Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Ben hala Doktor Emrede takili kaldim acikcasi:icon_whis:icon_whis
Doktor Emre seni bagrimiza bastik sendemi Brutus:img-tomat
Sirtimizdan vuracaktin bizi yahu:icon_sorr:icon_sorr
Kizlar tez zamanda biz bu Meryem ve Baklavaci Emce isine el atmamiz Vacip oldu:img-icecr:img-icecr
anammm: yinemi Reklam aldim( bu iste var bir hayir( isi birakipta en iyisi Reklam ajansi acayim ben):img-hyste
Sevgilerimle.
Mükemmel genç Doktor Emre'nin söylediği ne malum. Ben öyle bir sahne görmedim, duymadım. Siz duydunuz mu? Niye inanayım ben iki bölümdür tanıdığım Ömer'in lafına:img-hyste:img-hyste (ilk sezon izleyenleri bilmem ama)..Benim tanıdığım Dr.Emre, sevdiği kadının mutluluğu için onu kendi elleriyle Kadim'e verecek kadar asil ruhluydu. Şimdi tutupta dedikoducu, hasetinden çatlayan, eline ilk fırsat geçtiğinde bunu hemen Ömer'e yetiştiren kişi olamaz.
Ayrıca Sinopem olmaz. ben bu işe karşıyım bacım. Baklavacı-Meryem işini diyorum. Seyfo'nun gönlü olmasaydı düşünürdük ama iş işten geçti. Gel sende vazgeç bu sevdadan. Sevenlerin arasına girme..
Baklavacı amca dünden razı olur senin bu isteğine Gökgöz'cüm. Dünkü haline bakılırsa..ben mi yanlış anladım bilmem ama Kutsal Ustadan kıskandı gibi geldi.
Bu arada Suzan Hanım saçları açıkken çok güzel olmuştu. Ben bu bayana "şaşıfelek çıkmazı" dizisinden beri bayılıyorum. Elçin Hanım, Elçin anne yolunda sanırım.
Evet Cevacım bu durum benimde dikkatimi çekti. Ya o kadar kızdı ki baklavacı amca, bende bir anlam veremedim. Acaba senin dediğin gibi onunda gözü Elçin hanımda olmasın...:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ben şaşıfelek çıkmazını izlemedim ama "Çemberimde Gül Oya" da bayılırdım Suzan Aksoy a. Orda da biraz patavatsız ama çok sevimli ve iyi bir kadın rolündeydi. Umarım Elçin hanım Elçin anne olma yolunda emin adımlarla ilerler...:img-yes::img-yes:
Heeeeyy millettttttt!
Reytingleri gördünüzmü! Çok kötü.........:icon_sorr
23. olmuşuz. Çok üzgünüm... Ağlamak istiyorum.Gözlerime inanamadım ya:img-cray: Bunca güzel yorumun üzerine çok kötü oldu bu ya. Bütün sevinçicim hüsran oldu şimdi.
Demiştim ben pazartesi dizinin hiç şansı yok diye.
Kimse izlememiş mi ya. Neden bu kadar düşük geldi bu reytingler!............
musucugum
reytingleri gorduk bacim
Valla biz sucsuzuz Hakim Bey diye bas bas bagiracam artik.:icon_whis
Tum suc Kanalin:img-tomat:img-tomat
Aglama Bacim
Aglama degmez
hayat bu goz yaslarina diye teselli edeyim seni:img-wink:
Sadece ve sadece KANALIN HATASI
kendileri kasindilar
Neyse efem konuyu baglayayim ben.
Doktor Emre nasil boyle bir sey yapabildi ya?
hadi simdi dogruyu soyleyin bakim
boxserli Filinta kadimi gorunce hepimiz nasilda sok olduk ama degilmi?
bundan sonra devamli giysi giysi diye tuturun( hatta manto,kaban,pardesu,mont) akliniza ne geliyorsa isteyin:img-yes:
Malum senaristlerde ters etki yapiyorda:img-hyste:img-hyste
Sevgilerimle.
Şimdi yine dünkü bölüme bakıyorum da otelde ezo ve kadim karşılaşmışlardı ya.kadim de bir türlü yoluna devam ettirmemişti ezo yu.ay ne güzel bir sahnedir yahu.çok güzel bakmış kadim ya.ilk bölüm aklıma gledi.nereye deyişi yok mu kadimin içi gitti vallah.
papatya363 19-02-08, 12:23 Neyse 2.takıldığım nokta ise Dr.Emre konusu. Karakterini bozmadıkları ve hala ondan mükemmel genç diye bahsettiğimiz Dr.Emre ye de el attılar ya nihayet tam oldu. Ya sevgili senaristim ya da senarsitlerim bu adam Ezo yu sevdiği halde sırf onun üzülmesini istemediği için onu, kendi elleriyle Kadim e verecek kadar büyük bir fedakarlık yaptı. Aralarından çekildi. Zaten Barış bey adamı sır etti kayboldu. En azından o bizim gönlümüzde iyi olarak kalacaktı. Yani revamıydı bu şimdi? Adamı resmen ispiyoncu pozisyonuna düşürdünüz. Daha düne kadar Kadim le, Ezo hakkında konuşan ve bu konuşmayı Ezo nun bilmemesini isteyen bir adam ne oldu da birden Ömer gibi bir belayı Ezo nun ve Ballı ağanın başına sardı?:icon_whis
deryacım belkide biz doktor emreyi çok seviyoruz, diziye dönmesini falan istiyoruz ama dönmeyeceği için bizim ondan soğumamızı istemiş olabilirler.bu nedenlede böyle bi sahne olmuş olabilir.
doktorr emre lafını duyunca aha dedim doktor emre dönüyor ne güzel ama malesef anladıkki doktor emrenin dönmesi yalan oldu.artık dönmesi imkansız dönse bu bölümde döndürürlerdi zaten.
dediğim gibi emreden soğumamız için olabilir.
Mükemmel genç Doktor Emre'nin söylediği ne malum. Ben öyle bir sahne görmedim, duymadım. Siz duydunuz mu? Niye inanayım ben iki bölümdür tanıdığım Ömer'in lafına:img-hyste:img-hyste (ilk sezon izleyenleri bilmem ama)..Benim tanıdığım Dr.Emre, sevdiği kadının mutluluğu için onu kendi elleriyle Kadim'e verecek kadar asil ruhluydu. Şimdi tutupta dedikoducu, hasetinden çatlayan, eline ilk fırsat geçtiğinde bunu hemen Ömer'e yetiştiren kişi olamaz.
Ayrıca Sinopem olmaz. ben bu işe karşıyım bacım. Baklavacı-Meryem işini diyorum. Seyfo'nun gönlü olmasaydı düşünürdük ama iş işten geçti. Gel sende vazgeç bu sevdadan. Sevenlerin arasına girme..
Cevacigim
inanki bende o sahnede takili kaldim.
O beyefendi karakter,kisilik boyle bir sey yapacagini zannetmiyorum( ihtimal bile vermek istemiyorum)
O asil yurege bende bunu yakistiraramam.
Bence Omer Kalasi salladi gibime geliyor.
[B] Cevam
Seyfo ya uzaktan davulun sesi hos geliyorda
unutur be bacim
verelim biz Meryemi 2 cambaz 1 ipte oynasinlar dursunlar( baklavaci Emcemiz ile Meryemcik)
Valla kendi namima bir sey istiyorsam Namert olayim.
Maksat Seyfonun Basi dertten kurtulmayacak
Sevenlere her zaman saygiliyim emmeeeee
Bu is kara Sevdaya daha donusmedi kiii........
Unutur seyfoooo
daha biz O yigite ne kizlar buluruz( forumcak):img-yes::img-yes:
Sevgilerimle.
( bu seferde reklam alirsam ,kesin bu iste var bir is diyecem):img-hyste:img-hyste
herşeye rağmen bende keyif alabildim zaten alamasam niye izleyeyim mazoşistmiyim ben:img-pilot
evet toparlanmayı görmemek imkansız çünkü dizi neyi anlatıyodu nereye gidiyodu senarist yönetmen oyuncular ve biz dahil kimsenin bi fikri yoktu bir ara(5-6 bölüm falan)
daha güzel sahneler adına bu final sahnesi umut verici bence,
ben ciddi anlamda kadimin süt çocuğu halinden sıkıldım ezonunda kendini koruma almış kişiliğinden de keza,
30-37 arası izlediğimiz ukala mendebur kadim ve kadimin verdiği ayarlara ayar olan ezo izlemek istiyo herkes
ama yine de bu bölüme; son sahneki bakışlar çekingenlikler ve final adına( köşe kapmaca ve suratına kapı yememiş kadim öncesi sahneleri de eh işte:bknz: ofillanın beğendiği sahneler)) 10-6,7 veriyorum:img-wink:
ana buseyi unuttuk:) yaw o buse sahnesi kaç açıdan çekildi allah aşkına fotoda başka dizide 3 farklı açı:icon_whis ne gariptir ki tutkuluydu,:img-yes:
ömerin böğürmelerinde ben de zaping yapmak zorunda kaldım son sahne hariç ,-finali kaçırmamk adına:img-pilot-
benm anlamadığım ballı ağa 1. sezon sonlarında-izlediğim kadarıyla- ezodan hoşlanıyordu ,sanırım ezo kaçırılmışt ezoya aşık bi sapık tarafından ,ömer kalası da ezo o sapığın tecavüzüne uğradı sanmıştı:img-hyste)ballı ağa ezoyu bulup evin getirmişi eli ayağı birbirine dolanmaktaydı ezoya çay bile demlemişti,yamuluyoda olabilirm:img-pilot
ama 2. sezonda bizi boynuzlasa d sevdiğimzi senaryo grubu oya yüce v arkadaşları olayı güzle toparlamıştı ballı ağa yanlş duygulara kapılmıştı aslında nuru seviyodu hala falan filan
final sahnesi için; kadim ballı ağaya kıl olur bu durumda ezo ayar yiyen ezo olarak arzı endam eder kaidm de eski mendebur ve ayarcı olarak:)))( inş inş:)
ratingler garip, bıçak sırtı totalde 18. olmuş her zaman mı o kadar düşük,ezo 10. olmuş kendi günü olmamasına rağmen bence böyle bi güne fena değil(ömerli sahnelerde shareler düşmüştür bence ,ömer ve saz arkadaşları dayanılacak gibi değildi)
bir de cevaya katılıyorum final sahnesinin büyüsünü o türkü harcamış,türküler her ne kadar güzel olsa da bizim sevdiğimiz ezo-kadim ikilisine gitmiyo ya umarım azalarak sona erer bu türküler,
papatya363 19-02-08, 12:33 ya şimdi tekrarı izliyorumda
hani benzinlikte ezo kadime "kendinide goruyacanki ezo yine bi başına kalmasın"
ya ben bu repliği duyunca ezo kadimi sevmiyorda yalnız kalmamak için kaybetmek istemiyor gibi bi izlenime kapıldım.bence burada
"kendinide goruyacanki ezo sensiz galmasın" dese o aşkı tam hissedicemde bi başına diyince bütün büyü kayboluyor.sevdiği izlenimini vermiyor.bi kelime bile aslında her şeyi değiştirecekde neden yazılmıyor anlamıyorum.lütfen ezo bi başına olduğu ve yalnız kalmak istemediği için kadimle birlikte olmak istiyor izlenimini vermeyin bize...
edit:nurgül o sahnede bana başka bi güzel geldi sanki.saçlarını arkadan toplamamışya ondan sanırım:) hep böyle açık bıraksa saçlarını, arkadnda toplamasa.
deryacım belkide biz doktor emreyi çok seviyoruz, diziye dönmesini falan istiyoruz ama dönmeyeceği için bizim ondan soğumamızı istemiş olabilirler.bu nedenlede böyle bi sahne olmuş olabilir.
doktorr emre lafını duyunca aha dedim doktor emre dönüyor ne güzel ama malesef anladıkki doktor emrenin dönmesi yalan oldu.artık dönmesi imkansız dönse bu bölümde döndürürlerdi zaten.
dediğim gibi emreden soğumamız için olabilir.
Bu dediğin mantıklı ama neden onuda kötü bir karaktere dönüştürdüler ki? Bizim tanıdığımız sevdiğimiz Dr.Emre yi illede kötü mü yaparak bizim umudumuzu söndürmeleri gerekiyordu. Zaten ben kendi adıma Dr.Emre nin artık gelemeyeceğini tahmin ediyordum ama dizide o kadar gerilimli karakter varken bıraksalardı da Dr.Emre gönüllerimizde iyi biri olarak kalsaydı...:icon_sorr
Birde şu geldi aklıma. Hani bu Ömer bikaç bölüm için gelmişti. Ya 3 bölüm oldu hala gitme emareleri göstermiyor. Hatta daha da çörekleniyor gibi diziye. Yok ağaymış, yok listeleri varmış, birde adam vurdular tam oldu yani. :icon_sorr:icon_sorr
Ay ben iyice korkmaya başladım sezon sonuna kadar Ömer i bu dizide görmekten. Eğer böyle birşey olursa henüz göremediğimiz romantizm kıvılcımlarını sadece rüyamızda göreceğiz anlaşılan... :img-tomat:img-tomat:img-tomat
papatya363 19-02-08, 12:45 bu bölümden sonra gönderebilirlermi acaba ömeri?
daha bölüm yorumumu yapmadım ama son sahne hakkındaki düşüncelerimi yazayım.bu bölümden sonra ömer gidebilir gibi geliyor bana.hatta dizi haftaya başlarken şöyle bi sahne olsa tam süper olur.
ömer bunları söyleyince herkes şok içinde kalmıştır.ezoda tabi çok sinirlenmiştir ve ömere bağırmaya başalr.
ezo:he evlenme teklif etti.yalan deil.ama niye teklif etti biliymisin.bilip bilmeden niye ortalığı kariştiriysin.istanbulda bi başıma yalnız galmıştım.beni bırakıp gittin.ballı ağada bana sahip çıkmak istedi.koca istanbulda başıma bişey gelmesin diye sırf beni gorumak için evlenme teklif etti.bildiğin evliliklerden olmayacaktı.ama sen gelmiş ortalığı garıştırıyorsun.artık git hayatımdan istemiyim seni.sevmiyim seni.
ömer:ama ezom ben sensiz yaşayamam, seni bırakamam, seni bırakıp gitmem.
ezo:yeter diyimmm yeterrrrrrr. ben seni sevmiyim.BEN KADİMİ SEVİYİM
böyle bi sahne olsa süper olur.ömer artık umut olmadığını anlayıp köyüne döner.ezo herkesin içinde kadimi sevdiğini söylemiştir.daha ne olsun.
anam ayak üstü senaryoda yazdım:img-hyste
ama böyle iyi olmazmı sizce?
Ah Yasmincim keşke öyle olsa ama o kadar umutlu olduğum geçen bölümün son sahnesinde aldı silahı başına dayadı...Allah'tan balo sahneleri güzeldi.Kadim'in o heyecanı,Ezo gelince "İyi ki doğdun Ezo" diyeceğiz derkenki hali ve tabi ki Ezo'yu gördüğündeki şaşkınlığı,ellerinin havada kalması...Çok şirindi :) Kadim'in Ezo'ya söylediği sözler çok güzeldi :)
Genel olarak bölümü beğendim elbette Ömer sahnelerini dahil etmeden söylüyorum çünkü Ömer karakterine gerçekten çok gıcık oluyorum!
bu bölümden sonra gönderebilirlermi acaba ömeri?
daha bölüm yorumumu yapmadım ama son sahne hakkındaki düşüncelerimi yazayım.bu bölümden sonra ömer gidebilir gibi geliyor bana.hatta dizi haftaya başlarken şöyle bi sahne olsa tam süper olur.
ömer bunları söyleyince herkes şok içinde kalmıştır.ezoda tabi çok sinirlenmiştir ve ömere bağırmaya başalr.
ezo:he evlenme teklif etti.yalan deil.ama niye teklif etti biliymisin.bilip bilmeden niye ortalığı kariştiriysin.istanbulda bi başıma yalnız galmıştım.beni bırakıp gittin.ballı ağada bana sahip çıkmak istedi.koca istanbulda başıma bişey gelmesin diye sırf beni gorumak için evlenme teklif etti.bildiğin evliliklerden olmayacaktı.ama sen gelmiş ortalığı garıştırıyorsun.artık git hayatımdan istemiyim seni.sevmiyim seni.
ömer:ama ezom ben sensiz yaşayamam, seni bırakamam, seni bırakıp gitmem.
ezo:yeter diyimmm yeterrrrrrr. ben seni sevmiyim.BEN KADİMİ SEVİYİM
böyle bi sahne olsa süper olur.ömer artık umut olmadığını anlayıp köyüne döner.ezo herkesin içinde kadimi sevdiğini söylemiştir.daha ne olsun.
anam ayak üstü senaryoda yazdım:img-hyste
ama böyle iyi olmazmı sizce?
Ah bacım bu dediğin olsa ne güzel olur biliyormusun. Ama nerdeeeeeeeee..... Reytinglerin düşük olmasında benimde katkım yok desem yalan olur. Çünkü bütün ömerli sahnelerde kanal değiştirdim. Ömeri görmeye dayanamıyorum ya. Bir an önce bu karakterin diziden gitmesini diliyorum, tez vakitte.
Offffff ya...... İçimde bir sıkıntı var. Reytingleri gördükten sonra oda arkadaşıma da söyledim çok düşük olduğunu. Oda şu kötü tahmini yaptı."Sanırım sizin diziyi kaldıracaklar"
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Umarım böyle bişey olmaz. Sonuncuda olsa izlerim ben kardeşim dizimi.:icon_sorr
Offffff ya...... İçimde bir sıkıntı var. Reytingleri gördükten sonra oda arkadaşıma da söyledim çok düşük olduğunu. Oda şu kötü tahmini yaptı."Sanırım sizin diziyi kaldıracaklar"
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Umarım böyle bişey olmaz. Sonuncuda olsa izlerim ben kardeşim dizimi.:icon_sorr
neden yayından kalksın ki bıçak sırtı total de 18. ezo 10. olmuş kendi güünü olmadığı halde, ab dedüşük olması zaten bıçak sırtı izleyicisinin dizisinden taviz vermemesi, o seyirci grubu o saatte dizisini ezoya değişecek değil ya ab de ilk 10 a girilebilir bence ömeri yok ederlerse diziden. ben de üzgünüm ama akıl sağlığım açısından ömerin olduğu nerdeyse tüm sahneler de zaping yapmak zorunda kaldım, diziye verilen aralar ,geç saate başlamalar da seyirciyi yıldırdıysa ömerli sahnelerde kanal değiştiirldikten sonra tekrar dönüş için çok geç demektir,bizim gibi o sahnenin bitmeisni beklemez ki herkes:sad53:
ayrıca bizim evde rating cihazı olduğunu pek sanmıyorum:))
pazar süprizindeki nurgül-serhat röpü sırasında çekilen bölüme bakılırsa ezo ve kadim gayet samimiler ezo tarz değiştirmiş sade ve zarif giyinmiş ,o sahne 51. bölümden oalbilir ama
bir de şu parise gitme işi ciddiyse ,oralara gitklrine değsin dolu dol sahneler yazılsın bir bölümlük birşey olmasın bence
papatya363 19-02-08, 13:15 Ah Yasmincim keşke öyle olsa ama o kadar umutlu olduğum geçen bölümün son sahnesinde aldı silahı başına dayadı...Allah'tan balo sahneleri güzeldi.Kadim'in o heyecanı,Ezo gelince "İyi ki doğdun Ezo" diyeceğiz derkenki hali ve tabi ki Ezo'yu gördüğündeki şaşkınlığı,ellerinin havada kalması...Çok şirindi :) Kadim'in Ezo'ya söylediği sözler çok güzeldi :)
Genel olarak bölümü beğendim elbette Ömer sahnelerini dahil etmeden söylüyorum çünkü Ömer karakterine gerçekten çok gıcık oluyorum!
billucum zaten olacağından umudum yokda böyle olsa güzel olur diye yazdım.
dediğin gibi o silah sahneside istediğimiz gibi olmadı.bununda olacağını sanmıyorum.
hayal perdesi 19-02-08, 14:20 Bu bölüm çok güzeldi, ben beğendim... Toparlanma belirtileri çok fazla, helal olsun vallahi Onur Bey'e rezil olmuş bir diziyi bu hale getirebildiği için. Şu Ömer'li sahneler olmasa daha da güzel olacaktı ama neyse. İnşallah tez zamanda gider.
Elçin Hanım, anne mi oluyor tekrardan ne! Kutsal Usta'yı ziyarete geldi ki bu da benden yönetmenimize artı puan demek... Adamcağız uğraşmış, eski bölümleri incelemiş... Eksiklikleri gidermeye çalışıyor... Teşekkür ederim kendisine.
Kadim'in boxerlı hali, Allah Allah öldüm ben:img-in_lo:img-in_lo Nasıl güzel bir adam bu ya, giydiği o garip atlet bile göz zevkimi bozamadı... Gerçi Erkekler Ağlamaz'da çok karizmatik yatıyordu boxeri ve t-shirtüyle... Ama yine de burada da çok tatlıydı... Bir de ne kadar deli yatıyor bu Kadim böyle; yanlamasına kaplamış bütün yatağı... Şimdi burada bir şey diyecektim ama neyse, ayıp olur söylemeyeyim:img-blush:img-blush
Otelin bahçesinde karşılaşma sahnesinde Kadim sanki yine bildiğimiz o eski muzip Kadim'di ama, Ezo aynı Ezo değil... Oya Yüce'nin Ezo'su olsa kalp atışları hızlanır, yanakları kızarır, gözlerine çekinerek ama aşkla bakardı:img-in_lo Ama bu yeni Ezo, adamı gözleriyle dövüyor. Kıyılır mı o güzel adama ya... Yine de bu sahnede bile beni rahatsız eden bir şey vardı. Eskileri anımsatan bir sahne olmasına rağmen, replik açısıdan çok zayıftı... Oysa eskiden ne hoş sözler duyardık ikisinden... Yeni senaryo grubumuzun replikler konusunda iyi olduğunu Meryem-Seyfo sahnelerinden az da olsa anlıyorum peki bunu neden Ezo ve Kadim için de kullanmıyorlar!!!
Ballı Ağamızın yıldızı yine parlaktı ama, onun repliklerinde de bir sığlaşma var gibi. Sanki eskisi kadar akılda kalıcı replikleri yok...
Final sahnesinde Nur Hanım çok fena hayal kırıklığına uğradı, kıyamam ya... Ballı Ağa'mızı zor bir iş bekliyor. Kadim'in bakışı ise biraz kızgıncaydı ama, Ezo'ya "Ne demek oluyor bu, bana bir açıklama yap, anlat!" der gibiydi... Ezo biraz Kadimciğimin peşinden koşsa artık. Bir de bu durumun üstüne Ezo, hiçbir şey olmamış gibi davranırsa, Kadim'e hiçbir şey açıklama gereği duymazsa diye korku içindeyim. Malum ya, sizin de dediğiniz gibi Ezo hala enkazın altında...
Yapım şirketine de bir laf etmeden duramayacağım. Madem Oya Hanım'la anlaşamadılar, yönetmenle fikirleri uyuşmuyor diye, neden yönetmen yerine Oya Hanım'ı gönderdiler! Bakınız örnekte görüldüğü üzere istenirse yönetmen değiştirilebiliyormuş... En başından Yasemin Hanım'ı yollasalardı da biz böyle sinir hastası olmasaydık:dito
Ah Kadim, bölüm boyunca harikaydı... O bakışlar, o oyunculuk... Bir de Meryem'le arabanın yanındayken Meryem ona, "Sen Ezo'ya bir sürpriz yapsan." deyince, "Bak sonra iyice kızmasın." dedi ya bittim ben orada. Bu Kadim'i iyi bir pataklamak lazım!!! Ya bu Kadim nasıl bu kadar korkak, Ezo nasıl bu kadar kaba biri haline geldi!!! Allah'ım neydiler ne oldular...
Ezo, Ballı Ağanın evinden ayrılınca Kadim de takip etti ya. Orada benzinlikte konuşmaları ve Ezo'nun sözlerinden sonra Kadim'in memnun olmuş gülümsemesine çok sevindim. Adam Ezo'nun derdini anlayınca "Hıı, beni seviyormuş da ondan kızmış." dedi herhalde. Gerçi ben pek inanmıyorum Ezo'nun Kadim'i sevdiğine ya neyse... Sanki kadın zoraki kabul etti adamı, hayret bir şey... İnsan öyle bir adamın karşısında - üstelik sana âşıksa - nasıl böyle duygusuz durabilir! Sürekli "Ezo yanlız kalacaktı, Ezo bir başına kalacaktı." deyip duruyor. Aşk böyle bencil bir duygu değildir ki! En azından "Sana bir şey olacak diye korktum, seni kaybetmekten korktum, o zaman Ezo sensiz kalırdı." gibi bir şeyler söyleyebilirdi... Neyse inşallah bir gün aşkını anlatan kelimeleri duyabiliriz ağzından... En azından Kadim az da olsa kendini mutlu edecek bir şey duydu şu kadının ağzından. Sürekli zılgıt yedikten sonra bu bencilce sözler bile adama ilan-ı aşk gibi gelmiştir, ne yapsın garibim...
Ne kadar uzun yazmışım öyle. Okuyan okumayan herkese teşekkürler... Görüşmek üzerebye
ya şu kadimin şortlu hali varya anam o neydi öyle resmen dondum kaldım ekranın başında, şok oldum ve annemin şu sözüyle gülme krizlerine girdim.
"iyi bari şortu eflatun değil"
aman allahım evde herkes yerlerdeydi:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Yasmincim ben de Meryem'in Haydar Dümen'in sayfasına baktığı sahnede koptum.Kopma sebebim tamamen aklımdan 1 saniyede geçen "Ay yoksa Kadim mi okuyor?" sorusuydu :img-hyste O sahnede resmen krize girdim gülmekten kardeşim de şaşırdı :img-hyste
ya şu kadimin şortlu hali varya anam o neydi öyle resmen dondum kaldım ekranın başında, şok oldum ve annemin şu sözüyle gülme krizlerine girdim.
"iyi bari şortu eflatun değil"
aman allahım evde herkes yerlerdeydi:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ay bugün forum yıkılıyo resmen. Bugün ne çok güldüm ya. :img-hysteEn çokta senin yazdığına güldüm papatya363. Ömürsün vallahi. Annene de hayran kaldım çok süper bir yorum yapmış. Tamamiyle annene katılıyorum.Banada kadimcimin şu mor sevdasından öhhh geldi. Bu bölümdede mor renk gömlek vardı üzerinde. Neyseki partiye smokin giydide kurtulduk şu mor renkli gömleklerinden. Ama canım ya. Ne giyse yakışıyor kadimcime. Her haliyle güzel. Ama şu baxırlı hali en süperiydi:good: 10 üzerinde 11 veriyorum. Bende güldüm o sahnede ne yalan söyleyeyim. Halada gülüyorum:img-hyste şoktan çıkamadım.
papatya363 19-02-08, 15:15 Ay bugün forum yıkılıyo resmen. Bugün ne çok güldüm ya. :img-hysteEn çokta senin yazdığına güldüm papatya363. Ömürsün vallahi. Annene de hayran kaldım çok süper bir yorum yapmış. Tamamiyle annene katılıyorum.Banada kadimcimin şu mor sevdasından öhhh geldi. Bu bölümdede mor renk gömlek vardı üzerinde. Neyseki partiye smokin giydide kurtulduk şu mor renkli gömleklerinden. Ama canım ya. Ne giyse yakışıyor kadimcime. Her haliyle güzel. Ama şu baxırlı hali en süperiydi:good: 10 üzerinde 11 veriyorum. Bende güldüm o sahnede ne yalan söyleyeyim. Halada gülüyorum:img-hyste şoktan çıkamadım.
valla ben hala aklıma geldikçe gülüyorum.bizim evde zaten hep eflatun gömlek konusu vardı.sürekli babam dalga geçerdi, gülerdik falan ama annemden böyle bi hamle hiç beklemiyordum:img-hyste:img-hyste
bende kadime 10 üzerinden 100 veriyorum.:happy0064:happy0064
yalnız acayip zayıfmış be kadim.bu kadar zayıf beklemiyordum.aynı benim gibi, bi deri bi kemik:img-hyste
49.bölüm bu bölümle ilgili çok söylemek istediğim var ama sizleri kızdırmaktan ve yanlış
anlaşılmaktan korkuyorum.
ilk olarak bundan uzun zaman önce dizinin jenerik görüntüsü,yazı karakterleri ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım dün yeni bir çalışma yapmışlar ama olmuyor olmuyor bir türlü güzel bir çalışma yapamıyorlar hani derler ya ilk itibar önemlidir bu dizinin daha girişinde böyle bişey yok,
2.neydi o ya iyiki doğdun ezo yazısı ilkte ve sonra altta film bitene kadar kalması yazının dizinin adı ezo gelin mi,iyi ki doğdun ezo mu,yani herşeyi berbat etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
3.filmin geçen bölümde kalan yerden devam eden sahnesi,şimdi bu kadar ölü yaralı arkalarında bırakıp nasıl hayatlarına devam edecekler,hadi ballı alışık bu durumlara hadi kadimde kötülere karşı kötü oldu,peki ezo arkasında cesetler bırakılmış olaylara şahit olmuş hiçbirşey olmamış gibi hayatına nasıl devam edecek,derken gayet rahat yaşayıp gidiyor,ne oldu haksızlığa,kötülüğe,yalana,vs.dayanamayan o iyilik temsilcisi ezo ya ne oldu oda mı değişti,
4.ballının evinde ömer,kadim ballının önünde ezoyla konuşmak için bekliyorlar birbirleriyle kapışıyorlar,ballıda kız sizinle konuşmak istemiyor diyor ikiside onu dinliyor,şimdi kadim baş karakterlerden biri ballının karşısında öyle bir duruma getirdilerki,...
5.kadim otel odasında ezonun fotoğrafına,ömer de elinde ezonun fotoğrafına bakıyor o sırada çeşitli görüntüler eşiliğinde 3 dakika boyunca şarkı çıkıyor ne zaman bitecek diye beklerken ortaya klip çıkartıyorlar.bazen eleştirmenlerin yazılarına katılmadan edemiyorum,dizilerin bölümlerini uzatmak için her bölümde 6-7 dak.şarkı ekliyorlar bizde ekranda şarkı bitsede film kaldığı yerden devam etsek diye bekliyoruz.
6.meryemin zaman,yer gözetmeksizin yersiz konuşma hali çok uzadı antipatikleşmeye doğruda gidiyor.seyfoyla,kadimle,ballıyla,mehmet ustayla vıç vıç konuşma hali çok fena,hele tatlıcıda un savaşı tamam dedim bunlar işi iyice deliliğe vurdu herşey kötü bizde iyice batıralım diye düşünüyorlar herhalde,
7.ya ben mi abartıyorum diyorum ama yok,kadimin yatakta neydi o hali okadar güldümki çok mu gerekliydi,nedim abisine şimdi ne olacak diyor polis falan kadimde hiçbir fikrim yok sen canını sıkma süreyya meselesinede takılma bi şekilde halledeceğiz diyor oooo oohhh bu ne rahatlık ya pes,
8.ezo kadim yol vermeme görüntüsü,ya bunlara gerek yokki hani sevimli olmaya çalıştırıyorlarsa yanılıyorlar bence çok itici bir sahneydi özellikle serhat o sahnede mimiklerini kullanamadı, nedimle eylül olayıda feci inandırıcı bir rol bile kesemiyorlar otelin içinde konuşmaları hareketleri sonra babasının görmesi, elçin annenin kutsal ustanın peşinden koşması hatta mutfağa inip de sizi ziyarete geldim aaa siz hiç iyi görünmüyorsunuz size bir kahve yapayım demesi sonra sohbet ettikten sonra sizi ziyaret etmek için ne kötü bir zaman bulmuşum demesi ha iyi bi zaman bulsaydı ne olacaktı,
9.ezo evine doğru gidiyor evinde çiçekleri görüyor bu sırada kadim bir buket çiçek elinde tuhaf hareketler sergiliyor,o sahnede ezonun kadime söylekilerinin dışında mantıklı bişey yoktu,
ezo hayatta yalnız kalmış,ne annesi,babası kardeşi kimsesi yok evet evlatlık olduğu bir anne babası vardı ama onlarlada ayrıldı.sevmiş evlenmiş hayal kırıklığına uğramış boşanmış bir kadın şimdi yeni bir hayat yaşamak istiyor sevipde güvendiği insanın onu diğerlerinin yağtığı gibi bırakmasını istemediği için kadimle de böyle konuştu,
10.kadimle meryemin buluşup ezo hakkında konuşmaları çok abartılıydı, sonra meryemin kadime ezonun yaşgününü söylemesi kadimin o tepki veriş sahnesi ne oluyor ya (serhat bu kadar kötü oymamazdı dedittiriyor)sonra o saçmasapan yüz ifadesi devam ediyor.
11.ezonun d.gününe gidip gitmeme kararı için o gün gelsin deyip tam orada şarkı girmesi tamam yine başladılar tanrıdan diledim şarkısı eşliğinde günler geçiyor o gün geliyor hazırlıklar başlıyor ezonun dev resmi falan 2.5 dak.ordan gidiyor.(o görüntüler içinde sadece iyi olan ezo temizlik yapıyor meryem elbiseyi gösteriyor o da ya git ben bu elbiseyi giymem diyor )
12.balo sahnesi kadimin elinde balon patlatması çok mu eğlenceliydi yada gereklimiydi ve yine şarkı beyaz giyme...artık bir 3 dak.bu sürer şarkı sırasında ezonun hazırlanma görüntüsü konukların gelmesi,konukların birbirleriyle geyik muhabbetleri ve tam bu sırada kadimin herkes yerine herkes yerine müzisyenler hazır olun, sonra hep birlikte iyiki doğdun ezo demesi çok komikti ama bu komiklik kötü anlamda söylüyorum yanlış anlaşılmasın,(allahım ne oldu bu adama güzel rol kesen anlamlı bakan mimiklerini doğru kullanan başına bişey mi düştü serhat kendi kendine alkışlıyor tuhaf yürüyor garip bakıyor neyse)
13.ve beknenen an ezonun salona girmesi, çok mu aradılar o ayakkabıyıtamam tamam bu kadar da takılmayayım kadimin ağzının açık kaldığı ve herkesin aynı anda iyi ki doğdun ezo demesi,ballının tuhaf bakışları ve yine beyaz giyme...şarkısı allahım bitmiyor bi türlü,
herkes alkışlarken kadimin iki elinin açık kalması,elçinin gözlerinin dolması,herkesin daire halinde olup kadimle ezonun sanki evlenme merasimine gelmişler gibi davranmaları bu bir d.günü,kadimin ezoyu herkesin içinde öyle öpmesi dudaklarından öpse böyle bir görüntü çıkmazdı.ezonun sen bi ettin bunları kadimin de evet meryemle beraber demesi her taşın altındanda bu meryem çıkıyor antepte burnunu dışarı çıkaramıyordu.ezonun mahçup halleri ise gerçekten başarılıydı.
hayatında böyle bir anı yaşamamış olmanın şaşkınlığını,heyecanını,mahçubiyetliğini,sevincini ,mutluluğunu başarılı yansıtan nurgül bu bölümün tek başarılı performans göstereniydi.
14.ömerin balo salonuna dangul dungul girmesi,hadi otel ana giriş yerinden geçti be adam üstün başın darmadağın yüzün gözün kir için de kimse sana nere gidiyosun demedimi balo salonuna kadar epey mesafe var hadi diyen olmadı peki bu özel bir davet üstelik otel sahiblerinin de içinde olduğu bir davet kapısında güvenlik yokmuydu,
salona girip bağırması onu seyfonun tutması çok komikti gerçi son sahnede ömerin herkesin içinde ballı ağa ezoya evlenek diyen sen değilmisin demesi herkeste şaşkınlık yarattı.
son değerlendirme:
nurgül 85 dak.dizinin tamamında olmasada büyük bir bölümünde iyi oynayan mimiklerini abartısız sergileyen oyuncusuydu.
serhat ise bölümün en kötü performasını gösteren ve hayal kırıklığına uğratan oyuncusu.bu kadar dizisi,tiyatrosu,sinema filmini gördüm ama bu bölümde gösterdiği oyunculuğu hiçbiryerde görmedim.onunda bu popüler kültüre kapılmanın hareketleri olmamasını diliyorum çünkü ben iyiyim deyip benim izleyenlerim var nasılsa her halde beğenirler diye bir düşünce oluşuyorsa yanılır hemde çok...
pazartesiye alınmasının neticesini hep beraber reytinglerde gördük,ama dizinin de suçu var sürekli değişen teknik kadro yönetmen senarist devamlı değişen iç müzik,oynanan karakterler hikaye onların hiç mi suçu yok bu dizinin reytinginin kötü olmasında,umarım bu yazıyı onlarda okur ve dizilerini diğer diziler nasıl yukarda oluyorsa onlarda altlardan yukarıya çıkarmak için daha özenli davranırlar.
benden bu kadarlık yazımı değer verip okuduğunuz içinde şimdiden teşekkürler...
Laltul yazdığın yorumların bir kısmına katılıyorum. Haklı olduğun noktalar var. Ama Serhat ın Kadim karakteri olarak yaptığı oyunculuğa söylediğin yorumlara katılımıyorum.
Çünkü dün akşam izlerken (hatta 46, 47 ve 48. bölümlerde de) beni en çok boğan Ezo ydu. Abartılı bir afra tafra halleri, kaba kaba sözler, itici bir surat ifadesi. Yanlış anlamayın sorun karakterde yoksa Nurgül çok güzel yansıtıyor bu karakteri. Asıl rahatsız edici Ezo karakteri maalesef. Evet ben artık Kadim karakterini de pek beğenmiyorum ama bunun oyuncuyla alakası yok. Yazılan senaryodaki karakter ilk bölümlere oranla 360 derece değiştiği için artık bana inandırıcı bir karakter olarak gelmiyor. Zaten bu halini pekte beğendiğim söylenemez. Ama oyuncuya bunu yüklemek yanlış olur. Yazılan replikler ve sahneler için nasıl bir ifade takınması lazım acaba oyuncunun? İşte ben bu kısmı anlamadım. Abartılı tepkiler veriyor çünkü abartılı bir senaryo var. Mimikler bence hiçte rahatsız edici değildi. Hatta bir ara baktım tek keyif aldığım onun mimikleriydi.
Meryem de bana hiç itici gelmiyor aksine sevimli bile gelmeye başladı diyebilirim. Bende bölümü pek beğendiğimi söyleyemem ama bunun senaryo ile ilgisi var oyuncularla değil... :icon_whis:icon_whis:icon_whis
aisha_nena 19-02-08, 15:46 49. bölüm için aslında söylenecek çok şey var hangisinden başlasam bilemedim.keşke ilk jeneriği bıraksalardı.dünkü nasıl söylenir bilemedim onun için direkt söyliyeyim soğuk olmuş:bırr.genel olarak toparlanma sinyalleri veriyor.onur beyin özenli birşeyler yapmaya çalıştığı belli,bu çabasınada saygı duyuyorum:good:.enkazın üzerine hemen bir saray dikilmesini beklemek haksızlık olur.ama karakterlerin yavaş yavaş bir düzene gireceği belli.doktorun unutulmaması iyi olmuş ama keşke ömerle iş birliğine sürüklenmeseydi.sonuçta ballıyı söylerken bende ezo ya aşığım deseydi bari tam olsaydı.kadimin eski mendebur hallarini özledim ben.
aklıma gelmişken ezoyu ders çalıştırma işi noldu.tabi kadim sevgi ve özür pıtırcığı oldu ders arada kaynadı.sıfırcı ezo kendini baklavacı zinciri kurmaya adadı bıraktı herşeyi.halbuki ders çalışsalardı ve kadim onun defterinin arasına güzel bir mektup bıraksaydı.ezo o mektuptaki proplemleri anlamaya çalışırken bir matemetik dahisi olsaydı (olmaz olmaz demeyin ezo bu ne yapacağı belli olmaz )mektupta
türev tanem,bir sigma işareti kadar bir tanem,pi kadar sonsuz sevgilim....
sana ulaşan aşkım limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor.bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yaratıyor..
kalem gibi kaşların,trigonometri kadar karışık saçların,tebeşirin kokusu gibi burnumda tütüyor.
çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma.senden mektup almak integral almaktan daha zor.bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile katsayılarımız aynı.biz seninle aynı dereceden polinomlar gibiyiz.eğer böyle devam ederse seni daha keşfedilmemiş dizi kuralları ile izleyeceğim
seninle bir daire olalım.merkezde ben,etrafımda eşit uzaklıklarla sen.nereye bakarsam seni göreyim.üzüntülerimiz teğet,sevinçlerimiz kiriş olsun.birbirimize o kadar yakın olalımki yarıçapımızın limiti sıfıra yakın olsun.
şu anda y=ax'+bx+c parabolunün iki ayrı kolu isekde bir gün tepe noktasında buluşacağız.sana bir sinx eğrisi gibi yazmaya devam edeceğim.sana bir "K" sabiti kadar bağlıyım.hiç bir parantez bizi ayıramaz
seni seven ax'+bx+c=0
şeklinde olsaydı nasıl olurdu.:img-hyste (bu mektup tamamıyla bir türlü çözülemeyen ezo- kadim aşkının denklemleriyle doludur):img-hyste
tamam canım fazla konuşmuş olabilirim kızmayın yazıktır bana hayal kurmak iyidir bazen ama
editmektup tamamen alıntıdır o kadar yetenekli değilim
ladyDarbanvile 19-02-08, 15:53 Aslında ben Elçin anneyi verelim diyecektim baklavacı amcamıza ama artık gerek kalmadı. Elçin annenin tek derdinin Kutsal usta olduğunu anlamış olduk. Baksanıza onun yanında nasılda huzurlu görünüyor. Oysaki 2 oğlunuda mutfak güllerine kaptırdı farkında değil...:img-hyste
Aslında uzun uzuuunnn yazacağım bölüm yorumu da Gökgöz'ün yazdıklarına eklemeden geçemedim:) Elçin Hanım iki oğlunu mutfak güllerine kaptırdı ama kendisi de o mutfağa gelin gitmek üzere:img-hyste Aile boyu mutfak saadeti:img-icecr Tek eksik kalan Arzu ile Zeki evliliği olacak bu durumda:) Valla Zeki'nin başı kel kaldı:img-hyste:img-hyste
Evettt kacirdigim kisimlari izledigime gore, simdi detayli bi yoruma gecebilirim (her ne kadar reytingler keyifimi kacirmis olsada :icon_sorr)
Oncellikle sunu soylemeliyimki uzun zaman sonra ilk defa bi bolumu tekrar tekrar seyretmekten sykilmadim, aksine icimde acaip bi istek var bunun icin..
Dun gece soylemistim yine soyluyorum dunki bolum cok ama cok guzeldi, her ne kadar bazi gereksiz sahneler olmus olsa bile (Omer ve tayfasi), guzeldi.. Hic sykilmadan, keyif alarak, gulerek seyretigim bi bolum oldu..
Dunki bolumde cift ustune cift vardi bknz. Kadim ve Ezo, Kutsal ve Elcin, Nedim ve Eylul, Nur ve Balli, Seyfo ve Meryem, hepside birbirinden sekerlerdi, ozellikle Seyfo ve Meryem dunki favorilerimdendi, Seyfo ciddi ciddi asik oluyor Meryeme, Meryemde her ne kadar dalgaya vursada isi, oda bos degil ona karsi..
Kutsal ve Elcin'in yarim kalmis iliskileri bu bolumde tamamlanmaya basladi, Onur bey bunada el atti saolsun, onlar icinde en iyisi olur umarim.. Ayrica Elcin demisken onun o degisimide gozumden kacmadi, eski Elcin annemiz geri donuyor, insallah bi daha Elcin hanim olmaz, ve bu iliskiye destek cikar..
E madem Elcin'de kostek olmayi birakti, Nedimde birakti, kim kaldi kostek olan? Omer veee Ezo :img-hyste Omer sorun degilde asil Ezo'nun kendi iliskisine destek vermemesi komik, cok sukur oda halleti sayilir dunun sonunda.. :)
Yeni jenerik
Yeni bi jenerige ihtiyac vardi, gerci 30'lu bolumler'den bi iz kalmamis ama olsun ben bu jenerigi bi oncekine tercih ediyorum.. Saolsunlar varolsunlar..
Ezo ve Kadim'li sahneler -
Ben bu sahneleri izlerken, iste dedim, eski Ezo ve Kadim cifti geri donuyor, her ne kadar Ezo'nun sacmaldigina inansamda yinede o sahneleri izlerken muthis bi keyif aldim, sicaciklardi, cok icten geldiler bana..
- Benzinlikteki sahne, Kadimin muzipce gulusu, hatta Ezo'nun tavri bile beni kizdirmadi, cok hosuma gitti bu sahne..
- Kadim'in Ezo'nun onunu kesmesi, iste bu sahne dunki bolumdeki en favori sahnemdi diyebilirim (son sahneyi saymassak), cocuk gibilerdi ya..
- Kadimin cicekleri, ben aynen soyle dedim "biri bana boyle bi surpriz hazirlicak ve ben ayakkabilarini cikar dicem ha", iste ben bu sahnede Ezo'ya inanilmaz kizdim, sanki bu adam Ezo'nun yakinini oldurmus, yada Ezo'ya inanilmaz bi kotuluk yapmis.. Anacim alt tarafi adam seni dusunup, tehlikeye atmamak icin benzinlikte birakmis ve kardesini kurtarmaya gitmis, ne diye bu kadar buyuttun.. Omerin eskiden yaptigini Kadim yapmis olsa, kimbilir onu asarmiydin kesermiydin..!
- Son sahne - Eylul'un dogum gunu fikri banada pek bi acaip geldi, alt tarafi mutfaktaki calisan, yani onun icin kim otelde surpriz bi dogum gunu hazirlarki, onun yerine Nur olsa daha mantikli olurdu bence, ama herneyse bu cok onemli degil.. Gelelim asil konuya, son sahnedeki Kadimin bakislari, agzinin acik kalmasi o kadar guzeldiki, hele hele Balli, nasil uff'ledi onu gorunce..
Kadim'in busesi her ne kadar yarim kalmis olsada o bile o kadar guzeldiki, hem yarim kalan buse daha bi hos olmadimi? :img-in_lo
Kadimin karizmayi cizdirdigi an
Iste beni koparttan an bu andir arkadaslar, sen kac bolum karizma abidesi olarak dolas sonra ansizin, hic beklenmiyen bi anda, buz gibi karli havada ustun acik atlet ve boxer'li yat :img-hyste
Her ne kadar gereksiz bi sahne olmus olsada, lazimdi :img-blush
Omer ve tayfasi
Tayfa'ya yapicak uzun bi yorumum yok, sadece Kadi'mdir her neyse, yaptigi hareketi asiri sacma buldum, hani vurduysa o adami "vay be" dedim "adam oldurmek ne kadar kolaylasti su memlekkette, gir bi dukkana cikar silahi adamin anlinin ortasina vur ve kac", cok kotu bi ornek sergiledi bence.. Omer'de saolsun agzinin payini verdi..
Bence Omer ve tayfa'sinin sahneleri yine cok fazlaydi, bi cok gereksiz kisimlar vardi, onlar yerine soyle guzel boxer'li Kadim daha bi hos olmazmiydi yane :img-hyste
Saka bi yana Onur beyin soylemis oldugu gibi bencede Omer bu zamana kadar en iyi rolunu yapti, son sahnede gercekten icim urperdi, bogaz'i yirtilmamistir umarim..
Omerin soyledigi sey yani Balli'nin Ezo'yla evlenmek istedigini, bence bununda kullanilmasi lazimdi, cunki bu konudan cok guzel bolumler cikar ortaya.. Yonetmen ve senaristlerimiz her firsati cok guzel bi sekilde degerlendiriyorlar, ben gelicek 3 bolum mendebur Kadim'i izlicez diye dusunuyorum, insallah yanilmam ve bu sefer yalvaran Kadim degil Ezo olur..
Her ne kadar soyledigi ile (sen ne hata yaparsan yap, seni affedicek kadar cok seviyorum ben) celiskiye girsede, ben yinede Kadimin yalvartan taraf olmasini isterim.. Ve sanirim ortakligida bitirebilir Kadim bu yuzden :img-yes:
Son olarak su fazla abarti elbise hakkindada bisey yazmassam olmaz, biz sucu Ezo'da buluyorduk ama asil sorumlu Meryem'mis bencede onun cenesini cekicegine giysin daha iyidir :) Meryem demisken, Meryemde dunki bolumde cok tatliydi, su bu kac bolum onceki Meryem gitmis, yerine sekermi seker bi Meryem gelmis, Seyit keske daha once olseydi :icon_whis
Elestiri
Muzikler Herseyi yoluna bi guzel koyuyorsunuz, ama bi su muzikleri yoluna koyamadiniz.. Ozellikle son sahnenin buyusunu turkulere kaptirdiniz, lutfen dogru duzgun, guzel muzikler yapinda dizi dahada bi guzellesin, ve lutfen 'Tanridan diledim' turkusunu bi daha bu diziye koymayin, kendimi EG degilde KV izler gibi hissediyorum.. :img-yes:
Not: Tek bi dilegim var, insallah bu reytingler en gec haftaya duzelir, ve dizimizi sezon sonuna kadar izleriz.. :icon_sorr
dünkü bölümü pek beğenmeme rağmen önceki haftalardaki facia bölümlere nazaran biraz toparlanmalar vardı
öncelikle bölümle ilgili yorum yapmadan şunu söylemek istiyorum bu istanbul nasıl bir memleketse herkes önüne geleni dan dun vuruyor ortada bir tane polis yok elini kolunu sallayan herkes adam vuruyor bir tane hesap soran yok onun için ben bu istanbuldan çok korktum bir daha oraya adım bile atmam neme lazım:hıh
bölüme gelirsek bu ömerden çok sıkıldım ya ,ne çok böğürüyor vallahi kulaklarımı kapamak zorunda kaldım içimi baydı resmen hele o yanındakiler böğ yani
bu ezo nasıl bir kadındır vallahi çözemedim ne bu tripler kadimi sürekli azarlamalar kapıyı suratına kapamalar bu nasıl bir kadındırki karşında sevdiğin senden o müthiş bakışlarla özür dileyecek sende adamın yüzüne kapıyı kapayacaksın bu kadiminde iyice bir kulaklarını çekmek lazım adamı kapıdan kovsan bacadan girecek mübarek bide ne yaptınki bu kadar özür diliyorsun kendine bi çeki düzen ver ya vallahi kulaklarını çekeceğim (kıyamam ya neyse)ezoya bu bölümde çok gıcık oldum bir insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir sana bu kadar güzel bakabilen bir erkeğe nasıl böyle duygusuz bu kadar boş bakabilirsin (ancak sevmezsen bu şekilde bakabilirsin) kadimin bakışlarını görüp tam havaya girecekken tamam diyorum ezo bu bakışlara kayıtsız kalamaz :love01:derken ezonun suratını görünce bütün dizi boyunca resmen buz kestim:bırr dondurdun bizi ezo ,biriniz lütfen cevap verin bu adam bu kadar affedilmez ne yaptı ben bir türlü anlayamadım sıktı artık
seyfoyla meryem güzel bir çift oldular özellikle seyfoyu sevdim yalnız bu meryemden çok çeker garibim
nedim ve eylül ne bileyim olmadı beğenmedim zaten ikiside doğru dürüst rol yapamıyorlar sıkıcı
Laltul
Yorumun gercekten cok uzun, ama bende direndim ve son satirina kadar okudum.. Her ne kadar artik elestirilere bi cevap yazmicam desemde, bu yorumun beni resmen cildirtti.. Yahu bi sahnedemi begenilmez? Bolumu 1,2,3 vs seklinde yorumlamana gerek yoktu, bolumun tamami berbat otesi deseydin daha iyi olurdu, en azindan ben suan bunu yaziyor olmazdim..
Tamam begenmemis olabilirsin eyvallah.. Ama beni asil cildirtan senin begenmemis olman degil Serhat Tutumluer gibi bi oyuncuya sarfettigin sozler..
çok itici bir sahneydi özellikle serhat o sahnede mimiklerini kullanamadı,
kadim bir buket çiçek elinde tuhaf hareketler sergiliyor,
serhat ise bölümün en kötü performasını gösteren ve hayal kırıklığına uğratan oyuncusu.bu kadar dizisi,tiyatrosu,sinema filmini gördüm ama bu bölümde gösterdiği oyunculuğu hiçbiryerde görmedim.onunda bu popüler kültüre kapılmanın hareketleri olmamasını diliyorum çünkü ben iyiyim deyip benim izleyenlerim var nasılsa her halde beğenirler diye bir düşünce oluşuyorsa yanılır hemde çok...
allahım ne oldu bu adama güzel rol kesen anlamlı bakan mimiklerini doğru kullanan başına bişey mi düştü serhat kendi kendine alkışlıyor tuhaf yürüyor garip bakıyor neyse
Serhat'in mimikleri, bakislari, konusmasi, hareketleri herseyi bu bolumdede en az bundan onceki bolumlerde oldugu gibi muhtesemdi! Serhat sanki sana bisey yapmista resmen onu yerden yere vurmussun.. Nurgul bu bolumde mimiklerini abartisiz sergiliyen tek oyuncusuydu ve Serhat bu zamana kadar mimikleriyle, bakislariyla herkesin gonlunde taht kurmus birisi olarak en kotu performasini sergiledi oylemi..??
Ben sana sunu tavsiye ediyorum, bu bolumu bi kez daha izle, pardon bolumu sakin izleme, sadece Serhatin oldugu kisimlari izle ve mimiklerine biraz daha dikkatli bak.. Ayni dusunuyor olucaksan pes..
Son olarak Ofelia'nin demis oldugu gibi dizi ve oyuncuların abartılarını eleştirdiğin kadar, abartılı geldi bana yorumun..
- Öncelikle uzun bir aradan sonra (yarışma olmadığı için) diziyi söylenilen saatte izlemekten çok mutlu oldum.Gününün değişmesinden bir tek bu sebepten mutluyum.:img-yes:
-.ben bu bölümü beğendim.dizinin topralanmaya başladığı belli.ömer ve tayfasını saymıyorum ama.gidecekleri bölümü dört gözle beklemekteyim.fragmanı izlediğimde dükkan kül oldu sanmıştım.sadece bir gözdağıymış.o nasıl bağırmadır öyle.fragman sayesinde önceden hazırlıklıydım da tvnin sesini kıstım.:icon_whis
bölümün sonuna kadar gözüm alttaki “iyiki doğdun Ezo” yazısına takıldı durdu.Dizinin adını mı değiştirdiler diye düşündüm.Malum çünkü hep dizinin adını yazarlar orada...:icon_whis
- İlk sahnede Ezo beni yanılmadı “yeterrr” diye bağırdı.fakat ondan sonra ballı ağanın evine gittiklerinde neden ömer de oradaydı hiç anlamadım.Sanırım Ballı Ağa ile Ömer’in konuşmalarını bir yere sıkıştırmaları gerekiyordu.
Ezonun mutfakta ballı ağa ile konuşmasını hiç sevmedim.Kadim’i Ömer ile aynı kefeye koyması hiç hoşuma gitmedi.direkt ikisini de istemiyorum dedi.:dito
- Boxerli kadime gelince bundan kaç ay önceki bölümlerde eşofmanla yatan kadim bu soğuklarda bu şekilde yatıyor ha.biz üşüyüp hasta olacak kalın giysin dedikçe üstündekinleri de çıkartmaya başladılar.:img-pilot
- Beğenmediğim bir sahne: ömerin tayfasının adamı vurması.seyit niye çıktı bu diziden mafya olayi bitsin,dizi eski türüne geri dönsün diye değil mi?.eee bu ömerin tayfası ortalık yerde adam vurmaya başladı.Böyle olacaktı madem ben seyiti geri isterim en azından adam sempatikti.Bunlar sinir bozucu.Ömer iyi azarladı ama adam laf dinleyeceğe benzemiyor.
Meryemi çok sevmeye başladım.hatta dün bir ara eski elçin anneyi görür gibi oldum kutsal ustayla konuşurken.bir de görmediğimiz ama kalbimizde yaşayan doktor emremiz vardı ama o da senarist kurbanı oldu..:icon_sorr
Dün bir ara farkettim ki ezo ile kadimi izlemeyi bırakmış meryem ve seyfoyu izliyorum.halleri çok tatlıydı.:good:
Kadim ve ezoya gelirsek ezodaki kaprisi hiç anlamadım anlamayacağım da.neyseki sonunda affetti de rahat nefes aldık biz de kadimle beraber.
Benzincideki konuşma ve arkasındn kadimin bakışı güzeldi
Otelin bahçesinde karşılaşmaları da
Kadim’in ezonun eve geldiğindeki özür dileyişi:img-in_lo
Balo salonunda ezonun ilk girişten itibaren olan halleri de öyle..
Son sahnede ömerin gelip dedikleri kadim ve ezonun ilişkisinden çok ballı ile nurun ilişkisini etkileyecek bence.Nur’un bakışlarından çok etkilendim.Bakalım ballı ağa bu işi nasıl halledecek ve haftaya bölüm nasıl başlayacak. İlk defa haftaya neler olacağını merak ediyorum.gerçekten güzel yerde bitirdiler.:img-yes:
Son olarak ben haftaya dizide türkü duymak değil emre ırmaktan yeni yeni müzikler duymak istiyorum ve bekliyorum.:img-yes::img-yes:
not:ilk defa bu kadar uzun yazmışım.okuyan herkese teşekkür ederim..
Baklavacı amca dünden razı olur senin bu isteğine Gökgöz'cüm. Dünkü haline bakılırsa..ben mi yanlış anladım bilmem ama Kutsal Ustadan kıskandı gibi geldi.
Bu arada Suzan Hanım saçları açıkken çok güzel olmuştu. Ben bu bayana "şaşıfelek çıkmazı" dizisinden beri bayılıyorum. Elçin Hanım, Elçin anne yolunda sanırım.
Suzan Aksoy'u ben de çok beğeniridim. Yalnız Baklavacı'yla Kutsal Usta'yı birbirne kırdırmadı mı bittim yani. Bir Meryem-Seyfo bir de Elçin Abla mest edecek bizi. Darısı Ezo ve Kadim'in başına:love05:
Kubracım bence de iyiydi Serhat yav, kendisinin oyunculuğuna söyleyeceğim bir şey yoktur. Kendisini hep çok gayretli, motive görüyorum. Yeteneğini tartışmak zaten haddime değil. Ezo'muzu da biraz toparlasalar ruhen süper olacak. Mahvoldu baltalı ilah pozlarında gezmekten NY.:img-cool2
*Esra_Yalın* 19-02-08, 17:17 ne kadar güzel bi bölümdü ya
izledikçe izliyorum ya hiç çıkılmadan 100 kere izlerim
kadimin meryemle iş birlikleri süperdi.çok ii şeyler çıkardılar meydana...Ama meryem Seyitin ondan hoşlandığını anladı ya eline koz geçmiş gibi kullanıo garip Seyit çok utanıyor ya...
Eylül ve Nedimin barışmasına çok sevindim...En sonunda olacağı buydu ztn.
Kutsal usta o çiğ köfresini görünce kalp krizi geçircek diye korktum ya :img-hyste neydi o öle dedim gitti adam.Elçin le de ii dertleştiler.Zaten elçin anladı neden böle olduğunu kutsal ustanın...
ezo çok inatçı ya bi sürü çicek aldı yine yaranamadı kadim...ama yapabileceği en gzl şeyi yaptı valla...neyse ki sonunda afettirdi kendini gadim.:)ama sonu çok kötü oldu hep Ömer her delkten çıkıo bi de Ballı nın hep iksinin yüzünden bi aksilikler çıkıyor :( Bi daha ki hafta yine gerilim dolu bi bölüm olcak gibi :(( Umarm Ezo ve Kadim arasnda bi gerginlik olmazda...Bizde güzel güzel bölümler görürüz.
arkadaşlar eleştirilerinize teşekkürler
aslında bu bölümle ilgili daha sert eleştirilerim olabilirdi ama benimde beğendiğim sahneler oldu bu 85 dak.bölümün açık ve net söylüyorum sadece yarım saatlik bir dilimi seyredebilecek düzeydeydi ama yinede sonuna kadar seyrettim,hani fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olmak gibi,eleştirilerinizde bölümü abarttığım gibi yazımıda abarttığımı yazmışsınız.serhat için nasıl böyle şeyler yazmış olmamada yazılarınızla cevap vermişsiniz,
ama kendisini tanımış ve takdir eden başarılı bulan biri olarakta onu sevsem bile kötüyse kötü demek durumundayım bu benim gözlemim tabiki aynı düşüncede bazı arkadaşlar olmayabilir,
ezo kadim yol vermeme sahnesiyle ilgili serhat için itici demişim yazıyı tekrar okursanız, ben sahne için bu kelimeyi kullandım serhat için yazmadım.sahne içinde geçen repliklerle ilgili yazım yok böyle bir sahne düşünülmüş nedir ezo ile kadim 2 sağa 3 sola 5-6 kere gidip gelirler seyircinin de hoşuna gider...
bu bölümde gelen eleştirilerinizden birinde kadimin öyle davrandığı yani mimiklerini kullanamıyor işte senaristlerin böyle şeyler yazdığını serhatında bu doğrultuda oynadığını yazmışsınız ama unutmayın oyuncular rollerinde ne oynuyorlarsa aşık,deli,kızgın,öfkeli,sevimli,kötü vs.sanki o karakterler varmış gibi samimi,gerçek olmaları gerekiyor yani kendileri inanmıyorsa seyirci hiç inanmaz,senaryo kötü olabilir bu oyuncununda rolünü kötü göstereceği anlamına gelmez.
serhat için en kötü performans dedim ve arkasındayım yazdıklarımın bu dizide eylül,nedim ve bikaç kişi daha var herhalde onları beğenecek değilim oyunculukları o kadar kötüki bu işi bıraksınlar derim serhatı onlarla bir tutmuyorum ama bu bölüm kötüydü bu isimlerden kat be kat başarılı,müthiş bir aktör bende tanıyorsam onu kendini o da beğenmemiştir.benim yazıma benzer yazılarda bazı arkadaşlar yazmış onlarında kendi düşünceleri bana göre doğrudur.
yönetmen içinde onur tan dizinin yönetmenliğe devam etsin ama tirat yapmasın hatalar ordan çıkıyor.
eleştirilerinize açığım ama yazdıklarımda da haklıyım....
iyi akşamlar herkese....
hayal perdesi 19-02-08, 17:31 Laltul yazdığın yorumların bir kısmına katılıyorum. Haklı olduğun noktalar var. Ama Serhat ın Kadim karakteri olarak yaptığı oyunculuğa söylediğin yorumlara katılımıyorum.
Çünkü dün akşam izlerken (hatta 46, 47 ve 48. bölümlerde de) beni en çok boğan Ezo ydu. Abartılı bir afra tafra halleri, kaba kaba sözler, itici bir surat ifadesi. Yanlış anlamayın sorun karakterde yoksa Nurgül çok güzel yansıtıyor bu karakteri. Asıl rahatsız edici Ezo karakteri maalesef. Evet ben artık Kadim karakterini de pek beğenmiyorum ama bunun oyuncuyla alakası yok. Yazılan senaryodaki karakter ilk bölümlere oranla 360 derece değiştiği için artık bana inandırıcı bir karakter olarak gelmiyor. Zaten bu halini pekte beğendiğim söylenemez. Ama oyuncuya bunu yüklemek yanlış olur. Yazılan replikler ve sahneler için nasıl bir ifade takınması lazım acaba oyuncunun? İşte ben bu kısmı anlamadım. Abartılı tepkiler veriyor çünkü abartılı bir senaryo var. Mimikler bence hiçte rahatsız edici değildi. Hatta bir ara baktım tek keyif aldığım onun mimikleriydi.
Meryem de bana hiç itici gelmiyor aksine sevimli bile gelmeye başladı diyebilirim. Bende bölümü pek beğendiğimi söyleyemem ama bunun senaryo ile ilgisi var oyuncularla değil... :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Gökgözcüm tamamen sana katılıyorum. Hatta izin verirsen imzamı atmak istiyorum bu sözlerinin altına. Sorun kesinlikle oyuncularda değil. Senaryoda ne varsa onu yansıtmaya çalışıyorlar ve bunda da gayet başarılılar... Yaratılan sığ karakterlerin ne kadar inandırıcılığı olabilir ki... O karakterlerin hiçbiri baştaki gibi derinlemesine işlenmiyor artık... Buna rağmen yine de ellerinden geleni yapıyor oyuncularımız...
Laltul, söylediklerinin bir kısmında sana da katılıyorum, Kadim karakteri beni de rahatsız ediyor ama, karakter... oyuncu değil... Yoksa Serhat, ne yazılıyorsa onu başarıyla oynuyor... 30-37 arası bölümde yaratılan karakteri nasıl başarıyla canlandırıyorsa daha sonra yaratılan karakteri de aynı başarıyla canlandırıyor. Bence de problem kesinlikle senaryoda ve yaratılan garip karakterlerde. Görüşmek üzere arkadaşlarbye
dikkat ettiniz mi bimeme ama beni bir hayli düşündüren bir sahne oldu.jeneriğin son sahnesi. ezonun yüzü binin avuçları arasında ellere bakarsak erkek eli gibi . ezonun yüz ifadesi ise kadim ezoya ilanı aşk ettiğinde yüzünü avuçlarına aldığı andaki gibi hemen arka planda kadim...ya nolur ben yanlış görmüş olayım ..o sahneyi dondurup baktım ama işin içinden çıkamadım. he birde resimlerde ezonun eli belinde arkada başından aşağı kaynar su dökülmüş kadim daha arkada şaşkın nedim...acaba seyfo ömeri tutamadı ömer ezonun yanına gitti.. ballıyla olan o muhabet yüzünden üzgün ve kızgın olan ömercik o gazla ezoya tüm hislerini döktü ezo da gaflate gelip mayıştı mı??? ayy daral geldi. nolur ben yanlış göreyim nolur
Her ne kadar Serhat Bey'i eleştirse de Laltul'un söylediği şeylere katılıyorum.. Eğer bir proje artık zorlama senaryoyla, ite kaka ilerliyorsa, oyuncunun oğlunu bile getirip müdürün oğlu deyip inandırıcılktan uzaklaşıyorsa o proje içinde yer alan oyuncuların daperformanslarını etkiliyor. Oyuncuya hayranlığımız eleştirilerimizi etkilemesin... Yanlış da anlamayın arkadaşlar ne olur gerginlik istemiyorum yav...
Nurgül'ün hanımın bıkkınlığı zaten belli oluyor.. Serhat beyin de yorgunluğu eklenince iyice kötüleşiyor. Seyrederken herkese geçiyor bu elektrik..
Elçin annenin karakterini iyileştirirken olmayan Emre'yi harcamışlar bozuk para gibi... Ömer'e böyle bir şeyi söyleyecek bir insan mı? hiç sanmıyorum..
Laltulun söylediği bir şeye imzamı atıyorum;
"3.filmin geçen bölümde kalan yerden devam eden sahnesi,şimdi bu kadar ölü yaralı arkalarında bırakıp nasıl hayatlarına devam edecekler,hadi ballı alışık bu durumlara hadi kadimde kötülere karşı kötü oldu,peki ezo arkasında cesetler bırakılmış olaylara şahit olmuş hiçbirşey olmamış gibi hayatına nasıl devam edecek,derken gayet rahat yaşayıp gidiyor,ne oldu haksızlığa,kötülüğe,yalana,vs.dayanamayan o iyilik temsilcisi ezo ya ne oldu oda mı değişti,
4.ballının evinde ömer,kadim ballının önünde ezoyla konuşmak için bekliyorlar birbirleriyle kapışıyorlar,ballıda kız sizinle konuşmak istemiyor diyor ikiside onu dinliyor,şimdi kadim baş karakterlerden biri ballının karşısında öyle bir duruma getirdilerki,..."
ben de Serhat beyin hayranıyım ama görünen köy kılavuz istemez.. Eğer oynancak senaryo yoksa nasıl oynasın bu sanatçı..
Çok beğendiğim Ballı ağa bile aksıyor...
refiye nur 19-02-08, 17:53 dikkat ettiniz mi bimeme ama beni bir hayli düşündüren bir sahne oldu.jeneriğin son sahnesi. ezonun yüzü binin avuçları arasında ellere bakarsak erkek eli gibi . ezonun yüz ifadesi ise kadim ezoya ilanı aşk ettiğinde yüzünü avuçlarına aldığı andaki gibi hemen arka planda kadim...ya nolur ben yanlış görmüş olayım ..o sahneyi dondurup baktım ama işin içinden çıkamadım. he birde resimlerde ezonun eli belinde arkada başından aşağı kaynar su dökülmüş kadim daha arkada şaşkın nedim...acaba seyfo ömeri tutamadı ömer ezonun yanına gitti.. ballıyla olan o muhabet yüzünden üzgün ve kızgın olan ömercik o gazla ezoya tüm hislerini döktü ezo da gaflate gelip mayıştı mı??? ayy daral geldi. nolur ben yanlış göreyim nolur
tam bende orada takildim , o eller kesinlikle Ezonun elleride sanki tokat yemis gibi yüzünü oksuyorda... o zaman tokati sol elden yemis olmali...
yada utandigi icin elini yüzüne götürüyor.. bana öyle geldi
wawww reklam bana denk geldi ,,birde terfimi olmusum ney? eskiden Set görevlisiydim herhalde galiba sanirsam:img-yes:
sağol banubanu sen yazıyı güzel okuyup anlamışsın
tabiki oyuncu ne yapsın kötü bir gidişatta onlarda ellerinden geleni en iyisini yapmaya çalışıyorlar.böyle değerli oyuncularda bunu hak etmiyorlar.
ben bu kadar eleştiriyi ,serhatın bu bölümde beğenmediğimi mimiklerini kullanamadığını çoğu sahnelerde abartılı hareketler sergilediği için aldım.
yoksa diğer bölümler için onunla ilgili bir yazım eleştirim olmadı ama senaryo,kanal,yapımla ilgili eleştirim daha önce de olmuştur.
ama unutmayın oyuncular rollerinde ne oynuyorlarsa aşık,deli,kızgın,öfkeli,sevimli,kötü vs.sanki o karakterler varmış gibi samimi,gerçek olmaları gerekiyor yani kendileri inanmıyorsa seyirci hiç inanmaz,senaryo kötü olabilir bu oyuncununda rolünü kötü göstereceği anlamına gelmez.
geçen haftalarda morgan freeman jack nicholsanla yeni filmi için bir röpörtaj vermiş orda soruyolar büyük ustaya neyi oynayamazsınız ya da oynamazsınız...
morgan baba da "gerçek olmayan bir şeyi oynayamam ,kimse oynayamaz," dünyanın en yeteneklisi bile olsan inanmadığın birşeyi oynayamazsın,demişti
nurgül de serhat da kendilerini defalarca kanıtlamış oyuncular sinir bozucu diyaloglar sevimsiz karakterlere ve özleliklerine rağmen nasıl bir delilikse inanarak oynayabiliyolar hem de her bölüm değişen ama hala aynı addaki karakterlere rağmen,yani bu insanları ayakta alkışlamak lazım ,helal olsun ki hala inanabiliyolar yanlız bunun dışında olan inandırıcılık sorunları sevimsizlikler deidğim gbii senaryoda saklıdır,ben bu bölüm her ikisini de çok beğendim karakterlerdeki onca sapmaya rağmen birbirilerini dengeleyerek aralarında paslaşarak oynuyolar,
uzun zamandır izleidğimzi en derli toplu bölümdü hala sorunlar var özellikle ezo ve kadim karakterleri senaryoda bir kalıba sokulamuyo -o kadar senarist değişmesine normal tabi- herikisine de ama özelikle ezoya bu aşkt düşen görev çok yanlış yolda-ydı,
ben bu bölüm finalinden umutlandım tabi showdaki röpte gördüğüm sahneler de umutlandırdı, biraz baş karakterlere yoğunlaşsalar diğer sorunları kimse göremeyecek aslında-üç maymunculuk:img-pilot
hayal perdesi 19-02-08, 17:59 Söylemeden geçemeyeceğim, nasıl da harcamışlar öyle Emre'mizi. O öyle bir karaktere sahipti ki sevdiğinin mutluluğunu düşünüyordu her şeyden evvel... Hatta o mutlu olsun diye Kadim'le konuşma inceliğini bile göstermişti. Şimdi bu naif karakter, ne sebeple olursa olsun böyle bir şeyi Ömer'e nasıl söyler! Aslında bu konunun ortaya çıkması fena olmadı... Gizli saklı, yarım yamalak hiçbir şey bırakmayacak yeni ekibimiz maaşallah. Bu hoş bir şey ama, böyle bir bilgi neden Emre tarafından veriliyor! Bir mutasyona uğramayan o kalmıştı, olmayan karakteri bile mutasyona uğrattılar... Neyse ben bu hadisenin üstüne yalvaran, Kadim'in peşinde üzgün üzgün gezen bir Ezo istiyorum...
Ballı Ağamızın da yıldızı hafif tutukluğa uğradı herhalde, bir önceki yorumumda yazmıştım, replikleri tekdüzeleşmeye başladı.
Kadim çok hayal kırıklığına uğramış bakıyor bölüm resimlerinin birinde... Ee kim olsa hayalkırıklığına uğrar, işin aslını bilmiyor ki! Arık Ezo'dan da özür dileme seansları bekliyorum!!!
Bir de merakımı celbeden bir şey oldu, Ezo otele geldi, biraz mutfakta oyalandı, aradan abartısız beş dakika geçti. Sonra Kadim'le karşılaştılar; "Mesaim bitti." dedi. Çok ilginç bir şey, mesaiye bak beş dakika... Bu ülkede bu kadar esnek bir işveren var mı arkadaşlar! Gidip beş dakika çalışıp paramı alıp geleyim...
Merhaba yeniden arkadaşlar
Ben yine elimden geldiği kadarıyla anket hazırladım.İnşallah beğenirsiniz.Şimdiden cevaplayanlara çok teşekkürler.
1)Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?
2)50.bölüm 49.bölümün devamıyla mı başlayacak?Yoksa başka bir giriş yapabilirler mi?
3)Yenilenen jeneriği beğendiniz mi?
4)Bölümde yer alan müzikleri beğendiniz mi?
5)Kadim,Ömer'in konuşmasından sonra Ezo'ya karsşı nasıl davranacak?:img-blush
6)Nur Hanım,Ömer'in konuşmasından sonra Ballı Ağa'ya karşı nasıl davranacak?:sad53:
7)Meryem-Seyfo arasındaki gelişmelerden memnun musunuz?:img-hyste
8)Ömer,Ballı Ağa'nın Ezo'ya yaptığı evlenme teklifini kimden öğrendi?
9)Bir daha ki bölümde Ezo kadim'in peşinden koşacak mı?:img-tomat
10)Elçin hanım evrim geçirmiş.Şİmdi ki halini beğendiniz mi?
11)Senarist ve yönetmenden memnun musunuz?
bende ikinci sezondan belli ezonun hicbir bölümünü kacirmadan izleyen bir izleyici olarak bir iki kelam etmek istedim...forumun genel fikri anladigim kadariyla 49. bölümün fena olmadigi, ama eski bölümlerin(30., 31,32. bü bölümlerden bahsediyorum)yinede yerini tutmadigi seklinde...belkide ben kendi fikrimi forumunki diye asilamaya calisiyom:img-wink: yani bölüm güzeldi bence, ama iste o eski tilsimi yok...ama sonunda bununla bas etmenin yolunuda buldum...kendi kendime dedimki bütün dizilerde öyle degilmiki sanki, o ilk bölümlerdeki tadi sonraki bölümler verebiliyormu????belki ezo gelinin tek sucu o ikinci sezonun ilk bölümlerinin cok harika olmasidir...ö bölümler cidden cok güzeldi...hani normalde bir laf vardir EN IYISI, EN SONDA GELIR. ezo gelindede en güzel bölümler basta geldi napalim...bunlar tabiki benim fikrim...sadece bende düsüncelerimi paylasmak istedim...ve 49. bölümüde beyendim yani...özellikle meryem, seyfo ve zeynel üclüsünün yildizi parladi bence....
dikkat ettiniz mi bimeme ama beni bir hayli düşündüren bir sahne oldu.jeneriğin son sahnesi. ezonun yüzü binin avuçları arasında ellere bakarsak erkek eli gibi . ezonun yüz ifadesi ise kadim ezoya ilanı aşk ettiğinde yüzünü avuçlarına aldığı andaki gibi hemen arka planda kadim...ya nolur ben yanlış görmüş olayım ..o sahneyi dondurup baktım ama işin içinden çıkamadım. he birde resimlerde ezonun eli belinde arkada başından aşağı kaynar su dökülmüş kadim daha arkada şaşkın nedim...acaba seyfo ömeri tutamadı ömer ezonun yanına gitti.. ballıyla olan o muhabet yüzünden üzgün ve kızgın olan ömercik o gazla ezoya tüm hislerini döktü ezo da gaflate gelip mayıştı mı??? ayy daral geldi. nolur ben yanlış göreyim nolur
O sahnede Ezo kendi yüzünü ovuşturur gibi.Hani yüzüne tokat yemiş de ovuşturuyor ya da utanmış ne yapacağını bilmiyor filan gibi ama kesinlikle kendi eli.Bayan eli olduğu belli ince parmaklı ve bakımlı tırnaklı bir el :)
Ben sanmıyorum ki Ezo Ömer'e karşı yumuşasın,bu asla olmayacak bence.
Pazar Keyfi'nde çekimlerini ucundan gördüğümüz 2-3 bölüm sonrasının bölümlerinde Ezo'yla Kadim gayet samimiydi.Bu bana baya bir güven veriyor :)
sağol banubanu sen yazıyı güzel okuyup anlamışsın
tabiki oyuncu ne yapsın kötü bir gidişatta onlarda ellerinden geleni en iyisini yapmaya çalışıyorlar.böyle değerli oyuncularda bunu hak etmiyorlar.
ben bu kadar eleştiriyi ,serhatın bu bölümde beğenmediğimi mimiklerini kullanamadığını çoğu sahnelerde abartılı hareketler sergilediği için aldım.
yoksa diğer bölümler için onunla ilgili bir yazım eleştirim olmadı ama senaryo,kanal,yapımla ilgili eleştirim daha önce de olmuştur.
Laltul ellerine saglık. dun gece eğer kalemi kagıdı alıp not alsaydım dediklerinin aynısını not alırdım herhalde, ama ne yaparsın yaşlılık tembellik ve bir an önce unutma cabası diyelim :img-hyste
simdiye değin genelde kadim karakterini eleştirirdim-son bölümler tabiyki-
ama dun gece artık kadimden gectim oyuncu da bogdu beni...
haa sana sadece nurgul konusunda katılmıyorum. daha dogrusu ezo konusunda diyelim. cunku nurgul hanımın oyunculugu mu boyle ezo karakteri mi sacma sapan bilemiyorum.. ama nurgul hanım 1,5 yıldır canlandırıyorsa bu karakteri kendisinin cok daha iyi bilip mudahele etmesi gerekir diye düşünüyorum..
O sahnede Ezo kendi yüzünü ovuşturur gibi.Hani yüzüne tokat yemiş de ovuşturuyor ya da utanmış ne yapacağını bilmiyor filan gibi ama kesinlikle kendi eli.Bayan eli olduğu belli ince parmaklı ve bakımlı tırnaklı bir el :)
Ben sanmıyorum ki Ezo Ömer'e karşı yumuşasın,bu asla olmayacak bence.
Pazar Keyfi'nde çekimlerini ucundan gördüğümüz 2-3 bölüm sonrasının bölümlerinde Ezo'yla Kadim gayet samimiydi.Bu bana baya bir güven veriyor :)
bence de öyle birşey olmayacak ve röp sırasında gösterilen ve çekimi yapılan sahne güzele benziyo ,ezo tafra falan yapmıyodu kadim de çok rahattı ezoya karşı,kumrular gibilerdi(abartsaydım:))):img-hyste
final güzeldi ya ben finali beğendim, bir tek onur tana bir sorum olcak
ömeri niye böğüttürüyo , oyuncuyu da yönlendiren yönetmen sonuç da daha pes perdeden oyun çıkarsalar daha inandırıcı olabilir ama biz salak olduğumuz için abartmayınca anlamıyoruz:img-tomat
ben onu bunu bılmem hıc bır yorumda yapamıcem....ben kadımı donlu gordummu gordum azım acık kaldımı kaldı ,o an şoka gırdımmı gırdım ondan sonra ben diziyi izledımmi izlemedımmı anlayamadım ...o an kal geldı resmen...senarıstlerde vurmadı resman öldurdu yanı bızı ...byyy
Evet,gayet güzeldi.Elbette Ömer'i saymıyorum...
2)50.bölüm 49.bölümün devamıyla mı başlayacak?Yoksa başka bir giriş yapabilirler mi?
Kaldığı yerden devam eder bence.O son sahne açıklık getirilmesi gereken bir yerde kaldı ve başka bir girişle 50.bölüme başlanmamalı bence.Sonuçta herkes şok oldu.Tabi Kadim'le Nur Hanım en çok şok olanlardan.O kadar insanın içinde böyle bir rezillik olmuşsa o rezillik o insanların içinde Ezo ve Ballı Ağa tarafından düzeltilmelidir.
Aslında beğenmedim ama beğendim.Nasıl yani derseniz hayatımda gördüğüm en güzel jenerik değildi ve bence özensiz hazırlanmıştı.Ömer ve tayfasının bu kadar jenerikte olması,bir arabanın geçişinin(Kadim'in Ezo'yu kurtamaya geldiği sahneden arabasının görüntüsü) jeneriğe eklenmiş olması ve jeneriğin bitiminde konulacak o kadar sahne varken neden bu sahne ve bu bakışlar dedirten eli yanağında Ezo,şaşkın bakışlı Kadim sahnesi...Bence oturup özenle hazırlamıyorlar şu jeneriği.Önlerine gelen sahneden yapıveriyorlar.Doğru düzgün bir şey çıkmayınca da yine jenerik değiştiriliyor.Hatırla Sevgili dizisini örnek vereceğim her ne kadar artık izlemiyor olsam da ama özel çekimlerle diziden görüntülerin harmanlandığı bir jenerik geçen sezon dizi başında hazırlandı ve halen aynı jenerik devam ediyor.Gayet de güzel.Ezo Gelin'e de 30'dan şimdiye hoş Ezo-Kadim sahneleriyle ve hoş bir şarkıyla jenerik hazırlanabilirdi...
Beğendim çünkü eskisinden iyiydi...
Açıkçası çok dikkat etmedim.Tek "Beyaz giyme toz olur" şarkısını hatırlıyorum o da iyiydi.
5)Kadim,Ömer'in konuşmasından sonra Ezo'ya karsşı nasıl davranacak?
Şaşkın,kırgın,kıskanç ve biraz güvensiz bir hal alacak Kadim ama güvensizliği Ezo'ya değil Ballı Ağa'ya olacak.Çok şaşırdı tıpkı Nur Hanım gibi.İnşallah o ortamda Ballı Ağa bu ayıbı hemen düzeltir böylece Nur Hanım'ın gönlü alınır.Ha Kadim'e döneyim tekrar şaşkın ve kıskanç olacak.Ezo'ya biraz tafra yapsa fena olmaz :)
6)Nur Hanım,Ömer'in konuşmasından sonra Ballı Ağa'ya karşı nasıl davranacak?
Kırgın olacağını tahmin ediyorum ama Ballı Ağa bu adam gibi anlatıp güzelce gönlünü alır bence.
7)Meryem-Seyfo arasındaki gelişmelerden memnun musunuz?
Meryem ve Seyfo ilgi alanıma girmese de diziye renk kattılar bu bölüm.Şimdilik iyi duruyor sahnelerini abartmazlarsa böyle devam etsinler :)
Doktor Emre'den.Mahvoldu Emre'nin karizma kendi olmasa da :)
9)Bir daha ki bölümde Ezo kadim'in peşinden koşacak mı?
Ezo mu?O tafralı kız mı?"Sen bağa güvenmiyin mi?" deyip çıkar işin içinden diye düşünüyor insan ilk başta ama bence kendini Kadim'e anlatmalı.Böyleyken böyle oldu bu sebepten sana anlatma ihtiyacı duymadım ama beni de Ballı Ağa'yı da yalnış anlama gönlümdeki sensin sen olmasan bu kadar ufak bir şey için sana bu kadar kızar sonra da affeder miydim mesajı vermeli ve Kadim'in son sözünü hatırlatmalıdır "Hani ne hata yaparsam yapayım beni affedecek kadar çok seviyordun beni?!"
Eski Elçin Anne geri dönüyor...Gayet memnunum.
Onlardan da gayet memnunum.Bu bölüm geçer not aldılar ama bölümden çok eski bölümlere dikkat etmiş olmaları,yarım kalan bazı olayları "O kısımlar benim sorumluluğumda değil ki." düşüncesiyle es geçmeyip tamamladıkları için...
Teşekkürler vankedisi ;)
anket için teşekkurler vankedisi :img-wink:
hayır,
devamıyla başlar..
bilmem cok farketmedim
bu dizi için gitmiyor, haa eğer dizi köy dizisine cevrilecek, bu haftalık kadimi boxerla gordunuz haftaya da şalvarla derlerse saygı duyarım, :img-hyste. o entel kadim karakterinin tanrıdan diledim eşliginde nufusu belli viskiler icmesi cok manidardı(!)
hele de ezo gibi yeşil gözlü biri için bir kara kaşın bir kara gözün de renk körlüğü acısından cok etkili bir parcaydı..
özür diler, ve biz sebebini yine anlamayız-yada ben anlamam diyeyim,- zaten 5N1K gibi izliyorum diziyi, özür dileye dileye özürlü oldu cıktı kadim!!!
6)Nur Hanım,Ömer'in konuşmasından sonra Ballı Ağa'ya karşı nasıl davranacak?:sad53:
üzülür hemde fazlasıyla.. ama şu da var kendi de bir dönem seyitle beraber olmuş biri kendi temiz değil ki ballıya kızsın, o da boş bir anında hissetmedigi birine-seyite sıgınmıstı
çokkkk, antep gibi bir şehirden boyle civelek kızların cıkması vatanımız adına onur verici. ama nedir izlerken egleniyorum ne yalan soyliim :img-hyste
doktor emre gibi gorunuyor, cunku laf arasında gecmişti bi doktor vardı goreyim diye. o söz uzerine ne hayaller kurmustum ne buldum :icon_sorr
keyifleri bilir, gözümde saygınlıgını biraz toparlasın da kadim bunu nasıl yaparsa yapsın..
tabiyki, yalnız kadıncagız da mutasyon uzerine mutasyon gecirdi yazık yav
aslında gecmiş malzemeleri kullanma sekli takdire şayan, dizi genel olarak barıs beyden oncesine donuyor ama oya yuce grubu gibi değil be sözler replikler. çok boş. birde fazla gereksiz sahneler var.
Her ne kadar Serhat Bey'i eleştirse de Laltul'un söylediği şeylere katılıyorum.. Eğer bir proje artık zorlama senaryoyla, ite kaka ilerliyorsa, oyuncunun oğlunu bile getirip müdürün oğlu deyip inandırıcılktan uzaklaşıyorsa o proje içinde yer alan oyuncuların daperformanslarını etkiliyor. Oyuncuya hayranlığımız eleştirilerimizi etkilemesin... Yanlış da anlamayın arkadaşlar ne olur gerginlik istemiyorum yav...
Nurgül'ün hanımın bıkkınlığı zaten belli oluyor.. Serhat beyin de yorgunluğu eklenince iyice kötüleşiyor. Seyrederken herkese geçiyor bu elektrik..
Elçin annenin karakterini iyileştirirken olmayan Emre'yi harcamışlar bozuk para gibi... Ömer'e böyle bir şeyi söyleyecek bir insan mı? hiç sanmıyorum..
Laltulun söylediği bir şeye imzamı atıyorum;
"3.filmin geçen bölümde kalan yerden devam eden sahnesi,şimdi bu kadar ölü yaralı arkalarında bırakıp nasıl hayatlarına devam edecekler,hadi ballı alışık bu durumlara hadi kadimde kötülere karşı kötü oldu,peki ezo arkasında cesetler bırakılmış olaylara şahit olmuş hiçbirşey olmamış gibi hayatına nasıl devam edecek,derken gayet rahat yaşayıp gidiyor,ne oldu haksızlığa,kötülüğe,yalana,vs.dayanamayan o iyilik temsilcisi ezo ya ne oldu oda mı değişti,
4.ballının evinde ömer,kadim ballının önünde ezoyla konuşmak için bekliyorlar birbirleriyle kapışıyorlar,ballıda kız sizinle konuşmak istemiyor diyor ikiside onu dinliyor,şimdi kadim baş karakterlerden biri ballının karşısında öyle bir duruma getirdilerki,..."
ben de Serhat beyin hayranıyım ama görünen köy kılavuz istemez.. Eğer oynancak senaryo yoksa nasıl oynasın bu sanatçı..
Çok beğendiğim Ballı ağa bile aksıyor...
Banucum canım benim demek istediğimde tamda buydu işte. Eğer oynanacak senaryo yoksa nasıl oynasın bu sanatçı.
Anlatmak istediğimde buydu.Senaryodaki Kadim karakteri o kadar özensiz ki değil Serhat, Al Pacino yu ya da Antony Hopkins i getirseniz bile oynayamaz. Senaryoda farkettiyseniz ta Barış bey zamanından repliklerde bir sığlaşma ve yapaylaşma başladı. En azından Ballı ağanın replikleri iyi diyorduk ama artık ona da düzgün replik yazılmıyor birkaç bölümdür.
Ben yine söylediğimin arkasındayım. Sorun oyuncuda değil. Eğer oyuncu yaratması gereken karakteri senaryoda göremiyorsa yapacağı fazla birşey olmaz. Sığ bir karakter ya da tabiri caizse karton karakter ancak bu kadar yansıtılabilir ekrana. Bence Serhat yine de elinden geleni yapıyor. Ben onun dün akşamki bölümdeki performansının bugüne kadar ki en kötü performansı olduğuna katılmıyorum. Hatta bence 46, 47 ve 48 deki performansından daha iyi bile diyebilirim. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ben yine söylediğimin arkasındayım. Sorun oyuncuda değil. Eğer oyuncu yaratması gereken karakteri senaryoda göremiyorsa yapacağı fazla birşey olmaz. Sığ bir karakter ya da tabiri caizse karton karakter ancak bu kadar yansıtılabilir ekrana. Bence Serhat yine de elinden geleni yapıyor. Ben onun dün akşamki bölümdeki performansının bugüne kadar ki en kötü performansı olduğuna katılmıyorum. Hatta bence 46, 47 ve 48 deki performansından daha iyi bile diyebilirim. :icon_whis:icon_whis:icon_whis
katılıyorum:good:..yani 46-47.bölümlerde söylense bu sözler hadi dicem ama bence en doğal en içten oyununu sergilediği bir bölümde böyle bir eleştiri almasına şaşırdım.birde denseki "iyi değildi" eyvallah..ama "en kötü performans"gibi bir yaftayı yapıştırmak abartı olmuş,insafsızlık olmuş..üzüldüm..neyse çokta uzatmamakta fayda var .
iyi akşamlar herkesebye
karamursel 19-02-08, 19:02 ayyy napsın bu set ekıbı sızde hıcbırseyı begenmıyorsunuz ya
serhat bey ızmırden gelmıs yorgun du dolayısıyla yansıyordu yuzune
bu bolumde meryeme bayıldım ben cok ıyıydı
ayrıca nur un oyunculuda guzeldı
ezo bırsuru badıre atlatmıs ve o saskınlıgı gecmemısken ıkı adam arasında ne olmasını beklıyorsunuz
dızıde hata aramaktan ızleyemez hale geldınız arkadaslar
soyleyın tv de hıc hatası olmayan dızı varmı
ustelık bızım dızımızın basına gelen pısmıs tavugun basına gelmedı
bu kadar da olsun lutfen
49 bana gore orta karar bır bolumdu bu kadar enkaza ugramıs bır dızının toparlanma sahnelerını ızledık bence
2)50.bölüm 49.bölümün devamıyla mı başlayacak?Yoksa başka bir giriş yapabilirler mi?devamıyla baslanacıgını dusunuyorum baska bır gırıs bazı noktalarda eksıklıkler olusturacaktır
hıc begenmedım
muzıkler yenerık kadar kotu herzamansoyluyoruz yınede soyluyorum muzıklere acılen cozum gerekıyorokadar kotukı bazı sahnelerıde cok kotu oluyor ınandırıcılıgını yıtırıyor
5)Kadim,Ömer'in konuşmasından sonra Ezo'ya karsşı nasıl davranacak?:img-blush bıraz sert yapsa hıc fena olmaz artık kadım ozune donsun ıstıyorum kadım mantık adamı cabuk affedecektır bu konu uzamayacak
6)Nur Hanım,Ömer'in konuşmasından sonra Ballı Ağa'ya karşı nasıl davranacak?:sad53:nur hanımı cok uzgun hayal kırıklıgına ugramıs gordum bu konudada ballı agaya guvenıyorum onunda guzel replıklere ıhtıyacı olacak
evet gercekten cok keyıfle ızledım onlardan cok sey beklıyorum
doktor emreden ogrendı fakat emrenın karater yapısı boyle bısey yapmaz bunu atladılar buda mantık hatası olusturdu
umarım kosar kadımın tatlı sert hallerını cok ozledık
sımdılık fena degıl ozune donmus
11)Senarist ve yönetmenden memnun musunuz?[/B][/QUOTE]
bır enkazdan ancak bukadar toparlanma olabılırdı gayet basarılı bırkac bolume daha ıhtıyac var
refiye nur 19-02-08, 19:18 ayyy napsın bu set ekıbı sızde hıcbırseyı begenmıyorsunuz ya
serhat bey ızmırden gelmıs yorgun du dolayısıyla yansıyordu yuzune
bu bolumde meryeme bayıldım ben cok ıyıydı
ayrıca nur un oyunculuda guzeldı
ezo bırsuru badıre atlatmıs ve o saskınlıgı gecmemısken ıkı adam arasında ne olmasını beklıyorsunuz
dızıde hata aramaktan ızleyemez hale geldınız arkadaslar
soyleyın tv de hıc hatası olmayan dızı varmı
ustelık bızım dızımızın basına gelen pısmıs tavugun basına gelmedı
bu kadar da olsun lutfen
bende sana katiliyorum , artik elestiriler diziyi astida oyunculuga kadar geldi ben genede severek izliyorum , az cok dizi izlemisligim var cogu dizide 5-10 bölüm sonra tutarsizliklar mantik hatalari basliyor .
ayrica Ezo Kadimi bizim gördügümüz gibi görmüyorki , bundan önceki bölümde kendisi diziye bakarken "ne saf bu kizda. adam seviyi iste " dedi cünkü diziye bakarken biz cok yönlü görüyoruz , herkesin ne hissettigini biliyoruz Ezo daha tam inanamiyor basta kültür farki var sonra istemeyenler vardi (Elcin anne gibi mesela yakistirmiyordu) eee birde kötü tecrübeler gecirmis (Ömer)biri olarak güven duymamasi normal
bundan sonrada Ezonun farkli davranacagini düsünüyorum
Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?
evet
devamı olacak
evet
eh işte
başlarda biraz kızabilir ama daha sonra gerçekler ortaya çıkacak
cok kötü tepki verecek söylemedi demeyin
beni alakadar etmio
tabi ki dr emreden başka bi olasılık yok:img-hyste
bilemem.....
evet:happy0064:happy0064:happy0064
böyle giderse memnunuz bu diziye başka başka şeyler getirmezlerse
--nedense bütün bölümü yüzümde gülücükle izledim. allahım gadimin bakışlarında bile güldüm. sanırım mucize gibi bölümdü ya 45-47 enkazının ardından ondan bi ferahlık geldi..beğendim ben...ama ik sahne hariç gadimi don paça bıraktıkları ikincisi ise arziyenin ardından balon patlattıkları (ömeri yok saydığım için o sahneleri sidim)
--yok kesinlikle kaldığı yerden başlar. set fotolarından ve jeneriğin son sahnesinden anlaşılıyor bence
--özensiz ve yetersiz..
--ezo vadisi değildi dün gece dallastı ama tanrıdan dilğim tam gaz maaşallah..ama o bir güzeli bir çirkine versinler türküsüne de moralim bozulmadı değil ezo güzel, fıstık gibi gadim varken onu ömere mi verelim yanii. yada verelim kadimi biz alalım:icon_whis
--birsürü sorular olacak kafasında hatta bunları çok çabuk yansıtacak, kıskanacak hatta ama rakip bolluğundan ezonun üstüne daha düşecek.
--olayı ezo çözecek. sonuçta o teklifin ne zaman olduğunu niye olduğunu ballının o an nura kavuşamayacağını düşünüp bai ezoyu koruyayım durumlarını anlatacak. hatta böylece nur ve ballı daha yakın dönemde evlenecekler.
--ya ben bayıldım seyfoya ya çok utangaç. iyi rol yapıyor. ne diyellim allah mutlu mesut etsin ikisini
--maalesef ömer ama unutmayalım ömerde radar-casus uydu vs vs takılı. ballının güvenlik kayıtlarını bile incelemiş olabilir:img-hyste
--sanmam
--ben değişen bişey görmedim. çoğunuz kadim ve ezo yanyanayken elçinin hislendiğini düşünüyorsunuz ama ben hala hırslandığı fikrindeyim. kutsal ustaya gelince ona zaten kur yapıyordu. eylüle ise ses çıkarmaz kutsal ustanın hatrına
--şu teklifi, parisi hatta öncesinde 50. bölümü izleyip fikir beyan edicem. ama yani ilginç bir kişilik. rating uğruna kadimi de soydu ya hadi bari soydun koydun yatağa bunu doğumgünü partisinden sonra yap yanınada ezoyu iliştir..:icon_whis
[QUOTE=sprıng;6170359]Ballı Nurun romantizmi güzeldi, tabii akşam eve dönüşte Nur ne tepki gösterecek blemiyorum, ağam ayıkla pirincin taşını şimdi,
söyle baharcim Balli agamin kelini öptüya Nurcum aksam eve gelince eline tavayi alip ayni yere gecirecek bence acidim simdiden yav ama olsun birazda Balli agayla Ezo hanim ceksinler Kadimi samar oglanina cevirdi nasilda özürler diledi garibim oysaki o ciceklerin birkac buketini bize gönderseydi paylasirdik ah sovalyem ah Ezo seni affetti yoksa elinden almaya geliyorum
,simdi naz sirasi sende azcik nazlan hemen affetme olurmu cok eglenceli olacak yahu :img-hyste:img-hyste sevgiyle ve SERHAT'la kalin
zehracığım valla Ballı'nın durumu vahim , Ömer kendine ölümlerden ölümmü beğensin, Nur'a kendini nasıl anlatsın, Kadime ne desin,
Kadim özür dileme hakkını tamamladı herhalde, artık sıra Ezoya geçmiştir , artık o da Nedimle beraber ne planlar yapar da Kadimin gönlünü alır bilmiyorum
Ahhh Onur bey duy sesimizi birazda Ezo Kadimin peşinden koşsa da keyiflensek
:img-hyste:img-hyste
50. bölüm giriş sahnesi hayalim:
ballı bir nura bir ezoya ardından kadime bakar. bu arada nur hışımla ezoya nasıl yaptın diye tokat atar ki bu tokatla ezo sarsılır ve 37. bölümdeki ezoya döner..sonra ballı alır silahı ömerciğin iki kaşı arasından vurur. sonra durumu anlatır. inanan sevdiğine gider inanmayan dan bize ne....
reklam aldım ya:happy0064
Meryem'in tüm sahneleri ile seyfo ile yaptığı ikili düetini,Kadim'in özür dilerim derken ki halini ses tonunu ve mimiklerini evet beğendim,(içine düştüğü durumu beğenmedim o ayrı sadece o kelimeyi söylerken ki halini)..geri kalan sahneleri beğenmedim
kaldığı yerden...
jenerik kısmını kaçırdım..yorum yok:)
türküler çok güzel..üstelik sevdiğim türküler..ama ne yazık ki katledilmiş türküler..
onun öncesinde büyük sözler ettiğine göre o sözleri yememesi lazım:)
kafası karışacak...
bölümde ki memnun olduğum tek şey..bölümü güzelleştiren ve neşelendiren bu ikiliydi..Meryem'e bu değişimi yaptıran ekibe alkışlarımı yoluyorum:happy0064..darısı enkaz altında ezilenlere..
herşeyden haberdar biri oldu zaten..kuvvetli alıcılar takdırdı kendisine herhalde..:):)..ya da enkaz altında kalan karakterlere doktor emre de dahil oldu,kendisi yok ve işlevi büyük oldu bölüme:)
bu bölümde izlediğim Kadim koşmaya devam eder,yüzünde sırıtan ifade ile..mendebur Kadim 'den zerre kadar eser kalsaydı belki koşmaz derdim..
bekleyip görmek lazım..yorumsuz..
Meryem'ibu hale getirdikleri için dediğim gibi alkışlarımı gönderiyorum..devamı gelir umarım...
genel olarak Onur beye tebriklerimi iletiyorum daha öncede söylediğim gibi dersini iyi çalışmıştır ve diziyi -her ne kadar arada Ömer ve tayfası beni hala mahvetse bile- toparlama çabaları takdire şayandır , hatta eski konulara yaptığı göndermeler ve mutasyonu geri döndürme çabaları pek hoş olmuştur.
arada olan mantık hataları görmemezlikten gelinmiş ve anlaşılmıştır ki seyrederken vaktin nasıl geçtiği anlaşılmayan ve surattaki gülümsemeyle seyredilen tek dizi olma özelliğini sürdüren Ezo Gelin ailesini sevmekteyiz.:img-yes:
bölüm yorumlarımızı yapmaya başlayalım, bizi iki yenilik karşılar daha en başında, yeni karelerden oluşan yeni jenerik pek güzel görünmüştür gözümüze, ve de bölüm konusu "iyi ki doğdun Ezo" , aaa dedirtmiştir . :icon_whis
Kadim ve Ömerin birbirlerine silah çektikleri yerde kalmıştır sahne, her ne kadar Ömer görünmese de Kadim pek kararlı görünmektedir
"sen yokken ben vardım,nasıl ettin ne takla attın da Ezomun aklını çeldin bilmim ama bitti gayri var git işine"
bak sen şu Ömere, sen nerde vardın ki, Ezoyu bırakıp bırakıp giderken mi, yoksa başka evlilik yapıp çocuk sahibi olacakken mi, İstanbulda onu tek başına bırakıp gittiğinde mi, seni Ezo bekleyecek her geldiğinde kollarını açıp seni karşılayacak öylemi Ömer, he Ömer değil mi he :dito
hem bak neler diyor Kadime, ne taklalar atmış, hem bi kerem onun uzmanlık alanı fotoğrafçılıktır, takla filan bilmez , asaletine uymaz herşeyden önce, asıl sen minderden kalkmıyorsun vallahi, Ezoya kendin affettireceksin diye , hatta ilerde aletli jimlastik yapmaya başlayıp arkadaşlarınla grup kurup olimpiyatlara da katılırsan şaşırmayacağım, :img-weigh
hem bu Ezom Ezom sözü de kendi kendine gelin güvey olmanın kanıtı adeta, Ezo artık senin değil Kadimin Ezosu, geçti bolun pazarı Ömer , gayri sen git işine:img-pilot
Kadiminde canına tak etti elbet, "aa yeter canım artık" dedi, şöyle ağız tadıyla aşkımızı yaşamadık, hep araya limon sıktılar, kimse olmasa Ezo dirsek yaptı, şimde de sen çıktın , ezom ezom diyerek , pek kalabalık olduk, hem havaya girmişken , bizde bitirelim bu işi, eksilmemiz gerek , dedi ve sözünü söyledi
Ömerin hafızası gerçekten zayıflamış, tedaviye ihtiyacı var, sen mi dağları deldin Ezo uğruna, ya sen cadddenin karşı tarafına bile geçmiş değilsin onun için, ha onun dükkanının karşısında ev tutup karınla yaşamıştın o ayrı tabii,:img-meeti
Ezo çevremdeki erkekleri al birini vur ötekine misali kaynar suda haşlama moduna girmiş ve beni vurunda en azından huzura kavuşayım söylemiyle silahları kafasına dayamıştır, Ömer Ezom demesi zaten şaşardım bu noktada,
sizi benciller sizi ben can derdine düşmüşüm sizin yaptığınıza bakın, buna kasap et derdinde koyun can derler haberiniz var mı diyerek duygularını dile getirmiştir.
Ağam ne güzel de tespitlerde bulunur, "eğlendiyseniz eve gidelim orda halleşirsiniz daha burası temzilenecek"
yeter gayri eğlendiğiniz , tamam sizde havaya girdiniz fakat yeter bu akşamlık, bizim evin salonu da geniş orada devam edersiniz, daha temizlik yaptıracağız, acaba Ayşe teyzeye mi haber versek çare olur mu kan lekenin çıkmasına , yoksa temizlik şirketine mi haber versek , ee tabii yarasının acıdığınında farkına varmıştır bu noktada
Zeynel hastenden çıktın demek, aman aman dinlenmekte pek yaramış canım gözünaydın demek istiyorum birilerine, :cheer:
Ömer sus bari molla desinler, :fighting2 bundan böyle sahipsiz değilmiş Ezo, komik oluyorsun, standup yapmayı düşündünmü, ekibin de var belli mi olur başarılı bile olursun bu diyologlarla:img-hyste
Tazı Ömer demekki bu yüzden her yerde hemen bitiveriyordu, sırrını anlamış olduk, sağolasın ağam, :img-hyste bunu iliştirmem ben sana, araya fon yaparım gene de sana ulaşamaz ,
öbürü için ne diyin, ağam valla o konuda sayfalar dolusu söyleyecek şey var fakat Ezo hala elindekinin kıymetini bilmiyor :img-cray:
bu gece 00.30 da ezo gelin tekrarı var. acaba yeni bölüm fragmanı verirler mi?
vereceklerini bilsem izleyeceğim ama boşu boşuna uykusuz işe gitmek var zaten öğrencilerin gürültüsü de olacak....
50. bölüm giriş sahnesi hayalim:
ballı bir nura bir ezoya ardından kadime bakar. bu arada nur hışımla ezoya nasıl yaptın diye tokat atar ki bu tokatla ezo sarsılır ve 37. bölümdeki ezoya döner..sonra ballı alır silahı ömerciğin iki kaşı arasından vurur. sonra durumu anlatır. inanan sevdiğine gider inanmayan dan bize ne....
reklam aldım ya:happy0064
Ben de bütün bunların Ezo vakti zamanında vurulduğunda kendşnde değildi ya, o zaman gördüğü rüyalar ve kabuslar olmasını diliyorum. Belki o zaman rayına oturur herşey. Ya olur mu olur. Belki yeni yönetmen bütün bu tuhaflıklara böyle bir çözüm bulacaktır.
bende gelmişken bir kaç sorunuza cevap vereyim istedim.yenilenen jenerik felaket görüntüler yeni bölümlerden ama en azından yazı karakterlerine biraz özenselermiş bu jeneriği elimdeki imkanlarla bende yaparım bence farklı bir tarzı olmalı profesyonel kişilerin elinden çıkıyorsa bu bir!.ikincisi bu bölümü aslında ömerin olduğu sahneler dışında beğendim diyebilirim he bir de kadim in boxer atlet kombinasyonu var onu unutmuşum erkekler ağlamazda da bu tarz bir sahne vardı ama orda çok sevimliydi en azından tshirtle garip durmuyordu ama beyaz atlet fena bu iki!.:)üçüncüsü de aradaki türküler tamam gerçekten güzel türküler ki bende severim ama bizim 4-5 bölüm öncesine kadar duyduğumuz bir şarkı vardı tadı damağımızda kalan neden o şarkıyı yediler anlamadım jenerikte kullanmadılar bari aralarda türküler yerine onu kullansalardı ya da artık yeni bir müzik lütfen.:img-help:
Bölüm yorumu 2
"demek benden ırak Allaha yakın"
bu kadın elinin altındaki altın madeninin değerini bilmiyor ya yanarım yanarım ona yanarım, hep bunlar ömerin zamanında çektirdiklerinin dönüşleri Kadimi de etkiliyor, Ezocuğum yanaştır bakayım benim yamacıma Kadimi :img-hyste
Seyfo, he ağa olmuştur Ömer he bunlarda lordlar kamarası tanıştırayım :img-hyste
Seyfo bu adam seni birine benzetti, hiç bakışlarını beğenmim ona göre, valla yeni yeni Meryemle başlamışken dirsek temasınız valla dikkat et kendine, yoksam Meryemin erkekler konusundaki uğuru sanada mı bulaştı :img-fear2
Ömer sabır sınırlarını zorlamaktadır, bu adam rüyasında da eminim bu iki sözcüğü söylüyordur ağam ve ezom,
Ömer günaydın uyanda balığa çıkalım, Ezom bak benim dilime de yapıştı :img-pilot sen İstanbulda bırakıp gittiğinde asıl tehlikenin içindeydi, Allahtan karşısına Kadim çıktı da kadın da hayatında ilk defa gözü gönlü açıldı canım, her ne kadar henüz kalitenin farkına varmamış olsa da elbet öğrenecek, yok öğrenmezse biz :dito vura vura öğretiriz
Meryem sen 7 aylıkmı doğdun kızım, dur hele Seyidin vücudu daha soğumadı, Ezo şoktan çıkmadı, Ömer salonda oturuyor, Kadim gitti :img-cray: adalet mi bu, dur hele sabah bilem olmadan ne parası bu gece yarısında, bak ağamızı gene çileden çıkarttın, aa bak çileler dağılıyor etrafa toplayın toplayın hemen, zaten yarasında dolayı acı içinde birde buna Ömer ve Meryem eklendi kolay gelsin
Ağamı Elazığlık yapacaklar yapmayın etmeyin, teker teker gelin adamın dediği gibi, Kadim gibi akıllı olun , asil olun :king:
Ezo puanı kırdım, demek canının derdine düşmüştün ammavelakin Ömerin paltosunu unutmadın maşallah, hiç yakıştı mı, :hıh
Kıyamam ben sana, arabalarda beklermiş Ezonun yollarını gözlermiş, ah bilmiyorsun ki kendileri Ömerin paltosunun derdinde, :dito sana hiç dedi mi Kadim hep ceketli dolaşıyorsun üşürsün diye hayır tabii ki, çemkirmekten vakit mi kalıyor,
arabayı hareket ettirdiğinde direksiyonu nasıl güzel çevirmektir öyle :blush:
evet yeni ikiliyi açıklamaktan gurur duyuyorum Meryem-Seyfo karşınızda,
Seyfo utangaç utangaç yarı bakar yarı saklar kendini , fakat kendini ele vermektedir farkında olmadan yaptığı yüz mimikleri ve gülümsemeleriyle , senin çekeceğin var bu Meryemden , sende nazlı avrat gibi hemen bozulma
Ezo'nun hitabına bak, "bu da gelmiş" ayıp ayıp Kadime denecek laf mı bu, gül gibi Kadim ne hitaplara maruz kalıyor, gene de kibar gene de asil,
"beni bir dinleyecekmisin Ezo" derken
Zeynel hastaneden çıktığında ilk repliğin bu mu olacaktı
Kadim koy tavrını yeter , zaptedemesinler, benliğine sığma , göster günlerini onlara, fakat nasıl ölçülüdür ki sert , kararlı fakat seviyeli de aynı zamanda
işte okumuş adamın hali başka, elbet insanlar konuşa konuşa anlaşırlar değilmi, bu Ezo sadece dirsek edebiyatı yaparken ne mümkün anlaşmak , tabii bu mu yani , daha ortada birşey yokken bitti mi herşey,adam kendini boş yere mi döktü ortalığa, çıktı kabuğundan, hala benzinlikçi diyor, çocukluğunda acaba benzinlikte bırakıldı da çok mu korktu, bilinçaltına işlemiş durmadan sayıkliyi,
bencil valla bu Ezo, Kadimin başına birşey gelse gittiğine değilde, gene yalnız başına kalacağına kızıyormuş meğer, dağ gibi Kadime birşey olsa sen tek kalmışsın ne olacak, vay gidene :img-sorry
işte o anlardan biri, kamera yakın plan yapar ve Allahım bir insan nasıl böyle gülümseyebilmekte, ve bu gülümsemeyle bize ne çok şey anlatabilmektedir.
burdan çıkan anafikir Kadim Ezonun dediklerini anlamış ve hemen mutlu olmuştur, aşk nasıl bir duygudur ki hemen insanı yükseltebilmektedir:icon_whis
Bölüm Yorumu 3
Parayla değil sırayla ağam, belayı sen zamanında çok kovalamışsın , ee tabii zamanla bir bakmışsın o senin peşinde , bak bak yaşlılığı da kabul etmiyor, Nur 'dan kompliman bekliyor, zaten bu kadının zarifliği kimse de yok, "elden ayaktan düştün ama sen" derken nasıl bakışmadır aralarındaki, ağam pek romantik gördüm sizi, :img-blush zaten Kadim ve Ezo yedeklerde, maşallah siz şömine başlarında, el ele , yaşamaktasınız sıcak sıcak ,
Kadim kendi halinde 517 de yaşayan bir adamdı, fotoğraf çeken, mendebur ve tatlı bir adamken, yahu adamı delibozuk siz yaptınız :img-hyste
anam seninde tadın tuzun yok, domatlar gibi, tatlı yüz isterik, güzel söz isterik:img-hyste
işte o anlardan gene, 517 de aklına birden Ezo gelip gülümseyip koltukta nasıl bir poziyonda oturup bacak bacak üstüne atmaktır ve eli beline koymaktır, peki lambanın önündeki çerçevdeki resim kimin resmidir
Onur bey den eski zamanlara bir hamle ve özlediğimiz gözler Kadimin elinde, nice zamandır unutulmuştu duvar kenarında
görüntü karlı oldu nedense, Ömer miydi o araya giren, bak burda bile girdi, çık aradan çık bakayım , :img-pilot
gene o anlardan biri, ah eller o eller, bimkolik selam olsun, nasıl bir güzellikte birleştirmektir yarabbim , üzüntüden gene viskiye vurdu adam kendini, :img-in_lo
Onur bey yapılır mı bu bize, Kadim ve Ezo için ne istediysek Ballı ve nur yaşamakta, bakın şekil birde kafa okşama ve öpücüğü ağamız kapmıştır, şömine olayından sonra durum 2-0 olmuştur ve haksızlık olmaktadır Kadim 517de gerçeği yerine resmi karşısında tek başına içsin , yazıktr günahtır, Kadim gün yüzü görmeyecekmidir, :icon_sorr
Kadime aşk nasıl bir mutluluk vermiştir ki, bakın bakın resme şerefe demektedir ve muhteşem bir şekilde gülümsemektedir belki fakat yalnızdır kendileri, sevabtır birleştirin artık bu ellleri :happy0064
valla ben hala aklıma geldikçe gülüyorum.bizim evde zaten hep eflatun gömlek konusu vardı.sürekli babam dalga geçerdi, gülerdik falan ama annemden böyle bi hamle hiç beklemiyordum:img-hyste:img-hyste
bende kadime 10 üzerinden 100 veriyorum.:happy0064:happy0064
yalnız acayip zayıfmış be kadim.bu kadar zayıf beklemiyordum.aynı benim gibi, bi deri bi kemik:img-hyste
canım gömlek firması herhalde eflatun gömlek stoğu yaptığı için bolca eflatun gömlek giyiyor Kadim,
nasıl zayıf olmasın ki, bu tempoya kilo mu dayanır,
ben hem kendisinin hem de diğer oyuncuların bu kadar kaygan duruma gelmiş olan Ezo Gelin teknesinde hala azimle ayakta durup , yüzlerinde gülümse eksik olmadan, emek verip , birşeyler yaratma çabasında oldukları için kendilerinin önünde eğiliyor ve teşekkür ediyorum.:happy0064
Onur Beyle beraber biliyorum ki taptaze heyecanlarla çok güzel anlar bizlerin olacaktır. :happy0064
Hepsini çok seviyorum.:happy0064
Her zaman takipçileri olmaya devam edeceğim,:happy0064
Edit: Ezonun da Kadimin peşinden koşup aşkını anlatmak istediği günlere
vankedisi anket için teşekkurler
Kadim,Ezo'nun yolunu kesip hop 1,2 adımlar eşliğinde olan sahnesi
Kadim'in özür dileyişi
Nur-Ballı omuz omuza vermiş sahnesi
Kadim'in Ezo'ya buse kondurması dışında malesef begenmedim
devamıyla başlar
bilmem aklımda kalmadığına göre çok begenmemişim demek ki..
yer alan türküler güzel ama diziye gitmiyor,uymuyor
Kadim'in Ezo'ya, "Ballı'nın sana evlenme teklifinde bulunmasına izin verdiğim için özür dilerim" demesinde neyle kaşılarsa karşılasın..
çok üzülür..şaşkınlık yaşar..ama bu durum uzun sürmez..Nur aklı başında bir karakter ve buna göre davranacaktır..diye umuyorum:)
hemde çoooook..
bütün olaydan haberdar olan doktor sadece Dr.Emre olduğuna göre Emre dir..
son sahnede ki olay ikilinin arasında negatif bir durum yaratmaz ve onun içinde Ezo,Kadim in peşinden koşmaz..
şimdi ki hali eski hali..bu durumda begenilmez mi?tabii ki begeniliir..
eski bölümleri izleyip,bunu izleyiciye yansıtması takdire şayandır..tabii ki eskiye göre iyi..ama neden daha iyi olmasın dimi? bakalım ilzeyip görücez..hala umutluyum:)
vaaavvv yanaktan sonra şimdide dudaktan buseye sıra geldi:img-swoon
Ömer bıçaklanıyor..Ezo nun ayaklarına yıgılıp kalıyor
Ezo Kadim gayet iyiler..ilişkileri bozulmamış..fragmanın son sahnesinde dudaktan dudaga yoluculuk var:love09:ama birleşmeyi göstermediler :img-tomat
İnanmıyorum fragman mı geldi? Gene kaçırdım..Off.. Demek görüntüler güzeldi çok sevindim bu habere.. Ezo Ömer öldü diye mi ağlıyor acaba? Yok değildir herhalde yoksa Kadim neden Ömere üzülen Ezoyu teselli etsinki.. Gene aklım karıştı..
hım birde Kadim,Ezo ya kahvaltıya gidiyor el ele tutuşmuşlar..
Nur üzgün,Ballı perişan gözüküyordu..ama aynı evdeler..durum düzelir inşl.
Ballı ve Ömer sahnesi var..yüzleşme var..
fragmandan resimler ekledim.. resimler bölümünde...ama güzel bir bölüm olacak gibi.ömer de gidiyor gözümüz aydınmı desem?yoksa erkenmi daha?yaralı olarak kurtulabilir..birde ezonun kollarına yığıldı bişeyler söyleyerek.eğer ölmezde kurtulursa ....neyse devamını getirmeyeyim.
Ellerine sağlık resimlere baktım şimdi.. Güzel bir bölüm olacakmış gibi görünüyor.. İşallah Ömer giderde rahat ederiz.. Kadimle Ezo çok tatlı görünüyorlar :img-in_lo..
Fragman cikmis demek ha, cok sevindim :)
Resimler icin cok tesekkurler Ofelia, insallah yarinda goruntu eklenir, yoksa ben catlarim :img-yes:
Omer'in oldugune sevinenler cok olucak, ama ben o kadar sevinmedin nedense, seviyordum ya :icon_sorr
Kadim ve Ezo yakinlasmasimi oyy heyecan basti :img-in_lo Ben mendebur bi Kadim beklerken tam tersi oldu ve dahada yakinlastilar, e buda iyi :img-tomat
Cok sevindim ya bu fragman isine :img-yes:
merhabalar bu bolum tek kelimeyle harikaydi hele kadim yaaaaaaa bir insan bu kadar mi tatli olur bu kadar mi ince anlayisli yakisikli hele mimikleri yuz ifadeleri insan bu adama nasil asik olmaz bu bolumu kac kere baktim hatirlamiyorum simdi gelde pazartesini bekle
banada yardimci olurmusunuz ben acemi oldugumdan resimlere nereden bakilacagini bilemiyorum nereye girib fotolari gorebiliriz acaba yardim eden herkese simdiden tesekkur ederim
resimleri ekleyen arkadasin eline saglik gördügüm kadariyla iyi bir bölüm bizi bekliyor artik ne diyelim istedigimiz gibi bir bölüm olsun bimkolik seni bekliyoruz ,uyumayacagim bekliyorum belki cekip eklersin diye bakanlar sansli fargmani bu kadar cabuk beklemiyordum ama iyi oldu sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
Çektim ama yükleniyor ancak..
Canım çok sağol :happy0064.. Sabırsızlıkla bekliyorum.. Ellerine sağlık valla sende olmasan napardık bilmiyorum.. İşallah güzel bir bölüm izleriz..
papatya363 20-02-08, 01:13 Ay benf gördüm fragmanı:happy0064:happy0064 2. Kez verdiler.inş. İzliyemiyenler bu sefer izlemiştir.
ben fragmanın verildiğini duyunca valla yataktayım falan dinlemedim ve sessiz adımlarla salona ulaştım.kimseyi uyandırmamayı başardım:)
yarım saat kadar reklam verilmesini bekledim.bi an hiç reklam vermiyecekler sandım.zaten sesi olmadan sade görüntüleri izlemekde çok sıkıcı oluyor.
ama ben direndim ve sonunda gördüm fragmanı.sağ sağlim ve kimseyi uyandırmadan yatağıma gelmeyi başardım.biliyosunuz geçen seferde ayağım takılmıştı ve düşmüştüm.e haliyle herkes sese uyanmıştı:img-hyste:img-hyste
fragman süper.hele son sahnesi harika.inş. Bu güzelim sahnenin içine turp sıkmazlar.
yarın detaylıca fragmanı yorumlarım.şimdi cepten yazıyorum ve çok zor oluyor.bu mesajı yazana kadar emin olunki belki bi daha vermiştirler fragmanı :img-hyste
iyi geceler.hepinizi öpüyorum.
bimkolik ne diyim ya, iyiki varsin!
Fragmani izledim tabiki bimkolik sayesinde, turku bile sinirime dokunmadi.. O kadar guzel bi fragmanki :img-in_lo Insallah bolumde en az fragman kadar guzel olur..
Ama sunu soylemem lazimki, ben Ezo'yu azcik tanidiysam, o daha fazlasini yapmaz, ben o sahnede bi opucuk gorucegimizi sanmiyorum, insallah yanilirim ama :icon_whis
Rahatca uyuyabilirim simdi, cumleten iyi geceler bye
Günaydın millet!
Sabahın körü ama olsun. İşteyiz malum. Sabah 8 akşam 5. Bi foruma göz atayım dedim. Amanın bi de ne göreyim fragman gelmiş, hoş gelmiş. Güzel bir bölüm olacak galiba. Fragmanda güzel:good: En güzel yeri son kısım. Ezo-kadimin şu beklenen mucuk sahnesi. Ömer ölüyor mu ne! Yok anam bu adam kolay kolay ölmez. Bizi daha çok gıcık eder. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümü.:img-wink:
Ha unutmadan bimkolik'e çok teşekkürler. İyiki varsın!bye
Bimkolik ellin kolun dert görmesin yine yetiştin imdadımıza. Allahım o ne guzel bır fragmandır. Arkadaşlar o nasıl bir son sahnedir o ne güzel bakışlar off off gelmez pazartesi şimdi. İnanın heyecen yaptım ya. Ömer bıçaklanıyo sanırım ölmez.Sanırım su vurdukları adam vardı ya onun yakını bıcaklar sanmıyorum Ballı aga yaptırsın. Ballı agam zor durumda nurda çok üzülmüş belli. Son olarak hem bölümde muhteşemdi hem fragmanda harikalar yarattmış kadim diyorum. Bir insan nasıl böyle güzel bakabilir ya. şimdilik hoşçakalın :happy0064
bimkolik var ya süpersin harikasın... elin kolun dert görmesin fragman zaten harika ama ömeri keşke bıçaklamayaydılarda ezo onla ilgilenmeyeydi.. sonu süper gerçekten öper mi?? bence öpmeyecek ama öpsünnn
refiye nur 20-02-08, 08:05 bimkolik fragman icin cok tesekkürler, sen olmasan ne yapardik!
sabah sabah bir bakayim dedim ana bir de göreyim ki fragman cikmis güzel bir bölüm olacak galiba yok yok galibasi yok güzel olacak
neyse ömeri başka bi yerde gündüz gözüyle bıçaklıyorlar adam akşamın bi saatinde ezopsesin dükkanının önünde ezopsesin kollarında düşüyor ölse de kurtulsak. bıyık bırakmış bu arada.. demek bi proje var yakındır gitmesi.. nedir ömer bu dizide istenmiyor, nedir ama bu ömer gadimle ezopsesi daha yakınlaştırdı...
bu arada fragmandaki türkü için: bir ay doğar ilk akşamdan geceden....ben bu türküye bayılırım. pusatın türküsüydü. ki oraya yakışıyordu..neyse ilk kıta pek bi manidar:icon_whis
Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden
Şavkı Vurmuş Pencereden Bacadan
Uykusuz Mu Kaldın Dünkü Geceden
Uyan Uyan Yar Sinene Sar Beni
neyse sar sinene ezopses şu gadimi de kurtulak:img-in_lo
kadim&neşe 20-02-08, 09:27 bimkolik yine harikasın ellerine sağlık dün ezo gelinin tekrarında verdiler dimi annem bırakmadı izlim yaaa:sad53:
fragman yorumuna geçeyim;
ayyy kadim ne güzel bakıyo yaa:img-in_lo partide de dediği gibi herşeye rağmen yine de affediyo canım benimmmmm yaa nur çok kötü görünüyo kadimle ezoyu hiç sormayın onlar daha kötü ya doktor emreye ne demeli hani hastalarıyla aralarında geçen hiçbir şeyi açıklamama prensibi çok kızdım hem de çoooook:img-tomat ya şimdi beni anlamadığım ömer sabah bıçaklanıyo ama akşam oluyo ezonun yanında düşüyo(ölüyo mu acaba diziden temelli çıkar o zaman:happy0064) bu nasıl iş yaaa ayyy:img-in_lo son sahneye ne demeli merakla bekliyorum pazartesiyi ama ondan önce sesli fragmanı tabiki:img-pilotbye
Dizide sağ kalan adam bırakmadı.Kim biraz mırın kırın ediyo Ezo'ya yamuk yapıyo, derhal tahtalıköy'e seyahat biletini veriyor. Sayın yönetmenim bakın daha elinizde Seyid'in kanı kurumadı, bu ne acele. Seyid'in ölmünden sonra bazı arkadaşları yeni yeni depresyondan çıkardık, biraz mutlu olmaya başladılar, şimdi de Ömer. Bakın pek muhterem Onur Beycim biz alışığız, dizimize pek normal insanlar gelmez, ya çok savaşçı olacak ya da bir boşluğuna gelecek de yönetmen olmayı kabul edicek.Siz savaşçı takımındansınız. Ama sorunları çözmenin başka yolları da var, bakınız her öldürdüğünüz erkek kişiden sonra gözü yaşlı kadın hayranlar ağıt yakıyorlar. Ben şahsen sorunlardan kaçma yolunun çok severek tercih edenlerdenim. Ama şimdi sizin ve benim yolum demode olmuş, yeni modern yollar varmış, milli eğitim okullarda çocuklara öğretiyor, bi ilköğretim öğrencisi tanıdığınız akrabanız varsa sorun. Olmaz yani yazıktır. Tamam bu erkeklere kıl oluyorsunuz, her bir temizlik sonrası size alkış tutanlar da oluyor, ama hadi onlara acımadınız, sevenlerine de acımadınız fakat biraz da kendinizi düşünün. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda yakalanır. Azmettirenin siz olduğu da ortaya çıkınca siz kodese girersiniz. Tamam girin de peki biz ne olacağız.
Gulum Derya ve başka seti basmayı düşünen canım arkadaşlarım, sizi uyarmayı bir borç biliyorum. Aman deyim kendinize dikkat edin, mümkünse bu aralar sete gitmeyin. Sonra yönetmen vurdu ya gidersiniz. Bizi acılar içinde bırakmayın:img-cray::img-cray:
Ezoyla Gadim ve Ballı Nur meselesine sonra gelicem:))):img-wink:
fragman çıkmış...:img-icecryaşasın:happy0064seviyorum ben bu ekibi ya...
kadimin tavrını merak ediyordum.anlaşılan sorun bile olmamış bu evlilik teklifi konusu aralarında...
yani ballı ağanın evlilik tekllifi kazaydı...unutulup gitti diyordum ama senaristimiz canlandırdı yeniden.
nur a yazık oldu ya.:icon_sorrnasılda üzgün.ballı nasıl düzeltecek durumu acaba?
ömer de yaralandı.ölmesini istemem.onun yerine tayfası ortadan kalksa daha güzel olacak
son sahneye gelirsek.....bence öpecek.:img-in_lo
öpp...öpp...öp...öpp:happy0064
[B]selamlar Egoflarim
Bimkolik canim bacim ellerine saglik,sayende fragmani izledim .
gelecek hafta oldukca iyi bir bolum olacaga benziyor.
Masanini ustundeki el tutusmasi( buyuk olasilikla ezo& Filinta kadim :img-in_lo
Tutusun anacagim el ele tutusun( biz dahada mutlu oluruz,sizi boyle gordukce):happy0064:happy0064
Nurun uzgun halleri beni uzuyor( balli agam ne yap et Nurun gonlunu al)
valla forumcak elimizde kalirsin:img-yes:
[B]Omer kalasi sirtindan bicaklaniyor( canlar ben gecen sezon Kalasa 9 canli kedi derdim,olmez o derdim)
Insallah bu sefer bizlere veda ederbye
Veeeee
son sahne Allahim
beni yak
kendini
her seyi yak
bir kivilcim
yeter hazir ben
diyerek gel pazartesi gelllll diyorum.
Sevgilerimle
Fragmanı izledim. Bimkolik çok sağolasın.:happy0064
Dün gece tekrarını izleyecektim ama fragmanı vermezler diye düşünüp izlemekten vazgeçmiştim
Ömerin dedikleri kadim ve ezo arasında pek sorun yaratmamış sanırım.ballı ve nurun durumları daha limoni.bakalım ballı ağa ne açıklama yapacak nura.
Ömeri de diziden çıkarıyorlar galiba öldürecekler mi acaba yoksa sadece yaralanıyor mu?ömerin dizideki görevini tamamladığını düşünüyorum artık diziden ayrılmalı bence.Böylece arkadaşlarından da kurtuluruz
Ve son sahne..Bu sefer ezo öptürecek sanırım.:img-blush ama ben bu defa da odaya birinin dalmasından endişeliyim.meryem falan gelir limon sıkar.bir o kaldı zaten:icon_whis
Pazartesi de bir türlü gelmez şimdi
bye
[B]selamlar Egoflarim
Bimkolik canim bacim ellerine saglik,sayende fragmani izledim .
gelecek hafta oldukca iyi bir bolum olacaga benziyor.
Masanini ustundeki el tutusmasi( buyuk olasilikla ezo& Filinta kadim :img-in_lo
Tutusun anacagim el ele tutusun( biz dahada mutlu oluruz,sizi boyle gordukce):happy0064:happy0064
Nurun uzgun halleri beni uzuyor( balli agam ne yap et Nurun gonlunu al)
valla forumcak elimizde kalirsin:img-yes:
[B]Omer kalasi sirtindan bicaklaniyor( canlar ben gecen sezon Kalasa 9 canli kedi derdim,olmez o derdim)
Insallah bu sefer bizlere veda ederbye
Veeeee
son sahne Allahim
beni yak
kendini
her seyi yak
bir kivilcim
yeter hazir ben
diyerek gel pazartesi gelllll diyorum.
Sevgilerimle
Ben işyerindeyim ve malum site engelli olduğu için fragmanı izleyemiyorum. Ama sizlerin anlattıklarınızı okudukça merak etmeye başladım. Umarım güzel bir bölüm izleriz...
Sinope canım bende çok isterim Ömer in ölmesini (çok gaddarım yav) Zaten geçen sezonda izlerdim ama onun yüzünden tat alamazdım ki diziden. Ama bakın Kadim in mendebur hallerine. Gerçi mendebur olmayan halleride çok etkileyici ama ne yapalım Ezo da ters etki yapıyor...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bakalım o bahsettiğiniz öpücük bu bölümde gelecek mi? Ama ben o sahnenin bölümün sonu olacağını ve dizinin orda biteceğini sonra da acaba öptüler mi birbirlerini diye bir hafta daha kıvranacağımızı düşünüyorum. Umarım böyle olmaz. Hasret kaldık ya böyle sahnelere. Geçen hafta Yaprak Dökümünde Fikret ile Tahsin i izleyince dedim ki "Ahh ahh Ezo ile Kadim i ne zaman göreceğiz böyle"
Bizim dizide iş olmayınca başka dizilerin aşk sahnelerini izliyorum kendimi avutmak için...:img-hyste
Neyse ya olsun ben yinede iyi düşün iyi olsun diyorum ve güzel bir bölüm izlemek ist |