Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

arzu-başak
23-01-07, 16:13
svç80 çok sağol haber verdiğin için hemen oyumu kullandım....

askasurguncu
23-01-07, 16:14
haber için
sagol oyumu kulandim:good:

fundapehlivan
23-01-07, 16:22
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=122

arkadaşlar sitede dizifilm oylaması var katılıp hepimiz hatırla sevgili'ye oy verelim:img-yes:

Canım haber için sağ ol... Hemen oy verdim...

Ben de Necdete bir kaç bölüm önce çok sinir oldum Arzucum. Aynı sebeplerden... Hatta bu yüzden baya tartıştım da Necdet sevenlerle... Bu gün 1. bölüme baktım ne kadar iyi dostlarmış, birbirlerine sarılıyorlar filan.. Çok üzüldüm, Necdet hemen uzaklaştı Ahmetten... Artık araları eskisi gibi olamaz herhalde...

Ben de savcı olamaz diyorum yassıadada ama Arzu gibi ben de resimlerden öyle önmeli bir dava gibi gördüm ortamı... Ama ayrılsalar bile ahmet yapmaz böyle bir şey ama genel özette ayrılık sebebi olarakda o davada ahmetin savcı yardımcısı olması diyordu. Off ya aklım çok karıştı...

arzu-başak
23-01-07, 16:30
evet biliyorum fundacım senin ne kadar savaş verdiğini ahmet ve nejdet konusunda....bencede artık eskisi gibi olma ihtimalleri yok...nejdet çok soğuk davranıyor...zaten iki üç bölüm sonrada yaseminle nejdet evlenir...artık hayatta bir araya gelemezler....
valla o mahkeme olayını hala çözebilmiş değilim...inşallah arkadaşların dediği giib başka bir mahkemeyle ilgilidir...ama ben o mahkemede ahmetin savcı olacağını hiç sanmıyorum..ahmet dememişmiydi babasına..bunu kabul etmen hata.. falan gibi bişey demişti...of ya fragmanı gördünmü fundacım çıktımı acaba..........

fundapehlivan
23-01-07, 16:33
Yok ya arzucum nerdeee fragman bu gün çıkmaz sanmıyorum.
Yarın çıkar ancak...
Buna da sinir oluyorum. Her reklam arası aynı şeyleri göstereceklerine 3 gün sonranın programlarının fragmanlarını da verseler ya!!
Gıcıklar işte...

arzu-başak
23-01-07, 16:47
aynen ya bir günde bizi sinir etmeden..meraklandırmadan şu fargmanı yada özeti erken verseler...a pardon haksılık etmeyeyim geçen hafta salı günü göstermişlerdi fargmanı değilmi...10 bölümdür bir kere erken gösterdiler fragmanı yani...hadi onu bırak özet gelse bari erkenden bizde ondan yola çıkarak bişeyler tahmin ederiz ama nerde...........

fundapehlivan
23-01-07, 17:06
Evet aslında özeti verebilirler hiç olmazsa... Yani amaç meraklandırmak mı bilmiyorum. Çünkü en azından yeni bir diziyi tutturmak için fragmanı erkenden verilmeli ki millet o dizinin valığını unutmasın, meraklansın... Bu şekilde son gün verirse fragmanı olmaz yani...

Tabii bu dediğim daha ziyade dizinin ilk bir kaç bölümü için daha geçerli çünkü şimdi yine bir seyircisi oluştu... Bizim gibi deliler olduğu sürece zaten bu dizinin sırtı yere gelemez!
Canselden hiç bahsetmiyorum zaten...:img-hyste

arzu-başak
23-01-07, 17:14
... Bizim gibi deliler olduğu sürece zaten bu dizinin sırtı yere gelemez!
Canselden hiç bahsetmiyorum zaten...:img-hyste

kesinlikle haklısın canım artık dizinin bir kitlesi oluştu...erken verselerde geç verselerde çok etkileyeceğini düşünüyorum..dediğin gibi bunlar ilk bölümler için geçerliydi...bu dizinin sırtı yere gelmez...canselin zaten hiç gelmez...onun için söylenecek çok laf yok.....neyse benim şimdi çıkmam gerekiyor size iyi sohbetler............

askasurguncu
23-01-07, 17:17
evet artik dizinin bir
kitlesi olustu ve insanlar
hatirla sevgili dizisinden daha cok bahsediyorlar
bide dizi ekibi bir programa ciksa cok guzel olur

avrupali guzel
23-01-07, 17:20
evet cok guzel bi dizi eskilerden gecen olaylari anlatiyo izlemeye deger gercektende

prenses19
23-01-07, 17:29
Bende sizler gibi ayrilacaklarini düsünüyorum..
Hem Ahmet Ankara'ya gitmeden önceki konusamsina dikkat ederseniz orda bir burukluk vardi. Sanki bu konusma bir veda'ymis gibiydi.. ikiside birbirine Beni Unutma dedi ve buda sanki hic birdaha görüsmeyecek hissini veriyor..

Yasemini ve Ahmet'i zor günler bekliyor gibi..:icon_cry:

evet yaa ben de farkettim çok hüzünlü ayrıldılar ikisi de çok mutsuzdu tamam öyle olmaları normal ilk ayrılışlarıymış falan ama yine de kötü şeylerin habercisiydi bence bu halleri

muko88
23-01-07, 17:45
Çok şanslıyız,böyle bi dizinin izleyici kitlesini oluşturduğumuz için.Aferin bize...:good: :happy0064

muko88
23-01-07, 17:48
Evet orda izleyiciye bi mesaj vardı zaten,"BENİ UNUTMA"...aaaaahhh,ağlıycam şimdiiiii:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

bahar_can
Bugün Lale Mansur'la karşılaştım... yanında bir bayan bir de erkek iki arkadaşı vardı... uzun çok hoş bir elbise, düz taban bir ayakkabı giymiş, çok büyük deri bir çantayı çapraz takmıştı... kısa saçları fönsüzdü ve son derece sadeydi... ilk an fark edemedim ... arkadaşıyla birbirlerinin ellerindeki Hrand Dink afişine bakarlarkan fark ettim. Tam önümdeki kortejde bir baktım Lale Mansurmuş... İkinci bahardaki zabıta amiri bayan oyuncu, Memoli ve Mükremin ara ara gördüm... belli bir süre yürüdük Lale hanımla sonra fark ettim ki ayrılmışız... işte böyle... kaderde en sevdiğim dizinin en sevdiğim oyuncularından biriyle böyle bir günde omuz omuza yürümek de varmış dedim...

svç80
seda derginin bu haftaki sayısında canselin röportajı varmış. internet sitesinde gördüm ama üyelik istiyor o yüzden açamadım...

http://www.emecmua.com/YayinDetay.aspx?DID=51&SayID=523#

fundapehlivan
23-01-07, 17:49
Bir de ben ve burada ki pek çok arkadaşım dizinin başlamasına yalar varken de heyecanla dizi hakkında konuşuyorduk. Yani biz Cansel hayranları... Onun için ben kendimi daha da bir şanslı hissediyorum.
Bizi hayal kırıklığa uğratmadılar, dizi düşündüğümden de güzel ve kaliteli çıktı. Konu eski türk filmi gibi olmasına rağmen o kadar mükemmel işlemişler ki her şey cuk diye yerine oturmuş. Ayrıldıklarında Yasemin hamile kalıp başkasıyla evlendiğinde de kimse yadırgamayacak çünkü dediğim gibi çok güzel işliyorlar.
Umarım bu kaliteyi hep korurlar...

BERNA
23-01-07, 17:52
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.Daha onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14423

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

muko88
23-01-07, 17:55
evet funda,ben forumlarda tartışmaya girmemiştim ama dizi başlamadan araştırmalara başlamıştım.Gerçekten çok haklısın,bi yapım ancak bu kadar başarılı ve kaliteli olur herhalde.En ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorlar,olaylar saçma sapan ilerlemiyor;bi zincir var arada...Kim bilir konusunu gerçekten almasından da kaynaklanabilir bu,Türkiye'nin yakın tarihi ele alındığı için..:img-wink:

svç80
23-01-07, 18:04
kapanan başlığa eklemiştim burayada ekliyeyim dedim:img-wink:

seda derginin bu haftaki sayısında canselin röportajı varmış. internet sitesinde gördüm ama üyelik istiyor o yüzden açamadım...

http://www.emecmua.com/YayinDetay.aspx?DID=51&SayID=523#

askasurguncu
23-01-07, 18:07
fragman gelsede neler
olacagini gorsek artik
yasemin ve ahmeti bir arada son kez bu bolumde goruruz

tugchemre
23-01-07, 18:26
fragman veya özet bi çıksa elde hiçbişey yokken yorumda bulunmak çok zor oluyor tek tahminim ne olacaksa olacak ve ayrılık çanları çalmaya başlayacak

pegasus*
23-01-07, 18:28
şu ahmetin cübbeli fotoğrafları nerede arkadaşlar ben göremedim:sad53:

gokcenrbd
23-01-07, 18:29
Bncede bir iki bölüme kalmaz ayrılacaklar. Dizi gerçekten çok başarılı bir yapım her sahnesini soluksuz izliyorum.

muko88
23-01-07, 18:32
fragman gelsede neler
olacagini gorsek artik
yasemin ve ahmeti bir arada son kez bu bolumde goruruz

yasemin ve ahmeti zaten mutlu olarak ve birlikte son kez gördük,son bölümde...Bundan sonra göreceğimizi hiç sanmıyorum.Çünkü görürsek yasemin hamileliğini saklamaz ki ahmet ten.Demek ki göremeyeceğiz,ahmet yıllar sonra öğreneceğine göre...:img-yes:

tugchemre
23-01-07, 18:56
şu ahmetin cübbeli fotoğrafları nerede arkadaşlar ben göremedim:sad53:

canselin fan sitesinde hatrıla sevgili diziden karelere bakarsan görürsün

ASKİLHAN
23-01-07, 19:04
:Arkadaşlar son bölümüünde Ahmet ve Yasemin birbirrine beni unutma demişlerdi.Bence yakın bir zamanda ayrılacaklar.ARAYA BAŞKA BİRŞEYLER GİRECEK.Yasemin Ahmet'e hamille olduğunu söyleemeyecek.
GENEL ÖZETTE YAZDIĞI GİBİ DEĞİL Mİ!:img-cool2 :img-cool2 :img-pilot

fundapehlivan
23-01-07, 19:41
Yarın fragman çıkar... Çıkarda kimleri ağlarken gösterir düşünemiyorum. Rızanın ailesi illa ki ağlar, intihardan dolayı...
Yasemin ve Ahmeti yan yana gösterir mi acaba?
Rıza ölecek mi, onunla ilgili bir tiyo verirler mi?
Ah... ah...

askasurguncu
23-01-07, 21:43
eet ya bu haftaki bolumde
baya gozyasi olacak yaseminin
ve ailesi rizanin intihar ettini duyunca cok kotu olacaklar

winnie_e
23-01-07, 21:49
Arkadaşlar dizinin en başında Rıza'nın uzun yıllar ceza alacağı yazılıydı demek ki ölmeyecek.
Bence Ahmet'in başına birşey gelecek ve Yasemin Nejdet ile bile evlenebilir
Tahmin işte :)

muko88
23-01-07, 22:08
Arkadaşlar dizinin en başında Rıza'nın uzun yıllar ceza alacağı yazılıydı demek ki ölmeyecek.
Bence Ahmet'in başına birşey gelecek ve Yasemin Nejdet ile bile evlenebilir
Tahmin işte :)

zaten yasemin necdetle evleneck,bunu dizi başlamadan önce de biliyoduk:)

asia
23-01-07, 23:30
Arkadaşlar acilen toparlanmak lazım.. anasayfaya geçtik.. 4 kişi görüntülüyor..
Bumudur yani bu kadar çaba.. ciddi anlamda sessiz ve boş kalıyor forum..
Hangi dizinin oyuncu kadrosu böyle kalabalık.. ve hepside birbirinden kaliteli ve işinin ehli...:img-yes:
Hani mesajlar..? bol bol tartışmalı, eleştiren bir forum arar oldu gözlerim..
Cuma dan Cuma ya olmaz ki bu... toparlanalım.. :img-wink:
Ana sayfa rehavetine kapılmayalım.. hadi arkadaşlar..
sevgilerimle..

CveB
23-01-07, 23:45
Sonunda fragman çıktı.Ahmet dönmüş galiba.İsyanlardaydı.Acaba bebeği öğrenecek mi?Rıza'ya ne olduğu hala belli değil.

Fragmanı şimdi 2.defa izledimde...Ne çok şey kaçırmışım.Ahmet'i hapse atmışlar.Yasemin,Şevket'in dizlerine kapanmış,ağlıyordu.Nezahat,yataktan "Rıza" diye bağırarak uyanıyor.Bütün milletvekillerini hücreye kapatmışlar.Celal Bayar"Ben Celal Bayar.Lütfen cevap verin." diye bağırıyordu.Şevket yemek masasının üzerine yığılıp,kalıyor.Ahmet ve annesi hastanede çok üzgün görünüyorlardı.

yurinu
24-01-07, 00:15
her zaman kolay kolay fragmanı izleyemeyen biri olarak bu sefer yakaladım fragmanı , dersler sağolsun :) sonunu izleyebildim , o vakit gördüğüm kadarının yorumunu esirgemeyeceğim :) koğuş gibi küçük bölmeler gördüm sanki...loş... ve ahmetin cübbeli halini... zaten kısa bir bölümdü yakalayabildiğim , bu saat olunca ancak bu kadar hatırlayabildim

muko88
24-01-07, 01:36
Aman Allah ım,bu nasıl bişeyyy...saatlerdir eski bölümleri izliorum arka arkaya,sanki hiç izlememiş gibiyim..

ya fragman çıktı demek.dört gözle beklioduk zaten.şimdi internette hemen bulamam galiba,tv da görürüz ancak.ahmet isyanlardaydı öylemi,ya bu bölüm çok ağlıcazzz,ben diorummm:icon_sorr

bahar_can
24-01-07, 06:04
Arkadaşlar acilen toparlanmak lazım.. anasayfaya geçtik.. 4 kişi görüntülüyor..
Bumudur yani bu kadar çaba.. ciddi anlamda sessiz ve boş kalıyor forum..
Hangi dizinin oyuncu kadrosu böyle kalabalık.. ve hepside birbirinden kaliteli ve işinin ehli...:img-yes:
Hani mesajlar..? bol bol tartışmalı, eleştiren bir forum arar oldu gözlerim..
Cuma dan Cuma ya olmaz ki bu... toparlanalım.. :img-wink:
Ana sayfa rehavetine kapılmayalım.. hadi arkadaşlar..
sevgilerimle..

Aslında benim son değerlendirmemde insanların karşı da çıkabileceği, katıla da bileceği şeyler var ama sanırım bir üşengeçlik var arkadaşlarda... eskisi gibi tartışmalar göremiyorum ben de uzun zamandır... formun ilk zamanlarındaki arkadaşlar sanırım aşk ön plana kondu diye desteğini çektiler diziden... benim de ilkin kafam karıştı ama şimdiye kadar görüyorum ki siyasi yönü de aşk yönü de bence gayet iyi işleniyor. Belli bir dozda ve belli bir mantık çerçevesinde işlenen siyaset kısmı insanları soru sormaya, araştırma yapmaya itiyor rahatlıkla... bu da dizinin üstlendiği misyon için yeterli. Aşk ise... konusu tipik bir türk filmi konusu olsa da sorunların nedenleri ve içinde bulundukları durum çok gerçekçi ve inandırıcı işleniyor. Asla lastik gibi uzatılan reyting dizileriyle mukayese edilemez... her farklı olay normal bir yaşamda ortalama ne kadar uzun sürebilirse o kadar sürüp o olay sonuçlandırılıyor ve yalnızca ortam, aileler arası ilişkilerden kaynaklanan sorunlar çıkıyor... yani reytig için dışarıdan herhagi olağanüstü bir olay yaratılmıyor. Evet tartışmaların, farklı düşüncelerin bu forumlarda daha çok görmek için ben elimden geleni yapıyorum diye düşünüyorum kendi adıma. Diğer arkadaşlardan da bu duyarlılığı göstermesini çok isterim. Özellikle aykırı, farklı düşünceler oluşuyorsa kafanızda tartışmaktan kaçınmayın derim. Tartışmak güzeldir (münakaşa değil!)

askasurguncu
24-01-07, 08:22
fragman ciktimi
ben yine kacirdim
neler oluyor fragmanda riza yi gosterdilermi

bahar_can
24-01-07, 08:35
Ülkemiz yine dürüst, ilkeli, entellektüel bir sosyal-demokrat siyasetçisini kaybetti... İsmail Cem yakalandığı kanserden ne yazikki kurtulamayarak bu sabaha doğru vefat etmiş...

(d. 1940 Istanbul - ö. 24 Ocak 2007 Istanbul

Istanbul Robert Koleji'nden (1959) ve Lozan Üniversitesi Hukuk Fakültesinden (1963) mezun oldu. Paris Siyasal Bilgiler Enstitüsü'nde Siyaset Sosyolojisi dalında master yaptı (1991).
Çeşitli gazetelerde Yazı işleri Müdürlüğü, Genel Yayın Müdürlüğü yaptı. Yazarlığa devam etmektedir. Türkiye Gazeteciler Sendikası İstanbul Şubesi Başkanlığını yürüttü (1971-1974). TRT Genel Müdürlüğünde bulundu (1974-75). 1987 ve 1991 Seçimlerinde İstanbul'dan 1995 Seçimlerinde Kayseri'den Milletvekili seçildi.
DSP TBMM Gurup yönetim kurulu üyeliğine seçildi (1996). Avrupa Birliği Parlamenterler Meclisi ve Batı Avrupa Birliği Asamblesi üyeliklerine seçildi (1987-1996). AKPM Sosyalist Gurubu Başkanvekilliğine seçildi (1989-91), (1993-95). AKPM ve BAB Asamblesi Türk Parlementer Gurubu Başkanlığına seçildi (1996). Avrupa Medya Enstitüsü Danışma Kurulu üyeliğini yürütmektedir. 50.Hükümette Kültür Bakanlığı yaptı (1995). 30 Haziran 1997 tarihinde kurulan 55.Hükümette Dışişleri Bakanlığı Görevine atandı, 5 yıl kadar sürdürdüğü bu görevden Temmuz 2002'de istifa edip Yeni Türkiye Partisi'ne katıldı ve bu partinin genel başkanlığına getirildi. 2004'te YTP'nin CHP'ne katılması üzerine genel başkanlık görevi sona ermiştir. İsmail Cem cumhuriyet tarihinin en uzun görev yapan 4. dışişleri bakanıdır. 18 ve 19. dönem İstanbul, 20 ve 21. dönem Kayseri Milletvekilliği yapan Cem, evli ve 2 çocuk sahibidir. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi görmekte olan İsmail Cem, 24 Ocak 2007'de İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde vefat etmiştir. (Alıntı vikipid)

kale
24-01-07, 08:39
merhaba, ana sayfaya gecmissiz hayirdir, bir yere tas falan mi dustu :)
ben cuma gunu pek dikkatli seyredemedim fakat Riza beyin asilma karari beni sasirti, basindan beri kendinden emin bir karekterin boyle bir sey yapmasi bencem olmamis, en azindan kendine durus davranmadigini dusunuyorum bu konuda, Nezahat hanim yuzunden mi intihar etmeye dusundu yoksa dava suresince ki asagalama ve ozel hayat mudahalesi mi karar veremedim gitti, neydi sebep bir birikim mi? asilmaya tesebus etmek bu kadar kolay mi? bir kere Riza beye allah akil,fikir versin bence kendini temize cikarmak icin savasmaliydi kendini asmak nerden cikti anlamadim, bana dokundu bu sahne... Ayreten sanirim diger karekterlerin vicdan muhasebesi yapmasi acisindan boyle bir sahne gerekliydi sanirsam ama genede...

arzu-başak
24-01-07, 08:39
hadi ya fragman çıktımı...of ben yine göremedim olmazki böyle ya..ahmet hapistemiydi..niyeki alla alla izlemezsem meraktan ölücem ya.......

askasurguncu
24-01-07, 08:45
Sonunda fragman çıktı.Ahmet dönmüş galiba.İsyanlardaydı.Acaba bebeği öğrenecek mi?Rıza'ya ne olduğu hala belli değil.

Fragmanı şimdi 2.defa izledimde...Ne çok şey kaçırmışım.Ahmet'i hapse atmışlar.Yasemin,Şevket'in dizlerine kapanmış,ağlıyordu.Nezahat,yataktan "Rıza" diye bağırarak uyanıyor.Bütün milletvekillerini hücreye kapatmışlar.Celal Bayar"Ben Celal Bayar.Lütfen cevap verin." diye bağırıyordu.Şevket yemek masasının üzerine yığılıp,kalıyor.Ahmet ve annesi hastanede çok üzgün görünüyorlardı.

ahmeti hapise mi atmislar
yasemin kesin babasi için sevketin dizlerine kapanmistir
bu bolum cok huzunlu olacak

kale
24-01-07, 08:50
ve bizim bir karis havada kizimiz Yasemin, yahu hamilesiniz deyince doktor bey kiz gulumsemez mi, ne oluyoruz dedim :img-hyste sanki 40yillik evli cok rahat karsiladi kizimiz, her halde daha ney halt yedigi farkinda degil, iste kizini dovmememin sonucu bu...
Ayreten Ahmet beyin de ofisini mi desem burosu mu pek fiyakaliymis allah bozmasin :) sonunda muradima erip burosunu gorme sansina kavustum ancak kac saniye veya salise surdugunun farkina varamadan yani hafif bir kendime gelme durumlari oldugundan o sahnede bana yetersiz geldi ama buna da sukur beterin beteri var :) Necdet'in kapi onunde afalayip girmesi de cok seker fakat Ahmet'in el uzatmasi ile tatsiz durumun ortadan kalkmasina sevinsem mi uzulsem mi ne de olsa bir yumruk borcumuz vardi Necdet'e ama neyse olan oldu, Necdet'e Ahmet'in yanina gelmesi ile bu durumu esitlemis sayiyorum ben :)

kale
24-01-07, 08:53
ahmeti hapise mi atmislar
yasemin kesin babasi için sevketin dizlerine kapanmistir
bu bolum cok huzunlu olacak

him, demek ki soyle, Ahmet belirsiz bir sebepten dolayi hapiste buyuk olasillikla gizli mektup tasimasi yuzunden iceri atilir, hamile olan Yasemin bu durumu gizlemek icin apar topar Necdet'le evlenebilir fakat,lakin bu durumu ailesine aciklayamaz yani bebek olayini bu yuzden Ahmet'e durumu aciklama firsati bulamaz... Bu zaman icinde kizgin olan Ahmet Ayla prensesi ile evlenebilir yani yalnis anlasilma soz konusu olabilir ya da Yasemin babasina Ahmet'i gormeyecegine dair soz verir ve bu durum yillar boyunca uzar gider :)

arzu-başak
24-01-07, 09:04
yok kalecim ya öyle olmaz yani olmamalı...zaten çıkıyomuş hemen hapisten galiba...şevket fenalaşıyormuş ahmetle annesi onun başındalarmış demekki fazla durmayacak..acaba şevket bey rızanın durumunu duyuncamı fenalaşıcak...yoksa hmeti hapise attıkları içinmi fenalaşıyor anlamadım..ya bu fragmanı ben niye göremiyorum ya........

kale
24-01-07, 09:14
Arzucugum, bende fragmani gormedim lakin Ahmet'in hapise atilma sebebini merak ediyorum... Sevket tabii ki Riza beyin durumu yuzunden fenalasabilir zaten Ahmet yuzunden fenalasirsa vicdansiz derim, baska bir sey de demem. Sevket bey kendini sorgulamaya devam edecek ancak icinde bence kapanmayacak yaralar olusacak, kendine hesap verememe ve kabuguna cekilme olaylari da olabilir...

Ahmet ve Yasemin bence Riza bey yuzuden ayrilacak, ben baska bir sebep nedense cikaramiyorum...

kale
24-01-07, 09:25
Ayriyetten bu bolumde kesin bir karmasa yasanacak, Riza bey ve ailesi bu intihar mevzusunun sorumlusu olarak Sevket beyi gorecekler nedenide, Keriman hanimi oraya cikaran ve sorgulayan Sevket beydi, Riza beyin ozel hayatina girdi ve gururunu bir nevi irdeledi, bu acidan ben dusununce Riza bey Sevket beyi yasadigi surece affetmeyecek ve ailesi de ona destek verecek yani Yasemin buna boyun eymek zorunda kalacak tabii Ahmet'e bundan nasibini bol bol alir, Riza beyin intihari kilit nokta iki aile icin :icon_sorr

aşkoyuncusu
24-01-07, 09:29
şefket fenalaştığına göre,demekki ahmetle yaseminin ayrılmasının sebebi ahmetin babasının yerine savcılık yapması olabilir.bunu afetmeyen yasemin de necdetle evlenir.ahmette bunu yediremez ayla ona olan aşkını ititraf eder ve onunla evlenmeye karar verir...böyle bişiler olabilir..galiba:)

OXFORD
24-01-07, 09:33
ahmet hapiste mi?alla alla ne olıyor ya.ister misiniz ahmete uzun yıl ceza versinler.yasemin o ara necdetle evlensin.ahmet çıktığında görsün.yok çok abarttım pardon:):)

reklamı görmeden ondan böyle sallıyorum:):)

kale abla yaseminin gülmesi konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.

kale
24-01-07, 09:34
şefket fenalaştığına göre,demekki ahmetle yaseminin ayrılmasının sebebi ahmetin babasının yerine savcılık yapması olabilir.bunu afetmeyen yasemin de necdetle evlenir.ahmette bunu yediremez ayla ona olan aşkını ititraf eder ve onunla evlenmeye karar verir...böyle bişiler olabilir..galiba:)
Bence bu kesin olmaz, Ahmet gecen bolumde babasini bol bol elestirdi, simdi kalkipta savci gorevini devir almasi soz konusu olmaz ki o daha cok genc bir avukat, savcilik icin erken... Sevket bey fenalastigina gore iki aile de bir birine dusman mi desem daha cok kin besleyecekler, herkes bir birini sorumlu tutacak eh tabii olan Ahmet ve Yasemin'e olacak :img-blush

okan can
24-01-07, 10:03
bildiğim kadarıyla ahmet avukattı. öyle bir anda savcılığa geçilemez ki.uzun yıllar süren bir deneyim gerekli görev değişikliği yapabilmesi için ki bu da her zaman onanmaz a.bakanlığı tarafından.
yani ahmetin, babasının yerine geçmesi imkansız...:img-wink:
fragmanı da görmedim ama hapiste olmasının nedeni; belki mebuslardan birine avukatlık yapıyordur,konuşmak için yanına girmiş olabilir.
rıza bey de ölmez bence ya...ölmesin de.

gizem_keremcem
24-01-07, 10:05
arkadaslar salsa dergisinde cansel elçin'in posteri var belkide röportajda vardır fazla dikkat etmedim ona göre yani duyrulur......

kale
24-01-07, 10:10
Riza bey olmez kesin, zaten daha yasayip Ahmet ve Yasemin'i ayirmasi gerek... Kesin Riza bey veto koyacak Yasemin'e ama benim takildigim nokta Ahmet'in bunu nasil kabul edecegi...

kale
24-01-07, 10:14
Lale'nin degisik bir bakis acisi dille getirdi gecen bolum, bu olanlardan sonra ayri olmaniz gibisinden... Bir kere Lale bille bir birlerini cok sevdigini bilmesine ragmen Riza beyin davasi yuzunden onlarin beraber olmasini dogru bulmuyor bu da demek ki Ahmet ve Yasemin cevre baskisi da bol bol hissedecek :icon_sorr

okan can
24-01-07, 10:14
Riza bey olmez kesin, zaten daha yasayip Ahmet ve Yasemin'i ayirmasi gerek... Kesin Riza bey veto koyacak Yasemin'e ama benim takildigim nokta Ahmet'in bunu nasil kabul edecegi...

iyide ben rıza beyin a&y in ayrılmalarında çok büyük payı olacağını sanmıyorum.çünkü son bölümde gördüğüm kadarıyla çok yumuşamıştı...en fazla karşı çıkan ahmetin annesi gibi göründü bana.

kale
24-01-07, 10:17
iyide ben rıza beyin a&y in ayrılmalarında çok büyük payı olacağını sanmıyorum.çünkü son bölümde gördüğüm kadarıyla çok yumuşamıştı...en fazla karşı çıkan ahmetin annesi gibi göründü bana.

Hayir Riza bey son bolumde imali bir iki soz soyledi bana gore, birinci gorevinin ailesini bakmak ve kolamak olarak, bunun icinde Ahmet olmadigini hissetirdi diye dusunuyorum ben... Bir de Riza bey Sevket beyin bu davranisi uzerine, Yasemin'in de aile icinde saygi duymayacagini biliyor,hissediyor onu bunlardan korumak icin ben bu bolumde rest cekmesini bekliyorum acikcasi...

kale
24-01-07, 10:31
bakiniz eksi sozlugun bir yorumu:

icinde "o vakit", "ne vakit" laflari surekli ucussa da, yer yer fazla didaktik kacsa da, ahmet'le yasemin'in her yerde uzun uzun opusup koklasmasini defalarca izlemek zorunda kalsak da giderek kacirmadan izlenesi dizi olmakta. lale mansur ve ayda aksel'in oldugu yerde kotu birsey olamazdi zaten. rolune uymayan tek oyuncu beren saat olsa gerek, fransa gormus yakisikli bir avukatin bakacagi kiz daha ozel, daha asil olmaliydi, ne bileyim silik kız olarak lanse ettikleri ayla (nergis öztürk) bile daha guzel.

ne demisler sayfalarca bosuna yazmamisiz, genel yorum bu yonde...

_Feliz_
24-01-07, 10:34
Rıza'nın Ahmet ile bir sorunu yok zaten, onu seviyor. Yasemin'i de çok sevdiğinin farkında. Ama onun takıldığı nokta; Ahmet'in ailesinin Yasemin'i istememesi.. Bundan dolayı o da bu olaya sıcak bakmıyor ve Kale'nin de dediği gibi son bölümde bunu da Yasemin'e ifade etti zaten. Ama ayrılmalarında Rıza tarafından direk bir dayatmayla değil de intihar olayının çok büyük payı olacağını düşünüyorum..

Ayrıca Ahmet babasının yerine savcılık mı yapacak acaba diyenlerin de bu savlarının iki açıdan mümkün olmadığını düşünüyorum. Birincisi Ahmet henüz birkaç yıllık br avukat ve sanırım savcılık da öyle hemen olunailecek bir şey değil. İkincisi de; fragmanının birkısmını gördüm ve Ahmet orada bu insanların idamla yargılanmalarının mantıksız olduğu konusunda hararetle birileriyle tartışıyordu.

kale
24-01-07, 10:40
İkincisi de; fragmanının birkısmını gördüm ve Ahmet orada bu insanların idamla yargılanmalarının mantıksız olduğu konusunda hararetle birileriyle tartışıyordu.

fragmani henuz gormedim ama Ahmet'in de bu davranisi pek ise yarayacagini sanmiyorum nedense ve cozmus bulunuyorum davada ki fazla tepkili konusmasi yuzunden zindana atilacak savciya saygisizlik falan yapiyor her halde... Ne ara Ankara'dan gelip kendini davanin icine atti ben simdi bunu dusunuyorum :img-hyste

_Feliz_
24-01-07, 10:43
fragmani henuz gormedim ama Ahmet'in de bu davranisi pek ise yarayacagini sanmiyorum nedense ve cozmus bulunuyorum davada ki fazla tepkili konusmasi yuzunden zindana atilacak savciya saygisizlik falan yapiyor her halde... Ne ara Ankara'dan gelip kendini davanin icine atti ben simdi bunu dusunuyorum :img-hyste

Bende fragmanın tamamını görmedim ama, bu sahneyi baya uzun verdiler fragmanda.. Hapse atıldığını görmedim. Ama sanırım senin dediğin mantıklı. Davada ya da bu bahsettim konuşmadaki hararetli tavırlarından dolayı hapse atılmış olabilir.

Şevket'in de hastalanma sebebinin Rıza'nın intihar etmesinde katkısı olduğundan, kendini suçlu hissettiği için olduğunu düşünüyorum..

askasurguncu
24-01-07, 10:44
bakiniz eksi sozlugun bir yorumu:

icinde "o vakit", "ne vakit" laflari surekli ucussa da, yer yer fazla didaktik kacsa da, ahmet'le yasemin'in her yerde uzun uzun opusup koklasmasini defalarca izlemek zorunda kalsak da giderek kacirmadan izlenesi dizi olmakta. lale mansur ve ayda aksel'in oldugu yerde kotu birsey olamazdi zaten. rolune uymayan tek oyuncu beren saat olsa gerek, fransa gormus yakisikli bir avukatin bakacagi kiz daha ozel, daha asil olmaliydi, ne bileyim silik kız olarak lanse ettikleri ayla (nergis öztürk) bile daha guzel.

ne demisler sayfalarca bosuna yazmamisiz, genel yorum bu yonde...

bence istediklerini yazsinlar artik beren kendini kanitlamis biri
boyle bir dizide boyle bir kadroda basrol almak beren için super birsey
ben berenin cok iyi yerlere geleceginden eminim

aslı30
24-01-07, 10:48
fragman çıkmış henüz göremedim.ahmet'in hapse girme sebebi sizin de dediğiniz gibi fazla tepki göstermiştir davada hakim de onu hapse atmıştır.şevket beyin rahatsızlanma sebebi de rıza'nın intiharı olabilir.

kale
24-01-07, 10:50
bence istediklerini yazsinlar artik beren kendini kanitlamis biri
boyle bir dizide boyle bir kadroda basrol almak beren için super birsey
ben berenin cok iyi yerlere geleceginden eminim
tabii canim referansi yonunde dusunursek iyi de ben Cansel'e uzuluyorum gerci oda biraz kendine ceki duzen verse belki bende boyle dusunmem ama neyse vardir bir bildigi hani benim bilmedigim :img-hyste
Ote yandan,taraftan Beren beni gene bu bolumde sac savurmasi ile deli devane etti, fir fir etegine girmiyorum bilem... Beren icin iyi de ben seyirci olarak biraz zorluk cektigimi soylemeden edemeyecegim...

aslı30
24-01-07, 10:54
Ote yandan,taraftan Beren beni gene bu bolumde sac savurmasi ile deli devane etti, fir fir etegine girmiyorum bilem... Beren icin iyi de ben seyirci olarak biraz zorluk cektigimi soylemeden edemeyecegim...
zaten o saçlarını at kuyruğu görmekten illallah geldi.başka model mi yok.güya küçük kız gibi gösterecekler ama saçından değil davranışlarından belli ediyor çocuk olduğunu.valla ona sinir olmaktan cansel'i izleyemiyorum.bize de yazık dimi ama.:img-in_lo

fundapehlivan
24-01-07, 10:56
Off ya ne olaylı bölüm olacak böyle... Ben fragmanı görmedim ama anlattıklarınızdan dilim tutuldu.
Yani mektup olayı ortaya çıkacak yani Ahmetin götürdüğü... Mahkemeye çıkacak ve savcıya ağır sözler söyleyecek... Yani siz böyle düşünüyorsunuz...
Eğer böyle bir şey olursa babasıyla karşı karşıya geldi demektir!! Of çok kötü ya...
Vah canım hapse de düşecek yani, neyse hemen çıkar herhalde...
Şevkete de çok üzüldüm adam aldığı sorumluluk altında eziliyor...

Yasemin ve Ahmet demek hemen ayrılmıyor ama o kadar olay oluyor ki Yasemin hamileyim diyemeyecek Ahmete bence...

kale
24-01-07, 10:58
zaten o saçlarını at kuyruğu görmekten illallah geldi.başka model mi yok.güya küçük kız gibi gösterecekler ama saçından değil davranışlarından belli ediyor çocuk olduğunu.valla ona sinir olmaktan cansel'i izleyemiyorum.bize de yazık dimi ama.:img-in_lo
yaa oyle de ne yaparsin Aslicigim benim ellerim agirdi, soylenmekten, yazmaktan Yasemin karekterin bence evrim gecirmesi gerek acil acil alarm :img-hyste Bir de durmadan opusme,koklasma mevzusu var ona da bir cozum bulamadilar hayret bir sekilde... Yok yani bende onu bunu biraktim, varsa yoksa Yasemin'in saclarinin savurmasi :img-hyste
bahar_can abla yazmis bir seyler de ben ona katilmadigim icin :img-hyste cevap yazmamistim ama deginmeden edemiyorum iste bakin gene, ablacigim bu ask dozajinda degil ultra abartili :img-hyste

askasurguncu
24-01-07, 11:04
yaa oyle de ne yaparsin Aslicigim benim ellerim agirdi, soylenmekten, yazmaktan Yasemin karekterin bence evrim gecirmesi gerek acil acil alarm :img-hyste Bir de durmadan opusme,koklasma mevzusu var ona da bir cozum bulamadilar hayret bir sekilde... Yok yani bende onu bunu biraktim, varsa yoksa Yasemin'in saclarinin savurmasi :img-hyste
bahar_can abla yazmis bir seyler de ben ona katilmadigim icin :img-hyste cevap yazmamistim ama deginmeden edemiyorum iste bakin gene, ablacigim bu ask dozajinda degil ultra abartili :img-hyste

kalecim son bolumde pek yasemin ve
ahmet sahneleri gormedik cok azdi
o yonden sevine bilirsin yaseminin saci savrulmasida
hiç dikkat etmemistim

arzu-başak
24-01-07, 11:07
ya ben hala fragmanı göremedim deliricem...valla fundacım ben şevket beye üzülemiyorum sonucunun böyle olacağını az çok tahmin etmişti..ahmette ona bununla ilgili bir çok şey söylemişti..zaten ahmetinde korktuğu buydu şevket o davada rızayı savunsa bile ceza aldığını zaman bu sonucun altında ezilecekti...nitekimde böyle oldu....evet çok haklısın biz hamilelik için erken demiştik..nasıl ahmete söylemeyecek falan diye düşünüyorduk..dediğin gibi o kadar olay oluyorki bu hamilelik olayı arada kaynayacak bu bölüm..e ondan sonrada ayrılacaklar zaten.......

kale
24-01-07, 11:09
kalecim son bolumde pek yasemin ve
ahmet sahneleri gormedik cok azdi
o yonden sevine bilirsin yaseminin saci savrulmasida
hiç dikkat etmemistim
ama bak ben Yasemin ve Ahmet ayrilmasina gobek atmayacam fakat beklentilerimin altinda kaldi bu cift benim kizginligim,kirginligim bu yonde keske duru guzellik isi alip goturseydi ama olmuyor olmuyor... Beren'i guzel yerlerde gorecegiz Tomris hanim kapilari onun icin aralar saniyorum,kanatimce...
ah ah keske biri beni anlasa ve anlamakla kalmayip mudahale etse :img-hyste

fundapehlivan
24-01-07, 11:11
Arzucum haklısın... Şevket bey hem kardeşi, hem oğlu tarafından uyarıldı ama mahkemeden önce bunun ağırlığını düşünemedi, tarihi bir mahkeme diye atladı üzerine işin... Ama şimdi allah bilir mahkeme de kendi oğlunu sorgulayacak!!
Üstelik kendi itibarı için de çok zor... Düşünsenize... Oğlu dp li rıza beye yarım ediyori üstelik gizli kapaklı bir şekilde...
Ne diyim allah yardımcıları olsun!!
Bu arada Ahmeti bu bölüm az gösterirler sanmıyordum ama hemen Ankaradan geri dönecek galiba... Rızanın intihar haberinden sonra hemen işlerini toparlayıp döner belki...

kale
24-01-07, 11:23
Rızanın intihar haberinden sonra hemen işlerini toparlayıp döner belki...
ama bu dizide zaman kavrami biraz atlama yasandigi icin Ankara'da ki isler cabuk atlanmis olabilir :img-hyste ama tabii Riza bey onun donmesi icin yeterli bir neden... ama lakin o hizla cikip kursude savunma yapmasini beklemezdim ne oldu bu Ahmet'e taniyamiyorum ayni Ahmet'en mi bahsediyoruz acep :img-hyste kararli,diplomatik,sozunu esirgemeyen vay vay daha neler gorecegim :img-hyste

fundapehlivan
24-01-07, 11:27
ama bu dizide zaman kavrami biraz atlama yasandigi icin Ankara'da ki isler cabuk atlanmis olabilir :img-hyste ama tabii Riza bey onun donmesi icin yeterli bir neden... ama lakin o hizla cikip kursude savunma yapmasini beklemezdim ne oldu bu Ahmet'e taniyamiyorum ayni Ahmet'en mi bahsediyoruz acep :img-hyste kararli,diplomatik,sozunu esirgemeyen vay vay daha neler gorecegim :img-hyste

Savunma yapıyor derken Rızayı savunmaktan mı bahsediyorsun?
İyi de bakalım onu savunacak mı? Belki de mektup olayıyla gündeme gelip mahkemeye çıktığında özel hayatlarına girildiği için duyduğu öfkeyi dile getirir mahkemeye... Yoksa öyle koruyacağını sanmıyorum...
Ama elinden gelse yaparda... İnsan sevdiği kadın için ne yapmaz!!

kale
24-01-07, 11:33
Savunma yapıyor derken Rızayı savunmaktan mı bahsediyorsun?
İyi de bakalım onu savunacak mı? Belki de mektup olayıyla gündeme gelip mahkemeye çıktığında özel hayatlarına girildiği için duyduğu öfkeyi dile getirir mahkemeye... Yoksa öyle koruyacağını sanmıyorum...
Ama elinden gelse yaparda... İnsan sevdiği kadın için ne yapmaz!!
Yaa Funda :img-hyste aaa ama cupelli resimeleri gormedin mi, bir kere kendisini savunmak icin avukat kimligini kullanmasi biraz sifir bir ihtimal olmasi otesinde, fragmani goren bir arkadas yazmisti bir once ki sayfada Ahmet hararetli bir seyler savunuyor diye zaten Riza beyi sadece savunmasi yakisi kalmaz diger milletvekileri oksuz mu canim hem Riza beyin onlardan ne farki var cifte sandart yakistiramiyorum ben Ahmet'e, savunacaksa toplu savunsun inandigi icin savunsun :img-pilot sevdigi kadinmis peh peh peh iyi de allah akil fikir versin baska bir sey diyemeyecegim :img-swoon

arzu-başak
24-01-07, 11:35
ya mektup olayı tekrar açılırmı bilmem...e rızayı nasıl savunacakki..ortaya atlayıp bişeyler söylemesi olmaz...deli olucam valla...bence ahmetin o cübebli resimleri ankaradaki mahkemeden yani ben öyle olmasını istiyorum..yoksa herşey daha çok sarpa sarıcak..ama olurda ahmet rıza beyi savunmak için bişeyler söyleyip hapse atılıyorsa ahmetim dahada gözüme girer...böyle bişeyde olmaz..e peki ne olucak....Kalecim sen bizim ahmetimizi tanıyamamışsın daha...daha neler görüceksin...kendini hazırla derim......

Melal
24-01-07, 11:35
Özet geldi mi arkadaşlar,fragman dönmeye başlamış diyorsunuz nasıl neler var.:)
Ahmet davalarda avukat olarak mı yer alacak.
AYy kafam karıştı noluyor biriniz anlatsın.:img-pilot

fundapehlivan
24-01-07, 11:37
Yaa Funda :img-hyste aaa ama cupelli resimeleri gormedin mi, bir kere kendisini savunmak icin avukat kimligini kullanmasi biraz sifir bir ihtimal olmasi otesinde, fragmani goren bir arkadas yazmisti bir once ki sayfada Ahmet hararetli bir seyler savunuyor diye zaten Riza beyi sadece savunmasi yakisi kalmaz diger milletvekileri oksuz mu canim hem Riza beyin onlardan ne farki var cifte sandart yakistiramiyorum ben Ahmet'e, savunacaksa toplu savunsun inandigi icin savunsun :img-pilot sevdigi kadinmis peh peh peh iyi de allah akil fikir versin baska bir sey diyemeyecegim :img-swoon

Ama hatırlıyorsan davaları ayrı görülüyordu. En son sadece Rıza çıkmıştı, Ahmette o zaman çıkıyordur da benim aklım karıştı:img-hyste
Cübbeli resimlerini gördüm de... O ankara da ki dava için diye düşündüm ben. Ayrıca Rızanın avukatı zaten var. Fragman da Ahmeti cüppeli halinde gösteriyor muydu Rıza ile filan...
Eğer onu savunuyorsa Yasemin niye bırakacak Ahmeti?
Sinir oldum valla...

fundapehlivan
24-01-07, 11:38
Özet geldi mi arkadaşlar,fragman dönmeye başlamış diyorsunuz nasıl neler var.:)
Ahmet davalarda avukat olarak mı yer alacak.
AYy kafam karıştı noluyor biriniz anlatsın.:img-pilot

Biz de bir şey bilmiyoruz ki sadece tahminler var.
Ahmet hapse giriyormuş...
Şevket hastanelik oluyormuş...
Sanırım Yasemin Şevketin dizlerine mi kapanıyormuş neymiş...
Böyle hareketli ilginç bir bölüm olacak...
Valla çok heyecanlı...

black--mamba--
24-01-07, 11:39
Az önce gündemdeki diziler başlığında HS yi göremeyince hemen her durumda yaptığım gibi anlamadan dinlemeden'modlar başlığı kapatmış!!nasıl yaparlar ya!!höyt böyt'diye celallendim.meğer dizimiz anasayfaya alınmış:happy0064 dizi daha başlamadan 3 başlık tüketen biz bunu çoktan haketmiştik..mutluyuz gururluyuz:happy0064 :img-hyste
gelelim dizimize..ben bu bölümü bir bütün olarak çok beğendim.(dizi 10 bölümde anca rayına oturdu sanki?)özellikle mahkeme sahneleri,ordaki hakimlerin,savcıların düşüklere tutumu birebir yansıtılmış.ama ben yassıcaadada yargılanan bakanlardan birinin şarkıcı sevgilisi olduğunu ve bunun mahkmede gündeme geldiğini hatırlamıyorum.bence senaristler adnan menderes ve şarkıcı sevgilisi olayını direkt işlemekten çekindikleri için adnan menderesin değilde rıza karakterinin yanına bir şarkıcı sevgili yapıştırdılar?hemen itiraz etmeyin mantıklı bir yaklaşım:img-yes:

keriman demişken(yada neriman tam hatırlamıyorum idare edin)helal olsun kadına..savcıya cevabı nasıl yapıştırdı!ama savcınınkide tam işgüzarlık!bu kadar ciddi bir platformda sen neden belden aşağı vuruyorsun!hakimin verdiği cevaba ben çok güldüm asıl!!ne kadar zekiceydi dimi!
'sus yoksa seni içeri atarım!!'höh yani!

rızanın intihar etmesinin sebebide keriman geldikten sonra karısı ve kızının salonu terk etmesi bence..onların bu olaydan haberi olduğunu bilmiyordu ilk orda duydular duyuncada kızıp onu terk ettiler sandı..yaseminin anneside(10 bölüm oldu adları ezberleyemedim bende!diziye bir tek ahmet çıkınca odaklanırsam olacağı bu:img-in_lo )bir tuhaf!zaten haberin var kadından..nereye gidiyorsun!insan biraz sağduyulu olur..orda durup rızaya'ben her şeye rağmen yanındayım'bakışı fırlatsa adam belkide intihar etmeyecek!

şu anda dizide tek gözüme batan şey(yasemin dışında:fighting2 )Ahmetin asli iş olarak yaseminle fingirdeyip boş zamanlarında avukatlık yapması!ya biz bu adamı ne zaman cübbeyle göreceğiz!!ahmet ne zaman işinde gücünde,idealist,ğüçlü vs bir adam olacak!ilk bölümde siyah pardösüsü kızmızı atkısıyla salınırken pek bi umutlanmuştım ahmetten ama...yaseminin peşinde koşmaktan başka pek bir şey yapmayan,necdetten yumruk yiyince teessüf eden,hemen her sahnede boş gezen ve sürekli yatak odası sesiyle konuşan(bu deyimi ekşisözlükten çaldım)ahmetten çok büyük bir cansel fanatiği olarak ben bile sıkıldım!!
güçlü bir ahmet izlemek istiyorum çokmu şey istiyorum böhüeeeeee:img-cray: :img-cray: :img-cray:

Melal
24-01-07, 11:42
Biz de bir şey bilmiyoruz ki sadece tahminler var.
Ahmet hapse giriyormuş...
Şevket hastanelik oluyormuş...
Sanırım Yasemin Şevketin dizlerine mi kapanıyormuş neymiş...
Böyle hareketli ilginç bir bölüm olacak...
Valla çok heyecanlı...

Neee Ahmet hapse mi giriyor.
Aman Allahım olamaz.Çabuk kurtaralım çocuğu:)
Şakası bir yana nedne hapse giriyor ki bu mektup getirme yüzünden mi?
Ayy şaşırdım off yaa özet yok,fragman yok nasıl bekliycim ben:)

black--mamba--
24-01-07, 11:48
arkadaşlar GENEL ÖZET GENEL ÖZET DİYORSUNUZ DA şimdiye kadar gelişen hiç bir şey genel özetle uyumluluk göstermedi???ya senaryoyu değiştirdiler(inşallah)yada biri bizi kafaya alıyor??
rızada kendi kendine öldü işte!ahmetin yada şevketin şuçu ne??yaseminle ahmetin ayrılması için bi neden kalmadıki??

aslı30
24-01-07, 11:52
yaprak'cığım bence rıza'nın intihar sebebi yanındaki arkadaşlarının bizi ailelerimizle durup dururken niye görüştürdüler bu hiç hayra alamet değil demeleri.yani nasılsa asılacağım bari onurumla kendim öleyim dedi bence.bir anlık bunalım sonucu yaptı bence.:img-blush senin dediğini ben de yazmıştım. hatta yüksel aytuğ köşesinde yazdı.eleştiriler geliyormuş böyle bir olay yok diye o da rıza bey'in üzerinden anlatılıyor menderes'in hayatı yazmıştı.aileleri rencide olmasın diye.:img-blush
bir de ben resimlerde mehmet'i gördüm sanki.mahkemede oturuyor.benzetmiş olabilirim ama çok benziyor.ahmet de başka mahkemede değil.yassıada'daki mahkemede sanırsam.

tugchemre
24-01-07, 11:54
fragman yayınlanmaya başlamış galiba.ama özet yine yok.fragmanı izleyen arkadaşlardan birisi kısacıkta olsa anlatabilirmi?bye

black--mamba--
24-01-07, 11:59
yaprak'cığım bence rıza'nın intihar sebebi yanındaki arkadaşlarının bizi ailelerimizle durup dururken niye görüştürdüler bu hiç hayra alamet değil demeleri.yani nasılsa asılacağım bari onurumla kendim öleyim dedi bence.bir anlık bunalım sonucu yaptı bence.:img-blush senin dediğini ben de yazmıştım. hatta yüksel aytuğ köşesinde yazdı.eleştiriler geliyormuş böyle bir olay yok diye o da rıza bey'in üzerinden anlatılıyor menderes'in hayatı yazmıştı.aileleri rencide olmasın diye.:img-blush
bir de ben resimlerde mehmet'i gördüm sanki.mahkemede oturuyor.benzetmiş olabilirim ama çok benziyor.ahmet de başka mahkemede değil.yassıada'daki mahkemede sanırsam.
Aslı abla ama bu adam asılacağını daha öncedende tahmin etmiyormuydu?rıza ne asılmaktan nede başka bir şeyden korkuyordu keriman olayı patlak vermese intihar edeceğini sanmıyorum ben pek???ama senin yazdığın benimkinden daha mantıklı..ben duygusal yaklaştım biraz:img-angel :img-angel

demek benim yazdığım şeyi yüksel aytuğ köşesinde yazmış ha..ya zeten harcanıyorum ben buralarda..kardeşinle gurur duyabilirsin ablacım:img-hyste

aslı30
24-01-07, 12:01
demek benim yazdığım şeyi yüksel aytuğ köşesinde yazmış ha..ya zeten harcanıyorum ben buralarda..kardeşinle gurur duyabilirsin ablacım:img-hyste
yüksel aytuğ'dan önce de ben yazdım ama.hep beraber gurur duyalım.:img-hyste

black--mamba--
24-01-07, 12:04
yüksel aytuğ'dan önce de ben yazdım ama.hep beraber gurur duyalım.:img-hyste
senin gibi ablanın benim gibi kardeşi olur:img-blush kahretsin bu kadar mükemmel olmamız diğer sıradan insanlara haksızlık değilmi:img-hyste
bu arada ortalıkta canselin cübbeli resmileri dolaşıyor?aradım aradım bulamadım ben??

kale
24-01-07, 12:07
senin gibi ablanın benim gibi kardeşi olur:img-blush kahretsin bu kadar mükemmel olmamız diğer sıradan insanlara haksızlık değilmi:img-hyste
bu arada ortalıkta canselin cübbeli resmileri dolaşıyor?aradım aradım bulamadım ben??
Tabii bulamazsin dogru adrese bakmazsan boyle olur :img-hyste Yaprak Cansel'i tapuladiklari adrese de bak bence :img-hyste kesin orda gorursun canim...

fundapehlivan
24-01-07, 12:08
Neee Ahmet hapse mi giriyor.
Aman Allahım olamaz.Çabuk kurtaralım çocuğu:)
Şakası bir yana nedne hapse giriyor ki bu mektup getirme yüzünden mi?
Ayy şaşırdım off yaa özet yok,fragman yok nasıl bekliycim ben:)

Mektup getimeden hapse gireceğini sanmam, ne alakası var yani öyle büyük bir suç mu bu?
Ama Ahmet malum çenesini tutamayaz bir vatandaş! Savcıya filan özel hayatlarını ortaya çıkartmaya hakkınız yok diye ağzını açıp gözünü yumduysa...
Tabii sonu hapis olur...

aslı30
24-01-07, 12:11
ee cansel'in bir numaralı hayranları bir adım önde olmak zorunda dimi.:img-hyste resimleri kale'nin adres gösterdiği yerde bulabilirsin.:img-hyste

kale
24-01-07, 12:11
Hadi bakalim Ahmet artik masaya vuran taraf olsun :img-hyste pisirik pisirik oldugu tak etmisti canima :img-in_lo Kim tutar seni Ahmet, ben arkandayim...

black--mamba--
24-01-07, 12:12
Tabii bulamazsin dogru adrese bakmazsan boyle olur :img-hyste Yaprak Cansel'i tapuladiklari adrese de bak bence :img-hyste kesin orda gorursun canim...
canseli tapuladıkları adres??ee bizim sayfa işte:img-yes: saol kale ablacım ben şimdi canselin cüppeli resmini göreyim eminimki derslerdeki verimimde artacaktır:img-pilot ii yorumlar herkese bye

Melal
24-01-07, 12:15
Hadi bakalim Ahmet artik masaya vuran taraf olsun :img-hyste pisirik pisirik oldugu tak etmisti canima :img-in_lo Kim tutar seni Ahmet, ben arkandayim...

Kale seni pek bir savunmacı gördüm.:)
Bencede yürü Ahmet kim tutar ki,hatta forumcak arkandayız.
Bence Ahmet'te Necdet'e sağlam bir yumruk yada bir Osmanlı tokadı atsın.
Yani Yasemin'le evlenince valla o yumruk içime dert oldu.:img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
24-01-07, 12:15

Yok ya ben onu ciddi konularda hiç pısırık görmedim!
Halasını götürdüklerinde de Şevket bey Ahmeti kolundan çekip durdurmuştu. Babasına karşı da her zaman açık ve net fikirlerini savundu. Biz onu masaya elini vuracak bir olayda görmedikte ondan...
Bir kere zaten hukukçu yani adaleti savunan ve adletsizlik durumunda dilini tutamayan biri olması lazım...
Cuma günü bol bol Ahmeti iş üzerinde göreceğiz sanırım... Daha bir atik olacak yani...

kale
24-01-07, 12:18
Funda ama ne desem begenmiyorsun :img-hyste Ahmet'i ciddiymis yahu ne zaman ben kacirmismiyim neyim, ben tek Yasemin'e cikisitigi zaman bir kararlilik gordum bir bolum sonra ondan eser kalmamisti Yasemin'in eteklerine alismis ondan her halde :img-hyste
Melal arkasindayiz degil mi canim, yuru Necdet'e Ahmet baskin yapalim :img-hyste

bahar_can
24-01-07, 12:19
(...)

şu anda dizide tek gözüme batan şey(yasemin dışında:fighting2 )Ahmetin asli iş olarak yaseminle fingirdeyip boş zamanlarında avukatlık yapması!ya biz bu adamı ne zaman cübbeyle göreceğiz!!ahmet ne zaman işinde gücünde,idealist,ğüçlü vs bir adam olacak!ilk bölümde siyah pardösüsü kızmızı atkısıyla salınırken pek bi umutlanmuştım ahmetten ama...yaseminin peşinde koşmaktan başka pek bir şey yapmayan,necdetten yumruk yiyince teessüf eden,hemen her sahnede boş gezen ve sürekli yatak odası sesiyle konuşan(bu deyimi ekşisözlükten çaldım)ahmetten çok büyük bir cansel fanatiği olarak ben bile sıkıldım!!
güçlü bir ahmet izlemek istiyorum çokmu şey istiyorum böhüeeeeee:img-cray: :img-cray: :img-cray:

black-mamba, bu aşka inanmayan, inanmadıkları için "komik" bulan, zevk almayan, bayan oyuncudan dolayı bu ikiliyi benimsemeyen arkadaşlar var. Olacaktır tabi ki...Bunları zaman zaman (biraz sık:) dile de getiriyorlar ki sen de getiriyordun sanırım... ama bunu "fingirdeme" düzeyine indirmen hoş değil canım... hiçbir ciddi aşkı "fingirdeme"yle ifade etmemek lazım... ve daha da önemlisi yaşadığımız çağda "aşk" biçimi çok değiştiği için bu şekilde bir yorumu normal buluyorum ama o dönemde ve dizinin aşkı için bu çok acımasız bir değerledirme... aşk için insanlar ölümü göze alıyor... Ahmet işe gitmemiş çok mu?! Kaldıki Ahmet hep çalışıyordu zaten yalnızca iş yerini görmüyorduk... Hatırlarsan Ahmet işe başladı başlayalı da hep gece görüştüler... Ahmet karakteri bence düşünceleriyle, dürüstlüğüyle, güvenilirliğiyle, eksikliğiyle, zaaflarıyla GERÇEK anlamda güçlü bir karakter. Diğer kolay kahramanlarla asla karşılaştırmayalım... onların dizilerindeki zaman kavramı kısa bir süreyi kapsar... birkaç yılı... ve bu sürede o kahramanlar zaten "kahraman"ken karşımızdadır ve kahraman olarak da bitirirler diziyi. Ama bu dizinin kahramanları gençlik, orta yaş, ve yaşlılık süreçleriyle; aynen bizler gibi, var olacak kahramanlar... yani gençlikteki tavırlarıyla, orta yaşdaki tavırları ve yaşlılıktaki tavırları aynı olamaz. O değişimi gözlemlememiz gerekir çünkü bu bir "masal" değil gerçek yaşam hikayesi, yani öyle işleniyor... senin o beklediğin kahraman Ahmet, orta yaşlarda yani 2. dönemde olur ancak ama yine de tam istediğin gibi olmayabilir...

arzu-başak
24-01-07, 12:25
ama kalecim sende ahmeti yerden yere vuruyorsun...fundanın dediklerine aynen katılıyorum ahmet pısırık değilki tepki vermesi gereken bütün konularda tepki verdi daha ne yapsın...bir tek yaseminle olunca pısırık oluyor o kadar...sen yasemine sinir olmaktan oraları kacırmışsın kalecim...lütfen çok yüklenmeyelim ahmetime.........Melalcim vala o yumruk benimde içime dert oldu..bencede nejdet yaseminel evlendikten sonra şöyle güzel bir yumruğu hakediyor ama boşver..benim ahmetim beyefendi...yapmasın öyle birşey......

aslı30
24-01-07, 12:26
mehmet de mahkemede sanki dedim.gördünüz mü o resmi.benzettim mi yoksa.:img-blush o da mı tanık olacak mahkemede acaba?

aslı30
24-01-07, 12:29
bir tek yaseminle olunca pısırık oluyor o kadar...sen yasemine sinir olmaktan oraları kacırmışsın kalecim...lütfen çok yüklenmeyelim ahmetime.........Melalcim vala o yumruk benimde içime dert oldu..bencede nejdet yaseminel evlendikten sonra şöyle güzel bir yumruğu hakediyor ama boşver..benim ahmetim beyefendi...yapmasın öyle birşey......
evet evet sonunda arzu da itiraf etti.:img-hyste o yumruğun hesabı ilerleyen bölümlerde sorulur merak etmeyin.necdet yasemin'le evlensin daha çok yumruklar yer.:img-hyste

muko88
24-01-07, 12:30
fragmanı daha izleyemedim meraktan çatlamak üzereyim çatttt diyeee:img-hyste ama söylediklerinize göre ahmet hapse giriyo falan,yasemin şevketin dizlerine kapanıp ağlıo vs... ben bunlardan şunu anladım ki,dizi başlamadan önce yanıma bi paket selpak kağıt peçete alacam.:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
demek ki yasemin le ahmet bu yüzden ayrı düşecek biraz da,ahmet hapse düşcek bi şekilde ve gelmesi zaman alacak..bu süre içinde haber de çıkmayınca..Aman allah ımmm:img-cray:

kale
mehmet de mahkemede sanki dedim.gördünüz mü o resmi.benzettim mi yoksa.:img-blush o da mı tanık olacak mahkemede acaba?

Hangi resim Aslicigim ona gore bakayim canimin icin :img-in_lo

Arzucum valla canim bana etki etmemis o zaman tepkileri canim, ama ne yapayim Ahmet pisi pisi kedicik gibi :img-blush Ahmet'i sevaplari ile gunahlari ile kabulum :img-hyste

Melal
Doğrusun Kale'cim Ahmet beyefendi yapmaz öyle şeyler acısını içine gömer.
Off ya özet gelse,fragmanı görsek te neler olacak onu konuşsak.:)

kale
24-01-07, 12:34
Aslicigim ben simdi ciktim, sonra gelip sana cevap verecem aklimdansin, yani basimdasin :img-hyste Ahmetcik Ahmetcik seni kimler kurtaracak Yasemin'in ellinden... Riza mi Sevket mi? :img-hyste ya da ya da ben mi, ekrana atlarmisim :img-hyste

fundapehlivan
24-01-07, 12:34
Hangi resim Aslicigim ona gore bakayim canimin icin :img-in_lo

Arzucum valla canim bana etki etmemis o zaman tepkileri canim, ama ne yapayim Ahmet pisi pisi kedicik gibi :img-blush Ahmet'i sevaplari ile gunahlari ile kabulum :img-hyste

Ya madem her şartta kabulun o zaman kötüleme artık!
Pisicik filan!!
Aa, bak onun adına ben bozuluyorum!!
her zaman ki ben, bana ne oluyorsa:img-hyste
neyse ben yakında Ahmete nasıl avukat olunur dersleri vereceğim zaten...

(Kedileri de severim yalnız:img-hyste )

fundapehlivan
24-01-07, 12:35
Aslicigim ben simdi ciktim, sonra gelip sana cevap verecem aklimdansin, yani basimdasin :img-hyste Ahmetcik Ahmetcik seni kimler kurtaracak Yasemin'in ellinden... Riza mi Sevket mi? :img-hyste ya da ya da ben mi, ekrana atlarmisim :img-hyste

Valla ben o ekrana atlarsam Ahmeti Yaseminden ayırmakla yetinmem...
Çekip ekrandan çıkarırım, kimselere de bırakmam:img-hyste

arzu-başak
24-01-07, 12:36
evet evet sonunda arzu da itiraf etti.:img-hyste o yumruğun hesabı ilerleyen bölümlerde sorulur merak etmeyin.necdet yasemin'le evlensin daha çok yumruklar yer.:img-hyste

evet valla o günden beri içimde kalmıştı söylesemmi söylemessemmi bilemedim sonunda dayanmadım valla....aslıcım hangi resim bir tane kalabalık resim var benim bildiğim..ama ben orda mehmete benziyen birini göremedim....biliyorum kalecim aslında senin ahmeti ne kadar çok sevdiğini...

fundapehlivan
24-01-07, 12:37
ya ne zamandır atv açık ama hala fragmanı göremedim!
Aslında 2 güncük kaldı niye böyle yapıyorlar ki...
Ben bu bölüm çok durgun geçer diyordum, yani Ahmet hemen ankaradan dönemez o sırada yasemin ayırlır filan ama demek ki hiç bir şey sandığım gibi olmayacak... heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor ve bence bu bölümde pat diye ayrılmayacaklar belki bölüm sonu olabilir ama şu son anlattıklarınızdan sonra...
Aklım karıştı ya...

Melal
24-01-07, 12:39
Aaa Kale sende çok oldun ama ne bu ya pisi pisicik falan alınıyorum ama:)
Ahmet'ime diyemezsin öyle bana noluyorsa Ahmet alınsın dimi:)

asia
24-01-07, 12:43
Aslında benim son değerlendirmemde insanların karşı da çıkabileceği, katıla da bileceği şeyler var ama sanırım bir üşengeçlik var arkadaşlarda... eskisi gibi tartışmalar göremiyorum ben de uzun zamandır... formun ilk zamanlarındaki arkadaşlar sanırım aşk ön plana kondu diye desteğini çektiler diziden... benim de ilkin kafam karıştı ama şimdiye kadar görüyorum ki siyasi yönü de aşk yönü de bence gayet iyi işleniyor. Belli bir dozda ve belli bir mantık çerçevesinde işlenen siyaset kısmı insanları soru sormaya, araştırma yapmaya itiyor rahatlıkla... bu da dizinin üstlendiği misyon için yeterli. Aşk ise... konusu tipik bir türk filmi konusu olsa da sorunların nedenleri ve içinde bulundukları durum çok gerçekçi ve inandırıcı işleniyor. Asla lastik gibi uzatılan reyting dizileriyle mukayese edilemez... her farklı olay normal bir yaşamda ortalama ne kadar uzun sürebilirse o kadar sürüp o olay sonuçlandırılıyor ve yalnızca ortam, aileler arası ilişkilerden kaynaklanan sorunlar çıkıyor... yani reytig için dışarıdan herhagi olağanüstü bir olay yaratılmıyor. Evet tartışmaların, farklı düşüncelerin bu forumlarda daha çok görmek için ben elimden geleni yapıyorum diye düşünüyorum kendi adıma. Diğer arkadaşlardan da bu duyarlılığı göstermesini çok isterim. Özellikle aykırı, farklı düşünceler oluşuyorsa kafanızda tartışmaktan kaçınmayın derim. Tartışmak güzeldir (münakaşa değil!)
Katılıyorum sevgili Bahar_can
Bende dün gece onu demiştim.. eleştirel gözlerle ve her yönden ele alarak karşıt görüşlerle..birlikte tartışmak en güzeli.. hem savunmalı.. hemde savunduğumuz görüşü irdelemeliyiz.. ki doğruluğundan şüphe etmeyelim..
Bu arada.. Melalcim.. gece baktım çok az kişi görüntülüyordu.. (senide göremedim o an:img-wink: )gündemdeki dizilerin bie daha çok takip edeni oluyor diye endişe ettim birden..
Gerçi benim söylediğim saat geçti ancak.. daha yoğun olsun istiyorum.. neden her takip ettiğim dizinin illaki itici güce.. yada desteğe ihtiyacı oluyor ..diye düşünüyorum... bu sene takip ettğim diğer yapım doludizgin giderken HATIRLA SEVGİLİ NİN böyle milim milim ilerlemesi beni üzüyor şahsen..:img-yes:

Melal
24-01-07, 12:47
Abla'cım dün gece ben nette değildim.
Olsam yazardım elbet bir şeyler ama özet gelsin.
Millet fragmanı görsün çoştururuz burasını merak etme sen:)

arzu-başak
24-01-07, 12:48
Valla ben o ekrana atlarsam Ahmeti Yaseminden ayırmakla yetinmem...
Çekip ekrandan çıkarırım, kimselere de bırakmam:img-hyste

oldu fundacım bende sana bırakırım ya..ahmeti kimselere yar etmem kusura bakma....sakın bana kendim için birşey istiyorsam ne olayım herşey sizin için de deme........

arzu-başak
24-01-07, 13:01
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum..size iyi sohbetler...buarada ben gelene kadar umarım ahmete birşey olmaz sizden beklerim valla ben herşeyi....bu sözüm en çok sana fundacım....o benimdir kimseler vermem..........

asia
24-01-07, 13:02
Abla'cım dün gece ben nette değildim.
Olsam yazardım elbet bir şeyler ama özet gelsin.
Millet fragmanı görsün çoştururuz burasını merak etme sen:)

TAMAM Melalcim..:good: Cuma dan Cuma ya da olsa kalabalık oluyoruz ya oda birşeydir ne dersin..:img-wink:
sevgiler..

Melal
24-01-07, 13:04
TAMAM Melalcim..:good: Cuma dan Cuma ya da olsa kalabalık oluyoruz ya oda birşeydir ne dersin..:img-wink:
sevgiler..

Sadece Cuma'dan Cumaya değil.
Cumartesi,pazar,pazartesi kalabalık oluyor.
Sonra çarşamba akşamı ve perşembe günü de özet ve fragmandan dolayı kalabalık oluyor.
İnşallah haftanın yedi günü full çektiğimiz zamanlarda olacaktır.
Ana sayfada yeniyiz:)kendimi yeni bir cafe,restoran açmış gibi hissettim.:):)

asia
24-01-07, 13:13
Sadece Cuma'dan Cumaya değil.
Cumartesi,pazar,pazartesi kalabalık oluyor.
Sonra çarşamba akşamı ve perşembe günü de özet ve fragmandan dolayı kalabalık oluyor.
İnşallah haftanın yedi günü full çektiğimiz zamanlarda olacaktır.
Ana sayfada yeniyiz:)kendimi yeni bir cafe,restoran açmış gibi hissettim.:):)
Aynı şekilde Yurinu nun Kulakları çınlasın..:img-yes:
Dizimizde ASUDE PASTANESİ yeniden açıldı ya.. ikinci şubesiyle..:img-wink: e bizde anasayfaya taşınınca ikinci açılışı yapmış olduk.. Mellacim..:good:

Melal
24-01-07, 13:16
Aynı şekilde Yurinu nun Kulakları çınlasın..:img-yes:
Dizimizde ASUDE PASTANESİ yeniden açıldı ya.. ikinci şubesiyle..:img-wink: e bizde anasayfaya taşınınca ikinci açılışı yapmış olduk.. Mellacim..:good:

Aa süper valla bu aklıma gelmemişti.:)
Şimdi ki yerimiz daha merkezi herkesi bekleriz.
Limonatalar şirkettendir.:):)

asia
24-01-07, 13:21
Aa süper valla bu aklıma gelmemişti.:)
Şimdi ki yerimiz daha merkezi herkesi bekleriz.
Limonatalar şirkettendir.:):)
Hiç daha merkezi yerdeyiz bu sefer ablacım..:img-yes:
Eskiden bodrum katlardaydık ... yine çınlasın kulaklar YURİNU NUN TANIMLAMALARI HEP BUNLAR..:good:
Şimdiyse daha merkezi.. cadde üzerinde.. işlek.. insanların uğrak yeri.. hadi hayırlısı çok müşteri gele diyelim.. rast gele der gibi..:good:

Not: bu arada uzun uğraşlardan sonra Mademoiselle de geldi Cuma akşamı görmüşsünüzdür..:img-yes: yine eskisi gibi takımı toparlıyoruz.. eksikler çok ama.. olanlarla bu gemiyi batırmamalıyız bence..

herkese sevgilerimle..

Melal
24-01-07, 13:23
Hiç daha merkezi yerdeyiz bu sefer ablacım..:img-yes:
Eskiden bodrum katlardaydık ... yine çınlasın kulaklar YURİNU NUN TANIMLAMALARI HEP BUNLAR..:good:
Şimdiyse daha merkezi.. cadde üzerinde.. işlek.. insanların uğrak yeri.. hadi hayırlısı çok müşteri gele diyelim.. rast gele der gibi..:good:

Amin Abla'cım inşallah daha çok müşterimiz olsun.:)
Bu arada Multimedya halen bodrum katta kaldı.
Çıkaran yok off yaa:img-yes:

Billush
24-01-07, 13:25
Herkese merhabalar.
Asia Ablam ve Melal Ablam öncelikle size :)
Yurinu'nun benzetmeleri çok hoşuma gitti.Bodrum kattaydık şimdi işlek cadde üzerine çıktık ne kadar güzel ifade etmiş:)

Melal
24-01-07, 13:28
Billur'cum tabir yerindeyse Bağdat caddesinde açmış gibi olduk yeni yerimizi:):)
Ben iyicene uçtum bugün hadi hayırlısı:)

asia
24-01-07, 13:35
Billur'cum tabir yerindeyse Bağdat caddesinde açmış gibi olduk yeni yerimizi:):)
Ben iyicene uçtum bugün hadi hayırlısı:)
YANİ ÇIKACAĞIM SİZİN YÜZÜNÜZDEN GİDEMEDİM..:img-yes: :img-wink:
Billurcum.. Yurinu bu bulur vallahi o tanımlamaları..:good:
Bu arada Mellacim, Bağdat caddesi değilde.. İstiklal caddesi desek.. İstanbul'un kalbi yani...:img-wink: daha iyi olur kanımca..
Bodrum kattaki multimedya için.. kime başvursakki.. acaba..:img-wink:
Kapıda bekledik ama anasayfaya geçtik ya modların kapısında yani.. birde şimdi şu multimedya için kapılarını çalsak olmazmı??:icon_sorr

Melal
24-01-07, 13:37
YANİ ÇIKACAĞIM SİZİN YÜZÜNÜZDEN GİDEMEDİM..:img-yes: :img-wink:
Billurcum.. Yurinu bu bulur vallahi o tanımlamaları..:good:
Bu arada Mellacim, Bağdat caddesi değilde.. İstiklal caddesi desek.. İstanbul'un kalbi yani...:img-wink: daha iyi olur kanımca..
Bodrum kattaki multimedya için.. kime başvursakki.. acaba..:img-wink:
Kapıda bekledik ama anasayfaya geçtik ya modların kapısında yani.. birde şimdi şu multimedya için kapılarını çalsak olmazmı??:icon_sorr

Tamam İstiklal Caddesi diyelim.
Orada da Saray muhallebicisi var ya Asude ile uyumlu olur.:)
Abla'cım ana sayfaya alınan dizilerden sadece İki Aile'nin multimedyası ana sayfaya alınmış.
Diğer dizilerin yok.Arka Sokaklar,Yalancı Yarim ve bizim ki hala bodrum katta:)

Billush
24-01-07, 13:39
Ben de tam onu diyecektim Asia Abla bizim multimedia hala bodrum katta kaldı.Napsak da onu da İstiklal'e çıkartsak :)
Yurinu'nun yaratıcılığı karşısında susuyorum :D

Melal
24-01-07, 13:42
Ben de tam onu diyecektim Asia Abla bizim multimedia hala bodrum katta kaldı.Napsak da onu da İstiklal'e çıkartsak :)
Yurinu'nun yaratıcılığı karşısında susuyorum :D

Valla ben Adminlere dedim.
Ama tek benim dememle olmaz.
Bence sizlerde online olan mod ve adminlere mesaj atın.:)

asia
24-01-07, 13:51
Valla ben Adminlere dedim.
Ama tek benim dememle olmaz.
Bence sizlerde online olan mod ve adminlere mesaj atın.:)
Olur vallahi atalım.. Sezinti ye yazacağım ben bakalım elinden gelirmi birşey..:img-wink:
Tanıdıığmız eskilerden arkadaşlarada yazalım.. gelin izleyin dizimizi diye.. faydası olur belki.. Melalcim sana imzadaki son kişiyi hatırlatırım..:img-wink: :img-yes: :img-wink:
İşe yarıyor bazen.. reklam lazım reklam.. geçen seneki gibi bir mail taarruzu.. zaten ATV HABER BÜLTENLERİNDE FALAN İLGİ GÖSTERİYOR..veya geçen sene koşa koşa sabahın erkeninde.. aldığımız Milliyetin ekine mail gönderelim.. o sayfayı kaplayalım.. HATIRLA SEVGİLİ için.. izleyin.. çok kaliteli bir yapım diyelim.. biz işgal edelim o köşeleri ,insanların ilgisi çekilir.. yapmadığımız bir iş değil ki bu..düşünün..!:img-yes: :good: :img-yes:

Bu kez cidden ayrılıyorum.. şimdilik hoşçakalın..

Billush
24-01-07, 14:03
Ya zaten anasayfaya geçmiş bir dizinin multimediasının da anasayfaya geçmesi gerekmez mi?Öteki türlü çok saçma oluyor çünkü...

bahar_can
24-01-07, 14:03
Olur vallahi atalım.. Sezinti ye yazacağım ben bakalım elinden gelirmi birşey..:img-wink:
Tanıdıığmız eskilerden arkadaşlarada yazalım.. gelin izleyin dizimizi diye.. faydası olur belki.. Melalcim sana imzadaki son kişiyi hatırlatırım..:img-wink: :img-yes: :img-wink:
İşe yarıyor bazen.. reklam lazım reklam.. geçen seneki gibi bir mail taarruzu.. zaten ATV HABER BÜLTENLERİNDE FALAN İLGİ GÖSTERİYOR..veya geçen sene koşa koşa sabahın erkeninde.. aldığımız Milliyetin ekine mail gönderelim.. o sayfayı kaplayalım.. HATIRLA SEVGİLİ için.. izleyin.. çok kaliteli bir yapım diyelim.. biz işgal edelim o köşeleri ,insanların ilgisi çekilir.. yapmadığımız bir iş değil ki bu..düşünün..!:img-yes: :good: :img-yes:

Özellikle Milliyet'in ekine gerçekten de mail göndermek gerekiyor... bunun için her arkadaşı diziyle ilgili kısa yorumlarını göndermesi iyi olur... c.tesi günleri çıkıyor yanılmıyorsam o ek... bu haftaya yetiştirmek için şu andan itibaren yollayalım derim... ama ben mail adresini bilen arkadaşlardan rica edeceğim bilmiyorum da:img-blush

Melal
24-01-07, 14:05

Güzel fikir bunlar Abla'cım sen bir ara müsait olduğunda ayrıntısıyla konuşalım.
Ya diziyi izleyen birçok arkadaşım var forumdan ama gelip yorum yazmıyorlar o ayrı:)

cerenimo_
24-01-07, 14:09
arkadaşlar GENEL ÖZET GENEL ÖZET DİYORSUNUZ DA şimdiye kadar gelişen hiç bir şey genel özetle uyumluluk göstermedi???ya senaryoyu değiştirdiler(inşallah)yada biri bizi kafaya alıyor??
rızada kendi kendine öldü işte!ahmetin yada şevketin şuçu ne??yaseminle ahmetin ayrılması için bi neden kalmadıki??

özet genelden kopmadı ki sadece ayrıntılarda sapmalar oldu... örneğin yasemin şu an hamile ve büyük ihtimalle son bölümden de anlaşılacağı gibi ahmetle biraraya gelemeyecek ve çocuğu açıklayabilmek için necdetle evlenecektir.. rızanın ölüp ölmediği de bellli değil umarım ölmez...

fundapehlivan
24-01-07, 14:09
oldu fundacım bende sana bırakırım ya..ahmeti kimselere yar etmem kusura bakma....sakın bana kendim için birşey istiyorsam ne olayım herşey sizin için de deme........

Arzucum Valla her şey sizin için demiyorum zaten! Her şey kendim için:img-hyste

aslı30
24-01-07, 14:11
Yassıada duruşmalarında Başsavcı Altay Ömer Egesel, Adnan Menderes'in idamını istedi. (1961)

gazeteleri okurken gördüm.24 ocak'ta idamı istenmiş adnan menderes'in.yani bugün.

fundapehlivan
24-01-07, 14:12
Evet ya milliyetin cumartesi günü eki harika... Ya kaderimiz midir nedir?
Her hafta bir diziyi kapak yapıyor ve içinde ayrıntılı tanıtımı oluyor ya...
Ben hep kk bekledim çıkmadı, hs de öyle çıkmadı...
Ama şöyle uzun uzun anlatsalar harika olurdu...
Oraya hep beraber mail atsak olabilir aslında...

muko88
24-01-07, 14:13
ama ben mail adresini bilen arkadaşlardan rica edeceğim bilmiyorum da:img-blush[/QUOTE]

şu mail adresini ben de alabilir miyimm:img-blush

fundapehlivan
24-01-07, 14:13
Yassıada duruşmalarında Başsavcı Altay Ömer Egesel, Adnan Menderes'in idamını istedi. (1961)

gazeteleri okurken gördüm.24 ocak'ta idamı istenmiş adnan menderes'in.yani bugün.

Gerçekten mi? Ne tesadüf... Acaba, dizide idam kararını kaç bölüm sonra verecekler, az kalmış olması lazım...

Melal
24-01-07, 14:16
Bende istiyorum o adresten:)
Evet ne yazacağız.Bence önce Asia Abla ve Bahar_Can yazsın.
Onlar süper yazıyor zaten kesin sizin yazdıklarınızı gazetede yayınlarlar.:)

aslı30
24-01-07, 14:18
Ben hep kk bekledim çıkmadı, hs de öyle çıkmadı...
kk çıktı ilk başladığı zaman.sen kaçırmışsın.ama hs çıkmadı galiba.kendi kanallarındaki dizilere öncelik veriyorlar biraz.

okan can
24-01-07, 14:21
çok güzel düşünmüşsünüz.:img-yes:
dizinin tanıtımı açısından epey bir faydası olur milliyet ekinde yayınlanması.aslında dizi atvnin olduğu için sabah gazetesi belki daha çok ilgi gösterir ama sabah almadığımız için magazin ekleri hakkında bir fikrim yok...

aslı30
24-01-07, 14:23
Gerçekten mi? Ne tesadüf... Acaba, dizide idam kararını kaç bölüm sonra verecekler, az kalmış olması lazım...
bu tarihten yaklaşık 8 ay sonra idam edildiğine göre 3-4 bölüm sonra idam sahnelerini izleriz.zaten menderes'i oynayan oyuncu da demişti 3-4 bölüm sonra idam diye.

fundapehlivan
24-01-07, 14:24
kk çıktı ilk başladığı zaman.sen kaçırmışsın.ama hs çıkmadı galiba.kendi kanallarındaki dizilere öncelik veriyorlar biraz.

Hadi ya... Demek kaçırmışım...

Aslında bence şu an hs duymayan, konusunu bilmeyen pek insan kalmamıştır. İlk başlayacağı zaman çok reklamı yapıldı. Haberlere bile çıktı. Sonra gazetelerde de baya çıktı... Diziyle birlikte Menderes konusu bile yeniden gündeme geldi. Onun için bence duymayan kalmamıştır.

cerenimo_
24-01-07, 14:25
bidiğim kadarıyla idam 13. bölümde gerçekleşecek...

fundapehlivan
24-01-07, 14:47
bidiğim kadarıyla idam 13. bölümde gerçekleşecek...

Ooo, o zaman 12. bölümün sonunda karar alınır. O zaman Yasemin ve Ahmette 13. bölüm de ayrılabilir...
Tabii ahmet savcılık yapmazsa mahkeme de ama ona da pek ihtimal vermiyorum. Babasının yerine de geçemez ki böyle önemli bir vazife için daha çok genç ve tecrübesiz... Ayrıca savcı değil avukat...

layezal
24-01-07, 14:57
en son bölüme hala bakabilmis durumda degilim malesef,
ama ya bugün yada yarin bakicam insallah artik
ondan sonra zaten hemen diger bölüm gelicek, bir tasta iki kus vurmus gibi olucam

yorumlarinizi okumadim pek cünkü bu sekilde daha izlemedigim bölüm hakkinda bilgi ulasirdi istemedim kusura bakmayin :img-yes: bu arada anasayfaya gecmisiz cok sevindim :happy0064 insallah dizimizin kalitesini bu sekilde daha cok anliyan cikar

aslı30
24-01-07, 15:01
http://img244.imageshack.us/img244/2344/hs3kk.png

bu resimde herkes çok telaşlı.lale de gitmiş mahkemeye.rıza beye idam mı çıktı acaba?

layezal
24-01-07, 15:03
asli30 bildigim kadariyla
idam cikicakti riza beyede....ama sanirim idam edilmicek....ama ilk karar idam olucak adnan menderestede oldugu gibi....ama ardindan adnan menderes ve iki veya üc kisi daha asilicak ama büyük ihtimalle bunlarin arasinda riza olmicak.....belkide ömür boyu hapis yer ve sonradan af yoluyla cikar

aslı30
24-01-07, 15:08
özet geldi arkadaşlar.ahmet Ankara'daki davalarından dolayı gelemiyormuş.tabi yasemin de hamile olduğunu söyleyemiyor.şevket bey ile ahmet karşı karşıya geliyormuş.bu mektup olayı mı ortaya çıkar acaba?yasemin şevket beyi görmeye hamile olduğunu söylemeye gitmesin.valla beklenir ondan.:img-blush tabi babası için de gidebilir.şevket bey de ahmet'le asla olamazsınız der ve ayrılırlar.ne senaryo yazdım yahu.:img-hyste

CveB
24-01-07, 15:08
Özetimiz gelmiş.

Yasemin bu kararın arifesinde Şevket Gürsoy ile konuşmaya gider. Bu sarsıcı görüşmenin geri dönülmez sonuçları olacaktır.

Bence bu cümle çok önemli.Geri dönülmez sonuçlar ne olabilir?

layezal
24-01-07, 15:12
geri dönülmez sonuc, yaseminin ahmetle evlenmicegi kararidir bence....

sanirim sevket kizi asagiliyacak oda dayanamicak ve ahmetten ayrilicak....belkide

hamileyim dicegini sanmam sevkete....önce ahmete söylemeyi düsündügüne göre....ama ahmete söylemeden zaten sorunlar yasanicak

sanirim babasi icin görüsmeye gidicek.....sevkette beni ne saniyorsun ben tanidigim bir insani kayiramam falan dicek....ben savciyim devlet adina oradayim dicek....ve asagilicak kizi öyle tahmin ediyorum

gokcenrbd
24-01-07, 15:19
acaba neler olacak. Galiba bu bölümün sonunda ayrılacaklar.

Melal
24-01-07, 15:19
Özet gelmişş:happy0064 :happy0064

Yasemin’in Ahmet’e vereceği büyük bir haber vardır. Ancak Ahmet’in Ankara’da bir davada olması bir araya gelmelerini engeller. Rıza cephesinden gelen haberler aileyi perişan eder. Yassıada’daki mahkumların idam kararı ile yargılanmaları devam etmektedir.

İdamı kesinleşecek mi?Yada 20-30 yıl hapse falan mı mahkum edilecek.

Yüksek Adalet Divanı’nda görevli Şevket’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Şevket ve oğlunu karşı karşıya getiren gelişme ne olacaktır?

Ahmet davada ifade verecek olabilir.Yada Rıza Bey'i savunacaktır.
Başka ne sürpriz olur ki

Mahkemeler idam kararlarının kesinleşmesiyle sona ermiştir. Rıza için son umut Milli Birlik Komitesi’nden çıkacak karardır.

İdam edilmeyecektir.Ama hapis cezası kesindir.

Yasemin bu kararın arifesinde Şevket Gürsoy ile konuşmaya gider. Bu sarsıcı görüşmenin geri dönülmez sonuçları olacaktır.

Şevket Bey Yasemin'e Ahmet'le evlenmenize müsade etmiyorum gibisindne şeyler söyleyebilir.
Yada daha farklı şeyler ama şu açık ki bu konuşma Ahmet ve Yasemin'i ayıracak.

1961 yılının Türkiye’sinde herkes nefeslerini tutmuş Yassıada’dan gelecek haberleri beklemektedir.

Menderes'in idamına geri sayım başlıyor anlaşılan

VKR
24-01-07, 15:22
merhaba arkadaslar,

Bu haftanin ozeti gelmedi galiba? Fragmani goren varmi icinizde?..

VKR
24-01-07, 15:24
Ben yazarken ozette gelmis :)))

vega58
meraba herkese.özet gelmiş fragman bile çıkmış tabiki ben göremedim.
ahmetle babasını karşı karlıya getiren şey kesin mektup olayıdır.bu mektup taşıyan ahmet kim diye heralde merak edip araştırırlar.bizim ahmet olduğu anlaşılır ve mahkemeye görgü şahidi olarak çağrılır.çağrılır çağrılmasına da niye hapse giriyor acaba.mahkeme başkanına saygısızlık eder o da onu içeri atar.kerimanı nasıl tehtid etmişti hatırlayın.sus yoksa seni içeri atarım...böyle bir şey olma ihtimali var yani.
yasemin şevketin yanına babası için gider büyük ihtimalle.adam ağzının payını verince de ahmetle bir sonu olamayacağını düşünüp tüm yeşilçam klasiklerinde olduğu gibi ahmet seni artık sevmiyorum benim yeni aşkım necdet deyiverir.tamam abarttım biraz ama bu aşkın yaseminin isteği üzerine biteceği gibi bir his var içimde...
neyse baya hareketli bir bölüm izleyeceğiz bu hafta.necdeti bu bölüm biraz daha az görmek istiyorum ama ahmet hapislere düşünce kim teselli eder yasemini.tabiki hiç bir fırsatı kaçırmaayan necdet..

bu arada konuyla alakasız olacak ama dünkü cenaze törenine ve yürüyüşe katılan oldu mu forumdan.istanbulda olmadığım için çok istememe rağmen ben katılamadım.

okan can
"Rıza için son umut Milli Birlik Komitesi’nden çıkacak karardır."
demek oluyor ki, tahmin ettiğimiz gibi rıza bey ölmüyor...

CveB
24-01-07, 15:26
Şevket Bey Yasemin'e Ahmet'le evlenmenize müsade etmiyorum gibisindne şeyler söyleyebilir.
Yada daha farklı şeyler ama şu açık ki bu konuşma Ahmet ve Yasemin'i ayıracak.

Fragmanda Şevket'te çok üzgün görünüyordu.Bence öyle birşey söylemez.Ben Bu konuşmadan sonra Şevket'in fenalaşacağını belki de felç falan kalacağını düşünüyorum.

Mahkemeler idam kararlarının kesinleşmesiyle sona ermiştir.

Fragmanın en sonunda darağacı vardı.Böyle ipide yakın çekim yapmışlar.:bırr İyi rüyama girmedi o sallanan ip.

aslı30
24-01-07, 15:28
şimdi yasemin babama yardım edin diyebilir şevket beye.idamlar kesinleşmiş ama son umut milli birlik komitesindeymiş.şevket bey ben birşey yapamam der.yasemin de babamı siz mahkum ettiniz siz de torununuzu asla göremezsiniz der.şevket bey de asla ahmet'le evlenemezsin,o çocuğu da kabul etmiyoruz buna müsade etmem der.oğlumuzu bize düşman ettin diyebilir.çok mu uçtum.:img-grin2

Melal
24-01-07, 15:29
Eğer Ahmet hapse girecekse Yasemin kesin Ahmet için Şevket Bey'le konuşmaya gitmiştir.
O da sakın oğlumdna ayrılırsan hapisten çıkartırım demesin.
Ayy biliyorum saçmaladım ama ne bileyim aklıma böyle bir senaryo geldi işte:)

vega58
24-01-07, 15:36
hepimiz saçmalamaya başladık farkındaysanız ama ben en çok melalcim seninkini beğendim..oğlumu bırakırsan ben de babanı bırakırım ha..güzel.
aslının tezi de hiç fena değil ama.

bahar_can
24-01-07, 15:39
Bende istiyorum o adresten:)
Evet ne yazacağız.Bence önce Asia Abla ve Bahar_Can yazsın.
Onlar süper yazıyor zaten kesin sizin yazdıklarınızı gazetede yayınlarlar.:)

Kaçış yok! herkes yazacak sürekli ve her sayı muhakkak birilerimizinkini yayınlayacaklar...:)

vega58
24-01-07, 15:40
Fragmanda Şevket'te çok üzgün görünüyordu.Bence öyle birşey söylemez.Ben Bu konuşmadan sonra Şevket'in fenalaşacağını belki de felç falan kalacağını düşünüyorum.

Mahkemeler idam kararlarının kesinleşmesiyle sona ermiştir.

Fragmanın en sonunda darağacı vardı.Böyle ipide yakın çekim yapmışlar.:bırr İyi rüyama girmedi o sallanan ip.

senin de tahminin olabilir.yasemin o kadar ağır konuşurki adam fenalaşır.hasta yatağında da ahmetle konuşup o kızdan ayrılacaksın ahmet yoksa hakkımı helal etmem sana der.ıyy bu iğrenç oldu hem de şu fragmanında başroldeki jönünpostmodern şiirler okuduğu dizide de böyle birşeyler olmuştu heralde demi.

bahar_can
24-01-07, 15:44
bu tarihten yaklaşık 8 ay sonra idam edildiğine göre 3-4 bölüm sonra idam sahnelerini izleriz.zaten menderes'i oynayan oyuncu da demişti 3-4 bölüm sonra idam diye.

Bence 13. bölümde idam var... ben niye bu 13. bölüme taktım:bilmim
Genelde diziler 13 bölüm çekilirmiş tutarsa devam edermiş türü bir şey duymuştum ondan mıdır nedir?! tutturdum 13 de 13... uğurlu bir sayı da değil zaten o yüzden idamı da o bölüme alırlar...

aslı30
24-01-07, 15:45
hepimiz saçmalamaya başladık farkındaysanız ama ben en çok melalcim seninkini beğendim..oğlumu bırakırsan ben de babanı bırakırım ha..güzel.
aslının tezi de hiç fena değil ama.
ne güzel saçmalıyoruz dimi.:img-hyste melal'inki gerçekten ilginç.:img-blush
kanald de pembe bir dizi yayınlanıyor.saçma ötesi bir dizi.kardeşim seyrediyor.bugün koymamışlar bir girip bakim dedim nolmuş.gözlerime inanamadım.90 kişi var forumda.hayır yani o kadar sulu bir diziki anlayamıyorum.bizim diziyi de bu kadar kişi görünteyecek mi acaba?

aslı30
24-01-07, 15:49
Bence 13. bölümde idam var... ben niye bu 13. bölüme taktım:bilmim
Genelde diziler 13 bölüm çekilirmiş tutarsa devam edermiş türü bir şey duymuştum ondan mıdır nedir?! tutturdum 13 de 13... uğurlu bir sayı da değil zaten o yüzden idamı da o bölüme alırlar...
zaten menderes'i oynayan oyuncunun röportajından bir hafta geçti.3-4 bölüm sonra demiş idam.yani 13. bölüm olabilir.duyduğun doğru abla anlaşmalar 13 bölüm yapılırmış önce.

vega58
24-01-07, 15:51
ne güzel saçmalıyoruz dimi.:img-hyste melal'inki gerçekten ilginç.:img-blush
kanald de pembe bir dizi yayınlanıyor.saçma ötesi bir dizi.kardeşim seyrediyor.bugün koymamışlar bir girip bakim dedim nolmuş.gözlerime inanamadım.90 kişi var forumda.hayır yani o kadar sulu bir diziki anlayamıyorum.bizim diziyi de bu kadar kişi görünteyecek mi acaba?

aaaa şaşırdım valla 90 kişi ha güzel.ne diyim bravo.
aslı biz o günleri daha çok bekleriz bence.
ben ne diyorum bizim sevgili halkımızın ilgisini çekmez dönem dizileri..

bahar_can
24-01-07, 15:56
(...)

bu arada konuyla alakasız olacak ama dünkü cenaze törenine ve yürüyüşe katılan oldu mu forumdan.istanbulda olmadığım için çok istememe rağmen ben katılamadım.

Sevgili Vega ben katıldım... hem de Lale Mansurla omuz omuza (benim önümdeki kortejdeydi bir süre...) yürüdüm... muhteşem bir kalabalık vardı... şişhane yokuşundan arkamıza baktığımızda ucu gözükmüyordu... unkapanı köprüsünün üstündeki kalabalığın önü de gözükmüyordu... Kumkapı sahilindeki parkta yorulan insanlar tıklım tıklım oturuyorlardı...tüm çiçekler ezilmişti maalesef...

vega58
24-01-07, 16:00
Sevgili Vega ben katıldım... hem de Lale Mansurla omuz omuza (benim önümdeki kortejdeydi bir süre...) yürüdüm... muhteşem bir kalabalık vardı... şişhane yokuşundan arkamıza baktığımızda ucu gözükmüyordu... unkapanı köprüsünün üstündeki kalabalığın önü de gözükmüyordu... Kumkapı sahilindeki parkta yorulan insanlar tıklım tıklım oturuyorlardı...tüm çiçekler ezilmişti maalesef...

ablacım ben katılamadığım için mecburen ntvden canlı takib ettim.lale mansurla eşi cem mansur bir de iranlı bir yönetmen arkadaşları canlı yayına katılıp konuştular onları orda görmek mutlu etti beni.lale hanım güzel bir de konuşma yaptı.gerçekten müthiş bir kalabalık vardı.o kalabalığı görmek biraz olsun içimi rahatlattı.teşekkürler cevabın için.

spdr
24-01-07, 16:13
rıza nası ölmüyo yaa!iskemleye vurduktan hemen sonra ölmüyomu yoksa idam edilenler-yani biri gelip kurtardı heralde ama o zamana ölmüş olmalıydı
hmmm o zaman kendini astığı şey kopmuştur belki???
bence yasemin şevket beyle yaptığı bi konuşma sonrasında ahmetten ayrılır ve hamile olduğunu söylemezse biraz saçma olur..:img-yes: gerçi büyük ihtimalle öyle olucak ama...sonuçta ahmet babasını pek de takmıyodu-yıllaaar sonra çocuğu olduğunu öğrenince kızsa haksız mı yaniiii:img-yes:

Melal
24-01-07, 16:33
Tamam Bahar_Can kaçış yok.
Ama mail adresi yazılsa da nereye atacağımızı bilsek değil mi ama:)
Valla Şevket Bey'in oğlumdna ayrılırsan babanı kurtarırım teklifi bana çok mantıklı geliyor.
Bazen uçuyorum falan ama mantıklı oluyor bazen de:):)
Kendimi pek bir över gördüm.:):)

Melal
24-01-07, 16:36
Şu fragmanı bir görebilsem.
Şule'ciğimiz denk gelmedi,çekemedi heralde çekse mutlaka buraya yazardı.
Off ya şu Şevket Bey'den de nefret mi edeceğiz ne bu bölüm
Selma Hanım değişmeye başladı iyi yönde,Şevket Bey'de değişmeye başladı ama kötü yönde hadi hayırlısı bakalım.:)

arzu-başak
24-01-07, 16:43
o fragman gelmiş....gelmez olaydı...valla bu hafta bizi çok üzücek bunlar...ya fragmanı göstermiyorlar arkadaşlar ya...benim fragmanı izlemem lazım doğru düzgün tahminde bulunmam için...yalnız sizinde tahminleriniz süper ya..özelliklede melalin tahminine diyecek söz bulamıyorum ....

Melal
24-01-07, 16:44
İşte Arzu'cum ben böyle tahmin yaparım sonra da kimse diyecek söz bulamaz.:img-hyste :img-hyste
Allahım megalomanlığım tuttu.Biri beni durdursun.:):)
Fragmanı ben niye görmedim yaa çabuk görmem lazım.
Arzu yoksam benim tahmin doğru mu çıkacak.
Sanırım sne fragmanı görüdn o yüzdne şey ettim yani:)

kale
24-01-07, 16:45
Asliiii gordum canim resmi, ancak sen aciklama yapmissin ben gelene kadar :img-hyste
Ne bicim ozet bu bir sey anlamadim, biri gitmis birine, oteki soylemis otekine, sonra oteki de almis elline valla bulmaca gibi :img-hyste neyse karmasik ve aksiyon yuklu bir bolum bizimle :img-blush
Neyse ki Ahmet'i isine sadik biri olarak gosterilmis ozete, Yasemin'e donmedigini anladim az bucuk :img-hyste

arzu-başak
24-01-07, 16:58
Asliiii gordum canim resmi, ancak sen aciklama yapmissin ben gelene kadar :img-hyste
Ne bicim ozet bu bir sey anlamadim, biri gitmis birine, oteki soylemis otekine, sonra oteki de almis elline valla bulmaca gibi :img-hyste neyse karmasik ve aksiyon yuklu bir bolum bizimle :img-blush
Neyse ki Ahmet'i isine sadik biri olarak gosterilmis ozete, Yasemin'e donmedigini anladim az bucuk :img-hyste

valla öyle kalecim ya bende birşey anlamadım özetten bulmaca giibi maşallah....melalcim bugün çok kendini över gördüm sen
yahu....nerde ya bir kere görsem fargmanı başka birşey istemem...ama nerde bende o şans...neyse görürüz heralde akşam ya..av.yakasını izlerken reklamlarda gösteririler inşallah....

fundapehlivan
24-01-07, 16:59
Niçin ayrılacaklarını anladım galiba, özeti okudum da...
Rızanın idam edilmemesi Rızaların elinde ve Yasemin Şevkete gidiyor ve o da bir şartla diyecek, oğlumdan ayrılacaksın. yaseminde kabul edecek. Sonra ahmete sebebi de açıklayamayacak tabii...
Off ya ne olur yanlış anlamış olayım!!

aslı30
24-01-07, 17:01
bulmaca çözüyoruz canım iki saattir burada.inanılmaz iddaalar attık ortaya.:img-hyste ahmet'i bu bölüm gözümüz tutacak desene.:img-blush yasemin'in yerinde olsam dönmem ahmet'e bir daha.:img-hyste

fundapehlivan
24-01-07, 17:01
Ya özette idam kararları çıkıyor ama Rızanın Şevketlerin komite birliğinden çıkacak karara bağlı oalcakmış. Yaseminde onunla konuşmaya gidecekmiş ve geri dönülmez sonuç diyor. Başka ne olabilir ki kesinlikle oğlumdan ayrıl diyecek!!

gokcenrbd
24-01-07, 17:02
Yada ona demokrat partili olduğu için hakarette edebilir ailesine falan. Böylece ayrılacaklar! Bu arada fragmanını izleyen oldu mu?

askasurguncu
24-01-07, 17:05
ozet gelmis
yasemin rizaylan konusmaya gidiyormus kesin babasi içindir
rizada donup ona babani kurtarmami istiyorsan oglumdan ayril der:img-hyste

arzu-başak
24-01-07, 17:05
Niçin ayrılacaklarını anladım galiba, özeti okudum da...
Rızanın idam edilmemesi Rızaların elinde ve Yasemin Şevkete gidiyor ve o da bir şartla diyecek, oğlumdan ayrılacaksın. yaseminde kabul edecek. Sonra ahmete sebebi de açıklayamayacak tabii...
Off ya ne olur yanlış anlamış olayım!!

Melalinde tahmini bu yöndeydi...yok canım böyle olmasın ya bu çok klasik türk filmlerinden beter yani...böyle birşey olursa ahmetin durumunu düşünemiyorum ya..neyse ben çıkıyorum size iyi sohbetler.......

fundapehlivan
24-01-07, 17:06
Yada ona dsp partili olduğu için hakarette edebilir ailesine falan.

Öyle de şevket bey öyle karşı tarafı aşağılayacak biri değil ki... Çok saygılı bir adam üstelik aşağılayamazda ailesini, çocukluk arkadaşı ya!!
Olsa olsa ayrıl baban için uğraşayım der dedim ama Rıza hani objektifti o mahkeme de... O zaman Rıza idamı hak etmiyorsa zaten şevket onu kurtaracaktır, çünkü o adil bir hukukçu bildiğim kadarıyla. Bunu yapması için yaseminin ayaklarına kapanması gerekmiyor. Ki idamı hak ediyorsa da aynı şekilde ne olursa olsun Rızanın yanında olmaz Şevket...
Çünkü o her şeyden evvel hukuk adamı...

fundapehlivan
24-01-07, 17:08
Evet ya ahmeti düşünemiyorum, böyle olursa sonra öğrenecektir sebebini... Babasına ne yapar bilemiyorum yani...

Baba oğulu karşı karşıya getiren de yine bu mektup olayı olur herhalde... AAA yoksa Rızanın avukatlığına mı soyundu Ahmet! O cübbeli görüntü yassıada mahkemesinden miydi?? Valla olur olur... Babasına karşı korurmuş Rızayı...
Yandı gülüm keten helva!!

gokcenrbd
24-01-07, 17:11
Öyle de şevket bey öyle karşı tarafı aşağılayacak biri değil ki... Çok saygılı bir adam üstelik aşağılayamazda ailesini, çocukluk arkadaşı ya!!
Olsa olsa ayrıl baban için uğraşayım der dedim ama Rıza hani objektifti o mahkeme de... O zaman Rıza idamı hak etmiyorsa zaten şevket onu kurtaracaktır, çünkü o adil bir hukukçu bildiğim kadarıyla. Bunu yapması için yaseminin ayaklarına kapanması gerekmiyor. Ki idamı hak ediyorsa da aynı şekilde ne olursa olsun Rızanın yanında olmaz Şevket...
Çünkü o her şeyden evvel hukuk adamı...

ewet haklısın zaten benimki bir tahmindi.

OXFORD
24-01-07, 17:12
sonunda özeti okuduğumda heycanlancağım bir bölüm geldi.merak ediyorum nasıl ayrılcaklarını.genel özetin ayrıntıları farklı olsa da ayrılma sebeplerini farklı göstermesi merakımı arttırmıştı.herhalde bu merak bu ahfta gidicek.

kale
24-01-07, 17:14
Aslicigim demek oyle, bende soyle mi desem acaba, Yasemin Sevket'in kapisini tik tik yapar... Sevket onu kapisinda gorunce tik tik :img-hyste Yasemin iceri gir der... sonra babami kurtar Sevket amcacigim diye kapanir Yasemin ancak Sevket bey biliyorsun boyle bir sey soz konusu degil ben bir hukuk adamiyim torpil yapamam,edemem der burda ki kilit konusma ne oldugunu merak ediyorum aslinda... hakeret desem Sevket bey boyle bir seye kalkisirsa biraz konumuna ters duser sonucta karsisinda ki kucuk,bilincsiz bir kiz ama Yasemin'i cok iyi sogutacak bir sey ne olabilir Keriman, olabilir mi? :img-hyste Asli ne dersin :img-hyste

svç80
24-01-07, 17:19
arkadaşlar bir sitede yeni bölümden fotolar buldum ama üzerinde site isimleri var buraya ekleyemiyorum.mahkeme salonunu gösteriyor. yaseminle annesinin yanında mehmet,necdet ve lalede var.yaseminle annesi çok üzüntülüler ahmet cübbeli olarak yasemini sakinleştirmeye yanlarına geliyor...

fundapehlivan
24-01-07, 17:28
arkadaşlar bir sitede yeni bölümden fotolar buldum ama üzerinde site isimleri var buraya ekleyemiyorum.mahkeme salonunu gösteriyor. yaseminle annesinin yanında mehmet,necdet ve lalede var.yaseminle annesi çok üzüntülüler ahmet cübbeli olarak yasemini sakinleştirmeye yanlarına geliyor...

AA! Hangi site o...
İnanamıyorum. Demek tahminim doğru çıktı, Ahmet Rızayı savunacak. Demek bu bölüm de ayrılmayorlar. Bizi hep şaşırtmayı başardılar zaten. 7 bölümden beri ayrılacaklar diyoruz:img-hyste

Böyle aralarına . filan koymadan siteyi yazabilirsin...

aslı30
24-01-07, 17:29
Aslicigim demek oyle, bende soyle mi desem acaba, Yasemin Sevket'in kapisini tik tik yapar... Sevket onu kapisinda gorunce tik tik :img-hyste Yasemin iceri gir der... sonra babami kurtar Sevket amcacigim diye kapanir Yasemin ancak Sevket bey biliyorsun boyle bir sey soz konusu degil ben bir hukuk adamiyim torpil yapamam,edemem der burda ki kilit konusma ne oldugunu merak ediyorum aslinda... hakeret desem Sevket bey boyle bir seye kalkisirsa biraz konumuna ters duser sonucta karsisinda ki kucuk,bilincsiz bir kiz ama Yasemin'i cok iyi sogutacak bir sey ne olabilir Keriman, olabilir mi? :img-hyste Asli ne dersin :img-hyste
kale'ciğim senin tahminler de iyi.şevket bey hakaret etmez yasemin'e ne de olsa kibar adam.şevket bey ne yapabilir ki zaten.belki oylama yaparlar savcılar arasında.onun oyu herşeyi belirliyordur.şevket bey de oğlumdan ayrılırsan oyumu babandan yana kullanırım der.melal'in tahmine geldik iyi mi?:img-hyste yasemin'i soğutan şey keriman olmaz bence.

Melal
24-01-07, 17:29

Hangi sitede buldun.
Ahmet'in ne işi var cübbeli olarak mahkeme ayy çatliycim meraktan:)

Melal
24-01-07, 17:30
kale'ciğim senin tahminler de iyi.şevket bey hakaret etmez yasemin'e ne de olsa kibar adam.şevket bey ne yapabilir ki zaten.belki oylama yaparlar savcılar arasında.onun oyu herşeyi belirliyordur.şevket bey de oğlumdan ayrılırsan oyumu babandan yana kullanırım der.melal'in tahmine geldik iyi mi?:img-hyste yasemin'i soğutan şey keriman olmaz bence.

Aslı'cım ben demiştim demeyi sevmem ama Ben Demiştim.:img-hyste :img-hyste
Allahım noluyo bana ya fragmanı bir görsem bütün bölümü çözecem de:)

fundapehlivan
24-01-07, 17:31
Canselin sitesindeymiş o resimler...
Şimdi ben de bakıp geldim. Ya çok olaylı geçecek mahkeme belli...
Yasemin mahvolmuş, Nezahat birilerine saldırıyor, Mehmet onu yakalamış...
Nezahat olsa olsa Kerimana saldırır gibi geliyor bana:img-hyste
Ahmet Yasemini avutmak için yine yanında... Cübbesiyle tabii...

Ya Ahmet ve Şevket nasıl aynı sofraya oturacaklar bu olaylardan sonra bilmiyorum...

fundapehlivan
24-01-07, 17:33
Aslıcım ben de öyle düşündüm ama Şevket bey bir hukuk adamı ve üstelik bağlı da yani işine... Gidip oğlumdan ayrıl ben Rızanın kurtulmasına oy vereyim nasıl der. Yani başkası olsa tamam ama Şevket beyden bekleyemiyorum. Çünkü o Rızanın idam edilmesi gereken bir suç işlediğini düşünürse mutlaka idamdan yana kullanır oyunu...

Melal
24-01-07, 17:36
Resimleri gördüm.Necdet'te mahkemede ee kambersiz düğün olmaz misali:)
Lale var.Mehmet var.Ahmet'te orada ama cübbeli olarak ne işi var.
Yoksa Rıza Bey'in avukatlığını mı yapacak.
Acaba çok ileri gidip Başsavcı tarafındna tutuklattırılacak mı Ahmet bak bu iyi geldi aklıma
Ahmet'in hapise atılması için sadece iki neden var.
1-Mektup olayı
2-Rıza Bey'in avukatı olması ve Başsavcı'yı kızdıracak sözler söylemesi
Sizce hangi nedne ötürü Ahmet hapse tıkılmıştr.

aslı30
24-01-07, 17:36
Aslıcım ben de öyle düşündüm ama Şevket bey bir hukuk adamı ve üstelik bağlı da yani işine... Gidip oğlumdan ayrıl ben Rızanın kurtulmasına oy vereyim nasıl der. Yani başkası olsa tamam ama Şevket beyden bekleyemiyorum. Çünkü o Rızanın idam edilmesi gereken bir suç işlediğini düşünürse mutlaka idamdan yana kullanır oyunu...
evet işine çok bağlı ama oğlu da işinin önüne geçebilir.istemedikleri bir evlilik yapmasını onaylamazlar.yasemin'in de babası için yalvarması onu etkiler belki.

fundapehlivan
24-01-07, 17:37
Yalnız o resimler de Lale filan da var demek ki artık karar açıklanıyor orada, herkesi aldıklarına göre içeri. Zaten resim de herkes mahvolmuş çünkü idam kararı çıkıyor...

Bir de hani jenerik için olduğunu düşündüğümüz dans var ya... Baktım Canselin o dans ederken ki kıyafeti, saçı başı da aynı ve yanında yaşlanmış bir şekilde Rıza Bey konuşuyorlar, yani onların da resimleri var. Bence onun için o dans olacak...

svç80
24-01-07, 17:37
AA! Hangi site o...
İnanamıyorum. Demek tahminim doğru çıktı, Ahmet Rızayı savunacak. Demek bu bölüm de ayrılmayorlar. Bizi hep şaşırtmayı başardılar zaten. 7 bölümden beri ayrılacaklar diyoruz:img-hyste

Böyle aralarına . filan koymadan siteyi yazabilirsin...

site diziforum aslında al-fa'da o sitenin admini söylesek belki canselin sitesine ekleyebilir...

ayrıca...dikkatinizi çektimi hatırla sevgili multimedya ana sayfaya alınmış:happy0064

aslı30
24-01-07, 17:39
Ahmet'in hapise atılması için sadece iki neden var.
1-Mektup olayı
2-Rıza Bey'in avukatı olması ve Başsavcı'yı kızdıracak sözler söylemesi
Sizce hangi nedne ötürü Ahmet hapse tıkılmıştr.
bence ikinci seçenek.idam kararı çıkınca mahkemenin kararı yanlış diye bağırıp çağırır belki.savcı da onu hapse atar.

fundapehlivan
24-01-07, 17:40
Bence Ahmet Rızayı savunayım derken dilini tutamayacak ve baş savcıya biraz ağır kelimeler kullanacak. Zaten babasına da demişti ya bu adalet arayışı değil, bir intikam... Onlara da böyle dese yeter zaten:img-hyste

Şevket belki Yasemine şöyle der.
Yeter bak hayatımıza girdim bizi bütün ailemizi dağıttın. Senin yüzünden oğlumla yüz yüze kalamayacak hale geldik filan...
Bunun ardından Yasemine azıcık da ağır sözler söylerse bu iş bitmiştir.

Melal
24-01-07, 17:42
Bence Ahmet Rızayı savunayım derken dilini tutamayacak ve baş savcıya biraz ağır kelimeler kullanacak. Zaten babasına da demişti ya bu adalet arayışı değil, bir intikam... Onlara da böyle dese yeter zaten:img-hyste

Şevket belki Yasemine şöyle der.
Yeter bak hayatımıza girdim bizi bütün ailemizi dağıttın. Senin yüzünden oğlumla yüz yüze kalamayacak hale geldik filan...
Bunun ardından Yasemine azıcık da ağır sözler söylerse bu iş bitmiştir.

Off ya bu bölüm çok acıklı olacak.
Şimdiden içim daraldı.

svç80
24-01-07, 17:43
[QUOTE=svç80;2164951]site diziforum aslında al-fa'da o sitenin admini söylesek belki canselin sitesine ekleyebilir...

ben yazana kadar resimler canselin sitesine eklenmiş bile:good:

fundapehlivan
24-01-07, 17:46
Off ya bu bölüm çok acıklı olacak.
Şimdiden içim daraldı.

Bence acıklı değil de heyecanlı olacak. 12. bölüm de ayrılacaklar galiba, o zaman acıklı olur baya... Ya şevket yüzünden ayrılırsa Yasemin babanın dediklerinden de diyemez.
Allah bilir, ben seni hiç sevmedim, seninle alay ettim, ben kötü bir kadınım ha ha ha diye kötü kahkahalarını da atar ve Ahmette onu tokatlar tabii...
sus k... gözümde küçülme iyice, sana inanmıştım... Nefret ediyorum senden der...

Off ya kaptırmışım kendimi... :img-hyste

vega58
24-01-07, 17:51
ya ailesi dışındakiler alınmıyordu benim bildiğim mahkemeye bu lalenin necdetin ne işi var mahkemede anlamıyorum
asıl ahmetin avukat cübbesiyle ne işi vr o mahkemede
içimden bir his çok kötü şeyler söylüyor nedense.ahmet rızayı savunuyor olamaz heralde de mi

fundapehlivan
24-01-07, 17:54
ya ailesi dışındakiler alınmıyordu benim bildiğim mahkemeye bu lalenin necdetin ne işi var mahkemede anlamıyorum
asıl ahmetin avukat cübbesiyle ne işi vr o mahkemede
içimden bir his çok kötü şeyler söylüyor nedense.ahmet rızayı savunuyor olamaz heralde de mi

Tam üzerine bastın, kesinlikle Rızayı savunuyor zaten özette ahmet babasıyla karşı karşıya gelecek diyordu... O da karar zamanı ki herkese içeri girebilme izni vermişler. Tabii bu benim tahminim...

vega58
24-01-07, 17:58
Tam üzerine bastın, kesinlikle Rızayı savunuyor zaten özette ahmet babasıyla karşı karşıya gelecek diyordu... O da karar zamanı ki herkese içeri girebilme izni vermişler. Tabii bu benim tahminim...

ama benim bildiğimde vermemeleri lazım.ya illa necdet her şeyden çıkacak ya ona da bir kulp bulmuşlardır heralde.
ahmet nasıl savunuyor rızayı reddetmemişmiydi adam.
acaba intihar edince babasına tepki vermek için mi savunmak ister.
ahmetin hapisteki halerinin nedeni de kararları duyunca delirip mahkemeye saydırmış olması olabilir o zaman.

posh
24-01-07, 17:59
fragmanı izledim duygusal bir bölüm bizi bekliyor:icon_sorr necdet telefonla konuşuyordu sonra ağlamaklı oluyordu sanırım rızayla ilgili birşey tam olarak anlayamadım neye üzüldüğünü!nezahat kabus görüyordu yataktan fırlıyordu..yine mahkeme sahneleri var tabiki.bakalım neler bekliyor bizi bu bölümde!?

dokuz
24-01-07, 18:37
Hatırla sevgili yi ilk bölümünden beri izliyorum ama ilk defa yorum yazıyorum bu dizi için...60lı yılları , türkiye tarihinin önemli bir parçasını anlatan bir dizi yapılacağını duyduğum zaman zaten diziyi izlemeye karar vermiştim ama aslına bakarsanız dizi başlamadan önce hatırla sevgili nin gözümde canlanan şekli şimdikinden çok daha farklıydı... dizi Adnan Menderes dönemi ve sonrasını anlatmaktan çok , bir aşkın 60 lı yıllarda o dönemin şartlarıyla yaşanış şeklini anlatıyor...

dönem hikayelerini seviyorum ve bu türde en güzel örnek ‘çemberimde gül oya’ dır benim için ( imza ve avatarımdan anlaşılacağı üzere.;) ) hatırla sevgili yi ÇGO yla kıyaslayamam tabi , ikisi birbirinden çok farklı .. tek ortak noktaları ikisinin de türkiye tarihinin önemli parçaları olan darbe dönemlerinde geçiyor olması...

hatırla sevgili benim beklediğimden çok daha sakin bir dizi çıktı.. açıkçası ben çok daha canlı , çok daha etkileyici bir dizi izlemeyi bekliyordum..ama yine de hatırla sevgili nin bu halini de seviyorum ( ki hala izlemeye devam ediyorum ;) )

dizi de bir şeyler eksik geldi bana ilk bölümü izlediğimde. Sonra ikinci üçüncü bölümü izlediğimde farkettim ki Beren Saat ve Cansel Elçin 60 lı yılların içinde değillerdi.. o dönemin kıyafetlerini giyinmişler ve o dönemin türkçesiyle konuşuyorlardı sadece... oysa ki kadronun geri kalanı gerçekten o döneme aitti sanki ! özellikle Okan Yalabık tan böyle bir performans beklemiyordum !! o gerçekten o yıllarda pastene işleten Nejdet olmayı ilk bölümden başardı benim gözümde !!! Lale Mansur , Ayda Aksel , Engin Şenkal , Laçin Ceylan , Hüseyin Avni Danyal , Avni Yalçın ..... bu isimler için zaten söyleyecek fazla bir şey yok !! onların oyunculuklarına o kadar güveniyorum ki onları 60lı yılların insanlarıymış gibi hemen kabul ediceğimi biliyordum zaten !! ama dediğim gibi Okan Yalabık benim için sürpriz oldu çünkü gerçekten iyiydi... !! şimdiyse ; artık bilmiyorum ya benim gözüm alıştı Beren Saat i ve Cansel Elçin i onlar gerçekten o dönemdelermiş gibi izlemeye ya da onlar ilk bölümlerdeki eğretiliği attılar gerçekten...çünkü son bölümlerde artık onlarda yavaş yavaş o döneme ait olmaya başladılar.. ama bu yazdıklarım asla yanlış anlaşılsın istemem çü