Tüm Versiyonu Göster : Lost-Spoiler
Ya arkadaşlar birşey aklıma geldi ama sonradan dedim olmaz ya...
3. Sezonun son bölümündeki FF'de birisinin tabutunu görmüştük,
Aklıma birden Clairemiydi o tabuttaki acaba dedim ama sonra aklıma geldi ki o gazete kağıdında "erkek" diye yazıyordu :img-tomat
Offf çabuk Perşembe olsun :icon_sorr
ayyy inanmıyorum yaaa :img-hyste
jackle kate'in arasında bi aşk olmadığını şu bölümleri izleyipte
nası inkar edebiliosunuz vallahi şaşırıorum kızlar.
yani o belli başlı sahnelerden bahsetmicem tekrar.
bilen biliyor...
sawyerla mı var arasında aşk?
lütfen yatak ilişkisiyle aşk gibi saf bi duyguyu birbirinden
ayırt edelim öncelikle.
he bide şunu söliyim..
acaba kate sawyerla mı bozuşup jack'e gidiyo?
yoksa jackle bozuşup mu sawyer'a gidiyor?
aynı diziyi izlediğimizden emin misiniz :img-wink:
4x4 teki şu lafı tekrar hatırlatmakta fayda var;
Sawyer: Önemli değil, çilli.Sana karşı gelmeyeceğim.Burada, rahat yatağımda oturacağım..çünkü bir haftaya kalmadan Jack'e kızıp, bana geri dönmek için bir mazeret bulacaksın.
:good: sawyer çok zeki gerçekten... kate'in kendisini sevmediğini, jack'le bozuştuğunda avunmak için kullandığını gayet iyi biliyor.
umarım herkes bigün bu gerçeği görür.
kate de hamile değil işte tam sölediğim gibi...
tahminlerim çıktı.:img-yes:
Tubiiiş katılıyorum tamamen sana:)
Ff'larda Jack ve Kate'i birlikte mutlu mesut bi çift olarak göremiyoruz ama, yinede görüşüyolar:) Sawyer'la Kate'i gelecekte hiç görmedik yani... görmekte istemem:icon_whis Jack yine Kate'a karşı bi aşk besliyo, bunu kim olsa yapardı demeyin, son bölümde mahkeme sahnesinde gerçekleri söyleyeceğine yemin etti fakat kendi yaptığı kahramanlığı Kate yapmış gibi söyledi açık açık:img-in_lo Jack yalanda olsa Kate'i artık sevmiyorum dediğinde Kate'in yüzündeki ifadeyi gördünüz:icon_whis Kate kendini Jack'e layık görmüyo olabilr, yaptığı hatalardan dolayı fakat Jate kusursuz bi ikili benim için... Onların birlikte oldukları her sahne Lost'u izlerken ayrı bi keyif alıyorum ve bu hep böyle olucak:)
Ben de son bölümü izleyip Kate ve Jack in arasında nasıl aşk var diyorsunuz onu anlayamıyorum. Madem bu kadar severler birbirlerini, adadan kurtulmuşlar, Kate in hapishane olayı falan yok, Ben mi engelliyor bir şekilde bunları yoksa Oceanic avukatı mı*:)
Yani aşkın hissedilmesi için öpüşmleri ara sıra sevişmeleri mi gerekiyor!
Bunca kapsamlı Lost hikayesinde merakla beklenen aşk hikayesi her bölüm öpüşüp koklaşırlarsa nasıl sağlamlık kazanacak ya da dizinin sonunda kavuşmalarını kim bekleyecek!
O zaman bu aşkın çocuğunu bile istemediği kadınla habire sevişen Sawyer'in aşkından ne farkı kalır! :img-pilot
Bir durup düşünmeni tavsiye ederim!
Mahkeme salonundaki bakışlardan aşk okunuyor ama anlayana tabi :img-in_lo
Yok ya tabuttaki Claire olamaz, Kate ona da gitmemezlik yapmaz herhalde. Ben avukat olduğunu düşünüyorum, Locke ta olabilir.
Edit: Farkındaysanız genellikle Jack in Kate olan hislerinden bahsediyorsunuz. Kate in ona karşı olan sevgisi arkadaştan öteye gitmiyor, ama o da anlayana tabi:)Sevgini göstermenin yollarından biri olduğuna göre öpüşmek, doğal olarak iki birbirini seven insan arasında bunu beklersin.
ayyy inanmıyorum yaaa :img-hyste
bilen biliyor...
ayırt edelim öncelikle.
he bide şunu söliyim..
Sawyer: Önemli değil, çilli.Sana karşı gelmeyeceğim.Burada, rahat yatağımda oturacağım..çünkü bir haftaya kalmadan Jack'e kızıp, bana geri dönmek için bir mazeret bulacaksın.
:good: sawyer çok zeki gerçekten... kate'in kendisini sevmediğini, jack'le bozuştuğunda avunmak için kullandığını gayet iyi biliyor.
walla aynı diziyi izliyoruz arkadaşım ama bakış açısı diyoruz biz buna. bence aralarında birşey yok.yani jack tarafından var ama kate de yok.bence sawyer onu kendin uzaklaştırıyor ve kate de soluğu jack in yanında alıyor bence...ayrıca yatak ilişkisiyle,duygusal ilişkiyi ayırt edebilirim ve bence tekrar söylüyorum,kate den yana jack e karşı birşey yok...deadly_angel sana katılıyorum,çocuğu için yapabileceği ancak okadardı ve yaptı da.ama yatakta gerçekten düşüncesizce şeyler söyledi.benjamin in,sawyer a 2.bölümde neler söylediğini hatırlarsak eğer''adada yakışıklı,casur,gözüpeksin ama bu adadan ayrılıp gerçek dünyaya döndüğümüzde,senin gibi ayak takımından birisi 1.sınıf bir cerrah la boy ölçüşemez''demişti.deadly_angelsawyer ın aile yapısıyla ilgili yorumuna ilaveten yazdım.ayrıca gerçekten adadaki hamileler ile ilgili gerçeği umarım yakında öğrenirler...
deadly_angel 25-02-08, 19:14 Tabuttaki kesinlikle Clarie değildir, eğer o olsaydı oraya bir sürü insan olurdu.Kaldıki bahsedilen kişi erkek.Ama cinsiyeti bilmeseydik gene Clarie değildir derdim.John Locke olabilir, belki bacaklarının kesildiği teorisi doğrudur.Yada karşımıza yeni çıkacak bir karakter...
Tabiki bu bi bakış açısı, siz Jack'le Kate arasında bi aşk göremiyosunuz, bende Sawyer'la Kate arasında hiç bişey göremiyorum. Neyse...
Tabuttaki kişi Claire asla değildir herkesin dediği gibi ama Sawyer ya da Ben de değilmiş... Adaya gelenlerden biri olabilir ama Jack neden bu kdr üzülsün?
Jack bu herkese üzülür o:). John olursa bu daha anlamış olurum, en azından adada az beraber yol almadılar. Her ne kadar son sezonda yolları ayrılmış olsada...
Tabiki bu bi bakış açısı, siz Jack'le Kate arasında bi aşk göremiyosunuz, bende Sawyer'la Kate arasında hiç bişey göremiyorum. Neyse...
Tabuttaki kişi Claire asla değildir herkesin dediği gibi ama Sawyer ya da Ben de değilmiş... Adaya gelenlerden biri olabilir ama Jack neden bu kdr üzülsün?
Ben onların arasında sadece sex görüyorum ama dediğin gibi neyse! :img-pilot
Hemde köfte arası ekmek misali bir sex -anlayan anlar-
O cenaze hakkında o kadar çok tahmin var aslında çok önemli biri olmadığını düşünüyorum o kişinin çünkü jack saçı sakalı karışan bir hale gelene kadar o kadar çok zaman geçmiştir ki adadan biri olmayabili o kişi belki adadan birinin yakınıdır!
Belki Juliet'in ablası olabilir! :icon_whis
miracle girl 25-02-08, 19:26 Bilmem dikkatinizi çekti mi bu helikopterin üzerinde 8 ve 42 yazıyordu :img-yes:
Tabuttaki hakkında hiç bi fikrim yok:)
Bence Jack ile Kate arasında aşk olmaz. Onların öpüşmelerini biçok kez gördük ama pek bi sevgi,aşk göremedim gözlerinde. Oysa Sawyerla Kate'in bakışları yeter :img-wink:
Aslında pek çok röportajda bu adanın gerçek çiftinin kim olduğuna dair tüyolar var!
Fazla konuşmaya gerek duymuyorum!
Dizinin promosyonlarını Evie ve Matt üzerinden yapmaları da tamamen tesadüfi zaten :img-hyste
hellosunshine 25-02-08, 19:33 Jack'in çocuğu görmek istememesinin pek çok sebebi olabilir... Clairela ilgili birçok sebep burda kastettiğim. Jack'in bu çocuk Sawyer'dan onu görmek istemiyorum triplerinde biri olmadğını hepimiz biliyoruz. O tarz bir insan olsa başta Kate'i görmek istemezdi Sawyer'la olanlardan sonra. Çocuk kesinlikle Claire'ın Aaronu ise Claire bir şekilde ölmüştür ve Jack'te belki kendini bundan sorumlu hissediyor olabilir. Belki Hurleyle birlikte Claire da dönmüştür Jack'in yanına. Locke'u seçerken Hurley seçtiği için gitmişti, Charlie ile ilgili söyledikleirnden sonra yani Hurley'nin. Claire bir şekilde ölmüştür, Jack de vicdan azabı çekiyor olabilir. Hele kardeş olduklaırnı öğrendiyse işler daha karmaşık bir hal alır ve vicdana zabı katlanır. Jack'in ne kadar duygusal olduğunu ve insanları ne kadar önemsediğini biliyoruz. Ve kardeşi olduğunu öğrendiği kızın ölümü onu bir hayli sarsar.
Claire yaşıyor olsa bebeği asla kimseye vermez bunu biliyoruz. Doğmadan önce evlatlık vermeyi düşündüyse de doğduktan sonra doğal olarak bebeğine çok bağlandı. Ölümden başka bir güç olamaz bence onları ayıracak. Ama aklıma bir de şöyle birşey geldi. Ne kadar akla mantığa uygun kestiremiyorum ama. Jack ve Kate Aaron'u zorla Claire'dan almak zorunda kalmış olabilirler mi? Yani sonuçta Ben adına birşeyler yapıyorlar ve adayla ilgili bir çok gerçeği gizliyorlar, gizlemek zorunda kalıyorlar. Ben adadakilerin hayatlarıyla onları tehdit ediyor muhtemelen. Sayid ff'lerinde gördüğümüz gibi. Aaron'un da Claire'dan alınmasını Ben istemiş olabilir mi ve bizimkiler zorla da olsa Claire'ı bebeğinden ayırmış olabilirler mi?? Jack'te yaptığı şeyden dolayı Aaron'u görmek istemiyor olabilir mi? Belki biraz uçtum ama aklıma gelmiyor değil lost bu herşey olur.
Bir de kafama bir replik takıldı.Söylediklerimle ters düşecek bir replik ama kafama takıldı.
Kate:Aaron'u uyandırmadım değil mi?
Claire: Aaron bu adada doğdu, top atsan uyanmaz.
Ve FF'lerde Kate odaya girer girmez uyanan bir Aaron görüyoruz. Niye uyandın Aaron bu kadar çabuk yoksa... demekten kendimizi alamıyoruz. Çok uçtum biliyorum ama herşeye teorik bakmak zorunda bırakan bu dizi bizi napalım :img-grin2
Bilmem dikkatinizi çekti mi bu helikopterin üzerinde 8 ve 42 yazıyordu :img-yes:
Tabuttaki hakkında hiç bi fikrim yok:)
Bence Jack ile Kate arasında aşk olmaz. Onların öpüşmelerini biçok kez gördük ama pek bi sevgi,aşk göremedim gözlerinde. Oysa Sawyerla Kate'in bakışları yeter :img-wink:
evet o sayılar hakkında bir yazı okumuştum,büyük ihtimalle burayada eklemişlerdir.sanırım yine izleyiciye bir msj vermişlerdi tam hatırlamıyorum yazıyı...ben kate i seviyorum.ama jack le olmasını istemiyorum.sawyer la olmasıda beni ilgilendirmiyor açıkçası.sawyer ı da seviyorum hatta sawyer ın kate i sevdiğinide düşünüyorum...
deadly_angel 25-02-08, 19:40 evet o sayılar hakkında bir yazı okumuştum,büyük ihtimalle burayada eklemişlerdir.sanırım yine izleyiciye bir msj vermişlerdi tam hatırlamıyorum yazıyı...ben kate i seviyorum.ama jack le olmasını istemiyorum.sawyer la olmasıda beni ilgilendirmiyor açıkçası.sawyer ı da seviyorum hatta sawyer ın kate i sevdiğinide düşünüyorum...
James aşık Kate'e.Bundan çok eminim, James'in karakterini bile değiştirdi aslında Kate.O sayılar her bölümde karşımıza çıkıyor, nereye bağlayacaklarını çok merak ediyorum.
James aşık Kate'e.Bundan çok eminim, James'in karakterini bile değiştirdi aslında Kate.O sayılar her bölümde karşımıza çıkıyor, nereye bağlayacaklarını çok merak ediyorum.
ay sen böyle james falan deyince sanki başka birisi gibi geldi bi an :) nerdeyse 3 sezon boyunca sawyer dı ama ben,locke birkaç kişi ona james demeye başladığından beri alışmaya çalışıyodum:)...tabi canımm sawyer ın kate e nasıl aşık olduğu su götürmez bi gerçek.seviyorum kate in yanındaki o sevimli,sakin pisicik hallerini :)ama kate konusunda hiç emin değilim.birinin o hırçın korumacı tavrından,diğerininde saygın aile babası yapısından etkilendiğini ve karar veremediğini düşünyorum...
hellosunshine 25-02-08, 19:48 ayyy inanmıyorum yaaa :img-hyste
bilen biliyor...
ayırt edelim öncelikle.
he bide şunu söliyim..
Yorumuna katılıyorum. Özellikle 403 ü izleyen herkes Kate'in Jack'e nasıl baktığını görmüştür.Jack, ''Lockla git Sawyer sana zarar gelemsine izin vermez.'' dedikten sonra Kate'in yüzünü de gördüysek bence başka söze gerek yok.
Ayrıca aşkın aradığı öncelik fiziksel temas vs. asla değildir bunu gerçek aşkı yaşamış olan herkes bilir. Kate Jack'i Julietle gördüğü her an, Jack'ten duyduğu her onu acıtan sözden sonra kendini Sawyer'ın kollarına atıyor. Sawyer'ı gerçekten seviyor olsa Jack'i niye kıskansın, Sawyer'ı niye kullansın. Sawyer Kate'i seviyor, seven taraf Kate değil. Skate'i Jack değil Kate engelliyor ve Sawyer'da Kate'in gerçek duygularını bildiği için bu bölümde o tokatı yemesine neden olacak o sözleri söyledi.
Aslında karar verdi. Kalbi başka söylüyordu(Sawyer-James), mantığı başka(Jack). Çünkü şu görünüm itibariyle Jack in Melena nın da söylediği gibi "saygın aile yapısı", gelecek kurma açısından daha güvenceli. Ama çok sıkkın bir hayatı olacağından, Sawyer doğru karar. Hiç durgun değil iliişkileri baksanıza, bir barış bir küs:img-wink:
miracle girl 25-02-08, 19:56 Ya ben o sayıları arıyorum hep bi yerden çıakcak diye. Sayid Berlindeyken durdurup tabelaya baktım ne yazıyo diye:img-hyste
Forever Sawyer:happy0064
deadly_angel 25-02-08, 19:59 Aslında karar verdi. Kalbi başka söylüyordu(Sawyer-James), mantığı başka(Jack). Çünkü şu görünüm itibariyle Jack in Melena nın da söylediği gibi "saygın aile yapısı", gelecek kurma açısından daha güvenceli. Ama çok sıkkın bir hayatı olacağından, Sawyer doğru karar. Hiç durgun değil iliişkileri baksanıza, bir barış bir küs:img-wink:
Jack'le monoton bir aile hayatları olur bence.Hep aynı şeyler, Jack'in evliliğinde gördük zaten tüm bunları.Bu arada sayılarla ilgili birşey hatırladım.Miles ruh çıkaracağı eve girdiğinde orda da vardı galiba.
Aslında pek çok röportajda bu adanın gerçek çiftinin kim olduğuna dair tüyolar var!
Fazla konuşmaya gerek duymuyorum!
Dizinin promosyonlarını Evie ve Matt üzerinden yapmaları da tamamen tesadüfi zaten :img-hyste
:img-hyste
Bence bu konu kapansın artık, dizinin sonunda herşeyi görücez net bi şekilde:)
Perşembe bi an önce gelsin, yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:img-icecr
miracle girl 25-02-08, 20:52 Bugün DHARMA isimli bi mekan gördüm koptum:img-hyste
Baktım işareti war mı diye yoktu o kadar da değil:img-pilot
4. bölümü izleyemedim henüz,arkadaş biraz anlattı şimdi den şok oldum izlesem nolcak bakalım:img-pilot
Tubiiiş katılıyorum tamamen sana:)
Ff'larda Jack ve Kate'i birlikte mutlu mesut bi çift olarak göremiyoruz ama, yinede görüşüyolar:) Sawyer'la Kate'i gelecekte hiç görmedik yani... görmekte istemem Jack yine Kate'a karşı bi aşk besliyo, bunu kim olsa yapardı demeyin, son bölümde mahkeme sahnesinde gerçekleri söyleyeceğine yemin etti fakat kendi yaptığı kahramanlığı Kate yapmış gibi söyledi açık açık:img-in_lo Jack yalanda olsa Kate'i artık sevmiyorum dediğinde Kate'in yüzündeki ifadeyi gördünüz:icon_whis Kate kendini Jack'e layık görmüyo olabilr, yaptığı hatalardan dolayı fakat Jate kusursuz bi ikili benim için... Onların birlikte oldukları her sahne Lost'u izlerken ayrı bi keyif alıyorum ve bu hep böyle olucak
valla cnm tam düşündüklerimi anlattın yaa.
unutulmaz aşıklar kate ve jack. :img-in_lo
kate jack 'i sevmiyo???
vayy vayy vayyy...... o yüzden koridorda jack'ten ağlaya ağlaya özür diledi dimi?
o yüzden julietle jacki yemek yerken görünce gidip
hışımla sawyerın koluna attı kendini?
sadece sawyerı seviodu yani!! o yüzden gitti.
sawyer bile dedi hatta. jack'i kıskanıpta benim yanıma gelme...diye.
valla sawyer bile sölüyo her fırsatta,kate'in kendisini
kullandığını.
ama siz ısrarla aşktan bahsediosunuz.neyse....
Ben onların arasında sadece sex görüyorum ama dediğin gibi neyse! :img-pilot
Hemde köfte arası ekmek misali bir sex -anlayan anlar-
:img-hyste süper bu yaa...
zaten dikkat ettimde skatecilerin tutundukları tek şey
ikilinin sevişme olayları ve öpüşmesi.
onun dışında, bi duygu patlamasından bahsedilemiyor.
çünkü öyle duygusallıkta bi sahne yok.
sawyer'ın gözlerinde jack gibi bi ifade yok.
katein jack'e bakışlarından bahsetmiorum bile...
Jack bu herkese üzülür o:)
evet doğru jack üzülüyor herşeye.
çünkü jack insan...sımsıcak bir kalbe sahip.
üzülmeside gayet doğal.
miracle girl valla izleyip göreceğiz.
skateciler önceden kate'e de hamile hamile diye olmadık
teoriler ürettiler.
şimdi hepsi fos çıktı. :img-hyste
zaten bu skateciler ne çektilerse büyük konuşmaktan
çektiler! büyük lokma yiyin büyük konuşmayın arkadaşlar.
dizi sona ermeden kesin şeyler söylemeyin bu
aşkla alakalı. (jateden bahsediorum)
Yorumuna katılıyorum. Özellikle 403 ü izleyen herkes Kate'in Jack'e nasıl baktığını görmüştür.Jack, ''Lockla git Sawyer sana zarar gelemsine izin vermez.'' dedikten sonra Kate'in yüzünü de gördüysek bence başka söze gerek yok.
Ayrıca aşkın aradığı öncelik fiziksel temas vs. asla değildir bunu gerçek aşkı yaşamış olan herkes bilir. Kate Jack'i Julietle gördüğü her an, Jack'ten duyduğu her onu acıtan sözden sonra kendini Sawyer'ın kollarına atıyor. Sawyer'ı gerçekten seviyor olsa Jack'i niye kıskansın, Sawyer'ı niye kullansın. Sawyer Kate'i seviyor, seven taraf Kate değil. Skate'i Jack değil Kate engelliyor ve Sawyer'da Kate'in gerçek duygularını bildiği için bu bölümde o tokatı yemesine neden olacak o sözleri söyledi.
:happy0064benim gibi düşünenleri görmek beni
acaip mutlu ediyo yaa.
gerçek aşkı yaşayanlar anlar ancak bu aşkı.
cnm sana tamamen katılıyorum.
birde jack'in sıkıcı (!) olduğu konusuna geleyim;
jack'in sıkıcı olup olmadığı, onu kiminle kıyasladığınıza
bağlı bence.
sawyer gibi 2 adam öldürmüş,dolandırıcı,hırsız,psikolojik sorunları olan biriyle kıyaslarsanız evet sıkıcı tabii :img-hyste
çünkü normal bi insan olduğu için hayatı da o şekilde.
"yaa sıkıcılıktan kurtulayım bende biraz bencillik yapayımda
biraz adam öldüreyim" mi desin?
ben onun sıkıcılığını yiyim be :img-icecr
keşke herkes öyle sıkıcı olsa!
4. bölümü izledikten sonra artık cevapları bir an önce alsak diyorum bu kadar kafa karışıklığı soru işareti yeter ama sonra bir yandan da Lost izlemenin keyfi zor bulunur.
Neyse bu bölüme gelirsek Aaron Claire'in oğlu ona eminim.Ama neden Kate'de Jack neden görmek istemiyor .Jack hala öğrenmedi mi Claire ile kardeş olduklarını.
Matthew Fox başlığında söylemiştim bu bölümden sonra bir anlamda anlaycağız Jate'in geleceğini bir çok Jateci arkadaşım da bana katılıyordu.Onlar birbirini seviyor ama Jate imkansız bence zaten Kate'in bu dengesiz davranışlarıyla nereye kadar.Sawyer haklı Jack'e kızınca ona,Sawyer'a kızınca Jack'e yok öyle bir şey...
hellosunshine 25-02-08, 21:37 Evet sisley katılıyorum. Jate 'in geleceğini bu bölümden sonra daha net göreceğiz.
Jate olur mu olmaz mı onu bilmiyorum. Ama Jate'in akibeti ne olursa olsun Jack'in Kate'i Kate'in de Jack'i sevdiğini bilmek bana yetiyor. Bunu FF'lerde de yine ikisinin bakışlarında gördüm. Birbirlerine öyle gözleri dolu dolu bakmaları birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlamama yetiyor da artıyor bile.:img-in_lo Birbirine bu kadar aşkla bakan iki insan daha görmedim. Benim için fiziksel bir takım şeylerin çok daha önünde bunlar aşkın varlığından bahsetmek için.
Ayrıca tubiye tekrar katıldığımı söylemek istiyorum şu sıkıcılık konusunda da.:img-grin2 Jack hayatı ciddiye alan ve insanlara değer veren biri. İşi hayatını biraz kaplamış belki ama bu kişiliğinin mükemmelliğini asla değiştirmez bence.
Kate ve Sawyer'ın monoton bir ilişkisi yoksa bu da bizzat Jack'e bağlıdır. Malum Jack Kate'i kızdırmasa bu kadar çok biraraya gelemezler. Bu gelgitleri yaşamazlar. Aşk da olmadığı için sıradanlığın ötesinde bir Skate izleriz.:img-grin2
Ayrıca tubiye tekrar katıldığımı söylemek istiyorum şu sıkıcılık konusunda da.:img-grin2 Jack hayatı ciddiye alan ve insanlara değer veren biri. İşi hayatını biraz kaplamış belki ama bu kişiliğinin mükemmelliğini asla değiştirmez bence.
Jack ve sıkıcı kelimeleri bir araya bile gelemez bence.Kahraman,yardımsever sadece bazen çok takıyor bazı şeylere kafasının dikine gidiyor bu da adadan kurtulmak için yani herkesin iyiliği için.Monoton hayat sevmeyene Sawyer karakteri.Daha normal bir hayat sevene ise Jack karakteri yakın gelir(mi acaba :icon_whis )
M@vİ_M€Lek 25-02-08, 22:21 sawyer ve kate arasında duygu yok ne demek?3 . sezonun 5.6.7. bölümlerinde resmen duygu fırtınasına kapılıyorsunuz..sawyeri öldürmeye geldikleride kate'in çırpınışları sawyer'in çaresizliği hale gözümün önünde..
hatta ben sawyerle yaptığı konuşmada herşeyi denediklerini hatta şu ölü tavşan numarasının bile sawyer'ı durdurmaya yetmediğini ama kate'in onun zayıf noktası olduğunu kate söz konusu olduğunda istenilen herşeyi yapabileceğini söylemişti..
bakışlardan söz açılmışken sawyer'in kate'e her bakışı aşk dolu..tabi ki kate de sawyeri seviyor..sevmese jack'le beraber olmasında ne gibi bir engel var ki..bence kate jack'e karşı suçluluk duyuyor(çünkü jack'in kendilerini gördüğünü biliyor) ve kendini borçlu hisediyor..
Aslında yeni bir başlık açsak ilişkiler üzerine daha iyi olacak gibi. Muhtemelen herkes Sawyer-Kate-Jack durumuyla ilgilenmiyordur:)
5.bölümden fotolar
http://img340.imageshack.us/img340/8404/111116148prehr9.th.jpg (http://img340.imageshack.us/my.php?image=111116148prehr9.jpg) http://img292.imageshack.us/img292/7038/freighter2nq4.th.jpg (http://img292.imageshack.us/my.php?image=freighter2nq4.jpg) http://img523.imageshack.us/img523/136/freighter3vd3.th.jpg (http://img523.imageshack.us/my.php?image=freighter3vd3.jpg) http://img519.imageshack.us/img519/1999/freighter4bz0.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=freighter4bz0.jpg)
http://img442.imageshack.us/img442/741/freighter5zj9.th.jpg (http://img442.imageshack.us/my.php?image=freighter5zj9.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/1160/freighter6ly8.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=freighter6ly8.jpg) http://img182.imageshack.us/img182/6543/freighter7od0.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=freighter7od0.jpg)
Darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/02/episode-405-constant-exclusive-photos.html)
Minkowski nin hali nedir, sapasağlam bekliyordum ben onu:) Ayrıca bayağı Locke amcamıza benziyor sanki.
Bir de kafama bir replik takıldı.Söylediklerimle ters düşecek bir replik ama kafama takıldı.
Kate:Aaron'u uyandırmadım değil mi?
Claire: Aaron bu adada doğdu, top atsan uyanmaz.
Benim hatırladığım kadarıyla Kate çocuğa sesleniyordu ondan uyandıydı :icon_whis
Çocuğun rahatını bozdu ya :img-hyste
Çok şeker buarada :img-icecr
8nil8 yeni bölüm fotoları için sağol,
Çok şükür Desmond brotherıda görücez yani :icon_whis
ashlı_emre 26-02-08, 10:25 4. bölüm diğer bölümlere göre biraz durgundu :img-wink: sanırım bundan olsa gerek jack&kate kate&sawyer ilişkileri konuşulmuş :)
kate in aklı karışık gerçekten de ne jack diyor ne de sawyer şimdilik :icon_whis
ama jack ve kate in aşklarını görmemek imkansız olsa gerek ;)
duruşmadaki halleri çıkıştaki bakışmaları :img-in_lo
sawyerda biliyor kate i ama bi kate anlamadı.. jack e ne zaman kızsa kıskansa sawyerın yanında bitiyor :icon_whis
jackin pişmanlığı ne olabilir ki aaronu görmk istemiyor ve hatta bu yüzden kate ile arasına engel oluyor merak ediyorum
yeni bölümün des ağırlıklı olması daha da cevapsız soruların çıkacağının habercisi :icon_sorr
erinc.afra 26-02-08, 13:13 Arkadaşlar.Benim merak ettiğim bir konuda diğerleri.Onlar nerdeler.3. sezonda Ben onları bırakıp bizimkilerin peşine düştüydü.
deadly_angel 26-02-08, 13:26 Nil fotoğraflar için sağol:) Sabırsızlanıyorum bu bölüm için, Des odaklı bölümler çok ilgimi çekiyor.
erinc.afra Others muhtemelen Benjamin'in 3. sezon finaline doğru bahsettiği eski bir yerleşim yerine gitmiştir.Bu bir tapınak olabilir diye düşünüyorum.
bence aeron kesinlikle claire nin.bir arkadaş demiş jake sawyer ın çoçuğu die görmek istemicem die bir trip atacak biri deil die katılıorm ona.clairenin ölümü yada adada kalşnda kendini sorumlu gördüğü için istemiyordn aeronu görmek.bide.3 sezonun sonunda geri dönelimmi dediğinde jake kate hayr fln dio ya belki de oda dönmk istio ama eyalettn çıkma yasağı var ve aeron oldğu için olmaz dio.zaten aeronu kate in oğlu gibi yuttrmaları çok doğal uçak kazasında 8 kişi kurtluo 6sı geri dönüo diolar.ztn listede olmayan bir bebek ve kate hamileymiş adada doğm yaptı buda onun çoçğu dediler.bide jake 3.sezonun sonunda gittiği kişi bnce walt.çünkü hem tabut küçük hemde siyahilerin mahhallesinde.
ha bide gemiden gelen 4lü varya aslında çok doğru bir ekip.inşllh aklımızdaki soruları yantlarlr.miles fısıltıları belkide jacop u çözmk için.daniel adanın fiziki özelliklerini mesala zaman kaymasını buldu vb birçok şeyi.charlotte hani jin sun sayid kocaman ayak heykeli gördü ya onla yada benin adamlarının gittiği tapınakla ilgili bir şeyi .....pilot ise bnce adanın yerinin bulabilecek bir özelliğe sahipti.ztn 815 in pilotu olacaktı amabir nedenle olamadı.bu ekibe alınmasnın kesinlikle adayı bulabilecek nadir insanlrdan biri olması ya gerçekten herşeyi bilio yada çok iyi bir pilot ki onu tuttulr
Daha önce verildi mi bilmiyorum ama ben yinede ekliyorum. Yapımcıların 4. sezona dair bir ropörtajı..
CARLTON CUSE: Grev olmamış olsaydı şu an sezon finalinin yarısını yazmış olacaktık. Tüm sezon yazılmış olacaktı ve izleyiciler yalnızca 2-3 bölüm izlemiş olacaktı. Aslında şu anda elimize insanların her şeye verdikleri tepkileri görme ve buna göre çeşitli düzenlemeler yapma şansı geçmiş oldu.
DAMON LINDELOF: Burada Sayid bölümündeki Naomi'nin bilekliği anahtar bir nokta.. Naomi'nin bilekliği ile Sayid'in FF'da öldürdüğü kadının bilekliği arasında bağlantı olup olmadığına dair pek çok e-mail aIdım. Bağlantılı bir doku yok. Bazen bir bileklik sadece bir bileklikten ibarettir. Yalnızca Elsa'nın bilekliğinin Sayid'e Naomi'yi hatırlatmasının dokunaklı olacağını düşündük. Ama bazı insanlar "Acaba bunun altında bir şey var mı?" diye düşündü. Buna bir açıklık getirmek zorunda kalabiliriz.
CUSE: Fakat bu da FFların işe yaradığına dair bir yorum. "FFlar FBlerle aynı duygusal tınıyı verebilir mi?" diye endişeleniyorduk çünkü insanlar FB hikaye anlatımının bir araç olduğunu kolaylıkla anlıyorlar. Bileklik insanların kaybolabilecekleri noktalara bir örnek bence.
DOC JENSEN: Bazı izleyiciler "her bölümdeki FF hikayeleri kronolojik sıralamayla mı gösteriliyor" diye merak ediyor. Örneğin Sayid'in FF'ındaki açılış sahnesi (Sayid'in Seychelles'de Italyan adamı öldürdüğü sahne) talihsiz Elsa vakasından sonra mı yaşandı?
LINDELOF: Aslında o bölümde Sayid'in ''Seychelles'den yeni döndüm'' şeklinde bir repliği vardı bu da karmaşayı çözebilirdi. Ama onu çıkarmak zorunda kaldık çünkü aynı sahne 4 dakika sürüyordu. Size bir öykü sunuduğumuzda bu her zaman kronolojik bir düzen içinde gelişiyor.
CUSE: Lost karmaşık ve yoğun. Ama sınırlamaların farkındayız. Belirli bir periyodu atlıyorsak da öykünün sıralamasında zaman atlamaları yapmıyoruz.
LINDELOF: Sayid bölümünü Boston Red Sox'ın Dünya Serisi'ni ikinci defa kazanmadan önce yazmıştık. Bu yüzden Jack "Red Sox Dünya Serisi'ni gerçekten aldı mı?" diye sorunca Frank'in "Hatırlatma şunu" demesi bazı Lost izleyicilerinin "Yoksa Lapidus 2008'den mi geliyor?!" diye sormasına neden oldu. Şunu anlamanız gerek: Diziyi şimdiki zaman için yazmıyoruz. Öyle bir yazıyoruz ki sanki siz DVD player'a yirmi yıl önce koymuş izliyorsunuz diziyi, yani Red Sox'ın Dünya Serisi'ni ikinci kez almasını anlamanız gerekmiyor, sadece uzun zamandır kazanamadıklarını bilmeniz gerek.
CUSE: Ama 20 yıl önce DVD player yoktu Damon.
LINDELOF: O zaman beyninize indirdiğinizi düşünün
DOC JENSEN: Başka bir aşmış teori de alternatif gerçekleri gösterdiğiniz teorisi Örneğin bazı insanlar FFların alternatif gelecek görüntüleri olduğunu, bunların kesin gelecek olmadığını düşünüyor.
CARLTON CUSE: İnsanların dizinin sınırlarına inanmalarını istiyoruz. Alternatif gerçeklerde bindiğiniz dalı ne zaman kestiğinizi asla bilemezsiniz. İzleyicilerin bunun riskli olduğunu anlamalarını istiyoruz. Alternatif gerçeklerin olduğunu farzetmek öykünün değerini zedeleyecek bir çıkış kapısı olurdu.
DAMON LINDELOF: Bu Heroes'da mümkün, gerçekleşmemesini istediğiniz bir kıyamet senaryosu var. Ama biz bunun tam tersini yapıyoruz. Biz Jack'in hayatından vazgeçmiş, çaresizce adaya geri dönme arzusu içinde olduğu bir geleceğe ilerlemek için çalışıyoruz. Sunduğumuz her şey gerçek olmalı.
CUSE: İzleyicilerin bunun tek gelecek olduğuna inanmalarını istiyoruz. İnsanların "Nasıl olsa bunun 5 versiyonu var, şimdi karakterlere olanların önemi yok" demelerini istemiyoruz.
LINDELOF: Ama burada zaman/uzay bütününün bükümüne karşı olduğumuz anlamına gelmiyor, biz bunu oldukça destekliyoruz! Ama paradoksa karşıyız. Paradoks sorun yaratır. Heroes'da, Masi Oka karakteri "New York'un yıkılmasını engellemelisiniz" demek için gelecekten geçmişe gider. Ama New York'u kurtarırlarsa Masi Oka gelecekten geçmişi uyarmaya gelemez çünkü gelecekteki kahraman artık yoktur. Değil mi? Lost hakkında konuşurken "Bu dizi yeterince karmaşık zaten" diyoruz. "Karakterlerin zamanda yolculuk yapması çok fazla hüner gerektirir."
CUSE: Mesela, bu sezonun beşinci bölümü [haftaya yayınlanacak] zaman yolculuğundan söz ediyor ve farklı zaman periyodlarında gerçekleşiyor. Oldukça zorlayıcı bir bölüm oldu bizim için. Ama kuralımıza hala sadığız: paradoks yok. Bizi zorlayan şey zamanda büküm olduğunda bir zaman doğrusu çizmek oldu. Zamanın tam anlamıyla çizgisel olmadığı bir durumda nasıl bir şema çizebilirsiniz ki? Tüm gecemizi verdik-
LINDELOF: -sırf kuantum fiziğini tartışmak için.
CUSE: Profesyonel birini getirtmek zorunda kaldık. [Sırıtıyorlar.]
DOC JENSEN: Bu sezonun genel yapısını anlatır mısınız?
CARLTON CUSE: Bu yıl, ada ahalisinin gemi halkıyla ilişkilerini konu alacak. İlk günden beri amaçları adadan çıkmaktı, ama kahramanlarımız kendilerini o ayrılmak istedikleri adayı savunuyor olarak bulacaklar. Gelecek bu ahalinin adayla farkettiklerinden çok daha derin bir bağlantı kurduklarına dair ipuçları verecek.
DAMON LINDELOF: Bu sezonun en büyük soru işareti bazılarının kurtulurken bazılarının nasıl adada kaldığına ve onlara ne olduğuna dair. Bu, sezon sonunda sizlere borçlu olduğumuz sorunun cevabı, tabii bunun yanında tabutta kimin olduğu da var. Tabutta kimin olduğuna 5. sezon boyunca cevap aramanızı bekleyebilirdik ama işe döndüğümüzde düşündüğümüz ilk şeylerden biri tabutta kimin olduğunu göstermemiz gerektiği oldu. Tabutta kimin olduğunu kesinlikle göstermeliyiz Sezonun temel üstyapısı bu. Bunun sonucunda belirli tematik unsurlar- kader unsuru, canavar ve Jacob'la ilişkili olduğu için doğaüstü unsurlar- da işin içinde ama bizi daha çok şu sorular illgilendiriyior: Neden bazı karakterler gidiyor? Nasıl gidiyorlar? Hangi şartlar altında ayrılıyorlar? Neden bazıları kalıyor? Bu bir seçim mi? Kaza eseri mi? İkisi de mi?
CUSE: Bunların yanında daha geniş çaplı sorular da var. Sayid bölümündeki Daniel Faraday'in roket deneyi adada bir zaman farkı olduğunu ortaya çıkarmıştı. Bu sahne önemliydi çünkü bu dizinin ilerleyen bölümlerindeki olaylara bir zemin oluşturmuş oldu. Karakterlerin adaya olan ilgilerine dair pek çok şey öğrendik ama şimdi adaya geldiklerinde dış dünyada olan ilişkileri hakkında bir şeyler öğrenceğiz.
Jacob'ın kulübesi meselesinin altında ne var? Hareket edip duruyor. Hurley de Jack'in babasını gördü orada.
CUSE: Kulübeyi yine göreceksiniz. Ayrıca kulübede Jack'in babasını farkeden fanlar çok iyi gözlem yaptılar. Bu sezon bunun üzerine birazcık daha ışık tutacağız. Dizinin ilerlemesini sağlayan büyük bir unsur bu, ama sezonun son beş bölümünde cevaplayacağımız sorular arasında değil.
Adem ve Havva iskeletlerini bu sezon görebilecek miyiz?
LINDELOF: Hayır ama bahisleri geçecek.
Yeni Dharma Initiative entrikaları var mı bu sezonda?
LINDELOF: Son istasyonunuzu görmediniz henüz. "Tafsiye" gibi daha geniş çaplı hikayeler- 5. sezon.
CUSE: Comic-Con'da Orchid videosunu izledik- bu sezon için önemliydi bu.
İşyerimden biri şu soruya cevap istiyor: Sezon sonunda Charlie'nin sinyal bozan cihazı etkisiz bıraktıktan hemen sonra Penny'nin araması aşırı tesadüf değil mi?
LINDELOF: Güzel soru. Biz hep şunu düşündük: Penny'nin evinde yatak odasında ve evin çeşitli yerlerinde otomatik arama yapan bir cihaz var, 2. sezonun sonunda elde edilen bazı koordinatlara sürekli sinyal gönderiyor, bu yüzden Charlie sinyal bozucuyu etkisiz hale getirince otomatik arama yapan alet Penny'ye arama yapabileceğini belirtti.
Şimdi uydu telefonları da var, neden Desmond Penny'yi aramıyor?
LINDELOF: 5. bölümde Lapidus uydu telefonunun kurallarından bahsediyor, ne tür aramalar yapabilip hangilerini yapamayacağını anlatıyor.
Sayid bölümüde Ben'in infaz edilmesi gereken bir adam listesi olduğunu gördük. Bu insanlar hakkında neler söyleyebilirsiniz?
CUSE: Bir uçağı alıp ölü bedenlerle doldurup okyanusun dibine koyan bir grup çok çok güçlü bir grup olmalı. Böyle bir şey yapabilecek insanlar hakkında endişe duymalısınız.
Bu grup Find 815 oyunundaki ''The Maxwell Group,'' mu?
LINDELOF: Find 815 oyunundaki herhangibir şeyin diziyle bağlantılı olduğunu söyleyemeyiz. The Maxwell Group Hoodlum'ın yarattığı bir grup. Geçen sonbahar ikinci bölümün başında bir geminin Oceanic 815'in enkazını bulacağını söylemiştik. Bu noktadan hareketle bu olayın öncesine ışık tutacak bir hikaye yazdılar. [ek bilgi: grev öncesinde yapımcılar ve ABC'nin pazarlama takımı Find 815'in yapımı için Avusturalya'da Hoodlum adında bir ekip kiraladılar.]
CUSE: Genel çerçeveyi biz verdik ama hikayenin üstünden geçmedik.
LINDELOF: Dizide Oceanic 815'in enkazını bulan Christiane 1 aslında Black Rock'ı arıyordu. Dizide bunu verdik ama geminin sahipleri Black Rock'ı aramaktan biraz daha fazlasıyla ilgileniyor olabilirler.
Bu durumda ne resmî, ne resmî değil?
CUSE: Mobisodelar resmî, Orchid videosu resmî ama oyun resmî değil. İnsanların diziyi anlamak için ek kaynaklara başvurmalarını beklemek hiç adil değil. Mobisodelar bile resmî oldukları halde diziyi anlayabilmeniz için esas olan şeylerden oluşmuyor, bunlar sadece bonuslardan ibaret.
LINDELOF: Tek resmî şey aslında dizinin kendisi.
DOC JENSEN: Gemi ahalisi için ilginç isimler seçmişsiniz. Bunları nasıl algılayalım?
DAMON LINDELOF: Miles Straum ismini seçerken ismin kulağa maelstrom(=girdap) gibi gelmesinin hoş olacağını düşündük. Charlotte Lewis C.S. Lewis'e bariz bir göndermeydi ve sezon sonunda geleceğimiz yer için önemli bir ipucu teşkil ediyordu.
CARLTON CUSE: Ve de Charlotte'ın henüz anlatılmamış önemli geçmişi için.
LINDELOF: Yapımcılarımızdan biri olan Eddie Kitsis, yıllardır ''Frank Lapidus, helikopter pilotu" için ısrar ediyordu. Daniel Faraday ise bilimadamı ve fizikçi olan Michael Faraday'e bariz bir gönderme.
CUSE: Gemideki Minkowski de aynı şekilde. Bu isimler daha da önemli hale gelecek, bunlar ayrıca uzay/zaman konularına dair ipuçları.
Peki ya Matthew Abbaddon?
LINDELOF: ''Abaddon,'' bunu Wikipedia'dan bulduk. İnsanlara isim vereceğimiz zaman sık sık internette araştırma yapıyoruz, ya da Yunan mitolojisinden ya da yerli Amerikan mitolojisinden bir şey çıkaracağımız zaman. "Buğday tanrısı kim?" gibi.
CUSE: Jeff'e buğday tanrısından şimdi söz ettiğine inanamıyorum. 4. sezonun ikinci yarısının tamamı buğday tanrısıyla ilgili!
LINDELOF: Harvard'daki lakabın neydi senin? Buğday tanrısı mı?
CUSE: Hayır, çavdar tanrısı.
LINDELOF: Bakın işte böyle karıştırıyorum.
catterflym 27-02-08, 12:39 Arkadaslar hepiniz persembe gelsin demişsiniz gordugum kadarıyla
Benim bildigim Dizimaxte carsamba baslıyor 4.sezon yanılıyormuymu
deadly_angel 27-02-08, 13:52 Evet bugün başlıyor Dizimax'te.Şu ana kadar ABC tarafından yayınlanan yeni bölümlerin hepsini iki kere izledim.Buna rağmen belki bir çeviri hatası olmuştur yada gözden kaçırdığım birşeyler olmuştur diye Dizimax'ten tekrar izleyeceğim.Şu an Dizimax'te ilk üç sezonda yaşanan önemli olaylarla ilgili bir bölüm var.
deadly_angel 27-02-08, 16:44 Çok Önemli Spoiler
Most Lost aficionados find it hard enough to wait for the next new episode of the mystery drama, let alone instalments that won't air for years.
The Emmy Award-winning series is slated to wrap up for good at the end of its sixth season in 2010, and Lost co-executive producer Damon Lindelof has provided just enough tidbits to keep fans salivating until then.
"Season four [currently airing in Australia on Seven] is about who gets off the island and the fact that they need to get back," Lindelof told the New York Post. "Season five is about why they need to get back, and season six is about what happens when they get back."
Lindelof and fellow executive producer Carlton Cuse dropped some other tantalising hints about what fans can expect in season four:
# The love quadrangle between Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly), Sawyer (Josh Holloway) and Juliet (Elizabeth Mitchell) is going to get a lot more complicated.
# Episode seven, slated to air in Australia on March 20, answers some "very significant mysteries" and ends on a cliffhanger.
# One of the "Oceanic 6", the six main characters who make it off of the island, will die before season four wraps up in mid-2008.
6. sezon 2010 yılında sonuçlanacak
- Sezon-4 adadan kimlerin kurtulduğunu, ve kurtulanların geri dönmeleri gerektiğini, sezon 5 "niçin" geri dönmeleri gerektiğini , sezon 6 ise geri döndüklerinde nelerin olacağını anlatacak ! (Bomba bomba !! )
- Jack, kate- sawyer ve Juliet arasındaki aşk dörtgeni daha da karmaşık hale gelecek
- Özellikle 7. bölüm çok ciddi sırlara cevap niteliğinde olacak
- Oceanic-6 ya dahil 6 ana karakterden biri 2008'in ortalarına gelindiğinde ölecek.
Alıntıdır
Kate ve Sawyer'ın monoton bir ilişkisi yoksa bu da bizzat Jack'e bağlıdır. Malum Jack Kate'i kızdırmasa bu kadar çok biraraya gelemezler. Bu gelgitleri yaşamazlar. Aşk da olmadığı için sıradanlığın ötesinde bir Skate izleriz.:img-grin2
valla aynen katılıyorum. jack o kdr düzgün biri ki...
yani tamam anladık sawyer-kate ikilisini seviyosunuz ama jack'e de laf edicek kdr abartmayın.. kate jack'e gerçekten aşık, bunu hepimiz görebiliyoruz, hatta çoğu jate sitesinde kare kare jack'in kate'e, kate'in jack'e olan bakışlarının resmini koymuşlar, onların aşkına inanmıyosanız bunlara bakın derim ben. ayrıca sawyer'da kate'in onu kullandığını bile bile her seferinde kate'le beraber oluyo.. ikiside birbirlerini kullandığını biliyolar.. ve bu jack yüzünden oluyo, kate jack'e sinirlenp sawyer'a gidiyo.. kate jack'i kesnlkle seviyo;) ve de jack'in kate'le beraber olmak için o kdr çok fırsatı oldu ki... ama bu fırsatı kullanmadı kesinlkle düzgn biri oldugu icn!
Jack&Kate askını her konuda savunabilirim valla..: )
Teşekkür ederiz deadly_angel.
Dörtgen zaten daha ne kadar karışık olabilir merak ediyorum, herhalde 6. bölümdeki olaydan dolayı:)
Lost ta cevap almak pek bir şeyi değiştiremiyor maalesef, yerine yeni soru koyarlar muhakkak:)
Ölecek kişi bence Jin, gerçi Jack olmasını isterdim ama adaya dönmek için motivasyonu en yüksek o olduğuna göre, şimdilik kalsın:)
deadly_angel 27-02-08, 22:09 yok persembe gunlerı ızledıgınızı sordum :)
dizimaxten takip ediyorum ben
Perşembe günü kendi kanalı olan ABC'den yayınlanıyor, Tam bir bilgim yok kesin konuşmayayım ama uydudan ABC çıkmıyor diye biliyorum.
her perşembe prime time da ABC kanalında
Türkiyede ise sabah 6:30 sularında düşüyor internete altyazı ise 2 gibi çıkıyor.
dizimax i hiç bilmiyorum ama yeni bölümleri vermeye başladılar
ben bu bölümü çok beğendim olaylar biraz su yüzüne çıktı gerçekten ada'nın farklı olduğu misal
çok kısa geldi hatta bölüm bana doyamadım walla desmond ve penny aşkı ise derinden etkiledi walla ama gerçekten fizik kurallarına göre çok beğendiğim bi bölümdü
daniel de iyice sempatikleşmeye başladı yeni favorilerden ama uzun saç yakışmamış yahu :icon_whis
sonu güzeldi ama aklıma bi soru geldi benim sabitim desmond dedi ama ya 1996 dan öncesine giderse
bide desmond nerde radyasyona maruz kaldı ?
bu yüzden mi adadan 6 kişi çıkıcak
yada adadan çıkarken 8 dilerde buyüzden claire mesela öldümü kendine sabit bulamadığı için auron un kate'e kalmasının sebebi olabilir walla:img-tomat
4.sezon 5. bölüm şu ana kadar izlediğim en iyi 3 bölüm arasına girdi.
İnanılmaz bir bölümdü.Hatta bu kadar cevap fazla geldi diyebilirim.Henüz etkisinden kurtulamadım.Bir şekilde zamanda yolculuğun işlendiği kesinleşti aslında Des ağırlıklı bölümler hep böyle güzel oluyor.Bir şekilde kilit isim Desmond sanki.Ona bir şey olursa
üzülürüm.Minkowskinin başına gelen Des'e de olmaz umarım.
Hem onun bir constantı var Penny.Zor bir bölümdü genel olarak ama en çok aklımda kalan
o telefon konuşması ve 8 yıl bekleyen Penny.Çok duygusaldı.Ben de hüzünlendim.
Jack - Kate - Sawyer diyip duruyoruz ama bu dizide gerçek aşk varsa kesinlikle
Desmond ve Penny.
Ayrıca son günlerde cok gündemde olan Adam Fawer'ın Olasılıksız adlı kitabına çok benziyordu bu bölüm.Kitabı bir çırpıda okuyup bitirdiğim ve çok beğendiğim için aynı konuların bir şekilde işlenmesi garip geldi.Zamanda geçmişe gidip geldikten karakterlerin bayılması,geçmişten geleceğe verilen mesajlar ...vs cok benzerlikler vardı.
Yoksa Adam Fawer Lost'u çözdü mü sorusu geliyor insanın aklına :)
Gözyaşlarımı tutamadığım ilk Lost bölümü...:(
Bilimkurgu romantizmle bu kadar mı güzel harmanlanır,bu kadar mı güzel iç içe sokulur..Desmond ve Penny...8 yıl sonra Penny'nin Desmond'ı buluşu-ya da Des'in onu buluşu-aşklarının kaldığı yerden o kadar sene geçmemişcesine devam edişi ve Penny'nin Des için hep bir "constant" olarak kalacak olması..Penny onu sevdği sürece Des o zaman yolculuklarının sonsuz ve karışık bilinmezliği içinde kaybolmadı..Tam kaybolacakken "constant"ı onu hayatta tuttu..Allah'ım böylesine bir duygusallık,böylesine bir aşk,zamanda yolculuk gibi pek de romantik sayılamayacak bir temanın içinde öyle ustalıkla verildi ki,o birkaç dakikalık telefon konuşması aşkın tüm içeriğini,tüm felsefesini yeniden yazdı benim için..
En sonunda cevaplarla dolu bir bölüm izlemiş olduk bu arada..Daniel'in neden unutkanlıklar yaşadığını,bunun maruz kaldığı radyasyonla ilişkisini,zamanda yolculuk,Alvor Hanso'nun dedesi ve Blackrock ilişkisi,tüm bunlarla Penny'nin babasının sahip olduğu bağlantı...Ve Ben'in gerçekten de bir casusu var gemide...
Garip duygular içerisindeyim.Tadı damağımda kalan,bitmesini hiç istemediğim bir rüyadan uyanmışım sanki..Desmond hep o şekliyle kalacak belleğimde..telefonda Penny ile konuşurken aşkını tüm mimiklerinden okuduğum,inanamaz bir ifadeyle "gerçekten sen misin" diyen,penny'nin hala kendine değer verdiğini anladığında yüzündeki çocuksu ifadeye hayran olduğum Des..
Ve birbirlerini aynı anda "seni seviyorum" deyişleri..Bu arada çok güzel çekilmiş bir sahne olduğunu da söylemeliyim..İzleyip izleyip ağlıyorum..:sad53:
Bu arada..:sad53:
Penny'nin sağ elinin yüzük parmağında yüzük var ya..Ne yüzüğü o ya..Evlenmiş olamaz di mi..:sad53:
Bütün bir bölüm boyunca bende aynı Dez gibiydim valla, neler oluyor burada şeklinde:)
Bölüm biraz daha devam etseydi benim de burnum kanamaya başlayacaktı:) Ama kesinlikle benim de en sevdiğim bölümler arasına girdi ve Dezmond-Penny hakkaten Kate-Sawyer-Jack i alt etmiş oldu:img-wink:
benim inandığım bir teorinin üzerinden açıklanması olayın beni çok mutlu etti diyebilirim bu bölümde.. çok çok iyi bir bölümdü zaten desin bütün fbleri güzeldir. bu sefer daha fazla soru yerine bir cevap almış olduk hemde büyük bir cevap.
ben bölümde Faradaya bir kez daha bayıldım ya. seviyordum kendisini şimdi çok çok seviyorum valla. o günlük olayı çok güzeldi. çok akıllı ama diğerleri onu aptal yerine koyuyorlar ya sinir bozucu. kendine bile yararı yokmuş tabii siz öyle sanın:img-hyste
çok süper bi bölümdü dan in uzun saçlı hali acayibime gitti sabit olayı özellikle ağzımı açık bıraktı miskovski nin ölmesi kötü oldu desmonla penny nin aşkı jate ve skate'in yanında daha popüler olacak gibi desmondun denin sabiti olması desmondunda sabiti penny olması sanırım penny başına bi şey gelirse desmonddunda gelliyor desmonda gelirsede dan mi gelio sanırım öle bi şeydi charlie nin boşu boşuna ölmemesine sevindim işe yaramış oldu kısaca süper bi bölümdü 6. bölüm için şimdiden meraklıyım
ben bölümde Faradaya bir kez daha bayıldım ya. seviyordum kendisini şimdi çok çok seviyorum valla. o günlük olayı çok güzeldi. çok akıllı ama diğerleri onu aptal yerine koyuyorlar ya sinir bozucu. kendine bile yararı yokmuş tabii siz öyle sanın:img-hyste
Bende çok seviyorum Faradayı,
Deney yapan insanlara hep aptal derler zaten :icon_whis
Herneyse;
İlkin biraz saçma bulsamda sonlara doğru bence güzel oldu:)
Desmondun Pennyle konuşması falan çok güzeldi,
Tüylerimi diken diken etti ve gözlerimi doldurttu :icon_sorr
Penny canım onu hala seviyor ve o telefonu beklemek yerine onu 3 yıl boyunca aramış :img-cray:
Bu arada..:sad53:
Penny'nin sağ elinin yüzük parmağında yüzük var ya..Ne yüzüğü o ya..Evlenmiş olamaz di mi..:sad53:
Onu bende farkettim ama sanmıyorum ya :icon_sorr
Penny evli olsa ne bilim "seni çok seviyorum seni arıycam mutlaka bulucam" dermiydi ki? :img-cray:
Gerçi bunlar gavur insanı erşey beklenir bunlardan :img-hyste
Şimdi Pennynin dediğini evli bir türk kadını deseydi şimdiye kadar kocası tarafından vurulmuştu :img-hyste
Ay bu gülüncek bişey değil de sinirlerin bozuldu :img-hyste
son bölümü daha yeni seyrettim göz yaşları içerisinde umarım desmond'a bişey olmaz o ne aşk öyle ama galiba penny evli parmağındaki yüzük falan sonu yine kafamızı karıştırdı ama sorulara cevaplar bulmak güzeldi bakalım daha neler olcak ve bu arada ben in adamı neden bunlara yardım etti anlamış değilim?? şu charlote yi hiç sevemedim nedendir bilinmez sanki bişeyler saklıyormuş gibi geliyor çok sinsi bakıyor bir an şu tabutu olan kişiyi desmond dedim ama olamaz değil mi ben seviyorum desmond'ı ölen kişide ortaya çıktı minkowsky imiş de bakalım şu cenazesi olan kişiyi hala bulamadık bakalım kim çıkacak??
erinc.afra 01-03-08, 15:07 Yaa Penny'nin parmağında yüzük vardı. :( umarım başkasıyla birlikte değildir.
Kıyamam yaa.Bi gelip bi gitti ya Penny'nin evinden ayrılırken yine.Onunla konuştuğunu anladı.Çok mutlu oldu.SÜper bir bölümdü bence arkadaşlar.Bide millet berbat diyordu.Yalnız Kate hiç ortalıklarda görünmedi.Sanırım hala yolda.Kumsala gelmeye çalışıyor.
4. sezonun en güzel bölümüydü:img-in_lo
Desmondla ilgili bölümleri her zaman sevmişimdir,çok ilginç oluyor.
karışık bir bölümdü ama sonunda anlayabildim:icon_whis des&penn aşkı gerçekten çok güzel,kate,jack sawyer üçlüsünden daha etkili bence,hele des'le penn'nin son sahnedeki tlf konuşmaları çok etkileyiciydi,demek penn hala des'e karşı bir kızgınlığı olsada çok seviyormuş onu:img-in_lo
yalnız şu yüzük olayı benim kafamada takıldı,önceki sezonda yanlış hatırlıyorda olabilirim,sanki penn des'den ayrıldıktan sonra başka biriyle evleniyorum gibisinden birşey dememişmiydi des'e?
Yaa Penny'nin parmağında yüzük vardı. :( umarım başkasıyla birlikte değildir.
Kıyamam yaa.Bi gelip bi gitti ya Penny'nin evinden ayrılırken yine.Onunla konuştuğunu anladı.Çok mutlu oldu.SÜper bir bölümdü bence arkadaşlar.Bide millet berbat diyordu.Yalnız Kate hiç ortalıklarda görünmedi.Sanırım hala yolda.Kumsala gelmeye çalışıyor.
sanırım gelecek bölüm gözüküyo onlar hatta sneak peacelerde görürsünüz charlotte onu bayıltıyodu vurarak ve faradayın elindeki çantadanda gaz maskesi filan vardı juliette bi kadınla konuşuyodu sanırım otherslardan darkufo eklemiş sneak peace leri oradan bakabilirsiniz
BLACK ROCK, KAPTANIN GÜNLÜĞÜ ve CHARLES DICKENS
lost 4x05 easter egg
Uzun zamandan beri “Black Rock”ı görmüyorduk. Bu bölümde ise karşımıza müzayede satılan bir tablo ve kaptanın günlüğü olarak karşımıza çıktı ve bu günlüğü satın alan Charles Widmore’du. Hepimizin bildiği üzere, “Black Rock”; köle ticareti yapan bir gemiydi. Ve geminin kaptanı Magnus Hanso’ydu. Bu noktada, “Charles Wildmore, kaptanın günlüğünü almaya iten neden neydi?”, “Alvar Hanso ve Charles Widmore arasındaki bağlantı ne olabilir?”, “Acaba, birlikte mi çalışıyorlar?” Bu gibi sorular bu bölümde akılları tırmayalan en önemli sorulardı. Bu durum aynı zamanda, Charles Widmore’un “The Economist” bölümündeki gizli bir kişilik olarak karşımıza çıkan ekonomist mi olduğunu teorisini de yeniden kuvvetlendirdi. Yine bu müzayede sırasında, “Black Rock” kaptanının günlüğünün satılmasından hemen sonra Charles Dickens’in günlüğü de açık arttırmaya çıktı. Bu bizlere, daha evvelden Desmond’un okuduğu yazar’ın popüler kitaplarından biri olan “Our Mutual Friends”i anımsattı.
SAYILAR
lost 4x05 easter egg
Bu bölümde epeyce bir sayı gördük:
* Penelope’nin yeni ev adresi, 423 Cheyne Walk.
* Daniel Faraday’in yaptığı aletin frekans numarsı 2.342.
* “Black Rock” kaptanın günlüğünün açık arttırma sıra numarası 2342.
* Desmond’ın zamanda gelme gitme aralığı ise 2004-1996= 8 yıl.
Bu bölümde görünen diğer sayı dizilerine bakarsak;
* 020 7946 0893, bu numara Penelope’nin telefonu ve büyük olasılıkla 4. sezon için yeni bir sayı dizisinin ipucu olma ihtimali çok yüksek.
* 755 sayısı müzayede Charles Wildmore’a kayıtlı olan alıcı numarası. Bu sayıyı, aynı zamanda, bir oran olarak düşünübiliriz. Eğer hatırlarsanız Desmond, Daniel Faraday odasında bayılmıştı ne kadar süreden beri böyle olduğunda sorduğunda Faraday ona 75 dakika cevabını vermişti. Faraday, ona gelecekte ne kadar durduğunu sorduğunda ise 5 dakika cevabını almıştı. Buradaki oranımız ise 75:5 yani 15:1.
* 305, Frank’in yön bulma kağıdında yazan Kuzeybatı 305 değeri ise İncil’de geçen ve aynı zamanda Eko’nun yanında taşıdığı sopasında yazılmış olan “Gözlerini aç ve kuzeye bak” ayetinin numarasıdır.
KAPIYI KiM AÇIK BIRAKTI?
Hepimiz biliyoruz ki, Michael bu sezonun sonlarına doğru gözükecek. Ben ise gemide bir casusu olduğunu söylemişti. Sanırım, bu iki durumu birleştirdiğimizde bir de bunun üzerine Minkowski’nin kapıyı açık gördüğünde “Bu gemide bir arkadaşınız olmalı.” cümlesi de Ben’in casusunun Michael olduğunun ispatıydı.
DANIEL FARADAY ve “VALIS” KITABI
lost 4x05 easter egg
Bu bölümde gördük ki, Daniel Faraday de Desmond gibi bir zamanda sıkışma sendromu geçirmiş ve bundan kurtulmuş gibi gözüküyor. Fakat, bunu nasıl ve ne zaman olduğunu henüz bilemiyoruz. Bunun en büyük ispatı da bir önceki bölümde Charlotte ile oynadığı oyun kartlarını tahmin etme olayı. Bildiğiniz üzere, bu oyunda Faraday sadece 3 karttan 2’sini bilebilmişti. Ayrıca, Faraday’in flashbackini hatırlarsak Oceanic 815 uçağı bulunduğu sırada durumu hiç de iyi değildi.
Geçtiğimiz bölümde Philip K. Dick‘in kitabı olan “VALIS“ten bahsetmiştik. Bu kitabın ana karakteri olan Horselover Fat, tanrıdan bilgi almasını sağlan pembe bir laser cihazı vardır. Bu bilgiler ise gelecekten gelen bilgi yığınıdır. Bu durum ona, aynı zamanda gerçek hayatının aldatıcı bir görünüm olduğunu gösterir. Halbuki, o dönemde kendisi Antik Roma’da sıradan bir vatandaştır. Eğer dikkat ettiyseniz, Faraday’ın fare’nin üzerinde kullandığı laserin rengi de pembedir.
DAVID DESMOND HUME ve “SLAUGHTERHOUSE FIVE” KiTABI
lost 4x05 easter egg
Kısaca bu kitap ile Demond’un bu yaşadıklarını örtüştüreceğiz.
* Flashback’in ya da zaman yolcuğunda askeri bir kampta Billy adında bir arkadaşınla konuşur. Bu kitaptaki referansımız ise Kurt Vonnegut‘ın romanı “Slaughterhouse Five” kitabında Billy Pilgrim ana karakterdir. Ve kitap, “Dinle, Billy Pilgrim zamanda serbest kaldı.” diye başlar. 1996 yılında Desmond, Faraday ile birlikteyken fare ile yaptığı test sırasında bu cümlenin benzerini sarfeder.
* Ardından kitabın yazarı, Billy’nin gecenin geç saatlerinde eski kız arkadaşını aramayı sevdiğini söyler. Desmond da bu bölümde gecenin geç bir vakitte arar.
* Desmond, Bayan Hawking(”Flashes Before Your Eyes” bölümünde evren üzerine konuştuğu yaşlı kadın) ile konuşması sırasında Bayan Hawking, “Olacak olan şeyler planlanmıştır ve evren de bu planlanmış olan şeyleri doğru yöne doğru gerçekleştirecektir.” der. Bu olay, kitapta Billy tarafından ise Tralfamadoriyan‘lara göre, “Zaman planmıştır ve olaylar değiştirelemez.” olarak açıklanır. Bu durumda, Tralfamadoriyanlara evrenin sonu sorulduğuda onlar, test pilotlarından birinin bir butona basarak evreni yok edeceğini söylerler. Billy bu durumda, onların neden test pilotunu engelleyemediğini sorar ve “Pilot, her zaman bu butuna basmalıdır ve basacaktır.” yanıtı alır. Çünkü, zaman o yönde planlanmıştır. Bayan Hawking’e göre de Desmond’ın amacı da anahtarı çevirmek olarak belirlenmiştir ve öyle olması gerekmektedir.
* Kitapta Billy geleceği görür ve bu olaylardan biri de kendini ölümünüdür. Desmond ise adada, birçok olayı gelecekte gördüğünden dolayı tahmin etmiştir. (Örn: Charlie’nin ölümü, Yıldırım Düşmesi, Naomi’nin adaya gelişi…v.b.)
DİĞER AYRINTILAR
* Bu bölümün benzer yanları “Je t’aime, je t’aime“(1968) filmde görülmüştür. Zamanda yolculuk yapmayan çalışan bir adamı bunu öncelikle bir fare üzerinde dener…
* Desmond, gemiye geldiğinde “Ben burada değilim; bu olmuyor.” der. Bu cümle ise Radiohead’in 4. albümünün adı Kid A’dır ve içinde bu sözden oluşan bir parça vardır.
* The Constant bölümünün yazılmasında Star Trek The Next Generation final bölümü olan “All Good Things” bölümü büyük ölçüde ilham kaynağı olduğu Damon Lindelof tarafından kabul edilmiştir.
* İncilde “Daniel” anlamı, rüyaları yorumlama yeteneği olan biri olarak tanımlanır.
* Jeremy Davies(Daniel Faraday), “The Million Dollar Hotel“(2000) isimli filmde Tom-Tom adlı karakteri canlandırmıştır ve aşık olduğu kızın ismi Eloise’dir. Bu bölümde beyaz renkli faremizin adı da Eloise’dir.
alıntı:dizidizi
Gelecek bölümde(4.07) öğreneceklerimizin bir kısmı:
-Diğerlerinin terapisti varmış ve Goodwin le evliymiş.
-Daniel ve Charlotte gaz maskelerini almışlar ve herkesi bırakıp yeni kapağa doğru yol almışlar.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/03/post-produxtion-spoiler-snippets.html")
Gelecek bölümde(4.07) öğreneceklerimizin bir kısmı:
-Diğerlerinin terapisti varmış ve Goodwin le evliymiş.
-Daniel ve Charlotte gaz maskelerini almışlar ve herkesi bırakıp yeni kapağa doğru yol almışlar.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/03/post-produxtion-spoiler-snippets.html")
Spoiler için teşekkürler..
Demek Goodwin evliymiş ama bir bölümde Juliet'le ilgili bir fb'de Goodwin Juliet'la aynı yatakta uyanıyordu sanki..:img-blush:img-yes:
4x06'nın sneek peak'inde Juliet'le konuşan bir kadın var,Juliet'in eski bir arkadaşıyım diyor,acaba terapist bu kadın olabilir mi..:)
Bir de bu Charlotte bana giderek antipatik gelmeye başladı..Daniel'i ne kadar sevdiysem,Charlotte'i o kadar sevmedim..
evet Charlotte bana da cok antipatik geliyor özellikle sürekli " I don't know" demesi,
aksanı falan :) rahatsız ediyor.Daniel yeniler arasında en sempatiği.
Gemideki casus Michael , Penny'nin parmağındaki yüzük her şey olabilir.
Ben de hatırlıyorum başka biriyle birlikte miydi,evleniyor muydu ..?
Ama son bölümdeki telefon konuşmasından sonra evlense de nişanlı olsa da fark etmez
aralarındaki aşk çok büyük.
6. bölüm sneak peekleri izledim ama 5. bölümden sonra pek ilgimi çekmedi.Hala etkisindeyim sanırım bu bölümün.Haftaya kadar kendime gelirsem.Merak edicem.Other Womanı.
faraday'in "oxford'a git 96'daki beni bul" dedigi back to the future 3de dr.brown'ın marty'ye 1885'ten mektup yazip, "git 1955'teki beni bul" repliqini hatırlattı
back to the future ı kelebek etkisi üzerinden izlemek ayrıca bi tat werdi doyamadım desem yeridir..
dünyadaki manyetik deliklerle ilqili bir teori duymuştum bir delikten qirip diqerinden çıkabiliyosun fln kaynaqını hatırlıyamıyorm maalese sadece resmi war ve 5.bölümle ilqili faraday in qünlükteki resmi dikkatimi çekti..
dünya üzerindeki bu manyetik alanları gösteren harita;
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/VileVorticesNamed2.jpg
buda faraday in qünlüqündeki resmi;
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/bscap0002.jpg
gerçekten de harika bir bölümdü zaten flashes before your eyes bölümünden sonra benim adamım desmond :happy0064 hiç bir zaman da kate-sawyer-jack üçgenine takılmadım penny-desmond daima 1 numara :img-in_lo herkes soru yerine cevap bulduk demiş ama bence hiç de öyle değil mesela eloise neden öldü? bu farenin sabiti faraday veya kafesi değil miydi? geleceğe gitmeden önce faraday onu kafesinden çıkardı eline aldı sevdi gittikten sonra da eline aldı kafesine koydu yani farecik sabiti olabilecek 2 şeyle karşılaşmadı mı? sonra geçen bölümde 31 dk lık bir zaman farkı olduğunu öğrendik ama sayid günbatımında yola çıktık gün ortasında indik dedi ve adadakilerin sayid le konuşma zamnı gözönüne alınırsa fark 1 günden fazla yani ya zaman farkı 31 dakika değil de 24 saat + 31 dakikaysa? mesela botta çarşamba yaşanırken adada perşembe yaşanıyorsa? bir de 2. sezon sonunda ben in michael ve walt a verdiğiğ koordinatlar 325 ti ama faraday in verdiği 305 ti desmond da teknesi elizabeth ile günlerce dolanıp durmuştu ve "dünyada buradan başka bir yer kalmamış" gibi bir şeyler demişti belki de o 305 koordinatı dışında o bölgeden çıkış yok yani michael ve walt hala oralarda dolanmakta :img-yes:
Harika bir bölümdü.spoiler ları hiç okumadığım için de acaba dedim bölümün ortalarında des ölebilir mi???çok üzülürdüm ölseydi,neyseki daniel yardım etti.ilk geldiği günden beri çok sevimli geliyordu zaten bu daniel,birde des e yardım etmesiyle daha da gözüme girdi.bi arkadaşın dediği gibi,daniel e git gide nekadar çok ısınıyorsam,ingiliz aksanına bayılmama,çok sevmeme rağmen charlotte dan da o kadar çok soğuyorum.daniel eğer charlotte u dinleseydi,belki des ölücekti.des ve penny nin sahnelerine hiç girmiyorum, herkesle aynı fikirdeyim.çok güzel sahnelerdi...
4.06 için bir spoiler daha:
Romantik bir flashbackte Goodwin in yeni hatch te çalıştığını ve bazı reaktörlerle uğraştığını görecekmişiz.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/03/post-produxtion-spoiler-snippet-3.html)
cok güzel bir bölümdü
özellikle Des ve Penny'nin son sahnedeki telefon görüsmeleri
cok duygusaldi
4.06
Juliet e geçmişinden biri tatsız bir görev veriyormuş.
Ben Locke a bir anlaşma teklif ediyormuş. Bu anlaşma Sawyer ı rahatsız edebilirmiş.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/03/us-weekly-magazine.html)
Locke yine kanıyor galiba Ben in akıl oyunlarına. Adamın eli kolu zararlı değil ki, ağzını kapamak lazım:)
nihayet cevap bulabildiğimiz bir bölüm izledik. hakikaten çok başarılıydı. bu arada bana nedense desmond ölecekmiş gibi geliyor. zaten daniel de zamana yolculukta böyle bir sinyal verdi. des'i ben de çok seviyorum ve ölmesini hiç istemiyorum. umarım ölmez.
umarım 6.bölümde de soru değil cevap buluruz..
son sahneler mükenmeldi pen ve des süperdi bu bölüm ya ilk defa aşkları beni etkiledi kafama takılan daniel günlüğünde yazan benim durumumda sorun çıkarsa sabitm desmond olacak yazısı benim kafamı karıştırdı daniel de böle bişe yaşıyo olabilirmi yaşamıyosa bile neden demond yazıyo sonuna doğru kafam allak bullak oldu
Desmond'un geleceği görme olayını gerçekten çok iyi bağladılar. ama ben ısrarla jack'in aaron'u görmek istememe sebebini nasıl bağlayacaklarını çok merak ediyorum. nasıl bir olay gerçekleşecek ki jack küçücük bir bebeği görmek istemeyecek? bunu mantığım almıyor. umarım en kısa zamanda bu sorunun cevabını da öğreniriz.
Fazla yorum yapacak vaktim yok ama Lost'un gelmiş geçmiş en güzel bölümlerinden biriydi.
Desmond'lu bölümlerin geneli zaten başlı başına dizinin kilit noktası oluyor ;)
Desmond'la Penny'nin aşkını gördükten sonra Kate'in gelgitleriyle yaratılmaya çalışılan bu üçgeni sıkcı bulmaya başladım! :img-cool2
Forever Desmond Penny aşkı :img-in_lo:img-in_lo
Ve adanın en çok merak edilen soruları bölüm hepsi birden ortaya döküldü!
Şu diziyi niye seksen dakika yapmıyorlar ki
Herkese iyi yorumlar bye
deadly_angel 03-03-08, 12:26 Muhteşem bir bölümdü, bayılarak izledim, hemde üst üste iki kere.Desmond'lı bölümleri hep sevmişimdir, çok farklı ve şaşırtıcı oluyorlar çünkü.Aynı şekilde bu bölümde böyleydi.Çok duygusal olmakla birlikte gizemli bir bölümde.Lost tarihinin gelmiş geçmiş en iyi üç bölümünden birisiydi bu.
Lost'taki hiçbir aşkın Penny ve Desmond'ın aşkı kadar büyük olmadığını düşünüyorum.Pek çok engele, uzaklıklara rağmen hala birlikteler.Telefon konuşmalarına bayıldım!
Pek çok soru vardı bu bölümde ama bazı cevaplar aldık.Dan ve Des'in geçmişteki tanışmaları, zamana yolculuk kısmı.Günlükte yazılanlar, deneyler v.s muhteşemdi! Kuşkusuz 4. sezonun en harika bölümüydü.Bir an içni ben de acaba Des ölecek mi diye düşündüm.Dan en baştan bu yana gelenler arasında en iyisi gibi gelmişti bana, öyle olduğunu kanıtladı.Desmond'ı ölüme terkedebilirdi.
Ben Minkowsk'yidaha farklı hayal etmiştim.Adamı bağlamışlar, deli muamelesi yapıyorlar.Regina herhalde bir yada en fazla iki bölüm sonra çıkar karşımıza.Gemideki olaylar ayrı bir gizem.
Kısacası ben doyamadım bu bölüme.Desmond'lı bölümlerde hep böyle oluyor.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.''Sabit'' olayı çok mantıklıydı.Umarım ölecek kişi Des olmaz.
deadly_angel 03-03-08, 14:07 İşte o muhteşem telefon konuşması:img-blush:img-cray::good:
Penny: "Hello?"
Desmond: "Penny?"
Penny: "Desmond?"
Desmond: "Penny? Penny, you answered. You answered, Penny."
Penny: "Des, where are you?"
Desmond: "Um, I'm- I'm on a boat. Um, I've been on an island. My God, Penny, is that really you?"
Penny: "Yeah. Yes, it's me!"
Desmond: "You believe me. You still care about me."
Penny: "Des, I've been looking for you for the past three years. I know about the island. I've been researching it-" (static) "...and then when I spoke to your friend, Charlie, that's when I knew you were still alive. That's when I knew I wasn't crazy." (static) "Des! Are you still there?"
Desmond: "Yeah! Yes, yes, I'm still here. Can you hear me?"
Penny: "Yeah, yeah, that's better."
Desmond: "...I love you, Penny. I've always loved you. I'm so sorry. I love you."
Penny: "I love you too."
Desmond: "I don't know where I **, but-"
Penny: "I'll find you, Des-"
Desmond: "I promise..."
Penny: "...no matter what..."
Desmond: "...I'll come back to 'ya-"
Penny: "I won't give up..."
Desmond: "I promise."
Penny: "I promise."
(simultaneously)
Desmond: "I love you."
Penny: "I love you."
deadly_angel 03-03-08, 14:20 Bu arada bölümle ilgili önemlibir nokta, gemideki ajanın Michael olma ihtimaliyle ilgili bir sahne vardı.Sayid, Desmond ve Minkowski'nin kilitli oldukları kapı birden açıldı.Minkowski bizimkilere ''Öyle görünüyor ki sizin burada bir dostunuz var'' tarzında birşeyler söyledi.
Desmond'un geleceği görme olayını gerçekten çok iyi bağladılar. ama ben ısrarla jack'in aaron'u görmek istememe sebebini nasıl bağlayacaklarını çok merak ediyorum. nasıl bir olay gerçekleşecek ki jack küçücük bir bebeği görmek istemeyecek? bunu mantığım almıyor. umarım en kısa zamanda bu sorunun cevabını da öğreniriz.
Benimde mantığım almadı ama sonra düşündümki,sanırım Claire bir şekilde ölecek,tabii Jack'in Claire'i kardeşi olduğunu bildikten sonra,claire'e birşey olacağı kesin önceki bölümde kate claire sahnesinde bebekle ilgili sahne olmuştu,kate ben bebek bakmaya pek bilemem gibi birşeyler söyledi,bu sahneden birşeyler çıkacağı kesindi.belkide claire ölümü jack'i çok üzecek ve bebeği görmeyi yüreği dayanmayacak.
Kate'ın benim oğlum var dediği zaman herhalde sawyerden falan sandım meğer değilmiş,kate'in gerçekten çocuğu olmuyor,yaptığı evliliktede zaten olmamıştı.
deadly_angel eklediğin des&penn replikleri için çok teşekkürler:img-in_lo
deadly_angel 03-03-08, 14:43 Ben onun mantıklı bir açıklaması olacağına kesinlikle inanıyorum.Clarie'ın ölümü yada başına her ne geliyorsa trajik bir şekilde gerçekleşecektir.Belki de Jack'in adadan ayrılacaklarla yada buna benzer birşeyle ilgili seçim yapması gerekti... Bunun vizdan azabını çekiyor olabilir.
blue ivy rica ederim.:img-yes::img-wink:
4.06
Charlotte ve Daniel hatch i kapamak istiyorlarmış. Çünkü Ben bütün adayı gazla zehirleyebilirmiş.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/03/post-produxtion-spoiler-snippet-4.html)
4.06
Charlotte ve Daniel hatch i kapamak istiyorlarmış. Çünkü Ben bütün adayı gazla zehirleyebilirmiş.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/03/post-produxtion-spoiler-snippet-4.html)
Spoiler için teşekkürler..
Aslında bu bilgi çantalarındaki gaz maskelerinin sebebini de tam olarak açıklıyor..
Bu bölüm adanın sırlarını biraz daha anlayabileceğiz galiba..Sneek peak'lerden gizemli bir bölüm bizi bekliyor:img-tomat:img-tomat gibi..
deadly_angel 03-03-08, 17:17 4.06
Bu spoilerları okuyunca delirecek gibi oluyorum, meraktan çıldırtıyor insanı resmen.Benjamin bu yapar mı yapar.Charlotte'ın amacını henüzanlayamadım.Ama Dan bu bölümde gözüme girdi. (Desmond konusu) İyide Benjamin kilitli değil mi:img-elvis
Ben kilitlede John un bir şekilde kafasını karıştırıp kurtulabilir bence. Zaten John la bir anlaşma yapıyormuş diye de spoiler vardı.
deadly_angel 03-03-08, 18:13 Locke'a hiç güven olmuyor sağolsun kader anlayışı öyle garipki bu uğurda önüne gelen herkesi harcar.Sırf o adada kalmak için insanlara yapamayacağı kötülük yok.Ben işin en çok Sawyer'ı sinirlendiren bölümünü merak ediyorum.belki bu bölümde muhtemel ölüm yada ölümlerle ilgili birşeyler öğrenebiliriz.
4.06
kapatmak istiyolarsa niye gaz maskeleriyle qidiyolar tapınağa anlıyamadım :img-huh:?
deadly_angel 04-03-08, 14:42 Rolling Stone dergisinin Michael Emerson ile yaptığı raportaj!
Adadaki en uzman oyuncu ile Ben karakteri ve Lost un geleeği üzerine !
Soru 1 - Bana söyleyeceğiniz herhangi bir şeye nasıl inanacağım şimdi?
Cevap - Heh-heh. (Uzun bir sessizlik)
Soru 2 - Ben karakterini seviyor musunuz?
Cevap - Evet.Çok özel bir insan oluşu hoşuma gidiyor tavırları, kendine güveni, iyi bir dinleyici ve serikanlı bir karakter.Çok çabuk heyecanlanan biri değl.
Soru 3 - O da kazazade sayılır....
Cevap - Evet herkes bir şekilde mülteci durumunda.Artık adada kimsenin evi hatta kamp yeri bile kalmadı.Adanın içinde dolaşıp duruyorlar ve bu noktada üçüncü bir grupla karşılaşmayı bekliyoruz, belki de bir orduyla demeliyim.Büyük ihtimalle silahlı ve tehlikeli olacaklar.Yani olaylar hala belirsizliğini koruyor.Kimsenin kesin kaynakları yok.Mesela Ben in ne adamı ne silahı ne de güvenilir bir kaynağı var.Kafasını kullanarak nasıl hayatta kalabileceğini hep birlikte bekleyip göreceğiz.
Soru 4 - Ki bunu çok iyi becerebildiğini kaçırıldığı zaman görmüştük...
Cevap - Ben adadaki en uzman oyuncu olduğunu mütemadiyen kanıtlıyor.Bu durumu çok ilginç buluyorum, yani her seferinde ne kadar çok fiziksel zarar aldığını görüyorsunuz ve dahası da gelecek.Bu kadar zeki biriyken neden kendini bu duruma sokuyor diye düşünüyorum bazen ve mahsus yaptığına kanaat getiriyorum.Bütün bunlar bir amaca hizmet ediyor.Ve dikkat ederseniz bunlar onun sinirini hiç bozmuyor.O kadar kin tutan biri değil.Bunun sebebide karşılığında istediklerine ulaşabileceğini bilmesi.
Soru 5 - Dizinin eski havasının kaybolduğunu hissedebiliyor musunuz?
Cevap - Hayır hem de hiç.İnsanlar 2. sezonda böyle diyorlardı.Hatta şimdi çok daha güçlü ve eskisinden daha karanlık olduğuna inaıyorum.Bu da yazarın yaratıcılıkları...
Soru 6 - Ben le ilgili bir ff de görbilecek miyiz?
Cevap - Ben de merak ediyorum.Dün gece Oceanic 6 hakkında konuşuyorduk da, şöyle bir şey önerdi biri : Jack, Kate ve Hurley... 6 rakamı.Başka kim adayı terk edecek acaba?Ve eğer sadece 6 kişi gidecekse diğerleri ne olacak?Ben hayatta kalmış olsa bile adadan ayrılmamıştır sanıyorum çünkü o tam bir kazazede sayılmaz, başka bir gizemi var.Onu herkesten farklı bir son bekliyor olsa gerek...
Soru 7 - Umarım diziye çok ara vermezsiniz...
Cevap - Ben de öyle umuyorum.ABC hala sezonu bitirceğimizi söylüyor.Yine de 8 bölümün çekilmiş olması bile hiç olmamasından iyidir.
Yazı: Andrew Beaujon
bu lost dehset bısey yaw..
4.sezon ılk 5 bolumu suan bıtırıdm vee kafam allak bullak suan..bır suru soru olustu..
danıel ılk bolumden gozume gırmıstı desmondlu bolumde daha bır sevdım..gercektende kım ne derse desın bu dızıdekı gercek ask desmond ve penny nın..
charlıenın eksıklıgını hıssettım acıkcası bu sezon..
adadan kurtulanların durumu vahım yalnız herkes bı tuhaf olmus:icon_whis
sayıdlı bolumun sonuda benı acayıp sasırttı Ben nerden cıktı ve sayıd Ben ıcın neden calısıyor arkadaslarını korumak ıcın dedı Ben ama ne alaka...
aaron ve kate ın durumuda ayrı bı soru ısaretı..
vee kesınlıkle bu desmondlu bolum harıkaydı yaaa etkısınden cıkamadım desem yerıdır..penny ıle olan konusmları cok guzeldı..
4x5 su zamana kadar izlediğim en baba bölümlerden bi tanesi valla bu sezon gerçi her bölümün sonunda "vay anaasını yaaa" diyordum ama the constant mükemmel bi bölümdü.. zaten herşeyden önce artık kafamda birşeyler canlandı. gerçi milyon tane teori okumuşumdur ama yinede böyle somut bişeyler izledikten sonra dahada iyi yerleşiyo herşey :happy0064:img-hyste
jack-kate-sawyer ın saçma aşk üçgeninden farklı bişeyler izlemek çok çok iyi oldu valla.. desmond and penny ya :happy0064:happy0064:good::good:
deadly_angel 04-03-08, 17:58 Lost: The Cast's Burning Questions Answered
"It's no shock to say that Season 4 ends with the Oceanic 6 getting off the island," Lost executive producer Damon Lindelof shares with TV Guide. "The real mystery is how, and what they have to sacrifice, and what happens to the people who didn't leave. You get all that this year." Sounds good, we'll take it. But what other intel are producers willing to spill? To find out, we turned to no, not viewers but to Lost cast members themselves for their own burning questions. Warning! The producers' answers could cause a major head rush, if not a full-on Desmond-style time jump.
Jorge Garcia (Hurley): "Is Ben in the coffin?"
Carlton Cuse: Come on, Jorge!
Damon Lindelof: Seriously! [To Cuse] He's just trying to make sure it's not him. It's process of elimination. The next question is, "Is it Michael?" [Laughs]
Cuse: Before the end of the year, you will know who's in the coffin.
Lindelof: And Jorge will definitely know before anyone else.
Yunjin Kim (Sun): "Is Aaron actually one of the Oceanic 6?"
Cuse: We're not officially saying yet. We want the audience to engage in an active debate about who the Oceanic 6 are.
Lindelof: Following [Sayid's] episode, we got several inquiries we weren't anticipating about, 'Is Ben a member of the Oceanic 6?' He could've assumed the identity of somebody on the plane [with] no surviving family members. Who the actual six are is very much in play through the end of the [March 13th] episode. We'll confirm or deny after that.
Josh Holloway (Sawyer): "Is it Jack's turn with Kate?"
Cuse: [Laughs] That doesn't sound very romantic, but I guess we get the underlying meaning. The Jack-Kate situation remains unresolved and probably will be for a while.
Lindelof: We will say we haven't seen the last of Sawyer and Kate this season. Not by a long shot.
Henry Ian Cusick (Desmond): "It's 2004 on the boat. What year is it in Penny's world? What year is it when the Oceanic 6 get home?"
Lindelof: What's fundamentally interesting about all the time-jumping is that we want it to make sense when people watch the show 10 years from now. We don't want it to seem dated. So it's not really about what year it is in the outside world, it's about how many years have elapsed between the time that we're watching on the island and the flash-forwards. That's one of the fun games the audience is playing: "Gee, Aaron looks like he's about 18 months old. What does that mean, and how old was he when they got off the island?"
Cuse: There are some growth issues when you go on or off the island. But I can't say more about that.
Lindelof: You've already said enough.
Evangeline Lilly (Kate): "Did Michael reach the mainland? Go home? Come back to rescue us?"
Cuse: The good news is that Evie will get all of her answers in [the March 20th] episode.
Lindelof: Well, most of them.
Cuse: Those questions form the basis for that episode. Evie should be somewhat happy.
Elizabeth Mitchell (Juliet): "Why did Juliet become such a badass? Who trained her — the Others?"
Cuse: I think there was probably some martial arts in New Otherton.
Lindelof: She probably went out shooting with Friendly back in the day, which is why she can handle a firearm so well. But the real inspiration for Juliet being a badass was Elizabeth herself. When she read for the part, she had this huge cast on her arm and was talking about her days of kickboxing....
Cuse: And then she beat Damon up.
Holloway: "Sawyer needs a freakin' haircut! Since I'm living with Hurley, can he cut my hair?"
Lindelof: [Laughs] That episode's a casualty of the strike.
Cuse: But yeah, Josh can have a haircut.
Lindelof: Josh might've forgotten, but this is a recurring request from him. He's like, 'My hair's getting long, can't Kate cut it?' So we did an episode [in Season 2] where Kate cuts his hair. I love how Josh chooses who's going to be his barber at any given time!
Cusick: "Did Jack's flash-forward in the third-season finale take place after the events of Sayid's most-recent episode?"
Cuse and Lindelof: Yes.
Naveen Andrews (Sayid): "Damon spoke once about going back into Sayid's childhood. It didn't sound like bulls--t at the time. Has he abandoned that?"
Lindelof: I love how he phrases it — "It didn't sound like bulls--t at the time" — [implying], "But it certainly seems like bulls--t now." [Laughs] It's certainly something we still want to do. It wouldn't necessarily be an entire flashback based in his childhood, but there may be significant things that happened when Sayid was a kid that we need to reveal.
Source: TV Guide
paylasim icin cok tesekkür ederim deadly_angel
Josh Holloway'in derdine bakin siz :img-hyste
saclarinin kesilmesini istiyor - bence simdiki sac modeli cok yakisiyor ona
ama neyse - tekrar Kate Sawyer'in saclarini keserken bir sahne izlemeyi isterim
dogrusu
ve ...
bu senen'in sonuna kadar kimin o tabutta yattigini ögrenecekmisiz
bu senen'in sonuna kadar ... yani 5. sezon'un sonunda öyle degilmi ???
yoksa bu sezon'un sonunda'mi demek istedi Lindelof ??
Lost: The Cast's Burning Questions Answered
"It's no shock to say that Season 4 ends with the Oceanic 6 getting off the island," Lost executive producer Damon Lindelof shares with TV Guide. "The real mystery is how, and what they have to sacrifice, and what happens to the people who didn't leave. You get all that this year." Sounds good, we'll take it. But what other intel are producers willing to spill? To find out, we turned to no, not viewers but to Lost cast members themselves for their own burning questions. Warning! The producers' answers could cause a major head rush, if not a full-on Desmond-style time jump.
Jorge Garcia (Hurley): "Is Ben in the coffin?"
Carlton Cuse: Come on, Jorge!
Damon Lindelof: Seriously! [To Cuse] He's just trying to make sure it's not him. It's process of elimination. The next question is, "Is it Michael?" [Laughs]
Cuse: Before the end of the year, you will know who's in the coffin.
Lindelof: And Jorge will definitely know before anyone else.
Yunjin Kim (Sun): "Is Aaron actually one of the Oceanic 6?"
Cuse: We're not officially saying yet. We want the audience to engage in an active debate about who the Oceanic 6 are.
Lindelof: Following [Sayid's] episode, we got several inquiries we weren't anticipating about, 'Is Ben a member of the Oceanic 6?' He could've assumed the identity of somebody on the plane [with] no surviving family members. Who the actual six are is very much in play through the end of the [March 13th] episode. We'll confirm or deny after that.
Josh Holloway (Sawyer): "Is it Jack's turn with Kate?"
Cuse: [Laughs] That doesn't sound very romantic, but I guess we get the underlying meaning. The Jack-Kate situation remains unresolved and probably will be for a while.
Lindelof: We will say we haven't seen the last of Sawyer and Kate this season. Not by a long shot.
Henry Ian Cusick (Desmond): "It's 2004 on the boat. What year is it in Penny's world? What year is it when the Oceanic 6 get home?"
Lindelof: What's fundamentally interesting about all the time-jumping is that we want it to make sense when people watch the show 10 years from now. We don't want it to seem dated. So it's not really about what year it is in the outside world, it's about how many years have elapsed between the time that we're watching on the island and the flash-forwards. That's one of the fun games the audience is playing: "Gee, Aaron looks like he's about 18 months old. What does that mean, and how old was he when they got off the island?"
Cuse: There are some growth issues when you go on or off the island. But I can't say more about that.
Lindelof: You've already said enough.
Evangeline Lilly (Kate): "Did Michael reach the mainland? Go home? Come back to rescue us?"
Cuse: The good news is that Evie will get all of her answers in [the March 20th] episode.
Lindelof: Well, most of them.
Cuse: Those questions form the basis for that episode. Evie should be somewhat happy.
Elizabeth Mitchell (Juliet): "Why did Juliet become such a badass? Who trained her — the Others?"
Cuse: I think there was probably some martial arts in New Otherton.
Lindelof: She probably went out shooting with Friendly back in the day, which is why she can handle a firearm so well. But the real inspiration for Juliet being a badass was Elizabeth herself. When she read for the part, she had this huge cast on her arm and was talking about her days of kickboxing....
Cuse: And then she beat Damon up.
Holloway: "Sawyer needs a freakin' haircut! Since I'm living with Hurley, can he cut my hair?"
Lindelof: [Laughs] That episode's a casualty of the strike.
Cuse: But yeah, Josh can have a haircut.
Lindelof: Josh might've forgotten, but this is a recurring request from him. He's like, 'My hair's getting long, can't Kate cut it?' So we did an episode [in Season 2] where Kate cuts his hair. I love how Josh chooses who's going to be his barber at any given time!
Cusick: "Did Jack's flash-forward in the third-season finale take place after the events of Sayid's most-recent episode?"
Cuse and Lindelof: Yes.
Naveen Andrews (Sayid): "Damon spoke once about going back into Sayid's childhood. It didn't sound like bulls--t at the time. Has he abandoned that?"
Lindelof: I love how he phrases it — "It didn't sound like bulls--t at the time" — [implying], "But it certainly seems like bulls--t now." [Laughs] It's certainly something we still want to do. It wouldn't necessarily be an entire flashback based in his childhood, but there may be significant things that happened when Sayid was a kid that we need to reveal.
Source: TV Guide
Bu da türkçesi.Birebir çevirimi değil bazı kısımları,yanlışlıklar varsa da kusura bakmayın:)
Lindelof: 4. sezonun Oceanic 6 in adadan ayrılmasıyla biteceğini söylemek şaşıtıcı olmaz.
Asıl gizem nasıl olduğu, neleri feda etmek zorunda kaldıkları ve adadan ayrılmayanlara ne olduğu. Bunların hepsini bu yıl göreceksiniz.
Oyuncuların yapımcılara soruları
Jorge Garcia (Hurley): Tabuttaki Ben mi?
Cuse: Bu yılın sonuna kadar tabuttakinin kim olduğunu öğrenmiş olacaksın.
Yunjin Kim (Sun): Aaron gerçektende “Oceanic 6” liden biri mi?
D&C: Resmi olarak daha söylemiyoruz. İzleyicilerin Oceanic 6 in kimler olduğunu tartışmasını istiyoruz. Gerçekte kimlerin Oceanic 6 olduğunu 7. bölümünden sonra ya yalanlayacağız ya da doğrulayacağız.
Josh Holloway (Sawyer): Kate sırası Jack te mi?
D&C: (Güler)Bu çok romantik gelmedi, ama altında olanı anladık sanırım. Jack- Kate durumu çözümlenmemiş duruyor ve muhtemelen böyle duracak bir süre. Sawyer ve Kate için daha sonunu görmedik bu sezon.
Henry Ian Cusick (Desmond): Gemide yıl 2004. Penny’nin dünyasında yıl kaç? Oceanic 6 eve vardığında yıl kaç?
Lindelof: Zaman atlama konusuyla ilgili temelde ilginç olan seyirciye bundan 10 yıl sonra izlediğinde mantıklı gelmesini istememizdir. Bu yüzden dışarıda hangi yıl olduğuyla ilgili değil, adada izlediğimiz zamanla flashforward arasında ne kadar zaman geçtiğiyle ilgili.
Cuse: Adaya girdiğinde veya çıktığında bazı büyümeyle ilgili sorunlar var. Ama daha fazla bir şey söyleyemem.
Lindelof: Yeterince şey söyledin zaten.
Evangeline Lilly (Kate): Michael karaya ulaştı mı? Eve gitti mi? Bizi kurtarmak için geri döndü mü?
Cuse: İyi haber Evie bütün sorularının cevaplarını 8. bölümde alacak.
Lindelof: Çoğunun.
Cuse: O sorular bölümün temelini oluşturuyor. Evie az çok mutlu olmalı.
Henry Ian Cusick (Desmond): Jack in 3.sezon finalindeki flashforward ı, Sayid in son bölümünden sonraki zamanda mı geçiyor?
C&D: Evet.
8nil8 cevırı ıcın deadly_angel haber roportaj ıcın tesekkurler...
bıkac spoiler okurken fılan aklıma geldıde sımdı bu Ben'in ekbıbı Richard filan nerdeler????
adanın yerlılerı daha dogrusu ''diğerleri'' nerde???Bikaçı öldü onu biliyoruz 3.sezon fınalınde hurley sawyer julıetın yardımıyla Tom filan öldü de geriye kalanlar nerde yanlıs hatırlamıyorsam hepsi birden gitmemişti kumsala 3.sezon fınalınde..
evlerın ordada degıl Dıgerlerı john ve ekıbı yerlestı orayada..
Ben bunların başı degıl mı sonucta hıc bı kurtarma eğilimi olmadı sımdıye kadar..
Adada ıyıce kalabalıklastı yaw:)
yenı gelenler,bızım kazazedeler,ee bıde diğerleri..yuvarlarsak rahat bı adada 70e yakın adam vardır:)
tuba_buyukustun 06-03-08, 02:35 arkadaşlar bende lost izleyicisiyim ama anlamadıgım bişey var spoiler ne demek??? yani bi çok yabancı dizinin başlığında var...bu konud bi bilgi verir misiniz?
arkadaşlar bende lost izleyicisiyim ama anlamadıgım bişey var spoiler ne demek??? yani bi çok yabancı dizinin başlığında var...bu konud bi bilgi verir misiniz?
Spoiler : gelecek bölümlere dair haber ve yorum içerir.
Şuanda Lost'un son sezonu Avrupa'da oynuyor. Türkiye'de henüz başlamadı. İzlemeyen arkadaşlar yeni bölümde olan bitenden haberdar olmasın diye mesajlar ve resimler spoiler içine ekleniyor. Şuanda içinde bulunduğumuz sayfa da yeni bölüm yorumlarının yapıldığı sayfa.
8nil8 cevırı ıcın deadly_angel haber roportaj ıcın tesekkurler...
bıkac spoiler okurken fılan aklıma geldıde sımdı bu Ben'in ekbıbı Richard filan nerdeler????
adanın yerlılerı daha dogrusu ''diğerleri'' nerde???Bikaçı öldü onu biliyoruz 3.sezon fınalınde hurley sawyer julıetın yardımıyla Tom filan öldü de geriye kalanlar nerde yanlıs hatırlamıyorsam hepsi birden gitmemişti kumsala 3.sezon fınalınde..
evlerın ordada degıl Dıgerlerı john ve ekıbı yerlestı orayada..
Ben bunların başı degıl mı sonucta hıc bı kurtarma eğilimi olmadı sımdıye kadar..
Adada ıyıce kalabalıklastı yaw:)
yenı gelenler,bızım kazazedeler,ee bıde diğerleri..yuvarlarsak rahat bı adada 70e yakın adam vardır:)
bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum
en cok'da Richard'i merak ediyorum
Ben'e yardim etmeyi düsünmüyorlarmi acaba??
deadly_angel 06-03-08, 14:32 Richard çok gizemli bir karakter, onu benim ve hepimizin gözünde gizemli kılan özelliği yaşlanmıyor oluşu.Others, bulundukları yeri terketti, ama ada kocaman.Eminim rahat rahat yaşayabilecekleri bir yerleri daha vardır.İlerleyen bölümlerde eminim karşımıza çıkacaklar.
deadly_angel 06-03-08, 14:34 (4x08) Spoiler
Gus
Is an "inner-city, unruly character type. He's a sketchy business owner who preys on human weaknesses. Happy to exploit any opportunity he sees," and
Noreen
Is "Very tough on the outside, nurturing on the inside. Confronted with something from her past, she defends herself well, despite the emotional toll.
Gus
O şehrin varoşlarından gelen, kural tanımaz bir tip. O insanların zayıflıklarından faydalanan yetersiz bir iş sahibi. Ayrıca karşısına gelen her fırsatı kötüye kullanmaktan mutlu.
Noreen
O "Dışarında çok sert, içinde ise süt dökmüş kedi gibi. Geçmişinden gelen bir şeyle yüzleşmiş fakat bunun duygusal bedeline rağmen kendini iyi koruyor"
Alıntıdır
deadly_angel spoiler icin tesekkürler
bir spoiler'de benden:
Charles Widmore'u "The other woman" bölümünde Juliet'in flashback'inde görebilecegiz. Ve bu flashback ada'da olacak. Yani Juliet Charles Widmore'a ada'da karsilasmis.
alintidir
not: Bölüm resim basligina "The other woman" bölümünden resimler ekledim.
mor okyanus 06-03-08, 15:03 3. sezonun 13- 14. bölümden itibaren diğerleri ewlerini terk etmişti hatta jack kate said ve juilet i de bırakmışlardı o günden sonra ewlere gitmediler sanrm. çadırların orda ve ya bzm henüz bilmediğimz başka bi yerlerde yaşıyorlardır onlara mekan çok bnce bilmediimiz bir çok yer war
deadly_angel 06-03-08, 15:34 deadly_angel spoiler icin tesekkürler
bir spoiler'de benden:
Charles Widmore'u "The other woman" bölümünde Juliet'in flashback'inde görebilecegiz. Ve bu flashback ada'da olacak. Yani Juliet Charles Widmore'a ada'da karsilasmis.
alintidir
not: Bölüm resim basligina "The other woman" bölümünden resimler ekledim.
Spoiler için teşekkür ederim.:img-wink:
Charles Wildmore'un Dharma işi içinde olduğunu uzun zamandır düşünüyordum.5. bölümle de bundan tamamen emin oldum.Bölümü çok merak ediyorum, her anlamda hoş bir bölüm olacak.
4. sezon, 7. bölüm "Ji Yeon":
Sun Locke'un grubuna katilmak istediginde, Juliet Jin'e sürpris bir aciklamada bulunacak. Ayni zamanda Desmond ve Said kaptan'i ne zaman görebilecekler hakkinda birseyler ögrenecekler.
4. sezon, 8. bölüm "Meet Kevin Johnson":
Said Ben'in gemideki adamini sorguya cekiyor.
Ayni zamanda Ben Alex'e Locke'un kamp'indan kacmasini
ve böylece saldiriya ugramamasini söylüyor.
alintidir ...(www.tv.com)
Spoiler için teşekkür ederim.:img-wink:
Charles Wildmore'un Dharma işi içinde olduğunu uzun zamandır düşünüyordum.5. bölümle de bundan tamamen emin oldum.Bölümü çok merak ediyorum, her anlamda hoş bir bölüm olacak.
sana katiliyorum
Charles Widmore sandigimizdan daha büyük bir rol oynuyor bu dizide.
deadly_angel 06-03-08, 15:52 4. sezon, 7. bölüm "Ji Yeon":
Sun Locke'un grubuna katilmak istediginde, Juliet Jin'e sürpris bir aciklamada bulunacak. Ayni zamanda Desmond ve Said kaptan'i ne zaman görebilecekler hakkinda birseyler ögrenecekler.
4. sezon, 8. bölüm "Meet Kevin Johnson":
Said Ben'in gemideki adamini sorguya cekiyor.
Ayni zamanda Ben Alex'e Locke'un kamp'indan kacmasini
ve böylece saldiriya ugramamasini söylüyor.
alintidir ...(www.tv.com)
Çok büyük bir ihtimalle Juliet Jin'e Sun'ı adada bekleyen tehlike hakkında bilgi veriyordur.Jin bu açıklamadan ne kadar anlar orası bilinmez.Sun'ı bir korku saldı eğer Locke'a gitmeyi düşünüyorsa.Elizabeth bir röpörtajında bu sezon Juliet'in Sun için elinden geleni yapacağını söylemişti.
Bu casusu çok merak ediyorum, bakalım tahmin ettiğim gibi mi çıkacak.Benjamin her bölüm bedni daha da çıldırtıyor.Şu adamların amacını söylede sende kurtul biz de be adam!
haklisin, deadly_angel
Juliet Jin'e kesin Sun'un hamileliginin hakkinda gercekleri anlatacak
8. bölüme gelince ...
bölümün basligi Meet Kevin Johnson
simdiye kadar böyle bir isimle birine tanismadik
acaba casus tahmin ettigimiz kisi degil'de dizi'ye katilan yeni biri'mi ???
ama belkide Kevin Johnson bizim Losty'lerin flashback veya flashforward'larindan
bir karakter !
deadly_angel 06-03-08, 16:40 haklisin, deadly_angel
Juliet Jin'e kesin Sun'un hamileliginin hakkinda gercekleri anlatacak
8. bölüme gelince ...
bölümün basligi Meet Kevin Johnson
simdiye kadar böyle bir isimle birine tanismadik
acaba casus tahmin ettigimiz kisi degil'de dizi'ye katilan yeni biri'mi ???
ama belkide Kevin Johnson bizim Losty'lerin flashback veya flashforward'larindan
bir karakter !
Bu da olabilir tabi.Ben 5. bölümdeki o kilitli kapının açılması olayından sonra gitgide Michael'dan şüphelenmeye başladım.Birde bu bölümde Michael'ı göreceğiz.Bu takma bir isim olabilir dolayısıyla.
Benim kafam çok karıştı, bazen düşünüyorumda bu kadar soru nasıl cevap bulacak.:img-pilot
elwiens_86 06-03-08, 19:30 sana katiliyorum
Charles Widmore sandigimizdan daha büyük bir rol oynuyor bu dizide.
Bu durum son bölümdeki mezatta açıkça belirtildi "Black Rock"un 2. kaptanın günlüğünü alması ve almakta ki ısrarı ileride onu çok ön planda göreceğimizin sinyallerini verdi...
Bana da sanki Ben'in gemideki ajanı (Meet Kevin Johnson) Michael gibi gelmeye başladı bu sadece bir kuşku ama olabilme ihtimalide yüksek...
7. bölümde yine John'u çok fazla göreceğimiz için sıkıcı geçecek gibi geliyor tek avuntum Juliet f.b. si olacak birde 8. bölüme dair ufak tüyolar gelecektir ve 8. bölümü iple çekiyorum acıkcası en azından kafamdaki onlarca sorudan biri cevaplanacak...
8. bölümü iple çekiyorum acıkcası en azından kafamdaki onlarca sorudan biri cevaplanacak...
ve bi o kadarda soru eklenecek:) Ama Michael ı ben de görmek istiyorum tabi, dışarıda da-artık dışarısı neresi ise, gitmiş olduğu belli değil- waaaalt diye bağırarak dolaştımı acaba:)
deadly_angel 06-03-08, 20:42 Önümüzdeki son üç bölüm özellikle de 6. ve 8. bölüm gerçekten çok önemli olacak.7. bölüm ff mı yoksa fb olacak mı bir bilgim yok.Bu anlamda heyecanlıyım.John'un olduğu sahneleri ben de çok sıkıcı buluyorum.En az Benjamin kadar sinir bozucu bence.Umarım bu sezon ona çok fazla katlanmak zorunda kalmayız.
5.bölümden sonra nasıl bir bölüm olursa olsun beğenmeyecektik zaten. Ama bu tempoyu oldukça yavaşlattı. Yine de Juliet karakterini sevdiğimden idare ederdi bölüm. Ben in flashbakteki halleri çok komik geldi bana, hele Juliet e benimsin deyip, gidişi…Ben e yanlış yapmamak lazım, Goodwin sonunu gördük :)
John ise hala anlayamamış galiba, Ben le konuşulmaması gerektiğini. Bir kaset izletti diye adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaya başladı. Ama Claire, Sawyer, Hurley bu durumdan memnun olmadıklarını belirteceklerdir muhtemelen. Belki de bu durumdan dolayı kumsala dönebilir bazıları.
Juliet in “Other olmak çok stresli” deyişini de sevdim. Charlotte ın kaba kuvveti kullanmasını sevmedim ama, önüne gelene vurdu yani:) Locke tarafından bıçaklanmasını talep ediyorum :) Ayrıca Sawyer ı bir bölümde sadece 30 saniyelik görmek istemiyorum.Ona da yaptıracak bir şey bulsunlar, öyle amaçsızca ortalıkta dolanmasın :)
Sonuçta bu bölümde öğrendiğimiz şey, geminin Charles Widmore a ait olduğu ki zaten sürpriz değildi. Bir de fısıltılar vardı yine. Gelecek bölüm için cevap istiyoruz diyeceğim ama gelecek bölümde muhtemelen sıkıcı olmaya aday. Jin ve Sun hala niye öldürülmedi anlamadım :) 8.bölümde herhalde verecekler birkaç cevap.
6. bölümü daha izlemedim ama 7. bölüm promosunu izledimm ve 7. bölüm süperrr olcak gibi bi hiss var zaten jorge garciada 7. bölümün finalinin şok edici olduğunu söylemişti 8. bölüm dahada şok ediciymiş! Ji yeon süper bi bölüm olcakk
nihayet bende izleyebildim 6. bölümü
bu bölümü fazla begenmedim ama yinede önemli
detaylar ögrendik:
* Ben Juliet'e asik
* Ben Juliet'e yakinlasan herkezi yok etmeye hazir (Goodwin'i bile bile ölüme
gönderdi)
* Harper Juliet'e Ben'in ondan hoslandigini anlattiginda, ayni zamanda "Hic
sasirmadim. Tipki ona benziyorsun dedi." Acaba kimi kastetti ?? Ben'in
annesini'mi?? Yoksa Ben'in bir karisi veya sevgilisi varmiydi ?? Belkide vardida
hamile kaldi ve öldü ??
* Video band'i kilitli olan kasa'nin numarasi 36 15 28 (bilmiyorum bir anlami
varmi ??)
* Juliet Zack ve Emma'yla ilgilenmis
sanirim Ana-Lucia'nin grubundaki kacirilan cocuklar onlar
* Ben'in büyük düsmani demek Charles Whitmore
bence Ben Desmond'in adadaki varligini bilmiyor
* Ben'in Locke Whitmore hakkinda verdigi dosyada acaba Penny'nin resmi'de
varmi ?? Ve eger varsa, Locke Des ve Penny'nin resmini daha önce
görmüsmüydü ???
simdilik bu kadar bye
Geçen haftaki "The Constant" bölümü açık ara favori bölümüm oldu 4.sezonda, hatta belki de tüm bölümler arasında beni en çok heyecanlandıran ve üç kere üst üste bıktırmadan kendini izlettiren :img-in_lo Desmond ve Sayid'in en sevdiğim karakterler olmasının büyük etkisi vardı herhalde ama birçok kişinin de benle aynı fikri paylaştığını duydum çevreden, herkes etkileyici bulmuş özellikle de zaman atlamaları sırasındaki geçişleri...
Bugün 6.bölümü izledikten sonra 5'e tekrar bir göz atayım dedim ve bir şey fark ettim... 1996'daki Daniel Desmond'a "you need to find something. something that you really, really care about..." diyordu. Ve bölümün en sonunda "if something goes wrong, Desmond Hume will be my constant" yazısını okuduk Daniel'in. Bu şimdi ne anlama geliyor sizce, Desmond'ın Daniel'ın hayatında nasıl bu kadar büyük bir önemi olabilir? Bu bağlantı ile 2.bölümdeki Daniel flashback'inde onun TV'ye bakarak ağlayışı arasında da bir bağ var mı acaba...
Tüm spoiler'lar için teşekkürler bu arada...
Bugün 6.bölümü izledikten sonra 5'e tekrar bir göz atayım dedim ve bir şey fark ettim... 1996'daki Daniel Desmond'a "you need to find something. something that you really, really care about..." diyordu. Ve bölümün en sonunda "if something goes wrong, Desmond Hume will be my constant" yazısını okuduk Daniel'in. Bu şimdi ne anlama geliyor sizce, Desmond'ın Daniel'ın hayatında nasıl bu kadar büyük bir önemi olabilir? Bu bağlantı ile 2.bölümdeki Daniel flashback'inde onun TV'ye bakarak ağlayışı arasında da bir bağ var mı acaba...
evet aslında sen soyleyınce aklıma geldıı danıel ın ucak kazasını ızlerken aglaması fılan desmond un onun ıcın onemlı bırı olması ustelık bu danıel ında zamanda gıdıp gelmesı gerkmıyo mu o zaman bı sabıt bıle edınmıss...
gelelım 6.bolume...
bıkere herkesınde dedıgı gıbı 5.bolumden sonra tempo dusuk geldı..
Ben'in bu kadar saplantılı bır sekılde julıetı sevmesını beklemıyordum acıkcası..
keske en son sahnede kat jack ve julıetı gorseydı yaww:)
danıel bana cok sempatık gelıyor..aralarındakı en ıyı kısı o gıbı gelıyor..charlotte yı sevemedım tuhaf bısey var onda yaa.. bırde sızı kurtardık seklınde dolasıyorlar danıel soyleyınce ınanasım charlotte soyleyınce suphe duyasım var bu lafıda:)
locke a her zamankı gıbı kılım resmen..cok etkı altında kalan bı adma yaa..
charles widmore oldugunuda ogrendık Ben'ın dusmanının..bunu zaten tahmın edıyorduk..
son sahnedekı Ben'ın halı cok komıktı yaw sawyer ve hurleye aksam yemegınde gorusurz demesı:img-hyste
Bu haftaki bölüm sıkıcıda olsa bir kaç soru açıklığa kavuştu:img-yes:
Şu John'u artık biri haklasa çok sevineceğim:img-cool2 Ben'i resmen serbest bıraktı,ne büyük sorumsukluk!umarım sawyer'la hugo Ben'in peşini bırakmaz:img-pilot
Jack'de topun ağzında,Ben Juliet'le jack'in ilişkilerini görmese iyi olur:img-yes:
Zavallı Juliet,çok sinir oluyorum o kadına ama aşk hayatı acınacak halde:icon_sorr
Geçen haftaki "The Constant" bölümü açık ara favori bölümüm oldu 4.sezonda, hatta belki de tüm bölümler arasında beni en çok heyecanlandıran ve üç kere üst üste bıktırmadan kendini izlettiren :img-in_lo Desmond ve Sayid'in en sevdiğim karakterler olmasının büyük etkisi vardı herhalde ama birçok kişinin de benle aynı fikri paylaştığını duydum çevreden, herkes etkileyici bulmuş özellikle de zaman atlamaları sırasındaki geçişleri...
Tüm spoiler'lar için teşekkürler bu arada...
tamam, dogru haklisin ama
Desmond Oceanic yolcusu degildiki
aslinda simdi benimde kafama takildi - Daniel niye agladiki ??
arkadaşlar içinizde bilen var mı tnt kanalında lost dizisi ne zaman başlıyor??bilgisayar dışında izlemek hoş bi değişiklik olacak:img-wink:
* Harper Juliet'e Ben'in ondan hoslandigini anlattiginda, ayni zamanda "Hic
sasirmadim. Tipki ona benziyorsun dedi." Acaba kimi kastetti ?? Ben'in
annesini'mi?? Yoksa Ben'in bir karisi veya sevgilisi varmiydi ?? Belkide vardida
hamile kaldi ve öldü ??
3. sezonu izlemedin sen galiba? bu kişi tabi ki de Annie Ben in doğumunu ve adaya gelişini gördüğümüz flachbacklerdeki çocukluk aşkı hatta büyüdüğünde Ben de hamile kalıp adada öldüğünden eminim çünkü Tom bir keresinde "Ben bu hamile ölümlerine bir çözüm bulmakta herkesten daha takıntılı" gibi bir şey demişti
4.05 the constant ile çıta öyle yükseldi ki,4.06 nasıl bir bölüm olursa olsun çok beğenilmeyecekti.Pek durağan bölümdü ama Juliet sevdiğim bir karakter bu yüzden sevdim ben.Özellikle terapi sahnesinde çok şirindi.Ben'in ne kadar takıntılı olduğunu gördük hep beraber.Juliet ilk defa söze döktü Jack'e karşı hislerini.Nedense Ben'in Jack'e bir şey yapacağını düşünmüyorum yapacak olsaydı şimdiye kadar yapardı.Jack'in Juliet'i öperek ne yapmak istedi,çözemedim.Zaten bu dörtlüde bir tek Sawyer ve Juliet hislerinden emin.Jack Kate tamamen muamma.Goodwin'in eşi,terapist fısıltılarla mı gelip,gitti bana mı öyle geldi.Nerden geldi , nereye gitti yine sorular sorular.
Ben de bu bölümün pasif kaldığı konusundaki genel görüşe katılıyorum. Ben'in Juliet'e bu derece aşık olması, John gibi akıllı bir adamın hemen Ben'in sözlerine ve kasetine inanmış olması, Jack'in Kate'i severken Juliet'i öpmüş olması bana mantıksız geldi.
Bir de ben şunu farkettim ki eski karakterleri izlemeyi özlüyorum. keşke yeniden hep birlik olup nasıl diğerleri ile savaştılarsa şimdi de bu yenilerle savaşsalar. birarada olup, golf, tavla gibi oyunlar oynamalarını çok özledim.
yeni karakterlerin dan hariç hepsi çok sevimsiz geliyor bana.
M@vİ_M€Lek 09-03-08, 13:44 bu bölümde benim en çok dikkatimi çeken olay liste meselesi..ben vejuliet fb te çocuklar hakkında konuşurken ben adlarının listede olduğundan yapacak birşey olmadığından bahsetti..daha öncede isim listeleri olmuştu ama ben bu listeyi hazırlayanın benjamin olduğunu düşünüyordum..ama değilmiş..öyleyse isim listelerini kim veriyor ve neye göre seçiyor..acaba kaçırdığım birşeyler mi var..
ozlem_1905 09-03-08, 16:00 sonunda 6.böölümü izleyebildim ve cevaplanması gereken çok soru vardı.örneğin;goodwinin karısı ben'le iletişime geçip daniellerin adadaki herkesi yok edeceğini(bunun doğru olup olmadığı da başka bir soru:icon_whis)juliete söyleyebiliyor.ama biz de diğerlerinin gittiğini öğrenmiştik.o zaman hala benle iletişimdeler.geröçekten karışık bir bölümdü:img-yes:
7. bölümün fragmanlarinida izledim ve kisaca sizlerle paylasmak istedim:
Ilk fragman:
Sun ve Jin Locke'un grubuna katilmak istiyorlar ve Kate'e kendilerine yolu tarif
ettiriyorlar. Sun gitmek istediklerini Jack'e söylemek istemiyor. O arada Juliet
geliyor ve Sun'un gitmesine izin vermiyecegini söylüyor. Juliet Jin'e Sun'un 3
hafta icinde adayi terk edemezse, ölecegini anlatmaya calisiyor.
Ikinci fragman:
Sevgili Desmond'imizi görebilecegiz. Desmond ve Sayid hala gemideler.
Biri kapinin altinda bir mektup atiyor. Bu mektup'ta "Kaptan'a güvenmeyin" yaziyor. Sayid Desmond'e Ben'in gemide bir casus'u oldugunu anlatiyor.
ayrica 7. bölümün fragmaninda bir kadin
gemiden atliyor, Desmond kurtarmak icin kosuyor ama yetisemiyor
ve hic görmeyi düsünmedigimiz birini tekrar görecekmisiz --> sanirim Michael'dir !
deadly_angel 09-03-08, 19:47 (4x08) Meet Kevin Johnson
Not much new, but there is a confirmation about time travel with Desmond, Michael and Walt. Also, that Michael is indeed Ben's man on the boat.
1) Michael, Desmond and Tunisian Polar Bear been "bounced around time and space".
2) We will find out why Walt is so tall and why he keeps showing up on the island, also because of time travel.
3) Michael was sent by Ben on a mission, thus is his man on the boat.
Muhteşem bir spoiler gerçi benim beklediğim gibi çıktı.:)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_s4ep8hq1jk8.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/s4ep8hq1jk8.jpg)
Bu Kevin Johnson olabilir, kaptan budur belki.
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_s4ep8-.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/s4ep8-.jpg)
deadly_angel 09-03-08, 21:09 “LOST” 4. Sezonda 1 Aylık Ara Var
“LOST” 4. sezonda, 20 Mart‘ta yayınlanacak olan 8. bölümden sonra 1 aylık ara verilecek. Ara verilmesinin en büyük sebebi ise halen geri kalan bölümlerin çekimlerinin ve kurgularının devam etmesi. Henüz, 8. bölümden sonra yayınlanacak bölümlerin isimleri açıklanmazken 9. bölüm ise 24 Nisan‘da yayınlanacağı duyuruldu.
Kaynak: DiziDizi
deadly_angel 10-03-08, 14:47 Juliet merkezli bölümü ufak bir gecikmeyle de olsa dün akşam niyahet izleyebildim ve çok beğendim.Her ne kadar diğer bölümler kadar aktif bir bölüm olmasada Juliet karakterini sevmemden ötürü severek izledim.
Benjamin'e çok ama çok güldüm.Yaptığı planlarla, insanların hayatlarını altüst etmesiyle onun insana özgü duygulara sahip olabileceği aklımdan tamamen çıkmış.:) Juliet'e bal gibi aşık.Kedi gibi peşinde dolanıpdurdu.Çok tehlikeli bir adam aynı zamanda.Juliet'e karşı hasta duygular besliyor ve bu uğu |