Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

püliton
11-02-08, 19:59
Çok güzelmiş elbise :img-hyste :img-hyste Açacak kesin Ezo'yu :img-hyste
Ay Kadim Ezo'yu bu kılıkta görse napardı acaba :img-pilot Birden bi merak kapladı içimi :img-hyste

ezom çok güzel olmuşşun sen ne giysen yakışır derdi :img-hyste :img-hyste
sinderella ezo sihirli değnekle beyaz elbiseyi de giydimi tam olaral prenses olur kadiminde ağzının suları akar :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sprıng
11-02-08, 20:02
:img-hyste :img-hyste

Haydiyin halaya.. lorke lorke lorke lorke hanimey lorkeee :img-hyste
Spring'in bahsetmis oldugu Omerin Ezo'ya dogum gunu hediyesi :)

ne diyeyim sana bilmiyorum Kubra :img-hyste

şimdi Kadimin neden ağzının açık kaldığı belli oldu, ışıklar kapatılmış Ezo kıyafetini giymiş, elinde mumlar çayda çıra oynayarak giriyor içeriye

geride de Nur ve Meryem var ,onlarda eşlik ediyorlar,

Ömer de fırlar salonun ortasına

"biliyordum Ezom senin özüne ihanet etmeyeceğini"

"he Ezom nasıl da yakışmış sana bu entari" der

:img-hyste

Billush
11-02-08, 20:07
ezom çok güzel olmuşşun sen ne giysen yakışır derdi :img-hyste :img-hyste
sinderella ezo sihirli değnekle beyaz elbiseyi de giydimi tam olaral prenses olur kadiminde ağzının suları akar :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ortada eski mendebur Kadim kalmadığından der.Hatta hep böyle giyin bile der :img-hyste
Peki ya mendebur Kadim olsa napardı?Tabi ki inceden inceye laf dokundururdu biz de izlerken mest olurduk ama nerde...
Ay Ömer de "Ah Ezo'ma ne çok yakışmış entarisi,hiç çıkartma olur mu Ezo'm giydikçe beni hatırla." der :img-hyste

papatya363
11-02-08, 20:17
ezo çok sevmiş elbisesini koşa koşa gitmiş giymiş:img-hyste:img-hyste

ezo:gadiiiiiim, nasılım?:img-hyste
kadim:ooooov büyüleyici:img-hyste

edit:buraya resim eklemek yasak.bu yüzden birazdan silicem resimi.

edit:sildim bile.

püliton
11-02-08, 20:22

http://img222.imageshack.us/img222/7338/kylgzelitf4.jpg (http://imageshack.us)

bu ne hız ezo o karmaşık elbiseyi giymeyi bu kadar çabuk nasıl başardın :icon_whis:icon_whis
hatırladım senin diğer adın süper kadın ezoydu şeton köşeli biraz geç düşüyor :img-hyste:img-hyste

Billush
11-02-08, 20:23

Ay yarıldım resmen :img-hyste Resmi silerek alıntıladım ki sen resmi silince problem olmasın...
Ay fotonun altındaki diyaloglar süper ya :img-hyste Büyüleyici ha :img-hyste
Harikasın ne diyim :good:

papatya363
11-02-08, 21:01
Ay yarıldım resmen :img-hyste Resmi silerek alıntıladım ki sen resmi silince problem olmasın...
Ay fotonun altındaki diyaloglar süper ya :img-hyste Büyüleyici ha :img-hyste
Harikasın ne diyim :good:

ya şimdi hani diizlerde esas kız çirkinde olsa, elbisesi güzelde olmasa çok güzelmiş, harika bi elbiseymiş gibi gösterirler.diyaloglarda falan büyüleyici, gözkamaştırıcı falan derler.

şimdi ezo ne giyse onu bize büyüleyici olarak gösterecekler, hatta göz kamaştırıcı(dur ben bunuda ekliyim diyaloglara:) )

böyle bi elbise bile giyse eminim dünyanın en güzel elbisesi gibi gösterirler bize:img-hyste

Billush
11-02-08, 21:10
ya şimdi hani diizlerde esas kız çirkinde olsa, elbisesi güzelde olmasa çok güzelmiş, harika bi elbiseymiş gibi gösterirler.diyaloglarda falan büyüleyici, gözkamaştırıcı falan derler.

şimdi ezo ne giyse onu bize büyüleyici olarak gösterecekler, hatta göz kamaştırıcı(dur ben bunuda ekliyim diyaloglara:) )

böyle bi elbise bile giyse eminim dünyanın en güzel elbisesi gibi gösterirler bize:img-hyste

Öyle yapıyorlar,haklısın.Düşünsenize Ezo böyle katılmış baloya tepkiler:
Kadim: Muhteşem görünüyorsun,Ezo!Neden daha önce giymedin bunu :img-swoon :img-hyste
Ballı Ağa: Eyi etmiş de giymişsin bunu Ezo Hanım.Pek yakışmış... :img-icecr
Seyit olsa ooo Ezo Gelin derdi direkt ah özledim adamı ya :img-hyste

papatya363
11-02-08, 21:18
Öyle yapıyorlar,haklısın.Düşünsenize Ezo böyle katılmış baloya tepkiler:
Kadim: Muhteşem görünüyorsun,Ezo!Neden daha önce giymedin bunu :img-swoon :img-hyste
Ballı Ağa: Eyi etmiş de giymişsin bunu Ezo Hanım.Pek yakışmış... :img-icecr
Seyit olsa ooo Ezo Gelin derdi direkt ah özledim adamı ya :img-hyste

yada şöyle...

kadim:ezom sana ne giysen yakışıyor.çuval giysen dahi:img-hyste allahım bu ne güzel bir elbisedir.ezom bu kına gecesi elbiselerine benziyor.yoksam kınamızmı var bugün:img-hyste

ballı ağa:yav ezo hanım bu ne güzel bir elbisedir.elbise işinemi girsem yav:img-hyste çoh satılırmı bu acep :img-hyste

Billush
11-02-08, 21:24
yada şöyle...

kadim:ezom sana ne giysen yakışıyor.çuval giysen dahi:img-hyste allahım bu ne güzel bir elbisedir.ezom bu kına gecesi elbiselerine benziyor.yoksam kınamızmı var bugün:img-hyste

ballı ağa:yav ezo hanım bu ne güzel bir elbisedir.elbise işinemi girsem yav:img-hyste çoh satılırmı bu acep :img-hyste

haha :img-hyste :img-hyste
Ezo: He Gadim Bey kınamı yapiyik bu akşam,yarın Ömer'le nikahımız var :img-hyste diyormuş :img-hyste :icon_whis

mjesec
11-02-08, 21:26
lütfen arkadaşlar ezonun hakkını yemeyin o elbiseyi ezo giymez bikere nedeni çok basit: :img-cool2

gamze_yy
11-02-08, 21:28
lütfen arkadaşlar ezonun hakkını yemeyin o elbiseyi ezo giymez bikere nedeni çok basit: :img-cool2

Ezo bizi ve kadimi yerken iyi ama biz hakkını yemişiz çok mu:img-hyste Ezo neden giymesin elbiseyi tam tarzı:)

mjesec
11-02-08, 21:29
dekoltesi yok... ezonun maaşallahı var hepsinde yemeni altı göğüz dekolte...o bindallıyı hayatta giymez

mjesec
11-02-08, 21:31
hele hele gadim beğendiyse sırf inadına giymez

sprıng
11-02-08, 21:39
Kadim: Ezo gözlerimi alamıyorum senden ne desem bilmiyorum ki

-birşey demem lazım da ne -

Ezo: bir şey demene gerek yok gözler herşeyi söylüyor

Kadim: renkler ve model nasıl desem

- şimdi güzel birşey demezsem gene alınacak-

Ezo: yöresel canım yöresel

-ne anlarsın sen-

Kadim: evet evet ne güzel yansıtmışsın

Ezo: ne yapmışım

- toparla Kadim toparla-

Kadim: ne güzelde düşünmüşsün diyordum ,

-dans müziğimizi değiştirmemiz gerek mi acaba-

Ezo: beğendiğine sevindim, bundan sonra hep böyle

- demek beğendin seni yalancı -

Kadim: ya öylemi ne güzel ne güzel

-al buyur bakalım-

Ezo: ne zaman dansedeceğiz

Kadim: dans mı , vals sana uyar mı

:img-hyste:img-hyste

mjesec
11-02-08, 21:50
ezo: ne o, darı görmiş tavug gibi bakiyn
kadim: harika görünüyorsun
ezo: oh be bende yine ne yanlış yaptım diydim
kadim: ne yanlışı sen hiç yanlış yapmazsın
ezo: tabi yapmam, süper ezoyum ben 10 dk da 25 tepsi baklava açaryanına da çeşit olsun diye 3-5 tepsi entep sarma sıkıştırırım..bu arada gözlerimin altındaki pudra falan diil, un! nur acele et düyün var diyince eyle acele ettim giyinirken..
kadim: olsun sana ne olsa yakışır
ezo: o senin kalbinin güzelliği
kadim: biliyorum gözlerimde çok güzel bu arada:img-polic ama bidaha çiçeğe baktım diye oymaya kalkmazsan sevinirim
ezo: çok acıdı mı?
kadim: senin elinden merdane olsa yerim...

moirane
11-02-08, 22:27
kimsenin bir şey yazmadığını görünce çok şaşırdım.5-10 dakika oldu

sesli fragmanı gören sadece ben miyim?:img-wink:

beyazlının sırrı çözüldü?
ezo ve gerçekten çoooookkkk güzel olmuştu.
ne yalan söyleyeyim fragmanı beğendim.umut var galiba.
ezo'nun ağzından tatlı bir laf çıkıyordu.
kadim'e "orada sana bir şey olsaydı benim yine kolum kanadım kırıldı " diyordu.
kadim "birini çok sevmek ne olursa olsun affetmek değilmidir?" diye soruyordu ezo'ya
ömer-kadim silah sahnesinde ömer "senden önce ben vardım.nasıl oldu da ezo'mun aklına girdin bilmem ama ben döndüm" gibi bir şey diyordu.

gamze_yy
11-02-08, 22:28
kimsenin bir şey yazmadığını görünce çok şaşırdım.5-10 dakika oldu

sesli fragmanı gören sadece ben miyim?:img-wink:

Birçok kişi gördü de hatırlayan yok.Bende dahil:img-hyste Tek aklımda kalan ezonun çok güzel olduğu ve ömerin iğrenç sesi. Başka da birşey hatırlamıyorum:)

moirane
11-02-08, 22:32
Birçok kişi gördü de hatırlayan yok.Bende dahil:img-hyste Tek aklımda kalan ezonun çok güzel olduğu ve ömerin iğrenç sesi. Başka da birşey hatırlamıyorum:)

he he ben hatırladıklarımı yazdım.

artık fragman çıkınca eskisi gibi heyecanlanmadığımdan olacak hatırlayabiliyorum :) :icon_whis

sorusu olan :icon_whis:img-cool2

gamze_yy
11-02-08, 22:37
he he ben hatırladıklarımı yazdım.

artık fragman çıkınca eskisi gibi heyecanlanmadığımdan olacak hatırlayabiliyorum :) :icon_whis

sorusu olan :icon_whis:img-cool2

Ne kadar şanslısın mı desem şanssız mı? Bende normalde heyecanlanırdım ama herşeyi hatırlardım. Bu sefer ne oldu bilmiyorum:img-hyste
Bir de Nurgül'ün oğlunu gördüm. Onu hatırlıyorum. Nur hanım yeşil elbise giymişti. Ezo'nun elbisesi çok güzeldi.

moirane
11-02-08, 23:14
Ne kadar şanslısın mı desem şanssız mı? Bende normalde heyecanlanırdım ama herşeyi hatırlardım. Bu sefer ne oldu bilmiyorum:img-hyste
Bir de Nurgül'ün oğlunu gördüm. Onu hatırlıyorum. Nur hanım yeşil elbise giymişti. Ezo'nun elbisesi çok güzeldi.

En sinir bozucu olan ne biliyor musun ?
O kadar sabırsızlıkla beklerken fragmana rastlayamazdım şimdi karşıma çıkıverdi.
Gel de çıldırma:img-hyste :img-hyste
Ama en azından beni heyecanlandırdı :)
Ne olursa olsun hala serde egofluk var galiba :img-blush

glance
11-02-08, 23:22
Sesli fragman çıktı demek.. Off ben gene kaçırdım.. Demek Ezo çok güzel oluyor.. Ömer varmıydı kutlamada?

Billush
11-02-08, 23:22
ezo: ne o, darı görmiş tavug gibi bakiyn
kadim: harika görünüyorsun
ezo: oh be bende yine ne yanlış yaptım diydim
kadim: ne yanlışı sen hiç yanlış yapmazsın
ezo: tabi yapmam, süper ezoyum ben 10 dk da 25 tepsi baklava açaryanına da çeşit olsun diye 3-5 tepsi entep sarma sıkıştırırım..bu arada gözlerimin altındaki pudra falan diil, un! nur acele et düyün var diyince eyle acele ettim giyinirken..
kadim: olsun sana ne olsa yakışır
ezo: o senin kalbinin güzelliği
kadim: biliyorum gözlerimde çok güzel bu arada:img-polic ama bidaha çiçeğe baktım diye oymaya kalkmazsan sevinirim
ezo: çok acıdı mı?
kadim: senin elinden merdane olsa yerim...

Koptum yav :img-hyste :img-hyste Senin elinden merdane olsa yerim ha :img-hyste Ay valla süper olmuş.Ne diyim ki :) Ellerine sağlık :good: Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün :img-wink:

XCrabX
11-02-08, 23:33
sesli fragman çıkmış demek...öff ya yine kaçırdım:icon_sorr

bimkolikcanım yetiş:img-help:

papatya363
11-02-08, 23:44
Aman allahım ben yazılanlarımı yanlış okuyorum yoksa rüyadamıyım.fragman verildimi gerçekten, bizi keklemiyosunuz dimi:img-hyste

ee o zaman bura neden bu kadar sessiz?
Ay buda sorumu saat 1 olmuş, sessiz olması çok doğal.

aisha_nena
11-02-08, 23:49
fragman çıkmış yine kaçırdım of yaaa:icon_sorr.ama tüyoları aldım.sonunda beyaz elbisenin sırrı çözüldü demek.mmm şimdi tek bir soru var.ezo gızımız niye o beyaz elbiseyi giydi,giydiyse nerede giydi.düğün olamaz nur un üstünde yeşil bir elbise varmış.eğer ezonun doğumgünü ise ki bu çok muhtemel ömer kesin gelecektir(nerden buldu diye sorupta kafaları egoflandırmayalım:img-hyste) .ballının ezo damperi yaktığını hepimiz bildiğine göre bu davet ballı kadim ömer hesaplaşmasına dönermi.dönecekse kaç derecelik açıyla döner.ezo nun oklavası kimin başını yarar bu dönme dolabın içinde:img-hyste(tek bir soruydu değilmi)

fragmanı görememiş olabilirim ama 6.hissim var benim çok güzel yorum yaparım:img-hyste

(son dakika haberi bimkolik fragmanı eklicekmiş hızır gibisin valla bimkolik)

XCrabX
11-02-08, 23:52
Ezo Kadmin barışma sahnesini gösteriyor..Kadim dayanılmaz bakışlar eşliğinde özür diliyor:img-in_lo

Kadim-Ömer hesaplaşması var..Ömer ,Kadim e sen nerden çıktın gibi bişey diyordu sanırım

Ezo çok güzel olmuş..

Fragmanda ki Ezo nun arkadasında ki kişi Nur değilmiş:icon_whis Nur yeşil bir elbise giymiş:)

Nurgülün oğluda dizide var..Osman Nejat

Ömer ,isyanlarda ve ballı seninle görüşücez diyor..diğer bir sahnede Ömer -Ballı karşı kaşıya..

Meryem Ezo nun d.gunu tarihini söylüyor..Kadimin gözleri açılıyor :img-hyste

son gösterdikleri sahnede sanırım Ömer geliyor..Kadim ve Ezo şaşkınlıkla bakıyorlar

esen_89
11-02-08, 23:53
bu saate kadar bekledim nihayet gördüm şimdi sesli fragmanı
aklımda da pek bir şey kalmadı aslında

geçen kaldığımız sahnenin devamında ömer kadime ben yokken ne yaptın da aklını çeldin ezonun bilmiyorum ama şimdi ben geldim gibisinden bir şey söylüyor

sonra yine ömer görüşücez ballı ağa diyordu galiba ki sonraki sahnede ömer ballının yanında
meryem kadime ayın 15i ezonun doğum günüdür diyordu.kadim ne güzel gülümsüyordu o sahnede

sonra ezoyla kadimin konuşmaları vardı o gecede ama ben unuttum.en önemli yer unutulur mu yav:img-blush

ama son sahnede o baloda kadimin yüzü asık ezo da orda.kesin yine ömer gelmiştir ondandır

Ö.Dilek
11-02-08, 23:58
fragman için şimdiden teşekkürler bimkolik sabırsızlıkla bekliyorum...
ezo bu sefer daha güzel olmuş makyajı saçı harika, ee hal böyle olunca şovalyemizde smokinler içerisinde çok yakışıklı:good:
nur hanım yeşil giydiğine göre ezonun arkasındaki meryemmiş.:img-pilot bunda ters köşe oldum.
gene ömer bey bu kutlamayada limon sıkıcak fragmanın sonunda ki kadim ve ezonun yüzünü pek beğenmedim:img-cray:

edit: fragmandaki en güzel lafta ezo kadime "sana orada birşey olsaydı kadim kolum kanadım kırılırdı" gibi birşey dedi...:img-in_lo kadimde "özür dilerim"

papatya363
12-02-08, 00:00
İşte tuttu, tahminlerim tuttu:happy0064:happy0064

beyaz elbiseli kisi ezo.ay cok merak ettim fragmanı ama şuan tv'yi açamam malesef:(

osman nejatta oyunculuğa ilk adımı attı demekki:) kadimin kucağında neden oturuyor acaba?ay kadimin kucağınada çocuk eminim çok yakışmıştır:)

ben şimdi uyuyamamki fragmanı görmeden.niye verdiler bu fragmanı yaa...(allahım kendime inanamıyorum.fragmanı vermişler ve ben sitem ediyorum)

XCrabX
12-02-08, 00:06
benim tahmin Ezo da tuttu,Nur da tutmadı :icon_whis

papatya363
12-02-08, 00:13
benim tahmin Ezo da tuttu,Nur da tutmadı :icon_whis

Valla benim hepsi tuttu.allahım bi tanemi yanlış çıkmaz bu kadar karışık bi fragmandan ama çıkmadı:img-hyste:img-hyste

beyaz elbiseli ezo dedim tuttu.arkasındaki meryem dedim tuttu.doğum günü dedim tuttu.
Hepside tuttu yani:)

püliton
12-02-08, 00:15
Valla benim hepsi tuttu.allahım bi tanemi yanlış çıkmaz bu kadar karışık bi fragmandan ama çıkmadı:img-hyste:img-hyste

beyaz elbiseli ezo dedim tuttu.arkasındaki meryem dedim tuttu.doğum günü dedim tuttu.
Hepside tuttu yani:)

sen herşeyi tuturmuşsun sayısalıda söylede egoflar faydalansın :img-hyste:img-hyste
ezoya ev alalım bide araba :img-hyste:img-hyste

esen_89
12-02-08, 00:18
ben de nur'da yanıldım bir tek.halbuki çok da emin gibiydim arkadakinin nur olduğuna :icon_whis

ezo da güzel olmuş ama beğendim...

Lavenia
12-02-08, 00:26
eğer bu saatte hala ayaktaysam ve tv de 6 pas die bir futbol programı varsa,ben bu fragmanı yeniden izlemek istiyorum demektir.oy oy oy çok güzeldi çok güzeldi.tabi kadimin başı hafif eğik ve gülümseyerek "özür dilerim "demesi de etkili:img-in_lo...
herkese ii geceler..........
şafak : 20saat 40dk :happy0064:happy0064:happy0064

püliton
12-02-08, 00:49
ay o ne güzel özürdilemektir öyle ben bile affettim kadimi:img-in_lo :img-in_lo
ezoya elbisesi çok yakışmış :img-yes: :img-yes:
nurgulün oğluda kocaman olmuş maşallah kimin kucağında duracağını biliyor :good::good:

XCrabX
12-02-08, 00:52
bimkolik fragman için çok teşekkürler..acil servisden de öte mübarek :)

Kadim ne güzel özür diliyor,ya bakışlara ne demeli oyyyy öliiiim ben :img-in_lo bu bakışlar sonunda Ezo yu adam ay pardon hanım yapacak heralde :img-hyste

Seyit-Ballı hesaplaşmasının yerini, Ömer-Ballı hesaplaşması almış bulunuyor..hayırlı olsun efenim:img-pilot

müdür Cem'in oğlu :img-hyste Osman Nejat ne yakışıklı olmuş öyle maşallah..

esen_89
12-02-08, 00:52
bimkolik çok sağol fragman için.
ben mi yanlış gördüm zeynel mi ayaklanmış:icon_whis

kadim:sen ne hata yaparsan yap affedecek kadar çok seviyorum seni:img-in_lo
bu saatte izlemesemiydim acaba çarptı beni
bir de o ne güzel özür dilemektir öyle:img-in_lo

iyi gecelerbye

aisha_nena
12-02-08, 00:59
herkes tutturmuş bi tek benmi kaldım yayan pek bir iddealı konuşmuştum ezo olamaz diye eee büyük konuşmamak lazımmış:img-hyste

gördüklerimden sonra şuurunu yitirmiş biri olarak söylüyorum güzel bir bölüm olacak.aklımda kalanlar
--- ömer bey kardeşim sen kadimi taklacı güvercinmi sandın ne takla atacak kadim sanki dünyada bir senin hakkın var sevemeye ezoyu(devrik bir cümlemi oldu bu):img-hyste ballı ağaaaaa dedinde ne oldi işe yaradımı bari:img-hyste
---gadiiiim kadiiiim yeter artık özür dileme gına geldi.bıraktıysan bıraktın benzincide bak ne iyi olmuş yoksa nasıl duyacaktın ezonun ağzından bu sözleri:happy0064
---meryeme ne oldu böyle ölüm iyiliğimi çöktü üstünede herkese iyilikler yapıyor( o kadar kocayı gömse herkes yapar o ayrı konu):img-hyste
--- ezoyu bu halde gördüm yaa artık ölsemde gam yemem.demek o ezoydu. vay bee
---zeynelmiydi o arkada duran bu da demektirkiiiii.zeynelde meryemi görecek ve bir elektriklenme olacek:icon_whis
---ağam yine pek bir karizmatik gördüm seni.nur yine çok zarif
--- müdür cem in oğlunu gördük inşallah kendisinide görürüz ilerleyen bölümlerde:happy0064

o meryemden haberi aldıktan sonraki gülümsemeyi asla ve kat a unutmayacağım kalbim duracak sandım yaa.:happy0064

aisha_nena
12-02-08, 02:18
son bir not daha tekrar ve tekrar son sahneye bakıyorum da kadimin ezo ya bakışı hiç hayra alamet değil sanki ömer birşey açıklıyorda kadim inanamıyormuş gibi(ömer benim tahminim).çok değişik bir sonla bitecek gibi geliyor ve o son sahnede ömerin sahnesi olacak:img-polic
kadimcim çok yüce gönüllüsün ama affetmek herşeye çare değil ne yazıkki.bak sen böyle yaptıkça ezo sana daha neler edecek yazık sanada bizede.elbiseyi giymiş iyi hoşta hala eylemi dersin diyerek tereddütlerini belirtiyor:img-hyste hanımefendi ama ezonun hakkını ezoya vermek lazım elbise içinde çok güzel olmuş saç baş herşey derli toplu bu kadar meraka değdi:happy0064

zynpyst
12-02-08, 04:11
bolum cok guzel harika ezo guzeldi her haliyle boylede guzel kadime yorum yapmama gerek yok sadece papyonu hic sevmem ama kadimde cekilir hale gelmis ii segirler ama ben biliyordum dizimizimin sonunda duzelecegini ee bir tanecik diziyi takip ediyorum duzelmeliydi de zaten ama bakiyoru yine egoflar umutsuzluga oyle kapilmislarki franmandakinin ezo oladigini soylemisler sizde haklisiniz ama artik birakin bu umutsuzlugu bugun unutturacak sanirsam size gecmis 4-5 bolumu ben oyle umuyorum :img-hyste:img-hyste mutluluktan mutluluktan...:img-pilot

sessizperi
12-02-08, 07:35
1. Beyazlar giyen ve yürüyen kim?

Ezo :icon_whis

2. Beyaz'lının arkasındakı kişi kim?

Meryem

3. Meryemse Nur nerde?

Ballı Ağa'nın yanında :img-pilot

Benim tahminlerim de tuttuuuuu yaşasın :happy0064 :happy0064

Sesli fragman için Bimkolik arkadaşım çok teşekkürler... :good:

Sesli fragmanı beğendim :img-yes:

Ama son sahnesinde sanırım bir şeyler olacak daha doğrusu Ömer yine limon sıkacak :hıh

mjesec
12-02-08, 08:30
ya gece dayanamadım beklerken yattım yayınlamışlar. neyse sabah sabah gördüm gözüm gönlüm açıldı...demekki çiçekler balodan önce geliyor...demekki ezo affediyor ki kadim çiçeğe bakıp gülüyor...demekki ezo da gerçek bir kadın gibi giyinebiliyor (bu arada merdanesini nereye sakladı? kürkün altına mı acep)... ömer baloyu basıp ballının dükkanı yaktırdığını haykıracak galiba ezo çok üzüldü kadim mahvoldu ve anlaşıldı ki bölümün son sahnesi orası...ya bide doğumgünü gibi gelmedi bana sanki otel kutlaması gibi...

lagülay
12-02-08, 08:36
Beyaz elbiselinin Ezo olduğunu bildim. Nur tahminim tutmadı...

Anlamadığım Ezo ne hikmetse o elbiyeyi kabul etti. Birde gece sanki Ezonun doğum gününü kutluyorlar gibi gelmedi bana sanki bir davet ve birşeyin yıldönümü gibi geldi.... tabi kafayı karıştıran Salondaki kocaman Ezonun göz fotoğrafı ..
Gecede müdür cem'in oğlu geldiğine göre Bütün Otel çalışanları o gecede demek. Ezo'dan habersiz bir doğum günü ise öğrendiğinde kızmaz mı hep öyle yapar. hemde bütün çalışan personel orda kendince bir patron işçi parçasına böyle bir doğum günü tertip edermiş miş. olmazzzzzz. Kadim Ezo'nun hayatta kabul etmeyeceğini bilir....
Ben hala doğum günü partisi olmadığını düşünüyorum.... akşama görücez bakam...

mjesec
12-02-08, 08:39
sen ne hata yaparsan yap af edecek kadar cok seviyorum seni

bu cümleyi beğendik beğenmesine ama çok tehlikeli bi cümle bizi alıştırmaya başlıyorlar sanki ileriki bölümlerde ezonun aklı karışır ömere gider gibime gelmeye başladı hele hele ezonun o melül melül üzgün pişman acıyan gözlerle bakması....sinir oldum....kadın kadime aşkını gösteremiyor ama darülacaze gibi maaşallah hep çaresizlerin dibine düşüyor:icon_sorr

lagülay
12-02-08, 08:42
A bu arada BİMKOLİ kardeşime Fragman için çok teşekkür ederim. Oda olmasa biz burda şimdikinden daha çok meraklı ve çıldırmış olacaktık herhalde....

Valla ben kendim için söylüyorum. Ezo-Kadim ile yatıyor. Ezo Kadim ile kalkıyorum...... Bazen kendime çok kızıyorum. Başka işin gücün yokmu, derdin yok mu kızım.Alt tarafımı insan oğlunun yazdığı bir dizi- hikaye ama gelde anlat artık beynime mi kalbime mi bilmem.........

musu
12-02-08, 09:38
İşte budur ya..... Eski güzelliğine kavuşuyor sanki dizimiz. O salı günlerinin gelmesini iple çektiğim günler ne güzeldi. Yine o günlere dönmek ne güzel. Umarım dizinin yayın saatini abartmazlar. 11:00'de başlayıp yine 01:00'de biterse yarın işe zor yetişirim. Yayın saati geç olunca benim gibiler ikinci yarısını izlemiyor dizinin. O zamanda reytingler düşüyor haliyle. Yayın saatine dikkat edin lütfen.....................Güzel bir bölüm olur umarım.....bye

elmass
12-02-08, 09:39
Gözlerime inanamadım, bu ne güzellik, gerçekten fragmanda EZO çok güzel görünüyor. Mantıklı düşününce bir sürü soru akla geliyor, ama hiçbirini sormak istemiyorum.

Sadece fragmanın sonu tadımı kaçırdı, Ömer gelip herşeyi berbat edecek galiba. Güzel bir gece yaşansada, ertesi gün terslikler başlasaydı bari :) O kadar hazırlık boşa gitmeseydi :)

Ezo'nun doğum günü kutlaması olduğu kesinleşti. Herhalde otelin kutlaması falan deniyor, yada Ballı Ağa'nın (yeni patron), çalışanlarla tanışması şerefine kutlama yapacağız deniyor, bu durumda Ezo neden o kadar iddalı bir elbise giyiyor? Soru sormayacaktım ben dimi?

Onun dışında Ballı, Ömer restleşmesine, yangına hiç yorum yapmak istemiyorum. Ezo-Kadim de nereye kadar dimi, aksiyon lazım, birazda...:img-in_lo

Herkese iyi seyirler...

xKubrax
12-02-08, 09:50
2 ders sonra sinav var ama ben suan kalpten gitmek uzereyim, bimkolik ciddi soyluyorum senin hakkin odenmez! Cok cok saol!

Fragmani izledim, ve suan ciddi soyluyorum ellerim ayaklarim titriyor, su bi kac aydir ben bu kadar heyecanlandigimi hatirliyorum!
Bayildim bayildim bayildim, hic bayilmadigim kadar fazla bayilitti beni bu fragman.. Tek kelime ile muhtesem otesi.. Yapanin, hazirliyanin ellerine kollarinaw yuregine saglik, Baris bey diziye dahil oldugundan beri ben boyle guzel bi fragman izledigimi hatirlamiyorum, insallah bolumde en az bu fragman kadar guzel olur..

Eve gidince daha detayli bi yorum yapicam bu yorum beni kesmez, uzun bi yorum yaparimda rahatlarim anca..

Haydiyin gidimmmm ben :)

xKubrax
12-02-08, 09:52
Bu arada ters kose olmadigim icinde ayrica mutluyum, emindim o beyazlinin Ezo oldugundan adimdan emin oldugum kadar eminim..

Sanirim bu sesliyi sessizdeki kafa karismamiz ugruna hazirlayip tum dugumleri cozduler.. Saolsunlar valla..

Cok az kaldi coook, bide Varmisin Yokmusun erken bitse daha super olucakk :)

ladyDarbanvile
12-02-08, 10:14
Gelmiş fragman:happy0064 ne güzel olmuş! Yalnız işi iyi biliyorlar, şimdi nasıl geçecek akşama kadar vakit?

Beyaz elbiseli Ezo, yakışmış. Kadim de maşallahı var! Ben kafadan şimdiden sevdim bu bölümü:img-yes:

Ama korkuyorum, hata yapsa da sevecek olmaktakın ardınadan geleceklerden:img-fear2:icon_sad::img-swoon

papatya363
12-02-08, 10:20
oh be sonunda izliyebildim fragmanı:)
bimkolik çok saol bitanesin
allahım bu ne güzel fragmandır, çok çok beğendim.
ezo gerçekten çok güzel olmuş.elbisesine bayıldım.zaten bana elbise dedilermi hep aklıma ilk önce beyaz gelir.nedense elbisede beyazı çok seviyorum.e elbise güzel, nurgül güzel birleşince harika birşey çıkmış ortaya.

bakın makyajınıda ne güzel yapmış.kaptın sen bu işi ezo:img-hyste

fragmanı çok beğendim ama en beğendiğin yer nere derseniz kesin ve kesin kadimin ezonun doğum günü olduğundaki yüz ifadesi ve gülümsemesi.aklımdam hiç çıkmıyor:)

aynı küçük çocuklar bişeyi duyunca heyecan yapar gözleri parlarya işte kadiminde aynı öyle oluyor.gözleri gülüyor ve heyacanlanıyor ve tabiki bende burda izlerken heyecanlanıyorum.

tutkum
12-02-08, 10:30
sesli fragman çıkmış bayıldım... benim en hoşuma giden osman nejat sahnesi oldu ailecek girdiler diziye bide kadim diyorya bizim müdür cemin oğlu:img-wink:
ezo çok güzel olmuşşş kadimin heycanı süper... ama şu herşeyini affederim kelimesine güvenip ezo kadimi çok üzmesin daha yeni düzeliyor...

xKubrax
12-02-08, 10:47
sesli fragman çıkmış bayıldım... benim en hoşuma giden osman nejat sahnesi oldu ailecek girdiler diziye bide kadim diyorya bizim müdür cemin oğlu:img-wink:
ezo çok güzel olmuşşş kadimin heycanı süper... ama şu herşeyini affederim kelimesine güvenip ezo kadimi çok üzmesin daha yeni düzeliyor...

Ay o Osman Nejatmi?
Ne guzel onunda annesinin yaninda olmasi, bide Cemre Ozer olsa o sahnedeki kesin olur, Cem Ozerde konuk olarak gelse, tam bi aile dizisi :img-hyste

Bu arada sanirim demin yazmadim, Ezo gercekten cok guzeldi, ayrica fragmanda bi kez bile tulbentli gormemenin verdigi bi mutluluk var icimde, insallah tamamen cikarmistir, o boyle daha guzel :)

xKubrax
12-02-08, 10:49
Su en son sahne kesinlikle Omerin gelisi'nin verdigi bakislar..
Kekibec ne demisti Erkan sever en guzel rolunu yapti, bence herkesin tuylerini urpertecek biseyler soylicek.. Cok heyecanli olucak ya !

xKubrax
12-02-08, 11:08
Gamzem saolsun beni resimlerinden haberdar etti, o soylemesse ben anca bolumu izledikten sonra gorurdum :)

Beklenen buse geliyor, ama merak ettigim bisey var bu buseyi herkesin icindemi veriyor Kadim, yani ne bilim herkesin icinde yaparlarmi..?
Ezo hepsinde cok guzel..
Kadim ise hepsine birbirinden yakisikli, hele Osman Nejati tutarken, bide gitari, o gitar caliyormu ya?

Ben Zeyneli tamamen unuttum, oda katildi aileye valla tek Cem Ozer kaldi :)

söğüt
12-02-08, 11:09
R E K L A M L A A A R R R ! ! ! ! !

ya gece dayanamadım beklerken yattım yayınlamışlar. neyse sabah sabah gördüm gözüm gönlüm açıldı...demekki çiçekler balodan önce geliyor...demekki ezo affediyor ki kadim çiçeğe bakıp gülüyor...demekki ezo da gerçek bir kadın gibi giyinebiliyor (bu arada merdanesini nereye sakladı? kürkün altına mı acep)... ömer baloyu basıp ballının dükkanı yaktırdığını haykıracak galiba ezo çok üzüldü kadim mahvoldu ve anlaşıldı ki bölümün son sahnesi orası...ya bide doğumgünü gibi gelmedi bana sanki otel kutlaması gibi...

selam albay oscar, :img-hyste
ezo affediyor kadimi, demekki...
ezo damper yanıyor ömer ezo'ya koşuyor ne yapacak ezo, ballının kulağını mı çekecek..ballıya ceza mı verecek, tek ayak üstünde dur bakiim yoksa 10 tepsi baklava üzerine 95 porsiyon katmer yediririm sana mı diyecek..ömer ballıyı şikayet edecek, ballı da tırsacak mı yanii...eğer böyle olursa ki inşallah ömer baloda böyle bir basitlik yapmaz..herşey yine gülünç ötesi olur ..:img-hyste
ezonun beyaz giymesi ne alaka...pop star yarışma jürisi gibi..(nur hanım her zamanki zarifliğini balo gecesi de konuşturmuş..)

bu arada bakıyorum da sevgili nurgül yeşilçay sülalesini getirmiş diziye..oğlu kızı, kardeşi.....yakında kayınpederi, kocasının eski eşi, vs..vs gibi isimlerde diziye katılabilir, hazırlıklı olalım..
bizim elden ve gözden çıkarttığımız kadim efendi de sözüm ona ezoya açık çek veriyor...
her ne hata yaparsan yap .........................
eğer zamanında berrak hanıma da bu kadar taviz vermişse, rahmetli de o tavizi pek bi keyfinence kullanmış demektir..şimdi şaşırmıyorum...:img-pilot

xKubrax
12-02-08, 11:12
selam albay oscar, :img-hyste
ezo affediyor kadimi, demekki...
ezo damper yanıyor ömer ezo'ya koşuyor ne yapacak ezo, ballının kulağını mı çekecek..ballıya ceza mı verecek, tek ayak üstünde dur bakiim yoksa 10 tepsi baklava üzerine 95 porsiyon katmer yediririm sana mı diyecek..ömer ballıyı şikayet edecek, ballı da tırsacak mı yanii...eğer böyle olursa ki inşallah ömer baloda böyle bir basitlik yapmaz..herşey yine gülünç ötesi olur ..:img-hyste
ezonun beyaz giymesi ne alaka...pop star yarışma jürisi gibi..(nur hanım her zamanki zarifliğini balo gecesi de konuşturmuş..)

bu arada bakıyorum da sevgili nurgül yeşilçay sülalesini getirmiş diziye..oğlu kızı, kardeşi.....yakında kayınpederi, kocasının eski eşi, vs..vs gibi isimlerde diziye katılabilir, hazırlıklı olalım..
bizim elden ve gözden çıkarttığımız kadim efendi de sözüm ona ezoya açık çek veriyor...
her ne hata yaparsan yap .........................
eğer zamanında berrak hanıma da bu kadar taviz vermişse, rahmetli de o tavizi pek bi keyfinence kullanmış demektir..şimdi şaşırmıyorum...:img-pilot

Sogut sana bisey sorucam?
Sen bu fragmani begendinmi..? Ya evet ya hayir?

söğüt
12-02-08, 11:14
Sogut sana bisey sorucam?
Sen bu fragmani begendinmi..? Ya evet ya hayir?

hayır............,
ömerin dramını anlatan bir fragmanın neyini beğeneyim ki...........
bana ne ömerden............

Ö.Dilek
12-02-08, 11:15
Gamzem saolsun beni resimlerinden haberdar etti, o soylemesse ben anca bolumu izledikten sonra gorurdum :)

Beklenen buse geliyor, ama merak ettigim bisey var bu buseyi herkesin icindemi veriyor Kadim, yani ne bilim herkesin icinde yaparlarmi..?
Ezo hepsinde cok guzel..
Kadim ise hepsine birbirinden yakisikli, hele Osman Nejati tutarken, bide gitari, o gitar caliyormu ya?

Ben Zeyneli tamamen unuttum, oda katildi aileye valla tek Cem Ozer kaldi :)

cem özer'ide görürsek şaşırmam...
kadim: bizim müdür cemin oğlu Osman Nejat diyor.:img-wink:

ezo cidden çok çok güzel olmuş emreyle gittiği kokteyden daha bir güzel.
kadimede smokin çok yakışmış...:good:
ama sonunda kadim çok kötü oluyor.
bu geceyi iple çekiyorum birde yarışma erken biterse deymeyin keyfime:img-yes:

xKubrax
12-02-08, 11:17
hayır............,
ömerin dramını anlatan bir fragmanın neyini beğeneyim ki...........
bana ne ömerden............

Bu fragmanda Omerin drami hangi sahnede anlatiliyor, ben pek kavriyamadimda?
Ayrica Omer Omer diyorsun, neden onu bi kenara atip fragmandaki guzellikleri gormeyi denemiyorsun ogrenebilirmiyim?
Son olarak Omerin gelicegini zaten biliyorduk, ve gidici oldugunuda.. Illaki bolumlerde yeri olucak, e neden bu kadar buyutuldu Omer?

sahracı
12-02-08, 11:26
ben de demin rasladım fragmana nihayet sesli verdiler..tahminimiz gibi beyaz elbiselie zoymuş ama nurgülün oğluna şaşırdım ben osman nejat diyince birden:) kadimin büyük bir jestiyle karşı karşıyayız bu bölüm ezoya özel bi parti vay vay vay..ama papyon olmasa daha iyi olurmuş ben hiç sevmem papyonu ama bi insan evladına da nasıl yakışır o şey anlamadım valla:img-in_lo

xKubrax
12-02-08, 11:26
Arkadaslar simdi ardi arda 2 sinavim var, cikmam lazim.. Sans dileyin olurmu..

Eve gidince girebilirim anca, yani anca 6 saate, daha erken girmeye calisirim ama..

Iyi yorumlar...

söğüt
12-02-08, 11:30
Bu fragmanda Omerin drami hangi sahnede anlatiliyor, ben pek kavriyamadimda?
Ayrica Omer Omer diyorsun, neden onu bi kenara atip fragmandaki guzellikleri gormeyi denemiyorsun ogrenebilirmiyim?
Son olarak Omerin gelicegini zaten biliyorduk, ve gidici oldugunuda.. Illaki bolumlerde yeri olucak, e neden bu kadar buyutuldu Omer?

avazı çıktığı kadar böğüren kim fragmanda...
dram denilince illede ölüm kalım meselesi olacak değil yaa...
illaki bölümlerde yeri olacaksa büyütürüm, yoksa neden konulduki bu eski koca konusu ortaya... büyütülsün diye konuldu...
hiç mi hiç hoşlanmadım ezonun iki erkek arasında bocalaması fikrinden...ömer öyle veya böyle ezonun hayatına bir şekilde dahil olacak..ezonun da kafası karışacak..kafası karıştıkça kadime ve aşkına sahip çıkamayacak..
kadimin arzu konusunda düştüğü hatalara şimdi ezo düşecek....
bir laf vardır..cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşenmiştir..
ezo kadime aşık olacak ama eski kocası ömere acıyacak... ömerin uğradığı haksızlığa karşı tepkisini ortaya koyacak..nedir ezonun haksızlığa müsamahası yoktur konusu işlenecek.. ama en iğrenç hali ile...
gelelim baloyaaa..
yaş günü için düğüne gider gibi mi giyilir..
ben de o kısmı anlayamadım...
tamam nurgül güzel kadın ve kaldırmış ama dizinin seyrine göre fazla abartılı olmuş..hele beyaz renk....kel alaka .......
vur diyince öldürmeseler olmaz...:img-cool2

gamze_yy
12-02-08, 11:36
Bence kadim ezoyu oraya getirebilmek için başka bir neden uydurdu. Otelle ilgili olabilir. İnandırıcı olsun diye de herkesi çağırmış olabilir. Eski abartmaları düşününce keşke hep böyle masumca abartsalar diyorum:img-wink:

Fragmanı izlerken ömerin bağırışını duymamak için kulaklarımı tıkıyorum. O güzelim geceyi de mahfedecek belli. Yeter ki sinir bozucu yanlış anlamalar olmasın. Bence ömer başına silahı dayamış duygu sömürüsü yapıyordur. Ya da silahı dayamayıp duygu sömürüsü yapıyordur.Yani illa ki duygu sömürüsü yapıyordur:img-cool2

papatya363
12-02-08, 11:37
ay ben set fotoğraflarını yeni gördüm.nasıl bu kadar geç farkettim ben ya.

gene harika fotolar.onur aykutluya teşekkürlerimi iletiyorum.kadim buseyi konudurmuş ezoya:)

fragmanı tekrar, tekrar ve tekrar izledim:)

ben çok beğendim.valla ömer falan benim sinirimi bozamaz.ben o doğum günü partisinde neler olacağını merakla bekliyorum.sonu kötü bitebilir ama o zamana kadar geçen zamanın keyfini çıkaralım.her dizide malesef maydonoz oluyor.

ya bu senarist eski senaristten kopyamı çekmiş:)

gene aynı repliği duyar gibiyim.
"sana bişey olsa"
sonu değişiyor ama başı aynı.senarstim daha yaratıcı olun lütfen.kopya yok:)

fragmanda gene kadim ezodan özür diliyor.bu kaçıncı özür dilemesi oldu, sayan varmı aranızda:img-hyste

ben sayamadımda...

inş. bu son duyduğumuz özür dilerim kelimesi olur.artık normal hayyatta bile duymak istemiyorum bu kelimeyi.gelipde benden sakın özür dilemeyin kardeşim:img-hyste

nurgül diziye bütün ailesini topladı:)

kadim hani diyorya, bizim müdürün oğlu osman nejat.koptum ya:img-hyste
yakında cem özeride otelin müdürü olarak kadroda izliyebiliriz.

fragmanın son sahnesi dizinin son sahnesi olacak sanırım.kadimin bakışları pek hayra alamet değil.tahmin ettiğimiz gibi ömer basacak balo salonunu.ballı ağayıda tek olarak baloda gösteriyorlarya, yüz ifadesi bayağı bi kızgın işte orda büyük ihtimal ömere öyle bakıyor.
bu sahne inş. ömeri son kez gördüğümüz bir sahne olur, hiç umudum yok ama:icon_whis

Fettan
12-02-08, 11:38
Sade ve basit bir elbise , evde toplanmış bir saç (ki ezo bu saç için gitmemeiştir kuaföre evde yapmıştır kesin)hafif bir makyaj nesine yetmiyor...

Çoğumuz normalde Ezo'nıun günlük kıyafetleri gibi giyinmiyoruz (Valla onun gündüz giydiği elbiseler bile benim d.günü , akşam yemekelri için giydiğim elbiselerden daha dekolte)yani başımızda tülbetle dolaşmıyoruz daha normal giyiniyoruz..Özel günlerde hepimiz abiye giyiyoruz ama ben sanmıyorum ki hiç birimiizn öyle ağır bir elbise ile değil d.gününe yakın akraba düğününe bile gittiğini

söğüt
12-02-08, 11:57
Sade ve basit bir elbise , evde toplanmış bir saç (ki ezo bu saç için gitmemeiştir kuaföre evde yapmıştır kesin)hafif bir makyaj nesine yetmiyor...

Çoğumuz normalde Ezo'nıun günlük kıyafetleri gibi giyinmiyoruz (Valla onun gündüz giydiği elbiseler bile benim d.günü , akşam yemekelri için giydiğim elbiselerden daha dekolte)yani başımızda tülbetle dolaşmıyoruz daha normal giyiniyoruz..Özel günlerde hepimiz abiye giyiyoruz ama ben sanmıyorum ki hiç birimiizn öyle ağır bir elbise ile değil d.gününe yakın akraba düğününe bile gittiğini

:img-hyste:img-hyste
türk dizisi olduğunu illede belli edecekler dimi sevgili fettan halbuki biz biliyoruz:img-hyste
benim asıl üzüldüğüm bu kadar yetenekli oyuncuların, böyle ucuz senaryolarda harcanmaları....

gamze_yy
12-02-08, 12:00
Fragmanı görünce birşeyler yerine oturdu bende. Ballı ağa ömerin dükkanını yaktıracak. Özette ballı ağanın planı ters teper denmişti. Ömer de baloya gelip ballı ağadan hesap sorar. Acaba ezo, ezo damper ismini romantik bulur mu?:img-hyste

Ezo'nun elbisesi abartı olabilir ama çok güzel. Hakikaten melekler gibi olmuş:img-wink:

meden
12-02-08, 12:00
avazı çıktığı kadar böğüren kim fragmanda...
dram denilince illede ölüm kalım meselesi olacak değil yaa...
illaki bölümlerde yeri olacaksa büyütürüm, yoksa neden konulduki bu eski koca konusu ortaya... büyütülsün diye konuldu...
hiç mi hiç hoşlanmadım ezonun iki erkek arasında bocalaması fikrinden...ömer öyle veya böyle ezonun hayatına bir şekilde dahil olacak..ezonun da kafası karışacak..kafası karıştıkça kadime ve aşkına sahip çıkamayacak..
kadimin arzu konusunda düştüğü hatalara şimdi ezo düşecek....
bir laf vardır..cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşenmiştir..
ezo kadime aşık olacak ama eski kocası ömere acıyacak... ömerin uğradığı haksızlığa karşı tepkisini ortaya koyacak..nedir ezonun haksızlığa müsamahası yoktur konusu işlenecek.. ama en iğrenç hali ile...
gelelim baloyaaa..
yaş günü için düğüne gider gibi mi giyilir..
ben de o kısmı anlayamadım...
tamam nurgül güzel kadın ve kaldırmış ama dizinin seyrine göre fazla abartılı olmuş..hele beyaz renk....kel alaka .......
vur diyince öldürmeseler olmaz...:img-cool2

Pek yazma isteğim yok ama...Söğüt canım...yazdığın bütün eleştirilerin yanında bu mesajının da altına izninle imzamı atmak isterim...yüreğine sağlık....
Bir umutla sesli fragmanı izledim....Kadim can ın toparlanmasını beklerken daha da taviz verir hallerini görmek içimi acıttı yine...Mendebur Kadim dedikçe elimiz böğrümüzde kalacak anlaşılan...Ve fragmanın orta yerinde görmeyi dahi istemediğim bir Ömer kabusunun kulak yırtan feryadı...Yeni yönetmene güvenmeyi çok istiyorum da...Söğüt çüğüm dediği gibi Ezo nun iki erkek arasında kalması mideye oturan bir klişeden başka bir şey değil....Hiç inancımızın olmadığı bir taraf ezo ve yine aynı taraf ikilemde kalacak...İnanılır gibi değil.:sad53:....

Hepinize sevgiler, İyi seyirler.......

papatya363
12-02-08, 12:05
evet ezonun elbisesi abartılı ama bence çokda üzerinde durulacak bişe değil.

dizide öyle şeyler gördükkü o gördüğümüz şeylerden sonra elbisenin abartı olması kafaya takılacak şey değil.en azından bence öyle.

fragmanı izleyince dikkatimi çekti.ezo içeri girdiği anda nasılda şaşkınlıkla bakıyor.doğum gününü bilmediği için ve göz resminin büyütülmüş halinin duvarda asıldığını görünce şaşırıyor.

ya ben çok merak ettim ezo nereye gideceğini bilerek hazırlanıyor acaba?:icon_whis

Gökgöz
12-02-08, 12:13
evet ezonun elbisesi abartılı ama bence çokda üzerinde durulacak bişe değil.

dizide öyle şeyler gördükkü o gördüğümüz şeylerden sonra elbisenin abartı olması kafaya takılacak şey değil.en azından bence öyle.

fragmanı izleyince dikkatimi çekti.ezo içeri girdiği anda nasılda şaşkınlıkla bakıyor.doğum gününü bilmediği için ve göz resminin büyütülmüş halinin duvarda asıldığını görünce şaşırıyor.

ya ben çok merak ettim ezo nereye gideceğini bilerek hazırlanıyor acaba?:icon_whis

Bence de Ezo nun elbisesi çok abartılı. Hatta sadece Ezo nun değil Nur un ve Meryem in elbiseleride abartılı. Set fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla Elçin Hanım ve Mahallelide var kutlamada. Yalnız benim anlamadığım Elçin hanımda dahil herkes çok abiye giyinmişken mahalleli bayanlardan "Havva ve Arziye" neden günlük kıyafetleri ile katılmışar davete. Abartı onlar için geçerli değil herhalde... :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Neyse ya moralinizi bozmayayım. Ezo çok güzel olmuş. Zaten bir içim su Nurgül. Elbisede çok yakışmış. Zati bu dizide abartıya alıştık nasıl olsa. Buna da takılmayıverelim bakalım. Yalnız elbiseler neyse de bende çok merak ettim acaba Ezo ya ne daveti var dediler. Çünkü herkes orada. Acaba doğum günü olmama ihtimali var mı? Aslında sanmıyorum ama... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

Bu arada Kutsal usta da papyon takmış ve oda çok şık. Kadim den aşağı kalır yanı yok. Tabi Kadim deki karizma ve yakışıklılık kimse de yok ama... :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

papatya363
12-02-08, 12:22
Yalnız elbiseler neyse de bende çok merak ettim acaba Ezo ya ne daveti var dediler. Çünkü herkes orada. Acaba doğum günü olmama ihtimali var mı? Aslında sanmıyorum ama... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

ben doğum günü ihtimali olmayacağını sanmıyorum, kesin doğum günüdür.böyle düşünmemin en büyük nedenide kadimin arkasında duran ezonun büyültülmüş göz resimleri.

yani başka ne amaçla koymuş olabilirlerki.kesinlikle doğum günü bu kutlama.

ben şimdide şeyi merak ettim.merak etmediğim şey yokki:)

kadim ezoya ne hediye aldı?doğum günü olduğuna göre mutlaka bir hediye almıştır, ama ne?

Ö.Dilek
12-02-08, 12:22
nur ve meryemi gördükten sonra ezonun elbisesi bana abartılı gelmedi. o zaman hepsinde o abartı bolca var.:img-hyste
acaba ezo daveti ne olarak biliyor ve hepsi niye böyle giyindiler onu da akşam izleyip göreceğiz...
deryanın dediği gibi kutsal ustada smokinle çok karizmatik olmuş.
belkide kutsal elçin aşkı bu bölüm depreşmeye başlayacak...
eylülle nedim ne giydiler acaba onuda merakla bekliyorum. :icon_whis

ladyDarbanvile
12-02-08, 12:24
Bu forumda günlerce hatta aylarca Ezo'nun elbiselerini değiştirmesi, şehre uydurması için yazdık durduk ama yeni gelen ekip vur deyince öldüren cinsten olmuş bu konuda:img-wink: Ama ben buna takılmıyorum çünkü dizide mantık aramaktan vazgeçeli çok oldu. Sadece kalan bölümleri şöyle huzur içinde romantizmin doruklarında izleyerek tamamlamak istiyorum:img-yes:

Külkedisi masalı oldu ve ben külkedisi masallarını pek ama pek çok severim:img-in_lo

lagülay
12-02-08, 12:31
Arkadaşlar Set fotoğraflarına nerden bakıyorsunuz. ben onu atlamışım...
lütfen biri yardım etsin......

söğüt
12-02-08, 12:36
Arkadaşlar Set fotoğraflarına nerden bakıyorsunuz. ben onu atlamışım...
lütfen biri yardım etsin......

ezo gelin/ bölüm resimlerine bak

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13043&page=56

ahesti
12-02-08, 12:41
:fighting2of ya geme ömer cıktı ortaya baksnıza son sahne genı ömer gene ömer...:sad53:her guzel seyın dıbınde bıtmeye bayılıyor gecen donemdede ezo ne zaman mutlu olsa ömer herseyi berbat ederdi
bak simdi dellendım ha nasılya senden önce ben vardım ne taklalar attın falan sen kasınıyon haaaaaaaa senımvarya evırıp cevırıp doverım ıkı tel sacın var onuda ben yolarım:fighting2sankı ekmek kuyrugundada senden önce ben varmısım peh:img-beee:

hayal perdesi
12-02-08, 13:13
Arkadaşlar hemen çıkmam gerekli, o sebeple henüz yorumlarınızı okuyamadım...
Eveeeeet, bu gün itibariyle ters köşe olmuş bulunmaktayım, beyaz elbiseli vatandaş Ezo'ymuş... Aslında sevindim de çok güzel olmuş Ezo'muz; inşallah dili de güzel olmuştur biraz... Şöyle sevdiğini belli eden, adamı sevindiren iki çift kelam eder...

Bir de merakımı celbeden bir şey oldu, balo sahnesinde Kadim'in kucağındaki çocuk... Sorduklarında "Bizim müdür Cem'in oğlu Osman Nejat" diyor Kadim. Koptum burada ya, başka isim mi bulamamışlar... Tesadüfe bakın ki Nugül'ün oğlu da Osman Nejat, Osaman Nejat'ın babası da Cem... Acaba Cem Özer de otelin müdürü mü??? Eğer öyleyse dizide Nurgül Hanım'ın annesi, babası eksik kaldılar; yakında onlar da diziye katılırsa hiç şaşırmam... Mesela Kadim'in annesini getirirlermiş... Aaaa o da ne bu Nurgül Hanım'ın annesi değil miydi...

Neyse, sesli fragman güzeldi, inşallah bölüm de güzel olur... Ezo çok güzel olmuş ya... O kıyafet, saçlar çok güzel çok...
Şu Kadim de o kelebeği çıkarsa boynundan rahat edeceğim. Of be Kadim, oğlum sen yaka bağır açık gezerdin, yine öyle gez, aç yakanı bağırını (Allah'ım ölüyorum) Gerçi Kadimciğimize her şey yakışıyor ama, elimde değil papyona karşı büyük bir antipatim var...

Hepinize sevgiler güzel egof kardeşlerim...

rockbr
12-02-08, 13:42
Arkadaşlar hemen çıkmam gerekli, o sebeple henüz yorumlarınızı okuyamadım...
Eveeeeet, bu gün itibariyle ters köşe olmuş bulunmaktayım, beyaz elbiseli vatandaş Ezo'ymuş... Aslında sevindim de çok güzel olmuş Ezo'muz; inşallah dili de güzel olmuştur biraz... Şöyle sevdiğini belli eden, adamı sevindiren iki çift kelam eder...

Bir de merakımı celbeden bir şey oldu, balo sahnesinde Kadim'in kucağındaki çocuk... Sorduklarında "Bizim müdür Cem'in oğlu Osman Nejat" diyor Kadim. Koptum burada ya, başka isim mi bulamamışlar... Tesadüfe bakın ki Nugül'ün oğlu da Osman Nejat, Osaman Nejat'ın babası da Cem... Acaba Cem Özer de otelin müdürü mü??? Eğer öyleyse dizide Nurgül Hanım'ın annesi, babası eksik kaldılar; yakında onlar da diziye katılırsa hiç şaşırmam... Mesela Kadim'in annesini getirirlermiş... Aaaa o da ne bu Nurgül Hanım'ın annesi değil miydi...

Neyse, sesli fragman güzeldi, inşallah bölüm de güzel olur... Ezo çok güzel olmuş ya... O kıyafet, saçlar çok güzel çok...
Şu Kadim de o kelebeği çıkarsa boynundan rahat edeceğim. Of be Kadim, oğlum sen yaka bağır açık gezerdin, yine öyle gez, aç yakanı bağırını (Allah'ım ölüyorum) Gerçi Kadimciğimize her şey yakışıyor ama, elimde değil papyona karşı büyük bir antipatim var...

Hepinize sevgiler güzel egof kardeşlerim...

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
aynı noktalara değincektm ama önemi yok,sen harika dile getirmişsin.(ossun ben eksik kalmim:img-icecr)

fragman fena diil,ama sessiz olanı tercih ederim:img-cool2
osman nejat cidden nurgül ün oğlu(:img-hyste:img-hysteay kırılcm şimdi)baksanıza ne kdr da cem özer e benziyo.ztn az kaldı nurgül bütün aileyi toplicak sete.(ama kadim in kucağna çok yakışmış o ayrı:img-wink::img-icecr)

elbise konusunda genel görüşe katılıyrm.artık mantık aramamamız gerektğnden bu tür şeyleri de es geçmemiz daha uygun olur(hernekdr çok gözüme batsa da!!)çok abartılı bi kıyafet,nur giyse anlardım da(hoş,o da ezo dan aşağı deil!)böyle pek olmamış.şahsen daha doğal daha az iddialı bi kıyafet(+saç+makyaj) tercih etseydi memnun olurdum.

nyse işte genel olarak 'yine' eh işte diyebileceğm görüntüler vardı.ama dedğm gibi sessizi bana daha çok keyif vermişti:img-wink:

(ya şu ezo yu öptüğü resim var,o sahneyi bi an önce görmek istiyrm,bide kadim in hediyesini...bakışlarını...'papyonunu çıkartıp çıkartmicağnı:img-cool2'..):img-wink:

Fettan
12-02-08, 13:43
Tek derdimiz kıyafet değil eyvallah bu dizide neler ne saçmalıklar gördük onada eyvalalh ama bu parti ve hatunların kostümleri çok abartı yav ;)

Bi kere Ezo hiç makyaj yapmayan biri olarak profesyonle make-up culara taş çıkartaacak bir makyajı nasıl yapıyor sinir oldum :hıh onca yıldır göz kalemi kulanırım hala bazen zikzak çektiğim olur Ezo kaa profesyonel makyajı hele hiç yapamam...

Hatunların kıyafetleri her biri diğerinden abartılı Kadim'de nasıl bir parti veriyorsa tanıdık tanımadık herkes orda..Bari küçük bir sürpriz olaymış...Hee Kadim başka bir şey için olduğunu söylediyse bile o kadar şaşalısına ne gerek var..Yani Kadim alsa bile Ezo nasıl giyiniyor hayret ettim...Hayır gerçek hayatla bağ kurmaya çalışıyorum bana gelse o elbise nasıl bir ortam için olduğunu düşünür gitmem..Köylü olmak bazı şeyleri yapmaya tabiki hiç bir zaman engel değil ama o kostümle gidilen bir yerde nasıl birileri olduğunu düşünmesi gerek neyine güvenipte gidiyor...

sycamore
12-02-08, 13:51
Tek derdimiz kıyafet değil eyvallah bu dizide neler ne saçmalıklar gördük onda aeyvalalh ama bu parti ve hatunların kostümleri çok abartı yav ;)

Bi kere Ezo hiç makyaj yapmayan biri olarak profesyonle make-up culatra taş çıkartaacak bir makyajı nasıl yapıyor sinir oldum onca yıldır göz kalemi kulanırım hala bazen zikzak çektiğim olur Ezo kaa profesyonle makyajı hele hiç yapamam...

Hatunların kıyafetleri her biri diğerinden abartılı Kadim'de nasoıl bir parti veriyorsa tanıdık tanımadık herkes orda..Bari küçük bir sürpriz olaymış...Hee Kadim başak bir şey için olduğunu söylediyse bile o kadar şaşalısına ne gerek var..Yani Kadim alsa bile Ezo nasıl giyiniyor hayret ettim...Hayır gerçek hayatla bağ kurmaya çalışıyorum bana gelse o elbise nasıl bir ortam için olduğunu düşünür gitmem..Köylü olmak bazı şeyleri yapmaya tabiki hiç bir zaman engel değil ama o kostümle gidilen bir yerde nasıl birileri olduğunu düşünmesi gerek neyine güvenipte gidiyor...

Şimdi bu bir sürpriz parti öylemi yani Ezo nereye gideceğini bilmeden kıyafeti getiriyorlar ve giyip gidiyor.Kadim deseydi ki Ezo bir kıyafet balosuna gideceğiz al şu jartiyeri yada örümcek madam kostümünü giy sorgusuz sualsiz giyip gidecek öylemi.Yeniliğe açık hatun helal olsun ne diyelim...

Vallahi bu makyaj konusuna bende takıldım.Aslında makyaj yapmayı bilmeyen biri olarak bu konuda pek bir bilgim yok ama göz var nizam var,akıl var mantık var.Bir fırça da o şekilde allığa daldırılmaz ki altı üstü yanağına süreceksin dört dönüm tarla boyamayacaksın.

Kaç yaşıma gelmiş hatunum daha bir doğumgünümde öyle kıyafet giymedim ya tü bana ne diyeyim :img-blush:img-blush

Fettan
12-02-08, 13:59
Şimdi bu bir sürpriz parti öylemi yani Ezo nereye gideceğini bilmeden kıyafeti getiriyorlar ve giyip gidiyor.Kadim deseydi ki Ezo bir kıyafet balosuna gideceğiz al şu jartiyeri yada örümcek madam kostümünü giy sorgusuz sualsiz giyip gidecek öylemi.Yeniliğe açık hatun helal olsun ne diyelim...

Vallahi bu makyaj konusuna bende takıldım.Aslında makyaj yapmayı bilmeyen biri olarak bu konuda pek bir bilgim yok ama göz var nizam var,akıl var mantık var.Bir fırça da o şekilde allığa daldırılmaz ki altı üstü yanağına süreceksin dört dönüm tarla boyamayacaksın.

Kaç yaşıma gelmiş hatunum daha bir doğumgünümde öyle kıyafet giymedim ya tü bana ne diyeyim :img-blush:img-blush

Aaa kıyafet balosunamı gidik Gadim e eyi madem giyinem der giyinir belkim ne biliyorsun ;)

Allık konusuna hiç değinme kardeş Allah için elmacık kemikleri çok gzüel ön plana çıkarması lazım olsun o kadarda ;)

Bu arada tü sana tü bana tü hepimize bundan evevl görmedik bundan sonrada görmeyiz yakası kürklü mini ceketli prenses elbisesini...

Biz Ezo değişsin dedik hani nerede defteri kitabı ,hani nerede nerde ne konuşacağını bilen Ezo,Maşallah eli belinde önüne gelene höt höt eden Ezo (HÖT HÖt DEMİŞKEN sevgili ehlocan'ın dediği gibi hakkını yemeyelim Ezo'nun geçen bölüm Meryen cam kenarındaki burma kadayıfları hoyratça dizerken Ezo kendisini azarlamış beyle beyle güzel diz demişti gayet kibar davranmıştı kadayıflara )

sycamore
12-02-08, 14:04
Bu arada tü sana tü bana tü hepimize bundan evevl görmedik bundan sonrada görmeyiz yakası kürklü mini ceketli prenses elbisesini...

Ben istiyim ki gece 12 de Ezo külkedisi olsun hatta külkedisi ben olayım razıyım ama Ezo balkabağına dönüşsün,lütfen lütfen :img-blush:img-blush:img-blush

söğüt
12-02-08, 14:05
Aaa kıyafet balosunamı gidik Gadim e eyi madem giyinem der giyinir belkim ne biliyorsun ;)

Allık konusuna hiç değinme kardeş Allah için elmacık kemikleri çok gzüel ön plana çıkarması lazım olsun o kadarda ;)

Biz Ezo değişsin dedik hani nerede defteri kitabı ,hani nerede nerde ne konuşacağını bilen Ezo,Maşallah eli belinde önüne gelene höt höt eden Ezo (HÖT HÖt DEMİŞKEN sevgili ehlocan'ın dediği gibi hakkını yemeyelim Ezo'nun geçen bölüm Meryen cam kenarındaki burma kadayıfları hoyratça dizerken Ezo kendisini azarlamış beyle beyle güzel diz demişti gayet kibar davranmıştı kadayıflara )

ooyy koptum yaaaa.........
ben bir kaç bölümdür izlemediğim için o sahneden haberim yok..:icon_sorr
velhasıl-ı kelam, zavallı kadimin, kadayıf kadar bahtı yokmuş :img-hyste:img-hyste

sudemnaz
12-02-08, 14:10

yorumlar harika keşke bu yorumları okurken keyiflendiğim kadar dizi izlerken de keyiflensem...
ama tuhaf şeyler komik oluyor akıl var mantık var yapılanlar hareketler uyumsuz gereksiz alakasız olmaktan ileri gidemiyor...
bugün gerekten sürpriz olacak:)
serhat t. diziye ilk katıldığı gün izlemeye başaldım o heyecanı artık duymuyorum bitse de uyusam diyor reklamları sayıyorum kuzu niyetine...
bari acun bey bugün programı daha erke3n bitirse yarın sabahın köründe dersim var:(
büyük bir sabırla diziyi bekle bekle ve gör...
o kadar vakit ayırıyoruz incir çekirdeğini doldurmayacak sahneler sıkıcı gereksiz...
ezo&kadim :img-wink:

sycamore
12-02-08, 14:16
velhasıl-ı kelam, zavallı kadimin, kadayıf kadar bahtı yokmuş :img-hyste:img-hyste

Bi Kadim garip bi de Seyit..

Garibim Seyitin yüzüne tükürmüş ya Ezo kıyamam Seyite adamı bence o öldürdü kurşun falan hikaye...

Keşke Ezo kadayıfları eline alaydı da bi kibar dizme şekli görseydik :img-hyste:img-hyste:img-hyste Ezo kadayıfları aldığı gibiii hepsini birden fırlatır ve korkan kadayıflar asker gibi tepsiye dizilir :icon_whis:icon_whis

d!dar
12-02-08, 14:16
serhat tutumluerin elinde gitar vardı onur beyin çektiği set fotolarında acaba dizinin içindeki bir görüntümü yoksa set arkası görüntüsümü ............ezoya seranat yaparmış kadim :img-hyste:img-hyste

Fettan
12-02-08, 14:25
Ben istiyim ki gece 12 de Ezo külkedisi olsun hatta külkedisi ben olayım razıyım ama Ezo balkabağına dönüşsün,lütfen lütfen

Evet evet 40 kere yazarsak Ezo balkabağına dönüşebilir .

Valla Gadim'in kadayıflar kadar kıymati yokmuş bende ehlocan anımsatınca tekrardan baktım hakikatten Ezo baklavalar için Meryem'i fırçaladı...

yorumlar harika keşke bu yorumları okurken keyiflendiğim kadar dizi izlerken de keyiflensem...
ama tuhaf şeyler komik oluyor akıl var mantık var yapılanlar hareketler uyumsuz gereksiz alakasız olmaktan ileri gidemiyor...
bugün gerekten sürpriz olacak:)
serhat t. diziye ilk katıldığı gün izlemeye başaldım o heyecanı artık duymuyorum bitse de uyusam diyor reklamları sayıyorum kuzu niyetine...
bari acun bey bugün programı daha erke3n bitirse yarın sabahın köründe dersim var
büyük bir sabırla diziyi bekle bekle ve gör...
o kadar vakit ayırıyoruz incir çekirdeğini doldurmayacak sahneler sıkıcı gereksiz...
ezo&kadim

Valla ben artık dizi başlayacağı satai falan beklemiyorum kanal arasında gezinirken denk gelirsem takılıyorum daha ne kadar saçmalanacak dişye ama bu bölüm kaçmaz belli keşke arkadan yönetmenin komutlarınıda duysak "şimdi sen Kül kedisi olacaksın ama bak unutma kabağa dönüşecek olan araban değil sensin"

Bi Kadim garip bi de Seyit..

Garibim Seyitin yüzüne tükürmüş ya Ezo kıyamam Seyite adamı bence o öldürdü kurşun falan hikaye...

Keşke Ezo kadayıfları eline alaydı da bi kibar dizme şekli görseydik :img-hyste:img-hyste:img-hyste Ezo kadayıfları aldığı gibiii hepsini birden fırlatır ve korkan kadayıflar asker gibi tepsiye dizilir :icon_whis

Kadayıfları maşayla dizdi bizim hanım çok kibar ablası el sürmedi, ;)

Seninki(:::)
12-02-08, 14:29
Ben Ezo Gelini Hep seyrettim. Ama ne bilim Omere hic yakistiramazdim. Kadimden sonra daha guzel geldi bana dizi. Bu bolum fragmani cok guzel ve sonu cok heyecanli.

Ha bu arada beni araniza alirsaniz sevinirim...:img-yes:

sudemnaz
12-02-08, 14:30
Fettan yok yok ben bekliyorum ama sevmediğim bir sahne olunca başka kanala bir dönem hikayesine dalıyorum orda da aşk görünce kanallar arası volta atıyorum...
ezo'nun giydiği kıyafet bana çok abartılı geldi hiç de ezo gibi durmuyor tamam ezo yine böyle şaşalı bir geceye katılmıştı ama ezo gibiydibu kıyafeti mi sevmedim nedendir bilmiyorum ama ezo bana soğuk geldi...
senaristler ezozyu daha mantığa uygun değiştirebilirlerdi yerlerinde sayıyorlar resmen...

söğüt
12-02-08, 14:37
serhat tutumluerin elinde gitar vardı onur beyin çektiği set fotolarında acaba dizinin içindeki bir görüntümü yoksa set arkası görüntüsümü ............ezoya seranat yaparmış kadim :img-hyste:img-hyste

Ben istiyim ki gece 12 de Ezo külkedisi olsun hatta külkedisi ben olayım razıyım ama Ezo balkabağına dönüşsün,lütfen lütfen :img-blush:img-blush:img-blush

tam kadim gitarı eline alıp, ezoya serenat yaparken;
ezo sevgili sycamore'un duasına denk düşüp balkabağına dönüşürmüş.....
yada ezo damper oluverirmiş .........:img-hyste
ömer de bir taşla iki kuş vurmuş olur..
kadim de heralde kendisini dağlara vurur...

sycamore
12-02-08, 14:42
tam kadim gitarı eline alıp, ezoya serenat yaparken;
ezo sevgili sycamore'un duasına denk düşüp balkabağına dönüşürmüş.....
yada ezo damper oluverirmiş .........:img-hyste
ömer de bir taşla iki kuş vurmuş olur..
kadim de heralde kendisini dağlara vurur...

Ve o anda fonda;

dağlar seni delik delik delerim delerim,
kalbur alır toprağını elerim amağn amağn
elerim aman aman dumanlı dağlar.

sen bir gara goyun ben de bir guzu bir guzu,
sen döndükçe ardın sıra melerim amağn amağn
melerim amavn amavn dumanlı dağlar.

Allammmmm Kadimi melerken düşündüm de bi an :img-hyste:img-hyste:img-hyste

hewal
12-02-08, 14:45
Bu bölümü bende bir aksilik olmazsa izlemeyi düşünüyorum...Sırf fragmanda gördüğümüz sahnelerin gelişimini merak ettiğimden...Söylenecek herşeyi yazmışsınız zaten bir çoğunuza katılıyorum herşey abartılı bakalım nereye varacak bu işin sonu :icon_whis

bimkolik
12-02-08, 14:47

De get işine Fettanım..
Ya yapmayın allahaşkına, bitiriyorsunuz beni bu yorumlarla:img-hyste
İçimde kalan son romantizm kırıntılarını da alıp götürüyorsunuz.:icon_sorr
Valla Serhatın başka dizisini izleyemiyeceğim..zaten senaristler sağolsun adamı abuşun teki yaptılar. Bir de siz..
demek kadayıf kadar hükmü yok garip Kadim'imin söğütcüğüm.:img-hyste
'Ben o: Kışşt, höst kümese mi dalıyon tilki ' dediğinde kadayıf tepsisini Kadim'in kafasına geçirmediğine şükretmiştim. Zaten bir o kalmıştı bizim eli maşalının yapmadığı..

ayy çok kötüsünüz bütün hevesimi kaçırdınız bu akşam için :img-hyste

ladyDarbanvile
12-02-08, 14:49
Bu arada, Onur Aykutlu'nun bahsettiği küçük buseyi izlemek için akşamı beklemeye gerek kalmadı....

floraaa
12-02-08, 14:52
:img-yes:

Herkese iyi günler,

ben bugün sabah fragmanı izledim ve çok beğendim.

Bimkolik arkadaşıma fragmanı yüklediği için de teşekkürlerimi sunuyorum.:happy0064

Yeni ekiple güzel bir bölüm izleyeceğimize inanıyorum.:img-yes::img-yes:

Bu kadar olumsuzluklara rağmen hem yeni ekibe hemde oyuncalara başarılarından dolayı ve ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.:happy0064:happy0064:happy0064

Ben bu diziyi ikinci sezon izlemeye başlayan bir izleyiciyim.Hatta bu dizi yüzünden seyrettiğim birçok diziyi de bıraktım.:img-yes:

Evet, dizide yaşanan olumsuzlara rağmen ben bu diziyi severek izliyorum.Çünkü ben bu diziyi izlerken sadece iki saat keyif alarak izlediğimi düşünüyorum.

Bunun bir dizi olduğu düşünülürse çok fazla mantık aramanın yersiz olacağını düşünüyorum.:icon_whis

Amacım kimse ile polemiğe girmek değil.yanlış anlaşılmasın.Ama ben de kendi düşüncelerimi yazmak istedim.

Benim hatırladığım şu anda aklıma gelen,Calamitty Jane,My Fair Lady gibi yabancı film,Çirkin Betty gibi yabancı dizi ve yine bu tür konuları işleyen bir sürü yerli film girmiştir hayatımıza.Bazı şeyleri sorgulamadan,,gerçek hayatta yaşanmayacağını bilerek izlerim veya izleriz.

Ezo ve Kadim karakterinin gerçek hayatta böyle bir aşk şurda dursun yanyana bile gelemeyeceğini bilmeme rağmen aylardır aşk aşk diyorum.Ve nihayet aşka doğru ilerlediğini görüyorum dizinin.

Ben fragmanda gördüğüm sahnelerden çok etkilendim.Ve akşamı heyecanla bekliyorum.:img-wink:

Bu arada biliyoruz ki bütün dizi ve filmlerde aktör ve aktrislere makyajı uzman kişiler yapar.Bana göre Ezo çok sade ama şık ve zarif görünüyordu.

Ezo ve Kadim'i daha doğrusu Ezo Gelin'i izlemek isteyen egof arkadaşlarıma bu akşam iyi seyirler diliyorum.:img-yes:

Lafı daha fazla uzatmadan son bir cümle ile yazımı bitiriyorum.

TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN BEN BU DİZİYİ, DİZİ OLARAK İZLEDİĞİM İÇİN ÇOK SEVEREK VE KEYİFLE İZLİYORUM.

şİMDİLİK SEVGİYLE VE HOŞÇAKALIN...bye

Fettan
12-02-08, 14:53
De get işine Fettanım..
Ya yapmayın allahaşkına, bitiriyorsunuz beni bu yorumlarla:img-hyste
İçimde kalan son romantizm kırıntılarını da alıp götürüyorsunuz.:icon_sorr
Valla Serhatın başka dizisini izleyemiyeceğim..zaten senaristler sağolsun adamı abuşun teki yaptılar. Bir de siz..
demek kadayıf kadar hükmü yok garip Kadim'imin söğütcüğüm.:img-hyste
'Ben o: Kışşt, höst kümese mi dalıyon tilki ' dediğinde kadayıf tepsisini Kadim'in kafasına geçirmediğine şükretmiştim. Zaten bir o kalmıştı bizim eli maşalının yapmadığı..

ayy çok kötüsünüz bütün hevesimi kaçırdınız bu akşam için :img-hyste

İçimzide kalan son romantizm kırıntılarını Ezo bitirdi bizde

"romantizm kırıntılarıyla doymaktansa toplu olarak dalga geçeriz bu Ezoyla" diye şarkı söylemeye başladık ;)

gamze_yy
12-02-08, 15:01
Herkese iyi günler,

Bimkolik arkadaşıma fragmanı yüklediği için de teşekkürlerimi sunuyorum.:happy0064

Bu kadar olumsuzluklara rağmen hem yeni ekibe hemde oyuncalara başarılarından dolayı ve ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Ben bu diziyi ikinci sezon izlemeye başlayan bir izleyiciyim.Hatta bu dizi yüzünden seyrettiğim birçok diziyi de bıraktım.:img-yes:

Evet, dizide yaşanan olumsuzlara rağmen ben bu diziyi severek izliyorum.Çünkü ben bu diziyi izlerken sadece iki saat keyif alarak izlediğimi düşünüyorum.

Bunun bir dizi olduğu düşünülürse çok fazla mantık aramanın yersiz olacağını düşünüyorum.:icon_whis

Amacım kimse ile polemiğe girmek değil.yanlış anlaşılmasın.Ama ben de kendi düşüncelerimi yazmak istedim.

Benim hatırladığım şu anda aklıma gelen,Calamitty Jane,My Fair Lady gibi yabancı film,Çirkin Betty gibi yabancı dizi ve yine bu tür konuları işleyen bir sürü yerli film girmiştir hayatımıza.Bazı şeyleri sorgulamadan,,gerçek hayatta yaşanmayacağını bilerek izlerim veya izleriz.

Ezo ve Kadim karakterinin gerçek hayatta böyle bir aşk şurda dursun yanyana bile gelemeyeceğini bilmeme rağmen aylardır aşk aşk diyorum.Ve nihayet aşka doğru ilerlediğini görüyorum dizinin.

Ben fragmanda gördüğüm sahnelerden çok etkilendim.Ve akşamı heyecanla bekliyorum.:img-wink:

Bu arada biliyoruz ki bütün dizi ve filmlerde aktör ve aktrislere makyajı uzman kişiler yapar.Bana göre Ezo çok sade ama şık ve zarif görünüyordu.

Ezo ve Kadim'i daha doğrusu Ezo Gelin'i izlemek isteyen egof arkadaşlarıma bu akşam iyi seyirler diliyorum.:img-yes:

TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN BEN BU DİZİYİ, DİZİ OLARAK İZLEDİĞİM İÇİN ÇOK SEVEREK VE KEYİFLE İZLİYORUM.

Katılıyorum hülyacım. Bu ikiliyi izlerken çok keyif alıyorum. Fragmanda güzel, zarif bir ezo, her zaman ki kalpleri delen bir kadim var:img-in_lo Bütün bunlar varken gereksiz ayrıntılara takılmaya gerek yok.

Sadece balo sahnesi değil fragmandaki bütün ezo-kadim sahneleri güzel. Sadece ömer hala beni deli ediyor ama ezo-kadim hatrına katlanabilirim:) Neler olacağını bilmiyoruz. Belki diziyi izleyince şuan bize abartılı gelen birçok şeyin sebebi vardır:img-wink: Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum ve bu diziyi çok seviyorum.

Laltul
12-02-08, 15:06
herkese merhabalar,

diziye sadece 6 saat kaldı,sesli fragamanı bende şimdi izledim ve şaşırdım.nedeni

tahminlerin tutmaması

1.dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünün finalinde silahlar patlamış ölenler

yaralananların sayısı belli değil o kadar çok ve nasıl bir şeyse istanbul gibi bir yerde

silahlar patlıyor ve kahramanlarımıza hiçbirşey olmadan hayatlarına devam ediyor peki bu

iş nasıl kapanacak yani seyit ve adamlarının ortadan kalkmasıyla herşey bitmişmi oldu.

2.ballı ömeri uyarıyor gitmesi için o da tabiki gitmeyince ballı ömerin işyerisini yaktırıyor

ömerde hırs yapıp kalıyor hatta ezonun doğum gününe geliyor.peki bu özel bir davet değilmi nasıl girdi içeriye ömer efendi,

3.şimdi anlamadığım şey ise nasıl olaylar bu yönde gelişti yani kadim herkesi toplayıp

böyle bir organizasyon yaptı duvarda ezonun dev resmi kapıda nuru ballıyı karşılıyor ve

diğerlerini,elçin annede kapıda gelenlere eşlik ediyor sanki düğün varda,bence abartılmış

başbaşa bir gece daha samimi ve güzel olabilirdi herkesin içinde ne bu ya kızın resmi

duvarda ballı geliyor ben olsam bu nedir yeğenim derim.

4.kadim ezoyu yanağından öpüyor anam bunlar aşmışlar herşeyi daha düne kadar

hareketlerine dikkat edenler şimdi herkesin içinde o kadar rahat davranıyorlarki,ama

fragmanın sonunda kadimin ezoya söylediği,ama önemli olan iki insanın hata yapsalarda

affedecek kadar birbirlerini sevmeleri değilmidir,sen ne hata yaparsan yap affedecek

kadar çok seviyorum seni...demesi

birde ballının bu yakışıklı kim kadiminde bizim müdür cemin oğlu osman nejat demesi çok

komikti nurgül biz gittik mi ailecek bir yere gideriz cümlesinin kanıtı,kocasının bile adı geçti.
birde resimde kadimin elinde gitar var herhalde şaka dır filmde böyle bir durum yoktur

yoksa bu diziyi izleyip izlememeyi düşünmeye başlayacağım...[/B]

Ö.Dilek
12-02-08, 15:12
Herkese iyi günler,

Yeni ekiple güzel bir bölüm izleyeceğimize inanıyorum
Bu kadar olumsuzluklara rağmen hem yeni ekibe hemde oyuncalara başarılarından dolayı ve ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.:happy0064:happy0064:happy0064

Ben fragmanda gördüğüm sahnelerden çok etkilendim.Ve akşamı heyecanla bekliyorum.
Ezo ve Kadim'i daha doğrusu Ezo Gelin'i izlemek isteyen egof arkadaşlarıma bu akşam iyi seyirler diliyorum.

hülyacım ne de güzel yazmışsın bende izninle bu yorumuna imzamı atıyorum.
daha bende bu diziye karşı heycan gitmedi ve sonuna kadar da inşallah ben izin vermedikce gitmeyecek.:img-icecr
şurda hazirana az kalmış ben bu oyuncuları bulmuşum bırakırmıyım hiç. o oyuncuların ve ekibin gece gündüz çalışıp bu diziyi karşımıza çıkartmalarıda bence bunu hak ediyor. hangi dizide mantık var ki. bu da bir masal. bende masalları çok severim.

akşamı iple çekiyorum. :img-yes:

Laltul
12-02-08, 15:13
arkadaşlar şimdi kanalın sitesin de ezo gelin tekrar diyor daha dün böyle bişey

yazmamıştı şimdi böyle bir yazı var ama fragmanklar dönüyor,sakın bize son dakika golü

atılmasın bilmiyorum artık haberiniz olsun.

Laltul
12-02-08, 15:17
arkadaşlar şimdi gördüm diziyi pazartesi ye almışlar olacak şey değil ne yapmaya çalışıyorlar daha yarım saat önce fragmanı bu akşam diye gösterdiler şimdi pazartesi yazıklar olsun.

sessizperi
12-02-08, 15:17
Herkese iyi günler,
Bu kadar olumsuzluklara rağmen hem yeni ekibe hemde oyuncalara başarılarından dolayı ve ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.:happy0064:
Ben bu diziyi ikinci sezon izlemeye başlayan bir izleyiciyim.Hatta bu dizi yüzünden seyrettiğim birçok diziyi de bıraktım.
Ezo ve Kadim karakterinin gerçek hayatta böyle bir aşk şurda dursun yanyana bile gelemeyeceğini bilmeme rağmen aylardır aşk aşk diyorum.Ve nihayet aşka
doğru ilerlediğini görüyorum dizinin.
Ezo ve Kadim'i daha doğrusu Ezo Gelin'i izlemek isteyen egof arkadaşlarıma bu
akşam iyi seyirler diliyorum.:img-yes:

Hülya arkadaşım dediklerine aynen katılıyorum.

30. bölümünden itibaren yazılan farklı bir senaryo sayesinde bu dizinin sıkı takipçilerinden oldum. Bu bölümlerde güzel replikler ile iki başrol oyuncunun sahnelerine hayat katıldı. Ezo ve Kadim’in aralarındaki tatlı didişmeleri, her bölümde ortaya çıkan farklı olaylar sonucunda birbirlerine yavaş yavaş bağlanmaları, aralarındaki aşkın adlandırılmadan zamanla her bölümde kendini gösterme şekli ve her bölümde bize mükemmel bir şekilde yansıtılan sahneler... Repliklerde o tatlı didişmeler, romantik komedi tarzında bir dizinin evimin içine kadar girmesine vesile oldu. Bunlar, benim başka dizilerde bulamadığım bir özlemdi. Çünkü her izleyişimde farklı tatlar alıyorum ve bu beni mutlu ediyor. O sahneleri oyuncularımızla beraber yaşıyorum.

Hala bu düşüncelerimin arkasındayım, belki bu gördüklerimin aynısını dizi de göremeyeceğim ama en azından düzelme yönünde bir çaba var ve bunu göz ardı edemem. :img-yes:

Ben bu diziyi severek izliyorum ve izlemeye devam edeceğim... :good:

GERÇEK EGOF olan arkadaşlarıma şimdiden İYİ SEYİRLER diliyorum... :happy0064

Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... bye

rozi
12-02-08, 15:22
arkadaşlar şimdi gördüm diziyi pazartesi ye almışlar olacak şey değil ne yapmaya çalışıyorlar daha yarım saat önce fragmanı bu akşam diye gösterdiler şimdi pazartesi yazıklar olsun.

canım ne diyorsun ezo yokmu bu akşam aman allahım ölüyorum:img-help:

canım lütfen cevap ver ne oluyor:img-help:

esen_89
12-02-08, 15:24

sen söyledikten sonra ben de baktım ve çok şaşırdım.şaka gibi sanki
neden böyle birşey yaptılar aklım almıyor. .
ayrıca pazartesi alınmasına pek sevinemedim.hiç günüyle oynamamalılardı.gerçi kanal bazı diğer dizilerin de gününü değiştirmiş...

irem123
12-02-08, 15:24
slm
demin fragmani gördüm.. eski yani gecen haftanin fragmaniydi herhalde bu gün tekrari var:sad53:

gamze_yy
12-02-08, 15:25
arkadaşlar şimdi kanalın sitesin de ezo gelin tekrar diyor daha dün böyle bişey

yazmamıştı şimdi böyle bir yazı var ama fragmanklar dönüyor,sakın bize son dakika golü

atılmasın bilmiyorum artık haberiniz olsun.

Doktorlarda da aynısı oldu. Hem dün akşam yeni bölüm verdiler hem de cuma akşamı yeni bölüm verecekler. Bence bizde de öyle olacak. Merak etmeyin:img-wink:

Laltul
12-02-08, 15:27
valla öyle görünüyor pazartesi yazdı bende kanalı arayıp ağzıma ne geliyorsa söyleyip kapatacağım bu kadar terbiyesizlik olmaz.doktorlar dizisi dün yeni bölüm yayınlandı cuma da yeni bölümünü yayınlayacaklar o zaman bizim diziyide bu akşam yayınlayıp pazartesi diğer bölümleri verisin ne yapmaya çalışıyprlar anlamadı umarım bu akşam yeni bölümü verirler pazartesi şimdiden gösteriyor olabilirler diyeceğim ama kendi sitesinde kanalın tekrar diye gözüküyor daha dün böyle bir yazı yoktu.

rozi
12-02-08, 15:27
hayır ya yapamazlar böyle bir şey tam sayılı saatler kala hemde haksızlık:icon_sorr

gamze umarım dediğin gibi olur yoksam ben artık dayanam bu son dakıka golüne:icon_sorr

musu
12-02-08, 15:34
Ay inanmıyorum ya...... Bu kanaldan nefret ediyorum.... Tam rezalet, bu akşamki bölüm için tekrar yazıyor ya. Bu hafta gerçekten tekrar verirlerse artık show tv yi izlemeyeceğim. Yazıklar olsun diyorum başkada bi şey demiyorum!

okyanus_perisi
12-02-08, 15:37
fragmanı izledim bu gün nyeni bölüm diodu.yayın akışı tekrar diyor. :icon_sorr
kafam iyice karıştı.bide kadimin elinde gitarla olan resmi nerde bulamadım yardımcı olurmusunuz? :img-help:
eğer tekrarı yayınlanırsa izlemiyecem karar verdim. :img-in_lo

Laltul
12-02-08, 15:49
arkadaşlar

kanalı şimdi aradım ve yetkiliye ağzıma ne geliyorsa söyledim onlar ne yapmaya çalıştıklarını son 5-6 saat kala yaptıklarının terbiyesizce ve saygısızca olduğunu söyledim bu son dakika yapılan şeyin nedir teknik bir arıza mı var dedim,değişikiğin nedenini bu hafta çok değişikli yapıldığını söylediler ondan dolayı,bende kendilerine dün doktorlar dizisinin yeni bölümü yayınlanıyor ve cumada yayınlanacak ozaman bu diziyide yayınlayacaksınız ondan sonraki hafta değişikliğe gidin son dakika değişikliği olmaz ben bu diziyi izlemesemde olur alt tarafı bir dizi dedim ama çok terbiyesizsiniz diyede ekledim,onlarda doktorlar dizisindeki değişikliğin ezo gelinde de olcağını söylediler yani 1 hafta da 2 bölümünü yayınlayacaklarmış,bu akşam içinde yeni bölümünün yayınlanması için konuşacaklarını söylediler ben de bişey değişmeyecek bu akşam tekrarını izleteceklerini söyledim,tekrarını yayınlıyorsunuz ma yeni bölümünü vermeyip 2 hafta rötarlı izlememize sebep oluyorsunuz.
zaten diziyi 1 ay boyunca yayınlamadınız,yayın tarihi gelincede bir yarışma yüzünden 23.00 de yayınladınız şimdide tam günü geldi yayın gününü değiştirirsiniz yakındada kaldırırsınız kanalınızın çok fazla diziside yok dedim.
valla sinirliyim ama başka bir kanalda dizi vardı ve çakışıyordu ben de onu izlerim bir dönem dizisi.

söğüt
12-02-08, 15:50
herkese merhabalar,

diziye sadece 6 saat kaldı,sesli fragamanı bende şimdi izledim ve şaşırdım.nedeni

tahminlerin tutmaması

1.dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünün finalinde silahlar patlamış ölenler

yaralananların sayısı belli değil o kadar çok ve nasıl bir şeyse istanbul gibi bir yerde silahlar patlıyor ve kahramanlarımıza hiçbirşey olmadan hayatlarına devam ediyor peki bu iş nasıl kapanacak yani seyit ve adamlarının ortadan kalkmasıyla herşey bitmişmi oldu.

2.ballı ömeri uyarıyor gitmesi için o da tabiki gitmeyince ballı ömerin işyerisini yaktırıyor ömerde hırs yapıp kalıyor hatta ezonun doğum gününe geliyor.peki bu özel bir davet değilmi nasıl girdi içeriye ömer efendi,

3.şimdi anlamadığım şey ise nasıl olaylar bu yönde gelişti yani kadim herkesi toplayıp böyle bir organizasyon yaptı, duvarda ezonun dev resmi kapıda nuru ballıyı karşılıyor ve diğerlerini,elçin annede kapıda gelenlere eşlik ediyor sanki düğün varda,bence abartılmış başbaşa bir gece daha samimi ve güzel olabilirdi herkesin içinde ne bu ya kızın resmi duvarda ballı geliyor ben olsam bu nedir yeğenim derim.

4.kadim ezoyu yanağından öpüyor anam bunlar aşmışlar herşeyi daha düne kadar hareketlerine dikkat edenler şimdi herkesin içinde o kadar rahat davranıyorlarki,ama
fragmanın sonunda kadimin ezoya söylediği,ama önemli olan iki insanın hata yapsalarda affedecek kadar birbirlerini sevmeleri değilmidir,sen ne hata yaparsan yap affedecek
kadar çok seviyorum seni...demesi

birde ballının bu yakışıklı kim kadiminde bizim müdür cemin oğlu osman nejat demesi çok komikti nurgül biz gittik mi ailecek bir yere gideriz cümlesinin kanıtı,kocasının bile adı geçti.
birde resimde kadimin elinde gitar var herhalde şaka dır filmde böyle bir durum yoktur

yoksa bu diziyi izleyip izlememeyi düşünmeye başlayacağım...[/B]

sevgili laltul,
bu yorumunu çerçeveletip duvara asmak lazım..
senin bu yorumunla izlemediğim bölüm hakkında bir iyice fikir sahibi oldum.. (sonradan netten bir iki sahnesine baktım..)
dizi yokuş aşşağıya tepetaklak gidiyor..mantık kalmadı... bu yüzden işin içinden çıkamıyorum; ya eleştrinin dozunu artırıyorum, ya da idealistlikten
vazgeçip işi dalgaya vuruyorum...
ikisi de hoş değil tabii ..ben de rahatsızım..
çok beğendiğim oyuncuların hatrı için bakmaya çabaladığım bir dizi bu..
maalesef yeni senarist ve yeni yönetmende toparlayamadı gidişatı...

1-sahi yav, haklısın...geçen bölümde ölen onca insanın hesabı ne olacak..devlet baba ballı ağamızın bir kara kaşı, bir kara gözü hatrına af mı edecek..
kadim bey o kadar kanun adamı iken, ezo hanım o kadar silahlardan nefret ederken, nasıl bir açıklama ile olayın üstüne sünger çekecekler, merak ediyoruz...
2-ömer o baloya davetsiz nasıl dahil olabiliyor..
ezo damper :img-hyste yanınca o hızla zoraki girmiş olmalı
3-kadim bu balo organizasyonu sayesinde aşkını, herkese açıklamış ve ispatlamış mı oluyor... yanii...??
4-nurgül yeşilçay bölünme yolu ile çoğalıp, diziyi istila etti..yakında serhatı şutlayıp, kadim karakterini cem özeri oynatırlarsa ben deriiiinn bir oooohhh çekeceğim.....

dizisi batsın, aşkı batsın, bari serhatımızı kurtaralım yav...:img-hyste:img-hyste

d!dar
12-02-08, 15:57
evet arkadaşlar diziye malaesef saatler kala günü değişmiş pazartesi 22.00 alınmış
show tvde biraz önce gösterildi dizi verlirken altta küçük görntüde sanırım birçok dizinin saati ve yeri değilmiş show genel bir değişiklige gitmiş

tutnmaya çalıştıkça diziye biryerleri elimizde kalıyo hadi hayırlısı bakalım

*Esra_Yalın*
12-02-08, 16:12
tekrar mı diyorlar ne oluyor ya
ben şimdi gördm ptesi 22:00 yeni bölüm yazıyordu ezo gelin içn şimdi bugn yokmu :((( olamaz ya
bu haftaki bölüm heyecanlı ztn merak ediyordm ne oluyor die yeni bölümü vermeliler ya :icon_mad:

yaren_06
12-02-08, 16:18
offf günümü değişmiş olmaz böyle bişey ya bide tekrar bölüme dönmüş anlamadım gitti bu kanalın işini. dün doktorların gününün değiştiğini gördüğümde inşallah ezonunki değişmemiştir dedim kendi kendime çünkü pazartesileri benim toplantım oluyo ve sekizde yayınlanan dizinin yarısından çoğunu izliyemiyorum peki arkadaşlar saat kçta gösteriyo offf yaaa

lagülay
12-02-08, 16:20
Şu anda elim ayağım titriyor sinirden ya..... bu bugün için hazırlık yaptım. bu ne saygısızlık insanı zıvandan çıkarıyorlar. şimdi sinirimden ağlıyacağım...
Allah allah ya.... bu nasıl olur bu bize yapılırmı klavyeyi kıracağım şimdi....

sude9
12-02-08, 16:21
efendim..kocaman merhabalar sevgili egoflar...dizinni günü değişmiş anlaşılan bu akşam yokmuş...bu arada söğüt canım kampanyanda bende varım,acil el atalım:img-hyste:img-hyste

sesli fragman çıkmış bir iki kelime yazmadan durmayayım dedim..

Kadim'in özür dilerim derken ki hali çok şirin..iyi de insan benzincide bıraktı diye özür mü dilermiş..:)

son bölümün son sahnesine bakabildim Kadim-Ömer karşılaşmasını kaçırdım diye düşünüyordum..kaçmamış kaldığı yerden devam etmiş..dizinni günüde değişmiş bu sefer kaçırmam herhalde:)

EZO DAMPER..yahu aşık adam böyle oluyor..bak açtığı ilk iş yerine hangi adı vermiş..kadim de verseymiş ya otellerine ezo otel hemde 5 yıldızlı diye:img-hysteKadim çık aradan bu büyük aşkın arasına girme,hem sen sonradan girdin ne işn var bakim orda:)

yeni mafya babalığına özenen Ömer Ballı'yı listesinin ilk sırasına almış,,hayırlısı olmuş

doğum günü partisi..Kadim bu işide ambulan işine çevirmiş:img-hyste..madem özel olmasını istiyorsun yapsana romantik bir ortam..yok işte ömer kadar aşık değil..aklı fikri işi nasıl abartırım da:img-hyste

ama önemli olan iki insanın hata yapsalar da affedecek kadar birbirlerini sevmeleri değilmidir..
öyle mi dersin
sen ne hata yaparsan yap...

işte dananın kuyruğunun koptuğu yer...bu laflar boşa edilmez..boşa edildiği de sondaki bakışlardan ortada..ezo'nun birşeyi çıkmış ve Kadim şokta..hani Kadim önemli olan hata yapsada affedecek kadar sevmiş olmaktı..niye öyle bir izlenim vermedin bakim:img-hyste

Billush
12-02-08, 16:22
Ya gerçekten inanamıyorum!Şu an resmen kafamdan aşağı kaynar sular döküldü!Ve kanala çok sinirliyimm!
Nasıl olur da diziye saatler kala dizinin tekrarını yayınlama kararı alıp,Pazartesi yayınlamaya karar verirler ya?Bu çok büyük bir saygısızlık hatta saygısızlık da değil alenen terbiyesizlik!Neyiz biz?Önüne ne gelse kabul edecek olan varlıklar mıyız?Şu an o kadar kızgınım ki anlatamam...
1 ay diziyi izleyemeyip sineye çeken biz,o malum yarışma yüzünden diziyi 11lerde izlemeyi de kabul eden biz bunu da kabul edeceğimizi düşünüyorlar herhalde yaa!
Laltul ağzına sağlık arkadaşım.İyi etmişsin gerçekten.Hiç umudum yok ama inşallah Doktorlar'a yapıldığı gibi yapılır çünkü Show git gide imajını yerle bir ediyor.Ah şu Dudaktan Kalbe'yle Ezo Gelin bitsin bir daha açarsam Show TV'yi!

yaren_06
12-02-08, 16:28
Billush arkadaşım dediklerinin sonuna kadar katılıyorum biz her yaptıklarını kabul ettik. ama son anada yayınlamamk çon büyük dengesizlik.. ben şimdi yayınlanmamasınamı üzüleyim yoksa pazartesi izleyemeyecek olmamamı ...

Laltul
12-02-08, 16:32
vallahi arkadaşlar sinirim şimdi geçti isterseniz sizde kanalı arayın ağzınıza ne geliyorsa söyleyin en azından rahatlarsınız içinizde kalmaz,bundan sonra ben 1 gün gecikmeli netten izlemeyi düşünüyorum taki iyice sinirim geçene kadar...

Laltul
12-02-08, 16:36
arkadaşlar

kanalı şimdi aradım ve yetkiliye ağzıma ne geliyorsa söyledim onlar ne yapmaya

çalıştıklarını son 5-6 saat kala yaptıklarının terbiyesizce ve saygısızca olduğunu söyledim

bu son dakika yapılan şeyin nedir teknik bir arıza mı var dedim,değişikiğin nedenini bu

hafta çok değişikli yapıldığını söylediler ondan dolayı,bende kendilerine dün doktorlar

dizisinin yeni bölümü yayınlanıyor ve cumada yayınlanacak ozaman bu diziyide

yayınlayacaksınız ondan sonraki hafta değişikliğe gidin son dakika değişikliği olmaz ben bu

diziyi izlemesemde olur alt tarafı bir dizi dedim ama çok terbiyesizsiniz diyede

ekledim,onlarda doktorlar dizisindeki değişikliğin ezo gelinde de olcağını söylediler yani 1

hafta da 2 bölümünü yayınlayacaklarmış,bu akşam içinde yeni bölümünün yayınlanması

için konuşacaklarını söylediler ben de bişey değişmeyecek bu akşam tekrarını

izleteceklerini söyledim,tekrarını yayınlıyorsunuz ma yeni bölümünü vermeyip 2 hafta

rötarlı izlememize sebep oluyorsunuz.

zaten diziyi 1 ay boyunca yayınlamadınız,yayın tarihi gelincede bir yarışma yüzünden

23.00 de yayınladınız şimdide tam günü geldi yayın gününü değiştirirsiniz yakındada

kaldırırsınız kanalınızın çok fazla diziside yok dedim.

valla sinirliyim ama başka bir kanalda dizi vardı ve çakışıyordu ben de onu izlerim bir dönem dizisi.

xxy-erkl
12-02-08, 16:37
Büyük heyecanla artık aranıza katılayım dedim ama şans işte kötü haberle sarsıldık... Boşuna stres yapıp sinirlerimizi bozmaya gerek yok bence, artık bu diziden hayır gelmez bende 30.bölümden itibaren izliyordum ama artık bu durumdan çok sıkıldım.

Tekrar yayınlandığı takdirde ki yayınlanacaktır aynı saatlerde başka bir dizi vardı onu izleyeceğim...:mad72:

aisha_nena
12-02-08, 16:39
tutunduğun dallar kırılsın ey kanal.madem gün değiştirecektin nedir bu yaptığın.rezalete bak sen ya.madem bir değişiklik ihtiyacı hissediyorsun önce kafanın içindeki et parçasını değiştir.ocak ayından beri bir türlü düzelemedi ne sanıyor kendini sanki muhteşem bir iş etiğine sahip vazgeçilmez bir yayın akışı var elindeki düzgün projeleri bir bir heder ediyor.biz sana gününü değiştir yada doğru düzgün bir saatte yayınla derken saçmala demedikki.bir sürü insan yeni yeni elazığ sendromundan kurtulmuşken eski sosyomanyak halimize ne geri döndürüyorsun bizi.damperlere gelesin inşallah:img-hyste

arzu-başak
12-02-08, 16:42
Herkese merhaba..bu sayfaya bu ilk yazışım..zaten daha yeni haberim oldu serhat tutumluer'in ezo da oynadığından...iki üç haftadır bakıyorum..geçen gün billurcuğumun imzasında gördüm serhatı dedim buda ne ..bir baktım serhat ezoda...
ama şimdi sayfaya bir baktım,bugün yeni bölüm yokmuş..dahada kötüsü artık pazartesi saat 22:00 mış...ben o saatte bıçak sırtını izliyorum ezo gelini izlemem imkansız...salı çok iyiydi..ben zaten salı günü tv izlemiyordum o günü kendime ayırmıştım...sonradan ezoyu izlemeye başladım...bu çok kötü oldu..
neyse çıkmam gerek...toplantı var birazdan..size iyi sohbetler diyeceğim ama en iyisi hepimize sabırlar dileyeyim...bye

Ofelia
12-02-08, 16:45
bir kaç insan toplanıp bir anda herşeyi ters yüz ediveriyor.onlar için herşey çok basit.seyirci umurlarında değil.
1 hafta boynca bugünü bekleyenlerin şu anda duyduğu hayal kırıklığını tahmin edebiliyor ve geçmiş olsun diyorum.

merve_bjk
12-02-08, 16:45
ben de şimdi gördüm ezo gelin in gününün değiştiğini hemen buraya baktım yeni bölüm var mı diye malesef yokmuş üstelik öyle bir güne koymuşlarki inanılır gibi değil önce saatini değiştirirler sonra haftalarca yayınlamazlar sonra da gününü değiştirirler bu show da dizi felan izlenmez :(

lagülay
12-02-08, 16:48
Show tv'ye mesaj attım.. bu yaptıklarının bize saygısızlık olduğunu vb..filan
oduğunu bu akşam yeni bölümünü yayınlamalarını ben bir ezo gelin hayranı ve EGOF olarak haftaya yeni yayın gününde tekrarı yayınlayabileceklerini ama bunun bize 1 hafta veya 5 gün önce bildirmeleri gerekmektelerini filan yazdım...

bize biraz olsun saygıları varsa bu akşam yeni bölümü yayınlarlar.. bizler ona göre işlerimizi ayarlıyoruz. Ben Salı günleri geç mesailere kalmıyorum.. yemeğimi bulaşığımı erkenden bitiyorum. o gün çocukları yoruyoruz ki erkenden yatsınlar ve uyusunlar çünkü biz çocuklarla beraber dizi sinema izlemiyoruz. dizi ve sinema için daha çok küçükler... Misafir kabul etmiyoruz. veya misafiliğe gitmek için plan yapmıyoruz. ona göre işyerimizde işlerimizi randevularımızı ayarılıyoruz. yaaa... daha nediyim.... Delireceğim...... herşeye hazırlan bu ne yaaa...

Billush
12-02-08, 16:51
Billush arkadaşım dediklerinin sonuna kadar katılıyorum biz her yaptıklarını kabul ettik. ama son anada yayınlamamk çon büyük dengesizlik.. ben şimdi yayınlanmamasınamı üzüleyim yoksa pazartesi izleyemeyecek olmamamı ...

Gerçekten çok büyük saygısızlık hem de haksızlık.Doktorları haftada 2 bölüm yayınlayıp bizim dizinin tekrarını yayınlamak gerçekten haksızlık.
Ayrıca pazartesi de çok kötü bir gün.Ben pazartesileri o saatte Bıçak Sırtı'nı izliyordum reva mı bu yaa :icon_sorr

tubi
12-02-08, 16:53
yahu biraz gülümseyebilmek için yorumlar sayfasına girdim. arkadaşlarımla hoş yorumlaşayım dedim. sonra ne gördüm... dizi yok.. yok artık yani.. şaka gibi resmen. gerçekten artık show tv de yeni başlayan hiç bir diziyi izlemicem. angelina olsa bile yahu =)

xKubrax
12-02-08, 16:54
Suan yemin ediyorum ellerime ayaklarim titriyor.. Hic bisey yazicak halde degilim.. Allah bu Show TV'yi nasil biliyorsa oyle yapsin, hic bisey demiyorum!!!

rozi
12-02-08, 16:55
tutunduğun dallar kırılsın ey kanal.madem gün değiştirecektin nedir bu yaptığın.rezalete bak sen ya.madem bir değişiklik ihtiyacı hissediyorsun önce kafanın içindeki et parçasını değiştir.ocak ayından beri bir türlü düzelemedi ne sanıyor kendini sanki muhteşem bir iş etiğine sahip vazgeçilmez bir yayın akışı var elindeki düzgün projeleri bir bir heder ediyor.biz sana gününü değiştir yada doğru düzgün bir saatte yayınla derken saçmala demedikki.bir sürü insan yeni yeni elazığ sendromundan kurtulmuşken eski sosyomanyak halimize ne geri döndürüyorsun bizi.damperlere gelesin inşallah:img-hyste

he aynen imza atiyem:img-hyste

o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki ne desemden kurtulsam bu havadan:icon_sorr

sevgili kanalım senim bize etiğini ezo etmedi:icon_sorr

nedir bu çektiğim senden reyting derdin hiç bitmiyor:img-cray:

yediğin darbelere bak :fighting2
14 Ezo Gelin [net] Show 4,30 13,40 :img-cray:

7 EZO GELIN [NET] SHOW 5,50 16,20
budamı sana yetmiyor:not_i:

gerisini siz tamalayın madur egoflar:icon_sorr

rockbr
12-02-08, 16:56
ya inanmyrm olaya bakarmısnz.ne demek oluyo bu anlayamyrm.
show tv nasıl bir kanaldır ki bu kdr büyük bi saygısızlığı yapabiliyo.neyiz biz burda merak ediyrm.bize böyle bi hayal kırıklığı yaşatmaya hakları yok ki,yanlş mı düşünüyrm yoksa.
bisürü insan bekliyo bu diziyi.bugünlere az çok bizim de emeğimizle geldi.şimdi izlemiyo olsak napcaklardı acaba!okdr uğraştık,eleştirdik sırf daha iyi olsun diye.bide onların yaptıklarına bak.önce bir ay yayınlamadılar,şimdi de bi kaç saat kala yeni bölümü vermeyeceklerini öğreniyrz.
resmen şok oldum ya.altta pzrtesi ezo gelin yeni bölüm yazısını görünce yaşadğm hayal kırıklığını siniri yetkilileri öldürme hissini anlatmaya çalışsam nolur bilmyrm
allah kahrtsin ya,bukdr saygısız kanal görmedim ben.tebrik ediyrm ve bi daha da ezo falan izlemiyrm.
serhatı nasılsa görürüm canlı canlı,hiç kusura bakmasın artık dizisiyle meşgul olamicam.açsın buraya tiyatro salonunu bitirsin artık projesini hergün gitmezsem kübra diilim.arada foruma bakar,burda yazılanlara göre açar kısa kısa aralardan diziye de bakarım.ama tv den izlemicem.reytingleri taban yapar inş.daha ne diym!!!

Billush
12-02-08, 16:56
Show tv'ye mesaj attım.. bu yaptıklarının bize saygısızlık olduğunu vb..filan
oduğunu bu akşam yeni bölümünü yayınlamalarını ben bir ezo gelin hayranı ve EGOF olarak haftaya yeni yayın gününde tekrarı yayınlayabileceklerini ama bunun bize 1 hafta veya 5 gün önce bildirmeleri gerekmektelerini filan yazdım...

bize biraz olsun saygıları varsa bu akşam yeni bölümü yayınlarlar.. bizler ona göre işlerimizi ayarlıyoruz. Ben Salı günleri geç mesailere kalmıyorum.. yemeğimi bulaşığımı erkenden bitiyorum. o gün çocukları yoruyoruz ki erkenden yatsınlar ve uyusunlar çünkü biz çocuklarla beraber dizi sinema izlemiyoruz. dizi ve sinema için daha çok küçükler... Misafir kabul etmiyoruz. veya misafiliğe gitmek için plan yapmıyoruz. ona göre işyerimizde işlerimizi randevularımızı ayarılıyoruz. yaaa... daha nediyim.... Delireceğim...... herşeye hazırlan bu ne yaaa...

Bize mi?Show'un mu?Saygı mı?Güleyim bari de boşa gitmesin.Boşversene ya bizi adam yerine koyan bile yok!Olsa bizlere geçen hafta haber verme lutfunda bulunurlardı ya da dün Doktorlar'ı değil,Ezo Gelin'i yayınlarlardı ama nerde onlar bu ayıbı kapatmaya çalışacaklarına Doktorlar'ı bu hafta 2 kez yayınlayarak suçluluklarını arttırıyorlar ve utanmıyorlar da!
Hiç sanmıyorum ki bu akşam yeni bölüm yayınlasınlar...
Seni öyle iyi anlıyorum ki...Bugünün sıkıcılığında akşam dizi var diye kendimi avuturken aldığım haber soğuk duş etkisi yaptı gerçekten.Oysa ki ben bi öğrenci olarak Ezo Gelin için uykumdan fedakarlık edecektim ama nerde...
Bu nasıl bi kanal anlamıyorum daha doğrusu kanal mı onu bile anlamıyorum.Yerel ya da yöresel kanallar bile daha prensipli çalışıyorlar.
Bundan sonra (yani dizilerim bittikten sonra) Show TV'yi izlemem kararı aldım.Hatta izlediğim o 2 dizi yokken Show'u açmayacağım bile!

xKubrax
12-02-08, 16:57
Ayrica Ezo Gelin pazartesi gununde asla barinamaz..

Ve hatirlatirim, dizilerin yayinda kalkma sebepi budur, once gun degisir sonra reytingler daha kotu gelince hooop dizi yok oldu..

Cildirmak uzereyim, gercekten cildirmak uzereyim!

Laltul
12-02-08, 16:58
arkadaşlar bana gelen özel maillerden dolayı

kanalın telefonunu istiyorsunuz.

bende numarayı yazıyorum: 355 01 01

aramak isteyenler arayabilir içinizde kalmasın rahatlarsınız.mecbur bağlıyorlar ve konuşuyorsunuz.

Billush
12-02-08, 16:59
Ya rica ediyorum arkadaşlar düzgün konuşup derdimizi anlatabilecek birisi arasın Show TV'yi.Benim yaşım küçük olduğundan kaale alacaklarını hiç sanmadığımdan (ki görüyoruz büyükleri de pek almıyorlar benim gibi bir lise öğrencisini neden alsınlar...) ve şu an evden arama şansım olmadığından sizlerden rica ediyorum.Bir arkadaş arasın ve saysın artık şu kanala!Bu akşam yeni bölüm izlemek istiyorum ben yaa :(

sinemsert
12-02-08, 17:03
evet arkadaşlar resmen saçmalık heryerde ezo gelin yeni bölüm diye bangır bangır bağırıyoken son anda bu değişiklik saçmalıkk
büyük ihtimal pars narkoterör dizisinin saati ile değişcek yeni rakip köprü dizisi bide bıçak sırtı ama bunu yapmaya hakları yokki yaa
arayın arkadaşlar durmayın show tv bunu bize yapmıcaktııı :img-sorry:icon_cry:

lorelai13
12-02-08, 17:06
aaaanammmm tam ezo hakikaten çok güzel olmuş...
o kadimin gözleri diye kendimi kaptırmış gidiyordum ama dizimizin olmadığını öğrendim:icon_sorr
diyecek lafım gerçekten yok...
yani gelmişim eve sesli fragmanı görmüşüm. ağzım kulaklarımda... o kadimin bakışlara diyecek laf yok... ezo palyaçoya dönmeyi bırak gerçekten çok güzel olmuş. dizimizin düzelme işaretleri romantizmin işaretleri çok güçlü... evet diyorum eski kadimi ve ezoyu göreceğiz o heyecanı duyacağım...
ama ne oluyor show tv her şeyi yerle bir ediyor...
artık ne saygısızlık diyebilirim ne başka bir şey... pes gerçekten pes
hadi değiştiriyorsun bugün yayınla öyle değiştir...
ama biz dün doktorlar forumu olarak da köpürmüştük yeni bölüm yayınladılar...
bir umut lütfen yeni bölüm olsun...

ve de dün yayın değişikliği hakkındaki yorumlarımız silinmişti. şimdi de silerler mi bilmiyorum. gerçi biz bayağı terbiyesizleşmiştik ama...
yani o kadar hayal kırıklığına uğradım ki ne desem boş...

esen_89
12-02-08, 17:06
ben bu akşam yeni bölümden geçtim.dizinin pazartesi gününe alınmasına takmış durumdayım.ki bugün yeni bölümü yayınlamaları gerekir o ayrı mesele.

sanmıyorum ki şimdi aldığımız ratingleri pazartesi günü de alalım benim korkum daha kötü gelmesi.o gün çok fazla dizi (ve güzel diziler) olduğu için bu da çok yüksek bir olasılık gibi geliyor bana ne yazıkki:icon_sorr

Billush
12-02-08, 17:07
Ofelia haklısın.Kesinlikle tepkisiz kalmamak lazım.Arayıp tepkimizi belli etmeli bu akşam yeni bölümü yayınlatmalıyız ama Allah kahretsin ben arayamam.Lütfen birileri arasın ya...

Laltul
12-02-08, 17:11
günü değişen diziler için ben ha yayından kalmış ha günü değişmiş derim,

eğer nurgülü tanıyorsam bu diziyi erkenden bitirir yani fanal olur ama erkenden bitirir,

tahmini dizinin 15 bölüm sonra bitmesi lazım ama bu 7-8 bölüme iner.

rozi
12-02-08, 17:12
Ofelia haklısın.Kesinlikle tepkisiz kalmamak lazım.Arayıp tepkimizi belli etmeli bu akşam yeni bölümü yayınlatmalıyız ama Allah kahretsin ben arayamam.Lütfen birileri arasın ya...

canlarım ben aradım ama yeterli değil eleştirilerinizi ve görüşlerinizi kopyalayıp faxlamak istiyorum izin verirseniz:img-blush

xKubrax
12-02-08, 17:16
canlarım ben aradım ama yeterli değil eleştirilerinizi ve görüşlerinizi kopyalayıp faxlamak istiyorum izin verirseniz:img-blush

Ne izni istiyorsun guzelim, hemen basla hemen.. :icon_sorr

Billush
12-02-08, 17:16
rozi ben izin veriyorum canım kendi adıma.İstediğin yorumumu alıp faxlayabilirsin.Bu akşam yeni bölüm verilmese de tepkimiz belli olsun istiyorum.
Ayrıca sanırım dün Doktorlar dizisi izleyicileri devamlı Show'u aramışlar gün değişikliği sebebiyle belki bundan cuma yeni bölüm veriyorlardır bizde de birkaç kişi arasa çok iyi olur.Off çok kızgınım o kadar çok offladım ki şu 1 saatte anlatamam!

rockbr
12-02-08, 17:17
rozicim ben bi mail attım.ne geliyosa içimden söledim.sen de elinden geleni yap canım(özellikle rica ediyrm)
ümidim gerçktn yok ama,bu gece de uğraşalım bakalm(bugece onların kaderini belirlicek!)

Billush
12-02-08, 17:20
Arkadaşlar pamuk eller klavyeye!Benim gibi arayamayan arkadaşlar hep birlikte dizi saatine kadar mail atalım Show TV'ye,arayabilecek arkadaşlar arayıp konuşsunlar,Rozi de tepkilerimizi faxlasın.Üç koldan bakalım ne yapabileceğiz...
Ben bir şeyler yapmadan duramayacağım bu kızgınlıkla çünkü...

!ReMmM
12-02-08, 17:21
bu nasıl bir rezalettir böyle..
yeni ekiple beraber yeni bir baslangıç yapalım o mantıksız araları unutalım diyoruz ama kanal akıl sır erdiremediğimiz bir mantıkla her şeyi bir güzel tepetaklak ediyor.

bunca seye rağmen bu diziden hayır bekliyorlar mı çok merak ediyorum. çevremdekiler zaten yavas yavas diziyi bırakıyordu. bu haber üzerine kalanlarda yok olucak.

sonuçta bu diziler biz izleyelim diye yapılıyor. buna rağmen bize bu kadar saygısızlık yapıyorlarsa diziyi bırak kanalda hayır kalmamıştır.

4 hafta dizi gösterilmedi. abuk sabuk bölümler izletildi. kadim karakteri allak bullak edildi. sürekli senarit ve yönetme değiştirildi. bir gün sesli fragman verildi. bazen verilmedi. banende verildi sonra "yok öyle bir fragman" dendi. serhat tutumluer hayranlarının güveni sarsıldı.(çevremde "serhat bey bu kadar rezalete nasıl ses çıkarmazda hala arkasında duruyormuş gibi diziye devam eder. bize televizyondada kaliteli yapımların olabileceğini kanıtlamaya çalışan ve hep düzgün saygın yapımlarda izlediğimiz serhat beyin bu yaptığı ne şimdi" diyenler var. serhat tutumluerin bende kredisi çok fazla tutku gibi derler ya öyle aslında toz konduramam ama bu proje yüzünden sevenlerinin serhat tutumluere olan güveni azalıyormuş gibi geldi bana:icon_sorraslında bu sevenlerinin ona ne kadar güvendiğini gösterir. onun oldugu dizlere karşı "bu iyidir" tavrı var. ama son olanlara herkes çok bozuluyor.) karakterler durduk yere ortadan kayboldu. 2 bölüm önce "yok" denilen sey 3 bölüm sonra "var" oldu. bazı karakterlerin kötü mü iyi mi olduguna bir türlü karar verilemedi(bknz:nedim) bil