Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin - Bölüm Yorumları (Arşiv 8)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Arkadaşlar diğer başlık 1250 mesajı doldurduğu için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Ancak lütfen önce uyarılarımı okuyunuz.
Forum kurallarına göre;
1- Tek cümlelik, tamamı renkli ve/veya koyu(b) mesaj yazmak yasaktır.
2- Oyuncularla ilgili dizi dışı yorumlarınızı lütfen oyuncu başlığına yazınız.
3- Forum kurallarıyla veya yöneticilerle ilgili sorunuz/sorununuz varsa lütfen bize özel mesajla ulaşınız. Forum başlıkları tartışma yeri değildir.
4- Mesaj sayılarındaki eksilmeler uzun zamandır geri dönüşümde
bekleyen kural dışı mesajların ve teşekkür tarzı mesajların silinmesi sonucunda oluşmuştur. Lütfen biraz daha objektif bakmaya çalışınız bizlere de. Bu başlık karşılıklı sohbet yeri değildir. Adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Ve kapsamı da bellidir. Başlıkla ilgilisi olmayan yorumlar elbetteki silinecektir.
5- Mesajlarınızda kullandığınız üsluba ve kelimelere dikkat ediniz.
6- Spoiler tuşu diziyle ilgili tüyo vermek içindir. Gereksiz yere kullanmakta ısrar edenler ceza alacaklardır.
Kilitli başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=44619
Saygılarımla
volvox
bu arda unutmadan yeni başlığımız herkese hayırlı olsun:img-in_lo canlarım aşk tutku ve kaba ezonun olmadığı yorumlar dilerim:img-icecr
he şimdi edittli yorum yazayım amma hırslıyım:img-grin2
canlarım benim kafama bir şey takıldı daha doğrusu çözemedim:icon_whis
ezo arabada doblörmü kullandı o saçlar ona ait değilmi:img-blush
he birde kafama takılan başka bir şey daha var olmayan bir şey yokkı:icon_whis bu bölümmü biri ölecek dediler:img-blush
ay sayfamiz acilmis heyecanla girip dizimizin dünkü bölümünü yazmak isterdim ama sagolsunlar öyle yaptilarki ne sevk ne zevk koydular inanin dizi bitsin diye yalvaracagim yada diziden vurularak biri cikacakmis insaallah kadim olur sevgiyle ve SERHAT'la kalin yeni basligimiz hayirli olsun bye
:
ezo arabada doblörmü kullandı o saçlar ona ait değilmi:img-blush
he birde kafama takılan başka bir şey daha var olmayan bir şey yokkı:icon_whis bu bölümmü biri ölecek dediler:img-blush
Beş dakikada 5 tepsi baklava açan Ezo, iki arada bir de röfle yaptırmıştır..:img-hyste
Gözlerim yollarda kalmıştı roziciğim, dün akşamki sanat eseri hakkında yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum..
Ayrıca ölecek olan 48 de..
Zaten artık hepsi ölsün. İlk Kadim ölsün de kurtulsun bu eli maşalı, taşra dilberinden.
ya beni en çok ezonun o suratsızlığı baydı yarabbim biraz nur indirsinler şu kıza ya beş karış surat 2 saat boyunca herşeye tafra kadimin yerinde olsam valla senlemi uğraşıcam der giderim :)
selamlar herkese yeniden..
öncelikle ufak tefek bilgiler vereyim, yeni senarist ve yönetmenimizin bu bölüme ek sahneler çektiğini belirtmek istiyorum. o sahneler de ömer sahneleri. dolayısıyla ezo yu baklavacıda nasıl bulduğu vs gibi detayların olamaması normal olabilir. sonuç itibariyle bu bölüm en uzun sürede tamamlanabilen bölümlerden biri oldu..
sonuç itibariyle bir çoğunuz bizi ilgilendirmez diyecektir belki ama bilmek isteyenleriniz de olabilir diye düşünüyorum. bu yayınlanan bölüm sırasında ekibin neredeyse tamamı değişti. sadece yönetmen ve senarist değil. haliyle yeni ekibin kurulması senaryonun gözden geçirilmesi ve üstüne ek sahneler çekilmesi derken evet karşınızda 47. bölüm böyle bitti işte...
önümüzdeki bölüm yani haftaya yayınlanacak bölüm yeni ekibin bölümü olacak. dün akşam ilklerden birini ben de yaşadım, yani normalde çalıştığımız için izleme imkanımız olamıyor ama dün gece izleme imkanı buldum, her ne kadar geç saatte başlamış olsa da (!)
anlatılanları okudum da çoğunda haklısınız. ancak ufak tefek ipuçları verirsem belki faydası olur diye düşünüyorum :
önümüzdeki bölüm ezogelin kaçırılacak. haliyle şiddetli bir çatışma daha yaşanacak. diziden bir kaç karakter eksilecek -ki bunu zaten yorumlarınızda dile getirdiğiniz için yeniden yazmayacağım-
ezo ve meryemin çıktığı ev değişti, haliyle yeni evde yaşanacak bu bahsettiğim kaçırılma olayı. nedim ve eylül için bir şey demem zor ancak kutsal usta gördüğü ve duyduğu bir şeyin şokunu yaşayacak (balo gecesi de dahil)
ömer olayına gelince, geçtiğimiz mesajlarda balo diye nitelendirdiğim kutlama sahnelerinde bence ömer en güzel oyununu oynadı. daha doğrusu gecenin bir yarısı (bilenler biliyor o gece mümkün mertebe yazmaya çalışıyordum) saat 02 yi geçiyorken oyunuyla öyle güzel ayaklandırdı ki erkan sever, içim titredi çekim yaparken diyebilirim..
bu arada zeynel karakterinin hayranı olan arkadaşım, profilinde de çektiğim fotoğrafını koymuşsun, tuğtekin ile görüştüm, bu derece ilgi duyan olduğunu duyunca şaşırdı ama çokta sevindi, herkese selamlarını iletti..
nurgül hanım ve serhat bey haricinde istediğiniz röportaj varsa yapalım bari :)
benden şimdilik bu kadar, özel mesajlarınız için çok teşekkürler, mümkün mertebe cevap vermeye çalışıyorum ancak her seferinde söylediğim gibi şahsen bana soracağınız bir şey olursa lütfen özel mesaj atın burayı takip etmek gerçekten çok güç..
saygılar
öncelikle yeni bilgiler için çok teşekkürler...biraz heyecan gelicek yani anladığım kadarıyla..şimdi düşünüyorum da ezoyu kim kaçırır herhalde bu otel davası yüzünden olucaktır gibi geliyor...iyice delirir artık ezo kaçırılınca zaten burnundan soluyo sürekli:) ömerin sahnesini merak ettim şimdi..ya inşallah güzel olur ne diyim dünkü bölüm tam bi hayal kırıklığıydı çünkü..ezoyu kaçırmak yerine şööyle bi spa tatiline filan gönderselerdi de biraz huzura erseydi kız şu suratı bi gülseydi:)
öncelikle ufak tefek bilgiler vereyim, yeni senarist ve yönetmenimizin bu bölüme ek sahneler çektiğini belirtmek istiyorum. o sahneler de ömer sahneleri. dolayısıyla ezo yu baklavacıda nasıl bulduğu vs gibi detayların olamaması normal olabilir. sonuç itibariyle bu bölüm en uzun sürede tamamlanabilen bölümlerden biri oldu..
sonuç itibariyle bir çoğunuz bizi ilgilendirmez diyecektir belki ama bilmek isteyenleriniz de olabilir diye düşünüyorum. bu yayınlanan bölüm sırasında ekibin neredeyse tamamı değişti. sadece yönetmen ve senarist değil. haliyle yeni ekibin kurulması senaryonun gözden geçirilmesi ve üstüne ek sahneler çekilmesi derken evet karşınızda 47. bölüm böyle bitti işte...
önümüzdeki bölüm yani haftaya yayınlanacak bölüm yeni ekibin bölümü olacak. dün akşam ilklerden birini ben de yaşadım, yani normalde çalıştığımız için izleme imkanımız olamıyor ama dün gece izleme imkanı buldum, her ne kadar geç saatte başlamış olsa da (!)
anlatılanları okudum da çoğunda haklısınız. ancak ufak tefek ipuçları verirsem belki faydası olur diye düşünüyorum :
önümüzdeki bölüm ezogelin kaçırılacak. haliyle şiddetli bir çatışma daha yaşanacak. diziden bir kaç karakter eksilecek -ki bunu zaten yorumlarınızda dile getirdiğiniz için yeniden yazmayacağım-
ezo ve meryemin çıktığı ev değişti, haliyle yeni evde yaşanacak bu bahsettiğim kaçırılma olayı. nedim ve eylül için bir şey demem zor ancak kutsal usta gördüğü ve duyduğu bir şeyin şokunu yaşayacak (balo gecesi de dahil)
ömer olayına gelince, geçtiğimiz mesajlarda balo diye nitelendirdiğim kutlama sahnelerinde bence ömer en güzel oyununu oynadı. daha doğrusu gecenin bir yarısı (bilenler biliyor o gece mümkün mertebe yazmaya çalışıyordum) saat 02 yi geçiyorken oyunuyla öyle güzel ayaklandırdı ki erkan sever, içim titredi çekim yaparken diyebilirim..
bu arada zeynel karakterinin hayranı olan arkadaşım, profilinde de çektiğim fotoğrafını koymuşsun, tuğtekin ile görüştüm, bu derece ilgi duyan olduğunu duyunca şaşırdı ama çokta sevindi, herkese selamlarını iletti..
benden şimdilik bu kadar, özel mesajlarınız için çok teşekkürler, mümkün mertebe cevap vermeye çalışıyorum ancak her seferinde söylediğim gibi şahsen bana soracağınız bir şey olursa lütfen özel mesaj atın burayı takip etmek gerçekten çok güç..
saygılar
güzel kardeşim iyi diyorsun güzel diyorsunda 38. bölümde başladı saçmalıklar ..
o zamandan bu zamana düzeleceğine daha daha kötüye gitti herşey..
bizim bahsettiğimiz aksaklık senaryoda ..biz teknik aksaklıklardan bahsetmiyoruz dikkat buyurursanız.senaryo yazan zatı muhterem o senaryoyu hangi ruh hali ile yazıyor merak ediyoruz doğrusu..dönüp de yazdığı senaryoyu bir kez daha gözden geçirse kendilerine minnettar kalacağız, emin olun..hadi senarist olaya çok popülist yaklaşıyor diyelim peki yönetmen nasıl bu kadar basitleştiriyor sahneleri..
ezo kaçırılıyormuş aman ne güzel bir haber ..
ama korkuyorum kaçıran ertesi günü getirip kapıya atar alın delinizi der..
yine başımıza kalır..
bizim erkan sever beyin ve diğer oyuncularımızın rol kabiliyetleri ile sorunumuz yok...sorunumuz bu diziyi sevimsiz hale getiren sorumlularla...karakterlerin haline bakın.başrol karakteri kadın saygısız, pervasız, kaba..diğer karakter kişiliksiz..
e allah kolaylık versin emeği geçenlere....izleyenlerede sabıııırrrrrr.........:icon_evil:icon_evil
Ilk defa boyle bisey oluyor, beni ilk defa gelen tuyolar hicmi hic heyecanladirmadi..
Allahim lutfen bu diziden beni sogutturma, lutfen lutfen..
En korktugum sey bu benim.. :icon_sorr
güzel kardeşim iyi diyorsun güzel diyorsunda 38. bölümde başladı saçmalıklar ..
o zamandan bu zamana düzeleceğine daha daha kötüye gitti herşey..
bizim bahsettiğimiz aksaklık senaryoda ..biz teknik aksaklıklardan bahsetmiyoruz dikkat buyurursanız.senaryo yazan zatı muhterem o senaryoyu hangi ruh hali ile yazıyor merak ediyoruz doğrusu..dönüp de yazdığı senaryoyu bir kez daha gözden geçirse kendilerine minnettar kalacağız, emin olun..hadi senarist olaya çok popülist yaklaşıyor diyelim peki yönetmen nasıl bu kadar basitleştiriyor sahneleri..
ezo kaçırılıyormuş aman ne güzel bir haber ..
ama korkuyorum kaçıran ertesi günü getirip kapıya atar alın delinizi der..
yine başımıza kalır..
bizim erkan sever beyin ve diğer oyuncularımızın rol kabiliyetleri ile sorunumuz yok...sorunumuz bu diziyi sevimsiz hale getiren sorumlularla...karakterlerin haline bakın.başrol karakteri kadın saygısız, pervasız, kaba..diğer karakter kişiliksiz..
e allah kolaylık versin emeği geçenlere....izleyenlerede sabıııırrrrrr.........:icon_evil:icon_evil
afedersiniz...
bu foruma üye olmakla hata etmiş olabilirim belkide.....
senaristin değiştiğini, yönetmenin değiştiğini, tüm ekibin değiştiğini ve yeni ekibin yaptığı bölümlerin 48. bölümden itibaren başladığını sanırım bir daha söylemem tuhaf kaçacak. çünkü en az 2-3 kere dile getirmiştim bunu.
teknik konuların benim daha çok gözüme batması da doğaldır, sizler gibi bir dizi izleyicisi olmadığım için (bunu yanlış anlamayın tv seyretmeye vaktimin olmamasından bahsediyorum) dünkü bölüm sette gördüğümden farklı geldi bana, ışık, kamera vs yönüyle.. senaryo ve hikayenin gidişatı için bir şey diyemem diye de en baştan söylemiştim..
ben çok şaşırmadın bu raytinglere akşam ki bölümü bende pek tutmadım ama anneler geç saate kadar izlediler bayılmışlar bölüme yani orta yaş üstü insanlar için daha uygun hale geldi ezo gelin dizisi. bence şimdi eldeki oyuncularıda değerlendirip daha yukarlara çıkmak lazım . herşey yolunda gidecek gibi. bu kadar zayıf bölüm böyleyse hikaye kuvetlenince ne olur bilinmez. ben ümitlendim açıkcasına
bi de bu gazeteci saçmalığından kurtulmalı artık senaristler ne alaka yani kadim ünlü biri mi hemen gazateceiler basın yığılmış kapıya ben bu sahnelere çok uyuz oluyorum açıkçası..bişey olur hemen gazeteden öğrenilir bi dışarı çıkarlar hemen basın orda ne kadar gereksiz ve basit sahneler ballının ağzına mikrafon dayamışlar ne alaka ya ballıyı kim tanıyo basınla ne alakası var kadim de öyle..tamam önemli bi otel sahibi olabilir ama bu basın sahneleri çok kötü oluyor bence..bütün dizilerde..
Kaçırılma , amansız hastalığa yakalanma , mafya , yanlış anlama bunlar bizi heyecanlandırmaktan çok saç baş yolduruyor..
Abartısız sade yalın bir hikaye izlemek haram galiba bize...48.bölüm olmuş senarist ve yönetmen değişiyor şartmı 80 bölüm saçma devam eden dizi çekmek çekilsin 26 yada 39 bölüm (13 az gelir diye bu sayılar) başladığı gibi mantıklı konusu , deformasyona uğramamış karakterleri ile aklımızda yüreğimzide hoş anılarla kalsın..Örnekmi o kadar az ki misal ÇGO misal Gülbeyaz
afedersiniz...
bu foruma üye olmakla hata etmiş olabilirim belkide.....
senaristin değiştiğini, yönetmenin değiştiğini, tüm ekibin değiştiğini ve yeni ekibin yaptığı bölümlerin 48. bölümden itibaren başladığını sanırım bir daha söylemem tuhaf kaçacak. çünkü en az 2-3 kere dile getirmiştim bunu.
teknik konuların benim daha çok gözüme batması da doğaldır, sizler gibi bir dizi izleyicisi olmadığım için (bunu yanlış anlamayın tv seyretmeye vaktimin olmamasından bahsediyorum) dünkü bölüm sette gördüğümden farklı geldi bana, ışık, kamera vs yönüyle.. senaryo ve hikayenin gidişatı için bir şey diyemem diye de en baştan söylemiştim..
arkadaşım siz afedersiniz ama tuhaf kaçan şey ne biliyor musunuz,
sizin bizi anlamaktan uzak olmanız ve
" senaristin değiştiğini, yönetmenin değiştiğini, tüm ekibin değiştiğini ve yeni ekibin yaptığı bölümlerin 48. bölümden itibaren başladığını sanırım bir daha söylemem tuhaf kaçacak. çünkü en az 2-3 kere dile getirmiştim bunu."
bizim zaten bildiğimiz bu açıklamayı bize yeniden yeniden yazmanız..
yeni gelen senarist ve ekip, yeni aldığı işin eveliyatını hiç mi araştırmaaazz...
hiç mi "nasıl bir iş almışız bir bakalım; konu nedir, karakterler nasıldır, olay nerde, hangi zaman da geçiyor, eski replikler hangi teknikle yazılmış, kimler girmiş kimler çıkmış" demeeeezzz..
teknik hatalarda sorun çıkabilir efendim .bunu anlayışla karşılayabilirim. eldeki olanaklar sınırlıdır.. teknik yönden gerekli araç gereç malzeme veya teknik elaman yetersiziliğinden kaynaklanıyor derim..kısa zamanda belki bunları toparlamak zor olabilir.vakit ve teknik bilgi gerektirir teknik işler..
o nedenle fazla eleştirmek istemem teknik hataları..
ama karakterdeki anlamsız ve gereksiz sapmalar ne sebeple oluyor işte bunu anlayamıyoruuummm...
senaryo vs. işlerinden tek anlamayan siz değilsiniz biz de bunu anladık..
neyse benim amacım sizi üzmek değildi..
size işinizde kolaylıklar diliyorum..bye
saygılar
Daha önce de setten tüyolar geldiği ve de pek doğru çıkmadığı için doğrusu Kekibec arkadaş seni fazla ciddiye alamadım. Fakat tabi bu sefer benim filmde en sempati duyduğum karakter olan Zeynel'den söz açınca tabi lafa dalmamak olmaz. Fotoğraf gerçekten çok güzel çekilmiş,büyük emeklerle elde ettim bu fotoğrafı.Kendisinin röportajı olursa severek okurum tabi. Bence başka arkadaşlar da beğeniyorlardır ama bendeniz biraz cadı olduğumdan açık etmiyorlar.
Spoiller olunca insan ister istemez açıyor.Ben bu sözü edilen balo sahnesine baştan hafif gıcık oldum. Bu dizide ne gerek var balo sahnesine anlayabilmiş değilim. Sankim 100 yıl önce İngiltere'de yaşıyoruz. O zaman tamam kadınla erkeğin eli eline değmesinin bile çok büyük olay olduğu çağlarda tabi baloların romantik ilişkiler başlatma açısında önemli bir işlevi vardı. Şimdi ne alaka? Bu dizide bir zemin sorunu var, nerede durduğumuzu bilemiyoruz, sarhoşa döndük. Bir tarafta balo, bir tarafta kaba saba konuşan (buradaki kabalıktan kastım şive değil kesinlikle) baş karakter, diğer yanda bazı arkadaşlarımızı kendilerinin kanak değiştirdiğini düşündürecek kadar abuk dağlar arasında hazine arama sahnesi. Korkunç diyebilirim, dün de yazdım, benim akli melekelerim bu diziyi izlemeye ve anlamaya yetemiyor artık malesef. Bu kadar uçlarda olmak zorunda mı bilemiyorum. Umarım yeni senarist karakterleri daha tutarlı hale getirir. Gerçi bir enkaz devraldı ama...
Bu arada mahşer diye bir diziyi de hiç duymamıştım.
Ölenler konusunda tek diyeceğim kim olursa bu diziden kurtulduğu için şanslı olacaktır. Umarım bizim görmekten zevk aldığımız karakterlerde biri değildir yine de...
Aydınlatıcı bilgiler verdiğin için teşekkür ederiz Kekibec.
İzlemeyi bıraktığım için yazmayı düşünmüyordum ama yine de dayanamadım. O da dizinin değil buradaki harika ortamı oluşturan arkadaşların hatırına.
Bir dizide bu kadar değişiklik istikrarsızlığın göstergesidir. Her yeni gelene bu daha iyi olacak dendi ama gelen gideni hem de fellik fellik arattı.
Yeni gelen ekibe şu anda birşey diyemem, eserlerini haftaya göreceksiniz. Fakat yapımcı eserine sahip çıkmadığı sürece yeni ekibin kendini ispatlamaya bile fırsat bulamaması ihtimaldir. Gitgide sarkan yayın saati ciddi bir sorun. Hala ilk 10 içerisindeyiz deniliyorsa bu ancak züğürt tesellisidir zira reyting 5 in altına indi. "Toparlanmak için zamana ihtiyacımız var" cümlesini söyleyen tv dünyasında yaşayamayacağını çünkü ortamın tam bir cadı kazanı olduğunu bilmeli. O yüzden "zamanmış", "değişiklikmiş", "şuymuş buymuş" kimse boşuna bahane belirtmesin. Elinden gelenin en iyisini en kısa zamanda yapmak bu işten ekmek yiyenlerin kârına, benim için kumandanın tuşu kadar kolay çünkü. Emek sarfedenler başta kendileri sahip çıkmalılar işe.
Yenilikler için sadece şunu söyleyebilirim, hangi yenilik? Kaçırılma, çatışma, birileri ölecekmiş, bi de balo var. Evet hepsi de hiç duyulmamış dizilerde hiç rastlanmamış hiç beklenilmeyen gelişmeler di mi!!! Klişelerden sıyrılarak muhteşem bir romantik komediye imza atılabilirdi. Fakat tercih yine farklı yönde galiba.
Ben şahsen bizzat kendim yeni gelenlere başarılar diliyorum. Elinizde son kullanma tarihi yaklaşan acıkta tadı bozulmaya başlamış bir malzeme var, ne diyim kolay gelsin.
Ben diziyle ilgili son umutlarımuı 48.bölüme bağladım artık.Sanırım dizinin nezlimdeki son şansıdır bu.Özellikle bu bölümdeki özensizlikler diz boyu seviyesini aşsa da eski bölümlerin hatrına,Serhat Tutumluer'in hatrına 48.bölümü bekliyorum.Bu ekip değişikliğinin,senarist değişikliğinin diziye olumlu etkiler yapmasından başka umudum kalmadı...
Eski bölümlere bakıyorum da o zamanki Ezo'yla Kadim'den eser kalmamış...Umarım yeni senaristimiz bu farkı daha da açmaz,kopukluğu kapatır.Gerçekten şu an tek isteğim bu...
söğüt arkadaşım...
sanıyorum türkçe konuşmama rağmen hala anlaşamıyoruz.. yeni ekibin yaptığı bölüm 48. bölüm ve sonrası.... bu dün yayınlanan 47. bölüm zaten çok uzadığından ancak ömer sahneleri ek olarak konuldu demiştim...
yani yeni ekibi, onca söylemlerime rağmen daha şimdiden yerden yere vurdunuz zaten, dolayısıyla ben bir daha burada bir şey yazmak veya söylemek istemiyorum..
haliyle ekibin içerisindeyi, suçlamalar olabilir, atışmalar olabilir ancak yazdığım öz mü öz türkçe olmasına rağmen hala kalın harflerle anlamamışım gibi düşüncelerinizi dile getirmeniz ve üzerine en üzücü tarafı da yazdığım cümleye cevap olabilecek bir düşünce dile getirememiş (!) olmanız beni üzdü...
deryadil arkadaşım,
balo sahnesi olayıyla ilgili yine daha önce dile getirmiştim ki, balo salonunda çektğimiz için öyle dile getirdim ama bu aslında bir kutlama diye.. dolayısıyla bunun için yanlış anlaşılma olmasın diye özür de dilemiştim. sonuç itibariyle burda dikkatimi çekti ki kelimeler bile sizin için fikir yürütebilmek adına önemli. dolayısıyla bu konuda dikkatli davranmaya elimden geldiğince dikkat edeceğim..
-- son olarak, lütfen ama lütfen. yorumlarınız olabilir. dizinin bir tarzı olabilir, oyuncunun stili olabilir. size 3 bölüm için uygun gelen şimdi uygun gelmiyor da olabilir.. ancak bu yorumlarınızı yazarken verdiğim cevapların yerimi-görevimi bilerek yazmanız yönünde olmasıdır sizden ricam..
çünkü nesrin akdağ, tuğtekin yeşilçay, nihan okutucu gibi oyuncuların bile buraya düşüncelerini dile getirmesi için üye olmalarını rica ederken ben, kalkıp bu yorumları okuyanlar, bu kadar üste gelmelerin yaşandığı, yanlış anlaşılmaların dahi olabildiği bir yerde polemik yaratmak istemezler sanıyorum..
yanlış anlaşılmış olabilirim yine. beni facebook üzerinden tanıyan bazı arkadaşlar ordaki özel mesajlaşmalarımızdan da anlayacaktır. rica üzerine buraya kaydoldum ve set ekibinden, kamera arkasından fotoğraflar paylaşabilirim fırsat buldukca demiştim. ancak polemik yaratacak olaylara sebebiyet vermek istemem.. lütfen kimse alınmasın, kızmasın..
saygılar.
Ben diziyle ilgili son umutlarımuı 48.bölüme bağladım artık.Sanırım dizinin nezlimdeki son şansıdır bu.Özellikle bu bölümdeki özensizlikler diz boyu seviyesini aşsa da eski bölümlerin hatrına,Serhat Tutumluer'in hatrına 48.bölümü bekliyorum.Bu ekip değişikliğinin,senarist değişikliğinin diziye olumlu etkiler yapmasından başka umudum kalmadı...
Eski bölümlere bakıyorum da o zamanki Ezo'yla Kadim'den eser kalmamış...Umarım yeni senaristimiz bu farkı daha da açmaz,kopukluğu kapatır.Gerçekten şu an tek isteğim bu...
Benim de tek dileğim, öyle bir bölüm olsun ki bu hafta yaptığımız yorumlardan ve umutsuzluğumuzdan pişman olalım...
Bu arada şu Ezo'nun kaçırılma meselesi hiç yaratıcı değil kabul ama belki arada bir aşk olduğunu bize göstermek için yapılıyordur, gerçi göreceğimiz yine zavallı Kadim'imin aşkı olacaktır ya neyse...
yeni ekibimiz yarın itibariyle 50. bölüm çalışmalarına başlayacaktır. dolayısıyla bu dizinin ilk bölümünden bu yana izleyenlerle bir bölümünden sonra izleyip hayranı olanları düşündüğümüzde bence en azından 2 bölüm şans vermeniz iyimsek bir davranıştır diye düşünüyorum. sonuç itibariyle 47 den kalanları toparlamak 1 bölümde gerçekleşmeyebilir.
saygılar.
sevgili Billush,
bence fazla ümitlenme baksana yine aynı tas aynı hamam..
höt höt ezo kaçırılıyormuş, baloya gidiyormuş falan..
ayol ezoyu kaçıran bir pişman olursa baloya çağıran bin pişman olur,
ama belki garson olarak dahil olacaktır baloya,
allah baloya katılacakların da, ezonun görev arkadaşı garsonların da yardımcısı olsun..:img-pilot:img-pilot
kekibec
vedğn bilgiler için çok tşkkürler.kendi adıma söylüyrm: moralim düzeldi.
umarım hep bizimle kalırsın.fotoğrafları merakla bekliyrm.
bide web sitem var demiştin.umarım bir an önce açılır.ordan sana ulaşmayı yeğlerim.
tekrar tşkkürler.
bye
allah baloya katılacakların da, ezonun görev arkadaşı garsonların da yardımcısı olsun..:img-pilot:img-pilot
cnm,sanırım ezo davetli olarak gidicek.öyle söylenmişti(söylemişti kekibec:img-yes:)
ezo çok güzl oldu gibi şeyler sölemişti(hatırlıyrm..)
HoşumuzA gitmeyen şeyleri yazmamız neden rahatsız ediyor...Bu diziyi başından beri burada oturup didikleyip mesajlar yazdıysak, yorumladıysak bugünde bunları yazmaya hakkımız var değilmi...
Aşk sahneleri olsun dedik 32 diş meydanda gezen tuhaf bir karakter bulduk karşımızda..
Ballı ağa sahnelerini ço beğeniyoruz dedik abartılacak derecede sahneleri arttı...
Ezo'nun baklavacılar karliçesi olma yolundaki azimli ilerleyişi , İkimi üçmü katlı olduğunu çzöemediğim kirasının Elçin ve Ezo tarafından ödendiği eve Elçin'in kızı geldiğinde Ezo'nun sığamayışı gibi absürdlüklerde cabası...
Ilk defa boyle bisey oluyor, beni ilk defa gelen tuyolar hicmi hic heyecanladirmadi..
Allahim lutfen bu diziden beni sogutturma, lutfen lutfen..
En korktugum sey bu benim.. :icon_sorr
seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı dertten bende müzdaribim:icon_sorr
artık bu diziyle ilgili haberler beni heyecanlandırmıyor. yeni fragman gelmesi.. özetin çıkması.. eskiden heyecanla beklediğim hatta sabahın 6sında uyandığım ve evden aceleyle çıktığım günlerde bile pcyi acar fragman geldi mi özet yada haber var mı diye bakardım.
ama artık pc'yi açtığım da ilk önce ezogelin forumuna bile bakmıyorum.. bununda tek sebebi artık diziyle ilgili bir heyecan duymamam.
toparlanır diye ummaktan da bıktım. o yüzden oluruna bıraktım. belki eski günler dönebilirim. ama diziden soguyup bırakma noktasına gelmek istemiyorum.sonra nerde izlerim serhat tutumlueri a. mümtaz taylanı ve tabiki seyfoyu:) onlar yeni projelere kayar ve bende rahat bir nefes alırım umarım. ama bu diziyi izlemeye basladığım günleri hatırlıyorum da. nasıl da begenmiştim diziyi.bu foruma yazma sebebimde buydu zaten. bide şimdiki hale bak..:icon_sorr
kekibeç verdiğin bilgiler için tesekkürler. tuğtekin yesilcay'ın ilgiye sasırmasına sasırdım:) benim cevremdede kendisini bayaa bayaa beğendiğini dile getiren insanlar var. ama kimse deryadilin eline su dökemez tabbi:)
sevgili Billush,
Sana katlmamak elde değil. Bu yeni senaristin dokunuşlarıyla Balı-Nur, Ezo-Ballı nın arasında gerginlikler oluştuysa artık ümidim sıfır. Hele balo, çatışma vs gibi süper buluşlardan hiç hoşlanmadım. Olmayacak bu ekiple hiç olmayacak.
yeni ekibimiz yarın itibariyle 50. bölüm çalışmalarına başlayacaktır. dolayısıyla bu dizinin ilk bölümünden bu yana izleyenlerle bir bölümünden sonra izleyip hayranı olanları düşündüğümüzde bence en azından 2 bölüm şans vermeniz iyimsek bir davranıştır diye düşünüyorum. sonuç itibariyle 47 den kalanları toparlamak 1 bölümde gerçekleşmeyebilir.
saygılar.
Bu konuda haklısınız elbette.Eski senaristimizin arkada bıraktıklarını toparlamak o kadar kolay olmayacaktır.Zaten benim dile getirmek istediğim en azından bizi gidişatla ilgili umutlandıracak şeylerdir.
Dün akşam izlediğim bölümden sonra,ufak bir olumlu gelişme bile umut vermeye yeter gibi geliyor bana.Tüm egoflar için de öyle olacaktır çünkü biz eğer sadece dizi izlemek isteseydik kanallar dizi dolu.Gündüz tekrarları da cabası...Ama biz hoş bulduğumuz bir hikayenin peşinden gidip Serhat Tutumluer ve Nurgül Yeşilçay gibi yetenekli oyuncuları izlemek istedik.1 aylık oynamayış süresi ve eski ekiple çekilmiş 2 bölümü izlemeye devam ederek kararlığımızı gösterdiğimizi sanıyorum.Sanırım 2 bölüm daha bekleyebiliriz...
merhabalar
yazılanları okuyorum vallahi ne söyleseniz haklısınız bir tek kişi bile olumlu bir şey yazmamış çünkü olumlu hiç bir şey yok
zavallı kadimin ne durumuna mı düştüğüne mi üzülsem oysaki adamcağız çektiği bir çift göz fotoğrafının arkasındaki ruha dokunacağına inanmıştı ne ruhu ne dokunması, orada adam ne zaman elini uzatsa ısıran acaip bir yaratık var
ezoyamı üzülsem bir zamanlar şivesi bozuk ama düşünceli samimi paragöz olmayan bir ezo vardı kayıp ilanı vereceğim çünkü uzun zamandır kendisini gören yok
yoksa ballı ağayamı üzülsem tatlı sert ballıağamız bile bu bölümde değişim geçirmişti
elçin hanımdan hiç söz bile etmiyorum o zaten ne olduğu belirsiz bir acaip bir şey durumunda
ben 30- 38 bölümlerindeki ezoyu kadimi istiyorum lütfen geri gelsinler
yoksa daha fazla devam edemeyeceğim
Benim de tek dileğim, öyle bir bölüm olsun ki bu hafta yaptığımız yorumlardan ve umutsuzluğumuzdan pişman olalım...
Bu arada şu Ezo'nun kaçırılma meselesi hiç yaratıcı değil kabul ama belki arada bir aşk olduğunu bize göstermek için yapılıyordur, gerçi göreceğimiz yine zavallı Kadim'imin aşkı olacaktır ya neyse...
Emin ol Deren benim tek istediğim de bu.Bunun sadece tek bir bölümde gerçekleşmesini beklemiyorum elbette ama eski Ezo ve Kadim'den bir parça bir şey görsem bana yetecek eminim.Eski bölümleri izlerken şu anki Ezo'yla Kadim'in o kadar farklı olduğunu görüyorum ki...
Ezo kaçırılacamış.Bari sonunda Kadim ve Ezo'dan güzel bir sahne görelim de içimiz rahatlasın,pişman olalım."Keşke böyle yorumlar yapmak için biraz daha bekleseymişiz..." diyip pişman olalım istiyorum.Pişman olmayı hiç bu kadar istememiştim sanırım...
söğüt arkadaşım...
sanıyorum türkçe konuşmama rağmen hala anlaşamıyoruz.. yeni ekibin yaptığı bölüm 48. bölüm ve sonrası.... bu dün yayınlanan 47. bölüm zaten çok uzadığından ancak ömer sahneleri ek olarak konuldu demiştim...
yani yeni ekibi, onca söylemlerime rağmen daha şimdiden yerden yere vurdunuz zaten, dolayısıyla ben bir daha burada bir şey yazmak veya söylemek istemiyorum..
haliyle ekibin içerisindeyi, suçlamalar olabilir, atışmalar olabilir ancak yazdığım öz mü öz türkçe olmasına rağmen hala kalın harflerle anlamamışım gibi düşüncelerinizi dile getirmeniz ve üzerine en üzücü tarafı da yazdığım cümleye cevap olabilecek bir düşünce dile getirememiş (!) olmanız beni üzdü...
deryadil arkadaşım,
balo sahnesi olayıyla ilgili yine daha önce dile getirmiştim ki, balo salonunda çektğimiz için öyle dile getirdim ama bu aslında bir kutlama diye.. dolayısıyla bunun için yanlış anlaşılma olmasın diye özür de dilemiştim. sonuç itibariyle burda dikkatimi çekti ki kelimeler bile sizin için fikir yürütebilmek adına önemli. dolayısıyla bu konuda dikkatli davranmaya elimden geldiğince dikkat edeceğim..
-- son olarak, lütfen ama lütfen. yorumlarınız olabilir. dizinin bir tarzı olabilir, oyuncunun stili olabilir. size 3 bölüm için uygun gelen şimdi uygun gelmiyor da olabilir.. ancak bu yorumlarınızı yazarken verdiğim cevapların yerimi-görevimi bilerek yazmanız yönünde olmasıdır sizden ricam..
çünkü nesrin akdağ, tuğtekin yeşilçay, nihan okutucu gibi oyuncuların bile buraya düşüncelerini dile getirmesi için üye olmalarını rica ederken ben, kalkıp bu yorumları okuyanlar, bu kadar üste gelmelerin yaşandığı, yanlış anlaşılmaların dahi olabildiği bir yerde polemik yaratmak istemezler sanıyorum..
yanlış anlaşılmış olabilirim yine. beni facebook üzerinden tanıyan bazı arkadaşlar ordaki özel mesajlaşmalarımızdan da anlayacaktır. rica üzerine buraya kaydoldum ve set ekibinden, kamera arkasından fotoğraflar paylaşabilirim fırsat buldukca demiştim. ancak polemik yaratacak olaylara sebebiyet vermek istemem.. lütfen kimse alınmasın, kızmasın..
saygılar.
eğer türkçe okumanız varsa anlaşırız pek güzel, anlaşamayacak nesi var,
siz teknik aksaklıklardan anladığınızı senaryo vs. işlerinden anlamadığınızı söylediniz..
ben de teknik hataları anlayışla karşılayabilirim neticede teknik işler, bazan insanın elinde olmadan aksayabiliyor demek istedim..
eee anlaşılmayan nedir.
senaryo ile ilgili sorumlularda şayet bu forumu okuyorlarsa onlarda sizin gibi anlıyorlarsa dizinin bu hale gelmesi gayet normal...
efendim sorun şimdi yeni ekip olmayabilir..önceki ekiptir..ama seyirci anlar mı bunu..memleketin bilmem hangi beldesinde bu diziyi izleyen bir izleyici, ne bilir yeni ekibi eski ekibi...sorunun kimde olduğunu.. ben izleyiciyim efendim bana ne yeni ekipten, eski ekipten..ben dizinin kalitesine, akıcılığına, beni inandırmasına, içine çekebilmesine bakarım...
akıl izan, iş ahlakı sorumluluk denilen ve her mesleğin temelini oluşturan kriterler vardır..her ekip bu düsturla çalışırsa sorun falan çıkmaz..
yeni ekip bir iki sahne eklerken biraz daha dikkatli olabilirdi..
ömerin gelişi ile ilgili sahneler zaten felaket...
benim sitemim sizin şahsınıza değil ki..
dizinin sorumlularına..
dizinin bu hale gelmesine sebep olan kimse onlara..hem ben bu eleştirileri nerdeyse 10 bölümdür yazıyorum bu sayfalara..sizi görüp de eleştiriye başlamış değilim çok şükür..
hem kaldıki bin kere yazıldı bu sayfalara bizim oyuncuların oyunculuk yetenekleri ile sorunumuz yooookkkk...oyuncularımızı takdir ediyoruz dedik...
niçin oyuncularla polemik yaşayalım..ne alaka...kaldıki isimlerini saydığınız oyuncuları biz severek izliyoruz..ben bundan sonra nesrin akdağı hangi projede adını görsem mutlaka izlemek isterim..çünki kendisini çok çok beğendim..:img-yes:
ben sizin yerinizi görevinizi bilmem..
ne iş yapıyorsanız o konu ile ilgili yazarsınız; kimse size küsmezde kızmaz da..
polemik yaşamak istemiyorsanız üslubunuza biraz daha dikkat edersiniz olur biter..bye
sevgili Billush,
Sevgili söğüt,
Umut fakirin aşıdır.Biz de son bir umut bekliyoruz.Umut bağlamamız için de bir sebebimiz var.Yeni senarist...Yeni ekip..
Olaylar klişe olabilir evet bu konuda kalıyorum.Ama hangi dizide klişe yok ki?Umarım yeni senaristin etkisini önümüzdeki bölümde görebiliriz.En azından Kadim'de Ezo'nun kaçırılması sebebiyle bir endişe,bir çaba,korku...Ezo'nun da o zor anında Kadim'i anımsaması olabilir...Bilmiyorum bu gibi ufak gelişmeler sizleri umutlandırabilir mi?Beni umutlandırır sanırım...
gülendam83 30-01-08, 17:52 selam canlarım...
hepiniz tabiki şikayetlerinizi dile getirmişsiniz ve sonuna kadar haklısınız. tabi artık sabrın taşma noktasına gelmesi normal. uzun zamandır bu bölüm düzelecek diye bekliyoruz zira. ve o düzelecek bölüm gelmek bilmiyor. eleştirdiğiniz bütün konularda sizlere katılıyorum.
ama ben derimki. biraz daha sabredelim. çünkü bizi önemsedikleri aşikar ve biz bunu biliyoruz. bunu bize gösteriyorlar. bu ekip hakkında şuan fikir beyan etmemiz doğru değil. çünkü daha ilk yaptıkları bölümü bile izlemedik. 48. bölümden itibaren başlamışlr çekmeye. ve takdir edersinizki önceki ekip olayı o kadar rezil bir hale getirdiki bir bölümde düzelecek bir durum göremiyorum ben. bu demek değilki bu ekip başarı sağlayacak yaptıkları güzel olacak. bunu göreceğiz. ama ne olumlu ne olumsuz eleştiri yapmak için şuan erken. işe yeni başlamış birilerinin moralini bu kadar bozmayalım, şimdiye kadar yapılan hataların faturasını yeni gelene kesmeyelim derim ben.
bu arada bunları yazıyorum ama bende sizin kadar umutsuzum bunu da bilin. ama vicdanım daha ne yaptıklarını göremediğimiz birilerini eleştirmeme izin vermiyor.
dün akşamki bölüm bence de kötüydü. ahmet beyde olmasa yani izlenicek bişey yok gibiydi. kadimin karakterinin değişme eğiliminde olduğunu gördüm. zaten kimin karakteri nasıl bilinmiyor. bizim karakterler dengesiz bir halde.
diyecek çok fazla birşeyde yok aslında. umarım istediğimiz özlediğimiz kareleri izleyebiliriz.
sevgilerimle...
Sevgili söğüt,
Umut fakirin aşıdır.Biz de son bir umut bekliyoruz.Umut bağlamamız için de bir sebebimiz var.Yeni senarist...Yeni ekip..
Olaylar klişe olabilir evet bu konuda kalıyorum.Ama hangi dizide klişe yok ki?Umarım yeni senaristin etkisini önümüzdeki bölümde görebiliriz.En azından Kadim'de Ezo'nun kaçırılması sebebiyle bir endişe,bir çaba,korku...Ezo'nun da o zor anında Kadim'i anımsaması olabilir...Bilmiyorum bu gibi ufak gelişmeler sizleri umutlandırabilir mi?Beni umutlandırır sanırım...
sevgili billush,
kleşeye de razıyım ben,
ama nedir, ruha ulaşır, yüreğe dokunur, inandırır..sıradan bir olay bile güzel işlenirse gayet hoş olabilir..
eğer izliyorsan başka bir dizide bir aşk işleniyor; hristiyan oğlan, müslüman kız aşkı...karşılaştıklarında birbirlerine bakışları bile bize aşkı çok güzel anlatıyor..köy oratmında yaşanan ve el ele bi tutuşamayan iki genç..ama izleyiciyi inandırabiliyorlar..
bizim istediğimiz balolar, kaçırılmalar, mayfa çatışmaları değil...hadi onlara da eyvallah ama inandırıcılık be annem doğallık, hoşluk, zerafet..
yeni gelen senarist ve ekip, yeni aldığı işin eveliyatını hiç mi araştırmaaazz...
hiç mi "nasıl bir iş almışız bir bakalım; konu nedir, karakterler nasıldır, olay nerde, hangi zaman da geçiyor, eski replikler hangi teknikle yazılmış, kimler girmiş kimler çıkmış" demeeeezzz..
sözün özü bu işte:good:
gelen gideni arattı ne yazık ki...ilk sezon zaten izlemedim ikinci sezon bambaşka bir hikaye ve anlatım ile dizi çekti içine beni....gidenlerin yerine gelenler aldıkları işin ne olduğunu bilmeden üzerine atlamış gibi,şöyle bir tepeden bakmışlar ne nedir diye işin içine girememişler tepeden baktıklarıyla yetinip yola devam etmişler gibi..hatta gibi den öte tamda dediğim gibi....karakterler değişti,hem de öyle küçük ayrıntılar ile değil ciddi ciddi farklarla,karakterlerle beraber hikayenin düzeni de değişti..şimdi ki sonuç ise beğeni ile izlediğim dizi artık çekilmez oldu yayınlanan son iki bölümü izlemedim.....şimdi tüyolar var,yine değişimler ,gidenler ve gelenler var..gelenler toparlarmı bilinmez ,belki gerçekten toparlarlar hikayeyi ama toparlanmasını bekleyecek sabır ve tahammül ,düzelir umudu yok artık bende....yeni gelenlere kolay gelsin diyeyim
sevgili billush,
kleşeye de razıyım ben,
ama nedir, ruha ulaşır, yüreğe dokunur, inandırır..sıradan bir olay bile güzel işlenirse gayet hoş olabilir..
eğer izliyorsan başka bir dizide bir aşk işleniyor; hristiyan oğlan, müslüman kız aşkı...karşılaştıklarında birbirlerine bakışları bile bize aşkı çok güzel anlatıyor..köy oratmında yaşanan ve el ele bi tutuşamayan iki genç..ama izleyiciyi inandırabiliyorlar..
bizim istediğimiz balolar, kaçırılmalar, mayfa çatışmaları değil...hadi onlara da eyvallah ama inandırıcılık be annem doğallık, hoşluk, zerafet..
Alex'le Zarife'den bahsediyorsun.Haklısın.Aralarındaki elektrik çok güzel.Devamlı olarak izlemesem de dizide bende iz bırakan 2 karakter onlar...Bedensel bir temas olmadan da aşkın anlatılabileceğine güzel bir örnek...
Kırık Kanatlar dizisini hiç izledin mi bilmiyorum ama ilk 12 bölüm filan o dizide tıpkı senin verdiğin örnek gibiydi.O dizide senarist değişikliğinin kurbanı olan dizilerdendir...
Ezo Gelin'e gelirsek,katılıyorum klişeler zaten her zaman olur.Olayların da bir sonu var,yeni olaylar bulmak kolay değil.Olayın işlenişi o kadar önemli ki o sahnenin benzerini hayatında 100 defa bile izlemiş olsan (ki Türkiye'deki dizi bolluğunda imkansız değil bu) insanın içine bir sıcaklık veren,samimiyet hissi uyandıran bir sahneyse hayatında izlediğin en güzel sahne olabilir bir anda...
İşte benim umudum da yeni senaristlerimizin işleyişlerinden yana.Daha önce izlediğim yapımlarda iyiydiler,burada da öyle olmalarını umuyorum.Ezo karakterine biraz ılımlılık kazandırmaları bile yeter sanırım bu forumun yumuşamasına...
Yeni başlığımız hayırlı olsun diyemiyorum çünkü bu kadar kötü bir bölümden sonra pekte hayırlı şeyler yazabileceğimi ve yazabileceğimizi sanmıyorum...
Kötü, kötü, kötü. 47.bölüm tek kelimeyle kötüydü.
Geçen haftaki 46.bölüm için, izlediğim en kötü bölümdü demiştim. 47.bölümü izleyince bu fikrimi değiştirdim ve izlediğim en kötü bölüm 47.bölümdü diyorum.
Ben neden 4 haftalık bir ara verildi diziye şimdi daha iyi anladım. Bunun sebebi, bize böyle berbat 2 bölüm izleteceklerini ve bizlerin hiçbir şekilde beğenmeyeceğini tahmin ediyorlardı. O yüzden uzun bir ara verip bizim özlemimizi arttırarak bu berbat 2 bölümü beğenmemizi sağlayacaklardı. Kendi adıma konuşmak gerekirse, verilen ara bende ters etki yarattı ve bu bölümleri hiçbir şekilde beğenmedim. Bu kadar kötü sahneler izleyeceğimi ve replikler duyacağımı bilseydim boşu boşuna saat 1 lere kadar uykusuz kalmazdım. Benim kendimden verdiğim tavize rağmen onların çektikleri bu bölümler için koca bir “yazık” diyorum. Belki de show tv de bu durumun farkında olduğu için ve bu berbat bölümlerin izlenmesini istemediği için diziyi geç saatte veriyordur. Kimbilir benim ki bir tahmin ama öyleyse artık show tv ye kızamıyorum. Haklılar diyip geçiyorum…
Gelelim bölüm yorumuma…
Aslında söylemek istediğim o kadar çok şey var ki!!! Öncelikle biz Ezo narinleşsin, konuşmaları yumuşasın, ağır başlı ve aşık bir kadın olsun dedikçe iyice çekilmez bir karakter oldu. 47.bölümdeki her hareketi, her sözü battı bana. Neymiş efendim Kadim, onu benzinlikte bırakıp gitmişmiş. Yahu bunu neden bu kadar büyüttü anlamıyorum ki. Adam haklı seni götürmemekte. Silahlar, mermiler havada uçuşuyor sen gitsen ne yapacaksın ki? Ama pardon unutmuşum Ezo nun “Superwoman” olduğunu. O pelerinini de giyer aynı “Matrix” filmindeki gibi uçan mermileri havada yakalar değil mi? Neyse bu konuyu biliyoruz zaten. Kaldı ki Ballı Ağa Kadim e bile kızdı geldiği için. Ama Ezo hala afra tafra yapıyor Kadim e. Hatta karakolda biran dedim ki Ezo, Kadim i ve polis kadını dövecek herhalde. Bu kadar lanet, ruhsuz ve kaprisli bir kadın değildi Ezo. Ne hale getirdiler acıyarak izliyorum artık.
Ya Kadim e ne demeli. Şamar oğlanı havasında hiçbir lafa karşı cevap vermeyen, dili tutulmuş gibi karşısındakine bön bön bakan, her yapılan kötülüğe eyvallah diyen bir tip oldu. Ya bizim hayran olduğumuz Kadim bu muydu? Kadim ne kadar iyi biri olsa da laf altında kalmayan, kimseye taviz vermeyen, hareketleri ölçülü, gerektiği yerde gülmeyi de konuşmayı da bilen bir karakterdi. Ama şimdi bakıyoruz ki hiçbir şey eskisi gibi değil. Nedim in ona atmadığı kazık kalmadı. O sesini çıkarmıyor aksine Nedim i sürekli yüceltiyor. Ezo olur olmadık her şeyde ona laf sokuyor, azarlıyor, alıp başını gidiyor ama Kadim beyimiz bırak sesini çıkarmayı, her daim suçlu edasında Ezo nun peşinde kendini affettirmeye çalışıyor. Kadim beyimiz yakında melek olup uçacak nerdeyse. Yok yok bu böyle olmaz. :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Benim bu bölümde takıldığım bir nokta var. Hani özette “Arzu nun sorununa Kadim bir çözüm bulacaktı” ya. Ne çözüm buldu ben anlamadım. Bölümü öyle sıkılarak ve rahatsız olarak izledim ki acaba o bulduğu çözümü söylediği kısmı kaçırdım mı? Eğer bu konuda bir arkadaş bana cevap verirse sevinirim. :img-help::img-help:
Bölümde tek “eh işte” dediğim kısım Ezo ve Nur un konuşmasıydı. Ah orda ki konuşmaları birazda Kadim e karşı yapsa Ezo. Yani daha yumuşak başlı, daha sevgi dolu bir şekilde Nur la değilde Kadim le konuşsa…
Gelelim son sahneye… Birçok arkadaş o sahneyi fragmanda görüp beğenmişti. Açıkçası ben ne fragmanda beğendim ne de bölümün içerisinde. Zaten sahnenin ilk başlangıcı, “savaşçı kadın Ezo nun süt dökmüş kedi Kadim e” attığı zehirli oklarla başladı. Arada bu süt dökmüş kedi, kaplan olmaya çalışsa da, benim gözümde pek başarılı olamadı. Ezo yine höt hötlüğüyle Kadim i bastırdı.
Aaa evet eller birleşti hadi bakalım hayırlısı dedik. Aaa bak bak gördün mü bakışmaya da başladılar ama ne bakışma yani. Sanki 2 aşığın değilde, 2 kanlı düşmanın birbirlerini öldürecekmiş gibi bakışmalarına benziyordu. Tam bu sırada, hangi akla mantığa uygun olduğunu çözemediğim bir nedenle Ezo, Kadim den bakışlarını çekerek arkasını dönüp camdaki Ömer i görür. Ama benim anlamadığım madem romantik bir ortam var orda Ezo ve Kadim arasında (gerçi ben böyle romantik bir ortam görmedim ama) neden hiçbir şey yokken Ezo gözlerini Kadim in gözlerinden çekip cama bakıyor? Gördüğüm kadarıyla Ömer ne camı tıklattı, ne de kapıdan içeri girdi. Yani Ezo nun dikkatini dağıtacak hiçbir şey yokken, Ezo niye durup dururken kafasını çevirip cama bakıyor? Neyse diyorum ya saçmalığın daniskası, başka bir şey değil.:img-cool2:img-cool2:img-cool2
Bunlardan bahsetmişken birde Ömer in 4 kafadarıyla birlikte gömü bulmasına değinelim ama bu konuda fazla yorum yapmayacağım. Bu kadar saçma bir bölümdeki saçmalıklardan bir tanesi. Yalnız benim merak ettiğim Ömer, Ezo nun izini bu kadar çabuk nasıl buldu? Bazı arkadaşlar fragmanda Ömer le Ballı ağanın yemek yediğinden falan bahsetmişlerdi. Ama böyle bir sahne bölümde göremedik. Ömer eliyle koymuş gibi buldu Ezo yu. Halbuseki önce Ballı ağayı bulup ondan Ezo nun yerini öğrenmesi gerekmez miydi? Acaba diyorum bizim sevgili yönetmenimiz Yasemin hanım fazla mekan çekimi yapmak istemiyormuş ya o yüzden mi Ömer i balıklama daldırdılar baklavacı dükkanına? Aman zaten mantıklı hiçbirşey yoktu ki bölümde bu mantıklı olsun. Benimde takıldığım şeye bak.:dito:dito
Gördüğüm kadarıyla yeni ekip bu bölüme hiç müdahale etmemiş. Eğer etmiş diyorsanız demek ki onlardan da bize hayır gelmeyecek. Kusura bakmayın çok sert oldu ama ben bir şeyler düzelecek, biraz daha sabredeyim diyerek gecenin 1 lerine kadar bu diziyi bekliyorsam bu verdiğim tavize rağmen bu kadar berbat bir bölüm izliyorsam, sert bir şekilde eleştirmekte hakkımdır.
Ben bu diziyi yeni ekibin bile toparlayabileceğine inanamıyorum nedense. Bu kadar dağılmış karakterleri ve konuları toparlamaları için ciddi bir sihirli değnek değdirmeleri lazım diziye.
Canlarım üzülerek söylüyorum ki birkaç bölüm daha böyle devam ederse, bende bu diziyi sezon sonuna kadar çekemeyeceğim. Önceden ne olursa olsun sezon sonuna kadar izlerim demiştim ama yok, bu kadar kötü sahneler izlemek sinirlerimi bozuyor. Buna da bir dizi için katlanmak istemiyorum. Hem uykusuz kal hem de hiç tat alma diziden. Benim bugüne kadar sonunu getirdiğim dizi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Çünkü bir dizinin saçmalamaya başladığını görür görmez bırakırım o diziyi izlemeyi. Tahammül edemiyorum artık. Ne Serhat için ne Nurgül için nede Ahmet Mümtaz bey için izleyebileceğimi sanmıyorum. Zaten birçok arkadaş değinmiş. Karakteri değişmeyen bir Ballı ağamız vardı bu bölümde oda aldı nasibini. Eh Allah sonunu hayır etsin… Ezo Gelin benim için miadını doldurdu.
Ama ilk 9 bölümün ve sizlerin hatırı için son bir şans daha verip birkaç bölümü daha izleyeceğim. Sırf yeni ekibe şans tanımak açısından. Eğer onlardan da hayır gelmezse, üzülerek aranızdan ayrılacağım… :sad53::sad53:
Burda kaç kere Meryem'e neler söylendi...Yerden yere vuruldu....Nihan hnm onları okuyunca kim bilir ne kadar çok üzülücek...
Çok acımassızsınız bazı konularda arkadaşlar...Meryemi ilk sezon izleyenlerden başka hiç kimse daha ii bilemez...
Meryem'in içinde kötülük hissi yok,haksızlığa gelemez...
...
herkeste olumsuzluk...her yorumda kasvet...bu forumun nesesine hayran olmuş biri olarak. bunlara üzülüyrum.
tabi bu hiçkimsenin suçu değil bu gidişatta baska nasıl yorumlar yapılabilir ki??
yeni ekibin cektiği bölümler yayımlanmaya baslansada gidişat hakkında en azından bir fikrimiz olsa..
pufff yorum yaptıkça da içim kararıyor artık:icon_sorr nasıl böyle olduk biz???
Burda kaç kere Meryem'e neler söylendi...Yerden yere vuruldu....Nihan hnm onları okuyunca kim bilir ne kadar çok üzülücek...
Çok acımassızsınız bazı konularda arkadaşlar...Meryemi ilk sezon izleyenlerden başka hiç kimse daha ii bilemez...
...
Iyide kotulenen Nihan hanimmi? Yada onun oyunculugumu?
Burda elestirilen Meryem karakteri.. Nihan hanim buna neden uzulsun sorabilirmiyim..?
Ayrica bende ilk sezonu izlemistim, Meryemmi severdim ama bu sezon Meryem benimde korkulu ruyalarimdan bitanesi oldu..
Bunun Nihan hanimla hic bi alakasi yok..!
Normalde simdi benim ve Gamzenin suan ortami yumustmasi, pozitif dusunmesi lazim ama eger bu bile olmadiysa, demekki ciddi biseyler var..
Sizlerde biliyorsunuzdur ben ilk defa bi bolumu ciddi derecede begenmedim.. Yani nasil denilir, begenilcek hic bi tarafi yoktu dunki bolumun.. Dusunuyorum dusunuyorum, ama aklima tek iyi bi kare gelmiyor (son sahnenin olmamasi zaten yeterince tuhaf ve uzucu).. Dunki bolum dupeduz mantik hatalari ile dolmus bi bolumdu.. Hatta abartmiyorum tek bi mantikli bisey gormedim, simdi saymaya kalkicam ama sayfa olucak, iyisimi bi kac ornek gostererek kisa kesim:
1. Medya - Dunki bolumde gazetecileri gorunce kahkaha attim, izledigim tek bu dizi vardi icerisinde medya abartisi olmiyan, ama sonunda buda oldu.. Belkide yaniliyorumdur bilmiyorum ama ben sahsen Kadimin 'taninmis' 'medyatik' bi isim oldugunu bilmiyorum, dun ogrenmis oldum bunu.. Acaba diyorum Kadimi herkes taniyorduda benmi tanimamissim, yoksa sizlerdemi ayni durumdasiniz?
Ayrica gazete'nin bas sayfasinda sanki dunyanin sonu gelmis gibi verilmeside sacmaligin en alasiydi..
2. Ezo - Bu konu hakkinda ne kadar yazarsam yazim bilmiyorum bitmicek, ama icimi kemirenleri yazmamassam catlarim herhalde..
Dunki bolumde Ezo bana o kadar itici geldiki, ona karsi dun hissetiklerimi baska hic bi bolumde hissetmemistim, bi insan bu kadarmi abartir biseyi ya? Seyircilerin gozune guzel gozukuyor saniyorlarsa cok feci yaniliyorlar soylim..
Ezo hakkinda bi diger sinir oldugum sey ise, gocebe gibi ordan oraya, ordan oraya, kizim senin evin yokmu? Elcin'in oturdugu eve ortak degilmissin? Yok kizi gelmis Arziyelerde kalicakmis, yok Meryem bacisiymis, bacisi korkuyor diye onunla beraber kalicakmis.. Artik kal bi yerde, bizim sinirlerimizi daha fazla yerle bir etme!
3. Kadim - Bi gun bu ismi sinir olduklarim arasina yazicagimi biri soyleseydi "sacmalama git basimdan" derdim, ama oluyormus..
Dunki bolumde bi itici gelen karakterde Kadim oldu, ben bu Kadimi sevmiyordum, benim sevdigim Kadim asik ayni zamanda mendebur Kadim, bu Kadim benim icin cok fazla, inandiriciligi hic kalmadi bu askin..
Zaten dun bi sahne var, hani Balli ve Nur otele geliyor, sonra gittiklerinde Kadom ve Ezo basbasa kaliyor, Kadim bi acaip bakiyor Ezo'ya sonra Ezo arkasini donup gidiyor, Kadimde arkasindan.. Ben Ezonun pesinden gidicegini sanmistim ama suan hatirlamiyorum bambaska bi yerde gordum, pesinden kosmasin zatende boyle bi sahneyede gerek yoktu, cunki cidden sinirlerimi oynatan bi diger sahneyde buydu..
4. Omer - Tamam anladik, yeni senaristin fikri Omeri dondurmek diziye, ama madem dondurecekti bi kac bolum erteleyip, guzel bi altyapi hazirlayip bi kac bolum sonra mantikli bi sekilde donduremezmiydi, acelesi nedir anlamadimki? Suan belki donek oldugumu dusunceksiniz malum fragmanda gorunce onu cok sevinmistim, ama bolumde izleyince onu tam tersini dusundum.. Omerin gelisiyle alakasi yok bunun yanlis anlasilmasin, sorun senaristin bu sekilde onu geri dondurmesi.. Hadi dondurmeden gectik peki Ezo'nun baklavacisini nasil buldu? Iste ben buna cok guldum, Istanbula atti adimi, bi guc onu ite ite Ezo'nun baklavacisina dogru goturdu.. Varmi boyle bi sacmalik arkadaslar?
Yazdikca ciddi soyluyorum icim karariyor, yeter bu kadar hata siraladigim..
Her ne kadar bu kadar olumsuz yazsamda ben bu diziyi ne olursa olsun asla birakmam.. Illa her bolumu begenicez diye bi kural yok, begendiklerimizde olur begenmediklerimizde, bu bolum maalesef begenmediklerimin icinde yer aldi, ve insallah gelicek bolum begendiklerim icinde yer alicak.. Ben Ezo Gelin'i birakicagimi hic ama hic sanmiyorum, ne olursa olsun..!
Hem bu bolum gecis bolumuydu haftayaki bolumler daha guzel olucak diye dusunuyorum..
Not: Suan tek korkum gelen gideni aratir durumu yasiyabilicek olmamiz, insallah boyle bisey olmaz cunki artik ben her gun EG kabusu gorebilirim..
Not2: Bundan boyle ne ozete nede fragmana karsi bi inancim soz konusu.. Bolumu izlemeden asla 'harika bi bolum olucak' demicem..
EZO GELİN DİZİSİ... NERDEN NEREYE...
Ben bir Ezo Gelin izleyicisiyim.
Evet setretmeye 2. sezondan itibaren başladım. Bunda elbette Serhat Bey'in diziye katılmasında da pay var. Ancak sadece oyuncuya bağlı saf izleyicilerden değilim, o yüzden beni esas çekenin replikler, konu ve bütün oyuncuların performansıdır. Her şeye inandık... Zengin, kalbi kırık, sert bir adam ile köyden yeni gelmiş, hayata tek başına atılmaya cesaret etmiş, sözünü sakınmayan, kimseye boyun eğmeyen, aşk acısı da çekmiş bir kadının yavaş yavaş büyüyen aşkını seyrettik.
Repliklerde kimi zaman didişmeler, kimi zaman yöresel sözlerin yerinde kullanımı, insanların içlerini açarken söyledikleri duygusal sözler, v.s bizi etkiledi. Günlerce burda sırf o replikler hakında konuştuk.
Konular bizi her seferinde şaşırtıyordu. Tahminlerimiz tutmuyordu. Klişelere kapanıp kalmıyor, bambaşka bir yöne gidiyor bu yön bizi memnun ediyordu.
BU ana kadar bu forumdaki bütün arkadaşlarla aynı şeyleri söyledik,güldük, beğendik, hayran olduk... Çoğu kişi 2. sezon izlemeye başlamıştı. Bu zamana kadar bizler gerçekten ekranlarda seyredilebilecek bir dizi bulduğumuza sevinmiştik. Reyting kaygımız da yoktu.
Ancak ne olduysa 38. bölümden sonra oldu...
Dizide aksamalar başladı..
O güne kadar hoşlanma, beğenme, didişme hafif aşk ilişkisine giden Ezo Kadim ikilisi birdenbire arkadaş oldular. Duygusuz diyaloglar, üstelik bir o kadar duygusuz oyunculuk başladı..
Senaristin değişmesiyle karakterler değişti zaten...
Ezo korkunç yengeye dönüştü.. kimse ona bir laf söyleyemez oldu. Herkese çemşiren, hiçbir şeyden memnun olmayan, abartılı bir oyunculukla da süslenen izleyicileri iten bir karakter oldu çıktı..
Kadim karakteri ise, karizmasından yüzlerce kilometre öteye düşüp yorgun, basmakalıp bir oyunculuğuda tetikledi.
Elçin anne sıcak, hoş, naif, gerçek bir anne karakterinden, cadaloz, vara yoğa ağlayan, Kadim'e kimseyi yakıştıramayan bir cadı oldu..
Dİğer karakterlerde de değişiklikleri yazsam uzun olacak...
Senaryodaki değişiklikler bununla kalsa iyi, geçmiş bölümleri zahmet edip izlemeyen senarist arkadaşımız baklavadan anlamayan Ezo'yu baklava ustası haline iki dakikada başardı..
MEryemi nerelere koyacağını bilemedi...
Nerelere gittiği meçhul olan (en azından bir cümleyle de olsa akibetini söyleselerdi...) DOktor Emre'nin yanındaki Selim ile yaşadıkları aşk bir anda kesildi... Önce Seyit'in yanındaydı, sonra Ezo'nun yardımıyla Ballı'nın yanına gitti. Ballı buna çok sert davrandı, kaçtı, geldi, adam vurdu, Seyfo ile evlendirilcekti sonra vaz geçildi, sonra gene kaçtı...eğer olaylar gerçekçi yansıtılısaydı bunların hiç biri göze batmazdı. Ama o kadar dengesizlik vardı ki inanamadık bu Meryem olayına...
Kaybolan karakterlerden bahsedemiyorum bile...
hele ki mekanlar.. elçin annenin üçüncü evi.. biri yandı ikincisi dağa kaçtı... üçüncüsünü inek içti...
Her bölüm gayet sıradan, öylesine yazılıyor, araya Ezo Kadim bakışması, itirafı (üstelik birbirinin benzeri ve onlarda klişe) atarak günü kurtarma mantığına dönüştü.
bir iki bölüm daha sabredin, şimdi düzelecek, bir bölüm sonra eski güzelliğine dönecek, ha şimdi, ha sonra derken ta 47. bölüme kadar geldik..
Artık bütün umutlarım tükenmiş durumda...
Bu arada yapımcılar ne yaptılar...
Senaristler değişiyor, ekip değişiyor...
Üstelik de bir sürü bahane...
90 dakika dizi çekiyoruz çok zor...
senarist değişti biraz bekleyin
oyuncuların işleri var olur böyle şeyler
bahane 1
bahane 2
bahane 3
en sonunda...
siz diziden anlamıyorsunuz kardeşimm..
beğnmiyorsan seyretme...
Kimin için bu dizi yapılıyor? Ben,sen, siz, biz işte... yani bir seyirci kitlesi için...
Ben de bu syirci kitlesi içindeyim.. seyirci beklemek mecburiyetinde mi? durmadan bu değişiklikleri izlemek zorunda mı? kötüye giden senaryoyu, yorgun bıkkın oyuncuları, her hafta televizyonda heyecanla Ezo Gelin'i izlemek için ekran karşısına geçen seyirci izlemek zorunda mı?
Kötüye giden şeyleri biz mi görüyoruz acaba? Yapımcılar, teknik ekip v.s bütün bunları görmüyor mu? Bu bölümü çekelim yav, ne versek zaten izliyo bunlar mantığıyla mı hareket ediyorlar?
Ben saygı istiyorum.. İnatla seyretmeye devam ediyorum.. her bölüm sonrasında da kendime kızıyorum, neden seyrettin şimdi... saçmalıklar gözüme batıyor ve bana bunu mu layık görüyorlar diyorum...
Demek ki suç bizde.. bizi ciddiye almayan,saygı duymayan,Eleştirilere katlanamayan bir ekibe sahip çıkmaya çalışıyoruz...
Neyse..
demek ki yanlış yapıyoruz..
Dinleyene sivrisinek saz, dinelemeyene davul zurna az...
Iyide kotulenen Nihan hanimmi? Yada onun oyunculugumu?
Burda elestirilen Meryem karakteri.. Nihan hanim buna neden uzulsun sorabilirmiyim..?
Ayrica bende ilk sezonu izlemistim, Meryemmi severdim ama bu sezon Meryem benimde korkulu ruyalarimdan bitanesi oldu..
Bunun Nihan hanimla hic bi alakasi yok..!
Sonuçta onun oynadığı bir karakter...
Hatta Meryem'i artık görmek istemiyoruz,onun sahneleri çok gereksiz diyenler bile oldu...
Meryem eleştirlebilinir ama onun sahnelerİ gereksiz,dizide görmek istemiyoruz demek ÇOK YANLIŞ...!
bölüm genel olarak iyiydi.en beğendiğim ballı ağa sahneleriydi.Ahmet Mümtaz
Taylan çok iyi oyuncu.Ezo&Kadim sahneleride yavaş yavaş sıkmaya başladı.
bu diziyi Serhat için izlemeye başlamıştım.Serhat'lı olan ilk bölümler çok iyiydi.
nerdeyse Sahradaki tadı alıyordum. Ömer'de geldi,olmayan Ezo&Kadim aşkı
ne olacak?bir an önce Ezo&Kadim aşkını izlemek istiyoruz.:img-in_lo
senaristlere duyrulur.
...
Sevgili arkadaşım burda kimse oyuncuların oyunculuklarına laf etmiyor. Eğer kötü bir oyunculuk görüyorsak onu da eleştirmek hakkımız diye düşünüyorum. Ama ben ve birçok arkadaşım burda sadece karakterleri eleştiriyor. Oyuncuları değil.
Yani neden Nihan hanımı kattınız olaya anlamadım. Bende ilk sezonu izleyenlerdenim ve Meryem i Ali yle birlikteyken beğenirdim. Ali öldükten sonra Meryem karakteride yolunu şaşırdı. Bu tabi senaryoyla alakalı birşey. Oyuncuyla alakalı değil.
Lütfen yanlış anlayıpta polemik yaratmayalım. Bizim derdimiz oyuncularla değil. Hatta çok samimi söyleyeyim Nihan hanım Meryem karakterini çok güzel canlandırıyor. O kadar tutarsız bir karakteri bize hissettirebiliyor. Tebrik ediyorum...
Sonuçta onun oynadığı bir karakter...
Hatta Meryem'i artık görmek istemiyoruz,onun sahneleri çok gereksiz diyenler bile oldu...
Meryem eleştirlebilinir ama onun sahnelerİ gereksiz,dizide görmek istemiyoruz demek ÇOK YANLIŞ...!
Onun oynadigi bi karakter oldunu biliyoruz, ama bizim elestirdigimiz Nihan Okutucu degil, bizim elestirdigimiz bi kez daha soyluyorum Meryem karakteri..
Sonucta Meryemin hangi karakterini oynicagini Nihan hanim yazmiyor, senaristler yaziyor oda begensede begenmessede oynamak zorunda kaliyor.. Bizim dizide gormek istemedigimiz Meryemin karaktersizligi, biraz kiz gibi olsun canimizi yesin...
Ama yok, eger boyle devame edicekse o zaman bende gule gule demekten hic cekinmem..
bölüm genel olarak iyiydi.en beğendiğim ballı ağa sahneleriydi.Ahmet Mümtaz
Taylan çok iyi oyuncu.Ezo&Kadim sahneleride yavaş yavaş sıkmaya başladı.
bu diziyi Serhat için izlemeye başlamıştım.Serhat'lı olan ilk bölümler çok iyiydi.
nerdeyse Sahradaki tadı alıyordum. Ömer'de geldi,olmayan Ezo&Kadim aşkı
ne olacak?bir an önce Ezo&Kadim aşkını izlemek istiyoruz.:img-in_lo
senaristlere duyrulur.
Arkadaşım harikasın yha...Dün geceden beri bölüme kötü demeyen tek kişi sensin...
Olumlu düşünücez ki olumlu olsun herşey...Daha yeni senaristi izlemeden eleştiriler yapmıcaz...
Ne kadar zorluklarla çekiliyor bölümler,hele ki bu bölüğm çok kısa sürede çekilmiş zor şartlarda...
Onun oynadigi bi karakter oldunu biliyoruz, ama bizim elestirdigimiz Nihan Okutucu degil, bizim elestirdigimiz bi kez daha soyluyorum Meryem karakteri..
Sonucta Meryemin hangi karakterini oynicagini Nihan hanim yazmiyor, senaristler yaziyor oda begensede begenmessede oynamak zorunda kaliyor.. Bizim dizide gormek istemedigimiz Meryemin karaktersizligi, biraz kiz gibi olsun canimizi yesin...
Ama yok, eger boyle devame edicekse o zaman bende gule gule demekten hic cekinmem..
yanlış anladım mı bilmiyorum ama her beğenmediğimiz karakteride gönderemeyiz ki.sonuçta dizinin içinde beğenilmeyen karakterlerde olacaktır. baklavacı karakteri beğenilmedi gitmesi istendi(isteyenlerden biride bendim ya neyse)arzu, elçin anne ve dahaaklıma gelmeyen varsa onlar..seyit karakteride bir sevilip bir gönderilmek isteniyor. sonuçta her karakterin yaptıklarını begenmek zorunda değiliz ki. tamam karakterin yanlış işlendiğini düşünebilirsin ama bana sanki yaptıklarını onaylamadığın için istemiyorsun gibi geldi. yanlışım varsa düzelt. hem sonuçta onlarlada yasamayı öğrenmemiz lazım:img-wink:
en baslarda yadırgasamda meryem sahneleri bana komik bile gelmeye basladı. helede ezo-kadim sahnelerinin son halini görünce..
Arkadaşlar uzun zamandır sizleri ve diziyi takip ediyorum dizimizin en bunalımlı zamanlarında sizleri okuyarak mutlu oldum.Sizlerden gelen her haberde tamam dedim dizi kalkmıyo düzelecek. Aslına bakarsanız da hersey tamda burda yazılanlar gibi oldu yeni ekibin 48. bölümde gelecegini biliyorduk o yüzden 47. bölüm tamda bir geçiş bölümü olmuş olaylar jet hızıyla oldu ve cogumuz gibi bende ne oldu simdi diye kalakaldım.
Ve belirtmek isterim ki size umutsuzluk hiç mi hiç yakışmıyor cogunuzun yorumlarına katılmakla beraber yinede daha serinkanlı olmalıyız yoksa ezo düzelmeyecek ama biz topluca ezoya benzeyecegiz diye korkuyorum
Arkadaşlar yeni kayıt oldugum için su anda alanımı anlamaya çalışıyorum.Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum:img-help:
Herkesi sevgiyle selamlıyorum
refiye nur 30-01-08, 18:57 [QUOTE=xKubrax;5970089]?
Her ne kadar bu kadar olumsuz yazsamda ben bu diziyi ne olursa olsun asla birakmam.. Illa her bolumu begenicez diye bi kural yok, begendiklerimizde olur begenmediklerimizde, bu bolum maalesef begenmediklerimin icinde yer aldi, ve insallah gelicek bolum begendiklerim icinde yer alicak.. Ben Ezo Gelin'i birakicagimi hic ama hic sanmiyorum, ne olursa olsun..!
Hem bu bolum gecis bolumuydu haftayaki bolumler daha guzel olucak diye dusunuyorum..
bende sana katiliyorum , her bölümü begenecegiz diye birsey yok...
elestirirkende bazi insanlari kirmamaya dikkat etse bazi arkadaslar iyi olacak
Ben bu siteye kayid oldugumda sizlerin aranizdaki güzel diyaloglardan , begenilmis veya begenilmemis farketmez bölüm yorumlarinizdan etkilendigin icin ve Ezo gelini gecen sezondan beri takip ettigim icin kayid oldum
ama malesef simdi insan iyi birseyde yazmaya korkuyor karsiliginda alacagi cevabi düsününce:icon_sorr
yanlış anladım mı bilmiyorum ama her beğenmediğimiz karakteride gönderemeyiz ki.sonuçta dizinin içinde beğenilmeyen karakterlerde olacaktır. baklavacı karakteri beğenilmedi gitmesi istendi(isteyenlerden biride bendim ya neyse)arzu, elçin anne ve dahaaklıma gelmeyen varsa onlar..seyit karakteride bir sevilip bir gönderilmek isteniyor. sonuçta her karakterin yaptıklarını begenmek zorunda değiliz ki. tamam karakterin yanlış işlendiğini düşünebilirsin ama bana sanki yaptıklarını onaylamadığın için istemiyorsun gibi geldi. yanlışım varsa düzelt. hem sonuçta onlarlada yasamayı öğrenmemiz lazım:img-wink:
en baslarda yadırgasamda meryem sahneleri bana komik bile gelmeye basladı. helede ezo-kadim sahnelerinin son halini görünce..
Yanlis anlamissin arkadasim.. Ben adalar'in soyledigine bundan onceki yorumumu getirdim, ama o hala Nihan Okutucuya saygizlik bu diyince ben bi misal verdim, yoksa ben kimsenin gitmesine filan istemiyorum..
Sadece bizim sevmedigim Nihan degil Meryem, bunu anlatmak istedim..
Biz seyirciyiz oturup bölüm ne kadar zor çekiliyor,aa senarist değişmiş dur bir şans daha verelim demek gibi bi zorunluluğumuz yok ki.Hem bu senarist değişikliğiydi,aksamalardı bunları internet kullanıcıları dışında hangi Ezo Gelin izleyicisi biliyor ki?Dizinin 1 ay yayınlanmadığı o dönemde birçok insan dizi kaldırıldı sandı.İzleyiciye yani bize o kadar saygı duyuluyordu ki doğru dürüst bir açıklama bile yapmadılar.Biz oturup sabırla bekledik.Bekledik ve 2 bölüm izledik.Dedik senarist değişmiş,ekip değişmiş,senaryo değişmiştir belki yeni bölüm çekiliyordur ya sabır dedik.Sonra bir baktık eski çekimleri izliyoruz.Dedik yapımcı para kaybetmek istememiştir haklıdır hadi biraz daha sabır.Dün öyle bir bölüm izledik ki artık herkesin sabrı taştı.
Kanal izleyiciye saygı duymaz malum yarışma sayesinde diziyi gene 1 saat geç yayınlar,eski ekip bizlere saygı duymaz böyle bir bölümü bizlere izletirler...Biz hala sabrediyor bilmem farkındalar mı?Bu son şansları buna emin olabilirler...
Saat konusunda sonuna kadar arkanızdayım...Saat 23:00 olmuş dizi hala başlamadı resmen sinirden başıma ağrı girdi...Tam 23:07 de başladı...Önce 22:00 dendi sonra 22:30 oldu sonra 23:00 sonra da 23:07 bu nedir yha böyle...Saat 20:00 da yayınlansaydı kesinlikle ilk 3 teydik...Saat 22:00 olsaydı bile yine yüksek alırdık...Ama 23:07 de başlamasına rağmen yine de iyi reytingler...
Bence;
Nurgül Yeşilçay
Nihan Okutucu
Nesrin Akdağ
Mümtaz Taylan
Serhat Tutumluer
ellerinden geleni yapıyorklar...Zaten kimseninde oyunculara laf söyledi yok...Ama bazen karakterlere söylenen ağır şeyler oyuncuları da etkileyebilir...
Çok uzun mu yazdım ne:P:happy0064
Ben son 2 bölüme kadar mümkün mertebe olumsuz yorum yapmamaya çalışan bir insandım. Beğenmediğim sahnelerde bile fazla eleştiri yapmak istemezdim. Ne olursa olsun Polyannacı olmaya çalışırdım. Biraz daha sabredelim herşey iyi olacak diye düşünürdüm. Ben bile artık çileden çıktım...
Bu forumda benim gibi düşünen çok arkadaş var. Ama birde şu yönden bakalım biz sabır taşımıyız? Eğer öyle bile olsak şimdiye kadar çatlardık emin olun. Eleştiri yapmak hakkımız, yapımcının ve dizi ekibinin bize saygı duymasını istememiz hakkımız. Çünkü biz seyirciyiz ve bu dizi bizler için yapılıyor. Kaldı ki kimse burda haketmedikleri bir eleştiri yapmıyor. Yapılan bütün eleştiriler haklı benim nazarımda. O yüzden yapılan eleştirilerin dozunu yargılamayı doğru bulmuyorum...
Ben bölüm yorumumu arkadaşların yorumlarını okumadan yapmıştım ve bu bölümde yeni ekibin parmağı var mı bilmiyorum demiştim. Daha sonra yorumlardan anladım ki maalesef varmış. 1-0 yenik başladılar maça. Ama ben yine de en fazla 3 bölüm şans tanıyorum onlara. Eğer 3 bölümde de hala saçmalamalar devam ederse kimse kusura bakmasın artık izlemeyeceğim. Onların umrunda olmayabilir belki benim izleyip izlememem ama benim gibi niceleri var emin olsunlar. En basitinden benim yakınlarımdan artık bu diziyi izlemeyen o kadar çok insan var ki... Ama ben hala inatla bekliyorum... :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ve belirtmek isterim ki size umutsuzluk hiç mi hiç yakışmıyor cogunuzun yorumlarına katılmakla beraber yinede daha serinkanlı olmalıyız yoksa ezo düzelmeyecek ama biz topluca ezoya benzeyecegiz diye korkuyorum
Arkadaşlar yeni kayıt oldugum için su anda alanımı anlamaya çalışıyorum.Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum:img-help:
Herkesi sevgiyle selamlıyorum
hoşgeldin kupa kızı..
Ezo'ya benzemek mi?:img-fear2:img-fie::img-fie:
allah yazdıysa bozsun..Kim ister Cinsiyetsiz, edepsiz, külhanbey kılıklı kadınlığından eser kalmamış birine benzemeyi..
Ben izlemem diyemiyorum, çok az diziyi bırakmışlığım vardır.
Ama bütün büyüyü bozup giden, bu aşka inanan bizlere güzel vakit geçirmeyi çok gören başta senaristler olmak üzere tüm ekibe en iyi dileklerimi gönderiyorum.:dito:dito:dito:dito
Saat konusunda sonuna kadar arkanızdayım...Saat 23:00 olmuş dizi hala başlamadı resmen sinirden başıma ağrı girdi...Tam 23:07 de başladı...Önce 22:00 dendi sonra 22:30 oldu sonra 23:00 sonra da 23:07 bu nedir yha böyle...Saat 20:00 da yayınlansaydı kesinlikle ilk 3 teydik...Saat 22:00 olsaydı bile yine yüksek alırdık...Ama 23:07 de başlamasına rağmen yine de iyi reytingler...
Bence;
Nurgül Yeşilçay
Nihan Okutucu
Nesrin Akdağ
Mümtaz Taylan
Serhat Tutumluer
ellerinden geleni yapıyorklar...Zaten kimseninde oyunculara laf söyledi yok...Ama bazen karakterlere söylenen ağır şeyler oyuncuları da etkileyebilir...
Çok uzun mu yazdım ne:P:happy0064
Adalar arkadaşım bir garip çelişki içindesin. Meryem karakterine söylenen sözleri Nihan Hanımla bağdaştıran sensin. Kimsenin oyunculara laf söylediği yok diyen de. O zaman oyuncularda ellerine gelen senaryodaki repliklerine bakıp, oynadıkları karakterin çizgilerine uyup, uymadığını kontrol etsinler. Bu konuda senaristlerle, yönetmenle konuşma hakları vardır herhalde.
Yapımcı show tv ye bu bölümü geç yayınladığı için teşekkür etmeli. Bu bölüm söylediğin saatlerde yayınlansaydı. Önümüzdeki hafta kimse bu diziye şans vermezdi.
Biz seyirciyiz oturup bölüm ne kadar zor çekiliyor,aa senarist değişmiş dur bir şans daha verelim demek gibi bi zorunluluğumuz yok ki.Hem bu senarist değişikliğiydi,aksamalardı bunları internet kullanıcıları dışında hangi Ezo Gelin izleyicisi biliyor ki?Dizinin 1 ay yayınlanmadığı o dönemde birçok insan dizi kaldırıldı sandı.İzleyiciye yani bize o kadar saygı duyuluyordu ki doğru dürüst bir açıklama bile yapmadılar.Biz oturup sabırla bekledik.Bekledik ve 2 bölüm izledik.Dedik senarist değişmiş,ekip değişmiş,senaryo değişmiştir belki yeni bölüm çekiliyordur ya sabır dedik.Sonra bir baktık eski çekimleri izliyoruz.Dedik yapımcı para kaybetmek istememiştir haklıdır hadi biraz daha sabır.Dün öyle bir bölüm izledik ki artık herkesin sabrı taştı.
Kanal izleyiciye saygı duymaz malum yarışma sayesinde diziyi gene 1 saat geç yayınlar,eski ekip bizlere saygı duymaz böyle bir bölümü bizlere izletirler...Biz hala sabrediyor bilmem farkındalar mı?Bu son şansları buna emin olabilirler...
Billush çok güzel açıklamışsın durumumuzu..
Bir de Allah’ın kuluyuz canım sabır küpü mü sandılar bizi hadi toparlancak az kaldı diye avutuyorlar.. yaklaşık 10 bölüm geçti hala bir toparlanma göremedim ben..
Nerde o tatlı didişmeler, hala daha aklımda ezo’nun “siz Gadim beymisiiz”
Kadim’in “Ne yani benim olduğuma inanmıyor musun” sözleri.. Yani ne olduysa senarist değişmesiyle oldu.. Tv nin başına öyle umutlarla geçtik ki.. ama boşuna..
Artık son 2 hafta daha böyle kötü bölümleri izleyecek sabrım ve halim kaldı..toparlanma olmazsa ben de izlemeye devam edersem ruh sağlığıma zararlı..
Son kez umut ediyorum ki, dizinin eski sıcaklığını tekrar hissederiz şu 2 haftada..
Topluca Ezo'ya benzediğimizi düşünemiyorum bile :) Forumda herkesin her cümleye verecek bir cevabı olduğunu düşünmek bile korkunç :) Böyle gayet iyi...
Bimkolik imzana bayıldım :) Ben de mi böyle bir imza yapsam ne yapsam :) Ortaya da Kadim'in sus işareti yaptığı fotoyu koymuşsun genel olarak Ezo'ya "Artık sus be kadın." diyor gibi bi hali var :)
ya aklıma gelen başıam geldi ömer allah aşkına ıraktamıydı nerdeydi nerden çıktı da geldi maşallah hiç de zorlanmadı ezoyu bulurken eliyle koymuş gibi buldu uzun süredir zaten ezo kadim yaklaşması göremiyoruz malumunuz ya senaristler göstermiyo yada show tv göstermiyo ilk kez bi yakınlaşma oldu dedik ömer efendi geldi biliyorum gidici olucak ömer ilerde görücez ezo kadim yakınlaşmalarını ama lütfen diziyi diğer dizilere benzetip o eğlenceli esprili hallerini kaçırmasınlar... ve saat konusunda ki karmaşada gerçekten dizinin reytinglerini etkiliyor ilk başta 20.00 de veriliyodu ne kadar güzel dedik hata binbir geceyi bile geçiyoruz dedik ama show sonradan nedense dizinin saatini gittikçe ileriye almaya başladı...acaba diziyi oynatalımda ne zaman olursa olsun yinede izleyici izler düşüncesindemiler anlayamadım gitti ama bu birkaç hafta oynatmamalar ve diziyi geç saatte yayına sokmaları şahsen benim pek hoşuma gitmiyo umarım bu durumu en kısa sürede düzeltrler...
Billush çok güzel açıklamışsın durumumuzu..
Bir de Allah’ın kuluyuz canım sabır küpü mü sandılar bizi hadi toparlancak az kaldı diye avutuyorlar.. yaklaşık 10 bölüm geçti hala bir toparlanma göremedim ben..
Nerde o tatlı didişmeler, hala daha aklımda ezo’nun “siz Gadim beymisiiz”
Kadim’in “Ne yani benim olduğuma inanmıyor musun” sözleri.. Yani ne olduysa senarist değişmesiyle oldu.. Tv nin başına öyle umutlarla geçtik ki.. ama boşuna..
Artık son 2 hafta daha böyle kötü bölümleri izleyecek sabrım ve halim kaldı..toparlanma olmazsa ben de izlemeye devam edersem ruh sağlığıma zararlı..
Son kez umut ediyorum ki, dizinin eski sıcaklığını tekrar hissederiz şu 2 haftada..
Emin ol seninle aynı şeylerin özlemini taşıyorum.Sanki çok zor şeyler istiyormuşuz gibi,imkansız şeylerden bahsediyormuşuz gibi muamele görüyoruz ben buna dayamıyorum.Öyle özledim ki kaçamak kaçamak bakışan,cümleleri toparlayamayan,tatlı tatlı didişen,öyle zamanlar olan ki içlerindeki insanı dışarı çıkartmadan edemeyen bu ikiliyi görmeyi...Ben de son umudumu önümüzdeki 2 bölüme bağladım.Umarım pişman olmam.Bu son şansları...
ah güzel arkadasim sögüt kimin öldügü ortada degilmi dizi ekibi toptan ölmüsler görmedinmi hayatimimda böyle sacma bisey hic izlemedim ama iste ne diyebilirimki yorumum su olacak
ezo:yorum yok...
kadim :bakislarin bile diziyi kurtarmaya yetmiyor malesef sovalyem ...
balli:kendini cok sey sanmaya basladi...
elcin:yanar döner boncuklar gibi hala anlayamadim
nedim:o bile ne oldugunu cözememis ben nasil cözüyüm
arzu:gitmesede olur zaten zarari yok anlayana
seyit:bu bölümde cok acidim sonu iyi degil ama hüseyinin elinden ...
kutsal usta :tek iyi olan o ve zeki kaldi elimizde
meryem :garibimin destege gercekten ihtiyaci var,balli kabusundan kurtulmasi icin
nur:sonunda onca kacigin arasinda o da nasibini aldi biber yiyerek
mehmet usta ve digerleri bilemiyorum canlar
baris bey :kalemin kirilsin emi....
yasemin hanim :cekmem de ...
ömer :niye geldinki ...
sevgiyle ve SERHAT'la kalin
bunu eski basliktan alinti yaptim aslinda yapmam ama arkada kalsin istemedim
Adalar arkadaşım bir garip çelişki içindesin. Meryem karakterine söylenen sözleri Nihan Hanımla bağdaştıran sensin. Kimsenin oyunculara laf söylediği yok diyen de. O zaman oyuncularda ellerine gelen senaryodaki repliklerine bakıp, oynadıkları karakterin çizgilerine uyup, uymadığını kontrol etsinler. Bu konuda senaristlerle, yönetmenle konuşma hakları vardır herhalde.
Yapımcı show tv ye bu bölümü geç yayınladığı için teşekkür etmeli. Bu bölüm söylediğin saatlerde yayınlansaydı. Önümüzdeki hafta kimse bu diziye şans vermezdi.
Son cümlemde yazmışım zaten...Oyunculara laf edilmiyor olabilir ama karaktere çok yüklendiğiniz zaman(sana demiyorum kişisel deil)doğal olarak oyuncuda bu durumdan etkilenebilir.
ömer Iraktaydi dimi arkadaslar ordan geldigini farzedersek istanbula güneydogudan gelecekki istanbula öyleyse 37 plakali kastamonu yanilmiyorsam eger yanlissa düzeltin o ilimize ait bir kamyonda ne isi var en azindan yönetmen yasemin hanim egilip su plakaya baksaya Allah'im aksamdan beri cildiriyorum ,ezo catismaya giderken dublör kullandi saclarindan farketmisinizdir ama ortada tehlikemi vardi ,ballinin ilk defa sacmaladigini gördüm onca olumsuzluklara ragmen hic böyle bisey yapmazdi kadime niye sünnetlimisin dedi siz anladinizmi :happy0064:happy0064 ay pardon yalnis ikon neyse olabilir dizimize uygun nede olsa
sevgiyle ve Serhat'la kalin
kumralim19 30-01-08, 19:39 Emin ol seninle aynı şeylerin özlemini taşıyorum.Sanki çok zor şeyler istiyormuşuz gibi,imkansız şeylerden bahsediyormuşuz gibi muamele görüyoruz ben buna dayamıyorum.Öyle özledim ki kaçamak kaçamak bakışan,cümleleri toparlayamayan,tatlı tatlı didişen,öyle zamanlar olan ki içlerindeki insanı dışarı çıkartmadan edemeyen bu ikiliyi görmeyi...Ben de son umudumu önümüzdeki 2 bölüme bağladım.Umarım pişman olmam.Bu son şansları...
bizim gibi seyirci varmidir acaba, yani sabir sabir nereye kadar.....
rozi arkadasimizi koskoca yapimcilar bölüm yeni cekiliyor diye kandirmadimi....
yani böyle saygisiz yapimcimi olur..... yani birde seyirciyi düsünmelerini beklememiz mantiksiz bence.... yani dizideki hatalari görmemek icin kör olmak lazim.... gecen bir programda hakan ural dizilerin cok uzun oldugunu bir senaristin 100 sayfa yazmasi gerektigini ve bu sartlar altinda senaristin pekte mükemmel yazmadigini ve sette bazi cümleleri degistirdiklerini dile getirmisti... ve tabi oyuncularin sadece 3 gün full calistiklarini ve settekilerin sabah aksam demeden calistiklarini ve bazilarin cay getirirken bile uyukladiklari, eyer dogru dürüst cekilecekse diziler bence dizi 45 dakika olsun senaristlerde daha mantik cercevesinde yazsinlar.... yani bir bölümle benim gibi bir insani cildirttilar yaaaa
Son cümlemde yazmışım zaten...Oyunculara laf edilmiyor olabilir ama karaktere çok yüklendiğiniz zaman(sana demiyorum kişisel deil)doğal olarak oyuncuda bu durumdan etkilenebilir.
Ben bu sezonun ilk bölümlerinde bu karakterleri övmüşsem, yeri geldiğinde de eleştiririm. (kişisel yanıt) Demek ki karakterlerde problem var ki. Bu kadar birbirinden farklı insan aynı duygularla mesajlar yazıyor. Eğer bu konuda onlarında payı varsa..onlarda alsınlar bundan paylarını.
Hem onlar profesyoneller. Benim veya buradaki arkadaşların yazılarıyla etkileneceklerini sanmıyorum. En iyi yapacaklar şeyi yapar, eleştiri alan sebepleri araştırırlar. Gereğini yaparlar.
Bir karakteri senarist yazar, oyuncu derinlik verir..En güzel örnek Seyit karakteridir. Bariz şekilde rol çalıyor, karşısındaki oyunculardan. Ayrıca ölen kişinin Seyit olmasını hiç ama hiç istemiyorum. Harika bir oyuncuyu kaybeder Ezo Gelin dizisi ve seyircileri.
[B]deryadil arkadaşım,
saygılar.
Bence forumdakiler birbirini büyük ölçüde anlıyor da bu diziye istediğimiz gibi geçmiyor. Oyuncuların buraya üye olmalarına ne gerek var zaten anlamadım. Alınma meselesine gelince ben zaten alınmam, burada görüşümü dile getiririm, katılan katılır, katılmayanın da kendi düşüncesidir saygı duyarım. Bununla birlikte haftalardır (hatta aylardır) sabır taşına dönmüş olan ben ve benim gibi ezo gelin dizisi hayranları bu bölümü izlerken sıkıldım, o kadar fazla saçma sahne vardı ki kendimi tutamadım güldüm diyorsa bu dikkate alınmalı. Alınmazsa da alınmaz, televizyonu zaten çok sık açmıyorum ben kendi hesabıma, bu programda da açmam. Ayrıntılarda yanlış anlaşılmalar olabilir ama toplamda dizi için söylenenler bence yeterlidir. Dünden bu yana burada yazılanların çoğuna katılıyorum.
bizim gibi seyirci varmidir acaba, yani sabir sabir nereye kadar.....
rozi arkadasimizi koskoca yapimcilar bölüm yeni cekiliyor diye kandirmadimi....
yani böyle saygisiz yapimcimi olur..... yani birde seyirciyi düsünmelerini beklememiz mantiksiz bence.... yani dizideki hatalari görmemek icin kör olmak lazim.... gecen bir programda hakan ural dizilerin cok uzun oldugunu bir senaristin 100 sayfa yazmasi gerektigini ve bu sartlar altinda senaristin pekte mükemmel yazmadigini ve sette bazi cümleleri degistirdiklerini dile getirmisti... ve tabi oyuncularin sadece 3 gün full calistiklarini ve settekilerin sabah aksam demeden calistiklarini ve bazilarin cay getirirken bile uyukladiklari, eyer dogru dürüst cekilecekse diziler bence dizi 45 dakika calissin senaristlerde daha mantik cercevesinde yazsinlar.... yani bir bölümle benim gibi bir insani cildirttilar yaaaa
Emin ol en büyük iki isteğimden biri bu dizi sektörüyle ilgili.Birincisi bu sürelerin yarıya inmesi.Her hafta 90 dakika çekilir mi ya?Çekerken tabi hem yoruluyorlar hem saçmalıyorlar...En iyisi süreyi yarıya indirmeleri.Bunun için ne yapılması gerek bilmiyorum ama mutlaka süreleri kısaltmaları lazım.Her hafta saçmalık izleyeceğimize kısa ama güzel şeyler izlemeyi tercih ederim.
İkicisi de ekranın şu birbirinin kopyası dizilerden kurtulması ama bu kısa vadede mümkün görünmüyor maalesef...
Ben de merak ediyorum bizim gibi seyirci var mıdır?Biz göstermemiz gereken sabırdan fazlasını gösteriyoruz ama bunun değerini bildiklerinden emin değilim...
Alıntı:
h23 tarafından gönderildi
kadim telaşlı bi şekilde seyit orda vs.. deyince, üstüne ballı da nezarette yatınca ballı bu kadimin bu işlerden gercekten hiç anlamadıgını farketti,
otelde daha cok söz sahibi olması gerekiyordu kararları dogru vermek icin.
bu yuzden dikkat ettiyseniz payda kendisine %49 nezir %2 toplam %51
kadime kalan%49 yani ballının payından daha kucuk . ballının derdi orda para değildi söz sahibi olmaktı cunku kadim pek söz dinlemeden davranıyor olaylara karşı. gelelim sunnet meselesine. kadim icin yav bunlar bu yasa nasıl ulasmıslar gibilerinden bişey demşti öncesinde nezire. ballının gözünde kadim-nedim sut cocugu hiç bi dunya görmemiş insanlar gibi. kadim bu süt cocukluk haliyle sunnet bile olmamıstır gibi anladım ben o sahneyi ve abes gelmedi bana,
ama ballı-baklavacı sahneleri icimi kıydı. zaten baklavacının agzından cıkan kelimeler homurtu seklinde, ezo da gitgide ona benziyor...
hiii öylemi diyorsun h23 canim benim aydinlattin garip egofu inan anlamamistim ,bimkolik canim kadim sadece güldü cevap vermedi e ne yapsin adam 35 inden sonra bu soruyla karsilasacagi aklina bile gelmemistir rol icabi bile olsa vah kadimim vah sen bu hallere düsecek adammiydin yeni senaryoda biri ölecekmisya lütfen kadimi vursunlar ne olur yalvariyorum tek ben ekranlarda görmemeye raziyim uzaktan haberini aliyim yeter ne olur yeni senaristimiz ne olur :sad53::sad53:
kumralim19 30-01-08, 19:55 Emin ol en büyük iki isteğimden biri bu dizi sektörüyle ilgili.Birincisi bu sürelerin yarıya inmesi.Her hafta 90 dakika çekilir mi ya?Çekerken tabi hem yoruluyorlar hem saçmalıyorlar...En iyisi süreyi yarıya indirmeleri.Bunun için ne yapılması gerek bilmiyorum ama mutlaka süreleri kısaltmaları lazım.Her hafta saçmalık izleyeceğimize kısa ama güzel şeyler izlemeyi tercih ederim.
İkicisi de ekranın şu birbirinin kopyası dizilerden kurtulması ama bu kısa vadede mümkün görünmüyor maalesef...
Ben de merak ediyorum bizim gibi seyirci var mıdır?Biz göstermemiz gereken sabırdan fazlasını gösteriyoruz ama bunun değerini bildiklerinden emin değilim...
senin gibi bu dizi sektörünü hic anlamadim, amaclari settekileri yorup, sacma sapan isler cikarip sacma sapan senaryolarmi yazmak, yani eyer dendigi gibi yorgulukla ve uyuklayarak dizi cekiliyorsa bu diziden kime fayda var....
bu bölümü izlerken bu böylü cöp bölüm dedim, yani sahrayida arada izlerdim,
simdiki kadim karakterine bakiyorum ordaki mithatla karsilastiriyorum da daglar kadar fark var, serhat tutumluere de haksizlik edildiginide düsünmüyor degilim, kac bölümdür herkez balli haric öylesine oynarken kadim karakteri diziyi götürdü saniyorum artik serhat beydede sabir kalmadi, kendide oynarken nekader sacma bir senaryo deyip öylesine oynuyor, yani bizim anlamadigimiz diyaloglari oyuncularda anlamamistir bence....
,[B]ballinin ilk defa sacmaladigini gördüm onca olumsuzluklara ragmen hic böyle bisey yapmazdi kadime niye sünnetlimisin dedi siz anladinizmi :happy0064:happy0064 ay pardon yalnis ikon neyse olabilir dizimize uygun nede olsa
Zehracım hiç anlamadığım sahnelerden biriydi. Bu sahneler yüzünden komplex yaptım, artık dizileri bile anlayamayacak bir zeka seviyesine geldim, yaşlanınca kimbilir ne olacak diye:icon_sorr Neyse ki forum var da yalnız olmadığımı anladım. Ben bu bölümde hiç bir şey anlamadım.Ballı'nın Nur'a davranışı, biberi yedirişi falan da ayrı bir meseleydi.Nur'la ilgili pek çok konuda yüce gönüllülük gösterdi de Ezo Meryem'İ sakladı diye niye sinirlendi bu kadar anlamadım. Üstelik bazı konuşmalarında da sempati duyuyordu. Neyse bitmez bu işler, deve hesabı, neden boynun eğri demişler ya...:img-meeti
ömer Iraktaydi dimi arkadaslar ordan geldigini farzedersek istanbula güneydogudan gelecekki istanbula öyleyse 37 plakali kastamonu yanilmiyorsam eger yanlissa düzeltin o ilimize ait bir kamyonda ne isi var en azindan yönetmen yasemin hanim egilip su plakaya baksaya Allah'im aksamdan beri cildiriyorum ,ezo catismaya giderken dublör kullandi saclarindan farketmisinizdir ama ortada tehlikemi vardi ,ballinin ilk defa sacmaladigini gördüm onca olumsuzluklara ragmen hic böyle bisey yapmazdi kadime niye sünnetlimisin dedi siz anladinizmi :happy0064:happy0064 ay pardon yalnis ikon neyse olabilir dizimize uygun nede olsa
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
çok güzel bir yorum olmuş vallahi alkışlamak istiyorum seni.. :img-clapp
aman canım plakaya bakan mı var e nasıl olsa o kadar mantıksızlık var bunu mu görcekler demişlerdir boşuna yormamışlardır kendilerini..
Zaten çekimler çok uzun sürüyor ve de 1 haftaya 90 dakikalık bir film yetiştirmeye çalışıyorlar harıl harıl çalışıyorlar di mi ama.. o eksik kalsın.. :img-black -tabi 3 hafta istisna canım onlara
Heh o sünnet olayını ben de anlamadım vallahi.. ben de niye bu kadar anlama zorluğu çekiyordum diyordum kendi kendime demek herkeste varmış..
Hiçbirşey demiyorum..Sadece yazık valla..O kadar umut etmemize yazık..
Not:Bu arada Bimkolik imzan gerçekten çok güzel olmuş… İzninle bir ara kullanmayı düşünüyorum..
diger yorumlarimi öne cektim ama sunuda belirteyimki Kadim bu gidisle nasil hastalanmadi maasaallah diyorum incecik bir gömlek ve yazlik ayakkabilar ayakta hani cok soguktu Türkiye ,herkes hala yazlik elbiselerle dolasiyor Kadim ezoya ve kendine yeni bir gardolap hazirlasa söyle bol kazakli onlari seyrederken ben üsüyorum nedense :img-yes: ama dizideki sacmalik ve mantik hatalari ayyuka ciktiki yeni senarist ve yönetmen toplayabilirse alnindan öperim inan
bu arada Onur beye cok yükleniliyor arkadaslar sonucta oda orda calisan bir eleman tek derdi bizleri aydinlatmak ama o söz sahibi degil yani yönetici kadrosunda degil onun icin saygili olmak gerekir yinede verdigi bilgiler icin tesekkür ederim kendi adima ne yapsinlar elinden gelen bilgiyi aktariyor ,demekki dizide yapilanlar bu kadar oysaki o yetenekli kadro celik comak oynayacak yasi gectiya neyse
birde ezonun arabadaki salakca gülüsü hic aklimdan gitmiyor nedense adamin kardesi tehlikede yani sözde kurtarmaya gidiyorlar insan üzülür ne biliyim öyle tepki olurmu kadim ne anladi acaba banada anlatsa sovalyem ben ne yapiyorum demistir eminim ,her ne olursa olsun ben burdayim onca sacmaliga ragmen pes etmeyecegim kadim burda durdukca bende duracagim inatci egofum pes etmiyorum :icon_sorr :icon_sorr sevgiyle ve SERHAT'la kalin
senin gibi bu dizi sektörünü hic anlamadim, amaclari settekileri yorup, sacma sapan isler cikarip sacma sapan senaryolarmi yazmak, yani eyer dendigi gibi yorgulukla ve uyuklayarak dizi cekiliyorsa bu diziden kime fayda var....
bu bölümü izlerken bu böylü cöp bölüm dedim, yani sahrayida arada izlerdim,
simdiki kadim karakterine bakiyorum ordaki mithatla karsilastiriyorum da daglar kadar fark var, serhat tutumluere de haksizlik edildiginide düsünmüyor degilim, kac bölümdür herkez balli haric öylesine oynarken kadim karakteri diziyi götürdü saniyorum artik serhat beydede sabir kalmadi, kendide oynarken nekader sacma bir senaryo deyip öylesine oynuyor, yani bizim anlamadigimiz diyaloglari oyuncularda anlamamistir bence....
Bence boşuna kendilerini yoruyorlar.Onlar yoruluyorlar zevk almıyorlar yaptıkları işten,biz de izlerken bu mantık hatalarını,boş diyalogları görüp zevk alamıyoruz.En iyisi kısaltsınlar şu süreleri.Doğru dürüst bir şeyler izleyeceksek ben her hafta 90 dk yerine 45 dk izlemeye razıyım...
Bimkolik imzana bayıldım :) Ben de mi böyle bir imza yapsam ne yapsam :) Ortaya da Kadim'in sus işareti yaptığı fotoyu koymuşsun genel olarak Ezo'ya "Artık sus be kadın." diyor gibi bi hali var :)
Billushcuğum, Ben öyle fazla photoshop falan bilmem ama bugün daynamayıp elimden geldiğince bir şey yaptım. Şimdi imzamı konuşturmak gerekirse:
İmzam resim 1-) Ne diyor bu kadın? Kümes mümes hoppala!!Beni tilki zannediyor!!:img-grin2 Ben de beni seviyor zannediyordum.:icon_sorr
İmzam resim 2-)Herhalde yanlış anladım..Yok yok elini kaldırıyor şimdi kafama çatalı fırlatacak..tüh rezil olacağım buralarda..:blush:
İmzam resim 3-) Acaba susmasını söylesem ayıp olur mu? Ama korkuyorum, ya kafama bir şey atarsa??:img-fear2
İmzam resim 4-) Bu Ömer de nerede kaldı? Alsa şu deli karıyı kafamdan da kurtulsam..:img-help::img-help:
İmzam resim 5-) yok ben en iyisi tuvalete diye kalkıp, fıyayım buradan yoksa bu kadın beni dövecek milletin ortasında rezil olacağım...:img-hyste
Bence boşuna kendilerini yoruyorlar.Onlar yoruluyorlar zevk almıyorlar yaptıkları işten,biz de izlerken bu mantık hatalarını,boş diyalogları görüp zevk alamıyoruz.En iyisi kısaltsınlar şu süreleri.Doğru dürüst bir şeyler izleyeceksek ben her hafta 90 dk yerine 45 dk izlemeye razıyım...
Biz bilinçli seyirciler olarak bunu canı gönülden istiyoruz ama bazen onların vurdumduymaz tavrını görünce bu diziler bizim için yapılmıyormuş gibi geliyor bana. Bırakın 45 dakikayı adam gibi bir hikaye izleyeceksek ben 30 dakikaya bile razıyım.
Yalnız anlamadığım şu sektördeki her dizi 90 dakikada çekiliyor değil mi? O zaman daha az hatalarla ekrana gelen dizilerde biliyorum ben. Onlarda her hafta çekiliyor bizim dizimizde. Ama bizim dizimiz yapboz tahtasına döndü nasılsa. Kapanın elinde kalıyor. Senarist kalemini bir o bırakıyor bir o kapıyor. Bakalım sezon sonuna kadar daha kaç senarist o kalemi devralacak???
Billushcuğum, Ben öyle fazla photoshop falan bilmem ama bugün daynamayıp elimden geldiğince bir şey yaptım. Şimdi imzamı konuşturmak gerekirse:
İmzam resim 1-) Ne diyor bu kadın? Kümes mümes hoppala!!Beni tilki zannediyor!!:img-grin2 Ben de beni seviyor zannediyordum.:icon_sorr
İmzam resim 2-)Herhalde yanlış anladım..Yok yok elini kaldırıyor şimdi kafama çatalı fırlatacak..tüh rezil olacağım buralarda..:blush:
İmzam resim 3-) Acaba susmasını söylesem ayıp olur mu? Ama korkuyorum, ya kafama bir şey atarsa??:img-fear2
İmzam resim 4-) Bu Ömer de nerede kaldı? Alsa şu deli karıyı kafamdan da kurtulsam..:img-help::img-help:
İmzam resim 5-) yok ben en iyisi tuvalete diye kalkıp, fıyayım buradan yoksa bu kadın beni dövecek milletin ortasında rezil olacağım... :img-hyste
Bimkolikcim şu anda acı acı gülüyorum.Neden acı acı güldüğümü söylemem gerek yok zannediyorum.Ne de olsa derdimiz ortak.
İmzanı resim resim açıklamana bayıldım cidden :img-hyste Özellikle o 3.resim :img-hyste Kadim'i nasıl korkutmuş zavallım ya :img-hyste
(Sayende şu an Sahra'yı izliyorum.Bi rahatlama geldi anlatamam...:))
Gökgöz emin ol 90 dakika çekilen tüm dizilerin sonu aynı.Muhtemel sonlar;
1)Olay bulmada sıkıntı yaşama
2)Bayat diyaloglar
3)Klişeler üstüne klişeler
4)Saçmalamalar
5)Gözden nasıl kaçtığına inanılmayacak mantık hataları
6)Senarist değişikliği
7)Dizi yayından kalkar...
Bilmem atladığım bir şey var mı...
Adım gibi eminim bu dizi 45 dakika olsa biz şu an hala diziyi zevkle izliyor olurduk çünkü hem olaylar bu kadar çabuk tükenmezdi hem daha fazla zamanları olduğundan mantık hataları azalır,dizi üstünde daha çok düşünme şansları olurdu ve bu zamanı da yeni şeyler bulmak için değerlendirebilirlerdi...
moralim bozuk , içimden bölüm yorumu yapmak gelmiyor, tek tesellim bu seyrettiğimiz bölümün eski gruba ait oluşu ve 48. bölümden itibaren yeni bölümlerin başlayacak olması , ben kendime inanamıyorum hala umut besliyor oluşuma , her yeni başlangıç yeni bir ümidi beraberinde getiriyor
ask bittiği sanıldığı yerden daha güçlü başlar belki hııı olur mu dersiniz
:sad53:
Ben uzunca yorumumu yazdım. İçimi döktüm. Bir daha da bu bölüm hakkında konuşmayı düşünmüyorum. Yeni bölüm yeni umutlar getirir inşallah. Yani en azından bundan kötüsü olmaz diyebilirim ben kendi adıma. Şu bombalar patlasa da görsek artık. Dizi sayesinde çok sabırlı bir insan oldum:)
papatya363 30-01-08, 21:10 ya demin fragmanı gördüm ama görmedimde.çok karışık oldu be:)
daha doğrusu fragman olup olmadığından emin değilim.kumanda kardeşimin elinde olduğu için zaping yaparken showada baktı.sonra baktımki kadimle ezo hani şu son sahne varya galiba o sahne vardı.ses olarakda ezo:ne sendemi vuruşacan diyordu.kardeşim kanalı değiştirince devamını göremedim.yani hangi gün yazdığını göremedim.belkide oynanan son bölümün tekrarını verirler salıdan önce, izleyemeyenler için.
kafam allak bullak ya.hatta o gördüğüm sahne son sahnemiydi onuda hatırlamıyorum.yani bu yazdıklarımı sadece 2 saniyelik gördüklerim üzerine yazdım.yani çokda ciddiye almayın.büyük olasılık yanlışda görmüş olabilirim.
karamursel 30-01-08, 21:24 sevgılı kekibec
yorumların agır oldugunun farkındayız ama oya hanımın ekıbının gıdısınden berı dızıyı ızlemek ıcın mucadele edıyoruz o kadar cok sacma bolumler ızledıkkı ceremesını sız tepkı olarak cekıyorsunuz
tum endısemız dızının yayından kalkması ve bukadar degerlı oyuncuları her hafta gorme sansından olmak
akkadaslar 38 den 48 e getırebıldıysek bır ıkı bolum daha sabredebılırız degılmı
bıraz daha sabır
dunya bıle sıfırdan 6 gunde kurulmus harabeye dondurulmus dızının bır bolumde duzelmesını beklemeyelım
ya demin fragmanı gördüm ama görmedimde.çok karışık oldu be:)
daha doğrusu fragman olup olmadığından emin değilim.kumanda kardeşimin elinde olduğu için zaping yaparken showada baktı.sonra baktımki kadimle ezo hani şu son sahne varya galiba o sahne vardı.ses olarakda ezo:ne sendemi vuruşacan diyordu.kardeşim kanalı değiştirince devamını göremedim.yani hangi gün yazdığını göremedim.belkide oynanan son bölümün tekrarını verirler salıdan önce, izleyemeyenler için.
kafam allak bullak ya.hatta o gördüğüm sahne son sahnemiydi onuda hatırlamıyorum.yani bu yazdıklarımı sadece 2 saniyelik gördüklerim üzerine yazdım.yani çokda ciddiye almayın.büyük olasılık yanlışda görmüş olabilirim.
canım biraz önce kanal, tüm dizilerini tanıtan, hangi gün hangi dizi olduğunu söyleyen bir fragman verdi, acaba onu görmüş olabilir misin??
ya en ateşi zamanda forumda değilmişim ya yanarım yanarım ona yanarım:img-bye2: en ateşli egoflar onur beyi kaçırtmışsınız ya ,:img-sorry niye üzdünüz en değerli yeni egof adayımızı bakayım, show ve pastel yapımdan sonra sevgili Onur bey bizi kara listeye aldı ne güzel.:icon_whis:img-beee:
Edit: reklam almışım, bu reklamı Onur beye ithaf ediyorum, geç bulduk çabuk kaybettik
yeni senaristlerin dizi için iyi olacağından umutluyum.arkadaşlar çoğu
yorumlarınızda çok haklısınız.Serhat bey'in ilk diziye girdiğindeki sıcaklık
yok.silahlarla olan çatışmayı bende beğenmedim,Ezo'nun bilmiş bilmiş
konuşmaları,şivesinin bozukluğu kaba kaba konuşması, dizideki
büyüyü bozuyor.Serhat bey'in yanına onun kadar kibar konuşan biri çok
yakışır.(bakınız:Sahra)yinede dünkü bölümü beğendim,tabiki bu oyuncularla
daha iyi bölümler izleyebiliriz. iş yeni senaristlere kalıyor.
kumralim19 30-01-08, 22:02 diziden onur bey girmis foruma, simdi spring yazinca mesajlari okudum
haberim yoktu yani bu olanlardan, simdi kadim kadim diyormusuz beklemedigimiz birsey olacakmis, biz zaten kadim karakterinden sikayetciyiz, karakteri degisti diye simdi yeni gelen senarist karakterini iyice degistirirse bu isin cilki cikar, yoksa ölen kadim olabilirmi belki yeni senaristin ini ezo ve ömer askidir.....:img-wink: bu saatten sonra herseyi bekliyorum... ezo gelinin sivesi felan olmassa olmaz demis, kusura bakmasinlar ben böyle bir sive duymadim, baslarda nur hanimin konusmasida bir garip geliyordu bana alistim, ama ezoda halen alisamadim demekki, konusmasinda bir tuhaflik var, birde tülbent olayi, yani dekolteyle tülbent nekadar mantikli....
bizden böyle bir mantik bekleniyorsa kusura bakmasinlar.... bir gün ac bir gün kapa.... ne manasi kaldi ozaman..... zaten senarist degisti dizi degisti.... simdi yine senarist degisti ve yinemi dizi degisecek.... birde ezo kacirilacakmis.... yahu burda okadar dil döktük bu yüzdenmi..... bilmiyorum ama beni memnun etmeleri biraz zor.... zaten bu bölümdeki catisma sahnesine bakmadim cok sacma buldugum icin simdi bir digeri daha geliyor aman ne güzel...
nurayaktan 30-01-08, 22:24 deli olacam ya bu son bölüm neydi öyle. hele ömerin gelmesi üff ya
deli olacam ya bu son bölüm neydi öyle. hele ömerin gelmesi üff ya
delirme canim ama delire bilirsinde nasil olsa elaziga gidiyoruz senide aliriz aramiza hosgeldin ama gelmek kolayda gitmek zor onca olunsuzluga ragmen biz bile gidemiyoruz
sevgiyle ve serhatla kalin bye bye
Arkadaşlar,
Beni mazur görürseniz bir şey sormak istiyorum. Onur Bey, kim olduğunu öğrenemedim okuduğum bölümlerden ama, Serhat Tutumluer'in dizideki akıbetiyle ilgili bir şey söyledi mi acaba? Birkaç arkadaş Kadim karakterinin diziden çıkacağı yününde tahminlerde bulunmuşlar da, aslı var mı acaba bu işin? Bir de Ömer'in diziye daimi olarak dahil olup olmadığıyla ilgili bir bilgi edinebildik mi acaba sonunda? Onur Bey'in okuduğum mesajlarında bunlarla ilgili bir şey göremedim ama başka yazdıklarında ya da özel mesajlarda herhangi bir bilgi verdi mi diye merak ettim. Lütfen bileniniz varsa aydınlatabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler hepinize...
Arkadaşlar,
Beni mazur görürseniz bir şey sormak istiyorum. Onur Bey, kim olduğunu öğrenemedim okuduğum bölümlerden ama, Serhat Tutumluer'in dizideki akıbetiyle ilgili bir şey söyledi mi acaba? Birkaç arkadaş Kadim karakterinin diziden çıkacağı yününde tahminlerde bulunmuşlar da, aslı var mı acaba bu işin? Bir de Ömer'in diziye daimi olarak dahil olup olmadığıyla ilgili bir bilgi edinebildik mi acaba sonunda? Onur Bey'in okuduğum mesajlarında bunlarla ilgili bir şey göremedim ama başka yazdıklarında ya da özel mesajlarda herhangi bir bilgi verdi mi diye merak ettim. Lütfen bileniniz varsa aydınlatabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler hepinize...
Bir şey söylemedi ve Kadim'e birşey olacağı yönünde bir ihsasta bulunmadı Gizem. Ömer kalıcı değil diye biliyorduk ama hiç bir şey belli olmaz tabi.
Arkadaşlar şimdi fragmanı verdiler.. İçerdeydim çağırdılar sonuna yetiştim.. aklımda kalan müziğin farklı olduğu (bi solist söylüyor adıda yazdı hatta üst sağ köşede), Ezo kulaklarını kapatıyordu şaşkındı sanırım kaçırılmış yoksa ne işi var çatışma yerinde başıda açıktı birde ballı omzundan vuruldu.. Şok oldum işallah başından izleyen olmuştur.. Kusura bakmayın bu kadarını hatırlıyorum..
Ay ben şu an gördüğüm şey gerçek mi bilmiyorum!Az önce Ezo Gelin'in fragmanını gördüm sanırım ve gerçekten de heyecan duydum.Öyle şaşırdım ki izlerken tam anlatamayabilirim...
Baş kısmını hatırlamıyorum ama Ömer Ezo'yla konuşmaya çalışıyordu.Ezo da istemiyor sanırım.Ömer Ezo'nun yüzüne dokunmaya çalışıyordu,Ezo da itiyordu elini.Sonraki sahnede şok oldum ama Kadim Ömer'e sanırım Ömer'in kaldığı yerde kafa atıyordu.O karanlıktı ve Ömer Kadim'den aldığı darbeyle yatağa düşüyordu.Sonrasında Ezo'yu Seyit kaçırmıştı.Ballı Ağa ve Kadim Ezo'yu kurtarmaya çalışıyorlardı.Ballı Ağa birini vuruyordu,sonra da sanırım Seyit Ballı'yı kolundan vuruyordu...Kadim aynı sırada Ezo'yu kurtarmak için koşuyordu hatta ben bir an o vurulacak sandım.Ezo da olduğu yerde korkuyla çırpınıyordu.(Bilmiyorum o hareketleri bu şekilde tabir edebilir miyim..." arada atladığım sahneler var heyecandan unuttum :)
Fragmanda bambaşka bir şarkı vardı,hatta fragmanın sonunda solistin adı ekranın sağ üstünde yazdı.Şarkıyı tam duyamadım ama fena değildi sanırım...Bilemiyorum,ama gerçekten heyecanlandım...
KOCAMAN GECE HAVADİSİ
Arkadaşlar fragmanı gördüm sakin sakin anlatmaya çalışıcam ezo ömerle konuşuyor bir sahnede ömer ona melul melul bakıyor... Arkasından kadimi gösteriyor ömeri döverken... Seyidin adamı ezoyu kaçırıyor... Ezo şokta ağlıyor falan... Kadim ve ballı ağa ezoyu buluyorlar çatışma çıkıyor... Ballı ağa omzundan vuruluyor... gece 1 şoka girmiş gibi izledim ve yataktan kalkıp yazmak istedim
sevgilerimle
yalnız değilmişim meğer ben çalan şarkıda sürekli tekrarlanan ezoları hatırlıyorum o kadar...
Fragman yayınlanmış demek. Oh çok sevindim! :) İzleyen arkadaşlardan dikkat den olduysa yayın saati kaç olarak yazıyordu?
gene aynı saatiydi eğer yanlış görmediysem...
Birazdan yükleyeceğim fragmanı..
Jenerik başka ..Yeni bir şarkı..
Fragman yayınlanmış demek. Oh çok sevindim! :) İzleyen arkadaşlardan dikkat den olduysa yayın saati kaç olarak yazıyordu?
22:00 yazıyordu..ancak ne işe yarar bilmem çünkü dudaktan kalbe de bugün 11 gibi başladı ki dün fragmanda yayın saati 22:00 olarak ilan edilmişti..
Çok sağol bimkolikcim.. İzlediğimi anlayamadım başınıda kaçırdım sen olmasan napardık canım.. Ellerine sağlık :happy0064 Sabırsızlıkla bekliyoruz..
KOCAMAN GECE HAVADİSİ
Arkadaşlar fragmanı gördüm sakin sakin anlatmaya çalışıcam ezo ömerle konuşuyor bir sahnede ömer ona melul melul bakıyor... Arkasından kadimi gösteriyor ömeri döverken... Seyidin adamı ezoyu kaçırıyor... Ezo şokta ağlıyor falan... Kadim ve ballı ağa ezoyu buluyorlar çatışma çıkıyor... Ballı ağa omzundan vuruluyor... gece 1 şoka girmiş gibi izledim ve yataktan kalkıp yazmak istedim
sevgilerimle
laptopu kapatmıştım ki fragmanı bende yarısından gördüm. int. girmem zaman aldı...
yeni sözlü müzik...
seyidin adamı ezoyu kaçırıyor. ahır gib bir yerdeler.
çatışmaya giriyorlar ballı ağa vuruluyor. kalp tarafında omuzundan sanırım yanlış görmedimse.
bimkolik hızır gibi yetiştin vallahi.
Bimkolik gerçekten harikasın!O kadar şaşırdım ve heyecanlandım ki doğru dürüst algılayamadım fragmanı.Hızır gibi yetiştin :)
Heyecanla fragmanı bekliyorum arkadaşlar...bimkolik saol...:good:
Şimdi izledim Bimkolik sayesinde...
Sadece bu bölüm kaçmaz diyorumm başka birşey demiyorum...:happy0064:happy0064:happy0064
gülendam83 31-01-08, 00:36 fragmanı izledim. çok teşekkürler bimkolik. eline sağlık. sende olmasan...:img-wink:
şimdi ne diyeceğimi şaşırdım ama en beğendiğim yer kadimin ömeri patakladığı sahne...:dito:fighting2
ezonun kaçırılıcağını zaten biliyorduk. şovalye kadim elinde silah koşturuyor.
müzik başka. ama atmosfere uymuş. valla ne diyim. alışılagelmiş konulardan farklı bir durum oldu bu sefer... iyi olacak inşallah....
sağol bimkolik sayende izledim :img-in_lo
bu bizim dizi değil mi :icon_whis
gülendam cok haklısın ezo vadisi olmuş :good:
silahsız şiddetsiz bi sahne gören el kaldırsın :icon_sorr
ezo çırpınırken ne yapıyor bilgisayarda sorun var ses cıkartmıyorda haluk levent konserine mi gitmiş ? baş sallamalar yada şampuan reklamı da olabilir saçnı savurmalar...
neyse gecenin bu vaktinde ballının vurulduğu kadimin yumruk attığı bi fragman izlemek gercekten sasırttı begenip begenmeme konusunda henuz karar vermiş değilim, sabah ola hayrola :img-icecr
bimkolik, sağol fragmanı yüklediğin için. Fragmanda Seyit iki el ateş ediyor; gerçi hedef değiştirmiyor ama o iki kurşun da Ballı'ya mı gidiyor diye merak ettim ben. Ben hâlâ inatla Kadim'e bir şey olmasın derdindeyim. Ama maşallah Serhat Tutumluer Ezo Vadisi'ne de olmuş yani. Adama yakışıyor her rol kardeşim, yapacak bir şey yok. Bu eli silahlı, vur kırcı tavır da gitmiş ona. :) Neyse komiklik bir yana Ömer'i niye dövdüğüyle ilgili hiçbir fikir yüeütemiyorum. Yürütebilen geri gelsin.
Not: Ezo'nun eşofmanı fena. Yine yapmış yapacağını bizim doğallık mercii. Kırmızı eşofman altıyla olmuyor yalnız sadece o saçları da ahenkle dans eder intizamlı bukleler tandansınd |