Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Fragman yorumuna geçmiş bulunayım.Bu yorum canlı olarak fragman izlenirken yapılmıştır. (Her program başında alt yazı geçiyor ya bu programda sanal reklam uygulaması yapılmıştır diye,birden onu çağrıştırdı bana bu cümle:))
Öncelikle şarkıdan başlıyorum;neden olduğunu bilmediğim bir sebepten ben bu şarkıyı çok severim."Beyaz giyme toz olur,siyah giyme söz olur.Gel beraber gezelim muradımız tez olur..."
Buradan senaristlerimize güzel bir mesaj çıkıyor,yazmadan edemeyeceğim Ezo'yla Kadim'i beraber gezdirin de bari bizim de onların da muradı tez vakitte olsun artık :img-pilot
Fragman sahnelerine geçersem;ilk sahnede Ezo'nun bakışlar ne öyle?Çiçeği alıp bakarken,sanki Kadim'e bakıyormuş gibi bakıyordu.E be kadın çiçeğe öyle bakacağına gidip Kadim'e baksan da bizi burada öldürmesen olmaz mı?:img-hyste
Diğer sahnede Kadim arabada aynı çiçekten bir tane var elinde,tıpkı Ezo gibi duygu dolu bakışlarla çiçeğe bakıyor.Kadim'in oradaki hafif tebessüm hali ok şeker :img-blush Ezo bir parça Kadim'e yüz verse demek ekran karşısında biz eriyeceğiz :img-hyste
Şimdi ikisinde de aynı çiçek var ve çiçeklerin rengi hafif bi sarılık olmakla beraber beyaz gibi.Şarkıdaki "beyaz"la çiçeğin beyazı arasında bir bağlantı yoktur herhalde...
Sonra tekrar Ezo'yu görüyoruz,aynı Kadim gibi hafif bir tebessüm ediyor ve aynı Kadim gibi onun yüz ifadesi de çok şeker bir hal alıyor.Ay siz hep gülsenize ya,bakın ne kadar şeker oluyorsunuz böyle :)
Bu iki sahnenin dizide tıpkı fragmandaki gibi ard arda daha doğrusu eş zamanda olacağını düşünüyorum.Çok hoş bir sahne olacak gibi duruyor o sahne...
Diğer sahnede Ömer var,gene mi sen ya :img-polic Kurtuluşumuz yok mu bu adamdan bizim?Ezo'nun fotosuna bakıp,iç çekiyor...Bu gidişle ancak Ezo'yu fotodan görebileceksin zaten canım...
Sonra Ezo Hanım'ı ayna karşısında makyaj yaparken görüyoruz.Pembe tonlarında bir makyaj olacak gördüğün kadarıyla.Yalnız Ezo ne zamandan beri makyaj yapmayı biliyor?Yoksa hep biliyordu da çaktırmıyor muydu bilmiyorum ama sahneler güzel olsun takılmayayım bu ayrıntıya diyorum :)
Ardından birileri Ömer Bey'in aldığı dükkanı yakarken görülüyor.Kundaklama girişimi mi,hayır canım ne alakası var.Ben görmedim öyle bir şey,yangın elektrik kontağından çıkmış olmalı ,yoksa kim düşman olabilir ki Ömer'e şeker gibi adam :img-pilot
Ballı Ağa'mın hafif şaşkın aslına bakarsanız garip bakışını görüyoruz.Ve ardından iki ayak.Biri beyazlar içinde bir elbise ve beyaz ayakkabı diğeri mor tonlarında bir elbise ve ona uygun bir ayakkabıyla.Beyazlı hanım önden,morlu hanım arkadan yürümekte...Sonra da Kadim'in resmen dili tutulmuş,heyecanlanmış da nefes almayı unutmuş(:img-hyste) gibi bakışınu görüyoruz.Kadimcim takım elbise içinde,papyonlu ve tabi ki çok yakışıklı.Bu adam bir şey giysin de yakışmasın ya :img-blush
Alttan "Ezo Gelin yeni bölümüyle salı akşamı Show TV'de." diyen ses kesilir,Kadim'in yanında "Solist:Cengiz Özkan" yazar ve fragman biter...
Şimdiii normalde Ezo'nun pembe tonlarda makyajına bakınca o morlu şahıs Ezo'dur herhalde diyoruz.Hem daha Ballı'yla Nur'un kıyılması gereken bir nikahları var o beyazlı da Nur olabilir diyoruz ancaaak alttan çalan "Beyaz giyme toz olur..." şarkısını Nur Hanım için çalmış olamazlar herhalde?Dizimizin baş karakterleri Kadim'le Ezo (Allah'tan senaristlermiz bunun bilincinde:)) olduğundan Ezo'yla alakalıdır elbette diyoruz ve o zaman o beyazlı Ezo mudur yani sorusu geliyor aklımıza.Hem Ballı Ağa'nın nikahıysa neden Ballı'dan çok Kadim kendine ihtimam göstermiş,papyon filan takmış...E o zaman Ezo'nun doğum günümüdür bu diyoruz e bu giyim kuşam doğum günü için fazla abartılı değil midir? sorusu geliyor bu sefer aklımıza.İşin içinden çıkan varsa beri gelsin...
kimseyi okumadim ama gördüklerim cok güzel cok hos seyler beni cok etkiledi ,kadimin arabadaki bakislari her zamanki gibi anlik bile olsa yeter galiba beni eritmeye yetti ,ayrica ömere parazit yapma ne olur diyorum canim ya sen memlekete geri dön fatma hapisten cikinca geri alirsin gerci o da aldatmisti galiba ömeri alirmiki almaz ...ve fragmanda gördügüm ömerin ezo damper isimli dükkani yaniyor ballinin parmagi olabilir cünkü adam ona 3 gün dedi o yerlesmeye karar verdi aga sözü dinlemezsen sonun öyle olur demedi deme ,ve gelelim ezomuza cok güzel ya nasil bakiyordu yeni senarist icinde ki kadini atesledi galiba cok sevinirim zaten son sahnede balli agamin bile bakislari donup kaldi kadime diyecek yok agzini kapat tatlim ,dudagi ucuklayacak beyazlar icinde beyaz güvercinler gibidir terbiyelisinden olur insaallah cünkü ne kadar akli karisirsa karissin dönüp dolasip kadime gelsin tek dilegim bu zaten cicege bakarken ikiside süperdiler iyi bölümler geliyor sevincliyim su dogum günü partisine bizde gitsek olmazmi camdan bakardik ne var,beyaz melegimizin nedimelere ihtiyaci yokmu acaba oda olabilirdi:img-angel:img-angel biz zararsisiz,birde kadim smokin giymis galiba papyonu vardi ilk defa öyle görecegim heyecan basti simdiden valla salida gelmezki :icon_sorr sevgiyle ve SERHAT'la kalin
49. BÖLÜM ÖZETİ YORUMLAMASI YADA HAYRA YORMAK İSTEMESİ
Ballı tarafından Seyit’in elinden kurtarılan Ezo hala olayın şokunu atlatamamıştır.
Niye şoka giriyor bu Ezo, daha öncede kaçırılmış, ben görmedim; görenlerin yalancısıyım. Bu Ezo zaten herşeyi çift dikiş yaşayıp, herseferinde ilk defa başına geliyormuş gibi ŞAŞIRABİLİYOR, bende buna şaşırıyorum.
Birbirlerine silah doğrultan Ömer ve Kadim’in gözünde şimşekler çakmaktadır. Kendisine aşık olan iki erkeğin bu durumu karşısında Ezo ne yapacaktır?
Şimşekler çakıyor gözlerde hımmm, Ezo dikkat etsin yıldırım ona düşmesin. KENDİNE AŞIK İKİ erkek varda, bu soruyu ben şöyle sormak istiyorum. Ezo gerçekten hangisine AŞIK (senaristler buna karar verdiler mi? acaba, yoksa reytingler doğrultusunda mı, gelişecek olaylar.)
Kadim, Ezo’ya kendini affettirmek için bir sürpriz hazırlamaktadır. Bunun için Meryem’in yardımına ihtiyacı olan Kadim, ondan işine yarayacak çok önemli bir tüyo alır. Acaba Kadim’in hazırladığı sürpriz Ezo’yu yumuşatabilecek midir?
Adam silahların içine attı kendini, EZO hala yumuşamadı mı? Arzu da gittiğine göre, şimdide KADİM'e; - Seyit beni senin yüzünden kaçırdı, tribinde mi?
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar.
Nasıl destek oluyor Ezo'ya; Al sana para,bende çok var mı? diyecek.
Antepten Baklavacı Ustası mı getirtecek?
Yoksa yoksa EZO DAMPERLERİNİ, Ezo'nun üzerine mi yapacak?
Mutfağa girip baklava açamayacağına göre, bilemedim. :img-cool2
Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar.
Ömer ve Tayfası'ndan sonra, başımıza bir de Esad Ağa'nın düşmanları cephesi açmasınlar, hadi açtılar diyelim, bu düşmanlar Ömer ve Tayfasını süratle Türkiye il sınırları dışına göndersin. (Öldürmesinler zira Seyit öldükten sonra çok üzüldüm, Ömer'e de üzülürüm)
Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir.
Zaten korumuyor muydu? Meryem'i koru, Ezo'yu koru, Allah Ballı Ağa'nın yardımcısı olsun.
Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.
EZO DAMPERLERİ yakılır, Ömer hırs yapar, gitmekten vazgeçer, bence gelişi zaten TEMELLİ, yoksa ne diye dizi saatinin 4/3'ü ona ayrılmış olsun. Seyitten sonra hiç Ballı ağa'ya rakip olamaz, Nerde Seyit'in espri anlayışı, nerde Ömer'in.
Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecek midir?
Meryem baklavacıda çalışıp, düzgün bir hayat kurmaya çalışsa olmazdı zaten, bu arada yeni bir AŞK yaratmaya çalışıyorsanız, SEYFO'ya acıyın derim, dedim.
Herkese iyi seyirler dilerim.
Özetin bu bölümünü sevecek birini tanıyoruz.:img-hyste Meryem, Zeynel'den vazgeçmiş gibi.
Ballı Ağa o kadar adamı öldürdü. Bu işin içinden nasıl çıkacak? Yoksa olduda bitti maşallah mı diyeceğiz?
Günlük fırçamızı yemişiz yine..nerde kaldı diye merak etmeye başlamıştım:img-hyste
Zeynel hastane odasında Kadın dergisi okurken bırakmıştık.. hala orda garibim..
Günlük fırça mı? Ben şöyle diyeyim..Hemi de Ezo'da türküler çok popüler olmuşken::
Küstürdüm barışamam ayrıldım kavuşamam..
papatya363
08-02-08, 16:54
ahh ahh önceden 2 satırlık özetler gelirdi ama o 2 satırdan bile sayfalarca yorumlar çıkardı.birazı özetçiye sitemimizle, birazıda olacaklar hakkında.
ama şimdi destan gibi özet gelmiş ama daha 2 sayfa bile yazılmamış.bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim.
özete geçeyim ben.burcucum özet için teşekkürler.
Ballı tarafından Seyit’in elinden kurtarılan Ezo hala olayın şokunu atlatamamıştır. Birbirlerine silah doğrultan Ömer ve Kadim’in gözünde şimşekler çakmaktadır. Kendisine aşık olan iki erkeğin bu durumu karşısında Ezo ne yapacaktır?
özetçimiz biraz eski özetçiye benzemeye başladı.gene geçen bölümden kısa bi özet geçmiş.
bu sahnede neler olacağını gerçekten merak ediyorum.ezo bu durumda ne yapacak.temennim kadimden taraf olduğunu göstermesidir.
şimdi bu ezo gene basarsa yaygarayı.siz ne yaptığınızi saniysiniz ikinizide istemiyim, eşkiyamı oldunuz.beni bele elde edebileceğinizimi saniysiniz.falan filan...
nolur böyle olmasın.ezo kadimi sevdiğini belli etsin.
Kadim, Ezo’ya kendini affettirmek için bir sürpriz hazırlamaktadır. Bunun için Meryem’in yardımına ihtiyacı olan Kadim, ondan işine yarayacak çok önemli bir tüyo alır. Acaba Kadim’in hazırladığı sürpriz Ezo’yu yumuşatabilecek midir?
halendaha kadim kendini ezoya affettirmeye çalışıyor.adam seni kurtarmaya gelmiş,çatışmanın ortasına dalmış.gerçi çatışma bitmişti geldiğinde :) ama çatışmada olsaydı hiç gözünü kırpmadan dalardı şovalyemiz.
sonra bunlar yetmiyormuş gibi hala kendini affettirmeye çalış.olmiy bele.çok abartıldı.kaç bölüm önce olan olay nerelere kadar büyüdü.sahi bunlar neden atışmıştılar, o kadar zaman geçtiki unuttum :img-hyste
böylece o fragmanda gördüğümüz sahnenin düğün olmadığını doğum günü partisi olduğunu anlıyoruz.yalnız eğer süprizse ezo neden hazırlanıyor?nerden biliyor?biliyorsa süpriz olmaz zaten.
ay neyse izleyip göreceğiz.
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar.
bu bölüme heç bişe yazmaya gerek yok.iyiliğide, kötülüğüde onun olsun.bize en büyük iyiliği giderek yapar.
Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar.
ay nede çok merak ediyordum, biliyormusunuz?
Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir.
ağamız her zamanki gibi ezoyu koruyor.halbuki hiç korumasına gerek yok.ezonun özel güçleri var o kendi kendini korur.ağam sen boşuna kendini yorma:)
Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.
helal ağam, göndersen göndersen ömeri sen gönderirsin anca.
ömerin iş yerini yakan kişi ballı ağadır o zaman.plan nasıl ters tepti acaba?
şu ömerin arakasında olan adamla ballının bi bağlantısı, husumeti falanmı çıkacak?
öyleyse vay geldi halimize.gene mafya, silah gibi görmek istemediğimiz sahneler olabilir.
Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecek midir?
ben dedim şimdi seyit öldü, meryemin gereksiz sahnelerinden kurtulduk ama parasını bulmaya çalışıyor.geçen bölümde izlediğim meryemi çok sevmiştim.meryemi hep öyle bıraksalar.
bu arada seyfoyla aralarındada yakınlaşma olabilir:)
Tubacım anket için çok teşekkürler
1-) Bölümü genel olarak beğendiniz mi?
47.bölümden sonra bence iyiydi.
2-) Yeni ekibin ilk çalışması olarak yeni ekibi değerlendirir misiniz?
Ekipten umutluyum, ömerin gelmesi haricinde bundan sonrası için güzel şeyler izliyeceğimizi düşünüyorum :img-yes:
3-) En beğendiğiniz sahne hangisiydi?
Ballı ve Ömer sahnesi (ağam ağzına sağlık :img-hyste )
Seyit'in olduğu sahnelerde
4-) Gereksiz bulduğunuz sahne var mıydı neydi?
Ömer ve süvarisinin olduğu tüm sahneler gereksizdi
5-) Aklınıza kalan replikleri paylaşır mısınız?
Ömer :şuşi
Seyit: demek herşeye burnunu sokan ezo gelin sensin
Ballı: Sen, Ağa'na sadaka mı veriyin lan densiz :P
Seyit: bu ne şiddet Ballı boynuz
6-) En beğendiğiniz performans?
Ballı Ağa, Seyit, Kadim, Ezo
7-) en beğenmediğiniz performans?
Ömer ve süvarisi
8-) Dizinin gidişatı hangi yönde sizce?
İyi yönde olduğunu düşünüyorum öle umut ediyorum:icon_whis
9-) Ömer konusunu değerlendirir misiniz?
ömer gereksizdi keşke gelmeseydi
10-) Müzikler hakkında ne düşünüyorsunuz?
İdare eder diyebilirim:icon_whis
11-) Seyitin ölümüne üzüldünüz mü ? -bu soruyu kendim için yazdım nedir içim yanıyor
Çok üzüldüm keşke kalsaydı:icon_sorr
geç oldu anketi cevaplamam kusura bakma arkadaşım bye
Ballı tarafından Seyit’in elinden kurtarılan Ezo hala olayın şokunu atlatamamıştır. Birbirlerine silah doğrultan Ömer ve Kadim’in gözünde şimşekler çakmaktadır. Kendisine aşık olan iki erkeğin bu durumu karşısında Ezo ne yapacaktır?
keşke kadimin tarafında olsa ama içimden bir ses ne haliniz varsa görün deyip çekep gideceğini söylüyor.
hala mı kendini affettirmeye çalışıyor?ne yaptı bu adam hala anlamadım.
Meryemden aldığı tüyo ezonun doğum gününüdür kesin.peki fragmanda ezoyu gülümserken gördüğümüze göre bu sürprizin işe yaradığı anlamına mı geliyor.yoksa balo öncesinde başka bir sürprizi daha mı var kadimin? Yani bu balo dediğimiz şey fragmandaki ezonun gülümsemesinden once mi sonra mı.aman iyice çorba yaptım.neyse ne sonuçta kadim yine ezonun peşinden koşuyor:icon_whis
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar. Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar
intikam falan ne oluyoruz…seyit öldü ama yerine ömeri geçti galiba
Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir. Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.
yangını ballı ağam planlamış galiba.ama nasıl ters tepmiş merak ettim.
ve bu sayede meryem-seyfo aşkı başlar:img-pilot
sessizperi özet için sağol
arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedim ama nereye kadar,ben çok uzun süredir burayı takip ediyorum ve arada sıradada olsa düşüncelerimi yazıyorum.Biliyorum dizide çok oynamaili oldu,senarist yönetmen bilmem kaçkez değişti.Belki moralimiz bozuldu,belki yapımcı şirkete kızdık,belki oyuncuları azarladık,ama artık buna bir son vermemiz gerekiyor.Ya nezaman yazdıklarınızı okumaya başlasam hep negatif yönde eleştirilerinizi görüyorum,bir kez de daha sakin düşünseniz,tamam belki diyosunuz ki bizim eleştirilerimiz yapıcı yönde fakat hep böyle farklı şeyler derseniz de olmaz adamlar ne yapsınlar ki bence ellerinden geleni yapıyorlar,zaman verin onlara oturun televizyonunuzun başına ve sakince güzel düşüncelerle dizimizi izleyin,yoksa acaba neresinde bir problem var diye bakarsanız hiç zevk almadan izlersiniz.Yazdıklarım için bana kıza bilirsiniz fakat bir düşünün dizimizi pek yakından takip etmeyen biri açsa bu sayfayı hep olumsuz yazılarınızı okusa diziyi birkez dahi izlemez valla,benden söylemesi
sevgili arkadaş,
sana neden kızalım;
demekki senin bu diziden beklentilerinle, bizim beklentilerimiz arasında fark var ..
mesele, yönetmenin senaristin değişmesi değil..mesele karakterlerin sınıf değiştirmeleri..oldukça naif olan karakterlerin, bir alt sınıfa tepetaklak indirilmeleri..hayatın olagelen sorunları içinde; kendi hallerinde, kendi yağları ile kavrulan karakterlerin birden bire zenginlik budalası durumuna düşmeleri,
mutelil, hoş karakterlerin birden bire iyi saattelere uğramışcasına hoyrat, yırtıcı, anlayışsız olmaları..
ben şahsım adıma izlediğim dizinin başrol karakterine itafen ezo damper gibi bir ibarenin kullanılmasından, bir kadın olarak rahatsız oldum...
ezo karakterine yazılan sözüm ona repliklerde kümese mi yanaşiiin tilkii, benzetmesinden çokça rahatsız oldum..
sen rahatsız değilsen kim sana bişey diyebilirki, gönlünce izle dizini...bye
kadim&neşe
08-02-08, 17:12
özetimizde gelmişken hemen cevap vereyim :img-grin2
acaba bu yeni özetçi başı eski özetçi başıyla gezdi bir aralar baksanıza geçen haftadan özeti başlatmalar:icon_whis
ne ezoymuş ya biz birini bulamazken ezo için iki kişi biri kalasın teki öbürü ise şöveye(o benim şövalyem kimseye vermem):img-in_lo
Kadim, Ezo’ya kendini affettirmek için bir sürpriz hazırlamaktadır
sen hala ordamısın kadim Allah seni ne etmeye ezoyu boşver sen bak burda gül gibi ben varım ne diye delinin tekiyle uğraşıp durursun onuda hala anlamış değilim
Bunun için Meryem’in yardımına ihtiyacı olan Kadim, ondan işine yarayacak çok önemli bir tüyo alır.
kendini affettirecek ya delilerden medet ummaya başladı bak bi daha söylüyorum ezoyu boşver sen canımın içi burda ben varım
Acaba Kadim’in hazırladığı sürpriz Ezo’yu yumuşatabilecek midir?
ooo sende ezoyu yumuşatabilmen için kimyagerlerden yardım alman lazım henüz ezoyu yumuşatabilecek bi yumuşatıcı piyasaya sürülmedi ama yine de sen yumoşu bi kullan derim:img-hyste
evlenme teklif etsende kurtulsak ikinizden de hem kadim de bana kalır.ama nerdeeeee sen de o zeka kesin baklavacı dükkanıyla ilgilidir
bizene senin esat ağandan
Ballı, Ezo’nun koruma görevini üstlenmiştir. Ömer’e İstanbul’dan gitmesi için verdiği süre dolmak üzeredir. Ömer’in kılını kıpırdatmadığını gören Ballı’nın onu göndermek için bir planı vardır. Ancak planı hiç tahmin etmediği biçimde ters tepip kendine döner.
ohooo ballı ağanın da işi kalmamış gelmiş burda ezo hanımın korumalığını yapıyor sen onu boşversene gel sen burda daha savunmasız h23(tuba)arkadaşımızın korumalığını yap hem ezo maşallah yani değme erkeklere taş çıkarır:img-cool2
Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecek midir
pek sanmam ama bir ümit
şimdiye kadar gördüğüm en uzun özetti sağol
perim özet için teşekkür ederim:img-in_lo[/QUOTE]
Zeynel hastane odasında Kadın dergisi okurken bırakmıştık.. hala orda garibim..
Günlük fırça mı? Ben şöyle diyeyim..Hemi de Ezo'da türküler çok popüler olmuşken::
Küstürdüm barışamam ayrıldım kavuşamam..
Kardeşim siz bi kere önce dizi izlemesini öğrenin. Oturun bakem tv nin karşısına. Det höt akıllı olun bakem keserim elektiriğinizi bakarsınız öyle feri sönmüş ekrana hııı sizi gidi sizi.
Sinerji oluşturun kardeşim böyle güzel güzel yazın, sevgi taşsın satırlarınızdan. (aman boğulan olmasın:icon_whis) Öyle gözümüze batanı söyledik, herşey Ezo Gelin' in daha iyi olması için diyerek kandırmayın adamı. Art niyetliler siziiiiii.
Size ne hem, izleyici deel misiniz izleyin işte önünüze ne verilirse. Kalite mi dedin hönk buyur bacım o ne? Mis gibi dizi işte kıymetini bilmiyonuz. Bak giymiş Ezo beyazları Kadim de 13. cumhurbaşkanı adayı olarak frak çekmiş. Çiçek falanda var romantik romantik, gözünüz doysun aaaa.
Yapmayın kritik eleştrik izleyin yeter. Dost acı söyler diye bi atasözü de yok, bi yerinizden atasözü uydurmayın.
Not: Mesajı anlayan anlasın, tersinden anlayan çaktırıp kendini ele vermesin.
sevgili arkadaş,
sana neden kızalım;
demekki senin bu diziden beklentilerinle, bizim beklentilerimiz arasında fark var ..
mesele, yönetmenin senaristin değişmesi değil..mesele karakterlerin sınıf değiştirmeleri..oldukça naif olan karakterlerin, bir alt sınıfa tepetaklak indirilmeleri..hayatın olagelen sorunları içinde; kendi hallerinde, kendi yağları ile kavrulan karakterlerin birden bire zenginlik budalası durumuna düşmeleri,
mutelil, hoş karakterlerin birden bire iyi saattelere uğramışcasına hoyrat, yırtıcı, anlayışsız olmaları..
ben şahsım adıma izlediğim dizinin başrol karakterine itafen ezo damper gibi bir ibarenin kullanılmasından, bir kadın olarak rahatsız oldum...
ezo karakterine yazılan sözüm ona repliklerde kümese mi yanaşiiin tilkii, benzetmesinden çokça rahatsız oldum..
sen rahatsız değilsen kim sana bişey diyebilirki, gönlünce izle dizini...bye
Ağzına sağlık Söğütcüğüm
Benimde derdim bu inan bana. Birkaç haftadır o kadar rahatsızım ki Ezo nun bu hallerinden. Hele o Kümesemi giriyin tilki sözü benim başımdan kaynar suların dökülmesine sebep oldu. Bu kadar terbiyesiz bir söz değil bir bayanın ağzına kimsenin ağzına yakışmıyor. Hele de bunu kendine aşık olan adama söylüyorsa. 48.bölümde yapılan Ezo Damper yakıştırması beni de bir bayan olarak çok rahatsız etti. Nedir bu yani komiklik mi? Hiç hoş değil. Birde anlamını lastik gibi her tarafa çekebileceğimiz bir benzetme yani. Dilimizde bazen benzetmeler hiç hoş olmayan boyutlara ulaşabiliyor.
Aslında bizim anlatmak istediğimiz bir bayan neden bu kadar densiz ve lafını bilmez bir hale getiriliyor. İnanın ben aşktan falanda geçtim yeter ki Ezo eski haline dönsün. Zira bu hali beni çok rahatsız ediyor. Sırf bu rolden dolayı çok sevdiğim halde Nurgül den soğuyacağım. Ama o ne yapabilir ki? Dün ki programda o kadar sevimli ve içtendi ki onada yazık ya. :img-yes:
Umarım bizim anlatmak istediğimiz bazı arkadaşları rahatsız etmez. Herkes kendini fikrini söylüyor sonuçta. Bariz göze batan kısımları yazmakta hakkımız. Yoksa ben öyle her ufak hataya takan bir insan değilim... Benim tek isteğim köyden gelen (erkek yada bayan farketmez) insanları bu kadar terbiyesiz, görgüsüz, oturup kalktığı yeri bilmeyen insanlarmış gibi göstermemeleri. Kabalık kişiye göre değişir. Köylü olmak kaba ve terbiyesiz olmayı gerektirmez. Hazırcevaplıkla terbiyesizlikte aynı şey değildir.
Benim yeni ekipten tek isteğim Ezo yu biran önce toparlamaları... :icon_whis:icon_whis
Kardeşim siz bi kere önce dizi izlemesini öğrenin. Oturun bakem tv nin karşısına. Det höt akıllı olun bakem keserim elektiriğinizi bakarsınız öyle feri sönmüş ekrana hııı sizi gidi sizi.
Sinerji oluşturun kardeşim böyle güzel güzel yazın, sevgi taşsın satırlarınızdan. (aman boğulan olmasın:icon_whis) Öyle gözümüze batanı söyledik, herşey Ezo Gelin' in daha iyi olması için diyerek kandırmayın adamı. Art niyetliler siziiiiii.
Size ne hem, izleyici deel misiniz izleyin işte önünüze ne verilirse. Kalite mi dedin hönk buyur bacım o ne? Mis gibi dizi işte kıymetini bilmiyonuz. Bak giymiş Ezo beyazları Kadim de 13. cumhurbaşkanı adayı olarak frak çekmiş. Çiçek falanda var romantik romantik, gözünüz doysun aaaa.
Yapmayın kritik eleştrik izleyin yeter. Dost acı söyler diye bi atasözü de yok, bi yerinizden atasözü uydurmayın.
aaaaahhhhhhhhhh sevgili Şah-Rû; aaahhhhhhhhhhh..:img-hyste
halk arasında bir deyim vardır;
kim gözünü kör ister? derler...
ben istemez miyim izlemeye ahdettiğim dizimin ucuz, bayağı bir çizgide değilde
daha oturaklı, daha aklı selim bir anlayışa sahip olmasını...
ben istemez miyim dizimin saatini sabırsızlıkla çekmeyi,
çayımı alıp, tv karşına kurulup, keyifle dizimi izlemeyi...
ama nerdeeeeeeeeeeeeee:img-pilot
benim dizim ne mi oldu, gülünç oldu, gülünç.....şimdi burda azarlayanlar, fırça kayanlar, sitem edenler, beni giyotine götürseler, artık can korkusu belasına aman ezo gelin dizisi izlenebilir bir dizi diyebilirimmm..
haklısın kardeş at fırçanı, bu dizi bana dizi izleme adabını bile unutturdu..
at fırçanı kiiiiii
ben adab-ı muaşereti hatırlayayım...bari ben terbiyemi bozmayayım...:img-pilot
Haklısın ne diyeyim Şah-Ru, dizi izlemesini bir türlü öğrenemedim. Zaten diziyi sadece eleştirmek için izliyorum. Bütün güzellikleri görmezden geliyorum.
Tamam itiraf ediyorum..Ezo'nun o hanım hanımcık hallerini kıskandığım için bütün bunları söyledim. Yoksa bir bayan olarak "Ezo Damper" sözünün rezilliğini, "eksik etek" muhabbetinin miğde bulantısına yol açtığı gerçeğinden değil.
Bilmiyorum işte dizi izlemeyi ama artık öğrendim. Bu fırçalar adam etti beni:img-yes::img-hyste
EZO GELIN Ailesi imzasında adımı görünce ( unutmayıp ekleyen arkadaşlarıma teşekkür ve sevgiler ) o fanatik oldugum günler geldi aklıma :img-in_lo peeeeh yemiştik birbirimizi 517 de yer tutucaz diye.
Aslında üzülüyorum, o canım oyuncuların yazık emeklerine
Ayrıca bu kadar saçmalamayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum !!
Şimdi nedir ; daha fazla dellenmeden gitmelidir :icon_sorr
anam....cevayı da hizaya sokmuşsun...artık sana son cevabımdır;
ellhamdülillah hizaya girmişem...allah razi olsin, yolumu düzeltmişsen..:img-hyste mesajını bi daha bi daha okiim,
weeeeyyyyy... baci baci kurban olem kızma, oldu bikere ..bidaha ezo damper hakkında soğanın cücüğü kadar laf edersem, ezo çarpmış kadimden beter olem:img-hyste:img-hyste
(bükemediğim bileği ben öperim, hemen af dilerim :img-hyste)
---arkadaşlar dilinize elinize sağlık aslında konunun özü bu. ezo her ne kadar güçlü bir karakter olsada dili uzun olsada höst, tilki vs ( ki sadece ezo ya dair değil bende ömerin tayfasında köylü insanların hanzo gibi lanse edilmesini saçma, gereksiz ve kırıcı buluyorum) gibi betimlemeleri kullanmasını sakıncalı buluyorum. inadından kırk duvar deviren ezoya yaranmak ta zor hani. bence senaristler kadimi kurtarmaya çalışıyor. ne yapıcan bu terbiyesiz kızı zaten ahmak ex kocası da geldi kaç kurtar kendini...:img-cool2
merhaba arkadaşlar
Bir günde ne kadar çok yazı yazmışsınız okumaktan bir hal geldi.
Öncelikle bimkolik e çok teşekkürler fragman için.Özeti de okudum ama fazla aydınlatıcı değil.Şimdi bir şeyler yazayım kendimce:
-Fragmandan da anlaşıldığı gibi Ezo son 3-4 bölümdür istikrarlı bakımsızlığını üzerinden atmış durumda güzelleşmiş gibi.Kadim de yorgunluk görüntüsünü atmış.
-Kadim'in çiçeğe bakışını yerim yerim.Aşığım ben bu adama yahu!!!
-Ballı ile Kadim karşıdan gelenlere çok aşık aşık aval aval bakıyorlar.Bence bu Ballı ile Nur un nikahı.Bir doğum günü için bu kadar süslenilir mi?Ama böyle diyorum ama Kadim'in ağzı açık baktığı sahnenin arkadaki resimin Ezo olduğu anlaşılıyor.O resmin nikahta ne işi var?
-Belli ki Kadimin Ezo'ya sürprizi resim.
-Vallah ben bu bölümden ümitliyim.Güzel olabilir.
Arkadaşlar kendimce bir anket hazırladım.İnşallah beğenirsiniz!!!
1)49.bölüm geçen bölümün kaldığı yerden mi başlayacak?
2)Eğer devam ederse nasıl bir sahne olur?
3)Ezo sizce bağıracak mı "yeter artık" deye yoksa bayılacak mı?
4)Özette Kadim Ezo'ya kendini affettirmeye çalışacaktır yazıyor.Kadim neden Ezo'ya kendini affettiriyor ki(bu şahsi bir sorudur merak ettim)
5)Meryem Seyit'i vurmak emelinden sonra çöpçatanlığa başladı.Bu işi de başarırsa hangi emeller peşinde koşacaktır?
6)Özette Ömer Ezo'ya destek verecek gibi bir şey yazılı.Acaba nasıl bir yardım olabilir?
7)Bu bölümün son sahnesi nasıl olabilir?
8)Ezo makyaj yapmayı hangi arada öğrenmiştir?
9)Ezo'nun arkasındaki kişi kimdir?
10)Bu bölümden umutlu musunuz?
biraz uzun oldu şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.
Evet,kaldığı yerden hatta aynı saniyeden devam edecek =)
Ayşecimle bu sahne konusunda hayallerimiz var.İnşallah gerçek olur.
Ayşenin düşücesi:Ezo Kadim'in silahını eliyle indirecek ve hiçbir şey demeden Kadim'in elini tutup gidecek.
Benim düşüncem:Ezo Ömer'e önce terscene bakacak,sonra eğer o tetiği çekeceksen kurşun ilk bana değecek diyecek.Ömer'in şaşkın bakışları altında Kadim'i alıp gidecek.
İkisinden biri gerçek olsa bana yeter :)
Yeter artık diye bağırabilir ama bayılmaz bence...
4)Özette Kadim Ezo'ya kendini affettirmeye çalışacaktır yazıyor.Kadim neden Ezo'ya kendini affettiriyor ki(bu şahsi bir sorudur merak ettim)
Hani 47.bölümde Kadim Ezo'yu benzinlikle bıraktı diye Ezo tafra yapıyordu ya olay hala o yani.Kadim'i anlamadım hala neyin affettirmesi bu,bence artık Ezo kendini Kadim'e affettirmeli ama neyse.Güzel sahneler olsun başka bir şey istemem...
5)Meryem Seyit'i vurmak emelinden sonra çöpçatanlığa başladı.Bu işi de başarırsa hangi emeller peşinde koşacaktır?
Seyit'teki parasını almak isteyecek elbette.
)Özette Ömer Ezo'ya destek verecek gibi bir şey yazılı.Acaba nasıl bir yardım olabilir?
Hemen Antep'e dönerek hem bize hem de Kadim'le Ezo'ya çok iyi bir yardımda bulunur :)
Ömer baloyu basar,bölüm de orada biter diyorum ben.
Ezo'nun süper güçleri var siz bilmiyor musunuz =) Onun bilmediği şey mi var canım,zeki kız öğrenmiştir 2 dakikada.:img-wink:
Meryem ya da Nur Hanımdır...
Evet,fazlasıyla hem de...
Vankedisi ellerine sağlık :img-wink:
öyle olmalı yoksa ezonun kalbinde ömere dair zerre bile olsa bişeylerin olup olmadığını anlayamayız..ki isteğim ve dileğim kaddimin elini tutup o koca çenesini açmadan uzaklaşmaları...
--ezo sinir krizi geçirir de hayde gedin ikinizi de istemiyim der:img-hyste (tabi allah korusun) ama en güzeli kadime baksın silahı tutsun konuşmasın sonra kadimin elini tutsun ve gitsinler..
3)Ezo sizce bağıracak mı "yeter artık" deye yoksa bayılacak mı?--bayılacak. bağırmayı denedi argoyu denedi bi bayılmadığı kaldı..
--ya adamın tek sorunu mükemmel olması edepli olması. karşısındakişnin şirretliğini bile kendine dert ediyor ya..
--orası kesin derdi para bulur bulmaz seyfoyu ayartacak:happy0064 bi de elçini kutsal ustayla başgöz ederse iyi olur kadında ezoyu dert etmez
6)Özette Ömer Ezo'ya destek verecek gibi bir şey yazılı.Acaba nasıl bir yardım olabilir?
--inşallah hayatından tamamen çıkıp gitmek, kendini boğazın derin sularına atmak, mapustaki karısına dönmek, kadimi durup dururken dövüp ezonun nefretini kazanmak vs vs gibi yardımlardan birinde bulunarak
--o merdivenden iniş sahnesinde kadimin ağzına kuş kaçar doğruca acile giderler. durumu öğrenen arzu isviçreden gelir durun kuşu ben çıkaracağım der ezo yeni kıskançlık krizine kapılarak ömerle köy döner kadim biz kalır....
--unutmayın ki ezo çok zeki. eski sezonda traktör bile tamir ediyordu.makyajı öğrenmeyecek ne var.hem oldukça profesyonel çünkü toz allık kullanmak en zoru. top allık yada sıkılaştırılmış olanları kullanmak daha kolay malum:img-hyste benim merakım malzemeyi ne ara aldı??
--en bilinen şey o aslında açık ki meryem
--ya ben kadimin çiçeğe baıkışı için bile izlerim bu bölümü. benimiçin umut aşktır
refiye nur
08-02-08, 20:03
öncelikle bimkolik arkadasima tesekkürler fragman icin , güzel ,sade ve umarim ask dolu bir bölüm izleriz
[QUOTE=vankedisi;6075053]
evet bence oradan baslayacak, orada zaten Ezonun kararini vermesi icin Ömerle Kadim karsi karsiya geldi, getirildiler diye düsünüyorum
Fragmanda anladigim kadariyla orda Kadimin sonucdan memnun kaldigi , Ömerinde üzülecegi bir sahne olacak sanirim
umarim ikiside olmazda Kadimin gelmesinden memnun kalacak birseyler yapar
anlayan varsa banada anlatsin derim :bilmim
Meryem simdiye kadar ne yaptiysa kendisi icin yapti ,bundan sonrada farkli olacagini sanmiyim
onu rahat birakarak olabilir baska nasil olsun ki?:bilmim
bu bölümün son sahnesi fragmanin sonu gibi olacak gibi: ordan kimin gelecegini göremeden:sad53:
sormak lazim ama her normal kadin azda olsa bilir makyaj yapmayi :img-yes:
ya nur yada Meryem dir elcin anne degildir herhalde demi?:img-hyste
ben umutluyum , umut EGOFlarin kamcisidir :happy0064[/B]
vankedisi gecende ilk anketini ben cevaplamistim tesekkürler anket icin:good:
fragmandaki son sahnede kadimin arkasında ezonun dev resmi vardı.kadimin başbaşa
ezoyla olacağı gece için önce ezonun hazırlanması sonra kadimin ezo için sürprizleri,zaten
kadim ezoyu görünce ağzı açık kaldı bence son sahne orada olacak belkide kadim ezoya
evlenme teklif edecek?
laltul
allah mı söyletiyor seni..de senaristler o kadar kolay izin vermezler buna malum ezo süre istemişti kadimden uzatmaları oynatırlar kanımca
Oy oy neler olmus yoklugumda, fragman eklenmis (bimkolik'imiz sayesinde, tekrar cok tesekkurler canim) ozet eklenmis, yorumlar yapilmis ben yine geriden geriden takipteyim, neyse ne demicler gec olsunda guc olmasin :)
Once fragman'dan basliyalim, gerisi Allah kerim..
Ben tabikide bu fragmani cok begendim, gecenki bolumun fragmani mafya'dan baska bisey icermiyordu, bu bolumun fragmani ise ask'tan baska bisey icermiyor, gerci ben hala pek guvenemiyorum fragmanlara, ama olsun bu bolumde fragman gibi gibi guzel olucagina inaniyorum..
Fragman gercekten beni inanilmaz etkiledi, gerek muzigi ile, gerek sahneleri ile, gerek ise kurgusu ile, cidden harika bi fragman..
Dun pesin hukum verip muzigin uymamis oldugunu soylemistim, ama simdi izleyince tam tersini dusunuyorum, her ne kadar hala turkulerin bu diziye uymadigini soylesemde, bu turkunun bu fragmana cok uydugunu soylemeden gecemicem, muzik demisken bu muzige karsida zaafim var, cok ama cok sevdigim bi turkudur beyaz giyme..
Fragmanin ilk sahnesi, yani su cicege bakip gulumsedikleri sahne benim ne yalan soylim favori sahnem fragmandaki, bi kac bolumdur ilk defa o aski yuregimde hissedebildim, bu benim icin cok guzel bisey.. Ayrica Ezo'da bi kac bolumdur ilk defa gulumsuyor Kadimi dusunurken buda iyi bi adim geriside gelicek.. Kadim o sahnede inanilmaz yakisikli, gercekten ona beyaz gomlek cok yakisiyor, o sahnede resmen gozleri parildiyor Kadim'in, ayni sekilde onuda oyle gormeyeli bi kac bolum oldu..
Omer'ede yorum yapmassam olmaz oyle degilmi, ben sizler gibi kalas diyemicem cunki sonucta oda seviyor Ezo'yu, yani ben onuda anliyorum bi bakimdan.. Dukkani yakanin Balli oldugunu anlamistim ben, ozette okuyunca bunu daha iyi anladim.. Ama bana oyle geliyorki bosuna Omer Seyitin yerine gecicek, ama onun icin bi 10 firin ekmek yemesi lazim..
Ezo'nun makyaj yaptigi kisimda dikkatimi ceken aligi oldu, niye yeni almamiski, boyle toz toz suruyor gerci simdi toz alliklarda cikti ama ben sanmiyorum onun ondan aldigini, alligi kirilmis herhalde :)
Insallah yaptigi makyajda oyle kalmaz, cunki ben bi degisiklik goremedim, o beyaz elbiseye agir makyaj zaten gitmez ama cok guzel dogal makyajlar yapilabilir, insallah Ezo'nun makyozude onu harika bi sekilde hazirlar, ve Balli arti Kadimin o saskinligindan bize payimizi alir ve agzimiz acik gelene bakariz..
Balli'nin bakislarina hasta oldum, o ne bakistir yarabbim, bence Kadim'i birakip bu bakislarin sahibini tavlamaya calismali Balli :img-hyste Vee beyaz elbiseli guzelin ayaklari gozuktu, tabi bizi meraklandirmak icin boyle yaptilar ama balo'dan temkinliyiz, ayni sey olucak belli, tek fark bu sefer sevgili olarak gecircekler bu kutlamayi..
Veee Kadimin bakislari, onun bakislarina o kadar konsantre olmusumki anca bi kac izledikten sonra arkadadaki Ezo goruntusu dikkatimi cekti, artik nasil baktiysa Kadim :)
Bazi arkadaslarin bu kutlamanin ne kutlamasi oldugu hakkinda kafalari karismis, ben hemen soylim, bu kutlama Ezo'ya yapilan surpriz dogum gunu partisi, simdi diceksinizki madem surpriz Ezo nerden biliyor ve bu kadar hazirlik yapiyor, iste orasini bende bilmiyorum izleyip gorucez :)
Ozet yorumum biraz sonra..
frgmanda özette gelmiş. bimkolik çok tesekkürler fragman için..
fragmanda pek bişey yok. zaten bir doğum günü olacağını onur bey söylemişti.
merakla sesli fragmanın çıkmasını beklicem artık. bu fragman bu kadar erken yayımlandığına göre sesliside yoldadır:img-yes:
ezo da hala affedememiş mi kadimi??yada baska küsecek birşey daha mı buldu. çoçuk gibi ne o öyle ya!!
yine ezo peşinde koşan bir kadim izlicez ozaman. hadi hayırlısı..
doum gününden umutluyum.ama sanırım onu 50. bölüm izlicez:icon_sorr
ve fondaki müzikten türkülerin yine diziye eşlik etceği anlaşılıyor.
anket için tesekkürler vankedisi:)
]1)49.bölüm geçen bölümün kaldığı yerden mi başlayacak?
öyle olması gerekir. çok havada kalır yoksa sahne.. bakalım bu komik sonu nasıl devam ettirecekler:img-gun:
ezo araya girer herhalde napıyosunuz silah öyle mi tutulur deyip bunlara nasıl kabadayı mafya olunur dersi verir. :)
yada kızıp bağırıp gider. romantik bir sahne olcağını zannetme ezodan böyle birşey beklemem.
bayılcağını zannetmem ama isyan edip bağırabilir. keske açıklasalar birlikte olduklarını ama..fazla hayal gibi oldu bu
bende merak ediyorum. ya hala affedemedi. bölümler boyunca izlediğimiz küslük devam ediyor. yada yine birşey buldu çoçuk gibi küsecek yine
belkide ömerle silah çekişmelerine kızmışda konuşmuyordur. çünkü geçen bölüm at çiftliğinde kadimi görüncce sarılmıştı.affetmiş olması lazım. herhalde silah olayına kızdı.
meryemin elinden her iş gelir:):)
herşeyi bellerim ondan. kestirmek zor.. ama seyfomla bir aşk baslasa onuda zevkle izlerim. küçük küçük seyfocuklar meryemcikler olur sonra:)
bu konuda hiç bir fikrim yok. ne yapabilir ki?? el ilanı bastırıp baklavacının reklemı için sokaklar da onu mu dağıtıcak acaba??:)
bence ömer boşuna uğrasmasın fragmanda da açıkca görüldüğü üzre kadim ezoyu çoktaaaaaaaan kapmıştır
kadimin ezoyu güzel kıyafetlerle görmesiyle bitecektir.artık diğer bölüme kadar sabredecez:icon_sorr
onun elinden herhangi birşey kurtulabilir mi bea..
o ki baklava açmayı bir anda öğrenip tepsi tepsi baklavalar açan her işin altından kalkan süper ezodur. bir makyaj mı onu yıldıracak.. hahah gülerim ben buna sadece:)
tahminim meryemden yana ama acilen çiftimizi yalnız birakmasını istiyorummm
yeni ekip tam bir fiyasko oluşturana kadar onlara dair umutlu pozitif tutumumdan vazgeçmeyi düşünmüyorum. yükseliş dönemindeyiz.eski günlere tekrar dönücez:img-yes:
ellerine sağlık:img-wink:
müzikler bence de 180 derece dönmüş durumda..biraz fazla köy formatına uygun geldi bana..mesela gözlerinden süzülen şarkısı hepimizi nasıl vurmuştu dimi..tarz olarak tamamen değişti müzikler..
Kübra Ezo'nun doğum günü partisi olduğunu biliyoruz Onur Bey'in tüyolarından biriydi bu.Hatta Ezo'nun kendi doğum günü kutlaması olduğunu bilmeden hazırlanıp katıldığı söylenmişti.Problem o değil.Şimdi herkes orada ya,Kadim'de smokin filan giymiş bir doğum günü için fazla süslü değil mi diye düşünmüştüm ben mesela.Aklıma Ballı'yla Nur'un nikahı olabilme ihtimali geldi ancak Kadim'in arkasındaki fotoyu ben de yeni gördüm.Kadim'in bakışlara öyle takılmış ki arkadaki Ezo'nun büyük fotosunu görememişim.Öyle bakmış ki Kadim :)
Ozet yorumumun ardindan eklenen anketede cevabimi vericem :)
Bende begendim bu ozetciyi, meraklandirmak istiyor, ayrica yazdgi ozetlerde su 2 bolum onceki ozet gibi 2 kelimeden ibaret degil bayagi uzun ve merak verici..
Ezo ne yapacak? Guzel bi soru, ama cevabi tahmin etmek zor degil, bence Ezo 'ne haliniz varsa gorun' diyip ordan gidicek, yani ben bildigim tanidigim Ezo'dan anca boyle bi hareket bekliyorum, Omer'e laf sayip Kadimin elini tutup ordan gidicegini hic sanmiyorum, boyle bisey olursa dunyanin sonu gibi bisey olur..
Bundan ben soyle bi sonuc cikariyorum, Kadimin Ezo'nun dogum gunu oldugundan haberi yok, o baska bi surpriz arayisi pesine giriyor ve Meryem onu haberdar ediyor, bu sekilde Kadim surpriz dogum gunu isine giriyor..
Deminde soyledigim gibi anlamadigim tek sey bu surprizse Ezo nasil bilmeden boyle hazirlanabiliyor.. Acaba ona bu kutlamanin baska bisey oldugunumu soyledikler, oda bunu dusunerek oyle hazirlandi ve oraya girdiginde Kadim asil surprizi yapicak, belkide bu surpriz bizim icin bile bi surpriz olucak, kimbilir..
Ezo yumusiyacakmi? Yok yumussin bide, hele bi yumussamasin, ben Ezoyu bulup gider kendi ellerimle bogarim, soylim!
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar. Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar
Ezo'ya destek vericek bi adim atmak? Ne yapabilicegi hakkinda en ufak bi tahmin yurutemiyorum, ne sekilde destek cikabilir orasida baska bi soru isareti.. Omer tarafindan gelebilicek tek destek para olabilir anca, ama bilirki Ezo o parayi alir gozlerinin onunde yakar, e bu degilse peki ne yapicak?
Ilk adami buluyormus Omer ve tayfasi, bu ilk adam acaba diziden bi adammi yoksa yeni katilan birisimi, buda ayri bi merak konusu.. Kolay gelsin ne diyelim..
Bu Ezo'da ne hikmetse herkes bi yerlerde, bi sekilde koruma gorevini ustleniyor, buna Balli'da katildi, bakalim onu korumak icin ne gibi seyler yapicak..
Fragmanda gozukuyor zaten dukkani yaniyor Omer'in, ve bunu yapanin Balli oldugu cok acik biseydi, benim asil merak ettigim nasil bu plani kendine donuyor, acaba Esad aga ile bi bilgisimi var Balli'nin, yada dukkanla ilgili biseymi, bunuda tahmin edemiyorum, gercekten bu ozetci iyi bi ozet cikarmis, pek bisey tahmin edilemiyor..
Seyit’in ölümüyle birlikte Meryem’in parası da kayıplardadır. Meryem, Seyfo’dan yardım ister. Meryem, Seyit’in sakladığı parasına kavuşabilecekmidir?
Bu Meryemin derdi namus namus degildi, bal gibi derdi paraydi, ne diyim insallah bi an evvel kavusur parasina.. Ayrica Seyfo ve Meryem arasindada hafifi bi ask kokusu aliyorum, acaba dogrumu kokladim :)
Ozet ve fragman hakkinda son bisey - Ozette yazilan bi kac seyi tahmin etmek gercekten cok zor, ama bi kac sey varki, fragman resmen sorularin cevabi.. Acimis bize ozetci, bide hersey kilitli olmus olsaydi.. :icon_sorr
aisha_nena
08-02-08, 20:40
özete bakılırsa öyle kaldığı yerden başlayacak,zaten en iyiside o ezonun tepkisini merak ediyorum:icon_whis
ezo ikisine birden fırça çekip oturtacak.hadi vurun birbirinizi deyip ama önce sorun bana ben sizden birini isteyimmi deyi sorcikballının müdehalesi ile konu kapanacak
2.ci soruda fikrimi bayan etmiştim:img-hyste
ne için affettirmiyorki deyi sorsan bacım daha iyiydi.buna ezo bile cevap veremez
politikaya atılabilir.memleketün meryem gibi akıllı şahsiyetlere ihtiyacı var
gömücüklerinden koklatacak.ezo daha zenginini bilir ama vercek cevabını:img-polic
kadimin açık kalan ağzına bakarak söylüyorum bu sahne bana çok tanıdık ezoyu görecek orda bitecek:img-hyste
ben ne yazıkki sezonun ilk bölümünden beri merak ediyorum kimden öğrendiğini biliyorsan söylesene :img-wink:
ben değilim olsaydım ondan önde yürüyor olurdum(kadime doğru koşarak):img-hyste
sayılır.her seferinde bir fırtına dağıtıyor umut denizinde yüzen gemilerimi bu sefer batmak istemiyorum(fragmana bakılırsa güzel birde replikleri duydukmu tamam)
Kübra Ezo'nun doğum günü partisi olduğunu biliyoruz Onur Bey'in tüyolarından biriydi bu.Hatta Ezo'nun kendi doğum günü kutlaması olduğunu bilmeden hazırlanıp katıldığı söylenmişti.Problem o değil.Şimdi herkes orada ya,Kadim'de smokin filan giymiş bir doğum günü için fazla süslü değil mi diye düşünmüştüm ben mesela.Aklıma Ballı'yla Nur'un nikahı olabilme ihtimali geldi ancak Kadim'in arkasındaki fotoyu ben de yeni gördüm.Kadim'in bakışlara öyle takılmış ki arkadaki Ezo'nun büyük fotosunu görememişim.Öyle bakmış ki Kadim :)
Dogum gunu icin fazla suslu oldugunu dusunmuyorum, ama bencede Kadimin baska planlari var ornekse evlilik teklifi filan.. Ben Balli ve Nur'un nikahi olucagini dusunmuyorum, anca Ezo'ya oyle denilmis olabilir suslenip gelsin diye, ama bence Kadimin baska planlari var bu dogum gununde, hatta dedimya yorumumda bence bu surpriz bizlere bile supriz yasatabilir..
Vankedisi anket icin tessekkurler, her ne kadar parmaklarim kirilmis olsada, bu anketide cevaplicam :)
Kesinlikle ayni yerden baslicak.. Baslamassa cok sacma olmazmi zaten?
Hem ozettide oyle baslatmislar, evet evet bittigi yerden baslicak eminim..
Gonul isterdiki Kadimin onune gecsin ve Omer'in bi guzel icimi acitsin, oyle olmassa bile Kadimin elini tutsun ve ordan beraber ciksinlar.. Ama ben Ezo'yu birazcik tanidiysam bagirir cagirir 'ne haliniz varsa gorun' der ve ordan cikar, insallah ilk dediklerimden bitanesi olur, ve Ezo bizleri bi kez sasirtir..
Bilmiyorum, cidden cok kotu gozukuyorku, belki once bagirir sonra bayilir, ya bayilmaz bagirir sadece ve cikar ordan, yada hic biri olmaz bayilir ve hastaneye kaldirilir, bu sekilde unutulur o anda..
4)Özette Kadim Ezo'ya kendini affettirmeye çalışacaktır yazıyor. Kadim neden Ezo'ya kendini affettiriyor ki?
Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum, Kadim hic bisey yapmadi, iste tek bi hatasi var oda Ezo gibi birisine asik olmak, yoksa onu korumak, ona zarar gelmemesini istemekten baska hic bisey yapmadi, e bi insanda bunun icin kendini affettirmeye calismaz demi? O zaman bizim bilmedigim bisiler oldu..
5)Meryem Seyit'i vurmak emelinden sonra çöpçatanlığa başladı. Bu işi de başarırsa hangi emeller peşinde koşacaktır?
Belki artik yorulur ve Seyfo'yla evlenip evinin kadini olur..
Ya bunu demisken aklima bisey takildi, simdi madem Seyit oldu, o zaman Seyfo ve Meryem evliligde yattimi?
Iste devami gelmiyen bi konu daha, insallah son olur bu, hatta daha guzeli insallah devami nikah masasi olur :)
6)Özette Ömer Ezo'ya destek verecek gibi bir şey yazılı. Acaba nasıl bir yardım olabilir?
Madem manevi olarak kabul edilmiyor belki maddi olarak destek cikmaya calisir, ama Ezo'yu taniyorsan bunun isleri daha berbat edicegini bilir, onun icin bilmiyorum ne yapabilicegini..
Tek dilegim insallah 32'nin son sahnesi gibi olmaz, yani birbirlerine bakili bi sekilde sona ermez bolum, bu sadece kendini tekrarlamak olur, ve bolumun tum buyusunu ceker alir, umarim fragmanda gosterilmiyen bi sahne ile bolum sona erer, ve o sona erdigi sahne bizi 1 hafta heyecandan oldurup oldurup diriltir..
Zor bisey degilki, sonucta yapa yapa bi insan ogreniyor.. Hem Ezo'da zaten hep makyaj oluyor, ama bunu bize neden gostersinler, bu defa ozel oldugu icin yaptigi makyaj bizlere gosterilicek.. Yani sorunun cevapi - Bence hep biliyordu..
Meryem..
Kelimelere dokemicek kadar cok umutluyum!
Dogum gunu icin fazla suslu oldugunu dusunmuyorum, ama bencede Kadimin baska planlari var ornekse evlilik teklifi filan.. Ben Balli ve Nur'un nikahi olucagini dusunmuyorum, anca Ezo'ya oyle denilmis olabilir suslenip gelsin diye, ama bence Kadimin baska planlari var bu dogum gununde, hatta dedimya yorumumda bence bu surpriz bizlere bile supriz yasatabilir..
Yok,şu an ben de eminim Ezo'nun sürpriz doğum günü partisi olduğundan.Ama evet bence de Kadim'in bir planları var...Baya çalışmış belli zaten.Arkada Ezo'nun fotosu filan.Çok hoş olacak inşallah :)
ezonun doğumgünü mü o?? bak ben bunu atlamışım görmemişim..benim aklıma hemen emreyle katıldığı tıp mezunları balosu geldi görünce..güzel sahnelerdi..
fragmanı seyretme olanağı veren hızır servis bimkolik arkadaşıma teşekkürler, elimizi böğrümüzde bırakmadın gene, senin sayende bizde nimetlendik :happy0064
fonda ki müzik benim gözüme o kadar batmadı, aslında türkü formatları benim pek hoşuma gitmiyor açıkcası, geçen bölüm zaten ruhumun eziyet çektiğini de belirttim , benim gönlüm hala bolehenk gözlerinden akan yaş olayım da ne yapayım , :icon_sorr
bir çiçeğe nasıl bu kadar güzel bakılabilir söylermisiniz , elinde ki çiçek olayım demek istiyorum Kadim :img-help:
canımıza mı kastınız var yönetmenim, Kadime smokini de giydirmişsiniz , arkasında Ezo'nun posteri, gözlerinde aşk , ve sonra o koca beyaz pabuçlar nedir yahu, inşallah kıyafet güzeldir , yoksa Kadim gölgede bırakacak hanımları söylemedi demeyin.:img-hyste
ve beklediğim tek şey Ezo'nun artık aşkını göstermesidir, bak Kadim posteri de asmış arka fona, ee hadi gayri gerisi Ezo'da artık:love09:
]1)49.bölüm geçen bölümün kaldığı yerden mi başlayacak?
Kesinlikle kaldığı yerden başlayacak...Eğer kaldığı yerden başlamazsa adım Anıl değil...
Ezo,bence durumu kurtarmaya çalışır...Birde Ballı devreye girip olayı kapatır gibi geliyor...
Yeter artık diye bağırabilir.Ama bayılmaz gibi geliyor...
4)Özette Kadim Ezo'ya kendini affettirmeye çalışacaktır yazıyor.Kadim
Koskoca İstanbul'da Ezo'yu tekbaşına bırakıp çekip gitti...
[B]5)Meryem Seyit'i vurmak emelinden sonra çöpçatanlığa başladı.Bu işi de
Meryem'in ilk zaman olan hallerine bakmayın,Çok iyidir o...
[B]6)Özette Ömer Ezo'ya destek verecek gibi bir şey yazılı.Acaba nasıl bir yardım olabilir?
Bilmiyorum.....
Balo sahnesinde bitecek gibi geliyor.....
Her kadın makyaj yapmayı bilir...Sizde Ezo'yu baya bir küçülttünüz gözünüzde.....:img-hyste
Meryem....
Tabiki
tubacığım anketini en geç kalmış biçimde cevaplıyorum,
1-) Bölümü genel olarak beğendiniz mi?
47.bölümden iyi olduğu kesindi, belki o bölüm üztüne ne seyretsejkb ile güzel gelebilirdi , neyse ki güzel sahneler ve diyologlar barındıran bir bölümdü
2-) Yeni ekibin ilk çalışması olarak yeni ekibi değerlendirir misiniz?
umutluyum, çok çabuk sonuca ulaştırılan konular oldu, gelecek bölümlein daha iyi olacağı temennisine sarılmış bulunmaktayım
3-) En beğendiğiniz sahne hangisiydi?
Seyid ve Ezo sahneleri elbette, Seyid giderayak formundaydı , Kadim -Arzu ve Ballı-Nur sahneleri güzeldi
4-) Gereksiz bulduğunuz sahne var mıydı neydi?
Ömer ve yandaşlarının olduğu tüm sahneler ve Eylül-Nedim sahneleri
5-) Aklınıza kalan replikleri paylaşır mısınız?
Seyit: demek herşeye burnunu sokan ezo gelin sensin
Kadim: mucizeler belki çok yakınındadır ve şans vermek gerekir
6-) En beğendiğiniz performans?
Serhat Tutumluer, Ahmet Mümtaz Taylan, Ümit Çırak,Nurgül Yeşilçay
7-) en beğenmediğiniz performans?
Ömer ve yandaşlar, Eylül,Nedim
8-) Dizinin gidişatı hangi yönde sizce?
Ömer ve yandaşları dışında gidişat fena değil, Ezo'nun da davranışarını dengelerlerse daha iyi olacak
9-) Ömer konusunu değerlendirir misiniz?
Değerlendirmek bile istemiyorum, eğer kendisi 1.sezonda böyle idiyse vah vah
10-) Müzikler hakkında ne düşünüyorsunuz?
tamamıyla türkü formuna geçilmiş olması benim hoşuma gitmiyor, sadece bitiş jeneriğinde çalan müzik güzel
11-) Seyitin ölümüne üzüldünüz mü ? -bu soruyu kendim için yazdım nedir içim yanıyor
Seyid renk katan bir şahsiyetti,kendisini özleyeceğiz
Başlamasa ayıb ederler.yani merak ettiğimiz konulardan biri sonuçta.umarım ezo kabalığıyla mahvetmez o sahneyi.:icon_whis
ezo kadimin elinden tutup çıksa yada 2 güzel kelam etse ne güzel olur.:img-in_lo ama yinede pek umutlu değilim.:icon_sorr
"rahat bırakın beni"deyip çeker gider.taşlaşdı ya bu aralar
yani yapar mı yapar.cıngar da çıkarır o.:img-hyste
bayılma ihtimali de var tabi.
malum ezo gelinimiz aç :img-yes:
bitkin düşmüştür şimdi.
zaten son sahendeki yüz ifadesi durumunu anlatıyor.beni ürküttü o hali :img-swoon
öncelikle onun yardım dediği ezo-kadim için de yardım anlamındamı. :icon_whis
nede olsa onun doğrularıyla ezo-kadimin doğruları aynı değil:img-wink:
ama merak ediyorum...hemde çok:icon_whis
yani malum son.şovalye makyajlı prensesini görür,şok olur,dünya ile irtibatını keser,gözler buluşur...ve THE END
geriye meraklı izleyiciler kalır
Ya tecrübesi oldu kızın artık canım:img-yes:...ayrıca öğrenip öğrenmediğini daha tam bilemeyiz.son halini görelim öyle karar veririz
Meryem:img-polic
hemde nasıl
Anket için teşekkürler Vankedisi
evet kaldığı yerden başlayacaktır
Ezo gene fırça vuracaktır ve Ballı müdahale edecektir
o anki ruh haline göre içinden ne gelirse söyleyecektir
bu bir Kadim klasiği, alışmış kudurmuştan beterdir misali, adam devamlı kendini affettirme modunda ve Ezo'da affetmeme
5)Meryem Seyit'i vurmak emelinden sonra çöpçatanlığa başladı.Bu işi de
başarırsa hangi emeller peşinde koşacaktır?
Meryem artık hedeflerine ulaşabilir madem Seyidde öldü, onu yakında belediye seçimlerinde bile görebiliriz
Versin bakalım desteği, Ezo'da kabul edecek demek, Kadimin kendisini arabayla bile bırakmasını istemezken
Kadim her daim aşık ve ağzı açık bakabilecek poziyonda olabiliyor, sadece Ezo'yu göremedik bu şekilde
gösterdikleri kadar zaten pek bilmilyor, baksana rimeli gözüne sokacaktı sürerken neredeyse
Belki Süreyyadır kimbilir
hep umut ediyoruz zaten, biz egofları bu umut beslemekte
Vankedisi anket icin tessekkurler, ellerine sağlık...
evet aynı yerden başlayacak.
benim gönlümden geçen ezo'nun kadimi seçtiğini belirten bir hamle yapması.
bu duruma ballı ağada bir dur diyebilir.
bilmiyorum ama baya bir korkmuştu ve kötü görünüyordu bağıracağını sanmıyorum. ama hep ummadıklarım oluyor o başka.
4)Özette Kadim Ezo'ya kendini affettirmeye çalışacaktır yazıyor. Kadim neden Ezo'ya kendini affettiriyor ki?
bende bunu öğrenmeyi çook istiyorum:img-pilot
5)Meryem Seyit'i vurmak emelinden sonra çöpçatanlığa başladı. Bu işi de başarırsa hangi emeller peşinde koşacaktır?
belkide cidden seyfoya aşık olur. evlenir mutlu mesut yaşar.:img-hyste
6)Özette Ömer Ezo'ya destek verecek gibi bir şey yazılı. Acaba nasıl bir yardım olabilir?
hiç bir tahminim yok. para olabilir ama bu da ezo'yu sinirlendirmekten başka bir şey yapmaz. bu da beni çook mutlu eder. ömer iyice küçülür.:happy0064
ömer kutlamaya limon sıkar orada da kalır gibi geliyor.:icon_sorr
bence her kadın az bucuk makyaj yapmayı bilir. o kadar da zor bir şey değil.
Nur.
çook umutluyum inşallah tepe taklak olmam:icon_sorr
yeni yeni arkadaşlar gördüm..hepsi hoş gelmiş..
uzuuuun bir aradan sonra halimi hatrımı sorup nerelerdesin sen bakiim diye posta koyan bütün canlara selamlarr..:img-wink:
içimden dizi ile ilgili birşey yazmak açıkçası glmiyor bilenler bilir ben 2. sezon izlemeye başlayanlardanım ve serhat aşkına tahammül ediyorum hala..:icon_whis
bitmiş okey dönen diziye serhat aşkına bakıyorum bitene kadarda bakacam..geniş tafsilatlı yorumumu hafta sonu yaparım inşallah.. herkese çok çok selam ...özlemişim yahuu:img-icecr
öncelikle herkese merhaba
evet hatta seyidin vurulmasından başlar
gene kimi seçtiği belli olmadan o sahne bir şekilde geçer diye düşünüyorum.
bayılır. çünkü ezonun geçmişten gelen bir-iki kere hastanelik olduğu bir hastalığı var(zaatürreydi sanırım.)orada gene aksırıp tıksırmaya başlamıştı.üstüne bir de o aksiyon eklenince bayılır gibi geliyor bana.
onu tek başına benzincide bırakmasını ve arzuyla sürekli igilenip ezoyu ihmal etmesini affettirmeye çalışıyor olabilir.(biz arzu olayının gerçek yüzünü biliyoruz ama kimse daha ezoya birşey açıklamadı sadece sonra anlatırım şimdi işim var diye geçiştirmeler oldu)
valla ömer ufak çaplı bir p. alemdar çetesi kuruyor gibi onlara katılıp istanbulu haraca kesebilir:icon_whis
baklavacı işine müdahale edip onu otelden ayırmaya çalışabilir.
kesin ömer ve çetesi baloyu basar
makyajı yapan bence meryem ne de olsa bayaa bir tecrübe sahibi . nur seyitten dayak yedikten sonra ona da yapmak istemişti
meryem
hiç umudumu yitirmedim ki ezo kadım aşkından yoksa 45.den sonra seyretmezdim.
yeni yeni arkadaşlar gördüm..hepsi hoş gelmiş..
uzuuuun bir aradan sonra halimi hatrımı sorup nerelerdesin sen bakiim diye posta koyan bütün canlara selamlarr..:img-wink:
içimden dizi ile ilgili birşey yazmak açıkçası glmiyor bilenler bilir ben 2. sezon izlemeye başlayanlardanım ve serhat aşkına tahammül ediyorum hala..:icon_whis
bitmiş okey dönen diziye serhat aşkına bakıyorum bitene kadarda bakacam..geniş tafsilatlı yorumumu hafta sonu yaparım inşallah.. herkese çok çok selam ...özlemişim yahuu:img-icecr
Oyyy Filintam gelmiş ya kaçırdım.
Demek bitmiş okey dönen dizi :img-yes::img-yes::img-yes:
İlginç bir benzetme. Ben hiç böyle düşünmemiştim. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
hayal perdesi
09-02-08, 05:01
Anket için çok teşekkürler Vankedisi:img-wink:
Kaldığı yerden başlayacak… Yoksa sahne çok havada kalır.
Ezo ikisinin de göğsünden itekleyip, “Yeter be, ikinizi de istemiyim! Rahat bırakın beni!” diye bağırabilir ama, son sahnelerdeki hallerine bakılacak olursa çok halsiz kendileri. Bu sebeple hiçbir şey yapmaya hali olmayıp Kadim’in elinden tutup onu oradan çıkarmasını bekliyorum… Gönül böyle olmasını istiyor tabi ama, bekleyip göreceğiz.
2. Soruda bu sorunun cevabı mevcuttur… Yeni bir arkadaşımız Ezo’nun eskilerden bir rahatsızlığı olduğunu söylemiş, zaten son sahnelerdeki halleri de ürkütücüydü. Bir de üstüne bunlar birbirlerine silahları çekmişken birden bayılabilir; böylece de o sahne geçiştirilir…
Can çıkar huy çıkmaz derler… Bu Kadim Efendi de mazoşişt herhalde! Kendine acı çektirmekten zevk alıyor... Baksanıza kendini affettirmeye çalışmak fotoğraftan sonra yeni hobisi oldu kendisinin…
Seyit’e kaptırdığı paracıklarının peşinden koşacakmış baksana… Derdi paraydı zaten, işin namus kısmını Erkan’ı bacağından vurarak halletmişti… Ama 48. bölümde pek bir sevdim kendisini, hele Elçin Hanım’a o lafları saydı ya içimin yağları eridi… Aslan Meryem’im…
De get Ömer Efendi ya… Ezo Hanım, Kadim’e iki çift kelam ettirmiyor, kendisini eve bırakmasına bile izin vermiyor ama, maşallah Ömer’e karşı pek anlayışlı, pek kibar… (Bunların soruyla ilgisi yok ama nedir, içimde kalmasın…)
Ömer Efendi kesin maddi bir yardım yapmak isteyecektir… Başka türlü bir şey bekleyemiyorum.
Ömer ve saz arkadaşları muhabbete limon sıkarlar… Dındındın son sahne!
Her kadın az da olsa makyaj yapmasını bilir. Kaldı ki Ezo zaten hep makyajlıydı… Biz bugüne kadar onu makyaj yaparken görmedik ama şimdi romantik bir sahne için hazırlanıyor ya illaki bize de göstereceklerdir hazırlanmasını…
Ben beyazlar içindeki hanımın Ezo değil Nur Hanım olduğunu ve o sahnenin Ballı ile Nur Hanım’ın nikah töreni olduğunu düşünüyorum. “Peki ya Kadim’in bakışları?” dersen, bence o farklı bir sahne, fragman aldatmacası diye düşünüyorum… Arkadaki kişi de Ezo ya da Meryem’dir… (Bakalım tutacak mı:img-blush)
Hem de çok… İnşallah hayal kırıklığına uğramayız canlarım…
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...bye
hayal perdesi
09-02-08, 05:05
Bence bu bölümde bir doğumgünü sahnesi, bir de ayrıca Nur Hanım’la Ballı’nın nikah sahnesi olacak… Yani bana göre beyazlar içindeki kişi Nur Hanım’dır ve Ballı o sebeple hayran hayran bakmaktadır… Kadim’in bakışlarına gelecek olursak bu bölümün başındaki ayrı bir sahne bence ve Ezo’yla Kadim baş başalar… Kadim Ezo’yu burada görüp ağzı bir karış açık kalıyor... Yoksa herkesin bulunduğu bir mekanda, anda Ezo’nun kocaman posterinin ne işi var diyorum ben… Bu doğumgünü sahnesi bölümün başlarında olacak, kutlama yapacaklar baş başa ve Kadim Ezo’ya o çiçekleri verecek… Sonra da o çiçeklere bakarak birbirlerini düşünecekler… İlerleyen zamanlarda da Ballı ile Nur’un nikah sahnesi olacak…
Farklı bir bölüm tahmini oldu ama nedir, ya tutarsa?!:img-pilot
hayalperdesi,
aslında o çiçekler çok kafa karıştırıcı.yani senin de dediğin gibi her iki olayı da aynı bölümde izleyebeliriz. hatta mereyemle - seyfo evlenirse şaşmam
Anket için teşekkürler Vankedisi eline sağlık...
kaldığı yerden başlayacaktır:img-yes:
ballı olaya müdahale edip ortalığı yatıştırır gibi geliyo tabi bu arada ezoda özlü sözler sarfedebilir:img-hyste
normalde bağırması lazım ama bu senarist umarım ezoyu normal bir bayan haline getirir:icon_sorr
Kadim için suclu yada sucsuz olmak fark etmiyor ezo ne yaparsa yapsın peşinden kadimcik gidiyoo:icon_sorr
Paracıklarının peşine düşecektir
Para yardımında bulunur yada gel bak senin için EZO DAMPER dükkanı açtım senin olsun der:img-hyste:img-hyste
bende merak ediyorum
bence biliyordur. ezo bu ondan herşey beklenir:img-hyste
Nur yada Meryem olabilir:icon_whis
umutluyum. İlerleyen bölümlerdede daha iyi olacağını düşünüyorum (inşallah) :icon_whis
günaydın arkadaşlar
öncelikle anketimi cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.cevaplarınız için ellerinize sağlık.
bilmem bugün forumu okuyunca o kadar moralim bozulmadı.bölümö tahminleri var,senaryolar var.iyi iyi yavaş yavaş düzeliyoruz galiba.uzun zamandır uğramayan filinta ya hoş geldin diyorum.
ben fragmanı izleyince :good::img-pilotbeyaz giyen nur olduğunu sanmaya başladım.arkadaki ezodur bence.bu kadar süslenilecek ne var doğum günü için. bye
Özetçiye göre öyle olacak:)
Ezo yeter artık ikinizi de istemiyim. Ne haliniz varsa görün deyip ballı ağayla gider:)
Aklın yolu birmiş. 2. sorunun cevabına bakın lütfen:img-hyste
Bir anlasam zaten hiçbir sorun kalmayacak. Hadi şimdi affetirdi diyelim. Ezo bu olayı ku kadar büyütüyorsa daha çok küserler. Aklı sıra sevdiğine nazlanıyor galiba. Ömere yapamamış ya acısını kadimden çıkarıyor. Yanarım yanarım da kadime yanarım. Postasını koyamıyor ah işte:icon_whis
Parasını bulacakmış. Eh sonra da seyfoyla yeni bir aşka yelken açar artık:)
Bu konuda hiçbir fikrim yok ama mantıksız birşey olacağını düşünüyorum:icon_whis
Ömer gelir doğum gününü mahfeder.
O kadar makyajı her an bayan bilir. Bu kız köyünde hiç düğünlere falan da mı gitmedi?
Bence Nur hanım.
Artık oya yücenin olmadığını kabul etmek lazım. Yeni ekip Barış bey kadar saçmalamazsa, birazcık olsun mantıklı yazarsa ben keyifle izlerim. Bu artık böyle olacak.
Anket için teşekkürler vankedisi:img-wink:
Hoşgeldin filinta. Yorumlarını özlemişiz:img-polic
Bu arada aramıza yeni katılan aysuda ya hoşgeldin diyeyim.Hoşgeldin canım.
Bu arada forumun genelinde bir ikilem arasında kalınma durumu olmuş.
-Ballı ile Kadim'in garip garip baktığı ortamın nikah mı yoksa doğum günümü olduğu,
-beyaz giyenin Ezo mu yoksa Nur mu olduğu merak konusu.
bakalım hangisi olacak???!!!
Bu arada aramıza yeni katılan aysuda ya hoşgeldin diyeyim.Hoşgeldin canım.
Bu arada forumun genelinde bir ikilem arasında kalınma durumu olmuş.
-Ballı ile Kadim'in garip garip baktığı ortamın nikah mı yoksa doğum günümü olduğu,
-beyaz giyenin Ezo mu yoksa Nur mu olduğu merak konusu.
bakalım hangisi olacak???!!!
-biz kardeşimle nikah demiştik önce ama şu da var nikahta ezonun gözleri ne yapıyor,ayrıca o zaman beyaz giyme türküsü nur için söylenmiş oluyor,eh olmayacağına göre...bir doğum günü kalıyor ama,ezoyu öyle süsleyip oraya nasıl götürecekler çok merak ediyorum...
-ehh fragmandaki şarkıya baktığımızda mantıken ezo olması lazım yani bilemiyorum....
beklemedeyim beklemedeyim...hele şu sesli fragman bir gelsin bir kez daha düşünürüz:good:
muhtemelen
ballı mudahele etmeyecek cunku başta ileri atlayıp sonra geri cekildi yanlıs hatırlamıyorsam o sahnede. birde kadim-ezo durumunu anlaması acısından bekleyip gormesi daha iyi gibi, ezo araya girer diye tahmin ediyorum.
bağırması onun zatii biraz abartı baygınlık boyutunda :img-pilot
ama bayılsa daha bi hoş olur bence. ömer hızlı silah çeken olmuş olabilir ama kesinlikle ambulans cagırma konusunda kadim gibi olamaz :img-hyste
özneyle nesne karışmış olabilir, cümleyi düzeltelim bence dogrusu bu:
Ezo Kadim'e kendini affettirmeye çalışacaktır :img-hyste
belki baklava acma konusunda ezoyu en azından egale etmeye calısır :img-hyste- hoş hiç sanmıyorum boyle bi şey olabilecegini ama-
hımm makyaj ogretmiş olabiir mi :icon_whis
beyaz elbiseli sahne kanımca, cunku son zamanlarda fragman zamanla parallelik gosteriyor yanlışım yoksa
ömer dedim ya :img-icecr
gelinlikli nur gibi dsunuyorum ama kadimin arkasındaki ezo resmi de kafamı karıstırıyor, nur düğünüyle ezo dogumgunu bireşmiş olabilir :icon_whis
ezo arkadaki evet evet, gelinlikteki nur hanım
umarım güzel olur..
kadim&neşe
09-02-08, 14:18
eee başlamazsa ayıp olur nedir eğer ordan başlatmazlarsa bir egof saldırısına maruz kalacaklarını bildikeri için elleri mecbur:img-hyste
valla orasını kestiremedim ama benim gönlüm ezonun kadimin elinden tutup at çiftliğinden çıkması
eee böyle olursa ömer de tıpış tıpış gider gaziantepe diyemicem çünkü bi esad ağamız eksikti o da çıktı onun işlerini hallettikden sonra sina çölüne gitsin tam da çöl bedevisi tipi var kalasta
aman aman sakın böyle bişi olmasın yoksa ben düşüp bayılırım:img-pilot
kadimde bi alışkanlık haline geldi kendini ezoya affettirmeler çözemedim gitti şu adamı
yeni bir teori ortaya atıyorum sıkı durun kaybolan aşkı selimi bulmaya çalışabilir selimle birlikte belki mükemmel genç doktor emrede bu vesileyle diziye geri dönebilir:happy0064
aman bir an önce çekip gitse hem kadim-ezo aşkına hemde biz egofları çok sevindirir hem de ona bol bol dua ederiz beddua yerine:img-pilot
fragman ve özetten çıkaramadım sesli frgmanı gördükten sonra söyleyebilirim ama
her kadın gibi biliyodur 15 yaşımda olmama rağmen ben de az çok biliyorum yani uygulama yaparsam ben de makyaj ustası olur çıkarım:img-polic
Nur yada Meryem olabilir:good:
umutluyum hem ben zaten hiç bi zaman umudumu kaybetmemiştim bu diziye dair:img-blush
papatya363
09-02-08, 15:16
öncelikle filinta hoşgeldin.epeydir yokdun aramızda.
forumda kafaları karışık gördüm.
kimi doğum günü diyor, kimi düğündür diyor.
kimi düğünse ezonun göz fotoları orada ne arıyor diyor, kimi doğum günüyse ve bu süprizse ezo neden hazırlanıyor diyor.
kimi beyaz elbiseli ezo diyor, kimi yok nurdur diyor.
kimi o zaman neden beyaz giyme toz olur çalıyor o zaman diyor, kimi şaşırtmak için olabilir diyor.
kimi o sahne son sahne diyor, kimi hayır son sahne değil ondan sonra ezoyla kadim o sahneleri hatırlayıp çiçeğe bakıyordur diyor.
kafamız allak bullak yani:img-hyste:img-hyste:img-hyste
tahminler bir sürü.tam olarak neyin ne olacağı belli değil.bu seferki fragman gerçekten profosyonelce hazırlanmış.özellikle kafa karıştırılması için yapılmış bir fragman.önceki fragmanları çok tez çözüyorduk ama bu öyle olmadı. üstelik ezoya doğum günü partisi verildiğini bildiğimiz halde düğün olma olasılığını düşündürüyor.bide back stage programında ezoya elbise seçildiğini ve elbisenin beyaz olduğunu söyleyenler olmuştu.
ben kesinlikle doğum günü olduğunu ve beyaz elbiseli olanın ezo olduğunu düşünüyorum.
papatya363
09-02-08, 15:42
dilekçim anket için teşekkürler
kesinlikle öyle olacaktır.o sahne önemli bi sahne öyle es geçilecek ve atlanabilecek bir sahne değil.
benim isteğim ezonun ömerin karşısında kadimi sevdiğini belli etmesidir.
ayşenin, billurun beklediği ve istediği sahnenin olmasını bende çok isterim.
ama korkum ezonun eski halinden hiç ödün vermeyerek bağırıp çağırması ve ikisinide öylece bırakıp ne haliniz varsa görün demesi.çünkü özette kadim kendini ezoya affettirmeye çalışıyor diyor.yani hala ezo kadimi affetmemiş.inş. böyle bir sahne olmaz.
valla eğer bağıracaksa bayılması ondan bin katlı iyidir.onun için bağırmasındansa bayılmasını ve o sahnenin es geçilmesini isterim.
bak cnm üstünden o kadar zaman geçti ve o kadar saçma yere bu konu uzatıldıki sen neden affettirdiğini bile unutmuşsun:img-hyste
arkadaşlar cevabı vermişler zati.
valla şuan parası peşinde koşacak ee parasınıda aldımı geriye ne kaldı şimdi :) aşk...
belkim ezoya makyaj malzemelerini o almıştır:img-hyste:img-hyste
oyy bu ne zor bir soru, kafamız bu kadar karışıkken:)
genelde dizilerde hep o esas kızın süslenipde balo salonuna girdiği sahnede biter.bizim dizidede öyle olabilir.ama senarist tabiki hep eynı klişe olmasın diye böyle birşey yapmayabilir.
yada yapabilir.taksi klişesini yaptığına göre bunuda yapabilir.
aa dilekçim buda sorumu?
sen bilmiyormusun ezo çok zeki bir kadın.hemen bi kere gözünün önünde makyaj yapılsın kapıyor.kırk yıllık makyözlere taş çıkartmassa bende yasmin değilim:img-hyste
hem özel güçleride var, bunuda unutmamak lazım:)
ya nur, ya meryem(hadi cnm gerçektenmi dediğinizi duyar gibyim:img-hyste )
umutluyum.ben geçen bölümdende umutluydum, allahtan tepetaklak olmadım.bu bölümdende umutluyum.
ya bu fragmana bakılıpda umutsuz olunurmu hiç:)
amatek bi isteğim var.ezo balo salonun girdiğinde beyaz giyem toz oluru çalmasınlar.o zaman düşüp ölebilirim vede öldürebilirim:img-swoon
ladyDarbanvile
09-02-08, 15:55
Daha önce bir arkadaşımızda yazmışdı; neden smokinli Kadim sahnesi beyazlı kadın(kimse artık)la birleştiriliyor ki?!! Bence ikiside farklı sahneler. Biz ikisini aynı zamanda geçtiği varsayımında bulunarak ya düğün diyoruz ya da doğumgünü.
Bence, Kadim sadece Ezo ile birlikte bir romantik akşam(doğumgünüde olabilir) planladı ve Ezo için hazırlandı:img-wink: Valla papyonlu halini görünce aklıma bir zamanların "Yalan Rüzgarı" dizisi geldi,:icon_whis orada Viktor denen adamda birlikteliği olan kadınlara böyle romantik geceler hazırlıyordu ve hep de smokinli oluyordu. Bakarsınız, biz bu derece romantizm, tutku dedikçe:img-in_lo, benim aklımda kaldığı gibi senaristimizinde aklında kalmıştır da, aynısını yapmıştır:img-pilot:img-pilot
Şimdi;
Bu bölümde benim merak ettiklerim:
-Beyazlı kadın Ezo mu, Nur Hanım mı?
-Ezo ile Kadim başbaşa kutlama mı yapıyor yoksa topyekün mü?
-Düğün değilse ne o beyaz kıyafetler:(?
Bakalım kimler tutturacak?
Bu arada fragmancı amcada değişmiş anlaşılan, tebrikler! Çok fazla bir şey olmamasına rağmen bir sürüü soru içinde bıraktı bizi...
papatya363
forumda kafaları karışık gördüm.
kimi doğum günü diyor, kimi düğündür diyor.
kimi düğünse ezonun göz fotoları orada ne arıyor diyor, kimi doğum günüyse ve bu süprizse ezo neden hazırlanıyor diyor.
kimi beyaz elbiseli ezo diyor, kimi yok nurdur diyor.
kimi o zaman neden beyaz giyme toz olur çalıyor o zaman diyor, kimi şaşırtmak için olabilir diyor.
kimi o sahne son sahne diyor, kimi hayır son sahne değil ondan sonra ezoyla kadim o sahneleri hatırlayıp çiçeğe bakıyordur diyor.
kafamız allak bullak yani:img-hyste:img-hyste:img-hyste
tahminler bir sürü.tam olarak neyin ne olacağı belli değil.bu seferki fragman gerçekten profosyonelce hazırlanmış.özellikle kafa karıştırılması için yapılmış bir fragman.önceki fragmanları çok tez çözüyorduk ama bu öyle olmadı. üstelik ezoya doğum günü partisi verildiğini bildiğimiz halde düğün olma olasılığını düşündürüyor.bide back stage programında ezoya elbise seçildiğini ve elbisenin beyaz olduğunu söyleyenler olmuştu.
ben kesinlikle doğum günü olduğunu ve beyaz elbiseli olanın ezo olduğunu düşünüyorum.[/QUOTE]
Bende kesinlikle sana katılıyorum. Bence de Ezo. Üstelik kıyafeti Kadim de seçmiş olabilir. İlk partide bi bayana seçtirmişti ya. "Bu defa kendim seçtim" felan diyebilir. Ayrıca fotoğraf sadece şu ünlü göz fotoğrafı değil bence. Kutsal Usta'nın fotoğrafları çekilirken Kadim'de bol bol Ezo çekmişti. Onlardan bir karma yapmış olabilir. Çok mu attım yoksa :icon_whis
kadim&neşe
09-02-08, 16:15
hocal bence atmamışsın bir yerde söylediklerin çok mantıklı ''Ayrıca fotoğraf sadece şu ünlü göz fotoğrafı değil bence. Kutsal Usta'nın fotoğrafları çekilirken Kadim'de bol bol Ezo çekmişti. Onlardan bir karma yapmış olabilir'' güzel bir konuya dikkat çekmişsin tebrikler:good:
Sürpriz doğum günü olsa neden Ezo böle hevesli bi şekilde hazırlansın ki aklıma bu takıldı benim ......
Ofelia eklediğin için teskkürler o ne güzel bir resimdir öyle.
klibi merak ettim. umarım denk gelirim yada biri videolar ekler.
birde sevgililer günü özel klip deyince aklıma geldi. acaba ezo-kadim çifti sevgililer gününü kutlayacaklar mı? su ana kadar ne bayram ne yılbası kutlamadılar ama belki yeni ekip bu fırsatı kaçırmaz. hatta belki ne kutlaması oldugu çözülemeyen sey sevgililer günü kutlamasıdır. kadim şöyle romantik bir gece ayarlamıştır:img-in_lo:img-in_lo(çok uçtum ben yine sanırım)
flintacığım seni görmek ne güzel, koğuşta fırtınalar kopartan imzanla beraber :img-clapp
bizde seni özlemişiz yahu :happy0064
Şimdi;
Bu bölümde benim merak ettiklerim:
-Beyazlı kadın Ezo mu, Nur Hanım mı?
-Ezo ile Kadim başbaşa kutlama mı yapıyor yoksa topyekün mü?
-Düğün değilse ne o beyaz kıyafetler:(?
ladyDarbanvile arkadaşım ben inşallah merakını giderebilirim
1. Beyazlı kadın Ezo mu, Nur Hanım mı?
artık bu beyazlı Ezo çıkmazsa ayıp olacak, hem tiyo verildi, hem madem fragmanda da türküsünü bile koymuşlar, şu meşhur beyaz elbiseyi görelim bakalım, her ne kadar ayakkabılar ofsayt olsa da
2. Ezo ile Kadim başbaşa kutlama mı yapıyor yoksa topyekün mü?fragmanda ballıyı da gösteriyor , hanımlar da beraber olduğuna göre grup halindeler , peki madem Kadim bu Ezonun gözleri olayını Ballının yanında nasıl duvara koydu derseniz, Ömerle silah çekmelerinden sonra Ballı da anlamıştır artık , Kadim de rahat rahat hareket etmiştir ,
"yeğenim bizim Nur hanımında gözlerini çeksen de bende salona koyuversem diyorum" :img-hyste
3.Düğün değilse ne o beyaz kıyafetler:(?
bence Ezo aslında melek gibi kız bakmayın siz onun kaç bölümdür böyle incelikten yoksun davrandığına, bak beyazları da giydiriyoruz haydi bakalım deyip beyaz kıyafetler ortaya çıktı
bir nevi egofları yumuşatma eylemi olarak görmekteyim olayı
:img-hyste
[QUOTE=sprıng;6085992]ladyDarbanvile
2. Ezo ile Kadim başbaşa kutlama mı yapıyor yoksa topyekün mü?fragmanda ballıyı da gösteriyor , hanımlar da beraber olduğuna göre grup halindeler , peki madem Kadim bu Ezonun gözleri olayını Ballının yanında nasıl duvara koydu derseniz, Ömerle silah çekmelerinden sonra Ballı da anlamıştır artık , Kadim de rahat rahat hareket etmiştir ,
----NUR ballıya söylemiştir....
ladyDarbanvile
10-02-08, 00:37
[QUOTE=sprıng;6085992]ladyDarbanvile
----NUR ballıya söylemiştir....
Arkadaşlar bu fragman! hatırlatmak isterim. Her bir görüntü yani Kadim, Ballı ve beyaz elbiseli kadın hep farklı sahnelerden olabilir! Valla gelsin şu salı günüde bakalım nasılmış...
Spring beni aydınlatmaya çalıştığın için teşekkürler ama hala aydınlanamadım:icon_whis:icon_whis
herkese selam ezo gelini tam 5 haftadır izliyorum ama teknik arızalardan dolayı buraya gelip görüşlerimi yazamıyorum ben kısaca şu 5 haftanın yorumunu yazayım
tam bi felaket bu kadarına pes :img-cool2 saat 22:30 diyolar ki o da geç bi saat bi de bakıyosun 23:10 gibi bişi olmuş sadece bu mu deil.....
geçen bölümde bi jenerik var dı pes hiç güzel deil
ve son olarak ömer ben bu ömerin geleceğini biliyodum ama bu ömerli sahnelerin bu kadar kötü ve özensiz olduğunu bilmiyordum
bu arada anket yaptınız mı bilmiyorum ama ben bu 5 haftanın en sevdiğim oyuncularını söylüyorum
1 serhat tutumluer
2 ahmet mümtaz taylan
3 ömeri oynayan (her ne kadar kötü replikler varsa bile adam rolün hakkını veriyor)
beni özledinizmi:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
hayal perdesi
10-02-08, 01:19
Hoşgeldin İLK elbette özledik...
Ben bölüm tahminimi yapmıştım ama yine de sorular sorular sorular, beni bir türlü rahat bırakmıyorlar... O beyaz elbise resmen gelinlik gibi bir şey, kesin Nur Hanım'dır... mı acaba???
O beyaz elbiseli olan Ezo değilse bende Anıl değilim...Hatta arkasındaki de kesinlikle ve kesinlikle Meryem....:img-hyste
Kaldığı yerden başlar hatta 48. de ki gibi 2-3 dk. da önceden başlayabilir :)
Şimdi EZO'nun şimdiye kadar ki tavırlarını göz önüne alırsak;
Ömer ve Kadim'in ortasından geçip, hadi işinize diyip dostdoğru gecenin karanlığında kaybolması gerekir.
Lakin benim görmek istediğim, tek bir laf etmeden, Kadim'in elinden silahı alıp, elini tutup, arkasında bir adet ŞAŞKIN Ballı Ağa ve KIZGIN Ömer bırakarak olay mahallini terk etmesidir.
Valla EZO da her iki potansiyel de var, yaptıklarını teminat olarak alırsak eğer, ama yok unutun o EZO'yu derseniz; ikisinide yapmayacak!!!
Bu sorunun bende bir cevabı yok, çünkü; o kadar ağır bir darbe yemiş bir kadın olarak, (ÖMER darbesinden bahsediyorum), 30'lu bölümlerde EZO Aşka, sevgiye, dostluğa inanan biriydi, şimdi tüm erkeklere düşman, o arada başına ne geldide biz göremedik, Yönetmen çekti fakat bize izlettirmeyi unuttu, sanırım. Yoksa ben düşündüm düşündüm bu soruya mantıklı bir cevap bulamadım.
Seyitten sonra yeni bir kariyer hedefi gerekiyordu Meryem'e. Parasınıda bulursa; SELİM'i aramaya başlayabilir. Zira Seyfo pek dişli, onunla hır gür bir ömür geçmez.
EZO DAMPERLERİ hisseleri, Ya bu damper nedir diye düşünüp duruyorum, ama sonunda öğrendim;
TDK sözlüğe göre: Bir şasinin üzerine takılmış, inip kalkan kasası olan, kendinden hareketli, yükü boşaltan düzen. :img-hyste :img-hyste
Bu arada baya gelir getirir bir iş koluymuş, yeni atılımlar yapmak isteyen arkadaşlara duyrulur.
Galiba o ayakkabılı sahnede bitecek, kadim şaşkın ve çok güzel bakacak son karede :sad53:
25. tepsiyle 35. tepsi arasında, nede olsa o bir SUPER WOMEN yapamadığı hiç bir şey yok şu Dünya'da. Yada Internet kafeye gitmişti ya orda Internetten öğrenmiştir. (bkz. bende Damperi internetten öğrendim )
Eğer Beyaz elbiseli Ezo'ysa kesin MERYEM.
UMUT geleceğimizin teminatı, EGOF'ların göbek adıdır. :img-yes:
Gecenin bu saati burda anket cevaplıyorum, bu sorunun en güzel yanıtı bu galiba.
papatya363
10-02-08, 13:45
Daha önce bir arkadaşımızda yazmışdı; neden smokinli Kadim sahnesi beyazlı kadın(kimse artık)la birleştiriliyor ki?!! Bence ikiside farklı sahneler. Biz ikisini aynı zamanda geçtiği varsayımında bulunarak ya düğün diyoruz ya da doğumgünü.
Bu arada fragmancı amcada değişmiş anlaşılan, tebrikler! Çok fazla bir şey olmamasına rağmen bir sürüü soru içinde bıraktı bizi...
cnm zaten az karışık olan kafamızı iyice karıştırmayı başardın:img-hyste
bu ihtimal benim hiç aklıma gelmemişti.sahneleri birleştirmişde olabilirler.
sen bunları yazınca fragmanı daha dikkatli inceledim, son sahneyi.
ballı ağayı gösterdiklerinde arkasındaki duvarın rengi bordo.o beyaz elbiseli kişinin salona girdiği yerde duvarın rendi krem gibi.kadimin arkasında zaten ezonun göz resimi var.
peki bunlara dikkat edince birşey çözebildimmi, hayır :img-hyste :img-hyste
fragman gerçekten zekice hazırlanmış.
bu arada gece rüyamda sesli fragmanı gördüm.ama hiç bi sahnesini hatırlamıyorum.sadece doğum günü olduğunu ve beyaz elbiseli kişinin ezo olduğunu hatırlıyorum.
sizce bu bi işaretmidir? kafayı yememem için gönderilmiş bir lütufmudur:img-hyste
selamlar nerde forumun güzeleri:img-in_lo
efendim bazı forumlarda adımız çıkmış diyorlarkı ezo gelin forumu bitti, artık sesleri çıkmıyor eski dizilerin forumlardan farkları kalmadı herkezsin üzerinde bir olumsuzlık bir kasvet var bitmiş bunlar diyorlar, ezo gelin ölü gelin oldu diyorlar:img-blush hadi artık kalkın azcık bir zaman kaldı dizimizin finakine tadını çıkaralım birazda:icon_sorr
şimdi herkez bir bölümden en sevdiği sahneyi seçsin ve benim yaptığım gibi canlı fragman yorumu şeklinde yorumlar yapalım böylece burası canlanır bizde rahatlarız:img-blush ben başlıyorum:img-blush
Dudaktan kalbe
10-02-08, 13:53
arkadalar özeti buldum umarım yoktur
Ömer, Ezo’ya kendisini dinletemese de, kendince onun mutluluğunu düşünmektedir. Ezo’ya destek verecek bir adım atar. Öte yandan Ömer ve arkadaşlarının Esad Ağa’nın intikamını almak için çabaları devam eder ve ilk adamı bulurlar.
Kaynak:Show tv
cnm zaten az karışık olan kafamızı iyice karıştırmayı başardın:img-hyste
bu ihtimal benim hiç aklıma gelmemişti.sahneleri birleştirmişde olabilirler.
sen bunları yazınca fragmanı daha dikkatli inceledim, son sahneyi.
ballı ağayı gösterdiklerinde arkasındaki duvarın rengi bordo.o beyaz elbiseli kişinin salona girdiği yerde duvarın rendi krem gibi.kadimin arkasında zaten ezonun göz resimi var.
peki bunlara dikkat edince birşey çözebildimmi, hayır :img-hyste :img-hyste
fragman gerçekten zekice hazırlanmış.
bu arada gece rüyamda sesli fragmanı gördüm.ama hiç bi sahnesini hatırlamıyorum.sadece doğum günü olduğunu ve beyaz elbiseli kişinin ezo olduğunu hatırlıyorum.
sizce bu bi işaretmidir? kafayı yememem için gönderilmiş bir lütufmudur:img-hyste
Bencede bu iki sahne birbirinden farklı sahneler olacak. Benim tahminime göre Kadim in, Ezo ya hazırladığı doğum günü sürprizinde aşıklarımız başbaşa olacaklar. Kadim in smokinli olduğu sahnede arkasında Ezo nun resmi var. Buda Kadim in Ezo ya hazırladığı sürprizin bir parçası bence. :img-yes:
Daha sonra Ballı ağanında bulunduğu sahnede de bence Nur ve Ballı ağa evleniyorlar. Beyazlı olanda Nur arkadaki ya Ezo yada Meryem. :icon_whis
Ya birde başka bir ihtimal daha aklıma geliyor. Acaba Kadim fotoğraf sergisi falan açtıda herkesi oraya davet mi etti? O yüzden mi smokin giydi? Birde bence bölümün sonu fragmanda yok. Farklı bir bölüm sonu izleyeceğiz. Keşke öyle olsa. Ben sürpriz olmasını daha çok seviyorum. Neyse bunlar bir tahmin sadece ama ters köşe olacak mışım gibi geliyor aklıma. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Nesrin (Nur) Hanımla mesajlaştığımda, Nesrin hanım yönetmenin fragmanada el attığını söylemişti. Bütün bu şaşırtmacalar ve kafalarımızda soru işaretlerinin olması yönetmenimizin başının altından çıkıyor sanırım. Ama ben bu durumdan hoşnutum. Çünkü fragmanlarımız genelde baştan savma hazırlanıyordu ve biz hemen herşeyi çözüyorduk. Şimdi bayağı zorlandık. Umarım bizi şaşırtacak bir bölüm izleriz... :img-cool2:img-cool2
İyi diyorsun güzel diyorsun da rozicim fragman dediğin kapalı kutu. Yorumlanacak değil keyifle izlenecek bir fragman hazırlamışlar. Sesli fragman gelse yorumlayacak daha çok şey olur. Ben zaten yorum yapmaya başlarsam tutamazsınız beni:icon_whis Özet karışık değil,öyle karmaşık olaylar yok. Tek garip kısmı ömerin ezoya yardımı.Bu yardımın ne olacağını tahmin etmek de zor. Ömer denilen şahıs garip fikirleri olan, garip düşünen bir tür:img-hyste
Al sana konuşulacak bir konu. Kadim ve Ezo ballı ağanın yanında nasıl romantizm yaşayacaklar?:img-hyste
bugün 16.15 de ezo gelinin tekrarı görünüyor...
[QUOTE=mjesec;6086077]
Arkadaşlar bu fragman! hatırlatmak isterim. Her bir görüntü yani Kadim, Ballı ve beyaz elbiseli kadın hep farklı sahnelerden olabilir! Valla gelsin şu salı günüde bakalım nasılmış...
Spring beni aydınlatmaya çalıştığın için teşekkürler ama hala
aydınlanamadım:icon_whis:icon_whis
valla bunların her biri ayrı görüntülerse ve Kadim Ezo'nun gözlerinin önünde dururken yalnızsa gidip öperim Onur bey'i, neredeyse gider bulur ve öperim.
Fakat yürüyen iki kadın aynı yerde yürüyorlar , beraberler, aynı mekan farklı salonlarsa tabii bilemem, mesela Ballı ve Kadim aynı mekanda farklı iki salon tutarlarmış, aslında beraber fakat ayrılarmış
bu nasıl oldu ladyDarbanvile :img-hyste :img-hyste
selamlar nerde forumun güzeleri:img-in_lo
efendim bazı forumlarda adımız çıkmış diyorlarkı ezo gelin forumu bitti, artık sesleri çıkmıyor eski dizilerin forumlardan farkları kalmadı herkezsin üzerinde bir olumsuzlık bir kasvet var bitmiş bunlar diyorlar, ezo gelin ölü gelin oldu diyorlar:img-blush hadi artık kalkın azcık bir zaman kaldı dizimizin finakine tadını çıkaralım birazda:icon_sorr
şimdi herkez bir bölümden en sevdiği sahneyi seçsin ve benim yaptığım gibi canlı fragman yorumu şeklinde yorumlar yapalım böylece burası canlanır bizde rahatlarız:img-blush ben başlıyorum:img-blush
canım benim hangi forummuş bakalım bize laf atan ha???!!!:img-cool2ben de çok istiyorum ve sana destek veriyorum şimdi.bu arada ballı ile kadimin garip garip baktıkları sahne aynı bence.
özette meryem kadimin işine yaracağı bir tiyo verir ezo hakkında diye bir cümle var ya da buna benzer bir cümle.sizce nasıl bir tiyor verecek ya.?ezonun bilmediğimiz yönleri mi var?:img-pilot
bugün 16.15 de ezo gelinin tekrarı görünüyor...
Sağol İnci hatırlattığın için ama ben artık tekrardan izleyemiyorum diziyi ya. 3 bölüm öncesine kadar belli başlı sahneleri tekrar tekrar izlerken artık izleyemiyorum. Umarım bu durum bu haftaki bölümden sonra değişir.
Baharcım neden hep Ballı ağalı sahneyle, Kadim in papyonlu olduğu sahneyi ve beyaz elbiseli kadınla arkasında desenli bir elbise giyen kadının olduğu sahneleri aynı sahne olacak diye düşünüyorsunuz? (Bu nasıl bir cümle oldu ya neyse siz anladınız onu :) )
Bu 2 sahne birbirinden çok farklı olabilir. Yani Ezo nun sürpriz doğum günündeki halini biz fragmanda görmemiş olabiliriz. O gördüğümüz süslenme Ballı ve Nur un düğünü için olabilir (Amma salladım ha ama ne yapayım işin içinden çıkamıyorum) :icon_whis:icon_whis:icon_whis
beni özledinizmi:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
özlemez olurmuyuz hoşgeldin , bu kadar arayı açmayın bakayım bundan sonra,
Ömer sahneleri de bin ah işit, pek özensiz ve kötü repliklere sahip sahnelere sahip olmakla birlikte kendilerinin geçici olduğunu düşünmek tek tesellim
Baharcım neden hep Ballı ağalı sahneyle, Kadim in papyonlu olduğu sahneyi ve beyaz elbiseli kadınla arkasında desenli bir elbise giyen kadının olduğu sahneleri aynı sahne olacak diye düşünüyorsunuz? (Bu nasıl bir cümle oldu ya neyse siz anladınız onu :) )
tamam işte bende diyorum ki, bunlar aynı mekanda farklı salondalar :img-hyste
bir salonda Ballı-Nur bir salonda Kadim-Ezo, hatta üçüncü bir salon açıp oraya Meryem ve Seyfoyu alabiliriz. Hepsi birbirine komşu fakat bağımsız romantizmi yaşasın :happy0064
isteyen evlensin isteyen eğlensin :img-pilot
balla kadime otelde seyfo ile meryeme düğün yapacağız demişti yanlış hatırlamıyorsam...valla bi de bu olrsa o zaman bayılırım:img-hyste
bu arada bugün kü tekrar bölümde sesli fragamn verilebilir...keşke verilse ya.ben de tekrarını izleyemiyorum.ama show tv nin başına taş düştü herhalde.çoktandır tekarar falan vermiyordu.
ben de osahnelerin düğün sahneleri olacağını düşünüyorum.doğum günü sahnesi fragman da yok galiba.zaten onur bey bize balo gibi bir şey olacak demişti di mi yanlış hatırlamıyorsam tabii!!!
bu arada müziklerde türkü çok ağır basıyor. hani dozu biraz fazla. dua edin arkada "gelin olmuş gidiyorsun" çalmıyorlar malum ömer dahil oldu müziğide ona adapte ederler....
balla kadime otelde seyfo ile meryeme düğün yapacağız demişti yanlış hatırlamıyorsam...valla bi de bu olrsa o zaman bayılırım:img-hyste
yok dah neler???:img-wink::img-yes:
sanmıyorum.zaten son iki bölümdür meryem için evlenme lafı geçmiyor.seyitt için evleniyorlardı şimdi öldüğüne göre evlenmeye gerek yok.ben ce o düğün sahnesi.
canlı fragman yorumu başlamıştır:img-grin2
ilk sahne ezo eline bir adet kimliği henüz belli olmayan adı kısaza çıçek olan bir yeni ölü aldı, bakı bakı bakı, şimdi havaya bakı, gözleri fıldır fıldır dönmeye başladı :blink: anam çıçek boyut değiştirdi prensesten sovalyeye geçti hala döni:img-hyste
bu sahneyi yorumlamak salığım açısından zaralı ama yapıcam:icon_sorr
oyy o melül melül bakışlarına kurban, birde yandan yandan güli oyy seni yaradan bize acimadımı:img-hyste allahım bir insan çiçek denen yaratığıa bu kadarmı güzel bakar yuhh bana bir çiçek kadar olamadım oyy anam yokmu beni kurtaran
oyy parmaklarının arasında çıçek arz ı endam edi nasıl o güzel çiçek çevirmek kalbim dayanmıcak:img-in_lo
tühh araya yine prenses girdi off ne güzel salavay kısmına gelmiştim:img-beee:
anam güli valla gülü bu kızda ilerleme var
tühh allah kahretsin araya kalas girdi:img-hyste
ilk sahne bitmiştir kısa bir ara o kadar güzel görüntü arasında mest olmuşken araya giren odun sebebi ile çarpıldım:img-hyste
[QUOTE=rozi;6091118]alıntı
oyy o melül melül bakışlarına kurban, birde yandan yandan güli oyy seni yaradan bize acimadımı:img-hyste allahım bir insan çiçek denen yaratığıa bu kadarmı güzel bakar yuhh bana bir çiçek kadar olamadım oyy anam yokmu beni kurtaran
oyy parmaklarının arasında çıçek arz ı endam edi nasıl o güzel çiçek çevirmek kalbim dayanmıcak:img-in_lo
ayyy evet canım katılıyorum sana.tekrar aşık oldum adama ya.bu adam bir çiçeğe bu kadar etkileyici bakabiliyorsa karısına nasıl bakıyordur acaba!!!düşünmek bile istemiyorum.:img-blush:sad53:
kadim&neşe
10-02-08, 14:32
canlı fragman yorumu başlamıştır:img-grin2
ilk sahne ezo eline bir adet kimliği henüz belli olmayan adı kısaza çıçek olan bir yeni ölü aldı, bakı bakı bakı, şimdi havaya bakı, gözleri fıldır fıldır dönmeye başladı :blink: anam çıçek boyut değiştirdi prensesten sovalyeye geçti hala döni:img-hyste
tühh araya yine prenses girdi off ne güzel salavay kısmına gelmiştim:img-beee:
anam güli valla gülü bu kızda ilerleme var
tühh allah kahretsin araya kalas girdi:img-hyste
ilk sahne bitmiştir kısa bir ara o kadar güzel görüntü arasında mest olmuşken araya giren odun sebebi ile çarpıldım:img-hyste
oyyy oyyyy oyyyy bu nasıl bi yorumdur tam da ben söliciktim özelliklede şövalyeli kısımlara bayıldım:img-swoon
edit:anam reklamlar da gelmiş bari sesli fragmanı vereydiz:img-beee::hıh
hayal perdesi
10-02-08, 14:33
Bencede bu iki sahne birbirinden farklı sahneler olacak. Benim tahminime göre Kadim in, Ezo ya hazırladığı doğum günü sürprizinde aşıklarımız başbaşa olacaklar. Kadim in smokinli olduğu sahnede arkasında Ezo nun resmi var. Buda Kadim in Ezo ya hazırladığı sürprizin bir parçası bence. :img-yes:
Daha sonra Ballı ağanında bulunduğu sahnede de bence Nur ve Ballı ağa evleniyorlar. Beyazlı olanda Nur arkadaki ya Ezo yada Meryem. :icon_whis
Ya birde başka bir ihtimal daha aklıma geliyor. Acaba Kadim fotoğraf sergisi falan açtıda herkesi oraya davet mi etti? O yüzden mi smokin giydi? Birde bence bölümün sonu fragmanda yok. Farklı bir bölüm sonu izleyeceğiz. Keşke öyle olsa. Ben sürpriz olmasını daha çok seviyorum. Neyse bunlar bir tahmin sadece ama ters köşe olacak mışım gibi geliyor aklıma. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Nesrin (Nur) Hanımla mesajlaştığımda, Nesrin hanım yönetmenin fragmanada el attığını söylemişti. Bütün bu şaşırtmacalar ve kafalarımızda soru işaretlerinin olması yönetmenimizin başının altından çıkıyor sanırım. Ama ben bu durumdan hoşnutum. Çünkü fragmanlarımız genelde baştan savma hazırlanıyordu ve biz hemen herşeyi çözüyorduk. Şimdi bayağı zorlandık. Umarım bizi şaşırtacak bir bölüm izleriz... :img-cool2:img-cool2
Aynı yorumu ben de yaptım Gökgözcüm... İkisi de farklı sahneler bence de ve beyazlı Nur Hanım.Yorumumda ben de doğumgününde başbaşalar, sonraki sahne de Ballı Ağamızla Nur Hanım'ın nikah töreni demiştim. En mantıklısı bu gibi geliyor... İnşallah ters köşe olmayız...
Aynı yorumu ben de yaptım Gökgözcüm... İkisi de farklı sahneler bence de ve beyazlı Nur Hanım.Yorumumda ben de doğumgününde başbaşalar, sonraki sahne de Ballı Ağamızla Nur Hanım'ın nikah töreni demiştim. En mantıklısı bu gibi geliyor... İnşallah ters köşe olmayız...
ben de senin gibi düşünüyorum.o sahneler düğün ama .sadece merak ettiğim bir şey var.o sahneler düğün ise neden kadimin arkasında ezo nun resmi var?ne alaka yani?:icon_sorr
kadim&neşe
10-02-08, 14:39
bu bu bu nedir yani aklımızın karışm