Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
disikartal 10-02-07, 17:10 hatırla sevgili ilk basladıgında atv sitesinde hikayeyi yayımlamıştı.şimdiye kadar tuttu diyebilirim..süprizi bozulmasın diye düşünenler lütfen okumasın...:img-wink:
(malesef)necdet ve yasemin evlenirler..ahmet bunu durumda bunalıma girer ve zor günlerinde yanında (içten pazarlıklı) aylayı bulur.ayla ile yakınlasırlar ve sonunda onlar da evlenir..cok istemelerine ragmen aylanın rahatsızlıgı nedeniyle cocukları olmaz..işte bu sıralarda ahmet,yasemin in cocugunun kendisinden oldugunu (nasıl olduysa ) ögrenir ve kıyamet kopar!!!!:img-help:
ya arkadaşlar özette şöle bişey yazıyodu ya :
Cevapsız kalan bir telefon, hastaneye götürüldüğünü düşünen Menderes’in çıkarıldığı yolculuktan geri dönüşünü sağlayamaz.
Bu cevapsız telefonu ben dün dizide göremedim acaba benim mi gözümden kaçtı??
CANSEL_Tugce 10-02-07, 18:39 Harika süper bir bölümdü.ne diiyim.sadece güsel bir dram izledik.Ayrıca diziye savaş dincel ve serap aksoydu sanırım o girmiş.umarım dizinin devamında görürüz onları.İsmet paşayı,Savaş dinçel'den başkası oynayamaz tek geçerim onu.umarım devamlı görürüz.
ben dünkü bölümden pek etkilenmedim açıkçası...
özellikle de önceki bölüme kıyasla düşünürsek idamın olduğu bölümde daha fazla şey bekliyodum ben...ama yine de orta hallice bi bölümdü...
bnm en çok duygulandığım sahne menderesin idama götürülmesi ve
idamın olduğu anlardı...birde ethem menderese hayallerini falan
anlatırken çok kötü oldum...ztn kabul ediyo ülkeyi zamanında mahvettiğini
ama idam çok çok canice bişey yaa insanın en doğal hakkını elinden alıyosun...yaşama hakkı...ne yapmış olursa olsun böyle bir çözüm olamaz...birini öldürmek...umarım birgün idamların olmadığı bir dünyada yaşar insanlar...:sad53:
artık sırada denizlerin dönemi var yakın bi zamanda onlara geçilecek zannediyorum...deniz gezmiş,yusuf aslan ve hüseyin inan...
özellikle onların dönemiyle daha çok bilgiye sahip olduğum
için daha çok merak ediyorum nasıl anlatacaklarını...sanırım bütün bölümler hiç fire vermeden ağlarım ben çünkü kitaplarını okurken bile ağlıyorum görmek daha başka daha etkili olacak mutlaka...
dünkü performanslara gelirsek;
dünün tek yıldızı bana göre okan yalabıktı:good:
sadece dünle sınırlandırmak da yanlış olur
aslında o en başında beri performansı hiç düşmeden devam ediyo ve
her hafta da artarak devam ediyo...çok temiz duru abartısız ama
çok sağlam bi oyunculuğu...özelliklede dünkü intihar sahnesinde çok iyiydi ve zirve yaptı kendileri...tekrar tebrikler...
cansel elçin için genellikle orta halli baştan beri..
dünküne bakıcak olursak-ki pek görünmedi ztn-iyiydi babasıyla diyaloglarında...ama dediğim gibi her zaman %100 olmuo
hatta çoğu zaman bence..daha önce hiç izlememiş olsam iyi
diyebilirdim bu dizideki performansına ama çok daha iyilerini izledim biliyorum...eminimki daha iyilerini görücem,bu yüzden
oyunculuğunun tavan yapacağı anı bekliyorum sabırsızlıkla.
(kendilerinde hafifte kirli sakal vardı dün kirli sakalın en çok yakıştığı oyunucu olduğunu düşünüyorum bu yüzden sevindim dün için...:img-grin2 )
beren yine maalesef kötüydü...halbuki geçen bölümde oda dahil
herkesi ayrı ayrı çok beğenmiştim...ilk defa fire vermeden yani..
ama dün kötüydü gerçekçi olmak gerekirse...özelliklede mimik dene şeyi bilmememesinden şüphelendim dün çünkü beren saatte mimik namına
en ufak bişey göremedim..yani surat var ama ifade yok...tvnin sesini kıssam tamamen sadece bereni izlesem noduğunu hayatta anlayamam...
bi sevin ,bi üzül ,bi şaşır ,kız ama bunları belli et mimiklerinle ifadenle...
ki bizde anlayabilelim sesini duymasakta...bana dizideki başrol bayan olmasına rağmen izlemekten en sıkıntı duyduğum kişi haline geldi beren...
bereni sevenlerde böle sölenenlere bozulmasınlar ama ben yanlışı gördüğümüzde sölemek ve düzeltmek gerektiğine inanıyorum mesela hiçbir beren sevenini bereni eleştirirken görmedim okumadımda...sevmek sadece arkasından pohpohlayıp kötüsünede iyi demek değildir(ki bu daha kötüsüdür)... bence eğer bereni gerçekten sevenler varsa onlar gerektiğinde beren saati direk olarak eleştirenlerdir...
nys dizinin sonuna gelirsek necdet ciddende kanatsız meleğimiz yani...evlenelim dedi ya çok fedakar çocuk kim yaparki bunu:img-in_lo ...gerçekten çok seviyo yasemini..öte yanda ayla var tabi
aylaylada ahmet yakında evlenirler ztn artık maddi bakımdanda eşitler hiç bi engel yok benim içinde bir engel yok valla:icon_whis ztn herkes
anti aylacı olmuş bakıyorumda sanki (kız naptı ne kötülüğünü gördikkine hmn önyargılı olmayalım cnm:img-in_lo ) ama ben sonuna kadar anti yaseminciyim tabi...he he...yaşasın kötülük.:D ..
heralde bana ayakları yere basan kızlar daha yakın geliyo...
ayla yasemine göre çokçok daha güçlü...ve etkileyici bence...
ztn mis gibi okumuş tahsilli hem doktor hem de zengin işte bulmuşda
buluyo ahmet gül gibi kız ben çok seviyorum valla..ahmetimizi mutlu eder ayla..:img-blush
hacivatiye 10-02-07, 19:04 dünkü bölümü tam olarak izleyemedim ama Menderes'in adam edildiği sahneyi yakalayabildim. o sahneyi çok merak ediyordum.oğluna mektup yazdırdığı ve idama giderken ki yaşadığı hayaller sonra onların hayal olduğunu anlayıp öylece kalakalması oldukça etkileyici sahnelerdi. tabi bu sahnelerdeki bu etkileyicilik Menderes'i canlandıran Hüseyin Avni Danyal'a da bağlı.
mektupta sanırım şu noktaya değinilmedi Menderes gerçek mektubunda oğluna siyasetten uzak durmasını söylüyordu. sonradan oğlunun başına gelecek olursa son derecede haklıydı.
ve son olarak; Adnan Menderes
Fatin Rüştü zorlu
Adnan Menderes
onlar idamı hak edecek hiçbir şey yapmadılar.
Allahım şulem gelmiş...sen olmasan yanmışız biz... sabahtan beri şule kesin ekler diyorum....arkadaşlar söylemiş sanırım..hangi sahnede olduğunu..yasemin uyurken nejdet başında bekliyordu..valla ben şarkının sözlerini yazdım hemen elimde kağıt kalem vardı...
Yaralı kalbim tam olarak aktarılamadı. Sahnenin kısalığından dolayı. O yüzden şarkı tamam değildir. Yine korsan yayıncılığa başlıyorsunuz. :) Teknoloji sen nelere kadirsin....
arzu-başak 10-02-07, 19:27 Yaralı kalbim tam olarak aktarılamadı. Sahnenin kısalığından dolayı. O yüzden şarkı tamam değildir. Yine korsan yayıncılığa başlıyorsunuz. :) Teknoloji sen nelere kadirsin....
Tam olarak dinleriz inşallah ileriki bölümlerde...(valla bana bu kadarı bile yetti)ama ne yapalım alisercan..başka çaremiz yok....
daha açık konuşsan tam süper olacak yalnız. :img-pilot başka bildiğin var mı peki?ya da o şarkının tamamı sende var mı? :img-pilot
sinem espri mi yapıyorsun elbetteki var. Tüm müzikleri hatta efektlerine varana kadar... Ben bu tür müzikleri bırakır mıyım?
Gaipten haberler geliyor bana... Araştırmacı gazetecilik de diyebilirsin... :)))
:img-hyste :img-hyste
O bilir Sinem'cim setin ajanıdır o bilmezsin sen:):)
Şakası bir yana umarım en kısa zamanda tamamını dinlemekle şerefleniriz.:)
:img-hyste :img-hyste
O bilir Sinem'cim setin ajanıdır o bilmezsin sen:):)
Şakası bir yana umarım en kısa zamanda tamamını dinlemekle şerefleniriz.:)
"ağam bizimle eğleniyor" esprisini bilirsin züğürt ağadan... Ben de biliyorum sinemin bildiğini de ağam bizimle eğleniyor diyemiyorum.. :) Çünkü son aşaması alisercan abi bizimle paylaş olacak... Ben de diğer iki arkadaştan dünyanın dayağını yiyeceğim...:img-hyste
ya kandırmıyorsun değil mi?gerçekten var mı?dizide mi çalışıyorsun yoksa?ya bizimle paylaşır mısın o zaman? :P ben kandırılmıyorum değil mi? :P
ya kandırmıyorsun değil mi?gerçekten var mı?dizide mi çalışıyorsun yoksa?ya bizimle paylaşır mısın o zaman? :P ben kandırılmıyorum değil mi? :P
Melal acil durum, yardımına ihtiyacım var... Sinemi uyarmak gerekiyor değil mi? :img-yes: Lütfen ama sinem sana paylaşamam diyorum. Yani canıma susamadım ben. Hadi ben neyse bunları size bağışlayayım ama diğer iki arkadaşın ne suçu var. Sizin korsan yayıncılık anlayışınıza ortak mı edeyim onları...:img-hyste
yok yok bence alisercan abi dizi müziklerini hazırlayan üçlüden biri:img-wink: diğer ikisi diyerek açık verdi. isim değiştirip buraya yazıyor dimi?:icon_whis
"ağam bizimle eğleniyor" esprisini bilirsin züğürt ağadan... Ben de biliyorum sinemin bildiğini de ağam bizimle eğleniyor diyemiyorum.. :) Çünkü son aşaması alisercan abi bizimle paylaş olacak... Ben de diğer iki arkadaştan dünyanın dayağını yiyeceğim...:img-hyste
Koruruz seni o iki arkadaştan merak etme yani ben cüsseme güveniyorum.:):)
Sinem bu kesin der paylaş diye:):)
Ağam sen biliin bari ne zaman tamamını dinleyeceğiz onu de merakımız gitsin.:)
Benimde Sinem'den aşağı kalır yerim yok.:)
Sinem ikinci bir emre kadar Alisercan'a müzik için bizimle paylaşır mısın demen yasaklanmıştır.
Kim tarafından dersen Melal ablan tarafından:)
yok yok bence alisercan abi dizi müziklerini hazırlayan üçlüden biri:img-wink: diğer ikisi diyerek açık verdi. isim değiştirip buraya yazıyor dimi?:icon_whis
Okan süpersin canım bilmiyorum abim misin? Kardeşim misin?
Ama çok takdir ettim seni:)
Melal acil durum, yardımına ihtiyacım var... Sinemi uyarmak gerekiyor değil mi? :img-yes: Lütfen ama sinem sana paylaşamam diyorum. Yani canıma susamadım ben. Hadi ben neyse bunları size bağışlayayım ama diğer iki arkadaşın ne suçu var. Sizin korsan yayıncılık anlayışınıza ortak mı edeyim onları...:img-hyste
Yettim gari Alisercan:img-hyste
Hişştt susun bakem zor durumda bırakmayın.:)
Ben uyardım Sinem'i içini ferah tut.
Ama yine başlarsa kulağını fena çekerim.:):)
bilmiyordum ama böyle bişey olduğunu.siz de hiç söylemiyorsunuz. :hıh o zaman albüm çıkarsınlar.ama sen ondan önce bizimle paylaş.aramızda halledelim.okey to :P
bilmiyordum ama böyle bişey olduğunu.siz de hiç söylemiyorsunuz. :hıh o zaman albüm çıkarsınlar.ama sen ondan önce bizimle paylaş.aramızda halledelim.okey to :P
Sinem sen insanı verem edersin.
Belki çıkarmayacaklar albüm böyle pat diye albüm çıkarın denirmi.:)
Sen Allah bilir o zaman full mp3ünü indirirsin.:):)
Sen bana söylemiştin hatırlar mısın? (tam türk filmi oldu... Hatırlar mısın hani ben o kapınızdan kovdğunuz o fakir ama gururlu genç) beni beğenmiyor musun diye...:img-hyste
Şimdi de ben sana soruyorum sinem beni beğenmiyor musun? beğeniyorsan ne istiyorsun canıma kastın mı var?:img-hyste
Melal sana güveniyorum...
Dilerim uyarıların işe yarar...:sad53:
Sen bana söylemiştin hatırlar mısın? (tam türk filmi oldu... Hatırlar mısın hani ben o kapınızdan kovdğunuz o fakir ama gururlu genç) beni beğenmiyor musun diye...:img-hyste
Şimdi de ben sana soruyorum sinem beni beğenmiyor musun? beğeniyorsan ne istiyorsun canıma kastın mı var?:img-hyste
Melal sana güveniyorum...
Dilerim uyarıların işe yarar...:sad53:
Güvenine layık olmaya çalışacağım agam:):)
Sinem bir-iki-üç tıp sus bakem ablam hemen konu değiştir.:)
herhalde indiririm.o işlerde ustayımdır.hehe :P nerde bulursam anında indiririm valla. :P
Hepinize iyi akşamlar... Çıkmak zorundayım. Okan haklısın en yaşlılarıyım.... Melale güveniyorum... O bizi korur. Çünkü melal antik yunanda müzikleri koruyan tanrıçanın ismiydi. Özellikle ispartalılar döneminde büyük iskenderin tanrısıydı. Kendinize iyi bakın... Gece geç saatlerde işim biterse görüşürüz.
herhalde indiririm.o işlerde ustayımdır.hehe :P nerde bulursam anında indiririm valla. :P
Ay bi de alenen söylüyor.
Kız gidip albümünü alırım.Ne indirmesi desene Allah annene,babana sabır versin.
Ayıp bir daha indiririm falan deme tamam şincik bende indiriyorum.
Ama albüm falan yok diye yani:):)
yalnız dizi müziklerinden benim hitim yaralı kalbim oldu...
necdete özel...tam ona göre..çok da yakışıyor...
en vurucu o gibi...ne dersin alisercan?
okanın devleştiği bir dizi bu ya...ben onun hiçbir dizisini beğenmemiştim...dün okanı zevkle seyrettim ardından da zuhal olcay ve özge...iyi oyuncuların seyri ayrı bir zevk...göz zevki...
Hepinize iyi akşamlar... Çıkmak zorundayım. Okan haklısın en yaşlılarıyım.... Melale güveniyorum... O bizi korur. Çünkü melal antik yunanda müzikleri koruyan tanrıçanın ismiydi. Özellikle ispartalılar döneminde büyük iskenderin tanrısıydı. Kendinize iyi bakın... Gece geç saatlerde işim biterse görüşürüz.
Anamm ismimin bir anlamını daha öğrendim.
Sağolasın ışıl ışıl aydınlattın beni:)
Tabii hem forumu korurum.Hem müzikseverleri:):)
Ayy havaya girdim şimdi sen bunu deyince iyi mi:)
Bu arada eminim forumda senden yaşlıları da vardır.
Yani yaşı büyükler var ama sen kaçsın bilemem tabii:)
Anamm ismimin bir anlamını daha öğrendim.
Sağolasın ışıl ışıl aydınlattın beni:)
Tabii hem forumu korurum.Hem müzikseverleri:):)
Ayy havaya girdim şimdi sen bunu deyince iyi mi:)
Bu arada eminim forumda senden yaşlıları da vardır.
Yani yaşı büyükler var ama sen kaçsın bilemem tabii:)
Sen yine de ismim anlamı bu deyip de başkalarına söyleme... Arkamdan konuşturma yani. En vurucu o mu bilemiyorum averaj... Çünkü bizim için tüm parçalar hepimizin ve hepsi bize göre vurucu. Yani erdalın bestelediği zor yıllar da kemalin bestelediği yaralı kalbim de öyle... Bunların kararını siz verirsiniz...
Sen yine de ismim anlamı bu deyip de başkalarına söyleme... Arkamdan konuşturma yani. En vurucu o mu bilemiyorum averaj... Çünkü bizim için tüm parçalar hepimizin ve hepsi bize göre vurucu. Yani erdalın bestelediği zor yıllar da kemalin bestelediği yaralı kalbim de öyle... Bunların kararını siz verirsiniz...
İyi peki senin dediğin anlamını pek söylemem.:)
Ama pek bir havalı ismim varmış.:)
Sağolasın sende müzik bile yapmışın yani:):)
Ya dizideki bütün oyuncular muhteşem ya. Gerçekten hepsi çok başarılı. Ben dün okanb yalabığın oyunculuğuna hayran kaldım Yaseminniintihar sahnesinde nasılda ağladı. Herkes çok başarılı. Yaseminlerin evinde çalışan Eminede çok tatlı ben zaten yedi nuamran çok severim kendisini. Burda da çok başarılı
cuma akşamı halamlarda kaldık.hiç iyi izleyemedim diyologlar yok bnde..fakat nedense ysmn ile nejdetin birlkte olması bni hiç rahatsız etmedi htta hoşuma bile gitti diyebilirim .birde başını kaçırdım o tavuk olayı ile canselin çıkması fln ne oluyor??:D
iReMJeLiBoN 10-02-07, 20:31 bişiden bahsetmek istiyorum bölümle alakalı değil..
Geçen gün babannemle birlikte { Kendisi emekli öğretmendir..} Beyoğlu Öğretmen Evi'ne gittik,sonra ben gezmek için dışarı cıktığımda daha önce cok gördüğüm fakat o an dikkatimi çeken HOTEL BRİSTOL ' ü gördüm..acaba o otel,dizideki otel mi?:)
bende üzülmüyorum canım. :P ya cansel sitesine girip yazmış.14. bölümü çekmişler.böyle tavuklar falan varmış yolda mı ne işte. :P
ya şimdi aklıma geldi.ysmn bristol otelde ahmedle konuşurken ''asla evlenmiş olmak için evlenmiyeceğim,sevdiğim adam olmazsa asla olmaz gibilerinden ' laflar etmişti.Ordada aklıma gelmedi deil annem hp der asla lafını ağzına alma diye.büyük laf etmicekti ysmn .oh ii olmuş !:D
bende tam bilmiyorum.cansel foruma yazmış.bazıları kayseriye giderken görmüşlerdir diye tahmin yaptı hatta.tavuk işte... :P
*~*RaiNBoW*~* 10-02-07, 21:07 Ya bir otobüs sahnesi varmış,biz de Kayseri olabilir diye düşündük.Ama 14. bölüme kadar Yasemin'in evliliğini öğreneceğine göre,Rıza Bey için savaşmayı sürdüreceğini zannetmiyorum...
çok güzel bir bölümdü diziyi yeni yeni izlemeye başladım ama hemen sardı idam sahnesi ve yaseminin intihara kalkıştığı sahne çok güzel çekilmiş yasemini bebeği aldırmamasına çok sevindim ahmetin annesinin yaseminin geldiğini yaseminin annesininde mektubu vermemesine sinir oldum şimdi arkadaşıyla evlenecek heralde ama oda çok iyi yasemini çok seviyor
Şimdi Yasemin ve Nevdet evlilik kararı aldılar fakat; Yasemin'in annesi ne diyecek bu işe...Hamile olduğu için en fazla bir ay içinde evlenmeleri gerekir.Nezahat Hanım demeyecek mi, kızım babanı bile görmeden, daha ahmetten yeni ayrılmışken olmaz bu iş diye...Çünkü hiç kimsenin beklemediği bi durum...İşin bu kısmını çok merak ediyorum:img-blush
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Bir kez daha bazı kuralları hatırlatmak istiyorum.
Forum kurallarına göre, forumda renkli, bold ve farklı fontlarda mesaj yazmak YASAKTIR!
Tek cümlelik kısa mesaj yazmak ve "chat" içerikli sohbet mesajları YASAKTIR!
Her ne konu da olursa olsun, tartışmalara ve eleştirilere yön veren konular açmak, mesajlar göndermek YASAKTIR! Üyeler kendi aralarındaki tartışmalar için forumu kullanamaz!
İyi Yorumlar.
Bir onceki sayfaya ulasabileceginiz link
http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=15909
Sevgiler
Ehlocan
Hatırla sevgiliyi, sanıyorum önceki sayfada bir arkadaş söylemişti, eski bölümlerini kanal 1 de yayınlıyorlarmış. Yanlış hatırlamıyorsam tabii...
Bu arada biLmiorm haberiniz war mı ama ..
1 hafta kdr önce çarŞamba qünü kanaL7de nazLı ıLıcaın prGramna hatrLa sewqLinn qaLiba senarstLeri katıLdı.. ve söLdkLerine qöre hatrLa sewqiLi.. 1980yıLına kdr dewam edicek..! Bu dönemn sonu 1972deKi idamLarLa biticek 1 dhaKi dönemde 80Li yıLLarı anLatıcak ve dizi böLe son buLucak..! haber veriim ddm..! yhane burdanda anLaşıLcaı qBi ahmetLe yaseminin kawuŞması 80Leri buLcak =(
nighhtmare 11-02-07, 11:55 bencede daha bir araya gelmıcekler ahmet istanbula geldıgınde evlendıgını örenıcek yıkılcakkk tabııı ben ahmet le çok yakısıolar ama necdete aşık olsun yasemın necdet o kadar asık kı insallah ona aşık olurrrr
bende necdetle yakınlaşmasından çok mutlu oldu. Necdet yasemini çok seviyo çünkü. Ama ahmettde yazık onunda hiç bişeyden haberi yok. Bu arada dizinin 80 li yıllara kadar süreceği doğruysa çok güzel bi haber bu.
bende necdetle yakınlaşmasından çok mutlu oldu. Necdet yasemini çok seviyo çünkü. Ama ahmettde yazık onunda hiç bişeyden haberi yok. Bu arada dizinin 80 li yıllara kadar süreceği doğruysa çok güzel bi haber bu.
eweth doru..! tarih açıdan öĞreniceimiz dha çoK şey oLduuğunu düŞünürseK doĞru ancaK.. 80Li yıLLara kdr uzanırsa yasemin 40 yaŞnda fLn oLcak ,aHmette öLe =( genÇ aşıkLar imaJı yıkıLıcak qözümüzdeKi=(
ah ah bu diziyi ızledıkçe dıyorum ;bır ask hıkayesıyle dönemın olaylarını nasıl bu kadar basarılı bır sekılde harmanlamıslar ? ıkı aıleyı öyle bı yere oturtmuslarkı hem dönemın olaylarını harıka bır sekılde yansıtıyor hem de o zamanları bıze masal tadında bır gerçeklıkle anlatabılıyolar TEBRIKLER
ayrıca her ızleyısımde de allahım necdet gıbı asıklar kaldımı günümüzde diye ısyan edıyorum hakkatten bu nasıl bır asktır yarebbım bu nasıl bı karsılıksız sevgıdır evet hıç süphesiz ortada büyük bır ask var yasemınle ahmetın askı ama nasıl olurda bır kız onun için her seyı göze alabılecek baska bır ınsanın varlıgından haberdar olamaz ya ınanmıyorum ya walla zaten bu son ölümde mahvoldum zavallı necdet nasılda çaresız tabı ısler gıttıkce ılgınçlesıyor yapılacak olan evlılıkten sonra çoooook sey degısecek tabı her seye ragmen benım kalbim necdetle yasemınden yana ya su yasemın bır açsa gözünü hayır yanı ınnsallha bu evlılık onlar ıçıngüzel bir baslangıç olur ha ayrıca söyle bısey var. hatırlarsanız atv anahaber bahsetmisti bu dizi 12 eylül olaylarınıda anlatacakmıs yanı bu demek oluyrkı bu diziyi çok genıs bı zaman arallıgına yayıcakklar yanı bu ınsanların yıllar sonrakı hallerınıde anlatacaklar e bılıyosunuz 12 eylul olayının tarıhı 1980 e bunlar 1960 lardalar o yüzden çoook ısler karısacak çok
:img-in_lo YASEMIN&NECDET:img-in_lo
Okan Yalabık "Necdet" karakterinin rolünün hakkını öyle güzel verdi; izleyiciyi öylesine fethetti ki; yaseminle onu yakıştırmaya başladık arkadaşlar...Valla aslında bunun üstünde fazla şikayetçi olmamız da bi işe yaramaz çünkü belli işte ahmetle artık bi daha ne zaman bi araya gelecekler;bi araya gelecekler de eskisi gibi olabilecekler mi?bu artık çok zor görünüyor; araya yanlış anlaşılmalar girecek ve bunların çözümü uzun yıllar alacak ve dönemin siyasi ve sosyal yaşantısı da araya girince ahmet-yasemin aşkını nasıl bi sonun beklediğini düşünmek çok zor gelior gerçekten:img-yes: :)
yapmayın arkadaşlar ne çabuk ahmetle yasemin aşkını bitirdiniz bu öyle 1 bölümde bitecek bir aşkmı ahmet haftaya dnüyor istanbula bakalım noluck necdetle bir şeyler olucak aralarında
Ben ilk olarak gunahini aldim Ahmeten özur diliyorum:icon_whis sandim gibi cikmadi olaylar ve bu beni daha mutlu etti. Askindan bu kadar cabik vaz gecen Ahmeti izlemek cok tad vermezdi....
# ah anneler ah ahhhhhhhhhhh Siz ne yaptinizin farkinda olsaniz ayni seyleri yaparmiydiniz? Cocuklarinizi koruyacagiz diye ikisinde hayatini maf ettiniz.
Ama Ahmetin annesine daha cok gicik oldum nedense:img-yes: Kadinin sabukukasi oldugu icin bu konuda, eminim Aylayla Ahmetin icin elinden geleni yapacak, sevdi bir kere Aylayi....
# Aylanin ailesin para kazanmalari iyi oldu, simdi Ahmetle arasinda hic birsey kalmadi. Ne oldu degilde ne olacam diyecekmis insan, Yasemin ve ahmet gil para icindeyken onlar kiralarini zor oduyorlardi, simdi hem Yasemin hem Ahmet gil zor gunler yasiyor, Aylagilde iyi gunler yasacak anlasilan.
#Agla yuregim parcasi tek kelimeyle MUHTESEM olmus, bin kere dinleyip bikilmayacak parcalardan, ve bizim asiklara cok guzel uyuyor.
#Necdet aglama sahnesine ne diyeceksiniz? Berenin aglama sahnelerini begenmeyenler Okanin sahnelerini nasil buldu acaba. Bence Okan cok iyi bir oyuncu ama nedense o aglama sahneleri bana itici geldi. Keske her asik Necdet gibi olsa, karisiliksiz bu kadar karsindakini seve bilse....
# Menderes sahneleri yine super ötesiydi, ben tabiki yine sala sumuk agladim:sad53:
- Rizanin idama gidiyorum sanipta, idam edilmeyecegi ogrendigi sahne beni cok duygulandirdi.
-Menderesin idam sahnesi, özelikle o cektikleri iplik cok iyi uymus...
- Berrin hanimin pasayla konusmasi. (benim anlamadim o adamin kulagindaki neydi, yoksa dönemde handsfreemi vardi askerlerde :img-hyste )
Kisacasi herseyile MUHTESEM bir bölumdu, ufak tefek hatalari olsada.....
Merhaba!
12. bölümle ilgili yorumlarınızı keyifle okudum.çoğunuz bu bölmde Okan Yalabık'ın oyunculuğunun çok iyi olduğu konusunda hem fikirsiniz. Aslında dizi bir bütün ve bu bütünlük içinde gayet iyi gidiyor.sanırım biz dizideki karekterlerden beklentilerimize göre performansınsa karar veriyoruz.
Yasemin karekterinin özelliği bu;çoculsu yanları ağır basanbir dediği iki edilmemiş,dönemine göre iyi yetişmiş,babasının yargılanma sürecinde olgunlaşmak ve büyümek zorunda kalan oldukça genç bir karekter.Bunu da bence gayet iyi yansıtıyor.
oKan yaLabıın oyuncuLuğu heR zmn ii idi saten..! bn bu böLmde 1 farkLıLık hissetmedm açıkçaSı..! ama Ne yaLan söLiim sıRf necdetLe yasemiN ewLenmesn die kürtaJ yaptırmasını iStedm..!Ne de oLsa kürtaJ yaPtırınCa ewLenmesne qereK kaLmicaKtı we de o da aHmetini bekLeyebiLcekti=(..!
ahmetn meKtubu dernden etkiLedi saten...
öseLLikLede "100 yıLda qeÇsede karımsın ve öLe kaLıcaksn".. =((
aNNeLere beddua ediP durdm..!Neden boLe 1 pskopatLık yapıLıoLar anLamıorm..! Bnce iLerLeyen böLmLerde ahmetLer paraya sıkıŞıcak ve Lotodan paRa kazanan ayLaLar onLara yarDm ediceK..!araLarndaki dostLuk qüçlenicek aiLeLern..=( we Bu sayede ayLa haNıma qün doucaK :@..!Tarih qeNe çoq ii yansıtıLmıŞ dizide..! mendereS'n idamına aĞLaya ağLaya 1 haL oLdum=(..!
valla ben zaten bastan beri necdet yasemin iliskisinden yanaydım hiç bir zamna ahmeti sevemedim tamam çok iyi biriinsna çok güçlü bir karakteri var ama bilmiyorum işte kanımca pek yakısmıyolar ve aslında sanki ahmette birazda baskaldırı var gibi ailesine karsı bırazda bundan dolayı yasemine aşık oldu halbuki necdet öylemiydi taaaa en basından yasemine aşıktı onu karsılıksız sevdi onun ahmetle beraber oldugunu hatta hamile oldugunu öğrendiğinde bile destek verdi ona yalnız bırakmadı onu ıste gerçke ask budur zaten afedersiniz ama en salak insan bile aşık oldugunu anlar necdetin bakınız şu birkaç kelimeye:ben sensiz nasıl yasarım?
bi erkek size bunu söylese hiç mi şüphelenmezsiniz herkes anladı ama bi yasemin anlamadı valla necdetin kardesininde anlamıs olması gerekiyodu çünkü 24 saat beraberler valla hayret dogrusu ha bu arada ondan laf açılmışken bana öyle geliyoki ilerleyen bölümlerde o kızla necdetin ortağı arasında bişeyler olcak saf ve temiz bişey bide arkadaslar dikkatinizi çektimi dizi baslarken baslama sahnelerınde iki kişi öpüşüyor dikkatli seyrettiyseniz görmüşsünüzdür ya sannki necdet gibime geliyor sizce kim onlar ya daha gösterilmemiş sahneler gibi sizcedeöylemi?
yani cidden merak ettim kim o iki kişi ya birisi açıklasın yada ya bide acaba kaçırdımmı o dizi baslarken yaseminle ahmet tango yapıyo ya o hangi bölümde gösterildi ben neden görmedim nie izlemedim?
ay evet kim bunlar ya yuh yani necdetin kardesine çok benziyo ay nasıl gülerim ama yok dahaa neler herhalde yasemndir de onada pek benzemiyor bide ahmetle yaseminin bi tango sahnesi var eski tip bi radyonun önünde oda daha gösterilmedi
Bu arada yazdıklarınızı okudum da ben Hatırla Sevgilinin 3 yıl süreceğini ve günümüze kadar geleceğini zannediyodum Cansel Elçin bi röportajında öle sölemişti hatta yaseminin çocuklarının çocukları olucak falan demişti umarım dediğiniz gibi 80Li yıllarda bitirmezler diziyi...
aşkoyuncusu 11-02-07, 16:17 hani bunlar arkadaştı necdetle aralarında hiç. birşey geçmiycekti..resimde öpüşüyolar yasemin de gülüyor..ya ahmeti unutacak (ki bu imkansız)ya da necdet aşkını itiraf edicek ve yasemin üzülecek böyle bişiler olucak ta ne ara olucak tüm bunlar olaylar nsl gelişecek hiç bilmiyorum..off saçmaladım yine:):)
fundapehlivan 11-02-07, 16:21 ben yasemin ve ahmetin
bir daha bir arada gorecegimize inanmiyorum
Hemen göremeyeceğiz ama ümit olmadan yaşanmazmış...
Ben ümitliyim... Yıllar sonra nasılsa her şey ortaya çıkacak... hem annelerin yaptığı hem de çocuğun ahmetten olduğu... Hem Necdetle de gerçek bir evlilik yapmadı... O zaman bence biraraya girebilirler...
fundapehlivan 11-02-07, 16:22 hani bunlar arkadaştı necdetle aralarında hiç. birşey geçmiycekti..resimde öpüşüyolar yasemin de gülüyor..ya ahmeti unutacak (ki bu imkansız)ya da necdet aşkını itiraf edicek ve yasemin üzülecek böyle bişiler olucak ta ne ara olucak tüm bunlar olaylar nsl gelişecek hiç bilmiyorum..off saçmaladım yine:):)
Ya o sadece resim arkadaşlar...
Bu onlarının aşkının dizisi... Boşuna Romeo Juliet demediler herhalde... Birbirlerini unutur ve mutlu olurlarsa nasıl olacak bu?
Ben inanmıyorum ikisi de birbirlerini sevmeye devam edecekler zaten necdet aşkını da söylemiyor... Arkadaş arkadaş giderler işte...
Evet, Yasemin hiçbir zaman Necdet'e aşık olmaz; ama dizinin sonunda "Çocuklarıma babalık etti" gibi Selvi Boylum Al Yazmalım tarzı bir seçim yaparsa benden çekeceği var:img-yes:
Bu arada Necdet'le evlenmesi şu an için önündeki en mantıklı seçenekti zaten ve o da bunu bilerek Necdet'le evlenmeyi seçti; ancak ben ileriki yıllarda Necdet'in çok sinirlenip kendini kontrol edemediği anlardan birinde Yasemin'e fiziksel şiddet uygulamasından korkuyorum. Çünkü istemeden de olsa başkalarına ve kendisine zarar verebiliyor sinirlenince. Bu da, Necdet'in duygularını hep içinde yaşamasının bir sonucu; ama kendini kontrol edemediğinde ortaya geri dönemeyecek zararlar çıkabiliyor. Mesela Ahmet'e attığı tokat, Ahmet onu affetmesine rağmen dostluklarını geri dönülmez bir şekle soktu.
ben yine de necdetin yasemine bişey yapabileceğini düşünmüyorum.o kıyamaz bebişine. :P evet canım son bölümle alakalı yazdım.ne yapayım sesli ortamda anca onlar çıktı.hem önemli olan komik olması.sen diğerlerini boşver. :P
yaa evet o mektubun konulduğu kutu kim bilir kaç yıl sonra açılacak.. belki de nezahat hanım ölmek üzereyken vicdan azabını hafifletebilmek için yasemine kutuya bakmasını söyler...
Yaa Necdet Yasemin'i elbette ki çok seviyor ve ona zarar gelmesini hiç istemiyor; zaten gençliğini nasıl mahvetme kararı aldığına da tanık olduk geçen bölümde. Ama biliyorsunuz ki Necdet öfkesini kontrol edemiyor, bu da Yasemin'e pahalıya patlayabilir. Ayrıca bir kere de Yasemin'e sinirlendiğinde masaya çok feci yumruk atmıştı. Bugün masaya atan, yarın:icon_whis
Şaka bir yana, tabii ki Necdet'in çok iyi biri olduğundan kuşkum yok; ama Yasemin mevzusunda işer değişiyor.
ya arkadaslar nie böyle sabit fikirli oluyosunuz ki? yani birçok örnek film var iki kişi birbirini sever ama sonradan esas oglan yada esas kız onu asıl seveni sever .şuan aklımagelmedı ama böyle filmler var arkadaslar yani bu imkansız bişey deil.ayrıca kim demiş o büyük aşk bitmez diye ? belki evliliklerinin basında arkadas olacaklar necdet onu gizliden gizliye sevmesine regmen haaaala arkadas olacaklar ama belki sonradan ask filan baslayacak bunu bilemeyiz ya mesela ben okan yalabıktan pek hoslanmam yani normal hayatta öyle hasssstası oldugum yada çok sevdiğim bir oyuncu deildir ama burda benim asıl hayran kaldıgım onun oyunculugu ve asıl olan necdettir yoksa belki baska birisi oynasaydı nnecdet rolünü ve oda çok iyi becerseydi bu işi gene ben aynı fikirde olurudm ama burda kimisi cansel elççin hastası oldugu için gözünü yumup direk ahmet ve yasemin olsun diyolar sakın suçluyorum zannetmeyin kimseyi suçlamıyorum ve hak veriyorum çünkü her insan hayranı oldugu kişinin esas kızla birlikte olmasını ıster ama gene de benim fikrim yasemin ve necdet tabi ileriki bölümlerde bizi çoooook şey bekliyo ya ah ah çabuk çabuk cuma gelse bide düzgün düzgün ikiletmeden yayınlasalar ya su bölümleri::))))9
arzu-başak 11-02-07, 16:56 Sinemcim senaryolarını şimdi okudum...allahım ya en çokta ahmetin aylaya sen çok iyi ve şehvetli bir kızsın demesine bittim...nerden buluyorsun bu sözleri anlamadım....
ben canseli seviyorum ama onun yüzünden ahmet ve yaseminin beraber olmasını istemiyorum..benim derdim..bize gösterilen büyük bir aşk vardı..helede yaseminin çocukluğundan beri sevdiği biri var..onu unutması imkansız...yanii bana saçma geliyor yaseminin nejdeti sevmesi..ve bence böyle birşeyde olmayacak...yasemin nejdeti arkadaşı olarak çok sever ancak...çünkü onun kalbi ahmette....ve ben ileride onların tekrar birleşeceğini düşünüyorum..birleşmeselerde birbirlerini severek ölücekler....yani onlar başkalarını sevemezler....
altintop da benden alıyor zaten o lafları.ben bulurum canım.hehe :P evet birbirlerini sonsuza dek sevecekler ama ilerde birleşekler mi orası malum... :hıh
ya arkadaslar nie böyle sabit fikirli oluyosunuz ki? yani birçok örnek film var iki kişi birbirini sever ama sonradan esas oglan yada esas kız onu asıl seveni sever .şuan aklımagelmedı ama böyle filmler var arkadaslar yani bu imkansız bişey deil.ayrıca kim demiş o büyük aşk bitmez diye ? belki evliliklerinin basında arkadas olacaklar necdet onu gizliden gizliye sevmesine regmen haaaala arkadas olacaklar ama belki sonradan ask filan baslayacak bunu bilemeyiz ya mesela ben okan yalabıktan pek hoslanmam yani normal hayatta öyle hasssstası oldugum yada çok sevdiğim bir oyuncu deildir ama burda benim asıl hayran kaldıgım onun oyunculugu ve asıl olan necdettir yoksa belki baska birisi oynasaydı nnecdet rolünü ve oda çok iyi becerseydi bu işi gene ben aynı fikirde olurudm ama burda kimisi cansel elççin hastası oldugu için gözünü yumup direk ahmet ve yasemin olsun diyolar sakın suçluyorum zannetmeyin kimseyi suçlamıyorum ve hak veriyorum çünkü her insan hayranı oldugu kişinin esas kızla birlikte olmasını ıster ama gene de benim fikrim yasemin ve necdet tabi ileriki bölümlerde bizi çoooook şey bekliyo ya ah ah çabuk çabuk cuma gelse bide düzgün düzgün ikiletmeden yayınlasalar ya su bölümleri::))))9
iyide burada bi nokta var atladığın...yaseminciler dışında ne ahmet nede necdet fanatikleri kimsenin beraber olmasını istemiyor ki...(ahmet ve necdet kavgasından sonra)
gördüğüm kadarıyla da herkes çok fanatiği olsa da eleştirisini "muhakkak" yapıyor...cansel elçinin en hastası olan kişileri bile gördüm ahmet karakteri yüzünden kızarken.merak etme yani...
ya ben bu forumdakileri anlamıyorum ya...:bilmim
bakın arkadaşlar normalde tüm dizilerde başrolde birileri olur-senaristler onların önüne engeller çıkarır-seyirciler de hep onların birleşip mutlu olacağı anı bekleeer durur...:img-yes: siz hariç tabi...(yani herkese söylemiyorum ama..)
siz niye böylesiniz anlamadım ki
Yaseminin Necdete asik olacagi soz konusu bile olamaz arkadaslar,
En basta ne demisti Yasemin bir kisiyi severim baskasini sevemem diye,
Yani yasemin bir asktan vazgecip baska birisine asik olacak bir karakter degil..
Yasemin karakterini sevmiyorum, Necdetci olarakta Evlenmelerini istemiyordum zaten, cunki Necdet icin mutluluk yok, O mutlu olamayacak en son uzulecek olan o olacak, yillar sonra Ahmet ve yasemin kavustugunda, Garibim perisan olacak..
merhaba
forum ana sayfaya taşınmış cok güzel uzun zamandır siteye girmiyordum çünkü
bu haftada cok güzel bir bölüm izledik yürekleri burkan sahneler coktu ve o insanların aileleri kimbilir neler hissettiler
yasemin annelerin kurbanı oldu ve iyiki necdet son anda yetişti ve onun derdine care oldu göstermelikde olsa bir evlilik yapacak ve o zamanın katı kurallarına karşı yasemini koruyacak
ahmetleride yokluk bekliyor galiba amerikada uzun bir zaman kalacaklar ve imkanları zayıflayabilir bu arada para tutuuran ayla ahmetin peşinde dolanmaya başlar
dizi 60 bölüm sürecek ve olaylar günümüze kadar geleceğine göre ilgnç bölümlerde bizi bekliyor olacak ve dayı karakterininde ünlü bir lider olacağı söyleniyor bir tahmini olan varmı acaba?
ya ben bu forumdakileri anlamıyorum ya...:bilmim
bakın arkadaşlar normalde tüm dizilerde başrolde birileri olur-senaristler onların önüne engeller çıkarır-seyirciler de hep onların birleşip mutlu olacağı anı bekleeer durur...:img-yes: siz hariç tabi...(yani herkese söylemiyorum ama..)
siz niye böylesiniz anlamadım ki
çok garip niye anlayamadın ki...canselciler ve okancılar "aşırı" sevgilerinden dolayı dizide bile olsa paylaşmak istemiyorlar bence tek sebebi bu...
ayrıca değişiklik olsun işte bu forumun bi farklılığı olsun:img-pilot
hatırla sevgili ilk basladıgında atv sitesinde hikayeyi yayımlamıştı.şimdiye kadar tuttu diyebilirim..süprizi bozulmasın diye düşünenler lütfen okumasın...:img-wink:
(malesef)necdet ve yasemin evlenirler..ahmet bunu durumda bunalıma girer ve zor günlerinde yanında (içten pazarlıklı) aylayı bulur.ayla ile yakınlasırlar ve sonunda onlar da evlenir..cok istemelerine ragmen aylanın rahatsızlıgı nedeniyle cocukları olmaz..işte bu sıralarda ahmet,yasemin in cocugunun kendisinden oldugunu (nasıl olduysa ) ögrenir ve kıyamet kopar!!!!:img-help:
evet evet bede okumuştum hatta o zmn çok üzülmüştüm..ayrıca şehrayine katılıyorum.türk filmi gibi yok o sağdan döndü yok bu soldan döndü kaçırdılar olmasın ya yoksa bana inme inicek:)
arkadaşlar şimdi zmn atlaması olduunda hngi yıllara gidiyoruz? 1970lere fln mı ?? kşke o tarhlere glmeden önce şöle 2-3 yıl gçmiş olsa ahmed ile ysmn evlensede öle geçsek 70lere .bna tersa gelio koca ççcklu kadının gnçlik aşkına geri dönmesi fln :img-hyste
iyi de geri dönecek mi belli değil ki.sadece isteyenler var. :P evet 70lere geçilecek.sonra 80lere... :P
Su meshur resimler sadece tanitim amaciyla cekilmislerdir, dizin reklamlarinda kulanmak icin. Eger dikkat ederseniz ne Yasemin ne Ahmetin ne Necdetin sac kesimleri benzemiyor...
Necdetle Yasemin hic bir zaman gercek kari koca olmayacak, ama bende korkuyorum bizim iyi Necdetin zamanla kötu Necdet olacagina, özelikle cocugunu kaybedecegi icin. Tamam siz baristiniz ben cekilecem demez heralde...
Ama yada bir akc sene bosaniriz dediya, Yasemin Ahmetle barismadan bosanirlar:img-yes:
ben uzulsem uzulsem garibim Ahmete uzulurum, adam evligi duyunca resmen yikilacak....Hic beklemedi umadi birsey birde Necdetle, birde hemen bebekleri olacak...
bence kesin tkrar birleşeckler benden garanti size :P düşündükce sinirleniorum su nezahatın yptına ya eer o mktup ysmne ulaşsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı ne kötü!! bu kadın bnce ysmni grçkten sewmior çnkü sewseydi kızının mutlu olmasını isterdi tek düşündüğü ailavi meseller oldunu düşünoyrum! yAZIK
meryemce20 11-02-07, 19:35 ahmet de suclu ona bakarsan insan bi mektup birakip ceker gider mi ya dogrudürüst konussaydi yaseminler.ben üzülsem üzülsem nejdete ve cocuga üzülürüm
cünkü kac sene alismis olcak yasemine ve o cocuga.kendi kizi gibi sevcek/(nerden biliyosun diye sormayin icime doguyo)
oddan sona ahmet gelince haliyle yaseminle ya uzaklasirlar ya bosanirlar ve oo kiz ahmetin gercek babasi oldugunu ögrendiyinde belki hala nejdet saygi gösteriyo olabilir.ama bütün bu olaylardan sonra o kiz nejdete biraz soguk davrana bilir.ve bu nejdeti mahveder
kiza da üzülüyorum cünki hayati basli basina bi yalan olcak
depresyona bile girebilir
ama tabi senaristler o kiz icinde bi sevgili bulurlarsa cabuk atlatir
tabi orasi senaristlere bagli
meryemce20 11-02-07, 19:37 bu arada aklima bi sey daha geldi belki yaseminin kizi yaseminin ahmet icin yazmis oldugu defteri bulur ve ahmetin babasi oldugunu öyle anlayabilir
ben annelerin yaptığına kızmıyorum.bence haklılar kendilerine göre.bende olsam öyle yapardım.sonuçta onlar bebek durumunuda bilmiyor. :hıh
Annelere bende bir yone hak veriyorum, Yani yaseminin annesine ozellikle,
Sonucta nezahat hanim ve cocuklari cok zor gunler gecirdiler, kocasi idam edilebilirdi, ve Ahmetin babasinin bunda sucu vardi..
onlarda kendilerine gore hakli..
Ama o mektup , cok ileride ortaya cikacaktir.
Ben yasemin ve necdetin ailelere ne diyeceklerini merak ediyorum acikcasi aniden evlenme sebepleri neolacak..
we lale ne diyecek?? ahmete çok acıyorum zavallı kndini içkiye fln vurmasa bari. sevilme isteği nedeiyle aylaya yönelecek .birde çcuk istiyorlar yani yuh resmen karı koca ilişkisi yasemin buna ne diyecek ki acaba :P
iyi de geri dönecek mi belli değil ki.sadece isteyenler var. :P evet 70lere geçilecek.sonra 80lere... :P
70 lere geçince Cansel Elçin beren Saat diziden çıkarlar dimi? yoksa yaşlancaklarmı? yani yaşlı hallerinimi oynacaklar Canselin yaşlı halini merak ettim bak şimdi :img-hyste
şu avatarındaki resimler varmı sitede canım? yada nerden bulurum?:happy0064
resimler multemedya bolumuunde hepsi konuldu :img-wink:
Ya bu yaseminde, kurtaj meselesini falan necdetle konusuyor ama guya en iyi arkadasi olan lalenin dunyadan haberi yok,
lale bukadar geri planda durmasin ben cok seviyorum o kizi ..
ama yasemin ahmetle bir iliski yasamaya basladiktan sonra hicbir sey paylasmaz oldu lale ile..
bu bölümde en beğendiğim ve başarılı bulduğum oyuncu Okan Yalabık.
Necdet karakterini çok içten ve doğal oynuyor.oyunculukta önü açık,birkaç dizidede izlemiştim.her karaktere bürünebiliyor.gerçek oyuncu.daha iyi yerleri hakediyor.:good:
evet Lale bi süredir çok geri planda ama bunda en büyük suç yaseminin (yini senaristlerin de...)
deiiniz gibi Ahmetle ilişkileri başladıından beri hiçbişey anlatmıyor görmemişin sevgilisi olmuş.... dicem ama kızcaksınız bana :icon_whis
neyse çok işlenmesi gereken konu var madem yaseminin bi de olanları laleyle paylaşması gereksiz diyolarsa bari lale biraz kırgın davransaydı di mi?? kız ve ailesi her durumda yanlarındalar
bu bölümde en beğendiğim ve başarılı bulduğum oyuncu Okan Yalabık.
Necdet karakterini çok içten ve doğal oynuyor.oyunculukta önü açık,birkaç dizidede izlemiştim.her karaktere bürünebiliyor.gerçek oyuncu.daha iyi yerleri hakediyor.:good:
evt bende bu bölümde okan yalabıkı çok beğendim, yasemini kurtarmaya giderkenki necdetin çırpınışına çok ağladım ya... rol bakımından süper bi oyuncu..:img-yes:
Ben encok,
yasemini tutup, ve hickirarak aglayip tamam yanindayim ya tamam yanindayim, diyerek aglamasina, agladim :(
Laleyi cok geri planda tuttular..
simdi necdet ve yasemin evlenecegiz dediginde lale ne diyecek bende cok merak ediyorum
merve_3101 12-02-07, 00:48 bence ahmetin anesi ve yaseminin annesi cok büyük hatalar yaptılar...biri gorüştürmedi ve yalan soledi(koskoca doktor:img-pilot )dieri de mektubu sakladı...bnce bunlar hiç yakışmadı.....cok cok yanlışş..ama bnce yasemin necdet le evlenmeli...necdet bu mutluuluu hkedecek kadar iyi bi cocuk:img-in_lo
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir yazmiyorum buraya. Beni unutmadiniz degil mi?:) Yeni bolumu henuz dun izledim. Bos vaktim varkende soyle guzel bir yorum yapayim dedim:)
Ben encok,
yasemini tutup, ve hickirarak aglayip tamam yanindayim ya tamam yanindayim, diyerek aglamasina, agladim :(
Laleyi cok geri planda tuttular..
simdi necdet ve yasemin evlenecegiz dediginde lale ne diyecek bende cok merak ediyorum
Kesnlikle ve kesinlikle sana katiliyorum arkadasim. Necdet beni bitirdi bu bolum zaten. Ah Ahmet nerden ciktin sen bile dedigimi hatirliyorum bir ara:) Okan Yalabik'in oyunculuguna bir kez daha hayran kaldigimi belirtmeliyim. Gercekten harikaydi bu bahsettigin sahnede. Nasil asktir bu Ya Rabb'im dedirtti hepimize degil mi? Birde son sahnede Yasemin evlenmeyi kabul ettigindeki yuz ifadesine dikkat ettiniz mi? Sevinse sevinemedi uzulse uzulemedi. Gulumsemekle aglamak arasi bir ifade vardi yuzunde. O duyguyu cok cok iyi yansitmis Okan yalabik, tebrik ediyorum. hani Yasmein dedi ya "eger gunun birinde asik olursan bana soyleyeceksin ve hemen ayrilacagiz!", ah dedim sen diyorsun Yasemin!:img-cray: Necdet'i oldurmek mi istiyorsun ya! Ama Necdet, karakter olarak gercekten cok cok one cikti ozellikle bu bolumde. Ne kadar saglam, guvenilir, fedakar, asik ve duygusal oldugunu daha da gorduk bu bolumde. Yanliz Yasemin'in Necdet'in ona asik oldugunu anlamamasina sasirdim. Kulagina davul zurna caliyorlar ama Yasmein'in akli hoooo baska yerlerde:klme
Ahmet'in nedense bu bolum pek bir fonksiyonu olmadi gibi geldi bana:( fakat, orada buyuk ihtimal en azindan bir ay kalacaklar ki bu da beni cok endiselendirdi. Bu bir aya neler sigmazki! Eminim onlarin donusune Necdet ve Yasmein evlenmis olacaklar:( Ahmet, yikilacak. Yasmein de soylemez tabii hamile oldugunu. Zaten Ahmet'e de kirgin biraz.
Adnan Menderes'in oldugu butun sahnelerde goz yaslarin sel oldu akti arkadaslar. "Imrali Belgeseli"ni izlemistim. Olacaklari birebir biliyordum yani. En cokta Adnan Menderes'i hastaneye goturuyoruz seni deyip kandirdiklari agarima gitti. Hani diyor ya "Berrin Hanim'dan gelen mektuplari gonderirsiniz degil mi?":img-cray: Ya asilmadan onceki son sozleri; "Kuskun degilim..." Cok cok guzeldi o sahneler. Tuylerim diken diken oldu izlerken.
Bu arada Huseyin Avni Danyal'i tebrik etmek istiyorum buradan. Adnan Menderes rolunu gercekten harikulade oynadi. Son bolumde karisi Berrin Hanim'i oynayan bayan oyuncuyla "Aska Surgun" dizisinde de kari-kocayi oynuyorlardi. Bu da guzel bir tesaduf olmus:)
Neyse cok uzun yazdim galiba:) Ben, yine bu bolumu hayranlikla izledim. Butun ekibi tebrik ediyorum:)
"Siyaset Meydani" ne oldu arkadaslar?
Ama sunu birkez daha belirtmek isterimki, Necdet icin mutluluk yok
Sonucta yasemin ahmete asik..
Gun gelip kavusacaklar Uzulen necdet olacak o yuzden ben istemezdim hic bu evliligi ki necdet kabullenmisti herseyi, ben zaten hic evlenmeyecegimki demisti :(
Ben bu bölüm en çok anneler kzıdım .ahmet ve yaseminin anneleri birşeyleri gizleme amacı gütmeselerdi bunlar olmazdı.yaseminde intihar etmeye kalkmazdı.ahh bu anneler ah her ikiside çok ama çok büyük yanlış yaptılar çocuklarının kendilerince daha mutlu olacağını düşünerek onları mutsuzluğa ittiler.Oysa anneler karışmasa idi ahmet ve yasemini mutlu günler bekleyecekti.Hadi anneleri anladık. ya o Aylanın hareketlerin ne demeli kasıntılı haline daha ortada fol yok yumurta yok maşallah hanım efendi kendini evin gelini ilan etti şimdiden ohh vala ...ay sinir oldum o hallerine defne ışık 'ı çağıralım deyince ne kadar sinirlendi ama gıcık.:icon_evil
bu bölümde berrin menderesi oynayan oyuncu dikkatimi çekti.adını tam olarak bilmiyorum ama yine chpli vefat eden,aydın güven gürkanın eşiydi galiba.
önce şahnaz çakıralp şimdi bu oyuncu...ilginç tesadüfler valla.chpli kişilerin dp yakınlarını oynaması.
oyuncu her rolü oynar diyeceksiniz ama ne bileyim;ben oynamazdım...
Berrin Menderesi canlandiran oyuncunun ismi Serap Aksoy. Bundan once yine Tomris Giritogluna ait aska surgunde Ahuzar karekterini canlandirmisti.
Evet gecen sene vefat eden CHP Aydın Güvendir.
Cok basarli bir oyuncu, ama bencede biraz uygunsuz olmus bu rolle, kesinlikle oyunclugundan hic bir suphem yok ama tanilmis bir CHP esi olmasi bence bu rollde baskasin olmasina yeterdi. Ama Tomris Giritoglu devamli ayni oyunculari kulaniyor, Serap Aksoy gibi iyi bir oyuncuyu kacirmak istememis sanirim..
fundapehlivan 12-02-07, 11:10 Yine hs hakkında pek çok haber çıkmış onları okuyup geldim...
Bu cep telefonu meselesi süperdi. ne kadar gerekliymiş anladık demiş ya...
Yahu senaristler ayırmak istedikten sonra ona da bir yol bulurlardı...
Mesela çekmiyor...
Ya da Türkiyede unutmuş olurdu telefonunu
Yeter ki ayırmak istesinler:img-hyste
Benim bir cevap bulamadiklarim (bilen birileri varsa beni aydinlatsin)
Idama giden Mendrese neden o beyaz entari gibi seyi giydirdiler? ben ilk bu dizi olmadan once altinda kiyafetleri oldunu bilmiyorum, kefenin modern hali sanmitsim....
Pasanin kulanindaki neydi? kulakciklara benziyor ama 50 sene once oyle bir sey varmiydi?benim acayip gözume batii...
Yasemin habirde disariye cikiyor, tek basina gecenin bir vaktinde, bu davranislari 50 sene onceye biraz abesk kacmiyormu?
Arabasi yok, ehliyeti yok, taksi cok fazla yok(olsa bile parasi yok) otebus simdiki gibi *** *** yok....
Benim bir cevap bulamadiklarim (bilen birileri varsa beni aydinlatsin)
Idama giden Mendrese neden o beyaz entari gibi seyi giydirdiler? ben ilk bu dizi olmadan once altinda kiyafetleri oldunu bilmiyorum, kefenin modern hali sanmitsim....
Pasanin kulanindaki neydi? kulakciklara benziyor ama 50 sene once oyle bir sey varmiydi?benim acayip gözume batii...
Yasemin habirde disariye cikiyor, tek basina gecenin bir vaktinde, bu davranislari 50 sene onceye biraz abesk kacmiyormu?
Arabasi yok, ehliyeti yok, taksi cok fazla yok(olsa bile parasi yok) otebus simdiki gibi *** *** yok....
onu bende farkettim, yanlış hatırlamıyorsam saddam asılırkende beyaz bişey giydirmedilermi? neden olduğunu bilmiyorum.
Paşanın kulağındaki şey sanırım duyma zorluğu var ondan ama 50 yıl önce öyle şeyler varmıydı emin değilim:)) ama herhalde vardı o kadar şey gözden kaçırmazlar.
yaseminin ikidebir dışarı çıkmasına bende bir anlam veremiyorum. biraz saçma. bu zamanda bile olmuyor öyle şeylr:)) sanki bahçeye çıkıyo:)) mesela son bölümde Yasemin gece vakti çıkıp Hasteahaneye gidebildi?
yaralı kalbimi dizi görüntüleriyle bir kere daha izledim ve okan yalabık o kadar yalın ve öyle güzel oynamış ki....abartısız, o döneme ait gibi...ekranlarda iyi oyuncu görmek isteğimin haklılığını bir kere daha kanıtladı...tebrikler yeniden...
Ben bu bölüm en çok anneler kzıdım .ahmet ve yaseminin anneleri birşeyleri gizleme amacı gütmeselerdi bunlar olmazdı.yaseminde intihar etmeye kalkmazdı.ahh bu anneler ah her ikiside çok ama çok büyük yanlış yaptılar çocuklarının kendilerince daha mutlu olacağını düşünerek onları mutsuzluğa ittiler.Oysa anneler karışmasa idi ahmet ve yasemini mutlu günler bekleyecekti.Hadi anneleri anladık. ya o Aylanın hareketlerin ne demeli kasıntılı haline daha ortada fol yok yumurta yok maşallah hanım efendi kendini evin gelini ilan etti şimdiden ohh vala ...ay sinir oldum o hallerine defne ışık 'ı çağıralım deyince ne kadar sinirlendi ama gıcık.:icon_evil
aynen benim düşündüklerimi yazmışsın canm!!;)ahmetin annesi tamam ,böyle birşey yapar,sert biri sonuçta,ama yaseminin annesine ben çok şaştıım!!!:(böyle yapmasalardı belki şu an hala birliktelerdi!!:img-blush aylaya ise ben çok uyuuuzz oluorumm!!iyice kendini bişi sanmaya başladı bu bölümde!!:img-wink:
beautifulday 12-02-07, 15:41 evet bu bölümde annelere iyice sinir oldum bende ama birde necdetin formalitede olsa evlenme teklifi etmesi ve yasemininde kabul etmesi biraz mantıksız olmuş sanki bence. çünkü; tamam yasemin çok zor durumda ama sonuçta ahmet tamamen gitmedi ki geri dönceğini biliyolar her ikiside sonuçta necdet ahmetin en büyük dostu ve yaseminle de ahmet birbirini seviyo yani bana biraz ilginç geldi bu anlaşma yaniii...
ya bencede o saatte o yasta bı kızın tek basına dısarı çıkması çok sçma heleki 60ların basında bu biraz gariptir ama galiba bu iki aileinin hatta necdetleri de dahil edersek tabi birde aylalar var bu 4 ailenin evleri çok yakın yani herhalde kapı komsusu gibiler de o yüzden gidebiliyolar dakka bası:img-hyste bu kadar da tesadüf olmaz yani bu biraz saçma bence her dakka birbirlerindeler tamam adadaki evleri anladık dipdibe zaten ada küçücük bi yer o normaldir ama koca istanbulda nie o 4 aile fix birbirinden hiç ayrılmıyor mesela sevketle rıza çocukluk arkadası olmalarına ragmen sonradan araları bozulunca neden hala istanbulda dipdibe yasamak zorundalar nie haala yanyanalar bunu anlamıs degilim bunu biraz es geçmişler galiba ama bu dizinin muhtesemliğini bozuyor mu? HAYIIIIR
ha bide şeboistin senaryolarını yeni okudum bayıldım bayıldım kırıldım gülmekten yerlere yattım tam anlamıyla süper ötesi bi senaryo valla ümmü burhanı bırkaıp sana yazdırmalılarmıs bu dizinin repliklerini tabi o zamanın türkçesinde çığır açmıs olurdun herhalde yani okuyorum okuyorum gülmekten ölüyorum rızayı "bebişim" derken ahmedi "ne ayak ?"derken düşünemiyorum facia facia:)))))))))))))))))))))
bende ahmet&yasemin taraftarıyım ama,yasemin AYRILMALIYIZ dedi bi kere!!:(bundan nasıl geri dönebilirki???bunun için ahmet geride dönsede durum değişmezki!!:(keşke deişse!!ah ah!!
necdet rolünü çok seviorum benn!!bu arada iyilik flan yapiim derken istediide oldu,yaseminle ewlenio!!puhahahaha!!!:D
Merhaba arkadaslar, gecen bölüm cok hosuma gitti.Olanlar baya üzücüydü ama gelecekte daha üzücü olacak. Muhtemelen Sevket hastane'de bi komplikasyon yüzünden beklenenden fazla kalacak.Bu arada Ahmet'in annesinin bahs ettigi para yetmiyecek ve devreye yeni zengin Ayla girecek.
Ahmet'te Ayla onlara yardim etti diye onunla evlenecek.
bu bölümde diziye giren serap aksoy'u bazı arkadaşlar gibi ben de beğenmedim.çok hızlı ve sanki bir kağıttan okuyormuş gibiydi.doğal bir sahne değildi.makyajı da bir garipti.:img-blush
annelere kızıyoruz tamam da onlar da çocuklarının iyiliğini düşündüler kendilerince.ne bilsinler yasemin hamile.selma hanım ahmet'in ağzından yasemin'le ayrıldık diye duyunca o cesaretle görüşmek istemiyor dedi.unuturlar diye düşündü.nezahat hanım da kocasının başına gelenlerden sonra bu şekilde davrandı.kim olsa istemez bence.o kadar olaydan sonra.:img-blush
bazı arkadaşlar annelere kızmışlar ama biraz mantıklı olun lütfen.hayatta yasemin ve ahmetin birlikte olmasından çok daha önemli şeyler var.iki aileninde durumu ortada.bu durumda bile hala kendilerini düşünüyorlarsa yuh derim.bebek var ama diyeceksiniz şimdi.onu da düşüneceklerdi.temkinli davransıydılar.şimdi hatalarının bedelini ödemek zorundalar.
bazı arkadaşlar annelere kızmışlar ama biraz mantıklı olun lütfen.hayatta yasemin ve ahmetin birlikte olmasından çok daha önemli şeyler var.iki aileninde durumu ortada.bu durumda bile hala kendilerini düşünüyorlarsa yuh derim.bebek var ama diyeceksiniz şimdi.onu da düşüneceklerdi.temkinli davransıydılar.şimdi hatalarının bedelini ödemek zorundalar.
her nekadar mektubu verseydi böyle olmazdı desemde sana tamamiyle katılıyorum sinemciğim.ben olsam böyle bi durum varken bende vermezdim herhalde o mektubu olan tabiki o çocuğa olacak en suçsuzu o ama elden bişey gelmez (sinem hs yakası noldu?)
evet bu bölümde annelere iyice sinir oldum bende ama birde necdetin formalitede olsa evlenme teklifi etmesi ve yasemininde kabul etmesi biraz mantıksız olmuş sanki bence. çünkü; tamam yasemin çok zor durumda ama sonuçta ahmet tamamen gitmedi ki geri dönceğini biliyolar her ikiside sonuçta necdet ahmetin en büyük dostu ve yaseminle de ahmet birbirini seviyo yani bana biraz ilginç geldi bu anlaşma yaniii...
aynen katılıyorum.ayrıca yasemin zamanında asla başkası olmaz diyordu ama bunu doğrulayacak bir çaba görmedim.evlenme teklifini kabul etmeler felan ve ben yaseminin yerinde olsam hastanede daha önce evime oğlumla birlikte olmanızı istemiyorum demek için gelen bir annenin lafına güvenmez,güvenip te o şahane aşkı hemen bırakmazdım,muhakkak ahmeti beklerdim.ya da en azından hastaneden ahmetin kaldığı yeri öğrenip ona yazardım.
tahminime göre amerikada para sıkıntısı çekince ayladan gelecek para,ahmetin de istemeden kaderini aylaya doğru yöneltecek.bu aşkın heba olmasını görmek de çok yıkıcı olacak.
hs yakasını şimdi ekliyorum tuğçe. ;) zaten çıkmam lazım.okul zamanı pek giremem artık. :( ben tekrar anneleri haklı bulduğumu söylemek istiyorum.hehe :P
Daha oncede belirttigim gibi sana hak veriyorum ve Annelere ozelikle Yaseminin annesine hak veriyorum, Sonucta Ask ve sevgi herseye yetmiyor,
O gun neler yasandi , Riza az daha asilacakti.. unutulacak seyler degildi bunlar..
Annelerde kendilerine gore hakli
istnbl_esra 12-02-07, 18:19 Benim bir cevap bulamadiklarim (bilen birileri varsa beni aydinlatsin)
herkes merak etmis eskiden boyle kulaklik var mi diye daha oncede yazmistim inonunun resimleri var nette ben baktim ayni dizidekine benziyor resmi gormek isteyen varsa gonderebilirim
menderese giydirilen beyaz kiyafet idam edilen kisiler ellri arkadan bagli beyaz kiyafatle asiliyorlar yani idamin usulu buymus polatkan ve zorlu da bu sekilde asildilar
yaseminin yaptiklarina bi aciklama yapamam :img-yes:
yasemin bu hafta cok sacmaladi gecen hafta bile ayrilmalari bana normal gelmisti ** bu sefer yasemin hemen pes etti ahmetin aramasini beklemeliydi diye dusunuyorum o hemen ahmetin kendisinden vazgectigini dusunup intihara kalkti
askasurguncu 12-02-07, 18:39 yasemin ahmeten cabuk vazgecmedi
ama ahmet amerikaya gidince mektup yazacagina
gidip kizi gorseydi veya telefon acsaydi
nejdet karekterini cok seviyorum
ama yasemin ve ahmet ikilisinden sonra
nejdet ve yasemine zor alisirim
herkes merak etmis eskiden boyle kulaklik var mi diye daha oncede yazmistim inonunun resimleri var nette ben baktim ayni dizidekine benziyor resmi gormek isteyen varsa gonderebilirim
menderese giydirilen beyaz kiyafet idam edilen kisiler ellri arkadan bagli beyaz kiyafatle asiliyorlar yani idamin usulu buymus polatkan ve zorlu da bu sekilde asildilar
Rica ettsem o resmi bana göndere bilirmisin? Cunku teknik acisindan imkansiz boyle birsey. Ben kulagindakin ne oldunu tam anlayamadim, ama 50 sene once ne handsfree vardi ne kulakciklar (turkce kelimesini bilmiyorum ama, mp3player dinlerken taktimiz sey), duyma sorunu yasayanlar birsey takiyor ondanmi yoksa?
Ben acikcasi o kulaktakin ne oldunu merak ettim. Aklima bunlar amerika filmiylemi karistirdi dedim, hani korumalarin olurya...
O beyaz etari gibi seyin neden giydirildigini hala anlamis degilim ben....
istnbl_esra 12-02-07, 19:05 tuba333 selam resmi ozel mesj attim tabi basarabildiysem bakarsan ismet inonun isitme sorunu varmis ve isitme cihazi takiyormus
istnbl_esra 12-02-07, 19:17 menderesin giydigi beyaz kiyafet sadece menderese ozel giydirilmis bi sey degil yani idam edilen herkese giydirlen idam gömleği nıcın gıydılırmıs dıye sorgularsak belkıde hakıkaten kefene benzedıgı ıcındır:img-wink:
ya berrin hanım ismet inönüne gitmiş yardım istemiş de o benim yapacağım bişi yok demiş ya acaba gerçekten yardım edemez miydi yoksa yardım etmek mi istemedi??
bu konuda belli bi tavrı var mıydı onu merak ettim de:img-yes: çünkü ismet inönünün dp yi tam olarak hazmedemediği-daha doğrusu halkın zamanında kendini seçmediği için bi kızgınlığı var diye duydum bilmem doğrumudur...hatta(o programı izlemişsinizdir belki)ismet inönü kendisi seçilmeyice:bu nankörlük tarihe geçecek türünden bişiler söylemişş..:img-yes:
ahmet amerikaya gidince mektup yazacagina
gidip kizi gorseydi veya telefon acsaydi
katılıyorum sana en azından bi telefon etseydi taa amerikadan arada santral olmadan nasıl bağlandıysa :img-haha:henüz Türkiye'deyken de arayabilirdi hem Annesi sölemediği için yaseminin kalp krizinden haberi yok sanıyo yanılmıyosamj insan arar en azından bunu söyler senaristler de ayrılsınlar diye ellernden geleni yaptlar gerçekten ilerde neler olcak çok merak ediyorum
ismet inonunun isitme sorunu varmis ve isitme cihazi takiyormus
işitme cihazı taktığını bilmiyordum ama daha önce duyduğum bi söz var işine gelmeyen şeyi duymayanlara "ismet inönü gibisin istediğinin duyuyosun istemediğini duymuyosun" derler :img-haha:
o işitme cihazı mı her neyse kulağındaki belki o zmanlar Türkiye'de olmayablir ama İnönü de yurtdışından getrmiştir.
menderesin giydigi beyaz kiyafet sadece menderese ozel giydirilmis bi sey degil yani idam edilen herkese giydirlen idam gömleği nıcın gıydılırmıs dıye sorgularsak belkıde hakıkaten kefene benzedıgı ıcındır:img-wink:
benim merak ettimde iste bu, neden ölmeyen adama kiyafetleri ustunde kefen gibi birsey giydirdiler?
kissorkill 12-02-07, 20:00 sevda çiçeğinde oynayan yani eskiden oynayan adam(adını bilmiyorum) o ismet inönümü?
ve adnan menderes asılırken nasıl üzüldüm yaaaaa
Adnan Menderes'in eski fotorafları gelince ekrana kendimi tutamadım ağladım :icon_sorr Ne kadar kötü birşey yaptığımız,aslında Allah'ın verdiği cana kimse kıyamaz ama neyse.Hele hayal görmesi çok üzdü beni.Bu bölüm gerici,üzücü bazen de sevindiriciydi (çünkü bebeği aldırmaktan vazçgeçti)
merhaba öncelikle..
biraz geç olacak ama son bölümün yorumunu yapmazsam çatlarım...hele ki bu bölümün...
yayınlanan bölümler arasında en kötü bölümdü 12. bölüm..
o kadar sıkıldım ki izlerken..hiç konsantre olamadım...iki hafta ara vermeleri hiç iyi olmadı..merak falan kalmadı bende zaten...
en beğenmediğim nokta adnan menderesin idamıydı...bu kadar ayrıntılı vermeleri şartmıydı..boynuna ipin geçirilmesi sandalyeye vurulması falan..ne gerek vardı..darağacına doğru yürüyebilir arkasına döner bakar orda bitirilebilirdi..bir an için astıktan sonra can çekişmesini de verecekler sandım..yani biraz ağır kaçacak ama iğrençti tek kelimeyle..yapımcıyı kınıyorum burdan..
ikinci nokta yaseminin intihar etmesi...yani izlerken kanser oldum gidip bir yerden atasım geldi kendimi...bu kadar uzatılması şartmıydı dakikalarca yasemini o uçurumun başında gösterdiler..sahne uzadı da uzadı..beğenmedim ne yazık ki..melodram fazla kaçmıştı..ayrıca necdet yasemin sahnelerinin olduğundan uzun sürmesi de diziyi sıkıcı hale getirdi benim gözümde..
bilmiyorum ama bu bölümde beğendiğm hiç bir şey bulamıyorum..belki ahmetle babasının konuşması iyiydi gibi ama o da çok kısaydı...zaten amerika türkiye geçişlerinde bariz zamanlama ve devamlılık hataları vardı..
son olarak aylanın ailesinin köşeyi dönmesi hadisesi var ki çok çok klişe...artık ahmetle ayla rahat rahat evlenirler ne de olsa davul bile dengi dengine çalarmış dimi...
fundapehlivan 12-02-07, 21:34 Daha oncede belirttigim gibi sana hak veriyorum ve Annelere ozelikle Yaseminin annesine hak veriyorum, Sonucta Ask ve sevgi herseye yetmiyor,
O gun neler yasandi , Riza az daha asilacakti.. unutulacak seyler degildi bunlar..
Annelerde kendilerine gore hakli
Bence haklı değiller...
Ne olursa olsun bir hayatı tamamen değiştirecek bir karar bu ve onların da çocukalrı yerine böyle bir karar vermelerine hakları yoktu! Ne olursa olsun!
Çocukların ne kadar birbirlerini sevdiklerini de biliyorlar ve Rıza asılmadı...
Ahmetin de dediği gibi zamanla bu olaylar soğurdu ve bence birlikte olabilirlerdi tabii bu hamilelik olmasaydı...
Benim anlamadığım ahmet babasına biz yaseminle ayrıldık dedi o daha uyanmamıştı o zaman...
Sonra mektubunda senden vaz geçmeyeceğim dedi... Hayır yani babası duymuyordu ki neden yalan söylüyor... Annesinin duyup kendisine yaseminin geldiğini söylememesi için mi:img-hyste
Bence haklı değiller...
Ne olursa olsun bir hayatı tamamen değiştirecek bir karar bu ve onların da çocukalrı yerine böyle bir karar vermelerine hakları yoktu! Ne olursa olsun!
Çocukların ne kadar birbirlerini sevdiklerini de biliyorlar ve Rıza asılmadı...
Ahmetin de dediği gibi zamanla bu olaylar soğurdu ve bence birlikte olabilirlerdi tabii bu hamilelik olmasaydı...
Benim anlamadığım ahmet babasına biz yaseminle ayrıldık dedi o daha uyanmamıştı o zaman...
Sonra mektubunda senden vaz geçmeyeceğim dedi... Hayır yani babası duymuyordu ki neden yalan söylüyor... Annesinin duyup kendisine yaseminin geldiğini söylememesi için mi:img-hyste
bence de anneler haksızlar hem de sonuna kadar haksızlar hele ahmetin annesi yaa nasıl sölemez yaseminin geldiiini hadi o an konuşturmayabilir ama sonra söle yasemin geldi de işin kötüsü bi de ahmet seni görmek istemiyor şeklinde bişey sölemek çok kötü
bi de ahmet baabsıyla konuşuyo çünkü o durumda hasta uyanmasa da aslında duyup etkilenirmiş söylenenelerden bütün filmlerde olur yaa beni duyuyosan bi işaret ver der hasta da uyanık diildir tam olarak ama yanındakinni elini sıkar :img-hyste
ne kadra doğru bilmiyorum ama :?
bence de anneler haksızlar hem de sonuna kadar haksızlar hele ahmetin annesi yaa nasıl sölemez yaseminin geldiiini hadi o an konuşturmayabilir ama sonra söle yasemin geldi de işin kötüsü bi de ahmet seni görmek istemiyor şeklinde bişey sölemek çok kötü
bi de ahmet baabsıyla konuşuyo çünkü o durumda hasta uyanmasa da aslında duyup etkilenirmiş söylenenelerden bütün filmlerde olur yaa beni duyuyosan bi işaret ver der hasta da uyanık diildir tam olarak ama yanındakinni elini sıkar :img-hyste
ne kadra doğru bilmiyorum ama :?
:img-hyste Evet, ya hep oyle olur ya. Ama kanimca manevi acidan dogru olabilir. sonucta mesela anne karnindaki bebeginde anneyi ve olanlari duydugu soylenir. Eee aradaki alakayi da siz kurun artik:img-blush
Anneler konsunda haklisiniz ama yine de pek birsey degismeyecekti. Sonucta butun bu olanlardan sonra vedayi Yasemin secti oyle degil mi? Hem zaten bir sekilde ayrilacaklardida!
Bu arada ask olsun arkadaslar yani bir onceki yorumumda kucucuk bir soru sordum ama kimse cevap vermemis:icon_sorr
fundapehlivan 13-02-07, 11:05 Yalnız yasemin gittikten sonra selma çok kötü oldu...
Aslında iki aile de seviyor karşı tarafın çocuklarını ama...
Selma ağladı filan yaseminin ardından ama ne işe yarar... Hem ağlar hem yapar:img-hyste
Hayır kız zaten üzgün mahvolmuş, çok önemli diyor nasıl kıyar insan anlamıyorum...
Bu arada ahmet telefon etti ya yasemine... Keşke hizmetçileri duysaydı da sesini ahmet olduğunu anlasaydı hiç olmazsa... Yasemine söylerdi o zaman Yasemin belki evlenmez başka bir çare düşünürdü... Umudu olurdu en azından...
Biraz gecte olsa 12. bölüme yorum yapmadan gecemeyecegim.Bence tipki 11. bölüm gibi hüzünlü bir bölümdü.Adnan Menderesin idami detayli bir sekilde vermeleri önemliydi.Özellikle Menderesin ailesinin Milli Sef Ismet Inönüye yaptigi ziyaret ve Milli Sefin "Adnan beyin akibeti ne olursa olsun adi serefle anilacaktir","Söz dinletemiyorum" gibi söylemleri darbeye ne kadar karsi oldugunun ve idamlari engellemek icin caba gösterdiginin kanitidir.Tomris Giritliogluna bu sahnelere yer verdigi icin tesekkür ediyorum cünkü ne yazik ki halen 27 Mayisin arkasinda Ismet Inönü gibi büyük bir devlet adaminin oldugunu düsünenler vardi..
Gelelim Necdet & Yasemine.. :) Özellikle Necdetin Yasemini intihardan kurtardigi sahne mükemmeldi.Necdetin askinin ne kadar büyük oldugunu birkez daha gördük.Her ne kadar dizinin büyük aski Ahmet ve Yasemin olsada Necdetin Yasemine kavusacagina seviniyorum.(Bence formalite icabi olsada evlilik evliliktir :img-wink: ) Bakalim önümüzdeki bölümlerde aradan yillar gectiginde bu ask ücgeninde neler yasanacak..
ya berrin hanım ismet inönüne gitmiş yardım istemiş de o benim yapacağım bişi yok demiş ya acaba gerçekten yardım edemez miydi yoksa yardım etmek mi istemedi??
bu konuda belli bi tavrı var mıydı onu merak ettim de:img-yes: çünkü ismet inönünün dp yi tam olarak hazmedemediği-daha doğrusu halkın zamanında kendini seçmediği için bi kızgınlığı var diye duydum bilmem doğrumudur...hatta(o programı izlemişsinizdir belki)ismet inönü kendisi seçilmeyice:bu nankörlük tarihe geçecek türünden bişiler söylemişş..:img-yes:
İsmet İnönü elinden gelen her şeyi yapmış bunu Aydın Menderes kendisi söylemişti ama malesef sözünü geçirememişti ve Adnan Menderes,Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan idam edilmiştir :(:(
arkadaşlar normalde sılanın reklamlarını salı gününden verebiliyolar bugün gözlerimiz televizyonda olursa belki hatırla sevgilinin reklamlarına da rastlayabiliriz...
Bir sey diyecem ama kizmayin sofa
Biz ne kadar Yasemin kotu oynuyor desekte kizin rolu sakiz gibi uzuyor, hayret bir sey, sanki seyirciler icin degil de bazilari kendilerini tatmin etmek icin dizi ceviriyor izlenimine kapiliyorum...Neyse zaten kopuk seyretim ama kesinllikle Okan Cansel'i rolu ile bastiriyor... Okan iyi oynuyor fakat,lakin benim gozler baska seyler gormek,seyretmek istiyor bu bakimdan sıkiliyorum ne yalan diyeyim...
Sonra Yarali Kalbime deyinmek istiyorum valla ben bir Cansel'ci olarak bu kadar guzel bir sarkinin onun karekteri icin yazilmasi istegindeyim fakat olmadi... alisercan abicigim ne is? :img-fear2 :img-fear2
arzu-başak 13-02-07, 14:17 Kalem gelmiş..hoş geldin...ama ben seni yine yakalayamadım sanırım....bu hafta okanın performasıyla ilgili herkes aynı fikirde..adam çok iyiydi..ama canselimide hemen harcamayalım ya...garibim bu bölüm doğru düzgün gözükmediki bir performansı olsun...sen asıl bundan sonraki bölümlerde gör canseli...
şarkı konusunda sana kesinlikle katılıyorum....bende böye muhteşe bir şarkının ahmet karakterine yazılmasını tercih ederdim.....belki ahmetimede bir şarkı yazıyorlardır....ama bu yaralı kalbim başka ya....
Kalem gelmiş..hoş geldin...ama ben seni yine yakalayamadım sanırım....bu hafta okanın performasıyla ilgili herkes aynı fikirde..adam çok iyiydi..ama canselimide hemen harcamayalım ya...garibim bu bölüm doğru düzgün gözükmediki bir performansı olsun...sen asıl bundan sonraki bölümlerde gör canseli...
şarkı konusunda sana kesinlikle katılıyorum....bende böye muhteşe bir şarkının ahmet karakterine yazılmasını tercih ederdim.....belki ahmetimede bir şarkı yazıyorlardır....ama bu yaralı kalbim başka ya....
arzu-başak bir de tamamını ve orijinal halini dinlesen tamam, niye ahmete böyle bir şarkı yazmadınız diye sallandırırdınız taksim meydanında üç kişiyi olur biterdi. :img-hyste Kaleye de söylüyorum. Şarkılar dizinin; kişiler, o an için o sahneye gidiyorsa kullanılıyor diye şarkı üzerinde hak sahibi olamazlar... Yani necdetin ya da ahmetin bu müzik benim diyemez. Lütfen dizinin kahramanlarına bu hakkı vermeyelim arkadaşlar :img-wink:
arzu-başak 13-02-07, 14:30 arzu-başak bir de tamamını ve orijinal halini dinlesen tamam, niye ahmete böyle bir şarkı yazmadınız diye sallandırırdınız taksim meydanında üç kişiyi olur biterdi. :img-hyste Kaleye de söylüyorum. Şarkılar dizinin; kişiler, o an için o sahneye gidiyorsa kullanılıyor diye şarkı üzerinde hak sahibi olamazlar... Yani necdetin ya da ahmetin bu müzik benim diyemez. Lütfen dizinin kahramanlarına bu hakkı vermeyelim arkadaşlar :img-wink:
İnşallah tamamını dinlemekte nasip olcak dizinin ilerleyen bölümlerinde...biz o hakkı vermiyoruz ama...görüyorsunki müziği ararken hani nejdetin bir sahnesi vardı ya orda bir şarkı var falan diye arıyorlar...ne var yani ahmetin bir sahnesi vardı orda bir şarkı vardı diye söyleseler...ben ahmetede böyle bir şarkı istiyorum...nejdet çıkınca hep o müzik çalıyor..olmazki canım ahmete hep üvey evlat muamelesi yapılıyor zaten....
İnşallah tamamını dinlemekte nasip olcak dizinin ilerleyen bölümlerinde...biz o hakkı vermiyoruz ama...görüyorsunki müziği ararken hani nejdetin bir sahnesi vardı ya orda bir şarkı var falan diye arıyorlar...ne var yani ahmetin bir sahnesi vardı orda bir şarkı vardı diye söyleseler...ben ahmetede böyle bir şarkı istiyorum...nejdet çıkınca hep o müzik çalıyor..olmazki canım ahmete hep üvey evlat muamelesi yapılıyor zaten....
Haklısın arzu... Ne yapalım o zaman en güzel şarkıyı necdet kaptı diyoruz. Ama ahmet ile yaseminin de zor yıllar var o şarkı da güzel değil mi? Hem sözler hem müzik güzel bir uyum içinde.
Kale, bu tez çalışmaları ağır geldi herhalde, kaçaksın... Arananlar listesindesin.....
arzu-başak 13-02-07, 14:44 Alisercan aynen öyle en güzel şarkıyı nejdet kaptı ne yazıkki....ya dizideki bütün müzikler,şarkılar çok güzel...hele birde "kimse bilmez"var...yani hepsi çok güzel ama bu farklı işte...ne yapalım şanslı çocuk nejdet...
şarkı mı istiyoruz ahmet'e.:happy0064 şöyle damardan olursa çok makbule geçer.:img-hyste ahmet'in haline pek uygun olur dimi.:img-grin2
kale hoşgeldin ve güle güle canım.:img-hyste
arzu-başak 13-02-07, 14:53 şanslı mı şanssız mı tartışılır.:img-blush yasemin'le evleniyor.ömür nasıl geçer bilmiyorum.:img-hyste
allahım ya...yine yaptın yapacağını aslı..ne diyim ben şimdi sana....evlenmesin canım..onu zorlayan var sanki...zaten iki sevenin arasına girmiş.....
allahım ya...yine yaptın yapacağını aslı..ne diyim ben şimdi sana....evlenmesin canım..onu zorlayan var sanki...zaten iki sevenin arasına girmiş.....
işte napsın çocuk seviyor.aşkın gözü kör boşuna demiyorlar.:img-hyste necdet iki sevenin arasına girmedi arzu'cuğum.yasemin ayrıldık diyince o da bu çözüm yolunu sundu.o da kabul etmeseydi o zaman.atladı hemen üstüne.hani evlenmiş olmak için evlenmeyecekti.noldu şimdi.:img-blush
fundapehlivan 13-02-07, 15:08 Bir sey diyecem ama kizmayin sofa
Biz ne kadar Yasemin kotu oynuyor desekte kizin rolu sakiz gibi uzuyor, hayret bir sey, sanki seyirciler icin degil de bazilari kendilerini tatmin etmek icin dizi ceviriyor izlenimine kapiliyorum...Neyse zaten kopuk seyretim ama kesinllikle Okan Cansel'i rolu ile bastiriyor... Okan iyi oynuyor fakat,lakin benim gozler baska seyler gormek,seyretmek istiyor bu bakimdan sıkiliyorum ne yalan diyeyim...
Sonra Yarali Kalbime deyinmek istiyorum valla ben bir Cansel'ci olarak bu kadar guzel bir sarkinin onun karekteri icin yazilmasi istegindeyim fakat olmadi... alisercan abicigim ne is? :img-fear2 :img-fear2
Sana katılıyorum...
Okanın rolü bastırıyor Canseli ama bu çok normal... Geçen hafta zaten Cansel yoktu denilebilir... Zaten en başından beri anlam veremediğim bir şekilde hep okanın üzerine gittiler. Bir de ahmet baş rolde asıl onu tanıtalım demediler...
Ben de kesinlikle Okanı çok ama çok başarılı buluyorum...
Fakat dediğin gibi ben de geçen bölüm sıkıldım ve açıkçası gözlerim ahmeti aradı ama maalesef...
Umarım yeni bölüm de böyle olmaz...
fundapehlivan 13-02-07, 15:09 Yaralı kalbim ama gerçekten necdete daha çok uyuyor...
Ahme ve yasemin 2 yl birlikte oldular... Necdet o sırada çok acı çekti, bir taraftan bunu göstermemeye çalıştı filan tam yaralı kalbim yani!!
Ahmet ise yeni yeni yara aldı kalbinden:img-hyste
arzu-başak 13-02-07, 15:11 işte napsın çocuk seviyor.aşkın gözü kör boşuna demiyorlar.:img-hyste necdet iki sevenin arasına girmedi arzu'cuğum.yasemin ayrıldık diyince o da bu çözüm yolunu sundu.o da kabul etmeseydi o zaman.atladı hemen üstüne.hani evlenmiş olmak için evlenmeyecekti.noldu şimdi.:img-blush
ya zaten nejdetin böyle davranmasının en büyük nedeni yasemin..ben başından beri söylüyorum....yasemin yüz veriyor nejdete...ama şimdi yasemin böyel bir teklifide kabul etmek zorunda...yoksa neler olur...nejdetin teklif etmemesi lazımdı...hem nejdet yaseminin hamile olduğunu öğrendi yasemine sordu ahmetin haberi varmı diye..arayıp haber versene ahmete..yada ahmet gelince çek bir kenara böyle böyle oldu...o yüzden bzi evlendik falan de..ama nerde....yok bana nejdet demeyin kardeşim....
arzu-başak 13-02-07, 15:14 Yaralı kalbim ama gerçekten necdete daha çok uyuyor...
Ahme ve yasemin 2 yl birlikte oldular... Necdet o sırada çok acı çekti, bir taraftan bunu göstermemeye çalıştı filan tam yaralı kalbim yani!!
Ahmet ise yeni yeni yara aldı kalbinden:img-hyste
aşk olsun fundacım..biz deminden beri bu şarkı ahmetin olsun diyoruz...sen çıkıyor nejdete daha uyuyor diyorsun...asıl yaralı olan ahmet..bir anda sevdiği kız evleniyor..hemde onun arkadaşıyla..eminim hiç tahmin etmemiştir yaseminn nejdetle evleneceğini...nejdetten daha yaralı ahmet...
fundapehlivan 13-02-07, 15:18 ya zaten nejdetin böyle davranmasının en büyük nedeni yasemin..ben başından beri söylüyorum....yasemin yüz veriyor nejdete...ama şimdi yasemin böyel bir teklifide kabul etmek zorunda...yoksa neler olur...nejdetin teklif etmemesi lazımdı...hem nejdet yaseminin hamile olduğunu öğrendi yasemine sordu ahmetin haberi varmı diye..arayıp haber versene ahmete..yada ahmet gelince çek bir kenara böyle böyle oldu...o yüzden bzi evlendik falan de..ama nerde....yok bana nejdet demeyin kardeşim....
Hiç haber verir mi?? İşine gelmez...
Ama Ahmet o zaman Türkiyede miydi ki??
Bilmiyorum necdet ne kadar yardım sever olmaya çalışsa da bana da Nevdet demeyin valla sinir oluyorum...
Ya aslında şu kız hamile olmasaydı hiç ayrılmayacaklardı.
Yasemin necdetle evlenmezdi...
Ahmetin mektubunu almasa da anneler yine işin içine etse de nasıl olsa başkalarıyla beraber olmayacklardı ve gelince de yine başlarlardı...
Ahmet dönünce hemen Yasemini arayacak zaten...
Canım benim ya... bu hafta evlenir mi ki yasemin ve necdet...
ya zaten nejdetin böyle davranmasının en büyük nedeni yasemin..ben başından beri söylüyorum....yasemin yüz veriyor nejdete...ama şimdi yasemin böyel bir teklifide kabul etmek zorunda...yoksa neler olur...nejdetin teklif etmemesi lazımdı...hem nejdet yaseminin hamile olduğunu öğrendi yasemine sordu ahmetin haberi varmı diye..arayıp haber versene ahmete..yada ahmet gelince çek bir kenara böyle böyle oldu...o yüzden bzi evlendik falan de..ama nerde....yok bana nejdet demeyin kardeşim....
evet yasemin'in en büyük hatası necdet'in ona olan aşkını ısrarla anlayamaması.bu kadar da saf olmaz bir insan.yasemin kabul etmek zorunda kaldı tabi.ama ahmet'le tekrar konuşma yoluna gitmedi.bu kadar kolay vazgeçilir mi hamileyken.ahmet'e anlatması gereken kişi necdet değil yasemin bence.necdet seviyor onu.evlenmek istemesi doğal.necdet iyi çocuk iyi.:img-hyste
fundapehlivan 13-02-07, 15:19 aşk olsun fundacım..biz deminden beri bu şarkı ahmetin olsun diyoruz...sen çıkıyor nejdete daha uyuyor diyorsun...asıl yaralı olan ahmet..bir anda sevdiği kız evleniyor..hemde onun arkadaşıyla..eminim hiç tahmin etmemiştir yaseminn nejdetle evleneceğini...nejdetten daha yaralı ahmet...
Ben şu açıdan baktım...
Necdet 2 yıldır yaralı!! Ahmet daha yeni yaralanacak...
Bir de bu şarkı Necdete verildiğinde Ahmet yaralı değildi:img-hyste Yaseminle beraberdi o zaman...
Valla ben artık necdet ve ahmete arkadaş diyemiyorum canım...
Maalesef o günler eskide kaldı... Necdet yumruğuyla aralarında ne kadar sıcak ilişki varsa alıp götürdü...
fundapehlivan 13-02-07, 15:22 evet yasemin'in en büyük hatası necdet'in ona olan aşkını ısrarla anlayamaması.bu kadar da saf olmaz bir insan.yasemin kabul etmek zorunda kaldı tabi.ama ahmet'le tekrar konuşma yoluna gitmedi.bu kadar kolay vazgeçilir mi hamileyken.ahmet'e anlatması gereken kişi necdet değil yasemin bence.necdet seviyor onu.evlenmek istemesi doğal.necdet iyi çocuk iyi.:img-hyste
Eğer Necder Yasemini gerçekten seviyorsa bencillik yapmamalı sevdiğini ve sevdiğinin çocuğunu düşünür ve ona göre davranırdı bence... Bu biraz kendi mutluluğunu üstün tutmak oluyor ki o da mutlu olamayacak...
YAsemin bence çabuk vaz geçmedi... Hastane de ahmetin kendisini görmek istemediğini öğrendi. Ne yapsın kız... Ahmetten belki bir telefon bekledi o da gelmedi... Zaten hemen gittiler amerikaya zaman da yoktu...
arzu kesinlikle haklısın!!çünkü ahmet sevdii kzın bi anda evlendiini(hemde en yakn arkilerinden biriyle)şok olcak ve yaralı yürek tam olarak ahmeti anlatacak!!:(
bu arada yazılanları okudumda,ahmetin babası yaseminin babasının idamını onaylamış olabilir ama bunda ahmtein bi suçu yokki!!!hatta tam tersi babasına karşı geldi,sırf yasemin ve babası için!!!yasemin zaten saçma davrandı ama yaseminin anneside ahmetin babasına karşı onları savunduunu biliyor!!onun ahmetin mektubunu vermesi gerekirdi bence!!!
yahu o devirde ahmet'i nereden bulsun necdet taa amerika'larda.bunlar iki sevgiliyken birbirlerine ulaşamazken necdet nasıl ulaşsın ahmet'e.hem hamilelik dolayısıyla hemen evlenmeleri gerekiyordu zaman yoktu.yasemin de hemen kabul etti ama.:img-blush
arzu-başak 13-02-07, 15:36 evet fundacım bencede nejdet biraz bencil....
aslıcım nejdet yaseminin hamile olduğunu duyduğunda..ahmet daha gitmemişti diye hatırlıyorum ben..eğer öyle de değilse...ahmet geldiğinde söylesin...çeksin kenara...biz bu yüzden evlendik....yasemin zor durumu düşmesin falan diye desin..ne var bunda..tabi kendi mutlu olacak diye düşünüyor..ama bilmiyor ki mutsuz olacağını....
evet fundacım bencede nejdet biraz bencil....
aslıcım nejdet yaseminin hamile olduğunu duyduğunda..ahmet daha gitmemişti diye hatırlıyorum ben..eğer öyle de değilse...ahmet geldiğinde söylesin...çeksin kenara...biz bu yüzden evlendik....yasemin zor durumu düşmesin falan diye desin..ne var bunda..tabi kendi mutlu olacak diye düşünüyor..ama bilmiyor ki mutsuz olacağını....
ahmet o gün amerika'ya yolcuydu.senin dediğin gibi olsaydı dizi nasıl uzayacaktı.biz de ciddi ciddi tartışıyoruz valla.:img-hyste
arzu-başak 13-02-07, 15:49 [QUOTE=aslı30;2373258]ahmet o gün amerika'ya yolcuydu.senin dediğin gibi olsaydı dizi nasıl uzayacaktı.biz de ciddi ciddi tartışıyoruz valla.:img-hyste
haklısın valla...bende kendimi öyle kaptırmışım ki....şimdi anladım neyi tartıştığımızı:img-hyste ...ama bana yinede nejdet demeyin...neyse arkadaşlar size doyum olmaz..benim çıkmam lazım..size iyi sohbetler.....
ahmet için şarkı aramışsınız.hatırla sevgiliye uyan şarkılar bölmüne eklemiştim bakabilirsiniz.mazi kalbimde bir yaradır şarkısı müthiş derecede uyuyor ahmete bence...
Arkadaslar, Necdet neden haber versin Ahmete..
Bakin ahmet sucsuz, ama annelerin yuzunden suclu durumunda suanda,
Yasemin hastaneye gitti, Ahmetin annesi geldi vede seninle gorusmek istemiyor dedi, Yaseminin annesi mektubu sakladi, Ee bu durumda ??
Ayrica necdet yaseminin hamile oldugunu duydugunda Ahmet coktan amerika yoluna cikmisti ucuyordu :)
Necdet evlenelim mutlu bir yuva kuralim demedi, gostermelik bir evlilik dedi..
Yaseminle Necdet kesin gelecek bölum sade bir nikahla evlenecek, ama asil sorun bu durumdan Ahmetin nasil haberdar olacagi. Kesin Isik vesilesiyle olur, ve babasiyla birlikte oda kendine bir kalp bakimi yaptirip gelsin oralardan.:img-hyste :img-hyste :img-hyste Cunku cok ama cok uzulecek bu gelismelerden haberdar oldugu zaman.
Michellde yukaridan ikisi aglarkan kas kas gullecektir, ETME BULMA DUNYASI DIYE:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Saka bir yane bu bölumde anlamadim birsey daha olmustu. Yasemin neden herkez yatinca Ahmeti aradi? O degilmiydi bir saat once Seni Seviyorum ama olmaz hoscakal diyen?Hem arayip babam kurtuldu demeside cok sacma sanki Ahmetlerde radyo yokmu? Yasemin gil gibi olmasda onlarda onlarda heycanla karari beklediklerini biliyordu. Burda yine mantik hatasi var....
ya ahmete çok yazıık olcak,ayla gibi souk birii hiçte ona göre diil!!!:(michell bile çok daha iidi ayladaan!!!:(
fundapehlivan 13-02-07, 18:07 Bence Ahmete bu sarki kadar hic bir sarki uymaz...
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum EYVAHHHHHHHHHHH EYVAHHHHHHHHH
Niye canım garibim ne etti de onu buldu...
Ahmet ve Yasemin çevresi sebebiyle bu hale geldiler... Yalnız olsalardı eminim çok mutlu giderdi her şey..
Niye canım garibim ne etti de onu buldu...
Ahmet ve Yasemin çevresi sebebiyle bu hale geldiler... Yalnız olsalardı eminim çok mutlu giderdi her şey..
Zamaninda oda Micehlle verdi sözden dönmustu, simdi Yasemin ona verdi sözden döndu, buda onun canini fazlasiyla yakacaga benziyor...
Ben bu durumda Necdetin suten cikma ak kasik oldunu dusunmuyorum, Yasemini Necdet belkin Ahmeten daha cok seve bilir,ama yinede Yasemin onun arkadasin sevgilisiydi. Yasemine yardim ettmek icin evlilik oluyor gibi ama Necdete bunu ne zamandir bekliyordu. Eminim ileride benide sever diye plan yapiyordur...
ahmetle yaseminin ayrılması çok ama çok kötü ama burada necdet fırsatçı davranmıyor bence. bilakis onun çok yüce gönüllü olduğunu düşünüyorum. yaseminin ahmetin çocugunu taşıdığını ve ahmeti sonsuza dek seveceğini bildiği halde onu düştüğü zor durumda kurtarmak için evlenme teklif etti yasemin'e. hatta ben ileride ahmet'e açıklama yapacak olan kişinin de (hem evliliğin bir formalite olduğu hem de çocuğun babasının ahmet olduğu konusunda) necdet olabileceğini düşünüyorum. ahmet ve yaseminin aşkı olağanüstü, tertemiz, tutkulu. herkesin böylesini yaşamasını dilerim ama necdet'in yasemin'e duyduğu aşkın da çok temiz olduğunu düşünüyorum. umarım bu evlilikler en azından bu sezon içinde son bulur ve ahmet'le yasemin kavuşur. daha ayrılık yeni gerçekleşti ama ben barışmalarından daha doğrusu bir araya gelmelerinden başka bir şey düşünemiyorum...
fundapehlivan 13-02-07, 18:33 Zamaninda oda Micehlle verdi sözden dönmustu, simdi Yasemin ona verdi sözden döndu, buda onun canini fazlasiyla yakacaga benziyor...
Ben bu durumda Necdetin suten cikma ak kasik oldunu dusunmuyorum, Yasemini Necdet belkin Ahmeten daha cok seve bilir,ama yinede Yasemin onun arkadasin sevgilisiydi. Yasemine yardim ettmek icin evlilik oluyor gibi ama Necdete bunu ne zamandir bekliyordu. Eminim ileride benide sever diye plan yapiyordur...
Sen de canım oraya takılmış durumdasın! Orada da Micheleye bir şey yapmadı sadece aşık oldu.. Senin dediğin gibi kendi etti kendi buldu cümlesinin olması için Yaseminin de başkasına aşık olup ahmeti terk etmesi gerekirdi. Yani ettiğini buldu ama böyle bir şey olmadı! Ayrılık anneler sebebiyle oldu ve babalar da diyebiliriz...
Bu arada ben de Necdetin çok saf olduğunu düşünmüyorum. Niyette belki iyi ama onun içinde her zaman yasemini bir sahiplenme vardı. Ahmetle yasemin beraberken bile hem de... Onun için bir evlensinler necdet zor bırakır Yasemini... Bırakın birleştirmek için ahmetle konuşacağını Yaseminin gözünün içine bakacak ahmetle konuşmasın diye... Kıskançlıktan neler yapar tahmin bile edemiyorum...
bencede necdet çok saf değil.bi yandan yasemine yardım ediyor ama bi yandan da hayal ettiği kişiyle birlikte olabilme düşüncesi var onda.bi başkası bu durumda olsaydı yardım etmezdi.:img-yes: benim için böyle olması çok iyi valla.oh herkes istediğim kişiyle evleniyor.nihaha:img-hyste
askasurguncu 13-02-07, 18:40 ya arkadaslar burda yasemin cok saf nasil nejdetin onu sevdigini
anlamadi yazanlar var yasemin ahmete asik gozu baskasini gormuyorki
yani bence anlamasi mumkun degil
o kadar da değil yaseminin karakteri böyle ne yapsın? :P diyorum ya çok çocuksu.bişeyi anlamaz o. :P
bencede necdet çok saf değil.bi yandan yasemine yardım ediyor ama bi yandan da hayal ettiği kişiyle birlikte olabilme düşüncesi var onda.bi başkası bu durumda olsaydı yardım etmezdi.:img-yes: benim için böyle olması çok iyi valla.oh herkes istediğim kişiyle evleniyor.nihaha:img-hyste
bir başkası olsa tabi evlenme teklif etmezdi ama yasemin ahmet'e deli gibi aşık ve içinde ahmet ve onu sonsuza dek bağlayacak bir bebek var. bütün bunları bile bile ona evlenme teklif etmesi necdet'in iyi niyetli olduğunu düşündürüyor bana. ileriki bölümlerde ne olur bilemem ama bu koşullar altında ben necdet'in çok asil davrandığı konusundaki düşüncemde ısrarlıyım. ama yanlış anlaşılmasın ahmet ve yaseminin aşkının en büyük destekçilerinden biriyim ayrıca
evet ark niyetli değil ama babasının hayrı için de yapmıyor.bunu sadece çok sevdiğin biri için yaparsın.necdette yasemini sevdiği için teklif etti ve çok iyi yaptı. :P
dizi tam türk filmi oldu ya şimdi düşünürsek ahmet gelicek yasemin %100 ona hamile olduğu içn evlendiğini sylemicek ahmet yanlış anlck ahmetle yasemn ayrı kenarlara sawrulucaklar necdetde yasemini kapmış olark kalıcak ya offf necdete sinir oluyorum ya bn yaseminin yernde olsam ahmete doğruyu sylerdm ama yasemin gurur yapıcak o bni görmek istemedi bn artk onla birlkte olamam bni istemiyo fln dick ahmette işte ne çabuk unuttun fln oluck sonra annelerinin olayı ortaya çkıck fln
sadece gururdan değil buse.sonuçta ahmetin ne zaman döneceği belli değil.aylarca orda kalabilir.ama yaseminin o kadar zamanı yok.yakında hamile olduğu belli olacak.acilen bi çare bulması gerekiyordu.
Yaseminin Necdetin deliler gibi sevdigi kizin kendi oldunu anlamasi icin APTAL olmasi lazim. Neden hic sormuyor o kiza ne oldu, biz evlenirsek ona ne olacak diye, (Necdet anlatmisti ya bir gece askini)sanki aralarinda boyle bir konusma gecmemis gibi davraniyorlar, buda bence buyuk bir mantik hatasi....
Ben sensiz ne yapardim diye adam sala sumuk agliyor, kizda tik yok..
Buraya yaziyorum, tuba333 yamizsti dersiniz:icon_whis Necdet Ahmetle Yasemin yeniden bir araya gelecekleri zaman yuzde yuz degisecek, bunu genelde tum dizilerde yapiyorlar. iyi anlayisli adami göturup tas kalpli bir adam yapacaklar Necdeti...
Fundacigim Ahmet birine söz verdi, seninle hayatimi paylasacam diye, sonra istemeyerek olsada sözunde durmadi, ayni sey suan Yasemin ona yapiyor, istemedi halde ona verdi sözde duramiyor.
Yani zamaninda Ahmet sözunden dönmustu simdi Yasemin döndu....
sevgili tuba ilk paragrafına tamamen katılıyorum.yasemin karakterinde tahammül edilemez bir saflık var...geçen bölümde bu o kadar belli oldu ki.tabiki necdet sevdiği için böyle bir yardımda bulundu.ama yasemin sormadı bile neden diye.o bir arkadaşın arkadaş olarak gördüğü birine bu yardımı yapabilceği sanıyor.senaristler çok uğraşlıyor herhalde yaseminin bu huyları için.gerçekten rahatsız edici bir tutum bu.hadi şüphelenirsin geçer gidersin.ama yaseminde bu bile yok.ilginç yani...
GeLecekte Necdet değişmesin yanii şu ankii haLinden çok
değişik bir durum oLmaz umarım.. böyLesii çok iyi.. YaseminLe
evLenicek oLması da çok qüzeL =))
Yasemin'in qerçekten onu sevdiğinii anLamaması biraz saçma..
Çocuk o kdr uğraşıyor.. sürekLii onun yanında.. her dk onun için
bişiyler yapıyor ama yasemin bütün bunLarın nedeniini sormuyor..
Hadii onu da qeç.. Bir kere olsn aşık oLduğun kız kim diye sormuyor..
özge_letyy 13-02-07, 20:02 off ya şimdi fragmanı gördüm acayip bi bölüm olacak
ahmet necdete o sevip de açılamadığın kız yasemindi di mi deyip yumruk atıyodu
lale yasemine sen abimi kullanıyosun falan diyip resti çekiyo
baya heyecanlıydı hatırlayamıyorum bile
sonunda da yaseminle necdet tam evlenecekken ahmet parmaklıkların arkasından yaseminnn diye bağırıyodu
bir de ortalarda ahmet aylayla konuşuyodu ayla ahmete yaseminle yüzleşmekten mi korkuyosun gibi bişey diyodu
çok merak ediyorum bu bölümü
of keşke bende görsem. :( çok aksiyon dolu bir bölüm anlaşılan.aman sakın yasemin ahmeti dinlemesin,evlensin. :P aferin laleye sonunda konuştu.en yakın arkadaşı olarak görünüyor ama aslında hiç de öyle değil.
Bence Yasemin karekterinde cok tuhafliklar var, normalde olmayacak seyler bu karekterde mevcut.
Ama hadi Yasemin yasina verip anlamadi diyoruz, Ahmetinde birsey hisetmemesi cok sacma, Necdetin ona vurdu gun bunu anlamasi lazimdi.
Ahmetende gectim kardesin bile anlamasi cok acayip bence...
Ya biz cok fesatis yada millet cok saf:img-hyste
yok biz fesat değiliz.o çok saf. :P o yüzden sevmiyorum zaten. :hıh bu laleyi tuttum.aferin ona.hınzır kız vallahi. :P
Of ya fragman çıktı.Müthişti.Ahmet,Yasemin'in aldığı kol düğmelerini duvara fırlatıyor.Ayla Hanım'da maaşallah Ahmet'i kapılarda karşılıyor.Öpüşmeler falan.
Hayret birşey Ahmet nerden duyduysa dönmüş.Yasemin niye hala Necdet'le evleniyor?
Ama Ahmet'in Necdet'e yumruk atması süperdi.Ayla'da anlayışlı arkadaş ayaklarında.
archeologue 13-02-07, 20:15 Of ya fragman çıktı.Müthişti.Ahmet,Yasemin'in aldığı kol düğmelerini duvara fırlatıyor.Ayla Hanım'da maaşallah Ahmet'i kapılarda karşılıyor.Öpüşmeler falan.
Hayret birşey Ahmet nerden duyduysa dönmüş.Yasemin niye hala Necdet'le evleniyor?
Ama Ahmet'in Necdet'e yumruk atması süperdi.Ayla'da anlayışlı arkadaş ayaklarında.
nee ahmet necdete yumruk mu attı:img-fear2 iyi bari bu sefer teesüf ederim falan demedi:img-hyste
ya ben bu fragmanı göremezsem çatlarım inşallah biri çekmiştir:icon_sorr
şule abla çekmiştir kesin.yarın koyar.bende izlemek istiyorum.oh iyi olmuş ahmetinde atması gerekiyordu zaten.anlaşılan çok pis dalmış.hehe :P
Not:lale adamımsın yıııvruuum :P
valla tubacım haklısın...yaseminde hep gariplikleri toplamışlar.normal birşey yaptığını görmedim ben.bir ışık babasına çalıştığını söylüceğü zaman engellemişti.o zaman taktir etmiştim.
neyse fragman anlatınız(yeni bir kelime çıkardım herhald):)teşekkürler arkadaşlar.ben ağlıcam gibi duruyor ahmet&necdet sahnesinde.daha önce gözlerim dolmuştu da.evet bende çok normal sayılmam hiç ağlamadım bu dizide ama o sahnede gözlerim dolmuştu.bu bölümde ağlarım gibi druuyor.
laleye helal olsun bence de.yasemin hiçbirşeyini anlatmıyor zaten.bir ahmeti anlatmış.extra birşey anlatmadı:)
nee ahmet nejdete yumruk mu attı:img-fear2 iyi bari bu sefer teesüf ederim falan demedi:img-hyste
ya ben bu fragmanı göremezsem çatlarım inşallah biri çekmiştir:icon_sorr
Ooo...hemde ne yumruk.:) "Hoşlanıpda açılamadığın kız Yasemin'di değil mi?"...Uçan Necdet...Yere iniş yapan Necdet...
Son sahnede (Yasemin'in nikahı kıyılırken) Ahmet'in parmaklıklara yapışıp,"Yasemin!"diye bir bağırışı vardı ki...:icon_cry:
Birde nikah kıyılırken Yasemin Hanım Necdet'e "Ahmet çocuğu hiç bir zaman bilmeyecek.Biz o kadar çok şey yaşadık ki artık mutlu olmamız mümkün değil." demez mi :icon_evil
archeologue 13-02-07, 20:22 Ooo...hemde ne yumruk.:) "Hoşlanıpda açılamadığın kız Yasemin'ni değil mi?"...Uçan Necdet...Yere iniş yapan Necdet...
Son sahnede (Yasemin'in nikahı kıyılırken) Ahmet'in parmaklıklara yapışıp,"Yasemin!"diye bir bağırışı vardı ki...:icon_cry:
ya bu bölümde ağlayacağız anlaşılan:icon_sorr ben yanarım yanarım da ahmete yanarım...yüzü hiç gülmedi zavallımın:icon_sorr
ahmet yaseminin nikahına yetişiyor...eee yasemin neden durumu izah etmedi ki ?????
belki arada bilmediğimiz şeyler olmuştur.:icon_whis valla ben ağlayacağımı hiç sanmıyorum.:happy0064 aksine yüzümde hınzır bir gülümseme olacak izlerken.:img-hyste
ahmet yaseminin nikahına yetişiyor...eee yasemin neden durumu izah etmedi ki ?????
Ya galiba Yasemin'le Necdet hapishanede evleniyorlar.Yasemin'in bütün ailesi arabaya binip gidiyorlardı.(Herhalde Rıza Kayseri'ye naklediliyor.Yaseminlerde oraya gidiyorlar.)Ahmet'de içeri giremiyor.Gerçi Ahmet parmaklıkların arkasında (içerde) gibiydi ama...
archeologue 13-02-07, 20:31 belki arada bilmediğimiz şeyler olmuştur.:icon_whis valla ben ağlayacağımı hiç sanmıyorum.:happy0064 aksine yüzümde hınzır bir gülümseme olacak izlerken.:img-hyste
sen ne zaman ağladın ki ben bilmiyorum :img-hyste
ya ayla falan çıkacak başımıza şimdi:img-cool2 aman yaa ben ahmet&ayla izlemek istemiyorum:mad72: nasıl çekeceğim onu artık bilemiyorum:img-cool2 ahmetin hatrına katlanıcam artık:)
archeologue 13-02-07, 20:33 Ya galiba Yasemin'le Necdet hapishanede evleniyorlar.Yasemin'in bütün ailesi arabaya binip gidiyorlardı.(Herhalde Rıza Kayseri'ye naklediliyor.Yaseminlerde oraya gidiyorlar.)Ahmet'de içeri giremiyor.Gerçi Ahmet parmaklıkların arkasında (içerde) gibiydi ama...
evet burayı atlamışım:img-blush
ahmet kahrolacak....
ve sonra aylayla yakınlaşıp,evlenecek:img-cool2
bende yasemin ahmeti çekemiyordum.benim için tam süper oldu valla bu durum.:happy0064 aman ne işi var ahmetin orda?bıraksın artık onların peşini.:icon_whis
arzu-başak 13-02-07, 20:37 İnanmıyorum ya fragmanı izlemişsiniz...ahmet nejdete yumruk atıyor öylemi..aferin ona...ya olamaz....ahmet çok üzülecek bu bölüm...o ağlarsa ben dayanamam..demek ahmet onları evlenirken görüyor ve yasemin diye bağırıyor öylemi...yasemin nejdete ahmet çocuğu asla bilmeyecekmi diyor..allahım bu yasemin ne sinir çıktı ya...bu zamana kadar hep korudum yasemini ama..artık dayanamayacağım yani...ahmetimde gitsin aylayla evlensin...en azından ayla onun kıymetini bilir..allahım ilk defa akşam nete girme fırsatım oldu...anlattıklarınzı görünce..keşke girmeseydim diyesim geldi...artık yarın gösteririler...şulem çekememiş galiba..çekse çoktan koyarda....
alisercan abi gelmiş.oooooo :img-pilot şimdi senin tam olarak görevin ne anlamayadım ben ama.sete hiç gittin mi? :img-blush artı bildiğin bir tiyo var mı?ama bizim bilmediğimiz...:icon_whis
yasemin_lizz 13-02-07, 20:47 Ya ben fragmanı izleyemedim off ne zaman verdiler:icon_sorr ama anlattıklarınıza bakılırsa çok kötü bir bölüm bekliyor bizi...Ben en çok Ahmet'e üzülüyorum:icon_sorr demek son anda nikaha yetişecek ama Yasemin kararından dönmeyecek off içim daraldı asla Ayla-Ahmet ikilisini görmeye tahammül edemem....
sheqer__shey 13-02-07, 20:49 bnce bu film cok kalıteli bi film oyuncularıda muhtesem walla ilk bslarda arada bi isliodm ama şimdi hiçbir bolumunu kacırmadan filmin sıkı bır fanatiği oldum resmn yha aslında necdet cok ii we yesemini sewio ama yasemın ahmetı sewe sewe necdetle ewlenmemeli bnce filmde bna gore aysegulle ahmt daa da yakışıoolar ve birbirlerini delice sewiolarr!he bide dizde oynayan ayla bnm bi arkımın kuzeni oluo bnce oyunculuğu cok gusl ama ahmetle birlikte olmasınlar bnce necdetle ayla yasemınle ahmet ewlensin ama necdetle ayla birbirleni sewerek ewlnsin:img-hyste
alisercan abi gelmiş.oooooo :img-pilot şimdi senin tam olarak görevin ne anlamayadım ben ama.sete hiç gittin mi? :img-blush artı bildiğin bir tiyo var mı?ama bizim bilmediğimiz...:icon_whis
Tam olarak görevim, şeboistin yazdığı bizim kahramanlarımızı karikaturüze etmesi olayını senaristlere taşımak, mümkünse kendisini kurtlar vadisindeki polata havale etmek, en kısa zamanda edebiyete göçünü yaşatmak ve dizimizin gidişatını kurtarmak. :img-hyste
ya bende gıcık oluyorum aylaya ..kızı görünce tüylerim diken diken oluyo,hele o sesi yokmu heran kırılıcakmış gibi ayrı bi olay yani.. bende kesinlikle ahmet hatırına katlanıcam.
ya ben konuya fransız kaldım ya ... alisercanın setle ne alakası var, kim o ,ne işle meşgul... biri bana bunları anlatsın..........
aşkolsun alisercan abi.tamam soru sormuyorum. :hıh ama ilk yazdığın cümle güzeldi.:img-hyste
şaka sinem, ama senaristlere taşımam hoşuna gitti. Bu alanda okuyor musun, ya da en geniş anlamda bu anlamda eğitim mi görüyorsun.
Bana gelince aşkolsun diyorum sinem... Müziklerini yapan üç kişiden biriyim ben. Geçen konuşurken de bu net belli oldu. Nasıl çıkaramadın.
emoss sus yoksa benim için çok kötü şeyler olabilir.:img-hyste ben açtım ağzımı yine yıııvruum.sonumu iyi görmüyorum.:img-hyste
ya çıkardım da oyuncuları falan görüyor musun merak ettim.hayır ben daha lisedeyim.ayrıca bölümümün senaristlikle alakası yok.önce sayısaldaydım.sonra tm ye geçtim.hehe:img-hyste gerçekten okuttun mu anlamadım ben yine.:img-help:
arzu-başak 13-02-07, 20:59 Alisercan süperdi ya..çok güldüm:img-hyste seninde görevin baya zormuş...
bu fragmanı ben niye göremiyorum..of ders çalışıyordum...abimde bilg.çıkınc |