Tüm Versiyonu Göster : Akbank Reklamı
I-love-Miley
02-02-08, 19:42
Beyaza bürünmüş bi kalabalık kırmızının üzerinde desen oluşturuyor.. =)
Benim çok hoşuma gidiyor bu reklam
http://www.reklamarsivi.com/resimler/104.jpg
http://www.deneyimler.net/img/yazilar/2006/08/akbank.jpg
bende çok beğeniyorum acaba kaç saat sürmüştür bu reklamo çekmek?
Bu reklam filmini beyeni ile izliyordum şimdi sık olarak çıkmıyor ama yinede akbank gördüğüm yerde reklam filmi gözümde canlanıyor.
Reklam filmlerinin bazı kısımlarının kamera arkasınıda izlemiştim gerçekten yorucu bir iş.
ben pek beğenmedim bu reklamı ama çok emekr verilmiştir sonuçta kalite bir reklam çok yorucudur çalışmaları ama ben beğenmedim!
cok beyeniyorumm bu reklamii... superr vallaa :img-wink:
benim en çok kardeşim sever bu reklamı,reklamı her gördüğümde onu çağrıyorum:icon_whisizlemeye doyamıyor bizimkide:kahve
başarılı bir yapım:kahve
çok başarılı bir reklam..harcanan emek zaten belli oluo..izlrkende bize zevkle izlemk kalıo:)
bu reklam ilgimi çekmişti hatta nasıl yaptıklarını falan izlemiştim ilk çıktığı zamanlar güzel bir reklam olmuş gerçekten :)
bi programda kamera arkasınıda izlemiştiml bende çok begeniyorum açıkcası büyük emek verilerek yapılan reklamlardan birisi
_yorumsuz_
03-05-08, 15:29
çok güzel bir reklam bence. çok emek verildiği kesin.
_yaseminci_
08-05-08, 15:20
bencede çok emek verildiği kesin.
çok beğenerek izliyorum bende:good:
TriandafiLis
31-05-08, 16:15
Bu reklamdaki kalbi 19 Mayıs finalinde yaptık geçen sene, orjinal müziğiyle.. Çok güzel bir reklam. Çok yaratıcı.. =)
(=Gülücük=)
31-05-08, 16:18
Bende çok beğeniyorum.Sonuşta sıradan bir reklam değil ve çok emek harcanıyor.Kaliteli ve keşke her reklam bu kadar emek harcanarak yapılsa.O insanlar nasıl hep birlikte grup olarak haraket edip bu kadar güzel bir reklam sunuyorlar vallahi herkesin yapacağı şey değil.Onlardan biri olmak isterdim:happy0064
bende çok seviyorum bu reklamı..
çok güzel...
çok fazla emek var..
akbankin tum reklamlarini begeniyle izledim simdiye kadar ve her seferinde daha bi iyi bi reklam filmiyle izleyicileri sasirtmayi basardilar.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.