Tüm Versiyonu Göster : Sınıf (Arşiv 3)
merhaba arkadaşlar,
az önce, cumartesi günü dizi saatimizde başka bir program olduğunu gördüm.yeni başlayan bir show programı, galiba adı şahane showdu.sonra show tv nin sitesine,yayın akışına baktım. ne cumartesi ne de pazar günü sınıf dizisi bu listede yoktu.reytinglerin kötü gitmesi zaten beni korkutmuştu ama bu ne demek şimdi ya!ya kaldırıldıysa..hadi mail yağmuruna tutalım kanalı. hadi bir şeyler yapalım! uzun zamandan sonra, ilk defa bir dizi bu kadar gerçekçi bürtün zırvalıklardan uzak bu kadar güzel...abuk sabuk şeyleri tvde görmekten bıktım ben. yeter ya! kim belirliyor ki bu reytingleri yeter artık...lütfen herkes mail atsın... bunun dışında neler yapabiliriz konuşalım.
http://img86.imageshack.us/img86/6576/gdym2.jpg (http://imageshack.us)
http://img86.imageshack.us/img86/6199/hdsu4.jpg (http://imageshack.us)
http://img86.imageshack.us/img86/4559/nvcgn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/9907/rerror5.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/509/ncctg4.jpg (http://imageshack.us)
eymen_gonca 28-02-08, 12:47 http://img84.imageshack.us/img84/8168/14998708ik5.jpg
+
http://img84.imageshack.us/img84/2015/77890072xk7.jpg
Dizinin yayından kalkması gibi bi durum söz konusu olamaz .. Çnkü 6.bölüm özeti geldi .. :img-wink:
Ayrıca c.tesi yada pazar günü yayın akışında yoksa hafta içi bi güne almışlardır belki .. :good:
Hemen kötü düşünmeyeLimm ... :img-yes:
Condemned, ellerine sağlık imzalar çok güzel +rep
Eymen_gnca, imzalar için çok teşekkürler canım +rep
Dilaracım, çok teşekkürler çalışmalarına bayıldım gerçekten +rep
Elayaso, sağol alıntılar için yapan arkadaşlarımızın ellerine sağlık +rep
EgE(''v'')İkLiM 28-02-08, 13:35 slm arkadaşlar yeni başlık açılmış hayırlı olur inşallah ayrıca resimler için teşekkürler yaa yayın akışına bakım gene sınıf yok bunlar ne yapmaya çalışıyo anlamadım doktorları pazartesiye almışlar belki sınıfıda cumaya alırlar yanı inşallah :sad53:
şevkiye resimler için saol
bence günü değişmiştir kaldırılmamıştır açıkçası özetin gelmesi bana büyük bir umut getirdi yayınlanmayacaksa özet neden olsunki?
intikam tanrıçası 28-02-08, 14:25 Eğer günü değişmişse umarım geç saatte olmaz. en mantıklısı 20.00 kuşağı. Çünkü hafta içi geç saatte kimse izleyemez. Gününü bilsek içim rahatlıycak. Of ne sorumsuz kanal ya.. Dizilerin günüyle saatiyle oynuyo ve hiç açıklama yapmıyo. Bize de yazık.
nedim_bahar 28-02-08, 14:31 öncelikle yeni başlık hayırlı olsun
özet var ortada anlaşılan gün değişmiş ama show hangi güne koyduğunu yazmaya tenezül bile etmiyor ya kaldırılma htimalini düşünmek bile istemiyorum zaten...
Condemned, ellerine sağlık imzalar çok güzel +rep
Eymen_gnca, imzalar için çok teşekkürler canım +rep
Dilaracım, çok teşekkürler çalışmalarına bayıldım gerçekten +rep
Elayaso, sağol alıntılar için yapan arkadaşlarımızın ellerine sağlık +rep
begenmene sevomdım rep için çok tesekkurler ekledıgın resımler için çok saol ellerıne saglık
arkdaslar show tvının yayın akısında dedıgınız gibi sınıf hiç yazmıyor
öncelikle yeni başlık hayırlı olsun:D:D
dizinin saatimi değişmiş bir kaç gündür giremiyorum ayrıca fragmanda sanırım hala gelmemiş
ne dyelim artık bu başlık bize uğurlu gelirde reytinglerimiz yüksek gelir:D:):):)
prensesdirect 28-02-08, 16:41 Arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun az önce show tv ard arda 4 günün fragmanlarını verdi ve pazartesi dahil hiç bir günde sınıf yoktu hala haber yok mu ya off umarım günü değişmiştir.Birde aklımda bir soru var show tv de yeni başlayacak olan diziyi acaba show sınıf ı kaldırıp onu mu koymayı planlıyor anlayamadım umarım öle deildir çünkü show da bu arakar kaldırılma ihtimali olan tek dizi bizim dizimiz offf deildir inş...:icon_sorr
4ewerbrucas 28-02-08, 16:53 17:00 Yerli Dizi Sınıf-SON BÖLÜM cts günü arkadaşalr böyle kötü bir haber vermek istemezdim ama kanal malasef yaptı yapacağını ben hemen aradım onların bile haberi yok kaldırıldığından kadın yayın akışına baktı sizn gibi kanala hiç yakışmadı böyle kaliteli bir diziyi para tutkunuz yüzünden aptal bir yarışma için harcadınız büyük kanalız diyorsunuz ama siz izleyici dikkate almayan bir kanalsınız kadın ilgili birimlere aktarıcağını söyledi bende ya tabi ne fayda olur çok dinliyorsunzu çünkü izleyiciyi dedim kapattım..
e.c.e.n.u.r. 28-02-08, 17:08 17:00 Yerli Dizi Sınıf-SON BÖLÜM cts günü arkadaşalr böyle kötü bir haber vermek istemezdim ama kanal malasef yaptı yapacağını ben hemen aradım onların bile haberi yok kaldırıldığından kadın yayın akışına baktı sizn gibi kanala hiç yakışmadı böyle kaliteli bir diziyi para tutkunuz yüzünden aptal bir yarışma için harcadınız büyük kanalız diyorsunuz ama siz izleyici dikkate almayan bir kanalsınız kadın ilgili birimlere aktarıcağını söyledi bende ya tabi ne fayda olur çok dinliyorsunzu çünkü izleyiciyi dedim kapattım..
inanmıyorum yaaa...bu kadar güzel bi diziyi nasıl kaldırırlar aklım almıyo.bu show gerçekten kafayı yedi.bari final yapıyosunuz güzel bi diziye yakışçak şekilde norml saat,nde yapın...
doğru arkadaslar dızı bıtıyor show tvnın yayın akısında yazıyor
pekı ne yapabılırız
yapımcıya ulasmak laızm baska bı kanlada baslaması için yanı
Evet, ben 5.bölümün final olmasını bekliyordum. Ama bir şans daha vermişler. 6.bölümün final olacağını sezmiştim. Show bunu hep yapıyor. Bir de Kanal D gibi dizinin finalini haber öncesi koymuş. Yazıklar olsun! Bu kadar kaliteli bir dizinin, bu kadar önemli oyuncuları barındıran bir dizinin lanet reytingler yüzünden kaldırılmasına çok üzülüyor ve kanal yöneticilerine lanetler ediyorum. İsteseler bu diziyi daha iyi bir gün ve saate alıp daha da yükseltebilirlerdi. Lanet olsun! Sizler yüzünden artık televizyonda sadece saçma sapan, kalitesiz, sürekli birbirini tekrar eden, basit aşk dizileri izleyeceğiz. Sizin yüzünüzden yapımcılar "kaliteli" dizi çekmekten korkacaklar.
Aslında bu habere kendimi hazırlamıştım. Dizileri de pek önemsemiyorum. Biteceğine üzüldüm. Ama sağ olmasın Show, bizleri alıştırdı bu tip durumlara. 10'dan fazla dizi kaldırdı. Bizler de alıştık bu duruma. Ama gene de üzüldüm. Mine Tugay'ın kaldırılan 3., Serkan Altunorak ile Sezgi Mengi'nin de 2.dizileri olacak. Ama onlar sayesinde yepyeni oyuncularla tanıştık. Televizyonu değil de tiyatroyu seçmelerinin tek nedeni lanet olası reytinglerdir. Bu yüzden böyle önemli yüzleri televizyonda göremiyoruz. Sanırım göremeyeceğiz de. Reyting önemli olduğu sürece böyle önemli insanları çok az göreceğiz televizyonda.
Bitecek olmasına üzüldüm. Sonuçta en kaliteli projelerdendi. Show'a çok kızıyorum. Böyle bir dizinin arkasında kalmadığı için çok kızıyorum. Ama yapacak bir şey yok. Mailler, telefonlar, ... hiçbiri işe yaramaz bu saatten sonra. Zaten yaramadı da. :(
4ewerbrucas 28-02-08, 17:16 be nkavga ettim az önce kadına söylendim rating düşüklüğü deid o düşüklüğü siz yapıyorsunuz o saptal yarışmanızı uzatarak adam gibi saate koymuyorsunuz bayağı söylendim kadın en sonunda iyi günler deyip kapatıyordu ki kapatın ya gündüz kuşağınada acunu koyun aptal kanala aptal programlar yakışır bu kalitede dizi size çok geldi dedim kapattım çok sinirliyim ya sizde arayın söylenin ltf...
arkadslar artık ne maıller nede telefonlar işe yaramaz
yapımcıda iş bıter ona ulasalım soleyelım baska bı kanlada baslaması mumkunmu onu soralım
4ewerbrucas 28-02-08, 17:23 ben bkm"ye mail attım şu an yapımcıyada ulaşmaya çalışıyoruım show tv bitirdi artık ama uğraşırsak başka bir kanalda başlayabilir yeter ki sahip çıktığımız görülsün yüksel aytuğ"ada mail atsak mı o ciddiye alıyor okuyucuları izleyicileri
ben bkm"ye mail attım şu an yapımcıyada ulaşmaya çalışıyoruım show tv bitirdi artık ama uğraşırsak başka bir kanalda başlayabilir yeter ki sahip çıktığımız görülsün yüksel aytuğ"ada mail atsak mı o ciddiye alıyor okuyucuları izleyicileri
yüksel aytuğ sadece yazar yanı işte sınıfın bıttıgını vs....
yapımcının ismi neydı bılen varmı ayrıca calsıtıgı sırketın telı
kerem corogılıe ulasan arkadas bana özel emsaj yollayabılırmı
yapımcının ismi necati akpınar
beklediğim gibi olmadı bu dizi. fazla dayanmaz herhalde yakında kaldırılabilir. müziğini de beğenmiştim ya neyse artık.
Off allahımm off .. Bitiyor demekk .. Artık kararlarını vermişler ..
Ağzımızla kuş tutsak bile fayda etmez :icon_sorr
Reytingler düşük,izlenmiyor die kaldırıyorlar .. Siz gecenin bi yarısına koyun diziyi,01.30'da bitirinn .. snrada reytinglerde tavan yapmasını bekleyinn ..
Saçmalık ya resmen saçmalıkk !! ..
Show Tv'de bu sezon başlayan dizilerin hiç biri tutmadıı .. Olan 1-2 dizi de zatenn .. Gecen sezonda (( o zaman varmısın yokmusun yoktu .. )) Tutan dizilerdi,,Doktorlar .. Ezo Geliinn .. vss ..
Ne diimm .. Tüm Sınıf Severlere Büyük Geçmiş oLsun :icon_sorr
eymen_gonca 28-02-08, 17:35 http://img254.imageshack.us/img254/8740/77465102ep2.jpg
+
http://img98.imageshack.us/img98/1388/45461838kd6.jpg
sınıf bittimi acaba...
4ewerbrucas 28-02-08, 17:36 yapımcıya nasıl ulaşıcaz ya ona da sesimiiz duyuralım herkese ulaşalım kerem coragile nasıl ulaşmışlar derdimizi ona anlatalım en azından off napıcağımı şaşırdım sinirden
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr olmazz ya . son bölüm erken saatte ya . o izlenr bnce. ama o zmn iş işten geçmiş olacak...:icon_sorr
çok üzüldüm yaaa.çok sewiyodum diziyi.kaçırmadanda izliyodum...böyle kaliteli dizilerin reytingler yüzünden kaldırılması çok üzücü...daha 5 bölüm yayınlandı.bira sabretseler nolurdu...zamanla otururdu reytigler...çok yazık oldu...
eymen_gonca imzalar çok güzel
bitiriyolar demekki:(:(:(kıydı bu diziye show tv,varmısın yokmusun yarışması gerçekten çok çok güçlü bir yapım bu nedenle show tv çok ağırlık verdi bu yarışmaya ama olmadı işte birine destek verince sınıf'a yazık oldu :( bide gündüz kuşağı vermişler yaa resmen saygısızlık!!!
artık ne mailler ne tel.ler işe yarar bence.Yüksel Aytuğ'a ben mesaj atmıştım ama neyse artık ya off:sad53:umarım final yaparlar nornmal bir bölüm yapmazlar bari son bölümü tekrarçekip son gibi yapsınlarda güzel bir dizi olsun konular tamamlansın ,bir final yapılsın ama hiç sanmıyorum...
Bence reklam yapalım imzamıza falan yazalım cumartesi 17:00da show tvde diye o zaman belki yüksek reyting alır ve show tv hatasını,saat yanlışlığını farkına varır ne dersinizz???
ben bi sinirle acuna mesaj attım. ama kötü diil. belki bize acır :icon_sorr:icon_sorr
http://www.acunmedya.com/forum/showthread.php?p=1308591&posted=1#post1308591
immortalf1 28-02-08, 18:02 Dizi bitiyormuu:(:( İnanamıyorum yaa çoook kötü bir haber buu ya hep böyle oluyor halbuki o kadar reklamı yapıldı dizinin daha başlamadan hemencik bu emeği boşa saymak koca bir saçmalık Show tvye inanamıyorum bu yaptığı kaçıncı yanlış alsın şimdi Varmsıın Yokmusunu kendi izlesin....
intikam tanrıçası 28-02-08, 18:05 ""SINIF uzun zamandır izlediğim en mükemmel dizi. Böyle muhteşem oyucular bir daha bir araya gelmez. 5 bölümdür heyecanla izliyorum. 6. bölümü keyifle beklerken ne göreyim, Son bölümmüş...
Nasıl üzüldüm anlatamam. Böyle süper bir dizi reytinge kurban gitsin olacak şey değil.. Show TV mi?Bir daha asla! BKM olarak sizden ricam lütfen başka bir kanalla anlaşın.Paragöz olmayan,gözü alçaklarda olan,reytinge değil kaliteye önem veren bir kanalla. Kıymayın dizimize.. "Umut Sınıfta Kalmasın" "Asla Vazgeçmeyelim" Şuan "Dersimiz Hayatta Kalmak"olsun ve dizimizi hayatta tutun lütfen.
Sınıf dizisini bizimle tanıştırdığınız için teşekkürederim ama lütfen bitmesin...""
Ben BKM'ye bu yazıyı yazdım. Tabi show tv'ye de azıma geleni söyledim. Bir daha kimse bana showu izletemez. Ya o kanalda onca kabak tadı vermiş dizi var sen tut sınıfı kaldır. Bi de utanmadan yeni dizi fragmanı veriolar. Eskiden Star'da oynayan Havalimanı'da Showa geçmiş diye duydum. Sınıf'ı da başka bir kanala alsalar. Bunun için kimlere msj atmalıyız. BKM attğım bu msj ı okurmu ki?
4ewerbrucas 28-02-08, 18:09 ben bi sinirle acuna mesaj attım. ama kötü diil. belki bize acır :icon_sorr:icon_sorr
http://www.acunmedya.com/forum/showthread.php?p=1308591&posted=1#post1308591
bu ne ki sen beni show tv ile telefonda konuşurken görücektin bu mail benimkinin yanında rica kalır ben bayağı söylendim bkm"ye de mail attım ama onlara sert çıkmadım tabi:img-icecr en azındna çabalayalım başka bir kanlada yayınlanabilir bence havalimanı diye bir dizi var o başka kanala geçmiş bizmkide geçebilir
intikam tanrıçası 28-02-08, 18:12 bu ne ki sen beni show tv ile telefonda konuşurken görücektin bu mail benimkinin yanında rica kalır ben bayağı söylendim bkm"ye de mail attım ama onlara sert çıkmadım tabi:img-icecr en azındna çabalayalım başka bir kanlada yayınlanabilir bence havalimanı diye bir dizi var o başka kanala geçmiş bizmkide geçebilir
Havalimanı resmen show'a geçmiş arkadaşım.. Adamlara bak ya Bizim dizimizi reytingler kötü die kaldırıolar sonra gidip başka bi kanalın reytingi düşük diye kaldırdığı diziyi alıyorlar... Nasıl sinir oldum anlatamam. Sınıfı'da bari star alsın. Tam olur o zaman
eymen_gonca 28-02-08, 18:15 http://img504.imageshack.us/img504/16/39476459nd6.jpg
+
http://img145.imageshack.us/img145/248/99931723af9.jpg
4ewerbrucas 28-02-08, 18:25 Havalimanı resmen show'a geçmiş arkadaşım.. Adamlara bak ya Bizim dizimizi reytingler kötü die kaldırıolar sonra gidip başka bi kanalın reytingi düşük diye kaldırdığı diziyi alıyorlar... Nasıl sinir oldum anlatamam. Sınıfı'da bari star alsın. Tam olur o zaman
showa mı pes diyorum başka birşey demiyorum bu kanalı anlamak güç nasıl bir yayın politikası bu düşük ratingli diziyi alıyorlar ke ndi dizilerini kurtarmnaya yanaşmıyorlar gerçi benim showa inancım fikrimin ince gülü kalkınca bitmişti sezginin oynadığı bir diziyi daha kaldırdı sırf yarışma yüzünden inaşallah başka bir kanala geçer ya...
arkadaşlar bence show tv'ye ama özellikle de bkm ye mail atalım...!!! belki bkm diziden desteğini çekmez. başka kanalla anlaşma yaparlar...yok sessiz kalamam olmaz böyle şey...en azından bkm bilsin yapımını üstlendiği bu dizinin bir çok izleyeni ,seveni olduğunu.yazık çok yazık o emeklere..abuk sabuk şeyleri tv'de görmekten bıktım ben!!!
Pes diyorum baska da bisey demiyorum. Bu nasil mantik ya?! bukadar kaliteli bi diziyi nasil hic sans tanimadan kaldilirlar ya?
O kadra reklamini yaptilar, fragmanini bin kere gosterdiler ama insanlarin sabaha kadar oturup diziyi izlemelerini beklediler, benim icin sorun yoktu, ama herkes bizim gibi sabaha kadar dizi izlemiyorki, offf
Okadar cok uzuldimki, anlatamam, suan telefona yeterince kontor olsa ariyacam valla, arkadaslar numarayi buraya koyabilirmisiniz lutfen.
Bende umuyordum, baska kanala felan gecer diye, ama "son bolum" yazmislar ya :sad53: baska zaman bi dizi baska kanala gectiginde son bolum felan yazmaz.
Hatirliyorum, "Erkekler Alamaz" diye bi dizi vardi, hangi kanalda tam olarak bilmiyorum ama onuda kaldirmislardi sonra izleyiciler baya bi kampanya felan yapmislardi, diziyi geri getirsinler felan diye ama emekleri bisekilde bosa gitmisti :icon_sorr
Ama, yok biz yinede elimizden geleni yapalim, baska nereye yazabiliriz, bilen varsa mail adresi yada site adresi yazsin.
En cok sevdigim diziydi :icon_sorr bi sekilde geri gelmesi icin elimden geleni yaparim, ama dizinin yapimcilari bitirdiyse, daha cekim felanda yapmiyorlardir, oyuncularda baska islere felan yoneliyorlarsa nasil geri gelebilir, o yonden pek umudum yok :icon_sorr
off ya çok üzülüyorum. sınıfı başka bi kanala aldırmak lazım. bnce fox ii olur. çnkü bna göre fox, dizilerine sahip çıkıyor...
Arkadaşlar;
Maillerinizi Bkm film den Basın ilişkilerinden Selma yada Dilay hanıma atın...
selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
0212 352 19 23
Onlar da dizinin akibetinin pazartesi gün belli olacağını düşünüyorlardı...Show tv onlarıda ters köşeye yatırdı. Sadece 1 hafta ara verilecekti diziye...
Bu arada bkm, nin mail adresi nedir? buraya yazsaniz, herkez bi mesaj gonderse.
Bide, kendi mesajlarimizdan ote, hep beraber uzun bir mesaj yazsak, herkezde onu gonderse kendi adreslerinden, bir kitle olusturdugumuzu yansitsak fln.
bir konuda yalnıslık var ahvalımanı adlı dızı foxya yayınlanmıycakmı ya
ayrıca selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
bu adreslerede maıl atalım adreslerı bulan arkadasa tesekkurler
intikam tanrıçası 28-02-08, 18:51 bir konuda yalnıslık var ahvalımanı adlı dızı foxya yayınlanmıycakmı ya
ayrıca selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
bu adreslerede maıl atalım adreslerı bulan arkadasa tesekkurler
Havalimanı'nın forumlarında Show diyorlar. Ben onların yalancısıyım.
İstanbul
Telefon : 0 212 454 56 00
Adres : 29 Ekim Caddesi No:23 Yenibosna 34197 İstanbul
Ankara
Telefon : 0 312 419 26 01
Adres : Ballı Sok. 8/3 Kavaklıdere Ankara
Mesajlarınız için : 0 212 300 88 88
E-posta : info@fox.com.tr
arkadaşlar foxa yüklenelim. dizimizi boş bırakmasın. alır bence. mail atalım,arayalım...
Az önce bkm ile ilgili verdiğiniz adreslere mail attım. Mail birliği yapalım demişsiniz. Ben yazdığım maili aktarıyorum buraya. Eğer beğenirseniz aynısını yollarsınız ya da kendiniz yazarsınız..
Merhaba,
Yapımcılığını üstlendiğiniz bu dizinin,show tv kanalı tarafından gerekli değeri görmemesi beni ve birçok arkadaşımızı çok üzdü.
Reytinglerin düşük olmasında, yayınlandığı gün ve saatin eminim ki çok büyük etkisi vardı. Sizden ricam bu diziyi desteklemeye devam etmeniz.
Mümkünse başka kanal ile anlaşarak orada devam etmesini sağlamanız. Televizyonda bir çok abuk sabuk şeyler varken,bunları görmek istemezken,sınıf çıktı karşımıza...
Sınıf dizisi gerek seneryosu, gerek oyuncuları, gerek çekimleriyle, en ince detayına kadar, o yüreğimize işleyen müzikleri dahil, çok çok kaliteli bir dizi...!
Gönlümüz bu dizinin yayından kaldırılmasına hiç razı değil...!!! Lütfen sizde razı olmayın...Emekleriniz için,bize böyle bir yapım izlettiğiniz için teşekkür ederim...
Dizinin seyri hakkkında bilgi verirseniz çok sevinirim...
Sevgilerimle...
yeni başlık hayırlıı
olsun
dizimiz bitiyormuşş ne işş off offf bu neeyaaa
ilk aşamadan kurtulukk ama bilmiyorumm valla bu birazz imkansızzz
naısl dayancazz yaa
godziii mailini çok beğendim. tebrik ederim...
Teşekkür ederim...
Hadi arkadaşlar birlik olalım. En azından oyuncuların ve diziye emek veren diğer kişilerin kulağına gitsin... Onları desteklediğimizi, sevdiğimizi bilsinler.
""SINIF uzun zamandır izlediğim en mükemmel dizi. Böyle muhteşem oyucular bir daha bir araya gelmez. 5 bölümdür heyecanla izliyorum. 6. bölümü keyifle beklerken ne göreyim, Son bölümmüş...
Nasıl üzüldüm anlatamam. Böyle süper bir dizi reytinge kurban gitsin olacak şey değil.. Show TV mi?Bir daha asla! BKM olarak sizden ricam lütfen başka bir kanalla anlaşın.Paragöz olmayan,gözü alçaklarda olan,reytinge değil kaliteye önem veren bir kanalla. Kıymayın dizimize.. "Umut Sınıfta Kalmasın" "Asla Vazgeçmeyelim" Şuan "Dersimiz Hayatta Kalmak"olsun ve dizimizi hayatta tutun lütfen.
Sınıf dizisini bizimle tanıştırdığınız için teşekkürederim ama lütfen bitmesin...""
Ben BKM'ye bu yazıyı yazdım. Tabi show tv'ye de azıma geleni söyledim. Bir daha kimse bana showu izletemez. Ya o kanalda onca kabak tadı vermiş dizi var sen tut sınıfı kaldır. Bi de utanmadan yeni dizi fragmanı veriolar. Eskiden Star'da oynayan Havalimanı'da Showa geçmiş diye duydum. Sınıf'ı da başka bir kanala alsalar. Bunun için kimlere msj atmalıyız. BKM attğım bu msj ı okurmu ki?
Inanmıyorum yaa son bölun muu sok oldum resmen yaa :S:s olamaz böyle bırsey yaaa :( off off maıl tfon vss vss hadı arkdaslar atablm bn verdınz adreslere sımdı atttım :S:s
ratıngler kötugelebılr ama ızleyıcılerıne bırazsaygıı yaa LÜTFEN BİRAZ SAYGII ....
off yaa :(
4ewerbrucas 28-02-08, 21:27 onlarda izleyici saygı ne gezer yani o kadar saygılılar ki son bölümü saat 17:00 koymuşlar sinir olmuş durumdayım sabahtan beri bende verdiğiniz adreslere mail attım show tv yi aradım başka ne yapılcaksa söyleyin ltf...
hayir ya olamaz...:icon_sorr
bir kac gün netten uzak kaldim kendimi geri döndügümde uzaydan dön,üs gibi hisettim bu ne ya bari 10 bölüm oynasaymis...
4ewerbrucas cnm son bölümü bugunmu oynattilar yoksa, yarinmi oynatacaklar...
ya eger bugün oynadiysa büyük olay kacirmisimdir:icon_sorr:icon_sorr
dizinin son bölümü mü inanmıyorum yaa uzun zamandır foruma girmiodum ben yeni bölüm özeti okurum die düşünürken şok oldum. herkes saat değişsin derken kimse bizleri dinlemedi. en azından emeğe saygı duyulması gerekir. show çok büyük bi yapımı elinden kaçırdı umarım başka kanalda izlemeğe devam ederiz. dizileri nasılsa kanallar için deil oyuncular için izlioruz benim için farklı bi kanal farketmez nerde olursa olsun sonuna kadar SINIF!...
4ewerbrucas 28-02-08, 21:52 hayir ya olamaz...:icon_sorr
bir kac gün netten uzak kaldim kendimi geri döndügümde uzaydan dön,üs gibi hisettim bu ne ya bari 10 bölüm oynasaymis...
4ewerbrucas cnm son bölümü bugunmu oynattilar yoksa, yarinmi oynatacaklar...
ya eger bugün oynadiysa büyük olay kacirmisimdir:icon_sorr:icon_sorr
cnm dizinin son bölümü cumartesi günü saat 17:00 da izleyiciye bu kadar saygılı bir kanal son bölümü akşamüstüne koymuş
hatırlarsanız fikrimin ince gülünede aynı şeyi yaptılar...yarım bıraktılar dizimizi...show tv hep aynı şeyi yapıyor..aslında diğer kanallarda aynı şeyi yapıyorda showunki daha barizz...
cnm dizinin son bölümü cumartesi günü saat 17:00 da izleyiciye bu kadar saygılı bir kanal son bölümü akşamüstüne koymuş
evet cnm ya...
iste izleyiciye iste insana saygi bu...
bu konuda TR tvlerini tebrik etmek gerek...
sanki aksam cok önemli bir program var...
cumartesiyi kurtaran tek dizi buydu onuda raiting yüzünden kaybettik...
iste emege saygisizlik bu...
biz bu kadar anlayisliyken bize yapilan haksizlik bu, ben artik hic bir kanala hic bir sekilde inanmiycam...
bu konuda takdir ettigim bir pana fillm var oda KVsini inatlada olsa baslattilar ve seyircinin önüne sansürlüde olsa koydular...
iste bu dizi bunun icin bu kadar ilgi görüyor...
cünkü ne kanal dizisinden, ne seyirci dizisinden, nede yapim sirketi dizisinden vazgeciyor...
aci ama gercek bir son söz söylemek isterim aklimi kacirmadan önce
SINIF DIZISI SINIFTA KALDI...
senzafine_ 28-02-08, 22:10 ya ınanamıorum sok oldum ya nasıl bıtırıolar dızımızı :(:( daha 6 bolum oldu ya bu dızı cok ılerleyebılecek olan bır dızıydı mahvettıler dızıyı 11de baslayan dızının rehtınglernın dusuk olması cok normal erkene koyup denemıolar baska kannallarla anlasalım bısey yapalım ya dızımız goz gore gore gıdııooo:(
neee inanmiyorum nerden cikti simdi son bölüm... hani reytingler iyi degildi ama nasil iyi olsun saati günü belli... ben kaldirilmadan önce gün desikligi yapilir sanmistim
4ewerbrucas 28-02-08, 22:18 hatırlarsanız fikrimin ince gülünede aynı şeyi yaptılar...yarım bıraktılar dizimizi...show tv hep aynı şeyi yapıyor..aslında diğer kanallarda aynı şeyi yapıyorda showunki daha barizz...
ben severek izliyordum onu ama kaldırdılar yalnız fikrimin ince gülünün ratingleri iyiydi her hafta 4.oluyordu buna rağmen kaldırdılar işte show sıkıldıkca dizilerini kaldırıyor farkındaysanız hep geçen sene başlayan diziler devam ediyor yenilerden bir tek dudaktan kalbe kaldı korkuyorum onuda kaldırır diye...
Inanmiyorum ya.Bende yeni gordum cumartesi son bolum. Hep showtv'nin sucu.Dogru duzgun bir saate koymadilar.En cok sevdigim dizi kalkiyor off:sad53:
Bari baska kanalda ciksa 6 bolum'den sonra.Aglamak istiyorum :sad53:
Okadar da mail donderdik ama hic deyistirmediler saatini.Bence hic bakmiyorlardi mailerimize.
Ben hala anlamiyorum.Reytingi kotu olan diziler ahla yayinda ama bizim dizi hemen kaldiriliyor. Simdi okadar sinirliyimki:icon_evil
Ben hala anlamiyorum.Reytingi kotu olan diziler ahla yayinda ama bizim dizi hemen kaldiriliyor. Simdi okadar sinirliyimki:icon_evil
al bendende o kaa fittircim ya...
offfff bitmasinnnnnnnnnnnn.:icon_sorr
Show Tv yi telefon açıp ne geliyorsa içinizden söyleyin " bu sizin hatanız " diye.Çünkü gerçekten show tv nin hatası ,burada tek suçlu show tv
telefon açıp o kadar mail attık deyin,bence bu diziyi geri kazanmak elinizde arkadaşlar :img-wink:
inanamıyorum bu kanalın izliyicisine kesinlikle saygısı yoooooook bu kanalda çok önceden güz yangını diye bir dizi ilerdim yayından kalktı rüya gibi bir dizi izlerdim yayından kalktı sınıf adlı diziyi heyecanla beklerken forum sayfasından dizinin final yaptığını öğrendim şok tayım malum kanalı bizim gibi bu diziyi severek izleyenlere çok büyük bir terbiyesizliğidir acundanda nefret ettirdiler o saçma yarışmayı uzattıkça uzattılar diziyi katlettiler kınıyorum bu dizinin yerine gelen diziye 7 bölüm veriyorum 8. bölümü yayınlamayacaklar hep beraber göreceğiz onlarada yazık onlarda reyting kurbanı olacaklar hep beraber göreceğiz arkadaşlar çalışana saygısı olmayanın önüne dünya starlarının dizilerini koysanız onlarıda katlederler dizimize yazık oldu çok üzüldüm ::sad53::sad53::sad53:
ben artik dafa fazla reytinglerle ilgili konusmak istemiyorum cunku biz ne konusursak konusalim ne kadar isyan etsekte bu duzen hep boyle olucak artik hicbrizaman verilen emege saygi olunmucak bu sadece diziyle alakali her acidan diyorum
http://img407.imageshack.us/img407/4177/35170322xb9.png http://img352.imageshack.us/img352/4076/97613561mx1.png http://img352.imageshack.us/img352/6843/44342521ng9.png http://img352.imageshack.us/img352/7149/59542933af6.png
http://img352.imageshack.us/img352/9691/28541879ki4.png http://img352.imageshack.us/img352/4236/78319033gd7.png http://img352.imageshack.us/img352/219/21716840ui4.png http://img352.imageshack.us/img352/9943/90433882jk2.png
http://img352.imageshack.us/img352/3290/52711493gg5.png http://img352.imageshack.us/img352/1381/52653402us8.png http://img352.imageshack.us/img352/5596/57055717sn4.png http://img352.imageshack.us/img352/7116/42942128ra7.png
http://img352.imageshack.us/img352/4198/35145606az3.png http://img352.imageshack.us/img352/9743/76013306xx5.png http://img352.imageshack.us/img352/6095/78783163fi1.png http://img352.imageshack.us/img352/1675/85055426tq4.png
buneya inanmıyorum fordan bigün ayrı kaldım olanlar olmuş
bizim dizinin kalemi kırılmış hata dar agacına cıkmış ipi bile çekilmiş
valla bravo showa yaptı yapıcagını pesya bu diziyide gömdünüzya daha nediyim yayıncılık yapmasını bilmiyosunuz anlayın artık
hemen harcadınız be................:sad53:
mc_merve avatarların çok güzel olmuş
final yapıyorlar bari üzgün bir final olsun konular toparlansın ve bir son yapılsın...Naıl yetişecekse artık...
ya arkadaşlar bişey sorcam sizlere sınıf dizisi yayından kaldırıldımı????
hiç bi yerde yeni bölümleri göremiyorum :( kanalın yayın akışına baktım onun saatinde yeni bi program warmış bi bilgisi olan ltf bişiy sölesin...???
EgE(''v'')İkLiM 29-02-08, 11:27 yayın akışına bakım dedim ne göreyim sınıf son bölüm yazıyo şok oldum show tv den nefret ediyorum o kadar emeği hiçe sayıyolar sen tut diziyi geceye koy sonra reyting diye tuttur yeter bu kadar saygısızlık olamaz show tv kınıyorum arkadaşlar bişeyler yapamazmıyız benim aklıma bişey gelmiyo gönderilen mail leri dikkate almıyolar anlaşılan başka bişey yapmamız lazım ama ne ? Asla Vazqeçm€'yelim arkadaşlar
offfffff offfffffff bütün çabalarımız uğraşlarımız boşunaymış bitiriyolar işte güzelim diziyi...
bundan sonra kesinlikle show tv yi izleyeyi düşünmüyorum :(
ya arkadaşlar bişey sorcam sizlere sınıf dizisi yayından kaldırıldımı????
hiç bi yerde yeni bölümleri göremiyorum :( kanalın yayın akışına baktım onun saatinde yeni bi program warmış bi bilgisi olan ltf bişiy sölesin...???
s3n3m arkadaşım ben biraz önce show tv nin yayın akışına baktım
yarın saat 17.00 de sınıf son bölüm diye yazıyor dediğin gibi onun yerine yarışma programı var sağolsun güzelim dizi show tv nin kurbanı oldu:icon_evil
İnanamıyorum yaa gercekten inanmıyorumm !!!!
Ben hemen mail attım. Arkadaşlar burda olmak çok güzeldi.:sad53:
Anti show tv imzası yapılsa hemen kullanacağım. İşte mail
Siz kanal olarak herşeyinizi var mısın yok musuna adamışsınız. Bizim sınıf için yolladığımız maillere bakıyoruz da emeklerimize çok ama çok yazık olmuş !! Keşke SINIF başka bir kanal da olsaydı, o zaman belki maillerin bir anlamı olurdu. Bundan sonra show tvyi mümkün olduğu kadar az izleyeceğim. Siz her ne kadar benim sesimi duymasanızda.
...gamze!... 29-02-08, 12:36 ya nasıl biter böyle bir dizi inanmıyorum nasıl son bölüm oluyor...:icon_sorr
ya ben bu diziyi çok seviyordum :sad53:
bravo yani show tv ye böyle bir dizide kaldırılıyorsa artık bişe demiyorum...
diziye gerçekten yazık oldu yaa çok üzgünüm :sad53::sad53::sad53::sad53:
...gamze!... 29-02-08, 12:57 Sınıf Dizisi 6.bölüm özeti
Kaya artık Şeref’te kalıyor.Şeref ona daha büyük bir görev verir.Kaya’nın avucuna tutuşturulan silah bunun en büyük kanıtı.Fakat bu kez işin içinde farklı bir iş var.Kaya’yı bekleyen acı süpriz onu çaresiz bir durumda bırakacak.Hamiyet ise oğlunu kurtarmanın peşinde.Kendisini Şeref’in kapısında bulacak,ancak hiç beklemediği bir cevap alacak.
Yağmur ve Kaya arasında başlayan aşk kıvılcımları artık daha parlak.Birbirlerini daha iyi tanımaya başlayan gençlerin aşkı gün geçtikçe alevlenecek.Kendilerini bekleyen acı tesaduften habersiz olsalar da…
Umut ise Sarp ve adamlarına tüm mahalle önünde çektiği restten sonra sınıfta birşeyleri değiştirmeye çalışıyor.Bir yazılı sınav yapıyor ve öğrencilere yeni bir kapı açıyor.Özlem ile yaşadıkları yakınlık artık geri dönülmez noktada.Özlem kendini geri çekmeye çalışsada Umut’un pes etmeye niyeti yok.Bakalım Özlem daha fazla direnebilecek mi,yoksa pes edip bu aşka teslim mi olacak ?
Esra yazmaya ve yazdıklarını annesine göndermeye devam ediyor ancak onunda bir engeli var ; abisi.Sarp,Esra’nın annesiyle görüşmesini engellemek için elinden geleni yapıyor.Ama Esra’yı durdurabilecek mi ?
ya özette böyle diyo ama bu dizi bitmemeli :sad53::sad53::sad53:
yaseminergeneci 29-02-08, 12:58 farklı şeyler deniyorum gene :) gittikçe küçülüyor boyutlar :)
http://img141.imageshack.us/img141/5687/sinifxp5.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/2412/snfcanaic0.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/6875/snfakks6.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/6282/snffyv3.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/4718/snfffit6.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/7782/snffte4.jpg
Haydaa bu da mı yayından kalkıyor, ben hangi diziyi izlesem yayından kalkıyor zaten. Buraya yorum yazmıyordum ama diziyi takip ediyordum 5 bölümdür, gayet başarılıydı bana göre. karakterler ve özellikle okuldaki öğrencilerin replikleri gerçekçiydi baya, yazanlar okulda öğrencilerin aralarındaki muhabbetleri, olayları iyi gözlemlemişler bence. Üzüldüm erken bitmesine gerçi geçen hafta diziyi 11:30 da başlatmışlardı neredeyse, o kadar geç başlatılan dizinin ratinglerinden ne hayır bekliyorlardı bilmiyorum. Başka bir kanala geçme ihtimali olsa iyi olurdu, show tv'nin kaç haftadır diziyi gözden çıkardığı belliydi zaten.
Of ya çok üzüldüm haberi dün aldım hemen her yere mesaj attım bu dizi yüzünden diğer dizilerimden vazgeçtim ama şimdi oda gidiyor show hep güzel diziler alıyor bizi onlara bağlıyor biz tam o diziye alışmışken o hemen o diziyi kaldırıyor bide ne için yarışlar için neden onlar daha çok reyting alıyormuş hadi arkadaşlar greve bundan sonra show izlemek ve izletmek yok bu ilk değil bu zamana kadar dişimizi sıktık artık yeter bundan sonra show diye bir kanal yok bide büyük kanal olacak mış grev katılın lütfen
inanmıyorum show tv'den nefret edecek duruma geldim şu yüzden iki tane dizm var ikisini de ya geç verirler ya gününü değiştirirlr:icon_sorr:icon_sorr
off offf şimdi bu son bölüm mü:icon_sorr
ya ben çok seviyordum neden kaldırdılar ki ayrıca şevkiye o imzayı yaparsan ilk ben kullanacam yeter ya:icon_sorr
eğer bu filmi kaldırırlarsa show tvyi izlemem artık ne zmn sezgi mengi'm bi dizide oynasa kaldırıolar ya banane o kdr geç saate koymasalarmış ondan izlenmio. varmısın yokmusun kalksın onun yerine sınıf glsin offffff offff kalmasın nlrrrrrrrrrr
Arkadaşlar hepimiz çok üzüldük ama daha herşey bitmiş değil yayından kaldırılıpta istek üzerine gelen bis sürü dizi var lütfen dizimizi hemen başka bir kanalın almasını sağlıyalım daha bitmedi unuttunuzmu dersimiz hayatta kalmak ve kalacağız asla vazgeçmeyeceğiz
Arkadaşlar az önce showun sitesine girdim baktım sınıf en baş sayfaya almış ya o ne hakla kaldırdığı diziyi ana sayfada tutuyo bide cumartesi 22.30 da başlicakmış
tv lerde okadar kötü dizeler warken böle muhteşem bi diziyi kaldırlamaları ne kadar kötü :(
umarım bu dizi başka bi tv kanalında aybı formatta yayınlanır bu dizinin bitmesi çok kötü oldu yahh :(
nedim_bahar 29-02-08, 13:20 kanala söyleyecek bişey bulamıyorum artık sözde bide şans tanımışlarmış ne şansı ya yine aynı gün yine her zaman ki gibi geç saat bu bi şans değil ki sadece yine kötü reytingler gelecek ve ben kaldıracağım demektir.Bu kadar basit olmamalı hadi günü bıraktım değişmesin saati de tamam 22:30 peki niye söylendiği saatte yayınlanmıyor 22:30 diyor 23:20de yayınlanıyor bunu bilmeyen biri dizinin kalktığını düşünür tabi...
hem bi de genellikle öğrencilerin izlediği bir dizi ve saat 23:20de yayınlanıyor öss mağdurları hariç başka hangi öğrenci o saate kadar uykusuz kalır ki show tv bunu da göz önünde bulundurmadan yayından kaldırdı...
SAAT TÜR PROGRAM ADI TÜR AÇIKLAMA
07:00 Haber Sabah Haberleri-CANLI
08:40 Yaşam VıdıVodo
10:00 Yerli Dizi Hayat Bilgisi-TEKRAR
12:00 Yaşam Sine Show
13:00 Haber Gün Ortası Haberleri-CANLI
13:15 Spor İddalı Yorum-CANLI
15:00 Sinema Mission İmpossibel 2 (Görevimiz Tehlike 2)
17:00 Yerli Dizi Sınıf-SON BÖLÜM
19:00 Haber Show Tv Ana Haber
19:50 Spor Spor Sayfası
20:00 Yarışma Var Mısın? Yok Musun?
22:30 Yarışma Şahane Şov-YENİ
00:30 Sinema Blind Guy Driving(Aşkın Büyüsü)(AKA. Blind Dating)
02:30 Yerli Dizi Yanık Koza-TEKRAR
04:30 Yerli Dizi Kızlar Yurdu-TEKRAR
05:30 Çizgi Dizi Bob Morane
06:15 Çizgi Dizi Bob Morane
işte showun cumartesi yayın akışı bu diziyi bir yarışma programı kadar değerli görmeyip akşam üstü yayınladığı için showa teşekkür ederiz bari kaldırmadan öncede biraz bizi dinleyip erken yayınlasalardı şu an bu durumda olmazdık
idolüm okan 29-02-08, 13:30 kaçıncı bu kalıdırılan be.bnde yazmıyodum buraya ama her bölümünü izliyodum.ayada yılda tutulan bişey yaptılar onuda kanlın tek kalkınma kaynağı gib gödteriyolar.inşlaah yeni bi kanalda başlar.çapkın,sensiz olmuyor,fikrim,n ince gülü,güz yanıgı,sahte prenses,kara duvak,gülpare vs vs. son dönemde kalıdırlan dizilerden bazıalrı sadece
nesli_melek93 29-02-08, 14:12 ya arkadaşlar bende buraya yazmıyorum ama diziyi ilk bölümünden itibaren izliyorum ilk defa şimdi okuudm ve şoke oldum böle bişi nasıl olur ya bu diziyi benm arkdaşlarımda çok sveerek izliyorlardıı neden böle yapıyor bu show tv inanamıyorum ya bişiler yapalım ben bu dizinin her bir bölümünü iple çekiyorummm ....
HeRMioNeKaiBa 29-02-08, 14:41 cüneyt & rüya..
http://img89.imageshack.us/img89/548/balksz2we7.jpg+http://img517.imageshack.us/img517/284/balksz3eg2.jpg+http://img102.imageshack.us/img102/7083/balksz4mb1.jpg+http://img530.imageshack.us/img530/7356/balksz5ag8.jpg+http://img530.imageshack.us/img530/919/balksz6zq5.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/3809/balksz8he4.jpg+http://img337.imageshack.us/img337/3556/balksz9yb6.jpg+http://img337.imageshack.us/img337/2076/balksz10ar1.jpg+http://img403.imageshack.us/img403/3039/balksz12ri8.jpg+http://img403.imageshack.us/img403/4605/balksz13ts7.jpg
+++
http://img337.imageshack.us/img337/9887/balksz1tf3.jpg
gerçekten çok yazık ettiler.benim zaten sınıf dışında show tv de izlediğim dizi yoktu.eskiden takip etmediğim gibi yarından itibarende takip etmicem.öyle gerçekleri anlatan bi diziyi bu kadar kolay kaldırabiliolar bravo yani.
İlk bölümünden beri serkan ve sezgi için izledim ama açıkçası çok beğenmemiştim zaten Gerçi bu, benim diziyi kendimi vererek izlemiyor olmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama Abartılar vardı Senaryo elbette halkın isteğine göre gitmicekti ama bazı noktalarda izleyiciyle aynı fikirde olmak gerekirdi Senaryo ilk bölümde gerçekten çok etkileyiciydi Sürükleyici ve izleyen herkesi kendine çekiyordu Sıradan gençlik dizilerini eleştirir asla izlemem derken bu da öyle oldu Sevdiğim oyuncular da olsa kendi gerçeklerimi söylemek zorundayım Oyuncuları adına üzüldüm Yine de yayından kalkmayı haketmeyen bir diziydi Ben devam ettiği sürece izlicektim Show tv bitirmek için başlattığı bir diziye daha saçma yayın politikaları yüzün kıydı Geçmiş olsun
Gerrçekten çok üzüldüm, böyle kaliteli bir yapımın arkasında neden durmazlar hiç anlamıyorum.Şu anda ekranlarda o kadar saçma dizi var devam ediyor, böyle hayatın içinden gerçekleri anlatan, toplumsal sorunlara deyinen bir yapım yayından kalkıyor.Show tv gerçekten yanlış yapıyor bu dizinin yayn saatini daha erken bir saate koysalardı belki böyle olmazdı. Oyuncularda çok süper kaliteli, usta oyuncular var bu durum bence oyunculara yapılan bir saygısızlık.
Yapılacak birşey varmı acaba arkadaşalar, yapım şirketi başka bir kanala verse diziyi, shuwdan hayır gelmez artık. BKM YE MAİL ATALIM.
Roberta Y Diego 29-02-08, 15:18 Bence dizimizin Kanal 1'de bir sansi olabilir.. Show madem yayinlamamakta israr ediyor bence Kanal 1 icin mail atmaliyiz.. Atv dizilerinin bazilarini aldi, ortak kanal olduklari icin.. Belki bir ihtimal Sinif'i da alir, belli mi olur?
realist s. 29-02-08, 15:26 arkadaşlar şimdi gerceklten bu haftsonu yayınlanacak olan son bölüm mü?yani yapabileceğimiz hiç bişey yok öle mi:icon_sorr:icon_sorr
Selam Arkadaşlar;
Az önce Bkm de çalışan arkadaşlarımla görüştüm. Bkm diğer kanallarla anlaşmak için görüşmelere başlamış. O yüzden de yayın akışına Final değil Son bölüm yazdırmışlar. Maillerinizi BKM ye atın çünkü onlarda görüştükleri kanal yetkililerine maiileri iletiyorlar....
Roberta Y Diego 29-02-08, 15:37 Selam Arkadaşlar;
Az önce Bkm de çalışan arkadaşlarımla görüştüm. Bkm diğer kanallarla anlaşmak için görüşmelere başlamış. O yüzden de yayın akışına Final değil Son bölüm yazdırmışlar. Maillerinizi BKM ye atın çünkü onlarda görüştükleri kanal yetkililerine maiileri iletiyorlar....
İste bu süper bir haber.. Gercekten cok sevindim.. Harcanmamali boyle bir dizi.. İnsallah dizimize yakisan bir kanal bulurlar bir an evvel.. Reklam bakimindan en iyisi Kanal D, ama o da ratinglere cok onem veriyor.. İnsallah dizimiz en kisa surede geri gelir..
Haber verdigin icin cok tesekkürler arkadasim.. :img-wink:
evet bnde çok sevindim. inşallah başka bir kanal alır dizimizi. umudum FOX
İste bu süper bir haber.. Gercekten cok sevindim.. Harcanmamali boyle bir dizi.. İnsallah dizimize yakisan bir kanal bulurlar bir an evvel.. Reklam bakimindan en iyisi Kanal D, ama o da ratinglere cok onem veriyor.. İnsallah dizimiz en kisa surede geri gelir..
Haber verdigin icin cok tesekkürler arkadasim.. :img-wink:
Rica ederim. Bkm yapımcıları sizlerin bu çabalarınızdan inanılmaz mutlular. Dizinin resmi internet sitesindeki arkadaşlar da sürekli bkm yi show u mail yağmuruna tutyorlar. Bkm ve oyuncular diziye çok inanıyorlar ve dizinin kalkmasını sadece show tv nin yanlış saat uygulamasına bağlıyorlar. Özellikle oyuncuların çoğu dizi teklifi geldiğinde senaryoya inandıkları için kabul ettiler. İnşallah sizlerin ve Bkm nin çabaları olumlu sonuçlanır...
Selam Arkadaşlar;
çok sagol canım içiçme azda olsa suserptin
peki hangi adrese mail atabilirim iletişim bölümü olurmu:icon_whis
beni bilgilendiriseniz sevinrim:icon_sorr
çok sagol canım içiçme azda olsa suserptin
peki hangi adrese mail atabilirim iletişim bölümü olurmu:icon_whis
beni bilgilendiriseniz sevinrim:icon_sorr
selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
0212 352 19 23
EnDlEeS_89 29-02-08, 16:07 selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
0212 352 19 23
sao lcnm teşekkürler bb arada arkadaşlar son bölüm ne zaman ve saat kaçta yayınlanıcak :(:( biliomuusn lütfen cevap yazarsanız çok seviniriim..
inş başka bir kanala geçer ya :(:(
prensesdirect 29-02-08, 16:13 yaaa demek bitio dizmiz umarım başka kanala alınır:icon_sorr ayrıca show daki son bölüm ne zmnmış ya bilgisi olan yok mu???
Selam Arkadaşlar;
Bu çok güzel bir haber teşekkürler...ben inanıyorum ki, başka bir kanal diziye sahip çıkacak,bu şekilde devam edecek...Cumartesi için final yapmamaları devam edeceğine dair umudumu artırdı.Hadi bakalım inş... Eğer oyunculardan da ulaşabileceğiniz birileri varsa bence onlarada iletin.Yapımda emeği geçen her kim olursa olsun bizleri, onları desteklediğimizi bilsinler...
fatma_ebru 29-02-08, 16:27 meraba arkadaslar sırf bu dizi için üye oldum inanınki dizinin bitmesini öğrendiğimde sizin kadar çok bende çok üzüldüm taki ecrin in yazdıgı msjı okuyana kadar inş çok çabuk bi şekilde bir kanalla anlaşırlarda tekrar seyretmeye başlarız dizimizi ama kanal 1 olmasın başka kanallardan biri olursa mesela fox daha ii olur çünki o kanal daha cok izlenio ve çok kişi bilmesede dizileri tutuo kanal 1 de böle bişiy olacagını pek sanmıyorum hatırlatırımki atv de birçok dizisini final yapmadan kaldırdı kanal 1 ile atv ortak olduguna göre onlarda show tv gibi yapmasınlar snr yine hayal kırıklığı yasamayalım
az önce öğrendim bkm diziyi bitirmicekmiş başka kanallarla görüşmeler yapıyomuş çok sevindim bir an umutsuzluğa kapılmıştım şimdi ise çok umutluyum acaba hangi kanalda yayınlanacak akla ilk gelen kanallar FOX KANAL1 STAR keşke kanalD olsaydı ama onun bütün dizileri tutuyo tutmasa bile dizilerinin arkasında duruyo lütfen bkm ye mesaj atalım bu fikri desteklediğimizi bilsinler
manyakgitarist 29-02-08, 16:37 yaa off dizi bnce kanal d ye geçmeli çünkü kanal d de oynayan dizilerin çoğunlukla izleniyo.işş. dizimiz bitmez ya bn hayatmda bu kadar güzel dizi görmedim.Ben çok fazla dizi izleyen biri olmamama rağmen bu diziyi çok beğendm ve severek izliyorum.show tv de artık kendini toparlaması lazım sadece var mısın yok musunla geçirilen bi akşam kuşağı varr..bye
EnDlEeS_89 29-02-08, 16:37 son bölüm 1 mart cumartesi günü saat 17:00 ' da
SAOL CNM YA peki bişey daha sorucam başka bir kanıl alması büyük bi olasılıkmı yani bununla ilgili net bi bilgivarmı elinizde.. gerçi bben attım bkm ye mail ... :icon_sorr
Rockn_coke 29-02-08, 16:42 selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
0212 352 19 23
Ecrin arkadasim çok sagoL bende mail attim arkadasLarada attirdim...
Fox ve ya kanaL 1 de yayinLansin bence star,atv de oLmasin onLarinda showtv'den kaLir yani yok bence...!
Keske kanaL D aLsaydi dizimizi onLar diziLerine herzaman sahip çikiyorLar...!
aslında son bölümün reytinglerinden sonra show'dan böyle bişey bekliyordum ben. bu yapılan emeğe saygısızlıktan başka bişey değil.. umarım bizim gibi diğer sitelerdende hakettikleri şeyelri yazıp gönderenler vardır.. fikrimin ince gülü gibi bir diziyi bitiren adamlar bunuda harcar tabi.. bikaç iyi tutan projeye sarılıyorlar sadece.. nereye kadar böyle gideceklerse..
selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
0212 352 19 23
Selam Arkadaşlar;
en umutsuz anda gelip içimize su serptin yine sevgili ecrin.. umarım bir an önce olumlu bir sonuca varılır..
Ecrin arkadasim çok sagoL bende mail attim arkadasLarada attirdim...
Fox ve ya kanaL 1 de yayinLansin bence star,atv de oLmasin onLarinda showtv'den kaLir yani yok bence...!
Keske kanaL D aLsaydi dizimizi onLar diziLerine herzaman sahip çikiyorLar...!
bence fox ve ya kanal1 en iyisi
kanald nin de dizilerine çok sahip çıktığını düşünmüyorum ben,örneğin Fırtına'yı bize bi sebep bile sunmadan bitirmişti
dizimiz cumartesi,17.00 da mı ya,ben o saatte dersanede oluyorum:icon_sorr
Rica ederim. Bkm yapımcıları sizlerin bu çabalarınızdan inanılmaz mutlular. Dizinin resmi internet sitesindeki arkadaşlar da sürekli bkm yi show u mail yağmuruna tutyorlar. Bkm ve oyuncular diziye çok inanıyorlar ve dizinin kalkmasını sadece show tv nin yanlış saat uygulamasına bağlıyorlar. Özellikle oyuncuların çoğu dizi teklifi geldiğinde senaryoya inandıkları için kabul ettiler. İnşallah sizlerin ve Bkm nin çabaları olumlu sonuçlanır...
Maillerimizin ses getirdiğine sevindim... Onların bu çabalarımızın farkında olduklarına da...Bizlerde bu diziye inanıyoruz. Gerek senaryosuyla,oyuncularıyla,gerek çekimleriyle,müzikleriyle biz çok sevdik sınıfı...Tv'de kalitesiz, saçma sapan birçok şey varken sınıfı bulduk... Bırakırmıyız tabi ki arkasındayız... Maillere devam...
işte sorunda bu kanald deki tüm diziler tutuyo bunun için her günü dolu tek pazar günü boş o günde sinema kuşağı var tabikide gönlümüz kanald olmasından yana ama o dizilerden birini aliyeceğini sanmam keşke bir tanesi final verse ancak o zaman sınıf onun yerine geçer
register00 29-02-08, 16:55 Maillerimizin ses getirdiğine sevindim... Onların bu çabalarımızın farkında olduklarına da...Bizlerde bu diziye inanıyoruz. Gerek senaryosuyla,oyuncularıyla,gerek çekimleriyle,müzikleriyle biz çok sevdik sınıfı...Tv'de kalitesiz, saçma sapan birçok şey varken sınıfı bulduk... Bırakırmıyız tabi ki arkasındayız... Maillere devam...
sana katılıyorum bence tv de bu kadar saçma sapan dizi varken sırf reyting almadı diye bu diziyi kaldırıyorlarsa gerçekten çook yazık ..
maillerimizle bu diziye destek verelim yayın akışında sa 17.00 son bölüm diyince şok oldum bu dizinin biteceğinden haberimde yoktu dizide konu baya ilerledi son bölümde bunları nasıl toparlıycaklar bilemiyorum
Roberta Y Diego 29-02-08, 17:00 Ahh ahh simdiden ozledim valla ciftimi :icon_sorr
http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/Untitled-1-copy-1.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/Untitled-1-copy-2.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/Untitled-1-copy-3.jpg
Roberta Y Diego
ellerine sağlık çok güzel imzaların +rep
Tek istediğim $u dizi kanal dye taşınsın. Harika reytinglere sahip olsun. Show tv pişman olsun:)
ya inanmıyorum yani bitiyomu şimdi dizimiz:(:( son bölüm yarın 17.00da diyolar yani bu doğru:(:(:(
hayatımda çok az diziyi bu kadar sevmişimdir onlardan biride bu show tvnin rayting saçmalığı yüzünden.. konusu kesinlikle gerçek tamamen gerçeği yansıtıyordu..ben en son fikrimin ince gülünde bi daha showda bir diziye asla bağlanmıcam dedim ama sınıfı görünce insan dayanamıyo...
neyse inşallah dediğiniz gibi fox yada kanal 1 alırda dizimizi bu kadar saçma dizilerin oynadığı tv camiasında güzel bi dizi kalır....
Hemen üsülmeyin arkadaşlar!! dizimiz devam edicek!inanıorum buna böle bir dizi ve kadro zor bulunur!! bn umutluyum!! inş güsel bir kanala geçer!:img-wink:
sevgili show,
bi daha bu kanalda dizi izlememeye karar verdim.çünkü ne kadar dizi sevdimse hepsini kaldırdınız başta son tercih daha sonra fikrimin ince gülü en sonda bu aralar tek izlediğim dizi olan SINIF.sevgili show sen bilmiyosun belki ama bu sınıf gerçekten yaşanan olayları anlatıyor.belki bizim okuduğumuz okullarda bile. ama sen bu diziye diğerlerine olduğun gibi sahip çıkmadın hem siz kaybettiniz hemde biz SINIF fanlarını çok üzdünüz...
eğer SINIFı izleyen yok diyorsanız bi dizifilm sitesine girip sınıf forumuna bakın...ama sizin için reyting önemli fan olsa ne olur dimi...
tabi bide dizi koyduğunuz saatinde farkında değilsiniz 22.30 yazıp diziyi hep 24.00 a yakın saatte yayınladınız dizinin ilk bölümü hariç dizimizi hiç saatinde izleyemedik...
ama bunu bilinki siz böyle değerli dizileri kaldırdıkça sizi izleyen ve güvenen kesimler yavaş yavaş azalacak.
sevgilerle
YÜZLERCE SINIF FANINDAN SADECE BİRİ
show' a bu yazıyı gönderdim ama dikkate alcaklarını sanmıyorum...sonuçta her yolu denememiz lazım...
Avrupada yasayan arkadaslara sorum var.Acaba showturkte cikacakmi sinif'in son bolumu? Cunku onceki haftalarda tekrarini burda koymuyorlardi.Onun yerine baksa bir program cikmisti
Çünkü onun ulaşabileceği yerler vardır Ve gerçektende dinlenen bir yazar onu mail yağmuruna tutabiliriz bişeyler düşünelim ve HEP BERABER HAREKET EDELİM.. lütfen birşeyler yapalım.. uzun zamandır izlediğim en güzel diziydi.. Bitmesine izin vermeyelim.
Başka kanallarda fln yayınlansın ve 6. bölüm erken final show tvde hiç yayınlanmasın bari bunu yapsınlar yaa foxtvde fln yayınlansa keşkee..:icon_sorr
bnce FOX a mail atalım. dizimizi almanızı istiyoruz diyelim. ihmalsizlikten böyle oldu diyelim :?
bi dk nasıL yaa bn yarn bi drsanenn sınawına qrcem ondan qiremedm dn fLn noLuyo ne kaLkması bri bna anLatabLr mi_?? :S
malesef yarın akşam saat 17.00 da dizimizin son bölümü :( kaldırılıyor...
ama başka bir kanala vermeye çalışıyorlarmış. bizde bunun için uğraşıyoruz. sende katılmak istersen BKM ye mail atabilir. show tv yi ve BKM yi geçen sayfalardaki numaralardan arayabilirsin.... :(((
Roberta Y Diego 29-02-08, 18:34 http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/sinif1.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/sinif2.gif
http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/sinif3.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/sinif4.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/sinif5.gif
fox tv yada kanal d fln olabilir show tv ztn var mısın yok musun dan acayip para kazanıo onlar bir dizi kaybetmiş umurlarında değil ztn saat 11:30 12 de bir dizi başlarmı yaa ÇOk yazık oldu bi kere oyunculara büyük haksızlık bnce bu dizi fox tvyle anlaşsın bakın görün nasıl izleniyo
bn şmdi show a mail atıyrm başka atabilceem neresi warsa yazın ltfen hç usanmadan sbha kdr atablrm:D bu diziyi kaldıramazlar hyr bnu yapamazlrr elmden qelen her şyi yaparm
arkadaşlar diziyi başka bi kanalın alıcağı doğrumu??yani kesinmi ?????
büyük ihtimal evet. yani öyle UMUT ediyoruz...
ikiaile_fan 29-02-08, 18:44 Bu cumartesi 17.00de son bölüm varmış kalkacağı 2.bölümden belliydi 23.30da dizi mi başlatılırmış.Kanalın suçu..:img-yes:showmaxte pazar günleri 14.00te veriyolar bu hafta 2.bölüm var..
inşallah öyle olur:) nerelere mail atıyosunuz yazarmısınız bende atayım bi katkım olsun:)
ikiaile_fan 29-02-08, 18:48 Mine tugayın 2. dizisi bu yayından kaldırılan bence fox tv yada stara mail atalım büyük bir ihtimal fox alabilir.ama dizi çekimleri durduruldu mu acaba tamamen bitmiş olabilir devam etme olasığılı var mı..
___Show tv ye attığım msj :: ___ (( paylaşmak istedim , yorumlarınızı da beklerim :D ))
Çok merak ediyorum ; bunu bize nasıl yaptınız? Mail attık,aradık sizlerden bir cevap alabildik sandık ... O kadar qüvendik ki show tv ye dizimizin kalkmayacağına o kadar inandık ki ; qeceleri yatağa huzurla qirmeye başladık. Forum sayfasında reytinqlerden,yayın saatinden konuşmaya değil de dizinin qüzelliğinden bahsetmeye başladık. Ne kadar aptalmışız ...
Yazdıklarımı dışardan biri okursa belki bir diziyi ne kadar abartıyor diyebilir. Düşünüyrumda sanırım sizde öyle diyorsunuz ... Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum. İnancım kalmadı sizlere ama yine de şansımı denemek istiyorum ( hem asla vazqeçme diyen sizlerdiniz ! vazqeçmiyorum anlatıorum ! :D )
Aslında aynı şeyleri yazacağım yine ... Okuduğunuzdan şüphe duysamda yazacağım:
''SINIF'' ... O kadar sihirliydi ki benim için ... O kadar kaptırmıştım ki kendimi ... Tam 5 senedir ilk defa dizi izliyordum :D Gerçekten ! Klişe laflar boş oyunlar saçma sapan aşklar çok sıkıyordu beni ama Sınıf öyle değil di ki! O bir dizi değildi, sınıftı ve ben bir öğrenciydim ... Öyle kaptırmıştım yani ! Çünkü ilk defa bir diziden bu kadar çok şey öğrendim. Evet öğrendim ; öğrenmekle kalmadım inandım,beninsedim ! Tekrarlıyorum benim için sadece bir dizi değildi! Sınıf başlayalı bir ay oldu , sadece bir ay ... O bir ay bana asla vazqeçme dedirti ; '' asla vazqeçme ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ... Sonra baktım ki qerçekten herkesiin ikinci bir şansa ihtiyacı varmış. İkinci şansı verebilmek aptallık değil qerçekten bir ihtiyaçmış ; '' hayatta herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ...
Biz bunları öğrendikten sonra bu diziden vazqeçer miyiz sanıyorsunuz ? Herkesin olduğu qibi Sınıf'ın da ikinci bir şansa hakkı var ! Lütfen , onu bize qeri werin ... Bırakında haftada iki saat birşeyler öğrenelim ... Karakterler bizim arkadaşlarımızdı ; Rüya zor durumda bir arkadaştı ve belki de Cüneyt kötü arkadaş ... Umut şns arayan bir arkadaştı ve kaya kendini bulamayan ... Yağmur yalanlara sığınmıştı ve Esra özleyen bir arkadaştı ... Onları bize qeri werin... Lütfen ...
manyakgitarist 29-02-08, 19:17 ___Show tv ye attığım msj :: ___ (( paylaşmak istedim , yorumlarınızı da beklerim :D ))
Çok merak ediyorum ; bunu bize nasıl yaptınız? Mail attık,aradık sizlerden bir cevap alabildik sandık ... O kadar qüvendik ki show tv ye dizimizin kalkmayacağına o kadar inandık ki ; qeceleri yatağa huzurla qirmeye başladık. Forum sayfasında reytinqlerden,yayın saatinden konuşmaya değil de dizinin qüzelliğinden bahsetmeye başladık. Ne kadar aptalmışız ...
Yazdıklarımı dışardan biri okursa belki bir diziyi ne kadar abartıyor diyebilir. Düşünüyrumda sanırım sizde öyle diyorsunuz ... Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum. İnancım kalmadı sizlere ama yine de şansımı denemek istiyorum ( hem asla vazqeçme diyen sizlerdiniz ! vazqeçmiyorum anlatıorum ! :D )
''SINIF'' ... O kadar sihirliydi ki benim için ... O kadar kaptırmıştım ki kendimi ... Tam 5 senedir ilk defa dizi izliyordum :D Gerçekten ! Klişe laflar boş oyunlar saçma sapan aşklar çok sıkıyordu beni ama Sınıf öyle değil di ki! O bir dizi değildi, sınıftı ve ben bir öğrenciydim ... Öyle kaptırmıştım yani ! Çünkü ilk defa bir diziden bu kadar çok şey öğrendim. Evet öğrendim ; öğrenmekle kalmadım inandım,beninsedim ! Tekrarlıyorum benim için sadece bir dizi değildi! Sınıf başlayalı bir ay oldu , sadece bir ay ... O bir ay bana asla vazqeçme dedirti ; '' asla vazqeçme ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ... Sonra baktım ki qerçekten herkesiin ikinci bir şansa ihtiyacı varmış. İkinci şansı verebilmek aptallık değil qerçekten bir ihtiyaçmış ; '' hayatta herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ...
Biz bunları öğrendikten sonra bu diziden vazqeçer miyiz sanıyorsunuz ? Herkesin olduğu qibi Sınıf'ın da ikinci bir şansa hakkı var ! Lütfen , onu bize qeri werin ... Bırakında haftada iki saat birşeyler öğrenelim ... Karakterler bizim arkadaşlarımızdı ; Rüya zor durumda bir arkadaştı ve belki de Cüneyt kötü arkadaş ... Umut şns arayan bir arkadaştı ve kaya kendini bulamayan ... Yağmur yalanlara sığınmıştı ve Esra özleyen bir arkadaştı ... Onları bize qeri werin... Lütfen ...
o kadar muhteşem o kadar güzel olmuş kii hislerime adeta tercüman olmuşsun emeğin için teşekkürler rokoss:happy0064 showda kalmasın zatn show da dizi falan izlenmez sadece pars narkoterör ve kurtlar vadisi dizileri izleniyo o da zaten haftada 2 gün diğer günler var mısın yok musun... off ya dizimiz fox kanal 1 yada kanal d ye geçmeli inşallah dizi çekimleri duymamıştır.. ve inşallah bu kanallara geçtiğinde reyting rekorları kırar da show tv de ne kadar büyük hatalar yaptığını anlarr işş::img-tomat böle olsunlar:img-hyste
manyakgitarist beğenMeNe qrçeKTeN çoK sewindiM :D çnKü dewamı qeLeceK we bu yorumLar beniM içiN çoK öneMLi ;) :D diğer üyeLernde yorumLarıNı bekLycem ne kadar maiL o kadar SINIF yaani :D :D
ayrıca ewet showda oLmassa bende muTLu olcam kanal d oLsun bence diziLerine şans weren bi o war 5 bölmde dizi mi kaldrılır yaa !!! sen diziyi qece saat 23.30 a koy 5 bölüm oynat sonrada kaldır bu kdr sçmlık olmaz amaa !!!! :(:(
(:..SeFkAt..:) 29-02-08, 19:25 Bence Sınıf Bitirse Çok Büyük bir kayıp olur...
Bu kadar Senaryosuna önem verdiğim bir dizi olmamıştı + Oyuncularda mükemmel...
Niye Ratingi bu kadar düşük şaşırıyorum her hafta gerçekten :icon_sorr
Zaten Show Var Mısın Yok Musun ile kafayı bozmuş ...
Utanmasalar Her gün 20.00 a Koyacaklar...
İnsanlarda bu kadar saçma şeylerden ne anlıyorlar anlamış değilim :D
Yalnız... Sınıf biterse bile Bu sıralar bitmeyecek sanırım...
Çünkü Bağlı olduğu ajans Haftaya da Sınıf dizisinin çekimleri olucağını söyledi :img-pilot
manyakgitarist 29-02-08, 19:39 manyakgitarist beğenMeNe qrçeKTeN çoK sewindiM :D çnKü dewamı qeLeceK we bu yorumLar beniM içiN çoK öneMLi ;) :D diğer üyeLernde yorumLarıNı bekLycem ne kadar maiL o kadar SINIF yaani :D :D
ayrıca ewet showda oLmassa bende muTLu olcam kanal d oLsun bence diziLerine şans weren bi o war 5 bölmde dizi mi kaldrılır yaa !!! sen diziyi qece saat 23.30 a koy 5 bölüm oynat sonrada kaldır bu kdr sçmlık olmaz amaa !!!! :(:(
ya tutturmuşlar bi var mısın yok musun dur gidiyo.. adam akıllı bişe olsa tmm adamlar ticarete dökmüş işi ya bizi düşünen yok zaten,var mısın yok musunu izliyodum,o kadar çok yayınlanıyo ki ister istemez bnde bakıyodum ama artık iice bıktım ya.. acunun böyle sıkıcı olacağını hiç düşünmezdim off ya millet para kazanıyo bizde izliyoz var mı böle bişey yaa çıkıyo iki muhabbet off ya iğrençç:icon_twis böyle devam ederse artık show tv yi kesinlikle izlemiyorum yaa off ne dir buu:sad53: var mısın yok musun??bn yokumm
showdan nefret ediorum güzwlim dizi rating uğruna gidior...:(
diziyi 11 buçuğa koyarlarsa böle olur..işte sonra da rating olmadı 11 buçukta başlarsa tabi rating olmaz uff:(
___Show tv ye attığım msj :: ___ (( paylaşmak istedim , yorumlarınızı da beklerim :D ))
rokoss gerçekten süper bir yazı içinde kayboldum resmen aslında bu mesaj gibi mesajları bütün ilgili kişilere gönderirsen bence onlarada dokunur bizim sınıfı nasıl sevdiğimizi anlarlar ve kaldırmazlar dediğin gibi --- asla vazgeçme ----
ya tutturmuşlar bi var mısın yok musun dur gidiyo.. adam akıllı bişe olsa tmm adamlar ticarete dökmüş işi ya bizi düşünen yok zaten,var mısın yok musunu izliyodum,o kadar çok yayınlanıyo ki ister istemez bnde bakıyodum ama artık iice bıktım ya.. acunun böyle sıkıcı olacağını hiç düşünmezdim off ya millet para kazanıyo bizde izliyoz var mı böle bişey yaa çıkıyo iki muhabbet off ya iğrençç:icon_twis böyle devam ederse artık show tv yi kesinlikle izlemiyorum yaa off ne dir buu:sad53: var mısın yok musun??bn yokumm
cok haklısın ya bir var mısın yok musndur gidiyor baska bisi olmayınca bende izliyordm ama artk kabak tadı verdi yani sınıfın varmısın yokmusun yüzüden gec basladıgından artk nefret ediorm ya...
bnde bkm'ye söle bir mail attım ins baska bir kanalda yayınlanırda doya doya izleriz...
sınıf dizisini saati gec yayınlanmasına ragmen severek izliyordum senaryosu olsun oyuncu secimleri olsun her sey dört dörtlüktü tek sorun kanaldı onun yüzündende raytingler kötü oldu ve simdide kaldırıldı deniyor lütfen dizimiz yayınlanmaya devam etsin ama baska kanalda belliki show dizisine sahip cıkmadıgını yayınladıgı saatle belirledi benim gibi daha bir sürü kisi sınıfın yayınlanmasını istiyor lütfen isteklerimizi dikkate alın...
4ewerbrucas 29-02-08, 20:07 Yarın son bölüm ama ercin arkadaşın dediği gibi show tv de olan son bölüm olur inşallah ayrıca bkme"ye atılan maillerin ses getirdiğine sevindim bugün sınıfta arkadaşlarıma söyledim hepsi sinir oldu direk verdim bkm"nin amil adreslerini onlarda mail göndercekti yani bu kadar tepki çekti show tv ama kaldırıyor pes yani neyse inşallah başka kanala geçer en azındna biz ve bkm dizisine sahip çıkıyor final yazmaması devamın işareti final yazsaydı gerçektne son olurdu öyle yapıyorlar çünkü kesin biten dizielre final yazıyorlar bunda son bölüm yazıyor neyse arkadaşlar çekimlere devam ediyorlar mı acaba yani yapımıcı devam edicekmiş gibi konuştuğundan sordum...
Roberta Y Diego 29-02-08, 20:26 Bir arkadasim Show Tv'yi aradiginda diziyi yapimcinin bitirmek istedigini soylemis.. Buda demek oluyor ki dizi bitmiyor, baska kanala geciyor.. Show Tv'nin kendilerine yaptiklari saygisizligi onlarda kaldiramamis demek.. Hangi dizi 23:30'da baslar ki yha?
Ayrica Sefkat haber verdigin icin saol..
Cekimlerin devam etmesi cok guzel.. Bitmeyecegine bu sekilde emin olduk..
İnş fox yada stara geçiş yapar !! haber verdiğiniz içinde çok tşkler arkadaşlar!! bnce bitmiycek bnde arkilerimde mail attık en az 500 kişi kesin devamı glicek dizimizin:img-wink:
yüregine saglık tam içimizden geçenleri yazmışsın
anlamıyorum zaten böyle bi yapıma nasıl yapılır bu .............
ama başka kanalda yayınlanmasını gerçekten çok isterim
bari orda sahip çıkarlar gerçek degerlere umudumuz bu kaldı bakalımne olacakbye
Gerçekten çok umursamazca bi tavır takınılmış çok üsüldüm bu duruma inanın!! show bni şaşırttı.. rokos arkadaşım herşeyi çok güsel ifade etmişşin tbrikler ..ne diim en iyisi olur inş:img-wink:
CNM YA o kadar güzel anlatmisinki...
ben olsam sirf bu mesaj icin oynatirdim bu diziyi, bide benim izledigim icin:img-blush:img-wink::img-hyste:img-hyste
gs-tugba93 29-02-08, 23:25 Dizinin bitmesine cok üzüldüm oyuncular harika dizi harika
sefkatim werdin haber icin tesekürler insallah dizimiz iyi bir
kanala gecer
CNM YA o kadar güzel anlatmisinki...
ben olsam sirf bu mesaj icin oynatirdim bu diziyi, bide benim izledigim icin:img-blush:img-wink::img-hyste:img-hyste
sendee beeenini o kdr qzel ifadee etmşsin ki sırf bu yüzden bu türde 5-10 tane dha yazablirim :D hatta yazcam yaani :D :D
ya inanmıyorum nasıl bitirirler bu diziyiii!!!
show hiçmi bu kadar insanı dikkate almıyo bütün suç kendilerinde diziyi şöyle düzgün bi saatde başlatsalar ya da hemen kaldırmayıp birkaç bölüm daha yayınlasalardı belkide böyle bişeye başvurmaları gerekmiycekti.
walla süper yazmışsın...dizi inşallah başka kanala geçer de bu bütün emekler boşa gitmezz..(:
e.c.e.n.u.r. 01-03-08, 06:54 inşallah dizi başka bi kanala geçer.böylece bizde dizimizi izlemeye devam etmiş oluruz.
bunlarda benden çalışmalar
http://img178.imageshack.us/img178/1403/imza1pj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/4694/imza2fh5.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/7720/imza3do6.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/4964/imza4fi7.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/6942/imza5au1.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/6765/imza6xi1.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/4537/imza7xs1.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/6854/imza8sm4.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/7763/imza9ww4.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/553/imza10zc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/6007/imza11ds8.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/8223/imza12ti0.jpg (http://imageshack.us)
arkadslar o maıl adreslerı vardı onlardan bı haber cıktımı yada yapımcının telı yada calsıtıgı sırket fılan bı haber yokmu bugun son bolum yayınlanıyor 17:00 da bıldıgınız gıbı balı bugun saat 20:00 koyun dızıyı dımı adam akıllı
yanı bu adreslerden
selma@bkmonline.net
bkm@bkmonline.net
çınar/mavi 01-03-08, 08:26 yha inanmıyorum yha dizi resmen bittimi yani offff...böle bii saçmalık olmaz yha.ben ne zorluklarla izliyodum(yani ailemin izlemiceksin demesine rağmen)ne olursa olsun hiç kaçırmıyodum ama resmen bitirmişler yha olmaz böyle bişey..umarım en kısa zamanda başka bi kanalda gösterime başlar..yazık o kadar emeğe yha gelmiş geçmiş en güzel dizilerdendi show nası yaptı böle bişeyi aklım almıyo yha:S:S:S:S:S
http://img207.imageshack.us/img207/9439/77082115dl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/2360/26876963ip5.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/8915/85374584yo2.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/7715/71729441it1.jpg (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/8010/67129073yj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/8010/67129073yj4.4a87389f61.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=530&i=67129073yj4.jpg)
http://img141.imageshack.us/img141/4205/78813999pn0.jpg (http://imageshack.us)
oha ne bitmesi :S anam kriz geçircem şimdi yaaa:img-cray::img-cray::img-cray:
bende 5.bölümü ancak dün izleyebildim dicektim şu yeni gelen kıza sinir olmuştum neyse yorum yapmıcam sinirlerim bozuldu
bu arada resmi Show tv'nin resmi internet sitesinde 6.bölümün özeti duruyo :S
yine bir şok anı saat 5te hiç utanma yok mu yaa ben o saatte dersanedeyim öff çıldırcam
rokoss süper yazmışsın. bn olsam sırf bu yazı için oynatırdım diziyi.
çok beğendim. okurken duygulandım :(
Bu kanalları anlamak zor; reyting uğruna birçok dizi yayından kalkıyor.:img-cool2 Sınıf dizisi için diğer kanallarla görüşülüyormuş umarım anlaşmaya varılır. Bizde bu sayede dizimize kavuşuruz.rokoss harika bir yazı yazmışsın:img-wink:
rokoss süper yazmışsın. bn olsam sırf bu yazı için oynatırdım diziyi.
çok beğendim. okurken duygulandım
Bu kanalları anlamak zor; reyting uğruna birçok dizi yayından kalkıyor. Sınıf dizisi için diğer kanallarla görüşülüyormuş umarım anlaşmaya varılır. Bizde bu sayede dizimize kavuşuruz.rokoss harika bir yazı yazmışsın
çoK teşekkür ederiM bu hariKa yoruMLar içiN :happy0064 bikaç yere daHa uLaştrabiLdikten sonra buNa benzer bikaç yazı daHa yazMayı düşünüyoruM uMarıM bunLar işe yarayacaKLar :D
e.c.e.n.u.r. 01-03-08, 10:51 http://img164.imageshack.us/img164/9392/yeniimza1ny1.jpg (http://imageshack.us)
http://img164.imageshack.us/img164/1937/yeniimza2qg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/6223/yeniimza3rs5.jpg (http://imageshack.us)
(:..SeFkAt..:) 01-03-08, 10:54 Süpersiniz Arkadaşlar Bende mailimi attım...
Düşüncelerimi sonuna kadar Yazdım...
Ama önem vericeklerini de sanmıyorum
Çünkü Show TV giderek ''bencil''leşiyor...
Bu arada Rica ederim aRkadaşlar ne demek daha çok şey bilseydimde keşke sizlere söyleyebilseydim...
Ama dizinin çekimleri sürmekte eminim...
Hatta bugün bile çekimleri var :img-yes:
Eğer kanal değiştirirse de bu ATV olucak diye düşünüyorum :img-yes:
inş arkadaşlar yeni bir kanalda tekrar başlar buna umut var
bu arada ecenur imzalarını çok sevdim hatta biri imzamda artık:img-yes:
arkadaşlar havalimanı dizisi show tv ye geçince adı iyi uçuşlar olmuş...
acaba bizim dizimizinde başka bi kanala geçince adı değişirmi ? :?
arkadaşlar posta gazetesındekı mesut yar bugun sınıf dizisini bıtırelecegını daha da onemlısı bır daha yayınlanmayacagından bahsetmiş..o da bızler gıbı üzgün diziyı kelebeklerın ömrüne benzetmiş yaşatmayı cok isterdık ama kanal kararlı demiş..bende üzgunum ki attıgım hıc bir mail işe yaramıycak..zaten showu anlamak ımkansız bu durumda doktorlar dizisini gününden alıp cumaya koydu sonra reytıng düştu tekrar günune aldı..hayır yanı cuma gunu reytıng almıyacagı bellıydı aynı sınıf ın gece yarısda yayınlattıgı gıbı..
bence artk show tvye mail atmaktansa baska kanalları mail yagmuruna tutmak daha iyi olur..knal kararlı gozukuyo..off off nedir su rayting den cektigimz..:icon_sorr
EnDlEeS_89 01-03-08, 11:51 slm arkadaşlar imzalar çalışmalar falan harika ..
bu arada ben hala fragmanı görmedimm bugün saat 17:00 da başlıcağına eminmisiniz kesin mi yani .. bi de kaçırırım falan :(:(
ya ben posta dan okudum dizinin kaldırılacağını ya olmaz böyle bişe ya umarım başka bi kanalla falan anlaşırlar veya tekrar başlatılır
benim adam akıllı tek izlediğim sınıf var umarım kaldırılmaz :(
merhabalar arkadaşlar diziyi ilk bölümünden beri takip ediyorum ama foruma yazmaya fırsat olmadı.sınıfın çok duygusal sahneleri var bazen hüngür hüngür ağlıyorum valla.dizide en çok umutu beğeniyorum özellikle mimikleri süper:happy0064
dizinin kaldırılacağına dair yazılar var.gerçekten mi? :(
Gümüş Hastası 01-03-08, 12:17 Bu kadar çabuk pes etmeyelim!
Zaten dizimizin reytingleri uzun zamandır düşüktü. Ama kanal buna rağmen hala daha yayınlamaya devam etti. Cumartesi akşamı saat 23:30 da başlayan bir dizinin daha da yüksek reyting alması beklenemezdi. El Gibi dizisi bildiğiniz gibi Kanal 1'e geçti. O dizinin de ATV deykenki reytingleri aynı bizimki gibiydi. Kanal dizinin 7. bölümünün reytingleri çok kötü gelince Pazar'a aldı ve bir bölüm yayınladıktan sonra reytingler aynı gelince yayından kaldırdı. Dizi yaklaşık iki ay sonra Kanal 1 de başladı. Yayın saati gerçektende çok kötüydü. Ve doğal olarakta ilk 100 e giremedi. Kanal diziyi elinde bir kaç bölümü daha olmasına rağmen kaldırdı. Yani anlayacağınız Sınıf dizisi başka kanala geçerse (bu kanalın büyük kanallar olmayacağı kesin) reytingleri daha da düşer!
En iyisi Show TV'ye mail atarak dizimizin yayın saatinin daha da öne çekilmesini ve tanıtımlarında gösterilen saatte yayınlanmasını isteyelim.
slm arkadaşlar imzalar çalışmalar falan harika ..
bu arada ben hala fragmanı görmedimm bugün saat 17:00 da başlıcağına eminmisiniz kesin mi yani .. bi de kaçırırım falan :(:(
cnm showun yayın akısında yazıo sınıf-son bölüm die saati kesin yani
ins baska bir kanalla anlasılır ya böle güzel bir dizi bunu hic hak etmiyor:icon_sorr
nesli_melek93 01-03-08, 12:43 arkadaşlarr ben bugün bir mail daha attım baya uuzn bir mail oldu....
ilk mailimede cevap yazmışlar gördüm ama yeterli bir cevap değildi sanki başlarından sabmak isterlermiş gibi isteğiniz ilgili kurumlara iletilecektir... yazmışlar size tatmin edici cevaplar geldim mi?...:icon_sorr
açıkçası reytinglerin kötü olmasının nedeni bnce kanalın diziyi geç saatte yayınlaması:img-cool2 ATV olabilir diye düşünüyorum. Ama bellli olmaz, eğer çekimler devam ediyorsa elbette bir şekilde devam ettirirler diziyi. Zaten kanallarla pazarlığa oturulmuş...(inşallah):img-wink:
bir arkadaşımın bkm ile yaptığı konuşma:img-wink:
"Showtv yi aradım 'dizinin kaldırılmama ihtimali var mı?' dedim 'cumartesi 17:00 de son bölüm yayınlanacak' dedi....daha sonra kapatıp Bkm'yi aradım
Geçen diyalog:
A:iyi günler internette dizinin kaldılıcağı yönünde bir haber duydum aslı var mıdır?
Karşısındaki:Belli değil
A:Show Tv'nin sitesinde son bölüm olduğu yazıyor
Karşısındaki:Orada son bölüm yazıyor hanfendi final yazmıyor.Başka kanala geçmesi için pazarlığa oturduk.
Yani dizimizin kanalı değişebilir:img-wink:
"Showtv yi aradım 'dizinin kaldırılmama ihtimali var mı?' dedim 'cumartesi 17:00 de son bölüm yayınlanacak' dedi....daha sonra kapatıp Bkm'yi aradım
Geçen diyalog:
A:iyi günler internette dizinin kaldılıcağı yönünde bir haber duydum aslı var mıdır?
Karşısındaki:Orada son bölüm yazıyor hanfendi final yazmıyor.Başka kanala geçmesi için pazarlığa oturduk.
umarım büyük kanallardan birine gçmz yani atv we kanald gibi çnkü hem rayting hmde saat sorunu çok luyr foxa gçsn bnce en güzeli:happy0064 hem orada reytng sorunuda yok we 22:00 denilirse 22de başlıyr diziler
batuhan_gumus 01-03-08, 14:00 bnce siz inanmayın show tvye
Çünki havlimanı da gececek ti fox tvye ama ses var görüntü yok
ondan pek emin olmayın derim :img-wink:
ben bu diziyi izlemiyorum ama size bir nasihat vermek istedim
Çemberin dışındada yayınlanacaktı ama yayın lan madıbye
*KeReMcEmCi* 01-03-08, 14:25 bence dizi baska kanala gecse cok daha iyi olur..
show tv dizilerin degerini bilmiyor!!
Geçen diyalog:
yapmaaaa:happy0064:happy0064
insallah...
ya nolur baska kanala gecsin...
ama nolur bizde yani ABdede izliycem bi kanal olsun bu...
mesela star yada atv...
kanald de olabilir ama en azindan orada kiymeti bilinmeli:icon_whis
umarim bosuna sevinmiyoruzdor
EnDlEeS_89 01-03-08, 14:59 bir arkadaşımın bkm ile yaptığı konuşma:img-wink:
Geçen diyalog:
İNŞ ÖYLE OLUR ama genede ben umutsuz bakıyorum artık sonradan daha çok üzilmiim die ... eğer yayınlarsalarda hiç olmassa sevinme şansım olur hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ... son dönemde izlediğim tüm diziler yayından kalktı çok sıkıldım bu durumdan artık ........
bayadan beri gelmemiştim sayfaya gazetede gördüm sınıf final yazıyodu dizi final mi oluyor bazı yazılar okudum başka kanala geccek diye biri bi açıklama yapabilirmi fransız kaldım olaylara:img-blush
ya bende ses seda çıkmayınca kaldırılacak diye çok üzülüyordum ama zaten ciddi ciddi show tv de ki dizilerin kıymeti bilinmiyor neyse sınıf kaldırılmasında başka kanala geçsin
ya gerçekten başka kanala geçer inş. açıkçası benim için kanalın pek bi önemi yok. yeter ki yaynlansın. bi kaç bölümde fanatiği oldum bu dizinin ama çokta küçük bi kanala geçsin istemem açıkçası bizler izlerizde daha fazla kişinin izlemesi zorlaşır orda da reytingler sorun olur sonra. aman yeniden bu reyting konusu çıkmasın ortaya. ya hiç bunlarla uğraşmıcaktı kanal bizim istediğimiz saate alsa ne güzel hiç bir problem kalmıcaktı ortada bizde burda acaba nolcak die merak etmektense bu geceki bölümü sabırsızlıkla bekleyip yorumlar yapıo olucaktık.
nedim_bahar 01-03-08, 15:19 fragmanı bile yayınlamıyolar yani en azından ben görmedim hala bi de reyting bekliyolar dizi için hiçbişey yapma sonra neymiş efendim reytingleri çok kötü neden böyle geldiğini hiç kndilerine sordular mı sanmıyorum artık kanallar yapımları bile bile kaldırıyolar madem o yapıma hiç önem vermeyeceksin ne diye baştab yayınlıyorsun ki...
bu arada başka kanala geçme konusunda ben pek ümitli değil sanmam başka kanala geçsin....
Geçen diyalog:
bu harika bi haber....:img-wink:
inşallah kanal değişimi söz konusudur...
umarım böyle muhteşem bi diziyi reyting kaygısı olmayan bi kanal alır...
napiyo bu show anlamış degilm bi yarışma için canım dizçiye yazık edecek bide başka kanala verecekmiş hepsi1'de showdaydı buzda dans yüzünden atv'ye verdiler noldu buzda dans bitti böyle anlaşmaları hep saçma bulurum zaten inşallah dizinin kıymatını bilen bi kanala gider uydu kanalına vermez inşallah yoksa izleyemem ya uf
İLK AŞKIM_MERVE 01-03-08, 16:05 slm milet..
yha dizimizin günü belli oldumu??..
off normalde bugündü...
ÖZET VAR AMA NE ZMN BELLİ DEİL..:icon_sorr
ay artık olay o kadar karıştıki gerçekten hiç birşey anlamıyorum
dizi bitiyor herhalde o kesin?
şuan dizinin son bölümü yayınlanıyor Show'da.. Üst kısmında sadece "yeni bölüm" yazıyor, final dememişler.. Ayrıca sitesinde de "son bölüm" yazıyor orada da "final" dememişler..dilerim başka bir kanala geçer de biz böylesine güzel bir diziyi izlemeye devam ederiz
*KeReMcEmCi* 01-03-08, 16:11 beende izlemek istiyoruuum :( ins show turk dede baslar..
bir prog. vardi simdi bitti bakalim sinif basliicakmi...
Billiyordum iste.Show turk'de baska bir program cikti.Off gicik oluyorum show'a. Niye avrupada yayinlamiyorlar.Son bolume 'de bakamicam.Anca netten
umut napıyo öyle ya kopya hazırlatıyor=) bu arad İlyas'ın sırasının altında Sınıf'ın senaryosunu gördüm sınıf yazıyodu şeffaf bi dosya Allah'ım böyle dizi bitermi ya
Sınıf dizisi BKM ve Show TV'nin aldığı ortak kararla Show TV için final yapacakmış,dizinin yayın günü ve saati konusunda bir türlü anlaşamayan Show TV ve BKM,dizinin finalini uygun bulmuş.Fakat Sınıf dizisi,gerek konusu,gerekse misyonu bakımından sonlandırılacak düzeye erişememiş.Yapım şirketi BKM,Sınıf dizisiyle ilgili olan açıklamasında,"Dizi,Show TV için final yapıyor." ibaresini kullanmış.
BİLGİLER BKM'DEN...
EnDlEeS_89 01-03-08, 16:37 şu anda showda sınıfın yeni bölümü var saati biraz erkene alın dedikte bu kadarda değil yani:img-hyste
ay güldürdünüz beni ya..
bu arda yeni bölüm yazıyodu son bölüm yada final yamıyodu bu da ilginç tabi bakalım belki haftaya başka bir kanalda izleriz yani inş öle olur..
çok saol haber için inşallah başka bi kanalda çizgisini bozmadan devam eder şu showtw hiç önem vermiyor şu dizilere
kopyaya bende inanmıştım kaldırdı aha ne ögretmen ama herkes sevinmişti=)
senzafine_ 01-03-08, 16:38 cuneytt cok tatlı yaa:) bır an once bı kanalla anlasırlar ınsallahda dızımızı ozlemeden ızlerızz show bole bı dızıyı kacırdı bıraktı ya yazık valla bı dogru duzgun bu dızısı vardı onuda sahıplenemedı!
Haber için çok teşekkürleeeer ((=
Umutun böyle birşey yapacağını tahmin etmiştim, zeki adama ne de olsa ((=
Bakalım Cüneyt neler yapacak hapiste, inşallah başına fazla bir zarar gelmeden kurtul oradan
Özetteki Rüyanın başına gelecek kötü şeyi de anlamış olduk, büyük ihtimalle babasını öldürücekler =(
kafam_bozuk 01-03-08, 16:40 Merhaba arkadaşlar bende sınıf dizisi tutkunlarından biriyim..İlk bölümünden itibaren severek izlediğim bir dizi..Kaldırılacagını duyunca show tv'ye hemen mail attım..Ve çok üzüldüm ama kanal için final olduğunu duydugumda çok sevındım....Acaba hangi kanala geçicek?:img-wink:
EnDlEeS_89 01-03-08, 16:45 http://www.resimekle.gen.tr/files/nrvxzivpqbaqqg6urn98_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=nrvxzivpqbaqqg6urn98.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/90sx0x07o8cb5ftoqri1_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=90sx0x07o8cb5ftoqri1.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/gt9ccud0l5vyb558kubb_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=gt9ccud0l5vyb558kubb.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/61vzs075qx09zoh61oqt_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=61vzs075qx09zoh61oqt.jpg)
http://www.resimekle.gen.tr/files/6l6kuqnt50y60x5l4j9t_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=6l6kuqnt50y60x5l4j9t.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/zrtovkmuwtoqu1397b70_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=zrtovkmuwtoqu1397b70.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/vv6hrcgnpcdcvmfv62i4_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=vv6hrcgnpcdcvmfv62i4.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/w7q7dt2ug39crqbnq7ps_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=w7q7dt2ug39crqbnq7ps.jpg)
http://www.resimekle.gen.tr/files/k4qk7m0lgwqakolzojrd_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=k4qk7m0lgwqakolzojrd.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/csroqnx8lu3cdk7stg1i_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=csroqnx8lu3cdk7stg1i.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/g3mj61ft2xd9d6okxw39_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=g3mj61ft2xd9d6okxw39.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/lilz4tawhi9q9vlo19dg_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=lilz4tawhi9q9vlo19dg.jpg)
kafam_bozuk 01-03-08, 16:45 Cüneyti es geçemiycem tabi favori çiftim rüya-cüneyt....Ya içim gitti dayak yiyince..Bukadar kaptırmam normalmiki....Rüyama bile girdi bugün.....
Çok yakışıyorlar,özellikle sinirli haline bayılıyorum..
arkadaslar dizimiz yine devame decek dimi ama hangi kanal oldugune ne zaman öğrenecez acaba dizimiz bitmedi dimi ?????
ortada kesin birşey yok ama show tv için final yapılıyor denmesi de bunun sinyallerini veriyor...bekleyip,göreceğiz...
Dizi bence bugün ilk 10 a girer.içimde öyle bir ses var diyor.Show anlayacak hatasını ama diziyi başka kanala kaptırmış olacak."Geçti boru pazarı sür eşeğini niğdeye" mantığı olacak.
EnDlEeS_89 01-03-08, 17:07 http://www.resimekle.gen.tr/files/kdoamp6t1dz2pk658n1y_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=kdoamp6t1dz2pk658n1y.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ttls0x6v31tyix6w3qb9_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ttls0x6v31tyix6w3qb9.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/5vxfz8z89mguhmlzy3d3_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=5vxfz8z89mguhmlzy3d3.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/b9z66akolfjrfewmb61z_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=b9z66akolfjrfewmb61z.jpg)
http://www.resimekle.gen.tr/files/aa08q7aojloc88ylkdi1_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=aa08q7aojloc88ylkdi1.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/rtdvt33ng5c0f548q8jb_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=rtdvt33ng5c0f548q8jb.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/xzofdibw22rwnk8yon8r_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=xzofdibw22rwnk8yon8r.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/a19hpuijbcynipt9xkbv_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=a19hpuijbcynipt9xkbv.jpg)
http://www.resimekle.gen.tr/files/emkpka1j1f03e055v7tw_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=emkpka1j1f03e055v7tw.jpg)
Her ne kadar Kaya-Yağmur aşkını onaylamasam da deminki görüntüler de Kaya'nın, Yağmurun yanında kendini ne kadar mutlu hissettiğini anladım ve Kaya mutlu olacaksa o kızla beraberliği devam etsin ((=
ya inanmıyorum unuttum ben onu hemn tvye koşmam lazım iyi akşamlar arkadaşlar:happy0064
Baya geciktin başladığı yaklaşık 1 saat 29 dk oldu,sanırım son reklama girildi.Bende kayıttayım :) ,arşivlemeye devam.Bölüm olduça iyi gidiyor.
EnDlEeS_89 01-03-08, 17:14 http://www.resimekle.gen.tr/files/v55ds2bjdmp9ziume5ci_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=v55ds2bjdmp9ziume5ci.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/vpy6pee9vvqegtfx2sxq_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=vpy6pee9vvqegtfx2sxq.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/snr8i23bd5du0n2abqgl_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=snr8i23bd5du0n2abqgl.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/cf8w1umn3rgfxjbumyjx_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=cf8w1umn3rgfxjbumyjx.jpg)
http://www.resimekle.gen.tr/files/wxvizppux65ruvthyr3b_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=wxvizppux65ruvthyr3b.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/gucowpa6i24d86nlt826_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=gucowpa6i24d86nlt826.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/uwv707ttw97yvv9h9aek_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=uwv707ttw97yvv9h9aek.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/tyz7ce6rl82adkfmwhwj_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=tyz7ce6rl82adkfmwhwj.jpg)
http://www.resimekle.gen.tr/files/2hj2pxqgh8a2twultdf2_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=2hj2pxqgh8a2twultdf2.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ylyu0ppmnsot1en8gxyx_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ylyu0ppmnsot1en8gxyx.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/7ql6kohbeflvccz7wa9n_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=7ql6kohbeflvccz7wa9n.jpg)
ya böyledizi nasıl biter ya nasıl kıyarlar
ooffffffffff umarım sahip çıkarlar.......
ya bu bölüm de çok güzel ben şimdi daha çok merak etim
ne oluryani devam etseydi................
Bence başka bir kanalda devam etmeli.. Kafamda soru işaretleriyle bitti çünkü.. Devamında ne olacak sabırsızlıkla bekliyorumm.. Ayrıca çok çok güzel bir bölümdür (=
|