Tüm Versiyonu Göster : Lost-Spoiler
24 Nisan da yayınlancak.
hımm...varmış daha bayağ...o zamana kadar bende bölümleri izlerim hemde çok beklememiş olurum :)...teşekkür ederim cevap için.
deadly_angel 07-04-08, 22:03 (4x10) Something Nice Back Home
Lost returned to the Windward Community College campus in Kaneohe today to film another scene at the "Santa Rosa Mental Institute." A sign was set up in back, fronting a sometimes soccer field, and Jack's old pickup truck was parked nearby. Filming took place inside Hale Kuhina, the continuing education/employment training building, with Jorge Garcia and Matthew Fox. A man dressed as a doctor (Dr. Stillman, perhaps, given recent casting calls) and a couple of burly orderlies were also sighted milling about. Hale Kuhina is within a stone's throw of the Hawaii State Hospital building and shady tree that served as the Santa Rosa lawn where Hurley received a mysterious visit from Charlie. On Friday, Lost set up shop in Hawaii Pacific University's Frear Center, located in an office building in downtown Honolulu. The scene took place inside "St. Sebastian Neuro Clinic," so of course Matthew Fox (Jack Shepherd) was spotted among dozens of extras dressed in medical garb. But also featured prominently was John Terry (Christian Shepherd). Brief shots were filmed at the clinic's front desk, and inside Dr. Jack Shepherd's office.
- Dr. Stillman - Male, 50s, any ethnicity. A kind, but no-nonsense psychiatrist who reaches a wall with a patient and has to reach out for help.
- Dr. Erika Stevens - Female, African-American, late-30s or older. An intelligent, caring doctor who is not adverse to putting in long work hours to help her patients.
- Walt's Island visitations are alluded to in episode 10, but that's it for explaining the mysteries of Walt for the rest of this much-shorter-than-it-should-be season four.
deadly_angel 08-04-08, 08:31 Episode 4.12 - Casting Info
DONNA]
Caucasian, 40s, blonde, pretty, Australian. Has had to deal with many set-backs in her life but is strong and has persevered. Now has to deliver painful and emotional news. VERY NICE CO-STAR in finale ...MUST BE AUTHENTICALLY AUSTRALIAN OR BE ABLE TO DO AN IMPECCABLE AUSTRALIAN ACCENT.
[KAREN DECKER]
Any ethnicity, 30s to 40s, pretty, pleasant and sharp as a whip. She is a leader and quick-witted. Can manage difficult personalities with ease. Can hold sway three people in a room or a hundred in an audience. VERY NICE CO-STAR in finale.
[MILLBANKS]
30s to 50s, Australian, rugged, smart, works outdoors with his hands. The kind of guy you'd want with you to get out of a tough situation. CO-STAR...MUST BE AUTHENTICALLY AUSTRALIAN OR BE ABLE TO DO AN IMPECCABLE AUSTRALIAN ACCENT
Spoiler için teşekkürler deadly_angel..Sen olmasan hiçbirşeyden haberimiz olmayacak..:)
Yine Jack ve Hurley ff'si izleyeceğiz galiba..Üstelik Jack'in babası da varmış,eğer yanlış anlamadıysam..:) Walt da yine ortaya çıkıyor ama gizem hala varlığını koruyor..
Bi de bu sezon bu diziye ne kadar çok yeni karakter geldi,yani çoğu çok kısacık yer alsalar da epey yeni adamla tanıştık..Üstelik daha gelmeye de devam ediyorlar..
Jack'li ff hı?
Süpermiş :happy0064
Diklo bende diziye artık yeni karakter girmesini istemiyorum. Olanları çözelim anlayalım yeter :img-yes: Zaten o yeni karakterler yüzünden 4. sezon resmen bir geçiş sezonu oldu. Ana karakterlerden ziyade adadaki yabancılar ön plana çıktılar. Sawyer'a ne olacak! Desmond adadan kutulacak mı? Richard neyin nesi? bunları öğrenmek istiyorum artık!
deadly_angel 08-04-08, 09:13 Ben umudumu kaybetmeden bir James FF'ı bekleyedurayım yeni bir Jack FF geliyor.:) İsyan ediyorum artık, Damon duy sesimi.
Kate FF merakla bekliyorum ben, bana göre dizideki en iyi FF'lar Kate'e ait.
Bu arada evet çözümlenememiş bir sürü karakter var zaten.Gerçi zaman bol bir yolunu bulup açıklarlar hepsini.Ama insanın kafası fena halde karışıyor.Amaçları bu zaten.:img-pilot
Ben umudumu kaybetmeden bir James FF'ı bekleyedurayım yeni bir Jack FF geliyor.:) İsyan ediyorum artık, Damon duy sesimi.
Kate FF merakla bekliyorum ben, bana göre dizideki en iyi FF'lar Kate'e ait.
Bu arada evet çözümlenememiş bir sürü karakter var zaten.Gerçi zaman bol bir yolunu bulup açıklarlar hepsini.Ama insanın kafası fena halde karışıyor.Amaçları bu zaten.:img-pilot
Oyy deme Denüzcan :img-hyste:img-hyste
Taraflı bir hava sezinliyorum! Tartışmasız en güzel FB ve FF'le Desmond'kiler :img-tomat
Hoş onunkilerde FB ile FF arasında gidip geliyor ama :img-hyste
Ay iyice kafam karıştı!
Dizinin amacı da buydu de mi :img-pilot
deadly_angel 08-04-08, 09:28 Oyy deme Denüzcan :img-hyste:img-hyste
Taraflı bir hava sezinliyorum! Tartışmasız en güzel FB ve FF'le Desmond'kiler :img-tomat
Hoş onunkilerde FB ile FF arasında gidip geliyor ama :img-hyste
Ay iyice kafam karıştı!
Dizinin amacı da buydu de mi :img-pilot
Desmond'ın her sahnesi ayrı bir önemli.O adamın her sahnesini bayılarak izliyorum, çok özel bir karakter benim için.Hele Constant bölümü Lost'un gelmiş geçmiş en iyi üç bölümünden birisi. (Diğerleri ne diye sorma çünkü tereddütteyim.:))
Kate'in macera dolu FB ve bir adet FF'ını görmezden gelemiyorum bir türlü.:)
Desmond'ın her sahnesi ayrı bir önemli.O adamın her sahnesini bayılarak izliyorum, çok özel bir karakter benim için.Hele Constant bölümü Lost'un gelmiş geçmiş en iyi üç bölümünden birisi. (Diğerleri ne diye sorma çünkü tereddütteyim.:))
Kate'in macera dolu FB ve bir adet FF'ını görmezden gelemiyorum bir türlü.:)
Bana sorarsan "Man of science man of faith" ikinci sırada 3. sorma bende bilmiyorum :img-hyste Ama kesinlikle Kate ff'si yada fb'si diil :img-hyste
Auron'nun Sawyer'e çok benzemesidir.
Aaa öyle deme kız halaya oğlan dayıya çekermiş Aaron bi büyüsün aynı dayısı olacak :img-hyste:img-hyste
elwiens_86 08-04-08, 15:26 Bana sorarsan "Man of science man of faith" ikinci sırada 3. sorma bende bilmiyorum :img-hyste Ama kesinlikle Kate ff'si yada fb'si diil :img-hyste
Aaa öyle deme kız halaya oğlan dayıya çekermiş Aaron bi büyüsün aynı dayısı olacak :img-hyste:img-hyste
Dayı mı?:img-hyste:img-hysteİlahi Hande yani varya nerden bulursun bu atasözlerini...Aman oda Jacko gibi doktor olurmuş Dr. Aaron ilginç olur doğrusu ama Sawyer'e benziyor şimdi Allah var..
Denizim sezon bitecek daha biz James FF si bekliyoruz bu gidişle finalde bile göremeyeceğiz gibi geliyor..Ama çok özledik ya James laflarını, atışmalarını ve lakaplarını en son hangi bölümde izlemiştik hatırlayan varmı...:icon_whis
Demek Jack ff'si olacak.
Öğrendiğim iyi olmadı 24 nisan'a kadar nasıl bekleyeceğim.:icon_sorr
Kate'siz bir ff olmasını diliyorum.:)
Jack'in bir kardeşi olduğunu öğrendiği bölümü merakla bekliyorum bakalım kaçıncı sezonda olacak.:icon_whis
Hande'cim bencede Aaron dayısına çekecek.:img-yes:
Yani ufaklığı Jack büyütürse huyu,suyu herşeyi benzer gibime geliyor.:icon_whis
deadly_angel 08-04-08, 15:39 Dayı mı?:img-hyste:img-hysteİlahi Hande yani varya nerden bulursun bu atasözlerini...Aman oda Jacko gibi doktor olurmuş Dr. Aaron ilginç olur doğrusu ama Sawyer'e benziyor şimdi Allah var..
Denizim sezon bitecek daha biz James FF si bekliyoruz bu gidişle finalde bile göremeyeceğiz gibi geliyor..Ama çok özledik ya James laflarını, atışmalarını ve lakaplarını en son hangi bölümde izlemiştik hatırlayan varmı...:icon_whis
Sorma valla, diller edüştük, Jacko'cular dalga geçer oldu bizimle:) Hem bir kere Aaron Jack'e hiçbir şekilde benzemiyuor.Hem o Aaron bildiğimiz Aaron olmayabilir.Kate ağlamıştı gebelik testinin sonucuna bakarken.Aşkta, savaşta ve Lost'ta herşey mümkündür.:img-hyste
Sorma valla, diller edüştük, Jacko'cular dalga geçer oldu bizimle:) Hem bir kere Aaron Jack'e hiçbir şekilde benzemiyuor.Hem o Aaron bildiğimiz Aaron olmayabilir.Kate ağlamıştı gebelik testinin sonucuna bakarken.Aşkta, savaşta ve Lost'ta herşey mümkündür.:img-hyste
Canım eğer gördüğümüz Aaron bildiğim Aaron değilse sıkı dur senaryom hazır.
Claire ve Aaron Kate yüzünden adada ölmüş olsun.
Kate'de hamile olduğunu öğrenince kızım olursa Claire oğlum olursa Aaron koyacam demiş ve babası Sawyer'a benzeyen bir oğlu olmuş adınıda Aaron koymuştur.:img-hyste
Başka ihtimal yok yani.
Aaron'u görünce aklıma iki tane senaryo gelmişti.
Biri Kate adadan ayrılırken Claire oğlu kurtulsun diye Kate'e verdi veya Claire öldü.
Diğer senaryom ise Kate adada hamile olduğunu öğrendi Claire yüzünden bebeğini kaybetti Kate'de intikam için adadan giderken Aaron'u kaçırdı.:img-hyste
Yok mu arttıran.:img-hyste
bencede jack in ff si kate siz olsun adamın dibi düşüyor kate görünce sürekli bi kurlaşma
kate le sawyer in çoçukları o kadar sevimsiz olamaz bence güzel bi çoçuk değildi (allah günah yazmasında) sawyer ın adını hatırlayamıcam öbür kadından olma çoçuğu kartpostallardan çıkma gibiydi
elwiens_86 08-04-08, 15:51 Sorma valla, diller edüştük, Jacko'cular dalga geçer oldu bizimle:) Hem bir kere Aaron Jack'e hiçbir şekilde benzemiyuor.Hem o Aaron bildiğimiz Aaron olmayabilir.Kate ağlamıştı gebelik testinin sonucuna bakarken.Aşkta, savaşta ve Lost'ta herşey mümkündür.:img-hyste
Bende seninle aynı fikirdeyim bencede bu Aaron o Aaron olmayabilir:img-cool2...Sevgili senaristler sesimizi duymuyorlar heralde acıyın bize yaw bu kadar zaman Sawyersiz Lost mu olur...
Lost'da hiçbirşey boşuna gösterilemz diye birşey okumuştum hakkaten doğru eminim bahsettiğin sahne de bir amaç için yazılmıştır...Bu amaç ta FF de ki Aaron'un Sawyer'in çocuğu olduğunu gösterir...Adamın bir kızı vardı acaba onu ne zaman görebileceğiz benim aklım hep oraya takılıyor...Birde aklımın takıldığı Richard olayı vardı sanırım bu sezonda o çözülecek gibi duruyor bakalım diğeri ne zaman çözülür..
Edit : Melalcim yok artık diyorum bu senaryo ya :img-hyste:img-hyste
deadly_angel 08-04-08, 15:51 Canım eğer gördüğümüz Aaron bildiğim Aaron değilse sıkı dur senaryom hazır.
Claire ve Aaron Kate yüzünden adada ölmüş olsun.
Kate'de hamile olduğunu öğrenince kızım olursa Claire oğlum olursa Aaron koyacam demiş ve babası Sawyer'a benzeyen bir oğlu olmuş adınıda Aaron koymuştur.:img-hyste
Başka ihtimal yok yani.
Aaron'u görünce aklıma iki tane senaryo gelmişti.
Biri Kate adadan ayrılırken Claire oğlu kurtulsun diye Kate'e verdi veya Claire öldü.
Diğer senaryom ise Kate adada hamile olduğunu öğrendi Claire yüzünden bebeğini kaybetti Kate'de intikam için adadan giderken Aaron'u kaçırdı.:img-hyste
Yok mu arttıran.:img-hyste
Sen birde benim teorimi dinle:) El Jacko çeşitli seçimler yapmak zorunda kaldı ve Clarie'e zarar verdi.Bunun getirdiği suçlulukla Aaron'ı görmek istemiyor.
Bebek bence kesin Sawyer'dan, en azından öyle olmasını umuyorum.Gerçek Aaron ve Clarie'e umarım çok kötü birşey olmaz.
deadly_angel 08-04-08, 15:54 Bende seninle aynı fikirdeyim bencede bu Aaron o Aaron olmayabilir:img-cool2...Sevgili senaristler sesimizi duymuyorlar heralde acıyın bize yaw bu kadar zaman Sawyersiz Lost mu olur...
Lost'da hiçbirşey boşuna gösterilemz diye birşey okumuştum hakkaten doğru eminim bahsettiğin sahne de bir amaç için yazılmıştır...Bu amaç ta FF de ki Aaron'un Sawyer'in çocuğu olduğunu gösterir...Adamın bir kızı vardı acaba onu ne zaman görebileceğiz benim aklım hep oraya takılıyor...Birde aklımın takıldığı Richard olayı vardı sanırım bu sezonda o çözülecek gibi duruyor bakalım diğeri ne zaman çözülür..
Edit : Melalcim yok artık diyorum bu senaryo ya :img-hyste:img-hyste
Richard olayı beni çok meraklandırıyor.Hatta adam geçenlerde rüyama girdi bundan on yıl sonrasını gördüm.O derece etki yapmış bende.:)
Birde niye açık açık göstersinlerki Aaron'ı.Dikkatleri başka bir yöne çekmek için yapmış olabilirler bunu.Sawyer'a ne olacak onu da çok merak ediyorum.Umarım ölmez... Kızını gösterirler belki, gerçi fb olurmu bilemem... Şu ana kadar bir ses yok Sawyer'lı bir bölümle ilgili.:img-elvis:img-elvis
Sen birde benim teorimi dinle:) El Jacko çeşitli seçimler yapmak zorunda kaldı ve Clarie'e zarar verdi.Bunun getirdiği suçlulukla Aaron'ı görmek istemiyor.
Bebek bence kesin Sawyer'dan, en azından öyle olmasını umuyorum.Gerçek Aaron ve Clarie'e umarım çok kötü birşey olmaz.
İlk dediğinde olabilir aklıma gelmemişti.:)
Bebek Sawyer'dan diye mi Jack görmüyor yani sanmıyorum.
Kate'le Jack'in mahkemeden sonraki konuşmalarını hatırlayın o sahneyi gördükten sonra ben o çocuk bildiğimiz Aaron diye düşünmüştüm.
Claire ya adada kaldı veya öldü.
Şu ana kadar kaç kişinin adadan çıktığını gördük ya 6 oldu ya da 7 oldu sanırım.
Eğer Jack Claire'nin kardeşi olduğunu öğrendiyle onu adada bırakmaz gibime geliyor.
Kaç kişinin hayatını kurtaran adam kardeşinin hayatını mı kurtarmayacak.:icon_whis
elwiens_86 08-04-08, 15:59 Richard olayı beni çok meraklandırıyor.Hatta adam geçenlerde rüyama girdi bundan on yıl sonrasını gördüm.O derece etki yapmış bende.:)
Birde niye açık açık göstersinlerki Aaron'ı.Dikkatleri başka bir yöne çekmek için yapmış olabilirler bunu.Sawyer'a ne olacak onu da çok merak ediyorum.Umarım ölmez... Kızını gösterirler belki, gerçi fb olurmu bilemem... Şu ana kadar bir ses yok Sawyer'lı bir bölümle ilgili.:img-elvis:img-elvis
Richard ve rüya ...:img-hysteAlemsin ya benden beterleride varmış bende bir ara Richard'a sarmıştım o kadar merak ediyordum ki kafamda senaryolar kuruyordum ne zaman açıklayacaklarını da 14 gözle bekliyorum...
Ben artık bu sezon için Sawyer'le ilgili FB ya da FF olacağı yönünde ümidimi kestim...Ama bu senaristler sağ gösterip sol vurmaya bayılıyorlar o yüzden hiçbirşeyi kestiremiyorum...
deadly_angel 08-04-08, 16:03 İlk dediğinde olabilir aklıma gelmemişti.:)
Bebek Sawyer'dan diye mi Jack görmüyor yani sanmıyorum.
Kate'le Jack'in mahkemeden sonraki konuşmalarını hatırlayın o sahneyi gördükten sonra ben o çocuk bildiğimiz Aaron diye düşünmüştüm.
Claire ya adada kaldı veya öldü.
Şu ana kadar kaç kişinin adadan çıktığını gördük ya 6 oldu ya da 7 oldu sanırım.
Eğer Jack Claire'nin kardeşi olduğunu öğrendiyle onu adada bırakmaz gibime geliyor.
Kaç kişinin hayatını kurtaran adam kardeşinin hayatını mı kurtarmayacak.:icon_whis
Ama şöyle bir durum var.Aaron daha doğmamıştı uçak düştüğünde, dolayısıyla bence o kurtulan yedili arasında görünmüyor.Hem Kate onu mahkemeden saklamıştı.Onu kullanarak beraat etmeyi bile reddetmişti hatta.
Richard ve rüya ...:img-hysteAlemsin ya benden beterleride varmış bende bir ara Richard'a sarmıştım o kadar merak ediyordum ki kafamda senaryolar kuruyordum ne zaman açıklayacaklarını da 14 gözle bekliyorum...
Ben artık bu sezon için Sawyer'le ilgili FB ya da FF olacağı yönünde ümidimi kestim...Ama bu senaristler sağ gösterip sol vurmaya bayılıyorlar o yüzden hiçbirşeyi kestiremiyorum...
Ben de kestim umudumu, ama en azından onun sahnelerini arttırabilirler.Gerçi bu aralar hep sahil tarafı ön plandaydı.Ama 9. bölümde ortalık fena karışacak.Sawyer'ı bol bol görürüz herhalde.Bir taraftan da ölecek diye korkuyorum aslında.
[QUOTE=deadly_angel;6576375]Ama şöyle bir durum var.Aaron daha doğmamıştı uçak düştüğünde, dolayısıyla bence o kurtulan yedili arasında görünmüyor.Hem Kate onu mahkemeden saklamıştı.Onu kullanarak beraat etmeyi bile reddetmişti hatta.QUOTE]
hayır aaronda sayılıyor Oceanic 6'den biri olarak. 4X09'un promosunda Oceanic 6 tanıtılıyor .Jack ,Kate,Hurley,Sayid,Sun ve ...AARON
Sadece Aaron'un Claire'nin çocuğu olduğu bilinmiyor ,Kate'in çocuğu olarak biliniyor.
[/URL]
deadly_angel 08-04-08, 16:19 İyide bu birşey kanıtlamaz.Bir aldatmaca olabilir.Benim için yeterli değil Aaron'ın gösterilmesi.Sağ gösterip sol vurabilirler.
bence dışarda insanların bildiği Oceanic Six kesin olarak bu altı ama adadan başka insanlar da kurtulmuş olabilir. Desmond gibi. (çok net olarak bu altısı olduğu söyleniyor promoda Darkufo sitesinde de bu doğrulandı :img-wink:)
Başka bir spoiler;
Damon Lindelof Dishes on Lost's "Spectacular Kiss"!
Have I mentioned in the last week how much Damon Lindelof rocks my world? No? Well, in that case: Damon Lindelof rocks my world.
You guys have been emailing for more info ever since the official Lost magazine published a quote from D.L. promising a "spectacular kiss" in this season's finale, and frankly, I was dying to know myself! So I broke down and went to the man himself, asking:
"Is there still such a kiss in the works, even with the strike-shortened season? And could you give the fans any hints about who might be doin' this spectacular kissing?"
Keep reading for Damon's answer...
KDS,
It's still in the plan.
It's still spectacular.
It will happen between a boy and a girl.
But it doesn't happen on the island.
Your fan,
DL
Hold. The. Coconut. Phone! It doesn't happen on the Island?!
Okay, so does that mean it happens in the ocean just off the Island? Or in the sky above the Island? Or in a flashback...or back in the real world between two of the Oceanic Six?! Argh! Could it be Sun saying goodbye to Jin? Claire saying goodbye to Aaron? A new coupling in the future we haven't yet seen? (Kate and Sayid? Sun and Hurley?)
As for the opposite-sex info, well, I guess that kills our Juliet-Charlotte makeout dreams. Phewey.
kaynak:eonline -watch with Kristen
dolayısıyla bir çok çift bununla birlikte elenmiş oluyor.
deadly_angel 08-04-08, 16:32 Desmond kurtulmuştur gibi geliyor bana.Aynı şekilde Benjamin de dışarda.Ama iş kurtulmakla bitmiyor, asıl soru bundan sonrasıymış.Hep kurtulunca bitecek gibisanıyorduk ta ki 3. sezon finaline kadar.
Damon Lindelof Dishes on Lost's "Spectacular Kiss"!
Have I mentioned in the last week how much Damon Lindelof rocks my world? No? Well, in that case: Damon Lindelof rocks my world.
You guys have been emailing for more info ever since the official Lost magazine published a quote from D.L. promising a "spectacular kiss" in this season's finale, and frankly, I was dying to know myself! So I broke down and went to the man himself, asking:
"Is there still such a kiss in the works, even with the strike-shortened season? And could you give the fans any hints about who might be doin' this spectacular kissing?"
Keep reading for Damon's answer...
KDS,
It's still in the plan.
It's still spectacular.
It will happen between a boy and a girl.
But it doesn't happen on the island.
Your fan,
DL
Hold. The. Coconut. Phone! It doesn't happen on the Island?!
Okay, so does that mean it happens in the ocean just off the Island? Or in the sky above the Island? Or in a flashback...or back in the real world between two of the Oceanic Six?! Argh! Could it be Sun saying good to Jin? Claire saying good to Aaron? A new coupling in the future we haven't yet seen? (Kate and Sayid? Sun and Hurley?)
As for the opposite-sex info, well, I guess that kills our Juliet-Charlotte makeout dreams. Phewey.
kaynak:eonline -watch with Kristen
--------------------------------------------------------------
Hmm meşhur öpüşme sahnesi ada dışında olacak demek ki ve de çok ilginç ki,bir adamla kadın arasındaymış..:img-hyste..Dolayısıyla Juliet ve Charlotte ikilisini eleyebiliriz demek ki..:)
Ada dışında olduğuna göre Kate-Jack öpüşmesi olabilir..Ancak bu kadar net bir bilgiyi ortaya çıkartacak bir ipucu da verceklerini de pek zannetmiyorum..Belki de zaten onlar da bizim böyle düşünmemizi istiyor olabilirler.Kısacası spoiler var ama ne yazık ki yine kesin yanıt yok..Tek çare sezon finalini beklemek galiba..:)
Dayı mı?:img-hyste:img-hysteİlahi Hande yani varya nerden bulursun bu atasözlerini...Aman oda Jacko gibi doktor olurmuş Dr. Aaron ilginç olur doğrusu ama Sawyer'e benziyor şimdi Allah var..
Hande'cim bencede Aaron dayısına çekecek.:img-yes:
Yani ufaklığı Jack büyütürse huyu,suyu herşeyi benzer gibime geliyor.:icon_whis
Sorma valla, diller edüştük, Jacko'cular dalga geçer oldu bizimle Hem bir kere Aaron Jack'e hiçbir şekilde benzemiyuor.Hem o Aaron bildiğimiz Aaron olmayabilir.Kate ağlamıştı gebelik testinin sonucuna bakarken.Aşkta, savaşta ve Lost'ta herşey mümkündür.:img-hyste
:img-hyste:img-hyste
Ay yığdınız beni kızlar yaw :icon_whis
Evet jack'e pek benzemiyor çocukluğu büyük hali benzerse hemen kız çocuğu doğurma girişimlerime başlayıp Jack'le akraba olma yolunda büyük bir adım atmayı planlıyorum :img-in_lo :img-hyste
Tek dileğim dayısnı neresi benzerse benzesin inşallah herbişeyi benzer kadınlar konusunda zevki farklı olsun! Sawyer amcası gibi bi tane kanki bulsun kendine alemlere aksın! kate gibi birine bağlanıp ömrünü feda etmesin yavrucak
Anam savulun Denüz geliyoor :img-tomat:img-tomat
Bu konuya farklı bir mesajda değinmeliydim işte değiniyorum. :img-icecr
Ada dışında bir öpüşme yaşanacaksa bu kuvvetle muhtemel Jack ve Kate arasında olacaktır. Sonu...nereye kadar gider bilemiyorum fakat Jate fanları için etkileyici bir son olacaktır. Salt Jack fanı olan benim için Jack mutlu olsun yeter ya da Sawyer fanı biri için belliydi böle olacağı şeklinde yorumlanabilir. Fakat 4 sezondur beklenen bu vuslatın ada dışında gerçekleşmesi bende bilumum hayal kırıklığı yaratır şimdiden Damon'a duyurulur :img-pilot
Şöyle bir senaryo uydurdum. Melal'cim bende senin gibi uçtum yevrumm :img-hyste Şimdi bu vuslat mesela diyorum seyahat sırasında yaşanırsa yani Oceanic Six gemide seyahatteykene Kate Jack'ten hamile kalabilir. Çocuğun bu kadar büyük olması adadaki zaman durumuyla açıklanabilir. Seyahatleri belki uzun sürecek ya da farklı bir şekilde karaya geç ayak basacaklar! Bunlar tamamen hayal ürünü olup hiç bir gerçeklik payı yoktur. sakın ciddiye almayın :img-hyste
Claire'in ölmüş olmasına inanamam yaw :icon_sorr
Nasıl bağlayacaklar bu konuyu valla Richard'dan sonra kafamı en çok kurcalayan konulardan biri tez zamanda biri açıklama yapıversin yaww :img-cool2
deadly_angel 08-04-08, 23:20 El Jacko kuvvetleri iş başında yine.Balık krakerim ve çileğimi rahat bırakın lütfen:)Dengesiz mengesiz sonuçta sizin Jacko ömrünü çürütüyor ya o yeter benim eğlenmeme.:)
Ada dışında demek... Charlotte Juliet'i gerçekten atabiliriz.:) Aaron'cık Jack'ten olamaz, hem zaten kurtulduklarında bir çocuk varmış ortada.Mahkemeden sakladığına göre.Paraşüt bulup yere iniş yapman gerek canım.:img-hyste
Damon eğer bu sahneyi Jack ve Kate için böyle abarttıysa pes doğrusu derim.Penny Des öpüşmesi bekliyorum ben, umarım böyle olur.
deadly_angel 08-04-08, 23:33 Season Finale Scoop
Here is a little scoop for you all from a contact who has always provided me with excellent filming information.
- A Big scene is being planned for filming currently involving the Rescue
- The Freighter people are NOT the ones that do the rescuing
- The Season finale will leave you ballistic as far as cliffhangers go.
So who does rescue the Oceanic 6? I'm guessing Penny.
Kaynak: DarkUfo
M@vİ_M€Lek 09-04-08, 10:54 alışkanlıktan sanırım bu öpüşme olayı yine bizi ters köşeye yatıracakmış gibi geliyor..jack ve kate zaten öpüşmesi olası bir çift ama ben herzaman ki beklenmeyeni bekliyorum..mesela benjamin ve kate..:icon_whis
deadly_angel 09-04-08, 11:17 alışkanlıktan sanırım bu öpüşme olayı yine bizi ters köşeye yatıracakmış gibi geliyor..jack ve kate zaten öpüşmesi olası bir çift ama ben herzaman ki beklenmeyeni bekliyorum..mesela benjamin ve kate..:icon_whis
Japon balığı gözlü Benjamin ve bizim Austen.:img-hyste İşte bu hiç fena değil.
Büyük meraklayım ben bu öpüşme konusunda.Aradaki kaç yıllık özlemden sonra Des&Penny olur umarım.
alışkanlıktan sanırım bu öpüşme olayı yine bizi ters köşeye yatıracakmış gibi geliyor..jack ve kate zaten öpüşmesi olası bir çift ama ben herzaman ki beklenmeyeni bekliyorum..mesela benjamin ve kate..:icon_whis
Ayyy böyle birşey olursa Kate'e ağzıma geleni söylerim bini kimse tutamaz. :img-tomat
Ben Kate'in nasıl öyle lüks içinde yaşadığını merak ediyorum zaten tahminin öpüşme olarak değil ama gelecekte ortak çalışacakları için geçerli olabilir. :img-wink:
Season Finale Scoop
Here is a little scoop for you all from a contact who has always provided me with excellent filming information.
- A Big scene is being planned for filming currently involving the Rescue
- The Freighter people are NOT the ones that do the rescuing
- The Season finale will leave you ballistic as far as cliffhangers go.
So who does rescue the Oceanic 6? I'm guessing Penny.
Bu spoiler'dan sonra esaslı bir haydaaa çekmek istiyorum..:) Yeni gelen ekip kurtarmayacaksa kim kurtaracak bizimkileri..tamam zaten asıl amaçlarının bizimkileri kurtarmak olmadığını biliyorduk ama ben yine de oceanic 6'i onların kurtaracağını düşünmüşütm..
Benjamin olamaz kurtarıcı..Bu durumda adaya yeni birileri daha geliyor demektir ve şu durumda yazıldığı gibi Penny olması çok yüksek ihtimal..Dolayısıyla Des'in de kurtulduğu ama dünyanın bundan haberi olmadığını varsayabiliriz..Penny Des'i almadan gitmez herhalde..Bu durumda gerçek dünyadaki öpüşme Des ve Penny olabilir o zaman..:happy0064:happy0064
deadly_angel 09-04-08, 11:55 Bu spoiler'dan sonra esaslı bir haydaaa çekmek istiyorum..:) Yeni gelen ekip kurtarmayacaksa kim kurtaracak bizimkileri..tamam zaten asıl amaçlarının bizimkileri kurtarmak olmadığını biliyorduk ama ben yine de oceanic 6'i onların kurtaracağını düşünmüşütm..
Benjamin olamaz kurtarıcı..Bu durumda adaya yeni birileri daha geliyor demektir ve şu durumda yazıldığı gibi Penny olması çok yüksek ihtimal..Dolayısıyla Des'in de kurtulduğu ama dünyanın bundan haberi olmadığını varsayabiliriz..Penny Des'i almadan gitmez herhalde..Bu durumda gerçek dünyadaki öpüşme Des ve Penny olabilir o zaman..:happy0064:happy0064
Aslında Benjamin de olabilir bu kurtarıcı.Eli mahkum olursa yapar bu adam.Gerçi ensona bırakmak lazım bu ihtimali.Penny adaya gelecek bu sezon, kurtaran o olabilir.Ama babasına rağmen nasıl böyle birşey yapabilecek merak ediyorum.Gelenler pek uzun ömürlü gelmiyor bana.Dan ve pilot özellikle.
Eğer gemidekiler kurtarmayacaksa bana da Penny kurtaracak gibi geliyor. Öpüşme sahneside bu durumda dediğiniz gibi dez ve pen arasında. Ama hala şüphelerim var benim, çünkü bu kadar erken bir dez-pen buluşması beklemiyordum.
deadly_angel 09-04-08, 12:07 Eğer gemidekiler kurtarmayacaksa bana da Penny kurtaracak gibi geliyor. Öpüşme sahneside bu durumda dediğiniz gibi dez ve pen arasında. Ama hala şüphelerim var benim, çünkü bu kadar erken bir dez-pen buluşması beklemiyordum.
Pen karakterini canlandıracak olan oyuncu 4. sezon kadrosuna dahil diye okumuştum bir yerde.Gerçi onu 5. bölümde görmüştük.Ama zaten Pen, bu telefon konuşmasından sonra daha da harekete geçmiştir.Des'i bulmak için herşeyi yapacaktır.
penny kurtarsa bile neden hepsi kurtulmuyo hadi sawyer ve locke kurtulmayı istemez juliet yok kurtulanlar arasında onun kalmak için hiç bi nedeni yok
deadly_angel 09-04-08, 16:44 Çatışmalar olacak gibi görünüyor.Mesela 9. bölüm fragmanında ortalık bir hayli karışıktı, aynı şekilde promo resimlerinde de öyle.Ölenler olacaktır malesef, kalanlar da öyle...
Bu spoiler'dan sonra esaslı bir haydaaa çekmek istiyorum..:) Yeni gelen ekip kurtarmayacaksa kim kurtaracak bizimkileri..tamam zaten asıl amaçlarının bizimkileri kurtarmak olmadığını biliyorduk ama ben yine de oceanic 6'i onların kurtaracağını düşünmüşütm..
aynen bende gene bir haydaaaaa... widmore dicem ama adam zaten önüne geleni öldürüyor o değildir, penny olabilir aslında- adadan haberi vardı bizimkileri arıyordu daha doğrusu desmondcıığını :love05::img-in_lo benjamin olacağına dair inancım nerdeyse sıfır ama Lost bu benjamin hepsini kurtaradabilir hani yani her türlü ters köşe olamamız için :)
bu öpüşme olayıda nedir??
aynen bende gene bir haydaaaaa... widmore dicem ama adam zaten önüne geleni öldürüyor o değildir, penny olabilir aslında- adadan haberi vardı bizimkileri arıyordu daha doğrusu desmondcıığını :love05::img-in_lo benjamin olacağına dair inancım nerdeyse sıfır ama Lost bu benjamin hepsini kurtaradabilir hani yani her türlü ters köşe olamamız için :)
bu öpüşme olayıda nedir??
sezon finalinde bu zamana kadar görülmemiş tutkulu öpüşme sahnesi olacakmış tabi kişiler meçhul:love05::love04:
sezon finalinde bu zamana kadar görülmemiş tutkulu öpüşme sahnesi olacakmış tabi kişiler meçhul:love05:
aaaa, aaaaaaaaaaaaaaa vay canınaaaa :happy0064 tek kelimeyle dude demek istiyorum :) penny ve desmond olsun lütfeeeen ya.. jack-kate-sawyer-juliet falan görmekten gına geldi hani charlie ve claire olabilirdi gerçi ama benim terchim penny ve desmond yönündeee :love05::love05::love05::love05::love05:
deadly_angel 09-04-08, 18:48 Clarie&Charlie zaman kalıbı içerisinde normal şartlar altında gerçekleşmesi imkansız bir öpüşme.Charlie'nin Hurley'nin FF'ında ona görünmesi ve ''ölüyüm ama buradayım'' demesinden ötürü bazı fanlar tarafından düşünülüyor.
Yani bu Damon da öle bir atıyor ki ortaya bir şey, üret üret bitmez teori:) Belki de izleyince hiçte muhteşem bir şeymiş gibi gözükmeyecek yani:)
Aman Allahım neler olmuş öyle 2 tanecik bölümde diycem ama lost bu.bir bölüm izlemezsen bile birçok şeyi kaçırabilirsin.michael ın ortaya çıkacağını biliyordum ama bu şekilde ve başka bir kimlikte olması çok heyecanlı olmuş.tabi ben burdaki kişilerden bayağ geri kalmışım ama pek bi heyecanlıydı,kusuruma bakmayın :)birde aeron olayından sonrada birşey daha öğrenmiş oldum ki spoiler ları okumamak gerekiyormuş,buraya ne yazılıyorsa çıkıyo dizide,şaşırmak pek mümkün olmuyor :)
Bu sezon için 5 bölüm daha izleyecektik, ama yapımcılar ve kanal şu anda ekstra 1 saat daha için anlaşmaya çalışıyorlarmış:happy0064
Kaynak (http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=73adc1fc-2870-4db6-888c-2e04c3e5d98d)
Yani 10 dakika için bile anlaşsalar yine sevinirdim:)
deadly_angel 10-04-08, 13:07 Umarım bir anlaşma sağlanır.Kesinlikle ben de öyle, on dakika için bile anlaşsalar çok sevinirim.Bu iyi bir haber.:)
deadly_angel 10-04-08, 18:26 4x11 Bölümünün Adı "Cabin Fever",
4x12 Bölümünün Adı ise "There is No Place Like Home"
4x11 Bölümünün Adı "Cabin Fever",
4x12 Bölümünün Adı ise "There is No Place Like Home"
ya acaba bu 4x12 de adadan çıkacaklar mı ya? there is no place like home.. bana direkt onu çağrıştırdı valla :) çok sağol canım..:good:
deadly_angel 10-04-08, 21:53 (4x10) Something Nice Back Home Spoiler!
Future Jack (with no beard) is going to get his car in the hospital's parking zone.
Memphis is a random guy making a phone call to a guy called Avellino (Sayid Flashforward anyone?).
At some point the phone stops functioning and Memphis approaches Jack speaking Italian, but with it is clear that he wants Jack to lend him is phone. Jack smiles and says he doesn't understand (of course he's lying... Jack is kind of a jerk in the future as it's established in all the flashes of this episode)
Memphis with a poor English says "Please Doctor Shephard"
Jack ask what he has just said and Abaddon appears.
Abaddon "Let me introduce you Emilio Duranti"
Jack seems to recognize the name. It's a name heard in the episode.
Abaddon says something to Duranti (speaking in arab) and then Duranti goes away. We never see Memphis again in the episode, but Abaddon-Shephard deals with previous meeting of Hurley and Abaddon (4x01), Duranti's son and Miles Straume, who has apparently left the island.
ya arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkürler ama lütfen yazdığınız spoilerları birazda türkçe yazarsanız sevinirim ben bu ingilizce olanlardan bişey anlamıyorum programla türkçe yaptığım zamanda çok saçma şeyler çıkıyor ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
(4x10) Something Nice Back Home Spoiler!
Future Jack (with no beard) is going to get his car in the hospital's parking zone.
Memphis is a random guy making a phone call to a guy called Avellino (Sayid Flashforward anyone?).
At some point the phone stops functioning and Memphis approaches Jack speaking Italian, but with it is clear that he wants Jack to lend him is phone. Jack smiles and says he doesn't understand (of course he's lying... Jack is kind of a jerk in the future as it's established in all the flashes of this episode)
Jack seems to recognize the name. It's a name heard in the episode.
Abaddon says something to Duranti (speaking in arab) and then Duranti goes away. We never see Memphis again in the episode, but Abaddon-Shephard deals with previous meeting of Hurley and Abaddon (4x01), Duranti's son and Miles Straume, who has apparently left the island.
Spoiler için teşekkürler deadly_angel...
jack ff'leri izleyeceğimiz bir bölüm olacak galiba..Ama anlaşılan onu pek de hoş bir şekilde göremeyeceğiz..Zaten 3.sezon finalinde ben Jack'in o bitik halini görmeye,ilaç kullanan,kendini bırakmış birisi olduğu gerçeğine alışamamıştım..Onun gibi bir adamın o halde olması gerçekten üzücüydü..Şimdi o zamandan biraz daha öncesini izleyeceğiz galiba...Henüz sakalı yok ama derbederleşmeye başlamış bile...:( Acaba onu bu hale getiren olay ya da olaylar tam olarak ne..Çünkü 4x01'de gayet normal bir Jack vardı karşımızda..Ama geçen zamanda ne olduysa oldu ve Jack tamamen zıt bir karaktere büründü..
Yine Abaddon'ı göreceğiz,yeni karakterler var..Avellino'yu hatırlayamadım,bunun için Sayid ff'si olan bölüme yeniden bakmam lazım..Bir de Emilio Duranti...Bir de oğlu var..O neyin nesi,kimin fesi anlamış değilim..
Bir an önce başlasa da izlesek..İyice meraklanmaya başladım..
Bu arada bir bölüm daha çekilebilme olasılığı varmış..İnşallah gerçekleşir..Aynen ben de 10 dakikaya bile razıyım..:)
1. Oceanic 6 in adadan nasıl ayrıldığını
2. Geride kalanlara ne olacağını
3. Sayid in neden Ben için çalıştığını
4. Tabutun içinde kimin olduğunu öğreneceğiz.
5. 9. bölümde Ben in flashforwardı var
6. “Black smoke” gözükecek ve onun yeni bir boyutunu öğreneceğiz.
7. Önümüzdeki birkaç bölümü ve “yılları” kuracak olan büyük ve gizemli bir hikaye başlayacak Claire için.
8. 10. bölümde Jack flashforwardı var.
9. Sadece bir flashback var.( 11. bölümde Locke fb ı olması muhtemel.)
10. Orchid in 3 basamağını da göreceğiz ve zamanda yolculukla ilgili yetenekleri öğreneceğiz.
11. Penny, Richard ve Abaddon gözükecek.
12. Daniel Faraday ve Miles kendileri hakkındaki hikayeler için gelecek sezona kadar beklemek zorunda.
13. Hurley Black Smoke la karşılaşacak.
14. Finaldeki öpüşme üçgeni karıştıracak.
15. Sawyer hummalı bir silah çatışmasının içinde olacak.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/04/doc-jensen-secrets-from-set.html)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/409/th_hurley_l.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/409/hurley_l.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/409/th_jack_l.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/409/jack_l.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/409/th_sawyer_l.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/409/sawyer_l.jpg)
çok teşekkürler canım tüyo için :) ben çevirmeye çalışıyım şimdilik size biraz :)
gelecekteki Jack (sakalsız olan) hastanenin park alanından arabasını alıyor..
Memphis Avellino isimli birisiyle telefonla konuşan sıradan bi adam, aynı adna memphis jack'e telefona gelmesini ister ama bunun italyanca söyler.. JAck güler ve anlayamadığını söyler -ama bu bi yalandır, jack gelecekte tam bir pislik olmuştur ve bu bölümdeki bütün flashler bunun üzerine kuruludur..
Jack seems to recognize the name.
Memphis zayıf bir ingilzceyle "lütfen Doktor Shephard" der, Jack ne dediğini tekrar etmesini ister o sırada Abaddon ortaya çıkar. Abaddon "Sizi Emilio Duranti ile tanıştırayım" der, Jack bu ismi tanımış gibi gözükmektedir...
It's a name heard in the episode.
Abaddon says something to Duranti (speaking in arab) and then Duranti goes away.
bu isim bölümde duyulan bir isimmiş. Abaddon Duranti'ye arapça birşeyler söyler, Duranti yanlarından gider..
We never see Memphis again in the episode, but Abaddon-Shephard deals with previous meeting of Hurley and Abaddon (4x01), Duranti's son and Miles Straume, who has apparently left the island.
Memphis'i bölüm boyunca bir daha görmeyiz ama Abaddon ve Shephard önceki -4x01 deki- hurley ve abaddon görüşmesi üzerine anlaşırlar, durantinin oğlu ve miles straume - ki bu görünüşe göre adadan ayrılmıştır.
son paragraftan emin değilim kötü bi çeviri oldu :img-icecr
Yalnız bu Jack le ilgili olan spoilerın sonradan şaka olduğu ortaya çıkmış.
Yalnız bu Jack le ilgili olan spoilerın sonradan şaka olduğu ortaya çıkmış.
hımmm yapma ya.. neyse az kaldı zaten yeni bölüme daha sağlam tüyolarda gelmeye başlar artık.. :)
deadly_angel 11-04-08, 13:09 1. Oceanic 6 in adadan nasıl ayrıldığını
7. Önümüzdeki birkaç bölümü ve “yılları” kuracak olan büyük ve gizemli bir hikaye başlayacak Claire için.
10. Orchid in 3 basamağını da göreceğiz ve zamanda yolculukla ilgili yetenekleri öğreneceğiz.
12. Daniel Faraday ve Miles kendileri hakkındaki hikayeler için gelecek sezona kadar beklemek zorunda.
Ne kadar karışık.:img-elvis Finaldeki öpüşme beni iyice meraklandırdı.Ne olacak yani Sawyer&Juliet filan mı yapacaklar? Nasıl karışık bir hal alacak diğer türlü? Jack&Kate olursa kıyameti koparırım valla!!!
James'e umarım birşey olmaz, bu konuda endişeleniyorum.
Benjamin'le ilgili bir bölüm olacakmış bu beni heyecanlandırı.Aynı şekilde Locke'ın fb olayı canımı çok fena sıktı!! Bu adama sinir oluyorum.
Penny adaya geliyordur umarım.Bilgiler gerçekten muhteşem, büyük meraktayım!!!
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/04/doc-jensen-secrets-from-set.html)
bu üçgenden kasıt Jack&Kate&Sawyer triosu muhtemelen...şu anki gidişata bakarsak Sawyer ve Jack öpüşmediği müddetçe üçgeni karıştıracak olan JATE :love05: gibi görünüyor
Bu spoilerlara göre sezon sonunda sorularımızın çoğu cevaplanmış olacak, tabii yenileri eklenecektir.
James konusunda ben de biraz endişelendim, ama öldürecek kadar cesaretleri yoktur artık heralde senaristlerin:)
Bu finaldeki öpüşmede iyice Jack ve Kate yolunda ilerliyor. Öyle olursa bende yıkarım buraları valla:)
deadly_angel 11-04-08, 13:53 James ölürse protesto eder pek çok insan.Sawyer'ın o harika yüzünü görmek için izleyen o kadar çok kişi var ki.:)
Bu arada Jate olayına sinir oldum.Ama ben hala öyle düşünmüyorum.Bir kere üçgenin karışması için öpüşen kişilerin diğer üçüncü kişi tarafından görülmeleri gerek.Ayrıca James zaten Kate'in dengesizliğinin farkında.Hala emin değilim o yüzden.Bu arada bu öpüşme adada mı olacaktı yoksa gelecekte mi?
Öpüşmenin adada olmayacağıyla ilgili spoiler da vardı işte, olay orda kopuyor zaten:) Hani Juliet-Jack diyeceğim ama kendim bile inanamıyorum:)
deadly_angel 11-04-08, 14:03 Öpüşmenin adada olmayacağıyla ilgili spoiler da vardı işte, olay orda kopuyor zaten:) Hani Juliet-Jack diyeceğim ama kendim bile inanamıyorum:)
Öyle çok istiyorum ki şu Juliet&Jack olayını.Bu ff ise şöyle düşünebiliriz: Jack delirme sürecinden önce Kate'i görmüş olabilir, öpüşmüşlerdir.Hani şu mahkemeden sonraki bir zaman diliminde.Sonra her ne olduysa Kate El Jacko'dan uzaklaşıyor zaten.
FF olmasın buna dayanamam:)
Evet aslında sonuçta öpüşseler bile sonu iyi bitmiyor gibi:) Valla ben artık bıktım bu üçgen işinden, tamamen hiç tanımadığımız farklı insanlara yönelsinler. Hiç kimse üzülmemiş olur:)
9. bölümün yeni promosunda da black smoke geliyor gibi gözüküyor. Bir de Ben kendini kapatıyor sanırım kendi gizli dolabına, artık Locke u da alır mı bilmem:)
deadly_angel 11-04-08, 14:10 Evet aslında sonuçta öpüşseler bile sonu iyi bitmiyor gibi:) Valla ben artık bıktım bu üçgen işinden, tamamen hiç tanımadığımız farklı insanlara yönelsinler. Hiç kimse üzülmemiş olur:)
9. bölümün yeni promosunda da black smoke geliyor gibi gözüküyor. Bir de Ben kendini kapatıyor sanırım kendi gizli dolabına, artık Locke u da alır mı bilmem:)
9. bölüm tam bir curcuna zaten.:) Çatışma başlıyor, Benjo neler yapacak merakla bekliyorum.Valla Jate ve Skate hayranları çok sayıda.Ya Skate olsun ya da hiç.
elwiens_86 11-04-08, 15:42 Öncelikle hazal_90 çeviri için teşekkürler..
Şaka bile olsa bizim eljacko ve "tam bir pislik" lafı aynı cümlede duymak ilginç doğrusu....:icon_whis:kahve Gerçek olsaydı bu spoilera üzülmezdim heralde hep pislik olma görevini James'in üzerine yığdıklarından sanırım bu defa sevinecektim ama neyse yinede birgün bunun gibi bir spoiler duyarız ee konu Psikojack olunca beklenir dimi...:img-wink:
Nasıl yani?Çok kafa karıştırıyorlar ya beynimiz Lost olacak yine...
Aaron'la ilgili gerçekleri çözmeye başlıyoruz sanırım Claire ile ilgili birşeyi hiç bu kadar merak etmemiştim...Sonunda Richard'la ilgili de birşeyler öğreneceğiz bu sezon neyse ki....Hurley ve Smoke:img-fie::img-fie:bu nasıl birşey olur hiç düşünemiyorum...Öpüşme üçgeni mi? Bu bizim Jack>Kate<Sawyer aşk üçgenine benziyor yaw:img-hysteSawyer ve çatışma normal bir duyum bunu bekliyordum zaten aman şimdilik yaşıyor olduğunu bilmek bile yetti...:icon_sorr
8nil8 tarafından gönderildi
tabutun içindekii işte merakla beklediğim bir nokta neyse öğrenelim bakalım :) Claire için gizemli hikaye.. Claire'i hiçbir zaman böyle birsürü olayın merkezinde gibi düşünmemiştim hiç hani ilginç olacak baya.. öpüşme üçgeni karıştıracak.. üçgen diyorsa kesin ya jack-sawyer-kate üçlüsüdür yada jack-kate-juliet.. ki ortalık karıştığına göre olsa olsa jackle kate öpüşür sawyer da ortalığı dağıtır "çekilirnn uleynnn" diye :img-hyste:img-hyste
teşekkürler bu arada tüyo için :)
deadly_angel 11-04-08, 17:58 Her zaman Clarie'in hikayede çok önemli bir yere sahip olduğunu savunmuşumdur.Pek çok Lost fanı artık onu önemsiz bir karakter olarak görmeye başlamışlardı.Ta ki Eggtown bölümünün sonuna kadar.Clarie karakterini çok severim, merakla bekliyorum o hikayeyi.Ona neler olduğunu bu sezonda öğreniriz umarım...
Jack'cüğüm hakkındaki sataşmalarına cevap vermeme büyüklüğü gösteriyorum :img-icecr
Jack'te cvp vermezdi :P:P :img-hyste
Claire'i çok severdim dünya ahret görümcem olsun :img-hyste Ama Charlie öldükten sonra nefret etmeye başladım ben yahu! Ne kadar çabuk unutuu :(
Yazık diil mi Charlie onun yüzünden ölmedi mi :img-cray:
deadly_angel 11-04-08, 18:12 Jack'cüğüm hakkındaki sataşmalarına cevap vermeme büyüklüğü gösteriyorum :img-icecr
Jack'te cvp vermezdi :P:P :img-hyste
Claire'i çok severdim dünya ahret görümcem olsun :img-hyste Ama Charlie öldükten sonra nefret etmeye başladım ben yahu! Ne kadar çabuk unutuu :(
Yazık diil mi Charlie onun yüzünden ölmedi mi :img-cray:
Clarie aslında nereden nereye geldim bunalımı içerisinde.ben ondan büyük bir patlama bekliyorum.
''Jack'cüğün'' hakkında yazdığın cevap vermeme cevabına bir Sawyer fanı olarak cevap vermeme hakkımı kullanıyorum bende:) James olsa eminim şirin bir lakapla bu işten kurtulurdu.
Neyse bu üçgen dörtgen olayı bir an önce çözüme kavuşmalı.Sanırım hepimizin bu konudaki tek ortak fikri bu, öyle değil mi Baş El Jacko'cu? :)
Clarie aslında nereden nereye geldim bunalımı içerisinde.ben ondan büyük bir patlama bekliyorum.
''Jack'cüğün'' hakkında yazdığın cevap vermeme cevabına bir Sawyer fanı olarak cevap vermeme hakkımı kullanıyorum bende:) James olsa eminim şirin bir lakapla bu işten kurtulurdu.
Neyse bu üçgen dörtgen olayı bir an önce çözüme kavuşmalı.Sanırım hepimizin bu konudaki tek ortak fikri bu, öyle değil mi Baş El Jacko'cu? :)
Aynen öyle ben Jack'cüğüme Juliet'i daha çok yakıştırıyorum bu konuda da hemfikiriz ama o İlla Kate derse söyleyecek bişiyim yok allahın emri ile isteriz :img-hyste
Ben Claire'in büyük bir patlama yaşayacağına inanmıyorum aksine Charlie konusunu dizide gündeme getirmemek için ellerinden geleni yapacaklar. Diziden çıkmış bir oyuncuyu unutturmak isteyeceklerdir. :img-wink:
deadly_angel 11-04-08, 18:24 Aynen öyle ben Jack'cüğüme Juliet'i daha çok yakıştırıyorum bu konuda da hemfikiriz ama o İlla Kate derse söyleyecek bişiyim yok allahın emri ile isteriz :img-hyste
Ben Claire'in büyük bir patlama yaşayacağına inanmıyorum aksine Charlie konusunu dizide gündeme getirmemek için ellerinden geleni yapacaklar. Diziden çıkmış bir oyuncuyu unutturmak isteyeceklerdir. :img-wink:
Oww! İşte bu harika.Jacket daha iyidir hem.Kate'i çok severim ama bu konuda tutarsız davrandığını inkar edemem.Juliet dizide uzun ömürlü olursa neden olmasın.Umarım o da kurtulmuştur.:img-wink:
Aslında benim bahsettiğim Charlie konusu değildi sadece.Clarie bu gruplaşmanın ortasında kaldı bir bakıma.Yani sadece Hurley etkileyici konuştu diye keltepeyle gitti.Hiçbir olaya karıştırılmıyor, fikir söyleyemiyor filan.
Charlie'yi unutturmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Aslında son birkaç bölüme bakınca insan pek aramıyor.Ya da henüz bir bölüm boşluğuna düşmedik ondan bana öyle geliyor.
elwiens_86 11-04-08, 18:26 Mrs.Sheaphard size sesleniyorum şimdi bir senden bir benden kan davası olmasın bende konuşmama hakkımı kullanıyorum:img-hyste:img-hyste...
Aslında sevgili görümceniz hiçte yabana atılacak kız değildi ama hep gözden kaçan kişi oldu şahsen ben bile yabana attım kızı ta ki babasının büyük bay Sheaphard olduğunu öğrenene kadar ondan sonra ne olacak diye beklerken araya öyle bölümler girdi ki Claire'ı tekrar unutur olduk(m).
Şu üçgen olayına bayıldım yalnız hea yine sağ gösterip sola yatırdılar(ya da yatıracaklar :img-hyste )...Ama kesinlikle Jack>Kate<Sawyer üçlüsü olacak gibi geliyor...Aslında hiç böyle birşeyi kaldıracak psikolojide değilim zira bu üçlüyü görecek tahammülüm yok böyle bir finali hiç hayal etmemiştim...Ben hep Des. ve Penny diye düşünmüştüm ama onların arasında da bir üçüncü şahsı yok ( ya da biz öyle sanıyoruz ya da fazla uçtum :img-hyste ).
deadly_angel 11-04-08, 18:29 Juliet Sawyer yaparlar belki.Ben niyeyse Jack&Kate öpüşmesinin ortalığı karıştıracağını düşünmüyorum.En azından adada yaşanırsa.Ada sonrası zaman dilimi gerçekten çok karışık.Sıralamayı arada karıştırdığım oluyor.
Sanırım Penny ve Des öpüştüğünde kurtulmuş olacaklar.:) Umudumu kırdı bu üçgenli dörtgenli spoiler.
Ama Penny bu sezon tekrar görünecekmiş.Kimbilir belki Des&Penny'dir.Umarım öyle olur.
Oyyyy OMGGGG!!!
:img-in_lo:img-in_lo
Aydan bebişimm ben bu hitabı çok sevdim sonsuz kredi sana Jack ile ilgili de olsa duymıycam valla :P
Canım bana da o üçlü arasında gibi geliyor. Bende böyle bir sona kendimi hazırlamadım. Jack'in Kate'e karşı onca düşünceli ve iyi niyetli davranmasına rağmen Sawyer'le işi pişirmesinden :img-hyste ve, ve de, ayrıca Jack'e ümit verip Sawyer'le işi pişirmesinden dolayı Kate'le Jack'i düşünemiyorum yazuk benüm bebüşüme yok Kate gitsin Sawyer'a ben istemiyem :img-fie::img-beee:
Denüz'cüm Juliet daha bi akıllı yaw hoş eksi kutuplar birbirini çeker ama sanki Juliet Jack'in diğer yarısıymış gibi geliyor dişi haliymiş gibi geliyor anlatabiliyor muyum :img-blush
elwiens_86 11-04-08, 18:57 Oyyyy OMGGGG!!!
:img-in_lo:img-in_lo
Aydan bebişimm ben bu hitabı çok sevdim sonsuz kredi sana Jack ile ilgili de olsa duymıycam valla :P
Canım bana da o üçlü arasında gibi geliyor. Bende böyle bir sona kendimi hazırlamadım. Jack'in Kate'e karşı onca düşünceli ve iyi niyetli davranmasına rağmen Sawyer'le işi pişirmesinden :img-hyste ve, ve de, ayrıca Jack'e ümit verip Sawyer'le işi pişirmesinden dolayı Kate'le Jack'i düşünemiyorum yazuk benüm bebüşüme yok Kate gitsin Sawyer'a ben istemiyem :img-fie::img-beee:
Denüz'cüm Juliet daha bi akıllı yaw hoş eksi kutuplar birbirini çeker ama sanki Juliet Jack'in diğer yarısıymış gibi geliyor dişi haliymiş gibi geliyor anlatabiliyor muyum :img-blush
Bebişim sen iste ben sağa hep böyle hitap ederim...:img-hyste:img-hyste
Al benden de o kadar mümkünse Jack alsın Juliet'ini kaçsın adadan ondan akıllı ve güzelini mi bulacak ta bi "japon balığı gözlü"(Deniz'in tabiriyle) Benjamen yollarına taş koymazsa...Şu sıralar dediğim gibi psikolojim hiç iyi değil o yüzden Kate'i görmeye bile tahammülüm yok rica etsek yapımcılardan da finalde sadece Sawyer ve Jack gösterilse şu öpüşme olayıda gelmez bahara ertelense duyarlar mı acaba ya da erteleyemezlerse de Des.&Penny yapsınlar buna da şükür deriz otururuz yani...
deadly_angel 11-04-08, 18:59 Japon balığı gözlü Benjo Juliet ve Jack'i öpüşürken filan görse herhalde Black Smoke'u çağırıverir.:) Adam feci halde takık Juliet'e.Jack'i Juliet mutlu eder valla, Juliet'i de Jack.Birbirleriyle gerçekten çok uyumlular karakter bakımından.
elwiens_86 11-04-08, 19:04 Japon balığı gözlü Benjo Juliet ve Jack'i öpüşürken filan görse herhalde Black Smoke'u çağırıverir.:) Adam feci halde takık Juliet'e.Jack'i Juliet mutlu eder valla, Juliet'i de Jack.Birbirleriyle gerçekten çok uyumlular karakter bakımından.
Eee Banjamen'e kalsa hemencecik atıcak Jack'i Black Smoke'un önüne ama o bile tırsıyor...:img-hyste:img-hyste
Kesinlikle Juliet'i ilk gördüğüm anda Jack'le çok uyumlu olduğunu düşündüm ki ikiside doktor, ikisi de hero:img-hyste daha ne olsun...
Ama nedendir son zamanlarda Lost sadece gemide geçer oldu adadakilerden ses soluk çıkmıyor birkaç kare gösterip hopp tekrar gemiye geliyoruz...Sanırım bundan sonraki bölümlerde son 8 bölümde görmediğimiz aksiyon ve dram göreceğiz...
deadly_angel 11-04-08, 19:11 Eee Banjamen'e kalsa hemencecik atıcak Jack'i Black Smoke'un önüne ama o bile tırsıyor...:img-hyste:img-hyste
Kesinlikle Juliet'i ilk gördüğüm anda Jack'le çok uyumlu olduğunu düşündüm ki ikiside doktor, ikisi de hero:img-hyste daha ne olsun...
Ama nedendir son zamanlarda Lost sadece gemide geçer oldu adadakilerden ses soluk çıkmıyor birkaç kare gösterip hopp tekrar gemiye geliyoruz...Sanırım bundan sonraki bölümlerde son 8 bölümde görmediğimiz aksiyon ve dram göreceğiz...
Hemde nasıl! 9. bölüm promosunda ortalıkbirbirine girmişti.Resimlerden birinde Benjo kendinden büyük olan bir dolabı ittiriyordu, çok gülmüştüm.:) O adama hiçbirşey olmaz, Miles ne güzel açıklamıştı son bölümde.:)
elwiens_86 11-04-08, 19:17 Hemde nasıl! 9. bölüm promosunda ortalıkbirbirine girmişti.Resimlerden birinde Benjo kendinden büyük olan bir dolabı ittiriyordu, çok gülmüştüm.:) O adama hiçbirşey olmaz, Miles ne güzel açıklamıştı son bölümde.:)
Ben henüz promoyu izlemedim şahsen bir süre daha izlemeyi düşünmüyorum daha çok var meraktan ölürüm ben...
Benjo & kendinden büyük dolap:img-hyste:img-hysteMuhteşemmiş ya izlesem mi acaba...Miles hakkaten doru söylemiş o adama hem birşey olmaz hem herkesi kandırabilir en kanmam diyeni bile...Adı üçkağıtçıya çıkan James'i bile kandırdı o -nabız ölçen saat olayında- bu nedende o adamın her an başının altından birşeyler çıkar ki çıkıyorda anlattığın kadarıyla...
Bebişim sen iste ben sağa hep böyle hitap ederim...:img-hyste:img-hyste
.... rica etsek yapımcılardan da finalde sadece Sawyer ve Jack gösterilse şu öpüşme olayıda gelmez bahara ertelense duyarlar mı acaba
Ay süppperrr harika müthüş fikir :happy0064
Sawyer'cıları seviyom yaww :img-icecr
Ah ahh nerde o günler canım benim. Benjamin mutlululuklarını bozar mı bozar valla o olay nerden çıktı ben hala çözebilmiş diilim ya hadi neyse :P
Bu arada ben Benjamin'e de hastayım yaww :icon_whis
Bi insan bu kadar zeki bu kadar kurnaz bu kadar japon balığı gözlü olur :img-hyste
acayip bir karizması var karakter olarak Jack ile Juliet neyse benimle benjamin'de aynı oyuz yane :img-hyste
Japon balığı gözlü Benjo Juliet ve Jack'i öpüşürken filan görse herhalde Black Smoke'u çağırıverir.:) Adam feci halde takık Juliet'e.Jack'i Juliet mutlu eder valla, Juliet'i de Jack.Birbirleriyle gerçekten çok uyumlular karakter bakımından.
Kesinlikle öyle canım birde Juliet'in gözü dışarıda değil sevdim mi adam gibi seviyor. Aslında Jack daha güzel bir kadını hakediyor benim gözümde -mesela ben :P- ama herşey güzellik değil! Juliet'in fiziği de kate'e bin basar aha da didim kurtuldum :img-hyste
deadly_angel 11-04-08, 19:26 Ben henüz promoyu izlemedim şahsen bir süre daha izlemeyi düşünmüyorum daha çok var meraktan ölürüm ben...
Benjo & kendinden büyük dolap:img-hyste:img-hysteMuhteşemmiş ya izlesem mi acaba...Miles hakkaten doru söylemiş o adama hem birşey olmaz hem herkesi kandırabilir en kanmam diyeni bile...Adı üçkağıtçıya çıkan James'i bile kandırdı o -nabız ölçen saat olayında- bu nedende o adamın her an başının altından birşeyler çıkar ki çıkıyorda anlattığın kadarıyla...
İzle izle daha da meraklanırsın ama şimdiden söyleyeyim.:)
Ben zaten Benjo'dan ilk kez Sawyer'ı kandırdığı zaman korkmuştum.O nasıl bir psikolojik baskıydı öyle.Sıradışı bir adam.
Kesinlikle öyle canım birde Juliet'in gözü dışarıda değil sevdim mi adam gibi seviyor. Aslında Jack daha güzel bir kadını hakediyor benim gözümde -mesela ben :P- ama herşey güzellik değil! Juliet'in fiziği de kate'e bin basar aha da didim kurtuldum :img-hyste
Seni imza filan toplayıp Lost çekimlerine yollamayı düşünüyorum ben zaten.Senaryoya destek vermen kaydıyla tabi.Jate olaylarını açmazsın nasıl olsa sen giriyorsun diziye.:):) Yok artık şimdi Kate'in fiziği Jules'dan daha iyi.Ama Jules çok ilginç bir tip.İncileri laf arasına sıkıştırıp atıveriyorsun ortalığı.Seni Kate düşmanı seni.
Seni imza filan toplayıp Lost çekimlerine yollamayı düşünüyorum ben zaten.Senaryoya destek vermen kaydıyla tabi.Jate olaylarını açmazsın nasıl olsa sen giriyorsun diziye.:):) Yok artık şimdi Kate'in fiziği Jules'dan daha iyi.Ama Jules çok ilginç bir tip.İncileri laf arasına sıkıştırıp atıveriyorsun ortalığı.Seni Kate düşmanı seni.
:icon_whis:icon_whis
Valla billa daha iyi bunu şaka ya da nefret ettiğim için söylemiyorum bi kere Kate'de boy yok, yuvarlak hatlar yok hiç bişiy yok yaw:img-hyste
Ama muhteşem bi yüzü, müthiş saçları ve harika gözleri var :img-in_lo
Juliet'in fiziği çok daha hoş ve kadınsı :img-wink:
Ahh bebişim nerde ben Lost çekimlerine gidicem evlü barklu olmasam belki :img-in_lo çoktan gitmiştim :img-icecr
ben adaya gidersem Sawyer'da tehlikeye girebilir söyleyeyim :img-hyste
Çok iddialı gördüm kendimi canım :icon_whis
elwiens_86 11-04-08, 19:41 İzle izle daha da meraklanırsın ama şimdiden söyleyeyim.:)
Ben zaten Benjo'dan ilk kez Sawyer'ı kandırdığı zaman korkmuştum.O nasıl bir psikolojik baskıydı öyle.Sıradışı bir adam.
Yok yok ben izlemim son bir hafta kala izlerim...
Lost'un hiçbir bölümünde böyle keklenmiş hissetmemiştim ki James'i düşünemiyorum bile...:img-hysteBenjamen çok başka birşey nedendir bilmiyorum kötülerin kötüsü bir adam ama nedense nefret etmiyorum Hande'nin dediği gibi sadece çok kurnaz çok çok akıllı...Sayid gibi zeki bir adam nasıl olurda onun adamı olur diyoruz ya bu adam onu kim bilir neyle kandırdı...
deadly_angel 11-04-08, 19:42 :icon_whis:icon_whis
Valla billa daha iyi bunu şaka ya da nefret ettiğim için söylemiyorum bi kere Kate'de boy yok, yuvarlak hatlar yok hiç bişiy yok yaw:img-hyste
Ama muhteşem bi yüzü, müthiş saçları ve harika gözleri var :img-in_lo
Juliet'in fiziği çok daha hoş ve kadınsı :img-wink:
Ahh bebişim nerde ben Lost çekimlerine gidicem evlü barklu olmasam belki :img-in_lo çoktan gitmiştim :img-icecr
ben adaya gidersem Sawyer'da tehlikeye girebilir söyleyeyim :img-hyste
Çok iddialı gördüm kendimi canım :icon_whis
Elizabeth gerçekten hoş bir kadın, onda tuhaf bir tılsım var.Zaten bir onda bir de Cate'de var.
Sawyer konusunu ayrı bir zamanda özel olarak görüşelim.:):)
Bu arada FF keşke Tarzaniye Danielle ile ilgili olsaymış.Keltepe'yi ve onun tuhaf kader anlayışını yeniden görmek istemiyorum.Adada zor katlanıyorum zaten.
deadly_angel 11-04-08, 20:05 Darkufo'da yazılan son spolier'a göre ceset gemideki doktora ait.Minkovski ve Regina'dan sonra o da zamanda seyahate çıktı galiba? Gemide birileri tarafından öldürülmüş de olabilir.
deadly_angel 11-04-08, 20:17 http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image21.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image21.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image20.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image20.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image19.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image19.jpg)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image18.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image18.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image26.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image26.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image27.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image27.jpg)
deadly_angel 11-04-08, 20:27 http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image25.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image25.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image24.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image24.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image23.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image23.jpg)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image17.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image17.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image16.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image16.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image15.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image15.jpg)
deadly_angel 11-04-08, 20:33 http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image14.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image14.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image13.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image13.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image12.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image12.jpg)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image11.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image11.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image10.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image10.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image9.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image9.jpg)
deadly_angel 11-04-08, 20:38 http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image8.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image8.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image7.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image7.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image6.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image6.jpg)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image5.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image5.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image4.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image4.jpg)
deadly_angel resimler için çok teşekkürler :good: ya bu arada bende daha promoyu izlemedim bi izliyim neler olup bitiyormuş ya :)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image25.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image25.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image24.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image24.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image23.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image23.jpg)
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image17.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image17.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image16.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image16.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/th_Image15.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Lost/Image15.jpg)
Alex ağlamayı haketti.Sen paçayı kurtaracam diye babacağızını(!) ele verirsen sonun bu olur.
Geçenlerde "Ölüm Fısıltısı" filminde tesadüfen Sawyer'i izledim.Filmin sonunda ormandaki kurtlarla bir çatışması oldu.Ve sonunda onları ve düşmanı alt etti.
Bu çatışmalara bakılacak olursa gemideki atış ustası Keamy ve yanındakiler ayvayı yedi...:img-wink:
deadly_angel 12-04-08, 10:57 Sawyer'a güvenim tam.Locke ve Japon balığı onu satmazsa çokdaha kolay bir şekilde yenebilirler gelenleri
Güncelleme: Alınan bilgilere göre, ABC kanal müdürü Steve McPherson, LOST’un ekstra 6. bölümü için onay imzasını atmış. Bu da Lost’un bu sezon 3 saatlik bir sezon finali yapacağı anlamına geliyor! Bu finalin ilk bölümü 15 Mayıs’ta, ardından sadece bir haftalık bir ara (bu arada Ugly Betty ve Grey’s Anatomy finalleri bir akşamda yapılacak) ve 29 Mayıs’ta finalin diğer iki bölümü yayınlanacak.
Dizinin yazar takımının başı olan Damon Lindelof ve Carlton Cuse bu kararları için; açıklayacakları çok fazla şeyleri olduğunu ve bunları eğer sezon finalinde yapmazlarsa hayranlara çok büyük haksızlık edebileceklerini düşündüklerini belirttiler. Bu haberi yapanlara yakın kaynakların verdiği bilgiye göre; Lost’un 4. sezon finalinin senaryosunun ikinci yarısının taslağı bile 80 sayfa sürüyormuş. Hemen belirtmekte fayda var: Lost ve benzeri Amerikan primetime olarak tabir edilen akşam saati yayın kuşağındaki dizilerin senaryoları 60 sayfaya yakın yazılır ve bundan 42-45 dk’lık bir dizi bölümü çıkartılır. Eğer bir bölüm iki saatlik yapılacaksa düz mantıkla değil ama senaryo sayfa sayısı 90′a çıkar, yarısı 45 sayfalık olmak üzere. Haberde de belirtildiği gibi senaryonun daha ikinci yarısı bile 80 sayfa sürüyorsa, Lost yazarlarının anlatacakları çok şey var demektir.
Buradan Türkiye’deki bütün Lostseverlere bu mutlu haberin hayırlı olmasını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Böylelikle planlanana göre bu sezon sadece iki bölümlük eksiğimiz kalmış oldu, ancak o mutlaka bir şekilde telafi edilecektir.
Kaynak: DiziDizi
deadly_angel 12-04-08, 11:09 Episode 4.10 - Something Nice Back Home
- Jack needs the help of Juliet and Kate to save him.
- Sawyer, along with Claire, Miles and Aaron head back to the beach
- On the way back to the beach, something goes wrong.
batiperlin 12-04-08, 12:02 Arkadaşlar birşey sorucam 1. sezon finali yani son bölüm 24 degilmi
24. bölüme kadar 1. sezon öyle dimi ?
Arkadaşlar birşey sorucam 1. sezon finali yani son bölüm 24 degilmi
24. bölüme kadar 1. sezon öyle dimi ?
Evet 1.sezon 24.bölüm sezon finali..
Episode 4.10 - Something Nice Back Home
- Jack needs the help of Juliet and Kate to save him.
- Sawyer, along with Claire, Miles and Aaron head back to the beach
- On the way back to the beach, something goes wrong.
Jack birisini kurtarmak için Juliet ve Kate'in yardımına ihtiyaç duyuyormuş..Buradaki "him" kim acaba...
Sawyer,Claire,Aaron ve Miles kumsala geri dönmeye niyetleniyorlar ama yolda birşeyler ters gidecekmiş..Ne olabilir ki..Belki de "black smoke"la alakalı bir durum olabilir..Çünkü tüyolarda bu sezon dahilinde "black smoke"la ilgili bazı gerçekleri öğreneceğimiz söyleniyordu...Bir de umarım Danielle ile Karl'ın başına gelenler ekibin başına gelmez..:icon_sorr:icon_sorr Ama benim de Sawyer'a güvenim sonsuz..Ne olursa olsun canla başla mücadele edeceğine eminim...
deadly_angel 12-04-08, 13:02 Jack birisini kurtarmak için Juliet ve Kate'in yardımına ihtiyaç duyuyormuş..Buradaki "him" kim acaba...
Sawyer,Claire,Aaron ve Miles kumsala geri dönmeye niyetleniyorlar ama yolda birşeyler ters gidecekmiş..Ne olabilir ki..Belki de "black smoke"la alakalı bir durum olabilir..Çünkü tüyolarda bu sezon dahilinde "black smoke"la ilgili bazı gerçekleri öğreneceğimiz söyleniyordu...Bir de umarım Danielle ile Karl'ın başına gelenler ekibin başına gelmez..:icon_sorr:icon_sorr Ama benim de Sawyer'a güvenim sonsuz..Ne olursa olsun canla başla mücadele edeceğine eminim...
Şu kıyıya vuran ceset diyeceğim ama adı üstünde ceset, iş işten geçmiştir.Miles olabilir belki, bir tahmin yürütmek zor.
Black Smoke Hurley'e gözükecekti, bence ters giden şey onunla alakalı değil.Belki adanın yerlileriyle karşılaşıyorlardır, Karl ve Danielle olayıyla bir ilgili olabilir.Umarım sağ salim sahile dönerler.
Şu kıyıya vuran ceset diyeceğim ama adı üstünde ceset, iş işten geçmiştir.Miles olabilir belki, bir tahmin yürütmek zor..
Neden zor olsun? Yeni bir intihar gerçekleşmediyse halihazırda bir kadın ceseti var..."Regina"...
deadly_angel 12-04-08, 17:02 Neden zor olsun? Yeni bir intihar gerçekleşmediyse halihazırda bir kadın ceseti var..."Regina"...
Kıyıya vuran ceset deniliyor DarkUfo'nun spoilerında.Jack onu teşhis etmeye çalışıyor, Dharma köpekbalıkları vejeterjan değilse Regina büyük bir ihtimalle parçalanmıştır.Ben yinede onun olabileceğini düşünüyorum.
Güncelleme: Alınan bilgilere göre, ABC kanal müdürü Steve McPherson, LOST’un ekstra 6. bölümü için onay imzasını atmış. Bu da Lost’un bu sezon 3 saatlik bir sezon finali yapacağı anlamına geliyor! Bu finalin ilk bölümü 15 Mayıs’ta, ardından sadece bir haftalık bir ara (bu arada Ugly Betty ve Grey’s Anatomy finalleri bir akşamda yapılacak) ve 29 Mayıs’ta finalin diğer iki bölümü yayınlanacak.
Dizinin yazar takımının başı olan Damon Lindelof ve Carlton Cuse bu kararları için; açıklayacakları çok fazla şeyleri olduğunu ve bunları eğer sezon finalinde yapmazlarsa hayranlara çok büyük haksızlık edebileceklerini düşündüklerini belirttiler. Bu haberi yapanlara yakın kaynakların verdiği bilgiye göre; Lost’un 4. sezon finalinin senaryosunun ikinci yarısının taslağı bile 80 sayfa sürüyormuş. Hemen belirtmekte fayda var: Lost ve benzeri Amerikan primetime olarak tabir edilen akşam saati yayın kuşağındaki dizilerin senaryoları 60 sayfaya yakın yazılır ve bundan 42-45 dk’lık bir dizi bölümü çıkartılır. Eğer bir bölüm iki saatlik yapılacaksa düz mantıkla değil ama senaryo sayfa sayısı 90′a çıkar, yarısı 45 sayfalık olmak üzere. Haberde de belirtildiği gibi senaryonun daha ikinci yarısı bile 80 sayfa sürüyorsa, Lost yazarlarının anlatacakları çok şey var demektir.
Buradan Türkiye’deki bütün Lostseverlere bu mutlu haberin hayırlı olmasını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Böylelikle planlanana göre bu sezon sadece iki bölümlük eksiğimiz kalmış oldu, ancak o mutlaka bir şekilde telafi edilecektir.
Kaynak: DiziDizi
çok sevindim valla 3 saatlik sezon finaline.. işte kaliteli yapım işte lost ya.. başka bi dizi olsa umursamaz izleyiciyi bitirirdi kafasına estiği yerde.. valla ömür biter Lost'da anlatılacak olay bitmez :)
Şu kıyıya vuran ceset diyeceğim ama adı üstünde ceset, iş işten geçmiştir.Miles olabilir belki, bir tahmin yürütmek zor.
Black Smoke Hurley'e gözükecekti, bence ters giden şey onunla alakalı değil.Belki adanın yerlileriyle karşılaşıyorlardır, Karl ve Danielle olayıyla bir ilgili olabilir.Umarım sağ salim sahile dönerler.
Evet yerliler de olabilir..Bu kulağa biraz daha mantıklı geliyor..:)
Bir de şu tapınaktaki Others grubu..Ben onları da çok merak etmeye başladım..Ben'in bir şekilde onlarla iletişim sağladığı bir gerçek..Sonra şu ölümsüz Mikhael var,üstelik hala sırrı açıklanması beklenen Jacob var..Ksacası bu adada sır bitmez..:)
deadly_angel 13-04-08, 11:06 Carlton ve Damon'ın bizlere göstermek istediği önemli şeyler var sanırım.Böyle olmasına çok sevindim.Eminim yine son derece heyecan yüklü, bolsorulu bir bölümle sezonu bitirecekler.Bu sezon cevaplayacakları sorular aşırı derecede merak ettiğim şeyler.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaşlar daha önce yazılmamış sanırım -yazıldıysa özür dilerim- şöyle birşeyler buldum;
4x9'da gemideki doktorun cesedinin kiyiya vurdugunu gorecegiz. cesedi jack bulacak. alex'i ile karl'i olduren geminin kaptani imis. kizini esir alip, ben'i tehdit etmeye calsiyormus.
vay vay vay demek istiyorum hani buradan :icon_whis
deadly_angel 13-04-08, 12:35 Evet yerliler de olabilir..Bu kulağa biraz daha mantıklı geliyor..:)
Bir de şu tapınaktaki Others grubu..Ben onları da çok merak etmeye başladım..Ben'in bir şekilde onlarla iletişim sağladığı bir gerçek..Sonra şu ölümsüz Mikhael var,üstelik hala sırrı açıklanması beklenen Jacob var..Ksacası bu adada sır bitmez..:)
Others'ın kendi içinde ayrılıkları var bence.Yakında çıkacaktır ortaya.DarkUfo'nun sitesinde birisi Sawyer'ların yolda Christian ile karşılaşabileceklerini söylemiş.Olsa çok hoş olur, Clarie'in babası Sawyer'la da tanışıyorlar.
arkadaşlar daha önce yazılmamış sanırım -yazıldıysa özür dilerim- şöyle birşeyler buldum;
4x9'da gemideki doktorun cesedinin kiyiya vurdugunu gorecegiz. cesedi jack bulacak. alex'i ile karl'i olduren geminin kaptani imis. kizini esir alip, ben'i tehdit etmeye calsiyormus.
vay vay vay demek istiyorum hani buradan :icon_whis
Evet daha önce yazılmıştı.Ben Regina diye tahmin etmiştim ceset olayını.Tutturamadık, en azından Charlie değil! Benjamin ne yapacak merak ediyorum.Danielle umarım ölmemiştir, onun önemli bir hikayesi var çünkü.
Others'ın kendi içinde ayrılıkları var bence.Yakında çıkacaktır ortaya.DarkUfo'nun sitesinde birisi Sawyer'ların yolda Christian ile karşılaşabileceklerini söylemiş.Olsa çok hoş olur, Clarie'in babası Sawyer'la da tanışıyorlar.
Evet daha önce yazılmıştı.Ben Regina diye tahmin etmiştim ceset olayını.Tutturamadık, en azından Charlie değil! Benjamin ne yapacak merak ediyorum.Danielle umarım ölmemiştir, onun önemli bir hikayesi var çünkü.
evet othersların içinde kesinlikle ayrılık var, ama tapınağı görsek artık nedir ne değildir, neler vardır orada.. sawyerla chiristian karşılassın aslında zaten herkes birileirlye tanışık çıkıyor onlarda tanışsın :)
Danielle'in henüz öleceğini zannetmiyorum açıkcası... ondan öğreneceğimiz daha çok şey var çünkü..
deadly_angel 13-04-08, 23:17 More Questions and Answers With Henry Ian Cusick
I know you don't like spoilers, but can you say anything about what we can expect for Desmond in the upcoming new episodes?
Desmond stays on the freighter. And you'll see more shenanigans on the freighter.
Will we see Penny again this season?
That I honestly don't know.
What do you think will ultimately happen to Desmond?
Since he's not one of the Oceanic Six., my thinking is he's on the island. I ** guessing there are some survivors and if they have the Oceanic Six that wants to go back, I ** guessing some people are alive on the island and maybe Desmond is part of it. Or maybe not. Does he find Penny? I don't know.
Do you think Desmond will die on the show?
I ** guessing he does die.
Why do you say that?
I just have a feeling.
Kaynak: Washington Post - Full Article
Arkadaşlar dizinin yayını ile ilgili sorularınızı ve cevaplarınızı lütfen genel bilgi + genel yorum başlığında yazınız.
Sevgiler.
evet arkadaşlar sizden acilen bu sorunun cevabını reca ediyorum melis ve ipek beni görürse buralarda paralar:img-hyste
http://www.hizliresim.com/2008/4/15/2163.jpg
bu resimdkei sahnenin gizemi nedir
en önemliide ben bu sahneyi bir slaytta örmüştüm charlie ile claire neden birlikte değil?:icon_sorr
Bu olursa gerçekten çok ilginç olur işte..Sawyer Christian'ı Avustralya'daki bardan tanıyor ve adada Jack'le yaptığı bir konuşmadan sonra onun Jack'in babası olduğunu anlamıştı..Şimdi Claire ile birlikte ona rastlamalrı demek,sırrın ortaya çıkacağı anlamına gelir ki,ben bu durumu heyecanla beklemekteyim..Tepkileri nasıl olacak,özellikle Jack ne hissedecek..Aylardır kardeşiyle aynı yerde yaşıyor,üstelik bir de yeğeni var,bunları sindirmesi biraz zor olacaktır..:icon_sorr
More Questions and Answers With Henry Ian Cusick
I know you don't like spoilers, but can you say anything about what we can expect for Desmond in the upcoming new episodes?
Desmond stays on the freighter. And you'll see more shenanigans on the freighter.
Will we see Penny again this season?
That I honestly don't know.
What do you think will ultimately happen to Desmond?
Since he's not one of the Oceanic Six., my thinking is he's on the island. I ** guessing there are some survivors and if they have the Oceanic Six that wants to go back, I ** guessing some people are alive on the island and maybe Desmond is part of it. Or maybe not. Does he find Penny? I don't know.
Do you think Desmond will die on the show?
I ** guessing he does die.
Why do you say that?
I just have a feeling.
Kaynak: Washington Post - Full Article
Des ölmesin ya..:( Hele Penny'ye kavuşmadan hiç olmasın bu..Bunca seneden,çekilen bunca özlemden,Penny'nin bunca çabası ve ikilinin büyük aşkından sonra böyle bir sonu hak etmiyor bence Des..Umarım sadece Henry Ian Cusick'in bir hissi olarak kalır bu..:img-cray:
evet arkadaşlar sizden acilen bu sorunun cevabını reca ediyorum melis ve ipek beni görürse buralarda paralar:img-hyste
en önemliide ben bu sahneyi bir slaytta örmüştüm charlie ile claire neden birlikte değil?:icon_sorr
Resim birisinin yaptığı imza gibi duruyor sanki..Sevdiği çiftleri bir araya getirmiş gibi..Belki Charlie ve Claire'in beraber olmamalrı 3.sezon finaliyle alakalı olabilir..
Sadece yorum benimkisi..:)
Bu UK Promo resmi youtube da aratırsan ilgili videoyu da izlersin evet bu klipte Claire ile Boone birlikteydi Charlie, Hurley ve Locke yalnız kovboy takılıyorlardı herhangi bir gizemi olduğunu sanmıyorum ama klip gerçekten şahane hele Sawyer'la Jack'in Kate için bir bakışmaları var görülmeye değer :img-pilot
deadly_angel 15-04-08, 21:08 ABC'nin yayınladığı yeni promoda kıyıya vuran ceset ve başına toplanan insan yığını görünüyor.
Bu arada o resmi çok beğenirim.Her ne kadar bir Jate yakınlaşması açık açık görünüyor olsada, bunun ilk sezonu kapsadığını düşünürsek pek bir problem olmuyor.:)
miracle girl 15-04-08, 21:11 O videoda kim kiminle belli değil ya. Sun Michael neydi öyle :img-pilot Charlie dans ediyor ya :img-hyste Walt ayrı bi tip zaten:img-pilot
Kıyı? Sudan çıkmış ceset :D Charlie değildir diiimii ?
deadly_angel 15-04-08, 21:30 O videoda kim kiminle belli değil ya. Sun Michael neydi öyle :img-pilot Charlie dans ediyor ya :img-hyste Walt ayrı bi tip zaten:img-pilot
Kıyı? Sudan çıkmış ceset :D Charlie değildir diiimii ?
Hayır canım ceset gamideki doktora ait.Belki Jack tanıyordur adadan önce o adamı.Belli mi olur Lost bu.Baya karışık bir bölüm olacak.:img-wink:
Josh Holloway LA havaalanında çok gizli bir Lost çekimi için görülmüş. Daha da iyisi bu bir flashback çekimi değilmiş.
Bugün ne kadarda güzel haberler alıyoruz böyle yaa:)
deadly_angel 16-04-08, 21:29 Josh Holloway LA havaalanında çok gizli bir Lost çekimi için görülmüş. Daha da iyisi bu bir flashback çekimi değilmiş.
Bugün ne kadarda güzel haberler alıyoruz böyle yaa:)
Sen ciddi misin? Evet ciddisin ve bu harika! FF ise ben mutluluktan uçarım.Demek havaalanı demek ada dışı ve FB değil muhteşem bir haber bu.:happy0064
Yine Darkufo kaynaklı mı?
deadly_angel 16-04-08, 21:30 Lindelof açıklamış;
* One of the DeGroots is alive
* Locke's Helen, Libby, and Emma & Zack have not been forgotten and will hopefully/probably be back
* Ben was lying about not knowing about Smokey
Alıntıdır
Evet darkufo yazmış. Fakat havaalanında değilmiş çekim, LA daymış. Ayrıca Sawyer ın Oceanic 6 olmadığınıda yazmış.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/04/cops-foil-josh-holloways-pap-block.html)
deadly_angel 16-04-08, 21:36 Ama fb değil öyle değil mi? Bu da yeter aslında.Ada dışına çıkabiliyor sanırım.Gene hayal tarzı birşey olmasın.İlk sezonda olduğu gibi.
Belki gizli kurtulanlar arasındadır James.Benjamin nasıl kurtulduysa o da öyle kurtulmuştur belki.
Orasını ben de anlamadım. Ama fb olmadığına göre iyi oluyor dediğin gibi. En azından sezon bitmeden doğru dürüst Sawyer la ilgili bir şeyler görebileceğiz.
deadly_angel 16-04-08, 21:40 Evet bu sezon çok geri planda kaldı.James özlemimden oturup eski bölümleri izler oldum.Umarım yine bizi ters köşeye yatırma planları yapmıyorlardır.
elwiens_86 16-04-08, 21:44 Bu son spoiler iyi güzel hoş hatta muhteşem de benim içimi yine birşeyler kemirmeye başladı...Havaalanı falan deyince aklıma John'un Boone'u hava alanında gördüğü bölüm geldi hatta orda James ve Charlie'de vardı...Umuyorum FF dir...Yoksa bu gidişle Lost'un en çok sorulara cevap verilen ama en aynı zamanda da en vasat sezonunu izlemiş olacağız en azından benim için öyle...
elwiens_86 16-04-08, 21:57 Aslında Ben tarafından falan kullanılıyorda olabilir Sawyer, Sayid gibi.
Bu da olursa artık bu Lost pembe dizi boyutuna geçmeye başlar...James Ben'in oyunlarına alet olacak biri değil gibi geliyor ama işte o "ama" çok fena... Düşünüyorum da Sayid gibi güçlü ve dayanıklı bir adamı bile kendi emrinde çalıştırmaya ikna ettiyse bu neden olmasın...Gerçi bu senaristlerin bu kadar bayat senaryo yazacaklarını sanmıyorum ya...Ama James ve daha başkaları da sanki Oceaniz 815'e binmemiş gibi bir yalan yaşam üzerine başka kimlikler altında devam ediyor olabilirler tabi bu çok küçük bit ihtimal...
Oceanic 6 ler cenaze çekiminde görülmüş. Bu cenazenin Christian Shephard ın olabileceği düşünülüyor.
Bu fotoda Jack görünüyor.
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2416399537_c5bfb3b60a_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2416399537_c5bfb3b60a_o.jpg)
Burada da Sayid ve Nadia yı görüyoruz.
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2417218988_7e758a2019_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2417218988_7e758a2019_o.jpg)
ve diğerleri...
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2416399805_6890b323bf_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2416399805_6890b323bf_o.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2416400053_08b9ee45e3_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2416400053_08b9ee45e3_o.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2416400165_16e8e8707c_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2416400165_16e8e8707c_o.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2416400341_be6c516042_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2416400341_be6c516042_o.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2417219126_f3145c9c15_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2417219126_f3145c9c15_o.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2417219180_db6f0fd81e_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2417219180_db6f0fd81e_o.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/th_2417219388_9d114c1afc_o.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/backstage/spoiler/2417219388_9d114c1afc_o.jpg)
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/04/lost-in-mourning.html)
4.10 - Something Nice Back Home
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_014_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_014_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_021_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_021_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_114_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_114_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_144_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_144_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_246_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_246_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_278_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_278_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_281_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_281_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_294_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_294_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_303_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_303_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_306_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_306_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_346_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_346_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_381_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_381_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_400_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_400_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_405_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_405_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_414_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_414_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_462_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_462_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_479_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_479_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_497_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_497_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112551_517_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112551_517_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_037_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_037_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_075_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_075_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_077_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_077_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_111_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_111_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_163_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_163_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_175_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_175_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_196_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_196_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_245_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_245_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_270_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_270_pre.jpg)
http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_302_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_302_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_310_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_310_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_322_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_322_pre.jpg) http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/th_112552_332_pre.jpg (http://i305.photobucket.com/albums/nn233/_nil_/Lost/promo/410/112552_332_pre.jpg)
Locke bir Sawyer a silah kaldırmamıştı, o da oldu:)
Nil'cim eklediğin resimler harika,
Ama yine kafa karıştırıcı :)
Bir cenazemz var demek FF'da, yani FF olduğunu tahmin ediyorum.
Sadece 1 hafta kaldı Lost'a, heyecanla bekliyorum.
Geçmek bilmiyor günler:)
8Nil8cim ellerine sağlık çok güzel resimler ama birde anlayabilsek kimin cenazesi olduğunu :img-wink: yalnız sayid ve nadia nın ne işi var o cenazede acaba??
deadly_angel 17-04-08, 12:50 Resimler muhteşem çok teşekkür ederim.Cenaze olayı karmakarışık, Nadia bile var, izlerken ağzımız açık kalacak kesin.
Harika bölümler bizleri bekliyor, resimler çok kafa karıştırıcı.Locke ölse ne iyi olur.
8nil8 (adın Nil galiba :)) resimler içim teşekkürler..Heyecan dolu bölümler bizi bekliyor gibi..İlk 8 bölüme nazaran biraz hız kazanacak galiba Lost..
O yerde yatan ve Juliet'in başında beklediği kişi Jack mi? Ne oluyor acaba..:icon_sorr:icon_sorr Tüyolara göre onun birini kurtarması gerekiyordu ama yerde yatıyor malesef..
O göz olayına gelince..Ben de onu ilk başta Locke zannetmiştim ama sonra bir arkadaş Mikhael olabileceğini söylemişti..Ona daha çok benziyor bence de..Bir de Ben'in Locke'ı Jacob'ın kulübesine götürdüğü bölümde de aynı görüntü var..O göz orada da ortaya çıkıyor..
KeReMcEmİm 17-04-08, 15:55 Bu eklendi mi bilmiorum eklendiyse kusara bakmayın
4.Sezon'un Geri Kalanıyla İlgili Spoiler'lar
http://img153.imageshack.us/img153/4204/jacklvc1.jpg
-Oc6'nın adayı nasıl terkettiğini öğreneceğiz
-Geride kalanlara neler olduğunu öğreneceğiz
-Sayid'in neden Benjamin için çalıştığını öğreneceğiz
-Tabut'un içindeki kişiyi öğreneceğiz
- 9.Bölüm bir Benjamin FF'i olacak
- Kara Duman tekrar gözükecek.Hatta bu olay yeni bir boyut kazanacak
- Claire'le ilgili çok önemli ve gizemli bir konu başlatılıyor
- 10.Bölüm bir Jack FF'i olacak
- 11.Bölümde bir Locke FB'si olacak
- Orchid'i göreceğiz ve zamanda yolculukla ilgili yeni şeyler öğreneceğiz
- Penny, Richard ve Abaddon tekrar gözükecek
- Daniel Faraday and Miles hikayelerinin devamı önümüzdeki sezon olacak
- Hurley Kara Duman'la karşılacak
- Son bölümde gelecek bir öpücük aşk üçgenini iyice karıştıracak
- Sawyer büyük bir silah savaşının içine düşecek
http://img227.imageshack.us/img227/7236/sawyerlit1.jpg
++ son bölümdeki öpücük büyük ihtimalle jack kate arasındaymış umarım öyledir yaşasın
deadly_angel 17-04-08, 16:11 Bu spoiler birkaç sayfa öncesinde eklenmişti.
Bu göz olayı hala açıklanmadı ben onu unutmuşum, o kadar çok soru çıktı ki cevaplanacak.Ben Mike diye düşünüyordum ama o gemiden çıktı kulübeden değil.Mikhael ölmediyse artık pes! Dokuz canlı tepegöz ne olacak!
batiperlin 17-04-08, 16:20 Bir bölümle ilgili dehilde aslında bölümleden yararlanarak bu düşüncem ortaya çıktı
3. sezonda bu kafes olaylarından sonra filan sawyer ve kate iyice birbirine baglı
oluyor ve kate sawyeri seviyor bence jack (doktor) pek sevmiyor yani çok ötesi degil
elwiens_86 17-04-08, 16:47 Cenazede ki fotolar çok ilginç Nadia'nın olması daha da ilginç...Böylelikle Ben'in Sayid'i nasıl kandırdığını anlamış bulunmaktayım konu Nadia olunca...
Nil'in eklediği 4x10 fotoları muhteşem bol James görüntülü bir bölüm olacak...Tabi El Jacko da bol bol sahne alıyor...:icon_whisŞaka bir yana Jack'e ne olduğunu büyük merak içinde bekliyorum...:icon_sorrJames'in elinde gitar şarkı söyler halde görmek çok güzel olacak en son bir Bob Marley şarkısı söylerken ki halini hatırlıyorumda ben o şarkıyı aylarca sarıp sarıp dinlemiştim...:img-music
Adanın John amca :img-hyste bölümünde ortalık karışmış gibi görünüyor...Sawyer'in düştüğü silah savaşı bu olsa gerek ya da daha beter bir durum yaşanacak...
Muhteşem bölümler bizi bekliyor neyse ki bir hafta kaldı...Benim için de 4x9'un "sneek peek"lerini izleme vakti gelmiştir Deniz pek bir övmüştü bakalım nasılmış...:icon_whis
deadly_angel 17-04-08, 16:54 John iyice keçileri kaçırdı.Ne istiyor James'den anlamış değilim.Onunla yaşamak zorunda değil sonuçta.Bu arada gitarlı sahneyi büyük merak içinde bekliyorum.Nerden çıktı o gitar çok merak ettim.Şu Others ne sanatkar ruhlu öyle.:)
Benjamin'den bile daha çok sinirime gidiyor Locke.Bir ilginç ayrıntı Hurley James'lerle gitmemesine rağmen resimlerde birlikteler.Bir ihbar etme durumu olmasa bari.Hurley de bir garipleşti çünkü.
KeReMcEmİm 17-04-08, 18:25 http://img517.imageshack.us/img517/4715/jkzyfrrp8.jpg (http://imageshack.us)
Yaa arkadaşlar Jack ile Kate daha çok yakışıyolarr :img-in_lo ve inş onlar olur sonunda:love05:
Neyse..
Yaa bn bişey duydumm; izleyen arkadaşlar yanıtalayabilir mi acaba?
Charlie 3. sezonda ölüyomuş doğru mu?
deadly_angel 17-04-08, 19:27 Yaa arkadaşlar Jack ile Kate daha çok yakışıyolarr :img-in_lo ve inş onlar olur sonunda:love05:
Neyse..
Yaa bn bişey duydumm; izleyen arkadaşlar yanıtalayabilir mi acaba?
Charlie 3. sezonda ölüyomuş doğru mu?
Evet Charlie 3. sezon finalinde ölüyor.
Aşk dörtgeni son derece karışık bir hal aldı.Neyin ne olduğu belli değil, onun için kesin birşey söylemek çok zor.Ama en başından beri gönlümden geçen Skate.
Evet Charlie 3. sezon finalinde ölüyor.
Aşk dörtgeni son derece karışık bir hal aldı.Neyin ne olduğu belli değil, onun için kesin birşey söylemek çok zor.Ama en başından beri gönlümden geçen Skate.
Tabiki fikrinize saygım sonsuzzz ama Kate ile Jack çok yakışıyolar.:img-blush
Gerçi bnce Kate Jack'in sevgisini haketmiyo. Jack onu çok seviyo ama Kate'in kimi sevdiği belli değil. Bi Jack'in yanında, bi dayanamıyo Sawyer'in yanına gidio.
batiperlin 17-04-08, 19:33 Canlar selam hepinize Lost 3. sezondayım charlinin ölmesi kötü olucak ama
Ölüm bu yapabilecegimiz birşey yok sormak istedigim Şu bilginiz veya yorumunuz ne tür
yönde ''Digerleri'' denilen sahıslar bu İşaretle ilgili bilgi sahiplerimi (bu her yerde resimlerde
görünen işaretler) onlarda bu görevin bir parçası olabilir mi sizce ;?
deadly_angel 17-04-08, 20:04 Tabiki fikrinize saygım sonsuzzz ama Kate ile Jack çok yakışıyolar.:img-blush
Gerçi bnce Kate Jack'in sevgisini haketmiyo. Jack onu çok seviyo ama Kate'in kimi sevdiği belli değil. Bi Jack'in yanında, bi dayanamıyo Sawyer'in yanına gidio.
Forumda Skate fanlarıda Jate fanları da çok sayıda, arada tatlı atışmalarımız oluyor, tatlı bir keyifle bekliyoruz yani olacakları.
Canlar selam hepinize Lost 3. sezondayım charlinin ölmesi kötü olucak ama
Ölüm bu yapabilecegimiz birşey yok sormak istedigim Şu bilginiz veya yorumunuz ne tür
yönde ''Digerleri'' denilen sahıslar bu İşaretle ilgili bilgi sahiplerimi (bu her yerde resimlerde
görünen işaretler) onlarda bu görevin bir parçası olabilir mi sizce ;?
İşaretler derken kastettiğin şey sayılar mı?
edaaydemir 17-04-08, 20:39 merhabalar ben yeniyim galiba...
4. sezon 8. bölümü yeni izledim okadar çetrefilli bir dizi olduki bu artık sormayın gitsin....
jack ve kate arasında birşey olmasını bekleyen arkadaşlar benim gibi artık çok zor jack kate....çünkü seni seviyorum dedi.gitti sanırım 5. bölümdü juliate tutkulu bir öpücük kondurdu sen den hoşlanıyorum dercesine kate zaten oda bir alem jacki kıskandığında kendini sawyerin kollarına atması sizi bilmeme ama beni çıldırtıyor şahsen
tamam sawyer biraz kirli hary her kadın o tipten hoşlanır ama kate sırılsıklam jacke aşık buda işleri içinden çıkılmaz bir aşk ve gurur filmine dönüştürüyor.
ocenic altılısı
1.jack
2.kate
3.hurley
4.sayid
5.sun peki 6. kim bilen varmı?
ocenic altılısı
1.jack
2.kate
3.hurley
4.sayid
5.sun peki 6. kim bilen varmı?
6. kişi Aaron oluyor.
yok bi spoiler da okumuştum auron kurtuluyo ama onu saymıyorlar 1 kişi niyetine 6.kişi meçhul
erinc.afra 18-04-08, 08:44 6. kişi locke oluyormuşum bide.Abovvvvvvv olaya gel :D
( Şaka amaçlı denmiştir gerçek ile bir bağlantısı yoktur )..
Valla dizimizin yakında ismi değişecek bence yalan rüzgarı,cesur ve güzel,iyi kötü ve çirkin tarzında bir şey olursa şaşırmam.
Charlie boşuna öldü,Claire kurtulamıyor işte..Onun yerine bebeği kurtuluyor.Yazık olucak Claire'e..
Hakikaten de Charlie sadece Aaron için ölmüş galiba,Claire kurtulamayacağına göre..
:img-cray:
deadly_angel 18-04-08, 10:20 Desmond'ın gördüğü ama bize gösterilmeyen Clarie'in helikopterle kurtulma olayı belki de tam gerçekleşirken olamayacak.Desmond boşuna birşeyler görmüyor, bunu 5. bölümde daha iyi anladım.
Ben hala Aaron'ın kurtulanlar arasında sayılmadığını düşünüyorum.Hatta Sayid'den bile şüpheliyim.Ne de olsa japon balığı ile çalışıyor.
M@vİ_M€Lek 18-04-08, 11:08 yok sayid golf sahasında ki adamla tanışırken ocenic altılısındanım demişti hatta adam ürkmüştü yani sayid garanti bence..
Yapımcılarla yapılan telekonferanstan bilgiler:
- Penny ve Desmond a geri döneceğiz.
- Londra da çekim yapılıp yapılmadığıyla ilgili yorum yapmamışlar.
- Sawyer Oceanic 6 liden biri değil ,ama sonuçta Jack ve Kate Sawyer ın kaderine karar verecek.
- Skater ve Jater ların mutlu olacağı birçok romantik sahneler olacak.
- 10. bölümde Jacket a yeniden uğranacak.
- Emilie de Ravin i(Claire) gelecek sezonda görecek miyiz sorusuna da yorumda bulunulmamış.
- Orchid finalde büyük bir rol oynayacak.
- Sezon sonundan önce bütün Lostieler için geniş ve sismik olaylar olacakmış. Bazılarının akıbeti anlaşılırken, bazıları o kadar da anlaşılır olmayacak.
- 4 ayak parmaklı heykel dizi bitmeden açıklanacakmış.
- Daha fazla 4 ayak parmaklı heykel, Jacob ve kara duman görecekmişiz.
darkufo (http://spoilerslost.blogspot.com/2008/04/abc-teleconference.html)
deadly_angel 18-04-08, 13:09 - Penny ve Desmond a geri döneceğiz: Dönsünler bir zahmet, daha bitmedi o hikaye.Hem ben inanıyorum Penny kurtarıcı olacak.
- Sawyer Oceanic 6 liden biri değil, ama sonuçta Jack ve Kate Sawyer ın kaderine karar verecek: Bu nasıl oluyormuş çok merak ettim.Bence James kurtulacak ama o altılıdan biri olarak değil.Acaba Jack ve Kate'e kimlerin kurtulacağı ile ilgili bir seçim mi yaptıracaklar.
- Skater ve Jater ların mutlu olacağı birçok romantik sahneler olacak: Yine karmakarşık yine! Nabza göre şerbet vermek derim ben buna.Artık bir seçim yapsınlar.
- 10. bölümde Jacket a yeniden uğranacak: Yaşasın!! Zaten resimlerden anlaşılıyor bu durum.
- Emilie de Ravin i(Claire) gelecek sezonda görecek miyiz sorusuna da yorumda bulunulmamış. Bunu bekliyordum ben, üzücü bir haber benim için.Ama zaten Aaron Kate ile birlikteydi.Umarım ölmez.
- Sezon sonundan önce bütün Lostieler için geniş ve sismik olaylar olacakmış. Bazılarının akıbeti anlaşılırken, bazıları o kadar da anlaşılır olmayacak: Her zamanki gibi.
- 4 ayak parmaklı heykel dizi bitmeden açıklanacakmış: Bizim evde de var bir tane dört parmaklı minik bir heykel.Lost sayesinde onunla özel olarak ilgilenir oldum, neye bağlayacaklar acaba?
- Daha fazla 4 ayak parmaklı heykel, Jacob ve kara duman görecekmişiz: Görelim bakalım, yinede tam açıklayıcı olmayacaktır.
yazılanlara bakmamaya çalıştım hemen sorumu sorıyım ben tnt'den izliyorum 1.sezonunu daha
|