Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
arkadaşlar bugün çok güzel tam 9 dakika konuştum,konuştuklarımıda zaten buraya yazdım.
mail atmanızın pek bişey yarayacağını düşünmüyorum daha somut şeyler lazım fax ve
telefon en güzeli ben bundan sonra bir daha böyle birşey olduğu takdirde genel müdürü
arayacağım ve mecbur bağlayıp konuşacağım,aslında ben böyle şeylere kafayı takan yada
sorun eden birisi değilimdir yayınlansada olur yayınlanmasada bana ne hayatta daha
önemli insani şeyler var.ben tiyatroya gidip
yada sinema da beğendiğim insanları izliyorum,sinirlenmeden ben arkadaşlarımla sohbet
ortamında ülkemde izlenecek oyuncular hakkında yorum yaparken bir dünya starı demiştim
nurgül için sesinin tonunu rollerinde bu kadar güzel ayarlayabilen yüzüne duyguları yansıtan bir
oyuncu yok evet şu an sektörde başarılı kadın oyuncular var ama nurgüldeki farklılk yok
müthiş bir aktrist,serhatcığımda benim televizyonda hiç şansı yok ama tiyatroda müthiş
bir aktör o da erkek oyuncular çok gösteremez duyguları daha doğrusu tam yansıtamaz
aşıkşa aşık,psikopatsa psikopat,vs.vs.. serhat bunların hepsini yapan ender aktörlerden
biri hele son zamanlarda en iyi aktör,
dediğim gibi kanal yüzünden oyuncularda dizi bitsede diye bekliyorlar onlarında
soğuduklarına eminim bişeye emek harcıyorlar iyi veya kötü ama yayınlanmadığını görmek
canlarını sıkıyordur...:good::happy0064bye
canım sana sonuna kadar katılıyorum.ben bu diziyi serhat için izliyorum.emek harcanıyor,bir şeyler yapılamaya çalışılıyor.ama kanal bunun kadrini bilmiyor.ben sırf serhat için izlediğim için diziyi takip etmeye devam edecem bazı arkadaşlar aslında çoğu arkadaşlar diyebilir bu kadar yapılab şye rağmen yine mi diye .ama ben serhat beyi çok başarılı buluyorum bir yerlere gelmesini istiyorum.tiyatro da çok başarılı ama tiyatro işinde geçinmek çok zor televizyon çok gerekli.
şimdi kanal doktorlar dizisini pazartesi den cumaya alıyor ama pazartesi de cuma da yeni bölüm veriyor.çekilen bölümlerin çokluğu bunu kolaylaştıryor.
kanal aynı şeyi bizim dizi için yapıyor ve bu hafta eski bölümü tekrar veriyor.ilk başta kanal bu diziyi gözden çıkarmış diye düşüne biliyoruz.ama bence düşmekte olan bir diziyi bir yarışamanın gölgesinden kurtarmak ve dizinin ilerlemesi için son bir atakta bulunmak istemiş olabilirler.örneğin bu akşam yeni bölüm yayınlanacak olsaydı sinirden acuna karşı terbiyemizi bozabilirdik.yeni bölüm heyecanı diye de bir şey kalmazdı.
tamam artık ezo gelin heyecanı diye bir şey kalmadı ben de ama yine de izleyecem.bırakamıyorum.sebebi yok diziyi bırakmak demek bu foruma yabancılık çekmek dmek benim için.
yukarıda show tv yi savunur gibi oldum ama sakın yanlış anlaşılmasın bu dizi bittikten sonra artık ne bu kanala bakarım ne de buyapım şirketinin bir yapımını takip ederim.bize yapılan bir saygısızlık.buna sonuna kadar katılıyorum.ama yine de serhat bey için ve bu foaum hatırına yine izlemeye ve bu foruma yazılarımı yazmaya devam edecem.benim fikrim budur diziyi izlemekten vazgeçenlere ve bu foruma gelmeme kararı verenlere saygı duyuyorum.iyi geceler.
vankedisi
egof
Gün konusunda ilk ve son defa yazıyorum. Dizinin yarışmadan kurtulması gerekiyordu. Yoksa daha dizi başlamadan yarışma sinirlerimizi bozuyordu. Show tv'de pazartesinden başka bir güne koyamazdı diziyi. Bir düşünün hak vereceksiniz. Pars o saatte çok da kötü reyting almıyordu. Ezo gelinin de alacağını sanmıyorum. Benim sinir olduğum nokta son ana kadar yeni fragmanın dönüp yeni bölümün yayınlanmaması. Bunu hep yapıyorlar. Aslında bu en büyük saygısızlık.
Beni de en çok sinir eden bu oldu ama kanal gün konusunda emin olamayınca herhalde yapım şirketide haftaya yetiştirememe telaşına girdi. Yoksa yeni bölüm hazırdı herhalde.
kanal aynı şeyi bizim dizi için yapıyor ve bu hafta eski bölümü tekrar veriyor.ilk başta kanal bu diziyi gözden çıkarmış diye düşüne biliyoruz.ama bence düşmekte olan bir diziyi bir yarışamanın gölgesinden kurtarmak ve dizinin ilerlemesi için son bir atakta bulunmak istemiş olabilirler.örneğin bu akşam yeni bölüm yayınlanacak olsaydı sinirden acuna karşı terbiyemizi bozabilirdik.yeni bölüm heyecanı diye de bir şey kalmazdı.
egof
Bende yarışmanın gölgesinden kurtulmasına seviniyorum ama Pazartesi çok iyi diziler var, olan bize oldu. Salı tam saatinde başlayabilseydi çok iyi olacaktı..
Gün konusunda ilk ve son defa yazıyorum. Dizinin yarışmadan kurtulması gerekiyordu. Yoksa daha dizi başlamadan yarışma sinirlerimizi bozuyordu. Show tv'de pazartesinden başka bir güne koyamazdı diziyi. Bir düşünün hak vereceksiniz. Pars o saatte çok da kötü reyting almıyordu. Ezo gelinin de alacağını sanmıyorum. Benim sinir olduğum nokta son ana kadar yeni fragmanın dönüp yeni bölümün yayınlanmaması. Bunu hep yapıyorlar. Aslında bu en büyük saygısızlık.
Sana katiliyorum canim, benim icinde Pazartesi hic sorun degil, hatta itiraf etmek gerekirse Sali'dan daha iyi bi gun, ama sadece reyting denilen su korkunc sey beni korkutuyor, ve tabiki beni sinir edende seni sinir eden oldu, diziye bi kac saat kala ani bi karar ile tekrarin verilmis olmasi.. Ama sinirim gecti, dusunmuyorum artik hatta bugun yarismayi izledikten sonra aynen soyle dedim 'iyiki yayinlanmamis yeni bolum', o kadar uzun surduki yarisma ozetsiz 9:30 TR saati ile 11:30 gibi bitti, bu saate bi dizi baslamaz.. Yani bence eski bolumun verilmesi bu yuzdende olmus olabilir..
Negatif dusunmemeye calisiyorum ve diyorumki Show TV bizi kaale aldigi icin dizinin gunu degistirdi, ve bu daha iyi olucak.. Hem ne kaldiki sura bugun bitti, yarini sayma, Pazartesiyide sayma.. Persembe, Cuma, Cumartesi, Pazar 4 guncuk dayanabiliriz canlarim, 5 haftaya dayanmis milletler olarak bu nedirki? Hic bisey.. :)
Arkadaşlar diğer başlık 1250 mesajı doldurduğu için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Ancak lütfen önce uyarılarımı okuyunuz.
Forum kurallarına göre;
1- Tek cümlelik, tamamı renkli ve/veya koyu(b) mesaj yazmak yasaktır.
2- Oyuncularla ilgili dizi dışı yorumlarınızı lütfen oyuncu başlığına yazınız.
3- Forum kurallarıyla veya yöneticilerle ilgili sorunuz/sorununuz varsa lütfen bize özel mesajla ulaşınız. Forum başlıkları tartışma yeri değildir.
4- Mesaj sayılarındaki eksilmeler uzun zamandır geri dönüşümde
bekleyen kural dışı mesajların ve teşekkür tarzı mesajların silinmesi sonucunda oluşmuştur. Lütfen biraz daha objektif bakmaya çalışınız bizlere de. Bu başlık karşılıklı sohbet yeri değildir. Adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Ve kapsamı da bellidir. Başlıkla ilgilisi olmayan yorumlar elbetteki silinecektir.
5- Mesajlarınızda kullandığınız üsluba ve kelimelere dikkat ediniz.
6- Spoiler tuşu diziyle ilgili tüyo vermek içindir. Gereksiz yere kullanmakta ısrar edenler ceza alacaklardır.
Kilitli başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=45857
Saygılarımla
mause
aisha_nena 13-02-08, 02:30 ilk sayfaya yazmak benim kaderimmiş vay beee.:happy0064
yeni bölümü ben çok beğendim ya sizler. kadimle ezonun dansı birbirlerine olan aşklarını söylemeleri.ömerin gelip aradan çekileceğini söylemesi.elçinin normale dönmesi kısaca herşey çok güzeldi.bence 2. sezonun en güzel bölümüydü.kadimin herkesin önünde eğilip ezoya tüm kalbini açıp, o güzel gözleriyle derin derin bakıp "ezom sen benimle bir defne misali bir ömür geçirip,evimin kadını çocuklarımın anası,mutfağımın baklavacısı olurmusun" dediiği sahne var ya evde mendil kalmadı.anlayın ne kadar duygulandığımı.hele ezonun o konuşması var ya içim eridi.son derce akıcı bir lisanla "kadim seninle kümesteki bir tavuğun tilkiyle anlaştığı kadatr iyi anlaşacağımız biliyorum ve teklifini kabul ediyorum".ne muhteşem bir bölümdü.kanala binlerce teşekkürler iyiki bizi dizimizden mahrum bırakmamışlar.:img-hyste
:img-hysteaaa niye gülüyorsunuz yoksa bu bölümü beğenmedinizmi yoksa siz oturup başka şeylermi izlediniz. yok canııım bu kanala ihanet edilirmi hiiiç. aşkolsun bizim kanalımız başka kanallara benzemez son dakikada izleyicilerine kazık atmaz,bir yarışmayı gecenin kör vaktine kadar uzatmaz.halkına velinimetine çok düşkündür o.uzaydaki seyirciye izletirim mantığı gütmez.önce reklam sonra siz demez.bizim kanalımız show sizinki ne
(bir delünün günlüğünden alıntı yaptım hatta bugün ilk sayfasına yazdımm:img-hyste)
Show Tv yine yapacağını yaptı ve son dakika golünü attı
ben bu duruma sinirlendim mi?(bugun bir anormallik var bende heralde:) ) hayır hiç sinirlenmedim..foruma sakince geldim yorumlarınızı okudum..ama yorumlarınızı okurken üzüldüm :icon_sorr ne hakları var insanlarla böyle oynamaya ve bu kadar sinir etmeye..bizler bu saygısızlığı hak ediyormuyuz?bu saygısızlık, kanalın sürekli yaptığı bir durum..çünkü izleyiciye saygı kavramı yok..yazık çok yazık
bununla da kalmadılar gün değişikliği oldu..pazartesi gününü seçmişler..BS dizisinin karşısında nasıl ayakta durmayı bekliyorlar anlamadım? belki diğer kanallarda reytingi yüksek dizilerde vardır bilemiyorum..ama sanırım kanal diziyi gözden çıkarmış..
oh tamam dizi biraz biraz düzelmeye başlıyor dedim hoop birde bu çıktı..o kadar çok olumsuzluklar oldu ki,bir de üstüne nasıl gün değişikliğine gidiliyor anlamadım..belki yapımcı bu durumdan hoşnut değildir..çünkü dizi için bir çok değişiklik yaptılar..iyiye gitmeye çabalarken,neden engelli yolu seçsinler ki?
umarım pazartesi günü olmaz ya..BS dizisi çok kaliteli bir yapım ve severek izliyorum..malasef onunla çakışıyor:icon_sorr
sevdiğimiz oyunculara yazık oluyor bu dizide..
ezo gelin anlamsız boş bir dizi bu saçmalıkları insanlar nasıl seyrediyor anlamakta güçlük çekiyorum.
ezo çok bilgiçlik taslayan mükemmeliyet sınırlarının üstünde bir yıldız gibi parlıyor aslında o patron olmalıydı diğerleride uşak.
kadim patrondan başka herşeye benziyor ben böyle saf bilgisiz cahil korkak patron görmedim.insanlarır elbette acı çeker hepimiz acı çekiyoruz ama hayat tecrübeleri insanları daha kararlı hale getiriyor kadim efendi aman aman birisi diziye yakışmıyor.
son olarak akşam iyiki yayınlanmadı çok sevindim bir an önce yayından kaldırılmasını istiyorum.
sakın yanlış anlamayın sizlere soruyorum ne kadar memnunsunuz diziden izlerken keyif alıyormusunuz?
sevgiyle kalın
ömerin diziye dahil edilmesinin dizisi bitince(sinekli bakkal) tabi erkan beylede anlaşma yapılmış gel dizinde devam ediyor seni birkaç hatta tutarsa dizi bitene kadar kalırsın demişler sanırım oda kabul etmezmi:img-pilot
dizinin başına gelmeyen kalmadı bundan sonra ne gelirse şaşırmayacağım artık ne gelebilrse:img-hyste:img-hyste
pazartesi şansı az görünsede hayırlıolur inşallah ama diziyi bırakan çok oldu pekte hayırlı gözükmesede:icon_sorr
İnanin hiç bir şey yazmak gelmiyor içimden. Bu nasıl bir yayın politikasıdır anlamadım gitti. Ama şundan eminin show tv diziyi gözden çıkarmış bu kesin. Dizinin başına gelmedik kalmadı ya. Bu ne rezilliktir. Bizim ne oyalayıp duruyorsunuz kardeşim..... Yayındanmı kaldıracaksınız naparsanız yapın. Yeter bu kepazelik!... İnsanın asabını bozmaktan başka işe yaramazmısınız siz. Sayın kanal yöneticisi duyuyormusunuz heeeeeeey:fighting2
Dün akşamki tekrar bölüm için yorum yapmayacağım. Yine de belki yanlış görmüşümdür diye şöyle bi baktım gerçekten tekrar bölümü vardı. Tek bir sahnesini bile izlemedim. Çok sinirliydim çünkü:fighting2 Hala da sinirliyim. İnanın yeni bölümü bile eskisi kadar merak etmiyorum. İnsanın içindeki hevesi bile öldürüyor bunlar. Dizinin Pazartesi gününe alınması da ayrı bir rizalet. O gün herkesin izlediği, reytingleri yüksek oturmuş diziler var. Kimse kendi dizisini bırakıpta izlemez, hiç sanmıyorum. Dizinin sonunu hiç hayırlı görmüyorum, yakından yayından kalkar arkadaşlar benden söylemesi. Çok üzülürüm yayından kalkarsa. Özellikle Serhat beyi izleme zevkinden yoksun kalacağım için. Umarım sandığım şey olmaz.:sad53:
"kadim seninle kümesteki bir tavuğun tilkiyle anlaştığı kadatr iyi anlaşacağımız biliyorum ve teklifini kabul ediyorum". :img-hyste
Dün bütün gün çok yoğun çalıştım, akşam bütün işlerimi saat 22.30 olarak ayarladım. Sonra tV'nin karşısında 1 saat kadar yarışma zaplayarak, başka dizilere baktım. Nihayet jenerik; ve bölüm yukardaki mesaja ilham kaynağı olan muhteşem replikle başlamaz mı? Sadece 2-3 dk daha baktım ekrana, ve kumandanın kapatma düğmesine basıp, ekranı kapattım.
İçime güzel bir huzur duygusu çöktü, Show TV'ye çok teşekkür ederim, sayesinde bir bağımlılıktan kurtulmuş oldum. Artık salı günlerim daha stressiz ve huzurlu geçecek. Sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla Pazartesiye alınmış dizi, hayırlı olsun.
Show tv bizleri gerçekten kümesteki TAVUKLAR olarak görüyor zannımca, onlarda akıllı tilkiler; dahiyane manevralar yaparak, nasıl en karlı İŞLETME olacaklarını planlıyorlar. Ama ben kendi adıma artık onların MÜŞTERİSİ değilim. Yoları açık olsun :sad53: :sad53:
Herkese güzel bir gün dilerim.
Herşeyi çok çabuk tüketmeyi adet haline getirmiş bir millet olarak çoğu şeye yazık ettiğimizi düşünüyorum... Ezo gelin iyi emekler verilmiş,içinde değerli oyuncuların bulunduğu kaliteli bir yapım... ama ülkede hiç bir şeye saygı gösterilmediği gibi artık emeğede saygı gösterilmiyor... İçinde büyük ustaların olduğu dizlilerde bile kaldırılma korkusu baş gösteriyor... Tüm bunlar yaşanırken bizler dizilere bu kadar sahip çıkmaya çalışırken zaman harcayıp yeri gelip sabahlara kadar kafa patlatırken kanallar kimseye saygı duymuyor... Dün gece yapılan bence kocaman bir yayıncılık ayıbıdır... Diziye dakikalar kala yayın saatini ve gününü değiştirmek büyük saygısızlıktır... Bu izleyici dizisine sahip çıkmazmı çıkar... bu ayıplarda böyle sürer gider... Değişen yayın saatinin Ezo Gelini etkiliyceğini düşünüyorum çünkü Bıçak Sırtıyla ve uzun süredir devam eden bir kaç diziyle çakışıyor... Hakkımızda hayırlısı olsun başka bişey denmez...saygılarımla...
Dün bütün gün çok yoğun çalıştım, akşam bütün işlerimi saat 22.30 olarak ayarladım. Sonra tV'nin karşısında 1 saat kadar yarışma zaplayarak, başka dizilere baktım. Nihayet jenerik; ve bölüm yukardaki mesaja ilham kaynağı olan muhteşem replikle başlamaz mı? Sadece 2-3 dk daha baktım ekrana, ve kumandanın kapatma düğmesine basıp, ekranı kapattım.
İçime güzel bir huzur duygusu çöktü, Show TV'ye çok teşekkür ederim, sayesinde bir bağımlılıktan kurtulmuş oldum. Artık salı günlerim daha stressiz ve huzurlu geçecek. Sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla Pazartesiye alınmış dizi, hayırlı olsun.
Show tv bizleri gerçekten kümesteki TAVUKLAR olarak görüyor zannımca, onlarda akıllı tilkiler; dahiyane manevralar yaparak, nasıl en karlı İŞLETME olacaklarını planlıyorlar. Ama ben kendi adıma artık onların MÜŞTERİSİ değilim. Yoları açık olsun :sad53: :sad53:
Herkese güzel bir gün dilerim.
Yeni başlık hayırlı olsun...
Geçen bölüm yorumları başlığında hayırlı olsun dememiştim çünkü o zamanda bu kadar gergindik (Zaten gerilmeden izleyemedik ki şu diziyi). Ve dediğim gibide o başlık bize pek hayırlı olmadı. Umarım bu olur. Pek ümidim yok ama.
Demek sende artık gidiyorsun Elmass arkadaşım. Ne diyeyim güle güle. Ama üzüldüm gitmene. Zaten uzun zaman önce başladı forumumuzdaki yaprak dökümü. Şu birkaç haftada da arttı maalesef.
Bu dizinin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir inanın. Bir dizi izleme zevkim vardı benimde içine limonda dahil sıkmadıkları madde kalmadı.
Ben hala sabretme yollarındayım ama yakındır benimde eyvallah diyeceğim günler... :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Selamlar Egoflarim
Yarabbim Duy su Garip kulunun Feryadini
ben artik bu kanaldan o kadar sogudumki.......
Dizinin baslamasina dakikalar kalmis Haydaaaaaaa ekranda bir yazi yeni bolum Pazartesi
imdatttt artik valla bana ogggg geldi.Bu yarismadanda.
Dizinin saat ve gun degistirilmesinden de
Pazartesi gunu Izleyicilerimize Hayirli ugurlu olsun diyorum.Ben bu diziyi izlemekten vazgectim.
Brovo kanal sana ,brova byebye
Sevgilerimle
bence de dizi iyi ki dün yayınlanmadı. :img-yes:
yarışma 23.30 gibi bitti o saate kadar sinirlerimiz iyice laçka olacaktı.
dizimiz için umarım yeni günü hayırlı olur.
bu diziye karşı heyecanım hala devam ediyor, hala heyecanla fragmanlarını bekliyorum.
dizi beni bırakmadıkca benim diziyi bırakmaya niyetim yok.
bu kadar kaliteli oyuncuları bir arada bulmuşum daha ne isterimki. :img-icecr
papatya363 13-02-08, 12:03 yeni başlığımız hayırlı olsun.bu yeni başlık bu olumsuz yorumları değilse şuanda bölümü izlemiş ve güzel yorumlar yapmış bir başlık olarak yazılmaya başlıyacaktı ne güzel ama melesef olumsuz yorumlarla başladı.
dün yarışma 11:30'da bitti.o saatten sonra dizi izlenmezdi zaten.eğer yeni bölüm olsaydı yaklaşık 2:30 civarı bitecektii ve biz gene kanala sitem edecektik onlarda biz her iki halukardada sitem edeceğimiz için bölümü vermediler.o saatte hem reytingler berbat gelirdi hemde yarışmacı nilgünken reytingler yükseleceği için bütün saatini ona ayırdı.
ve arkasında bir dolu hüzünlü egof bıraktı:img-cray::img-cray:
pazartesi günü iyimi oldu kötünmü bilmiyorum ama yarışmayı bekleme stresinden kurtardığı için mutluyum.
ben bıçak sırtını izliyorum ama tabiki ezogelini tercih edicem.
bizimkiler büyük ihtimal bıçak sırtını tercih edecek allahtan evde 2. televizyon var.72 ekran olmasada 55 ekran neyime yetmiyor:)
ay şimdi fox'da üvey aile diye bi dizi gördüm kim oynuyo bilin bakalım.doktor emre ve feray oynuyor.sanırım senaristte oya yüce yazım grubu.eğlenceli ve güzel bir diziye benziyor, sevdiğim oyuncularda var ama ben şimdi bu senariste güvenip nasıl izlemeye başlıyım.
doktor emre sanırım başrolde.yani doktor emrenin dönmesi yalan oldu.off off
dün yarışma 11:30'da bitti.o saatten sonra dizi izlenmezdi zaten.eğer yeni bölüm olsaydı yaklaşık 2:30 civarı bitecektii ve biz gene kanala sitem edecektik onlarda biz her iki halukardada sitem edeceğimiz için bölümü vermediler.o saatte hem reytingler berbat gelirdi hemde yarışmacı nilgünken reytingler yükseleceği için bütün saatini ona ayırdı.
ve arkasında bir dolu hüzünlü egof bıraktı:img-cray::img-cray:
ay şimdi fox'da üvey aile diye bi dizi gördüm kim oynuyo bilin bakalım.doktor emre ve feray oynuyor.sanırım senaristte oya yüce yazım grubu.eğlenceli ve güzel bir diziye benziyor, sevdiğim oyuncularda var ama ben şimdi bu senariste güvenip nasıl izlemeye başlıyım.
doktor emre sanırım başrolde.yani doktor emrenin dönmesi yalan oldu.off off
Yarışmanın saatinin sakız gibi uzaması bile kanalın tüm diğer projelerine saygısızlıktır...Hem 20:00 hem 22:00 kuşağnı haftanın bilmem kaçgünü bu yarışma kaplıyor başkaca birşeyede ihtiyaç duymuyor kanal çünkü reytingleri çok iyi hal böyle iken hiç bir dizi bu kanalda çok fazla tutunamz bundan sonra...
E birde habire yönetmen senarist değişince ipin ucu kaçtı...
Bahsettiğin diğer dizi için senarist korku değil güvence olsun çünkü onlar habire bir proje bırakıp diğerine geçmiyor sadece işlerine fazlaca müdahele edildiğini düşünürse bırakıyor ki en doğrusuda bu bence...
Genel bir değerlendirme
Benim herzaman söylediğim birşey var en kötü,yoğun,karışık gün pazartesi diye...
Şimdi gelelim sıralama tahminlerine
Saat 20:00'de Star'da İki Aile var...Bu diziyi izliyorum bu diziden sonrada Ezo'yu izlicem tabi...İki Aile'nin reytingleri bu sezon geçen sezon gibi İiyi başlayıp 4-5 haftadır bir hayli düştü.Yani ilk 10'a zor giriyor(Bu hafta biraz ilerlemiş.)
Kanal D'de Arka Sokaklar:Bu dizi bizim eski rakibimizdi .Şimdi ise yarı rakibimiz oldu.Çünkü aynı saatte değil...
Bu dizinin reytinglerini söylememe gerek yok,çünkü tekrarları bile çok ii reyting alıyor...
ATV'de Elveda Rumeli var.Bu dizide Ab'de yüksek Totalde ise Ab'ye göre daha düşük alıyor.Yani ab de 1.iken totalde 7.filan...
Kendi kanalımızın dizisi olan Pars Narkoterör'de yükselişini sürdüyor...
Asıl rakiplerimize gelelim...
Kanal D'de Bıçak Sırtı totalde çok kötü reyting alırken Ab'de ise gayet güzel reyting alıyor...Yani totalde Bıçak Sırtı'nı geçeceğimizi düşünüyorum ama aynı şey ab için olur mu bilemiyorum...
Köprü:Bu dizide iyi reyting alan dizilere arasında pazartesi günü...
Gazi ise kötü reyting alıyor...Her iki grupta ta geçeceiğimizi düşünüyorum.....
Daha toparlamak gerekirse aynı saatte olan sadece 2 rakibimiz var biri ab için Bıçak Sırtı diğeri ise her iki grup içinde Köprü...Gazi'yi rakip olarak görmüyorum...
Yani sıralama şuna benzer olabilir(haber bültenlerini yazmıyorum)
AB
1.Elveda Rumeli
2)Arka Sokaklar
3)Bıçak Sırtı
4)Köprü
5)Pars Narkoterör
6)Ezo Gelin
TOTAL
1)Arka Sokaklar
2)Köprü
3)Pars Narkoterör
4)Ezo Gelin
herkse mrb arkadaslar forum baya karısmıs yayın saatinin değiştiği için sanırım fragmanları gösteripye bölümü yayınlamadıkları için sanırım aslında bilmiyorum belki kızarsınız bilmiyorum ama ben pazartesiye alınmasına cok sevindim pazartesi günü güzel bir gün saatide cok iyi ben cok sevindim acıkcası merakla bekliyorum fragmandaki o güzelim sahneleri ömerin bozmaması dileğimle herkese iyi yorumlar arkadaslar
ladyDarbanvile 13-02-08, 15:53 Dün akşamki son dakika golünden sonra buraya uğramaya gönlüm elvermedi:(
Bu arada epey bir şeyler olmuş:( Dizi eski tadını kaybetti ama ben buranın verdiği taddan dolayı takip etmekteyim. Aslında çoktan bırakmış olurdum...
Dün akşam yayını son anda tekrara çevirdiler ama bence önümüzdeki dönemde bunu epey tekrarlar gibi geliyor:(
Neden; dizinin bitiş zamanı Haziran başı, o zamana kadar üç ay(Şubatı saymasak) var ve bu kabaca 12 hafta eder ki,
şimdi 49. bölümde olduğumuza ve duyumlara göre 60 bölüm olacağına göre;
60-49=11 bölüm kalmış demektir. Kalan bölüm sayısı ile önümüzdeki hafta sayısı eşit olmadığına göre, kendimizi alıştıralım sevgili Egoflar derim:(
Selamlar.. sevgiler.. saygılar efenim...
şu gergin ortama bir katkısı olur mu?
mesajımın bilemiyorum ama.. gerçi problemde çözülmüş.. mesele kapanmış..
yine de sevgili Gökgöz takip ettiği arkadaşların nickini yazarken.. bizi de göz ardı etmemiş sağolsun...
bir selam edelim teşekkürümüzü ifade edelim dedim..
Şu anda diziyi izlemiyorum.. izlemediğim için de yorum yazmıyorum...
fakat forumda neler oluyor.. Ceva'dan öğreniyorum.. merak ettiklerimi soruyorum...
genelde geceleri.. fırsat buldukça bazı mesajlara bakabiliyorum..
yabancı değiliz yani.. evin insanı:)
işte bu yüzden.. bugün oluşan gergin ortam için bir şeyler söylemek isterim izninizle..
Ezo Gelin'i ikinci sezonda izlemeye başladım....
çok fevkalade bir dizi olmadığını söylemiştim.. bir çok mesajımda..
Serhat Tutumluer'in.. daha iyilerini hak ettiğini.. filan yazdım..
ama Ballı ağa, şimdiki gibi sağa sola yalpalamayan Elçin anne sevdiğim karakterlerdi mesela..
her neyse işte.. izledim.. hemde uzun bir müddet...
artık dizi senaryosu yazmayacağım dönemde..
duygusal iki tane hikaye yazdım bir de üstelik...
hatta bir isteğim vardı...
illaki, bir uçurum başında.. üzerinde pardesüsü.. yakalar kalkık.. asi ve deli mavi bakışlı adamın olduğu sahneler olsa keşke dedim..
rüzgar eserken gözleri hırçın dalgalara takılı.. sevdiği kadını.. imkansız bir aşkın acısını gören adamı çekin lütfen dedim...
( o zamanlar yazanlar bilirler:img-wink:)
olmadı!
olsun ama.. bu forumun sıcaklığı.. en çok da onu sevmiştim..
birazcık eski forumumu bana anımsatıyordu..
dostluklar.. gırgır şamata.. arada sıkıntılı dönemler..
ama hep bir birlik vardı...
lütfen şimdi de birliğinizi bozmayın.. dışarıdan gelip de.. yorumlarda haddini aşanlara cevap vermeyin..
sükunetinizi koruyun.. ve çok da kafanıza tamkayın..
neticede bu bir dizi ve dostlukların önüne geçmesine izin vermeyin..
tekrar sevgilerimle..
Şükür kavuşturana :happy0064 siteye bağlantı yeni düzeldi, gün bitmeden istediklerimi yazmasaydım çok üzülürdüm, açıkcası bende forumda yazılanların hepsini okumadım , aslında gerek yok , şu an yazacaklarım için, çünkü tüm bu yazışmalar egof ruhundan ileri geliyor bunu biliyorum,:img-polic
sizleri ve bu koğuşu çok seviyorum, bye Ezo ve Kadim var oldukça benim hiçbir yere gitmeye niyetim yok, egof görev başında anlayacağınız, :icon_whis koğuşumu ve döşeğimi terketmeyi düşünmüyorum, farklı görüşteki egoflara da saygı duyuyorum.
aslında yayın gününün değiştirilmesi iyi oldu, :img-icecr çünkü acun artık olayı iyice abartmıştı ve 23.330 da başlayan bir diziden gerçekten medet umulmazdı,bu açıdan kötü olduğu kanaatinde değilim, reytingler açısından da eski yayın saatinden daha kötü sonuçlar alacağımızı düşünmüyorum, tabii ki Show tv son anda yayınlamaktan vazgeçmek yerine bunu önceden duyurması gerekirdi, :good:olsun ben artık alıştım nasıl olsa. :img-pilot Mutluyum bile en azından dizimiz artık saatinde başlayacak, herhangi bir sarkma yaşanmayacak.
Edit: reklam da aldım , daha ne isterim
hımmm isterim aslında ,
Kadimin Ezoyu öptüğünü görmek isterim
Ömerin memlekete gittiğini görmek isterim
Meryemin parasını bulmasını
Seyfoyla yuva kurmasını
Ballının Nur'la temiz bir başlangıç yapmasını
Elçin hanımın Kutsal Ustaya varıp rahat bir soluk almasını
Eylülün Nedimle barışmasını
ve hepsinin hafta sonları pikniğe gittiğini görmek isterim
yemekler yapılmış, örtüler serilmiş, mangallar yakılmış, neşeli neşeli,
Ezo Kadimle evlenmiş , bir erkek bir kız çocukları olmuş, sesleniyorlar
" defne çok uzaklaşmayın yemek yiyeceğiz biraz sonra"
:love05:
bütün egofları kucaklıyorum :blush:
Birisi gelip üçüncü mesajıyla bizlerin koca bir sezon boyunca yazdığı mesajları yorumları boş boş konuşmak olarak adlandırıyor...Biz ona tepkimizi veriyoruz bazı arkadaşlarda gazı alıp dolduruşa geliyor...Biz onca zaman sadece olumsuz yorummu yazdık..Neden bardağın dolu tarafınıda görmüyorsunuz...Bu dizide konu çok değişti karakterler çok değişti hala tek dert Kadim'in Ezo'ya aşk dolu bakması ise bişey diyemiyorum...
İlahi fettanım ve çok sevgili egoflar, nasıl geldiniz bu oyuna?
Sizin gibi tecrübeli forumdaşlar nasıl olurda buraya sadece 3 mesaj yazmış birinin mesajına cevap yazyım derken tüm egoflar birbirini yanlış anlama gafletinde bulunur?
Boş da yazarım dolu da ..Kime ne?
Başrol kadın karakteri sözüm ona aşık olduğu adama 'Kümese mi dalıyon tilki?'
diyen bir dizi için nasıl dolu yorum yapılır göstersinler, yapalım.. Kadına bir bıyık takmadıkları kaldı..:img-hyste Masa başına oturmuş, enfes görüntüdeki yemeğimi afiyetle yemeğe başlamışken, tam şarabımdan bir kaç yudum alıp çakır keyif oluyorken, gelen giden tabağıma çatalını daldırmak suretiyle yemeğimi mundar etmişse, en son Ömer getirilerek bir de bu yemeğin üzerine tüy dikilmişse benim hala o masada oturduğuma dua etsinler.
Tam kaymaklı Kadim kadayıfı yiyecekken, sen gel üstüne antep acılı ezme dök.
:img-fear2 Huyum kurusun kadayıfı çok severim..:img-hyste Hala acının bulaşmadığı yerlerden yemeğe devam ediyorum..:img-hyste
ilahi arkadaşlar bitti gitti ya tamam bence. burayı ilk takip etmeye başladığım günleri geri istiyorum...neyse...
bimkolik,
şarabını mahvetmiş kadayıfının üstüne acılı ezme dökmüş olabilirer ama acıyı kessin alkolden de uzak dur diye ayran servis edilmeye başlandı.. biliyorum ki ömerle şalgam suyu moduna geçtik ama ayranı da orta yol olarak düşün:img-hyste istermisin bu bölümdeki o bakışların üstüne gadime erkek fatma gibi davranan ezopses ömere gayet kadısı hissiyat içinde acısın da gitsin...bak o zaman acılı ezme ne demek 1-2 kilo isot yedirmiş olurlar:img-icecr
Bizim bu kanal ve yapımcılardan ağzımız çk yandı ama arkadaşlar inanın ahımız yerde kalmıyor.. bu hikayeyi anlatayım da biraz moralimiz yerine gelsin... seyirciyle oyun olmaz....
Biz Gözyaşı Çetesi diye bir dizi seyrediyorduk atv de... Şah-ru, retbutler falan şimdi burada yazan arkadaşlarla orada zaten tanışıp kaynaştık.. güzel güzel forumda yorumlar yazarken bir baktık kanal gün değiştirdi, bir bölümü yarıda kesti, saatini değiştirdi, gece yarısında da final yaptı.. başımıza gelmeyen kalmadı yani...
biz de forumcak bütün gazetelerin tv yazarlarının bile yazdığı bir kampanyaya (protestoymuş da ben kampanya demeye devam ediyorum heheh.) imza attık... yapımcıya ve kanala mendiller gönderdik.. çuval çuval...
Anladı mı kanal yok... yapımcı da bastırmayınca dizi gittii... amaaaaa... olay burda bitmedi..
şimdi kanalın halini görüyorsunuz.. 60 dizi yayından kalkmış bunun yarısı o kanalınmış.. battı gitti..
şmdi biz kanala kızıyoruz yapımcıya bozuluyoruz falan ya.. merak etmeyin arkadaşlar.. ahımız yerde kalmaz...
Dizi bitse de sevdiğimiz oyuncular düzgün projelerde oynarlar.. en azından Serhat Beyden eminim...
Ama.... kanal ve yapımcının sonu iyi değil diye düşünüyorum..
bu engin tecrübelerimi de sizinle paylaşayım dedim..
foruma yazmıycam falan diyen arkadaşlara da bir çift sözüm var...
gelin yazın bakın abla dayağı yemeyin benden... tamam ben de sık sık yazacağım söz..
höööt diyorum.. Ezolaştırmayın beni.. ev hanımı çizgimden ayrıltmayın...
Bizim bu kanal ve yapımcılardan ağzımız çk yandı ama arkadaşlar inanın ahımız yerde kalmıyor.. bu hikayeyi anlatayım da biraz moralimiz yerine gelsin... seyirciyle oyun olmaz....
Biz Gözyaşı Çetesi diye bir dizi seyrediyorduk atv de... Şah-ru, retbutler falan şimdi burada yazan arkadaşlarla orada zaten tanışıp kaynaştık.. güzel güzel forumda yorumlar yazarken bir baktık kanal gün değiştirdi, bir bölümü yarıda kesti, saatini değiştirdi, gece yarısında da final yaptı.. başımıza gelmeyen kalmadı yani...
biz de forumcak bütün gazetelerin tv yazarlarının bile yazdığı bir kampanyaya (protestoymuş da ben kampanya demeye devam ediyorum heheh.) imza attık... yapımcıya ve kanala mendiller gönderdik.. çuval çuval...
Anladı mı kanal yok... yapımcı da bastırmayınca dizi gittii... amaaaaa... olay burda bitmedi..
şimdi kanalın halini görüyorsunuz.. 60 dizi yayından kalkmış bunun yarısı o kanalınmış.. battı gitti..
şmdi biz kanala kızıyoruz yapımcıya bozuluyoruz falan ya.. merak etmeyin arkadaşlar.. ahımız yerde kalmaz...
Dizi bitse de sevdiğimiz oyuncular düzgün projelerde oynarlar.. en azından Serhat Beyden eminim...
Ama.... kanal ve yapımcının sonu iyi değil diye düşünüyorum..
bu engin tecrübelerimi de sizinle paylaşayım dedim..
foruma yazmıycam falan diyen arkadaşlara da bir çift sözüm var...
gelin yazın bakın abla dayağı yemeyin benden... tamam ben de sık sık yazacağım söz..
höööt diyorum.. Ezolaştırmayın beni.. ev hanımı çizgimden ayrıltmayın...
Gunaydinlar EGOFLARIM
BANUM CAN BACIM UUYYYYY benim de yarami kanattin sabah sabah
ALISTIK BACIM BIZ G.C sinden sonra baska bir diziye takilmistik.
Hastasi olmustuk. sunammmmm desem anlarsiniz hemencecik siz simdi.O yuzden onlarla kose kapmaca oynayamaya bayiliyoruz.Zaten o kanali gozden cikarali cok oldudabye
Evet Canlarim yazacagim dedim ve sozumu tutuyorum.
Bende yazmayacagim diyen Bacilarimin yazmalarini istiyorum.
Bizler bu yola birlikte bas koyduk ve sonuna kadar devam edecegiz.
Diziler biter gider.baki olan arkadasliklarimiz ve baciliklarimiz.
konuyu baglayayim efemmmmm
Ezoya beyazlar pekte bir yakismis
edit budut: mesaj arada silinmesin degilmi?
Serhat Tutumluer icinde bir seyler yazayimda tam olsun.Ezoya olan
O bakislar nedir ALLAHIM:img-cool2:img-cool2
Valla Ablaniz sayilirim Benide delirtmeyin( elime supurgeyi alirsam kacacak yer ararsiniz ,benden soylemesi):img-polic
amaneyyy reklami kapmisim( gunun piyangosu):img-hyste
Alooooo millet nerdesiniz?
Sevgilerimle
Gunaydinlar EGOFLARIM
Hastasi olmustuk. sunammmmm desem anlarsiniz hemencecik siz simdi.O yuzden onlarla kose kapmaca oynayamaya bayiliyoruz.Zaten o kanali gozden cikarali cok oldudabye
Sevgilerimle
sinope bu ne güzel bir başlangıç böyle:img-in_lo
ben yokken neler olmuş neler çok ayıpladım:img-blush
neyseki banubanu kulaklarınızı çekmiş biraz:img-hyste
bu aralara benim kulaklarım çok çekilir oldu boğaz köprüsünü geçti azıttıkmı ne:img-hyste
şimdi camnlarım salı akşma varmısın yokmusunu izlerken inanın iyiki verilmemiş nerdeyse 12 ye kadar sürecekti yarışma ya bunlar ne yapıyorlar bir gün elbet insanlar bu yarışmadan sıkılacaklar o zaman kanal ne yapacak çok merak ediyorum:img-blush neyse artık yapacak bir şey yok pazartesi gelecek olan reytinglere bakıp kaderimiz ne göreceğiz:icon_sorr
bu arda yapımcımıza çok sert faxlar hakaret dolu şıkayetler gitmekte kimler yaptı çıkısın ortaya valla ben değilim:img-hyste
tüm forumumu kucaklar öğlen oldu ama günaydınlar derim:img-in_lo
sinope bu ne güzel bir başlangıç böyle:
ben yokken neler olmuş neler çok ayıpladım:
neyseki banubanu kulaklarınızı çekmiş biraz
bu aralara benim kulaklarım çok çekilir oldu boğaz köprüsünü geçti azıttıkmı ne:img-hyste
şimdi camnlarım salı akşma varmısın yokmusunu izlerken inanın iyiki verilmemiş nerdeyse 12 ye kadar sürecekti yarışma ya bunlar ne yapıyorlar bir gün elbet insanlar bu yarışmadan sıkılacaklar o zaman kanal ne yapacak çok merak ediyorum:img-blush neyse artık yapacak bir şey yok pazartesi gelecek olan reytinglere bakıp kaderimiz ne göreceğiz:icon_sorr
bu arda yapımcımıza çok sert faxlar hakaret dolu şıkayetler gitmekte kimler yaptı çıkısın ortaya valla ben değilim:img-hyste
tüm forumumu kucaklar öğlen oldu ama günaydınlar derim:img-in_lo
rozim selamlar tatlim:img-in_lo
Valla dun biraz cinlerimiz tepemizde Halay cekiyordu.Bizde seytana uyduk biraz halay cekelim dedik.
Ama bundan sonra kimseler dirlik ve duzenimizi bozamayacaklar:img-polic
Rozim
Inanki show tv nin yakin akisindan bir sey anladiysam ARAP BACI olayim
O yarisma adi altinda sunulan sey ACEP nereye kadar surecek?
yakindir onunda suyunun kaynamasi:img-hyste
salla gitsin Denize diyip takmiyorum.:img-hyste
Gerekli yerlere e maillermi atilmis?
Hic haberim yok:img-hyste:img-hyste
Pazartesi gecesi diziyi izleyip sali gunu artik bakacagiz.Sali sabahi gokleremi?
yerleremi carpacagiz,bekleyip gorelim bakalim.
Sevgilerimle
Sen kime höttt diyorsun Banu? Kimin kulağını çekiyorsun? Sen önce kendi kulağını çek çakma egof. Hem kulak öyle çekilmez böyle çekilir.:img-wink:
Şimdik yazmak istemeyenleri de mazur göreceksiniz bu biiir. Yazmadığı halde takip eden çok onu da unutmayın.
İzlemek istemeyenleri de hoş göreceksiniz bu ikiii. Zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin beğenisi farklı.
İzlesenizde izlemesenizde burada bulduğunuz arkadaşları yalnız bırakmayacaksınız bu üüüüçççç. Dizi biter dostluk kalır.
Eleştiri normaldir, olumlu ve olumsuz eleştiriler olacaktır olmalıdır ama kelimelere dikkat edecek kalkıp tümden birilerini zan altında bırakmayacaksınız bu döööörrrrttt. Eleştirmekte bir sanattır.
Foruma devamlı yazan ya da en azından buraya uğramış arkadaşlar bellidir, birşeyler yazdıklarında onları tersten anlamak hiç olmaz tersliği içinizde değil dış mihraklarda arayacaksınız bu da beeeşşşşş.
Show tv ye bişiy olmaz Banu, atv nin aldığı bedduanın çeyreğini bile almamıştır. Ama daha önce örneğini 2 kere gördüğümüz için dedik, bi projenin saati günü sürekli değişiyorsa burada suç yapımcıdadır. İşinin arkasında durmak gerekirse diğer programı kaydırın kardeşim ya da isterseniz şu bol sıfırlı tazminatı hesabımıza geçiverin demesi gerek.
Şimdi p.tesi en azından yayın sarkmayacaktır. Çok yüksek reyting geleceğini sanmıyorum ama zaten 60 bölüm düşünülüyordu oraya kadar bata çıka gider bence. En önemlisi öyle ya da böyle izleyen arkadaşlara güzel bir final borçlular. Alacağınızı tahsil etmeye bakın ve birbirinize kenetlenin egoflar.
kadim&neşe 14-02-08, 12:43 anammmm bir gün forma girmedim neler olmuş neler:img-pilot(gerçi daha okumadım ama yeni başlığa geçmişiz hayırlı olsun)
biliyoruz ki dizimiz artık pazartesi akşamları oynayacak bu da bişi en azından artık 11'lere kadar bekleme sıkıntımız bitecek:happy0064 gerçi reytingler tavan mı yapar yoksa taban mı orasını bilemeyecem artık
Gunaydinlar EGOFLARIM
Valla Ablaniz sayilirim Benide delirtmeyin( elime supurgeyi alirsam kacacak yer ararsiniz ,benden soylemesi):img-polic
Sevgilerimle
Sinopem... kardeş şu avatarından bizi mahrum bırakma... Gel de arada içimiz açılsın..
Biz işte gerçek sevenlerden değiliz ya... hiç bir emeğimiz yok ya diziye.. o yüzden aslında foruma da yazmaya hakkımız yok sanırım...
neyse.. üç mesaj yazanlar göklere çıkarılıyorsa biz iki dakikada siliniyorsak bravo diyorum...
buradaki ortamdaki arkadaşlar hala devam ediyorlar aynı şeyleri yapmaya...
ne yapayım..
ister yazarlar ister yazmazlar... dizi ya da forum insanların tekeline alınmış bir şey değil ki...
eğer dizide nurgül'ün oğlu "müdür cemin oğlu osman nejat" diye ortaya çıkarılıp bizi dizinin gerçeğinden ve ciddiyetinden uzaklaştırılmayı kabul ediyorlarsa bir şey demiyorum....
papatya363 14-02-08, 15:28 bimkolik kadim kadayıfları benzetmeni okuyunca koptum ya:img-hyste:img-hyste
bende derya gibi kadayıfı pek sevmem ama kadim kadayıflarından yiyesim geldi:)
ya bi anket yapsamda forum şöyle neşelense.ama maşallah anketmi bırakdınız.anket yapacak soru kalmadı:)
ben soracak bişeyler bulurum.şimdi soruyorum.(aslında merakda ediyorum cevapları.yani sırf soru olsun diye sormuyorum)
1-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?
2-eğer hediye alacaksa ne alacak?
3-siz ne almasını istersiniz?
1-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?
bence almalı cimrilik etmesin iş partıyle bitseydi kolaydı öle:icon_whisayrıca ben ezonun o kadar abartılı giyinmesinbi nura balıyorum kesin o giydirdi onu be ezo balo sanıyor bence bala ise pek abartılı değil ayrıca çok güzel olmuş:img-in_lo
bence çok güzel bir kolye olabilir ama manevi değeri olan bir şey alır gibime geliyor belki şu kadarcık bişey alır, bende giderim kalpten:img-hyste
ne alır acep he buldum ona debiyi alır yanı hediye olrak debiyi getirsin birlikte defneye gitsinler aile gibi:img-in_lo
ben bunu yukarda vermişim amma dikkatsızım:img-hyste
he bir tahmın daha yapayım şeker alsın önce bize borçlu oldukları şeker bayramını kutlasınlar içimizde kaldı:img-hyste
ardından koç isteriz kurban bayramındana elimiz öpülmedi:img-hyste
ardından yıl başı ağacı onu bilem onuttular valla iki alim yakanızda bir özel günüde kutlayın be insafsızlar:img-hyste
o kadar şeyi unnuttular ama ezonun doğum gününü hatırladılar bu arda ikincisi açılacak otelide isteriz:img-hyste
1-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?bence hediye alir Kadim centilmen erkektir ,o geceyi unutmamasi icin Ezoya hediye alacaktir,bazi anlar vardirki ölümsüzlestirmek gerekir buda öyle güzel gecelerden biri hem Ezo bu kadar güzel olmusken prensesler gibi :img-ok: Kadim Beyimizin ezoyu eli bos göndermesi olmaz dimi
ne olabilir öncelikle ,Ezonun güzel gerdanina söyle güzel bir kolye olabilir ben yüzük alip artik nisanlanmalarini isterdim ama imkansiz gibi birsey ,yada birtane pirtikta Ezoya alabilir ,gönlü olsun diye olmazmi yoksa ezoya kadim kocaman bir öpücük verse olmazmiki :happy0064 selvi boylum ezo yazmalim olarak cok mutlu oluruz :love05:
ay sorular karisti galiba yukardaki bu sorunun cevabi olabilirdi ama farketmez Kadim ne alacagini bilir aslinda ezonun hediyeye ihtiyaci yokki zaten Kadimin aski ona en büyük hediye ,hemde bu günde papaptyacigim bu soru sorulurmu yahu :img-cray::img-cray::img-cray:
eline saglik tatlim yüzümüzü güldürdügün icin sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
papatya363 14-02-08, 17:07 :img-hyste:img-hyste:img-hyste
rozim güzel cevaplar vermişsin.ya senin her mesajını okuduğumda gülmekten ölmek zorundamıyım.
o kadar ellerinde yazacak konu varken sanki konu sıkıntısı varmış gibi baklavacıyı izlettirip durdular bize.halbuki bunların hepsini bi konu olarak kullanabilirlerdi.çokda güzel olurdu.
aslında kurban bayramının olmadığı iyimi oldu ne?
bu barış bey neme lazım kesin koçu ezoya kestirirdi.erkekden farkı kalmadıya:img-hyste
ay güzelde olurdu aslında
düşünseniz koç kaçıyor, kadimle ezo peşinden koşturuyor bi oyana bi bu yana:img-hyste
sonra birbirlerine suçu atıp bi güzel atışıyorlar.ay ben bide kurban bayramı senaryosunamı başlasam.
sanki yılbaşını bitirdimde:img-hyste
teessüferimi iletiyorum.ben burada cevapları merakla bekliyim sadece rozi cevap vermiş.aşkolsun ama.
edit:ben mesajı yazana kadar zehrada cevap vermiş.de hade sizin cevaplarıda bekliyorum.
*Esra_Yalın* 14-02-08, 17:27 anket soruları çok güzel ya
bence alır almalı da yani
bence yüzük alır ve evlenme teklif eder (inşşş) :img-blush
ben yüzük almasını isterdim :) yukarda da yazdım zaten :D
-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?
Alır almaz mı
2-eğer hediye alacaksa ne alacak?Camdan ayakkabı
Kaşkol bere neyim , üşütecek bu havalarda
Papatyacım sağolasın canım.
yok ya ezopses hediye kabul etmiyo ya bi balo ila geçiştirilecek ya da o meşhur göz resmi varya onun oraya asılması bir ilan-ı aşktır hediyeye ne hacet.
merdanee diyecem, yok yok çok klişe olacak :icon_whis
ne alırsa alsın ama şöyle en romantiğinden bi buse isteriz dimi
aisha_nena 14-02-08, 18:18 1-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?
alacak ama ne yazıkki ezo beğenmeyecek bana bunu layık gördün nerde otelin tapusu dicik:img-hyste
alcak almaz olurmu.bir yemeni ve oklava alacak.hemide kırmızı:img-hyste
bugün pek bir romantikliğim üstümde:icon_whis ben kalbinin anahtarını yaptırmasını isterdim şahsen.sonrada kırmızı kurdele yapıp ezonun boynuna assın.ezo da onu kaybetsin o anahtar denize atılan şişe ile beraber denizsiz ankaranın kaynaksız gölüne gelsin göl kenarında dolaşan ben o şişeyi bulayım anahtarı aramaya çıkan bahtsız kadimin yolu ankaraya düşsün anahtarın çekim gücü onu bana getirsin vb vb(bana bir filmi hatırlattı bu ama hatırlayamadım:img-hyste)
benim aklıma şeytanım girdi şimdi(sanki çıkıyormuş gibi) acep dizide sevgililer günü özel bölümü olsaydı ballı ağa nur hanıma ne alırdı.anket değil bu ama çoook meraklı birinin aklını kurcalayan bir soru(kediyi merak öldürür nolur siz bana acıyın:img-hyste)
ballı romantik adamdır aisha,
meryeme bilem hediyesini verdi nuru boş bırakmaz dimi ya...
" ya nur hanım. ben diyim ki gel saa bi ev alak. daya döşe. panjurları pembe olsin. içinde güçük nurlar ballılar yetiştiririk. ezo hanım da bizim çocuklara kümes bekçiliği, merdana kullanımı, taklacı güvercin yetiştirciliği dersleri verir. acık para kazanır vesselam"
selamlar...saygılar...efendim...:img-in_lo
her ne kadar çok yazamasam da...bu forum...
benim yoğun ve stresli bir iş gününden sonra...
nefes alabildiğim...çok eğlendiğim...
özellikle "banubanu,ceva,asia,şahru,söğüt,filinta,sinope...
başta olmak üzere bütün arkadaşlarımın yorumlarını...karşılıklı atışmalarını..
büyük bir keyifle okuduğum...:img-wink:
fikir ayrılıklarının bile karşılıklı hoşgörü...ve kibarlıkla...
birbirini incitmeden...kalp kırmadan...
saygı ve sevgi çerçevesinde...karşılandığı...
dizideki çeşitli eksikliklerin...espirili bir şekilde...
zekice...ele alındığı...
bu yüzden de kısa zamanda bağımlısı olduğum:img-yes: bir yer haline gelmişti...
ama her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi...:icon_sorr
dizinin kan kaybetmeye başlaması...eski tadı verememesi...
yaşanan olumsuzluklar...
-ne yazık ki- birçok arkadaşımızın burdan kopmasına yol açtı...
inanç da sevgi de aklın yolunu izlemez...demiş...Herman Hesse...
herkes diziyi izlemekte...izlememekte...yorum yapmakta...yapmamakta...beğenmekte...beğenmemekte. ..özgür...
kimsenin düşüncesine ipotek koyamadığımız gibi...
insanların görüşlerini yargılamaya da...
hakkımız olmadığını düşünüyorum...
buraya "emek" vermiş arkadaşlarımıza da...
haksızlık yapmamak gerektiğini...:icon_sorr
büyük bir keyifle okuduğum arkadaşlarımın...
bizi bu zevkten mahrum etmemesi dileklerimle...:img-in_lo
sevelim...sevilelim...dünya kimseye kalmaz...diyerek...
Sevgilisi olanın olmayanın...Olup da yok gibi olanın...
Yok da var gibi olanın...Olmayıp cok isteyenin...
Oluyor da noluyor diyenin...Olduğu icin cok mutlu olanın...
Olmadıği icin cok mutlu olanin...Onsuz olamayanın...
Onunla hic olamayanın...
Her şeye rağmen... yüreğinde her daim sevgiye yer olanın...
sevgililer gününü kutluyorum efendim...:img-in_lo
Sevgileri yarına bıraktınız
Çekingen, tutuk, saygılı.
Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı.
Bitmeyen işler yüzünden
(Siz böyle olsun istemezdiniz)
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldı.
Siz geniş zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telâşlarda bu kadar çabuk
Geçeceği aklınıza gelmezdi.
Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vaktiniz olmadı.
Behçet Necatigil
selam ve sevgi ile...
her şey gönlünüzce olsun...bye
1-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?
bence alacak...
tek taş yüzük olmasın da ne olursa olsun...
çemkirme anında sakinleşmenin yolları dvd si:img-hyste
dvd almışken bir de oynatıcısını alsın...
sorular süper:good:
1-kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı?
evet evet alacak
Şıklığın ve Zerafetin Altın Kuralları isimki kitap :img-hyste
aman daha ne isterim,Ezo için bundan güzel hediyemi olur:img-hyste
yasmincim canım anket için teşekkürler..çok iyi oldu bu anket işi:)
Sevgililer gününüz kutlu olsun:img-in_lo
Dürüst olalım. Kimse eleştiriden, yaptığı işin kritik edilmesinden haz etmez.
İnsanın tabiatında takdir edilme ihtiyacı vardır. "Marifet iltifata tabidir" sözü herkesin malumudur.
“Eleştirilere açığım” diyenler dahi, o “güvenli duruş”un altında “eleştiri olmasa keşke...” hissini saklarlar.
Duygusal olarak böyle; lakin aklı selim sahibi olanlar, rasyonel davrananlar, yaptıklarından emin olanlar, komplekslerinden arınmış olanlar için eleştiri, rahatsız edici olmaktan çıkar. Hatta faydalanılan, “daha iyisi için dikkate alınan” bir “geri besleme” unsuru haline gelir.
Mesela, yaptığı işe, sahip olduğu makama uygun niteliğe sahip olan, eğitim, donanım, yetenek olarak yeterli olduğunu bilen bir kimse tenkit edildiğinde, bundan gocunmaz; kendini savunsa dahi, o tenkidin içinden işine yarayacak birşeyler bulur ve bir dahaki sefer için değerlendirmek üzere dağarcığına atar.
Evet, eleştirilmekten o da hoşlanmaz ama, istifade etme cihetine gider. Rahattır, zira kendini savunmaya ve negatif düşünmeye sevkeden kompleksleri yoktur.
Kendinden ve niteliklerinden emin olmayanlarsa eleştiriyi, “kendilerine karşı yapılan bir hamle, düşmanca tutum” gibi algılarlar. Hemen savunmaya ve bu arada da eleştiri sahibine yönelik ithamlara girişirler. Zira eleştirinin, dikkatleri kendi noksanlarına, yetersizliklerine çekmesinden tedirgin olurlar. Her tenkidi, kendi donanım eksikliklerine yapılan bir vurgu olarak kabul ederler. Zira kendilerine bir türlü güvenememektedirler; yapılan her eleştiriyi, elde ettikleri mevkiye veya imkanlara yönelik bir saldırı olarak görürler. Haliyle de “eleştiriden istifade etme imkanını” ıskalarlar.
Her eleştiri bir “saldırı” olduğu için de, “mukabil saldırıya geçerler”. Böylelikle kendilerini “savunurlar”.
Oysa, yapıcı manadaki her eleştiri, kendi içinde bir tekamülü de barındırır.
Eleştiri,yaptıklarımızın başkaları tarafından da dikkate alındığını, değerlendirildiğini gösterir. Tenkit ediliyorsak önemseniyoruz demektir.
O halde kızmaya, tedirgin olmaya, savunmaya geçmeye gerek yok; eleştiri dinamizm getirir.
Sinopem... kardeş şu avatarından bizi mahrum bırakma... Gel de arada içimiz açılsın..
Biz işte gerçek sevenlerden değiliz ya... hiç bir emeğimiz yok ya diziye.. o yüzden aslında foruma da yazmaya hakkımız yok sanırım...
neyse.. üç mesaj yazanlar göklere çıkarılıyorsa biz iki dakikada siliniyorsak bravo diyorum...
buradaki ortamdaki arkadaşlar hala devam ediyorlar aynı şeyleri yapmaya...
ne yapayım..
ister yazarlar ister yazmazlar... dizi ya da forum insanların tekeline alınmış bir şey değil ki...
eğer dizide nurgül'ün oğlu "müdür cemin oğlu osman nejat" diye ortaya çıkarılıp bizi dizinin gerçeğinden ve ciddiyetinden uzaklaştırılmayı kabul ediyorlarsa bir şey demiyorum....
banum selam can BACIM EGOFUM
KULAKLARIM CINLADI( DEDIM KI BENI FORUMDAN BANUM VE DIGER EGOFLARIM CAGIRIYOR)
Geldim bacim sizi yalniz birakirmiyim hic?
Valla bacim biz bu foruma az emek sarfetmedik,buraya istedigimiz gibi iyisinide yazacagiz,yeri gelecek elestrisine de yapacagiz.
Nasil 2+2=4 ise buda bizim gercegimiz.
Bu forum bizim kim bizi silmek isterse cani saolsun derim( yuregi acana,candan olana zaten biz canimizi vermeyi biliriz.)
Haaaaaaa
Can evimizden vurmaya kalkisanlarada her halde SUS PUS oturupta eyvallah diyecek yapida kisiler degiliz.:img-polic
Konuyu baglayayim efem( volvox um kizmasin):img-yes:
nurgul yesilcayin
ezonun oglunun da diziye dahil olmasi demekki bunlar aile boyu diziye el attiklarinin ispatidir.
Omer karakterine bu hafta kac dakika tahammul edecegiz ACEP
konuyu baglamam iyice sart olduda......
Sevgilerimle
Bence alır kesinlikle.İnce,zarif bi adam o :)
Çok zarif bir şey alacağı kesin...Anlamlı bir şey...
Bilmiyorum valla ama dizide daha önce geçmiş bir diyalogtan yola çıkılarak alınmış bir şey olsa çok hoş olurdu...
Vuslat Ablacım, öncelikle sana selam ederim bye
vefa. yazın çok doğru ama eleştiri yapıcı olduğu sürece olumlu etkiler verebilir.Yani artık iş işten geçmiş,düzelemeyecek kadar berbat,siz beceriksizsiniz bu işi ne yapsanız beceremezsiniz havası veriyorsa eleştiri kırıcıdır.Hatta eleştiriden çok yermedir.Bu yüzden bunlar bunlar düzeltilse şöyle yapılsa dendikçe düzelir bir şeyler...
1- Kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı, yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?
Alir kesinlikle.. Ama bence vermez herkesin icinde.. Yanlizken verebilir mesela :img-in_lo
2- Eğer hediye alacaksa ne alacak?
Bilmem, belki bi taki alabilir, zarif bi kolye olabilir..
3- Siz ne almasını istersiniz?
Simdilik yuzun icin cok erken, zarif bisey almasini isterim.. Kolye guzel olur :)
aman forum çekmiş:img-hyste:img-hyste
az önce 12 idi şincik 5 olmuş ben demedimmi ace kullanın diye:img-hyste:img-hyste
canlarum güzel kardeşlerim dilerim bu son gerilmemiz olur yoksam cart diye yırtılıp gidicez:img-blush dış etkenlere karşı korunmak amacı ile birlik olmalı ve yumuşatıcı kullanmalıyız:img-yes:
şimdi çeken mesajların ardından helva yapmak şart o yüzden başlayalım kavurmaya de vaydi fıragman yorumuna:img-hyste
yaw bakın hiç bişey demiyorum ama o buse ve sonrası nası olcak o bakışlar kızarmalar oyy gel pazartesi gel:icon_whis salıya öyle alışmışımkı kabul edemiyorum dizimin pazartesi olmasını en yapalım kader:icon_sorr
Anket fobim var dedim ama bu anket tam bana göre dayanamadım..
1- Kadim ezoya doğum günü hediyesi alacakmı, yoksa zaten süpriz doğum günü partisi yapıyorum hediyeye gerek yokmu diyecek?
Alır almaz mı benim ince düşünceli Kadimim.:img-yes:
..Bence beyaz elbiseyi Kadim almıştır Ezo'ya hediye olarak..Evlenme teklifi etmeden beyazlar içinde nasıl görüneceğini merak etmiştir Ezo'nun.:img-hyste ya da hazır beyazları giymişken nikah kıyarım belki diye düşünmüştür..
Ben önce Haydar Dümen'e 5 seans terapiye yollayıp Ezo'nun cinsiyet sorunun tedavi ettirmesini isterdim..:img-hyste
Arkasından hediyesini 517'de tenhada vermesini, yani Ezo'yu kendine gelene kadar öpmesini isterdim.:img-yes:Bakalım tedavi işe yaramış mı? :img-hyste Bu öpücüklerle de hala tilki milki diye konuşmaya devam ederse :dito koysun çuvala atsın Ömer'in kapısına..:img-hyste Ezosuz hayat..Ohh.. ne rahat..:happy0064
Anket fobim var dedim ama bu anket tam bana göre dayanamadım..
Alır almaz mı benim ince düşünceli Kadimim.:img-yes:
..Bence beyaz elbiseyi Kadim almıştır Ezo'ya hediye olarak..Evlenme teklifi etmeden beyazlar içinde nasıl görüneceğini merak etmiştir Ezo'nun.:img-hyste ya da hazır beyazları giymişken nikah kıyarım belki diye düşünmüştür..
Ben önce Haydar Dümen'e 5 seans terapiye yollayıp Ezo'nun cinsiyet sorunun tedavi ettirmesini isterdim..:img-hyste
Arkasından hediyesini 517'de tenhada vermesini, yani Ezo'yu kendine gelene kadar öpmesini isterdim.:img-yes:Bakalım tedavi işe yaramış mı? :img-hyste Bu öpücüklerle de hala tilki milki diye konuşmaya devam ederse :dito koysun çuvala atsın Ömer'in kapısına..:img-hyste Ezosuz hayat..Ohh.. ne rahat..:happy0064
:img-hyste
oyy seni veren allaha kurban:img-hyste:
ahanda anket budur :img-hyste
dilerim bu hafta hanım bir ezo kız buluruz ama ben o kadim bakışlarından korktum baya sert ve acılı bakıyor emrah gibim:img-hyste
bence alacak.aşık adam alır herhalde.hele bir de bu kadimse.
ders kitapları alacak değil herhalde.belki baklava dükkanıyla ilgili bir şey olabilir.yüzük olur desem ortada bir şeyler yok.ben hediye alma işinde çok başarılı olmadığım için ne alır bilmiyorum.
3-siz ne almasını istersiniz?[/QUOTE]
yukarıda da belirttiğim gibi ben hediye alma işinde iyi değilim onun için bir şey diyemiyecem.
mini anket için papatya363 canım teşekkürler.kısa cevaplar oldu biraz galiba.bye
Almıştır ancak ömer oraya gelip ortalığı karıştıracağı için veremeyebilir.(ehh sonra kuytu köşe bir 517'de verebilir belki karşılığını görebilir:good: )
OKS-SBS hazırlık seti:img-hyste zarif,hoş bir kolye olabilir.
valla ben bişey almasını istemem oradaki o varlığı yeter hele bir de buse veriyor aslında ezo borçlu bilem kalır buna ama...ama yine de bir kolye olabilir şu hikayesi olanlardan:img-cool2
not:saat itibariyle geçtik ama herkesin SEVGİ'ler günü kutlu olsun....:img-in_lo
sevgili canlarım foruma 2 gün uğrayamadık çekmiş vallahi forum, tabii beni özlediniz değil mi, yazılar bile kendi kendini imha etti :img-hyste
bizim forum temiz forum , en güzel aile üyelerini barındıran forum, hepimiz birbirimizi çok seviyoruz fakat dedim size temizlik adına bu kadar çok kimyasal madde kullnmayın bak çekmiş işte en sonunda görüyorsunuz :img-hyste
zaten sayfalarımzı pırıl pırıl gerek yok ki :happy0064
Ezo Gelin 2.sezon yayınlandığından beri bu sayfalarda sizinle paylaştıklarım beni o kadar mutlu etti ki, bu forumda hepinizle bir arada olmak ve güzel duyguları paylaşmak benim için anlatılmaz bir keyif oldu hala da öyle :happy0064
biliyrum arada ufak tefek atışmalar ve gerginlikler oluyor , :img-blush hepimizin aynı anda aynı görüşlere sahip olması mümkün değil ve bazen farkında olmadan ipler gerilebiliyor oysa ben 30.bölüm başladığından beri biliyorum burda ne güzel paylaşımlar yaşadığımızı nasıl kenetlendiğimizi çünkü biz bir aileyiz, :happy0064
biz Ezo gelin ailesiyiz, hepimiz burdayız çünkü Ezo ve Kadimi sevdik ve birbirimizi de sevdik, paylaşımlarımızı sevdik ,sevgi bütün anlaşılmazlıkların üstesinden gelir :happy0064
hele kendini bize özleten arkadaşları yeniden aramızda görmek nasıl güzel anlatamam, ne güzel ailemiz yeniden 30.bölümlerdeki gibi oldu :happy0064
denmek ki pazartesi günü dizimiz yeni saatinde yayınlanıyor , forumumuz eski günlerine dönüyor ve en güzel sahneler bizi bekliyor :happy0064
Kadimin özür dilerim bakışı beni mahvetti, insan nasıl affetmez öyle bakan birini,hele "İnsan sevdiğini ne yaparsa yapsın affeder " demesi , Ezo hala emin değil fakat belli mi olur, bakalım bize bölüm neler getirecek :happy0064
çok heyecanlıyım :happy0064
ahh ahhh zevkli birşeyler almıştır artık , ezo bakalım ne yapacak, arka fonda resim , davetliler , Kadim
mesela pırlanta kalp bir kolye
öpücük bile yeter aslında
:img-pilot
Edit: nur topu gibi bir reklamım oldu bye
Alır almaz mı Kadim ince düşüncelidir ama korkum inşaallah o beyaz elbise doğum günü hediyesi değildir... onu o aldıysa başka bir hediye de alsın yoksa inceliği minceli kalmıyacak... senaristimiz böyle bir şey yapmamıştır. inşaalah.. .
..Valla Kadim'in ne alıcağını tahmin edemiyorum. Elçin Annesine hep çiçek getiriyor. birde Arziye'nin oğluna bijamaydı neydi..Ezo'ya da hep elbise hediye etti.1.sorunun cevabında olduğu gibi sadece o elbiyeyi almamıştır.inşaallah.
Bence kolyeli, küpeli ezonun gözleri gibi güzel bir takı tabii ki çok pahalı olmayacak.... yoksa ezo onu takmaz veya kabul etmez mazallah.. bunu da Kadim akıl etsin... pahalı olmasın yani..
Arkadaşlar başlık adından da anlaşılacağı üzere bölüm yorumları içindir. Tartışma ile ilgili bütün mesajlar ve başlıkla ilgisiz mesajlar silinmiştir. Mesajlarınızın silinmesiyle ilgili şikayetiniz varsa bizlere özel mesaj yoluyla bildirebilirsiniz. Laf çarpıtma yoluyla yazdığınız mesajlar hem forumda hiç hoş durmuyor hem de emeklerimize saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Eleştiri yapmakta özgürsünüz kelimeleri düzgün seçmek şartıyla tabi. Ama kimsenin kimseye "sevmiyorsan git" demeye hakkı yok. Lütfen uyarılarımı dikkate alınız. Başlıkları amacına uygun kullanınız.
Saygılarımla
ayıp ama kimse bir şey yazmamış hiç yakışmıyor size:icon_whis
forumun kapısı ne olursa olsun açılmalı hem sağ ayakla giremek hemde herkese günaydın demek gerekmektedir vede sevgi ikonu kullanmak :img-in_lo günaydın:img-in_lo
sevgili volvoxun mesajı geldiğinde utanıp derhal sayfayı değiştirmeye çalışırdık, anlaşılan bu uyarı bu sefer çok sevilmiş kimse sayfa değişsin istemiyor:img-hyste:
ben yapayım barı dışardan gelenlere rezil olmayalım bakın ezo gelinciler yine uyarı almışlar demesinler,çok yaramaz bir forum olduk biz:img-hyste
efendim ne yazam şimdi dizi ile ilgili he buldum bazılarımız dizide osmak nejat vecem beyin dizinin gerçekliğini bozduğunu söylemiş efet efendim sonuna kadar katılıyorum,bende ilk duyduğumda çok kızdım ne bu ya dedim sıtkommu izliyoruz:icon_whis bebek kadim beyimize ne kadar yakışırsa yakışsın benim gözümü boyayamaz efendim:icon_whis harbiden amma yakışmış allah onda versin:img-in_lo
efendim gerkli yorumudu yapmtım ben gider gitmeden tüm kırgınlıkların kavgaların yalnış anlamaların son bulmasını diler,hepiniz yeniden bir arda olacaığınız günlerin tez gelmesini dilerim:img-in_lo
ne demiştik dizi biter kurulan dostluklar baki kalır:img-in_lo
uyarı üzerinede bir şey yazam sevgili ARIMAYAnın:img-in_lo bir sözü kalmış aklımda kızlar bu son uyarımız olsun ezo gelin forumu olarak şanımız yürüsün en az uyarı alan forum olalım, bu kural çiğnendi ama şanımız hala elde birlik olalımkı şanımız yürüsün, küslerin barışması dileği ile canlarım:img-in_lo
ayıp ama kimse bir şey yazmamış hiç yakışmıyor size:icon_whis
forumun kapısı ne olursa olsun açılmalı hem sağ ayakla giremek hemde herkese günaydın demek gerekmektedir vede sevgi ikonu kullanmak :img-in_lo günaydın:img-in_lo
sevgili volvoxun mesajı geldiğinde utanıp derhal sayfayı değiştirmeye çalışırdık, anlaşılan bu uyarı bu sefer çok sevilmiş kimse sayfa değişsin istemiyor:img-hyste:
ben yapayım barı dışardan gelenlere rezil olmayalım bakın ezo gelinciler yine uyarı almışlar demesinler,çok yaramaz bir forum olduk biz:img-hyste
efendim ne yazam şimdi dizi ile ilgili he buldum bazılarımız dizide osmak nejat vecem beyin dizinin gerçekliğini bozduğunu söylemiş efet efendim sonuna kadar katılıyorum,bende ilk duyduğumda çok kızdım ne bu ya dedim sıtkommu izliyoruz:icon_whis bebek kadim beyimize ne kadar yakışırsa yakışsın benim gözümü boyayamaz efendim:icon_whis harbiden amma yakışmış allah onda versin
efendim gerkli yorumudu yapmtım ben gider gitmeden tüm kırgınlıkların kavgaların yalnış anlamaların son bulmasını diler,hepiniz yeniden bir arda olacaığınız günlerin tez gelmesini dilerim
ne demiştik dizi biter kurulan dostluklar baki kalır
uyarı üzerinede bir şey yazam sevgili ARIMAYAnın:img-in_lo bir sözü kalmış aklımda kızlar bu son uyarımız olsun ezo gelin forumu olarak şanımız yürüsün en az uyarı alan forum olalım, bu kural çiğnendi ama şanımız hala elde birlik olalımkı şanımız yürüsün, küslerin barışması dileği ile canlarım:img-in_lo
Canım Rozicim, sevgi böceğim:img-in_lo ben sana hak verdim, orda kalmasın sayfamız, hemi de senin yazın o utanç sayfasında yer almasın, nasıl amma...
Şimdi ben bu Ömer meselesine el atmak istiyorum. Kendisi aslında fena bir adam deyil. Bir kere çok sportif, dağ tepe dolaştı, yürüdü, yılmadı. Ve istediği şey ne kadar olnaksız ve aklın almayacağı bir şey de olsa başarıyor. Dağın depesinde buldu defineyi. Sonra biraz kaba da olsa bir mizah anlayışı var, açtığı işyerinden belli. Ama ona biraz düzen vermek gerek.
Ezo'yu çok seviyor, gerçi bir kadınla beraber olmuş bir de çocuğu var diyiler ama o Ezo'nun ne kadar iyi kalpli olduğunun test edilmesi için yapılmış bir şeydi bence. Ezo kızımız o çocuğu da sevdi, baktı, bağlandı. Bir Kadim'e bağlanmadı ama olsun. O da İstanbul'un etkisidir. Bu şehirde insanlar çok acımasız oluyor. Bak Ceza kardeş de yazdı, hemi de Candan Erçetin le bir güzel söyledi. Kanıtı var yani.:icon_whis
Bu Ömer diyim bi adam olsa, şu Ezo'yu da alsa gitseler. Kadim meselesini halledecek arkadaşlar var forumda, açıkta kalacak diye üzülmesinler, seve seve para neyim almadan oynarlar sanıyorum. Yalnız Başrol'Ü artık başka bir Yeşilçay'a vermenin zamanı geldi geçiyor. Gökgözse gökgöz, endamsa endam yani. Zeynel artık diziye ağırlığını koymalı.:happy0064
kadim&neşe 15-02-08, 12:04 evet uyarımızıda aldıktan sonra bir daha böyle tatsız olayların yaşanmamasını dilerim(z) şimdi ise ben en iyisi anketi cevaplıyayım:img-blush
aaa bu ne biçim soru kadim ezoya doğum günü partisi yaptı diye hediye almıyacak olmaz yani kadim böle bişeyi hayatta yapmaz:dance:
valla benim kadimim ince düşüncelidir yani kısacası ben ne alacağını kestiremedim doğrusu(ayyy biraz karışık oldu ama siz anlayın işte:img-heh:)
bana kalsa bi öpücük yeter ama partiden sonra ezoyu alıp dağ evine götürse başbaşa kalsalar:img-in_lo daha sonra da:love04:
hayal perdesi 15-02-08, 12:21 Uyarımızı da almışız, bir an önce atlayalım şu sayfayı...
Öncelikle hepinize iyi günler sevgili arkadaşlarım, canlarım...Şimdi anketimizi cevaplamaya çalışayım.
Aa Kadim’imiz hiç hediye almaz olur mu! Alır tabi alır…
Bir zamanlar yumoş reklamlarında Yumoş adlı bir ayıcık vardı; yumoş Kadim olarak ondan alır bence Ezo’suna, o da yumuşasın diye:img-hyste
Şöyle güzel bir kolye alsın… Çok pahalı bir şey olmasın, onu sevdiğini anlatan bir şey olsun. Arkasından da Ezo Kadim’e bir öpücük versin ama, şöyle sıcak duygulu bir öpücük olsun ki biz de artık “Ezo Kadim’i seviyormuş.” diyelim!
Gerçi duvarda asılı resim bile hediye olarak yeter...
1.fakir ama gururlu(aslında gurursuz)ömeri mi yoksa yakışıklı zengin(artı bide şövalye) kadimi mi seçerdiniz neden?
2.sivri dilli bir ezomu yoksa kadimin kiymetini bilen ,asik bir ezomu tercih edersiniz (nasil olacak fikir üretin )
3.ezo bundan sonra ev degistirse nereye tasinmasini istersiniz ?
4.son sahnedeki kadimin bakışları ayrılığın habercisi mi?
5.o zaman düelloyu kadim mi yoksa ömer
6.elçin hanımla kutsal usta ne zaman evlenecek?
7.eylül nedimi affetsinmi yoksa burnunu sürttürmeye devammı etsin?
8.ezonun elbisesini begendinizmi?gece 12 den sonra külkedisine dönermi ?giderken ayakkabisini düsürse kadimmi kapar ömermi hangisi daha cevik?
9.eylülü dansa kaldirmaya davet etse nedimi terslermi
10.kucağında gitarlı bir kadım yoksam çocuklu kadimmi daha yakaşıklı
11.ezo baklavacilar zinciri kurup güllüogullarina rakip olacakmi
12.nedim artık iyi bi insan olduğuna göre süreyya ömerle birleşip planlar kurmaya devam edermi?
13.ezo bu zenginlik sevdasina nerden kapildi zaten evlenince zengin olacak gelin olurken ceyizine baklavacilar zincirini eklemek istemesini nasil buluyorsunuz?
14.kadim ezoyu kir evine kacirsa ömer orayida bulurmu baklavaciyi eliyle koymus gibi bulduda
15.ezo ve kadimi kis cikmadan kisliklarla görecekmiyiz ?yoksa zatürre olup hastaneye yatica topluca ziyaretemi gidecegiz?
evet arkadaslarim ben geldim elimde sorularla cevaplamak sizden hadin kolay gelsin yapimda ve yayinda emegi gecen kadim-nese ve laziko ,ayrica gamze ve rozi arkadasimada tesekkür ederim sorular ortak hazirlandi sevgiyle ve SERHAT'la kalin
kadim&neşe 15-02-08, 15:23 1.fakir ama gururlu(aslında gurursuz)ömeri mi yoksa yakışıklı zengin(artı bide şövalye) kadimi mi seçerdiniz neden?
ben şövalye kadimi seçerdim bi kere çünkü adam da asalet desen var karizma desen o zaten var ne yani kalası mı seçeyim:hıh
2.sivri dilli bir ezomu yoksa kadimin kiymetini bilen ,asik bir ezomu tercih edersiniz (nasil olacak fikir üretin )
aşık bir ezo tercihimdir çünkü hala aşık ezo diye birini görmedik yoksa görük mü:img-hyste
tabiki de kadimin yanına
yok ya ne ayrılığı hem arzuya arabada dediklerini unuttunuz gari
kadim kazanır çünkü ezonun bakışları bunu hissettirdi bana
valla o durum çok karışık bu işe meryem bi el atsa iyi olacak:img-hyste
affetmesinde nedim beyin burnu biraz sürtsün abisi affetti zati bari eylül biraz çektirsin
8.ezonun elbisesini begendinizmi?gece 12 den sonra külkedisine dönermi ?giderken ayakkabisini düsürse kadimmi kapar ömermi hangisi daha cevik?
kadim kapar çünkü geçen bölümlerde koşmaya baya bi alıştı:img-hyste malum belki ömer de kapabilir hani özel güçleri var ya:img-pilot
tersler belki ama sanmam
ya her iki halide çok tatlıydı nasıl seçebilirim ki:img-blush
duruma bakılırsa evet
12.nedim artık iyi bi insan olduğuna göre süreyya ömerle birleşip planlar kurmaya devam edermi?
valla hiç belli olmaz ama bana göre ömer-süreyya planları yakında hayata geçecek malum ömer ezonun peşinde kadimi saf dışı bırakmak isteyecek süreyya zati
13.ezo bu zenginlik sevdasina nerden kapildi zaten evlenince zengin olacak gelin olurken ceyizine baklavacilar zincirini eklemek istemesini nasil buluyorsunuz?
valla çok saçma buluyorum ama belki de kadime yardım etmek için de kurmak isteyebilir
14.kadim ezoyu kir evine kacirsa ömer orayida bulurmu baklavaciyi eliyle koymus gibi bulduda
dediğiniz kişi ömer bulur mu bulur
15.ezo ve kadimi kis cikmadan kisliklarla görecekmiyiz ?yoksa zatürre olup hastaneye yatica topluca ziyaretemi gidecegiz?
valla durum onu gösteriyo:img-hyste
sorular için çok teşekkürler
biraz geç oldu ama ne demişler geç olsun da güç olmasın:img-wink:
1.fakir ama gururlu(aslında gurursuz)ömeri mi yoksa yakışıklı zengin(artı bide şövalye) kadimi mi seçerdiniz neden?
evet arkadaslarim ben geldim elimde sorularla cevaplamak sizden hadin kolay gelsin yapimda ve yayinda emegi gecen kadim-nese ve laziko ,ayrica gamze ve rozi arkadasimada tesekkür ederim sorular ortak hazirlandi sevgiyle ve SERHAT'la kalin
1)yaa goz var nizam var ben oldum olasi ezonun yanina o omeri yakistiramazken kadim gelmis hemde tabiki kadim..
2)sivri dilli ama o eski sivri dilli ezoyu ama kadiminde kiymetini bilsin sonucta bulmuta bulanmasin canimmm..
3)ben o eski yana ewi insa etmesini istirem ama yok ben 517 diye temmellisinden bir tasinsin...sonrada 517 ikametgahinda nufus cogalsin bebeler alan :img-hyste
4)hangisi son bolumdekimi yoo o hirsin habercisi onca lafi isit ezodan sonra sen gel omer ezoyu almaya kolaysa al bakisi eger o bakissa sordugun:img-cool
5)bence hicbiri fragmanda ikisi var yeni bolumde sapa saglamlar yanlismiyim:img-pilotorasi ezonun galiba bir ozlu sozuyle devam eder yada dizi ordan baslamaz
6)onlar galiba unutuldu zaten bu yastan sonra ne gerek otursunlar torun baksinlar ewde:img-icecr
7)surttursun dilerim u donusleri biter dizi seneryosunda yoksa gene bir u donusune sahit olmayalimda...
8)cok zarif dugune hazirlik yok doznusmez belkide donusur senaristin kafasinin guzelligine bakar:img-pilot
9)eylulmu kaldiracak nedimmi soru nedimse eylul bu ezonun yaninda kala kala tersleme iktimali buyuk...
10)o simokinle ikiside ii degil derdim ama ona galiba hersey yakisiyor o papyon bile siritmadiysa:img-in_lo
11)bilmem olabilir .....
12)bilmiyim dersime calismadim bu soruyu atlasam cunku dersime bile calissaydim senaristler yerinde durmuyon gelenin gidenin senoryosunda bir haberi yok bu surayya kadimin yakinda kardesi cikar diyem baskada birsey demiyem:img-pilot
13)ama simdi dunya hali o omerdeykendeykende oyleydi kendi basina durmayai seviyor bence ezo karahterinede bu yakisir yeterki mantikli yapsin senaristler...
14)ewet bende onu gecen tekrarinda fark ettim bulur vallah ama kir ewi biraz istanbul disi istanbulda bulduysa daglarin agasi omer kirda daga cabuk bulur:img-hyste
15)aslinda ezoyu goruyoruz bir nevi ama kadim hep ceket gomlek usutecek garibim...
oldumu benden bu kadar cevaplarda sacmaladigim oldu hele senaristte takintim var galiba hagisine diye sormayin bilmiyim en son hangisydi:img-hyste
sorular icin tessekkurler:img-wink:
hayal perdesi 15-02-08, 16:27 1.fakir ama gururlu(aslında gurursuz)ömeri mi yoksa yakışıklı zengin(artı bide şövalye) kadimi mi seçerdiniz neden?
Aa böyle bir soru nasıl sorulur, elbette Kadim… Hem çok sevimli, sempatik, karizmatik, çok güzel gülüyor, çok güzel bakıyor, yakışıklı, şövalye ruhlu, mendebur (eski Kadim):img-blush Daha sayayım mı
Kadim’in kıymetini bilen bir Ezo’yu tercih ederim elbette… Nasıl olacak hemen söyleyeyim, Nurgül Yeşilçay yerine Ezo karakterini ben oynarsam olur… Nedir, Kadim’e çok acıdığımdan, sevgisiz kaldı adam… Başka bir amacım yok yani:icon_whis
517 numaralı odaya… Sonra o odada küçük Kadim ve Ezo’lar olsun:img-blush
Hayır değil ama, çok sinirlenmiş belli. Hem Ezo’ya “İki insanın hata yapsalar da affedecek kadar birbirlerini sevmeleri değil midir? Sen ne yaparsan yap…” demiyor mu, ne olursa olsun affedecektir. Tabi bu demek değil ki, Ezo Ömer’e meyil gösterecek Kadim de onu affedecek. Olmasın öyle bir şey alırım ayağımın altına hı…
Kadim galip gelecek elbette… Şövalyemiz o bizim.
Ezo ile Kadim evlendikten sonra…
Nedim’in mi burnu sürtülüyor güldürmeyin beni… Adam abisine yaptıklarından dolayı acı çekmezken Eylül onun burnunu zor sürttürür…
Beğendim, külkedisi yerine kabağa dönebilir… Kadim kapar diyeceğim ama, Ömer ondan hızlı davranabilir…
Tersler bence…
Çocuklu Kadim daha yakışıklı, hele o resimde çocuklu Kadim’in yanında kendimi hayal ediyorum da, daha da güzel görünüyor gözüme:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Kurar kurar, hatta yurtdışına bile açılır… Sonra da Kadim’ e gelir, “Artık param da var eşitlendik, evlenebiliriz” der…
Süreyya’nın boş duracağını hiç sanmıyorum; bulmuş Ömer’i kaçırır mı hiç!
Ezo mutasyona uğrayınca içindeki Kadim aşkının yerini para sevdası aldı. Gelin olurken çeyizine merdane ve oklavaları dahil etmek istemez inşallah… O zaman baklavacılar zincirine şükrederim…
Bulur bulur adamın gözleri hologramlı harita gibi mübarek. Biraz yoğunlaşıp gücünü bir noktada toplarsa bulabilir.
Hiç zannetmiyorum görebileceğimizi. Ezo o ince elbiselerinin içine tayt ve sarı çorap giymeye devam eder de kulaklarının da icabına bakmak lazım…
Kadim de takım elbiseden vazgeçecek gibi görünmüyor, ama ben ona kalın bir hırka örmeye başladım, kıyamam ben ona üşümesin:img-in_lo
yapimda ve yayinda emegi gecen kadim-nese ve laziko ,ayrica gamze ve rozi arkadasimada tesekkür ederim
merhabalar anket çok uzun cevaplamaya çalışayım
1) fakir amagururlu (aslında gurursuz) ömerimi yoksa yakışıklı zengin (artı birde şövalye)kadimimi seçerdiniz neden
tabiiki kadimi adam okumuş kültürlü zarif oturmasını kalkmasını konuşmasını biliyor
öbür dağdan inmeyi ne yapayım
2)sivri dilli bir ezomu yoksa kadimin kıymetini bilen aşık bir ezomu tercih edersiniz (nasıl olacak fikir üretin)
gerektiğinde sivri dilli bir ezo olabilir ama asla terbiyesiz ve kaba değil
sevdiğinin kıymetinide bilsin bunu kadime hissettirmesi gerekiyor artık nasıl hissettirecekse benim pek umudum kalmadı
3) ezo bundan sonra ev değiştirirse nereye taşınmasını istersiniz
bu kabalıkta ve zarafetten yoksun bir şekilde davranmaya devam edcekse dağda bir kulubeye gidebilir
ama düzelecekse kadimin yanına taşınsın
4)son sahnedeki kadimin bakışları ayrılığın habercisimi
pek hayra alamet bakışlar değil sanıyorum bu sefer kadim tarafından bir kırgınlık olabilir
5)o zaman düelloyu kadimmi yoksa ömermi
tabiki kadim
6)elçin hanımla kutsal usta ne zaman evlenecek
vallahi ne zaman evlenirler bilinmez ama bir an önce olursa iyi olur yoksa bu elçin hanım sürekli ezo ve kadimle uğraşır durur
7)eylül nedimi affetsimi yoksa burnunu sürtmeye devam mı etsin
ne yapacağı hiç umrumda seğil
evet nedim suçlu ama sanki eylülün hiç suçu yok adama yaranabilmek için otelde ne olup bitiyorsa anında nedime yetiştiriyordu onun için nedim ve eylül arasında pek fark göremiyorum ne halleri varsa görsünler ispiyoncu insanları oldum olası hiç sevmedim
8)ezonun elbisesini beğendinizmi gece 12 den sora külkedisine dönermi giderken ayakkabısını düşürse kadimmi kapar ömermi hangisi daha çevik
hayır beğenmedim külkedisine dönermi bilemem ama ben şöyle olmasını isterim
ömer otele geldiğinde ezo ve kadim elele tutuşup ömerden kaçarken ezo ayakkabısını çıkartıp ömerin kafasına fırlatır böylelikle ezonun ayakkabısı ömerin kafasına, ezonun kendiside kadime düşer sonra ömer o kafasındaki ayakkabıyla ne yapar onu bilemem
9) eylülü dansa kaldırmaya davet etse nedimi terslermi
boşver istediğini yapsın
10)kucağında gitarlı bir kadimmi yoksam çocuklu kadimmi daha yakışıklı
tercih yapmak zorundamıyız bence ikiside yakışıklı
11)ezo baklavacılar zinciri kurup güllüoğullarına rakip olacakmı
bu kadında bu hız varken ona herhangi birinin rakip olabileceğini sanmıyorum
12)nedim artık iyi bir insan olduğuna göre süreyya ömerle birleşip planlar kurmaya devam edermi
evet olabilir hatta ben işi dahada ileri götürüp birbirlerine aşık bile olurlar diyorum
13) ezo bu zenginlik sevdasına nereden kapıldı zaten evlenincezengin olacak gelin olurken çeyizine baklavacılar zincirini eklemek istemesini nasıl buluyorsunuz
herhalde fazla mal göz çıkarmaz diye düşünüyordur
ee birde zenginlikte kadimden aşağı kalmamalı dimi ama çünkü her konuya atlıyor her şeyi o biliyor çene desen zaten allah düşmanıma vermesin eh zenginde olsunda bir eksiği kalması
14)kadim ezoyu kır evine kaçırsaömer orayıdabulurmu baklavacıyı eliyle koymuş gibi bulduda
adamda müthiş bir koku alma yeteneği var sanırım onun için mutlaka bulur
15)ezo ve kadimi kış çıkmadan kışlıklarla görecekmiyiz yoksa zatürre olup hastaneye yatınca topluca ziyarete mi gideceğiz
ezo zaten kışlılklarla geziyor olan kadime olacak zatürre olup hastanelere yatacaklarsa ben kadimi ziyarete giderim ezoya gitmem
anket için çok teşekkürler
bayağı yorucu oldu ama cevapladım
bu nası soru böyle kim ister ömeri sovalye dururken:img-in_lo lütfen kadimi kalasla karıştırmayalım hiç benziyoymu adam oduna:icon_whis
ben yine anlamadım kim sivri dilli ezo ister he anladım diyorsunkı forumda herkez mazoşist oldu ezodan zopa yemeden olmaz:img-hyste
bize taşınsın vavlla taşına taşına bir biz kaldık hatrım kalır:img-hyste hem bende 5 dk da baklaya açmayı öğrenirim
valla hiç iyi bir şeyin habercisi değil o kesin,esecek gürlicek ama nedeni belli değil tahmın istersen ömer doğum gününe gelir
ömer:oo aynalı bey yine mi ezomun gözünü boyin yine ne takla attında girin gözüne
kadim:ezo sen herşeyi eski kocana neye söylüyorsun
ezo:be ne dedim kadım
kadım:baksana adamın atığım taklalardan bile haberi var
ezo:e yalanmı her hafta ezo beni affet ezo beni affet diye taklan atın
kadim:öyle olsun ezo :icon_whis
ayıp edin ama tabi sovalyem kazanıcak eline almış bilek gitarını, he şöyle o güzel ellere ancak gıtar yakışır silah değil:img-in_lo
valla bu kadarlık arada aşkları bence çoktan öldü rüyalarda buluşurlar artık
ikiside yok olup gitsin aslında tam birbirlerine layıklar
oyy ablam yaw aklıma hep eskileri getiriyorsun ayıp çok ayıp
ben çok beğendim bayıldım valla
dönsün dönsün ve ayakkabısını düşürsün sonra kadım koşsun almaya ardından ömerde koşsun kapışsınlar, ömer kapsın ayakkabıyı ezomda topuğu geçirsin kafasına bu masalın prensi kadim diye
ama bilim yemedim süreyya ayhanın dünya rekorunu geride bırakan bir kadime kim yetişe bilir,sevgili seyit mezarında ters dön emi
ayaklarına yapışmazsa güneşte kalmış dondurma gibi olmazsa, bende bişey bilmiyorum
ahanda benim sorum efendim
çocuklu kadim sarı kırmızı panjurlu ev hayalımı süslemekte, ama gitarlı kadim de bana serenat yapan kadim hayalımı süslemekte ikisinise alabılırmıyım:img-hyste
ooyyy onlar daha batmadımı, ezom tüm ülkeye açmaya başladı hiç şansları yok ezo gelin dururken güllü kimmiş
valla yaramı deştin şimdi ben neler hayal etmiştim, süreyya kara gelinlikle seyitle evlenicek canavar gibi çocukları olacaktı,yaw bu senarıstlerin bize garezi var baksana ne güzel romantık yemek saheleri vardı bir birlerine çukalata yedirmeye kadar ilerlemişti kader utansın artık ömerle ilerletyir işi iyi ikili olurlar
anladı bu kadim benle batar onu kurtalmaya çalışıyor bence oy nerden bulaştı bu kıza bir bilsem ikiside batsa ne güzel olur samanlık seyran olur gözlermiz bayram yapar. yanı aşk demek istiyorum daha sık yan yana gelirler fesatlar sızı:icon_whis
oyy ne diyon adamlar heroes den tıransfer uçuyorlar tabi bulur,tam ezo kadim şöminenin başında yakınlaşmışlar oda ne gökten kalas yağıyor:img-hyste
hasta olsun ballı gaymak yidirelim elimizle, kazaklar örelim üzerine ben bakarım canlarım siz zahmet etmeyin yazık size:icon_whis
bence çok zor ben sordum paraları yetmiyormuş sezon sonu indirimini bekliyorlar:img-hyste
efendim hazırlayanların ellerine sağlık çok uzundu yaw:icon_whis
zenginliği şöyle dursun , bakışı,duruşu, oturup kalkışı, nezaketi, lafazanlığı ah ah yeter kadimin, (çıkmadı ki karşımıza onun gibi bakan da evlenelim)
aşkından mutasyona uğramış kadim gibi olmadan, hazırcevap ama asla nezaketsiz değil, aşkla bakan, kadir kıymet bilen, düşünceli, duyarlı (pardon gadim onu öyle görüyordu zaten) ezo ( onun yerinde olsam öyle davranırdım:img-in_lo)
cevabı en net soru olsa gerek. ezo zengin olup kendine ait ev alana dek (ki orda sevdiği adamla evi olmayan adamla:img-cool2 yaşayacaktı ya) 517, 517 ye
kısa süreli, kıskançlık kökenli ama atlatılabilir, aşklarının bu dönemde artacağı bir ayrılık gibi geldi bana
kadim tabiiki bakışı yeter:img-in_lo
evlenecekleri varsa bir an evvel evlensin kadın ki ezo yu rahat bıraksın. ayrıca eylülde mutfakta çalışıyor. maazallah nedimde eylül diye tutturursa kızı sıfatıyla bari onları rahat bırakır:img-pilot
sevenler ayrılmayın, sevenleri ayırmayın, sevenler ayrılmasın
kürk sevmem ama ezopses vahşi ya o doğallığı yansıtmak için seçmişler kanımca:icon_whis o elbiseyle yatacak değil ya bi şekilde eski haline dönecek.. siyah tayt sarı çoraplar dekolteli elbise üstüne yemeni...ayakkabıyı bırak ömer kapsın. o ayakkabıyı kapmaya çalışırken kadim de ezo yu kapsın mutlu son olsun
babasının yanında edemez...
ne halde olursa olsun kabulumüzdür.:happy0064:happy0064 ama çocuk hem pek mi manidar ( ezo bak bizimde böyle gadimcik ve ezocuklarımız olabilir)hem de güvenilir bir hava katmış
oy oy oy ezo bu 10 dk da 25 tepsi baklava 3-5 tepsi antep sarma yapabiliyor. inanın güllüoğlu bu kadar hızlı diiil...:img-polic
kızın derdi zenginlik değil ya..ne demeişti ev alacak kadar para istiyorum. bu ömür yalnız geçmez bakarsınız benim gibi evsiz biriylen evlenirim..ya fesatlık yapmayın seviyo kadimi...
tazı köpeği gibi bulur o bulur....
ramazan bayramı, kurban bayramı, ( bizim değil ama orası otel yabancılar var diye cadılar bayramı,paskalya, noel), yılbaşı, sevgililer günü...hiçbirini kutlamadılar dönem filmi değiliz edasındalar ya kış da yok onlara...
1.fakir ama gururlu(aslında gurursuz)ömeri mi yoksa yakışıklı zengin(artı bide şövalye) kadimi mi seçerdiniz neden?[/B]
Ben ikisini de seçmezdim, sizin için sürpriz olacak ama kalbimi dinlersem Zeynel'i, mantığımı dinlersem Kutsal Usta'yı seçerdim. Kutsal Usta çok mükemmel bir erkek, marifetli, çalışkan , hünerli. Zeynel yakışıklı, kalbi de yumoş ama çok tembel, oturduğu yerden kalkmıyor. E iki tembel birarada olamayız.
Bu saaten sonra aşık Ezo ya inanamam zor olur ama Oya Yüce'nin Ezo sunu çok beğenirdim, toprağı bol olsun.
cevabı en net soru olsa gerek. ezo zengin olup kendine ait ev alana dek (ki orda sevdiği adamla evi olmayan adamla:img-cool2 yaşayacaktı ya)
517 bence de münasip, sıkılınca otelin işlerini filan yapar, boş duramaz kendisi.
Aaaa evet olabilir, bak kim düşündüyse iyi düşündü. Gerçi ben kendi adıma sevinmiyom, Gadimi sevenler için. Ben unumu elemiş, eleğimi duvara asmışım.
Yok onlar ikisi de bi şey yapmazlar. Hümanistler özlerinde.
Bu gidişle gelecek yıl.Ama bir bölümde evlenip boşanada bilirler. Önceki ekip çok hızlıydı, bu ekip de fena değil.
Affetsin de ne biliiiim çok inandırıcısız bir aşk. Ezo'yla kadimde bile daha çok havaya girebilir insan.
Çok güzel de, ne alaka. Bunca yıldır doğum günü kutlarız kimsenin aklına böyle bir şey giymek gelmedi. Bizim hatamız, neticede tabi çok mantıklıdır.
Yok yav, hiç olur mu, hemen kabul ederim.
ben onu pek beğenmiyim, farketmez
Kim bilir?
yok o kadar bu dizide bile olmaz.
Ezocum çok masum, hepsi senaristin işi.
Mutlaka bulur.
Ben bu ikisinin aşık olduğunu sadece bu hararetli hallerinden anlıyorum. Ama ben dondum bu kış onları böyle cıbıldak cıbıldak görmekten. Yazın da kazak giyerlerse tam olur.
Zengin ve yakışıklı olmasından kaynaklı olmasa da elbette Kadim'i seçerdim.Benim gözümde dizinin prensi/şovalyesi odur.Üstelik hareketleriyle,inceliğiyle,eskide kalsa da mendeburluğuyla (:)) Ömer'i sollaması zor olmamıştır
Elbette aşkının kıymetini bilen ve aşık bir Ezo isterim.Şu sürpriz doğum gününde belli etsin artık!Bu bölüm başında,şu Kadim-Ömer hesaplaşması sırasında başlarsa çok mutlu olacağım...
Taşınmasın artık mümkünse.Onun taşınmasından bana fenalık geldi :img-hyste
He illa taşınacaksa Kadim'le evlenip pembe panjurlu bi eve taşınsınlar :)
Hayır,bence değil.O anda Ömer'i görmüş olmalılar.Kıskançlıktandır.Hem kendi dedi "Ondan kolay kolay vazgeçemeye niyetim yok!" diye.Şovalyeler yalan söylemez :)
Soru mu bu da canım :) Kadim tabi ki.
Elçin Anne'de bu mendeburluk varken zor...Kadim'in mendeburluğu Elçin Anne'ye,Elçin Anne'nin sevecenliği Kadim'e geçti :img-hyste O konu işlenmeyeli o kadar bölüm geçti ki olmaz bence bundan sonra...
Ezo-Kadimcilik oynamadıkları sürece ne yaparlarsa yapsınlar.Orginal olsunlar biraz :D
Bence elbisesi gayet güzel.Kürk gayet hoş.Bence saçlarnı topuz yapmamalıymış.Onun saçları açık ve dalgalıyken gayet hoş.
Balo sahnemizde Kadimcimin sözü. Bu sefer prens aşık olduğundan ayakkabının düşme ihtimali karşı hazırlıklı olacaktır.Ee bir prens,bir şovalye çevik olacaktır elbette
9.eylülü dansa kaldirmaya davet etse nedimi tersler mi?
Nedim de var bi yüzsüzlük,eder...Eylül de babasının yanında tersleyemeyeceğinden kabul etmek zorunda kalır...
10.kucağında gitarlı bir kadım yoksam çocuklu kadim mi daha yakaşıklı
Valla Kadim'in her hali yakışıklı ama çocuk kucağına ayrı bi yakışmış canımm :)
11.ezo baklavacilar zinciri kurup güllüogullarina rakip olacak mi?
Güllüoğlu da kimmiş?Çekilin,açın yolu Ezo geliyor :img-pilot
12.nedim artık iyi bi insan olduğuna göre süreyya ömerle birleşip planlar kurmaya devam eder mi?
Süreyya zeki kadın,napsın Ömer'i?Sıktı zaten bu intikam konuları...
Zenginlik sevdası değil de kendi ayakları üstünde durma sevdası bence bu.Kadim'e demişti 44.bölümde yemek sahnesinde "Benim hiçbir şey önüme hazır gelmedi." diye.O şimdi istediklene ulaşma derdinde...
14.kadim ezoyu kir evine kacirsa ömer orayida bulurmu baklavaciyi eliyle koymus gibi buldu da...
Orada da bulamayıversin artık!
Onlar kış şartlarına doğuştan dayanıklılar :) Ya da aşklarının alevi ısıtıyor onları :) Göremeyiz bence bu gidişle :)
aisha_nena 15-02-08, 17:51 1.fakir ama gururlu(aslında gurursuz)ömeri mi yoksa yakışıklı zengin(artı bide şövalye) kadimi mi seçerdiniz neden?
tabiki kadimi seçerdim.niye kardeş ben delimiyim ömeri seçeyim ama ezo için dersen ömer tam ona göre kadim kuşlar kadar özgür olmalı:img-hyste
ezo aşık olabiliyormuki.sırf meraktan görmek isterim.:icon_whis
elazığa anlayan anladı:img-hyst
ayrılığın olmasa bile savaşın kadim-ezo-ömer cephesinde 1.ezo gelin meydan muharebesi yaşanacak:happy0064
bence kadim alır unuttunuzmu otelin spor salonunda ağırlık kaldırıyor.kadim ömeri hooop diye kaldırıp kümbete getiriciiik(güreş iyi bir düello olur:img-hyste)
en kısa zamanda söz elçinin kınasını kendi ellerimle yakacam:good:
eylül rol model olarak kendine ezoyu aldığını düşünürsek(eylül hassas kızdır hala bir kalbi olabilir)nedim çok çeker daha bu kızdan
o elbise ezo ya fazla kapalı tabiki değişciiik.o kırmızı elbisesi içinde yeşil bir kabağa dönüşecek.kadim ayakkabı yerine kabağı alacak biliyorsunuz onun büyük bir olay yerine geç kalma problemi var.suç mahalline en son o gidiyor:img-yes:
dansa kutsal ve nedim kalkacak.kutsal kesinlikle nedim eylül arasındaki elçin olacak:img-hyste
ikiside çok hoş olmuş bence farketmez.ama illa birini seçmek gerekirse çocuklu olan.babalık kadime yakışır:good:
güllüoğlu baklavalarını toz edecek.ezo insan üstü bir baklavacı.bir bakışıyla oklava dile gelip kendiliğinden başlıyor işe:img-hyste
mümkündür.ama bu işin sonunda ömerle süreyya arasındada bir etkileşim yaşanabilir.malum süreyya karadul gibi etkiler ömeri
bir genç hanımın çeyizinde bulunması gerekenler oklava,baklava tepsisi ve baklavacı zinciri.ezo çeyizi giderken kadime eksik gitmek istemiyor.ballıda bunu bildiği için ona destek oluyor:img-hyste
tabi bulur.ömerin telefonunda gps varsa bulur.geçen seferde öyle bulmuş olmalı:img-hyste
kardiş kış bitti.cemreler birbir düşücik.madem bu kış göremedik belki gelecek sezona.ama zatürre olacaklarsa lütfen farklı koğuşlara yatsınlar.yazık kadime hasta yatağında özür diletir mazallah.yazık çocuğa:img-hyste
(ellerinize sağlık sorular çok güzeldi)
kadim,çünkü ömerle yaşananlardan sonra ezo hayatında yeni bir sayfa açmak istiyor
ikiside olur aşk pek çok duyguyu içinde barındıran tuhaf bir delilik hali,
şu an için konuşursak daha ev değiştirmez tabi evlenirse o başka,
hayır o kadar basit değil biraz şaşkınlık var tahmin bile etmiyordur ömerinde gelmesini o
yüzdende ezoyu sevdiği için biraz kırılabilir insan sevdiğine daha çok tavır gösterir bu da o misal,
mantıkla harket edecekse ezo kadimi seçer ortada dülello falan kalmaz.
------
------
bu sanat yönetmenlerine uyuz oluyorum,o ayakkabıyı çok mu aramışlar,elbise fena değil ama abartılı,
------
kesinlikle çocuklu,gerçektede yeğenlerine çok düşkün biri babalığa çok uygun bir adam bu ya..
-------
------
ben öyle düşünmüyorum evli bile olsa kimseye muhtaç olmak istemiyor.
böyle şeylerin olacağını sanmıyorum saçmalamış olurlar.
bu soru güzel koca kış kadim takım elbise ince bir gömlek önü tarzan gibi açık dolaştı iyi hasta olmuyor.
papatya363 15-02-08, 18:20 iyi akşamlar güzel koğuşumun tatlı egofları
foruma girdim baktım sayfalar çekmiş(rozinin değimiyle:) )bi an dedim başka forumamı girdim meğer mesajlar silinmiş.iyide olmuş.konuda böylece kapanmış oldu.umarım bi daha böyle şeyler yaşanmaz ve uyarı almayız.
yaptığım anketi cevaplayan herkese teşekkür ederim.güzel cevaplar verilmiş.bide ben cevaplıyayım kendi anketimi.
kesinlikle almalı.ne kadar partide hazırlasa, süprizde yapsa hediye şart.hediyesiz doğum günümü olur yahu?bak kadim almassan ahirette iki elim yakanda ona göre:img-hyste
şu yeni kaplıca için alacağı arsaların tapusunu ezonun üstüne almış olabilir:img-hyste
yada açık lise kitapları alabilir:img-hyste malum ezo hiç bişe kabul etmediği için kadim korkusundan pahalı bişey almaz.
ezo:gadim bey kitaplar çoh pahalı dudtuysa gabul edemem:img-hyste
kadim:ezo yok artık, o kadarda değil:img-hyste
(bi soruyada ciddi cevap ver be yasmin)tamam, tamam ciddi cevap veriyorum.
hımm bi düşüneyim.ne alabilir acaba?şimdi ilk elbise geliyor aklıma ama her seferindede elbise almaz.şık bi kolye veya bileklik alabilir.yüzük alacağını sanmıyorum.yüzük almak demek evlenme teklif etmek gibi bir şey.gene en mantıklısı takı gibi geliyor.
kürk:img-hyste
kız sonunda üşütecek.en acilinden bi kürk alınması şart.
ezoyu düşünsenizya kürkünü giymiş, allttan elbisesi görünüyor.tayt var.sarı çoraplarını çekmiş.başında tülbenti.ay düşünmesi bile çok korkunç:img-hyste:img-hyste
ya aslında maddi değeri büyük olan değilde manevi değeri olan bi hediye verse bence çok güzel olur.
mesela kadim ezoyu ilk gördüğü andan beri günlük yazıyormuş meğer.bu günlüğün içinde ezoyu ilk gördüğü anda neler hissettiğini, gözlerinin içinde neler gördüğünü, ezonun göz resimlerini, sonrasında ezoyla yaşadıklarını ve hissettiklerini. kendi arasındaki çelişkilerini, aşkını kendine bile itiraf edemediği zamanları, sonra nasıl kendine itiraf ettiğini, ezonun gizlice çekilmeş resimlerinin bulunduğu sayfaları, onun için yazdığı şiirlerin bulunduğu bi günlük...
sonrasında ezonun bu günlüğü okurken içinde yazılanları kadimin ağzından duymak, düşüncelerini bilmek, o yazdığı anları flashback olarak hatırlatmalar yapmak aynı anda kadiminde ezoyu düşündüğünü göstermek ve içindeki şiirleri kadimin ağzından dinlemek vs..
bence böyle birşey çok ama çok güzel olur.acaba bizim yeni senaristin aklına böyle birşey gelmiş olabilir mi?
eğer bu bölümde böyle birşey olursa senariste güvenim kat ve kat artar.böyle birşeyi düşünüp zaten yazan kişidende ben kötü senaryolar beklemem.
bakarsınız olur, neden olmasın?
evettt kendi anketimi cevapladım, bide sizin yaptığınız anketi cevaplıyayım.yalnız soruları görünce gözlerim yerinden fırladı.el insaf, bu kadar soru sorulurmu yav:img-hyste
neyse egofluğun görevlerinden olduğu için mecbur cevaplıyacağız:)(böyle dediğime bakmayın zevkle cevaplıyorum)
edit:oy, oy, oy ben 3 soruya bu kadar uzun cevap verdiysem 15 soruya yazdığım cevaplar sayfaya sığmaz heralde.şimdiden uyarıyorum sizi:)
yine anket hazırlanmış. hazırlayanların ellerine sağlık..
ne kadim ne ömer mümkünse ben serhat tutumlueri aliim:love05:
sırf aşıkta sıkıcı olur. sivri dilde lazım. ama mümkünse sezon basındaki gibi bir sivri dil olsun. tilkidir kümestir uzak olsun:img-fie:
gönül ister beyazlarıda giymişken kadimle sevimli bir eve tasınsınlar ama pekde zannetmiyorum. tasına tasına artık ev bulamicak sokakta kalacak bence
kadim bildiğimiz kadim olsa cevabım tabiki olurdu.
ama naif karakterimiz mutasyona ugramış kadim kıyamaz ezocuguna..:img-beee:
kadim gibi bir yakışıklı dururken sorulur mu hiç:img-in_lo
kutsal usta elçin annenin son halini görünce arkasına bakmadan kaçacağı için evlilik falan hayal olur
ne demek öyle hemen affetmek erkek milleti bu affettikçe daha beterini yaparlar:) zaten nedim de iyi mi kötü mü yoksa çok mu salak kendide karar veremiyor mu ben anlamış değilim:mad72:
güzel ama doğum günü için fazla abartılı baska seylerde çıkacak gibi altından. ama o kadar şıklığa fragmanda ezo konuştu ya hersey darma duman oldu. "suuuuusss" diye bağırdım valla:img-fear2
kadim... kadim.. kadim..
etmemesi en dogrusu aslında ama eylül bu kesin kabul eder
bayıldım ben bu soruyaa
çoçuklu tabiki dee..
hatta yanında bende oliim
ne güzel oluuur...
serhat ben ve küçük yavrucuğumuz serhatcan:img-hyste
ezo herşeyi yapar. bu konuda yorum yapamam:)
|