Tüm Versiyonu Göster : Lost-Spoiler
batiperlin 01-05-08, 15:18 4. sezon 9. bölümünü izledim de Jack hasta mı?Hastaysa neden hasta ki?:icon_sorr
jack evet hasta neden hasta oldugunu henüz bilmiyoruz ama apandist
sanırım . Juliet abla yardım edicek :)
Yaa arkadaşlar bn Lost'u yeni izLemeye başLadım ve daha 2. sezondayım.
Ama aranızda 4. sezonda oLan biçok kişi var.
Bişey sorucamm.
GaLiba iLerki böLümLerde Kate'le Jack geLeceklerine gidiolarmış. Öle duydum. Böyle bişey var mıı?? Eğer varsa da ne görüyoLar geLecekLerinde??
Biri cevapLarsa sevinirim
deadly_angel 01-05-08, 15:27 1 nisan? :img-elvis Yeni bölüm bugün yayınlanacak ABC'de.Dolayısıyla yarın internete düşer.
Kate ve Jack kurtulanlar arasında.Bunu ilk olarak 3. sezon final bölümünde gördük.Geleceğe gitmiyorlar, bir ışınlanma, atlama durumu yok yani.Adadan kurtulmalarının ardından yaşananlar onlar.
Yeni bölüm bügün çıkmamış arkadaşlar 1 nisanda yayınlanmıcakmıydı
ya bu bölüm yarın çıkıcak diyorlar..
tamam aslında 1 mayıs ama bizde yayınlanması 1 gün sonra 2 mayıs oluyor arkadaşım saat farkı malum
yani her cuma diye aklınızda tutun gün değişimi olmuyor
bu sabah 4-5 suları yayınlanır 6 gibide nete düşer altyazıda yine 12 civarları çıkar bakalım 10.bölümde neler bekliyor bizi
Önceki izlediğimiz bölüm, yani "The Economist" daha gelecekte geçen bir bölüm . Son bölüm bu ikilinin çalışmaya başlamasının başlangıcını gösteriyor. Hedefte widmore un adamları gibi gözüküyor şu an.
Cevap için sağol canım :img-wink:
Eklenen herşey için sağolun (resimler ve haberler için)
Arkadaşlar bu akşam yayınlanacak olan bölümde (yani tabii biz yarın-öbürgün izleyebilcez:))
Claire bir şekilde ölücek :img-cray:
Jack'in Claire'in kardeşi olduğunu öğrenmesini görmek istiyorum!!!
Claire Jackin abisi olduğunu öğrenemicek zavallım :img-cray:
deadly_angel 01-05-08, 21:09 Son haberleri ekleyeyim.:img-pilot
Episode 4x10 Something Nice Back Home - Big Surprise for Jack and Kate
*UPDATED* With link to Kristin's April Fool's post and theories
LOST Producers provided us with a little preview of what to expect for tonight's episode and a part of the preview mentions everyone's favorite triangle. Ok not everyone's favorite, but you get the idea. Nothing major, besides them mentioning a "big surprise" for the future of Jack and Kate.
Ok now...let the shipper war begin... :p
Episode 4x10 Something Nice Back Home - More Jack, Kate and Juliet Shipper Fun
Well here is some more shipper news from and a little preview for tonight's episode.
Thanks to Sarah and Chris for the heads up about Doc Arzt's post.
I always thought the Jack & Juliet smooch had the heat of two frozen mackerels being pressed together but it looks like tonight's episode will be the nail in that particular coffin. The love connection that will never be? I wouldn't go that far, but from what I've learned we will find out that Juliet herself thinks the moments were lacking some passion.
"Something Nice Back Home" is a boon for Jaters. I don't want to spoil the specifics, but the flash sequences offer fans of that pairing more than they could possibly ask for.
Now, I'm not suggesting the future events alone spell doom for the possibility of a Jack and Juliet romantic link up. No, no, no. There is an on island conversation between Juliet and Kate that reveals, in my mind, that Juliet herself knows where Jack's heart is... whether the cranky doc will admit it or not.
10. bölümü izledim
sonunda başta jack kate ff ını gördük berbaerdiler jack işte uyanıyo falan kate ın yanına gidiyo airen i seviyo vs vs ama sonunda bölümün kate yine sawyer dedi ya yuhh dedim yani
tabişi ff lerde jack hala arada bi babasını görüyo hurley akıl hastanesinde zaten jack e mesaj geitrmiş seni görmeğe gelcek charlie dedi diye yine alkole falan başlıyo neyse
tabii adada jack e apandist amaliyatı yapıyolar juliet kate bernnard üçlüsü juliet ameliyat malzemsi için biizm koreli çiftle biizm adaya yeni gelen charloette ve daniel da götüürüyolar jin bu malzemelri alırken charloette ın korece bildiğini öğreniyo ve kumsala döndüklerinde ondan helikopter geldiğinde sun ı da yanında götrümesini isityo
bide sawyer miles aoron claire dörtlüüs saile dönerken bşzim helikopteri uçuran pilotla karsıılasıyolar bizim helikopterler askerlerin geldiğini hemen saklanmaları gerektiğini söylüyo aoron yyuznden ama nerdeyse yakalanıyolardı bu olay olmadan önce biiizm miles tam olarak toprağa gömülmemiş franszı hatunla oğlanın cesetlerini buluyo
gece olduğunda ise hepsi uyurken claire uyanıyo ve aoron un yanında olmadığını görüüyo çevresine bakındığında babasının oğlunu tuttuğunu görüyo sawyer sabah arıyo biizm kızı miles de diyo gece baba dedi bi adama onla berbaer gitti(bu adam ölüleri görüyo da yani jack ın babasını da gördü ben hala babasının öldüğünü tam olarak blmym neyse ) sawyer da claire ı ararken aoron sesini duyuyo ağaçın oraya bırakılmış ama cevrede claire yok
kate hadi adada sawyer sawyer dedi gerçek dünyada yinne sawyer yuhh diyorum yani mis gibi jack var neyine yetmiyo
bu kadınlardan da gülmedi jack ın bi türlü yuzu hepsi de böyle çıkıy:icon_sorr
bide sawyer hakkında jack kate konuusrken jack şey diyo o kalmak istedi (sawyer hakkında) ben seni kurtardım gibiissinden bişey diyo
not: en önemli şeyi unutmusm jack- kate ın sawyer hakkıında ki konuşma olmadan(ff deydi hani) çok önce jack sanırım babasını gördükten sonra, jack eve geliy ve kate e evlenme teklifi ediyo o da kabul ediyo tek taş falan
KeReMcEmİm 02-05-08, 07:17 nası yani anlamadım hem evlenme teklifini kabul etti diosun hemde sawyer dio diosun kafam karıştı
wayy şu resimlere bakın
http://gallery.lost-media.com/albums/ep-caps/season4/4x10/normal_4x10cap-054.jpg
http://gallery.lost-media.com/albums/ep-caps/season4/4x10/normal_4x10cap-062.jpg
http://gallery.lost-media.com/albums/ep-caps/season4/4x10/normal_4x10cap-134.jpg
http://gallery.lost-media.com/albums/ep-caps/season4/4x10/normal_4x10cap-148.jpg
bölümün ortalarında gördüğümüz ff de jack kate e evlenme teklif ediyo
sonuna doğru bölümün aralarında tartışma yasanıyo(sawyer dısında pek çok seyden bahsediyolar da bazılarını tam anlamadım bazıları da kalmadı aklımda)
tek sawyer kaldı
KeReMcEmİm 02-05-08, 07:43 bende şimdi youtubeden izledim gelecekte evlenme teklifini falan kata tabikide kabul ederim falan diodu yakın sahnelerini falan kafam gerçekten çok karıştı bi tartışma yaşanıo onuda izledim ama pek anlamadım bakalım neler olcak
Kate Allah senin tependen baksın.
Beter ol, Jack uğruna sürüm sürüm sürün inşallah...
Bölümü izlemedim ama resimlere baktım nedir bu benim kadersiz Jack'imin başına gelenler yaww :img-cray:
gune okadar guzel baslamıstım kı denız bılıyo hatta jkate olaı ıkımızıde mutlu etmıstı kı takı o son sahne zatı kate olan nefretım doruk noktasına ulasmıs durum da jack bıse olmadı dıyo ama jack de neden solemedın dıyo bana soleyemez tabı adamın kaderı bu ya jack pısıkolojısını bozan en buyuk nedenlerden bırı de ortaya cıktı kate
arkadaşlar bende bişey sorayım bu di Abd'de hangi günler yayınlanıyor....
bana söyleyebilir misiniz. türkiyede digi'de perşembe diye biliyorum amam ABD'yayını hangi gün bilen var mı?
gune okadar guzel baslamıstım kı denız bılıyo hatta jkate olaı ıkımızıde mutlu etmıstı kı takı o son sahne zatı kate olan nefretım doruk noktasına ulasmıs durum da jack bıse olmadı dıyo ama jack de neden solemedın dıyo bana soleyemez tabı adamın kaderı bu ya jack pısıkolojısını bozan en buyuk nedenlerden bırı de ortaya cıktı kate
Ne kadersizmiş valla aldığım haberlerden sonra yıkılmış durumdayım.
Yok Jate is fate diye birşey yok hiç olmamış zaten...
Jack ya Juliet'le olsun ya da yalnız kalsın OMG ya! Jack'in yerinde olsam ağzının ortasına bi tane çakardım valla :img-pilot
ABD'de perşembe günü ayşem'cim:img-wink:
KeReMcEmİm 02-05-08, 08:51 zaten geçen günde bu başlığa yazmıştım ben başta jackciyim yani jack mutlu olsunda kimle olursa olsun istiyorum yüzünün gülmesini kalbinin acımamasını istiorum kate çok sıktı bu dengesiz davranışları alsın sawywerını yaşasınlar yeterki artık jacki üzmesin
jack juliet i de boşverin başka bi kız bulak adaya dönünce biz ona :icon_whis:img-hyste eli yüzü düzgün hella sut emmiş başka taraflara bakmayan
ewet nfl ya nasıl başladıydık güne off:icon_sorr:img-cray:sabah günümüzü mahvettiler
jack kımle olursa olsun kate olmasında resmen oynattı sınırlerımı bıde guya jackten gızlı fısır fısır tel le konusuyo jackte yakaladı zavallım bıse dıyemedı emın deyıldı ama hap aldı hapa alıstırdı adamı ahh ahhh
jack kımle olursa olsun kate olmasında resmen oynattı sınırlerımı bıde guya jackten gızlı fısır fısır tel le konusuyo jackte yakaladı zavallım bıse dıyemedı emın deyıldı ama hap aldı hapa alıstırdı adamı ahh ahhh
sadece hapa mı tabii babasını görüyo olamsının etkiis de var ama adam şişe şişe alkol götüüryo hala kate ban agüven diyo adama karsı diyon ki sawyer ı merak ediyom adada kalmış sanane kendi kararı kalmış işte seni dliler gibi seven bi adam var karısnda yok ya bu kate tam salak yani
SELİN ASLAN 02-05-08, 09:04 slm arkadaşlar hepinize günaydın.lostu bende çok iyi takip ediyorum ama şu ana kadar hiç yorum yazmadım.yazdıklarınızı takip ettim.10. bölümü daha izlememiş olmama rağmen birçoğunuz gibi sinir oldum.eğer ki dizide bir aşk olacaksa ben jateden yanaydım ama yazdıklarınızı okuyunca jack yalnız ve mutlu kalsın bu ne ya kate hanım bir karar vermedi bir jacke bir sawyera.benim için jack bir tane mutlu olsun artık bizde görelim.gerçi kate böyle olduğu sürece jacki zor mutlu görürüz ama....
bu resimlere bakınca sondaki finaldeki öpüşme sahnesini ne kadar abartığımızı gördüm ve bunun kesinlikle jate arasında olmayacağını onların arasında daha fazlası olmuş kate amacına ulaştı çok ama jack çook üzülecek bence
bu resimlere bakınca sondaki finaldeki öpüşme sahnesini ne kadar abartığımızı gördüm ve bunun kesinlikle jate arasında olmayacağını onların arasında daha fazlası olmuş kate amacına ulaştı çok ama jack çook üzülecek bence
Evet haklısın ben Sawyer tarafından birinin öpüleceğini düşünüyorum- nasıl cümle oldu yaw :icon_whis-
Sawyer/Juliet ya da Sawyer/Clarie olabilir.
Sawyer adada kalmayı kendi tercih etmiş bir sebebi olmalı :img-wink:
Muhtemelen de Kate Sawyer'i başkasına kaptırdığı için dilinden düşürmüyordur :img-hyste:img-hyste
KeReMcEmİm 02-05-08, 10:17 ya daha 2 sezon sürcek daha neler yapcaklar mrk ettim demekki bu sezon önümüzdeki sezon falan daha adadan kurtulmucaklar herhalde son sezona saklıolardır kurtulmalarını göstermeyi
10. bölümü henüz izlemeyedim ama meraktan çatlayacağım.
Hele resimleri gördükten ve bölümü izleyenlerin yorumlarını okuduktan sonra meraklanmamak imkansız.
Kate için birşey demiyorum önce bir bölümü izleyeyim sonra diyeceğimi derim.
Jack adadayken Sawyer'dan çekti anlaşılan adadan kurtulduktan sonrada çekmeye devam ediyor.
Kate hanımın kararsızlığı Jack'i kanser edecek.
Sawyer'a da yazık acaba neden adada kaldı sebebi Kate falan olmasın.:kahve
sonunda ingilizce altyazılı izleyebildim
ve en son jack kate sahnesini anladım
kate sawyer a bi söz vermiş bu yüzden nerde olduğunu söylemiyo onun için bişey yapıyomuş
tabii söyleemyince jack sinirleniyo ve diyo işte kate senin bilmeni istemezdi şeklinde iyice sinirlerini attırıyo kate jack in
kate diyo sorunlarını çözmen gerek şeklinde oğlumun etrafında böyle şeyler olmasını istemiyom diyo
bunun üzerine jack de lafı yapıştııryo (tabii sinirle )senin kan bağın bile yok şeklinde(tabii nasıl çevireceğimi bilemedim burasını) bunun üzerine tabii çocuk duyuyo kate jack bakıısyolar jack giidyo
yaa yapma kate bunu jack e hadi adada herşeyi saklaıyodun burda da mı saklıcan bide evlenme teklifini kabul etmiisn çoxuğun mis gibi mis:icon_sorr
kate ın buluştuğu kişi kanımca kate e yardım eden sawyer ın eski sevgilisi vardı hatta bi kaç dolandırıcılık yaptılardı berbaer sawyer la
bana oymuş gibi geliy
sonunda ingilizce altyazılı izleyebildim
ve en son jack kate sahnesini anladım
kate sawyer a bi söz vermiş bu yüzden nerde olduğunu söylemiyo onun için bişey yapıyomuş
tabii söyleemyince jack sinirleniyo ve diyo işte kate senin bilmeni istemezdi şeklinde iyice sinirlerini attırıyo kate jack in
kate diyo sorunlarını çözmen gerek şeklinde oğlumun etrafında böyle şeyler olmasını istemiyom diyo
bunun üzerine jack de lafı yapıştııryo (tabii sinirle )senin kan bağın bile yok şeklinde(tabii nasıl çevireceğimi bilemedim burasını) bunun üzerine tabii çocuk duyuyo kate jack bakıısyolar jack giidyo
yaa yapma kate bunu jack e hadi adada herşeyi saklaıyodun burda da mı saklıcan bide evlenme teklifini kabul etmiisn çoxuğun mis gibi mis:icon_sorr
kate ın buluştuğu kişi kanımca kate e yardım eden sawyer ın eski sevgilisi vardı hatta bi kaç dolandırıcılık yaptılardı berbaer sawyer la
bana oymuş gibi geliy
hala da saklı ısler karıstırıyo tel olayında hadı ustune gıtmedı ama eve gec gelmeler falan olunca adam tabı dogal olarak jack cocuk konusunda dedı kate sarstı ama az bıle dedı osınırle zatı cocuk gelınce hemen kendıne hakım oldu bırakıp gıttı guven bana dıyo nasıl guvensın
Diziyi izlemeden spoilerlara göre yorum yapmamak lazım :icon_sorr
Lost'un forumundaki Jaterler çok memnun gözüküyorlar hepsi Kate fanı mı acep :P
Kate ve ylan birbiriyle özdeşleşmiş bir kavram aslında yalancılığı dışında dışında bunlar iki sevgülü arasında yaşanacak şeyler gibi ama... Of ne desem boş
En iyisi akşamı bekleyip izlemek :img-blush
kate in sawyarın adada nerede olduğunu bilmesinin ne anlamı varki adaya istesede gidemez artık. sawyer benjaminin yardımıyla dönmüş gibi sanki
Diziyi izlemeden spoilerlara göre yorum yapmamak lazım :icon_sorr
Lost'un forumundaki Jaterler çok memnun gözüküyorlar hepsi Kate fanı mı acep :P
Kate ve ylan birbiriyle özdeşleşmiş bir kavram aslında yalancılığı dışında dışında bunlar iki sevgülü arasında yaşanacak şeyler gibi ama... Of ne desem boş
En iyisi akşamı bekleyip izlemek :img-blush
onlar bekledıklerı sahneler oldugu ıcın sevınmıstır ama 1 bolumluk oldu cunku bu bolum den sonra jack yuksek ıhtımal kopruden atlama olayına doru gıtcek
normal ıkı ınsan olsa olurda yasanan lardan sonra jack rahatsızlık duyması dogal zaten adadakı olaylardan dolayı bı pısıkolojısı de var kate saklaması da ustune bıber oldu hap ve alkol olayı arcak gercı bu bolum de bıle fazladı
bizim salak kate sawyer için bişey yapıyorum diyor ama umarım ki bu sadece bi arkadaş ricası için yapılan bişeydir.demek istediğim jackin mutlu kalmasını istiyorum ve kate in sawyere kaymadığını düşünmek istiyorum bu yüzden.açıklığa kavuşmamış bi şeyler var burda.kate jacke kavuşmuşken nişanlanmışken böyle bi saçmalık yapmamış olmalı yoksa artık ondan nefret edicem
bizim salak kate sawyer için bişey yapıyorum diyor ama umarım ki bu sadece bi arkadaş ricası için yapılan bişeydir.demek istediğim jackin mutlu kalmasını istiyorum ve kate in sawyere kaymadığını düşünmek istiyorum bu yüzden.açıklığa kavuşmamış bi şeyler var burda.kate jacke kavuşmuşken nişanlanmışken böyle bi saçmalık yapmamış olmalı yoksa artık ondan nefret edicem
jack in mutlu klamasını hepimiz isitiyoruz ama kara talih işte hep böyle hatunları çıkarıyo karsısına biri aldatır diğeri gelir eski sevgiliis için bişeyler yapmaya çalışır(tabii eski sevgili denirse)
ne yaptığını biz de bilmiyoruz ama jack in kate e veeya kate ın bundan sonra jack le birleşebilecekelrini sannetmiyorum:(en azından belli bir süreliğine ancak bana göre birleşirlerse adada birleşirler)
jack e sürekli çektiiryo kate herşeyi saklıyo ya evlenme teklif etmiş sevigilinden de mi saklarısn diyorum tabii jack o sırada aldattı falan sandı da kate ın açıklaması gerekirdi o kadar şey gördükten sonra
not: zaten 3. sezon finalinde açıkca jack bitmiş kate gelmek istemiyo görüldüğü gibi :icon_sorr gerçek dünyada anlıcağın barısmaları zor ancak ada paklar ikiisni
jack in mutlu klamasını hepimiz isitiyoruz ama kara talih işte hep böyle hatunları çıkarıyo karsısına biri aldatır diğeri gelir eski sevgiliis için bişeyler yapmaya çalışır(tabii eski sevgili denirse)
ne yaptığını biz de bilmiyoruz ama jack in kate e veeya kate ın bundan sonra jack le birleşebilecekelrini sannetmiyorum:(en azından belli bir süreliğine ancak bana göre birleşirlerse adada birleşirler)
jack e sürekli çektiiryo kate herşeyi saklıyo ya evlenme teklif etmiş sevigilinden de mi saklarısn diyorum tabii jack o sırada aldattı falan sandı da kate ın açıklaması gerekirdi o kadar şey gördükten sonra
not: zaten 3. sezon finalinde açıkca jack bitmiş kate gelmek istemiyo görüldüğü gibi :icon_sorr gerçek dünyada anlıcağın barısmaları zor ancak ada paklar ikiisni
adamı eyer bızım ıs adaya kalırsa kate sawyer bulusması ızlerız sarılmalar falan kate zaten belırsız hemen doner yıne dunku bolumden sonra ıkısının ılıskısı kesınlıkle bıttı bence sonrazı kopru :icon_sorr
KeReMcEmİm 02-05-08, 13:24 neyse artık boşverin jateyi kate jacki haketmio böle gel git yapcağına tamamen bıraksın ya jackte başka birine aşık olur inş cıvkını çıkardılar bu jate olayının yani
10.bölüm Jate severler için cidden tatmin edici olsa gerek, en azından ben çok severek izledim bölümü... 3.5 sezondur beklenen tarzda sahnelerle doluydu bölüm, ve ayrıca Jack'in bu bölüm her hali gerçekten çok şirindi:img-in_lo
Kate ile aralarının bozulmasına neden olan olaya gelince...
Kate telefonda konuştuktan sonra yanlış anlamadıysam parktaki annelerden birisi dedi konuştuğu kişi için ve ben bu konuda yalan söylediğini düşünmüyorum, muhtemelen Sawyer'ın eski sevgilisiyle görüşüyor. Ama tabii daha sonra ortaya çıktığı gibi Sawyer'ın ondan isteği nedir, isteği hakkikaten o kadınla ve de çocuğuyla ilgiliyse ne istemiştir tahmin edemiyorum...
Jack'in 3.sezon finalindeki halinin başlangıcında yatan olayı da Hurley ve babasının hayaliyle bağdaştırmış olduk bu bölüm tabi bir de Charlie'nin Hurley'e olan notu aklını karıştırdı. Bir de Jack'in bir yerde kavga sırasında Kate'e Aaron'la kan bağının bile olmadığını söylemesi kendi kan bağından haberdar olduğuna yönelik bir ipucuydu ya da en azından ben öyle algıladım. Herhalde daha önce öğrendiğimiz gibi Claire'in kardeşi oldğunu öğrenecek bu sezon...
yıne guzel bır bolumdu hıctense ff de gelcekte olanlara ıyıden ıyıye zemın hazırlandı jackın ılac bagımlısı ve alkolık olması bu zamanlarda baslamıs demek...
adadan kurtulanlar kısa bır zaman normal hayatlarını surmusler ama sonra hepsı bır skeılde mutsuzluga suruklenmıs.. hurley sun'ı zıyarete gıttıgınde gayet normaldı.. jack bundna oncekı bolumlerdekı ff lerı ve bu bolumun basındakı ahllerıde normaldı.. sayıdde nadıasını bulup kısa bır mutluluk yasamıs ama sonra hepsının hayatı bır sekıdle kotu gıtmeye baslamıs.. kate ve sun da bunun ızerını pek gormedık daha ama ılerleyen zamanlarda bunuda gorurruzz..
jın de kendı secmıs adada kalmayı..acaba sun nasıl razı oldu??? sawyerda bır sekılde kendı ıstemıs neden ıstedı o anlamadım cunku adadan gıtmeye baya meraklıydı oncelerı mıchealla fılan acılmıstı denıze ustelık... claıre ın kaybolup aaron'un ortada kalmasıda acıklıga kavustu..
jack bıde hep adada kalamyı secmekten ve adadan cıkmayı secmekten bahsettı adadan kurtulurken sadece bu 6sı mı cıkmaka ıstedı dıgerlerının hepsı kalmayı mı ıstedı boyle bı fırsatı var mıydı herkesın??
charlıe jack'e nıye oyle bır not bıraktı anlamadım aaron dan bahsedıyor buyuk ıhtımal ama nıye jack'ın buyutmesını ıstemıyor??
bırde baba cıktı bu bolum tekrardan yaa bu adam halısulasyon fılan dıyordum hanı goruunup kayboluyodu fılan dıye ama adam canlı masallah aaronu kucagına almalar ee mılesta adamı gordu hos ondan beklenır ama...
ne bölümdü ya. ff başındaki jackin yataktan kalkış sahnesi falan şahsen beni benden aldı diyebilirim. jatecileri başta mutlu etsede sonrasında çılgına çevirmiş olan ve jate is fate yerine kate is hate sloganına geçirtmiş olan bir bölüm oldu. bu slogan için handeciğime teşekkürler diyorum:img-hyste. yaktı gül gibi jackimizi bu kate. jack fedakarlık yapıp gelmiş çocuğada bakıyor bi de evlenme telif etti. kate ne yaptı gene yalanlar yalanlar bu kate adamı paronoyak yapıyor onu gördük. sawyerde sawyer maşallah adam ne yaptı etti ayırdı gene jack kate ikilisini.
mümkünse birleşmesinler artık ya. bu nedir yaniii...
batiperlin 02-05-08, 14:17 Yorumları okumak istemiyorum izledikten sonra okucam henüz yeni geldim
ve bölümü daha yeni indirmeye başladım ama biraz şöyle gözüm kaydı yorumlara
tabiki herkez çok güzel ve beklenen bazı gerçekler filan çıktı diyor bakalım izleyince
görücem daha sonra yorumlarınızı okuyup yorum yapıcam arkadaşlar izlemeyen
arkadaşlarada şimdiden iyi seyirler..
KeReMcEmİm 02-05-08, 14:39 ya bende az önce izledim ama ing olduğu için bi çok kısmını anlamadım izleyenlere sormak istiorum bi jack hurleyi ziyarete gittiğinde charlinin o ne söylediğini söyledi bi de juliet yarayı dikerken kate geldi sonra konuşuolarken jack beni öptü falan dedi arkasından bişiyler daha dedi ne dedi acaba sonrada jack hemen uyandı anladığım kadarıyla jack mi ondan söylemesini istemiş
Bölümü izledim ve başlardaki Jate sahnelerinin heyecanıyla yorumlara geçtim hemen.
Taşların yerine oturduğu bir bölümdü , yine bir çok sorunun cevabını aldık.
Jack'i intihara sürükleyen şeyleri gördük.Babası başta olmak üzere Kate,Hurley,Charlie vs vs halbuki ne kadar mutlulardı bölüm basında bir evlenme teklifi bile gördük.Kate'i de mutlu gördüm Jackleyken huzurluydu en azından ama bu doyumsuzluk ve yalanlar nereye kadar bilemiyorum bu son olacak galiba.Sawyer Sawyer... söz vermiş ,onu yerine getirmiş,söyleyemezmiş..Adam adada kalmayı secmiş(ki nedenini çok merak ediyorum) hala ismini sayıklıyor.Böylece bir kez daha Jate den vazgeçtim.Her seferinde yok Jate falan diyorum ama ikisini bir arada görünce yine belki diyorum.Sonra yin vazgeçiyorum Kate gibi dengesiz oldum ben de.
Sezon finalindeki Öpüşme Jate değil bence.Skate olabiilir.Ya da Sawyer - Claire :)
Claire demişken C.Shephard cıktı yine çocukların delirtmekte üstüne yok.Claire nereye gitti.Finale kadar görünmeyecek mi . Aaron Sawyer'a mı kaldı.
Oceanic 6 den Hurley,Jack,Sayid halinden memnun değilken Sun ve Kate'in adaya dönmek isteyecekleri bölümleri görebilecek miyiz merak ediyorum.
Son olarak Kate is Hate sloganına katılmamak elde değil, Elifcim.Hande'ye ben de teşekkür edeyim.Cuk oturmuş :)
ya bende az önce izledim ama ing olduğu için bi çok kısmını anlamadım izleyenlere sormak istiorum bi jack hurleyi ziyarete gittiğinde charlinin o ne söylediğini söyledi bi de juliet yarayı dikerken kate geldi sonra konuşuolarken jack beni öptü falan dedi arkasından bişiyler daha dedi ne dedi acaba sonrada jack hemen uyandı anladığım kadarıyla jack mi ondan söylemesini istemiş
charlıe jack aaron a jack bakmaması gerektını soledı jack te buna katılmadı tabı jack ten ole bısı solemesını ıstemez kate asık zaten
deadly_angel 02-05-08, 14:52 Neydi o Jate sahneleri öyle.Neredeyse bölümün yarısında yılan balığı şeklinde birbirlerine dolanmışlardı.Sevmedim ama şunu da söyleyeyim onların arası fena halde bozulacak.3. sezonun finali bunun en büyük kanıtı.Bu yüzden pek kafama takmıyorum bu sahneleri.Hem zaten artık beklenen birşeydi Kate&Jack öpüşmesi.Gerçi daha fazlasını görür gibi olduk, ama çok umrumda değil gibi.Kate hala Sawyer'ı düşünüyor bu bal gibi ortada.Böyle olması çok sevindirici benim için.FF'lı sahnelerde Kate'in ağzından hep Sawyer kelimesinin çıkmasını bekledim ve bu oldu.Onun adada kaldığını biliyordum, ama nasıl bir seçim sonucu orada kaldığını bilmiyoruz.Ve dahası Kate'i Jack kurtarmış bu da merak konusu... Birde Kate Sawyer için birşeyler yapıyor...
Babaların babası Christian heryerde göründü.Clarie'e görünme sahnesinde resmen irkildim.Aaronın ormanda tek başına kalıp Clarie'in babasıyla gitmesi ya da zorla götürülmesi (ilki daha muhtemel) çok garibime gitti.Clarie babasını sevmezdi, hatta öyleki onun adını bile öğrenme gereği duymamıştı.Miles sinir bozucuydu.Gerçi bir hayalet avcısı için çok garip bir durum olmasa gerek bir adamın ormanın orta yerinde belirmesi ve ardından Clarie'in ona baba demesi.
Danielle ve Karl'ın niçin o şekilde gömüldüklerini çok merak ediyorum.Keamy hayatta hayrına böyle birşey yapmaz.
Jack'in Aaron'ı yetiştirmeme durumu var.Charlie Hurley'e böyle bir mesaj veriyor.Peki neden bunu Jack'e kendisi söylemiyor.ya da tek kişiye görünme durumu diye birşey mi var.Christian Jack'i kendi evinde ziyaret edebilirdi mesela.Bu yetiştirmeme durumunun üzerinde bu bölümde durulunca aklıma medyum Richard Malkin'in Clarie'e Aaron konusunda söyledikleri geldi.Bu da kafa karıştırıcı bir başka durum.
Ayrıca Hurley Jack'in babasının onu ziyaret edeceğini nasıl biliyor.Charlie bir ölü, Christian için de öyle diyebiliriz.Acaba ölüler birbirleriyle ileşitim içindeler mi?
Jack'in psikolojisi adadan ayrıldığından beri bozukmuş.Aslında Hurley'e Aaron'a bakma konusunda ve diğer söyledikleri ile ilgili olarak hak veriyor.Zaten bir an bozuldu gitmeye kalktı.Dahası hastane bahçesine gidip Charlie'yi görmeyi umdu.Bu da ilginç bir durum...
Jack'in babası görünmeden önce duman dedektörü niyeyse ötmeye başladı.Bu onun gelişinin habercisi bunu anladık ama neden o öttü? Christian Blakc Smoke'un insan şekline girmiş hali olabilir mi? :img-pilot
Ada tuhaflaştı, iyileştirici gücünün yanında hasta edici bir özelliğe de sahip ve bunu Jack üzerinde uyguladı.
Kızıl kafanın Kore'ce biliyor oluşu çok ilginç.Jin biraz bencilce davrandı ama o da haklı bir yerde.Bu arada Daniel ve Charlotte birbirlerinden hoşlanıyorlar bu zaten belli birşeydi.
Juliet'e güvenim her zaman tamdı yine şaşırtmadı beni.Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Jack'in uyanık kalma iddiasından hoşlanmadım.Sanki güvenmiyor gibi...
Güzel bir bölümdü, her ne kadar Jate sahneleri beni çılgına çevirmiş olsa da ilerisini düşününde bir Josh ''ha ha ha''sı atarak yorumumu bitiyorum.:)
M@vİ_M€Lek 02-05-08, 14:53 jack'i bu hale getiren kate'ten çok gördüğü hayaller..babasını görmeden önce gayet normaldi ama hurley'le konuştuktan(hurley'e çok üzülüyorum bu arada )sonra zaten tedirginleşti babasını görmesi ise tuz biber oldu..bu bölümde anladım ki kate ve jack asla olmayacak..kate sadece güven istedi ama jack umutsuz vaka, herşeyin yolunda gitmesine dayanamıyor hep kendini mutsuz edecek bahaneler yaratıyor..ilk karısındada böyle olmuştu...
kate'in sawyer!e verdiği söz muhtemelen sawyer'in kızıyla ilgili.bu konuşmayı çok merak ediyorum..
bu arada claire arada kaynamasın..kulübede görünmesinin sebebi anlaşıldı..demek onu babası oraya getirdi..sonunda üzücü şeyler olacak belli ama sawyer bebeği miles e verip clairenin peşinden gidicek.. jack aralarına ne zaman katılıp clairenin kardeşi olduğunu öğrenecek acaba?
KeReMcEmİm 02-05-08, 15:01 bencede katenin dediği söz sawyerın bebeği ile ilgili olmalı bence dizinin bitimine daha 2 sezon olduğuna göre herhalde bu sezon nasıl kurtulduklarını göstermez gibi gelio bana gene aksilik çıkar artık jate ile deil yalnızca kate ile ilgileniorum bence bu dizinin sonunda bu aşk üçgeninden biri galip gelmicep hepsi tek başına olcakmış gibi gelio bana
Bu bölümü çok keyifle izledim.Bol bol Jate sahneleri gördük :img-in_lo (( Handişim şu duş sahnesinde ve Jack'in Kate'i kucaklayıp götürdüğü sahnelerde çok andım seni :img-hyste Çıkmadın aklımdan =) ))
Bölümler ilerledikçe bazı şeyler açıklığa kavuşur diye bekliyoruz ama aksine git gide herşey işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.Jack'in babasının esrarengiz ortaya cıkısları,Hurley'in kendisini aslında bir ölü olduklarına inandırması..Tüm bunlar nasıl bir mantıkla bagdaşcak çok merak ediyorum,sezon finali herzamankinden cok soru işaretiyle bitecek..
Jin Sun için o adada kalmış peki Sun bunu nasıl kabul etmiş ? Claire canından cok sevdigi bebegini,hiç tanımadıgı,sevmedigi babasının peşinden gidip ormanda nasıl bırakabilmiş ve Sawyer o adadan gitmeyi cok isterken neden orda kalmayı secmiş ????
Kate ve Juliet sahnelerini çok sevdim (: Diyaloglar güzeldi.
Sawyer eski serseri haline dönsün yaa,bukadar çok yardımsever olmasın :img-blush Adadaki tüm insanlar yardımsever olabilir,ama Sawyer abartıya kacmasın :) Ben eski Sawyer'i daha cok seviyorum :img-blush
Gelecek bölümlerle ilgili spoilerleri ben pek incelemeyi tercih etmiyorum,izleyip görmeyi sevdigim için..Ama bugün Lost chat sayfasında takıldım biraz,orda Claire'nin öldügünü yazdılar :img-cray: Bu dogru mu ??
deadly_angel 02-05-08, 16:08 Clarie henüz ölmedi, ama ölmesi şu an için muhtemel görünüyor.Aaron durumu ve Jacob'ın kulübesi sahnesi...
Cabin Fever fragmanını az önce izledim.Fargmanda yeni bir karaktre rastlıyoruz ve bu kişi Jacob için ''he's been waiting for you a real long time'' (sizi çok uzun zamandır bekliyor) ve kendisi için ''I have been dead for 12 years!'' diyor.John'u sevmiyorum ama bu bölüm gerçekten harika olacak gibi.Jacob'ı da görebilsek çok iyi olacak.Bu görünen adam Benjamin'in adada yaptığı gaz katliamında ölmüş kişilerden birisi.Ve bu durumda o katliamdan bu yana tam on iki yıl geçmiş oluyor.İlginç bir bölüm bizleri bekliyor olacak.
Merhaba arkadaşlar, araniza yeni katildim, mumkun oldugunca da buradayim:D
Basliyorum:
Jate'ciler uçuyordur şu anda eminim:))) Onlar icin superdi. SAwyercilar icin uzucu tabi:((( Bir nevi su promise sayesinde umut oldu ama bana kalirsa Kate cok ama cok mutluydu. Hurley daha gider gitme kafayi yemis, Jack de deliriyordu zaten ama bu bolmulerden baslamis oldugunu gorduk. Benim en merak ettigim Kate adaya geri donmek isteyecek mi?!?! ne bileyim 5. sezon 6. bölümde Jack-Kate-Hurley denizde adayi ararken gorebilecek miyiz?
Bir de su promise isine gelelim. Sanmiyorum ki duygulu bir sahne olsun. Kate adadan cikabiliyor iste Sawyer cikamiyor da "promise me to bla bla" dedigini sanmiyorum. Cunku Jack he chose to stay dedi. Demek ki yasiyor SAwyer ve adada kalmayi tercih ediyor. Esas kafa karistiran Claire ve Aaron neden ayriliyor eger secme sanslari varsa??
M@vİ_M€Lek 02-05-08, 16:30 Clarie henüz ölmedi, ama ölmesi şu an için muhtemel görünüyor.Aaron durumu ve Jacob'ın kulübesi sahnesi...
Cabin Fever fragmanını az önce izledim.Fargmanda yeni bir karaktre rastlıyoruz ve bu kişi Jacob için ''he's been waiting for you a real long time'' (sizi çok uzun zamandır bekliyor) ve kendisi için ''I have been dead for 12 years!'' diyor.John'u sevmiyorum ama bu bölüm gerçekten harika olacak gibi.Jacob'ı da görebilsek çok iyi olacak.Bu görünen adam Benjamin'in adada yaptığı gaz katliamında ölmüş kişilerden birisi.Ve bu durumda o katliamdan bu yana tam on iki yıl geçmiş oluyor.İlginç bir bölüm bizleri bekliyor olacak.
o kişi benjamin'in vaftiz babası..ben'in fb sinde görmüştük..doğumda arabayla yardım eden dahasında ben'in babasını ve ben'i adaya getiren adam..evet gaz saldırısına bankta oturduğunda yakalanmış ve ölmüştü..
Kate Jack'le evlenmeyi kabul ediyor arkadaşlar.
Skate olacak diye boşuna beklemeyin artık olan olmuş..
Sawyer'ı kimbilir ne zaman görecek Kate :icon_whis
Sawyer konusunda duygusal anlamda birşeyle hissetmediği konusunda terredüt bile duymuyorum Kate sadece güvenilmez biri ilişikiler güven üzerine kuruludur. Jack'e yalan söylememeli...sır saklamamalı
Kaldı ki Sawyer'ın çocuğu için bir çaba sarfediyorsa Jack'e bunu söylemesi hatta yardım alması bile mümkünken...
Evet dürüst değil ama bugün izlediğimiz sahneler şunu gösteriyor
Kate Jack'i deliler gibi seviyor ama Sawyer'a bir vicdan borcu var bunu saklması Jack'i ve beni :img-hyste çileden çıkarıyor :img-pilot
hellosunshine 02-05-08, 17:22 Kate Jack'le evlenmeyi kabul ediyor arkadaşlar.
Skate olacak diye boşuna beklemeyin artık olan olmuş..
Sawyer'ı kimbilir ne zaman görecek Kate :icon_whis
Sawyer konusunda duygusal anlamda birşeyle hissetmediği konusunda terredüt bile duymuyorum Kate sadece güvenilmez biri ilişikiler güven üzerine kuruludur. Jack'e yalan söylememeli...sır saklamamalı
Kaldı ki Sawyer'ın çocuğu için bir çaba sarfediyorsa Jack'e bunu söylemesi hatta yardım alması bile mümkünken...
Evet dürüst değil ama bugün izlediğimiz sahneler şunu gösteriyor
Kate Jack'i deliler gibi seviyor ama Sawyer'a bir vicdan borcu var bunu saklması Jack'i ve beni :img-hyste çileden çıkarıyor :img-pilot
Handem bu fikri desteklememem mümkün değil.. Evet bu bölüm Kate'in sevgisini ve tercihini gösterdi zaten.. Aklı hala Sawyer'da olsaydı o evlenme teklifini kabul etmeden önce bir kez olsun düşünürdü.. Ki aklı hiç Sawyer'da da olmadı bana göre.. Sadece dediğin gibi aralarında bir güven problemi var.. Bu da malum geçmişte yaşananlardan.. Üstüne Kate bir de böyle bir şey saklayınca Jack'in çileden çıkması kadar normal bir şey yok.. Sakladığı şeyin duyguylarıyla filan hiç bir ilgisi olduğunu snamıyorum.. Her neden sakladıysa bu Sawyer'ı da aşan bir konu bence.. Aşk diyorsak da herşey ortada zaten.. Bu bölümden sonra kim kime aşık olayı bitti bence..
Handem bu fikri desteklememem mümkün değil.. Evet bu bölüm Kate'in sevgisini ve tercihini gösterdi zaten.. Aklı hala Sawyer'da olsaydı o evlenme teklifini kabul etmeden önce bir kez olsun düşünürdü.. Ki aklı hiç Sawyer'da da olmadı bana göre.. Sadece dediğin gibi aralarında bir güven problemi var.. Bu da malum geçmişte yaşananlardan.. Üstüne Kate bir de böyle bir şey saklayınca Jack'in çileden çıkması kadar normal bir şey yok.. Sakladığı şeyin duyguylarıyla filan hiç bir ilgisi olduğunu snamıyorum.. Her neden sakladıysa bu Sawyer'ı da aşan bir konu bence.. Aşk diyorsak da herşey ortada zaten.. Bu bölümden sonra kim kime aşık olayı bitti bence..
Kesinlikle bitti canım Evet Jack'le Kate sorunlu bir çift olabilirler ama bu her sevgilinin yaşayacağı şeylerdir. Bence bu bölüm Jacket&Skate'e son noktayı koydu :icon_whis.
Kaldı ki ne Kate Sawyer'a birşeyler hissederken Jack'in evliliğini kabul edecek biri değil ne de Jack onların arasında birşey olduğunu bile bile Kate'le beraber olmaz ki bunun örneklerini daha önce de gördük :icon_whis
Yine de Jate istemiyorum Kate'i anlamaya çalışıyorum ta annesi için bilmeden öz babasını öldürdüğü günden beri... kafasına çok buyruk ve kendi kendine birşeyler yamak onda alışkanlık haline gelmiş...Birinin sırrını saklamak, birisi için "nişanlı :img-in_lo"sının haberi olmadan iyilik yapmak gibi...
Bu kafayla gittiği için Jate istemiyorum.
Sabahleyin izlemeden bir az daha fevri düşünüyordum...
Kate'de zor günler geçiriyor bence. Şimdi belli değil ama tepeden inme bir hayat yaşıyor şu anda, onun de delirdiği noktalar olacak. :img-pilot
Melis'ciğim sana yorum yazmamışım bebiş ben sadece jate sahnelerini youtube'den izledim bebişim. Bir kaç saat sonra tüm duygularımla Jack dünyasına yelken açiciim :img-icecr
Resmen şok oldum..
O ne sahnelerdi öyle..Jack ve Kate sahnelerinden bahsediyorum,hiç sevmedim açıkcası..Jack-Juliet hayalleri kuran ve bunu umutla bekleyen benim için çok travmatik bir bölümdü..:(
Jack'in 3.sezon finalindeki derbeder hallerinin sebebini de biraz anlamaya başladık..Babasının hayallerinin (ya da gerçek bilemiyorum) başlattığı problemler,Kate'le olan sorunlu ilişkisi ile de iyice perçinlenmiş..İlaç bağımlısı olmuş bizimki,üstüne bir de alkolik..Onun gibi bir adamı bu halde görmek cidden içimi fazlasıyla burktu..Christian Jack'in başına her zaman dert olmuştu,hala da olmaya devam ediyor..
Sawyer konusu var bir de..Kate,onun için birşeyler yaptığını söylüyor..Bu belki de Sawyer'ın kızıyla alakalı olabilir..Telefonda konuştuğu kişi belki de Sawyer'ın eski sevgilisiydi,yani kızının annesi..Yoksa Kate başka türlü adadaki Sawyer'a ne tür bir yardım da bulunabilir ki..
Claire cephesi ise tam bir sır perdesi..Ama 4x11'in promosunda yanlış görmediysem Claire sahile geri dönmüştü..Orman içinde ölmüyor sanırım..
Ve Juliet...:( Yine o hüzünlü ifadesi ve olgunluğuyla beni hüzünlere gark etmiştir..Jack'e olan aşkı ve bunun karşılıksız olduğunu bilmesi,ameliyat sonrası Kate'le yaptığı konuşma onun ne kadar olgun bir insan olduğunu göstermiştir..Gönül ister ki Jack'le güzel bir çift olsunlar ama görünen o ki bu iş bir sonuca bağlanamayacak :(
Clarie henüz ölmedi, ama ölmesi şu an için muhtemel görünüyor.Aaron durumu ve Jacob'ın kulübesi sahnesi...
Evet o adam Benjamin doğduğunda arabasıyla yoldan geçerken karşılaştıkları adamdı..Adı yanılmıyorsam Horace'dı..Ben ve babasının adaya gelmelerini de o sağlamıştı..Çok ilginçtir ki "12 yıldır ölüyüm" diyor ama basbayağı canlı bu adam..:)
hellosunshine 02-05-08, 17:54 julietin neler dediğini bilen var mı acaba???
Juliet ''Jack senin adanın diğer tarafından geldiğin gün beni öptü..Güzeldi.. Benim için değil ama onun için güzeldi.. Bir şeyi ispatlamaya çalıştığından eminim..'' dedi Kate'e.. Kate de ''neyi?'' diye sordu.. Juliette ''başka birisini sevmediğini'' dedi..
deadly_angel 02-05-08, 17:58 Zaten ada ne hikmetse ölüleri diriltip önümüze sunuyor.Kimbilir belki Richard da ölüdür aslında.Adamın bir türlü yaşlanmadığını ve Benjamin'in çocukluğunda yer aldığını düşünürsek son derece mantıklı geliyor.
Juliet & Kate sahnesi
Juliet: Biliyor musun, o beni öptü.
Kate: Ne?
Juliet: Geçen gün, sen adanın diğer tarafından.Geri geldiğin gün, Jack beni öptü.
Kate: Oh.
Juliet: Güzeldi.Ama benim için değildi. Kendisi içindi.Eminm ki kendine bir şeyi kanıtlamaya çalışıyordu.
Kate: Neyi kanıtlamaya çalışıyordu?
Juliet: Başka birini sevmediğini.
Kate: Teşekkür ederim, Juliet.Onun hayatını kurtardığın için teşekkür ederim.
Juliet: Uyanık olduğunu biliyorum.
deadly_angel 02-05-08, 18:02 Jack kendi kafasında kendisiyle konuşuyor aslında.Kate'i seviyor ama hiçbir zaman ona çok ulaşılır olarak görünmedi.Ama her zaman gerekli desteği vermekten de geri kalmadı.
Ama Juliet ile olan bu çpüşmelerinin sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum.Çünkü aralarında bir etkileşim sözkonusu.Gerçi Jack Juliet'i onun kendisini sevdiği kadar sevmiyor o ayrı bir durum.
deadly_angel 02-05-08, 18:07 “LOST” 4×10′un Şaşırtıcı Sahneleri
Bir haftalık bekleyişin ardından “LOST” hayranları yine orta kıvam denilebilecek bir bölüm seyrettiler. “LOST - 4×10 - Somehting Nice Back Home” bölümünün az da olsa bizleri şaşırtan sahnelerine bir göz atalım.
JACK SHEPARD
Jack’in bakmış olduğu gazetede, Yankees-Red Sox serisinin haberi 31 Ağustos 2007 tarihinde yazılmıştır.
Jack bu bölümde ensterasan bir şekilde gecenin geç saatlerinde Kate’i uyandırıp kendisine evlenme teklif etmiştir, Kate’in cevabı ise “evet” olmyuştur.
Jack’in ameliyat ile apandistinin alınması Ada’nın iyileştirici teorilerini şüpheye düşürmüştür. Bunu aynı zamanda, Rose da adanın iyileştirici olduğunu kocası Bernard’a söylemiştir.
Jack’in hem adada hemde flasforward’larda babasını görmüştür. Adada ise, Claire de Christian Shepard’ı görmüştür.
Jack’in kullanmış olduğu sakinleştirici ilaç olan “Clonazepam”, aynı zamanda Hurley’nin adaya gelmeden önce akıl hastanesinde kullandığı haplar ile aynıdır.
Jack’in kontrol ettiği röntgenler görülen tümör, Ben’in tümörüyle aynıdır.
KiTAPLAR & FiLMLER
Jack’in, Aaron’a okuduğu hikaye “Alis Harikalar Diyarında”n bir bölümdür.
Jack’in mutfakta yürürken ayağına takılan “Star Wars”tan bildiğini Millenium Falcon oyuncağıdır.
DiĞER AYRINTILAR & SORULAR
Hurley’nin Jack’e Charlie’yi gördüm demesi ve Jack’in birisi tarafından ziyaret edileceğini söylemesi, akıllarda çok soru işareti bırakmıştır.
Ormanda, Frank ile karışılaşan Sawyer, Claire ve Miles Frank’in yardımıyla hayatta kalabilmişlerdir. Frank’in bunu ne için yaptığı yine soru işaretidir.
Sawyer’ın, Claire gösterdiği abilikten sonra Sawyer’da liderlik ve korumacılık unsurları göze çarpmıştır.
Daniel’in Charlotte’a kur yaptığı farkeden Jin, bunu Sun’a Korece söylediğinde Charlotte’ın yüzünü gülümsemeyi farkederek, Charlotte’ın da Korece bildiği anlamıştır.
Miles’ın Russoue ve Karl’ın cesetlerini bulduğu sahne öncesinde fısıltılar sadece Miles, medyumluğunu kullanarak duymuş ve cesetleri bulmuştur. Halbuki, genelde bu sahnelerde bu tür fısıltılar duyanlar garip bir şekilde irkilirlerdi.
Claire ve Christian Shepard ile nereye gitti?
Bebek Aaron, nasıl ne şekilde kim tarafından oraya bırakıldı?
Hurley’nin gelecek haberen biri olarak algılanmasının asıl sebebi nedir?
Nasıl oldu da Keamy ve ekibi az bir zararla “Kara Duman”dan kurtulmayı başardı?
Kaynak: DiziDizi
deadly_angel 02-05-08, 18:10 “LOST” - 4×10 - Something Nice Back Home
Bir haftalık heyecanlı ve merak dolu bekleyişin ardından, “LOST“un 4. sezon 10. bölümü “Something Nice Back Home” yayınlandı. Jack’in üzerine odaklanan bu bölümün resimli geniş özetini yazının devamında bulabilirsiniz. Bölümü izlemedinizse lütfen yazının devamını okumayınız!
Bölüm, Juliet’in Jack’i çadırında uyandırma çabasıyla açılır. Juliet’in kendisine seslenmesine rağmen uyanmayan Jack, en sonunda gözünü açar.
Çadırın dışında ise tartışma vardır. Jack Juliet’le çadırdan çıkar ve Rose ve Bernard’ın, Daniel ve Charlotte’a yüklendiklerini görür; Daniel sözde bir gün önce tekneye sinyal veren telgrafın artık sinyal vermediğini iddia etmektedir, Bernard buna şaşırır ve teknedekilerin kendilerini hepten yok saydıklarını söyler, Charlotte ise kendisinin Daniel’la adadayken teknede ne olacağını bilemediğini söyler.
Jack araya girer ve herkese sabırlı olmasını, elbet bu adadan tekne yoluyla ayrılacaklarını söyler – ancak Jack’te bir şeyler ters gitmektedir ve birden bayılarak yere devrilir.
Flashforward’da Jack, sabah vakti yatağında uyumaktadır. Telefon çalar ve telefona cevap verir, ardından hastaneye gitmek üzere yataktan kalkar. Salona inip birkaç yeri toparlar, sonra tekrar yatak odasına çıkıp banyoda duş almakta olan bir kadınla tatlı bir sohbet eder. Kadının KATE olduğu ortaya çıkar ve Jack’le Kate birbirleriyle ateşli biçimde öpüşürler: İkisi adadan kurtulduklarında beraberdirler.
Flashforward’da Jack, Aaron’a masal olur, Kate de ikisini odanın kapısının kenarından seyreder. Ardından Jack okumayı bitirir ve Aaron uyuyorken odadan çıkar. Kate ve Jack koridorda, Jack’in babalık vazifesini hakkıyla üstlenmesinden konuşurlar; Jack kendi babasının da ona bebekken aynı hikayeyi okuduğunu söyler. Kate, Jack’in, babası hakkında bu kadar iyiymiş gibi konuşmasının güzel olduğunu belirtir. Jack her şeyin yolunda olup olmadığını sorar, Kate de Jack’in verdiği “kararı” takdir ettiğini, bu işi çok iyi yaptığını ve Jack’i Aaron’la görmenin kendisine mutluluk verdiğini dile getirir.
Adada, sahilde, Juliet ve diğerleri Jack’i bir ağacın gölgeliğine otururlar, Juliet Jack’e su getirmek üzere uzaklaşır. Jack ayılır ve zorla ayağa kalkar. Birden Kate gelir ve olanları sorar; Bernard Jack’in kendinden geçtiğini söyler. Jack sadece biraz susuz kaldığını söyler, ancak Kate onun ateşler içinde olduğundan bahseder. Jack yine de iyi olduğunu iddia eder ve biraz temiz hava almak ister.
Ormanda, Sawyer, Claire, Aaron ve Miles yolculuklarına devam ederler. Sawyer Claire’e durumunu sorar, Claire iyi olduğunu söyler, Miles araya girmeye çalışınca Sawyer onu azarlar ve Miles niyetinin sadece sohbet olduğunu söyler. İlerlerlerken Miles birden durur – gaipten sesler duymaya başlar – Alex’in yakarışlarını ve mermi seslerini duyar. Sawyer arkasına dönüp ona neden durduğunu sorar, Miles Danielle ve Karl’ın kim olduğunu sorar, ardından yerdeki toprağı ufaktan kazmaya başlar ve Karl’la Danielle’in cesetlerine ulaşır ve birden irkilerek kendisinin böyle bir yerde iş yapmak için antlaşma yapmadığını belirtir. Durumdan Claire de korkmuştur ve bir an önce sahile gitmek ister. Üçü yollarına devam ederler.
Sahilde Jack çadırında oturmuş su içmektedir. Juliet gelir, Jack hasta olmaktan nefret ettiğini söyler, Juliet ona neyi olduğunu sorar, Jack de gıda zehirlenmesi der, bunun sebebi de kendince krampları, susuz kalması ve mide bulantısıdır. Juliet buna ikna olmaz ve Jack’in belini görmek ister, soruna da ulaşmış olur: Jack’in apandisi ile ilgili sorunu vardır. Ağrı önceki gün başlamıştır ve henüz patlamamıştır. Bu durumda Juliet, apandisi oradan almaları gerektiğini söyler, yani ameliyat gerekecektir.
Juliet çadırdan çıkar ve Sun’la birlikte ilaçların listesini yapar. Sun Jin’le birlikte gidip ilaçları getirecektir, ancak Sun Juliet’in yazdığı ilaçların hiçbirinden bir şey anlamadığını söyler, bu noktada Daniel yardım teklifinde bulunur çünkü kendisi profesörken aynı zamanda tıbbi deneyler de yapmıştır, Jin ise hemen onu yalancı olarak suçlar ve kabul etmez. Charlotte dengesiz sözler sarf eder, bu yüzden Daniel ona kızar ve Juliet’e amacının gerçekten kötü olmadığını, ciddi bir biçimde yardım edebileceğini belirtir. Juliet ona her ne kadar listesi verse de, belinden silahını çıkarır ve Jin’e verip gerekli koşulda bu ikisini vurmasını söyler. Juliet ardından herkese belirli talimatlar verir; sert bir zemin bulmalarını, yıkayıp temizlemelerini, bir sürü muşamba bulmalarını emreder. Kate aradıkları her şey Tıbbi istasyondaysa neden Jack’i oraya götürmediklerini sorar, Juliet ise bu durumda Jack’in apandisinin patlayabileceğini ve bunun onun ölümüne yol açacağını açıklar.
Ormanda üçlü ara verdiğinde, Miles kendi başına bir alanda toparlanırken aşağı tarafta nehrin kenarındaki Claire’i ve bebeğini süzer. Sawyer ise onun yanına gelip durumu çakar ve Miles’a aklının ucundan bile geçirmemesini tembihler. Miles ne dediğini anlayamaz, Sawyer da duruma açıklık getirir; Miles’a Claire’le konuşma, ona bakma ve onu meşgul etme yasağı getirir. Miles Sawyer’a, Claire’in ağabeyi olup olmadığını alayla sorar, Sawyer da bu lafı geçiştirip Miles’ı öldürmekle tehdit eder. Miles da yasağı kabul eder.
Sahilde Rose, buldukları sert zeminli masayı temizlerken Bernard da ona yardım eder ve aynı anda Rose’u Jack’in durumunun iyi olacağıyla ilgili teselli etmeye çalışır; apandis ameliyatının rahat bir ameliyat olduğunu söyler, Rose’un ise aklına takılan hastalığın tedavisi değil, Jack’in niye hastalandığıdır. Bernard hastalanmanın sıradan olduğunu söylese de, Rose bu hastalanmanın kurtulacakları gün olmasının tesadüf olmadığını belirtir. Bernard durumla ilgili şaka yapar ve insanların hastalanabileceklerini söyler, Rose ise onu tersler ve insanların “bu adada” hastalanmayacaklarını, aksine düzeleceklerini söyler.
Jack’in çadırında Juliet onun ameliyat bölgesini tıraş eder, Jack bu sırada ameliyat sırasında bayıltılmasını istemediğini tembihler, sadece ameliyat yapılacak olan bölge uyuşturulabilir ve Jack ameliyatı seyredebilir ve Juliet’e yardım edebilir. Juliet bunu nasıl yapacağını sorunca da Jack, Kate’in de ameliyatta olmasını ve kendisine ayna tutmasını ister. Juliet buna biraz karşı çıkar gibi olsa da Jack ısrar eder.
Flashforward’da Jack hastanede bir hastasını yolcu etmektedir, bu sırada etrafta babası Christian Shephard’ın gezindiğini görür – ancak bu uzun sürmez ve lobideki görevli bayan, Jack’e Santa Rosa Hastanesi’nden bir telefon geldiğini ve onun çok yakın bir dostuyla ilgili olduğunu söyler. Jack Santa Rosa’ya gider ve burada hastanenin doktoruyla, hasta hakkında konuşur; doktor hastanın ilaçlarını almadığını ve artık uyumadığını söyler, terapilerin ise işe yaramadığını belirtir, bunun sebebinin ise hastanın doktorun yaşadığını dahi kabul etmemesidir.
Jack hastanın odasına girer, bu HURLEY’dir. Jack ona neden ilaçlarını almadığını sorar, Hurley de öldüklerini söyler, ona göre Oceanic-6 olarak hepsi ölmüştür ve o adadan kurtulamamıştır. Hurley Jack’e yaşamıyla ilgili sorular sorar, Jack her şeyin iyi gittiğini söyler ve Hurley cennet benzetmesi yapar. Jack ona aynı soruyu sorduğunda Hurley her şeyin, Charlie’yi görene kadar iyi olduğunu söyler. Charlie’nin bugün Jack’in geleceğini söylediğini belirtir ve ona bir mesaj bıraktığını açıklar: “Onu sen yetiştirmemelisin Jack.” Jack bu mesaja oldukça alınır, Hurley Jack’e mesajın Aaron’dan bahsettiğini söyler, Jack odadan çıkacakken Hurley, Charlie’nin aynı zamanda Jack’i ziyaret edecek birinin olduğunu da söylediğini belirtir.
Ormanın öteki tarafında Frank Lapidus, Sawyer Claire ve Miles’ın yanına gelir ve onları tekneden gelen askeri takım ve Kreamy hakkında uyarır. Sawyer ve ötekiler hemen saklanır, Kreamy takımıyla Lapidus’un yanına gelir, bu sırada Sawyer ve takımı yakalanacak gibi olur ancak yakalanmazlar. Kreamy Lapidus’la birlikte helikoptere gitmek üzere uzaklaşır.
Sahilde Juliet, Kate’e kendisine yardım etmesinden ve ayna tutmasından bahseder. Kate zorla da olsa bunu kabul eder. Jack kendi çadırından çıkar ve ameliyatın yapılacağı çadıra doğru Kate’le birlikte yürür. Juliet ilaçların en kısa zamanda geleceğini söyler.
Flashforward’da Jack Santa Rosa hastanesinin önünde gece aracıyla bir süre bekledikten sonra evine gider. Uyumakta olan Kate’i uyandırır ve onunla konuşur; Kate’e gerçekten kendisinin babalık için yeterli olup olmadığını sorar, Kate ise gözleri dolarak bunu onaylar. Jack ona evlenme teklif eder, Kate de ağlayarak bunu kabul eder.
Sahilde, akşama doğru Tıbbi istasyona giden dörtlü geri döner. Juliet, Sun ve Daniel’la birlikte ilaçlar hakkında çalışmak için uzaklaşır, Jin Charlotte’u durdurup ona Korece bildiğini söyler, Charlotte bunu bir süre inkâr eder, Jin daha fazla yalan söylerse Daniel’ın parmaklarını tek tek kıracağını belirtir ve Charlotte en sonunda kabul eder. Jin, helikopter kurtarmak için geldiğinde Sun’ı adadan götürmelerini söyler. Charlotte diğerlerine ne olacağını sorar, Jin ise sadece Sun’ı helikoptere bindirmesini söyler. Charlotte bunu kabul eder.
Flashforward’da Jack odasında bir hastayla ilgili araştırma yaparken lobideki yangın alarmını işitir ve onu kapatmaya gider, alarmı kapatınca bekleme koltuklarında babası Christian’ın ona seslendiğini işitir. Bu sırada hastane doktoru Erica gelir ve Jack ondan kendisi için reçete yazmasını ister, çünkü geceleri pek uyuyamamaktadır.
Jack ardından eve gelir, Kate habersiz bir şekilde telefonda biriyle randevulaşmaktadır, Jack gelince telefonu kapatır ve telefondakinin çocuk parkındaki annelerden biri olan Noreen olduğunu söyler. Kate ardından yatak odasına doğru çıkar, Jack ise hastanede Erica’nın kendisine yazdığı ilacı kullanmaya başlar.
Ormanda Sawyer, Miles ve Claire uyuyorlarken Claire birden uyanıverir, ateşin başında Christian’ın Aaron’la ilgilendiğini görür ve oldukça şaşırır.
Sahilde Kate ameliyatın bitmesini bekler, Bernard yanına gelip ameliyat odasına girebileceğini, Jack’in durumunun biraz düzeldiğini söyler. Kate çadıra gider ve Juliet’le konuşur, çünkü Jack hâlâ baygındır. Juliet Jack’in kendisini geçen gün Kate adanın öbür ucundan gelirken öptüğünü söyler ve bunun Juliet için değil Jack için hoş bir şey olduğunu, bu öpücüğün, Jack’in başka birini sevmediğini kanıtlamak için olduğunu anlatır. Kate çadırdan çıkar, Jack ise uyanır, başından beri ayıktır zaten.
Flashforward’da Jack evde akşam vakti içki içmektedir. Kate gelir ve Jack ona, dadının neden geç saate kadar evde olduğunu sorar, normalde dadı vaktinde evden çıkmaktadır. Kate yapması gereken birkaç işi olduğunu, bu yüzden dadıyı uzun süre evde tuttuğunu belirtir. Jack Hurley’i ziyarete gittiğinden bahseder, Kate’i oraya götürmediğini çünkü Hurley’nin delirmeye başladığını anlatır, ardından Kate’e bütün gün nerede olduğunu sorar, Kate ağlayarak Sawyer için bir şeyler yaptığını, onlarla hiçbir ilgisi olmadığını söyler. Jack Sawyer’ın kendi seçimini yapıp kalmayı tercih ettiğini hatırlatır, Kate’i kurtarmaya gelen, onunla kalan ve onunla ilgilenen Jack’in kendisidir. Kate ona kızar ve Jack’in sorunları olduğunu, bu sorunlarını çözemezse Aaron ve kendisiyle birlikte aynı çatı altında yaşayamayacağını belirtir, Jack ise Kate’in Aaron’la kan bağı dahi olmadığını söyler. Bu sırada Aaron gelir ve Kate ağlayarak ona sarılır, Jack evden çıkar.
Ormanda, Miles uyanmıştır. Sawyer da uyanır ve Claire’in olmadığını görür, Miles’a nerede olduğunu sorar. Miles Claire’in gecenin bir vakti ormanın derinliklerine doğru gittiğini söyler. Sawyer yalnız olup olmadığını sorar, Miles da Claire giderken yanında “baba” dediği bir adamın olduğunu söyler. Ardından Claire’i takip edebileceğini ancak yasaklanma cezasının olduğunu söyleyip alay eder, Sawyer tam onu vuracakken Aaron’un sesini işitir, onu ormanın az ilersinde ağaçların orada bulur, Claire yoktur. Sawyer avazı çıktığı kadar Claire’e seslenir.
Kaynak: DiziDizi
batiperlin 02-05-08, 18:15 Miles'in geçmişine gitmek gerçekten çok önemli hem o cesetleri buldu.
hemde clairin babasını gördü gerçekten çok ayrıntılı olmaya başladı..
bu bölümde hiç benjamin,sayid yoktu o yandan biraz şikayetciyim.. :)
deadly_angel 02-05-08, 18:19 Miles, malum hayalet avcısı.Kate'e inamayıp Naomi'nin nasıl öldüğünü öğrenmek isteyip kendisi cesedi kontrol etmişti.Tuhaf bir adam, adaya geliş amacı da ruhlarla ilgili zaten.Adaya gelenlerin geçmişlerini öğrenmek için bir sezon daha beklememiz gerekecek.
Bu arada Sayid en geç on birinci bölümd dönüyor adaya.Gelen resimlerde sahilde görünüyordu.
KeReMcEmİm 02-05-08, 18:52 o 3. sezon finalindeki ff de jackin gazeteden öldüğünü öğrendiği kişinin kim olduğu hala ortaya çıkmadı dimi acaba o hurley miydi
o 3. sezon finalindeki ff de jackin gazeteden öldüğünü öğrendiği kişinin kim olduğu hala ortaya çıkmadı dimi acaba o hurley miydi
Evet ya bu olabilir gerçekten umarım olmaz ama Hurley'in bu kadar kötü durumda olması ve tabutun büyüklüğü :icon_sorr mümkün gibi
KeReMcEmİm 02-05-08, 19:34 şimdi alt yazılısını izledim ve daha iyi anladım taşlar teker teker yerine oturuo sabahki kadar kızgın deilim ben katenin sırrı kesinlikle sawyerın çocuğu olduğunu düşünüorum çünkü konuşmada jack 8 den erken gelmez 1 saat bakabilirim dio yani herhalde çocuğa olabilir ve bencede kate jacki sevio çünkü aaronu seninle görmek çok hoşuma gidiyo fikrini deiştirdiğine sevindim burda olduğuna sevindim gibi sözler evlenme teklifini tereddütsüz kabulu falan ama bence hala jacki haketmio dizinin sonunun bi ikilinin birlikteliğiyle bitceğini sanmıorum öyle gözüküo
Juliet ''Jack senin adanın diğer tarafından geldiğin gün beni öptü..Güzeldi.. Benim için değil ama onun için güzeldi.. Bir şeyi ispatlamaya çalıştığından eminim..'' dedi Kate'e.. Kate de ''neyi?'' diye sordu.. Juliette ''başka birisini sevmediğini'' dedi..
Orası benim koptuğum andı :img-in_lo
Ben eski Jatecilerdeniz:)
Skate ve Jacket cıda değilim şuanda:)
Jacket ve Skate olması imkansız zaten yani,
Diyeceğim şu ki;
Bölümün başında bir an sevinmiştim Jackle Kate'e,
Ama içimden geçmedide değil "Kate yapar illa bir yamukluk" diye :icon_whis
Gerçi bu pek yamukluğa benzemiyor,
Anladığım kadarıyla Kate Sawyer'ı adadan kurtarmayamı çalışıyor?
Yanlışmıyım?
Eğer öyleyse Jack, Kate Sawyer'ı hala seviyor sandı :icon_whis
Jack Aaron'a kitap okurken ne kadarda tatlıydı :img-in_lo
Aaronsa çok şeker ya dudaklar aynı anne :img-blush
NOT:
Kanımca Claire babasının peşinden gitti,
Yani sanırım onu öldü sanacaklar,
Claire ölmemiş olabilir:img-wink:
Evet ya bu olabilir gerçekten umarım olmaz ama Hurley'in bu kadar kötü durumda olması ve tabutun büyüklüğü :icon_sorr mümkün gibi
Deme :img-cray:
en merak ettiğim bölümleden biriydi, aslında ilk defa 1 bölüm için 1 hafta bekledim sizin gibi , yeni başladığım için direk takıp izliyordum.. beklemenin nasıl bişey olduğunu bu hafta anladım..
gerçekten çok güzel bi bölümdü, her ne kadar bana çok kısa gelsede..
jack ff'lerde uyandığında yanında başka bi kadınmı var acaba şüphesiyle geçti saniyeler, kate olmasını çok istiyorum ama bi yandanda ihtimal veremiyodum.. tabi sonucunda baya sevindim..
şu an en çok merak ettiğim şey jack'in aaron'dan uzak durma sebebi ve hurley'nin mesajda söyledikleri.. bu baya sorun yaratıcak gibi geliyo bana..
ayrıca kate'in gerçekte kimi sevdiğini kendi adıma tamamen anlamış oldum.. hem adadaki ameliyat sahnelerinde, hemde ff'deki evlenme teklifi sahnesinde.. eğer gerçekten aşık olmasaydı o tepkiyi vermesi imkansızdı.. yüzünde ufakta olsa bi tereddüt olurdu..
kate sawyer'ı da seviyor ama bu jack'e duyduğu sevgiyle aynı şey değil yani aşk değil.. bu yaptığı iyiliğinde çoğu kişinin düşündüğü gibi kızı clementine konusunda olduğunu düşünüyorum.. ama bunu jack'e söylememe nedeni çok saçma..
ne kadar kate'in çok yanlış yaptığını düşünsemde sonunda jack'le birlikte olmalarını umut ediyorum.. buda kate'in tamamen sırlardan kurtulmasıyla olur.. bi türlü veremediği güveni vermeli yani..
bence hurley'nin değil..
çünkü jack gazete küpüründe görüyo ilanı ve öyle gidiyo cenaze törenine..
sonra bi gece kate'i arıyo ve buluştuklarında kate'e gazete haberini gösterip, "duymuş olabileceğini düşündüm, belki cenazeye gidersin" diyo.. kate'de "neden gideyimki" diyo..
cenaze hurley'nin olsa kate öyle bi tepki vermezdi bence..
Yine de Jate istemiyorum Kate'i anlamaya çalışıyorum ta annesi için bilmeden öz babasını öldürdüğü günden beri... kafasına çok buyruk ve kendi kendine birşeyler yamak onda alışkanlık haline gelmiş...Birinin sırrını saklamak, birisi için "nişanlı :img-in_lo"sının haberi olmadan iyilik yapmak gibi...
Bu kafayla gittiği için Jate istemiyorum.
Öncelikle sunu söylemek istiyorum. Bu dizinin çifti Jate olduğu bu bölüm kesinleşmedi bana göre. Benim için 2. sezon finali Jack ve Kate'in kafalara cuval gecirken bakismalariydi. Benim icin Jate orada kesinlesti. Jack Kate'i hep seviyordu ama Jack'in Kate icin ne kadar onemli oldugu Kate'in kafasina 3. sezon 13. bölüm(Left behind'di sanirim) dank etmistir. Jack'i uyandirip I'm sorry diye aglamasidir. (E. Lilly'nin müthis performansi)
Simdi bana göre Jack'le Kate'in bir sorunu var. O da birbirlerine güvenmemeleri değil. Sadece Kate de degil. Sorunlari birbirlerini incitecek diye bazi seyleri iclerinde yasamasi. Bu hatayi ikiside yapiyor ve birbirlerini daha da cok uzuyorlar. Dizinin basindan beri devam ediyor.
1)Jack Hurley'le konustuktan sonra adam mahvoldu. Gunlerce icinde tuttu. Kate'e soylememesinin tek nedeni dedigi gibi "I don't wanna upset you." Cunku Kate bunu duysa o da huzursuz olurdu eminim.
2) Kate'in Sawyer'in bir isini yapip bunu Jack'e söylemesinin nedeni de hala Sawyer'i sevmesi fln değil, eger Jack bunu ogrenirse uzulur diye. Nitekimde oyle oldu, Jack kahroldu, ben kurtardim, ben burdayim diye konustu ama sen hala beni secmiyorsun gibi...
Olay bu yani. Ben hicbir zaman Skate'ci olmadim, Jate'ci de. Ama Jack ile Kate arasindaki o derin bag beni hep etkilemistir. O yuzden bu bölümdeki dusta havlu tutma, kari-koca halleri beni hic etkilemedi sahsen. Jack ile Kate benim icin: Kate'in Jack'e I got your back demesi, Jack'in onlari birlikte gordugu halde Sawyer'i ameliyat etmesidir.
Bu arada Jack Claire ile kardeş olduklarini ögrenmis. Cunku "you're not even related to him" dedi. Yani ben akrabasiyim gibi.(Agzi kopasica)
Son olarak bu dizide you're not supposed to diyorsan yapmayacaksin. Jack bunu kirmaya calisti, Hurkey Aaron'i buyutmemelisin dedi ama Jack yaparim diye kadere karsi cikti(Locke ile tezat) ve nitekim olmadi....
Bu arada Sawyer adamim... Miles'a bakma Claire'e derken ki yuz ifadesine bir bakin....
Saygilarimla
hellosunshine 02-05-08, 20:47 Orası benim koptuğum andı :img-in_lo
Ben eski Jatecilerdeniz:)
Skate ve Jacket cıda değilim şuanda:)
Jacket ve Skate olması imkansız zaten yani,
Diyeceğim şu ki;
Bölümün başında bir an sevinmiştim Jackle Kate'e,
Ama içimden geçmedide değil "Kate yapar illa bir yamukluk" diye :icon_whis
Gerçi bu pek yamukluğa benzemiyor,
Anladığım kadarıyla Kate Sawyer'ı adadan kurtarmayamı çalışıyor?
Yanlışmıyım?
Eğer öyleyse Jack, Kate Sawyer'ı hala seviyor sandı :icon_whis
Jack Aaron'a kitap okurken ne kadarda tatlıydı :img-in_lo
Aaronsa çok şeker ya dudaklar aynı anne :img-blush
NOT:
Kanımca Claire babasının peşinden gitti,
Yani sanırım onu öldü sanacaklar,
Claire ölmemiş olabilir:img-wink:
Deme :img-cray:
Evet Juliete başta kızmıştım.. Kate'e ameliyata onu isteyenin Jack olduğunu söylemeyip yardımın gerek filan tarzında üstü kapalı konuştu.. Ama sonra bu kıyağı bize yaptığı için ne desem az.. :img-blush Harika bir sahneydi..
Şu telefon konuşmasında Jack Kate'i yakaladığında Kate çok rahattı.. Bu nedenle her ne yapıyorsa aslında cidden ikisini ilgilendirecek kadar önemli bir şey olduğunu snamıyorum.. Kate de söyledi zaten bizimle hiç bir ilgisi yok diye.. Ama keşke anlatsaydı Jacke.. Şimdi olmayan şeyler düşünmezdi hiç değilse.. :icon_sorr
Uff bugün şu Hurley olayını ben de düşündüm.. cennet gibi falan filan çok üzdü beni bu bölüm Hurley..:icon_sorr Jack'e de yavaş yavaş ona olanların olacak olmaısnı bilmek daha da üzüyor.. Acaba Kate ve Sun da bunu yaşayacaklar mı merak ediyorum..
hellosunshine 02-05-08, 20:53 en merak ettiğim bölümleden biriydi, aslında ilk defa 1 bölüm için 1 hafta bekledim sizin gibi , yeni başladığım için direk takıp izliyordum.. beklemenin nasıl bişey olduğunu bu hafta anladım..
gerçekten çok güzel bi bölümdü, her ne kadar bana çok kısa gelsede..
jack ff'lerde uyandığında yanında başka bi kadınmı var acaba şüphesiyle geçti saniyeler, kate olmasını çok istiyorum ama bi yandanda ihtimal veremiyodum.. tabi sonucunda baya sevindim..
şu an en çok merak ettiğim şey jack'in aaron'dan uzak durma sebebi ve hurley'nin mesajda söyledikleri.. bu baya sorun yaratıcak gibi geliyo bana..
ayrıca kate'in gerçekte kimi sevdiğini kendi adıma tamamen anlamış oldum.. hem adadaki ameliyat sahnelerinde, hemde ff'deki evlenme teklifi sahnesinde.. eğer gerçekten aşık olmasaydı o tepkiyi vermesi imkansızdı.. yüzünde ufakta olsa bi tereddüt olurdu..
kate sawyer'ı da seviyor ama bu jack'e duyduğu sevgiyle aynı şey değil yani aşk değil.. bu yaptığı iyiliğinde çoğu kişinin düşündüğü gibi kızı clementine konusunda olduğunu düşünüyorum.. ama bunu jack'e söylememe nedeni çok saçma..
ne kadar kate'in çok yanlış yaptığını düşünsemde sonunda jack'le birlikte olmalarını umut ediyorum.. buda kate'in tamamen sırlardan kurtulmasıyla olur.. bi türlü veremediği güveni vermeli yani..
Bu gizleme sonrasında gelen yanlış anlama olayı aralarına bir mesafe girmesi içindi.. (Yoksa bu konunun altından öyle çok büyük bir şey çıkacağını sanmıyorum.. Kate seçimini yaptı.. Sawyerla ilgili gizleyeceği çok önemli bir konu olamaz bence.. Muhtemelen kızıyla ilgili..) Jack Hurleyle konuştuktan, Aaron'u yetiştirmemesi gerektiğini öğrendikten sonra bunun üzerinde pek düşünmeyip Kate'e evlenme teklif etti.. Çünkü Hurley'nin söylediklerinin doğruluğuna pek inanmıyordu.. Yani bir ayrılık durumu olmadı ama Aaron konusu için olmalıydı.. Aaron'u Jack'in yetiştirmemesi gerekiyordu.. Tabii neden böyle o da çok kafamı kurcalıyor.. Aaron'u Claire'dan başka kimse yetiştirmemeli demişti medyum.. Eğer onun söyledikleri için Jack'in uzak durması gerekiyorsa, Kate'in de uzak durması gerekmez mi.. Tabii o zaman bu çocuğa kim bakacak.. Bu kısmı gerçekten merak ediyorum..
Juliet'in yaptığı büyük bir şeydi bence. O sözleri herkes söyleyemez.Söylemez de. Sonuçta Jack'i sevdiğini biliyoruz hepimiz.Jack'in öpmesinin nedenini bilecek kadar da akıllı.Ayrıca bunu bildiğini hem Jack'e hem Kate'e söyledi aynı anda bu da cok zekice.
Juliet'i tuttum bu bölüm.Seviyorum ayrıca o karakteri.
Jate falan da demiyorum artık. Jack böyle bunalımda olmasın yeter.Nasıl mutlu olacaksa evet Kate'i seviyor ama..Juliet'le daha mutlu olur sanki.Mulder arkadaşım katlıyorum sana aralarındaki en büyük sorun güven.
Sawyer'ın birden Claire böyle korumaya başlaması öylesine değil sanki.Bu bir şeylerin
işareti diye düşünüyorum ama ne bilemem.
Hurley olmasın o tabuttaki kişi seviyorum Hurley'i ben ,her ne kadar delirse de fflerde
ölmesin o.
elwiens_86 02-05-08, 21:37 Evet ya bu olabilir gerçekten umarım olmaz ama Hurley'in bu kadar kötü durumda olması ve tabutun büyüklüğü :icon_sorr mümkün gibi
Yok ya sanmıyorum Hurley olacağını öyle olsa Kate neden cenazeye katılmak istemesin...Sonra Hurley Sun için ta nerelere gidiyor en azından Sun onun için gelebilir...Cenazeye kimsenin katılmaması Hurley değilde başkası olduğuna işaret ama kim? İşte meraktan öldüğüm konu..:img-help:
Az önce 4x10'u izledim...Ve gördüğüm şeyler hiç hoşuma gitmedi...Kate yine saçmalıklarına tam gaz devam ediyor...
Bunun yanı sıra çok güzel James sahneleri vardı ki Claire'i koruduğu ve Miles'ın ona "sen onun abisi misin" diye sorduğu yere bayıldım asıl abi başkası ama James işte içindeki iyilik ruhu Hurley sayesinde aşama aşama çıkıyor dışarı...4x9'da John'a Hurley'in "kıvırcık saçlarının teline zarar gelirse seni öldürürüm":img-hyste dediği yere bayıldım öldüm bittim...İşte James budur dedim...Ayrıca hala yaşıyor olduğunu öğrenmek güzel tabi bu da bir yanıltmaca değilse...:img-fie:
Jack konusuna gelirken yine ağlamaya başladı ya bende yelkenler suya indi...Acıyorum bu adama ki Kate gibi Sawyer-Jack arasında sürekli gelgitler yaşayan bir kaçığa aşık oldu...Neyse ki evlilikten ucuz kurtuldu...Gerçi kurtulduğu halde kafayı yiyor ama...:img-swoon
bu bölüm tek kelimeyle süperdi! yavaş yavaş claire yine ön plana çıkıyo christianda resmen gözüktü artık! ama aaron'ı bırakmalarının nedeni ne onu çözemedim
jack-kate olayı çok gzl yansıtıldı! jackin içkiye başladığı nokta buydu demek! bundan sonrada ayrılık başlar ve 3. sezon finalindeki hal tabi! kateinde sawyer için yaptığı şeyin cassidy ile ilgilidir! bi şekilde katein cassidy ile ilgili olan bağını öğrenir sawyer ve ondan onu bulmasını istemiş olabilr!
yaa bu black smoke niye öldürmedi bu gelenleri anlamadım mr ekoyu nası öldürmüştü başlta pilotu! şimdi bunları neden öldürmediki!
az bölüm kaldı yine doyamadan bitcek lost!!!
arkadaşlar bizim bugün izlediğimiz bölüm yani 4.sezon 10.bölüm 3.sezonun finalinden sonra olan olaylardı neden dicek olursanız hurley ile jack konuşurken hani dayanamıyodun falan dedi oda mahkemeden sonra fikrimi değiştirdim dedi.
yani hurley o tabutta olamaz bu 1
2,si ise jack in alkole başlama sebebi bu olamaz çünkü sezon finalinde alkolikti yani saç sakal birbirine girmişti
yanlışım varsa düzeltin wallaaa
İzlemedim daha diziyi ama izlemiş kadar oldum 4x10 u :)
vatana millete tüm jatecilere hayırlı uğurlu olsun kardişlerim. :happy0064
daha bence hiç skate jacket filan duymayalım lütfen :good:
bu sahnelerden sonra olmaz artık.
her ne olursa olsun bu dizinin sonunda jate ikilisini
mutlu görüceğimize inanıyorum.
siz inanın ya da inanmayın :kahve
tubi demişti dersiniz.
ne de olsa önceden jackle kate'in birlikte olacağını da demiştim size :img-hyste
litfen pozitif olalım..birbirine deli gibi aşık bu çifti
ayırmak için damon'la el ele vermeyin. :img-cray:
o damon beni öldürcek bigün zaten.
bi bölüm mutlu etti sonunda et(miş) içine. :img-cray:
elwiens_86 02-05-08, 22:21 arkadaşlar bizim bugün izlediğimiz bölüm yani 4.sezon 10.bölüm 3.sezonun finalinden sonra olan olaylardı neden dicek olursanız hurley ile jack konuşurken hani dayanamıyodun falan dedi oda mahkemeden sonra fikrimi değiştirdim dedi.
yani hurley o tabutta olamaz bu 1
2,si ise jack in alkole başlama sebebi bu olamaz çünkü sezon finalinde alkolikti yani saç sakal birbirine girmişti
yanlışım varsa düzeltin wallaaa
Hayır aslında o saçı sakalı birbirine girmiş halleri yani 3X22-23 4x10 'da gördüğümüz zamandan sonra yaşanan olaylar...Zira 3x23'de gördüğümüz Kate'le yapılan konuşma herşeyin cevabı gibi...
Yalnız şimdi izlerken farkettimde 3x23'de "Kate: Gitmem gerek.Nerde olduğumu merak eder" diyor...İyi de bu merak eden kişi kim?:img-fie:Tekrardan izleince insanın kafası daha çok karışıyor...
tamam yaa hakket ben 3.sezonun finalini mahkeme sahnesi ekledim kafamdan ara verdiler 1 ay unuttuk hele 3.sezonun finali izleyeli nerdeyse 1 yıl olcak sorry millet
simdi izledim 4.10'u.. bende yorum yapayim dedim (:
JACK.. öncelikle ada'da hastalanmasi cok üzücüydü fakat ohalde bile cok sekerdi, FF'lerde basta a ne gzl fln dedim sonra jackin git gide durumunun kötüye gittigini gördük, hurley baya kafasini karistirdi sonra kate'in yamuk yapmasi fln hic iyi olmadi, benim anlamadigim aaronu neden basta görmek istemedi jack? mahkemeden sonra kararimi degistirdim dedi ya hurley'e.. neyse sonra birde babasini görmesi cok sinir bozucu yani jackin yerinde olsam bi köprüden atlarim dicem KI bunuda denedi ztn önceki bölümlerde :img-cray:
KATE.. nedense kendisinden sogmaya basladim, sawyer'ya karsi birseyler hissettigini onu "sadece" kullaniyor olmadigini savunuyordum aslinda hala öylede, nasil bi U dönüsüdür bu? anlayamadim tamam hadi diyelim jack'e cok asik peki son yaptigi neydi öyle? birden jack'e yalanlar falan filan, onu gectim o sahnede ben aldatiyormus gibi zannettim KI hala süpheliyim :img-hyste
SAWYER.. ada'ya düstügünden beri cok degisti hala degismekte, kahraman dogulmaz kahraman olunur hesabi (: neyse bu bölüm yine cok sekerdi fazla bisey söyleyemicem fakat claire harbiden cok cok ama cok iyi davranyior, alisik degilim bu sawyer'ya fakat güzel yani tabi ona asik olmadigi sürece.. :good:
HURLEY.. acayip kafayi yemis adam ya yazik yani, ayrica tabutun icindeki hurley'miydi sorusu sorulmus yani olurmu olur, ama kate neden öyle tepki vermisti jack onu aradiginda bu kafami karistirdi gerci kate hurley'yi suclamis olabilir jackin kötüye gidisinle, sonucta bi nevi hurley baslatti bunu.. :img-tomat
GENEL olarakda bölüm gzl'di fakat desmond'umu aradi gözlerim.. ha buarada ne Jate nede Skate ikisindende bisey olmaz bu gidisle bosuna tartismayin bence hehehe (:
aklimi kurcalayan bikac sey var..
sawyer adada kalmayi tercih ettmis peki kate ne yapmaya calisiyor hani onu kurtarmak istese anlicam ama kate jack'e sawyer bunu sana söylememi istemezdi dedi yani kurtar beni demis olamaz hemen kendide kurtulmaya bakmazmiydi??
claire ölücekmi acaba?? zavallim oda jack gibi babasini görür oldu, o adamada acayip sinir olmaya basladim RUHmu Degilmi anlayamadim yani.. FB'de ölü sonra baktik bi adada bi FF'lerde..
iyi geceler..
Hayır aslında o saçı sakalı birbirine girmiş halleri yani 3X22-23 4x10 'da gördüğümüz zamandan sonra yaşanan olaylar...Zira 3x23'de gördüğümüz Kate'le yapılan konuşma herşeyin cevabı gibi...
Yalnız şimdi izlerken farkettimde 3x23'de "Kate: Gitmem gerek.Nerde olduğumu merak eder" diyor...İyi de bu merak eden kişi kim?:img-fie:Tekrardan izleince insanın kafası daha çok karışıyor...
acaba sawyer'mi döndü.. yoksa aaron'umu kast ediyor sifreli sifreli konusuyorlar sinir oluyom cöz cözebilirsin.. hehehe
angel_fatma 02-05-08, 22:45 Selamlar...
Yeni bölümü bugün izledim ve Claire'nin öldüğünü düşünüyorum babasının peşinden gitti hatırlarsanız Jack'te gitmişti ve son anda John kurtarmıştı benimkisi sadece bir tahmin.
Düşünüyorum Jack, Kate ile birlikte nişanlanmaya kadar getirdiği noktayı mahkemeden sonra başlamışlar birlikteliğe bundan sonrası sezonun ilk bölümlerindeki halini alacak buda gelecek (bunun bir adı vardı unuttum) zamanın flashbacklerini göstermiş oldu...
Sawyer'in nasıl bir yardıma ihtiyaçı olabilir diye düşünüyorum.:icon_whis Son iki bölümde Sawyer o kadar değişti ki hayran olmamak elde değil sanırım Sawyer'in içindeki güzel şeyleri çıkarmaya başladılar...
Jack'in apandisti patlaması olmadan durumun güzelmesi güzel ama Juliet'in Kate'e nisfet yaparcasına arkadaşların doğru olarak söylemesi vay kalbimden vurdu beni kimbilir Kate'i nasıl vurmuştur ama başına kaynar suların döküldüğü kesinler... Bir şey dikkatimi çekti Jack alkollü iken Kate nerede kaldığını sorarken ''ben sana döndüm'' gibi bir şeyler söylemesi acaba mahkemeden sonra mı döndü yoksa Juliet'ten mi geri döndüm gibisine mi getirdi bilemedim de anlayamadım da:icon_sorr
Selamlar herkese..
gerçekten bu bölüm 4. sezonun 4x05 den sonra en etkilendiğim bölümü oldu..
Sanırım, bu birazda Jack'ten kaynaklanıyor..o anormal iyilik melekeleriyle donatılmış bir karakter olarak bize sunulduğu için.. baştan beri onun yerini kimse alamamıştır köynümüzde...:)
onca zaman gözlerinin önünde dolanan Sawyer & Kate ikilisine katlandıktan sonra.. mutluluğu dışarıda bulacakmış..
Kate için Jack'i gerçekten seviyor diyebiliyorum.. çünkü bu aşk..:)
dolu dolu gözlerle bakmalar..
gelen teklife verilen cevaplar...:img-wink:
güzeldi canım..
yalnız işler arapsaçına döndü tabii..
Jack Hurley için, ''Kate sana söylemedim çünkü o bir deli'' dedi demesine ama..
Biz 3. sezon finalinde, Jack'in Hurley'den bin beter hallerini izledik..
nasıl çözülecek neler olacak bakalım..
her neyse memnuniyetimizin gelişip, üst seviyeye erdiği bu bölüm için..
sevindiğimizi söylemeden de edemeyeceğim..:)
tek bi isteğim var..
öyle yada böyle, Casper bile olsa kabulümüz..:img-wink: Charlie'yi görelim yeniden..
onun enerjisi de dizi için özeldi..
sarsak, şaşkın ve sevimli Fraday başlarda Charlie'nin pozitif, şeker , eğlenceli kimliğine denk gelecek gibi düşündüysemde kendi adıma.. ıhhh olmamıştır..
hayalet Caharlie'yi özledik diyeyim ve çekileyim..
Sawyer içinse diyebileceğim...:img-wink:
heyt beh.. tabii yurdumun taşında toprağında dolandı..
Malkoçoğlu gibiydi...:good::img-hyste hemencecik bizden biri gibi olmuş.. o ne maço haller.. korumacılık..
pek bi takdir ettim..:)
sevgiler...
batiperlin 03-05-08, 08:27 Charlie kesin görecegiz ben bundan çok eminim çnkü hurley'in gördügü o halisyonlar
veya gerçek diyelim onlar kesilmicektir merak etmeyin onların devamı kesin gelecektir
charlie öyle olsa bile yinede görücez..
KeReMcEmİm 03-05-08, 08:32 bu arada arkadaşlar matt size garanti verebilirim ki jack ve kate gene birleşecek demiş ne zaman demiş bilmiorum ama mrk ettim açıkcası
bu bölümden sonra tek bildiğim en aklı başında olan karakter juliet bence. ya o konuşma neydi öyle süper özetledi olayı hemde kendisi jacke sırılsıklam aşıkken valla brova kaç kişiniz bunu yapabilirdi ben yapamazdım şahsen:icon_whis
jack kate'e deli gibi aşık kate'de jacki seviyor ama aklında bir köşede sawyerde var gibi. bu dizide ya jate olacak ya hiç bir şey anladığım kadarıyla.
bence benim için jack'e en uygun aday juliet aslında. 3. sezonun başından beri aynı şeyi düşünüyorum. ne kadar olgun bir insan ya. jack için biçilmiş kaftan onu toparlayabilecek biri. ama maalesef akıl mantıkla yürümüyor bu işler. jack kalbini kate'e kaptırdı bi kere..
bu arada ben claire'in öldüğünü düşünmüyorum. yani öldüğünü farzedersek bile o zaman bu aarona kim bakacak allah aşkına o bakmasın bu bakmasın kim baksın.
batiperlin 03-05-08, 09:05 eger önümüzdeki bölümde claire 'dan bahsedilirse kesin ve kesin yaşıyacak
babası ona adanın bazı kesimleriden bahsedebilir ya da geçmişiyle ilgili bazı gerçeklerden
bu jack olabilir mesela aron hakkında konuşabilir belki babası nasil diyologlar olur bilemicez
ama bu bölüm çok jack üzerine kurulmuş sayid,locke,benjamin daha sayamadıgım kişiler
yoktu bölümde onlar olunca daha güzel ve anlamlı oluyor bence macera bakımından :)
batiperlin 03-05-08, 09:15 Arkadaşlar şimdi fragmanları izledim gerçekten önümüzdeki bölüm 10. bölümden daha
iyi olucak gibi gözüküyor bölümde hemen hemen herkez var desmond digerlerine kadar
bilgi vermek gerekirse izlemeyenler için Askerlerin başındaki adam adını unuttum o casusun
michael oldugunu ögreniyor büyük bir ihtimalle. Daha sonra Sayid ve Desmond ona önemli
birşeyler soyluyor ada ile ilgili olabilir ve Asker ise jack ve digerliyle ilgili birşeyler soyluyor
daha sonra hurluy,benjamin,locke geliyor ellerinde bir harita bir yeri arıyorlar bu jacop
olabilir. daha sonra karşılarına biri çıkıyor deandl_angel arkadaşımız soylemişti
eski dharma üyelerinden benjamini buraya getiren adam olabilir ama bence degil gibi
yüzünü tam hatırlamıyorum çnkü adamın böyle işte adam birşeyler soyluyor ellerinde harıta
ve son söz tabiki benjamin...
Bu arada arkaşlar 11. bölüm ne zaman yayınlanıcak acaba ?
deadly_angel 03-05-08, 09:26 Valla şu Jate yorumlarına diyecek bir çift sözüm var.:) Ben bekliyordum böyle birşey, ama bu kadarını değil.Ama sonuca bakmakta fayda var.Kate Jack'ten son derece uzak ve soğuk.Umrım burdaki he Aaron'cık değidir.İşte o zaman tam keyiflenirim.:)
11. bölüm yine haftaya perşembe ABC televizyonlarında olacak, biz de cuma günü izleyebileceğiz.
Hurley'e gerçekten çok üzülüyorum.Kurtulanlar içerisinde kafayı en çok yiyen o çıktı.Halen Charlie ile bir iletişim içerisinde.
Finaldeki öpüşme Jate değildir o halde, zaten Jate fanları bu bölümde doya doya izlediler.İçimdeki avatar imza ekleme isteği kaçtı bu bölüm yüzünden.:)
11. bölüm harika olacak, her ne kadar John'u sevmesemde.
batiperlin 03-05-08, 09:31 11. bölüm süper olucak gerçekten evet bu bölüm jack hayranları için özeldi
çnkü daha önce tabiki olmuşturda bu kadar jack üzerine kurulu görmedim.
Locke Çok özledim haftaya gidericem inş bu sıkıntımı benjamin ve hurleyide tabiki
aklımdan birşey geçmeye başladı hurley akıl hastanesine düştü ff ve o sayılar
onlarla ilgili henüz apaçık bir sonuç yok oyle olursa heralde dizi bitecek ama
hurley bu sayıları ilk aldıgı zaman bir arkadaşı yatıyordu ve şimdi o onun yerine geçti
çok tugaf ve gizemli gerçekten . Bu 4. sezon kaç bölümden oluşucaktı arkadaşlar ?
Kate Jack sahnelerini resimlerden gördüm sonrasında Kate yine Kate'liğini yapıyor anlaşılan yüklemeyi bitirsemde izleyebilsem :img-wink::img-wink:
deadly_angel 03-05-08, 09:35 O kadar çok soru var ki cevaplanmayı bekleyen.Sayılar neredeyse her bölümde karşımıza tek olarak çıkıyor.
Kate'de bu tutarsızlık olduğu sürece ne Jack'ciler sevinir ne de biz Sawyer'cılar. (En sevdiğim iki karakterden birisi Kate, ama bu da bir gerçek malesef)
Bu sezon on üç bölüm olacak ve final iki saat olacak.
Arkadaşlar bende 10. bölümü ancak izleyebilidim valla büyük merakta kaldım
Sawyer'ın Kate'ten ne istediğni tam analamadım ama hatırlarsanız Sawyer'ın eski sevgilisi ondan bir çocuğu olduğunu söylemişti. Bebeğin adı Clemante galiba...
Belki Kate'e onunla ilgilen demiş olabilir gibi geldi bana
Bu arada bu sezon neden böyle az bölüm var finali hemen yopyırlar acaba bilen var mı?
KeReMcEmİm 03-05-08, 09:39 ben şeyide mrk ediorum acaba gösterceklermi jack nası aaronu görmeye gidio kate ile araları nasıl bu hal alıo acaba bunlar soru olmaya devam mı etcek yoksa göstercekler mi daha dorusu daha önümüzde 2 sezon daha var geleceği şimdi göstermeye başladılar büyük bi kısmını gösterdiler önümüzdeki 2 sezon neler olcak çok mrk ediorum
deadly_angel 03-05-08, 09:44 Clementine ile ilgili olabilir diye düşünmüştüm, ama bizi ters köşeye yatırabilirler çoğu zaman yaptıkları gibi.Çünkü daha izlemediğimiz koca iki sezon var ve kimbilir neler olacak.
Önümüzdeki bölümler için cevaplanacak pek çok soru var.Kurtaran büyük ihtimalle Penny olacak ve eminim ki bu çok görkemli bir sahne olacak.Müziği hayal bile edemiyorum.:img-pilot
Az olmasının sebebi hem senaryo yazarlarının grevinden kaynaklanıyor hem de yapımcıların birazcık işine gelen bir durum oldu bana göre.Sezonlara yayma fikrini sevdim, erken bitecek diye üzülüyordum.
batiperlin 03-05-08, 09:54 Bakalım 13. bölümden oluşucak 11. bölümdeyiz 2 bölüm var ama 2 saatlik bir farkta var
bu bölümlerde görmek istediklerimden biri 11. bölümde biraz çıkıcak gibi ama bunlar
tabiki diger bölümlere aktarılıcak işte vsvs arasında neler olucak filan die merak ettigim
diger bir konu ise benjamin ile charless wildmore arasındaki o diyologdan sonra
yaşanıcaklar tabiki penny öldürmek isteyecek ama bunlara başlamadan once bu tanışma
faslı nasil oluşuyor wildmore adayı nasil biliyor filan bu gibi soruları merak ediyorum çok
bakalım hangi bölümlerde karşımıza çıkıcak birde Lostun artık şöyle bir gelenegi var sanırım
bi bölümde izlediginiz geçmiş veya gelecek diger bölümde hemen baglantı yapmıyyorlar
daha önce izlennen bölümlerde geçen sahnelerle 2 bölüm sonra o bölümü baglıyorlar
bi nevi olsada buna örnek 11. bölümde locke , hurley , benjamin 3 lüsün izlicez mesela..
yine cok güzel bir bölüm'dü
ben Skate'ci olmama ragmen begendim
demekki bekledigimiz gibi Sawyer adayi
kendi istegiyle ada'da kalmayi tercih ediyor
nedenleri ortada zaten
Charlie Jack'ide ziyaret edecekmis
Jack bu yüzden adaya geri dönmek isteyecek herhalde
Kate'in Sawyer icin halletmek istedigi sey bence'de
Sawyer'in kiziyla ilgili
Sawyer'in Claire'i Miles'den uzak tutma cabalari cok tatliydi
Claire'e ne oldugunu cok merak ediyorum
deadly_angel 03-05-08, 10:32 Sanki iki bölümdür Clarie&Sawyer aşkına zemin hazırlanıyor gibi geliyor bana.James'in bu aşırı koruyucu halleri, Miles'tan Clarie'ikoruma çabaları filan.Şu sezon finalindeki öpüşmeyi bir kez daha düşüneyim ben en iyisi.:img-pilot
batiperlin 03-05-08, 10:39 Sezon Finalindeki Öpüşmeyi bilemicem aslında ben böyle konularla pek ilgilenmiyorum
benim için bu dizideki önemli olan sırlar , maceralar ve çok iyi bir seneryo ile bu olayların
baglanması. Tabiki arada aşkta olucak olmazsa olmazlardan o :) finaldeki öpüşmeyi
çözebilmek için erken bence daha 2 bölüm var onlari izlersek daha iyi tahmin yapılabilir.
ama bu öpüşme kim kiminle die bilemicem ama Kate %80 claire %20 gibi geliyor bana
erkeklerden ise %90 jack %10 sawyer...(james):)
angel_fatma 03-05-08, 10:41 Hayır aslında o saçı sakalı birbirine girmiş halleri yani 3X22-23 4x10 'da gördüğümüz zamandan sonra yaşanan olaylar...Zira 3x23'de gördüğümüz Kate'le yapılan konuşma herşeyin cevabı gibi...
Olasılıklar 1.Aaron 2. Sawyer 3. Kate'in annesi olabilir mi?
Kate, Sawyerle beraber olsa bunu nasıl yapar Jack'e demekten kendimi alamıyorum...
Son bölümde Kate'in Sawyer'e yardım etmesi içeriğini bilmiyoruz ama Hurley gibi olduğunu düşünecek gibi oluyorum nedense...
Aaron ne kadar büyümüş adadan aylık bebek Aaron olarak ayrılacak 4*10'da ise 3-4 yaşlarında Aaron olarak karşımıza çıkıyor acaba bu yıla getirmeyi mi düşünüyorlar.
Sanki iki bölümdür Clarie&Sawyer aşkına zemin hazırlanıyor gibi geliyor bana.James'in bu aşırı koruyucu halleri, Miles'tan Clarie'ikoruma çabaları filan.Şu sezon finalindeki öpüşmeyi bir kez daha düşüneyim ben en iyisi.:img-pilot
denizcim hatırlarmısın bilmem ama sawyer ilk sezonda claire için benden hoşlanıyor gibi bir laf etmişti. hatta internette bu ikisinin photoshopları vardı bayağı.. valla ben o zamandan beridir bekliyorum bişeyler gerçi charlie'yi soktular araya ama o ölünce neden olmasın dedim yani:icon_whis
fiziksel bir benzerlikleri olsada karakter açısından hiç uyuşmuyorlar ya sawyeri kate paklar anca:img-hyste
Valla şu Jate yorumlarına diyecek bir çift sözüm var.:) Ben bekliyordum böyle birşey, ama bu kadarını değil.Ama sonuca bakmakta fayda var.Kate Jack'ten son derece uzak ve soğuk.
Finaldeki öpüşme Jate değildir o halde, zaten Jate fanları bu bölümde doya doya izlediler.İçimdeki avatar imza ekleme isteği kaçtı bu bölüm yüzünden.:)
denizcim çok moralsiz gördüm seni bebişim :img-hyste
litfen objektif ol tatlum gayet güzel sahneler.
skate sahneleriyle kıyaslanamaz bile.
kız nesi soğuk o sımsıcak sahnelerin? :img-wink:
bu arada sana katılıorum finaldeki öpüşme jate diil.
benim fikrim finaldeki öpüşmenin sawyer'la claire olacağı yönünde.
bence birbirlerine çok yakışıolar sawyer'la claire.
jate den sonra favori çiftim oldu bu ikisi.
batiperlin 03-05-08, 10:56 Ben Claire'in charlie ihanet etcegini düşünmüyorum olabilir tabiki ama pek düşünmüyorum
Eger olursa charlie valla sawyer'in peşini bırakmaz hayalet olarak gelir devamlı artık :)
ama charlie bebegi senin büyütmemen gerek derken sawyerida kasttetmiş olabilir..
hellosunshine 03-05-08, 11:04 Olasılıklar 1.Aaron 2. Sawyer 3. Kate'in annesi olabilir mi?
Kate, Sawyerle beraber olsa bunu nasıl yapar Jack'e demekten kendimi alamıyorum...
Son bölümde Kate'in Sawyer'e yardım etmesi içeriğini bilmiyoruz ama Hurley gibi olduğunu düşünecek gibi oluyorum nedense...
Aaron ne kadar büyümüş adadan aylık bebek Aaron olarak ayrılacak 4*10'da ise 3-4 yaşlarında Aaron olarak karşımıza çıkıyor acaba bu yıla getirmeyi mi düşünüyorlar.
Bu Jate olayından sonra bir daha Skate yaratılmaya çalışılırsa ne Jate kalır ortada ne Skate benim gözümde.. 410'un gerçekten Jate açısından bu kadar dolu bir bölüm olacağını tahmin etmiyordum.. Ama bu izlediklerimden sonra yani bu saatten sonra bence Jacket da Skate de zorlama olur gibi geliyor.. Herşeyi geçtim bir evlenme teklifi ve hiç düşünmeden verilen bir evet cevabı var.. Bunlar çok aşmış olaylar.. Daha önce Jacket-Skate-Jate arasında yaşanan hiçbir şey bence bunun önüne geçemez.. Kate'in Sawyer'a yardım etmesinin altından ben büyük bir şey çıkmayacağını düşünüyorum.. Çünkü telefonda birisiyle konuşurken Jack geldiğinde Kate hiç panik olmadı, gayet rahattı.. Sakladığı ciddi bir konu olsa bu kadar rahat davranamazdı.. Zaten daha sonra kavga esnasında Jack'e bunun bizimle hiçbir ilgisi yok dedi..Kate'e şimdiye kadar pek güvenmedik ama ben bu konuda güvenilmeyecek bir şey yaptığına inanmıyorum.. Sawyer'la ilgili olay herkesin de düşündüğü gibi muhtemelen Clementine olayıdır..
bencede selincimm sana katılıorum...
ortada bi saniye bile düşünülmeden "evet" diye cevaplandırılan bi soru var.
eğer kate sawyer'ı isteseydi ne yapar eder onunla olurdu.
görüyoruz ki kate tercihini yapmış..
fazla söze gerek yok.
bu aşk herşeyin üzerinde.
Ben Claire'in charlie ihanet etcegini düşünmüyorum olabilir tabiki ama pek düşünmüyorum
Eger olursa charlie valla sawyer'in peşini bırakmaz hayalet olarak gelir devamlı artık :)
ama charlie bebegi senin büyütmemen gerek derken sawyerida kasttetmiş olabilir..
valla cnmcm sizi bilmem ama ben claire bayağı bi kızgınım zaten charlienin yasını falan tutmadı maşallah evinin bahçesine kurulup çayını yudumladı insanda biraz üzüntü ibaresi olur ya. sawyere charlie demesiyle yırttı biraz ama ben hala kızgınım ona..
yani sawyerle öpüşme olasılığı %60larda benim açımdan..
bu arada bebeği jackin büyütmemesi konusuna takıldım
"you're not supposed to raise him, jack." diyor hurley.
charlienin bunu hurleye yazdırmasının amacı nedir birebir söylemesinin önemini anlamadım. hem onu sen büyütmemelisin demenin başka şekilleride de var bu cümlenin kuruluş amacında bişey yatıyor gibime geliyor. çünkü tam çevirisi onu sen büyütmemelisin değil bence. tabii yanılıyorda olabilirim ama kağıda yazılıp birebir okutulmasındaki amaç bu gibi geliyor bana
charlie nin mesajı sayiden acayipti jack i neden ziyaret edicek acaba sonuçta jack güvenilir birisi ve aoron a iyi bakıcak birisi ama bunu neden kate değilde jacke söylüyor onu anlamadım kate tam olarak kendi çocuğu gibi görüyo acaba ona sen bakmamalısın derken ona ben daha fazla emek verdim şimdi sen bakıyorsun a mı getirmek istiyor anlamadım kısacası tam anlamıyla acayip bi mesajdı.
ayrıca claire in aoron u bırakıp gitmesine şaşırdım christian ın gelmesine girmiyorum bile adam hala orda burda dolanıyor.bi fotoğraf vardı jacop un kulübesinde claire john llocke ın arkasında sanki görünüyordu acaba christian aldıda orayamı götürdü çünkü yine başka bi fotoğraftada christian orda görünüyordu.claire bulunamadığı için kate almış götürmüş olabilir
Evet Juliete başta kızmıştım.. Kate'e ameliyata onu isteyenin Jack olduğunu söylemeyip yardımın gerek filan tarzında üstü kapalı konuştu.. Ama sonra bu kıyağı bize yaptığı için ne desem az.. :img-blush Harika bir sahneydi..
Şu telefon konuşmasında Jack Kate'i yakaladığında Kate çok rahattı.. Bu nedenle her ne yapıyorsa aslında cidden ikisini ilgilendirecek kadar önemli bir şey olduğunu snamıyorum.. Kate de söyledi zaten bizimle hiç bir ilgisi yok diye.. Ama keşke anlatsaydı Jacke.. Şimdi olmayan şeyler düşünmezdi hiç değilse.. :icon_sorr
Aynen katılıyorum canım,
3. sezonun son bölümündede Kate'in söylediği:
"Gitmem gerek.Nerde olduğumu merak eder" cümlesi bence Aaron içindi.
Sawyer Claire yüzünden adada kalmış olabilirmi?!?!
Bunun yanı sıra çok güzel James sahneleri vardı ki Claire'i koruduğu ve Miles'ın ona "sen onun abisi misin" diye sorduğu yere bayıldım asıl abi başkası ama James işte içindeki iyilik ruhu Hurley sayesinde aşama aşama çıkıyor dışarı...4x9'da John'a Hurley'in "kıvırcık saçlarının teline zarar gelirse seni öldürürüm":img-hyste dediği yere bayıldım öldüm bittim...İşte James budur dedim...Ayrıca hala yaşıyor olduğunu öğrenmek güzel tabi bu da bir yanıltmaca değilse...:img-fie:
Sawyer adada kala kala bir hallere girdi :img-hyste
Son bölümde gerçekten çok hoşuma gitti,
Zaten Sawyer'ı görünce gülmeye başlıyorum:)
Şimdi korumacı kimliğiyle bizimle :img-hyste
Bu sezon on üç bölüm olacak ve final iki saat olacak.
Sezon finalinin 2 saat olacağını duymuştum ama 13. bölümde biteceğini bilmiyordum :icon_sorr
Doyamadım ben :img-cray:
NOT: Jack'in ağlama hallerine bayılıyorum :img-in_lo
Devamlı ağlasın ben devamlı izlerim yani :img-in_lo
batiperlin 03-05-08, 12:09 Olabilir bu son yorum belki çnkü hurley galiba jacop külübesini görürken
orada iki kişi görmüştü sanki bunlardan biri christian olabilir .
ve birde hatırlıcaksınız ilk sezonda daha jack babasını görmeye başlerken ucagın parcasının yanına gidiyor ve orada tabutu buluyor açıyor ama babası içinde yok
ve daha sonra su buluyordu. ilk sezonla babasını boylece bagdaşmış oldu gibi birşey
tabiki öldü olarakta gördük gerçektende öldü ama bu ne iş tam bilecem
KeReMcEmİm 03-05-08, 12:09 evt sawyera bi hal oldu ama ii oldu claire bu kadar korumasıda bi acayip geldi aklıma sezon sonundaki öpüşme sawyer claire olabilirmi diye gelmiyor deil senaristlerden herşey bekler hale geldim artık sezon finali süper bi bölüm olcağa benzio çok mrk ettim
evt sawyera bi hal oldu ama ii oldu claire bu kadar korumasıda bi acayip geldi aklıma sezon sonundaki öpüşme sawyer claire olabilirmi diye gelmiyor deil senaristlerden herşey bekler hale geldim artık sezon finali süper bi bölüm olcağa benzio çok mrk ettim
arkadaşım şimdi bi dakika...
Sawyer ve Cleare mi diyorsunuz. Olabilir mi böyle bişey?
valla kate'en iyidir bence zira Kate çok antipetik gelemeye başlamıştı bana
deadly_angel 03-05-08, 12:30 denizcim hatırlarmısın bilmem ama sawyer ilk sezonda claire için benden hoşlanıyor gibi bir laf etmişti. hatta internette bu ikisinin photoshopları vardı bayağı.. valla ben o zamandan beridir bekliyorum bişeyler gerçi charlie'yi soktular araya ama o ölünce neden olmasın dedim yani:icon_whis
fiziksel bir benzerlikleri olsada karakter açısından hiç uyuşmuyorlar ya sawyeri kate paklar anca:img-hyste
Evet, ben bir ara çok rastlıyordum Clarie&Sawyer çalışmalarına.Ama ben Skate diyorum baştan bu yana.Şu sezon finali bir gelsin bakalım.Çığlık mı atacağım yoksa oww tarzı bir şaşkınlık mı:)
denizcim çok moralsiz gördüm seni bebişim :img-hyste
litfen objektif ol tatlum gayet güzel sahneler.
skate sahneleriyle kıyaslanamaz bile.
kız nesi soğuk o sımsıcak sahnelerin? :img-wink:
bu arada sana katılıorum finaldeki öpüşme jate diil.
benim fikrim finaldeki öpüşmenin sawyer'la claire olacağı yönünde.
bence birbirlerine çok yakışıolar sawyer'la claire.
jate den sonra favori çiftim oldu bu ikisi.
Konuşun konuşun gün dizin gününüz, Jate fanları sizi.:) Ben moralsiz olmayayım da kim olsun.Tamam osahneler fena sayılmaz ama sonuca bakalım öyle değil mi? :img-pilot:good: Yok artık iki bölümde nasıl Sawyer&Clarie olur.Düşünsenize Sawyer Clarie adada diye orda kalıyormış birde.:)
deadly_angel 03-05-08, 13:11 Episode 4x13 There's No Place Like Home - Filming Update
MAJOR FINALE SPOILER - I know this is not a full synopsis, but there have been some concerns about the finale being ruined so if you do NOT want the finale partly spoiled, then STOP reading and leave the SPOILERS SECTION.
Here is the latest filming updated for the season finale from our good friend Ryan from Hawaii Blog. It looks like the cast and crew were filming what seems to be the point the Oceanic 6 are trying to escape or get rescued. According to Ryan, all of the Oceanic 6 members were spotted on set as was Sawyer. Also, if you look closely you see someone that looks like Frank. I know director Jack Bender looks like Frank, but look at the cap below.
*UPDATED* Just posted a cap of what looks like Jin on set as well.
Here are Ryan's set report and photos.
Thanks to Lyly for the heads up.
As we draw nearer to the Season 4 finale, the “LOST” production crew is bringing the story ever closer to the pivotal moment when the Oceanic Six get off the island. To tell that story, they headed way out to Wai’anae, the arid, rural west coast of O’ahu. They established a base camp at Wai’anae Regional Park, and enlisted a handful of boats to carry equipment and crew across Pokai Bay.
The cast and their stand-ins took their direction on shore, then made their way into the ocean to film their scene. It was relatively simple in the narrative sense, but working on the water always makes things exponentially more complicated. Crew members had to keep a handle on a surfboard-riding director, hand held cameras and cameramen buffeted by the surf, a sound boat rocking on the waves, and keeping props from floating away. The primary prop? A large, octagonal life raft.
Action is called, and the stars get wet. Jorge Garcia, Yunjun Kim, Matthew Fox, Evangeline Lilly, Naveen Andrews and Josh Holloway swim toward the raft through some debris. In several takes, Hurley — clutching a doll that’s most likely playing Aaron — helps pull Kate, Sun, and Sayid aboard. But Jack and Sawyer take a little longer to reach them. And Sawyer is holding someone who’s not moving.
Who is in trouble? Exactly how did the Oceanic Six (plus one) end up in the water? Where are they? And how do they get from here to Hawaii? The answers will come soon enough!
http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/th_o6-rescue5.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/o6-rescue5.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/th_o6-rescue6.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/o6-rescue6.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/th_o62Brescue2.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/o62Brescue2.jpg) http://s244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/th_o62Brescue4.jpg (http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/Losttt/o62Brescue4.jpg)
batiperlin 03-05-08, 13:22 deadly final bölümün resimleri için çok sagol. Alın işte yeni bir karmaşa
daha çıktı :) o bot gibi şeyi nereden buldular ve neden sadece oradakiler gidiyor
botu tekneden aldılar gibi geliyor...
Ekşissözlül ten
büyük ihtimalle christian shephard'ın gözüktüğü sahnede duman alarmının ötmeye başlamasıyla black smoke'un ölü bedenlere bürünebildiğini yemi'den sonra bir kez daha gördük.
ayrıca miles, danielle rousseau ve karl'ın cesetlerinin gömülü olduğu yeri ormandaki fısıltılar sayesinde öğrendi. bu da sanırım seslerin kaynağının adadaki ölüler olduğunu gösteriyor.
mantıklı gibi :)
Bu Jate olayından sonra bir daha Skate yaratılmaya çalışılırsa ne Jate kalır ortada ne Skate benim gözümde.. 410'un gerçekten Jate açısından bu kadar dolu bir bölüm olacağını tahmin etmiyordum.. Ama bu izlediklerimden sonra yani bu saatten sonra bence Jacket da Skate de zorlama olur gibi geliyor.. Herşeyi geçtim bir evlenme teklifi ve hiç düşünmeden verilen bir evet cevabı var.. Bunlar çok aşmış olaylar.. Daha önce Jacket-Skate-Jate arasında yaşanan hiçbir şey bence bunun önüne geçemez.. Kate'in Sawyer'a yardım etmesinin altından ben büyük bir şey çıkmayacağını düşünüyorum.. Çünkü telefonda birisiyle konuşurken Jack geldiğinde Kate hiç panik olmadı, gayet rahattı.. Sakladığı ciddi bir konu olsa bu kadar rahat davranamazdı.. Zaten daha sonra kavga esnasında Jack'e bunun bizimle hiçbir ilgisi yok dedi..Kate'e şimdiye kadar pek güvenmedik ama ben bu konuda güvenilmeyecek bir şey yaptığına inanmıyorum.. Sawyer'la ilgili olay herkesin de düşündüğü gibi muhtemelen Clementine olayıdır..
arkadaşım sana kesinlikle %100 katılıyorum bence kate jack i seviyor ve sawyer için sadece bi iyilik yapıyor olamlı.artık skate die bişey yok ama son tartışmalarından sonra büyük ihtimalle ayrılıyorlar bunu 3.sezonun sonunda da gördük ama umarım tekrar birleşirler.jacke yasık gerçekten adam yanlış anladı sawyeri duyunca
batiperlin 03-05-08, 14:38 mantıklı geliyor evvet ama karld , rousseau ölüler söylemiş olabilir adadaki
ama miles peki orayı nasil buluyor ölülerle neden sadece o konuştu orada claire ve
sawyerda vardı miles yerine neden sawyer bulmadı. Yani tamam ölüler olabilir ama
Milesında sıradan biri oldugunu söyleyemeyiz..
bu bölüm kate ve jack le alakalı olduğu için çok beğendim.Birlikte olmalarını istiyordum zaten ama 3.sezonun son bölümünden evlenmediklerini biliyoruz.Yine de güzel bir bölümdü tam aile gibi olmuşlardı.jack in sawyer ı kıskanmasını anlıyorum hatta ilk defa jack i kendinden ben kurtardım ben geldim diyerek konuştuğunu gördüm.Ama kate in de sawyer için bişeyler yapmasını da doğru buluyorum.Ki tahminimce sawyer ın küçük kızıyla ilgili bir konu da bişeyler yapıyor.
Juliet ilk defa bu bölümde beğendiğim birşey yaptı.O da kate e söyledikleri sahnede..Yoksa julieti hiç beğenmiyorum karakter olarak.
Sawyer bu bölümde kahraman tavrına devam ediyor.geçen hafta hurleyi bu hafata claire i koruması tam alkışlıki:good:Kesinlikle jack adada olmasa ,lider boşluğunu sawyer doldurmak zorunda kalırdı.Ki öyle bir bölüm vardı ve hurley sawyer a böyle birşey demişti zaten.
Ben en çok oceanic 6 dışındakilerin adada hayatlarına devam mı ettikleri yoksa öldüklerini mi merak ediyorum.Şimdi jin in mezarından öldüğünü görüyoruz,aaronında kate de olmasından(claire ölmese asla bırakmazdı çünkü)
Ama bu hafta jack sawyer için o kalmayı seçti dedi.O zaman onlar adada hayatlarına devam ediyorlar demektir:bilmim:img-sorry
deadly_angel 03-05-08, 17:29 Fısıltıların ölülerden gelme teorisi son derece mantıklı.11. bölümde bu konu hakkında umarım bir bilgi alabiliriz.Malum Dharma'nın eski üyelerinden Horace ile tanışacağız.
John'un çocukluğuna inmek ilginç olacak, çocukken de şimdi olduğu kadar sinir bozucumuymuş merak ettim doğrusu.:)
Mükemmel bir bölümdü :good:
jack & kate sahnelerine bayıldım. hiç spoiler okumayıp fragmanı da izlememiştim. benim için harika bir süpriz oldu. :img-in_lo sawyer'ı çok seviyorum ama jack'la kate'i çok yakıştırıyorum. hele de bu bölümden sonra..
kate, sawyer'a ne sözü verdi ve bunu neden jack'tan saklıyor? yoksa sawyer'da adadan bir şekilde geri mi döndü? çünkü buluşma falan ayarlıyorlardı telefonda.
clarie yine kayıplara karıştı. ilk gidişinde charlie, ikinci gidişinde de aaron kaldı yakınında. bakalım bu gidişin dönüşü olacak mı?
charlie neden bebeğe jack'in bakmaması gerektiğini söylüyor.
juliet'i ilk kez takdir ettim. :good:
jate:img-in_lo
Sawyer - Claire ikilisi neden olmasın :) Sawyer boşuna korumadı son 2 bölümdür onu.Bir sebebi , sonucu olmalı diyorum hala.Belki de Claire için adada kaldı.Eğer Claire ölmediyse
(umarım ölmüyordur) nedeni bu olabilir.
Final bölüm fotoları için teşekkürler şimdiden cok merak ediyorum,saatler sürecek bir final..
Ayrıca Juliet'in akıbetini de merak ediyorum ben , neler olacak ona acaba.Sadece ben mi seviyorum o karakteri ya :) Elif de vardı nerdesin Elifcim nolcak bu Juliet
deadly_angel 03-05-08, 20:19 İyi karakterdir Juliet.:) Ben onu gördüğüm ilk andan beri ayrı tutmuşumdur Others ahalisinden.Jack için elinden geleni yaptı, tekrar takdirimi kazandı.
Sawyer kimbilir belki adadan dışarı çıkmıştır, ya da çıkabiliyordur belli zamanlarda.Ben umudumu hala kaybetmedim.
Finaldeki öpücük Clarie&Sawyer olmamalı.Skate'ci olmamın yanısıra eğer böyle birşey olursa Charlie ve onun fanlarına büyük saygısızlık olacağını düşünüyorum.
İyi karakterdir Juliet.:) Ben onu gördüğüm ilk andan beri ayrı tutmuşumdur Others ahalisinden.Jack için elinden geleni yaptı, tekrar takdirimi kazandı.
Sawyer kimbilir belki adadan dışarı çıkmıştır, ya da çıkabiliyordur belli zamanlarda.Ben umudumu hala kaybetmedim.
Finaldeki öpücük Clarie&Sawyer olmamalı.Skate'ci olmamın yanısıra eğer böyle birşey olursa Charlie ve onun fanlarına büyük saygısızlık olacağını düşünüyorum.
Heh evet bir Juliet seven daha sağ ol Denizcim :img-wink:
Claire - Sawyer neden olmasın dedim ama Finaldeki öpücük ikisi olmasın
Des&Penny olsun.Jack-Kate derken Des-Penny unutmak olmaz.Onların aşkı bir başka kavuşsunlar da istiyorum bir an önce.:img-in_lo
deadly_angel 03-05-08, 20:37 Heh evet bir Juliet seven daha sağ ol Denizcim :img-wink:
Claire - Sawyer neden olmasın dedim ama Finaldeki öpücük ikisi olmasın
Des&Penny olsun.Jack-Kate derken Des-Penny unutmak olmaz.Onların aşkı bir başka kavuşsunlar da istiyorum bir an önce.:img-in_lo
Ben aslında şöyle düşünüyorum.Kate hem Sawyer'la hem de Jack'le öüştü.Sawyer da Jack de onun bu dengesizliğinin farkındalar.İkisinden birinin gözü önünde diğeriyle öpüşme pek değişen birşey olmaz bence.Ama son bölüm kurtulmayla ilgiliyse eğer geride kalan Sawyer olacak ve Kate onu öpüyor olabilir.Jack ile zaten ffda bir öpüşme ve hatta daha fazlasını gördük.Bir diğer teorim Kate kurtulurken Jack'i öpüyor ve bıu sırada adadan kurtulmak için onlara doğru hareket eden Sawyer bu manzarayı görüp kalmayı seçiyor.Ama herhalde bu kadar basit olmaz bu iş.Hayalgücüm sınır tanımıyor bugün.
Clarie&Sawyer olursa bizim forumdan fanatik Charlie'ci İpek cinnet geçirir ben de desteklerim onu.Çünkü gerçekten çoksinir bozucu olur.Darkufo'da da arada bir sahte bilgiler olabiliyor.Üçlüyü etkileyecek denildi ama buna pek takılmak istemiyorum ben.Bu bir şaşırtmaca olabilir.Desmond&Penny olabilir.Ki zatn bizimkileri kurtaracak olanlar adaya gelenler değil.:img-wink:
Ben aslında şöyle düşünüyorum.Kate hem Sawyer'la hem de Jack'le öüştü.Sawyer da Jack de onun bu dengesizliğinin farkındalar.İkisinden birinin gözü önünde diğeriyle öpüşme pek değişen birşey olmaz bence.Ama son bölüm kurtulmayla ilgiliyse eğer geride kalan Sawyer olacak ve Kate onu öpüyor olabilir.Jack ile zaten ffda bir öpüşme ve hatta daha fazlasını gördük.Bir diğer teorim Kate kurtulurken Jack'i öpüyor ve bıu sırada adadan kurtulmak için onlara doğru hareket eden Sawyer bu manzarayı görüp kalmayı seçiyor.Ama herhalde bu kadar basit olmaz bu iş.Hayalgücüm sınır tanımıyor bugün.
Clarie&Sawyer olursa bizim forumdan fanatik Charlie'ci İpek cinnet geçirir ben de desteklerim onu.Çünkü gerçekten çoksinir bozucu olur.Darkufo'da da arada bir sahte bilgiler olabiliyor.Üçlüyü etkileyecek denildi ama buna pek takılmak istemiyorum ben.Bu bir şaşırtmaca olabilir.Desmond&Penny olabilir.Ki zatn bizimkileri kurtaracak olanlar adaya gelenler değil.:img-wink:
senin de dediğin gibi eğer sonunda kate jacki öperse bu sebepden dolayı sawyerin adada kalmak istemesi mantıklı geldi bana.zaten kate in jacki sevdiğinin farkında sürekli de bunu dokunduruyordu kate'e
deadly_angel 03-05-08, 21:44 senin de dediğin gibi eğer sonunda kate jacki öperse bu sebepden dolayı sawyerin adada kalmak istemesi mantıklı geldi bana.zaten kate in jacki sevdiğinin farkında sürekli de bunu dokunduruyordu kate'e
Evet Eggtown'da Kate'e açık açık söylemişti bunu.Ama yine de böyle bir sebepten ötürü kalması çok acımasızca olur, canımı oldukça sıkar.Merak i |