Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

arzu-başak
14-02-07, 13:34
Yaprak,Melal nasilsiniz kizlar?
Fragmani gormedim ama bekledigimiz sahne bu bulumde sanirim...
Ahmet Ayla'yi neden opuyor ogrensem bir rahat nefes alacam, sanirim onlarin evlilikleri intikam evliligi olacak :img-hyste :img-hyste Yesilcam serisi :img-hyste

Arzucugum, Ahmet'in rovansina ne diyorsun canim :)

kalem gelmiş...hoş geldin canım...valla ben çok mutluyum daha ne isterim....içimde kalmıştı...ama bu yumruk hakikaten nejdetinkinden daha estetik...kendi gözlerimle gördüm valla...ya bu fragmanı neden bu kadar az gösteriyorlar..bir kere izleyebildim sadece....
ahmete ayla hoş geldin diyor..ondan birbirlerini öpüyorlar..için rahat olsun kalecim..tabi şimdilik....birde frgamanı izleyenler bilir..en sonda yasemini gösteriyorlar ya nejdetle...nikah memuru tam soru soruyor...valla orda yasemin gayet mutluydu..sanki sevdiği biriyle evleniyor gibiydi...suratında tebessüm vardı...acaba benmi yanlış gördüm....

buarada deco cum burda konuşulan herşeyide ciddiye alma..bazen bazı şeyleri şakasına söylüyoruz...

deco
14-02-07, 13:57
Hatırla Sevgılı seyırcısı deco, rovans dedim, boks maci derim ne derse derim sen konusu icin seyredersin ben baska bir sey icin, burda hangi kelimeleri yazdigim baskasini ilgilendirdigini dusunmuyorum... Naif dizi oldugu dogru ama anlatimlarimiz icin baskasindan azar dinlemeye niyetim yok suraya 10dak. ayirip bir seyler yazmaya calisiyorum bunun icinde hesap verecek degilim her halde, birbirimize saygili olalim lutfen...

Sanirim beni yanlis anladiniz eger sizi kirdiysam özür dilerim... Ben sadece objektif bulmadigim bazi mesajlar hakkinda sahsi yorumumu yaptim, sizinde yazdiginiz gibi tabiki bana hesap vermek zorunda degilsiniz ama sanirim benimde bu diziyi basindan beri izleyen bir seyirci olarak yanlis gordugum bazi olaylar ve oyuncular hakkinda yorum yapmaya hakkim var??? Bu arada ben herkesin gorusune saygi duymaya calisiyorum eger size karsi istemedende olsa bir saygisizlik yapmissam tekrardan özür dilerim...

Saygilar...

tuba333
14-02-07, 14:17
Sonunda Ahmet Necdetin duygularini anladi ama gec kaldin beaa Ahmet:img-hyste .
Herlade nikah Yasemin babasin kaldi hapishanede kiyiliyor, Lale bu evlige karsi cikti bakalim anne ve babasi ne diyecek Necdetin?

Bu Aylada ne kiz ama? Ahmet giderken ayni kiyafeti vardi, adam dunyanin bir ucunden geldi yine ayni kiyafeti var, birde annesi terzi olacak:icon_whis

kale
14-02-07, 14:18
deco, hayir ozur dilemene gerek yok, madem yalnis anlamisim... benim mesajlarimin %90 zaten saka dozunda, ciddi yazim nerdeyse sayilidir :) bu yuzden takılmamanı onerırım...

*~*RaiNBoW*~*
14-02-07, 14:39
Bugüne kadar ki en uzun fragman buydu sanırım...
Açıkçası Lale'nin şaşıracağını tahmin ediyordum ama bu denli tepkili olmasını da normal karşılıyorum.Sonuç da Ahmet'i ne derece sevdiğini biliyor ve Necdet'e aşık olması imlkansız.Yasemin'e "Sen abimi kullanıyorsun,bunu hakediyor mu?" dediğinde Yasemin de şaşırdı tabi.
Rıza cezaevine yerleşiyor,düğün de orada olacak galiba.
Cansel'in bse arkadaşımıza bahsettiği sahneyi uzun zamandır bekliyordum içimde kalmıştı.Güzel yumruk..:icon_whis ."Bir türlü ilan-ı aşk edemediğin kız Yasemin'di değil mi?Ya ben bunu nasıl anlayamadım?" deyip estetik bir yumruk atması güzeldi,Necdet'in haksız yumruğuna cevap iyi olmuş.
Yasemin yüzüğünü saklıyor sanırım ama Ahmet fırlatıp atıyor,belli ne kadar yıprandığı zaten.
Ayla yine herşeye burnunu sokmaya devam ediyor.Ahmet'e "Yasemin ile karşılaşmaktan mı korkuyorsun?" diye bir soru yöneltiyor tabi Ahmet de düşünüyor.Cevabı ne olur az çok tahmin ediyoruz zaten.
Ahmet de parmaklıklar arasından Yasemin'e sesleniyor ama bu sahnenin hikayenin gidişatına bir etkisi olmayacağını düşünürsek o kadar da önemli değil demektir.
Önümüzdeki bölüm de Ahmet bu acıyı Ayla ile dinidrmek isteyecek,tabi biraz da intikam duygusuyla.Ayla'ya nasıl katlanırım bilmiyorum.:icon_sorr

arzu-başak
14-02-07, 14:50
Arkadaşlar bdaha öncede sormuştum..dikaktinizi çektimi bilmiyorum..hani son sahnede..yasemin ve ahmet nikah memurunun karşısındayken..yaseminin yüzünde ufak bir tebessüm var....ne bilim sanki sevdiği biriyle evleniyormuş duygusu verdi bana...zaten bu yasemin bir doğru düzgün üzülemedi ki..yada ben görmedim.....valla bu haftaya kadar pek yaseminle ilgili bişey yazmadım ama artık dayanamayacağım yani.......
fundacım frgamanı izlediysen yorumunu alalım canım....dediğim kadar varmış yumruk değilmi.....

fundapehlivan
14-02-07, 14:55
Evet canım izledim fragmanı...
O yumruk var ya... Off yani... İçim rahatladı:img-hyste Eridim resmen...
Canım ya nasıl delirmiş, demek Yasemindi diye...
O konuşmanın öncesini de çok merak ettim...

Yalnız yasemine iyice gıcık oldum... Yok onca acının üzerine mutluluk kurulmazmış... Bunlar resmen ayırmak istemişler ama neden bulamayıp böyle bir saçmalık atmışlar...
En azından bebeği için yeniden deneyebilirdi... Bence bu sebep sebep bile olamaz ya... Çok saçma...

Bu arada Ayla ile olan öpüşme olayı da... yani direkt evli gibi göründüler gözüme... Ama bana öyle batmadı... Siz öyle çok anlatmıştınız ki normal geldi herhalde... Hem bir kötü niyette yoktu zaten.. Yani şimdililk...

Melal
14-02-07, 14:59
Resimlerde gelmiş.
Özette gelmiş.Cansel'in otobüs çekimlerinin sebebi anlaşıldı.
Ahmet'te Kayseri'ye gidiyor.Necdet'e ne yumruk atmış.
Şok oldum görünce off off artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Ben ilk bölümleri istiyorummm:icon_sorr

bella
14-02-07, 15:00
Ya bana Aylayla Ahmet demeyin sinir oluyorum.Hele hele o sinsi,sansar bakışlı ya.Çok gıcık.Hep şom ağızlar yüzünden oluyo şom ağızlar açılmasın.

Melal
14-02-07, 15:01
Off ya evleniyorlar.Ahmet'in parmaklıklar arasındna Yasemin diye bağırması içimi acıttı.
Ne ettin be Yasemin başını gün gelecek çok vuracak duvarlara ama iş işten geçmiş olacak.
Ahmet'in kol düğmelerini sinirle fırlatışı nasıldı ama

arzu-başak
14-02-07, 15:05
Off ya evleniyorlar.Ahmet'in parmaklıklar arasındna Yasemin diye bağırması içimi acıttı.
Ne ettin be Yasemin başını gün gelecek çok vuracak duvarlara ama iş işten geçmiş olacak.
Ahmet'in kol düğmelerini sinirle fırlatışı nasıldı ama

zaten ben en çok orada üzüldüm ahmete...kol düğmesine bir bakışı bir fırlatıışı var ki....of of..inşallah ahmet mutlu olur diyeceğim ama...olamaycak...gıcık yaseminin yüzünden..hayır kendi hayatınıda mahfetti..ben ahmetin yerinde olsam çocuğumu öğrendikten sonra yasemini o kadar kolay affetmem..hatta hiç affetmesin...ama o zamanda ben üzülürüm..sevenler kavuşsun..ama ahmet diretsin yani biraz....lale zaten benim adamım...çok gzüel dedi yasemine....

yasemin_lizz
14-02-07, 15:08
Fragmanı izleyebildim sonunda...Naslı bir bölüm bekliyor bizi:icon_sorr içim daraldı yine.Benim dizideki Yasemin ile pek derdim yoktu ama bu bölümden sonra gıcık olmaya başladım hatta adaş olmamız bile sinirime dokunuyor:icon_mad: :icon_mad: ben adımdan memnun olduğum için mümkünse dizideki karakterin adı değişsin:)
Fragmanı izleyince gerçekten sinirlerime hakim olamadım.Ha bu arada Lale karakterini seviyordum ama şimdi daha çok seviyorum ohhh Yasemin'in ağzının payını verdi:) Vee son olarak kim ne derse desin Ahmet'in yumruğu bir numaraydı:good:

merhem
14-02-07, 15:29
Ahmet Ve Necdet icin artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak, bu beni cok uzdu..
Yalnis bir anlama sonucu Necdet haketmedigi halde Ahmete vurmustu, simdi yine Ahmet necdete..
Benim anlamadigim birsey var, Yasemin hastaneye bebek meselesini ahmete soylemeye gitmisti, Fakat Ahmet simdi geldi ve bebegi sakliyor, Necdete ne diyor bu kiz herzaman sacmalamak zorundami, bune mantiksizlik..

CveB
14-02-07, 15:44
Fragmandan sonra özet ve resimlerde gelmiş.

Resimler:

Resimlere göre Yasemin&Necdet evlenmişler.Çünkü son resimde Yasemin'in parmağında alyans var.Bu arada fragmandaki Ayla'nın Ahmet'e "Yasemin'le karşılaşmaktan mı korkuyorsun?" sorusu da yerini buldu.Ahmet'le karşılaşmışlar.Ama orası neresi?Topluca gitmişler.Ama İstanbul'da biryer.Çünkü Emine'de yanlarında.Kitaplar falan.Buldum.Işık&Defne'nin okulu herhalde.Müsamere falan olmalı.Bu arada Lale fragmanda Yasemin'e çok kızgındı.Resimlerde Yasemin'e bakarken yüzünde güller açıyor.

Sinem90
14-02-07, 15:44
sağol haber verdiğin için. :good: bu net olmasa fragmanı göreceğim yok ya.:img-hyste ahmet gerçekten çok pis vuruyormuş.necdetten daha sertti.:icon_whis ayrıca aylayı öptüğü sahne çok hoşuma gitti.ayla utanmıştır.:img-blush şevket gözlerini açmıştı.kapıdan sevim ve selma ona bakıyordu.şevkette gördü onlara baktı.çok tatlıydılar.o kadar görmek bile yetti bana.:img-in_lo

cerenimo_
14-02-07, 15:49
yaa arkadaşlar asıl lalenin dediğini nasıl karşılıyosunuz siz?? sen abimi kullanıyosun o bunu hak ediyomu dedi yasemine.. ayy hiç beklemezdim çok şaşırdım.. ama haklı yani...

cerenimo_
14-02-07, 15:50
cansel elçinin 13. bölümde okanla bi sahnem var çok sevdim o sahneyi dediği sahne bu yumruk sahnesi olsa gerek.. eee ilk yumruğu yeyince haklı olarak içinde bi ukte kaldı adamın..

cerenimo_
14-02-07, 15:53
evet yaa lale çok kızmışş yasemine.. haklı ama abisinin yasemine aşık olduğunu bilmiyo.. üstelik aşık olsa bile sonuçta yasemin bi şekilde necdeti kullanmış oluyo..

Sinem90
14-02-07, 15:53
laleyi kutluyorum tabiki. :P iyi dedi.en yakın arkadaşının(!) bunları yapması ve ondan saklaması kötü bişey. :hıh

She7a
14-02-07, 15:54
hah oyle mi demis ee haksızda sayılmaz adam onceki bolumlerde de
o yumruk yemisti rovansı almıs oldu.ama,artık 2 arkadasın arası tamamen
bozuldu artık hic birsey eskisi gibi olmayacak.

cansel elçinin 13. bölümde okanla bi sahnem var çok sevdim o sahneyi dediği sahne bu yumruk sahnesi olsa gerek.. eee ilk yumruğu yeyince haklı olarak içinde bi ukte kaldı adamın..

Sinem90
14-02-07, 15:57
herhalde eskisi gibi olmayacak.bu zaten kesin bişeydi.ya şu eklenen resimlerde herkes toplanmış.bişey izliyor.nikah desem hapishaneye benzemiyor orası.neyi izliyor hepsi?emine bile ordaydı.

arzu-başak
14-02-07, 15:57
o özette gelmiş..ben daha yeni görüyorum...of of ahmet demek para bulmak için gelmiş..canım ya hem babası hem yasemin hem nejdet..bir insanın üstüne bu kadar gelinirmi ya....
cerenimo..valla laleyi kutluyorum...onun yerinde kim olsa böyle düşünür...yasemin hanım herşeyi nejdete anlatacağına laleye anlatsaydı..böyle bir tepkiylede karşılaşmazdı....

CveB
14-02-07, 15:58
Resimlere göre Yasemin&Necdet evlenmişler.Çünkü son resimde Yasemin'in parmağında alyans var.Bu arada fragmandaki Ayla'nın Ahmet'e "Yasemin'le karşılaşmaktan mı korkuyorsun?" sorusu da yerini buldu.Ahmet'le karşılaşmışlar.Ama orası neresi?Topluca gitmişler.Ama İstanbul'da biryer.Çünkü Emine'de yanlarında.Kitaplar falan.Buldum.Işık&Defne'nin okulu herhalde.Müsamere falan olmalı.Bu arada Lale fragmanda Yasemin'e çok kızgındı.Resimlerde Yasemin'e bakarken yüzünde güller açıyor.

Sinem90
14-02-07, 16:01
sanırım lale o resimde henüz olanları öğrenmemiş.yoksa öyle gülmezdi. :P müsamere olabilir mi ki?merak ettim böyle topluca nerde olduklarını.

okan can
14-02-07, 16:18
laleyi kutluyorum tabiki. :P iyi dedi.en yakın arkadaşının(!) bunları yapması ve ondan saklaması kötü bişey. :hıh

daha da kötüsü ayla yaseminin ahmete karşı hissettiği herşeyi biliyor,doğal olarak necdete pat diye aşık olamayacağını da.yani abisini kullandığını düşünmesi son derece normal...haklı da...
ayrıca ahmetin necdete vurmasına sevinenlere çok hayret ettim.
biz bu diziyi diğerlerinden farklı olduğu,şiddet olmadığı için de seviyorduk.niye olursa olsun şiddetin hoşa gidecek hiç bi tarafı olmadığını düşünüyorum!...

Sinem90
14-02-07, 16:24
şiddeti tabiki sevmiyorum. :hıh sadece daha önce necdetin aynı şeyi yapmasından dolayı iyi oldu.ahmet altta kalmadı. :hıh

Melisa_15
14-02-07, 16:28
fragmanı daha yeni izledim. bana göre ahmet aylayı öptüğü bölümlerde yasmn nejdet aşkını örenmiş bundan dolayı aylaya ynlmiş oalblr :img-hyste

+ ayla diyor ya ysmni grmeye korktuundan fln mı gitmiyorsun diye. blki orada yıl atlaması olmuş olabilir die düşündüm yani ayla karısıdır. yoksa böle bişiyi nası sölesinki ahmete hiç birşey aralarında yokken?!

aynakolik_fatma
14-02-07, 16:50
yasemin ahmetin döndüğünü gördüğü halde bunu nasıl yapar anlamıyorum??
hiç bir şeyi düşünmüyorsa doğacak çocuğunu düşünmeliydi
o çocuğun gerçek babasıyla yaşamaya hakkı var
bundan sonra mutluluk kurulamazmış!seviyorsun ve karnında çocuğunu taşıyorsun ve bile bile acı çektiriyor ve çekiyorsun!
hiç fedakar biri olarak göremiyorum maalesef
herşeye yazık etti:img-pilot

aşkoyuncusu
14-02-07, 16:50
sana kesinlikle katılıyorum melisa_15 yıl atlaması olabilir.... bu büyük bi ihtimal deiğin gibi yasemine kızdığı içinde ona yönelebilir ...ben daha fragmanı izlemedim..kıyafetleri nsl dı yani şimdikinden değişikmiydi eğer değişikse kesinlikle yıl atlaması var diyicem çünkü...

S.Black
14-02-07, 16:59
özeti şimdi okudum ve çok şaşırdım daha dizi ile anlatacak birşeyleri kaldımı diyede merak ettim.herşeyi anlatmışlar inşallah diziyi izlerken birşeyleri merak edebilirim.

Melisa_15
14-02-07, 17:01
o kadr dikkat emtedim ama sNKİ deişik gldi aylanın üstünde lacivert birr kıyafet wardı daha önce hiç üstünde grmemiştim. bi daha iice izliim bakiim.:happy0064 birde birşey diyeceğim ya komk gelebişlir ama kafama takıldı şimdi bu gun 14 subat diye atv bişiy hazırlamış dizilerndeki sevgilileri fln gösterio işte o sahnede yasmn we ahmet böle ellerini ayrılıolar ahmet uzaklaşıyor fln. blkide cidden bu dizi mtlu snla bitmez ??

LİSA
14-02-07, 18:14
fragman gösterilmiş ama ben göremedim burda yazan arkadaşlardan ahmetin necdet e yumruk attığı konuşuluyor.tabi ahmet kendince haklı sevdiği kız bir anda başkasıyla evleniyor bu arada hiçmi aklına gelmiyor yaseminle ben birlikte oldum ve hamile kalmış olamazmı diye düşünemiyormu ahmet eğer aradan zaman geçtiyse o zaman yasemininde karnının şişkin olması lazım dizi arapsaçına döndü ama biz baştan böyle olacağını bildiğimiz için buraya kadar hiç bir şey beni şaşırtmadı asıl senaryo bundan sonra daha gizemli ve heyecanlı olacak

LİSA
14-02-07, 18:18
evet özet gelmiş okudum ahmet cezaevine gittiğinde yasemin ve necdet evlenmiş olacaklar yumrukda ondan sonra gelecek ve ahmet para bulmak için uğraşırken gıcık ayla da iyi kız ayaklarına yatıp parayı o verecek totadan zengin oldularya zavallı ahmette kendini aylaya satacak

narcissa
14-02-07, 18:44
Siteden genel özet kalkmadan önce okuyanlardandım ben de...
Gelecek bölümlerde necdet-yasemin ayla-ahmet evliliklerine şahit olacağız bu kesin çünkü genel özette bu yazıyordu. Ahmet gelecekte Yaseminden bir çocuğu olacağını da öğrenecek bu da yazıyordu. Gerisi pek açılmamış bir durumdaydı. Ahmet'in çocuğu nasıl öğreneceği öğrenince ne yapacağı Yaseminin Ahmete olan zaafına yenik düşüp düşmeyeceği Tekrar ahmete dönerse Necdet'in kötü tarafının(ruyalarında ya da çok sinirli anlarında şahit olduğumuz tarafı) buna tepkisinin ne olacağı belirsiz... Merakla bekliyorum açıkçası çatlıyorum :img-yes:

gelincik89
14-02-07, 18:54
şimdi yeni bölüm resimlerine baktımda yaseminin parmağında alyans olan resimde sanki karnıda çıkmış biraz belki evlendikten bikaç ay sonra bi yerde karşılaşıyorlar galiba lalenin falanda yüzü gülüyor yasemine karşı belki çocuk olduğu için falan inanmıştır yaseminin abisiyle oynamadığına..

fundapehlivan
14-02-07, 19:25
Kesinkle bu ayrılık sebebi olamazdı...
Şimdi ahmetin gitmeden önce araması gerekirdi. Aramadı... Bir mektupla kaçtı da denilebilir...
Ahmet arıyor cıızltıdan hizmetçileri ahmetin sesini tanıyamıyor... Hadi buna da tamam...
Ama yasemin bir takmış ki mutlu olamayız... Hayır yani necdetle de mutlu olamayacak ki derdi mutluluksa... Bence senaristler ayırmak istemişler ve ayırıyorlar o kadar...
Yasemin gibi deli gibi aşık biri ahmetin gözü önünde necdete evet diyemez...
Yani normalde...

NiliWerda
14-02-07, 19:34
nolduki şimdi msjlar silindi?
sinem bak bu sitede takvim dizi özetleri ve etkinliklere bastım aynen bunlar yazıyo:
YASEMİN, AHMET VE KARNINDAKİ BEBEĞİ
İLE İLGİLİ BÜYÜK BİR KARAR ALIYOR!

Yasemin ve ailesi Rıza’nın idam kararının onaylanmadığını öğrenirler. Rıza ailesinden daha ne kadar ayrı kalacaktır ? Kalp krizi geçiren Şevket’in durumu kritik. Yasemin babasının başında bekleyen Ahmet’i görmeye gider. Hamile olduğunu Ahmet’e söyleyemeyen Yasemin kapıdan dönmek zorunda kalır. Aşıklar hiç beklemedikleri olaylar yüzünden ayrı düşerler. Ahmet’den hamile olan Yasemin büyük bir karar alır. Aynı dakikalarda Menderes idama adım adım yaklaşmaktadır. Cevapsız kalan bir telefon, hastaneye götürüldüğünü düşünen Menderes’in çıkarıldığı yolculuktan geri dönüşünü sağlayamaz.

yaaa.. neyse ben kanalın sitesine bakam bareee...

NiliWerda
14-02-07, 19:41
bilmiyom niye silindi? herhalde yanlışlıkla oldu?
buarada çok şükür okudum özeti:)) gözüm aydın:))
ya bu dizi bozulmaya başladı çok üzülüyom ahmetin durumuna:icon_sorr :icon_sorr

aynakolik_fatma
14-02-07, 20:03
bende en çok ahmet için üzgünüm
önceden necdet için üzülürdüm
ama şimdi durumdan çok iyi faydalandı
sevdiği kız yüzünden dostunu hiçe saydı

mani gibi oldu yaaa:happy0064

burcuuu
14-02-07, 21:35
Fraqmanıı qördüm sonunda =)) Bu nasıL bir böLüm oLucak ya.. AhmetLe Necdet'in kavqası.. Ahmet o kızın Yasemin oLduğunu anLadı.. LaLe Yasemin'e kızıyor.. Abimi kuLLanıyorsun diye... AhMet qeLiyor.. Ama Yasemin hiçbişii yapmıyor.. OoO nasıL bir böLüm oLcak bu ya..

fundapehlivan
14-02-07, 21:39
bende en çok ahmet için üzgünüm
önceden necdet için üzülürdüm
ama şimdi durumdan çok iyi faydalandı
sevdiği kız yüzünden dostunu hiçe saydı

mani gibi oldu yaaa:happy0064

Zaten en çok bu yüzden kızıyorum ona... Ama o hiçe sayma işini o çok önceden yapmıştı zaten... O yumrukla... Gördüklerine inanıp hiç dinlemeden o yumurğu atarak... Neyse eski mevzu! bunlar... Artık Necdet ne yaparsa yapsın beni sükutu hayale uğratamaz... !!

burcuuu
14-02-07, 21:42
Ben YaseminLe Necdet'in evLenmesine asLında seviniyorum ama
Ahmet'i öyLe qörünce ne biLiyiim ya.. Çok kötü oldu bunLar.. Bide en yakın arkadaşının sevqiLisiyLe evLenicek.. OoOo

gzm
14-02-07, 21:48
ahmet cok üzüldü nejdete attıgı tokatla da ödesmis oldular ben ahmet ve ayla sahnelerini evlenmelerini izlemek istemiyorum hic ısınamadım o kıza cok üzücü bir bölüm olacak

She7a
14-02-07, 22:32
baskasına asıksın ama sevmedigin birinle evleniyorsun bu
ızdırap cekmekten baska birsey degildir de nedir.hayır yani
ille evlenmek mi zorundasın aldır su cocugu uFF bu sahneler
iyice ask oyunu sahnelerine dondu.bir de daha ayla ahmet'i
ayartacak.

burcuuu
14-02-07, 22:50
Bnde AyLa'yı fazLa sevmiyorum ya..
Ahmet'Le evLenmek zorundalar mı?? Ahmet hiç evLenmesin oLmaz mı ?

nehirrrr
15-02-07, 03:52
Gece gece forumda kimse yok ama ben yine de yorumumu yapayim. Zaten yazik bana, yurtdisinda olmanin verdigi saat farki:(

Neyse, fragmani aradim taradim ama henuz bulamadim. Fakat moderatorumuz michelle'in ekledigi yeni bolum fotograflarini gordum. Durum cok cok vahim gorunuyor.

Yaseminle Necdet'in ilk fotografina bakar bakmaz; evet dedim sonunda Yasemin'imize yeni bir kiyafet giydirmisler:) Aslinda bana normal geliyordu hep ayni kiyafetleri giymesi. Ilki, teknik acidan o zamanlardan kiyafet bulmak ya da dikmek zor olabilir. Ikincisi, zaten paraya sIkIsmislar. Habire yeni kiyafet alacak hali yok ya oyle degil mi?

Ikinci fotograf kanaatimce son fotografla ayni sahneden farkli acilardan cekilmis. O, sahneyi cok merak ediyorum. Cunku, Yasemin'in parmaginda alyans vardi ve hepsininde yuzunden dusen bin parca. Ahmet, zehir gibi sozler sarfedecek gibi geliyor bana ama hadi hayirlisi.

Su, Yasemin, Necdet ve Nezaket'in hep beraber oturduklari kalaalik olan resimde sanirim tahminlariniz gibi okul musameresi filan olabilir Isik ve Defne'nin. Ve kanaatimce Yasemin orda caktirmadan Ahmet'e dogru bakiyor:)

Riza Bey ve Yasemin'in oldugu fotografta sanirim Yasemin babasina Necdetle evlenmeye karar verdiklerini soyleyecek. Acaba buna neden olarak ne gosterecek cok merak ediyorum.

Bu arada bana mi oyle geldi yoksa Yasemin'in su yesil kiyafetinde biraz gobegi mi cikmis? hani hamile ya!

Heralde bu bolumden sonra olacak zaman atlamasi. Uff Ahmet'e cok uzuluyorum gercekten. yanliz Necdet'e yumruk attigi sahneyi de sabirsizlikla bekliyorum her ne kadar Necdet e "gariban asik" gozuyle baksamda Ahmet bu olayda daha gariban oluyor galiba. Cunku, hicbirseyden haberi yok. Gelip bir bakiyor daha birkac gun once askindan olen kiz en yakin arkadasim dedigi Necdetle evleniyor!

Yorumumu sabah okuyacak arkadaslara gunaydin simdiden:)

Ferny&Lety
15-02-07, 07:35
Arkadaşlar bu bölüm bana çok ağır geliyor valla..

Birden bire herkesten nefret eder oldum.Varsa yoksa AHMET.Aman Ahmet üzülmesin,Allah seni kahretmesin Yasemin,nefret ediyorum sizden Yasemin ve Necdet.Çok kötüsünüz selma-neriman anneler...

bi önceki bölümde Necdet için öyle üzülmüştüm ki!Böğrüm yanmıştı valla.Ama Ahmetimi öyle görünce çok pis kıl oldum necdete..uyuz oldum hatta.lale diyo ya abimi kullanıyosun die.necdet kullanıyo asıl diorm ..bilerek ya da bilmeyerek.umurum diil ahmet üzüldü yaa iyilik olsun diye yapsa ble en kötü iyilik o bnm için.nefret ediorm hepsinden.

Antiyaseminci olmamak için kendimi zor tutuyorum.ayladan nefret etmesem hmn bırakçam yasemini bi de ahmet hala aşık olmasa ona ...

onu bunu bilmem de ahmet çok iyi çaktı necdete üstüne bi de yasemine çaksaydı da içim rahatlasaydı!!!!:icon_sorr
ahmetin bebekten haberi olmıcakmış o kadar sey yasamıslar ki bunun üzerine mutluluk kuramazlarmış.o zaman seneler sonra daahmetim die koşma ahmete!!!

ben yaseminden umudu kestim valla!ne geri dönülmesi zor laflar ediyo yhaa.ilerde nolcak hiç düşünmüyo ama..ahmet o çocuun kendisinden olduunu öğrenince ne yapçak onu merek ediyorum:img-cool2

muko88
15-02-07, 07:50
Evet baştan beri beklediğimiz olaylar olmaya başladı işte...Yasemin hamile olduğunu öğrenince necdet umutsuz aşkının yardımına koşar; ahmet bu duruma çok üzülür.O da ayla ile yakınlaşır ve evlenir:icon_sorr
Necdet'in yerinde kim olsa aynısını yapardı herhalde.Neticede Ahmet'in yaseminin onu görmeye geldiğinden haberi yok, yasemin'in de ahmetten gelen mektuptan haberi yok.İki anne geri dönüşü olmayacak şeylere sebep oldular!Bu sebeple ne Necdet'i fırsatçılıkla suçlayabiliriz, ne de Yasemin'i Ahmet'i üzmekle...Burada suçlanacak iki kişi bulunmaktadır; Selma ve Nezahat Hanımlar.Ahmet o sırada babasının başında çok üzgündü fakat; yasemin selmaya çok önemli olduğunu söylemişti, her ne olursa olsun çağırmalıydı,yemeyecekti oğlunu!!! Nezahat ise ayrılmalarını çok isabetli bulduğundan "aman tekrar bir araya gelmesinler" psikolojisiyle mektubu sakladı.Her ikisi de büyük bi suç işledi bence; ne kadar çocukları da olsa onlara gelen bi haberi bi ziyaretçiyi önemli bi haberi onlardan saklamaya hakları yok; bu gerçekten çok yanlış!Nezahat mektubu sakladığında anneme baktım şöyle ve "sen böyle bişey yapmazsın dimi" dedim; "ne hakkım var kızım sana gelen mektubu saklamaya" dedi bana.Ortada çok büyük bi haksızlık var!

Yani demem o ki; burada acınacak olan kişi sadece ahmet değil; hem yasemin hem bebek, hem necdet, hem de ahmet...Yasemin istemezdi bebeğini ahmetsiz büyütmeyi, necdet yaseminle ahmet i ayrımak için hiçbişe yapmadı; hatta ihtilal sabahı onlar evlensin die havaalanına bile bırakacaktı...Nezahat ve Selmadan gıcık kapıorum!!!!!!!!!

Ferny&Lety
15-02-07, 07:58
Evet baştan beri beklediğimiz olaylar olmaya başladı işte...Yasemin hamile olduğunu öğrenince necdet umutsuz aşkının yardımına koşar; ahmet bu duruma çok üzülür.O da ayla ile yakınlaşır ve evlenir:icon_sorr
Necdet'in yerinde kim olsa aynısını yapardı herhalde.Neticede Ahmet'in yaseminin onu görmeye geldiğinden haberi yok, yasemin'in de ahmetten gelen mektuptan haberi yok.İki anne geri dönüşü olmayacak şeylere sebep oldular!Bu sebeple ne Necdet'i fırsatçılıkla suçlayabiliriz, ne de Yasemin'i Ahmet'i üzmekle...Burada suçlanacak iki kişi bulunmaktadır; Selma ve Nezahat Hanımlar.Ahmet o sırada babasının başında çok üzgündü fakat; yasemin selmaya çok önemli olduğunu söylemişti, her ne olursa olsun çağırmalıydı,yemeyecekti oğlunu!!! Nezahat ise ayrılmalarını çok isabetli bulduğundan "aman tekrar bir araya gelmesinler" psikolojisiyle mektubu sakladı.Her ikisi de büyük bi suç işledi bence; ne kadar çocukları da olsa onlara gelen bi haberi bi ziyaretçiyi önemli bi haberi onlardan saklamaya hakları yok; bu gerçekten çok yanlış!Nezahat mektubu sakladığında anneme baktım şöyle ve "sen böyle bişey yapmazsın dimi" dedim; "ne hakkım var kızım sana gelen mektubu saklamaya" dedi bana.Ortada çok büyük bi haksızlık var!

Yani demem o ki; burada acınacak olan kişi sadece ahmet değil; hem yasemin hem bebek, hem necdet, hem de ahmet...Yasemin istemezdi bebeğini ahmetsiz büyütmeyi, necdet yaseminle ahmet i ayrımak için hiçbişe yapmadı; hatta ihtilal sabahı onlar evlensin die havaalanına bile bırakacaktı...Nezahat ve Selmadan gıcık kapıorum!!!!!!!!!

Arkadaşım valal bu duygular bende gayri ihtiyari gelişti maalesef.Ben de istemezdim ama Ahmeti öyle görünce unutuverdim her şei.
Zaten ben de başta sölemiştim nezehat ile selmanın suçu hepsi die ger isayfalarda var yazılarım neyse...

uyuz kapıyorum onlara iki seveni ayırmaya amma meraklılar.siz çatıştınız die onların günahı neydi??hele yaseminin annesi çok iyi biliyo ki yaseminin çocukluktan beri aşkı olduunu.selma da çok iyi biliyo ki ahmet te tır çarpmışa döndü yaseminden sonra.görülen o ki bunların hiç bi önemi yok onlar için ..öyle benciller ki bu iki anne!!!

okan can
15-02-07, 09:00
Dün gece nazlı ılcak'ın programında hs üzerinden yassıada mahkumlarının ve yakınlarının yaşadıklarını anlattılar.yılmaz karakoyunlu(hs danışmanı) ve lale mansur da vardı.arada bir diziden bölümler falan gösterdiler...
ama daha önemlisi celal bayarın torunu ve emre oktay'dı sanırım(bi mahkumun oğlu) yassıadada yapılan işkenceleri anlattılar.insanın kanını donduracak dercede çirkindi.ama çok fazla izleyemedim vaktin geç olmasından dolayı.

fundapehlivan
15-02-07, 10:08
Ben YaseminLe Necdet'in evLenmesine asLında seviniyorum ama
Ahmet'i öyLe qörünce ne biLiyiim ya.. Çok kötü oldu bunLar.. Bide en yakın arkadaşının sevqiLisiyLe evLenicek.. OoOo

Nasıl sevinebiliyorsun ki...
Tamam Necdeti çok seviyorsun ama yaseminle necdetin evlenmesi tam 4 kişiyi mutsuz edecek...
Ahmet ayla yasemin necdet...
Ayla ve necdet sevdikleriyle evlendi ama ne fark eder ki karşı taraf onları sevmiyor... Üstelik ikisi de başkalarını sevdiklerini de biliyorlar...
En berbat olan yanında olduğu halde ruhunun kalbinin başkasına ait olduğunu bilmek... Bu en acısı...

Melal
15-02-07, 10:44
Ahmet valla Emrah misali acıların çocuğu oldu.
Hayatı alt üst olmuş durumda sanırım onu Ayla teselli edecek.
Ve Ahmet belki az da olsa içi ısınacak.
Yasemin ihanetinden dolayı Ayla'dan hoşlandığını zannedecek.
Ve evlenecekler.Bu bölüm çok duygusal olan arkadaşlara birkaç paket selpak alıp tv karşısına geçmelerini öneririm.
Ben kendime söz verdim ağlamiycimmm:img-yes:

willlover
15-02-07, 10:44
Ben şu ayrılma konusunda Yasemin'i haklı görüyorum aslında. Çünkü artık "Allah bile ayrılmalarını istiyor" denecek türden şeyler oldu:img-yes: Bir de Yasemin'in Necdet'le evlilik kararı, o koşullar altında alınacak en doğru karardı. Unutmayın, Yasemin Ahmet'in kendisini görmek bile istemediğini zannediyor. Ahmet de şimdi Yasemin'in ondan ne kadar kolay vazgeçtiğini zannedip üzülecek. Yanlış anlaşılmaların boyutuna bakar mısınız:img-hyste Şu ayrılık muhabbeti de en çok Ayla'ya yarayacak. Valla onca karakter arasında artık Necdet'i de sevdim; ancak şu Ayla'yı sevemedim bir türlü:hıh Neyse, umarım Ahmet ile Yasemin'in evlenseler bile bir arada oldukları sahneleri görmemiz için aradan çok zaman geçmez:img-wink:

nisan16
15-02-07, 10:55
ya olmaz ya olamaz Ah ah canım Ahmetim nasıl da Yasemin diye bağırıyor.ama iyi yumruk atmış necdete ! Aylaya bakarmısın suratsız meymenetsiz .Ayla ya bir kampanya düşündüm hint kınası kampanyası gönderelim bari .böylece biraz olsun için rahatlar :happy0064

NiliWerda
15-02-07, 10:59
Ahmet valla Emrah misali acıların çocuğu oldu.
Hayatı alt üst olmuş durumda sanırım onu Ayla teselli edecek.
Ve Ahmet belki az da olsa içi ısınacak.
Yasemin ihanetinden dolayı Ayla'dan hoşlandığını zannedecek.
Ve evlenecekler.Bu bölüm çok duygusal olan arkadaşlara birkaç paket selpak alıp tv karşısına geçmelerini öneririm.
Ben kendime söz verdim ağlamiycimmm:img-yes:

bende ağlamıycam.. yeterince ağladım zaten geçende hafta..:sad53:
şu ahmet nasıl toparlıcak kendini off.. yasemin kurtardı kendini.. gıcık oldum ya necdette sölemiyo yasemini sevdiğini ama bu bölümde ahmet öğrendi. belki yaseminde öğrenir. çünkü lalede abisinin kullanıldığını sanıyor. bari bu durumu oda öğrenerek susabilir...

nehirrrr
15-02-07, 11:07
Ayyy inanmiyorum, mahvolmus durumdayim arkadaslar. Az once izledim fragmani (sonunda!), cok fena oldum. 44 saniyelik bir fragmn icin aglanir mi? Ben aglarim valla:( Ahmet nasil da attigi yumrugu Necdet'e; "Aslinda bir turlu acilamadigin kiz Yasemindi degil mi?" "Gummmmm!!!". Oh iyi oldu. Aslinda Necdet her kadarda gecen bolum beni hungur hungur aglatmis olsada farketmez. Ahmet, mahvolacak bu bolum ya:( Yanliz Yasemin'in uzerindeki normal bir gelinlik degil farkettiyseniz. Siradan beyaz bir elbise ki bu da bu nikah olayini pekte istemedigini gosteriyor. Ahmet'in kol dugmelerini firlatis sahnesi ve Necdet'e attigi yumruk ve tabii sonunda Yasemin! diye bagirmasi... mahvetti bu fragman beni arkadaslar ya:(......................... (Bu da kapl atislarimin durdugunun gostergesi:()

nehirrrr
15-02-07, 11:10
Harika bir lakap oldu bu; "Acilarin cocugu Ahmet"... gelecek bolum artik, "aradan yillar gecer" diyerek baslar ve biz Ahmet'i sac sakal birbirine karismis gorursek sasirmayalim benec:( Ben sahsen sulugoz oldugumdan aglamayacagim diyemem. Cunku bu sozu tutabilecegimi sanmiyorum. Ya 44.snlik fragamanda agladim arkadaslar ne diyorsunuz!

muko88
15-02-07, 11:13
galiba necdet burda büyük bi hainlik yapcak.tahminim onu gösterio, şimdi fragmanı ikinci kez izledim de; ahmet pastanede necdeti yumrukluodu ya hani...Evleneceğini duyup gitmişse eğer ahmet oraya, necdet ahmet i bulmuşken söylemeli yasemin in hamile oldunu ahmete ulaşamadığını,bu yüzden böyle bi çözüm yolu bulduklarını fakat belli ki söylemicek!!!öf yaaa!

muko88
15-02-07, 11:17
Ben şu ayrılma konusunda Yasemin'i haklı görüyorum aslında. Çünkü artık "Allah bile ayrılmalarını istiyor" denecek türden şeyler oldu:img-yes: Bir de Yasemin'in Necdet'le evlilik kararı, o koşullar altında alınacak en doğru karardı. Unutmayın, Yasemin Ahmet'in kendisini görmek bile istemediğini zannediyor. Ahmet de şimdi Yasemin'in ondan ne kadar kolay vazgeçtiğini zannedip üzülecek. Yanlış anlaşılmaların boyutuna bakar mısınız:img-hyste Şu ayrılık muhabbeti de en çok Ayla'ya yarayacak. Valla onca karakter arasında artık Necdet'i de sevdim; ancak şu Ayla'yı sevemedim bir türlü:hıh Neyse, umarım Ahmet ile Yasemin'in evlenseler bile bir arada oldukları sahneleri görmemiz için aradan çok zaman geçmez:img-wink:

evet, ahmet yaseminin durumundan bihaber, yasemin de ahmet in düşündüklerinden...o durumda alınacak en doğru kararı aldı yasemin...acınacak insan da sadece ahmet değil ikinci kez yazıorum...Hem ahmet e hem yasemin e hem bebişe hem de necdet e yazık:..Aylayı saymıom:img-beee: :img-beee:

fundapehlivan
15-02-07, 12:24
Harika bir lakap oldu bu; "Acilarin cocugu Ahmet"... gelecek bolum artik, "aradan yillar gecer" diyerek baslar ve biz Ahmet'i sac sakal birbirine karismis gorursek sasirmayalim benec:( Ben sahsen sulugoz oldugumdan aglamayacagim diyemem. Cunku bu sozu tutabilecegimi sanmiyorum. Ya 44.snlik fragamanda agladim arkadaslar ne diyorsunuz!

Yok canım öyle olmaz ahmet ayla ile evlenmiş olur
işinde tanınmış bir avukat olur...
Ama bence onlar yıllarca hiç görmeyecekler birbirlerini ve o sırada ahmet mutlu sanacak kendini... Taa ki onu yeniden görene kadar...

Ay film tanıtımı gibi oldu bu...:img-hyste

muko88
15-02-07, 12:25
Zaman atlaması bi iki bölüme kadar olacaktır, bu bölüm olur diycem ama sanmıorum...Galiba önümüzdeki bölümde zaman atlaması yapılacak gibime geliyor:img-wink:

NiliWerda
15-02-07, 12:26
galiba necdet burda büyük bi hainlik yapcak.tahminim onu gösterio, şimdi fragmanı ikinci kez izledim de; ahmet pastanede necdeti yumrukluodu ya hani...Evleneceğini duyup gitmişse eğer ahmet oraya, necdet ahmet i bulmuşken söylemeli yasemin in hamile oldunu ahmete ulaşamadığını,bu yüzden böyle bi çözüm yolu bulduklarını fakat belli ki söylemicek!!!öf yaaa!

evt sölemicek dizilerde hep böyle şeyler olur zaten. sölemezler dizi uzasın diye yada daha acıklı olsun diye. maksat milleti diziye bağlamak..
aahhh ahmetin haline çok üzülüyomm... ağlamıcam:img-yes:

muko88
15-02-07, 12:30
Ya genelde çok sinirleniorum böyla yanlış anlamalar üzerine kurulu ayrılıklara evlenmelere falan...Yarın diziyi izlerken elime ne geçerse televizyona fırlatırım heralde ahmetin o halini gördükçe, offfffffff:icon_sorr

HaMbUrG*
15-02-07, 12:32
Merhaba arkadaslar,
insallah bu bölümde Ahmet Ayla'yla evlenir'de, bu üzücü anlari bir solukta atlatiriz, yoksa kimse dayanamayacak anlasilan.
Bu Bölümün Ahmete odakli olmasi tek sevindirici unsur, maalesef.
Belliki gelecek bölümnlerde Ahmet ve Yasemin'in birbirlerine hasretle bakismalarini ama bir türlü birbirlerine kavusamayacaklarini izleyecegiz, cok acikli oldu:sad53:

Sinem90
15-02-07, 12:34
bütün mesajlarda hüzün var.ben neden size katılamıyorum.nedeni galiba benim ters düşünmem.:icon_whis bundan sonra benim bölümlerim başlıyor.ah bi de sevimle mehmet evlenirse değmeyin keyfime valla.:happy0064 :img-blush

muko88
15-02-07, 12:36
ıyyyy, aylayla evlense bi an önce öylemi....Ay o ayla kompleksli ayol, kendini küçük görme kompleksi var o kızda, acayip bişi o, böyle sinir geliyyo onu görünce,hareketleri falan...Aman ahmet in onunla evlenmesi uzasın, yada son anda bi güzelki yapıp senaryodan ayla ile ahmet evliliğini çıkarsınlar:img-hyste
Aylaya sinir oliymmm, var mı ötesi ya!Hani bazen annesi ahmete olan ilgisinden tedirgin oldunu yüzüne vuruo ya, aylanın o anki tavrı böyle bakışları, ayyyy,sinir bozucu...

okan can
15-02-07, 12:40
düşündüm de eğer aylanın yerinde başka biri olsaydı belki benimsenebilirdi.özge özberk veya begüm birgören gibi... yani objektif bakıldığı zaman ayla da necdet kadar aşık, üstelik kimseyle de paylaşamıyor.ayrıca iyi bir tahsili var artık zengin de...(ki ahmete yapacağı para yardımı karşılığında ahmetin minnetinden dolayı da bir bakıma aylayla evleneceğini düşünüyorum)
yani demek istediğim seyircinin daha aşina olduğu bir yüzü koysalardı keşke aylanın yerine.necdetle yasemin nasıl yakıştırılıyorsa onlar da yakıştırılabilirdi belki...

muko88
15-02-07, 12:43
düşündüm de eğer aylanın yerinde başka biri olsaydı belki benimsenebilirdi.özge özberk veya begüm birgören gibi... yani objektif bakıldığı zaman ayla da necdet kadar aşık, üstelik kimseyle de paylaşamıyor.ayrıca iyi bir tahsili var artık zengin de...(ki ahmete yapacağı para yardımı karşılığında ahmetin minnetinden dolayı da bir bakıma aylayla evleneceğini düşünüyorum)
yani demek istediğim seyircinin daha aşina olduğu bir yüzü koysalardı keşke aylanın yerine.necdetle yasemin nasıl yakıştırılıyorsa onlar da yakıştırılabilirdi belki...

Olabilir.Ya başka biri olabilirdi, illa tanıdık olması gerekmiyor.Fakat kabul edelim oyunculuğunu da ordaki karakteri de hoşuma gitmio!Böyle çok soğuk biri.Ben o kızın dizide hiç güldüğünü görmedim mesela.Böyle bi ezik duruo falan, ya kızım tıp okuosun doktor çıkacan, sevdiğin adamın anasıyla çalışıon, hem nie eziklik hissedion, her şey para mı!kıskanç bi de çok hem de!böyle ağaç gibi duruo, kendine çekmio insanı!

Sinem90
15-02-07, 12:43
öyle diyorsun ama bereninde aşinalığı yoktu bana.ben onu ilk bu dizide izledim.nergis öztürk bence iyi bir seçim.ben onu önceden de tanıyordum zaten.ben sevdim onu.ahmetle evlenmesine de çok seviniyorum.hehe:happy0064

okan can
15-02-07, 12:45
öyle diyorsun ama bereninde aşinalığı yoktu bana.ben onu ilk bu dizide izledim.nergis öztürk bence iyi bir seçim.ben onu önceden de tanıyordum zaten.ben sevdim onu.ahmetle evlenmesine de çok seviniyorum.hehe:happy0064

iyi bari tek bu şekilde düşünen benim zannediyordum.bende ahmet&ayla ve necdet&yasemin ciyim...yaşasın kötülük...:img-pilot

muko88
15-02-07, 12:46
beren ve nergis i kıyaslamam bile.Biri canayakın diğeri buzdolabı! Ayla necdet gibi değil ayrıca.Necdetin tırnağı dahi olamaz:)Ayla kendini geliştirememiş biri bence, tıp mıp okuo ama hikaye sanki.Kim bilir gerçi asıl bundan sonra çıkacak ortaya, ahmetle evlenince, o zaman aylayı daha iyi tanıcaz...:img-yes:

okan can
15-02-07, 12:50
beren ve nergis i kıyaslamam bile.Biri canayakın diğeri buzdolabı! Ayla necdet gibi değil ayrıca.Necdetin tırnağı dahi olamaz:)Ayla kendini geliştirememiş biri bence, tıp mıp okuo ama hikaye sanki.Kim bilir gerçi asıl bundan sonra çıkacak ortaya, ahmetle evlenince, o zaman aylayı daha iyi tanıcaz...:img-yes:

tesbitlerin doğru bi kere yasemin canayakınlığının yanında çok da güzel...ama yasemin necdetle evlesin...
bence ayla evlenince kıskançlık krizlerine girer.böyle suskun tiplerin genelde kıskançlığa eğilimleri oluyor diye duymuştum...

Sinem90
15-02-07, 12:51
evet berenle nergisi kıyaslayamazsın.çünkü nergis daha iyi oynuyor.ama yaseminle aylayı kıyaslayabilirsin.ayrıca herkese öyle davranmıyor ayla.ahmete ne kadar yakın davranmış fragmanda.:img-blush

muko88
15-02-07, 12:56
Nergis i kızlar yurdunda da izlemiştim yine böyle beni çekmeyen bi oyunculuğu vardı.Tabi zevkler farklıdır ben kendi yorumumu söylüorum.

Ahmet ayla ile evlenecek ama aklında fikrinde yasemin olacak doğal olarak; aylayı sevemeyecek.Ayla nın bu durumda nasıl bi hal alacağını düşünmekten bile korkuorum...Selma ile de iyi anlaşıolar zaten.İkisi ahmet ve yasemin karşıtı gelin-kaynana modeli çizecekler bence:)

Sinem90
15-02-07, 12:59
çünkü o dizide şımarık birini oynuyordu ve ben gıcık oluyordum orda.iyi oynuyor ki gıcık olmuşum orda.ama burda seviyorum.:img-blush

NiliWerda
15-02-07, 13:00

mukocum bende senin gibi düşünüyorum ama maalesef bu durumu kabullenmeye çalışıyorum:img-yes:
aylayı kafamda güzel biri olarak canlandırmaya çalışıoyrum:img-hyste
pörtlek gözlü derdim:img-pilot ama neyse güzel kız aslında ahmetlede yakışıyor (kendimi kandırıyorum ama napiyim alışmam lazım bee:img-hyste )

muko88
15-02-07, 13:12
ya nergis hep soğuk ve sevilmeyen rollerde oynuo, zaten büyük bi dizi ve sinema arşivi de yok.Bu yüzden itici geliodur bize, insan psikolojisi ne de olsa...
Hatırla sevgiliden sonra inşallah daha çekici rollerde görürüz kendisini:img-hyste

defneee
15-02-07, 13:31
bende akşam fragmanı izledim süper bi bölüm olucak ahmet necdete yumruk attığında bi oh çektim eline sağlık:) nergise bende hiç ısınamadım ses tonu özellikle bana çok itici geliyo beren daha sıcakkanlı sevimli....yaseminle daha çok yakışıyolar ayla yı düşününce...

Sinem90
15-02-07, 13:33
defne imzanı hemen yürüttüm yıııvruuum:img-hyste bende berene ısınamadım.yüzü sevimli duruyor ama oynadığı karakter beni sıkıyor.:img-help:

defneee
15-02-07, 13:37
yürüt cnm:)
yasemin karekterine bende bayılmıyorum ama dediğim o daha sevimli ayla bana accayip itici geliyo ahmetle yakıştırmıyorum
necdetle yasemin in nikahı kıyılırken ahmet bağırıyodu yasemin diye nikahın kıyıldığı yerdemiydi acaba
asıl şimdi başlıyo hatırla sevgili heycan tırmanıcak bu hafta

muko88
15-02-07, 13:41
Aslında nergis de beren de oyunculuklarını en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.Verilen role göre oynamaya çalışıolar.Her insanın farklı bi tipi duruşu ve çizgisi vardır.Biz biraz taraf tutuoruz, tarafsız izlemeyi denesek bu kadar kafa yormayız aslında ayla ve yasemine:)

Sinem90
15-02-07, 13:42
evet benim bölümlerim asıl şimdi başlıyor.nihaha:img-hyste tabiki nikahın kıyıldığı yerdeydi.bağırsın artık elinden bişey gelmez.gitsin o aylaya...:happy0064

HaMbUrG*
15-02-07, 13:42
benim merak ettigim konu su:acaba Ahmet ve Yaseminin ayriligini ne zamana kadar sürdürecek senaristler? Bi ara barisip, sonra yine yanlis anlasilmalar yüzünden ayrilacaklarmi? Yoksa sadece sonunda bir büyük bulusma'mi yasanacak?

Sahsen ben Ahmet ve Yasemin'in yasli halini Görmek istemiyorum, mümkünse böyle kalsinlar:img-yes:.

muko88
15-02-07, 13:44
benim merak ettigim konu su:acaba Ahmet ve Yaseminin ayriligini ne zamana kadar sürdürecek senaristler? Bi ara barisip, sonra yine yanlis anlasilmalar yüzünden ayrilacaklarmi? Yoksa sadece sonunda bir büyük bulusma'mi yasanacak?

Sahsen ben Ahmet ve Yasemin'in yasli halini Görmek istemiyorum, mümkünse böyle kalsinlar:img-yes:.

kalacaklar zaten canım sen hiç merak etme.onlar böle uzun yıllar yaşlanıncaya kadar ayrı kalacaklar; kim bilir belki kavuşamadan ölürler.Ya ikisi de farklı insanlarla evlenecekler bu ayrılık çok uzun sürecek, baya kökten bi ayrlık yani.neler olcek neler...

Sinem90
15-02-07, 13:44
çok aşırı yaşlanma olmaz zaten.yani nine dede olarak görmeyiz herhalde.olsa bile finalde olur belki.:img-hyste zaten öyle olsun diğerleri ölür sonra.:icon_sorr barışıp tekrar ayrılma gibi bi durum olacağını sanmam.

tugchemre
15-02-07, 13:46
yine ayrılmışsınız yasemin mi aylamı diye evet bende yasemine bayılmıyorum ama ayla ile kıyaslayacak olursak tabiki yasemin sadece bu dizide değil nergisi daha öncelerdende izledim ilk gördüğümden beri bana çok itici gelmiştir yüzü çok soğuk ve sevimsiz bence onun yerinde başka bi oyuncu olsa ahmetle onu yanyana görmeyi isterdim finalde ama kesinlikle ahmet ve yasemin

muko88
15-02-07, 13:47
Lale Mansur(nezahat hanım) zaten dizinin sonuna kadar kalamayacak; yaşı müsaade etmiyor:)Ölüp çıkacak belli ki, bi röportajında şu kadar bölüm sonra benim rolüm bitiyor demişti.Son nefesinde kesin yasemine mektubu söyleyecektir.

sarahiman
15-02-07, 13:48
yyaaa arkadaslar yasmenin gercekten simdi evleniyormu emin misiniz... bellki geri ahmetle birlesir evlenmeden olmazmi ??? belki annesi yas. mektubu verir ne bileyim ben nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz necdetin yas evlenmesine?????

muko88
15-02-07, 13:53
yyaaa arkadaslar yasmenin gercekten simdi evleniyormu emin misiniz... bellki geri ahmetle birlesir evlenmeden olmazmi ??? belki annesi yas. mektubu verir ne bileyim ben nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz necdetin yas evlenmesine?????

evet evleniyor...nikahları da babasının yanında kayseri cezaevinde kıyılıo.eğer yazdığın gibi olursa dizi hepten değişir.Olmaz öyle zaten.ahmet ve yasemin artık finisihed:img-wink:

Sinem90
15-02-07, 13:53
ben nezahatin erken çıkacağını düşünmüyorum.tabiki sonda ölür ama çok sonra...finale yakın olur.öyle olmazsa zaten dizi yavan olur.hepsi ayrılınca bi tadı kalmaz.:icon_sorr

muko88
15-02-07, 13:54
Sevgili Muko88, ben Ahmet'le Yasemin böyle kalsinlar derken kast ettigim fiziksel görünüsleriydi.

yanlış yorumlamışım kusura bakma arkadaşım.Fiziksel görünüşleri de değişecektir elbette zamanla.

sarahiman
15-02-07, 13:56
tamam bunu fragmada görüyoruz ama belki son an degisemezmi nasil bu kadar eminsiniz ben inanmak istemiyorum... bellki bi ihtimal yani belki fragman bizi yaniltiyor???

muko88
15-02-07, 13:58
tamam bunu fragmada görüyoruz ama belki son an degisemezmi nasil bu kadar eminsiniz ben inanmak istemiyorum... bellki bi ihtimal yani belki fragman bizi yaniltiyor???

canım bu dizi başlamadan önce bile genel konusu verildiğinde orda bile yazıodu; "ahmet ve yasemini ihtilal ayrı düşürür.ayrılırlar.yasemin bebek beklediğini öğrenir, necdet umutsuz aşkının yardımına koşar, evlenirler.ahmet de ayla ile yakınlaşıp evlenir fakat hiç çocuğu olmaz.ahmet yıllar sonra bir çocuğu oldunu öğrenecektir" diye...

Sinem90
15-02-07, 13:58
ya saçmalamayın ne 10 bölümü?:img-hyste kadını hemen öldürdünüz siz de.yok artık yani ben buna gülerim sadece.:img-hyste zaten her yazılana inanmıyorum ben.hıh :icon_whis

muko88
15-02-07, 14:00
ay ne saçmalaması, ben sadece okuduğum bi röportaj aklıma gelince yazdım.ben saçmalamıorum yani, yazılandan bahsediorum cnm.kesin böyle demiorum, o röportajda böyle söyleniodu diorum.okey to?:)

Sinem90
15-02-07, 14:02
biliyorum canım ben seni.:img-wink: ben yazandan bahsediyorum.daha şimdiden böyle kesin şeyler yazıyorlar.hem de çok önemli olan şeyler.ona sinir oluyorum. :/

Melisa_15
15-02-07, 14:03
nezahat nie ölüyor ya oda nereden çıktı? o kadın diziye ayrı bi hava katıyo çok seviyorum ztn aman böle şeeler sölemeyin :happy0064

NiliWerda
15-02-07, 14:04
bencede hemen ölmez durun ya hemen zaman atlamasını yapmasınlar....:img-yes:
düğünleri bir görelim bakalım. aylaya yavaş yavaş içim ısınmaya başladı.:img-in_lo
ben ne giycem düğüne gideren ya?:img-hyste

muko88
15-02-07, 14:04
biliyorum canım ben seni.:img-wink: ben yazandan bahsediyorum.daha şimdiden böyle kesin şeyler yazıyorlar.hem de çok önemli olan şeyler.ona sinir oluyorum. :/

ya bundan on bölüm sonrası demek baya bi ilerleme demek bence.kadın rahatsızlanıp vakti gelirse elden ne gelir hemm.mukadderat, ecel gelmiş cihana baş ağrısı bahane derler yanii:img-hyste

Sinem90
15-02-07, 14:06
farkındaysanız dizi 3 sezon sürecek.10 bölüm ölümler için erken değil mi?kimsenin öldüğü falan yok.:img-wink:

anam:happy0064 yaralı kalbimin tamamını buldum dizide çalmayan kısımlı:happy0064

averaj
15-02-07, 14:11

sevgili okan can, evet ayla rolü için dediğin gibi başka isimler olsaydı belki birçok kişi daha ılımlı olabilirdi.ama ben nergis öztürk ü de gayet iyi buluyorum...memnunum..ancak ne özge ne de begüm bu rolde olamazdı.çünkü her bakımdan berenden kat be kat üstün olan iki oyuncuyu ikinci kadın rolünde görmek sanırım kimsenin düşünmediği birşey olur...elma-armut farkı...ama dediğini anladım, sıcak görünen biri olsaydı demişsin zaten...

bence ayla karakteri hayatın kendisine adil davranmadığı bir kız...mesleği var, görüşleri var, yaşama karşı bir duruşu var...nergis de bunu tam olarak yansıtıyor...

muko88
15-02-07, 14:11
sinemle bişe konuştuk gelenler yanlış anlamaya başladı:img-hyste .arkadaşlar nezahat ölmüo şimdi merak etmeyin, yanlış anlamayın, ben bişe okumuştum ondan bahsettim de çok ilerki bölümlerle ilgili, şimdi nezahatın öldüü falan yok.:)

NiliWerda
15-02-07, 14:15
sinemle bişe konuştuk gelenler yanlış anlamaya başladı:img-hyste .arkadaşlar nezahat ölmüo şimdi merak etmeyin, yanlış anlamayın, ben bişe okumuştum ondan bahsettim de çok ilerki bölümlerle ilgili, şimdi nezahatın öldüü falan yok.:)

Allan gecinden versin dimi? doğru sen ilerki bölümlerden bahsettin :img-hyste
konu nerden nereye gitti:img-hyste
sinem cvp ver deminki soruma yoksa çok pis dalcam sana:img-hyste

Sinem90
15-02-07, 14:15
evet averaj sana katılıyorum.ben aylayı seviyorum.:icon_whis şimdi upload ediyorum şarkıyı.canselin ve dizinin siteye koyarım birazdan.ay dinlemediğimiz kısmıda çok güzelmiş.süresi 2 dk 32 sn.:happy0064 bak alisercan abi sen vermedin ama ben buldum ne hınzırım ya.:img-hyste

angelina_özge
15-02-07, 14:39
ya arkadaşlar necdetle yasemin evlenmesin ben şimdiye kadar hep ahmetle yasemini düşünmüştüm ya bence fragmanda bi yanıltma vardır olamaz yaaaa inanmıorum:icon_sorr

muko88
15-02-07, 14:42
ya arkadaşlar necdetle yasemin evlenmesin ben şimdiye kadar hep ahmetle yasemini düşünmüştüm ya bence fragmanda bi yanıltma vardır olamaz yaaaa inanmıorum:icon_sorr

yanıltma falan yok fragmanda.yasemin ve necdet evlenior.ayla da ahmetle evlencek.dizinin konusu böyle zaten...

Melisa_15
15-02-07, 14:43
Ayla ile ahmet tam süper bir ikili olacak. Nedense cnm onları evli bir çiftken izleemk istiyor.aylanın kıskanclık krizleri fln puhaha acaba ysmnin bebeni örenirse nolurr??? :D

muko88
15-02-07, 14:45
sinemin ellerine sağlıkk...Bu şarkı çok güzel.Ağla diyip duruo zaten, ağlayasım geldi:img-cray: :img-cray: bu şarkıyı dinleyen necdeti nası sevmez ya, çocuk ne bileydi yasminin ahmete aşık olcanı, sevmiş işte bi kere, yasemin ahmeti nası sevdiyse...

muko88
15-02-07, 14:47
Ayla ile ahmet tam süper bir ikili olacak. Nedense cnm onları evli bir çiftken izleemk istiyor.aylanın kıskanclık krizleri fln puhaha acaba ysmnin bebeni örenirse nolurr??? :D

ayla bebeği öğrenirse bunu hiç öğrenmemiş gibi yapar.ahmet elden gitmesin die o çocuğun babasından ayrı olmasına böle göz yumar...

Melisa_15
15-02-07, 14:51
kesinlkle sölemez paragöz geri. :img-hyste ama er yada geç ahmet örenir Allahm tam aşk çıkmazlarıyla dolu dizi ne hycanlı :img-hyste :happy0064 :img-hyste

Sinem90
15-02-07, 14:54
gerçekten yani ben bile beğendiysem şarkıyı güzeldir.:icon_whis sonunda tamamınıda dinlemek nasip oldu.:happy0064 hiç de paragöz değil ayla.öyle olsaydı ahmetle evlenmezdi.sonuçta artık onlarında parası var.:icon_whis o ahmeti gerçekten seviyor.:img-blush

defneee
15-02-07, 15:23
yok bencede ayla paragöz değil sevmem ama hakkınıda yemeyim:)
5-6 bölüm sonramı aradan bikaç yıl geçicekti burda okumuştum öyle bişeyler ama yanlışta hatırlıyor olabilirim

muko88
15-02-07, 15:36
ağlamayın arkadaşlar ağlamayın, beni de ağlatacaksınız...:img-cray:
kader pardon senaryo böyleymiş elden ne gelir.hem unutmayın baki olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür...:img-cray:

Melisa_15
15-02-07, 15:43
ayla dio ya ysmnle karşılşmaktan mı korkuyosun die bnce aradan 2 yl fln. gçmiş olablr die düşünüorum o wakit. çnkü ayla makyajlı fln.dı bi deişik bi evdelerdi.....yani bnce oarada aradan yıl gçti. :img-wink: :img-pilot

muko88
15-02-07, 15:47
ayla dio ya ysmnle karşılşmaktan mı korkuyosun die bnce aradan 2 yl fln. gçmiş olablr die düşünüorum o wakit. çnkü ayla makyajlı fln.dı bi deişik bi evdelerdi.....yani bnce oarada aradan yıl gçti. :img-wink: :img-pilot

ben de öyle düşündüm de; sonradan da dedim ki aynı bölümün içinde bu kadar olay fazla gelmez mi acaba?çünkü evlilik kararı ailelere açıklanıor,onay alınıor,kayseriye gidilior, ahmet yurt dışından para almaya dönüor,evlenmelerine mani olamıor falan filan...bunların olması zaten bi 40 dk sürer.o zamandan sonra da aynı bölüm içinde zaman atlaması yapmışlar mıdır bilmiorum.bence bu bölüm ahmet nikaha engel olamayacak ve orda bitecek:icon_sorr

aşkoyuncusu
15-02-07, 15:55
yazık ahmete yaaa yüzünün ifadesini hiç unutmıycam...ahmet engellemeye gidiyorsa yasemin neden devam etsin evlenmeye anlamıyorum..adam gelmiş sana işte... necdetle ysemini düşünsem de aylaylşa ahmeti düşünemiyorum.aslında ne yalan söyleyeyim necetle yasemini de düşünemiyorum..ehmetle yasemin dışındaki hiç çift bana sempatik gelmiyor..tabii ikisi ayrıyken:):):)

She7a
15-02-07, 16:03
vallaha Ahmet'e cok uzulmeye basladım yazık yani Yasemin'e de
sinir olmaya basladım hakkaten kucucuk cocuk gibi bu yaptıkları
yok mutlu olamazlarmıs da gak da guk da.annelere de sinir oldum
iyice 4 insanın mutsuzluguna neden oldular. :icon_conf

NiliWerda
15-02-07, 16:14

aynen katılıyorum öyle bişey olabilir.. çünkü ayla kimki ahmete hesap sorsun?
demekki evliler o sahnede. ağlamıcam... ağlamıcam...

aynakolik_fatma
15-02-07, 16:39
yaseminden nefret eder duruma geliyorum yavaş yavaş
fragmana bakarak böyle düşünüyorum
izleyince mantıklı hareket ettiğini görürsem iyi..
gerçi iyice saçmalayacak belli
ahmet geri dönmüş işte daha ne istiyorsun?????????

fundapehlivan
15-02-07, 17:17
Evet aslında Aylanın tek eksiği paraydı. yani okumuş, doktor çıkacak filan...
Ama o gözleri, bakışları... kendini küçük görüyor... Ama annesine en son ne demişti bıktım bizi küçük görmenden!
belki biraz annesi de sebep oluyordur buna...

Evet şu evlenmeler bitip zaman atlaması olsun da bir rahatlayalım...
Ben hemen Ahmet ve Yaseminin aşkına diğer yönüne geçilmesi taraftarıyım...
Birbrilerini sonradan ilk görüş, konuşmalar, gerçeklerin ortaya çıkması gibi...
Ama bu dönme sonunda ahmet gerçekleri öğrenirse kesin ben çatlarım...

fundapehlivan
15-02-07, 17:19
yaseminden nefret eder duruma geliyorum yavaş yavaş
fragmana bakarak böyle düşünüyorum
izleyince mantıklı hareket ettiğini görürsem iyi..
gerçi iyice saçmalayacak belli
ahmet geri dönmüş işte daha ne istiyorsun?????????

Aynen ben de sinir oldum...
Hayır bir de bunca şeyden sonra mutlu olamayız diyor sanki Necdetle çok mutlu olacak...
İnsan bebeği için hiç olmazsa bir ahmetle olamayı onunla mutlu olmayı dener ki... Tabii ki onunla mutlu olacaktı...

Ama ben yasemine değil senaristlere kızıyorum ayormak için doğru dürüst sebep bulamamışlar, saçmalıyorlar...

aynakolik_fatma
15-02-07, 17:25
evet ya ayırmak için saçmalamışlar gibi
daha çaresizce ayrılabilirlerdi
şimdi sadece annelerin ve yaseminin hatası var
ahmete yazık yaa

birde arkadaşlar yaralı kalbim şarkısı full cansel elçinin sitesinde
isteyenlere duyurulur yaklaşık iki buçuk dakika

mavisu_deniz
15-02-07, 17:40
valla fragmanı dün izledim daha fakat fragmanı izlerken bile hem sinirlendim hem üzüldüm.gene çok güzel bir bölüm beklio

büyük ihtimalle necdetin ahmete attığı yumruktan pişman olması gibi bi süre sonra ahmette olucak.ve düğüne gelince ahmet hiçbişei durduramıcak gibime gelio.ayla ile ahmetin de daha çok samimi olmaları an meselesi gibi(ama bu dediklerim inş. olmaz :D )

dorzoapn
15-02-07, 18:47
bnce atlamamıştır,çünkü yaseminin çocuğunun flan olması gerekir,oysa hiç yabancı bi yüz yoktu fragmanda!ayrıca bu kadar olayı bi bölüme sığıdıracaklarını düşünmüyorm!!

bse
15-02-07, 18:55
cansel abi haklıymış 12.bölümü izlemene gerk yok 13.blümü izle demşti:)doğruymuş ne güzel çakıyor necdete ya bütün sinirim geçti:)sizce ahmet evliliği durdurablicdek mi?

Sinem90
15-02-07, 19:07
kızım hayal aleminde yaşama.gerçeklerle barış artık. :) onlar evlenecek.bunu değiştiremezsin.:icon_whis

bse
15-02-07, 19:09
ewlenmicekkklrr yani inşallah ay amn evlenseler ne olucak nasıl olsa ayrılıcklar dizinin aşıkları ahmetle yasemin unutmayın siz istesenizde istemesenizde:)

Sinem90
15-02-07, 19:11
evlenecekler güzelim.bölümü izlemen gerekecek anlaşılan bunu kabullenmen için. :) bölümden sonra görürüm ben seni.:img-hyste belki de mutsuz sonla biter.önemli olan senaristin ne düşündüğü.:icon_whis

bse
15-02-07, 19:18
bu bölüm evlenseler bile ayrılacaklar ya avni abi çekimler gittiğimzde bu bölümün senaryosunu vrmişti okudum bugn ama bu son sahne yoktu insan onuda koyar ya bn anlatrdım size ama yok işte:(

pegasus*
15-02-07, 19:19
arkadaslar maalesef evlenecekleri kesin ama benim asil merak ettigim bundan sonra ne olacak, barisacak mi ahmet ve yasemin? genel ozette yazan her sey gercekesti sayilir artik. bundan sonrasi tam bir muamma. barissinlar ama yaa. en azindan bu sezon bitmeden tekrar birlikte gorelim asiklari, ustelik artik uc kisi olacaklar:img-yes:

tugchemre
15-02-07, 19:50
neden bilmiyorum ama sanki hs kötü bi şekilde yani benim için kötü olan ahmet yasemin ayrılığıyla bitecek sanki yıllar sonra bile yanyana gelmeyecekler ve zamanla yaseminde necdeti ahmet gibi olmasada sevecekmiş gibi geliyo ama ahmetin ne yapıp edip ayrılması lazım ayladan olamaz asla onunla

muko88
15-02-07, 21:54
neden bilmiyorum ama sanki hs kötü bi şekilde yani benim için kötü olan ahmet yasemin ayrılığıyla bitecek sanki yıllar sonra bile yanyana gelmeyecekler ve zamanla yaseminde necdeti ahmet gibi olmasada sevecekmiş gibi geliyo ama ahmetin ne yapıp edip ayrılması lazım ayladan olamaz asla onunla

bana da öyle geliyor.Sanki kavuşamayacaklar hiçbir zaman, birbirlerini severek geçircekler ömürlerini ve öyle ölecekler ve de dizi bitecek...

fundapehlivan
15-02-07, 22:42
arkadaslar maalesef evlenecekleri kesin ama benim asil merak ettigim bundan sonra ne olacak, barisacak mi ahmet ve yasemin? genel ozette yazan her sey gercekesti sayilir artik. bundan sonrasi tam bir muamma. barissinlar ama yaa. en azindan bu sezon bitmeden tekrar birlikte gorelim asiklari, ustelik artik uc kisi olacaklar:img-yes:

Aşklarını ögreceğimiz kesin ama yine el ele görmemiz zor görünüyor...
Onları en azından bir sezond bir araya getirmezler hiççç sanmıyorum

istnbl_esra
15-02-07, 23:07
Fragman ve ozetten sonra : bence yasemin necdetle evleninceye kadar ahmetin geldiginden haberi olmucak cunku ozette de yaziyor yaseminle ahmet gorusemiyor o yuzden ahmet kayseriye gidiyor ayrica fragmandaki ahmetin necdete yumruk atma sahnesi de necdet le yasemin evlendikten sonra olacak diye dusunuyorum .fragmanın sonundakı ahmetın yasemıne seslendıgı sahnede buyuk ıhtımal yasemın ahmetı duymayacak ve gormucek cunku ahmet sankı uzak bı yerden seslenıyor gıbı ve necdetle evlenecek yanı yıne kader aglarını orecek ve hersey ahmet ve yasemını ayırmak adına gelısecek ..:sad53:

muko88
16-02-07, 06:48
Akşam olsa da diziyi izlesek ya...Ahmet in necdet e nasıl yumruk attığını ve necdet in gözünün morarıp morarmadığını çok merak ediyorum:img-hyste Lale de yasemin e bi tokat atarmışş, abimi kullanıosun die bağırdı zaten kankasına, bi de tokatlıomuş:).

elwiens_86
16-02-07, 08:28
uzun zamandır bu foruma yorum yazmıyorum ama geçen bölümden sonra bişeyler yazim dedim...Beren Saat'in o korkunç oyunculuğu karşısında Okan Yalabık'ın harika oyunculuğu ben şaşırttı ben pek iyi bulmazdım Okan'ı eskiden ama geçen bölümde hayran kaldım harika oynadı ya...o endişeli ifadeleri falan süperdi...Bide dikkat ettim de Cansel Elçin sanki Kırık Kanatlar'da daha iyi oynuyordu ya burda ağlıyamıyor bile kendini sıka sıka çatlıyacak..Kırık Kanatlarda karşısındaki oyuncular çok iyilerdi acaba ondan mı?...Hiç anlamıyorum 500 defa aynı oyunu oynamış bi adam bu kadar kötü ağlıyabilsin....neyse ben geçen bölümü çok beğendim Adnan Menderes'in eşinin konuşmaları falan beni çok duygulandırdı...adama hiç bişey demeden idama götürüyorlar....ben buna sadistlik derimde başka bişey demem...

Ferny&Lety
16-02-07, 08:44
Arkadaşlar yaaa size bir şe söyleyecem.İnşallah bu dizi SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM'A DÖNMEZ..

orda sevgi emektir demişti Türkan ŞORAY. Yasemin böyle bir şey der mi????
Ay demesin yaaa.Ahmet ile kavuşsunlar yaaa.Valla ben çok korkuyorum sonunda birleşemeyecekler diye..Bundan sonrası tam bir muamma daha heyecanlı olacak dizi bence..Nelero lur kimbilir.Ben daha şimdiden çıldıracağım.Ahmet öyle çaresiz çaresiz.Onu öyle görmekten hiç mutlu değiilimmm açıkçası..Ben daha ilk bölümlerden böyleysem dizi ilerledikçe beni kırmızı arabaya bindirip Bakırköye götürürler...

NiliWerda
16-02-07, 09:05
Beni mendil paklamıyo artıkk..ühühühühüh ağla ağla ağla ağlaaa ihihihihühühüh:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

uffhhh yhaaaa bunlar ayrı olunca ben çok üsülüyom yaaaaa:sad53:

bende ama napalım yeni çiftlere alışmamız lazım:
Ahmet - Ayla:icon_cry:
Necdet - Yasemin:icon_cry:

Ferny&Lety
16-02-07, 09:12
ufff olmuyo ki he deyince olsa keşke..ben antininde antisi anti aylacı olarak asla alışmak istemiyorum bu duruma yaaaa

burcuuu
16-02-07, 10:39
Bn Necdet - Yasemin çiftine aLışırım da..

AyLa - Ahmet çiftine aLışmak biraz zor..
Ahmet tek kaLsa oLmuyor mu =))

ergim
16-02-07, 10:52
ya ben ahmet we yaseminden baska kimseye alışamam onların aşkı bitemez yaa oofffff bence sonraki bölümde mutlaka barışırla barışmalılar yaaa ühüü

emosss
16-02-07, 10:56
ya ben ahmet we yaseminden baska kimseye alışamam onların aşkı bitemez yaa oofffff bence sonraki bölümde mutlaka barışırla barışmalılar yaaa ühüü

ya bende nasıl dayanıcam bilmiyorum onları öyle görmeye hele ayla ve ahmet aynı evde... frgmanda bile gözlerim dolmaya başladı benim yeni bölümü izlerken neler yapıcam allah bilir.......

muko88
16-02-07, 11:19
Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı, denilir ama; oluyor işte...:)Bakıyorum da pek bi duygusallaştınız arkadaşlar, şimdiden böyle sızlanıp duruyosunuz, akşam gözyaşları sel olur artık:).Metin olun arkadaşlar...:img-yes:

cerenimo_
16-02-07, 11:33
bence de ahmet-ayla çifti tahammül edilecek gibi değil ahmet tek kalsa daha daha tam süper olur :img-yes: nasıl olsa çocuğu falan da olmuyormuş..

SELXX
16-02-07, 11:34
Çok hüzünlü bir bölüm olacak bu akşam.
Zaten kaç bölümdür üzülüyoruz, hem aşıkların durumuna, hem de duruşma sahnelerine ve sonrasına. Şimdi de sevenlerin tamamen ayrılmalarına şahit olacağız:(

cerenimo_
16-02-07, 11:35
Lale de yasemin e bi tokat atarmışş, abimi kullanıosun die bağırdı zaten kankasına, bi de tokatlıomuş:).

Walla bence harika olur... ama atladığın bişey var aylardır yasemin nerdeyse bütün derdini necdete anlatıyodu.. yani bence yaseminin ölümüne kankası lale değil de necdet...

emosss
16-02-07, 11:45
yeni bölüm resimlerinde gördüyseniz yasemin ve lalenin araları gayet iyiydi nasıl barışacaklar acaba merak ediyorum.. kesin yine kanatsız melek necdet aralarını yapar....ayrıca bu bölümün adamı ahmet olucak gibi görünüyo fragmandan..

şimdi fonda yaralı kalbim çalıyo kötü oluyorum ben.. bu akşam herhalde jenerikte başlıcam hüngür foşurt ağlamaya:icon_sorr

ergim
16-02-07, 11:47
ewet yaaa banada bu aksam çok ağlıycaz gbi gelio arkadaslar nyse bnm çıkmam gerekiyo artık aksama görüşürüz byby

SELXX
16-02-07, 11:59
Arkadaşlar, bilmiyorum belki çoğunuz bana katılmayacaksınız ama, ben Ayla'dan hiç de rahatsız olmuyorum. Aksine, onun Ahmet'e olan karşılıksız aşkına üzülüyorum.
Annesinin sürekli olarak, 'biz onların dengi değiliz,hayal kurma', şeklindeki hatırlatmaları ve uyarıları da Ayla'yı çok rahatsız ediyor. Bir genç kız olarak o durumda olmak çok üzücü olsa gerek:(
Ahmet'le evlense bile aşkı karşılıksız kalmaya devam edeceği için, ben de onun için üzülmeye devam edeceğim.

aynakolik_fatma
16-02-07, 12:04
Arkadaşlar, bilmiyorum belki çoğunuz bana katılmayacaksınız ama, ben Ayla'dan hiç de rahatsız olmuyorum. Aksine, onun Ahmet'e olan karşılıksız aşkına üzülüyorum.
Annesinin sürekli olarak, 'biz onların dengi değiliz,hayal kurma', şeklindeki hatırlatmaları ve uyarıları da Ayla'yı çok rahatsız ediyor. Bir genç kız olarak o durumda olmak çok üzücü olsa gerek:(
Ahmet'le evlense bile aşkı karşılıksız kalmaya devam edeceği için, ben de onun için üzülmeye devam edeceğim.

sana aylayı neden sevmediğimi söyleyeyim;
ahmete olan ilgisinden dolayı değil
yasemin ahmet ilişkisini öğrenince pastanede yasemine yaptıklarından dolayı
ve kompleksli oluğu çok belli maddi bakımdan

askasurguncu
16-02-07, 12:06
bende ne aylaya nede nejdete ikisinede kizmiyorum
benim kizdigim yasemin ve ahmetin aileleri :icon_sorr

muko88
16-02-07, 12:06
Ayla nın bi kötülüğü yok aşık olmuş sadece ama; elinden gelse bişeyleri engellemeye de kalkardı.Kalkacakta zaten...Bencil davranacak, bunu geçen bölüm de belli ettiler zaten.Defne yaseminin kardeşini çağırmak isteyince nasıl uyuz davrandı görmedinizmi.kıskanç bi kız...

muko88
16-02-07, 12:08
bende ne aylaya nede nejdete ikisinede kizmiyorum
benim kizdigim yasemin ve ahmetin aileleri :icon_sorr

Evet.Kaç oldu yazıyorum, suçlu aranacaksa eğer yasemin ve ahmetin annelerine bakılmalı...Çocuklarının hayatlarına müdahale edip onların hayatlarını karıştıran onlar oldu; her ne olursa olsun iki anne de o hatayı yapmamalıydı.Sinir oldum zaten!

Melisa_15
16-02-07, 12:13
ben cuma günü gelene kadar heyecandan yerimde duramıyordum.hs var die. ne zmn cuma günü glese içimde en ufak bir heyecan olmuyor izlesemde olur izlemesemde die düşünüyorum.nieki acaba ya ?! :img-blush :icon_whis

muko88
16-02-07, 12:16
ben cuma günü gelene kadar heyecandan yerimde duramıyordum.hs var die. ne zmn cuma günü glese içimde en ufak bir heyecan olmuyor izlesemde olur izlemesemde die düşünüyorum.nieki acaba ya ?! :img-blush :icon_whis

hımm, bu psikolojik bir durum olsa gerek.Uzman yardımı olmadan yorum yapmak yanlış olur:)
Valla hepimiz heyecanlanıoruz, çok merak edioruz çünkü.

Melisa_15
16-02-07, 12:32
evt herhalde birazda hasta olduumdandır blki:D arkadaşalr sizce bu bölümde yıl atlaması yapılır mı acaip kafama takıldı ?!:img-yes:

muko88
16-02-07, 12:43
Bu bölümde yıl atlaması yapacaklarını sanmıyorum.Çünkü bu bölümde olacak çok şey var,; ailelere karar açıklanacak, onaylanacak, kayseriye gidilecek,babadan onay alınacak, nikah olacak, ahmet gelecek, engel olabilecek mi falan...Bunların işlenmesi zaten bi 40dk alır.O süreden sonra da zaman atlaması yapacaklarını sanmıorum, bölümün sonunda yani yaparlar mı...

eda_07
16-02-07, 12:59
evt herhalde birazda hasta olduumdandır blki:D arkadaşalr sizce bu bölümde yıl atlaması yapılır mı acaip kafama takıldı ?!:img-yes:

hayır önümüzdeki veya bi sonraki hafta olacak..
bu bölüm belki 2 veya 3 yıl olabilir

muko88
16-02-07, 13:14
Sağlam bi kaynaktan mı duyuldu bu yedi yıl atlama meselesi...Hımm anladım, 68 yılına denk gelecek tam.68 siyasetini zemin alacaz bu kez...

Demian
16-02-07, 13:17
Sağlamlığından emin değilim zira bir arkadaşım, başka bir arkadaşından, o da başkasından duymuş. Setten birinden galiba ama kulaktan kulağa çok şey değişebiliyor tabi :)

defneee
16-02-07, 14:20
bu bölümde yıl atlaması olmaz bence bi kaç bölüm sonra ancak bi ayla ve ahmet te evlensin ondan sonra:)bu arada inanamıyorum ahmet o buzdolabıyla....:icon_whis
bu akşamki yumruk sahnesini büyük bi sabırzlıkla bekliyorum necdet karekterini seviyorum aslında ama sinir olmuştum ahmete yumruk attığında....
son 4 bölümü böyle daha bi heyecanla bekliyorum öncede dediğim gibi asıl şimdi başlıyo herşey....bu akşam yine ağlıcam bayağı belli hazırlamak lazım mendilleri (amma kafiyeli oldu haaa):)

tugchemre
16-02-07, 14:40
nası izliycem akşam şimdiden sıkıntı basıyo fragmanı gördükçe bende hemen bubölümde bi zaman atlaması olacağını düşünmüyorum hatta ahmetle ayla evlenmeden atlama olacağını sanmam

..MERWE..
16-02-07, 14:56
Bence de ahmet le ayla evlenır ondan sonra yıl atlaması olur ama ben defnee ye katılıyorum ben de hazırlıcam mendıllerı aglıcam yıne :img_cry: Neyse yaa sabırsızlıkla beklıyorum aksamı yaa..:) Ayrıca Ahmet e de o kızla evlenecegıne ınanamıyorum hıc yakısmıcaklar :(

sevimli.girl
16-02-07, 15:49
allah ne yapsın o ahmeti tamam canım seviyosundur ama herşeyin bi şeyi var. kızı hamile bırak o adam senin çocuğuna sahip çıksın hoş sen bilmiyon bazı şeyleri ama boşver o çocuk dediki arkadaşımın aşkısın durumunu sen neler düşünüyon tüüüü sana be ahmet o çocuğa attığın tokat varya içimi nası acıttı. geri:img-cray:

CicimBenim
16-02-07, 15:55
bu bölümde yıl atlaması olmaz bence bi kaç bölüm sonra ancak bi ayla ve ahmet te evlensin ondan sonra:)bu arada inanamıyorum ahmet o buzdolabıyla....:icon_whis
bu akşamki yumruk sahnesini büyük bi sabırzlıkla bekliyorum necdet karekterini seviyorum aslında ama sinir olmuştum ahmete yumruk attığında....
son 4 bölümü böyle daha bi heyecanla bekliyorum öncede dediğim gibi asıl şimdi başlıyo herşey....bu akşam yine ağlıcam bayağı belli hazırlamak lazım mendilleri (amma kafiyeli oldu haaa):)

Nasil son 4 bolum? Anlamadim

Bu dizinin baslamasi cok gec kaldi bence, 12 bolum surdu bu noktaya gelmesi icin.

Bu bolumde Ahmete cok aciyacam. Anneler mutsuzluklarina sebep oldular. Ahmet Ayla ile evlenirse, sevgiden degil para durumundan olabilir. Tabiki bide ofkesinden ve kirginligindan. Yazik olacak. Yasemin bebegi ondan saklamamasi lazimdi, boyle en onemli yillari kaybediyor. Ben bu durum olsam olurdum. Kim bilir Ahmet ne dusunecek Necetle evlenmesine... 'Ne tez beni unuttuda baskasina asik oldu, demek bu kadar kolaymis' diye dusunebilir.

Bu dizi seneleri cok atliyor, basindan beri. Bu seneler icinde hicmi ras gelmicekler? Ahmetinde Ayla ile cocuklari olur herhalde :( Bu kiz cok kotu, kolay kolay birakmaz Ahmeti

archeologue
16-02-07, 16:00
Ahmetinde Ayla ile cocuklari olur herhalde :( Bu kiz cok kotu, kolay kolay birakmaz Ahmeti

yok canım...ahmet ile aylanın çocukları olmayacakmış...
yani genel özette aylanın hastalığından dolayı bir çocuk sahibi olamayacağından bahsediyordu...

CicimBenim
16-02-07, 16:07
Necdetle Yaseminin evligi gercek olmadigi icin fazla uzulmem ama Ahmeti ve Aylayi beraber gormek beni deli eder cunku onlarin evliligi gercek olur Ahmet sevmesede. Ikisini ayri gormek beni cok uzecek hele hala birbirlerine askla dolu bakarken. Sanki evlenerek hersey geride kalacak, ask bile pfftt oyle sansinlar.

CicimBenim
16-02-07, 16:09
yok canım...ahmet ile aylanın çocukları olmayacakmış...
yani genel özette aylanın hastalığından dolayı bir çocuk sahibi olamayacağından bahsediyordu...

Ha tamam. Peki diger arkadas son 4 bolumden bahsetti. Ne demek istedi? Dizi bitiyormu benmi yanlis anladim. Herhalde ben yanlis anladim :/

muko88
16-02-07, 16:13
Ne dersek diyelim, ne olursa olsun biliyoruz ki bu ayrı ayrı evlilikler olacak...Ben bunu düşünmüyorum aslında; benim düşündüğüm bu akşam bu diziyi nasıl izleyeceğim:icon_whis ...İzlerken, elimde değil, kapılıp gidiyorum; sanki Yasemin oluyorum, Ahmet oluyorum ve çok geriliyorum, o an durgunlaşıp hüzünleniyorum.Bu bölümde çok hüzünlü bir bölüm iki aşık için; bu gece baya bi hüzünlenecem belli ki.Allah'tan beyaz show var diziden sonra, yoksa moralim yerine zor geliyor:icon_sorr

bahar_can
16-02-07, 16:31

Canım benim yerim ben senin yorumunu:love01: karşılıksız aşk......
Ayla'dan ben de rahatsız olmuyorum (yalnızca yakıştırmalarda devreye giriyorum 'yiğit ve hak' meselesi yani')
Bazı arkadaşlar kıskanç diyorlar aşkından dolayı.... doğru.
Bazı arkadaşlar kompleksli diyorlar yoksulluğundan dolayı... doğru.

Necdet'i düşünün... defterdekinin Ahmet olduğunu öğrenince kıskanmadı mı?
"İyi geceler! Şanslı çocuk!"
ve ondan sonra hep soğuk davranmadı mı?
Keriman görüşmesinde iyi niyetli mi davrandı?
Teo ile Michalle'nin gidişiyle ilgili dedikodu yapmadı mı?
"Görecektin Teo kimseye gözükmeden öyle bir kaçışı vardı ki?"

Ayla ne yaptı...?
Bir kez Yasemi'ni aşağıladı,
Bir kez de Defne'yle Işık görüşmesini yasakladı... Gayet normal değil mi?
O'nun kıskanç olmaya hakkı yok mu? (Ay! çok arabeskçe oldu:img-hyste )
Yoksul oluşu onda bir kompleks yaratmış doğru, ama aşağılık kompleksi şeklinde değil de aşırı gurur ve hırs şeklinde... Ama artık parası var değil mi? demektir ki daha rahat, daha güler yüzlü bir Ayla'yla karşı karşıyayız. Ama Selen'in de dediği gibi karşılıksız bir aşk yaşayacağı için O'na da üzüleceğiz...

NiliWerda
16-02-07, 17:15
Yaralı Kalbim şarkısını benim kadar seven varmı ya? insan bi şarkı arka arkaya 72 defa dinlermi?:img-hyste bence hatırla sevgilinin bir albümü çıksın.
birinden duymuştum, bu bölümdemi haftayamı bilmiyorum yeni bir şarkı daha olacakmış dizide..

archeologue
16-02-07, 17:37
Ha tamam. Peki diger arkadas son 4 bolumden bahsetti. Ne demek istedi? Dizi bitiyormu benmi yanlis anladim. Herhalde ben yanlis anladim :/

yoo..hayır.
şu an için dizinin bitmesi gibi birşey sözkonusu değil...
tam gaz devam...merak etme:img-wink:

özge_letyy
16-02-07, 17:45
selen ve bahar-can ablalarım size sonuna kadar katılıyorum daha önce de söylemiştim zaten ...
aylaya çok üzülüyorum ve üzülmeye de devam edicem selen ablanın dediği gibi ayla hep karşılıksız sevecek maalesef:icon_sorr

ergim
16-02-07, 18:00
ewet aylaya o konuda bende üzülüyorum onun yerinde olmak istemezdim ama ne kadar sewerse sewsin yasemine onları yapmaya hakkı yoktu iştee bu huyu yüzünden aylayı hiç sewmiyorum

muko88
16-02-07, 18:14
diğer dizi başlıklarına bakıyorum da, dizi günü olmamasına rağmen ne kadar dolular...Biz niye bu kadar azız, bi durgunluk var..gece toplanırlar gerçi ama şimdi en azından bi beş on kişi olsa...

Sinem90
16-02-07, 18:35
valla hüzünlü yorumlarınızı okurken nedense ben burda kıkır kıkır güldüm.:img-hyste fazla abartıyorsunuz bu durumu.:img-yes: biraz sakin olun.kader burda ne yazıdıysa o...:img-hyste

ahmet&ayla :happy0064
necdet&yasemin :happy0064

sule.c.n.s.l
16-02-07, 18:46
ya ilk zamanlar ayladan hoşlanmıyodum ama sizin buraya yazdıklarınızı görünce hak verdim o da aşık :img-yes: off of hala hep selma yüzünden diye sayıklıyorum ha:sad53: keşke ahmet'e söyleseydi:sad53: ama bir yerdende seviniyorum(teknik olarak )onların yürek burkan aşkları herkesin dikkatini çekecek ve burda daha da çoğalacağız inşallah:img-blush :happy0064

Melisa_15
16-02-07, 19:15
yüzdük yüzdük kuyruguna gledik.Tüm sırlar bu akşam saat 22.30 dan snra ortaya çaıkçakK hehe ! :img-hyste içimdede biraz heycan olsa. Arkasaşım bin kaygı bir borç ödemez takma bu kadr ayla ile ahmet nejdet ile ysmn ...alışıcaz ....bnce hiçte fenada olmaz, şimdi birden böle düşünmeye başldm.:happy0064 :happy0064

Bakalım ahmet aylanın hayvansı cazibesine(!) ne kadr dayanacak we ne zmn evlenme tklifi edecek :img-hyste şaka bi yana ayla fizik olaraktan söylelüyorum ylnış anlaşılmasın fıstık gibi kız tıp da okuyo ee daa ne :img-hyste

Melisa_15
16-02-07, 19:25
geri olan yasmn asııl.....söyleseymiş mankafa kız ! ahmetin ne sucu war cocuu örenndide sahip mi çıkmadı. yasmn bide diyor artık mutlu omamız mümkün deil fln. die nejdetle çok mutlu olacak sanki. ahmedim garibim o kadr yol tepiyor ypmadını bırakmıyor. ysmn aşkı için herşeyi göze alacak gibi gelmioyr bna en ufak bir şeyde pes ediyor...

aysa-17310
16-02-07, 20:02
diğer dizi başlıklarına bakıyorum da, dizi günü olmamasına rağmen ne kadar dolular...Biz niye bu kadar azız, bi durgunluk var..gece toplanırlar gerçi ama şimdi en azından bi beş on kişi olsa...
çünkü buraya tek cümlelik abuk abuk mesajlar yazılmıyo da ondan ben de çoktandır dikkat ediyorum dizinin popüleritesi arttıkça acaba burayı gereksiz insanlar doldurur mu diye ama hepinizi tebrik ederim arkadaşlar bu konuda forum tartışma programı tadında valla :happy0064

arzu-başak
16-02-07, 20:11
of ya şimdi ben çıkıcam ve diziden sonra gelemeyeceğim...ama siz sayfaları doldurup taşırırsınız....ya biraz giremeyenleride düşünün ve az yazın...oku oku bitmiyor...gözlerim kıpkırmızı oluyor...neyse ben çıkıyorum başlar birazdan..size iyi sohbetler....

meltem-cmbl
16-02-07, 21:00
off ya evleneckler ayy cnm ahmetimin hiç haberi yok olanlardan duyunca kim bilir nasıl olacakk ya aylayla evlenirse ben dayanamamki başka birisini bulsaydı daha iyidi:icon_sorr

fundapehlivan
16-02-07, 21:01
Yaaa... yasemini istediler... Hayret yani sinir oldum!!
Necdetin anne ve babası aslında yaseminin istemediğini anlamalılardı. Kız put gibi yüz bembeyaz oturdu yani..

Laleye de çok hak verdim...
Ahmette geliyor...
Off offf

NiliWerda
16-02-07, 21:01
daha ağlamadım.. ve sanırım ağlamıcam..
bence durumu laleye söylemeleri lazımdı.. yakın arkadaşlardan gizlenmezki gerçekler... yazık lale çok üzgün...

meltem-cmbl
16-02-07, 21:03
daha ağlamadım.. ve sanırım ağlamıcam..
bence durumu laleye söylemeleri lazımdı.. yakın arkadaşlardan gizlenmezki gerçekler... yazık lale çok üzgün...

ya evet en yakın arkadaşıı necdete bakk hemen arkadaşına sölemişş laleye sölemeleri lazımdıı

zeynoçiko
16-02-07, 21:06
bncede laleye söylemeleri gerekirdii..yane necdet bile teoya söölüyorsda lalenin kesn bilmesi gerekirdi.ama ozmn bilseydi de yine necdet için daha cok üzülürdü.yaseminin cocuu necdetin olamdııı için..:icon_whis

bse
16-02-07, 21:06
teo biliyor ama lale bilmiyor olmaz ki
ayrıca lale çok haklı
şimdiye kdr dizinn bu bölümü bni tatmin etmedi ahmet yasemne vrsunda bir keyfmz yerine gelsin:)
hepinize iyi seyretmeler

NiliWerda
16-02-07, 21:27
ya yaseminle necdet evlendikten sonra lale gerçeği öğrenirse çok kötü olacak...
buarada şu defneyi çok kıskanıyorum ya ne şanslı kız:((:img-in_lo

bse
16-02-07, 21:30
ahmetim tıraşını olmuş yasemini grmeyede gelmiş yasemn hanım yok ya ufff necdette salk ya ayla hele kompleksli ya insan rıza amca der rıza beyde kayseride diyor

yıldızbilge
16-02-07, 21:31
ya ama olmas kı ya lale bilmiyo bıde off keske emıne yasemıne solese ahmet geldı senı sordu diye bu arada ileriki bölümlerde aylanın cucugu olmıcak diyolar sorun yuzunden doru mu benı aydınlatırsanız sevınırım:img-help: :img-help:

Billush
16-02-07, 21:35
Ya Ahmet'in uçak sahneleri eski görüntülerdi bilmem dikkat ettiniz mi.İlk bölümdeki uçak sahnelerinden almışlar.Ahmet'in yanında oturan adam ilk bölümde Ahmet'in uçağa girmesini sağlayan,Sevim'in arkadaşı olan adamdı.Sonra Ahmet'in ilk bölümde Fransa'ya inerken dergiyi çantasına koyuşunu da gösterdiler...Sanırım o görüntüyle tutsun görüntüler diye traş olmuştur....

zeynoçiko
16-02-07, 21:35
ya ama olmas kı ya lale bilmiyo bıde off keske emıne yasemıne solese ahmet geldı senı sordu diye bu arada ileriki bölümlerde aylanın cucugu olmıcak diyolar sorun yuzunden doru mu benı aydınlatırsanız sevınırım:img-help: :img-help:

ay ewt ya söölese emine yasemine . ama olmaskii dizi bu inadına durumları vahim hale getircekler.arkadşlar bu arada aylayla ahmeti aynı sahnede görmek cok kötü ya..alışmak lazım vala.daha ne kadr görcess acaba..off sinr oluyorum aylaya ya..!!!!!!!!

sölemedn edemicem defneyi acaipp biçimde kıskanıyorum

Melisa_15
16-02-07, 21:36
başlarken düşündüğüm gibi hiç ağlanacak bişeler göremedim fakat nedense sinirlerim zıp zıp!!! Ahmetin yumrugu geçireceği anıda sabırsızlıkla bkliorum bnm için bi duygu boşalması olacak...

okan can
16-02-07, 21:38
rızanın ailesiyle hasret gidermesi sırasında sevgili şeboistin; "Nezahat:rıza beni unuttun burada ne ayak?" repliği aklıma gelince gülme krizlerine girdim...:img-hyste tabi bu anormal davranış karşısında aile içinde" bu yaşta böyle bi diziyi kaldıramadı bünyesi. heralde çocukcağız kafayı sıyırdı demeye başladılar....
şaka bir yana gerçekten yine mükemmel bi bölüm izliyoruz.niyese bu bölüm beren saat daha iyi oynuyor gibime geldi.

pinar_1
16-02-07, 21:46
Ben bu Atv yi ne yapiyim...yaaa bunun basinda duranlarin hicmi hic Avrupa yayini izleyenlere saygisi yok.. Bütün nikah sahnesini ve Ahmet,in nasil ögrendigini Kayseri sahneleri hepsini kestiler Avrupa yayindan...... Allah cezalarini versin....

NiliWerda
16-02-07, 21:52
ya inanmıyorum ben anneme! nikah kıyılırken ahmetin haline ağlıyorum ben iki gözüm iki çeşme, annemde öbür odada kahkahalar atıyo ya!
offf ahmet ağlamamak için kendini nekadar zor tuttu yazık:((
ağlamıcam dedim ama tutamadım kendimi...
dün resmi koymuştum buraya, dediğim sahnede ağladım yani... off ahmete yazıkkk...

alisercan
16-02-07, 21:56
Evet yaralı gönülü necdetin şarkısı yapanlar, ne oldu. Bakın bu hafta ahmetin şarkısı oldu. Hem de tam olarak söylendi. Demek ki, yaralı kalplerin şarkısı oluyormuş. İsyankar kaleye duyurulur:img-hyste :img-hyste

posh
16-02-07, 21:57
ay kıyamam ahmete ya nasıl üzüldüm gözlerim doldu resmen birde kol düğmelerini takmış yaseminin hediyesi yazık ya:icon_sorr necdette söylemedi yasemine ahmetin geldiğini sinir oldum!!cansel süperdi ya döktürmüş..

Melisa_15
16-02-07, 22:00
hyr kesnlklee bn aylaya çok acıdım.. yazık kızın hiçbir günahı yok .giddede sevmeye bşlıyorum.:happy0064 inş ayla ile evlenir gıcık ysmn kıymetini bilemedi bu çocuun.:img-hyste

fundapehlivan
16-02-07, 22:01
Ya Ahmetin hali mahvetti beni...
Gördükten sonra ki hali o şoku... Çok kötüydü bir an bayılacak sandım...
Ya hak etmedi bunu ya yine herkes iyi de en çok mahvolan Ahmetim oldu...
Hem de hiç yoktan... Hele yasemin mutlu olamazdık demiyor mu sinir oluyorum.
Bal gibi de olurdunuz... Ne biçim aşksa... baban da hayatta işte...

Bu arada ahmete yaralı kalbimi çalmışlar...
İstediğiniz oldu:img-wink: :icon_sorr

aslı30
16-02-07, 22:03
ATV'Yİ KINIYORUM.atv avrupa'da dizinin en önemli bölümünü kesti.nikah olmamıştı reklama girdi.sonra necdet'le yasemin'i odada gösterdi.çok kısa.yuhhh.

aynakolik_fatma
16-02-07, 22:04
dağıldım resmen nikah sahnesinde ahmeti öyle çaresiz
kıvranırken ne acı
insan kadere inanmazsa neye inansın artık???

archeologue
16-02-07, 22:04
aylaya daha bir gıcık oldum...
mübarek kuyruk oldu ahmetin ardında...
ahmet süper azarladı içimin yağları eridi:icon_whis

sevda_cicegimm
16-02-07, 22:06
Ayy o ahmetin hali neydi ya..yasemini gorusu..nasil kotu oldum yani...ah ah dedim icimden...aylayla evlencek ahmet ... sonra karsilascaklar galiba..

o necdetede sinir oldum solemedi ya ahmetin geldigini...
cok sinir necdet ya...
ahh acaba asik olcak mi yasemin necdete..merakla bekliyorumm.
ama bence asik olmaz yani..
ama su tokat sahnesini merakla bekliyorum yani.

okidoky
16-02-07, 22:07
yaaa offf ahmete çok acıdım yaa buda yapılır mı öldüm bittim evde
özellikle onların defteri imzalarkenki şokundan sonra kalbi falan durcak sandım ama öyle bişey olmadı iyiki ağladım yaa iki göz iki çeşme :'(

posh
16-02-07, 22:09
Evet yaralı gönülü necdetin şarkısı yapanlar, ne oldu. Bakın bu hafta ahmetin şarkısı oldu. Hem de tam olarak söylendi. Demek ki, yaralı kalplerin şarkısı oluyormuş. İsyankar kaleye duyurulur:img-hyste :img-hyste

evet ahmete daha çok yakışmış şarkı:)aylaya çok sinir oldum bende ne sinsi bakıyor öyle negüzel azarladı ahmet!!tokat sahnesine az kaldı tadını çıkaralım:) aa yasemine bak utanmadan suratına kapattı telefonu ahmetin!!

aslı30
16-02-07, 22:10
ya çok kötü ya.. ii ki ben gurbette değilim şuanda..
ben de gurbette değilim.oradan erken başladı diye.:fighting2 diğer taraftan izledim ama kaçırdığım yerler var.

merhem
16-02-07, 22:16
Bu bolumu hic begenmedim..
Ahmetede Necdetede cok uzuldum..
Ve bunun tek suclusu Yasemin
aylayi bile yaseminden cok seviyorum puff :(
Ahmetin hayallerle Turkiyeye donmesi, Ve sonra da o hale gelmesine cok uzuldum..
Necdetin ise duvar arkasinda eli duvarda..

Bebegi acikladiklari sahnede Necdetin biz bebek bekliyoruz dediginde duygulandim..
Ve ailelerin sevinmesi, ozellikle Necdetin ailesi yazik..
Lale bebek mevzusunu ogrenince artik suphe duymayacak ki cok sevindi..

Necdet haksiz yere Ahmete vurmustu..
Simdi Ahmet ona.. Yazik oldu ikisi icin cok uzuldum :(

Rizanin ziyaretcisi oldugunu ve istanbuldan gelmisler dediginde ki sevincinde
cok duygulandim..

Multemedyaya eklenen resimdeki bazi yerler yoktu ( sahne olarak)
sanirim haftaya olacak..

Ama son sahnede o uyuz yaseminin bakisina gicik oldum.

pinar_1
16-02-07, 22:17
Yaaa birisi bi zahmet nikahta neler oldu yazabilir mi. Ahmet ne zaman ögrendi nikaha yetisemedimi...malesef Avrupa yayini kestiler... simdiden tesekkürler..............

Dj_saRiLaCi
16-02-07, 22:20
arkadaslar yarali kalbim sarkisni kim söylüyor bi bilginiz varmi??
yada birinizde o sarki varmi bulabildinizmi??
acayip gzl bi sarki bayildim yaa ahmetede cok üzüldüm yaseminin yaptigi sacmalik bence yazik oldu...

Melisa_15
16-02-07, 22:21
ya nejdet ne dedi karım oldu gerçek manada mı dedi off orayı kaçırdım biri lütfen Söylesinnn.. ahmetin yernie kendimi koyuyorum ne kadr acı o bnm karım oldu demesi.Çok iyi yaptı !!!!!! bu bölüm bni ne kadr ekiledi anlatamam....arkadaşlar :(((

balim89
16-02-07, 22:24
OLAMAZ...OLAMAZ...OLAMAZ!!!!

senaristleri kutluyorum!!!:dito :icon_cry: :icon_evil
inanamiyorum yaaa...nasil olur nasil ayrilir bizim yaseminle&ahmet...onlar birbirlerini bu kadar DELICE severken...olamaz..nasil evlenir nejdetle...
canim ahmetim HAYATIMIN ASKI!!! dedi yaaa...o an bende bittim...

hic bir sey demiyorum artik hic bir seyyyyyyyy bunun üzerine...sadece bravo...iki asigi AYIRDILAR...yok ettiler o BÜYÜK aski...

bu diziyi mafettiler!!!:sad53: :sad53: cok üzgünüm coookkkk

Melisa_15
16-02-07, 22:24
Su yasmini evire cevire bi ordu sopa atmak gerek.Olayların tk sorumlusu,kıl kapmaya bşladım iiicee!!!!

jade_tuana_89
16-02-07, 22:27
ya iyide zaten dizinin adından belli ayrılıcakları hatıral sevgili dizinin adı:D dizinin sonunda kavuşurlar ya da kavuşamazlar ama aşkları efsaneleşir

balim89
16-02-07, 22:28
Yaaa birisi bi zahmet nikahta neler oldu yazabilir mi. Ahmet ne zaman ögrendi nikaha yetisemedimi...malesef Avrupa yayini kestiler... simdiden tesekkürler..............

canim benim sana katiliyorum...bu kadar olur....kestiler bizde o en güzel sahnelerinden birini...atv yi kiniyorum!!!...

tek begendigim bu bölümde riza beyin konusmasiydi....yani öz elestirisi!!!

NiliWerda
16-02-07, 22:29
yaseminin telefona cvp vermemesi çok doğruydu.
necdetle ahmetin konuşmasını resmen nefesimi tutarak izledim vee o estetik yumruk geldi (annem yine öbür odada kahkahalar atıyo!)
lalenin yasemine ve necdete sarılmasına sevindim bu iyiye işaret birazcıkta olsa barıştılar herhalde? yalnız gerçeği öğrendikten sonra lalenin halini düşünemiyorum.
buarada defneyi hala çok kıskanıyorummm!!
kendimi bu sadece bir dizi diye avutmaya çalışıyorum....:img-yes:

havincim
16-02-07, 22:30
ahmete çok üzüldüm ya çok kötü bir darbe oldu bu onun için:icon_cry: hiç beklemediği bir anda ve hiç beklemediği kişilerden geldi:icon_evil

ahmetin nejdetle konuşması çok etkiledi beni...çok güzel konuştu bence

ve nejdet yumruğu haketti diye düşünüyorum çünkü çok gitti ahmetin üzerine,yarasına tuz bastı:icon_evil bence nejdet orada ahmetin dikine gidip kışkırtmak yerine alttan almalıydı biraz...

off yasemin ve nejdeti görmeye dayanamıyorum:icon_evil ahmetle aylayı da aynı şekilde:icon_evil

aynakolik_fatma
16-02-07, 22:31
pes diyorum artık yaaaaa
bu ne fenalık bastı necdet ve yasemini tebrik ediyorum
iyi halt yediler
ve herkese yalan söylediler
bravo!!!!!!!!!

bir_adı_yok
16-02-07, 22:31
sadece ağlamak ve yine ağlamak istiyorum bu ne yahu.
yorum pek yazmıyordum ama dayanamadım.
aşk acısı en iyi bu şekilde yansıtılabilirdi.
tebrik ediyorum.......özellikle cansel elçin'i.süper oynadı vallahi.
ben pek ağlamam tv karşısında ama bu dizi beni ağlatacağa benziyo.hatta içim sızladı bile.ağlamam yakındır.

Melisa_15
16-02-07, 22:32
Ayla çok güzel knştu çok sevmeye başladım artık bu kızı,

peki ya
yasemini mi ?? gözüm görmesin.......

clevergirl
canim benim sana katiliyorum...bu kadar olur....kestiler bizde o en güzel sahnelerinden birini...atv yi kiniyorum!!!...

tek begendigim bu bölümde riza beyin konusmasiydi....yani öz elestirisi!!!

evet ya en heyecanli sahneyi kestiler ya, ne oldu göremedik :img-pilot

bu bölüm cok güzeldi ama bir o kadarda acikli,ben hep gönlümün necdetle yaseminin birlikte olmalarindan yana diyordum,ama bu bölüm cansel o kadar iyi oynamiski,cok acidim ahmete,yazik ya..ne zor bir durum..ben birde simdi aileleri düsünüyorum,necdetin ailesi torunumuz olacak diye sevinuiyorlar,halbuki bir bilseler onlarin torunu olmadigini...
Necdet icin icin seviniyor,ama bu sevinci uzun sürmicek gibi geliyor bana,yakinda bu durumdan sikayet etmeye baslamazsa iyidir....NEyse yinede güzel bir bölümdü,sonuda heyecanli bitti,acaba yaseminin hamile oldugunu o sahnedemi ögrenir?

yıldızbilge
o yumrukta ohhhhhhhh dedim da önce nejdet atmıstı ama nejdet ayıp etti or da ya sankı bılmıyo cocugun ahmetten oldugunu.yasemın benım karım ffalandedi..uff atvvvvv istifaaaaa istifa tam da yasemınle ahmetın karsdılasmaısndaydı ya offfffffffffff

şairim
16-02-07, 22:34
'Baki olsa da ayrılık,aşk her daim ölümsüzdür'diyor şarkı.Merak etmeyin Nejdet hiçbir zaman muradına eremeyecek.
Ayla'ya bravo.Duruşu sağlam bir karakter çizilecektir ona.Ama maalesef o da Ahmet'le mutlu olamayacak.Bu gece Cansel'in performansı süper ötesiydi.
Rıza'nın 'demokrasi,laiklik,sosyal devlet'ile ilgili vicdan muhasebesi mükemmeldi.
Siyasi olayların yakın zamanda başlayacağını,zaman atlamasının da kısa zamanda yapılacağını tahmin ediyorum.

okidoky
16-02-07, 22:34
ya necdete uyuz oldum ahmete neler söyledi öyle özellikle sana hiçbişey anlatmak zorunda değilim+yasemin benim karım oldu cümleleri beni deli etti
ancak bu kadar olur ahmetimi çökerttiler bee yapmadıkları kalmadı ama attığı yumrukta güzel yumruktu necdeti yere serdi
ama ahmete çok üzüldüm yaaa ağlamaktan gözlerim şişmiş aylayada sinir oldum zaten
ahmetimin o halini gördükçe içim parçalanıyo bide her ahmeti gösterdiklerinde yaralı kalbim çalıyo off offf neler oldu böyle yaa
olayların tek sorumlusu yasemin bence nolurdu biraz daha bekleseydi ölürmüydü???yani ahmetin necdete söyledikleride harika sözlerdi

fundapehlivan
16-02-07, 22:35
Yok ya Necdet gerçekten duygusuz anlayışsızın teki... Bunu kesin olarak anladım. Onun tek duygusu Yasemine... Ahmete sözleri çok ama çok sert ve yanlıştı. Sanane, o benim karım oldu... Çok ama çok yanlıştı...
Çok anlayışsız ve duygusuzdu. Ahmet her söylediğinde haklıydı ve hesap soramaya hakkın yok dese de necdet buna hakkı vardı. Yaseminle o evlenecekti çünkü ve bir arkadan vurulma olayı var...

Bundan sonra Necdet benim can düşmanımdır!!

Melisa_15
ahmetin nejdetle konuşması çok etkiledi beni...çok güzel konuştu bence

ve nejdet yumruğu haketti diye düşünüyorum çünkü çok gitti ahmetin üzerine,yarasına tuz bastı:icon_evil bence nejdet orada ahmetin dikine gidip kışkırtmak yerine alttan almalıydı biraz...
:icon_evil :icon_evil

kesinlkle katılıyorum ..Üstüne basa basa artık o benim karım fln. demesi ..ne mana etmeye çalışıyorsa artık ?! .Nejdet başından beri kendini kandırdığının farkında değil ileride çok üzülecekkkk

aslı30
valla bu bölüm de cansel'in bölümüydü.tebrik ediyorum çok güzel oynadı.:good: yasemin de ne pişkinmiş.çok iyi yalanları uydurdu.ahmet'i uçakta gösterdikleri bölüm ilk bölümden alıntıydı.olmamış.hazıra konmuşlar.

mavisu_deniz
16-02-07, 22:36
içimden yasemini öldürmek geldi.ncdetin ahmetin ve kendi hayatını mahfetti.bunu ailesine en azından annesine sölemesi gerekirdi.hiç olmadı ahmete mutlaka baska bi çözüm bulunurdu.artık hiç geri dönüşü yok onun yüzünden ahmette mahvoldu

ve o yumruk evlilik ve o yumruk o iki arkadaşı yok etti.çıldırmak üzereyim.hiç bir bölümde bu kadar kötü olmamıştım herhalde.

ve ağladım yani bu kadar oldu beni ağlatabilen nadir dizilerden biri ben kırık kanatlarda cemalin ölme sahnesinde bide çemberimde gül oyada ağlamıştım

esmerseker
Herşey çok güzel gidiyor, bakalim ilerki bölümlerde 80 li yıllara geçtiğinde neler olacak. bu dizi bir sezon daha devam edermi sizce?

ayşenurr
çok güzel bölümdü.çok kaliteli dizi.ailece beğenerek izliyoruz.bu bölümde Ahmet'e çok üzüldüm.nikah kıyılırken Ahmet'in hali çok kötüydü.Ahmet olanların hiçbirini haketmemişti.Necdet'e bu bölümde çok kızdım.bencilce davrandı.

fundapehlivan
16-02-07, 22:37
Ahmetin yasemini araması ama yaseminin konuşmaması o sahne beni mahvetti valla ağlayacaktım orada...
Ama Berenin orada daha duygularını belli etmesini beklerdim çok yetersizdi bence sadece elini ağzına götürmüş o kadar... Ahmet kendini paralıyor orada...

Özellikle o Necdet sahnesinden dolayı ve duygularını anlatmasıyla Cansel bence bu gecenin en iyi performans gösteren oyuncuydu...
Gözlerimi ayıramadım çok iyiydi...
Ancak bu kadar iyi olabilirdi...

clevergirl
16-02-07, 22:37
Necdete fazla yüklenmeyin...oda sonucta yasemini gercekten zor bir durumdan kurtarmaya calisti,yoksa asla ona sahip olmak gibi bir derdi olmadi,tek istedigi yaseminin mutluluguydu,bunu sizdse biliyorsunuz..yasemine asik olmasina ragmen yasemin le ahmetin kacmasina bile yardim edicekti,yani aslinda cok iyi biri,ben onun mutlu olmasini istiyorum,herkesin olmasini istedigim gibi,ama bana necdet karakteri ahmet karakterinden daha yakin geliyor o baska tabi,ama biz zaten bunlarin olacagini biliyorduk,zaman atlamasi bir an önce olsun bence...

fundapehlivan
16-02-07, 22:40
Ahmetin son bakışı çok kötüydü kesinlikle Yaseminle çok kötü konuşacak...
Önce özlemle baktı sonra baştan aşağı biraz alay ve acıyla baktı sanki...
Bence Yasemin oradan kaçsa iyi olur...
Uçan yumruk ona gelmez ama çok ağır sözler gelebilir ve bence gelmeli de...!!

aynakolik_fatma
16-02-07, 22:40
pess ya böylemi bitecekti
çok acıklı bir bölümdü
hiç izlemeyen annem bile izledi ve çok beğendi

NiliWerda
16-02-07, 22:41
valla bu bölüm de cansel'in bölümüydü.tebrik ediyorum çok güzel oynadı.:good: yasemin de ne pişkinmiş.çok iyi yalanları uydurdu.ahmet'i uçakta gösterdikleri bölüm ilk bölümden alıntıydı.olmamış.hazıra konmuşlar