Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Billush
25-02-08, 17:00
evet canım katılıyorum..eğer kendi de isteksiz yapıyorsa bu işi biz de izlerken eskisi kadar heyecan duymıycaz demektir..ama bence sonunu getirir zaten 3 aya kadar bitiyor diziler haziran dedi mi ya tatile giriyo ya da final yapıyorlar..ömer ölürse eğer bıçaklanıyor fragmanda çünkü, bide serhat çıkarsa nurgül tek başına oynar artık bu durumda yani..

Ben de sana katılıyorum canım ama ben Serhat çıkarsa dizinin devam etmeyeceğine eminim.Bu adam neden girdi neden çıktı diziye olacak öyle olursa.
O heyecan duymadan oynarken bizim zevk alamayacağımız kesin zaten.Hayatında bir insan için bir şeyleri mecburiyetten yapmak kadar kötü bir şey yok.Tek dileğim Serhat biraz daha sabretsin ve şu dizi güzel bir şekilde bitsin.Tek isteğim yani...

papatya363
25-02-08, 17:01
İnci,grupta bimkolik arkadaşımız yazdı canım.

Benim de moralim bozuldu açıkçası.Moralimin bozulmasının tek sebebiyse başrollerden birinini Serhat Tutumluer'in senaryoya inanmayarak,istemeyerek oynayamaya devam etmek zorunda kalmasıdır.Bir oyuncu için isteksizlikten daha kötü bir şey olamaz bence.Devam etmese daha iyi demek geliyor içimden ama diyemiyorum çünkü sonuç olarak başta bi karar vermiş ve diziye girmiş.Şimdi dizinin sonunu getirmeli,bize saygısından ötürü.Adım gibi de eminim getireceğinden.Ama o böyle isteksiz oynarken biz izlerken ne kadar zevk alabileceğiz işte ona emin değilim...

sana katılıyorum billur

serhat genede bu kadar izliyeni varken bizleri yarı yolda bırakıp gitmez.isteksizde olsa oynamaya devam eder ama ben eğer böyle isteksiz oynayacaksa devam etsin taraftarı değilim.tamam diziyi yarı yolda bırakmasın ama tez elden güzel bir final yapsınlar.hazır 54. bölümde düğün oluy0r.bi bölümde onların mutluluklarını izliyelim yeter.

zaten 54 den sonra devam ederse ezoyla kadimin aralarına gene olaylar girecek ya ayrılacaklar ya başka şeyler olacak.bizde kıvranıp duracağız.o yüzden serhatla birlikte güzel bi final yapıp bitirsinler.dizinin bitmesini isteyen en son kişilerden biri olaraktan sevdiğim oyuncunun isteksiz oynamasından ve bizede o isteksizliği az çok hissettireceğinden bitmesini istiyorum.

inş. bu diziden sonra serhatı değişik bi projede güzel bi senaryoyla izleyebiliriz.
ama serhatın malesef tv de şansı yok.şansızlıklar yakasını bırakmıyor. bu kadar seveni varken dizileri reyting yüzünden kalkıyor.bu diziye girdi reyting kaygısı yok her şey süper ilerliyor,senaryo güzel bu seferde senarist değişti, yönetmen değişti, dizinin başına pişmiş tavuğun başına gelmeyen olaylar geldi.

böyle bi oyuncu bunları hiç ama hiç haketmiyor.ortada oyuncuyum diye gezen o kadar oyuncu ve tutan dizileri varki, asıl gerçek oyuncular hak ettiği değeri bulmuyor.

ne diyeyim üzülüyorum valla...üzülmekten başka birşeyde gelmiyor elimden

püliton
25-02-08, 17:07
54 de düğün var 55 de zaman atlasın dizi kadim ve ezonun çocukları olsun mutlu mesut yaşayıp gidiyorlar( nurgülün oğlunu erken gösterdiler burda onların çocuğu olarak gösterilmesi daha iyi olurdu ,tabi bu benim düşüncem)

ballı ve nurdan da bebeler isterim aş23 onlara bakıcısı olmuş falan:img-hyste:img-hyste

vankedisi
25-02-08, 17:11
Moralim 0 MSN'e girdim, Egof arkadaslarimizin iletisinde Ezo Gelin hakkinda turlu seyler yaziyor, tabi hic biri iyi yonde degil.. Foruma girmeden hemen Gamze'ye olan biteni sordum, saolsun sok ustune sok geldi, once Serhat Tutumluer'i zorla dizide tuttuklarini, sonra'da Cem Ozer'in yani Nurgul Yesilcay'in esi'nin konuk oyuncu olarak diziye dahil olucagi.. Tamam once uvey kizi Cemre Ozer hadi buna eyvallah dedik, sonra oglu Osman Nejat tamam oglu dedik bi ufak sahnede gorundu dedik hadi bunada eyvallah simdide esi Cem Ozer, iyide abicim ne gerek var boyle biseye.. Yani dizi resmen Nurgul Yesilcayin aile fertleriyle doldu, e peki ne oldu, dahami reyting yapti bu.. Hayir!

Gelelim bimkolik'in vermis oldugu bi diger can sykici habere, Serhat Tutumluer'in diziden cikmak istemesi ve onu zorla tuttuklari, ben buna inanmakta o kadar zorluk cekiyorumki anlatamam, neden derseniz 1. Inanmak hic istemiyorum 2. Roportajlarinda ekipi ne kadar sevdiginden bahsediyordu ve 3. Daha 1 hafta once Pazar Surprizinde Nurgul ve Serhatla rop. yapildi, ikiside o kadar sevecendi, Serhatta dahil gulucukler saciyorlardi.. Eee tum bunlar yalanmiydi yani, sirf reklam icinmi yapilan seylerdi..?
Aslinda Serhat'ada hak vermiyor degilim, boyle inanilmaz tuhaf bi ekip'le calisicagini, boyle sacma sapan seylerin basina gelecegini nerden bilebilirdiki..

Basta moralim 0 demistim, moralimin kotu olmasi yine EG ile ilgiliydi, bugun diziyi izliyememe olaligilim cok yuksek oldugundan asiri uzgundum, simdi bide bunlar eklenince moralim eksi derecelerde dolasiyor..

Istermisiniz Kadim karakteri bi sekilde diziden ciksin, Omer'le Ezo birlessin ve Paris'e Kadimle degilde Omer'le gitsin, dugunleri olsun ve dizi bitsin.. :img-hyste:img-hyste

Ay sinirlerim bozuldu, daha sesli fragmani bile izlemedim, gerci izlemekte istemiyorum ama..

Dipnot: Ayrica son bisey, 1 sezon daha devam etmesini istiyordum dizinin, simdi tamamen fikrim degisti 60 bolum gayet guzel, su 60'i sag saglim, guzelcene izliyelim dizi bitsin..

canım benim üzme tatlı canını.ben de merak ediyorum zaten serhat tutumluer in bu diziye niye bu kadar sabrettiğini.şimdi haberleri senden aldım.çok moralim bozuldu.benim üzüldüğüm diziye değil serhat ve bu forum için üzülüyorum.bu dizi bittiğinde bu forum dağılacak ve ben böyle bir oratamı bir daha ne zaman bulabilirim bilmiyorum.ben bu forumsuz yapamam ya.örneğin iki gündür siteye ulaşamadım.çok sinirlendim moralim çok bozulmuştu.

bak şimdi benim de canım sıkıldı ya!!!:icon_sorr:sad53:

Laltul
25-02-08, 17:17
eğer diziden serhat çıkıp haziranda bitecek diyorlarsa o zaman da bende ezo gelinin orjinal hikayesinde hareket ederek ezo gelinin güzelliğinin kaderiyle bağdaşmaması,

orjinalinde dillere destan güzelliğe sahip ezo gelin bir sevdiği vardır o da savaşa gider bu güzelliğe sahip olmak isteyen çok insan vardır en sonunda ezo gelin kendini asarak hayatına son verir,yani mutlu bir son olmaya bilir...

Billush
25-02-08, 17:19
sana katılıyorum billur

serhat genede bu kadar izliyeni varken bizleri yarı yolda bırakıp gitmez.isteksizde olsa oynamaya devam eder ama ben eğer böyle isteksiz oynayacaksa devam etsin taraftarı değilim.tamam diziyi yarı yolda bırakmasın ama tez elden güzel bir final yapsınlar.hazır 54. bölümde düğün oluy0r.bi bölümde onların mutluluklarını izliyelim yeter.

zaten 54 den sonra devam ederse ezoyla kadimin aralarına gene olaylar girecek ya ayrılacaklar ya başka şeyler olacak.bizde kıvranıp duracağız.o yüzden serhatla birlikte güzel bi final yapıp bitirsinler.dizinin bitmesini isteyen en son kişilerden biri olaraktan sevdiğim oyuncunun isteksiz oynamasından ve bizede o isteksizliği az çok hissettireceğinden bitmesini istiyorum.

inş. bu diziden sonra serhatı değişik bi projede güzel bi senaryoyla izleyebiliriz.
ama serhatın malesef tv de şansı yok.şansızlıklar yakasını bırakmıyor. bu kadar seveni varken dizileri reyting yüzünden kalkıyor.bu diziye girdi reyting kaygısı yok her şey süper ilerliyor,senaryo güzel bu seferde senarist değişti, yönetmen değişti, dizinin başına pişmiş tavuğun başına gelmeyen olaylar geldi.

böyle bi oyuncu bunları hiç ama hiç haketmiyor.ortada oyuncuyum diye gezen o kadar oyuncu ve tutan dizileri varki, asıl gerçek oyuncular hak ettiği değeri bulmuyor.

ne diyeyim üzülüyorum valla...üzülmekten başka birşeyde gelmiyor elimden

Ben de sana katılıyorum Yasmincim.Nedir bu Serhat'ın dizilerden yana talihsizliği anlamıyorum.Serhatseverler olarak kaygısız,huzurla bir dizisinin izleyemeyecek miyiz?Onun gibi bir oyuncunun hiç mi yüzü gülmeyecek bilemiyorum...
Oysa ki seçimleri de gayet güzel seçimlerdi hep Serhat'ın.Anlaşılan bu ülkede magazinde yer almayan oyuncu başarılı olamıyor televizyonda.Varsın olmasın.Onu her gün unutulmamak için yapmadıkları rezillik kalmayan ünlülerle aynı programlarda göreceğime varsın böyle olsun...

Dizi için de en hayırlısı 55.bölümde bitmesidir bence bundan sonra.Başrol oyuncumuz bu kadar isteksizken dizinin devam etmesinin bir anlamı yok.O zevk almıyor biz zevk almıyoruz bu dizi neden devam etsin ki?
Bütün günü "Akşam dizi var" sevinciyle geçirdim ancak bu isteksizlik haberi tüm hevesimi kırmaya yetti.Enerji işte.Yüz yüze olmasak da haberleri,televizyondaki isteksiz duruş insanı ister istemez etkiliyor...

mjesec
25-02-08, 17:25
eğer diziden serhat çıkıp haziranda bitecek diyorlarsa o zaman da bende ezo gelinin orjinal hikayesinde hareket ederek ezo gelinin güzelliğinin kaderiyle bağdaşmaması,

orjinalinde dillere destan güzelliğe sahip ezo gelin bir sevdiği vardır o da savaşa gider bu güzelliğe sahip olmak isteyen çok insan vardır en sonunda ezo gelin kendini asarak hayatına son verir,yani mutlu bir son olmaya bilir...

laltul bi yanlışın var gerçek ezo gelin yani sinemaya aktarılandan bahsetmiyorum...ince hastalıktan sıla özleminden ölür. ilk eşine değişik usulünce evlenir.adam ölür uzun süre bekar kalır beğenmez sonra suriyeden kısmet çıkar derler ki memleketine sık sık gelirsin inanır yine değişik usulunce evlenerek suriyeye gelin gider. birçok çocuğu olur. ama memleket hasreti içini yakar birkaç kez kaçak olarak yurda girer ama yuvasına geri döner hep. ölürken mezarının türkiyeyi görmesini vasiyet eder. ki mezarı şu anda suriye sınırımızda ki bir tepede ülkemizin cephesinde beyaz bir adide gibidir.eğer ezopsesin sonuda böyle olacaksa (ki entep entep ve tomamtları diye inlediğini duyduk) bari plütonun dediği gibi 54 te evlensin 55 te zaman atlasın çocukları olsun 56 da ömer kadimi vursun ve 57 de tekrar zaman aşımı ezo hasretinden veremn olup ölsün...

bence olmaz bu son.. olmamalı. 54 de evlenip 55 de zaman aşımı yapılıp defne ağacının altında oynayan çocuklar ve elinde merdane ile gadim kovalayan ezopsesle bitsin dizi...

Laltul
25-02-08, 17:32
ben sinema filminden bahsediyorum,hikayesi altta,gerçek bir ezo gelin mi varmış anlamadım.

Ezo koyun en guzel kizidir, demirciogularindan ali ile sozludur. Bu arada huncuoglu ezoya kafayi takmistir ve her turlu kotuluk yapmaktadir. Ali koredeki savasa gider, ardindan olum haberi gelir demirciogularinin evine. Herkes yikilir. Aradan 6 ay gecer ve huncuoglu tekrar ezoya goz diker. Bu uzden Dinar baba (alinin babasi) Ezoyu obur ogluna nikahlar. Aradan bir zaman gectikten sonra ali tekrar haneye doner. Yaralanip ama olmemistir. Ve isler tam karisir. Ali koyde duramaz gider, ezo onuda goturmesini soyle, kardesinin elli elline deymedigini soyler. Ali ezoyu goturmez, kardes karisisin der ve gider. Ezo buna dayanamayip yagli urganda can verir.

belki dizi de evlilik olur ama bu hikayedeki gibi mutlu sonla bitmeyebilir...

mjesec
25-02-08, 17:41
haklısın bahsettiğin hatta bu dizinin çıkış noktası orhan elmas filmi. ama benim bahsettiğim gerçek ezo gelin...yani dillere destan olan sinemalara romanlara hatta gazetelere yazılan ezo gelin...sinemada farklı ele alınmıştı...ama neyse sonuçta ikimizin de istemediği ve istediği şey aynı... biz gadimlen ezopses evlensin bebelesinle istiyoruz

glance
25-02-08, 18:29
Yorumları ancak okumayı bitirdim.. Neler olmuş neler :icon_whis.. Cem Özerin konuk oyuncu olması hiç hoşuma gitmedi.. Nurgül Yeşilçay'ın bütün akrabaları diziye konuk oyuncu olacak anlaşılan..

İLGİYLE izlenen 'Ezo Gelin' dizisinde, Nurgül Yeşilçay'ın oğlu Osman Nejat'ın konuk oyuncu olmasının ardından eşi Cem Özer de rol aldı. Özer, muhafazakar ve gay bir modacı rolünü canlandırdı. Yapılan makyajın ardından Cemil İpekçi'nin tıpatıp aynısına benzeyen Cem Özer, "Amacımız Cemil İpekçi'ye benzemek değildi. Tamamen tesadüf. Makyaj bittikten sonra baktık ki ona benzemişiz" dedi.

selamlar...saygılar efendim...:img-in_lo
şimdi bu durumda hangisi daha çok can sıkıcı... bilemedim...
nurgül yeşilçay'ın maaile diziye dahil olması mı...:icon_sorr

yıllardır ısıtıp ısıtıp önümüze sunulmuş...
insanların cinsel kimlikleriyle dalga geçme gafletimi...:icon_sorr

yoksa "Amacımız Cemil İpekçi'ye benzemek değildi. Tamamen tesadüf. Makyaj bittikten sonra baktık ki ona benzemişiz" sözüyle aptal yerine konulmamız mı...:icon_sorr

dizide "kalite" çıtasının yükselmesini beklemekle...
çok şey beklediğimizi düşünüyorum şahsen ben artık...
sabrımız test edilmekte...ısrarla...
bakalım nereye kadar...

selam ve sevgi ile...bye

Arkadaşım ellerine sağlık.. Tamamen katılıyorum.. Birde Cemil İpekçiye benzemesinın tesadüf olduğunun söylenmesi inanılmaz saçma bariz benzetilmiş..
Serhat Tutumluer diziden ayrılmak istiyorsa bence dizi 55-60. bölümler arası biter.. Başrol oyuncusu isteksizse düzeltilemeyecek yanlışlar vardır diye düşünüyorum.. Eskiden olsa devam etsin.. Bitmesin.. Bir sezon daha oynasın derdim.. Ama artık bencede güzel bir finalle sezon sonunda dizi bitmeli..

derens
25-02-08, 18:29
Merhaba arkadaşlar, peşpeşe kötü haberler almışız, moraller çok bozuk tam dizi arifesi anladığım kadarıyla...

Ben de önce gündüz okuldan bir 5 dakika girip Cem Özer'in konuk oyuncu olma haberini ve gelinliği görünce çok şaşırdım, sonra buraya geldim ne göreyim esas bomba buradaymış, Serhat Bey'i zor tutuyorlarmış dizide, şok geçirdim resmen...

Öncelikle Serhat Bey'in, Nurgül Yeşilçay'ın çiftliğine dönen bir dizide oynamak istememesini anlayışla karşılıyorum, önce Cemre sonra Tuğtekin, en son Osman Nejat derken bir Cem Özer eksikmiş, o da tamamlanmış. Nurgül Hanım at koşturuyor galiba dizi setinde, valla o zaman yakın zamanda hazır meslekleri oyunculukken Serhat Bey'in ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın eşlerini, hatta Özgür Özberk'in kardeşi Özge Özberk'i de bekleriz diziye, zaten ne kaldı finale şurada di mi, her bölüm biri girse rating rekorları kırar valla, yapımcının ve show'un isteği de bu zaten...Çok kızdım bu habere, inanılmaz saçma, Nurgül Hanım'ın da özrü kabahatinden büyük, bir de aslında kadın olarak yazılan kararkteri Cemil İpekçi bozması bi şeye çevirtmiş, madem bu kadar yetki sahibi senaryo konusunda, Barış Pirhasana'a neden ağzını açmadı zamanında sormak lazım...

Gelinlik haberini önce şaşırarak, ne yapmaya çalışıyor bunlar hemen Kadim'le Ezo'yu evlendirerek, diyerek okudum, ama Serhat Bey'in gitmek istemesiyle açığa kavuştu zaten, düğün yakındaymış meğerse... Tabi benim açımdan sıfır inandırıcılığı olan bir düğün olacak, daha dün Kadim'e kümese mi giriyon tilki diye bağıran Ezo Hanım bugün onunla evlenecekmiş, yıldırım aşkı oldu herhalde...Bugünkü bölüm için biz aman elini tuttu, aman öpüşecekler mi diye heyecanla beklerken atı alan üsküdarı geçmiş bile....

Serhat Bey'e diyecek tek bir lafım bile yok, çok bile dayandı, Barış Pirhasan varken ayrılacaktı biz de rahat nefes alacaktık... Ama şimdi, o ayrılmak istiyor, ne yapacağı belli değil, aman ya ayrılırsa diye dizinin iyice rayından çıkması da hoşuma gitmiyor aslında, en azından belirli bir çözüme bağlanmalıydı diye düşünüyorum, Serhat Bey bir anlaşma yapabilirdi tekrar yapım şirketiyle, biz de böyle saçma senaryolar izlemek zorunda kalmazdık, ama başrol oyuncusuyken bu kadar karaktersizleştirilen birini oynamaya çalışmak hem de Nurgül Hanım sette at koştururken oynamaya çalışmak, halen bu projeye inanmak ve içinde olmak istemek çok zor, onun için ne yapsa haklıdır Serhat Bey, ne diyeyim, kendimi onun yerine koyunca daha iyi fark ediyorum içindeki durumu, gerçekten çok zor...

Son olarak, bu kadar her şeyini bildiğim bir dizi için, heyecanla bölüm yorumu yapamam gibi geliyor, 54. bölümde evleneceklerini bildiğim çiftin 50. bölümdeki öpüşmesi beni çok heyecanlandırmaz açıkçası, valla keşke bu haberleri almadan seyretseydim diziyi, şimdi çok zor olacak inanmak, inanmaya çalışmak...

banubanu
25-02-08, 18:33
Serhat Bey'in diziden çıkma haberi beni üzmedi açıkçası. Tam tersi onunda bu projeden bizim gibi rahatsız olduğunu görmek ona neden sevdiğimizi özetliyor...
Nurgül hanımın kocası da gelince dizi iyice inandırıcılığını yitirdi... oturup kocasıyla çeksinler diziyi.. Kadim de ölsün, ayrılsın, v.s Ömer zaten ölüyor galiba.. sonra Ezo modacısıyla evlensin..

Billush
25-02-08, 18:42
Serhat Bey'in diziden çıkma haberi beni üzmedi açıkçası. Tam tersi onunda bu projeden bizim gibi rahatsız olduğunu görmek ona neden sevdiğimizi özetliyor...
Nurgül hanımın kocası da gelince dizi iyice inandırıcılığını yitirdi... oturup kocasıyla çeksinler diziyi.. Kadim de ölsün, ayrılsın, v.s Ömer zaten ölüyor galiba.. sonra Ezo modacısıyla evlensin..

banubanu bu konuda katılıyorum sana.Açıkçası bi bakıma üzüldüm bi bakıma sevindim daha çok üzüldüm sanki...
Bu kadar olumsuzluktan sonra Serhat'ın tepkisiz kalması onun izleyiciye saygısından şüphe duydurturdu insana.Ama ben bu tepkiyi Barış Bey zamanında alsaydım üzülmezdim.Haklıydı,biz de beğenmiyor ve eleştiriyorduk ama ortada sevdiğimiz oyuncuların emeği olduğundan izliyorduk.Şimdi tam düzeldiğini düşünürken Serhat'tan böyle bir haber almak moralimizi bozdu bu bi gerçek.Deren sana da katılıyorum canım.Gerçekten şu an dizi için içimde hiçbir heyecan kalmadı.Keşke o modacıydı,gelinlikti haberlerini hiç görmeseydim ve düğün tüyosunu hiç almasayım.En azından öpecek mi öpmeyecek mi heyecanı yaşardım.Şimdi öpse de öpmese de bir fark olmayacak.Zaten ortada oyuncuların heyecan duyduğu,zevkle çalıştığı bir senaryo yok öpse ne olacak?
Bu haberlerin bendeki tek olumlu etkisi yine Serhat açısından olmuştur.Halen bizlere saygı duyan,kendisinin inanmadığı bir senaryoyu izleyicisine inandırmaya çalışmayan bir adam var.Gözümüzde itibarını koruduğu için kendisine teşekkür ediyorum...

sude9
25-02-08, 18:46
Nurgül..eşinin kızı ve kardeşi(hadi bunları bilmiyorduk önceden sonradan öğrendik)..sonra oğlu..şimdi eşi Cem özer..nurgül gelin'i mi çekiyorlar ezo gelin'i mi...memlekette oyuncu kıtlığımı var da tüm aile dizinin içine dahil oldu...karakter modacı..bir de tasadüfen cemil ipek'çi ye benzedi öyle planlanmamıştı şeklinde ki haber...reklamın iyisi kötüsü olmaz diye anlamsız bir sözden yola çıkılarak mı bu raddeye gelindi merak ediyorum...dizinin toparlanma girişimleri ise bu yanlış bir yol seçilmiş..sırf bu haber bile diziyi izlememk için sebep bana göre..Serhat tutumluer'in de dizide artık isteği ile durmak istemeyişi haberi..ki haklıdır..sırf Serhat değil diğer oyuncularında bu durumdan rahatsız olması gerekiyor bana kalırsa..çünkü hakikaten rahatsız edici bir durum bu.....(hoş uzun zamandır rahatsız ediyordu)

mjesec
25-02-08, 19:00
belki yanlış anlaşma vardır ya...

kapayalım konuyu... dizimizi hiç bişey olmamış gibi (biliyorum bende önümü görerek kuyuya düşmek istemem ama) sadece serhat bey, a.mümtaz taylan, nihan hnm, ali bey vs lere saygımızdan güsel güsel kötü düşünce olmaksızın izleyelim. bende o gelinliği görmeseydim o öpücük sahnesi için kuduruyor olacaktım. evleneceklerini hele hele serhat beyin isteksizliğini ( ben bunu dillendirdiğine inanmak istemiyorum) bildikten sonra öpse ne olur öpmese...

soruyorum kaçımız sahrayı izlerken son bölümde bebeğini kaybedip kardeşini kurtaracağını biliyorduk...buydu bize heyecan katan.. kapıda içi içini yiyen mithatı görmekti..
ya da erkekler ağlamazda demet evgarın serhata o kaskı verdiği sahneyi ( ki öpücükten daha anlamlıydı) görmekti...

okyanus_perisi
25-02-08, 19:32
foruma 2 gün girmedim neler olmuş böyle.cem özer olayına inanamadım. :img-pilot ezo gelinlik mi giyiyomuş.neler oluyo biri bana açıklayıcı bi yazı yazabilir mi? :icon_sorr
we son olarak ben serhat tutumluer in diziden çıkmak istemesine inanmadım yani kesin öyle bir röportaj mı verdi bilmiyorum ama eğer söylenti ise pek inanmadım. :img-tomat
diziyi beklerken böyle haberler geldi bi kötü oldum.ayyyyyyyy yapmayın böyleşeyler canım.o maygat o maygat oyyy oyyyyy :img-hyste :img-hyste :img-hyste

tuceny
25-02-08, 19:42
arkadaslr yorumlarınızı okudum tepkilerinizi de cemin konuk oyuncu olması nı bizde yanlıs bulduk da
adam konuk oyuncu sankşi kalıcıymıs serhatın yerine geliyomus gibi yorumlar yazmısısınız cogunuz
2-3 dakkalık rolü vardır ki oda olmamalııydı
serhat ın diziden cıkmak isteicegini dusunmuyorm son röplerinde öle bi halleri yoktu kendileri gayet mutluuyudular bulundugu ortamdan ... bence cem faktörünü bi kenara cekip dizinin keyfini cıkartın

XCrabX
25-02-08, 19:55
Serhat Tutumluer'i tebrik ediyorum..zaten aklı başında olan bir oyuncu bu dizide kalmak istemez..kalmak için bir neden mi var..ben göremiyorum..bizler izleyici olarak bu diziden illallah ettiysek,işin içinde ki kişi hayli hayli illallah eder..bu isteği hiiiiç şaşırtmadı beni..bizler için inandırıcılık ne kadar önemliyse,onun için kat ve kat önemli çünkü,o karaktere can veren kişi Serhat..ama gönlüm diziden aniden çıkması yerine,hiç değilse iyi bir filanle diziden ayrılmasını isterim..bizler sevidğimiz oyuncular için emeğe saygı deyip oturup izledik,onlarda bizim emeğimize saygı deyip yakışanı yapmalılar..

gelelim son bomba habere..güya onların adına aşk dedikleri aşka, hala nasıl inanmamızı bekliyorlar..hangi kuş beyinli inanmamızı bekliyor acaba..bir tarafta dizide ki aşkı Kadim,diğer yanda gerçek hayatta ki aşkı Cem..izleyiciye Cem-Nurgül sahneleri nasıl inandırı gelecek..bir de Kadim-Ezo-Cem sahneleri olursa tam aşk üçgenine dönecek..ya varya iyice diziden soğuttular insanı ya..inanın zerre kadar insanda izleme şevki bırakmadılar..dizi zaten dizilikten çıkmış..elle tutulur bir yanı kalmamış..bunlar kurtaralım,ilgi çeksin demek adına yapmadıkları kalmayacak..bazı oyuncular özel hayatlarını deşifre etmezler..sevgilisiyle ve eşiyle pek ekrana çıkmaz istemez..çünkü dizide ki aşkın inandırıcılığını sarsacağını söylerler..ama bunlar gözümüze sokup,kör edecekler bizi..

Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğunu,azmini,başarısını takdir ederim..ama bu davranışı ona yakışmadı ya olmadı..yani ondan beklemezdim..şaşırttı beni..izleyiciye neyin inandırıcı gelip neyingelmediğini,neyin doğru olup neyin doğru olmadığını profesyonel bir oyuncu olarak az çok kendisi fikir sahibidir..ve dikkat etmesi gerekirdi diye düşünüyorum..

hazalgul
25-02-08, 19:56
serhat tutumluer gidmek istesine cok üzüldüm zaten o ezo gelinde oynuyor diye bakiyordum bügün cok heyecanliydim ama kötü haberleri alinca cok ama cok üzüldüm onu bir daha ne zaman görecegimizi bilememek üzüyor beni tabi o da hakli kendi mutlu olmuyorsa neden dursunki canim yaaaaa ben kiyamam ona benim tek üzüldügüm onun bakislarindan o sirin hallerinden ask hallerinden mahrum olacagimizdan biz daha halen sahraya bakiyorsak bu sadece serhat tutumluer in oyunculugu sayesinde turkiyenin yeni jönü bence neyse dizinin baslamasina az kaldi biz onu seviyorsak onun hatri icin dizimize bakmaliyiz ve tabii diger sanatcilarimiz icin benim anlamadigim neden hep özer ailesi diziye girdi anlam veremedim

derens
25-02-08, 19:59
Benim için Cem Özer değil sorun olan, Nurgül'ün halası da gelse aynı şeyleri yazacaktım, ben dizinin Nurgül Yeşilçay'ın tek kişilik gösterisi gibi olmasına ve koskoca yapımcıların, yönetmenlerin bunu kabullenmesine kızıyorum ve her şey dışardan iyi gidiyor gibi görünürken Serhat Bey'in ayrılmak istemesinde de bunun rol oynadığını düşünüyorum. Serhat Bey etin yanında garnitür olacak bir oyuncu değil, normalde koskoca oyuncular gık çıkarmadan senaryoyu kelimesi kelimesine oynarken Nurgül Hanım'a bu kadar tolerans tanınması beni rahatsız etti, bence onu da rahatsız etmiş olabilir çünkü iş sempatiklik sınırını aştı, bizler aa bak Osman Nejat ne şirin falan deyince, coştular ama olmadı bu sefer bence...

tuceny
25-02-08, 20:08
Serhat Tutumluer'i tebrik ediyorum..zaten aklı başında olan bir oyuncu bu dizide kalmak istemez..kalmak için bir neden mi var..ben göremiyorum..bizler izleyici olarak bu diziden illallah ettiysek,işin içinde ki kişi hayli hayli illallah eder..bu isteği hiiiiç şaşırtmadı beni..bizler için inandırıcılık ne kadar önemliyse,onun için kat ve kat önemli çünkü,o karaktere can veren kişi Serhat..ama gönlüm diziden aniden çıkması yerine,hiç değilse iyi bir filanle diziden ayrılmasını isterim..bizler sevidğimiz oyuncular için emeğe saygı deyip oturup izledik,onlarda bizim emeğimize saygı deyip yakışanı yapmalılar..

gelelim son bomba habere..güya onların adına aşk dedikleri aşka, hala nasıl inanmamızı bekliyorlar..hangi kuş beyinli inanmamızı bekliyor acaba..bir tarafta dizide ki aşkı Kadim,diğer yanda gerçek hayatta ki aşkı Cem..izleyiciye Cem-Nurgül sahneleri nasıl inandırı gelecek..bir de Kadim-Ezo-Cem sahneleri olursa tam aşk üçgenine dönecek..ya varya iyice diziden soğuttular insanı ya..inanın zerre kadar insanda izleme şevki bırakmadılar..dizi zaten dizilikten çıkmış..elle tutulur bir yanı kalmamış..bunlar kurtaralım,ilgi çeksin demek adına yapmadıkları kalmayacak..bazı oyuncular özel hayatlarını deşifre etmezler..sevgilisiyle ve eşiyle pek ekrana çıkmaz istemez..çünkü dizide ki aşkın inandırıcılığını sarsacağını söylerler..ama bunlar gözümüze sokup,kör edecekler bizi..

Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğunu,azmini,başarısını takdir ederim..ama bu davranışı ona yakışmadı ya olmadı..yani ondan beklemezdim..şaşırttı beni..izleyiciye neyin inandırıcı gelip neyingelmediğini,neyin doğru olup neyin doğru olmadığını profesyonel bir oyuncu olarak az çok kendisi fikir sahibidir..ve dikkat etmesi gerekirdi diye düşünüyorum..

bir tarafta dizide ki aşkı Kadim,diğer yanda gerçek hayatta ki aşkı Cem..izleyiciye Cem-Nurgül sahneleri nasıl inandırı gelecek..bir de Kadim-Ezo-Cem sahneleri olursa tam aşk üçgenine dönecek.

demiissinde olayla alakası yok arkadasım
cem ne ezonun sevgisi rolunde nede aşk ücgeni olucak bi konu var gay bi modacı rolünde nasi kadimle ezo ilişkisini etkilesin ...bekleyelim diyorum ben izlemeden bu kadar agır yorumlar yapmak yanlıs
nurgülün bu tavrı nı bende bi nurgül hayranı olarak doğru bulmuyorum sizler gibi
ama tipinden dolayı belki diyorum hani cem olsun die demiştir benzemiyoda degil....o karaktere....keske olmasaydı nese ya

aklı olan oyuncu demissin
ordaki herkesin aklı var ve her biri profosyonel oyuncu takımından bahsediyorum
bu kadar abuk bi hikayeyle 2 sezon devam eden ve hala eyting alan dizi yoktur....

tuceny
25-02-08, 20:13
Benim için Cem Özer değil sorun olan, Nurgül'ün halası da gelse aynı şeyleri yazacaktım, ben dizinin Nurgül Yeşilçay'ın tek kişilik gösterisi gibi olmasına ve koskoca yapımcıların, yönetmenlerin bunu kabullenmesine kızıyorum ve her şey dışardan iyi gidiyor gibi görünürken Serhat Bey'in ayrılmak istemesinde de bunun rol oynadığını düşünüyorum. Serhat Bey etin yanında garnitür olacak bir oyuncu değil, normalde koskoca oyuncular gık çıkarmadan senaryoyu kelimesi kelimesine oynarken Nurgül Hanım'a bu kadar tolerans tanınması beni rahatsız etti, bence onu da rahatsız etmiş olabilir çünkü iş sempatiklik sınırını aştı, bizler aa bak Osman Nejat ne şirin falan deyince, coştular ama olmadı bu sefer bence...

bu dizi bi bakıma nurgül yeşilçay sayesinde ilerledi
1.sezon izleyenler bilir cok iyi baslayan bi 5 bölüm ve ardından toparlanamayan bi öykü kadın elinden geleni yaptı
oda biliyodu ...kendide demiştir
3 senarist değişrilen bi diziyi ayakta tutan bas oyuncu nurgül
serhat da gelince ikisi aldı gitti
e toleransı olsun bırakın
serhatın son röp ünde tekrarlıyorum sıkıntılı hali yoktu
bence asparagas bi haber
e böle bişi varsa zaten dizi biter
serhat gitti ömer gitti eeeee
nurgül aklı bası yerinde bi oyuncu izleyelim o bölümü belki bu tepkilerimizi yersiz cıkarıcak bi hadise ..........
son sezon surda bi 10 bölümleri kaldı
serhatta nurgülde daha gzl dizilerde bulunurlar umamrım

oyasum
25-02-08, 20:14
merhabalar
serhat bey diziden ayrılır ayrılmaz onu bilemeyiz ama serhat beyin seyirciye saygısı olduğunu tahmin ediyorum onun için erken bir finalle diziyi bitireceklerine inanıyorum en doğrusuda bu olur sanırım çünkü dizideki aşk inandırcılığını çoktan yitirdi hiç bir seven kadın sevdiğine bu kadar tuhaf çirkin laflar edemez adamı sürekli özür dileme pozisyonunda bırakmaz bu kadar kaba olamaz zaten serhat bey olmasa ben bu diziyi hayatta izlemem serhat beyin gittiği yere kadar izlerim o diziden ayrılırsa bende diziyi bırakırım ezoyla ömer aşkını veya ezonun triplerini izlemeye hiç niyetim
zaten dizide nurgül hanım ve ailesinin dizisi haline geldi
nurgül hanıma tavsiyem yeni sezonda tüm aile fertlerininde içinde bulunduğu bir dizi çevirmesidir

sprıng
25-02-08, 20:21
sevgili arkadaşlar moralim benimde elbette çok bozuk herşeyden önce burda her zaman çok güzel duyguları paylaştık, en azından benim adıma öyle, güldük , keyiflendik, sinirlendik, protesto ettik

fakat bugün yazılanları okuduğumda daha da üzüldüğümü belitmek istiyorum, benim kendi görüşüm katılırsınız veya katılmazsınız fakat burası Ezo Gelin koğuşu ve artık yorumlar dizinin kendisiyle ilgili olmaktan çıkıp oyunculara yönelmiş durumda ,

bu dizi kadrosunda bulunan herkes profesyonel oyuncu ve içinde bulundukları koşulların farkında olduklarına eminim, bu zamana kadar verdikleri emeğe saygılı olmak adına lütfen çok keskin ifadeler kullanmayalım,

bu zamana kadar yaşadığımız güzellikler adına sizden bunu diliyorum

teşekkür ederim

deryadil
25-02-08, 20:24
Ne diyeceğimi şaşırdm artık. Bu hafta biraz işler rayına girecek diye düşünüyorduk. Sessiz fragmanda bir umut doğdu içimize, sesli fragman da zaten aşağı yukarı aynısı, güzel bir şekilde geçicektik ekran başına. Hiç foruma da bakmayacaktım diziye kadar, fakat tabi bir şekilde haber aldım gelişmleri. Akşam üzeri de bir gazete ekinin ilk sayfasında okudum. Artık pes dedim. Daha bir şey demeyeceğim, herkes demiş zaten diyeceklerimi. Bilemiyorum bu sürprizler dizinin reytingini artırır mı ama ben artık diziyle ilgili herşeyi olayları birbirine karıştırıyorum. Hafızam bana ihanet ediyor.
Okuduğum haberde farklı tercihleri olanlarla bu şekilde dalga geçici şekilde konuşulmasından da ayrıca üzüntü duyduğumu belirlemeliyim. Artık bir aile varyetesine dönmüş, inandırıcılığı sıfır olan bu diziyi hala seven varsa hayırlı uğurlu olsun diyorum. Serhat Tutumluer için çok üzgün olduğumu söylemeden edemeyeceğim. Hiç layık değildi bütün bu gelişmelere.

Gökgöz
25-02-08, 20:29
Bütün bu gelişmeler beni çok üzdü. Keşke hiç olmasaydı. Sırf reyting almak yada reklam yapmak için bu hale düşürmeselerdi bizi. Şunun şurasında dizinin başlamasına yarım saat var ama bende eski heyecan yok. Ama yine de ben sessiz fragmanın sevinciyle bir klip yapmıştım. Onu buraya ekleyeyim. Eski günler hatırlamanızı ve aızıcıkta olsa bu gerginliği unutmanızı istiyorum...

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3778

hayal perdesi
25-02-08, 20:31
gözümde canlanıyor da parise gidiyorlar ezo-kadim. yanlarında modacısı cem özer, arkalarında takipci ömer ta super bir paris gezisi olur.

en sonunda ballı sinirleniyor süt kardeşlerdeki gibi.
3unu sıraya cekiyor. kim bu ezonun kocası 1 adım öne cıksın diyor

kadim kocası sayılırım diye düşünüyor
ömer hala kocası sanıyor kendini
cem özer ee resmiyetteki kocası

3u birden 1 adım öne cıkıyor ve ballı tımarhanelikkkkkkk :img-hyste:img-hyste

Arkadaşlar ilk defa şimdi girebildim siteye, ne bitmez sorunmuş bu, iki gündür giremiyorum. Acaba sorun sadece bende miydi, epey yazı yazılmış çünkü. Neyse şükür kavuşturana diyeyim...

h23 süpersin, koptum:img-hyste:img-hyste
Bu jestler benim sinirlerimi çok bozuyor, dizinin bir tutam inandırıcılığı kalmıştı gözümde; bu, onu da mahvetti. Gerçekten büyük bir merakla bekliyorum, Cem Özer'i dizide ne zaman göreceğiz acaba... Nurgül Hanım abartıyor bence çok lüzumsuz şeyler bunlar. Ne o öyle "Bizim müdür Cem'in oğlu Osman Nejat"... Sinir bozucu. Aman neyse, bugün dizi var, heyecanım dorukta.
h23, canım keşke dediğin gibi bir sahne olsa da izlesek, gülmekten bu gece sabaha çıkamaz ölürdüm herhalde... Yazık Ballı'ya yahu:img-hyste

crowe
25-02-08, 20:52
yarım saattir yorumları okuma çalışıyorum ne çok şey olmuş bir kaç gün girmeyeli:sad53:
ama şunu söylemeliyim nurgül de serhat da dizideki gidişattan memnun değil nurgül zaten ilk 13. bölümden sonra çıkma girişimlerinde bulunmuştu ama yapımcı ne yapıp edip onu ikna etti ,sonra serhatın gelmesiyle yeni bir iş olacağına ikna edildi ki herkes birbiri için bu dizideydi şu an ikisi de senaryonun hal ve gidişatından memnun değil senarist değişikliği en çok onların hevesini kırmış,,
öbür konuda da forgetmoment'a ekleyebileceğim bir şe yok şimdi çıkmam lazım :(acilen:sad53:

Bana öyle geliyor ki,bu Cem Özer'i diziye bir şekilde monte etme fikrinin hem yapımcı nazarında hem de N.Yeşilçay nazarında çeşitli faydaları var.Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabıyla, yapımcı sürekli değişen senarist,yönetmen durumunun diziye kattığı olumsuzlukları bertaraf etmek,en azından minumuma indirgemek,diziye yatırdığı parasını muhafaza etmek ya da arttırmak istiyor,N.Yeşilçay' da TV dizi piyasasında en başarılı,en vazgeçilmez,en çok para kazanan dizi oyuncusu konumunun getirdiği bazı avantajları kendi lehine kullanarak ,çok yetenekli olmasına rağmen(bunu bir çok otorite söylüyor)her nedense(belki sivri dili belki bizim bilmediğimiz başka sebeple)bu camiada pek sevilmeyen kocasına iş imkanı yaratmış oluyor.Aslında karşılıklı bir menfaat birlikteliği,alışverişi mevcut.Bu duruma bu kadar karmakarışık ilişkilerin hüküm sürdüğü bu TV-dizi piyasasında aslında pek de şaşırmamak gerekir.Bana kalırsa Ezo Gelin dizisini izleyen sade seyircinin merak ettiği vaya merak etmesi gereken nokta;bu veya şu sebeple bu kadar 'prestij erozyonuna' uğrayan,gelenin bir el,gidenin bir el attığı bu dizinin akibeti ne olur?? Cem Özer'in katılımınınTürkiye şartlarında diziye muhakkak 'maddi bir faydası olur,olur da,seyircinin kafasında ve özellikle yüreğinde oluşacak manevi sarsıntıya,saf yerine konmaya bir faydası olur mu?Yoksa bu noktadan sonra, Cem Özer'in gelişini 'senaryoda oluşturulan muhteşem yenilik,canlanma,artı değer' olarak lanse edecek bir babayiğit yoktur herhalde.Çünkü herkes tüm ömrünce kendisine yetecek kadar 'yalan' işitmiştir.

Gökgöz
25-02-08, 21:53
İlk reklam arası...

Beklediğimiz öpücük gelmedi. Ama tahminlerimizin dışında Ezo değil, Kadim çekti kendini. Belkide Ezo nun bu durumundan yararlanıyor pozisyonuna girmek istememiştir. Kibar adam zaten belli. Eğer Ezo istemezse bende dahil çok talibi var :):):)

En beğendiğim sahnerden biride Meryem in, Kadim in evde olduğunu anlayıp onları yalnız bırakmak istemesiydi. Bu Meryem bayağı gözüme girdi. Artık paralarına da kavuşuyor Seyfo sayesinde. Aman Seyfo dikkat Meryem in parlarını kurtaracağım diye başına iş alma. :icon_whis:icon_whis:icon_whis

papatya363
25-02-08, 21:53
hiç kimse bölümle ilgili bişe yazmamış.sanırım bugünkü haber hepimizin heyecenını ve moralini düşürdü

o çok merakla beklediğimiz sahne gerçekleşmedi.hiç aklıma bile gelmesdi kadimin kendini geri çekeceğini, çok şaşırdım.

valla dizide en beğendiğim bölüm zeki bölümleri desem inanırmısınız?

hayal perdesi
25-02-08, 22:19
Bölüm pek de umduğum kadar güzel gitmiyor ama, bir şeyi paylaşmadan edemeyeceğim... Kadim'in Ezo'ya kendini anlatırken kullandığı replikler benim senaryomda da vardı. Hatta bazı cümleler aynen geçti. Acaba diyorum bizi gerçekten takip ediyorlar mı? E takip ediyorlarsa neden hâlâ bu kadar vasat bir iş çıkarıyorlar... Fragman kadar etkileyici gelmedi bana bölüm. Beni sevindiren tek şey, Ezo'nun elinden oklavasını indirmiş olmasıydı, bir de Kadim habire özür dilemedi...

Ezo'nun oturmuş kolyelere bakarken ki haline bittim. Koymuş iki kolyeyi de önüne. Ömer'in aldığı kolyeyi boynuna tuttu ya eyvah dedim; şimdi bu kadın kolyelere bakıyor hangi kolyeyi beğenirse onu hediye edeni seçecek herhal. Sonunda Kadim'in kolyesini taktı ya oh be dedim...

Kadim'e çok kızgınım, Ballı Ağamızı nasıl mahsun etti öyle. Ağamızın o halini hiç unutamayacağımm Hele arabada dönerken gözleri dolu dolu oldu ya kıyamam. Sinir etti beni Kadim. Allah'ım, nayır, ben de mi Ballıcı noluyorum yoksa...

Ballı Ağa'nın o repliği neydi ya öyle. "Domatees, patatees" Gülmekten öldüm, nasıl şirin bir ifadeyle söyledi öyle yahu... h23'cüm ne olur bana kızma ama, Ballı gerçekten müthiş...

Bu bölüm fazla türkü yoktu. Bir de Kadim'le Ezo'nun yemek yerkenki sahnelerinde çalan müzik hoştu...

Gökgöz
25-02-08, 22:19
Off Ömer yine çığıra çığıra geldi. Tamda Ballı ağam Nur la arasını düzeltmişken. Ömer yine sinirlendirmese Ballı ağayı. Ama fragmanda gördüğümüz kadarıyla "Ezom beni istemiyi, istemiyi" diye çığırıp duracak :img-hyste:img-hyste

Beklediğimiz kahvaltı sahnesi kahvaltı sahnesi değilmiş. Bir arkadaş söylemişti perdelerden akşammış gibi görünüyor nasıl kahvaltı yapacaklar diye. Neyse Allahtan böyle bir mantık hatası yapılmadı. Sütten ağzımız o kadar yandı ki yoğurdu üfleyerek yiyoruz...:img-in_lo

Ben Ezo ile Kadim in dışarda yemeğe gitmesindense evde bişeyler yemelerini beğendim. Ama Kadim in geçmişini anlatatırken seçtiği sözcükler ve Ezo nun tepkileri çok yavan geldi bana. Ne bileyim daha özenli olabilirdi. Ama yine de 46,47 depreminden sonra bayağı iyi geldi gözüme bu bölüm. Gerçi yaşadığımız olumsuzluklar moralimizi bozdu ama... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

ladyDarbanvile
25-02-08, 22:23
hiç kimse bölümle ilgili bişe yazmamış.sanırım bugünkü haber hepimizin heyecenını ve moralini düşürdü

o çok merakla beklediğimiz sahne gerçekleşmedi.hiç aklıma bile gelmesdi kadimin kendini geri çekeceğini, çok şaşırdım.

valla dizide en beğendiğim bölüm zeki bölümleri desem inanırmısınız?

Bende Zeki'nin ilk defa güzel iş çıkardığını ve zevkle izlediğimi söylemeliyim.
Bu arada bu bölümde mi yoksa tamamen mi bilemiyeceğim ama Suzan Aksoy jenerikte yoktu.

mjesec
25-02-08, 22:24
tahminim doğru çıktı kadim yararlanıyor durumuna düşmemek için çekti kendini canımmm...
ya biri bana silah versin ben gidip seti basayım şu ömeri tayfasını temizleyeyim:img-hyste:img-hyste
yalnız hepimizin tuşa geldiği sahne:img-hysteya sabah kahvaltısı oldu.akşam kahvaltısıymışşşş.
ömerin hediyesini sevmesi okşaması hoş olmadı. belliki aklı kalmış ömerçikte..:img-hyste

not: bu yorumları dizi hakkında verilen ipuçlarını hatırlamadığımı farz ederek yazıyorum. ne olacağını bilerek tahmin yürütmenin bi heyecanı kalmıyor.

bugün konuştuğumuz konuya gelince de ben serhat beyin böyle bir düşüncesi olduğuna inanmak istemiyorum.

dizimizin keyfini sürmeye devam edeceğim. umarım sizlerde öyle yaparsınız. kaç bölüm kaldı ki şövalyemizi izleyeceğimiz....bari turşucu ömerden nasıl kurtulacağız hayyallerini kuralım.

bu arada telefonun mahiyetini de doğru tahmin ettim ama keşke ortaklık bozulmasaydı..züğürt ağa bakkaliyesi :img-hyste:img-hyste çok sevdim valla

şimdiki sahnede süper. al vur beni dedi ağam..

ahan da öptü ki bence çok güseldi bu valla

ladyDarbanvile
25-02-08, 22:32
Suzan Aksoy diziden ayrılmış! Neyse en azından mantıklı bir nedenle gönderdiler, ben Dr. Emre gibi olacak diye beklemekteydim...

Gökgöz
25-02-08, 22:32
Tüh ya Elçin hanım düzelmeye başladı derken diziden çıkıyor. Neymiş Arzu nun yanına gidiyormuş. Bak ne olursa olsun üzüldüm buna. Severim çünkü Suzan Aksoy u...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

mjesec
25-02-08, 22:33
Bende Zeki'nin ilk defa güzel iş çıkardığını ve zevkle izlediğimi söylemeliyim.
Bu arada bu bölümde mi yoksa tamamen mi bilemiyeceğim ama Suzan Aksoy jenerikte yoktu.

elçin gidiyormuş arzusunun yanına... ilk kaçan elçin hanım oldu diziden... kutsal ustada bekar kalacak görünen o. ömer ezopsese gitmemiş ya bizim kalasiye ömere gitmiş

h23
25-02-08, 22:34
konusmayın len, konusmeyin len
asabiyim kompleksliyim,
bi recep ivedige gittik geciktik eve,
bi döndüm herkes ballı'ma sulanıyor. konusmeyin dedim.
bugun tam da ballımı şener şene benzettim,
süt kardeşlerden olmasa da bir o kadar güzel filmi züğürt ağadan bir replik seslendirdi, b sevindim bi sevdim sormayın keyfime,
aklı başında çifti gördük nur-ballı kırgınlıgı nasıl kısa ve tutarlı sürdü,
ya ezo-kadim ne dertleri var da bu akdar uzatıyorlar.
izlemeye basladıgımdan beri cok kötü de değil, tabi kadim-ballı ortaklık bozukluguna yetiştim, kadim'in cıkması durumu kesinleşti mi arkadaslar??

mjesec
25-02-08, 22:35
ard ardayazıyorum ama ezopsesin ömere gittiğini öğrendi ya kadim bak hele bak damper ezo iş başında buji sökiyi

mjesec
25-02-08, 22:40
hay buji söktü sökmez olaydın...ömer kalası da kalasiyenin kendine geldiğini sancak diğer yandan gadim de bu ömeri ezopsesin kollarıda görsün üstüne de ben bi mum yakayım da tütsün. tüy kim diker bilmem

Billush
25-02-08, 22:40
Dizi şu ana kadar fena değildi.Ezo'nun Ömer'in tahmini son anlarında nasıl orada olduğunu anladık ama keşke bence böyle olmasaydı.Kadim'in aklına gene sorular düştü...
Bir de baktık ki Ezo Hanım'ın bilmediğimiz bir özelliği daha varmış.Vay anasını!Nasıl bir yetenek bu kadın?Artık Kadim'in arabası bozulursa tamire yollayıp para harcamasınlar,Ezo biliymiş :)
Kadim'le Ezo sahnelerine lafım yok,hepsi gayet güzeldi.Ballı-Nur sahnesini Ömer'in berbat etmesine deli oldum.Berbat etmediği bi Ballı-Nur sahnesi kalmıştı...Ölsün şu Ömer ya!

ladyDarbanvile
25-02-08, 22:43
ard ardayazıyorum ama ezopsesin ömere gittiğini öğrendi ya kadim bak hele bak damper ezo iş başında buji sökiyi

Dükkanın adının neden Ezo Damper olduğu anlaşıldı! Hakediyormuş.

Bir de biz Ezo'dan biraz nezaket, incelik, kadınsılık beklerken yaşadığımız hayalkırıklığının sebebi de bulundu; Ezo bir erkekten-hatta tamirci olduğunu iddia edenlerden bile- daha iyi araba tamir ederken davranışlarına şekil ve düzen vermekte elbet şaşırıyordur:img-hyste:img-hyste

Gökgöz
25-02-08, 22:44
Evet Ömer gündüz vakti bıçaklandı. Adamı hastaneye götürmeden dolaştırdı Kadı heralde. Baksanıza akşama ancak gelebildiler Ezo Damper e :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Gerçi İstanbul trafiği çok yoğun ama bu kadar da değildir heralde. Şimdi Ömer Ezo nun kollarında yığılacak (ah keşke ölsede kurtulsak) ya bide Kadim üstüne çıkıp gelmesin. Ama Ömer in dükkanını nerden biliyor? Yoksa oda Ömer gibi alıcı takıptamı dolaşıyor :img-hyste

Ne yalan söyleyeyim yakışır şövalyeye. Ömer den neyi eksik. Tabi benimki bi tahmin bakalım tutacak mı? :icon_whis:icon_whis:icon_whis

esen_89
25-02-08, 22:45
demek jenerikte yoktu suzan aksoy'un adı.çıkmasına üzüldüm.ama en azından pat diye çıkarmadılar.Bu da bir şeydir.

ezo kahvaltı sonrası yolcu ederken kendi kendime kadın bi öp adamı diyordum dememe kalmadan kadim eğildi öptü :img-hyste

ezonun elinden de her iş geliyor maşallah...

hayal perdesi
25-02-08, 22:46
Ya bu diziyi biraz hale yola koymak bu kadar mı zor ya da bende var bir sorun, bir-iki sahne dışında beğenmedim bölümü... Kadim, Ezo'nun Ömer'in dükkanına gittiğini öğrendiğinde biraz bozuldu ya, şimdi Kadim de gidermiş oraya, tam Ömer Ezo'nun kollarında, Ezo "Ömer noli, Ömer ölemezsin..." falan derken Kadim görürmüş ve nınınının, alın size bölüm sonu... Tam YEşilçam senaryosu yazdım ya...

Beğenmedim bölümü, Ballı Ağa'nın olduğu bölümler ve Kadim'le Ezo'nun akşam kahvaltısı sahneleri dışında...

Ezo'ya replik bulamıyorlar herhalde... Sürekli, "öyle he mi, böyle he mi" deyip duruyor...

Billush
25-02-08, 22:48
Şu Ömer diziden çıksa,dizi gerçekten daha izlenir bir hal alacak.
Zaten şu an ihtibariyle sonu tahmin etmek çok zor değil,klişe şeyler...
Ama bu bölümde beni şaşırtan Kadim'in kendini çekmesiydi.O sahne iyiydi gerçekten...

mjesec
25-02-08, 22:49
Dizi şu ana kadar fena değildi.Ezo'nun Ömer'in tahmini son anlarında nasıl orada olduğunu anladık ama keşke bence böyle olmasaydı.Kadim'in aklına gene sorular düştü...
Bir de baktık ki Ezo Hanım'ın bilmediğimiz bir özelliği daha varmış.Vay anasını!Nasıl bir yetenek bu kadın?Artık Kadim'in arabası bozulursa tamire yollayıp para harcamasınlar,Ezo biliymiş :)
Kadim'le Ezo sahnelerine lafım yok,hepsi gayet güzeldi.Ballı-Nur sahnesini Ömer'in berbat etmesine deli oldum.Berbat etmediği bi Ballı-Nur sahnesi kalmıştı...Ölsün şu Ömer ya!

ama canımcım bak ezo nun ilk bölümlerine ezopses orda traktör su pompası falan tamir ediyor.bu onda ömerin gsp si gibi sonradan gelişen özelliği değil. ama gadimin aklına soru düşürülmesine ne gerek var. acep serhat diziden çıkacak mı? düğün diyeceksiniz..ona da açıklamam var. bunlar birbirlerini çok seviyor bi düğün hediye edeyim demiştir.

sevenler ayrılmasın.
sevenler ayrılmayın.
sevenları ayırmayın

hayal perdesi
25-02-08, 22:53
fragmanı gördüm, Kadim Ezo'ya yüzük verdi, Ömer hastahanede... Kadim'in bıyıklarını beğenmedim...

Gökgöz
25-02-08, 22:53
Benimle Evlenir misin Ezo???

Evet gelecek bölümün son sahnesi. Bunu da duyduk ya artık ölsekte gam yemeyiz... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

Lavenia
25-02-08, 22:54
ay gece gece nassıl mutlu oldum.yaşşasınnn sonunda yüğzleri gülüyor ve ahh kadim nerden aklına geliyor ceviz kabuğu...ahhhh ahhhhhhhhhhhh gelsin pazartesi:)))))herkewse iii gecveler fragman heyecanıyla yanlış yazmış olabilirm..kontrol etmedimmmmmm:happy0064:happy0064

hayal perdesi
25-02-08, 22:56
Bunlar çocuk yuvasına mı gitmişler ne yeni bölümde... Top oynuyorlar gül gül öldüm yani, çok komikler... Kadim'in bıyıkları bana Ömer'i anımsattı ama, Serhat'ımıza bu bile yakışmış diyeceğim dilim varmıyor. Bu ne ya daha bir öpüşmeden birbirlerine top atıp gülüşüyorlar. Bir de yüzük vermiş, hiç içime sinmedi sağlam, mantıklı, güzel, sıcak bir ilişki göremeden evlilik garip geliyor bana. Neyse, yine de ve yine merakla bekliyorum yeni bölümü, bakalım daha ne saçmalıklar yaratacaklar... Ya ben neden beğenemiyorum artık bu diziyi, ağlayacağım şimdi... Yine de izlemekten alamıyorum kendimi. E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceksiniz. Ne yapayım Serhat Tutumluer ve Ahmet Mümtaz Taylan'ı kimbilir belki ne zaman bir arada görürüm. Zaten Elçin Anne de çıkmış, ee fazla bile dayandı kadın kendisine biçilen o sinir bozucu karaktere. Yine de seviyorum bu diziyi, sırf Serhat ve Ahmet Mümtaz hatrına... Ya bu dizi bitince Serhat'la Ahmet Mümtaz bir arada bir projede olsa, bu proje çok kaliteli olsa, reytinge kurban gitmese, başından sonuna kadar tutarlı bir çizgi izlese... Çok şey mi istedim...

derens
25-02-08, 22:57
Benimle Evlenir misin Ezo???

Evet gelecek bölümün son sahnesi. Bunu da duyduk ya artık ölsekte gam yemeyiz... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

Bi daha ki bölümün ismi de "Benimle Evlenir misin Ezo?" olur artık, gayet hızlı çekim ilerleyen ilginç bir dizimiz var, hadi hayırlısı :) :)

Şaka bi yana ama bu kadar hızlı ilerlemesine Serhat Bey'in ayrılmak istemesinden başka neden bulamıyorum malesef, gerçi Nur da gelinlik bakıyordu ama, biraz kafamız bulansın ki diziye konsantre olabilelim ;)

Ben bu bölüm her Kadim sahnesinde Serhat Bey şimdi mutsuz mu diye düşünerek izlediğim için pek bir şey anlamadım malesef :(

Billush
25-02-08, 22:58
Bölüm bitti,sıra geldi esas bölüm yorumuna...
Genel olarak söylüyorum bölüm iyi gibiydi.Ömer'in olmadığı sahnelerde hiç de rahatsız olmadım.Özellikle Ezo-Kadim sahneleri hoştu.Kadim'in açıklama istememesi,Ezo'yla tam yaklaşmışlarken kendini çekmesi ve hediyeyi orada unutması hoş ayrıntılar oldu.Kadim'i biraz tek görmek isterdim.Ne zaman görsek yanında ya Ezo,ya Nedim ya da Ballı Ağa vardı.Şu adamı 517 numaralı odada,şöyle içli içli düşünürken görmeyi umut ettim ama olmadı.Anlaşılan diziden sonra otele rağbet artmış,boş oda kalmayınca 517'yi de vermişler :) Kadim'e de müdürün odası kalmış :)
Ezo hala kaba saba bir kadın ama en azından Kadim'in yanında eskisinden daha iyi.Şu dizi şöyle bizi tatmin eden bir sonla bitse de rahat etsek diye geçiyor içimden...
Ömer'i ne görmek ne yazmak ne de hatırlamak istemiyorum.Fazlasıyla sevmiyorum ve fazlasıyla rahatsız ediyor beni.Lütfen ölsün ve çıksın diziden!
Elçin Anne'nin çıkmasına üzüldüm açıkçası.Suzan Hanım mı çıkmayı istedi çok merak ediyorum.Acaba o da bir şeyler yolunda değil,Elçin böyle bir karakter değildi deyip mi çıkmak istedi yoksa senaryo mu böyleydi?
Kadim'le Ballı'nın ortaklığının bozulmasına şaşırdım.Beklemediğim bir gelişmeydi.Ama açıkçası şaşırtıcı bir şeyler olmasına sevinmiyor değilim...Ancak restorasyonu devam eden bir oteli maliyetinin altında satıp özel hayata ait bir sebepten ortaklığı bozmak çok profesyonelce olmasa da bilmem hoş mu oldu acaba :)
Kadim'le Ezo'nun akşam akşam kahvaltı yaptıkları sahne de hoş gibiydi.Eksikleri vardı ama bu sahnelere hasret olduğumuzdan pek didiklemeyeceğim.Sadece anlamadığım bizim süper Ezo için,5 dakikada baklava açan Antep güzelimiz nasıl oldu da 2 dakika da Gadim'ime bir şeyler yapayım demedi de kahvaltı sundu önüne?Neyse diyorum yine.Neyse...Sahnede Kadim'in kendisini Ezo'ya açması,giderken kondurduğu minik buse hoştu.
En kısa zamanda,tatmin edici bir sonla dizinin bitmesini umut ediyorum.Hepinize iyi akşamlar,iyi yorumlar diliyorum arkadaşlarım bye

Billush
25-02-08, 23:00
Neee fragman mı?Of kadersiz başım ne diye kapattım televizyonu :icon_sorr Her neyse,inşallah Bimkolik çekmiştir,yoksa bekle dur artık gelir belki fragman :img-hyste

esen_89
inanamıyorum ya fragmanı mı verdiler.hemen ps nin başına geldiğim için kaçırdım:icon_sorr
demek evlenme teklif ediyor:img-in_lo.çok hızlı ilerleyen bir diziye sahibiz maşallah:icon_whis
kadim bıyık mı bırakmış.niye ki??

bimkolik çekebildin mi??

mjesec
kim demişti bulamadım. güzel fragmandan kötü bölüm çıkıyor diye. haklısın kardeş hemde dünyalar kadar haklısın. şu bölümden aklımda kalan güzellikler:
gadimin kendini çekişi: faydalanmak istememiştir. sevdiğine değer vermektedir.
hediyeyi bırakışı: aynı açıklama geçerlidir. nasılda ince düşünceli davranmıştır. ki hediyenin zerafetinden de belli olmaktadır.
ballının özrü: nur hanımın zerafeti, ballının sevdası..:img-in_lo
seyfonun çırpınışları: meryem uğruna ağasının ardından iş çevriyor ya kuzum...

beğenmediklerim:
akşam kahvaltısı sonrasında gadim ceketini giyiyorken ezoda düzeltti ya dedim şimdi bi hamle öpecek.. kalasiye işte öpmedi...

ömerin dahil olduğu herşey, doğum gününü hatırlaması, hediye alması, ölürken bile sorun olması, herşey herşey tekrarlıyorum sevgili egoflar bi silah verin hepiniz için kendimi feda edip temizliyeyim şunu. sonra ezopsesi kenara çekip: bana bak kızım; git bizim egof koğuşuna orda sana nezaket, kadınlık dersi verecekler. git çalış öğren ben çıkınca mapustan sınav yapıcam haa:img-hyste:img-hyste

okyanus_perisi
25-02-08, 23:05
damper ezo ya bakın eli isminin hakkını vermiş yani.
ay one bölümdü beyle.18 yaşımda tansiyon hastası oldum.elçin annemizde gitmiş.demek ki ewlilikteki tek engel ömercik kalıo.yeni fragmana bakılırsa gitmeyecek gibi. :icon_sorr bune biçim hayat, bune yaşam tarzı ,:img-cool2
ay şaşırmış durumdayım yeni fragmana mı yorum yapım yoksa diziyemi.anamm anamm ben en iyisi yatim böyle giderse kafa iyice allakbullak olcak.hadi herkeze tatlı rüyalar.

not:yorum lar yine yıkıliiyiiii.:good: :img-hyste forum yine kitlenirse şaşırmam :sad53:

hayal perdesi
25-02-08, 23:05
kim demişti bulamadım. güzel fragmandan kötü bölüm çıkıyor diye. haklısın kardeş hemde dünyalar kadar haklısın. şu bölümden aklımda kalan güzellikler:
gadimin kendini çekişi: faydalanmak istememiştir. sevdiğine değer vermektedir.
hediyeyi bırakışı: aynı açıklama geçerlidir. nasılda ince düşünceli davranmıştır. ki hediyenin zerafetinden de belli olmaktadır.
ballının özrü: nur hanımın zerafeti, ballının sevdası..:img-in_lo
seyfonun çırpınışları: meryem uğruna ağasının ardından iş çevriyor ya kuzum...

beğenmediklerim:
akşam kahvaltısı sonrasında gadim ceketini giyiyorken ezoda düzeltti ya dedim şimdi bi hamle öpecek.. kalasiye işte öpmedi...

ömerin dahil olduğu herşey, doğum gününü hatırlaması, hediye alması, ölürken bile sorun olması, herşey herşey tekrarlıyorum sevgili egoflar bi silah verin hepiniz için kendimi feda edip temizliyeyim şunu. sonra ezopsesi kenara çekip: bana bak kızım; git bizim egof koğuşuna orda sana nezaket, kadınlık dersi verecekler. git çalış öğren ben çıkınca mapustan sınav yapıcam haa:img-hyste:img-hyste

Bu yorumun altına imzamı atmak istiyorum izninle arkadaşım. Zira hiç de tatmin edici bir bölüm değildi benim için. Ne umdum ne buldum... Şahsi fikrimdir vasattı çok vasat...

mjesec
25-02-08, 23:06
sen pc başına gideyim derken kaçırmışsın ben sesi kıstım dizimde pc tv açık bu halde kaçırdım fragmanı allah kahretsin gözün çıksım ömer seni kötüleyeceğim diye oyyyyyy nasıl kaçtı.. ne bıyığı merak ettim. röportajlarda yoktu ayna gibiydi ya...

esen_89
25-02-08, 23:11
fragmanı kaçırmanın üzüntüsünden ve ilk defa bir bölüm sonunda vermelerinin şokundan çıkıp kısaca bölüm yorumu yaparsam ömer ve arkadaşlarının olduğu yerler dışında beğendiğim bir bölümdü:img-yes:

sanki yeni müzik duydum gibi yanılıyor da olabilirim.

ters köşe olup durdum başta.meryem birden gelir öpücük yarım kalır dedim.günahını almışım kızın.eve girmemek için tur atıp durdu.
meryem gelmezse başını çeken ezo olur dedim onda da yanıldım ve hatta çok şaşırdım.ama düşününce çok yerinde bir davranış yaptı kadim

bu arada en son seyfo da seyitin eve giriyordu o arada bir şeyler oldu.merak etmiştim haftaya kaldı o da.

mjesec
25-02-08, 23:11
yazık bana yazıkkk.
gecenin bi körü, üstelik sabah erkenden işe gidicem, yetmezmiş öğrencilerimle uğraşacağım ben fragman yayınlanır umuduyla açmış tv yi futbol programı izliyorum , bimkolik allah rızası için izledim kaydettim de...:icon_sorr

püliton
25-02-08, 23:18
yeni bölüm fragman resimlerini ekledim ..resimler bölümünde.

resimleri eklediğin için teşekürler arkadaşım

kadim de ne öyle o bıyıklar berbat çok kötü hiç yakışmamış :icon_sorr:icon_sorr

Gökgöz
25-02-08, 23:20
Bende detaylı bir bölüm yorumu bilahare yapacağım. Ama bu bölüm diğer arkadaşlarında dediği gibi Ömer sahneleri dışında fena değildi. Helede Ezo nun güldüğünü Kadim e aşık olduğunu şu gözlerimle gördüm ya artık ben iflah olmam.

Bikaç bölüm önce söylemiştim ben. Aşktanda geçtim şu Ezo yu biraz hale yordama sokun diye. Gerçi hala kaba ama en azından aşık olduğunu biraz hissettirdi bize.

Eski bölümlerden yaptığım klibi foruma eklemiştim. Zaten tüm egoflar bilir o eski günleri. Klibi hazırlarken baktım da Ezo o zamanda hazırcevapmış ama bir incelik bir sevimlilik varmış. Hiçte kaba değilmiş. Ama şimdi bakıyorum dan dun konuşuyor. Replikleri çok özensiz. Ne diyeyim umarım şurda son bölümlere bişey kalmamışken biraz daha toparlarlar Ezo yu. :img-yes:

Ya bu fragmanın erken gelmesi benim pek hoşuma gitmiyor. Forumu sezonun başından beri takip eden biri olarak o eski günleri özlüyorum. Diyeceksiniz ki sizede yaranılmıyor. Yok aslında ben hiçbir zaman fragman erkn gelsin istemedim. Önceden yeni bölümden1-2 gün sonra özet, 2-3 gün sonra da fragman gelirdi ve biz ne kadar heyecanlanırdık. :img-yes:

O yüzden ben şu gelecek bölümdeki evlilik teklifi olayını hiç sevmedim ama hadi hayırlısı. :icon_whis:icon_whis

sprıng
25-02-08, 23:22
ben seyrettim fakat ne seyrettiğimi bilmim, öyle bakmışım ekrana sadece, tepkisiz bir şekilde, akılda kalanlarsa,

1. Kadim'in ne kadar asil bir adam olduğu test edilip onaylanmıştır. Ezoya hiç sorgu sual yapmamıştır, tersine onu teselli etmiş ve herşeyin yoluna gireceğini söylemiştir, çok yakın bir mesafede "ben artık gitsem iyi olacak" demesi ne kadar istesede Ezonun bu duygusal anından yararlanmak olup görüp vazgeçmesidir. Geçirdiği zor geceden sonra hediyeyi eliyle vermenin uygun olmadığını düşünüp bırakması ve evden çıkması takdire şayandır. Arabasına dayanıp eve üzüntüyle bakması ve ne kadar zorda gelse de arabasına binip gitmesi ne kadar düşünceli bir insan olduğunu göstermektedir. Şövalye unvanını hakettiğini göstermiştir,

2. Ezonun Kadime kahvaltı hazırladığı sahnedir , Kadim kendi geçmişini anlatış biçimi ve Ezonun hayal kurmayla ilgili itirafları son zamanlardaki en duygusal konuşmaya zemin hazırlamıştır. Kadim sesimizi duymuş ve en azından Ezoyu yanağından öpmüştür,

3. Meryem her zamanki gibi formundadır ve Onur bey dersini çalıştığını belli etmiş ve "baklava satmayla ev mi alınır" repliğiyle bunu göstermiştir,

4. Ballı ağamın üzgün bakan gözlerine bende kıyamamışımdır ve onu teselli etmek istemişimdir, Kadimin böyle bir nedenden dolayı ortaklıktan vazgeçmek istemesi bana olmayabilirdi dedirttirmiştir, sonuçta ağamızın duyguları meydandır,

5. Ballı-Nur diyologları içinde estetiği ve zerafeti barındırmıştır,

6. Ömer bölüm boyunca bağırmıştır ve korkarım ses telleri zarar görmüştür,

yeni bölüm fragmanı görülmüştür fakat bununla ilgili yorum yapmak içimden gelmemektedir.

XCrabX
25-02-08, 23:26
Ofelia resimler için teşekkürler..

ben hemen kanalı değiştirdiğim için fragmanı kaçırdım..

acil servis bimkolik,umarım çekmiştir:img-help:

esen_89
25-02-08, 23:26
ofelia resimler için çok teşekkür ederim.

kadim eski haline dönsün bir an önce yavaştan bıyık bırakmaya başlıyor galiba.
ömer de ölmüyor galiba:icon_whis
fragman bu kadar erken çıkınca insan neye yorum yapacağını şaşırıyor.

eski bölümler izlenmiş belli.ezonun antepte dükkanı yanmış ha...
ayrıca zekinin olduğu yerlerde de eğlendim.

kupa kizi
25-02-08, 23:40
Arkadaşlar bölüm genel anlamda güzeldi çoğunuzun dedikleriyle aynı fikirdeyim mantık hataları azalıyor karakterler düzeliyor ama ben bişey bekliyorum ne oldugunu kelimelerle ifade edemiyorum ama hani ezo vurulmuştuda kadim perişan olmuştu sonra onunla karşılaştığında onu sevdiğini söylediğinde inanın kalbim öyle bir atmıştı ki işte bu hissi tekrar yaşamayı dört gözle bekliyorum. Sanırım beni anlamışsınızdır. Evlenme teklifine sevimekle birlikte içimde bişeyler eksik bilemiyorum. Hep fragmanlardan etkilenip hüsrana ugruyorum. Hep iyi olacak diye düşünüyorum, sonunda dizi bitecek ben hala bişeyler bekliyo olacagım diye korkuyorum...

NOT: Arkadaşlar Serhat beyin diziden ayrılmayı istediği şeklinde bir yorumunuzu okudum durumu merak ediyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese sevgiler

XCrabX
25-02-08, 23:43
gamze iddiayı kaybettin:img-hyste imzanı merakla bekliiiiiiiiiim:img-hyste

Ezo'yu öpecekken,Kadim'in kendisini geri çekmesi hoşuma gitti ve hediye bırakışı çok zarifti..keşke Ezo hediyeyi görüp açtıktan sonra kapıya açıp Kadim'e doğru koşup ona sımsıkı sarılıp teşekkür ederim deseydi:img-in_lobu sahne harika olurdu..ama nerdeeeeeeee..

kahvaltı sahnesinde ise Kadim'in evden çıkarken ki hali çok sevimli ve şekerdi..

Ballı Ağa,Nur un ilk tebessümünü gördükten sonra,gülmesi için domateeees diye taklit yapmasına koptum:img-hyste Ağam bak aşk neler yaptiri adama..

içimden bu kadar yorum yapmak geliyor..zorladım ancak bu kadar yorum çıktı..

birde fragman Ömer ve Ezo öpüşmeye doğru yol almışlar..umarım Ömerin rüyasıdır..tabii bu durumda, bizimde kabusumuz oluyor :img-fear2

pelin-ce
25-02-08, 23:54
Bu dizinin gidişatında artık tek bir olayı gayet iyi çözümlemiş bulunuyoruz...
Ne dizide romantik bir aşk ne de damper Ezo'dan hanımlık beklemek haramdır...

Herşeyi kabullendim ama doğum günün olmuş ve seni seven adam harika bir kolye almış ama sen sadece 'hee taktım' de yav bir iki güzel sözünü geçtim insan hiç olmazsa bi teşekkür eder.
Hayır birde iki kolyeyide özene bezene deneme testine tabi tuttu ya sana kimse laf edemez Ezo..

Bu arada baklavacıdan otele otelden baklavacıya maşallah İstanbul trafiğinde roket hızıyla ilerliyor hiç üzülme Meryem'im siz bu hızla 5 aya kalmaz bir villa dikersiniz Ballı ağamın evinin yanına...

xKubrax
26-02-08, 00:02
Ben bolum maalesef izliyemedim bugun, biraz once eve geldim ve simdi izliyorum ama maalesef basi eklenmemis, yani balo sonrasi Kadimin hediyesi, Kadimin kendini geri cekmesi, vs.
Bu kisimlari cok gormek istiyorum.. Eklenirse izlicem.. Bolum begenilmis, sevindim bunun icin.. Fragman yayinlanmis, resimler icin ofelia arkadasimiza tesekkur ediyorum, umarim eklenir kisa surede.. Evlilik teklifi falan gelicek bolummus, bence cok erken oldu, gerci belli dizi bi kac bolum sonra biticek..
Crab'cigim Gamzeyle iddiamizi ne biliyorsun kiz sen, omu soyledi :img-hyste Demin bana benim kaybettigimi soyledi, sen onun kaybettigini.. Kafam karisti kim kimin sectigi imzayi kullanicak :icon_sorr

XCrabX
26-02-08, 00:12
Bu dizinin gidişatında artık tek bir olayı gayet iyi çözümlemiş bulunuyoruz...
Ne dizide romantik bir aşk ne de damper Ezo'dan hanımlık beklemek haramdır...

Herşeyi kabullendim ama doğum günün olmuş ve seni seven adam harika bir kolye almış ama sen sadece 'hee taktım' de yav bir iki güzel sözünü geçtim insan hiç olmazsa bi teşekkür eder.
Hayır birde iki kolyeyide özene bezene deneme testine tabi tuttu ya maşallah Ezo..

Bu arada baklavacıdan otele otelden baklavacıya maşallah İstanbul trafiğinde roket hızıyla ilerliyor hiç üzülme Meryem'im siz bu hızla 5 aya kalmaz bir villa dikersiniz Ballı ağamın evinin yanına...

pelin-ce canım aynen katılıyorum sana..bende yorumumda şöyle yazmıştım "Ezo hediyeyi görüp açtıktan sonra kapıyı açıp, Kadim'e doğru koşup ona sımsıkı sarılıp teşekkür ederim deseydi bu sahne harika olurdu..ama nerdeeeeeeee.."

birde bu sahnelerin üstüne evlilik teklifi gelecek..aşkı görmeden düğünü görücez..ilan-ı aşktan sonra dizi çöküş yaşadı..
evlilik teklifinden sonrada .................:sad53:
ay dizi ne hale geldi yaaa..

Medea
26-02-08, 00:14
Sizler kadar dikkatle ve başından beri izleyen birisi değilim Ezo gelini,ben İstanbula geldikten sonra izlemeye başladım yani yarısından sonra denebilir.Belki bir eleştiri hakkım yok sizler kadar hakim olmayan birisi olarak ama son birkaç bölümdür özellikle ben "neler oluyor ya" gibisinden bir ruh haliyle izledim diziyi.Tamam insanlar zamanla değişir ama Kadimin birdenbirde böyle ne yapacağını bilmeyen,konuşamayan doğum günü hazırlayamayan hediye bile zor veren şaşkın bir yeniyetmeye dönüşeceğini düşünmezdim.Ya Ezo?Tamam gel gitler yaşıyor tamam kendisini tutuyor..tamam acı çekmek istemiyor vs vs vs ama e be kardeşim şehirli olmasan da köylük yerde de kızlar yavuklularına iki güzel kelam edemezler mi?Bizim Ezo maaşallah Sokratesden bozma Aristodan kırma bir havayla büyük büyük laflar ediyor baklava düzenlerken.Bu nasıl bir kadın?Yani tam damper hakikaten özür dilerim ama :) Karakteri yazan arkadaşa saygılarımı sunarım..köylü yad a şehirli bu nasıl kadın ya?Amma duygusuz amma donuk.Ya hepsine gerçekten resti çek- çektiğinin dakikasında yumuşama- ya da adam gibi bir seçim yap.Daha ne kadar sürer bu git geller?İnsanları diziden çıkarırken de aynı özensizlik var,daha iki gün önce giden kızının peşinden gitmiş demek Elçin hanım?E yolu açık olsun ne diyeyim.İlk aklıma gelenler bunlar..sadık izleyicilerden tekrar özür dilerim,sizlerin yanında ben çömezim belki ama bunları yazmadan edemedim.

Gökgöz
26-02-08, 00:33
Tam yatmıştım ama aklıma bişey geldi yazmadan edemedim...

Dizi ilk başladığından ilk reklam arasına kadar gelen kısıma dikkat ederseniz nerdeyse 50 dakikalı bir süre geçti. Bu kadar uzun bir süre bir dizinin reklama girmemesi olacak iş değil. Çünkü bu diziden para kazanması lazım kanalın. Eee reklam gelirlerinden para kazandığına göre neden uzun bir süre reklama girilmedi???:icon_whis

Çok üzülerek söylüyorum ki sanırım kanal artık bu diziden para kazanmıyor ve reklam alamıyor. Bu belli aslında gelen reytinglerden. Hem bu sebepler hemde dizinin başına gelen bütün kötü olaylar (özelliklede oyuncuları etkiliyor bu durum. En çokta Serhat beyi) artık dizinin biran önce bitirileceği sinyalini veriyor. Ben artık bitmesi taraftarıyım zaten. Sezon sonuna klamyacağıda belli .Tahminime göre 4-5 bölüm sonra bitecek.:icon_whis

Ne diyeyim ben biteceği için seviniyorum. Bu diziyi bu kadar severken böyle şeyler söylemek durumuna getirilmiş olmam beni üzüyor ama yapacak birşey yok. En azından dizinin bitmesi Serhat Tutumluer, Ahmet Mümtaz ve Ali Düşenkalkar (Suzan Aksoy da çıkmış diziden zaten) gibi değerli oyuncular için daha iyi olacak diye düşünüyorum... Umarım yoları her daim açık olur. Ben çok sevmiştim Kadim i, Ballı ağayı, Kutsal ustayı ve Elçin anneyi...:sad53::sad53::sad53:

xKubrax
26-02-08, 00:59
Bolumu izledim sayilir, bi basini izliyemedim onuda bimkolik sayesinde izlicem umarim..

Izledigim kadariyla guzel bi bolum, mantik hatalari gercekten yok denilcek kadar azalmis, bu cok buyuk bisey bu dizi icin..
Elcin anne cikmis diziden uzuldum, bari telefon yerine son bi kez gorunseydi, bu kadar borclu degilmi bizlere :icon_sorr
Herkes yavas yavas cikiyor zaten, onlarin yerini Nurgul Yesilcayin aile fertleri geliyor (!!)
Neyse bu konusu acmak istemiyorum, cunki moralim birazda olsa yerine geldi bu bolumden sonra.. Hersey her ne kadar hizli ilerlesede, bunun sebepi belli dizinin finaline cok yaklastik.. Tahminimce 58 / 59 bolumunde final yapilir, zaten 55 garanti belki 3 bolumde evli hallerini izleriz.. Benki bu dizinin gelicek sezonda devam etmesini istiyen simdi bitme taraftariyim, inceldigi yerden zaten kopucak bari guzel bi final yapsinlarda diziyi guzel hatirliyalim..
Ya ben yine konuyu dagitiyorum bolum hakkinda yazicaktim.. Dedigim gibi hos bi bolumdu bence, basi daha hostur kesin, hediye verme Kadimin kendini geri cektigi opucuk bunlaride izlesem dahada begenicegime eminim..
Tek sykayet ettigim nokta Ezo ve Kadimli sahnelerin cok az olmasi, ben izledigim kisimlarda sedece kahvalti sahnesi gordum, bide izliyemedigim balo sonrasi kisim var.. Neyse bunada sukur hic yoktan iyidir, en azindan uzun surdu kahvalti sahnesi ve cok guzeldiii, ozellikle Kadimin busesi :img-in_lo
Diger beni fazlasiyla sykan olayda Gamze'nin soyledigi bisey, bu bolumun jeneriginde ekip mekip yokmus, oyuncular ismi verilmis ve direk bolum girilmis..
Yani dizimizin artik yonetmeni ve senaristi yokmu, oyuncularmi biseyler yapip cekiyor.. Valla bu dizinin basina gelen su dunyadaki hic bi dizinin basina gelmemistir.. Ne sansizmis Serhat :icon_sorr
Ha ayrica bu Omer'de kan deposu masallah, ta sabah bicaklandi aksam Ezo'yu gordu ve bayildi, iste bu bolumdeki tek gozume batan mantik hatasi..

xKubrax
26-02-08, 01:06
Fragmani izledim bimkolik sayesinde, cok tesekkur ediyorum ona :)

Dedigim gibi cok hizli ilerliyor hersey ama belliydi boyle olucagi, daha tam anlamiyla ask goremeden dugun goruyoruz 54'uncu bolumde, e evlilik teklifide 51 bolumde normal dimi, daha dusuncek Ezo ohoooo..
Fragman guzel, Omer sahnesi kesinlikle ruya.. Kadim ve Ezo'lu sahnelerde cok hos, cocuklasmislar iyice :)
Evlilik teklifide her ne kadar erken olsada oda guzel.. Fragman'i gormek dahada iyi geldi, bu arada umarim haftaya izliyebilirim yine izliyememe durumum var cunki :icon_sorr:icon_sorr

Medea
26-02-08, 01:36
Bir de gördüğüm kadarıyla Serhat beyin genelde dizilerde aksilikler peşini bırakmıyor.O zaman durup br düşünmesi gerekiyor sanırım.Hepsi şanssızlık olamaz kanımca,yani bir hata yaparsınız bilemediniz iki ama üçüncüde iyi proje seçersiniz.Yani demek ki onda da ,yaklaşımında da yanlış olan birşeyler var.Nerelerde hata yaptığını analiz edip bulması gerekiyor.

Ofelia
26-02-08, 01:45
kesinlikle katılıyorum. izleyicimiz bu kadar candan rol yapan insan yerine eli silah tuatan kafa kol kesen ve hatta tüm bunları yaparken hiçbir oyunculuk yeteneği göstermeyen kişiler peşinde. rating canavarı bu olsa gerek. serht beyin şansı da çok kötü. hatta ben buna şans demiyeceğim. anladığım kadarıyla o senaryoyu okuyor samimi içten gerçek buluyorsa oynuyor. ee malum biz içtenlik sevmeyiz. işimiz kurtlarla parslarla. kim ne yapsın bi baba-oğul-anne dramını içtenliğini yada ailesindn darbeler yemiş br kadınla aşkı uğruna herşeyden vazgeçmiş hatta en sonunda doğmamış bebeğini kaybeden bi adam hikyesini.... geçiniz efendim bunları... fazla elit bunlar.. fazla duygusal.. insanların kalbine işliyor... halbuki yapımcıların mafyaya ihtiyacı var sansasyona ihtiyacı var... bu nedenle serhat bey şanssız değil. sadece kalbi ve vicdanı var, izleyicisine karşı sorumlu, inançları var, tabii dizisi kalkar yayından

çok haklısın...duygularıma tercüman olmuşsun sevgili mjesec.öyle güzel açıklamışsın ki.zaten röportajında kendiside gelen senaryoları seçtiğini söylemişti.düşünün binbir gecemi ve erkekler ağlamaz mı diye seçim yapmak zorunda kalıp erkekler ağlamazı seçmiş..senaryonun kadronun sıcaklığı gereği.şimdi binbir gecedede oynuyor olabilirdi.şanssızlık değil bu sadece günümüzde ki manevi değerleri ,samimiyeti,sıcaklığı seçtiği projelerde de arıyor olması,hepsi bu.

sevgili medea sanırım yukarıda alıntıladığım kısımlarla cevap vermem yeterli olur..yazdıklarından şu çıkıyor daha önceki projeler kötüydü yanlış seçimlerdi..buna katılmak mümkün değil..çok kaliteli yapımlarda rol aldı hep..zaten onun ismini bir dizide görmek bizler için dizinin kalitesi adına güven veriyor..o varsa kesin kaliteli bir yapımdır diyoruz hep.örnek erkekler ağlamaz gibi..kadrosuyla konusuyla çok güzel bir diziydi..bitmeyi hak etmişmiydi?hayır.kalitesizmiydi?hayır..günümüzde nelerin reyting yaptığını artık herkes biliyor..fazladan da yazmanın manası yok.
mjesec'in de dediği gibi,
serhat bey şanssız değil. sadece kalbi ve vicdanı var, izleyicisine karşı sorumlu, inançları var...hepsi bu.

Medea
26-02-08, 01:56
Ben Serhat beyi takip eden birisi değilim yazılarımdan da hemen birşeyler çıkarılmasının bu nedenle doğru olmayacağı kanaatindeyim,hele hele de yanlış sonuçların asla çıkarılmasını istemem.Önceki projelerine de kötü demedim yazımda böyle bir şey yok,izlemediğim birşeylere kötü demem imkansızdır.Serhat bey eğer sizler tarafından şanssız olarak addediliyorsa ki çok sık okudum bunu,o zaman ben de diyorum ki biryerlerde bir yanlış yapıyor.Yoksa kendisine bir tavrım asla olamaz.Serhat beyin seyircisine saygısına sonsuz saygı duyarım ben de ama ne var ki eğer sanatsal kariyerine zarar veriyorsa,sizler dha iyi bilirsiniz,sürekli dizilerine bir şeyler olan bir oyuncu durumunda kalıyorsa haketsin etmesin o zaman biraz düşünmeli diyorum sadece.İyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum Serhat beyin ama iyi oyuncular da hata yapabilirler...ya da yanlış projeer seçebilirler.Önemli olan bunun sık olmamasıdır.Serhat bey bu diziye girdiğinden itibaren ilgisini çeken ve izleyen birisi olarak bunu iyiliği için dediğimi anlayacağınıza eminim..sevgiler herkese.

banubanu
26-02-08, 06:59
Gelen gideni mumla aratıyor ne yazık ki...
Eski bölümlerin bazı parçalarını okuyup onları kullanıp diziyi dallanıp budaklandırmak çok yaratıcı kutluyorum....
Doğru söyleyeni dokuz diziden de kovuyorlar demek ki.. Elçin Annede gönderildi.. Arzu'nun yanına.. Aman ne güzel.. Suzan hanım'ı yine güzel projelerde göreceğiz eminim..
Ezo'ya kamyon bile tamir ettirdiler ya helal olsun bu bizim yazarlara... Ezo'yu "süper kadın" halinden ben hiç memnun değilim..
İnandırıcılık yok, gerçekçilik yok....
Kadim (ilk bölümlerdeki acısından içine kapanan o adam) başına gelenleri anlatırken "şurdan iki yumurta kırsana" halleriyle anlatması çok kötüydü... Biz bu çözülmeleri ne heyevanlarla bekliyorduk...
Hadi canım hadi... Bu dizi düzelmez.. ben artık buna kanaat getirdim.. Bu dizi benim için artık bitmiştir..
Serhat Bey lütfen o diziden çıksın...
Yazarlar da şu forumda senaryolar bölümüne bir göz atsın... Eminim onların yazdığından daha yaratıcı fikirler bulacaklardır. Biz yazıyoruz utanmayın kullanın.. daha kötü ne olabilir ki?

mjesec
26-02-08, 07:31
[QUOTE=Gökgöz;6224467]Tam yatmıştım ama aklıma bişey geldi yazmadan edemedim...

Dizi ilk başladığından ilk reklam arasına kadar gelen kısıma dikkat ederseniz nerdeyse 50 dakikalı bir süre geçti. Bu kadar uzun bir süre bir dizinin reklama girmemesi olacak iş değil. Çünkü bu diziden para kazanması lazım kanalın. Eee reklam gelirlerinden para kazandığına göre neden uzun bir süre reklama girilmedi???:icon_whis

QUOTE]

ben senin gibi düşünmüyorum..o reklam tamamen izleyici kaybetmeme korkusu kaldıki daha sonra o reklamın afedersin otu çıktı. reklam almıyor olsaydı diğer reklamlar olmazdı. yada bu reklamlar daha uygun zaman dilimine bölünürdü. neyse ben bi sarılma göğüse yaslanma görmek isterdim...öpmüyosan sarıl be kardeşim

deryadil
26-02-08, 07:49
Dizinin başını biraz seyrettim, acele çekim ruhsuz bir Ezo Kadim sahnesi vardı. Kendimi hiç zorlayamadım doğrusu burada yok ben hissedemiyorum aslında çok duygusal bir sahneydi. Onlar iyi rol yapıyorlar ben anlamıyorum falan diye. İyilerse iyi olsunlar ama ben hiç bir duygusallık göremedim. Sonra zaten bıçak sırtı başladı, reklem arasında baktım Ömerli sahneler vardı. Kimi öldürelim diye tartışıyorlardı, Ballıyı öldüreceklermiş de Kadim kalacakmış da. Çok güzel ve yerinde ! olan bu sahneden sonra bıçak sırtına döndüm ve bir daha hiç açmadım. Çok rahat ettim. Ne kadar az kişi yazmış foruma.Dizinin reytingini bilmem ama forumun reytingi çok düşmüş. Genel olarak yazanlar beğenmiş, yazmayanları bilmem. Suzan Aksoy'un ayrılmasına sevindim. Bu şeyin parçası olmak gittikçe zor geliyordu ona besbelli. İyi projelerde yer almasını dilerim Suzan Aksoy'a. Zararın neresinden dönülse kardır

söğüt
26-02-08, 08:56

sevgili derens, yerden göğe, göklerden arşa kadar haklısın..:img-yes:

belliki nurgül yeşilçay bu yapım şirketini babasının olmayan arpalığı gibi kullanıyor..
tamam en başta bizde kızı ve kardeşi için hadi olabilir dedik..ama sonradan olanca aile fertlerinin diziye doldurulması, en hafif tabirle görgüsüzlüktür..
ben nurgül yeşilçay ismini henüz yeni yeni filizlenen, güçlü oyunculuk potansiyeli olan güzel bir kadın oyuncu olarak, merakla takip edenlerdendim..
sinemada üst üste başarısız olmasını, zaman zaman bazı eleştirmenlerden "çabuk havaya girdi, rolüne sahip çıkamadı" gibi eleştrileri okudum..hadi canım dedim..inanamadım o zamanlar...

ama şimdi gazetede cem özerin diziye dahil olduğunu, bunun da bizzat nurgül yeşilçay aracılığı ile hatta fikri ile olduğunu okuyunca...üstelik cem özerin, gazetedeki haberede yansıyan o sözüm ona esprili (aslında iğrenç ) diziye katılma sebebini okuyunca, bu dizideki laçkalıkda bizzat başrol kadın oyuncunun etkisi olduğunu, maalesef üzülerek, hayal kırıklığına uğrayarak anladım..kocasını oynadığı bir dizide işe aldırabiliyorsa, o kadar sözü geçiyorsa o iğrenç, kaba, terbiyesiz replikleride düzeltirecek kadar sözü geçerdi heralde...

anlaşılan damper ezo, literatüre damper nurgül olarak adını yazdırma gayretinde...
kamyon kasasına sığdırabildiği kadar, aile, eş- dost, tanıdık kim varsa doldurmaya çabaladığına göre......
cem özere gelinceye kadar hiç mi oyuncu yoktu piyasada...ve cemil ipekçiye gelinceye kadar hiç mi modacı yoktu piyasada...
zıvanadan bu kadar çıkmak kimin fikri ise ona selam ediyorum...bu kadar basitliği o kendisine yakıştırmışsa, bize de bu dizi ile ilgili son satırları yazmak yakışır....

nurgül hanım yakında suzan aksoyu çıkarır, yerine kayınvalidesini alır demiştim....ki ben tamamen şaka olarak yazmıştım ama görünen o ki sevgili suzan aksoy cidden çıkmış..çok da iyi yapmış....

sevgili oya yüce ile tatlı tatlı başlayan bir rüya maalesef kabusa dönüştü...
şimdi benim kulağıma küpe olan bir şey varsa,
o da nurgül yeşilçay adı geçen her projeye şüphe ile bakmam gerektiğidir.

bize verilen aile terbiyesi, "hayatta her işin bir yakışığı vardır, eline bir iş aldığın zaman, ona göre düşün taşın, ona göre yap o işi denilmişti..."
maalesef oya yüce gittiğinden beri kimse bu dizide bu prensibi kaale almadı..
en acısıda, güzelim oyuncularımıza yazık ettiler..:icon_sorr

kadim&neşe
26-02-08, 09:04
wawwwww inanmıyorum:blink: fragman gelmiş ne tez daha bölüm yorumu bile yapmadan bu ne hızdır hızınıza yetişemiyorum doğrusu:img-hyste

ya asıl dünkü bölüme gelecek olursak pek bişi hatırlayamıyorum bikaç sahne dışında bunlar;zekinin sarhoş olduğu sahne,ezoyla kadimin gecenin bi yarısı kahvaltı ettikleri sahne:img-hyste(ya bu dizide zaman diye bişi kalmamış),ballının nuru güldürmeye çalıştığı sahne başka da hatırlamıyorum:sad53:

SUEDA40
26-02-08, 09:22
kırkkere maşallah ne diziymiş be nurgül yeşilçay a.ş iyi çalışıyor ailede başka kim kaldı diziye dahil edilmeyen ana babasınada gelir yakında.
vah kadim efendi ne hale geldi senin gibi patronlar düşman başına.ne biçim otel sahibiyse anlamadım anlayan varmı bilmiyorum.
ezo maşallah yakında tamirhanedede çalışmaya başlar yakındada istanbul dışınada açılır bir kadın bunca insanı deviriyor of bizler kadınlığımızdan utanalım.
resmen diziyi izlerken karabasanlar basıyor ne yapayım olmaz olasacı kadim senin yüzünden nelere katlanıyorum.
herkese iyi sohbetler

ladyDarbanvile
26-02-08, 09:36
Geçen bölüm için yorum yapma isteği vardı ama buna bir şey pek yazmak istemiyorum:(

Suzan Aksoy'un ayrılması gibi sevgili(!) Süreyya'mızda ayrılmış diziden galiba. Jenerikte o da yoktu.

Yeni fragmanda dikkatimi çeken şey ise; Ezo ile Kadim'in evliliği çok çabuk olacak anladık da, yetişmiş bir kızları da şimdiden hazır! Çocuk yuvasından alacaklar gibi geldi bana. Tabi bu yuva ziyareti nerden çıktı, ne alaka anlayabilmiş değilim....

karamursel
26-02-08, 09:49
Ben Serhat beyi takip eden birisi değilim yazılarımdan da hemen birşeyler çıkarılmasının bu nedenle doğru olmayacağı kanaatindeyim,hele hele de yanlış sonuçların asla çıkarılmasını istemem.Önceki projelerine de kötü demedim yazımda böyle bir şey yok,izlemediğim birşeylere kötü demem imkansızdır.Serhat bey eğer sizler tarafından şanssız olarak addediliyorsa ki çok sık okudum bunu,o zaman ben de diyorum ki biryerlerde bir yanlış yapıyor.Yoksa kendisine bir tavrım asla olamaz.Serhat beyin seyircisine saygısına sonsuz saygı duyarım ben de ama ne var ki eğer sanatsal kariyerine zarar veriyorsa,sizler dha iyi bilirsiniz,sürekli dizilerine bir şeyler olan bir oyuncu durumunda kalıyorsa haketsin etmesin o zaman biraz düşünmeli diyorum sadece.İyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum Serhat beyin ama iyi oyuncular da hata yapabilirler...ya da yanlış projeer seçebilirler.Önemli olan bunun sık olmamasıdır.Serhat bey bu diziye girdiğinden itibaren ilgisini çeken ve izleyen birisi olarak bunu iyiliği için dediğimi anlayacağınıza eminim..sevgiler herkese.

sevgılı medeayorumların haklı ve dogaldı tabı baska bır ulkede olsaydık ama burası turkıye
gecmıse bakarsak kac tane kalıtelı yapım yokoldu bızım ızleyıcı kıtlemız sadece eglendırsın ıstıyorkı boyle oldu
tv de olan kac programı ızlıyebılıyoruzkı gunduz mılletın kacan karılarına, alınan paralara evlendırme programlarına ,endesklı ızleyıcı gecede ona gore dızı secer tabı ..........
serhat bey sectıgı projelerde en azından ıcınde bır ogretısı amacı olan projelerı secıyodu
o sebeple hala erkekler aglamaza ıcımız gıdıyo yazık oldu dıye hala o proje hatırlanıyo ve hatırlanacak
esır kalpler zaten bıryerlere comak sokan bır dızıydı bırılerı engelledı
ezo gelın de serhat bey degısen kadroya ınanmıs ve kabul etmıs kadro yarı yolda bırakınca o ne yapsın
ayrıca benım hala algılayamadıgım AHMET MUMTAZ TAYHAN , SUSAN AKSOY. ALI DUSENKALKAR. NURGUL YESILCAY, NESRIN AKDAG VE SERHAT TUTUMLUER
boyle kadroya ramen nasıl bu hale geldı

kadim&neşe
26-02-08, 09:49
Geçen bölüm için yorum yapma isteği vardı ama buna bir şey pek yazmak istemiyorum:(

Suzan Aksoy'un ayrılması gibi sevgili(!) Süreyya'mızda ayrılmış diziden galiba. Jenerikte o da yoktu.

Yeni fragmanda dikkatimi çeken şey ise; Ezo ile Kadim'in evliliği çok çabuk olacak anladık da, yetişmiş bir kızları da şimdiden hazır! Çocuk yuvasından alacaklar gibi geldi bana. Tabi bu yuva ziyareti nerden çıktı, ne alaka anlayabilmiş değilim....

evet ya bu yuva ziyareti nerden çıktı onu bende anlamadım dizi ile hiçbir alakası yokken ama kadim top oynarken çok mutluydu:img-in_lo ah ahhhh keşke dizi hazirana kadar devam etse ya da serhat bu diziden çıktıktan sonra yeni bi dizi ile ekranlara geri dönse de bize kendisini özletmese son sahne çok güzeldi benimle evlenir misin ezo ben olsam evet kadim evet derdim ama ezo hanımı bilemem artık

h23
26-02-08, 10:05
evet ya bu yuva ziyareti nerden çıktı onu bende anlamadım dizi ile hiçbir alakası yokken ama kadim top oynarken çok mutluydu:img-in_lo ah ahhhh keşke dizi hazirana kadar devam etse ya da serhat bu diziden çıktıktan sonra yeni bi dizi ile ekranlara geri dönse de bize kendisini özletmese son sahne çok güzeldi benimle evlenir misin ezo ben olsam evet kadim evet derdim ama ezo hanımı bilemem artık
ben şahsen boyle yuva ziyareti vs.. gibi sahneler taraftarıyım.
cunkuuuu hep basından beri diyordum cok kompleksleştirmeye gerek yok diziyi,
her hafta basit ufak tefek olaylar olsa kadim-ezo yaklassa beraber vakit gecirseler tek istegim buydu. gec de olsa boyle hayalimdeki bi sahne izlemiş olacagız. tabi umarım bu ortama da ömer pöykürüğü sokmazlarsa. biz bilem ekrandan titredik. o cocuklar ne yapsın :icon_sorr
acıkcası gelecek hafta mangal partisi dısında cocuk yuvası sahnelerini de merakla izleyecgim uzun zmndan beri ilk kez ezo-kadim gözüme güzel gorundu.

derens
26-02-08, 10:07
sevgili derens, yerden göğe, göklerden arşa kadar haklısın..:img-yes:

belliki nurgül yeşilçay bu yapım şirketini babasının olmayan arpalığı gibi kullanıyor..
tamam en başta bizde kızı ve kardeşi için hadi olabilir dedik..ama sonradan olanca aile fertlerinin diziye doldurulması, en hafif tabirle görgüsüzlüktür..
ben nurgül yeşilçay ismini henüz yeni yeni filizlenen, güçlü oyunculuk potansiyeli olan güzel bir kadın oyuncu olarak, merakla takip edenlerdendim..
sinemada üst üste başarısız olmasını, zaman zaman bazı eleştirmenlerden "çabuk havaya girdi, rolüne sahip çıkamadı" gibi eleştrileri okudum..hadi canım dedim..inanamadım o zamanlar...

ama şimdi gazetede cem özerin diziye dahil olduğunu, bunun da bizzat nurgül yeşilçay aracılığı ile hatta fikri ile olduğunu okuyunca...üstelik cem özerin, gazetedeki haberede yansıyan o sözüm ona esprili (aslında iğrenç ) diziye katılma sebebini okuyunca, bu dizideki laçkalıkda bizzat başrol kadın oyuncunun etkisi olduğunu, maalesef üzülerek, hayal kırıklığına uğrayarak anladım..kocasını oynadığı bir dizide işe aldırabiliyorsa, o kadar sözü geçiyorsa o iğrenç, kaba, terbiyesiz replikleride düzeltirecek kadar sözü geçerdi heralde...

anlaşılan damper ezo, literatüre damper nurgül olarak adını yazdırma gayretinde...
kamyon kasasına sığdırabildiği kadar, aile, eş- dost, tanıdık kim varsa doldurmaya çabaladığına göre......
cem özere gelinceye kadar hiç mi oyuncu yoktu piyasada...ve cemil ipekçiye gelinceye kadar hiç mi modacı yoktu piyasada...
zıvanadan bu kadar çıkmak kimin fikri ise ona selam ediyorum...bu kadar basitliği o kendisine yakıştırmışsa, bize de bu dizi ile ilgili son satırları yazmak yakışır....

nurgül hanım yakında suzan aksoyu çıkarır, yerine kayınvalidesini alır demiştim....ki ben tamamen şaka olarak yazmıştım ama görünen o ki sevgili suzan aksoy cidden çıkmış..çok da iyi yapmış....

bize verilen aile terbiyesi, "hayatta her işin bir yakışığı vardır, eline bir iş aldığın zaman, ona göre düşün taşın, ona göre yap o işi denilmişti..."

Nasıl güzel yazmışsın söğüt ya, ben de aynen bunları hissediyorum, 3 Mart'ta siyad ödülleri var ve nasıl heyecanla bekliyordum Nurgül Hanım ödül alacak mı diye, şimdi beni resmen hayal kırıklığına uğrattı, onu çoğu yerde savunurken şimdi acaba diye düşünmeye başladım... Ahhh Oya Yüce ahhh, valla bi gittiler, dizi bir dağıldı toplayabilene aşkolsun, dün akşamki bölümü bile beğenemedim ben seti, Serhat Bey'i düşününce, bilmiyorum yaa, moralim çok bozuk gerçekten, bunları hak etmiyordu, bu kadar değerli oyuncular....

Şimdi baktım, kimsenin içinden uzun uzun yorum yapmak gelmemiş, ben bölümü bile seyredemedim ki düşünmekten, içime bir hüzün çöktü kaldı, çok mutsuzun dizinin bu hale gelmesinden, 54'ten sonra taş çatlasa bir bölüm daha olur ve biter gibi geldi bana neyle uzatacaklar ki diziyi allah aşkına, yan karakterlerin dizisi oldu çıktı zaten, artık son temennim dizinin bir an evvel, mantıklı bir şekilde final yaparak bitmesi yönünde, hiçbir oyuncunun diziden bu kadar zarar görmeye hakkı yok, Suzan Aksoy apar topar yok oldu, Serhat Bey mutsuz, Nurgül Yeşiçay çoğumuzun gözünde inanılmaz bir imaj zadelenmesi yaşadı, hepsine yazık, bitsin de herkes kurtulsun...

meden
26-02-08, 10:29
....................

Herkese selamlar, yazma isteği olmayanlardan biriyim ben de ama Sevgili Söğüt ve Derens...sizlere ben de yürekten katıldığımı söylemek isterim...gece buraya yazmak içimden gelmedi ama Pastel Yapıma epeyce yazdım içimde ne varsa...okunur okunmaz bilemem...Ama artık izleyicinin önüne ne konursa; saygısızca, umursamazca istenmediğini bilsinler diledim içimden.....

Bölümü beğenebilenleri de kutluyorum..ben de o umutla OnurTan bey geleli; ondan önce B.Pirhasan geleli beğenmek umuduyla ekrana bakıp duruyorum; emeğe saygı diyorum, sabır diyorum..Pek çok kişi gibi...e ama ne oluyor kabus artarak karabasana doğru yol almakta...Sevdiğim oyuncu..lar olmasa neye bu kadar cebelleşelim değil mi kumanda elimizde...onlar kadar saygısız olmadığımızdan...E.A. sever olarak sloganlarımızdan biri de sevmek korumaktır.. idi...bu mantıkla 50.bölümü de devirdik dün gece...aklında etkilendiğin sahneler ne diye sorsanız söyleyemem bile...emek verilmiş vakit harcanmış elbette sağolsunlar yine de ama; başrol oyuncusunun konuk, konuk oyuncunun da başrol olduğu nerede görülmüş acaba...artık 30 lu bölümleri izlerken içim acıyor resmen...nasıl katledildi bu güzel duygu fırtınası, iki başrolün harika elektriği...
Sanırım elektrikler süresiz kesildi artık çünkü iki kişiden biri kaba saba duygusuz, aklı kendine etmediği kalmamış gördüğüm en itici karakterin hayaliyle karışıyor, sanki verilen hediyelere göre seçim yapacak havası yaratılıyorsa...bir çift güzel söz esirgeniyorsa........
aşkın gözü körmüş derim...Ve Serhat beyin emeğine herkesten daha çok üzülürüm...
Ezo-Kadim Aşkını ne görebildim, ne de inancım var...görmediğim fragmanda bir de evlilik teklifi varmış!!!!..Eh sözün bittiği yerdir....Ekibe başarılar...en çok da Nurgül Hanıma diyelim!!!...

hepinize sevgiler, saygılar....

h23
26-02-08, 10:38
herkese selamlar,
pek beceremem bölüm yorumu yapmayı amma boş durmasından iyidir,
dun aga-kadim anlasmayı iptal kısmına yetiştim.
güzel bi sahneydi bence. kadimin nezirin ballının tavırları da tam yerindeydi.ne bi aşırıcılık ne bi eğretilik.
ezo-kadim kahvaltı sahnesinin de basını izleyebildim fena degildi. gerci kadimin yüzü gülmüyor diye üzülüyorduk ama gülmeseymiş daha iyi olacakmıs :img-hyste
nur-ballı sahnesi oldukca güzeldi. hem romantik hem komik :img-icecr
ezo tripin kırgınlıgın nasıl yapılacagını nur hanımdan, kadim de kendini affettirmenin yolunu ballı dan ogrense cok daha guzel sahneler izleyebilirdik,
bunun dısında pekbişey yok aklımda kalan dizide.
gelelim fragmana evet itiraf ediyorum: uzun zamandan sonra ilk kez bi fragmanı begendim :img-hyste:img-hyste sorun bende galiba.
oldukca sıcak samimi geldi sahneler bana, ezo-kadim-cocu yuvası super bi fikir ;)
ballı-nur-parti de hoş gorunuyordu.
güzel bi bölüm olacak diye umuyorum haftaya hadi hayırlısı...

deryadil
26-02-08, 11:11
herkese selamlar,
pek beceremem bölüm yorumu yapmayı amma boş durmasından iyidir,
dun aga-kadim anlasmayı iptal kısmına yetiştim.
güzel bi sahneydi bence. kadimin nezirin ballının tavırları da tam yerindeydi.ne bi aşırıcılık ne bi eğretilik.
ezo-kadim kahvaltı sahnesinin de basını izleyebildim fena degildi. gerci kadimin yüzü gülmüyor diye üzülüyorduk ama gülmeseymiş daha iyi olacakmıs :img-hyste
nur-ballı sahnesi oldukca güzeldi. hem romantik hem komik :img-icecr
ezo tripin kırgınlıgın nasıl yapılacagını nur hanımdan, kadim de kendini affettirmenin yolunu ballı dan ogrense cok daha guzel sahneler izleyebilirdik,
bunun dısında pekbişey yok aklımda kalan dizide.
gelelim fragmana evet itiraf ediyorum: uzun zamandan sonra ilk kez bi fragmanı begendim :img-hyste:img-hyste sorun bende galiba.
oldukca sıcak samimi geldi sahneler bana, ezo-kadim-cocu yuvası super bi fikir ;)
ballı-nur-parti de hoş gorunuyordu.
güzel bi bölüm olacak diye umuyorum haftaya hadi hayırlısı...

Ben sana diyim bu gidiş gidiş deyil, bu olumluluk hali, bahar havası gibi dış etkenler etkiledi seni. En çok bu Kadim'in gülme meselesine güldüm. :img-hyste Hakikatten kısıtlı bir zaman aralığında izledim diziyi o gülüşü gördükten sonra zapladım. Aynı şeyleri düşündüm. Aklıma Neşe geldi. Onun msn adresinde gülmekle ilgili bir notu var ya, nedense o geldi aklıma. Teşbihte hata olmaz diyelim ve bu konuyu kapatalım.
Senin dediğin yavaş gelişmeler ve derinleşen aşk konusunu anladım ama artık biraz geç değil mi, zati olan oldu. Ben inanamam artıkın. Zavallı Kadim, zavallı Serhat.:sad53: Onu kim kurtaracak bu diziden?

rhett-butler8/1
26-02-08, 11:12
arkadaşlar akşam bölümü izleme gafletinde bulundum...:icon_whis çok sıkıcı ve beğenmediğim bir bölümdü ama şunu göremediğim için meraktayım..son sahnede....gelen kimdi ?..

söğüt
26-02-08, 11:27
Herkese selamlar, yazma isteği olmayanlardan biriyim ben de ama Sevgili Söğüt ve Derens...sizlere ben de yürekten katıldığımı söylemek isterim...gece buraya yazmak içimden gelmedi ama Pastel Yapıma epeyce yazdım içimde ne varsa...okunur okunmaz bilemem...Ama artık izleyicinin önüne ne konursa; saygısızca, umursamazca istenmediğini bilsinler diledim içimden.....

Bölümü beğenebilenleri de kutluyorum..ben de o umutla OnurTan bey geleli; ondan önce B.Pirhasan geleli beğenmek umuduyla ekrana bakıp duruyorum; emeğe saygı diyorum, sabır diyorum..Pek çok kişi gibi...e ama ne oluyor kabus artarak karabasana doğru yol almakta...Sevdiğim oyuncu..lar olmasa neye bu kadar cebelleşelim değil mi kumanda elimizde...onlar kadar saygısız olmadığımızdan...E.A. sever olarak sloganlarımızdan biri de sevmek korumaktır.. idi...bu mantıkla 50.bölümü de devirdik dün gece...aklında etkilendiğin sahneler ne diye sorsanız söyleyemem bile...emek verilmiş vakit harcanmış elbette sağolsunlar yine de ama; başrol oyuncusunun konuk, konuk oyuncunun da başrol olduğu nerede görülmüş acaba...artık 30 lu bölümleri izlerken içim acıyor resmen...nasıl katledildi bu güzel duygu fırtınası, iki başrolün harika elektriği...
Sanırım elektrikler süresiz kesildi artık çünkü iki kişiden biri kaba saba duygusuz, aklı kendine etmediği kalmamış gördüğüm en itici karakterin hayaliyle karışıyor, sanki verilen hediyelere göre seçim yapacak havası yaratılıyorsa...bir çift güzel söz esirgeniyorsa........
aşkın gözü körmüş derim...Ve Serhat beyin emeğine herkesten daha çok üzülürüm...
Ezo-Kadim Aşkını ne görebildim, ne de inancım var...görmediğim fragmanda bir de evlilik teklifi varmış!!!!..Eh sözün bittiği yerdir....Ekibe başarılar...en çok da Nurgül Hanıma diyelim!!!...

hepinize sevgiler, saygılar....

sevgili meden,
bu eleştrileri yazarken üzüntümüz, hayıflanmamız hep yanımıza kalarak yazdık..
maalesef yazdıklarımız yani bu sayfalar ilgililerce hiç okunmamış...
bu site aslında, halkın nabzını tutmak anlamında bulunmaz bir gösterge..

şimdi bakıyoruz ortada dizinin elle tutulur bir konusu yok..
evet oya yüce grubu zamanında da yoktu.
ama ne vardı.... hoşluk ve zerafet vardı... insanoğlu tabiatı gereği, güzele iyiye temayyül eder.. ama tabiki dizide her karakter polyanna gibi olamaz..steril tiplemeler bir iki karakterde kalır.. kötü karakterde olur, belalı da olur, çirkefde olur..ama başrol karakteri titizlikle işlenir..insani vasıflar çerçevesinde hata yaptırılır..ama bu dizide her şey özensiz baştansavma bir dille yazıldı yönetildi..
oya yüce, zamanındada elle tutulur bir konu yoktu dedik ama oya yüce bu dikkat çektiğimiz noktaların çok farkında bir senaryo çıkarmıştı..olayları çok lirik, naif bir dille işlemeyi başarmıştı...

düşünüyorum düşünmüyorum da....sevgili karamürselin
işaret ettiği ; gündüz kuşağında kadın sorunlarını reklam yaparak, halka sunan vs. gibi programları izleyen izleyici kitlesi dikkate alınarak yazılmış ve yönetilmiş bu dizi...bizler için değil...
nurgül yeşilçayı o izleyici kitlesine kadın kahraman yapmak istemişler,
bizlerde umutla güzel birşeyler olabilir mi diye beklemişiz...
dedikki nurgül ve serhat yanyana güzel duran iki oyuncu, ezo ile kadim aşkı olsun dedik bu nedenle...güzel olur dedik..ama dediğime de istediğime de bin pişman ettiler, aşktanda, ezodan da, kadimden de, nurgülden de serhattanda buz gibi soğuttular..,:img-pilot:icon_sorr

ezo-kadim
26-02-08, 11:57
selam herkese dünkü bölümle ilgili yorum icin gelmistim birde baktimki fargman gelmis süper ya bayildim zaten ONUR bey geleli diziye hareket ve bereket geldi diyebilirim begenmeyenler olabilir begenmezsen bakmazsin kimse kimseyi zorlamiyor ama dünkü bölüm cok güzeldi hersey düzenlice akti bitti ben izlerken zevk aldim Kadim ve ezo ilk defa cok sicaktilar birbirlerine karsi bakislar cok güzeldi gerci kadimin ezoyu öpmesini cok isterdim ama buda güzeldi herseyin bir sirasi var o da gelecek cok samimiydiler birbirlerine karsi önemli olanda o ,elcin annenin diziden ayrilmasi isabet oldu zaten antipatik duruma gelmisti ellerine saglik düsünenlerin ,Ömer yine münasebetsiz ömerdi ama ondanda kurtuluyoruz buda iyi ,balli ile nura gelince cok sekerlerdi ,domates! patates! sener sen tiplemesi cok sekerdi zügürt aga ,ve meryemle seyfo cok hosuma gidiyor hele meryem nasil cadi öyle biz hepimiz meryem gecenin icine limon sIkar dedik ama kadim kendisi yapti ben gidiyim en iyisi meryem turladi durdu seyfosuyla ,cok begenerek izledim herkesin emegine saglik ,

gelelim yeni fargmana aksami icime bi sindiriyim sonra yazarim ama ceviz kabugunun icinde yüzük süper ya ah ah romantik sovalyem neler yapiyorsun böyle simdi evlenecek olan her genc kiz ayni seyi isteyecek bir tane kadim olduguna göre ne diyem ki ...simdilik sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

banubanu
26-02-08, 12:32
selam herkese dünkü bölümle ilgili yorum icin gelmistim birde baktimki fargman gelmis süper ya bayildim zaten ONUR bey geleli diziye hareket ve bereket geldi diyebilirim begenmeyenler olabilir begenmezsen bakmazsin kimse kimseyi zorlamiyor ama dünkü bölüm cok güzeldi hersey düzenlice

Ya sen söylemesen biz bilmiyorduk.. beğenmezsen bakmazsın.. sen de aynı bu yeni senaristler kadar yaratıcısın. ondan beğenmişsin sanırım bölümü...
Bu bölüm güzel falan değildi.. Serhat hayranıyım diyorsun bir de kendine... Serhat beyin bu dizide olması bile başlı başına trajedi...
Beğenmiyorum... bakıyorum.... ve beğenmediğimi ifade ediyorum... başka bir isteğin varmıydı....

lagülay
26-02-08, 12:38
Evimizde 1 tane 37 ekran televizyonumuz var.. Uzun zamandır almayı düşündüğümüz fakat öncelikli alıcaklarımızdan dolayı büyük ekran televiyon alamıyorduk.. Eşim sırf Ezo gelin seyredeyim diye Pazar günü alıp geldi... ne harika bir adam dimi... Kendisi Köprü hayranıdır.. Onun internetden diziyi takip etmesi imkansız... benim Ezo gelin'i 1 gün sonra intertenet seyretme imkanım olduğundan. ben ezo gelini zamanında seyredememiştim...
Sen akşam küçük oğlum bir türlü uyamadı.. tabi ben Ezo gelini yarısında seyretmeye başladım... ve Şu anda internette Ezo gelin'in doğum günü ve Ezo'nun evindeki sahneleri yokk... ve sağolun sizlerin sayesinde o sahneler hakkında bilgi alabildim...

Sizin anlatıklarınız ve yorumladıklarınıza göre Kadim'in Ezo 'dan bir açıklama beklememesi ve onu avutması çok güzel ve harika... ve tahminimiz tutmamış ya o öpücük olur veya Ezo geri çekilir diyorduk.... naaaannnaaa Kadim geri çekilmiş buna çok şaşırdım. Senarislerden böyle bir şey beklemiyordum... ve bu çok güzel bir şey bir erkeğin böyle davranması harika... Kadim karakterini bu yüzden çok seviyorum... özellikle hediyeyi elinle vermemiş.... ve evden erken ayrılması.... çok güzel sahneler olduğunu düşünüyorum...

Ama Kadim'in biraz korumacı mı yoksa kıskançlık mı desem. Ballı ile Ortaklığını bozmasına üzüldüm. doğrusu Ballı'nın Kadim için yaptıklarından sonra Kadim'den pek beklemezdim ama nede olsa o aşık ve kıskanç bir erkek mi desem... olduğundan normal mi karşılamak gerek bilmiyorum. bende Kadim karakterinden çok şey bekliyorum. herhal... nede olsa o da erkek... Şovalye de olsa...

Ezo'nun Kamyonu tamir etmesi... herkez buna çok şaşırmış ve Damper Ezo adını hakediyor.. Süper Ezo.... filan diyorsunuz... Ezo Gelin'i 1 sezonu seyredenler bilir. Ben seyretmedim ama seyredenlerin yalancısıyım. Ezo Kamyon ve Traktör tamirinden anlıyor ve Ömer sırf Ezo'yu görmek ve konuşmak için Kamyonu tamir edebilecekken edemiyormuş gibi yapıp Ezo'ya tamir ettirdiği bölümler olduğunu söylüyorlar.. ....

ve Bimkolik'e sesleniyorum... lütfen. şu dizinin ilk bölümlerini yayınlayabilirmisin dört gözümle bekliyorum.... senden başkasından hayır yok. son ümidimizsin....şimdiden teşekkür ederim..

ahesti
26-02-08, 12:42
ya bısı sorcam bunlar hemen evlenırse bu evlılık yurumez ömer yuzunden bır dargın olurlar bır barısık neyse bu arada bızım superezo yaptı yapacagını ısın hızıyla otelden bır sanıyeyle baklavacıya gelı verdı kahvaltı sahnesı aksammıydı anlamadımkı .kadım aksam gelıdı herhal(haber vermeden)onun ıcınmı ezo alel acele kahvaltılık cıkardı.cunku ballı sahnesınde aksamdı ay anlamadım kafam karıstı

bimkolik
26-02-08, 12:54
.. tabi ben Ezo gelini yarısında seyretmeye başladım... ve Şu anda internette Ezo gelin'in doğum günü ve Ezo'nun evindeki sahneleri yokk... ve sağolun sizlerin sayesinde o sahneler hakkında bilgi alabildim...
..

O sahneyi videolar bölümüne ekledim, izlememiş olanlara haber vereyim dedim..

Fragman benim de hoşuma gitti. Bir de şu Ömerden kurtulsak.
Bir de Ezo2nun ilk bölümlerde bile Kutsal ustanın dilini düzeltme çabaları varken, hala ağır aksanla konuşmaya devam etmesi artık Kadimli sahnelerde çok fena kulak tırmalıyor. Tam romantik bir sahnenin ortasında 'istiyiim, bağa' gibi laflar, berbat ediyor sahneyi..Halbuki HBB Ezo nun bu işi çoktan yapabilmesi gerekir. Sen kamyon tamiri bile yapabiliyorsan dilinide düzeltebilirsin..

Not: HBB nin açılımı: Her b..ku bilen..:img-hyste

Ofelia
26-02-08, 13:02
dünkü bölümden aklımda kalan tek şey ömer..ömer baloda..ömer tamirhanede..ömer ezonun dükkanında..ömer ballının evinde..ömer yine tamirhanede..ömer demircide..ömer ömer ömer...başka da bir şey yoktu.konuk oyuncu ömer!!kadim hikayenin sözde esas adamı!!ne denilebilir ki artık?en çok üzüldüğüm kişi Serhat bey oldu.kadroya,ekibe,oya yüce ismine güvenip evet dedi projeye.sonra ne oldu?herkes gitti o kalakaldı..çıkmak istiyor çıkamıyor.biz bile ekran karşısında bu kadar debelenirken saç baş yolarken o neler hissediyordur kimbilir?ayrıca suzan aksoyun kendi istediği için ayrıldığını düşünüyorum..kimse aksini inandıramaz bana..senaryo gereği falan diye.kendini kurtardı,iyi de etti..o güzelim hikaye nasıl bu hale geldi,şaka gibi..oysa neler neler yazılırdı böyle bir hikayeden.jennifer lopezin buna benzer bir filmi vardı..iilk bölümler bana onu hatırlatıyordu..otelde geçiyordu kadın temizlikçiydi.herneyse...bundan sonrası boş laf olur artık.son olarak;

mendebur,kibirli Kadimimizin bir repliğinden alıntıyla veda edeyim bende:

"Bir cift göz fotografinda yakaladigimız anin tesadüf olmadigina inandik.O gözlerin ardindaki ruha dokunabilecegimize inandik.,Cook yaklasmistik yaaaaa.. geçmiş olsun!!!!"

sevgiyle kalın.

XCrabX
26-02-08, 13:06
bir tarafta dizide ki aşkı Kadim,diğer yanda gerçek hayatta ki aşkı Cem..izleyiciye Cem-Nurgül sahneleri nasıl inandırı gelecek..bir de Kadim-Ezo-Cem sahneleri olursa tam aşk üçgenine dönecek.

demiissinde olayla alakası yok arkadasım
cem ne ezonun sevgisi rolunde nede aşk ücgeni olucak bi konu var gay bi modacı rolünde nasi kadimle ezo ilişkisini etkilesin ...bekleyelim diyorum ben izlemeden bu kadar agır yorumlar yapmak yanlıs
nurgülün bu tavrı nı bende bi nurgül hayranı olarak doğru bulmuyorum sizler gibi
ama tipinden dolayı belki diyorum hani cem olsun die demiştir benzemiyoda degil....o karaktere....keske olmasaydı nese ya

aklı olan oyuncu demissin
ordaki herkesin aklı var ve her biri profosyonel oyuncu takımından bahsediyorum
bu kadar abuk bi hikayeyle 2 sezon devam eden ve hala eyting alan dizi yoktur....

sevgilisi rolünde olmadığını biliyorum arkadaşım,isterse kapıcı rolünde olsun benim için Ezo-Kadim aşkının(hoş aşkda göremiyoruz ya neyse)inandırıcılığını sarsıyor,yerle bir ediyor..dizide aşık kadını canlandırıyor ama bir bakıyorum gerçek hayatta aşkı,eşi dizide yer alıyor..ee nerde inandırıcılık,nerde gerçeklilik..yoksa dizide Ezo-Kadim aşkını etkileyeceği için yazmadım,benim onların aşkına inanmamı sarstığı için yazdım..nitekim de öyle oldu..balo sahnesinde oğlunu görmem bile inandırıcılığı sarsıyorsa eşi hayli hayli sarsar..profesyonel bir oyuncudan yani Nurgül Yeşilçay'dan yapımcıya böyle bir fikir sunması bile beni hayal kırıklığına uğrattı..çünkü o bir profesyonel oyuncu ve izleyiciye neyin gerçek neyin sahte geleceğini çok iyi bilmesi gerekirdi..

Serhat zaten aklı olduğunu için diziden ayrılmak istiyor ya..bence Nurgül de istekli oynamıyor..çünkü istekle,şevkle canlandıracağı karakter mi kaldı..her şeyi berbat bir hale soktular..ellerinde böylesine potansiyel oyuncular varken,kullanmasını bilmiyorlar ya ne diyeyim başka..canım oyunculara yazık ettiler..tabii bizede..

bunlar benim hissettiklerim ve düşüncem,senin düşüncede saygı duyuyorum arkadaşım..

rockbr
26-02-08, 13:18
hbb:img-hyste:img-hystesüper açılımı varmş.(katılıyrm ister istemez..:icon_whis)

bölümün ardından verilen 51.bölüm fragmanı ilk görüşte şok etkisi yaratsa da anormal bişe olmadığından çabuk atlattm:img-pilot

bölüm pek güzel deildi.yani ne biliym bişeyler eksikti sanki.gece gündüz birbirine karışmış hızlandırılmış bi bölüm gibiydi.sanıyorum ki 51 ondan da beter hızlı olucak.
valla kim ne derse desin,bölümler nasıl oynarsa oynasın,ben hala ezoyla kadimin henüz birbirlerine açılamadıkları sahneleri(bölümleri) geri istiyorum.olmuyo işte,her ne kdr her bölümünü merakla heycanla beklesem de,izledkten snra düşünüyrm hiçbişey içime sinmemiş.hissetmemişim.hatta arada izlerken of'ladığımı bile hatırlıyrm.

nyse bakalım şu teklif edilsin de cevabı görelim,paris i görelim.ztn şurda ne kaldı ki 60'a:icon_sorr

bide fragmanda,ömer hasta yatağında dudaklarını uzatıp sayıklarken,ezo da onun başında gülüp içine düşcek kadr yaklaşmış bakıyodu.çok gözüme battı,tahmini olan var mı bu konuda??

oooy oy,bimkolik dün gece çok dua etmiştim inş kaydetmişsindir diye.bakıyrm da kbl olmuş:img-icecrharikasın:good:

(keyfli forumlar..bye)

XCrabX
26-02-08, 13:24
Ezo'yu öpecekken,Kadim'in kendisini geri çekmesi hoşuma gitti ve hediye bırakışı çok zarifti..keşke Ezo hediyeyi görüp açtıktan sonra kapıya açıp Kadim'e doğru koşup ona sımsıkı sarılıp teşekkür ederim deseydi:img-in_lobu sahne harika olurdu..ama nerdeeeeeeee..

kahvaltı sahnesinde ise Kadim'in evden çıkarken ki hali çok sevimli ve şekerdi..

Ballı Ağa,Nur un ilk tebessümünü gördükten sonra,gülmesi için domateeees diye taklit yapmasına koptum:img-hyste Ağam bak aşk neler yaptiri adama..

içimden bu kadar yorum yapmak geliyor..zorladım ancak bu kadar yorum çıktı..

birde fragman Ömer ve Ezo öpüşmeye doğru yol almışlar..umarım Ömerin rüyasıdır..tabii bu durumda, bizimde kabusumuz oluyor :img-fear2

dün yorum yazmak içimden gelmemişti,zorladım kendimi ve yukarıda ki yazdıklarım çıktı..daha fazlası çıkmadı..
malesef hala da çıkmıyor..dün yayınlanan bölüm beni tatmin etmedi..herşey çok hızlı akıyor..aşkı göremeden birde evlilik olacak..yok yok inandırıcılık,gerçeklilik yooooooook..bu durumda ben bu diziden nasıl keyif alayım hı sorarım size..

yevruuuuum Ezo seni oto tamirciside yaptılar ya ne diyeyim:img-hyste
Allah tan diziyi izlerken eşim izlemiyor he yanmıştım yoksa.. Ezo,bizim eşlere kötü örnek oluyor canım:img-pilotkadın da yok yok..bizim yapamadığımız,onun yaptığı şeyleri görüp bizim eşler bu durumu aleyhimize kullanabilir canımmm:img-hyste hele baklava sahnesini izlemediği için şükrediyorum..ben daha baklava yapmasını bilmezken:img-icecr eşim bak bak utan sen daha bir tepsi baklava yapamazken kadın 10 tepsi baklavayı 5 dk da açtı diyebilirdi:img-tomat

gördüğünüz gibi dün ki bölüm hakkında pek bir yorum yapamıyorum:) napim canım suç benim mi? güzel bölüm olduda ben mi yapmıyorum:img-tomat

rockbr
26-02-08, 13:37
'''Ezo'yu öpecekken,Kadim'in kendisini geri çekmesi hoşuma gitti ve hediye bırakışı çok zarifti..keşke Ezo hediyeyi görüp açtıktan sonra kapıya açıp Kadim'e doğru koşup ona sımsıkı sarılıp teşekkür ederim deseydibu sahne harika olurdu..ama nerdeeeeeeee..

Ballı Ağa,Nur un ilk tebessümünü gördükten sonra,gülmesi için domateeees diye taklit yapmasına koptum Ağam bak aşk neler yaptiri adama..'''

XCrabX yüksek müsadenle cnm,,fazlası çıkmıyo gerçkten.imzalıyrm:good: ama umarım tahmininde yanılıyorsundur:icon_sorr:img-tomat (ömer ve ezo=öpüşcekler,anem kabus bu sahneye iltifat oliyi:sad53::sad53:)

xKubrax
26-02-08, 13:38
O sahneyi videolar bölümüne ekledim, izlememiş olanlara haber vereyim dedim..

Fragman benim de hoşuma gitti. Bir de şu Ömerden kurtulsak.
Bir de Ezo2nun ilk bölümlerde bile Kutsal ustanın dilini düzeltme çabaları varken, hala ağır aksanla konuşmaya devam etmesi artık Kadimli sahnelerde çok fena kulak tırmalıyor. Tam romantik bir sahnenin ortasında 'istiyiim, bağa' gibi laflar, berbat ediyor sahneyi..Halbuki HBB Ezo nun bu işi çoktan yapabilmesi gerekir. Sen kamyon tamiri bile yapabiliyorsan dilinide düzeltebilirsin..

Not: HBB nin açılımı: Her b..ku bilen..:img-hyste

Cok tesekkur ederim canim, senin sayende bu guzel sahneyi izliyebilmis oldum, izlememis olsaydim cok sey kacirmis olucaktim. Gercekten harika bi sahne, senaristler bizi ters kose yapti ve Ezo'nun yuzunu cevirtmektense, Kadim'inmkini cevirtiler.. Sonra o hediye birakisi filan.. Gercekten cok ama cok hos bi sahne, hatta bu bolumdeki en guzel sahne bana gore..

Ayrica fragman yorumunuda bastan sonra katiliyorum, ozellikle HBB kismina :img-hyste

söğüt
26-02-08, 14:02
Ya sen söylemesen biz bilmiyorduk.. beğenmezsen bakmazsın.. sen de aynı bu yeni senaristler kadar yaratıcısın. ondan beğenmişsin sanırım bölümü...
Bu bölüm güzel falan değildi.. Serhat hayranıyım diyorsun bir de kendine... Serhat beyin bu dizide olması bile başlı başına trajedi...
Beğenmiyorum... bakıyorum.... ve beğenmediğimi ifade ediyorum... başka bir isteğin varmıydı....

sevgili banucum kızma,
bu diziye sırf serhat bey geldiği için bakmaya başlamış biri olarak yazıyorum...
bazan diyorum ki keşke kadim karakteri yerine korkuluk olarak oynasaydı..korkulukken bile oynadığı rolün bir kişiliği, bir tavrı olurdu belkide...
bir korkuluk olarak, başından geçen değişik olaylar hakkında düşüncelerini, hayata dair korkularını, telaşlarını sevgi ve umutlarını, hatta yaşadığı mutlulukları anlatırdı izleyiciye...belki kafa tutabilirdi kargalara, bulutlara...
ama şimdi sözümona sevgilisi olan kadının karşısında mıy mıy mıy....
kadim gibi elit bir insanın kıymetini bilmeyip, tilkiiiiii yerine koyan, tepesi attığı zaman, ikisinide istemiyom deyipde; ömer gibi asalak bir koca müsvettesi ile aynı kefeye koyan, sözümona bir sevgili yanında harcanmış olmazdı..
kızma kimseye; biz aşkın e halini seviyoruz ama; aşkın dan dan dan halini sevenlerde olabilir.....