PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına-Bölüm Yorumları

BERNA
02-02-08, 13:21
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=25554

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Süper Moderatör
BERNA

_duygucuk_
02-02-08, 16:57
yeni yorum başlığımız açılmış..teşekkürler..
bugün sabah 12.bölümü izledim nikah günü almaya gittiler çok tatlılardı...
naz la Zeynep sümela manastrını gezdikten sonra dinlenme tesisinde karşı karşıya gelmişlerdi ondan sonra ne oldu bileniniz var mı izleyemedim de.....:)

ctcc
02-02-08, 20:12
aa yeni başlığımız açılmış:happy0064 (kaderde arşivde de başlık kapatmak varmış :S )
Duygu'm canım sanırım Naz'ın Ali'ye iş teklif ettiği bölümden bahsediyorsun.. doğru mu anladım ? :icon_whis

gizmo771
03-02-08, 23:19
Yeni başlı hayırlı olsun:D
Cansu koptum ya kaderde arşiv başlığıı kapatma olayına:img-hyste:img-hyste

_duygucuk_
04-02-08, 15:27
Evet Cansum o bölüm :):)
evet arşivde de daha nice başlıklara:):)
Zeynep i kaçıarak Ali en güzel bölümlerden biri (Hepsi güzel tabiki:):):)

cimcime_kiz
06-02-08, 09:44
Arkadaslar az önce Euro D de 16. Bölüm vardi Firtinamuzun :img-in_lo
Ay yine harika bir bölümdü ya, Zeynep baya bir Naz yapdi ama..:icon_whis
Neyse.. bilmeyenler icin, her sabah basliyor Firtina Euro D..
Kanal D de varmi bilmiyorum.. böyle Saat 6:30 gibi basliyor sanirim :icon_whis
Neyse herkese iyi seyirler :)

Kadir_Reis
16-02-08, 02:16
selam millet beni özlediniz mi

~*~NaR-ı GüL~*~
18-02-08, 23:52
Selam arkadaslar,

Benim bir sorum olucakti ali sürmeli bu dizide sivil bir polisi oynamis acaba biriniz bana hangi bölümde oynadigini söyleyebilirmi lütfen ve tek bölümlük mü rol aldi?Simdiden tesekkürler...bye

karanlık86
21-02-08, 01:34
slm canlarııımmmm...:)
yeni başlığımız hayırlı olsun...:happy0064
dizimizin tekrarlarını izlemeye çalışıyorum bazen...harika gidiyo...:good: öyle özlem duyuyorum ki canlarım biraz daha devam etseydi ne güzel olurdu...:img-in_lo

Kadir'cim sen nerdesin ya? hiç görünmüyorsun...:img-in_lo

karanlık86
21-02-08, 01:36
Selam arkadaslar,

Benim bir sorum olucakti ali sürmeli bu dizide sivil bir polisi oynamis acaba biriniz bana hangi bölümde oynadigini söyleyebilirmi lütfen ve tek bölümlük mü rol aldi?Simdiden tesekkürler...bye

selam arkadaşım...ben bu dizinin sıkı takipçisiydim ama hiç hatırlamıyorum Ali Sürmeli'nin oynadığını :img-in_lo ben arkadaşlarıma sorayım canım sana ö.m. atarım...:img-yes:

mervemre
28-02-08, 19:05
sabahları fırtınamı elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum,bazen servis geliyo dizi keyfim yarıda kalıyo falan ama az da olsa hasret gideriyorum:icon_sorr

ben normalde izlediğim dizilerin tekrarlarını izlerken 'ben bu diziyi nasıl izlemişim,ne bulmuşum,çok saçma ya' falan derdim ama fırtınamı izlerken 'çok özlemişim,ay canlarım benim:img-in_lo' gibi kelimeler çıkıyo ağzımdan,fırtınamı farklı kılan da bu zaten

_duygucuk_
29-02-08, 18:40
Mervem aynen çok özlüyorum onları hafta sonları doya doya izliyorum ama hafta iç az bir süre ile:)
Fırtına mız bambaşkaydı 100 kere izlesem yine sıkılmam:):)

cimcime_kiz
08-03-08, 23:38
sabahları fırtınamı elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum,bazen servis geliyo dizi keyfim yarıda kalıyo falan ama az da olsa hasret gideriyorum:icon_sorr

Aynen canim ya :icon_sorr
Ben Firtinam icin erken bile kalkiyorum Sabahlari izliyebilmek icin :img-in_lo
Türkiye Saatine göre 8:45de bitiyor Firtina..
benim Servisde yarim saat önce geliyor, son yarim saatini kaciriyorum ne yazikki :icon_sorr
Ama artik o bile olmicak, cünki Son bölümlere yaklasdik biter artik :icon_sorr
Keske Kanal D tekrarlari verse yine :icon_whis

Charming
30-03-08, 21:09
Artık sabahları yok:( bende int ten özledikçe izliyorum:img-in_lo:icon_sorr

hiç bitmeseydi de Ali&Zeynep&Asya üçlüsünü bol bol görebilseydik:)

Böle bi dizi unutulmaz ya çok ama çok özlüyorumm:sad53::sad53:

ebrucu_büşraa
08-04-08, 10:51

aynen cnm bende özledikçe internetten izliyorum ve kadar kötü oluyorumki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu güzel aşk masalımızı yarıda bıraktılar keşke dediğin gibi Ali&Zeynep&Asya üçlümüzü bol bol izleyebilseydik :icon_sorr onlar bende bu güne kadar hiç biz dizide olmayan etkiyi yaptılar nasıl bir aşktı nasıl bi diziydi hayatımda beni en çok etkileyen diziydi :sad53: :sad53:

sizleri çok özledim fırtınanın unutulmaz aşıkları Ali&Zeynep :icon_sorr

mervemre
11-04-08, 20:06

ah kuzum benim kıyamam:icon_sorr
ben de çok isterdim ali&zeynep&asya üçlüsünü bol bol görebilmeyi,ama kanald sağolsun:img-cray:

ebrucu_büşraa
22-04-08, 19:39
hergün gece saat 04:30 da fırtınanın tekrarlarını veriyorlar geceleri izleyemiyorum ya çok geç o saate kadar uyanık kalamıyorum..
fırtınamı çok özledim ne olurdu biraz daha erken olsaydı yada sabah verselerdi 6da yayınlanırken bile daha iyiydi :icon_sorr

efsanem fırtınamın yerini hiç bir dizi tutamıyor :icon_sorr

itrr
24-04-08, 11:14
bnde dün gece 3.15 gibi rastladm diziye tam uyuyacakken birde baktm fırtına 4.bölüm yayınlandı...yarısını verdiler gibime geldi yada bn zamanın nasıl gectiginin farkına varamadm:img-in_lo
bnde cok özledm fırtınayı keske izlenebilir bir saatte yayınlasalar:img-sorry

Kadir_Reis
02-05-08, 19:37
bnde dün gece 3.15 gibi rastladm diziye tam uyuyacakken birde baktm fırtına 4.bölüm yayınlandı...yarısını verdiler gibime geldi yada bn zamanın nasıl gectiginin farkına varamadm:img-in_lo
bnde cok özledm fırtınayı keske izlenebilir bir saatte yayınlasalar:img-sorry

3.15 mi ben o saate 2.rüyamı görüyorum bu kadar'da olur mu? saat 03:15'te kim izleyecek Arka Sokakların Tekrarlarını hep veriyor hafta için fırtına dizisininde tekrarını versinler fakat herkesin izleyeceği bir saat olsun

Dizideki aşk gerçek oldu simdide evleniyorlarmıs yuppi Allah Mesut ve Bahtiyar Etsin:happy0064:happy0064:happy0064

Brittle
29-05-08, 11:17
eveeet arkadaşlar belki de aylardan sonra foruma ilk defa yzıyorum. Lütfen beni vefasız olarak nitelendirmeyin. Fırtınayı ve sizleri unutmadım asla da unutmayacağım. Sadece dersler çok yoğun o yüzden giremiyorum.
Bugün ne var ne yok diye bi siteye giriyim dedim o da ne o müthiş haber.:happy0064:happy0064:happy0064
Dünyalar benim oldu şu anda içimdeki coşkuyu ve mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. O kadar mutluyum yani.
Sonunda aşıklarımız aşkı ölümsüz olacak evleniyolar ya inanmıyorum. Biz onları zaten baştan beri yaıştırıyorduk. Önce sevgili oldukları haberini aldık. Şimdi de evlenecekleri haberini. 20 Hazirandan sonra yayınlanan bütün magazin programlarını izlemeye çalışacağım. İnşallah gösterirler.
Ve evlilikleri ve aşkları hiç bitmez inşallah ömür boyu birlikte olurlar.:love05:
Ben öyle olacağına da inanıyorum.

Bu arada yazın vakit buldukça buraya girmeye çalışacağım. Sizlerle sohbet etmeyi gerçekten çok özledim.:good:

karanlık86
29-05-08, 13:27
eveeet arkadaşlar belki de aylardan sonra foruma ilk defa yzıyorum. Lütfen beni vefasız olarak nitelendirmeyin. Fırtınayı ve sizleri unutmadım asla da unutmayacağım. Sadece dersler çok yoğun o yüzden giremiyorum.
Bugün ne var ne yok diye bi siteye giriyim dedim o da ne o müthiş haber.:happy0064:happy0064:happy0064
Dünyalar benim oldu şu anda içimdeki coşkuyu ve mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. O kadar mutluyum yani.
Sonunda aşıklarımız aşkı ölümsüz olacak evleniyolar ya inanmıyorum. Biz onları zaten baştan beri yaıştırıyorduk. Önce sevgili oldukları haberini aldık. Şimdi de evlenecekleri haberini. 20 Hazirandan sonra yayınlanan bütün magazin programlarını izlemeye çalışacağım. İnşallah gösterirler.
Ve evlilikleri ve aşkları hiç bitmez inşallah ömür boyu birlikte olurlar.:love05:
Ben öyle olacağına da inanıyorum.

Bu arada yazın vakit buldukça buraya girmeye çalışacağım. Sizlerle sohbet etmeyi gerçekten çok özledim.:good:

canım benim ya sen nerelerdesin ya? çok özlettin kendini...seni görmek çok güzeldi....:happy0064 adın Buse'ydi di mi?(umarım yanılmıyorumdur) ah canım benim hiç unutlur mu ne güzel günlerdi...biz de untmayacağız..ayrı yerlerde de olsak bu foruma gelmesek de gönlüm hep burada sizlerle fırtınamla olacak...:love05:
evet bitanem sonunda bizim aşıklar evleniyor...çok şükür...inşaallah mutlulukları daim olur....
canım inşaallah yazın bol bol sohbet ederiz.valla biz de öyle çok özledik ki sohbet etmeyi...eski günler nerdeee? inşaallah o günlerde gelir...sonuna kadar FIRTINA sonsuza kadar B&M YILDIRIM...:good:

canım seni B.T başlığında görmeyi çok isteriz.geldiğinde uğra tamam mı canım?:img-wink:

Brittle
30-05-08, 18:09
canım benim ya sen nerelerdesin ya? çok özlettin kendini...seni görmek çok güzeldi....:happy0064 adın Buse'ydi di mi?(umarım yanılmıyorumdur) ah canım benim hiç unutlur mu ne güzel günlerdi...biz de untmayacağız..ayrı yerlerde de olsak bu foruma gelmesek de gönlüm hep burada sizlerle fırtınamla olacak...:love05:
evet bitanem sonunda bizim aşıklar evleniyor...çok şükür...inşaallah mutlulukları daim olur....
canım inşaallah yazın bol bol sohbet ederiz.valla biz de öyle çok özledik ki sohbet etmeyi...eski günler nerdeee? inşaallah o günlerde gelir...sonuna kadar FIRTINA sonsuza kadar B&M YILDIRIM...:good:

canım seni B.T başlığında görmeyi çok isteriz.geldiğinde uğra tamam mı canım?:img-wink:

yok canım ismim sedaydı. Ama olsun önemli diil. İnşallah şu finalleri atlatayım bol bol kunuşacağız. B.T başlığına da tabiki gelirim. Yeterki şu sınavlar bitsin. Bana dua edin.:good:
Oeski günleri ben de çok özlüyorum. Aklıma hem iyi anlarımız hem de fırtınamızı katlettikleri anlar geliyo. Nasıl da uğraşmıştık di mi?
ahhhh ahhhh
Neyse o mevzular açıldı mı çok doluyum susturamazsınız. Ben şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere inş.

karanlık86
31-05-08, 01:25
yok canım ismim sedaydı. Ama olsun önemli diil. İnşallah şu finalleri atlatayım bol bol kunuşacağız. B.T başlığına da tabiki gelirim. Yeterki şu sınavlar bitsin. Bana dua edin.:good:
Oeski günleri ben de çok özlüyorum. Aklıma hem iyi anlarımız hem de fırtınamızı katlettikleri anlar geliyo. Nasıl da uğraşmıştık di mi?
ahhhh ahhhh
Neyse o mevzular açıldı mı çok doluyum susturamazsınız. Ben şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere inş.

ya canım kusura bakma uzun zamandır görüşemeyince unutmuşum...üzgünüm...:(
inşallah bitanem sınvalarını başarılı bir şekilde atlatrsın.:good:dualarım seninle canım...geldiğinde uzun uzun muhabbet ederiz.eskileri yad ederiz inşaallah...:img-in_loönceden bir gün ve saat ayarlayıp tüm tayfa toplanırdık ah şimdi?...inşaallah yine yaparız.ya ne güzel olur...
taam canım bekliyoruz B.T. başlığına...:img-wink::img-wink:
ah sorma Seda'cım ne günlerdi ya fırtına gibi işte çabuk geldi geçti...çok özlüyorum o günleri çok...:img-cray::img-cray:
ben de aynen canım bu konu açıldı mı susturmak zor olur...neyse Seda'cım inşaalah yine görüşürüz...
kendine çok iyi bak...başarılar...bye

ctcc
16-06-08, 23:39
aslında çok uzun yazardım içim çok dolu ama uzun yazıları sevmem :) kısa ve öz olsun istiyorum... :):)

-16.06.2007- bugünün tarihi ise -16.06.2008-
tam bir sene geçti canlarım.. Fırtına'mızın ardından..
bazen hüzünle , bazen neşeyle.. :)
çok şey paylaştık birlikte.. mutlu haberlerde oldu , birbirimizi teselli ettiğimiz zamanlar da , delice mail attığımız zamanlarda.. :)

bırakmadık birbirimizi , bırakmadık başlığımızı...

koca bir yıl geçti ve daha dün gibi hislerimiz.. hala hayırsız kanal kanald bi tekrarları verse de izlesek deyip duruyoruz :)

4 gün sonra olacak düğün için heyecanlanıp yerimizde duramıyoruz..

kıssadan hisse:: Nereden ... Nereye....

karanlık86
18-06-08, 04:05
meraba canlarım...:img-wink:

geçen sene bu zamanlarda daha doğrusu dün gece hepimizin ellerinde bir mendil gözlerimizdeyse yaşlar mevcuttu...:img-cray::img-cray:
günlerce ve hatta şimdi bile ağladığımız zamanlar oluyor fırtınamız için...:img-cray::img-cray:

burada öyle zamanlar geçirdik ki ama hiç bir zaman ümidimizi yitirmedik ve her zaman birbirimize destek olduk...bizi bize bağlayan buydu...
fırtınamızla birleştik ve bu birlikteliğimiz sonsuza kadar devam edecek...
uzaklarda da olsak her zaman fırtınamızı ve fırtınamızla birlikte gelen güzel, acı, hüzünlü, sevinçli anlarımızı hatırlayacağız bazen küçük bir gülümse ile bazn de gözlerde biriken yaşlar ile...

iyi ki tanımışız fırtınamızı ki sizleri tanımışım...:love05::love05:

FIRTINA'M sen yüreğimizde ESMEYE devam ediyorsun...:love05::love05::love05:

Cansu'm çok güzel yazmışsın
kısa ve öz...
o güzel yüreğine sağlık...:img-in_lo

dbb
25-08-08, 21:45
Ben geçen pazar günüden beri Fırtına'yı izliyorum. Nette izlenebilecek tüm bölümleri izledim..
Yahu ne kadar sıcak, samimi, güzel bir diziymiş ..Ben zamanında nasıl olmuş da izlememişim.
İzleme nedenim de Murat Yıldırım.

Geçen sezon kanallar arası gezerken birden zınk diye kalakaldım. Kara gözlü bir adamın bakışlarıyla resmen kilitlendim, Öğrendim ki karakterin adı Demir Doğan'mış..O dizi başlayalı 14-15 bölüm olmuş.. tabi devam ettim diziyi izlemeye.. Geçenlerde düşündüm acaba maharet Karakterde mi yoksa oyuncu da mı diye..Ve Fırtına ile tanıştım.
Gerçekten çok beğendim. Ali yada Demir farketmez , maharet oyuncudaymış.
Burçin Terzioğlu'yu da çok beğenerek izledim. Sesindeki vurgu ve tonlamalar, yakın planlarda jest ve mimikler, karşılıklı bakışlar, öpücükler vs.

Bunların dışında diğer oyuncular da cuk diye oturmuşlar rollerine.. Özellikle Tamara , Ziya ve Melahat'i büyük bir keyifle seyrettim.
Güzel bir aşk hikayesi içine ne güzel serpiştirilmiş komedi sahneleri.. Yada tam tersi mi demeliydim..Çünkü bazen gerçekten ağırlık değişmiş.

Ben Burçin ve Murat birlikteliğinin dizinin başında başladığını düşünmüştüm. izlerken de öyle hissettim. Ama durum öyle değilmiş. Burdan da şöyle bir sonuç çıkıyor. Gerçekten iyi oyuncuymuş bu gençler..
Bazı bölümleri 2 kere bazı sahneleri ise defalarca izledim. Mesela Doğum günü .. 24'ün sonu- 25'in başı, 14'ün sonları-15'in başları. kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum.
Ama 30-31-32-33-34-35. bölümleri izleyemedim. Bir de Şirin'in geldiği bölümden sonrasını. İzleyebileceğim bir yer varsa tavsiyelerinizi beklerim.

romantik_17
08-09-08, 18:17
Bazı bölümleri 2 kere bazı sahneleri ise defalarca izledim. Mesela Doğum günü .. 24'ün sonu- 25'in başı, 14'ün sonları-15'in başları. kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum.
Ama 30-31-32-33-34-35. bölümleri izleyemedim. Bir de Şirin'in geldiği bölümden sonrasını. İzleyebileceğim bir yer varsa tavsiyelerinizi beklerim.

İzleyeceğin biryer sanırsam yok.Ama kotasızsan bölümleri indirebilirsin.Ben öle yaptım çünkü.Eklenen videolarda youtubeden silinmiş.Çünkü üzerinden çok zaman geçti...

bide tv de çıkıyor sabah 4,30 da.Euro d de.Normal kanal d de sona erdi sanırsam...

efsaneask
12-09-08, 13:18
euro d de her gün saat 04.30 da (almanya saati ile) firtina var arkadaslar bilmek isteyenler icin...

eylül-emreAltuğ
19-09-08, 00:41
sahura kadar uyanığım zaten bide fırtınamı izlemeden uyumak olmaz yane sanki hiç izlmemişim gibi heyecanla bekliyorum her sabah aşklarıyla insanı tvye şahane bağlıyolar yaa aahh ahh yeni bölümlerinde nasıl izleyebilme mücadelesi veriridim bi ben bilirim:)...o zamn ki tad halen damağımda:img-cray:
ya bende tam bölümleri indirme sorcaktım romantik_17 arkadaşım forumun eklenen vidolarını sölüyorsan fırtınanın( ki malum sitede de yok bütün bölümler)yok arşiv video bölümünde yok ya önereceğin başka varsa yardım bekliyorum.......

D_a_E_s_M_i_R
21-09-08, 11:04
wallahi 1 numaralı dizi diye ben buna derim çok güzel bir projeydi ben sadece 1 bölümünü izlemiştim dikkatimi çekmemişti asi de murat yıldırıma düşkün olunca bakalım fırtınaya nasıl birşeymiiş dedimn ve gerçekten çıok güzell hergün saat 5:30 ta başlıyor euro d de şimdi 21.bölümde çok güzel bir aşk hikayesi