Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
biraz önce show tv yi israrli arayislarim sonunda nihayet düsürdüm ve sordum bu hafta yayinlanacak ama günü belli degil dediler hala calisiyorlarmis dizinin yayindan kalkmasinin söz konusu olmadigini sadece gününe karar verilemedigini söylediler umarim dedikleri gibi olur bende sözlerinin arkasinda durmalarini bekliyorum koskoca bir kurulus ulusal kanal show tv calisanlarinida keske ayni düzeyde secseydi yazik diyorum bir telefon icin dakikalarca beklettiler ama sonunda pes etmeyip ögrendim yeni bölümün yayinlanacagini söylediler dedigim gibi gün bulamamislar yazik sevgiyle ve SERHAT'la kalin :sad53: :sad53:
cnm bnm,adıma çok tşkkür ederm.yaptığın şey saygıya değer,hele ki şu durumda büyük sabır işi.:good:
umarım bi an önce karar verirler.ben artık üzülmeye başlamştm.ztn finalsiz bitmesini beklemiyordum,hem çekilmş bölümler var,hem çekimler dvm ediyor,hem de 5 bölümlük diziler bile bir finalle biterken bizim dizimizin öylece bitmesi hiç te akıl-mantık işi değil.
neyse en azından bu hafta yayınlanacağnı biliyrz artık.ben gerçktn bu hafta ümidi kesmiştim.
ezo-kadim tekrr çok saolbye
biraz önce show tv yi israrli arayislarim sonunda nihayet düsürdüm ve sordum bu hafta yayinlanacak ama günü belli degil dediler hala calisiyorlarmis dizinin yayindan kalkmasinin söz konusu olmadigini sadece gününe karar verilemedigini söylediler umarim dedikleri gibi olur bende sözlerinin arkasinda durmalarini bekliyorum koskoca bir kurulus ulusal kanal show tv calisanlarinida keske ayni düzeyde secseydi yazik diyorum bir telefon icin dakikalarca beklettiler ama sonunda pes etmeyip ögrendim yeni bölümün yayinlanacagini söylediler dedigim gibi gün bulamamislar yazik sevgiyle ve SERHAT'la kalin :sad53: :sad53:
bu işte günün en güzel haberi....
nihayet yaaa
kaç gündür sürekli showu izleyip duruyorum yaaaa
merhaba arkadaşlar
artık şu dizinin zamanına ve saatine karar versinler ben kafayı yiyecem yahu.nedir kardeşim ya.show tv nin tanıtım reklamlarını görüyoeum da bütün yayın akışlarına yarışmaları koymuşlar.çok az dizisi var.anlamıyorum ben bu kanalı ya.bir bizim diziyi aksilik çıkmadan bitirseler hiç bir şey istemiyorum.
Evet arkadaşlar sonunda günümüz kesinleşti. Az önce altta ezo gelin cuma yazdı. Saatini yazmadı. Yeni kurtlar soframız hayırlı olsun. Umarım iskeletimiz kalır tamamızı yemezler:img-pilot
Özet yarın gelir herhalde. Merak edenler için diyorum:icon_whis
Evet arkadaşlar sonunda günümüz kesinleşti. Az önce altta ezo gelin cuma yazdı. Saatini yazmadı. Yeni kurtlar soframız hayırlı olsun. Umarım iskeletimiz kalır tamamızı yemezler:img-pilot
Özet yarın gelir herhalde. Merak edenler için diyorum:icon_whis
evet ya yazıyı bende gördüm yazmak için hemen siteye girdim sen benden önse davranmışsın neyse hayırlısı olsun. umarım saat 22.00 den sonra olur halam la sıla kavgası yapmak istemiyorum
nesense içimde hiç heyacan yok ama yinede seyrederim.
yeni bölüm fragmanı mı dikkat etmedim ama yeni bölümü verirler herhalde yani inşallah
Canlarım uzun bir aradan sonra hepinize merhaba:img-in_lo
Diziden çoktan vaz geçmiştim, ama baktımkı herkez forumun halınden şikayetçi, bunda sonuna kadar haklıyız bizi bu hale getirenler utansın:icon_sorr
Dizinin son bölümüne kadar büyük ihtimal izlemeyi düşünüyorum:img-blushsadece forum için:img-in_lo dizinin cuma günü olduğu kesinleşmiş demek, dişlerine göre rakıp bulamadılar, onlarda ya asi nin yada sılanın ayağını kaydırmaya karar verdiler, sivri zekalar:icon_whis
Ne yapalım bizede izlemek düşer nasıl olsa ikisinide izlemiyorum, sıladansa nedimi izlemeyi tercih ederim, asıyıde bir kere izledim geleceği umut vermedi:img-blush yanı aşk çıkmaza girerse sıkılırm izlerken:img-yes:
Yeniden foruma dönmenin vermiş olduğu mutlulukla, diğer arkadaşlarımıda gömek dileği ile kendinize iyi bakın:img-in_lo
Çok uzun zamandır siteye üye girişi yapmadan öylece okuyorum sadece ama Ezo Gelin'in cuma günü yayınlanacağı haberini okuyunca; bu konudaki düşüncelerimi yazmak istedim. Ezo Gelin'in saçmalamasıyla birlikte sadece cuma akşamları televizyon seyreder olmuştum; bir de keyfim gelirse pazartesileri... Tek gerçekten severek izlediğim dizi de Hatırla Sevgili; Ezo Gelin de onun karşısına konulacak gibi gözüküyor, şans artık n'apalım... Ben izleyemeyecek olsam da Cuma 22.00 iyi bir yayın vakti Ezo Gelin için. Çünkü 20.00'daki Asi ve Sıla bütün kişilerde yüksek reyting alan işler. Ezo Gelin'in de A/B gubunda değil tüm kişilerde iddialı olduğu düşünülürse Cuma 20.00 felaket olacaktır dizi için. Ne var ki; 22.00'daki neredeyse iddialı tek dizi olan Hatırla Sevgili A/B'de birinciliği kaptırmıyor fakat tüm kişilerde 6.-7. oluyor genellikle. 4.-5., en iyi ihtimalle. Dolayısıyla; umarım kanal, Cuma 22.00'daki A/B grubu harici seyirciye hitap eden dizi boşluğunu görmüştür ve doğru ata oynayacaktır... Hadi hayırlısı...
show tv zaten sivriydi zeka bakımından törpüleneceğim diye bu kez kütleştiler. asi güzel dizi de konusunun ucu açık değil hem daha önce yapılmış bir dizi o zamanlar tutmadı. şimdiyse sadece oyuncuları nedeniyle gidiyor. sıla zaten baydı. o kadar fanatiğiydi annem kadının şimdiki tepkisi aman değiştir kızım şu saçmalığı oluyor. ben cuma erken yayınlanması taraftarıyım ama cuma trafiği var ya. boğaz köprüsünü geçicem eve gelicem oooo. ilk 15 dk kesin kaçar. olsun ama bi gün vermeleri de iyidir. her nekadar tadı kaçsa da, yeni senaristimizin esas kızımız için seçtiği tilki gibi replikler de olsa, hatta o kalas ve çetesi de gelmiş olsa ben izleyeceğim. hele hele dün serhat beyin emeğini gördükten sonra..ne alaka demeyin ayrıldığı halde canla başla oynadı.. eminim aynı özveriyi ezopses içinde veriyordur.
asıl sorun şu ki 54 de evlenecekler 65 e nasıl gidecek bu dizi?? hangi ilginç olaylar olabilir ki daha .? hadi son bölüme bi kavuşma bebe falan sığdı.kalan 10 bölüm de ne olur.
ama senaristimiz maaşallah çok yaratıcı. ben kadimin babasının ölmediğini bekliyorum valla hatta esatın aradığı son adres o bile olabilir. belki nedim maliyeden polis çıkar:img-hyste yok yok abarttım kadim dururken:img-hyste
ezopsesin öz anası babası da geldimi ohhh demeyin keyfime..onlarda çok zengin lermiş. ezoyu intikam için kaçırıp entepe götürmüşler. ezopsesin doğum lekesinden anlarlarmış. he leke nerde derseniz doğum yaparken ezo, doktor görücek bilin bakalım doktor kim aa babası....
Merhaba!
diziyi cuma gününe koymalari cok sacma olmus, kisacasi intihar gibi bir sey. reytinglerde hep alt ligde olan ezo gelin bu kurtlar sofrasinda nasil dayanicagini saniyorlar...gercekten anlamiyorum artik..
birde Cuma günü Serce adli yeni bir dizi basliyor star'da. cok iddiali bir yapim ve simdiden bir cok fanlari var. yani o dizinin karsisinda ezo gelini kusura bakmayin kimse izlemez. ben izlerim izlemesine :icon_whis ne kadar serceyi merak etsemde...
umarim cuma gününden cikarirlar..ya sali yada cumartesiye koysunlar kanimca...
birde dizinin yayindan kalkmadigina sevindim...ama kanimca 65 bölüme kadar devam edilmez...yani bes bölüm sonra final olursa sasirmayin derim...her ne olursa olsun, bize en azindan bir final bölümü cok görmez kanal ve yapimci insallah...
günlerden fal tutmuştuk, bu hafta bahtımıza Cuma çıktı demek, tabii şimdi diğer günlerin hatırı kalmasın değilmi, hepsini denemek gerek, hem Cuma hayırlı gün bakarsınız iyi olur, her ne kadar karşısında olan diziler kale gibi dimdik dursa da karşımızda, zaten en kötüsü ne olur ki, reytingler daha da düşer, düşsün boşverin, zaten dizide herşey salınmış , reytinglerde salınsın ne var, bu saatten sonra, ben her ne olursa olsun son ana kadar seyredeğim için reytingleri hiç takmıyorum, Serhat bey için son saniyeye kadar ekran başında olacağım.
SEVGILI OFELIA fragmani anlattigin icin cok cok tesekkürler
gereken kani kesin kadim vermistir supermen mübarak her derde yetisiyor allah nazarlardan korusun...
haklisin arkadasim her yere yetisen ezoydu nasil unutulur
1.türk kahvesi
2.baklava
3.her ay degisen ev
4.baris elciligi
6. eski es ömere yardim
7. daha benim yetisemedigim ama ezonun yetistigi niye ulvii olaylar
Arkadaşlar fragmanı çekemedim. Açıkçası dizinin bu hafta yayınlanmasından umudu kesmiştim. hatta sabah show TV ye bayağı bir eleştiri mesajı yazmıştım. Bir daha verirlerse kaydedeceğim fragmanı..
Ama ben yeni yayın gününü sevmesem de ikinci kuşakta yayınlanırsa şansının olacağını düşünüyorum. Birinci kuşaktaki Asi ve Sıla totale de hitap eden diziler.. yani Ezo Gelin gibi. ama Hatırla Sevgili AB grubunun dizisi ..totali hep kötü. Eh Ezo Gelinin de AB si hiç yok gibi.. Total dizisi. O yüzden Cuma ikinci kuşak en akıllı seçim olur..
Not: Pardon şimdi yayınlandı çektim. Birazdan eklerim.. Sevgili gamzeye haber verdiği için çok teşekkürler..
Arkadaşlar fragmanı çekemedim. Açıkçası dizinin bu hafta yayınlanmasından umudu kesmiştim. hatta sabah show TV ye bayağı bir eleştiri mesajı yazmıştım. Bir daha verirlerse kaydedeceğim fragmanı..
Ama ben yeni yayın gününü sevmesem de ikinci kuşakta yayınlanırsa şansının olacağını düşünüyorum. Birinci kuşaktaki Asi ve Sıla totale de hitap eden diziler.. yani Ezo Gelin gibi. ama Hatırla Sevgili AB grubunun dizisi ..totali hep kötü. Eh Ezo Gelinin de AB si hiç yok gibi.. Total dizisi. O yüzden Cuma ikinci kuşak en akıllı seçim olur..
Bimkolik şimdi bir daha verdiler, çekebildin mi acaba??
Değişik olarak ekleyebileceğim pek bi şey yok, Ballı'yla Nur çok şirin, bi de Ezo'nun yüzüne nur gelmiş sanki, pek güzel bakıyor Kadim'e evlenme teklif edince, ama bu sefer de Serhat'ın bıyıkları bozmuş bütün romantizmi yaa :img-hyste
edit: çekmişsin oley artık bol bol seyrederiz :) :) :)
refiye nur 03-03-08, 23:03 bimkolik fragman icin tesekkürler
bu ezonun konusmasina nur yagmis sesi ne kadar incelmis eyle sasirdim vallah iyi olmus hah söyle biraz yavas dimi Ezo
bmkolik çok teşekkür ederim. gamze sözel anlattı gece ama eklemeni bekledim izleyip yattım..
arkadaşlar gerçekten güzel ya da değil bağımlılık yaratıyor bu ezo.
gadim ömere kan verdi ama ömere gadimden efendilik bulaşacağına gadimin içine ömer kaçmış ve bıyık bırakmış.. bence çok kötüydü... hani belki tam oturmadığından falandır diye iyimser olmaya çalışsamda yok o ay parçası gibi yüze bıyık olmuyor.:img-pilot
bu arada 54 te evlenecekler dedik durduk düğün olduğunu da biliyoruz ya kesin ezo&gadim dimi ? ballıylan nur olmasın?
Uzun zamandır sizi takip ediyorum ve eleştirilerinizi bazen gülerek bazen de üzülerek okuyorum Nerdeenn Nereyeeee değil mi ?:icon_sorr
Dizimizin ne hali geldiği ve nereye gittiği hepimizce malum son günlerde olan olaylar, çıkan haberler hepimizi çok yordu ve yıprattı bir çok arkadaşım yaptığı eleştirilerinde de çok haklı ama şimdi olmaz şimdi bırakamayız asıl şimdi bize ihtiyaç var bu dizinin sahipsiz olmadığı göstermeliyiz bu kadar zaman emek verdiğimiz bir diziyi böyle bırakmamalıyız asıl şimdi tam destek olmamız gerekmez mi ?
Benimde saç baş yolduğum zamanlar oldu tabi biz ne yaparsak yapalım kanal yine bildiğini okuyor nasılsa ama ne olursa olsun nurgül ve serhat için bu dizinin arkasında durmalıyız bu hikaye güzel başladı güzel bitmeli bence.
Yavaş yavaş toparlanmaya başladı barış bey'n çektiği bölümlerin yanında bence son 2 bölüm oldukça iyi :img-blush
Ezonun yayınlanmasını istediğim saate bende bir türlü karar veremiyorum her şekilde benim için zor saatler ama sanki bana 20:00 de olacakmış gibi geliyor.
Bimkolik fragman için teşekkürler.
Diğer fragman dan pek bir farkı yok gibi sadece ekleyeceklerine çıkarmışlar ama ezo da serhat'ta çok güzel görünüyorlar özellikle ezonun evlenme teklifinden sonraki hali hoş...
Bu forumun üzerindeki ölü toprağı kaldıralım yine herkes eski neşesine dönsün artık lütfeeennn :dance:
papatya363 04-03-08, 10:31 demek dizinin kesin günü belli oldu.sesli fragmanda çıkmış.ben tv de görmedim ama bimkolik sayesinde izledim.çok saol bimkolik.
ben cuma olmasındansa salı günü 11'de izlemeye bile razıyım.emin olun salı günü her ne kadar geç başlasada cuma gününden daha iyi bir reyting alır.salı gününde düzgün dizi bile yok.
hem bu dizi ilk başladığından beri salı günleri oynuyor.o saatte insanlar onu izliyor.sonra gidipde gününü değişirsen millet izlemek istese bile başka dizilere denk geldiği için vazgeçebilir.
saat 20:00' de olsa asiyi izleyenler izlemicek, bi bölümü bırakacak.
saat 22:00' de olsa hatırla sevgiliyi izleyenler izlemeyecek.
sonra serçe adlı yeni bir dizi başluıyor ve iddalı bir dizi.başlamasını bekleyen bir sürü kişi var.hatta onlardan biride benim.eminim bi çok kişi onuda seyredecek
böylelikle ezo gelinin hiç şansı kalmayacak.
beyaz showu zaten hiç yazmadım.bide sıla var.
çok mantıksız çok.hiç değilse cumartesi bile olabilirdi.
fragmanla ilgili pek yazacağım bir şey yok ama kadimin bıyıkları çok göze batıyor.tez elden kesmeli.eğer o kesmesse ben gidip kesecem:)
de yayınlanacak bence. Bu hafta milliyetin ekinde cuma günü 20'de dizifilm yazıyordu ve de ismi yazılmamıştı dizinin. Bir arkadaş söylemişti ya cuma olabilir diye, ben de şüphe yapmıştım. 22 de Eşref saati görünüyor, yani sanırım, umarım 20'dedir. Olsun cuma fena değil bence. Hele 20'de olursa. Asi'yle karşı karşıya gelecek ama bakalım. Asiyi de tekrarından izlerim artıkın. Hadi gözünüz aydın arkideşler:img-yes::happy0064
selamlar...saygılar efendim...:img-in_lo
sonunda dizinin günü belli olmuş...eee hayırlı olsun....
ne de olsa...cuma mübarek gün:img-wink:
ne kara bahtlı...kem talihli bir diziymiş...
başına gelmedik kalmadı...bi uğursuzluk var ama...dizide mi bizde mi karar veremedim....
şurda sayılı günü kalmış zaten...bari bıraksınlar da...son demlerini güzel geçirsin...:icon_sorr
ben de deryadilciğime katılıyorum...saat 20 00 olması kuvvetle muhtemel...
çünkü e kolayın sitesinde 22 00 da eşref saati görünüyor...tabi yine show tv bu...sağı solu belli olmaz...bakarsın son dakika yapar yine yapacağını...:icon_sorr
selam ve sevgi ile...bye
P.S. bimkolik bu haftaki ve daha önceki fragmanlar için teşekkürler...teşekkür etmeyi hep unuttuğumu farkettim:icon_sorr...hakkını ödeyemeyiz...özürlerimi kabul buyur lütfen...:img-in_lo
gülendam83 04-03-08, 12:01 fragmanı şimdi izledim güzel bir bölüm bekliyor bizi. ezonun ömere yakın olduğu sahneden sessiz fragmanda korkmuştum ama o sahne rüya kesin. o yüzden rahatladım. tabi ömere göre rüya bize göre kabus o ayrı konu.
ezo ve kadim mutlular. herşey güzel görünüyor. kanı veren kadim o da kesin bence.
dizinin cuma günü yayınlanmasına çok sinirlendim. saçmalıktan başka bişey değil. kafalarına göre herhafta başka gün seçiyolar. bu zaten büyük bir yanlış. cumanın seçilmiş olması daha da büyük bir yanlış. hem asi hem hatırla sevgili çok sevdiğim iki dizi. ben şanslıyım aynı saatte ikinci bir diziyi kaydedebiliyorum. yani daha sonra izleyebilirim. ama bu şans çok az kişide var. bu yapılan izleyicilere de ekibe de yapıma da büyük bir saygısızlık...
öncelile ne olursa olsun burayi terk etmeyen ezo -kadim severlere tesekkür ederim uzun zamandir hareketsiz kalan foruma bir kac sorum var zor degil cevap verin bakem
1.ömer gidicimi yoksa hortlayacakmi dersiniz?
bence ölür diyorum nede olsa misafirdi ortadaki parazitler kalksinki ezoyla kadime yer acilsin
2.ezo ömerin yasini tutup kadimin evlenme teklifini red mi edecek yoksa hemi diyecek?
bence baya bi sürer gibime geliyor nede olsa x aski kolay degil dag gibim ömer devrili kolaymi oy ömerim oy diyemde agit yakar belki
3.nurla balli gelinlik bakiyorlar hangisi önce evlenecek yoksa cifte dügünmü istersiniz siz ?
ben kendi adima toplu nikah isterim nasil olsa her sey cümbür cemaat oluyor dizide
balli-nur
ezo-kadim
seyfo-meryem
elcin anne gitmeseydi elcin-kutsal usta
nedim -eylül
anam ne kadar cok evlenecek cift varmis megerse
4.kadimin evlilik teklifini nasil buldunuz?ezo bunada evet demezse kadim daha ne yapsin ?
evlilik teklifi süperdi ama sanki aceleye geliyor gibi,cünkü ölmek üzere bir adam var keske irakta ölseydi ama istanbula geldi demekki zincirlikuyu mezarliginda yatmak istiyor yoksa Antepemi götürürler ,dedigim gibi ezonuh akli karisik zaten hep öyleydiya neyse bence biraz düsünim gadim diyecek oysaki insan baliklama atlar degilmi bu teklife :happy0064eger bunada evet demezse amuda kalksin aliskin zaten tiyatrodan canim benim yapmadigi birtek o kaldida
5.kadimle -ezo evlat edinecekmi hazir ellerininden bir kiz tutmusken ?bence olur diyorum cünkü ikiside cocuk delisi oysaki ben onlarin kendi cocuklarinin halasi olmayi isterdimya neyse farketmez onuda severiz koguscak dimi kizlar
6.balli agam ortakliktanda oldu simdi ne yapacak?otursun parasi yeter bence birde nuru alip söyle uzun bir balayi yapsinlar yakisir de hayde
7.ömere kani kim verecek?umarim kadimin kan grubuyla uyusmaz pes derim kim verirse versin ezoda verebilir birtek kadim vermezin yoksa oda kibar bisey olur ezo kararsizliginda direnir yav bu ayni gadime benzi yok yok ben en iyisi aslini alam kopyesi ölsün
sizleri neselendirmek istedim sizlerdende sorularima cevap bekliyorum lütfen üsenmeyin olurmu dizinin cuma olusu farketmez benim icin ne olursa olsun ben bir tek ezoyu izleyecegim cünkü sevgiyle ve serhatla kalin bye:good:
öncelile ne olursa olsun burayi terk etmeyen ezo -kadim severlere tesekkür ederim
--ne demek rica ederiz....
aslında cevaplarını bildiğimiz sorular ama maksat foruma renk gelsin
yok canım kalaslar ölmeyi biliyin mi? en fazla masa dolap yapılıyor o da yanana dek baki...
2.ezo ömerin yasini tutup kadimin evlenme teklifini red mi edecek yoksa hemi diyecek?
kabul ediyi bacım.. hele hele ömeri gurtariy ya gadim.. daha bi aşık olacak şovalyeye:img-hyste gerçi kadının aşkını görmedik de neyse
3.nurla balli gelinlik bakiyorlar hangisi önce evlenecek yoksa cifte dügünmü istersiniz siz ?
ben kendi adima toplu nikah isterim nasil olsa her sey cümbür cemaat oluyor dizide
balli-nur
ezo-kadim
seyfo-meryem
elcin anne gitmeseydi elcin-kutsal usta
nedim -eylül
anam ne kadar cok evlenecek cift varmis megerse bu cevabını aynen kullandım:good:
4.kadimin evlilik teklifini nasil buldunuz?ezo bunada evet demezse kadim daha ne yapsin ?
sorun değil ezo kabul etmese de olur.. egof koğuşunda bu teklife evet diyecek aday çookkkk
5.kadimle -ezo evlat edinecekmi hazir ellerininden bir kiz tutmusken ?
evlat edinsinler ama ezo da bebelesin:happy0064
6.balli agam ortakliktanda oldu simdi ne yapacak?
kıysın nur a nikahı valla mahremleridir ne yaparlarsa yapsınlar.. he bide ömeri vurdurtabilir yani..
7.ömere kani kim verecek?
şovalye verecek. bence bi salaklıktır bu ama ilerleyen bölümlerde ömer kalası can borcu var diye gadime dokunmayabilir...
zehracım seni kıracağıma kafamı kırarım... teşekkürler anket için...:img-wink:
ömer'e bir şeycik olmaz dokuz canlıdır o. :img-hyste
he diycek tabi. he demezse bizden çekeceği var. hem de şovalyemizin o bakışlarına, o ses tonuna kim hayır diyebilir ki.:icon_whis
seninde dediğin gibi dizide o kadar çift var ki, toplu nikah yakışır...:img-wink:
evlilik teklifi süper ceviz kabuğu için de yüzük daha ne yapsın ki.:icon_sorr
büyük ihtimalle fragmanda konuştukları kızı evlat edinecekler ama kucaklarına bir bebekte yakışır.:img-icecr
kadim ortaklığı bitirmekten vazgeçecek gibi geliyor bana ama ortaklık bitsede ballı ağamızın nur hanımı var:img-wink:
tabii ki Kadimmmm. ben hastaneyede ambulansla o götürür demiştim ama olmadı.:img-hyste şovalyemiz çooook yufka yürekli ne yapsın
Zehracım anket için teşekkürler eline sağlık :good:
gidici olmasını çok isterim ama anam adam yapıştı diziye gitmek bilmiiii:img-hyste umarım zeynel gibin hastaneyi çok sevmez :img-hyste ve kalmaz dizide inş.:icon_whis
hmmm şimdi ben bu soruya aldığım tüyoları göz ardı ederek mi cevap versem bilemedim :img-hyste ama gelinlikli resimleri gördüğümüze göre kabul ediyo dimekki:img-wink:
keşke toplu düğün yapsalar ama ezonun herşeyi olaylı olduğu için yazık insancıklara mahvolmasın güzelim günleri ayrı olması onların yararına olacaktır bence:img-hyste
ezo tatlılarla uğraşıyooo napsın kadimde anlamlı olsun diye ceviz icinde yüzükle teklif yapmış:img-hyste
anam ne düşünceli bu kadimcik bi ezo bilmiii kıymetini:icon_sorr
koruyucu aile olsunlar daha iyi olur :img-yes:
dizi için işlenmesi gereken güzel konular bunlar ama ama işte bizim dizi herşeyi süper hızla geçtiği için bu konuyada değinmeleri biraz zor görünüyor
he yavv ağam ve kadim iyi ikili olmuştu ayrılmaları kötü oldu
ağamda yapcak iş çok kesin bişeyle bulur kendine nuru ile ilgilensin düğün olayını hızlandırsın bizde gidek halay çekek düğününde:img-hyste
kadim haricinde herkes verebilir hatta şu cem özer bu bölümde geliyorsa o versin ömerin çığırkanlığı gecer belkimm:img-hyste
Uzun zamandır yazmıyorum... Malum doğum yaptım... Ama diziyi izlemeyi asla bırakmadım... Sırf Serhat Tutumluer hatırına izliyorum. Ama Cuma olması beni acayip gerdi. O gün haftanın en zorlu günü. Gerçi dizimizi gözden çıkaranlar muhakkak bunu bilerek yapmışlardır diye düşünüyorum.
Ne olursa olsun sonuna kadar izleyeceğim... Herkese kucak dolusu sevgiler
bu diziyide iyice çocuk oyuncağına çevirdiler bu ne ya yayınlanmadığı gün kalmadı seyyar dizi mübarek :img-hyste
ben 30.bölümden sonra izlemeye başladım ona rağmen hastası oldum ama yavaş yavaş soğutuyolar beni.kaldırdıkları her yeni gün ve saat başka bi dizime denk geliyo o yüzden adam gibi de seyredemiyorum salı günü ne kadar iyiydi.cuma saat 20.00 a alırlarsa reytingleri fen olmaz ama 22 tehlikeli.:img-yes: gerçi kanal için sorun değil nasılsa dizi seyyar cuma olmazsa bi de cumarteside denerler :img-pilot
benim anlamadığım şey bu dizi kaçıncı bölümüne geldi neredeyse bitecek hala daha nasıl tutma gibi bir sorunu oluyo ? durmadan neden günü değişiyo bunu bi türlü anlamıyorum.
bu diziyide iyice çocuk oyuncağına çevirdiler bu ne ya yayınlanmadığı gün kalmadı seyyar dizi mübarek :img-hyste
ben 30.bölümden sonra izlemeye başladım ona rağmen hastası oldum ama yavaş yavaş soğutuyolar beni.kaldırdıkları her yeni gün ve saat başka bi dizime denk geliyo o yüzden adam gibi de seyredemiyorum salı günü ne kadar iyiydi.cuma saat 20.00 a alırlarsa reytingleri fen olmaz ama 22 tehlikeli.:img-yes: gerçi kanal için sorun değil nasılsa dizi seyyar cuma olmazsa bi de cumarteside denerler :img-pilot
benim anlamadığım şey bu dizi kaçıncı bölümüne geldi neredeyse bitecek hala daha nasıl tutma gibi bir sorunu oluyo ? durmadan neden günü değişiyo bunu bi türlü anlamıyorum.
dizi zamınında dikiş tuturmuştu. senarisler, yönetmen, yapım şirketi, kanal sayesinde dikişler söküldü. :img-hyste :img-hyste
şimdi ipin ucunu yakalayıp tekrar dikmeye çalışıyorlar ama bırakın dikiş tutturmayı ipin ucunu bile yakalayabilmiş değiller. :sad53: :sad53:
şimdi haftanın günlerinde arıyorlar ipin ucunu. salıda ipi ellerinden kaçırdılar pazarteside bulamadılar bu hafta cumada arayacaklar. cumada da bulamazlarsa başka bir güne bakarlar artık :img-hyste:img-hyste
Uzun zamandır yazmıyorum... Malum doğum yaptım... Ama diziyi izlemeyi asla bırakmadım... Sırf Serhat Tutumluer hatırına izliyorum. Ama Cuma olması beni acayip gerdi. O gün haftanın en zorlu günü. Gerçi dizimizi gözden çıkaranlar muhakkak bunu bilerek yapmışlardır diye düşünüyorum.
Ulkukcugum
Oncelikle Evladini Anali,babali,saglik ve sihhat icerisinde buyutmek Nasip etsin.
Evet maalesefki bende gunlerdir yazmiyorum,icimden yazmakta gelmiyor.
Gunu yine degisti
Kanalin Ne yapmaya calistigini anlamadim,Anlamayada calismiyorum zaten artik.Ne soyelsek ,ne yapsak BOS:icon_whis:icon_whis
Ne olursa olsun dizi bitene kadar izlemeyede devam edecegim.
Asagi yukari 1,5 yili askin suredir izledim.Bari oldu olacak THE END yazisini goreyimde defteri kapatirim....:icon_sorr:icon_sorr
Sevgilerimle.
gülendam83 04-03-08, 13:40 zehra ablacımın sorularına bende cevap veriyim...:img-wink:
bence gidici. yani bu sefer ölmese bile bir şekilde çekilecek köşesine. ölürmü kalırmı bilmem ama aradan çekilecek...
ezo ömerin yasını yeterince tuttu bence. kadim gibi birini buldu seviyor seviliyor. ne diye yas tutsun. kabul edecektir...:img-in_lo
çifte düğün olabilir derdim ama şu son yaşananlar buna engel bence. ayrı ayrı evlenirler gibi geliyor. ben evlilik ve mutluluk olsun isterim birlikte yada ayrı farketmez...:happy0064
valla daha teklifi göremedikki. buna bölümden sonra karar vericem. fragmanda yeterince açık anlaşılmıyor. ama tekliften önce kadimin ezo için yaptıkları ve sevgisini göstermesi harika. o yüzden ezo evet demeli yani...:img-wink:
edebilirler. fragmandan bu çıkıyor. hem evlat edinirler hemde ilerde çocukları olur. evde birsürü çocuk ve ezo ile kadim seyreyle cümbüşü...:img-hyste
ballı için otel bir anda oldu zaten. bir andada çıktı. parası pulu var. bulaşmasın pis işlere. keyfine baksın...
görünen kadim gibi. nede olsa kadim şovalye malum kahraman. bu alışık olduğumuz bişey. yapar yine kahramanlığını...:good:
byebyebye
canlarım merhaba:img-in_lo
ablam anket yapmış ne yazıkkı ancak yarın cevaplıcam:sad53:
az önce sesli fragmanı izledim kurtarıcımız bimkolik sağolasın sen olmasan yandık:img-in_lo
ama fragman hiç hoşuma gitmedi nedeni malum eski türk filmlerinde biri kan verince kanı alan kişi ona benzerdi, burda tam tersi olmuş sovalye motasyon aşamasına girmiş ve kalasa dönmeye başlamış ne o bıyıklar kalas şovalye:img-hyste
çok kızdım hiç sevmem ben bıyık off umarım bir yanılmadır gelecek hafta oınları görmem:icon_sorr yoksam alıcam elime jileti yanında birinci sınıf tıraş köpüğü basacam seti, oturtacam koltuğa başlıcam tıraşa yermisin yemezmisin:img-hyste
dizimizde bıyığa hayır:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ulkuk Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah :img-yes:
Ezo-Kadim sorular için teşekkür ederim.
Sözde gidecekti de yapıştı bi sure daha katlanıcaz sanırım ezo evlenmeden gitmez ballı şimdi boşta kalmasın diye onunla uğraştırırlar.:img-yes:
Tabi ki evet diyecek o gözlere o bakışlara kim hayır diyebilir ki… ama belli de olmaz onun işi uğraştırabilir kadimciğimi. :icon_sorr
Bizimkiler hemen evlenemez Ballı-Nur daha önce evlenir ezo evet der ama eminim bi aksilik çıkarır yine. :img-beee:
Tam göremesek de güzeldi ceviz kabuğu ilginç bi seçim. tekmeyi bassın bizde ona kızmı yok buluruz birini :img-blush
Fragmandaki kızı alacaklar bence ezo pek üzülmüş gibiydi nede olsa aynı acıyı yaşamış sayılır ama kendi bebekleri de olsun tabi yakışır yakışıklıya. :img-wink:
Kadim vazgeçecek ortaklığı bozmaktan bence ama vazgeçmezse de nasılsa parası var e nur’ da var daha napcak otursun evinde hem o rahat durmaz yine takarlar birini ona mesela ömeri. :img-swoon
Kadim tabi ki böyle bi davranış ancak ona yakışır ne de olsa şovalye. :img-in_lo
Oh be eski foruma kavuşmak ne güzel…
Ya malesef ölmeyecek ama itiraf ediyorum ilk defa hayali bir karakter de olsa biri için ölsün diyorum :img-hyste
kabul edecekkkk :happy0064
valla ben toplu nikah sevmiyorum büyüsü kaçıyor önce kadim ve ezo olacak bence :)
Evlilik teklifi çok acele, Ezo'yla Kadim birbirlerine aşık değiller, hani hep diyoruz ya tutku yok ;) Ama Kadim'in evlenme teklifi süper tabi, gerçi ceviz kabuğu içinden çıkan yüzük fikrini bulmak için çok mu kasmışlar bilemiyorum, biraz tuhaf olmuş ama olsun :)
Valla edinecekler gibi duruyor ama edinmeseler daha iyi olur, daha gençler ayol çalışsınlar işleri ne :img-hyste
Bak bunu bilemeyeceğim, senaristimiz düşünmüştür yine cins bi şey ler ;) Ama hiçbir iş yapmasa da onun ağırlığı yeter ;)
Kadim verecek malesef...Kendisi bir şövalye olduğundan düşmanı da olsa elinden geleni yapar canım benim:img-in_lo:img-in_lo
Zehra Ablacım ellerine sağlık anket için forum renklendi sayende :)
edit: ya bu arada unutmuşum bu benim 517. mesajımdı, her ne kadar dizimizde 517'nin bi önemi kalmasa da bizde hala devam ediyor, onun anısına yazayım dedim :)
Evlilik teklifi çok acele, Ezo'yla Kadim birbirlerine aşık değiller, hani hep diyoruz ya tutku yok ;) Ama Kadim'in evlenme teklifi süper tabi, gerçi ceviz kabuğu içinden çıkan yüzük fikrini bulmak için çok mu kasmışlar bilemiyorum, biraz tuhaf olmuş ama olsun :)
canımcım valla bence fikir cuk oturmuş. ezo neci? bklavacı...baklava neyle yapılır? fıstık ya da ceviz.. fıstığın kabuğuna yüzük sığar mı? hayırr. o zaman geriye hangi tercih kalıyor? ceviz....
o kalas için aşırı ince düşünülmüş bir detay.. ben gadim olacam, uzat elini derim. bağlarım parmağına ip ölçüyü alırım sonra alırım 18 ayar ince alyans.. nesine yetmiyo. çok bile çok. adam peşinden koşacak, nerdeyse öl dicen ölecek sen daha bi öpmedin şöyyle içten sarılmadın.. omzuna bile hastanede uyuklarken yaslandın.. çok bile çokk
ölmez o dokuz canlı daha biri gitti kaldımı sekiz beklicez artık sekiz kişinin daha çıkıp ömeri haklamasını:img-hyste:img-hyste
ne diysiniz gadim bey derse hiç şaşırmam ama kabul edecek herhalde eğer o gelinliği defilede mankenlik yapmak için giymediyse
ezoyla kadim önce evlenecekler gibi görünüyor ama cümbür cemat düğünde fena olmaz
sahneyi izlemeyi terch ederim ama ceviz kabuğu içinde yüzük sunup evlilik teklif etmek hiç dumamıştım ezo teklifi kabul ederherhalde
yetiştirme yurdundaki çocukların da anne babaya ihtiyaçları var edinsinler tabi ama bebeleri de olsun canım
otursun ağa koltuğuna göbeğini kaşısın :img-hyste:img-hyste hatta onlarda evlat edilsin nurla bebe yapsın minik ballı ağalar o kocaman bahçede kosuşunlar
eğer kanı 0(-) negatifse ben veririm yeterki kadim vermesin şovelye kanıyla kalas kanı birleşince nasıl reaksiyon gösteriri bilemiyorum.
teşekürler zehra abla cevaplamaya çalıştım sorularını bu benim cevapladığım ilk anket umarım olmuştur.:icon_whis:icon_whis
refiye nur 04-03-08, 19:25 tesekkürler anket icin zehra
ben ölmesini istemem Ezodan vazgecip entepe gitsin:img-wink:
bence he diyecek:happy0064
ben nurla Ballinin önce evlenmesini isterim Ezoyla Kadimede halay cekme sansi dogar ozaman:img-hyste
degisik......ezo bunada evet demezse aramizda gönüllü cok nasil olsa biyiklarini kessin bize gelsin hepimizin kalbi acik Kadime:D
bu ne acele ´gepegenc iki insan sanki cocuklari olmayacakmis gibi ....yani evlat edinseler bile daha cok erken önce birbirlerine zaman ayirsinlar hayatin tadini cikarsinlar cocuk ondan sonra gelir ...hem evlenmeden cocuk hazirlanirmi:bilmim
bence oda emkli olsun yaptigi isten temiz bir hayat ....:img-angelnur hanimla evlensin eee bir kac tanede cocuk iyi olur vallah:good:
:dito herhalde bunu tahmin etmek zor olmasa gerek tabiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiii evet yaziyim tabikkkkkkkkkiiiiiiiiii KADIMtroest
o kalas için aşırı ince düşünülmüş bir detay.. ben gadim olacam, uzat elini derim. bağlarım parmağına ip ölçüyü alırım sonra alırım 18 ayar ince alyans.. nesine yetmiyo. çok bile çok. adam peşinden koşacak, nerdeyse öl dicen ölecek sen daha bi öpmedin şöyyle içten sarılmadın.. omzuna bile hastanede uyuklarken yaslandın.. çok bile çokk
herkese selamlar...Öncelikle ve izninizle yorumunuza katıldığımı belirtmek isterim...elinize sağlık aynen söylediğiniz gibi:happy0064....
Sonra da Ezo- Kadim; anket için ve foruma katkısı için teşekkür ederim...nacizhane cevaplayayım.....
Onur Tan beyin insafına kalmış ne yazık ki...ekrana bakamıyorum bile o kadar tedirginim olmasından....
Ezo tüm dikenlerini Kadime batırdığı için Ömer es kaza ölürse olmayan Kadim Ezo aşkı tamamen hayal olur....
Dizimizin büyüsü gideli, hele de türlü eziyetlere maruz kaldığımız bölümler sonrası final dedikoduları eşliğinde herşey dolu dizgin gidiyor...bu gidişatta neden olmasın...
Ceviz kabuğunu biraz ilginç bulsam da Kadim her zamanki zarafeti ile Ezonun karşısında....Sevgili mjesec çok güzel açıklamış bu Ezo için değmez bile...ama işte Onur Tan bey bodoslama konuya dalıp...ruhu ve büyüyü es geçip; aşkı tek taraflı gösterip, üstüne de evlilik teklifi ile inançlarımızı zorlamaya devam ediyor!!!! Ezo evet demezse daha ne yapsın... kurtulduğuna sevinsin bence....
Hızına erişilmez dizimizin havada kalan pek çok şeye rağmen önceki bölümlerden yakalanmış bir ayrıntı ....çocuk sevgileri...güzel bir ayrıntı aslında ama evli değilken nasıl gerçekleşir bilmiyorum....
Onur Tan bey neyi uygun görürse onu yapar herhalde bilemiyorum....
Öyle görünüyor ki Kadim verecek..Canla, başla, azimle, inançla, aşkla, kanıyla her şeyiyle Kadim Ezoya hizmette sınır tanımıyor; yeni yönetmenimizin de katkılarıyla..........
tekrar teşekkürler, hepinize sevgiler.....
1.ömer gidicimi yoksa hortlayacak mi dersiniz?
Hortliyicik bence.Kolay kolay ölmez o.Ölmesini çok isterdim ama ölmeyeceğine eminim!
Ezodur ne yapsa yeridir demek isterdim ama diyemiyorum :) Edecek.Biraz daha bekleyemezlerdi sanki nedir bu acele bi anlasam.Biraz daha tadını çıkarsalar olmaz mıydı şu günlerin :icon_whis:img-wink:
3.nurla balli gelinlik bakiyorlar hangisi önce evlenecek yoksa cifte dügün mü istersiniz siz ?
Çifte düğün olayın büyüsünü bozuyor yav.Önce Kadim'le Ezo evlenecek gibi duruyor.
Ortamı filan bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamıyorum maalesef ama cevizin içinden çıkan yüzük fena fikir değil :)
5.kadimle -ezo evlat edinecek mi hazir ellerininden bir kiz tutmusken ?
Bence öyle.Ama sadece gördüğümüz kızı mı evlat edinirler ona emin değilim.
Ezo deforme olmasın değil mi?:img-hyste
6.balli agam ortakliktan da oldu simdi ne yapacak?
Kendine yeni bir ortak bulabilir mesela :)
Kadim verecek gibi duruyor.Canım ya :img-in_lo Fragmanı izler izlemez bu izlenim oluştu bende en azından :)
Ömer'e bu kanla biraz nezaket geçer inşallah :)
Zehra Abla anket için teşekkürler :img-wink:
konuşacak materyal kalmadı.. dizinin günü belli saat yok. hadi geçtim bunu ya özeti geçin bari ya.. en azından özeti didikleyelim...:img-pilot
Sesli fragman verilmiş, kanal birde yayın saatine karar verirse pek güzel olacak, acaba yöneticiler buna nasıl karar veriyorlar,
1. portakalı soydum tekerlemesiyle mi
2. kısa çöp hangi saate denk geliyorsa mı,
3. kura modeliyle mi
4. yoksa niyet tavşanları mı var acaba, ne dersiniz,
Bimkolik fragman için teşekkürler,
seyredince anlıyoruz ki ayrıca, Kadim her daim şövalyedir, gitti Ömere kanını da verdi, belki Ömere ikinci bir yaşam fırsatı da sunabilir hiç belli olmaz,
bütün romantizmi Ballıyla nur yaşıyor buna isyan ediyorum artık, yeter gayri, Kadimimi tek başlarına yaban ellere koydunuz, bir yüzü gülmedi, bir tatlı söz işitmedi,
Evlenme teklifine bizim ince Ezomuz bakalım nasıl cevap verecek, aslında Kadim eliyle zehir verse insan karşı koymaz içer fakat Ezo maşallah pek azimli çıktı bu konuda, taş mübarek , hiç tepki vermiyor, kendisinden yumuşak geçişler beklemekteyiz, ömrümüz tükendi beklemekten, Ezo böyle davranmaktan tükenmedi.
Zehracığım anketi de cevaplayayım, teşekkürler sorular için,
Kadim kan verip canlandırdığına göre gidici değil,
Biz çoktandır Kadimin yasını tutuyoruz zaten, Ezo Ömerin yasını tutmuş çok mu, artık Kadimin yüzü gülsün
Yok Ezonun dirsek temasları devam ederse, Nurla ballı evlenir bebeye bile karışırlar,
Kadim nasıl evlenme teklif ederse etsin kabulumuzdur, evet demezse kendi kaybeder
ben şaştım kaldım zaten bu işe, daha aşklarını yaşamadılar, çocuk evlat ediniyorlar
ağam ne yapsın, evlenip köşseine çekilsin,
Kadim elbette
dizi zamınında dikiş tuturmuştu. senarisler, yönetmen, yapım şirketi, kanal sayesinde dikişler söküldü. :img-hyste :img-hyste
sevgili püliton, artık dikiş tutmaz bu kumaş, her yan delik deşik çünkü, hepsini söküp yeniden dikimeyeceklerine göre, sağolsun zaten kanal habire başka bir delik açmakta ısrar ediyor bu kumaş üstünde, biz de artık bu deliklere aldırmadan, huşu içinde gittiği yere kadar seyretmeye devam edeceğiz azimli bir şekilde, haftanın değişik gün ve saatlerinde seyretmek de heyecanlı canım, baksanıza diğer dizilere, nasıl bir rutinlik içindeler, insan sıkılır yahu, ne senarist, ne yönetmen, ne yayın gün ve saati değişiyor, hiç süpriz yok, bakın bizde ne zaman ne olacağı belli değil, heyecanı ayakta tutuyor.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Sesli fragman verilmiş, kanal birde yayın saatine karar verirse pek güzel olacak, acaba yöneticiler buna nasıl karar veriyorlar,
1. portakalı soydum tekerlemesiyle mi
2. kısa çöp hangi saate denk geliyorsa mı,
3. kura modeliyle mi
4. yoksa niyet tavşanları mı acaba, ne dersiniz,
bacım bi nevi yeni anket gibi olmuş :img-hyste benim tahminim başka ama. acun yarışmadan sonra kutulara gün ve saat yazıyor. sonra en popüler yarışmacı adayı kutuya geçiyor. tek tek numaralar açıyor. hamdi denen o tip kanalın teklifini sunuyor he unutmadan bu hamdi diğer kanalların casusu ki onedenle hep sümen altı saatleri teşvik ediyor. iş portakalı oymakla olaydı sbt gün kalırdı ya:img-hyste
plüton ve spring kanalda şu zihniyet hasıl oldu sanırım. etamin de bir kumaştır.:img-hyste yapımcı da bu fikri beğenmiş olacakki deliklerden geçen ipleri değitire değiştire yeni desen oluşturuyo. bkz.. aşçı yamağı ezo, elçinin krallara layık gördüğü ezo, gadimin sivri dilli çalışanı ezo, gadimin arkadaşı ezo, gadimin ilan-ı aşk ettiği ezo, tatlıcı ezo, kiracı ezo, kıskanç ezo, çirkef ezo, ahanda son nokta damper ezo
hayırlı olsun uluk, Allah analı babalı büyütsün, valla ben zaten başka dizi takip etmediğim için, Serhat bey için hangi gün ve saatte yayınlanırsa seyreceğim, nedense acaip bir sakinlik içindeyim, ne reyting, ne de gün ve saat endişem, bekliyorum sadece, hayırdır inşallah bu rahatlık nedendir bence acep
plüton ve spring kanalda şu zihniyet hasıl oldu sanırım. etamin de bir kumaştır.:img-hyste yapımcı da bu fikri beğenmiş olacakki deliklerden geçen ipleri değitire değiştire yeni desen oluşturuyo. bkz.. aşçı yamağı ezo, elçinin krallara layık gördüğü ezo, gadimin sivri dilli çalışanı ezo, gadimin arkadaşı ezo, gadimin ilan-ı aşk ettiği ezo, tatlıcı ezo, kiracı ezo, kıskanç ezo, çirkef ezo, ahanda son nokta damper ezo
:img-hyste:img-hyste:img-hyste öldüm yorumuna gülmekten süpersin :)
Bizim ezo, Ayşegül serilerine döndü maşallah :img-hyste:img-hyste Bi de aşık Ezo'yu görseydik de gözümüz açık gitmeseydik bari :icon_whis
hayal perdesi 04-03-08, 20:43 Oy oy sesli fragmanımız gelmiş. Bimkolik sen olmasan ne yapardık biz.
Ballı Ağamızla Nur Hanım her zamanki gibi muhteşemler. Ballı Ağamızın ellerini yanaklarına koyup gülümsemesi de çok şirin yahu...
Ah zavallı Kadim'im. Sevdiği kadının eski kocası yaralanmış, Ezo Hanım perişan. Kadim de gelmiş onu teselli edip sarılıyor. Reva mı şimdi bu. Normal bir zamanda, şu adama sevgiyle sarılmasını beklerken ne oldu yanitroest
Allah'ım kesin o kanı Ömer'e bizim sevgi kelebeği Kadim'imimiz vermiştir!!!troest
Kadim'le Ezo'nun arabadaki halleri çok şirin. Özellikle Ezo, "Allah olmayanlara da versin." deyince Kadim dönüp çok hoş bakıyor:img-in_lo Bu sahneden sonra acaba diyorum bize onların küçük Kadimcik ve Ezocuklarını gösterirler mi. Göstermeleri farz-ı ayn oldu artık:img-yes:
Ömer'in rüya sahnesine sinir oldum. Ezo Hanım Ömer'in rüyalarında ne kadar sevgi dolu, sıcacık; "Ömer'im, canım" falan diyor. Oysa filinta Kadim'imimize gelince eli maşalı maşallah, bir dövmediği kalıyor. Neyse Allah'tan biraz hanım olmaya başladı...
Kadim'in evlenme teklifi tam ona yakışan bir zerafette:img-blush Bir de şu bıyıkları olmasa iyi olurdu bana Ömer'i hatırlatıyor. Aman neyse canım o kadar kusur kadı kızında da olur değil mi ama. Teklif üzerine Ezo'nun yüzündeki ifade çok komikti:img-hyste Ama bu evlilik hiç içime sinmiyor, aşk yok, büyü yok, tutku ve ruh yok... Kadim evlilik teklifini 37. bölümün sonunda yapsaydı daha çok içime sinerdi. En azından o zaman inanılamz bir tutku vardı aralarında… Ah ah eski günler…
Bimkolik, canım emeğine, ellerine sağlık...
Edit : Ulkuk canım, Allah bebeğini analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ve güzel bir ömür versin inşallah. Hayırlı olsun canım bye
hayal perdesi 04-03-08, 20:47 Ablacım anket için teşekkürler. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım…
Gidici olduğunu hiç sanmiim. Ekibimiz müthiş bir yaratıcılıkla Ömer’i getirmiş diziye kolay kolay bırakır mı, bırakmaaaaz…
Ezo bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz. “Ah Ömer’im gittin de yine beni yalnız godun buralarda. Hep yalnız bırakıyin zaten… Ömer’im gıymetini bilemedim senin.” diye yas tutup bıyıklı Gadim’imimi zıvanadan çıkarmaz inşallah… Edicik edicik, etmezse alnını karışlarım. hem bakışları da edeceğini gösteriyi bence.
Toplu nikah töreni olsun, daha eyi olur ama, evlenmeden önce Ezo Nur Hanım’dan biraz zerafet dersi alsın. Hoş fragmanda daha kibar göriniyi, hayırlara vesile olur inşallah.
Kadim’e de ancak böylesi hoş, zarif bir evlilik teklifi yakışırdı zaten ama, Ezo bu belki yine zaman ister. Kadimseverler onun bakışları karşısında televizyon ekranının önünde erirken Ezopses, adamın karşısında erimeden durabiliyor ya bunu da yapabilir yani. Hoş ben olsam evlenme teklifini Kadim’e ben ederdim o da ayrı bir konu:img-blush:img-in_lo Etmezse sevinsin Kadim, zararın neresinden dönülse kârdır değil mi...
Zannetmem. Fragmanda çocuk yuvasından dönerken Ezo, “Allah olmayanlara da versin.” diyor, yani evlat edinmemişler belli ki. Ama Kadim, mükemmel bir erkek olarak, sonradan gidip çocuğu evlat edinerek Ezo’ya sürpriz yaparsa şaşırmam. Ezo, “Allah olmayanlara da versin.” deyince Kadim ne güzel dönüp baktı öyle:img-in_lo:img-in_lo Yahu bir arkadaşımızın dediği gibi - kimin dediğini hatırlayamadım kusuruma bakmayın - koruyucu ailelik yapsınlar. Sonra kendi çocukları da olsun. Kadim'imimiz kendi bebişini kucağına alsın da bir görelim, ne kadar yakışır ona babalık:img-in_lo
Nur Hanım’ıyla beraber balayına gitsin. Balayından dönerken de iki küçük çocuk olsun yanlarında, evlendiler, çocukları oldu, mutlu oldular babında.
Hayır bunu yapan Kadim olmasın ne olur. Bir bu eksik kalmıştı zaten… Kesin Kadim’dir. Ne de olsa o bıyıklı bir sevgi kelebeği:img-hyste
okyanus_perisi 04-03-08, 20:59 öncelikle hayırlı olsun yeni dizi günümüz.bende sprıng gibi ezo dan baska dizi izlemediğim için sorun yok.ama yinede beyaz showla çakışırsa kötü olur. :icon_sorr fragmanı bir kere izleyebildim.müthiş bir bölüm bizi beklio gibi.bir ömerin ezoyla olduğu sahne sanki ömerin rüyası gibi geldi bana.diğer sahneler aklımda kalmadı zaten.nese simdi şafak 2 sayalım arkadaslar buyrun:icon_whis
not: bimkolik e çoook teşekkürler fragman için
bıyıklı sevgi kelebeği mi,:img-hyste:img-hyste,hayalcim cnm ya valla alemsin:img-icecr
ay ben o bıyıklara uyuz oldum,görünce böle bi içim ürperiyo.ıııiiyyy:img-cool2allahm yarepbim o ne sinir bozucu bi şekildir öle.valla o bıyıkların sahibi şovalyemiz olmasa hayatta bi daha açıp izlemezdm ezo falan.:img-pilot
ama tabi şovalyedir ne yapsa yeridir:img-blush:img-in_lo
ömer hortlağ o rüyadan uyandığı an ölsün inşallaaah(amin):img-icecr(allahın kalasıı!!:img-cool2)
hayal perdesi 04-03-08, 21:19 bıyıklı sevgi kelebeği mi,:img-hyste:img-hyste,hayalcim cnm ya valla alemsin:img-icecr
ay ben o bıyıklara uyuz oldum,görünce böle bi içim ürperiyo.ıııiiyyy:img-cool2allahm yarepbim o ne sinir bozucu bi şekildir öle.valla o bıyıkların sahibi şovalyemiz olmasa hayatta bi daha açıp izlemezdm ezo falan.:img-pilot
ama tabi şovalyedir ne yapsa yeridir:img-blush:img-in_lo
ömer hortlağ o rüyadan uyandığı an ölsün inşallaaah(amin):img-icecr(allahın kalasıı!!:img-cool2)
Sana tüm zerrelerim adedince katılıyorum canım. O bıyıklar bana Ömer'i anımsatıyor. Zaten byıktan da pek hoşlanmam ben. Kadim'e de yakıştıramadım ama, söz konusu kişi filinta Kadim olunca bıyıklı sevgi kelebeğine de razı oluyoruz neylersin:img-hyste
Ezo'yu 22.00'ye koymuşlar, hadi bakalım hayırlı olsun.... Serçe'ciler ve Hatırla Sevgilici'ler yandı, Asi'ciler yırttı ;)
edit: an itibariyle fragmanı görmüş bulunmaktayım, doğru bilgidir...
Ezo'yu 22.00'ye koymuşlar, hadi bakalım hayırlı olsun.... Serçe'ciler ve Hatırla Sevgilici'ler yandı, Asi'ciler yırttı ;)
edit: an itibariyle fragmanı görmüş bulunmaktayım, doğru bilgidir...
Yav arkadaşlar bi kendinize gelin diyorum. Bakın Deren arkadaşımız üşenmemiş uykusuz kalmak pahasına bir yorum eklemiş. Ama iki satır ama üç satır. Sabahın bu saati olmuş hala başka yorum yok.Lütfen elimizi biraz taşın altına koyalım :icon_whis El mi kalmadı, e olcek o kadar zezo için ?:img-wink:
Biraz araştırma yaptım, profillerde çok güzel, pek eğlenceli yorumlar var, buraya taşımaktan korkmayalım yorumlarımızı:img-hyste En fazla ne olabilir ki:img-tomat:img-tomat Bazı arkadaşlar başka sitelere göç hazırlıklarına başlamış bile. Birden fazla siteye yazılanabilir bence:img-cool2
Fragman çıkmış mis gibi. Yayın saati de belli olmuş, ben yaşlıyım erken uykum geliyor ama neyse olsun artık o gece izlemeye çalışacağım. Ezo'da sankim bir ruh var gibiydi, bana mı öyle geldi acaba? Kadim artıkın canım ne yapacağını şaşırdı. Bıyıkları enteresan yani, o da herhal Ömer'e özendi. Yoksam yeni oyununda veya filminde Battal Gazi'yi mi canlandıracak?
Ömer yazık, nasıl da seviyor Ezo'yu. İnsanın ezo'yu kopyalayası geliyor. Kadim için bir tane,Ömer için bir tane. Kadim'e ılıman iklimlisini, Ömer'e de sert olanı.:img-hyste:img-hyste
H23 yokken ortalardasofa dayanamıyca söyliyeceğim, Ballı'yla Nur çok datlıydı be. Sırf onlar için bile seyredilir. Biraz da Meryem'le Seyfo. Azıcık az kasıntısından Zeynel, üstüne de Ezo'yla Gadim. Biraz da acı lazımdır, hadi Ömer de girsin işin içine.
Bu arada doktor Emre perşembe sanırım fox'da üvey ailede 22.30'da. Güzel bir dizi sanırım arkideşler. Ben o ekibi seviyorum. 7 numara, vb sevimli projelerde yer aldılar.
valla cuma olmasına hem sevindim hem üzüldüm arkadaşlar neden mi
2 aydır Cuma günleri maalesef dizi seyredemiyorum.. şansa bak bu haftadan sonra tam 1.5 ay cuma'ları serbestim buna çok sevindim... hatırla sevgili'yi internetden takip ediyordum... maalesef internetden takip etmeye devam edicem.buna çok üzüldüm ama öncelik ezo gelin her zaman...
bimkolik her zaman bi tanesin arkadaşım sen olmasan bizler ne yaparız valla ellerine kollarına sağlık sana çok teşekkür ederim...
deryadil haklısın ya herkes pm ye yazmaya başlamış....
ben yazmaya çalışıyorum lakin üstüste yazınca tek ben yazıyormuşum gibi geliyor.
ayrıca h23-önümüzdeki bir-iki bölüm bayağı bi üzülecek galiba ballı nurla evlenecek gibi duruyor...
gadimin bıyıkları hakkında yorumlarım aynı. gadimin içine ömer kaçmış galiba:img-hyste
biz gadim o kalasa kan veriyo diye şövalyeliğini göstertiyor diye hayran olduk bi kez daha ama afedersin salaklık ediyor.
not: kafamda bi soru belirdi. acaba serhat bey yeni bir projeye mi başlıyor. hani resim yada ön deneme çekimi falan olduysa o bıyıkımsı şeyleri o nedenle bırakmıştır..
ezopsese dönelim;
evet bi ruh bende gördüm. o flinta gibi gadime sarılmayan, gülmeyen, teşekkür etmeyen ezo ömerin rüyalarındada olsa ne kadar sıcaktı...
ben hastanede gadime sarılmasını pek bi beğenmiştim ama kızlar asker arkadaşına sarılır gibi deyince aa olurmu öle dedim ama tekrar izleyince evet hakkaten ahbab çavuş ya bunlar sırtına vurarak sarılıyor. arziyenin oğlunun iyi olduğuna dair haber aldığı zaman ki sarılma bile süpermiş bunun yanında..
hu.. gızım, ne ediyin sen? evlencen, bebelicen bu adamdan. insan bi sarılır, cilvelenir, hadi mutahasıp aile kızıyım dersen koluna gir şöle mülül melül bak gözlerinin içine...aa hep egoflar mı uyaracak seni
Bence Ömer ölmeyecek. Ömer gibi karaktersiz biri bir çakının açtığı yara ile ölmez...
Bence evlenme teklifi sahnesi bölümün son sahnesi olacak. O yüzden bizler merak içinde kalacağız. Ama ben Ezo gibi kalasın Kadim"in evlenme teklifini reddedeceğini düşünmüyorum. Bulmuş Kadim gibi birini kaçırmak istemeyecektir.:img-icecr
Evlilik önceliği Nur ve Ballı"nın olmalı... Nur hanım uzun zamandır bu düğünü bekliyor.
Bence süper bir evlenme teklifi. Yukarda bir arkadaş yazmıştı. Ezo"nun baklavalarında ceviz kullandığı için bu teklifte ceviz içinde bir yüzükle yapıldı diye yazmış. İyi fikir. Ama ben Kadim"in bu cevizi açıklamasını ve daha farklı birşey söylemesini bekliyorum.... Ceviz çok sağlam bir yiyecektir. Kırmak için çok zorlamak gerekir. Belkide bununla ilgili birşeydir.
Birkaç arkadaşın yazdığı gibi bende evlat edinme işi olursa saçma diyorum. Daha evlenmemişken ve çocuk yapmayı denememişken olacak iş değil. Ben böyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Oradaki görüntüler ikisininde çocukları ne kadar çok sevdiğini ve istediğini göstermek için olsa gerek.
Bence Ballı artık dinlenmeye çekilsin. Ama dizi devam ederse, Ballı ve Kadim"in karşı karşıya gelmesinden şüphe ediyorum. Çünkü Ballı Nedim ve Kadim"in arasını yaptığı zaman, bu otelle ilgili bir söz söylemişti. "İleride ne olur ne olmaz. İşimize yarayabilir " gibi bir cümle kullanmıştı. Bu cümle boşu boşuna değildir diye düşünüyorum...
Elbette Kadim..... En azından Kadim"in kanını alırsa belki karakterinde bir değişiklik olur.
ben ölmesini isterdim ama bence ölmeyecek.en az bir bölüm daha bizimle kalır sonra onu memleketine yollarlar.(inşallah)
vallah fragmanda evlenme teklifi yaparken ezonun yüzü gülüyordu.tabi başka bir sahnenin görüntüsü de olabilir.bence kabul edecek.
bence çifte düğün yapacaklar.en güzel tarafı da bu olur bence.
evlenme teklifi ve yüzüğü veriş şekli çok romantik.beğendim yani.ezo hayır derse kadim artık hiç bir şey yapmasın.arkasına bakmadan gitsin vallah.
evet bence de evlat edinecekler.etsinler yani.ben olur derim.
bence bu işleri bıraksın dünya turuna çıksın nurla birlikte yerine de meryemi bıraksın:img-hyste:img-hyste
kanı kadim verirse düşüp bayılırım herhalde.
zehra ablacığım anket çok güzel olmuş,çok teşekkürler.:good:bye
merhaba arkadaşlar
hele şükür dizimizin günü ve saati de belli oldu.ancak pazartesi günleri olduğu gibi cuma da izleyemeyeceğim dizimizi.cuma günü başka diziye bakmıyorum ama malum ben yurtta kalıyorum,yurtta iki televizyon var.birinde beyaz show ,diğerinde de hatırla sevgili izlenir herhalde.artık kumanda yarışına girmekten de yoruldum.ben de artık ertesi gün tekrarından izlerim.ne yapalım kader utandırsın.
yeni fragman da gelmiş,bimkolik teşekkürler.şimdi onu izleyip yorum yapayım.
bu arada ulkukevlatların sağlıklı olurlar inşalah.Allah analı babalı büyütsün.mutlu bir ailesi olur inşallah.
fragman yorumu da yapayım o da eksik kalmasın.
--ahhh kadim ahh ne olursa olsun ezonun yanında gidip ne güzel de sarıldı canım benim ya.
--vallah bunlar kesin bir çocuğu evlat edincekler.etsinler zaten.
--ya kaimin bıyıklı halini görünce ne hissetiiğimi hatırlamıyorum.hatırlamak da istemiyorum.kadim baktı ki bu böyle kirli sakalla ezonun gönlünü kazanamam.en iyisi ömer gibi bir bıyık kondurayım demiş.bakalım ezo buna nasıl tepki verecek.ya ben ce kadime bıyık hiç yakışmamış.
--nur ile ballı ağamın halleri çok güzel.cilveleşmeler de başladı bunlar kesin ezo larla çifte düğün yapacaklar.
--inşallah ezo ömerin yanında bulunduğu sahne rüyadır .yoksa bayılırım ha.
--genel olarak fragman güzel.bakalım nasıl bir bölüm bizi bekliyor.
NOT:bu arada show tv kafayı yedi dizilerinin hepsinin günlerini altüst etmiş.başım döndü vallah.sadece bizim diziye yapmıyor gün değişimini.
Bu hafta; Cuma Günü saat 22:00 ile gece yarısı arasında herhangi bir zaman dilimide karşınızda olabilir. Tek garantimiz Show TV'de yayınlanmasıdır, onun dışında;
Tüm bileşenleri değişken olup, yapımcı firma ve Kanal'ın ruh haline göre şekillenmektedir.
Kumpanyamızda ilk gösteri; İLÜZYON gösterisidir. Birinci bölümde; aniden yok olan insanlar, (bir daha bulunmamak üzere ve bumerang misali geri dönenler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.) İkinci bölümde ise; Ortadan yok olan Mekanlar vardır.
İkinci Gösteri; Süper Kahraman EZO'nun Üstün yetenekleri bölümü olup;
- 1 dk. Köpüklü Türk kahvesi yapma,
- 15 dk. 30 tepsi baklava açma,
- 5 dk. Katmer yapma,
- Kamyon tamir etme,
- Işık hızıyla yer değiştirme,
- Derdi olana, derman bulma,
gibi atraksiyonlardan oluşmaktadır.
Üçüncü Gösteri;
Gülmece güldürmece olup, bu bölümde ikiye ayrılmaktadır; İlk bölümde Ömer Bey'in Tayfası bu misyonu yüklenmiş olup, Gülmekten öldüren esprileri ile bizleri kırıp geçireceklerdir. İkinci bölümde ise; Mutfak Tayfası Zeki önderliğinde sahne alacak oyuncularımızla hoş saatler geçireceksiniz.
Dördüncü bölüm;
Tehlikeli Atraksiyonlar bölümüdür;
- Attığını 12'den vuran Ballı Ağa Ateşli silahlar bölümünde,
- henüz kimliğini bilemediğimiz yeni kahramanımız ise bıçak kullanma husundaki hünerlerini göstereceklerdir.
Beşinci Bölümde;
Romantizim olmazsa olmaz; Kumpanyamızın Romantik çifti; Eylül ve Nedim; zengin fakat, şımarık genç ile- fakir ve gururlu genç kız aşkını en iyi şekilde sizlere yansıtacak olup, hem göz yaşlarınızın sel olup akmasına engel olamayacağınız, hemde mutluluktan sarhoş olacağınız ROMANTİK dakikalar yaşatacaklardır sizlere.
Gelin Hanımlar gelin KUMPANYAMIZ'da her aradığınızı bulacaksınız, Haftaya başka bir günde; başka bir saatte yalnız MUTLAKA SHOW TV'de buluşmak dileğiyle.
EDIT: Suzan Aksoy Hn.'ın mesajına teşekkürler. (Yalnız bu konuda benim hep şüpelerim olmuştur, kendisi midir? gerçekten.)
Gönlüm gitmesinden yana ama büyük ihtimal iyileşir ezom ezom diye dolaşmaya devam eder.Aslında geçen bölüm ezom beni istemiy diye çığırıyordu.Bu yüzden iyileşip gitme ihtimali de var.hadi inşallah:img-pilot
Fragmanda evlilik teklifini alınca yüzü gülüyordu.bence kabul edecek.
Yok çifte düğün olmaz.once ballı ile nur evlenir bence.
Ona yakışır bir teklif ediş olmuş.ezo buna hayır derse kadim artık dönüp bakmasın diyeceğim ama kadim bu yine peşinden koşturmaya devam eder.
Önce bir evlensinler sonra belki evlat edinirler.
Evinde nuruyla birlikte vakit geçirsin diyeceğim ama senaristlerimiz bulurlar yeni bir macera ağam için
Korkarım ki Kadim verecek.
zehra ablacım anket için teşekkürlerbye
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
aaa ama ezo kadim aşkı ve bıyıklara değinmemişsin:img-hyste:img-hyste
EZO-KADİM AŞKI ?????? :img-in_lo
Kadim bu KUMPANYA'dan değil, o SEYİRCİLERDEN biri, hani gösteri sırasında elinden çekilip apar topar sahneye alınır, TALİHLİ SEYİRCİ, ve ne yapacağını bilemediği bir çaresizlikle, oyuna dahil olmaya çalışır, Ama bir türlü olamaz, bir nevi sahneden oyunu seyreder duruma düşürülür. KADİM Bey'in KUMPANYAMIZDA ki varlık nedeni budur.
Zaten niye Ezo'dan habire özür dilediğini de bu sayede anladım, Aslında Ezo'nun hareketlerine değil, YA BECEREMEDİM kusura bakma özürleri bunlar. :img-tomat
BIYIKLARA gelince; ben hiç sevmem, sanırım başka bir proje için bırakılmış, yada EZO ben bıyıklı erkekleri severim diyor, Kadim'de jest yapıyor kendisine.
DİP NOT: Başka bir dizide kadın kahraman BIYIK sevmediğini söyleyince, erkek KAHRAMAN hemen bıyıklarını kesivermişti. :) Hani şu geçen hafta aynı saatte kapı komşusu olduğu dizide :)
DİP NOT: Başka bir dizide kadın kahraman BIYIK sevmediğini söyleyince, erkek KAHRAMAN hemen bıyıklarını kesivermişti. :) Hani şu geçen hafta aynı saatte kapı komşusu olduğu dizide :)
ya bak iyi noktaya değinmişsin. yapımcı ve kanal ratinglara baktılar demek. ordada ratingi iyi gördüler bunu bıyığa bağladılar. hemen gadime bıyık... malum kediler bıyıklı e zaten gadim de kedi gibi gider sandılar..:img-hyste
Ömer ölmeyecek. Ben süreyya'nın yanında yer alır bir bakıma seyit'in yerine geçer dedim ama yanıldım... Ömer dizide görevini yaptı bence, hatasını anlayıp Ezo'dan ümidini kesip Antep'e geri döner The End..
nasıl olsa diziyi bitirecekler fazla uzatmazlar... .
Arkadaşlar aynen katılıyorum evlenme teklifi sahnesi bölümün son sahnesi olacak. Bu saatten sonra Evlenme teklifini red etmez fragmanda Kadim Ezo'ya evlenme teklif edince Ezo'nun yüzünde güller açtı.. kesin kabul edecek. .
Nur ve Ballı önceliği hak ediyorlar. Hiç kimse hatta ezo bile Ballı ve Nur kadar aşk yüzünde bu kadar acı ve üzüntü çekmemiştir... Ballı bambaşka bir karakter.hele Nur'a karşı takıntığı tavır ve davranışları ve söylediği sözler çok harika Evliliği önce onlar hak ediyor hemde 40 gün 40 gece...
Bence harika bir evlenme teklif şekli.. tam onlara uyuyor.. Ceviz kendileri yansıtan bir simge her ikiside korunmaya muhtaç çabuk incinecek ve parçalanacak bir ceviz içi tanecikleri onun için kendilerin korumak için sert çeviz kabukları ile örtmüşler filan vs.... onlara uygun. Bu kadar ince düşünen bir insan görmedim harikasın Kadim ne diyim.
Ezo buna evet demezse Ezo'ya değil senaristlere çok kızar topunu Karayılan dizisinde fransız askeri yapıp hepsini kurşuna dizerim.. The End...
Bunun olacağını hiç sanmıyorum... .
Diziyi bitirmeyeceklerse bu konu sorun olabilir ama bitirecekleri büyük ihtimalle olacağından Kadim hatasını anlayıp Ballı ağa'dan tekrar ortak olmasını isteyebilir gibi geliyor. Kadim otel almayı düşünüyordu bu ortaklık dan ayrılma kararı çıkınca otel alma fikri yattığı gibi 1 otelinden olacak.. Benim fikrim Ballı ile ortaklığı devam edecekler... mutlu son.
7.ömere kanı kim verecek?
Elbette Kadim..... böylelikle Ömer Kadim'e bir can borçlu olacak ve Kadim'in ne kadar iyi bir insan olduğunu fark edip Ezo'nun kimin daha çok hak ettiğini anlayıp aradan çekilecek...
EZO-KADİM AŞKI ?????? :img-in_lo
Kadim bu KUMPANYA'dan değil, o SEYİRCİLERDEN biri, hani gösteri sırasında elinden çekilip apar topar sahneye alınır, TALİHLİ SEYİRCİ, ve ne yapacağını bilemediği bir çaresizlikle, oyuna dahil olmaya çalışır, Ama bir türlü olamaz, bir nevi sahneden oyunu seyreder duruma düşürülür. KADİM Bey'in KUMPANYAMIZDA ki varlık nedeni budur.
Zaten niye Ezo'dan habire özür dilediğini de bu sayede anladım, Aslında Ezo'nun hareketlerine değil, YA BECEREMEDİM kusura bakma özürleri bunlar. :img-tomat
BIYIKLARA gelince; ben hiç sevmem, sanırım başka bir proje için bırakılmış, yada EZO ben bıyıklı erkekleri severim diyor, Kadim'de jest yapıyor kendisine.
ilk tepkim hangi dizi:img-hyste aklıma önce kara yılan geldi malum bıyıksız kimse yok ama o salıydı demi:img-hyste
şimdi hala ne olduğunu bulamadım bir kopya çekimp yayına akışlarına bakıcam:img-blush
yok bulamadı g. köp var derken var hangisi:img-hyste
aman baksanıza ömerle bir sezon geçirmiş ezo haşlanmasa çoktan olay çıkardı nirde bizdeo şans:icon_whis
şimdi canlarım forumun güzelleri nerdeyseniz çıkın ortaya bakayım:img-yes: merak edim biraz sayfa ilerlemesi yapalım de haydin ezo gelin kumpanyaya:img-icecr
herkese katılıyorum. bıyıklar hiç yakışmamış çok iğrenç zaten her erkeğe bıyık yakışmaz... Kadim'e yakışmamış. büyük ihtimalle Serhat bey başka bir diziye başlıyor yada Tiyatroda oynadığı rol yüzünden bıyık bırakmış olabilir...her şeyden de Ezo'yu ve yapımcıyı suçluyorsunuz ya bu sefer Serhat bey yüzünden olabilir dimi ilişmeyin Ezo'ma......
nerde bizde o şans adam kök saldı yakında ağaç olacak ezosunuda gölge eder:icon_whis orman bakanlığı buna bir an önce el atmalı
2.ezo ömerin yasini tutup kadimin evlenme teklifini red mi edecek yoksa
hemi diyecek?
adam bıyıkta bıraktı ne eksiği kaldı ömerden tabi he dicek,oyy mendebur kadım sen bu hallere düşecek adamıydın, burda senin için kardeşlerimizle bile kanlı bıçaklı olduk otelde sana komşu olmak için bir birimizi ezdik,aşkımızdan kazaklar ördük eflatundan başka renk tanımadık, ne ettin kendine bizler dururken bir köyü güzeline maymun oldun oyy ölem ben:img-hyste
ezo nur un düğününü de batırma ihtimalı var, kalas çıkıp ezom seni seviyem diyip ortalığı birbirine katar olan nura olur ayrı olsun:img-blush
şimdi ben düşünüyorum niye ceviz oluyor ezonun kafası ceviz kadar sağlam olduğu içinmi,yosam kadimin duvarları ceviz kadar sağlam olduğu içinmi,yada kadim ceviz işinemi gircek ballı ile ortaklı yatığı için,yok buda olmaz yada kadim ezoyu sıncap yerinemi koyuyor acil açıklama:img-hyste
kendileri yapsam daha makbule geçer diyom ben ama kadim ve ezodan çıkacak bir çocuk beni korkuti:icon_whis bence evlat edinmeyi çok saçma buluyorum ya bular daha iletişim kurmaktan aciz hem evlilik hemde evlatlık peşindeler bu evlilik uzun ömürlü olmaz,
giysin hırkasını alsın yanına nur hanımı geçsin şöminenin başına, ona güzel sözle söylesin nur ballı diyorum tek gerçek aşk onların aşkı:img-in_lo
ben hiç verilmemesinden yanayım emme bizim melak kadim durmaz veriri kesişn odur,:icon_whis
Zehra ablam güzel anketin ve zorlu soruların için teşekkürler:img-in_lo
bence de başka bi iş içindir.muhtemelen önçekim tarzı bişey. ya da eşi çok istedi.. neyse son gördüğümde allahtan kesmişti... o ay parçası yüz bıyıkla örtülmez canım...:img-wink:
duyumlar doğruysa dizi 65 e gidiyor. e gidiyorsa evlilik çok erken.. tabi biz düğün bekliyoruz ama düğünün sonunda ordan evli olarak ayrılacakları ne malum... kalas aynalıya bişey yapar. ya da yapmaya çalışır da ezo sonunda sevgisini ispatlarcasına gadimin önüne atlar kurtarır onu. kalas da ezoma kıygım diye vurur kendini. ezo iyileşir. kalas yerine cehenneme yanmaya gider.
son bölümde evlenirler.bu arada gadim tavır koyar bizimkine. bana tehlikeye atma diyon kendini sen atlıyorsun diye ( bizde sete gideriz o zaman süfle veririz - ammada HBB sin sen ezo mahvettin ömrümü yedin benim)
madem kimse yok bende tek başıma takılırım, kardeşlerim beni yalnız bıraktı:icon_sorr
kendi kendime tahmın yapayım barı kadim ezoya evlenme teklif ederken neler yaşanıcak:icon_whis
kadim güzel bir masa hazırlatmıştır şehrin en popiler kebapcısına gider, ezoyla öncesinde,ballı ağa ile ortaklığı bitti için kadimin yüzük alacak parası yoktur, oda yömiye ile ezonun yanında tam gün baklaya açmıştır:img-hyste
ezo kadime otuz lira günlük verir kadim hayatında kazandığı en az para ile kuyumcuya koşar, ancak ekmeğin bile fiyatını bilmeyem kadim baya alay konusu olur, oda gümüşçüye gider:icon_whis parası ancak tek taş olan bir yüzüğe yeter, kutusunu alamayan kadım yolda bulduğu ceviz kabuğunu alır, ve kebapçını yolunu tuttar,kadimi beklemekten yorulan ezo iskendere girişmiştir:img-hyste sonunda şovalye gelir ve en büyük benim iskender değil beni ye ezo diye haykırır:img-hyste
açlıktan gözü dönen ezo ne yazıkkı kadimi dinlemez devam, eder yemeğe, kadimde ezoya cevizi uzatır baklava sebebi ile cevize karşı zağafi olan ezo bu fırsatı kaçırmaz, ve hemen hamle yaparak cevizi açıp tatlı niyetine yemek ister ama içinden çıkan yüzüğü görür tam kadimin kafasına geçirecekken, kadim gülümseyerek yeni terlemiş biyiklarını göz önüne çıkararak evlenme teklif eder, bıyıkların cazibesine dayanamayan ezo he der kadimi mutlu mesut eder:img-hyste
oyy kimse yokmu burda tak tak:img-hyste
alemsin rozi valla...
özet gelmedi ki neyin yorumunu yapalım ben o ceviz kabuğu nasıl ortaya çıkıyor onu merak ediyorum...
vah vah vahhhh forumu ne hale getirdiler burası böylemiydi yaa kader utansın.
ya arkadaşlar ben bıyıklı erkek sevmem doğal olarak sevgilim de bıyıksız ama itiraf edeyim ben kadimin bıyıklarını beğendim :img-tomat yakışmış be...
ya bu başlığı kapatıcam yada banlanıcam hangisi daha yakın:icon_whis
bu arada nasıl unutulur, ulkukcun gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim:img-in_lo
gelem fıragmana özel yorum yok hiç beğenmedim ballı ağam la nur harıç:img-tomat
kadimin o melül melüm bakan gözleri bile hiç kanımı kaynatmıyor söyleyim:icon_whis bıyıklar karızmayı süründürüyor:img-blush
beğendiğim tek sahneler nurla ballı ağamın yemek keyfi yaptığı sahneler, ne güzel bir çift oldular allah ayırmasın:img-in_lo keşke ezo ve kadim de onlar gibi hiç değişmeseydi:icon_sorr
fragman müziği yine aynı olmuş izlerken zaten ilk anda içiniz kararıyor, sözde çok ünlü bir müzüsyenimiz var pehh:icon_whis
ben bide fragman daki sarılma sahnesini merak ediyorum ezo nasıl oldu da kadimi ittirmedi şaşırdım yani gerçi zorla sarılmış gibi ama yurtta istop oynamaları eğlenceli sanırım.
bende nur la ballı sahnelerini çok beğendim nasıl içten sıcak olmuşlar ballının nura bakışları da süper çocuk gibi masum masum...
:img-hyste
bravo valla eve yeni geldim ve ilk giriş forumaydı.öldürdünüz beni gülmekten:img-hyste
nysem..
kadimin bıyıklara ben de karşıyım,rozicim haklısın cnm bebek yüzlüye bu bıyıklar hiç yakışmıyor.azilen kesilmeli.
önceden yanaklarını sıkasım gelirdi serhatı görünce,şimdi yok anam nerde.bıyıklar üstüme üstüme geliyi sanki :img-tomat
özet olayından umudumu kesmedm ama beklemiyrm da.fragmanda olanlardan fazlası olmicaktır:icon_whis
yalnız anlamadğm bişe var.
şimci
kadimle ezo yuvadan dönerken kadimde bıyık var.hani şu araba sahnesi.
ama en son sahneye bakıyoruz ki bıyık falan yok.uçmş gitmş,evlenme teklif ediyo.
eğer son sahne bu teklifse bıyıklar kesilcek demektir,e peki diilse nolcek,ben depresyona girerim:icon_sorr
(aneee,bizim dizi 22 ye alınmış,cuma 22.00,çok şükür..:img-icecr)
:img-hyste
bravo valla eve yeni geldim ve ilk giriş forumaydı.öldürdünüz beni gülmekten:img-hyste
nysem..
kadimin bıyıklara ben de karşıyım,rozicim haklısın cnm bebek yüzlüye bu bıyıklar hiç yakışmıyor.azilen kesilmeli.
önceden yanaklarını sıkasım gelirdi serhatı görünce,şimdi yok anam nerde.bıyıklar üstüme üstüme geliyi sanki :img-tomat
özet olayından umudumu kesmedm ama beklemiyrm da.fragmanda olanlardan fazlası olmicaktır:icon_whis
yalnız anlamadğm bişe var.
şimci
kadimle ezo yuvadan dönerken kadimde bıyık var.hani şu araba sahnesi.
ama en son sahneye bakıyoruz ki bıyık falan yok.uçmş gitmş,evlenme teklif ediyo.
eğer son sahne bu teklifse bıyıklar kesilcek demektir,e peki diilse nolcek,ben depresyona girerim:icon_sorr
bence önümüzdeki bölüm o bıyıklar kesilmiş olur değişiklik olsun diye yada başka bir proje için bırakılmış gibi emanet duruyor yüzünde, evlenme teklif ettiği sahnedeki bıyıkları arabadaki bıyıklarına göre daha az bu da evlenme teklifi son sahne değil gibi geliyor bana.
erkl, bana da öyle geldi,,,bence de teklif çok gerilerde olmayacak. hatta bence teklifi kabul ettikten sonra o yuvaya gidecekler. tabii gadiminde süperliği tutmazsa.. belki bıyıklarını keser sonra yeniden uzatır..:img-hyste
sizce o yuva da (yuva değilse bile o kadar çocuğun olduğu mekanda) ne işleri var? buda minimini anket sorusu olsun
gadim bence resim çekmeye başladı. ezonun gözleri kesmiy artık. sergi felan yapacak
erkl, bana da öyle geldi,,,bence de teklif çok gerilerde olmayacak. hatta bence teklifi kabul ettikten sonra o yuvaya gidecekler. tabii gadiminde süperliği tutmazsa.. belki bıyıklarını keser sonra yeniden uzatır..:img-hyste
sizce o yuva da (yuva değilse bile o kadar çocuğun olduğu mekanda) ne işleri var? buda minimini anket sorusu olsun
gadim bence resim çekmeye başladı. ezonun gözleri kesmiy artık. sergi felan yapacak
şimcik,nacizane cvp veriym,:img-blush
ezo çocuk delisi ya,belkim kadim ona jest olsun diye yapiyidir.
olmadıı,şu ezonun elini tutan çocuk sayesinde gitmişlerdir.
o da olmadııı, biri yada birileri onları teşfik etmiştir.
ne bilem,
zati hepsi zayıf ihtimaller
yok anam,benden senarist olmaz:icon_whis:img-hyste
iyi bi soru, neden oraya gittiklerini bende merak ediyorum kadim fragmanda resim çekiyor zaten ama nerden akıllarına geldi onları ne teşvik etti pek bi fikrim yok ama oraya gitmeden bunları birisi teşvik edecek sanki belki o çocuklardan biriyle karşılacaklar yada bi olay olacak bilmiyorum. :icon_sorr
51. BÖLÜM
Ezo Ömer’i kanlar içinde görünce onu hastaneye götürür. Ömer çok kan kaybetmiştir ve acilen kan bulunması gerekmektedir. Ezo bu konuda herkesi seferber eder. Acaba Ömer’in ölümün eşiğine gelmesi Ezo’nun ona karşı duygularını etkileyecek midir?
Kadim, Ezo için çok büyük sürprizler planlamaktadır. Ezo’yla mutlu anlar geçirmek isteyen Kadim, Ezo’nun Ömer’le yakından ilgilenmesine nasıl tepki verecektir? Bu durum onun Ezo için planladığı sürprizleri nasıl etkileyecektir?
Meryem’in paralarını kurtarmak için kendini tehlikeye atan Seyfo, içine düştüğü durumdan sıyrılabilecek midir?
Nedim ve Eylül uzun süren gerginliğin sonunda, nihayet birlikte yemeğe çıkarlar. Ancak gecenin sonu çok da iyi bitmeyecektir.
Ballı Ağa’ya eski işleriyle ilgili bir aksilik olduğu bilgisi gelir. Başına bela açabilecek bu durumun sorumlusu ise çok yakınındaki biridir.
Öte yandan Mehmet ve Nizam harıl harıl para aramaktadır. Nizam’ın hacizden kurtulabilmesi için bir an evvel para bulunmalıdır.
elime geçen şok bir sonucu iletiyorum:img-help:
yapmış olduğum ilk incelemede imkansız bir durumla kaşılaştım doğada imkansız yoktur bir ajan olarak bunu bilincindeyim ama bu harbiden imkansız:blink:
ilk incelemede kadimin yuvada bıyıklarını yeni terlemiş olduğunu gördüm ancak yuva dönüşü kadimin bıyıkları kerestasla yıkanmış gibi uzamış nerdeyse Hulusi ketmeninin bıyıkları kadar omuş buna mantıklı bir açıklama bulamıyorum tıp çok ilerlemiş:blink:
oy oy oy ajanımız iş başında :good: artık cevapsız sorular kalmayacak dimekki :img-icecr
Bende bu bıyık olayından pek hoşlanmadın allahtan yakından gördükte bıyık neyim yok çok şükür yoksam çekinmezdim resim falan :img-hyste
Şimdi bunlar yuvaya falan gidiyorlar acaba diyorum babacan bir görünüm olsun diyemi bıraktı o bıyıkları ajanımız herşeyimiz bu konuyada acıklık istiyom mümkünmüdür :icon_whis
51. BÖLÜM
Ezo Ömer’i kanlar içinde görünce onu hastaneye götürür. Ömer çok kan kaybetmiştir ve acilen kan bulunması gerekmektedir. Ezo bu konuda herkesi seferber eder. Acaba Ömer’in ölümün eşiğine gelmesi Ezo’nun ona karşı duygularını etkileyecek midir?
Kadim, Ezo için çok büyük sürprizler planlamaktadır. Ezo’yla mutlu anlar geçirmek isteyen Kadim, Ezo’nun Ömer’le yakından ilgilenmesine nasıl tepki verecektir? Bu durum onun Ezo için planladığı sürprizleri nasıl etkileyecektir?
Meryem’in paralarını kurtarmak için kendini tehlikeye atan Seyfo, içine düştüğü durumdan sıyrılabilecek midir?
Nedim ve Eylül uzun süren gerginliğin sonunda, nihayet birlikte yemeğe çıkarlar. Ancak gecenin sonu çok da iyi bitmeyecektir.
Ballı Ağa’ya eski işleriyle ilgili bir aksilik olduğu bilgisi gelir. Başına bela açabilecek bu durumun sorumlusu ise çok yakınındaki biridir.
Öte yandan Mehmet ve Nizam harıl harıl para aramaktadır. Nizam’ın hacizden kurtulabilmesi için bir an evvel para bulunmalıdır.
beklemiyodum ama nyse,yorumlamak farz oldu.
e pek farklı bişe yok dediğimz gibi.
kadim in sürprizlerini ezonun ömere olan ilgisi nasıl etkileyecek.bunu bi düşünmek lazım.çnkü kadim in üzülmesini istemiyorum.
ballı nın başına ne gelcekmiş ki bak onu da merak ettm.sorumlusu da kesin ömer dir.(ay bide kadim çıkıyomuş:img-in_lo)
bide şu seyfo yu unutmuşum ben ya,hakket bu adam ölmesin oralarda.en son kaçıyodu,meryem de bağrıyodu falan:img-cool2
başkaaa,başka da bişe yok işte,nedir yani,gel cuma 22 geeell:img-cool2:img-cool2
Kadim, Ezo’nun Ömer’le yakından ilgilenmesine nasıl tepki verecektir?
hmmm bu da dikkat çekici,iy de adamın tepki belli zati,gitmş kan vermş ömere,ezo ya surat yapmasını beklemiydum ztn:img-cool2
sudenazcım özet için çok teşekkürler gözüz aydın dört gözle beklediğimiz özet geldi:icon_whis
51. BÖLÜM
Ezo Ömer’i kanlar içinde görünce onu hastaneye götürür. Ömer çok kan kaybetmiştir ve acilen kan bulunması gerekmektedir. Ezo bu konuda herkesi seferber eder.
tamam insanlık görevi derim yapması normal ömer ne yazkkı yaşıyacak hemde ezo sayesinde
Acaba Ömer’in ölümün eşiğine gelmesi Ezo’nun ona karşı duygularını etkileyecek midir?
bu ne şimdi kafa karıştırma denemesimi sen bizi safmı sandın düşermiyiz bu tuzaklara:icon_whis tabiyki etkileyecek kız kolyeyi görünce bile paçaları suya indirdi:img-hyste
kadim kadim kadim davul ol kadim :img-hyste yaw bu kızda romantızim yok sen anlamadınmı ne güzel anları be çocuğu git sen otelini yönet töbe et aşka yine oyy,bide mutlu anlar geçirmek için yetim yurduna götürüyor ay öyle olusa tutmayın be parçalıcam:img-hyste
tencere kapak diyorum başka bişey demiyorum,
oy bunlar bize harbi nispet yapıyor, gece iyi geçmiyecek diyor acaba allah bize acırda kader ağlarını örermi, üzerlerinden ezo DAMPER geçermi:img-hyste
bir tahmin Meryem olmasın ne dersiniz ağam sen yalnış kişli vurdun, Meryemi temizlemen lazımdı kıydın seyidime:icon_sorr
Öte yandan Mehmet ve Nizam harıl harıl para aramaktadır. Nizam’ın hacizden kurtulabilmesi için bir an evvel para bulunmalıdır
etraflarında o kadar zengin var uzatır biri bir el geçer gider maksat laf olsun özet dolsun:img-blush
özetçim defol istemim seni:img-hyste
51. BÖLÜM
bu iki paragrafı birleştiecek olursak, asıl sürprizi ezo hazırlıyor desenize :img-hyste
canım bi dizide herkes te kahraman olmaz ki aaa
hah işte en merak ettiğim konu :img-pilot, yine eylül ve yine beklenmedik bir gece hadi bakalım bu sefer ne olacak
ben biliyorum nur hanım. artık vazgecsin Ballı bu Nur hanımdan, şöyle temz geçmişi olan, aklı basında mantık diye nam salmış biri olsun :img-hyste:img-hyste
hönkk bu konu da nerden cıktı :blink:
oy oy oy ajanımız iş başında :good: artık cevapsız sorular kalmayacak dimekki :img-icecr
Bende bu bıyık olayından pek hoşlanmadın allahtan yakından gördükte bıyık neyim yok çok şükür yoksam çekinmezdim resim falan :img-hyste
Şimdi bunlar yuvaya falan gidiyorlar acaba diyorum babacan bir görünüm olsun diyemi bıraktı o bıyıkları ajanımız herşeyimiz bu konuyada acıklık istiyom mümkünmüdür :icon_whis
oyy egoflarımın sayısı arttı gardaşım bilem gelmiş de haydın yıkalım ortalığı:img-hyste
Şimdi bunlar yuvaya falan gidiyorlar acaba diyorum babacan bir görünüm olsun diyemi bıraktı o bıyıkları
sevgili egof sen istedin ben kabul ettim, merak etme hayatına devam edebilmen için mutlaka bunu açıklığa kavuşturucam güven bana:icon_whis
şidi kardaşım demişki üzüm üzüme baka baka peki ni,ye ezom nura baka baka kararmıyor bu senin teorini çürütmekte get bilmin sen:img-hyste
ben bulacam şimdi bu bıyık boşa değiş var bi kerameti bunu mutlak bulacam:img-hyste
arkadaşlar dizi 65. bölüme kadar gidiyor. Kadim ve Ezo evleniyor. Ezo hamile kalıyor ama biraz sorunlu bir hamilelik olacak. şimdilik bu kadar. daha fazla ipucu alırsam yine yazacağım.
arkadaşlar dizi 65. bölüme kadar gidiyor. Kadim ve Ezo evleniyor. Ezo hamile kalıyor ama biraz sorunlu bir hamilelik olacak. şimdilik bu kadar. daha fazla ipucu alırsam yine yazacağım.
bişeyi de sorunsuz olsa ya, ama yine de heyecanlandım simdi, ezo'dan kadınlara mahsus bi olay gorecez :blink: hamileyken de baklava tamir yapar mı acep :img-hyste
cocuk ezo'ya baba, kadim'e anne desin :happy0064
sudenaz özet için teşekkürler
51. BÖLÜM
Ezo Ömer’i kanlar içinde görünce onu hastaneye götürür. Ömer çok kan kaybetmiştir ve acilen kan bulunması gerekmektedir. Ezo bu konuda herkesi seferber eder.
tabi kan kaybeder gündüz yaralanıp akşam vaktine kadar gezerse olacağı buydu tabi :img-hyste
Acaba Ömer’in ölümün eşiğine gelmesi Ezo’nun ona karşı duygularını etkileyecek midir?
bilmiiim ezo söz konusu olunca yorumsuz kalıyom hala o hediye olayını unutmuş değilim:icon_whis
Yazık yavv kadime hep süpriz planlıyoo ama nedense bütün süprizler ona yapılıyoo çok bahtsız bizim kadimcik:icon_sorr
eee seyfo meryeme şirin görünmek için girdi bir işin içine artık sonuçlarınada katlansın ne diyemm:icon_whis
çok şaşırmamak lazım abi kardeş süprizlerle dolu bayanlara gönül vermişler kaderleri bu :img-icecr
anam nur olmasında bu zaten düzgün giden bir beraberlik onlarınki kaldı (h23 duymasın :img-hyste )
Öte yandan Mehmet ve Nizam harıl harıl para aramaktadır. Nizam’ın hacizden kurtulabilmesi için bir an evvel para bulunmalıdır
üzülmeyin ya kadim yada ballı size yardım eder zaten dizide başka zengin yok herkese onlar yardım ediyoo:img-icecr
yuhhhhhhhh:img-hyste
arkadaşım ne diyin oyy anam ezo harbi kadınmış oyy çocukaları olcakmış oyy ölem:img-hyste
kendine gel rozi ne ayılıpo bayılın normal bir durum doğa kanunu:icon_whis
şimdi yaww olmaz harbi şok oldum ezo ve kadimin çocuklarınımı görecez, bak allah söyletti demek ikiz olcaklar:img-hyste
kendime gelmem lazım izninizle fişimi biraz çekep soğumama lazım kardaşım el at gidim:img-hyste
sudenazözet için çok teşekkürler
51. BÖLÜM
Gadime kan lazım acele gel diye haber vermez herhal diymi :img-swoon
Üzülecektir tabi sonuçta iyi yada kötü yaşanmış şeyler var.
Kadim, Ezo için çok büyük sürprizler planlamaktadır. Emeğine yazık olmasa bari. Ezo’yla mutlu anlar geçirmek isteyen Kadim, Ezo’nun Ömer’le yakından ilgilenmesine nasıl tepki verecektir? Kıskanacak e bide yufka yürekli ya acır.Bu durum onun Ezo için planladığı sürprizleri nasıl etkileyecektir? Demekki Ezo kaçmasın diye evlenme teklif edecek yaw bırak gitsin yaaa.
Delikanlı meryemcik kurtarır onu imgdrag
Hıh kesin kutsal usta basmıştır bide bu çıktı.:img-fear2
Hımm en yakınında nur ve nezir var ama bence nurla ilgili suriye ye falan gitmişti ya ama nezir de olabilir neyse ya banana kimse kim pas.:hıh
gadimcim duyar verir parasını hamideye musluğu gibi oldu dizide hiç konu kalmadı bide bu çıktı. :icon_roll
Şimdi bunlar yuvaya falan gidiyorlar acaba diyorum babacan bir görünüm olsun diyemi bıraktı o bıyıkları
sevgili egof kardaşim sorunu cevabını ajan elek vermiş bulunmakta:img-hyste
yuvaya gittme sebepleri annelik babalık provası:img-hyste
kadim ve ezonun bebesi olcak bakın şimdi ben bu diziyi izlerim hemide sonuna kadar doğuma bile girerim tutmayın beni:img-hyste
şimdi kız olursa adi ne olacak erkek olursa ne olcak onu düşünüyorum ve hemen isimler sözlüğüne akıyorum:icon_whis
elek çok teşekkürler:img-yes:
ezo: kadimm aşgımm sağan ne diyecem,
kadim: söyle aşkım, ama keşke aklını okuyabilseydim
ezo: o niye o?
kadim: cnaım konusurken yorulursun diye, cok özür diliyorum, seni boyle yordugum icin
ezo: yav ne diyiğin, neyse hele bi dinle sağan ne diyim, ben şeyy bende cok sasırdım ama ben şeyim
kadim: sen bi tanesin
ezo: yok yav, esasında ne senden ne benden beklemezdim bu olayı amma, ben yüklüyüm
kadim: yük? elektrik yüküyse hemen topraklıyalım zaten asabisin rahatlatır,
ezo: yav oyle del, hamileyim
kadim: neee ezo çok özür dilerim sana bunu yaptığım için :img-hyste:img-hyste
ezo: Allahım sabır ver, ömerle mi evlenseydim nee
Teşekkürler Elek 65.bölüme kadar gitmesi güzel saçmalıcak çok zaman var yani. Ezonun sorunlu hamilelik geçirmesi ne demekk hastalığı mı çıkacak? ölecek mi ? ne ne bi sürü sebebi olabilir gelde çık işin içinden 65 e kadar ne konu bulacaklar diyorduk bulmuşlar bile son 10 bölüm belli oldu off offff
Allah da seni güldürsün emi..:img-hystedamper ağa'nın hamilelik günlüğü eminim bu minvalde seyir edecektir..:img-yes:
biri 65 bölüm mü dedii..:img-pilotserhat'ı kim kurtaracak yahuu:img-tomat
filinta hoşgeldin:img-in_lo
sende güzel habiri almışsın artık aramıza küçük bir yıldız katılacak:img-blush
hala inanamıyorum ya var bir terslik ezo hamile kalacak, kadim baba olcak yaw biz kızıyoruz ama ya bu kız doğumdan çıkmaz ise:img-blush
biliyorum ona bişey olmaz diyorsunuz dilerim olmaz:icon_whis
filinta hoşgeldin
sende güzel habiri almışsın artık aramıza küçük bir yıldız katılacak:img-blush
hala inanamıyorum ya var bir terslik ezo hamile kalacak, kadim baba olcak yaw biz kızıyoruz ama ya bu kız doğumdan çıkmaz ise
biliyorum ona bişey olmaz diyorsunuz dilerim olmaz:icon_whis
hoşbuldum şekerim:img-in_lo
şimdi ezonun hamile kalması:blink::blink: filintam'ın:img-in_lo bıyık bırakması ile alakalı olabülüümüü:icon_whisyani kaç bölümdür seme yaptılar filintam'ı bu halden çıkarmak için HBB amazon damper ağa nın hamile kalmasını düşünmüş olabülüüüler:icon_whis
böylece bizde bu doğa üstü olaya bi mantık yakıştırabülürürüzz..bıyık erkeklik simgesi ya hanii..
allam allam neler diyom ben yauu..
edit büdüt kermit:ayrıcana filintam'ın bıyığını beğenmeyen fitnecidir,fesattır.hıncaldır,uluçtur,damperdir:im g-tomat:img-haha::img-beee::img-beee:
çok acil hamile nurgül akrabası aranıyor:img-hyste en geç hazirana dek doğmalı.. bişiy dicem sılanın bebek büyümedi ya ezopsesinki birden boy atar. hatta müdür cemin oğlu birden ezonun olabilir...çok fesatım mı yoksa? kızları olursa sorun değil nurgül çocuğun saçlarını hazirana dek kesmez iki kurdele başa tamamdır....
h23 e özenerek:( bu arada mükemmeldi)
ezo: gadim
gadim: efendim aşkım
ezo: tamam bebe istedin benden ama kgendimi iyi hissetmiyim
gadim: noldu bişey mi var hemen doktora gidelim
ezo: yok bişiy. dellenme hemen
gadim: emin misin?
ezo: yaw onu diyim. benim canım sıkıliy
gadim: gezmeye gidelim istersen isviçreye. hem arzuda jinekolg doğumunda elçin anne de olur.
ezo: bak ne diyi.(ağlama durumları)ve aklından şunlar geçer.... hiç yüklü gadına denir mi böle? biliyim arzuyu özledi. tabi işi bitti benle hem kilo aldım çirkinledim. oy oy talihsiz başım.ömerim olaydı baa gider garpuz neyim getiridi...
gadim: noldu?
ezo : yok bişiy. benim canım sıkıliy. te garnım büyüdü eğilemiyim baklava açam. damper tamir edicem göbek takıliy. ay aman ne talihsiz başım varmış..
valla bir süre daha kalacak gibi gözüküyor ya
ömer ölse de ölmesede hemen kabul edeceğini zannetmiyorum....
neler çektirdi kadıme
bence nurla ballı önce evlenir...
ezoda bu naz olduktan sonra
ceviz kabuğunun içinde olması çok ama çok hoş...
bu da ne kadar değerli olduğunu gösterir...
olabilir aslında...
neden olmasın ki
evlendikten bir kaç yıl sonrada kardeş yaparlar heheheh
bence tam anlamıyla bitmedi ortaklık ama eğer bıraktıysa gitsin açsın kendisine antep sofrası....
kadım vercek bence...
başkası olması imkansız....
bak şimdi ya keyfim tadım kactı,
rozim 00517m saenden hemen bir arastırma konusu istiyorum, nurgul hanım yakın zamanda ailesinden dogum yapan bi eleman var mı ogrenmeni istiim, yoksam yoksam onu oynatmak icin mi bu cocuk olayı acıldı anammm yüreğimmmm
oy gardaşım aynı kurt benide cimşirdi araştırdım baya gerilere gitmek zorunda kaldım ama buldum anlatayım:icon_whis
nurgül hanımın yakın akrabalarında ne yazıkı gebe birini bulamadım soy ağcına göz diktim ve başladım geçmişe yolculuğa
1888 karaoğlu ailesinin fertleri balkanlardan buralara göç etme kararı alıyorlar, aile çok mütavazi bir aile ancak büyük kızları çok güzel ünlü olma hayalleri kurmakta, ailesi göç yolundayken bir osmanlı zabitinin kanına girerek onunla hollywooda kaçıyor, ve söhretin ilk adımlarını burda atiyor ama savaşlar sebebi ile aç kalınca, çılgın bir filmci ile king kong adasına film çekmeye gidiyor, işte ne oluyorsa orda oluyor kız maymunu kendine aşık ediyor :img-hyste
aradan yıllar geçiyor, king kong avcıların kurbanı oluyor ve ölüyor, aşkını kalbine gömen güzel sarışınsa yeniden medeniyete dönüyor ve bir adamla evlenip normal bir hayat sürüyor, aradan geçen yıllarda ise karaoğlı ailesi yeşilçay adını alarak gelişimlerini sürdürüyorlar, ve bu aileden gerçek bir şöhret doğuyor:img-icecr
ancak ünlü olan bu genç kadın ailesinide düşünerek geçmişten gelen tutkusuna yenilerek, ailesinde oynadığı diziye katıyor, ailede kimse kalmayınca oda senaryoya uygun bir akraba arıyor ve arayış taaa amarikaya kadar uzanıyor, uzakkk kuzenini buluyor ve büyük büyük teyzesinin hayalini gerçekleştirmek için onun doğmak üzere olan çocuğunu diziye alıyor, sırf teyeyzesinin vasıyeti yerine gelsin diye:icon_whis
amma uzun oldu bu sallarken ipin ucu kaçmış:img-hyste
oy gardaşım aynı kurt benide cimşirdi araştırdım baya gerilere gitmek zorunda kaldım ama buldum anlatayım:icon_whis
.....
kardaşım sağolasın. ipin ucu değil yumagın tamamı hatta ip fabrikası bilem gorunmus,
off iki dakka da nasıl yaiğinn boyle,
neyse bu hamilelik işini yine de sevdim,
ehm ezo nasıl sorunlu bi hamilelik gecirebilir ki,
basında kadim varken her an ambulansta olur, acep hamileligi ambulansta gecirecek de sorun dedikleri bu mu ola ki :blink:
nurgül hanımın yakın akrabalarında ne yazıkı gebe birini bulamadım soy ağcına göz diktim ve başladım geçmişe yolculuğa
1888 karaoğlu ailesinin fertleri balkanlardan buralara göç etme kararı alıyorlar, aile çok mütavazi bir aile ancak büyük kızları çok güzel ünlü olma hayalleri kurmakta, ailesi göç yolundayken bir osmanlı zabitinin kanına girerek onunla hollywooda kaçıyor, ve söhretin ilk adımlarını burda atiyor ama savaşlar sebebi ile aç kalınca, çılgın bir filmci ile king kong adasına film çekmeye gidiyor, işte ne oluyorsa orda oluyor kız maymunu kendine aşık ediyor :img-hyste
aradan yıllar geçiyor, king kong avcıların kurbanı oluyor ve ölüyor, aşkını kalbine gömen güzel sarışınsa yeniden medeniyete dönüyor ve bir adamla evlenip normal bir hayat sürüyor, aradan geçen yıllarda ise karaoğlı ailesi yeşilçay adını alarak gelişimlerini sürdürüyorlar, ve bu aileden gerçek bir şöhret doğuyor:img-icecr
ancak ünlü olan bu genç kadın ailesinide düşünerek geçmişten gelen tutkusuna yenilerek, ailesinde oynadığı diziye katıyor, ailede kimse kalmayınca oda senaryoya uygun bir akraba arıyor ve arayış taaa amarikaya kadar uzanıyor, uzakkk kuzenini buluyor ve büyük büyük teyzesinin hayalini gerçekleştirmek için onun doğmak üzere olan çocuğunu diziye alıyor, sırf teyeyzesinin vasıyeti yerine gelsin diye:icon_whis
rozicimm naptın yavvv öliim gülmekten :img-hyste :img-hyste :img-hyste
inşallah senarist falan görmez bu yazdıklarını dağılmış diziyi iyice dağıtmaya kalkarsa vay halimize:img-hyste
birden umutlanmaya başladım dizide güzel şeyler olacak:img-icecr hamilelilik falan belkim bu seferde ezonun bebesine ömer bakar nede olsa ezo onunkine bakmıştı :icon_whis
kardaşım sağolasın. ipin ucu değil yumagın tamamı hatta ip fabrikası bilem gorunmus,
off iki dakka da nasıl yaiğinn boyle,
neyse bu hamilelik işini yine de sevdim,
ehm ezo nasıl sorunlu bi hamilelik gecirebilir ki,
basında kadim varken her an ambulansta olur, acep hamileligi ambulansta gecirecek de sorun dedikleri bu mu ola ki :blink:
kardaşım demek ben haklıymışım keramat bıyıktaymış:img-hyste
demek hep bu günü beklemişiz demek ezo kadim aşkı için bıyık lazımmış:img-hyste
bundan böyle kendimi kadimın bıyıklarını koyuyucusu ilan ediyorum, var oldukça o bıyıkların arkasındayım, hayatım buyunca onları tüm tıraş makınaları tüm usturalar tüm berberlerden korucam:img-hyste
kadim bıyıkları forever:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp
ezo: kadimm aşgımm sağan ne diyecem,
kadim: söyle aşkım, ama keşke aklını okuyabilseydim
ezo: o niye o?
kadim: cnaım konusurken yorulursun diye, cok özür diliyorum, seni boyle yordugum icin
ezo: yav ne diyiğin, neyse hele bi dinle sağan ne diyim, ben şeyy bende cok sasırdım ama ben şeyim
kadim: sen bi tanesin
ezo: yok yav, esasında ne senden ne benden beklemezdim bu olayı amma, ben yüklüyüm
kadim: yük? elektrik yüküyse hemen topraklıyalım zaten asabisin rahatlatır,
ezo: yav oyle del, hamileyim
kadim: neee ezo çok özür dilerim sana bunu yaptığım için :img-hyste:img-hyste
ezo: Allahım sabır ver, ömerle mi evlenseydim nee
:img-hyste:img-hyste Karnıma ağrılar girdi gülmekten..
Canım sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün..
Ezo hamile kalacak demek.. 65. Bölüme kadar ne konu bulacaklar diyordum şimdide Ezonun sorunlu hamileliği çıktı.. Anlaşıldı Kadim bir gün yüzü göremeyecek.. Ezoyu ikna ettim evlendim diyecek arkasından Ezounun sorunlu hamileliği çıkacak.. Yazık filinta Kadimimize kıyamam :img-in_lo
Edit: Ulkuk Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürlü olsun..
Edit 2: Sudenaz özet için teşekkürler..
öncelikle beni kirmayip ankete cevap veren arkadaslarima teker teker tesekkür ederim,aylardir gülmeyen ezo-gelin formunu canlandiran espirileriyle hareket katan canlarima tesekkür ederim korkarak girmistim yine herzamanki gibi ama o kadar cok costumki anlatamam coskunuz daim olsun
yine arstirmaci ruhlu ajanimiz rozi kadimin biyiklarina takmis bu defada bende ilk basta yadirgadim onu hep temiz yüzlü yada tamamen sakalli sekilde gördügümüz icin biyik banada tuhaf geldi ama olsun ona hersey yakisiyor cani istemistir ömerden cani cekmistir yapsin iyidir ama öbür bölüme umarim görmeyiz,sizinde dediginiz gibi bebek yüzlü o ,tüyoya gelincede ezonun hamileligi iyi olacak bence en azindan kadin oldugunu hatirlayacak aslinda hep hatirindada kader utansin iste kiz ne hale gelmis erkeklesmis dedigim gibi kader utansin belkide öyle zirhlari olmasaydi bunca olan olay karsisinda hala dik durabilirmiydi o da var ?annem cok seviyor bu halini eski kadinlar böyle hoslaniyor bizde biraz daha romantik olsun kadin oldugunu ön plana cikartsin istiyoruz celiskili oluyor ama hamilelik onun aklini basina getirecektir insanin birde sevdiginden bebeginin olmasi kadar muhtesem ne olabilirki ?
etkiler insan bu sonucta tas degilya üzülür ,ama bence fazla üzülmesin kadim onuda kurtaracak kahramanim benim
en hizli kan nerde bulunur delikanli kadimde
kadimin süprizi galiba kimsesizler yurdu ,aslinda kadimin mesaji acik ve net artik evlenelim ve bizde yapalim bunlardan yasim geciyor ezo diyorda anlayacakmi bakalim ezo hanim
bi para diye tutturdu elindeki gül gibim damat adayinida öldürtecek adi zaten kara dula cikan meryem yaslanincada yapayalniz kalacak ortada ama kadim onuda kanatlari altina alir ,hizir gibi maasallah
onlara bisey olmaz eger süreyya ortadan kalkmadiysa takip ediyordur belki bakalim ne gibi hain planlari var yada kutsal usta karsisina dikilip eylül bunu bana nasil yaparsin seni evlatliktan red ediyorum derse ...
ah agam ah ben sana diyorum etrafindakilere dikkat et düsmaninin adamini bile ise alip birde evini emanet ediyor ne kadar safsin agam sen ,vardir bir hinlik yapacak etrafta kötümü yok ,ama h23 'i sana koruma gönderiyorum agam o seni korur gönüllü ha
aslinda söyleseler ezoya o verir aylardir baklava yapip yapip satiyor atom karinca gibi orayada yetisir bence cok fazla degildi bana göre fazlada ezoya göre dedil
neyse buda bitti sevgiyle ve SERHAT'la kalin
çok ayıp sevgili egof kardeşlerim, locadan izliyoru yorum yapmıyorsunuz hadi herkez bir fikir belirtsin:img-icecr
yokmu aklında sorusu olan paylaşın:icon_whis
ezo ve kadimin çocuğu erkekmi olcak kızmı adı ne olur doğduğunu bizler görecekmiyiz:icon_whis
çok ayıp sevgili egof kardeşlerim, locadan izliyoru yorum yapmıyorsunuz hadi herkez bir fikir belirtsin:img-icecr
|