöyle biraz yaklaşır.Konuşmaya başlar."Zamanında sana ne kadar haksızlık ettiğimi şimdi anlıyorum.Sen hem çok güzel hem de çok zekisin.Yaptıklarını gördükçe ne bileyim hata ettiğimi anladım.Berrakmış Ezoymuş hepsi yalan,hepsi eğlence.Bir tek sen varmışsın." filan dese :img-hyste Süreyya da bunları yapmaktaki tek amacım intikamdı ama seni elde ettim oleey :happy0064 diyormuş :img-hyste
Yalnız bu bölüm dikkatimi çekti Süreyya Ezo için Kadim Bey'in yeni eğlencesi dedi.Ay tezimiz doğru mu acaba :)
Onur Tan bey kapayın gözünüzü kulağınızı yok burada bir şey :img-hyste
Neyse,geç oldu saat.Zaten forumun da eski havası yok gördüğüm kadarıyla.Tüm Egoflara iyi geceler,tatlı rüyalar efendim bye
cık cık cık teessüf ediyorum canım sana:)yeni ekibin uyuduğunuda nerden çıkardın,uyumuyorlar..biz egoflar için Ezo-Kadim aşkını canlandırmaya çabalıyorlar:img-icecrmalum eski ekip yıkıntı bıraktı,çekti gitti:ditohatta yeni ekip sırf seni utandırmak için 49.bölümde güzel sahneler vereceklerdir..
senin sayende ekip mesajı almıştır umarım:img-pilot
Tam çıkacaktım cevap yazıp çıkayım dedim :)
Sayemde mesaj iletildi canım hayırlısıyla da maalesef 49.bölümümüz çoktan çekildi artık mesajın ana temasına mesajı alması gereken kişiler inşallah gelecek bölümlerde yer verirler bebişim :img-yes:
De hayde iyi geceler :) bye
arkadaşlar bu bölüm siz ezonun kaçırılması kadimin onu kurtarmaya elmesi dışında onların oynadığı bi sahne gördünüz mü şahsen ben ömer sahneleri dışında dizide hiçbirşey göremedim de neydi o öyle yaa sanırım ömer uzun bir süre kalıcı inşallah ballı birşeyler yapar ve gönderir yada ezoyla kadimin arasındaki olup biteni görüp kendi çekip gider pek sanmıyorum ama ya dizinin başını kaçırdım dükkanda neler oldu kadimle arasında ezonun, ezo kadime bozuk atıyo anlayamadım çocuk ne yaptı yaa...
Aslında Kadim azıcık cazibesini kullansa Süreyya sorunu ortadan kalkar.Eğer tezimiz gerçekten doğruyla düşünelim,Kadim Süreyya'nın ofisine gider.Cepte kayıt cihazı.Şöyle biraz yaklaşır.Konuşmaya başlar."Zamanında sana ne kadar haksızlık ettiğimi şimdi anlıyorum.Sen hem çok güzel hem de çok zekisin.Yaptıklarını gördükçe ne bileyim hata ettiğimi anladım.Berrakmış Ezoymuş hepsi yalan,hepsi eğlence.Bir tek sen varmışsın." filan dese :img-hyste Süreyya da bunları yapmaktaki tek amacım intikamdı ama seni elde ettim oleey :happy0064 diyormuş :img-hyste
Yalnız bu bölüm dikkatimi çekti Süreyya Ezo için Kadim Bey'in yeni eğlencesi dedi.Ay tezimiz doğru mu acaba :)
Onur Tan bey kapayın gözünüzü kulağınızı yok burada bir şey :img-hyste
Neyse,geç oldu saat.Zaten forumun da eski havası yok gördüğüm kadarıyla.Tüm Egoflara iyi geceler,tatlı rüyalar efendim bye
aman Billur ne diyeyim sana ben hı:img-swoonsen uyandırmıyorsun resmen dürtüyorsun be canım:dito
hiç söz dinlemiyorsun,yıkıl karşımdan otur sıfır verim sagaaa:img-hyste:img-hyste:img-hyste
zynpyst arkadaşım zaten bizlerin burda olmamızın sebebi emeğe ve oyunculara verdiğimiz değerden kaynaklanıyor, onları ve diziyi öyle sahiplendik ki, en ufak bir olumsuzluk ve yolunda gitmeyen birşey onlardan çok bizim canımızı acıtıyor belki de . biliyoruz ki onlar kendi değerleriyle çok iyi konumlara layıklar, en iyi senaryoyla en iyi yönetmenle ve çekim ekibiyle en güzel seyretme oranlarına sahip olmalarını istiyoruz, çünkü buna sahip olacak potansiyele ve yeteneğe sahipler, ve hakediyorlar.bazen eleştireler fazla yükseliyorsa bu onları çok sevdiğimizden kaynaklanıyor .
Bu öyle bir sevgi ki tarif edilmez ancak yaşanır ve buna kısaca egofluk denmektedir
:happy0064
arkadaşlar bu bölüm siz ezonun kaçırılması kadimin onu kurtarmaya elmesi dışında onların oynadığı bi sahne gördünüz mü şahsen ben ömer sahneleri dışında dizide hiçbirşey göremedim de neydi o öyle yaa sanırım ömer uzun bir süre kalıcı inşallah ballı birşeyler yapar ve gönderir yada ezoyla kadimin arasındaki olup biteni görüp kendi çekip gider pek sanmıyorum ama ya dizinin başını kaçırdım dükkanda neler oldu kadimle arasında ezonun, ezo kadime bozuk atıyo anlayamadım çocuk ne yaptı yaa...
evet canım yan karakterler ağırlıktaydı ama bu yan karakterlerden biri terk-i diyar etti,diğeri Allah'ın rahmetine kavuştu kurtulduk..diğeri ise Ömer di dimi:img-pilotbu konuda benimde kafam karıştı..Ömer dükkan satın aldı,iş kurdu..elinde bir liste var onu halletmeden gitmem diyor..ama oda en kısa zamanda terk-i diyar edecektir ve ondan da kurtulucaz..
sorunda bu Ezo ve Kadim'in arasında bişey olmadı:img-pilot
Kadim,kardeşi Nedim'i kurtarmaya giderken araanın lastiğine hava basıcam diye Ezoyu benzinlikte bıraktı gitti..Ezo buna çok bozuldu..ve Ezo hala Kadim'e kızgın olduğu için Ömer'le birlikte Kadim'ide kovdu..
bu bölüm yeni ekibin elinden çıktı..toparlanma bölümü diye adlandırdık biz:) 49. bölüm daha iyi olacaktır diye umuyorum:img-icecr
herkese iyi geceler,tatlı rüyalarbye
zynpyst arkadaşım zaten bizlerin burda olmamızın sebebi emeğe ve oyunculara verdiğimiz değerden kaynaklanıyor, onları ve diziyi öyle sahiplendik ki, en ufak bir olumsuzluk ve yolunda gitmeyen birşey onlardan çok bizim canımızı acıtıyor belki de . biliyoruz ki onlar kendi değerleriyle çok iyi konumlara layıklar, en iyi senaryoyla en iyi yönetmenle ve çekim ekibiyle en güzel seyretme oranlarına sahip olmalarını istiyoruz, çünkü buna sahip olacak potansiyele ve yeteneğe sahipler, ve hakediyorlar.bazen eleştireler fazla yükseliyorsa bu onları çok sevdiğimizden kaynaklanıyor .
Bu öyle bir sevgi ki tarif edilmez ancak yaşanır ve buna kısaca egofluk denmektedir
:happy0064
öyle güzel anlatmışsın ki bizleri baharcığım bu güzel yazının altına izninle ben de imzamı atmak istiyorum.:happy0064:happy0064
Şimdilik sevgiyle hoşçakalın...bye
gülendam83 06-02-08, 01:02 bu akşamki bölüm fena değildi. geçiş bölümü olduğundan normal bir bölümdü. ama ben ömere çok sinir oldum ve ona çok fazla tahammül edebileceğimi sanmıyorum. tek temennim ezonun kesin olarak biran önce kadimi seçip bunu da ömere belli etmesi. bu çok uzun sürmese iyi olur. şu haliyle ezonun kimi sevdiği belli değil. bu da pek iyi olmuyor bence.
Okudum yorumlardan geneli gecis bolumu olmasina rahmen begenmisler.Bunlarin arasinda bende varim.
Yeni ekip cok hizli bir giris yapti ve toplu temizlik yaptilar.:happy0064:happy0064 Diyorumki ekipin eli deymisken neden Sureyya yida gondermediler yoksa zamanlari yetmedide gelecek haftayami kaydi.:icon_whis
Ve Seyit gitti tamam ama ya Omerin elindeki liste ne icindi onu anlayan varmi acaba.:icon_sorr Tamam mafia dizisi olmaktan cikti diyoruzda acaba ne kadar dogru ya Omer kalici olursa ve elindeki liste hicte hayra alamet degildi.:img-pilot.
Bence de Ömer kalıcı. Ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Neden kalıcı derseniz dizi başlarken isimler yazıyorya orada konuk oyuncu yazması lazım ama öyle değil. Genellikle 1.karakter olmayıp önemli sanatçılar bu şekilde yazılıyor.
Ayrıca siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben bu bölümü hiç beğenmedim. Umarım geçiş bölüm olduğu içindir.Ballı ile olan sahneler çok abartılıydı. Özellikle planlanmış bir tuzağın ortasına tek başına daldı ve hiç bir yere gizlenmeden bütün adamları vurdu. Nasıl bir hızdır bilinmez bütün adamlarda onu vurmadan sıra beklediler ölmek için. Seyit accaip bi plan kurmuş bu kadar kolay ve basit yenilgiye uğradı. Kadim'in eline 2 bölümdür silah veriyorlar ama o sadece eline alıp koşuyor. Tabi ben kabadayı olsun felan demiyorum ama ya eline vermesinler yada yalandan da olsa bi kullansında sadece elinde silah koşturmasın...
Gelgelelim Ezo'ya bir karakter hemde başrolde bu kadar mı kişiliksizleştirilir yaaa! Ne istediği belli değil Ömer'e düzgünce "sen artık benim için yoksun benim sana herhangi bi sevgim kalmadı" gibi şeyler söyleyeceğine sadece beni bırakıp gittin diye tekrarlayıp duruyor. Sanki her an onu affedecek gibi. Eeeee daha 2 gün önce Nur'la konuşurken Kadim'i anlatırken demedimi bu "başkasına benzemiyor rüzgar esse zarar görmemesi için onu kanadımın altına alıp korumak istiyorum" gibi şeyler söylemişti! Eeee şimdi ne oldu? Adam ona bişey olmasından korktuğu için onu bırakıp gitmiş, onu sevdiği için yaptığını hiç aklına bile getirmiyor. Bunda bu kadar ortalığı ayağa kaldırıp, Kadim'e küsüp, konuşmayıp, onu kovacak ne var arkadaşlar yaaa!
Ya belki fazla abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz ama bu kadar sağlam bi kadın, başrol oyuncusu zamanla ne hale geldi. Umarım bir an önce düzelir. Belki çok acımasız eleştirdim ama ne yapayım beğenmedim işteeee. :sad53:
bence de bu ömer kalıcı. dizi konu kısırlığına itilince bit pazarın a nur yağdı kondurdular tepemize ömeri de ardına 3 kuyruk ne gerekti anlamadım. ama damla olayı da süperdi hani :img-hyste
dizimizde yine bir türk filmi klasiği vardı. esas oğlanın ardında mutlaka bi taksi olur ve kötü adam bu taksiyle onu izler. hemde o kadar tenha yolda hemde ömerin dingillerinden ( tabelayı okurken birine damper diğerine dingil demişti) biri. neyse bence boşuna umutlanmayın o son sahnede ezo atlamaz kadimin önüne. tv deki kızlara saf falan der anca o..bence ballı davrandı ya silahına o halledecek yine. ama bu sahnelerden görülmüştür ki balla artık kadimin ezo aşkını farketmeli. bu kadar saf olunmaz adam ezo diye inledi..
NERDESİN EY AŞK!!!!
arkadasim öyle güzel söylemissinki Kadimin gözlerinden daha güzel aski anlatan birsey olmaz ama giden senarist tastan bir kalp birakip gitti basimiza onun adida ezo yani o tastan kalbi kirmak mesele :img-hystene deyimki ezo kurbanin olam ne olur birazcik yumusa bak seyite bile ne güzel davrandin yaninda nasilda güzel oturuyordu ,kadimin yaninda bile öyle oturdugunu görmedim simdi tek dilegim silahlar cekildi ayni sahra gibi kadimin yaninda dur ve önüne gec ancak seni böyle affederiz yoksa ne biliyim sakin ömerden taraf olma ama hala kafasi karisik yuh diyorum sadece bu kadar kötülükten sonra hala ömer derken nasilda yumusak söylüyor oysaki kadimin basini yaracak nerdeyse konusurken sözleri birer balyoz kivaminda :dito ama yeni yazi gurubumuzdan ve yönetmenimizden cok seyler bekliyoruz ne olur ömer gitsin ,seyite cok üzüldüm arkadaslar valla dizinin tek eglencesiydi ,balliyla oda olmasa ne olacak halimiz ,kadimle ezo bir kelime bile etmeden dizi bitti ya bu kadarda afra olmazki ne olmus kadim benzinlikte koymus gitmis yav ömer senin hayatini mahvettiya nasil ona hala bakiyorsun ,meryemin dedigi zengin ve yakisikli kadim dururken fakir ama gururlu dediya ben katilmiyorum onumu tercih edeceksin :icon_sorr ayip ayip sakin bak egoflar olarak basariz seti bu sefer biz kaciririz seni ama aksam cekimler iyiydi en azindan hersey mantikliydi bence iyi yani umudum hala var :good:Onur beye cok is düsüyor ama senaristlerin icinde onun ismide gecti zaten bir yönetmen sadece cekmekle degil yazanlarlada ilgili olmaliki abuk-subuk seyler olmasin ortada ne diyelim basimiz sagolsun seyitimiz gitti ,arzu kiz gitti mutlu olsun ,ha bu arada mahalledekiler yoktu cok sükür zekiye bayiliyorum zaten süper ya :img-hyste simdi ömerde gitsin diyecegim ama adam is yeri bile acti EZO DAMPER bayildim ama :img-hyste:img-hyste tam ezonun ruh halini ve davranislarini anlatan bir isim olmus damper gibi kadin valla sevgiyle ve Serhat'la kalin byebye
48. Bölüm bana
* Ezo'nun odunluğundan ödün vermediğini
* Kadim'in, bu bölümde dizinin yan karakterleri kadar yeri, repliği olmadığını
* Ezo ve Kadim arasında bizim görmediğimiz zaman zarfında bir şeyler olduğunu yoksa bu kadar tribe hiçbir insanın (kadın, erkek fark etmez) taviz vermeyeceğini)
* Bu dizideki aşka nasıl inanacağımı kendime sorduğumu
* Ömer ve tayfasında kanal değiştirdiğimi
* Meryem'in, uzun süredir ilk defa güzel sözler söylerken duyduğumu
* Elçin annenin geri dönüşünün artık çok zor olduğunu
* Eylül-Nedim sahnelerinde kanal değiştirdiğimi
* Zaman kavramının bu dizi için geçerli olmadığını
* Seyit'in, gelmiş geçmiş en esprili mafya olduğunu, bütün dizilerdeki mafyalara örnek olması gerektiğini
* Ümit Çırak'ın yolunun her daim açık olmasını dilediğimi
* Makyözün ya Nurgül Hanıma ya da Ezo'ya gıcık olduğunu
* Ezo'nun o tril tril elbiseler içinde donduğunu, altına giydiği taytın bile yetmediğini
* Ballı Ağa'nın karizmanın kitabını yazdığını
* Nur Hanımın her zamanki gibi zarafet timsali olduğunu
* Arzu'nun, Dr. Emre geri gelirse, zaman kaybetmeden geri gelmesini istediğimi.
* Sabri'nin başına taş düşmesini istediğimi
* Kadim’in, silahı aksesuar olarak kullandığını
* Ballı Ağaya şimdi ne olacağını
* İstanbul’daki sarı taksilerin bana garezi olduklarını. Neden aradığımda bulunmadığımı
* Seyit’e teessüflerimi sunduğumu, Süreyya’yı niye bize bıraktığını anlamadığımı
* Mafya olaylarının bu bölümle sona ermiş olduğunu dilediğimi
* Tanrıdan dileğimin üç olduğunu ama benim bu dizi için bile dileklerimin sayfalar sürebileceğini
bunları söyletti, düşündürdü, yaptırdı.
Yeni ekip 47. bölüm gibi bir enkazı yine de iyi toparlamış. Tebrik ediyorum. Umut devam ediyor mu? etmese burda ne işim var derim.
Ömer ve tayfası beni çok eğlendiriyor :img-hyste
ağam aya nasıl çıkıcik:img-hyste böyle bişeydi heralde
şuşi ne laa:img-hyste
vee gelelim dağın 9 delisi Ezo ya:img-hyste ağam senin ağzın ne güzel laf yapıyor öyle..kadın delirmiş resmen yaa..Kadim i tersledi,kovdu,eve bırakmasına izin vermediği gibi üstüne birde bilmişlik tasladı..şamar oğlanına döndü kadimim yaa:icon_sorr
n'olur bu dizide dinlediğim Tanrıdan Diledim türküsü son olsunnn..lütfeeeen lütfeeeeeen..Kurtlar vadisinde ki nireeeee,Ezo gelinde ki nireeeeeee..pöhhh
Ezo nun davranışı dışında şimdilik geçen bölüm ki gibi kötü değil..
sevgili XCrabX,
ezo, tam dağın 9 delisi mi, dokuz dağın bir delisi mi, aynen o ruhaniyette..:img-hyste
anlamadığım; alıp veremediği şey nedir ve kiminledir????
kadimle mi....
aşkla mı....
kendisi ile mi...
bizimle mi....
kıskançlık mı....
bence ezonun kişiliği sorunlu..ne istediğini bilmiyor..
kadim ilk başlarda değişik ve çekici geldi, kabul etti.sonra anladıki ha ömer ha kadim hiç bir farkı yokmuş, erkekler hep aynı..şimdi her namuslu kadın (!?) gibi ikisini de başından atmaya çalışıyor..nedir, ezo gelin tek başına ayakta aslanlar gibi dimdik duracak..peeeehhhh...:img-hyste:img-hyste
madem aşktan anladığın yoktu, ne diye kadimi kabul edersin,
hadi kabul ettin, niçin biraz ağırbaşlı davranmıyorsun..hemen kapmaya başlamadan, durumları anlamaya çalış bakalım..
birde güya büyük bir aşk yaşamışsın
peki büyük aşkı da böyle mi yaşadın sen
ömerin bırakıp kaçmasına şaşmamalı:img-pilot
Seyit giderayak ömere el verip gitti sanırım mafyacılığı :icon_whis
süreyya ömer ikilisyle birde tabi ballı ağamız ve silah eline yakışmayan kadimide unutmayalım.... Seyit karekterini özleyecem kendi adıma tek renki kişilikti .......ve diziyi izlerken iki kişi iyiydi ballı ve seyit gerisi varla yok arasında biryerlerdeydi
son bölümde aslında kadim(serhat tutumluer) olmadanda gayet güzel bir sahne olurmuş ...öyle bir karekter çizmişlerki kadimi şamaroğlanı pozisyonunda gelen vuruyo giden vuruyo :img-hyste son sahnede elinde silah çizdikleri karektere hiçte uymayan bir görüntüydü
Hiçte Ömerin gitmeye aksine yerleşmeye niyeti var bence ya kadimle Ömer karekteri okadar zıt ve anlaşılmazki atışmaları bile iğrenç ötesi sahneler yaratıyo
Ezoyuda çözmüş değilim ya neden habire beni bırakıp gittin diyip duruyor çözmedim ben seni istemiyorum demiyorrda ısrarla dönüp dönüp eskileri açıp duruyor...demekki halen kafada soru işaretleri var kadim ne için orda şimdi fazlalık gibi görünüyo ömer geldi kavga bitti sanırım:img-pilot
elçin anne ah elçin anne nedir bu kadın düzelmez hiçdüzelmez sanmıyorum artık :icon_sorr
Selam Millet
Dün akşamki bölüm geçen haftaya göre biraz daha iyiceydi. Özellikle Ballı ağamıza ve seyit'e bayıldım.:happy0064 Seyit renkli bir kişilikli, hele espirileri süperdi bu bölüm. Allah rahmet eylesin. Tek uyuz olduğun şey ezo odununun kadimcime olan davranışlarıydı. İnsan bu kadar mı odun olur ya(yontulmamışından). Heleki bi bayan için çok tuhaf kaçtı bu sıfat ama neydeyim çok kötüydü. Diziyi yeğenimle birlikte izledim. O hiç izlememiş. Benim zorumla izledi. Yeğenim bana "teyze bunlar (ezo ve kadimi kasdederek) birbirlerini seviyorlar mı?" dedi. Bende "sence seviyorlar mı" dedim. "Şu yeşil gözlü adam kesin seviyor , ama kadından emin değilim" dedi. Bende '"kızım o biraz odun cinsinden olduğu için gariptir boşver" dedim. Kısaca bu bölüm fena değildi, ezo hariç.
Bundan sonraki bölümlerin daha iyi olacağına dair ümitlerim yeşerdi. Bakalım...
Dün Ezo Gelin imi izledim, AVrupa Yakası ile Kurtlar Vadisi karışımını mı izledim bilemiyorum. Tam dizinin ortasında Tanrıdan Diledim çalmaz mı ? Ahanda dedim hatlar karıştı arkasından Bir Fırtına Tuttu Bizi Deryaya Karşı diye çalarlar türküyü ama.. Yok..
Polat Alemdar Ballı Ağamın yanında hak getire. Gelsin de ders alsın =) Nasıl tak tak tak ateşle herkes yerler bir. Zorlanma yokk saklanma yokk kendini korumak yok.. Attığını vuruyo attığını vuruyo.. O kadar adam Ballı Ağaya dokunamıyo :))) Allahım Allahım...
Kadim dizidemiydi dün? Ben göremedim de? Sanki bi ara var gibiydi ama.. Yokta gibiydi.. Ömer gelince nasıl şenlendi ortalık ama :) Hele tayfası.. Abi yukarı çıkana kadar kadındı... Sonra kadın adam .. Töbee estağfurullahh...
nehir 2005 06-02-08, 09:58 İlk sezonu seyretmiş biri olarak ezo ömere olan aşkını çok iyi hissettirmişti ömer askere giderken askerde öldüğü haberi gelince kafayı yiyicek sandık günlerce kendine gelememişti sonra ömer bey döndü tabi o sırada ezoyu kardeşine verdiler daha anlayıp dinlemeden geri dönüp ona bakan kadınla yattı ve onu evine getirdi ezo çok kızdı tabi ömer yanlışını anladı sonra kuma hanıma bir yardımcı tutuldu hamile kalınca bu yardımcıyla bir sürü kötülük yaptılar ezoya ve herseferinde aptal ömer onlara inandi en kötüsü de hiç unutmadım kaçırıldı ezo yine yine ballı ağa kurtardı ömer o adamla istediği için gitti sandı bir ballı inanmadı ve kurtardı sonra gerçek anlaşılınca bu sefer de ezonun namusu gitti diye feryat figan ömer salağı ağıtlar yaktı ezoya hiç güvenmedi o ve bütün bu olanlardan sonra gene affeti ezo o salağı sonra yine gitti yani tamamen ömerden kaynaklandı şimdi sanki bana yapmış gibi gördüğüm yerde boğasım geliyor ömeri.... tez zamanda gidesin
ama şimdi ezonun kadime olan aşkını bu kadar yoğun hissedemiyorum bende herhalde güven sorunu var umarım önümüzdeki bölüm ezo bir aptallık yapmaz ve kadim ezo aşkını görürüz
dün geceki bölümün geçiş bölümü oldugu belliydi. kadim ve arzunun arabadaki konuşmaları buna kanıt bence.
"ezo seni çok değiştirdi. kabugunu birden kırıp içindeki duygusal kadimi çıkardı"
"bende sasırıyorum kendime"
yeni ekip kadimdeki değişiklikleri bir yere bağlamak istemiş. ve sonuç olarak bunu bulmuşlar. ama berrakla beraberken onunla çok ilgilenmiyor. daha çok iş düşünüyor diye araları bozulmamış mıydı? bunu duygusal kadim mi yapmış???
ballı ağa neydi öyle??sipersiz korumasız attı kendini er meydanına.. kim zarar getirebilir kılına..
heyy yavrum heyy ballı ağamız budur işte!!!!:happy0064
ama seyfo bu bölüm sadece bir iiki kez gösterildi. ama ben sanslıyım zeyneli beğenen arkadaslar hiç görme fırsatı bulamadı.
dizinin içinde geçen sarkıları söyleyen adam kim acaba?? çok duru bir sesi var. dün akşam müzikal gibiydi zaten. ama beğendim ben. ses iyiydi çünkü.
kadim iyice kaptırdı kendini ağalığa mafyalığa.. adam kafasına silah dayamaya kadar götürdü işi..
bakalım sonumuz hayrola..
seyitte güzel bir finalle gitti. akşamki en iilerden biriydi.
olumlu düşüncelerle izledim. kadim-ezo ilişkisini umursamadım. :img-blush
izlerken yoğun tel görüşmeleri yaptıgımdan dolayı bazen olaylardan kopsamda. dünki bölüm bana umut verdi. ekip birşeyler için çabalıyor belli. emeklerine saygı göstermek lazım en basta. o yüzden dün güzeldi. daha da güzel oacaktır:img-yes:
iyi günler herkese...
Dünkü bölümü ben beğendim.her sahnede ömeri görmek beni biraz baysa da güzel bir geçiş bölümüydü:img-yes:
Bundan önceki özette yazan kadimin arzu için bulduğu fikir kısmı ya özetçi tarafından uydurulmuştu .yada o zaman senarist farklıydı ve bu yazan cümle kadimin gönüllü baba olmasıyla son bulacak olayların başını anlatıyordu. (içimde kalmasın yazayım dedim). Neyseki arzu kızımız gitti.bu arada arzuya da iyi yolculuklar dileriz efendim.:img-yes:
Kadimin ömerin odasına geldiği sahne de iyi hoştu da.o heyt be dediğim kadim sonrasında ömerin aç telefonu de hayde git vb.emir cümlelerine mağruz kaldı.
Kadim bu ezik hallerinden ne zaman kurtulacak acaba?
Ballı-nur,elçin-meryem ve kutsal usta-zeki diyalogları hoşum giden sahnelerdendi.
Bu meryemin esprilerine bayıldım :good::good:
"Fakir ama gururlu ile zengin ve yakışıklı"
"Acaba ezo kimi seçecek"
“kız saf adam seviyim deyi ama anlamıy”
Ezonun dizideki kız için söylediği bu sözleri de ayna karşısına geçip 10 kere falan kendi kendine tekrar etmesini öneriyorum.belki kafasına birşeyler dank eder..:img-wink:
Ömer ve tayfası bu bölüm gereğinden fazla gözüktüler.sahnelerinin azalmasını diliyorum.
Ballı ağa için birşey söylemeye gerek var mı?her zamanki gibi formundaydı..:img-yes:
Dünkü bölümde seyitin olduğu bütün sahneler çok hoşuma gitti..Bunu diyeceğime inanmazdım ama süreyya-seyit sahnesi bile hoşuma gitti.tabi bunda tek etken seyittir.süreyyayı kendi elleriyle besledi adam.:img-pilot şimdiden özledim mi ne?:icon_whis
yok ama ben bu dizide aşk görmek istiyorum tatlı atışmalar görmek istiyorum.kısacası yeni senaristlerimiz öyle güzel sahneler yazın ki ezo ile kadime seyiti özler hale gelmeyelim:img-yes:
son sahneye gelirsek.önümüzdeki bölüm ezonun müdahale etmesi taraftarıyım.ömeri istediği kadar tersleyebilir hiç sorun olmaz :img-grin2 ama o durumda kadimin yanında olduğunu belli eden birkaç söz söylemesini istiyorum.bu aralarındaki ilişkiyi toparlamaları adına da çok güzel olur.
:img-yes:
Dün gece, bölümü genel olarak beğendiğimi, hiç fena olmayan bir geçiş bölümü olduğunu yazdım zaten, temcit pilavı gibi tekrar etmeyeyim amaaaa, işte burada koca bir AMA var ki sadece ve sadece forumumuzu okuyan casuslar için yazıyorum bunu ;) Ezo Hanım, bulunmaz hint kumaşı mıdır da seç bakalım hangisini seçiyorsun gibi bir duruma getirilmiştir, o odunluğuyla ona Kadim daha ne kadar tahammül edecektir, bunun yanı sıra Ömer de bir odun değil midir, onlar birbirlerine daha çok yakışmakta değiller midir ve Kadim daha iyilerine layık değil midir....Bu listeyi daha da uzatabiliriz ama burada kesmeyi uygun buluyorum ;)
Bunun yanısıra Erkan Sever'i hiç sevmedim yaa, nasıl jön oynatmışlar ona geçen sene, yani ona verileni kötü oynamıyor ama aman Allahım yani, Ezo bi küt, bu bi küt,of of of...Ayrıca Cemre Özer'e naçizane tavsiyem tez elden oyunculuğu bırakması, genç yaşında kendine yeni bir yön çizmesi yönündedir, güzel bir hikaye çıkabilecekken Eylül ve Nedim'den, onun oyunculuğu yüzünden hiçbir şey anlayamadım ben şahsen (Beni, Eylül-Nedim arasındaki olmayan aştan medet bekler duruma getirenler utansın, ne diyeyim ;) ). Akmayan yaşlara sileyim incilerini denmesini, hemen gelen taksiyi, yönetmenimizin eşinin reklamının yapılmasını(ki bu beni gerçekten rahatsız etti, daha dur yani ilk bölümden mi reklam yapılır) ve şuan aklıma gelmeyen ama seyrederken yok artık dedirten bir sürü küçük ayrıntıyı saymayayım artık.
Genelde kötü şeyleri ötelemeye çalışıyorum ama yeni ekibin ilk bölümü olduğu için en azından bir okuyan olur da hatalarımızı tekrarlamayalım der diye yazdım bunları, sonuç olarak tekrarlıyorum genel olarak güzel bir bölüm olmasına rağmen, aşk bekleyen Türk halkına ve zavallı egoflara tamamen ters bir bölüm olma özeliğini halen korumaktadır. AŞK İSTİYORUZ AŞK ama mantıklı bir aşk, gelecek bölümde Ezo birden Aman Allahım ben Kadim'e ne kadar aşıkmışım aslında moduna girerse onu da yemeyiz söyleyeyim ;) :) :)
Ezo'nun Kadim'i ve Ömer'i aynı anda azarlayıp "ikinizde istemiyorum" demesine sinir oldum...Ömer onca zaman sonra çıkmış gelmiş Ezo'nun gönlündeki kırgınlığı kızgınlığı hissettirmesini beklerdim..Ömer'e birşey hissediyor yada hissetmiyor meselesi değil derdim ama farklı tepki bekelrdim...Gece Ömer Meryem'le ikisinin yoluna çıktığında Ezo biraz daha netdi ama o ilk karşılaşmada "de hayde ikinizide istemiyorm" demesini hiç sevmedim...
Arzu olayına hiç değinmek bile istemiyorum konuya niye dahil oldu niye gitti çözen varmı...Madem bu hamilelik meselesi vardı bu konu Kadim'den çok annesini ilgilendirirdi..Ben hamileyim anne dedi iki sarılma , kabulleniş ve Arzu'nun gidişi keşke bu olay yani Arzu'nun hamileleği Elçin - Arzu arasında irdelenen bir konu olsaydı..
Seyit'in Süreyya'ya çikolata yedirdiği sahne favorimdir ;)
* Ezo'nun o tril tril elbiseler içinde donduğunu, altına giydiği taytın bile yetmediğini
Yeni ekip 47. bölüm gibi bir enkazı yine de iyi toparlamış. Tebrik ediyorum. Umut devam ediyor mu? etmese burda ne işim var derim.
Ceva o sahnede bana resmen kal geldi..elbisenin altına tayt,oda yetmedi sarı renkte çorap(renk uyumu takımtım varda:) )heralde sarı renkti aman ne haltsa işte:img-swoonşiştim o sahnede şiştim :butch:bi kasa soda içsem geçmezdi heralde:img-pilot
senaristim,yönetmenim gözünüzü seveyim eski senaristin yıkıntısını kaldıralım derken Ezo nun ortaya çıkmamış zarafetini o yıkıntıda unutmayın ve o zarafeti siz çıkartın ortaya lütfeeeen..Kadim gibi biri dan-dun konuşan,kaba-saba,kendine çeki düzen vermeyen kadına nasıl aşık olmayı sürdürebilir..inandırıcı olmuyo bu aşk..biraz çeki düzen verin Ezo nun giymine kuşamına,konuşmasına,hal ve hareketlerine..Ezo nun en büyük sorunu bu..bu sorunu en kısa zamanda çözün..böyle devam ederse inandırıcılığı sağlayamazsınız..
Ceva o sahnede bana resmen kal geldi..elbisenin altına tayt,oda yetmedi sarı renkte çorap(renk uyumu takımtım varda:) )heralde sarı renkti aman ne haltsa işte:img-swoonşiştim o sahnede şiştim :butch:bi kasa soda içsem geçmezdi heralde:img-pilot
Çorabın rengi bence de sarıydı :)
Senaristim, yönetmenim, kostümcüm her kim ilgileniyorsa işte Ezo'yu toparlarken!!(işiniz zor kabul ediyorum) elbiselerini de unutmayın. İlk bölümlerde giydiği kıyafetler daha güzeldi valla.
Birde hazır herşeye yeniden başlıyoruz. Şu jeneriğe de bir el atın. Olmayan yat gezintisinin görüntüleri güzel görünmüyor.
ladyDarbanvile 06-02-08, 11:18 Yapılan yorumları okudukça, birbirimize ne kadar çok benzediğimizi, aynı noktalara gözümüzün ve kafamızın takıldığını, aynı sahnelerden hoşlandığımızı veya beğenmediğimizi farkediyorum:img-yes::img-wink:
Eylül'ün akmayan gözyaşları, oyunculuğundaki vasatlık, Ezo'nun sarı çoraplarına takılan gözlerim ve kafamda bir mim yapması, Ezo'nun makyajındaki berbatlık, eve taşınan eşyalar ve hani geçen bölüm dayalı döşeli olan ev, Ömer'in otel odasına aslanlar gibi giren Kadim'in telefonla birlikte süt dökmüş kediye dönmesi, Seyit'in Süreyya'ya yedirdiği şey.....daha bir çok şey:img-yes:
Zaten bu ortaklık buraya çekiyor bizi, bence:img-icecr
bende ilk sezon izlemeyenlerdenim. sonradan zevk alarak izledim favori dizim olmuştu ezo gelin. geçen haftaki bölümden sonra bu haftaki bölüm bana biraz daha durgun geldi geçen hafta ne oldu ne bitti pek anlayamamıştımda seri bi şekilde sahneler kayı vermişti. bu bölüm güzeldi toparlanma gibi kıvılcımlar var. benim pek anlamadığım bu bölüm ömer bölümümüydü bana mı öyle geldi. dizi boyunca ömer ve tayfaları gidici diye biliyorum ama kalıcı olabilir gibi geldi bana heryerden çıktıkları için. umarım bundan sonraki bölümlerde herkesin istediği gibi kadim ezo aşkı görmek istiyorum. karıştırıpta ömer ezo yapmasılar hiç çekilir değil. bi tarafın en azından nazik ve kibar olması işi götürür.
Ben yeni ekipin karsisinda sapkami cikariyorum izninizle :img-hi: Ve kocaman bi hosgeldin diyorum, iyiki geldinde kurtardin bizi!
Dunki bolumu ben cok begendim, heleki gecis bolumu olmasina ragmen, bekledigimden kat ve kat daha iyidi..
Ben gelicekte eskiyi hic aramicagimiz bolumler izliyecigimize dun bi kez daha inandim.. Tek bi sorun vardi, oda sizlerinde dusundugu gibi Omerin Kadimden daha cok goz onunda olmasi.. Bu bolum ask nerde demis bazi arkadaslarimiz? Bende soyle bisey diyorum, bu bolumde aski goremicegimizi biliyorduk, fragmandanda belli degilmiydi zaten, bu bolum herseyi yoluna koymak icin, temizlencekleri temizlemek icin, halledicekleri halletmek icin yazilan bi bolumdu ve o kadar iyi yazilmisti, ben sasirdim, ozlemissim boyle begendigim bolumleri izlemeyi..
Eger gecis bolumu bu olduysa, bundan sonraki bolumler kimbilir nasil olucak?
Aslinda yorum yapicak o kadar sey varki dunki bolumle ilgili, suan toparliyabilirmiyim bilmiyorum..
Oncellikle sunu soylimki dunki bolumun iki yildizi vardi Umit Cirak ve Ahmet Mumtaz Taylan..
Seyite bu lafim, Allahim bi kotu bu kadarmi iyi olabilir :img-hyste
Cidden izlerken karnima agrilar girdi gulmekten, o kadar ince dusunulmus bi karakterki, cidden semapti abidesi gibi bisey, dun cok sevmeye baslamisken Balli aga sykti kursunu alninin tam ortasina, ona o yuzden kizginim, ama dunki bolumun bi diger yildizida oydu..
Oldugu her bolumu mukemmelestiren bi karakter o, o bu dizide olmassa bu kadar cok severmiydim diye dusunmeden edemiyorum, buda cok yumusak bi kotu, once Seyitte bi sans daha verdi, ama Seyit yine yerinde durmayinca verdigi sanslar tukendi.. Ona sykilan kursun nereye gitti ben onu merak ediyorum, acaba icinden celik yelekmi giydide ne bi kan ne bi aci hissetti.. Ama ben en sonunda aci hissetigini hissettim, gozlerinin dolmus olmasi bana bunu hissettirdi, ona bisey olsun yokmu....
Kadim'in son andaki hamlesi hosuma gitmedi, hem diyorki silahi cikartiyorsam tetiyide dusunuceksin, hemde kendi cikariyor, e o zaman madem cikardin sen tetiyi cekicekmisin, cekmessen senin ondan ne farkin kalicak, bari cekte soyledigin bosa gitmesin demi..
Omerin dun aksamki bolumde daha fazla gosterilmesinin tek sebepi bence daha yeni olmasi, yani bizlere tanittiriyolarki gelicekte mantik hatasi bulmiyalim, yani ben bundan dunki bolumde sykayetci degilim, ayrica cokta matrak insanlar bulmus kendine Omer :)
Ayrica Ezonun ismini kullanarak dukkan acmasida isin cabasi, Ezo onu gorse alir o tabloyu Omerin basinda kirar, hele Kadim gorse yokmu, Omer kacicak yer arasin kendine :)
Ezo ve Meryemin Esref Saatini izlemesi iyi hosta, peki o goruntu ne bicimdi oyle, videoya cektikleri ne kadar belliydi, hadi ondan gectim peki goruntunun ekrandan tasmis gibi gorunmesine ne demeli, orayi hic begenmedim, ayrica cokta komigime gitti malum Esref Saatindeki kadin basrollerinden bi tanesi Ezo Gelin'de oyniyan, Ezo'nun kumasi Fatmaydi, cidden komigime gitti :img-hyste
Arzu'nun gitmesine hem uzuldum hemde cok sevindim, sevindim cunki artik su 'cocuk' stresinden kurtulduk, uzuldum cunki cidden sevmeye baslamistim, cidden kotu bi niyeti olmiyan iyi bi kizdi.. Annesine son anda soylemesi bence dogruydu, Elcin anneninde anlayisla karsilamasina, kizina destek cikmasina sevindim..
Nurgul Yesilcayin oyunculugunu her ne kadar begenmis olsamda o kadar kaba saba Ezo izlemekten cidden biktim, azcik kadin ol be guzelim, ne bu boyle aaa..
Ben dunki bolumde aski tek hissettigim yer Kadimin arabada Arzuya Ezo'dan vazgecmicegini soylemesiydi, Ezo'da ben ne Omere karsi nede Kadime karsi bi ask hissettigini gormedim, insallah bu onemli konuyuda en kisa zamanda halleder yeni senaristlerimiz, cunki bu durum benim canimi fazlasiyla sykmaya basladi..!
Bi kac arkadas Omerin kalici oldugunu dusundugunu soylemis, ben katilmiyorum bence su cevfa borcunu odicek, Ezo'danda yuz bulamiyanca gerisin geri yeni hazineler pesine dusucek, kalici olmus olsa ben bu durumu fazla takmam cunki ben seviyorum onu, ama su saniyede bi Ezom, gulum, canim, bitanem, gultanem, kuzum vs demesi fazla abartiydi, hemde cok fazla..
Ay cok uzattim uzun lafin kisasi guzeldi, cok guzel bi bolumdu bence.. Gelicek bolumu asiri bi sabirsizlikla bekliyorum..
bende bölümü beğenenlerdenim.sonuçta bir toparlanma bölümü.ama tekrarlayayım.50. bölümü merakla bekliyorum
ençok da seyite bayıldım bu bölüm.repliklerini beğendiğim tek oyuncu bölümde.
hoş erken kaybetik ya neyse.:sad53:
en azından ortadan kaybolmadı(diğerleri gibi) eceliyle gitti.
kadim-ezoya gelirsek....ezo yeni bölümdede kadime olan tavrını değiştirir mi bilmiyorum.
ne de olsa inatçı biri.
ömerin onu kaç kez bırakıp gitttiğinin; sayısının haddi hesabı yok .kadiminde ayı şeyi yapmasına tavır alması doğal...:img-yes:
ama şöyle kıyısından köşesinden aşkla baksa kadime canımı çıkar yaaaa...:img-polic
arzu da gitti.ama süreyya ve ömer kalıcı gibi..
istermisin ömer canına tak ettiği bi anda kadimi yaralamak için süreyya ile işbirliği yapsın.parası da var ....ondan da korkulur artık:icon_sorr
yazmıştı bi arkadaş ama hatırlammıyorum kimdi.
yeni bölüm başında ezo;ömere:
***aklını başına al.ona bişey olursa ben de yaşayamam***dese ve kadimin elini tutup oradan çıksa harika olurdubye
Kadim'in son andaki hamlesi hosuma gitmedi, hem diyorki silahi cikartiyorsam tetiyide dusunuceksin, hemde kendi cikariyor, e o zaman madem cikardin sen tetiyi cekicekmisin, cekmessen senin ondan ne farkin kalicak, bari cekte soyledigin bosa gitmesin demi..
Kübracığım bence o sahne Ezo nun artık tavrını göstermek için hazırlanmış bir sahne olacağını düşünüyorum..yani öyle umuyorum:)
Kadim'in elinden silahı alacak,gözlerinin içine bakacak ve sonra elini sıkıca tutup hiçbir şey söylemeden oradan beraber çıkacaklar..laf kalabalığından daha çok şey anlatan bir hareket olacaktır..öff yaa böyle olsun ve bizde vay be işte budur diyelim:img-in_lo
ama Ezo dan bahsediyoruz dimi:icon_whisbirde hössst noluyonuz be deyip,ikisinin arasından hışımla çıkarsada egof ailesi olarak koca bir yuuuuuuuh çekiriz:dito napalım alıştık dimi:img-pilot
selam egoflar son bölüm hakkında birkaç yorum yapmadan edemedim.
Öncelikle şu ezoyu anlamıyorum ben.Anlayan varsa bana da anlatsın. Şu Kadime ettikleri reva mı yahu yazık adamcaza.
Ezo kendi kendine trip atıyo derdi neyse Ezonun kendi evinde dizi izlerken dediği laf çok komikti.Tam hatırlamıyorum ama 'bu kızda amma saf ,adam sevim deyi hala anlami' dedi galiba .O öyle deyince "sen önce kendine bak " diyesim geldi yani hatta dedim de:img-yes:
tatluıcıda kadime sen o kadar laf say tilki milki,yok hanım evladı o hala kibar kibar konuşsun seni sevdiğinden kıyamadığından sen hala inat,laf yetiştir.Buna rağmen kadimin müthiş bakışlaryla karşı karşıya gel ama hala ezo hanım taş,buz gibi yok yok anlamıyorum bu ezoyu.:bilmim
Sorarım bu ezoya naptı sana kadim hıh naptı:dito
neyse ezodan bahsettikçe daha bi sinirleniim.Gelelim bu bölümün yıldızına benceeeeeee seyit bu bölümün yıldızıydı.:happy0064Akılda kallıcı sahneler ondaydı bence.
Genel olarak diziye bakmak gerekirse dzimiz bir sonraki bölüümdee daha güzel olcak gibi.Olaylar toparlanıyo.Hıım unutmadan Arzu kızımızzın gidişine üzüldüm ben yahu.Farketmeden baya bi alışmışım.Giderken yanına ömeride verebilseydik ama olmadı işte.Hıım sahi ömer de bi liste vardıya neyin nesi o.Listeye bakarsak bu adam baya bi kalıcı dükkan falan satın aldılar napmaya çalışıyolar.Sinirimi bozanlardan biri de ömerdi tabiki.Ezoya gülüm datlım falan diyoduya.Sen kimsin yahu kadın seni sevmiyo işte alah allah ne hala o benim karım falan diyon demi ama.Olmazki canım.Şu ömeri ballı ağamız postalasa antepe bir an önce.
Dizide son iki reklama kadar adam akıllı bişey olmadı gibime geldi.Böyle sanki hızlı hızlı bu olayda aradan çıksın der gibi bir hava sezdim.Arzuyu aradan çıkarmalar,seyiti vurmalar falan derken bundan sonra sanki sadece ezo kadim aşkına yoğunlaşacaklarmış gibi geldi bana.Yani inşallah öyle olur.
Bak şimdik aklıma son sahne geldi.Orda ezo ömerin elimi tuttu yoksa bana mı öyle geldi.Yani inşallah yanlış görmüşümdür.Ben şöyle algıladım ezo sanki ömerin tarafına geçecek sırf kadime bi şey yapmasın diye.Böyle bişeyi düşünmesi bile bi an kötü etti beni.Yok yook ben saçmaladım galiba olamaz ki böyle bişey demi neyse diğer bölüm tam istediğimiz gibi olucak bence.Senaristimiz önceden araya serpiştirilmiş parazit konuları çıkartıyor gibime geldi.Taş çatlasın iki bölüm sonra eskisi gibi tatlı olan ezo kadim sahnelerine kovuşcaz inşallah
Bu yeni ekip fragmanları çok hoş hazırli.İzleyiciyi merak ettiriyo.Ekran başına çekebiliyo.Geçen bölümün fragmanından etkilenmiştim şahsen.Ama hayal kırıklığı yaşamıştım.Çünkü dizide eski ekibin çektiği kısımlar ağırlıklıydı.Ama bu bölümün yeni ekibe ait olduğu kendini hissettiriyo.Yada ben kendimi psikolojil olaral şartladımmı acaba
Diğer bölümden ümit ettiklerim ; son sahneden devam ,ezo kadimin yanına geçsin ömer bi güzel bir kere daha bozulsun ezodan ümidi kessin kadim tabi bu durumdan mutlu olsun.Ömer kendi işine baksın listemi ne bişeyleri vardıya onla uğraşsın.Sonrada alsın pılını pırtını gitsin antepe bizde böyle ardından göbek atalım.Ezo olanlardan sonra hala trip atmaz inşallah kadime.Öyle bişey olursa söyleyecek söz yok yani:fighting2 artık parazitsiz(silahsız,mafyasız) aşk dolu ezo kadim sahneleriyle dizimiz devam etsin
aayyyyyyy galiba biraz abartmışım yorum olayını.Daha tazecik bir egofken uzun süre (3hafta kadar):icon_roll sizlerden ayrı kaldığımdan hak verirsiniz umarım.Yorumumu okuyan egoflara sabır diliyorum.Aklıma gelen herşeyi yazdığımdan karışık oldu birazz kusura bakmayın:img-wink:
gülendam83 06-02-08, 12:13 bölüm fena değildi ama aşk olsun artık yahu. dizide aşk gören varsa beri gelsin. ballı ve nur un aşkı da yakınlığı da olmasa hiç bişey yok yani. denildiği gibi bu kadar trip neden? yani sadece kadim ezoyu arabaya almadığı içinmi? başka bişey olmadı benim hatırladığım. birde arzu meselesi vardı. ama kız gitti. ki ezonun düşündüğü gibi bişey olmadığı da ortada olarak. bu aksilik bu suratsızlık ne yani. kadim ezoya iyi dayanıyor.
yada kadim replikleri filan yokya fazla. yoksa bunlar ömer ve ezo yu mu yakınlaştıracaklar. eğer böyle bişey düşünülüyorsa bunca zaman inanmaya çalıştığımız sabrederek izlediğimiz hiç bir şeyin kıymeti kalmaz.
bölüm geçiş bölümüydü tamam ama artık aşk olsun aşk...
bölüm fena değildi ama aşk olsun artık yahu. dizide aşk gören varsa beri gelsin. ballı ve nur un aşkı da yakınlığı da olmasa hiç bişey yok yani. denildiği gibi bu kadar trip neden? yani sadece kadim ezoyu arabaya almadığı içinmi? başka bişey olmadı benim hatırladığım. birde arzu meselesi vardı. ama kız gitti. ki ezonun düşündüğü gibi bişey olmadığı da ortada olarak. bu aksilik bu suratsızlık ne yani. kadim ezoya iyi dayanıyor.
yada kadim replikleri filan yokya fazla. yoksa bunlar ömer ve ezo yu mu yakınlaştıracaklar. eğer böyle bişey düşünülüyorsa bunca zaman inanmaya çalıştığımız sabrederek izlediğimiz hiç bir şeyin kıymeti kalmaz.
bölüm geçiş bölümüydü tamam ama artık aşk olsun aşk...
evet, akşam yayınlanan bölümü ben de beğendim.:img-yes:
gülendam83 arkadaşım senin düşündüklerini aynen ben de düşündüm.artık aşk olmalı dizide.:img-wink:
hatta diziyi izlerken aklıma Nurgül Yeşilçay-Serhat Tutumluer ile yapılan röportaj geldi.Şimdi tam hatırlayamıyorum cümleleri ama Nurgül Hanım konuşmasında "izleyici ekranda aşk görmek istiyor.ben olsam ben de isterdim" ama ezo-kadim aşkına insanları inandırmak zor" gibi birşeyler söylemişti.:icon_whis
Aslında biz o aşkı görmek için aylardır hazırız.:img-pilot
Fakat dizide nedense aşk yok,tutku yok kısacası o büyü o tılsım yok.
Ama yeni gelen ekiple herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum ben.Ki akşamda diziyi izlerken bunu hisettim.Ama işleri hiç kolay değil.Dağılan konuyu toparladıktan daha doğrusu geçen haftaki enkazı ortadan kaldırdıktan sonra daha fazla ezo-kadim sahneleri ve buna bağlı olarak güzel bir aşkı izleyeceğimize ben inanıyorum.(ama bunun için ise birkaç bölüm daha sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum)
Benim derdim Ömer'den ziyade Ezo karakteriyle ilgili.Neden bu kadar katı ve anlaşılmaz oldu Ezo karakteri.Oysa daha feminen bir ezo'ydu dizinin başlarında.
Konuşma şekli,düşüncelerini aktarım şekli,kılık kıyafetiyle,bir bütün olarak feminen ve sevdiği için daha özverili bir ezo olmalı bence.:icon_whis
Birkez daha yineliyorum.Duyun sesimizi lütfen biz dizimizde daha fazla ezo kadim sahneleri ve ikisi arasında yaşanan güzel bir aşk görmek istiyoruzzzzzzzzzzzzzz...... :img-clapp
Öncelikle bu bölümde acı kaybımız için taziyelerimi sunuyırum... Seyit Abi Seni Unutmayacağız!
Tam doğruları söyleyen birini bulmuşken çabuk kaybettik... neyse Ruhu şad olsun...
Saçları örgü perukla süslenmiş Arzu kızımızın gidişi için "Yar saçların lüle lüle Arzu sana güle güle" demek istiyorum...
Git çocuğunu İsviçrede mi, Bangladeştemi, Sri Lanka'dami nerde doğurcaksan doğur... gereksiz varlığınla şu diziden çık git... (oyuncuyu beğenirim o ayrı konu)
Ömer'in "basurum var" lafı çok kötüydü.. ne gerek var o kadar kabalaşmaya... Ömer ve saz arkadaşlarının durumu da hiç iç açıcı değildi... yaptıkları cahillikler bana hiç komik gelmedi..
Kadim'in Ezo'nun kayboluşunda hemen Ömer'e girişmesinin ne alaka olduğunu saptayamadım...daha kapıyı açar açmaz (ki ömerin kaldığı oteli nerden biliyo?) pata küte... Kadim'e yakışmadı...
Elçin annede alem... Ezo yukarıda biraz oyalanınca söylediği lafa bak; Kendine bi şey yapmasın....(yaparsa yapsın Elçin Annem bırak elleşme).. Ama bu kadıncağız Ezo'yu tanımıyor mu? Ne yapacak banyoda bileklerini mi kesecekti.. offff....
Ballı ağam seni biz çok seviyoz... her ne kadar Seyitimizin canını almışsan da gene de gönlümüzde yerin hep kral dairesinde...
Vuruldun da gıkın çıkmadı... kanın bile akmadı.. sen nasıl bir insansın? Ananlar neler doğuruyo...
Son sahne... Ezo'nun makyajı akmış... demek doğuştan sürmeli değilmiş... ağlamış... tam Kadim'in ayakkabılarına kusarken Ömer çıktı geldi..
Ya şimdi sen niye Kadim'e silah çekiyon ki... kadim sana niye karşılık veriyo... Benim önerim.. birbirlerine ateş ederkene silahları yana kaysın ikiside Ezo'yu vursun.. Ömer Meryemle evlensin, Kadim de başını yakmadan kurtulsun.. gitsin bi termal yaptırsın kendi yerleşsn.. Dağlar kızı Heidi ile tanışıp onunla mutlu mesut bir hayat sürsün... the end...
bence geçen haftaya göre gayet güzel bir bölümdü.o enkaz anca bu kadar toparlanırdı
bu bölüm daha eleştirel baktığım için ufak tefek şeyler gözüme battı mesela ezonun aseton şişesiyle kaçırılması gibi.yoksa asetonun bayıltıcı etkisi var da ben mi bilmiyorum :icon_whis :P yok ama saymıcam takıldığım yerleri...
bu bölümde en çok hoşuma giden sahneler tartışmasız Ballı'nın sahneleriydi.özellikle de seyitle krşılaşmaya gittiği sahnede.içeri girişi... o ne hava o ne endamdı öyle yaa.yürürken bir yandan da tak tak die önüne çıkanları vurması,omzundan vurulduğundaki dönüşü falan.vurdulu kırdıllı şeyleri aslında hiç sevmediğim halde ağama bak bee dedim içimden.Jean claude van damme halt etmiş yanında :P
oh be nihayet dediğim yerlerden biri kadimin ezodan özür dilemeyi bırakıp hatta gördüğüm muameleye bak tarzında arzuya dert yanması oldu.ezoda henüz bariz bir gelişme göremesem de öbür bölümde o da düzelecek diye umuyorum
ve son olarak da gerçekten tebrik ediyorum yeni ekibi ilk bölüm olarak gayet iyi iş çıkarmışlar özellikle de devamını getirdikleri bölüm geçen haftaki gibi bir bölüm olduğu için...
Öncelikle şu ezoyu anlamıyorum ben.Anlayan varsa bana da anlatsın.
yok yok anlamıyorum bu ezoyu.:bilmim
Sorarım bu ezoya naptı sana kadim hıh naptı:dito
neyse ezodan bahsettikçe daha bi sinirleniim.:
Hiç uğraşama zaten Ezo'yu anlayabilen birini bulursam madalya takacağım.
Düşünüyorum, düşünüyorum, Kadim Ezo'nun bu azarlarını işitmek için ne yaptı diye ama hafızam zayıf herhalde hatırlayamıyorum.
Otel'in önünde 'Sağa bir şey olursa yaşamanın anlamı yok' dedi, Adama çok değerlisin demek istedi ama Kadim onu tehlikeye atmamak için yolda bıraktı diye bir dövmediği kaldı. Üstelik konuşmak bile istemiyor, tavuk kış kışlar gibi kovalıyor adamı.
Peki Kadim Ezo da hala ne buluyor? Seneler sonra kalbini bu duygusuz kaba saba, dangul dungul kadına mı açtı? Ezo ile hangi adam bir aşk yaşamayı hayal edebilir? Ezo'nun şu geldiği hali eğer bir erkeğin sevme duygularını harekete geçirirse ben o adamın zekasından şüphe ederim.:img-hyste
velhasılı kelam
seyit efendi ezo yüzünden mi öldürüldü yanii...
peeeeeehhhhhhh...:img-pilot:icon_sorr
Kadim'in Ezo'nun kayboluşunda hemen Ömer'e girişmesinin ne alaka olduğunu saptayamadım...daha kapıyı açar açmaz (ki ömerin kaldığı oteli nerden biliyo?) pata küte... Kadim'e yakışmadı...
Ballı ağam seni biz çok seviyoz... her ne kadar Seyitimizin canını almışsan da gene de gönlümüzde yerin hep kral dairesinde...
Vuruldun da gıkın çıkmadı... kanın bile akmadı.. sen nasıl bir insansın? Ananlar neler doğuruyo...
Son sahne... Ezo'nun makyajı akmış... demek doğuştan sürmeli değilmiş... ağlamış... tam Kadim'in ayakkabılarına kusarken Ömer çıktı geldi..
Ya şimdi sen niye Kadim'e silah çekiyon ki... kadim sana niye karşılık veriyo... Benim önerim.. birbirlerine ateş ederkene silahları yana kaysın ikiside Ezo'yu vursun.. Ömer Meryemle evlensin, Kadim de başını yakmadan kurtulsun.. gitsin bi termal yaptırsın kendi yerleşsn.. Dağlar kızı Heidi ile tanışıp onunla mutlu mesut bir hayat sürsün... the end...
canım bölmün basında kadim de yanlarındayken ömer ezoya soyledi kaldıgı yeri fikrin değişirse diye ;)
ballı her zamanki gibi bi denedir :)) gittikçe gelişiyor, sadece esprili değil ciddi hali de izlenesi gercekten.. ezonun dogustan surmeli oldugunu debbi zamanında dusunmustum. yataktan kalktı paldır kuldur 36.nın basında ama gözler surmeli, demek dogustan degil ha bir merakım daha gitti şükür..
banubanu ilk sahnede Ömer tam gidecekken Ezo'ya dönüp "Ben Taksim'de bilmem ne otelinde kalıyorum,haberin olsun." dedi.(Otelin adını hatırlamıyorum doğal olarak...) Kadim de orada duydu.Yani Kadim'in Ömer'i bulması Ömer'in Ezo'yu bulmasından daha mantıklıydı...
bimkolik Ezo'yu anlayan beri gelsin kardeşim ne diyeyim ya.Katılıyorum sana.Geçen bölüm diyordum Kadim'in Ezo'yu benzinlikte bırakması hataydı diye ama şimdi kadın karakterimiz Ezo olunca onu otel önünde bırakmanın imkansız olduğunu anlamış olmalı ki Kadim iyisi mi ben onu benzinlikte bırakayım dedi.Ezo'yu hiç anlamıyorum ya.Sen geçen bölüm Nedim'in evinin bahçesinden girerken "Kadim,Kadim." diye korkuyla bağır sonra da bu bölüm açma telefonları.O telefonlar senin... Neyse :) Yeni ekip,yeni bölüm,umut yani :)
Ah Kadimcim de Arzu'ya "Kendimi bu kadar birine açmışken ondan vazgeçmeye hiç niyetim yok." dedi ya o an tamam dedim.Bu Kadim hem sabır küpü hem de aşık olmuş bu kıza cidden.Bir de Ezo Hanım'ın aşkını duyabilsek...
Benim bu bölümde en beğendiğim sahnelerden biri Elçin Anne-Meryem konuşmasıydı.O an Elçin Anne'nin yüzünün aldığı ifadeye "Oh konuş Meryem konuş." demek istedim.İyi dedi Meryem cidden.Bir zamanlar Ezo'yu yere göğe sığdıramayan kadın gitti Ezo'yu küçümseyen,Kadim'e kimseyi yakıştıramayan kadın geldi.Oysa eski bölümlerden biriydi (kaçıncı bölüm hatırlamıyorum :( Şu Ezo'nun Kadim'in eline masaj yaparak baş ağrısını geçirmeye çalıştığı bölüm:)) Elçin Anne Kadim'e "Sana bir köylü kızı bulucam,o tam olur sana.Sen her kızı kendi çevrendekiler gibi sanıyorsun." demişti.O Elçin Anne'yi geri istiyorum ben...
Tamam arkadaşlar... Ömer duyurmuş kaldığı yeri.. sorry..
Ezo Damper... Bundan sonra dizinin adı bu mu? Yav şu diziyi yazan abi; sana sesleniyorum.... sen böyle şeyleri niye yapıyon.. bizim ağzımıza sakız olacağını bile bile... niye şimdi bizim kalbimizde kötülük yokken sen bize fırsat veriyon... Ezo damper... yorum yok... şimdilik..
velhasılı kelam
Ya söğütüm gül gibi çim adam gitti.
Ne şehittir ne gazi .............
Kadının fendi çok şeye kadirdir de bir insanda da bu kadar yıpratma potansiyeli olmaz ki.Ömer telef,Kadim perişan,Seyit ölü,Ballı vuruldu,Emre firarda...Bence aklı olanlar Ezodan uzak dursun.
ah ne şahane bir bölümdü bu böyle(!)..geçen bölümden gelerek "kümese mi giriyin sen tilki" repligiyle başlayan, devamında kadim ve ömeri aynı kefeye koyup dükkandan kovan bir ezo(ki bize kadime aşık olduğu hissettirilmişti anlatılmıştı önceki bölümlerde) buna rağmen kadimin ezoya hala destek olmaya çalışan naif hali ve bir sürü garip konuşma arasında ömerin hemoroidi olduğunu öğrendik ki bu da gerçekten yararlı bir bilgiydi sağolsun yeni senaristler herşeyi düşünmüşler.. he bir de alnına silah dayalıyken kadimin cesaretine hayran kaldım taki aradan zaman geçip ömere silah çekene kadar böylece bütün karizması gitti benim gözümde dayılanıyosun madem neden sende silah çekiyosun işte gereksiz bir hareket daha..ha unutmadan ömerin ezoya sürekli "gülüm" demeside ayrı bir komediydi:) jenerik müziği değişecek diye umarken ömerin dönüşüyle sanırım geçen sezona iyice dönüş yapılmaya çalışılıyo bu da büyük bir hata olur bence..kadim artık silkinsin kendine gelsin nerde "erkekler ağlamaz'ın muratı" nerde ezo gelinin kadimi tamam madem kadim olucaksın ilk bölümlerdeki kadim gibi ol bari lafının arkasında duran,başı dik,cesur,karizmatik,karakterli kadim gibi!...:good:
İşte benim dizide koptuğum yer :) Nasıl oldu da unuttum?Ezo Damper :img-hyste Bu dizi Kurtlar Vadisi oldu,Sihirli Annem oldu (Ömer ve Ezo'nun güçleri sayesinde) bu Ezo Damper'le bir de Avrupa Yakası oldu ama bir türlü kendi olamadı ona yanarım :) Neyse Kurtlar Vadisi'nin son esintileriydi bu bölüm inşallah,e yeni ekibimiz Allah'a şükür mantıklı öyle olağanüstü şeylere tama etmiyorlar.Kadim'e Ömer'e dalmadan önce adresi hatırlatıyorlar...Ezo Damper'in de ömrü İstanbul'de kısa olursa tamamdır bu iş :)
Öncelikle bu bölümde acı kaybımız için taziyelerimi sunuyırum... Seyit Abi Seni Unutmayacağız!
Tam doğruları söyleyen birini bulmuşken çabuk kaybettik... neyse Ruhu şad olsun...
Saçları örgü perukla süslenmiş Arzu kızımızın gidişi için "Yar saçların lüle lüle Arzu sana güle güle" demek istiyorum...
Git çocuğunu İsviçrede mi, Bangladeştemi, Sri Lanka'dami nerde doğurcaksan doğur... gereksiz varlığınla şu diziden çık git... (oyuncuyu beğenirim o ayrı konu)
Ömer'in "basurum var" lafı çok kötüydü.. ne gerek var o kadar kabalaşmaya... Ömer ve saz arkadaşlarının durumu da hiç iç açıcı değildi... yaptıkları cahillikler bana hiç komik gelmedi..
Elçin annede alem... Ezo yukarıda biraz oyalanınca söylediği lafa bak; Kendine bi şey yapmasın....(yaparsa yapsın Elçin Annem bırak elleşme).. Ama bu kadıncağız Ezo'yu tanımıyor mu? Ne yapacak banyoda bileklerini mi kesecekti.. offff....
seyit abimiz ezoyu adam edecek gibiydi...amma...
ömrü vefa etmedi...yazık...:img-in_lo
bi ezo için değer miydi...
ölümü şerefli olaydı bari...adama ölürken af diletmenin ne alemi vardı...çekemediler canım...
zati biz kimi sevsek...bu senaristler onu yerin dibine batırmak için elinden geleni ardına koymiyi...
bakınız otel odasında kadimin düştüğü içler acısı hale...
kadim uzun süredir kendine yakışmayan şeyler yapmakta zaten...
koskoca kadim avşar...ne işin var senin o tiplerle...
ay allahım neydi onlar...gerçi ben onların muhabbetlerine pek adapte olamasam da...-çünkü tahammül sınırlarımı fazlasıyla zorladıklarından...uyku ve uyanıkık arasında mücadele ederken... kanalı değiştirdim çoğu kez...allahtan diğer kanalda "karayılan" vardı da kendime gelebildim-
bi aya çıkma mevzuu vardı hele....:img-hyste
bu adamlar zuzaylı mı...hangi gezegenden teşrif etmişler...onların kısmında altyazı geçseler benim gibi faniler için çok iyi olicik...
banucum...bu dizideki karakterlerin üstün yeteneklerle donandığını unuttunuz galiba...hepsi bir nevi "hero"...:img-wink:
ömerin koskoca şehr-i istanbulda ezoyu eliyle koymuş gibi bulduğunu hatırlamıyor gibisin...
ama yok kadim avşar o mertebeye eremedi henüz...biraz daha çile çekmesi gerekli...gerçi başında "ezo" gibi bir püsküllü bela varken ermesi yakındır...:img-wink:
ömer otelin ismini ezoya söylemişti ilk karşılaşmalarında...ondan duydu...
bak bu termal fikrini ben de tuttum...zaten senaristler bu fikri boşuna ortaya atmasalar gerek...bu gidişle kadimin sonu hiç hayre alamet değil yoksa...
tanrıdan diledim...bu kadar dileeeeek...aman amannnn...
kadim avşar...titre ve aslına dön...
velhasılı kelam
Evet sözün özü budur sevgili söğüt..Ölen kişi Seyit bile olsa değmiyor Ezo için...Bu kaçırılma bir işe yararmı sonrasında acaba..Misal Ezo bir travma geçirse ve önceki hayatında Lady olduğunu hatırlasa nasıl olur :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Şimdi sürpriz doğumgünü olacakmış ya Ezo için Ezo hanım kızımız bu durumdada trip atabilirmi...Ne diye bana d.günü partisi hazırlıyorsun diye ;)
Nedir, Seyit Ölmüştür (öldürülmüştür :() Peki ben buna sevinebilmiş miyimdir? HAYIR :sad53:
Seyit'in yerine gelen Ömer Tayfası yeni kabusum olmuştur. Neydi o espriler; gül gül öldüm... Ay'a gidersin. Ayrıca bölümün büyük bir bölümünde kendilerine HOŞGELDİN denmiştir ki, Nedir, ÇOK GEREKSİZ! Ayrıca Ezo'dan sonra ULTRA SÜPER GÜÇLÜ yeni kahramanlarımızdır kendileri, çünkü gece karanlığında, o mesafeden, üstelik Kadim arabanın arka tarafında kalıyorken; KADİM'in beline taktığı silahı görebilmiştir, arkadaşlardan biri.
Yeni yönetmenimizin sevgili eşlerine yaptığı JEST'te bölümün diğer bir kısmını işgal etmiştir, Anladık dimi? EŞREF SAATİ çok iyi dizidir, ve yönetmeni sevgili yönetmenimizin eşidir:img-wink:
EZO ve KADİM'e gelemiyorum zira, ne oluyor, neden oluyor hiçbir fikrim yok! Bu EZO neden birden erkek düşmanı kesilmiştir. Özellikle Kadim kendisine NE yapmıştır. Yada Kadim gibi bir adam bu EZO'da ne bulmaktadır, bilmiyorum, bilemiyorum.
Ömer ve Ezo konuşmaları özellikle; ne kadar duygusaldı öyle; hani aynı rüyayı göreceklermiş bunlar. Ufff vazgeçtim, bu konuda yazmayacağım.
Çatışma sahnelerine söz bulamıyorum, yeni bir kahraman doğmuştur bu dizide BALLI AĞA, Kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum. Mazallah o nişancılıkla, ekrandan beni bile vurabilir kendisi.
EDIT: Siz neler yazdınız hiç bilmiyorum, vakit bulabilirsem okuyacağım. Ama yine çok güldüm ben, ama ağlanacak halimize :)
valla ben ömer sahnelerı sırasında baska bır kanala gecıyorum bısey demıcem bu bolumde ama meryem elcıne ıyı cevap verdı
neyse benı bu bolum hem şoka ugratan hemde gulduren tek bırsey var ezo elcının evındeyken umarın farketmıssınızdır evden cıkarken elbısesının altına sıyah bır corap gıyıyorya bıde onun ustune renklı bır corap gıymıs naptılar bu kıza ya bız duzelsın dıyoz bunlar bızım kızı kezbana cevırdıler sıyah corabın ustun turuncu corap valla elcın abala daha ıyı gıyınıyor hadı ayakları usudu dıyelım elcın ablanın ayakları usumuyoda senınmı usuyo pes yanı umarım o sahnenın fotosu vardır sızde
canlarım merhaba :img-in_lo
nerden başlıcağımı bilemiyorum çok üzgünüm, çim adam öldü:icon_sorr
dün gece diziyi izlerken ezolu ömerli hatta kadimli sahnelerede bile saç baş yoldum:icon_sorr
tam böylemi bitecek bu bölüm derken, üzülürken o geldi seyit, ve herşey birden değişti sanki güneş doğdu üzerime:img-in_lo biricik çim adamımız öyle şirin öyle tatlıydiki kadimi bile unutturdu bana, hele ezoyla olan dialogları harıkaydı bayıldım çok eğlendim:) sonra ballı ağayı aradığı ve naber boynuzlı ballı dediği o sahnede yerlere yattım ilk kez sinirden değilde keyiften güldüm:img-hyste
hele kadimi araması ya yüz ifadesi sanki yaramaz bir çocuk mafya değil, dün gece ezo gelini izlerken bana en çok keyif veren seyit, di ve geceyi kurtardı:)
ve talıhsız ölümüyle onu tanıdığımız günler gözümün önüne geldi,nasılda kendisinden nefret etmiştik, ballı onu vurmadı diye kızmıştık onu yok etme pilanları yapmıştık, tehditler savurmuştuk, başta da ben:icon_whis neler demiştim seyitime affet kıymetini bilemedim:img-in_lo
diziyi kurtardı ve beni mutlu etti ölümüylede kahretti tam ona yakışır bir ölümdü kahbece,:img-clapp aslan seyit tam da sana yakıştığı gibi bir ölüm oldu o an kahraman olan ballı değil sendin, hayayatın gibi son anında ihanet ve kötülük doluydu, seni asla unutmayacağım mekanın cehennem olsun, biliyorumki sen ancak orda mutlu olursun:img-cray:
son olarak ballı ağam, canımızı biricik kötü adamımızı bizden ayırdın, alacağın olsun bu forum seni affetmicek dilerim seyitin ruhu yakanı hiç bırakmaz:img-hyste
hössst noluyonuz be deyip,ikisinin arasından hışımla çıkarsada egof ailesi olarak koca bir yuuuuuuuh çekiriz:dito napalım alıştık dimi:img-pilot[/QUOTE]
Kesinlikle sana katılıyorum.Bence aynen öyle olacak.Çekip gidecek ve ikisini başbaşa bırakacak.Tabi onları ayırmak Ballı'ya düşecek.Allahım Ballı bile Kadim'e karşı Ezo'dan daha şevkatli beee.
Lütfen haksız çıkayım dediklerim olmasın nolur nolur
Ya söğütüm gül gibi çim adam gitti.
Ne şehittir ne gazi .............
Kadının fendi çok şeye kadirdir de bir insanda da bu kadar yıpratma potansiyeli olmaz ki.Ömer telef,Kadim perişan,Seyit ölü,Ballı vuruldu,Emre firarda...Bence aklı olanlar Ezodan uzak dursun.
sevgili sycamore,
kadının fendi çok şeye kadirdir tabii..adamı vezir de eder, rezil de eder...
demişler ya çok doğru bir lafmış; ne şehit, ne de gazi olamayan sadece seyit değil sanırım..:img-hyste
ben bu bölümü izlemedim, forumda arkadaşların yorumlarını okudum, genel kanı herkes ezodan şikayetçi..
her dizinin bir kötü karakteri oluyor mutlaka, kötü karakter sevilmeyen, istenmeyen karakterdir..dizimiz hakkındaki görüşleri yorumları okuyorum,
seyit bile sevilmiş ..yani seyit karakteri izleyicisi ile buluşabilmiş, kendisini kabul ettirebilmiş..( sırası gelmişken sevgili ümit çırak'a teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum .)süreyyayı sevmiyoruz, kadime düşman olduğu için, kötü davrandığı için ama kendince geçerli bir sebebi olduğunu da biliyoruz..ciğer acısı...kardeş kaybı...
nedim desen iyi mi, kötü mü diyemeden direkt kişiliği zayıf bir adam diyebiliyoruz..bir anı bir anını tutmuyor..ne istediğini belliki kendisi de bilmiyor.oldu bitti böyle..abisi ile arasında iktidar savaşı var, aynı kadını paylaşma -namus meselesi var..hakikaten büyük sorunlar bunlar..ama abisi ile arasında kardeş sevgisini de var..bu nedenle iki arada bir derede seyir halinde..
peki ezo;
peki ezonun derdi ne...
kıskançlık mı...
olabilir mutlaka ezonun kadime karşı davranışlarındaki tutarsızlıkta kıskançlık payı yüksektir..kıskanması anlaşılabilir bir sebep..fakat kabalığı, yozluğu, terbiyesizliği...doğuştan demekki...ama bize 30-37 bölümlerde çok hoş bir ezo izletmişlerdi..köylü evet ama soylu bir kadın izlemiştik...o zamanlarda okuyamamış, görmemiş ama ruhu soylu bir kadın diyorduk..konuşması ses tonu yine kabaydı ama tavrı güzeldi...
şimdi ezo karakteri izleyiciye keyif vermiyor..insanın seyredesi gelmiyor..güzellik de bir yere kadarmış dedirtiyor izleyiciye ..ezo karakterini, nurgül yeşilçaya rağmen izleyemiyorum..
demekki bizim dizimizin kötü karakteri de ezo...
şimdi netten 48. bölümün ilk sahnesine baktım veeeee
arkadaşlar ezo ömere daha aşık bakmış...maalesef...
hemde eli kadimin elinde iken....
demekki ezo kadimi sevdiği için değil, hakikaten yalnız olduğu için kabul etmiş....üzgünüm ama benim gördüğüm bu....:icon_sorr:sad53:
Dün geceden beri sürekli yazdıklarınızı okuyorum,sanırım bu bölümü beğenmişsiniz...
Uzun uzun yorum yapmıcam...Kısaca geçicem...Meryem harikaydı bu bölüm,replikler son derece süperdi...Ezo'ya laf yok...Siz hayatta o kadar acı çekçeniz kimbilir neler yapardınız...
Seyit karakteri iyi ki öldü...Artık mafya sahneleri pek olmaz...Haftaya yayınlanacak bölüm daha bomba olacak gibi geliyor.....
Yeni senaristimiz hakkında hiçbir zaman önyargıda bulunmamıştım,hep güvenmiştim...Güvenimde boşa çıkmadı...
Reytinglerde de zaten artış var...
Nurgül Yeşilçay'da resmen döktürdü dün akşam.....
Seyit'in yerine gelen Ömer Tayfası yeni kabusum olmuştur. Neydi o espriler; gül gül öldüm... Ay'a gidersin. Ayrıca bölümün büyük bir bölümünde kendilerine HOŞGELDİN denmiştir ki, Nedir, ÇOK GEREKSİZ! Ayrıca Ezo'dan sonra ULTRA SÜPER GÜÇLÜ yeni kahramanlarımızdır kendileri, çünkü gece karanlığında, o mesafeden, üstelik Kadim arabanın arka tarafında kalıyorken; KADİM'in beline taktığı silahı görebilmiştir, arkadaşlardan biri.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
arkadaşım bunlar "heroes" da staj yapıp...direk dizimize ışınlandılar...bilmiyinn mi...
bak takip mevzuunu unutmuştum...şimdi hatırladım...:img-hyste
abim kadimi takipte...her ne hikmetse birden zuhur eden sarı taksiyle...düştü peşlerine...allahtan "öndeki mercedes'i takip et" demedi...:img-yes:
(ceva'cım burda sana katılıyorum...bu sarı taksilerin bize bir gıcığı var sanırsam...bak millet saniyesinde buluyo...)
"hani düz bi yol var ya...ben seni ordam alırım dedi ömere...
adam sanki köyünde çeşme tarif ediyo...:img-yes:
istanbulda bir yer anca bu kadar güzel tarif edilir...pes...
bu istanbul bize büyük geliyi anlaşılan...
bak dün köyden gelenler...eliyle koymuş gibi buluyo her yeri...
bravo valla...:img-hyste
Şu son çatışma sahnesini bir daha izledim de az önce.Valla ne diyeyim bilemiyorum.Ballı Ağa'nın vuruluşu bile pek bi karizmatikti :) Adamın kanında var...Yalnız Seyit'e ettiği laflar gerçekten çok güzeldi."İnsan ölecekse hakkıyla,şerefiyle ölür.Toprağa girmekten bu kadar korkan adamdan eşkiya mı olur?Hey gidi İstanbul eşkiyan bile bir halta benzemiy."
Son sahneye de bir göz gezdirdim.Ömer'e tekrar sinir oldum onu baştan yazayım.Yahu sen kimsin?Bu kadının kocası değilsin bir şeyi değilsin nedir bu kadar müdehale?Alın diyalog...
Ömer:Ezo,gülüm!(Kadim'i fark eder..)Noliy lan burda?Hele de bakın şu Aynalı Bey'e.Bu mu oliy senin delikanlılığın ha?Ezo'ya ateşin içine atiysin ha benden ırak tutup da?(Ezo'ya yaklaşıp,dokunup daha doğrusu) Ezo'm iyisin demi?
Kadim: (Ömer'in elini iter) Dokunma!
Ömer: (Kadim'in eline yurarak) Sen çok oliyin artık! (Silahını Kadim'e doğrultur)
Kadim: (Haliyle karizmatik bir duruş ve bakışla:)) O silahı çekiyorsan,tetiği de düşüreceksin. (Bence bu sözü söylemek için biraz acele etti.2 saniye beklese cümle tam oturacaktı sanki ya neyse...)
Ezo korkuyla Kadim'e doğrultulmuş silaha bakar.Ağlamaktan makyajı akmış,saçı bağı dağınık...Ballı Ağa'm müdehale edecek gibi olur,sonra vazgeçer.Kadim usulca silahını çekip Ömer'e doğrultur.Ezo Kadim'e yakındır fakat bir eliyle Ömer'i Kadim'den uzak tutmak ister gibi eli ona doğru havadadır.Önce Ömer'e sonra Kadim'e bakar ve bölüm biter.
Şimdi yorumlamaya gelirsek,Ömer'e tamamiyle bi saçmalık zaten.Hangi hakla hala Ezo'm,Ezo'm modunda onu anlayamadım zaten.Gelmiş,Ezo'yu kurtaran Kadim'e kafa tutuyor bir de.Neymiş kendisinden uzak tutup ateşe atıyormuş.Bak sen?Sen bırak git,sonra onu kurtaran adama kafa tut.Vay be ne yüzsüzlük ama!
Başka bir saçmalık da Kadim'in Ömer'e "O silahı çekiyorsan,tetiği de düşüreceksin." dedikten sonra kendi silahını çıkartması.E sen de şimdi çıkarttın,yani senin de silahı doğrulttuğuna göre,tetiğe basman gerekmeyecek mi?Aslen bence o sahnede Kadim hiç silahına dokunmasa da Ezo Kadim'in hafifçe önüne geçer gibi yapıp Ömer'e "Şimdi sık sıkabilirsen.Çünkü beni öldürmeden ona bir şey yapamazsın." filan deseydi hoş olabilirdi.Ya da Ayşe'nin dediği gibi ikisi de silahlarını çekmişken Ezo Kadim'in silahını tutup indirse,hiçbir şey demeden Kadim'in elinden tutup onu oradan çıkartsa da gayet iyi bir mesaj vermiş olur.Tek umudum sahneyi sonlandıranın Ezo olması.Bir de şu Ömer diziden gitse pek bi rahat edicem.Çok gözüme batıyor...
gülendam83 06-02-08, 16:40 ömer aklıma geldikçe delleniyorum. ya bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olur. ilk sezonu izlemedim ama dizide ve burada anlatılanlardan az çok biliyoruz artık. ömer hiç birşey olmamış gibi çıkmış gelmiş. birde karım diyip duruyor o karım dedikçe ben sinir oluyorum. nikah yok bişi yok. birde kadime kafa tutuyor. yine sinirlendim.
bu arada bu ömerin karısı yokmu hapiste ve onunla birlikte orada kalmak zorunda olan küçücük oğlu yokmu? gitsin onlarla ilgilensin. hayret bişey.
ezo da bu şekilde devam ederse iyice soğuyacağım. kadimi yüzsüz ömerle aynı kefeye koyması sinir bozucu. eğer son sahnede ne haliniz varsa görün deyip yine pastanede yaptığını yaparsa kadimin yanında olmazsa aman ya aman ki aman. ne diyim daha...:icon_sorr
valla ben ömer sahnelerı sırasında baska bır kanala gecıyorum bısey demıcem bu bolumde ama meryem elcıne ıyı cevap verdı
neyse benı bu bolum hem şoka ugratan hemde gulduren tek bırsey var ezo elcının evındeyken umarın farketmıssınızdır evden cıkarken elbısesının altına sıyah bır corap gıyıyorya bıde onun ustune renklı bır corap gıymıs naptılar bu kıza ya bız duzelsın dıyoz bunlar bızım kızı kezbana cevırdıler sıyah corabın ustun turuncu corap valla elcın abala daha ıyı gıyınıyor hadı ayakları usudu dıyelım elcın ablanın ayakları usumuyoda senınmı usuyo pes yanı umarım o sahnenın fotosu vardır sızde
bi öncekine göre daha iyi sayılırdı dünkü bölüm..ama diyorum ya o ezo-kadim büyüsü bozuldu bi kere ve toplanamıyor eskisi gibi..müzikler filan da daha çok önceki döneme hitap eder biçimdeydi ama güzel şarkılardı..ballının seyitin üstüne yürürken çaldıkları müzik sahneye uymuştu..nihayet geberdi seyit en çok ona sevindim..
hayatımroman 06-02-08, 17:16 :happy0064:happy0064
onur tan ve ekibi hoşgeldiniz
söylenecek çok şey var bölüm hakkında şimdilik sadece iyi ki geldiniz demek istedim.
hayatımroman 06-02-08, 17:20 sevgili söğüt
sanırım dünki bölüm seni buraya geri getirdi yeniden:img-wink:
canlarım bir uradım ve dünden beri aklıma kazınan bir şey sorucam:img-blush
kaçınızın dikkatini çekti bilemiyorum senaryuyu yazanlar
senarist olarak yazar kasa mı yoksa yaşar kasamı yazıyor bilemiyorum ama bu konuda kesin bilgisiolan varsa yazsın lütfen senaryoyu kim yazıyor:img-blush
onur beyinde senaryonda payı var acba hem yazıp hem yönetiyormu:?:img-blush
Merhaba arkadaslar tekrardan..
Isletme dersinde yazdigim yorumda dunki bolumu begendigimi ifade etmistim, hala ayni dusunuyorum, ama begenmedigim kisimlar oldu dunki bolumle ilgili, ama nedir o kadar kusura kadi kizindada olur..
Ben yinede begenmediklerimi siralicam, yoksa icimde kalir..
1. Tanridan diledim... simdi ne alaka? Gecen bolumde duymustum, ama o kadar cok begenmediklerim vardiki gecen hafta bunu unutmussum.. Bu sarki bi diziye u-y-m-a-d-i, Allah askina bu son duyusumuz olsun, kendimi Ezo Gelini degilde Kurtlar Vadisini izlemis gibi hissettim bu muzikle beraber.. Lutfen ama lutfen son olsun!!
2. Omer: Gulum, gultanem, kuzum, Ezom, bitanem vs.. Abartma istersen ha, komik duruyor..
3. Ezo'nun sari coraplari.. Yorumlari okudukca benim soylemek istedigim herseyin aslinda yazildigini farkettim.. Ama farkedilmicek gibide degilki, neydi oyle sari coraplari ta yesil elbisesine kadar cekmis.. Tamam koylu moylude, ben ne modern koyluler gordum, artik Antepte degilsin Ezo, tamam tulbentten gectim bari su giyimine ceki duzen ver..
4. Eylul! Dun sinir oldugum karakter budur, daha dogrusu yaptigi hareketler dogruda, yanlis yapiyor, Cemre Allah askinda biraz daha dogru duzgun oyna, cok vassattin dunki bolumde, cook..
5. Ezo'gil televizyonda Esref Saatini izliyorken, goruntunun ekrandan tasmis olmasi, ve video'ya cekildigi cok belli edilmesi..
6. Ask!.. Bu bolum izin verdim askin olmamasina ama gelicek bolum hic bi sekilde hic bi bahane kabulum olamaz, gelicek bolum ask olucak!
Yeterli sanirim :)
Fakat Meryemin su lafini cok begendim biri fakir ama gururlu genc, digeri zengin ama yakisikli, cok guzel acikladin canim saol :img-hyste
Meryem demisken, dun onu eskisine bakilirsa toparlanmis gordum, yaradi Ezo ona, bide Kadime yarasa su kiz off off.. :icon_sorr
canlarım bir uradım ve dünden beri aklıma kazınan bir şey sorucam:img-blush
kaçınızın dikkatini çekti bilemiyorum senaryuyu yazanlar
senarist olarak yazar kasa mı yoksa yaşar kasamı yazıyor bilemiyorum ama bu konuda kesin bilgisiolan varsa yazsın lütfen senaryoyu kim yazıyor:img-blush
onur beyinde senaryonda payı var acba hem yazıp hem yönetiyormu:?:img-blush
Ya evet Rozi'coim bu benimde kafami kurcaliyor.. Tam bilmiyorum ama ben Yazar kasa olarak gordum sanirim, ustte oydu, yada altaki oydu bilmiyorum ama bide Onur Tan yaziyordu galiba.. Bu Onur Tan hem yonetip hem yaziyormu..?
Ay kafam karisti..
Buldum..
Iste Rozi'cim, bak jenerikte boyle geciyordu..
http://img407.imageshack.us/img407/660/kubraikioihz7.jpg
Herkese iyi akşamlar,
Ben bugün diziyi bir kez daha izledim.Gerçekten Onur Tan ve ekibine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.:img-yes::happy0064
En son bölümdeki olumsuzlukların giderilmeye çalışıldığını görmek beni çok mutlu etti.
Yalnız benim anlayamadığım Kadim gibi birisine Ezo'nun davranış şekli.Bir arkadaşımın daha yazdığı gibi,Ömer ve Kadim'in Ezo tarafından aynı kefeye konması.
Ezo İstanbul'a gedikten sonra veya öncesinde çok acılar çekti.Kabul ama o zamanlarda bile daha feminen bir karakterdi.
Tam hayatını düzene koydu kendisini seven sadece yakışıklı ve zengin olmakla kalmayıp dürüst,mert bir karakter olan kadim'e karşı neden bu kadar duygusuz oldu.:icon_whis
Ezo karakteri neden bu hale getirildi.bir türlü anlayamadım.:icon_whis
Bir kez daha diziyi izlediğimde dün akşam gözden kaçırdığım bir davranış benim çok hoşuma gitti.sizlerle de paylaşmak istedim.
Ezo'nun dükkandan Ömer ve Kadim'in gitmesini istedikten sonra Kadim'in çıkarken elini hafiften Ezo'nun omuzuna dokunması benim çok hoşuma gitti.Çok güzel düşünülmüş bir nüanstı bana göre.:img-in_lo:img-yes::img-yes:
Kendisini bu kadar seven,kötü zamanlarında yanında olan,o durumdayken bile seni anlamaya çalışıyor ve seni seviyorum diye ufak bir temasla duygularını dile getiren Kadim'e Ezo niye böyle davranır acaba.:icon_whis
Ezo'nun aynada kendisine tekrar bir kere daha bakmasını ve artık seven bir kadın gibi davranmasını bekliyorum.Acaba Kadim'in kendisinde ne bulduğunu düşünmesi gerekiyor.Biz bakıyoruz bakıyoruz ama birşey bulamıyoruz da.:img-pilot
(Şaka bir tarafa gerçek hayatta böyle bir karakterin yanında Kadim gibi birisi olmaz da)
Birkez daha yineliyorum, çok sevdiğim bu dizide ezo ve kadim arasında güzel bir aşk yaşansın ve yaşatılsın istiyorum.
Buldum..
Iste Rozi'cim, bak jenerikte boyle geciyordu..
http://img407.imageshack.us/img407/660/kubraikioihz7.jpg
kubra alıntı yaptım ama resmi göremiyorum:icon_sorr
aynı sahneyi bulup durdurdum ve net olmasada sanırım yazar kasa yazıyor öyle değilmi:img-blush
bu yeni bir ekip olmalı onur tan da ekipte tek bir kişinin yazmaması bence çok iyi ekip işleri daha güze oluyor umarım öyledir:img-blush
sevgili onur bey bize küssünüz ama artık dargınlığa son verip herhaba derseniz ve açtığınız başlıkta bizimle paylaşımlara devam ederseniz çok memnun olurum, sadece tiyo değil amaç setteki havayıda olaylarıda öğrenmek istiyorum:img-blush
Benim yine üzüntüm depreşti... yastayım...
Geç bulduk çabuk kaybettik.. Çim adamlıktan taaa nerelere...
kubra alıntı yaptım ama resmi göremiyorum:icon_sorr
aynı sahneyi bulup durdurdum ve net olmasada sanırım yazar kasa yazıyor öyle değilmi:img-blush
bu yeni bir ekip olmalı onur tan da ekipte tek bir kişinin yazmaması bence çok iyi ekip işleri daha güze oluyor umarım öyledir:img-blush
sevgili onur bey bize küssünüz ama artık dargınlığa son verip herhaba derseniz ve açtığınız başlıkta bizimle paylaşımlara devam ederseniz çok memnun olurum, sadece tiyo değil amaç setteki havayıda olaylarıda öğrenmek istiyorum:img-blush
Anladim, bende jenerigin o kismini eklemistim, evet canim Yazar Kasa yaziyor, ama ben Onur Tan'nin hala ne yaptigini anliyamadim, iki ise birdenmi kosuyor yani :img-blush
...
Bence de iğrençti.. ömerin basurunun senaryoya ne gibi katkısı olmuştur merak ediyorum?
[sevgili onur bey bize küssünüz ama artık dargınlığa son verip herhaba derseniz ve açtığınız başlıkta bizimle paylaşımlara devam ederseniz çok memnun olurum, sadece tiyo değil amaç setteki havayıda olaylarıda öğrenmek istiyorum:img-blush
Roziciğim, öykü, tretman Onur Tan Bey'e ait. Aynı zamanda yönetmenimiz.
Fotografları çeken Onur bey başka ;Onur Aykutlu..
Banubanu sen cok yasa emi, beni boyle guldurdunya Allahta sana Seyitin acisini bi an evvel unutturup senide boyle guldurdun :img-hyste :img-hyste
Cidden bu bolumde onu izledikten sonra kesinlikle cok buyuk bi kayib oldugu kanaatina vardim, tek iyi bi yonu var oldu bu kayibin, oda belki bu sayede mafyadan ziyade ask izliyebilicez, sende bu sekilde dusun acini hafifletir belki :)
Simdi tekrar izliyorumda bu bolumu sinirlerime yine hakim olamadim..
Kadim ben birakirim sizi
Ezo Istemez saol, kiyidan kiyidan gideriz biz
Kadim Olurmu gecenin bi vakti iki kadin
Ezo Olur niye olmasin, bugune kadar senmi vardin Kadim bey? Biz basimizin caresine baktik cok sukur, bundan sonrada bakariz evvel Allah
Ya Ezo sen git su sinirlerini aldirsana, ne bu tavrin, ne bu hareketlerin.. Eskiden herkes hayrandi sana, simdi herkes dusman.. Silkelen bi kendine gel.. Seni seven adam senin sozde 'sevdigin' adam, seni gece vakti yanliz birakmamak icin, herkesin yapmasi gerektigini yapmak istiyor yani eve birakmak, ama sen onun bu teklifini nerelere cekiyorsun, nasil basariyorsan tebrikler artik, neymis bugune kadar omu varmiymis, evet yoktu ama simdi var, sunu o basmiyan beynine biraz anlatmaya calissan!! :fighting2 :fighting2
Al bak cevapi sana Arzu ve Kadim bi guzel verdi:
Arzu Sanami tafra yapiyor?
Kadim Yani, iyilik yaramiyor kimseye Arzu, ben onu beladan uzak tutmak icin elimden geleni yapiyorum, onun su yaptigina..
Uzulme Kadimcim uzulme sen, birak Ezoyu Omere, bence sen git Arzuyla yerles Isvicreye, hatta ve hatta izin veriyorum cocuguna babalik bile yapabilirsin, yeterki kac kurtar kendini su kadin kiliklidan.. :img-swoon
Merhaba arkadaslar tekrardan..
Isletme dersinde yazdigim yorumda dunki bolumu begendigimi ifade etmistim, hala ayni dusunuyorum, ama begenmedigim kisimlar oldu dunki bolumle ilgili, ama nedir o kadar kusura kadi kizindada olur..
Ben yinede begenmediklerimi siralicam, yoksa icimde kalir..
1. Tanridan diledim... simdi ne alaka? Gecen bolumde duymustum, ama o kadar cok begenmediklerim vardiki gecen hafta bunu unutmussum.. Bu sarki bi diziye u-y-m-a-d-i, Allah askina bu son duyusumuz olsun, kendimi Ezo Gelini degilde Kurtlar Vadisini izlemis gibi hissettim bu muzikle beraber.. Lutfen ama lutfen son olsun!!
2. Omer: Gulum, gultanem, kuzum, Ezom, bitanem vs.. Abartma istersen ha, komik duruyor..
3. Ezo'nun sari coraplari.. Yorumlari okudukca benim soylemek istedigim herseyin aslinda yazildigini farkettim.. Ama farkedilmicek gibide degilki, neydi oyle sari coraplari ta yesil elbisesine kadar cekmis.. Tamam koylu moylude, ben ne modern koyluler gordum, artik Antepte degilsin Ezo, tamam tulbentten gectim bari su giyimine ceki duzen ver..
4. Eylul! Dun sinir oldugum karakter budur, daha dogrusu yaptigi hareketler dogruda, yanlis yapiyor, Cemre Allah askinda biraz daha dogru duzgun oyna, cok vassattin dunki bolumde, cook..
5. Ezo'gil televizyonda Esref Saatini izliyorken, goruntunun ekrandan tasmis olmasi, ve video'ya cekildigi cok belli edilmesi..
6. Ask!.. Bu bolum izin verdim askin olmamasina ama gelicek bolum hic bi sekilde hic bi bahane kabulum olamaz, gelicek bolum ask olucak!
Yeterli sanirim :)
Fakat Meryemin su lafini cok begendim biri fakir ama gururlu genc, digeri zengin ama yakisikli |