PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

Melal
17-02-07, 00:49
Bu bölümü beğendim.
Ama Cansel'i çok yeterli bulmadım.
Hapishane'de nikah törenini gördüğü zaman ki halini pek beğenmedim.
Bu sahnede çok daha iyi oynayabilirdi.
Ama odasında kol düğmelerini fırlattığı sahne ve Necdet'le olan konuşması ve yumruk sahnelerinde başarılıydı.
Açıkcası Cansel'den daha iyi bir performans beklerdim.
Beren bu bölüm iyiydi.Çünkü ağlamadı.:):)
Ayla'ya ısınmaya başladım.Ee yakında yengemiz olacak nasıl olsa sevmek lazım dimi ama:)

Melisa_15
17-02-07, 00:50
Ahmet biran önce ayla ile evlensin ve mutlu olsun .Üzülmeyi hiç hak etmedi,...

yasemine hiç bişiy demiyorum o zaten hayatından memnun gibi ..İleride su yasemininn ahmetin paşinden yalvar yakar koşmasını ,izlemeyi o kadr istiyorumki bilemezsiniz....

yıldızbilge
17-02-07, 00:51
bence ahmet o sahnede yasemine uçacak:img-hyste
bence o anda necdet gircek içeri? bilmiyorum ama bişey olacak konuşmalarına fırsat kalmayacak.. yada pörtlek gözlü gircek içeri :img-pilot :img-hyste

haklısın süper bi uçuş yapcak ağır sözler söler ama konusmalarına fırsat kalmazz yaa offfffffffffffffffff necdet çık su aradan necdetle yasemın de ii yaptılar yanıını :icon_evil :icon_evil :icon_evil .warya o sahnede ben yapın yhapın görürsünüz dedim gıcıklar.ama yasemın düğün sahnesınde çok guseldıııııııııı prenses gıbııı

posh
17-02-07, 00:52
bu bölüm gerçekten canselin oyunculuğunun konuşturmasıyla doluydu..bu arada canselin bahsettiği seyahat sahnesi bu bölümdü sanırım hani tavuklarla eğlendiği bölüm:)ama tavuk göremedim ben:)14.bölüm demişti acaba yinemi seyahat edicek!!?neyse bu bölüm necdete çok sinir oldum aylayla ahmeti destekliyorum artık:img-blush
hazır canseli beğenmişken oy kullanmayanlar kullansa bari sitedeki ankete:icon_whis

Sinem90
aslında tek saf ahmet değil burda.yasemin 1 gün daha sıkamadı dişini.kılpayı kaçırdı ahmeti.:icon_whis aslında bu iyi oldu bizim için.:img-blush ben aylayı zaten seviyorum.:img-pilot

NiliWerda
arkadaşlar yaralı kalbimin orijinal halini canselin sitesine ekledim.:img-wink: inanmıyorum senaryomun bi kısmı gerçek oldu.:img-hyste gerçektende rıza nezahati en sona bıraktı.hehe:img-hyste koptum orda.:img-hyste valla hiç ağlamadım ve duygulanmadım.:icon_whis ama ahmete üzüldüm.saf yerine konuldu.şoka girdi resmen.gözünün önünde kıyıldı nikah.:img-blush şevketin ailesine gülümsemesi çok tatlıydı.o adamı o kadar güzel gülümserken hiç görmemiştim.ben seviyorum bu gürsoyları ya...:img-in_lo

ahmet babasına gülümsediği sahne çok şekerdi ya.. o haliyle resimler varsa eklerseniz çok sevinirim.. bende o an o sahneyi çekebilirdim ama dalmışım sahneye unuttum..:img-hyste

Melal
Ahmet Ayla ile bence ya Yasemin'in bebeği olacağını duyunca yada bebek dünyaya gelince evlenecek.
Necdet üstüne basa basa Yasemin benim karım dedi ya ifrit oldum.
Ahmet bebek doğunca hepten umudunu kesecek.

zeynoçiko
ya bn harbi anlamıorummhiç bişi..yaseminn ordaaa ahmeti görüoo ve verdiiği tek tepki gülümsemek.bi telefonda sesini duyduun da verdii tepkiye bakın bide karşılatıındaki tepkiye.bölye sacmalık olurmu(kusara bakamyın gerçkten sacma).yane orda sn sevdiiğn adamı görosun...aylardır görmemişsin..apışıp kalman lasım en azından ne hale gelmiş die.ahmetin bakışları süperdi yalnıs.

ahmet o tokaatı atmakla cok ii yaptı.çünkü gerçkten çok sinirlendi. özellikle necdet yasemin artık bnm karım dedii zamn .tamm dedmm yane damarına bastı..hyr necdeti de anlamıorum.tamm evlendin..ama öle bi hava vardıkii..sn ne hakla karşıosun.yaseminle bnm aramda fln sölzerii cok deişik knuştu yaa çok şaşırdımm....

ahmetin nikah anındaki sahnelerine bittim müthişti..casnel elçine bi kez daha hayran kaldım...

fundapehlivan
17-02-07, 00:53
Bu bölümü beğendim.
Ama Cansel'i çok yeterli bulmadım.
Hapishane'de nikah törenini gördüğü zaman ki halini pek beğenmedim.
Bu sahnede çok daha iyi oynayabilirdi.
Ama odasında kol düğmelerini fırlattığı sahne ve Necdet'le olan konuşması ve yumruk sahnelerinde başarılıydı.
Açıkcası Cansel'den daha iyi bir performans beklerdim.
Beren bu bölüm iyiydi.Çünkü ağlamadı.:):)
Ayla'ya ısınmaya başladım.Ee yakında yengemiz olacak nasıl olsa sevmek lazım dimi ama:)

Bana da cansel çok iyi geldi beren çok kötü geldi:img-hyste
Canselin gördüğü an ki tepkisi bence çok iyiydi özellikle böyle başının dönmesi bayılacak gibi olması... Hele arabanın önünde yemin ediyorum kalpten gidecek sandım... Daha nasıl anlatsın ki orayı...
Yasemini şeyde hiç beğenmedim. Hem en son ki sahne hem de ahmet onu aradığında ki tepkisini... Hiç ama hiç duygu yoktu özellikle o telefon sahnesinde...

avrilcansu
:img-hyste )Şimdi geçen hafta yorum yapmamaıştım, çok üzülmüştüm, aslında dhaa doğrusu yapamamıştım...
Herneyse; ilk önce bence, çok duygusal, heyecanlı, ve hüzünlü bir bölümdü...
En çok acıdığım kişi tabiiki Ahmet'ti. Bu bölümde, bütün duygusal sahneleri onun sayesinde (cansel oluyor aslında:happy0064 ) hissettim. Yüz mimikleri bile eritti beni desem yeri sanırım.
Yasemin'e gerçekten sinir oldum... Herkesin hayatını mahvetti.
hayır bide, yani nedir bu acele anlamış değilim. At koşturuyor sanki peşinden:img-hyste
Necdet'e gerçekten çok sinir oldum, ne demek "Yasemin artık benim karım" İyi oldu gerçekten o yumruk. Ellerine sağlık Ahmet:good: :happy0064
Bu aradason sahnede kesin birbirlerine atlıyacaklar falan diye düşündüm ben ama:img-hyste , sadece bakıştılar. Ama... Ahmet'in bakışları... Çok nefret doludu bence... oda sırf yasemin'e inat şu, önümüzdkei bölümlerde Aylin'le evlenir bence...
Ha Aylin dmeişken, Ahmet nasıl ağzının payını verdi:img-hyste İçim eridi , oh canıma değsin... (Ne kadar kötüyüm

bahar_can
Çok beğendim bu bölümü çoook... Yalnızca şu kadarını söyleyeceğim ki kusursuz bir bölümdü... Öne çıkan oyunculuk ve beklediğim oyunculuk tabiki Cansel Elçin'den geldi... Türkiye dizi izleyicileri bu diziyle hem dönem (60'ı kast ediorum) dizisi olarak ilki, hem konusu olarak ilki, hem de çok hızlı gelişerek, kısır hikayelere sürüklemeden, çok sürükleyici, çok zevkli ilkler yaşatıyor... emeği geçen herkese çok teşekkürler... "Yaralı Kalbim" artık Ahmet için söylenecek galiba ama bence farklı bir müzik yapılsın O'nun için... alisercan'a duyurulur... gitar ağırlıklı olursa sevinirim:img-grin2 iyi geceler... değerlendirmemi daha sonra yapacağım... haa bir de benim adamım Rıza'nın geldiği nokta da çok dikkat çekici... bazı arkadaşlar belki "dönek" diyecek ama bence çok akıllı ve gerçekçi bir adam...

Melisa_15
Yok bak göreceksin ahmet ona evlenmişsin tebrik ederim diyecek alayla ve yanından geçip gidecek!!!!
Yasemin de orada olduğu kalacak...
Ya bir de ahmete saf saf bakıyor ya deli oldum!!
Ne safı ya mahvettin çocuğu...

yasemin mahvolsun,kalbi kırılsın acı çksin bşka bişiy istemiyorum valla funda.Ne büyük şoku yaşattı çocuga ne beklerken ne buldu?! çok ayıp oldu..

NiliWerda
bu bölüm gerçekten canselin oyunculuğunun konuşturmasıyla doluydu..bu arada canselin bahsettiği seyahat sahnesi bu bölümdü sanırım hani tavuklarla eğlendiği bölüm:)ama tavuk göremedim ben:)14.bölüm demişti acaba yinemi seyahat edicek!!?neyse bu bölüm necdete çok sinir oldum aylayla ahmeti destekliyorum artık:img-blush

ya o tavuklu bölümü merak ediyorum..:img-hyste herhalde haftaya olur..
bu bölümde canselin oyunculuğu süperdi doğrusu..:good:

yasemin_lizz
17-02-07, 00:54
Bir dahaki bölümde Ahmet Yasemin'e şöyle okkalı bir Osmanlı tokadı geçirse ohh ne güzel olurdu ancak o zaman rahatlardım:) Ya böyle bir şey yapmazlar ama gerçekten süper olurdu:img-yes:

Sinem90
evet ya bu kadar tatlı mı gülümser bir adam? :img-blush e ne de olsa o da bir gürsoy.:img-blush iyi bari benimkiler bu bölüm daha çok göründü.:img-blush lale bundan sonra benim kankam.:img-hyste

burcu&?
yaa ahmetciğimin o son sahnedeki bakışı bitirdi beni. zaten tüm bölüm elimde peceteyle oturdum ama son sahne arka fonda yaralı kalbim calıyoo ahmetin o aşık oldugum kız senmiydin bakısı cok etkileyici.

laleyide tebrik ediyorum yegenim oluyo diye tepkisini bi anda durdurup gene yaseminle kanki oldu.

bu ahmette davak atmayı hiç bilmiyo burnuna vurmus insan gözünün ortasına bi tane cakarki en az 10 gün imza niyetine morlukla dolasırdı nejdet efendi hem yaseminde böylece ahmetin herseyi ögrendigini ve nasıl tepki verdigini idrak etmis olurdu...... ama nerde

Melal
17-02-07, 00:55
Bana da cansel çok iyi geldi beren çok kötü geldi:img-hyste
Canselin gördüğü an ki tepkisi bence çok iyiydi özellikle böyle başının dönmesi bayılacak gibi olması... Hele arabanın önünde yemin ediyorum kalpten gidecek sandım... Daha nasıl anlatsın ki orayı...
Yasemini şeyde hiç beğenmedim. Hem en son ki sahne hem de ahmet onu aradığında ki tepkisini... Hiç ama hiç duygu yoktu özellikle o telefon sahnesinde...

Bayılacak gibi olması falan iyiydi.
Ama hapishane kapısında arabanın yanındaki halini çok beğenmedim.
Bir ara kusacak galiba dedim.Yani bu benim fikrim ama diğer sahnelerde gayet iyiydi.

arzu-başak
arkadaşlar benim hiç birşey yazacak halim yok...ahmete o kadar çok ağladımki...onları evlenirken gördüğü halinimi...kendisini dışarı atıp arabaya yaslandığı halinimi...yasemini aradığı halinimi..sevda tepesine gittiği halinimi...kendisini adaya kapattığı halinimi...kısacasıben bugün hep ahmete ağladım...nejdet ve yaseminkle ilgili diyecek bir lafım yok..yani bu yasemin böllüm boyunca delirtti...insan bu kadarmı mutlu olur ya..izlerken çileden çıktım...zaten nejdet demeyin bana...adam ne rahattı ya..insan evlenirken aklından geçiriri ahmet gelirse ben ne derim diye..birde utanmadan sana hesap vermek zorunda değilim diyor...allahım ya...adam senin arkadaşın..onun hayatının aşkını elinden al sonra tek laf etme..bu kaadr olur..neyse ben fazla yazmamayayım.bugün benim için sinir bozucuydu..herkesin yüzü gülüyor..birtek benim ahmetim üzgün...en son sahnede birbirlerini gördüler...eğer orda ahmet bir kelime ederse yasemine oda gözümden düşer...deli oldum ya..ağla ağla nereye kadar hala etkisindeyim...

Billush
evet ya bu kadar tatlı mı gülümser bir adam? :img-blush e ne de olsa o da bir gürsoy.:img-blush iyi bari benimkiler bu bölüm daha çok göründü.:img-blush lale bundan sonra benim kankam.:img-hyste
O zaman kankan sana ihanet etti Sinem Yasemin'e sarılarak asrın hatasını yaptı :img-hyste
Bu bölümde Cansel'in oyunculuğuna bittim.Yasemin'le Necdet'i evlenirken görünce bir kan inme inecek ya da kalp krizi geçirecek sandım :icon_sorr

asia
17-02-07, 00:56
Merhabalar,
Bir gerçek varsa bu akşam.. oda Necdet’in o yumruğu hak ettiğiydi..
Bu önemli bir olay..! Ahmet için.. o yüzdende.. daha sakinleştirici bir üslup kullanabilirdi..
Sonuçta.. içindeki gizli duYgularla..! karşısındakini mat etmiş. Ve oyunu kazanmış gibi.. bir ifade ile.. damarına basarcasına.. sarf ettği sözleri.. Necdet karakterine uygun bulmadım..!
Daha mantıklı ve serinkanlı tetiklemeyen cevaplar verseydi o yumruğuda yemeyecekti..!
Geçen haftanın yıldızı Necdet karakteriydi ama bu haftanında tartışmasız Ahmet karakteri olmuştur… bence tabii..
Açılışım şimdilik böyle, bu akşam..

Sinem90
17-02-07, 00:57
herkes hata yapar billur.bir an hala olma sevinciyle sarılmış olabilir.:icon_whis höh be arzu annem bile ağlamadı bu bölümde.:img-hyste sende de ne gözyaşı varmış ak ak bitmedi.bende de tık yok.:img-hyste

fundapehlivan
Ya kimse bahsetmedi galiba ya da ben okumadım!!!!
Ahmetin Necdete beni unutmak için seninle evlendi, ben hayatının aşkıyım ne olursa olsun bu değişmeyecek!!! Yaseminin söylediğini aynen söyledi ya orada ben bittim gerçekten... Yaseminin ruh halinden yararlandın filan çok ama çok normal bir tepkiydi ama Necdeti öldürmek istedim!!!

Yasemin evet durgundu filan ama bana ahmet kadar yıkılmış gelmedi...
Bu daha da sinirimi bozdu...
Ahmetin çok ağır konuşmasını diliyorum...

CveB
Bu bölüm Necdet bir iyi bir kötüydü.Ahmet'in geldiğini duyunca fırlayıp,aramaya başlamasına sevinmiştim.Ama Yasemin'e haber vermemesine kızdım.Öte yandan pastanede Ahmet'in sınırlarını zorladı.İmalı imalı karım demeler,açıklama yapmamalar.Ama bir yandan da haklı Yasemin'e söz vermişti.Açıklama yapamazdı.Ancak Ahmet'e karşı daha anlayışlı davranmalıydı.Tahminimce Teo'nun söyledikleri kafasını karıştırdı.Bu arada duvarları okşamasına da üzülmedim.Kendi etti kendi buldu.

Melal
Bende bu bölüm hiç ağlamadım.
Heralde birkaç arkadaşla seyrettiğimden ağlamayamadım.:)
Gerçi ben çok zor ağlarım.
Ama haftanın en güzel sahnesi Ahmet'in van damme gibi vurduğu yumruktu.
Bu Necdet'e ölene kadar yeter.:)

*~*RaiNBoW*~*
17-02-07, 00:59
Bu bölüm yine harikaydı...Şarkının(yaralı kalbim) sonunda Ahmet için de kullanıldı çok sevindim buna..Çok doğru "Ağla,mazidir şimdi senin olan"..:(

Hemen pastane sahnesinden başlayayım.Yumruk hakedilen bir yumruktu kesinlikle.Tamam Necdet büyük bir insanlık gösterip çocuğu üstüne aldı ama karşısındaki insan sıradan birisi değildi,Ahmet'di.Ve konuşurken daha dikkatli olması gerekirdi.Resmen Ahmet'in yarasına tuz bastı.Ha tabi ki "evet haklısın,bu kağıt üstünde bir evlilik,gel ne zaman istersen Yasemin'i gör" de diyemezdi.Ama gerek bakışları,gerek de konuşma stili yumruğu haklı kıldı.Ayrıca bu yumruk sadece bu olayla değil,Keriman olayıyla da hakedilen bir yumruktu.Durum eşitlendi.:img-yes:

Nikah sahnesine Cansel'in oyunculuğu on numaraydı cidden.Çok etkileyiciydi.Beren de bu bölüm fena sayılmazdı,ama şu ses tonu bazen çok uçuk kaçıyor.Mesela bu bölüm Ahmet'in eskiyi hatırladığı sahnedeki "doğum günün kutlu olsun" repliği birden çırladı,bu ses de ne dedim..Dublajda kendini daha geliştirmeli Beren.Ama geçen bölüme göre çok daha iyidi oyunculuğu.

Ahmet ile Ayla nasıl yakınlaşacak bilmiyorum,valla çok kötü tersledi bu bölüm Ahmet Ayla'yı.:icon_whis Neyse Ahmet gerçeklerin farkında ya,o yeter.İntikam evliliği olacak nasılsa..

Son sahne çok iyi bitti.Ahmet'in Yasemin'i süzer gibi bakışları çok güzeldi..Umarım bu güzel sahne,14. bölümde bozulmaz..Ahmet'in ne diyeceğini çok merak ediyorum..

Billush
Asia abla'm sana katılıyorum.Geçen bölümün yıldızı Necdet'ti bu bölümünki de Ahmet.Cansel'in oyunculuğu bitirdi bu bölüm beni.Yaşadığı şoku çok güzel aktardı bence...Ayrıca evet o sahnede Necdet'in bastıra bastıra "O artık benim karım." demesi hiç hoşuma gitmedi doğrusu.Ahmet yumruğu attığında "Oh be rahatladım." dediğimi hatırlıyorum :)

Melal
ya Melal ben hüngür hüngür ağlıyom annem o sahneler kahkaha atıyo yaa!!

Ya ben mi bir acayibim.
Tek ben mi ağlamadım.Vahh yazık falan dedim ama gözümden bir damla yaş bile akmadı.
Hem sen hani bu hafta ağlamayacaktın.:)
Sinem sende ağlamadım de yoksa tek kalacam forumda ağlamayan olarak.:)

esmerseker
Hayır arkadaşlar, bu durumdan ne yasemin ne de ahmet suçlu. Ahmet in annesi yaseminin geldiğini söylemedi, yaseminin annesi ahmetin yazdiği mektubu sakladı. ayrica Ahmetin Türkiyeye dönmek gibi bir durumu yoktu yasemin bilemezdi ve bekleyemezdi. Ahmet ise yaseminin nasıl bir durum içinde olduğundan habersiz, olaya çok farkli bir açıdan yaklaşiyordu. Bu durumda ikisininde yapabileceği birşey yoktu.

Aylayla Ahmetin evlenmesini bende hiç istemiyorum, Necdetin durumuna da üzülüyorum. Fakat Yasemin kendine yapilan bu iyiliğe yüz çevirecek bir kız değil, Ahmeti sevse de ölse de ilerki yıllarda Necdeti yüzüstü birakıp gitmez.

avrilcansu
17-02-07, 01:00
Necdet'e yumruk atarken ki bir gülümsemesi vardı ya... Hani dlaga geçme gülümsemesi...
ben ona bittim... Çok tatlıydı, orda Cansel...

Bu arada, şu meşhur sahneyi izleyemedim, Atv Avrupa çok rkelam verdi, izleyemedim...
Noldu? Ahmet, Yasemin'le necdet'i mi gördü?

CveB
aslında tek saf ahmet değil burda.yasemin 1 gün daha sıkamadı dişini.kılpayı kaçırdı ahmeti.

Emine'nin yüzünden oldu.Desene Yasemin evleniyor yetiş.Ama helal olsun.En azından Kayseri'de olduğunu söyledi.

Melal
Yaralı Kalbim'i bütün olarak dinledik.
Ve bu hafta Ahmet'e tabir-i caizse cuk oturdu.
Artık Ahmet'e sadece mazi kaldı.Hemd ebir kül misali sevdiği en yakın arkadaşının karısı Allahtan o zamanlar boğaz köpürüsü yokmuş.
Ahmet intihar etmeye kalkardı.:):)
Gerçi sevda tepesi az kalsın Yasemin için o görevi görecekti.:):)

fundapehlivan
17-02-07, 01:01
Bu bölüm Necdet bir iyi bir kötüydü.Ahmet'in geldiğini duyunca fırlayıp,aramaya başlamasına sevinmiştim.Ama Yasemin'e haber vermemesine kızdım.Öte yandan pastanede Ahmet'in sınırlarını zorladı.İmalı imalı karım demeler,açıklama yapmamalar.Ama bir yandan da haklı Yasemin'e söz vermişti.Açıklama yapamazdı.Ancak Ahmet'e karşı daha anlayışlı davranmalıydı.Tahminimce Teo'nun söyledikleri kafasını karıştırdı.Bu arada duvarları okşamasına da üzülmedim.Kendi etti kendi buldu.

Yok ya Necdetin nesine üzüleceksin...
O ... (Yazamıyorum maalesef içimden geçeni) gayet mutlu...
İçinde bir umut, arkadaşının ne hale geldiği umrunda değil...
En küçük bir vicdan azabı yok, teskin edeyim yok...
Ohh be ben yanlış tanımışım Necdeti...
Bir iyi bir kötü değildi... Yasemine hep iyi ahmete hep kötü...
Orada ahmeti arasa da amacı iyi değildi mutlaka...
Hiiiç sanmıyorum!! Keşke 2 yumruk atsaydı...

havincim
17-02-07, 01:02
bir de yasemin bu bölüm çok mutlu gibi geldi bana ya çok sinir oldum:icon_evil sanki hayatında hiç ahmet yokmuş gibi evlenirken falan çok mutluydu yani hanfendi:icon_evil sinir krizlerine girdim onu izlerken...
bize bu aşkın büyük olduğunu gösteren yalnızca ahmettir.çünkü acı çeken yalnızca ahmettir:icon_cry: ahmet darmadağın bir haldeydi bu bölüm,perişandı.ama gel gör ki yasemin kızımız pek bi memnundu halinden valla hiç şikayeti yoktu:icon_evil belkide cansel acılarını çok iyi yansıttığı için bana öyle geldi ama yasemin kesinlikle çok sinirdi ahmeti unutmuş gibiydi:icon_evil ya da beren iyi oynamayamadı...

posh
bu bölüm beni en çok sinir eden şey nacdetin"hayal dünyasında yaşama artık"demesi ve yaseminin duygusuz mimikleri oldu!ahmet tam anlamıyla yıkıldı ve cansel o duyguyu çok iyi hissettirdi!!şimdi yasemine bir güzel konuşmasını umuyorum yasemin ağzını bile açamasın..birde tokat yese oh ne ala!!bebeği öğrenince ahmet birdaha yıkılcak bu sefer kesin kalp krizi geçirir!!

alisercan
Çok beğendim bu bölümü çoook... Yalnızca şu kadarını söyleyeceğim ki kusursuz bir bölümdü... Öne çıkan oyunculuk ve beklediğim oyunculuk tabiki Cansel Elçin'den geldi... Türkiye dizi izleyicileri bu diziyle hem dönem (60'ı kast ediorum) dizisi olarak ilki, hem konusu olarak ilki, hem de çok hızlı gelişerek, kısır hikayelere sürüklemeden, çok sürükleyici, çok zevkli ilkler yaşatıyor... emeği geçen herkese çok teşekkürler... "Yaralı Kalbim" artık Ahmet için söylenecek galiba ama bence farklı bir müzik yapılsın O'nun için... alisercan'a duyurulur... gitar ağırlıklı olursa sevinirim:img-grin2 iyi geceler... değerlendirmemi daha sonra yapacağım... haa bir de benim adamım Rıza'nın geldiği nokta da çok dikkat çekici... bazı arkadaşlar belki "dönek" diyecek ama bence çok akıllı ve gerçekçi bir adam...

Mesajınız alınmıştır sevgili bahar can... Gerekenin ne olacağını ise allah bilir... :good: ayrıca zaten yaralı kalbimin gitarlısı var. Yinelemek istiyorum, parçalar herhangi birine ait değil. kimin duygusunu yansıtırsa o duyguyu destekler. Özellikle erdalın uzun saatleri bu duyguları aramakla geçiyor. :img-yes:

Billush
Yaralı Kalbim'i bütün olarak dinledik.
Ve bu hafta Ahmet'e tabir-i caizse cuk oturdu.
Artık Ahmet'e sadece mazi kaldı.Hemd ebir kül misali sevdiği en yakın arkadaşının karısı Allahtan o zamanlar boğaz köpürüsü yokmuş.
Ahmet intihar etmeye kalkardı.:):)
Gerçi sevda tepesi az kalsın Yasemin için o görevi görecekti.:):)

Ahmet'i geçen hafta Yasemin'in olduğu yerde görünce dedim "Hah şimdi de sen intihar etmeye kalk Ayla gelsin kurtarsın." sinirlerim alt üst oldu izlerken saçma sapan konuşmaya başladım ya :img-hyste

asia
17-02-07, 01:04
Asia abla'm sana katılıyorum.Geçen bölümün yıldızı Necdet'ti bu bölümünki de Ahmet.Cansel'in oyunculuğu bitirdi bu bölüm beni.Yaşadığı şoku çok güzel aktardı bence...Ayrıca evet o sahnede Necdet'in bastıra bastıra "O artık benim karım." demesi hiç hoşuma gitmedi doğrusu.Ahmet yumruğu attığında "Oh be rahatladım." dediğimi hatırlıyorum :)
Billurcum.. evet bende aynı şekilde düşünüyorum...
Çünkü Necdet iyi bir karakter.. dolayısı ile.. ona yakışacak.. yangına körükle gitmek değil.. ateşi söndürmek olacaktı..
KANIMCA..:img-wink:

esmerseker
17-02-07, 01:05
Bende birşey soracağim, Ahmet kol düğmelerine bakip hayal kurarken, yaseminin o kol düğmelerini hediye ettiği zamanı gösterdi, böyle bir sahne oldumu daha önce ben kaçirmişmiyimn acaba? Arada 1 bölüm falan kaçirdim çünkü.

Billush
17-02-07, 01:06
Necdet'e yumruk atarken ki bir gülümsemesi vardı ya... Hani dlaga geçme gülümsemesi...
ben ona bittim... Çok tatlıydı, orda Cansel...

Bu arada, şu meşhur sahneyi izleyemedim, Atv Avrupa çok rkelam verdi, izleyemedim...
Noldu? Ahmet, Yasemin'le necdet'i mi gördü?

Canım sanırım Atv avrupada Ahmet'in nikahı gördüğü sahne kesilmiş nedense...
Ahmet müdürn penceresinden bakarken karşı odada yapılan nikahı gördü.Önce bir şok oldu sonra Yasemin diye bağırdı ama pencere kapalı olduğundan Yasemin duymadı.İmzalar atılıp evlilik cüzdanı Yasemin'e verilince Ahmet çok kötü oldu (o an kalp krizi geçirecek ya da inme inecek sandım) perişan bir halde hapishaneden çıktı...
Garda da İstanbul yolcusu kalmasın anonsunu duymayacak kadar transtaydı...

Sinem90
17-02-07, 01:07
melal hiç demez olur muyum? :P ağlamadım dedim ya.:img-hyste en ufak bir duygulanma bile olmadı.:img-hyste aslında yaptıkları yanlış.tamam git necdetle evlen ama çocuğu babasından saklayamaz.:img-yes:

FBuse
ia ve hs arasinda kaliyorum her cuma, bi ona bi ona bakiyorum,..
herneyse cok gzl bi bölümdü,..

1. yumruk sahnesi süperdi, necdet hak etti ahmeti cok zorladi cünküü..
2. son sahne harika bitti, ahmetin bakislari cok fenadi..illerki bölümde yasemine olmadik laflar söyleyecek (sinirden) BENCE!!

Billush
Bende birşey soracağim, Ahmet kol düğmelerine bakip hayal kurarken, yaseminin o kol düğmelerini hediye ettiği zamanı gösterdi, böyle bir sahne oldumu daha önce ben kaçirmişmiyimn acaba? Arada 1 bölüm falan kaçirdim çünkü.

Evet öyle bir sahne vardı.Ahmet'in doğum günü sahnesi o canım.Zor konşullar altında buluşmuşlardı hatta :sad53:

fundapehlivan
Ya elimde değil...
Başta ya necdet iyi çocuk dedim...

Sonra ise bir kaşık su da boğmak geldi içimden... Ama hayır ahmeti üzdü diye değil!!! Ya biz ona nerede iyi insan diyoruz! Yasemine olan aşkında... Evet o zaman iyi ona iyi...
Ama iş ahmete gelince şeytanın ta kendisi!!
Üstelik yakın arkaşıydı ya insan en azından geçmiş yılların hatrına böyle mi davranır!!
O kadar ama o kadar bencil duygusuz ve anlayışsızdı ki...
Ben herhalde bu hafta hep bu cümleyi tekrarlayacağım...

posh
kim nederse desin ben necdeti son derece suçlu buluyorum.tamam yasemini düşünüyordu ama sonuçta ahmette yakın arkadaşı onuda düşünmeliydi birde utanmadan artık karım demesi çok büyük ayıp..nikahta ahmeti gördüğünü söylemedi bu davranışlarında art niyet var resmen!!lalede ahmetin pastaneye geldiğini söylemedi..olan garibim ahmete oldu ama intikamı feci olucak,yaseminin aylayı öğreninceki tepkisini merak ediyorum yine gülümsiyebilecekmi acaba ahmeti görüp!!

Melal
17-02-07, 01:09
Ahmet'i geçen hafta Yasemin'in olduğu yerde görünce dedim "Hah şimdi de sen intihar etmeye kalk Ayla gelsin kurtarsın." sinirlerim alt üst oldu izlerken saçma sapan konuşmaya başladım ya :img-hyste

Yok artık valla aklıma gelmedi seyrederken:)
Ayla'ya hakkaten ısınmaya başladım.Bu bölüm onu ilk kez gülümserken gördüm.:)
Yengemiz demeye başlasak mı ne:img-hyste

fundapehlivan
ia ve hs arasinda kaliyorum her cuma, bi ona bi ona bakiyorum,..
herneyse cok gzl bi bölümdü,..

1. yumruk sahnesi süperdi, necdet hak etti ahmeti cok zorladi cünküü..
2. son sahne harika bitti, ahmetin bakislari cok fenadi..illerki bölümde yasemine olmadik laflar söyleyecek (sinirden) BENCE!!

bence olmadık değil söylemesi gerekenleri söyleyecek...
Ama bence sadece evlenmişsin kutlarım der alayla...
Ya da çok aşıkmışsın bana filan gibi sözler söyler...
Benden başkasıyla evlenmeyeceğini söyleyen o küçük kız nerede filan?
A bu cümle hoşuma gitti:img-blush

Billush
Billurcum.. evet bende aynı şekilde düşünüyorum...
Çünkü Necdet iyi bir karakter.. dolayısı ile.. ona yakışacak.. yangına körükle gitmek değil.. ateşi söndürmek olacaktı..
KANIMCA..:img-wink:

Ben Necdet'in asla kötü olacağını düşünmeyenlerdenim.Sadece bazen içindeki aşkın o büyüklüğü yüzünden kendine hakim olamıyor.O sahnede de Yasemin artık benim karım deyişi de bu yüzdendi.Aslında her insanın vereceği tepkiydi...Ama nedense Necdet'e gitmedi ya...Şimdi Necdet öyle bastırarak benim karım dediğinden Ahmet çocuğun kendinden olma ihtimalini hiç düşünmeyecek sanırım...Bu da bir ön hazırlık oldu...

asia
Aaa unutmadan.. Ahmet'in gelişini Yasemin den saklayan Necdet yine hata yaptı.. bu bölümde vurun abalıya oldu biraz Necdet'e ama.. biz yeri geldiğinde onun oyunculuğunuda alkışlamayı biliyoruz.. TİPİK BİR YEŞİLÇAM.. ! usulüydü.. bu hareket.. bence ileriki bölümlerde.. Yasemin in kalbinin hep Ahmet'e ait olduğunu idrak edince.. dahada paranoyak hareketlerle görebiliriz.. NECDET'İ..
hani bizim çok iyi bildiğimiz bir replik varya..''akıl mantık umurumda olmaz..! ''
öyle yani..

Sinem90
diyelim diyelim melal.:happy0064

ayla yenge yengemiz bacımız o bizim...:img-hyste

ben zaten önceden de seviyordum.:img-pilot

mayıs
17-02-07, 01:10
Neden zaman atlaması olacak yaşlılık hallerini mi göreceğiz biz?Bu durumdan biraz bahsedermisiniz?
Bende Necdet'in yumruk yediği sahnede sen bunu hakettin ama diye bağırdım dizi izlerken hiç böyle yapmazdım:)
Necdet bence Ahmet tamamen umudunu kessin diye yaptı böyle bir şey tabi karşılığndada yumruğu yedi.
Aslında nikahtan sonra konuşurken Ahmet bu durmda gelse seni ikna etse diye Yaseminin ağzınıda aradı o da tamamen bu iş kapandı dediği için Ahmetin geldiğini söylemedi bence.
Güzel bir bölümdü.

Melisa_15
17-02-07, 01:10
Hmn evlensinler Ayla ile artık kızı o kadr sevdimki bir süreline avt. bile yptım :img-hyste Hiç diilse ayla bazı şeyler için mücadele etmeyi göze alıyor....Helal yürü be ayla kap çıkar su cocugu dipsiz kuyudan ysmninde mort olsun:happy0064

Billush
17-02-07, 01:11
Aman Melal Abla bari sen yapma ya!Ya tamam Beren'e bayılmıyoruz,bazı sahnelerde yetersiz olduğunu da kabul ediyoruz ama sonuçta bu Yasemin-Ahmet aşkının hikayesi sen deme bari ...:)

Melal
17-02-07, 01:11
melal hiç demez olur muyum? :P ağlamadım dedim ya.:img-hyste en ufak bir duygulanma bile olmadı.:img-hyste aslında yaptıkları yanlış.tamam git necdetle evlen ama çocuğu babasından saklayamaz.:img-yes:

Ohh be yalnız değil mişim.
Çok sevindim.:)
Yasemin'in nikahta giydiği kıyafetini hiç beğenmedim.
Uzun bir elbise giyse daha uygun olurdu.:)

asia
17-02-07, 01:12
Melalcim,
Yengemizmi..:img-hyste ablacım.. eminmisin.. bencede Ayla şu komplekslerinden hiç kurtulamayacak...
Helede ileride NECDET GİBİ HİÇ GERÇEK MANADA SEVİLEMEYECEĞİNİ ANLADIĞINDA..! iyice sivrileşecek halleri ve sözleri..

vega58
17-02-07, 01:13
sinem kuzum nerdesin ya..saat on buçukta misafir gelir mi allah aşkına..hepsine çok pis dalasım geldii...gel de bir el at istersen..aradan necdeti de çıkarrırız hemm....
pek izleyemedim bölümü ama ahmet perişan haldeydi canım..yasemin de çok mutlu ne ayaksa..ve yaralı kalbim şarkısı da sahibini buldu sonunda...necdet kim de o şarkı onun oluyormuş canımm...
ayrıca bölümün en yüzsüzü de necdetti söylemeden geçemeyeceğim...

derandamir
bir erkek olarak bu bolumu seyrederken sunu dusundum birgun benim basima boyle birsey gelse ne yapardim,gercekten ahmetin yerinde olmak istemezdim,iste bence bu kadinlarin en buyuk zaafi cunku onlar konusmak yerine,dertlerini anlatmak yerine susup,ve korkuyorlar simdi yasemin nasil hic birsey olmamis gibi necdetle zaman gecirecek.

bence ahmet yasemini kolay kolay affetmez.cunku sonucta evlendi

Melal
diyelim diyelim melal.:happy0064

ayla yenge yengemiz bacımız o bizim...:img-hyste

ben zaten önceden de seviyordum.:img-pilot

Sinem kız sen ve ben alışmaya başladık artık Ayla'ya yenge deriz artık bundna sonra canım yengemiz:)

Sinem90
hayır o bizim yengemiz bacımız...:img-hyste

melal sen beni hiç ağlarken gördün mü?hele bu bölümde ağlamamı asla düşünmemeniz lazım.:happy0064 ama yaseminin elbisesi fena değildi.sonuçta yeni moda bişey olamazdı.iyiydi yine....:icon_whis

fundapehlivan
17-02-07, 01:14
Necdet bence ileri de çok kötü olacak...
Yani bakacak ki yasemin hala ahmeti seviyor ve aralarında ki o kızgınlık geçmiş.
Arkadaş modundalar... O zaman delirecek, kızacak, kıskanacak...
Kızınca kendini kaybettiğini de biliyoruz.
Ben dayak bile beklerim... Kızınca adamın gözü dönüyor...

asia
17-02-07, 01:14
Aman Melal Abla bari sen yapma ya!Ya tamam Beren'e bayılmıyoruz,bazı sahnelerde yetersiz olduğunu da kabul ediyoruz ama sonuçta bu Yasemin-Ahmet aşkının hikayesi sen deme bari ...:)
Billurcum ben senin yanındayım..
MELALCİM, tekrar soruyorum.. eminmisin..?
Ayla aslında baskın bir karakter..(HER NE KADAR GİZLEMEYE ÇALIŞSADA KOMPLEKSLERİNDEN BUNU) isyankar ve başkaldıran yapısıyla, içimde AHMET'E KÖK SÖKTÜRECEK GİBİ BİR HİS VAR..:img-yes:

Melal
17-02-07, 01:15
Melalcim,
Yengemizmi..:img-hyste ablacım.. eminmisin.. bencede Ayla şu komplekslerinden hiç kurtulamayacak...
Helede ileride NECDET GİBİ HİÇ GERÇEK MANADA SEVİLEMEYECEĞİNİ ANLADIĞINDA..! iyice sivrileşecek halleri ve sözleri..

Bence Ahmet'le evlendikten sonra Ayla daha ılımlı ve sevecen birisi olacak.
Şimdi hep bir mesafe ve ürkeklik var.

özge_letyy
sinem kuzum nerdesin ya..saat on buçukta misafir gelir mi allah aşkına..hepsine çok pis dalasım geldii...gel de bir el at istersen..aradan necdeti de çıkarrırız hemm....
pek izleyemedim bölümü ama ahmet perişan haldeydi canım..yasemin de çok mutlu ne ayaksa..ve yaralı kalbim şarkısı da sahibini buldu sonunda...necdet kim de o şarkı onun oluyormuş canımm...
ayrıca bölümün en yüzsüzü de necdetti söylemeden geçemeyeceğim...

al benden de o kadar vegacım
ben de yaralı kalbim şarkısını ahmeti gösterirken duyduğumda aynı böyle düşündüm şimdi tam ahmete uygun düştü bu şarkı...

oyasum
Bu nasıl bir bölümdü ya çok üzüldüm çok Yaseminden nefret ediyorum bir insan ancak bu kadar duygusuzca davranabilir habire sırıtıp duruyordu ya Necdete ne demeli Ahmetin kalbini bu kadar duygusuzca kırmaya hakkı varmıydı İkisinede mutluluklar diliyorum Ahmetten uzak dursunlar yeter o yaseminin babası için elinden gelen mücadeleyi yaptı sanki babasının mahkum olmasının sebebi Ahmetmiş gibi cezayı ona kestiler yazıklar olsun bir insanın duygularıyla ancak bu kadar oynanabilir Cansel Elçini kutlamak istiyorum mükemmel bir performans gösterdi o ekranda kalp spazmı geçirirken bende evde üzüntüden ağlamaktan mahvoldum

Sinem90
melal ben aylayı baştan beri seviyorum zaten.:img-yes: ziynipcim burdayım bebişim.:img-hyste üzüldüm senin için.ben ne yapar eder yine izlerdim valla.:img-blush

fundapehlivan
Yok ya Yasemini nasıl mutlu görebildiniz!!!
Kızın rengi uçmuş zoraki gülmeye çalışıyordu.
Hiç ama hiç mutlu değildi...
Bende beğenmedim Bereni ama bu kadar da değil...

Ahmet kadar üzgün değildi ama mutlu da değildi...

Billush
17-02-07, 01:16
Ayla'yı seven benden uzak dursun arkadaşlar başka bir şey demiyorum ...
derandamir tabi ki Ahmet'in affetmesi kolay olmayacak.Ayla'yla evlenmesi sırf bu durumu bastırmak,ben de seni unuttum bak demek için olacak belki de...İçinde yaşadıklarını dışa vurmayan bir insan haline gelmesi de bir olasılık...

şairim
17-02-07, 01:16
Zaman atlaması olacak,çünkü Tomris Giritlioğlu katıldığı bir programda mart ayında yeni döneme geçiş yapılacağını söylemişti.Ayrıca yaşlılık hallerini değil,25-30'lu yaşlarda izleyeceğiz bir süre onları.Zaten Yasemin şu an 20'li yaşlarında.Umarım bu dizi yazılıp çizildiği gibi üç sezon sürer.

eda_07
17-02-07, 01:17
bence bu bölüm çok güzel bi bölümdü necdet o yumruğu sonuna kadar hak etti bence necdet yasemine yardım olsun diye değil aşık olduğu için ilerde yasemin ona karşılık verecek umuduyla evlenme teklif etti ileri ki bölümlerde yasemin ona karşı bişey hisetmeyince dahada kuduracak ahmet bu bölümde döktürdü oyunculuğu konuşturdu hele pencereden öğrenince nasıl yıkıldı öle

Sinem90
17-02-07, 01:17
ne demek şimdi bu?billur sen beni beğenmiyor musun?:icon_whis ben aylayı seviyorum ne olacak şimdi ne ayak?:img-yes: siz de hemen ayla için komplo kurdunuz.iyi düşünün biraz...:icon_whis

Billush
17-02-07, 01:18
Ayla aslında baskın bir karakter..(HER NE KADAR GİZLEMEYE ÇALIŞSADA KOMPLEKSLERİNDEN BUNU) isyankar ve başkaldıran yapısıyla, içimde AHMET'E KÖK SÖKTÜRECEK GİBİ BİR HİS VAR..:img-yes:

Oh ya yalnız kaldım sandım bir an ablacığım.Valla ilaç gibi geldin :)
Melal abla iyi düşün bak.Ayla gibi bir kız sevilir mi?Kız kendi ağzıyla itiraf etti Defne benden nefret ediyor sanırım diye...Hele adadaki hali nedense gelecek bölümlerden sahnelerin gözümün önüne gelmesine sebep oldu neden acaba :icon_whis

CveB
yaseminin aylayı öğreninceki tepkisini merak ediyorum yine gülümsiyebilecekmi acaba ahmeti görüp!!

Bence Yasemin Ahmet&Ayla evliliğinden sonra yıkılacak.Ve teselliyi Necdet'te arayacak.

Şimdi nasılsa onun için bir sorun yok.Çünkü bence olayların gerçek olduğunu daha idrak edemedi.Annesine "O kadar eşya koymana gerek yok." demesinden anlaşılıyor.Sanki misafirliğe gidiyor.Evcilik oynadığını,Necdet'le 1-2 sene sonra boşanacağını ve bu zaman içinde Ahmet'in de onu bekleyeceğini falan sanıyor herhalde.

Melal

Şimdilik eminim ablacım sonrasını bilemeyeceğim.:)
Kompleksleri var yok değil.Belki zamanla atar.:):)

fundapehlivan
Yalnız ayla ahmete iyi misin dedi ardından hasta mısın dedi ya...
Orada ahmet terslenip iyiyim dedim ya... dedi oraya bayıldım. Neden acaba:img-hyste
Bir de ayla adaya gelince ahmetin onu görünce ki isteksizliği vardı ya ona da bittim:img-hyste

Ama ahmetin ayla ile evlendikten sonra ki halini gördüm bu gün yani geleceklerini... Ahmet öyle terslenecek aylaya ben de sevineceğim ama aylayı öpmesin deliririm valla...

İlk başlarda katlanacağız ama sonra devam etmesin de...

Billush
17-02-07, 01:19
ne demek şimdi bu?billur sen beni beğenmiyor musun?:icon_whis ben aylayı seviyorum ne olacak şimdi ne ayak?:img-yes: siz de hemen ayla için komplo kurdunuz.iyi düşünün biraz...:icon_whis

Valla ben seni beğeniyorum da Ayla'yı beğenmiyorum anacığım.Burhan'ın makbule için bir sözü vardı hani tarla mı sürücem filan diyordu valla onu hatırla bi bence sen (Hatırla Sinem'im :))

asia
17-02-07, 01:19
Bence Ahmet'le evlendikten sonra Ayla daha ılımlı ve sevecen birisi olacak.
Şimdi hep bir mesafe ve ürkeklik var.
Bencede tam tersi olacak.. ileride ,yan,i evlendiklerinde.. ilk başlarda evet.. rüyalarındaki! Ahmet'e kavuşmasıyla.. ılımlı olabilir ama bir müddet bence sadece!
Fakat yıllar geçtikçe.. asabiyet baş gösterecek.. idiaya girebiliriz MELALCİM..:img-wink:

eda_07
17-02-07, 01:20
Melalcim,

evet valla ileriki bölümlerde belki necdet ayla kualisyonu mu yoksa kutsal itifakmı desem öle bir işbirliğine girişebilirler birlikten kötülük doğar

Sinem90
17-02-07, 01:20
hatırlıyorum billurum. :) ama ayla öyle biri değil.hıh:icon_whis ben iyi bir eş olacağını düşünüyorum yııııvruuuum:img-hyste

vega58
17-02-07, 01:21
ya izledim de pek konsantre olamadım tabi..
ama bölümün yıldızı tartışmasız canseldi..
gerek hapihanedeki pastanedeki gerek adadaki odasındaki sahnelerde müthişti..
hapishaneden çıkınca kalp krizi geçirecek sandım...
pastanede de kafasına vurması falan neydi öyle..
necdet de o yumruğu fazlasıyla haketti..amma yüzsüzmüş be..ben kemküm eder falan demiştim ama adam resmen ahmete kafa tuttu..valla necdet karaktersiz bir karaktermiş bunu anladık...

Billush
aman defneyi kim takar?papucumun defnesi peh...:icon_whis küçücük boyuyla karışmasın her şeye o bakayım.:img-yes:

Dur dur dur bunu Defne sever sen mi diyorsun?E ne diyeyim ben sana :)
Ya Sevim de karşı çıkarsa ne olacak?Ki bence %100 çıkacak.Hata yapıyorsun Ahmet demez mi sevgili Sevim halamız?Der tabi:)

asia
bence bu bölüm çok güzel bi bölümdü necdet o yumruğu sonuna kadar hak etti bence necdet yasemine yardım olsun diye değil aşık olduğu için ilerde yasemin ona karşılık verecek umuduyla evlenme teklif etti ileri ki bölümlerde yasemin ona karşı bişey hisetmeyince dahada kuduracak ahmet bu bölümde döktürdü oyunculuğu konuşturdu hele pencereden öğrenince nasıl yıkıldı öle
Nerelerdesin EDACIM..
Kaç haftadır ?
bende bölümü beğendim.. ama reytingler yine ehh derecesinde olursa.. üzüleceğim.. nasıl insanlar gerçek oyunculuklara, kayıtsız kalabiliyorlar hayret bir durum..!

Melal
Bencede tam tersi olacak.. ileride ,yan,i evlendiklerinde.. ilk başlarda evet.. rüyalarındaki! Ahmet'e kavuşmasıyla.. ılımlı olabilir ama bir müddet bence sadece!
Fakat yıllar geçtikçe.. asabiyet baş gösterecek.. idiaya girebiliriz MELALCİM..:img-wink:

Yok girmeyelim.Kaybedeceğimi biliyorum.:)
Off ya hayallenmeme de izin yok.
Ayla'ya ısınmaya çalışıyorum.Ama sizler izin vermiyorsunuz.:)

Billush
17-02-07, 01:22
hatırlıyorum billurum. :) ama ayla öyle biri değil.hıh:icon_whis ben iyi bir eş olacağını düşünüyorum yııııvruuuum:img-hyste

Ben de tam tersini düşünüyorum neden acaba :icon_whis (Gerçeklerin apaçık ortada olduğundan olabilir mi?Ah Ahmet ne diye Ayla'yla evlenirsin ki bize yazık değil mi:icon_sorr )

esmerseker
Ben nedense Necdete hiç sinir olmadim. Belki bana kızacaksiniz ama yaptığı şeyden dolayı taktir ettim. Gerçek bir dost olarak böyle yapmaliydi. Kimse onun hayatını nasıl ortaya koyduğundan bahsetmiyor, Yasemini intaharın eşiğinden kurtardı, karnındaki bebeğe sahip çikti, bunların karşiliğinda ise hiçbirşey istemedi. Gerçek sevgi böyle birşey. Ahmetin karşisinda böylesine diklenmesi de gene Yasemini korumak adına. Pastanede ne diyebilirdi, "evet Yasemin senin çocuğunu karnında taşiyor bende onu kurtarmak için onunla evlendim" mi deseydi yani. Tam tersine Ahmeti Yaseminden uzak tutmak, Yaseminin daha fazla acı çekmesini kendince önlemek adına Yasemini sahiplendi. Üstüne üstlük bunun için dayak bile yedi gene de gıkı çikmadı. Bu arada elbetteki yasemine karşi olan derin aşkı yüzünden belki fazla ileri gitti ama gerçekten çok zor bir durumdalar ve Necdetinde duyguları var. Ayrica Ahmet "onun tek aşkı benim" derken sinir oldum. Madem onun tek aşkısın o zaman öyle davransaydın sende. Gitmeseydin Amerikaya. Sahiplenseydin sevgilini.

mayıs
Şimdi aklıma geldi acabaAhmet Ayla ile Yasemine inat için mi evlenecek yoksa aralarında bir şey olupta evlenmek zorunda mı kalacak?

fundapehlivan
17-02-07, 01:23
necdet de o yumruğu fazlasıyla haketti..amma yüzsüzmüş be..ben kemküm eder falan demiştim ama adam resmen ahmete kafa tuttu..valla necdet karaktersiz bir karaktermiş bunu anladık...

Kesinlikle ama kesinlikle sana katılıyorum hem de sonuna kadar...
Ne güzel izah ettin...
Karaktersiz bir karakter...
Aynen öyle...
İnsan bir utanır, gözlerine bakamaz...
En azından aşkını kaybetmiş biri olarak saygı göstermesi gerekirdi.
Çocukluk arkadaşı olmasını hiççç hesaba katmıyorum...

asia
17-02-07, 01:24
Yok girmeyelim.Kaybedeceğimi biliyorum.:)
Off ya hayallenmeme de izin yok.
Ayla'ya ısınmaya çalışıyorum.Ama sizler izin vermiyorsunuz.:)
Yahu .. şurada hanım hanımcık beyaz döpyesiyle YASEMİN VAR..:img-wink:
Sen kalk, MRS. Adalaide kılıklı Ayla ya ısınmaya çalış...! çık çık.. vallahi tam mürebbiye olur.. Ayla dan..:img-hyste Adalaide demişken...:img-hyste

Billush
Yalnız dizinin başlangıç fragmanında Necdet'in öpmeye çalıştığı kız kim?

Yasemin...O halleri sanırım ileriki hallerini model göstermek amacıyla çekilmiş.İlk gelen resimlerde vardı.

Sinem90
ben defne sever değilim.sadece kızı tatlı buluyorum.:icon_whis evet sevim hata yapıyorsun diyecek.adım gibi eminim.ama ona laf yok.o ne derse desin...:img-in_lo

_Feliz_
17-02-07, 01:25
Yok ya Yasemini nasıl mutlu görebildiniz!!!
Kızın rengi uçmuş zoraki gülmeye çalışıyordu.
Hiç ama hiç mutlu değildi...
Bende beğenmedim Bereni ama bu kadar da değil...

Ahmet kadar üzgün değildi ama mutlu da değildi...

Yasemin'e gıcığı olmayanlardanım ben de. Ama bu bölüm gerçekten üzgün olduğuna inandıramadı beni. Gayet mutlu mesut bir hali vardı. Gülümsemeleri zoraki gelmedi bana.. Sanki Ahmet'le evleniyor gibi bir hali vardı. Tamam, büyükleri ikna etmek açısından gülümsemeliydi ama, bu gülümsemeler bana hiç zoraki gelmedi..

Cansel Elçin'e gelince, canlandırmamış, yaşamış sanki. Başka da bir şey demiyorum..

Ama bölümün geneli gerçekten muhteşemdi. Çekimler de harikaydı.. Oyuncuların yanında; ekibi de kutlamak lazım gerçekten..

defneee
bu bölüm çok güzeldi cansel özellikle harikaydı bu bölüm bence....yasemin ve necdetin nikahını görüp onlara seslendiği o çırpındığı an sonra en çokta necdete attığı o yumruk bu iki sahne süperdi....necdete kıl değilim ama keriman mevzusunda ahmete attığı yumruk yüzünden çok sinir olmuştum...ben hala ahmet ve aylanın bi ikili olacağına inanamıyorum yaseminede bayılmıyorum ama ayla yani neyse....

Billush
ben defne sever değilim.sadece kızı tatlı buluyorum.:icon_whis evet sevim hata yapıyorsun diyecek.adım gibi eminim.ama ona laf yok.o ne derse desin...:img-in_lo
Ayıp Sinem hem de çok ayıp.Senin bu yaptığını çifte standart denir.Nerede bu ülkede eşitlik özgürlük vardı hani nerede :img-hyste

eda_07
17-02-07, 01:27
Nerelerdesin EDACIM..
Kaç haftadır ?
bende bölümü beğendim.. ama reytingler yine ehh derecesinde olursa.. üzüleceğim.. nasıl insanlar gerçek oyunculuklara, kayıtsız kalabiliyorlar hayret bir durum..!

canımya bu aralar harıl harıl ders çalışıyorum yarın ehliyet için sınava giricem yatağa girdim bi türlü uyuyamadım ben buraya girip bişeyler yazmasam olmaz dedim aklım burda kalır trafik yerine aşk trafiğini karaları malum bu akşam ki bölüm de aşk trafiği birbirine girdi benimde uykum kaçtı

vega58
funda necdet karaktersiz fırsatçı ne yaptığını bilmeyen aşka saygısı olmayan biri..kim ne derse desin fikrimi değiştiremezz..bazı arkadaşlar bebeğe sahip çıktı falan diyor da yani bu adamın hiç mi beyni yok..yasemini her dediğini kabul etmek zorunda mı..yasemin kararın yanlış ahmetin çocuğu olduğunu bilmeye hakkı var diyemez mi..diyemez çünkü yardımsever değil fırsatçı..

dENİZZ

bende necdet'e çok şaşırdım senin gibi...bu kadarını beklemzdim ya...
(şiddete hayır tabi :img-wink: )ama insanda bu kadar kışkırtılmaz yahu...gel bana vur dedi resmen...
ya bu aceleyi aileler nasıl bu kadar çabuk kabullendiler anlamadım.hele yasemin'in ailesine daha çok şaşırdım.yasemin daha öğrenci,babasıda hapiste zaten...gideriz isteriz,hemende bi nikah yaparız oldu bitti.birinin durun yahu bi nişanlannın bekleyin ne aceleniz var desin diye bekledm ama kimse çıkmadı :img-hyste amma meraklılarmış evlendirmeye :img-hyste :img-hyste

Sinem90
höyt ona laf yok dedim.:img-in_lo ne yapsın ömrünün sonuna kadar ahmet öyle tek mi kalsın?o da evlenecek tabi.sonuçta şehvet sahibi bi insan...:img-hyste

posh
ben bu bölüm aylayı sevdim normalde hiç sevmezdim!!eğer ahmetin yasemini görmesini istemeseydi ayla adaya kadar gitmezdi defneyi düşündüğü için ahmeti piyese gitmesini söyledi..yasemine göre daha dik başlı en azından derdini anlatabiliyor yasemin gibi insanı çıldırtmıyor televizyon başında!!

bahar_can
17-02-07, 01:28

Sevgili asia Ayla'nın kompleksleri ve hırsları ve dik başlılığı ki ben ona gururlu demeyi daha uygun buluyorum olsa da; Ayla olaylara daha farklı pencerede bakan birisi olacak süreç içinde hele evlendikten sonra durumu kabul edecek... ve çok daha olumlu tavırlar sergileyecek bence... istiyorsan benimle de iddiaya girebilirsin:img-grin2

fundapehlivan
17-02-07, 01:28
Ben nedense Necdete hiç sinir olmadim. Belki bana kızacaksiniz ama yaptığı şeyden dolayı taktir ettim. Gerçek bir dost olarak böyle yapmaliydi. Kimse onun hayatını nasıl ortaya koyduğundan bahsetmiyor, Yasemini intaharın eşiğinden kurtardı, karnındaki bebeğe sahip çikti, bunların karşiliğinda ise hiçbirşey istemedi. Gerçek sevgi böyle birşey. Ahmetin karşisinda böylesine diklenmesi de gene Yasemini korumak adına. Pastanede ne diyebilirdi, "evet Yasemin senin çocuğunu karnında taşiyor bende onu kurtarmak için onunla evlendim" mi deseydi yani. Tam tersine Ahmeti Yaseminden uzak tutmak, Yaseminin daha fazla acı çekmesini kendince önlemek adına Yasemini sahiplendi. Üstüne üstlük bunun için dayak bile yedi gene de gıkı çikmadı. Bu arada elbetteki yasemine karşi olan derin aşkı yüzünden belki fazla ileri gitti ama gerçekten çok zor bir durumdalar ve Necdetinde duyguları var. Ayrica Ahmet "onun tek aşkı benim" derken sinir oldum. Madem onun tek aşkısın o zaman öyle davransaydın sende. Gitmeseydin Amerikaya. Sahiplenseydin sevgilini.

Ama arkadaşım bence çok ama çok yanlış düşünüyorsun.
Necdet iyiydi tabii ama sadece aşık olarak... Keşke bir dost olarak da iyi olabilseydi. yasemini koruyacağım diye baştan beri yapmadığı kalmadı ahmete!
Haksız yere yumruk atmalar ardından o benim karım diye diklenmeler. Ordaa yasemini korumaktan çok o benim demek istedi. Ben kazandım demek istedi bence... Hayır bebek için diyemezdi ama insan bir zor duruma düşer eyvah der... Arkadaşını sırtından vurmuş gibi oldu. Adam da tık yok!!

Ahmet konusunda çok ama çok haksızsın!!!
Söylediği doğru tek aşkı Yaseminin ayrıca onun kadar sevgilisine kim sahip çıkmış. Yapmadığı aklmadı yasemin için ve zevkinden de amerikada değildi. babası ölecek mi kalacak mı belli değil. ne yapacaktı yaseminin yanında kalıp annesine halasına kusura bakma sevgilimi kollamam lazım mı diyecekti??

Billush
17-02-07, 01:29
Ben Necdet konusunda asla böyle düşünmüyorum!Necdet'e karaktersiz denmesi çok ama çok saçma ve yersiz bir sıfatlandırma olur.Necdet o anda Ahmet'e sert davranmalı ve Yasemin konusunda umutlandırmamalıydı.Gerçek bir evlilik olmasa da artık keni soyadını taşıyor.Evlendikten sonra "Aa Ahmet geldin mi.İyi o zaman bak Yasemin senden hamile siz mutlu mesut yaşayın.Ben çekiliyorum." demeyecekti herhalde.Biraz sert oldu sözleri doğru ama o da insanın kalbine söz geçirememesindendir...Ben Necdet konusunda ağır eleştiriler yaptığınızı düşünüyorum.

fundapehlivan
17-02-07, 01:29
funda necdet karaktersiz fırsatçı ne yaptığını bilmeyen aşka saygısı olmayan biri..kim ne derse desin fikrimi değiştiremezz..bazı arkadaşlar bebeğe sahip çıktı falan diyor da yani bu adamın hiç mi beyni yok..yasemini her dediğini kabul etmek zorunda mı..yasemin kararın yanlış ahmetin çocuğu olduğunu bilmeye hakkı var diyemez mi..diyemez çünkü yardımsever değil fırsatçı..

Kesinlikle... Bebek için evlenmedi ki zaten Yaseminle evlenmek istediği için evlendi ve ileride aklına onunla karı koca olmak var...
kesinlikle masum değil...

averaj
17-02-07, 01:30
melalcim yaseminin kıyafetinin çok benzerini çgo da yurdanur giymişti...bu dizi için kullanılan bir çok mekan ve eşya çgo da kullanıldı zaten...ama ne yalan söyliyim çgo daha başkaydı tabi:img-blush

ve benim yorumum;

evet ahmet resmen dumur oldu...yasemin anlamsız biçimde mutlu görünüyordu...anlayan varsa bana da anlatsın:img-hyste necdet ise böyle olmalıydı bence...yasemin ahmetle olamayacağını söyleyince o da gerçeği söyleyemezdi artık...bir yalana ortaklık ediyor...arkasında durmak zorunda...ama keşke senaryo bu kadar türk filmi olmasaydı diyorum yine de...aylayı ise seviyorum ben...çok aklı başında...ahmet karalar bağladı ama herşeyden üstün olan ve düşünmesi gereken, ona muhtaç bir kardeşi var...gidip ahmeti alması çok yerindeydi...hayatta herşey aşk değil nihayetinde...

son olarak;

cansel bu bölüm daha iyiydi...
okan her bölüm zaten iyi...
beren için fikrim sabit...kötü...
engin şenkan, lale mansur beni benden alıyor zaten...

posh

bence çok haklısın eğer yasemine aşık olmasaydı evlenmek istermiydi acaba??madem arkadaş canlısı biri ahmet çocukluk arkadaşı değilmiydi??neden ahmetide düşünerek kabul etmedi!gerçek arkadaş yasemine bebeği ahmete söylemesini isterdi!!

vega58
valla açıkçası yasemin bu bölümdeki haliyle bi daha kendini bana sevdiremez..
melel ve sinem gibi nen de aylaya ısındım bu bölüm..tuttm kızı yani..ahmet mutsuz bir evlilik yapacak ama hep de yasemin çekilmezdi valla..

asia
17-02-07, 01:31
canımya bu aralar harıl harıl ders çalışıyorum yarın ehliyet için sınava giricem yatağa girdim bi türlü uyuyamadım ben buraya girip bişeyler yazmasam olmaz dedim aklım burda kalır trafik yerine aşk trafiğini karaları malum bu akşam ki bölüm de aşk trafiği birbirine girdi benimde uykum kaçtı
Vallahi zaten şurada Cumaları bir tek gelip bölüm yorumu yapıyoruz..
Kolay gelsin EDACIM, Bu arada, hazmedememeyi Ahmet iyi yansıttı..
kimse alınıp darılmasın..:img-yes: bazı yerlerde.. dizi başladığından beri abartılı buluyordum:img-wink:
Ama bu bölümde bazı bölümlerdeki gibi ...çok iyiydi.. :good:

Melal
17-02-07, 01:32
Sevgili asia Ayla'nın kompleksleri ve hırsları ve dik başlılığı ki ben ona gururlu demeyi daha uygun buluyorum olsa da; Ayla olaylara daha farklı pencerede bakan birisi olacak süreç içinde hele evlendikten sonra durumu kabul edecek... ve çok daha olumlu tavırlar sergileyecek bence... istiyorsan benimle de iddiaya girebilirsin:img-grin2

Sevgili Bahar'da benim gibi düşünüyor.
Ayla kapalı kutu bence Ahmet onu değiştirecek.
Ayla'da umutsuz bir şekilde Ahmet'i seviyor.
Ama karşıdan adım gelmeden asla bir adam atacak birisi değil.
Bahar_Can'ın dediği gibi gururlu bir kız hayatta herşeyi tek başına başarmış.
Böyle olması da normal:)

Billush
Nedense bazı arkadaşlar durumu Ahmet-Yasemin durumundan çıkartıp Cansel-Beren durumuna getiriyor gibi geliyor bana.Sanki biz Cansel'e eş beğeniyoruz gibi...Bilmem farkında mısınız ama sonuç olarak bu Yasemin-Ahmet aşkı...Yani ne bileyim sonuç olarak her şey onların şevresinde dönüyor.Yanlış açıdan değerlendirdiğinizi düşünüyorum.

fundapehlivan
Ben Necdet konusunda asla böyle düşünmüyorum!Necdet'e karaktersiz denmesi çok ama çok saçma ve yersiz bir sıfatlandırma olur.Necdet o anda Ahmet'e sert davranmalı ve Yasemin konusunda umutlandırmamalıydı.Gerçek bir evlilik olmasa da artık keni soyadını taşıyor.Evlendikten sonra "Aa Ahmet geldin mi.İyi o zaman bak Yasemin senden hamile siz mutlu mesut yaşayın.Ben çekiliyorum." demeyecekti herhalde.Biraz sert oldu sözleri doğru ama o da insanın kalbine söz geçirememesindendir...Ben Necdet konusunda ağır eleştiriler yaptığınızı düşünüyorum.

Billurcum necdet tabii ki öyle demeyecekti ama insan bir gözlerini kaçırır, eyvah der... Ne diyeceğim, nasıl yüzüne bakacağım der...
Ayrıca dediğim gibi karşısında ki hiç tanımadığı biri bile olsa aşkını kaybetmiş bir adama saygıdan öyle kouşmamalıydı. Resmen Ahmete acı çektirmek istedi, yarasına tuz bastı...
Karaktersiz mi bilemem ama duygusuz olduğu ve çok bencil olduğu kesin!

_Feliz_
17-02-07, 01:33

Bilmiyorum haklı çıkar mıyım ama, bana da tam tersi olacakmış gibi geliyor. Evlendikten sonra; Ahmet'le ilgili paranoyak hallere girecekmiş gibi geliyor. O potansiyel onda mevcut sanki..

vega58
17-02-07, 01:33
billur pastaneden önce ta başından yaseminin fikrine karşı çıksaydı ben de ona karaktersiz demezdim valla..tabi o saaten sonra diyemez ama en başta evlenelim demek yerine yasemini sarsıp doğru yola gösterebilirdi...ama o ne yaptı böyle bir fırsat bir daha ne zaman karşıma çıkacak deyip hemen evlenme teklif etti...

Sinem90
17-02-07, 01:34
billur sen zaten benim ahmet&yasemin aşkını sevmediğimi biliyorsun.:icon_whis cansel-beren durumu yok yani...:icon_whis

esmerseker
17-02-07, 01:34

Ahmetin bunu bilmesi neyi değiştirecek? Yok ben senin fikrini falan değiştirmeye çalişmiyorum kesinlikle saygim var ama Ahmetin bunu ögrenmesi herşeyi daha kötü yapmaz mi, sonuçta onlar evlenme kararini alip hatta imzayi atarken bile Ahmetin Kayseriye geldiğinden habersizlerdi. Aileler ne olacak, Yasemin nasil bir duruma düşecek? ayrica Yasemin kendi ağziyla söylemedimi biz artik bu kadar şey yaşandiktan sonra bunlarin üzerine mutluluk inşa edemeyiz diye. Mutlı olabilirlermiydi sahiden.
Necdet daha ne desin ki bunun üstüne. O da yasemini seviyor ve günün birinde buna karşilik alacağini düşünüyorsa bunda ne kötülük var sizde hemen çocuğu firsatçiya çikardiniz :img-tomat :))

asia
17-02-07, 01:35
Sevgili Bahar_can.. olur elbette iddiaya varım..:img-wink:
Gururlu diyorsun ama canım.. pastane sahnesinde nasılda Yasemin ler zora düştüklerinde nasıl onu ezmeye çalıştığını bir hatırla..
Gururlu olmak tabii iyi hoş.. ama ben ona kabalık diyebiliyorum malesef.. yani Ayla nın zor durumdaki bir arkadaşına o şekildeki tavrı mesela.. asla gurur değil bana göre.. kabalık gibi..:img-yes:
ama yinede iddiaya girelim bakalım.. peki nesine..:img-wink:

yasemin_lizz
Bence Necdet Yasemin'e aşık olmasaydı ve onu gerçekten arkadaşı olarak görseydi asla Yasemin ile evlenmezdi...Yani o bu iyiliği hayrına yapmıyor ama saf kızımız Yasemin Necdet'in kendisine aşık olduğunu hala göremedi.

eda_07

iddiaya girecekseniz ben asiaya oynuyorum bence hem necdet hemde ayla çok değişecekler
bide dizinin tanıtım fragmanında ahmetle yasemin dans ediyorlar ahmetin saçları yetmişli yılların saçmodeli hemide
bide neyi merak ediyorum yaseminin çocuğu olunca yıl atlayacak çocuk büyümüş olacak kan çekerya ahmetle küçük ahmet birbirlerini çok severler küçük ahmet büyük ahmete ben sizi çok sevdim size baba diyebilirmiyim :img-hyste :img-hyste

Billush
17-02-07, 01:36
Sözüm sana değilim Sinem'ciğim seni biliyorum ben :)
vega58 mesajında tek anlamadığım nokta ;en başta evlenelim demek yerine yasemini sarsıp doğru yola gösterebilirdi... acaba bu cümlede doğru yoldan kastın nedir?Kız hamile aldıramıyor çünkü kıyamıyor başka nasıl bir yol bulabilirdi acaba?

fundapehlivan
17-02-07, 01:37
iddiaya girecekseniz ben asiaya oynuyorum bence hem necdet hemde ayla çok değişecekler
bide dizinin tanıtım fragmanında ahmetle yasemin dans ediyorlar ahmetin saçları yetmişli yılların saçmodeli hemide
bide neyi merak ediyorum yaseminin çocuğu olunca yıl atlayacak çocuk büyümüş olacak kan çekerya ahmetle küçük ahmet birbirlerini çok severler küçük ahmet büyük ahmete ben sizi çok sevdim size baba diyebilirmiyim :img-hyste :img-hyste

Ya ben kızı olsun istiyorum inşallah kızı olur...
Valla size baba diyebilir miyim diyemez necdetten dolayı ama size çok ısındım diyebilir... Kan çeker ya o açıdan...

şairim
17-02-07, 01:37

Burada kimse Necdet'in yaptığı fedakarlığı tartışmıyor ki zaten.Ahmet'in damarına basarcasına yaptığı konuşmalar masaya yatırılıyor.Sonuçta sadece Yasemin değil,Ahmet de onun en yakın arkadaşıydı.Daha anlayışlı davranmalıydı.

posh
17-02-07, 01:38
eğer necdet yasemini plotonik aşkından çok dostu olarak görseydi evlenmekten başka çareler bulabilirdi sonuçta ahmette arkadaşı değilmi?pastaneye geldiğindeki tavırları zaten iyice bitirdi olayı gerçekten sessiz kalabilirdi veya seviyorum ben diyebilirdi sadece ama ahmete"hayal dünyasında yaşama artık,o benim karım"derse ben fırsatçı olark düşünürüm!!

asia
Bilmiyorum haklı çıkar mıyım ama, bana da tam tersi olacakmış gibi geliyor. Evlendikten sonra; Ahmet'le ilgili paranoyak hallere girecekmiş gibi geliyor. O potansiyel onda mevcut sanki..
Evet benim düşüncemden birisi daha var.. evet size katılıyorum..
İleriki bölümlerde iyice paranoyaklaşacak..
BİRDE EVLİLKİLERİ BİR ÇOCUKLA TAÇLANMAYINCA Siz O ZAMAN GÖRÜN AYLA YI DİYORUM..:img-wink: :img-yes:

fundapehlivan
vega58 mesajında tek anlamadığım nokta ;en başta evlenelim demek yerine yasemini sarsıp doğru yola gösterebilirdi... acaba bu cümlede doğru yoldan kastın nedir?Kız hamile aldıramıyor çünkü kıyamıyor başka nasıl bir yol bulabilirdi acaba?

Vega ahmete haber vermesi gerektiğini söylüyor sanırım orada... Yani ahmetin peşine düş ara... Ona haber ver buna hakkı var. Her şeyi yoluna koyabilirisniz filan demesini bekledi sanırım necdetten...
Yani tek doğru yolda buydu zaten...

Melal
Asia Abla'cım Ayla'nın pastanede yaptığı belki biraz kabalıktı.
Ama daha çok Ahmet'e olan aşkındadı.
Ahmet'in Yasemin'e olan duygularını biliyor.
Ve onu ezmek istedi.Ama sonra kendisi de pişman oldu.
Ayla hiçbir zaman aşık olmamış.Sanırım onuda delice seven birisi olmamış.
Ahmet asla Yasemin'e olan aşkını,Yasemin'i unutmayacak.
Ama Ayla'dan hoşlanabilir.Onunla yeni bir hayat kurmak isteyecektir.
Ve belki ilk başlarda Ayla bu sebeple değişecektir diye düşünüyorum.
Allahım uzun uzun Ayla'yı yazdığıma inanamıyorum.
Biri bana şaka desin.):)

Sinem90
17-02-07, 01:39
evet funda kesin kan çeker.hehe:img-hyste bence erkek olacak bebiş...:img-hyste evet başka yolu yoktu ama ahmeti kılpayı kaçırmasıda iyice saf durumuna düşürdü onu.:img-yes: baştan yapmayacaktı hata.:icon_whis

ezgo
Diziyi izlerken bir ara kendimi kaybetmiş buldum.....Kendimi bir dinleyim dedim ki ağzımdan "hadi artık bitsin şu nikah....allaaah ahmete bak gene buldu yasemini....yasemin sakın bakma pencereye........hah, ahmet valla sıyırdı da geçti yasemini........oh be sonunda nikahta bitti....." gibi cümleler çıkıyor.

Tamam kızım Ezgi bu gecelik yeter sana bu kadarı dedim ama dayanamayıp tekrar açtım tv yi.Malum ayrılmak mümkün mü?Sonra da başladım yavaş yavaş söylenmeye.......

Ama genel olarak güzelbir bölümdü.Gerçi böyle neler olacağını bilerek izlemek de sıkıyor insanı aslında.Neyse gene de şu önümüzdeki 3-4 bölüm yeni gelişmelere gebe...Hadi hayırlısı........Hepimize.........

vega58

tabiki ahmet bir çocuğumuz olacak deyip dürüst davranması gerekirdi..ahmetle birlikte düşünmeleri gerekirdi ne yapacaklarını necdetle değil...
allah allah işi diziden çıkarıp gerçek gibi düşünmeye başladık farkındaysanız..yani sonuçta senaryo değişmeyecek ama necdetin yaptığını fırsatçılık olarak görüyorum..ama zaten suçun büyüğü yaseminde..
ayrıca hayal dünyasında yüzen de ahmet değil necdet bence...

Gülcan
Yine cok cok güzel bir bölümdü, bütün oyuncular harika bir performans sergilediler yine. Özellikle Ahmet ve Necdet harikaydi :good:
Riza Beyin beklenmedik ziyarete sevinmesi beni cok duygulandirdi, Sevketi Beyin iyilesmesine sevindim. Laleye hak verdim aslinda, tabiki abisinin iyiligini düsünüyor, Yasemini en iyi o taniyor, Ahmete olan o büyük aski biliyor, ve simdide abisini kullandigini düsünüyor. Ki buda bebek haberini duyunca degisti, herhalde kabullendi bu evliligi.
Necdete üzülüyorum acikcasi, evet Yaseminin ona asik olmadigini biliyor ama yinede üzgün, nasil yan odadayken eliyle duvari oksadi öyle :icon_sorr
Ahmete cok agladim, bi yandan üzüntüsü caresizligi, diger yandan Agla yarali kalbim sarkisi :icon_sorr benim bittigim andir :icon_sorr
Malesef atv avrupa yine yapti yapacagini ve en önemli sahneyi, nikah sahnesini ve Ahmetin onlari gördügü sahneyi kestiler. Yani göremedim oralari :icon_sorr Ama kol dügmelerini attigi sahneyi görünce,Nikah sahnesinde nasildi diye düsünmek zor olmadi benim icin. Cok üzgün cok.
Ahmet Necdet tartismasinada üzüldüm, Yasemin hanim birsey yokmus gibi etrafina gülücükler atiyor, ama iki iyi arkadasta onun yüzünden kavga ediyor. Sevmiyorum yasemini nedense :sad53:

idilLAMİN
17-02-07, 01:40
bu bölüm muhteşemdi.cansel elçin gerçekten oyunculuğunu konuşturmuş.gerçekten sanki rol değilde yaşamış o anları öle hisettirdi bana.ahmetin necdetle gidip konuşması ve son çırpınışları sonra olayı kaldıramaması necdete yumruk atması beni gerçekten çok üzdü.ahmet bu kadarını hak etmemeşti.necdeti fırsatçı olarakta görmüyorum ayrıca arkadaşlar.o kendi ve yaseminin durumu için en uygun davranışta bulunduğunu düşünüyorum.bence evlenmesi taktir edilecek bişiy diye düşünüyorum.kendi fikrim tabi.biz böle ahmetle yaseminin aşk dolu bakışmalarını izlicez diye düşünüyorum bu aralar.son sahnede gerçekten iç acıtan bir sahneydi.kesin arkadan necdet çıkıp gelicek ve konuşamicaklar gibi geliyo.kısaca bu bölüm muhteşemdi.

Melal
BİRDE EVLİLKİLERİ BİR ÇOCUKLA TAÇLANMAYINCA Siz O ZAMAN GÖRÜN AYLA YI DİYORUM..:img-wink: :img-yes:

Çocukları olmayınca Ayla kesin bunun bunalımı yaşayacaktır.
Ama burada Ahmet'in tutumu da önemli Ayla'ya iyi davranırsa kızcağız bundan az yarayla kurtulur.
Ama Ahmet Ayla'yı üzerse kırıcı davranırsa bu kızın kalbinde kapanması imkansız yaralar açar.

posh
Bence Necdet Yasemin'e aşık olmasaydı ve onu gerçekten arkadaşı olarak görseydi asla Yasemin ile evlenmezdi...Yani o bu iyiliği hayrına yapmıyor ama saf kızımız Yasemin Necdet'in kendisine aşık olduğunu hala göremedi.
benim hayret ettiğim bir diğer noktada bu!bu kadarda saf olunmaz canım ahmet bile anladı yasemin anlayamadı eskiden beri kendine aşık olduğunu!!

Billush
Burada kimse Necdet'in yaptığı fedakarlığı tartışmıyor ki zaten.Ahmet'in damarına basarcasına yaptığı konuşmalar masaya yatırılıyor.Sonuçta sadece Yasemin değil,Ahmet de onun en yakın arkadaşıydı.Daha anlayışlı davranmalıydı.
Necdet'in yaptığı fedarkarlıkların tartışılmadığının farkındayım zaten.Fakat pastanedeki tutumu yüzünden kişiliksiz gibi bir sıfatı hak ettiğini düşünmüyorum.Yasemin'le bir yalana ortak oldular ve o bu yalanı sürdürmeye mecbur.İstiyor muydu?Evet!Ayrıca Ahmet'le Necdet'in dostluklarının bozulması yeni bir şey değil ki...Kaç bölüm önce olan bir şey.İki dost değil iki kardeş de olsa aynı kadına aşık olduktan sonra tanımazlar birbirlerini...

fundapehlivan
17-02-07, 01:42
Vegacım ya bak yine oturtnuşsun yerine... Harikasın...

Ahmetin söylediği gerçekti yani hayatının tek aşkının ahmet olacağı gerçeği...
Ama zavallı necdet ileride kendisini sever diye boş hayaller kuruyor.
keşke her şey o imza ile bitseydi... Ama bitmiyor...
Sadece imza ile karı koca olunmuyor...

narcissa
Harika bir bölümdü ya... Bu dizi her bölüm böyle bağırta bağırta ağlatmak zorunda mı? Ahmet'in o hallerine zırladım resmen. Televizyona girip sarılmak istedim adama. Bölüm müthişti. Cansel'in oyunculuğu müthişti. Dizi zaten müthiş. Tam yol ileri Hatırla Sevgili!:img-yes:

Melal
Bahar_can'cım napıyoruz.
Asia Ablam ile iddiaya giriyormuyuz.
Bak eminsin değil mi Ayla konusunda sonra yandı gülüm keten helva olmasın durumumuz.:)

asia
17-02-07, 01:43
Asia Abla'cım Ayla'nın pastanede yaptığı belki biraz kabalıktı.
Ama daha çok Ahmet'e olan aşkındadı.
Ahmet'in Yasemin'e olan duygularını biliyor.
Ve onu ezmek istedi.Ama sonra kendisi de pişman oldu.
Ayla hiçbir zaman aşık olmamış.Sanırım onuda delice seven birisi olmamış.
Ahmet asla Yasemin'e olan aşkını,Yasemin'i unutmayacak.
Ama Ayla'dan hoşlanabilir.Onunla yeni bir hayat kurmak isteyecektir.
Ve belki ilk başlarda Ayla bu sebeple değişecektir diye düşünüyorum.
Allahım uzun uzun Ayla'yı yazdığıma inanamıyorum.
Biri bana şaka desin.):)
Melalcim ablacım,
Bende inanamıyorum.. biz nasıl bu hale geldik..:img-hyste
AYLA YI TARTŞIYORUZ..
Hem iddiaya girdik bile Baharcan ile..
EDA DA BİZDEN.. SENDE KARAR VER.. AYLA PARANOYAKLAŞAŞCAKMI.. YOKSA.. HALİS MUNİS AHMETİN GÖZLERİNİN İÇİNEMİ BAKACAK.. BÖYLE UZUN UZUN..:img-hyste

_Feliz_

Açıkçası ben de damarına basmak yerine, ona daha anlayışlı davranacağını düşünmüştüm. Özellikle de hapishanede peşinden gidince.. İlk etapta ben de gayet saf duygularla, arkadaşına yardım etme çabasında olduğunu düşünmüştüm ama, bu bölümde gördük. Tabi ki kolay değil ama, zaten yıkılmış bir insanı daha da fazla yıkmak çok da doğru değildi arkadaşlar.. (Sanki gerçek kişilerden bahsetmiş gibi oldum ama:))

esmerseker
Ama arkadaşım bence çok ama çok yanlış düşünüyorsun.
Necdet iyiydi tabii ama sadece aşık olarak... Keşke bir dost olarak da iyi olabilseydi. yasemini koruyacağım diye baştan beri yapmadığı kalmadı ahmete!
Haksız yere yumruk atmalar ardından o benim karım diye diklenmeler. Ordaa yasemini korumaktan çok o benim demek istedi. Ben kazandım demek istedi bence... Hayır bebek için diyemezdi ama insan bir zor duruma düşer eyvah der... Arkadaşını sırtından vurmuş gibi oldu. Adam da tık yok!!

Ahmet konusunda çok ama çok haksızsın!!!
Söylediği doğru tek aşkı Yaseminin ayrıca onun kadar sevgilisine kim sahip çıkmış. Yapmadığı aklmadı yasemin için ve zevkinden de amerikada değildi. babası ölecek mi kalacak mı belli değil. ne yapacaktı yaseminin yanında kalıp annesine halasına kusura bakma sevgilimi kollamam lazım mı diyecekti??

Ama ilk yumruk attiğinda Ahmet te hiçbirşey anlatmamıştı necdete yasemin de küsmüştü Ahmetle ayrilmişlardi, sonradan gitti özür diledi efendi gibi.
Bence bu bölümde Ahmet e o benim karım oldu derken o artik benim oldu sen avucunu yala gibi değil de gerçek olan bu artik bununla yaşamayi bir an önce ögren anlaminda konuştu. Zaten hayal dünyasından çık demesinin sebebi de buydu.
Ama tamam biraz anlayışsız davranmiş olabilir ama o da seviyor sonuçta. O da insan, bir yerden sonra o da duygusal davranıyor ister istemez. Kim olsa böyle yapardı.
Amerikaya gitmesi de elbette önemliydi, ama olaylar biraz onnkarın dışında gelişti işte napalim. Konuşabilseler herhalde en başindan böyle olmayacakti olaylar. Yanlız günün birinde annesi o mektubu verecek yasemine, ahmetin annesi de yaptiği bu kalleşliği itiraf edecek herhalde. :sad53: iş işten geçmiş olmazsa...

fundapehlivan
Necdet'in yaptığı fedarkarlıkların tartışılmadığının farkındayım zaten.Fakat pastanedeki tutumu yüzünden kişiliksiz gibi bir sıfatı hak ettiğini düşünmüyorum.Yasemin'le bir yalana ortak oldular ve o bu yalanı sürdürmeye mecbur.İstiyor muydu?Evet!Ayrıca Ahmet'le Necdet'in dostluklarının bozulması yeni bir şey değil ki...Kaç bölüm önce olan bir şey.İki dost değil iki kardeş de olsa aynı kadına aşık olduktan sonra tanımazlar birbirlerini...

Tamam yalanı sürdürür ama diyorum ya konuşma tarzı bakışları çok ama çok kötüydü. Öyle mi konuşmak zorundaydı, o kadar ağır mı sözler söylemeliydi...
Resmen düşmanı ilan etti Ahmeti...
Yani düşmanım olsa o derece perişan olmuş birine bunu yapmam ya!! Acırım en azından... Üzülürüm...

Billush
17-02-07, 01:44
Vega ahmete haber vermesi gerektiğini söylüyor sanırım orada... Yani ahmetin peşine düş ara... Ona haber ver buna hakkı var. Her şeyi yoluna koyabilirisniz filan demesini bekledi sanırım necdetten...
Yani tek doğru yolda buydu zaten...

Ama şimdi her şeyi gerçek mantık çerçevesinde düşünürsek işimiz iş.Bu bir senaryo.Uzun süreli bir ayrılık gerekiyordu.Bu da Ahmet'in Amerika'ya gitmesiyle sağlandı.Kimse Ahmet'in bu kadar çabuk döneceğini tahmin etmiyordu.Etse Yasemin eder ve Necdet'le evlenmezdi zaten.Hem olanlardan sonra bir araya gelmemiz artık imkansız diye Yasemin'di.Sonuç olarak Necdet arasa da ya da ara dese de değişen bir şey olmayacak tek çıkış bu nikah olacaktı.Bunlar sadece süreci uzatacaktı ama o kadar zaman yoktu canım...

Melal
17-02-07, 01:44
Melalcim ablacım,
AYLA YI TARTŞIYORUZ..
EDA DA BİZDEN.. SENDE KARAR VER.. AYLA PARANOYAKLAŞAŞCAKMI.. YOKSA.. HALİS MUNİS AHMETİN GÖZLERİNİN İÇİNEMİ BAKACAK.. BÖYLE UZUN UZUN..:img-hyste

Valla önce öylee gözlerinin içine bakan muhlis bir kız olacak.
Ama çocuk meselesindne sonra ne olur bilemeyeceğim.
Siz nesine iddiaya girdiniz.
İddiayı bileyim de bende ona göre yerimi seçeyim.:):)

Sinem90
17-02-07, 01:45
vay be melal senden bunları duyacağımı hiç tahmin etmezdim.büyüksün kanka...:img-hyste evet necdet hata etti.tehlikeli sularda yüziiiyyy o...:img-hyste

bahar_can
Sevgili Bahar_can.. olur elbette iddiaya varım..:img-wink:
Gururlu diyorsun ama canım.. pastane sahnesinde nasılda Yasemin ler zora düştüklerinde nasıl onu ezmeye çalıştığını bir hatırla..
Gururlu olmak tabii iyi hoş.. ama ben ona kabalık diyebiliyorum malesef.. yani Ayla nın zor durumdaki bir arkadaşına o şekildeki tavrı mesela.. asla gurur değil bana göre.. kabalık gibi..:img-yes:
ama yinede iddiaya girelim bakalım.. peki nesine..:img-wink:

Sevgili asia zaten özellikle süreç içinde daha farklı bir pencerede bakacağını belirttim.
Yoksulluğu onda bir eziklik yaratmış doğru ama onu gurur olarak gösteriyor.
Eğer o yalnızca bir şeyleri "elde etmek" (para ve aşk ) gibi bir derdi olsaydı lotodan para çıktığında çok çok farklı bir durum sergilemesi gerekirdi ama onun umrunda bile değildi nerdeyse...
Yasemin'e karşı yaptığı tavır tek kelimeyle aşağılamaktı... ama kıskançlığından kaynaklı yalnızca ve bence kesinlikle ondan özürdileyecek isterse on yıl geçsin...
Farklı bir pencereden kast ettiğim dönemin getirdiği siyasi düşünceye yatkın olan kişi şu anda yalnızca O bence ve o düşünce de olan birisi tamamiyle yok olur pürü pak olur demiyorum ama mantığını kullanarak kendini doğru yöne kanalize eder...
Ve bence olaylara sınıfsal bakmasının ilk sinyalini hizmetçinin neden masaya oturmadığını sormasıyla verdi...
Evet formumuzun ilk "bahis" oynuyoruz... peki neyin üzerine oynuyoruz?:img-hyste

eda_07
belkide ahmet ayla ile evlenince yurt dışına gidecekler zaman atlaması oluncada geri gelirler
ve yaseminin çocuğu olduğunu bilmeden karşılaşırlar sohbet falan ısınmalar...
bide merak ettiğim küçük kızlar büyüyünce kimler oynayacak deniz berk hakmandır onu biliyoruzda kızları çok merak ediyorum

dENİZZ
valla ben necdet yasemin çiftini birbirine çok yakıştırdım...ikiside oyun oynamayı çok iyi beceriyorlar.
necdet'in bu durumu fırsat olarak gördüğü konusnda bende arkadaşlara katılıyorum.ya ortada bir çocuk var...onun üzerinden yalan kurulur mu?şaka değil yani bu...hiç olmazsa Necdet'in Ahmet'e ulaşmaya çalışma gibi bir çabasınıda görmedik.tamam uzaktaydı ama hiç olmazsa denemeliydi bunu..madem yasemin'i bu kadar çok düşünüyor.
ayrıca Ahmet'e karşı diklenmeside üstünlük bende gibi bir tavırdı...Ahmet'te kesin orda o itiraf akşamını düşündü,zaten düşününce Necdet'in onu sevdiği açıkça ortada...

bu çiftimiz çok yakıştılar hiç ayrılmasınlar :img-hyste :img-hyste Ahmet'e de Ayla demek zorundayım galiba...ben pek ısınamadım ona ama :icon_whis

*~*RaiNBoW*~*
Ya ben bu bölümü geçtim hala takıldığım nokta Yasemin'in, Necdet'in ona olan duygularını anlayamaması...Ya bir insan bu kadar mı saf olur ne diyeyim daha.Pes!Uçurumdan kurtardığı an onsuz olamayacağını söyledi Necdet,ama Yasemin bu anlamadı. :s

Bir de Ayla'ya olan gıcıklığım daha bir arttı bu bölüm,antiliğim tavan yaptı..Özellikle de "iyi misin Ahmet,hasta mısın,başın ağrıyorsa ilaç verebilirim" diye saymasına gıcık oldum,iyi ki tıp okuyor aa..Ahmet de dayanamadı,2 dk. dayanamayan insan yıllar boyu nasıl katlanacak bu kıza :)

Billush
17-02-07, 01:46
tabiki ahmet bir çocuğumuz olacak deyip dürüst davranması gerekirdi..ahmetle birlikte düşünmeleri gerekirdi ne yapacaklarını necdetle değil...
allah allah işi diziden çıkarıp gerçek gibi düşünmeye başladık farkındaysanız..yani sonuçta senaryo değişmeyecek ama necdetin yaptığını fırsatçılık olarak görüyorum..ama zaten suçun büyüğü yaseminde..
ayrıca hayal dünyasında yüzen de ahmet değil necdet bence...

Yanlış hatırlamıyorsam (-ki yanlışsam beni düzelt lütfen) o sahnede daha o kadar zaman geçmemişti.Yani nikahtan sonra Necdet ve Yasemin'lerin İstanbul'a varışlarından bir gün sonraydı.Bir gün içinde öyle bir laf ederse çocuğun kendisinden olduğunu anlardı Ahmet.Zaman geçmesi ondan sonra oldu.Ahmet o olaydan sonra adada yaşamaya başladı filan.Umarım hatalı değilimdir...

Melal
17-02-07, 01:47
Tamam yalanı sürdürür ama diyorum ya konuşma tarzı bakışları çok ama çok kötüydü. Öyle mi konuşmak zorundaydı, o kadar ağır mı sözler söylemeliydi...
Resmen düşmanı ilan etti Ahmeti...
Yani düşmanım olsa o derece perişan olmuş birine bunu yapmam ya!! Acırım en azından... Üzülürüm...

Necdet'in Ahmet'e dediklerine kızdım.
Hapishanede nedne arkasından koştu.
Sanki diyecek sözü varmış gibi valla o yumruğu hak etti.
Ama Ahmet'i en acıtacak sözü üstüne basa bana söylediği Yasemin benim karım demesiydi.
Bebek olayı ortaya çıkınca Ahmet yıkılacak.
Ve teselliyi Ayla'da arayacak.Ayla zaten aşık Ahmet'e belki bir süre avutacak onu ama Ahmet asla Yasemin'i unutmayacak.
Ya düşünüyorum da bu olay gerçek hayatta olsa kendimi Ahmet'in yerine koyuyorum.Bir 15 sene sonra mesela bir çocuğum olduğunu öğrensem.
Yasemin'i vururum heralde sen nasıl bunu bende saklarsın diye:img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
Ama şimdi her şeyi gerçek mantık çerçevesinde düşünürsek işimiz iş.Bu bir senaryo.Uzun süreli bir ayrılık gerekiyordu.Bu da Ahmet'in Amerika'ya gitmesiyle sağlandı.Kimse Ahmet'in bu kadar çabuk döneceğini tahmin etmiyordu.Etse Yasemin eder ve Necdet'le evlenmezdi zaten.Hem olanlardan sonra bir araya gelmemiz artık imkansız diye Yasemin'di.Sonuç olarak Necdet arasa da ya da ara dese de değişen bir şey olmayacak tek çıkış bu nikah olacaktı.Bunlar sadece süreci uzatacaktı ama o kadar zaman yoktu canım...

Ya zaten ayırmak istediler ve saçma olsa da böyle bir yol izlediler maalesef...
Ama bence Ahmet yaseminin kararını değiştirebilirdi. Yani zamanı olsaydı...
Yapabilirdi bir şeyler... Yasemin de çok seviyor çünkü...
Off ya o telefon görüşmesi aklıma geldi...
Ahmetin yasemin diye haykırışı...
Çok etkilendim ben o sahneden... Beren orada duygularını hiçç gösterememesine rağmen...

_Feliz_

evet bu şimdi siz söyleyince daha da aklıma yattı.. Bir de çocuk olmama olayı var arkadaşlar.. Bir düşünün derim.. Normal şartllarda belki dediğiniz olabilirdi, ama çocukları olmayacak. Yasemin'in çocuğu var, Ayla oradan ilk paranoyaklığını yaşayacak. Ben de asia hanım gibi, pastane olayını hatırlatırım.. Ayrıca Ahmet'in ailesi de bir torun isteyecekler doğal olarak, o da stres yaratacak Ayla'nın üzerinde.. Bir de Ahmet'i düşünceli falan görürse varın siz düşünün asabiyeti.. Bilemiyorum fikrim aklıma daha da çok yattı :icon_whis

Billush
17-02-07, 01:48
Ya ben bu bölümü geçtim hala takıldığım nokta Yasemin'in, Necdet'in ona olan duygularını anlayamaması...Ya bir insan bu kadar mı saf olur ne diyeyim daha.Pes!Uçurumdan kurtardığı an onsuz olamayacağını söyledi Necdet,ama Yasemin bu anlamadı. :s

Bir de Ayla'ya olan gıcıklığım daha bir arttı bu bölüm,antiliğim tavan yaptı..Özellikle de "iyi misin Ahmet,hasta mısın,başın ağrıyorsa ilaç verebilirim" diye saymasına gıcık oldum,iyi ki tıp okuyor aa..Ahmet de dayanamadı,2 dk. dayanamayan insan yıllar boyu nasıl katlanacak bu kıza :)

Renginciğim bölümün başında Ayla'yla kahve içtikleri bir sahne vardı.Böyle iki ayrı koltukta...Koltukların ayrı olmasının dışında ikisi çok farklılar.Aklımdan geçen tek şey "Bunlar mı ileride karı-koca olacak?" oldu.Uymuyorlar bence bir kere...

merhem
17-02-07, 01:49
Yine abartilmis ve yine hakaretler havada ucuyor anlasilan..
Necdet yasemini dostu olarak gormuyor, boyle gormek mecburiyetinde yani dostmus gibi davranmak mecburiyetinde.
Ahmet suclu degil, ama ahmet suclu durumda, Neden, Anneler yuzunden, isin gercek yanini ne yasemin nede Necdet biliyor..
Onlara gore yasemin gitti gorusmeye ama ahmet gorusmek istemedi..
At gozu ile bakilmamali olaylara herzaman, Herkezin gozu ile bakilmali kendinisi sadece Ahmet degil, Necdet yerinede koyup dusunulmeli, Hakaret etmeden once..
Ben necdetciyim, ama Ahmet icinde uzuluyorum ki ilk yorumumda belirtmistim Ahmet icin nekadar uzuldugumu..
Ahmet asiksa Necdette asik, oda aci cekiyor ve daha cok aci cekecek, ki cektide, Ahmet ve yasemin laylaylom orda burda gonul eglendirirken oda cok aci cekti, O yasemini yillardir seviyor ve zarar gormesini istemiyor.

Billush
Ya zaten ayırmak istediler ve saçma olsa da böyle bir yol izlediler maalesef...
Ama bence Ahmet yaseminin kararını değiştirebilirdi. Yani zamanı olsaydı...
Yapabilirdi bir şeyler... Yasemin de çok seviyor çünkü...
Off ya o telefon görüşmesi aklıma geldi...
Ahmetin yasemin diye haykırışı...
Çok etkilendim ben o sahneden... Beren orada duygularını hiçç gösterememesine rağmen...
Türk filmi versiyonu yaptılar.O çok doğru.Ama bu durumda suçlanacak kişi Necdet karakteri değildir diyorum ben hala...
Canım o sahnede bende özellikle yine Cansel'in oyunculuğuna bittim.Bu bölüm muhteşemdi zaten.O kadar gerçekçiydi ki...Hele son sahnede bakışı bitirdi beni:img-in_lo

Melal
Sinem'cim sende var mısın iddiaya Bahar_can ve ben Ayla değişecek diyoruz.
Asia abla ve eda hayır diyor.Kompleksi bir kız diyorlar.
Sen nerdensin.

Bahar_can'cım nesine girsek acaba mesela iddiayı kaybedersek.
Duruma uygun bir imza kullanabiliriz.
Biz ne halt ettik.
Bu iddiaya girdik.
Ah Ayla yakın bizi
Rezil rüsva ettin bizi:):)

Senin aklına neler geliyor.:)

fundapehlivan
17-02-07, 01:50
Melalcim sana katılıyorum...
Yasemini zaten affetmez evlendi diye... hadi onu affetti, zaten necdetle beraber olmayacak, bu da karı koca olmadıklarını gösterir... Hafifletici sebep:img-hyste
Bu sefer de çocuk var. O nasıl affedilir... Çok ama çok zor...

Billush
aman sanki yaseminle ahmet çok uyumlular billur.peh :icon_whis

Emin ol Ayla'yla Ahmet'ten 10 kat daha uyumlular.En azından geçmişten gelen bir dostlukları var.Oturup iki kelime konuşabiliyorlar.Ayla'yla Ahmet'te o da yok...

Sinem90
tamam bende varım melal. :) ayla neden değişsinki.arada yaseminden kıskanabilir ama ahmeti seviyor o.onu üzmez...:img-blush aman billur nerde var geçmişten gelen dostlukları?haha:img-hyste

asia
Sevgili asia zaten özellikle süreç içinde daha farklı bir pencerede bakacağını belirttim.
Yoksulluğu onda bir eziklik yaratmış doğru ama onu gurur olarak gösteriyor.
Eğer o yalnızca bir şeyleri "elde etmek" (para ve aşk ) gibi bir derdi olsaydı lotodan para çıktığında çok çok farklı bir durum sergilemesi gerekirdi ama onun umrunda bile değildi nerdeyse...
Yasemin'e karşı yaptığı tavır tek kelimeyle aşağılamaktı... ama kıskançlığından kaynaklı yalnızca ve bence kesinlikle ondan özürdileyecek isterse on yıl geçsin...
Farklı bir pencereden kast ettiğim dönemin getirdiği siyasi düşünceye yatkın olan kişi şu anda yalnızca O bence ve o düşünce de olan birisi tamamiyle yok olur pürü pak olur demiyorum ama mantığını kullanarak kendini doğru yöne kanalize eder...
Ve bence olaylara sınıfsal bakmasının ilk sinyalini hizmetçinin neden masaya oturmadığını sormasıyla verdi...
Evet formumuzun ilk "bahis" oynuyoruz... peki neyin üzerine oynuyoruz?:img-hyste
Evet Baharcım, haklısında.. sonuçta.. öyle yada böyle biz iddiaya girdik..:img-hyste
Yenilenler olursa.. ne olacak onun kararınıda sana bıraktık işte.. hediyemiz ne olur.. yada sizin hediyeniz karar ver..
Çekimlere gidip Ayla dan özür dilemek olmasında..:img-hyste

eda_07
Melalcim ablacım,
AYLA YI TARTŞIYORUZ..

ayla zaten öle uzun uzun bakacak çok derine inecek çıkamayacağı ve o sevgiyi göremeyeceği içinde boğulacak

şairim
17-02-07, 01:51
Bu arada bebiş herhalde bariz Ahmet'e benzer.Necdet sarışın,Ahmet esmer ya.Herkes 'Allah Allah bu çocuk kime benzemiş böyle?'der!!!!!!!!!!!
Bir de başlangıç fragmanındaki Necdet'in Yasemin'i öpme sahnesi gerçekleşebilecek sahnelerden mi tan anlayamadım.

Melal
Ya ben şahsen Ayla çocukları olmayınca kötüleşmeyecek demiyorum.
Ayla'nın durumu o zaman Ahmet'in vereceği tepkilere bağlı olacak.

Billush
Sen nerdensin.

Biz ne halt ettik.
Bu iddiaya girdik.
Ah Ayla yakın bizi

Melal Abla ben de Asia Abla ve Eda'nın grubundayım.Beni de kat.Ayla kesinlikle kompleksli bir kız ve Ahmet'le evliliklerinde belirli bir zaman sonra kendisini sevmediğini anladığında bu durum halt safaya ulaşacak adım gibi eminim nedense :icon_whis

Billush
17-02-07, 01:53
tamam bende varım melal. :) ayla neden değişsinki.arada yaseminden kıskanabilir ama ahmeti seviyor o.onu üzmez...:img-blush aman billur nerde var geçmişten gelen dostlukları?haha:img-hyste

Valla canım herhalde sen dizi başından beri Beren var diye Yasemin'li sahneleri es geçiyorsun.Ayla'yla Ahmet arasında merhabalaşmaktan başka bir hususiyet yokken Necdet'le Yasemin (Necdet'in aşkını saklama çabalarıyla) oluştu emin ol.Bence sen bir daha izle geçmiş bölümleri :img-polic

Melal
Asia ablam biz üç kişi olduk.
Sinem,Bahar_Can ve ben sanırım sizlerde 3 kişi oldunuz.
Billur,Eda ve sen hadi seçin bakalım nesine giriyoruz.
Ben 48 saat foruma yazmamaya dayanbilirim.
Yada koca bir hafta iddiayı kaybediğimi belirten bir imza ilede dolaşabilirim.:)
Sizlerin düşünceleri neler sökülün bakalım.:):)

vega58
Yanlış hatırlamıyorsam (-ki yanlışsam beni düzelt lütfen) o sahnede daha o kadar zaman geçmemişti.Yani nikahtan sonra Necdet ve Yasemin'lerin İstanbul'a varışlarından bir gün sonraydı.Bir gün içinde öyle bir laf ederse çocuğun kendisinden olduğunu anlardı Ahmet.Zaman geçmesi ondan sonra oldu.Ahmet o olaydan sonra adada yaşamaya başladı filan.Umarım hatalı değilimdir...

canım ben zten nikahtan sonrayı demiyorum ta en başta düşünmeliydi yasemin de necdette...ama hiç akıllarına bile gelmedi..bu çocuk ahmetin çocuğu bilmeye hakkı yok mu diye düşünmeliydiler..bence her ikisi de çok bencil...

bu arada bir grup ahmeti necdeti konuşuyor diğeri de aylayı...bu da çok ilginç..
gerçekten ben aylayı tuttum valla..ilerde nasıl olur bilmem ama yakıştılar birbirlerine..yasemin iyice gözümden düştü zaten oyunculuk yerlerde sürüniyii....

fundapehlivan
Yine abartilmis ve yine hakaretler havada ucuyor anlasilan..
Necdet yasemini dostu olarak gormuyor, boyle gormek mecburiyetinde yani dostmus gibi davranmak mecburiyetinde.
Ahmet suclu degil, ama ahmet suclu durumda, Neden, Anneler yuzunden, isin gercek yanini ne yasemin nede Necdet biliyor..
Onlara gore yasemin gitti gorusmeye ama ahmet gorusmek istemedi..
At gozu ile bakilmamali olaylara herzaman, Herkezin gozu ile bakilmali kendinisi sadece Ahmet degil, Necdet yerinede koyup dusunulmeli, Hakaret etmeden once..
Ben necdetciyim, ama Ahmet icinde uzuluyorum ki ilk yorumumda belirtmistim Ahmet icin nekadar uzuldugumu..
Ahmet asiksa Necdette asik, oda aci cekiyor ve daha cok aci cekecek, ki cektide, Ahmet ve yasemin laylaylom orda burda gonul eglendirirken oda cok aci cekti, O yasemini yillardir seviyor ve zarar gormesini istemiyor.

Haklısın da benim necdete kızma sebebim ne biliyor musun???
Ahmet ve Yasemin birbirlerini seviyorlardı ve Necdet açılmamıştı yasemine yani kimse bilmiyordu bunu. Acı çekse de yapılacak bir şey yok önemli olan birbirine aşık olanların beraber olmasıdır çünkü.
Ama bu durumda Necdet ahmete ihanet etmiş oldu en yakın arkadaşına... İşte kaldırılamayan bu!!!
Eğer ki necdet yasemin sevselerdi birbirlerini ve Ahmet necdetle olan dostluğunu hiçe sayarak Yaseminle evlenseydi. Ahmet suçluydu!!
Ya da necdetin yasemni sevdiğini bilseydi ve sonra yaseminle birlikte olsaydı bunu bile bile yine Ahmete suçlu yine de derdim!!
Ama bu durumda Necdet suçlu!! Yani bence...

asia
17-02-07, 01:54
Melal Abla ben de Asia Abla ve Eda'nın grubundayım.Beni de kat.Ayla kesinlikle kompleksli bir kız ve Ahmet'le evliliklerinde belirli bir zaman sonra kendisini sevmediğini anladığında bu durum halt safaya ulaşacak adım gibi eminim nedense :icon_whis
Yaşa BİLLURCUM..
Doğruyu biz bileceğiz diyorum bende..:img-wink:
Evet.. ilkbaşlarda Ahmet'in anneside ondan taraf olacaktır.. ancak.. yıllar içinde oğlunun mutsuzluğunu gördükçe.. taraf değiştirirse... iyice bunalım hareketleri sergileyecek..
bende adım gibi eminim nedense..:img-hyste

Sinem90
pardon billur ben cümleni yanlış okumuşum.hehe:img-hyste bu saatte bu yorgunlukla olur o kadar.artık kusura bakma kısıra bak billur.:img-hyste olsun tanışır kaynaşırlar.:img-hyste

Melal
Asia ablaaa,Bahar_cann huhuu sesimi duyan var mı?
Neye karar verdiniz.Nesine iddiaya giriyoruz.
Ayla yüzümüzü kara çıkarma sakın döveriz seni:):)

Gülcan
17-02-07, 01:55
Sen nerdensin.

Biz ne halt ettik.
Bu iddiaya girdik.
Ah Ayla yakın bizi

Melalcim ortada bi iddia varsa bende katiliyorum,
benide asia ablamin grubuna yazin kesinlikle degismez o diyorum ben.

_Feliz_
Yada koca bir hafta iddiayı kaybediğimi belirten bir imza ilede dolaşabilirim.:)

Melal onlar 3 değil 4.. Ben de asia hanım gibi düşünüyorum
Bence de paranoyaklaşacak...

Melal
Ya bir şey diyecem.
Bu Ayla'daki artı veya eksi değişimi biz ne zaman göreceğiz.
O zaman kadar iddiamızı unutmayalım da:):)

Billush
17-02-07, 01:56
Yaşa BİLLURCUM..
Doğruyu biz bileceğiz diyorum bende..:img-wink:
Evet.. ilkbaşlarda Ahmet'in anneside ondan taraf olacaktır.. ancak.. yıllar içinde oğlunun mutsuzluğunu gördükçe.. taraf değiştirirse... iyice bunalım hareketleri sergileyecek..
bende adım gibi eminim nedense..:img-hyste

Asia Ablam benim:)Sana yine sonuna kadar katılıyorum.Doğru tespitler bence.
Valla ben 48 saat yazmadan duramam Melal Abla çünkü her gün eklediğim bir senaryom var mazur göreceksiniz beni :)

fundapehlivan

Beni de işin içine katabilirisiniz!!
Ayla gerçekten kendini küçük gören biri...
Ben ahmete yakışmıyorum olaylarına bile girebilir...
İleri de ysemini kıskanacak delirecek...
Ve kesin paronayaklaşacak...

Melal

Gülcan iyi düşün.
Bu akşam BG forumunda iddia kazandım diye havalardayım.
İnşallah HS'de sönmem.:)

Paranoyaklaşmayacak.Ama bu durumu dert edip mutsuz olacak diyorum.:)

Billush
17-02-07, 01:57

Melal Abla bak bu mesajı atlama Feliz de bizden.Olduk 4 kişi.Ayla paronayaklaşacak diyen başka kimler var arkadaşlar :)

merhem
ama sunu soylemek istiyorum Ben Ahmet ,ve Necdetin "dost" olduguna hicbirzaman inanmadim.. Onlar sadece cocukken arkadasti..
Sonra gorusmediler falan..
Dost demeyle dost olunmaz, pek birsey paylasmamislar aralarinda kardeslik dostluk yoktu bence. ;)

Melal
Sinem biz 3 kişiyiz.
Karşı grup 6 oldu.
Gazamız mübarek olsun.
Bahar_can yalnız bırakma bizi kurda kuşa yem ediyorsun ama:icon_sorr

eda_07
Emin ol Ayla'yla Ahmet'ten 10 kat daha uyumlular.En azından geçmişten gelen bir dostlukları var.Oturup iki kelime konuşabiliyorlar.Ayla'yla Ahmet'te o da yok...

dimi başta necdet yasemine söz verdiği gibi anlaşmalı bir evlilik olacak ama ahmetle ayla inat için evlenecek gibi geliyor bana ahmet sığınacak liman arıyor aylada biraz ahmetle ilgilenince tamamdır..ahmet için yasemin değilse ha ayla olmuş ha leyla olmuş fark etmiyor

asia
17-02-07, 01:58

Yok yok imzamızda yazalım en iyisi bu...
BENCE TABİİ:img-hyste
Ama varsa parlak bir fikri olan.. dinleyelim bakalım..

Billush

Yaşa Gülcan'ım!:)Sen de bizdensin ya çok sevindim Gülcan:) Bizim grup git gide genişliyor Melal Abla neden acaba :icon_whis

dENİZZ
alemsiniz ya siz...ama ayla üzerinden oyun oynamayın derim ben :img-hyste
pek bir dengesi yok kızın :icon_whis :icon_whis
başta iyi kız olur ama Ahmet'in Yasemin'e olan aşkını unutmadığını düşündükçe (ve hatta Ahmet'in hareketleride kesin olur) Ayla'nın tepesi atar...hele birde çocuk meselesi de olacakmış...:img-wink:
değişecek bu kız bence...:icon_whis :icon_whis

bahar_can
Evet Baharcım, haklısında.. sonuçta.. öyle yada böyle biz iddiaya girdik..:img-hyste
Yenilenler olursa.. ne olacak onun kararınıda sana bıraktık işte.. hediyemiz ne olur.. yada sizin hediyeniz karar ver..
Çekimlere gidip Ayla dan özür dilemek olmasında..:img-hyste

Hııı! demek en korktuğun ya da istemediğiniz bu haa...tamam o zaman çekimlere gideceğiz, siz kaybederseniz Ayla'dan; biz kaybedersek Ayla adına Yasemin'den özür dileyeceğiz kabul mü?

Melal
17-02-07, 01:59
Son gülen iyi güler.:)
Ablacım imza fikri güzel olabilir.
Ama nasıl bir imza olabilir.
Üstünde ne yazılabilir.Bir iddia kaybediliğini belirten madem 7 kişilik bir grupsunuz atın bakalım ortaya taze fikirler:)

fundapehlivan
17-02-07, 01:59
ama sunu soylemek istiyorum Ben Ahmet ,ve Necdetin "dost" olduguna hicbirzaman inanmadim.. Onlar sadece cocukken arkadasti..
Sonra gorusmediler falan..
Dost demeyle dost olunmaz, pek birsey paylasmamislar aralarinda kardeslik dostluk yoktu bence. ;)

Ben yasemin ve ahmet ilişkiye başlamadan önce onların dost olduğuna inanıyordum. Sırlarını paylaşıyorlar, siyasetten konuşuyorlardı. İçmeye bile gitmişlerdi... Ne güzeldi...

Ama Necdet sağ olsun aşkı için saniyesinde soğudu ahmetten direkt sattı yani... Demek içten bir dost değilmiş...

Billush
17-02-07, 02:00
dimi başta necdet yasemine söz verdiği gibi anlaşmalı bir evlilik olacak ama ahmetle ayla inat için evlenecek gibi geliyor bana ahmet sığınacak liman arıyor aylada biraz ahmetle ilgilenince tamamdır..ahmet için yasemin değilse ha ayla olmuş ha leyla olmuş fark etmiyor

Ben kesinlikle Ayla-Ahmet evliliğinin inat üstüne olacağına inananlardanım.Ahmet olanları klendine yediremeyecek.Üstüne bebek haberini de alınca yıkılacak...O dönemde Ayladan da ilgi görünce hem inadına "Bak bende unuttum işte." deyip Yasemin'i yaralamak içim(Yasemin'in çocukluk aşkı olduğunu biliyor) hem de kendi hayatını düzene sokmak için yapacak bu evliliği ama düzen getirmeyecek o ayrı...

Sinem90
ben nasıl olsa istanbulda değilim.eğer öyle bişey olursa benim adımada özür dilersiniz.hehe:img-hyste

Melal
Hııı! demek en korktuğun ya da istemediğiniz bu haa...tamam o zaman çekimlere gideceğiz, siz kaybederseniz Ayla'dan; biz kaybedersek Ayla adına Yasemin'den özür dileyeceğiz kabul mü?

Bu da güzelll:)
Ama tarih önemli tabii 3 kişiyiz valla 3ümüzden biri gitse bile olur.:):)

_Feliz_
Gülcan iyi düşün.
Bu akşam BG forumunda iddia kazandım diye havalardayım.
İnşallah HS'de sönmem.:)
Paranoyaklaşmayacak.Ama bu durumu dert edip mutsuz olacak diyorum.:)

Hafif bir emin olamama durumu var sanki :icon_whis E yani işin ucunda Ayla var ne de olsa... Hafif bir dengesizlik var.. Bilemiyorum bak az önce sıraladım: çocuk olmama olayı var, Yasemin'in olacak, stres olacak üzerinde. E bir de malum kıskançlık var işin ucunda :img-wink:

Billush
17-02-07, 02:01
bahar_can abla ah bir sete gidip Cansel'i görebilsem değil Yaseminden Ayladan bile özür dilerim ama nerede o günler :)

asia
17-02-07, 02:01
Sinem biz 3 kişiyiz.
Karşı grup 6 oldu.
Gazamız mübarek olsun.
Bahar_can yalnız bırakma bizi kurda kuşa yem ediyorsun ama:icon_sorr
Bak bak.. kurda kuşa ne demekmiş bakalım..:img-hyste
Senin alacağın olsun.. şu andaki imzana bakınca.. ha.. ondan diyorumda.. bir kaç hafta geçince yada birkaç bölümler.. bencede sen kurda kuşa yem olacaksın MELALCİM..:img-hyste
Unutmakmı.. BİLLUR VAR.. o bize hatırlatsın.. zamanı gelince.. bizde her cuma kaç ki