Tüm Versiyonu Göster : Rüzgar (Kanal 1)

haluk_tolgahan
02-02-08, 09:02
murat ünalmış ve azra akın rüzgar dlı proje için kmera karşısına geçti. dizide rüzgar adlı bir yarış atına sahip olan bir adamı candandıracak olan murat ünalmışın tek derdi atını yarışa hazırlayıp birinci olmaktır. hayatta sevgilisi ve birde dostudan başka kimse olmayan ünalmışın atı kaçırılır mafya tarafından ardından sevgiliside terkeder. ünalmış mafya içine girip atını kaçırılanları bulmaya çalışırken bu arada azra akınla aşk yaşamaya başlayacak. dizi hakkındaki bilgiler şimdilik bu kadar.

ZEN_NURE
02-02-08, 10:12
azra akını severim ama başrolde keşke başka bir erkek oyuncu olsaymış ya daha iyi olurdu bence birbirlerine fazla yakışmıyorlar

BERENCİ
02-02-08, 10:16
azra okını severim inş izlerin bu dizi

şu günlerde bir sürü dizi var başlamadan biten projeler varr

niobe
02-02-08, 11:45
Muratım canım bekliyorum dızıyı ama keşke azra yerıne baskası olsaydı off ya neyse sen varsın ya ızlerım yanındakını görmezden gelmek kolay ;)

gülbeşeker
02-02-08, 16:17
Dizinin adını da çok beğendim,Muratı da severim Azra konusunda izlemeden yorum yapmayayım kendisini pek sevmem umarım Muratla uyumlu bir çift olurlar.

niobe
02-02-08, 16:36
Muratı kımseyle yakıstıramıyorum maalesef herkes karizması altında kalıyor cunki ahu hariç ykndn gordugum ıcın kim gelse yanına yakısmaz :D

ozge yeşim
02-02-08, 16:39
Senaryosu bana basit gibi geldi.Genelde bu tür ve buna benzer senaryoların tuttuğunu hiç görmedim.Oyuncularda pek parlak gözükmüyor.İddiasız oyuncular.Her yaştan,her kesimden insanın oturup ta izlemek isteyeceği oyuncular değil.Yine de bekleyelim,görelim.Umarım uzun ömürlü bir yapım olur.

gülbeşeker
02-02-08, 16:46
Muratı kımseyle yakıstıramıyorum maalesef herkes karizması altında kalıyor cunki ahu hariç ykndn gordugum ıcın kim gelse yanına yakısmaz :D

Murata Sezin yakışmıştı bence,ben Sır Gibiye bayılıyordum keşke uzun ömürlü olsaydı şimdi o dizinin müziklerini Kanal1 de Reha Muhtarın bir programı var işte orda kullanıyorlar.Bu dizinin de konusu pek iddialı değil ama böyle işler de tutabiliyor...

niobe
02-02-08, 16:48
Valla bilmiyorum ben murat ıcın ızlıcem ztn ısım olmaz dıgerlerıyle şöhret tutmuştu belki ahu sayesınde ama muratında payı oldukca büyüktü kanal da cok önemli..

gülbeşeker
02-02-08, 16:54
Valla bilmiyorum ben murat ıcın ızlıcem ztn ısım olmaz dıgerlerıyle şöhret tutmuştu belki ahu sayesınde ama muratında payı oldukca büyüktü kanal da cok önemli..

Muratı Şöhrette sonlara doğru harcadılar başroldeydi,ikinci plana attılar,ondan dolayı o dizinin son bölümlerini izlemedim ama başları güzeldi,bu dizide öyle bir sorun olmayacak,dizi Muratın oynayacağı karakter üzerine kurulu,hayırlı ve uzun ömürlü olur inşallah.

zeyneptalu
04-02-08, 20:58
azra akının forumunda bir röportajı vardı, dizinin kanal 1.de olduğu yazıyordu, dizi kanal 1.deymiş yani..
ben de murat ünalmışı şöhrette izlemiştim..senaristler nedense ikinci sezon çok kötü göstermişlerdi ve seyirciye antipatik gelmişti dizide.. sonrasında yaptığı dizi de tutmadı..
dizinin kanal 1.de olması kötü olmuş, tutulmasını zorlaştıracak.. inşallah bu yeni dizisinde başarılı olur ve şeytanın bacağını kırar..

azisim
22-02-08, 12:00
Azra akini cok seviyorum.O hangi dizide oynarsa seyrederim ama kanal 1 de olmasi kötü olmus cünkü avrupada kanal 1 yok benim bildigim kadariyla ,yani seyredemeyecegim:sad53:

!! Elyf !!
16-03-08, 00:54
Kiremitçi yazdı Günçe oynayacak
Bugüne kadar hep gençlik dizilerinde rol aldığını belirten Yunus Günçe, Tuna Kiremitçi'nin seyis rolünü özellikle kendisi için yazdığını söyledi.
Yakışıklı oyuncu Yunus Günçe, uzun bir aradan sonra yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor! Ünlü yazar Tuna Kiremitçi'nin senaryosunu yazdığı 'Rüzgar' adlı dizide bir seyisi canlandıracak olan Günçe çok heyecanlı olduğunu söyledi:

ATLARI SEVERİM
"İlk kez gizemli bir karakteri canlandırıyorum; ne iyiyim ne kötü, izleyiciler bana karşı aynı anda sevgi ve nefret hissedecek!" Çekimleri İzmir Çeşme'de yapılacak olan dizideki rolüne hazırlığı hakkında genç oyuncu şunları anlattı: "Rolüne hazırlanmak için hipodromda seyisleri izledim. Onlarla konuştum, işin püf noktalarını öğrendim... Atları çok seviyorum ve onlarla ilgilenmek bende terapi etkisi yapıyor..."

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

LİSA
16-03-08, 14:36

evet ahu türkpençe ile iyi bir ikili olmuşlardı.başlarda biz biraz yadırgamıştık ama sonradan alışmıştık.şöhretin ikinci sezonunda oynadığı karakter seyirci isteği ile geri plana çekildi.ikinci dizisi sır gibide konusu olarak fena bir dizi değildi ve star cabuk harcadı bence o diziyi.
umarım bu yeni dizisi tutar.hem kanal 1 yeni atılımlar içinde olduğu için daha cok şans verecektir yapımlarına

angel eyes
22-03-08, 23:58
Azra Akın 'Rüzgar'da oynayacak
Azra Akın, Çeşme'de çekilen yeni dizi Rüzgar'da oynayacak. Dizinin senaristliğini de yazar Tuna Kiremitçi yapıyor
İzmir'in Çeşme ilçesinde çekilen Rüzgar dizisinde Azra Akın da rol alacak. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Akın, Rüzgar ile birlikte ekranlara geri dönecek.

Avrupa Film'in yapımcılığını yaptığı dizinin senaristliğini de Tuna Kiremitçi yapıyor. Kanal 1'de yayınlanacak olan dizide Yunus Günçe de bir seyisi canlandıracak.

Milliyet/Televizyon

zeyneptalu
23-03-08, 13:42
Azra akının karşısına Yunus günce bence yanlış seçim.. Azra çok güzel kalıyor Yunus Beyin yanında..

Murat Ünalmış daha iyiydi bence, vazgeçilmemeliydi.. İkisi daha çok yakışırlar..

gülbeşeker
28-03-08, 10:55
Azra akının karşısına Yunus günce bence yanlış seçim.. Azra çok güzel kalıyor Yunus Beyin yanında..

Murat Ünalmış daha iyiydi bence, vazgeçilmemeliydi.. İkisi daha çok yakışırlar..

Fragmanı gördüm,Murat Ünalmış başrolde.Azra attan düşüyor galiba ,Murat da onu atına bindirmiş götürüyor,bir sahnede de Muratı bağlamış,dövmüşler...
Güzel bir dizi olacağa benziyor.

benek 35
03-04-08, 21:15
Bugün Murat Ünalmışı görünce merak edip araştırdım ve Rüzgar adlı dizi olduğunu öğrendim.Çekimleri Çeşmede yapılıyormuş bende burada yaşıyorum Murat beydizilerden tanıdığım ama isimlerini bilmediğim oyuncularla birlikte cafede oturuyordu.Toprakla uğraşmak çok güzel diye havadan sudan sohbet ediyorlardı.Sevenlerine bildireyim dedim.İnş iyi ve uzun soluklu bir dizi olur:img-yes:

sahika_87
04-04-08, 14:27
sır gibide ne güzel izliyorduk muratı fakat diziyi hemen yayından kaldırmışlardı kanal1in böyle birşeyi yok bence kanal konusunda iyi bir seçim yapmışlar

lady_macbeth
06-04-08, 20:48
dizi güzel olacağa benziyor.Azra Akın çok iyi bir seçim,ayrıca 14 nisan da başlayacakmış galiba..Sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım uzun soluklu bir dizi olur.

GÜLÇEM
07-04-08, 16:24
Rüzgar,henüz kanalını bilmiyorum sanırım bellide değil şu an Çeşme'de çekimleri devam etmekte.

Başrollerinde Murat Ünalmış,Azra Akın ve Arzu Yanardağ var.

Yönetmen Nihat Durak

Şimdilik haberler bu kadar yeni gelişmeleri öğrenince burayada bildiririm...

GÜLÇEM
09-04-08, 17:02
çeşme ılıca otele giderseniz oyuncuları görme şansınız yüksek diyim size ;)

cimcime_7297
26-04-08, 15:20
Murat Ünalmış ve Azra Akın rüzgar dizi projesi için kamera karşısına geçti. Dizide rüzgar adlı bir yarış atına sahip olan bir adamı candandıracak olan Murat Ünalmış'ın tek derdi atını yarışa hazırlayıp birinci olmaktır. Hayatta sevgilisi ve birde dostundan başka kimse olmayan ünalmış'ın atı kaçırılır mafya tarafından ardından sevgiliside terkeder. Ünalmış mafya içine girip atını kaçırılanları bulmaya çalışırken bu arada Azra akın'la aşk yaşamaya başlayacak. dizi hakkındaki bilgiler şimdilik bu kadar.

lady_macbeth
05-05-08, 17:27
Arkadaşlar RÜZGAR dizisi bu akşam saat 22:00 'da Kanal 1'de başlıyormuş.Herkese duyurulur.Başarılı bir iş çıkardıklarına inanıyorum.Nihat Durak gibi bir yönetmenin elinden çıkıyor ve Tuna Kiremitçi senaryosunu yazıyor.
Şİmdiden herkese iyi seyirler diliyorum..

Freddy
05-05-08, 22:26
Güzel dizi İzledim baştan sonra Arzu Yanardağ'ı çok severim zaten Artık onun dönemindeki oyunculara bu kadar ön planda roller verilmiyor Bunun için de ayrıca mutlu oldum Yapımcı kar etmek için saçma sapan yeni yetmeleri başrole alacağına akıllık yapmış

Jenerikte Berrin Arısoy'u görünce daha da heyecanladım Yıllardır büyük bir projede görmüyordum Hala büyüleyici bir güzelliği var maşallah

Senaryo itibariyle de benim hoşuma giden bir tarzda Tutkularının esiri olmuş insanların entrikalarıyla örülü, çapraşık ilişkileri Abarttım gibi :) Yani baştan aşağı böyle değil tabi

Azra Akın'a da ısınmaya başladım sanki

azramania85
06-05-08, 07:32
senaryo güzel , oyuncularda iyi ama arzu yanardağ pek role kendini veremedi galiba yada bilmiyorum ondan daha iyisini bekliyodum galiba . ama ben azra akın hayranı olarak bu diziyi kaçırmadan izleyeceğimi söyleyebilirim ..
olaylar ilk bölüm için cabuk gelişti gibi geldi bana . umarım oyun bitti kadar kısa süreli bi dizi olmaz . yağmur zamanı kadar uzun süreli bi dizi bekliyorum ..

GSealment
06-05-08, 17:30
Hedef Kıtle : AB
05 Mayıs 2008 Pazartesi

1 Elveda Rumelı [net] Atv 10,10 25,50
2 Dudaktan Kalbe [net] Show 8,80 25,50
3 Doktorlar [net] Show 6,90 18,40
4 Ikı Aıle [net] Star 5,90 14,80
5 Elveda Rumelı (ozet) [net] Atv 5,60 17,80
.
.
.
67 Ruzgar [net] K1 0,80 2,20

Hedef Kıtle : Total
05 Mayıs 2008 Pazartesi

1 Arka Sokaklar [net] Kand 8,70 22,60
2 Dudaktan Kalbe [net] Show 7,90 23,30
3 Elveda Rumelı [net] Atv 6,90 17,40
4 Kopru [net] Star 6,40 20,70
5 Doktorlar [net] Show 5,90 15,40
.
.
.
42 Ruzgar [net] K1 1,40 3,90

lady_macbeth
06-05-08, 21:13
arkadaşlar dizimiz başladı.hayırlı olsun öncelikle..ilk bölümden sonra çok daha iyi olucak bence,asıl fırtına bundan sonra kopacakmış gibi gözüküyor...Azra akın herzamanki gibi çok zarif,Yunus Günce çok iyi bir seçim olmuş..Güzel bir aşk hikayesi izleyeceğiz gibi.Ayrıca Çeşme ve İzmir görüntüleri büyüleyiciydi...Oralarda o çiftlikte olmak istedim bir an..

azramania85
07-05-08, 13:39
GSealment ; bilgilendiriğin için sağol ama durum pek iç açıcı değil galiba .. ama ilk bölüm daha bişeyler söylemek için cok erken . umarım daha iyi olur .

gülbeşeker
09-05-08, 17:40
Arkadaşlar,diziyi pazar gününe almışlar,haberiniz olsun..

gülendam83
11-05-08, 21:20
arkadaşlar bu diziyi kimse izlemiyormu? neden kimse yorum yapmıyor? birinci bölüme tekrarı yayınlandığında rasladım. ve hoşuma gitti. senaryo güzel bence. oyuncularda iyi. ilgi çekici bir yapım. bugünde ikinci bölümü vardı. ben çok beğendim. burada da kimseyi göremeyince şaşırdım açıkçası...

fairy_dreams
12-05-08, 11:00
İLK 100 PROGRAM /AB
11 MAYIS 2008 PAZAR

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,80 22,60
2 SIRADISI (Y.S) [NET] KAND 7,30 20,70
3 TATLI CADI (Y.S) [NET] KAND 5,30 16,10
4 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 5,20 15,00
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 18,80
6 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,00 12,40
7 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) [NET] ATV 3,20 12,40
8 P.O TURKIYE FORMULA 1 YARIS [NET] KAND 3,00 21,20
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,80 12,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,80 12,50
.
90 RUZGAR [NET] K1 0,70 2,00

İLK 100 PROGRAM / TOTAL
11 MAYIS 2008 PAZAR

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,20 25,60
2 SIRADISI (Y.S) [NET] KAND 4,70 14,60
3 TATLI CADI (Y.S) [NET] KAND 4,70 13,60
4 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,30 11,60
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 16,10
6 OLUMSUZ KAHRAMANLAR [NET] STV 3,60 9,50
7 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,50 9,60
8 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 3,40 11,00
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,30 14,10
10 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 2,90 10,20
.
67 RUZGAR [NET] K1 1,00 3,00

kaynak:ucankus.com

aysi
13-05-08, 17:52
arkadaşlar bu diziyi kimse izlemiyormu? neden kimse yorum yapmıyor? birinci bölüme tekrarı yayınlandığında rasladım. ve hoşuma gitti. senaryo güzel bence. oyuncularda iyi. ilgi çekici bir yapım. bugünde ikinci bölümü vardı. ben çok beğendim. burada da kimseyi göremeyince şaşırdım açıkçası...

Slm bende izlemek istiyorum ama kanal yok bende onun icin eklenince ancak izliyebiliyorum.Acaba eklendimi malum siteye aradim bulamadim haberin varsa lutfen bana yazinya.Birinci bolumu izledim ve cokhosuma gitti dizi :happy0064

gülbeşeker
13-05-08, 23:47
Bu reytinglerle dizinin gidişatı pek parlak değil,ben de ikinci bölümü izledim hoştu bence,bu kadar kötü reytingi hak etmiyor aslında..

aysi
14-05-08, 00:22
Bu reytinglerle dizinin gidişatı pek parlak değil,ben de ikinci bölümü izledim hoştu bence,bu kadar kötü reytingi hak etmiyor aslında..

2. bolumu izliyemedim :img-cray: bari neler oldugunu anlati ver arkadas.

Ruzgari buldugumu bulunca ne yapti neler oldu cok merak ediyorum ya birisi anlatsin neler oldugunu catlayacagim.:img-cray:

azramania85
14-05-08, 13:13
diziyi izleyemedim bende .. pazartesi yoktu . okuduguma göre pazara alınmıs.

reytingler yine düşük . acaba kanal 1 olmasından mı ?
azra akın ve murat ünalmış ın hayranları izlese yine reyting yüksek olurdu yaaa

aysi
14-05-08, 20:50
diziyi izleyemedim bende .. pazartesi yoktu . okuduguma göre pazara alınmıs.

reytingler yine düşük . acaba kanal 1 olmasından mı ?
azra akın ve murat ünalmış ın hayranları izlese yine reyting yüksek olurdu yaaa

Su rating aletinde cektigimize bakinya nedir bu.Bu arada birisi bana diziyi anlatabilirmi.Neler oldu bolumde:icon_sorr
Bu arada Azra hanim ve Murat bey cok yakismislar cok hos bir ikili olmuslar :good:

gülendam83
14-05-08, 20:53
Su rating aletinde cektigimize bakinya nedir bu.Bu arada birisi bana diziyi anlatabilirmi.Neler oldu bolumde:icon_sorr
Bu arada Azra hanim ve Murat bey cok yakismislar cok hos bir ikili olmuslar :good:

canım fazla zamanım olmadı anlatacaktım ama en iyisi kısaca özetliyim. aslında pek bişi olmadı. yani kısaca rüzgarın yanına bölüm sonunda gidebildi poyraz. gitmeye çalıştı ama hep yakalandı. leyla yakaladı. neyse gidincede arabaya bağladı rüzgarı. tam giderlerken leyla gördü. demek çiftliğe işe bir at hırsızı almışız dedi leyla. poyraz çok kötü oldu. orda bitti. çok kısa oldu ama en önemli yeri bu canım. :img-wink:
merak ettiğin bişey varsa sor. anlatıyım..:img-wink:

GÜL GÜZELİ
14-05-08, 20:53
slmm arkadaşlarr bakıyorum rüzgarı yanlız bırakmışınızz olmuyo böyle ama rüzgar çok güzel bi dizi ben çok sevdimm ama günü ve kanalı yanlış oldu pazar akşamları arka sıradakiler sonra stardaki yarışma rüzgarının önunde konuda çok güzel çok hoşuma gitti. poyrazla leyla çok güzel oldular ikiside aşık olmuş ama hayel kırıklıgına ugramışlar sonra ikisininde çok sevdikleri birer atları var Karayer ve Rüzgar bence bu ikili yılın ikilisi olabilir diziyi adam gibi bi güne ve saate koyarlarsa tabi..

gülbeşeker
14-05-08, 21:01
2. bolumu izliyemedim :img-cray: bari neler oldugunu anlati ver arkadas.

Ruzgari buldugumu bulunca ne yapti neler oldu cok merak ediyorum ya birisi anlatsin neler oldugunu catlayacagim.:img-cray:

Ben aklımda kalanları yazayım canım..Özlem geldi Poyrazın yanına Azranın babasının evine geldi sonra Poyrazın çiftlikte olduğunu öğrendi Poyraz da Leylaya at binme dersiveriyordu sanırım,Poyraz Özlemi gördü onun yanına gitti ama bir şey konuşmadı Özlem de otele gitti,bana ilerleyen bölümlerde Leylanın babasıyla Özlem arasında biir şey olucak gibi geliyor,otele gitti ağladı falan sonra gece oldu Poyraz gizli gizli Rüzgarın yanına gidecekken Leylaya yakalandı Leyla ona kızdı şimdi bu yaptığını söylemicem bir daha olursa babama söylerim dedi sabah oldu Poyraz dayanamadı yine ,Rüzgarı aldı kaçırdı ,tam o sırada Leyla da onu gördü oeşinden koştu orda bitti.

gülendam83
14-05-08, 21:08
Ben aklımda kalanları yazayım canım..Özlem geldi Poyrazın yanına Azranın babasının evine geldi sonra Poyrazın çiftlikte olduğunu öğrendi Poyraz da Leylaya at binme dersiveriyordu sanırım,Poyraz Özlemi gördü onun yanına gitti ama bir şey konuşmadı Özlem de otele gitti,bana ilerleyen bölümlerde Leylanın babasıyla Özlem arasında biir şey olucak gibi geliyor,otele gitti ağladı falan sonra gece oldu Poyraz gizli gizli Rüzgarın yanına gidecekken Leylaya yakalandı Leyla ona kızdı şimdi bu yaptığını söylemicem bir daha olursa babama söylerim dedi sabah oldu Poyraz dayanamadı yine ,Rüzgarı aldı kaçırdı ,tam o sırada Leyla da onu gördü oeşinden koştu orda bitti.
evet leylanın babası özleme pek bir alıcı gözle baktı. bu kız kim filan diye sordu. öğrenmeye çalıştı. bana da bişey olacakmış gibi geldi. :img-pilot

aysi
14-05-08, 22:59
evet leylanın babası özleme pek bir alıcı gözle baktı. bu kız kim filan diye sordu. öğrenmeye çalıştı. bana da bişey olacakmış gibi geldi. :img-pilot

Sonunda izledim malum sitede saolsunlar eklemisler.Bende Leylanin babasini bakislarini begenmedim.Birde dediya oglan cocuk diye benim tahminim adam oglan cocuk dogurtmak icin Özlemle evlilik yapabilir gibi geliyor.Özlemde yagli kapi ariyor buldu iste :img-tomat:img-tomat:img-tomat
Fragmani goren oldumu cok merak ettim ne simdi ne olacak gerci kanalin sitesinde kolaj bolum diyor ama umarim yanlistir. 2 bolumde ne kolaji yapacaklar cok merak ettim dogrusu.
Bu arada Gulbeseker saol canim anlatigin icin :happy0064

lady_macbeth
15-05-08, 20:26
ikinci bölüm ilk bölümden daha iyiyidi.özellikle son sahne çok başarılıydı,tam bitmesi gereken yerde bitirmişler.üçüncü bölüm çok daha iyi olacak bence.
dizi her pazar akşamı saat 20:00 da kanal 1'de...

aysi
15-05-08, 22:46
Evet son sahne cok guzel cekilmis benimde hosuma gitti.Birde kucuk kizin leylaya soyledikleri cok duygusaldi.
Ve leylanin kardesinin mezari basinda aglamazi da cok huzunlu olmustu.:img-cray:

angel eyes
18-05-08, 07:46
Hikaye beni çok etkiledi
Rüzgar dizisinde oynayan Azra Akın, diziyi kabul etmesindeki en büyük etkenin hikayenin kendisini çok etkilemesi ve Tuna Kiremitçi ile çalışmak olduğunu söyledi.

İzmir Çeşme'de çekilen dizide bir ağanın Leyla isimli kızını oynayan Azra Akın, ilk olarak hikaye ve at sevgisinin kendisini çok etkilediğini anlatarak, "Ekibimiz çok iyi. Ayrıca Tuna Kiremitçi ile çalışıyorum, o da kararımda etkili oldu" diye konuştu.

Drama okuluna gitmeyi planlayan Azra Akın, "Dünya güzeli oldum diye, kendimi geliştirmekten vazgeçmedim. Bilgi, deneyim ve tecrübe konusunda doyuma ulaşmam gerek. Bu yüzden okula gitmek istiyorum. Okul hayatı başka iş başka" diyor.

Azra Akın, dizi için hızlandırılmış binicilik dersleri aldığını da söyleyerek atlarla ilgili çok şey öğrendiğini belirtti.

Milliyet/Televizyon

aysi
18-05-08, 14:29
Bilen varmi arkadaslar aranizda bu hafta yeni bolum varmi? yada ozete geldimi geldiyse nerde bakabiliriz ve fragmani nerde izliyebiliriz :icon_sorr

Bir fikri olan varmi gelecek bolumde neler olur.Benim tahminim Poyrazin yeniden donecegi ve tabi Leyla bir sey soylemiyecektir babasina ama nasil belkide kendini yarisa hazirlatir gizlice ve boylece odesirlerki tabi bu gizli calismada onlari yakinlastir :img-blush

gülbeşeker
18-05-08, 15:01
Aysicim,yeni bölüm yok canım,dizinin reytingleri çok düşük,bu yüzden kanal ara vermiş olabilir veya gününü değiştirir,bence diziye biraz daha zaman verilmeli.

aysi
18-05-08, 21:44
Aysicim,yeni bölüm yok canım,dizinin reytingleri çok düşük,bu yüzden kanal ara vermiş olabilir veya gününü değiştirir,bence diziye biraz daha zaman verilmeli.
Bende simdi gordum canim ya kanaldada mail attim yayin akisinda carsamba saat 22.30 veriyor umarim yayinlarlar 2 bolumde yayinda kaldirisa cok yazik olur diziye.Benim hosuma gitmisti birde Murat beyle Azra hanim cok yakismislardi onun icin izlemek istiyordum ama artik ne yapalim kanalin insafina kalmis.Isterseniz sizlerde mail atin.Belki bir faydasi olur.:icon_sorr

aysi
23-05-08, 22:13
slm sanirim hic kimseler ugramiyor buaraya haberi olan birileri varssa lutfen buraya yazsin 3 bolum ciktimi yada nerde izliyebilirim.Umarim rating kurbani olmamistir dizi :img-cray:

_artvin_
25-05-08, 12:23
diizye hiç sans verilmeid birinci bölüm başk aügn ikinmci bölüm başka üg yayınlandı ve çok reklem yapılmadı umarım diziyi hiç şans tanımadan bitirmezler neyse şansı açık olsun

gülbeşeker
25-05-08, 23:18
diizye hiç sans verilmeid birinci bölüm başk aügn ikinmci bölüm başka üg yayınlandı ve çok reklem yapılmadı umarım diziyi hiç şans tanımadan bitirmezler neyse şansı açık olsun

3. bölümü de cumartesi günü saat 20:00 da yayınlanacak yaın akışında öyle gözüküyor,bakalım inşallah bu değişklik son olur ve dizi yoluna devam eder.

aysi
26-05-08, 10:25
3. bölümü de cumartesi günü saat 20:00 da yayınlanacak yaın akışında öyle gözüküyor,bakalım inşallah bu değişklik son olur ve dizi yoluna devam eder.

Ihsallah cikar ya ben cok sevmistim diziyi:img-blush Kanala bir kac kez yazdim ama bir cevap vermediler umarim izleriz bundan sonra diziyi dogru dürüst :img-blush

_artvin_
29-05-08, 20:10
cumartesi çıkacak ama 20 değil 22de sanıırm umarım bu yeni saat uğurlu gelir ve izleyici sever dizi uzun ömürlü olur

lady_macbeth
01-06-08, 15:17
Dünkü bölüm çok güzeldi,umarım diziye biraz daha şans verirler.Dizinin müzikleri çok başarılı bu arada.

kartopu
07-06-08, 01:31
Rüzgar gibi kaçtı

Reyting alamadığı için yayından kaldırılan Rüzgar dizisinin oyuncuları, Çeşme'de konakladıkları otele borç taktı. Azra Akın, Arzu Yanardağ gibi ünlü oyuncular, 19 bin YTL borcu ödemeden kaçtı.

'Rüzgar' gibi kaçtılar

Reyting kurbanı olan Rüzgar dizisi ekibinin, Çeşme Ilıca Otel'e 19 bin YTL borç taktığı ortaya çıktı.

Özel bir kanal için çekilen ve reyting alamadığı için yayından kaldırılan Rüzgar adlı dizinin ekibinin, konakladıkları Çeşme Ilıca Otel'e de tam 19 bin YTL borç yaptığı anlaşıldı. Dizinin yapımcı şirketi Avrupa Müzik'in, kanaldan alacağını tahsil edemediği için ödemeyi yapamadığı öne sürülüyor.

ÖZEL YAŞANTILARI DA ETKİLİ OLDU
Başrollerini Azra Akın, Murat Ünal ve Arzu Yanardağ'ın paylaştığı dizinin bitmesinde, Arzu ile rol arkadaşı Murat arasında çıkan aşk dedikodularının etkili olduğu da iddialar arasında. Alacaklarını tahsil edemedikleri için zor duruma düştükleri öğrenilen otel yöneticilerinin, borcunu ödemediği takdirde Avrupa Müzik'e dava açacağı öğrenildi.

Kaynak:Takvim

Freddy
07-06-08, 23:51
dizi bitti mi zaten gününü tuttramadılar Üstüne benim de unutkanlığım eklenince diziyi baştan sona sadece 1 kere izleyebildim İlk bölümün reytingleri iyiydi ama kanal 1 kendini daha ne sanıyor da yetinmedi gününü değiştirdi anlamadım galiba 3 bölümün 3ü de farklı gün ve saatlerde yayınlandı Ben 1. bölümü pazartesi günü izledim sonra dizi pazara alınmış ama ben duymadım Zaten unutmuşum o yüzden pazartesi bakmadım dizi var mı diye Sonra bir ara tekrarını gördüm 2. bölümün biraz baktım ve en son da geçen cumartesi yeni bölüm yazıyordu bi' yarım saat baktım

Güzel diziydi Berrin arısoy ve arzu yanardağ sevdiğim oyunculardı azra akın'a da ısınmıştım Kanal 1 diziyi ilk gününde devam ettirseydi eminim şu an izliyor olurduk Şimdi baktım da 3. bölüm 3 hafta aradan sonra yayınlanmış! Her iki grupta da 91. olmuş

Bir de bu plak şirketleri niye boyundan büyük işlere kalkışır anlamam Hadi TMC üstesinden geldi Ama önce erol köse sonra avrupa müzik 1-2 şirket daha vardı galiba

Buarada yukarıdaki haberdeki benzetmeye çok güldüm :)

sweety25
15-06-08, 19:22
Başroldeki kız olduğu sürece tutmaz diziler tutmaz öyle her tarafta kameralara yapay gülücükler dağıtmaya benzemiyomuş dimi izlenmiyo bu kız hala neye uğraşıyosa artık dönsün podyumlarına saftirik yaa

Gümüş Hastası
29-06-08, 10:58
Bu kadar düşük reytinge bitmesi kaçınılmazdı...

Kanal çok fazla şans verdi ama ne yazıkki tutmadı. Olan oldu bi dizi daha bitti:img-cray: